Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:58

Lediga jobb i Ovanåkers kommun (2121), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 585
Täthet6,18Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 016,98Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 873,32Landareal (km²)
Sjö143,66Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Enhetschef/föreståndare

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

Framtiden är din ? och din framtid är vår framtid!

Individ- och familjeomsorgen i Ovanåkers kommun söker nu en enhetschef/föreståndare till kommunens HVB-hem för ensamkommande barn och ungdomar.

Kommunens verksamhet för ensamkommande barn och unga har i dagsläget 48 inskrivna barn och ungdomar i åldern 15 ? 20 år samt en personalstyrka med 21 tillsvidareanställda fördelat på två HVB-hem, ett stödboende för de som börjar närma sig 18 år samt ett stödboende i form av utslussningsverksamhet för de som fyllt 18 år.

Samtliga boenden har en egen biträdande föreståndare som är ett stöd för dig som enhetschef/föreståndare och som ansvarar för den dagliga verksamheten på respektive boende.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som enhetschef, föreståndare och verksamhetsansvarig för våra HVB-hem ansvarar du för att utveckla och driva kommunens verksamhet för ensamkommande barn och ungdomar. Vidare är du nyckelperson för att verksamheten ska hålla god kvalitet och utvecklas. I tjänsten ingår ansvar för både personal och ekonomi. Som enhetschef leder du verksamheten. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp det dagliga arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med Inspektionen för vård och omsorgs bedömning av dig som föreståndare för HVB-hem. Du ska därför ha en högskoleutbildning med ett innehåll som är relevant för den verksamhet som ska bedrivas.

Vi söker i första hand dig som har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning, såsom socionom, pedagog eller annan beteendevetenskaplig utbildning som kan anses likvärdig. Vidare ska din utbildning och erfarenhet sammantaget ge sådan kunskap och kompetens som behövs för att kunna leda, utveckla och följa upp den aktuella verksamheten.

? Du har erfarenhet av liknande verksamhet och är personligt lämplig för uppgiften.
? Du har ett genuint intresse för sociala frågor och olika kulturer.
? Du har förmågan att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.
? Du har intresse av att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.
? Du har förmågan att motivera, skapa engagemang och delaktighet samt kommunicera på ett tydligt sätt.

Vidare är det meriterande om du har dokumenterad kunskap inom relevant lagstiftning och ledarskap.

God datorvana erfordras.

Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister kommer att begäras.

Provanställning kan eventuellt tillämpas.

Urval kommer att ske löpande


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Ovanåkers kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser etc.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 9/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Svetsare

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Vi söker nu svetsare för kunds räkning med start omgående.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker en svetsare som främst kommer att arbeta med manuell svetsning med rörtråd. Det kan även förekomma viss robotsvetsning. Rollen ställer krav på att du kan arbeta efter ritningar. Du kommer att arbeta 2-skift.

Uppdraget är ett uthyrningsuppdrag där du blir anställd hos oss på Clockwork för att sedan arbeta ute hos kund.Din profil
Vi söker dig med svetsutbildning och känsla för kvalitet och precision i arbetet. Du har kunskaper i ritningsläsning samt kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Du behöver ha en godkänd läkarundersökning för att få arbeta hos vår kund. Vi ser gärna att du har truckkort och utbildning i säkra lyft.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2997
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2997&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Nyexaminerad ingenjör med intresse för förbättringsarbete

I samarbete med Edsby Porten AB söker vi dig som vill vara med och utveckla företagets produktionssystem samt skapa framtidens portar och dörrar. Du kommer tillsammans med företagets teknikchef samt en projektledare för systerföretaget Alu Partner att skapa ett teknikledningsteam. I teamet får ni, utifrån givna ramar, stora möjligheter att påverka arbetets innehåll.  Projektet går ut på att effektivisera och modernisera produktionen.

EDSBY PORTEN är ett företag med gamla anor och historik inom tillverkning av portar och dörrar. Baserat på att marknaden ofta beskriver våra produkter som de kvalitativt bästa, har vi bestämt oss för att göra en satsning på att växa till en betydligt större aktör, genom att utveckla både vårt kunderbjudande och vår konkurrenskraft genom effektivisering av vår utvecklings, försäljnings och tillverkningsprocess. Så är du intresserad av att vara med på en spännande resa in i är det här företaget för dig. Se www.edsbyporten.se

Projektet med Edsby Porten AB genomförs inom ramen för Högskolans Dalarnas utvecklingsprojekt KTP. KTP – Knowledge Transfer Partnerships, är ett samverkansprojekt mellan akademi och näringsliv där vi över hela landet söker de främsta nyutexaminerade akademikerna för strategiska utvecklingsarbeten på plats hos starka företag i Dalarna och Gävleborg.
Akademikern blir anställd av Högskolan Dalarna som KTP-projektledare och kan räkna med en tid fullspäckad av möjligheter för att utveckla innovativa idéer för tillväxt hos företaget. KTP-projektet ger dig som KTP-projektledare en stor chans till ett brett nätverk för framtiden och god chans till personlig utveckling. I projektet finns en handledare från Högskolan och en coach från näringslivet. Läs gärna mer om projektet på www.du.se/ktp.

Anställningen är en visstidsanställning, 100 %, med tillträde 12 juni 2017 och är begränsad t.o.m 2018-12-31. Anställningen sker vid Högskolan Dalarna men arbetet utförs på Edsby Porten AB i Edsbyn. Möjligheter till fortsatt anställning inom företaget finns.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare och arbeta med produkt- och produktionsutveckling.

Du kommer att arbeta med effektivisering av företagets produktionsflöde. Grunden för detta arbete sker enligt ROS-modellen. Du kommer även att arbeta med effektivisering och förnyelse av maskinpark. Bl.a. kommer du att ansvara för implementering av MPS-system.  Du ingår i ett teknikledningsteam och arbetet sker i samarbete med både leverantörer och kunder.

Du kommer att ansvara för att driva projektet framåt tillsammans med företaget samt stöd från Högskolan i Gävle och Dalarna. Vidare erbjuder KTP-projektet dig som KTP-projektledare en stor chans till ett brett nätverk för framtida uppdrag och god chans till personlig utveckling tillsammans med en handledare från Högskolan och en coach från näringslivet.

Kvalifikationer
För denna anställning krävs att du är nyutexaminerad inom de närmaste 2 åren (eller nära slutet av din utbildning)
Vi söker dig som har, eller närmar dig, en civil- eller högskoleingenjörexamen som Maskiningenjör gärna med inriktning mot produktion och/eller industriell ekonomi.

Vi söker dig som har , eller närmar dig, en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot

För att lyckas i rollen behöver du kunskap inom produktion, tillverkningsprocesser, produktionsekonomi. Vidare behöver du bred IT-kompetens och god kunskap om MPS och CNC. Du bör ha ett starkt intresse av att ha arbeta med utvecklingsarbete. Har du erfarenhet av projektledning och ledarskap ser vi detta som meriterande. Det krävs att du har goda språkkunskaper i svenska

Som person är du drivkraftig och har ett intresse för förbättringsarbete. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel och kommunikativ.

KTP genomförs i samverkan mellan Högskolan i Gävle och Högskolan Dalarna och medfinansieras av EU, Region Gävleborg, Region Dalarna och medverkande företag. Med sina sammantaget 1500 lärare/forskare och över 30 000 studenter utgör högskolorna en strategisk resurs för regionens utveckling. Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Övrigt
Marknadsmässig lön, individuell lönesättning tillämpas.
Högskolan Dalarna verkar för en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökningshandlingar
Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev, examensbevis samt uppgift om referens. Efter sista dag kan inga kompletteringar göras elektroniskt.

Inkom med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag: 170531
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.du.se/sv/Om-Hogskolan/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=446%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Högskolan Dalarna
Högskolan Dalarna
79188  Falun Sverige
Hemsida: http://www.du.se/
  

Platsannons

Kock

Vägkrog i Alfta som öppnade sommaren 2014.
Pizza, á la carte, husmanskost och lunchbuffé.

Arbetsuppgifter: Du kommer att bli vår lunchkock men visst helgarbete kan förekomma om/när vi får bokningar.

Utbildning/Erfarenhet: Du ska ha både utbildning och erfarenhet inom kockyrket
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ALFTA VÄGKROG

82230  ALFTA 
Hemsida: http://www.alftavagkrog-pizzeria.se/
  
Platsannons

Industrilackerare

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu kompetens inom industrilackering.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sprutlackering, målning, maskering och avmaskering. Utöver detta ingår i dina arbetsuppgifter att hantera material med åkstaplare, hjullastare och telfer/travers. Till viss del även manuell blästring.Din profil

Du är utbildad inom härdplast eller har likvärdig arbetslivserfarenhet samt meriterande med truckkort och utbildning i säkra lyft.
Utöver detta krävs att du har en godkänd läkarundersökning.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2994
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2994&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Lärare till Runemoskolan

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

Vi söker en lärare till Runemoskolan för undervisning i årskurserna 1-3.

Anställningsform och omfattning
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde
14 augusti 2017.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurserna 1-3.

Upplysningar
Rektor Jörgen Edström, tfn: 0271-572 53 eller 073-275 19 22.

Fackliga företrädare
LR, Jenny Thorsberg, 073-202 50 09
Lärarförbundet, Karin Leanders, tfn: 070-694 28 04.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Bun 17/24
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Lärare till Edsbyns sommarskola

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

I sommar erbjuder Edsbyns skolområde sommarskola för elever i årskurserna 6-9. Verksamheten pågår under veckorna 25-26 samt 31-32. Detta innebär att vi söker legitimerade lärare i ämnena sv/en/so och ma/no.

Kvalifikationer
Legitimerade lärare


Mera upplysningar om sommarskolan kontakta
Rektor, Brittmarie Byström 0271-571 90
Rektor, Magnus Elfving 0271-571 96


Välkommen med din ansökan senast den 14 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Bun 17/09
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i gästrikland. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i gästrikland!

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

Framtiden är din ? och din framtid är vår framtid!

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun söker en arbetsterapeut till ett vikariat.

Arbetet som arbetsterapeut i kommunen innebär att du arbetar med hemsjukvård och rehabilitering hos enskilda som bor i ordinära bostäder, kommunens särskilda boenden eller vistas på korttids.

Som arbetsterapeut arbetar du bl.a. med bedömning och träning i aktivitet samt handledning och instruktion till omsorgstagare. Du ansvarar även för att ge råd, undervisa, utveckla och stödja omvårdnadspersonal. Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med sjukgymnast, rehab assistenter och sjuksköterskor. Du samarbetar med bland annat enhetschefer, omvårdnadspersonal och primärvårdens läkare.

Som arbetsterapeut i Ovanåkers kommun får du möjligheten att arbeta i liten organisation med gott arbetsklimat och korta beslutsvägar, där du arbetar nära dina kollegor, chefer och samarbetspartners. Vi är en liten organisation med stora möjligheter och vi ser den lilla arbetsgruppen som någonting unikt, positivt och gynnsamt när det gäller resultat, arbetsmiljö, utveckling och trivsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har några års arbetslivserfarenhet.

Som person bör du vara stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samverka då arbetet innebär många kontakter både externt och internt. Du har ett helhetsperspektiv och är intresserad av kvalitetsfrågor.
B-körkort och datorvana erfordras.

Arbetstid varaktighet
Tillsvidare

Lön
Ange löneanspråk

Urval kommer att ske löpande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Socialförvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: Soc 8/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiadministratör som tycker om att ha många bollar i luften och vill ha ett varierande arbete. Här kommer du få möjlighet att jobba med bland annat enklare ekonomiuppgifter, administration och kundtjänst.

Uppdragsgivare: Randstad AB, För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Ort: Alfta

Omfattning: Heltid Dagtid

Arbetsbeskrivning:
En del av dina arbetsuppgifter kommer bestå av fakturahantering och in scanning av fakturor. Du kommer att ha kontakt med kunder och medarbetare så väl via telefon som mail. Då jobbet kommer att vara flexibelt så kommer de ekonomiska- och administrativa arbetsuppgifterna att variera..
Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Kvalifikationer:
För att lyckas i den här rollen tror vi att du som söker har tidigare erfarenhet av enklare ekonomi- och administrativa uppgifter. Är van att ha många bollar i luften och kan hantera stressiga situationer. Du har enkelt att prioritera och trivs i en varierande arbetsroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är nyfiken och är intresserad av att lära dig nya saker. Som person är du noggrann, håller ordning och reda. Du är driven, kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har god förmåga att kommunicera tydligt och förtroendeingivande med dina kollegor och kunder i både tal och skrift.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För frågor kring tjänsten var vänlig kontakta:
Lina Berg, Consultant Manager, lina.berg@randstad
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201050810
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201050810&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Nygatan 17
82220  GÄVLE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Edsbyn. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

Enhetschef till individ-och familjeomsorgen

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

Framtiden är din ? och din framtid är vår framtid!

Individ- och familjeomsorgen i Ovanåkers kommun förstärker nu organisationen med en enhetschef för myndighetsenheten.

Myndighetsenheten inom individ- och familjeomsorgen består av 16 socialsekreterare och ansvarar för utredning och beslutsfattande inom områdena barn och familj, försörjningsstöd, missbruk och socialpsykiatri, ensamkommande barn och ungdomar samt familjerätt. Enheten ansvarar även för samordnande av och uppföljning av beslutade insatser.

I rollen som enhetschef inom individ- och familjeomsorgen får du möjligheten att arbeta i en organisation med gott arbetsklimat och korta beslutsvägar. Du kommer att ingå i individ-och familjeomsorgens ledningsgrupp tillsammans med enhetschef för öppenvårdsenheten samt enhetschef för kommunens HVB-hem för ensamkommande samt ansvarig verksamhetschef. Verksamhetschefen för individ- och familjeomsorgen är din närmaste chef.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef leder du det operativa arbetet och ansvarar för den dagliga verksamheten inom området. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp det dagliga arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Du fungerar även som ett verksamhetsnära stöd och bollplank för socialsekreterarna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med socionomexamen, eller annan högskoleutbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig.
? Du ska god kunskap samt lång erfarenhet av myndighetsutövning inom det aktuella verksamhetsområdet.
? Du har ett genuint intresse för sociala frågor
? Du har förmågan att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv
? Du har intresse av att arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.
? Du har förmågan att motivera, skapa engagemang och delaktighet samt kommunicera på ett tydligt sätt.

Det är meriterande om du har vana av att arbeta i verksamhetssystemet Procapita.

Provanställning kan eventuellt tillämpas.

Urval kommer att ske löpande.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Ovanåkers kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser etc.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: Soc 7/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Svetsare till kommande uppdrag

Om oss
Konsultia utför den här rekryteringen på uppdrag av Alfta Component i Alfta. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Om kundföretaget
ACAB är en leverantör som tillverkar mekaniska konstruktioner och är ett av tre tillverkande bolag som ingår i Parsgruppen. De är i dagsläget 65 anställda i företaget. Tyngdpunkten ligger på avancerad svetsning manuellt och i robot samt avancerad bearbetning i moderna fleroperationsmaskiner. ACAB:s organisation är en flexibel organisation och ser det som en utmaning att snabbt kunna ställa om i produktion för att tillfredsställa kunden.
Läs gärna mera på www.pars.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat och som dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.


Din profil
Du har läst industriprogrammet med inriktning svets samt att du har några års erfarenhet av svetsning med metoden Mig/Mag.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information
Vi intervjuar löpande så tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, vid frågor är du välkommen att kontakta hakan@konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 668
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=668
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia
Nobelvägen 2
80267  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Erfaren CNC-operatör till ACAB

Om oss
Konsultia utför den här rekryteringen på uppdrag av Alfta Component i Alfta. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se

Om kundföretaget
ACAB är en leverantör som tillverkar mekaniska konstruktioner och är ett av tre tillverkande bolag som ingår i Parsgruppen. De är i dagsläget 65 anställda i företaget. Tyngdpunkten ligger på avancerad svetsning manuellt och i robot samt avancerad bearbetning i moderna fleroperationsmaskiner. ACAB:s organisation är en flexibel organisation och ser det som en utmaning att snabbt kunna ställa om i produktion för att tillfredsställa kunden.
Läs gärna mera på www.pars.se

Dina arbetsuppgifter
Till ACAB söker vi en erfaren CNC-operatör. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta svarvning, fräsning, bearbetning och till viss del programmering.

Din profil
Du har läst industriprogrammet med inriktning skärande bearbetning eller motsvarande, samt att du har några års erfarenhet av att arbeta som CNC operatör på fleroperationsmaskin.

För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information
Vi intervjuar löpande så tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, vid frågor är du välkommen att kontakta hakan@konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 669
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=669
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia
Nobelvägen 2
80267  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Vik. bildlärare till Alftaskolan 7-9

Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro.

Vi söker bildlärare till Alftaskolan 7-9.

Anställningsform, omfattning
Vikariat, 50%.

Tillträde
14 augusti 2017 - 21 december 2017 med ev. förlängning.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild.

Upplysningar
Rektor Anders Liljemark, tfn 0271-572 73, 070-321 99 62.

Facklig företrädare
Lärarförbundet, Lena Ahlström, tfn 072-246 65 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 21 maj.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Bun 17/20
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ovanaker.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovanåkers kommun
Långgatan 24
82880  EDSBYN Sverige
Hemsida: www.ovanaker.se
  
Platsannons

Robotssvetsare till vår kund

Robotssvetsare
Vi söker nu en robotssvetsare till vår kund i Alfta som är i en växande fas. Du kommer att jobba med robotsvetsar av märkena ABB och Valk Welding. Din arbetsuppgifter kommer att bestå av programmering, körning och kontroll.

Då företaget är i en expanderande fas kommer du som medarbetare ha en viktig roll när det gäller att arbeta med ständiga förbättringar. För att öka trivseln i produktionen är ordning och reda ett måste. Det är viktigt att du som jobbar känner dig stolt över ditt arbete och utför det med noggrannhet och högkvalitet.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Alfta

Omfattning: Heltid, dagtid, kan förekomma skiftgång.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi du har:

• Ett antal års erfarenhet arbete med liknande arbetsuppgifter

• Vana av att jobba med robotsvetsar

• Vana att ha ett självgående arbete där du ständigt drivs framåt

• Nyfikenhet av att lära dig och andra nya uppgifter

• Intresse utav att utföra ett noggrant arbete.

• Ordning och reda runt dig när du arbetar

• Teknikutbildning/CNC-utbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, håller ordning och reda samt har en god förmåga att prioritera och kunna slutföra pågående arbeten. Du är intresserad av tillverkningsindustrin och tycker om att lösa problem. Du är driven, kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en positiv lagspelare med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och förtroendeingivande med dina kollegor.

Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För övriga frågor kring tjänsten var vänlig kontakta:
Lina Berg, Consultant Manager, lina.berg@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 201048268
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048268&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Nygatan 17, 4 tr
82230  GÄVLE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatörer till vår kund

CNC-operatör
Vi söker nu två stycken CNC-operatörer till vår kund i Alfta som är i en växande fas. Du kommer att jobba med diverse fleroperations- och CNC maskiner. Arbetet kommer variera mellan att programmera- och ställa maskiner samt köra och övervaka maskinen. Viss ritningsläsning kommer också att ingå i arbetsuppgiften. Storleken på order kan variera, i vissa fall är de mer komplicerade, detta kräver att du som söker är en problemlösare.

För att öka trivseln i produktionen är ordning och reda ett måste. Det är viktigt att du som jobbar känner dig stolt över ditt arbete och utför det med noggrannhet och högkvalitet.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

För rätt person finns möjlighet till anställning hos kund.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Alfta

Omfattning: Heltid, dagtid, kan förekomma skiftgång.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi du har:

• Ett antal års erfarenhet arbete med liknande arbetsuppgifter

• Vana av att jobba med CNC-maskiner inom tillverkningsindustrin

• Vana att ha ett självgående arbete där du ständigt drivs framåt

• Nyfikenhet av att lära dig och andra nya uppgifter

• Intresse utav att utföra ett noggrant arbete.

• Ordning och reda runt dig när du arbetar

• Teknikutbildning/CNC-utbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, håller ordning och reda samt har en god förmåga att prioritera och kunna slutföra pågående arbeten. Du är intresserad av tillverkningsindustrin och tycker om att lösa problem. Du är driven, kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en positiv lagspelare med mycket god förmåga att kommunicera tydligt och förtroendeingivande med dina kollegor. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: För övriga frågor kring tjänsten var vänlig kontakta:
Lina Berg, Consultant Manager, lina.berg@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 201048236
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048236&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Nygatan 17, 4 tr
82230  GÄVLE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb - Personlig assistent

Jobba som personlig assistent!

Vill du bidra till att en medmänniska kan leva på det sätt som han eller hon önskar i sommar?

Då kan vi på OP Assistans erbjuda dig ett omväxlande sommarjobb hos någon av våra kunder i Gävleborg!

Tänk på att sommarjobb som personlig assistent ger goda chanser till fortsatt arbete eller extrajobb året runt.

Rekrytering pågår för fullt så tveka inte!

Lämna din intresseanmälan redan idag på: www.opassistans.se


Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://opassistans.se/jobba-hos-oss/intresseanmalan
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OP Assistans AB
Holmparken 1
80310  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.opassistans.se
  
Platsannons

Industrilackerare till produktionsindustrin sökes omgående

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer jobba på måleriets avdelning där dina arbetsuppgifter består i att sprutlackera produkten efter specifika ordrar.
Du jobbarr uteslutande med sprutmålning, vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom ytbehandling eller industrilackering


Din profil
Du har utbildning inom lackering eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du bör behärska handsprutning inom industrimiljö samt vara noggrann och effektiv. har du erfarenhet av blästring samt bättringsarbete är det meriterande

Du behäskar svenska flytande i tal och skrift samt har körkort och tillgång till bil.

Övrig information
Sista ansökningsdag 14 maj 2017, tjänsten kommer tillsättas direkt rätt kandidat hittas, sök därför tjänsten redan idag.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Industrilackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 666
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=666
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Östra Strandgatan 26 A
93333  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  

Platsannons

Djurskötare/snickare/vaktmästare - HUNDRA PROCENT BONDE

Hälsingegården är ett privat kulturarvsprojekt i gammal kulturmiljö. Gården drivs som ett småskaligt mindre jordbruk/ självhushåll (ca 5 hektar) med bevarande och avel av utrotningshotade lantraser och biologisk mångfald i marker och gårdsmiljö.

Arbetsbeskrivning
Djurskötsel, jordbruk, vaktmästeri, snickeri.
Noga renhållning i alla djurstallar, utfodring, stängsling, reparation, höskörd, flytt av djur på bete, underhåll och byggnadsvård, lite maskinskötsel, trädgårdsodling, byggnadsvård mm.

Data-arbete, teknik och marknadsföring; skötsel och byggnation av hemsidor, gårdsblogg, fotografering, FB, Instagram.
Planering inför markskötsel, ekonomi, registrering av djur i genbank och i elitlamm.

Vaktmästeri, underhåll av byggnader och maskiner.
Planering och uppbyggnad av en framtida ekonomisk struktur
utifrån kulturarvsidé och gårdens egna tillgångar.

Tidsperiod
Omgående med önskvärt 1-3 månaders provpraktik + tim eller resersättning. Därefter lämplig form av anställning, ev. med stöd av Arbetsförmedlingen, om sådant kan ges.

Beskrivning
Småskaligt jordbruk med liten besättning och avel av utrotningshotade nordiska lantraser i nordisk genbank i samarbete med olika lantrasföreningar. Fjällnära kor (5 st), Helsingefår (17 st + lamm), Hedemorahöns (12 st), Gotlandskaniner (2 st).

Kvalifikationer
Som huvudpersonen i den danska serien "100 % bonde" /SVT.

Du är ansvarstagande, positiv, intresserad och driftig. Du ska vara pålitlig och kunna arbeta självständigt.? Du bör vara praktiskt och estetiskt lagd och kunna lösa diverse problem på egen hand. Du ska vara djurvän och ha god kunskap om djur och mark-skötsel. Du ska ha erfarenhet av fårskötsel och lamning, samt väl kunna hantera kor.

Har du erfarenhet av småskalig mölkning och ost- samt smörtillverkning är det ett plus.

Du bör vara miljömedveten och kunna ekologisk odling och gärna även naturvård. Du bör kunna hantera maskiner. Du bör ha en positiv inställning till bondelivet och vara stark och frisk.

Du bör ha en innovativ inställning och vara beredd att ta fullt ansvar för en liten gård. Även trädgårdsodling, skötsel och byggnation av växthus.

Du bör ha hyfsad datavana, kunna hantera EU-stödansökningar,samt gärna bygga och sköta hemsidor mm. Det du inte kan lösa själv måste du kunna lösa via ditt kontaktnät.

Därtill bör du vara ekonomiskt lagd och kunna utveckla en gård med små resurser till förmån för kulturverksamheten.

Eventuellt finns möjlghet att utveckla verksamheten inom finsnickeri/byggnadsvård.

Ansökan
CV och personligt brev gärna med bild.
Insändes via mejl till nina@ninae.se

Övrigt
Eget boende i fastigheten kan erbjudas mot reducerad hyra och/eller i utbyte mot arbete på gården. Ca 2 r o k. Stallbox finns att hyra på garden, samt tillgång till enklare snickeri.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Djurskötare, får
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid, tills vidare. Ev. samarbete med snickare/egen företagare för produktion av trädgårdsprodukter i trä.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nina@ninae.se
Övrigt: Ansökan och ev frågor insändes till ; nina@ninae.se
Arbetsplats: 
Adress: Hälsingegården med Lammkatedral AB
Långhed 918
82292  ALFTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Edsbyn

PERSONLIGA ASSISTENTER TILL EDSBYN REF: 34

Jag är en glad & utåtriktad pojke på 6 år som bor med min familj i Edsbyn.

Jag behöver personlig assistans alla tider på dygnet, varje dag året runt.
Jag behöver nu vikarier som kan arbeta med mig vid sjukdom, ledigheter och som gärna kan tänka sig att stanna över sommaren 2017.
Min funktionsnedsättning innebär att jag behöver hjälp med track (trakeostomi) och PEG (Perkutan Endoskopisk Gastronomi).
Det är bra om du som söker har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med barn, track och PEG, men det är personkemin som betyder mest.
Din arbetsplats är där jag befinner mig oavsett om det är i hemmet, på utflykter eller på sjukhus.

Du är en mogen och lugn person med god grundkondition.
Du har gott omdöme, är ansvarsfull och har förmåga att sätta mina behov i centrum.
Det är viktigt att jag får vara en självklar del av min familj, även när du arbetar med mig.
Du har bil och körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Kollektivavtal med Vårdföretagarna / Kommunal finns.

Frågor om tjänsterna besvaras av Lillemor Bae, verksamhetchef lillemor.bae@opassistans.se eller på telefon 026-14 38 38.

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.opassistans.se/jobba-hos-oss/jobbannonser
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OP Assistans AB
Holmparken 1
80310  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.opassistans.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Alfta

LYSTRA Personlig Assistans tror på och arbetar i enlighet med LSS-reformen som den var tänkt från början. Hos LYSTRA Personlig Assistans får du som medarbetare tillgång till gedigen kompetensutveckling, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg.

Arbetsuppgifter:
Vi söker personliga assistenter till en kund i Alfta för tim- och sommarvikariat.

Personliga egenskaper:
Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser Du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.
Vi ser gärna att Du som sökande är flexibel och intresserad av arbetstillfällen då du som vikarie vid vissa tillfällen kan komma att kontaktas med rätt kort varsel.

Det kommer att finnas arbetstillfällen som aviseras med en längre framförhållning samt möjlighet till förlängning.

Övriga egenskaper som eftertraktas:
- Empatisk
- Socialt kompetent
- Ordningsam

Erfarenhet:
Önskemål är att Du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
Har du erfarenhet av arbete som kräver förflyttningstekniker så ses detta som meriterande.

Krav:
- B-körkort
- Behärska svenska språket i tal och skrift.

Urval för kundträff och anställningsintervju sker löpande – tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens utgångsdatum.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/29299-personlig-assistent-i-alfta?promotion=7075-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal