Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:57

Lediga jobb i Orusts kommun (1421), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 074
Täthet39,00Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area883,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land386,49Landareal (km²)
Sjö4,54Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav491,96Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Förskollärare, Sesterviksvägens förskola

Vi söker nu en förskollärare till avdelningen Skatten som är en 1-3 års avdelning på Sesterviksvägens förskola.
Vi hoppas att du är en pedagog som vill vara med i ett spännande utvecklingsarbete och delar vår uppfattning om att lärande bygger på samspelet mellan barnen miljön och pedagogers nyfikenhet!


Som förskollärare i Orust kommun erbjuds du
* gratis pedagogisk lunch
* fyra fortbildningsdagar/år och kontinuerlig kompetensutveckling
* planeringstid både enskilt och för arbetslaget
* handledning av specialpedagog i arbetslaget
* arbetskläder

För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Svanesund har två förskolor, Sesterviksvägens förskola, fyra avdelningar och Ängås förskola, 5 avdelningar.
Förskolorna har yngre- och äldrebarnsavdelningar och en åldersblandad avdelning.
Svanesunds förskolor är i en förändringsprocess där fokus ligger på ett förhållningssätt enligt Reggio Emilias filosofi. Vi tror att vårt gemensamma förhållningssätt leder till nyfikenhet, fantasi, lustfyllt lärande och kollegial utveckling.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdag: 2017-08-14 Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:935 Vi undanber oss alla erbjudanden om förmedlings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Orust kommun
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

El- och fordonskunnig sökes till B Karlssons Bilverkstad

Om oss
Autorekrytering AB är Sveriges enda helt nischade rekryteringsföretag för dig som är verksam i motorbranschen. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och personallösningar inom motorbranschen.Om företaget
B Karlssons bilverkstad AB är ett dotterbolag till BK invest AB som säljer, köper och hyr ut bussar, lastbilar och andra transportfordon. BK Invest AB är distributör för flera bussmärken, ett av dem är Optare. Vi jobbar med flertalet tillverkare som bygger elektriska bussar, vilka vi tror kommer öka i framtiden. Den person vi söker kommer att få eget ansvar för ett av våra märken vilket också kommer innebära ansiktet utåt mot kund.

B Karlssons Bilverkstad är en allbilsverkstad som erbjuder följande:

• Service & reparationer – Lastbil, buss, elbuss, personbil & släp
• Släcker besiktnings 2:or på egna reparationer
• Reparationer av AC anläggningar
• Färdskrivarbesiktningar
• Alkolås
• Komplett däckverkstad
• Däckhotell
• Hjulinställningar

Dina arbetsuppgifter
Som el- och fordonskunnig hos B Karlssons Bilverkstad kommer du att arbeta brett med framförallt bussar men även övriga tunga fordon. I dina arbetsuppgifter ingår allt från att genomföra olika typer av service till reparations- och elarbeten som diagnos och felsökning. Du får internutbildning på de bussfabrikat som du kommer att arbeta med.Din profil
Vi söker dig som har kunskap inom fordonsteknik och el. Vi ser gärna att du har hunnit skaffa dig ett antal års erfarenhet från fordonsbranschen. För att lyckas väl hos oss har du tidigare arbetat med fordonsdiagnostik, komponentbyten och fordonsel. Erfarenhet av heta arbeten, svets, färdskrivare, besiktning och AC ses som meriterande.
Tjänsten förutsätter att du är flytande i det svenska språket samt behärskar engelska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C och D är meriterande.

Som person är du noggrann, driven och engagerad i ditt arbete. Du är en prestigelös person som gärna hoppar in och hjälper dina kollegor när och där det behövs.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 2360
Webbplats: http://cv-autorekrytering-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=2360
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Autorekrytering AB
Skårs Led 3
41263  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Orust

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Orust.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Allingsås
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

1:e socialsekreterare till Barn- och familjeenheten

Som 1:e socialsekreterare inom Barn- och familjeenheten har du ansvar för arbetsledning av enhetens 12 myndighetsutövare, fördelat på sex socialsekreterare barn och unga, tre socialsekreterare med inriktning ensamkommande samt tre familjehemssekreterare.

Enhetens utförare kommer arbetsledas av en samordnare. Som 1:e socialsekreterare kommer du ha ett nära samarbete med samordnaren för utförarna, med våra brukare och deras förändringsprocesser i fokus.

I arbetet som 1:e socialsekreterare ingår:
Arbetsledning - att fördela ärenden, hålla i metodhandledningsmöten, ha regelbundna ärendegenomgångar, introduktion av nyanställda mm
Utvecklingsarbete - delta i utvecklingsarbetet (tillsammans med enhetschef) och implementera nya rutiner på enheten.
Klientarbete - vid behov vara medhandläggare.
Samverkan - delta i samverkansmöten på ledningsnivå, enligt överenskommen uppdelning mellan enhetschef och 1:e socialsekreterare.

Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha flerårig erfarenhet av myndighetsutövning på socialkontor, med fördel inom Barn- och familjeenhetens område avseende både myndighetsutövning och behandling. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbetsledning. Det är viktigt att du har god juridisk kompetens, god förmåga till samverkan och ett engagemang för arbetet med Barn- och familjeenhetens målgrupp. Då du kommer att fungera som närmaste arbetsledare för personal, är det också viktigt att du är duktig på att ge konstruktiv feedback. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet.

Barn- och familjeenheten är uppdelad i tre arbetsgrupper - myndighetsutövning inklusive familjehem, Ungdomsbehandlarna och Familjebehandlarna. Därutöver har enheten en kurator vid Ungdomsmottagningen samt en pedagog vid Öppna förskolan som tillsammans med Ungdomsbehandlarna och Familjebehandlarna ingår i enhetens Behandlingsteam.

Barn- och familjeenheten brukar beskrivas som en välkomnande arbetsplats av den som börjar som ny. Vidare är det interna samarbetet, både inom enheten och med andra enheter inom Orust kommun något som brukar lyftas fram som mycket positivt. Orust kommun har i flera år satsat på grundutbildning gällande våld i nära relationer.

Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling samt regelbunden extern processhandledning i grupp. I överenskommelse med närmsta chef kan del av arbetstiden förläggas till hemmet.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Vänligen ange referens KS/2017:910
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn- och familjeenheten

Vi söker en vikarierande socialsekreterare till Barn- och familjeenheten till och med sista februari 2018. Som socialsekreterare är din huvudsakliga arbetsuppgift att handlägga ärenden enligt SoL och LVU avseende barn och unga, 0-20 år, deras familjer och nätverk. I tjänsten ingår att utreda och bedöma barn och deras familjers resurser och biståndsbehov. Du utreder, beslutar om och följer upp olika insatser med det enskilda barnets bästa i fokus. Vi utreder enligt BBiC och har Procapita som dokumentationsstöd.

Inom vår enhet är det möjligt att förlägga del av arbetstid i hemmet om så önskas.


Vi söker dig som är socionom eller har annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och har ett stort engagemang för sociala frågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning.

Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person, att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. För dig är det en självklarhet med engagemang för barn som far illa. Du ska ha en god förmåga till reflektion och analys, uttrycka dig väl i både tal och skift samt ha förmåga att organisera ditt arbete.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet.

Barn- och familjeenheten är en expanderande enhet och vi söker nu dig som vill arbeta i vår spännande verksamhet. Vi håller en hög kvalitet i vårt arbete och har ett brett utbud av behandlingsinsatser, bland annat i form av familjebehandlare och ungdomsbehandlare i vår verksamhet. Barn- och familjeenheten är väl organiserad och det finns mycket kompetens att tillgå internt. Hos oss får du en god introduktion och goda möjligheter till fortbildning inom arbetsområdet, metodhandledning och processhandledning. Arbetsplatsen präglas av ett gott och öppet klimat.

Familjeenheten är en av enheterna inom Individ- och familjeomsorgen. Övriga enheter är Vuxenenheten, enheten Boende för ensamkommande och Arbetsmarknadsenheten.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse, t o m 2018-02-28. Vi undanber oss vänligen med bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Vänligen ange referens KS/2017:913
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Stödassistent 75 % Vikariat, Herrgården Gruppbostad, Henån

Målet är att hyresgästerna ska kunna leva som alla andra trots sina funktionsnedsättningar. Dina arbetsuppgifter som stödassistent innebär att ge hyresgästerna ett individuellt anpassat stöd i en trygg miljö. Stöd till hyresgästen i dennes vardag samt att uppmuntra, stödja och delta i fritidsaktiviteter.

Schemalagd arbetstid dag, kväll och helger. I arbetet ingår sjukvårdande uppgifter på delegation från sjuksköterska.• Vård-och omsorgsprogrammet eller barn-och fritidsprogrammet

Arbetet kräver personliga egenskaper såsom att arbeta självständigt, ha förmåga att ta eget ansvar, ha empatiskt och pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och stresstålighet. Det är viktigt att du kan vara helt fokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen


Herrgårdens gruppbostad, bostad med särskild service för vuxna, enligt lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat t o m: 180630 ev. längre då vår kollega är studieledig. Tillträdesdag: Snarast. Du bör ha körkort. 60%-80%Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: KS/2017:921
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange Ref Nr 2017:921 Övriga upplysningar: Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Lärare Bild/Svenska eller Engelska, Henåns skola 7-9

Vi söker nu dig som är utbildad lärare i något av ämnena Bild/Svenska eller engelska. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Henåns skola som har ca 550 elever och ca 100 personal.

Vi söker dig som är utbildad lärare. Vi vuxna på skolan jobbar för att alla elever ska bli sedda. Att agera tidigt och tydligt är vårt sätt att visa på hur vi tycker att man ska vara mot varandra. Vi har höga krav och positiva förväntningar på våra elever.
På skolan finns en internationell grupp för nyanlända elever. Vi jobbar för att ta vara på människors olika bakgrund, vilket ger en kulturell mångfald.För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.
Henåns skola är en F-9 skola i centrala Henån. Skolan ligger naturskönt med skog in på knuten och hav på promenadavstånd.
Henåns skola är en nybyggd och modern skola. Alla skolans klassrum är utrustad med SmartBoards.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-14.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:899. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Förvaltningsområde Lärande
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Rektor, Henåns skola

På Henåns skola arbetar två rektorer. Tillsammans arbetar de med gemensamma strukturer som berör hela huset. Ditt ansvar kommer att vara specifikt riktat mot skolans yngre år. Även andra ansvarsområden kan komma att ingå.
Vi söker dig som vill arbeta för ett helhetsperspektiv och en röd tråd från förskoleklass till åk 9. Du är direkt underställd Förvaltningsområdeschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Tillsammans med övriga rektorer i hela kommunen skall du också ingå i arbetet med att utveckla arbetet kring barns lärande med tydligt fokus mot hög måluppfyllelse.

Vi söker dig som:
* har en pedagogisk högskoleutbildning
* är väl insatt i skolans styrdokument
* har engagemang, kunskap och erfarenhet att leda och utveckla verksamheten
* verkar för att det systematiska kvalitetsarbetet omsätts i praktiken
* är lyhörd och flexibel samt är bra på att skapa ett gott arbetsklimat
* är en tydlig och synlig ledare
* har förmåga att skapa en god lärandemiljö för elever och personal
* har erfarenhet av god insikt i vikten av IKT pedagogisk utveckling
* det är önskvärt att du har gått rektorsutbildningen
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Henåns skola är en nybyggd och modern F-9 skola i centrala Henån. Skolan ligger naturskönt med skog in på knuten och hav på promenadavstånd. Alla skolans klassrum är utrustad med SmartBoards. Läsåret 2016/17 har vi ca 550 elever på skolan.
På skolan finns också grundsärskola och en förberedelseklass för nyanlända elever.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten tillsätts under förutsättning att formella beslut fattas. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:900. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Orust kommun
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Sommarvikarier Undersköterskor, Vårdbiträden och Stödassistenter

Du som arbetar som sommarvikarie kommer att erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbeta. Arbetet består i att ersätta personal vid semesterfrånvaro i olika arbetsgrupper inom Vård och Omsorg och Stöd och Omsorg.

Vi söker Undersköterskor, Vårdbiträden och Stödassistenter som vill komma och arbeta på vår vackra ö på särskilda boenden/äldreboenden, i hemtjänsten och på dagverksamhet samt som stödpersonal till gruppbostäder och daglig verksamhet samt personlig assistans.
Som semestervikarie arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp för frånvaro av ordinarie personal. Som semestervikarie får du ett schema för hur du ska jobba under några veckor på sommaren och innan dess har du möjlighet att arbeta som timvikarie där du önskar arbetspass i vårt schema- och betalningssystem.

I ditt arbete ska du stödja och hjälpa funktionshindrade människor i sin vardag enligt Socialtjänstlagens intentioner samt enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Detta innebär att du som arbetstagare skall bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att erbjudas ett stimulerande, utvecklande och mycket varierande arbete.

Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Men även du som har ett stort intresse av att arbeta med människor har möjlighet att söka. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med vissa funktionshinder är meriterande men inget krav.
För arbetet krävs att du har fyllt 18 år (undantag kan ske för somatiskt äldreboende då du kan vara 17 år om du läser omvårdnadsprogrammet och/eller har erfarenhet av ex. relevant praktik) och att du har samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att kunna arbeta självständigt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har social kompetens, tar egna initiativ och är ödmjuk.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

B-körkort är ett krav för att arbeta inom hemtjänsten.


Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidOm du har önskemål om arbetsplats ange något av nedanstående i din ansökan: Äldreboende Hemtjänst Hemtjänst natt Dagverksmahet Gruppboende för personer med funktionshinder Daglig verksamhet för personer med funktionshinder Personlig assistans 80% eller merIndividuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: I ansökan ange ref nr 2017:51
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Arbetstid/varaktighet: Dag-, kväll-,helg-, natt- och jourtjänstgöring i varierande sysselsättningsgrad mellan juni-augusti 2017. Tillträdesdag: juni-augusti 2017 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  

Platsannons

Elektriker/Motorinstallatör till Najad

Tjänsten innebär nyproduktion av segelbåtar och du kommer arbeta med installation av elektronik, motorer och andra tekniska system i våra båtar.
De elektriska systemen så som navigationsutrustning och Empirbussystem. I tjänsten ingår även en del planering av arbetet samt driftsättning och testing av system.

Du kommer ingå i ett team på ca 10 kompetenta och yrkeskunniga medarbetare och rapportera till arbetsledare och produktionschef.Är du noggrann och tycker om att arbeta praktiskt? Vill du vara med och bygga högklassiga båtar med säkerhet, komfort och kvalitet som ledord? Sök då tjänsten som elektriker/motorinstallatör på Najad redan idag eller tipsa en vän!

Najad har nu fulla orderböcker 2017 och 2018 och vi lanserar två nya modeller. Vi söker duktiga elektriker/motorinstallatörer till produktionen i Henån.

Vi söker dig som har en bakgrund som elektriker och motorinstallatör eller marinmekaniker, gärna från båtbranschen. Som person ser vi att du har ett högt kvalitetstänk och är noggrann i ditt arbetssätt. Du är duktig på att prioritera, och har förmåga att arbeta både individuellt och i team. Du är dessutom flexibel och prestigelös och känner stolthet inför ditt utförda arbete.

Vi tror att du som söker uppfyller följande krav:
- Är praktiskt och tekniskt lagd
- Är noggrann med högt kvalitetstänk
- Har lätt att läsa och följa instruktioner
- Hög initiativförmåga
- Vana att arbeta i grupp
- Intresse för båtar


Najad har sedan starten 1971 uppfyllt sina kunders drömmar genom att erbjuda segelbåtar som kombinerar utmärkta sjöegenskaper med en känsla för hantverk, design och tradition. Vår närhet till havet har skapat högklassiga båtar med säkerhet, komfort och kvalitet som ledord.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Marinmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkicka in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningarna löpande.Träckfacksindustriernas kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: goran.segerlind@najad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Najad AB
Varvsvägen 1
47331  Henån Sverige
Hemsida: http://www.najad.se
  
Platsannons

Timvikarier till Vård och omsorg och Stöd och omsorg

Vi söker nu Undersköterskor/Vårdbiträden som vill komma och arbeta på vår vackra ö som timvikarier. Behovet finns på särskilda boenden/äldreboenden som finns i Svanesund, Henån och Ellös, till hemtjänsten som utgår från Henån, Ellös, Hälleviksstrand, Varekil och Svanesund, till dagverksamheten som finns i Henån och Ellös samt stödpersonal till gruppbostäder och daglig verksamhet som finns i Svanesund, Varekil och Henån. Som timanställd arbetar du på en eller flera enheter där du främst täcker upp för korttidsfrånvaron av ordinarie personal. Som timvikarie i Orust Kommun önskar du arbetspass i bemanningssystemet BeSched.

Arbetet består i att ge omsorg och att stödja människor med olika funktionshinder och särskilda behov i att hantera sin vardag.Vi ser helst att du har gått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med äldre eller personer med vissa funktionshinder är meriterande men inget krav. För arbetet krävs att du har fyllt 18 år och att du har samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
B-körkort krävs för arbete i hemtjänsten.Timlön. Som timvikarie bokas du på arbetspass utifrån dina önskningar. Det förekommer dag-, kväll-, helg och nattarbete.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Referensnummer KS2017:124
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS2017:124 i din ansökan. Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Vakansförmedlingen Södra Strandvägen 19C
47334  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Rullstolsburen man intresserad av natur och fiske söker nya medarbetare

För att vara den perfekta stödpersonen i livet för vår klient i hans vardag, är det av stor vikt att du som söker tjänsten har liknande intressen och kan visa ett genuint engagemang.
Du kommer vara en del av ett större team som kännetecknas av glädje och gemenskap, på en rolig och uppskattad arbetsplats.

Handledning fås fortlöpande i detta uppdrag och vi hoppas att du som söker känner ett kall för att jobba med och för andra människor.

Just nu söker vi två personliga assistenter till levnadsglad och positiv rullstolsburen man 60+ på Orust.

Även om kroppen är funktionsbegränsad så brinner intresset för livet med bland annat fiske, djur och natur starkt vilket innebär att du som söker bör ha följande profil ;

• Skall ha B-körkort
• Bör ha möjlighet att resa inom och utom Sverige någon vecka emellanåt
• Gärna gillar hundar och inte är allergisk
• Gärna gillar gårdslivet och delar klientens intresse för fiske, djur och natur
• Din ålder och om du är man eller kvinna spelar ingen roll för klienten

Tjänsterna är schemalagda dagtid, kvällstid, natt, vardagar och helg. Du kan behöva gå in som vikarie ibland varför flexibilitet är viktigt.

Mestadels heltidstjänster sökes men även mindre tjänster och vikarietillsättningar välkomnas.


Luna Care AB är ett företag som arbetar för och med människor som behöver personlig assistans. Vårt fokus är att klientens tillvaro ska vara optimal. Vi lägger stor vikt vid att väl anpassad personal ska arbeta hos våra klienter samt att klienter har aktiviteter efter personliga behov och önskemål. Vi arbetar nära våra klienter och anställda.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lunacare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUNA CARE AB
Box 6214
40060  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dansktalande teknisk innesäljare till Olssons i Ellös

Pratar du flytande danska? Taler du flydende dansk? Vill du arbeta som innesäljare i ett expansivt företag som har stort fokus på god hälsa och trivsel? Har du erfarenhet från fordonsbranschen? Vill du jobba på härliga Orust? Sök då detta lediga jobb idag!

Om företaget
Olssons i Ellös är det ledande fristående företaget i Sverige inom området reservdelar för traktorer och entreprenadmaskiner. Läs gärna mer om företaget på www.oie.se eller se mer på www.youtube.com/watch?v=uhkxEAP2s68

http://

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att ta emot order via telefon, e-post och webben. Du är även support för vår dansktalande utesäljare och får emellanåt även ta emot kunder i vår butik. Det är en rolig och stimulerande roll med stor variation i arbetsuppgifterna.

Vem är du?
För att trivas hos oss är du en driven och glad teamplayer med hög servicekänsla. Det är också viktigt att du är strukturerad och målinriktad i ditt arbete.

Kvalifikationer:
- Goda språkkunskaper i danska, svenska och engelska i tal och skrift
- God datorvana
- Gärna någon form av teknisk kompetens eller stort intresse för teknik.
- Lägst gymnasienivå eller arbetslivserfarenhet inom området.
- Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning
- Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av fordonsbranschen, yrkesmässigt eller privat.

Vad kan Olssons i Ellös erbjuda?
Företaget ligger i Ellös på Orust. Vi erbjuder goda förmåner och en provanställning på sex månader som ska leda till en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid och tillträde önskas så snart som möjligt.


Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Olssons i Ellös med Manpower AB. Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten, söker du genom att registrera dig på www.manpower.se. Bifoga ditt CV och personliga brev som ett dokument då det inte går att bifoga två separata dokument.

Vid tekniska problem med din ansökan eller vår hemsida, kontakta vår support på 0771-252600. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 12 maj 2017. För mer information kontakta rekryterare Sabina Svensson på eller telefon 031-631552

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 18078
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=U1NFLjk5OTExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olssons i Ellös AB
47431
47431  1421 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 7-årig kille

Vi söker nu en personlig assistent till en lekfull pojke på 7 år. Pojken har en funktionsnedsättning, som innebär att han behöver hjälp med allt som hör vardagen till. Allt ifrån hygien och matsituationer till aktiviteter. Han är en glad och positiv kille som tycker om sång och musik, lek och promenader. Han saknar verbalt tal och kommunicerar främst via ljud och kroppsspråk.

Pojken bor i Ellös tillsammans med sin familj och stor del av arbetstiden är förlagd till det privata hemmet. Familjen har djur och det är därför viktigt att du som assistent inte är allergisk mot pälsdjur.


Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med pojken. Du bör vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60% enligt fast schema. Bra kollektivavtalsenlig lön. 60%-80%Fast timlön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 1006-05
Webbplats:
Epostadress: ansokan@frokenfridas.se
Övrigt: Löpande intervjuer, vänta inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: FRÖKEN FRIDAS ASSISTANS AB
Gullbergs Strandgata 36 A
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.frokenfridas.se
  

Platsannons

VI SÖKER PIZZABAGARE TILL VÄSTKUSTEN

Verksamhetsbeskrivning:
Vi är en restaurang belägen i det vackra kustsamhället Ellös.
Avnjut middagen på vår stora uteservering med havet & badstranden alldeles intill, eller varför inte bara avnjuta en stor kall och den underbara bohuslänska miljön en ljummen sommarkväll.
Upplev havets läckerheter och vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker och upplevelser. Allt är gjord på färska råvaror som tillreds i vårt kök.
NABBEN'S KROG är den perfekta destinationen för din nästa utekväll, vare sig det är en intim middag för två, eller en stor grupp.
Vi serverar A la Carté sju dagar i veckan.
Clubkvällar, diverse sportevents på projektorn m.m Vi kör även happenings året runt, såsom Afterbeach partyn, Pubkvällar med trubadurer.

Arbetsuppgifter:
Att baka pizzor, förbereda pizzadeg och andra ingredienser.

Utbildning/Erfarenhet:
Några års erfarenhet från tidigare arbete med att baka pizzor.
Du bör vara stresstålig och med god samarbetsförmåga.
Bra svenska.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTjänst som till början är deltid och under sommaren blir heltid. Anställning från maj fram till augusti/september. Foraförsäkring tecknas för de anställda. Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: naji_mrad@live.se
Övrigt: Skicka din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Nabbens Krog

47431  ELLÖS 
Hemsida:
  

Platsannons

KOCK MED INRIKTNING MOT FISK OCH SKALDJUR SÖKES TILL VÄSTKUSTEN

Verksamhetsbeskrivning:
Vi är en restaurang belägen i det vackra kustsamhället Ellös.
Avnjut middagen på vår stora uteservering med havet & badstranden alldeles intill, eller varför inte bara avnjuta en stor kall och den underbara bohuslänska miljön en ljummen sommarkväll.
Upplev havets läckerheter och vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker och upplevelser. Allt är gjord på färska råvaror som tillreds i vårt kök.
NABBEN'S KROG är den perfekta destinationen för din nästa utekväll, vare sig det är en intim middag för två, eller en stor grupp.
Vi serverar A la Carté sju dagar i veckan.
Clubkvällar, diverse sportevents på projektorn m.m Vi kör även happenings året runt, såsom Afterbeach partyn, Pubkvällar med trubadurer.

Arbetsuppgifter:
Tillagning av all mat på restaurangen - À la carte. Din specialitet bör vara fisk och skaldjur. Arbetet innebär även planering och förberedelser av maten.

Utbildning/Erfarenhet:
Kockutbildning samt några års erfarenhet krävs.
Du bör vara stresstålig och med god samarbetsförmåga.
Bra svenska och/eller engelska.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTvå platser som tillsätts enligt överenskommelse från maj fram till augusti/september. Foraförsäkring tecknas för de anställda. Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: naji_mrad@live.se
Övrigt: Skicka din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Nabbens Krog

47431  ELLÖS 
Hemsida:
  

Platsannons

VILL DU JOBBA MED SERVERING PÅ VÄSTKUSTEN

Verksamhetsbeskrivning:
Vi är en restaurang belägen i det vackra kustsamhället Ellös.
Avnjut middagen på vår stora uteservering med havet & badstranden alldeles intill, eller varför inte bara avnjuta en stor kall och den underbara bohuslänska miljön en ljummen sommarkväll.
Upplev havets läckerheter och vår varma charmiga atmosfär. Vi har en meny som erbjuder unika smaker och upplevelser. Allt är gjord på färska råvaror som tillreds i vårt kök.
NABBEN'S KROG är den perfekta destinationen för din nästa utekväll, vare sig det är en intim middag för två, eller en stor grupp.
Vi serverar A la Carté sju dagar i veckan.
Clubkvällar, diverse sportevents på projektorn m.m Vi kör även happenings året runt, såsom Afterbeach partyn, Pubkvällar med trubadurer.

Arbetsuppgifter:
Att servera gäster mat och dryck och med ansvar för ett visst antal bord, Ta emot beställningar, beställa mat i köket samt dryck i baren.
Kunna ge gästerna bra råd när de väljer mat, kunna tala om vad rätterna har för ingredienser och hur de är tillagade. Bra att ha kunskap om specialkost av olika slag. Kunna ge förslag vilken dryck som passar till maten.
Göra i ordning notan och ta betalt. Ansvara för att kassan stämmerin. För- och efterarbete, duka borden och iordningställa lokalen.

Utbildning/Erfarenhet:
Några års erfarenhet från tidigare arbete med servering.
Du ska vara serviceinriktad med simultankapacitet. Du bör vara stresstålig och med god samarbetsförmåga.
Om du har barkunskap är det meriterande.
God svenska och engelska, andra språk är meritrande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid3-4 tjänster som till början är deltid och under sommaren blir heltid. Anställning från april/maj fram till augusti/september. Foraförsäkring tecknas för de anställda. Arbetet innebär kvälls- och helgtjänstgöring.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: naji_mrad@live.se
Övrigt: Ansökan skickas via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Nabbens Krog

47431  ELLÖS 
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2000%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Lastbilschaufför

Scanfjord är sedan många år Sveriges ledande producent av odlade blåmusslor.
Odling av blåmusslor och försäljning av flera typer av musslor är företagets kärnverksamhet.
Försäljningskontoret ligger i Göteborg och produktionen sker i Mollösund.
I verksamheten ingår även utveckling och försäljning av odlingssystem till andra odlare i Sverige och i övriga Norden.


Just nu söker vi en lastbilschaufför omgående för körningar till Göteborg och Norge. Arbetet innebär skiftarbete. YKB är ett krav.

Ring och tala med oss för mer information.
Anna Hällsjö
076-148 90 30.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad anställning med ev. förlängning under hösten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna@scanfjord.se
Övrigt: Ring för mer information innan du skickar ditt CV. Anna Hällsjö 076-148 90 30
Arbetsplats: 
Adress: Scanfjord Mollösund AB
Gamla vägen 17
47470  MOLLÖSUND 
Hemsida: http://www.scanfjord.se/
  
Platsannons

Arbetsledare till Arbetsmarknadens Naturvårdslag

Planera, organisera, fördela och leda det dagliga arbetet samt ge deltagarna ett individuellt stöd så att de kan ta nästa steg i form av studier eller arbete. Arbetsmiljöansvar ingår i uppdraget som arbetsledare.

Arbetslagets arbetsuppgifter:

• Röjningsarbete i kommunens skog, kring kulturstigar och pilgrimsled.
• Gräsklippning och röjningsarbete vid kommunens hamnar, kring pumpstationer,
reningsverk och värmeverk.
• Behjälpliga med flytt och transporter i kommunen.
• Strandstädning under sommarhalvåret.


Du ska ha kompetens och erfarenhet av personer med olika bakgrund, etnicitet och kön. Pedagogisk och kreativ förmåga krävs för att möta deltagarna på rätt nivå. Du ska vara initiativrik, strukturerad, självständig och ha lätt för att samarbeta med andra. Pedagogisk utbildning, Fartygsbefäl klass VIII och motorsågsutbildning är önskvärt. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med människor och ha arbetat med ledarskap.


Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är ett av Sveriges 100 certifierade Karriärföretag 2017. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Arbetsmarknadsenheten arbetar med olika insatser för personer som inte kommit in eller förlorat kontakten med arbetslivet.
Naturvårdslaget är ett av fyra arbetslag på Arbetsmarknadsenheten.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Arbetsledare, skogsbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdag: 2017-09-01 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Vänligen ange referens KS/2017:810
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Personlig assistent till glad 7-åring i Skärhamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund i Skärhamn.

Om tjänsten:

Vi söker personliga assistenter till en 7-årig tjej som bor med sin familj på Tjörn, i Skärhamn.

Vår kund har ett stort dagligt hjälpbehov och du kommer att vara en viktig del av att få vardagen att fungera för henne. Flickan har en CP-skada, grav synskada samt epilepsi. Detta innebär att du kommer att vara ett stöd i allt från förflyttningar, tillsyn, matning samt att skapa en meningsfull fritid genom olika aktiviteter.

Vår kund går på skolan/fritids på dagarna och har assistans framförallt på eftermiddagar/kvällar och under helgen. Jobbet är utmärkt att kombinera med studier, annat deltidsarbete eller föräldraledighet.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är en självständig, ansvarsfull och framåt person. Du gillar att ta egna initiativ och har energi att genomföra passande aktiviteter med kunden. Såklart ska du gilla barn och barnens aktiviteter såsom skoj och bus. Du bör också ha fysik att kunna utföra sjukgymnastik med kunden och klara en del lyft. Vara plikttrogen och flexibel och kunna följa instruktioner.

Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men inget krav, det viktigaste är att du är rätt person för vår kund och hennes familj.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, du arbetar cirka 60 timmar i månaden. Varierande dag, eftermiddag, kväll och helg.

Schemat ser ut enligt följande:

Ojämna veckor:
- Måndag 16:30-20:30
- Torsdag 16:30-20:30

Jämna veckor:
- Lördag 7:30-20:30
- Söndag 7:30-20:30

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 2017-08-01 med bredvidgång så snart som möjligt. Det finns möjlighet till extrapass fram till tjänstens startdatum. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9911%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Receptionist

Vi söker serviceinriktad receptionist för att ingår i vårt team, vissa pass kan förekomma även i servisen.


Gärna erfarenhet från hospitalitybranschen. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team.

Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@nosundhavshotell.se
Övrigt: VI intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas före utgånget datum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Nösunds Värdshus HavSbadSpa
Boxviksvägen 3
47496  NÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.nosundhavshotell.se
  
Platsannons

Kock

I arbetet ingår matlagning, tillagning av specialkost, salladsberedning, servering, disk och städning i köket. Även egenkontroll, planering av meny tillsammans med enhetschef och beställning av varor ingår i arbetsuppgifterna. Du som söker måste kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. I uppdraget ingår att vara den som organiserar och ansvarar för driften av produktionsköket.Tjänsten är underställd enhetschef inom kost och lokalvård. Du är länken mellan enhetschef och arbetsgruppen i produktionsköket. I tjänsten ingår att ha ett samarbete med skola och förskola och därför är det viktigt att man har ett bra bemötande för att bidra till att skapa goda relationer.

Du är mycket intresserad av att laga goda och näringsriktiga måltider.
Tjänsten kräver kockutbildning och kunskaper i specialkostmatlagning.
Kunskaper i livsmedelshygien och HACCP är ett krav.
Du behöver vara strukturerad som person och bra på att hantera stressiga situationer. Tidigare erfarenhet av kostdataprogram typ Matilda är meriterande.
Du förstår och kan uttrycka dig på god svenska i tal och skrift.


Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har.
Ängås skolas kök finner man i Svanesund på Orust. Här lagas lunch till låg-, mellan- och högstadiet samt till 2 närliggande förskolor. Sammanlagt lagas cirka 700 portioner i vårt kök. Vi serverar även frukost och mellanmål till fritidsbarnen på skolan. Här lagar vi mat från grunden med ekologiska basvaror, vi strävar att nå upp till 50% ekologiskt till år 2019. Du är välkommen att ingå i en arbetslag på 5 personer där samarbete är viktigt.
För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdag: 2017-08-07 Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se.Individuell lönesättning, ange löneanspråk. Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: KS 2017:756
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Vänligen ange referens i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsomr samhällsutveckling
Åvägen 4-6
47380  Henån Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Modersmålslärare och/eller ämneslärare engelska

Vem är du?
Vi söker nu lärare i engelska. Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanen. Tjänsten är ambulerande och innebär resor till kommunens olika skolor. Tjänsten som modersmålslärare, 30 – 40%, kan kombineras med undervisning i ämnet engelska för åk 7 – 9 på Henåns skola och då kan vi erbjuda en heltidstjänst.
Du som söker har en lärarexamen, svensk eller från hemlandet eller har fristående kurser inom ämnesområdet och erfarenhet av tidigare arbete med barn och elever inom skolan. Du har goda språkkunskaper på såväl modersmålet som i svenska. Arbetet som lärare kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett stort ansvarstagande. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet både självständigt och i arbetslag. Arbetet kräver att du har en god vana i att hantera digitala verktyg.


Undervisning i ämnet modersmål är en kommunövergripande verksamhet. Vi är i nuläget 12 modersmålslärare som undervisar ca 120 barn/elever i grundskolan. Modersmålslärare och studiehandledare arbetar även i våra förberedelseklasser som finns i Henån och i Svanesund.

För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVi erbjuder en tidsbegränsad anställning för läsåret 2017/18. Möjlighet till förlängning finns. Omfattning deltid 30 – 40% för modersmålstjänsten och 100% för en kombinerad tjänst modersmål plus ämnesundervisning i engelska. Tillträde: 2017-08-14. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referens KS 2017:787. Eventuellt kan intervjuer ske innan ansökningstidens utgång så vänta inte med din ansökan! Samtliga ansökningar beaktas dock innan beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden om förmedlings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Orust kommun
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  

Platsannons

Städ

Vi söker städpersonal för att ingår i vårt team, städning av restaurang och hotellrum.
Serveringspersonal för restaurangverksamhet, från frukost-middag.

Gärna erfarenhet från hospitalitybranschen. Ska uppskatta personliga mötet och tycka om att jobba i team.

Vi är ett hotell beläget fantastiskt vid strandkanten på sydvästra Orust. Vi har 80 bäddar och en stor restaurang, vi har ca 50/50 privat och konferensgäster.
På sommaren har vi mycket artistkvällar, med bland annat Uno Svenningson, Tomas Anderson Wij med flera.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikaela@nosundhavshotell.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nösunds Värdshus HavSbadSpa
Boxviksvägen 3
47496  NÖSUND Sverige
Hemsida: http://www.nosundhavshotell.se
  

Platsannons

KOCK

KOCK

Sommaren närmar sig! Movitz Magasin Mollösund söker kock till sommaren 2017. Movitz Magasin - sommarrestaurang vid havskanten i Mollösund, en timmas resa från Göteborg. Vill du spendera en sommar i Mollösund med härlig sommar puls, salta bad, strålande sol och turistande människor? Movitz erbjuder sommarjobb från juni till augusti, lön enligt avtal/överenskommelse, schemalagd arbetstid och personalboende.
Beskrivning av arbetsuppgifter: A la carte kök där ni arbetar 1-2 kockar åt gången. Vi använder i bästa mån lokala råvaror och producerar det mesta från grunden. Focus på bra råvaror i övrigt sedvanligt köksarbete. Besök movitzmagasin.se för vår meny.

Vi söker dig som älskar sommar och sol, serviceyrket och möten med människor! Är runt 20 år, har arbetat ett par år i restaurangkök pratar det svenska språket väl och har ett glatt leende på läpparna! Frågor och utförligare info kring tjänsten kontakta Niklas Andersson, 0705-687274
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidRestaurangen har öppet helger under våren och öppnar upp alla dagar 15 juni- 28 aug. Tillträde 170601
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@movitzmagasin.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Movitz Magasin
Tången 632
47470  MOLLÖSUND 
Hemsida: http://www.movitzmagasin.se
  
Platsannons

Bibliotekarie 100 %, Ellös bibliotek

Du ansvarar för bibliotekets verksamhet, vilket innebär att du arbetar med alla åldrar, men vi lägger stor vikt vid arbetet som vänder sig mot barn och ungdomar.
Det innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med pedagogisk personal på förskola och skola. Ellös skola är en F-6 skola.
Du ansvarar också för medieinköp och andra på ett mindre bibliotek förekommande arbetsuppgifter. Kvällstjänstgöring ingår i arbetet.
Placering på Ellös bibliotek.

Vi söker dig som har:
-Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande utbildning
-God samarbets- och initiativförmåga
-Intresse för utåtriktat, pedagogiskt och läsfrämjande arbetssätt
-Ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar


Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se.Individuell lönesättning, ange löneanspråk Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017:745
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Vänligen ange referens i din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsomr samhällsutveckling
Åvägen 2-6
47380  Henån Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Legitimerad Fysioterapeut

Vi erbjuder ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete på vår Rehabenhet. Arbetet omfattar sedvanligt förekommande fysioterapeutinsatser för kommunens hemsjukvårdspatienter i särskilt och ordinärt boende. I arbetet ingår bedömning, behandling och hjälpmedelsutprovning. Dessutom ingår handledning och instruktioner för vårdtagare, patienter, anhöriga och vårdpersonal samt samarbete med övriga yrkeskategorier inom den kommunala hemsjukvården.Legitimerad fysioterapeut. Du ska ha förmåga att ta ansvar, samarbeta och kunna prioritera om när verksamheten så kräver. Du ska klara att arbeta lika bra självständigt som i team. Erfarenhet som fysioterapeut i kommunal verksamhet är meriterande, liksom utbildning i manuella förflyttningar och förflyttning med personlyft. Pedagogisk förmåga och erfarenhet av teamarbete är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Rehabenheten ingår i hälso- och sjukvårdsenheten och ligger centralt i Henån bredvid busstationen. Här arbetar 3 st fysioterapeuter, 5 st arbetsterapeuter och en rehabiliteringsassistent. En av våra fysioterapeuter ska sluta så nu söker vi efter en ny kollega, Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100 %, tillsvidare anställning Tillträdesdag, 20170701 eller enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-24
Referens: Ange refnr: KS2017:527
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Intervjuer sker fortlöpande. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

1 Undersköterska, Tillsvidare - Svanesunds hemtjänst

Vårt arbete består i att hjälpa människor med olika funktionshinder och särskilda behov att hantera sin vardag. Det innebär att du som medarbetare ska bevara och utveckla människors egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från hemsjukvården.

Omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildningen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Vi förutsätter att du är en positiv person som har en förmåga att tillsammans med gruppen skapa ett klimat där du och dina arbetskamrater arbetar mot gemensamma mål/delmål. Du ska vara kreativ och ha lätt för att samarbeta med andra.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Placeringen är i Svanesunds hemtjänst . Svanesunds hemtjänst utgår från centrala Svanesund. Enheten är uppdelad i tre grupper som utgår från Eklunden. Schemalagd arbetstid med både dag-och kvällsturer och varannan helg.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare 75% Tillträdesdag 170615 eller enligt överenskommelse. 60%-80%Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: KS2017:715
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Skriv referensnummer KS2017:715 i ansökan. Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings, rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

1 st Legitimerad Fysioterapeut, vikariat

Vi erbjuder ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete på vår Rehabenhet. Arbetet omfattar sedvanligt förekommande fysioterapeutinsatser för kommunens hemsjukvårdspatienter i särskilt och ordinärt boende. I arbetet ingår bedömning, behandling och hjälpmedelsutprovning. Dessutom ingår handledning och instruktioner för vårdtagare, patienter, anhöriga och vårdpersonal samt samarbete med övriga yrkeskategorier inom den kommunala hemsjukvården.Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du ska ha förmåga att ta ansvar, samarbeta och kunna prioritera om när verksamheten så kräver. Du ska klara att arbeta lika bra självständigt som i team. Erfarenhet som fysioterapeut i kommunal verksamhet är meriterande, liksom utbildning i manuella förflyttningar och förflyttning med personlyft. Pedagogisk förmåga och erfarenhet av teamarbete är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning. Välkommen till oss och ett meningsfullt arbete.

Rehabenheten ingår i hälso- och sjukvårdsenheten och ligger centralt i Henån bredvid busstationen. Här arbetar 3 st fysioterapeuter, 5 st arbetsterapeuter och en rehabiliteringsassistent. En av våra fysioterapeuter ska vara föräldraledig och vi söker en ersättare för henne. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFöräldraledighet, vikariat 20170601-20180831. Heltid 100 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträdesdag, 20170601 eller enligt överenskommelse. B-körkort erfordras. 80% eller merLön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: Ange refnr: KS2017:485
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Intervjuer sker fortlöpande. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  

Platsannons

Lärare, 4-6

Orust Montessoriskola i Henån på Orust söker en lärare i ämnena Svenska, Engelska, Bild samt SO. Hos oss blir du en av två ämneslärare i elevgruppen 4-6, och delar mentorsansvar med din lärarkollega. Del av tjänsten kan komma att bli som resurs inom elevgruppen och/eller som rastvakt. Viss undervisning, beroende på din behörighet, kan också komma att bedrivas i elevgrupperna F-1 eller 2-3, eventuellt i kombination med utomhuspedagogik.

Vi ser gärna att du:
- följer elevernas utveckling i undervisningen
- tycker om samarbete, både med kollegor och elever
- är en god förebild för eleverna
- har ett positivt och öppet förhållningssätt
- ser möjligheter, är nyfiken och kreativ
- bidrar med nya tankar och idéer för att vidareutveckla verksamheten
- ser elevernas föräldrar som viktiga för vår verksamhet
- är intresserad av utomhuspedagogik
- tydligt visar att du tycker skolan är en härlig arbetsplats

Givetvis har du lärarexamen samt -legitimation och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från undervisning i någon form. Kännedom inom montessoripedagogiken är ett stort plus.

Lust att lära - möjlighet att lyckas!

Orust Montessori är en friskola med förskola, skola och fritids för ca 100 barn i åldrarna 1–12 år. Verksamheten ligger i Henån på Orust med närhet till skog och hav. Orust Montessori, som drivs som en ekonomisk förening, har alltsedan starten 1993 erbjudit stort engagemang och pedagogisk kompetens i arbetet med att ge barn bästa möjliga start i livet – med trygghet, nyfikenhet, kunskaper och självkänsla i bagaget. På Orust Montessori är vi snälla och tar hand om varandra. Montessoripedagogikens syn på lärande och utveckling formar vår verksamhet.

Hos oss på Orust Montessori får du:
• Kunniga, engagerade och inspirerande kollegor.
• En skola och ett fritidshem utan anmärkningar efter Skolinspektionens tillsynsbesök våren 2015.
• En förskola som såväl barn, föräldrar som kommunen anser är professionell och välfungerande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLärarlegitimation samt ämnesbehörighet är ett krav för anställning. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.Du äter kostnadsfri, pedagogisk lunch med elevgruppen varje dag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@orustmontessori.se
Övrigt: Maila eller på annat sätt hör av dig till oss med din ansökan. CV bifogas gärna, liksom referenser. Du kommer även kallas till ett personligt möte, då vi får prata mer och lära känna varandra.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST MONTESSORISKOLA
Kaprifolvägen 24-26
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orustmontessori.se
  

Platsannons

Lokalvård/trädgårdsskötsel

Ann-Marie Axelsson´s allt i allo AB utför hushållsnära tjänster.
Man arbetar med veckostädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, handling, ledsagning och trädgårdsarbete.

Nu söker vi omgående fler medarbetare inför sommaren och för jobb extra på timmar.

För tjänsten krävs B-körkort. Vi tror att du som söker har ett gott bemötande och meriterande är om du har arbetat tidigare med liknande arbetsuppgifter.

Ring gärna för mer information och om du önskar söka tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidSommarvikariat och timanställning extra vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annmarie.axelsson.ab@gmail.com
Övrigt: Ring gärna innan du skickar ditt CV.
Arbetsplats: 
Adress: Ann-Marie Axelsson´s Allt i allo AB
Ileberg 640
47397  HENÅN 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Höviksnäs!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern.

Om tjänsten:

Kunden har psykiska och fysiska funktionsnedsättningar till följd av en utvecklingsstörning och behöver därför mycket stöd och hjälp i sitt dagliga liv. Vår kund tycker om att komma ut på promenader, lyssna på musik och ljudböcker samt spela memory och andra sällskapsspel.

Tjänsten som ska tillsättas är ett vikariat på deltid 50%, ca 20 timmar i veckan, till och med 2017-08-31 med chans till förlängning. 

Vi söker även dig som är intresserad av att vara sommarvikarie!

Vi söker dig som:

Du som söker ska vara lugn och mjuk men ändå kunna säga ifrån, samt ha barnasinnet kvar. Vi önskar alltså att du ska kunna vara professionell i din yrkesroll fast ändå kunna bygga upp en god personlig relation med kunden. Viktiga egenskaper hos dig är empati, lyhördhet, tålamod och flexibilitet. Det är även mycket viktigt att du som assistent har förmågan att känna av olika situationer och sinnesstämningar som kan uppkomma. Utbilning eller yrkesvana är meriterande, men det absolut viktigaste är personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9853%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Teknisk personal

Vad innebär arbetet som tekniker?
Huvudsakliga arbetsuppgifter är se till att våra filémaskiner producerar optimalt. Maskinerna är helautomatiska, men behöver tät tillsyn för justeringar och inställningar, produktbyte, att rensa från stopp samt service etc. En annan viktig uppgift är att efter sillsäsongernas slut serva och vårda maskinerna så att de fortsätter att producera optimalt även nästa säsong. Arbetet sker tillsammans med en teknisk stab på 6-8 personer på två skift.


Vem trivs här?
För att passa i rollen som tekniker ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning inom teknik. Har du arbetat som mekaniker, underhållstekniker, processtekniker eller liknande kommer du snabbt att komma in i arbetet. Ett stort plus är om du har erfarenhet från livsmedelsindustrin. Om du är en tekniskt intresserad person med stor kreativitet och vilja att lära dig nya saker kommer du att axla rollen på ett bra sätt. Du gillar att komma med egna lösningar och idéer för att förbättra och effektivisera produktionen, samt har lätt att skapa god kontakt med människor runt dig. Vi ser gärna att du bor i trakterna kring Orust med omnejd, alternativt planerar att flytta till orten.


Sweden Pelagic är en av Sveriges största fiskberedningsföretag, med mottagning och beredning i Ellös, Västervik och på Gotland. I Ellös på västra Orust filear vi sill och lägger i tunnor med lag och kryddor. Dessa tunnor säljs till vidareförädling hos företag som bland annat gör sillinläggningar till konsumentmarknaden. Företaget säljer sin sill inom Sverige och övriga Norden, men också till kunder i Polen, Tyskland och Österrike. Den färdigberedda sillråvaran som levereras är noggrant utvald och kvalitetssäkrad efter ändamål och kundens slutprodukt."
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstider och omfattning Start kommer att vara så snart som möjligt, gärna under februari månad. Arbetstiden varierar utifrån säsong, men man arbetar utifrån ett fastställt schema. Tillsvidareanställning 80-100%, efter en utvärderingsperiod.Ersättning Fast lön enligt Livsmedelsarbetareförbundets avtal, med eventuellt kompetenstillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@swedenpelagic.se
Övrigt: Så ansöker du Ansöker gör du genom att använda länken nedan. Vi tar bara emot ansökningar via e-post. Maila ditt CV och Personliga brev till oss snarast på: jobb@swedenpelagic.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Sweden Pelagic Ellös AB
HALLGRENS VÄG 1
47431  ELLÖS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog, Ängås skola F-6

Inför läsåret 2017/2018 söker vi nu en fritidspedagog till F-6
för arbete på fritids med elever i förskoleklass och i åk 1. Du kommer både att arbeta i klass och på fritidshemmet med vår goda integrering av samlad skoldag. Du förväntas kunna hålla i egna lektioner med bland annat elevens val. Tjänsten är ett vikariat i form av en visstidsanställning från 2017-08-07 till 2017-12-21 och omfattar 100%. Det kan finnas möjlighet till förlängning.


Ängås skola är en F-9 skola som du hittar i Svanesund på Orust. Skolan har nära till skog och hav.
Ängås skola har genomgått en omfattande om- och tillbyggnad. Här finns topputrustade salar med modernaste teknik. Här finns idrottshall, aula och bibliotek som används flitigt. Här hittar du även Svanesunds fritidsgård. Intill skolan ligger Ängås förskola. På skolgården finns roliga lekredskap, multiplaner och en skolskog. Havet – som ligger ett stenkast från skolan – besöks för bad och exkursioner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog för tjänst i åk F-6 med behörighet för att undervisa i skola och fritidshem. Du som söker har ett genuint intresse för dina elever och en vilja att följa och stimulera dem i deras utveckling och lärande. Du ska vara en lagarbetare som delar med sig och tar del av andras tankar och idéer i syfte att ständigt utveckla skolan. Du har ett formativt förhållningssätt med sikte på att göra eleverna motiverade och ansvarstagna. Du strävar efter helhet i lärandet och samverkar med dina kollegor. Du är flexibel, ser möjligheter och tar vara på de utmaningar som du har framför dig.


Elever från förskoleklass till årskurs 9 går nu i vår fina skola, det är cirka 480 elever. Studiemiljön är lugn och trivsam, vilket visar sig i återkommande höga värden vid våra trivselmätningar. Ängås F-9 är organiserat i arbetslag och vi arbetar två-parallelligt i år F-6 och 3-parallelligt i år 7-9. Vi har 4 fritidshem på F-3 och 1 fritidshem på 4-6. Fritidshemmen arbetar integrerade i skolan och vi har kommit långt inom IKT. Genom vår värdegrund “Greta” tar vi ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och för våra elever. Orust kommun använder Unikum som dokumentationsverktyg.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:678. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan äga rum innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  

Platsannons

Är du vår nya Morgan?

Vad innebär arbetet?
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för elarbeten såsom installationer, reparationer och felsökningar. Allmänna verkstadsarbeten förkommer också bl.a. renovering av pumpar och allmänt underhåll som kan uppstå i en fabrik. En annan viktig uppgift är att efter sillsäsongernas slut serva och vårda utrustningen så den fortsätter att producera optimalt även nästa säsong.


Vem trivs här?
För att passa i rollen som nya Morgan ser vi helst att du har gymnasieutbildning eller liknande inom el. Har du arbetat som mekaniker, elektriker, underhållstekniker, processtekniker eller liknande kommer du snabbt att komma in i arbetet. Om du är en tekniskt intresserad person med stor kreativitet och vilja att lära dig nya saker kommer du att axla rollen på ett bra sätt. Du gillar att komma med egna lösningar och idéer för att förbättra och effektivisera produktionen, samt har lätt att skapa god kontakt med människor runt dig.

Vi värdesätter erfarenhet högre än utbildning.


Sweden Pelagic är en av Sveriges största fiskberedningsföretag, med mottagning och beredning i Ellös, Västervik och på Gotland. I Ellös på västra Orust filear vi sill och lägger i tunnor med lag och kryddor. Dessa tunnor säljs till vidareförädling hos företag som bland annat gör sillinläggningar till konsumentmarknaden. Företaget säljer sin sill inom Sverige och övriga norden, men också till kunder i Polen, Tyskland och Österrike. Den färdigberedda sillråvaran som levereras är noggrant utvald och kvalitetssäkrad efter ändamål och kundens slutprodukt."

Läs gärna mer på www.swedenpelagic.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstider och omfattning Start kommer att vara så snart som möjligt för att gå parallellt med Morgan innan han går i pension. Arbetstid dagtid, men vi ser gärna att du är flexibel. Tillsvidareanställning 100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@swedenpelagic.se
Övrigt: Så ansöker du Ansöker gör du genom att använda länken nedan. Vi tar bara emot ansökningar via e-post. Maila ditt CV och Personliga brev till oss snarast på: jobb@swedenpelagic.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Sweden Pelagic Ellös AB
HALLGRENS VÄG 1
47431  ELLÖS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reception/driftansvarig på STC Traning Club

För att göra vårt glada receptionsteam komplett söker vi nu en person med positiv attityd och social kompetens som kan ge våra medlemmar en minnesvärd upplevelse. Vi söker kort och gott ett socialt fyrverkeri. Du kommer främst arbeta med service och försäljning av våra medlemskap och kringprodukter, även visst underhåll och förberedelser av olika arrangemang och event. Du är också den som är fysiskt på plats i Varekil och ansvarar för driften, detta i tät samrådan/avstämning med platschef. Du ansvarar bland annat för inköp, inventering, kassarapporter och service/underhåll i lokalen. Du ingår i vårt team där vi har ansvariga på STC i Myggenäs och STC Stenungsund också. Teamet består av tre receptionist/driftansvariga, en gruppträningsansvarig och en platschef. Utöver detta är vi i STO-regionen receptionister, personliga tränare och instruktörer och totalt är vi 100st. Varmt välkommen!

Vi söker dig som har en hög servicenivå, som gillar att ta ansvar och vill ha roligt på jobbet. Att du har känsla för försäljning, kvalitet och är flexibel är ett måste. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för träning och friskvård. Du har lätt för att skapa relationer med våra medlemmar och gör gärna det lilla extra, både för dina kollegor och våra medlemmar. Som en viktig grund att arbeta ifrån har vi glädje, passion, personlighet, proffsighet och inte minst gemenskap.

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 40 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

Hos oss får du utrymme till att implantera egna idéer, vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. STC är alltid påväg framåt och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Receptionschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är ett vikariat på sex månader med goda chanser till förlängning. Tjänsten är 70% och innefattar dagtid, kvällstid och helger. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: isabelle.kallman@stc.se
Övrigt: Vi rekryterar och intervjuare löpande och kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte, vi ser framemot att få träffa dig!
Arbetsplats: 
Adress: SVENSKA N'ERGY AB
ROLLSBOVÄGEN 25
44240  KUNGÄLV Sverige
Hemsida: http://www.stc.se
  

Platsannons

Servering/städ/reception- Nösundsgården

Nösundsgården söker sommarpersonal för säsongen 2017.

Nösundsgården erbjuder boende och konferens i en lugn miljö nära havet.
Arbetet innebär servering, arbete i köket, avplockning och städning. Arbete i reception ingår också.
B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan snarast!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTidsbegränsad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stig.dahlgren@damaxa.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nösundsgården AB

47496  NÖSUND 
Hemsida:
  

Platsannons

BUTIKSBITRÄDE/RECEPTIONIST

Malö camping har ett naturskönt läge vid pittoreska Malö strömmar, vid nordvästra Orust, ca 1 h norr om Göteborg. Campa hos oss med er husvagn, husbil, eller tält. Vi har även några fyrbäddsstugor. På campingen finns även en kombinerad livsmedelsbutik och glasskiosk. Färskt bröd varje dag, sommaren lång.

BUTIKSBITRÄDE/RECEPTIONIST

Vi söker dig som vill arbeta hos oss över sommaren. Du som söker måste vara serviceinriktad och kunna ta egna initiativ. Det är ett varierat arbete där du både arbetar i receptionen samt i campingens livsmedelsbutik. Viss lokalvård ingår även i tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/Deltidvecka 22-32
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan! info@malo.se
Arbetsplats: 
Adress: Malö Camping
Malön 203
47491  ELLÖS 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Tyska, Ängås skola 7-9

Tjänst som lärare i Tyska.

Du kommer att arbeta i ett av tre arbetslag med undervisning i årskurserna 7-9 som ämneslärare. Mentorskap ingår i båda tjänsterna.

Inför läsåret 2017/2018 söker vi nu 4 nya medarbetare till Ängås F-9:
1 tjänst på F-6 med start i åk 3 och med fortsatt årbete i åk 3-6.
1 tjänst på F-6 med start i åk 4 och med fortsatt arbete i åk 4-6.
1 tjänst på 7-9 i tyska.
1 tjänst på 7-9 i slöjd, trä och metall samt teknik.
Samtliga tjänster är tillsvidaretjänster och omfattningen är heltid (utom tjänsten i tyska som är lägre, men beror på ämneskombination).


Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi vill att du ska vara strukturerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn där eleven står i fokus, vara duktig på att skapa goda relationer samt ha ett stort hjärta. Du förväntas att ha goda kunskaper inom med gällande styrdokument och använda dig av ett språkutvecklande arbetssätt. Du är som person trygg, handlingskraftig och har god självinsikt. Genom vår värdegrund “Greta” tar vi ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och för våra elever.

Ängås skola är en F-9 skola som du hittar i Svanesund på Orust. Skolan har nära till skog och hav.
Ängås skola har genomgått en omfattande om- och tillbyggnad. Här finns topputrustade salar med modernaste teknik.
Här finns idrottshall, aula och bibliotek som används flitigt. Här hittar du även Svanesunds fritidsgård. Intill skolan ligger Ängås förskola.
Elever från förskoleklass till årskurs 9 går nu i vår fina skola, det är cirka 480 elever. Studiemiljön är lugn och trivsam, vilket visar sig i återkommande höga värden vid våra trivselmätningar. Ängås F-9 är organiserat i arbetslag och vi arbetar två-parallelligt i år F-6 och 3-parallelligt i år 7-9. Genom vår värdegrund “Greta” tar vi ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och för våra elever.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten kan ha lägre omfattning, beroende på ämneskombination.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:553. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan äga rum innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Lärare i slöjd, trä och metall samt i teknik, Ängås skola 7-9

Tjänst som lärare i slöjd, trä och metall samt i teknik.

Du kommer att arbeta i ett av tre arbetslag med undervisning i årskurserna 7-9 som ämneslärare. Mentorskap ingår i båda tjänsterna.

Inför läsåret 2017/2018 söker vi nu 4 nya medarbetare till Ängås F-9:
1 tjänst på F-6 med start i åk 3 och med fortsatt årbete i åk 3-6.
1 tjänst på F-6 med start i åk 4 och med fortsatt arbete i åk 4-6.
1 tjänst på 7-9 i tyska.
1 tjänst på 7-9 i slöjd, trä och metall samt teknik.
Samtliga tjänster är tillsvidaretjänster och omfattningen är heltid (utom tjänsten i tyska som är lägre, men beror på ämneskombination).


Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi vill att du ska vara strukturerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn där eleven står i fokus, vara duktig på att skapa goda relationer samt ha ett stort hjärta. Du förväntas att ha goda kunskaper inom med gällande styrdokument och använda dig av ett språkutvecklande arbetssätt. Du är som person trygg, handlingskraftig och har god självinsikt. Genom vår värdegrund “Greta” tar vi ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och för våra elever.

Ängås skola är en F-9 skola som du hittar i Svanesund på Orust. Skolan har nära till skog och hav.
Ängås skola har genomgått en omfattande om- och tillbyggnad. Här finns topputrustade salar med modernaste teknik.
Här finns idrottshall, aula och bibliotek som används flitigt. Här hittar du även Svanesunds fritidsgård. Intill skolan ligger Ängås förskola.
Elever från förskoleklass till årskurs 9 går nu i vår fina skola, det är cirka 480 elever. Studiemiljön är lugn och trivsam, vilket visar sig i återkommande höga värden vid våra trivselmätningar. Ängås F-9 är organiserat i arbetslag och vi arbetar två-parallelligt i år F-6 och 3-parallelligt i år 7-9. Genom vår värdegrund “Greta” tar vi ett gemensamt ansvar för vår verksamhet och för våra elever.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Ange referensnummer KS 2017:554. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan äga rum innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan utan skicka in den redan idag! Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde Lärande
Åvägen 2-6
47380  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Timvikarier Leg sjuksköterska/distriktssköterska

Vi söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss som sjuksköterska/distriktssköterska i hemsjukvården. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter samt att du kommer att handleda och undervisa omvårdnadspersonal samt samverka med närstående.

Dokumentation sker i Procapita.

Din kompetens,
Du ska vara legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte nödvändig. Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Datorvana och körkort erfordras

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb. Orust kommun är utsedd till en av de mest spännande arbetsgivarna inom offentlig förvaltning.

Vi söker sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill arbeta som timvikarier hos oss.
På hälso- och sjukvårdsenheten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal.

Sjuksköterskornas kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös beroende på var de har sin primära placering.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetstid/varaktighet: Timvikarie Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Schemalagd arbetstid med tjänstgöring, dag, kväll, helg och/eller natt.Individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Ange ref nummer KS2017:101
Webbplats: https://eformular.funktionstjanster.se/eforms/eforms.html?eformname=Jobbansokan_orust&kommunid=167
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb: www.orust.se intervjuer sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Kommunhuset
47332  HENÅN Sverige
Hemsida: http://www.orust.se
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Industrivägen 11
47331  Henån Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9586%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Grundskollärare på Stensbo skola

Inför höstterminen 2017 söker vi i arbetslaget på Stensbo skola ytterligare en kollega.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara klasslärare för blivande år 3 ( 13 elever ) som i dagsläget ingår i en 1-2:a med 19 elever.
Förutom rollen som klasslärare kommer du att få möjlighet att viss tid arbeta i de andra klasserna på skolan då vi anser att det är väldigt viktigt att alla elever känner alla lärare och alla lärare känner alla elever. Genom att använda alla pedagogers kompetenser på ett så effektivt sätt kan vi erbjuda en undervisning med hög kvalitet trots en liten skola och ett litet arbetslag.

Du som söker ska vara positiv och nyfiken. Du ska inte vara rädd att prova på nya utmaningar.
Eftersom arbetslaget är litet är det viktigt att vi passar med varandra.

På västra Orust strax utanför kustsamhället Hälleviksstrand ligger Stensbo friskola, en liten skola med idag 63 elever.
Skolan drivs sedan hösten 1999 som en friskola av Stensbo skola ideell förening men skolans historia går tillbaka till slutet av 1800-talet.
På skolan arbetar idag fem pedagoger, en resurslärare och husmor ( som varje dag serverar vår utsökta skollunch).
Förutom de ovan nämnda finns också skolsköterska och kurator som kommer vissa dagar i månaden.
Titta gärna på vår hemsida:
www.stensboskola.o.se
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDeltid kan erbjudas om så önskas.På Stensbo skola är vi mån om personalen. Kollektivavtal med Almega
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elsa@stensboskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STENSBO SKOLA
STENSBO 155
47494  HÄLLEVIKSSTRAND Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal