Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:19

Lediga jobb i Söderhamns kommun (2182), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd25 811
Täthet24,33Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 281,34Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 060,85Landareal (km²)
Sjö110,98Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 109,51Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Omvårdnadsnämnden söker undersköterska till Fejan korttidsvård på Kastanjen

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsnämnden söker undersköterska till Fejans korttidsvård på Kastanjen.
Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd.KVALIFIKATIONER

Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande.

För arbete vid korttidsvården är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många kontakter med de gäster som vistas på korttidsvården, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid engagemang, intresse för området och personlig lämplighet. Det är t.ex. av vikt att du är en stabil person och kan förmedla lugn samt upprätthålla ett gemensamt förhållningssätt, i de fall detta är påkallat.
ÖVRIGT
Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi kommer att starta med intervjuer under ansökningstiden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: ON/2017/0190
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc5e573d-0bd5-43df-9fe8-5acd88b9bd5a&publishCode=AMS&TK=972192d5-6061-4b5c-926f-b95ed495ff0a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du tandhygienist och vill vara med och utveckla det externa arbetet?

Folktandvården Gävleborgs vision är att bevara det friska friskt. Det jobbar vi för genom att erbjuda komplett tand- och munvård till alla gävleborgare baserad på kunskap, erfarenhet och forskning. Hos oss tas du omhand med god service, tryggt omhändertagande och hög tillgänglighet. Vi är ett bolag, ett av Sveriges största hälsoföretag, helägt av Region Gävleborg med ca 450 medarbetare. Du möter oss på 15 orter runtom i länet, på 24 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och medicinsk tandvård.

Folkhälsofunktionen är Folktandvårdens nyaste funktion och bedriver extern hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet tillsammans med olika samhällsaktörer och målgrupper som blivande föräldrar, småbarnsföräldrar, förskolebarn, elever i skolan, nyanlända, äldre och vuxna med funktionsnedsättning. Funktionens syfte är att arbeta för en bättre och mer rättvist fördelad tandhälsa. De är verksamma över hela länet och har ett nära samarbete med organisationens alla
kliniker.

ARBETSUPPGIFTER
Är du tandhygienist och genuint intresserad av att arbeta med extern verksamhet och samtidigt arbeta i allmäntandvården? Då är detta någonting som skulle passa dig bra.

Tjänsten innebär att du blir anställd inom Folktandvårdens Folkhälsofunktion och kommer arbeta med uppsökande tandvård och utbildningar till personal inom vård och omsorg, olika patientorganisationer, anhöriga och pensionärer.

I din tjänst ingår resor i länet, främst inom Hälsingland. Du kommer även att arbeta på allmäntandvårdsklinik med egna patienter och i teamtandvård.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad tandhygienist med en holistisk människosyn samt en vilja att förmedla kunskap till andra. Du har därför lätt att samarbeta med andra aktörer och kollegor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Folktandvården Gävleborg AB samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A742273
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e099edf1-8a58-45b2-b212-0f0e5ba1f1c7&publishCode=AMS&TK=480d33a0-ec4a-46be-a6f7-ba9bc1dc4d47
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Gävleborg AB, Folkhälsofunktionen
Box 581
80108  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.ftvgavleborg.se
  
Platsannons

Söderhamns kommun söker Kommunvägledare

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat.

Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka! Vi på Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom personal, ekonomi, information, näringsliv, samhällsplanering och administration.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunvägledare för att arbeta i vår kundtjänst. Vi utgår från kommunens värdegrund; medborgarfokus, engagemang och tillit som vägleder oss i vårt arbete.

Vår kundtjänst bygger på principen "en väg in" och syftet är ökad service och högre tillgänglighet. Som invånare ska man inte behöva veta hur kommunen är organiserad för att veta vart man ska vända sig med sitt ärende. Genom att förenkla, förbättra och effektivisera information, vägledning och handläggning av enklare ärenden förbättras möjligheterna att få rätt hjälp redan vid en första kontakt med kommunen.

Arbetet i en kundtjänst innebär att ge personlig och god service, vara lyhörd och samarbetande. Kunder kontaktar oss på olika sätt, genom fysiska besök, telefonsamtal, e-post och sociala medier. Kommunvägledaren fångar in kundens behov, bedömer inkommen fråga eller ärende, besvarar frågor och handlägger ärenden inom kundtjänsts uppdrag och fördelar övriga ärenden till rätt funktion/person enligt överenskommelse.
I rollen som kommunvägledare ingår att bidra till Söderhamns kommuns verksamhetsutveckling genom exempelvis följa upp ärenden och ge förslag till förbättringar i arbetsprocesser och användning av teknik. Kommunvägledarna ska upprätthålla en god och konstruktiv dialog med förvaltningarna via möten och samtal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och en genuin service känsla som trivs i rollen att vara kommunens ansikte utåt. Du skapar positiva möten, både med externa kunder och med samarbetspartners inom kommunen. Du är nyfiken, har förmåga att se nya möjligheter och är en problemlösare. Du är lyhörd, strukturerad, flexibel och har förmågan både att analysera behov och att prioritera. Vi ser att du är självgående, drivande och att du har naturlig fallenhet för att ge god service, samarbeta med andra och skapa förtroende. Du har en hög IT-mognad då du kommer att arbeta i många IT-baserade system samtidigt. Du har förmåga att analysera och sammanställa fakta utifrån externa kundärenden och interna kunders önskemål, du är bekväm med att presentera information för arbetsgrupper och ta ansvar för att leda mindre projekt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal likväl som skrift och god verbal förmåga. Du har lätt att ta information och omsätta den till handling. Andra språk är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper.

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi att genomföra löpande intervjuer. Även servicetester kan komma att genomföras.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. Provanställning kan vara aktuellt för tjänsten. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: KS 2017/0335
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=218d1a91-23d7-4103-8084-cfc365b9186c&publishCode=AMS&TK=0d7c0339-1715-480a-9540-cab88d380a81
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kommunstyrelsen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Student sökes till uppdrag hos Iris

Är du student och har minst ett år kvar av dina studier? Vill du vara med och hjälpa andra under din studietid samtidigt som du införskaffar meriterande arbetslivserfarenhet inför din examen? Vi söker dig som på ett flexibelt sätt kan lägga upp ditt schema tillsammans med Iris då deras behov kan variera.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Iris räkning en student. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet ute hos Iris. De har ett löpande behov av flexibelt studiestöd i deras organisation varpå en student är en långsiktig och hållbar lösning. Behovet av en extramedarbetare varierar, vilket innebär att du tillsammans med Iris kommer överens om när de har behov av att du arbetar hos dem i kombination med vad som är möjligt för dig utifrån studierna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Iris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att kunna arbeta i Iris olika uppdrag. Du kommer främst att arbeta i ett uppdrag som pedagogiskt stöd i utbildning som innebär att hjälpa personer med en funktionsnedsättning att få stöd för att kunna lyckas med sina studier.

Det är bra om du har någon erfarenhet eller kunskap om funktionsnedsättningar men det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta personer i deras inlärningsprocess. I rollen ingår även skriftliga och muntliga sammanfattningar och dagsanteckningar efter avslutat pass.


Vi söker dig som
Som är studerande med minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande för tjänsten om du har relevant studieinriktning för arbetsuppgifterna.

Det är positivt om du innehar B-körkort, men inget krav, då deltagargrupperna kan vara stationerade runt om i Söderhamn. Har du erfarenhet av kognitiva hjälpmedel och läs- och skrivhjälpmedel är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du lätt för att motivera andra människor och en god samarbetsförmåga samt lösningsfokuserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Söderhamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Liv Söderqvist

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Iris ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris arbetar med utbildning, utredningar och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Läs gärna mer om hur Iris presenterar sig på deras hemsida: http://www.iris.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 1730
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1730&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

Semestervikarier till äldre- och funktionshinderomsorg

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Vår verksamhetsidé är ”Utvecklande och stödjande för person och organisation”. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar för att skapa ett jämlikare Söderhamn. Vi är ca 350 medarbetare som samarbetar med kommunens verksamheter och externa aktörer lokalt, regionalt och nationellt för att erbjuda effektivare service och tjänster för våra medborgare. Våra olika verksamheter är riktade till arbetslösa, barn och unga, funktionsnedsatta, ensamkommande flyktingbarn och vuxna med beroendeproblematik eller sociala problem. Vi utvecklar och driver vår verksamhet tillsammans. Välkommen med din kunskap!ARBETSUPPGIFTER
Bemanningen söker semestervikarierande undersköterskor/vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorg inom hemvård, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, socialpsykiatri samt personlig assistans.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar och god samarbetsförmåga.
Körkort är önskvärt och på vissa arbetsplatser ett krav.
Du ska ha fyllt 18 år.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock längst till och med 2018-08-31. , upphör: 2018-08-31 Arbetstid och omfattning varierande. Dag/kväll/natt/helg enligt schema. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: ASN/2017/0110
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=31290247-9bd2-4cd6-a37d-5e3811c5a409&publishCode=AMS&TK=a33f0551-152b-4589-8d0c-8c1007eb74e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Apotekschef Söderhamn

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Välkommen att jobba hos oss i Söderhamn! Välkommen till region 3 i Apotek Hjärtat! Här finns våra 23 apotek i Gävleborg och Dalarna samlade.

För mig som chef, är det viktigt att du gillar att vara ledare och att du drivs av att skapa resultat. 

Apoteket i Söderhamn kännetecknas av en mycket varierad verksamhet, här passerar ett stort antal recept- och egenvårdskunder varje dag. Vårt mål är att ge dem allt de efterfrågar och lite till. Apoteket ligger i centrum av staden och har öppet måndag-lördag. Här finns ett team med ca 15 engagerade medarbetare som varmt välkomnar dig som apotekschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Apotekschef. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

  Såhär jobbar en Apotekschef på Hjärtat! Du har det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Din främsta arbetsuppgift är att uppnå ditt apoteks ekonomiska mål tillsammans med ditt team.  För att nå dit coachar och motiverar du personalen i deras dagliga arbete och utveckling.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

  Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär och vill utveckla dina ledaregenskaper eller så är du en erfaren ledare och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya framtida Hjärtatmedarbetare.

Du är en drivkraftig ledare med ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef har du förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal.

  Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!  

Kontaktperson: 

tf RC Katarina Erixon 

070-3029434

katarina.erixon@apotekhjartat.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillsvidareenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1958541/124090?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

HSES Specialist – Miljöingenjör

Om kundföretaget
Kraton Chemical AB är ett dotterbolag till Kraton Corporation, ett världsomspännande företag som under nästan 70 år varit marknadsledande inom polymer och talloljebaserade special -kemikalier med bioraffinaderier i Europa, Asien, Sydamerika och USA samt försäljningsenheter runt om i världen.

Mer information om företaget finner ni på hemsidan: www.kraton.com

Dina arbetsuppgifter
Som miljöingenjör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att mot ställda mål driva såväl kortsiktig som långsiktig utveckling av miljöfrågor, vilket innebär att du initierar och leder eller deltar i projekt med inriktning mot fabrikens miljö- och hållbarhetsarbete. Du kommer även att bistå driftorganisationen med stöd inom miljöområdet. Du kommer att vara en del av vår HSES-avdelning (Miljö, Arbetsmiljö och Säkerhet) och vara teamets expert inom miljö- och hållbarhetsfrågor. Vill du verka i ett sammanhang där det finns stora möjligheter att utveckla arbetet med miljöfrågor och vara en nyckelperson i vårt arbete mot en hållbar arbetsplats i en hållbar framtid och kan inspirera andra på den resan, då är det här jobbet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Medverka vid framtagning och uppföljning av verksamhetens mål och strategiska planer med avseende på miljö- och hållbarhetsarbete
• Att föra verksamhetens talan i tillstånds- och anmälningsärenden samt tillse att erforderliga handlingar och dokument tas fram i samband med tillstånds- och anmälningsärenden till myndigheter
• Intern och extern miljörapportering
• Övervakning av lagefterlevnad, nya lagar
• Produktrelaterade miljöfrågor, t ex miljömärkning och kundenkäter
• Att delta och stödja vid riskbedömningar och miljötekniska utredningar
• Att utbilda och informera anställda om miljö och hållbarhetsfrågor
• Stödjande och pådrivande i diverse miljöfrågor inom organisationen

Din profil
Vi söker dig som har en minst 3-årig högskoleutbildning med inriktning mot miljö/teknik/kemi/biologi eller liknande. Du har goda kunskaper i och erfarenheter av miljöarbete, miljölagstiftning och ISO 14001.
Att du har erfarenhet från arbete med ledningssystem samt internrevisioner inom ISO 9001/14001 är ett krav, samt att det är en merit om du även har erfarenhet av OHSAS 18001. Det är meriterande om du har vana att arbeta med riskbedömningar (miljö och arbetsmiljö) såväl som att ha myndighetskontakter.

Som person är du engagerad och ansvarstagande. Du arbetar strukturerat och planenligt och har lätt att kommunicera budskap internt och externt samt även i större grupper. Vidare har du lätt att jobba både självständigt, i grupper och i nätverk, både internt och externt. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift (koncerngemensamt språk är engelska). Vi förutsätter också att du är van att arbeta med datorer och olika datasystem.

Övrig information
Sista ansökningsdag är 28 januari 2018. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen.

Om oss
Konsultia genomför denna rekrytering på uppdrag av Kraton Chemical i Sandarne.

Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Miljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 892
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=892&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia
Nobelvägen 2
80267  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  

Platsannons

Nytänkande systemutvecklare

Din utmaning

Vill du få utlopp för din kreativitet i utmanande systemutvecklingsupprdag?

Avalon Innovation vill växa i Gävleborgs-regionen och vi söker nu passionerade utvecklare som vill följa med oss på vår resa. Vi vill gärna att du tar en plats i teamets utveckling, att du är med och formar, inspirerar och utvecklar teamet till den kreativa större enhet vi vill bli. Vi skulle tycka det var roligt om du vill vara med på vår resa!

Vem du är

Du är en senior utvecklare med mångårig erfarenhet av .NET/C#/ASP eller Java EE/Spring/applikationsservrar/Maven. Alternativt är du en mer junior utvecklare som vill fortsätta att utvecklas hos oss. Vem du än är så vill vi skapa ett team med både .NET- och Java-utvecklare som gillar att arbeta i agila team och har en bred teknisk bakgrund. Om du trivs i Windows, Linux, iOS eller Android spelar mindre roll, men du kommer verkligen ha nytta av ett agilt arbetssätt (SCRUM, eller “scrumish”). Du känner dig hemma i webbrelaterade tekniker och ramverk, Javascript, HTML5 och CSS, samt är van vid Git/SVN eller liknande. Även erfarenhet av och intresse för digitalisering och IoT är såklart ett plus.

Som person är du naturligt drivande med en entusiasmerande personlighet, samt har förmågan att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar. För att trivas hos oss tror vi att har en prestigelös inställning och en stark känsla för kvalitet i allt du tar dig för. Du behärskar det svenska såväl som engelska språket i både tal och skrift, andra språkkunskaper utöver det ser vi som ett plus.  

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Håkan Fridström, Business Manager  +4670-4543086

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: avaloninnovation510
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/510-nytankande-systemutvecklare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  

Platsannons

Arbetsledare på Söderhamns Golfklubb

Söderhamns GK är en välskött anläggning endast 2 timmar från Stockholm. Banan blev spelklar 1963 och ritades av Nils Sköld. Banans karaktär är en härlig blandning av skogs- och parkbana där inget golfhål är det andra likt. Klubbens ambition är bli en av de ledande klubbarna i distriktet avseende spelkvalitet, engagemang och service till medlemmar, gäster och samarbetspartners.

Vi söker nu en arbetsledare som tillsammans med sin personal ska verka för utveckling och drift av våra grönytor samt klubbhusområdet med tillhörande fastigheter.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig för våra grönytor och fastigheter kommer du bland annat att:
- Vara arbetsledare för banpersonalen
- Planera och genomföra löpande skötsel och underhåll av anläggning samt maskiner
- Ansvara för banans budget och investeringsförslag samt uppföljning av densamma
- Delta i arbetet med golfbanans utvecklingsarbete
- Rådgöra och samarbeta med klubbchef och olika kommittéer avseende olika
evenemang m.m.

Din profil
Vi ser gärna att du:
- Har tidigare erfarenheter som arbetsledare eller någon annan form av ledarroll
- Har erfarenhet från golfbaneskötsel eller liknade arbetsområde
- Har lätt för att samarbeta med andra samt en vilja att leda och arbeta i ett arbetslag
- Har ett intresse att utvecklas med arbetsuppgifterna
- Har ett visst tekniskt kunnande beträffande maskiner

Framförallt ser vi till dina personliga egenskaper med tyngdpunkt på att vara en god ledare som ser individens förmåga och har drivkraft att föra arbetet framåt. Det är även viktigt att du har ett bra servicetänk för att ge våra gäster och medlemmar en positiv upplevelse av Söderhamns Golfklubb.

Då vi intervjuar löpande ser vi gärna din ansökan snarast dock senast 31 januari 2018.

Välkommen att skicka ditt CV och ett personligt brev till:

tobias.golfboden@gmail.com

Kontakta gärna någon av oss vid frågor:

Tobias Grundin, Klubbchef 0708-584171 tobias.golfboden@gmail
Bengt Jonsson, Ordförande 070-2301281 bengt.jonsson@soderhamn.com
Robin Klint, Ordf. Bankommitté 070-2626201 robinklint1@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns Golfklubb
835 Sofieholm
82691  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.soderhamnsgk.com
  
Platsannons

Förvaltningschef Kultur- och Samhällsserviceförvaltningen

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Kultur- och samhällsserviceförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du hittar oss i kommunala byggnader, i skärgården, på gator och vägar, på teatern och biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i storköken, i stadens parker och i aktivitetshuset Verkstäderna. Vi är mer än 250 medarbetare som skapar attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter. Välkommen att ta plats i Söderhamn!ARBETSUPPGIFTER
Vi har ett spännande uppdrag att erbjuda, vi är inne i en positiv förändringsprocess där vi förändrar vårt sätt att leda. Tillsammans med politiker, ledare och medarbetare tar vi Söderhamn till en ny nivå. En nivå som kännetecknas av medborgarfokus, engagemang och tillit.

Det finns mycket att berätta. Vi implementerar vår styr- och ledningsfilosofi, vi arbetar intensivt och progressivt med integrationsfrågorna och vi arbetar offensivt med stadsplaneringen. Hos oss finns intresserade och engagerade politiker, koncernledningsgrupp och 120 ledare samt drygt 2000 medarbetare.

Nu söker vi en förvaltningschef till Kultur- och Samhällsservice. Som förvaltningens högste tjänsteman arbetar du tätt tillsammans med den politiska ledningen och ansvarar för ledningsgruppens arbete. Som förvaltningschef har du hela tiden fokus på kommunens bästa. Du ingår i koncernledningsgruppen och rapporterar direkt till kommunchefen.

Nu är vi nyfikna på att få kontakt med dig och höra vad du kan bidra med och vad du brinner för.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen, eller motsvarade kunskapsnivå, samt flerårig och väldokumenterad erfarenhet av att leda på strategisk nivå. Du är tydlig, kommunikativ och vill verka för utveckling av förvaltningens verksamhet men även helhetssyn och koncernnytta. Du skapar resultat och har en etisk kompass som matchar kommunens värdegrund; medborgarfokus, engagemang och tillit. Du har ett utvecklat nätverk och en god omvärldsbevakning. Du skapar trygghet, men kan också utmana. Dina personliga egenskaper är viktiga.

Förvaltningschefens roll är att ständigt föra en dialog. Därför har du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska.


ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Mats Hedberg, Kommunal 0270 - 75 671
Joakim Högman, Ledarna 0270-751 59
Lisa Johansson, Vision 0270 - 75 592

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Organisationschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Önskat tillträde den 1 juli 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: KS 2017/0334
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc8f8aa7-a71a-4ce0-b829-625b06f4e992&publishCode=AMS&TK=3c31bdca-8cc6-48bc-8c1b-8dc4572f061b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kultur- och samhällsserviceförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.soderhamn.se/naringslivocharbete/ledigajobb.4.d011758156e1d9efe97d979.html
  

Platsannons

Upphandlingschef

Kommunalförbundet Inköp Gävleborg är ett gemensamt organ för inköpssamverkan för nio kommuner i Gävleborgs län samt Älvkarleby kommun. Som "Partnern för den bästa affären" har Inköp Gävleborg uppdraget att utifrån sina tio medlemskommuners behov ansvara för upphandlingsverksamheten. Även ett flertal av de kommunala bolagen använder sig av Inköp Gävleborgs tjänster. Ett ökat intresse för inköps- och upphandlingsfrågor finns bland såväl medlemskommunerna som näringslivet, där den goda offentliga affären utgör en viktig del i en region som växer och utvecklas. Antalet upphandlingsuppdrag ökar ständigt och omfattar idag över 500 upphandlingar per år inom allt ifrån kontorsmaterial, konsulter och livsmedel till snöröjning, fordon och fastighetstjänster. Inköp Gävleborgs huvudkontor ligger i Söderhamn och merparten av de anställda är placerade på kontoren i Gävle, Söderhamn och Hudiksvall. En av medlemskommunerna har begärt utträde vilket innebär att organisationen är i förändring.

Upphandlingschef

Organisationen är indelad i kategoriteam med kunskap och erfarenhet inom olika branscher. Inom organisationen finns förutom upphandling även ekonomi-, kommunikatörs-, e-handels-, controller- och kundtjänstfunktioner. Som upphandlingschef ansvarar du för personal- och arbetsledning av organisationens ca 20 upphandlare stationerade på tre orter i länet. Du är en närvarande chef som får dina medarbetare att växa och utvecklas och har ett stort intresse i frågor om offentlig upphandling. Du förväntas att ta ett strategiskt helhetsansvar för ditt område och driva och utveckla upphandlingsområdet så att det är effektivt, rationellt och välfungerande med målet att ge bästa stöd och service till kunderna och medarbetarna i upphandlingsfrågor. Du styr via interna policies och riktlinjer och har fokus på affärsmässighet och goda affärer inom ramen för LOU. Som Upphandlingschef ingår du i ledningsgruppen och bidrar där med din kompetens och ditt engagemang.

Vi söker dig som - Har akademisk examen från högskola/universitet (juridik, förvaltning eller ekonomi) eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga - Har mycket goda upphandlingskunskaper och stor erfarenhet från arbete inom LOU och relaterade lagar - Har praktisk erfarenhet av offentlig upphandling och av att arbeta med upphandlingssystem - Har erfarenhet av operativt ledarskap - Är analytisk, strukturerad och välorganiserad i ditt arbetssätt och har förmåga att planera och prioritera - Är initiativtagande samt resultat- och målinriktad och kan fatta beslut - Brinner för att utveckla medarbetarna och skapar engagemang, lärande och ständiga förbättringar utifrån verksamhetens mål - Är lyhörd och samarbetar effektivt med andra - Har förståelse för näringslivsfrågor - Har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Det är meriterande om du - Har erfarenhet från stora organisationer med verksamhet på flera orter - Har erfarenhet av att leda på distans.

Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet och ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Upphandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@inkopgavleborg.se
Övrigt: Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet och ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Arbetsplats: 
Adress: Inköp Gävleborg
Köpmangatan 7
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.inkopgavleborg.se
  

Platsannons

Tekniska Projektledare

Din utmaning

Avalon Innovation växer och genom utökat förtroende från våra kunder och samarbetspartners behöver vi stärka upp med fler tekniska projektledare i Söderhamn. Då vi verkar inom hela produktutvecklingsprocessen kan projektens karaktär variera från helhetsåtaganden som vi utför internt på vårt kontor, till att vi är på plats hos kund och driver projekt i deras regi.  Din flexibilitet kommer att sättas på prov, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Våra kunder befinner sig framförallt inom tung tillverknings-, sågverks- eller processindustrin och finns huvudsakligen i och runt Söderhamn.  

Vem du är

I grunden har du en ingenjörsexamen samt erfarenhet av flera 2- och/eller 3D CAD-verktyg. Du är van att söka information och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. Branschspecifik kunskap inom sågverks-, process- eller tung tillverkningsindustri är meriterande, liksom en certifiering inom IPMA, PMI (PMP) eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av det regionala näringslivet är meriterande, har du dessutom tidigare erfarenhet som konsult ser vi det som positivt men inte heller det är något krav. Du behärskar det svenska såväl som engelska språket i både tal och skrift, andra språkkunskaper utöver det ser vi som ett plus. För tjänsten krävs även körkort behörighet B då tjänsten innebär viss pendling i regionen.

Som person är du naturligt drivande med en entusiasmerande personlighet, samt har förmågan att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar. Du har en prestigelös inställning och en stark känsla för kvalitet i allt du tar dig för. För att trivas hos oss tror vi även att du som person har lätt för att skapa goda långsiktiga relationer till både oss kollegor och till våra kunder i regionen.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Håkan Fridström, Business Manager  +4670-4543086

Johanna Eriksson, Recruitment Manager & Team Leader +4670-4543012

 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: avaloninnovation499
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/499-tekniska-projektledare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  

Platsannons

Mekanikkonstruktörer

Din utmaning

Gillar du komplexa konstruktionsuppdrag och kollegor som jagar utmaningar?

Avalon Innovation växer och genom utökat förtroende från våra kunder och samarbetspartners behöver vi stärka upp med fler mekanikkonstruktörer i Söderhamn. Din flexibilitet kommer att sättas på prov, liksom din förmåga att använda din kunskap inom nya områden. Uppdragen finns inom olika branscher och områden och uppdragen spänner ofta från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens organisation. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta allt från nykonstruktion, orderkonstruktion till utveckling av befintliga konstruktioner. Våra kunder befinner sig framförallt inom tung tillverknings-, sågverks- eller processindustrin och finns huvudsakligen i och runt Söderhamn.  

Vem du är

Du är en kreativ konstruktör med flera års relevant erfarenhet inom produkt- och/eller produktionsutveckling. I grunden har du en ingenjörsexamen samt erfarenhet av flera 2- och/eller 3D CAD-verktyg. Du är van att söka information och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. Vi tror att du tidigare arbetat inom Sågverks-, Process- eller tung tillverkningsindustri. Har du även kunskap inom Hydraulik, Pneumatik, automation eller PLC-programmering är det särskilt meriterande.

Som person är du entusiastisk, självgående och drivande med förmågan att förstå kundkrav och omsätta dessa i innovativa lösningar. Viktigt är också att du har en prestigelös inställning och ett stort engagemang samt vill fortsätta att utvecklas och utmanas i rollen som konsult.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Håkan Fridström, Business Manager  +4670-4543086

Johanna Eriksson, Recruitment Manager & Team Leader +4670-4543012

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: avaloninnovation493
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/493-mekanikkonstruktorer/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  
Platsannons

Enhetschef till Åsgården vård- och omsorgsboende

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet.
Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Vi är inne i en spännande förnyelseprocess där styrningen och ledningen förändras på alla nivåer, både politiskt och i våra verksamheter. Våra chefer arbetar med ett coachande ledarskap för att stimulera medarbetarnas kompetens och kreativitet och skapa möjligheter för alla medarbetare att ta större ansvar, våga prova nya idéer och utveckla verksamheten.
Du ansvarar för att tillsammans med medarbetarna driva och utveckla verksamheten med medborgarfokus, tillit och engagemang. Du kommer att ansvara för arbetsledning, arbetsmiljö och enhetens resultat.

Åsgården är ett vård och omsorgsboende som ligger centralt i Söderhamn. Vård och omsorgsboendet har 60 platser och man har en chefskollega på boendet samt ytterligare chefskollega i samma fastighet som ansvarar för korttidsvård.
I tjänsten ingår att ha arbetsledarberedskap vid ett antal tillfällen per år, vanligtvis 1-2 gånger.

Vill du vara med på denna spännande resa passa på och sök till oss!


KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning samt god kunskap om sociallagstiftningarna. Du ska även ha kunskap om regelverk som styr kommunal vård och omsorg. Chefserfarenhet är önskvärt och vi ser gärna att du har erfarenhet av att skapa resultat genom dina medarbetare och kan coacha och ge feedback för att nå mål.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då ett coachande förhållningssätt är en av de viktigaste egenskaperna hos våra chefer. Ditt inkluderande förhållningssätt får gärna färga av sig på dina medarbetare.

Du behöver vara kommunikativ och ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. I arbetet kommer du att ställas inför oväntade situationer och många kontakter vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Andra viktiga egenskaper är analysförmåga och förmåga att vara lyhörd. Erfarenhet krävs. Körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, helst senast 1 februari. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ON/2017/0170
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47dc6662-40e1-426c-b1d6-7a3b292eac3f&publishCode=AMS&TK=a11dd662-0183-4e06-96af-68c1fd0eb1d2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Faxeholmen söker elektriker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll inom el.
- Mindre reparationer inom bygg, vent, vvs kan förekomma.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har tidigare erfarenhet från yrket. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, kunder och arbetskamrater. Det är också viktigt att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har en förmåga att planera och styra ditt arbete på ett effektivt sätt. Det dagliga arbetet sker till stor del självständigt, med en kontinuerlig avstämning.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Faxeholmen AB är Söderhamn kommunägda bostadsbolag. Företaget arbetar med fokus på framtiden, där vi är en aktiv part i kommunens utveckling med utgångspunkt i vår värdegrund: ett boende för alla. Faxeholmen har ca. 2 900 lägenheter, ca 300 lokaler är 41 anställda.

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt servicekontor. Personen möter våra kunder i deras hemmiljö och därför är det viktigt att förstå kundens behov och samtidigt arbeta professionellt och affärsmässigt i planering och genomförande av tjänster.

Som medarbetare på vårt servicekontor arbetar man med ett gemensamt ansvar över vårt bestånd. Inom avdelningen teknik arbetar man fram problemlösningar tillsammans, vilket ger effektivare nyttjande av kompetens.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: Elektriker
Webbplats:
Epostadress: info@faxeholmen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FAXEHOLMEN AB
BOX 3
82621  SÖDERHAMN Sverige
Hemsida: http://www.faxeholmen.se
  
Platsannons

Undersköterskor sökes till Forsgården

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 800 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera. Nu anställer vi fler som vill arbeta tillsammans med oss för att äldre och människor med funktionshinder ska få förutsättningar att behålla sin integritet och kunna klara sig själva så långt som möjligt samt uppnå livskvalitet och trygghet. Som medarbetare är du vår viktigaste resurs. Du som finns närmast kunden driver vår utveckling. Välkommen med dina kunskaper och dina idéer!ARBETSUPPGIFTER
Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till Forsgården.

Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd.

Forsgården är ett vård- och omsorgsboende i Norrala med 30 boendeplatser. Budgeten omsluter 13 mkr och antalet medarbetare är ca 30 personer.KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande.

För arbete vid äldreboende är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Det är viktigt med förståelse för arbetsuppgiften och i vilket sammanhang den utförs. Arbetet innebär många dagliga kontakter med boende, ofta av motiverande karaktär. Vid kontakter med anhöriga och arbetskamrater krävs god inlevelse- och samarbetsförmåga. Fördjupade kunskaper i demensvård meriterande.

Stor vikt läggs vid engagemang, intresse för området och personlig lämplighet. Det är t.ex. av vikt att du är en stabil person och kan förmedla lugn samt upprätthålla ett gemensamt förhållningssätt, i de fall detta är påkallat.ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

I Söderhamn arbetar vi för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Söderhamns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Heltid, möjlighet att välja sysselsättningsgrad finns. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: ON/2017/0183
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ad046b35-dd26-494a-a52d-9241840afb16&publishCode=AMS&TK=c546319e-2e6c-47f0-afcf-1ff63b92c780
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.soderhamn.se
  
Platsannons

Ta med dig vännerna och jobba utomlands med kundservice!

Letar du och kanske även dina vänner jobb? Är du sugen på ett meriterande arbete utomlands och vill arbeta med kundservice i ett socialt svenskt team? Då har vi jobbet för dig på Transcom i Riga med start så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering där du blir en del av Transcoms skandinaviska kundserviceteam i Riga. Ett team med högt i tak och där den sociala gemenskapen är stark både under och efter arbetet. Ta med dig din vän eller partner och bli en del av gänget!
Just nu söker Transcom i Riga kundtjänstrepresentanter för det globala finansföretaget Western Unions räkning med start omgående.

I tjänsten på Western Union kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:
Ta emot samtal från svenska kunder och Western Unions ombud. Samtalen innefattar frågor om betalning och användarinformation men kan även komma att involvera frågor från Western Unions agenter rörande IT-frågor.

Om Riga:
Du kommer att bo och arbeta i den färgstarka och vackra staden Riga. Här får du möjlighet att uppleva en ny kultur och få nya kollegor och vänner över nationsgränserna. Nya medarbetare på Transcom uttrycker att Riga har överraskat dem positivt. Det är en trevlig och billig stad att leva i och människorna är mycket öppna och vänliga.

Denna video ger en god inblick i hur det är att leva i Riga och arbeta för Transcom: www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

Vid start:
För Transcom är det viktigt att du får bästa möjliga start i ditt nya jobb. Därför gör Transcom det så enkelt som möjligt genom att ge dig:

- Betalt flyg till Riga
- Upphämtning på flygplatsen
- Betalt boende på hotell första månaden
- Hjälp med att hitta eget boende efter den första månaden
- Grundlön
- Anställningsförmåner såsom gratis gym, bonusprogram etc.

Din profil
Vi letar efter dig som:
- Söker en upplevelse utanför Sverige
- Vill arbeta i ett socialt team och erbjuda god kundservice
- Vill arbeta på Transcom under minst 6 månader eller längre
- Är villig att anta en ny utmaning, antingen ensam eller tillsammans med en vän eller partner.
- Tycker om att arbeta med kundservice

Observera att rekryteringsprocessen inkluderar utdrag ur kriminalregister. Om du har ett Skype-ID rekommenderar vi att du skriver detta i din ansökan så Transcom har förmågan att ta kontakt via Skype.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/soderhamn/ta-med-dig-vannerna-och-jobba-utomlands-med-kundservice/38247/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job38247
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Vasagatan 12
90329  Umeå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Konsult med erfarenhet av företagande

Vill du vara med och göra skillnad? Varje dag arbetar vi med att utbilda arbetssökande, studenter inom våra YH-program, nyanlända inom SFI och många fler.   
På Folkuniversitetet arbetar många personer med ett genuint intresse för utbildning. Välkommen att bli en av oss!   
 
Konsult med erfarenhet av företagande samt undervisning inom "Starta-eget"
 

 
Arbetsuppgifter   
Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande".
 
Kvalifikationer   
Vi söker dig som har erfarenhet från att undervisa i ämnet. Samtidigt vill vi att du själv ska ha drivit ett eget företag eller gör det fortfarande. Du ska helt enkelt veta hur ett företag kan startas och ta sig från bra till bäst. Du ska också vara en pedagogisk praktiker med metoder och redskap som väcker glöd hos de som vill starta eget.
 
Vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens, de personliga egenskaperna är viktiga. Du är lösningsfokuserad och flexibel och du ser förändringar som möjligheter.
 
Om anställningen   
Konsult på deltid.
 
Placering: Hälsingland
 
Arbetstid: deltid
 
Kontaktperson   
torun.schmitz@folkuniversitetet.se

 
Ansökan   
Välkommen med din ansökan via länken nedan.  
 
Om Folkuniversitetet   
Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Uppsalastiftelsen (Mitt) ansvarar för verksamheten i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna.   
 
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Utbildningskonsulent, företag
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltiddeltid deltidtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=223&ProjectId=189127&DepartmentId=21892&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folkuniversitetet
Drottninggatan 10
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
  

Platsannons

Läkemedelsansvarig farmaceut

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss Välkommen till vårt fina Apotek i Söderhamn!

Vi är ett härligt glatt gäng som huserar i stora, luftiga lokaler i centrum av Söderhamn. Här tar vi stort ansvar för att få dagen att flyta på för att kunna ha roligt tillsammans med varandra och med kunderna. Att ge kunden det där lilla extra varje dag är ett av våra mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som Läkemedelsansvarig Farmaceut, främst på Skolhusgatan i Söderhamn men kan också innefatta 2 vårdcentralsapotek i Ljusne och Bergvik. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten är i mars 2018 eller sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök. Enligt ök.Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1976321/124090?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

SRB söker Merchandiser till kosmetikauppdrag i Söderhamn med omnejd

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Du kommer att vara en del av vår merchandiseorganisation och arbeta med kampanjinsatser med ommallning efter planogram, varupåfyllnad, frontning och rapportering i bl.a H&M-, Kicks- och Åhlénsbutiker. Du kommer att arbeta med välkända kosmetikprodukter. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med upplockning av kosmetikaprodukter och att malla om sminkmöbler ca 15-20 h/vecka i Söderhamn med omnejd. Arbetet är förlagt under vecka 5-8. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även vara tillgänglig för utbildning tisdag 23 januari i Stockholm. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om har ett intresse för kosmetika samt har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, kosmetika, smink

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Butikskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://fm.webforum.com/srbgruppen/form.asp?sid=467627083
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB gruppen AB /Karlstad
Kungsgatan 27
11156  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  
Platsannons

Grundskollärare i åk 1-3 med inriktning SV och SO

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering. I barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 700 medarbetare som möter barn och ungdomar i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Vi är Söderhamn!ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget kommer dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater.

Norrtullskolan är en F - 9 grundskola i centrala Söderhamn med ca 700 elever. Förutom mycket fräscha lokaler med trivsam atmosfär erbjuder Norrtullskolan ett stimulerande arbete tillsammans med engagerad personal. Här råder en god stämning och fin gemenskap mellan vuxna och elever. Vi arbetar för att elever ska äga sitt lärande, känna trygghet och att alla ska lyckas! Vi ser flerspråkighetens möjligheter och driver ett språkutvecklande arbetssätt. Vi har med stolthet fått ”Europeisk utmärkelse i språk”. Detta år arbetar alla lärare och elever med särskilt fokus på demokrati- och värdegrundsfrågor, ett arbete som tillkommit och drivs genom elevrådet.

Våra prioriterande områden är elevinflytande där alla elever har ett verkligt inflytande över verksamhetens innehåll, sin arbetssituation samt det egna lärandet och att alla elever känner sig delaktiga och ses som medarbetare i skolan. Likvärdighet och likabehandling där alla elever värdesätts lika och bemöts utifrån sina förutsättningar och behov och där alla har en god arbetsmiljö som präglas av glädje, trygghet och likabehandling.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• Är legitimerad grundskollärare
• Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• Har god ledarskapsförmåga
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträdesdag: Mitten av mars eller enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. intervjuer kommer att se löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: BUN/17.GR90
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3ab0007-d11c-43e7-b846-0c1d3880c913&publishCode=AMS&TK=4e303d6d-dad7-4be7-9d0c-efd7ecbe0b76
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Flexibla anställningar för sjuksköterskor i hela Norrland

VI SÖKER
I hela Norrland har Substantia ramavtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi bygger just nu ut vår bemanningspool och söker sjuksköterskor inom de flesta specialiteter. Oavsett om du önskar arbeta heltid eller deltid kommer vi göra vårt yttersta för att skräddarsy din anställning utifrån dina önskemål. Vi har uppdrag med start både nu och längre fram i tid.

Våra löften till dig:
- Marknadsmässig hög lön
- Trygga anställningsvillkor
- Flexibla schemalösningar
- Kvartalsbonus till våra anställda som arbetar sammanhängande perioder
- Rekryteringsbonus
- Tjänstepension
- Sociala aktiviteter med dina kollegor
- Lön 1 till 2 gånger per månad beroende på önskemål
- Friskvårdsbidrag

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas


UPPDRAGET
Substantia har under den senaste tiden vunnit flera nya spännande avtal. Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Med ljus och lykta hoppas vi på att komma i kontakt med nya duktiga konsulter som vill vara med på vår resa. Just nu har vi stora behov av både Leg. Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera områden.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd både mot patienter och dina kollegor. Självklart delar du våra ambitioner om att leverera den högsta kvalitet och vara den del i vårt bemanningsteam som gör det möjligt.Substantia är det lilla bemanningsbolaget från norr med stora ambitioner kring samarbetet med anställda och kunder.
Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Tillsammans når vi framgångar och genom personlig kontakt och ett nära samarbete lägger vi grunden för att matcha dina behov, din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag. Med andra ord – vi skapar trygga lösningar där alla trivs och du kan leverera ditt bästa. Våra konsulter gör skillnad.??

Vårt löfte till dig är att vi kommer göra allt, för att du som konsult hos oss, ska ha bästa tänkbara lösning anpassad för just DIG. Det innebär konkret: trygga villkor, marknadsmässig hög lön, tjänstepension, försäkringar samt erfarna konsultchefer ett telefonsamtal bort.??
Oavsett om du bor på orten eller behöver hjälp med resor och boende finns vi där för dig hela vägen - Vi håller vad vi lovar! ??

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/deltidVi betalar ut lön 1 eller 2 gånger per månad beroende på dina önskemål
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Bemanningspool 2018
Webbplats:
Epostadress: info@substantia.se
Övrigt: Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss till oss via mail. Hör gärna av dig för mer information om våra uppdrag, omfattning och när de förväntas starta. Vi ser fram emot att prata mer med dig om dina önskemål och berätta mer om hur det är att arbeta med oss. Varmt välkommen till oss på Substantia!
Arbetsplats: 
Adress: Substantia Bemanning & Utveckling AB
Umeå Företagspark Hus 3
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.substantia.se
  
Platsannons

Sågverksoperatörer till Stora Enso Wood Products, Ljusne

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. Produkterna omfattar alla områden inom stadsbyggnation, från bärande konstruktioner till inredningsdesign och miljöbyggande. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har kunder inom både offentlig och privat sektor, exempelvis byggbolag, grossister och återförsäljare. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. De huvudsakliga marknaderna är Europa, Mellanöstern, Nordafrika, Asien och Stillahavsområdet. Alla produkter är förnybara och tillverkas av helt spårbar europeisk tall eller gran av hög kvalitet. I och med att kol binds i träprodukterna kan de minska klimatförändringarna på ett verkligen hållbart sätt.

Ala Sågverk är placerat i Ljusne ca 1,5 mil utanför Söderhamn. Sågverket har ca 135 anställda samt ett par outsourcade verksamheter med ca 60 anställda. Sågverket producerar årligen 370 000m3 och har en vidareförädling i en komponentfabrik. Tillsammans med Gruvöns Sågverk i Grums bildar vi Stora Enso Timber AB I Sverige och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som Sågverksoperatör på Ala Sågverk, där du kommer att jobba i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Övervaka och styra processer på Sågverket
* Övervaka kvalité enligt gällande sorteringsinstruktion
* Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S
* Jobba med att såga, sortera, virkespaketering och emballering

Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.


Kvalifikationer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som Sågverksoperatör

* Industritekniska programmet, meriterande inriktning Produkt och Maskinteknik, har du dessutom programfördjupning på Sågverk så är det mycket meriterade
* YH Träteknik eller Processteknik, mycket meriterande
* Skogsbruksutbildning, pågående eller avslutad, mycket meriterande
* Du ska kunna MS Office, ha erfarenhet från processtyrda IT system. Du har goda kunskaper i engelska, kan svenska i tal och skrift
* Motorsågskörkort, Heta Arbeten, och Travers, mycket meriterande

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Kontakt
Har du frågor? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41.

Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sågverksoperatör
Antal platser: 23
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35495
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjUwMTkwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
82020
82020  2182 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pelletsoperatörer till Stora Enso Wood Products, Ljusne

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. Produkterna omfattar alla områden inom stadsbyggnation, från bärande konstruktioner till inredningsdesign och miljöbyggande. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har kunder inom både offentlig och privat sektor, exempelvis byggbolag, grossister och återförsäljare. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. De huvudsakliga marknaderna är Europa, Mellanöstern, Nordafrika, Asien och Stillahavsområdet. Alla produkter är förnybara och tillverkas av helt spårbar europeisk tall eller gran av hög kvalitet. I och med att kol binds i träprodukterna kan de minska klimatförändringarna på ett verkligen hållbart sätt.

Ala Sågverk är placerat i Ljusne ca 1,5 mil utanför Söderhamn. Sågverket har ca 135 anställda samt ett par outsourcade verksamheter med ca 60 anställda. Sågverket producerar årligen 370 000m3 och har en vidareförädling i en komponentfabrik. Tillsammans med Gruvöns Sågverk i Grums bildar vi Stora Enso Timber AB I Sverige och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett spännande jobb som Pelletsoperatör där du tillverkar pellets gjort av biprodukter från sågverket och komponentfabriken. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen
* Lasta pellets med hjullastare
* Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara
* Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalen

Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs.


Kvalifikationer
Du är en mångsidig problemlösare som är tekniskt kunnig och intresserad, gärna med erfarenhet av liknande arbete och har god kännedom om entreprenad- och industrimaskiner. Vi jobbar med ett högt säkerhetstänk, du följer därför alltid företagets regler och riktlinjer kring säkerheten.

* Minst 18 år
* Industritekniska Programmet, Teknikprogrammet gymnasial, meriterande
* YH Utbildning Process alt Träteknik, mycket meriterande
* Avslutad gymnasie med erfarenhet av tillverkningsindustrin
* Förarbevis Hjullastare (C2) och erfarenhet
* Du ska kunna MS Office, och erfarenhet från processtyrda IT system och underhållssystem. Du har goda kunskaper i engelska och kan svenska i tal o skrift. B körkort

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i april för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Gustav Nyrén 070-520 83 20
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35497
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjk0NDk0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
82020
82020  2182 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PRV söker varumärkeshandläggare

På PRV arbetar vi med innovationer inom samhällets alla områden. Som centret i Sverige för immateriella rättigheter är vår främsta uppgift att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Det gör vi genom att öka kunskapen om immaterialrätt, och ge företagare och innovatörer de verktyg de behöver för att kunna få ut det mesta av sina tillgångar.

Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV, där vi arbetar med teknik och samhällsutveckling i framkant.Resursgrupp 1 på PRV:s Design- och varumärkesavdelning hanterar i huvudsak ansökningar om registrering av varumärken och design.

Vårt uppdrag innebär att granska inkomna ansökningar och att bedöma om det sökta märket kan fungera som varumärke utifrån regelverk och praxis, samt att det inte kan förväxlas med andra varumärken. Handläggarna fattar egna beslut om att registrera varumärken och skriver också avslagsbeslut.

Som varumärkeshandläggare kan du även arbeta med utvecklings- och processfrågor eller utföra andra typer av utredningar. Arbete med att externt informera och utbilda kunder eller intressenter förekommer också. Som en del i stödet till svenskt näringsliv erbjuder vi även söktjänster till våra kunder. Vårt arbete har en internationell prägel vilket innebär att vi medverkar i samarbeten på multilateral nivå, t.ex. inom EU. 

Vi söker nu nya varumärkeshandläggare till vår grupp som i dag består av 27 personer.

Arbetsuppgifter

Du kommer att handlägga både nationella och internationella ärenden. Det kan även på sikt bli aktuellt att handlägga ärenden inom något av design- och varumärkesavdelningens andra verksamhetsområden. Du kommer självständigt att granska ansökningar utifrån varumärkeslagen och gällande praxis. I arbetet ingår det att skriva avslagsbeslut.

Du kommer också att informera sökande och allmänheten om immaterialrätt, samt ge råd och anvisningar. Arbete i vår kundsupport eller åt andra enheter/avdelningar inom myndigheten kan förekomma. Som varumärkeshandläggare förväntas du delta i vårt externa informationsarbete vilket innebär att resor förekommer. Dessutom kan det finnas möjligheter till internationellt arbete på sikt för rätt person.

Anställningen inleds med en intern utbildningsperiod vilken sker tillsammans med handledare som stöttar dig i din utveckling.

Vem är du?

Vi vill att du har:


• Akademisk examen med relevant inriktning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


• Minst tre års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
• Goda kunskaper i MS Office.

Som varumärkeshandläggare och statstjänsteman arbetar du hela tiden utifrån ett uppdrag som snabbt kan förändras och utvecklas. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att förbättra och utveckla ditt arbete. Du är systematisk, noggrann och strukturerad med förmåga att prioritera för att nå uppsatta mål. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad mot såväl kunder som kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har:


• Kunskap inom immaterialrätt, främst varumärkesrätt.
• Erfarenhet från myndighetsutövning eller annat utredningsarbete.
• Informationsarbete gentemot externa kundkontakter, t.ex. som informatör.
• Internationellt arbete eller liknande erfarenhet, t.ex. utlandstjänstgöring.
• Ytterligare språkkunskaper, utöver engelska, är meriterande.

PRV erbjuder

Förutom att erbjuda ett intressant, utmanande och självständigt arbete erbjuder vi också trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler i Söderhamn.

På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb

Anställningarna är tillsvidareanställningar på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 7 januari 2018. Ange ref.nr 35/17.

Du ansöker direkt via vår hemsida.

För mer information är du välkommen att kontakta Håkan Ekdahl, enhetschef resursgrupp 1. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Mats Lindroos. Fackliga representanter är Marta Hugosson (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

( I denna rekrytering har vi valt mediekanal och undanber oss därför säljare.)
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Utbildningshandläggare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.prv.se/sv/Om-oss/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=123
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Patent- och registreringsverket
Vallhallavägen 136
12240  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.prv.se/
  
Platsannons

Projektledare för utveckling av verksamhets- och ekonomistyrning

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar kommunens verksamhet. Vi arbetar nära de politiska besluten, med specialistkompetens och service för medborgarna och våra kollegor. Här finns ett 60-tal medarbetare inom HR, ekonomi, kommunikation, näringsliv, turism, samhällsplanering och administration. Var med och skapa ett Söderhamn där människor vill bo och verka!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en projektledare som tillsammans med olika kompetenser inom koncernen ska bidra till den fortsatta utvecklingen av vår modell för verksamhets- och ekonomistyrning.

Sedan 2014 har Söderhamns kommun en styr- och ledningsfilosofi baserad på systemsyn, där fokus ligger på helhet och medborgarens behov. Kommunens värdegrund; medborgarfokus, engagemang och tillit, vägleder oss i vårt arbete.

Du ska vara med och utforma verksamhets- och ekonomistyrningen så den blir en drivkraft för verksamheterna att agera utifrån ett helhetsperspektiv. Strukturer för planering och uppföljning ska anpassas, vilket ger verksamheterna större förutsättningar att skapa värde för de vi är till för.

I arbetet ingår även att ta fram ett underlag för upphandling av beslutsstöd för hela kommunen. Ett IT-baserat beslutsstöd ska ge verksamheterna bättre förutsättningar att planera, följa och analysera verksamhet och ekonomi. Du kommer även att ha visst ansvar att samordna och sammanställa material kopplat mot verksamheternas uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Du har kompetens samt erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete kopplat mot styrning- och ledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i projekt och i rollen som projektledare. Vi vill att du har en högskoleexamen inom området ekonomi och gärna arbetslivserfarenhet av liknande utvecklingsarbeten.

Som person är du strategisk och har en god analytisk förmåga. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Arbetet innebär en hög grad av såväl interna som externa kontakter, varför det krävs att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningen och projektet beräknas pågå under 18 månader.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: KS/2017/0324
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=839c2683-715e-446f-a246-49315fddc393&publishCode=AMS&TK=a57db3b6-7d78-45ad-be45-3d6cd628925c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Kommunstyrelsen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare till Trönö skola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering. I barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 700 medarbetare som möter barn och ungdomar i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Vi är Söderhamn!ARBETSUPPGIFTER
Trönö skola ligger i den natursköna Trönödalen i den nordvästra delen av Söderhamns kommun cirka två mil utanför tätorten. I bygden finns ett stort engagemang för landsbygdsutveckling och skolan har en central roll. Skolan genomsyras av trygghet och gemenskap. Där eleverna genom att använda sina förmågor och olika uttrycksformer får de kunskaper som behövs för att kunna välja sin egen framtid.
Vi söker nu en grundskollärare till mellanstadiet. Du ingår i ett fungerande och stöttande arbetslag som planerar och utvärderar verksamheten regelbundet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarlegitimation och vi ser det som meriterande om du har ett par års erfarenhet av arbete som lärare. Du trivs med att arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på ett gemensamt förhållningssätt. Som person har du god ledarskapsförmåga och vill göra skillnad.
För att trivas i denna roll är du bra på att se och utveckla samverkansmöjligheter och du prioriterar medvetet läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande. Du arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet samt använder ett språkutvecklande arbetssätt.

Som person har du lätt för att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. I den här rollen är den en fördel om du är kreativ, gillar att tänka nytt och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare ser vi att du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till polisens hemsida (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/)

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: BUN/17.GR89
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7e3ea235-f69f-46ea-8891-ff21304a02a5&publishCode=AMS&TK=4896d2eb-c46a-4a51-add5-508e3a81e066
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till Trönö skola

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering. I barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 700 medarbetare som möter barn och ungdomar i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Vi är Söderhamn!ARBETSUPPGIFTER
Trönö skola ligger i den natursköna Trönödalen i den nordvästra delen av Söderhamns kommun?cirka två?mil utanför tätorten. I bygden finns ett stort engagemang för landsbygdutveckling och skolan har en central roll. Skolan genomsyras av trygghet och gemenskap. Där eleverna genom att använda sina förmågor och olika uttrycksformer får de kunskaper som behövs för att kunna välja sin egen framtid.

Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill fortsätta utveckla arbetet i fritidshemmet och i skolan. Du ingår i ett arbetslag med fritidspedagoger i fritidshem. Du kommer även att arbeta som pedagogisk resurs i grundskolan en del av skoldagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som
• Är utbildad fritidspedagog
• Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• Har god ledarskapsförmåga
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet
• Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan då normal handläggningstid hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du här: Länk till polisens hemsida (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1/


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: BUN/17.GR88
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7dec0711-cba9-4382-b3a9-1db9207a3812&publishCode=AMS&TK=ba035b35-e576-454c-8ee9-656251489f9b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna! 

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1168 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratGenerös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2425
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
11681  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Söderhamnsortens Barnkoloni söker kock

Kolonin i Kyrkbyn startade 1922. Huset är relativt modernt med flera toaletter, duschar, tvättmaskin och diskmaskin. Det finns en matsal samt kök. Sovsalar för barn och personal. Under alla år sedan starten har det anordnats barnkoloni i Kyrkbyn. Genom årets lopp har ca 6000 barn från Söderhamns kommun haft några sköna veckor där.

Vi söker nu en kock till verksamheten sommaren 2018. Du arbetar självständigt och är erfaren inom köket och har god kännedom om näringslära och livsmedelshygien.

I arbetet ingår att laga mat till barnen (ca 30 personer att laga mat till) och förbereda inför måltiderna. Du ska tycka om att vara i en miljö med barn.

Bil och körkort krävs då kollot ligger utan kollektivtrafiken. Maila gärna ansökan. Det går bra att ringa Linda vid frågor om arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidMån-fre 8.00-17.00
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: barnkolonin@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamnsortens Barnkoloni
c/o Linda Elgestad, Skogvägen 11
82023  BERGVIK 
Hemsida:
  

Platsannons

Söderhamnsortens Barnkoloni söker fritidspedagoger

Kolonin i Kyrkbyn startade 1922. Huset är relativt modernt med flera toaletter, duschar, tvättmaskin och diskmaskin. Det finns en matsal samt kök. Sovsalar för barn och personal. Under alla år sedan starten har det anordnats barnkoloni i Kyrkbyn. Genom årets lopp har ca 6000 barn från Söderhamns kommun haft några sköna veckor där.

Vi söker 8 stycken fritidspedagoger eller med likvärdig erfarenhet till vår koloniverksamhet sommaren 2018.

Vårt mål är att ge barnen en god tillsyn och tillsammans med dem skapa en sommarvistelse som erbjuder trygghet, trivsel, avkoppling och sysselsättning i en miljö som bidrar till barnens sociala, känslomässiga och intellektuella mognad samt fysiska utveckling.

Bil och körkort krävs då kollot ligger utan kollektivtrafiken.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidMåndag-fredag, heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: barnkolonin@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamnsortens Barnkoloni
c/o Linda Elgestad, Skogvägen 11
82023  BERGVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Mottagningssjuksköterska till Aleris Specialistvård Söderhamn

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Sjukskötersketjänsten finns vid specialistmottagningen i Söderhamn. Mottagningsarbetet innefattar bland annat uppgifter som telefonrådgivning, tidsbokning, egna mottagningsbesök samt att assistera läkare vid mottagningarna. Tjänsten är grundplacerad vid kirurg/ortoped/urologi mottagningen Söderhamn, med helgtjänstgöring vid akutmottagningen Bollnäs 2 helger/6 veckor.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Som sjuksköterska är du självständig och anpassningsbar i de olika situationer du möter samt ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet från mottagningsarbete inom kirurgi, ortopedi och/eller urologi. Meriterande är erfarenhet från vårt journalsystem Melior och/eller vårt patientadministrativa system i öppen vård Elvis.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning
Helgtjänstgöring ingår
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-01-04 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Siv Spinord, enhetschef vid specialistmottagning Bollnäs och Söderhamn tel 072-509 35 15 .

Du kan också kontakta Karin Molin, Vårdförbundet, på tel 070-235 13 77 för mer information. 

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1971221/86479?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

2 verksamhetschefer till arbetsmarknads- och socialförvaltningen

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

Vi befinner oss i ett mycket stimulerande och intressant skede där vi arbetar med ett förändrat och modernt sätt att styra och leda verksamheten. Nyckelorden i denna ledningsfilosofi är Medborgarfokus, Engagemang och Tillit.

Inom Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen satsar vi mycket på ett aktivt medarbetarskap, ett coachande ledarskap och en möjlighet till påverkan i verksamhetsutveckling vilket gör att de flesta medarbetare upplever arbetsplatsen som positiv (enligt vår medarbetarenkät).
Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen har 3 olika verksamhetsområden; Individ- och familjeomsorg (socialtjänst), Arbetsmarknadsenhet (Resurscentrum) samt Söderhamns dagliga verksamhet. Vi är cirka 330 fast anställda medarbetare, samt 400-500 timanställda medarbetare. Till verksamheterna Resurscentrum och till Individ- och familjeomsorgens område för ensamkommande barn och unga samt Ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) söker vi nu 2 verksamhetschefer.

Bra att veta kring tjänsten Verksamhetschef för Resurscentrum:
Inom Resurscentrum finns tre verksamheter: Arbetsmarknadsenhet, Bemanningsenhet och Bilpoolen. Verksamhetschefen har 4 enhetschefer i sin ledningsgrupp. ”Arbetsmarknadsenheten” sköter kommunens arbetsmarknadspolitiska insatser där ambitionen är att stödja arbetssökande att hitta egen försörjning genom jobb eller studier. Antalet personer som Arbetsmarknadsenheten arbetar med varierar mellan 350-500 personer. ”Bemanningen” sköter tillsättandet av vikarier vid ordinarie personals frånvaro bl.a. inom äldre- och funktionshinderomsorg, barnomsorg och kök. Inom Bemanningen arbetar ca. 60-70 tillsvidareanställda och 150 timanställda. Inom ”Bilpoolen” finns ca 260 bilar.

Bra att veta kring tjänsten som Verksamhetschef inom Individ- och familjeomsorgen:
Inom Individ- och familjeomsorgens område för ensamkommande barn och unga ryms verksamheterna för ekonomiskt bistånd, kommunplacering för nyanlända, ”Råd och stöd” samt stödboende för ensamkommande barn och unga. I stödboendet för ensamkommande barn och unga arbetar 6 medarbetare. Inom ekonomiskt bistånd och ”Råd och stöd” arbetar 18 medarbetare och inom kommunplaceringen för nyanlända arbetar 1 person. Verksamhetschefen har 3 enhetschefer i sin ledningsgrupp. För denna tjänst krävs formell utbildning, gärna socionomexamen.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamheten i ett nära samarbete med kollegor, enhetschefer och medarbetare. I rollen som verksamhetschef är du ansvarig för budget, verksamhetsplanering och du har ett arbetsmiljö- och personalansvar.

Ditt uppdrag:
Du kommer att ingå i olika samverkansgrupper både inom förvaltningen men också med andra förvaltningar och externa aktörer. Detta kräver att du har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer samt vara omvärldsorienterad.
I uppdraget är det viktigt att du är strategisk och att du har ett tydligt och förtroendeingivande ledarskap. Vi söker dig som ser möjligheter och som vill leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål. Det är viktigt att du är samhällsintresserad, drivande och analytisk. Ditt förhållningssätt som ledare ska bygga på tillit, ansvar och delaktighet.
Du är med i Arbetsmarknads- och socialförvaltningens ledningsgrupp. Vi förutsätter att du är en erfaren chef då du styr och leder den egna verksamheten genom en ledningsgrupp med enhetschefer. Som ledare skapar du engagemang och delaktighet och har en stark tilltro till människors inneboende förmåga. Du gillar att arbeta inom flera politikerområden och använda kreativitet och nytänkande för att hitta nya vägar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning (socionomexamen eller annan utbildning/erfarenhet) som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är driven, strukturerad och är en duktig kommunikatör.
B-körkort är ett krav.

Meriterande:
Vi ser gärna att du har arbetat i en politiskt styrd organisation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete samt att du har erfarenhet av att vara chef och leda andra chefer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper.

ÖVRIGT
Urvalsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: ASN/2017/0109
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=12e36778-0e48-4510-845b-73a274f79e5d&publishCode=AMS&TK=f799379c-ee5c-42b4-8af9-ead9a3040352
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn
82680  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Telefonsäljare

Telefonsäljare med vana från B2B försäljning via telefon. Du måste ha insikt i hur företagsverksamhet fungerar oavsett om Du kontaktar en Revisor, Data- eller Byggföretag.


Telefonsäljare med vana från B2B försäljning via telefon. Du måste ha insikt i hur företagsverksamhet fungerar oavsett om du kontaktar en Juristbyrå eller Städföretag. Du bör ha insikt i Franchise eller Frilans (egenanställning) då Du kommer bl a ta sådana kontakter

Meriterande är om du kan har fördjupad kunskap eller sysslat med att tillverka Hemsidor, marknadsföring via Sociala Medier, Bokföring.Placeringen blir på vårt kontor på Granvägen 1 i Söderhamn, f d Ericssonfabriken. Där har vi har ett modernt kontor med allt för att bedriva en vettig telefonförsäljning. Konferensrum och kök finns. Flexibilitet råder annars som med all verksamhet som vi håller på med. Datorer finns med fiber men vill Du bedriva verksamheten hemifrån går det också bra om det om det passar Dig. Du bör då ha egen dator med bra Internet.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidBra ersättning vid genererade affärer jfrt med andra "säljbolag".
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Telesälj 20171211
Webbplats:
Epostadress: Jobb@TBST.se
Övrigt: OBS! Notera våra telefonnummer... önskemålet är att ni svarar när vi återkopplar... tyvärr är vi sådana att vi gärna tar kontakt via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: TBST Consult AB
Granvägen 1
82635  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.tbst.se
  
Platsannons

Grundskollärare åk 1-3, Stenbergaskolan

Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn.

I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering. I barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 700 medarbetare som möter barn och ungdomar i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Vi är Söderhamn!ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget kommer dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet i verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som
• Är legitimerad grundskollärare
• Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt
• Har god ledarskapsförmåga
• Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande
• Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet
• Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
• Använder ett språkutvecklande arbetssätt

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning.


ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Söderhamns kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-01-08 eller enl. överenskommelse Lön enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: BUN/17.GR87
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=caee2ed9-6755-4bf8-918e-5a120eed3b5a&publishCode=AMS&TK=16640459-8462-46da-8b07-040b8283ea54
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn
82621  Söderhamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist allmänmedicin och ST-läkare till hälsocentralerna Söderhamn och

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

HC Söderhamn och Linden belägen i Bergvik har idag ett visst utvecklat samarbete. Framförallt via bemanning av FLJ, under sommaren finns gemensam sommarsamverkan. Vi har även ett samarbete utifrån vissa patientflöden.

Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, en samordnarfunktion på respektive hälsocentral och en medicinsk rådgivare.

Linden är en HC belägen i Bergvik med drygt 3000 listade patienter. Här får du arbeta på en vackert belägen arbetsplats med kollegor från flera olika professioner.

Söderhamns HC har ca 7000 listade patienter, enheten har flera olika delar såsom BVC, dagrehab, fysioterapi mottagning och familjeläkarjour som bemannas av samtliga HC .

Ett stort fokus ligger förnärvarande att utveckla och stärka de medicinska flödena. Vi ser framförallt att vi kommer att fortsätta satsningar som stabiliserar uppdrag mot patientgrupper som diabetes, astma-kol och hypertoni. I Söderhamn finns ett välutvecklat flöde där fysioterapeutkompetensen nyttjas på ett aktivt sätt vilket underlättar flöden för patienter med problematik från rörelseapparaten. Vidare finns ett projekt kring ”lättakuta” patienter med enklare åkommor. Vi kommer också behöva fokusera kring patienter med psykisk ohälsa där ett övergripande samarbete pågår utifrån psykiatriska vårdlinjer.

Inom ramen för året har vi arbetat aktivt med såväl arbetsmiljö som rekryteringsinsatser som fallit väl ut. Detta arbete kommer att fortgå.


ARBETSUPPGIFTER
Är du specialist inom allmän medicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss?

Du kan också vara nyfiken att komma till oss som ST läkare då goda utvecklingsmöjligheter och kreativitet finns inom primärvården.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Söderhamns området där vi har verksamhet på hälsocentralerna Söderhamn och Linden.
Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla och som gärna är handledarutbildad, med då en möjlighet att handleda nya kollegor.

Vi vill skapa möjlighet för en höjd kvalitet framförallt för våra långtidsjuka där vi ser att ett förbättringsarbete behövs göras för grupper som diabetiker, hypertoni och astma-kol. Andra utvecklingsområden är generellt insatser till våra äldre patienter. Flera spännande utvecklingsarbeten finns inom verksamhetsområdet VO Primärvård södra Hälsingland

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.


KVALIFIKATIONER
Du har svensk läkarlegitimation inför en ST-anställning eller är specialist inom allmänmedicin. Vi ser gärna att du har handledarkompetens.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RS 2017/2084
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=82a416b0-3293-4545-93ca-d75dc284bf5b&TK=fd76c92e-af5c-46a8-8a2b-bb5fa1f8fd2b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skarp skogsekonom till LRF Konsult i Söderhamn

Vill du som skogsmästare, jägmästare eller skogsekonomarbeta hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Jobba hos en av Sveriges Bästa Arbetsgivare! Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Drivna skogsekonomer, jägmästare och skogsmästare sökes till LRF Konsult i Hälsingland, Bollnäs/Edsbyn samt Hudiksvall/Ljusdal. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som skogsekonom på LRF Konsult: Kika här! (https://www.youtube.com/watch?v=Ong85ky3swg).
Uppdraget
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.
Vem är du?
Vi ser att du är skogsmästare, jägmästare, skogsekonom eller registrerad fastighetsmäklare och har något års erfarenhet. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.
Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.
Vad erbjuder vi dig?
På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter - Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Ansökan
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi får landets småföretagare att växa.
LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Skogsmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens:
Webbplats: https://talang.nxtjobb.se/jobs/66362-skarp-skogsekonom-till-lrf-konsult-i-soderhamn?promotion=25836-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NXTjobb
Forskargatan 3
78127  Borlänge Sverige
Hemsida: http://nxtjobb.se/
  

Platsannons

UTBILDAD FÖRSKOLLÄRARE, SÖDERHAMN

Bilaal är ett personalkooperativ som har funnits i flera år i Umeå. Vi har även
verksamhet i Söderhamn och söker en utbildad förskollärare till Söderhamn.
Brinner du för pedagogik och friluftsliv? Skulle du vilja jobba på en arbetsplats
som präglas av öppenhet, små barngrupper och mycket glädje? I så fall kan du vara den vi söker.

OM TJÄNSTEN
Bilaal är en förskola som i bedriver verksamhet i familjefrämjande anda Vi är
utomhus så mycket det går, men har även fina och väl fungerande inomhuslokaler som används när det behövs.

Vi söker nu en förskollärare vars huvudsakliga ansvarsområden är att:
- vidareutveckla våra pedagogiska metoder och komma med nya infallsvinklar
- delta i planeringsarbetet av den dagliga verksamheten
- arbeta i barngrupperna och leda aktiviteter i enighet med vår läroplan, t.ex. med
sagor, drama och kreativt skapande
- sköta vissa administrativa uppgifter
Tjänsten är på 100% med start omgående 6 månader provanställning med eventuell möjlighet till förlängning.

DIN BAKGRUND
Du har en förskolelärarexamen eller låg / mellanstadielärare eller annan pedagogisk högskoleutbildning. Vi ser det som meriterande om du har vana av att utveckla pedagogik och att komma med egna förslag till verksamheten.
Som person är du glad, positiv och flexibel. En förutsättning för att lyckas i
tjänsten är att du brinner för att arbeta med barn. Du är lyhörd och har ett stort
intresse för barns utveckling. Du föregår med gott exempel och omsätter dina
kunskaper i praktiken i syfte att bidra till både barnens och gruppens utveckling.

Är du intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till ahmedabusagr@hotmail.com. Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning som kan övergå i en tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ahmedabusagr@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalkooperativet Bilaal

82631  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Verksamhetsutvecklare till Söderhamn NÄRA

Söderhamn Näras verksamhet omfattar, vatten och avlopp, fjärrvärme, renhållning, elnät, bredband/tv samt it-drift. Bolaget omsätter 280 Mkr och är ca 100 anställda. Söderhamn Nära har ett ansvar för att tillförsäkra medborgarna en långsiktigt fungerande infrastruktur och erbjuda kunderna störningsfria leveranser med god kvalitet, närhet och på ett kostnadseffektivt sätt. Läs mera på www.soderhamnnara.se


-med kvalitets- och miljöfrågor i fokus

Söderhamn Nära har till uppgift att aktivt arbeta för en förnyelsebar och hållbar utveckling i nära samverkan med kunder, grannkommuner och andra aktörer. Som verksamhetsutvecklare får du en nyckelroll i detta arbete såväl strategiskt som operativt i nära samverkan med bolagets ledning. Du förväntas säkerställa att Söderhamn Nära har enhetliga och med ledningssystemet harmoniserade verksamhetsprocesser avseende framför allt kvalitets och miljöområdet.
Din uppgift blir att i nära samarbete med verksamheten, föreslå, leda, driva på och utveckla våra processer och stödsystem för att genomföra ständiga förbättringar men även större förändringar då lagkrav och omvärld förändras. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och stödjer ledningen med en gemensam och integrerad struktur för våra processer för att uppnå verksamhetsmål samt efterleva befintliga externa lagkrav inom området. Rollen är bred och i rollen ingår även ett operativt ansvar för bland annat informations- säkerhet, krishantering, statistik med mera.

Vem är du?
I grunden har du en relevant högskoleutbildning, alternativt likvärdiga erfarenheter och kunskaper via arbetslivet. Du har flerårig erfarenhet av likvärdig roll gärna från en medelstor organisation som projektledare eller verksamhetsutvecklare där du har fått arbeta med helheten. Du har en god kännedom om kvalitets, miljö-och säkerhetskrav och har erfarenhet av implementering av verksamhetssystem. Du är en duktig pedagog som lever som du lär och är systematisk och metodisk i ditt arbetssätt.
Välkommen att visa intresse för en verksamhetsnära roll där du får vara med och driva dagliga förbättringar inom samhällsnyttan.
Urval kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du kontaktar oss och söker innan ansökningstidens slut.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Arbetsmiljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18086-balkefors-ponsiluoma-ab-soderhamn-verksamhetsutvecklare-till-soderhamn-nara/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Första Magasinsgatan 3
80310  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arborrare till uppdrag hos kund

Om kundföretaget
Du kommer att anställas av Konsultia men arbeta hos vår kund. För rätt person finns möjlighet för anställning hos vår kund efter provanställning.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Söderhamn söker vi nu en arborrare med relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning.

Din profil
Som person vill vi att du skall vara noggrann, engagerad och kvalitetsmedveten. Du skall vara duktig på att ta egna initiativ, du är strukturerad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta med andra men arbetar även bra självständigt. Körkort B och traverskort är ett krav. Truckkort är meriterande.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Ansök via vår hemsida www.konsultia.se
Kjell Wikström
Kjell@konsultia.se
070-2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Arborrare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 858
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=858
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Kantbockare till kund

Om kundföretaget
Vi söker kantbockare till våra kunder i Hälsingland! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Söderhamn.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder i Söderhamn söker vi just nu efter kunniga verkstadsarbetare som kommer att arbeta i styrda bockningsmaskiner med bockning av plåt efter ritningar. Kundföretaget har kundanpassade produkter vilket ställer höga krav på de detaljer som du är med och tillverkar.

Din profil
Du har erfarenhet och kunskap från liknande arbete inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har en mekanisk verkstadsbakgrund och att du har arbetat med kantbockning tidigare.
Viktigt för tjänsten är:
Kunskaper om programmering i styrda maskiner
Goda kunskaper i ritningsläsning
Tidigare verkstadsvana och erfarenhet av plåtbearbetning

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbete inom industri och ett stort eget driv, vidare är du ansvarsfull och är lärovillig.


Övrig information
Vi läser ansökningar och intervjuar löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstidens utgång.
Vid frågor kontakta Konsultchef
Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 859
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=859
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-26
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Svetsare till kommande uppdrag

Om kundföretaget
Vi söker svetsare till våra kunder i Hälsingland! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Söderhamn.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat och som har erfarenhet av pinne och TIG. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.


Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till

Konsultchef Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitétsmiljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 853
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

CNC-operatörer för kommande uppdrag i Söderhamn

Om kundföretaget
Till våra kunder i Söderhamn söker vi nu erfarna CNC-operatörer för kommande uppdrag.
Du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos vår kund.
Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter som CNC-operatör är att rigga, programmera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och självgående. Vidare ser vi att du är teknikintresserad samt har en god förmåga att lösa problem. För att vara kvalificerad så måste du ha CNC-utbildning och en gedigen erfarenhet samt Traverskkort. Truckkort A+B är meriterande.

Övrig information
Vänligen sök tjänsten på www.konsultia.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta Konsultchef Kjell Wikström
kjell@konsultia.se
070–2963780


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 855
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=855
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  

Platsannons

Kock - extra vid behov- Söderhamn

Restaurang Me and McGee finns i Söderhamn och vi behöver utvidga vår personalstyrka med en kock som kan arbeta vid behov .

Vi ordnar med temakvällar och speciella evenemang, så du som anställd hos oss kommer att ha ett utvecklade och varierande arbete i en personalgrupp på sju personer.

Vi söker en alacartekock som brinner för matlagning och sätter stolthet i det som skall levereras ut till gästen.

Du behöver ha erfarenhet av arbete som kock i svenska kök och kunna uttrycka dig väl på svenska.

Personlig lämplighet har stor betydelse men erfarenheterna är en viktig utgångspunkt.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimanställning vid behovFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmcgee.se
Övrigt: Ansökan och frågor endast via e-post. Märk ansökan med kock. Lämna gärna med 2 referenspersoner i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee´s AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

ORDNINGSVAKT I SÖDERHAMN

Ordningsvakt sökes till Me and McGee´s som ligger på Oxtorgsgatan 14, (mitt emot statt) här äter man god mat tillagad från grunden i en skön och stämningsfull välkommnande 70-talsmiljö.

Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Du erbjuds att ta mycket eget ansvar, få vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.

Du ska tycka om att ge bra service, vara positiv och utåtriktad.

Du förmedlar trygghet till din omgivning genom att vara pålitlig, kompetent och ansvarsfull.

Du har god kommunikation med hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet.

Du ska trivas att arbeta både självständigt och i grupp.

Det vi kräver av dig är:

Utbildad Ordningsvakt

Meriterande om du arbetat i liknande miljöer.
Du måste även kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan per e-post till info@meandmcgee.se
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Ordningsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare Heltid eller deltid.Fast lön till en början med timlön eller efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmacgee.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee´s AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren serverings- och barpersonal - Söderhamn

Restaurang Me and McGee finns i Söderhamn och vi behöver utvidga vår personalstyrka med ännu en tjänst som innefattar serverign och bar. Vi ordnar med temakvällar och speciella evenemang, så du som anställd hos oss kommer att ha ett utvecklade och varierande arbete i en personalgrupp på sju personer.

Du ska kunna hantera middagsservering. Därutöver förväntas det att du kan stå i baren, blanda ihop en del drinkar och även hantera kassan.

Då det är ett arbete med fokus på service och gott bemötande önskar vi att du är social, positiv och tycker om att överträffa människors förväntningar. Du ska brinna för det du gör och vara sugen på att lära dig någonting nytt.

Du behöver ha minst ett års erfarenhet av servering- och barjobb.

Personlig lämplighet har stor betydelse men erfarenheterna är en viktig utgångspunkt.
Du måste även kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Tycker du att detta låter intressant så skicka ditt CV och ett personligt brev till: info@meandmcgee.se
Publiceraddatum: 2017-10-03
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@meandmcgee.se
Övrigt: Skriftligt via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Me and Mcgee´s AB
Oxtorgsgatan 14
82632  SÖDERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Mehrdad Falakeh
Tandhörnan ligger i centrala Söderhamn.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba både som assisterande tandsköterska, hygienist och även i reception.

Kvalifikationer
Tandhygienist

Personliga egenskaper
Allmän tandhygienist, som ska passa in i teamet.
Publiceraddatum: 2017-09-14
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid30 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 46-556077-2419-B679
Webbplats:
Epostadress: mehrdad.falakeh@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Mehrdad Falakeh
Kungsgatan 20
82630  Söderhamn Sverige
Hemsida: http://www.tandhornan.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal