Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:51

Lediga jobb i Norsjö kommun (2417), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 105
Täthet2,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 923,58Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 739,15Landareal (km²)
Sjö184,43Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

63/17 vik. Socialsekreterare

Norsjö är en kommun i Norrlands inland med ca 4200 invånare ? en attraktiv och företagsam kommun där kropp och själ hänger med?. Norsjö kommun är en lugn, trygg och trivsam kommun med ett varierat och inspirerande utbud av aktiviteter.

Individ och familjeomsorgen har ett gott arbetsklimat som präglas av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Individ- och familjeomsorgen i Norsjö söker vikarierande socialsekreterare.

Arbetsuppgifter:
Som socialsekreterare så jobbar du aktivt med att hitta lösningar för familjer, barn och ungdomar. Vi utreder behov av stöd och skydd, fattar beslut om bistånd samt följer upp beslutade insatser. I arbetet ingår också att arbeta förebyggande i samverkan med andra samhällsaktörer.

Kvalifikationer:
Vi önskar att du är en socionom med ett stort engagemang. Du behöver vara initiativrik, utåtriktad, flexibel och ansvarsfull samt ha lätt för att samarbeta. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt att du kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, dokumentations- och datorvana.
B-körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Vikariat t.o.m. 2017-12-31, med möjlighet till förlängning.

Löneanspråk: Anges i ansökan.

Upplysningar: IFO-chef Christopher Wangson, tfn. 0918-141 26. Fackliga företrädare för SACO/SSR, Glenn Lundgren, tfn 0918-141 34 samt för Vision Mailis Norman 0918-142 42. Samtliga kontaktpersoner kan även nås genom kommunens växel, tfn 0918-140 00.

Ansökan sker via HR-supporten. Använd ansökningsformuläret.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan. Det är därför viktigt att du hör av dej om du inte får någon sådan. Kontakta Emma Larsson, tfn. 0918-14164.

Vi eftersträvar i möjligaste mån en jämn könsfördelning på respektive arbetsplats.

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Norsjö kommun söker tjänsterna under förutsättning av erforderliga beslut.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 63/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/norsjo.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norsjö kommun
Storgatan 67
93581  NORSJÖ Sverige
Hemsida: www.norsjo.se/
  
Platsannons

Innesäljare till Bastuträsk Charkuteri

Om oss
Charkmästarna från Bastuträsk förvaltar tradition och mathantverk sedan 1894. Med råvaror från lokala gårdar i Västerbotten finner du såväl korvar och köttprodukter till högsta kvalitet. Mat som du kan äta med gott samvete, precis som på bonden Holmlunds tid.

Vi söker nu trygga och drivna innesäljare till vår kund Bastuträsk Charkuteri.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du främst kommer att ringa till våra befintliga kunder för att se över kundens behov, erbjuda kampanjer och utveckla det befintliga samarbetet. I rollen som innesäljare ingår även arbetsuppgifter som innefattar säljstöd, koordinera kampanjer, nykundsbearbetning, inkommande samtal, kundsupport och tillhörande administration.

Tjänsten är till en början förlagd på 80 % med goda möjligheter till heltid på sikt.
Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 08.00-15.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett intresse för lokalproducerade livsmedelsprodukter, är trygg, ansvarstagande och har en förståelse för kvalité. Du har en god och naturlig förmåga att ta kontakt samt bygga relationer med människor. Att du är målinriktad och har en god känsla för service ser vi som en självklarhet.
Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift och ser en långsiktighet i arbetet.
Har du tidigare erfarenhet av försäljning via telefon så är det meriterande men inget krav.
B-körkort är ett krav.

För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. Känner du att detta är jobbet för dig så tveka inte att söka. Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Deltid (80%)

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2017-05-17

För information: Joakim Högdahl, 0910-770985

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Vårt nordligaste kontor ligger i Skellefteå.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2822
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2822/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Stationsgatan 1a
93131  Skellefteå Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu trygga och självgående konsulter som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i flera kommuner i Norrland. Uppdragen finns i bland annat Västerbotten, Hälsningland och Gästrikland.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.
Vi söker erfarna socionomer som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom hos någon av våra kunder i Norrland! Vi önskar att du kan börja arbeta omgående eller så snart som möjligt och kan tänka dig att arbeta i bland annat Västerbotten, Gästrikland eller Hälsningland. Uppdragen sträcker sig som minst till och med 31/8 2017.

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC samt Procapita eller Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Leg psykolog, Norsjö Hälsocentral

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets hälsocentraler och sjukstugor är samlade i en egen organisation, Landstingets primärvård. Honnörsorden är tillgänglighet och ett gott bemötande. Vi vill göra allt för att leva upp till mottot:”God hälsa för alla, hela livet”.
Verksamheten är konkurrensutsatt och ekonomin baseras huvudsakligen på antalet listade patienter. Detta öppnar för nya möjligheter och det ställer nya krav på verksamheten.
Norsjö hälsocentral bedriver god hälso- och sjukvård för drygt 4000 innevånare i kommunen.

Personalgruppen på 20 personer består av läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, sekreterare, sjukgymnaster, kurator, arbetsterapeut och barnmorska.

Arbetet präglas av en god sammanhållning och god kamratanda, höga kvalitetsribbor men låga trösklar mellan varandra. Basenheten är liten och sårbar bemanningsmässigt. Det är därför önskvärt att du deltar i den löpande verksamheten vid behov.

Du är välkommen att arbeta på en väl fungerande hälsocentral!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär psykologisk bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete av barn, ungdomar, vuxna och äldre. Vi jobbar ofta i team för att tillvarata varandras kunskaper och erfarenheter. Du arbetar konsultativt på både individ, grupp och organisationsnivå
Du kommer också att jobba direkt mot Norsjö kommun som arbetsgivare där du kommer att arbeta förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med ansvariga på kommunen. Uppdragen innebär samtal, utredningar, grupphandledning, rådgivning till chefer, utbildningar samt akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand en legitimerad psykolog som har erfarenhet av tidigare arbete inom primärvård eller psykiatrin. Erfarenhet av KBT och utredningsarbete är meriterande.
Personliga egenskaper som värderas är flexibilitet, intresse för gruppverksamhet samt långsiktig verksamhetsutveckling vid hälsocentralerna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: lpv-rh-1736
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01186f12-8e14-4cb0-9976-4e15e07009e1&TK=47ca521e-beb8-424e-b24a-8357fdf915d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Norsjö HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut, refnr 59/17

Norsjö Kommun ska enligt kommunvisionen vara en attraktiv och företagsam kommun där kropp och själ hinner med. Vi brukar ofta skryta om att vi har världens bästa vardag! Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Arbetsuppgifter:
Kommunens hälso- och sjukvårdsverksamhet består av särskilda boenden, gruppbostäder och hemsjukvård. Bland dina arbetsuppgifter ingår att utreda och bedöma behov av sjukgymnastiska åtgärder. Du arbetar för att förebygga risk för nedsatt funktionsförmåga för våra brukare, förbättra och vidmakthålla funktionsförmågan, samt kompensera om nedsatt funktionsförmåga föreligger. I din arbetsroll är det du som förskriver och/eller rekommenderar hjälpmedel till våra brukare. Du sprider kunskap om rehabiliterande förhållningssätt i omvårdnadsarbete, handleder och utbildar vårdpersonal, samt arbetar med kvalitets- och utvecklingsarbete inom området. Arbetet innebär ett nära samarbete med arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och sjuksköterska.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Omfattning: 75 %

Tillträde: 2017-07-15 eller enligt överenskommelse.

Utbildning/erfarenhet: Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom kommunal äldreomsorg/LSS är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt. B-körkort är ett krav.

Löneanspråk: Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.

Upplysningar: Lämnas av enhetschef Anette Johansson, tfn 0918-142 39 eller
070-5265459. Facklig information lämnas av Rebecka Hugosson , LSR tfn 073-0642057
Ovan nämnda person kan också nås genom Kommunens växel, tfn 0918 ? 140 00.

Ansökan sker via HR-supporten.

Sista ansökningsdag: Ansökan oss tillhanda snarast, dock 2017-05-28

Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan det är därför viktigt att du hör av dig om du inte får någon sådan. Kontakta Emma Larsson tfn 0918?141 64.

Då våra medarbetare inom denna personalkategori till största delen är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 59/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/norsjo.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norsjö kommun
Storgatan 67
93581  NORSJÖ Sverige
Hemsida: www.norsjo.se/
  
Platsannons

Sommarvikarier/extrapersonal inom kök, reception och städ

Vi behöver hjälp under sommaren och i vårt restaurangkök samt i städ och reception här på Källan Hotell Spa Konferens. Kan finnas möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.
Arbetsuppgifterna i kök innehåller normala frukost, lunch och middag bestyr, samt det förkommer även en del bakning.


Vi söker dig som vill prova på ett arbete i hotell och restaurangbranschen.
Vi vill skapa en restaurang fylld med matglädje tillsammans med dig som har viljan att hela tiden förbättra, brinner för att ge gästerna god service och tvekar inte att hugga i lite extra när det behövs.
Källan Hotell Spa Konferens ligger i byn Åmliden utanför Norsjö. Mitt mellan kustlandskap och fjällvärld i Västerbottens vildmark, på ett berg med utsikt överskogar och sjöar. Källan serverar vällagad lunch- och middagsbuffé och lägger stor vikt för att ge gästen en riktig matupplevelse med bra råvaror i vår restaurang Skogsfrun. Vi har fullständiga rättigheter och egen vinkällare.
Vi vill att gästen skall njuta av tystnaden, god mat, SPA-behandlingar och den fina miljön.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: urban@kallan-hotell.se
Övrigt: Vi kommer att jobba med löpande intagning så vänta inte med ansökan utan skicka in den så snabbt som möjligt
Arbetsplats: 
Adress: Källan Hotell-Spa-Konferens AB
Åmliden 70
93592  Norsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent i Norsjö kommun 70%

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Vi söker en personlig assistent till en man i 60 års åldern bosatt i Norsjös närhet. Tjänsten är på 70%.

Arbetet innebär att bistå uppdragsgivaren i sin vardag. Detta innebär arbete med samtliga moment kopplade till den dagliga livsföringen.

Vi ser att Du som passar för tjänsten är positiv, noggrann, lyhörd, stresstålig och klarar av tyngre lyft.

Du bör vara en person som finner arbete med människor stimulerande. Tidigare arbete inom vård och omsorg eller utbildad undersköterska är meriterande. Har Du intresse för friluftsliv och natur, så är det ett plus.

Du bör ej vara allergisk mot pälsdjur eller vara rökare.

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar, även nätter.

Tillträde snarast.

Rekryteringen sker löpande, så vi mottager gärna Din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=C7481C0BC9AD44A199A8E062D2FC8583
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

Semestervikarier - äldre- och handikappomsorg

Vill Du få chansen till ett spännande arbete inom Omsorgen?

Du ges möjlighet att jobba med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Samtidigt kommer du att få ta del av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Kanske är just Du en av dem vi söker.

Vi behöver semestervikarier till hemtjänsten, äldreboenden, som personliga assistenter och till våra boenden inom handikappenheten.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Inom alla yrkesområden ingår social och medicinsk dokumentation.

Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med vårdtagare.

Du måste ha fyllt 18 år. Till vissa av jobben är körkort nödvändigt.

För alla yrkesområden är arbetstiden schemalagd såväl dagtid som kvällar, helger och nätter.

ÖVRIGT
Vid ett erbjudande om arbete med barn kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Välkommen med din ansökan!

Ansök så snart som möjligt eftersom tillsättningen kommer att ske löpande, dock senast 19/3.

Upplysningar:
Kontakta VikPool: 0918-14261, 14266
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 1/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/norsjo.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norsjö kommun
Storgatan 67
93581  NORSJÖ Sverige
Hemsida: www.norsjo.se/
  
Platsannons

Intresseanmälan lärare förskola, fritidshem, grundskolan

Kom till vackra Norsjö med vår rika natur och våra vidsträckta skogar med ett omfattande sjösystem som inbjuder till fiske, fotvandring och friluftscamping. Det finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger oss meningsfulla fritidssysselsättningar och rekreation och stimulans för både kropp och själ. Här finns även ett rikt föreningsliv med många olika aktiviteter som passar både gammal som ung. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består även av grundskola/vuxenutbildning samt musikskola. Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. Norsjöskolans profil är känsla och stil, en profil som skolan arbetar aktivt med.

Är du legitimerad förskollärare, lärare eller fritidspedagog och är intresserad av att arbeta hos oss? Då kan du anmäla ditt intresse här. När vi får in din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig.

Norsjö kommun kommer under de närmaste åren att behöva rekrytera fler lärare och annan personal som exempelvis fritidspedagoger, speciallärare och specialpedagoger inom skolan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har Lärarexamen med inriktning förskola, skola och fritidshem. Du bör kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du ska vara samarbetsvillig och kunna arbeta i ett arbetslag med eleven i centrum. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Ansvara för att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten, ingår i lärarens/fritidspedagogens uppdrag.

Välkommen med din spontanansökan!

Kontaktpersoner
Verksamhetschef: Therese Berg, tfn 0918-141 79
Rektor: Anette Lidèn, 0918-141 93
Rektor: Pernilla Hansson 0918-141 95
Rektor: Tobias Hansson 0918-142 75
Rektor/förskolechef: Maria Eriksson 0918-141 73

Fackliga kontaktpersoner
Lärarnas Riksförbund: Johannah Jonsson och Per Selin, tfn 0918-142 17
Lärarförbundet: Andreas Bertils och Johanna Persson 0918-142 18

Annonsförsäljare, som inte söker tjänsten, ska inte kontakta oss.

Varaktighet, arbetstid: Heltid, tillsvidare
Tillträde: 2017-08-14, eller enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Vi tillämpar individuell lön, var vänlig ange löneanspråk.

Sista ansökningsdag: 2017-06-22

Vi bekräftar varje inkommen ansökan. Därför är det viktigt att Ni hör av er om ni inte får någon sådan. Kontakta då Emma Larsson, 0918-14164.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-22
Referens: 33/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/norsjo.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norsjö kommun
Storgatan 67
93581  NORSJÖ Sverige
Hemsida: www.norsjo.se/
  
Platsannons

Vikarier till måltidsavdelningen

Måltidsavdelningen söker vikarier till alla våra verksamheter!

Som ekonomibiträde kan du jobba på många olika verksamheter, bl.a. inom förskola i våra mottagningskök, i vårt produktionskök där största delen av vår mat lagas men det finns också två tillagningskök där vikarier är välkomna. Våra verksamheter finns i Norsjö, Norsjövallen och i Bastuträsk.

Mottagningskök:
Våra tre förskolor i Norsjö samt förskolan i Bastuträsk är alla mottagningskök. Här krävs det inte att du ska kunna laga mat utan arbetet består utav att bereda frukost, göra i ordning sallader för lunchen samt bereda mellanmål. Fram- och bortplock före och efter varje aktivitet. Städ av kök ingår, hos vissa ingår även städ av hela verksamheten.

Matsalen i Norsjöskolan är också ett mottagningskök. Här handlar det också om att fixa fram frukost, bereda sallader och göra i ordning mellanmål till fritidsbarnen. Här finns andra arbetsuppgifter som att stå i serveringen och ge våra matgäster ett trevligt bemötande.

Tillagningskök:
På vår förskola i Norsjövallen har vi ett tillagningskök. Här ingår även städ av hela verksamheten i arbetsrutinerna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att bereda frukost, lunch och mellanmål. När man lagar lunchen utgår man från en redan skriven matsedel.

Skolköket i Bastuträsk är också det ett tillagningskök. Här lagas det lunch till ungefär 75st utifrån skolans matsedel och man bereder även mellanmål som serveras på eftermiddagen.

Produktionskök:
I vårt produktionskök Solstrålen producerar vi ca 700 portioner till lunch och ca 150 portioner till middag. I köket är vi 5-6st som jobbar under dagen, tillsammans för att producera så god och näringsriktig mat som möjligt. Alla hjälps vi åt och arbetsuppgifterna är många och olika. Allt från att bereda rätter, såser, specialkost till att göra matlådor, bereda sallader och packa varor.

Har du ett brinnande intresse för matlagning och är nyfiken på att prova på att jobba med det? Erfarenhet och utbildning är önskvärt men med positivitet och en vilja att lära kommer man långt! Vi ser gärna att du kan jobba på många av verksamheterna och även att du kan jobba helger.

Ta kontakt med vår kostchef, Josefine, eller skicka iväg ett mail om du är intresserad och vill veta mer!
Telefon: 0918-14075
E-post: josefine.spetz@norsjo.se
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 10/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/norsjo.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norsjö kommun
Storgatan 67
93581  NORSJÖ Sverige
Hemsida: www.norsjo.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal