Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:14

Lediga jobb i Orsa kommun (2034), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 892
Täthet3,98Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 797,39Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 730,79Landareal (km²)
Sjö66,60Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Skidlärare till Grönklitt helger och högsäsong

Orsa Grönklitts skidanläggning består av 23 nedfarter, 14 liftar, 100 km längdskidspår, restauranger, butik, skidshop, skidskola, många kringaktiviteter, 3 500 bäddar i vandrarhem, stugor och lägenheter samt konferensverksamhet. Orsa Grönklitt ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag med skidanläggningar, Campingar och temaparker i Orsa, Mora Rättvik, Gränna, Säffle, Sunne, Öland, Lycksele och Tänndalen.

Med tillträde inför vintern 2017/18 söker nu Grönklittsgruppen alpina skidlärare extra vid behov till sin skidskoleverksamhet i Grönklitt.

Som skidlärare i Grönklitt är du en av dem som spenderar mest tid med våra gäster, det är därför viktigt att du har ett stort gästfokus. Vår största kundgrupp är barn i åldern 4-10 år och självklart ska du ha ett brinnande intresse för alpin skidåkning.
Det är meriterande om du genomgått några steg av SLAO´s skidlärarutbildningar eller motsvarande utbildning och även om du åker snowboard eller har kunskaper inom snowpark.

Ansök via länken eller skicka till skidskoleansvarig, Richard Bäcklund, Orsa Grönklitt AB, Box 133, 794 22 Orsa alternativt via mail: richard.backlund@gronklittgruppen.se

Rekrytering sker löpande
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Skidinstruktör/Skidlärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVarierande Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17910-gronklittsgruppen-orsa-skidlarare-till-gronklitt-helger-och-hogsasong/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönklittsgruppen
Box 133
79422  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.gronklittsgruppen.se
  
Platsannons

Verksamhet Omsorg söker Socialsekreterare, 100%

Dina arbetsuppgifter är att utreda, bedöma och besluta om insatser enligt sociallagstiftning. Arbetet kräver ett nära och intimt samarbete, både internt inom socialförvaltningen och med externa aktörer.

IFOs organisation kommer att bestå av förutom en enhetschef, en 1:e socialsekreterare, team av socialsekreterare, ekonomiassistent, familjehemssekreterare, resursteam samt alkohol- och drogterapeut. Vi är en liten organisation och det är av största vikt att vi alltid stödjer varandra.


Du har socionomexamen eller annan högskoleexamen som bedöms likvärdig
Nyutexaminerad eller om du har erfarenhet inom ett eller flera områden, barn, missbruk, försörjningsstöd
Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Du har intresse för och god förmåga i klientarbete
Har du erfarenhet inom ett eller flera områden är det meriterande.

Vi söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang i vår organisation. För oss är det av betydelse att du har förmågan att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du har lätt att anpassa dig och har god initiativförmåga. Du är lugn som person och kan hantera stressiga situationer. I din roll som myndighetsutövare och beslutsfattare är du tydlig.

Tjänsten kräver att du har B-körkort. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet.Vi söker socialsekreterare till IFO. Organisationens styrka är flexibilitet med en arbetsgrupp som präglas av arbetsglädje och samanhållning. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare trivs och känner att de kan utvecklas inom organisationen. Gemensamt skapar vi förutsättning för att göra ett bra arbete.

Vi erbjuder dig Möjlighet att vara med och påverka där du känner att ditt arbete spelar roll. Du arbetar i en miljö som präglas av närhet till natur och stillhet där vi värnar om livskvalitén såväl på arbetsplatsen som på fritiden. Vår ambition är att ge ett personligt, anpassat och välfungerande stöd där du får möjlighet att växa. Du erbjuds en flexibel arbetstid i form av kompetensdag.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Ref. nr 26/17
Webbplats:
Epostadress: omsorg@orsa.se
Övrigt: Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Omsorgen
BOX 23
79421  ORSA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker BILDLÄRARE till Orsaskolan

Legitimerade lärare för tillsvidaretjänst, 85 %, i bild för årskurs 7-9 gärna. Mentorskap i årskurs 9 ingår i tjänsten.

Legitimerad lärare. Personliga egenskaper är att du skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation. Din grundsyn är att alla elever kan och vill lyckas. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

På Orsaskolan går cirka 220 elever och är en 7-9 skola. För att skapa en riktigt bra skola, en skola i världsklass, behöver vi en tydlig vision att sträva mot. Vi strävar till att, i gott samarbete med hemmen, förmedla kunskaper och färdigheter för fortsatta studier och för livet. Orsaskolan ska vara en skola där alla är trygga, delaktiga, ansvarskännande och har lust att lära Vi vill att en solig junidag ska alla våra niondeklassare gå ut från Orsaskolan med rak rygg och med framtidstro.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: larande@orsa.se
Övrigt: Facklig kontaktperson når du genom kommunens växel, 0250-55 21 00.
Arbetsplats: 
Adress: Lärande
Box 23
79421  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.orsa.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare Vårdcentral Orsa

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för den medicinska dokumentationen som sker i TakeCare såsom utskrift av journalanteckningar, brev, utlåtanden och remisshantering. Du kommer även att ta emot patienter i receptionen vilket innebär att du är vårdcentralens ansikte utåt.

KVALIFIKATIONER

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp, vårdadministrativa programmet 180 hp, YH-utbildning 400 p eller 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ och flexibilitet. Kunskaper och vana i TakeCare är meriterade.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 80% Vikariat 2018-01-29 till 2019-01-07Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 50:2017:971
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5616157341435561914&benamning=Medicinsk+sekreterare+V%c3%a5rdcentral+Orsa
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vi söker timvikarier till grundskolan i Orsa

Du skapar lugn, trygghet och struktur i gruppen och i verksamheten. Du är professionell i ditt bemötande och i din kommunikation. Din grundsyn är att alla elever kan och vill lyckas. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla skolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

I Orsas skolor har all personal ansvar för alla elever. I lärartjänsterna kan ingå pedagogiskt samarbete med fritidshemspersonal.

Vi söker lärarvikarier till årskurs F-6. I första hand utbildad personal, men även personer med bred arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom respektive verksamhet. Arbete med barn och ungdom är meriterande.

Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på fyra år blivit den bästa skolkommunen i Dalarna.

Din arbetsplats är på någon av våra tre F-6 skolor, Kyrkbyns skola, Bergetskolan eller Digerbergets skola.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: Lärarvikarie
Webbplats:
Epostadress: kristina.hugg@orsa.se
Övrigt: Facklig kontaktperson når du genom kommunens växel, 0250-55 21 00.
Arbetsplats: 
Adress: Lärande
Box 23
79421  Orsa Sverige
Hemsida: http://www.orsa.se
  
Platsannons

Legitimerad Tandläkare (2 st) till Folktandvården Orsa

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Orsa en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Orsa arbetar verksamhetschef, 1 kliniksamordnare, 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

I Orsa som ligger 15km från Mora, finns goda möjligheter att kombinera yrkesliv med friluftsaktiviteter. Ett boende kan köpas för en billig penning och naturen finns runt hörnet.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.

Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 17:2017:86
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5608378841416139161&benamning=Legitimerad+Tandl%c3%a4kare+(2+st)+till+Folktandv%c3%a5rden+Orsa
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal