Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 13:56

Lediga jobb i Rättviks kommun (2031), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 856
Täthet5,65Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 137,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 920,67Landareal (km²)
Sjö217,14Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Servitör/Servitris

Sjövillan Restaurang & Bar söker servitris/servitör för omgående anställning


Med ett fantastiskt läge vi Siljans strand och Långbryggan, ligger Sjövillan Restaurang & Bar. En mer sjönära upplevelse att njuta av god mat och dryck kan du knappast få.
Vår ledstjärna är "god vällagad mat serverad med trevlig och personlig service".

Vi söker servitör/servitris för omgående anställning

Vi behöver stärka upp vårat team med en till servitör/servitris.
Du är minst 20 år, positiv, ansvarsfull, erfarenhet av alá carte, vill lära dig nya saker och tycker om att ge service.
Erfarenhet är ett plus men inget krav, då din personlighet är det viktigaste.

Skicka din ansökan snarast då de behandlas löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidOmgående maj- sep med möjlighet till förlängning,Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: "servitör/servitris"
Webbplats:
Epostadress: mattias@visitsjovillan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjövillan Restaurang & Bar
Långbryggevägen 20
79532  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.visitsjovillan.se
  
Platsannons

Furudals skola söker Ma/No lärare åk 4-9

Du kommer i första hand att undervisa i Ma/No-ämnen för olika årskurser på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.

På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du är utbildad lärare och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Furudals skola har ca 130 elever och det tillhörande fritidshemmet har ca 25 barn inskrivna. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola. Vi har många olika modersmål och elever som kommer från hela Sverige för att delta i vår hockeyprofil tillsammans med IFK Ore.
Det finns en sammansvetsad personalkår, vilket under åren visat att ge trygghet och arbetsro, både för elever och personal. De är måna om varandras välmående och har tid att stötta varandra i arbetsvardagens uppgifter. Tillsammans arbetar vi utifrån Furudalsandan.

Furudalsandan:
Vår skola är en trygg skola där alla bemöter varandra med respekt.
Vår skola har en lärandemiljö där alla samarbetar med varandra.
Var skola har gemensamma regler där alla tar ansvar
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast eller enl. överenskommelse. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/6-10
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Verksamhetschef till Folktandvården Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till våra klinik i Rättvik en verksamhetschef med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Som verksamhetschef har du till uppgift att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du ansvarar för det ekonomiska resultatet samt har personalansvar för medarbetarna på kliniken.
Du rapporterar till tandvårdschefen och arbetar i nätverk med andra verksamhetschefer inom Folktandvården Dalarna för att på så sätt bidra till hela organisationens måluppfyllelse och utveckling.

Information om arbetsplatsen
På kliniken arbetar tre tandläkare, tre tandhygienister och åtta tandsköterskor.

Tjänsten innebär att du kommer ha din grundanställning inom din profession och ett 3-årigt förordnande som verksamhetschef.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har intresse för och erfarenhet av personal-, verksamhets- och ekonomifrågor. Du ska vara en engagerad verksamhetschef med stark vilja att arbeta kvalitets- och resultatinriktat samt ha förmåga att driva och utveckla verksamheten.

Erfarenhet av arbete i en arbetsledande roll, liksom utbildning inom personal, ekonomi och kommunikation är meriterande. Ett krav är att du har odontologisk bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ledarskapsförmåga. Du är en engagerad person med stark vilja att arbeta kvalitets- och resultatinriktat. Du har förmågan att motivera dina medarbetare och få dem att växa i sina roller. Du arbetar bra tillsammans med andra människor samt kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt. Du är inte rädd för att konfronteras med olika åsikter, fatta obekväma beslut eller hålla det svåra samtalet. Vidare är du är bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Du kommer att ingå i ett individuellt chefsutvecklingsprogram och genomgå Landstinget Dalarnas chefsutbildning. Alla nyanställda deltar i Folktandvården Dalarnas introduktionsprogram. Alla nya verksamhetschefer erbjuds en mentor.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Klinikchef, tandvård/Verksamhetschef, tandvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 17:2017:39
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5460632501419516090&benamning=Verksamhetschef+till+Folktandv%c3%a5rden+R%c3%a4ttvik
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Furudal - Timvikarie och sommarvikariat

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en trevlig kvinna som är boendes i Furudal utanför Rättvik.

Kvinnan har ett vårdbehov och har assistans dygnet runt med vaken natt. Som personlig assistent till henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad mm.

Vi vill att du som söker tjänsten har en mogen personlighet, är ödmjuk och positiv. Vi ser enligt kundens önskemål kvinnliga sökanden i åldern 30-60 år.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie samt på ett sommarvikariat på schema vecka 21-24, schemat gäller dagtid. Det är viktigt att du är en flexibel person som kan anpassa dig till kundens tillvaro. Att arbeta som timvikarie förutsätter att du kan vara tillgänglig att hoppa in även vid akuta behov. Det är en stor fördel om du bor i eller i närheten av Furudal.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent, personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer dock att vara avgörande.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt. Vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9685%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Trotzgatan 29
79172  Falun Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Köksbiträde med erfarenhet

Arbetsuppgifterna består av att laga mat a la carté, förberedning i köket och alla övriga förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar mestadels med svensk husmanskost, lagad från grunden, så erfarenhet av dessa smaker är viktiga.
Den vi söker ska ha erfarenhet av kockyrket, vara stresstålig, flexibel och van att arbeta självständigt.

Dalawärdshus Hantverksbyn ligger i södra infarten till Rättvik, 4 km från centrum. Anläggningen har öppet 365 dagar om året och under sommarmånaderna så erbjuder vi frukostbuffé, lunchbuffé samt kvällsbuffé.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidKollektivavtal HRF
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Köksbiträde Hantverksbyn
Webbplats:
Epostadress: lena.j@dalawardshus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DalaWärdshus
Hantverksbyn
79536  Rättvik Sverige
Hemsida: http://dalawardshus.se
  

Platsannons

Engagerad kundrådgivare/representant till Rättviks Begravningsbyrå

I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter framför dig. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av vi-känsla.


Lyhörd och engagerad kundrådgivare/representant till Rättviks Begravningsbyrå

I Fonus, som är den mest anlitade och enda rikstäckande begravningsbyrån i Sverige, kan du vänta dig ett omväxlande jobb med kunden i centrum. Du får ett starkt varumärke i ryggen, kunniga kollegor vid din sida och meningsfulla uppgifter framför dig. Och eftersom vi bland annat kan erbjuda våra medarbetare ett gediget utbildningsprogram kommer du ständigt att utvecklas som yrkesmänniska. Det får du göra inom ett modernt företag med förändringsvilja, lyhörda och engagerade kollegor samt ett arbetsklimat som genomsyras av vi-känsla.
Till Rättviks Begravningsbyrå söker vi en medarbetare som är nyfiken på nya utmaningar.

Din del i helheten
Som kundrådgivare/representant får du daglig kontakt med kunder som har olika behov och önskemål. Du kommer att hantera alla uppgifter kring en begravning vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning. Till arbetsuppgifterna hör också kundsamtal och kontakt med kyrkor, blomsteraffärer och myndigheter. Du kommer även att vara representant vid förrättningar i både kyrkor och kapell.


Vad rollen kräver
Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Du bör ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av kundbemötande. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer en del tunga lyft varför god fysik är en förutsättning. Att du dessutom snabbt hittar lösningar vid olika situationer ser vi som en självklarhet. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt affärssystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande och för att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna sökanden med olika etnisk bakgrund.

För tjänsten krävs B- körkort.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till:
Maria Pellesgård, Kontorschef Norra Dalarna, Tfn:0243-178 15
Per-Erik Hultman, facklig företrädare Handels, Tfn: 019-611 10 25

Välkommen med din ansökan via vår hemsida senast den 7 maj.


Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@fonus.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Begravningsentreprenör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I007/594/main?site=2&validator=9e511856e40651c220ef858f5daec003&lang=SE&rmpage=job&rmjob=437%26pp%3D305
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fonus
Box 4036
10261  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.fonus.se
  
Platsannons

Naturvårdare

Du kommer att arbeta med naturvårdsfrågor och förvaltning av kommunens skogsmark och annan mark. Du kommer att vara en del av mark- och planenheten och delta med din naturvårdskunskap i plan-, bygg- och exploateringsärenden. Du kommer att arbeta självständigt med skydd och skötsel av naturområden, naturvårdsprojekt och strandskyddsfrågor samt samarbeta med kulturenheten vid utvecklingen av Naturmuseet. Kommunens skogsinnehav är framförallt tätortsnära och arbetet innebär kontakter med närboende, föreningar och förvaltare/entreprenörer som ska utföra arbetet.


Vem är du? Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen med naturvetenskaplig inriktning samt yrkeserfarenhet inom området. Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande. Du har lätt för att arbeta självständigt men även att samarbeta med andra både i och utanför organisationen. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


Rättvik är en tillväxtkommun som kännetecknas av att vara ekologisk, socialt och ekonomiskt hållbar. Besöksnäringen har en fortsatt stark utvekling och näringslivet präglas av entreprenörsanda, småskalighet, mångfald och jämställdhet. Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö".

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom och fritid - som totalt sysselsätter cirka 45 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Naturvårdsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 50 procent i första hand. Tjänstens omfattning kan diskuteras. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på Mark- och Planenheten. 40%-60%Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger.brykt@rattvik.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev skall vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till inger.brykt@rattvik.se
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun,
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Furudals skola söker lärare i tyska åk 4-9

Du kommer att ingå i ett arbeslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.
På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du är utbildad lärare och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Furudals skola har ca 130 elever och det tillhörande fritidshemmet har ca 25 barn inskrivna. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola. Vi har många olika modersmål och elever som kommer från hela Sverige för att delta i vår hockeyprofil tillsammans med IFK Ore.
Det finns en sammansvetsad personalkår, vilket under åren visat att ge trygghet och arbetsro, både för elever och personal. De är måna om varandras välmående och har tid att stötta varandra i arbetsvardagens uppgifter. Tillsammans arbetar vi utifrån Furudalsandan.

Furudalsandan:
Vår skola är en trygg skola där alla bemöter varandra med respekt.
Vår skola har en lärandemiljö där alla samarbetar med varandra.
Var skola har gemensamma regler där alla tar ansvar
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsterna är tillsvidareanställning med omfattning utifrån elevunderlag och behov. Tillträde snarast eller enl. överenskommelse. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/6-9
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Furudals skola söker lärare i engelska och svenska åk 4-9

Du kommer i första hand att undervisa i svenska och engelska för olika årskurser på skolan, främst på högstadiet. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.

På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du är utbildad lärare och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Furudals skola har ca 130 elever och det tillhörande fritidshemmet har ca 25 barn inskrivna. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola. Vi har många olika modersmål och elever som kommer från hela Sverige för att delta i vår hockeyprofil tillsammans med IFK Ore.
Det finns en sammansvetsad personalkår, vilket under åren visat att ge trygghet och arbetsro, både för elever och personal. De är måna om varandras välmående och har tid att stötta varandra i arbetsvardagens uppgifter. Tillsammans arbetar vi utifrån Furudalsandan.

Furudalsandan:
Vår skola är en trygg skola där alla bemöter varandra med respekt.
Vår skola har en lärandemiljö där alla samarbetar med varandra.
Var skola har gemensamma regler där alla tar ansvar
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsterna är tillsvidareanställning med omfattning 80-100 %. Tillträde snarast eller enl. överenskommelse. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/6-8
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Rättviksskolan/Nyhedsskolan söker speciallärare/specialpedagog

Som speciallärare/specialpedagog hos oss arbetar du tillsammans med övriga speciallärare, lärare, skolpersonal och ledning och bidrar till utveckling av det inre pedagogiska arbetet. Verksamheten ska erbjuda goda lärmiljöer där extra anpassning i alla ämnen är en del i pedagogiken och de elever som är i behov av särskilt stöd ska få tillgång till det.

Du kommer att delta i arbetet kring pedagogiska kartläggningar, i processen kring åtgärdsprogram och genomförandet av dessa. Du kommer att ha en viktig roll i vårt utvecklande av goda lärmiljöer genom att samverka med berörda och stödja elevers lärande. En annan viktig roll är att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor på både organisations-, grupp- och individnivå. Du ska aktivt medverka i utvecklingen av pedagogiskt arbete, material och hjälpmedel i vår verksamhet.
Vi söker dig som är behörig speciallärare/specialpedagog med kompetens och erfarenhet av grundskolan. Du är flexibel, samarbetsvillig och öppen för olika arbetssätt tillsammans med olika professioner. Du är positiv, kreativ och nytänkande och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med extra anpassning direkt i verksamhetens klassrum och känner dig trygg med att ha en rådgivande/stöttande roll direkt i verksamheten. Det är också viktigt att du känner dig trygg i användandet av alternativa verktyg då skolans elever och lärare har egen dator som en del i vår pedagogik.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Rättviksskolan/Nyhedsskolan bedriver undervisning i åk F – 9 och är känd för sin höga måluppfyllelse.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-11. Vi håller anställningsintervjuer löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/11-13
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Rättviks kommun söker förskollärare till Förskolan Prästkragen

Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Barnen möts med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö.


Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare. Vilja och förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning är en förutsättning.
Vi behöver dig som är kreativ och flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande, kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Förskolan Prästkragen ligger i centrala Rättvik och består av fyra avdelningar. Vi arbetar i nyrenoverade fina lokaler och har en gård som stimulerar till nyfikenhet och lärande. I ditt arbetslag kommer du att arbeta med ytterligare en förskollärare och en barnskötare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/8-3
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Planarkitekt

Som planarkitekt är du en nyckelperson i kommunens framtida utformning. Du deltar aktivt i arbetet från idé till genomförande främst genom detalj- och översiktsplanering. Arbetet är mycket varierande och innebär många kontakter med olika intressenter i och utanför den egna organisationen.Vi söker dig som har högskoleexamen som arkitekt, landskapsarkitekt, fysisk planerare eller motsvarande och som har ett stort intresse för hållbar samhällsutveckling. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från planarbete och arbete inom kommunal organisation. Du är van att genomföra och presentera utredningar, har god kunskap om digitala verktyg som CAD och GIS. Som person är du, strukturerad, självständig, drivande och serviceinriktad. Du är initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social kompetens och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.Rättvik är en tillväxtkommun som kännetecknas av att vara ekologisk, socialt och ekonomiskt hållbar. Besöksnäringen har en fortsatt stark utvekling och näringslivet präglas av entreprenörsanda, småskalighet, mångfald och jämställdhet. Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö".

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom och fritid - som totalt sysselsätter cirka 45 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 procent med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på Mark- och Planenheten. Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger.brykt@rattvik.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev skall vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till inger.brykt@rattvik.se
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun,
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Markingenjör/markhandläggare

Lockas du av att få vara med och driva projekt inom samhällsbyggnad från idé till genomförande så har vi på Samhällsutvecklingsförvaltningen ett intressant och utmanade jobb för dig som vill arbeta med bl. a hållbar samhällsutveckling, exploatering och fastighetsjuridik. I rollen kommer du att vara delaktig i Mark- och Planenhetens verksamhet och medverka till att förverkliga kommunens vision, genom förvärv, utveckling, planering och genomförande. Du kommer att få arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare på enheten. Arbetet är mycket varierande och innebär många kontakter med olika intressenter i och utanför den egna organisationen. Bland arbetsuppgifterna ingår: - Ansvara för förvaltning av kommunens mark och byggnader - Medverka i planärenden - Ansvara för kommunens arrendeavtal och övriga nyttjanderätter - Behjälplig i samband Lantmäteriförrättningar.
Vi söker dig som har ett stort intresse för en hållbar samhällsbyggnad, har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande, samt arbetslivserfarenhet inom området.

Som person är du öppen, självständig, drivande och har god förmåga att planera. Du har lätt för att arbeta självständigt men även att samarbeta med andra både i och utanför organisationen samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.


Rättvik är en tillväxtkommun som kännetecknas av att vara ekologisk, socialt och ekonomiskt hållbar. Besöksnäringen har en fortsatt stark utvekling och näringslivet präglas av entreprenörsanda, småskalighet, mångfald och jämställdhet. Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö".

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom och fritid - som totalt sysselsätter cirka 45 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Markingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 procent med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på Mark- och Planenheten. Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger.brykt@rattvik.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev skall vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till inger.brykt@rattvik.se
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun,
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Mark- och exploateringsingenjör

* Ansvar för exploateringsprojekt, (inkl. avtal, markanvisningar mm)
* Köp/Försäljning/Byte av mark
* Strategiska utredningar/planer
* Nära kontakter med Näringslivsenheten


Vi söker dig som har ett stort intresse för en hållbar samhällsbyggnad, har lämplig högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet från exempelvis lantmäteri-, konsult-, privat eller offentlig verksamhet. Du är en duktig förhandlare med goda kunskaper inom fastighetsjuridik och gärna också inom projektledning. Som person är du öppen, självständig, drivande och har god förmåga att planera. Du har lätt för att arbeta självständigt men även att samarbeta med andra både i och utanför organisationen samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.Rättvik är en tillväxtkommun som kännetecknas av att vara ekologisk, socialt och ekonomiskt hållbar. Besöksnäringen har en fortsatt stark utvekling och näringslivet präglas av entreprenörsanda, småskalighet, mångfald och jämställdhet. Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö".

Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter: mark och plan, miljö och bygg, näringsliv, kultur, ungdom och fritid - som totalt sysselsätter cirka 45 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Markingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 procent med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på Mark- och Planenheten. Körkort B* är en förutsättning då resor förekommer i tjänsten.Om ni flyttar till Dalarna i samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj. Läs mer på www.rekryteringslots.se.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger.brykt@rattvik.se
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev skall vara Rättvik kommun tillhanda senast 2017-05-05. Intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till inger.brykt@rattvik.se
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun,
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rättviks kommun söker lärare i textilslöjd

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i textilslöjd åk 3-9. Som lärare hos oss ska du kunna inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och sätta elevens lärande i centrum.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är flexibel, ansvarsfull, självständig, har god samarbetsförmåga samt är utvecklingsbenägen.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Kommunen har flera små skolenheter vilket innebär att tjänsten innefattar undervisning på tre olika skolor; Boda skola åk 3-5, Furudals skola åk 3-9 samt Vikarbyns skola åk 3-5, men täcker upp undervisningen för sex skolor.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning 85% med tillträde 2017-08-11. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017/13-2
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Sätra skola söker grundskollärare

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare. Uppdraget innebär framför allt att undervisa i en åk 4-5. Som lärare hos oss ska du kunna inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och sätta elevens lärande i centrum.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är flexibel, ansvarsfull, självständig, har god samarbetsförmåga samt är öppen för utveckling.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Sätra skola är en skola med 55 elever från F-5 samt ett tillhörande fritidshem. Personalgruppen är mycket öppenhjärtig och positiv. Samarbete och trivsel är vårt signum. Det kollegiala lärandet och utveckling med eleven i centrum står i fokus för oss.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-11. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017/13-4
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Rättviks kommun söker lärare i trä- och metallslöjd

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd åk 3-9. Som lärare hos oss ska du kunna inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och sätta elevens lärande i centrum.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är flexibel, ansvarsfull, självständig, har god samarbetsförmåga samt är utvecklingsbenägen.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Kommunen har flera små skolenheter vilket innebär att tjänsten innefattar undervisning på tre olika skolor; Boda skola åk 3-5, Furudals skola åk 3-9 samt Vikarbyns skola åk 3-5, men täcker upp undervisningen för fem skolor. Eventuellt kan en uppdelning av tjänsten bli aktuell.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning 85% och med tillträde 2017-08-11. Intervjuer sker löpande. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017/13-3
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Sätra skola söker speciallärare/grundskollärare

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare/grundskollärare. Uppdraget innebär att undervisa yngre åldrar samt ansvara för specialundervisningen. Som lärare hos oss ska du kunna inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och sätta elevens lärande i centrum.

Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är att du är flexibel, ansvarsfull, självständig, har god samarbetsförmåga samt är öppen för utveckling.

Rättvik – livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen ”Där tradition möter framtid” vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Sätra skola är en skola med 55 elever från F-5 samt ett tillhörande fritidshem. Personalgruppen är mycket öppenhjärtig och positiv. Samarbete och trivsel är vårt signum. Det kollegiala lärandet och utveckling med eleven i centrum står i fokus för oss.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-11. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017/13-5
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Furudals skola söker SO- lärare åk 4-9

Du kommer i första hand att undervisa i SO-ämnen för olika årskurser på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni kollegor stöttar varandra i såväl pedagogiska tankar som i elevärenden. Du arbetar med att sätta upp tydliga mål och förmedlar detta på ett bra sätt till eleverna. Du coachar och ser alltid elevens möjligheter till kunskapsutveckling.
På skolan finns även tillgång till ett elevteam, med speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, skolvärd, SYV och rektor, som håller ihop insatserna och ger stöd.


Vi söker lärare som kan inspirera och engagera eleverna. Du är utbildad lärare och du är nyfiken på ditt uppdrag. Du ska vara villig att ta ansvar för dina grupper och dina elever. Du anpassar innehållet i din undervisning för såväl grupp som individ. Du hittar flexibla lösningar som ger högre måluppfyllelse. Du vill också arbeta tillsammans i ett arbetslag där du bidrar med dina tankar.

Furudals skola har ca 130 elever och det tillhörande fritidshemmet har ca 25 barn inskrivna. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola. Vi har många olika modersmål och elever som kommer från hela Sverige för att delta i vår hockeyprofil tillsammans med IFK Ore.
Det finns en sammansvetsad personalkår, vilket under åren visat att ge trygghet och arbetsro, både för elever och personal. De är måna om varandras välmående och har tid att stötta varandra i arbetsvardagens uppgifter. Tillsammans arbetar vi utifrån Furudalsandan.

Furudalsandan:
Vår skola är en trygg skola där alla bemöter varandra med respekt.
Vår skola har en lärandemiljö där alla samarbetar med varandra.
Var skola har gemensamma regler där alla tar ansvar
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast eller enl. överenskommelse. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Märk ansökan: Dnr 2017/6-7
Webbplats:
Epostadress: barn.utbildning@rattvik.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Rättviks kommun, BUF
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://www.rattvik.se
  

Platsannons

Butikssäljare till Audio Video i Rättvik

Vi behöver en ny medarbetare under semesterperioden juni-augusti som butikssäljare på Audio Video i Rättvik. Vi söker en tjej/kille som är utåtriktad, positiv och som kan tänka sig att arbeta deltid med oregelbunden fördelning över perioden. Vi vill hitta dig som brinner för kundservice och vill sätta personlig prägel på utförda uppdrag.

Ett schema kommer att fastställas vilket gör det möjligt för dig att ha ytterligare deltidstjänst hos annan arbetsgivare samtidigt om så önskas.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 70-90%Timlön enligt Handels villkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per@dalaljudvision.se
Övrigt: Ansökningar, CV och frågor helst via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Audio Video Rättvik

79530  RÄTTVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Rättviks kommun söker en socialsekreterare till Barn- och familjegruppen

Verksamhetsbeskrivning
Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Om individ- och familjeomsorgen i Rättvik
Rättviks individ- och familjeomsorg är en trygg arbetsplats med god stämning och sammanhållning. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och må bra samt att vi ska ha en låg personalomsättning. Vi har som ett led i det arbetsmiljöarbetet utökat antalet personer på enheten för att ha en rimlig arbetsbelastning bland annat genom att anställa en kvalitetsutvecklare som ska ge både handläggningsstöd och vara BBIC-ansvarig. Alla socialsekreterarna i Rättvik är utbildade socionomer och de flesta har flera års erfarenhet av att arbeta inom socialtjänsten. Som ett led i att förbättra arbetssituationen för landets socialsekreterare som arbetar med barn och ungdomar har regeringen fattat beslut om att bevilja pengar för förstärkt bemanning. Vi söker därför ytterligare en kollega till vår barn- och familjegrupp. I gruppen finns det hög kompetens och lång erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Individ- och familjeomsorgen är organiserad under socialförvaltningen, som är kommunens största förvaltning och ansvarar för vård och omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt stöd, rådgivning och andra insatser till barn, ungdomar och vuxna

Arbetsuppgifter
Denna tjänst tillhör barn- och familjegruppen där socialsekreterare, familjerättssekreterare och familjebehandlare arbetar i ett team under ledning av 1:e socialsekreterare. För socialsekreterarna som arbetar med ensamkommande barn finns en egen 1:e socialsekreterare.
Du kommer att arbeta som socialsekreterare med utredning, stöd och uppföljning av insatser till barn och deras familjer. Ett bra mottagande av samt en god kontakt med klienterna är en viktig del i verksamheten samt i uppdraget som socialsekreterare.

Vem är du?
Vi söker dig som förutom socionomutbildning har ett positivt och lösningsfokuserat sätt och har lätt att arbeta i team. Du har, liksom arbetsgruppen du kommer att vara en del av, en positiv inställning till arbete. Arbetsuppgifterna kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, liksom förmåga att skapa goda kontakter med såväl klienter som med samverkanspartners. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och unga samt av myndighetsutövning. Utbildning i MI är även det meriterande. Du gillar att skriva och dokumentera och uppfattar dig själv som att du har ett bra flöde i dokumentationen. Tidigare erfarenhet av arbete i BBIC och Procapita är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Giltigt utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProjektanställning fram till och med 171231, förlängning kan bli aktuell.Som anställd på Individ- och familjeomsorgen i Rättvik finns möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar. Vi erbjuder även medflyttarservice.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sociala@rattvik.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Rättviks kommun Socialtjänsten/IFO 795 80 Rättvik Eller via e-post till: sociala@rattvik.se Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun Socialförvaltningen
Socialtjänsten/IFO, 795 80 Rättvik
79580  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Socialförvaltningen, LSS, söker medarbetare

Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Arbetsplats
Boda och Rättvik

Arbetsuppgifter
Ge stöd och service till personer på LSS-bostad, i olika åldrar, med olika diagnoser inom områdena funktionsnedsättning /utvecklingsstörning.
Utgångspunkten för vårt arbete är Alla människors lika värde.
Vårt främsta mål är att stödja de boende att vara delaktiga i såväl sin egen vardag som i samhällslivet, utifrån den egna förmågan.
"Digital delaktighet" är en ledstjärna för oss och vi jobbar aktivt med att de boende ska ha tillgång till IT-teknik.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har genomgått gymnasialt omvårdnadsprogram, gärna med inriktning funktionsnedsättning och/eller Barn- och Fritidsprogrammet, eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig.

Vi söker dig som har ett gott bemötande med respekt för människors integritet.
Vi blir glada om du också är en person som bidrar i arbetet med förslag till förbättringar, är engagerad och motiverad.
Du har erfarenhet av pedagogiska metoder med inriktning mot våra målgrupper och kan arbeta "med händerna på ryggen" med vilja att stödja människors utveckling.

Dokumentation, arbetet med "digital delaktighet" och planering förutsätter datavana samt erfarenhet av social dokumentation.

Det är meriterande med erfarenhet från LSS-verksamhet; såsom boende, daglig verksamhet, korttidsverksamhet eller särskola. Meriterande är också andra pedagogiska erfarenheter.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet och den erfarenhet som du har med dig.
Du arbetar i grupp, schemalagt, med sovande jour.
Inför rekryteringsarbete har Rättviks kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Under tiden 24-28/4 besvaras frågor av Marita Baekkelund, enhetschef LSS, 0248-70491 Din ansökan ska innehålla CV och underlag som styrker din formella kompetens. Välkommen med din ansökan! Ansökan ska vara oss tillhanda senast 20170501 till Rättviks kommun Socialtjänsten 795 80 Rättvik eller via epost sociala@rattvik.se
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Socialförvaltningen

79580  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Ansvarsfull och tillgänglig personlig assistent sökes till fantastisk kvinn

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Som personlig assistent arbetar du där kunden är. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och adekvat förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar, och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vi söker nu dig som är positiv och kan se möjligheter i allt. Du är nyfiken och gillar utmaningar. Kanske har du tidigare erfarenhet av det ansvarsfulla arbetet som personlig assistent eller så är du nyfiken på att prova på det. Som person är du lättsam, inkännande, huslig och matlagningskunnig.

Vår kund har katt varför du inte kan vara allergisk för att bli aktuell för tjänsten. Kunden önskar även att du inte röker under arbetstid och att du är kvinna i mogen ålder (30 år eller äldre). Det förekommer en del bilkörning i kundens bil och du behöver därför ha körkort för manuell växellåda. 

Du som söker bor förmodligen i närheten av Furudal, varpå den delade schematuren inte utgör ett bekymmer för dig. Arbetstiden är förlagd till morgon- och kvällstur både vardagar och helger, förutom på fredagar då du arbetar ett längre pass mellan klockan 8 - 17. På helgen arbetar du klockan 8 - 14 samt 18 - 19. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån bland annat medarbetarens utbildning och tidigare erfarenhet. Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Personlig assistans, bransch G.

Är du rätt person för detta uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag då Frösunda jobbar med ett löpande urval och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kunden är mycket delaktig i urvalet för hos oss är det kunden som bestämmer!

Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du kan med fördel beställa den via länken: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=87358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Nybrogatan 23
79170  Falun Sverige
Hemsida: www.frosunda.se
  
Platsannons

Sommarvikariat på 100 % som personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en trevlig kvinna i Rättvik. Vår kund är i 50 års ålder och behöver din hjälp i sin dagliga livsföring. Du hjälper henne i stort och smått med bland annat städning, matlagning och personlig hygien. En del dagar så följer du med kunden ut på aktivitetet som t ex shopping och kanske en fika på stan.

Om tjänsten:

Vi erbjuder ett sommarvikariat under juni-augusti, tjänsten är på 100 %.  Du jobbar på rullande schema, både dag, kväll och helg.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är öppen och flexibel och som trivs med att arbeta med människor.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent men personlig lämplighet kommer att vara avgörande.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vardagar och helger, arbetstid ca: 08-21. Tidsbegränsad. Start på vikariat: 20170626-20170813. Introduktion kommer att påbörjas tidigare.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Juni

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9790%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Trotzgatan 29
79172  Falun Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Stiernhööksgymnasiet söker yrkeslärare inom el- och energi

Arbetsbeskrivning
Som lärare på El- och energiprogrammet undervisar du eleverna i kurser inom El- och Energiprogrammet. Det ingår även att vara studiehandledare/mentor för elever.
Vem är du?
Vi söker dig som är yrkeslärare inom El- och Energi. Lärarlegitimation är en merit och om du inte har det ser vi gärna att vi vidareutbildar dig så att du läser in behörighet för att erhålla lärarlegitimation.
Du är flexibel, har lätt att samarbeta med andra och ser datorn som ett självklart arbetsverktyg. Du är engagerad och sätter eleverna i centrum samt har en god pedagogisk förmåga och vill vara med och utveckla vår skola.


Vi söker dig som är yrkeslärare inom El- och Energi. Lärarlegitimation är en merit och om du inte har det ser vi gärna att vi vidareutbildar dig så att du läser in behörighet för att erhålla lärarlegitimation.
Du är flexibel, har lätt att samarbeta med andra och ser datorn som ett självklart arbetsverktyg. Du är engagerad och sätter eleverna i centrum samt har en god pedagogisk förmåga och vill vara med och utveckla vår skola.


Stiernhööksgymnasiet i Rättvik är en gymnasieskola med ca 450 elever. Vi ligger vackert beläget strax norr om centrum med utsikt över Siljan och bedriver undervisning på båda sidorna om riksvägen. Vi har ett internat med plats för 135 elever i mycket fina, nybyggda och renoverade hus. En stor del av skolan består av vårt Naturbruksprogram (inriktningarna djur, häst, lantbruk och naturvetenskap), men vi har också fler yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi bedriver flera program endast i lärlingsform där vi har ett tätt samarbete med Leksands Gymnasium.
Vår skola är en mycket bred skola. Vi har elever från 65 olika kommuner, från Luleå till Malmö. Många elever går hos oss för att kunna kombinera studier med elitsatsning inom hästsport och bandy där vi har Nationell idrottsutbildning, NIU, och många dras till vårt Naturbruksprogram. Vi har också en hockeyprofil där elever spelar i IFK Ore. Mer information finns på vår webbplats www.stiernhooksgymnasiet.se.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, med start den 8 augusti 2017. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens: Ange DNR 2017/12 i ämnesraden
Webbplats:
Epostadress: gymnasiet@rattvik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://gymnasiet.rattvik.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor tv psykiatrin Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården.
Öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

Basenheten i norra och västra Dalarna har genomgått en omstrukturering där de basenhetsgemensamma enheterna i Mora är navet i organisationen och där ett komplett utbud inom specialistpsykiatrisk vård- behandling erbjuds personer som är i behov av denna vårdnivå.
Dessa enheter i Mora är organiserad i tre team, läkarteam, akutteam, utrednings- och psykoterapeutisk team.
Det finns ett strukturerat samarbete mellan teamen där man gemensamt fyller de behov av olika kompetenser som finns inom basenheten.
Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung.
Mottagningsteamen är bemannade upp till sjuksköterskenivå och där finns de fasta vårdkontakterna för patienterna.


Vi söker nu personer som vill arbeta hos oss och vara med och påverka och utveckla den psykiatriska specialistvården i norra och västra Dalarna.
Mottagningsteamet i Rättvik söker legitimerade sjuksköterskor helst med vidareutbildning med inriktning psykiatri.

I mottagningsteamet arbetar vi utifrån Integrerad psykiatri med
F-ACT team.
Härifrån sköts också läkemedelshantering och uppföljning av patienter utifrån olika funktionsområden såsom patienter med neuropsykiatriska diagnoser, bipolär sjukdom, psykossjukdomar, beroendesjukdomar och patienter med depression.
Samverkan med vårdgrannar är ofta förekommande.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning med inriktning psykiatri ses som meriterande, gärna med erfarenhet av öppenvårdspsykiatri.
Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatri, och som vill vara med att utveckla verksamheten i positiv framåtanda med nytänkande. Du förväntas ha god samarbetsförmåga, kunna ta beslut och hantera förändringar samt vara flexibel.
Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet.

Vi använder oss av Take Care journalsystem. Erfarenhet av att arbeta i systemet eller liknande är meriterande.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Körkort erfordras.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 50:2017:208
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5412247981409453395&benamning=Sjuksk%c3%b6terskor+tv+psykiatrin+R%c3%a4ttvik
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vikarier som personlig assistent till man i Rättvik

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

Arbetsuppgifter:
Kunden, en man i 50-årsåldern boendes i Rättvik, behöver hjälp med matlagning, städning, tvätt, personlig hygien, träning, förflyttning m.m.
Vi söker i vikarier som kan hoppa in under ordinarie assistents semester och vid korttidsfrånvaro. Arbetet är schemaförlagt till dygnspass med sovande jour.

Krav:
-B-Körkort
-Erfarenhet från personlig assistans/hemtjänst eller annat arbete som kan bedömas likvärdigt.

Meriterande:
-Erfarenhet från arbete med Huntingtons.

Välkommen med din ansökan.

Vi har valt sättet vi annonserar och rekryterar på, varför vi avböjer all form av erbjudande från annons/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/31018-vikarier-som-personlig-assistent-till-man-i-rattvik?promotion=7743-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Trädgårdsuppdrag

Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar, rensa rabatter, plantera, gräva osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens: 2704
Webbplats: http://veterankraft.se/veteran/annons/?jaid=2704
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veterankraft AB
Kyrkbacksvägen 8
79133  Falun Sverige
Hemsida: http://veterankraft.se
  
Platsannons

Hemstädning

Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker veteraner för städning i privata hem.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning. Dessutom kan det ingå att byta sängkläder och vattna blommor m.m. Du använder kundens städartiklar och maskiner.

Vem är du?
Glad och pigg veteran som vill ta ett eller flera uppdrag med städning.
Som person är du en serviceinriktad, positiv och noggrann. Du har en öppen personlighet och lätt för att samarbeta med människor. Har du en professionell bakgrund eller städar mycket hemma kommer du att känna igen dig i din nya roll och säkerligen trivas bra.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens: 2700
Webbplats: http://veterankraft.se/veteran/annons/?jaid=2700
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veterankraft AB
Kyrkbacksvägen 8
79133  Falun Sverige
Hemsida: http://veterankraft.se
  
Platsannons

Stiernhööksgymnasiet söker speciallärare

Som speciallärare hos oss kommer du att arbeta i ett arbetslag tillsammans med speciallärare och specialpedagoger. Du ingår i vårt elevteam och kommer även att ha undervisning. I den här tjänsten ingår det undervisning i gymnasiesärskolan. Vi har det nationella programmet Skog, mark och djur och även det individuella programmet. För den här tjänsten är det aktuellt med undervisning på Skog, mark och djur.

Du kommer också att ingå i arbetslaget för gymnasiesärskolan, men givetvis även ha tät dialog med bl.a. biträdande internatchefen, som ansvarar för LSS-boendet.

Vi söker dig som har en speciallärarexamen och en lärarlegitimation med behörighet för gymnasieskolan och gymnasiesärskolan. Meriterande är att du är behörig att undervisa i gymnasiegemensamma kurser och har erfarenhet av undervisning i gymnasiesärskolan.

Du är flexibel, har lätt att samarbeta med andra och ser datorn som ett självklart arbetsverktyg. Du är engagerad och sätter eleverna i centrum samt har en god pedagogisk förmåga och vill vara med och utveckla vår skola.

Stiernhööksgymnasiet i Rättvik är en gymnasieskola med ca 450 elever. Vi ligger vackert beläget strax norr om centrum med utsikt över Siljan och bedriver undervisning på båda sidorna om riksvägen. Första delen av skolan byggdes 1955 och vi har succesivt expanderat verksamheten längs åren och byggt fler fastigheter. Vi har ett internat med plats för 130 elever i mycket fina, nybyggda och renoverade hus. Idag har vi elever från 65 olika kommuner. En stor del av skolan består av vårt Naturbruksprogram (inriktningarna djur, häst, lantbruk och naturvetenskap), men vi har också fler yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi bedriver flera program endast i lärlingsform där vi har ett tätt samarbete med Leksands Gymnasium.

Se mer information på vår websida www.stiernhooksgymnasiet.se om våra aktuella utbildningar.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: Speciallärare
Webbplats:
Epostadress: gymnasiet@rattvik.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökan via e-post till gymnasiet@rattvik.se. Välkommen med din ansökan och meritförteckning.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Rättviks kommun
79580  RÄTTVIK Sverige
Hemsida: http://gymnasiet.rattvik.se
  
Platsannons

Rättviks kommun söker en bostadssamordnare

Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

Bostadssamordnaren är organiserad under socialförvaltningen, vilken är kommunens största förvaltning och ansvarar för vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättning samt stöd, rådgivning och andra insatser till barn, ungdomar och vuxna. I dag finns tre boenden för ensamkommande i kommunens regi. Sedan mars 2016 ska alla kommuner i landet ta emot nyanlända för bosättning. För att på ett tillfredställande och strukturerat sätt genomföra detta har kommunen ansökt om och beviljats medel för att anställa en bostadssamordnare under ett år.
Arbetsbeskrivning
Som bostadssamordnare kommer du att inventera bostadsmöjligheter, samordna och underlätta det praktiska bosättningsarbetet för främst nyanlända i Rättviks kommun. Du ska även ta fram rutiner för bostadsmatchning, uthyrning och dylikt samt ta fram förslag på nya bostadslösningar. Samverkan med olika aktörer såsom bostadsbolag, fastighetsägare och olika kommunala enheter kommer att vara en stor del av ditt arbete för att bygga upp en fungerande struktur i mottagandet av nyanlända.
Då arbetet innebär många olika kontakter, såväl internt som externt, ser vi som en självklarhet att du är en god representant för kommunen.
Vem är du?
Du har en fullgjord gymnasieutbildning och har jobbat administrativt tidigare. Då du kommer ha kontakt med många olika aktörer ser vi gärna att du har telefonvana. Det är även meriterande om du har kunskap inom hyreslagen ocha vana från Officepaketet. Du är bekväm i att kommunicera muntligt och skriftligt med människor och gillar att knyta kontakter och skapa nätverk. Du kan även vara engagerande i både enskilda möten och i grupp.
För att uppnå de mål som är satta för projektet så är det viktigt att du har en förmåga att arbeta självständigt och strukturerat där du organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Att du tar ett eget ansvar för ditt arbete samt håller en hög kvalitet utifrån projektets mål och syfte. I ditt möte med andra ser vi att du är trygg i dig själv, flexibel och lyhörd. Då detta är en ny tjänst under en begränsad tid är det viktigt att du själv kan lägga upp ditt arbete utifrån projektbeskrivningen och att du har för vana att utvärdera ditt arbete kontinuerligt.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Bostadsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProjektanställning 12 månader 100% .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: integrationsenheten@rattvik.se
Övrigt: Ansökan skickas till Rättviks kommun Integrationsenheten 795 80 Rättvik Sista ansökningsdag är 2017-04-28 men vi behandlar ansökningar kontinuerligt så skicka in din ansökan så snart du kan.
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Socialförvaltningen

79580  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

DalaWärdshus Hantverksbyn söker "Allt-i-allo" med inriktning reception

Som receptionist hos oss blir du en nyckelperson i vår organisation och anläggningens ansikte utåt.
Tjänsten innefattar i huvudsak sedvanliga receptions- & bokningssysslor med fokus på det goda värdskapet, men även städning av hotellrum och bemanning av vår hemslöjdsbutik ingår i din arbetsdag.
För att passa in hos oss så måste du vara strukturerad, flexibel och stresstålig. Du ska vara van att arbeta självständigt och klara av att prioritera rätt i alla lägen. Då datorn är ditt viktigaste arbetsredskap så krävs en viss teknisk förståelse.

Erfarenhet från hotell- & restaurangnäringen är meriterande, men inget krav.
För rätt person så finns det möjlighet till förlängning.DalaWärdshus Hantverksbyn ligger i södra infarten av Rättvik, där riksväg 69/70 möts.
Anläggningen har öppet alla dagar och erbjuder en helhetsupplevelse med hotell, restaurang & hantverk.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidRullande schema med kvälls- & helgarbete.Kollektivavtal HRF.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.j@dalawardshus.se
Övrigt: Vi undanber oss spontanbesök.
Arbetsplats: 
Adress: DalaWärdshus
Hantverksbyn
79536  Rättvik Sverige
Hemsida: http://dalawardshus.se
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Sommarsäsongen närmar sig och vi söker personal till vårt glada gäng!

Big Street BBQ & BAR är en restaurang belägen på Storgatan i centrala Rättvik. Vi har ca 55 platser inomhus samt 80 platser utomhus under sommaren, det finns också en stor bar med ett gäng platser.

Vår meny består av en steakhouse del där köttet är framträdande med tillbehör. Detta kompletteras med ett par fisk- & skaldjursrätter samt burgare/sandwich och sallad. Vårt tänk är att göra god mat i rejäla portioner utan att krångla till det för mycket. Vi satsar också på öl och har för närvarande ca 100 olika sorter att erbjuda.

Hos oss vill vi att gästerna ska känna sig som hemma - vi vill ha en härlig stämning med trevlig personal och nöjda, glada gäster. Alla åldrar ska trivas här hos oss.

Nu vill vi hitta Dig som känner att detta låter som ett bra sätt att spendera sommaren på.
Erfarenhet är ett plus men inget måste, det viktigaste är att Du är en glad och positiv person som tycker om att träffa människor.

Vi ser fram emot Din ansökan där Du berättar mer om dig själv i ett personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenkommelseEfter överenkommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bigstreet.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Street BBQ & Bar
Storgatan 17
79530  RÄTTVIK 
Hemsida: http://bigstreet.nu
  

Platsannons

Kock/Kockerska

Sommarsäsongen närmar sig och vi söker personal till vårt glada gäng!

Big Street BBQ & BAR är en restaurang belägen på Storgatan i centrala Rättvik. Vi har ca 55 platser inomhus samt 80 platser utomhus under sommaren, det finns också en stor bar med ett gäng platser.

Vår meny består av en steakhouse del där köttet är framträdande med tillbehör. Detta kompletteras med ett par fisk- & skaldjursrätter samt burgare/sandwich och sallad. Vårt tänk är att göra god mat i rejäla portioner utan att krångla till det för mycket. Vi satsar också på öl och har för närvarande ca 100 olika sorter att erbjuda.

Hos oss vill vi att gästerna ska känna sig som hemma - vi vill ha en härlig stämning med trevlig personal och nöjda, glada gäster. Alla åldrar ska trivas här hos oss.

Nu vill vi hitta Dig som känner att detta låter som ett bra sätt att spendera sommaren på.
Erfarenhet är ett plus men inget måste, det viktigaste är att Du är en glad och positiv person som tycker om att träffa människor.

Vi ser fram emot Din ansökan där Du berättar mer om dig själv i ett personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenkommelseEfter överenkommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bigstreet.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Street BBQ & Bar
Storgatan 17
79530  RÄTTVIK 
Hemsida: http://bigstreet.nu
  

Platsannons

Tidningsdistributör, Rättvik

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. Körkort för bildistrikt men vi söker även cykeldistributörer.

Vi välkomnar din ansökan via e-post annica.johansson@tab.se , meddela vilken ort ni är intresserad av i mejlet så underlättar det hanteringen.
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid sommarjobbFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Zettergrens Väg 7
79177  Rättvik Sverige
Hemsida: www.tab.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut för vikariat

Rättviks kommun söker Arbetsterapeut för vikariat på 75-100%

En av våra Arbetsterapeuter går på mammaledigt och vi behöver då stärka upp vårt team under cirka ett år och sex månader, med möjlighet till förlängning. Gillar du att arbeta i team och vill arbeta i en liten kommun är du välkommen att söka till oss.

Verksamheten
På Rehab arbetar idag sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi har ansvar för både särskilt boende och ordinärt boende, samt omsorgen. Vi ingår i HS-enheten som innefattar sjuksköterskor inom hemsjukvård och särskilt boende samt sjuksköterska med huvudansvar för omsorgen. Våra övriga samarbetsytor är främst primärvård, slutenvård och interna kontakter samt hjälpmedelscentral.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifterna för arbetsterapeut inom kommunal verksamhet. Samverkan i team med övriga yrkeskategorier är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad arbetsterapeut. Du har ett särskilt intresse av att arbeta med äldre/rehabilitering. Erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet är meriterande. Kännedom om Procapita omvårdnadsjournal och WEB-sesam är en fördel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om vikariatet
Enhetschef: Susanne Lindgren 0248-703 81
Arbetsterapeut: 0248-703 95
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidVikariat 75 - 100 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne.lindgren@rattvik.se
Övrigt: Ansökan skickas till: susanne.lindgren@rattvik.se Eller till: Socialförvaltningen Susanne Lindgren Golfvägen 1 79533 Rättvik
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks Kommun, Socialförvaltningen

79580  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.rattvik.se
  
Platsannons

Vi söker Semestervikarier till Libra assistans, placering i Rättvik

Vi söker semestervikarier för att vår ordinarie personal ska få semesterledigt.
Du arbetar som personlig assistent i enskilt hem till våra kunder som finns i hela Dalarna. Arbetet kan variera i arbetsuppgifter beroende på vem du arbetar hos, allt från hemmets alla sysslor till att åka ut på aktiviteter och resor.
Du ska vara beredd att arbeta nära personer med funktionshinder och bistå dem i deras vardag.

Vi söker just Dig som är den där härliga och sprudlande människan som brinner för att stötta och bistå personer som har vissa behov av stöd i sin vardag.
Du som söker ska vara flexibel i dina arbetstider och kunna arbeta oregelbunden arbetstid.
Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och vara lyhörd för andras behov, vara engagerad och van att ta ansvar.

Libra Assistans kommer att vara Din arbetsgivare.
Libra Assistans ska genom att uppvisa och driva stolthet för yrket, omtanke för kunden och glädje i vardagen, vara den mest attraktiva assistanssamordnaren för assistansanvändare och personliga assistanter i Mellansverige.

Libra Assistans strävar efter en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare där personligt anpassat bemötande och tillgänglighet värderas högt.

www.libraassistans.se
Publiceraddatum: 2017-02-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnställning enligt Kollektivavtal med individuell lönesättning Arbetstider enligt schema vilket innebär, dag, kväll, natt och helg. Tjänstgöringsgraden kan variera mellan 20% till 100% 60%-80%Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sommarjobb@libraassistans.se
Övrigt: Du ansöker till e-post; sommarjobb@libraassistans.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: LIBRA ASSISTANS AB
MAGASINSGATAN 9
79137  FALUN Sverige
Hemsida: http://www.libraassistans.se
  
Platsannons

Sommarvikarier vård och omsorg

Rättviks kommun söker sommarvikarier till våra verksamheter inom vård och omsorg

Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia.
Till våra verksamheter inom socialförvaltningen söker vi nu sommarvikarier som vill bidra till att öka livskvalitén för människor med olika behov.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med människor för att hjälpa dem att förgylla deras vardag. I arbetet ingår vardagliga sysslor som till exempel att handla eller städa men också att ge stöd och omvårdnad i olika former. Du kan få utföra delegerade arbetsuppgifter, t.ex som att ge läkemedel.

Vem är du?
Vi söker Dig som har ett intresse och engagemang för andra människor. Du känner att du vill ge god vård, stöd och omsorg till människor i deras vardag. Du ser därför också det som en självklarhet med ett gott bemötande och att visa respekt för andra. Eftersom vi har dokumentationsskyldighet så behöver du behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder
En bra inskolning
Flexibla arbetstider
Trevliga arbetskamrater
Bra lön
Spännande möten med de människor du arbetar hos
Goda erfarenheter för framtiden

Upplysningar om tjänsten
Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-01-18
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarvikariat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Rättviks kommun Bemanningsenheten 79580 Rättvik bemanningsenheten@rattvik.se Eller gå in på www.rattvik.se och sök via länken lediga jobb
Arbetsplats: 
Adress: Rättviks kommun Socialförvaltningen

79580  RÄTTVIK 
Hemsida: http://www.rattvik.se
  

Platsannons

Simlärare och Aktivitetsledare till Siljansbadet och Rättviks campingar

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik.
Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall.

Vi söker nu simlärare och aktivitetsledare till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017.

Arbetsuppgifterna består av simundervisning och att leda och arrangera våra barnaktiviteter.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig. Du ska ha god hand med barn.

Kvalifikationer
Simlärare utbildning är ett krav för den som ansvarar för simundervisningen. Erfarenhet av att ha arbetat med barn är meriterande.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1 juni – 31/8 - 2017.

Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Idrottspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSchemalagd Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12577-gronklittsgruppen-rattvik-simlarare-och-aktivitetsledare-till-siljansbadet-och-rattviks-campingar/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  

Platsannons

Stugvärdar till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik.
Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall.

Siljansbadet och Rättviks campingar söker stugvärdar till sommaren 2017

Arbetsuppgifter
Som stugvärd arbetar du med att avsyna och städa stugor, servicehus och allmänna ytor på anläggningen.Viktigt att vara flexibel och att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetet är schemalagt och innefattar både dagtid/kvällstid/helg.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och kunna arbeta självständigt och i grupp.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av inom yrket är meriterande men inte ett krav

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 20 maj – 31/8 – 2017

Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Stugvärd
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSchemalagd Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12552-gronklittsgruppen-rattvik-stugvardar-till-siljansbadet-och-rattviks-campingar-sommaren-2017/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  

Platsannons

Butiksmedarbetare till Siljansbadet campings närbutik sommaren 2017

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik.
Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall.

Vi söker nu medarbetare till Siljansbadet Campings närbutik sommaren 2017

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av kassaarbete, påfyllnad av varor, städning, tillagning av bake-off och liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Erfarenhet av tidigare arbete i butik/affär är meriterande men inte ett krav.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 1 juni – 31/8 - 2017.

Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSchemalagd Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12547-gronklittsgruppen-rattvik-butiksmedarbetare-till-siljansbadet-campings-narbutik-sommaren-2017/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  

Platsannons

Receptionspersonal till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik.
Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall.

Vi söker nu boknings- och receptionspersonal till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som anser att service är en självklarhet och att hjälpa gästen alltid kommer i första hand. Arbetsuppgifterna består av att arbeta direkt mot gäst i sysslor som att svara på frågor om anläggningen och närområdet, boka in gäster, ta emot gäster i form av ut- och in-checkning. Reception och butik är kombinerad på Rättviks camping så arbetet innebär även kiosk- och butiksförsäljning.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav
Kunskaper i bokningsprogram eller erfarenhet av tidigare arbete i reception är meriterande men inte ett krav. Språkkrav: Engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Simkunnighet är ett krav, då campingen ligger vid vattnet.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 20 maj – 31/8 – 2017

Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSchemalagd Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12545-gronklittsgruppen-rattvik-receptionspersonal-till-siljansbadet-och-rattviks-campingar-sommaren-2017/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  

Platsannons

Vaktmästare till Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och omfattar följande anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar: Orsa Grönklitt, Orsa Rovdjurspark, Orsa Camping, Orsa Bowling, Rättviks Camping/Enåbadets Simhall, Siljansbadets Camping, Grännastrandens Camping, Sagolandet Tomteland, Tänndalen, Duse Udde, Ansia Resort, Sunne camping och sommarland och Moraparken.

Siljansbadet Camping i Rättvik har 470 platser, 66 stugor, butik, souvenirbutik.
Rättviks Camping har 370 platser, 81 stugor och lägenheter, vandrarhem, minigolfbana, närbutik och Enåbandets simhall.

Vi söker nu medarbetare till vaktmästeriet på Siljansbadet och Rättviks campingar sommaren 2017

Arbetsuppgifter
Vi söker nu vaktmästare både dag och natt på våra campingar. Arbetsuppgifterna består av städning av anläggningen, hålla ordning på campingen, en viss del lagning av inventarier, hjälpa gäster att lösa problem, kontrollera husvagnar, och diverse förekommande arbetsuppgifter som kan förekomma. Daglig skötsel av simhall.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav: Serviceinriktad och social. Erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare är meriterande, men inte ett krav. Du kan hantera stress och stressade situationer på ett bra och arbetsamt sätt. Lösningsorienterad, flitig och mångsyssleri är goda egenskaper för denna tjänst. Körkort är ett krav.
Språk krav: svenska och engelska. Krav på simkunnighet.

Varaktighet
Säsongsanställning med start från 20 maj – 31/8 - 2017

Skicka ansökan via länken, mejlen är endast till för frågor angående tjänsten.Rekrytering sker löpande och kan komma att avslutas innan den sista april.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSchemalagd Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12544-gronklittsgruppen-rattvik-vaktmastare-till-siljansbadet-och-rattviks-campingar-sommaren-2017/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal