Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:19

Lediga jobb i Säters kommun (2082), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 180
Täthet19,60Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area624,53Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land570,33Landareal (km²)
Sjö54,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Undersköterska

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.Arbetsuppgifter:
- Som undersköterska hos oss arbetar du i ett team med bland annat undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och sjukgymnaster. Du kommer att arbeta närmast våra vårdtagare, tillsammans med teamet ansvara du för att våra vårdtagare får en meningsfull vardag. Du verkar för att ge våra boende livskvalité. Du kommer att arbeta både dag och kväll samt helger
Vikariat under ett år.

Kvalifikationer:
- Du som söker skall vara utbildad undersköterska samt är det meriterande att ha erfarenhet av att arbeta med demenssjuka personer. Du bör förstå innebörden i att arbeta personcentrerat samt tillämpa detta i ditt dagliga arbete. Ickeverbal, verbal och skriftlig kommunikation är av stor vikt, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i att kommunicera. Du kommer att utföra HSL-uppgifter efter delegation. Vi ser också gärna att du är lyhörd, professionell, samt intresserad av vård och omsorg

Egenskaper:
- Vi ser gärna att du är lyhörd, professionell, samt intresserad av vård och omsorg

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Månadslön enligt kollektivavtal
- All personal erbjuds friskvård
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 3659924749
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3659924749&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska tv RPK Säter med extra Lönesatsning!

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Rättspsykiatriska kliniken i Säter ansvarar för högspecialiserad vård på läns-, region- och riksnivå. Vi vårdar i huvudsak patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård, men även patienter som insjuknar under pågående kriminalvård eller under häktningstiden.

Totalt har vi 63 vårdplatser uppdelat på sex avdelningar som är bemannade med erfarna sjuksköterskor och skötare.

Vi står inför spännande utmaningar och hos oss har du möjlighet att bli en del av dem. Vi arbetar just nu med en långsiktig strategi för att säkra kompetensförsörjningen inom rättspsykiatrin. Bland annat genom intern fortbildning, mentorskap, möjlighet till specialistutbildning.

Regionvårdstillägg per månad vid start 4000 kr + 2000 kr efter ett år + 2000 kr efter två år. Vilket innebär 8000 kr i månaden extra efter två år + årlig lönerevision. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss, kan erbjudas flyttbidrag.

Att arbeta inom rättspsykiatrin är utvecklande och intressant. Som anställd hos oss får du introduktion och individuell handledning. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor som vill utveckla sin yrkesroll inom rättspsykiatrin, och vill engagera sig i klinikens förändrings- och utvecklingsarbete.
Det är meriterande att ha erfarenhet från rättspsykiatrisk eller annan psykiatrisk vård och detsamma gäller vidareutbildning i psykiatri. Vi ser även positivt på annan erfarenhet då vi tittar på personlig lämplighet.


Innan anställning gör vi även kontroller i belastnings- och misstankeregister och hos kronofogden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 50:2017:1256
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5672305301418501701&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+tv+RPK+S%c3%a4ter+med+extra+L%c3%b6nesatsning!
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vi söker timvikarier till LSS/Socialpsykiatrin

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.Tillträde till tjänsten är snarast.

Arbetsuppgifter:
- Vi söker timvikarier till våra verksamheter inom verksamheten funktionsnedsättning. Störst behov är till verksamheter inom socialpsykiatri och neuropsykiatri. Arbetsuppgifterna varierar men att stödja den enskilda till självständighet och delaktighet i sin vardag är den viktigaste arbetsuppgiften.
-
- Mer information ges vid intervjuer

Kvalifikationer:
- Utbildning inom området samt erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav

Egenskaper:
- Flexibel, kreativ, stresstålig, lyhörd och samarbetsvillig är viktiga egenskaper som vi söker

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Visstid 11 dagar - 3 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3659905345
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3659905345&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du undervisa i engelska?

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Om företaget
Skolan har klasser i årskurserna 7-9. Här går cirka 20 elever i varje klass och skolan anordnar gemensamma aktiviteter för att skapa en god sammanhållning och gemenskap. För dig som är pedagog väntar en engagerad och trevlig arbetsplats där alla arbetar för att förmedla kunskap och skapa trygghet.

Skolan ligger centralt i Säter och har nära till allmänna kommunikationer.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en lärare i engelska till grundskolan, med fokus på årskurs 7-9. I ditt arbete som engelsklärare kommer du att arbeta med elever, både enskilt och i helklass. Du kommer att planera och genomföra undervisning samt göra bedömningar i dina ämnen. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra lärare där ni tillsammans jobbar för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Ni kommer att jobba med kollegialt lärande tillsammans i arbetslaget. Ditt uppdrag kan även innebära mentorskap.

Tjänsten är heltid med start i januari. Uppdraget pågår under hela vårtermin 18 med möjlighet till förlägning.


Din profil
Du är behörig/legitimerad lärare i engelska för årskurs 7-9 eller har likvärdig utbildning. Du är ämneskunnig och som person är du initiativrik och målinriktad, samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. Meriterande är om du tidigare arbetat inom högstadiet.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag!
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 3436
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3436&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Ledigt jobb som Enhetschef till hemtjänsten i Säter

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Vill du läsa mer om våra erbjudanden som anställd konsult så gå in och kika på länken nedan samt gå gärna in och registrera ditt CV och sök någon av våra tjänster. https://www.manpower.se/swe/om-manpower/dina-formoner/

Arbetsuppgifter
Som Enhetschef inom hemtjänsten leder och motiverar du medarbetare på ett inspirerande vis så ni tillsammans arbetar effektivt mot gemensamma mål. Du har personal- och budgetansvar samt sköter inköp, planering och schemaläggning. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att se till att kunderna får den hjälp och omvårdnad som de är i behov av. Enhetschefen ansvarar även för att lagar och förordningar följs, samt arbetar för verksamhetens och personalens utveckling.

Kvalifikationer
- Erfarenhet av personal- och budgetansvar inom hemtjänst eller liknande verksamhet
- Erfarenhet av att samverka med både interna och externa aktörer
- Högskoleutbildning Socionom, Beteendevetare eller motsvarande utbildning/erfarenhet
- Körkort B
- Goda kunskaper i Office-paketet

Som Enhetschef kommer du arbeta nära kollegor och medarbetare vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna beslut. Du är tydlig i din kommunikation, har ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap samt skapar delaktighet och engagemang. Vi ser även att du har erfarenhet av arbetsmiljö, arbetsrätt samt ekonomi.

Lön
Enligt överenskommelse

Varaktighet och tillsättning
Tillsättning omgående
3-4 månader med möjlighet till förlängning
Heltid, 100%

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Vill du veta mer?

Vi hoppas att tjänsten väckt ditt intresse och att känner att detta jobb är nästa steg för dig!

Urval och presentation till kunden kommer ske löpande, så ansök redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Eklid på

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 36114
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=aGVrbGlkLjgxNDA4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
79171
79171  2082 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska till Folktandvården Skönvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Säter en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper.

Du kommer främst arbeta i reception. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera. Du kommer att arbeta i team med receptionspersonal.

Assistans och steril kommer även att ingå.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Säter arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Folktandvården Skönvik ligger i anslutning till sjön Ljustern med fina badmöjligheter. Nära till skog och natur för den friluftsintresserade. Badhus och golfbana finns på området. Nära in till centrala Säter med goda förbindelser till närliggande städer. Ca 2tim till Stockholm.
Vinteraktiviteter finns som t.ex. Romme Alpin ca 20min bort.

Vi arbetar fortlöpande med kvalitetsutveckling och kvalitetssäkring, dels genom regelbundna terapimöten men även fortbildning både internt och externt, genom individuella kompetensutvecklingsplaner.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska och datasystemet T4 är meriterande.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Intervjuer sker fortlöpande under annonsering.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 17:2017:113
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5672314251415956462&benamning=Tandsk%c3%b6terska+till+Folktandv%c3%a5rden+Sk%c3%b6nvik
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Kommunikativ Näringslivsutvecklare som vill göra skillnad

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Kommunen ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Näringslivsenheten är kommunens strategiska resurs i frågor kopplade till tillväxt och utveckling. Enheten fungerar bl a som ett stöd i dialogen med näringslivet, för att säkerställa att alla parter har god insikt i, och förståelse för, det kommunala uppdraget och företagandets villkor. Arbetet bedrivs i huvudsak via samverkan med både interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill vara med och utveckla dialogen med näringslivet och sätta Säter på världskartan, så att fler väljer att bo och verka i kommunen. Rollen innefattar allt från att ansvara för enhetens kommunikationsplan till att ha huvudansvar för de aktiviteter som ska genomföras, idag är det t ex webb, nyhetsbrev och facebooksida. Ansvar för kommunens evenemangsråd, som har i uppgift att förenkla för arrangörer, agera inflyttarlots samt sköta enhetens löpande administration ingår också. Tjänsten har en viktig roll i enhetens arbete att skapa olika mötesplatser för näringslivet.

Arbetsuppgifterna utförs i huvudsak under dagtid, men tjänsten kräver en flexibel syn på arbetstidens förläggning. Befattningen är placerad i samma hus som Säters Turistbyrå. Närmaste chef är Näringslivschefen.

Vi ser fram emot din CV, men istället för ett personligt brev vill vi att du ger återkoppling på nedanstående case, som är ett exempel som kan ingå i enhetens uppdrag. Vi vill att du tänker dig in i rollen som vår framtida kollega. På max två A4-sidor (om du väljer skrift) vill vi veta hur du skulle hantera utmaningarna nedan:

Säterdalen med sitt ravinsystem är unik för Sverige med sina spännande naturmiljöer och är idag ett populärt besöksmål. Utvecklingspotentialen är stor och arbete pågår med visionen ”Säterdalens ravinlandskap är ett av regionens mest lockande besöksmål med unika upplevelser i spännande naturmiljö och attraktiva evenemang. För barnen är Säterdalen ett äventyr där det finns miljöer som utmanar och inspirerar till lek, lärande och fysisk aktivitet”. 1) För att nå visionen har vi behov av att locka fler aktörer att bli samarbetspartners och investera i Säterdalen. 2) Vi har också behov av att förstärka kommunikationen med Säterdalens besökare

Har du stor förståelse för det privata näringslivet och vill bidra till utvecklingen av vår region - sök tjänsten!

Kvalifikationer:
Du har gärna eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, information eller kommunikation, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt, samt flerårig praktisk erfarenhet inom nämnda områden. Du har förståelse för näringslivets villkor samt är en fena på Officepaketet och sociala medier. Du hanterar skrivteknik och foto/rörlig bild väl. God kännedom om det lokala näringslivet är meriterande.

Körkort B samt gärna tillgång till egen bil

Egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, självgående, strukturerad och serviceinriktad. Du har en positiv attityd till ditt arbete och älskar kommunikation, samarbete och självständighet. Du kan uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift, då arbetet ställer krav på god kommunikation och dokumentation.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3658718238
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3658718238&link_source_id=30&company_id=78321&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida: http://www.sater.se/
  
Platsannons

Undersköterska, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9400 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier. Vi har allmän-och specialist läkarmottagning, sjuksköterske-och barnmorskemottagning, samtalsmottagning, BVC samt rehab.avdelning.

Arbetet som undersköterska på vårdcentralen innebär provtagning, omhändertagande av prover, assistera vid undersökningar och mindre operationer, viss städning ,påfyllning av material m m

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Du ska ha några års erfarenhet från arbete som undersköterska, gärna på vårdcentral och vana vid provtagning.
Stresstålig och van att ha många "bollar i luften"
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker fortlöpande.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 50:2017:1247
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5671452561415511843&benamning=Undersk%c3%b6terska%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vikariat som Personlig assistent i Säter

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Tjänstens omfattning är 65% med chans att få mer.
Tjänsten är ett vikariat i 6 månader med chans till förlängning.
Gymnasial utbildning är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:
- Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem. Du ska stödja brukaren med allt som ingår så att brukarens vardag fungerar. Allt från hygien, dusch, förflyttningar till och från rullstol/säng/bil m.m. till handling, matlagning, städ, tvätt. Du ska även stötta och delta i brukarens fritidssysselsättningar, utevistelse som t.ex. promenader och bilturer. Du arbetar ensam samt har vaken natt. Körkort är ett krav då brukaren har en bil som ofta används i vardagen

Kvalifikationer:
- Du som söker som personlig assistent skall vara flexibel, stresstålig, självgående samt ha samarbetsförmåga. Du ska även vara initiativtagande och vara kommunikativ. Körkort är ett krav. Du ska även ha en god datakunskap. Arbetslivserfarenhet är meriterande

Egenskaper:
- Ansvarstagande, glad och öppensinnad. God fysik är viktigt då det är ensamarbete

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
- Flexibel arbetstid
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 65%. Visstid > 6 månader.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3656612667
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3656612667&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sem vik Skötare Rättspsykiatriska kliniken Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Kanske är det dig vi söker till sommaren 2018?

Är du intresserad av att arbeta med människor och har en positiv läggning, hör då av dig till oss.
Vår klinik bedriver rättspsykiatrisk vård. Vi vårdar i huvudsak domstolsöverlämnade patienter enligt LRV, patienter som insjuknar under pågående kriminalvårdspåföljd eller under häktningstiden samt särskilt vårdkrävande patienter enlig LPT.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda en professionell rättspsykiatrisk vård som tar fasta på såväl den vårdades rätt till målinriktad vård och behandling som på samhällets krav på skydd.

Semestervikarie som skötare vid Rättspsykiatriska kliniken i Säter.
Dina arbetsuppgifter blir omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete.

KVALIFIKATIONER

Det är meriterande att ha erfarenhet från arbete inom psykiatrisk verksamhet, men vi ser gärna också sökande med andra erfarenheter inom vårdsektorn. Har du utbildning så är det naturligtvis en merit t.ex. Omvårdnadsgymnasium eller KY-utbildning

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, har god initiativförmåga och lugn och trygg som person.
Du skall ha ett bra förhållningssätt till patienterna, visa respekt samt vara klar och tydlig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan anställning gör vi även kontroller i belastnings- och misstankeregister samt hos Kronofogden.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1157
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5654160791420512439&benamning=Sem+vik+Sk%c3%b6tare+R%c3%a4ttspsykiatriska+kliniken+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

sem vik Sjuksköterska RPK Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Rättspsykiatriska kliniken i Säter ansvarar för högspecialiserad vård på läns-, region- och riksnivå. Vi vårdar i huvudsak patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård, men även patienter som insjuknar under pågående kriminalvård eller under häktningstiden.

Totalt har vi 63 vårdplatser uppdelat på sex avdelningar som är bemannade med erfarna sjuksköterskor och skötare.

Att arbeta inom rättspsykiatrin är utvecklande och intressant. Som anställd hos oss får du introduktion och individuell handledning. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare.


Semestervikariat sommaren 2018.

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor som vill utveckla sin yrkesroll inom rättspsykiatrin, och vill engagera sig i klinikens förändrings- och utvecklingsarbete.
Det är meriterande att ha erfarenhet från rättspsykiatrisk eller annan psykiatrisk vård och detsamma gäller vidareutbildning i psykiatri. Vi ser även positivt på annan erfarenhet då vi tittar på personlig lämplighet.


Innan anställning gör vi även kontroller i belastnings- och misstankeregister samt hos kronofogden.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1160
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5654160791422000650&benamning=sem+vik+Sjuksk%c3%b6terska+RPK+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Leg. sjuksköterska, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9400 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning samt rehab.avdelning.

Arbetet innebär sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, egen mottagning, provtagning, hälsofrämjande arbete och övriga arbetsuppgifter som tillhör primärvården.

KVALIFIKATIONER

Du är leg. Sjuksköterska.
Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 50:2017:1093
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5641203701415521499&benamning=Leg.+sjuksk%c3%b6terska%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Erfaren SFI-lärare

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Dahlander Kunskapscentrum ligger i Skönviksområdet vid sjön Ljustern i Säter. Skolan har funnits sedan 1999 och har ljusa och tillgängliga lokaler. Skolan har god tillgång till datorer och pedagogiska arbetsmetoder som ska möta elevens individuella studiebehov. Elever och personal arbetar aktivt genom skolråd/vuxråd, matråd, skolkonferenser, arbetslag och likabehandlingsgrupp för att stärka skolans organisation och utveckling. Skolan har ett 30-tal medarbetare.

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår, förutom undervisning i grupp, att planera, utvärdera och utveckla SFI-undervisningen. Verksamheten har kontinuerligt intag, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att individualisera undervisningen.

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med tre Sfi-lärare och samarbetar även med övrig skolpersonal inom enheten. Samverkan sker även med externa aktörer främst inom kommun och arbetsförmedling

Tjänsten är en semestertjänst.

Kvalifikationer:
Lärarbehörighet med minst 30 hp i Svenska som andra språk. Det är önskvärt att du har arbetat med vuxenutbildning (SFI) och nyanlända. Om du är van att använda digitala verktyg i din undervisning är det meriterande likväl om du har praktisk erfarenhet av Office 365

Egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, stabil och kreativ, med god samarbetsförmåga, pedagogisk insikt och ett tydligt ledarskap

Övrigt:
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3653549160
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3653549160&link_source_id=30&company_id=3260472040&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medarbetare till öppenvården Nyckeln

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


50% tillsvidare 50% allmän visstid under 2 år.
Tillträde omgående.

Arbetsuppgifter:
- 50% av tjänsten innefattar ett samordningsansvar avseende arbetet mot våld i nära relationer. Detta innebär ansvar för Handlings-och genomförandeplan, utbildningsinsatser samt enskilda samtal. Övriga 50% av tjänsten har inriktning mot samtal, enskilt och i grupp mot de personer som är aktuella hos mottagningen

Kvalifikationer:
- Vi ser gärna att du är socionom, men det viktigaste är att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna kring våld i nära relationer. Kunskaper om missbruk och beroende samt anhörigstöd är meriterande. Körkort erfordras

Egenskaper:
- Vi förutsätter att du har ett öppet och flexibelt tänk kring arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna arbeta självständigt, men även på ett prestigelöst sätt kunna samverka med andra kollegor. För oss är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl dina klienter som kollegor och samarbetspartners. Vi vill att du är utvecklingsinriktad och kan se nya möjligheter till utveckling av arbetsområdet. Det är bra om du är kreativ och kan finna lösningar på problem som ibland är annorlunda

Utbildningsinriktning:
- Examenstitel: Socionom eller utbildning som bedöms likvärdig

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 3651900882
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3651900882&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistent- vaken natt

Du ingår i ett behandlingsteam som består av kognitiva terapeuter, behandlingsassistenter, undersköterskor, psykiater, psykolog samt sjuksköterskor. Vi söker dig som har erfarenhet av behandlingsarbete av missbruk/beroende/samsjuklighet.
I nattjänsten ingår tillkommande uppgifter så som att finnas till för klienterna genom stödsamtal och samvaro vid behov, viss städning av personalutrymmen samt klientrum.
Du ansvarar också för urinprovtagning och medicindelning.
I tjänsten ingår obligatorisk närvaro vid handledning och APT.

Vi ser gärna att du har en undersköterske- eller behandlingsassistentutbildning eller motsvarande. Du bör minst ha 2 års arbetslivserfarenhet inom vårdyrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av behandlingsarbete och utbildning med kognitiv inriktning, dock inget krav. Då verksamheten är datoriserad behöver du goda datakunskaper, erfarenhet av dokumentation och förmåga att formulera dig i svenskt tal och skrift.

Säviq etablerades 2015 och erbjuder en komplett vårdkedja med utredning, behandling och utslussning. Vi vänder oss till kvinnor från 23 år med beroendetillstånd i kombination med annan sidoproblematik. För att lyckas med uppdraget har vi integrerat HVB, specialistpsykiatri, psykologisk- och psykosocial behandling. Vårt missbruksarbete utgår från det manualbaserade programmet Community Reinforcement Approach, CRA, som vilar på kognitiv beteendeterapeutisk grund (KBT) samt DBT (dialektisk beteendeterapi). Vi arbetar även med COPE- föräldrautbildning som är en evidensbaserad metod.

Vår styrka är evidensbaserad behandling som är anpassad efter socialstyrelsens senaste krav och rekommendationer. Behandlingen bygger på risk- & skyddsfaktorer med målet att höja klienten funktionsnivå. Säviq erbjuder professionella vårdtjänster – från utredning till diagnos och rätt behandling.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månader provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Behandlingsassistent natt
Webbplats:
Epostadress: katia@saviq.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BEHANDLINGSHEMMET ULFSHYTTAN AKTIEBOLAG
ULVSHYTTAN 31
78196  BORLÄNGE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beredare/CAD-konstruktör

Rollen innebär först och främst att ta fram produktionsunderlag för tillverkning i vår fabrik i Gustafs. Du kommer främst att jobba med att ta fram orderunika produktionsunderlag, Vi jobbar i egenutvecklade system och affärssystemet Monitor med beredning och kalkyl. För ritningsunderlag använder vi Autocad och Autodesk Inventor. Då vi står inför en förändring av processen för framtagning av våra produktionsunderlag kommer du att bli en viktig kugge i förändringsarbetet.

Du kommer till exempel att:

· Ta fram tillverkningsunderlag för produktion
· Skapa/underhålla beredningar för nya och befintliga artiklar
· Färdigställa konstruktioner och bereda in dessa i affärssystemet
· Ta fram ritningar för nya och befintliga artiklar
· Efterkalkylera tillverkningsorder
· Ta fram presentationsmaterial i 3D
· Var en aktiv lagspelare i vårt produktutvecklingsarbete

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete och är noggrann och är strukturerad. Men det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas.

Specifikt efterfrågad kompetens:

· Kunskaper i CAD, helst Autocad och Autodesk Inventor
· B-körkort, är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma
· God svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken.

För att lyckas i rollen samt trivas i företaget läggs stort fokus vid att du som person besitter en god samarbetsförmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Du trivs i att alternera arbete i grupp med enskilt arbete. God social förmåga liksom en portion nyfikenhet efterfrågas då du kommer ingå i ett större förändringsarbete gällande produktionsunderlag.

Gustafs är Europas ledande tillverkare av interiör träbeklädnad av väggar och tak i offentliga miljöer. Estetik, akustik och brandsäkerhet är tre av de grundpelare som gör Gustafs produkter unika. Med inspiration från naturen skapar våra produkter en miljö där människor kan känna harmoni. Vår känsla för material, modern teknik och personlig support underlättar skapandet av trivsamma miljöer med kreativ design.

Vi samarbetar i många fall med världsledande arkitekter och våra produkter finns över hela världen. Nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför en Säljande projektledare, Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid· Start: Omgående · Omfattning: Heltid, dag med flex · Placering: Gustafs· Individuell lönesättning, kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Beredare/CAD-konstruktör
Webbplats: http://gustafs.com/sv/about-us/jobba-hos-oss/vi-soker-en-beredarecad-konstruktor/
Epostadress: stefan.johansson@gustafs.com
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAFS SCANDINAVIA AB
STATIONSVÄGEN 1
78350  GUSTAFS Sverige
Hemsida: http://www.gustafs.com
  
Platsannons

Säljande projektledare

Rollen som projektledare innebär ansvar för att;

· Utforma och bevaka offerter.
· Förhandla fram order.
· Ansvara för att projektet genomförs enligt plan.
· Sälja in Gustafs koncept, produkter och tekniska lösningar till föreskrivande led som svenska arkitekter, fastighetsägare, brand- och akustikkonsulter genom kundbesök.
· Konsultera och utarbeta tekniska lösningar tillsammans med kunden.
· Arbeta med att identifiera och kvalificera potentiella prospects.
· Medverka vid mässor / kundaktiviteter.

Befattningen rapporterar till Försäljningschef, och ingår i Gustafs Svenska säljteam om fem medarbetare. Arbetsområde är främst Stockholm, Göteborg och Malmö med placering på Huvudkontoret i Gustafs.

Som säljande projektledare på Gustafs ser vi gärna att du har erfarenhet från byggbranschen och behärskar ritningsläsningar. Det är även bra om du har ett intresse av design och arkitektur.

Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och göra affärer. Du är en typisk relationsskapare som också kan arbeta självständigt och trivs med det. Du är strukturerad, tycker om att lösa problem och att ha många bollar i luften. Tjänsten kräver B-körkort och medför resor med övernattning.

Gustafs är Europas ledande tillverkare av interiör träbeklädnad av väggar och tak i offentliga miljöer. Estetik, akustik och brandsäkerhet är tre av de grundpelare som gör Gustafs produkter unika. Med inspiration från naturen skapar våra produkter en miljö där människor kan känna harmoni. Vår känsla för material, modern teknik och personlig support underlättar skapandet av trivsamma miljöer med kreativ design.

Vi samarbetar i många fall med världsledande arkitekter och våra produkter finns över hela världen. Nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför en Säljande projektledare.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Säljande projektledare
Webbplats: http://gustafs.com/sv/about-us/jobba-hos-oss/vi-soker-en-saljande-projektledare/
Epostadress: lars.andersson@gustafs.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAFS SCANDINAVIA AB
STATIONSVÄGEN 1
78350  GUSTAFS Sverige
Hemsida: http://www.gustafs.com
  
Platsannons

Fastighetschef till Säters kommun

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.

Samhällsbyggnadsförvaltningen är den yngsta förvaltningen i Säters kommun. Förvaltningen har successivt expanderat och fyllt på med kompetenser för att skapa ett team som tar oss till nästa nivå. Den närmaste framtiden kommer förvaltningen att ha en avgörande roll i att utveckla och bygga staden, för att nå kommunens mål om ett invånarantal på 12 000 till år 2030. Förvaltningen behöver nu utöka fastighetsteamet med ytterligare en medarbetare - en Fastighetschef, som ska vara med på den resan.

Arbetsuppgifter:
Fastighetsenheten ansvarar huvudsakligen för kommunens verksamhetslokaler samt markfrågor såsom köp och försäljning av fastigheter, arrenden och skogsförvaltning. Som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för den strategiskt långsiktiga utvecklingen av kommunens fastigheter. Ansvaret innebär framtagandet av underhållsplaner och drivandet av utvecklingsprojekt, samt att säkerställa att våra fastigheter kontinuerligt drivs och underhålls på bästa sätt och anpassas utifrån verksamheternas förändrade behov. De närmaste åren planeras flera nybyggnadsprojekt t.ex. inom skolverksamheten. I rollen ingår budgetansvar, måluppföljning för verksamheten, internkontroll samt samordning av verksamheten mot andra verksamheter.

Du arbetar nära Samhällsbyggnadschefen, som du även rapporterar till, och sitter i förvaltningens ledningsgrupp.Till din hjälp har du tre medarbetare på fastighetssidan som du också ansvarar för. Vid möten med våra politiker är du föredragande inom ansvarsområdet. I vardagen samverkar du med medarbetare på förvaltningen samt externa aktörer.

Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak och du har möjlighet att själv påverka din befattnings innehåll och din vardag? Då är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer:
Du är högskoleutbildad inom bygg eller fastighet alternativt innehar likvärdig kunskap erhållen på annat sätt. Du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Du har stor vana av att arbeta med kundkontakter och förstår vikten av god samverkan. Har du erfarenhet av arbete från offentlig sektor är det meriterande.

Då arbetsuppgifterna utförs på många platser i kommunen krävs det att du har körkort B

Egenskaper:
Du är en erfaren, trygg och lyhörd ledare med god social kompetens som kan skapa tydlighet, verka rådgivande och inge förtroende hos dina medarbetare och samarbetspartners. Du är affärsmässig, kvalitetsmedveten och beslutsför med förmåga att lyfta blicken och våga välja väg framåt – hela tiden med fokus på verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du bidrar med struktur och drivs av att se dina medarbetare växa.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Fastighetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3628588015
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3628588015&link_source_id=30&company_id=3444439883&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarierande undersköterskor

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Arbetsuppgifter:
- Timvikarier 75-100 %
- Du som söker skall vara utbildad undersköterska samt gärna ha erfarenhet av att ha arbetat på korttidsboende.
- Du bör ha goda goda kunskaper i bemötande av personer med om olika funktionsnedsättningar som t ex stroke, demens, frakturer mm. Du skall förstå innebörden i att arbeta personcentrerat samt tillämpa detta i ditt dagliga arbete. Ickeverbal, verbal och skriftlig kommunikation är av stor vikt, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket. Du skall utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation av sjuksköterska.

Kvalifikationer:
- Kriterier
- - Undersköterska
- - Erfarenhet av att arbeta på korttidsboende önskvärt

Egenskaper:
- Du skall vara lyhörd, professionell, intresserad och initiativrik

Utbildningsinriktning:
- Medicin/Hälsa/Socialt arbete
- Examenstitel: Undersköterska

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75-100%. Visstid > 6 månader.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3646589250
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3646589250&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sem vik Sjuksköterska Allmänpsykiatriska kliniken Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Semestervikarie sommaren 2018 som Leg sjuksköterska vid Allmänpsykiatriska kliniken i Säter avd. 90, Akutmottagningen, avd. 93, avd. 95 och ECT-enheten.
Personalen arbetar i Vårdlag och vi håller på att införa Patientnärmre vård, sjuksköterskorna är därmed avlastade en hel del administrativa uppgifter.
Vården samordnas med öppenvårdspsykiatrins och kommunernas insatser till patienterna. Vårdplanering är en central arbetsuppgift för avdelningens sjuksköterskor liksom samverkan med patientens anhöriga. Avdelningen bedriver utvecklingsarbete av den psykiatriska omvårdnaden i samarbete med Behandlingsteamets psykologer.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

KVALIFIKATIONER

Du är leg sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav.

I dina meriter ser vi gärna att Du har erfarenhet från arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning
100% dag eller natt
Sommarvikariat 4 mån, med möjlighet till förlängning

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018, med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1185
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5658493161450730316&benamning=Sem+vik+Sjuksk%c3%b6terska+Allm%c3%a4npsykiatriska+kliniken+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sem vik Skötare Allmänpsykiatriska kliniken Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Semestervikarie sommaren 2018 som skötare vid Allmänpsykiatriska kliniken Säter Avd 90, avd 93 och avd 95. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads-och behandlingsarbete. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.
I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som semestervikarie får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården. Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller studerar inom dessa program.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1183
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5658493161448271944&benamning=Sem+vik+Sk%c3%b6tare+Allm%c3%a4npsykiatriska+kliniken+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska APK Säter avd 90, extra lönesatsning, arbete var tredje helg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Allmänpsykiatriska kliniken Falun/Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Säter och Falun, och består av en akutmottagning och fyra psykiatriska vårdenheter, en avdelning för missbruks-och beroendevård samt en mottagning för patienter med ätstörningar. Avd 90 har 10 platser och behandlar främst patienter som är inskrivna under vårdformen tvångsvård (LPT) eller patienter som har allvarliga psykiska symtom där det finns risk för att han/hon skadar sig själv eller andra. Patienterna på avdelningen har företrädesvis psykos/schizofrenidiagnos eller ett maniskt skov och är i behov av en mer intensiv omvårdnad och övervakning.
Till avdelningen är klinikens Behandlingsteam med kurator, psykolog och arbetsterapeut knutet.

Som sjuksköterska på avd 90 har du som uppdrag att möta och arbeta med patienter i akuta psykostillstånd men även andra Psykiatriska sjukdomstillstånd.
Du skall vara beredd att fungera som arbetsledare i omvårdnadsarbetet där du blir ansvarig för vårdplanering och omvårdnadsdokumentation i nära team med övrig avdelningspersonal. Ytterligare arbetsuppgifter är att handleda sjuksköterskestudenter vilket sker enligt handledningsmodellen Peer learning.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner, och vi har dessutom extra löneincitament för Säter som vid anställning ger 4000:- i månaden utöver grundlön, och nästkommande två år ges ett lönepåslag på 2000:- i månaden per år. Totalt efter två år ger incitamentet således 8000:- i lönepåslag. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss kan erbjudas flyttbidrag.

Klinikens har för avsikt att införa arbete var tredje helg när bemanning finns för detta. Schemat innehåller redan idag tjänstgöring dag, kväll och helg. Inget nattarbete ingår.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är Leg sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller grundutbildning i psykoterapi är önskvärd och meriterande. I dina meriter ser vi gärna att Du har erfarenhet från arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 50:2017:828
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5579864521414367585&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+APK+S%c3%a4ter+avd+90%2c+extra+l%c3%b6nesatsning%2c+arbete+var+tredje+helg
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska tv extra lönesatsning Psyk akutmottagning Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagningens huvudsakliga arbetsuppgift är att bedöma det psykiatriska akuttillståndet samt bedöma vårdbehov och eventuella behov av inläggningar på vårdavdelning. Bedömningarna sker dels genom akutbesök vid mottagningen men även till stor del genom telefonkontakt. Bedömningssamtalen på mottagningen utförs av läkare tillsammans med en sjuksköterska.
Personal på akutmottagningen har många års erfarenhet av psykiatrisk vård och behandlingsarbete. Stor vikt läggs vid ett trevligt och professionellt bemötande av såväl patienter, deras anhöriga, övriga samarbetspartner och vårdgrannar.

Arbetsgruppen består av sjuksköterskor som samarbetar med primärjourläkaren och en bakjourläkare. Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner, och vi har dessutom extra löneincitament för Säter som vid anställning ger 4000:- i månaden utöver grundlön, och nästkommande två år ges ett lönepåslag på 2000:- i månaden per år. Totalt efter två år ger incitamentet således 8000:- i lönepåslag. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss kan erbjudas flyttbidrag.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärd och meriterande. I dina meriter ser vi gärna att Du har erfarenhet från arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1180
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5658487951416923579&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+tv+extra+l%c3%b6nesatsning+Psyk+akutmottagning+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vi söker en enhetschef till verksamheten funktionsnedsättning

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.

Högskoleutbildning krävs, gärna sociala omsorgsutbildningen, socionomprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetet som enhetschef inom verksamheten funktionsnedsättning.


Arbetsuppgifter:
- I din roll som enhetschef har du personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar
- Som enhetschef ansvarar du för att de insatser som ges till personer med funktionsnedsättning är av god kvalitet.
- Du har ansvar för att planera, följa upp och utveckla verksamheten samt att arbeta utifrån verksamhetens fastställda mål. Du ingår i ett team med tre enhetschefer och en administrativ personal.
- Du är direkt underställd verksamhetschef

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av arbetsledning är meriterande så även kunskap och erfarenhet från att möta personer med funktionsnedsättning

Egenskaper:
- Du är positiv, tydlig och handlingskraftig.
- Du ska kunna arbeta självständigt men också se värdet av att samarbeta med kollegor.
- Du ser utmaningar i att driva utvecklingsfrågor och att få medarbetare att växa i sina roller.
- Du ska kunna uttrycka Dig väl i tal och skrift på svenska

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3644565729
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3644565729&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planarkitekt/samhällsplanerare till Säters kommun

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Samhällsbyggnadsförvaltningen är den förvaltningen som ansvarar för samhällsplanering i Säters kommun. Förvaltningen har successivt expanderat och fyllt på med kompetenser för att skapa ett team som tar oss till nästa nivå. Den närmaste framtiden kommer förvaltningen att ha en avgörande roll i att utveckla och bygga staden, för att nå kommunens mål om ett invånarantal på 12 000 till år 2030. Förvaltningen behöver nu stärka organisationen med ytterligare en planarkitekt/samhällsplanerare.

Arbetsuppgifter:
Samordna detalj-och översiktsplanearbetet, föredra och delta i olika politiska sammanträden, representera Säters kommun i dialog med länsstyrelsen, upprätta egna detaljplaner i kommunens regi, genomföra eller beställa utredningar som rör samhällsplanering. Kunskaper inom GIS och CAD är meriterande.

Du arbetar nära Samhällsbyggnadschefen, som du även rapporterar till och sitter i förvaltningens stabsgrupp.
I vardagen samverkar du med medarbetare på förvaltningen samt kommunens medborgare och företag.
Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak och du har möjlighet att själv påverka din befattnings innehåll och din vardag? Då är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning som landskapsarkitekt/detaljplanearkitekt eller inom fysisk planering, samhällsplanering eller annan likvärdig utbildning.
Erfarenhet av detaljplanarbete, projektarbete eller liknande
Kunskap i PBL och miljöbalken
Då arbetsuppgifterna utförs på många platser i kommunen krävs det att du har körkort B.
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Egenskaper:
Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i planprojekt inom kommunal verksamhet eller som konsult. Vi tror du är en självgående, gestaltande person som brinner för stadsbyggnad. Du uppskattar teamwork och är lyhörd och prestigelös med mycket god samarbetsförmåga

Utbildningsinriktning:
Arkitekt/Design

Utbildningsnivå:
Högskola / Universitet

Språk:
Svenska

Vi erbjuder:
Du får en spännande roll i en expansiv kommun och en utvecklande arbetsmiljö. Vi har ett nära och givande samarbete mellan avdelningarna och lätt för att arbeta över gränserna. Vi har en modern syn på våra medarbetare och du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din process
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3641710593
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3641710593&link_source_id=30&company_id=3258617458&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skötare timvikarier till APK Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med ansvar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruks- och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Kliniken har verksamhet både i Säter och Falun.

Arbetsuppgifterna på avd 90, 93 och 95 innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads-och behandlingsarbete. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.
I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som timvikarie får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården.

Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning! Observera att vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning. Eller så studerar du på vård- och omsorgsprogrammet eller YH.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning vid behovTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 50:2017:1162
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5654173191430406962&benamning=Sk%c3%b6tare+timvikarier+till+APK+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9400 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning, samtalsmottagning, BVC, samt rehab.avdelning.

Som medicinsk sekreterare hos oss blir du en i teamet av 4 kolleger.
Arbetsuppgifterna är att ta emot patienter i receptionen vilket innebär att du är vårdcentralens ansikte utåt. Medicinsk dokumentering i journalsystemet Take Care, posthantering, scanning, telefonservice och bokningar i olika system.

KVALIFIKATIONER

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel, stresstålig och lösningsfokuserad. Du bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen och har god förmåga till arbete i grupp såväl som självständigt.
Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överensekommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1156
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5653308601436089234&benamning=Medicinsk+sekreterare+till+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Lärare i EN/SV till Klockarskolan där kunskap och trygghet står i fokus

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Klockarskolan är Säters kommuns grund- och grundsärskola för elever i åk 7-9. Vi har ca 300 elever fördelade på 15 klasser. Till skolan söker vi nu en lärare i EN/SV. Förutom att undervisa med ett inkluderande perspektiv, är du mentor till ett bestämt antal elever och öppen för kollegialt lärande med handledning från/av kollegor vid behov.

Arbetsuppgifter:
- Kunskap och en god utbildning är nyckeln till framgång på gymnasiet och i framtiden. Hos oss har eleverna i åk 8-9 en egen dator att använda i undervisningen och fr o m nästa läsår gäller det alla elever. Vi använder Office 365, dvs eleverna och lärarna arbetar tillsammans med aktuella uppgifter utifrån det programmet. Kommunen använder även kommunikationsprogrammet InfoMentor för bl a kommunikation med elev/vårdnadshavare, kontaktuppgifter, schema, frånvaro, omdömesblankett och åtgärdsprogram. Elever som idag saknar dator får information under skoltid, men även via InfoMentors veckoplan och kalender.
-
- Närmaste chef är Klockarskolans rektor, Per Sandberg.
-
- Blir du nyfiken på Klockarskolan och vill veta mera om vad skolan kan erbjuda? Besök www.sater.se

Kvalifikationer:
- Du är utbildad lärare med legitimation och har erfarenhet av undervisning för elever i åk 7-9 i EN/SV. Erfarenhet av arbete med barn/ungdomar i andra roller är meriterande. Du har ett driv och en vilja att göra skillnad, med ett gediget intresse och förståelse för ungdomars utveckling och mognad. Det är önskvärt om du har praktisk erfarenhet av att jobba med IKT, Office 365 och InfoMentor

Egenskaper:
- Vi arbetar med människor! Elever, vårdnadshavare eller kollegor – du behöver ha ett förhållningssätt som gör att du kan samspela med vem som helst med elevernas bästa i fokus, samtidigt som du har en pedagogisk insikt och är beredd att förändra dig för att eleverna ska få lyckas. Du tar ansvar för både elevernas, din och dina kollegors arbetsmiljö och vågar stå upp för skolans trivselrutiner och beslut – tillsammans kan vi göra skillnad för en verksamhet med både kunskap och trygghet

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik
- Examenstitel: Lärare

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet

Språk:
- Engelska
- Svenska

Vi erbjuder:
- Vi arbetar för att våra elever ska ha behörighet till gymnasieskolans program. Vill du bidra med dina goda kunskaper i EN/SV?
- Är du en person som både kan ge och ta konstruktiv kritik i samspel med dina kollegor och vågar utvecklas tillsammans med oss? Vill du jobba på en arbetsplats nära till samarbete med möjlighet att påverka din vardag? Svarar du ja, är det här tjänsten för dig!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3638600899
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3638600899&link_source_id=30&company_id=3260471497&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Allmäntandläkare Skönvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Säter allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
Två av våra tandläkare är nu föräldralediga, därför söker vi nu nya kollegor.
På kliniken i Säter arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Folktandvården Skönvik ligger i anslutning till sjön Ljustern med fina badmöjligheter. Nära till skog och natur för den friluftsintresserade. Badhus och golfbana finns på området. Nära in till centrala Säter med goda förbindelser till närliggande städer. Ca 2tim till Stockholm.
Vinteraktiviteter finns som t.ex. Romme Alpin ca 20min bort.

Vi arbetar fortlöpande med kvalitetsutveckling och kvalitetssäkring, dels genom regelbundna terapimöten men även fortbildning både internt och externt, genom individuella kompetensutvecklingsplaner.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 17:2017:83
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5599874031426027659&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+Sk%c3%b6nvik
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Underläkare 2 st vik, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstinget Dalarnas vårdcentraler och är belägen på natursköna Skönviksområdet i Säter och har ca 9300 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier. Hos oss är allt samlat under ett tak och vi kan erbjuda bred kompetens på ett ställe för hela familjen. Här finns läkare med olika specialiteter; distriktsläkare, barn- och ungdomsläkare. Vi har även läkaransvar för kommunens särskilda boenden.

Sjuksköterskor och distriktsköterskor finns med olika special-
områden t.ex.diabetes, Astma/KOL, hypertoni och barnhälsovård. Våra barnmorskor arbetar med mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, klimakterierådgivning och gynekologiska hälsokontroller.
Vårdcentralen har en rahab.enhet med 5 sjukgymnaster/fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi har även samtalsmottagning för vuxna och en samtalsmottagning för barn och unga.

Vi söker dig som är underläkare, i dina arbetsuppgifter ingår såväl planerad mottagning som akutmottagning.
Handledning kommer att finnas av erfaren distriktsläkare.

KVALIFIKATIONER

Du söker ett läkarvikariatet i väntan på AT, du är initiativrik, positiv och teaminriktad. Vidare har du lätt för att anpassa dig till förändringar, är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är krävs.
Krav: Svensk läkarexamensbevis.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t o m 2018-12-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1116
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5646396601441791737&benamning=Underl%c3%a4kare+2+st+vik%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare med individen i fokus

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.

En liten arbetsgrupp med mycket kompetens söker nu nästa biståndshandläggare som vill utvecklas i sin roll som handläggare hos oss. Inom biståndsenheten finns fem biståndshandläggare som arbetar inom SoL, LSS och socialpsykiatri. Det finns även en bostadsanpassningshandläggare och en anhörigsamordnare.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en person som i första hand ska arbeta med ärenden enligt socialtjänstlagen (SoL) men tjänsten kan komma att avgränsas till en specifik målgrupp alternativt breddas utifrån den sökandes intresse och verksamhetens behov.

Arbetet innebär en varierande arbetsbelastning som kräver en förmåga att prioritera, arbeta effektivt och att du är stresstålig.

Ansvarsområden:
- Utreda och självständigt fatta beslut utifrån gällande lagar och rättspraxis i enlighet med gällande delegationsordning.
- Följa upp pågående beslut
- Genomföra hembesök, ha telefonkontakter, delta i samordnad individuell plan och ha möten på kontoret.
- Samverka med den enskilde, anhöriga, landstinget, kommunens hälso- och sjukvård och kommunens utförare
- Hålla sig uppdaterad om nya domar och lagändringar.

Vi sätter alltid Säterbon i centrum i vårt arbete och inom handläggningen syns detta främst genom arbetssättet IBIC, som syftar till att tydliggöra vilket behov personer som söker sig till oss har

Kvalifikationer:
Sökande ska ha socionomexamen eller annan examen inom området som vi finner likvärdig. Kunskap om lagar och förordningar inom området. Ska kunna uttrycka sig mycket väl på svenska i tal och skrift då arbetet kräver kommunikation och det finns lagkrav gällande dokumentation. Ska vilja utvecklas inom handläggning och vara villig att handlägga olika typer av ärenden. Körkort B för manuell växellåda alternativt körkort B för automatisk växellåda med tillgång till egen bil i tjänsten då kommunens tjänstebilar för närvarande endast har manuell växellåda.

Meriterande är praktisk erfarenhet av biståndshandläggning inom SoL eller LSS, erfarenhet av IBIC. Erfarenhet av verksamhetssystemet Procapita VoO

Egenskaper:
Vi söker dig som är flexibel, har en personlig mognad, är självgående, är stabil, har en empatisk förmåga, har en språklig analytisk förmåga och har ett gott omdöme

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en arbetsplats med bra fysisk och organisatorisk arbetsmiljö med kompetenta och engagerade medarbetare. Inom gruppen har vi ett gott samarbetsklimat med en närvarande chef som ger stöd i handläggningsfrågor och i ärenden. I Säters kommun är det nära till interna samverkansaktörer såsom utförare och kommunal hälso- och sjukvård, med vilka vi strävar efter att ha en god kontakt och nära samarbete med.

Som anställd i Säters kommun erbjuds du att semesterväxla då du kan byta din semesterersättning mot extra semesterdagar. Du kan välja mellan friskvårdstimme eller ett ekonomiskt friskvårdsbidrag. Du erbjuds även en flexibel arbetstid med begränsningen att telefontider måste bemannas.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3602254972
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3602254972&link_source_id=30&company_id=3572097330&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till i en nybyggd gruppbostad enligt LSS

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.Arbetsuppgifter:
- Ett gruppboende enligt LSS är under uppförande i Säters kommun och beräknas vara klart under vår/sommar 2018. I gruppbostaden kommer det att byggas sex lägenheter samt gemensamhetsutrymmen.
-
- Vi behöver dig som vill arbeta med stödjande, uppmuntrande och tydliggörande pedagogik till personer som har en funktionsnedsättning.
-
- Fokus i Ditt arbete är att se varje persons förmågor och behov samt medverka till personens utökade delaktighet och självständighet i sitt liv.
-
- I Dina arbetsuppgifter ingår även bl.a.:
- - att ge stöd- och service till personer i det dagliga livet utifrån beslut och upprättad genomförandeplan
- - vara näransvarig för en eller flera personer
- - kontakter med anhöriga, god man m.fl.
- - följa de lagar, riktlinjer och mål som upprättas
- - ansvara för social dokumentation
- - ringa ut vikarier vid behov

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning LSS eller har annan pedagogisk utbildning.
- Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med personer med utvecklingsstörning.
-
- Du ska ha körkort samt ha en bra datakunskap

Egenskaper:
- Vi söker Dig som är flexibel, kreativ, har god samarbetsförmåga och som är relationsskapande.
- Det är också av vikt att du är initiativtagande.
-
- Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheterna, lyhörd för andra människor, samt arbeta utifrån brukarfokus. Det är också av vikt att du har god fysik

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
- Flexibelt schema
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3628338556
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3628338556&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2055
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal