Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:40

Lediga jobb i Mullsjö kommun (0642), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 236
Täthet36,16Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area211,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land200,13Landareal (km²)
Sjö10,91Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Superfos söker sommarjobbare!

Är du ansvarsfull och noggrann och trivs med ordning och reda? Då skall du se hit då vi kan ha det perfekta sommarjobbet för dig.

Adecco söker för RPC Superfos Mullsjö AB:s räkning sommarjobbare under vecka 26-32 + introduktion 2 veckor under våren
RPC Superfos Mullsjö AB tillverkar formsprutade plastförpackningar och är en av Europas ledande leverantörer inom området. Just nu har företaget runt 200 anställda och 63 maskiner men fler är på väg in.
Hur ser din arbetsdag ut?

Vi söker packoperatörer till produktionen under semesterperioden juni-augusti.

RPC Superfos Mullsjö AB tillverkar produkter från råmaterial till färdig produkt som går direkt till slutkunder inom livsmedelsindustrin. Detta innebär att det är höga hygienkrav samt kvalitetskontroller. I arbetsuppgifterna kommer det att vara flera olika arbetsuppgifter såsom påfyllning av färg och ingående material samt kontroller och paketering av produkterna som sedan går vidare till interna distrubitionslager.

Det är ett rullande femskifts-schema under dygnets alla timmar, vardagar som helger. Det innebär att du kommer att arbetar heltid, vardagar och helger, i ett fast schema.

Vem trivs här?
Du behöver vara en person som kan arbeta flexibelt. Det innebär att du samarbetar med övriga medarbetare men även tar egna initiativ vid de maskiner som du och dina medarbetare ansvarar över på avdelningen. Att vara ansvarstagande och noggrann är viktigt för produktionen. Är du även organiserad för att hålla i flera olika arbetsuppgifter parallellt så kommer du troligtvis trivas här.
Observera att du måste fyllt 18år för att vara aktuell för denna tjänst.
Om du bor utanför Mullsjö behövs körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen under de varierade tiderna.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett sommarjobb under vecka 26-32. Din arbetsgivare kommer att vara Adecco och du blir uthyrd till vår kund RPC Superfos Mullsjö AB. För rätt person finns goda möjligheter till extra arbete på sikt och även förlängning på skift med schema efter sommaren. 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Emma Heed 0736-847362 eller mail emma.heed@adecco.se.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=E53813DE-F44D-4D9B-A01D-24552E78BE0D&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Storgatan 28
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Projektsäljare DELTID

Består av att bearbeta våra uppdragsgivares kunder. Vi jobbar med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Just nu söker vi framförallt säljare till våra projekt Fyrklövern, Svensk Säkerhetstjänst och Canal Digital.

Men vi har ett 20 tal andra projekt som vi kör också så låter ett jobb som säljare eller mötesbokare intressant så tveka inte att höra av dig! För att lyckas hos oss ska du vara social, driven framåt samt gilla att jobba i team. Trivsel är nyckelordet för framgång. Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, vi kommer att utbilda alla ifrån grunden. Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan.

Vi utbildar dig för att lyckas med din försäljning och dina mål. Vi jobbar med uppdragsgivare inom flera olika områden och har därmed både enklare och mer komplex försäljning för att det ska finnas något som passar just dig. Utöver försäljning så jobbar vi även med besöksbokning och marknadsundersökningar.

Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.
Personen vi söker ska vara:

- Målmedveten
- Positiv
- Driven
- Social
- Gilla att jobba i lag

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige & Norge.
Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning.
Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se

Arbetstider:
Mån-Tors 17:00-21:00 & Söndagar 12:00-16:00

Tider bestäms i samband med anställning.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fanny.lindstrand@tmhuset.se
Övrigt: Märk ansökan: "Projektsäljare Deltid"
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Jönköping AB
ÖSTRA STORGATAN 67
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Mullsjö

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Embedded SW Developer

Kongsberg Automotive provides world class products to the global vehicle industry. Our products enhance the driving experience, making it safer, more comfortable and sustainable. With revenues of about EUR 1.0 billion and 10.000 employees in 18 countries, Kongsberg Automotive is truly a global supplier. The company is headquartered in Switzerland and has 30 production facilities worldwide. The product portfolio includes seat comfort systems, driver and motion control systems, couplings and fluid assemblies, as well as driver interface products developed for global vehicle manufacturers.


Embedded SW Developer


Department

Kongsberg Automotive is looking for an Embedded SW Developer located in Mullsjö, Sweden. Software Engineering practice is responsible for development and maintenance of all on-board and off-board software for Kongsberg Automotive's products including exciting range of new RnD products.

Kongsberg Automotive provides world class products to the global vehicle industry. Our products enhance the driving experience, making it safer, more comfortable and sustainable.The company has an annual turnover of about EUR 1 billion. With headquarters in Zürich, Switzerland, and facilities in 20 countries, Kongsberg Automotive employs more than 10.000 people.Main objectives

Embedded SW Developer shall, assigned by the Software COE Manager, deliver design documents into the projects (POI, NPI, PIP), according to agreed plans with responsible persons in the projects (R&D led by a Design Responsible). Target is to utilize the engineering knowledge to deliver design documents for the right product, with the right quality, in right the time, meeting the different cost targets.Candidate profile
.University degree in, master or bachelor, in software engineering, or equivalent.
.Experience within design and developing embedded real-time software, including some experience on safety critical (automotive) design and testing.
.Good knowledge of programing software with C.
.Knowledge in programming with other programming language such as C++, C#, Java, GUI (graphic interface)
.Knowledge of Freescale, Microchip, Motorola, Siemens, ST, Atmel, Infineon, or similar microcontrollers.
.Knowledge of algorithm development for electronic component recognition and modeling of their interconnections.
.Good knowledge with CAN, LIN or similar interfaces
.Knowledge of using AUTOSAR or similar OS.
.Good knowledge of development processes, methods and tools.
.Knowledge in Automotive Spice and ISO 26262 (Functional Safety)
.Good knowledge in handling computers using typical office tools.
.Personal qualities appropriate for working in a design team; analytic, structured, good communicative skills and able to take initiatives.
.Fluency in spoken and written English.
.Good knowledge of local native language (Swedish).Should you be interested in this exciting challenge, please apply as soon as possible via our website.

For further information please liaise with Ganesh Kamath, Software Manager, Mobile: + 46 70 240 2804 / Ganesh.Kamath@ka-group.com

Location: Mullsjö


Contacts:
Ganesh Kamath
Telephone: +46 39 23 8316
Mobile: +46 70 240 2804
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Should you be interested in this exciting challenge, please apply as soon as possible via our website. www.ka-group.com
Arbetsplats: 
Adress: Kongsberg Automotive AB.
Box 504
56528  MULLSJÖ 
Hemsida: http://www.kongsbergautomotive.com
  
Platsannons

Lärare i grundskolan matematik/no, årskurs 6-9

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Trollehöjdskolan har totalrenoverats och inflyttning sker till starten av HT-17. Vi ser det som spännande utmaning att bygga upp en väl fungerande skola.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i matematik, no och teknik. Klassföreståndarskap ingår i uppdraget.
Även utbildning i ytterligare andra ämneskombinationer är meriterande.

KVALIFIKATIONER
Behörighet i matematik, no och teknik. Vi ser gärna att sökanden har några års erfarenhet av undervisning i den aktuella åldersgruppen.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 Rekrytering till tjänsten sker löpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682280
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b84a732-4871-4037-b569-a212d5bb5bfc&TK=2fb41cb7-8629-4e47-ae4d-9a2d4496d8eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Trollehöjds skolområde
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemönstratör i Mullsjö

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-26
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/33910-butiksdemonstrator-i-mullsjo?promotion=9812-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Kongsberg i Mullsjö söker en montör och en processtekniker!

Har du tidigare arbetat som processtekniker? Har du kunskap inom service och underhåll inom plastindustrin? Eller har du erfarenhet av att ha arbetat som maskinställare?

Hur ser din arbetsdag ut?

• Som processtekniker kommer du att vara företagets nyckelkompetens inom formsprutning, där du kommer att driva och optimera produktion samt förbättra verksamheten. Du kommer dagligen att avhjälpa och lösa problem i produktion. Du är drivande i arbetet med att hålla maskiner igång med rätt kvalitet.

Du bör ha en bakgrund i plasttekniks utbildning samt kunskap inom service och underhåll. Du bör ha god datorvana samt förmåga att lära dig rapportera i företagets olika system. Koncernspråket är engelska.

• Som montör jobbar du i team vid en produktionslinje, där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta tidsmål, där du behöver vara flink i fingrarna och kan hantera en produktionslina som är tidsstyrd.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom montering sedan innan.

Vem trivs här?

Är du en pigg och arbetsvillig person som tycker om att jobba under högt tempo är detta något för dig. Vi tror att du trivs att arbeta mot uppsatta mål under tempo, samtidigt som du har ett högt kvalitetstänk. Har du tidigare erfarenhet från industriarbete eller lager är detta ett stort plus. Har du dessutom jobbat med liknande arbetsuppgifter kommer du att klara arbetet galant. Du är en person som drivs av att passa tider och gärna kommer med förbättringsförslag.
I övrigt tror vi att du är en noggrann och ansvarstagande person, och att du med din positiva inställning alltid är mån om att göra ditt bästa på jobbet.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Anställningsformen är visstidsanställning på 6 månader.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Emma Heed 0736 84 73 62 eller mail emma.heed@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=27572120-CD28-41D0-9587-CD5C8EC43031&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Storgatan 28
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Product Development Systems & Process Expert

Kongsberg Automotive provides world class products to the global vehicle industry. Our products enhance the driving experience, making it safer, more comfortable and sustainable. With revenues of about EUR 1.0 billion and 10.000 employees in 18 countries, Kongsberg Automotive is truly a global supplier. The company is headquartered in Switzerland and has 30 production facilities worldwide. The product portfolio includes seat comfort systems, driver and motion control systems, couplings and fluid assemblies, as well as driver interface products developed for global vehicle manufacturers.


Product Development Systems & Process Expert


We are now seeking a Product Development Systems & Process Expert to develop and maintain the PD and APQP processes at Kongsberg Automotive. In your role you will also support each Business Segment/region in implementing and training of these processes and their mind-set. Making the PD and APQP processes an integrated part of the Kongsberg Automotive global quality management processes will be one of your main objectives.Tasks
.Create and visualize the PD and APQP processes and sub processes
.Mentor, coach and train management and super-users in the PD & APQP processes
.Encourage improvements of process/procedures/instructions/templates inside the PD & APQP processes
.Reuse knowledge from performed PD and APQP projects and audits to improve the processes
.Create training material regarding the PD and APQP process, including developing and maintaining of training guidelines for Functional Safety (Spice and ISO 26262)
.Measure, monitor and report the PD and APQP -process status (monthly)
.Audit regularly KAs PD and APQP processes in respect to management system compliance


Qualification & Experience
.Technical degree level or Master and/or with relevant practical experience.
.A minimum of 10 years' experience within quality, project management, business administration or engineering - ideally in all
.Good command of written and spoken English
.Knowledge of relevant quality systems, tool and techniques (ISO9001, IATF16949, ISO14001, OHSAS 18001 basics, ISO26262, Automotive Spice,as well as root cause analysis, FMEA, APQP, PPAP etc.)
.1st and 2nd party auditor (ISO 9001, IATF16949)
.Ideally: project management system (Planisware, Polarion)
.Travel as required


Skills & Competencies
.Computer skills including MS Office and SAP
.Creative, structured and systematic thinking
.Education and training skills - dedicated educator
.Communication skills
.Ability to visualize abstract content
.High degree of personal integrity and confidence
.Good conflict management skills
.Facilitation skills with a high focus on solutions


The Product Development Systems & Process Expert will be located in Mullsjö or Gothenburg and report to the Head of Management Systems Group.


If you have questions regarding this position, please contact Benjamin Pohl, Senior Expert Supplier Quality Processes & Systems, Benjamin.Pohl@ka-group.com.

Location:

Mullsjö or Gothenburg


Contacts:
Benjamin Pohl
Mobile: +46 706040630
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: To apply, please submit your cover letter and CV through the link below by the 31st of May 2017. We will interview candidates continuously. We look forward to hearing from you. www.ka.easycruit.com/vacancy
Arbetsplats: 
Adress: Kongsberg Automotive AB.
Box 504
56528  MULLSJÖ 
Hemsida: http://www.kongsbergautomotive.com
  
Platsannons

Tandsköterska

Mullsjö Folktandvård

På Mullsjö Folktandvård arbetar 17 medarbetare i olika yrkeskategorier. Belägen vid Mullsjön, 5 minuters promenad från Mullsjö station har vi en ljus och luftig klinik med underbar utsikt och 7 moderna behandlingsrum.

På vår klinik ställer vi upp för varandra och månar om relationerna med våra patienter. Vi arbetar för att erbjuda innevånarna i Mullsjö kommun bästa möjliga tandvård. Vill du också vara med?

Lär känna kliniken mer genom att besöka vår webbplats rjl.se/folktandvarden. Klicka på Jobba hos oss och sedan Titta in på våra kliniker. Där hittar du Mullsjö Folktandvård.

Vi söker
Dig som har tandsköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete. Ibland arbetar du i någon av våra externa verksamheter.

I dina arbetsuppgifter ingår även tidboksplanering, att kalla patienter och delegerat arbete.

För att du ska trivas hos oss
Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. I kontakt med andra är du en lyhörd lyssnare som lätt gör sig förstådd. Vår vardag är händelserik och ofta behöver vi snabbt ställa om verksamheten för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt, även under pressade situationer är du lugn och stabil.

Vi ser gärna att du är person som kommer med nya initiativ och vill vara med att driva klinikens arbete framåt.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt
Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinkchef Christina Andersson, christina.a.andersson@rjl.se 036-324774 eller 0705-710791

Facklig kontaktperson Ann Sveningsson 010-244 21 70

Sista ansökningsdag är den 29 maj. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: T38/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22024&RefNo=T38%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

HR BUSINESS PARTNER TILL KONGSBERG AUTOMOTIVE

Brinner du för HR-frågor och vill arbeta i en stor internationell koncern? Har du erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete? Brinner du för ledarskap och att stödja chefer i deras dagliga arbete?

Som HR Business Partner på Kongsberg Automotive arbetar du i en stödjande roll mot ett 50-tal i Sverige. Du arbetar ur ett förändringsperspektiv där du blir en viktig resurs att stödja och coacha ledningsgrupper och chefer i HR-relaterade frågor. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera chefsutveckling och efterföljare planering, lokal employer branding, kompetensförsörjning, rekrytering, organisationsutveckling samt andra talent management processer. Rollen innebär även att vara delaktig i implementering och uppföljning av HR-processer och policys. Vidare kommer du också vara delaktig i att driva olika HR-projekt och ansvara för vissa övergripande HR-processer. Arbetet innebär att stödja hela vår svenska verksamhet som finns i Göteborg, Ljungsarp och Mullsjö. Din placeringsort blir Mullsjö och du rapporterar till Vice President Human Resourses, Powertrain & Chassis.


Vi söker dig med högskoleutbildning inom HR eller motsvarande. För att passa för denna roll har du minst fem års erfarenhet av professionellt HR-arbete i en internationell miljö. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av tillverkande verksamhet, har du dessutom erfarenhet av automotive branschen är det meriterande. Du är van vid och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö eller tillväxtorganisation. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du engagerad och lösningsfokuserad med viljan att arbeta utvecklingsorienterat och göra skillnad. Du är kommunikativ, handlingskraftig och tar ett stort ansvar för att leverera resultat. Affärsmässighet, konsultativt arbetssätt och hög integritet är egenskaper som vi värderar högt. Vidare är du pedagogisk och har förmågan att koppla HR-processer till företagets övergripande mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Kongsberg Automotive är en ledande leverantör till fordonsindustrin över hela världen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför system och komponenter till bilar, lastbilar, bussar och off-highway fordon. Kongsberg Automotive har sitt huvudkontor i Zürich, Schweiz och har 32 enheter i 19 länder i alla världsdelar. Kongsberg Automotive, omsätter omkring en miljard EURO och har ca 11 000 anställda. I Sverige har vi över 550 medarbetare i Mullsjö, Ljungsarp och Göteborg. www.kongsbergautomotive.com.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se/uppdrag/1790/hr-business-partner
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten på www.nyposition.se senast den 7 maj.
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  

Platsannons

Säljande Butiksdemonstratör i Mullsjö

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/WNTtaI
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CALIPTUS AB
Kyrkvägen 2
56531  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska hemtjänst

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.ARBETSUPPGIFTER
Vi bedriver kvalificerad omsorg och vård inom hemvården och på korttiden. Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra brukare. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service.
Du ska tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Ditt arbete ska utföras utifrån ett personcentrerat salutogent förhållningssätt.
Söker 2 undersköterskor till hemvården och 1 till korttiden.

KVALIFIKATIONER
Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Mullsjö kommun.
Arbetet planeras, dokumenteras, följs noggrant upp och som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i kommunens datasystem, Treserva.
Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med äldre människor och ha erfarenhet är meriterande. Du är ansvarstagande, har ett tydligt förhållningssätt och kan jobba självständigt. Du behöver vara trygg i dig själv och känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Ditt arbete präglas av vår värdegrund.
För arbete i hemvården är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-07-01 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A680872
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=90f133c6-eb36-42fc-bf1c-0eea478f41b4&TK=89f1fd5d-d342-413c-9aa3-f13a218d3b7e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Hemvården
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-samordnare

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Vi söker en ny medarbetare till individ- och familjeomsorgen som ska ansvara för Socialförvaltningens IT-frågor.

ARBETSUPPGIFTER
- Utveckling och anpassning av verksamhetssystemen Procapita och Treserva, samt underhåll och uppgradering.
- Ansvara för utbildning, fortbildning och support till användare.
- Sammanställa och utveckla verksamhetens statistik.
- Att bidra till sin egen och verksamhetens utveckling.

Uppdraget styrs främst av Socialtjänstlagen (SOL), Offentlighets- och sekretesslagen (OSL), Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU), Lagen om vård av missbrukare i vissa fall (LVM), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), Föräldrabalken (FB), Förvaltningslagen (FL), Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd, regionala och kommunala styrdokument.

Målgruppen är medarbetare, chefer och utvecklingsledare inom Socialförvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Uppdraget som IT-samordnare förutsätter god pedagogisk förmåga, intresse för människor, stresstålig, diplomatisk samt intresse och kunskap av IT-system.

Du har en högskoleutbildning inom IT-området.
Bekväm i vår standardmiljö Microsoft. Erfarenhet är meriterande inom IT-området och att ha arbetat inom socialtjänsten. Det är en fördel om du har arbetat med Procapita och Treserva.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: IT-samordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680727
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a164e38-c381-4859-8c25-a833e526e990&TK=80d53067-9048-4489-a116-96f200bc761e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Programområde IFO
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn- och ungdomsgruppen

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Vill du vara en del i vår barn- och ungdomsgrupp?
Vi utökar med en tjänst för att Du ska få chansen att delta i ett spännande utvecklingsskede med både utbildningssatsningar och projekt.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder nu en utvecklande och viktig tjänst som handläggare till barn- och ungdomsgruppen i Mullsjö.
Som handläggare i barn och ungdomsgruppen kommer du att driva utredningar av barn och unga samt följa upp beslutade insatser. Vi arbetar enligt BBIC (barns behov i centrum) och målet är att bedriva ett kvalitativt gott socialt arbetet byggt på kunskap, kontinuitet, delaktighet och helhetssyn.


KVALIFIKATIONER
Socionom eller likvärdig utbildning.
Som person vill vi att du trivs i mötet med barn och ungdomar. Din förmåga att skapa förtroende, lyssna och kunna anpassa dig till nya människor och situationer kommer att vara avgörande för hur väl du kommer att lyckas i din yrkesroll.
Du har en god kunskap om barns utveckling och är väl insatt i de juridiska ramverk som ligger till grund för ett beslut. I din vardag så kommer du ha ett gott stöd från dina kollegor, förste socialsekreterare och chef, men det är också viktigt att du är bra på att organisera, planerna för att självständigt driva ärendena framåt. Erfarenhet av handläggning av barn- och ungdomsärenden är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680709
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91b19633-1368-411e-823d-88c261fb24c2&TK=7af65a37-ffa8-409d-9d54-bd1c9c4285f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Programområde IFO
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionstekniker

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en produktionstekniker för kunds räkning i Mullsjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen då det är tänkt att tjänsten ska övergå till kund efter inhyrningen.

Huvudsakliga uppgiften blir att utveckla processen med avseende på processäkerhet, kvalité och kapacitet i såväl löpande produktion som inom nyinvesteringsprojekt.

Du kommer att ansvara och driva olika projekt, tex investeringar av produktionsutrustningar/produktionsförbättringsprojekt, från kravställande till implementering.
Arbetet innefattar även olika förbättringsarbeten och analyser.
Kontakt med externa leverantörer och ett nära samarbete med andra avdelningar på företaget.
Du kommer att ta fram bemanningsunderlag, tidsunderlag, operationsunderlag och arbetsinstruktioner.
Stödja driftområdet gällande produktionsfrågor och/eller produktgranskningsfrågor samt rekommendera och genomföra förändringar i befintlig process med avseende på kvalité, tillgänglighet och kapacitet.

Start: Omgående.
Arbetstid: Dagtid.

Din profil
Vi ser att du som söker har följande:
Produktionsteknisk utbildning gärna på högskolenivå och/eller arbetslivserfarenhet inom detta område.
Erfarenhet av automatiserad produktion.
Vana av projekledning, erfarenhet av att driva projekt för att utveckla och förbättra produktionsprocesser samt erfarenhet av anskaffning av maskin- och produktionsutrustning.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Behärskar verktygen FMEA, PFMEA, 8D, samt kan läsa produkt- och konstruktionsritningar.

Meriterande:
SAP, Lean Manufacturing, LabVIEW, PLC, Six Sigma, Tidsstudier, Formsprutning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 5149
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5149
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Administrativ assistent till äldreomsorg / hemvården

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.ARBETSUPPGIFTER
Som administrativ assistent arbetar du gentemot enhetschef inom hemvården. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att göra anställningsavtal, löneärenden, scheman, sjukanmälan, kontrollera och godkänna personalens arbetstider, inringning av personal, fakturor, beställningar av exempelvis kontorsmaterial, svara i telefon samt vara behjälplig till enhetschef.
Viss del av tjänsten kommer att innebära att man ingår i TES planeringen.

KVALIFIKATIONER
Vi arbetar i system såsom Treserva, Personec-P, WinLas, Tes.
Kännedom av dessa system är meriterande. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personaladministratör/Personalassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A679831
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=195292f1-6559-4350-8291-26ceb50510d8&TK=d28205e1-a149-476b-b4b0-e530437e1338
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Hemvården
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processoperatör (Plast)

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en processoperatör inom plastindustrin för kunds räkning i Mullsjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen då det är tänkt att tjänsten ska övergå till kund efter inhyrningen om allt fungerar bra.

Du kommer att arbeta med övervakning, ställa, rigga och körning av maskinerna inom processindustrin (plast).

Start: Omgående.
Arbetstider: Varierande, dagtid, 2-skift.

Din profil
Krav:
Du bör ha erfarenhet eller utbildning som ställare eller provkörare inom plast och processindustrin.
Du bör ha kunskap i polymera materials egenskaper.
Robotprogrammering är meriterande.
B-Körkort.
Koncernspråket är engelska.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 5137
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5137
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Timvikarier till biblioteket

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Mullsjö kommunbibliotek är det lilla biblioteket med stort hjärta. Biblioteket har två anställda och söker nu timvikarier för att stötta upp vid sjukdom, kurser och liknande. Som timvikarie på Mullsjö kommunbibliotek bemannar du biblioteket och ger god service till våra användare. Du ställer ut återlämnade böcker, skyltar upp spännande teman och tar egna initiativ. Då det är enkelbemanning som gäller måste du känna dig trygg i ensamarbete.


KVALIFIKATIONER
Personliga egenskaper är viktiga. Du är social, serviceinriktad, ansvarstagande och har en utpräglad teamkänsla samtidigt som du har förmåga att självständigt ta initiativ och genomdriva projekt. Du är nyfiken och intresserad av ny teknik. Vi ser gärna att du har en stor datorvana. Erfarenhet av biblioteksarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Biblioteksassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A672940
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4fa2043d-a2ce-4209-8082-ad07cbac33ba&TK=56f7f7dd-be08-4a1a-a8e0-bb66760b4295
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Kultur o Fritidsavdelningen
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida: http://www.mullsjo.se/Start-Mullsjo-Kommun/Uppleva-och-gora/Bibliotek/
  
Platsannons

Förskollärare

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med förskolans utvecklingsfrågor!
Kommunen är inne i ett spännande skede när det gäller förskolans utveckling. I januari startade vi den nybyggda förskolan Skogsgläntan. I kommunen finns sex kommunala förskolor. Nu söker vi två kreativa förskollärare, en till Tallkottens förskola och en till Kronängs förskola. På Tallkotten arbetar man aktivt med att utveckla utemiljön och på Kronäng är profileringen rörelse och motorik.
Vi erbjuder dig:
- pedagogisk utvecklingstid
- utvecklingsdagar
- fokusgrupper för förskollärare
- introduktionsperiod för nyexaminerade
- mentorskap
- fria pedagogiska måltider
- arbetskläder utomhus
- specialpedagoger nära verksamheten
- engagerad och utvecklingsorienterad ledning
- behovsanpassad kompetensutveckling
- arbetslagledare på varje förskola
- friskvårdsbidrag
- fri entré till Mullsjö simhall
- företagshälsovård
- förmånligt årskort i kollektivtrafik
- biobiljetter till rabatterat pris
- semesterväxling


ARBETSUPPGIFTER
Uppdrag som förskollärare med placering på Tallkottens- eller Kronängs förskola där du arbetar med barn i åldrarna 1-3 år/3-5 år.
Tillsammans med förskollärarkollegor ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet. Den pedagogiska verksamheten och lärmiljön anpassas efter barnens behov och intressen. Du samarbetar med våra specialpedagoger.

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarexamen eller lärarexamen med inriktning förskola, legitimerad förskollärare.
Du har god kunskap om uppdraget utifrån förskolans läroplan och är väl medveten om förskollärarens särskilda ansvar.
Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga, med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande.
Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt och du ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och deras frågor.
Du visar engagemang och är intresserad av att utveckla verksamheten. Du har även god förmåga att samarbeta samt att organisera och strukturera verksamheten.
Du bidrar till att skapa arbetsglädje och är medveten om din egen roll som positiv förebild. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A676386
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=97704403-ac30-45b7-8575-626e7c1dead9&TK=d816c737-779d-4183-bbc6-67d6967e714a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Förskolan
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Florist

Blomsterbutiken Grönska i Mullsjö söker Florister.

Vi söker en Florist med floristutbildning och minst 5 års erfarenhet av yrket.

Vi söker även Florist, kan vara nyutbildad med mindre erfarenhet.

Kontaktperson: Daniella 070-2757882
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gronskablommor@yahoo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Butik Grönska Mullsjö AB

56532  MULLSJÖ 
Hemsida: http://www.butikgronska.se
  
Platsannons

Ikett söker Automatpressare

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en automatpressare för kunds räkning i Mullsjö.

Du kommer att arbeta i en maskinpark, med olika automatpressar. Ställa, övervaka, ladda maskinerna. Se till att produktionen löper på.

Start: Omgående.
Arbetstid: Dagtid/Skift.

Din profil
Krav:
Några års arbetslivserfarenhet av pressmaskiner (automat).
Vana av att ställa, övervaka, ladda maskin.
Verkstadsvana.
Truck (B).
B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Automatpressare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 5108
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5108
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Elevassistent

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Trollehöjdskolan är Mullsjö kommuns 6-9-skola med ca 330 elever och 36 anställda. Skolan är helt nyrenoverad med inflyttning inför HT-17.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att följa och stödja en elev under hela skoldagen. Du kommer att arbeta i team med övriga pedagoger.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning och att du är van att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-17 Rekrytering sker löpande. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas., upphör: Tidsbegränsad till och med VT-18.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A676627
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79b9331a-078f-42c8-a429-a39cd9dd2f1f&TK=0816294f-9d9b-4041-a053-10f738543d44
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Trollehöjds skolområde
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Trollehöjdskolan är Mullsjö kommuns 6-9-skola. Skolan har ca 330 elever och 36 anställda. Skolan är helt nyrenoverad med inflyttning inför HT-17.

ARBETSUPPGIFTER
Som studie- och yrkesvägledare på Trollehöjdskolan kommer du att:
- erbjuda eleverna studie- och yrkesvägledning i klass och i enskilda samtal,
- stödja eleverna i deras ansökan till gymnasiet,
- planera och följa upp praktik i åk 8 och 9,
- delta i elevhälsoteamets arbete,
- medverka i planering och genomförande av arbeten som involverar företag, organisationer och föreningar,
- arbeta med uppföljningsansvar gentemot kommunens gymnasieelever.
- genomföra arbetsrelaterade insatser för elever i år 1 till 5.


KVALIFIKATIONER
Utbildad studie- och yrkesvägledare. Erfarenhet från studie- och yrkesvägledning.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde av tjänst sker enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A652545
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c9f23ac3-d754-42d9-8b59-e442038b52d4&TK=053ce946-2a12-41a8-8ded-6cae267b8367
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Trollehöjds skolområde
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerarbetare/Truckförare

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter 3 st lagerarbetare med truckerfarenhet för kunds räkning i Mullsjö. Vi vill att du som söker bor i närregionen.

Arbetstid: 2-skift
Start: V.21

Din profil
Krav:
Arbetslivserfarenhet inom lager.
Truckkort A och B.
B-körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 5085
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5085
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Specialpedagog

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Välkommen till en kommun som arbetar aktivt med förskolans utvecklingsfrågor!
Kommunen är nu inne i ett spännande skede när det gäller förskolans utveckling. I januari startade vi den nya förskolan Skogsgläntan. I kommunen finns sex kommunala förskolor, två privata förskolor samt en pedagogisk omsorg. Verksamheterna är belägna i Mullsjös tätort och Sandhem.
Vi erbjuder dig:
självständigt och flexibelt arbete
nära samarbete med ytterligare en ansvarig specialpedagog
barnhälsoteam (BHT)
ledningsgrupp
engagerad och utvecklingsorienterad ledning
behovsanpassad kompetensutveckling
friskvårdsbidrag
fri entré Mullsjö simhall
förmånligt årskort kollektivtrafik
biobiljetter till rabatterat pris
företagshälsovård
semesterväxlingARBETSUPPGIFTER
Du ingår i kommunens lokala barnhälsoarbete, där det huvudsakliga syftet är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande samt undanröja hinder för lärande.
Du leder det specialpedagogiska arbetet i nära samarbete med ytterligare en ansvarig specialpedagog samt förskolechefer i kommunen. I ditt arbete ingår att genomföra pedagogiska utredningar och analysera barnens behov på organisations-, grupp- och individnivå. Du ansvarar för kartläggningar, handlingsplaner, handledning av arbetslag och enskilda pedagoger. Du samarbetar med vårdnadshavare, andra myndigheter och skola. Dokumentation och regelbundna uppföljningar är en betydande del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du har Specialpedagogexamen och Lärarexamen med inriktning mot förskola.
Du har god erfarenhet av att arbeta i team med frågor som rör barn i behov av särskilt stöd. Du har även förmåga att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete. Du har kunskap om skollag, läroplan och tar din utgångspunkt i styrdokumenten i alla sammanhang. Ditt arbete bygger på vetenskaplig grund och du håller dig ajour med aktuell forskning. Du har kunskaper om barns språkutveckling, kan se eventuella behov av stödinsatser och har kunskap om olika arbetsmetoder, exempelvis bildstöd och tecken som alternativ och kompletterande kommunikation. Du är trygg och tydlig i din yrkesroll och har goda kunskaper i att leda andra, d.v.s. både pedagoger och vårdnadshavare i olika processer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B körkort krävs.

ÖVRIGT
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A671650
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63c6c92b-9d20-4b2a-b067-dc0a15b3b530&TK=0c1399d0-0a10-4291-971f-f2975ba70cac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Förskolan
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Montör

Flit AB är ett starkt lokalt förankrat rekrytering- och bemanningsföretag som är verksamt i Jönköpings län. Våra kunder är tillverkande företag och logistikföretag i Jönköpings län. Vår högsta prioritet är att leverera den absolut bäst lämpade personalen till dessa företag. Då flera av våra kundföretag använder oss som rekryteringspartner så går många av våra medarbetare vidare till kvalificerade tjänster hos våra kunder. Därför söker vi nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker nu dig som vill jobba ute hos ett av våra kundföretag i Jönköpingsregionen med varierande monteringsjobb.

Visstidsanställning/provanställning 6 månader
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-07
Referens:
Webbplats: http://jobb.flit.se/jobs/31604-montor?promotion=8554-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flit
Kompanigatan 2
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.flit.se/
  
Platsannons

Skolkurator

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Trollehöjdskolan är Mullsjö kommuns högstadieskola med elever i åk 6-9. Skolan är helt nyrenoverad och öppnas inför HT-17.
Skolan har för närvarande ca 330 elever och 35 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Som kurator kommer Du att ingå i skolans elevhälsoteam. Du kommer att arbeta med elevhälsofrågor direkt mot elever, föräldrar och personal, samt ansvara för att ge information i skolsociala frågor till eleverna. Du kommer även att bidra med Din kompetens i samarbete med andra befattningshavare på skolan och samarbeta med övriga myndigheter i kommunen, t.ex. polis, fältassistenter och socialtjänsten. Du deltar aktivt i vidareutvecklingen av verksamheten utifrån Din specifika kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig med socionomutbildning som har erfarenhet av arbete som kurator för barn och ungdomar. Det är en fördel om Du också har erfarenhet av arbete med nyanlända.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när det gäller att ha helhetssyn, vara lyhörd, flexibel, initiativkraftig och ha god samarbetsförmåga, men också att kunna arbeta självständigt. Vi vill också att Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer, samt har en empatisk förmåga.
Vi ser gärna även manliga sökanden.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-05-15 Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande., upphör: 2018-06-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A674750
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1e850d44-28d3-4edc-aa08-dd6c7ead6fb2&TK=17405b14-c54e-4ce5-aa36-d01ccc0360ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Trollehöjds skolområde
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida: http://www.mullsjo.se/sv/Start-Mullsjo-Kommun/UtbildningBarnomsorg/Grundskola/Trollehojdskolan/
  
Platsannons

Vill du jobba som truckförare på Randstad?

Vill du jobba som truckförare på Randstad?
Nu söker vi montörer som vill arbeta och tillsammans med oss och göra Randstad till det största bemanningsföretaget i världen! Vi söker dig som tidigare arbetat inom produktion, på lager eller med fysiska arbetsuppgifter och gärna jobbat under tidspress. Du gillar ordning och reda och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För att du snabbt ska komma in i arbetet är det bra om du är snabblärd och vill utvecklas både på det personliga planet och med företaget. Men det som är allra viktigast för oss på Randstad är att du alltid vill göra ditt bästa och ställer upp för oss så som vi ställer upp för dig!

Det är ett krav att du innehar körkort och tillgång till bil då arbete kommer att utföras på olika orter inom Jönköpings Län. Truckkort är meriterande.

Viktigt att känna till är att uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Skiftarbete förekommer.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Jönköpings Län

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Jonas.Larsson@randstad.se [ mailto:Jonas.Larsson@randstad.se ]

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 201043178
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201043178&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
55320  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier sommaren 2017 - Njut av sommaren och ett meningsfullt jobb

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

De allra flesta vill nog vara lediga på sommaren, men i vissa fall behöver man jobba även om solen skiner. Att jobba som personlig assistent är det perfekta sommarjobbet!  Vi har flera uppdragsgivare som behöver din insats när ordinarie personal ska ha semester. Det unika med vår verksamhet är att med lite planering kan du njuta av sommaren och även jobba och göra skillnad för någon annan.

Är du en omvårdande och förtroendeingivande person som drivs av att få andra att må bra? Kan du dessutom vara lyhörd för andras behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang? Då kanske du är en av de personliga assistenter som jobbar hos någon av våra uppdragsgivare i sommar. Har du framgångsrik erfarenhet eller en bra utbildning inom vård och omsorg är det ett stort plus men inte ett krav. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Vem som är rätt person avgör ytterst våra uppdragsgivare men har du motivation och vilja är det en bra början.

Våra uppdragsgivare har alla olika funktionsnedsättningar, ingen är den andra lik och därför behöver vi även olika personliga assistenter till våra uppdrag. Kvinnor och män i sina bästa år och även unga vuxna tjejer och killar är välkomna att söka. Alla behövs men för att jobba som personlig assistent krävs att du fyllt 18 år.

Vissa uppdrag innebär arbete deltid, schemalagd dag-, kväll-, natt och helg. I andra uppdrag kan arbetet vara enbart kvällar och helger o.s.v. Som personlig assistent följer du med våra uppdragsgivare i deras vardag som kan vara precis hur varierande som helst. Därför kan en bra matchning innebära att du kan få utlopp för dina intressen tillsammans med uppdragsgivaren t ex, matlagning, trädgårdsarbete, sjunga i kör eller spela gitarr. Det beror helt på uppdragsgivaren – det kan också vara lugnare arbete i hemmet eller mer omvårdande uppdrag. Det finns alltid en ansvarig arbetsledare i alla uppdrag.

Introduktionsutbildning får du i början av sommaren.  Upplärning, där du får gå bredvid en erfaren assistent, sker på respektive arbetsställe.

Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att öka dina chanser att komma till en intervju vill vi att du: 

• I ditt personliga berättar vad som motiverar dig att arbeta som personlig assistent och vad du anser att du kan bidra med till våra uppdragsgivare.
• Anger om du kan tänka dig att arbeta med barn. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju.


Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi även att välja ut ett antal sökande som är välkomna till en rekryteringsträff den 16 februari. Rekryteringsträffen äger rum på Kooperativet Oljas utbildningslokaler på Slottsgatan 14. Om du blir kallad kommer du att få en tid på förmiddag eller eftermiddag. Under träffen får du information om Kooperativet Olja, möjlighet att träffa andra personliga assistenter och bli intervjuad av en arbetsledare.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=93823CD2654C46458CC778F83DD611A3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidning/paket och post i Mullsjö

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Mullsjö.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag.

Det som är nytt i området är att från och med juni månad börjar vi leverera post också.

Anställning sker löpande

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Elisabeth Nilsson 036-2918404 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv Mullsjö i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  
Platsannons

Ett arbete som är viktigt på riktigt - jobba som personlig assistent!

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Gillar du att arbeta med människor och göra skillnad i någons liv? Då kanske du är den vi söker! Vi behöver kontinuerligt anställa personliga assistenter för fasta tjänster och timanställningar. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kvälls-, natt- och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov av stöd och service. Gemensamt för arbetet hos alla uppdragsgivare är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och oberoende  liv som möjligt. Uppdragen kan se olika ut men vi matchar din kompetens, personlilghet och intresse.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor och som har förmåga att förstå andras behov av stöd och service. Du utför ditt uppdrag med uppdragsgivaren i fokus på ett professionellt sätt. Du tar stort ansvar för ditt arbete och ger gärna det lilla extra. Har du erfarenhet från omvårdande arbete är det meriterande men inte ett krav.

Rekryteringen sker löpande. Eftersom det är en spontanansökan kommer återkoppling ske enbart i de fall du är aktuell för intervju. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av alla assitenter som gör skillnad på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=794B4B9305924B51954E240DAE2A729A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  

Platsannons

Butiksbiträde

Vägkrog med restaurang butik motel bensin

Butiksbiträde


Beskrivning av kvalifikationer: Gärna vana av kassa och bemöta kunder Annars lär vi dig Du får gärna vara glad och pigg

Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Helger och lov passar studerande


Övriga villkor: Minimiålder 18 år

Kontaktperson:
Ann-Charlott Svensson
Telefon: 039212030
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vipfinans@hotmail.com
Övrigt: Endast skriftligt.
Arbetsplats: 
Adress: VIP Mullsjö

56591  MULLSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Vägkrog med restaurang butik motel bensin

Restaurangbiträde

Beskrivning av arbetsuppgifter: Kassa matlagning disk städning utskänkning av dagens mm alla förekommande uppgifter i ett kök

Beskrivning av kvalifikationer: Gärna vana av kassa och bemöta kunder Annars lär vi dig Du får gärna vara glad och pigg

Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Helger och lov passar studerande


Övriga villkor: Minimiålder 18 år

Kontaktperson:
Ann-Charlott Svensson
Telefon: 039212030
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vipfinans@hotmail.com
Övrigt: Endast skriftligt.
Arbetsplats: 
Adress: VIP Mullsjö

56591  MULLSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier i Funktionshinderomsorgen

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Mullsjö har sedan flera år en väl fungerande funktionshinderomsorg. Vi erbjuder alla LSS insatser på hemmaplan om det är möjligt och vi erbjuder även SoL insatser till de personer som inte omfattas av LSS.

I sommar ser vi gärna att du som är intresserad av verksamhetsområdet söker sommarvikariat hos oss.

Vi behöver sommarvikarier inom
Boendestöd, LSS bostäderna, Korttidshemmet och Korttidstillsynen, samt inom Personlig assistans.
ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta inom funktionshinderomsorgen innebär att du arbetar med att ge stöd och hjälp utifrån varje individs behov.

Du arbetar med att öka deras egna självständighet genom att stödja och underlätta för individen på olika sätt.

Arbetet är varierande beroende på vilken enhet och vilken insats du arbetar inom.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har Gymnasiets barn och fritidsprogram eller omvårdnadsprogram, eller att du är mitt i den utbildningen.

Du får också gärna vara studerande på högskolan till socionom, arbetsterapeut, pedagog, eller annan social eller beteendevetenskaplig inriktning.

Du måste vara ansvarstagande, kunna arbeta självständigt och vara engagerad och intresserad.

Men det är bra om du tidigare arbetat inom verksamhetsområdet.

Personlig lämplighet är avgörande.

Du ska helst kunna arbeta hela sommaren.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-16 Vi tillämpar löpande rekrytering.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: A644953
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea510d7a-9486-4427-8cbd-c1a37a1999b5&TK=5522d983-1818-43dd-a06b-898515e8ba74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Programområde Funktionshinderomsorg
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier på Margaretas Park

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Vi söker sommarvikarier till äldreboendet och Dagverksamhet på Margaretas Park som ligger centralt i Mullsjö. Äldreboendet består av 37 lägenheter fördelade på fem enheter med tillhörande trädgård och park. I huset finns Parkträffen som erbjuder aktiviteter för våra boende varje dag. Här finns också Parkrestaurangen som serverar lunch varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att hjälpa de boende utifrån deras individuella behov såsom personlig omvårdnad och social aktivering. Delegerade arbetsuppgifter ifrån legitimerad personal, dokumentation, bra dialog med anhöriga samt ett gott samarbete med kollegor ingår i arbetet.
Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att ha det friska i fokus, öka välbefinnandet och skapa en meningsfull vardag för våra boende.
Arbetet är förlagd till dag-, kväll-, helg- och nattjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska samt har ett fint bemötande, en god samarbetsförmåga, har förmåga att ta egna initiativ och är ansvarstagande.
Erfarenhet av arbete i äldreomsorgen och dokumentation i treserva är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 Vi anställer fortlöpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A640782
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7bc33e0c-8c39-42f2-9b86-dde4d649f45a&TK=1b44776c-c734-46cb-b40d-6aab9d9d043c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Margaretas Park
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobba som undersköterska/ vårdbiträde på Björkgården och Mårbacka

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Björkgården är ett äldreboende för personer med demenssjukdom. Boendet är indelat i fyra enheter som sammanlagt erbjuder 32 lägenheter. Lokalerna är ombonande och utemiljön är väl anpassade utifrån de behov som de boende har.

Ytterligare en avdelning ingår i demensboendet, avdelning Mårbacka som ligger på Margaretas Park, som erbjuder 8 lägenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi bedriver kvalificerad omsorg och vård inom särskilt boende. Rollen som undersköterska på Björkgården och Mårbacka innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra boende. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service.
Du ska tillgodose den boendes individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Mullsjö kommun.
Arbetet planeras, dokumenteras, följs noggrant upp och som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i kommunens datasystem, Treserva.
Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med äldre människor och ha erfarenhet av demensvård är meriterande. Du är ansvarstagande, har ett tydligt förhållningssätt och kan jobba självständigt. Du behöver vara trygg i dig själv och känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Ditt arbete präglas av vår värdegrund. Personlighet har stor betydelse.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Dag-kväll-natt och helgtjänstgöring Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-19 Tjänsterna tillsätts fortlöpande, vänta därför inte med att söka. , upphör: 2017-08-31 .Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A642890
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=228e2802-ca6e-442d-ad96-075552d37203&TK=284bab69-139a-4813-a243-6d9f647a356e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Björkgården
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobba som undersköterska i hemvården, natt och på korttiden.

Mullsjö kommun är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare. Vi är stolta över att kommit med på Topp 100 listan för Karriär i offentlig sektor 2016.

Mullsjö är en kommun med ca 7 200 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.ARBETSUPPGIFTER
Vi bedriver kvalificerad omsorg och vård inom hemvården, dagverksamhet, natt och på korttiden. Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra brukare. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service.
Du ska tillgodose brukarens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Ditt arbete ska utföras utifrån ett salutogent förhållningssätt.

KVALIFIKATIONER
Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar vården och omsorgen av de äldre i Mullsjö kommun.
Arbetet planeras, dokumenteras, följs noggrant upp och som undersköterska är det därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i kommunens datasystem, Treserva.
Godkänd utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med äldre människor och ha erfarenhet är meriterande. Du är ansvarstagande, har ett tydligt förhållningssätt och kan jobba självständigt. Du behöver vara trygg i dig själv och känna dig bekväm med att arbeta med personer som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Ditt arbete präglas av vår värdegrund.

För arbete i hemvården är körkort meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. 50-100 %, dag-kväll-natt och helgtjänstgöring Dag-kväll-natt och helgtjänstgöring. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-19 Tjänsterna tillsätts fortlöpande. .Timlön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A642896
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1d61bf90-4f44-4110-8ee6-47d09565bd9e&TK=de9120c2-abf0-4b16-a3b9-38b4a61d79f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mullsjö kommun, Hemvården
Box 800
56518  Mullsjö Sverige
Hemsida: http://www.mullsjo.se/Start-Mullsjo-Kommun/Omsorg-och-hjalp/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal