Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:33

Lediga jobb i Söderhamns kommun (2182), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd25 811
Täthet24,33Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 281,34Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 060,85Landareal (km²)
Sjö110,98Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 109,51Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vikarier till kille i centrala Söderhamn.

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Jag är en vuxen kille i mina bästa år som bor centralt i Söderhamn med min mamma och vår hund Harry.
Jag har downs syndrom och behöver därför en personlig assistent vid min sida som hjälper mig att ta mig igenom vardagen.

Jag hör och förstår allt du säger men kan inte prata lika bra som du.
Jag saknar syn på mitt ena öga och behöver din hjälp för att förekomma att jag trillar när det är ex trottoarkanter och andra nivåskillnader, jag har därför en rollator när jag går.

Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille, så länge du är en trygg och positiv person som vill utvecklas tillsammans med mig.
Jag tycker om att ge mig ut och hitta på saker men ibland behöver jag också få ta igen mig för att landa i alla upplevelserna.
Att gå ut med vår hund och att ibland handla/laga mat ingår också om man är min assistent.

Tisdagar – fredagar 08-16:00 så jobbar jag på daglig verksamhet och då behöver du inte följa med mig, personalen på daglig verksamhet tar väl hand om mig, men det är efter jobbet och de dagar som jag är ledig ( måndag, lördag och söndag ) som jag skulle behöva din hjälp dag- och kvällstid.

Det finns ingen vakant tjänst utan jag skulle behöva en eller två vikarier som kanske har arbete idag men inte heltid och ibland kan hoppa in ett par timmar eftermiddag/kväll för att fylla upp sin deltid.

Skulle du kunna tänka dig att bli vikarie hos mig så skicka in en ansökan så kanske vi ses framöver.


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1797
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Drottninggatan 20
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Stödfamilj för uppdrag inom LSS sökes av Omvårdnadsförvaltningen

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande.

I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra.

Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet.

Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar.ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsnämnden söker stödfamilj inom LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade)
Har Ni ett engagemang och intresse för andra människor och framförallt ungdomar så har vi ett spännande uppdrag ledigt!


KVALIFIKATIONER
Kravet är att Ni lever i en stabil livssituation och har kraft att ta emot en 9 årig tjej i hemmet ca 4 dygn per månad. Helst ser vi att det inte finns andra jämnåriga hemmaboende barn i familjen. Vi ser gärna att ni som söker bor i Söderhamns kommun

ÖVRIGT
Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Hemvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: Uppdraget pågår så länge behov föreligger. Arvode och omkostnadsersättning betalas för uppdraget.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: ON/2017/0164
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30246fce-0277-4532-86f7-5c510ceb43e5&TK=5ae6e973-27ba-494c-a1d4-27598a4a9412
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal/fritidspedagog sökes till Korttidsboendet Balder

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Balder är en kortidsvistelse för ungdomar och vuxna inom LSS 9:6 korttidsvistelse utanför det egna hemmet. Arbetet är till stor del förlagt till kvällar och helger. Vi är en flexibel grupp som har utveckling, pedagogisk stöttning, samarbete och tålamod som viktiga verktyg i vårt berikande arbete. Flexibilitet krävs då schemat ofta ändras med kort varsel beroende på behovet hos de som beviljats korttidsvistelse. Som personal förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att gästerna får det individuella stöd de behöver. Det kan exempelvis innebära att vara ett stöd vid kommunikation, fritidsaktiviteter samt personlig omvårdnad. Det viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat sätt samt att du är trygg och stabil som person. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera, planera och att arbeta utifrån brukarens genomförandeplan. Du förväntas också vara ett stöd i arbetsgruppen med att tillämpa ett pedagogiskt arbetssätt och olika typer av alternativ och kompletterande kommunikation.
Självklart klarar du både av att arbeta i grupp och självständigt.KVALIFIKATIONER
Det är betydelsefullt att Du har kompetens inom LSS-området.
Vi kommer att begära ett utdrag från belastningsregistret före en anställning.

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: ON/2017/0163
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=130b3455-667c-476b-a4fc-c183570649a1&TK=0691ad52-50ca-4e29-af6b-a0ea54a02ec3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt Idrott i Söderhamn. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Underhållselektriker till Ljusne

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår verksamhet på Ala Sågverk i Ljusne söker vi nu underhållselektriker. Jernbro expanderar och vi behöver engagerade medarbetare. Tjänsten innefattar alla förekommande underhållsarbeten, såsom:

- Förebyggande och avhjälpande underhåll.

- Felsökning och tillståndskontroller.

- Felsökning i driv- och styrsystem.

- Dokumentation, avrapportering samt uppföljning av åtgärder.

- Även förbättringsåtgärder i maskinparken samt deltagande i projekt kan förekomma.

- Arbete vid underhållsstopp. 

- Arbetet innebär skiftgång

Vem är du?

Vi söker dig med en dokumenterad formell utbildning inom el. Du har även några års erfarenhet som underhållselektriker från liknande arbete inom processindustri. Kunskap inom data och engelska är önskvärt. Vi ser att du är en självgående  och kreativ problemlösare, som tar egna initiativ och gillar att arbeta under ansvar. Du fungerar bra i ett team, där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Söker du en stimulerande arbetsplats, med möjlighet att utveckla ditt intresse för underhåll hälsar Jernbro  dig välkommen. Hos oss har du en stabil tillvaro med spännande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi är beredda att satsa på dig! 

 

Känner du att detta stämmer in på dig och att du tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

 

Vi arbetar med löpande urval, men ser gärna att du senast har skickat in din ansökan 2017-12-20.

Kontakt

Sven-Olof Humla,  avdelningschef.

sven-olof.humla@jernbro.com

070-213 98 80.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats: http://jernbro.com/karriar/?rmpage=job&rmjob=1231
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jernbro Industrial Services AB
Industrivägen
82020  Ljusne Sverige
Hemsida: http://jernbro.com
  
Platsannons

Arbetsledare Resurscentrum

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:
· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg dvs. Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten, samt Barn- och ungaenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn.ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift som arbetsledare är att i praktiskt arbete stödja och instruera personer som har anvisats någon form av arbetsmarknadspolitiskt program i att uppnå individuella mål mot arbete/utbildning samt att erbjuda meningsfulla arbetsuppgifter.
Arbetet innebär att tillsammans med övrig personal led och fördela arbetet, planera och genomföra aktiviteter som underlättar återinträde på den reguljära arbetsmarknaden samt att utveckla och följa upp verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av arbetsledning och kunskap i praktiskt arbete inom ett eller flera av följande områden; bygg/snickeri branschen, transport eller skog och mark.
-Är initiativkraftig, lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbetssätt.
- Har god samarbetsförmåga och förmågan att handleda och skapa relationer.
- Är strukturerad i ditt arbetssätt.

Du har relevant utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Lägst gymnasieutbildning. Erfarenhet av arbetsledning krävs. Erfarenhet från arbete med personer som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden och ett intresse av arbetsmarknads- och samhällsfrågor tillsammans med ett lokalt kontaktnät är meriterande. Du hanterar dator obehindrat. Körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vi d personlig lämplighet och kompetens som kan bidra till arbetslagets utveckling.

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Provanställning kommer att tillämpas. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: ASN/2017/0098
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=859c9f68-677e-462c-b601-4993c362d814&TK=84321c2b-ed58-4a3b-bdbe-6fa0809aa626
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Konsulent, Resurscentrum

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:
· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg dvs. Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten, samt Barn- och ungaenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn.

ARBETSUPPGIFTER
Du har en samordnande funktion mellan individ och myndighet. Som konsulent skall du tillsammans med den enskilde och i samverkan med arbetsförmedlingen, samt andra myndigheter, utforma en för personen individuell planering som ska ligga till grund för utvecklande aktiviteter i syfte att uppnå individuella mål mot arbete/utbildning.
I rollen ingår att arbeta aktivt med stöd och uppföljning, fungera sammanhållande för olika aktiviteter, hantera administration och vara arbetsgivarrepresentant inom området samt leda grupper.

Antal annonserade arbetstillfällen: 1-2.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning beteendevetenskap, arbetsrehabilitering eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Det är av stor vikt att du har ett genuint intresse och engagemang i att arbeta med människor, kan se resurser och möjligheter och har ett coachande förhållningssätt.
Du är kreativ och flexibel och behärskar svenska i tal och skrift.
Du har ett intresse av arbetsmarknads- och samhällsfrågor.
Du har god samarbetsförmåga och förmågan att handleda och skapa relationer.
Du är strukturerad i ditt arbetssätt.
Du hanterar dator obehindrat.
Körkort är ett krav.
Meriterande är erfarenhet från arbete med personer som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden, lokalt kontaktnät samt erfarenhet av att leda grupper.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens som kan bidra till arbetslagets utveckling.

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Provanställning kommer att tillämpas. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: ASN/2017/0099
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f481b0b-5467-4f38-821f-d0f5ce80baae&TK=b8543849-714b-472b-ac83-18e6bd690919
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till Försörjningsenhetens Råd- och Stöd

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:

· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg, dvs. Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten, samt Familjeenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca. 100 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Försörjningsenheten är indelad i två grupper; råd och stöd respektive biståndsgruppen och målet för våra insatser är att medborgare i Söderhamns kommun inte skall vara långvarigt beroende av försörjningsstöd. Vi har en lång tradition av samverkan med andra verksamheter inom socialtjänsten, samt med förvaltningens arbetsmarknadsenhet och arbetsförmedlingen. Enheten jobbar utifrån ett systematiskt perspektiv och vi vill bidra till att varje person känner delaktighet och får stöd att hitta vägar framåt i sin planering för att bli självförsörjande. Råd & Stöd-teamet består idag av 5 socialsekreterare. Denna tjänst är placerad på Resurscentrum/Högtrycket och kommer att vara inriktad mot ungdomar.

Vårt uppdrag är att i samverkan med Arbetsförmedling och arbetsmarknadsenhet arbeta med planering och stöd för att våra brukare ska finna vägar mot arbete och/eller studier, bryta ett utanförskap, nå egen försörjning och ett självständigt liv. Du är en del av ett team men arbetet bedrivs till stor del självständigt. Brukarens bästa är ständigt i vårt fokus vilket ställer krav på lyhördhet och förmåga att lotsa personen framåt genom ett coachande förhållningssätt. Vi samverkar också till stor del med andra aktörer, såsom sjukvården, beroendevården, andra enheter inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen m fl.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning med likvärdigt innehåll och gärna erfarenhet av handläggning av ärenden inom Försörjningsstöd. För oss är det viktigt att du bidrar med en positiv inställning, att du är ansvarstagande och trivs med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi erbjuder en arbetsplats som upprätthåller engagemang och glädje i arbetet trots ett högt arbetstempo. Intervjuer kommer ske löpande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-02 , upphör: 2019-08-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: ASN/2017/0100
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=42e1ac21-ab59-40bb-84b7-2c6588f592c0&TK=9daa61ec-07b2-42cb-aa08-fa9a0c3ab0f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarierande socialsekreterare till Försörjningsenheten

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca.350 medarbetare.

Förvaltningens ansvarsområde omfattar:
· Arbetsmarknadsenheten
· Introduktion och information till nyanlända
· Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
· Bilpool
· Bemanningsenhet för kommunens verksamheter
· Individ-och familjeomsorg,dvs.Försörjningsenheten, Familjeenheten, Vuxenenheten,samt Barn- och ungaenheten inkl. ensamkommande flyktingbarn. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Försörjningsenheten är indelad i två grupper; råd och stöd respektive biståndsgruppen och målet för våra insatser är att medborgare i Söderhamns kommun inte skall vara långvarigt beroende av försörjningsstöd. Vi har en lång tradition av samverkan med andra verksamheter inom socialtjänsten, samt med förvaltningens arbetsmarknadsenhet och arbetsförmedlingen. Enheten jobbar utifrån ett systematiskt perspektiv och vi vill bidra till att varje person känner delaktighet och får stöd att hitta vägar framåt i sin planering för att bli självförsörjande.

Den lediga tjänsten är inom biståndsgruppen och i arbetet ingår myndighetsutövning kring försörjningsstöd. Vi utreder behov, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. Vi anser att det är viktigt med rättsäker dokumentation men att det är minst lika viktigt att vara möjliggörare och skapa förutsättningar för utvecklande samtal och möten. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och Vi har regelbunden extern handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning med likvärdigt innehåll och gärna erfarenhet av handläggning av ärenden inom Försörjningsstöd. För oss är det viktigt att du bidrar med en positiv inställning, att du är ansvarstagande och trivs med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi erbjuder en arbetsplats som upprätthåller engagemang och glädje i arbetet trots ett högt arbetstempo. Intervjuer kommer ske löpande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-02 Efter överenskommelse., upphör: 2019-08-31 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: ASN/2017/0096
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b6f43ce0-17d5-4fdb-9ed3-b4be891f5c3d&TK=83a4032c-d821-465d-85f2-cfb42951620d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arborrare till uppdrag hos kund

Om kundföretaget
Du kommer att anställas av Konsultia men arbeta hos vår kund. För rätt person finns möjlighet för anställning hos vår kund efter provanställning.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Söderhamn söker vi nu en arborrare med relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning.

Din profil
Som person vill vi att du skall vara noggrann, engagerad och kvalitetsmedveten. Du skall vara duktig på att ta egna initiativ, du är strukturerad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta med andra men arbetar även bra självständigt. Körkort B och traverskort är ett krav. Truckkort är meriterande.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök via vår hemsida www.konsultia.se
Kjell Wikström
Kjell@konsultia.se
070-2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Arborrare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 858
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=858
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Kantbockare till kund

Om kundföretaget
Vi söker kantbockare till våra kunder i Hälsingland! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Söderhamn.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Söderhamn söker vi just nu efter kunniga verkstadsarbetare som kommer att arbeta i styrda bockningsmaskiner med bockning av plåt efter ritningar. Kundföretaget har kundanpassade produkter vilket ställer höga krav på de detaljer som du är med och tillverkar.

Din profil
Du har erfarenhet och kunskap från liknande arbete inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har en mekanisk verkstadsbakgrund och att du har arbetat med kantbockning tidigare.
Viktigt för tjänsten är:
Kunskaper om programmering i styrda maskiner
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare verkstadsvana och erfarenhet av plåtbearbetning

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbete inom industri och ett stort eget driv, vidare är du ansvarsfull och är lärovillig.


Övrig information
Vi läser ansökningar och intervjuar löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstidens utgång.
Vid frågor kontakta Konsultchef
Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 859
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=859
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  

Platsannons

Brandingenjör

Kommunalförbundet södra Hälsingland (KFSH) är ett öppet kommunalförbund för våra tre medlemskommuner i södra Hälsingland; Söderhamn, Bollnäs och Ovanåker. Förbundet ansvarar för räddningstjänsten (Räddningstjänsten södra Hälsingland) samt samordnar kommunernas säkerhetsarbete, interna skydd och uppgifterna utifrån lagen om extraordinära händelser. Vi ansvarar även för alkoholtillsynen samt alkoholtillstånden i våra medlemskommuner. Förbundet arbetar med ett systematiskt säkerhetsarbete utifrån synsättet att integrera områdena samhällsskydd, säkerhet och beredskap.

Vår förebyggandeverksamhet behöver förstärkas med en brandingenjörskompetens men även den operativa verksamheten är i behov av kompetens för att utveckla sin verksamhet.Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på vår förebyggandeavdelning. Förutom systematiskt säkerhetsarbete i en vidare bemärkelse ingår tillsyn och tillståndsgivning enligt LSO och LBE samt handläggning av ärenden i förekommande bygg- och planprocesser. I arbetsuppgifterna ingår även att stötta den operativa verksamhetens utvecklingsarbete. Tjänsten kan till viss del komma att utformas utifrån den sökandes intresse och kompetens. För rätt sökande kan tjänsten i ett senare skede innebära möjlighet till kompetensutveckling och avancemang.

I tjänsten kan även ingå tjänstgöring i den operativa verksamhetens övergripande befäl i beredskap (Bib) och som tillika svarar för medlemskommunernas tjänsteman i beredskap (Tib).Kvalifikationer

- Brandingenjörsexamen.

- MSB:s påbyggnadsutbildning för brandingenjörer eller av arbetsgivaren bedömd likvärdig kompetens.

- Körkort lägst klass B (utan villkor, glasögon undantagna)

- Erfarenhet från kommunal räddningstjänst och att arbeta i en politiskt styrd organisation är önskvärt.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.


Sista ansökningsdag är 2017-12-17.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Brandingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: "Brandingenjör"
Webbplats:
Epostadress: info@kfsh.se
Övrigt: Välkommen med Din ansökan med bifogat CV och personligt brev till info@kfsh.se eller adress Kommunalförbundet södra Hälsingland, 821 80 Bollnäs. Märk ansökan "Brandingenjör".
Arbetsplats: 
Adress: Kommunalförbundet Södra Hälsingland

82180  BOLLNÄS 
Hemsida: http://www.kfsh.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-26
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Kundansvarig Utesäljare

Vi söker nu en utesäljkollega, du kommer utgå från vår enhet i Söderhamn. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som utesäljare kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare och tekniska utesäljare, och koordinera dessa för att dina kunder ska bli tillfredsställda.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?


Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och en god teknisk förståelse. Erfarenhet från industribranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande. Vi tror även att du tidigare haft kundansvar, och att du är en van förhandlare. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri. Då du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad och sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med ditt team för att uppnå bästa resultat


TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: US_SOD1711
Webbplats:
Epostadress: christer.wedin@tools.se
Övrigt: Ansökan skickas till christer.wedin@tools.se Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan senast den 24/11. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa eller mejla Utesäljchef, Christer Wedin på 010-454 84 36.
Arbetsplats: 
Adress: Tools Sverige AB
Blötängsvägen 14
82640  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.tools.se
  
Platsannons

Svetsare till kommande uppdrag

Om kundföretaget
Vi söker svetsare till våra kunder i Hälsingland! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Söderhamn.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat och som har erfarenhet av pinne och TIG. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.


Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till

Konsultchef Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitétsmiljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 853
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

CNC-operatörer för kommande uppdrag i Söderhamn

Om kundföretaget
Till våra kunder i Söderhamn söker vi nu erfarna CNC-operatörer för kommande uppdrag.
Du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos vår kund.
Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter som CNC-operatör är att rigga, programmera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och självgående. Vidare ser vi att du är teknikintresserad samt har en god förmåga att lösa problem. För att vara kvalificerad så måste du ha CNC-utbildning och en gedigen erfarenhet samt Traverskkort. Truckkort A+B är meriterande.

Övrig information
Vänligen sök tjänsten på www.konsultia.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Konsultchef Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 855
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=855
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Säljare Söderhamn

Just nu vill allt fler i Sverige sänka sin energianvändning genom att installera egna Solceller, byta till energifönster, montera värmepump, byta tak, ytterdörr osv. Så nu söker vi dig som vill hjälpa till att förmedla dessa tjänster från Energihem. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Energihem jobbar face2face vilket innebär att man träffar kunderna via fält och eventförsäljning.
Alla som får besök har blivit informerande om det sen innan. 

Har du inga tidigare erfarenheter? Ingen fara, hos Energihem kommer du tillsammans med erfarna teamledare få allt stöd för att lyckas.
Energihem arbetar kontinuerligt med coachning och kompletterande utbildningar för att erbjuda dig det bästa förutsättningarna som anställd.

Energihem erbjuder:
*   - Garantilön & en lovande provision
*   - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
*   - Körkortsutbildning
*   - Arbetsverktyg i from av iPad, möjlighet till tjänstebil.
*   - Utbildning inom säljteknik & personlig utveckling samt energiprodukter.
*   - Månadstävlingar i form utav utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m. 

För att få en bättre inblick i Energihem:
https://www.energihem.comLämnar du ofta ett gott intryck ifrån dig, är positiv och orädd för utmaningar? Då kan vi ha det rätta jobbet för dig! 

Stämmer detta in på dig?
* - Har lätt för att argumentera och uttrycka dig på vältalig svenska
* - Motiveras av personlig utveckling och resultat
* - Målmedveten och tävlingsinriktad
* - Serviceinriktad
* - Tycker om att arbeta i ditt egna tempo


Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.

www.energihem.com
Publiceraddatum: 2017-11-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- Fria arbetstider - Friskvårdsbidrag - Heltid som kan klaras av med 6 timmar per arbetsdag - Pensionsavsättning - Arbetskläder
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Säljare Söderhamn
Webbplats:
Epostadress: jobb@energihem.com
Övrigt: Ring Nicklas Wegar på 073-505 21 56 mellan kl. 09.00 till 16.00. Vi rekryterar löpande så vi ser gärna att du kontaktar oss redan idag. Bättre att du ringer eller skickar in en snabb spontan ansökan än att vänta på att göra en perfekt ansökan. Vi söker säljare inte administratörer.
Arbetsplats: 
Adress: Energihem i Sverige AB
Axvägen 12
85350  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.energihem.com
  
Platsannons

Säljchef Söderhamn

En viktig del i rollen blir att löpande coacha, stötta och utveckla medarbetare, framför allt genom medlyssning, samtal och coaching. Du kommer också följa upp prestationer för såväl individer som grupp för att tillsammans med säljledningen säkerställa att teamet når sina mål och sin budget.

Energihem jobbar face2face vilket innebär att man träffar kunderna via fält och eventförsäljning.
Alla som får besök har blivit informerande om det sen innan. 

Energihem söker dig som:
* - Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska
* - Motiveras av din egen och andras personliga utveckling och resultat
* - Är målmedveten och tävlingsinriktad
* - Serviceinriktad
* - Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo

Energihem erbjuder:
*   - Garantilön & en lovande provision
*   - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
*   - Arbetsverktyg i from av iPad, möjlighet till tjänstebil.
*   - Utbildning inom ledarskap, säljteknik & personlig utveckling samt energiprodukter.
*   - Månadstävlingar i form utav utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m.

Har du inga tidigare ledarerfarenheter? Ingen fara, hos Energihem kommer du få allt stöd för att lyckas. Energihem arbetar kontinuerligt med coachning och kompletterande utbildningar för att erbjuda dig det bästa förutsättningarna som anställd.
 
För att få en bättre inblick i Energihem:
https://www.energihem.comÄr du en engagerad säljare med säljcoachinriktning eller redan säljchef idag? Vill du vara med och bygga en god säljkultur och utveckla ett framgångsrikt säljteam? Lämnar du dessutom ofta ett gott intryck ifrån dig, är positiv och orädd för utmaningar? Då har vi det rätta jobbet för dig! 

Som säljchef behöver du vara duktig på och motiveras av att se andra växa och kunna anpassa dig efter varje individ i gruppen och samtidigt leda gruppen framåt mot uppsatta mål. Du är en person som engagerar och entusiasmerar människor runt omkring dig.

Ditt arbete kommer att bygga på att du tar egna initiativ och självgående driver arbetet framåt. Samtidigt är det viktigt att du är lyhörd och öppen i din kommunikation gentemot de medarbetare som du kommer att coacha och vara med och utveckla.

Vidare har du har en god förmåga för struktur då planering, kampanjer och uppföljning kommer vara en viktig del i ditt arbete.

Till din fördel hos oss är att Just nu vill allt fler i Sverige sänka sin energianvändning genom att installera egna Solceller, byta till energifönster, installera värmepump, byta tak, ytterdörr osv. Så nu söker vi dig som vill hjälpa till att förmedla dessa tjänster från Energihem tillsammans med en grupp säljare.

Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.
Publiceraddatum: 2017-11-11
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- Fria arbetstider - Friskvårdsbidrag - Mycket ledighet - Pensionsavsättning - Arbetskläder
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Säljchef Söderhamn
Webbplats:
Epostadress: jobb@energihem.com
Övrigt: Ring Nicklas Wegar på 073-505 21 56 mellan kl. 09.00 till 16.00. Vi rekryterar löpande så vi ser gärna att du kontaktar oss redan idag. Bättre att du ringer eller skickar in en snabb spontan ansökan än att vänta på att göra en perfekt ansökan. Vi söker säljchef inte administratör.
Arbetsplats: 
Adress: Energihem i Sverige AB
Axvägen 12
85350  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.energihem.com
  
Platsannons

Verksamhetscontroller/utredningssekreterare

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Vi befinner oss i ett mycket stimulerande och intressant skede där vi arbetar med ett förändrat och modernt sätt att styra och leda verksamheten. Nyckelorden i denna ledningsfilosofi är Medborgarfokus, Engagemang och Tillit.
Inom Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen satsar vi mycket på ett aktivt medarbetarskap, ett coachande ledarskap och en möjlighet till påverkan i verksamhetsutveckling vilket gör att de flesta medarbetare upplever arbetsplatsen som positiv (enligt vår medarbetarenkät).

Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen har 3 olika verksamhetsområden; Individ- och familjeomsorg (socialtjänst), Arbetsmarknadsenhet med kommunens vikarie- och bilpool samt Söderhamns dagliga verksamhet. Vi är cirka 330 personer, samt 400-500 timanställda. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetscontroller håller du samman våra verksamhetsmässiga och ekonomiska processer som verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning. Du drar ekonomiska slutsatser och kan beskriva ekonomiska utfall med ord och på ett bra sätt arbeta fram beslutsunderlag för bland annat ledningsgrupp och den politiska nämnden. Du genomför olika utredningar av ekonomisk- och verksamhetsmässig karaktär och kan föreslå lösningar och komma med idéer för god ekonomisk hushållning eller kvalitetshöjande åtgärder. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också. Du samarbetar nära våra verksamhetschefer och stöttar dessa i sin interna verksamhetsplanering och uppföljning. Du är underställd Förvaltningschefen och ingår i ledningsgruppen som består av verksamhetsekonom, 3 verksamhetschefer, 1 biträdande förvaltningschef och 1 förvaltningschef.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, juridik eller liknande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du arbetar både operativt och analytiskt/strategiskt. Du ska kunna behärska det svenska språket väl då en del av arbetet innebär att skriva fram olika beslutsunderlag. Det är meriterande om du har chefserfarenhet, har arbetat med ekonomi och styrning inom offentlig verksamhet, om du har goda kunskaper inom de lagar och regelverk som styr en kommuns verksamhetsutövning.

Som person är du självgående och tar ansvar och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du strävar efter hög kvalitet i ditt arbete och tar initiativ till förbättringar och förenklingar. Du är tydligt serviceinriktad och är lugn, uppmärksam, tillmötesgående och har hög grad av integritet. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som verksamhetscontroller/utredningssekreterare där du företräder Söderhamns kommun som arbetsgivare.

ÖVRIGT
Urvalsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: ASN/2017/0095
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a35bc00-92bf-4c13-93c0-ef9f4d2eba1c&TK=c1e6956a-b05c-4d90-a047-6fd5de7276be
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Student sökes till uppdrag hos Iris

Är du student och har minst ett år kvar av dina studier? Vill du vara med och hjälpa andra under din studietid samtidigt som du införskaffar meriterande arbetslivserfarenhet inför din examen? Vi söker dig som på ett flexibelt sätt kan lägga upp ditt schema tillsammans med Iris då deras behov kan variera.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Iris räkning en student. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet ute hos Iris. De har ett löpande behov av flexibelt studiestöd i deras organisation varpå en student är en långsiktig och hållbar lösning. Behovet av en extramedarbetare varierar, vilket innebär att du tillsammans med Iris kommer överens om när de har behov av att du arbetar hos dem i kombination med vad som är möjligt för dig utifrån studierna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Iris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att kunna arbeta i Iris olika uppdrag. Du kommer främst att arbeta i ett uppdrag som pedagogiskt stöd i utbildning som innebär att hjälpa personer med en funktionsnedsättning att få stöd för att kunna lyckas med sina studier.

Det är bra om du har någon erfarenhet eller kunskap om funktionsnedsättningar men det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta personer i deras inlärningsprocess. I rollen ingår även skriftliga och muntliga sammanfattningar och dagsanteckningar efter avslutat pass.


Vi söker dig som
Som är studerande med minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande för tjänsten om du har relevant studieinriktning för arbetsuppgifterna.

Det är positivt om du innehar B-körkort, men inget krav, då deltagargrupperna kan vara stationerade runt om i Hudiksvall. Har du erfarenhet av kognitiva hjälpmedel och läs- och skrivhjälpmedel är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du lätt för att motivera andra människor och en god samarbetsförmåga samt lösningsfokuserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Hudiksvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Liv Söderqvist

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Iris ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris arbetar med utbildning, utredningar och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Läs gärna mer om hur Iris presenterar sig på deras hemsida: http://www.iris.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 1642
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1642
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

Innesäljare till Tools i Söderhamn

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

En arbetsdag som innesäljare på TOOLS är sig aldrig den andra dagen lik. Här växlar du mellan att svara på förfrågningar från kund, guida kund inom vårt stora produktutbud, hitta effektiva lösningar för våra kunder och serva dem med uppgifter om pris och leveranstider. Mycket kommunikation sker via telefon och mail men även i butik. Du ingår i ett säljteam tillsammans med övriga innesäljare, kundansvariga utesäljare och butiksäljare i försäljningsområdet. Placeringsort är i Söderhamn


Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och tidigare har arbetat i en säljande roll. Har du erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn är detta meriterande. Rollen kräver att du har mycket god datorvana och systemförståelse, goda kunskaper i Excel är ett krav. Körkort B.

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra hos oss på TOOLS. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamheter gör att du kan bygga egna relationer, vilket är en grundbult för att lyckas hos oss. Du bör trivas med att arbeta självständigt, samtidigt som du kan samarbeta i teamet bestående av dina närmsta kollegor, och verka för att den enhet du tillhör fungerar på bästa sätt. Att hantera olika datorsystem, helst samtidigt, ser du aldrig som ett hinder, utan du har lätt för att se hur tekniken förenklar din vardag.


TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.
Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.
TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Ref SOD1711
Webbplats:
Epostadress: marie.hansson@tools.se
Övrigt: Ansök senast 2017-11-24 per mail. Vi kommer att behandla ansökningar löpande så missa inte chansen! Välkommen att ringa Innesäljchef Marie Hansson på tel. 070-7587774 om du har frågor angående tjänsten. Ansökan skickas till marie.hansson@tools.se Ref SOD1711.
Arbetsplats: 
Adress: Tools Sverige AB
Box 785
85122  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.tools.se
  
Platsannons

Fältare

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Kultur- och samhällserviceförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter.

Verkstäderna är ett allaktivitetshus med många skiftande aktiviteter. Här finns Fältarna, Bowlinghall och Ungdomscafé, Drömverkstan, Medieverkstan, A-huset och Be Smart. Vi arrangerar även School´s Out och andra evenemang i Söderhamn.

ARBETSUPPGIFTER
Du är en av två fältare som ingår i Verkstädernas personalteam. Du bygger aktivt nätverk med andra aktörer då samverkan utgör grunden för det uppsökande och förebyggande arbete som ska bedrivas. Du knyter kontakter med ungdomar på deras arenor, ex. skolor, stadsmiljöer och platser för fritidsverksamhet. Fokus ligger på att fånga upp ungdomar i riskzon för att motivera och lotsa dem till kvalitativa fritidsverksamheter. Du fångar upp idéer och önskemål och är ungdomars bollplank och möjliggörare. I arbetet ingår även viss administration och dokumentation. Du deltar också vid planering, marknadsföring och genomförande av aktiviteter och evenemang som anordnas av Verkstäderna men även av andra aktörer. Du arbetar dagtid, kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning för att arbeta med ovanstående uppgifter alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är självgående, har god initiativförmåga och klarar av stora variationer när det gäller det dagliga arbetet. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Lägst gymnasieutbildning.
ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Fältassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast. Individuell lönesättning., upphör: 2018-06-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: KUS/2017/0147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f5b0d86-fabe-4f4f-8ce7-5906a55fed6c&TK=db336318-decb-4229-a270-998f74301aa3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kultur- och samhällsserviceförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till fritidshemmet på Mo skola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill fortsätta utveckla arbetet i fritidshemmet och i skolan. Tjänsten komineras med tjänst i skolan och på fritidshemmet som ligger i samma byggnad. Du ingår i ett arbetslag med fritidspedagoger i fritidshem och lärare i förskoleklass som planerar och utvärderar verksamheten regelbundet

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som
• Är utbildad fritidspedagog
• Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• Har god ledarskapsförmåga
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt

Före erbjuden anställning ska godtagbart utdrag från polisens belastningsregister uppvisas.ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse. OBS! Rekrytering kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: BUN/17.GR85
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=378df370-f521-40d9-b3cd-eb01e6beac44&TK=32fe4f78-868d-4f4a-a065-d596583d15a1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

VVS-montör

VVS-montör
AB Vågbro Rör Bad & Värme.
Vi utför installation och service inom VVS och har butik, som är känd och väl etablerad i Söderhamn med omnejd. Startade 1972.

Vi söker nu en VVS-Montör.
Tjänsten är heltid och tillträde är omgående.
Dina arbetsuppgifter är all service och installation inom VVS.
Erfarenhet efterfrågas.
Önskvärt att du har Branschlegitimation/Yrkesbevis samt Säker Vatten.

B-körkort är ett krav.
Goda kunskaper i svenska.
Goda kundrelationer eftersom jobben kommer att utföras hos privatkunder/Bostadsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@vagbroror.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vågbro Rör AB
Växelgatan 7
82640  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare till Trönö skola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.ARBETSUPPGIFTER
Trönö skola söker en lärare till mellanstadiet.

Trönö skola ligger i den natursköna Trönödalen i den nordvästra delen av Söderhamns kommun cirka två mil utanför tätorten. I bygden finns ett stort engagemang för landsbygdutveckling och skolan har en central roll. Skolan genomsyras av trygghet och gemenskap. Där eleverna genom att använda sina förmågor och olika uttrycksformer får de kunskaper som behövs för att kunna välja sin egen framtid.
Du ingår i ett fungerande och stöttande arbetslag som planerar och utvärderar verksamheten regelbundet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som
• Har lärarexamen och är legitimerad
• Har god ledarskapsförmåga och vill göra skillnad
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Vill samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och elever för maximal måluppfyllelse
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 Lön enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: BUN/17.GR84
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ecdf2440-5207-4152-94c4-ba27e756fd03&TK=ec419eb5-8bda-4bd4-9612-15f76ffcbb3f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i trä och metallslöjd, Norrtullskolan

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.
Norrtullskolan är en centralt belägen grundskola för årskurserna F-9. Skolan har cirka 700 elever. Förutom mycket fräscha lokaler med trivsam atmosfär erbjuder Norrtullskolan ett stimulerande och spännande arbete tillsammans med engagerad personal. Här råder en god stämning och fin gemenskap mellan vuxna och elever. Vi arbetar för att elever ska äga sitt lärande, känna trygghet och att alla ska lyckas! Vi ser flerspråkighetens möjligheter och driver ett språkutvecklande arbetssätt. Vi har med stolthet i år fått ”Europeisk utmärkelse i språk”. Detta år arbetar alla lärare och elever med särskilt fokus på demokrati- och värdegrundsfrågor, ett arbete som tillkommit och drivs genom elevrådet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker lärare i trä-metallslöjd för årskurs 3-6. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget och med ämneskollegor kommer dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• är legitimerad lärare, trä- och metallslöjd
• vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• har god ledarskapsförmåga
• medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• använder ett språkutvecklande arbetssätt


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 Lön enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: BUN/17.GR82
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b0cd51d-e916-4421-a133-ce3d4c1ba074&TK=66961b82-e12a-4deb-91c1-e93d7528c43e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik och no-ämnen, Stenbergaskolan

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.ARBETSUPPGIFTER
Lärare i matematik och no-ämnen som skall undervisa elever på Stenbergaskolan åk 7-9. Mentorskap i åk 7-9.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som
• Är legitimerad lärare i matematik och no-ämnen
• Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• Har god ledarskapsförmåga
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• Erfarenhet av skriftliga omdömen och betygsättning är meriterande.
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt.

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag från polisens belastningsregister uppvisas.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08. Lön enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: BUN/17.GR83
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d1c3856d-473c-45c0-889a-e43d8636eb8b&TK=d8702927-1f9e-4eae-a132-4a0466dfcb8c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

24h Everytime Fitness Söderhamn söker anläggningsansvarig

Som anläggningsansvarig är du Everytime Fitness ansikte utåt och arbetar för att alla medlemmar och potentiella kunder känner sig välkomna och känner igen sig i deras koncept. Du arbetar med service för att uppnå dagliga försäljningsmål. Produkterna du ansvarar för att sälja är medlemskap och kringprodukter relaterade till träning och hälsa. I tjänsten ingår även inventering, beställning av varor samt ha hand som kontanthanteringen på anläggningen.

I det arbetet varierar arbetsuppgifterna; i allt från att varorna är påfyllda och frontade till att anläggningen är ren. Det är också viktigt att du ser till att maskinerna fungerar som de ska, något som du såklart får hjälp med på anläggningen.

Som timanställd anläggningsansvarig på Everytime Fitness är du ansvarig för din egen gymanläggning. Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar, men tillhör även ett team av andra anläggningsansvariga i din region. Vid nyöppningar, som sker kontinuerligt, kommer du eventuellt få möjligheten att arbeta tillsammans med dina kollegor för att driva igång den nya anläggningen.

VI SÖKER DIG SOM

• 1-5 års erfarenhet av service och försäljning

• Erfarenhet av att ha jobbat i ett varierande arbete med högt tempo, där du har fått ta tag i olika slags arbetsuppgifter som har dykt upp.

• Flytande i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, för att kommunikation med medlemmar sker på dessa språk

• Har en annan syssla i form av till exempel studier eller annat deltidsjobb att kombinera tjänsten med, för att se en långsiktighet i de kandidater som vi söker

• Bor i närheten av anläggningen

För att trivas i rollen som anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning, samt att du är handlingskraftig. Då du är Everytime Fitness ansikte utåt är det viktigt att du som person drivs av att arbeta med service och att du sätter en ära i att alla medlemmar känner sig välkomna. Likaså faller försäljning och merförsäljning naturligt för dig. Då aktiviteten på anläggningen varierar under dagen ser vi gärna att du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när trycket ökar.

Everytime Fitness öppnade sitt första gym i Gävle 2009. Idag har vi fem gym i varierande storlek - från 120 kvm "expressgym" i Stigslund och på Brynäs, till fullt utrustade 1000 kvm stora gym i Gävle Centrum, Sandviken och Söderhamn. Vår filosofi är att ge kunderna en bra upplevelse och det de önskar inom gymträning - ett fräscht och familjärt gym - till en bra månadskostnad. Everytime Fitness är ditt andra hem.

Everytime Fitness öppnade sitt första gym i Gävle 2009. Idag har vi fem gym i varierande storlek - från 120 kvm "expressgym" i Stigslund och på Brynäs, till fullt utrustade 1000 kvm stora gym i Gävle Centrum, Sandviken och Söderhamn. Vår filosofi är att ge kunderna en bra upplevelse och det de önskar inom gymträning - ett fräscht och familjärt gym - till en bra månadskostnad. Everytime Fitness är ditt andra hem.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Söderhamn
Webbplats:
Epostadress: jobb@everytimefitness.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 24h Everytime Fitness | Gävle City
Everytime Fitness
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.everytimefitness.se
  
Platsannons

Teamleader till kundservicefunktion i Söderhamn

Perido söker en teamleader för ett konsultuppdrag hos vår kund i Söderhamn, en välkänd myndighet. Som konsult och teamleader har du en unik och viktig roll - du är Peridos förlängda arm och ska representera oss på bästa möjliga sätt ute på myndigheten. Det är en roll där du får ta mycket ansvar och förväntningarna är högt satta!

Som teamleader är ditt uppdrag att vara med och leda en kundservicefunktion som kommer att bestå av ett tjugotal konsulter som alla sitter ute hos vår kund. Kundservicefunktionen är ansiktet utåt för myndigheten och fungerar som en viktig informationskanal och vägledare. För att denna ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att personer med rätt inställning tar plats i ditt team.

Hela kundserviceteamet arbetar med att besvara frågor via telefon samt vägleda och ge information till privatpersoner som sökt kontakt. Som teamleader hjälper du teamet att behålla fokus på aktiviteter som leder mot uppsatta mål. Du utvärderar och mäter resultat och verkar för att alla ger service av hög kvalitet. Det ingår en del kortare resor till möten och utbildningar i tjänsten, likaså förekommer besök på huvudkontoret i Stockholm.

I ditt dagliga arbete kommer du att få stor nytta av dina pedagogiska och kommunikativa färdigheter såväl som ditt målfokus. Det är dessutom viktigt att du är en flexibel person som snabbt anpassar dig efter förändringar och som trivs i en roll där resultatet regelbundet mäts och utvärderas. För dig med den rätta inställningen och kunskapen är detta en verkligt spännande möjlighet och utmaning – varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil

• Gymnasial utbildning
• Arbetslivserfarenhet från kundservice/support
• Arbetslivserfarenhet från liknande teamleaderroll, gärna i en offentlig verksamhet
• Datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, 4 månader med chans till förlängning. Då din anställning börjar med en två veckor lång utbildning måste du kunna börja senast den 27:e november.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Söker du ett jobb som ställer höga krav på dig och i gengäld är både utvecklande och roligt? Har du en god förståelse för hur du förenar verksamhetsnytta med en positiv kundupplevelse? Skulle du trivas i en roll där du får vara med och leda och dessutom själv jobba hands on i en kundservicefunktion? Då är det dig vi letar efter!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 53967LF i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: 53967LF
Webbplats: https://perido.se/jobb/teamleader-till-kundservicefunktion-i-soderhamn/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Perido AB
Katarinav 15, 8 tr
11645  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.perido.se
  
Platsannons

2 Förskollärare till Ljusne förskola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 2 förskollärare till Ljusne förskola som ligger utmed kusten söder om Söderhamns centrum, vid älven Ljusnans mynning. Närheten till havet, älven och skogen är viktiga inslag i vår verksamhet. Utomhusmiljön består av en gräsklädd innergård med sandlek och en yttre gård med skog.

I våra lokaler finns bra möjligheter att arbeta med inspiration utifrån "Reggio Emilia", en italiensk form av pedagogik där man arbetar för att hålla barnen högst delaktiga i alla moment under dagen. Vi arbetar för att alla barn ska:
• ges möjlighet till lek och rörelse
• utveckla ett nyanserat språk
• få intresse för matematikens grunder
• utveckla ett eget sätt att lära
• utveckla entreprenöriella egenskaper
• ges möjlighet till arbetsro

Personalen har ett förhållningssätt som främjar jämställdhet.

På förskolan finns cirka 120 barn och 26 personal. Förskolan är i dagsläget organiserad i fyra avdelningar med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation. Du trivs med att arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på ett gemensamt förhållningssätt. Som person har du tilltro till barnets egen förmåga och arbetar så att barnen har ett reellt inflytande.

För att trivas i denna roll är du bra på att se och utveckla samverkansmöjligheter och du är också bra på att prioritera läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande. Du är van att arbeta med utvärdering och reflektion som medel att utveckla barnens lärandemiljö

Som person har du lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. I den här rollen är den en fördel om du är kreativ, gillar att tänka nytt och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare ser vi att du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Hos oss finns det utrymme för mycket egna initiativ och vi ser gärna att du kommer med egna förslag på aktiviteter för barnen. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till polisens hemsida (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 Lön enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: BUN/17.FSK19
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4b9007a4-f62c-47e7-b932-077a59cef2bc&TK=a79cf525-4fc5-446c-a122-6d6f968ae8d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 Förskollärare till Sandarne förskola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta.

I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 16 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 2 förskollärare till Sandarne förskola som ligger vid kusten, 7 kilometer söder om Söderhamns centrum. Förskolan har nära till natur och skog och havet finns inpå husknuten. Utomhuspedagogik är ett viktigt inslag i verksamheten.

Sandarne förskola öppnades i oktober 2011 och ligger i anslutning till Sandarne skola. Förskolan har en fin utemiljö med stora ytor med både gräsmatta, asfalt och lekredskap. Gården har olika "rum" som snickarbod, målarbod och väderstation. Det finns också en sandlåda, klätterställning och gungor.

Sandarne förskola arbetar mycket efter normkreativt förhållningssätt, genus, matematik, Reggio Emilia och utomhuspedagogik. Våra kompetenser visar sig exempelvis i hur vi väljer böcker, leksaker, planerar grupper och verksamheten.

På Sandarne förskola finns 70 barn och här arbetar 14 personal som är fördelade på tre avdelningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation. Du trivs med att arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på ett gemensamt förhållningssätt. Som person har du tilltro till barnets egen förmåga och arbetar så att barnen har ett reellt inflytande.

För att trivas i denna roll är du bra på att se och utveckla samverkansmöjligheter och du är också bra på att prioritera läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande. Du är van att arbeta med utvärdering och reflektion som medel att utveckla barnens lärandemiljö

Som person har du lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. I den här rollen är den en fördel om du är kreativ, gillar att tänka nytt och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare ser vi att du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Hos oss finns det utrymme för mycket egna initiativ och vi ser gärna att du kommer med egna förslag på aktiviteter för barnen. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här(https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 Lön enlig överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: BUN/17.FSK18
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f7ef9502-40fe-46ad-85b5-37b62f472f79&TK=54cb79bb-41fe-45fa-9ac2-a671fb11b3ae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker ambulanssjuksköterska till Söderhamn

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Sedvanliga arbetsuppgifter för ambulanssjuksköterska.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en ambulanssjuksköterska för arbete på ambulansen i Söderhamn.<br /><br />Vi söker dig som är ambulanssjuksköterska.

Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning ambulanssjukvård och minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Ambulans-SSK Söderhamn
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/904/almia-soker-ambulanssjukskoterska-till-soderhamn
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Värvare till en av sveriges viktigaste hjälporganisationer i Söderhamn

LNX Marketing jobbar exklusivt med försäljning, marknadsföring och medlemsvärvning på uppdrag av företag och organisationer inom en rad olika branscher. Vi är deras ambassadörer på fält och är deras ansikte utåt. Nu söker vi personal till vår avdelning inom värvning av medlemmar och månadsgivare i Söderhamn!

Tjänsten
Du blir anställd av oss och representerar vår uppdragsgivare som är Sveriges främsta organisation för stöd av forskning om hjärt och lungsjukdomar.
Vårt uppdrag är att sprida information, diskutera och värva fler månadsgivare åt denna hjälporganisation. Vi vill skapa trevliga kontakter med seriöst innehåll och för bästa möjliga upplevelse för kund och värvare så träffar vi kunderna via personliga möten ansikte mot ansikte där människor finns. (EJ Telemarketing)

Vem söker vi?
Du behöver inte ha jobbat med värvning eller försäljning tidigare för att söka till oss. Det du behöver kunna får du utbildning i hos oss. Kanske kommer du från en helt annan bransch eller tog du nyss studenten? Det viktiga är att du är nyfiken på försäljning och vill ha ett socialt och utmanande jobb med unga, energifyllda kollegor!

Vi söker dig som
 Vill ha ett socialt arbete där man träffar människor.
 Tycker om att sprida positiv energi.
 Trivs med att samarbeta och jobba nära sina kollegor.
 Brinner för personliga möten och tycker om att jobba mot mål och resultat.
 Kan tänka dig att vara med och jobba för en bättre värld.

Arbetsdagen:
Vi startar alltid med morgonmöte, teambuilding och utbildning med projektledare och gruppledare. Sedan åker vi tillsammans ut till aktuellt arbetsområde.

Vi erbjuder dig som anställd hos oss:
Garantilön
Rörlig lön utan tak
 Utbildningsperiod i 10 dagar
 Utbildning i säljtekniker och säljkunskap i alla nivåer
 Individuell coaching för att du ska nå dina mål
 Alla möjligheter till karriär
 Sociala events och kick offs
 Detta tillsammans med trevliga och motiverande kollegor

Tjänsterna skall tillsattas genast, skicka in ansökan NU!!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95060
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LNX Marketing
Mullvadsvägen 6
75591  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna! 

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1168 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratGenerös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2425
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
11681  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent - Söderhamn

Personlig assistent till en 11-årig brukare. Uppdraget sker i till stor del i hemmet. Det är viktigt att vara följsam och lyhörd så att du som assistent smälter in i vardagen med övriga familjemedlemmar.

Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann, lekfull och omhändertagande. Du tar egna initiativ till att göra aktiviteter med brukaren. Du är flexibel, klarar tunga luft och har körkort med tillgång till egen bil.

Tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

PASS-Team AB är sedan 1997 ett privat alternativ för personer som beviljats insatsen personlig assistans. Vi har, på uppdrag av den enskilde, det totala arbetsgivaransvaret för de personliga assistenterna.

PASS-Team består idag av 47 brukare fördelade i hela Hälsingland. Våra kontor finns i Bollnäs och i Söderhamn, men de över 300 personliga assistenternas arbetsplats är med brukaren i dennes hem och liv.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timvikarie vardag och helg. Brukaren bor i Söderhamn varför vi ser det som en fördel att även du bor där.Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@passteam.se
Övrigt: Vi rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: PASS-Team AB
Nygatan 50
82142  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.passteam.se
  
Platsannons

Affärsdriven Platschef till Söderhamn

Vi ska bli bäst på att få folk i jobb!

Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you stärker personer som står utanför eller vill ta nästa steg på arbetsmarknaden genom att sälja och leverera arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning, bemanning och rekrytering. Vi har varit en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. År 2014 blev även utbildningsföretaget Infokomp en del av koncernen.

Läs mer på www.workforyou.se


Beskrivning av tjänsten

I rollen som platschef hos oss ingår fyra samverkande delar: chef, ledare, affärsutvecklare och specialist. Detta innebär att du ansvarar för att initiera, utveckla och bibehålla kundrelationer samtidigt som du arbetar målmedvetet för att åstadkomma en bredd i tjänsteutbudet på dina enheter. Du har ett helhetsansvar för ekonomin inom ditt område, i vilket det ingår att löpande rapportera till din regionchef. Övergripande har du ansvar för alla dina medarbetare, samt för att du efterlever Work for you:s syn på ledarskap. Som platschef är du en förebild för övriga medarbetare genom att arbeta enligt företagets mål och vision. Du ingår även i den lokala ledningsgruppen för regionen.

Personliga egenskaper

För att lyckas med uppdraget som platschef ser vi att du är affärs- och resultatdriven. Du är ansvarsfull, självgående och välstrukturerad vilket innebär att du organiserar, ansvarar och prioriterar dina processer på ett effektivt sätt. Din goda sociala förmåga medför att du är öppen för olika arbetssätt samt flexibel i samarbetet med andra och i dynamiska miljöer. Som person bör du vara energisk, engagerad och utåtriktad med en positiv inställning. Du har förståelse för människors olika förutsättningar, ett stort tålamod och ett coachande förhållningssätt. Vi tror att du framgångsrikt etablerar nya företagskontakter samtidigt som du vårdar etablerade relationer. Det är en fördel om du har ett eget nätverk av företagskontakter.

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter innefattande arbetsledning och försäljning. Du har god kunskap om Arbetsförmedlingen, arbetsmarknaden och gärna kännedom om utbildningsväsendet och socialförsäkringssystemet. Det är meriterande om du har goda relationer med och kunskap om det lokala näringslivet. Det är meriterande med en akademisk grund att stå på.

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med Din ansökan redan idag.

Vid frågor, kontakta:

Östen Krantz, regionchef norr
osten.krantz@workforyou.se
076 256 02 56

Sara Flygt, HR business partner
sara.flygt@workforyou.se
072 050 78 47 [
] (mailto:sara.flygt@workforyou.se)
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Kontorschef, utbildningsföretag
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/framsida/jobba-hos-oss/?jobid=10830&ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till LSS

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsförvaltningen söker dig som är en humoristisk, lättsam och självständig person. Du står med båda fötterna på jorden och är en aktiv person som tycker om att hitta på nya saker.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov och ge stöd i vardagen. I arbetet ingår individanpassad omvårdnad, aktiviteter och social samvaro som dokumenteras i den individuella genomförandeplanen.

Det ställs höga krav på din självständighet eftersom du arbetar i brukarens hem. Du tillhör en arbetsgrupp som arbetar självständigt men träffas kontinuerligt för arbetsplatsträffar. Detta förutsätter att du har en god sammarbetsförmåga och att du är prestigelös.
Du ska kunna arbeta på schema som är förlagd dag/kväll/natt vilket kräver att du som person är flexibel. Dock är detta är bra tillfälle för dig som önskar arbeta deltid då brukaren efterfrågar assistans måndag-fredag 12.00–17.00. Önskar du att arbeta heltid kommer du även att introduceras för annan brukare.

Brukaren är en 50 årig kvinna belägen i centrala Söderhamn. Hon beskriver sig som en lättsam person med en stor portion humor. Hon ser gärna att du delar hennes intresse för mode, heminredning och bio. Mycket tid spenderas med familj och vänner. Hon har egen bil och körkort och av den anledningen ser vi gärna att även du har körkort. På denna arbetsplats röker vi inte vilket är ett krav!KVALIFIKATIONER
Vård och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete är meriterande, men det är din personlighet och hur du fungerar med brukaren som avgör om du är rätt person för tjänsten.

Det är viktigt att du är lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Du har ett stort engagemang och fokus då ditt arbete är viktigt.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Omvårdnadsförvaltningens arbetsplatser är rökfria, varför vi gärna ser att Du också är det.

Intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden. Detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Omvårdnadsförvaltningens arbetsplatser är rökfria, varför vi gärna ser att Du också är det.

Intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden. Detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: ON/2017/0157
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d498285-20f2-4277-b9ba-531133dc0756&TK=d8b75cc6-46d0-4bbc-a7d5-ffd9e62aeaa0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Kommunikatör till kommunikationsenheten

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Vi på Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom personal, ekonomi, information, näringsliv, samhällsplanering och administration.

Vi är kommunens centrala kommunikationsenhet med 5 kommunikatörer som samordnar, producerar och utvecklar kommunens interna och externa kommunikation. Hos oss får du ett variationsrikt arbete!

ARBETSUPPGIFTER
Kommunikationsenhetens uppdrag är att bidra till kommunens mål och effekter. Vi arbetar genom ett brett spektrum av verktyg och kanaler och vi producerar allt från samhällsinformation till inspirerande kampanjer. Nu söker vi en mångsidig kommunikatör som gillar vardagliga utmaningar. Du tycker om när den ena dagen inte är den andra lik, och använder din flexibilitet och kreativitet för att leverera kommunikationsstöd med hög kvalitet.

Vi tror på teamarbete och att kreativitet föds i samspel med andra. Inom vår enhet finns, förutom bred kommunikatörskompetens, spetskompetens inom grafisk formgivning, webbstrategi, foto/film, IT och planering/strategi. Vill du ingå i vårt team?

I din tjänst ingår:
• Bevaka och nyhetsvärdera politiska processer och möten samt initiera aktiviteter utifrån detta.
• Proaktivt press- och mediearbete.
• Vara kontaktkommunikatör till omvårdnadsförvaltningen en av kommunens största förvaltningar med drygt 1000 medarbetare.
• Ansvara för struktur och utveckling av vårt intranät.

KVALIFIKATIONER
Högskole- eller universitetsutbildning inom kommunikation, marknadsföring, eller journalistik.

Du har tidigare arbetat med kommunikation och är bekväm med att arbeta både praktiskt och strategiskt. Begrepp som ”målgrupp” och ”effekt” sitter i ryggmärgen när du går in i ett uppdrag.

Du har praktisk kunskap av grafisk produktion och webbpublicering. Vi arbetar med SiteVision och Adobe CC.

Du är öppen för att lära nytt för att utvecklas i din yrkesroll.

Eftersom du arbetar tätt med övriga kommunikatörer och andra aktörer är det viktigt att du är en god lyssnare, utåtriktad och har lätt för samarbete och att knyta kontakter.

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning under de inledande 6 månaderna kan komma att bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: KS/2017/0286
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=26c060e1-4dec-4b2f-b6ce-8c1a574ea0da&TK=5622a930-c6f1-4833-b585-7fea5a8fb077
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kommunstyrelsen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomienheten söker vikarierande ekonom

Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Vi på Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom personal, ekonomi, information, turism, näringsliv, samhällsplanering och administration.

Har du den personlighet och den professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete, med stora möjligheter att påverka rutiner och effektiviseringar i en kommun med framåtanda. På vår arbetsplats tar vi tillvara våra gemensamma kompetenser och uppmuntrar till delaktighet och samverkan i det dagliga arbetet. I Söderhamns kommun finns möjlighet till en god balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare har du en betydelsefull roll och vårt gemensamma mål är att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu: En vikarierande verksamhetsekonom, längden på vikariatet beräknas till ett år.

Kommunens ekonomer är samlade i en gemensam enhet. Vi hjälper nämnder, styrelser och verksamheter med stöd och service inom ekonomi och bidrar till effektivt resursutnyttjande. Vi arbetar med stöd och service inom tre huvudområden; redovisning, verksamhetsstöd och controllerfrågor som budget, internbank och kvalificerade utredningar.

Som ekonom stödjer och utmanar du en eller flera specifika förvaltningar i olika ekonomifrågor. För din del kommer arbetet att i huvudsak inriktas mot Arbetsmarknads- och Socialnämndens (ASN) område. Du samarbetar nära förvaltningens chefer och är ett stöd i ekonomifrågor på olika nivåer inom förvaltningen. Du medverkar i förvaltningens ledningsgrupp, med rådgivning och information kopplat till ekonomi. I arbetet ingår ekonomiska analyser, utvecklingsfrågor och framtagande och översyn av rutiner.

Du kommer vara en del av verksamhetsekonomgruppen. Varje förvaltning har sin egen ekonom i gruppen, vi samverkar med varandra och med alla verksamheter. Syftet är att skapa ökad helhetssyn och större utrymme för utvecklingsarbete och att erbjuda vår samlade kompetens till verksamheterna.

Du kommer att ingå i en helhet, där du delar med dig av din kompetens och erfarenhet samt är lyhörd för andras erfarenheter. Du är med i löpande utvecklingsarbete tillsammans med övriga ekonomer och andra interna och externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Till tjänsten som ekonom söker vi dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och gärna några års erfarenhet som ekonom i kommunal verksamhet. Du är en god pedagog som kan omsätta och förmedla ekonomiska samband, med förmågan att kunna se och tydliggöra kopplingen mellan goda resultat, kvalitet och ekonomiska mål.

Du är lyhörd inför verksamhetens behov och bra på att se helhetsperspektivet. Du har egen initiativförmåga för att förbättra och utveckla arbetsområdet och god samarbetsförmåga. Att vara noggrann och alltid lämna kvalitativa underlag för beslut är en viktig förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens, engagemang och ansvarstagande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: Anställningen är ett vikariat som beräknas pågå ett år.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: KS/2017/0287
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=acb3b9dd-68ff-48c3-847b-5ef3a9e078a6&TK=0f2359c5-bce3-4b8a-8c7b-3183978f61ce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kommunstyrelsen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistenter/ Undersköterskor

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelp-kliniken i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja med allt från medicinsk avgiftning, korttidsvård och slutenvård.

Vi är just nu inne i en spännande expansionsfas och utvecklingsprocess och är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Behandlingsassistenter/ Undersköterskor Selfhelpkliniken i Söderhamn

Selfhelpkliniken är ett behandlingshem i Söderhamn som tar emot patienter med alkohol- och drogberoende från hela landet. Vi har också en medicinsk abstinensavdelning och en korttidsavdelning för medicinskt färdigbehandlade inom Region Gävleborg. På behandlingsavdelningen bygger behandlingsprogrammet på 12 stegsprogrammet och vi tar emot både män och kvinnor.
Patienterna remitteras från Socialtjänst, Kriminalvård,Region Gävleborg, arbetsgivare och privata aktörer.

Vi söker nu behandlingsassistenter/undersköterskor till vår abstinensavdelning och korttidsavdelning. Vi söker er som är intresserad av visstids- och tillsvidareanställning.
Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten och tycker om samverkan samtidigt som du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt. Till ditt sätt är du förtroendeingivande och lyhörd med ett empatiskt bemötande. Du besitter en hög grad av personlig mognad.
Tjänsterna är på cirka 80-100 procent och innebär tjänstgöring under obekväm arbetstid. Helgtjänstgöring sker var tredje helg.

Vi erbjuder
. Ett dynamiskt och roligt arbete där du får använda många olika förmågor.
. Möjlighet att få påverka och ytterligare utveckla en fin och expansiv verksamhet.
. Möjlighet att vara en del av en kvalitativ omsorgskoncern där samverkan och utveckling står i fokus.
. Regelbunden kompetensutveckling
. Friskvård
. Trevliga kollegor

Du som söker tjänsten som Undersköterska/ behandlingsassistent bör ha adekvat utbildning, gärna med erfarenhet från området.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annette.svedin@selfhelp.se
Övrigt: Urval sker löpande och vi önskar CV med referenser samt ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: SelfHelp Kliniken AB
Hemmansvägen 7
82662  NORRALA 
Hemsida: http://www.selfhelp.se
  
Platsannons

Teamledare till kundservice X-trafik i Söderhamn

X-trafik är en avdelning i Hållbarhetsförvaltningen inom Region Gävleborg som är kollektivtrafikmyndighet i Gävleborgs län. Vi organiserar den regionala kollektivtrafiken, bedriver beställningscentral för sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst samt är även färdtjänstmyndighet för fem av länets tio kommuner. Vi brinner för vårt uppdrag som innebär att utveckla och samordna all sorts kollektivtrafik för så många människor som möjligt – för en hållbar framtid.

X-trafik, med totalt 60 glada, kompetenta medarbetare, är organiserad i fyra enheter som består av Serviceresor, Trafikutveckling, Marknad & Försäljning samt Kundservice.
Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet samt professionalism och ansvar.

Vårt kontor ligger i Söderhamn, en skärgårdskommun i det vackra Hälsingland

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Enheten Kundservice ansvarar för trafikupplysning, kundvård, biljetthantering samt system och är uppdelad i två team.
Vi söker nu en teamledare för vår grupp på 8 personer som administrerar biljettsystem och biljetter samt arbetar med drift och utveckling av alla de tekniska system som finns ombord på bussar och tåg.

Du kommer i ditt uppdrag att leda medarbetarna i det dagliga arbetet, följa upp och utvärdera rutiner samt identifiera utvecklingsområden då vi ständigt jobbar med att förbättra vår service.
Gruppen jobbar mot uppsatta mål och du kommer att vara ett stöd för enhetschefen och löpande dokumentera och rapportera hur dessa uppfylls?


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig och välmeriterad erfarenhet av ledarskap. Du är engagerad, ansvarstagande, strukturerad, lyhörd och har förmågan att leda och inspirera andra. Du har mycket god IT-kompetens och yrkesvana från integrerade system. Eftersom arbetet kräver många kontakter med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners krävs det att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Din viktigaste tillgång är ditt engagemang för verksamhetens kunder och medarbetare och att du drivs av att vilja ge X-trafiks kunder bästa möjliga service. Tidigare ledarskap är ett krav.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: RS 2017/1804
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5348e0e7-ea91-4604-88f7-f0f9affc31b7&TK=3cb38264-aca1-4865-aeee-2c525404934f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Hållbarhetsnämnd
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare till Vallviks bruk

Vallviks Bruk AB söker en Projektledare

Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros AB är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Vi förser våra kunder med massatyper som stärker deras marknadsposition och lönsamhet. I Vallviks Bruk tillverkas högkvalitativ helblekt och oblekt kemisk massa.

Vallviks Bruk är inne i en stark utvecklingsfas med investeringar för en ökad produktion. Nu söker vi en projektledare med branschkännedom som vill vara med driva investeringsprojekt i fabriken.

Tjänsten

I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt. Det är din uppgift att du deltar i förstudier i uppstarten av projekt, göra resurs- och kostnadsberäkningar och delta i uppstarten av projekt. Du har en tät kontakt med beställare, leverantörer och personal inom drift och underhåll. Utöver projektledning ansvarar du för projektering och koordinering av projekten som du leder. Vi letar dig som är lyhörd och ser samarbete som en självklarhet men du är även trygg i att jobba självständigt.

Till uppgifterna hör att:

- Som projektledare ansvara för ledning och genomförande av projekt i dess olika skeden samt ansvara för mek, bygg och ventilation i det specifika projektet.
- Som delprojektledare ansvara för ledning av mek, bygg och ventilation i det specifika projektet.
- Medverkar i arbete med standardiseringsfrågor.
- Upprätta och uppdaterar föreskrifter och anvisningar för verksamhetsområdet.Ett individuellt ansvar kombinerat med en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas.

Kvalifikationer

- Högskoleingenjör med relevant inriktning, projektledarutbildning eller vad bolaget bedömer likvärdigt.

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av projektarbete inom industrin.
- Erfarenhet av arbete inom processindustrin.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund; Respekt, Professionalism och Engagemang.

Varaktighet:
Tillsvidareanställning
Heltid

Övrigt:
Dagtid

Kontakt
För frågor om tjänsten:
Hanna Virsand HR Business Partner tele 0270 621 26
Ragnar Lundberg, Teknisk Direktör tele 0270 622 54
Mika Palmu Unionen tele 0270 621 35

Ansökning
Vi vill ha din skriftliga ansökan senast 2017-11-30 till rekrytering@rottneros.com
märk ansökningen med "Projektledare"
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@rottneros.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vallviks Bruk AB

82021  VALLVIK 
Hemsida: www.rottneros.com
  

Platsannons

Servitör/Servitris till Dragonen

Restaurang Dragonen bedriver sedan många år en à la carte verksamhet i centrala Söderhamn.
Vi söker nu en servitör/servitris till restaurangen för att på bästa sätt ta hand om våra kunder och leverera en bra service.
Ser gärna att du har någon form av utbildning inom restaurang/kök men viktigast är viljan att leverera ett gott bemötande till våra gäster.

Välkommen med din ansökan eller kontakta oss för mer information.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20-30 timmar veckan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sehmusyenigun@hotmail.com
Övrigt: Maila till Sehmus eller ring 076-006 07 53
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Dragonen HB
Kungsgatan 16
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.restaurangdragonen.se
  
Platsannons

Jurist till LRF Konsult i Hälsingland

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar våra jurister med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt. Vi ser gärna en betoning på det affärsjuridiska och familjerättsliga områdena men uppdrag inom övriga områden förekommer.

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser. LRF Konsult tillhandahåller tjänster inom ett flertal olika kompetensområden och i rollen som jurist är det centralt att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning.


Är du en driven jurist som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till våra kontor i Bollnäs, Söderhamn, Edsbyn, Ljusdal och Hudiksvall söker vi nu en jurist. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Vi söker dig med juristexamen och med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande.
Du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt.


Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter –
Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Affärsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb?id=4372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Apoteksgatan 2
82631  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.lrfkonsult.se
  
Platsannons

Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till Björkbacka

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till Björkbacka vård- och omsorgsboende.

Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförandeplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för brukarens självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att brukarna ska känna välbefinnande. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Goda kunskaper samt erfarenhet av att arbeta med genomförandeplaner och dokumentation är därför meriterande.

KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande.

För arbete vid vård- och omsorgsboende är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med boende, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga.

För arbete vid Björkbacka är fördjupade kunskaper i demensvård meriterande. Stor vikt läggs vid engagemang, intresse för området och personlig lämplighet. Lugn, tålamod, kreativitet och inlevelseförmåga är betydelsefulla egenskaper för arbetet. Arbetet förutsätter god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift.
Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Omvårdnadsnämnden strävar efter en jämnare könsfördelning och välkomnar därför särskilt manliga sökanden.

Omvårdnadsnämndens arbetsplatser är rökfria och vi ser gärna att Du också är det.

Inför rekryteringsarbetet har Söderhamns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100% med möjlighet att välja deltid Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: ON/2017/0155
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d9a7ee2b-dc1a-4028-830c-395b749d5d2f&TK=6394a361-eb6d-4720-a209-dae32f574a46
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.soderhamn.se
  

Platsannons

Kock - extra vid behov- Söderhamn

Restaurang Me and McGee finns i Söderhamn och vi behöver utvidga vår personalstyrka med en kock som kan arbeta vid behov .

Vi ordnar med temakvällar och speciella evenemang, så du som anställd hos oss kommer att ha ett utvecklade och varierande arbete i en personalgrupp på sju personer.

Vi söker en alacartekock som brinner för matlagning och sätter stolthet i det som skall levereras ut till gästen.

Du behöver ha erfarenhet av arbete som kock.

Personlig lämplighet har stor betydelse men erfarenheterna är en viktig utgångspunkt.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimanställning vid behovFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmcgee.se
Övrigt: Ansökan och frågor endast via e-post. Märk ansökan med kock. Lämna gärna med 2 referenspersoner i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar: Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

Rasta finns idag på 23 anläggningar längs våra stora vägar. Vi har generösa öppettider och gott om plats för alla våra gäster.

I grund och botten arbetar vi efter samma enkla affärsidé som i början av 70-talet: Att vara det bästa alternativet längs de vägar och på de orter som vi finns. Vi har behållit det som fungerar och vidareutvecklat vårt koncept efter de förutsättningar som tillkommit.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Lön:- Enligt kollektivavtal- Tillträdesdatum:Så fort som möjligt
- Rekrytering sker löpande
- Vi tillämpar provanställning
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9420-medarbetare_tonnebro
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Tönnebro trafikplats
82622  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Restaurangansvarig med erfarenhet- Söderhamn

Restaurang Me and McGee finns i Söderhamn och vi behöver utvidga vår personalstyrka med en restaurangansvarig .
Vi ordnar med temakvällar och speciella evenemang, så du som anställd hos oss kommer att ha ett utvecklade och varierande arbete i en personalgrupp på sju personer.

Som restaurangansvarig har du ansvar för personalplanering, eventplanering, sammanställning av kassarapporter och övergripande ansvar för restaurang och kök.
Du kommer även att ta hand om lättare marknadsföring av restaurangens utbud.

Du ska även kunna hantera middagsservering. Därutöver förväntas det att du kan stå i baren, blanda ihop en del drinkar och även hantera kassan.

Då det är ett arbete med fokus på service och gott bemötande önskar vi att du är social, positiv och tycker om att överträffa människors förväntningar.

Du behöver ha minst 1 års dokumenterad erfarenhet som restaurangansvarig.

Du ska brinna för det du gör och vara sugen på att lära dig någonting nytt.
Du har erfarenhet av liknande arbete.
Personlig lämplighet har stor betydelse men erfarenheterna är en viktig utgångspunkt.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd arbetstid. Tillträde omgående.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmcgee.se
Övrigt: Ansökan och frågor endast via e-post. Märk ansökan med restaurangansvarig. Lämna med 2 referenspersoner i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Drifttekniker VA-verk

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Söderhamn NÄRA är Söderhamns infrastrukturbolag. Vi erbjuder vardagens alla bekvämligheter: el, vatten, värme, renhållning, bredband, TV och IT-drift. Vi gör det med miljöhänsyn och affärsmässig samhällsnytta i fokus. Vi är cirka 100 medarbetare som gör vardagen bekväm för våra kunder. En kontakt för allt - enkelt, bekvämt och Nära.ARBETSUPPGIFTER
Söderhamn Nära affärsområde Vatten ansvarar för den kommunala VA-verksamheten. Detta innefattar beredning och distribution av dricksvatten till hushåll och näringsliv samt avledning och rening av avloppsvatten från hushåll och industri i Söderhamns kommun.
Till vår avdelning som ansvarar för våra vatten- och avloppsreningsanläggningar söker vi nu en drifttekniker främst med inriktning mot avloppsrening. Tjänsten som Drifttekniker VA-verk innefattar bl.a. processövervakning, processoptimering, uppföljning, drift och underhåll samt provtagning och i förekommande fall analysarbeten. Även andra arbetsuppgifter i Söderhamn Näras verksamhet kan förekomma.
Beredskapstjänstgöring för samtliga VA-anläggningar och fortbildning inom VA-området ingår i tjänsten


KVALIFIKATIONER
Vi söker framför allt dig med utbildning som drifttekniker eller motsvarande teknisk utbildning samt datorvana. Det är meriterande med erfarenhet från drift- och underhållsarbeten av vatten- och avloppsreningsverk eller processindustri. Vi ser gärna att du har elbakgrund och kunskaper om SCADA-system. Körkort B är ett krav.
Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft, samarbetsförmåga, stresstålighet samt förmåga att lösa problem. Du ska kunna arbeta självständigt men även i en grupp. Du är serviceinriktad samt har god social kompetens då vi samarbetar med kunder, entreprenörer och leverantörer som vi har dagliga kontakter med.


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Processtekniker, vattenrening
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse. Löpande urval kommer att göras under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A725046
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=81b832c9-96a6-43e2-a6d7-83d4a7b24b05&TK=a2522fe3-9a9b-49c6-a9b4-65989a5a16f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Söderhamn NÄRA AB
Box 94
82622  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.soderhamnnara.se
  
Platsannons

Taxichaufför till färdtjänstbuss

Falk´s Taxi AB, söker en ny tillsvidareanställd förare till Söderhamn.

Företaget firade förra året sitt 25-års jubileum, och har 5-års avtal på trafik åt Region Gävleborg.
Företaget är ett tryggt och i branschen, gammalt bolag, med 10 anställda förare i hela södra Hälsingland.
Våra transporter omfattar skolskjutsar, färdtjänstresor, sjukresor och interna gods- och personaltransporter åt landstinget och kommuner.

Våra nya fräscha och väl anpassade bussar, kör såväl gående utan, som med hjälpmedel, rullstolsburna . Vi kör allt från nyfödda och skolskjutsbarn, till äldre medmänniskor.

Arbetet som förare hos Falk´s, är relativt fritt, där du jobbar självständigt och under eget ansvar.
Du kommer färdas omkring i vårt vackra landskap under dina köruppdrag, och du är hela tiden med ute i livet och inte instängd på något kontor eller i någon lortig verkstadsmiljö.

Du kommer ges möjlighet att stanna till efter vägen mellan uppdrag, gå ur och få frisk luft, ta en kaffe eller bara sluta ögonen och känna din frihet under ansvar.

Som anställd hos oss, får du en kollektivavtalsreglerad lön och trygghet, semesterlön och ATP, genom avtal med FORA.
Du arbetar under goda förutsättningar, har tillgång till företagshälsovård genom Falk´s Taxi, har tillgång till taxistation i din hemområdes-
kommun med gratis kaffe mm.
Du arbetar i en välfungerande och servad "arbetsplats"/färdtjänstbuss, och du kör omkring i en Miljövänlig buss, som går på HVO100, ett 100% förnyelsebart bränsle med minimala utsläpp av miljöfarliga ämnen.
Du har stöd från en administration, som hjälper till att lösa problem, som kan uppstå i arbetet.

Tjänsten är en heltid, som körs helgfria vardagar, mellan 7:00-17:00, inkl 1 timmes lunch, som kan delas upp på andra sätt, efter överenskommelse. Arbetstiden gör att heltid uppnås tidigare än månadens dagar, därför kommer ytterligare
2 "fripassdagar" att läggas på schemat varje månad, där den anställde kan inkomma med önskemål om särskilda dagar för ledigheten.

Ditt arbete ser i stora drag ut så här:
Arbetspassen är schemalagda i god tid i förväg, och du hämtar och lämnar fordonet vid stationen på Kvarngatan i Söderhamn.
Körningarna tilldelas digitalt, och möjlighet till guidning fram till adresserna finns.
Du arbetar självständigt och fattar många egna beslut, med hjälp av skriftlig handledning.
Naturligtvis finns en jourhavande trafikansvarig att tillgå vid större problem.
Du delges vart, när och vem du ska hämta, efter kvittens får du reda på vart kund ska lämnas och vilken tid detta är planerat till.
Så rullar passen på, tills du meddelas att passet är slut (och sluttiden är schemalagd i förväg).

Krav för att kunna söka dessa tjänster är:
* Innehar giltigt B-körkort
* Innehar giltig taxiförarlegitmation
* Talar mycket god svenska
* Klara av att arbeta under eget ansvar och omdöme
* Inga belastningar i polisregistren rörande våldsbrott och sexualbrott. Vid anställning kräver vi att du visar upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
* Du är en bra medmänniska som kan möta olika typer av människor, oberoende av kön, religion, handikapp, ålder eller annan bakgrund.
* Du har inga fysiska begränsningar/nedsättningar som dålig rygg/-nacke/-knän osv, eftersom du ibland kan bli tvungen att med bärhjälp, bära kunder upp genom trappor o.dyl.

OM du nu känner att detta är något för mig, men du saknar taxiförarlegitimation, så meddela oss och även att du anmält dig för att ta detta, så kanske du ändå kan vara med i bedömningen.


Du ...:
* Har inga fysiska begränsningar eller sjukdomar, som kan vara till nackdel för tjänsten
* Är en öppen och social medmänniska, med social kompetens
* Klarar av att arbeta självständigt och endast med support/hjälp via telefon
* Har inga domar i belastningsregistret , rörande misshandel, sexual- eller ekonomisk brottslighet
* Har eller håller på att skaffa, taxiförarlegitimationUtöver det vi redan sagt, så kan vår hemsida, ww.falkstaxi.se,
ge en inblick i företaget och dom verksamheter vi håller på med
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde den 2 januari 2018 Anställningen börjar med provanställning. Kunna arbeta även julafton ca vartannat år (max 7-17).Avtal med Svenska Transportarbetareförbundet. Veckolönegrund+tillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@falkstaxi.se
Övrigt: Ange ditt taxiförarleg-nummer i ansökan ! Ansökan/sökande, kan komma att antas innan sista ansökningsdag, om företaget bedömer den sökande som lämplig
Arbetsplats: 
Adress: ROBERT FALKS TAXI & SKOLTRAFIK AKTIEBOLAG
Box 1125
82113  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://info@falkstaxi.se
  

Platsannons

Säljare Söderhamn – Dags för nya utmaningar?

På Rahmqvist Avico arbetar vi för att bidra till en bättre arbetsdag för våra kunder.

Oavsett om de arbetar utomhus i regn och rusk, är på resande fot eller arbetar inne på kontoret har vi marknadens bästa hjälpmedel för att de ska kunna prestera på topp.

Vi utgår från miljöhänsyn i material och i vår tillverkning, vi satsar på kvalitet istället för slit-och-släng och vi tror på att visa omsorg både om våra kunder och varandra. Som specialister är det vårt ansvar att finnas vid våra kunders sida och vi arbetar enbart med personlig försäljning.

Avico är ett härligt och tätt sammansvetsat specialistteam som växer så det knakar. Nu söker vi en orädd och viljestark entreprenörsjäl med hög arbetsmoral och höga ambitioner som vill ta ansvar för Avicos försäljningsutveckling och bygga upp ett eget distrikt. Till dig kommer vi att ge möjligheten till en karriär inom sälj och ledarskap. Dina arbetsuppgifter består i att sälja våra specialprodukter och att på ett inspirerande sätt demonstrera hur de kan användas och varieras på arbetsplatsen. Du kommer också att arbeta med nykundsbearbetning.

Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären. Som säljare på Avico blir du en del av Rahmqvistgruppen där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en känsla av tillhörighet. Din ledare och dina blivande kollegor kommer göra allt för att du ska trivas och lyckas.

Det som krävs av dig är att:

- du är orädd och gillar att prata med folk
- du är snabblärd, har ett gott affärssinne och att du har lätt för att sätta dig in i olika typer av företag och dess behov
- du är självständig och disciplinerad med ett starkt eget driv och vilja att utvecklas
- du har körkort
- talar och skriver på svenska obehindrat

Erfarenhet av försäljning är såklart ett plus men det är inget krav.

Har du dessutom ett glatt sinne, en sprudlande energi och en stor portion ödmjukhet kan du vara den stjärna vi söker.

Skicka in din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden tagit slut. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på Avico är specialister på presentationer och arbetsmaterial för de av våra kunder som ofta jobbar utomhus under krävande förhållanden. Våra smarta presentationshjälpmedel, vattentåliga papper, markers och mycket annat är framtagna för att tåla alla typer av väder och vind. Våra produkter möjliggör möten och presentationer oavsett om man är på kontoret eller utomhus. Avico är ett av elva specialiserade varumärken som ingår i Rahmqvistgruppen, ett växande företag som i mer än 60 år har arbetat för att skapa en bättre arbetsdag för fler. Läs mer om Avico här
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% tillsvidareanställningRörlig lön med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 2017/213
Webbplats: http://www.rahmqvist.se/main/lediga-tjanster/?job_id=174289&what=job&where=1&lang=
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avico
Box 1
18173  Lidingö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionsingenjör

Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen.
Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Vår uppgift är att förse våra kunder med massaapplikationer som stärker deras marknadsposition och lönsamhet.

Som produktionsingenjör på Vallviks Bruk har du många varierade arbetsuppgifter som innebär att du driver och samordnar frågor av teknisk-, kvalitets- eller arbetsmetodmässig karaktär. Du arbetar mycket med problemlösning både individuellt och i samarbete främst mellan driftspersonal och underhållsavdelningen
Som person är du lyhörd och ser samarbete som en självklarhet men är även trygg i att jobba självständigt.

Till uppgifterna hör att:
- Ansvara över avdelningens drift mot uppsatta mål för produktion, kvalitet, miljö och kostnader samt att följa upp produktions- förbruknings- kvalitets- och miljöavvikelser och initiera utvecklingsprojekt, processändringar, rutinändringar etc.
- Ansvarar för prioritering och beställning av icke-akuta UH-insatser.
- Arbeta med utveckling av teknik och arbetsmetoder.
- Samordning och uppföljning av driftens arbete vid underhållsstopp.
- Leda arbetet med säkra stopp på den egna avdelningen samt utbildning av personal i tekniska och/eller kvalitetsrelaterade frågor.
Ett individuellt ansvar kombinerat med en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas.
- Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 6 personer och rapporterar direkt till produktionschefen.

Kvalifikationer
- Civilingenjör med inriktning kemi, annan relevant inriktning eller vad bolaget bedömer likvärdigt.
Meriterande
- Erfarenhet av teknisk problemlösning och grundorsaksanalyser
- Erfarenhet av produktionsteknik och produktionsekonomi.
- Erfarenhet av kok- och blekningsprocessen inom pappersmassaindustrin.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du speglar vår värdegrund; Respekt, Professionalism och Engagemang.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, process, kemiteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid med beredskap.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@rottneros.com
Övrigt: Märk ansökan " Produktionsingenjör " Rekryteringen sker löpande så platsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Vallviks Bruk AB

82021  VALLVIK 
Hemsida: www.rottneros.com
  

Platsannons

ORDNINGSVAKT I SÖDERHAMN

Ordningsvakt sökes till Me and McGee´s som ligger på Oxtorgsgatan 14, (mitt emot statt) här äter man god mat tillagad från grunden i en skön och stämningsfull välkommnande 70-talsmiljö.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Du erbjuds att ta mycket eget ansvar, få vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Du ska tycka om att ge bra service, vara positiv och utåtriktad.

Du förmedlar trygghet till din omgivning genom att vara pålitlig, kompetent och ansvarsfull.

Du har god kommunikation med hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet.

Du ska trivas att arbeta både självständigt och i grupp.

Det vi kräver av dig är:

Utbildad Ordningsvakt

Meriterande om du arbetat i liknande miljöer.

Välkommen med din ansökan per e-post till info@meandmcgee.se
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Ordningsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare Heltid eller deltid.Fast lön till en början med timlön eller efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmacgee.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Personliga assistenter i Norrala till 90% tjänst samt timvikarier

Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder strax utanför Söderhamn. Vår kund är en medelålders man som behöver hjälp med det som hör vardagen till. Hans intressen innefattar bland annat musik, bilar, fiska samt att vara ute i naturen. Arbetstiderna sträcker sig över dag, kväll, natt samt helg. Känner du att detta kan vara något för dig, så tveka inte att söka.

Om tjänsten

Vår kund kan förflytta sig själv kortare sträckor med hjälp av rullator eller stöd av annan person. Utomhus sker förflyttning främst med hjälp av el-rullstol.

Vi söker nu en person till en fast tjänst men även timvikarier som vill täcka upp för ordinarie personals frånvaro. Till den fast tjänsten söker vi dig som är intresserad av jobba vaken natt. Vi tillämpar anställningsformen SLUV - så länge uppdraget varar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är initiativtagande och gärna hittar på trevliga aktiviteter tillsammans med vår kund. Det är meriternade om du har någon form av vårdutbildning och gärna erfarenhet av ALS. Då kunden bor på en gård där både katter och hästar finns bör du inte vara allergisk mot dessa.

Vi erbjuder

Ett spännande och varierat arbete, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: SLUV ca 90% samt timvikarier. Varierande dag, kväll, natt och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10795
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Södra Centralgatan 19 B
80251  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Kontaktperson till Stödboende i Söderhamn

Rätt och Fel är ett litet privat företag som funnits sedan 1985. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten och har ramavtal med 6 kommuner. Vi tillhanda håller stödboende, kontaktmannaskap och hemutredningar. Idag är vi sju medabetare.

Erfarenhet av socialt arbete inom ramen för SoL, LSS och LVU är meriterande. Du kommer att jobba med cirka två till fyra boenden åt gången. Du ska träffa den boende regelbundet, vara med på uppföljningsmöten, skriva och jobba utefter genomförandeplan. Du ska dokumentera, skriva rapporter samt hjälpa den boende med praktiska göromål.

Vi söker dig som är utbildad socionom, betendevetare, socialpedagog eller liknande med erfarenhet av socialt arbete. Har du gått MI eller har vidareutbildat dig till terapeut är det meriterande.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid med flexmöjligheter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nina@rattochfel.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rätt och Fel AB

13756  TUNGELSTA 
Hemsida: http://rattochfel.se
  

Platsannons

McDonald's Söderhamn söker nya medarbetare

McDonald's Söderhamn söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 6-30 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på dagtid, men vi söker också deltidsarbetare på kvällar, helger och lov.

Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärska svenska språket i både tal och skrift.Det är en klar fördel att vara bosatt i i närheten eller ha tillgång till bil.

 

Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV inklusive personligt brev med foto senast den 30/11-2017 

 

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

 

Vid frågor kontakta: elin.ostlund@se.mcd.com
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt HRF:s kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=4228
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: McDonald’s Sverige
Pinassvägen 1
82640  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
  
Platsannons

CNC-Operatör

Om företaget
Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad, samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid.

Arbetsuppgifter
Här har du som är utbildad CNC-operatör en fantastisk chans att få anställning hos kund efter 6 månaders anställning hos oss. Du kommer att arbeta med kundens fleropmaskiner och har en rejäl chans till utveckling inom företaget.

Formell kompetens
Du har följande kompetens:
- Gymnasium
- CNC-certifikat grönt och blått.
- Några års erfarenhet som CNC-Operatör på fleropmaskin.
- Truckkort, traverskort och körkort är meriterande.
- Behärska svenska i tal och skrift
Din bakgrund
Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper präglas av
- Punktlighet och arbetsvilja
- Att du är flexibel och gärna hjälper till där det behövs
- Noggrann och struktuerad
- Vilja att utvecklas

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Start med 6 månaders visstidsanställning. Därefter om du och företaget trivs med varandra, övertag och anställning hos kund.
100% heltid, skiftarbete förekommer.


Tillträdesdag
Januari - Februari

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 19847
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP19847
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Gävle
Lernia Bemanning AB
80311  Gävle Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

CNC-operatörer januari 2018

Om företaget
Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad, samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid.

Arbetsuppgifter
Här har du som är utbildad CNC-operatör en fantastisk chans att få anställning hos kund efter 6 månaders anställning hos oss. Du kommer att arbeta med kundens fleropmaskiner och har en rejäl chans till utveckling inom företaget.

Formell kompetens
Du har följande kompetens:
- Gymnasium
- CNC-certifikat grönt och blått.
- Några års erfarenhet som CNC-Operatör på fleropmaskin.
- Truckkort, traverskort och körkort är meriterande.
- Behärska svenska i tal och skrift


Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper präglas av
- Punktlighet och arbetsvilja
- Att du är flexibel och gärna hjälper till där det behövs
- Noggrann och struktuerad
- Vilja att utvecklas


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Start med 6 månaders visstidsanställning som övergår i tillsvidareanställning. Om du och företaget trivs med varandra, övertag och anställning hos kund.
100% heltid, skiftarbete förekommer.

Tillträdesdag
Januari - Februari

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 19
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 20905
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP20905
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Gävle
Lernia Bemanning AB
80311  Gävle Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Erfaren serverings- och barpersonal - Söderhamn

Restaurang Me and McGee finns i Söderhamn och vi behöver utvidga vår personalstyrka med ännu en tjänst som innefattar serverign och bar. Vi ordnar med temakvällar och speciella evenemang, så du som anställd hos oss kommer att ha ett utvecklade och varierande arbete i en personalgrupp på sju personer.

Du ska kunna hantera middagsservering. Därutöver förväntas det att du kan stå i baren, blanda ihop en del drinkar och även hantera kassan.

Då det är ett arbete med fokus på service och gott bemötande önskar vi att du är social, positiv och tycker om att överträffa människors förväntningar. Du ska brinna för det du gör och vara sugen på att lära dig någonting nytt.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet av servering- och barjobb.

Personlig lämplighet har stor betydelse men erfarenheterna är en viktig utgångspunkt.

Tycker du att detta låter intressant så skicka ditt CV och ett personligt brev till: info@meandmcgee.se
Publiceraddatum: 2017-10-03
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmcgee.se
Övrigt: Skriftligt via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Mekanikkonstruktörer

Din utmaning

Gillar du komplexa konstruktionsuppdrag och kollegor som jagar utmaningar?

Avalon Innovation växer och genom utökat förtroende från våra kunder och samarbetspartners behöver vi stärka upp med fler mekanikkonstruktörer i Söderhamn. Din flexibilitet kommer att sättas på prov, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Uppdragen finns inom olika branscher och områden och uppdragen spänner ofta från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens organisation. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta allt från nykonstruktion, orderkonstruktion till utveckling av befintliga konstruktioner. Våra kunder befinner sig framförallt inom tung tillverknings-, sågverks- eller processindustrin och finns huvudsakligen i och runt Söderhamn.  

Vem du är

Du är en kreativ konstruktör med flera års relevant erfarenhet inom produkt- och/eller produktionsutveckling. I grunden har du en ingenjörsexamen samt erfarenhet av flera 2- och/eller 3D CAD-verktyg. Du är van att söka information och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. Vi tror att du tidigare arbetat inom Sågverks-, Process- eller tung tillverkningsindustri. Har du även kunskap inom Hydraulik, Pneumatik, automation eller PLC-programmering är det särskilt meriterande.

Som person är du entusiastisk, självgående och drivande med förmågan att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar. Viktigt är också att du har en prestigelös inställning och ett stort engagemang samt vill fortsätta att utvecklas och utmanas i rollen som konsult.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Håkan Fridström, Business Manager  +4670-4543086

Johanna Eriksson, Recruitment Manager & Team Leader +4670-4543012

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-09-29
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: avaloninnovation493
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/493-mekanikkonstruktorer/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  
Platsannons

Ta med dig vännerna och jobba utomlands med kundservice!

Letar du och kanske även dina vänner jobb? Är du sugen på ett meriterande arbete utomlands och vill arbeta med kundservice i ett socialt svenskt team? Då har vi jobbet för dig på Transcom i Riga med start så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering där du blir en del av Transcoms skandinaviska kundserviceteam i Riga. Ett team med högt i tak och där den sociala gemenskapen är stark både under och efter arbetet. Ta med dig din vän eller partner och bli en del av gänget!
Just nu söker Transcom i Riga kundtjänstrepresentanter för det globala finansföretaget Western Unions räkning med start omgående.

I tjänsten på Western Union kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:
Ta emot samtal från svenska kunder och Western Unions ombud. Samtalen innefattar frågor om betalning och användarinformation men kan även komma att involvera frågor från Western Unions agenter rörande IT-frågor.

Om Riga:
Du kommer att bo och arbeta i den färgstarka och vackra staden Riga. Här får du möjlighet att uppleva en ny kultur och få nya kollegor och vänner över nationsgränserna. Nya medarbetare på Transcom uttrycker att Riga har överraskat dem positivt. Det är en trevlig och billig stad att leva i och människorna är mycket öppna och vänliga.

Denna video ger en god inblick i hur det är att leva i Riga och arbeta för Transcom: www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

Vid start:
För Transcom är det viktigt att du får bästa möjliga start i ditt nya jobb. Därför gör Transcom det så enkelt som möjligt genom att ge dig:

- Betalt flyg till Riga
- Upphämtning på flygplatsen
- Betalt boende på hotell första månaden
- Hjälp med att hitta eget boende efter den första månaden
- Grundlön
- Anställningsförmåner såsom gratis gym, bonusprogram etc.

Din profil
Vi letar efter dig som:
- Söker en upplevelse utanför Sverige
- Vill arbeta i ett socialt team och erbjuda god kundservice
- Vill arbeta på Transcom under minst 6 månader eller längre
- Är villig att anta en ny utmaning, antingen ensam eller tillsammans med en vän eller partner.
- Tycker om att arbeta med kundservice

Observera att rekryteringsprocessen inkluderar utdrag ur kriminalregister. Om du har ett Skype-ID rekommenderar vi att du skriver detta i din ansökan så Transcom har förmågan att ta kontakt via Skype.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-09-22
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/soderhamn/ta-med-dig-vannerna-och-jobba-utomlands-med-kundservice/38247/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job38247
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Vasagatan 12
90329  Umeå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Tandhygienist

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Mehrdad Falakeh
Tandhörnan ligger i centrala Söderhamn.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba både som assisterande tandsköterska, hygienist och även i reception.

Kvalifikationer
Tandhygienist

Personliga egenskaper
Allmän tandhygienist, som ska passa in i teamet.
Publiceraddatum: 2017-09-14
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid30 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 46-556077-2419-B679
Webbplats:
Epostadress: mehrdad.falakeh@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Mehrdad Falakeh
Kungsgatan 20
82630  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.tandhornan.se
  

Platsannons

Ordningsvakt med giltigt ordningsvaktsförordnande

Vi söker en ordningsvakt till restaurang och pub Winchester i Söderhamn.

Dina arbetstider kommer att vara fredag och lördagkväll mellan kl.ca 22-02.

Du behöver ha giltigt ordningsvaktsförordnande.

Du behöver ha vaktutbilning och vi ser gärna även att du har erfarenhet av arbete som ordningsvakt.
Publiceraddatum: 2017-05-19
Yrkesbenämning: Ordningsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidca 8 timmar per vecka
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan gör du genom att ringa Khalid Albataine , 070 - 455 01 68
Arbetsplats: 
Adress: Winchester HB
Köpmangatan 3
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal