Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:05

Lediga jobb i Ronneby kommun (1081), Blekinge län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd29 597
Täthet35,86Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 241,84Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land825,29Landareal (km²)
Sjö36,54Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav380,01Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Project Manager Operations Development- Ronneby

Vi skapar en bättre vardag för människor. Vi gör detta genom att bidra till en mer hållbar framtid genom tekniska uppfinningar. Vi älskar vad vi gör och vi är bra på det. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en Project Manager Operations Development till vår produktionsenhet i Ronneby. Så, vad ska du göra idag?

Who you are
Om jobbetSom Project Manager OD Ronneby arbetar du med industrialisering av nya produkter, utrustningsinvesteringar, process och produktförbättringar. Projekten utförs i en global miljö inom Produktgrupp BHE (Brazed Heat Exchangers), med tillverkning i Sverige, Italien och Kina. Inom Ronneby arbetar du även med lokal projektledning för produktionsenheten FHE (Fusion bonded Heat Exchangers).
Vem är du?Vi söker dig som är kundorienterad och stimuleras av globalt tvärfunktionellt samarbete. Du är Civil/högskole-ingenjör inom maskinteknik eller industriell ekonomi med erfarenhet från projektledning inom produktion eller produktutveckling.Du har god projektledarkompetens och kan arbeta med såväl globala projekt som mindre lokala projekt. Förmåga att arbeta strukturerat och uttrycka sig på engelska i tal och skrift är nödvändigt i denna internationella organisation. Du är drivande och handlingsorienterad.Erfarenheter av produktionstekniskt utvecklingsarbete, Lean Manufacturing och Six Sigma är meriterande.För rätt person finns utmärkta utvecklingsmöjligheter inom en internationell koncern med en effektiv och högteknologisk försörjningskedja.
Vi erbjuder digVi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder. För ytterligare information om tjänstenSven Thomasson, chef Product Industrialization, 046 -367402 Facklig informationJohan Lilja, Sveriges Ingenjörer, 0709–366849Ulf Johansson, Unionen, 0733–975607 Välkommen att söka tjänsten senast den 24 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Heltid*
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PEPFK026203F3VBQB79687VKF&nPostingTargetID=18335
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alfa Laval
Metallgatan 2
37238  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.alfalaval.com
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Ronneby. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Ronneby
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Ställföreträdande Varuhuschef Ronneby

Till ÖoB i Ronneby söker vi nu en kundfokuserad och utvecklingsinriktad ställföreträdande varuhuschef med tidigare erfarenheter inom ledarskap och detaljhandel.

Som ställföreträdande varuhuschef sitter du med i varuhusets ledningsgrupp och är tillsammans med varuhuschefen ansvarig för varuhusets drift och försäljning. Du har tidigare erfarenhet som ställföreträdande varuhuschef (vice butikschef) eller avdelningsansvarig samt vill utvecklas mot en tjänst som varuhuschef i framtiden.

Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla varuhusets försäljning, medarbetare samt resultat inom ramen för ÖoBs koncept och arbetsmodell.

Med god social förmåga samt goda coachande ledaregenskaper är du som ställföreträdande varuhuschef samarbetsinriktad och uppskattar tjänstens många kontaktytor. Samtidigt har du hög integritet och gillar att planera och organisera.

Uppskattar ett varierat arbetstempo och kunna behålla lugnet i stressade situationer. Vidare så behöver du vara flexibel och kunna se "helheten" i varuhuset samt vara positivt inställd till ÖoBs värderingar.

Erfarenhet från ledande position inom detalj/dagligvaru -handeln samt erfarenhet från stordrift är meriterande.

Tjänsten är tillsvidare på deltid (30h/v) och har varierande arbetstider inkluderande kväll och helg. I tjänsten ingår även avdelningsansvar.

Hos oss har du chansen till ett riktigt spännande och utvecklingsinriktat arbete i ledande befattning där ÖoB kan erbjuda mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Sedan 1948 bedriver vi handelsverksamhet under signumet "en god affär". Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via den rikstäckande butikskedjan ÖoB.

Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid: 30h/v 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/17254
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din digitala ansökan senast 2018-01-14. Urval kan komma att ske löpande så vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ÖoB AB
Omloppsvägen 1
37252  KALLINGE Sverige
Hemsida: http://www.öob.se
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Ronneby. Lön 24 500 kr plus provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Ronneby
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Systemutvecklare

Du får jobba med utveckling av alla delar av vår tekniska miljö. Det du gör har direkt påverkan på hur såväl vi som våra kunder använder Fleetmonitor. Detta innebär att du får delta i allt från planering av processer till design, implementation och genomförande. Våra kunders behov är alltid utgångspunkten i vårt arbete och det är i samarbete med dem som vi utvecklar våra tjänster och processer. Om du vill jobba i ett företag där allt handlar om konkreta resultat och där du får vara med hela processen, inte bara koda efter en strikt kravspecifikation, då är detta rätt miljö för dig.

Vi får gång på gång höra från marknad och kunder att vår portal med dess tjänster och funktioner är ledande på marknaden. Vårt mål är att behålla det omdömet genom att ständigt hjälpa våra kunder att bli bättre. Rent konkret innebär det att du bland annat kommer jobba med:

• Utveckling av användargränssnitt och APIs
• Design, utveckling och implementation av ny back end-miljö
• Nya produkter och tjänster för både befintliga och kommande affärsområden

Allt görs tillsammans med erfarna utvecklare som ger dig möjlighet att växa in i just din roll.


För att vara rätt person i denna roll tror vi att du har följande kunskaper och egenskaper:
• Det är nödvändigt att du har erfarenhet av: Java, Javascript, AngularJS, Gradle, Node/NPM, MySQL, HTML, CSS/SCSS, REST, NGINX, Hazelcast
• Det är meriterande om du även behärskar något av: Spring, OSGi, Hibernate, Lucine, SOAP, Openstac, Linux, JSF/XHTML, J2EE, Maven, jQuery, Grunt, Guice
• Då vi är ett innovativt företag som använder ny teknik för att lösa gamla problem är det en fördel om du har ett genuint teknikintresse
• Du är effektiv och strukturerad med tydligt fokus på hög kvalitet i ditt arbete
• Det är viktigt att du talar och skriver engelska flytande då vi hade både kunder och leverantörer runt om i Europa
• Du kan arbeta både självständigt och i team samt är prestigelös i ditt arbete
• Din nyfikenhet får dig att ta egna initiativ och hitta smarta, kreativa lösningarVi levererar helhetstjänster för övervakning av lastbärare och fordon till den internationella transportindustrin under varumärket Fleetmonitor (www.fleetmonitor.com). Vi gör det möjligt för våra kunder att optimera sin kontroll och användning av sina godsvagnar, lokomotiv och containrar. Effekterna blir bland annat ökad produktivitet, kvalitet och säkerhet. Våra kunder finns över hela Europa och våra tjänster används över hela världen.

Att arbeta som systemutvecklare hos oss innebär att du får arbeta i en dynamisk och prestigelös organisation med mycket entreprenörsanda. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning att alltid leverera de mest kundvänliga lösningarna i vår bransch.

Vi är ett företag som är väldigt måna om våra medarbetare. Det innebär bland annat att vi följer kollektivavtal. Vi jobbar inte dygnet runt utan ser hellre alla mår bra, trivs och vill jobba tillsammans många år framöver.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader, därefter tillsvidareanställning.Förmåner inkluderar bland annat friskvårdsbidrag, individuell pensionsrådgivning, goda utbildningsmöjligheter m.m.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens: Systemutvecklare
Webbplats:
Epostadress: hello@yellowfishab.com
Övrigt: Om detta är en utmaning för dig så ser vi gärna att du skickar en personlig beskrivning av dig själv samt bifogar CV snarast. Vi återkopplar alltid personligen inom ett par arbetsdagar.
Arbetsplats: 
Adress: Yellowfish AB
Fridhemsvägen 8
37238  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Skogsgläntans förskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Ronneby kommun söker nu en förskollärare till Skogsgläntans förskola 100%.

Skogsgläntans förskola ligger i närheten av Sporthallen i Ronneby
och består av fyra avdelningar.

Du tillsammans och dina kollegor ska med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapa en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som en legitimerad eller behörig förskollärare.

Som person ska du vara:
- professionell i din yrkesroll
- flexibel och bra på att samarbeta
- trivs med ditt yrkesval
- har stor lust att utvecklas och lära mer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor.

Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A742893
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a36ceea3-5d81-4dff-886b-d2a8a24cd26e&publishCode=AMS&TK=4f431389-4c73-4869-b16d-0da8b563246e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsansvarig till Metalcolour i Ronneby

Metalcolour is the largest Scandinavian manufacturer of film-laminated sheet metal and the world's leading supplier for the marine sector with our DOBEL product. We have achieved this position by meeting customer demands for quality, flexibility and reliability of supply.

HR Bolaget arbetar nationellt med rekrytering, search, bemanning, omställning och HR. Följ oss på sociala medier för uppdateringar om oss och kring nya tjänster: Facebook, LinkedIn, Twitter

 

Är du tekniskt lagd med erfarenhet av kvalitets- och miljöledning? Vi söker just nu en kvalitetsansvarig till Metalcolour i Ronneby!

Arbetsbeskrivning
Som kvalitetsansvarig uppfyller du en viktig roll inom företaget med fokus på arbetsplatsens kvalité och miljö. 
Exempel på arbetsuppgifter:

• Du ansvarar för att kvalitets- och miljöledning upprätthålls enligt ISO 9001 och 14001/2015.
• Du är kemikalieansvarig och ansvarar för arbetet med kemikalier utifrån de miljöbestämmelser som finns.
• Du ansvarar för en säker och sund arbetsmiljö för de anställda.
• Du har ansvar för tester och certifikat inom de olika segment som företaget verkar inom, däribland: Marint, tåg och bygg. Du säkerställer även att direktiven efterföljs.
• Du har ansvar för miljödatablad.
• Du medverkar vid produktutveckling.
• Du har ansvar för reklamationshantering och att koordinera korrigerande och förebyggande åtgärder.

Vem är du?
Vi ser gärna att du uppfyller följande punkter:Yrkesrelaterad utbildning.

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Kunskaper/Erfarenhet av miljöansvar.
• Intresse för teknik.
• Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.Som person ser vi gärna att du är:

• En driven, självgående och ansvarsfull person.
• En lagspelare som ser värdet i samarbete.
• Innovativ i ditt sätt att jobba.
• Villig att utvecklas med rollen och söka nya kunskaper.

Vad kan vår kund erbjuda dig? 
Metalcolour värdesätter sina anställda som företagets viktigaste resurs.
Är du en kreativ person med fokus på samarbete och en ständig utveckling är Metalcolour rätt organisation för dig.
Välkommen med din ansökan!
Körkortskrav
B
 
Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
 
Ersättning
Fast lön
 
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-21
Ansök via hemsidan.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post, vanlig postgång och/eller telefon utan endast genom vår annons och hemsida. 
Urval sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen!
 
Kontakt
Herman Mostafa, Researcher, herman.mosafa@hrbolaget.com
Annika Zimmerman, HR-konsult, annika.zimmerman@hrbolaget.com
 
Företag
HR Bolaget AB
 
Besöksadress och postadress
HR Bolaget AB
Östra Prinsgatan 13
371 31  Karlskrona
  
Övriga kontaktuppgifter
Växel: 010-207 04 07
E-postadress: info@hrbolaget.com
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://hrbolaget.se/vara-tjanster/soker-du-jobb/?aguid=B18301E5CFA04AA598B4EF3EA3DCAEDB&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HR-bolaget
Borgmästaregatan 9
37135  Karlskrona Sverige
Hemsida: www.hrbolaget.com
  

Platsannons

Sjuksköterska till Capio Citykliniken Ronneby

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Ronneby ligger i hjärtat av Sveriges trädgård, Blekinge. Vi är en välfungerande enhet med ett 20-tal medarbetare som tillsammans ta hand om ca 7000 listade patienter. Vårt arbete är teambaserat och bygger på samarbete mellan alla yrkeskategorier. Då patienten är vårt fokus driver vi en verksamhet som innebär hög tillgänglighet.
Capio Närsjukvård ligger i framkant när det gäller utvecklandet av tillgängligheten för patienter online. Då kompetensutveckling är en viktig del inom koncernen erbjuds alla medarbetare fortlöpande utbildning.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är sjuksköterska för arbete på vår mottagning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete och teleQ. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.Övrig information
Detta är en vikariat 180326-180831. Fortlöpande rekrytering sker.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid 75%. Tillträde: 180326 Visstidsanställning till 2018-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017/735
Webbplats: https://capio.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181455/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Närsjukvård
Fridhemsvägen 15
37238  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock Solvändans förskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde och satsar på en nyligen framtagen kostpolicy, central kostorganisation och ombyggnation till fler tillagningskök?
Här värnar vi om miljön. Vi lagar mycket mat från grunden och kommer öka den ekologiska andelen livsmedel ytterligare.

Kostenheten består av 41 kök med 1-20 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, 5 servicehus med egen tillagning och 2 centralkök för både varm och kall mat som levereras till skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag och inom 5 år har vi byggt om 7 skolkök till tillagningskök.

Nu satsar vi på att förbättra måltiderna, servicen och tillagningsmetoderna och du kommer bli en viktig pusselbit i den utvecklingen. Vi har redan påbörjat en konceptutveckling som vi kommer arbeta med under några år för att ta oss in i framtidens offentliga gastronomi.
Vi vill göra ett positivt avtryck - vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Solvändans förskola i Kallinge. På förskolan har vi ca 30 barn och du kommer att arbeta direkt under måltidschefen.
Du kommer att organisera ditt arbete själv. Arbetsuppgifterna är matsedelsplanering, tillagning inkl specialkoster, kvalitetssäkring av maten, beställningar, personalrapportering, budget, egenkontroll och arbetsmiljö. Det ingår även att utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer följs samt initiera och medverka vid kostråd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och/eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i storköksproduktion samt kännedom om specialkost. Du ska också ha kunskaper i relevant lagstiftning och egenkontroll. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överensstämmelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A731090
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b48dfb8-f29f-4a1b-af84-eedf67346810&publishCode=AMS&TK=f83cda45-9236-42b9-b69c-f5c81782424a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Kostenheten
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1:e kock Ålycke

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde och satsar på en nyligen framtagen kostpolicy, central kostorganisation och ombyggnation till fler tillagningskök?
Här värnar vi om miljön. Vi lagar mycket mat från grunden och kommer öka den ekologiska andelen livsmedel ytterligare.

Kostenheten består av 42 kök med 1-19 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, 5 servicehus med egen tillagning och 2 centralkök som leverera måltider till skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag.

Nu satsar vi på att förbättra måltiderna, servicen och tillagningsmetoderna och du kommer bli en viktig pusselbit i den utvecklingen. Vi har redan påbörjat en konceptutveckling som vi kommer arbeta med under några år för att ta oss in i framtidens offentliga gastronomi.
Vi vill göra ett positivt avtryck - vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara placerad i köket på Ålycke serviceboende i Johannishus där ni är fyra personer som dagligen tillagar 120 portioner frukost, lunch och middag. Serveringen sker delvis i restaurangen, levereras till avdelningar på serviceboendet, packas till hemmaboende samt till en förskola i huset.

Vi söker dig, en matlagare som har ett brinnande intresse för mat och som har kunskap och erfarenhet av att laga god mat. Du ska kunna ta ett stort ansvar och vara självgående samtidigt som du kan arbeta i team. I våra kök hjälps alla åt med alla dagens uppgifter, även städning, packning och diskning.

Du kommer att arbeta under måltidschefen och ha huvudansvar för kostproduktionen på Ålycke serviceboende. I arbetet som 1:e kock kommer du att, leda, organisera, fördela och utveckla arbetet i köket tillsammans med fyra medarbetare. Arbetsuppgifterna är tillagning inkl specialkoster, kvalitétssäkring av maten, beställningar, personalrapportering, budget, egenkontroll och arbetsmiljö. Det ingår även att utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer följs samt initiera och medverka vid kostråd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och har goda kunskaper i storköksproduktion samt kännedom om specialkost och koncistensanpassning. Du ska ha kunskaper i relevant lagstiftning, egenkontroll och köksekonomi samt datorvana. Du ska ha någon form av ledarskapsutbildning och/ eller erfarenhet av ledarskap.Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Storhushållsföreståndare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Arbete varannan helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. . Provanställning kan komma att tillämpas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741640
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=45d0b6f4-fc2e-4127-b245-25d4530ecf0d&publishCode=AMS&TK=0ac5e2f7-a1ba-4afa-9e95-91f61d74b575
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Kostenheten
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialist i allmänmedicin

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Ronneby ligger i hjärtat av Sveriges trädgård, Blekinge. Vi är en välfungerande enhet med ett 20-tal medarbetare som tillsammans ta hand om ca 7000 listade patienter. Vårt arbete är teambaserat och bygger på samarbete mellan alla yrkeskategorier. Då patienten är vårt fokus driver vi en verksamhet som innebär hög tillgänglighet.
Capio Närsjukvård ligger i framkant när det gäller utvecklandet av tillgängligheten för patienter online. Då kompetensutveckling är en viktig del inom koncernen erbjuds alla medarbetare fortlöpande utbildning.Arbetsbeskrivning
Du kommer till en arbetsplats med:

• Möjlighet till regelbunden fortbildning

• Möjlighet att påverka arbetstider samt schemaläggningI tjänsten ingår arbete med:

• Utredning och behandling av patienter på mottagningen

• Utredning och behandling av patienter med akuta sjukdomar och besvär

• Utveckling av verksamheten

• Kvalitetsarbete och uppföljning av kvalitetsmål


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården.

Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter teamarbete samt förmåga och vilja att ta egna initiativ.
Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Rekrytering sker fortlöpande.Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017/712
Webbplats: https://capio.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181391/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Närsjukvård
Fridhemsvägen 15
37238  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare 1-3 till Fredriksbergsskolan

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Fredriksbergsskolan är en F-6 skola med ca 420 elever och ca 55 medarbetare. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på eleven där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling.
Vill du bli en av oss? Välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lärare till våra arbetslag i åk 1-3. I nära samarbete med arbetslagen ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisning för att ge våra elever de bästa förutsättningar att nå goda resultat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation, med behörighet för undervisning i åk 1-3. Vi ser gärna att du har behörighet i Svenska och So ämnen. Andra ämnesbehörigheter kan också komma i fråga.

Du som söker ska ha ett stort intresse av skolutveckling. Att visa intresse för elevers lärande och aktuell forskning ser vi som en självklarhet. Vi vill ge våra elever de bästa förutsättningarna att utvecklas! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tillsvidareanställning måste du ha lärarlegitimation för undervisning i tjänstens ämnen och årskurser.

ÖVRIGT
Utbildningsförvaltningen har ca 900 anställda. vi arbetar efter den "röda tråden", en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Intervjuer och rekrytering ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A720830
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ce3e938-e0aa-433e-97b6-58de895d39ef&publishCode=AMS&TK=ecb96eb6-a35e-421d-be93-d839dce64175
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetssäljare till Ronneby med omnejd

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad och kan hjälpa familjer att skapa en tryggare vardag? Hos oss får du utvecklas och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Vi söker dig som:

- är social, ansvarsfull och självgående.
- sätter kunden i centrum.
- brinner för att hjälpa och rådge andra.
- gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. En andel av besöken är bokade sedan tidigare och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en andel är uppsökande verksamhet.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Utbildning genom Verisure Sales Academy.
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete.
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling.
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige.

Utbildning och erfarenhet

För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen.

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos Blekinge Larmpartner AB som sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure.

Kontaktperson

Kontakta rekryteringsansvarig Ylva Larenssonom du har frågor: 0733-352930.

Ansökan och urval

Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-04. Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister och som hjälp vid urval till tjänsterna använder vi personlighetstest.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://verisure.teamtailor.com/jobs/68038-sakerhetssaljare-till-ronneby-med-omnejd?promotion=26634-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Verisure
Gumpekullavägen 8
58278  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.verisure.se
  
Platsannons

Administratör vid skvadronsledning och stab

Som administratör är du placerad vid 3.helikopterskvadron (3.hkpskv) stab. Förutom skvadronschef, ställföreträdare och stabschef består skvadronsstaben av ett trettiotal medarbetare.
3.hkpskv är en del av Helikopterflottiljen (Hkpflj). Förutom i Ronneby, är Hkpflj lokaliserad till Luleå och Linköping. 3.hkpskv är lokaliserad till Ronneby flygplats / F 17.

Skvadronen består idag av ca 150 medarbetare och är organiserad i en skvadronsstab, två helikopterdivisioner, två flygunderhållskompanier samt ett materielkompani. 3.hkpskvadron har i uppgift att upprätta ett sjöoperativt helikopterförband för insats såväl nationellt som internationellt.

Staben är Skvadronschefens stabsresurs för planering och ledning av skvadronen. Administratörens huvuduppgifter är att stödja ledning och stab med administrativa uppgifter. Exempel på detta är upprätta och effektuera beställningar, dokumentationshantering, protokoll förande, upprätta och arkivera handlingar, presentationer och register samt ansvara för ledningens stabsmateriel.
Befattningen som administratör ingår i krigsorganisationen vilket innebär krav på att hålla sig insatsberedd och räkna med att bli insatta såväl nationellt som internationellt. Huvudsakliga arbetsuppgifter för administratören vid insats liknar de till vardags fast i en fältmiljö. Här tillkommer uppgifter som att hantera krypterings- och sambandsutrustning.

Som administratör skall du ha god datorvana, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska - B-körkort - klara Försvarsmaktens fysiska baskrav.
Det är meriterande om du genomfört grundläggande militär utbildning eller deltagit i hemvärn/frivillig utbildningar. Har utbildning på försvarsmaktens IT system så som SAP/PRIO, VIDAR etc.
Personliga egenskaper Höga krav ställs på noggrannhet, struktur och att arbeta självständigt. Du har god samarbetsförmåga, flexibilitet, ordningssinne samt serviceattityd. Det är viktigt att Du fungerar väl under press. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Befattningen är vakant varvid tillträde kan ske snarast möjligt enligt överenskommelse.
Anställningsform är tillsvidareanställd med en provanställning på 6 månader. 
Lön enligt överenskommelse.
Befattningsnivå civil.
Arbetsort Ronneby. 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Stabschefen; major Henrik Fridolfsson 0457-472202
Fackliga representanter Officersförbundet: Hans Lundgren 0457-47 23 61 Försvarsförbundet: Caroline Nilsson 013-28 38 15 SACO: Birgitta Fälth 013-28 39 98

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens Helikopterflottilj, Hkpflj, är ett förband med både mark- och sjöoperativ inriktning som kan verka vid insatser i Sverige och internationellt. Helikopterstöd är efterfrågat av många. Till exempel för person-, materiel-, eller sjukvårdstransporter, ledning, spaning eller bevakningsuppdrag. Helikopterflottiljen deltar därför ofta i uppdrag och övningar med andra förband men också som stöd till samhället i olika krissituationer. Huvuddelen av Helikopterflottiljen är placerad i Linköping (Malmen), med två stora enheter i Luleå (Kallax) samt Ronneby (Kallinge). Flottiljen ansvarar även för Hemvärnet i Östergötland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14862
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 502
37225  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Förskollärare till Mumindalens förskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Mumindalens förskola är vacker beläget centralt i Kallinge. Naturen är in på husknuten och gården inbjuder till lek.

Fokusområdet är interkulturalitet på förskolan. Interkulturalitet handlar om ett förhållningssätt som möjliggör interaktion människor emellan, att utveckla ett kritiskt förhållningssätt till givna normer och fördomar om andra. Att bygga broar mellan såväl människor som kulturer. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förskollärare som har intresse av att driva utvecklingsfrågor. Under året har området haft fokus på pedagogisk dokumentation och professionellt lärande. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet . Därmed är det viktigt att du gärna antar utmaningar samt känner ett driv i att påverka.

Du är väl insatt i förskolans styrdokument. Du delar ett övergripande ansvar med förskollärare på plats för planering, genomförande, uppföljningar och utvärderingar av den pedagogiska verksamheten. Du förväntas leda och fördela det dagliga arbetet samt dela med dig av din pedagogiska kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Du bör ha ett stort intresse och engagemang att driva utvecklingen framåt i verksamheten. En god samarbetsförmåga, då du kommer samverka med föräldrar och kollegor. Du bör vara flexibel och ser möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-04-02 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741941
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bfd52288-1b2a-4080-ad1b-e943f3eb4c13&publishCode=AMS&TK=d8caf685-eb99-47fe-819a-281dd681a705
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare till Mumindalens förskola med administrativt uppdrag

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Ronneby kommun söker nu en barnskötare till Mumindalens förskola.

Mumindalens förskola ligger nära natur, skola och samhälle och består av fem avdelningar.

Tillsammans med dina kollegor ska du, med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus, skapa en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Som person ska du vara:
- professionell i din yrkesroll
- flexibel och bra på att samarbeta
- trivs med ditt yrkesval
- har stor lust att utvecklas och lära mer
- har förmåga att organisera och se vart behov finns.

Utöver ditt uppdrag som barnskötare kommer du även delvis ansvara för några administrativa uppgifter på förskolan såsom vikarie-behov, inköp, fakturor, förskolans mail, rapportering av sjukfrånvaro m.m.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor.

Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741908
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57a1e9b4-b930-4df6-89ca-230c3814b201&publishCode=AMS&TK=306af7fa-bdd8-46fc-9529-ff7d56f63b2f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Javautvecklare till spännande bolag i Karlskrona

Älskar du att utveckla? Vill du arbeta på ett företag där även du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu efter en javautvecklare till ett konsultbolag i Karlskrona. Du arbetar vanligtvis i team ute hos dina kunder och kommer ha ett till två projekt igång samtidigt. Som konsult har du varierade arbetsuppgifter där du får vara involverad under hela processen, från kravspecifikation till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:

Prototyp- och konceptutveckling
Backend- och frontendutveckling
Visualisering och analys av data
Vidareutveckling och förvaltning
Testning
Möjlighet till att få arbeta med UX


Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig med en nyfikenhet och ett driv att lära dig så mycket som möjligt. Du har en god förmåga till samspel med andra, du vågar ta för dig och har lätt för att kommunicera. I ditt arbete är du resultatinriktad, ansvarstagande och du tycker att det är roligt att arbeta. Slutligen söker vi dig som är engagerad och som vill arbeta i en roll där du får vara med och påverka.

Krav:
Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Erfarenhet av programmering
Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:
Kunskap i React
Erfarenhet av Manufacturing- och CMS-system
Agil utveckling


Om företaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med nästan 60 medarbetare i Karlskrona. Bolagets konsulter arbetar nära sina kunder och hjälper dem att utveckla deras affärer, verksamhet och tekniker. Som anställd hos vår kund får du arbeta med engagerade och trevliga kollegor och ett arbete som du får utföra med frihet under ansvar i ett bolag som strävar efter att ha den bästa personalpolitiken.


Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 37
Webbplats: https://cv-xllnc-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise Recruitment AB
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllncadvise.com/
  
Platsannons

Skolsköterska, vikariat

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. I Ronneby kommuns utbildningsverksamhet arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta inom grundskolan. Skolsköterskan ingår som en mycket viktig del i elevhälsoteamet tillsammans med kuratorer, speciallärare/specialpedagog och rektor samt ett nära samarbete med skolans övriga personal. Vi arbetar tillsammans för att utforma en miljö som på bästa möjliga sätt främjar elevernas psykiska, fysiska och sociala utveckling, hälsa samt lärande. Arbetet är främst av förebyggande karaktär med hälsosamtal och riktade hälsokontroller som viktiga inslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning till distriktssköterska, specialistutbildning till barn- och ungdomssjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-29 eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-05-04 . Vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A742187
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=595457ac-774b-41bb-8728-0caf23458437&publishCode=AMS&TK=13f8cbdc-c912-40c1-8462-c7785d61de34
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlare Sjöarp Gruppbostäder

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

På Sjöarp Gruppbostäder finns 13 lägenheter för vuxna personer som har diagnosen autism, ofta på en tidig utvecklingsnivå. Boendet är beläget i mindre villor i en vacker och lugn miljö, strax utanför Bräkne-Hoby. På Sjöarp finns också daglig verksamhet med aktiviteter såväl inom- som utomhus. Vi arbetar enligt metoden tydliggörande pedagogik, som har sitt ursprung i TEACCH-pedagogiken. Nu är det snart dags ny inflyttning så vi söker därför flera lugna och trygga medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlare ska du tillgodose klienternas personliga omvårdnad i form av god hygien, sömn, kläder och näringsriktig kost. Behandlaren ansvarar även för att klienten får en meningsfull fritid. Som behandlare följer du klienten hela dagen, även i den dagliga verksamheten.
Vi arbetar enligt metoden tydliggörande pedagogik, som har sitt ursprung i TEACCH-pedagogiken.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning alternativt relevant eftergymnasial utbildning. Tidigare arbete inom vård-, behandlings- eller omvårdande verksamhet är meriterande. Arbetet ställer stora krav på att du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.
Kvalitetsäkringsarbete och dokumentation kräver att du kan kommunicera tydligt i tal och skrift och har datorvana.

Du måste ha B-körkort och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 Schema. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg, dygnspass inkl jour. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741999
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f628d2f-b2ce-4ddd-acac-9a84f9e5089b&publishCode=AMS&TK=6f619a13-2579-424e-a2c6-1f5df4a08f9c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cura Individutveckling
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.curaindivid.se
  

Platsannons

Vi söker nya kollegor till Hjärtat i Ronneby!

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Malin Håkansson berättar: Vi är ett glatt arbetslag på tio personer inklusive chef som nu söker efter nya kollegor till vårt apotek! Vårt arbetslag kännetecknas av mycket energi och ett stort driv. Vi jobbar i ett högt tempo och försöker överträffa våra trevliga kunders förväntan – varje dag. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper till varandra, och arbetar alltid tillsammans som ett team.

Apoteket ligger beläget strax utanför stadskärnan i Ronneby vid ICA Maxi. Våra öppettider är 7-22 alla dagar i veckan vilket öppnar upp för flexibla arbetstider för både dig och dina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök. Enligt ök. Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1882703/124084?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://https://apotekhjartat.se/om-oss/jobb-och-karriar/
  
Platsannons

Restaurangbiträde, Restaurang Sleipner, Kallinge

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Gör livet lite godare

Fazer Food Services, Kallinge

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker efter en erfaren medarbetare med passion för mat och en känsla för nya spännande smaker. Som anställd hos oss samarbetar du nära restaurangens medarbetare och våra värderingar med kunden i fokus och hög service både till gästerna och medarbetarna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som restaurangbiträde hos oss består av att vara behjälplig i kallkök, kökshjälp, disk, kassa, uppackning av leveranser samt matlagning och egenkontroll. Som restaurangbiträde i våra restauranger ansvarar du för att maten håller utmärkt kvalitet, att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt HACCP samt med att utveckla och förnya våra verksamheter och efterfölja ekonomiska planer. Tjänsten är ett långtidsvikariat på 75% och sträcker sig fram till 2018-03-01.

Vad vi önskar av dig
Du har 5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Du har även ett utpräglat intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som brinner för kvalitet i allt; bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. Det är viktigt att du har erfarenhet och kan arbeta efter säsongens råvaror. Du ska vara genuint matintresserad, ta ansvar för beställningar och vara noggrann. Det är viktigt att du är öppen för snabba förändringar och förutsättningar, verksamheten ändras ibland väldigt snabbt.

Då restaurang Sleipner ligger på militärt område krävs det att du är svensk medborgare. Körkort är ett måste då restaurangen dagligen levererar mat inom och utom området. Alla medarbetare som jobbar hos oss måste godkännas i en registerkontroll och kommer också genomgå en säkerhetsintervju innan anställningen kan påbörjas.

Fazer erbjuder dig   

• Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.
• Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2017 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.
• Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att söka till Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.
• Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm. Om Restaurang Sleipner
Restaurang Sleipner är belägen på F17 i Kallinge. Restaurangen serverar måndag-söndag frukost, lunch och middag till personalen på området. Vi serverar ca 500 måltider per dag. Vi har öppet årets alla dagar. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information eller frågor är du välkommen att maila till restaurangchefen annie.ingemarsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-01-10 Vi tar endast emot ansökningar via workbuster. Samtal via telefon undanbedes vänligt men bestämt.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://fazer.workbuster.se/?aguid=B06FBF2EF3C54D80BDA0C69C5738873C&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: www.fazer.se
  
Platsannons

Förskollärare till Myrans förskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Myrans förskola är vacker beläget centralt i Kallinge. Naturen är in på husknuten och gården inbjuder till lek.
Fokusområdet är att utveckla barnens inflytande och med hjälp av den pedagogisk dokumentationen hela tiden synliggöra utveckling och lärande. Arbetslaget har under hösten varit på studiebesök i Helsingborg för att få mer kunskap om barns inflytande i närmiljön. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förskollärare som har intresse av att driva utvecklingsfrågor och har erfarenhet av att leda kollegor. Under året har förskolorna i området haft fokus på pedagogisk dokumentation och professionellt lärande. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet . Därmed är det viktigt att du gärna antar utmaningar samt känner ett driv i att påverka.

Du är väl insatt i förskolans styrdokument. Du delar ett övergripande ansvar med förskollärare på plats för planering, genomförande, uppföljningar och utvärderingar av den pedagogiska verksamheten. Du förväntas leda och fördela det dagliga arbetet samt dela med dig av din pedagogiska kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Du bör ha ett stort intresse och engagemang att driva utvecklingen framåt i verksamheten. En god samarbetsförmåga, då du kommer samverka med föräldrar och kollegor. Du bör vara flexibel och ser möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741900
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=05d2414a-8cb4-45a3-860f-ae01f0db093d&publishCode=AMS&TK=c3b2a561-2180-4785-abab-5955d574a25c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Jobb som ekonomi-/orderadministratör på T-Tech i Ronneby

T-Tech AB startades den 1 april 1994 och har sedan dess bedrivit försäljning av industriell tvätteriutrustning. Inom företaget finns en lång och gedigen erfarenhet från branschen där T-Tech företräder marknadsledande varumärke som Kannegiesser (www.kannegiesser.com) samt Girbau (www.girbau.com). T-Tech har ett tiotal anställda samt ett flertal servicestationer för att ge kunden en nära service. Huvudkontoret finns i Kallinge, ytterligare kontor finns i Kastrup, Danmark. T-Tech AB erbjuder allt från mindre tvättmaskiner till skräddarsydda helhetslösningar för stora volymer. De satsar målmedvetet på ett långsiktigt samarbete för att kunden ska känna sig trygg med sin investering allt från projektplanering till eftermarknad. Sedan 2007 har T-Tech AB varje år tilldelats Trippel-A diplom för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Är du intresserad av en omväxlande och utmanande roll inom ekonomi och ordermottagning? Har du en stark drivkraft och är på jakt efter nya möjligheter? Vi har den perfekta rollen för dig som vill hänga med på en spännande resa med T-Tech.Arbetsbeskrivning

T-Tech stärker nu sin organisation med en ekonomi-/orderadministratör med följande arbetsuppgifter:

* Stötta ekonomiansvarig i det dagliga arbetet
* Löpande bokföring, avstämningar, moms och skatterapportering
* Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
* Leverantörsfakturor, påminnelsehantering samt viss kundfakturering
* Intrastatrapportering
* Behjälplig vid månads-/årsbokslut och rapporteringar
* Ordermottagning via telefon och mail
* Beställningar, beställningsbevakningar samt leveranser
* Besvara inkommande samtal samt förfrågningar gällande bl.a. order och leveransbesked
* MerförsäljningOrt: Kallinge
Omfattning: 100 %
Tjänsten är en tillsvidareanställning som skall tillsättas omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid. 6 månaders provanställning tillämpas.Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning, inriktning ekonomi kombinerad med några års arbetslivserfarenhet från en ekonomiadministrativ roll. Svenska är ett krav samt även att kunna behärska affärsengelska professionellt i både tal och skrift. Ytterligare språk så som tyska eller spanska ses som en merit. Kunskaper i Officepaketet är en självklarhet och då främst Excel. .

Intresse för teknik samt erfarenhet från branscher inom teknik & underhållsservice är en fördel i rollen som orderadministratör, där ser vi även att du har god problemlösningsförmåga samt hög servicenivå då stor del av kundkontakten sker via telefon.

För att du ska lyckas i denna roll ser vi gärna att du är:

* Lättlärd, nyfiken och har en stark drivkraft
* Trivs i en stöttande roll och tar ett stort eget ansvar
* Självständig och initiativrik
* Prestigelös, serviceminded och flexibel
* Kommunikativ och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer
* Noggrann, stresstålig och har ett strukturerat arbetssättVad kan T-Tech AB erbjuda dig?
T-Tech AB är ett starkt bolag med välkända varumärken i sin produktportfölj. Ledarskapet på T-Tech genomsyras av frihet under ansvar samt tillgänglighet och rak kommunikation. Stämningen är positiv och det finns en stark vilja att ställa upp för varandra. Du kommer att ha en viktig funktion i bolaget och få möjlighet att vara med på en spännande resa samtidigt som du har väldigt roligt på jobbet.Kontaktperson

Vid denna rekrytering samarbetar T-Tech med Manpower. Du söker tjänsten via länken nedan. Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Vid eventuella frågor kan du vända dig till Rekryterare Madelene Merkel.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 35901
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bW1lcmtlLjMwNzE1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
37250
37250  1081 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till tjej i Ronneby på 70 %

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till en kvinna i 30-års åldern boende i Ronneby för en tjänst på ca 50%. Arbetstiderna varierar men du kommer främst att arbeta dygnspass förlagda på vardagar och helger.  I nattpassen ingår jour mellan 23,25-08,00. Extra inhopp vid behov kan bli aktuellt.

Vår kund är rullstolsburen och behöver hjälp med mycket av det som kan uppkomma i vardagen. Det innebär t.ex. förflyttningar, personlig omvårdnad, aktiviteter i  och utanför hemmet samt hushållsarbete.

Vi kräver ingen särskild utbildning eller arbetslivserfarenhet men vi ser gärna att du som söker är ansvarstagande, initiativrik, flexibel, ödmjuk och empatisk! Som person är du lugn och tålmodig. Du har livserfarenhet och en positiv syn på livet och bidrar med en trevlig och stimulerande tillvaro. Självklart tycker du det är intressant och inspirerande att arbeta med människor. Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter i ungefär samma ålder som henne sjäv och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden.

Vår kund är intresserad av ridning, djur, bad och natur. Hon tycker om att ha det snyggt och fint runt omkring sig. Delar du hennes intresse ser vi detta som mycket positivt. Du som söker är rökfri och inte pälsdjursallergiker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att personkemin stämmer. Flexibilitet värderas högt. Bil och körkort behövs för att ta sig till kunden.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificerattimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=7801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  21144 Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Vi söker Cabin Crew till Ronneby

Vi är glada att fler flyger med BRA från Ronneby och det gör att vi nu behöver fler kollegor!  
Vi är stolta över att vi har egen kabinpersonal på de orter vi flyger ifrån. Flygbolaget BRA är ett av Sveriges tio mest rekommenderade varumärken och denna position är våra medarbetare en stor framgångsfaktor i. Är du en person som älskar service och att möta människor? Då är detta det perfekta jobbet för dig!  
 
Tjänsterna är sommaranställningar på 80% under perioden april-september. För dig som önskar finns även möjlighet till timtidsanställning.  
 
Arbetsuppgifter  
I arbetet som kabinpersonal hos BRA, flyger du land och rike runt. Arbetet är oregelbundet, med jobb både kvällar och helger och det innebär en del övernattningar på andra orter.  
 
Hos oss träffar du många kollegor och kunder varje dag och den ena dagen är inte den andra lik – tro det eller ej! Som kabinanställd har du ansvar för säkerheten ombord på flygplanet och du ska få varje kund att känna sig välkommen till oss. Vi ska tillsammans leverera Sveriges bästa kundupplevelse – varje gång.  
 
Vi lägger extra stor vikt vid att du har förmågan att möta olika människor på ett professionellt och trevligt sätt.  
 
Kvalifikationer  
• Treårigt gymnasium eller motsvarande  
• Minst ett års arbetslivserfarenhet  
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift då stora delar av utbildningen sker på engelska. Om du kan ytterligare språk är detta meriterande  
• Fullgod hälsa, god syn, god hörsel samt vara simkunnig (minst 200 meter med kläder)  
• Du är minst 160 cm lång  
• Har B-körkort  
• Baskunskaper i Office, Outlook och Internet  
• Du måste tycka om att arbeta för och med människor, vara proaktiv, lösningsorienterad och kunna sätta kunden i fokus.  
 
Övrigt  
För att kunna arbeta som kabinanställd hos BRA kommer du att få en internutbildning. Kursen är fyra veckor på Bromma flygplats med start i mars/april 2018. För dig med flygerfarenhet är kursen två veckor.  
Vi bjuder på resa till och från kursen som hålls i Stockholm, god lunch varje dag samt boende på hotell (mån-fre). Du har ej lön under utbildningen  
 
Före utbildningsstart krävs utdrag ur belastningsregistret, intyg och betyg från fem år tillbaka i tiden (studier, arbeten etc) samt godkänd flygläkarundersökning. Anställning sker efter fullgjord och godkänd utbildning.  
 
Ansökan  
Din ansökan tillsammans med ett personligt brev, CV, foto samt ett kort videoklipp vill vi att du skickar in senast den 21 januari 2018. Du ansöker via länken ovan.  
 
Är du intresserad av att söka till flera av våra baser ber vi dig skicka in ansökningar till de baser som är aktuella för dig.  
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering.cabincrew@flygbra.se  
 
Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Flygvärd/Flygvärdinna/Flygsteward
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 80% Sommaranställningar under perioden april-september.Fast lön + rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1118&ProjectId=144794&DepartmentId=18960&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Braathens Regional Airlines
Box 37
20120  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.flygbra.se/
  
Platsannons

Lärare SvA åk 1-6, Skogsgårdsskolan

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan skog och hav. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar cirka 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Skogsgårdsskolan är en av Ronnebys centrala F-6-skolor, belägen på en höjd ovanför gymnasieskolan Knut Hahn och i nära anslutning till sporthall, simhall och den vackra Brunnsparken. På vår skola finns elever från hela världen och här talas ett antal olika språk utöver svenska. Vi ser olikheter som en styrka och en utmaning.

I dagsläget är vi en skola med goda personalresurser. Vi är ett bra team med drygt 25 medarbetare och ett elevantal på cirka 170 elever. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare för tillsvidareanställning med placering för närvarande vid Skogsgårdsskolan.

Du kommer att undervisa i svenska som andraspråk samt ha det övergripande ansvaret för undervisningen i ämnet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnet svenska som andraspråk i åk 1-6. Det är önskvärt att du har erfarenhet av undervisning i ämnet och att du är beredd att handleda och stötta kollegor i planering och bedömning.

Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken. Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741202
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c43bbf7d-65de-4da2-8b3f-21140f35fd9d&publishCode=AMS&TK=9c95a1de-8aae-45a8-9057-45c5733431f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se/sv/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/kommunala-skolor/skogsgardsskolan/
  
Platsannons

Förrådspersonal - Drivmedelssektion / Servicesektion, FMLOG, Ronneby

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för drivmedelsförsörjning, förrådsställning och transportering av drivmedel och materiel

- Genomföra åtgärder på förnödenheter enligt gällande materielvårdsinstruktioner

- Genomför redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem LIFT samt PRIO

- Medverkar i att upprätthålla kontakt och samverka med kunder

- Medverka i övriga funktioner inom verksamheten som till exempel delta i utbildningar och utföra arbete för annan förrådsavdelning inom FMLOG i landet

       - Kunna genomföra utlandstjänstgöring i s k Logteam

 

Kvalifikationer:

- 3-årig gymnasieutbildning.

- Tidigare erfarenhet av transporter med drivmedel

- God datakunskap i SAP miljö

- Inneha en god fysisk kondition och hälsa

- Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift

-Körkort B

 

Meriterande kvalifikationer:

- Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess

- Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO

-Hjullastarutbildning

-Tidigare arbetat inom logistik, spedition och/eller lagerhållning

- Truckförarutbildning

- ADR tank utbildning

-Körkort, C, CE

  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

 

Tillträde m.m.

Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders förbehållen provanställning. Tillträde 2018-04-01 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten är säkerhetsklassad och arbete på annan ort kan förekomma samt arbete för Försvarsmakten utomlands.

Tunga lyft förekommer.

Sista ansökningsdag 2018-01-15.

  

Upplysningar om befattningen lämnas av

Tjf Stf Avdelningschef Christer Leveau Tel 0705- 93 02 27

Sektionschef Sven Norrgård Tel 0457- 47 19 11

Sektionschef Johan Mårtensson Tel 0457-47 19 20

 

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av

HR, Viktoria Nordström Tel:0455-85121

 

Fackliga företrädare

OFR/O Per Jespersson

OFR/S Jörgen Svensson

SACO Birgitta Strauss

SEKO Jörgen Stehn

516, 301 8  

 

För anställning vid Försvarsmakten krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs före anställning. Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14822
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
FMLOG Ronneby
37232  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Rektor i Ronneby skolområde

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 500 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Vi söker en rektor till Hoby och Saxemara skolor.
Hobyskolan är en F-6 skola med fritidshem. Skolan har ca 250 elever. Saxemaraskolan är för närvarande en F-6 skola med fritidshem. Skolan har ca 100 elever. Personalansvar för ca 50 medarbetare för båda skolorna tillsammans.


ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen har en ledningsorganisation som innebär att du som rektor har skolområdeschefen som din närmaste chef. Hoby och Saxemara skolor tillhör Ronneby skolområde. I skolområdets ledningsgrupp ingår skolområdeschefen, områdets fem rektorer och fyra förskolechefer. Du har ”VEPA -ansvar” för din skolenhet, dvs. verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar.

Till stöd i ditt arbete har du förutom skolområdeschefen en administratör med placering på Hobyskolan. Till skolområdet finns även resurser för elevhälsa och andra gemensamma stödresurser kopplade. Utbildningskansliet bistår också med stöd i specifika frågor.

Uppdraget som rektor är ett nära ledarskap och mera renodlat uppdrag med fokus på den pedagogiska utvecklingen, tydligt beskrivet i de statliga styrdokumenten.

Du ska arbeta för en demokratisk, uppdragsfokuserad, lärande och kommunikativ verksamhet. Barns och elevernas lärande, inflytande och delaktighet är din ledstjärna. Rektor har också ett tydligt delegerat ansvar för det kommunala uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Du skall genom utbildning och erfarenhet ha god pedagogisk insikt. Du har förmåga att se till att verksamheten genomsyras av en helhetssyn på barns och ungdomars utveckling och lärande oavsett deras förutsättningar. Du utövar ett tydligt ledarskap, där du med engagemang och visioner leder, utvecklar och entusiasmerar personal, elever och föräldrar.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A723551
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0cdc3b73-c982-4d05-9a58-0b9633a4777a&publishCode=AMS&TK=05fca767-be87-4a3c-a01c-761f74742cbd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se
  
Platsannons

Svetsare

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en svetsare för kunds räkning utanför Ronneby. Vi vill att du som söker bor i närregionen.

Du kommer att arbeta inne på en verkstad med svetsning MIG/MAG/Rörtråd, mest i svart material. Stålkonstruktioner, byggnadssmide, trappor m.m. Legotillverkning till både bygg och industri. Arbete ute hos kund kan förekomma.

Starttid: Omgående.
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Krav:
Några års erfarenhet av svetsning med MIG/MAG/Rörtråd, svart material.
Någon form av verkstadsutbildning.
Ritningsläsning.
Heta arbeten certifikat.
B-Körkort.
Meriterande med licenser.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 5988
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5988
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Apotekstekniker till Hjärtat i Ronneby!

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos mig, Apotekschef Malin Håkansson berättar: Vi är ett glatt arbetslag på tio personer inklusive chef som nu söker efter nya teknikerkollegor till vårt apotek! Vårt arbetslag kännetecknas av mycket energi och ett stort driv. Vi jobbar i ett högt tempo och försöker överträffa våra trevliga kunders förväntan – varje dag. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper till varandra, och arbetar alltid tillsammans som ett team.

Apoteket ligger beläget strax utanför stadskärnan i Ronneby vid ICA Maxi. Våra öppettider är 7-22 alla dagar i veckan vilket öppnar upp för flexibla arbetstider för både dig och dina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en apotekstekniker med receptbehörighet på Hjärtat! Som apotekstekniker på Hjärtat arbetar du omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. I rollen som recepttekniker är du tillsammans med en farmacuet första ledet i receptkedjan. Som den duktiga kundfokuserade apoteksteknikern du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker med receptbehörighet. Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som apotekstekniker kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Varuansvarig, och Säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Apotekstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök. Enligt ök. Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1882737/124084?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://https://apotekhjartat.se/om-oss/jobb-och-karriar/
  
Platsannons

Kemiingenjör till Tarketts utvecklingsavdelning

Har du ett genuint tekniskt intresse och en passion för kemi? Är du intresserad av materialutveckling, produktutveckling eller har ett intresse för färg, mönster och design? Vill du bli del av ett världsledande internationellt bolag där du ges möjlighet att arbeta med både kunniga och engagerade kollegor?

Oavsett om du har erfarenhet inom området eller är i början av din karriär, erbjuds du som kemiingenjör på Tarkett intressanta och omväxlande arbetsuppgifter i en kreativ och stimulerande miljö! Låter det intressant? Tveka inte på att läsa vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Tarketts räkning, ytterligare en kemiingenjör till deras utvecklingsavdelning i Ronneby. Med verksamhet i över 100 länder är Tarkett en världsledande aktör inom tillverkning av golv, väggmatta och tillbehör. I Ronneby ligger en av bolagets produktionsenheter och det är här du kommer vara med och utveckla marknadens bästa plastgolv och tillbehör för offentlig miljö.

På Tarkett arbetar du i en kreativ och stimulerande miljö och blir del av ett engagerat och kunnigt gäng. Att ha lojala medarbetare som trivs värderas mycket högt och är du en person som motiveras av att utvecklas, i befintlig roll eller inom bolaget, finns där alla möjligheter till det. Det finns även möjlighet att anpassa aktuell tjänsts innehåll utifrån din erfarenhetsnivå, varpå vi välkomnar ansökningar från dig som har arbetslivserfarenhet inom området men också från dig som är i början av din karriär.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tarkett.

ARBETSUPPGIFTER
Som kemiingenjör kommer du arbeta med produkt-, material- och/eller processutveckling, i lokala såväl som i internationella projekt. Har du tidigare erfarenhet inom området finns det möjlighet att anta en projektledande roll och är du relativt nyexaminerad kommer du initialt fokusera på projektinriktat laboratoriearbete. Du kommer jobba med uppgifter som berör färgsättning, materialutvärdering och metodutveckling och självständigt planera och leda provkörningar i fabrik. Du supporterar även produktion vid problemlösning samt jobbar i nära samarbete med avdelningar såsom inköp, marknad och design.

I ditt arbete kommer din förståelse för material, produktionsprocesser och labbmetoder vara av stor betydelse. Tjänsten passar dig som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter där du i en dynamisk miljö ges frihet i hur du väljer att lägga upp ditt arbete. Du trivs med att arbeta både teoretiskt och praktisk i labbet och fabriken.

För att få rätt förutsättningar att lyckas och komma in i din roll, kommer du ta del av introduktion och utbildning som anpassas utifrån tidigare kunskap och erfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en ingenjörsexamen inom kemi eller kemiteknik


* Har fullgott färgseende, då du kommer att arbeta med bland annat färgsättning
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då du kommer kommunicera på båda språken
* Har B körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande tjänst och har du dessutom arbetat med projektledning i någon form ses det som mycket meriterande. Har du även arbetat med polymerer och/eller inom processindustrin är det ett stort plus, dock inget krav.

Som person är du noggrann i ditt sätt att arbeta och har en förmåga att se detaljer, tar ansvar för att följa upp frågor och uppgifter samt levererar åtaganden i tid. Du tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Personen vi söker arbetar hårt för att uppnå önskat resultat. Vidare är det viktigt att du har en förmåga att fokusera på de uppgifter som bidrar till gruppens gemensamma resultat. Du är orädd och har en god förmåga att agera med säkerhet och trygghet i nya situationer. För att bli framgångsrik i tjänsten har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera med både kollegor, leverantörer och kunder, samt agera lyhört i situationer som kräver det.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägning
* Omfattning: Heltid
* Placering: Ronneby
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Louise Andersson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tarketts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för hemmiljö såväl som hela funktionslösningar för offentlig miljö. Tarkett erbjuder ett rikt utbud av trägolv, plastgolv, laminatgolv, linoleum, textilgolv samt våtrumsgolv och vägg. Med sina ca 12 000 anställda är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. 2014 omsatte företaget 2,7 mrd Euro. Ronneby är koncernens största produktionsenhet för homogena plastgolv för offentlig miljö. Vi arbetar enligt WCM, World Class Manufacturing, vilket är en metodik inom Lean Production som fokuserar på hur vi ska utveckla vår tillverkning till att nå världsklass.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Laboratorieingenjör, kemi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillsvidare KontorstidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 14998971
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/kemiingenjor-till-tarketts-utvecklingsavdelning/14998971?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, engelska åk 6, Ronneby

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 6 grundskolan
Ämne: Engelska
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26678
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: RN26678
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till konsultuppdrag

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in socialsekreterare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, försörjningsstöd samt familjerätt.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 45069
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45069&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centriccare.eu
  
Platsannons

Biståndshandläggare inom LSS/SoL till konsultuppdrag

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in LSS-handläggare och biståndshandläggare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL och LSS. Uppdragen gäller i regel LSS-handläggning eller biståndshandläggning.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som LSS-handläggare eller biståndshandläggare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 45068
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45068&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

HR-specialister

Företagspresentation:

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som HR-specialist är ditt huvuduppdrag att ge stöd till chefer i frågor om arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering. Detta gör du i direkta möten, men även genom att vara med och ta fram olika riktlinjer och systemstöd, och att utbilda i dessa. Kompetensförsörjningen är en stor utmaning, och det goda personalarbetet ska bidra till att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare.

Arbetsuppgifterna är omväxlande med operativt dagligt arbete i form av stöd till chefer runt HR-frågor, parallellt med olika utredningar och rapporter.

Vi fokuserar också på att utveckla användningen av digitala applikationer för att underlätta och förenkla HR processer.

Du är välkommen till personalenheten där du får 15 kollegor inom personal- och löneområdena. Du rapporterar till personalchefen.

Din profil:

Vi söker dig som har högskoleexamen inom HR eller motsvarande och med flerårig erfarenhet inom arbetsområdet. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig verksamhet.

Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi kommer särskilt att beakta dina personliga egenskaper som förmåga att strukturera, planera och hitta lösningar, och din förmåga att skapa ett gott samarbete både internt och externt.

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med ett kontinuerligt urval, ansök därför snarast, dock senast den 7 januari 2018.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar din ansökan via databasen, har du frågor så kontaktar du ansvarig rekryterare Ola Johansson som nås på 0728-575705 eller på ola.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5201
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Områdeschef

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vi söker en god ledare och chef

I skogen växer framtiden, vi arbetar med hållbara råvaror och har en klimatpositiv verksamhet som har sin utgångspunkt i fotosyntesen. Vi söker nu Områdeschef till Södra Skog med placering i Ronneby. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med alla möjliga bakgrunder och ursprung. Vill du vara ledare för ett gott gäng med ett stort engagemang för sitt arbete?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som områdeschef har du mycket kontakt med dina medarbetare men du har även kontakt med medlemmar, förtroendevalda samt entreprenörer. Med ett coachande förhållningssätt stimulerar och motiverar du medarbetarna och tillsammans omsätter ni visioner, värderingar och mål till praktisk handling. Med ditt ledarskap skapar du trivsel och engagemang i gruppen.

Som områdeschef kommer du att ansvara för arbetet inom verksamhetsområdet med hjälp av skogsinspektorer, produktionsledare och skogsvårdsledare. Du kommer att ha en central roll i att öka omsättningen och uppfylla affärsplanen för verksamhetsområdet. Som områdeschef kommer du att ingå i ledningsgruppen för region syd och du rapporterar till regionchefen.

Din erfarenhet
V i söker dig som

- Har en relevant akademisk utbildning, meriterande om det är en utbildning med skoglig inriktning
- Har flera års arbetslivserfarenhet
- Har tidigare erfarenhet av praktiskt ledarskap eller haft en arbetsledande befattning

Det är meriterande om du

- Har tidigare erfarenhet av affärsverksamhet
- Har god förmåga att leda inköpsarbete

För att passa för tjänsten är du en person som är trygg i dig själv och har en god förmåga att fatta beslut. Du är en ledare som drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten samt har ett brinnande intresse för att nå uppsatta mål. Som ledare drivs du av att motivera, coacha och involvera andra medarbetare och har en god kommunikationsförmåga, såväl med medarbetare som med kunder. Du är en ledare som är tydlig men samtidigt lyhörd i ditt ledarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du kan kommunicera flytande på svenska i tal och skrift och vi ser att du har körkort och tillgång till bil.

Södra erbjuder
I Södra uppmuntrar vi intern rörlighet och det finns olika karriärmöjligheter för dig som områdeschef inom företaget. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa merom våra förmåner här:  https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/   

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse och placering i Ronneby.

Vill du veta mer?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabella Westerlund 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta regionchef Håkan Benschjöld 0470- 598 01 .

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 12 januari.

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Områdeschef, skogsbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare Tills vidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1974967/6578?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Skog
Skogsudden
35189  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Lärare i engelska till gymnasial vuxenutbildning

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som vill undervisa i engelska och eventuellt annat ämne , i lokaler på Soft Center. Vi har ändamålsenliga och modernt utrustade utbildningslokaler och erbjuder en stimulerande och intressant studiemiljö. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att planera och hålla i undervisning i engelska på vuxenutbildningen samt sköta sedvanliga arbetsuppgifter som hör till lärarrollen. Du ansvarar även för att utvärdera och kvalitetssäkra din undervisning i ämnet för att hela tiden arbeta för en skola med hög nivå. Tillsammans med dina lärarkollegor kommer du att ingå i ett kollegialt sammanhang med hög kompetens.

Du kommer att ha en viktig roll för att våra elever ska nå vårt mål; att alla våra elever fullföljer sin utbildning.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig lärare i engelska som arbetar med eleven i fokus och kan anpassa din undervisning efter elevernas behov och progression.

Behörighet i ytterligare ämnen är meriterande.
Du har förmåga att motivera eleverna i deras lärande och skapa förståelse, kommunicera på ett lyhört sätt samt skapa goda relationer med elever och kollegor.

Du trivs med att arbeta i grupp men också självständigt. Då vi är en växande organisation bör du vara flexibel och lösningsinriktad.

Vi ser helst att du har erfarenhet från yrket.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 • Eller efter överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740213
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98a0453c-359b-4dc2-b7db-bc60886e8b6d&publishCode=AMS&TK=557db57b-a548-44fe-9f70-1bf9bdc90927
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde GYV
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till kommunal vuxenutbildning

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Kommunal vuxenutbildning, (gymnasial- grundläggande och särskild utbildning för vuxna) i Ronneby har idag ca 500 studerande från många delar av världen. Utbildningen styrs av nationella styrdokument och ska planeras utifrån individens behov och förutsättningar.

Den kommunala vuxenutbildningen finns på Soft Center i Ronneby, i moderna, ljusa lokaler med utmärkt teknisk utrustning.

Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje och engagemang där allas insats är viktig för trygghet, lärande och god integration.


ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta som vägledare inom skolformen kommunal vuxenutbildning där gymnasial- grundläggande och särskild utbildning för vuxna ingår. Arbetet utgår från nationella styrdokument, där individens förutsättningar och behov är i fokus. Alla elever som behöver vägledning ska få det och för varje elev ska det upprättas en individuell studieplan där du som vägledare har en betydande roll. Du planerar, genomför och följer upp arbetet, både självständigt och tillsammans med andra.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och som har tidigare erfarenhet av arbete inom yrket, gärna med vuxna.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och som har förmåga att kunna vägleda både enskilt och ge information i större grupper. Du ska vara tydlig, flexibel och initiativrik, då uppdraget kräver ett stort personligt ansvar.

Erfarenhet av arbete med och elevadministrativa system såsom exempelvis Extens är meriterande.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Du söker tjänsten hos oss genom länken i denna annons. OBS! skicka inte din ansökan via e-post eller brev.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Studievägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740178
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38c65c24-3614-4d35-8958-a5068578e142&publishCode=AMS&TK=3107f8cd-632b-4e2d-a533-a894a64123d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinförare

Som maskinförare arbetar du främst med att lossa, lasta och sortera olika avfallsslag för behandling genom att framföra hjullastare/materialhanterare. I arbetet ingår även att utföra vissa provtagningar och kontroller på anläggningen. Vid behov avlöser du andra chaufförer. Du arbetar ständigt för en säker och effektiv arbetsplats och bidrar även till att upprätthålla de krav verksamheten lyder under.

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Du ska ha körkort för hjullastare och körkort med behörighet C och CE samt erfarenhet av att köra hjullastare.
Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska. Goda datorkunskaper är meriterande.
Som person är du ansvarstagande med hög arbetsmoral. Du är flexibel och trivs med att jobba med andra människor.


Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag med som arbetar med el, värme, vatten, renhållning och IT. Företaget har ca 110 anställda och omsättningen är 300Mkr per år. Företagets målsättning är att kombinera miljöansvar med ekonomisk effektivitet.

Som maskinförare kommer du tillhöra verksamheten Renhållning.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnge löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 2018/01
Webbplats:
Epostadress: jobb@miljoteknik.ronneby.se
Övrigt: Intervjuer och anställning kommer att ske löpande
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby Miljö & Teknik AB
Stadshuset
37280  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se/miljoteknik
  
Platsannons

Enhetschefer till Äldreförvaltningen

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt, med både hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill vara med och forma framtidens äldreomsorg tillsammans med oss i Ronneby kommun. Vi söker chef till korttidsboende och vård- och omsorgsboende. Som chef hos oss har du medborgarna i fokus när du arbetar mot uppställda mål.

Som chef i äldreförvaltningen kommer du verkställa beslut enligt gällande lagar, mål, riktlinjer och policys. Ditt ledarskap kännetecknas av tydlighet och förmåga att visualisera mål och vision så varje medarbetare förstår sin roll och del. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och att du kan se händelser ur ett helhetsperspektiv genom att utveckla och följa upp verksamheten och tänka långsiktigt.

Chefens roll innebär att arbeta för ett positivt arbetsklimat och verka för att alla medarbetares ansvar tydliggörs och utvecklas.

Är du nyfiken och intresserad så får du här en möjlighet att ingå i ett team med engagerade chefer i en verksamhet där det är högt i tak. Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling.

Du kommer få en plan för din introduktion innan du börjar hos oss och du har en mentor under introduktionstiden.

Du kan alltid komma på ett studiebesök hos oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Tidigare chefs- och ledarerfarenhet med ansvar för kvalitet, ekonomi, medarbetare och arbetsmiljö är meriterande.
Arbetet ställer krav på goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Körkort B är ett krav

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Rekryteringsarbetet sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Äldreomsorgschef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A735482
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7da551a-27a8-4531-99ec-ca44ed2de89d&publishCode=AMS&TK=f0c87a42-6a17-446d-a819-388bdb99312d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Äldreförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fordonselektriker sökes!

Om tjänsten
Ikett söker nu för kunds räkning strax utanför Ronneby en fordonselektriker.

Som fordonselektriker kommer du att arbeta med bla elschema, ritningsläsning och viss programmering.
Viss yttre montering kommer att ingå i dina arbetsuppgifter.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid med start enligt överrenskommelse.

Vi ser att du som söker bor i närområdet!

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som fordonselektriker eller motsvarande kunnskaper. Ett krav är att du som söker har körkort och tillgång till egen bil.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fordonselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens: 5925
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5925&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Tredalagatan 3
29134  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Handläggare vid överförmyndarnämnden

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Överförmyndarnämnden är en för kommunen obligatorisk nämnd, som har som en av sina huvuduppgifter att granska det arbete som utförs av gode män och förvaltare i den egna kommunen.

Till nämndens förfogande finns tre handläggartjänster samt en assistentjänst vilka på delegation arbetar med de ärenden som faller under nämndens ansvarsområde.

Överförmyndarnämndens handläggare tillhör organisatoriskt Enheten för samordning, utveckling och sekretariat inom Kommunledningsförvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som handläggare vid Överförmyndarnämnden idkar du myndighetsutövning.
Du deltar i det granskningsarbete som görs för att kontrollera gode män i deras uppdrag. Du arbetar också med rekryteringen av gode män och innan en god man förordnas av tingsrätten utför du som handläggare en del av det förberedande utredningsarbetet.
Arbetet som handläggare innebär kontakter med gode män, huvudmän och anhöriga samt tingsrätt och andra myndigheter. Detta görs genom skriftväxling, besök och per telefon. I arbetet ingår också administrativa arbetsuppgifter som posthantering, diarieföring, utskick, eftersökning av externa medel mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten, alternativt erfarenhet av arbete med överförmyndarfrågor eller från någon annan form av ekonomiskt/juridiskt arbete.

Du är som person strukturerad, noggrann och initiativrik. Du är engagerad, kan hantera komplexa frågor, analysera och lösa problem. Du måsta vara bra på att samarbeta samtidigt som ska du kunna planera och genomföra dina arbetsuppgifter till stor del självständigt, utifrån arbetsfördelningen i arbetslaget.
Du är också en god kommunikatör och måste kunna formulera dig som representant för den tillsynsmyndighet du företräder samt ha ett korrekt bemötande i övrigt.
Handläggarjobbet innebär ofta att du arbetar med många saker samtidigt, varför du måste vara en stresstålig organisatör.
Du måste vara van vid att använda dator som arbetsredskap och behärskar t ex Office. Vi använder oss av Wärna som diariesystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A738840
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7902de7a-6aca-4531-9110-d19d54c64eb9&publishCode=AMS&TK=d701b4ce-5166-4bce-b7b4-6d8124addea6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Kommunledningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till vår kund som är en kvinna på 63 år boende i Ronneby. Tjänsten ligger på ca 30%, i övrigt finns det behov av vikarie vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och ledighet.

Vår kund är rullstolsburen kvinna som lever med en CP-skada och behöver hjälp i alla dagliga sysslor såsom personlig hygien och handräckning. Hon behöver dessutom stöd för att planera och genomföra aktiviteter såsom möten för rehabilitering, träning och kost.

Vi tror att du är en glad, lugn, trygg och driftig person med mycket livserfarenhet och humor. Du är både bestämd och inlyssnande och har lätt för att följa rutiner. Det är viktigt att veta när du ska leda eller följa kunden i sin vardag. Har du erfarenhet inom vården ser vi det som meriterande.

I familjen finns periodvis hund, du är därför inte pälsallergiker. Kunden önskar också att du är rökfri.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Januari 2018

Kontaktperson: Malin Filling

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ 30%Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6674
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Vikarierande kurator till Blekinge Naturbruksgymnasium och Gymnasiesärskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Du kommer att arbeta på både Blekinge Naturbruksgymnasium och Gymnasiesärskolan - Sjöarpsskolan. Rektor för Naturbruksgymnasiet blir din närmsta chef.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en socionom med god kännedom om skolans uppdrag och social problematik. Kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande.

Som skolkurator ingår du i de båda skolornas elevhälsoteam. I elevhälsoteamet ansvarar du, tillsammans med övriga yrkesgrupper, för de val av insats/metod vi gör för eleverna utifrån frågeställning gjord av pedagoger eller annan personal.

Skolkurator deltar även aktivt i skolornas systematiska kvalitetsarbete med särskilt fokus på frågor kring trygghet, trivsel, kränkningar och diskriminering. I arbetet ingår att handleda pedagoger i psykosociala frågor kring elever. I arbetet som skolkurator ingår också samverkan med samhällets övriga resurser (socialtjänst, psykiatri, habilitering, fritid, polis m.fl.)

Vi söker en utåtriktad person med god pedagogisk förmåga och goda ledaregenskaper. Teamarbete och teamutveckling är viktiga delar i arbetet, varför god samarbetsförmåga är ett krav. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten är att du har:
• Examen från socionomutbildning.

• Erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar i behov av särskilt stöd.

• God förmåga att kommunicera i tal och skrift.

• God förståelse för och förmåga att utgå från vetenskap och beprövad erfarenhet i ditt arbete.

• Intresse, vilja och erfarenhet av att driva utveckling av elevhälsoarbete.

• Vana av att arbeta självständigt, ta eget ansvar och ta egna initiativ.

• Erfarenhet från arbete inom socialtjänsten eller som skolkurator liksom erfarenhet av arbete med unga med psykisk ohälsa samt unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

B-körkort


ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-04-03 Tjänsten är ett vikariat , upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A739399
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5b52616-d76a-47c4-913c-417911834641&publishCode=AMS&TK=64e108dc-f70a-4781-b835-ca5b59cb991c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i specialundervisning/specialpedagog på Snäckebacksskolan

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

I utbildningsförvaltningen, med cirka 900 anställda, arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. Snäckebacksskolan ligger centralt i Ronneby och är en 7-9-skola med cirka 500 elever. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du ska undervisa i specialundervisning alternativt arbeta som specialpedagog. Mentorskap för elever i årskurs 7-9 ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta tillsammans med andra lärare i ämnes- och arbetslag. Du vill arbeta ämnesövergripande och språkutvecklande i alla ämnen.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarexamen och legitimation som ger behörighet att undervisa i grundskolans senare år. Du ska ha erfarenhet av specialundervisning och av att arbeta som lärare i åk 7-9. Du anser att lärarjobbet är ett lagarbete med eleven i centrum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken. Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A738946
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=877d412e-fbf4-47fb-9fab-2f8eee1df1a2&publishCode=AMS&TK=96279c51-9396-4c53-9c6f-07926d9858e9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarier till Funktionsstöd

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt omsorg för personer med funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen söker nu medarbetare som är intresserade av att arbeta som timvikare (intermittent anställning) inom funktionsstöd.

Du kommer arbeta som resursförstärkning i form av timvikare.

Som timvikarie inom funktionsstöd kommer du med, ibland, kort varsel gå in och arbeta i verksamheten. Vikariaten kan sträcka sig från några timmar upp till heltid. Vi använder oss av bemanningssystemet Time Care Pool.

Som vår nya kollega erbjuder vi dig ett varierat arbete där du kommer att arbeta inom våra olika verksamheter.

Arbetet kommer växla mellan daglig verksamhet, gruppboenden, korttidsboende för barn- och ungdomar med funktionshinder, gruppboenden för psykiskt funktionshindrade och personlig assistans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor som har en funktionsnedsättning.

Som person ska du ha förmåga att bemöta den enskilde på bästa sätt. Du ska vara lyhörd, ansvarstagande och har en empatisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du bör vara flexibel och tycka att det är positivt och stimulerande att arbeta på olika enheter.


ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Dygnetrunt-verksamhet. Förändring av arbetstider kan ske med kort varsel. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A739016
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e27a85be-1b49-46fa-a4f8-dc6526478d27&publishCode=AMS&TK=2d7ed0b4-5fb4-4028-ae81-91374f68de44
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personal till Socialpsykiatriska teamet

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningens Socialpsykiatriska team arbetar med vuxna som har en psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning samt bor i eget boende. Missbruksproblematik förekommer i kombination med funktionsnedsättningen.

Insatsen utgår från LSS-handläggarens beslut om boendestöd och förläggs primärt till den enskildes hem. Utifrån beslutet görs en genomförandeplan som du och den enskilde sedan arbetar efter. Arbetet innebär att motivera och stödja så att den enskilde kan bli så självständig som möjligt och på ett bra sätt kunna hantera olika situationer som kan uppstå i vardagen. Du kommer att arbeta i ett team som har en samordnare, det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta och följer de rutiner och riktlinjer som teamet har.

Du ska förutom hembesöken dokumentera insatserna, samverka med berörda enheter och delta på nätverksmöten.

KVALIFIKATIONER
Du har eftergymnasial utbildning inom området psykiatri, socialpedagogik, är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du ska ha lätt för att samarbeta men också kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du är tydlig som person och att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med missbruksproblematik samt MI.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig utmärkt i svenska, i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 %. Schema. Arbetstiden är förlagd till kl 08-20 alla dagar i veckan. Teamet arbetar enligt årsarbetstid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A738485
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=360d97ad-cc62-4be1-b112-0372246e27e1&publishCode=AMS&TK=1a2ac1c8-641b-4e34-b314-43404c1f1acf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Funktionsstöd
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bilelektriker

Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken. I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd och Ydre Skåp AB i Österbymo.
Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc.

Vi tillverkar dessutom personlyftsystem för bilar, bussar och tåg samt U-SWING luftfjädringssystem för persontransportfordon. Dessa produkter förser vi påbyggnations företag i Norden med och tåg produkterna har vi kunder såsom Siemens, Ural Locomotives, Stadler mm.Under våren/sommaren väntar vi en volymökning i våra orderböcker och vi kommer därför att behöva stärka upp vår organisation för att klara av kommande volymer.

Vi söker nu 4 fordonselektriker/montörer med olika inriktningar till Euro-lans & Karosseriverken

Det kommer att vara ett varierande arbete med montering av bilinredning och bilutrustning av olika slag. Installation av diverse elektrisk utrustning, data och kommunikationsutrustning samt felsökning. Arbetet kräver noggrannhet då du får hantera order från ritning till färdiginstallerad produkt. Tempot är högt och vi förväntar oss att du själv vill lösa problem som uppstår. Du kommer inledningsvis få gå en internintroduktion gällande installation av företagets produkter, processer och flöden.

Vill du vara en del av ett växande företag med ambitioner? Är du en person med positiv attityd och en vilja att utvecklas? Då kan du vara vår nästa medarbetare

Du själv ska ha en vilja att utvecklas och vara flexibel. Du ska vara en social person som har lätt för att samarbeta. Du ska vara tekniskt intresserad och händig.
Vi förväntar oss inte att du har fullfjädrade egenskaper om bilar eller teknik. Vi räknar inte heller med att du kommer att lyckas med allt du tar dig för. Däremot räknar vi med att du satsar 100% och vågar lyckas.

Vi ser gärna att du har någon form av fordon eller el utbildning på gymnasienivå. Meriterande är om du tidigare jobbat med påbyggnad av fordon, bilelektronik eller har ett bilbyggarintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa el scheman och ritningsläsning

Att arbeta inom Nordic Vehicle innebär höga krav på disciplin och noggrannhet, som anställd i Nordic Vehicle får du ett fritt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats och företagskulturen innebär att vi har högt till tak och korta beslutsvägar. Att vi är ett litet bolag gör att samarbete och prestigelöshet är en förutsättning för vår framgång.

Om du vill pendla till jobbet är vägen från Ronneby nu färdigbyggd och tar inte mer ca 15 minuter. Vill du flytta hit drar du nytta av att huspriserna är bra och går fortfarande lätt att få mycket boende för pengarna. Har du familj märker du att kommunen satsat på kvalitet, även i kommunens mindre tätorter.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Susanne Appelkvist och nås på 0767-781516 eller på susanne.appelkvist@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Kommunikationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltiddagtid 100%enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5192
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Målinriktade säljare till Ronneby

Vill du lära dig allt om försäljning från grunden och vara del av ett härligt säljteam?

Vi söker dig med positiv energi som är utåtriktad, ambitiös och vill utvecklas tillsammans med teamet. För dig finns inga hinder, bara viljan att lära dig mer och nå/ överträffa uppsatta mål. Du är prestigelös och bidrar till att hela teamet mår bra, att vi peppar varandra och har kul på jobbet.

Vi har inga krav på tidigare erfarenhet inom försäljning, där lär vi dig allt från grunden!

Det är dock klart meriterande med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna där du haft någon form av kundkontakt.

Vi kräver goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt en god datorvana.

Nu söker vi fler medarbetare till vårt härliga team. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att sälja över telefon mot flera stora svenska kunder.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Ronneby vilket innebär att du alltid kommer att ha nära till ledningen inom företaget och utvecklingsmöjligheterna är stora.Facklig representant (unionen)

Ann-Marie Håkansson, anne-marie.hakansson@call4u.se

Tel. 0457-628100

Vi erbjuder:

- Fast timlön samt provision

- Gedigen introduktion och professionell säljutbildning

- Stöttande kunniga coacher

- Ett roligt arbete på en seriös arbetsplats med engagerade chefer och kollegor

- Möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget.

Vill du arbeta med ett härligt, positivt team, utvecklas personligen och ha kul på jobbet; tveka inte, sök redan idag!

Vi söker dig med positiv energi som är utåtriktad, ambitiös och vill utvecklas tillsammans med teamet. För dig finns inga hinder, bara viljan att lära dig mer och nå/ överträffa uppsatta mål. Du är prestigelös och bidrar till att hela teamet mår bra, att vi peppar varandra och har kul på jobbet.

Vi har inga krav på tidigare erfarenhet inom försäljning, där lär vi dig allt från grunden!

Det är dock klart meriterande med ett par års arbetslivserfarenhet, gärna där du haft någon form av kundkontakt.

Vi kräver goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt en god datorvana.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Ronneby vilket innebär att du alltid kommer att ha nära till ledningen inom företaget och utvecklingsmöjligheterna är stora.Facklig representant (unionen)

Ann-Marie Håkansson, anne-marie.hakansson@call4u.se

Tel. 0457-628100

Vi erbjuder:

- Fast timlön samt provision

- Gedigen introduktion och professionell säljutbildning

- Stöttande kunniga coacher

- Ett roligt arbete på en seriös arbetsplats med engagerade chefer och kollegor

- Möjlighet att utvecklas och avancera inom företaget.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi ser helst att du kan jobba heltid, men även deltid kan diskuteras.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://karriar.call4u.se/jobs/62130-malinriktade-saljare-till-ronneby
Epostadress: ansokan@call4u.se
Övrigt: Kontakta via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Call4U Contactcenter AB
Fridhemsvägen 15
37238  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.call4U.se
  
Platsannons

Familjebehandlare till Råd och stöd familj

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två nya kollegor till Råd och stöd familj. På Råd och stöd familj arbetar vi med öppenvård för barn och ungdomar mellan 0 och 18 år samt deras familjer. Enheten strävar efter att utföra ett kvalificerat förändrings- och behandlingsarbete på hemmaplan. Vi strävar mot ett evidensbaserat socialt arbete, men det ska även finnas öppenhet för okonventionella lösningar när så behövs.

Som familjebehandlare kommer du att arbeta utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt. Det innebär bl a att öppenvårdens insatser präglas av familjearbete och nätverksarbete där individuella insatser kan vara ett nödvändigt komplement. Arbetet utgår från det enskilda barnets/ungdomens och dennes familjs behov.

Du kommer att ha ett nära samarbete med personer inom organisationen och med externa aktörer för att tillsammans kunna göra den bästa lösningen för barnet/ungdomen och familjen.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn, ungdom och familj.

Önskvärt är att du har för området adekvat vidareutbildning. Särskilt meriterande är det med vidareutbildning i familjeterapi steg 1, Marte Meo, IHF, HAP, CPU, RePulse, Komet och motsvarande utbildningar.

Arbetet i öppenvården innebär arbete i team vilket ställer krav på att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

För tjänsten erfordras körkort B.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Arbetstiden är främst dagtid men kvällsarbete förekommer. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A738522
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a7bd4f70-ed28-4b69-be4b-df4a4a4ff334&publishCode=AMS&TK=8cac630f-45c5-4ca3-bebf-5292e511f98d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Individ och familjeomsorg
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personal till resursen, funktionsstöd

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen omfattar enheterna individ- och familj samt funktionsstöd.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett resursteam inom funktionsstöd.

Arbetet utgår alltid från den enskildes behov och syftar till att den enskilde ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Arbetet kommer att växla mellan daglig verksamhet, gruppboenden, korttidsboende för barn- och ungdomar med funktionshinder, gruppboenden för psykiskt funktionshindrade och personlig assistans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med inriktning mot funktionshinderområdet, stödpedagogutbildning eller barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot funktionshinderområdet.

Arbetet kräver en hög grad av flexibilitet och som resurspersonal täcker du upp bemanningsbehov i verksamheten. Det är därför av stor vikt att du tycker att det är positivt och stimulerande att arbeta mot samtliga ärenden inom funktionsstöd samt att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Du ska kunna hålla dig ájour om vad som händer i verksamheten och på funktionsstöd samt vara väl förtrogen med dokumentation och genomförandeplaner.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Varierande arbetstider (dag/kväll/natt/helger) Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A738760
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ad2c8f9b-d30b-4e25-88ef-834bd2b1955d&publishCode=AMS&TK=3fa17971-9351-4e19-b5df-d0768dbb5517
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i SvA och förberedelseklass på Snäckebacksskolan

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

I utbildningsförvaltningen, med cirka 900 anställda, arbetar vi efter den "röda tråden", en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi söker tre lärare i Svenska som andraspråk med placering för närvarande på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. Snäckebacksskolan ligger centralt i Ronneby och är en 7-9 skola med cirka 500 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i SvA och förberedelseklass i åk 7-9. Du kommer tillsammans med andra lärare att arbeta med nyanlända elever och elever i behov av SvA. Du vill arbeta ämnesövergripande och språkutvecklande i alla ämnen.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och legitimation som ger behörighet att undervisa i SvA i grundskolans senare år. Du anser att lärarjobbet är ett lagarbete med eleven i centrum.

Erfarenhet av att arbeta som lärare i förberedelseklass eller med SvA i grundskolan är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A738833
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=54e5c211-9a93-4eff-8133-31b685a74e8a&publishCode=AMS&TK=62431a00-9539-4da8-8828-04c92e6bbb13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se
  
Platsannons

Extrajobb som personlig assistent till 6-årig flicka i Ronnneby

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi är en familj på två vuxna och tre barn varav ett av våra barn har en medfödd utvecklingsstörning med komplicerad epilepsi vilket gjort att hon beviljats personlig assistans. Vi söker nu dig som vill och kan arbeta lite då och då enligt överenskommelse som vi gör tillsammans.

Lite mer om vår dotter är att hon behöver ständig tillsyn pga epilepsin. Hon har knapp i magen och sondmatas med ketogen kost. Hon kommunicerar inte med ord utan har sitt eget sätt att kommunicera på och vi håller på att införa tecken. Man lär sig efterhand att känna igen hennes ljud och vad de betyder. Flickan är glad och social och gillar när man pratar med henne. Att gå ut och gå och att gunga är en aktivitet som uppskattas väldigt mycket.
Arbetsuppgifterna innefattar tex hämtning på förskolan, uppmätning och uppvärmning av mat, sondmatning via PEG, personlig omvårdnad, stimulerande aktiviteter och träning.

Du som assistent bör vara ansvarsfull, noggrann, lyhörd och flexibel. Vi önskar att du har ett genuint intresse för barn och är rökfri. För oss är det viktigt att du är lugn och trygg och har lätt för att anpassa dig till familjens behov. Körkort är önskvärt.

Vi som föräldrar kommer att se till så att du får en bra introduktion och känner dig trygg med dina arbetsuppgifter.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen eftersom du kommer att arbeta med en minderårig. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är några veckor.

Urval sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 1-50% Timvikarie, Minst 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/816/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Fabriksgatan 3 A
22236  Lund Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Kock med erfarenhet av styckning sökes till Ronneby

Restaurang Blekan har en mix av nyttiga, spännande och populära rätter som tilltalar dagens gäster. Vi följer idén om att tillfredsställa våra kunder genom att laga god mat, ha trevlig personal som ger bra service. Med priser som även passar en sparsam plånbok.

Vi söker nu en rutinerad kock gärna med erfarenhet som styckmästare. Du ska vara kunnig, stresstålig och strukturerad.

Utbildning är meriterande med inget krav.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@blekan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Blekan
Övre Brunnsvägen 30
37236  RONNEBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Elevassistent grundskola/grundsärskolan 7-9

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Kallingeskolan är belägen i Kallinge tätort med ortens kommunbibliotek i samma byggnad och med närhet till både natur och centrum. På skolan finns idrottshall/simhall och bra utemiljö. Skolan har också en cafeteria.

Kallingeskolan har en rektorsexpedition med tre rektorer och administration som arbetar tillsammans. På skolan finns också skolsköterska och kurator. Totalt finns här drygt 500 elever och 90-95 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som kan se varje elevs talang och vill utveckla deras styrkor!

Du kommer att arbeta som elevstödjare på Kallingeskolans grundskola/grundsärskola åk7-9.
Grundsärskolan har länge funnits på Kallingeskolan och är en naturlig del av skolan, där den lokalmässigt finns i samma byggnader som grundskolans F-9. Just nu planeras för ett bättre nyttjande av lokalerna för att underlätta integrering av hela särskolan 1-9. Arbetet med grundsärskolans elever bedrivs i arbetslag med pedagoger och elevstödjare sida vid sida. Vi strävar efter att använda den kompetens som finns för att få optimala lösningar så att våra elever når sina mål. På skolan finns stora möjligheter till inkludering för eleverna, genom samverkan med grundskolan.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en elevassistentutbildning och det är meriterande om du kan teckenstöd. Du ska också ha ett brinnande intresse för eleverna och deras möjlighet att utvecklas med rätt stöd. Vi välkomnar manliga sökande eftersom det är pigga pojkar som behöver stöd.

Vi ser gärna att du har arbetat inom grundskolan/särskolan tidigare.

Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
I utbildningsförvaltningen, med cirka 900 anställda, arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie-och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 eller snarast enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-12 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A738483
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=154a16c2-6277-49df-8819-c4b065db8c75&publishCode=AMS&TK=caaae690-7027-4288-aee8-97716d239a99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se/
  
Platsannons

Maskinoperatör till industriföretag i Ronneby

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta som maskinoperatör och underhåll av pressverktyg. Du jobbar med pressning, fräsning, svarvning, slipning och gnistring till energi-, fordon- och industrikunder. Du jobbar i ett team i vår kunds produktion. Det är viktigt med stort kunnande av underhållsteknik och vilja att lära sig nytt och utvecklas.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har ett brett tekniskt kunnande och intresse, gärna med verkstadsteknisk utbildning. Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av att jobba som maskinoperatör. Som person är du samarbetsvillig, engagerad och väldigt kvalitetsmedveten.

Om företaget
På DIGMA Rekrytering är vi specialister på att matcha rätt person med rätt jobb. Genom vårt breda kontaktnät och erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg genom hela rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 31
Webbplats: http://digmarekrytering.se/annons/?jaid=31
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIGMA Rekrytering AB
Norrgatan 17
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.digmarekrytering.se/
  
Platsannons

Lideta söker Verksamhetschef till Olofström!

Vi söker nu en verksamhetschef till Olofström då vår nuvarande verksamhetschef går vidare till nya utmaningar efter många års tjänst.

Mottagningarna i Olofström är Familjeläkarna och Läkehjälpen.
Personalgruppen består av 30 personer och totalt är det ca 8500 listade patienter på vårdcentralerna.
Båda verksamheterna är fullt utrustade och personalgruppen består bland annat av allmänläkare, st-läkare, distrikts-sköterskor, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut, KBT-terapeut samt sekreterare.

Familjeläkarna och Läkehjälpen har ett väldigt gott rykte i Blekinge där bland annat Familjeläkarna i Olofström blev utsedd till bästa vårdcentral i Blekinge i Nationella Patientenkäten (NPE) 2016 och Läkehjälpen blev utsedd till 4e bästa!

Ambitionen är att genomföra en sammanslagning av Familjeläkarna och Läkehjälpen till en stor verksamhet i nya fräscha lokaler i Olofström under 2018.

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.
Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder.
Totalt arbetar cirka 375 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Om tjänsten 
Som verksamhetschef är du ansvarig för att leda och driva organisationen framåt i enlighet med uppsatta mål och lagda strategier. Chefsrollen är en kombination av både strategiskt och operativt ledarskap där du har ansvaret för vårdcentralernas ekonomi, verksamhet och medarbetare. 
Till din hjälp har du våra stödfunktioner som ekonomi, it och rekrytering på huvudkontoret. 
Som verksamhetschef ingår du i Lideta Hälsovårds ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår regionchef som är placerad i Blekinge. 
En fördel i det mindre vårdbolaget är de korta beslutsvägarna, nära kollegialt samarbete inom ledningsgruppen och ett huvudkontor som stödjer dig i ditt chefsarbete.

Kvalifikationer
Du är akademiskt utbildad inom ett vårdyrke och har lång erfarenhet av svensk sjukvård. Viktigt är att du har en mångårig erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete, gärna från primärvården.
Du är mål- och resultatinriktad, kan tänka strategiskt ur ett helhetsperspektiv, samt har en god förmåga att planera, organisera och följa upp din verksamhet.
Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad är 100 %. 
Vi intervjuar löpande och tillträde är under våren 2018.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarig på telefon 0709-705185. 
Vi ser varmt fram emot Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-10
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18235-lideta-halsovrd-ab-ronneby-lideta-soker-verksamhetschef-till-olofstrom/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Lärare grundskolan åk 4-6

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Tjänsten är placerad på Espedalsskolan i Ronneby skolområde. På skolan finns i dag cirka 180 elever i F- 6 och cirka 30 anställda. Espedalsskolan är en skola som präglas av glädje i en kulturell mångfald. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare med undervisning i årskurs 4-6 på Espedalsskolan. Skolan arbetar utifrån ett tvålärarsystem med två pedagoger kopplade till varje klass där klassläraruppdraget delas mellan pedagogerna. Detta skapar goda förutsättningar att arbeta i både helklass med flera pedagoger i klassen och halvklass/flexibla grupper utifrån elevens behov och aktuellt arbetsområde


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i grundskolan åk 4-6.

Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll med förtrogenhet i LGR11, flexibel, positiv och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-26 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738189
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04104b5b-47c7-4b30-bf1c-1735642b26d0&TK=b480081b-d843-45f4-bde3-3f9703b29e5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare/Specialpedagog på Espedalsskolan

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola och särskola till gymnasie-och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Espedalsskolan är en F-6-skola och ingår i Ronneby skolområde. På skolan finns cirka 175 elever och 30 anställda.
Undervisningen i klasserna bygger på ett tvålärarsystem där vi eftersträvar två pedagoger i klassen samtidigt eller en lärare i mindre grupp.
Espedalsskolan är en skola som präglas av glädje och lärande i en kulturell mångfald. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet utgörs av undervisning med elever i behov av särskilt stöd, samt upprättande av åtgärdsprogram och pedagogiska utredningar.
I din roll som specialpedagog ingår även handledning och pedagogiskt stöd till övriga pedagoger på skolan.
Du ingår tillsammans med rektor och skolsköterska samt kurator i skolans elevhälsoteam och representerar elevhälsan i Råd och Stödteamets arbetsmöten kring skolans ärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad grundskolelärare med lärarlegitimation för undervisning i grundskolans åk 1-6, samt examen som speciallärare eller specialpedagog.

Du har ett stort intresse av elevers lärande, IKT och dess pedagogiska möjligheter. Du arbetar både självständigt och i samarbete med övriga pedagoger på skolan. Du är flexibel och kan anpassa ditt arbete till såväl elevernas som verksamhetens behov med förankring i LGR11

Behörighet att undervisa i svenska som andraspråk och/ eller erfarenhet av specialundervisning är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Är du intresserad av att höra mer om hur vi arbetar på skolan är du välkommen att kontakta vår rektor eller förstelärare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken. Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738176
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a1677634-7c26-4285-b045-8b4776b96e45&TK=1fc30a56-9a5e-4d68-9901-89941909c362
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se/Espedalsskolan
  
Platsannons

Kurator skolområde Kallinge

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Vi söker en kurator som kommer att arbeta mot Eringsbodaskolan, Hallabroskolan, Backarydskolan, Johannishusskolan och Listerbyskolan. Du ingår i skolans elevhälsoteam.

ARBETSUPPGIFTER
Skolkurator tillför social och psykosocial kompetens på individ-, grupp-, organisations- och samhällsnivå för att främja elevers lärande och utveckling. I det skolsociala arbetet ingår att skapa möjlighet till förändring och utveckling utifrån en helhetssyn, både i det enskilda elevarbetet och i det övergripande förebyggande arbetet. Skolkurator samverkar och samarbetar inom och utom organisationen.
Arbetsuppgifterna och metoderna är direkta och/eller indirekta.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en socionom med god kännedom om skolans uppdrag och social problematik. Kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande.

Vi söker en utåtriktad person med god pedagogisk förmåga och goda ledaregenskaper. Teamarbete och teamutveckling är viktiga delar i arbetet, varför god samarbetsförmåga är ett krav. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.

Du måste ha körkort för personbil.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Du söker tjänsten hos oss genom länken i denna annons. Obs! skicka inte din ansökan via e-post eller brev.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50%-75% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A737645
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=846897f3-a894-4378-917e-21d7a8dc84ce&TK=7688745f-5d66-49ad-a357-22c282238094
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef till Astar Region Syd, Kalmar/Blekinge

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 60 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seVill du vara med och utveckla morgondagens stjärnor på arbetsmarknaden? ASTAR växer och söker nu en framåtsträvande enhetschef till Region Syd, Kalmar/Blekinge
ASTAR söker enhetschef till Region Syd, för orterna Kalmar, Oskarshamn, Ronneby, Västervik och Karlskrona.

Astar har haft en otrolig utveckling under de senaste åren och mångdubblat sin verksamhet, vi verkar i en bransch som konstant förändras. Vi är en värdegrundsstyrd verksamhet som alltid strävar efter att utvecklas och bryta normer. Att göra saker annorlunda och sätta individens utveckling i fokus. Vi genomsyras av att ha ett värdskap i världsklass och mångfald och arbetsglädje är en naturlig del av vår kultur.

Om Jobbet

Som enhetschef kommer du att ett helhetsansvar för dina egna verksamheter, vilket i korthet innebär driva och utveckla verksamheten både pedagogiskt och affärsmässigt.

Du ansvarar för att verksamheten håller hög kvalitet, att avtal efterlevs att våra koncept och metoder utvecklas på dina enheter, att budget och ekonomi når sina mål, samt att bemanna verksamheten utifrån behov. Du kommer att ha personalansvar  på dina enheter och rapporterar till Regionchefen. I din roll omgärdas du av professionella kollegor i affärsstöden HR, ekonomi, inköp, IT, marknad och administration m.m.

Vem är du?

Du är en individ som självklart besitter kraven för enhetschef dvs. gärna eftergymnasial utbildning. Vi lägger stor vikt på är dina personliga egenskaper och  förmågor

Några av de förmågor och egenskaper kan vara;

- affärsmässig
- van att skapa resultat
- entreprenörsanda
– se affärsmöjligheter
- ledarförmåga-  dokumenterat god ledarförmåga
- framåtsträvande- att leda i en ständig utveckling
- kommunikativ-är tillgänglig, tydlig och skapar förståelse och engagemang för vårt uppdrag
- effektiv- resurs optimerar för god måluppfyllelse

Du behöver vara en individ som gillar att jobba i snabbfotade miljöer och som trivs med våra värdegrunder.

Mod, Kraft & Passion, med hjärta!

Varmt välkommen med din ansökan, sök idag, vi genomför ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Utbildningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse Provanställning t.o.m.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: 2017/493
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182268/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thorengruppen executive, Enhetschefer Rektorer ASTAR
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

*F-3-lärare till vår spännande skola i Ronneby*

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.Som lärare hos oss får du en unik chans att vara med och forma och utveckla inte bara dina elever och ditt ämne utan också verksamheten.

Tillsammans skapar vi Sveriges bästa skolor. Vi har högt till tak och stöttar varandra, en positiv inställning till vårt arbete och varandra gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår skola och vill ge det bästa vi kan till våra elever.

Thoren Framtid ägs av Thorengruppen, ett svenskt bolag med säte i Umeå, och med en engagerad ledning. Tillsammans med över 1000 kollegor i koncernen, från förskola upp till vuxenutbildning, tar vi nya steg och fortsätter att utveckla vår skola till en av Sveriges bästa. Vi arbetar med vår värdegrund och hur våra grundskolor ska sticka ut och vara de bästa.

Vill du vara med oss på denna resa och väcka nyfikenhet och upptäckarglädje bland elever och skapa en fantastiskt skola?

Till våren söker vi en lärare till årskurs 1.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill möta barnen och introducera dem i skolan och få dem intresserade av att fortsätta utforska och lära.

Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta i mångkulturell miljö och att du har en pedagogisk utbildning med behörighet att undervisa i årskurs F-3.

Som pedagog är du inspirerande och engagerad. Därför utgår din undervisning från ett inkluderande perspektiv med alla elevers behov och förutsättningar i fokus. 

Målmedvetenhet, beslutsamhet och flexibilitet är bra egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och våra relationer till dem som finns omkring oss, både elever, föräldrar och kommun.

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, vi tillämpar provanställning vid nyrekrytering.

Ferietjänst med tillträde 8 januari 2018.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna vår rektor

Caj Eriksson

Tel: 0706-60 66 50

E-mail: caj.eriksson@thorenframtid.se

________________________      Obs vi tar inte emot ansökningar via mail
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 9 januari 2016 Provanställning t.o.m.Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/499
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182404/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistläkare inom allmänmedicin till Kallinge vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Kallinge vårdcentral har cirka 11 200 listade patienter och har en läkarmottagning kopplad till sig som ligger i Bräkne-Hoby. Vårdcentralen har idag fasta läkare samt utbildningsläkare ST och AT-läkare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är beredda att erbjuda;
• en fast anställning med god löneutveckling
• möjlighet att själv utforma mycket av dina arbetsvillkor
• möjligheter till att bedriva forskning och utvecklingsarbete
• en välfungerande vårdcentral med väl samarbetad personal
• intressanta utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet
• och vi erbjuder variation i arbetet, från BVC till äldrevård.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad läkare med specialisering inom allmänmedicin.

Vi ser att du som söker är allmänspecialist. Även du som är Leg läkare med intresse för ST i allmänmedicin, är välkommen att söka. Handledning är en naturlig del i arbetsuppgifterna och har du erfarenhet av detta är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning så du bör ange löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: A735009
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7c001e03-a44f-4537-a10f-92bf24bc0aa4&TK=33796081-fb40-43cd-8dce-5e6cd496cda9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Kallinge vårdcentral
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Socialförvaltningen

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt omsorg för personer med funktionsnedsättningar.

Socialförvaltningens HSL-team består av arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskor. Vi tycker att teamsamverkan är viktig för att se hela människan och för att kunna ge våra brukare så bra hälso-och sjukvårdsinsatser som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med brukare inom LSS-verksamhetens särskilda boenden och dagliga verksamhet samt inom socialpsykiatrins särskilda boenden och sysselsättning

Ditt uppdrag kan handla om att ta tillvara och utveckla fysiska, kognitiva, kommunikativa och sociala färdigheter. En del i detta är att prova ut, anpassa och förskriva olika hjälpmedel. Ibland sker arbetet i team med andra yrkesgrupper, exempelvis sjukgymnast, sjuksköterskor, enhetschefer och baspersonal. Ytterligare en uppgift för arbetsterapeuten är att handleda och stödja baspersonal och brukare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet ser vi det som meriterande.

För att lyckas i tjänsten arbetar du självständigt och tar eget ansvar i din profession. Du värderar teamarbete högt och har ett stort intresse av att arbeta med personer i behov av habilitering. Som person är du stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en utmanande vardag tillsammans med oss inom Socialförvaltningen i Ronneby kommun.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A736594
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0fc0715b-ea3b-458c-bc1d-d9487938d1b7&TK=fceea7f9-c939-4e53-9d9d-5d584eeb64d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Funktionsstöd
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier inom förskola

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen söker nu medarbetare med utbildning till timanställningar inom förskolan.

Du kommer arbeta som vikarie eller resursförstärkning.
Som vikarie inom förskolan kommer du med, ibland, kort varsel gå in och arbeta i förskolan. Vikariaten kan sträcka sig från några timmar upp till heltid. Vi använder oss av bemanningssystemet Time Care Pool.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha ett stort intresse för barn och deras utveckling. Du bör vara flexibel, positiv och ha god samarbetsförmåga.

Har du en slutförd utbildning med pedagogisk inriktning är det meriterande.

Eftersom arbetsplatserna finns i hela Ronneby kommun är det en fördel med körkort och tillgång till bil.

Utdrag från polisens belastningsregister är ett lagstadgat krav.

ÖVRIGT
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A736549
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8fd91af9-5da3-41b1-945c-52cba7ad9169&TK=1b21bfb9-399c-4579-82db-e8bda35bdde1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida: http://www.ronneby.se/sv/utbildning-och-barnomsorg/
  
Platsannons

Lärare i Lantbruksämnen på Blekinge Naturbruksgymnasium

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen är vi cirka 2 300 anställda som arbetar för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Blekinge Naturbruksgymnasium är en kommunal gymnasieskola. Vi är en mindre skola med cirka 110 elever. Personalen består bland annat av pedagoger och instruktörer. Vi arbetar för att alla elever skall känna sig sedda och få lära på sitt sätt. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i första hand att arbeta med elever som har inriktning Lantbruk.
Tjänsten kräver ett stort intresse av att lära ut, där såväl teoretisk som praktisk undervisning ingår. Vårt skoljordbruk är en viktig bas i lärandet.
Förståelse för ungdomars olika kunnande och utveckling i livet är andra viktiga förmågor som är önskvärda.
De kurser på lantbrukssidan som är aktuella handlar bland annat om växtodling, lantbruksmaskiner, serviceteknik och byggnadsunderhåll. Eventuellt även undervisning i grävmaskin.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en lämplig utbildning så som Lantmästare eller Agronom.
Att vara behörig lärare är meriterande men vi välkomnar även dig som är beredd att läsa in lärarbehörigheten.
All arbetserfarenhet är positiv, dock är lantbrukserfarenhet av bland annat växtodling och maskiner nödvändig. Erfarenhet av jordbruksarbete och maskinhantering är ett måste. Även erfarenhet av arbete med djur inom lantbruket är önskvärd.
Har du god grävmaskinsutbildning och skulle kunna undervisa i detta är det ett alternativ till ovan erfarenheter.

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och har ett brinnande intresse för eleverna och deras arbete mot sina mål.

Du måste ha körkort med minst B-behörighet.

ÖVRIGT
I Utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Lantmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A735011
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=86bc522c-3d5c-4880-b3af-849b00ddd34d&publishCode=AMS&TK=26d56056-9a4b-440a-9fc7-61732a80e6b8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Blekinge Naturbruksgymnasium
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.blekingenaturbruksgymnasium.se/
  
Platsannons

Lärare i Lantbruksämnen på Blekinge Naturbruksgymnasium

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen är vi cirka 2 300 anställda som arbetar för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.

Blekinge Naturbruksgymnasium är en kommunal gymnasieskola. Vi är en mindre skola med cirka 110 elever. Personalen består bland annat av pedagoger och instruktörer. Vi arbetar för att alla elever skall känna sig sedda och få lära på sitt sätt. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i första hand att arbeta med elever som har inriktning Lantbruk.
Tjänsten kräver ett stort intresse av att lära ut, där såväl teoretisk som praktisk undervisning ingår. Vårt skoljordbruk är en viktig bas i lärandet.
Förståelse för ungdomars olika kunnande och utveckling i livet är andra viktiga förmågor som är önskvärda.
De kurser på lantbrukssidan som är aktuella handlar bland annat om växtodling, lantbruksmaskiner, serviceteknik och byggnadsunderhåll. Eventuellt även undervisning i grävmaskin.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en lämplig utbildning så som Lantmästare eller Agronom.
Att vara behörig lärare är meriterande men vi välkomnar även dig som är beredd att läsa in lärarbehörigheten.
All arbetserfarenhet är positiv, dock är lantbrukserfarenhet av bland annat växtodling och maskiner nödvändig. Erfarenhet av jordbruksarbete och maskinhantering är ett måste. Även erfarenhet av arbete med djur inom lantbruket är önskvärd.
Har du god grävmaskinsutbildning och skulle kunna undervisa i detta är det ett alternativ till ovan erfarenheter.

Det krävs att du har god samarbetsförmåga och har ett brinnande intresse för eleverna och deras arbete mot sina mål.

Du måste ha körkort med minst B-behörighet.

ÖVRIGT
I Utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn.

Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A735006
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=12e725df-58b7-4bf1-bec1-fec6e875614a&publishCode=AMS&TK=c737fbe7-2fc0-4836-a170-6b334d7a3253
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Blekinge Naturbruksgymnasium
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida: http://www.blekingenaturbruksgymnasium.se/
  
Platsannons

Personlig assistent, 55 % i Ronneby

Vi söker omgående en personlig assistent till en 10-årig tjej i Ronneby kommun. Tjänsten är schemalagd på ca 55 %, em, kvällar och helger. Under skollov ska du kunna arbeta även dagtid. Du arbetar i brukarens hem.

Vi letar efter dig med undersköterskeutbildning eller barn- och fritid samt gärna erfarenhet av arbete med funktionshinder. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du ska vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Arbetet ger många möjligheter men ställer stora krav på att du som assistent har en bra förmåga att avläsa behov och önskemål, utan att dessa alltid uttrycks verbalt. En merit är om du kan tecken som stöd. Arbetstempot är blandat. Du får ej vara allergisk mot djur.

Arbetets karaktär gör att enbart kvinnliga sökande är aktuella.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2017-12-31


Vi letar efter dig med undersköterskeutbildning eller barn- och fritid samt gärna erfarenhet av arbete med funktionshinder. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper.
Du ska vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov.
Arbetet ger många möjligheter men ställer stora krav på att du som assistent har en bra förmåga att avläsa behov och önskemål, utan att dessa alltid uttrycks verbalt. En merit är om du kan tecken som stöd. Arbetstempot är blandat. Du får ej vara allergisk mot djur. Arbetets karaktär gör att enbart kvinnliga sökande är aktuella.


Fixa Assistans AB är ett assistansföretag som ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team.
Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidIntroduktion och tillträde omgående. 40%-60%Individuell lön enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: B230.1
Webbplats:
Epostadress: info@fixaassistans.se
Övrigt: Skriftlig ansökan inklusive meritförteckning samt referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Strandskyddshandläggare

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med dispensprövning och tillsyn enligt miljöbalken gällande strandskydd. Då vår verksamhet är under utveckling finns även möjlighet att kombinera tjänsten med andra uppgifter inom miljöbalkens områden eller PBL, handläggning och/eller tillsyn.

I ditt arbete ingår att ha mycket kontakt med allmänheten, företagare och andra myndigheter. Arbetet ställer krav på självständighet men du kommer att ingå i en arbetsgrupp med erfarna kollegor som kan ge stöd vid behov.
Tillllsynsärenden kan handla om t ex samråd, föreläggande, förbud och åtalsanmälningar. Hantering av ärenden innefattar genomläsning av handlingar, fältbesök, föredragning av ärenden för nämnd, skrivande av beslut.


KVALIFIKATIONER
Du har utbildning/arbete inom miljöområdet eller arbetar idag som bygglovshandläggare, planarkitekt eller motsvarande och har goda kunskaper i lagstiftningen. Du har även förmågan att förmedla och dela med dig av denna kunskap till andra.

Du trivs i mötet med andra människor och har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Det är viktigt att du kan balansera myndighetsutövningens krav på rättssäkerhet med god service. Du ska vara Trygg i dig själv (kunna möta människor med olika åsikter utan att känna att det blir konfliktladdat). Ha en vilja att ta på sig och förmåga att genomföra olika arbetsuppgifter inom enhetens ansvarsområde.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista dag för ansökan.

Då arbetet innebär uppsökande verksamhet krävs körkort (klass B).

Erfarenhet av arbete med miljöbalken och/eller PBL av förebyggande eller kontrollerande tillsyn är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.


ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Miljöhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Kommunen erbjuder friskvård en arbetstimme/vecka. Förvaltningen har även aktiva hälsoinspiratörer som arrangerar trivselaktiviteter regelbundet för arbetsgruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A734457
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57701a5f-1102-4350-8ec6-e5b52d945a2c&TK=0989dd09-4937-48af-b386-d2d1fb62a959
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Miljö- och byggnadsförvaltningen
Karlshamnsvägen 4
37280  Ronneby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Parkarbetare

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Gata/Parkenheten lyder under Tekniska Förvaltningen.
Parkdelen ansvarar för skötsel och underhåll av kommunens parker, naturområden, och tätortsnära skogar. Vi sköter även den yttre miljön kring skolor, daghem och andra kommunägda fastigheter. Personalstyrkan består av 20 parkarbetare fördelade på fyra olika arbetsplatser. Under högsäsong ökar personalstyrkan med ca 20 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att arbeta med parkskötsel, så som nyanläggningar, skogsarbeten, beskärningar, mindre reparationer, ogräsrensning, plantering, vattning, gräsklippning mm.

KVALIFIKATIONER
Du skall ha trädgårdsutbildning motsvarande treårigt naturbruksgymnasium med trädgårdsinriktning eller annan trädgårdutbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig. Flerårig dokumenterad erfarenhet i yrkesrollen kan bedömas som likvärdig.
Ytterligare påbyggnadsutbildning inom trädgård är meriterande.
Praktisk erfarenhet inom yrket är ett krav. Vi vill att du ska vara van vid att arbeta med röjsåg, häcksaxar, och andra mindre maskiner. Samt att du har vana/vilja att köra gräsklippare och mindre traktorer.
Du kommer att jobba fysiskt utomhus och din kropp klara av det.
Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är bra på att ge service och bemöta våra medborgare.
Viss beredskap kan förekomma.
B-körkort är ett krav.

Meriterande:
C-körkort
Motor- och röjsågskörkort
Skyliftkort


ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A734029
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cd3d3bd5-87b3-4866-88b4-8e976a3b9ad6&TK=a35d17ca-92ea-4b62-9f77-1eeb0f4d8a8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ronneby kommun, Gatu- och Parkenheten
Karlshamnsvägen 4
37280  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren truckförare sökes till Konga Mekaniska

Kundföretaget
Trivs du med att köra truck och har flera års erfarenhet inom lager och logistik? Vill du bli en av Konga Mekaniskas nya workmate och ha en långsiktig arbetsrelation? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund Konga Mekaniska i Konga söker vi dig som har gedigen erfarenhet och vill tillhöra ett trevligt och glatt gäng.

Konga Mekaniska är ett framgångsrikt familjeföretag inom svensk tillverkningsindustri.
De utgår från kundens behov och integrerar ny teknik och design, allt för kundens bästa. De har en modern maskinpark, stort effektivt lager, välutbildad och motiverad personal.
I deras lagerhållna standardsortiment finns en mängd olika vagnar, rullcontainrar, pallramar, trådkorgar, skottkärror, bagage och magasinskärror.
Förutom produkterna som finns på lager erbjuder Konga även skräddarsydda lösningar.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att leverera produkter från godsmottagningen till lagret och ut i produktionen. Även plock och pack är vanligt förekommande arbetsuppgifter.
Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att rotera på arbetsplatsen.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom lagerarbete/orderplockning.
Du har viss datavana.
Meriterande är om du har erfarenhet alternativt kunskap inom LEAN.

Som person är du en lagspelare och trivs bra med att arbeta i team.
Du är plikttrogen och har vana vid att kunna prestera även när det är ett högt tempo.

Truckkort med A och B behörighet är en förutsättning men för rätt person har Montico möjlighet att erbjuda truckutbildning.

Arbetstiden är förlagd mellan 07-16.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 4415
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kvarnvägen, Hus F
35242  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Hermods söker en SFI-lärare

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare i Ronneby. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.

Tjänsten avser undervisning i Svenska för invandrare. Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Det är en fördel om du är insatt i flipped classroom-pedagogik. Vi följer självklart kursplanen och övriga styrdokument och sätter betyg.
Vi erbjuder dig

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.
Din profil

Lärarbehörighet med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. 

Vi ser att du har erfarenhet att arbeta med liknande målgrupp, gärna med vuxenutbildning. 

Du kommer att arbeta med ett etablerat arbetslag och vara en del i kollegiet. 
Anställningen

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:

Ulrika Sehag Karlsson, tfn 0454-566 422 

ulrika.sehag-karlsson@hermods.se

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=27FF50B9697B4B7A9FE60E27CABF91CE&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  
Platsannons

Lagerarbetare/montör sökes till Konga Mekaniska

Kundföretaget
Trivs du med omväxlande arbete? Vill du bli en av Konga Mekaniskas nya workmate och ha en långsiktig arbetsrelation? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund Konga Mekaniska i Konga söker vi dig som vill arbeta inom lager och montering.

Konga Mekaniska är ett framgångsrikt familjeföretag inom svensk tillverkningsindustri.
De utgår från kundens behov och integrerar ny teknik och design, allt för kundens bästa. De har en modern maskinpark, stort effektivt lager, välutbildad och motiverad personal.
I deras lagerhållna standardsortiment finns en mängd olika vagnar, rullcontainrar, pallramar, trådkorgar, skottkärror, bagage och magasinskärror.
Förutom produkterna som finns på lager erbjuder Konga även skräddarsydda lösningar.

Denna tjänst är en hyrrekrytering via Montico HR Partner där rätt person kommer att erbjudas anställning direkt hos kund efter en tids inhyrning.
Tillsättning kommer att ske efter överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande där du kommer bland annat att arbeta med montering samt orderplock på utlastningen.
Stor vikt läggs vid flexibilitet och förmågan att rotera på arbetsplatsen.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom lagerarbete och montering.

Meriterande är om du har erfarenhet alternativt kunskap inom LEAN.

Som person är du en lagspelare och trivs bra med att arbeta i team.
Du är plikttrogen och har vana vid att kunna prestera även när det är ett högt tempo.

Truckkort med A och B behörighet är en förutsättning men för rätt person har Montico möjlighet att erbjuda truckutbildning.

Arbetstiden är förlagd mellan 07-16.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 4418
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4418
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kvarnvägen, Hus F
35242  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  

Platsannons

Kvalificerad skadereglerare

Kvalificerad skadereglerare

Sverigeskador startade sin verksamhet 1998. Vi är i dag 23 anställda och skadeverksamheten bedrivs på vårt kontor i Kallinge. I juni 2013 blev Sverigeskador uppköpt av en internationell koncern och heter nu Van Ameyde.
Van Ameyde har verksamhet i hela Europa.

Vi erbjuder skaderegleringstjänster inom områdena
- Motor
- Person
- Sjuk- och olycksfall
- Ansvarsskador
- Hemförsäkring
- Marin- och Transport

Våra kunder är i första hand svenska försäkringsbolag men även utländska.

Som skadereglerare sker kontakten med kunder per telefon, e-post eller brev. Det kräver förmåga att förhandla med människor i besvärliga situationer. Skaderegleraren måste kunna fatta snabba och korrekta beslut i pressade situationer. Du har erfarenhet av att utreda och hitta lösningar på problem.

- Du har lätt för att fatta beslut
- Du har vana av att förhandla
- Du är självgående i ditt arbetet
- Du sätter alltid kunden i centrum

Ett krav är att du kan kommunicera, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av skadereglering är meriterande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Skadereglerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: alexandra.bratsiotis@vanameyde.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Van Ameyde

37202  KALLINGE 
Hemsida: www.vanameyde.com
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Javautvecklare till framgångsrikt bolag i Karlskrona

Arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu efter en javautvecklare till ett konsultbolag i Karlskrona. Du arbetar vanligtvis i team ute hos dina kunder och kommer ha ett till två projekt igång samtidigt. Som konsult har du varierade arbetsuppgifter där du får vara involverad under hela processen, från kravspecifikation till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Prototyp- och konceptutveckling
• Backend- och frontendutveckling
• Visualisering och analys av data
• Vidareutveckling och förvaltning
• Testning
• Möjlighet till att få arbeta med UX

 

Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig med en nyfikenhet och ett driv att lära dig så mycket som möjligt. Du har en god förmåga till samspel med andra, du vågar ta för dig och har lätt för att kommunicera. I ditt arbete är du resultatinriktad, ansvarstagande och du tycker att det är roligt att arbeta. Slutligen söker vi dig som är engagerad och som vill arbeta i en roll där du får vara med och påverka.

 

Krav


• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Erfarenhet av programmering
• Svenska flytande i tal och skrift

 

Meriterande


• Kunskap i React
• Erfarenhet av Manufacturing- och CMS-system
• Agil utveckling

 

Om bolaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med nästan 60 medarbetare i Karlskrona. Bolagets konsulter arbetar nära sina kunder och hjälper dem att utveckla deras affärer, verksamhet och tekniker. Som anställd hos vår kund får du arbeta med engagerade och trevliga kollegor och ett arbete som du får utföra med frihet under ansvar i ett bolag som strävar efter att ha den bästa personalpolitiken.

 

Om Xllnc Advise Recruitment

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

 

 

Villkor

Arbetstider: Dagtid.

Omfattning: Heltid.

Ort: Karlskrona.

Start: Efter årsskiftet.

Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Civilingenjör, systemutveckling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.xllncadvise.com/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=222
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllnc.com/
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1166 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1834
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare inom service och försäljning- Ronneby

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Du kommer att möte vuxna elever från många olika kulturer och med varierande erfarenheter. Dina arbetsuppgifter är att professionellt och med god pedagogisk förmåga undervisa eleverna inom service och försäljning men även att planera, dokumentera samt att följa upp utbildningarna på orten du jobbar på. Arbetet kräver flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver god dialog med kund, arbetslivet samt elever och kollegor vilket innebär att du behöver har god förmåga att samarbeta.

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Du har något av nedanstående behörigheter:

• Minst ett års (1) erfarenhet av att utbilda vuxna inom den senaste femårsperioden.


 

• Minst tre (3) års yrkeserfarenhet inom service med inriktning detaljhandel eller företagssäljare.


 

• Goda kunskaper av digitala hjälpmedel och Officepaketet.


Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska. Erfarenhet inom coachning och ett brinnande intresse för utveckling av människor.

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

 

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av Frida Häggström: 

Tfn: 0761-810812

Mail: frida.haggstrom@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=3C2B3DDE65E3450D9D20C4EDE5A281BA&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  

Platsannons

Undersköterska till Backaryd

Caritagården arbetar inom autismspektra-tillstånd med kvinnor från 18 år och
uppåt. Våra klienter bor i sina egna lägenheter där vi stöttar dem i vardagen med
allt ifrån städning, matlagning, medicinering, tvätta samt matinköp.

För timanställning söker vi nu dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna
att du har har utbildning eller erfarenhet inom NPF, MI, som behandlingsassistent
eller boendestödjare.

Vi jobbar i klienternas lägenheter vilket innebär dagliga resor, av denna anledning
är körkort och tillgång till bil ett krav för anställning.

Eftersom våra klienter är kvinnor så ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annika.w.sellgren@caritagarden.se
Övrigt: Ansök om tjänsten via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Caritagården AB
Kapellvägen 12
37011  BACKARYD 
Hemsida: www.caritagarden.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal