Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 13:03

Lediga jobb i Oxelösunds kommun (0481), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 010
Täthet338,98Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area746,59Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land35,43Landareal (km²)
Sjö0,16Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav710,95Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

SSAB - Underhållsgeneralist på kraftverket, Energi

Till avsnittet som ansvarar för underhåll av anläggningar tillhörande kraftverkets energiavdelning, söker vi en underhållsgeneralist. I den här rollen är ditt uppdrag att arbeta för att verksamheten ska uppnå överenskommen tillgänglighet och att vi når uppsatta mål med avseende på säkerhet, miljö och kvalitet. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbeta med att underhålla och utveckla anläggningar och tillhörande utrustning. Arbetsuppgifterna består bland annat i att rondera, upptäcka brister, upprätta felanmälan, planera utförande, bereda felanmälan. Kontakt med både intern och extern personal.

Som generalist så arbetar du tätt med en underhållstekniker kopplad till samma operativa område. Arbetet för en generalist innebär ofta att driva de snabba/korta ”bollarna”. Du medverkar i den dagliga underhållsverksamheten på kraftverket. En generalist bedriver planlagt underhåll och förbättringsarbete, kontinuerligt jobba med förbättringsarbete, delta i förbättringsgrupper samt driva och eller medverka i utredningar. Generalisten medverkar i att ta fram och arbeta med underhållsplaner.

Sista ansökningsdag
14 januari 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Kent Neij, Chef avsnitt Underhåll Råjärn, tfn 0155-254 946

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.


Dina kvalifikationer:
• Kompetens inom rör, fläns och ventiler
• Kompetent inom energi teknik är meriterande
• Erfarenhet av underhållsarbete och kunskap i underhållssystemet IFS8 är meriterande
• Du är kommunikativ, ordningsam och serviceinriktad
• Du har goda tekniska kunskaper och förmåga att kunna utrycka dig väl i tal och skrift


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Butikssäljare till Netto i Oxelösund

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Är du vår nya butikssäljare?
Du har nu möjlighet att bli en del av vårt fantastiska team!

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen! Vi erbjuder dig en plats i ett engagerat team där vi alla jobbar mot ett gemensamt mål, en för alla - alla för en! Tillsammans skapar vi Netto Magic!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  
Platsannons

Produktionschef Asfalt Entreprenad - Södermanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Till vår asfaltverksamhet i Södermanland söker vi nu en

Strukturerad och handlingskraftig Produktionschef med ett tydligt ledarskap!

Du ansvarar för att planera och leda vår produktionsverksamhet inom mindre markarbeten samt asfaltutläggning. Budget och personalansvar ingår i rollen och du har ett övergripande ansvar för att hålla ihop verksamhetens alla delar samt för att arbetsleda, motivera och utveckla personalen.

Frågor kring produktionsplanering, ekonomistyrning, UE styrning, inköp, avtal samt kontinuerlig uppföljning av produktionen är en del av ditt dagliga arbete. Det är också ditt ansvar att driva verksamheten framåt i frågor kring miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Du tar beslut och får saker att hända!

Du är en engagerad, positiv och trygg ledare som har förmågan att inkludera och motivera ditt team. Genom ditt tydliga ledarskap är du en förebild för dina medarbetare och du vet hur du bäst får med dig medarbetarna framåt mot målet. Du är driven och utvecklingsorienterad och ser möjligheter och utveckling även i svåra situationer. Du är bra på planering och struktur och reds inte ansvar eller att ta beslut.

Givetvis har du ett genuint intresse för entreprenad, mark och anläggningsarbeten, asfaltverksamhet, kvalitet, miljö och säkerhet.

Du har också:

* Erfarenhet från liknande roll med personalansva
* Teknisk högskoleutbildning med inriktning mot väg och vatten eller motsvarande, alternativt en utbildning inom ekonomi
* Erfarenhet från roll med ansvar för att bygga kundrelationer
* Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen samt affärs- och planeringssystem
* Svenska som arbetsspråk
* B-körkort - ett krav då det är mycket resande i tjänsten.
Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande, men inget krav.

Vi behöver din ansökan senast 12 januari, 2018!

Men vänta inte, skicka in ditt CV och personliga brev redan i dag.
Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Marcus Jarlö på 010-448 76 32.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 26700001C
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y2hhZGVsbC5saW5kYS4wODQ3My4zMTAxQHNrYW5za2EuYXBsaXRyYWsuY29t
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska
61330
61330  0481 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  
Platsannons

Servicetekniker tunga fordon

Om tjänsten
Vi söker två servicetekniker med start omgående till vår kund i Oxelösund.

Du kommer att arbeta med service och reparationer av fordon (ex truckar, dragare) mot tung industri. Arbetet innebär både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt.

För dig som bor längre bort finns möjlighet att jobba in tid för att kunna vara ledig fredagar. Bor du istället lokalt så kan det finnas möjlighet till anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Din profil
Vi söker dig som är en självgående servicetekniker med stort mekaniskt kunnande. Du ska ha erfarenhet av arbete på stora fordon och goda kunskaper inom hydraulik.
Meriterande är svetskunskaper, truckkort och heta arbeten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 6128
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6128&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Byängsgränd 14
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Barnskötare till D-skolans fritidshem

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.
ARBETSUPPGIFTER
D-skolan är en mångkulturell F-5 skola med cirka 180 elever fördelade på sex klasser. Här ser vi olikheter som en tillgång som skapar insikt och förståelse för andra människor. Skolan har en stor skolgård med bland annat lekplats och grusplan för fotbolls- och brännbollsspel. På skolan finns också Skärgårdens fritidshem.

Utbildningsförvaltningen söker barnskötare till D-skolans fritidshems ”morgonmysverksamhet”. Du kommer att öppna skolans fritidshem vardagar 6.00. Arbetet innebär att du tar emot barnen som kommer på morgonen, äter frukost med dem i skolans matsal och fram till 8.10 bedriva en mysig verksamhet för barnen.

Tjänsten kan också innebära att man är sjukvikarie på skolan vid behov. Alternativt kan tjänsten kombineras med annan tjänst inom skola och barnomsorg inom D-skolans skol- och förskoleområde.

Tjänsten är på 25 % av heltid, måndag till fredag 06.00-08.10.

Vi kommer att påbörja rekryteringen direkt så sök gärna tidigt.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn.

Kvalifikationer: barnskötarutbildning eller motsvarande.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 10 januari 2018 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: A742574 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=612bcd0a-9c35-4076-829d-6c5fe3a5d646&publishCode=AMS&TK=b307e95b-438b-40f8-bc14-2efdfbce5872
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se/oxelosunds-skolor/d-skolan/
  
Platsannons

Byggnadsinspektör/Bygglovhandläggare

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som Byggnadsinspektör/Bygglovhandläggare får du ett stort eget ansvar inom dina arbetsområden och samtidigt möjlighet att bidra till utveckling av verksamheten för både den egna byggenheten och Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen.
Tjänsten innebär att du på ett serviceinriktat, rättssäkert och skyndsamt sätt deltar i hela bygglovsprocessen, där du främst handlägger start- och slutbesked samt utövar tillsyn enligt plan- och bygglagen. I arbetet ingår att hålla tekniskt samråd, utföra arbetsplatsbesök och slutsamråd samt ge råd och upplysningar till allmänhet, andra myndigheter och byggnadsentreprenörer. Du kan även komma att granska och bevilja anmälnings- och bygglovärenden. I en liten kommun får du möjligheten att utvecklas inom flera områden.
Denna tjänst blir en förstärkning till vår byggenhet som idag består av 2,5 handläggare/inspektörer.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du
• Är utbildad byggnadsingenjör, arkitekt, bygglovshandläggare eller har annan likvärdig utbildning.
• Har goda kunskaper inom relevant lagstiftning.
• Är utåtriktad, flexibel och serviceinriktad.
• Har god initiativförmåga, lätt för att samarbeta och är bra på att kommunicera.
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
• Har god datorvana. Erfarenhet av ärendehanteringssystemet Castor är en fördel.
• B-körkort är ett krav
Det är meriterande om du har erfarenhet från likvärdigt arbete och tillsyn. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.


Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Urval till tjänsten görs löpande - Vänta inte med din ansökan!.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742351 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b176bc91-8a6a-410f-8601-9cee5306b4e4&publishCode=AMS&TK=7bd4923c-de40-488d-9d81-73eee59ed5bf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medarbetare Asfalt - Södermanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Till vår verksamhet i Södermanland/Östergötland söker vi nu

Medarbetare som gillar variation och trivs med samarbetet i ett arbetslag

I den dagliga produktionen i projekten ingår följande arbetsmoment

* Beläggningsarbete- Maskin/Hand
* Vältning
* Klistring
* Justering
* Anläggningsarbeten i mindre markprojekt
* Rivning
* Stensättning
* Trafikanordningar/skyltning
* Övrigt arbete inom anläggning/beläggning.
* Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

Du är en lagspelare med stort engagemang!

Som person är du social och har lätt att kommunicera och samarbeta med andra. Med din positivism och arbetsvilja bidrar du till en god arbetsmiljö. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tar gärna initiativ till förbättringar och räds inte förändringar i produktion.
Du trivs i ett hög tempo.

B- körkort är ett krav

* Nedan är meriterande:
* Tidigare erfarenhet från beläggningsbranschen
* BE/C/CE körkort
* SSG utbildning
* Trafikverkets krav kurser
* Utbildning eller erfarenhet från reparation av entreprenadmaskiner eller motorfordon.
Vi behöver din ansökan senast 12 januari 2018!

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Jarlö på 010 448 76 32.Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 255000014
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=d2lkZWdyZW4uc3RlcGhhbmllLjc0NjA1LjMxMDFAc2thbnNrYS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska
11274
11274  0481 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  
Platsannons

Eltekniker Kranunderhåll

Tjänsten som eltekniker innebär arbete med att planera och bereda underhållsarbete av kranar och övriga lyftanordningar på SSAB Special Steels anläggningar i Oxelösund.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll rörande våra elutrustningar på kranar, vilket innebär montage, driftsättning och reparation samt att kunna göra felsökningar på våra elsystem.

Du kommer i stor utsträckning att arbeta tillsammans med andra avdelningar och delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare inom säkerhet. Som eltekniker inom kranunderhåll så arbetar du tätt med övriga tekniker inom samma avsnitt samt har även ett nära samarbete med Strategisk Ansvarig Tekniker (SAT).

Arbetstiden är dagtid.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och omväxlande jobb med många kontakter och omväxlande arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdag
10 januari 2017

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Johansson, Chef avsnitt UH Kranar, tfn 0155-254 954

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.


Dina kvalifikationer
Du har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning och erfarenhet av elanläggningar.

Har du erfarenhet av underhållsarbete och har jobbat med felsökning av ställverk, elmotorer, reläutrustningar eller frekvensomformare (t.ex. ABB, Siemens) är det meriterande.

Vi söker dig med gedigen kunskap inom underhåll och dig som har erfarenhet av felsökning i PLC och reläteknik. Har du dessutom kunskap i underhållssystemet IFS8 eller av utrustning gällande kranar och övriga lyftanordningar är detta meriterande.

Du har god analytisk förmåga, har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad, självständig och ansvarstagande. Du har god social kompetens, kan samarbeta väl i en grupp men har också förmågan att driva arbeten självständigt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar.

Du får du inte vara rädd för att arbeta på höga höjder.

Körkort lägst klass B krävs för denna tjänst.SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Underhåll Media/Hydraulik

Till avsnittet som ansvarar för utförande underhåll på stålverkets anläggningar söker vi dig som ska arbeta med media, rör och hydraulik. Tillsammans med övriga i gruppen kommer du att arbeta med effektiva UH- & förbättringsåtgärder för att säkerställa en maximal drifttillgänglighet på anläggningar och produktionsutrustningar. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
I tjänsten ingår att utföra underhåll i ett arbetslag som arbetar mot veckolistor, dessa bereds av tekniker som synar och prioriterar ihop med anläggningsägarna.

En viktig arbetsuppgift är att delta i grundorsaksanalyser för att vi ständigt ska kunna bli bättre och bidra till en säker och attraktiv arbetsmiljö.

Arbetstiden är dagtid

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med omväxlande arbetsuppgifter och där du får möjlighet att arbeta med ett stort kontaktnät inom många tekniska professioner.

Sista ansökningsdag
15 januari 2017

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Lind, Chef avsnitt UH Stålverk, tfn 0155-254 955

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasiekompetens med UH-inriktning, eller motsvarande yrkeserfarenhet, inom hydraulik, media och rör.

I rollen behöver du ha kunskaper om svetsning, skärning, ritningsläsning samt olika typer av rörinstallationer. Det är önskvärt om du även har kunskap om pumpar och liknande utrustning.

Du är flexibel och noggrann och inser vikten av gruppens samlade insats. Du har ett starkt säkerhetstänkande, är ordningsam och serviceinriktad. Du har goda tekniska kunskaper och förmåga att utföra underhållsaktiviter på ett säkert och effektivt sätt.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Underhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Södermanland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom beläggning i Södermanland och söker

Engagerad Arbetsledare med passion för markarbeten och asfalt!

Du kommer arbeta nära en produktionschef och tillsammans ansvarar ni för att planera och leda vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Ansvaret för kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan praktiskt arbete i täkten och mer administrativa sysslor.


Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som med ett tydligt ledarskap har lätt för att få med dig medarbetarna. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

Du har också:

* Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande
* Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen samt affärs- och planeringssystem, som tex C7
* Bra språkkunskaper i svenska
* B-körkort - ett krav då det är mycket resande i tjänsten.

Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande.
Vi behöver din ansökan senast 14 januari, 2018!

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna.

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Marcus Jarlö på 010-448 76 32.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 26700001F
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y2hhZGVsbC5saW5kYS43MTQ0Mi4zMTAxQHNrYW5za2EuYXBsaXRyYWsuY29t
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska
61332
61332  0481 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  

Platsannons

Keramisk Reparationsarbete

Vi söker en ny lagspelare till vårt reparationslag på SSAB Koksverket.
Vi arbetar främst med en keramisk svetsmetod på SSAB som vi lär upp dig i. Du behöver inte vara utbildad svetsare men måste ha vana från verkstadsarbete.

Arbetsuppgifter
Reparation av keramiska material, den keramisk svetsmetod utbildar vi dig i.
Du måste vara en ansvarstagande person och en lagspelare.
Meriterande med SSG Säkerhetscertifiering och licens för mobila plattformar,

Verksamhetsbeskrivning:
INAB Mekaniska AB är en mekanisk verkstad med svets- och byggsmideverksamhet.
Om du sökte tjänsten i Maj, skicka oss en ny ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid2 skifts arbete, förmiddag och eftermiddags skift. Månd. - Fred.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ai@inabmekaniska.se
Övrigt: Endast epost svar med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: INAB Mekaniska AB
Gasverksvägen 14
61135  NYKÖPING 
Hemsida: ai@inabmekaniska.se
  
Platsannons

Förskollärare till Blåklockans förskola

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Vi är en liten förskola med endast två väl fungerande arbetslag om 3 pedagoger/lag som samarbetar mycket med varandra. Vi har en mycket genomtänkt struktur med mindre grupper som tillgodoser barnens möjligheter till trygghet och inflytande. Grupperna är i de flesta fall åldersindelade för att vi ska kunna lägga den pedagogiska utmaningen på passande nivå.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra skickliga pedagoger med god förmåga att reflektera, utvärdera och utveckla verksamhet och miljö allt efter behov. Vi har ett barnfokuserat synsätt och är flexibla i vår ständiga strävan att möta varje enskilt barns behov.

Rekrytering sker kontinuerligt varvid denna tjänst kan tillsättas före annonsens utgång.

Lön enligt avtal.KVALIFIKATIONER
• Vi söker en engagerad förskollärare med behörighet.
• Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med barn i åldrarna 1-5 år.
• Det är viktigt att du tycker att utvecklingsarbeten är roliga och spännande samt har barnens bästa i fokus.
• Du behöver kunna ta ansvar för dokumentation och utvecklingssamtal för egna ansvarsbarn.
• Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta, din grad av engagemang och vilja att dela med dig av de kunskaper och erfarenheter du har med dig till oss.
• Även personliga egenskaper som initiativförmåga samt ansvarsfullhet är av stor vikt.
• Det är meriterande om du har fördjupade kunskaper inom något eller några av läroplanens områden.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2018-02 -26.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A734760 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=410af545-fcf5-46e2-8fcb-83890cbaff21&publishCode=AMS&TK=efd445bc-6033-414f-bc6f-750149a762bc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se/oxelosunds-forskolor/blaklockans-forskola/
  
Platsannons

SSAB - Semestervikarier Oxelösund

Vill du tjäna pengar i sommar men ändå ha tid för stranden? Eller bredda ditt CV med en meriterande arbetsgivare? Vi har ca 400 lediga tjänster på SSAB i Oxelösund och vi letar efter dig. Vikariaten är av varierande längd och de första tillsätts redan idag.

Hur det är att arbeta här
Att arbeta hos oss gör att du får erfarenhet av att arbeta på ett internationellt företag på en global arena där du som visar det där lilla extra ges chans att utvecklas. Vi satsar på kompetensutveckling och har du inte tidigare erfarenhet av industrin kommer vi ge dig rätt utbildning för din specifika tjänst, exempelvis truck- och krankort. Bredda ditt CV med SSAB och lär dig vikten av bland annat säkerhetsarbete och teamwork vilket rustar dig inför framtida yrken.

Du kommer att ingå i ett skiftlag som snabbt kommer att bli din SSAB-familj och tillsammans kommer ni se till att produktionen sker med kvalité och alltid med säkerheten först. Skiftlaget arbetar 3-skift vilket innebär förmiddags-, eftermiddags- och nattpass samt låååångledighet. Avdelningar du kan komma att arbeta på är våra produktions-, underhålls- och transportavdelningar.

Vi ger dig möjligheten
Att arbeta på ett mångsidigt företag som letar efter framtidens medarbetare som ska hjälpa oss att gå ännu längre. Låt oss få inspirera dig om olika karriärvägar, vi har allt från produktionsarbete till marknadsföring och vi behöver dig!

Välkommen att bli en del av SSAB-familjen!

Sista ansökningsdag
31 januari

Anställning sker löpande. Även du som söker jobb inom underhåll söker här.

Vill du veta mer
Här har vi samlat vanliga frågor och svar. Du kan även se och höra några av våra tidigare vikarier berätta om sina sommarjobb inom SSAB.

Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Vem är du
Oavsett om du letar efter din nästa arbetsgivare eller kanske vill prova på ett yrke inför val av framtida studier behöver vi dig på SSAB. Vi söker dig som kan samarbeta, har hög arbetsmoral och genererar positiv energi till gruppen.

Du som söker har fyllt 18 år och pratar svenska, vi prioriterar sökanden med godkända betyg i kärnämnena. Vi ser positivt på sökanden med tidigare erfarenheter av produktionsverksamhet men även dig som vill söka dig till något helt nytt.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Processoperatör, stålindustri
Antal platser: 440
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/ssab/karriar/lediga-tjanster/beskrivning-av-ledig-tjanst?vac=96F95542238046A286A4E0231A53BFA2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till primärvården

Vårdcentralen Oxelösund

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Vårt mål ”Professionell och tillgänglig vård på rätt vårdnivå och med gott bemötande”.

Arbetsplats
Välkommen till Vårdcentralen Oxelösund. Vi är en väl fungerande vårdcentral med cirka 10 300 listade patienter. Vi har en primärvård som inkluderar läkarmottagning, distriktssköterskemottagningar, barnhälsovård, laboratorium, kuratorer, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, livsstilsmottagningar samt seniormottagning. Vår verksamhet är bred och består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboenden.
På vårdcentralen karaktäriseras arbetsklimatet av öppenhet och trivsel. Vi har en bra variation av äldre med erfarenhet och yngre med nyfikenhet vilket gör att vi själva anser oss vara en attraktiv arbetsplats där vi stimulerar till att lära oss av varandra, men också dela med oss av egen erfarenhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker nu en medicinsk sekreterare som önskar ett roligt och stimulerande arbete utifrån rotationsschema med arbetsuppgifter som journaldokumentation i NCS Cross, diagnoskodning, receptionsarbete, posthantering samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan variera efter verksamhetens behov. Vi arbetar efter Landstinget Sörmlands vision ”Trygga patienter, Smidig väg genom vården och Rätt nyttjade resurser.

Din kompetens
Du ska ha utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration (KY HSA) 80 p eller motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Biträdande verksamhetschef Cecilia Blomkvist, 070 237 23 63.
Facklig representant Elisabeth Wårdsäter, 0155 24 73 92.
Övriga fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Oxelösund!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-07.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RPV-17-187
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13882&RefNo=RPV-17-187&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SSAB - Byggprojektledare

Som byggprojektledare kommer du att arbeta med nybyggnation, om- och tillbyggnader samt byggnadsunderhåll för samtliga produktionslokaler och övrig infrastruktur inom SSABs anläggningar i Oxelösund. Du ansvarar för att leda stora som små projekt från konstruktion, upphandling, genomförande till slutbesiktning och du hanterar även inköp, beställningar och ekonomi kopplat till projektet. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
I uppdraget ingår byggnadsunderhåll för samtliga produktionslokaler, verkstäder, kontor, deponier, vägar och mark och övrig infrastruktur inom SSABs anläggningar. Som byggprojektledare kommer du att jobba inom ett brett arbetsfält och samarbeta med olika intressenter både internt och externt. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt över samtliga teknik och geografiska områden.

Vi erbjuder
En självständig och utmanade tjänst med stor utvecklingspotential och med möjlighet att själv vara med och utforma tjänsten.

Sista ansökningsdag
31 januari 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Ulf Jansson, chef avdelning Facility Management, tfn 0155-255 146

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på 0155-25 40 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Dina kvalifikationer
Du har relevant utbildning från högskola eller motsvarande och du har också några års erfarenhet som byggprojektledare. Tidigare erfarenhet från byggprojekt kopplat till produktionsanläggningar är meriterande. Som person är du driven, affärsmässig samt har stor social kompetens. Du trivs med att ha flera projekt i gång samtidigt och har förmåga att prioritera, planera och strukturera din tid och få med dig andra människor i byggprocessen. Du är van att ta en ledande roll i samarbetet med olika intressenter till exempel kommunen, olika myndigheter och entreprenörer. Du ska ha goda tekniska kunskaper och förmåga att kunna utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort är ett krav för tjänsten.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Byggledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till primärvården

Vårdcentralen Oxelösund

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vårdcentralen ligger mitt i skärgårdsstaden Oxelösund som har ett havsnära läge och goda kommunikationer med motorväg till Stockholm och 20 minuter till internationell flygplats. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med välfungerande team. Vi har roligt på jobbet och vill gärna dela med oss av vår goda stämning!

Hos oss arbetar cirka 50 medarbetare. Vårt uppdrag är att ta hand om våra drygt 10000 listade patienter, från nyfödd till åldersstigen och vi arbetar med och för kvalitet, helhetssyn och kontinuitet. Vi har en primärvård som inkluderar läkarmottagning, sjuksköterskemottagningar, barnhälsovård, laboratorium, psykoterapeut, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska eller distriktssköterska är du en del av ett team med flera sjuksköterskor som arbetar nära tillsammans. Gruppen är en mix av äldre med erfarenhet och yngre med nyfikenhet, vilket ger en stimulerande arbetsplats. Uppgifterna för dagen innefattar bland annat att bemanna vårt akuta flöde i nära samarbete med läkare, sitta i telefonrådgivning, mottagningsarbete på såväl sjuksköterskemottagning som läkarmottagning, sårvård, hälsosamtal samt mycket, mycket mer. Det är ett brett uppdrag med många tillfällen att lära sig nya saker.

Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning inom ramen för verksamhetens behov. Möjlighet att specialisera sig till distriktssköterska i framtiden finns.

Din kompetens
Distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket.
Vidareutbildning inom sårvård, diabetes, demens, KOL/Astma eller hjärtsvikt är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Verksamhetschef Gustaf Nälser, 0764-96 13 64.
Facklig företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Oxelösund!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-30.
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: RPV-17-192
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13934&RefNo=RPV-17-192&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till primärvården

Vårdcentralen Oxelösund

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vårdcentralen ligger mitt i skärgårdsstaden Oxelösund som har ett havsnära läge och goda kommunikationer med motorväg till Stockholm och 20 minuter till internationell flygplats. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med välfungerande team. Vi har roligt på jobbet och vill gärna dela med oss av vår goda stämning!

Hos oss arbetar cirka 50 medarbetare. Vårt uppdrag är att ta hand om våra drygt 10000 listade patienter, från nyfödd till åldersstigen och vi arbetar med och för kvalitet, helhetssyn och kontinuitet. Vi har en primärvård som inkluderar läkarmottagning, sjuksköterskemottagningar, barnhälsovård, laboratorium, psykoterapeut, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska eller distriktssköterska är du en del av ett team med flera sjuksköterskor som arbetar nära tillsammans. Gruppen är en mix av äldre med erfarenhet och yngre med nyfikenhet, vilket ger en stimulerande arbetsplats. Uppgifterna för dagen innefattar bland annat att bemanna vårt akuta flöde i nära samarbete med läkare, sitta i telefonrådgivning, mottagningsarbete på såväl sjuksköterskemottagning som läkarmottagning, sårvård, hälsosamtal samt mycket, mycket mer. Det är ett brett uppdrag med många tillfällen att lära sig nya saker.

Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning inom ramen för verksamhetens behov. Möjlighet att specialisera sig till distriktssköterska i framtiden finns.

Din kompetens
Distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket.
Vidareutbildning inom sårvård, diabetes, demens, KOL/Astma eller hjärtsvikt är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Verksamhetschef Gustaf Nälser, 0764-96 13 64.
Facklig företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Oxelösund!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-30.
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: RPV-17-192
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13923&RefNo=RPV-17-192&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog till primärvården

Vårdcentralen Oxelösund

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vårdcentralen ligger mitt i skärgårdsstaden Oxelösund som har ett havsnära läge och goda kommunikationer med motorväg till Stockholm och 20 minuter till internationell flygplats.
Vi är en väl inarbetad vårdcentral med välfungerande team.
Vi har roligt på jobbet och vill gärna dela med oss av vår goda stämning!

Hos oss arbetar cirka 50 medarbetare. Vårt uppdrag är att ta hand om våra drygt 10000 listade patienter, från nyfödd till åldersstigen och vi arbetar med och för kvalitet, helhetssyn och kontinuitet. Vi har en primärvård som inkluderar läkarmottagning, sjuksköterskemottagningar, barnhälsovård, laboratorium, psykoterapeut, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som psykolog står du för kvalificerade bedömningar och behandlingar samt diagnostik i nära samarbete med läkare. I primärvårdens uppdrag ingår att behandla lätta till medelsvåra depression- och ångesttillstånd samt stressrelaterad ohälsa och krisreaktioner. Du ansvarar också för psykosociala bedömningar och samtalsbehandlingar individuellt och i grupp. Teamarbete i olika former inom ramen för TRIS (tidig rehabilitering i samverkan) tillsammans med Försäkringskassa, Arbetsförmedling och Socialtjänst. Arbetsuppgifterna är varierande och mångsidiga. Handledning erbjuds.

Din kompetens
Legitimerad psykolog.
Erfarenhet av arbete inom primärvård, klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling är starkt meriterande. KBT-kompetens samt kompentens om diagnostik är önskvärt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med övriga yrkeskategorier.


Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Verksamhetschef Gustaf Nälser, 076-496 13 64.
Tf rehabhef Caroline Andersson, 0155-24 70 69.
Facklig företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Oxelösund!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-14.
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: RPV-17-191
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13890&RefNo=RPV-17-191&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärarvikarie till D-skolan

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

D-skolan är en mångkulturell F-5 skola som växer hela tiden. Vi har på tre år fördubblat antalet elever och är nu cirka 175 elever.

Vår skola är mångkulturell och vi ser olikheter som en tillgång och en positiv kraft. Vi har flera utvecklingsprojekt kring ”en likvärdig skola” och en mångkulturell skola.

D-skolan har ett fint bibliotek med bibliotekarie.

ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen söker lärarvikarie i svenska/SO till D-skolan för vårterminen 2018.

Vi som arbetar på D-skolan gillar att arbeta i team och ser alla barns möjligheter att lyckas i sitt skolarbete. Vi sätts oftast på prov, ingen dag är den andra lik. Tillsammans lyckas vi lösa utmaningarna.

Vi har hög vuxennärvaro ute på rasterna, i syfte att ha en lugn och trygg skola. Fritidshemmens pedagoger arbetar integrerat med lärarna. Vi organiserar oss och anpassar oss efter barnens behov, till exempel har vi en studiegård med 1-1 undervisning.

Vi kan anpassa tjänstgöringen till att gälla två förmiddagar/vecka.

Tjänsten avser årskurs 5.

Omfattningen är cirka 6 timmar undervisningstid i svenska och 6 timmar i SO. Förberedelsetid tillkommer.

Vi kommer att påbörja rekryteringen direkt så sök gärna tidigt.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du får gärna vara pensionär.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträdesdatum den 8 januari 2018 eller efter överenskommelse., upphör: 2018-06-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A739280 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65067c3a-13fc-4f65-816f-a042eb03e7be&publishCode=AMS&TK=4ca694c9-6952-4a63-af4d-af98c9cae05b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se/oxelosunds-skolor/d-skolan/
  
Platsannons

Lärare till D-skolan

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

D-skolan är en mångkulturell F-5 skola som växer hela tiden. Vi har på tre år fördubblat antalet elever och är nu cirka 175 elever.

Vår skola är mångkulturell och vi ser olikheter som en tillgång och en positiv kraft. Vi har flera utvecklingsprojekt kring ”en likvärdig skola” och en mångkulturell skola.

D-skolan har ett fint bibliotek med bibliotekarie.

ARBETSUPPGIFTER
Vi som arbetar på D-skolan gillar att arbeta i team och ser alla barns möjligheter att lyckas i sitt skolarbete. Vi sätts oftast på prov, ingen dag är den andra lik. Tillsammans lyckas vi lösa utmaningarna.

Vi har hög vuxennärvaro ute på rasterna, i syfte att ha en lugn och trygg skola. Fritidshemmens pedagoger arbetar integrerat med lärarna. Vi organiserar oss och anpassar oss efter barnens behov, till exempel har vi en studiegård med 1-1 undervisning.

Vi söker dig som är legitimerad lärare årskurs 1-5.

Vi kommer att påbörja rekryteringen direkt så sök gärna tidigt.


KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper, samarbetsförmåga, arbetserfarenheter, initiativförmåga och ansvarstagande.

Erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skola är en merit.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A739253 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ad009ed-a352-4deb-b1f4-9a1b3ed0fe69&publishCode=AMS&TK=4e2e8c26-9bbc-45ed-8485-b69159ff5d28
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se/oxelosunds-skolor/d-skolan/
  
Platsannons

Psykolog

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har knappt 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsförvaltningen utvecklar barn-och elevhälsan i Oxelösund. Vi söker nu en psykolog

Psykologen ingår i den gemensamma delen av kommunens barn- och elevhälsa tillsammans med verksamhetschef, skolläkare och skolsköterskor samt specialpedagoger med inriktning mot förskolan.

Psykologen ska medverka till, under ledning av verksamhetschef och tillsammans med förvaltning, förskolechefer och rektorer, utvecklingen av barn-och elevhälsans förebyggande arbete i kommunens förskolor och skolor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hälsofrämjande arbete med barn, elever och vårdandhavare.

Stödja förskolechefer, rektorer och medarbetare i förskola och skola genom konsultation och handledning.

Samverka med socialtjänst, barn-och ungdomspsykiatri, habiltering och andra aktörer.

Genomföra utredningar.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad psykolog med dokumenterad erfarenhet av arbete med barn, unga och deras föräldrar.

Du har mycket god samarbetsförmåga och erfarenhet av förebyggande arbete med barn, elever och deras.

Du har dokumenterad erfarenhet av psykologutredningar inom förskola/grundskola.


ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A699907 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c18a6f7f-45cb-4e7e-8546-05039155f521&publishCode=AMS&TK=59268c1f-043b-458d-ad5d-c34d591fc0de
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Utbildningsförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se
  
Platsannons

Underhållstekniker med operativs ansvar, mek

Till avsnittet i stålverket som ansvarar för VTD anläggningar söker vi en operativt ansvarig tekniker. I den här rollen är ditt uppdrag att arbeta för att verksamheten ska uppnå överenskommen tillgänglighet och att vi når uppsatta mål med avseende på säkerhet, miljö och kvalitet. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbete med att underhålla och utveckla anläggningar och tillhörande utrustning.

Arbetet ska bedrivas förebyggande och innebär att du arbetar med nedanstående uppdrag som grund:

• Bedriva planlagt underhåll och förbättringsarbete
• Beredning och planering av planerbart underhåll
• Att upprätta, bedriva och revidera FU i underhållssystemet
• Kontinuerligt jobba med förbättringsarbete, delta i förbättringsgrupper samt driva och eller medverka i utredningar
• Tillsammans med strategiskt- och verkställande ansvarig ta fram budgetunderlag
• Medverka i att ta fram 1- och 5-års underhållsplaner
• Bryta ner och jobba med underhållsplaner, årsstoppsplanen och åtgärdslistorna
• Kontinuerligt följa upp och analysera störningar och kostnader
• Kontinuerligt uppdatera anläggningsdokumentation
• Medverka i anläggningsprojekt
• Följa upp uppsatta mål och utfall med avseende på tillgänglighet
• Medverka i konstruktionsuppdrag med teknikavdelningen
• Initiera och driva utredningar och göra underhållstekniska analyser
• Följa utvecklingen inom underhållsområdet
• Medverka i utredningar när det gäller tillbud och olycksfall på respektive ansvarsområde
• Arbeta fortlöpande med riskinventering.

En framgångsfaktor är att vara närvarande i den dagliga verksamheten.

Som tekniker så arbetar du tätt med en Underhålls generalist kopplad till samma område samt har även ett nära samarbete med Strategisk ansvarig tekniker (SAT).

Sista ansökningsdag
8 januari 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Patrik Lind, Chef avsnitt Underhåll Stålverk, tfn 0155-254 955

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.


Dina kvalifikationer
Du har gedigen kunskap inom underhåll. Erfarenhet av underhållssystemet IFS8 är meriterande.

Du är kommunikativ, ordningsam och serviceinriktad. Du har goda tekniska kunskaper och förmåga att kunna utrycka dig väl i tal och skrift.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin till primärvården

Allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Vill du bli vår nya kollega? Just nu kan vi erbjuda ST-plats i allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler.

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger i framkant inom personcentrerad vård där patienternas medverkan är central för utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin får du en strukturerad utbildning anpassad efter dina förutsättningar. Huvudsakligen jobbar du på vårdcentralen. I utbildningen ingår också sidoutbildningar, t ex på sjukhuskliniker och deras öppenvårdsmottagningar samt kurser, litteraturstudier och annan teoretisk utbildning. Inläsningstid 4 tim/vecka vid heltidstjänstgöring.

Du kommer att tilldelas en personlig handledare på vårdcentralen samt ha nära kontakt med primärvårdens studierektor
Du träffar regelbundet övriga ST-läkare i allmänmedicin för kurser, seminarier samt vid länets återkommande fortbildningsdagar.
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en rationell miljö, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till forskning. För oss är det också viktigt med konsultationsprocessen vid patientmötet. Därför satsar vi extra på utbildning och handledning inom detta område. Vi erbjuder även möjlighet att själv planera sitt schema, i samråd med chef, anpassat till verksamhetens uppdrag och krav.

Din kompetens
Legitimerad Läkare.
Språkkunskaper i svenska minst på C1 nivå.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då särskilt ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Låter det här intressant är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Kom och jobba hos oss som ST-läkare!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-05
Referens: RPV-17-190
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13916&RefNo=RPV-17-190&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent 75 % till Oxelösunds kommun

Är du en duktig ekonomiassistent som är van att arbeta med kund och leverantörsreskontra? Då kan det här konsultuppdraget vara perfekt för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent på 50% till Oxelösunds kommun. Tjänsten är ett konsultuppdrag med starta omgående och väntas pågå i minst tre månader med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med kund och leverantörsreskontra i en större ekonomifunktion. Du rättar bokföringsorder, gör kassa avstämningar, arbetar med påminnelser och krav samt är behjälplig vid månadsbokslut och stämmer av balanskonton.

Vem vi söker
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning med något års erfarenhet av kund och leverantörskontra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter med fokus på god service. För att lyckas i rollen som ekonomiassistent så ska du vara noggrann, strukturerad och ha ett stort intresse av ekonomiadministration.

Som person är du även driven, engagerad och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har en positiv inställning och ser nya möjligheter.

För att på ett bra sätt komma in i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och tidigare arbetat i något ekonomisystem. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av Raindance. Goda kunskaper i både svenska språket är ett krav.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Poolia Ekonomi
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 50% tre till sex månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 48724
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/oxelosund/ekonomiassistent-75-till-oxelosunds-kommun/48724
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Linköping AB
Platensgatan 8??
58220  Linköping Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  
Platsannons

Vikarier till Socialpsykiatrins boendestöd och daglig verksamhet

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare arbetar du hemma hos personer med psykisk ohälsa. En boendestödjare jobbar med att stärka, handleda, inspirera och motivera personer till att bli självständiga. Det kan vara att klara av att sköta om sitt hem med allt vad det innebär såsom städ, tvätt och inköp. Du ska skapa trygghet och struktur i vardagen för personen och öka möjligheten till ett mer självständigt liv och aktivt deltagande i samhället. Åldrarna varierar och förutsättningarna för att klara vardagen varierar vilket kräver ett flexibelt och individuellt arbetssätt.

Som handledare inom daglig verksamhet så handleder du personer med olika funktionsnedsättningar, neuropsykiatriska, kognitiva funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa m.m. och som är inom yrkessam ålder och varken studerar eller arbetar på den öppna arbetsmarknaden. Daglig verksamhet är deltagarens arbetsplats och den är anpassad utifrån deltagarens förmåga och intresse. Som handledare ska du inspirera och motivera deltagare till att vilja arbeta och att utveckla och bibehålla sina förmågor och intressen. Du måste vara kreativ och ha fantasi för att lyckas.

KVALIFIKATIONER
Som boendestödjare ska du vara utbildad skötare, omvårdnadsprogrammet inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet och utbildning inom missbruk och boendestöd är meriterande.

Som handledare är grundkravet att du har gått barn – och fritidsprogrammet, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning arbetsgivare bedömer likvärdig. Erfarenhet av neuropsykiatriska och kognitiva funktionsnedsättningar, AKK-Tydliggörande pedagogik är meriterande.

För båda tjänsterna krävs att du har ett lågaffektivt förhållningssätt, svenska i tal och skrift och körkort för manuell växellåda (det är ett krav).

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A738424 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b0b07129-ec48-4570-8155-ee524680ada0&publishCode=AMS&TK=2801d79d-3eea-47ca-97d0-4b1db9ac4e5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till hemtjänsten

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har knappt 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu undersköterskor till hemtjänsten med placering Björntorp.
Som undersköterska utgår ditt arbete ifrån Äldreomsorgens nationella värdegrund, att äldre personer får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Den viktigaste arbetsuppgiften är att med ett gott bemötande utföra omsorg och omvårdnad av god kvalitet utifrån verkställda biståndsbeslut. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation i våra verksamhetssystem.

Vi erbjuder:

Ett stimulerande och omväxlande arbete.
En arbetsplats där du tillsammans med kompetenta kollegor är med och skapar en god vardag för våra brukare.
En arbetsplats med vilja till utveckling och förbättrad kvalité.
Möjlighet att välja tjänstgöringsgrad två gånger per år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en avslutad och godkänd utbildning från Omvårdnadsprogrammet/Vård & Omsorgsprogrammet alternativt annan likvärdig utbildning. Diplom från Vård- och omsorgscollege är meriterande.

Erfarenhet av arbete inom hemtjänst är meriterande.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera samt att arbeta med dokumentation måste du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift och ha god datorvana.

Att arbeta i hemtjänsten är ett självständigt och omväxlande arbete vilket förutsätter att du är ansvarstagande och kan hantera och prioritera vid snabba förändringar.

Vi tror att din positiva inställning skapar förutsättningar för ett gott arbetsklimat och samarbete med kollegor, anhöriga och övriga personer som du möter i din vardag.
Det är meriterande att du har körkort för bil (B).

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under rekryteringen.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omfattning 75 - 100 %. Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A709037 - 2017 -
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c2c6c2d2-8d73-4873-9893-cafe2633ec03&TK=21750bb6-3782-4728-a5a7-4f783e3b6388
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fotvårdsspecialist till Oxelösund vårdcentral och inom den södra länsdelen

Paramedicin Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet. Vår vision är: Paramedicin – för patientens bästa hälsa!

Hos oss finns det stora möjligheter till professionell utveckling, både genom utbildning och kollegialt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Din utvecklingsplan kommer inkludera både yrkesspecifik fortbildning och fortbildning inom det område där du verkar.
Verksamheten erbjuder stimulerande och kvalificerade arbetsuppgifter med stor möjlighet att delta i uppbyggnaden av vår nya länsmottagning för fotsjukvårdarna.
Vi anser att balansen mellan arbete och fritid är en viktig komponent i vårt totala arbetsmiljöarbete varför vi bland annat erbjuder flexibla arbetstider, fria läkarbesök och generöst friskvårdsbidrag.

Välkommen till en arbetsgrupp som består av ett tjugotal fotsjukvårdare i länet!
Vi värnar om att ha ett välfungerande samarbete och om att ha ett trivsamt klimat där sammanhållning och trivsel är viktig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som har ett stort engagemang och som vill och vågar förnya och förbättra. Arbetet består av medicinsk fotvård/fotsjukvård. Arbetsuppgifterna består av bedömning, behandling och uppföljning. Vi behandlar i första hand personer med diabetes. Du arbetar självständigt och ingår i fot- och diabetesteam på sjukhus och vårdcentral.
Vi får remisser via läkare, diabetessjuksköterska eller sjuksköterska.
Arbetet består även av journalföring och bokning i datajournal.

Din kompetens
Utbildning inom medicinsk fotvård.
Undersköterskeutbildning eller motsvarande sjukvårdskompetens.
Genomförda diabetes- och sårutbildningar är önskvärda.
Erfarenhet av arbete med personer med diabetes och sår.
Datavana är ett krav.
Du är noggrann, strukturerad och van att planera och utföra ditt arbete självständigt. Du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse med 50% placering på Oxelösunds vårdcentral, övrig placering enligt överenskommelse inom den södra länsdelen.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Jeanette Persson, jeanette.s.persson@dll.se
Fotsjukvårdare Anithe Lindmark, 0155-24 70 44 anite.lindmark@dll.se
Facklig representant Benita Axner, 0150-488449 benita.axner@dll.se
Övriga fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Paramedicin Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-21.
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Fotterapeut/Fotvårdsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: RLSV-17-114
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13896&RefNo=RLSV-17-114&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mekaniker sökes

Vi behöver, efter godkännande från vår nya kund, en mekaniker med stor vilja att utvecklas för långtidsuthyrning, min 12 månader. Vi tillsvidare anställer personen, skulle uthyrningen upphöra efter 12 månader övergår tjänsten till vår verkstad i Oxelösund. Han/hon ska vara en driven självgående mekaniker som kan svetsa en del (ej behov av licens) och gärna kunna en del om hydraulik. Arbetet är dagtid med jour var sjätte vecka. Viktigast är viljan att jobba och lära sig. Placering i södra Stockholm, personen kan med fördel vara bosatt i den regionen. Annars finns möjlighet till övernattning i vår kunds regi, i nära anslutning till arbetsplatsen. Person som utgår från oss använder företagets bil för att ta sig till/från arbetsplatsen i södra Stockholm.


Vi behöver, efter godkännande från vår nya kund, en mekaniker med stor vilja att utvecklas för långtidsuthyrning, min 12 månader. Vi tillsvidare anställer personen, skulle uthyrningen upphöra efter 12 månader övergår tjänsten till vår verkstad i Oxelösund. Han/hon ska vara en driven självgående mekaniker som kan svetsa en del (ej behov av licens) och gärna kunna en del om hydraulik. Arbetet är dagtid med jour var sjätte vecka. Viktigast är viljan att jobba och lära sig. Placering i södra Stockholm, personen kan med fördel vara bosatt i den regionen. Annars finns möjlighet till övernattning i vår kunds regi, i nära anslutning till arbetsplatsen. Person som utgår från oss använder företagets bil för att ta sig till/från arbetsplatsen i södra Stockholm.

Larsson & Kjellberg är idag en komplett samarbetspartner med en tydligt modern inriktning med egen svets- och maskinverkstad. Våra kunder finns främst inom den tunga verkstadsindustrin och inom sjöfarten. Kunderna efterfrågar framförallt kortare serier och större konstruktioner. Vårt kunnande och stora resurser ger kunderna många möjligheter och mycket flexibilitet.

Larsson och Kjellberg har alltid strävat efter att hålla en hög kvalitet och vi certifierade oss för ISO 9002 redan 1995 och enligt ISO 9001 år 2003. Certifierade enl ISO 3834-2 är vi från år 2013, och EN 1090-1 från hösten 2014. Vi har även svetslicenser enligt EN 287-1 för svartplåt, rostfritt, svartplåt/rostfritt enligt metod 111 (MMA), 136 (MAG) och 141 (TIG). Dessutom kvalificerad svetsprocedur (WPQR) enligt SS-EN ISO 15614-1 för Weldox 700.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finnsFöretaget står för bil i tjänsten
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Mekaniker
Webbplats:
Epostadress: petter@larssonkjellberg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LARSSON & KJELLBERG AB
61341
61341  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.larssonkjellberg.se
  
Platsannons

Senior Ingenjör Stränggjutning

Vi söker en senior ingenjör till vår unika stränggjutningsprocess på Stålverket som ska arbeta med långsiktiga utvecklingsprojekt samt operativa utmaningar i produktionens hetluft. Du kommer även vara en del i omställningen mot fossilfri ståltillverkning. Placeringsort Oxelösund.

Hur det är att arbeta här
Vi erbjuder dig en chans att få vara med på vår spännande resa där vi, som världens första stålföretag, tar klivet mot en fossilfri ståltillverkning. I Oxelösund gjuts årligen upp till 1 400 000 ton ämnen i våra två Voest Alpine stränggjutningsmaskiner. Dessa har uppgraderats i flera steg för att idag vara unikt anpassade för tillverkning av världens bästa ämnen avsedda för affärerna som Oxelösund fokuserar på, kylda stål. Från ämnen i två tjocklekar tillverkas plåtar i ett stort tjockleksspann vilket kräver ämnen med ytor fria från sprickor och extremt god innerkvalitet. Produkterna definieras utifrån kundernas behov av egenskaper, inte utifrån om de är lätta att tillverka. Huvudprocesserna sträcker sig över koksverk, masugnar, LD-ugn, VTD, stränggjutning och ämnesskärning. Som processingenjör på Processutveckling Metallurgi tillhör du ett stabsteam på 16 ingenjörer som arbetar mot olika delar av metallurgin.

Metallurgin söker en erfaren ingenjör som är ute i produktionens hetluft och tillsammans med drift och underhåll löser dagliga produktionsavvikelser. Som processingenjör på strängen initierar och driver du utvecklingsprojekt för att möta behoven som ställs på processen i form av såväl nya och förbättrade produkter, som effektivare processföring. Då SSAB beslutat att gå mot en fossilfri ståltillverkning kommer du att vara en del i denna omställning. I rollen ingår förutom den mer kortsiktiga kvalitetssäkringen även långsiktiga kvalitets- och utvecklingsfrågor. Du kommer att ingå i forskningsprojekt tillsammans med högskolor och forskningsinstitut.
Vi värdesätter hållbarhet i våra produkter men även hållbarhet mellan arbete och privatliv. Oxelösund med omnejd erbjuder ett rikt utbud av friluftsaktiviteter såväl som kulturella upplevelser.

Vi erbjuder
Möjlighet till mångsidiga och utvecklande arbetsuppgifter i en spännande produktion där innovation och ständiga förbättringar tar oss närmare en fossilfri ståltillverkning. Det är i denna process vi börjar tillverka världens mest hållbara stålprodukter och du kommer vara med att förbättra denna process.

Sista ansökningsdag
21 januari 2018

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Hanna Friberg, Chef avdelning Processutveckling Metallurgi, tfn +46 155 255 486
Sanna Engström, HR Partner, tfn +46 155 254 289

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-25 40 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Vi letar efter dig
Vi söker dig som är intresserad av allt från teori till praktiskt tillämpat arbete och med en positiv inställning tar dig an komplexa frågeställningar i samarbete med andra. Vår processingenjör har god kännedom om stålverkskulturen och ser en möjlighet till specialistkarriär inom stränggjutningsprocessen. Du trivs med att arbeta i projektform, samarbeta med andra och kan på ett pedagogiskt sätt ta en idé och göra den till verklighet. Då ditt arbete bygger på att förmedla kunskap till olika avdelningar och roller läggs stor vikt vid dina personliga och sociala egenskaper. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är civilingenjör eller har akademisk utbildning inom metallurgi eller motsvarande kunskaper. Erfarenhet inom gjutning och stelning är meriterande.


SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Processingenjör, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Senior Manager Coke Oven & Blast Furnaces

As the Senior Manager of our Coke Oven plant and two Blast Furnances, you are responsible for the production of Coke, Coke Oven Gas and Hot Metal. It is in these processes we start making the world’s most sustainable steel. You will be a key part of making this happen. Location Oxelösund.

About the position
We are looking for a highly motivated manager who will be responsible for taking SSABs Hot Metal production to the next level. Together with your three direct reporting Managers, you will work towards stabilizing, increasing and optimizing the delivery within your area of responsibility. Your main challenges will be to optimize the production at our Blast Furnaces and Coke Oven Plant with the aim to maximize value for the company. Based on analysis of the production output and the status of the installations, you will make sure that the right improvement work and investments are carried out. While we are looking at a strategic transformation to a fossil-free Metallurgical production, there is still much to be done to decrease the CO2 footprint from the plant, both through long-term bio-related projects as well as through stable production.

SSAB offers you possibilities to develop through our local and international working environment as well as through our Management program. For you who have a positive performance and attitude, we encourage internal movement. In Oxelösund you will join a talented, ambitious team with a large pool of coke- and ironmaking knowledge. Together you will be able to work on delivering SSAB’s strategy.

We want to give you an opportunity
To work in an incredible working environment with one of SSABs most interesting and challenging processes. In addition you will also be a key participant in the conversion project towards fossil free steel making and involved in the Hybrit development.

Application
Send your application no later than 14th of January

For more information, please contact
Era Kapilashrami, Manager Metallurgy, phone +46 155 254 456
Kristina Eriksson, HR Partner, phone +46 155 255 297

Information regarding the Unions, phone +46 155 254 000

We decline contacts from recruitment agencies and ad sellers regarding this advertisement.


What are we looking for?
Our candidate has successfully served in a manufacturing leadership role, preferably in a steelmaking environment. We expect you to have an academic degree in Engineering, preferably in Metallurgy or Chemistry. The successful candidate engages well with Executive Management as well as Blue Collar staff and you are fluent in Swedish and English. You share our core values that everyone is equal and that diversity will take us closer to our goals as a company, focusing on sustainability.

You have demonstrated capability to increase performance through continuous improvements, have hands-on experience with safety and Lean/six sigma and other key operational techniques and processes. You have an analytic mind to help set priorities combined with a high level of pragmatism in execution. You are fact-driven with good people judgement and you motivate and inspire your co-workers. You can set clear directions, follow through and roll—up sleeves when needed.


SSAB is a Nordic and US-based steel company. SSAB offers value added products and services developed in close cooperation with its customers to create a stronger, lighter and more sustainable world. SSAB has employees in over 50 countries. SSAB has production facilities in Sweden, Finland and the US. SSAB is listed on the NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm and has a secondary listing on the NASDAQ OMX in Helsinki. www.ssab.com
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.ssab.com/job
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSAB EMEA AB, Bo
Oxelösund
61380  OXELÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.ssab.com
  
Platsannons

Personlig assistent halvtid

Personlig assistans är en insats enligt Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). Målgruppen är personer med stora, omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete varannan helg och max en kväll per vecka.
Din uppgift som personlig assistent är att genom ditt stöd ge brukaren möjlighet att leva som andra. Ditt arbete är att göra brukaren delaktig i alla moment så att personen får möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.
Som personlig assistent stödjer du brukaren bland annat med personlig omvårdnad, hushållsarbete, ledsagning och i fritidsaktiviteter. Arbetet utgår från personens hem, men gäller även ledsagning och stöd på andra platser i samhället som till exempel besök på sjukhus, affärer, promenader och så vidare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd utbildning från omvårdnadsprogrammet, gymnasiets barn- och fritidsprogram eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning är en merit.
Du behöver ha lite datavana för att klara av att kunna dokumentera och söka information.
Du har stort intresse för andra människor och är mån om att arbeta stödjande och inte styrande. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp såväl som att kunna fatta självständiga beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omfattning: 45 %. Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A736334 - 2017 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=467a125e-e83f-48a5-b4d8-9504e99d7d0f&TK=c86827e7-f5b3-49c2-b840-7561383b2dcb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent halvtid

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

Personlig assistans är en insats enligt Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). Målgruppen är personer med stora, omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete varannan helg och max en kväll per vecka.
Din uppgift som personlig assistent är att genom ditt stöd ge brukaren möjlighet att leva som andra. Ditt arbete är att göra brukaren delaktig i alla moment så att personen får möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.
Som personlig assistent stödjer du brukaren bland annat med personlig omvårdnad, hushållsarbete, ledsagning och i fritidsaktiviteter. Arbetet utgår från personens hem, men gäller även ledsagning och stöd på andra platser i samhället som till exempel besök på sjukhus, affärer, promenader och så vidare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd utbildning från omvårdnadsprogrammet, gymnasiets barn- och fritidsprogram eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning är en merit.
Du behöver ha lite datavana för att klara av att kunna dokumentera och söka information.
Du har stort intresse för andra människor och är mån om att arbeta stödjande och inte styrande. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp såväl som att kunna fatta självständiga beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omfattning: 45 %. Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A736334 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ff5f02f3-5fcb-4c4a-b31d-e3defc8151b6&TK=74d0cc45-75ea-464c-ba4d-4ba724b9e0bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent 85 %

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

Personlig assistans är en insats enligt Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). Målgruppen är personer med stora, omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift som personlig assistent är att genom ditt stöd ge brukaren möjlighet att leva som andra. Ditt arbete är att göra brukaren delaktig i alla moment så att personen får möjlighet att leva ett självständigt och oberoende liv.
Som personlig assistent stödjer du brukaren bland annat med personlig omvårdnad, hushållsarbete, ledsagning och i fritidsaktiviteter. Arbetet utgår från personens hem, men gäller även ledsagning och stöd på andra platser i samhället som till exempel besök på sjukhus, affärer, promenader och så vidare.
I uppdraget kan även förekomma visst arbete med bemanning och stöd i form av dubbelassistans i olika uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutförd utbildning från omvårdnadsprogrammet, gymnasiets barn- och fritidsprogram eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning är en merit.
Du behöver ha lite datavana för att klara av att kunna dokumentera och söka information.
Du har stort intresse för andra människor och är mån om att arbeta stödjande och inte styrande. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp såväl som att kunna fatta självständiga beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omfattning: 85 %. Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A736324 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4df2da8e-735a-4060-8e5b-bb11353f4066&TK=f29e885a-b191-4a9b-a8e0-55efbbba772e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till vuxengruppen Utredning, stöd och omsorg

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Individ- och familjeomsorgen (IFO) som ligger under Utredning, stöd och omsorg har i uppdrag att hjälpa vuxna personer i Oxelösund att få det bistånd de har behov av. Missbruksvården är en viktig del av det sociala arbetet i vår kommun. Vi strävar efter att minska alkohol- och narkotikaanvändning i kommunen och förebygga så att unga människor inte fastnar i ett missbruk/beroende, genom att fånga upp och ge rådgivning och stöd. Vi utför kvalificerad utredning och omsorg till de som har ett pågående missbruk.

Som myndighetsutövande handläggare arbetar du med utredningar enligt SoL och LVM, och vi använder evidensbaserade metoder i vårt arbete.

Myndigheten har i uppdrag att arbeta med:
-Missbruk/beroende
-Våld i nära relation
-Yttrande
-Alkohol- och tobakstillsyn m.m

Individ- och familjeomsorgen (IFO) i Oxelösund arbetar i stor utsträckning med vård på hemmaplan genom olika insatser. Behandlingscenter i Oxelösund är en del av kommunens öppenvård och innehåller flera delar, där vi bland annat bedriver en kvalitetssäker behandling.

Vård-och omsorgsförvaltningen arbetar ständigt med att öka kvalitet, effektivitet och rättssäkerhet för brukarna/klienterna samt för fortsatt utveckling och samverkan.

Oxelösunds kommun är en liten kommun vilket innebär korta beslutsvägar samt ett nära samarbete med andra enheter i kommunen. I vår kommun finns ett förmånligt flextidsavtal som bland annat ger möjlighet till halvdagsarbete dag före röd dag.

Vi välkomnar dig som har en vilja att vara med och utveckla enheten och samarbeta med övriga aktörer inom och utanför kommunens verksamheter. Egenskaper som vi gärna ser att du har är tydlighet, trygghet samt ett engagemang. Vuxengruppen består av tre socialsekreterare.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har socionomutbildning eller annan för tjänsten lämplig akademisk utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid tidigare arbetslivserfarenhet inom området och personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under rekryteringen.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A729038 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a47efea-d595-4faa-9716-f2c9443bf146&TK=96876e2f-b6b0-401f-a7e2-befd40b140c6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock samt Köksbiträde (timvikariat)

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.
ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill arbeta som kock eller köksbiträde i antingen vårt produktionskök Björntorp eller i något av våra mottagningskök på skolorna. Björntorps produktionskök tillagar ca 1600 lunchportioner till förskola, skola och äldreomsorg.
Vi tillagar även kvällsmat till äldreomsorgen och Stenviks förskola. Vi packar och levererar också livsmedel till äldreomsorgens avdelningar. På kostenhetens fem mottagningskök förbereder och serverar vi frukost, lunch och mellanmål till förskolebarn och skolelever.
Som köksbiträde vid Björntorps kök arbetar du till största del i disken och i butiken. I butiken packar du varor till äldreomsorgens avdelningar utefter deras beställningar.
Vidare bistår du kockarna i köket med förberedning och enklare matlagning.
Egen kontroll och varumottagning är arbetsuppgifter som du ansvarar för.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha goda kunskaper inom livsmedelshygien och egen kontroll. Vi ser gärna, att du kan arbeta i ett högt tempo, att du har god samarbetsförmåga och en hög servicekänsla gentemot våra kunder. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är viktigt liksom datorvana.
Vi vill, att du har erfarenhet från arbete inom storhushåll, mottagningskök eller likvärdigt kök.

Söker du som Kock erfordras utbildning samt erfarenhet av matlagning.

ÖVRIGT
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.


Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Urval görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A711778 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=87612e6e-babe-47f9-9ade-a1e561819963&TK=5ae8b009-957c-425d-ae8d-4e27d0f52697
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Oxelösunds kommun
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida: http://www.oxelosund.se
  
Platsannons

Timvikarier till äldreomsorgen

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba med människor, ta ansvar och bidra till att skapa en omsorg med bra kvalité. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete och arbetsplatser där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och skapar en god vardag för våra brukare.

Som timvikarie inom äldreomsorgen arbetar du med stöd/omvårdnadsarbete inom kommunens verksamheter, såsom äldreboende och hemtjänst,

Du utför omvårdnadsarbete och service utifrån de boendes/kundernas individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår bl a personlig omvårdnad, städning, tvätt, matlagning, promenader och social samvaro.

Du arbetar enligt schema vilket innebär att du jobbar dag, kväll, helg och i vissa fall natt.
Mer information om våra olika verksamheter hittar du på vår hemsida.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med inriktning omvårdnad eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med målgrupperna liksom kunskap om äldreomsorg, demens, och psykiska funktionsnedsättningar är meriterande.

Du ska vara minst 18 år, då arbetet ställer krav på kommunikation och dokumentation måste du ha grundläggande kunskaper i svenska språket samt god datavana.

För arbete i några av våra verksamheter krävs körkort .

ÖVRIGT
Intervjuer hålls löpande under hela ansökningsperioden så skicka in din ansökan redan idag!

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A728732 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ee33d08-baee-404e-ad7f-6d6ba384a624&TK=7d9dd62b-d94d-4413-b740-6f18732182b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oxelösunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Kommunhuset
61381  Oxelösund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13729&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13724&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal