Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:58

Lediga jobb i Nordmalings kommun (2401), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 158
Täthet5,82Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 472,47Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 229,59Landareal (km²)
Sjö40,21Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 202,46Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Taxichaufför Heltid och Extra

Dina arbetsuppgifter är att som taxichaufför utföra resor åt Ecotaxi, Taxi Björkstaden och Taxi Örnstadens kunder i Nordmaling kommun, men även i Umeå och Örnsköldsvik med kranskommuner (din stationeringsort är Nordmaling och arbetspassen utgår från Nordmaling). Samt att på bästa möjliga vis ge våra kunder riktigt god service. Taxichaufför är ett väldigt serviceinriktat yrke med mycket kundkontakt. Det är lätt att tro att taxi endast är att utföra resor till/från krogar på helgkvällar, men detta är endast en liten del av arbetet. Man arbetar konstant med människor och är ofta en nyckel i deras vardag för att ta sig till/från vårdinrättningar, skolor, arbete, mm. Förutom att utföra resor och ta hand om våra kunder så ingår det i arbetsuppgiften att hålla fordonen du utför resorna i rena och välstädade.

Det vi söker är Nordmalings bästa chaufförer. Med bästa, så menar vi dig som inte endast är säker bakom ratten, utan vi söker personer som kan leverera god service, samt med ett glatt humör tar hand om våra kunder. Vi är ett premiummärke inom taxi, och du kommer att vara vårt ansikte utåt och en ambassadör för företaget, just därför därför har vi höga krav på dig.

Vi ser det som ett krav att du besitter dessa egenskaper och kunskaper:

- Serviceminded och gillar att arbeta med människor
- Glatt humör och positiv inställning
- Noggrann och ansvarsfull
- Stresstålig
- God lokalkännedom
- God datorvana
- En säker chaufför med erfarenhet bakom ratten
- 21 år gammal och innehar B körkort

Ecotaxi, Taxi Björkstaden och Taxi Örnstaden har i dagsläget ca 40 fordon och ca 140 anställda chaufförer. Just nu söker vi heltidschaufförer. För tjänsten är anställningsstart snarast. Innan anställningsstart kommer utbildning i företagets rutiner och utrustning att genomföras. Som heltidsanställd rullar du runt på ett skiftgångsliknande schema där varannan vecka innebär arbete morgon/dag och varannan vecka innebär eftermiddag/kväll och helgarbete. Vi ser gärna både sökande som innehar taxilegitimationen och sökande som är intresserad av att ta taxilegitimation. För dig som inte har taxilegitimation så kan vi erbjuda hjälp med studiestöd och studiematerial för att ta taxilegitimationen. Vi står även för kostnaderna att ta taxilegitimationen (provkostnader, läkarundersökning, etc) om så önskas.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEcotaxi och Taxi Björkstaden, samt alla åkerier inom Ecotaxi och Taxi Björkstaden har kollektivavtal med Transportarbetareförbundet, och har av facket blivit tilldelade utmärkelsen 'Schyssta villkor' på arbetsplatsen.Vi tillämpar provisionslön, med en minimilön på ca 111 kr/timme. Löneutfallet per arbetad timme hos oss pendlar därför mellan ca 111 - ca 300 kr/timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Taxichaufför Nordmaling
Webbplats:
Epostadress: jobb@ecotaxi.se
Övrigt: Märk din ansökan med "Taxichaufför Nordmaling"
Arbetsplats: 
Adress: BBDB Taxi AB
Nipvägen 29
90434  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbets- och arbetsplatsuppgifter
Den kommunala hälso- och sjukvården i Nordmalings kommun ansvarar för att hälso- och sjukvårds insatser tillgodoses under hela dygnet. HSL-enheten består utöver sjuksköterskor av fysioterapeut, rehab assistenter och arbetsterapeuter och arbetar mot särskilda boenden, kortidsplatser, gruppbostäder och hemsjukvård. Nordmalings kommun söker en sjuksköterska för tjänstgöring natt.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård det vill säga adekvata, akuta och planerade insatser jourtid i såväl särskilt som ordinärt boende, samt oplanerade hembesök påkallade av hälsocentral och 1177. Som sjuksköterska utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Du arbetar med kvalitetsregistren Palliativa registret, Senior Alert och BPSD när det är aktuellt. Du ger även handledning och delegering till omvårdnadspersonal som arbetar på natten. Dokumentationen sker i Treserva. Vi erbjuder ett bra nattschema med tid för återhämtning.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet, helst från kommunal och landstingsverksamhet. Meriterande är erfarenhet av demens, somatisk och geriatrisk vård samt nattarbete.

Personlig lämplighet värderas högt. Du förväntas kunna arbeta självständigt, vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, är noggrann samt flexibel.

B-körkort krävs.

Anställningsuppgifter
Vikariat, nattjänstgöring 62,2 %. Tillträde snarast, till och med 2018-11-30.


Övrigt
I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 97/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  
Platsannons

Produktionsledare till Rundviks sågverk, SCA Timber AB

Verksamhetsbeskrivning:

Är du genuint intresserad av utmaningen med leda team mot uppsatta mål och arbeta i ett industriföretag med kontroll över hela värdekedjan från råvara till slutkonsument? Vill du arbeta med helheten tillsammans med trevliga arbetskamrater på en härlig arbetsplats som har stort fokus på ständiga förbättringar och en strävan efter att vara bäst på det vi gör? Då är arbetet som produktionsledare på vårt sågverk i Rundvik något för dig!
Vi söker en erfaren och driven produktionsledare till sågverket i Rundvik. Som produktionsledare arbetar du nära vår sågverkschef. Vi erbjuder en ombytlig vardag i en utvecklandemiljö där du är delaktig i hela processen från start till mål.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsledare ansvarar du för den dagliga driften på din avdelning. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med att optimera flödet och säkerställa kvaliteten på produkterna. Som produktionsledare har du anläggnings- och budgetansvar. Rollen innebär också ett personalansvar för trettiotal medarbetare som arbetar skift.
En stor del av ditt uppdrag är att arbeta mot våra gemensamma strategiska initiativ och leda utvecklingen av avdelningens olika arbetsprocesser, metoder och verktyg. Målet är att bidra till en organisation som ligger i framkant när det gäller säkerhet, hållbarhet och effektivitet. Samtidigt ska vi ha kunden i fokus. Det finns också möjlighet för dig att arbeta med tvärfunktionella arbetsuppgifter i hela vår värdekedja från skog till slutkonsument. Det skapar goda utvecklingsmöjligheter för dig personligen och för din arbetsplats.

Utbildning/Erfarenhet:

Vi tror att du har en högskoleutbildning med ingenjörsinriktning samt några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter bakom dig och nu är redo för nästa utmaning i ditt yrkesliv.
Du som söker är en ambitiös och resultatorienterad person som självständigt kan driva arbetet inom ditt ansvarsområde. Du är en socialt självsäker ledare med förmågan att hantera människor och deras olikheter för att tillsammans nå uppsatta mål.
Du är genuint nyfiken på att lära dig mer och din vilja att försöka förstå människor och processer speglar din kommunikativa förmåga. Detta märks tydligt på ditt aktiva lyssnade och coachande förhållningssätt i vardagen.
Vi arbetar i en LEAN -inspirerad produktionsprocess med daglig styrning och ständiga förbättringar. Därför är tidigare erfarenhet av ledarskap inom produktionsprocesser och LEAN högt meriterande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.sca.com/karrar Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: SCA Timber AB/Rundviks Sågverk
Box 3
91429  RUNDVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare, Nordmalings Hälsocentral

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets Primärvård
Landstingets Hälsocentraler och sjukstugor är samlade i en egen organisation, landstingets primärvård. Honnörsorden är tillgänglighet och gott bemötande. Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Nordmalings Hälsocentral har ca 6 300 listade patienter. Vår målsättning är att erbjuda våra patienter ett engagerat omhändertagande och ett gott bemötande. Vi är en lagom stor enhet, vilket möjliggör en bra överblick över verksamheten och ett nära samarbete mellan personalgrupperna. Hälsocentralens medarbetare har god kompetens och utvecklingsvilja. Vi ser rätt använd kompetens som en viktig ingrediens i vårt arbete, där sekreterarna har en viktig roll.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter och receptionsarbete, tidsbokning, registrering av provsvar, remiss- och posthantering mm. Vi ser RAK som en viktig ingrediens där sekreterarna har en viktig roll. Andra administrativa uppgifter faller inom sekreterarnas ansvarsområde vilket gör arbetet varierande och mycket utvecklande. Den som vill kan få möjligheten att jobba med olika specialområden beroende på intresse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har medicinsk sekreterarutbildning/vårdadministratörsutbildning. Vi förutsätter att du kan ta egna initiativ och vara flexibel i ditt arbete. Du ska ha vana av att arbeta i BMS/SYSteam Cross. Erfarenhet från fakturasystem och personalsystem är meriterande. Teamet är viktigt och du uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då sekreterargruppen är liten.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: LPV CL 17 30
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3f1a76c-0404-4513-817a-adae3983c43e&publishCode=AMS&TK=4c995389-4d1d-47e3-984f-579b5306bae1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Nordmalings HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbets- och arbetsplatsuppgifter
Nordmalings kommun söker en förskollärare för nuvarande placering vid Björn borgen. Björn borgen är en förskola med två avdelningar där barn mellan 1-5 år är placerade. Förskolan ligger i Nordmalings samhälle.

Som förskollärare ansvarar du för att följa förskolans läroplan och erbjuda barn en verksamhet som är väl avvägd mellan förskolans pedagogik och omsorg.


Kvalifikationer
Förskollärarexamen krävs.

Vi söker dig som är tydlig och strukturerad och har ett positivt förhållningssätt. Viktiga egenskaper för detta arbete är flexibilitet, samarbetsförmåga och en förmåga att bygga goda relationer till andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt, men även ha stor förmåga att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag. Vi ser även att du ska bidra med idéer som kan bidra till att verksamheten utvecklas i en positiv riktning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Till följd av Lagen om lämplighetskontroll ska utdrag belastnings- och misstankeregister uppvisas innan anställning.


Anställning
Vikariat, 100%. Tillträde 2018-01-08 till och med 2018-06-19.


Övrigt
I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 96/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  

Platsannons

Personlig assistent Nordmaling (fast tjänst samt vikariat)

ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige.
Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade. Vi har inga utomstående ägare och största delen av vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Vi söker en energisk och initiativtagande kvinna som personlig assistent hos en kvinna i övre medelåldern, som bor med sin man på en gård med husdjur. Du kan alltså inte vara allergisk mot hund och katt.
Arbetsuppgifterna går ut på att hjälpa personen i fråga med allt som behövs i vardagen, diverse hushållssysslor, samt att komma iväg på lite aktiviteter.
Du behöver ha körkort och bil. Goda kunskaper i svenska är avgörande då behovet av kommunikationsstöd är omfattande. Den fasta tjänsten är c:a 50%.

Vi söker dessutom en vikarie för en 70%-tjänst, samt timvikarier som kan hoppa in vid behov. Om du söker tjänsten som vikarie får du gärna ange detta i din ansökan.

Tillträde omgående på samtliga tjänster.

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, gärna foto) till Alexsandra31807@hotmail.com

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: Nordmaling
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/15177-enkv-assistans-ab-nordmaling-personlig-assistent-nordmaling-fast-tjanst-samt-vikariat/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ENKV Assistans AB
Götavägen 21
18261  Djursholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicetekniker till vindkraftsföretaget ENERCON i Nordmaling

Vill du arbeta med tekniskt underhåll och samtidigt tillhöra en framgångsrik och världsledande vindkraftsaktör inom energibranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig!
ENERCON Energy Converter, söker vi nu en serviceelektriker med placering på servicestationen i Nordmaling. Du ansluter till ett kompetent och trevligt team om fyra kollegor och kommer in i en väldigt spännande fas i bolaget.


Företagspresentation
Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. I Malmö finns vårt svenska Huvudkontor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som servicetekniker på ENERCON kommer du tillsammans med din kollega utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Nordmaling med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar planerat underhåll och akut felavhjälpning på våra vindkraftverk, både elektriskt (huvudinriktning) och mekaniskt. I tjänsten krävs även administrativt arbete i form av sökning i system och rapportering. Tjänsten vänder sig även till dig som saknar- eller har begränsade erfarenheter av elektriskt arbete men som istället kompenserar med goda erfarenheter av mekaniskt arbete.

Kvalifikationer
Vi tror att du har några års erfarenhet av service och underhållsarbete. Har du dessutom erfarenhet från industrin och arbete med elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder. Mast- och stolpintyg krävs vilket innebär ett godkänt belastnings-EKG samt läkarundersökning.
- Arbetstiden är 07.00-15.45 samt beredskap ca en gång per månad. Flexibilitet krävs kring arbetstider då vissa dagar kan bli längre än planerat.
- B- körkort.

Utbildning:
Elprogrammet på gymnasiet eller motsvarande är ett krav. Du behärskar Office-paketet obehindrat och ytterligare IT-kompetenser i SAP eller generellt goda systemkunskaper är meriterande.

Egenskaper
Hos oss på ENERCON är det viktigt att du som person har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Du är självgående, har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och brinner för att arbeta med människor och teknik.

Ansökan
ENERCON arbetar för ökad mångfald på sina arbetsplatser och ser därför gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Daniel Hilvardén på TEMP-TEAM Sverige eller för tekniska frågor Field Area Manager Magnus Juntti, +46 (0)70-296 42 77 på ENERCON Energy Converter AB.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 1521
Webbplats: https://temp-team.se/arbetssoekande/lediga-jobb/tjaenst/1521#modal-apply-for-job
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TEMP-TEAM Sverige AB
Norra Vallgatan 34
21125  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.temp-team.se/
  

Platsannons

kock sökes

Arbetet innebär tillagning av lunch, bistro & a la carte
Utöver att du har erfarenhet och kunskap söker vi en ny medarbetare med stor social kompetens! Vi vill att den sökande också har en stor drivkraft att verkligen ge gästen det där extra, är en lagspelare, flexibel och har en naturlig känsla för service.

Vi söker en ny medarbetare med stor social kompetens! Vi vill att den sökande också har en stor drivkraft att verkligen ge gästen det där extra, är en lagspelare, flexibel och har en naturlig känsla för service.

2 Bröder café & Bistro är en mysig kvarterskrog med stadskänsla i Nordmaling. Vi arbetar tillsammans med vår personal för att vara den självklara mötesplatsen där gästen får uppleva fantastisk mat och dryck i en avkopplande miljö. Alla vi som jobbar ska tillsammans ge gästerna en upplevelse i vårt kök och vardagsrum. Hos oss ska gästen koppla av, uppleva & njuta!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidprovanställning i 6 månader därefter tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ansökan 2 bröder
Webbplats:
Epostadress: kontakt@2brodercafebistro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Westermark Café & Bistro AB,
Affärsvägen 3
91431  Nordmaling Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Räddningschef

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbetsplats- och arbetsuppgifter
Nordmalings kommun söker nu en Räddningschef för närvarande placerad inom Samhällsbyggnadssektorn vid Räddningstjänsten. Förutom traditionell räddningsverksamhet arbetar räddningstjänsten med att identifiera kommunens risker och sårbarheter samt att hålla kommunens handlingsprogram och skydd mot olyckor uppdaterat.

Som Räddningschef genomför du tillsyn, ger tillstånd till hantering av brandfarliga varor, håller extern och intern utbildning, remissinstans och information inom ansvarsområdet.

Vid din sida har du en Ställföreträdande räddningschef som till 50% av arbetstiden arbetar som vice räddningschef och till 50% arbetar som kommunens samordnare i krisberedskapsfrågor. Du rapporterar direkt till chefen för Samhällsbyggnadssektorn.


Kvalifikationer
Räddningsledare B, Tillsyn A eller annan motsvarande utbildning är ett krav. Du har goda ledaregenskaper och har erfarenhet av chefs- och personalansvar. Önskvärt är att du har C-körkort. Om du inte har C-körkort ska du vara beredd att ta det.

Vi söker dig som är är utvecklingsinriktad och tar chefs- och personalansvaret på allvar.
Som person är du engagerad, drivande och har lätt för att samarbeta och skapa kontakter. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och stresstålig. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Anställningsuppgifter
Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde snarast. Provanställning kan bli aktuell vid nyanställning.


Övrigt
Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Räddningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 95/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  
Platsannons

Deltidsbrandman

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbets- och arbetsplatsuppgifter
Nordmalings kommun söker dig som är intresserade av räddningstjänstens arbete. Brandmannens arbete är att förebygga, rädda och begränsa skada på liv, miljö och egendom. Du blir en viktig resurs för samhället och en tillgång för säkerhetsarbetet på din arbetsplats.

Att vara deltidsbrandman innebär att du har en annan huvudanställning men beredskap som brandman enligt särskilt schema, för närvarande var fjärde vecka och ska då vara tillgänglig dygnet runt för att träda in i din roll "när larmet går". Som nyanställd brandman blir du reserv i en grupp och hoppar in i beredskapen vid sjukdomar och ledigheter. Du deltar också i fortbildning och övningar som sker regelbundet inom kåren.


Kvalifikationer
Du är intresserad av räddningstjänstens arbete samt;
? är beredd att fullgöra den utbildningsplan som föreskrivs. Grundutbildning för räddningstjänstpersonal i beredskap - Grib, 6 veckor.
? har din bostad och ditt arbete så du kan nå brandstationen inom 7 minuter (Nordmaling, Rundvik och Lögdeå).
? har god kondition och hälsa samt klara arbetsprov på 200W.
? är simkunnig.
? vara beredd att ta C-körkort (del av kostnad betalas av räddningstjänsten)

Viktiga egenskaper för detta arbete är flexibilitet, samarbetsförmåga och en förmåga att bygga goda relationer till andra människor. Du ska kunna arbeta självständigt, men även ha stor förmåga att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag. Vi hoppas att du ska bidra med idéer, som kan bidra med att verksamheten utvecklas i positiv riktning.

B-körkort är ett krav, liksom tillgång till egen bil.
Önskvärt är körkortsbehörighet klass C.

Brandmannayrket är ett mansdominerat yrkesområde och vi ser gärna kvinnliga sökande.


Anställningsuppgifter
Allmän visstidsanställning alternativt provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så lämna din ansökan så snart du kan.


Övrigt
Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 87/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  
Platsannons

Bussmekaniker

Att ha hela och väl fungerande bussar är en förutsättning för att våra kunder säkert och bekvämt ska kunna resa med oss. Nu söker vi en mekaniker med placering i Gräsmyr som kan genomföra service, reparera, och ta hand om bussen på bästa sätt.

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Gräsmyr. Arbetstider vardagar kl 07:00-16:30.

• Arbetet infattar service och reparationer av stora och små bussar, samt busskörning i linjetrafik.
• Det är meriterande om du har arbetat med el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar.
Även kunskap inom fordonskyla är en merit.
• Du som person är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete.?

Hos oss på Abramssons Buss erbjuds du att arbeta i en trevlig familjär arbetsmiljö med korta beslutsvägar.Du är den som möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder.

Du som söker tjänsten är utbildad fordonsmekaniker och har D-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med fordons-el samt felsökning digitalt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.


Vi är ett familjeägt bussföretag med mer än 60-åriga anor. Vårt huvudkontor finns i Gräsmyr, beläget strax utanför Umeå i Västerbottens län. Vi har en busspark med i dagsläget 16 st bussar som används i linje- och beställningstrafik för dig som vill åka på utflykt eller för företag och föreningar på väg mot nya mål. Vi är tillsammans med tjugotalet andra bussföretag delägare i Busspoolen i Västerbotten AB.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Bussmekaniker
Webbplats:
Epostadress: personal@abramssonsbuss.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Abramssons Buss AB
Storbyn 10
91495  GRÄSMYR Sverige
Hemsida: http://www.abramssonsbuss.se
  

Platsannons

Servitör/servitris sökes!

Arbetet innebär servering av lunch, bistro, a la carte samt jobb i bar.
Vi söker en ny medarbetare med stor social kompetens! Vi vill att den sökande också har en stor drivkraft att verkligen ge gästen det där extra, är en lagspelare, flexibel och har en naturlig känsla för service. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen eller säljbranschen. Krav på ett intresse för mat och dryck i alla dess former ser vi som en självklarhet!

Vi söker en ny medarbetare med stor social kompetens! Vi vill att den sökande också har en stor drivkraft att verkligen ge gästen det där extra, är en lagspelare, flexibel och har en naturlig känsla för service. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen eller säljbranschen. Krav på ett intresse för mat och dryck i alla dess former ser vi som en självklarhet!

2 Bröder café & Bistro är en mysig kvarterskrog med stadskänsla i Nordmaling. Vi arbetar tillsammans med vår personal för att vara den självklara mötesplatsen där gästen får uppleva fantastisk mat och dryck i en avkopplande miljö. Alla vi som jobbar ska tillsammans ge gästerna en upplevelse i vårt kök och vardagsrum. Hos oss ska gästen koppla av, uppleva & njuta!
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat om ca 6-12 månader med möjlighet till fortsättning. Enligt överenskommelse. Tillträde januari eller enligt överenskommelse. 40%-60%Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: ansökan 2 bröder
Webbplats:
Epostadress: kontakt@2brodercafebistro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Westermark Café & Bistro AB,
Affärsvägen 3
91431  Nordmaling Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extrapersonal inom förskola, skola och fritidshem

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbets- och arbetsplatsuppgifter
Nordmalings kommun söker kontinuerligt extrapersonal för korttidsbehov inom förskola, skola och fritidshem.

De verksamheter inom kommunen som är aktuella är:
? Förskola
? Grundskola åk F-9
? Fritidshem
? Elevassistent/Resurs
? Språkintroduktion (gymnasieskola, undervisning på grundskolenivå)
? Svenska för invandrare - vuxenutbildningen


Kvalifikationer
Vi söker dig som är över 18 år och ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och- eller inom skolverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du kan arbeta självständigt och fatta beslut i olika situationer. Viktiga egenskaper för jobbet är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för barn och ungdom. Du är lyhörd samt har en öppen och rak kommunikation, tålamod och ödmjukhet. Vi värdesätter nytänkande och räknar med att du ser den enskilde individen som unik med egna, specifika behov. Du bör även ha god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Aktuellt utdrag ur polisregistret krävs för arbete hos oss.


Anställning
Vikariat eller allmän visstidsanställning. Timlön.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Bifoga personligt brev och CV.


Övrigt
I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Visstid max 10 dagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 77/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  
Platsannons

Extrapersonal, vård- och omsorg samt kök

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.
Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med nya Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!

Nordmalings kommun har cirka 7000 invånare, och 700 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö.
Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.

Arbets- och arbetsplatsuppgifter
Nordmalings kommun söker kontinuerligt extrapersonal inom vård- och omsorg samt till köksverksamhet vid korttidsbehov t.ex. vid sjukfrånvaro. Här finns möjligheter att arbeta som boendehandledare, arbetshandledare, undersköterska och vårdbiträde.

De verksamheter som är aktuella är:
? LSS-verksamheten, verksamhet för personer som har funktionsnedsättning: daglig verksamhet, gruppbostäder, trapphusboende och korttidsboende
? Hemtjänsten eller nattpatrullen
? Kommunens fem äldreboenden: Ankaret, Strandholmen, Tallbacken, Juliagården och Tobiasgården.
? Tallbackens kök

Inom dessa verksamheter förekommer både dag-, kvälls-, helg- och nattjänstgöring.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är över 18 år och ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Relevant utbildning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kan arbeta självständigt och fatta beslut i olika situationer. Viktiga egenskaper för jobbet är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du är lyhörd samt har en öppen och rak kommunikation, tålamod och ödmjukhet. Vi värdesätter nytänkande och räknar med att du ser den enskilde individen som unik med egna, specifika behov. Du ska ha god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska.

När det gäller Hemtjänsten och LSS-verksamheten ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Vid frågor om tjänsten kontaktar du Bemanningsenheten eller facklig företrädare, se nedan. Vid frågor om ansökan mailar du till: jobb@nordmaling.se


Anställning
Vikariat eller allmän visstidsanställning. Timlön.

Vi ser gärna att du bifogar ditt CV och personliga brev.


Övrigt
I kommunen finns ett stort behov av att förstärka brandförsvaret, varför vi ser det som meriterande att även kunna arbeta som deltidsbrandman.

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-09-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Visstid max 10 dagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 74/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nordmaling.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordmalings kommun
Kungsvägen 41
91481  NORDMALING Sverige
Hemsida: www.nordmaling.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal