Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:04

Lediga jobb i Piteå kommun (2581), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd42 124
Täthet13,65Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 678,23Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land3 086,04Landareal (km²)
Sjö149,04Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 445,45Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Psykoterapeut till BUP Piteå

Arbetsplats: BUP-mottagningen, Piteå
Referensnummer: 194417


Om arbetsplatsen
Basenheten Barn- och ungdomspsykiatrin vid Piteå sjukhus tillhör organisatoriskt verksamhetsområde Barnsjukvård och division Länssjukvård. Basenheten består av en öppenvårdsmottagning samt akutavdelning med sex vårdplatser för länet.

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) tillhör den specialiserade barnsjukvården i Region Norrbotten. Vi ansvarar för vård av barn och ungdomar 0-18 år med psykiatriska problem.  Vi är en tvärvetenskaplig medicinsk disciplin där biologisk, psykologisk, och social kunskap integreras.  BUP-mottagningen i Piteå ansvarar för öppenvården i Piteå kommun.  Vi har 10 anställda med bred erfarenhet inom olika yrkesgrupper; socionom, läkarsekreterare, sjuksköterska, läkare, psykolog och psykoterapeut.

Arbetsuppgifter
Som Leg. Psykoterapeut på BUP-mottagningen arbetar du med bedömning, utredning, och psykoterapeutisk behandling av barn, ungdomar och deras familjer. Du arbetar i tvärvetenskapliga team med barnet och familjen i centrum. Samverkan med vårdgrannar, t.ex. övriga specialistområden inom verksamheten och även skolhälsovård, socialtjänst, skola. Du är delaktig i teamarbete med andra yrkesgrupper inom BUP ex psykolog, läkare och socionom.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett stort intresse för den barn- och ungdomspsykiatriska mångfalden och som, tillsammans med andra drivna personer, vill arbeta i en miljö som präglas av tvärprofessionell samverkan.

Du är trygg i din yrkesroll och är självgående. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du kommer med idéer och förslag på nya angreppssätt då detta är något som genomsyrar vårt arbetssätt.

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta i team samt att du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper för verksamhetens utveckling.

Du är leg. psykoterapeut eller har grundläggande utbildning i psykoterapi (steg 1). I din grundprofession är du socionom, leg psykiatrisjuksköterska eller leg psykolog.

Erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri och erfarenhet av familjearbete är meriterande. Övrig yrkeserfarenhet inom psykiatri och socialtjänst är meriterande. Du bör ha intresse av att arbeta med barn och ungdomar och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning som leg. psykoterapeut, socionom, leg. psykiatrisjuksköterska eller leg. psykolog, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.
  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?

Kontakta verksamhetschef Malin Hemphälä, 0911-75283, malin.hemphala@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare

Maria Tiensuu SP, maria.tiensuu@norrbotten.se
Maria Sjöberg, SSR, maria.s.sjoberg@norrbotten.se
Camilla Eriksson Sundberg, Vårdförbundet, 072-586 89 86
camilla.e.sundberg@vardforbundet.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-21
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Psykoterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 194417
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194417&DepartmentId=8949&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Legitimerad psykologer till Barn- och ungdomsverksamheten, Piteå

Arbetsplats: Barn- och ungdomsverksamheten, Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194418


Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomsverksamheten, Piteå älvdals sjukhus tillhör verksamhetsområdet Barnsjukvård och finns under division Länssjukvård. Barn- och ungdomsverksamheten har tre specialistområden; Barn- och ungdomspsykiatri (BUP), Barn- och ungdomshabilitering, Barn- och ungdomsmedicin.

Verksamheten har ca 35 medarbetare. De yrkeskompetenser som finns är psykolog, kurator, sjuksköterska, sjukgymnast, läkare, sekreterare, arbetsterapeut, specialpedagog, undersköterska. Flera har dessutom vidareutbildning inom sitt yrke.

Upptagningsområdet är kommunerna i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog. Barn- och ungdomsverksamheten erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån barnens, ungdomarnas och deras familjers behov. Personalen är erfaren och välutbildad varför det finns god möjlighet till handledning och kollegialt stöd.


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med neuropsykiatriska utredningar samt behandling av barn, ungdomar och deras familjer inom främst barn- och ungdomspsykatrin och barn- och ungdomshabiliteringen. Uppdrag inom barn- och ungdomsmedicin kan även förekomma. Samverkan med övriga specialistområden inom verksamheten samt konsultation till vårdgrannar och andra samarbetspartners är en viktig del av arbetet. Deltagande i verksamhetens interna verksamhet och utvecklingsarbete ingår.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Meriterande är om du har utbildning i diagnostik och erfarenhet av arbete med inriktning på barn, ungdomar eller familjer. Möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling/fortbildning finns samt handledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet innebär resor i tjänsten vilket förutsätter att du har körkort.


Anställningsfakta
Vi söker två psykologer,  tillsvidareanställningar, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?
Kontakta verksamhetschef Malin Hemphälä, malin.hemphala@norrbotten.se , tel 0911-75283


Fackliga företrädare

Kontakta 
Maria Tiensuu, SP maria.tiensuu@Norrbotten.se 
076-804 70-89
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-21
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Barnpsykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid. Tillsvidare.Individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 194418
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194418&DepartmentId=8949&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Undersköterska med arbete i Lab

Arbetsplats: IVAK, Piteå sjukhus
Referensnummer: 194416


Om arbetsplatsen
IVAK-enheten vid Piteå sjukhus tillhör verksamhetsområde akut omhändertagande och ingår i division Närsjukvård. Enheten består av intensivvård, ambulansverksamhet och akutmottagning. Sammanlagt arbetar cirka 80 medarbetare i verksamheten. På IVAK lägger vi stor vikt vid utbildning, utveckling och värdegrundsarbete vad gäller patientprocesser. Trivsel på jobbet är en förutsättning för god omvårdnad.
Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat samt delaktighet i vårt fortlöpande utvecklingsarbete. På enheten lägger vi stor vikt på kompetensutveckling där våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. Vi lägger stor energi på att skapa ett hållbart arbetsliv för den enskilde.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter på Lab består av provtagning och patientnära analyser samt provrörshantering såsom mottagande, centrifugering, distribuering, packning och skickning av prover nattetid. Du kommer även att arbeta vid  akutmottagningen där du ingår i det akutomhändertagandet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är undersköterska och som känner dig trygg i dig själv och ditt yrkesval. Du har en positiv grundinställning till utvecklings- och förbättringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på lab.  Vidare har du hög service- och ansvarskänsla och god förmåga till självständigt arbete. Hos oss står patienten i fokus och helhetssyn är ledstjärnan i vårt arbete. Vi värdesätter även att du har god organisationsförmåga och ansvarskänsla.

Anställningsfakta
4 tillsvidareanställningar på 90%. Rotation dag/natt med övervägande del nattpass. Möjlighet till endast nattarbete finns. Tillträde snarast. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Birgitta Carlsson, 0911-753 29 alternativt 070-609 43 88 Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kommunal, Anita Nyström, 070-551 27 80
Sista ansökningsdag är den: 2018-02-09
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidRotation dag/natt med övervägande del nattpass. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-09
Referens: 194416
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194416&DepartmentId=21014&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Processoperatör, tillsvidareanställning

Wibax affärsidé är att sälja, köpa in, processa och distribuera kemiska produkter till basindustrin i Europa.

För att underlätta för våra kunder så anpassar vi vårt utbud av produkter och tjänster efter marknadens behov i en mängd olika branscher. Vi har därför ett brett utbud av både produkter och tjänster som gör att vi kan erbjuda nyckelfärdiga lösningar. Vi satsar målmedvetet på utveckling inom alla områden, från inköp och logistik till kundsamarbete, teknik, produktion och service. Det är viktigt för oss att skapa tillväxt för framtiden!

Vill du jobba tillsammans med engagerade operatörer i vår produktionsanläggning där vi satsar på stor tillväxt av egentillverkade produkter!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudarbetsuppgifter som Processoperatör är att bereda kemikalier i våra produktions- och beredningsanläggningar, hantera lossning och utlastning av våra produkter, utföra kvalitetskontroller, arbeta med ständiga förbättringar, samt enklare reparationer och underhåll på produktionsanläggningen.

Du är underställd produktionsledaren och ingår i ett skiftlag på tre personer, ni arbetar tvåskift.

Första tre veckorna på arbetet får du en mentor och introduktionsutbildning. Du får lära dig arbetet som processoperatör genom upplärning samt att du får utbildning inom exempelvis kvalité och miljö, säkerhet och skydd, samt truck.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och kan ta egna initiativ samt har ett högt säkerhetstänk. Du är en lagspelare med stort intresse för tekniska processer som trivs med varierande arbetsuppgifter och gillar att lösa problem. 

Vi ser gärna att du har processteknisk utbildning eller motsvarande via erfarenhet. Datorvana är ett krav och meriterande är om du har B-körkort samt behörighet för Truck.

Inför rekryteringsarbetet har WIBAX tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, kemisk industri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: 2017/14
Webbplats: https://wibax.varbi.com/what:job/jobID:185873/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wibax AB, Produktion
Batterig. 12
94147  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processoperatör, sommarvikariat 2018

Wibax affärsidé är att sälja, köpa in, processa och distribuera kemiska produkter till basindustrin i Europa.

För att underlätta för våra kunder så anpassar vi vårt utbud av produkter och tjänster efter marknadens behov i en mängd olika branscher. Vi har därför ett brett utbud av både produkter och tjänster som gör att vi kan erbjuda nyckelfärdiga lösningar. Vi satsar målmedvetet på utveckling inom alla områden, från inköp och logistik till kundsamarbete, teknik, produktion och service. Det är viktigt för oss att skapa tillväxt för framtiden!

Vill du jobba tillsammans med engagerade operatörer i vår produktionsanläggning där vi satsar på stor tillväxt av egentillverkade produkter!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudarbetsuppgifter som Processoperatör är att bereda kemikalier i våra produktions- och beredningsanläggningar, hantera lossning och utlastning av våra produkter, utföra kvalitetskontroller, arbeta med ständiga förbättringar, samt enklare reparationer och underhåll på produktionsanläggningen.

Du är underställd produktionsledaren och ingår i ett skiftlag på tre personer, ni arbetar tvåskift.

Första tre veckorna på arbetet får du en mentor och introduktionsutbildning. Du får lära dig arbetet som processoperatör genom upplärning samt att du får utbildning inom exempelvis kvalité och miljö, säkerhet och skydd, samt truck.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och kan ta egna initiativ samt har ett högt säkerhetstänk. Du är en lagspelare med stort intresse för tekniska processer som trivs med varierande arbetsuppgifter och gillar att lösa problem. 

Vi ser gärna att du har processteknisk utbildning eller motsvarande via erfarenhet. Datorvana är ett krav och meriterande är om du har B-körkort samt behörighet för Truck.

Inför rekryteringsarbetet har WIBAX tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, kemisk industri
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid ca 10 veckor. Tillträde: Maj SommarjobbFast lön, enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 2017/13
Webbplats: https://wibax.varbi.com/what:job/jobID:185839/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wibax AB, Produktion
Batterig. 12
94147  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timmerbilschaufför

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Lättare körning av importvirke eller mer utmanande körning av timmer i skogen.

Din profil
Du har CE-kort och erfarenhet av att köra timmer. Du tänker på säkerheten, är ansvarsfull och är lite av en McGuyver om det krävs.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Norrbotten. Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Marie Lundin på telefon: 0733-51 27 30. Vi arbetar löpande med processen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 31 januari. Du ansöker genom vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Skogstransportförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3891
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3891&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Norrbotten AB
Storgatan 45
94132  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Techsupport Piteå

Är du den släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar?

Vill du göra det och få betalt samtidigt?

Vi hjälper våra kunder när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. En techbuddy guidar, inspirerar och installerar via telefon eller under ett hembesök. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du tycker om att hjälpa andra och vill lära dig nya saker och utvecklas inom techområdet. Vi tror att du är en person som tycker om utmaningar och gillar att leta upp information på lösningen när det kör ihop sig.


Vi söker dig som älskar tech och har en bred teknisk kompetens. Du är en tech entusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar utan att komplicera till det. Du är förmodligen den som släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar. Du älskar nya prylar och produkter och har koll på smartphones, wifi och datorer.

Med oss kan du vara med och hjälpa förändra elektronikbranchen. Konsumenterna är redo att ta det nästa steget men behöver hjälp att komma över de hinder som idag finns, vi är den hjälpen. Var med oss och hjälp kunden med dess nuvarande teknik och även ge köpråd så kunden aldrig blir missnöjd.

Vi engagerar oss i att säkerställa att produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt och på så sätt kravmärka elektronikprodukter så konsumenter kan känna sig trygga genom hela deras teknikliv.

Vårt engagemang för våra Buddys är stort och vi ser alltid till att de är uppdaterade och utbildade ut till fingerspetsarna. Allt för att kunna vägleda kunden i rätt riktning.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv när du vill jobba, det finns inget krav på hur mycket eller lite du ska jobba. Därför är detta ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har ett annat jobb vid sidan om.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://career.techbuddy.se/jobs/16767-techbuddy?promotion=5158-trackable-share-link-arbetsformedlingen-201701
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Techbuddy AB
Gyllene Hästens Torg 9
17067  Solna Sverige
Hemsida: http://www.techbuddy.se
  
Platsannons

Produktionschef

Wibax ABWibax säljer, köper in, processar och distribuerar kemiska produkter till basindustrin i Europa.

Verksamheten består av försäljning, import, produktion, utveckling, service & underhåll, lagring och distribution av i första hand flytande kemiska produkter i bulk. Vi är också problemlösare som utvecklar nya produkter och applikationer i nära samarbete med kund – och alltid med hållbarhet i fokus.
 
 
 
 
 
 
WIBAX har en fantastisk utveckling, och vi siktar ännu högre och satsar på våra egentillverkade produkter. Vi söker dig med intresse för tekniska processer och med förmåga att få människor och verksamhet att växa.
 
 
Om tjänsten

Som Produktionschef ansvarar du för att leda och fortsätta utveckla vår egen produktion som idag består av 7 medarbetare och omsätter ca 75 miljoner. I rollen har du ett nära samarbete med andra funktioner och avdelningar inom koncernen såsom Försäljning, Inköp, Logistik, Underhåll och Teknik. Du är direkt underställd koncernens VD.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva, analysera, följa upp, förbättra och utveckla produktionsprocessen. Övergripande ansvar för underhåll och reparationer av produktionsutrustning ingår också.

Du ansvarar för att produktionsanläggningens drift håller uppsatta mål med avseende på produktivitet, kvalitet och ekonomi.

Din profil

Du har flera års erfarenhet av produktionsverksamhet eller tillverkningsindustri. Det är meriterande med erfarenhet från basindustrin eller kemikaliebranschen.  

Civilingenjörsexamen inom teknik eller kemi, eller annan motsvarande utbildning på universitetsnivå är meriterande, men ej ett krav.

Som person är du engagerad och målinriktad, med stort tekniskt intresse och god strategisk förmåga.

Kompetens inom det tekniska området är relevant, men din förmåga som ledare och de personliga egenskaperna är avgörande. Vi ser gärna att du har några års ledarerfarenhet. Du är trygg i dig själv, och har en god förmåga att leda, inspirera och engagera dina medarbetare.

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så registrera gärna din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har WIBAX tagit ställning till rekryteringskanaler och
marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag,
mediesäljare och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenkommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: 2017/12
Webbplats: https://wibax.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185612/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wibax AB
Batterig. 12
94147  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Byggledare till Pite Havsbad Group!

Är du en snickare/hantverkare i grunden som har bred kompetens inom yrket?

Pite Havsbad Group består av 7 hotell i norr- och västerbotten. Samtliga hotell är i en expansiv fas med nybyggnationer samt mycket renoveringsarbeten och ombyggnationer. Vi letar efter en glad och energisk person som vill jobba i norra Sveriges mest expansiva hotell koncern.

Tjänsten som byggledare består i att leda underentreprenörer för nybyggnation och tillbyggnation, markplanering mm på samtliga av våra 7 hotell i norr- och Västerbotten. Arbetet innefattar ca 20% administration och 80% arbete på fältet tillsammans med ett mindre bygglag och i många fall underleverantörer. Du jobbar tillsammans med ägarna och vd vilket ger korta beslutsvägar.

Du kommer att utgå ifrån Luleå eller Piteå enligt ditt önskemål.

Din profil
Vi söker dig som…

- Är snickare/hantverkare som inte är bäst på något men ganska duktig på allt. Gärna med erfarenhet som plattsättare, vvs, el, konstruktion mm
- Gärna har erfarenhet av byggledning, bygglov, upphandling, men inte trivs med att endast jobba administrativt.
- Alltid har tumstocken i fickan och sover med hammaren under kudden.
- Helst jobbar i bygget själv.
- Har ett ekonomisk medvetenhet och alltid jobbar för företagets bästa.
- Är beredd att resa till våra hotell efter behov.

Vi söker INTE dig som…
- Gärna spelar candycrush
- Gillar att spendera tid framför datorn
- Har servett i bröstfickan på vardagar.
- Är administratör.

Viktigast av allt är att du trivs med ditt jobb och vill utvecklas.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Kristoffer Lundström, VD Pite Havsbad Group: kristoffer@pitehavsbad.se

Startdatum för tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting men du kommer att bli anställd av Pite Havsbad Group. Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Byggledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/pitea/byggledare-till-pite-havsbad-group/40139/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40139
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveavägen 168
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Butikschef sökes till Piteå

Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex.  

Vi söker just nu en försäljningsinriktad Butikschef till vårt team i Piteå. Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem.

Som butikschef på Hemtex leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butik.

Du driver det personliga försäljningsarbetet där kunden alltid är i fokus. Du strukturerar verksamheten med ökad försäljning och lönsamhet som mål. Genom tydlighet, delegering och uppföljning leder och motiverar du dina medarbetare att bli sitt bästa jag.

Du har minst två års erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst 2 års butikserfarenhet tillsammans med annan chefserfarenhet.

För att trivas hos oss är du idérik och bra på att hitta lösningar på problem. Du drivs av att skapa resultat, bygga en servicekultur och att utveckla medarbetare. Du är prestigelös och en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar.

Vi erbjuder kundmöten i en kreativ och inspirerande miljö med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande 32 timmar per vecka.              

Tillträde sker efter överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kontaktar du regionchef Anna Sandqvist: anna.sandqvist@hemtex.se eller HR-specialist Maria Bjerner: maria.bjerner@hemtex.se Välkommen med din ansökan omgående, men senast 7 januari, via länken nedan.


Hemtex har gjort det härligt att komma hem sedan 1973. Vi designar och säljer hemtextil till ett överraskande bra pris, och vi erbjuder alltid en hög grad av inspiration, kvalitet och service. Totalt finns 160 Hemtexbutiker i Sverige, Finland och Estland,vilket gör oss till Nordens ledande hemtextilkedja. Huvuddelen av butikerna drivs i egen regi, men kedjan inkluderar även franchisebutiker. Sortimentet innehåller bland annat gardiner, dukar, påslakanset, täcken, prydnadskuddar, plädar och handdukar - och säljs även via vår E-handel.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 80%Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.hemtex.se/info/jobba_pa_hemtex/?rmpage=job&rmjob=775
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemtex AB
Hamngatan 54
94132  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.hemtex.se/info/estore/infosidor/jobba_pa_hemtex/
  
Platsannons

Lärarare till Bergsviken/Jävre skolor

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.


Bergsviksskolan har 275 elever från förskoleklass till årskurs sex. Eleverna är indelade i åldershomogena grupper. Vi har även tre fritidshemsavdelningar med sammanlagt ca 100 elever inskrivna.
Jävre skola har ca 75 elever från förskoleklass till årskurs sex, fritidshem finns integrerat i skolan med ca 40 elever


 

Arbetsuppgifter

Bergsviken/Jävre söker en lärare. Anställningen innebär undervisning och övriga läraruppgifter.

 

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare att undervisa elever i  årskurs  4-6 .

Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är ansvarstagande, trygg och har en personlig mognad.
Erfarenhet av arbete med nyanlända kan vara meriterande.

För anställning inom för- och grundskola krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.
 

 

Anställning övrigt
 

100% tillsvidareanställning, ferieanställning.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb sista ansökningsdag 2018-01-14

 

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Säljare till Pite Havsbad Group

Vill du vara Säljare för Nordens största resort som bara fortsätter att växa och växa? Pite Havsbad Group söker nu en driven och kommunikativ person som brinner för försäljning.

Pite Havsbad Group är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 7 hotell i Luleå, Piteå, Skellefteå, Hemavan, Haparanda och Arvidsjaur. Vårt största hotell är Pite Havsbad AB som är Nordens största resort som har året runt verksamhet i form av flertalet restauranger, skybar, spa, konferens, lekland, nöjespark, äventyrbad m.m. Vi har 394 rum, 230 stugor och 900 husvagnsplatser. Under högsäsong kan vi ha upp till 10 000 besökare varje dag.

Som Säljare på Pite Havsbad Group arbetar du operativt med att driva mer- och nyförsäljning mot samtliga hotell. Arbetsuppgifterna innebär att prospektera företag, boka kundsmöten, utföra kundbesök och delta på säljevents.

Du kommer att vara placerad i Piteå (alternativt Luleå) men jobba med företagsförsäljning mot samtliga 7 hotell.

Din profil
Vi söker en ansvarfull och utåtriktad säljansvarig som trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Rollen kräver att du tar mycket eget ansvar, är strukturerad, kan prioritera och driva ditt eget arbete för att nå uppsatta mål. Du gillar att möta olika människor och har lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt.
Erfarenhet från tjänsteförsäljning är ett krav. Har du dessutom erfarenhet från hotell eller konferensbranschen ses detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personlig lämplighet.
Pite Havsbad Group erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med många starka och olika hotellvarumärken. Du kommer med andra ord att få en viktig roll på vår säljavdelning.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Kristoffer Lundström, VD Pite Havsbad Group: kristoffer@pitehavsbad.se

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/pitea/saljare-till-pite-havsbad-group/40123/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40123
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Hotellvägen 50
94143  Piteå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Boendechef

Du kommer att tillhöra avdelningen Stöd och omsorg inom Socialtjänsten som har ett samlat uppdrag från Socialnämnden att ansvara för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation på grund av utvecklingsstörning eller funktionsnedsättning. Avdelningen är indelad i fyra verksamhetsområden och vi söker nu en boendechef till verksamhetsområdet ”Psykosocialt stöd till vuxna”.

Arbetsuppgifter


Arbetet som boendechef innebär att leda, planera och samordna verksamheten vid tre LSS-boenden. I ditt arbete ansvarar du för cirka 25 årsarbetare. Du ansvarar för verksamhet, ekonomi och personal och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med andra boendechefer.

Kvalifikationer


Du har lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av verksamhets-, budget- och personalansvar samt erfarenhet av målgruppen kan det vara meriterande. Som person är du trygg, stabil, har en god samarbetsförmåga samt en förmåga att kunna se helheten. För oss är det också viktigt att du som ledare har förmågan att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare samt att du är en tydlig kommunikatör. B-körkort krävs samt tillgång till egen bil. Erfarenhet av förändringsarbete är meriterande. Till hjälp för boendecheferna i verksamheten finns ett administrativt stöd.

Övrigt


Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar


Jan Lindberg Verksamhetsområdeschef 0911-69 72 25

Fackliga företrädare


Sten Andersson, Vision, 0911-69 69 70
Irina Ekman, Akademikerförbundet SSR, 0911- 69 62 46
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-14

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Boendechef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=890
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Gruppchef konstruktion

Prefabmästarna är ett entreprenadföretag inom betongelementindustrin och har ett 100-tal verksamma vid produktionsenheten i Piteå. Med vårt breda produktsortiment och våra egna konstruktions- och marknadsavdelningar kan vi tillgodose de flesta kundernas skiftande behov och skräddarsy de lösningar som önskas. www.prefabmastorna.se

Med en snart 100-årig tradition av betonggjutning levererar Prefabmästarna allt från enkla till komplexa konstruktionslösningar vid både mindre och större byggprojekt. Marknadsområdet sträcker sig från Kiruna till Mälardalen. Våra kunder är oftast entreprenörer, men kan ibland också vara direkta beställare och fastighetsägare. 

Vi expanderar och förstärker konstruktionsavdelningen med en Gruppchef 

Arbetsuppgifter:

Som gruppchef på konstruktionsavdelningen hos oss har du en viktig nyckelroll som innebär arbetsfördelning och styrning. Du har ett projektansvar och hanterar ledtider i projekten. Tjänsten innebär att du ska leda handläggare, statiker och ritare i deras arbete. Du planerar, genomför och följer upp veckomöten och arbetar med granskning och dokumentation. Tjänsten innebär också att bistå handläggare och statiker i jobbet. Du håller daglig kontakt med projektledare och produktionsledare i fabriken och deltar i projektmöten både interna och externa.  

Att leda andra, motivera och hjälpa dem att lyckas i sina uppdrag är viktigt för dig. Du ser till att du och ditt team tillsammans når uppsatta projektmål och håller deadlines. 

Kvalifikationer:

Lämplig utbildningsbakgrund är Civil- eller Byggnadsingenjör alternativt 4 årig teknisk utbildning med minst 3 års erfarenhet av t.ex. konsultarbete inom bygg. Har du jobbat som handläggare och drivit arbeten inom dimensionering och behärskar statik, då kan du vara den vi söker. Vi arbetar med Impact, AutoCAD, StruSoft och Revit. 

Rollen som gruppchef kräver en god prioriteringsförmåga då du kommer att arbeta mot mål på såväl kort som lång sikt. Du verkar som en god förebild genom ditt sätt att vara och ditt engagemang. Som arbetsledare är du handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del av ett större team. I rollen som gruppchef rapporterar du till vår konstruktionschef.

Vem trivs här:

Vi söker en lagspelande konstruktör som trivs med att samverka med andra. Som person är du strukturerad och kommer i mål med dina åtaganden och delegerar arbetet på ett tydligt sätt. Du bör ha god förmåga att arbeta med mål, styrning och uppföljning.

Vi erbjuder en arbetsplats med fin gemenskap och en tydlig organisation med korta vägar från förslag till genomförande där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Ansök:

I den här rekryteringen samarbetar Prefabmästarna med Adecco. Välkommen att höra av dig för mer information till rekryteringskonsult Maria Wiklund på 070-297 50 79.

Ansökan sker senast den 15 januari 2018 genom att du registrerar dig via länken nedan.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. (Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.)

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=DB0FAD66-27FE-4386-8E33-B15BE483B5B5&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bryggargatan 14
94163  PITEÅ Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Boendechef Roknäsgården

Avdelningen Äldreomsorgen, inom Socialtjänsten, arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Våra tio vård- och omsorgsboenden är en viktig del av kommunens äldreomsorg och vi söker nu en boendechef till Roknäsgården.

Roknäsgården som ligger ca 16 km utanför Piteå, är ett vård-och omsorgsboende med 48 boendeplatser fördelat på två avdelningar där den ena avdelning är en demensavdelning.

Arbetsuppgifter
På Roknäsgården arbetar två boendechefer och ca 50 medarbetare. Du och din boendechefskollega har ett gemensamt ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Din kollega arbetar i större utsträckning med boende- och anhörigfrågor medan dina primära arbetsuppgifter är personalansvar och ekonomi. Du arbetar bland annat med rehabilitering, arbetsmiljö, budget, rekrytering och verksamhetsutveckling. Du tillhör ett arbetslag med 18 andra boendechefer vilka träffas regelbundet för samverkan och samråd.

Kvalifikationer
Du har en lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har flera års erfarenhet av ledarskap och gärna erfarenhet av förändringsarbete och grupprocesser. Vi ser att du är trygg, stabil och tydlig i ditt ledarskap. Du har förmågan att leda och motivera dina medarbetare och att agera utifrån verksamhetens bästa.

B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är måndag-fredag, 7-16.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-14.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Föreståndare, äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=888
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Elevhälsochef

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.


Elevhälsan är den del av skolans organisation som ansvarar för att eleverna har en så väl fungerande undervisningssituation som möjligt.

Som elevhälsochef tillhör du utbildningsförvaltningens ledningsgrupp och är direkt underställd förvaltningschef. Du ansvarar för den centrala elevhälsan i förskola och skola. Du kommer att vara placerad vid centrala elevhälsan, tillsammans med psykolog, logoped och samspelsteam. Familjens Hus, skolsköterskor och kuratorer tillhör också elevhälsans organisation och är lokalt placerade.

Som elevhälsochef leder du elevhälsans arbete, vars insatser tar sin utgångspunkt i den senaste forskningen om viktiga framgångsfaktorer. Målet är att skapa goda miljöer som främjar hälsa, utveckling och lärande utifrån ett helhetsperspektiv och arbetet/insatserna, på bästa sätt, matchar barnets/elevens förutsättningar och behov.


Vi i utbildningsförvaltningen vill tillsammans med dig fortsätta vårt gemensamma arbete att med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund öka kunskap, kreativitet, utveckling och lärande. Barn och unga ska känna ”jag kan, jag vill, jag vågar”
Utbildningsförvaltningen arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra förskola och skola utifrån identifierade och prioriterade områden.


 


Arbetsuppgifter
Som elevhälsochef är ditt uppdrag att organisera, leda och utveckla verksamheten utifrån nationella och kommunala mål. I uppdraget ingår också ett ansvar för ekonomi, personal, lokaler samt arbetsmiljö.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för uppdraget. Du ska vara förtrogen med gällande styrdokument inom elevhälsan och inom förskola/skola samt vara tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidigare ledaruppdrag. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Anställning
Tillsvidareanställning, semesteranställning.
Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01-21


Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

 

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Skolledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=857
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Lärare trä- och metall till Christinaskolan

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.


Christinaskolan är en åk 7-9 skola i centrala Piteå. I skolan arbetar c:a 300 elever i åldrarna 13- 16 år och 32 vuxna. Skolan har musikprofilering dit elever från hela kommunen kan söka. Den äldsta delen av skolbyggnaden uppfördes redan 1894 och var då ett Högre Allmänt Läroverk. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som en av Sveriges bästa skolkommuner värnar vi om våra elever och strävar efter en genomgående hög kvalitet på undervisningen. Till Christinaskolan söker vi nu en legitimerade slöjdlärare i trä- och metall. Uppdraget innebär undervisning i år 7-9 enligt läroplan, mentorskap samt övriga sedvanliga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metall mot grundskolans senare år. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt och professionellt på ett varierande och flexibelt sätt utifrån verksamhetens pedagogiska intentioner. Vi lägger stor vikt på personlig egenskaper. 

Anställning
Tillsvidareanställning 100%. Ferieanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsättning görs under förutsättning att ordinarie arbetstagare påbörjar annat uppdrag.

Övrigt 
Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14

För anställning i grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=887
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Byggprojektledare sökes till Svalson i Piteå!

Svalson AB i Piteå gör det sevärda mer synligt och det obehagliga avskärmat. Svalson handlar om glas. Anpassade lösningar som skyddar och exponerar, skapar trivsel och säkerhet.

Allt sedan starten för 36 år sedan har Svalson tillverkat eldrivna skjutluckor i glas och aluminium. Deras skjutluckor skyddar människor på sina arbetsplatser och exponerar varor för kunder. Svalson skapar lösningarna och är världsledande inom området.

Sedan några år tillbaka tillverkar de även "Cit i Lä", -ett glasräcke där höjden kan justeras med en handrörelse. Så snabbt och enkelt förändrar Cit i Lä uteserveringar till en vindskyddad oas, -eller till en helt öppen plats i solen!

Nu siktar Svalson högre, - mot balkonger! Med Svalsons system kan man göra balkonger mer behagliga, mer användbara och mindre farliga. Svalson är duktiga på att utveckla, sälja, och tillverka. Nu är målet att bli riktigt bra på entreprenader så att de kan hjälpa till att förbättra ännu fler balkonger. De söker därför en senior projektledare på heltid till deras familjära team i Piteå!

Din profil
Som projektledare får du möjligheten att vara med att bygga upp ett nytt affärsområde i ett företag som växer organiskt. Det finns goda möjligheter att påverka både företagets utveckling och din egen arbetssituation.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde som projektledare är att på egen hand leda projekt från säljskedets avslutande fas till slutbesiktning. Med det innebär; kalkylering, säljstöd och teknisk information till säljare. Att även genomföra regelbundna besök till arbetsplatser och planera arbetet internt och följa upp leveransplaneringen ute på byggarbetsplatsen. En annan viktig del i vardagen för projektledaren är all hantering av projektets ekonomi, fakturahantering samt ekonomisk redovisning av projekt.

Ett krav för tjänsten är att du är utbildad byggnadsingenjör eller har erfarenhet från ledande positioner inom byggbranschen, t.ex. platschef, projektledare, montageledare m.m. KA certifiering är ett stort plus i kanten! Körkort B och förmåga att planera och leda arbetet är mycket viktigt. Vi ser gärna att du är en person som kommunicerar klart, tydligt och strukturerat; talar med auktoritet och övertygelse och genomför effektiva presentationer. Låter detta intressant? Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Byggledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/pitea/byggprojektledare-sokes-till-svalson-i-pitea/39005/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39005
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Nordkalottvägen 1
97254  Luleå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Vikarierande Personligt ombud

Avdelningen Stöd och omsorg inom socialtjänsten har ett samlat uppdrag från Socialnämnden att ansvara för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation eller på grund av utvecklingsstörning eller funktionsnedsättning. Avdelningen är indelad i fyra verksamhetsområden och detta vikariat finns inom området Psykosocialt stöd till vuxna.

Verksamheten med personligt ombud riktar sig till personer som är 18 år eller äldre, som har psykiska funktionsnedsättningar och betydande och väsentliga svårigheter att utföra aktiviteter på olika livsområden.

Det Personliga ombudet ska tillsammans med sina klienter kartlägga behov av vård, stöd och service. Utifrån lagliga rättigheter och klientens behov upprättas en personlig planering, där klienten är uppdragsgivare och din roll är att samordna inblandade parter. Du ska även verka för strukturella förändringar i samhället som gynnar målgruppen.

 

Kvalifikationer

Du ska ha, en för uppdraget lämplig högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig samt erfarenhet av arbete med målgruppen. Kunskap om samhällets struktur samt olika huvudmäns ansvarsområden för personer psykiska/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande. Det är även meriterande om har kunskap psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt och förutsätter ett coachande förhållningssätt i möten med såväl klienter som anhöriga.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, där kreativitet, engagemang, flexibilitet och egen initiativförmåga är viktiga egenskaper. Vi möter både kvinnor och män i arbetet och eftersträvar därför en jämn könsfördelning i arbetslaget.

Körkort och tillgång till egen bil erfordras.

 

Anställningsform: Vikariat 2 år

Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter

Gunilla Granqvist Enhetschef 0911- 69 64 13

Facklig företrädare

Sten Andersson Vision 0911- 69 69 70

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=885
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Leg.psykoterapeut/Leg.psykolog

Arbetsplats: Psykiatriska öppenvårdsmottagningen
Referensnummer: 194388


Om arbetsplatsen
I öppenvården arbetar vi med psykiatriska symtom (så som ångesttillstånd, trauma, kristillstånd, ätstörningar, samsjuklighet, självregleringsproblem), samt med underliggande problematik (neuropsykiatriska tillstånd, bipolaritet, personlighetssyndrom).
Vi erbjuder kvalificerade bedömningar och neuropsykiatriska utredningar, psykoedukativa insatser och psykoterapeutiska behandlingar

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att bedöma, utreda och behandla patienter med ovan nämnda tillstånd. På kliniken kan vi bland annat erbjuda psykoterapier med kognitiv eller psykodynamisk inriktning, beteendeterapi, traumabehandling prolonged exposure, mentaliseringsbaserad terapi, ADHD psykoterapi i grupp och individuellt, coaching, ångestskola, affekskola, bipolär gruppbehandling, ätstörningsbehandling MEDE och beroendebehandling, till exempel LABO. Mindfulnessbaserad psykoterapi är ett utvecklingsområde på kliniken just nu. Samverkan med andra vårdinstanser eller samarbetspartner som kommun och skola/gymnasium.
Resor ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Psykiatrisk erfarenhet, förmåga att arbeta självständigt, samarbetsförmåga, flexibilitet och ett intresse för utvecklingsarbete ser vi som värdefulla egenskaper.
Som Leg. psykolog är erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tillgång till handledning kan ordnas. B-körkort erfordras.


Vill du veta mer?
Britta Fällgren-Frank, enhetschef, 070-510 81 65

Fackliga företrädare

Maria Tiensu, psykologförbundet, telefon 0911-753 08
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-31
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Psykoterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareanställningAnge löneanspråk Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 194388
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194388&DepartmentId=21014&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

HVAC/VVS - ingenjör till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Industry? Just nu söker vi HVAC/VVS-ingenjörer med lång erfarenhet från processindustri och industrifastigheter till Region Norr.

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som VVS-ingenjör och med tyngdpunkt på processanläggningar och industribyggnader. Som medarbetare hos oss kommer du att ha en ledande och samordnande roll i stora industriuppdrag. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.
Vi söker dig med lång erfarenhet och med brett kontaktnät inom branschen. I din roll kommer du att bidra till en hållbar samhällsutveckling och i kompetenta och multidisciplinära projektgrupper kommer Du att vara den som leder arbetet i något av alla våra intressanta uppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt YH-utbildning med inriktning VVS-ingenjör. Du har även några års erfarenhet av att arbeta som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har ett stort och brett kontaktnät, erfarenhet av att hantera stora projekt.

Har du arbetat med Revit, Magicad, Plant design i exempelvis Plant 3D, är det mycket värdefullt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en välutvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Vi vill att du är drivande, engagerad, nyfiken samt gillar att ta ansvar. Stå i centrum och gärna leda andra ser vi som en stor del i ditt dagliga arbete. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, VVS
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11400
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Hamngatan 45 941 62 Piteå
94162  Piteå Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  

Platsannons

Ingenjörer till ÅF Future Talent North

Är du junior ingenjör inom Väg/gata/mark, bor i norra Sverige och brinner för samhällsbyggnad? Nu har du världens möjlighet till en kickstart i karriären! Under första kvartalet av 2018 lanserar vi ÅF Future Talent North, där du som junior ingenjör får en gedigen introduktion i arbetslivet genom att under tolv månader varva arbete och utbildning. Är du redo att satsa? Det är vi!

ÅF Future Talent North är programmet för dig som är ingenjör inom Väg/Gata/Mark, Geoteknik, VA, Lantmäteri eller Landskap. Programmet lanseras i Luleå, Piteå, Umeå, Sundsvall, Gävle, Falun och Borlänge, med start Q1 och Q3 2018.

Skicka in din ansökan redan idag för att få en plats!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker juniora ingenjörer till ÅF Future Talent North, ett program som är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult hos ÅF under 12 månader, där arbete varvas med utbildning. Förutsatt att samarbetet fungerat bra, finns goda möjligheter till fortsatt anställning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ÅF´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Josefine Häggström.


Arbetsuppgifter
I ÅF Future Talent North kommer du att varva arbete med utbildning, allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas. Du kommer att arbeta i projekt tillsammans med erfarna kollegor där ni utför uppdrag till ÅF´s kunder. Vidare kommer du att utbildas inom bland annat CAD, ekonomi, konsultjuridik och kvalitet, samt interna webb-utbildningar så som säkerhet på väg och hållbarhet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Dimensionera, beräkna och projektera
• Upprätta ritningsunderlag, byggritningar och tekniska beskrivningar
• Genomföra fältinventeringar och hjälpa till vid mätuppdrag
• Arbeta som projektingenjör och bistå uppdragsledare


Vi söker dig som
Har en ingenjörsutbildning, antingen på universitetsnivå eller gymnasienivå med inriktning väg/gata/mark. Har du en annan inriktning men är intresserad av att byta är vi öppen för det.

Det är meriterande om du har erfarenhet av AMA och mätteknik, men inget krav då du utbildas i tjänsten. Vidare ser vi gärna att du haft praktik som tillval i din utbildning samt har tidigare arbetslivserfarenhet från branschen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av GIS, AutoCAD/NovaPoint/Civil 3D eller liknande.

B-körkort är ett krav samt svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas med programmet. Tillsammans med ÅF har vi därför valt ut egenskaper som är viktiga:

Vi tror att du är en person som gillar utvecklig och vågar ta dig an nya utmaningar. Vidare är du en lagspelare som gärna samarbetar med såväl kollegor som kunder där du gör allt för att bidra till bästa resultat.


START: Q1
OMFATTNING: Heltid
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073-800 26 58 josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Samhällsbyggnad Nord har vuxit kraftigt de senaste åren, från att 2014 vara 30 medarbetare är de idag 130. Nu är planen att fortsätta växa, och det tillsammans med dig!

Vill du hämta inspiration eller veta mer? kika in på deras hemsida www.afconsult.com/sv/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 1709
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1709&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR TILL ÄLDREOMSORGEN I PITEÅ!

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor till äldre- och omsorgsboende i Piteå. Uppdraget sträcker sig från feb tom sista mars med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100%, dag, kväll och helg.

Vi står för resa och boende om behov för det finns.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och en arbetsgivare som bryr sig och är lyhörd för just dina önskemål. Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen. Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi erbjuder:
-Konkurrenskraftig lön
-Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
-Trevligt boende ordnas vid behov
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 1587
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1587
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Sjuksköterska Natt, Piteå

Arbetsplats: Medicin-Rehabliniken, Avd 3A
Referensnummer: 194400


Om arbetsplatsen
Avdelning 3A har totalt 19 vårdplatser. 11 platser är internmedicinska och där vårdas patienter med exempelvis
infektioner, hjärt-, kärl-, lung- och leversjukdomar. Övriga 8 platser är trygghetsplatser för patienter som är anslutna till den palliativa verksamheten.
Vi erbjuder dig kvalitetssäkrad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling med en egen kompetenutvecklingsplan. Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen.
Hos oss får du arbeta i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter.
Enheten driver ett  intressant utvecklings- och förbättringsarbete som utgår från patienter och närståendes behov samt säker evidensbaserad vård. I detta får du möjlighet att delta i och därmed bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö för avdelningens medarbetare.

Arbetsuppgifter

Internmedicinsk och palliativ omvårdnad.  På avdelning 3A arbetar vi i team med undersköterskor, läkare,
arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator, sjukhuskyrkan och dietist. Vi anser att teamarbete är en förutsättning för att
kunna se patientens behov och därmed ge patienten bästa möjliga vård.
Som sjuksköterska på natten har du ansvar för den internmedicinsk och palliativa omvårdnaden, vilket innebär att planera och genomföra omvårdnadshandlingar utifrån det unika hos varje patient för att stödja, lindra och behandla.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Anställningsfakta
En tillsvidareanställning på 77%, nattjänstgöring. Vi arbetar även med hel/ deltidsmodellen vilket innebär möjlighet att periodvis söka ner i tjänst om önskemål om det finns. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Enhetschef, Eva Strömbäck-Goldkuhl, 0911-751 38, eva.stromback-goldkuhl@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Amanda Linderudt, Vårdförbundet, amanda.linderudt@norrbotten.se
Ann-Britt Landberg, Vårdförbundet, annbritt.landberg@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid77% nattjänstgöring. Vi arbetar även med hel/ deltidsmodellen vilket innebär möjlighet att periodvis söka ner i tjänst om önskemål om det finns TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 194400
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194400&DepartmentId=21014&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, Piteå

Arbetsplats: Medicin-Rehabliniken, Avd 3A
Referensnummer: 194402


Om arbetsplatsen
Avdelning 3A har totalt 19 vårdplatser, 11 platser är internmedicinska, där vårdas patienter med tex infektioner, hjärt-och lungsjukdomar, 8 platser är trygghetplatser för patienter anslutna till den palliativa verksamheten.
Vi erbjuder dig kvalitetssäkrad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling, du får en egen kompetensutvecklingsplan.
Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen. Hos oss får du arbeta i en trivsam miljö med stimulerande arbetsuppgifter.
Enheten arbetar med ett ständigt pågående förbättringsarbete som utgår från patienternas behov och säker evidensbaserad vård.
I detta får du möjlighet att delta och bidra till en förbättrad verksamhet och arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Internmedicin och palliativ omvårdnad. På avdelningen arbetar vi i team med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator, dietist och sjukhuskyrkan.
Vi anser att teamarbete är en förutsättning för att kunna möta patient och närståendes behov. Som sjuksköterska har du ansvar för den internmedicinska och palliativa omvårdnaden. Det innebär att planera och genomföra omvårdnadshandlingar utifrån det unika hos varje patient för att stödja, lindra och behandla.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning på heltid. Vi har en hel deltidsmodell vilket innebär en möjlighet att periodvis kunna söka ner i tjänstgöringsgrad om önskemål finns. Dag, kväll- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Enhetschef Eva Strömbäck-Goldkuhl, 0911-751 38, eva.stromback-goldkuhl@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet Ann Britt Landberg, ann-britt.landberg@norrbotten.se eller
Amanda Linerudt, 0911-750 05, amanda.linerudt@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-08
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Vi har en hel deltidsmodell vilket innebär en möjlighet att periodvis kunna söka ner i tjänstgöringsgrad om önskemål finns. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 194402
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194402&DepartmentId=21014&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Industriarbetare till betongindustrin

Om kundföretaget
Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos vår kund i Piteå. Du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos vår kund.
Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Varierande arbetsuppgifter som består av att arbeta efter ritning med bland annat armering, gjuta betongelement och ytbehandling.
Du arbetar oftast i arbetslag vilket kräver god samarbetsförmåga. Jobbet kräver god fysik då vissa moment är tunga och travers är ett viktigt hjälpmedel.


Din profil
Vi söker dig som gärna har erfarenhet från bygg- eller anläggningsindustrin och som behärskar att läsa ritningar.
Att vara tekniskt kunnig och praktiskt lagd är meriterande. Du ska vara noggrann och jobba systematiskt. Även engagerad och nyfiken på att lära dig nytt är viktiga egenskaper.
Traverskort är meriterande, dock ej ett krav.Övrig information
Urval sker löpande så ansök på en gång via vår hemsida www.konsultia.se

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Betongarbetare, utan yrkesbevis
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 898
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=898
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Kanalgatan 77
93134  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Vikarierande Dietist till Måltidsservice

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Läs mer på www.pitea.se

Fastighets och serviceförvaltningen står inför många spännande utmaningar. Förvaltningen ansvarar för kommunens samlade måltids-, städ- och vaktmästeriverksamhet samt förvaltningen av kommunens fastigheter. Vi är 350 medarbetare.

Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter förskolor, skolor, vård och omsorgsboenden samt hemtjänsten. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt med rätt kvalitet. Vårt utbud ska spegla samhället i stort.

Arbetsuppgifter

Vi jobbar med en modern och välorganiserad måltidsverksamhet för att utveckla den offentliga måltiden och skapa goda måltidsupplevelser. Som dietist kommer du att arbeta tillsammans med kostchef och fem enhetschefer i utveckling av måltidsverksamheten, både inom egna organisationen men även i samverkan med andra förvaltningar.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas, ha roligt och göra skillnad.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2018-08-31.

Kvalifikationer

Du är utbildad dietist och/eller har utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har arbetat inom verksamhetsområdet några år. Du är van att arbeta självständigt utifrån verksamhetens uppdrag. Du har erfarenhet av att driva projekt, arbeta med verksamhetsutveckling samt utbilda olika sorters målgrupper.

Du har lätt för att samarbeta och skapar förutsättningar för att arbeta gränsöverskridande mellan kommunens förvaltningar.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tillträde

Snarast, efter överenskommelse

 

Kontaktpersoner

Helena Lundberg, Kostchef 0911-69 61 45, 070- 285 61 45

 

Facklig kontaktperson

Inga-Lill Lindahl, Vision 0911-69 61 38

 

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=886
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratörer till Retailhouse!

Retail House är en Shopper Marketing-byrå med över 15 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och handel att nå sina shoppers där köpbeslutet fattas. Shopper marketing är framtidens marknadsföring, det är insiktsdriven marknadsföring mellan handel, varumärke, köpbeteende och konsumtion. I allt vi gör vill vi göra skillnad – bättre shopping, ökat resultat för handeln och varumärket.

Som anställd hos oss kan man arbeta med försäljning och marknadsföring på olika sätt. Vi har säljaktiviteter/demonstrationer i butik, event ute på olika ställen, skylt och varuplock, samt B2B försäljning. Vi har personal över hela Sverige och behöver alltid fler stjärnor som vill vara vårt ansikte utåt.
Nusöker vi påRetail House nya kommunikatörer till vår fältkårför roligauppdrag i butik!

Vi sökerdig som vill vara vårt ansikte utåt och som trivs i en säljande roll. Som kommunikatör hos oss arbetar dutill mestadels med olika livsmedelsprodukter, du marknadsför och säljer dessa på utvalda butiker. Du bör ha en inspirerandeoch informativframtoning, vara mycket social samt gilla att stå i centrum. För att lyckas med dina uppdrag ser vi attdu är lösningsorienterad,flexibel och självgående. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och du har ett stort kundfokus.Du ansvarar själv för att din demoaktivitetblir utförd med kvalitet och på bästa sätt.

Av Retail House får du tydliga instruktioner samt utbildning inför alla våra aktiviteter ochsom kommunikatör har du även tillgång till vår supportavdelning.Arbetet är varierandeoch arbetstiden är mestadels förlagd torsdag till lördag, kl: 11-19.

Tidigare erfarenhet av butik, service, matlagning eller försäljning är meriterande men ej ett krav. Då eventen kan vara i olika butiker är det ett plus om du har körkort och bil, men ej ett krav.


VI SOM ARBETSGIVARE
Vi som arbetsgivare erbjuder dig ett omväxlande deltidsjobb, där du får chansen att utveckla dig inom presentationsteknik och att stärka samt etablera varumärken vid nylanseringar.

Du har en supportavdelning som du kan vända dig till vid frågor. Kontinuerlig utbildning och möjlighet till ett stort nätverk.

Vi gör just nu nyrekryteringar över hela Sverige och vill alltid knyta ambitiösa personer till vårt team!

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du tidigare erfarenhet av försäljning?
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/retail-house/job/10078-saljande-butiksdemonstratorer-till-retailhouse_pitea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail House
Sankt Eriksgatan 121D
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.retailhouse.se/
  

Platsannons

Drifttekniker - mekanik/VVS

Piteå Renhållning & Vatten AB (Pireva) är ett kommunalt bolag som svarar för dricksvattenförsörjning, rening av avloppsvatten samt insamling och återvinning av avfall inom Piteå Kommun.


Till Affärsområde Vatten & Avlopp söker vi
Drifttekniker - mekanik/VVS
för placering vid Driftområde Avlopp

Vid Sandholmens avloppsreningsverk arbetar elva personer med kompetens inom arbetsområdena process-, drift-, maskin-, VVS-, el- samt styr- & reglerteknik. På arbetsplatsen finns också ett laboratorium för drift- och utsläppskontroll.

Som drifttekniker ingår du i en arbetsgrupp med uppgift att sköta drift och underhåll av våra avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. Arbetet sker under eget ansvar, med stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Arbetet är omväxlande eftersom du ronderar inom anläggningarna och möter nya utmaningar varje dag. Kontinuerlig fortbildning inom arbetsområdet sker bl.a. genom intern och extern utbildning.

Vi söker dig med verkstadsteknisk-/VVS-kompetens med goda kunskaper vad gäller service och reparation av maskinell utrustning. Erfarenhet från arbete inom processindustrin är meriterande. Som person är du serviceinriktad och har en god förmåga att samarbeta. Du skall även kunna arbeta självständigt under eget ansvar. Du är bra på att strukturera och planera ditt arbete.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Körkort B är ett krav.

Pireva erbjuder en trygg anställning och ett omväxlande arbete med placering vid Sandholmens avloppsreningsverk. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Pireva strävar efter jämställdhet och mångfald och vill att du som sökande ska känna att det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta
Helena Bergman, HR-ansvarig, 070-390 12 21.
Roland Johansson, driftområdeschef Avlopp, 0911-931 30.
Mikael Bergman, drifttekniker, 070-402 04 66.

Välkommen med din ansökan via e-post till platsansokan@pireva.se. Sista ansökningsdag är fredag den 19 Januari 2018. Ange i ämnesraden vilken tjänst din ansökan avser.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Driftmaskinist, reningsverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är tillsvidare på heltid. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: platsansokan@pireva.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PIREVA, Piteå Renhållning & Vatten
Box 555
94328  ÖJEBYN 
Hemsida: http://www.pireva.se
  
Platsannons

Lärare åk. 4-6

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.Rosvik skola

Utbildningsförvaltningen söker nu en lärare i årskurs 4-6 till Rosvik skola.

Arbetsuppgifter
Anställning innebär undervisning, mentorskap och övriga läraruppgifter. Rosviks skola arbetar med ett unikt projekt – Ipad projektet på mellanstadiet - vilket innebär kompetensutveckling och samlärande för personalen och en Ipad till varje elev i åk. 4-6.

Kvalifikationer
Du ska vara behörig lärare att undervisa elever i årskurs 4-6. Vi söker dig som har goda pedagogiska insikter och som är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du har ett tydligt ledarskap, en god samarbetsförmåga och en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du har en personlig mognad. Meriterande är behörighet i ämnena ma, no och bild.

Anställning
80 % Ferieanställning. Tillsvidare. Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.

För anställning i grundskola krävs uppvisat utdrag ur belastningsregistret.

 

Sista ansökningsdatum 2018-12-28
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=884
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Resesäljare Möten, Event och Konferens Piteå

Resia Travel Group är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Vår verksamhet omfattar försäljning av semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens i 45 butiker/kontor, online och per telefon. Hos oss arbetar branschens vassaste resesäljare och specialister - deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är vårt viktigaste konkurrensmedel. Resia Travel Group bedriver även e-handel inom fem olika varumärken, Resfeber.se, Boxoffice.se, Resia.se, Bengt-Martins.se, Cruisemarket.se samt dess motsvarigheter i Norge och Danmark.

Vi är över 480 medarbetare som möter kunderna under våra olika varumärken. För helåret 2016 var RTG.s omsättning 3.5 miljarder SEK. I Göteborg finner du vårt huvudkontor - Servicecenter - som stödjer försäljningen med säljsupport, ekonomisk uppföljning, personalfrågor, teknisk utveckling, marknadsföring samt affärsutveckling.

Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi! Vi söker nu en engagerad, ambitiös och handlingskraftig resesäljare med erfarenhet av Möten, Event och Konferens.  Resia i Piteå har idag 13 medarbetare och arbetar med försäljning av Affärsresor, Semesterresor samt Möten, Event och Konferens.


Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som säljare för Möten, Event och Konferens innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en träffsäker behovsanalys ger du sen kreativa förslag som kunden efterfrågar, gärna med en överraskande twist.
Inom tjänstens ansvar ligger införsäljning och presentation av offerter för arrangemang inom Sverige samt utomlands, uppsökande av såväl nya som befintliga kunder samt projektledning av större möten. Arbetet är mycket varierande och hela världen är din arbetsplats.


Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att både ha koll på de senaste res- och mötestrenderna. Du är full av energi, har en hög driv- och handlingskraft och är en professionell problemlösare. Din förmåga att arbeta under eget ansvar samt fokus på utveckling är något som vi också värdesätter. Detta är en nyckeltjänst på vårt kontor i Piteå, så din vilja att bryta ny mark är något vi också värdesätter.
För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och jobbar uppsökande. För oss är det en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Du har fokus på personliga säljmål och utveckling av möten, event och konferens på Resia i Piteå och du kan även tänka dig att ta ett större ansvar för affärsområdet på längre sikt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har:
- Erfarenhet av arbete med möten, event och konferens
- Goda kunskaper i Amadeus bokningssystem är en stor fördel
- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift
- Goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel
- B-körkort


Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete som säljare/projektledare av kongresser.
Har du goda kunskaper inom ett eller fler språk utöver svenska och engelska ser vi detta som meriterande.
Då Resia strävar efter mångfald inom organisationen uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Placering
Piteå


Omfattning
Tjänsten är på heltid 100%


Tillträde
Enligt överenskommelse


Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta resebyråchef Linda Jadinge:linda.jadinge@resia.se eller på telefon: 0730555412.

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 10 Januari via www.resiatravelgroup.se/jobb. Klicka på knappen "Ansök" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.
Urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.resiatravelgroup.se/resia-travel-group/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=497
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Resia
Resia AB, Box 1114
40523  . Sverige
Hemsida: http://www.resia.se/privatresor
  
Platsannons

Mekaniker/Servicetekniker

SUNPINE ÄR FÖRST I VÄRLDEN med att producera andra generationens gröna diesel baserad på skogsråvara. Tallolja är basen i framställningen av SunPines förnyelsebara produkter som i slutänden blir bl a Preems ACP Evolution diesel och harts till Lawter. Företaget startade 2006 och omsätter idag mer än 1 miljard och sysselsätter direkt och indirekt 100 personer.

Har du erfarenhet av service och underhåll? Fungerar du i team och har ett tekniskt intresse och kunnande med ett positivt driv?

Vi söker nu en drivande och självgående mekaniker/servicetekniker till avsnitt roterande utrustning. Du kommer att ingå i SunPines nya underhållsavdelning som är under pågående uppbyggnad. Avdelningens övergripande uppgift är att vidareutveckla förebyggande underhåll för att skapa en driftsäker produktionsanläggning med hög tillgänglighet. Stort fokus ligger på säkerhet och arbetsmiljö.  

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med service och underhåll av roterande utrustning som innebär byte och service av pumpar, motorer, mekaniska tätningar och tillhörande vattenburna kylsystem. Du kommer även att arbeta med förebyggande underhåll, tidsbestämda byten och tillståndskontroller. Ronderingar, smörjningskontroll och oljebyten ingår också i det förebyggande arbetet. Renoveringar av produktionsutrustning utförs främst i nybyggd verkstad med renrum. Vidare så kommer du även att arbeta med systematisk reservdelsoptimering. Vi arbetar med ständig förbättring och varierande arbeten sker på alla teknikområden över hela anläggningen men långsiktigt ska du bli en specialist inom ditt område.  

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av service eller renovering av finmekanisk utrustning inom industri eller t.ex. fordon. Du är van att läsa ritningar och har god förståelse av sprängskisser. Erfarenhet inom område pumpar, uppriktningar, motorer, lager/tätningsbyten eller vibrationsmätning är meriterande men ej ett krav. 

Då vi har höga krav på kvalitet är det en förutsättning att du är noggrann och arbetar med god ordning. Du har en hög teknisk förståelse och innovativ förmåga att lösa uppkomna tekniska problem. Har du lätt för att samarbeta och är självgående med en positiv inställning kan du vara den vi söker.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande tjänst med drivna och kunniga medarbetare där professionalism och arbetsglädje går hand i hand. Välkommen till ett expansivt företag som tillvaratar och förädlar resurser från den svenska skogen. 

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018 via Adeccos rekryteringsverktyg, www.adecco.se. Då vi samarbetar med Adecco i denna rekrytering är du välkommen att ställa frågor till rekryteringskonsult Maria Wiklund på tfn 070-297 50 79.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=C083C00C-AA53-4D68-93CA-0E34EDAB97BA&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bryggargatan 14
94163  PITEÅ Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Tankbilsförare

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en tankbilsförare med erfarenhet till en av våra kunder. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter och utgår från Piteå. Uppdraget börjar på 50% men beräknas bli en heltidstjänst i mars.

Din profil
Du har giltig behörighet för lastbil (CE) samt ADR Tank och TYAs tankutbildning. Som person är du driven, engagerad och positiv.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Marie Lundin på telefon: 0733-51 27 30. Vi arbetar löpande med processen och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 29 December. Du ansöker genom vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Tank- och bulkbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3852
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3852&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare inom LSS/SoL till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in LSS-handläggare och biståndshandläggare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL och LSS. Uppdragen gäller i regel LSS-handläggning eller biståndshandläggning.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som LSS-handläggare eller biståndshandläggare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 45199
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45199&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care - Rekrytering
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Socialsekreterare till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in socialsekreterare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, försörjningsstöd samt familjerätt.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 45198
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45198&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care - Rekrytering
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Flexibla anställningar för sjuksköterskor i hela Norrland

VI SÖKER
I hela Norrland har Substantia ramavtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi bygger just nu ut vår bemanningspool och söker sjuksköterskor inom de flesta specialiteter. Oavsett om du önskar arbeta heltid eller deltid kommer vi göra vårt yttersta för att skräddarsy din anställning utifrån dina önskemål. Vi har uppdrag med start både nu och längre fram i tid.

Våra löften till dig:
- Marknadsmässig hög lön
- Trygga anställningsvillkor
- Flexibla schemalösningar
- Kvartalsbonus till våra anställda som arbetar sammanhängande perioder
- Rekryteringsbonus
- Tjänstepension
- Sociala aktiviteter med dina kollegor
- Lön 1 till 2 gånger per månad beroende på önskemål
- Friskvårdsbidrag

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas


UPPDRAGET
Substantia har under den senaste tiden vunnit flera nya spännande avtal. Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Med ljus och lykta hoppas vi på att komma i kontakt med nya duktiga konsulter som vill vara med på vår resa. Just nu har vi stora behov av både Leg. Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera områden.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd både mot patienter och dina kollegor. Självklart delar du våra ambitioner om att leverera den högsta kvalitet och vara den del i vårt bemanningsteam som gör det möjligt.Substantia är det lilla bemanningsbolaget från norr med stora ambitioner kring samarbetet med anställda och kunder.
Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Tillsammans når vi framgångar och genom personlig kontakt och ett nära samarbete lägger vi grunden för att matcha dina behov, din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag. Med andra ord – vi skapar trygga lösningar där alla trivs och du kan leverera ditt bästa. Våra konsulter gör skillnad.??

Vårt löfte till dig är att vi kommer göra allt, för att du som konsult hos oss, ska ha bästa tänkbara lösning anpassad för just DIG. Det innebär konkret: trygga villkor, marknadsmässig hög lön, tjänstepension, försäkringar samt erfarna konsultchefer ett telefonsamtal bort.??
Oavsett om du bor på orten eller behöver hjälp med resor och boende finns vi där för dig hela vägen - Vi håller vad vi lovar! ??

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/deltidVi betalar ut lön 1 eller 2 gånger per månad beroende på dina önskemål
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Bemanningspool 2018
Webbplats:
Epostadress: info@substantia.se
Övrigt: Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss till oss via mail. Hör gärna av dig för mer information om våra uppdrag, omfattning och när de förväntas starta. Vi ser fram emot att prata mer med dig om dina önskemål och berätta mer om hur det är att arbeta med oss. Varmt välkommen till oss på Substantia!
Arbetsplats: 
Adress: Substantia Bemanning & Utveckling AB
Umeå Företagspark Hus 3
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.substantia.se
  
Platsannons

Industrisnickare till Lindbäcks bygg

Om kundföretaget
Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriellt producerade flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi lägger stort fokus på hög boendekvalitet och genom att alltid samarbeta med några av landets främsta arkitektkontor skapar vi vackra, sunda och praktiska hem där människor trivs. Familjeföretaget startade 1924 i Piteå, där huvudkontor och våra två produktionsanläggningar finns.

Dina arbetsuppgifter
Som industrisnickare kommer du att ingå i ett arbetslag om ca 8 personer där du kommer att arbeta på en station i ett taktat flöde. Du kan komma att arbeta med bland annat golvvläggning, vägg- och takmontering. Ditt lag kommer också att arbeta med ständiga förbättringar för att hela tiden leta möjligheter till att göra jobbet på ett säkrare, smartare och effektivare sätt.

Din profil
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från träindustri eller byggerfarenhet, men inget krav. Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper, vi vill att du skall vara engagerad och driven. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående, samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.


Övrig information
Vi söker dig som vill prova på att jobba på Lindbäcks bygg, och få en chans att visa sina färdigheter. Uppdraget startar v 4 och pågår till v11. Du kommer att vara anställd åt oss på Konsultia men uthyrd åt Lindbäcks bygg.Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.konsultia.se

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Industrirörmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 886
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=886
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Kanalgatan 77
93134  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Skötare - semestervikariat, Piteå

Arbetsplats: Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194380


Om arbetsplatsen

Vid psykiatriska vårdavdelningen arbetar skötare och sjuksköterskor tillsammans i vårdlag. Här vårdas patienter med psykiatrisk problematik. Upptagningsområdet är hela Piteå älvdal. Patienter vårdas både enligt HSL och LPT.
 
Avdelningen har 16 disponibla vårdplatser och vi har en fast överläkare som ansvarar för avdelningen. Då vi vill ha fler medarbetare med språk och kulturkompetens, välkomnar vi sökande med alla etniska bakgrunder.

Arbetsuppgifter
Patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande. Anhöriga och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet.

Din bakgrund
Skötarutbildning är meriterande.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.


Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, landstinget.norrbotten@kommunal.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193348
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194380&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Undersköterskor - semestervikariat, Piteå

Arbetsplats: Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194359


Om arbetsplatsen

Piteå älvdals sjukhus är ett länsdelssjukhus och centrum för planerad ortopedi. Här finns akut-mottagning som är öppen dygnet runt, intensivvård, operation och ambulans. Här finns även enheter för internmedicin, geriatrik/ akutgeriatrik, rehabilitering, palliation och dialys. Vuxenpsykiatri, Barn- och ungdomssjukvård, Kvinnosjukvård, Ögon- samt Öron/Näsa/ Hals-mottagning och Folktandvård finns också vid Piteå älvdals sjukhus.

Sjukhuset har cirka 900 anställda och 118 vårdplatser varav 16 tillhör psykiatrisk vårdenhet. 

Arbetsuppgifter
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder jobb som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på enhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med krav att du har läst kursen akutsjukvård 200p.
 
Bifoga ert betyg i ansökan!
 
Erfarenhet av arbete inom intern medicin är meriterande. Du är stresstålig och har god förmåga att anpassa dig till varierande situationer och kan planera och prioritera ditt arbete. Du är ansvarsfull och tar egna initiativ samt underlättar för hela arbetslaget när det behövs. Stor läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.


Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, landstinget.norrbotten@kommunal.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193348
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194359&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Leg. sjuksköterskor, spec.sjuksköterskor, barnmorskor semestervikariat

Arbetsplats: Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194354


Om arbetsplatsen

Piteå älvdals sjukhus är ett länsdelssjukhus och centrum för planerad ortopedi. Här finns akut-mottagning som är öppen dygnet runt, intensivvård, operation och ambulans. Här finns även enheter för internmedicin, geriatrik/ akutgeriatrik, rehabilitering, palliation och dialys. Vuxenpsykiatri, Barn- och ungdomssjukvård, Kvinnosjukvård, Ögon- samt Öron/Näsa/ Hals-mottagning och Folktandvård finns också vid Piteå älvdals sjukhus.

Sjukhuset har cirka 900 anställda och 118 vårdplatser varav 16 tillhör psykiatrisk vårdenhet.

I Piteå närsjukvårdsområde finns även 8 hälsocentraler och länsgemensamma psykiatrin i Öjebyn.

Arbetsuppgifter
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder jobb som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på enhetens behov.

Din bakgrund

Vi söker utbildad personal till hälsocentralerna, psykiatrin i Piteå, länsgemensam psykiatri Öjebyn och Piteå älvdals sjukhus inom följande yrkeskategorier:
 
- Legitimerad sjuksköterska
- Specialistsjuksköterska (Psykiatri, Distriktsjuksköterska, IVA, Ambulanssjukvård, Operation, Barnsjukvård)
- Legitimerad barnmorska

Anställningsfakta
Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Erica Ohlsson, Vårdförbundet, 0920-24 42 88, Erica.ohlsson@vardforbundet.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193341
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194354&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Industrisnickare sökes till Piteå

Industrisnickare sökes till Piteå

Har du erfarenhet av träarbete och vill jobba i Piteå? Då har Adecco uppdraget för dig!

Du kommer att arbeta som industrisnickare i vår kunds produktionsenhet. Där kommer du att arbeta inom olika arbetsstationer med tillverkning av moduler och väggelement efter ritningsläsning.

Vem trivs här?

Du har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning men praktisk bygg- eller branscherfarenhet bedömer vi som likvärdigt. Du behärskar ritningsläsning och hantering av spikpistol. Är du noggrann, flexibel och stresstålig kommer du att trivas på detta uppdrag.

Vad erbjuder vi?

Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom yrkesområdet. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen".

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i slutet av Januari och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig på tel: 08-598

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid 8 veckor Heltid.Fast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=1763A8A0-0ABB-468E-9BD4-0B796573624D&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bryggargatan 14
94163  PITEÅ Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

ABF Norr Piteå söker kursledare i matlagning

Vi är intresserade av att starta flera olika matlagningskurser. Husmanskost, Vegetarisk, Vegansk, Gourmet eller annat. Har du kunskap om någon av dessa eller något annat kan du kontakta oss för vidare planering.

Du är vår viktigaste medarbetare. Du träffar våra cirkeldeltagare och är den som har största möjligheten att profilera ABF och lyssna av vad våra deltagare tycker om ditt och vårt viktiga folkbildningsarbete. Därför jobbar vi hårt för att stödja och hjälpa alla våra cirkelledare.
Vi vill att du uppfyller följande:
Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF.
Oavsett om du är ledare för en studiecirkel inom det allmänna/öppna studie-programmet, eller om du är ledare i en av de medlemsorganisationer/föreningar som vi samarbetar med, har vi det yttersta ansvaret, både för cirkeln och för att du ska få stöd att fungera som en bra cirkelledare.


Du bör ha god social kompetens. Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne som du ska leda.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF


Arbetsplatsen är ett skolkök i Öjebyn. En lokal vi hyr av kommunen
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi annonserar ut den studiecirkel du ska leda. Om tillräckligt många deltagare anmäler sig, oftast minst 5 st startar vi studiecirkeln Det betyder att jobbet inte är garanterat utan det hänger på allmänhetens intresse Du har timlön En timme = 45 minLönen förhandlas mellan ABF och studiecirkelledaren. Löneanspråk tas i beaktning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Matlagning ABF
Webbplats:
Epostadress: stefan.andersson@abf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lokalkontor
Storgatan 31A
94131  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Piteå

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Piteå.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet.

- Cherry Spelglädje bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera.

När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sex helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden.

Efter tillträdet väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och bra sammanhållning.

Känner du att du motsvarar de egenskaper vi söker och är intresserad, är du välkommen att gå in på www.cherryspelgladje.se/jobba/ där du kan läsa mer och enkelt lämna en ansökan.

Har du några frågor angående tjänsten kan du kontakta Alma Husanovic chefscroupier på alma.husanovic@cherry.se


Vi söker Dig som vill vara en del av utelivet i Piteå och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning vid våra bord.

Om du vill se mer kan Du gå in på vår Facebook eller Instagram @cherryspelgladje


Cherry Spelglädje erbjuder casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar, vårt mest populära spel är Black Jack men vi erbjuder också Roulette. Restaurangcasinomarknaden består av ett fyrtiotal aktörer i varierande storlek och Cherry Spelglädje är den största operatören i Sverige med drygt 260 spelplatser, motsvarande en marknadsandel på cirka 65 procent. Cherry finns i hela Sverige, från Ystad till Riksgränsen, och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg, Stockholm och Umeå. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt där ChefsCroupiererna har ansvar för den löpande driften. På varje kontor finns en Personalchef samt en regionansvarig. Alla som jobbar på Cherry Spelglädje har börjat som dealers och möjligheterna att avancera är många.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Dealer
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Timlönen varierar mellan ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.cherryspelgladje.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan lämnas endast via vår hemsida under "Sök jobb". Här väljer du rätt ort och lämnar dina uppgifter. Här kan du också läsa mer om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Kungsgatan 42
90325  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://www.cherryspelgladje.se
  
Platsannons

Personlig assistent 66% sökes till kille i Norrfjärden, Piteå Kommun

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Norrfjärden Vår kund är kille i 30-års åldern som tycker om friluftsaktiviteter. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp i hans vardag där funktionsnedsättningen sätter gränser.

Mer om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av en fast tjänst på 66% med anställning så snart som möjligt. Arbetsuppgifterna består av att du så långt som möjligt ska ge stöttning till självhjälp och stöd i dagliga situationer. Arbetstiderna är förlagda med 24 h arbetsskift med väntetid. Du arbetar på ett 4-veckors rullande schema med 7 dygn/månad både i kundens hem och i hans Dagliga verksamhet. Du kommer att ingå i ett väl fungerande team av assistenter. Tjänstgöringsgrad kan komma att öka.

Vem vi söker
Som personlig assistent vill vi att du ska har ansvarskänsla, är påhittig och kreativ. God fysik är en stor fördel eftersom det är en kille som är vältränad och gillar friluftsaktiviteter. Han gillar att vistas mycket ute i skog och mark och vi ser gärna att du delar kundens intresse för sport och friluftsaktiviteter. Relevant vårdutbildning är önskvärt och erfarenhet av diagnosen Autism och/eller utvecklingsstörning är också en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbeten med människor. Det viktigaste är dina personliga egenskaper så som ett stort hjärta, förmågan att arbeta självständigt, att kunna samarbeta med andra och med ett stort engagemang i jobbet.

Arbetstid/Varaktighet: 24 h arbetsskift med väntetid. 7 dygn/månad – 66%.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11080
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Rör- och mekanikingenjör till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Industry? Just nu söker vi mekanikingenjörer med lång erfarenhet från processindustri till Region Norr.

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som rör- och mekanikingenjör med tyngdpunkt på processanläggningar. Du är drivande, engagerad och nyfiken och gillar att ta ansvar, stå i centrum och leda andra. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ha en ledande och samordnande roll i stora industriuppdrag. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Vi söker dig med lång erfarenhet och med brett kontaktnät inom branschen. I din roll kommer du att bidra till en hållbar samhällsutveckling och i kompetenta och multidisciplinära projektgrupper kommer Du att vara den som leder arbetet i något av alla våra intressanta uppdrag.

Dina erfarenheter
Du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som rör- och mekanikingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att hantera stora projekt. Om du arbetat med Plant design i exempelvis Plant 3D, E3D är det mycket värdefullt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11308
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Hamngatan 45 941 62 Piteå
94162  Piteå Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  

Platsannons

Automationsingenjörer till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Industry?

Just nu söker vi automationsingenjörer till Region Norr.

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör i processanläggningar (massabruk, malmförädling, värmeverk mm) eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att programmera industriella styrsystem av olika system som ex. ABB, Mitsubishi, Siemens, m.m, Servodrifter, HMI, Citect SCADA och konfigurering av olika nätverk. Det är mycket meriterande om du har ett stort och brett kontaktnät, erfarenhet av att hantera stora projekt.

Processimulering och regleranalys/optimering är också områden som vi vill utveckla i program som Matlab, Dymola, Labview mm. Om du arbetat med elkonstruktion i exempelvis AutoCad, ElproCad eller Elmaster är det mycket värdefullt. Även kunskaper i Revit och Autodesk Plant 3D är värdefullt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11316
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Hamngatan 45 941 62 Piteå
94162  Piteå Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  
Platsannons

Verksamhetsutvecklare

Vi söker en Verksamhetsutvecklare till Piteåkontoret som ska vara med att utveckla folkbildningen tillsammans med oss i SV Norrbotten.

Arbetet som Verksamhetsutvecklare är ett självständigt, utåtriktat och kreativt arbete som till stor del går ut på att nätverka och informera om möjligheterna som folkbildningen skapar. SV Norrbotten vill vara en tydlig möjliggörare av kultur och folkbildning samt agera som en samhällsaktör som kan påverka och göra skillnad i människors vardag.

Vi erbjuder en visstidsanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Enhetschef Johan Boström på 0921-171 92 eller maila på johan.bostrom@sv.se.

Vi söker Dig som känner igen dig själv i dessa påståenden:
- Jag har ett stort nätverk i Piteå med omnejd
- Jag har kunskap och förståelse för hur föreningar och (främst) ideella organisationer arbetar och fungerar
- Jag är nyfiken, initiativtagande, drivande, idérik och duktig på att se möjligheter
- Jag tycker om att bygga upp kontakter och nätverk och är duktig på att skapa goda relationer
- I min vardag har jag lätt för att prioritera och strukturera mina arbetsuppgifter både på kort och lång sikt
- Jag förstår vikten av ordning och reda i det administrativt arbetet och är noggrann
- Jag ser datorn som mitt naturliga arbetsverktyg och har goda kunskaper i framförallt Word och Excel.
- Jag kan uttrycka mig väl i både tal och skrift

Du kommer självständigt planera, organisera och administrera de arbetsuppgifter du ansvarar för. Naturligtvis har du dina kollegor som bollplank. Samtidigt är du en viktig del av Studieförbundet Vuxenskolan i Norrbotten och du ska kunna dela med dig av dina kunskaper och idéer både på kontoret och i länet.

Det är meriterande om du:
- tidigare har arbetat inom folkbildning och har kunskap i de administrativa verktyg som används
- har ett brett lokalt nätverk i Piteå med omnejd inom organisationer, föreningsliv och näringsliv

Du kommer att vara stationerad i Piteå. Arbetet innebär resor i tjänsten och därför är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sverige största studieförbund. Nu satsar vi för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur. SV:s uppdrag är att ge människor redskap att upptäcka sina egna möjligheter och få kraft och motivation att utvecklas i samspel med andra. I takt med att världen förändras och människans behov av att öka sina kunskaper växer, förstärks SV:s uppdrag. Det livslånga lärandet blir allt viktigare för varje människas utveckling och i detta ligger nya och spännande utmaningar för SV.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fortbildningskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänstgöring på kvällar och helger förekommer.Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan.bostrom@sv.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
ALMGATAN 4
96164  BODEN Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Grillbiträde

Grillbiträde Grill/Kassa/Städ Arbetsuppgifterna är att grilla hamburgare stå i kassan och dom sedvanliga städuppgifterna

Vi söker någon som är stresstålig och trivs att jobba med andra, i första hand extrapersonal för varannan helg ca 32 timmar i månaden.
Som sedan kan leda till sommarjobb och sedan eventuellt en fast tjänst.

Vi söker extrapersonal som är stresstålig och gillar att jobba med människor, jobbet är varannan helg till en början som sedan kan leda till sommarjobb och sedan eventuellt en fast tjänst. I jobbet ingår kassa/grill/och sedvanligt städ
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker i första hand extrapersonal varannan helg ca 32 timmar i månaden, som sedan kan leda till sommarjobb och sedan eventuellt fast tjänstLön efter kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sunesgatukok.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SUNES GATUKÖK AB
Sundsgatan 41B
94162  PITEÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-arkitekt

IT-arkitekt
till IT-avdelningen
 
IT-avdelningen har en viktig roll i Piteå kommuns digitaliseringsarbete och medverkar strategiskt och stödjande i detta. Vi hanterar även den operativa driften och utvecklingen av de tekniska plattformarna samt underhåller system, klientdatorer och annan IT-relaterad utrustning för både förvaltningar och kommunala bolag. IT-avdelningen är en del av Kommunledningsförvaltningen.

Arbetsuppgifter
Som IT-arkitekt inom enheten INFRASTRUKTUR kommer dina arbetsuppgifter att vara att utveckla och underhålla vår driftmiljö och de tekniska lösningarna inom Microsofts produktområde, allt från ”on-prem” till molntjänster. Det betyder att du kommer att göra strategiska val, bygga och utveckla strukturer för att kunna utföra smidigt och kvalitativt underhåll som underlättar i vår drift av IT-miljön. Du utvecklar Automation via bl a PowerShell för underhåll av vår driftmiljö.

Kvalifikationer
Som person är du en drivande och serviceinriktad problemlösare som gillar att utvecklas tillsammans med andra. Vi värdesätter initiativ- och samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du kan uttrycka dig både i tal och i skrift. Att dokumentera och planera är för dig naturligt.

Vi söker dig som har


• Högskoleutbildning eller motsvarande flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete i en större organisation
• Flera års praktisk erfarenhet av arbete mot en Microsoftbaserad infrastruktur.
• Förmåga att se helheten samt komma med förslag på förbättringar
• Ett strategiskt tänkande
• Erfarenhet av att medverka i och leda projekt
• Lätt för att samarbeta
• Förmåga att fullt ut driva och ta ansvar för ett eget ansvarsområde

Du kommer att få arbeta i ett glatt och positivt gäng med stora visioner och framåtanda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

B körkort är ett krav.  

Kontaktpersoner
IT-chef Sune Lindström 0911-69 60 91 och t.f driftchef Jenny Grankvist 0911-69 70 29
 
Facklig kontaktpersoner är Peter Forss, Vision, tel. 0911-696082 och
Mikael Wikström, SACO tel. 0911-696079


Välkommen med din ansökan senast 2018-01 01


I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratAnge löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=880
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Enhetschef till IT-avdelningen

IT-avdelningen har en viktig roll i Piteå kommuns digitaliseringsarbete och medverkar strategiskt och stödjande i detta. Vi hanterar även den operativa driften och utvecklingen av de tekniska plattformarna samt underhåller system, klientdatorer och annan IT-relaterad utrustning för både förvaltningar och kommunala bolag. IT-avdelningen är en del av Kommunledningsförvaltningen.
 
Arbetsuppgifter
Som enhetschef för Verksamhetsstöd och Service på Piteå kommuns IT-avdelning, kommer dina arbetsuppgifter vara att leda det dagliga arbetet inom områdena Service, Systemdrift samt Verksamhetsstöd. Allt för att bidra till att tillhandahålla god service och stöd till kommunens verksamheter i dess utveckling.
I tjänsten som enhetschef ingår budgetansvar, personalansvar och arbetsmiljöansvar men även affärsutveckling, organisationsfrågor och kundrelationsfrågor mot både förvaltningar och kommunala bolag.
Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för IT-avdelningen där du tillsammans med IT-chefen och funktionsledaren för Infrastruktur hanterar övergripande frågor som rör IT-avdelningens ansvarsområde.

Kvalifikationer
Som person är du är drivande, serviceinriktad, har hög social kompetens och trovärdighet. Vi värdesätter initiativ- och samarbetsförmåga men även förmåga att arbeta självständigt. Mycket stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du kan uttrycka dig både i tal och i skrift. Att dokumentera och planera är för dig naturligt.

Vi söker dig som har


• Högskoleutbildning eller motsvarande flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete i en större organisation
• Flera års praktisk erfarenhet av arbete mot en Microsoftbaserad infrastruktur
• Flera års erfarenhet av arbete, gärna både inom det privata och inom det offentliga
• Förmåga att se helheten samt komma med förslag på förbättringar
• Ett strategiskt tänkande
• Erfarenhet av att medverka i och leda projekt
• Lätt för att samarbeta
• Goda ledaregenskaper där kommunikation och förmåga att fatta beslut är viktiga 

Du kommer att få arbeta i ett glatt och positivt gäng med stora visioner och framåtanda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
B körkort är ett krav.

Kontaktperson
IT-chef Sune Lindström 0911-69 60 91
 
Facklig kontaktpersoner är Peter Forss, Vision, tel. 0911-69 60 82 och
Mikael Wikström, SACO tel. 0911-69 60 79


Välkommen med din ansökan senast 2018-01-01


I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från andra annonsörer och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratAnge löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Enhetschef, Bild- och funktionsmedicin, Piteå älvdals sjukhus

Arbetsplats: Piteå älvdals sjukhus
Referensnummer: 194289


Om arbetsplatsen

Bild och funktionsmedicin är en länsklinik med uppdrag att ansvara för bilddiagnostisk verksamhet inklusive mammografiscreening och interventionell behandling. Vårt bemötande och förhållningssätt utgår från respekt, ansvar och kunskap med alla människors lika värde i centrum. Klinikens verksamhetsidé är rätt undersökning vid rätt tillfälle med rätt utlåtande.

Vid länets fem sjukhus utförs konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och biopsier. Vid sjukhusen i Sunderbyn, Piteå och Gällivare utförs även magnetisk resonanstomografi. Enhet för mammografi finns i Sunderbyn och mammografi screening i Piteå. Angiografi, odontologisk radiologi och nukleärmedicin finns enbart vid Sunderby sjukhus. På röntgen i Piteå är vi ett trevligt arbetslag med cirka tjugo medarbetare inom yrkesgrupperna röntgensjuksköterskor, radiologer, administratörer och undersköterskor.
 
Piteå kommun har cirka 42 000 invånare och är känd för sin trevliga miljö med närhet till naturen och skärgård.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du personal-, ekonomi-, och verksamhetsansvar med ansvar för att leda, organisera och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för kliniken. Du förväntas arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet. Arbetsmiljöansvar är en viktig del av uppdraget där du ser vikten av och arbetar för en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation.

Tillsammans med dina medarbetare styr du mot tydliga mål som är kopplade till resultat. Du leder, planerar, utvecklar och samverkar gällande röntgensverksamhetens metoder, rutiner, utveckling och teknisk utrustning. Du har god förmåga att leda det dagliga arbetet och arbetar systematiskt med ständiga förbättringar och flöden enligt konceptet Modern sjukvårsledning. Du arbetar för en säker vård och initierar och driver förbättring av patientsäkerhetsarbete.
 
Du är direkt underställd vårdchefen vid Bild och funktionsmedicin och ingår i ledningsgruppen för länskliniken. Som ledare är du närvarande och du motiverar, utvecklar och tillvaratar dina medarbetares kompetens.

Din bakgrund

Vi söker dig med förmåga och intresse för att leda, organisera och utveckla verksamheten. Du är lyhörd och stabil i din roll som ledare och arbetsgivarföreträdare med ett intresse av att driva förbättrings- och förändringsarbete. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 
Som person är du strukturerad, självgående och din samarbetsförmåga är god. Du har förmåga att engagera, motivera och skapa ett positivt arbetsklimat och du ser potentialen i att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens och initiativkraft. Du har lätt för att anpassa dig efter situation samt ser möjligheter i förändringar.
 
Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbetsledning och personalansvar är meriterande. Du har ett stort intresse för arbetsmiljöfrågor och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom området. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina IT-kunskaper förutsätts vara goda, dvs du använder IT på ett effektivt sätt i arbetet och behärskar Officepaketet i sin helhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningsfakta
Du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession inom Bild och funktionsmedicin med ett tidsbegränsat chefsförordnande på tre år med möjlighet till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annons


Vill du veta mer?
Kontakta vårdchef Bodil Sundbom, 072-208 57 99, bodil.sundbom@norrbotten.se

Fackliga företrädare
Maria Almqvist, Vårdförbundet, 070-515 08 99, maria.almqvist@vardforbundet.se
Barbro Eriksson, Vision, 070-300 14 48, Barbro.eriksson@norrbotten.se
Åsa Lindberg, Kommunal, 0911-75198 , asa.lindberg@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-02
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tidsbegränsat chefsförordnande med tillsvidareanställning inom grundprofession.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194289&DepartmentId=8937&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Skogsmaskinförare sökes

Verksamhetsbeskrivning
K-G Johansson Skogs AB är verksamma inom skogsavverkning främst i fyrkantsområdet.

Arbetsuppgifter
Företaget söker nu en utbildad skogsmaskinförare för arbete med skogsavverkning i Piteåtrakten. Arbetsuppgifterna innebär främst att köra skördare och skotare.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildning för skogsmaskin krävs och erfarenhet är meriterande men inget absolut krav.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Skogsmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSchemalagd arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rangvy.johansson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: K-G Johansson Skogs AB
Klöverträsk byaväg 65
97191  LULEÅ 
Hemsida:
  
Platsannons

Cafévärd till Pitholmsskolan

Tillsammans bygger vi Piteå. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I arbetet för ett attraktivt och hållbart samhälle erbjuder Piteå kommun följande tjänst:

Pitholmsskolan är en 4-9 skola som ligger efter Havsbadsvägen, söder om Piteå. Skolan byggdes 1962 med tre tillbyggnader vid senare tillfällen.
I årskurs 7-9 finns 224 elever uppdelade i tio klasser. Skolan har 27 lärare i fyra arbetslag. Skolans idé är att varje elev, utifrån sin potential, ska få möjlighet att utveckla sitt egenansvar, sin lust till lärande och nyfikenhet på omvärlden, sin självtillit samt kunskap att erövra kunskap. Hörnstenarna i vårt arbete är: mentorskap, arbetsplaner, varierande arbetsmetoder, reflektion och utvärdering samt en inspirerande och lärande miljö. 
Gemensamt för alla verksamheter i området, förskola till årskurs 9, är att vi arbetar efter en gemensam vision om att alla ska lyckas, alla ska känns trygghet och studiero samt att alla ska känna sig välkomna.


 

Arbetsuppgifter
Till skolans uppehållsrum är alla elever från årskurs 7 välkomna på raster och håltimmar. Här kan man spela kort, pingis och biljard eller bara sitta och prata. Vi har ett café där vi säljer dricka, smörgåsar, frukt mm. Personalen på Uppis har bra koll på vad som händer och finns med som en viktig del i att skapa trygghet på skolan.

Att arbeta i Uppis innebär varierande arbetsuppgifter nedan redovisas exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma


• Sedvanliga uppgifter för caféarbete ex inköp, tillagning, försäljning, kassaarbete, fakturabehandling, bankning av pengar, städning
• Planera aktiviteter för och med elever i caféterian
• Leda/handleda/stötta skolans elevråd
• Samarbete med lärare i skolans trygghetsteam
• Deltagande/drivande i planering av friluftsdagar/aktivitetsdagar
• Samordna turneringar i ”Uppis

Kvalifikationer
Arbetet i skolans cafeteria bygger på ett relationsskapande till eleverna. Vi behöver en person som kan skapa dessa relationer samtidigt som det krävs en tydlighet som vuxen. Cafeteriauppdraget är ett av skolans viktigaste områden för att skapa ett lugn på skolan, varpå det behövs en pedagogisk insikt. Företrädesvis söker vi en person med pedagogisk utbildning inom fritids eller liknande, det är inte ett krav, men meriterande. Fritidsledare är även de välkomna att söka.För anställning inom grundskolan krävs uppvisat utdrag ur belastningsregister

 

Anställning övrigt
Tillsvidareanställning 100%, uppehållstjänst.

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 2018-01-01
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Skolvärd/Skolvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=877
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Piteå kommun
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  

Platsannons

ABF Norr Piteå söker studiecirkelledare i Engelska språket nybörjare

Cirkelledare
Du är vår viktigaste medarbetare. Du träffar våra cirkeldeltagare och är den som har största möjligheten att profilera ABF och lyssna av vad våra deltagare tycker om ditt och vårt viktiga folkbildningsarbete. Därför jobbar vi hårt för att stödja och hjälpa alla våra cirkelledare.
Vi vill att du uppfyller följande:
Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF.
Oavsett om du är ledare för en studiecirkel inom det allmänna/öppna studie-programmet, eller om du är ledare i en av de medlemsorganisationer/föreningar som vi samarbetar med, har vi det yttersta ansvaret, både för cirkeln och för att du ska få stöd att fungera som en bra cirkelledare.


Du bör ha god social kompetens. Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne som du ska leda.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF


Föreningshuset "Ladan" prästgårdsgatan 23 eller ABF Storgatan 31
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi annonserar ut den studiecirkel du ska leda. Om tillräckligt många deltagare anmäler sig, oftast minst 5 st startar vi studiecirkeln Det betyder att jobbet inte är garanterat utan det hänger på allmänhetens intresse Du har timlön En timme = 45 minLönen förhandlas mellan ABF och studiecirkelledaren. Löneanspråk tas i beaktning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Sudiecirkelledare Engelska
Webbplats:
Epostadress: stefan.andersson@abf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lokalkontor
Storgatan 31A
94131  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nordens största resort söker köksmästare!

Har du erfarenhet som köksmästare och söker efter nya utmaningar? Du har vi tjänsten för dig!

Nordens största resort - Pite Havsbad söker nu en driven och erfaren köksmästare.

Swedish Lapland DMC är norra Sveriges nya stora hotellkoncern som har 7 hotell i Luleå, Piteå, Skellefteå, Hemavan, Haparanda och Arvidsjaur. Tjänsten är för vårt största hotell Pite Havsbad AB som är Nordens största resort som har året runt verksamhet i form av flertalet restauranger, skybar, spa, konferens, lekland, nöjespark, äventyrbad m.m. Vi har 394 rum, 230 stugor och 900 husvagnsplatser. Under högsäsong kan vi ha upp till 10 000 besökare varje dag.

Vi söker nu en köksmästare som är motiverad och engagerad med ett genuint intresse av såväl gäst, personal och matlagning. I arbetet ingår förutom daglig drift även att utveckla, planera och driva verksamheten framåt samt inspirera och motivera samtliga medarbetare. Det är även viktigt att du innehar ekonomiskt tänkande och tar ansvar för avdelningens ekonomi, samt ha ett nära samarbete med både restaurangchef och hotellchef.

Som köksmästare på Pite Havsbad kommer du att ansvara för 5-25 anställda och även ha fullt budgetansvar för köket. Är du rätt person för oss erbjuds du en unik möjlighet i ett framgångsrikt företag där du kommer att ha en viktig roll.

Din profil
Som person ser vi gärna att du:
- Är ordningsam, flexibel, stort engagemang och tar eget ansvar
- Besitter förmågan att kunna improvisera
- Har god samarbetsförmåga
- Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både i engelska och svenska
- Har minst 5 års erfarenhet av ledande position inom kök med fokus på ekonomi och struktur.


Frågor rörande tjänsten besvaras av Ida Åhman på Ida.Ahman@pite-havsbad.se

Din ansökan till tjänsten skickas till Ida.Ahman@pite-havsbad.se

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst. Start för tjänsten enligt överenskommelse.


Om företaget
Pite Havsbad är en av norra Europas största anläggningar för turism och konferenser. Oavsett om du söker avkoppling, spänning, njutning eller givande möten hittar du möjligheterna hos oss året runt.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/pitea/nordens-storsta-resort-soker-koksmastare/39902/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39902
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Nordkalottvägen 1
97254  Luleå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Tandsköterska Piteå

Arbetsplats: Piteå verksamhetsområde
Referensnummer: 194366


Om arbetsplatsen
Folktandvården i Norrbotten är arbetsplatsen där du får möjlighet att arbeta med alla typer av tandvård. Vi har 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet. Vi har ett viktigt uppdrag. Varje dag arbetar vi för vår vision "En frisk mun i alla åldrar" så att norrbottningarna ska hålla sig friska i munnen, hela livet. Välkommen till en arbetsplats där vi jobbar tillsammans och där du kan göra skillnad!

Folktandvården i Piteå Kommun omfattar tre kliniker Piteå Sjukhus, Öjebyn samt kliniken i Hortlax. Sammanlagt arbetar för närvarande 17 tandläkare, 14 tandhygienister, 32 tandsköterskor samt enhetschefer vid samtliga kliniker, en kliniksamordnare och en verksamhetschef. Under 2018 kommer verksamhetsområdet att slås ihop med Arvidsjaur och Arjeplog till ett område Syd ,med gemensam  verksamhetschef.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt arbete, med stor vikt på flexibilitet. Arbetsuppgifterna omfattar teamtandvård, eget patient arbete så väl som assistans och arbete både i steril och reception.

Teamtandvård - innebär att tandsköterskan ingår i ett team med tandläkare och tandhygienist. Tandsköterskans arbetsuppgifter blir mer varierade och vi får en ökad patientgenomströmning för hela teamet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Du är engagerad och positiv, har en vilja att utveckla dig inom ditt yrke, arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service. God datorvana är nödvändigt då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd. Du ska precis som oss ha en vilja att arbeta målinriktat för klinikens och patienternas bästa.

Anställningsfakta

Anställningen är på heltid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Du anställs inom verksamhetsområde Syd, med placering vid någon av klinikerna i Piteå kommun. Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor.
 
Läs gärna mer på http://www.nll.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-i-Folktandvarden/Trainee-i-Folktandvarden/
 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Eva Stridsman, enhetschef Öjebyn, tel.0911-76991, 070-6295555, eva.stridsman@norrbotten.se
May Olovsson, enhetschef Piteå, tel. 0911-77655, may.olovsson@norrbotten.se 
Lena Vikberg, enhetschef Hortlax. tel. 0911-75787, 070-2749311, lena.k.vikberg@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare
Barbro Eriksson, Vision, Barbro.eriksson@norrbotten.se 
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 194366
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194366&DepartmentId=8941&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Retail24 söker säljande demoambassadörer!

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jag  jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Piteå med omnejd med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och att drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.

Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 073-0551007!
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96080
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  

Platsannons

Svetsare/Verkstadsarbetare/Licenssvetsare
Fermeco AB i Piteå är verksamma inom stålbyggnadssektorn med kunder främst inom bygg- och industri. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålstommar och fackverkstakstolar till byggnader, byggnadssmide samt ytbehandling i egen anläggning. Mera information finns på www.fermeco.se

Vi söker nu Svetsare / Verkstadsarbetare.Arbetsuppgifterna ritningsläsning, ihopmontering och svetsning.

Vi söker Dig med erfarenhet från verkstadsarbete/svetsning och har arbetat några år inom branschen.

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet
kvalitetsmedvetenhet.

Tillträde omgående efter överenskommelse.

Frågor besvaras av Ove Pettersson, telefon 0911-22 11 42.

Ansökan skickas senast den 29 December 2017 till Fermeco AB, Batterigatan 8, 941 47 Piteå eller via e-post till info@fermeco.se

Erfarenhet av verkstadsarbete med ritningsläsning. Meriterande om du innehar svetslicens enligt SS-EN 287-1.

Fermeco AB i Piteå är verksamma inom stålbyggnadssektorn med kunder främst inom bygg- och industri. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålstommar och fackverkstakstolar till byggnader, byggnadssmide samt ytbehandling i egen anläggning. Mera information finns på www.fermeco.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt kollektivavtal SVEMEK - IF MetallEnligt kollektivavtal SVEMEK - IF Metall
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Svetsare/verkstadsarbetare
Webbplats:
Epostadress: info@fermeco.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FERMECO AB
BATTERIGATAN 8
94147  PITEÅ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

ABF Norr Piteå söker studiecirkelledare i Spanska språket för nybörjare

Cirkelledare
Du är vår viktigaste medarbetare. Du träffar våra cirkeldeltagare och är den som har största möjligheten att profilera ABF och lyssna av vad våra deltagare tycker om ditt och vårt viktiga folkbildningsarbete. Därför jobbar vi hårt för att stödja och hjälpa alla våra cirkelledare.
Vi vill att du uppfyller följande:
Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF.
Oavsett om du är ledare för en studiecirkel inom det allmänna/öppna studie-programmet, eller om du är ledare i en av de medlemsorganisationer/föreningar som vi samarbetar med, har vi det yttersta ansvaret, både för cirkeln och för att du ska få stöd att fungera som en bra cirkelledare.
Du bör ha god social kompetens. Du ska tillsammans med deltagarna kunna formulera tydliga och realistiska mål för studiecirkeln.
Det är din uppgift att tillsammans med deltagarna se till att det blir laganda och arbetsglädje i studiecirkeln; alla deltagare ska vara med i arbetet och känna sig delaktiga.
Du ska ha goda kunskaper i studiecirkelns ämne som du ska leda.
Du ska också känna till en del om ABF och folkbildningen samt dessutom dela den människosyn och kunskapssyn som finns inom ABF.


Arbetsplatsen blir antingen ABF Storgatan 31 eller Föreningshuset "Ladan" Prästgårdsgatan 23
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi annonserar ut den studiecirkel du ska leda. Om tillräckligt många deltagare anmäler sig, oftast minst 5 st startar vi studiecirkeln Det betyder att jobbet inte är garanterat utan det hänger på allmänhetens intresse. Du har timlön En timme = 45 minLönen förhandlas mellan ABF och studiecirkelledaren. Löneanspråk tas i beaktning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Studiecirkelledare Spanska
Webbplats:
Epostadress: stefan.andersson@abf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lokalkontor
Storgatan 31A
94131  Piteå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extraarbete som personlig assistent

Arbetsuppgifterna är varierande och ser olika ut beroende på vilken assistansberättigade du arbetar med, vilken veckodag de är och den assistansberättigades dagliga form.
I de flesta fall ingår sedvanliga hushållsuppgifter, att följa med på aktiviteter och att hjälpa till med personlig hygien.


Vi söker just nu dig som vill arbeta extra som personlig assistent åt oss på Din Förlängda Arm. Vi har behov av extrapersonal till flera av våra arbetsplatser i Piteå.
Vi söker dig som kan arbeta dag, kväll, natt och helg. Du kan både bli uppbokad på pass i förväg och med kort varsel.

Som person bör du vara lugn, öppen, ödmjuk och trygg. Du får gärna vara en positiv och glad person som ser det positiva snarare än negativa i saker.
Vi har inget krav på tidigare erfarenhet eller utbildning, utan värderar din personliga lämplighet i första hand.

Det är en fördel om du som söker tål djur, rök och har körkort. Inget av ovanstående är dock ett krav.

Din Förlängda Arm AB är ett norrbottniskt företag med kunder över hela Sverige. Företaget
startades 2003 och har efter det växt och är nu en av de största privata assistanssamordnarna i
Norrbotten. Ledorden i vår verksamhet är trygghet, kunskap, inflytande, närhet och glädje.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön + ob ersättning enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: Extra i Piteå
Webbplats:
Epostadress: isabella.astrom@dfarm.se
Övrigt: Ansökan får gärna bestå av CV + personligt brev, alternativt snarlikt utförande. Rekrytering kommer ske löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag är passerad.
Arbetsplats: 
Adress: DIN FÖRLÄNGDA ARM I NORR AB
Skutgatan 2
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.dfarm.se
  
Platsannons

Företagssköterska till Piteå

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser  den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

 

Previa söker företagssköterska till Piteå

 Rollen som företagssköterska i Previa innebär att du ska med din specialistkompetens ansvara för professionell leverans av tjänster till kund samt planera och aktivt medverka i samarbetet med kundteam inom enheten/marknadsområdet/Previa. Du är affärsmässig med fokus på kundvärde och kundnöjdhet.

  Du ska vara en professionell resurs i arbetsmiljö- och hälsofrågor till chefer och anställda hos Previas kunder. Du får en mycket viktig roll i arbetet att skapa värde och resultat för våra kundföretag. Du blir en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

 Previa har ett hälsofrämjande synsätt och arbetet bedrivs genom ett nära samspel med chefer hos våra kunder. Previas uppdrag är att skapa bästa affärsnytta för kunderna. Vi gör det genom att vara ett professionellt stöd till chefer i deras arbete att skapa en utvecklande arbetsmiljö och en god hälsa på arbetsplatserna.

  

I arbetsuppgifterna ingår bl a

• Rehabilitering i arbetslivet samt rehabiliteringssamordning
• Kundkontakter, utbildningar, hälsocoachning, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning.
• Förebyggande och hälsofrämjande arbete
• Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöenkäter/undersökningar exempelvis nyanställningsundersökningar, hälsoundersökningar eller kundanpassade undersökningar mm
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund Hälsorådgivning / Hälsocoachning och individuella handlingsplaner
• Vaccinationer
• Missbrukshantering
• Arbetsmiljö/Arbetsmedicin
• Lagstadgade hälsoundersökningar
• Riskbruk. Drogtestning
• Konsultation/Rådgivning per telefon exempelvis medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor.


  

I arbetet som företagssköterska har du starkt kundfokus och drivs av att skapa värde och resultat. Du har en förmåga att se helheter och är proaktiv i samarbetet med våra kunder. Du har stark drivkraft samt är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god samarbetsförmåga.

 Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/företagssköterska. Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra kompetenser. Du kan skapa förtroendebärande allianser och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du har goda IT-kunskaper och behärskar engelska i tal.

 Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

  

Övrigt                                                                                                                                                  Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är förenad med resor vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten.

 

Är du intresserad?

För ytterligare information är du välkommen att kontakta gruppchef Merro Awad, tfn 0920-403711 eller företagssköterska Ingegerd Enbom tfn 0920-403716.

 

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-29. Intervjuer sker löpande.

 

Vi undanber oss rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://www.previa.se/Karriar/?aguid=0921D08163E14F9994B9FF521E5A47EF&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Previa AB
SANKT ERIKSGATAN 113
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.previa.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Äldreomsorgen arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år och behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionshinder och/eller ålder. Ambitionen är att hjälpa individen att klara sig själv, men när det inte är möjligt erbjuds avlastning och hjälp. Vi har nu behov av en sjuksköterska till Mogårdens demensboende, en sjuksköterska till Österbos vård- och omsorgsboende samt en sjuksköterska till Munkbergas demensboende.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på kommunens boenden har du den högsta medicinska kompetensen i verksamheten och du ansvarar för hälso- och sjukvård. Här har du ett självständigt arbete där våra omsorgstagare står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. Du ger även stöd och handledning till omvårdnadspersonalen.

Kvalifikationer
Du behöver vara legitimerad sjuksköterska, gärna med inriktning mot äldre. Om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg kan det vara meriterande. Eftersom arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt
Tillsvidareanställning, heltid. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta mindre. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval kan ske löpande innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-07.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=845
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Kundtjänstassistent

Arbetsplats: Länsservice Piteå
Referensnummer: 194341


Om arbetsplatsen
Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och
förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet på fokus på patienten.
Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Arbetsuppgifter

Länsservice söker en kundtjänstassistent till Piteå. Som kundtjänstassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter
att besvara ärenden via ärendesystem och telefon. Du har en hög servicenivå och arbetar aktivt med att lösa
kundens behov. Du ansvarar för att administrera och registrera ärenden samt att vårda och administrera lagret. 
För att trivas som kundtjänstassistent bör du tycka om ett högt tempo med variation, ha ett genuint intresse för kundservice och trivas med många kontaktytor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial examen, goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande med viss verksamhetskännedom och erfarenhet från kundservice.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du utåtriktad och har en god social kompetens och förmåga att sätta dig in i kundens behov. Du är kommunikativ, lösningsinriktad och brinner för att ge kunden bra service. Du tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar på ett noggrant, organiserat och strukturerat sätt.

Anställningsfakta
En tillsvidareanställning på 50%, tjänstgöring varannan vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Eva-Marie Fellermark, Enhetschef, 0921-666 46
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Lena Nysjö, Vision, lena nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal, 0920-28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-14
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänstgöring varannan vecka. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 194341
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194341&DepartmentId=21795&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Bli nästa Eventsäljare i telekombranschen! Region: Piteå

Eventförsäljning är vår mobila kanal vilket betyder att våra arbetsplatser varierar från mässor, gallerior, livsmedelsbutiker, festivaler, marknader till stora specialevents.

På Mobilarena får du jobba i en ung och dynamisk miljö med ett 30-tal kollegor. Vi ger dig daglig coachning för att du ska utvecklas i din roll till att bli den bästa säljaren. Förutom en generös lönemodell tävlar du också varje kvartal om en utlandsresa till destinationer som bland annat Ibiza, Dubai, Thailand, Las vegas och Miami.

Verkar detta som ett jobb för dig eller känner du någon som passar in på beskrivningen tycker vi att du ska höra av dig på direkten!

Succén fortsätter! Mobilarena växer så det knakar och nu söker vi fyra nya stjärnor till vårt event team som utgår från Piteå.

Mobilarena är en fristående återförsäljare inom telecom där vi jobbar i uppdrag åt de stora mobiloperatörrna så som 3. Vår spetskompetens på bolaget är eventförsäljning och en ledningsgrupp med över tioårig erfarenhet från branschen.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med sälj och samtidigt trivs i en social roll där du är företagets ambassadör och ansikte utåt. Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med försäljning, av att ha stått som säljare eller tror du att detta kan vara en position för dig oavsett tidigare erfarenheter? Tveka då inte med att söka tjänsten!

Vi söker dig som är:

o I start av din karriär
o Självständig och motiveras av stort eget ansvar
o Tävlingsinriktad och resultatorienterad
o Målmedveten och har ett proaktivt tänkande vid försäljning

”ATT HITTA RÄTT LÖSNING FÖR RÄTT KUND ÄR EN KONST SOM VI BEMÄSTRAR OCH STRÄVAR EFTER”

Mobilarena grundades 2013 och har sedan dess strävat efter att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vår affärsidé är att vara det självklara alternativet för helhetslösningar inom telefoni och bredband för privat- och företagskunder.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@mobilarena.se
Övrigt: Bifoga dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Arbetsplats: 
Adress: Mobilarena Norden AB
Box 105
17822  Ekerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent Piteå, L&S Assistans

Kunden är en ung tjej som bor hemma hos sina föräldrar. Hon behöver hjälp med vardagliga saker såsom personlig omvårdnad, matsituationer m.m.
Hon söker nu nya assistenter som kan hjälpa efter skoltid, helger och lov.
Kunden tycker om att vara hemmavid, inte gå på stan och fika eller åka på aktiviteter såsom badhus eller bio.
Kunden har autism och epilepsi så det behövs ständig tillsyn och aktiv hjälp.
Det är även viktigt att vardagen präglas av struktur och kontinuitet.Vi söker dig som är över 25 år som är aktiv, glad/positiv, trygg och ödmjuk. Jag vill gärna att du tycker om att göra roliga saker och är påhittig och nyfiken på att hitta på olika aktiviteter hemmavid. Viktigt är också att du har tålamod med mig och kan vara tydlig men ha ett mjukt förhållningssätt. Det är bra om du är stresstålig och lugn i din person.

Du är trygg, ansvarsfull och självgående. Du har förståelse för att arbeta i någons hem och vad detta innebär. Du har erfarenhet av autism och epilepsi, gärna har jobbat med barn/ungdomar med särskilda behov och av att jobba pedagogiskt.

Du bör även vara flexibel då arbetstiderna kan ändras.
Passen är förlagda eftermiddagar/kvällar och helger.

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja, din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera dig i mig, detta för att ge en bra kvalitativ assistans.
Vi söker vikarier där det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Det är viktigt att du inte är allergisk, för vi har djur som jag tycker väldigt mycket om.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Hoppas vi hörs!

Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.

L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVi har kollektivavtal 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: K075
Webbplats:
Epostadress: ansokan@lsgruppen.se
Övrigt: Körkort och tillgång till bil är ett krav. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Arbetsplats: 
Adress: L&S ASSISTANS AB
Umestan Företagspark
90347  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://lsgruppen.se/
  
Platsannons

Innesäljare till Cramo i Piteå

Till vår depå i Piteå söker vi nu en Innesäljare med hög servicekänsla! Du blir en del av en sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med Depåchef, övriga medarbetare och aktivt delta i driften av depån. De maskiner du kommer att hyra ut tillhör grupperna anläggningsmaskiner, byggmaskiner och liftar.


Din nya roll
Som Innesäljare ansvarar du för försäljning och maskinuthyrning, delvis i butik, per telefon samt i vissa fall ute hos kund. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter samt samordna maskiner mellan depåer. En viss del av ditt arbete består av administrativa göromål såsom fakturakontering, inköp, påfyllning och lagerförning av saluvaror. Vid behov kommer du även att delta i den dagliga driften vid exempelvis returmottagning av maskiner och utrustning.


Vem är du?
Vi söker dig som har god systemvana och gärna tidigare erfarenhet inom servicebranschen. Tidigare erfarenhet inom byggbranschen krävs ej, utan vi söker dig som har hög serviceanda samt god stresstålighet och förmågan att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en driven person med viljan att utvecklas. Vi ser att du kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Vidare är B-körkort ett krav.
För att trivas i rollen som Innesäljare är du prestigelös, positiv och serviceinriktad. Du är en ansvarstagande, lösningsorienterad och trygg person som uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra. På ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicerar du med både kunder och kollegor.


Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och god stämning.


Ansökan
Vill du bli en av oss? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2018-01-04, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Jonas Sundström tfn: 070-512 59 10.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://karriar.cramo.se/jobs/66214-innesaljare-till-cramo-i-pitea?promotion=25600-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cramo
Mejselvägen 7
94336  Piteå, Öjebyn Sverige
Hemsida: http://www.cramo.se/
  
Platsannons

Elgiganten Phone House söker nu säljare i Piteå

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vår första butik öppnade 1984 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag cirka 160 butiker i Sverige med drygt 3000 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor. 

Till vår Elgiganten Phone House butik i Piteå söker vi nu en säljare Beskrivning av tjänsten:
Som säljare på Elgiganten Phonehouse säljer du produkter och tjänster inom telekom. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp , utan även före och efter köp . Att kunden är nöjd med sin köp upplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din butiks varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra butiken till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.

… som vill ge den bästa kundupplevelsen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

Avtalsenlig lön och pension
Generöst provisionssystem och förmåner
En utpräglad företagskultur
Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
Goda karriärmöjligheter
Vi på Elgiganten Phone House värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

 

Med vänliga hälsningar

Isak Wengelin
Butikschef Gallerian Piteå

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare TillsvidareEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1967275/32451?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Fabriksgatan 8
94147  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.giganten.se
  

Platsannons

Driven och engagerad säljare till mediabranschen!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi en representant i Piteå som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss.  Du kommer att jobba självständigt i din region och här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.
Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95864
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

Timtidsvikariat inom vård och omsorg

Socialtjänsten, som ansvarar för omsorg av äldre och funktionsnedsatta, är Piteå kommuns största förvaltning med ca 1500 anställda. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent, boendehandledare, handledare eller undersköterska/vårdbiträde.

Personlig assistent
Som personlig assistent stödjer du en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt från hjälp vid måltider, hygien och sköta hemmet till att hjälpa brukaren att ägna sig åt fritidsintressen och sociala aktiviteter. Arbetet ger stort utrymme att forma dagen tillsammans med brukaren. Detta ger brukaren och dig bra möjligheter att delta i Piteås sommarutbud. 

Boendehandledare
Du kan arbeta som boendehandledare antingen i omsorgsboende eller psykiatriboende. Som boendehandledare krävs det att du kan se till brukarens förmågor så att dessa tillvaratas och utvecklas på ett bra sätt. Du ska tillsammans med personen skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag. I arbetet ingår bland annat personlig omvårdnad, sociala kontakter, praktiska göromål och fritidsaktiviteter. 

Handledare
Som handledare inom korttids/fritidsverksamheterna är du med och skapar en trygg och välplanerad vistelse för våra brukare som bor tillfälligt på korttidsverksamheten eller har tillsyn på fritidsverksamheten. Du hjälper brukaren att trivas och klara sina dagliga rutiner som kan vara personlig hygien, att förstå kommunikation via bilder och scheman, att vara ett stöd i aktiviteter samt att planera hushållet med t.ex. inköp. 

Undersköterska/vårdbiträde på äldreboende
Som undersköterska/vårdbiträde är du spindeln i nätet i omsorgen och vården runt den boende. Du hjälper den boende med bland annat hygien, medicin, städning, på/av klädning och social gemenskap. Arbetet utgår från de enskildas behov och ditt arbete är viktigt för att de boende ska få en bra och trygg tillvaro. 

Undersköterska/vårdbiträde inom hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du besöker omsorgstagarna i deras hem. Där hjälper du dem med bland annat hygien, på/av klädning, värma mat, hushållsarbete, inköp och medicin. Din insats är viktig för att omsorgstagarna ska känna sig nöjda och trygga i tillvaron. 

Undersköterska/vårdbiträde på Äldrecentrat
Som undersköterska/vårdbiträde på Trädgårdens Äldrecentra arbetar vi för att stödja och trygga personer över 65 år och deras anhöriga som bor i ordinärt boende. Arbetet består bland annat av omvårdnadsuppgifter samt aktiviteter för att stödja äldre till så stor självständighet som möjligt. Arbetet är varierande och sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller Barn- och fritidsutbildning, men det är inget krav. Att jobba inom vård och omsorg innebär i stor utsträckning att hjälpa och stötta människor. För att kunna göra detta på bästa sätt är det viktigt att du är trygg, empatisk samt att du är serviceinriktad. Eftersom arbetet och förutsättningarna snabbt kan förändras är det också viktigt att du är flexibel samt att du har en god samarbetsförmåga. För arbete på psykiatriboende och i vissa hemtjänstgrupper krävs B-körkort. I övriga jobb är B-körkort inget krav.

Ovan nämnda jobb kräver att du är minst 18 år innan du påbörjar din anställning.

Övrigt
För mer information om tjänsterna, kontakta Socialtjänstens bemanningsenhet, 0911-69 70 70.

För att rekryteringsprocessen ska gå så smidigt som möjligt ser vi att du lämnar två referenser i samband med din ansökan.

Facklig representant
Pernilla Ehlin, Kommunal, 0911-934 10

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-01-25.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=860
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Söker personlig assistent till en klient i 20 års åldern, arbetet medför inga tunga lyft då klienten är rörlig,

Utbildning som personlig assistent är meriterande, men ej avgörande för anställning , erfarenhet av tidigare assistentarbete är också meriterande.

Klienten bor i eget boende i närheten av centrala Piteå.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: personlig assistent
Webbplats:
Epostadress: ps-ab@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PSAB PERSONLIG SERVICE AB
NYGATAN 70
94163  PITEÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Monteringspersonal till Svalson

Om kundföretaget
För 35 år sedan tillverkade familjeföretaget Svalson AB den första eldrivna skjutluckan till en reception i Luleå – den luckan används än i dag. Nu levererar vi 5000 skjutluckor per år till Sverige och övriga Europa samt Nordamerika, Australien och Japan. Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i vår fabrik i Öjebyn strax utanför Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta vid ett taktat flöde där du kommer att utföra slutmonteringen av våra produkter.

Din profil
Det är meriterande om du har verkstadsteknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet, men det är inget krav. Du bör kunna läsa ritningar samt tala och skriva svenska och engelska. Som person trivs du med att arbeta i en grupp. Du är metodisk, noggrann, genar inte i kurvorna och förstår att du ingår i en helhet.

Vi erbjuder dig en tidsbegränsad anställning på heltid med start i januari 2018. Eventuellt kan tjänsten leda till en tillsvidareanställning. Tjänsten är dagtid och övertid kan förekomma periodvis.

Övrig information
Antagning sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering tar vi hjälp av Konsultia och du söker tjänsten på deras hemsida www.konsultia.se.

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 870
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=870
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Kanalgatan 77
93134  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  

Platsannons

Student för extrajobb i butik!

Är du framåt, har ett flexibelt schema och tycker om att arbeta med service? Vill du tjäna extra pengar vid sidan om dina studier och skaffa arbetslivserfarenhet? Då ska du söka tjänsten som butiksmedarbetare hos Elektroskandia i Piteå. Ta chansen och bli del av en trevlig butik som erbjuder service utöver det vanliga!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en butiksmedarbetare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet där uppdraget avser extra vid behov. Vi ser gärna att du är en flexibel person som även kan stötta upp butiken i Luleå och Skellefteå om så behövs, men du ska främst arbeta i butiken i Piteå.

Arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare kommer du aktivt att arbeta med försäljning av butikens varor samt stå i kassan. Du ansvarar för uppackning av varor samt hanterar inventering löpande. Butiken vänder sig mot företagskunder som uppskattar en hög servicegrad. Du hjälper även till med att hålla butiken ren och snygg.

Vi söker dig som
Är universitetsstudent och kan arbeta extra vid behov. Det är meriterande för tjänsten om du är teknikintresserad, samt om du har tidigare erfarenhet från butiksarbete eller lager, men inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Som person är du social och framåt. Du trivs med att ge service och har ett trevligt bemötande mot kund. För att hålla god ordning i butiken ser vi även att du är noggrann. Vidare tror vi att du är flexibel och har körkort B.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid/extra vid behov
STAD: Piteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073-800 26 58 josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seInformation om kundföretaget
Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.

De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen, ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 190 företag i 40 länder, spridda över fem kontinenter.

Bland Elektroskandias kunder finns en oerhörd spännvidd. De arbetar med enmansföretagaren, likaväl som med världsomspännande koncerner. Servicenivån ska i båda fallen överträffa förväntningarna. De strävar alltid efter att anlita de främsta leverantörerna i världen – och de lagerför mer än 40 000 artiklar som de garanterar är framme dagen efter beställning.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 25% Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 1668
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1668
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

Servicemedarbetare Piteå

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till vår verksamhet i Piteå söker ISS Städtjänster region Nord en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är timvikariat deltid med tillträde enligt överenskommelse..

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta teamledare Emanuel Isaksson på ISS Städtjänster, telefonnummer 0701064649

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=457310E2C0DD424699C53AC657AC1FBF&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Kreativ fotograf till Svensk Fastighetsförmedling

Om företaget
Marknadsledande? – Check
Dubbelt så stor som närmsta konkurrent? – Check
Anlitade av 60% av Piteås bostadssäljare varje år? – Check
Spännande bransch? – Check
Nyrenoverad lokal? – Check
Glada? – Check

Nöjda? Visst är vi det men vore vi helt nöjda skulle du inte ha sett den här annonsen. Vi strävar alltid efter att bli bättre så om du skulle trivas med ett glatt gäng om 8 personer och en laganda som är något utöver det vanliga är det kanske du som är vår nya kollega!

Vi söker nu en kreativ fotograf till Piteås mest anlitade mäklarfirma Svensk Fastighetsförmedling med tillträde så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete består av att fotografera bostäder inför annonsering och försäljning och du säkerställer att bostäderna marknadsförs på bästa sätt i de olika kanaler som används. För att företaget ska nå en ny nivå digitalt så ansvarar du även för att profilera företaget i sociala medier. Du har kanske inte utbildning inom fotografi och mediekommunikation, men har genom ditt stora intresse skapat dig goda kunskaper. Utöver att fotografera kommer du arbeta med rörliga bilder. Tidigare erfarenhet av att hantera teknisk utrustning och kunskap inom att skapa film för annonsering är meriterande men inte ett måste. B-körkort och egen bil är ett krav och du arbetar inom hela Piteå Kommun.

Din profil
Du trivs i en miljö där du får användning av din kreativa sida och känsla för inspirerande bilder. Du har social kompetens och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar med hög kvalitet samtidigt som du har lätt för att prioritera när tempot skruvas upp. För att trivas i rollen har du ha lätt för att samarbeta och är du dessutom positivt lagd och hjälpsam så kommer du att bli en uppskattad kollega. Du har god datorvana, är en van användare av sociala medier samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

I denna tillsättning samarbetar vi med Clockwork men du blir anställd direkt av Svensk Fastighetsförmedling i Piteå. Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se redan idag men senast 2017-12-31. I din ansökan ser vi gärna att du bifogar två-tre bilder ur din portfolio. Vi arbetar med rekryteringen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ytterligare information om tjänsten lämnas av Rekryteringskonsult Christina Karlsson tfn 0733-51 27 44
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Fotograf
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 3780
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3780&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Norrbotten AB
Storgatan 45
94132  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Vårt härliga team hos en av våra kunder söker nu vikarier!

”God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vikarier sökes till man i 50-årsåldern

Vi söker nu en eller flera  assistenterför inskolning hos en av våra kunder, boendes i en by utanför Norrfjärden,för att kunna täcka upp när någon ordinarie är sjuk eller ska vara ledig. Eventuellt kommer beslutet att bli större och då finns även en chans till en fast anställning.
 
Kunden, som har parkinson, är en person som gillar att hitta på saker och gör dagliga utflykter. Du måste därför

Du som söker..
..har en positiv inställning till ditt arbete och är lugn och trygg.
..kan växla mellan ett lungt och ett högt tempo.
..är en god medarbetare som är punktlig och flexibel.
..talar flytande svenska.

Vi ser gärna att du har jobbat som personlig assistent tidigare och det är meriterande om du känner till parkinson men lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.Rekryteringen kommer att ske löpande då vi gärna skolar in någon omgående så skicka in din ansökan redan idag! 
God Assistans har kollektivavtal och vi erbjuder goda anställningsvillkor.”
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://godassistans.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=95716&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974  Solna Sverige
Hemsida: www.godassistans.nu
  
Platsannons

Personlig assistent sökes för 72,5% tjänst till ung kvinna nära Piteå

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vem söker vi?

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta på en rad på 72,5% hos en av våra kunder som bor en bit utanför Piteå. Vår kund är en ung kvinna med autism och kramper. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel vardagsbestyr och aktiviterer. Som personlig assistent ska du känna respekt, vara lyhörd för kundens önskemål och intressen samt förstå hur det är att arbeta i någon annans hem. Vi tror att du som söker tjänsten är en glad, positiv och initiativtagande person. Vi ser gärna äldre kvinnliga sökanden med intresse för hus och hem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

* Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort i och med att arbetsplatsen är utanför Piteå. Bilkörning förekommer under arbetstid. 

* Tidigare erfarenhet av vård, omsorg och/eller personlig assistans är meriterande, främst i arbete med människor med kramper.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder just nu en tjänst på cirka 72,5%. Vi erbjuder ett spännande jobb där varje dag är den andra olik. Personlig assistans är ett otroligt viktigt och givande arbete där du som assistent verkligen är med och påverkar andra människors vardag.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10979
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Industrisnickare till kunduppdrag

Dina arbetsuppgifter
Vi söker industrisnickare till ett bemanningsuppdrag. Arbetet sker i fabrik och du kommer att vara en del av ett arbetslag som arbetar på en taktad lina.

Din profil
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från snickeri men inget krav. Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper och då vill vi att du skall vara engagerad och driven. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Övrig information
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, ta därför tillfället att söka tjänsten redan idag.

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 862
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=862
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Kanalgatan 77
93134  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Målare till kunduppdrag

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en målare till ett kunduppdrag med start omgående. Arbetet sker i fabrik och du kommer att vara en del av ett arbetslag som arbetar på en taktad lina.

Din profil
Vi söker dig som är engagerad och vill jobba med ett fysiskt arbete. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Övrig information
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, ta därför tillfället att söka tjänsten redan idag.

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 861
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=861
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Kanalgatan 77
93134  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Projektledare samhällsbyggnad

Piteå kommun står inför många spännande utmaningar och söker dig som vill vara med och forma morgondagens Piteå. Är du en erfaren och driven projektledare, redo för nya utmaningar? Värdesätter du en arbetsplats med engagerade medarbetare som arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Då är detta tjänsten för dig!

Enheten Trafik och projekt ingår i avdelningen Fysisk planering som är en av 5 avdelningar inom förvaltningen Samhällsbyggnad. Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart samhälle för invånare, besökare och näringsliv.

Som projektledare inom enheten trafik och projekt är du en av 8 medarbetare som arbetar tätt ihop och med stort engagemang driver kommunövergripande anläggningsprojekt och trafikfrågor.

Arbetsuppgifter
Som projektledare leder du anläggningsprojekt i utrednings-, planerings- samt främst i genomförandeskede. Det kan vara utbyggnaden av nya stadsdelar, förnyelse och förtätning i befintliga områden, anläggandet av nya gator och va-ledningar, torg och parker. Du arbetar med projekt i alla olika skeden, från initiering till färdigt resultat. I din roll som projektledare hos oss har du en samordnande roll med interna och externa kontakter. I flertalet projekt leder du och ansvarar för konsulter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen.

Du har ett stort engagemang och intresse för samhällsbyggnadsprocessen där helheten är viktig. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att tydligt analysera och fatta snabba beslut. Du är van vid att det ställs höga krav på dig och utför arbetet mot överenskomna mål. Du har lätt för att både arbeta självständigt och i grupp med andra.

Vi tror att du har;


• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då tjänsten innebär daglig kontakt med medborgare samt externa och interna aktörer.
• Goda kunskaper gällande regelverk, entreprenadjuridik och arbetsmiljö
• Är van att arbeta mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar. Samt att upprätta kalkyler.
• God datorvana i bla, MS Office
• Minst B-körkort
• Erfarenhet av va- och gatuprojektering/gatuutformning är meriterande.

 

Ytterligare information:

Martin Lindberg, Enhetschef Trafik och projekt, 0911-69 71 57

Tillträde: Enligt överenskommelse

Fackliga företrädare:

Hanna Wimander, Sveriges Ingenjörer, 0911-69 62 28

Helén Eriksson, Vision 0911-69 71 58

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07

All kontakt från rekryteringsföretag undanbedes
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.pitea.se/ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=867
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Piteå Kommun
Svartuddsvägen 1
94185  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.pitea.se
  
Platsannons

Senior systemutvecklare

Atea Apps  
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.  
Atea Apps består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler kollegor som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  
 
Din roll i laget
Atea växer och inom området Atea Apps behöver vi nu förstärka med en engagerad och driven systemutvecklare. Vi söker dig med lång erfarenhet inom IT branschen och som vill fortsätta att utvecklas och växa tillsammans med oss.  
 
Du kommer att ingå i Apps leveransorganisation med systemutvecklare som utvecklar dels egna produkter och även kundunika lösningar. Vi arbetar i agila projekt och i rollen ingår både vidareutveckling/förvaltning av befintliga lösningar samt nyutveckling. Som senior systemutvecklare hos oss förväntas du bidra med din erfarenhet inom hela systemutvecklingsprocessen. Vi ser en växande trend och ökat behov inom IoT hos våra kunder, ett plus i kanten om du som söker har erfarenhet av detta område.  
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:  
• I arbetet ingår att designa, utveckla/anpassa, testa, installera, integrera och förvalta våra lösningar  
• Att föreslå rätt tekniska lösningar för våra kunders olika verksamheter  
• Fungera som rådgivare (internt/externt) och delta i offertarbete som teknisk expert och medverka aktivt i kundens vägval avseende IT, i samråd med säljare och övriga medarbetare inom Atea.  
• I arbetet kan även ingå att leda/delta i möten med kund  
 
För att lyckas som Senior systemutvecklare behöver du:  
• En akademisk utbildning inom IT eller motsvarande  
• Lång erfarenhet av att designa och utveckla lösningar inom .Net  
• Erfarenhet av att arbeta med integrationer  
• Erfarenhet av att arbeta med databaser  
• Erfarenhet som konsult  
• Vara lösningsorienterad och du vill hela tiden utvecklas och lära dig nya saker  
• Trivas med att arbeta i ett högt tempo och levererar det som förväntas av dig  
• Vara en lagspelare och tycka om att arbeta tillsammans med ett team  
• Du är kvalitetsmedveten och har vana av att genomföra tester  
 
Meriterande egenskaper inkluderar:  
• Erfarenhet av ledande roll inom utvecklingsprojekt  
• Erfarenhet av agilt arbetssätt (Scrum, Kanban)  
• Erfarenhet av vanliga utvecklingsverktyg ex. JIRA för ärendehantering, Git för versionshantering av kod, etc.  
• Erfarenhet av molntjänster ex. Microsoft Azure  
• Erfarenhet av Microsoft Azure IoT Suite och/eller annan motsvarande plattform  
• Erfarenhet av Power BI och/eller liknande verktyg för rapporter  
• Kunskap om andra utvecklingsplattformar såsom Java (Android), iOS (Objective-C/SWIFT)  
• Kunskap om interaktionsdesign, UXD (User Experience Design)  
 
   
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  
 
Ansök och bli en av oss  
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 31 januari 2018. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta konsultchef Freddie Rosenberg via mail: freddie.rosenberg@atea.se eller telefon: 0920-362 24  
 
Denna rekrytering sker i egen regi och all kontakt från externa rekryteringsbolag undanbedes.  
 
Välkommen till Atea!
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt ök TillvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=111&ProjectId=187759&DepartmentId=3351&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Atea
Snickargatan 28A
94163  Piteå Sverige
Hemsida: www.atea.se
  
Platsannons

Matlagningsintresserad säljare extrajobb i Piteå

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning och matlagning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-28
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/58052-matlagningsintresserad-saljare-extrajobb-i-pitea?promotion=20598-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  

Platsannons

Servitris

Café Piteå har funnits i Piteås hjärta sedann 1993. Här lagar vi vår mat med kärlek och gör det mesta vi kan för hand. Vi söker nu en servitris med erfarenhet från yrket.

Arbetsuppgifter: Servera, kassauppgifter, städning m.m

Kvalifikationer: En härlig personlighet, en god lagspelare och villig att lära.

Ansökan skickas till Sami Abbad, cafepitea@gmail.com, eller om du hellre vill komma förbim oss och presentera dig.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Cafepitea@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cafe Piteå AB
Hamngatan 54
94132  PITEÅ 
Hemsida:
  
Platsannons

Professionell ÖNH-specialist till Piteå

OM OSS
_Vårdkuriren Bemanning AB_ är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen, och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ÖNH-sjukvård för ett kortare uppdrag i Piteå. Tjänsten är heltid 100% och vi söker dig med god erfarenhet från branschen. Du kommer vara en del av en trevlig arbetsplats med positiva och duktiga kollegor som sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Arbetet på specialist-
mottagningen består av omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är initiativtagande och noggrann i ditt arbete. Den vi söker har en positiv inställning, god samarbetsförmåga men är inte heller främmande för att arbeta självständigt. Resa och boende ingår då du arbetar som konsult för oss.

KVALIFIKATIONER

* Legitimerad specialistläkare inom ÖNH-sjukvård

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Självständig men även god samarbetsförmåga
* Positiv inställning och flexibel problemlösare
* Prestigelös och empatiskt lagd
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor
* Resa och boende
* En trygg arbetsmiljö
* Flexibelt schema

ARBETSORT
Piteå

OMFATTNING
Snarast, heltid, tillsvidare.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 42999
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=42999&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Vårdkuriren Bemanning AB
Piteå
16867  Piteå Sverige
Hemsida: www.vardkuriren.se
  

Platsannons

Morgondistributör

Dina arbetsuppgifter omfattar utdelning av morgontidningar, tidskrifter adresserade brev samt gods
till hushåll och företag. Utdelningen sker med hjälp av specialutrustad högerstyrd
bil med automatlåda.Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Du är även en noggrann
och strukturerad person. Arbetet kräver att du är minst 18 år, självgående,
stresstålig och tar mycket eget ansvar eftersom du arbetar ensam nattetid. För
utdelning med bil krävs att du har körkort och körvana. Arbetet är möjligt att
kombinera med annan sysselsättning tex.studier, annat deltidsarbete, barnledighet.
m.m.

Norrbottens Media Distribution AB är ett helägt dotterföretag till Norrbottens
Media AB. Bolagets verksamhet består i huvudsak av distribution av
morgontidningar i hela vårt län. Förutom morgontidningar så distribuerar vi ett
antal veckotidningar och månadstidningar samt en del gods. Vår verksamhet sker
framförallt under natten och morgontimmarna.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Lön enligt Transports kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Morgondistributör
Webbplats:
Epostadress: daniel.harju@nmdistribution.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Media Distribution AB
Robertsviksgatan 5
97241  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.nmdistribution.se
  

Platsannons

Pizzabagare/grillbiträde

Lavian Restaurang i Munksund söker en pizzabagare på heltid tillsvidare.

Arbetsuppgifter: baka pizza och arbeta i grillen.

Vi söker en person som har arbetat som pizzabagare tidigare.

Skicka ansökan via mail till: rawa_mam@hotmail.com. Urval sker löpande, så skicka ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rawa_mam@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lavian Restaurang
Munksundsvägen 29
94153  PITEÅ 
Hemsida: www.lavianrestaurang.se
  

Platsannons

Kock med erfarenhet av att laga Asiatisk mat

Verksamhetsbeskrivning
Asiatisk restaurang som stardade juni 2014. Behöver nu utöka arbetsstyrkan med ytterligare Kockar som har god erfarenhet av att laga Asiatisk mat.

Arbetsuppgifter:
Vanligt förekommande Kock arbete
Publiceraddatum: 2017-08-30
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid mellan kl 10,00-22,00månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tonymartin1@hotmail.se
Övrigt: Kontakta arbetsgivare direkt via telefon Tony Martin 070-3023890 eller skicka in personligt brev och cv via e-post. Ansökan behandlas löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Lemon Tree
Sundsgatan 36
94132  PITEÅ 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal