Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 13:48

Lediga jobb i Nykvarns kommun (0140), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 424
Täthet68,25Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area176,99Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land152,74Landareal (km²)
Sjö16,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Homepartysäljare

Lustjakt söker nya säljare för att täcka den stora efterfrågan av homepartytillställningar.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Vad innebär det att vara säljare?
Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner. Du informerar om sex och samlevnad och visar produkter ur din visningskollektion, samt ger gästerna möjlighet att klämma och känna på produkterna i verkligheten. Dessa partyn brukar också ge många glada skratt, vilket gör att du jobbar under mycket lättsamma och trevliga förhållanden. Du har tillgång till alla våra tusentals produkter på nätet. Detta är ett positivt jobb, som ger mycket tillbaka genom att man hjälper människor till ett bättre liv. Du får också en mycket bra arbetslivserfarenhet, då du jobbar självständigt, sköter dina bokningar och blir van att tala inför grupp.

Som säljare för Lustjakt så kan du till 100 % fokusera på att just informera och sälja. Hos oss behöver du aldrig fundera på att ta upp betalningar, att packa order eller ha hand om reklamationer - vi sköter allt detta efterarbete.

Om du blir antagen så får du:
Tillgång till visningskollektion
Personligt säljstöd ex av en coach som hjälper dig igång. Tillgång till informationssidor och trycksaker.
Personlig hjälp från huvudkontoret.
Tillgång till vårt säljarforum, chatt och kontakt med andra säljare runt om i landet.
Detta gör att du får mycket goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.

Anställningsform
Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar.

Vi behöver fler säljare som kan åka i Mariefred med omnejd.

Du har tillgång till Internet.
Du är ärlig och helst utan betalningsanmärkningar.
Du är motiverad och engagerad.
Du älskar att informera och inspirera.
Du är ordningsam och ansvarsfull.
Du är social och positiv.
Du är driven och vill jobba och tjäna pengar.
Det är inte krav att du har bil och körkort, men det underlättar ditt arbete betydligt.
Du kan underlätta ditt jobb om du har tillgång till bärbar dator med internetuppkoppling.
Du har tystnadsplikt.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.


Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner i ditt bostads område och inom en radie på ca 5-10 mil.

Lustjakt är ett av Sveriges äldsta homepartyföretag inom sexleksaker. Vi har funnits på den svenska marknaden i drygt 15 år och vårt mål och vår ambition är och har hela tiden varit att ge människor mer lust och glädje i sina liv. Vi har sedan dag ett valt en seriös framtoning och vi jobbar inte med porr. Vi jobbar med fakta och information, som rör sex och samlevnad. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och bekväma.

Vill du läsa mer om hur ett party går till så kan du göra det här http://www.homeparty.org/anordna-homeparty/
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningsform Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar. Du kan därför själv välja om du önskar jobba lite eller mycket. 20%-40%Lön Provisionsbaserad Poängteras bör att Lustjakt betalar alla skatter och avgifter. Du blir alltså anställd hos oss.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-28
Referens: homepartyförsäljare
Webbplats:
Epostadress: lis@lustjakt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUSTJAKT SVENSKA AB
HÖGÅS SUNDSANDVIK 157
45196  UDDEVALLA Sverige
Hemsida: http://www.lustjakt.se
  
Platsannons

Lagerarbetare/truckförare till Nykvarn!

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu 2 st erfarna lagermedarbetare till deras anläggning i Nykvarn. Detta är ett uppdrag som starta i mitten/slutet av maj och löper på under hela sommaren.

Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare, för rätt person finns det stora möjligheter att uppdraget leder till en fast anställning.

Som lagermedarbetare kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
• truckkörning
• plockning
• packning
• sortering
• In & ut leverans


Din profil
Du som söker är en van lagermedarbetare med mycket god truckvana. Du har tidigare arbetat med plockning på lager och har en mycket god plockkvalitet.
Utöver dina erfarenheter är du en strukturerad och ordningsam person som alltid håller en hög kvalitet på ditt arbete du utför.
Du är glad och positiv och har lätt att samarbeta med andra människor.

Truckkort A1-A4 samt B1-B5 är ett krav

Bil och B-körkort är mycket meriterande.


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 4587
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4587
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Sverige AB
Lunagallerian 3
15172  Södertälje Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Duktig redovisningsassistent till Hallgruppen i Nykvarn!

Om tjänsten
Till vår kund Hallgruppen i Nykvarn söker vi nu en noggrann, prestigelös och självgående redovisningsassistent. Detta är ett uthyrningsuppdrag som kommer att starta omgående med möjlighet till rekrytering till vår kund. Uppdragets omfattning är heltid, måndag till fredag.

Som redovisningsassistent kommer du att fokusera på den löpande redovisningen. Du kommer huvudsakligen att ansvara för:

• Att hantera kund- och leverantörsreskontra samt den löpande bokföringen; kontering av inkommande fakturor samt utgående fakturering till kund
• Löner
• Momsrapportering
• Rapportering till Skattemyndigheten
• Att assistera säljarna med administrativa uppgifter
• Allmänna kontorsgöromål

Din profil
För att lyckas i den här rollen behärskar du kund- och leverantörsreskontra självständigt. Du har minst gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller motsvararande, det viktigaste är att du har mycket god praktisk erfarenhet av redovisning och löner. Vi tror att du har arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter.

Det är önskvärt att du har kunskaper i programmet Fortnox och det är meriterande om du även har kunskaper i Mamut, detta är dock inga krav.

Du trivs i en informell arbetsmiljö med högt arbetstempo och har mycket lätt för att komma överens med andra människor. Du är flexibel, lösningsorienterad, initiativrik, noggrann och kommunikativ. Du har en analytisk förmåga och har såväl fallenhet som intresse för siffror!

Vidare är du en duktig administratör som är driven och van vid att arbeta mot deadlines och gärna arbetar lite extra när så krävs. Samtidigt som du har öga för detaljer har du även förmågan att se till helheten. Du är en pigg och glad person med en positiv och problemlösande inställning!

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

Läs gärna mer om vår kund på: www.hallgruppen.se

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Redovisningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 4578
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4578
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Pema People söker Processkartläggare.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Pema People söker nu för kunds räkning en konsult som ska arbeta med verksamhet- och processkartläggning och utveckling på ett välmående företag i Nykvarn. Vi söker efter dig som har god erfarenhet av att arbeta med standardiserade verksamhetssystem, samt är införstådd i de utmaningar man kan mötas av när man implementerar ett sådant system. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta följande: 

• Dokumentera de nya processerna.
• Dokumentera nya rutiner.
• Utbilda produktionspersonalen i de nya processerna och rutinerna.

Som person kan du snabbt komma in på en ny arbetsplats. Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom branschen. Rollen kräver dokumenterad erfarenhet av att arbeta och utvärdera arbetsrätt. För att lyckas i rollen är du van att arbeta självständigt och har erfarenhet av ledning av större grupp.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är målinriktad, idérik, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en god kommunikativ och social förmåga, en servicekänsla och ett helhetstänk.

Uppdraget är tidsbegränsat och uppskattas att ta 5 - 6 veckor. 

I denna tillsättning har företaget valt att vända sig till Pema People, eventuella frågor besvaras således via mail av konsultchef: sara.skoldeback@pemapeople,se 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Informationsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid. Omgående tillsättning - 5-6 veckors uppdrag.Fast lön enl. överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=AB5DD602-68E0-4EBE-B074-6E2AAB8E9B5A
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Erfarna motviktsförare sökes!

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker erfarna motviktsförare till vårt nya logistikcenter i Nykvarn. Det är ett krav på truckkort och lagervana samt att du ska ha stor erfarenhet av att köra motviktstruck. Det är en merit om du har kört med klämaggregat. Arbetet är fysiskt krävande och plockintensivt med stort fokus på kvalitet i utfört arbete. Tjänsten kommer att starta till sen höst/vinter och arbetstiderna kommer vara uppdelade i skift därför ser vi gärna att du är flexibel och har körkort samt bil för att lätt kunna ta dig till arbetet.


Din profil
Aditro Logistics Staffing söker nu dig som truckförare som är mycket skicklig på att köra motviktstruck och har minst 1 års dokumenterad erfarenhet av detta. Som person har du inga problem med att hugga i om det behövs. Du motiveras av ett högt arbetstempo, är noggrann och en lagspelare med glatt humör. Det är även viktigt att du är flexibel och kan ta dig an varierande arbetsuppgifter. För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt så är du driven, har stor ansvarskänsla och en stor vilja att alltid prestera maximalt. Vidare så är du initiativrik och bidrar med idéer och förslag på hur vi kan hjälpa våra kunder ytterligare i sin strävan att optimera sin verksamhet.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör urval löpande! Vänligen ange när och vart du genomfört motsvarande arbete i din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 322
Webbplats: http://www.aditrologistics.se/karriar/visa-annons?jaid=322
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aditro Logistics Staffing AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://proconworksolutions.se/
  
Platsannons

Säljare till Ahola Transport

Säljare inom transporttjänster till Ahola Transport

VILL DU VARA MED?

OM FÖRETAGET
Ahola Transport är börsnoterat familjeföretag inom transport- och logistik med uppdrag inom Norden, Baltikum och CEE områden med verksamhetspunkter i Karleby, Nådendal, Nyk- varn (SE), Tallinn (EE), Vilnius (LV) Warszawa (PL). Vi erbjuder våra kunder flexibla, tillförlitliga och effektiva transportlösningar via vårt egna koncept och med stort kundfokus.

Våra värderingar står för; Helhetsansvar, öppenhet och respekt för individen.

Vi sysselsätter ca 600 personer och förfogar över ca 400 ekipage. Omsättningen inom Ahola Transport är ca 100 Miljoner Euro.

Vi söker dig som har viljan och energin att utveckla dig själv och dina affärer. Du har ett gott affärssinne, är strukturerad och har en stor egen drivkraft att nå utsatta mål. Du ansvarar för att hitta nya kunder samt vårda och utveckla våra befintliga kunder. Ditt område kommer vara Stockholm samt Södermanland. Som person är du öppen, flexibel och ambitiös samt ser positivt på utmaningar.

Våra förväntningar på dig

- Du sluter regelbundet nya transportavtal med nya och befintliga kunder
- Du håller dig informerad om branschen och söker aktivt nya affärsmöjligheter
- Du organiserar självständigt ditt eget arbete
- Du bokar och genomför självständigt besök hos nya och befintliga kunder
- Du etablerar dig lokalt och arbetar för att få en god lokalkännedom

Din kompetens

- Meriterande med tidigare säljerfarenhet inom Transport, Produktion eller Logistik
- God datorvana och van användare av MS Office (Word, Excel, Powerpoint)
- God engelska och svenska i både tal och skrift
- Du har B- körkort och bil

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

ANSÖKAN
Urvalet sker löpande välkommen med din intresseanmälan så snart som möjligt via JobQuests hemsida, www.jobquest.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ahola Transport med JobQuest Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Asko Kyyränmäki telefonnummer 073-982 49 87 alternativt e-mail asko@jobquest.se.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes att kontakta Ahola Transport för detta uppdrag.

När du skickar in din ansökan godkänner och samtycker du till att JobQuest behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer

JobQuest är ett snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag med lång och bred branscherfarenhet. Vi vet att bredd skapar möjligheter, både för dig som kund och för dig som kandidat.

Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner, att aktivt och engagerat hjälpa till att länka samman människor både företagare och privatpersoner, genom att erbjuda smarta och attraktiva tjänster till konkurrenskraftiga priser. Just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande, Professionella och Handlingskraftiga i relation till kund och kandidat.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://www.jobquest.se/lediga-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1178
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobquest Sverige AB
Upplandsgatan 7
11123  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare Björkestaskolan åk 4-6

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Vill du arbeta i en kommun med höga förväntningar och stora visioner?

Björkestaskolan är från och med hösten -17 en F-6-skola med härliga elever och en kompetent personalgrupp.
Visionen är att Nykvarns förskolor och skolor ska vara Sveriges bästa 2025. Sveriges bästa skola i Nykvarn, är en kraftfull satsning som ska skapa förutsättningar för goda resultat både för individen så som verksamheterna. Vi har goda förutsättningar att gemensamt lyckas genom ett nära samarbete verksamheter emellan och en god kommunikation. Det handlar framför allt om att stärka det kollegiala samarbetet och att samarbeta kring planering.

Skolan arbetar aktivt för att elever och personal ska må så bra som möjligt och känna sig trygga med skolans värderingar. Vi sätter kunskap, trygghet och trivsel i främsta rummet.

Vi utökar vår verksamhet och ska från och med höstterminen behålla våra äldre elever och söker nu dig som är grundskollärare med erfarenhet i åldrarna 4-6.

Vi söker dig som har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Vi söker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever och du har förmåga att tänka utanför ramarna. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna.
Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering.
Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vi vill att du har detta synsätt på ditt arbete.God föräldrakontakt ingår i ditt arbete.
I vårt arbete arbetar vi med att utveckla vår digitala kompetens och vi har god tillgång till tekniska redskap.
Vi har höga förväntningar på tydligt ledarskap, ansvarstagande och flexibilitet.

Vi söker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever som behöver en tydliggörande pedagogik och att du har förmåga att tänka utanför ramarna. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna. Det gör att du behöver ha god förmåga att, enskilt och i grupp, anpassa undervisningen för de elever som du ansvarar för. Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv.

Vi vill att du har lärarexamen, är legitimerad och är behörig att arbeta
upp till åk 6, gärna med bred ämnesbehörighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 02:2017:21
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5459433607876003853
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Kvalitetsmedveten Distributionsadministratör till Tikkurilla!

Är du en driven och lösningsorienterad person som är ute efter ett nytt uppdrag? Har du erfarenhet av lager- eller distributionsadministration? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Tikkurila i Nykvarn har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar dör för skydd och målning. De är marknadsledande i Sverige och i deras portfölj finns omtycka varumärken som Alcro och Beckers.

Din roll som Distributionsadministratör innebär att du genom god systemkunskap, administrativ förmåga samt kunskap om gällande lagar och interna rutiner arbetar bl.a. med:

- Godsmottagning
- Transportsamordning
- Säkerställa och sända tullhandlingar
- Kontroll att order är återrapporterade och klara för fakturering
- Svara på inkommande frågor och ärenden
- Arkivering av transportdokument
- Sköta kontakt med kunder samt andra externa intressenter
- Ständigt delta i företagets förbättringsarbete

Om dig
Du som har en förmåga att se möjligheter, har en positiv inställning till arbetsuppgifter och har ett flexibelt förhållningssätt kommer att trivas bra på Tikkurilla! Arbetet som Distributionsadministratör innebär att du sätter laget före jaget och är en lagspelare som visar ödmjukhet och respekt gentemot kollegor och företaget. Om du har ett stort driv, god planeringsförmåga samt är lösningsorienterad kommer du snabbt att komma in i rollen.

Du som söker har god datorvana och utmärkta kunskaper i Office-paketet. Du är flytande i svenska såväl som engelska, både i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är:

- Erfarenhet av lager- eller distributionsadministration
- Erfarenhet av felsökning alternativt analysarbete
- Erfarenhet av LEAN-arbete
- Systemkunskap gällande t.ex. Movex, KSD och MTA
- Områdeskunskap gällande Farligt gods, tull och exporthantering

Om anställningen
Tjänsten som Distributionsadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdragsperioden sträcker sig t.o.m. 31 augusti. Arbetsplatsen är belägen i Nykvarn.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leila Mekidiche på 08-598 981 58.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=01C232ED-82D8-4B51-837E-C7E807B1F42C&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Kungsgatan 60
10224  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Distriktsköterska/sjuksköterska till Aleris Vårdcentral Nykvarn

? På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Vårdcentral Nykvarn Aleris Vårdcentra Nykvarn är en liten och trivsam vårdcentral med nästan hela buketten av det som behövs för en välfungerande primärvård. Vi har husläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, kurator, lab, BVC och rehabilitering med sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter i alla åldrar. Vårdcentralen ligger mitt i centrum, nära tåg-bussförbindelser, (Stockholm-Nykvarn 30 minuter, Strängnäs-Nykvarn 20 minuter).

Till vår verksamhet söker vi nu en distriktssköterska/sjuksköterska som vill ta del av vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling Vi flyttar in i nya lokaler sommaren 2017 och erbjuder dig en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en dynamisk arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Som distriktssköterska arbetar du hälsofrämjande och har ett omväxlande arbete. Det är din uppgift att ta emot patienter på bokad mottagning, ge rådgivning i telefon och direkt, assistera på husläkarmottagningen, vaccination mm. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.

Om dig vi söker Som person Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har god samarbetsförmåga.

Bakgrund Utbildad distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet av sköterskearbete på vårdcentral.

Övrigt

fast tjänst 100 %, deltid kan diskuteras
tillträde snarast eller efter överenskommelse
vi är anslutna till vårdföretagarna och har kollektivavtal
lön efter överenskommelse
Ansökan och kontakt Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss.

Kontakta verksamhetschef distriktsläkare Lennart Holmquist, lennart.holmquist@aleris tel:070-48 48 676 eller distriktssköterska Gunborg Gutung Svensson, Gunborg.GutungSvensson@aleris.se tel:08-409 15730

Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-05-14 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–-------------------------------------------------------- I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% . Individuell lönesättning, kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1832063/86139?channel=amv&iso=se
Epostadress: lennart.holmquist@aleris.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Vårdcentral Nykvarn
Centrumvägen 32
15530  Nykvarn Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Administrativ samordnare

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Vårdcentral Nykvarn

Vi är en liten och trivsam vårdcentral med nästan hela buketten av det som behövs för en välfungerande primärvård. Vi har husläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, kurator, lab, BVC och rehabilitering med sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Vi tar emot patienter i alla åldrar. Vårdcentralen ligger mitt i centrum, nära tåg-bussförbindelser, (Stockholm-Nykvarn 30 minuter, Strängnäs-Nykvarn 20 minuter).

Vi erbjuder

Ett intressant arbete tillsammans med kunniga kollegor. Korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vi är öppna för förändringar och vi har en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. Det personliga bemötandet står i fokus. Våra värderingar: omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande är ledstjärnan i vården vi bedriver. Du utgör en viktig och central roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en god arbetsmiljö då vi flyttar in i nya lokaler sommaren 2017.

Om arbetet och din utveckling

Dina arbetsuppgifter är mångskiftande och utgör den administrativa basen för vårdcentralens verksamhet. Du arbetar med korrespondens, ger lokal IT-support, bevakar och implementerar förändringar i kassarutiner, fakturahantering, tar fram statistik, telefonbevakning, fördelar ansvar och schemaläggning för vårdcentralens administrativa funktion, har visst personalansvar, ekonomifrågor. Du kommer att arbeta nära verksamhetschefen.

Om dig vi söker

Bakgrund

Du har god erfarenhet av arbete på vårdcentral och gärna erfarenhet av personalledande position. Du är trygg och stabil i ditt ledarskap samt lösningsfokuserad och flexibel. Du bör ha körkort. Det är en fördel om du har en vårdrelaterad utbildning t e x distriktssköterska, sjuksköterska, medicinsk sekreterare.

Önskvärda egenskaper

Serviceinriktad, noggrann och god samarbetsförmåga.

Tjänsten

Fast tjänst 100 %
Tillträde enligt överenskommelse
Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har kollektivavtal
Lön efter överenskommelse
Vill du veta mer och söka tjänsten?

Kontakta verksamhetschef distriktsläkare Lennart Holmquist lennart.holmquist@aleris tel: 070-484 86 76 eller 08-409 157 30

Ansökan;

Skicka din ansökan via vårt ansökningssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan". Alternativt maila ansökan till christina.strand@aleris.se

Ansökan skall vara inne senast 14 maj 2017.

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se där du kan läsa mer om vår verksamhet.

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% . Individuell lönesättning, kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1808499/86139?channel=amv&iso=se
Epostadress: christina.strand@aleris.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Vårdcentral Nykvarn
Centrumvägen 32
15530  Nykvarn Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Finskspråkig barnskötare till Lillhaga fsk

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Lillhaga förskola ligger i ett villaområde med nära avstånd till skolor och skogen. Under läsåret 17/18 kommer förskolan att vara evakuerad till nybuggda Furuborgsskolan, då lokalerna på Lillhaga förskola skall rivas och en ny fin förskola skall byggas på platsen.

Lillhaga förskola arbetar aktivt med natur, hälsa och miljö. Utomhusverksamhet är en viktig del av vardagen. Skogen, som finns i närmiljön stimulerar till utmaningar och kreativ lek. Barnen rör sig ute, får frisk luft och kunskap om naturen.
Barnen erbjuds en variationsrik verksamhet, både inne och ute.
Genom leken utvecklar barnen språk, matematik och teknik, motorik samt social samvaro.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har finska som modersmål, du har några års erfarenhet och kan arbeta med alla åldersgrupper. Du kommer att delvis arbeta med våra finskspråkiga barn och även ha en del av din tjänst på en avdelning.

Du har insikten av att förändring och utveckling av verksamheten ständigt pågår. Barnens behov ska komma i första hand och barnen och pedagogerna ska utforma verksamheten tillsammans. Som barnskötare ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen vilket sker genom att du samarbetar med arbetslaget i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans läroplan och våra verksamhetsmål.

Du ser samarbetet med kollegor och barnens föräldrar som en självklarhet för en väl fungerande förskoleverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barnskötarutbildning är ett krav, samt goda kunskaper i finska språket.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete på förskola. Vi ser också positivt på att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 02:2017:20
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5458570627859423861
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Lärare till årskurs 4-6 Turingeskolan

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Turingeskolan är en F-6 skola belägen i Nykvarn. Vi har goda förutsättningar och kommunen har högt ställda förväntningar på vår verksamhet. Visionen är att Nykvarns förskolor och skolor ska vara Sveriges bästa 2025. Vi är redan på god väg att lyckas nå det målet.
Vår styrka ligger i att ha en kompetent personalgrupp med höga ambitioner. Det handlar framförallt om att stärka det kollegiala lärandet kring handledning och gemensam planering.

Nykvarn ligger ca 30 minuter från Stockholm eller Eskilstuna med snabbtåget.


Uppdraget innebär att du tillsammans med arbetslaget ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i årskurs 4-6.

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6. Du ser värdet av och förstår människors olikheter samt olika bakgrund.
Vi söker dig som är en tydlig ledare, engagerad och duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov. Du ser möjligheter i förändringar och kan anpassa dig efter nya omständigheter. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt tidigare erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 02:2017:11
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5435240967856967128
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Barnskötare till Hökmossens fsk

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Hökmossens förskola är vår nyaste förskola. Förskolan ligger högt placerad vid Turingeskolan omgiven av vacker och inspirerande natur. Sjön Yngern ligger på promenadavstånd från förskolan.
Hökmossens förskola har 6 avdelningar med cirka 110 barn och 18 pedagoger som delar sin vardag.

Förskolan arbetar aktivt med natur och miljö, förskolan innehar Grön Flagg, Håll Sverige rent.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, som har några års erfarenhet och som kan arbeta med alla åldersgrupper. Du har insikten av att förändring och utveckling av verksamheten ständigt pågår. Barnens behov ska komma i första hand och barnen och pedagogerna ska utforma verksamheten tillsammans. Som barnskötare ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen vilket sker genom att du samarbetar med arbetslaget i det pedagogiska utvecklingsarbetet enligt förskolans läroplan och våra verksamhetsmål.

Du ser samarbetet med kollegor och barnens föräldrar som en självklarhet för en väl fungerande förskoleverksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Barnskötarutbildning är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete på förskola. Vi ser också positivt på att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och digitala verktyg
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 02:2017:19
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5458570627858763942
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Transportadministratör sökes för omgående start hos kund!

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Som transportadministratör består dina arbetsuppgifter av att säkerställa vår kunds leveranser till sina slutkunder. Du säkerställer transportdokument, att korrekta orders går ut samt godstransporter. Dina arbetstider är förlagda till dagtid och ditt uppdrag sträcker sig med start omgående och sommaren ut med möjlighet till förlängning. Uppdraget är en del av Aditros uthyrningsverksamhet, du blir härmed uthyrd som konsult till vår kunds verksamhet som är belägen i Nykvarn utanför Södertälje.

Nedan finner du ett axplock av arbetsuppgifter som du kommer utföra i ditt dagliga arbete:

- Transportsamordning/planering
- Säkerställa korrekta tull- samt transportdokument
- Administrera orders i kundens transportsystem
- Vara behjälplig vid inkommande frågor från kunder
- Returhantering

Din profil
Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och har nedan profil:

Utbildning

- Utbildning inom logistik eller liknande genom erfarenhet
- Utbildning inom farligt gods och brandfarligt gods

Erfarenhet

- Erfarenhet av lager/transportadministration är meriterande
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice/administration
- Erfarenhet av arbete i LEAN är meriterande
- Erfarenhet av tidigare arbetat i system som Movex och KSD är meriterande
- Du behärskar engelska i tal och skrift

Personligt

- Du besitter en god samarbetsförmåga
- Du gillar ordning och reda
- Du är en flexibel person
- Du är en serviceinriktad person

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Tveka inte med din ansökan utan sök tjänsten idag!

Urval sker löpande och tillsättning sker omgående!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Transportplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 463
Webbplats: http://www.aditrologistics.se/karriar/visa-annons?jaid=463
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aditro Logistics Staffing AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://proconworksolutions.se/
  
Platsannons

Timvikarie Personlig assistent 752

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Jag är en 70 årig rullstolsburen man som är boende i Nykvarn.
Jag har svår afasi efter att ha råkat ut för en stroke för några år sedan.

Nu söker jag vikarier som kan hoppa in vid behov, både dag, kväll/natt och även helger.

Det är positivt om du har några års erfarenhet inom vården eller om min sjukdom.
Körkort är inget krav men ett plus.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till vid daglig hygien, hushållssyslor både utanför och i hemmet.
Jobbet är emellanåt fysiskt krävande så du bör inte vara rädd att ta i om det behövs.
Personkemin mellan dig och mig är otroligt viktig.

Tillträde omgående, Du kommer få introduktion innan du börjar.

 

Varmt välkommen in med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=691%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Nykvarn
15530  Nykvarn Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  
Platsannons

Lärare i spanska till Lillhagaskolan, år 7-9

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Vi söker lärare i spanska till Lillhagaskolan.
Vill du arbeta i en kommun med höga förväntningar och stora visioner?

Lillhagaskolan är en 7-9 skola, med ca 500 härliga elever och en kompetent och engagerad personalstyrka på cirka 70 personer. Vi har en mycket god måluppfyllelse och rankas som Stockholms läns bästa skolkommun 2016.
Skolan är belägen i centrala Nykvarn med goda pendlingsmöjligheter med tåg. 17 min från Strängnäs och 9 min från Läggesta. Du tar dig även enkelt med bil till oss!

Skolan har genomfört ett större utvecklingsområde för en gemensam värdegrund och vision. På Lillhagaskolan är vår övertygelse att i allt som vi gör, ska det gynna elevens välbefinnande, lärande och utveckling. Vi är övertygade om att alla vill och kan, men det är ytterst vårt ansvar att eleven lyckas. Vi ska se möjligheterna, inte hinder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- planera, genomföra och utvärdera undervisningen i spanska.
- bedöma och sätta betyg.
- ansvara för dina mentorselever.
- delta aktivt i arbetslagsarbetet.
- tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan.
- medverka i olika utvecklingsarbeten.
- arbeta förebyggande med elevhälsa och trygghetsarbete.

Du har lärarexamen med uttagen lärarlegitimation samt har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Vi söker dig som har en undervisning som präglas av ett elevnära och individanpassat arbetssätt och som ser bedömning för lärande och digitala verktyg som en naturlig del i ditt uppdrag. Vi söker dig som är positiv, flexibel, lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är självklara för dig.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Vikariat 2017-08-14 till 2018-06-20Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 02:2017:18
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5457704497867627386
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Lärare i bild och engelska till Lillhagaskolan, år 7-9

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Vi söker lärare i bild och engelska till Lillhagaskolan.
Vill du arbeta i en kommun med höga förväntningar och stora visioner?

Lillhagaskolan är en 7-9 skola, med ca 500 härliga elever och en kompetent och engagerad personalstyrka på cirka 70 personer. Vi har en mycket god måluppfyllelse och rankas som Stockholms läns bästa skolkommun 2016.
Skolan är belägen i centrala Nykvarn med goda pendlingsmöjligheter med tåg. 17 min från Strängnäs och 9 min från Läggesta. Du tar dig även enkelt med bil till oss!

Skolan har genomfört ett större utvecklingsområde för en gemensam värdegrund och vision. På Lillhagaskolan är vår övertygelse att i allt som vi gör, ska det gynna elevens välbefinnande, lärande och utveckling. Vi är övertygade om att alla vill och kan, men det är ytterst vårt ansvar att eleven lyckas. Vi ska se möjligheterna, inte hinder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
- planera, genomföra och utvärdera undervisningen i bild och engelska.
- bedöma och sätta betyg.
- ansvara för dina mentorselever.
- delta aktivt i arbetslagsarbetet.
- tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan.
- medverka i olika utvecklingsarbeten.
- arbeta förebyggande med elevhälsa och trygghetsarbete.

Du har lärarexamen med uttagen lärarlegitimation samt har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Vi söker dig som har en undervisning som präglas av ett elevnära och individanpassat arbetssätt och som ser bedömning för lärande och digitala verktyg som en naturlig del i ditt uppdrag. Vi söker dig som är positiv, flexibel, lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är självklara för dig.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Allmän Visstidsanst 2017-08-14 till 2018-06-20Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 02:2017:17
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5457704497867498471
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1986%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Pema People AB söker Projektledare till Tikkurila

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.
Vi tror på människor!

För Tikkurilas räkning söker vi nu en driven och motiverad Projektledare med inriktning på systemimplementering.

Vi söker nu dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som projektledare, eller annan relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

I rollen ingår såväl rapportering som uppföljningsansvar mot övriga delar i organisationen. Som Projektledare kommer du ständigt att arbeta med förbättringsarbete gällande såväl tillvägagångssätt samt kring processer. Systemimplementering är en huvudsaklig del i din roll och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Du är mycket bekväm med att arbeta med datorn som verktyg och kommer snabbt in i nya system. I dessa system kommer du att se till att arbetet kvalitetssäkras och granskas på bästa tänkbara sätt. Har du tidigare erfarenhet av implementering av affärssystemen är detta mycket meriterande.

Du kommer att ha kontakt med leverantörer både internt och externt, därav ser vi att du är en person med god social förmåga. Vi söker dig som ser nöjet i utmaningar och motiveras av att leda projekt.

Du är en engagerad lagspelare, som tar ansvar och öppen för förändring. En av dina starka egenskaper är stresstålighet och din förmåga att kunna prioritera. Du bör ha lätt för att ta till dig ny information och kunskap, samtidigt som du är duktig på att dela med dig av den kunskap som du själv besitter. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och ordningsam. Du är driven, duktig på att planera och organisera det dagliga arbetet. Vidare ser vi att du är bra på att motivera kollegor, du har förmågan att samarbeta och hantera interna och externa relationer professionellt och affärsmässigt.

Utöver svenska ska du ha goda kunskaper i skriftlig och verbal kommunikation på engelska. Besitter du fler språkkunskaper är detta meriterande.

Sammanfattningsvis:
• Systemimplementering
• Kvalitetssäkring
• Rapporteringsansvar
• Kontakt internt och externt
• Uppföljningsansvar

Låter det intressant?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Företaget Tikkurila har för denna tillsättning valt att använda sig av Pema People AB, eventuella frågor kring tjänsten besvaras därav via mail till konsultchef: sara.skoldeback@pemapeople.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Planeringschef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=572C08A2-2773-4F6C-9E30-6416C3BF9669
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Distributionsadministratör sökes till Tikkurila.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Pema söker nu på uppdrag av Tikkurila AB en driven Distributionsadministratör.

Ansvarsområden
Rollen som Distributionsadministratör innebär att effektivt säkerställa Tikkurila Sveriges leveranser av rätt produkt i rätt tid till våra konsument-, proffs- och industrikunder. Säkerställa att korrekta orders, godstransporter, dokument och datafiler går från distributionscentrat till rätt kund/intressent i rätt tid. Som Distributionsadministratör är du ansvarig för att de dokument som du utfärdar är korrekta i enlighet med interna rutiner och lagkrav.
Som Distributionsadministratör är du en del av hela Expeditionens och lagrets ansvarsområde.
Som Distributionsadministratör ansvarar du för att bidra till företagets förbättringsarbete, jobba för en säker arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Rollen som Distributionsadministratör innebär att genom god systemkunskap, administrativ förmåga samt hög kännedom om gällande lagar och interna rutiner kunnande säkerställa nedanstående.
• Godsmottagning
• Transportsamordning, säkerställa korrekta transporter från distributionscentret i rätt tid.
• Säkerställa korrekta transporthandlingar.
• Säkerställa och sända korrekta tullhandlingar.
• Kontrollera att samtliga order är korrekt återrapporterade och klara för fakturering.
• Hantering av kontanta efterkrav i transportsystemet.
• Svara på inkommande frågor och ärenden.
• Returhantering och Pallhantering.
• Arkivering av transportdokument.
• God kontakt med kunder.
• Vara aktiv i företagets förbättringsarbete och ta ansvar för att rapportera och åtgärda avvikelser när så krävs. Vid behov ta fram instruktioner.
• Bidra till en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat genom att följa rutiner, säkerställa efterlevnad av spelregler, genomföra förbättringar, hålla god ordning och rapportera brister.
• Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller i företaget.

Rapporteringsansvar
Distributionsadministratör rapporterar till gruppchef och vid dennes frånvaro tf gruppchef

Kunskapskrav

Utbildning
Gymnasieutbildning är ett kunskapskrav vid nyanställning. Inriktning mot Logistik eller motsvarande är meriterande
Grundutbildning inom Farligt gods, Brandfarliga varor
Godkänd truckutbildning är meriterande.
Lastsäkring är meriterande.

Tidigare erfarenhet
Erfarenhet av lager/distributionsadministration är meriterande.
Erfarenhet av felsökning/analysarbete är meriterande.
Erfarenhet av arbete från en LEAN-medveten arbetsplats och arbete i ett affärssystem är meriterande.

Kunskaper och färdigheter
Hög datorvana. Exempelvis krävs att du är självgående i Windows standardprogram (word, excel och outlook) samt företagets interna plattform (Arena, Agda etc)
Rollen kräver framförhållning och planering, problemlösning och samverkan samt administration och noggrannhet.

Systemkunskap på sådan nivå som möjliggör utförande av ordinarie arbetsuppgifter och operationer samt enklare felsökning i system. 

Områdeskunskap på sådan nivå som möjliggör utförande av ordinarie arbetsuppgifter och operationer samt säkerställa att lagkrav efterlevs (t.ex Farligt Gods, Tull och Exporthantering)

Språkkunskaper
Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Baskunskaper i Engelska, kunna skriva och svara på mail.
Utmärkta kunskaper i engelska är meriterande eftersom vårt koncernspråk är engelska.
Meriterande med Ryska, finska, tyska

Personliga egenskaper
Arbetet som Distributionsadministratör består av arbete med flera olika arbetsuppgifter inom Expeditionen (arbetsrotation) och därför krävs mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att se möjligheter och ha en positiv inställning till arbetsuppgifter och kollegor på företaget samt att vara öppen för förändring i arbetsuppgifterna (d.v.s. en hög grad av flexibilitet).

Att arbeta som Distributionsadministratör innebär att sätta laget före jaget, att vara en lagspelare som visar ödmjukhet och respekt mot sina kollegor, företaget och våra gemensamma spelregler. En Distributionsadministratör tar ansvar för en god kommunikation och relation med kollegor, kunder och externa samarbetspartners

Rollen kräver ett eget driv, planeringsförmåga och lösningsorientering så att rätt kvalitet effektivt säkerställs. Att vara Distributionsadministratör betyder att brinna och ta ansvar för att serva våra kunder.

Att bidra i vårt förbättringsarbete är en självklarhet. Som Distributionsadministratör ska du visa en vilja och ta ansvar för att arbeta tillsammans med företaget mot företagets mål. En Distributionsadministratör anstränger sig för att lära sig nya områden och att utvecklas och på så vis bidra till företagets utveckling och resultat.

En självklarhet är att en Distributionsadministratör kan identifiera sig med och vara lojal mot våra gemensamma värdeord Pålitlig, Nytänkande och Affärsmässig.

Övrigt
B-körkort är meriterande.

I denna tillsättning har företaget valt att vända sig till Pema People, eventuella frågor besvaras således via mail av konsultchef: sara.skoldeback@pemapeople,se 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Informationsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Heltid. Omgående tillsättning - fram till 31 augusti 2017. Dag tidFast lön enl. överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=B5B6B5AE-83C6-46C1-9D42-FF00DD32D4D4
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Gymnasielärare Matematik till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Vi söker en lärare i Matematik som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och som har en pedagogisk skicklighet och som är väl förtrogen med skolans regelverk.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder.

Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 50 % 40%-60%Praktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, legitimation och personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, var därför snabb in med din ansökan. Vänlig märk ansökan med "Lärare Matematik" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Yrkeslärare till Fordonsprogrammet, Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker en yrkeslärare för Fordonsprogrammet som kan börja under HT 17 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten är på heltid och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa på Fordonsprogrammet, som har ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.


Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPraktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänlig märk din ansökan med "ansökan till Fordon Ht 2017" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Resurslärare i Engelska och Svenska till Praktiska Gymnasiet i Nykvarn

Nu behöver vi stärka upp vår personalstyrka med en resurslärare med kompetens i de senare åren av grundskolan i Engelska och Svenska. Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning samt att arbeta med elever i behov av särskilt stöd, både i grupp och enskilt. Vidare kommer du som resurslärare agera som mentor åt eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska och svenska i grundskolans senare år och som har en pedagogisk skicklighet och som är väl förtrogen med skolans regelverk.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder.

Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 50 % 40%-60%Praktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, legitimation och personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, var därför snabb in med din ansökan. Vänlig märk ansökan med "Lärare Resurs" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Kock 87,5% till Skogsbackens förskola

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Nykvarns kommun
Vill du vara med och medverka till "Sveriges bästa skola"
Kostenheten är en nystartad enhet som ligger under Utbildningskontoret. Kostenheten ansvarar för 12 kök inom förskola, skola och äldreomsorgen.
Vi söker nu en kock till Kostenheten till Skogsbackens förskolekök som har ca 75 barn och 15 pedagoger
Kostenheten är ung och det finns många mål att uppnå.
Vill du vara med?


I köket är det du som beställer varor, skriver matsedlar, lagar mat, lagar specialkost, städar, diskar kökets ytor. Din närmsta chef är kostchefen.

Vi söker en driven kock som brinner för mat och förstår hur viktigt måltiden är.
Du ser inga hinder utan möjligheter.
Vågar vara nytänkande och prova på nytt.
Du ska tycka om att arbeta med små barn då vi använder köket i ett pedagogsikt syfte " små kockar i köket" En del av måltidspedagogik
Du är ordningsam och är kostnadseffektiv och ibland behöver du kunna "trolla" med det du har i skafferiet.
Du har vana att laga mat till många
Du har en viss kunskap om miljö och hållbara måltider.

-Vi vill att du har
- kockutbildning på gymnasienivå och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid
- erfarenhet av HACCP/ Egenkontroll
- datorvana. Alla beställningar, information, självservice m.m sker via dator

Vi ser också gärna att du har
- erfarenhet av specialkost
- goda kunskaper i det svenska språket.
- datorvana. Alla beställningar, information, självservice m.m sker via dator
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDaltid 87,5% Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 02:2017:15
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5452523467869772640
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Yrkeslärare inom VVS till Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker nu en Yrkeslärare i VVS som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer vid behov även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa VVS programmet, som har ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.
Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från norr till söder och har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 60 % tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 60%-80%Praktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning och ett personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, var därför snabb in med din ansökan. Vänlig märk din ansökan med "VVS-lärare" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Yrkeslärare El - Datakommunikation till Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker en yrkeslärare för El-programmet inriktning dator- och kommunikationsteknik som kan börja under HT 17 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten är på heltid och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa på El programmet med inriktning Datakommunikation, som har ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.


Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPraktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänlig märk din ansökan med "ansökan till EL Ht 2017" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Yrkeslärare Hantverk - Stylist till Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker nu en Yrkeslärare på Hantverkslinjen med inriktning Stylist som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer vid behov även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa på Stylistprogrammet, som har ett stort kontaktnät i branschen, samt ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du som söker är engagerad och intresserad av ungdomar, samt har kunnighet och gärna erfarenhet av yrket.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.
Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från norr till söder och har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 80 % tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 60%-80%Praktiska Sverige AB satsar på friskvård och har ett bra trygghetspaket för sina anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann.fredesparr@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning och ett personligt brev. Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, var därför snabb in med din ansökan. Vänlig märk din ansökan med "Stylistlärare" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Nykvarnsbostäder söker en ”Anläggningsarbetare” till tekniska enheten

Om företaget
Tekniska enheten ansvarar för drift och service av park, gata, vatten och avlopp. Nykvarns kommun är uppdragsgivare och vissa arbeten utförs för bolagets egna fastighetsbestånd. På hela enheten arbetar totalt 35 personer men inom service och drift kommer du arbeta i ett team på ca 8 personer. Här råder familjär känsla och du kommer knyta starka band med dina kollegor.

I denna roll finns stora utvecklingsmöjligheter och vidareutbildning kommer vara en stor del av ditt första år. Om du inte redan har utbildning som vattentekniker så kommer du förses med denna utbildning bland annat. Nykvarnsbostäder erbjuder även andra förmåner så som friskvårdbidrag, kollektivavtal, rikskuponger och främst en god sammanhållning och trevlig arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en serviceinriktad och nyfiken anläggningsarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Drift och underhåll av gator och vägar såväl sommar- som vinterunderhåll,
- Drift och underhåll av VA-nät, vatten, avlopp och dagvatten,
- I tjänsten ingår även beredskap ca var 6:e vecka, då är inställelsetiden max en timme.
- Arbetstider: måndag-torsdag 06.30- 16.00, fredag 06.30-13.00,


Formell kompetens
Krav
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, främst inom vatten och avlopp,
- B-körkort
- Samarbetsförmåga, flexibilitet och serviceerfarenhet värderas mycket högt i denna rekrytering.
Merit
- Förarbevis för last- och grävmaskin är meriterande,
- Erfarenhet eller kunskap inom gatuförvaltning,

Uppfyller du delar av men inte alla krav i annonsen? Ansök ändå- beskriv dig själv och dina kunskaper i din ansökan så kan du få möjlighet att komma på intervju. Vi söker ”rätt” person och kan göra undantag.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, Nykvarn

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 17294
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP17294
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Stockholm
Lernia Bemanning AB
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Bibliotekarie till Nykvarns kommun

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Vill du arbeta i en verksamhet som är i ständig utveckling med fokus på våra kommuninvånare och besökare? Då är vi rätt plats för dig!

Biblioteket ingår organisatoriskt i kommunens Kundcenter som är en samordnad kanal för snabb information och service om kommunens verksamheter och tjänster och är ofta den första kontakten med kommunen.

Biblioteket och kundcenter har generösa öppettider och nås via flera olika kanaler så som web, telefon, e-post och besök. Hit vänder sig våra kunder för att få hjälp med information, vägledning, rådgivning, administrativ service och viss handläggning av kommunala ärenden.
Som medarbetare i Nykvarns kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid.


Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med två bibliotekarier, en biblioteksstrateg och en assistent där ni tillsammans planerar och utvecklar biblioteksverksamheten. Arbetsuppgifterna är varierande och stimulerande, mötet med våra besökare är en viktig del av arbetet liksom i övrigt vanligt förekommande biblioteksuppgifter. Vi förutsätter att du arbetar självständigt och har förmågan att se biblioteksverksamhet i ett större sammanhang och också har viljan att hitta samverkansmöjligheter över verksamhetsgränser. Arbetet med gott värdskap, tillgänglighet och bibliotekets roll i människors liv är viktigt för oss.
Biblioteket och kundcenter har en gemensam informationsdisk, vilket innebär att du även får möjlighet att få kunskaper om närsamhälle och kunna serva besökare inom många olika områden. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår i tjänsten.


Du har examen inom biblioteks- och informationsvetenskap, annan relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Du är öppen, har stor social kompetens, är kreativ och har förmågan att omsätta dina idéer i praktiken. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och du har lätt för att samarbeta med andra. Du har även förmågan att inspirera såväl barn som vuxna till läsglädje. Goda IT-kunskaper är av stor vikt och det är meriterande om du har erfarenhet av BOOK-IT, eller kan komplettera biblioteksteamet på annat sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 75% Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 04:2017:2
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5450794777849508909
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 20
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Leg fysioterapeut till Aleris Rehab Nykvarn

Aleris Rehab söker dig som vill vara del av vårt team i Nykvarn

Aleris Rehab Nykvarn kommer att flytta in i nya lokaler under våren 2017, i samband med det exapanderar vi vår verksamhet. Till vår enhet i Nykvarn söker vi arbetsterapeuter, fysioterapeut till hemteam samt dietist.

Aleris Rehab ingår i Aleriskoncernen och bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 11 enheter. Vi är i nuläget över 250 anställda. Aleris Rehab Nykvarn bedriver ett nära samarbete med Aleris Vårdcentral i Nykvarn och således delar vi lokaler vilket vi anser är unikt och fördelaktigt för vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker leg fysioterapeut främst för arbete i hemteam tillsammans med fysioterapeut och dietist, men även för sedvanligt primärvårdarbete på mottagning.

Din bakgrund

Minst ett års erfarenhet av kliniskt arbete inom primärvårdsrehabilitering och hemrehabilitering. Eller motsvarande.
Önskvärt med vidareutbildning på högskolenivå. Magister-/masterexamen är särskilt meriterande.
Dina egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor
Vi välkomnar dig som:

Är intresserad av att vara med och bygga upp och utveckla verksamheten
Tycker att delaktighet är en förutsättning
Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med många kompetenta kollegor.

Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnor i vår vardag.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, förmåga att strukturera arbetet och att vara flexibel och kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har kollektivavtal.

Lön enligt överenskommelse.

Tjänsterna innebär arbete i patienternas hemmiljö och/eller på mottagning

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Omfattning: Heltidstjänstgöring, 40 timmar/vecka. Flextidsavtal gäller.

Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor? Kontakta gärna: enhetschef Evelina Cortés 08-409 151 94

Lokalt fackligt ombud Fysioterapeuterna: Caroline Söderström, caroline.soderstrom@aleris.se

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-07, vi arbetar med löpande urval.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

–--------------------------------------------------------

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1827851/104019?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Rehab Järna/Nykvarn
Storgatan 13
15330  Järna Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Leg arbetsterapeut till Aleris Rehab Nykvarn

Aleris Rehab söker dig som vill vara del av vårt team i NykvarnAleris Rehab Nykvarn kommer att flytta in i nya lokaler under våren 2017, i samband med det exapanderar vi vår verksamhet. Till vår enhet i Nykvarn söker vi arbetsterapeuter, fysioterapeut till hemteam samt dietist.

Aleris Rehab ingår i Aleriskoncernen och bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 11 enheter. Vi är i nuläget över 250 anställda. Aleris Rehab Nykvarn bedriver ett nära samarbete med Aleris Vårdcentral i Nykvarn och således delar vi lokaler vilket vi anser är unikt och fördelaktigt för vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker leg arbetsterapeut dels för sedvanligt primärvårdarbete på mottagning, dels hemrehabilitering i team tillsammans med fysioterapeut och dietist.

Din bakgrund

Minst ett års erfarenhet av kliniskt arbete inom primärvårdsrehabilitering och/eller hemrehabilitering.
Önskvärt med vidareutbildning på högskolenivå. Magister-/masterexamen är särskilt meriterande.
Erfarenhet av att arbeta med handrehabilitering är meriterande
Dina egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor
Vi välkomnar dig som:

Är intresserad av att vara med och bygga upp och utveckla verksamheten
Tycker att delaktighet är en förutsättning
Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med många kompetenta kollegor.

Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnor i vår vardag.I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, förmåga att strukturera arbetet och att vara flexibel och kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har kollektivavtal.

Lön enligt överenskommelse.

Tjänsterna innebär arbete i patienternas hemmiljö och/eller på mottagning

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Omfattning: Heltidstjänstgöring, 40 timmar/vecka. Flextidsavtal gäller.

Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor? Kontakta gärna: enhetschef Evelina Cortés 08-409 151 94

Lokalt fackligt ombud Arbetsterapeuterna: Lena Andersson: lena.y.andersson@aleris.se

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-07, vi arbetar med löpande urval.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

–--------------------------------------------------------

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1827833/104019?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Rehab Järna/Nykvarn
Storgatan 13
15330  Järna Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Leg dietist till Aleris Rehab Nykvarn

Aleris Rehab söker dig som vill vara del av vårt team i Nykvarn

Aleris Rehab Nykvarn kommer att flytta in i nya lokaler under våren 2017, i samband med det exapanderar vi vår verksamhet. Till vår enhet i Nykvarn söker vi, förutom dietist, även arbetsterapeuter.

Aleris Rehab ingår i Aleriskoncernen och bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 11 enheter. Vi är i nuläget över 250 anställda. Aleris Rehab Nykvarn bedriver ett nära samarbete med Aleris Vårdcentral i Nykvarn och således delar vi lokaler vilket vi anser är unikt och fördelaktigt för vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker leg dietist dels för sedvanligt primärvårdarbete på mottagning, dels hemrehabilitering i team tillsammans med arbetsterapeut och fysioterapeut.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av arbete inom primärvårdsrehabilitering inkl. att göra hembesök.
Önskvärt med vidareutbildning på högskolenivå. Magister-/masterexamen är särskilt meriterande.
Dina egenskaper

Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor
Vi välkomnar dig som:

Är intresserad av att vara med och bygga upp och utveckla verksamheten
Tycker att delaktighet är en förutsättning
Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med många kompetenta kollegor.

Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.

Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande - är ledstjärnor i vår vardag.

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, förmåga att strukturera arbetet och att vara flexibel och kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har kollektivavtal.

Lön enligt överenskommelse.

Tjänsterna innebär arbete i patienternas hemmiljö och/eller på mottagning

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Omfattning: Heltidstjänstgöring, 40 timmar/vecka. Flextidsavtal gäller.

Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor? Kontakta gärna: enhetschef Evelina Cortés på tel. 08-409 151 94

Lokalt fackligt ombud Naturvetarna: Lisa Sundberg: lisa.sundberg@aleris.se

Vill du söka tjänsten? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-07, vi arbetar med löpande urval.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter

–--------------------------------------------------------

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1827813/104019?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Rehab Järna/Nykvarn
Storgatan 13
15330  Järna Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar. Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med utbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7349-medarbetare_burger-king-nykvarn
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Skälbyvägen 4
15535  Nykvarn Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska söks till hemsjukvården i Gnesta

Nurse24 söker
Nu söker vi en sjuksköterska till hemsjukvården i Gnesta kommun. Uppdraget startar omgående och innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter såsom patientomhändertagande, läkemedelshantering, såromläggning.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen samt viss yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att Du har ett genuint intresse för människor och ständigt sätter din patient i fokus. Att Du kan ta eget ansvar och arbeta självständigt anser vi är väldigt postivia egenskaper, samtidigt som vi gärna ser er att Du är en samarbetsvillig person. Vår förhoppning är att Du som sjuksköterska trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Nurse24
-Kollektivavtal
-Pension
-Försäkringar
-Resa och boende vid behov
-Möjlighet att påverka vart, när och hur mycket ni vill arbeta!
-Konkurrenskraftig lön och snabba utbetalningar

Välj mellan veckolön eller månadslön.
Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Ort
Gnesta

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi svarar på alla ansökningar.
Om Du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten, vänligen kontakta kontaktpersonen för respektive annons. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna Din ansökan snarast!

Tillsättning
Löpande.

Företagsbeskrivning
Nurse24 är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper vårdgivare i Sverige med behovsanpassad sjuksköterskebemanning.
Alla våra sjuksköterskor och specialistsköterskor har lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder sjuksköterskor många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om i hela Sverige.
Våra erfarna rekryterare erbjuder både arbetsgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess med hör träffsäkerhet och kvalitet.
Nurse24 har sitt huvudkontor i centrala Stockholm
För mer information: www.nurse24.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 593
Webbplats: http://www.nurse24.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=593
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nurse24
St Eriksgatan 44, 5tr
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.resursskoterskejouren.se/
  
Platsannons

Redovisningsassistent sökes till vår kund!

Om tjänsten
Till vår kund Hallgruppen i Nykvarn söker vi nu en noggrann, prestigelös och självgående redovisningsassistent. Detta är ett uthyrningsuppdrag som kommer att starta omgående med möjlighet till rekrytering till vår kund. Uppdragets omfattning börjar på 60 %, men på sikt finns det möjlighet att gå upp i tid.

Som redovisningsassistent kommer du att fokusera på den löpande redovisningen. Du kommer huvudsakligen att ansvara för:

• Att hantera kund- och leverantörsreskontra samt den löpande bokföringen; kontering av inkommande fakturor samt utgående fakturering till kund
• Löner
• Momsrapportering
• Rapportering till Skattemyndigheten
• Att assistera säljarna med administrativa uppgifter
• Allmänna kontorsgöromål

Din profil
För att lyckas i den här rollen behärskar du kund- och leverantörsreskontra självständigt. Du har minst gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller motsvararande, det viktigaste är att du har god praktisk erfarenhet av redovisning och löner. Vi tror att du har arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter.

Det är önskvärt att du har kunskaper i programmet Fortnox och det är meriterande om du även har kunskaper i Mamut, detta är dock inga krav.

Du trivs i en informell arbetsmiljö med högt arbetstempo och har mycket lätt för att komma överens med andra människor. Du är flexibel, lösningsorienterad, initiativrik, noggrann och kommunikativ. Du har en analytisk förmåga och har såväl fallenhet som intresse för siffror!

Vidare är du en duktig administratör som är driven och van vid att arbeta mot deadlines och gärna arbetar lite extra när så krävs. Samtidigt som du har öga för detaljer har du även förmågan att se till helheten.

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

Läs gärna mer om vår kund på: www.hallgruppen.se

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Redovisningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 4504
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4504
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Instrumentallärare med inriktning bleckblås till Kulturskolan

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Kulturskolan erbjuder barn och ungdomar, men också äldre som då betalar en högre avgift, möjlighet att odla och utveckla intresse för musicerande, sång och bildkonst. Undervisningen i instrumentalmusik bedrivs såväl individuellt som i grupper. Kulturskolan bevarar och utvecklar det musikaliska kulturarvet och har en framträdande roll i kommunens kulturliv.

Vi söker dig som vill arbeta med oss och våra elever. Vi är ett lärarlag som undervisar elever från åk 3 till gymnasiet i storgrupp (hel blåsorkester med slagverk och elbas).
Fr.o.m åk 6 ger vi ambitiösa elever möjligheten att få en egen lektion på sitt instrument. En stor del av din tjänst är att stå framför och leda blåsorkestrar då vi har ca20 orkesterrepetitioner i veckan.
På orten finns också den 150 år gamla Nykvarns Musikkår som vi lärare också hjälper till med i tjänsten och dit våra elever kan sträva till (de repeterar på måndagskvällar).
Nykvarns kulturskola har ca 250 elever varav de flesta går i grundskolan. Våra ämnen är orkesterskola (blåsorkester), gitarr, piano och bild. Vi är 7 lärare som har ett nära samarbete med grundskolan och större delen av undervisningen sker i anslutning till skoldagens slut, på skolorna och i våra egna lokaler.

Du som söker ska vara behörig lärare och kunna undervisa i trumpet, trombon, valthorn, baryton, tuba och ensemble.
Ett kompinstrument som biinstrument är ett plus.
Du ska vara en positiv och initiativrik person, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar.
Du ska vara en trygg vuxen som är professionell i ditt bemötande med elever och vuxna.

Intervjuer sker fortlöpande!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 02:2017:13
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5444746207877763517
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Vi söker drivna och engagerade teamleaders!

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Till vårt nya lager i Nykvarn söker vi nu teamleaders då vi kommer driva logistiken för en av våra nya kunder. Vår kund är Europas största tillverkare av hushållsmaskiner och är en världsledande aktör på marknaden. Som teamleader ska du vara med redan vid uppstart och här ser vi att du har 2-3 års dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Du kommer ha stor möjlighet från start att vara med och sätta planen i verk för att utveckla verksamheten & ditt team. Du kommer att ansvara för den dagliga driften genom att strukturera upp arbetet samt säkerställa att samtliga in- och utleveranser hanteras på ett effektivt sätt. Du ska kunna leda samt coacha ditt team samtidigt som du inte ska vara rädd att själv delta i den dagliga driften.

Arbetsuppgifter:
- Leda och fördela arbetsuppgifterna på lagret för upp till 20 lagerarbetare
- Utveckla lagerpersonalen genom att aktivt följa upp och coacha dem i sitt arbete
- Aktivt arbete med arbetsmiljö
- Bemanningsplanering utifrån behov och resurser
- Initiera och driva förbättringsarbete (kvalitet, arbetsmiljö, effektivitet)
- Kundkontakt samt kontakt med leverantörer


Din profil
- Arbetsledare erfarenhet, minst 2-3 år
- Tidigare erfarenhet av att arbeta på ett större lager
- Goda kunskaper i Office paketet (Excel, Word)
- Positiv och utåtriktad
- Gillar utmaningar och förändringar
- En person som alltid föregår med gott exempel
- Arbeta skift (dag/kväll)

Kvalifikationer:
- Gymnasiekompetens
- Truckvana och truckkort
- Logistikerfarenhet
- Kommunikativ
- Kunna utrycka sig väl i tal och skrift i det svenska språket
- Truckkort med god körvana
- B-körkort och tillgång till bil

Anställning:
Visstidsanställning 6 månader och därefter tillsvidareanställning.
Grundlön + 15% i befattningstillägg.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 336
Webbplats: http://www.aditrologistics.se/karriar/visa-annons?jaid=336
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aditro Logistics Staffing AB
Strandbergsgatan 61
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://proconworksolutions.se/
  
Platsannons

Service- och montagetekniker i Nykvarn med omnejd

Som service- och montagetekniker hos oss kommer du ha mycket varierande arbetsuppgifter inom allt som rör ventilation. Du som söker bör därför vara en allmänkunnig tekniker med minst 2-3 års erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av felsökning, driftsättning, injustering/flödesmätningar och rengöring m.m.

I tjänsten är ett av huvuduppdragen rengöring, service och utbyten av ventilation på primärt villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Nykvarn området med omnejd. Det gäller Imkanal, F, FX och FTX anläggningar.

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Din bakgrund

Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning.

Vi söker dig som:

Innehar B-körkort, det är ett krav
Tidigare arbeten inom OVK, styr och regler, värme, kyla är meriterande.

Rätt person erbjuds:

Heltidstjänst
Fast lön + bonus vid försäljning.
Bil, telefon och surfplatta ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig.
Start omgående

Ansökan görs endast via mail.
Frågor hänvisas till rekrytering@ventusnorden.se
Vi kan tyvärr inte besvara samtal gällande rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://careers.ventusnorden.se/jobs/30250-service-och-montagetekniker-i-nykvarn-med-omnejd?promotion=7461-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ventus
Rosenlundsgatan 13
11853  Stockholm Sverige
Hemsida: http://ventusnorden.se
  
Platsannons

Stödassistenter/Stödbiträden som timvikarier för semesterperioden 2017

Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

I Nykvarns kommun har vi tre Gruppbostäder, Särskilt boende, Personlig assistans, Boendestöd och Ledsagare & Avlösarservice.

Våra verksamheter har inriktning utvecklingstörning, autism och/eller psykisk funktionsnedsättning.
Här arbetar vi utefter lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS.
Brukarnas behov kan se mycket olika ut. Inslag av utåtagerande kan förekomma på vissa verksamheter.

Din uppgift som stödassistent/stödbiträde är att ge våra boende en trygg och aktiv vardag samt en meningsfull fritid utifrån varje enskild boendes behov och önskemål.
Detta gör du genom att motivera, ge god omvårdnad, sköta de boendes personliga hygien och stötta den boende i dennes vardag. I arbetsuppgifterna ingår även social dokumentation, matlagning, städ & tvätt.
Då du fungerar som ett hjälp-Jag till våra boende, ingår det även att ni tillsammans ska arbeta för att uppnå både kort- och långsiktiga mål som finns dokumenterat i varje boendes genomförandeplaner.

Arbetet innebär tjänstgöring dagar, kvällar, nätter, sovande jour samt arbete på helger.


Vi söker dig, en trygg och engagerad person som tillsammans med kollegor vill vara med och skapa ett positivt arbetsklimat. Du känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare och de som bor på gruppbostaden. Du har ett respektfullt bemötande, är lösningsfokuserad och har ett pedagogiskt synsätt.

Du är flexibel, självständig och trivs med snabba förändringar kring arbetstid och arbetsplats och ser fram emot nya utmaningar eftersom det kan vara olika arbetsplatser varje dag. Du är en glad och positiv person som har stor inlevelseförmåga och empati, stort tålamod och har ett genuint intresse för målgrupperna och ditt uppdrag.
Som person är du noggrann, självständig och handlingskraftig och ser möjligheter snarare än hinder. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Körkort är ett önskemål men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en kommun som växer.

Intervjuer sker fortlöpande.
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAllmän visstidsanställning Timavlönad AVA 2017-04-01 till 2017-09-30Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 01:2017:5
Webbplats: http://web1.heroma.se/PROD/NKV_P/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5379468427834877309
Epostadress:
Övrigt: Via webb
Arbetsplats: 
Adress: Nykvarns kommun
Centrumvägen 26
15580  Nykvarn Sverige
Hemsida: www.nykvarn.se
  
Platsannons

Tandläkare till Nykvarn

Förebygger, utreder och behandlar sjukdomar och besvär som patienter upplever i munnen. Lagar tänder, rotfyllningar, estetisk tandvård, protetik (kronor, broar, implantat), bettskenor et c. Remitterar vid behov till vår egna specialistklinik. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team.

Vi söker efter en nyfiken och driven tandläkare, gärna med god erfarenhet. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling samt utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål.


Vi ligger mitt i Nykvarns centrum. Med tåg tar det cirka 30 minuter till Stockholms central respektive Eskilstuna. Goda kommunikationer även från Strängnäs och Mariefred. Bussförbindelser med Södertälje finns också. Här arbetar ett trevligt gäng som strävar efter att välkomna barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med kliniken i Järna och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård. Kliniken i Nykvarn har i dagsläget tre tandläkare, fem tandsköterskor och två tandhygienister.

Då hela Nykvarn står inför en ombyggnation kommer vi under sommaren 2017 även att flytta till nya fina lokaler och därmed också expandera kliniken med fler medarbetare.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 250 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov.
Publiceraddatum: 2017-02-21
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.Fast lön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.distriktstandvarden.se/karriar
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas in via: www.distriktstandvarden.se/karriar
Arbetsplats: 
Adress: DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB
TULEGATAN 8
17278  SUNDBYBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandhygienist till Nykvarn

Profylax. Borttagning av tandsten, beläggningar och fyllningsöverskott. Putsar, polerar och rengör fördjupade fickor. Ger kostråd och skötselrekommendationer. I vissa fall utförs även saliv- och bakterietester. Du är expert på tandvård som bidrar till en frisk och hälsosam mun.

Undersökningar. Du ställer diagnoser och gör riskbedömningar av karies, tandlossningssjukdomar och tandköttsinflammation. Det sker via röntgenbilder som tas på indikation.

Som hygienist på Distriktstandvården utför du Air Flow behandlingar. Det effektiva sättet för att få bort missfärgningar på tänderna som uppkommit av bl.a. tobak- och/eller matvanor. Sker med hjälp av saltblästring, puts och polering.

En nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Nykvarn. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Vi ligger mitt i Nykvarns centrum. Med tåg tar det cirka 30 minuter till Stockholms central respektive Eskilstuna. Goda kommunikationsmöjligheter även från Mariefred och Strängnäs. Bussförbindelser med Södertälje finns också. Här arbetar ett trevligt gäng som strävar efter att välkomna barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med kliniken i Järna och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård. Kliniken i Nykvarn har i dagsläget tre tandläkare, fem tandsköterskor och två tandhygienister.

Då hela Nykvarn står inför en ombyggnation kommer vi under sommaren 2017 även att flytta till nya fina lokaler och därmed också expandera kliniken med fler medarbetare.

Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 250 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov.
Publiceraddatum: 2017-02-21
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%Fast lön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.distriktstandvarden.se/karriar
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas in via formulär på hemsidan.
Arbetsplats: 
Adress: DISTRIKTSTANDVÅRDEN SVERIGE AB
TULEGATAN 8
17278  SUNDBYBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Yrkeslärare inom El till Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker en yrkeslärare för El-programmet inriktning dator- och kommunikationsteknik som kan börja under HT2017 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten är på heltid och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som har en pedagogisk yrkesutbildning och skicklighet. Du är väl förtrogen med skolans regelverk och har kunskaper samt erfarenhet inom dator-och kommunikationsteknik, starta eget samt fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår att aktivt arbeta med att det erbjuds praktiksplats till varje elev inom ditt program. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: alice.horsman@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till alice.horsman@vindora.se Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänlig märk din ansökan med "ansökan till EL Ht 2017" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Platsannons

Yrkeslärare inom VVS till Praktiska Gymnasiet Nykvarn

Vi söker en yrkeslärare för VVS-programmet som kan börja under HT2017 och som är hungrig på att odla jobbsugna talanger. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit! Tjänsten är ett vikariat på heltid och innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten skola så alla hjälps åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi söker dig som har en pedagogisk yrkesutbildning och skicklighet. Du är väl förtrogen med skolans regelverk och har kunskaper samt erfarenhet inom VVS, starta eget samt fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår att aktivt arbeta med att det erbjuds praktikplats till varje elev inom ditt program. Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Jobbet kan ibland vara stressigt och det är viktigt att du kan hantera detta. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och som har varje elevs bästa i fokus.Praktiska Gymnasiet i Nykvarn är en liten skola med en stor gemenskap. Vi ligger i absolut närhet av Nykvarns tågstation. Skolan erbjuder 10 yrkesprogram. Vi har i dagsläget 260 elever och 35 personal. Vi skräddarsyr utbildningen efter elevens behov och förutsättningen. Undervisningen sker ofta i små grupper där bland annat elevhälsoteamet är med och erbjuder pedagogiskt stöd för att underlätta anpassningen efter elevens behov och förutsättning.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: alice.horsman@vindora.se
Övrigt: Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning, eventuell legitimation och ett personligt brev till alice.horsman@vindora.se Vi intervjuar fortlöpande för tjänsten och den kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänlig märk din ansökan med "ansökan till VVS Ht 2017" Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Box 5164
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://praktiska.se/nykvarn
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal