Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:04

Lediga jobb i Partille kommun (1402), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd37 842
Täthet666,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area58,41Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land56,80Landareal (km²)
Sjö1,61Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
En av våra personliga assistenter går mot nya utmaningar och vi söker nu dig som, med en stor dos av omsorg och ödmjukhet, är intresserad av att ersätta henne.
Du arbetar med en kvinna i 30-årsåldern som har ett omfattande hjälpbehov, där du kommer att ge ett personligt utformat stöd av god kvalitet som grundas på respekt för individen och dess behov av omsorg och omvårdnad.
Det är av största vikt att du är lyhörd i ditt bemötande då kvinnans förmåga att kommunicera med sin omgivning är begränsad. I dina arbetsuppgifter ingår allt ifrån att ge kvinnan stöd i personlig omvårdnad till att följa med till Daglig Verksamhet och andra aktiviteter. Du arbetar utifrån lagstadgade beslut och genomförandeplan och dokumenterar avvikelser och viktiga händelser.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på totalt 6 personer och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och natt på ett rullande 6-veckorsschema.

Vi erbjuder dig en verksamhet i utveckling och kommer, tillsammans med Avdelning Funktionshinders metodutvecklare, att satsa på kompetensutveckling för samtliga personliga assistenter under 2018. Vårt mål är att lyfta och stärka yrkesrollen och att tillsammans arbeta framåt för att ge våra brukare en god kvalitet.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha erfarenhet av nära omvårdande arbete, gärna som personlig assistent och det är ett plus om du har erfarenhet av och kunskap om Retts syndrom, epilepsi, sondmatning, PEG och taktil stimulering. Som person är det viktigt att du är mjuk och följsam och lyhörd inför små tecken. Du ska anpassa dig efter brukarens mående och alltid ha dennes bästa i högsta fokus.
Personlig assistans regleras av lag (1993:87) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Målet enligt LSS är att främja människor jämlikhet i levnadsvillkor och deras fulla delaktighet i samhällslivet.


ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 26/2 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Omfattning 70-80%. Arbetstid dag, kväll, natt. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A743449
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f4bde1d-8585-4e34-92a1-097cb23a05d1&publishCode=AMS&TK=ebb96313-f0fa-47bd-985a-81880128d2f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Personlig assistans
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. I ditt uppdrag ingår kontakt mannaskap, delegering, social dokumentation, du skall kunna uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift, samt ha data vana, och andra uppdrag utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska, eller har likvärdig utbildning med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För oss på Jonseredsgården är det viktigt att du är positiv och flexibel, har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och har ett professionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering sker under pågående ansökningstid.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten är på 90% med dag - kvällstjänstgöring samt helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A743445
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29695735-0e2c-4886-b9a0-ba42ea0aef71&publishCode=AMS&TK=a384f0b4-6db2-439e-80e1-9ab8466d5be8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Jonseredsgården
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare / Glädjespridare – 30 000 kr/mån inom 6 mån + provision + tjänst...

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 50 säljande superstjärnor där ni säljer Bredbandslösningar till presumtiva privatkunder i Partille med omnejd.

OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE

Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute! Vi har sedan starten 2008 hjälp några av Sveriges största och bästa varumärken, såsom Bredbandsbolaget, Comhem, Google, Tele2, Telenor m.fl.

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare?

- Garanterad månadslön på 30 000 SEK inom 6 månader
- Säljtävlingar och konferensresor till t.ex. Barcelona, Miami och Sydafrika
- Sveriges skönaste arbetstider för den morgontrötta med start 12:00
- Vi avsätter minst en timme per dag för din personliga utveckling

Vi erbjuder rätt person:

- Fast garantilön, provision samt generösa bonusar
- Kostnadsfri säljutbildning i Key Business School (Inga studielån och full lön under studietiden, värde: 50 000 SEK)
- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär på en av Sveriges bästa arbetsplatser (enligt Great Place to Work® Institute som är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag)

Vi söker dig som:

- Har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor
- Är tävlingsinriktad och älskar att vara i händelsernas centrum
- Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre
- Körkort och tillgång till egen bil är meriterat (tjänstebil kan vara aktuellt)

Så vill du ha ett varierande och fantastiskt drömjobb som Supersäljare på en av Sveriges och Sveriges Bästa Arbetsplatser och känner dig träffad av beskrivningen ovan?

Skicka isåfall ett kort mail till oss med en motivering för varför just du skulle passa hos oss så hoppas vi att vi ses snart på en intervju. Du behöver inte bifoga något formellt CV, ett personligt mail till jobb@keysolutions.se räcker.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna några av våra sociala medier för en inblick i hur vardagen för en medarbetare hos oss ser ut: https://instagram.com/keysolut... (https://instagram.com/keysolutionsse) eller http://www.facebook.com/Keysol... (http://www.facebook.com/KeysolutionsSE)

OM KEY SOLUTIONS:

Key Solutions har blivit utsedda till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser flera år i rad av Great Place to Work Institute. I företagsgruppen är vi idag 150 glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar marknaden utifrån våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm, Göteborg och Västerås. Vi arbetar i en ung miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Företaget består av intelligenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har mycket roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Fast lön + rörlig lön. Garantilön, provision samt generös bonus och många större säljtävlingar med resor till bland annat Barcelona, Miami, New York och Los Angeles!Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://jobb.keysolutions.se/jobs/69967-saljare-gladjespridare-30-000-kr-man-inom-6-man-provision-tjanstebil?promotion=27808-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Key Solutions
Nellickeva¨gen 22
41263  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.keysolutions.se/
  
Platsannons

VA-chef

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för vatten- och avloppsenheten i Partille kommun leder och utvecklar du verksamheten inom enheten som är en del av Tekniska avdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen.
VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. På enheten arbetar 17 personer. VA-chefen ansvarar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi samt ingår i Tekniska avdelningens ledningsgrupp och beredskapsorganisation. Tjänsten erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete som innehåller mycket kontakter både internt och externt i en expanderande kommun.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från chefsbefattning, helst från liknande verksamhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Det är viktigt att du kan motivera din personal, få dem att utvecklas och arbeta tillsammans. Som chef är du drivande, kommunikativ och kan arbeta under eget ansvar.
Som person bör du vara organiserad med god förmåga att prioritera. Vi förväntar oss att du med tydlighet och kundfocus leder verksamheten mot uppställda mål.
Goda kunskaper om kommunal VA-teknik eller annan offentlig förvaltning är meriterande.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743312
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=968e9ea3-9cd4-4c64-904d-d78bbb47c3ad&publishCode=AMS&TK=625e78d3-5de1-4470-80b0-9cb05e849f01
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Projektledare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på Tekniska avdelningen ansvarar du för att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet. I projektledarens ansvar ingår att leda projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål.
Partille är en expansiv kommun och här pågår flera mycket spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. Detta ger dig möjlighet att vara med och påverka kommunens utveckling och ta en aktiv del i samhällsutvecklingen. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker m.m. På flera platser i kommunen planeras utbyggnad av helt nya bostadsområden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med ledarerfarenhet eller med projektledarbakgrund och som trivs och tycker om att leda projekt. Du är bra på att bygga relationer, en god kommunikatör och har en bra och naturlig förmåga att samarbeta. Du är också van vid administrativt arbete med budgetar, tidplaner etc.
Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom anläggningsbranschen eller annan utbildning som kan prövas likvärdig. Du har naturliga ledaregenskaper och relevanta erfarenheter från bygg/konsultbranschen eller stat/kommun. Då rollen är kontaktintensiv och vi jobbar i en politiskt styrd verksamhet är det mycket viktigt att du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743309
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e12941cf-4f0a-4afb-b3ba-137aa8154159&publishCode=AMS&TK=fceb67cf-9e8b-491e-ab8e-a1eda4bc6e0c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VA-tekniker

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Som VA-tekniker i Partille kommun arbetar du med drift, underhåll och förnyelse av kommunens VA-ledningar. Jobbet är omväxlande, ansvarsfullt och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett arbetslag om sju personer som tillsammans planerar och utför arbetet.
VA-enheten består av 17 personer och är organiserad inom Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att ingå i Tekniska avdelningens beredskapsorganisation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. God social förmåga och ett bra kundbemötande är viktigt då du tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, entreprenörer och allmänhet. Tidigare erfarenhet från arbete med VA-ledningar uppskattas men även annan relevant erfarenhet kan värderas. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav, C-kort meriterande.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Diversearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743303
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ad082845-b550-426c-8e5e-e39498712d65&publishCode=AMS&TK=9781acb1-887c-435c-9e72-eaad7367e5c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef Gata och Park Drift

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Som chef för Gata och Park Drift i Partille kommun leder och utvecklar du verksamheten inom enheten som är en del av Tekniska avdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen.
Enheten planerar och bedriver drift- och underhållsverksamheten avseende kommunens gator, torg, parker, lekplatser och övrig allmänplatsmark. I enheten ingår även kommunens förråd och verkstad. På enheten arbetar 23 personer.
Enhetschefen ansvarar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi samt ingår i Tekniska avdelningens ledningsgrupp och beredskapsorganisation. I rollen ingår också att ständigt arbeta med att utveckla verksamheten samt att representera enheten i interna samhällsbyggnadsprojekt.
Tjänsten erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete som innehåller mycket kontakter både internt och externt i en expanderande kommun.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från chefsbefattning, helst från liknande verksamhet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Det är viktigt att du kan motivera din personal, få dem att utvecklas och arbeta tillsammans. Som chef är du drivande, kommunikativ och kan arbeta under eget ansvar. Som person bör du vara organiserad med god förmåga att prioritera. Vi förväntar oss att du med tydlighet och kundfocus leder verksamheten mot uppställda mål.
Goda kunskaper om verksamhetsområdet eller annan offentlig förvaltning är meriterande.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Anställningsvillkor Anställningsform: Tillsvidareanställning Varaktighet: Tillsvidare Tillträde: Snarast .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743295
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3585952-dcb5-4a7d-a96a-1fdf7971301d&publishCode=AMS&TK=3506fe4f-c92d-4d6e-a3b1-31843e1d3d6a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vik. Brevbärare, Sävedalen

Bli en del av vårt teamNu söker vi brevbärare till vårt kontor i Sävedalen. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.  
Tjänsten är ett vikariat på 100% med start 2018-01-08 och som sträcker sig till och med 2018-08-31.
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila frida.eriksson@postnord.com. Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”: Länk till blankett
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner: www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidsanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71212&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Enhetschef barn- och elevhälsa

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett nytt och spännande uppdrag som enhetschef för vår barn- och elevhälsa?

Som enhetschef för barn- och elevhälsan i Partille kommuns Utbildningsförvaltning erbjuder vi dig ett intressant uppdrag som är av både strategisk och operativ karaktär.

I uppdraget ingår:

• verksamhets-, personal-, och budgetansvar för den centrala barn- och elevhälsan.

• att delta i förvaltningens kvalitetsteam och arbeta med systematiskt kvalitetsarbete på förvaltningsnivå.

• att tillsammans med förskolechefer/rektorer vidareutveckla vårt främjande och förebyggande barn- och elevhälsoarbete.

I uppdraget ingår även att utveckla samverkan mellan olika professioner i syfte att bidra till hälsofrämjande skolutveckling och ökad måluppfyllelse. Utbildningsförvaltingen arbetar med utgångspunkt från hållbart lärande, hållbart medarbetarskap och hållbart ledarskap. Som enhetschef inom Partille kommun leder du verksamheten utifrån våra värdeord och mål. Du förstår och kan verka i en politisk styrd organisation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som med engagemang och drivkraft kan bidra till fortsatt utveckling av våra verksamheter. Du har en förmåga att skapa goda relationer och bygga tydliga strukturer. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Vi vänder oss till dig som har högskoleexamen inom pedagogik eller någon av elevhälsans professioner. Du har erfarenhet av elevhälsans uppdrag, dokumentationskrav och lagstiftning. Vi vill också att du har insikt i skolans och förskolans uppdrag och styrdokument

I Partille kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna samtal uppmuntrar du som ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling, med barnperspektivet som utgångspunkt.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledande befattning med personal-och budgetansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A742807 - UN/2017:885
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=873483cc-a98c-4487-8885-202f104445bc&publishCode=AMS&TK=0bc5666f-2278-4010-afbc-a758e6996022
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Utbildningsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnvakt/nanny extrajobb Öjersjö 2 eftermiddagar i veckan

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Öjersjö önskar hjälp med barnpassning 2 eftermiddagar i veckan kl. 15/16:00-19:00 samt helger vid behov. De har tre barn som är 2 år, 5 år och 7 år gamla.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 102-142 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 6338
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=6338&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Partille. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Partille
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Orderplockare

Vi söker ytterligare en person till vårt lager.

I arbetsuppgifterna ingår att plocka och packa order, ta emot gods, hjälpa kunder via telefon eller besök samt att beställa varor från vårt huvudlager.

Tunga lyft förekommer.

Formella krav:
- Svenska och engelska mycket goda kunskaper både i tal och skrift.
- Fullgott färgseende.
- B-körkort

Endast ansökan med Cv och personligt brev via e-post, där det framgår att de formella kraven uppfylls, behandlas. Ej telefon.


Vi söker en person som gillar högt tempo, serva kunder via telefon eller vid besök.
Har viss kunskap inom designprogram tex illustrator, photoshop mm för att kunna guida våra kunder.

Vilka är MDP Supplies?
MDP Supplies är ett familjeägt brittiskt företag som har distribuerat produkter till skyltmakare och textiltryckare sedan 2003. Vi har för närvarande 10 showrooms och butiker i England, Skottland, Wales, Nordirland, Norge och sedan 2014 ett lager&butik i Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid måndag till fredag 08.00-17.00....
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@mdpsupplies.se
Övrigt: Anställning sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Mdp Supplies AB
Laxfiskevägen 1§6
43338  Partille Sverige
Hemsida: http://www.mdpsupplies.se
  
Platsannons

Vikarie i Lerums förskola och grundskola

Vad gör du i vår? Kanske har du ett intresse av att jobba med barn och ungdomar? Är du ute efter att få en bra merit på CV:t eller kanske till och med knyta relation med framtida arbetsplats genom ett deltidsjobb inom skolans värld?

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i skolor i Lerums kommun innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Genom StudentConsulting får du ett försprång till en första kontakt med skolorna och kan på så vis få möjlighet att testa vilken skola som du trivs bäst på.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du gilla att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar, gillar att följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. För dig som student innebär denna tjänst en stor flexibilitet då du själv får avgöra när du har möjlighet att arbeta.

Din profil
Vi söker dig som:
-Vill arbeta extra vid sidan av dina studier.
-Du ska vilja arbeta inom antingen förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool.
- En ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling.

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/partille/vikarie-i-lerums-forskola-och-grundskola/40033/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40033
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Heltidsvikarie i Lerums förskolor och grundskolor

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta heltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola till våren.

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor och innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar samt följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Tjänsten startar i januari och beräknas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som ambulerande konsult.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Din profil
Vi söker dig som kan jobba heltid. Du ska vilja arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- god samarbetsförmåga
- flexibel och serviceinriktad
- självgående och ansvarstagande
- lugn och empatisk

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/partille/heltidsvikarie-i-lerums-forskolor-och-grundskolor/40028/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40028
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Partille. Lön 24 500 kr plus provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Partille
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Vill du leda framtidens skola? Vi söker två nya rektorer!

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Som rektor och medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Tillsammans med engagerade medarbetare ges du möjlighet att fortsätta att vidareutveckla våra skolor i Ugglum och Öjersjö.

ARBETSUPPGIFTER
Som rektor inom Partille kommun leder du verksamheten utifrån våra värdeord och mål. Du ges möjlighet att skapa strategier för ett hållbart lärande, medarbetarskap och ledarskap.

Vi erbjuder dig att ingå i ett team med förskolechefer och rektorer, som gemensamt arbetar för att stärka 1-16-årsperspektivet. Du får också möjlighet att ingå i nätverk med rektorer från hela kommunen i syfte att utveckla verksamheten och det systematiska kvalitetsarbetet genom kollegialt lärande.

Vi söker två rektorer; till Ugglum respektive till Öjersjö, båda med inriktning mot de yngre åren!

• Ugglum
Ugglums skola, i Sävedalen, är en attraktiv skola för elever och vårdnadshavare i Sävedalen. På Ugglums skola strävar man efter att eleverna ska utveckla strategier för att kunna forma sin framtid på bästa sätt. Målet är att varje elev ska kunna hitta sin inre motivation och vara aktiv och delaktig i sitt lärande och därigenom stimuleras till att våga ta huvudrollen i sitt eget liv. Vi söker nu en rektor med inriktning mot de yngre åldrarna.

• Öjersjö
Öjersjö är ett expansivt och spännande område att arbeta i! Öjersjös båda grundskolor kommer under de närmsta åren genomgå omorganisation och utbyggnad för att möta det växande antalet elever. Som rektor blir du en viktig del i att leda den processen framåt. Vi söker nu en rektor med inriktning mot de yngre åldrarna. Initialt är uppdraget lokaliserat till Öjersjö Storegård.


KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som har höga ambitioner, vill påverka och skapa framtidens skola. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet.

Du har en förmåga att skapa goda relationer och bygga tydliga strukturer. Du har högskoleutbildning och pedagogisk insikt/erfarenhet av skolans verksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledande befattning med personalansvar.

I Partille kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du som ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling, med barnperspektivet som utgångspunkt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A742975 - UN/2017:888
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a9eb91a5-5063-4fff-bb71-ca40cbbb4109&publishCode=AMS&TK=d870644c-11ec-4421-ae6a-95d79299f221
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Utbildningsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistläkare Allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om arbetet

Vi vill att du är delaktig i verksamheten och är med och påverkar vårdcentralens utveckling tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området och vi ser intresse för handledning som något positivt. Vi ser gärna att du jobbar heltid men vår ambition är också att vara en attraktiv arbetsplats för den som vill forska eller ha andra sidouppdrag.

För de kandidater som går vidare till intervju finns möjlighet att träffa läkargruppen som gärna presenterar sig själva och hur de arbetar.

Om oss

Närhälsan Partille vårdcentral är belägen i Partille kommun och ligger i Partille centrum, strax öster om Göteborg. Det tar 10 min med tåg från centrala Göteborg. Flera av oss cyklar till jobbet. Vi har 14500 listade medborgare som speglar kommundelens demografi med variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Sjukligheten bland våra listade är stor och de som arbetar hos oss kan göra verklig skillnad för medborgarna. Vid vårdcentralen arbetar knappt 40 medarbetare. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående förbättringsarbeten.

Vi har tillsvidareanställda specialister i allmänmedicin, ST-läkare samt AT-läkare. Specialistsköterskor finns inom diabetes, astma/KOL och BVC och vi har kommunens enda Familjecentral. Vi har hand om flera av kommunens boenden samt har ett team för psykisk hälsa där psykologer, rehabkoordinator och vårdsamordnare ingår.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du är positiv, noggrann och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Vi vill att du är flexibel och öppen för nya arbetssätt. Du ska ha lätt för samarbete även under stressiga förhållanden.

Du behöver ha kunskaper i svenska på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 2017/8919
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185586/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Partille vårdcentral
Kämpegatan 3
41104  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Order Administrator/ Technical Internal Sales

As an international medical and safety technology company with more than 13,000 employees, we can offer you an exciting position which you can really make your own. We are a family-run company, and we place great emphasis on supporting your career, providing comprehensive benefits, and offering you a work environment that perfectly matches your lifestyle.

Order Administrator/ Technical Internal Sales

Dräger behöver förstärkning till Operations i Partille. Avdelningen består av fem personer och har ansvar för att driva orderhanteringen, ge tekniskt stöd åt säljare samt ta emot besökare. Du kommer att arbeta nära sälj- och serviceorganisationen och supporta dem vid behov.

OM TJÄNSTEN

Rollen är en kombinerad tjänst av Order Administrator och Technical Internal Sales inom området Dräger Safety, där vi ser att man från start arbetar med order hantering/customer support för att på sikt även utbildas till Innesäljare med tekniskt fokus.

I rollen som Order Administrator arbetar du bland annat med orderhantering och leveransuppföljning. Du säkerställer att fakturor stämmer, hanterar returer, ansvarar för vissa produktinköp och lagerhantering, koordinerar leveranser till kund och säkerställer att dessa administreras korrekt i systemet (SAP). Outlook, telefon och SAP kommer vara dina huvudsakliga arbetsverktyg.

Som Technical Internal Sales är du en del av försäljningsprocessen på Dräger. I rollen arbetar du bland annat med produktsupport till säljarna, teknisk rådgivning till kunder, behandling av inkommande kundförfrågningar, hantera kundrabatter och prisavtal i SAP, skriver offerter och bevakar offentliga upphandlingar.

Arbetet kräver flexibilitet, proaktivitet och ansvarskänsla, samt förmåga att kombinera teknik och säkerställa god service – en viktig roll för Drägers framgång!

DIN PROFIL

Vi söker dig som

Har 2 år arbetslivserfarenhet inom teknisk innesälj, teknisk support eller liknande. Alternativt 2-3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst/order
Har intresse för teknik, är kundorienterad och harinitiativförmåga
Du kommer ha daglig kommunikation med vår huvudleverantör/moderbolag i Tyskland och våra kunder Vi ser därför att du har goda kommunikativa färdigheter och är serviceinriktad. Därutöver ser vi också att du har goda administrativa kunskaper samt har ett organiserat och strukturerat tillvägagångssätt i ditt dagliga arbete.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift                                                                   
Har goda kunskaper i Office-paketet, tidigare erfarenhet av att arbeta i affärs/ERP-system. Microsoft Dynamics CRM och SAP är starkt meriterande.  
ANSÖKAN

Vi ser fram emot att läsa din ansökan med CV, och hoppas att snart kunna kontakta dig. Sista ansökningsdag är 2018-01-31.

Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Anställningen är heltid och tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Vid frågor ring rekryterare Ida Schiötz, 076-180 10 06 eller ida.schiotz@hrondemand.se

Varmt välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid FastFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://hrod2.easycruit.com/vacancy/application/1979565/112627?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dräger Sverige AB
Ögärdesvägen 19A
43330  Partille Sverige
Hemsida: http://www.draeger.com
  
Platsannons

Vill du arbeta som elektriker?

Jobbeskrivning
I rollen som elektriker kommer du främst att arbeta med byggel, vilket innefattar belysning, passersystem/larmanläggningar och uppvärmning på byggarbetsplatser. I dina arbetsuppgifter kan de ingår reparation, service och underhåll. Visst arbete med vägbelysningsentreprenader, rena elinstallationer och solcellsinstallationer kan förekomma.

Kravspecifikation: Körkort B, ESA,
Meriterande: Erfarenhet av att arbeta som industrielektriker, jobbat ute på likande.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en riktigt positiv person som inte har några problem med att ta initiativ och vågar fråga om hjälp om det behövs. Du behöver kunna arbeta i mindre grupper men också självständigt.

Arbetstider: Mån-fre 06:45-16:00
Lön: GFL
Start: OMG
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 37753
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=37753
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Gårdatorget 1
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Larmsäljare sökes till nytt team

Nu startar Impressive Relations ett nytt och unikt samarbete med Sveriges nya säkerhets- och smarta hem företag Omnipoint. Som säljare på Impressive Relations har du en av de viktigaste rollerna i detta nystartade projekt som vi driver med en av våra största aktörer - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder nöjda och glada. Initialt kommer du att arbeta med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer även finnas möjlighet i framtiden att arbeta mot företagsmarknaden.

Omnipoint är unika med att kunna erbjuda produkter som inte finns hos konkurrenterna idag. Med dessa produkter har kunderna möjlighet att styra & automatisera sin belysning, larm, lås, garageport m.m samt möjligheten att kunna se live video direkt i en väletablerad plattform. Det unika med plattformen är att den har sex miljoner användare och den möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Tjänsten innebär:

-Kundansvar

-Resande

-Fältförsäljning

-Behovsanalyser

-Ingå i ett team med eget ansvar

Din profil:

-Ha ett
grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering

-Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.

-Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.

-Driven och social

-Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Som person är du professionell men samtidigt personlig. Du kan driva och motivera dig själv samt teamet för att överträffa uppsatta mål. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något du har som mål.

Varför välja oss?

Impressive Relations är ett sälj och bemanningsföretag som startades år 2012. Vi är ett stabilt och väletablerat företag som växer för varje år. Idag har vi samarbeten med flera stora aktörer i hela Sverige bl.a. ComHem, Postkodlotteriet och självaste Omnipoint. Vi ger våra säljare möjligheten oavsett tidigare erfarenhet att växa inom företaget. Impressive ser starkt på personlig utveckling och erbjuder säljutbildningar av professionella säljare med hög kompetens. Här får du som anställd själv bestämma hur långt du vill nå.

Impressive Relations utmärker sig på marknaden genom att göra ett bra jobb med goda resultat. Vi ser alltid till de anställdas och kundernas bästa. Vi tror på att växa långsamt och bygga pålitliga relationer. Våran framtidsplan är att expandera inom tre olika affärsområden, Retail, Staffing och Sales. Detta innebär för dig som anställd att du får en trygg bas med olika valmöjligheter. Om ett projekt inte passar dig kan vi internt men även externt rekrytera dig vidare. Är du på tårna från början och visar framfötter så finns alla möjligheter att växa inom företaget. Vi rekryterar allra helst internt, hoppa på nu från början med Omnipoint så finns alla möjligheter till att bli coach, teamleader eller kanske t.o.m projektansvarig, oavsett tidigare erfarenhet. En möjlighet som sällan ges. Våra starka värdeord utgår vi alltid ifrån, Be Impressive, Enjoy Impressive, Love Impressive.

Be Impressive står för att du skall vara den bästa personen gentemot dig
själv, dina kollegor och kunderna.

Enjoy Impressive står för att du skall ha roligt och utvecklas på vägen och
kunna ha med kunskaperna vi ger dig genom hela livet.

Love Impressive står för att du skall ha kärlek och passion för det du gör,
ditt team, kunderna och företaget.

Ansökan:

Ansök via våran hemsida (http://www.impressiverelations.se/) www.impressiverelations.se (http://www.impressiverelations.se) eller
direkt via Arbetsförmedlingen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Säkerhetsrådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://jobb.impressiverelations.se/jobs/69672-larmsaljare-sokes-till-nytt-team?promotion=27452-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Impressive Relations
Demogatan 2
22222  Göteborg Sverige
Hemsida: http://impressiverelations.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Partille

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Partille.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Partille
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Elevassistent till Björndammens skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Björndammens område 1-16 år består av Björndammens skola (F-9), Björndammens förskola samt Ensittarevägens förskola. Hos oss ser vi barn och elever som viktiga för vår framtid. De berättar gärna om det som de är bra på och kommer med förslag och idéer på det som kan förbättras. De är nyfikna och ges möjligheter att försöka hitta nya lösningar som utmanar vuxenvärlden. Vi lägger stor vikt vid att både barn och elever omges av vuxna som är lyhörda för deras intressen och behov. Tillsammans vill vi bygga en bättre framtid.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som stöd till en elev med ett fysiskt handikapp i yngre åldrar. Du är med eleven under hela skoldagen. I tjänsten ingår även tjänstgöring på morgonfritids.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara lösningsinriktad och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning men vi ser även erfarenhet av pedagogiskt arbete som en merit. Då du kommer att arbeta på morgonfritis ska du även ha förmågan att ta ett pedagogiskt ledarskap i en grupp.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Anställningsform: vikariat Omfattning: 60-75 % Tillträde: 180108 Tidsbegränsad till 180706 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: A742656/UN/2017:884
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bfedd92c-ca77-40a2-9fbf-82fd9b69138b&publishCode=AMS&TK=ea285843-4dce-48be-a989-7d664ba2f85c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Björndammen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog/speciallärare till Furulunds skola F-5

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Skolan är uppdelad på två enheter, Furan och Lunden. Furan är den äldre enheten som funnits sedan bostadsområdet byggdes. Här inryms de yngre barnen, från förskoleklasserna till skolår 5. Lunden är den nyare enheten och här finns de äldre eleverna upp till skolår 9. Vi har cirka 700 barn/elever i förskoleklasserna, den integrerade skolan - skolbarnsomsorgen och grundskolan år 1-9.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med fokus på elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du skall vara ett stöd för pedagoger i arbetet med eleverna, i syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för god kunskapsutveckling och lärmiljö. Tjänsten innehåller undervisning av elever, enskilt eller i grupper, och att vara behjälplig i att upprätta åtgärdsprogram, utreda behov av stöd samt planera, genomföra och utvärdera stödinsatser i samverkan med pedagoger, skolledning och EHT. Du kommer tillsammans med rektor att arbeta med skolutveckling och elevhälsa, och ditt uppdrag spänner över individ-, grupp- och organisationsnivå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en glad, driftig, trygg och initiativrik specialpedagog/speciallärare/lärare väl förtrogen med styrdokument och skolans uppdrag. Du har grundskollärarexamen samt lång välmeriterad erfarenhet av att undervisa i läs och skrivinlärning. Du har erfarenhet av arbete med elever med koncentrationssvårigheter, utåtagerande beteende och social problematik liksom olika typer av inlärningshinder. Du har också dokumenterad insikt i föräldrasamverkan och samtalsmetodik och en god förmåga att anpassa den pedagogiska miljön efter elevers behov. Det är meriterande om du tidigare bedrivit skolutveckling i syfte att utveckla pedagogers undervisning mot att kunna möta alla elevers behov och förmågor i den egna lärmiljön.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat genom samarbete med såväl elever som föräldrar, kollegor och ledning. Vi önskar en glad, ambitiös och duktig pedagog som ser möjligheter snarare än problem, tycker om eleverna och alltid har deras bästa för ögonen. Stor social kompetens, flexibilitet och goda ledaregenskaper är en förutsättning liksom utpräglad förmåga att motivera elever och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A742074/ UN/2017:10
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f8db03d6-d60a-436d-a836-ec7c26bc2bfa&publishCode=AMS&TK=d5fe7de5-59df-43ea-98e6-4ec359b85fda
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Furulund
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker en Matematik- eller Ma/No-lärare till Casa Montessori i Partille

Vad krävs....

Vi söker en pedagog som gärna vill arbeta i arbetslaget för vårt högstadium och där främst ansvara för matematik undervisningen i åk 7-9. Vi önskar att du har en pedagogisk högskoleutbildning, har ett stort intresse för montessoripedagogiken och erfarenhet av arbete i grundskolan.

Du är positiv, engagerad, drivande och har intresse av Montessori. Du skall ansvara för utbildning av elever främst i åk 7-9 utifrån våra styrdokument. Du ska etablera och utveckla goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du ska ha presentationer inom olika ämnesområden, stötta elever, enskilt och i grupp och utföra övrigt arbete som förekommer runt elever och klass. IT och programmering är en merit.

Var med och bygg vår skola - vi bygger för framtiden - vi bygger med hjälp av Montessoris värdegrund!

Vi erbjuder en tjänst på vår skola Casa Montessori i Partille. I en inspirerande miljö för undervisning kommer du att få arbeta tillsammans med härliga och kunniga kollegor. En personlig skola med stora möjligheter att påverka sitt arbete. Skolan är kommunens enda friskola och vi har förskola, F-klass, åk 1-9 samt fritidshem, allt som allt ca. 225 barn/elever. Skolan vilar på Maria Montessoris pedagogik. Våra barn och elever tränas att bli självständiga och självgående med tillit till sin egen förmåga att lösa de situationer som uppkommer i livet. Eleverna arbetar under hela arbetspass, planerar själva och tillsammans med lärare bestämmer de sitt upplägg av skolarbetet.

För mer information gå gärna in på vår hemsida www.casamontessori.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: expeditionen@casamontessori.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Casa Montessori/Montessoristiftelsen i Partille
Ögärdesv.2
43330  PARTILLE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker en tyska/engelska pedagog till vårt högstadium på Casa Montessori

Vad krävs....

Vi söker en pedagog som gärna vill arbeta i arbetslaget för vårt högstadium och där främst ansvara för tyska/engelska i åk 6-9. Vi arbetar med små språkgrupper och vi önskar att du har en pedagogisk högskoleutbildning, har ett stort intresse för montessoripedagogiken och erfarenhet av arbete i grundskolan.

Du är positiv, engagerad, drivande och har intresse av Montessori. Du skall ansvara för utbildning av elever främst i åk 6-9 utifrån våra styrdokument. Du ska etablera och utveckla goda relationer med elever, föräldrar och medarbetare. Du ska ha presentationer inom olika ämnesområden, stötta elever, enskilt och i grupp och utföra övrigt arbete som förekommer runt elever och klass.

Var med och bygg vår skola - vi bygger för framtiden - vi bygger med hjälp av Montessoris värdegrund!

Vi erbjuder en tjänst på vår skola Casa Montessori i Partille. I en inspirerande miljö för undervisning kommer du att få arbeta tillsammans med härliga och kunniga kollegor. En personlig skola med stora möjligheter att påverka sitt arbete. Skolan är kommunens enda friskola och vi har förskola, F-klass, åk 1-9 samt fritidshem, allt som allt ca. 225 barn/elever. Skolan vilar på Maria Montessoris pedagogik. Våra barn och elever tränas att bli självständiga och självgående med tillit till sin egen förmåga att lösa de situationer som uppkommer i livet. Eleverna arbetar under hela arbetspass, planerar själva och tillsammans med lärare bestämmer de sitt upplägg av skolarbetet.

För mer information gå gärna in på vår hemsida www.casamontessori.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse. Deltid kan diskuteras.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: expeditionen@casamontessori.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Casa Montessori/Montessoristiftelsen i Partille
Ögärdesv.2
43330  PARTILLE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i modersmål samt studiehandledning, Rumänska på IKC.

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Interkulturellt Centrum tar emot nyanlända och är med i processen från mottagande tills barnet, eleven eller den vuxne är trygg i sitt nya utbildningssammanhang. Nu rekryterar vi modersmålslärare och studiehandledare till Interkulturellt Centrum. Alla medarbetare ingår i arbetslag och har kontinuerlig kompetensutveckling. Våra ledord är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Att undervisa elever i deras modersmål, mot läroplanens mål samt kunskapskraven. Undervisning sker i grupp. I arbetet ingår att planera, genomföra och följa upp undervisningen samt bedömning av elevers kunskaper. I tjänsten ingår kontakt med föräldrar och andra pedagoger på skolorna. Det ingår också att arbeta som studiehandledare. Nyanlända elever har rätt att få undervisningen förklarad på sitt modersmål så att de kan fortsätta utvecklas i skolans ämnen. Studiehandledaren arbetar i tätt samarbete med skolans lärare för att underlätta för eleven att förstå innehållet i undervisningen. Studiehandledning kan ske i klassrummet tillsammans med andra, enskilt eller i grupp med elever.

KVALIFIKATIONER
Yrkesklassificering: Grundskollärare /Gymnasielärare.

Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare, personer med annan pedagogisk utbildning kan också vara av intresse. Du har goda kunskaper i det aktuella språket samt svenska i tal och skrift.
Vi söker dig som har goda kunskaper om det svenska samhället och tydligt kan förklara kulturskillnader och hjälpa eleven i sin nya kontext. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Grundläggande datakunskaper, internetvana, mail och att arbeta i Word förväntas.
Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: • Omfattning: 70% • Tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A741932,UN2017:30
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34c67d44-e2c9-491f-ac64-15fd7453ee05&publishCode=AMS&TK=973cc07d-f31a-4649-bc46-98d99916067e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, IKC Interkulturellt Centrum
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikariat Ma/No i åk 8, 60-100 %, på Björndammens skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Björndammens område 1-16 år består av Björndammens skola (F-9), Björndammens förskola samt Ensittarevägens förskola. Hos oss ser vi barn och elever som viktiga för vår framtid. De berättar gärna om det som de är bra på och kommer med förslag och idéer på det som kan förbättras. De är nyfikna och ges möjligheter att försöka hitta nya lösningar som utmanar vuxenvärlden. Vi lägger stor vikt vid att både barn och elever omges av vuxna som är lyhörda för deras intressen och behov. Tillsammans vill vi bygga en bättre framtid.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för elevens lärande och utveckling, vilket innebär att organisera lärprocessen inkl. planering och genomförande. Du kommer ha handledning av specialpedagog vid behov.

KVALIFIKATIONER
Du har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete.
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och samarbetar med alla elever, vårdnadshavare, lärare och personal som du möter.
Du ansvara för undervisningen i matematik och No i åk 8 under jan-mars med ev förlängning.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omfattning: 60-100 % Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A741859 /UN/2017:875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ceb577f0-e528-417f-8db0-20f7dcc3d7ea&publishCode=AMS&TK=da46d1e4-8078-4e29-89ea-5fa8a0e8204d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Björndammen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Sävedalen

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 4.5 år och 7.5 år
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i månaden (kvällar/helger)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen söker en barnvakt till barnen som är 7,5 och 4,5 år. Det gäller kvällar och helger 1 - 2 gånger per månad. De söker en engagerad och lekfull barnvakt som verkligen tycker det är roligt. Det är viktigt att man är mån om att göra barnpassningen till en rolig stund som man ser fram emot.
OBS. Ange referens: RN27979

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RN27979
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Stödpedagog/daglig verksamhet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder, som saknar arbete och inte utbildar sig. För att kunna ta tillvara på varje persons intresse och resurser har vi ett brett utbud av verksamheter på olika platser i kommunen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med personer med autism samt personer med både stort och mindre behov av stöd. Du kan ibland ställas inför utmanande beteenden och vi ställer därför höga krav på din personliga lämplighet. Det är en självklarhet för dig att agera utefter ett lågaffektivt förhållningssätt, och du arbetar tryggt med AKK och tydliggörande pedagogik. Då vi arbetar med skapande och kreativitet av olika slag ser vi gärna att du har intresse och kunskap inom färg och form, musik eller film. Du har lätt för att dela med dig av din kunskap och leder det pedagogiska arbetet med tydlighet och smidighet. Vidare tycker du om utmaningar och har ett stort intresse för utvecklingsarbete. Kvalitetssäkring i form av dokumentation, genomförandeplaner och rutiner ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du har lämplig pedagogisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker dig som har ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt. Som person är du lyhörd, driftig, organiserad och kreativ och har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och samtidigt som du tar ansvar för arbetsgruppens uppdrag gällande brukare och utvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Rekrytering sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741441
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c3b53ab-fef8-4eb9-b0b4-cc0a6d2ea6bb&publishCode=AMS&TK=1dc0011a-e15c-49a0-9066-324800fed928
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Daglig verksamhet
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödpedagog/daglig verksamhet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder, som saknar arbete och inte utbildar sig. För att kunna ta tillvara på varje persons intresse och resurser har vi ett brett utbud av verksamheter på olika platser i kommunen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med personer med autism samt personer med både stort och mindre behov av stöd. Du kan ibland ställas inför utmanande beteenden och vi ställer därför höga krav på din personliga lämplighet. Det är en självklarhet för dig att agera utefter ett lågaffektivt förhållningssätt, och du arbetar tryggt med AKK och tydliggörande pedagogik. Då vi arbetar med skapande och kreativitet av olika slag ser vi gärna att du har intresse och kunskap inom färg och form, musik eller film. Du har lätt för att dela med dig av din kunskap och leder det pedagogiska arbetet med tydlighet och smidighet. Vidare tycker du om utmaningar och har ett stort intresse för utvecklingsarbete. Kvalitetssäkring i form av dokumentation, genomförandeplaner och rutiner ingår i uppdraget.

KVALIFIKATIONER
Du har lämplig pedagogisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker dig som har ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt. Som person är du lyhörd, driftig, organiserad och kreativ och har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ och samtidigt som du tar ansvar för arbetsgruppens uppdrag gällande brukare och utvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Rekrytering sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Efter överenskommelse., upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741423
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0fb97fe3-b913-499c-ab84-3602a3a64195&publishCode=AMS&TK=9d55c508-d2c5-45ba-9df7-4f55c09d56d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Daglig verksamhet
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal till Kullegårdens äldreboende timvikarier

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

I Partille kommun står det aldrig still, vi utvecklas ständigt för att ligga i framkant och skapa förutsättningar för att våra kollegor och medborgare ska ha det bra. På Kullegården hittar du ett glatt gäng där kulturen präglas av teamarbete. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla och arbeta mot vårt mål att leverera Sveriges allra bästa äldreomsorg.

På Kullegårdens äldreboende bor 58 hyresgäster och vi har inriktning mot demens och somatik.
Kullegårdens vision är att varje dag ska vara en bra dag för våra hyresgäster. Vi erbjuder ett gott utbud av aktiviteter. Kullegårdens medarbetare har hög kompetens inom palliativ vård.
På Kullegårdens äldreboende är vi nyfikna och ser möjligheter. Vi har ett ständigt förändringsarbete där du med ditt flexibla tankesätt och positiva förhållningssätt bidrar till att vara med att utveckla verksamheten. Vi vill ligga i framkant och vara visionära och provar gärna ny teknik och lösningar. Vi är nyfikna på vad du har att bidra och tillföra vår verksamhet så välkommen att söka till oss på Kullegårdens Äldreboende.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig:
Ett värdefullt arbete på en arbetsplats med hög trivsel och vi förväntar oss att du är med och bidrar till detta.
En arbetsplats med mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund
Vi är varandras arbetsmiljö och den kännetecknas av en god stämning där vi bemöter varandra med respekt.
Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
Vi erbjuder dig att växa i din yrkesroll genom utbildning och kompetensutveckling
Friskvårdsaktiviteter, personalgym, öppna föreläsningar och möjlighet att se världen genom någon annans ögon och att ge äldre personer möjlighet ha ett aktivt och innehållsrikt liv.

I arbetet ingår social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift samt ha en god datavana.

Du kommer arbeta i kvalitetssystemen Senior Altert och BPSD.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av uppdrag som kontaktperson, omsorg, omvårdnad. Du ska arbeta aktivt med att förbättra våra hyresgästers livskvalitet och trygghet.KVALIFIKATIONER
Du är en person med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation.
Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Det vi värderar högt hos våra medarbetare är att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt, vara självgående och ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter, prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och ha förmågan att sätta dig in i någon annan perspektiv.

Du ska kunna förhålla dig lojalt mot de rutiner och riktlinjer som gäller i Partille Kommun och på arbetsplatsen.

Vi begär utdrag ur polisens belastningsregister vid eventuell anställning. Utdraget uppvisas i obrutet kuvert. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A741360
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f6aa88f1-3b9b-490e-ad45-933ec71b3a59&publishCode=AMS&TK=06934a78-85c5-412f-b69d-26e3e3b5a260
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Kullegården
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker ny kollega till Ugglumsledens förskola till en av våra yngre avdel

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
Förskolan består idag av 5 stycken avdelningar, varav 3 stycken är yngre barns och 2 stycken äldre barns.
Vill du arbeta på en förskola tillsammans med härliga engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus. Förskolans verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen.
Hos oss finns upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger som drivs av vår utvecklingspedagog. Som förskollärare ser du en utmaning i att vara nytänkande och vara med och skapa en verksamhet för alla våra barn.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu förskollärare som är väl förtrogna med förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola – alla dagar
•Du är utbildad förskollärare
•Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
•Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
•Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
•Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
•Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
•Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationenÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A741073 / UN 2017:868
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b087fa94-cda5-431c-a0bb-d8cebf6565d7&publishCode=AMS&TK=d62767a9-da90-4251-ad92-ab37334a5b64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Ugglum
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Drivna assistenter sökes till engagerad mamma

Vi söker flera härliga och entusiastiska assistenter som vill arbeta i ett glädjefyllt team, här är det högt i tak och mycket humor. Arbetsgruppen består av ett större team som finns till för att hjälpa och serva vår klient som är en ung kvinna med ALS, omgiven av sin familj och mycket vänner. Vår klient är en engagerad småbarnsmor med stort hjärta och driv. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vård och omsorg, vana vid lifthjälpmedel och ett stort plus är även om du har vana vid trach, respirator, hostmaskin och pegmatning. Du behöver vara duktig på kommunikation och pigg på att lära dig att se små signaler.
Att ingå i teamet innebär att man trivs och fungerar med att arbeta tillsammans med andra, har förmågan att sprida glädje till klient och övriga i teamet men framförallt att man är med och skapar god livskvalité. Du som söker bör se yrket som ett varaktigt samarbete och kommer att få handledning fortlöpande i uppdraget.

Tjänsterna är schemalagda dag, kväll, vaken natt, vardagar och helger. Vi söker även dig som endast vill arbeta natt.
Din arbetsplats är hos klient och kommer att bestå av vård och omsorgsmoment varvat med vardagliga sysslor.


Du behöver ha snabb reaktionsförmåga samt ha sinne för detaljer och även lyfta upp de små mjuka värdena i ditt arbetssätt. Vi ser att du är ickerökare och gärna får dela intressen så som sport, mat, resor, inredning etc. Du behöver vara framåt och hungrig för att lära dig snabbt samt ha en frisk och sund livsstil.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vård och omsorg, vana vid lifthjälpmedel och ett stort plus är även om du har vana vid trach, respirator, hostmaskin och peg. Du behöver vara duktig på kommunikation och vara lyhörd som person.
Du som söker bör se yrket som ett varaktigt samarbete.


Kravprofil:
• Rökfri
• Skall kunna prata svenska obehindrat
• Personlig lämplighet betyder mer än erfarenhet


Luna Care AB är ett företag som arbetar för och med människor som behöver personlig assistans. Vårt fokus är att klientens tillvaro ska vara optimal. Vi lägger stor vikt vid att väl anpassad personal ska arbeta hos våra klienter samt att klient har aktiviteter efter personliga behov och önskemål. Vi arbetar nära våra arbetsteam och eftersträvar teamkänslan för maximal närhet och delaktighet.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lunacare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUNA CARE AB
Box 6214
40060  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare/Servicetekniker, reparation av mobiler

Vi är inte bara tekniker, vi är räddare eftersom vårt uppdrag inte bara är att reparera mobiler och surfplattor utan att hjälpa våra kunder på all användning av sina enheter. Vi erbjuder dig intern utbildning i butiken och välkomnar dig till ett glatt gäng.

I butiken jobbar vi ibland i team och ibland självständigt och vi tar emot kunder, är problemlösare, reparerar, hanterar kassan, hanterar reklamationer, skickar och tar emot enheter från vår verkstad, hjälper kunder att välja tillbehör och säljer även renoverade mobiler.
Vi jobbar som räddande änglar ibland och tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet.

Känner du att detta passar dig så tveka inte utan skicka ansökan med en gång.

- är serviceinriktad och har glimten i ögat
- är intresserad av teknik och problemlösning
- är engagerad och ansvarsfull
- kan jobba självständigt och i team
- kan jobba bra i olika tempoväxlingar
- är noggrann
- har ett glatt humör och är utåtriktad
- kan identifiera dig som en räddare i nöden
- är redo och har möjlighet att jobba även kvällar och helger eftersom vi följer köpcentrumets öppettider

För nuvarande har vi 5 SAVE butiker runt om i olika köpcentrum i Sverige och hos oss är kunden vår prioritet. Vi har ungefär 80 butiker totalt där de flertalet finns i Frankrike samt även vårt huvudkontor.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Säljare Allum köpcentrum
Webbplats:
Epostadress: landry.capdevielle@save.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Save Stockholm AB
Postbox 49130
10029  Stockholm Sverige
Hemsida: https://www.save.co/sv/se
  

Platsannons

Demonstration / Leverans / Service Partille

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / leverans och service. Tidigare kundvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Partille kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Provision

Möjlighet till företagsbil och bensinkort efter uppnått resultat.

Tillträde snarast.


Vi söker dig med social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB arbetar med med ett brett sortiment inom all form av rengöring och underhåll.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Boendestödjare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
Partille kommun söker en boendestödspersonal till ett av kommunens boendestöd och särskilda boende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Boendestödspersonalen arbetar med kollegor som kontaktman för brukare med psykiska funktionsnedsättningar både inom boendet samt med boendestöd med brukare som bor i ordinärt boende. Boendestödsgruppen arbetar på uppdrag från Vård- och omsorgsförvaltningen med syfte att på bästa sätt stödja och samordna insatser för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Gruppen består av 14 boendestödspersonal och en samordnare som metodiskt arbetar med den strukturerade samverkansmodellen vård -och stödsamordning.

Arbetet innebär att ge stöd utifrån biståndsbeslut till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom och utanför eget boende i hela kommunen. Stödet läggs upp utifrån gemensam planering där brukaren styr sina målsättningar och arbetet ska leda till ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet är motivationsarbete, struktur, nätverksbyggande, dokumentation, meningsfull vardag och samverkan nyckelord. Vi arbetar med ett pedagogiskt förhållningssätt och vård- och stödsamordning med resursgrupp.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha högskoleutbildning alternativt mentalskötarutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning psykiatri. Kunskap och erfarenhet av arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar är av största vikt. Erfarenhet av arbete med vård och stödsamordning med resursgruppsarbete är en merit. Mycket god förmåga att samarbete och samverka med andra krävs för tjänsten.
Som person trivs du med att arbeta med människor och är duktig på att organisera och planera din tid. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring. Du är tålmodig och du förstår att allt förändringsarbete tar tid. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och samarbetsförmåga är av särskilt stor betydelse. Vi uppskattar också humor.
Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ”högt i tak” och trevliga kollegor. Givetvis erbjuds vår personal kompetensutveckling samt processhandledning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är önskvärt.ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Tjänstgöring på schema.

Intervjuförfarande kan komma att påbörjas och ske löpande även under utannonseringstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740472
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69632aea-0135-45dd-9a35-fa55f21b0567&publishCode=AMS&TK=d33cdbad-d079-4cd7-8b3d-02242974c880
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Psykiska funktionsnedsättningar
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
Partille kommun söker en bostödspersonal till kommunens samsjuklighetsteam Stöd och beroendeteamet.
Stöd- och beroendeteamet är ett team som leds av Social – och arbetsförvaltningen och Vård- och omsorgsförvaltningen med syfte att på bästa sätt stödja och samordna insatser för personer med psykiska funktionsnedsättningar i kombination med missbruk/beroendeproblematik. Teamet består av fyra bostödspersonal och en samordnare som metodiskt arbetar med den strukturerade samverkansmodellen vård -och stödsamordning.

Som bostödspersonal arbetar du med kollegor som kontaktman för brukare med samsjuklighetsproblematik ute i kommunen i deras boende.

Arbetet innebär att ge stöd utifrån biståndsbeslut till personer med psykiska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar i kombination med beroendeproblematik, inom och utanför eget boende i hela kommunen. Stödet läggs upp utifrån gemensam planering där brukaren styr sina målsättningar och arbetet ska leda till ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet är motivationsarbete, struktur, nätverksbyggande, dokumentation, meningsfull vardag och samverkan nyckelord. Vi arbetar med ett pedagogiskt förhållningssätt och vård- och stödsamordning med resursgrupp.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha högskoleutbildning alternativt mentalskötarutbildning eller motsvarande utbildning med inriktning psykiatri och/eller missbruk. Kunskap och erfarenhet av arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar eller missbruksproblematik är av största vikt. Kunskap och erfarenhet av arbete med personer som har samsjuklighetsproblematik är önskvärd. Erfarenhet av arbete med vård och stödsamordning med resursgruppsarbete är en merit. Mycket god förmåga att samarbete och samverka med andra krävs för tjänsten.
Som person trivs du med att arbeta med människor och är duktig på att organisera och planera din tid. Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring. Du är tålmodig och du förstår att allt förändringsarbete tar tid. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och samarbetsförmåga är av särskilt stor betydelse. Vi uppskattar också humor.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ”högt i tak” och trevliga kollegor. Givetvis erbjuds vår personal kompetensutveckling samt processhandledning.


ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras
Erfarenhet krävs.

Främst dagtid och kvällstid måndag-fredag med reservation för att arbetstider framöver även kan komma att innefatta tjänstgöring under helger.

Ansök senast: 2018-01-07
Intervjuer kommer att ske den 16/1 på förmiddagen och 19/1 på eftermiddagen.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740471
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2aebe924-ec2e-47de-8c84-d971f1db999f&publishCode=AMS&TK=118dc8ed-fd1c-4d8c-afdd-1b2e20e004ac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Psykiska funktionsnedsättningar
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butkssäljare Partille

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar som gör livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Skapa en upplevelse i världsklass.
Telenor Stores har 80 butiker och ca 400 medarbetare. Vi är en av Telenors viktigaste försäljningskanaler. Hos oss ska varje kund få bästa möjliga service. Att besöka butiken ska vara en upplevelse i världsklass. Därför har varje medarbetare hög kunskap om våra produkter och tjänster, starkt engagemang och hög servicekänsla.

Som butikssäljare är du expert på att coacha kunden till rätt lösning. Du och dina kollegor arbetar tillsammans mot försäljningsmål och fokuserar på att ge god service och att bjuda kunden på en härlig upplevelse. Kort sagt: fokus ligger på att sälja och skapa nöjda kunder.

På Telenor delar vi med oss av det vi kan och det finns goda karriärmöjligheter. Vi ger dig en flygande start med on-boarding i vår akademi Telenor Next, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling. Och vi rustar dig för att kunna ta våra kunder till nästa nivå i deras digitala liv.

Är detta du?
Erfarenhet av försäljning och service är en fördel, gärna från retail/handel. Du kan presentera och tala om spännande produkter och tjänster så att alla förstår. Du är tydlig, professionell, resultatorienterad och energisk.

Du älskar service och att göra kunder nöjda genom att vara coachen, som hittar lyckade lösningar.

Du är en person som delar våra värderingar. Det betyder att du inspirerar, håller dina löften, visar respekt för dina kunder och kollegor och gör det komplicerade enkelt i alla lägen.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få göra tre tester, som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Testerna görs i samarbete med vår partner Cut-e och tar ca 40 minuter.

Ansök: Sök tjänsten via länken nedan senast 2017-01-13.

Placeringsort: Partille

Anställningsform: Visstidsanställning

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryetrande ledare Roberth Alexandersson på roberth.alexandersson@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta HR Manager Mimmi Weckner på mimmi.weckner@telenor.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidPARTTIME CONTRACTSALARY
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: J057632
Webbplats: https://ars2.equest.com/?response_id=8a3447cb9ef64ea5ae3dfc0454f856af
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: F8 Telenor Sverige AB
Not Specified
43335  PARTILLE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Convertec söker Tekniker/Servicetekniker

Vi söker Dig som långsiktigt vill utvecklas tillsammans med Convertec. Då vi expanderar söker vi en person till teknik- och serviceavdelningen, där du kommer att ha en viktig roll.

Arbetsuppgifter
Som tekniker/servicetekniker hos Convertec har du ett mycket självständigt och omväxlande arbete. Du kommer att ha kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare. Arbetsuppgifterna består av att genomföra installationsarbeten, planerade underhålls-och servicearbeten, reparationer samt även i vissa fall teknisk utbildning vid installationer hos våra kunder i Norden. Det mesta av arbetet är förlagt till Sverige men arbeten förekommer även i Danmark, Norge och Finland. Du kommer att ha stor möjlighet att själv påverka och utveckla verksamheten. Du kommer tillsammans med vår order- och supportavdelning, planera och se till att kunderna får bästa möjliga service. Tjänsten innebär 50-70 övernattningar per år.

Kunskaper
El-teknisk/mekanisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Krav är att kunna läsa el- och pneumatiska ritningar samt att du bör ha kunskap att arbeta med felsökning och reparation av PLC och motorstyrningar samt mekaniskt underhåll. Gärna erfarenhet av installation, underhåll, service och reparation.
Vi ser att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då det är daglig kontakt med utländska maskinleverantörer och utländska kunder. Du behöver även ha goda datakunskaper och kan arbeta i Microsoft Office på en förhållandevis hög nivå. B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är prestigelös, driven, organiserad och tycker om problemlösning. Du ska kunna hantera självständighet, snabba förändringar samt vara noggrann. Då du kommer att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer så ser vi att du förstår vikten av ett bra och professionellt bemötande.

Ansökan kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2018-01-07. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, outplacement/omställning, event samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot alla branscher. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. (www.lenzo.se)

Företagsbeskrivning
Convertec Graphic Technics AB arbetar över hela Norden och har specialiserat sig på maskiner och utrustningar för konventionell samt digital produktion av etiketter, förpackningar och emballage för livsmedel, farmaceutiska produkter och industriförpackningar. Convertec som är ett privatägt företag med korta beslutsvägar har funnits sedan 1987 och har kontor i Partille. Vi har mycket god teknisk kunskap inom vår nisch, detta garanterar kunderna rätta lösningar och hög produktivitet. Convertec har 7 anställda och verksamheten tillsammans med samarbetspartners omsätter ca 40 mkr/år. Läs mer på (www.convertec.se)
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/17438
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Convertec Graphic Technics AB
Ögärdesvägen 10A
43330  Partille Sverige
Hemsida: http://https://convertec.se/
  
Platsannons

Öjersjö Storegårds förskolor söker Förskollärare och Barnskötare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.ARBETSUPPGIFTER
Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker engagerade förskollärare och barnskötare som är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag.
Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola – alla dagar.

Under våren sker en utökning av vår organisation samt att några kommer att vara föräldralediga så vi söker nu dig som vill vara med oss. Vi erbjuder en verksamhet med hög kvalité och stort engagemang. Under detta läsår så fokuserar vi på att rikta vårt fokus och vår undervisning för att utveckla och stärka barnens språkinlärning.

På Öjersjö förskolor står det goda mötet och det goda lärandet i centrum. Vi fyller varje barns tid på förskolan med trygghet, lustfylld lek och lärande. Detta gör vi genom personlig professionalism, värna om allas lika värde och se möjligheter framåt. Vi möter varje barn och vårdnadshavare med glädje, nyfikenhet och kunskap. Vi lär och utvecklas tillsammans och arbetar framåt mot nya möjligheter. Vi skapar framtiden, och starten på det livslånga lärandet grundas hos oss.

I vårt område har vi kollegial reflektion och lärande i pedagogiska forum där vi tillsammans delar med oss och får ny förståelse för våra uppdrag.


KVALIFIKATIONER
• Du är utbildad förskollärare eller erfaren barnskötare
• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor.
• Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse, upphör: 2018-07-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: UN/2017:862
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d64824f9-1a48-4370-b859-3ab559dd703d&publishCode=AMS&TK=4c83e850-6ba5-4089-91b3-f1cc97d54e32
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Öjersjö
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältsäljare Telia

Som fältsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Ni utgår från Stockholm och reser tillsammans över hela landet där ni besöker ”varma” kunder och erbjuder Telias fibertjänster.


Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill jobba med försäljning. Du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.
För att jobba hos oss är erfarenhet inte ett krav. Oavsett om du en en person med flerårig erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt, är självständig och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas jag att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en kundupplevelse i världsklass. Det är en fördel om du har B-körkort.

Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: tjänstebil, surfplatta, profilkläder och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas.
Fina utvecklingsmöjligheter, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt.

Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör.
Dare to lead by engaging with our customers and challenging ourselves
Care for our customers by providing solutions that are adapted to their needs
Simplify our teamwork by transparent communication, active collaboration and knowledge sharing
Why?
We´re changing the industry, we´re digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customers terms.

That´s the next chapter in our story, what´s yours?

Tradecom är ett ledande företag inom fältförsäljning i Sverige och samarbetar med Telia sedan flera år tillbaka. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika!
Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFör mer info: benjamin@tradecom.seEtt stort nytänk och 6 timmars arbetsdagar som framförallt är förlagt på eftermiddagen. Fast lön + generös provision. Våra säljare tjänar mellan 30 000 - 100 000kr/ månaden. En kollektivansluten arbetsplats. Vi står för resor samt boende.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: benjamin@tradecom.se
Övrigt: Var vänlig bifoga profilbild.
Arbetsplats: 
Adress: TRADECOM SCANDINAVIA AB
Sockengränd 2
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.tradecom.se
  
Platsannons

Service Product Manager

Ericsson Local Services är ett bolag inom Ericssonkoncernen som har viktig del i byggandet och underhållet av telekomnät i Sverige. Vi har fått ett antal nya stora kontrakt och arbetar hela tiden med nytänkande och nyfikenhet för att nå nya marknader. Just nu är vi ungefär 750 medarbetare.

Kulturen i vårt företag präglas av öppenhet och personligt ansvar för ett väl utfört jobb. Vi värdesätter alltid produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, friskvårdspeng samt utveckling via ett växande företag i en framtidsbransch.

Som Service Product Manager (SPM) är du ansvarig för att inom Ericsson Local Services (LSS) säkra att Ericssons totala åtagande, för utpekat avtalsområde, uppfylls mot kund. SPM koordinerar och kostnadsätter alla tjänster innan avtalet, för att sedan transformera dessa avtal till interna strategier och processer för leverans med fokus på att uppnå kundnöjdhet och ekonomisk effektivitet. SPM jobbar tillsammans med chefer för Leverensenheterna (Service och Projekt) för att utveckla en operationell modell som motsvarar kraven på kundnöjdhet och ekonomi. SPM rapporterar till Head of Service Product Management.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Service Product Manager kommer du att definiera, dokumentera samt implementera en leveranslösning som uppfyller samtliga krav på kundnöjdhet och ekonomi inom ett avtalsområde. Vidare kommer du att analysera produktionsprocesser och identifiera orsaker, samband och avvikelser, återigen med avseende på att säkra kundnöjdhet och ekonomiskt utfall.   

Din uppgift är också att utveckla framgångsrika och aktiva relationer med kunden. I samtliga operativa möten och dialoger representerar du Ericsson. Till det jobbar du också med att identifiera ytterligare behov, inom ramen för avtalet, hos kunden och driva denna möjlighet framåt i syfte att öka lönsamheten. Säkerställa så att fakturering genomförs korrekt och inom tidsramen samt hålla utbildning inom avtal gentemot organisationen, ingår också i tjänsten.  I detta fall är vår avtalskund Telia.

Exempel på arbetsuppgifter:  

Analysera och identifiera samband mellan åtgärder/aktiviteter i tjänsteproduktionen och SLA-utfall
Kontinuerligt, genom löpande avtalsanalys, identifiera och driva förbättringsåtgärder
Löpande genomföra uppföljningar och rapportera KPI: er och deras utfall
En del resor ingår i tjänsten.  

Kvalifikationer

För denna tjänst är det viktigt att du kan se helhetsperspektivet och snabbt kan skifta till detaljnivå när de behövs. 

Vi söker dig som har goda kunskaper i ekonomi, terminologin och ekonomiska modeller för industriserviceverksamhet. Du ska ha en övergripande förståelse för processflödet och kunna analysera problematik och utmaningar. Du ska kunna bearbeta stora mängder data, identifiera orsaker och samband. Vidare ska du ha erfarenhet av att omvandla affärsplaner och analyser till praktiska tillvägagång sätt i form av leveranslösningar inom en serviceverksamhet.  Exempelvis genom att bryta ner ekonomiska analyser i aktiviteter samt skapa processer, rutiner och riktlinjer som går i linje med ställda krav på kundnöjdhet och ekonomi.  Kundkontakt och erfarenhet av förhandling är också något du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet utav.

God kunskap om telekom och nätdrift generellt, samt aktuellt avtalsområde i synnerhet, är starkt meriterande. Goda kunskaper i Excel och erfarenhet från att arbeta med Telia är också meriterande. Du är en god kommunikatör och kan kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du analytisk och initiativrik, du ser möjligheter och lösningar. Du är en god lyssnare och van att ha många kontaktytor. Vidare är du utåtriktad, en van förhandlare med skinn på näsan samt står på dig när det är befogat och kan argumentera för din sak.

Kontaktuppgifter

Läs mer under  www.ericsson.se/lss  och sök tjänsten via nedanstående länk, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta David Wilander, Head of SPM, +46 72 580 58 80. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

  Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Affärsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 tim/vecka MånadIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://lss.easycruit.com/vacancy/application/1973163/152239?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ericsson Local Services AB Ericsson Local Services AB
Box 4022
12739  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.ericsson.se/lss
  
Platsannons

Operativ enhetschef för lön och system

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Löneenheten i Partille kommun är en central funktion med ansvar för lönehanteringen och operativt stöd till kommunens verksamheter. Enheten ansvarar även för systemförvaltning och systemutveckling. Som operativ chef för lön och system rapporterar du till HR-chefen som leder HR-avdelningen. HR-avdelningen är organiserad under kommunkontoret.

ARBETSUPPGIFTER
Vi letar efter en operativ enhetschef med ansvar för lön och system som drivs av övertygelsen att varje medarbetare är viktig! Vi tänker oss att du förstår vikten av god kommunikation och har bra koll på digitala verktyg och dess möjligheter. Vi ser att du i din roll som operativ chef kommer arbeta nära verksamheten och leda ett team med kompetenta medarbetare, där ni tillsammans utvecklar enheten. Du leder arbetet med att säkerställa ett kvalitativt och tillförlitligt lönesystem samt att medarbetare och chefer i organisationen får snabb och korrekt service. Vi vill även att du är drivande i systemutvecklingen och digitaliseringen av HR-funktionens processer. Det vi kan erbjuda dig är en kommun i framkant med ambitionen att ständigt bli bättre. Tjänsten som operativ enhetschef är en helt ny roll och du kommer tillsammans med HR-chefen och dina medarbetare att få vara med och utforma denna.

KVALIFIKATIONER
Det viktigaste för oss är att du är en närvarande ledare som med ett coachande förhållningssätt skapar delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Vi ser framför oss att du är strukturerad och kan driva flera parallella frågor samtidigt. Du går gärna ner i detaljerna samtidigt som du finner det naturligt att snabbt komma till beslut.
Utöver detta vill vi att du har:

- Flera års vana att leda lönearbete och tidigare erfarenhet av personalansvar
- Eftergymnasial utbildning inom löneadministration eller motsvarande
- God kunskap om de lagar, regler och avtal som reglerar lönearbetet samt god erfarenhet av lönesystem där erfarenhet av Heroma är meriterande

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A736902
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=292a43c7-2a56-4b88-bd21-47009be94cdf&publishCode=AMS&TK=66e0162d-e6a8-4b87-95ff-c51e5e895a47
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier till föräldrakooperativet Lillstugan

Vi söker nu timvikarier att kunna ringa in vid behov, vid till exempel sjukdom eller semester. Du kommer då gå in på schema för den personal som är frånvarande. Vikarier kan behövas på kort varsel, vi ringer oftast samma morgon. Obs! Vi behöver både vikarier för barngrupp, men också för kök.

Vi har ett nära samarbete med föräldrarna, som är engagerade i verksamheten på olika sätt. Vi har en egen kokerska som lagar dagligen den pedagogiska lunchen.
Du är som person engagerad, positiv och du är intresserad av att arbeta utifrån barns behov och förutsättningar. Du har lätt för att umgås med människor, vi ser gärna att du är initiativrik och du är barncentrerad. Du skapar även lugn och trygghet i gruppen. Du som kan tänka dig att vikariera i köket, då är det meriterande om du har erfarenhet av tillagningskök eller har ett stort intresse av matlagning.


I det lugna villaområdet Sävedalen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan. Vårt område angränsar till Göteborg. Här spenderar 35 barn och tre pedagoger per avdelning sina dagar i en verksamhet som är utvecklingspedagogisk, den inspireras av barn och pedagogers nyfikenhet, upptäckarlusta och framåtanda. Vi arbetar aktivt inom fokusområden som just nu är naturvetenskap, självständighet och språket. Förskolan har en stor och härlig gård som är i ständig förändring i strävan efter en plats för aktivitet och fysisk utmaning, På andra sidan gatan ligger även ett skogsområde och bara en liten promenad bort en park med både damm och hungriga ankor.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du som vikarie rings in på morgonen vid behov när ordinarie personal är sjuk, har semester eller liknande.Vi kan erbjuda: fria pedagogiska måltider som anställd timvikarie är du ansluten till KFO:s kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda@lillstugan.se
Övrigt: Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta utdrag beställs på www.polisen.se. Gör det så snart som du tänker ansöka om att vara timvikarie hos oss på Lillstugan. Detta ska uppvisas när du kommer första dagen.
Arbetsplats: 
Adress: LILLSTUGAN FÖRSKOLA FÖRÄLDRAKOOP.
VÄSTRA FJÄLLVÄGEN 50
43361  SÄVEDALEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare/resurs till föräldrakooperativet Lillstugan

Nu söker vi dig som vill arbeta halvtid som resurs för ett av våra barn under vårterminen. Du är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att arbeta i barngrupp samt har erfarenhet av barn med behov av särskilt stöd.

Vi har ett nära samarbete med föräldrarna, som är engagerade i verksamheten på olika sätt. Vi har en egen kokerska som lagar dagligen den pedagogiska lunchen.

Om du vill veta mer om vad vi gör i verksamheten, titta gärna in på vår blogg som finns på vår hemsida: www.lillstugan.se

Tjänsten omfattar 20 timmar tisdag-fredag.


Du är som person engagerad, positiv och du är intresserad av att arbeta utifrån barns behov och förutsättningar. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla barns sociala kompetenser. Du har lätt för att umgås med människor, vi ser gärna att du är initiativrik och att du skapar en utmanande, tydlig och strukturerad verksamheten för barnet. Du skapar även lugn och trygghet.


I det lugna villaområdet Sävedalen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan. Vårt område angränsar till Göteborg. Här spenderar 35 barn och tre pedagoger per avdelning sina dagar i en verksamhet som är utvecklingspedagogisk, den inspireras av barn och pedagogers nyfikenhet, upptäckarlusta och framåtanda. Vi arbetar aktivt inom fokusområden som just nu är naturvetenskap, självständighet och språket. Förskolan har en stor och härlig gård som är i ständig förändring i strävan efter en plats för aktivitet och fysisk utmaning, På andra sidan gatan ligger även ett skogsområde och bara en liten promenad bort en park med både damm och hungriga ankor.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är på minst 20 timmar i veckan fram till 20170630 och det kan finns möjlighet till förlängning. 40%-60%Vi kan erbjuda: kontinuerlig kompetensutveckling fria pedagogiska måltider friskvårdsbidrag arbetskläder ute
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda@lillstugan.se
Övrigt: Vi kommer att intervjua fortlöpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta utdrag beställs på www.polisen.se. Gör det så snart som du tänker ansöka om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: LILLSTUGAN FÖRSKOLA FÖRÄLDRAKOOP.
VÄSTRA FJÄLLVÄGEN 50
43361  SÄVEDALEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Furulund- Grenvägen-Trädgården och Trygghetsboendet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Som ett led i Partille kommuns strävan att vara en attraktiv arbetsgivare pågår ett viktigt förändringsarbete. Detta förändringsarbete innebär att du som anställd i Partille kommun under 2017 och framåt kommer ha rätt att utöver den utannonserade tjänstens sysselsättningsgrad själv välja annan sysselsättningsgrad. Heltid skall vara en rättighet, deltid en möjlighet.
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent förhållningssätt och att se begriplighet i varje äldres förutsättningar,stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet.
Vi eftersträvar en stimulerande vardagsglädje och gemenskap utifrån individuella behov.
Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personal för enskilda personers livsföring i det särskilda boendet.
Du ska dokumentera och samordna insatserna kring de boende och utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation.KVALIFIKATIONER
Vi söker meriterande vårdpersonal med utbildning, erfarenhet, datorvana och körkort inom området med demenssjukdom och somatik. Du har en god samarbetsförmåga, är stresstålig,noggrann och flexibel. Har ett gott bemötande mot alla du möter,oavsett om det är boende,anhöriga eller kolleger.

Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du bidrar även till ett positivt och gott klimat på arbetsplatsen.
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse För erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas Interjuver och tillsättning av tjänsterna kommer att ske fortlöpande.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739041
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93967ffe-02cd-49f2-ad49-17be4a3e3f3f&publishCode=AMS&TK=a0c8d4cb-d1ac-4847-81b8-17b4e45b310e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Furulunds äldreboende

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Vi söker nu nya medarbetare och erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsfokus och mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Furulunds äldreboende är ett särskilt boende där det finns lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Det finns 12 enheter med inriktningar för personer med demenssjukdom, geropsykiatri, yngre demens och somatik.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent förhållningssätt, i syfte att stimulera till en känsla av självständighetoch meningsfullhet för våra boende.
Vi eftersträvar en stimulerande vardag med glädje och gemenskap utifrån individuella behov.
Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att tillvaron blir den bästa. Bemötandet från personalen kännetecknas av kunnighet, respekt, empati och lyhördhet.
Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personalmed fokus på de boende. Du dokumenterar och samordnar insatserna kring de boende och utför arbetsuppgifter utifrån sjuksköterskans delegation. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för arbete inom vård och omsorg. Du har en god samarbetsförmåga och en lösningsorienterad inställning till ditt arbete.Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och bidrar aktivt till att skapa ett gott arbetsklimat.
Ett krav är att du är utbildad undersköterska.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med Senior Alert och BPSD
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
För erbjudande om anställning skall utdrag från polisens belastningsregister uppvisas
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse Interjuver kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A738768
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35568db3-9ed3-4312-b083-28bacf5797fa&publishCode=AMS&TK=f0339431-0cd9-4e61-beda-8f60328ae550
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikariat till Furulunds äldreboende

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Vi söker nu nya medarbetare och erbjuder dig en arbetsplats med utvecklingsfokus och mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Furulunds äldreboende är ett särskilt boende där det finns lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Det finns 12 enheter med inriktningar för personer med demenssjukdom, geropsykiatri, yngre demens och somatik.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund och utifrån ett salutogent förhållningssätt, i syfte att stimulera till en känsla av självständighetoch meningsfullhet för våra boende.
Vi eftersträvar en stimulerande vardag med glädje och gemenskap utifrån individuella behov.
Vår målsättning är att de boende skall kunna påverka sin vardag så att tillvaron blir den bästa. Bemötandet från personalen kännetecknas av kunnighet, respekt, empati och lyhördhet.
Du kommer att arbeta tillsammans med övrig personalmed fokus på de boende. Du dokumenterar och samordnar insatserna kring de boende och utför arbetsuppgifter utifrån sjuksköterskans delegation. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för arbete inom vård och omsorg. Du har en god samarbetsförmåga och en lösningsorienterad inställning till ditt arbete.Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och bidrar aktivt till att skapa ett gott arbetsklimat.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
För erbjudande om anställning skall utdrag från polisens belastningsregister uppvisas
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse Interjuver kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen., upphör: vik 80% t.o.m 181231 vik 75% t.o.m 180331.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A738641
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=742aba2d-2f18-4680-b246-679dcaff7964&publishCode=AMS&TK=202accbb-6153-4626-95b2-db270fe4b882
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare i Göteborg

Vi söker kvinnliga ordningsamma städerskor.
Orsak; pga könsfördelning på företaget.
Körkort önskvärt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från hemstäd.

Pga könsfördelningen på företaget, så söker vi endast kvinnliga medarbetare. Du behöver kunna kommunicera på svenska. Vi ser helst att du har körkort.

Vi utgår från Mölnlycke företagspark. Arbetet kommer att ske ute hos kunderna.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet är en timanställning till en början. Extra stort behov är vi innan jul men även efter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@scota.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Scota AB
Bergedsvägen 6 A
43351  Öjersjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältsäljare till Frico i Partille

Frico är den ledande tillverkaren av luftridåer, värmestrålare och värmefläktar i Europa - vi är representerade i 70 länder via dotterbolag eller distributörer. Vår historia sträcker sig till 1932 och den första stora ordern kom av inga mindre än SJ som behövde uppvärmning till sina tågkupéer. Idag erbjuder vi helhetslösningar med både energisnåla värmesystem och produkter som hjälper våra kunder hantera värmen i lokaler som butiker, industribyggnader, kontor, hotell och idrottsarenor. I vår produktutveckling ligger fokus på att få ut största möjliga funktion med minsta möjliga energiåtgång - utan att ge avkall på våra kärnvärden förtroende, kompetens och design. Med mer än 80 års samlad kunskap och Europas mest avancerade testanläggning till vår hjälp fortsätter vi leverera klimatsmarta lösningar. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en härlig och serviceinriktad Fältsäljare till vårt team!

Om tjänsten som Fältsäljare
Som ny Fältsäljare på Frico bearbetar du både nya och befintliga kunder inom el-, ventilation- och VVS-branschen och med ”värme” som ditt primära affärsområde. Genom aktiv och målinriktad försäljning etablerar du och ditt team långsiktiga kundrelationer som resulterar i ökad volym och lönsamhet, för kunden såväl som för bolaget. En vanlig dag på jobbet kan sammanfattas med fyra ord: boka, resa, besöka, återkoppla. Det kanske låter enformigt? Tvärtom: en dag som Fältsäljare är sällan den andra lik. Med mycket frihet under ansvar kommer du bland annat att stå för planering och utförande av kundbesök samt delta på roliga mässor där du på ett konsultativt sätt erbjuder Fricos produkter. Du arbetar med tydliga CRM-strategier och ett gediget team, där du som är nytänkande och har ett starkt driv framåt har god möjlighet att växa tillsammans med bolaget.

Vi söker dig som...
... gillar idén med att vi genom teknik utvecklar världen till det bättre ­- det bor ett medfött teknikintresse i dig! Du är nytänkande, framåt och drivande, samtidigt som du kan kommunicera med entusiasm, tydlighet och lyhördhet. Du är otroligt uthållig: aldrig någonsin har någon på läktaren sett dig kasta in handduken förrän du är hela vägen i mål.

För denna tjänst krävs det inte att du kan montera en värmefläkt i sömnen, men däremot att du har en förståelse för teknikspråket för att du naturligt ska kunna kommunicera med installatörer. Troligtvis har du utvecklat dessa färdigheter vid en tidigare anställning inom ett praktiskt yrke. Du har en bra problemlösningsförmåga och i kombination med din affärsinriktade mentalitet vet du att du, tillsammans med ett väl sammansvetsat team, kan göra skillnad i företaget! Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Frico.

Vad Frico erbjuder dig
På Frico erbjuds du ett roligt och stimulerande arbete i ett framgångsrikt företag med högt i tak. Gillar du färgglada, varma och öppna företagskulturer där arbetsglädjen skapas av spontanitet, flexibilitet och humor kommer du att trivas bra! Här finns stort utrymme för förändring och utveckling - kanske är det tack vare de gamla traditionerna och gemensamma aktiviteterna som bolaget är så stabilt och härligt på samma gång. Vill du bekanta dig med Frico innan ditt första besök på Industrivägen 41? In och läsa mer här. Önskar du direkt få en inblick i din (potentiella) framtida ­vardag - kika här! Vi lovar dig en insyn på alltifrån Frico Roadshow till Elfack och Arga Snickaren.

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Partille
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + rörlig del
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-01-10

Är du Fricos nästa Fältsäljare? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://oddwork.se/?job_id=96040&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oddwork Sweden AB
Engelbrektsgatan 28
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: www.oddwork.se
  

Platsannons

Servicetekniker /mekaniker /förman småmaskinsverkstad

Du ska leda ett team på en reparation- och serviceverkstad. Vara den som har det yttersta ansvaret på verkstaden. Planera arbetsgången och delegera uppgifter till övriga servicetekniker. Ha en överblick över flödet och se till att allt flyter på enligt tidsplan. Vara den som ska kunna ge tekniskt stöd till övriga medarbetare. Vara ansvarig och ha bra överblick på arbetsorderar och sköta dialog och återkoppling till kunder.

Vi utökar vår verkstad och söker dig som har erfarenhet från småmaskinsverkstad eller annan fordonverkstad så som MC, moped och fyrhjuling. Erfarenhet från reparation och service av 2-takts- och 4-taktsmotorer är ett plus.

Du som söker bör ha goda ledaregenskaper och brinna för att ständigt utveckla och förbättra arbetets gång. Vi ser att du delar vår inställning och känsla för att alltid leverera kvalitet och att ha kunden i fokus. Tidigare erfarenhet från att leda ett team är en fördel.

Vi ser att du är erfaren och mogen att kunna ta en ledande roll. Du är ansvarsfull och att kan samtidigt delegera uppgifter. Stresstålig och har ett gott ordningssinne. Hög känsla för kvalitet och service. Social kompetens är viktigt då du kommer ha mycket kundkontakt. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga och fungerar bra i en mindre grupp.

Var med och lyft vår verkstad till en högre nivå!

Partille Skog och Trädgård är en servande fackhandel. Vi både säljer, servar och reparerar småmaskiner: gräsklippare, robotgräsklippare, motorsågar, elverk, åkgräsklippare, snöslungor, elbilar, släpvagnar, fyrhjulingar och mycket mer. Vi arbetar med kända varumärken så som Husqvarna, Stihl, Honda, Stiga, Kawasaki, Kohler, Briggs & stratton för att bara nämna ett urval. Vi är i dagsläget ett team på 8 personer men växer ständigt och behöver fler kunniga medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Småmaskinsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: servicetekniker
Webbplats:
Epostadress: info@partilleskog.se
Övrigt: Maila in din ansökan tillsammans med CV och beskrivning av dig själv
Arbetsplats: 
Adress: Partille Skog & Trädgård AB
Box 196
43324  Partille Sverige
Hemsida: http://www.partilleskog.se
  

Platsannons

Barnvakt i Jonsered

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 2 år och 3.5 år
Dagar och tider: ca varannan lördag 5 timmar per gång + sporadiska tillfällen (kvällar/helger)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen söker en barnvakt till barnen som är 3,5 och 2 år. Det gäller ca varannan lördag 5 timmar per gång, sporadiska extra kvällar och helger då och då. De söker en trygg och barnkär barnvakt.
OBS. Ange referens: RN27549

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: RN27549
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Leklandsvärd

Varje dag arbetar du för att uppfylla Leo´s 4:S,säkerhet, service, städ och sälj!
Utöver det ingår arbetsuppgifter som:

- att tillaga och servera enklare maträtter
- daglig städning av lokaler och lekanläggning
- kassahantering
- barnkalas
- säkerhetskontroller av lekland och lokalerÄntligen öppnar vi ett nytt lekland i Göteborg, Partille och nu söker vi dig som vill göra leklandet till en fantastisk mötesplats för kunder och arbetsplats för kollegor. För att trivas i detta arbete söker vi dig som vill arbeta i högt tempo och som brinner för att leverera bra service!

För att passa in för denna tjänst ska du ha arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Du är en målinriktad, självgående, flexibel, strukturerad och stresstålig. Vi söker dig som är en positiv person som tillsammans med teamet ska arbeta för att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med kunder och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar!

Tjänsten är på heltid med start i mars. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska arbeta varannan helg.

Leos Lekland grundades i Luleå 2006 och är idag Nordens största leklandskedja med 43 anläggningar totalt i Sverige, Norge, Danmark och Finland. När bolaget startades ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Leos Leklands framgång bygger på ett starkt koncept av lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet. Företaget fortsätter att växa och vi söker nu personal till vårt nya lekland i Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Leklandsvärd
Webbplats:
Epostadress: dreamjob@leoslekland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Leos Lekland Göteborg
Laxfiskevägen 4
43338  PARTILLE Sverige
Hemsida: http://www.leoslekland.se
  

Platsannons

Leklandschef

I tjänsten kommer du att ha drift- och personalansvar för ca 35st anställda. I denna roll kommer du driva verksamheten efter Leo´s 4:s säkerhet, service, städning och sälj. Du kommer som Leklandschef ha ett väldigt stort ansvar för att jobba mot uppsatta budgetmål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat. Varje vecka kommer du tillsammans med regionchef ha uppföljning gällande ditt arbete och hur du uppfyller dina egna och företagets mål. Arbetet är till största del operativt där du är en del av ditt team. Utöver det ingår arbetsuppgifter som:
- att tillaga och servera enklare maträtter
- daglig städning av lokaler och lekanläggning
- kassahantering
- inköp och inventering
- förberedelser inför barnkalas
- säkerhetskontroller av lekland och lokaler
- schemaläggning


Äntligen öppnar vi ett nytt lekland i Göteborg, Partille och nu söker vi dig som vill göra leklandet till en fantastisk mötesplats för kunder och arbetsplats för kollegor. Är du målinriktad, initiativtagande och tycker om att arbeta i en roll med ansvar? Då är det dig vi söker!.

För att passa in för denna tjänst ska du ha ledarskapserfarenhet. Ett krav är att du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat inom service- eller restaurangbranschen samt gärna inom kök. Vi söker dig som är målinriktad, självgående, flexibel, strukturerad och stresstålig. Som person är du en positiv teamspelare med ett affärssinne som motiveras av att nå uppsatta mål. Sist men inte minst älskar du kontakten med kunder och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar!
Tjänsten är på heltid med start i mars. Arbetstiderna varierar men ett krav är att du ska arbeta varannan helg.Leos Lekland grundades i Luleå 2006 och är idag Nordens största leklandskedja med drygt 43 anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland. När bolaget startades ville grundarna skapa en mötesplats för familjer med fokus på lek och rörelse. Leos Leklands framgång bygger på ett starkt koncept av lek, bus och rörelse för hela familjen med säkerhet, renlighet och service i första rummet. Företaget fortsätter att växa och vi söker nu en platschef till vårt nya lekland i Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Leklandschef
Webbplats:
Epostadress: dreamjob@leoslekland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Leos Lekland Göteborg
Laxfiskevägen 4
43338  PARTILLE Sverige
Hemsida: http://www.leoslekland.se
  

Platsannons

Hemglass söker Supersäljare!

Nu söker Hemglass i Göteborg säljare som vill jobba på Göteborgssdistriktet med omnejd under vår kommande högsäsong.
Som säljare på Hemglass erbjuder vi dig ett väl inarbetat koncept där du från en av våra Hemglass bilar på fastlagda säljrutter kommer att sälja våra välkända produkter.
Vi erbjuder även en gedigen säljutbildning med coachning och stöttning hela vägen för att du ska kunna nå din fulla potential som stolt säljare hos oss.
Hos oss handlar försäljning om kundservice och bygga relationer till konsument.Vi söker dig som är
• Beredd att jobba hårt
• Brinner för försäljning och kundservice
• Socialt kompetent
• Bra på att planera och har god självdisciplin
• Beredd att jobba kvällar och helger
För att trivas i vårt gäng ser vi gärna att du är tävlingsinriktad med vinnarskalle mentalitet.

Hemglass är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi har sålt glass och mat direkt till Sveriges hushåll sedan 1968.
Vi finns i hela Sverige via 29 säljkontor och 280 säljbilar. För oss är det viktigt med hög kvalitet, personlig service och stort engagemang.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSäsongsanställning. Deltid ca 30-35 timmar/vecka. Arbetstider: Vardagar em/kvällar / Helg:dagtid 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Säljare Göteborg
Webbplats:
Epostadress: rickard.hallstrom@hemglass.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske i Januari 2018. Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Hemglass i Västerås/ BSGA Västerås AB
Kokillgatan 2
72133  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.hemglass.se
  

Platsannons

Svenska kyrkan i Partille söker lokalvårdare

Partille kommun med sina cirka 40 000 invånare gränsar till östra Göteborg.
Här finner du kulturhus, gymnasium, köpcentret Allum och nybyggda Partille Arena. Här finns också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och naturreservat. Nära pulsen, nära lugnet.
Svenska kyrkan i Partille omfattar hela kommunen och består av tre församlingar, kyrkogårdsförvaltning och en förskola. Vi är sammanlagt ca 80 anställda. I våra tre församlingar finns stor spännvidd vad gäller kyrkliga traditioner och uttryckssätt. Det är vi stolta över.

Svenska kyrkan i Partille omfattar hela Partille kommun och består av tre församlingar, en förskola och kyrkogårdsförvaltningen. Sammanlagt har vi 21 byggnader. Vi har idag cirka 100 anställda och 300 ideella medarbetare. Dessutom möter vi många människor i livets alla skeden.

Vår serviceenhet består av drygt tio personer. Vi söker nu ytterligare en kollega som vill arbeta med lokalvård. Arbetsmomenten är praktiska och består till stor del av vardagsstäd samt viss kringservice.

Vi tror att du som söker har:

• En personlighet som är serviceinriktad, strukturerad och effektiv

• Goda kunskaper i svenska språket

Det är meriterande om du har utbildning, till exempel PRYL eller SRY och/eller dokumenterade erfarenheter från liknande arbetsmoment. Men det är inget krav för att söka tjänsten. Vi genomför utbildning med alla våra nya medarbetare. Det är också meriterande om du har B-körkort för att kunna ta dig runt mellan de olika enheterna.

Vi ser gärna att du har kännedom om Svenska kyrkan och delar våra värderingar.

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på 50 % med start snarast möjligt. Möjlighet till högre anställningsgrad och fler arbetsmoment finns. Arbetstiderna är förlagda till 06.00-10.00 måndag till fredag.

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande och före sista ansökningsdatum. Om det uppstår frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta arbetsledare eller fackliga företrädare.

 

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Partille:

www.svenskakyrkan.se/partille
www.svenskakyrkan.se/kyrkogardsforvaltning
www.facebook.com/svenskakyrkan.partille

 

Information om tjänsten
Arbetsplats/placeringsort
Partille

Kontaktpersoner
Carin Raabe, arbetsledare, Partille pastorat

Pierre Moberg, facklig företrädare, Kommunal
tfn: 031-340 42 13
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://hrod2.easycruit.com/vacancy/application/1966685/144785?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille Pastorat
Gamla Kronvägen 36
43333  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till Sävedalens Omsorgsteam

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Sävedalens omsorgsteam söker undersköterskor.
Sävedalen består av ett Omsorgsteam och Brattåskärrs trygghetsboende- båda delar är hemtjänstverksamhet. Dina arbetsuppgifter består av omvårdnad och service insatser samt dokumentation. I uppdraget ingår också att förbättra våra brukares livskvalité och trygghet.KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det viktigt att du är positiv, flexibel, har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och har ett professionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor.
Du behöver också ha B-körkort.
Du behärskar god svenska i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning sker enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A737608
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dae90b03-8989-46d0-9608-3a651d700c3d&TK=d0c57daf-fe01-40de-8839-952ef93a5b26
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren Arbetsledare med inriktning Asbest- och PCB-sanering

Är du drivande, initiativtagande och har god samarbetsförmåga? Till region Göteborg söker vi nu en erfaren arbetsledare med inriktning asbest- och PCB-sanering.Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull roll i en snabbt växande och globaliserande organisation. Vi tar ansvar genom att sätta arbetsmiljö, miljö och säkerhet högst på agendan och arbetar ständigt med förbättringar och ett hållbart företagande i fokus.Vi genomför en mängd viktiga uppdrag inom sanering och är exempelvis ett av få företag som har rikstillstånd att sanera asbest.

Delete är Nordens ledandetjänsteföretag inom rivning och industriservice,främst mot industri och byggbransch. Vi är idag etablerade på 13 orter i Sverige och 18 i Finland, Delete omsatte 1,65 miljarder SEK 2016 och har drygt 800 anställda, varav ca 300 i Sverige.

Dina arbetsuppgifter:

Som projekt- och arbetsledare har du ansvar för både större och mindre projekt i regionen. Du leder projektet på plats och har daglig kontakt med personalen, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Till viss del är tjänsten administrativt arbete, där du sköter dokumentation kring projektet, bemanning, beställer material, planerar nuvarande och nästkommande projekt samt ser till att tidsplan och budget hålls. Resterande tid är du ute på projekt och stöttar personalen, följer upp arbetet, driver arbetet framåt, ansvarar för arbetsmiljön samt arbetar ”hands on” och tar tag i det som behövs.

Din erfarenhet och dina egenskaper:

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av asbest- och PCB-sanering. Du ska ha koll på vad som krävs i dokumentation och tillstånd. Har du tidigare arbetat med att leda personal och är duktig på att engagera och motivera är det bra. Kunskap och erfarenhet av praktisk entreprenadjuridik är önskvärt.

Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. För att du ska trivas i rollen som arbetsledare hos oss bör du vara flexibel då vår verksamhet ofta är händelsestyrd. I din ledarstil är du lösningsorienterad, lyhörd, rak och tydlig.Du bör kunna strukturera din tid och gilla att arbeta mot deadlines.

Du har dokumenteradutbildning inom asbesthantering. Vi tror också att du har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du bör kunna hantera engelska väl i tal och skrift. Utbildning i Bas P+U är meriterande.

Viktigast av allt är att du har ett eget driv och en vilja att utveckla och se möjligheter.


Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Arbetsledare, rivning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.delete.se/jobs/63916-erfaren-arbetsledare-med-inriktning-asbest-och-pcb-sanering?promotion=25903-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Delete
Ögärdesvägen 13c
43330  Partille Sverige
Hemsida: http://www.delete.se
  
Platsannons

Utvecklare till PromoSoft

Vi ska nu vi lyfta vår huvudprodukt till en ny, modernare teknisk plattform där vi delvis går över till en molnbaserad webblösning och behöver därför förstärka vår utvecklingsavdelning. Tjänsten innefattar även vidareutveckling av vår desktopsapplikation samt att delta i kontinuerlig förbättring av utvecklingsprocessen.

Högskoleutbildning inom systemutveckling/IT.

Önskvärt är erfarenhet av följande:

Utveckling av affärssystem eller kontorsapplikationer i .NET
Utveckling av moderna webblösningar.
Enhetstestning och förståelse för värdet av testbar kod.

Övrigt som också är meriterande:

Intresse för användargränssnitt och interaktionsdesign.
Branscherfarenhet från lager och logistik.
Kunskap om beslutsstödsystem.
Tidigare erfarenhet av lyft av en befintlig applikation till ny teknikplattform.


PromoSoft är en vass nischspelare inom Lagerstyrning och Inköpsoptimering. Vi erbjuder främst egenutvecklade IT-system för lagerstyrning och inköp men även konsulttjänster inom området. Vår kundgrupp är medelstora till stora bolag inom grossist- och detaljhandeln. Kärnan i våra system är framarbetad tillsammans med avdelningen för produktionsekonomi på Lunds tekniska högskola och gör oss marknadsledande i vår nisch mot vårt kundsegment.

Vi sitter i ett trevligt kontor i Sävedalen och är det lilla företaget med de stora kunderna. Det gör att våra arbetsuppgifter varierar stort över tid. Trivs du i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och alla medarbetare är centrala? Då kan vi vara arbetsgivaren för dig. Bra kommunikationer och fri parkering.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsvillkor enligt kollektivavtalMarknadsmässig lön och attraktiva förmåner ingår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jon.holmberg@promosoft.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PromoSoft AB
Göteborgsvägen 74
43363  Sävedalen Sverige
Hemsida: http://www.promosoft.nu
  
Platsannons

Arbete på vardagar, dagtid, hos en 7-årig flicka i Partille/Lerum.

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad för arbete på dagtid klockan 12.00-20.00 vardagar, ca 90% med start så snart som möjligt. Tjänsten är hos en 7-årig flicka boendes i Partille med sin pappa jämna veckor och Lerum med sin mamma ojämna veckor. Assistansen utförs därmed på två olika platser. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi. Flickan har assistans dygnet runt med vaken natt.

Jämna veckor utförs assistansen i Partille klockan 12.00-20.00 måndag-fredag
Ojämna veckor utförs assistansen i Lerum klockan 12.00-20.00 måndag-torsdag

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande, dock inte avgörande.

Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta med barn inom personlig assistans behöver du ett registerutdrag från Polisen. Ansök om detta redan idag genom länken nedan då detta utdrag tar cirka 2 veckor att få.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/806/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Vill du arbeta vardagar, dagtid, hos en 7-årig flicka i Partille/Lerum?

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad för arbete på dagtid klockan 12.00-20.00 vardagar, ca 90% med start så snart som möjligt. Tjänsten är hos en 7-årig flicka boendes i Partille med sin pappa jämna veckor och Lerum med sin mamma ojämna veckor. Assistansen utförs därmed på två olika platser. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi. Flickan har assistans dygnet runt med vaken natt.

Jämna veckor utförs assistansen i Partille klockan 12.00-20.00 måndag-fredag
Ojämna veckor utförs assistansen i Lerum klockan 12.00-20.00 måndag-torsdag

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande, dock inte avgörande.

Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta med barn inom personlig assistans behöver du ett registerutdrag från Polisen. Ansök om detta redan idag genom länken nedan då detta utdrag tar cirka 2 veckor att få.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/645/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Ekonomiansvarig till Econopack i Partille

Företagspresentation

ECONOPACK AB i Partille är det lilla företaget med de stora resurserna. Vi tillgodoser kundens förpackningsbehov genom att ta fram, skräddarsy och utveckla effektiva helhetslösningar. Bland våra uppdragsgivare hittar du allt från enmansföretag till multinationella koncerner. En gemensam nämnare i samarbetet mellan oss och våra kunder är den personliga kontakten, närheten och intresset för att hitta de rätta lösningarna. se hemsida: www.econopack.se

Econopack söker nu en ekonomiansvarig till företaget.

Personen som söks är en nyckelperson som skall ansvara för att driva företagets
ekonomifunktion och rapporteringsrutiner med en affärsmässig inställning.
Tjänsten kräver att du är van vid att jobba självständigt och ta eget ansvar.
Utöver ekonomifunktionen kommer det även tillkomma viss administration för att
supportera andra funktioner i bolaget. Econopack värdesätter personligt engagemang och har ett öppet klimat där flexibilitet och nytänkande uppskattas.


Tjänstebeskrivning

• Leverantörs och kundreskontra
• Fakturering och betalningar
• Löpande bokföring, moms och skattedeklarationer
• Avstämningar
• Månadsbokslut och behjälplig vid årsbokslut


Kvalifikationer

• Utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
• Goda erfarenheter av ovanstående arbetsuppgifter
• Pratar och skriver obehindrat, både svenska och engelska
• Goda kunskaper i Officepaketet speciellt Excel
• Goda kunskaper i Visma


Egenskaper

Som person är du flexibel med god administrativ förmåga. Andra personliga egenskaper som önskas är att du är självgående, serviceinriktad och prestigelös. Som ekonom är du van att arbeta under tidspress och deadlines.

Stämmer ovanstående på dig, blir du en del av en liten, tät organisation som kommer att satsa på dig och din framtid. Du erbjuds intressanta arbetsuppgifter i ett växande välmående företag med en ödmjuk inställning och en stark gemenskap.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, på telefonnummer 0709952190 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 1496
Webbplats: https://temp-team.se/arbetssoekande/lediga-jobb/tjaenst/1496#modal-apply-for-job
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TEMP-TEAM Sverige AB
Nordstadstorget 6
41105  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.temp-team.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till glad 6 åring i Partille!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Humana söker nu en personlig assistent till en glad kille i förskoleåldern.

Om tjänsten:

Vår kund är en glad 6 årig kille som har epilepsi och en motorisk och fysisk utvecklingsförsening, på grund av kundens epilepsi är pojken i behov av ständig tillsyn.

Pojken bor med sin familj i Partille kommun och det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken.

Som assistent för den här killen fungerar du som hans stöd i vardagen. Du hjälper till med allt från omvårdnad, medicinering till att hjälpa honom att kommunicera. Arbetsuppgifterna består även av att hjälpa pojken i hans vardag med allt från daglig träning till att leka och ha en meningsfull och utvecklande vardag. Han har en begränsad kommunikation och det är viktigt att du som söker är lyhörd för pojkens signaler.

Det är en tjänst på 50% med tillträde omgående med chans till fler pass utöver ordinarie schema.

Arbetstiderna är mellan 15:30-08:00 med väntetid mellan 19:30-04:30. När du arbetar en lördag eller söndag ligger arbetpassen mellan 8:00-19:30.

Vi söker dig som:

Du som söker är en person som har ett genuint intresse av att arbeta med barn. Du är en person som är glad, lugn och stabil. Du har förmågan att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Då pojken tycker om att hitta på saker får du gärna vara påhittig och komma med förslag på utflykter och aktiviteter.

Tidigare erfarenhet av till exempel äldreomsorg eller liknande är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig, pojken och hans familj.

Du som söker bör vara rökfri och du kan inte vara allergisk eller rädd för katter då familjen har katt hemma.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, cirka 50 %. Varierande dag, kväll och natt med väntetid, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11033
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Timvikarier till Sävedalens Omsorgsteam

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Sävedalens omsorgsteam söker timvikarier. Sävedalen består av ett Omsorgsteam och Brattåskärrs trygghetsboende- båda delar är hemtjänstverksamhet. Dina arbetsuppgifter består av omvårdnad och service insatser samt dokumentation. I uppdraget ingår också att förbättra våra brukares livskvalité och trygghet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha intresse och känsla för omsorg och äldre människor. Erfarenhet inom äldreomsorgen samt B-körkort är meriterande. Det är en fördel om du har utbildning inom vård och omsorg, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år. I arbetet ingår daglig social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna utrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift samt ha en god datorvana.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Intervjuer och anställning kommer ske fortlöpande., upphör: 2018-12-31 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A736958
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=568f5802-cf58-47cb-98ec-04ed8521a24b&TK=75c5f2e3-a20b-454c-974f-938176cd4cf0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Vård och omsorgsförvaltningen
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Växande företag söker Ekonomiadministratör

I rollen som Ekonomiadministratör är du spindeln i nätet och stöttar verksamheten genom att självgående sköta bland annat fakturering, löner och bokföring. Du kommer arbeta med affärssystemen ProjektPortalen och Fortnox.

Arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring
- Förbereda inför bokslut
- Lönehantering
- Fakturering
- Assistera och avlasta ledare i organisationen
- Projektsupport
- Arbeta med enklare administrativa arbetsuppgifter, kontorsgöromål och sköta telefonväxeln
Har du erfarenhet från en tidigare roll som ekonomiadministratör eller har du en relevant utbildning? Söker du en ny utmaning? Är du positiv, effektiv och sätter laget före jaget? Då kan denna tjänst vara helt rätt för dig!


Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, initiativtagande och prestigelös. Vi ser att du har grundläggande kungskap kring bokföring, bokslut och lönehantering. För att trivas i rollen har du ett gediget intresse för administration och service. Du är en flexibel lagspelare som är hjälpsam, positiv och social! I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vidare är det mediterande med kunskap om ekonomisystemet Fortnox.

Enventia AB - Ventilation med fokus på energi och miljö.

Vi är ett trevligt arbetsteam med stark lagkänsla och högt i tak. På Team Enventia arbetar vi efter ledorden Kvalité, Tillgänglighet och Trygghet. Här på Enventia är det personalen som står i centrum för vi tror att en glad personal resulterar i högre kundnöjdhet. Vi som arbetar på Enventia tycker om att lösa problem och vi hjälps alla åt för att utveckla företaget. Här är det ingen som arbetar för någon - vi arbetar tillsammans!

Vi är ett växande företag och söker nu en Ekonomiadministratör på heltid. Vi ser gärna att du blir en del av vår resa och vår utveckling.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Ekonomikontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: Ansökan Ekonomiadministratör
Webbplats:
Epostadress: cecilia@enventia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enventia AB
Industrivägen 41
43361  Sävedalen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kontorist-Administratör Deltid

Hej, Garbo Food AB är ett snabbt växande specialbageri med tillverkning av glutenfria och mjölkfria bageriprodukter. En stor del av omsättningen går på export. Vi söker en kontorist som har utbildning och gärna erfarenhet av bokföring och som också kan bistå inom övrig administration
Viktigt med goda kunskaper i svenska språket.

Då vi extremt stressade för tillfället då vi har väldigt mycket att göra så är vi tacksamma om ni inte ringer för att ställa frågor om tjänsten utan mailar eller skriver.
Mailadress är: info@garbofood.se

De som inte beaktar detta kommer inte att vara aktuella för en anställning.

Mycket goda kunskaper i svenska språket. Gärna äldre person med erfarenhet. Även pensionär.
En fördel om du har erfarenhet av kontorsarbete.

Garbo är ett snabbväxande företag som tillverkar gluten- och mjölkfria bageriprodukter.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Kontorsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017-121
Webbplats:
Epostadress: info@garbofood.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARBO FOOD AB
JÄRNSTÅNGSVÄGEN 53-55
43330  PARTILLE Sverige
Hemsida: http://www.garbofood.se
  

Platsannons

HYGIENANSVARIG BAGERI

Hej, Garbo Food AB är ett snabbt växande specialbageri med tillverkning av glutenfria och mjölkfria bageriprodukter.
En stor del av omsättningen går på export. Vi söker en hygienansvarig som helst har en god utbildning och gärna praktisk erfarenhet av egenkontroll, HACCP och spårbarhet.
Då kontakter kommer att ske med revisorer och myndigheter är det av betydande vikt med goda kunskaper i svenska språket.

Då vi extremt stressade för tillfället då vi har väldigt mycket att göra så är vi tacksamma om ni inte ringer för att ställa frågor om tjänsten utan mailar eller skriver.
Mailadress är: info@garbofood.se

De som inte beaktar detta kommer inte att vara aktuella för en anställning.

Person med intresse för livsmedelshygien som skall varia navet i vårt företag vad gäller hygien och rutiner.

Garbo är ett snabbt växande företag med produktion av gluten och mjölkfria bageriprodukter.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017-1202
Webbplats:
Epostadress: info@garbofood.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GARBO FOOD AB
JÄRNSTÅNGSVÄGEN 53-55
43330  PARTILLE Sverige
Hemsida: http://www.garbofood.se
  

Platsannons

Operativ Arbetsledare / Byggledare till Svenska Lumon AB

Svenska Lumon AB – vi har sedan 1992 hjälpt våra kunder med inglasning av balkonger och är nu marknadsledande och vi växer snabbt.

För att ha möjlighet att fortsätta växa i den takt vi vill söker vi nu en driven och kompetent Arbetsledare med byggteknisk bakgrund.

Som Operativ Arbetsledare kommer du att driva projekt mot företag och det är din roll att arbetsleda i projektet från start till mål. Du kommer främst att arbeta i Västsverige med utgångspunkt från Göteborg, men projekt på andra orter i landet kan förekomma så vi ser gärna att du har möjlighet att resa ca 2-3 dagar i månaden.Varje projekt planeras utifrån plats, omfattning och beräknade resurser. I dina ansvarsområden ingår bl.a.

Ansvara för löpande planering i aktuella projekt
Stämma av med byggmöten och hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar i projektet
Ha en nära kontakt med beställaren (i detta fall platschef/arbetsledare för respektive byggarbetsplats)
Arbetsledning av montörer samt ett nära samarbete med projektgruppen
Stämma av fakturering med ekonomi och försäljningsavdelning
Främsta arbetshjälpmedel är telefon, e-mail och digitala planeringsverktyg.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att ha jobbat inom eller mot byggbranschen och har en förståelse för hur branschen fungerar. Vi ser gärna att du har jobbat i en liknande arbetsledande roll sedan tidigare.

Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
Teknisk utbildning
God datavana
Körkort B är ett krav
Flytande svenska i tal och skrift samt god förståelse för engelska
Som person drivs du av möjligheten att komma in i ett företag i stark tillväxt. Du har en mycket god samarbetsförmåga, du är strukturerad och ansvarstagande. Du kommer främst att arbeta i Stockholmsområdet men projekt på andra orter i landet kan förekomma så vi ser gärna att du har möjlighet att resa ca 2-3 dagar i månaden.

Vi erbjuder dig en spännande och bred roll i ett snabbt växande företag på en mycket stark marknad. Hos oss får du möjligheten att arbeta med marknadens bästa produkter. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och vi har kollektivavtal.

Svenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Företaget har även dotterbolag i Norge, Spanien, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Ryssland, Kanada och USA. Lumons balkonginglasningar exporteras till ytterligare ett 25-tal länder med en total omsättning på över 100 miljoner euro. I koncernen jobbar det ca 850 personer. I Sverige är vi ca 65 anställda och vi har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort även i Malmö. Lumon har egna produktionsanläggningar vilket innebär att verksamheten baseras på styrning av hela leveranskedjan. Läs gärna mer om oss på www.lumon.se
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.monster.se
Epostadress:
Övrigt: Sök här: http://annonsoversikt.monster.se/operativ-arbetsledare-byggledare-till-svenska-lumon-ab-jobb-g%C3%B6teborg-v%C3%A4stra-g%C3%B6talands-l%C3%A4n-191024121.aspx?mescoid=1100034001001&jobPosition=2
Arbetsplats: 
Adress: MONSTER WORLDWIDE SCANDINAVIA AB
Industrivägen 6
43361  Partille Sverige
Hemsida: http://www.monster.se
  
Platsannons

Personlig assistent till glad 26 årig man i Partille

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Partille.

Om tjänsten:

Vår kund är en 26-årig ung man med svår autism och daglig epilepsi. Som hans assistent behöver du dela hans intressen som är promenader, cykling, biblioteksbesök samt åt att bada både på badhus och ute, om vädret tillåter.

Tjänsten innebär att du arbetar en kväll i veckan samt var fjärde helg enligt rullande schema. Det finns även möjlighet till fler timmar vid ordinarie personals frånvaro.

Vi söker dig som:

Du som söker är över 25 år gammal och behöver ha ett stort initiativtagande samt förmåga att kunna avleda och motivera. Det krävs struktur och tydlighet i ditt arbetssätt, samt ett stort lugn och en förmåga att kunna hantera stressiga situationer.

Då tjänsten mestadels är förlagd tillsammans med övrig personal eller familj söker vi dig som har lätt för att samarbeta. Kundens vardag är uppbyggd kring rutiner, där av är det viktigt att du är konsekvent och följer dessa. Vi har ett öppet klimat i arbetsgruppen och arbetar med ett gemensamt förhållningssätt som kräver att samtliga i personalen följer samma arbetsmönster.

Erfarenhet av autism och epilepsi är meriterande.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, en kväll i veckan samt var fjärde helg. Även möjlighet att få fler timmar vid sjukdom.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11018
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Undersköterska till Jonseredsgårdens Äldreboende

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett värdefullt arbete med hög trivsel. Du ges möjlighet att se världen genom någon annans ögon, och ge äldre personer ett aktivt och innehållsrikt liv, där trygghet och ett gott bemötande är i fokus. I ditt uppdrag ingår kontakt mannaskap, delegering, social dokumentation , du skall kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift, samt ha data vana, och andra uppdrag utifrån behov.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska, eller har likvärdig utbildning med intresse för människor. Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. För oss på Jonseredsgården är det viktigt att du är positiv och flexibel, har en god samarbetsförmåga, tar eget ansvar och har ett proffessionellt bemötande både mot brukare, anhöriga och kollegor.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering sker under pågående ansökningstid.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsterna är på 80% med dag-kvällstjänstgöring samt helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735383
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=52adb7ae-3b29-43a4-b8c3-ae4802873cd1&TK=20946eaf-2917-4be0-a32d-892a09f8f906
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Partille kommun, Jonseredsgården
Gamla Kronvägen 34
43382  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

STÄDPERSONAL

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hemstädning, storstädning, ibland kontorsstädning.

Internutbildning inom städning

När du börjar hos oss får du två veckors internutbildning så du kan lära dig våra städrutiner. Du ska arbeta med vår arbetsledare under två veckor som kan svara på alla dina frågor. Därefter kontinuerlig utveckling med andra kolegor du ska jobba med.

Cleanteam använder företagsbilar, så du behöver inte åka kollektivtrafik. Vi tycker om teamarbete eftersom det är lättare att planera ditt jobb och du kan också känna dig trygg att inte arbeta ensam.


Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig som trivs med att städa i privata hem. Det är viktigt för oss att du är glad, pigg, flexibel, serviceintriktad och noggrann person som har lätt att samarbeta med människor. Gärna med erfarenhet inom städbranchen. Körkort är meriterande.
Var vänlig och skicka ditt CV med foto till jobb@clean-team.se
Vi söker dig som trivs med att städa i privata hem. Det är viktigt för oss att du är glad, pigg, flexibel, serviceintriktad och noggrann person som har lätt att samarbeta med människor. Gärna med erfarenhet inom städbranchen. Körkort är meriterande.


Var vänlig och skicka ditt CV med foto till jobb@clean-team.se

Partille/Göteborg med omnejd.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning och ibland kontorsstädning eller flyttstädning.
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker dig som trivs med att städa i privata hem. Det är viktigt för oss att du är glad, pigg, flexibel, serviceintriktad och noggrann person som har lätt att samarbeta med människor. Gärna med erfarenhet inom städbranchen. Körkort är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtimanställning/tillsvidareOB ersättning tillkommer Friskvårdsbidrag. Arbetskläder
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-11
Referens: hemstäd vinter 2017
Webbplats:
Epostadress: jobb@clean-team.se
Övrigt: Var vänlig och skicka ditt CV med foto till jobb@clean-team.se Vi kan inte svara på några frågor via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Cleanteam Sweden AB
Brodalsvägen 7 Hus X
43338  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare GameStop Partille

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för försäljning och som är redo för utmaningen att hjälpa till att lyfta vår butik i Partille till nästa nivå.

I GameStop vet vi att ett aktivt säljande, där vår butikspersonal tar det första steget i kontakten med kunden, ger ett positivt resultat såväl i kundtillfredställelse som i säljresultat. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person med mycket energi och som älskar att ta kontakt med andra människor.

I GameStop är vi övertygade om att vår affärside gynnas av tävlingsinriktad personal. Till rollen som butikssäljare söker vi dig som hatar att förlora och där tävlingsinstinkten ständigt driver dig till nödvändig utveckling för att klara nästa utmaning.Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer ”aktiv” försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en intern karriär inom företaget.


Gamestop är den största detaljhandlaren i världen inom tv- och dataspel samt speltillbehör. (www.gamestop.com) Under varumärket Gamestop finns det idag ca 6500 butiker globalt varav 205 ligger i en region som vi kallar Northern Europe, vilken består av; Sverige, Danmark, Norge, Irland och Finland. Det nordeuropeiska huvudkontoret är placerat i Dublin och vi har idag över 1200 anställda i regionen. Till GameStop söker vi nu personal som delar vår passion för spel och som vill föra vidare vår tradition av enastående service och marknadsledande kompetens.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidUpp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Säljare Allum Partille
Webbplats:
Epostadress: Laszlofried@gamestop.com
Övrigt: Om ovan beskrivning känns som skräddarsydd för dig och du längtar efter att komma in i ett av världens mest drivna säljföretag, skicka då din ansökan och CV till Laszlofried@gamestop.com
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Allum
43335  Partille Sverige
Hemsida: http://www.gamestop.se
  
Platsannons

Extrajobb inom barndans- Funkykidz/Bliss Dance i Partille!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan:
http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/

Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Just nu söker vi danslärare till våra populära koncept Funkykidz och Bliss Dance Academy i Partille. Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Idrottsledare för barn i Partille - bollsport, gymnastik, friidrott mm!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola samt Sportlekis. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Distriktsäljare / Säljare till Svenska Lumon AB

Hundratusentals nöjda kunder och marknadens bästa produkt!

Vi expanderar kraftigt och söker nu ytterligare vassa säljare av våra balkonginglasningar. Vi söker dig som har stora ambitioner att växa individuellt och tillsammans med oss.

Som Säljare hos oss kommer du främst att bearbeta privatpersoner och framför allt bostadsrättsföreningar. Du har kontakt med styrelser och boende i föreningarna men även med fastighetsbolag och kommunala bostadsbolag. Du bearbetar självständigt ditt eget distrikt och hittar vägar att nå nya kunder för att ytterligare stärka vår position på marknaden. Du arbetar mestadels med befintliga kunder och till din hjälp finns vårt CRM-system, där god dokumentation finns.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

Marknadsbearbetning, ex. utskick till potentiella kunder, annonsering etc.
Visningar (någon vardag- eller helgkväll)
Deltagande på mässor
Kundmöten – ca 8 besök i veckan där din primära uppgift är att demonstrera våra produkter och ge offert till kund på plats
När du börjar som säljare hos oss får du en grundlig introduktion och produktutbildning som ger dig en bra bas för att du successivt ska kunna ta ett självständigt ansvar och utveckla försäljningen på ditt tilldelade distrikt.

Distrikt: Uddevalla/Trollhättan/Vänersborg

Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet men de administrativa uppgifterna sköts på kontoret i Sävedalen, det finns även möjlighet att till viss del jobba hemifrån. Du rapporterar till regionschefen i Göteborg.

Sök här: http://annonsoversikt.monster.se/distrikts%C3%A4ljare-s%C3%A4ljare-till-svenska-lumon-ab-jobb-g%C3%B6teborg-v%C3%A4stra-g%C3%B6talands-l%C3%A4n-190851755.aspx?mescoid=4100683001001&jobPosition=1


Vi tror att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare men det är inget krav. Det viktigaste är rätt attityd, entusiasm och viljan att verkligen jobba med försäljning som ger resultat. Teknisk bakgrund/ intresse är meriterande men inte ett måste då du kommer att ha stöd av mättekniker som mäter alla dina sålda inglasningar och gör beställning av dessa i våra interna program. Du har en stark förmåga att snabbt skapa förtroende och en nära kontakt med kunden och du har ett starkt driv och en vilja att utvecklas inom försäljning. Vi tror även att du:

Trivs med stort eget ansvar
Motiveras av att nå och överträffa uppsatta mål
Är flytande i svenska, tal och skrift
Har körkort B*
*Vid fast anställning erbjuds förmånsbil och självklart har du milersättning om privat bil används.

Vi erbjuder dig en utvecklande säljroll i ett starkt entreprenörsdrivet företag där du ges mycket goda möjligheter att påverka din lön, som består av en fast del samt provision på allt du säljer.

Vi befinner oss nu i ett mycket expansivt skede då behovet och efterfrågan av våra produkter ökar. Du kommer att ha en självständig roll med flexibla arbetstider där du arbetar med marknadens bästa produkter och för rätt person finns mycket goda möjligheter till både personlig- och karriärmässig utveckling.

Svenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Vi har sedan 1992 hjälpt våra kunder med inglasning av balkonger och vi är nu marknadsledande.Företaget har även dotterbolag i Norge, Spanien, Tyskland, Kanada, Kina, Ryssland och Schweiz. Lumons balkonginglasningar exporteras till ytterligare 25 länder med en total omsättning på 100 miljoner euro. I koncernen jobbar det ca 850 personer. I Sverige är vi i dagsläget 75 anställdaoch vi har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort även i Malmö. Läs gärna mer om oss på www.lumon.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.monster.se
Epostadress:
Övrigt: http://annonsoversikt.monster.se/distrikts%C3%A4ljare-s%C3%A4ljare-till-svenska-lumon-ab-jobb-g%C3%B6teborg-v%C3%A4stra-g%C3%B6talands-l%C3%A4n-190851755.aspx?mescoid=4100683001001&jobPosition=1
Arbetsplats: 
Adress: MONSTER WORLDWIDE SCANDINAVIA AB
Industrivägen 6
43361  Sävedalen Sverige
Hemsida: http://www.monster.se
  
Platsannons

Elektriker

FM Telekraft AB arbetar inom telekom-sektorn där vi i huvudsak installerar och underhåller 48VDC kraft- och batterianläggningar åt de stora operatörerna i landet. Då vi fått utökat förtroende från våra kunder söker vi nu en kvalitetsmedveten elektriker.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av nybyggnation, byten samt underhåll av 48VDC kraft- och batterianläggningar, UPS-anläggningar, reservelverk och 350VDC kraftanläggningar. Vi åtar oss jobb i hela landet så det kan förekomma resor med övernattning på andra orter.

För mer information gå in på vår hemsida www.fmtelekraft.seDu jobbar kanske idag med installationer men känner att du vill prova något nytt och utvecklas inom elektrikeryrket.
Vi ställer höga krav på att du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande samt att du har lätt att kommunicera med kunder. Då vi har kundkontakt både muntligt och skriftligt behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
Givetvis är du certifierad elektriker.
Har du erfarenhet av 48VDC, reservelverk, UPS, ställverk eller industri är detta meriterande men vi lägger störst vikt vid att du är intresserad av att lära dig något nytt. Vi utbildar internt.


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi ger dig möjligheten att skaffa en spetskompetens inom ett område som ständigt är under utveckling.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning, därefter tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Elektriker
Webbplats:
Epostadress: work@fmtelekraft.se
Övrigt: Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan via mail till work@fmtelekraft.se För mer information gå in på vår hemsida www.fmtelekraft.se
Arbetsplats: 
Adress: FM Telekraft AB
Jons väg 19
43375  Jonsered Sverige
Hemsida: http://www.fmtelekraft.se
  
Platsannons

Senior engineer for Automotive Industry

As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development.

The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your line organization.

You will work close to project managers, system developers, technology leaders as well as the development and verification teams.
Daily contact with suppliers to secure feasibility of chosen technical setup.

Sebratec always place a lot of focus on personality, but believe also that you have the following qualifications:

· B. Sc. in Electrical Engineering, Mechatronics, Automations or equivalent experience
· General knowledge in car technology and electrical drives propulsion in cars is meritorious
· Drivers license for Cars
· Good knowledge in Swedish and English, both oral and in written
· Good knowledge in MS Office applications
· Strong ability for cross functional and multicultural teamwork


As a person we believe that you have the ability to search for complex information, thanks to your analytical skills and curiosity. You are well-organized, structured and proactive in your individual work. Yet you're able to share your experience with the team. We also believe you are service minded with a technical interest.

Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.
Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.
We strongly believe that high performance comes from having fun at work, and the courage to think outside the box.

Come and join us!
Publiceraddatum: 2017-11-25
Yrkesbenämning: Fordonsingenjör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens:
Webbplats: http://www.sebratec.com
Epostadress: denni.gustafsson@sebratec.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sebratec AB
Industrivägen 6
43361  Partille Sverige
Hemsida: http://www.sebratec.com
  
Platsannons

Senior Designer for Automotive industry

Assignment Description:
• Take a design from the sketch phase to concept modeling in Alias or clay, and through to A-class surfacing.
• C up with design and engineering solutions that serve the design vision and also fit with the engineering constraints.
• Ability to work on all aspects of Interior design.
• Work with color and trim design team to create designs that consider the opportunities and limits of the color and trim vision, and work with them to create a unified vision for the designs.
• Work with Interaction design team to create designs with excellent HMI
• Work with suppliers to achieve the best possible product in terms of craftsmanship, cost, and engineering while also staying as close to the design vision as possible.
• Collaborate with the fabrication team to complete prototypes when necessary.
• Will report to Chief Designer

University degree in transportation design
• Minimum 3 years’ experience in automobile interior design
• English, spoken and written
• Very strong sketch ability.
• Good knowledge of CAD 3D design process and software such as Alias, Photoshop, VRED, and PowerPoint
• Communicative with good verbal and visual presentation skills.
• Independent and confident as well as a good team player
• Structured, methodical, and analytical with good planning skills. Ability to understand and analyze requirements from upper management
• Highly motivated, flexible, and able to work under constrained time schedules

Sebratec is a young company with focus on creating international relations across the nations.
You will be working in our clients design studios specifically for our automotive clients.
Publiceraddatum: 2017-11-18
Yrkesbenämning: Industridesigner
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens:
Webbplats: http://www.sebratec.com
Epostadress: denni.gustafsson@sebratec.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sebratec AB
Industrivägen 6
43361  Partille Sverige
Hemsida: http://www.sebratec.com
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2069
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Kontaktlinsoptiker - Allum

Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Du brinner för att hjälpa människor att hitta den bästa lösningen utifrån personens behov. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål.
 
Vi erbjuder
 
•    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t.ex. via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 36 CET poäng på tre år.
•    Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
•    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
•    Ett företag som också bryr sig om andra genom att årligen bidrar med pengar till forskning och aktivt jobbar med välgörenhet.
•    Kunskapsutbyte mellan våra butiker och kollegor.
•    Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.
 
Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.
 
Din kompetens och personliga egenskaper
 
Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du är kommunikativ och kan förmedla din kliniska kompentens till både kollegor och kunder. Du är lyhörd, handlingskraftig och agerar serviceinriktat i alla lägen med målet att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.
 
Vi tror att du passar in hos oss om du brinner för optik och är kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten och jobba mot uppsatta mål.
 
Övrigt
 
Anställningen är tillsvidare och på deltid eller heltid om så önskas. Vid heltid kan tjänsten komma att behöva delas upp mellan två butiker.
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår butikschef Lizzy Kaill på telefonnummer 031-440 211.
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande.
 
Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-09-05
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- --
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1269&ProjectId=144035&DepartmentId=18997&MediaId=4621&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synoptik Sweden AB
Allum, Kyrktorget 2
43333  Partille Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Målare i Partille

Skoglund & Björnsson Måleri i Västsverige AB är en välrenommerad målerifirma som utför alla sorters måleriarbeten, både invändigt och utvändigt. Vi håller även på med snickerihjälp, mattläggning och golvslipning.

Vi söker nu kompetenta, självgående yrkesmålare som kan arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten såsom nyproduktion, renovering, målning, spackling, bättringsarbeten och servicearbeten.

Du behöver ha dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare, gärna gesällbrev eller goda referenser med traditionell utbildningsstege.
Du är en strukturerad och noggrann person som har lätt för att jobba både självständigt och i grupp.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-05
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias.sbmaleri@telia.com
Övrigt: Ansök via mail eller via telefon till Mattias, 0736-55 25 53 eller till Joakim, 0736-55 21 82
Arbetsplats: 
Adress: Skoglund & Björnsson Måleri i Västsverige AB
Benjamins väg 4, 1 tr
43338  PARTILLE 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till Anneliinas Omsorg och Service Borås AB

Uska.se är Sveriges nya tjänst för undersköterskor och vårdbiträden. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev

Om Anneliinas Omsorg och Service Borås AB:


Uska.se söker för Anneliinas Omsorg och Service Borås AB räkningen Undersköterska till Anneliinas Omsorg och Service Borås AB

För denna tjänst krävs:
2 års arbetslivserfarenhet.
Utbildning.


Språk:
Svenska: Elementär yrkeskunskap
Publiceraddatum: 2017-08-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsform: Fast anställning(100%), Arbetstider: Dag, Kväll. Tjänsten börjar 2017-10-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens: fd1zn7
Webbplats: https://uska.se/p/fd1zn7
Epostadress:
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via webben, besök https://uska.se/p/fd1zn7
Arbetsplats: 
Adress: Anneliinas Omsorg och Service Borås AB
Nävervägen 8, Partille
43348  Partille Sverige
Hemsida: https://uska.se/p/fd1zn7
  

Platsannons

Städpersonal

Kort beskrivning av företaget: Cleanteam är välstrukturerat och modernt städföretag. Vår målsättning är att utvecklas och växa tillsammans med våra kunder och anställda.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är vanlig hemstädning och ibland kontorsstädning eller flyttstädning.

Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som trivs med att städa i privata hem. Det är viktigt för oss att du är glad, pigg, flexibel, serviceintriktad och noggrann person som har lätt att samarbeta med människor. Gärna med erfarenhet inom städbranchen. Körkort är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-08-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: hemstäd/höst2017
Webbplats:
Epostadress: jobb@clean-team.se
Övrigt: Endast skriftilg ansökan, vi kan tyvärr inte svara på telefon. Var vänlig och skicka ditt CV med foto till jobb@clean-team.se
Arbetsplats: 
Adress: Cleanteam Sweden AB
Brodalsvägen 7
43338  PARTILLE 
Hemsida: http://www.clean-team.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal