Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:17

Lediga jobb i Ragunda kommun (2303), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 461
Täthet2,17Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 633,10Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 510,96Landareal (km²)
Sjö122,14Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kock eller kallskänka

Arbetsuppgiften består av allt inom matlagning i stor kök och hotell. Vi lagar allt mat inom asiatiskt stor kök, Vi både lagar mat på plats och catering.

Vi söker plikttrogen, lojal, punktlig, ärlig, arbetsam, rökfri och ansvarsfull. Han eller hon skall kunna prata vietnamesiska och svenska.

Vi är ett sammansvetsande team som arbetar inom hotell och restaurang i storkök.
Publiceraddatum: 2017-11-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivt avtal.25 000:-/månad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: asiatisk kock & kallskänka
Webbplats:
Epostadress: info@indalsleden.com
Övrigt: Skriv gärna om dig själv till oss.
Arbetsplats: 
Adress: THAI HOTEL INDALSLEDEN AB
HALLVÄGEN 3
84073  BISPGÅRDEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PA-konsult

Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Ragunda kommun värnar sedan 2013 om tobaksfria arbetsplatser i hälsofrämjande syfte. Läs mer om oss på www.ragunda.se

Vi söker nu en PA-konsult som vill förstärka vårt arbete med och utveckla det strategiska samt operativa personalarbetet i kommunen.

Personalavdelningen är en stöd- och servicefunktion till kommunens övriga verksamheter och det är därför betydelsefullt att Du har lätt för att samarbeta med andra och besitter hög servicekänsla. Du kommer att ha egna ansvarsområden inom avdelningen och det är därför viktigt att Du är drivande och kan agera självständigt i Ditt arbete. Vilket område Du kommer ansvara för blir beroende på Din utbildning, erfarenheter och intressen.

Tjänsten kommer att beröra de flesta områdena vad gäller personalfrågor där en av de mer omfattande arbetsområdena är ansvaret för att delta i och samordna kommunens rehabiliteringsarbete samt vara en länk mellan Arbetsförmedlingen, företagshälsovården och försäkringskassan.

Arbetsuppgifterna innebär även att aktivt stödja chefer i frågor som rör exempelvis arbetsrätt, tolkning av avtalsfrågor, rekrytering, lönesättning och arbetsmiljö. Du kommer även att arbeta med LAS-bevakning tolkning av avtal, pensioner, personalstatistik, framtagande av policydokument samt sedvanliga MBL-förhandlingar.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom det personalvetenskapliga området eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Som person är Du drivande och ansvarstagande. Du gillar att arbeta konsultativt och självständigt, samt har lätt för att skapa kontakt och förtroende. Det krävs att Du har god datavana.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Dröj inte med Din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har kommunledningsförvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med Din ansökan inkl. personligt brev och CV, senast 26 november 2017. Ansökan sker via www.hrsupporten.se/ragunda.php
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: PA ht 2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ragunda.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ragunda kommun
Centralgatan 15
84432  HAMMARSTRAND Sverige
Hemsida: www.ragunda.se
  
Platsannons

Vuxenlärare till Hermods

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vi söker nu Vuxenlärare till Hammarstrand att utvecklas med oss!

Tjänsten är en del av projektet Grundläggande moduler, en av Arbetsförmedlingen upphandlad insats för nyanlända. Som Vuxenlärare på Hermods arbetar du med förberedande undervisning i mindre elevgrupper för vuxna med ingen eller väldigt kort skolgång tillsammans med övriga i teamet kollegor. Insatsen för den här elevgruppen består av förberedande undervisning i svenska språket, sociala aktiviteter inför arbete, grundläggande IT, matematik och hushållsekonomi, samt grundläggande kunskaper om svensk arbetsmarknad.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• hjälpa deltagarna till ökad kunskap om samhället och den svenska arbetsmarknaden
• vara ett språkstöd
• löpande administration, dokumentation och rapportering i system av deltagarnas kontinuerliga framsteg, men inte betygssättning


Vi erbjuder dig Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Din profil

Lärare med minst två (2) års dokumenterad undervisning av vuxna i Sverige. Vi önskar att det tydligt framgår i ditt CV att du uppfyller detta krav.

Vi söker en flexibel medarbetare som drivs av att utveckla andra människor, och gör det med ett stort leende. Trivs du med nära elevkontakt och mycket ”hands-on”-arbete kommer rollen passa dig. Talar och skriver du fler språk än svenska är det meriterande. Lärarexamen inom något område är också meriterande, men inte något krav.
Anställningen

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, vid behov.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen och SI.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer eller har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

• Patrik Mårtensson, Samordnare, patrik.martensson@hermods.se
• 010-142 10 27


Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=D405E766C89D4F2AB4CD710F12B8D836&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  
Platsannons

Kjellbergs Plast AB söker Vice VD/Marknadschef , en framtida VD

Kjellbergs Plast AB söker en framtida VD:

VICE VD/MARKNADSCHEF

Vi arbetar med formsprutning av plast, vilket vi har gjort sedan verksamheten startade i slutet av 60-talet. Vi åtar oss utveckling, konstruktion, samt tillverkning av plastdetaljer & manöverdon. Våra manöverdon används i tuffa miljöer med höga krav på funktionen. Se www.kjellbergsplast.se

Vi söker en person som initialt har rollen som vice VD/marknadschef för att efter 1-2 år ta över rollen som VD för bolaget. Som VD kommer du i samarbete med styrelsen sätta mål, strategi och handlingsplan för att långsiktigt utveckla verksamheten. Vi erbjuder ett spännande jobb i ett välskött företag med kunnig, erfaren och lojal personal. I rollen som vice VD ansvarar du för att aktivt planera och driva försäljningsarbetet mot både befintliga och nya kunder. Genom ett tydligt ledarskap skapar du engagemang och delaktighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter initialt


• Marknad och försäljningsansvarig
• Ansvarig för utvecklingen av produktionsanläggningen tillsammans med Produktionschef både i avseende effektivitet och kvalité
• Tillsammans med Produktionschefen säkerställa förståelsen för kundernas behov

Kompetenskrav


• Du har relevant högskoleutbildning eller har tillägnat dig motsvarande kompetens i arbetslivet
• Du har teknisk bakgrund och gärna erfarenhet av teknisk försäljning
• Du har erfarenhet som chef med personalansvar

Vi söker en teknisk och affärsorienterad relationsbyggare som har förmåga att se helheten i ett producerande företag. Då det är ett mindre företag du går in i så är dina personliga egenskaper mycket viktiga . Som person är du prestigelös, engagerad och handlingskraftig. Du förstår vikten av kundfokus i verksamheten. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Placeringsort är Bispgården i Ragunda kommun. Det är meriterande om man bor eller väljer att bo i närheten av Bispården , för dig som väljer att pendla vill vi att du en normal vecka är fysiskt på fabriken minst tre dagar i veckan.

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Ansök senast 2017-12-17 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. Urvalsprocessen sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01 alt Hans-Olof Jonsson 063-19 43 33

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.

 

Sökord: Produktionschef, Säljchef , Administrativchef, Produktionsledare, Arbetsledare, Försäljningsansvarig, Kundansvarig, Ekonomichef , Inköpschef . Planeringschef, Teknikchef, Tekniskchef, Konstruktionschef, Marknadsansvarig, Säljare, Driftchef, Enhetschef, Avdelningschef, Teamchef
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt ÖK
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2443
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Storgatan 39
83133  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  

Platsannons

Kyrkoherde

Vi behöver en ny kyrkoherde!
Tycker du om naturen och vill bo och verka på landsbygden då är detta perfekta platsen för dig!
Församlingarna ligger i Jämtland, med storslagen natur, strategiskt belägna mitt i Härnösands stift, med ca 2900 tillhöriga, vilket är 76% av alla innevånare i området. Här finns bra utbyggd närservice med grundskolor, gymnasium, bank, affärer, jord- skogsbruk och industrier.

Vi erbjuder ett bra, engagerat och mångsidigt arbetslag om 12 anställda som ser glädjen i jobbet och är nyfikna på framtiden. Vi har ett kyrkoråd som ser till hela pastoratets behov och en stabil ekonomi. Vill DU bli en av oss?

Kvalifikationer:
Du uppfyller kyrkoordningens behörighetskrav.
Som kyrkoherde ska du leda och utveckla arbetet med gudstjänst, undervisning, diakoni och mission.
Du har ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar samt ingår som ledamot i kyrkorådet.
Du finns med i våra olika verksamheter och tjänstgör regelbundet i gudstjänstlivet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Kyrkoherde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/heltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ragunda.forsamling@svenskakyrkan.se
Övrigt: Tillträde enligt ök. Ansök idag ! Vi genomför intervjuer löpande. Till Fors och Ragunda pastorat, Centralgatan 3, 844 32 Hammarstrand eller ragunda.forsamling@svenskakyrkan.se Ring så berättar vi mer! Kyrkorådets ordförande Stefan Nilsson 070-374 89 70 Tf. kyrkoherde Solbritt Lidström 0696-100 26 Facklig kontakt Sten Bylin KyrkA 07
Arbetsplats: 
Adress: Fors och Ragunda pastorat
Centralgatan 3
84432  HAMMARSTRAND 
Hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/forsragunda
  
Platsannons

Biträdande rektor/lärare

Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Landskapet är slående vackert med djupa dalar, höga berg och öppna landskap. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 500 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Ragunda kommun värnar sedan 2013 om tobaksfria arbetsplatser i hälsofrämjande syfte. Läs mer om oss på www.ragunda.se

Biträdande rektor/Lärare till Hammarstrand i Ragunda kommun

Arbetsuppgifter
Tillsammans med skolans övriga medarbetare vidareutveckla verksamhetens pedagogiska uppdrag utifrån läroplanen, kommunala mål och övriga styrdokument.
I övrigt i överenskommelse med ansvarig rektor hantera administrativa arbetsuppgifter så som arbetsmiljö, samverkan, ekonomi och personalfrågor d.v.s. medarbetar- och lönesamtal. Delar av tjänsten innebär även undervisning.

Kvalifikationer
Lärarexamen eller motsvarande samt intresse av att leda och utveckla verksamheten. Det är meriterande om Du har erfarenhet av ledarskap inom skola/förskola. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100 %. Arbetsuppgifternas fördelning och innehåll kan förändras över tiden.

Tillträdde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar lämnas av:
Förvaltningschef, BoU Maria Renvall Mohlin tfn 0696-68 21 72, 076-1391699

Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter 0696-68 20 00

Rekrytering sker fortlöpande.
Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande.

Inför rekryteringsarbetet har förvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN INKL. CV OCH PERSONLIGT BREV SENAST den 23 november 2017 Ansökan sker via www.hrsupporten.se/ragunda.php

eller

Ragunda kommun
Personalavdelningen
Box 150
844 21 Hammarstrand
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Biträdande rektor/lärare
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ragunda.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ragunda kommun
Centralgatan 55
84432  HAMMARSTRAND Sverige
Hemsida: www.ragunda.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal