Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:17

Lediga jobb i Robertsfors kommun (2409), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 787
Täthet5,25Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 369,78Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 292,32Landareal (km²)
Sjö21,06Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 056,28Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vill du jobba extra som personlig assistent i Vindeln?

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi personliga assistenter till en av våra kunder i Vindeln. Vår kund är en kvinna i äldre medelåldern som bland annat tycker om blommor, matlagning och bakning. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Arbetsuppgifterna innebär bland annat stöttning vid städning, handling och matlagning. Du kommer att finnas till hjälp vid på- och avklädning, hjälpa vår kund med hennes katt och skötsel av akvariet. Inga tunga lyft förekommer.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi kan erbjuda extrajobb hos vår kund och söker dig som är intresserad av att bli timvikarie i personalgruppen. Arbetstiderna kan variera mellan dagtid och kvällar under vardag och helg.

Vem vi söker

Vi tror att du som söker tjänsten är lugn, trygg, lyhörd och positiv som person med en viss livserfarenhet. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då kunden har katter och ibland hund hemma. B-körkort. tillgång till egen bil, samt erfarenhet från personlig assistans eller vård och omsorg ses som meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och hennes anhöriga


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10944
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Renmarkstorget 11, 1tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

CFO till Cue Dee i Sikeå

Till framgångsrika Cue Dee söker vi nu en CFO. Cue Dee har tidigare varit privat men ägs nu av ett börsnoterat företag. Du kommer att få vara med och utveckla den strategiska ekonomiuppföljningen så att organisationen fortsätter att ständigt utvecklas. Du är med i ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka. Vill du fortsätta att utvecklas i din nästa roll som CFO? Då ska du ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter
I rollen som CFO har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomifunktion. Du arbetar med analyser av resultat på bolags-, affärsområdes- och projektnivå samt att aktivt bidra i ledningsarbetet med förbättringsåtgärder. Du förväntas vara aktiv och drivande i affärsplaneprocessen och den uppföljning som sker löpande.

Du stöttar affärsledningen med t.ex. prisoptimering, vara behjälplig med remburser/letter of credits, valutasäkring och andra avtal och processer som behövs för att säkerställa en högkvalitativ hantering av exportaffärer.

Du rapporterar till VD, ledning och moderbolaget samt leder i dagsläget 1 person i det administrativa teamet. Som CFO är du en del i ledningsgruppen som utvecklar företaget för att tillsammans nå företags målen.

Bokslutsprocessen innefattar månads-, kvartals- och årsbokslut. Som CFO är du även ett stöd till VD i frågor som rör budget, prognoser, personal och strategier.

Du ansvarar för budgetarbetet och framtagande av prognoser, likviditetsplanering och skatter samt kontakt och rapportering till myndigheter och revisorer. Du ansvarar även för framtagandet av årsredovisning och förslag till förvaltningsberättelse, den löpande redovisningen samt löne- och personaladministration.

Cue Dee är en koncern med två dotterbolag, ett i Indien och ett i Kina. Som CFO ser du till att dotterbolagens resultat även förs in i koncernredovisningen.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av:
- ekonomiarbete och har haft självständigt ansvar för redovisnings- och bokslutprocesser
- att stötta projektrelaterad verksamhet i internationell miljö.
- erfarenhet från controller arbete och koncernredovisning.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du affärsorienterad, ansvarstagande, noggrann och strukturerad . När du har många kontaktytor så är du även relationsinriktad. Du är analytisk och sätter dig in i detaljer för att skapa förståelse för verksamheten. För att passa i rollen tror vi att du är en drivande person som gillar att utveckla och implementera förändringsarbete.
Om Cue Dee
Cue Dee AB arbetar främst mot den globala telekomindustrin. Bolaget är specialiserat på att designa och producera innovativa lösningar för fästen för olika typer av telekomutrustningar. Förutom fästen marknadsför Cue Dee även en rad olika typer av master och torn som framförallt används inom telekomindustrin men även i viss utsträckning inom vindindustrin. Bland kunderna finns bland annat de stora internationella telekombolagen som Ericsson, Nokia m.fl. Produktionen sker mestadels hos externa underleverantörer både i Europa och i Kina. Bolaget grundades 1978 och huvudkontoret är beläget i Sikeå utanför Umeå. Bolaget har idag ca 35 medarbetare, omsätter strax under 200 MSEK och är ett helägt dotterbolag till Lagercrantz Group AB. Läs mer om företaget på www.cuedee.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens: 48399
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/robertsfors/cfo-till-cue-dee-i-sikea/48399
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Umeå AB
Storgatan 43, 2tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  

Platsannons

Affärsområdeschef till Rådgivning & Företagande, Växa i Norra Sverige

Uppgifter och ansvar:
Du kommer att leda våra rådgivare och ansvara för utveckling och kompetensförsörjning inom affärsområdet.
Du håller kontakt med myndigheter och våra intressenter inom den gröna näringen i Norr i produktions- och företagarfrågor och representerar Växa Sverige i olika sammanhang.
Du utvecklar och säkerställer "kluster-tänket", dvs att alla kompetenser finns tillgänglig och samverkar för våra kunder i Norr.
Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i avdelningens chefsgrupp med 5 kreativa chefskollegor som ansvarar för var sitt geografiska område.
Du har direkt personalansvar för medarbetarna inom Rådgivning & Företagande, samt har samordningsansvar för ett antal geografiska områden.
Du driver, samordnar och arbetar proaktivt i linje med vår vision "att vara ett alert och innovativt företag som skapar en hållbar, konkurrenskraftig lantbruksproduktion" baserat på en årlig verksamhetsplan och budget.

Vi jobbar till stor del på distans, vilket medför utnyttjande av tillgänglig teknik men det innebär dessutom att du får ett antal resdagar.
Till vår hjälp finns väl inarbetade verktyg och vi har ett stort basutbud av tjänster till våra kunder på gård och på distans.

Omfattning och placeringsort
Din chefstjänst kommer att kombineras med andra uppdrag beroende av din bakgrund, intresse och din placering. Det kan vara egna kundkontakter främst inom företagsrådgivning eller ämnesansvar, alternativ produktansvar för någon eller några av våra produkter. Ledarskapet kommer dock vara det centrala.

Det geografiska området är Norra Sverige, där vi idag har kontor bl.a. i Bollnäs, Östersund, Härnösand, Umeå och Ånäset.

Är du intresserad är du välkommen att kontakta
Avdelningschef Börje Kindesjö, 010-471 05 01.
Facklig kontakt Akademikerna är Jessica Stenvall 010-471 08 12

Ansökan senast 2017-11-22
Skicka in din ansökan omgående rekryteringsprocessen påbörjas omgående.

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.

Affärsområdeschef till Rådgivning & Företagande, Norra Sverige

Vi söker dig som vill vara med och påverka och utveckla rådgivningen till Växa Sveriges kunder i Norrland. Du kommer att ansvara och leda affärsområdet Rådgivning & Företagande som arbetar med proaktiv ekonomiserad företagsrådgivning och produktionsrådgivning, till främst nöt- och mjölkföretagare.

Förändrade behov hos våra kunder ger stora möjligheter och nya utmaningar och vårt uppdrag är att öka deras lönsamhet.
Lämplig utbildning och erfarenhet
Lantmästare, agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Dokumenterad ledarerfarenhet och branschkunskap är meriterande.
B- körkort fordras.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga drivkraft, ditt engagemang och din förmåga att möta och motivera andra. Du har en bra kommunikationsförmåga, är öppen och team-inriktad.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Affärsområdeschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/affarsomradeschef-till-radgivning-and-foretagande--norra-sverige-vaxa-sverige-5.11162
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  
Platsannons

Strateg folkhälsa och besöksnäring

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Tillväxt är den av sektorerna i Robertsfors kommun som ansvarar för att länka samman och driva kommunens tillväxtarbete. Detta sker genom ett samspel mellan kommuner, andra myndigheter, företag och vårt rika föreningsliv. Det innebär att vi arbetar med kultur, fritid, arbetsmarknadsfrågor, mottagande och etablering, näringslivsutveckling, unga, projekt, internationellt arbete, samt folkhälsa, besöksnäring och föreningsutveckling.
Vi är en lyhörd och snabbrörlig organisation med fokus på lokal och regional samverkan. Vår verksamhetsidé är att det vi gör ska göra skillnad för Robertsfors kommun och skapa hållbar tillväxt i en växande kommun.

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i sektor Tillväxt, som idag består av ett 30-tal medarbetare. Din uppgift blir att arbeta med Robertsfors kommuns utveckling och förutsättningen för ett gott liv i vår kommun. Grunden för ditt arbete är alltid samspel, stöd och samverkan med ideell sektor och andra samarbetspartners.
Arbetsuppgifterna består av två huvudområden:
Du kommer arbeta brett med frågor inom besöksnäring och turism med ett övergripande ansvar för de målsättningar, planer och riktlinjer som gäller för vår turism- och besöksnäringsstrategi, ofta i samspel med föreningar. Ditt arbete består också av frågor kopplade till destinationsutveckling och en levande landsbygd.
Du kommer även att arbeta med föreningsutveckling med folkhälsoarbetet som bas i samverkan med våra många aktiva ideella föreningar. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ett gott och hälsosamt liv. I det arbetet är det gemensamma förebyggande arbetet viktigt, vilket även inkluderar vårt arbete med ANDT.
Du ska samordna kontakter mellan olika enheter inom kommunen, men också ha ett aktivt kontaktnät med andra aktörer inom och utom kommunen. Du förväntas driva, utveckla och förankra ditt arbete. Du kommer att finnas med i flera arbetsgrupper för att tillsammans med andra driva utveckling. I ditt jobb kan även ingå att sitta med i styrgrupper för diverse projekt, hålla i större och mindre evenemang.

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot folkhälsa eller besöksnäring, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som motsvarar denna inom aktuella kompetensområden.
Du är genuint intresserad av folkhälsa och besöksnäring samt är van att leda och driva projekt. Vi behöver en självständig person som tar eget ansvar och på ett effektivt sätt tar ansvar för sina arbetsuppgifter.
Som person är du social och kommunikativ med hög servicekänsla, samt gillar att arbeta med förändringar i en föränderlig värld. Du uttrycker dig väl i det svenska språket, såväl tal som skrift och klarar även att kommunicera på engelska och gärna något ytterligare språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att Du har höga ambitioner, gillar att arbeta i ett högt tempo, är prestigelös och har en analytisk förmåga ser vi som fördelar.
Meriterande är om du har erfarenhet och förståelse för arbetet i en politiskt styrd verksamhet och ett brett kontaktnät i länet är också mycket bra för uppgiften.
Körkort B-behörighet är ett krav då resor är förekommande under din arbetsvardag.

Ansökan
Sista ansökningsdatum 30 november 2017, planerad rekrytering december, tjänstetillsättning efter överenskommelse Kvartal 1, 2018. Läs gärna mer och ansök via www.robertsfors.se
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Affärsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017-69
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/robertsfors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Robertsfors kommun
Storgatan 13
91581  ROBERTSFORS Sverige
Hemsida: www.robertsfors.se
  
Platsannons

Martinsons söker nu maskinförare till Bygdsiljum

Om företaget
På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du.
Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ. Med våra byggprodukter och byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har vi tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag.
Du kommer till ett familjeföretag med ca 450 medarbetare där nya idéer välkomnas. Och det menar vi faktiskt. Det är ju så vi utvecklas. Vi tror på den trevliga sortens tävlingsinstinkt som handlar om noggrannhet och en ärlig vilja att skapa goda relationer och affärer. Som företag är vi rätt norrländska. På ett bra sätt. Vi riktar ständigt blicken utåt, på jakt efter nya marknader att erövra och upptäcka. Välkommen att göra det med oss.


Bygdsiljum är beläget intill det natursköna Bygdeträsket, känt för sin vackra natur med vandringsleder, fiske vatten, skidbacke, Enduro, Down Hill, cykling m.m. i länken hittar du ytterligare information så som boende mm.
http://www.bygdsiljum.se/


Arbetsuppgifter
I rollen som fordonsförare ingår man i avdelningen som servar alla de olika produktionsenheterna på anläggningen. Här hjälps man åt med ca 12 olika arbetsområden och lika många tunga fordon. Daglig avstämning samt planering (målstyrning) används för att lösa våra dagliga uppgifter och därefter kraftsamlar vi våra resurser där produktionen kräver för dagen. Spetsteknik i förarmiljön - Teknik och utveckling har alltid varit ett signum för Martinsons. Detta syns även på den moderna fordonsflottan, som använder sig av spetsteknik av allra högsta Europaklass. Rekryteringen riktas mot , 15 tons brädgårdstruckar och hjullastare. I alla maskiner nyttjas wifi-utrustning kopplad till varje truckdator. Varje chaufför jobbar helt självständigt och detta möjliggörs genom att man digitalt hämtar sina arbetsuppgifter såsom arbetsordrar samt råvarubeställningar.
Brädgårdstruckarna är drygt tiotalet med en förarmiljö som är att jämföra med en stor hjullastare utan midjestyrning (15ton). Arbetsuppgifter är uteslutande gaffelhantering, och man lagersätter i ett grafiskt logistiksystem. Förse fabriker med råvara eller hantera färdiga produkter. Färdigställa order för utlastning , och sedan i samråd med logistikavdelning lasta ut på trailer eller lastbil.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande. Som maskinförare på Martinsons Såg arbetar du med att serva olika produktionsenheter med hjälp av bland annat tunga fordon.


Formell kompetens
Vi tror att du som söker har förarbevis inom truck, hjullastare och/eller skogsmaskiner (önskvärt B1,C2).
Meriterande om du sedan tidigare arbetat i grafiskt och mobilt logistiksystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är som person noggrann, strukturerad och metodisk. Vi förutsätter att du är flexibel, ordningsam och du trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Är du intresserad av en långvarig heltidstjänst med en framtid inom Martinsons och känner dig träffad av beskrivningen ovan?

Ja, då tror vi att detta är ett jobb för dig!

Meriterande
• Bor i närområdet
• Utbildning inom fordon
• Körkort B
• Tillgång till bil
• Truckkort hjullastare
• Datavana/tekniskt duktig


Din bakgrund
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Vi på Lernia hjälper Martinsons att rekrytera rätt person på rätt plats .
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Tjänsten är på heltid och omfattar skiftgång.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittat rätt person, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Har du ett fast jobb i dag och verkar i närområdet med en längre uppsägningstid så anpassar vi såklart ditt startdatum efter önskemål.


Vid frågor gällande tjänsterna kontakta vår Konsultchef Daniel eller Maria
daniel.johansson@lernia.se
maria.olofsson@lernia.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.
För dig som är intresserad av att jobba inom produktionen kan anställningen inledningsvis vara hos Lernia. Våra erfarenheter visar att det fungerar som en naturlig inslussning av nya medarbetare, där det långsiktiga målet alltid är en tillsvidareanställning hos oss på Martinsons.Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Maskinförare, träfiberskivor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21196
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21196
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Bygdsiljum
Lernia Bemanning AB
93780  Bygdsiljum Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Som personlig assistent jobbar du i brukarens hem och dina arbetsuppgifter utgår från individens önskemål och behov. Arbetsuppgifterna kan bland annat innebära medicinska insatser, personligomvårdnad, praktiska sysslor, fritidsaktiviteter och sociala kontakter.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att utifrån individens behov bidra till att individen kan leva ett självständigt liv. Vi söker dig som har ansvarskänsla, är flexibel, utåtriktad, positiv och lyhörd för brukarens behov.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och eftersträvar jämn könsfördelning.

Du ska ha fyllt 18 år, för att kunna söka tjänsten.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsvillkor
Tillsvidare

Arbetstid: Deltid dag, kväll, helg och journatt.

Tillträde
Tillträde enligt överrenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan via kommunens hemsida www.robertsfors.se

Robertsfors kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017-68
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/robertsfors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Robertsfors kommun
Storgatan 13
91581  ROBERTSFORS Sverige
Hemsida: www.robertsfors.se
  

Platsannons

Elektronikmontörer

Arbetsuppgifterna innefattar allt från lagerhantering, kretskortsmontering, handlödning, avsyning, testning och andra förekommande uppgifter inom produktion av kretskort.För att lyckas inom arbetet hos oss vet vi att du är:
Noggrann
Kvalitetsmedveten
Lätt att lära dig nya saker
Intresserad av ditt arbete

Vi förutsätter:
Viss datavana
Hög arbetsmoral
En bra lagspelare som trivs lika bra att arbeta i team som ensam.
Då arbetet i sitt ursprung är monotont, ska du inte ha problem med nacke och axlar.
Att du bor i närregionen och kan dagspendla till arbetet.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom elektroniktillverkning.

Vi läger dock stor vikt vid personlig lämplighet.Vi ser en fortsatt positiv utveckling på vår verksamhet och en stark ökad orderingång och behöver därför stärka vår kapacitet inom vår THT-process.
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidGoda möjligheter till fortsättning och tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Elektronikmontör
Webbplats:
Epostadress: kc@techsam.se
Övrigt: Ansök gärna så fort som möjligt, anställningsintervjuer och anställning kommer att se fortlöpande. Frågor besvaras därefter av Produktionsledare Kristin Carlsson, telefon 0934-55877. Vi tar inte emot ansökningar personligen utan endast via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: TECHSAM ELECTRONICS AKTIEBOLAG
IDROTTSVÄGEN 5
91531  ROBERTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.techsam.se
  

Platsannons

Elektromekaniska montörer Till vår BBT-Process

Arbetsuppgifterna innefattar allt från lagerhantering, sammansättning av kretskort och andra detaljer till en färdig produkt, färdig för leverans till kund och andra förekommande uppgifter inom produktion av kretskort.För att lyckas inom arbetet hos oss vet vi att du är:
Noggrann
Kvalitetsmedveten
Lätt att lära dig nya saker
Intresserad av ditt arbete

Vi förutsätter:
Viss datavana
Hög arbetsmoral
En bra lagspelare som trivs lika bra att arbeta i team som ensam.
Då arbetet i sitt ursprung är monotont, ska du inte ha problem med nacke och axlar.
Att du bor i närregionen och kan dagspendla till arbetet.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet inom elektroniktillverkning.

Vi läger dock stor vikt vid personlig lämplighet.Vi ser en fortsatt positiv utveckling på vår verksamhet och en stark ökad orderingång och behöver därför stärka vår kapacitet inom vår BBT-process.
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidGoda möjligheter till fortsättning och tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Elektromekanisk montör
Webbplats:
Epostadress: kc@techsam.se
Övrigt: Ansök gärna så fort som möjligt, anställningsintervjuer och anställning kommer att se fortlöpande. Frågor besvaras därefter av Produktionsledare Kristin Carlsson, telefon 0934-55877. Vi tar inte emot ansökningar personligen utan endast via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: TECHSAM ELECTRONICS AKTIEBOLAG
IDROTTSVÄGEN 5
91531  ROBERTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.techsam.se
  
Platsannons

Medicinska fotvårdsterapeut

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Till Äldreomsorgen

Inom Robertsfors kommun bedriver vi medicinsk fotvård Vi har lokaler på tre olika orter i kommunen.

Arbetsuppgifter
Till dig som tycker om att arbeta med äldre, är serviceinriktad, social, noggrann, flexibel och lojal. Har du arbetat inom äldreomsorgen räknas det som en merit.
Kommunens fotvård vänder sig i första hand till äldre personer och diabetiker.

Arbetet är självständigt och du utför omvårdnadsbehandling, fot sjukvård och fotstatus.
Information om egenvård

Kvalifikationer
Du ska ha utbildning i medicinsk fotvård.
Vi söker dig som har goda kunskaper i det svenska språket i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Du ska ha en god samarbetsförmåga, initiativförmåga och vara empatisk. Du har en grundsyn som stämmer överens med socialkontorets mål och värdegrund, känner starkt engagemang, är professionell och lyhörd i ditt arbete.


Anställningsvillkor
Deltid 80%, tillsvidare, dagtid.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan via kommunens hemsida www.robertsfors.se
Robertsfors kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.
Publiceraddatum: 2017-09-06
Yrkesbenämning: Fotterapeut/Fotvårdsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017-46
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/robertsfors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Robertsfors kommun
Storgatan 13
91581  ROBERTSFORS Sverige
Hemsida: www.robertsfors.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal