Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:32

Lediga jobb i Säters kommun (2082), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 180
Täthet19,60Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area624,53Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land570,33Landareal (km²)
Sjö54,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fastighetschef till Säters kommun

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.

Samhällsbyggnadsförvaltningen är den yngsta förvaltningen i Säters kommun. Förvaltningen har successivt expanderat och fyllt på med kompetenser för att skapa ett team som tar oss till nästa nivå. Den närmaste framtiden kommer förvaltningen att ha en avgörande roll i att utveckla och bygga staden, för att nå kommunens mål om ett invånarantal på 12 000 till år 2030. Förvaltningen behöver nu utöka fastighetsteamet med ytterligare en medarbetare - en Fastighetschef, som ska vara med på den resan.

Arbetsuppgifter:
Fastighetsenheten ansvarar huvudsakligen för kommunens verksamhetslokaler samt markfrågor såsom köp och försäljning av fastigheter, arrenden och skogsförvaltning. Som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för den strategiskt långsiktiga utvecklingen av kommunens fastigheter. Ansvaret innebär framtagandet av underhållsplaner och drivandet av utvecklingsprojekt, samt att säkerställa att våra fastigheter kontinuerligt drivs och underhålls på bästa sätt och anpassas utifrån verksamheternas förändrade behov. De närmaste åren planeras flera nybyggnadsprojekt t.ex. inom skolverksamheten. I rollen ingår budgetansvar, måluppföljning för verksamheten, internkontroll samt samordning av verksamheten mot andra verksamheter.

Du arbetar nära Samhällsbyggnadschefen, som du även rapporterar till, och sitter i förvaltningens ledningsgrupp.Till din hjälp har du tre medarbetare på fastighetssidan som du också ansvarar för. Vid möten med våra politiker är du föredragande inom ansvarsområdet. I vardagen samverkar du med medarbetare på förvaltningen samt externa aktörer.

Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak och du har möjlighet att själv påverka din befattnings innehåll och din vardag? Då är det här tjänsten för dig!

Kvalifikationer:
Du är högskoleutbildad inom bygg eller fastighet alternativt innehar likvärdig kunskap erhållen på annat sätt. Du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av arbetsledning och budgetansvar. Du har stor vana av att arbeta med kundkontakter och förstår vikten av god samverkan. Har du erfarenhet av arbete från offentlig sektor är det meriterande.

Då arbetsuppgifterna utförs på många platser i kommunen krävs det att du har körkort B

Egenskaper:
Du är en erfaren, trygg och lyhörd ledare med god social kompetens som kan skapa tydlighet, verka rådgivande och inge förtroende hos dina medarbetare och samarbetspartners. Du är affärsmässig, kvalitetsmedveten och beslutsför med förmåga att lyfta blicken och våga välja väg framåt – hela tiden med fokus på verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du bidrar med struktur och drivs av att se dina medarbetare växa.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Fastighetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 3628588015
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3628588015&link_source_id=30&company_id=3444439883&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till i en nybyggd gruppbostad enligt LSS

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.Arbetsuppgifter:
- Ett gruppboende enligt LSS är under uppförande i Säters kommun och beräknas vara klart under vår/sommar 2018. I gruppbostaden kommer det att byggas sex lägenheter samt gemensamhetsutrymmen.
-
- Vi behöver dig som vill arbeta med stödjande, uppmuntrande och tydliggörande pedagogik till personer som har en funktionsnedsättning.
-
- Fokus i Ditt arbete är att se varje persons förmågor och behov samt medverka till personens utökade delaktighet och självständighet i sitt liv.
-
- I Dina arbetsuppgifter ingår även bl.a.:
- - att ge stöd- och service till personer i det dagliga livet utifrån beslut och upprättad genomförandeplan
- - vara näransvarig för en eller flera personer
- - kontakter med anhöriga, god man m.fl.
- - följa de lagar, riktlinjer och mål som upprättas
- - ansvara för social dokumentation
- - ringa ut vikarier vid behov

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning LSS eller har annan pedagogisk utbildning.
- Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med personer med utvecklingsstörning.
-
- Du ska ha körkort samt ha en bra datakunskap

Egenskaper:
- Vi söker Dig som är flexibel, kreativ, har god samarbetsförmåga och som är relationsskapande.
- Det är också av vikt att du är initiativtagande.
-
- Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheterna, lyhörd för andra människor, samt arbeta utifrån brukarfokus. Det är också av vikt att du har god fysik

Utbildningsnivå:
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Vi erbjuder:
- Individuell lön
- Flexibelt schema
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Individuell lönesättning Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3628338556
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3628338556&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. sjuksköterska, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9400 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning samt rehab.avdelning.

Arbetet innebär sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, egen mottagning, provtagning, hälsofrämjande arbete och övriga arbetsuppgifter som tillhör primärvården.

KVALIFIKATIONER

Du är leg. Sjuksköterska.
Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 50:2017:1093
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5641203701415521499&benamning=Leg.+sjuksk%c3%b6terska%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Tycker du om att undervisa i vård och omsorg?

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Dahlander kunskapscentrum ligger i Skönviksområdet vid sjön Ljustern i Säter. Skolan har funnits sedan 1999 och har ljusa och tillgängliga lokaler. Skolan har en god tillgång till datorer och pedagogiska arbetsmetoder som ska möta elevens individuella studiebehov. Elever och personal arbetar aktivt genom skolråd/vuxråd, matråd, skolkonferenser, arbetslag och likabehandlingsgrupp för att stärka skolans organisation och utveckling. Skolan har ett 30-tal medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Är du vårdlärare med erfarenhet av handledning och bedömning och är intresserad av att hjälpa elever som tänker sig en framtid inom vård- och omsorgssektorn? Då är den här tjänsten för dig!

Arbetet består främst i att undervisa vuxna och ungdomar i kurser inom vård- och omsorgsprogrammet. Arbetet består även av att besöka arbetsplatser och möta våra elever och deras handledare för att tillsammans med handledarna, bedöma och betygsätta elevernas resultat utifrån kunskapskraven i kurserna.

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med vård- och vuxlärare och samarbetar med övrig skolpersonal inom enheten. Samverkan sker även med externa aktörer inom kommun, landsting och privat sektor. Närmaste chef är biträdande rektor.

Tjänsten är en visstidsanställning under våren 2018 eventuellt längre.

Kvalifikationer:
Du är behörig vårdlärare med erfarenhet från offentlig verksamhet (kommun/landsting). Det är önskvärt att du har erfarenhet av att ha arbetat med vuxenutbildning och nyanlända. Du har stor vana av att använda digitala verktyg i din undervisning. Har du undervisat inom vård- och omsorgsprogrammet tidigare är det meriterande likväl som praktisk erfarenhet av lärplattformen Vklass och Office365

Egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, stabil och kreativ, med god samarbetsförmåga, pedagogisk insikt och ett tydligt ledarskap.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Visstid 3-6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 3624153262
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3624153262&link_source_id=30&company_id=3260472040&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driven och engagerad förvaltningschef för Socialförvaltningen

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

I Säters kommun har du goda förutsättningar att skapa framtidens vård- och omsorg.

Inom socialförvaltningen bedrivs individ- och familjeomsorg, integration, hälso- och sjukvård, omsorg om personer med funktionsnedsättning och äldreomsorg. Förvaltningen är väl fungerande både ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Arbetsuppgifter:
Förvaltningschefens främsta uppdrag är att leda verksamheten för att svara upp mot befolkningens nuvarande och framtida behov. Som förvaltningschef ska du, förutom att ha förvaltningens verksamhet i fokus, verka för att hela koncernperspektivet tas tillvara. Ledarskap, struktur och motivation till förändringsarbete är i denna roll överordnat sakkunskap inom varje område.

Förvaltningschefen är ansvarig tjänsteman i Socialnämnden, ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar till kommunchefen

Kvalifikationer:
Du har relevant högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av personal- och budgetansvar samt kunskaper i lagar och regler som styr verksamheten. Du har erfarenhet av att arbeta nära förtroendevalda i en politiskt styrd organisation. Du har kunskap och intresse för digital utveckling

Egenskaper:
Vi söker dig som har en kommunikativ och lyhörd ledarstil, där medarbetarna växer genom motivation, engagemang och delaktighet. Du är mål- och resultatorienterad, med förmåga att förbli motiverad och effektiv även vid tuffa utmaningar
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Socialchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 3625432134
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3625432134&link_source_id=30&company_id=3258617243&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljande projektledare

Rollen som projektledare innebär ansvar för att;

· Sälja in Gustafs koncept, produkter och tekniska lösningar till föreskrivande led som svenska arkitekter, fastighetsägare, brand- och akustikkonsulter genom kundbesök.
· Konsultera och utarbeta tekniska lösningar tillsammans med kunden.
· Arbeta med att identifiera och kvalificera potentiella prospects.
· Medverka vid mässor / kundaktiviteter.
· Skriva och bevaka offerter.
· Förhandla fram order.
· Ansvara för att projektet genomförs enligt plan.


Befattningen rapporterar till Försäljningschef, och ingår i Gustafs Svenska säljteam om fem medarbetare. Arbetsområde är främst Stockholm, Göteborg och Malmö med placering på Huvudkontoret i Gustafs.

Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och göra affärer. Du är en typisk relationsskapare som också kan arbeta självständigt och trivs med det. Du är strukturerad, tycker om att lösa problem och att ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen, behärskar ritningsläsning och är intresserad av design/arkitektur. Tjänsten kräver B-körkort och medför resor med övernattning.

Gustafs är Europas ledande tillverkare av interiör träbeklädnad av väggar och tak i offentliga miljöer. Estetik, akustik och brandsäkerhet är tre av de grundpelare som gör Gustafs produkter unika. Med inspiration från naturen skapar våra produkter en miljö där människor kan känna harmoni. Vår känsla för material, modern teknik och personlig support underlättar skapandet av trivsamma miljöer med kreativ design.

Vi samarbetar i många fall med världsledande arkitekter och våra produkter finns över hela världen. Nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför en Säljande projektledare.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: Säljande projektledare
Webbplats: http://gustafs.com/sv/about-us/jobba-hos-oss/vi-soker-en-saljande-projektledare/
Epostadress: lars.andersson@gustafs.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAFS SCANDINAVIA AB
STATIONSVÄGEN 1
78350  GUSTAFS Sverige
Hemsida: http://www.gustafs.com
  
Platsannons

Beredare/CAD-konstruktör

Rollen innebär först och främst att ta fram produktionsunderlag för tillverkning i vår fabrik i Gustafs. Du kommer främst att jobba med att ta fram orderunika produktionsunderlag, Vi jobbar i egenutvecklade system och affärssystemet Monitor med beredning och kalkyl. För ritningsunderlag använder vi Autocad och Autodesk Inventor. Då vi står inför en förändring av processen för framtagning av våra produktionsunderlag kommer du att bli en viktig kugge i förändringsarbetet.

Du kommer till exempel att:

· Ta fram tillverkningsunderlag för produktion
· Skapa/underhålla beredningar för nya och befintliga artiklar
· Färdigställa konstruktioner och bereda in dessa i affärssystemet
· Ta fram ritningar för nya och befintliga artiklar
· Efterkalkylera tillverkningsorder
· Ta fram presentationsmaterial i 3D
· Var en aktiv lagspelare i vårt produktutvecklingsarbete

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete och är noggrann och är strukturerad. Men det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas.

Specifikt efterfrågad kompetens:

· Kunskaper i CAD, helst Autocad och Autodesk Inventor
· B-körkort, är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma
· God svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken.

För att lyckas i rollen samt trivas i företaget läggs stort fokus vid att du som person besitter en god samarbetsförmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Du trivs i att alternera arbete i grupp med enskilt arbete. God social förmåga liksom en portion nyfikenhet efterfrågas då du kommer ingå i ett större förändringsarbete gällande produktionsunderlag.

Gustafs är Europas ledande tillverkare av interiör träbeklädnad av väggar och tak i offentliga miljöer. Estetik, akustik och brandsäkerhet är tre av de grundpelare som gör Gustafs produkter unika. Med inspiration från naturen skapar våra produkter en miljö där människor kan känna harmoni. Vår känsla för material, modern teknik och personlig support underlättar skapandet av trivsamma miljöer med kreativ design.

Vi samarbetar i många fall med världsledande arkitekter och våra produkter finns över hela världen. Nu är vi inne i ett expansivt skede och söker därför en Säljande projektledare, Sverige.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid· Start: Omgående · Omfattning: Heltid, dag med flex · Placering: Gustafs· Individuell lönesättning, kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: Beredare/CAD-konstruktör
Webbplats: http://gustafs.com/sv/about-us/jobba-hos-oss/vi-soker-en-beredarecad-konstruktor/
Epostadress: stefan.johansson@gustafs.com
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.
Arbetsplats: 
Adress: GUSTAFS SCANDINAVIA AB
STATIONSVÄGEN 1
78350  GUSTAFS Sverige
Hemsida: http://www.gustafs.com
  
Platsannons

Klasslärare till skola på landet

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.seOm företaget
Skolan som ligger i byn Stora Skedvi är en F-6 skola. Personalen arbetar aktivt med värderingar och förhållningssätt tillsammans med eleverna för att ge dem en bra grund att stå på i livet. Just nu pågår nybyggnation och renovering av skolan.

Dina arbetsuppgifter
Som klasslärare för åk 1 kommer du att jobba tillsammans med andra lärare och fritidspedagoger i klassrummet. Du kommer att ha mentorsansvar för eleverna i klassen. Kollegialt lärande och gemensam planering är givet i arbetslaget där du kommer att ingå. Tjänsten är på heltid med start 8 januari 2018 och löper på till och med sommaren. Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet att bli rekryterad efter uppdragets slut.

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare för grundskolans tidigare år. Eller så är du lärarstudent som vill komma ut och jobba. Som person har du lätt att bygga relationer med människor. Du har eleverna i fokus och anpassar undervisningen så att de kan nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på grundskolan sedan tidigare.
Som klasslärare för åk 1 i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. Det innebär att du får en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg på tfn: 073-351 27 33


Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3710
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3710&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Lärare till år 4-6

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, vårdnadshavare och kollegor. Skolan och omgivningen ger våra elever goda förutsättningar för fysiska aktiviteter. Som lärare hos oss har du stora möjligheter att på kort och lång sikt använda det friutrymme som styrdokumenten ger. Kungsgårdsskolan är i en spännande utvecklingsprocess, har samarbete tillsammans med Högskolan Dalarna och utvecklingsprojekt som exempelvis PRIO. Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under annonstidens gång.

Arbetsuppgifter:
- Du arbetar flexibelt som lärare i arbetslag runt klasser i år 4-6. Du undervisar olika elevgrupper inom ramen för din lärarbehörighet. I uppdraget ingår mentorskap för elever, där det ingår att ha kontakter med elevers vårdnadshavare. Du har en självklar inställning att alla elever kan nå skolans mål. Du drivs av att utveckla och stötta elever i deras kunskapsinhämtande

Kvalifikationer:
- Du är utbildad lärare med relevant behörighet.
- Även annan pedagogisk utbildning eller tidigare praktisk erfarenhet av läraryrket beaktas

Egenskaper:
- Vi ser att den sökande är självständig och ansvarsfull. På vår arbetsplats ställs krav på ett flexibelt förhållningsätt till arbetet. Entusiasm och ett utåtriktat synsätt är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att sökanden har god samarbetsförmåga

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: 3586187642
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3586187642&link_source_id=30&company_id=3260471614&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska APK Säter avd 90, extra lönesatsning, arbete var tredje helg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Allmänpsykiatriska kliniken Falun/Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Säter och Falun, och består av en akutmottagning och fyra psykiatriska vårdenheter, en avdelning för missbruks-och beroendevård samt en mottagning för patienter med ätstörningar. Avd 90 har 10 platser och behandlar främst patienter som är inskrivna under vårdformen tvångsvård (LPT) eller patienter som har allvarliga psykiska symtom där det finns risk för att han/hon skadar sig själv eller andra. Patienterna på avdelningen har företrädesvis psykos/schizofrenidiagnos eller ett maniskt skov och är i behov av en mer intensiv omvårdnad och övervakning.
Till avdelningen är klinikens Behandlingsteam med kurator, psykolog och arbetsterapeut knutet.

Som sjuksköterska på avd 90 har du som uppdrag att möta och arbeta med patienter i akuta psykostillstånd men även andra Psykiatriska sjukdomstillstånd.
Du skall vara beredd att fungera som arbetsledare i omvårdnadsarbetet där du blir ansvarig för vårdplanering och omvårdnadsdokumentation i nära team med övrig avdelningspersonal. Ytterligare arbetsuppgifter är att handleda sjuksköterskestudenter vilket sker enligt handledningsmodellen Peer learning.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner, och vi har dessutom extra löneincitament för Säter som vid anställning ger 4000:- i månaden utöver grundlön, och nästkommande två år ges ett lönepåslag på 2000:- i månaden per år. Totalt efter två år ger incitamentet således 8000:- i lönepåslag. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss kan erbjudas flyttbidrag.

Klinikens har för avsikt att införa arbete var tredje helg när bemanning finns för detta. Schemat innehåller redan idag tjänstgöring dag, kväll och helg. Inget nattarbete ingår.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är Leg sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri eller grundutbildning i psykoterapi är önskvärd och meriterande. I dina meriter ser vi gärna att Du har erfarenhet från arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 50:2017:828
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5579864521414367585&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+APK+S%c3%a4ter+avd+90%2c+extra+l%c3%b6nesatsning%2c+arbete+var+tredje+helg
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Erfaren förskollärare

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Konvaljens förskola söker nu en erfaren förskollärare till barngruppen 4-5 åringar.
Vi vill att du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn. Vi behöver dig som vill anta utmaningen att vara med och utveckla förskolan i Säter till att bli Dalarnas bästa! Vi arbetar med tre strategier; inkluderande lärmiljö, kommunikation - barns inflytande - och organisation - "Röda tråden" (bl.a. övergångar mellan förskola-förskoleklass). Pedagogerna på Konvaljen arbetar med detta på ett lekfullt sätt för att locka barnen till nya utmaningar.
Enheten är med i ett forskningsprogram kopplat till högskolan i Borås kring inkluderande lärmiljö.

Som anställd hos oss har du tillsammans med övriga pedagoger ett ansvar att arbeta efter de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls.

Arbetsuppgifter:
Vi vill att du har förskollärarutbildning med hjärtat på rätta stället.
Eftersom vi är ett engagerat team så ser vi även att du är en driven och engagerad person med framåtanda och med förmåga att tänka nytt. Vidare är du flexibel, lyhörd och du har lätt för att samarbeta utifrån ett helhetsperspektiv.

I ditt arbete tillsammans med barnen förväntar vi oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barnen, föräldrarna och kollegor.

Du har förmåga att leda och skapa delaktighet och eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du kommunicerar i tal och i skrift på ett tydligt sätt

Utbildningsinriktning:
Pedagogik
Examenstitel: Förskollärare

Utbildningsnivå:
Högskola / Universitet

Vi erbjuder:
Ett härligt och utvecklande arbete tillsammans med barn och kollegor!
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 3623979002
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3623979002&link_source_id=30&company_id=3260459304&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare/ Undersköterska, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9300 listade patienter.
Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier. Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning, samtalsmottagningsamt rehab.avdelning.

Arbetet innebär att bemanna vårdcentralens reception där du är vårt ansikte utåt.

KVALIFIKATIONER

Du har något av följade utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning alternativt examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Om du är undersköterska är det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel, stresstålig och lösningsfokuserad. Du bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen och har god förmåga till arbete i grupp såväl som självständigt.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. VikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 50:2017:1057
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5634492231423804631&benamning=Medicinsk+sekreterare%2f+Undersk%c3%b6terska%2c+V%c3%a5rdcentral+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

SVA-lärare

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu


Om företaget
Skolan är en gymnasieskola i södra Dalarna.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i svenska som andra språk på gymnasieskolans introduktionsprogram språkintroduktion och grundläggande vuxenutbildning. Tjänsten är på 50%, med möjlighet med utökning till hösten -18.

Din profil
Vi söker dig som är utbilda/legitimerad SVA- lärare med behörighet för grundskolans senare del, samt gymnasiet. Du har 90 Hp SVA. Du har erfarenhet av att undervisa i SVA. Som person har du ett förhållningssätt där allt är möjligt.
Du är självklart välplanerad och strukturerad och har lätt att möta elever med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och du tar ansvar för ditt uppdrag.

Som SVA-lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg på tfn: 073-351 27 33


Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3699
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3699&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Chef städ Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Landstingsservice Städ Säter utför regelmässig städning åt Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.

Nu söker vi en 1:a linjens chef som med stort engagemang leder och ansvarar för Landstingsservice Städ/lokalvård på Säters sjukhus. I uppdraget ansvarar du även för storstädsuppdrag som utförs inom södra området.

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
I uppdraget som 1:a linjens chef ansvarar du för personal och ekonomi. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Landstingsservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp.
Du medverkar i nätverk under ledning av processägare för Lokalvård inom Landstingsservice FM-enhet.

Placeringsort är Säter.

Övriga upplysningar:
Inom Landstingsservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidareanställning med lämplig grundproffesion.
Resor i tjänsten förekommer.
Intervjuer kommer att ske löpande.

KVALIFIKATIONER

Eftergymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort B
Erfarenhet av arbetsledning av personer eller ledning av verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
Erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Meriterande:
Lokalvårdsutbildning PRYL
Kännedom om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, riskhantering och arbetsmiljö.
Ledarskapsutbildning
Chefserfarenhet
Erfarenhet att leda i förändring
Erfarenhet från lokalvård i vårdmiljö
Erfarenhet av kompetensförsörjning

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare i grundprofession. 3 års förordnande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 82:2017:51
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5629978241441766169&benamning=Chef+st%c3%a4d+S%c3%a4ter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Säters Kommun söker förskollärare

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Säters förskoleområde söker dig som vill vara med och utveckla framtiden tillsammans med barnen i våra förskolor! Området består av sex förskolor och verksamhet i pedagogisk omsorg, ett 60-tal engagerade pedagoger och cirka 300 barn.

Områdets förskolor har ett nära samarbete med varandra, bland annat genom en gemensam utvecklingsorganisation. Våra utvecklingsområden är barns språk- och kommunikationsutveckling, inflytande och övergångar. I allt arbete beaktas det inkluderande förhållningssättet.

Förskoleområdet är ett nytt partnerförskoleområde för verksamhetsförlagd utbildning där vi samverkar med Högskolan Dalarna i utbildningen av blivande förskollärare. Ett digitalt verktyg stödjer förskolornas arbete med dokumentation av barns lärande och utveckling.

I området finns en specialpedagog som arbetar kontinuerligt med bland annat handledning i arbetslagen. Pedagogiska måltider tillsammans med barnen ingår som en del i ditt uppdrag.

Arbetsuppgifter:
- Som förskollärare har du tillsammans med övrig personal ett särskilt ansvar att leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls.
-
- Du deltar aktivt i planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och analys av det pedagogiska arbetet enligt gällande styrdokument.
-
- I ditt arbete har du förmåga att omsätta pedagogiska teorier i praktiskt arbete så att barnen ges bästa förutsättningar att lära och utvecklas. Du har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt i ditt bemötande. I ditt arbete utgår du alltid från barnens bästa och har en tilltro till det kompetenta barnet

Kvalifikationer:
- Du är utbildad och legitimerad förskollärare med erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är kommunikativ, öppen och vågar tänka nytt. Du har ett professionellt förhållningssätt och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete.
- Vi söker dig som gillar att arbeta med de yngsta barnen. Du ska ha erfarenhet från yrket och vi ser gärna att du ska hållit i utvecklingssamtal och föräldramöten. Du ska vara lugn, trygg, flexibel samt nyfiken och initiativrik

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik
- Examenstitel: Förskollärare

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 3617695872
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3617695872&link_source_id=30&company_id=3260458921&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2-4 förskollärare/barnskötare för längre vikariat

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Säters förskoleområde söker 2-4 förskollärare/barnskötare för längre vikariat

Säters förskoleområde söker dig som vill vara med och utveckla framtiden tillsammans med barnen i våra förskolor! Området består av sex förskolor och verksamhet i pedagogisk omsorg, ett 60-tal engagerade pedagoger och cirka 300 barn.

Områdets förskolor har ett nära samarbete med varandra, bland annat genom en gemensam utvecklingsorganisation. Våra utvecklingsområden är barns språk- och kommunikationsutveckling, inflytande och övergångar. I allt arbete beaktas det inkluderande förhållningssättet.

Förskoleområdet är ett nytt partnerförskoleområde för verksamhetsförlagd utbildning där vi samverkar med Högskolan Dalarna i utbildningen av blivande förskollärare. Ett digitalt verktyg stödjer förskolornas arbete med dokumentation av barns lärande och utveckling.

I området finns en specialpedagog som arbetar kontinuerligt med bland annat handledning i arbetslagen. Pedagogiska måltider tillsammans med barnen ingår som en del i ditt uppdrag.

Då flera förskollärare snart ska gå på föräldraledighet, behöver vi hitta engagerade ersättare i 6 månader eller längre.

Arbetsuppgifter:
- Som förskollärare eller barnskötare har du tillsammans med övrig personal ett särskilt ansvar att leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls.
-
- Du deltar aktivt i planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och analys av det pedagogiska arbetet enligt gällande styrdokument.
-
- I ditt arbete har du förmåga att omsätta pedagogiska teorier i praktiskt arbete så att barnen ges bästa förutsättningar att lära och utvecklas. Du har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt i ditt bemötande. I ditt arbete utgår du alltid från barnens bästa och har en tilltro till det kompetenta barnet

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har utbildning och/eller erfarenhet från arbete med barn på förskola.
- Du behärskar svenska väl i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en viktig del i förskolans vardag

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik

Utbildningsnivå:
- Gymnasium
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 3614220681
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3614220681&link_source_id=30&company_id=3260458921&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kyrkvaktmästare

Säterbygdens församling söker Kyrkvaktmästare, deltidsanställning på 75 %

Säterbygdens församling består av orterna Säter, Stora Skedvi, Gustafs och Silvberg. Tillsammans utgör vi ett arbetslag på 36 medarbetare. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med oss!

Som kyrkvaktmästare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att medverka vid förrättningar såsom Gudstjänster, dop, bröllop och begravningar. Vidare ingår vård och lättare underhållsarbete av kyrkor samt visst fastighetsansvar för församlingsgårdarna.

Vi ser dig som söker som en social, lyhörd samt ansvarstagande person. Du är stresstålig och har ett bra ordningssinne. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att bemöta människor i livets alla skeden. Dessutom kräver tjänsten vissa tekniska kunskaper bland annat inom ljud- och ljussättning.
Har du tidigare erfarenheter av arbete inom Svenska kyrkan eller inom begravningsbranschen ser vi det som en merit.
För tjänsten krävs medlemskap i Svenska Kyrkan, B-körkort samt tillgång till egen bil.

Tror du det är dig, vi söker? Så är du välkommen med din ansökan.
Sysselsättningsgrad 75 % med ev. möjlighet till heltid. Individuell lön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson Anna Viktorsson, verksamhetschef telefon 0225-48 89 02, anna.viktorsson@svenskakyrkan.se

Fackliga kontakter Sara Eriksson Kommunal, 010-442 81 54, sara.eriksson@kommunal.se
Johan Jernberg Vision 070-086 77 20. johan.jernberg@svenskakyrkan.se
Markus Andersson Skyddsombud 0225-48 89 04, markus.andersson@svenskakyrkan.se

Sista ansökningsdag 2017-11-26 via extern länk
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön. Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Kyrkvaktmästare
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/servicebyranvasterasstift.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Kyrkan Västerås stift
Corianders Allé 4
78330  SÄTER Sverige
Hemsida: www.svenskakyrkan.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2055
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Förskollärare till nya förskolan i Stora skedvi

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.


Både Stora Skedvi skola och förskola befinner sig i en stark och expansiv utvecklingsfas. I takt med växande invånarantal har byggnationen av en helt ny förskola samt om- och utbyggnation av skolan påbörjats. Byggnationen samt renoveringen av den gamla delen kommer att vara klart till hösten 2018. Men redan i januari 2018 kommer två av förskolans sju avdelningar att öppnas på den nya förskolan. Eftersom förskolan kommer att vara en Reggio Emilia inspirerad förskola har två pedagogistor anställts för att vara med och utforma lärmiljön tillsammans med förskolans pedagoger. Målet är att stimulera och arbeta för att förskolan ser till att barnets hundra språk tas tillvara och ge barnen tid att utveckla sin skaparlusta.genom lek och kreativitet. Vi har inställningen: Att det är processen, inte resultatet som är viktigast.

Arbetsuppgifter:
- Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare på Stora Skedvi för-och skolområde och vara med att lägga grunden för den nya förskolan som är under byggnation. Som förskollärare har du tillsammans med övriga pedagoger ett särskilt ansvar att leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls. Du kommer att ansvara för det pedagogiska innehållet och att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande

Kvalifikationer:
- Legitimerad förskollärare
- För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad förskollärare gärna med erfarenhet av arbete med Reggio Emilia pedagogiken

Egenskaper:
- Vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och övrig personal. Eftersom vi är ett engagerat team som arbetar aktivt med att bli Dalarnas bästa förskola och skola så ser vi att även du är en driven och engagerad person med framåtanda och med förmåga att tänka nytt. Vidare är du flexibel, lyhörd och du har lätt för att samarbeta utifrån ett helhetsperspektiv

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik
- Examenstitel: Förskollärare

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet

Vi erbjuder:
- Vi erbjuder dig goda förutsättningar för att lyckas med ditt uppdrag: Ett väl sammansvetsat arbetslag med två pedagogistor samt en specialpedagog knuten till förskolan och skolan, tillgång till modern teknik, kontinuerlig fortbildning
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: 3594210262
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3594210262&link_source_id=30&company_id=3260459170&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker nu en ateljerista till vår nya förskola i Stora skedvi

Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer.

Stora Skedvi är ett av kommunens tre förskole- och skolomområden som ligger i en vacker miljö på landsbygden längs med Dalälvens strand.

Både Stora Skedvi skola och förskola befinner sig i en stark och expansiv utvecklingsfas. I takt med växande invånarantal har byggnationen av en helt ny förskola samt om- och utbyggnation av skolan påbörjats. Byggnationen samt renoveringen av den gamla delen kommer att vara klart till hösten 2018. Men redan i januari 2018 kommer två av förskolans sju avdelningar att öppnas på den nya förskolan. Eftersom förskolan kommer att vara en Reggio Emilia inspirerad förskola har två pedagogistor anställts för att vara med och utforma lärmiljön tillsammans med förskolans pedagoger. Målet är att stimulera och arbeta för att förskolan ser till att barnets hundra språk tas tillvara och ge barnen tid att utveckla sin skaparlusta.genom lek och kreativitet. Vi har inställningen: Att det är processen, inte resultatet som är viktigast.

Arbetsuppgifter:
- Att med utgångspunkt i Reggio Emilias filosofi underlätta för och uppmuntra till barnets eget upptäckande, utforskande, experimenterande och skapande. Göra barnen förtrogna med bild och formspråk, olika tekniker och material.
- Skapande arbete är en del av kunskapsprocessen där barnen bearbetar och smälter sina erfarenheter och intryck till insikter.
- Dokumentationsarbete med pedagoger och barn, för att göra barnets läroprocesser tydliga och därmed göra verksamheten tydlig är en viktig del.
- En ateljerista arbetar utifrån den pedagogiska filosofin från Reggio Emilia, som har en stark tro på människans möjligheter och en respekt för barnen. Det är ett gränsöverskridande pedagogik där man arbetar med lek och arbete, verklighet och fantasi och många olika uttryck samtidigt. Ateljeristans jobb är att sätta igång den skapande processen på förskolan.Enligt läroplanen (Lpfö -98 ) ska förskolan ge barnen stöd i att utveckla en positiv uppfattning om sig själva som lärande och skapande individer

Kvalifikationer:
- För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad ateljerista. I ditt arbete har du förmåga att omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete och vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och övrig personal

Egenskaper:
- Eftersom vi är ett engagerat team som arbetar aktivt med att bli Dalarnas bästa förskola och skola så ser vi att även du är en driven och engagerad person med framåtanda och med förmåga att tänka nytt. Vidare är du flexibel, lyhörd och du har lätt för att samarbeta utifrån ett helhetsperspektiv.
- Du har förmåga att leda och skapa delaktighet och eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du kommunicerar i tal och i skrift på ett tydligt sätt

Utbildningsinriktning:
- Pedagogik
- Examenstitel: Ateljerista

Utbildningsnivå:
- Högskola / Universitet

Vi erbjuder:
- Vi erbjuder dig goda förutsättningar för att lyckas med ditt uppdrag: Ett väl sammansvetsat arbetslag med två pedagogistor samt en specialpedagog knuten till förskolan och skolan, tillgång till modern teknik, kontinuerlig fortbildning
Publiceraddatum: 2017-10-08
Yrkesbenämning: Bildpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 3589932384
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3589932384&link_source_id=30&company_id=3260459170&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Säters kommun
Box 7
78321  Säter Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Allmäntandläkare Skönvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Säter allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
Två av våra tandläkare är nu föräldralediga, därför söker vi nu nya kollegor.
På kliniken i Säter arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare, 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Folktandvården Skönvik ligger i anslutning till sjön Ljustern med fina badmöjligheter. Nära till skog och natur för den friluftsintresserade. Badhus och golfbana finns på området. Nära in till centrala Säter med goda förbindelser till närliggande städer. Ca 2tim till Stockholm.
Vinteraktiviteter finns som t.ex. Romme Alpin ca 20min bort.

Vi arbetar fortlöpande med kvalitetsutveckling och kvalitetssäkring, dels genom regelbundna terapimöten men även fortbildning både internt och externt, genom individuella kompetensutvecklingsplaner.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 17:2017:83
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5599874031426027659&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+Sk%c3%b6nvik
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska tv RPK Säter med extra Lönesatsning!

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Rättspsykiatriska kliniken i Säter ansvarar för högspecialiserad vård på läns-, region- och riksnivå. Vi vårdar i huvudsak patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård, men även patienter som insjuknar under pågående kriminalvård eller under häktningstiden.

Totalt har vi 63 vårdplatser uppdelat på sex avdelningar som är bemannade med erfarna sjuksköterskor och skötare..

Vi står inför spännande utmaningar och hos oss har du möjlighet att bli en del av dem. Vi arbetar just nu med en långsiktig strategi för att säkra kompetensförsörjningen inom rättspsykiatrin. Bland annat genom intern fortbildning, mentorskap, möjlighet till specialistutbildning.

Regionvårdstillägg per månad vid start 4000 kr + 2000 kr efter ett år + 2000 kr efter två år. Vilket innebär 8000 kr i månaden extra efter två år + årlig lönerevision. Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss, kan erbjudas flyttbidrag.

Att arbeta inom rättspsykiatrin är utvecklande och intressant. Som anställd hos oss får du introduktion och individuell handledning. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor som vill utveckla sin yrkesroll inom rättspsykiatrin, och vill engagera sig i klinikens förändrings- och utvecklingsarbete.
Det är meriterande att ha erfarenhet från rättspsykiatrisk eller annan psykiatrisk vård och detsamma gäller vidareutbildning i psykiatri. Vi ser även positivt på annan erfarenhet då vi tittar på personlig lämplighet.


Innan anställning gör vi även kontroller i belastnings- och misstankeregister och hos kronofogden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 50:2017:653
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5521107221426566025&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+tv+RPK+S%c3%a4ter+med+extra+L%c3%b6nesatsning!
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal