Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:54

Lediga jobb i Mora kommun (2062), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd20 391
Täthet7,25Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area3 111,54Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 812,43Landareal (km²)
Sjö299,11Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Farmaceutisk rådgivare

Vill du arbeta på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?

Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Bävern i Mora. Under 2018 kommer apoteket att byggas om och med det kommer vi att få ett riktigt fint apotek med utökat sortiment och hälsotjänster.  Apoteket har 6 medarbetare och öppettiderna är måndag – fredag 8-17, lördag 10-14 och söndag 10-14. Apoteket Bävern i Mora och apoteket i Älvdalen ingår i en apoteksgrupp. Tjänstgöring kan förekomma på båda enheterna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i mars 2018 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare på apoteket Bävern kommer ditt arbete att vara omväxlande och du kommer att arbeta med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning.  Du kommr att ha ansvar för receptlagret och du kommer att vara ansvarig för de kommande hälsotjänsterna.Du bidrar med farmaceutisk kompetens i apotekets olika kunderbjudanden och medverkar till att tillvarata kunskap från kundmöten. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Allt för att våra kundmöten ständigt kan utvecklas och förbättras. 

Det är viktigt att du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov.  Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen.

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.   

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Vad vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 januari. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontaktperson Apotekschef Farhad Rahavard tele 010-447 71 19

Välkommen med din ansökan!


 

 

 


Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 392 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.apoteket.se/om-apoteket/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=123
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Apoteket AB Dalvägen 12
16903  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  

Platsannons

Kock

Restaurang Mora Klockan söker en kock med vana från tillagning av svensk husmanskost och A la Carté. I arbetsuppgifterna ingår även varuplock, beställning samt andra i en restaurang vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Du som söker skall ha dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna utbildning. Du är arbesvillig, kan arbeta tillsammans med andra men även arbeta självständigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtillsvidareindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@moraklockan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Moraklockan, Mora Värdshus AB

79275  FÄRNÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

Digital innehållsproducent till Vasaloppet

Om företaget
Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF. En motor för folkhälsa och föreningsliv, i fäders spår för framtids segrar!

Vasaloppet är världens största arrangör av motionslopp och en del av En Svensk Klassiker. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och sommarveckan med mountainbikecykling och löpning lockar årligen över 90 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över en miljon deltagare passerat målportalen i Mora.

I Vasaloppet arbetar ca 35 helårsanställda med att planera, förbereda och utveckla årets olika arrangemang.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och ta ett av världens största idrottsevenemang till nästa nivå? Vasaloppet söker nu en digital innehållsproducent med ansvar för produktion och utveckling inom vår rörliga media och digitala teknik.

Som digital innehållsproducent på Vasaloppet får du en nyckelroll i arbetet med att utveckla och underhålla vår rörliga och tekniska produktion för vasaloppet.se, Vasaloppets app, Vasalopps-TV, sociala kommunikationsplattformar, digitala verktyg med mera. Viktiga delar i rollen är att aktivt året runt och vid arrangemang jobba med produktion av rörligt innehåll, där användarupplevelsen står i fokus, men även att på ett strategiskt plan utveckla våra plattformar och tekniken i dessa. Rollen innebär även, i enlighet med vår digitala strategi, ansvar att leda delar av vår framtida digitala värld, analys och uppföljningsarbete.

Du ingår i vårt marknadsteam och kommer att jobba nära dina kollegor som brinner för kommunikation, marknadsföring och lagarbete. Placeringsort för tjänsten är Mora eller Sälen.


Din profil
Vi söker en som är nytänkande ”doer” som har en känsla för storytelling, form och design. Samtidigt är du noggrann inom det tekniska hantverket.

Du kommer från en relevant utbildning inom medieproduktion och/eller webbutveckling med en bakgrund av att ha jobbat med rörlig media, gärna inom tv. Du bör ha känsla för redigering, behärska photoshop grundläggande, hög nivå inom Premiere Pro samt erfarenhet av produktion av inslag för TV eller liknande. Du har ett stort intresse av att hålla både dig själv och dina kollegor uppdaterade i den senaste utvecklingen inom rörlig media och verktygen inom digital teknik.

Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i en öppen social miljö. Du är flexibel och van vid att arbeta i ett högt tempo där du med lätthet tar egna initiativ.

Känner du igen dig i rollen? Välkommen med din ansökan och bli en del i vårt härliga gäng!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 7 januari 2018. För ytterligare information om Vasaloppet besök gärna www.vasaloppet.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: IT-strateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3836
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3836&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Kontorsområdeschef PwC Norra Dalarna

Om oss
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 700 medarbetare på 100 orter runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 50 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 236 000 medarbetare i 158 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och utveckla verksamheten på PwC i Norra Dalarna? Vi söker dig som vill utvecklas i ditt ledarskap samt i rollen som kontorsområdesansvarig inom Business Services (BS).
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Men vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 66 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste redovisningskonsulter, revisorer och skatterådgivare.

På kontoret i Norra Dalarna (Mora, Leksand, Malung. Sälen) är vi tillsammans 55 medarbetare varav 34 arbetar inom Redovisning (BS), 21 inom Revision (SME). Våra kunder består av allt från små och medelstora företag till noterade bolag och utländska dotterbolag inom en mängd olika branscher. Nu söker vi dig som vill vara med att leda och utveckla vår verksamhet som kontorsområdesansvarig för BS.

Som kontorsområdesansvarig inom BS är du affärsansvarig för enhetens verksamhet. Du är därmed också lönsamhets-, personal- och kvalitetsansvarig. Du rapporterar till Business Unit Leader BS.

Som kontorsområdesansvarig BS har du ansvaret för att upprätta, förankra och följa upp lokal affärsplan så att verksamheten når uppsatta tillväxt- och lönsamhetsmål. Du är personalansvarig för alla medarbetare inom BS på kontoret. Du är övergripande ansvarig för kontorets kvalitet och effektivitet vilket innebär att du säkrar att enhetens medarbetare jobbar med processer och verktyg på rätt sätt. Du värdesätter dina medarbetare och utgår från att människor ”växer” i en miljö som kännetecknas av ”högt i tak”, entusiasm och arbetsglädje.

Som ansvarig för BS ingår du i kontorets ledningsgrupp. Där ansvarar du för att planera och säkerställa kontorets marknadsarbete, X-LoS-tänk, affärsmässighet, tydlighet i beslut och den information som presenteras för kontorets medarbetare. Vi är 5 kontorsområdesansvariga i klustret som tillsammans med klusteransvarig ingår i det team som driver vårt kluster framåt genom samverkan och stöd till varandra.


Din profil
Vi söker dig som är drivande, affärsmässig och är en ”lagspelare” med förmåga att coacha andra, vilja att anta nya utmaningar samt drivs av en vilja att vara framgångsrik. Har du tidigare ledarerfarenheter är det meriterande. Du har förmågan att engagera dina medarbetare och har en stark vilja och ett stort intresse för att utveckla kontorens BS - verksamhet för att möta marknadens krav. Du uppskattar att vara aktiv på marknaden och du stimuleras av samarbets- och affärsrelationer med kunder. Samtidigt uppmuntrar och stödjer du även dina medarbetare till detsamma. Vi tror att du idag är auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet från redovisnings/revisionsbyrå eller är auktoriserad revisor med stort intresse för vår BS-affär. Alternativt så har du en bakgrund som innefattar erfarenheter från ekonomi, försäljning eller ledarskap som kan bidra till att utveckla vår verksamhet.

PwC erbjuder dig förutsättningar att vara med i en spännande utveckling där vi är en tydlig och relevant samarbetspartner för framtidens näringsliv. Hos oss erbjuder vi anpassade och utvecklande tjänster med stort fokus på marknadens mest moderna tekniklösningar och arbetssätt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2018-01-21. Vill du ha mer information om rollen och om kontoret är du välkommen att kontakta: Johan Ågren , Business Unit Leader BS GävleDala, 010- 2127212 John Hansson, Human Capital, 010-2126120 För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Rekryteringskonsult Marit Sandgren, Clockwork 0733-512 729 eller Patrik Eriksson, Clockwork 0733-512 749.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Affärsområdeschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 3872
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3872&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Techsupport Mora

Är du den släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar?

Vill du göra det och få betalt samtidigt?

Vi hjälper våra kunder när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. En techbuddy guidar, inspirerar och installerar via telefon eller under ett hembesök. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du tycker om att hjälpa andra och vill lära dig nya saker och utvecklas inom techområdet. Vi tror att du är en person som tycker om utmaningar och gillar att leta upp information på lösningen när det kör ihop sig.

Vi söker dig som älskar tech och har en bred teknisk kompetens. Du är en tech entusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar utan att komplicera till det. Du är förmodligen den som släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar. Du älskar nya prylar och produkter och har koll på smartphones, wifi och datorer.

Med oss kan du vara med och hjälpa förändra elektronikbranchen. Konsumenterna är redo att ta det nästa steget men behöver hjälp att komma över de hinder som idag finns, vi är den hjälpen. Var med oss och hjälp kunden med dess nuvarande teknik och även ge köpråd så kunden aldrig blir missnöjd.

Vi engagerar oss i att säkerställa att produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt och på så sätt kravmärka elektronikprodukter så konsumenter kan känna sig trygga genom hela deras teknikliv.

Vårt engagemang för våra Buddys är stort och vi ser alltid till att de är uppdaterade och utbildade ut till fingerspetsarna. Allt för att kunna vägleda kunden i rätt riktning.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv när du vill jobba, det finns inget krav på hur mycket eller lite du ska jobba. Därför är detta ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har ett annat jobb vid sidan om.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://career.techbuddy.se/jobs/16767-techbuddy?promotion=5158-trackable-share-link-arbetsformedlingen-201701
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Techbuddy AB
Gyllene Hästens Torg 9
17067  Solna Sverige
Hemsida: http://www.techbuddy.se
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.600 kr i sin kollektion.
Till våren lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 12 visningar under vårsäsongen (feb-juni).
Alt. sälja för ett belopp av 40 000kr.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 9 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  

Platsannons

Student sökes till uppdrag hos Iris

Är du student och har minst ett år kvar av dina studier? Vill du vara med och hjälpa andra under din studietid samtidigt som du införskaffar meriterande arbetslivserfarenhet inför din examen? Vi söker dig som på ett flexibelt sätt kan lägga upp ditt schema tillsammans med Iris då deras behov kan variera.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Iris räkning en student. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet ute hos Iris. De har ett löpande behov av flexibelt studiestöd i deras organisation varpå en student är en långsiktig och hållbar lösning. Behovet av en extramedarbetare varierar, vilket innebär att du tillsammans med Iris kommer överens om när de har behov av att du arbetar hos dem i kombination med vad som är möjligt för dig utifrån studierna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Iris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att kunna arbeta i Iris olika uppdrag. Du kommer främst att arbeta i ett uppdrag som pedagogiskt stöd i utbildning som innebär att hjälpa personer med en funktionsnedsättning att få stöd för att kunna lyckas med sina studier.

Det är bra om du har någon erfarenhet eller kunskap om funktionsnedsättningar men det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta personer i deras inlärningsprocess. I rollen ingår även skriftliga och muntliga sammanfattningar och dagsanteckningar efter avslutat pass.


Vi söker dig som
Som är studerande med minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande för tjänsten om du har relevant studieinriktning för arbetsuppgifterna.

Det är positivt om du innehar B-körkort, men inget krav, då deltagargrupperna kan vara stationerade runt om i Mora. Har du erfarenhet av kognitiva hjälpmedel och läs- och skrivhjälpmedel är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du lätt för att motivera andra människor och en god samarbetsförmåga samt lösningsfokuserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Mora
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Liv Söderqvist

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Iris ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris arbetar med utbildning, utredningar och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Läs gärna mer om hur Iris presenterar sig på deras hemsida: http://www.iris.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 1732
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1732&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  

Platsannons

Vårdare/stödassistent

Mora i hjärtat av Dalarna!

Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare med en budget på ca 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i två avdelningar, Vård och omsorg samt Stöd och omsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!Arbetsbeskrivning
Vi söker nu engagerade och ambitiösa medarbetare som delar Mora kommuns värdegrund till en av våra gruppbostäder.

På en gruppbostad bor personer med funktionsbegränsningar enligt biståndsbeslut om LSS. Gruppbostaden har 4-6 lägenheter samt gemensamhetsutrymmen och bemannas dygnet runt.

Dina arbetsuppgifter innebär att ge stöd och omvårdnad till personer som har psykisk eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Stödet ges utifrån ett arbetssätt som stärker den enskildes resurser. Det sker genom vägledning och motiverande samtal samt genom att bygga upp och utveckla strategier, strukturer och rutiner. Den enskilde ska kunna bli så självständig som möjligt, klara vardagen och uppleva en fungerande social tillvaro. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap, där du tillsammans med den enskilde bland annat upprättar och arbetar utifrån en individuellt utformad genomförandeplan. Vi arbetar utifrån ett strukturerat arbetssätt och har alltid individen i fokus. 

Omfattning: Två tjänster på 87% respektive 75% samt en tjänst på 64% (natt)

Arbetstid: Schema (dag, kväll, helg)

Kvalifikationer
Utbildning

Du ska ha utbildning för yrket, gärna inriktning mot pedagogik/omvårdnad, lägst gymnasienivå, som arbetsgivaren finner relevant för befattningen. Påbyggnadsutbildningar som autism, ett annorlunda sätt att tänka om neuropsykiatri är meriterande.

Kunskap

Kunskaper om psykisk och fysisk funktionsnedsättning och socialt arbete är viktigt likaså kunskap om gällande lagstiftning.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där det kräver att du är flexibel, har kommunikativ förmåga och kan arbeta både i team och självständigt. Du samverkar på respektfullt sätt, skapar förtroende och goda relationer både internt och externt. Vid dokumentation används ett anpassat datasystem ProCapita. Vi ställer därför krav på god datavana och förmåga att uttrycka i tal och skrift på svenska.

Det är en fördel om du har förmåga att ha många saker igång samtidigt. Du kan planera ditt arbete och har ett reflekterande förhållningssätt till dig själv och ditt uppdrag. Vi ser även att din kompetens och engagemang bidrar till verksamhetens utveckling.

Erfarenhet

Du bör ha erfarenhet av arbete inom området LSS och arbete med funktionshindrade. Du har kvalifikationer att utföra arbetsuppgifter som är delegerade av HSL-personal. Du har erfarenhet av omvårdnad och arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Krav
Körkort B är ett krav.Länk
Se filmen om oss på socialförvaltningen
Mora kommun

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.

Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 87%, 75% samt 64%. Tillträde: 2018-03-01 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: 2017/141
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185498/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Stöd och omsorg, Gruppbostad LSS
Prostgatan 7
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbeta som lärare på uppdrag

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare eller lärare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering arbetar du på uppdrag, och kallas då för konsult. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. En fördel att arbeta som konsult är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och inom flera olika ämnen. För oss är det viktigaste att du får undervisa där det känns bäst för dig.

Din profil
Du är utbildad förskollärare, grundskollärare, ämneslärare eller har likvärdig utbildning. Som lärare är du erfaren och trivs i skolans olika miljöer. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra undervisningen driver dig framåt i din egna utveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 3823
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3823&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Lärarvikarie - ett meriterande och givande jobb

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter för dig som arbetar hos oss varje termin samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som även är legitimerad lärare. För dig som är obehörig lärare erbjuder vi stöd och handledning för att du ska trivas och utvecklas i din roll.

Vill du arbeta med oss?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!

Dina arbetsuppgifter
Som lärarvikarie har du möjlighet att arbeta på en eller flera förskolor eller skolor som behöver personal. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. Du väljer enkelt hur mycket eller lite du vill arbeta. En annan fördel med att arbeta som konsult är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande!

Din profil
Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom skolan. Du är lärarstudent, har arbetat inom skolan sedan tidigare eller har annan erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Dina egenskaper är välplanerad, lösningsfokuserad och strukturerad, och att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder är inga problem för dig. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan och eleverna på skolan.

Är du redo att anta utmaningen?
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50% Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: 3827
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3827&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Leg Psykolog, Habiliteringen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringen är en specialistverksamhet i Dalarna som finns på fem orter i länet. Habiliteringen har tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.

Psykolog
. Utreder och diagnostiserar psykiska aspekter av utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar
. Erbjuder samtal och information utifrån funktionsnedsättningen till patienten och nätverket
. Ger konsultation, handledning och utbildning
Psykologens arbetsuppgift är att i nära samarbete med övriga professioner i teamet ansvara för det psykologiska behandlingsarbetet, göra utredningar och funktionsbedömningar samt kartlägga behov och ge individuellt anpassade insatser. Psykologen ska även ge terapeutiskt inriktade insatser samt utbildning och stöd till personen som får insatser från habiliteringen, närstående, personal och övriga i nätverket.

Som psykolog har du regelbunden handledning. Vi erbjuder dig som psykolog en erfaren kollega som mentor. Psykologerna vid habiliteringen i Dalarna träffas också månadsvis för diskussion och utveckling i yrkesrelaterade frågor. I psykologgruppen finns också en yrkesutvecklare som utgör länken mellan yrkesgruppen och ledningen.

KVALIFIKATIONER

Du är leg.Psykolog.

B-körkort är ett krav.

Du ska arbeta i team. Stor vikt fäst vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Specialistkompetens inom neuropsykologi, erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättningar är meriterande.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Det är ett 18 månaders vikariat 100% psykolog.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat 18 månader.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1082
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5639478121414764172&benamning=Leg+psykolog%2c+Habiliteringen+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Mora är den största vårdcentralen i Dalarna med över 80 anställda och vi bedriver verksamhet enligt hälsovalsuppdraget. Vårdcentralen har idag närmare 20 800 listade patienter.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård.

Primärvårdens uppdrag utökas och verksamheten växer. En ny vårdcentral kommer att byggas inom kort och vi behöver förstärka vår bemanning.
Nu söker vi nya medarbetare som har intresse att vara med och utveckla verksamheten. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och vill arbeta i team.

Vi vill veta mer om dig. Vad har du för erfarenheter?
Vad kan du tillföra verksamheten?

Verksamheten har flera områden som vi vill förstärka:
. Sjukvårdsrådgivningen
. Mottagningsarbete, diabetes, hjärta/hypertoni, äldre, barnhälsovård
(En Familjecentral öppnar under våren 2018)
. Samordnare/koordinator kring sjukskrivningsprocessen
. Samordning och samverkan med kommunen och slutenvården vid utskrivningar från sjukhus

Möjligheterna är många och vi hoppas att vi kan hitta någon del som passar just Dig. Vi kan erbjuda tillsvidareanställning eller visstidsanställning.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral samt arbete inom specifikt specialområde.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård, alternativt hälso- och sjukvård för barn och unga.
Förskrivningsrätt är meriterande liksom yrkeserfarenhet av arbete på vårdcentral samt spetskompetens inom olika förekommande områden.
Vi söker dig som är ansvarstagande och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten. Du har ett genuint intresse för människor och för personcentrerad vård, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

VI ERBJUDER
Ett utmanande arbete med många möjligheter. Du kommer att få vara delaktig och har möjlighet att påverka. Du kommer att utvecklas och växa i din yrkesroll, då vi arbetar i team med ett flertal olika professioner och kompetenser som samverkar för att erbjuda patienten det bästa.I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 50:2017:1244
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5670586921434584847&benamning=Sjuksk%c3%b6terska%2fDistriktssk%c3%b6terska+till+V%c3%a5rdcentral+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Dialysmottagningen Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker Dig som har intresse för patienter med behov av hemodialys. På Dialysen finns en Njurmottagning för njurpat, predialyspat, transplanterade pat. och donatorer, PD-mott för peritonealdialyspat, en HemHD och SjälvHD samt HD-mott, för hemodialyspat som får sin behandling på lasarettet.

Du kommer att jobba på HD-mottagningen. Vi arbetar med personcentrarad vård som ideologi och vi arbetar i vårdpar och vårdlag. Vi har ett nära samarbete med övriga verksamheter på medicinkliniken.

KVALIFIKATIONER

Du är leg.sjuksköterska.

Vi söker dig som har intresse av omvårdnad och teknik. Lagarbete och samarbetsförmåga är en självklarhet. Vi söker Dig med sjukvårdserfarenhet som söker efter nya utmaningar.

Tidigare erfarenheter från våra inriktningar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 8-10 veckors inskolning på plats ingår.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse Vikariat tom 181231Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 50:2017:1246
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5671448011411340685&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+till+Dialysmottagningen+Mora+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Rehabiliteringskonsult

Rehabiliteringskonsult till värdestyrt bolag

Dina arbetsuppgifter

I rollen som rehabiliterings- och arbetskonsult arbetar du i våra tjänster "Introduktion till arbete" (INAB) och "Stöd och Matchning" (SToM) för att klargöra och stärka deltagares förutsättningar att komma närmare arbetsmarknaden. Du träffar deltagarna såväl individuellt som i grupp med moment som bland annat kartläggning, gemensam planering och anskaffning av arbetsprövnings- och praktikplatser.

På AB Life Solutions blir du en del av vårt härliga gäng som hela tiden har övertygelsen om att alla har en plats på arbetsmarknaden utifrån sin förmåga.

Kvalifikationer

- Du har en utbildning om minst 80 poäng/120 högskolepoäng, gärna inom beteendevetenskap samhällsvetenskap eller motsvarande.
- Du har minst två års erfarenhet av handledning av personer med funktionsnedsättning*.
- Du har erfarenhet av anskaffning och uppföljning av arbetsprövningsplatser**.

Meriterande
- Språkkunskaper utöver svenska.
- God kommunikativ förmåga.
- Erfarenhet av att hålla i grupper.
- Säljinriktning samt har och kan skapa goda relationer.
- Coachande erfarenhet och förmåga att tänka lösningar.
- Datavana samt vana att föra anteckningar/dokumentera.
- Ha god struktur och tycker om att ta ansvar.
- Egen erfarenhet av att stå utanför arbetsmarknaden.

Arbetsgivaren

AB Life Solutions i Sverige är ett värdestyrt tjänsteföretag inom rehabilitering och arbetsmarknadscoaching som funnits sedan 2013 och för oss är det viktigt med alla människors lika värde, jämlikhet och rättvisa. Vi är i dag 14 anställda och vår största kund i dag är myndigheten Arbetsförmedlingen där vi på uppdrag stöttar människor att se och ta till vara på sina egna idéer och tillgångar för att komma ut i arbete och egen försörjning. Vi har vårt huvudkontor i Mora men även lokalkontor i Malung. Hos oss erbjuds du ett samhällsviktigt, stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi värdesätter personliga egenskaper som positivitet och flexibilitet samt de meriterande kvalifikationer som är beskrivna ovan.

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till info@lifesolutions.nu I din ansökan bifogar du ett personligt brev samt ditt CV eller meritförteckning där det tydligt framgår vilka utbildningar, anställningar och övriga erfarenheter du har, dock senast den 15 januari 2018 önskar vi få in din ansökan. Låter det här intressant bör du dock inte vänta för länge.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Ort: Mora/Malung
Lön: Individuell lönesättning

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Anna-Klara Chatter (VD)
anna-klara@lifesolutions.nu

Thony Gustafsson
thony@lifesolutions.nu
070-205 20 59

Christer Persson
christer@lifesolutions.nu
076-145 89 03

*Funktionsnedsättning avser skada, sjukdom, förlust av eller nedsättning i någon psykologisk eller fysiologisk funktion som leder till att en person är begränsad i förhållande till en viss arbetsuppgift eller i en viss arbetsmiljö men inte i en annan.
** Arbetsprövningsplatser syftar till att en person prövar och utvärderar sin arbetsförmåga på en arbetsplats eller liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Rehabhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidprovanställning 6 månindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lifesolutions.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life Solutions i Sverige AB

79236  MORA 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare/barnskötare till Finnsnäs förskola, Mora

Beskrivning
Förskolan Finnsnäs ligger ca 3 km utanför Mora centrum, mot Särna/Älvdalen.

Förskolan består av två avdelningar som arbetar åldersindelat i små/storbarnsgrupper med totalt med 36 barn.

På förskolan arbetar engagerade och medvetna pedagoger, som nu söker två nya kollegor som vill vara med och fortsätta arbetet med den pedagogiska utvecklingen samt skapa en god pedagogisk atmosfär.

Välkommen med din ansökan till oss!Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare alternativt barnskötare till storbarnsavdelningen som är drivande och engagerad. Du ska tycka om utmaningar, ha förmåga att samarbeta, vara flexibel och positiv, ha förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje och att vistas utomhus. 

Du ska vara förtrogen med förskolans styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken.

Ni ska tillsammans:
- Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan    utifrån Lpfö 98/10.
- Arbeta för att skapa en trygg, rolig och utvecklande verksamhet för barnen.
- Arbeta aktivt för att stimulera nyfikenhet och lust att lära.
- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan.Kvalifikationer
Utbildning:
Förskollärarutbildning inklusive legitimation eller barnskötarutbildning

Kunskaper:
Goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning
Behärska det svenska språket i både tal och skrift
Behärska andra språk är meriterande

Färdigheter:
Pedagogisk insikt och ansvara för att omsätta läroplanen i praktiken
Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer
Förmåga att kunna motivera och leda barnen
Ledarskapsförmåga
Ansvara för uppföljning, utvärdering och utveckling

Egenskaper:
Samarbetsförmåga
Kommunikativ
Ledarskap
Tydlig
Strukturerad
kvalitetsmedveten
Kreativ
Självständig
Flexibel

Annat:
Hälsa och livsstilskompetentKrav
Pedagogisk erfarenhetTjänsten är en visstidsanställning t o m 2018-06-30.Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.

Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100%. Tillträde: 2018-02-01 Visstidsanställning till 2018-06-30Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: 2017/139
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185123/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Finnsnäs
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Norets förskola, Mora

Beskrivning
Norets förskola ligger ca 4 km utanför Mora centrum.

Förskolan består av fyra avdelningar.

På förskolan arbetar engagerade och medvetna pedagoger, som nu söker en ny kollega som vill vara med och fortsätta arbetet med den pedagogiska utvecklingen samt skapa en god pedagogisk atmosfär.

Välkommen med din ansökan till oss!Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare som är drivande och engagerad. Du ska tycka om utmaningar, ha förmåga att samarbeta, vara flexibel och positiv, ha förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje och att vistas utomhus. 

Du ska vara förtrogen med förskolans styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken.

Ni ska tillsammans:
- Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan    utifrån Lpfö 98/10.
- Arbeta för att skapa en trygg, rolig och utvecklande verksamhet för barnen.
- Arbeta aktivt för att stimulera nyfikenhet och lust att lära.
- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan.Kvalifikationer
Utbildning:
Förskollärarutbildning inklusive legitimation

Kunskaper:
Goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning
Behärska det svenska språket i både tal och skrift
Behärska andra språk är meriterande

Färdigheter:
Pedagogisk insikt och ansvara för att omsätta läroplanen i praktiken
Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer
Förmåga att kunna motivera och leda barnen
Ledarskapsförmåga
Ansvara för uppföljning, utvärdering och utveckling

Egenskaper:
Samarbetsförmåga
Kommunikativ
Ledarskap
Tydlig
Strukturerad
kvalitetsmedveten
Kreativ
Självständig
Flexibel

Annat:
Hälsa och livsstilskompetentKrav
Pedagogisk erfarenhetVi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.

Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2018-02-01 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: 2017/138
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185119/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Noret
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Platschef STF Grövelsjön Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor.

Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

.

Vill du driva en genuin och hållbar fjällstation?

Välkommen till STF Grövelsjön Fjällstation!
För att passa i denna roll är du en person som brinner för att driva en anläggning och vill arbeta i en medlemsstyrd organisation som bidrar till att få människor att upptäcka Sverige. Du är en erfaren ledare och du är redo för en ny och annorlunda vardag. Vidare är du affärsmässig och en trygg beslutsfattare i rollen som platschef.  Eftersom du får ett brett ansvar för att driva anläggningen så krävs det god initiativförmåga och ledaregenskaper. Med stöd i en välutvecklad strategi och konceptkompass kommer du med fokus driva verksamheten mot nya höjder.


* Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande arbete, tex. hotellchef, platschef eller avdelningschef på en större anläggning, gärna i en verksamhet med säsongsvariationer.
* Du är van att arbeta självständigt mot tydliga ekonomiska mål och har dokumenterad erfarenhet av att planera, leda och utveckla-/ bygga rutiner i motsvarande verksamhet.
* God teoretisk bakgrund, relevant för branschen och goda ekonomiska kunskaper.
* Ett tydligt och väl utvecklat ledarskap, vi söker en daglig ledstjärna som brinner för att vidareutveckla dina medarbetare och tillsammans leverera bästa tänkbara service till våra gäster.
* Kunskap och intresse för hållbarhetsfrågor.
* Organisatorisk, noggrann och med ett utpräglat kvalitets- och servicetänk.
* Trygg person med stabil och väl fungerande social förmåga.
* Grövelsjön har varit pionjärer inom hållbarhetsarbete och det är därför viktigt att även du brinner för hållbarhetsfrågor.
* Trivs med att vara anläggningens ansikte utåt och medverka i olika nätverk.
* Intresse för natur- och kultur och friluftsliv och gärna för lägdskidåkning.


Våra värdeord som vi vill att du delar:

Omtänksamma - Vi tar hand om våra medlemmar och våra medarbetare. Vi får våra gäster att känna sig välkomna. Vi gillar att ta hand om människor och värna om natur- och kulturmiljöer.
Engagerade - Vi tror på det vi gör. Det syns i vår kommunikation och hos våra representanter. Och smittar av sig på människor runt omkring!
Nyfikna - Vi vill veta mer om vår omgivning och vi letar alltid efter nya upptäckter. Om historia och kuriosa, om utflyktsmål eller nya sätt att turista
Professionella - Vi har rätt kunskaper för våra uppdrag.  Vi vet hur man påverkar, hur man tar hand om medlemmar och gäster och hur man tar sig fram säkert på sitt äventyr i Sverige.
Äkta - Med en genuin kärlek för vad vi gör och erbjuder.
Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du kommer rapportera till Operativ chef för egna anläggningar, Camilla Dahlman, camilla.dahlman@stfturist.se
Facklig kontaktperson: Johanna Murray, telefon 08-4632117.

Välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Hotellchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://stf.careerhub.se/?_p=job&_id=96263&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Turistföreningen STF AB
Idre
79091  Idre Sverige
Hemsida: http://www.stfturist.se
  
Platsannons

Var med och driv vår webbutik med kontor i Mora

WEBBADMINISTRATION
Administration kopplat till publicering av evenemang och till driften av en webbutik.

KUNDTJÄNSTANSVAR
Kontakt med befintliga arrangörer och kunder i olika ärenden via mejl och telefon.

KOMMUNIKATÖR
Driva/hantera digitala kampanjer i t.ex. sociala medier och via nyhetsbrev.


För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god analytisk förmåga och kan vara både detaljfokuserad men också se saker i sin helhet. Du har en mycket god samarbetsförmåga, är empatisk, tålmodig och förtroendeingivande. Du är en god kommunikatör och har både förmågan och viljan att påverka. I din relation med kunder och kollegor är du professionell, ansvarstagande och lyhörd.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver inte nödvändigtvis ha jobbat just i en webbutik. Du kan t ex ha arbetat i en administrativt inriktad roll med sälj- eller kundkontakt, ha pluggat kommunikation eller gjort något helt annat.

Erfarenhet av att arbeta självständigt är starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid att du har god datorvana samt intresse och kunskaper inom området. Mycket av arbetet innefattar att jobba i vårt, såväl som andra, webbaserade system. Vana och kunskap inom Excel eller LibreOffice är ett krav.

Du är en del av ett team, men mycket av arbetet är självständigt och du tar eget ansvar för dina resultat. Vi har arbetat med våra uppdragsgivare i många år och har höga krav på kvalitet.

Gillar du att både jobba vid datorn och ha kundkontakter?
Vill du ha goda möjligheter att utveckla din egen tjänst?
Är du riktigt bra på något som kan komma till nytta i en webbutik - t ex administration, sälj/support eller kommunikation och marknadsföring?
Vill du ha en viktig spindeln-i-nätet-roll i ett växande företag grundat av två driftiga och supertrevliga 30-åringar?

Då ska du söka det här roliga och givande jobbet som webbadministratör hos Kulturbiljetter!

Vi vill tillsätta tjänsten så fort som möjligt ? även innan sista ansökningsdatum!

Kulturbiljetter grundades i juli 2012 och har som mål att utgöra det främsta verktyget inom biljetthantering. För att lyckas med detta krävs oavbrutna förbättringar. Vi besitter den tekniska spetskompetensen och tron på att ständigt vidareutveckla i dialog med arrangörer samt modet och förmågan att tänka nytt.

kulturbiljetter.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller merVi erbjuder friskvårdsbidrag på 1500 kr per år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@kulturbiljetter.se
Övrigt: Mejla CV inkl chefsreferenser från tidigare arbetsplatser till jobb@kulturbiljetter.se. OBS: ange "Ny medansvarig + ditt namn" i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: Kulturbiljetter Sverige HB
Box 6
79221  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Idrottslärare F-6, Noretskolan, Mora

Beskrivning
Tjänsten är ett vikariat för vår idrottslärare på låg- och mellanstadiet, som går på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter
Lärare i idrott- och hälsa för låg- och mellanstadieelever. Ingår i mellanstadiets arbetslag och arbetar tillsammans med tre andra idrottslärare på skolan. Kvalifikationer
Ämnesbehörighet (examen och lärarlegitimation i ämnena)

Kunskaper:

Kunskaper i aktuella styrdokument och lagstiftning

Behärska det svenska språket i både tal och skrift

Meriterande med kunskaper i andra språkFärdigheter:

Förmåga att kunna skapa föartroende och goda relationer, såväl internt som externt

Förmåga att kunna motivera eleverna

Förmåga att nå resultat i relation till uppsatta mål

Ledarskapsförmåga

Pedagogisk insiktEgenskaper:

Engagerad

Bestämd

Positiv

Flexibel

Tydlig

Samarbetsförmåga

Strukturerad

KommunikativAnnat:

Hälsa och livsstilskompetensTjänsten är en visstidsanställning t o m 2018-12-31

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Mora kommun

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.

Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2018-03-19 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 2017/137
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184816/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Grundskolor, Noretskolan F-6
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska Avd 61 Medicinkliniken Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avd 61 är en internmedicinsk akutavdelning med inriktning mot hematologi och diabetes.

När du jobbar i 24/7 verksamhet få får du utöver ob-ersättning ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete.

Nu söker vi två sjuksköterskor till oss på avdelning 61. Här växer du med ansvaret! Vi erbjuder dig ett arbete i ständig utveckling som passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Här har du trevliga arbetskamrater i ett positivt och öppet arbetsklimat.

Arbetssättet bygger på att vi är uppdelade i två team, dagtid jobbar vi 2 sjuksköterskor och 1 undersköterska med 8 patienter, kväll och helg arbetar man i vårdpar. Som sjuksköterska jobbar du aldrig ensam på avdelningen, utan det finns alltid någon mer på samma pass.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du bör vara lyhörd och empatisk i sjuksköterskerollen, med förmåga att bemöta patienter och anhöriga i olika situationer. Vi ser också att du är positiv och engagerad med intresse för utveckling och att vara med och påverka verksamheten framåt.
Du bör också kunna arbete i team, men även självständigt, och vi ser det som en fördel om du har intresse för diabetes och hematologi.

Intervjuer kan komma att ske löpande.Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 50:2017:835
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5580720741423092941&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+Avd+61+Medicinkliniken+Mora+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Barnskötare och lärarvikarier till skolor i Mora, Orsa och Älvdalen!

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba extra inom förskola, grundskola och/eller gymnasieskola?

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund som är en kommunal utbildningsleverantör erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola i Mora, Orsa och Älvdalen. Som barnskötare och lärarvikarie har du möjlighet att få chansen att möta barn och ungdomar i olika åldrar och vara delaktig i deras utveckling och lärande.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du trivs med att hålla i lektioner, arbeta med barn och ungdomar och trivs med att följa planeringar etc.

Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på vår kunds skolor på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har slutförd gymnasieutbildning som barnskötare eller har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis: fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet och barnskötare men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, ansvarstagande och att du är självgående.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier eller annat arbete är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg , tel. 073-0773542.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/mora/barnskotare-och-lararvikarier-till-skolor-i-mora-orsa-och-alvdalen/40011/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40011
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Gatan 44A
72212  Västerås Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Lärarstudent? Vi erbjuder dig chansen att jobba extra som lärare!

Söker du ett extrajobb som ökar din arbetslivserfarenhet inom din utbildning och där du själv som student kan bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta?

Vi söker Dig som studerar till lärare inom förskola, skola och vuxenutbildning som vill arbeta för vår kunds skolor!

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund i Mora erbjuder vi ett givande och utvecklande extraarbete som lärare i deras skolor. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men får möjligheten att arbeta med undervisning mot vår kunds elever i klassrummen.

Vi söker dig som studerar till lärare mot förskola och skola och brinner för undervisning och har ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling.

Din profil
Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi på StudentConsulting erbjuder dig som är ute efter ett extrajobb att bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta beroende på att du studerar eller har ett annat arbete som du vill kombinera med detta roliga och viktiga extrajobb. Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier eller annat arbete är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg , tel. 073-0773542

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/mora/lararstudent-vi-erbjuder-dig-chansen-att-jobba-extra-som-larare/40012/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40012
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Vi söker utbildade lärare till undervisning i skolor i Mora!

Har du ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling och vill jobba inom förskola, grundskola och/eller gymnasieskola?

StudentConsulting har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa privata och kommunala skolor med att rekrytera och bemanna personal. Våra anställda lärarvikarier som jobbar hos oss ute i våra kunders skolor uppskattar oss som arbetsgivare tack vare våra dedikerade konsultchefer som har hög närvaro och ett coachande tillvägagångssätt, flexibilitet och teamanpassade aktiviteter som leder till en god gemenskap.

I samarbete med vår kund som är en kommunal utbildningsleverantör erbjuder vi ett antal tjänster inom förskola, grundskola, gymnasieskola. Som lärare har du möjlighet att få chansen att möta barn och ungdomar i olika åldrar och vara delaktig i deras utveckling och lärande.

I rollen kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du trivs med att hålla i lektioner, arbeta med barn och ungdomar och trivs med att följa planeringar etc.

Våra befintliga konsulter som är utbildade lärare uppskattar att arbeta hos oss av olika anledningar, några exempel: möjligheten att lära känna olika arbetsplatser och hitta rätt skola som passar ditt behov, möjligheten att jobba när det passar dig oavsett livssituation, en möjlighet att återgå och testa på det som du utbildats för men som du inte arbetat inom på några år,

Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på vår kunds skolor på veckodagar under dagtid. Vi garanterar dig lön för överenskommen tid som du blir anställd för, detta är en stor trygghet för våra lärarvikarier. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har slutförd utbildning (förskollärare, fritidspedagog, lärare i grundskolan samt gymnasielärare. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, ansvarstagande och självgående.

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Tegelberg , tel. 073-0773542

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/mora/vi-soker-utbildade-larare-till-undervisning-i-skolor-i-mora-/40013/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40013
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveagränd 2
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Lidl Mora söker butikschef

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikschef på Lidl är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Detta gör du t.ex. genom regelbundna feedbacksamtal och genom att skapa ett inspirerande arbetsklimat.

Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat, säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar och ingår givetvis i butikens ledningsgrupp. Detta innefattar uppgifter som verksamhetsplanering, ledning av butiksmöten, rekrytering, nyckeltalsuppföljning och inventering. I rollen ingår också att utveckla rutiner och processer samt att se till att våra konceptuella riktlinjer följs i butiken.

Vilka erfarenheter söker vi?
För att passa in i rollen som butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arbeta i en utvecklingsorienterad och därmed föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du har tidigare ledarerfarenhet, tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.

Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och arbetar idag inom detaljhandeln eller närliggande bransch. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort matintresse. Som person är du ansvarstagande, resultatinriktad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som butikschef en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som butikschef på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för tjänstemän inom detaljhandeln".

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten men vänta inte med din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.

I samband med denna rekrytering samarbetar Lidl med Retail Recruitment.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: Lidl Mora
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/16038-retail-recruitment-mora-lidl-mora-soker-butikschef/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Stödassistent

Mora i hjärtat av Dalarna!

Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 750 medarbetare med en budget på ca 500 miljoner. Organisationen är uppdelad i två avdelningar, Vård och omsorg samt Stöd och omsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl.

Välkommen med din ansökan till oss!Arbetsbeskrivning
Vi söker en kunnig, engagerad och ambitiös medarbetare till Tingsnäs stödboende som delar Mora kommuns värdegrund.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där arbetsuppgifterna består av att ta emot barn och unga i åldern 16–20 år som huvudsakligen behöver stöd för att förberedas för ett självständigt boende och vuxenliv. Du utgår från individens egna förutsättningar, värderingar och mål för att stärka och utveckla dennes personliga resurser för att klara ett så självständigt liv som möjligt. De barn och unga som tas emot ska i stor utsträckning kunna klara sin dagliga livsföring utan hjälp.

En insats i form av stödboende ska under trygga former syfta till att barnet eller den unge efter tiden i stödboendet ska kunna klara sin dagliga livsföring, fungera i skola eller annan sysselsättning, hantera sin ekonomi, ha ett socialt nätverk och ha en meningsfull fritid. I ditt uppdrag ingår kontaktmannaskap där du tillsammans med den enskilde bl. a. upprättar och arbetar utifrån en individuellt utformad genomförandeplan.


Kvalifikationer
Du ska ha utbildning för yrket, gärna inriktning mot pedagogik, lägst gymnasienivå, som arbetsgivaren finner relevant för befattningen.  Påbyggnadsutbildningar som autism, ett annorlunda sätt att tänk om neuropsykiatri, är meriterande. Kunskaper om psykisk och fysisk funktionsnedsättning och socialt arbete är viktigt, likaså kunskap om gällande lagstiftning. 


Egenskaper
Det är en fördel om du har förmåga att ha många saker i gång samtidig, du kan planera ditt arbete och har en reflekterande förhållningssätt till dig själv och ditt uppdrag. Vi ser även att din kompetens och engagemang bidrar till verksamhetens utveckling och gärna har intresse för att utveckla pedagogiska hjälpmedel.

Du bör vara flexibel, ha kommunikativ förmåga och kan arbeta både i team samt vara självgående. Du samverkar på ett respektfullt sätt, skapar förtroende och goda relationer både internt och externt. Du bör ha en kulturell ödmjukhet och förståelse inför komplexiteten i mötet mellan olika kulturer.Krav
Vid dokumentation används ett anpassat datasystem ProCapita. Vi ställer därför krav på god datavana och förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

Körkort B är ett krav.Länk
Se filmen om oss på socialförvaltningen i Mora
Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och barnavårdscentral.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: 2018-02-01 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/113
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182205/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Stöd och omsorg, Stödboende
Prostgatan 7
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig handläggare till Borlänge/Mora

Inom avdelningen för funktionsnedsättning och varaktigt nedsatt arbetsförmåga arbetar cirka 2 000 personer på 57 platser i landet. Vi möter enskilda som lever med en funktionsnedsättning eller är förälder till ett barn med funktionsnedsättning, men även personer som på grund av sjukdom inte kan utföra arbete. Individer har olika behov av stöd och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

Ansvar och arbetsuppgifter Som personlig handläggare är du medarbetare i staten med uppdraget att hjälpa våra försäkrade så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Vi söker nu personlig handläggare, som kommer att få arbeta inom någon av inriktningarna aktivitetsersättning, assistansersättning, handikappersättning eller vårdbidrag.

Inriktning aktivitetsersättning Du bedömer om individen har rätt till aktivitetsersättning genom att göra kvalificerade utredningar. Du identifierar också individens behov av insatser för att aktivt planera och samordna rehabilitering tillsammans med individen. Du ansvarar för kontakter och samarbeten med andra som individen kan behöva stöd av till exempel Arbetsförmedlingen, hälso- och sjukvården samt eventuellt föräldrar och skolan. Du träffar individen via digitala kanaler och i personliga möten.

Inriktning assistansersättning I ditt arbete bedömer du om individen har rätt till ersättning för personlig assistans genom att göra kvalificerade utredningar. I dessa ingår även uträkningar av antalet assistanstimmar. Du träffar personen i personliga möten, ibland via hembesök. Du ansvarar för kontakter och samarbeten med andra som personen kan behöva stöd av till exempel kommunen, personliga ombud samt hälso- och sjukvården.

Inriktning handikappersättning Du har kontakt med individer som har en sjukdom eller funktionsnedsättning som gör att de behöver hjälp och/eller har merkostnader på grund av sjukdomen/funktionsnedsättningen. I arbetet bedömer du individens behov av hjälp genom att göra kvalificerade utredningar. Kontakten med individen sker framförallt via telefon och skriftligt. Du inhämtar information och samarbetar med bland annat hälso- och sjukvården och kommunen.

Inriktning vårdbidrag Du möter föräldrar/vårdnadshavare med barn som behöver särskild vård och tillsyn på grund av en sjukdom eller funktionsnedsättning. Som personlig handläggare utreder du de behov av särskild vård och tillsyn som barnet har på grund av sjukdomen eller funktionsnedsättningen. Möten/samtal med berörda sker oftast per telefon och vid behov eller önskemål i hemmet eller på annan plats. Du samarbetar bland annat med hälso- och sjukvården och kommunen.

Du kan läsa mer om dessa inriktningar på vår hemsida.

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos kunder och samverkanspartner
• samarbetar effektivt och stödjer kunder och samarbetspartner för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• har datorvana
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har goda kunskaper om hur man professionellt möter människor i olika livssituationer
• har kunskaper om olika typer av funktionsnedsättningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt: Ett antal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan gör en ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner Enhetschef Pernilla Boberg Frank, 010-114 54 53 (Aktivitetsersättning), Enhetschef Christina Sturesson 010 119 92 38 (Assistansersättning, Handikappersättning, Vårdbidrag). HR-specialist Josefin Lewenstierna 010-116 33 76 (för frågor om rekryteringsprocessen): Fackförbundet ST: Lena Olofsson, 010-1125875, Saco-S: Mikael Ryberg 010-1197769, Seko: del Barba Irre, 010-115 30 87.

Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 15 Januari 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=10415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
Försäkringskassan
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  

Platsannons

Barnskötare, Hånåkni förskola, Mora

Beskrivning
Hånåkni förskola erbjuder förskole- och fritidshemsverksamhet för barn till vårdnadshavare, som arbetar på obekväm arbetstid.

Förskolan består av tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år.  Hånåkni förskola ligger i Mora, cirka 2,5 km. utanför Mora centrum. 

Förskolan har öppet alla dagar kl. 06:30-22:00.

Verksamheten vänder sig till förskolebarn 1-5 år som har sin placering på Hånåkni förskola, samt till 

barn 6-12 år som har rätt till fritidshemsverksamhet och där vårdnadshavarna arbetar på obekväm arbetstid. Fritidshemsbarnen vistas på respektive fritidshem efter skolan och kommer till Hånåkni förskola senast kl. 17:00.

Arbetsuppgifter
Vi söker pedagoger som är drivande och engagerade, som gillar utmaningar, är positiva, flexibla och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. 

Arbetet innebär jobb kvällar och helger. Arbetstiderna varierar på vardagar från klockan 16.00 till klockan 23.00. På helger varierar arbetstiderna mellan klockan 6.30 till 23.00. I grundschemat är det arbete varannan helg.

Verksamheten på kvällar och helger är på en av förskolans tre avdelningar, men man har tillgång till hela förskolan.

Arbetslaget ska tillsammans: 

- Arbeta för att skapa en trygg, utmanande, rolig, utvecklande och tillåtande verksamhet för barnen. 

- Arbeta aktivt för att stimulera nyfikenhet och att lust att lära står i centrum. 

- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan. Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande kompetensKunskaper:

Insatt i aktuella styrdokument och lagstiftning

Behärska det svenska språket i både tal och skriftFärdigheter:

Pedagogisk insikt och medverka för att omsätta läroplanen i praktiken.

Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer

Förmåga att kunna motivera och leda barnen

Förmåga att kunna samarbeta och skapa förtroende och goda relationer

Förmåga att arbeta självständigt, vara både flexibel och strukturerad

Förmåga att ansvara för planering av verksamhetenEgenskaper:

Engagerad

Kommunikativ

Samarbetsförmåga

Tydlig

Strukturerad

Kreativ

FlexibelErfarenhet:

Tidigare erfarenhet som barnskötare är meriterandeAnnat:

Hälsa och livsstilskompetens

Krav
Pedagogisk erfarenhet

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och barnavårdscentral.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/133
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184254/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Hånåkni
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare, Hånåkni förskola, Mora

Beskrivning
Hånåkni förskola erbjuder förskole- och fritidshemsverksamhet för barn till vårdnadshavare, som arbetar på obekväm arbetstid.

Förskolan består av tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år.  Hånåkni förskola ligger i Mora, cirka 2,5 km. utanför Mora centrum. 

Förskolan har öppet alla dagar kl. 06:30-22:00.

Verksamheten vänder sig till förskolebarn 1-5 år som har sin placering på Hånåkni förskola, samt till 

barn 6-12 år som har rätt till fritidshemsverksamhet och där vårdnadshavarna arbetar på obekväm arbetstid. Fritidshemsbarnen vistas på respektive fritidshem efter skolan och kommer till Hånåkni förskola senast kl. 17:00.

Arbetsuppgifter
Vi söker pedagoger som är drivande och engagerade, som gillar utmaningar, är positiva, flexibla och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. 

Arbetet innebär jobb kvällar och helger. Arbetstiderna varierar på vardagar från klockan 16.00 till klockan 23.00. På helger varierar arbetstiderna mellan klockan 6.30 till 23.00. I grundschemat är det arbete varannan helg.

Verksamheten på kvällar och helger är på en av förskolans tre avdelningar, men man har tillgång till hela förskolan.

Arbetslaget ska tillsammans: 

- Arbeta för att skapa en trygg, utmanande, rolig, utvecklande och tillåtande verksamhet för barnen. 

- Arbeta aktivt för att stimulera nyfikenhet och att lust att lära står i centrum. 

- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan. Kvalifikationer
Barnskötarutbildning eller motsvarande kompetensKunskaper:

Insatt i aktuella styrdokument och lagstiftning

Behärska det svenska språket i både tal och skriftFärdigheter:

Pedagogisk insikt och medverka för att omsätta läroplanen i praktiken.

Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer

Förmåga att kunna motivera och leda barnen

Förmåga att kunna samarbeta och skapa förtroende och goda relationer

Förmåga att arbeta självständigt, vara både flexibel och strukturerad

Förmåga att ansvara för planering av verksamhetenEgenskaper:

Engagerad

Kommunikativ

Samarbetsförmåga

Tydlig

Strukturerad

Kreativ

FlexibelErfarenhet:

Tidigare erfarenhet som barnskötare är meriterande.Annat:

Hälsa och livsstilskompetens

Krav
Pedagogisk erfarenhet

Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och barnavårdscentral.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75%. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/126
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184142/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Hånåkni
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bar/Servis-personal

Country Burger är en ny restaurangsatsning i Mora, som öppnade 10 augusti 2017.

Vår ambition är att erbjuda gästen en modern restaurang med en trivsam och härlig miljö, samt god mat och dryck.
Vår främsta nisch är att servera riktigt goda Högrevsburgare som grillas och har en lyxigare touch med nya smaksensationer. Vi har även alternativa kötträtter och sallader, samt en mindre meny av starters och desserter. Vi har också fullständiga alkoholrättigheter.

Nu söker vi extrapersonal till serveringen, och söker dig som kan jobba kvällar och helger. Behovet finns såväl nu inför vintersäsongen men även inför sommaren då vi avser att utöka vår verksamhet med en stor uteservering.

Du som söker ska vara social och utåtriktad, gärna kassavan sedan tidigare och med god förmåga att hålla huvudet kallt även då tempot är högt.
Du förstår värdet av att ge bästa service till varje gäst och det är ett stort plus om du jobbat med servering/bar tidigare och är över 20 år. Dock inget krav, Det viktigaste är att du är social, noggrann lättlärd, och alert med ett leende på läpparna.
Vi ser gärna att du har utbildning och/eller tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, samt är över 20 år.

Vi söker dig med positiv inställning som förstår värdet av att vara trevlig mot varje gäst, och som har förmågan att behålla lugnet under stressiga förhållanden. Du är flexibel och kan arbeta såväl i team som självständigt. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter varför det är viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och har en känsla för var du behövs mest för stunden.


Country Burger är ett nystartat företag som hämtat inspiration från de större städerna i Sverige, där det kommer allt fler hamburgerrestauranger.
Vi har ett eget brödrecept, och grillade hamburgare gjorda på grovmalen högrev. Vi gör de flesta dressingarna och dipsåserna själva. Ambitionen är att våra smakkombinationer ska lyfta hamburgaren till en ny lyxigare nivå, och avnjutas i en modern men ändå lantlig miljö.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Extra vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: servispersonal
Webbplats:
Epostadress: info@countryburger.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Country Burger AB
Kyrkogatan 33
79230  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tidtagningssupport i Vasaloppet

Tidtagningssupport Vasaloppet


Arbetsuppgifter

Arbetet handlar om att övervaka tidtagningssystemen som kräver bemanning på alla lopp.
Arbete kommer i första hand ske ute på någon utav mellantiderna på lopp dagarna, från fredagens Kortvasan till Vasaloppet på söndagen en vecka senare.
Lön betalas ut per timme och arbetsdagen börjar vid Vasaloppets hus, när man
tillsammans åker ut i bilar tillhandahållna utav arbetsgivaren, och avslutas när man
är tillbaka vid Vasaloppets hus för att parkera bilen.
Utbildning utav tidtagningssystem samt arbetsuppgifter kommer att ske under torsdagen, den 22:e februari.

Utbildning/Erfarenhet
Har ett fåtal krav på de som jobbar:
- B-körkort
- Engelska, (göra sig förstådd och förstå i tal och skrift). Viss kommunikation
kommer ske på engelska då ett antal tyska medarbetare gör resultat som man måste
kunna kommunicera med.
- Serviceminded
- Grundläggande data-kunskaper
- Vana från fysiskt arbete
Låter detta intressant, vänligen skicka ansökan till timer@est.se.

LYCKA TILL I SPÅRET!


Est mika:timing söker dig som tycker om idrott, gillar att resa och som tycker om att ta eget ansvar i en varierande miljö där du träffar mycket nya människor!

Känner du igen dig och gillar nya utmaningar? Då kanske est kan vara något för dig!

- B-körkort
- Engelska, (göra sig förstådd och förstå i tal och skrift). Viss kommunikation
kommer ske på engelska då ett antal tyska medarbetare gör resultat som man måste
kunna kommunicera med.
- Serviceminded
- Grundläggande data-kunskaper
- Vana från fysiskt arbete


Est mika:timing grundades 1997 och är idag Sveriges ledande helhetsleverantör inom tidtagning med kontor i Kungsbacka. Tillsammans med vårt moderbolag mika:timing har vi idag över 300 evenemang per år.

www.est.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Eventproducent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Tidtagningssupport Vasaloppet
Webbplats:
Epostadress: timer@est.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: est mika:timing AB
Tryckarevägen 16
43437  Kungsbacka Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Simsällskapet Mora söker Simtränare-Projektledare

Simsällskapet Mora - Vi är en familjär simklubb med god stämning. För oss är det viktigt att ge rätt förutsättningar för våra simmare och att det ska finnas glädje i vår satsning. Vi har en bred verksamhet med simskola, teknikträning, tävlingsverksamhet och masters. På vår väg mot nya mål och spännande projekt söker vi nu en medarbetare med två arbetsuppgifter Simlärare & Projektledare. Du blir en viktig kugge i vårt bygge mot framtiden.

Simtränare /simlärare.

Du ska arbeta med vår simskola samt tränings- och tävlingsgrupper. Du kommer att vara ansvarig för vår träningsverksamhet så ledaregenskaper, flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du bör ha god social förmåga då du kommer att representera SS Mora mot allmänhet, föräldrar, kommun, andra
idrottsföreningar med flera.

Projektledare

I samverkan med kommunerna i norra Dalarna ingår också projektledning under ett år med syfte att utbilda nyanlända vuxna i simkunnighet, livräddning och vattensäkerhet. Du ska utbilda nyanlända vuxna från olika språkgrupper till certifierade simlärare som sedan kan verka i regionen för att öka den generella simkunnigheten bland nyanlända.

Som projektledare bli ditt ansvar främst att:

- Informera internt och externt om projektet
- Skapa nätverk med, och involvera andra aktörer - exempelvis simhallar.
- Marknadsföra projektet och rekrytera deltagare från olika språkgrupper
- Hålla i simundervisning och vattensäkerhetsutbildningar för målgruppen
- Dokumentera och utvärdera - löpande dokumentation. Utvärdering vid halvår och avslut.

Vi arbetar med kontinuerlig vidareutbildning. Vi erbjuder dig livskvalitet och chansen att tänka nytt och växa som ledare tillsammans med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiderna varierar och innefattar även kvällar och helger. Allt planeras individuellt och tillsammans med övriga ledare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ssmora.nu
Övrigt: Ansökan, bestående av meritförteckning, löneanspråk och personligt brev mailas till e-postadress info@ssmora.nu eller via post till SS Mora, Box 229, 792 24
Arbetsplats: 
Adress: Simsällskapet Mora
Box 229
79224  MORA 
Hemsida: www.ssmora.nu
  

Platsannons

Pizzeria Pronto söker pizzabagare

Pizzeria Pronto söker pizzabagare, ingen tidigare erfarenhet krävs,
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: halim_meral@hotmail.com
Övrigt: Skicka din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Mora Pizzeria
Kyrkogatan 27
79230  MORA 
Hemsida:
  

Platsannons

Fysioterapeut - Mora

Big Care söker Fysioterapeut för 3-6 månaders uppdrag i Mora.

Aktuellt Behov

Kvalifikationskrav

- Legitimerad Fysioterapeut
- Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska
- Adekvat svenska i tal såväl som skrift

Meriterande

- Tidigare anställning som hyrsjuksköteska
- Specialisering
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid omgående 3-6 månaderLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-01
Referens:
Webbplats: https://jobb.bigcare.se/jobs/67715-fysioterapeut-mora?promotion=26448-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Care
Teknologgatan 8i
11360  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bigcare.se/
  
Platsannons

Undersköterska Ortopedkliniken avd 41 Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 41 har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Här vårdas patienter med patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter samt även planerad verksamhet i form av proteskirurgi på höfter och knän.

Att arbeta hos oss som undersköterska innebär ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete i en trivsam miljö med trevliga arbetskamrater och patienter. Vi tar hand om en patientgrupp där vi snabbt får ett synligt resultat av vårt arbete. Framåtanda och nytänkande kännetecknar verksamheten.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och delaktig kring patientens mobilisering och omvårdnad. Kännetecknade för avdelningen är även att patienter från andra län och länder ofta vårdas här till följd av den stora tillströmningen av turister vinter som sommar i upptagningsområdet.

I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns, dag och natt. OB ersättning utgår för kvälls helg och nattpass enligt avtal.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1195
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5660221151417347545&benamning=Undersk%c3%b6terska+Ortopedkliniken+avd+41+Mora+lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Undersköterska i Ortopedteamet på Mottagningsenheten, Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Arbetet består bland annat av att tillsammans med övrig personal planera och samordna mottagningarna i sitt team, assistera läkarna vid mottagningarna, omläggningar och att gipsa. Vissa dagar kan också receptionsarbete förekomma, man får också ett eget ansvarsområde med administrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du ska vara positiv, flexibel och intresserad av utveckling.Kunskap i journal och bokningssystemet Take Care är önskvärt. Tidigare erfarenheter från ortopedi kan vara meriterand. Eftersom det är en liten arbetsplats läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1211
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5663674901434021567&benamning=Undersk%c3%b6terska+i+Ortopedteamet+p%c3%a5+Mottagningsenheten%2c+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Städare/Lokalvårdare

Arbetsuppgifter:
Servicebolaget i Rättvik söker ytterligare en städare/lokalvårdare för städning hos kunder i Rättvik och Mora.

Din profil:
Tidigare erfarenhet krävs ej, då du "skolas in" i arbetsuppgifterna, men är en merit.
Viktigt att du är ansvarstagande och är positivt inställd till arbetet.
Du ska vara självgående, eftersom arbetet kräver körkort och egen bil samt att du
tar eget ansvar och kan planera och lägga upp dina arbetsdagar.
Du måste kunna förstå och prata svenska.

Tjänsten går med fördel att kombinera med annat arbete, då du själv kan planera
din arbetstid under veckan.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidca 25-50% efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring arbetsgivaren Stefan Engdahl på tel: 0248-132 72 för att lämna ditt intresse till tjänsten samt få mer information. Om vi inte kan svara, lämna namn och telefonnummer så ringer vi dig.
Arbetsplats: 
Adress: Servicebolaget i Rättvik AB
Box 230
79523  RÄTTVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Industriarbetare i Mora

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.
Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget.
Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt.
Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en industriarbetare för kunds räkning i Mora. Produktionen hos kunden ökar, så de behöver nu förstärkning under kommande period. Du kommer att arbeta som montör. I arbetet ingår det en del tunga lyft. Vi söker därför dig som inte har några problem med fysiskt arbete och är inte rädd för att ta i.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från industriarbete, men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Som person är du social, glad och plikttrogen. Du finner inga problem med att samarbeta med andra i en arbetsgrupp. Du har lätt att ta till dig instruktioner och arbetar på ett effektivt och strukturerat sätt. Gillar du att jobba i högt tempo, med din egna kropp som verktyg och alltid ger det "lilla extra" i arbetet så är det just Dig vi söker!

Anställningsform: Visstidsanställning
Arbetstider: Dagtid/Skift/Natt
Truckkort är meriterande. Dokumentera på ditt CV vilka berhörigheter du har.
Önskvärt om du har körkort B samt tillgång till bil.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 3814
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3814&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Sem vik Biomedicinsk Analytiker Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Laboratoriemedicin Dalarna söker semestervikarier inför sommaren 2018.
Välkommen att arbeta i modern Laboratoriemiljö med fräscha lokaler vid laboratorierna vid sjukhusen i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora.
Vi söker Biomedicinska analytiker inom verksamhetsområdena
Klinisk kemi och Transfusionsmedicin (Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora)
Klinisk mikrobiologi (Falun).
Se respektive annonsering/ort.

När du gör din ansökan är det viktigt att du anger vid vilket laboratorium och ort du i första, andra och tredje hand önskar arbeta vid.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Även Du som är under utbildning till biomedicinsk analytiker är välkommen att söka. Du bör helst ha genomfört fyra av sex terminers utbildning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Biomedicinsk analytiker
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Semestervikariat 2018-06-01 till 2018-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1203
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5663674301409839161&benamning=Sem+vik+Biomedicinsk+Analytiker+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Skoglig rådgivare till Mora

Brinner du för att ge skogsägare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult, Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårt kontor i Mora söker vi nu en skoglig rådgivare. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.


Arbetsbeskrivning                                                                     
I din nya roll kommer du att arbeta med skoglig rådgivning och värderingar samt bistå våra mäklare vid fastighetsförsäljningar. Som skogligt sakkunnig kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk, i syfte att skapa nya kunduppdrag och bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är din egen drivkraft som sätter gränserna.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en skoglig utbildning, fördel med inriktning ekonomi. Som person har du en affärsmässig inställning samt ett stort yrkesmässigt engagemang. De är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker att det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du har eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?
För tredje året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedd till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. LRF Konsult erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda möjligheter till kompetensutveckling. – Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 8 januari. Vid frågor kring tjänsten kontakta biträdande kontorschef Per Vestling, tel. 023-939 48 alt. Per.Vestling@lrfkonsult.se.

Fackliga representanter
Unionen, Pär Wiklund, tel. 063-15 71 21
SACO, Maria Bellskog, tel. 060-67 88 03


Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Fastighetsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Verkstadsvägen 6 792 32 MORA
79232  Mora Sverige
Hemsida: http://www.konsult.lrf.se/
  
Platsannons

Ledigt jobb som industriarbetare i Mora

Har du erfarenhet från industrin och vill få fler värdefulla meriter samt jobba för ett välkänt företag i Mora? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu dig som vill jobba som industriarbetare hos vår kund i Mora. Som industriarbetare kommer du arbeta på olika avdelningar, så det gäller all typ av industriarbete. Det kan exempelvis vara montering, svetsning, plåtslageri eller att man jobbar som processoperatör. Det förekommer även truckkörning! Detta är en grym chans för dig som vill knyta nya kontakter samt erfarenhet från industrins olika områden som efterfrågas hos alla industriföretag. Detta är en heltidstjänst med start vid runt årsskiftet. Uppdraget är långsiktigt och kommer löpa på tillsvidare om allt fungerar bra. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Låter detta intressant? Tveka inte - sök idag!

Hur ser min dag ut som industriarbetare?Som industriarbetare står arbetsdagen aldrig still. Det finns alltid någonting att göra. Tjänsten kommer ge dig erfarenhet inom industrins olika avdelningar du får chansen att använda dina praktiska kunskaper och hugga i där det behövs. Du kommer arbeta i högt tempo på en trivsam arbetsplats tillsammans med härliga kollegor. Du kommer bli anställd av Manpower och uthyrd till vår kund i MoraHar jag vad som krävs?Alla är förstås välkomna att slänga iväg en ansökan men för att lyckas bäst i denna roll ser vi att du:

* Har fyllt 18 år
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Kan jobba heltid och jobba skift
* Har truckkort A+B
* Körkort och tillgång till bil
* Erfarenhet och/eller utbildning från industrin sen tidigare.Hur söker jag jobbet?Det är superenkelt! Klicka på ansök-knappen och följ instruktionerna. Vi tar inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Efter att din ansökan är inskickad kommer du att få ett mail skickat till dig med några korta frågor som måste besvaras för att vara aktuell i processen.Har du frågor kring tjänsten?Få svar snabbast genom att maila mig på

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ContractEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 35631
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZW1tYWxtLjIzODU4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
79230
79230  2062 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rehabkoordinator, Psykiatrin norra och västra

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.
På psykiatrimottagningen i Mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad. På mottagningen arbetar psykologer, psykiatriker, psykoterapeuter, arbetsterapeuter, socionomer, sjuksköterskor, skötare/undersköterskor och medicinska sekreterare.
Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.
Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

SKL (Sveriges kommuner och landsting) har gjort en överenskommelse med landstinget kring en funktion för koordinering för att i ett tidigt skede kunna samverka kring individen i sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen för att förkorta sjukfall och främja återgång i arbete. Funktionen rehabkoordinator ska kunna vara ett bra stöd för läkare och kunna etablera bra samarbetskanaler. I uppdraget ingår direkt patientarbete i form av kartläggning av behov, motiverande samtal och att vara en stödjande funktion i rehabiliteringsprocessen.
I arbetsuppgifterna kommer samverkan både intern och externt att ingå men också att vara ett stöd åt annan personal i sjukskrivningsfrågor. Analys av sjukskrivningsstatistik och att arbeta med förebyggande insatser för personer med psykiskt ohälsa ingår som en del i arbetet.
Tjänsten som rehabkoordinator är nyinrättat vilket kan innebära att andra arbetsuppgifter kan tillkomma efter hand.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med god kunskap om Försäkringskassans uppdrag och arbetssätt. Meriterande är också kunskap och erfarenhet av specialistvårdspsykiatri.
Arbetet innebär både intern och extern samverkan. Mottagningen eftersträvar ständig förbättring och du behöver vara delaktig i pågående utvecklingsarbeten.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 50:2017:1200
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5661948571466317022&benamning=Rehabkoordinator%2c+Psykiatrin+norra+och+v%c3%a4stra
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Kundcenterchef till Ramirent

Som kundcenterchef ansvarar du för kundcentrets lönsamhet och arbetar aktivt tillsammans med ditt team för att leverera en hög servicenivå till våra kunder. Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till Distriktschef Södra Nord.
Vidare kommer du att:

* Aktivt arbeta i den operativa verksamheten med uthyrning samt service och underhåll av maskiner
* Arbeta för att motivera och utveckla dina medarbetare
* Ansvara för kundcentrets budget och resultat
* Ha säljansvar för att utveckla befintliga och nya lokala kunder
* Driva marknadsföringsaktiviteter

VÅRA VÄRDERINGAR

ÖPPNA
Vi är öppna och ärliga mot varandra, våra kunder och vårt företag.

OFFENSIVA
Vi tror på ständiga förbättringar och på att dela med oss av vår kunskap.

ENGAGERADE
Vi är engagerade lagspelare hela vägen från uppdragets början till dess slut.
Läs gärna mer om våra värderingar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande roll och motiveras av att driva och utveckla en verksamhet med högt kund- och lönsamhetsfokus.
För att lyckas i rollen har du förmågan att analysera ekonomiska resultat och driva utvecklingsarbete. Har du tidigare arbetat med försäljning eller varit egen företagare ser vi det som mycket meriterande. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller har motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Som person är du engagerad, strukturerad, har en hög servicenivå och sätter alltid kunden i främsta ledet. Du har ledaregenskaper och trivs samt drivs av att skapa resultat tillsammans med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vidare är du ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt för att nå uppsatta mål. Att du dessutom är prestigelös och ödmjuk är självklart eftersom vi inom Ramirent arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.
Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

På vårt kundcenter i Mora har vi en maskinpark med allt inom bygg- och anläggningsmaskiner för uthyrning.
Är du en affärsmässig och engagerad person som vill arbeta som Kundcenterchef i en internationell koncern präglad av öppenhet, ständig utveckling och hög servicenivå? Vi söker dig som har intresse för att leda och utveckla dina medarbetare, ansvara för högkvalitativ leverans samt trivs i en miljö där du får arbeta nära din personal och kunder.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Uthyrningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning kan tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://hrdalarna.se/ledig-tjanst/kundcenterchef-till-ramirent/
Epostadress:
Övrigt: I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Dalarna. Du söker den här spännande tjänsten på ett enkelt och snabbt sätt. Sista ansökningsdag är 2018-01-07
Arbetsplats: 
Adress: HR Dalarna
Örjasvägen 10
79236  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare, Venjans förskola, Mora

Beskrivning
Vi söker en förskollärare till Venjans förskola.

Venjans skola ligger ca fem mil från Mora tätort. Enheten innehåller årskurserna F-6, fritidsavdelning och förskola. Det går 17 elever på skolan. Vi arbetar för att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever.Arbetsuppgifter
Du ska i samverkan med förskola och skola:

- Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidshemmet utifrån Lgr 11.
- Arbeta för att skapa en trygg, utvecklande och stimulerande verksamhet för barnen.
- Arbeta aktivt för att skapa en tillgänglig lärmiljö.
- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan.Kvalifikationer
Utbildning:
Behörighetsgivande examen eller motsvarande utbildning

Kunskaper:
Goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning
Behärska det svenska språket i både tal och skrift
Meriterande med kunskaper i andra språk.

Egenskaper:
Ledarskap
Kommunikativ
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Tydlig
Beslutsam
Strukturerad

Färdigheter:
Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt.
Förmåga att kunna motivera eleverna.
Förmåga att nå resultat i relation till uppsatta mål.Krav
Pedagogisk erfarenhetVi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och barnavårdscentral.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75% (50% tillsvidare och 25% vikariat). Tillträde: 2018-02-01 eller snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/121
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182983/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Venjan
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Allmäntandläkare Folktandvården Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik på Kyrkogatan i Mora en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Mora arbetar verksamhetschef, 8 tandläkare, 6 tandhygienister och 16 tandsköterskor. På kliniken finns även ett dentallaboratorium med 3 tandtekniker som vi har ett mycket gott och nära samarbete med. Vi har även bra samarbete med länets specialisttandläkare som är lokaliserade i Falun och Mora.
Kliniken på Kyrkogatan ligger centralt med närhet till restauranger och affärer. På orten finns ett stort utbud av gym, sportanläggningar och friluftsaktiviteter.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön- Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 17:2017:97
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5627389191422988374&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+Folktandv%c3%a5rden+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Byggnadsinspektör

Beskrivning och arbetsuppgifter
Bygglovsenheten är en väl sammansvetsad och självgående enhet.

Inom enheten finns ett inspektörsteam om tre personer där du som fjärde byggnadsinspektör får möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet. Du kommer att arbeta med handläggning av bygglov, anmälningsärenden, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, teknisk granskning, tekniska samråd, platsbesök, tillsyn, service, rådgivning och gestaltningsfrågor med mera. Du kommer även att arbeta med enkelt avhjälpta hinder och teknisk rådgivning avseende bostadsanpassning.

I fokus för vår myndighetsutövning står alltid kommunernas medborgare, varför en översyn av enhetens arbetsprocesser pågår. Inspektörsjobbet blir därför en stimulerande utmaning för dig som vill vara med och utforma arbetssättet för framtida handläggning, dvs hur vi på bästa sätt med sökanden i fokus svarar för vår myndighetsutövning utifrån plan- och bygglagen. Vi efterlyser därför ett stort engagemang och intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete.Kvalifikationer
Erfarenheter
Har du tidigare arbetat som byggnadsinspektör eller bygglovshandläggare är detta starkt meriterande men inget krav. Erfarenhet av handläggning utifrån lagstiftning och regelverk är heller inget krav men mycket meriterande. Har du arbetat som byggnadsingenjör eller har annan erfarenhet från byggbranschen och är van att kommunicera och samarbeta med folk inom denna bransch ser vi det som en stor fördel. Oavsett erfarenhet kommer du att inskolas i din roll som byggnadsinspektör för att över tid inarbeta nödvändiga rutiner och efterfrågad erfarenhet.

Kunskaper
Vi söker dig som har en byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Vi kan tänka oss att anställa dig som är nyutexaminerad ingenjör eller har en avslutad YH-utbildning inom bygglovshandläggning, byggnadsinspektörsarbete eller närliggande uppgifter inom samhällsplanering. Dina läs- och språkkunskaper är mycket goda, du har inga problem med att ta emot besökare, svara på frågor eller inkommande samtal. Har du kunskaper inom lagstiftning och regelverk såsom BBR, PBL och Miljöbalken är detta starkt meriterande. Datorvana är ett absolut krav. Vi ser det som självklart att du behärskar officeprogrammen.

Tjänsten innebär en del kortare resor varför B-körkort är ett krav.

Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du måste vara serviceinriktad, prestigelös, självgående och strukturerad. Du behöver även vara en god organisatör med förmåga att prioritera och samarbeta.

Ett positivt och professionellt förhållningssätt både inom organisationen och gentemot allmänheten är en förutsättning för tjänsten. Du är vänlig, ansvarstagande och har en stark känsla för service då du blir en viktig representant för både Stadsbyggnadsförvaltningen och Mora och Orsa kommuner.

Krav
Tjänsten kräver att du har körkort.

Regionstaden Mora 2022 - för ett aktivt liv / Orsa - helt enkelt!
Mora är norra Dalarnas nav för näringsliv, infrastruktur och administration. Kommunens målbild är att Mora år 2022 ska vara regionstad och kunna erbjuda de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv.
Orsa är en kommun som sätter medborgaren i fokus för att göra vardagen så enkel som möjlig. Turismen växer snabbt inom bl.a. skidåkning, musik och kulturevenemang.
Tillsammans i båda kommunerna är vi cirka 27 000 invånare. För att serva våra medborgare har Mora kommun cirka 1 600 medarbetare inom en rad olika kompetensområden, Orsa kommun har motsvarande cirka 500 anställda. I stadsbyggnadsförvaltningens organisation ingår för närvarande tre byggnadsinspektörer, vi vill nu förstärka med en fjärde inspektör.

Besök även www.mora.se och www.orsa.se


Arbetsplatsbeskrivning

Mora och Orsa kommuner har en gemensam Stadsbyggnadsförvaltning som ansvarar för båda kommunernas verksamhet inom fysisk planering, bygglov, bostadsanpassning, mät- kart- och GIS. Förvaltningen har 27 medarbetare och består av en planenhet, en kart- och mätenhet, samt en bygglovsenhet.


Bygglovsenheten

Med sina 12 medarbetare är bygglovsenheten den största enheten och ansvarar för bl.a. förvaltningens bygglovshantering, tillsyn, bostadsanpassningsbidrag och reception. Enhetens viktigaste uppdrag, oavsett arbetsuppgifter, är att alltid ge högsta möjliga service till våra kommuninvånare, vilket förutsätter ett gott samarbete mellan enhetens medarbetare.


Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och klassrum.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Anställningen påbörjas enligt överenskommelse, kan du börja inom kort ser vi det som mycket positivt. tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/118
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182643/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stadsbyggnadförvaltningen, Bygglovsenheten
Fredsgatan 14
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tekniker Mora

Vi behöver utöka vår styrka i Mora!

Vill du ha ett fritt, stimulerande och självständigt arbete? Har du intresse för fastighetsdrift och ventilation? Då kanske du är den tekniker vi letar efter.

Som drifttekniker kommer du att arbeta med service, förebyggande och felavhjälpande underhållsarbeten inom bygg, ventilation, styr och övriga serviceåtaganden inom specifika fastigheter och objekt. Mycket handlar om planering och att på ett effektivt och ekonomiskt sätt ta hand om kundens fastighet och objekt. Du kommer ingå i ett team där fler tjänsteområden är representerade.

Företaget erbjuder möjligheter till ett fritt, självständigt och stimulerande arbete med möjlighet till vidareutveckling.

Vi söker dig som är mångkunnig inom fastighetsunderhåll och inte rädd för att arbeta inom samtliga ingående yrkesområden. Du har erfarenhet som drifttekniker/servicetekniker inom ventilation och har jobbat med fastighetsservice/underhåll tidigare. Eftersom avrapportering till kund sker krävs förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Krav till tjänsten är:


• B-körkort
• Tidigare erfarenhet som drifttekniker/servicetekniker eller motsvarande

Beredskap kommer att ingå i tjänsten.

Som person är du självgående då arbetet är mycket fritt och varierat. Då du aktivt jobbar med kundkontakt är det viktigt att du är lyhörd för kundernas önskemål och har god social kompetens. Det är av stor vikt att du kan se helheten och ha en övergripande förståelse för ekonomin. Det förekommer även planeringsarbeten och uppföljningar i olika system vilket gör att du måste ha relevant datorvana. Det är även viktigt att du har en hög servicenivå vilket utgör grunden till fortsatt framgång för företagets kunder.

Ett utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med anställning.
Din ansökan skall vara oss tillhanda senast den 14 januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.

Har du frågor angående tjänsten kontakta arbetsledare Tobias Bolin tel. 0857883399  Mail tobias.bolin@sodexo.com

 

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://se.sodexo.com/home/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=2575
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sodexo AB
Örjasvägen 6
79236  Mora Sverige
Hemsida: http://www.sodexo.se
  
Platsannons

Rörmokare till Mora

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.
Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget.
Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt.
Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en rörmokare i Mora för en kunds räkning. Arbetsuppgifterna är varierande, så du har en stor bredd på ditt arbete.
Du kommer att arbeta med bland annat värmepumpsinstallationer, enskilda avlopp, badrumsrenoveringar, solvärmeanläggningar med mera. Tidigare erfarenheter inom VVS-branchen är meriterande, men det är inget krav.


Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom VVS. Du som person är glad, social, har god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad, då du kommer att ha daglig kontakt med kunder med specifika behov.
Du kan arbeta både självgående och samarbeta med andra människor. Du är flexibel, noggrann, strukturerad och duktig på att prioritera och fatta egna beslut i stressiga situationer. B-körkort är ett krav.

Gillar du att arbeta med händerna och vill ha ett rörligt och socialt jobb? Känner igen dig i beskrivningen?
Är det dig vi söker? Då är du varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 3808
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3808&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Vardaga söker fysioterapeut till Tomtebogården

Yrkeskategori:Fysioterapeut

Anställningsform: Tillsvidare

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Lön: Månadslön, Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort: Mora

Arbetsplats: Tomtebogården

Sista ansökningsdag: 2018-01-07. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Beskrivning av tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär bl a att bedöma, behandla och träna de boende, att arbeta med fallprevention, att bedöma och förskriva hjälpmedel och att handleda och utbilda omsorgspersonal i rehabiliterande/funktionsbevarande arbetssätt.

Arbetet på Tomtebogården är till stora delar självständigt, men med tätt samarbete med arbetsterapeut, våra sjuksköterskor och med omsorgspersonal. Det finns också en god etablerad samverkan med Mora kommuns rehabenhet.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Du behöver vara självständig och trygg i din arbetsroll och engagerad i att tillsammans med oss verka för att våra boende ska ha en så bra tillvaro som möjligt. Vi ser det som extra värdefullt om du har erfarenhet av geriatrik och av arbete med personer med demenssjukdom. Enviktig uppgift för alla medarbetare hos oss är att bidra till ett gott arbetsklimat. Vi är alla varandras arbetsmiljö.Utifrån de dokumentationskrav som finnsbör du behärska svenska språket i skrift väl.

Beskrivning av verksamheten

Tomtebogården är ett etablerat boende som bedrivs på entreprenad åt Mora kommun. Här bor 40 fantastiska personer med varierade intressen, erfarenheter, önskemål och behov. De bor fördelat på fyra avdelningar varav en demensavdelning.
Vi som får förmånen att arbeta med dessa fantastiska personer är mycket stolta och engagerade över detta. Vi lägger stor vikt vid att varje dag ska kännas meningsfull för våra boende med god mat, god omsorg och gott bemötande. Vi vill uppnå livskvalitet, meningsfulla och glädjerika dagar. De boende erbjuds socialt umgänge och aktiviteter utifrån deras egna önskemål och förmågor.

Kontaktperson

Namn: Lukas Löfstrand

Befattning: Verksamhetschef

Telefon: 0250 - 238 70

Facklig kontakt: Erika Olmats

Förbund: Kommunal
Telefon: 0250 - 238 73
E-post: erika.olmats@vardaga.se

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se/) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-27
Referens:
Webbplats: https://vardaga.teamtailor.com/jobs/66916-vardaga-soker-fysioterapeut-till-tomtebogarden?promotion=26048-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vardaga
Box 1565
17129  Dalarna län Sverige
Hemsida: http://www.vardaga.se
  
Platsannons

Sem vik Sjuksköterska Akutkliniken & Intagningsavdelningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Akuten i Mora är en modern arbetsplats, nyrenoverade fräscha lokaler med modern övervakningsutrustning som harmoniserar mot ambulanssjukvården i Dalarna.

Akutmottagningen ger kvalificerad akutsjukvård till befolkningen samt tillfälliga gäster i hela norra Dalarna. Det innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens. På akutmottagningen jobbar idag ca 30 sjuksköterskor.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Som sjuksköterska vid akutmottagningen får du möta alla patientkategorier vilket medför stor variation i arbetsuppgifterna och ger dig personlig utveckling. Vi arbetar med triage enligt RETTS som dokumenteras i journalsystemet Take Care.

Arbetet innebär rotationstjänstgöring med individuell schemaplanering. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete motsvarande 3.000-5.000 kr/mån.
Till enheten hör en akutvårdsavdelning med 6 platser som är samlokaliserad med akutmottagningen.


KVALIFIKATIONER

Du är leg. sjuksköterska. Yrkeserfarenhet som sjuksköterska är meriterande och du ska vara både noggrann och alert. För jobbet som akutsjuksköterska ska du trivas med att ha ett oplanerbart arbete, att ha många bollar i luften.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1062
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5635162851425319046&benamning=Sem+vik+Sjuksk%c3%b6terska+Akutkliniken+%26+Intagningsavdelningen
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Prototyptekniker till Pressmaster AB

Du är utbildad eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som verktygsmakare/prototyptekniker/instrumentmakare med dokumenterad erfarenhet av verktygskonstruktion samt prototyptillverkning.

Vi förutsätter att du är driven inom beredning och operation av samtliga gnist- och skärande bearbetningstekniker, vår CAM-miljö är AutoDesk HSM. Vi tror också att du har erfarenhet från CAD-baserad konstruktion av produktionsverktyg. För att lyckas i jobbet krävs erfarenhet från härdprocesser, geometrisk formmätning samt operativ materialkunskap, map, värmebehandling av stål.

Du jobbar i team där det är viktigt att känna sig bekväm i att dels jobba inåt med varandra, dels styra externa konsulters arbeten. Du har ett proaktivt arbetssätt, är strukturerad, analytisk, relationsorienterad, kommunikativ, drivande samt prestigelös.

Pressmaster AB är ett företag inom Phoenix Contact Group, lokaliserat i Älvdalen i Dalarna. Pressmaster har sedan 70-talet byggt upp en unik kompetens och har en marknadsledande ställning inom utveckling och tillverkning av ergonomiska handverktyg för kontaktpressning och kabelbearbetning. Kunderna återfinns inom världsledande kontaktdonstillverkare och distributörer. Av den totala omsättningen på drygt 130 Mkr går 90 % på export. Bolaget har ca 100 medarbetare.

Pressmaster har egna säljkontor på de största marknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Italien och Japan.

Fokus på innovativa produkter och kundanpassade lösningar har givit Pressmaster ett starkt namn på marknaden.

Pressmaster genomgår just nu en spännande utvecklingsresa där produktutveckling utgör en hörnsten under devisen – Development, our way to grow!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Prototyptillverkare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Prototyptekniker
Webbplats:
Epostadress: intresse@hnpar.com
Övrigt: Skicka din ansökan till intresse@hnpar.com senast 12 januari 2018. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Hansson & Partners i Sverige AB
Örjastäppan
79236  Mora Sverige
Hemsida: http://www.hanssonpartners.com
  
Platsannons

Flexibelt extrajobb som lärarvikarie i Vattnäs

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Bemannia tillhandahåller personal från förskola till gymnasium.

Vi söker nu fler blivande vikarier. Du behöver inte vara behörig lärare. Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande. Det kan vara allt från språkkunskaper, ett brinnande intresse för samhällsfrågor till erfarenhet av ideellt arbete för barn/ungdomar. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Vi söker dig som vill jobbar på förskola, grundskola eller gymnasium.
Varmt välkommen att skicka in Din ansökan redan idag!

Om tjänsten:

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv. Det är du som väljer hur mycket du vill jobba samt vilka dagar. Du har din egna profil där du kan välja vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag.

Din profil:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Vi vänder oss framför allt till dig som studerar på högskola och universitet. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.Är detta ett arbete för dig? Skicka in din ansökan redan idag

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid/Deltid ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=16008
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Flexibelt extrajobb som lärarvikarie i Mora

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Bemannia tillhandahåller personal från förskola till gymnasium.

Vi söker nu fler blivande vikarier. Du behöver inte vara behörig lärare. Våra vikarier besitter olika kvalitéer och erfarenheter som kan bidra till ungas lärande. Det kan vara allt från språkkunskaper, ett brinnande intresse för samhällsfrågor till erfarenhet av ideellt arbete för barn/ungdomar. Som anställd hos oss genomgår du en introduktionsutbildning där du får verktyg för att leda och lära andra.

Vi söker dig som vill jobbar på förskola, grundskola eller gymnasium.
Varmt välkommen att skicka in Din ansökan redan idag!

Om tjänsten:

Som lärarvikarie ersätter du skolans ordinarie personal vid frånvaro. Du ansvarar för- och leder undervisningen. I de flesta fallen har du en planering att utgå ifrån men du kan även bli ansvarig för att sköta planeringen själv. Det är du som väljer hur mycket du vill jobba samt vilka dagar. Du har din egna profil där du kan välja vilka årskurser samt ämnen som du vill vikariera inom. Vi ser till att du blir matchad med rätt uppdrag.

Din profil:

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och brinnande engagemang för arbete med barn och unga. Du är en tydlig ledare och en bra förebild. Du har tidigare erfarenheter av arbete med barn, exempelvis som läxhjälpare, idrottstränare, lägerledare eller liknande. Vi vänder oss framför allt till dig som studerar på högskola och universitet. Är du utbildad lärare, på väg att bli det eller har tidigare erfarenheter av undervisning är det meriterande.Är detta ett arbete för dig? Skicka in din ansökan redan idag

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid/Deltid ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=16007
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast, leg Fysioterapin Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

VI söker en fysioterapeut/sjukgymnast till Fysioterapi verksamheten i Mora. Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning inom gruppen för akut medicin, geriatrisk rehabilitering och stroke.
Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö. Här har du trevliga arbetskamrater i ett öppet och positivt arbetsklimat. Vi har både gemensamma arbetsrelaterade aktiviteter med bland annat internutbildning och föreläsningar samt friskvårdsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Körkort B är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta i team och även att kunna arbeta självständigt och vara flexibel. Du är intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Tillträde enl överenskommelse.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 50:2017:964
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5615281321440815477&benamning=Fysioterapeut%2fSjukgymnast%2cleg++Fysioterapin+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till flicka i Mora

Vår kund i Mora söker nu personlig assistent till en tjänst för föräldrarvikariat om 100 %. Tjänsten innefattar arbetspass vardagar, 07.30-15.30.

Kunden är en flicka i 10-årsåldern. Arbetet som personlig assistent innebär att du hjälper kunden i vardagen med det som hon inte klarar själv. I den här tjänsten kommer du att vara med flickan i skolan. Hjälpa till med bland annat förflyttningar, matsituationen, toalettbesök, på-och avklädning av ytterkläder etc.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.

Skriftlig ansökan skickas till Assistanskompaniet: rekrytering@assistanskompaniet.se Märk din ansökan med ”Mora”

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" och timanställning.
Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Tillträde: Mars/april 2018
Vi har kollektivavtal med KFO-Kommunal.Som person är du öppen, glad och flexibel. Du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens.
Endast kvinnliga sökande, gärna över 25 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn och alternativ kommunikation genom tex bilder och taldator.
Lyft kan förekomma, till toalett och rullstol bland annat.
Rökning är ej tillåtet under arbetstid.

Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Mora
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@assistanskompaniet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 1:A ASSISTANSKOMPANIET AB
Huvudstagatan 22
17158  Solna Sverige
Hemsida: http://assistanskompaniet.se
  

Platsannons

Förskollärare till Finnsnäs förskola, Mora

Beskrivning
Förskolan Finnsnäs ligger ca 3 km utanför Mora centrum, mot Särna/Älvdalen.

Förskolan består av två avdelningar som arbetar åldersindelat i små/storbarnsgrupper med totalt med 36 barn.

På förskolan arbetar engagerade och medvetna pedagoger, som nu söker två nya kollegor som vill vara med och fortsätta arbetet med den pedagogiska utvecklingen samt skapa en god pedagogisk atmosfär.

Välkommen med din ansökan till oss!Arbetsuppgifter
Vi söker en förskollärare som är drivande och engagerad. Du ska tycka om utmaningar, ha förmåga att samarbeta, vara flexibel och positiv, ha förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje och att vistas utomhus. 

Du ska vara förtrogen med förskolans styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken.

Ni ska tillsammans:
- Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan    utifrån Lpfö 98/10.
- Arbeta för att skapa en trygg, rolig och utvecklande verksamhet för barnen.
- Arbeta aktivt för att stimulera nyfikenhet och lust att lära.
- Aktivt verka för en god föräldrasamverkan.Kvalifikationer
Utbildning:
Förskollärarutbildning inklusive legitimation

Kunskaper:
Goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning
Behärska det svenska språket i både tal och skrift
Behärska andra språk är meriterande

Färdigheter:
Pedagogisk insikt och ansvara för att omsätta läroplanen i praktiken
Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer
Förmåga att kunna motivera och leda barnen
Ledarskapsförmåga
Ansvara för uppföljning, utvärdering och utveckling

Egenskaper:
Samarbetsförmåga
Kommunikativ
Ledarskap
Tydlig
Strukturerad
kvalitetsmedveten
Kreativ
Självständig
Flexibel

Annat:
Hälsa och livsstilskompetentKrav
Pedagogisk erfarenhetVi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. För- och grundskoleförvaltningens värdegrund är att alla är olika och lika bra!

Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Mora kommun har väl fungerande skolor med skickliga lärare, skolledare och elever.Vi lyfter resultaten genom en medveten satsning på engagerad och kompetent personal, kompetensutveckling och lärarlyftssatsningar. Det kollegiala lärandet är en av de genomgripande insatser som bildar en röd tråd från förskola till högskola och ett av skälen till den höga trivseln och det goda samarbetet.

Mora kommun har en central elevhälsoenhet med alla professioner som stödjer kommunens förskolor och skolor. Elevhälsan har en viktig roll i ett pågående tillgänglighetsarbete tillsammans med Specialpedagogiska skolmyndigheten och Högskolan Dalarna.

Välkommen med din ansökan till oss!


Företagsbeskrivning

Mora kommun är alla vi som jobbar här.
Det är summan av de vi är och allt vi gör.
Varje hemtjänstbesök, busslinje, förskollärare och studentfirande.
Varje vägarbete, övergångsställe, sjuksyster och barnavårdscentral.

Vi är närheten till naturen och den rena luften.
De gamla traditionerna och de nystartade företagen.
Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt.

Tillsammans gör vi Mora till ett hem.
För oss alla att trivas och växa i.
Idag och imorgon.

I rekryteringsprocessen har Mora kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2018-02-01 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/117
Webbplats: https://mora.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182571/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: För- och grundskoleförvaltningen, Förskolor, Finnsnäs
Fredsgatan 16
79232  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska natt, Kirurg avd 42 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som undersköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter. Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas.

Avdelningen har 25 vårdplatser. Personalen nattetid består av 2 sjuksköterskor och 2 undersköterskor.

Möjlighet till deltid finns.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid natt. Möjlighet till deltid. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1170
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5657628561419129081&benamning=Undersk%c3%b6terska+natt%2c+Kirurg+avd+42+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

CNC operatör

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu en CNC – operatör. Som CNC – operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig, noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.
Är du nyutbildad CNC-operatör, har erfarenhet inom CNC eller var det längesen du höll på med CNC? Det spelar ingen roll. Välkommen med din ansökan!


För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Marielle Broberg Lund på marielle.broberg@clwork.se eller 073-3512760. Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast den 2017-12-31


Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, med chans till fast anställning

Tjänstgöringsort

Mora
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2992
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2992&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Mora Parken söker en avdelningsansvarig till Bowlingen

Bowlinghallen på Mora Parken har öppet alla dagar året runt och banor bokas enkelt online. Under fredag och lördagkvällar dressar vi om hallen till partybowling med häftigt ljud och ljus. En annan populär aktivitet är våra barnkalas där de minsta barnen får utforska bowlinglyckan tillsammans med sina kompisar. Pensionärsbowling på tisdagar med bowling en timme och dagens lunch är en välbesökt företeelse. Bowlingen är BK Karmas hemmahall, och vi har haft några riktigt stora tävlingar hos oss.

Bowlingen på Mora Parken söker nu en avdelningsansvarig.

Arbetsuppgifter
Som bowlingansvarig hos oss arbetar du dels med det tekniska underhållet och du är bowlingens ansikte utåt mot gäst!.
Tjänsten innebär kassaansvar. Tillsammans med anläggningschefen driver du utvecklingen av bowlingen i en lönsam anda. Du har personalansvar för medarbetarna på bowlingen. Du kommer att  ha ett nära samarbete med bowlingklubben Karma, som har Mora Parken som hemmahall. Du kommer även att jobba i nära samarbete med övriga avdelningar på Mora Parken; som restaurang, konferens, hotell och camping.
Arbetsuppgifterna består även av att ta hand om våra bowlinggäster samt att förbereda banorna innan öppning, lättare mekaniskt arbete kan förekomma. Du säljer även lättare maträtter, dryck och godis.

Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss är du serviceinriktad och strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationer
Tidigare erfarenhet av att arbeta med budget och resultatansvar, samt en god ekonomisk förståelse.
Du är serviceinriktad och van att lösa problem på egen hand.
Tjänsten innebär att du kommer jobba dag och kvällstid samt helger.
Arbetet passar dig som brinner för din uppgift. Du skall vara engagerad, serviceinriktad, nyfiken och ansvarsfull i ditt jobb.
Utbildning eller erfarenhet av bowling är meriterande. Du bör vara 20 år eller äldre.

Varaktighet
Heltid, tillvidare. Provanställning tillämpas.

Ansök via länken, mejl endast för frågor angående tjänsten. Rekrytering sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan den sista december.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18162-gronklittsgruppen-mora-mora-parken-soker-en-avdelningsansvarig-till-bowlingen/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Campingpärlor AB
Box 133
79422  orsa Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i grundskolan, gymnasiet och på vuxenutbildningen

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Du är behörig lärare eller har likvärdig utbildning. Du är trygg och bekväm i att arbeta i skolan. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt från någon vecka till en termin eller ett läsår. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter, samt att du får bra ersättning, stöd, friskvård och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!


Din profil
Du är utbildad/legitimerad lärare eller har likvärdig utbildning och har erfarenhet av att undervisa. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du har vilja och drivs av att utveckla och förbättra undervisningen.

Som lärare via oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Du kan också välja att få din lön utbetald på fredagar och vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för alla våra anställda.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg på tfn: 073-351 27 33

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3570
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3570&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor inr. kardiologi till avd 62 vid Medicinkliniken Mora lasaret

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 62 på Mora Lasarett är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi. Det är en akutvårdsavdelning med 16 vårdplatser.
På avdelningen har vi en bröstsmärtenhet som tar hand om polikliniska elkonverteringar, utför ergometrier och ansvarar för de patienter som läggs in med låg misstanke om akut kranskärlssjukdom. På avdelningen har vi även en poliklinisk hjärtsviktsmottagning.

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Avdelning 62 passar både dig som är nyutbildad och du som har erfarenhet i yrket.

Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen.

Arbetstiderna är dag och kväll. På avdelning 62 arbetar vi två helger av fem. Utöver OB ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete. Landstinget Dalarna ligger på topp i sjuksköterskelöner bland landstingen i landet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och gillar spännande utmaningar, högt tempo och snabba beslut. Du ska vara lyhörd och ha förmåga att bemöta patienter och anhöriga i olika situationer.
En god samarbetsförmåga är meriterande. Du ska vara nyfiken att prova på nya arbetssätt för att driva utvecklingen av verksamheten framåt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1017
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5628250841418744522&benamning=Sjuksk%c3%b6terskor+inr.+kardiologi+till+avd+62+vid+Medicinkliniken+Mora+lasaret
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sem vik Sjuksköterska Medicinkliniken MOra

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Kliniken är en allmän internmedicinsk klinik med specialistområden främst inom kardiologi, stroke, gastroenterologi, diabetologi, hematologi, njursjukdomar samt geriatrik och rehabilitering.

Att arbeta som sjuksköterska är världens roligaste jobb. Det du får vara med om och lära dig dagligen utvecklar din kompetens och berikar dig för livet. Men vi behöver bli fler och därför söker vi just dig som vill vara med och utveckla ett nytt arbetssätt där sjuksköterskans roll förtydligas.
Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat där sjuksköterskan är del i ett team med patient, läkare och undersköterskor. Vi är en god bit på väg med att jobba mot ett personcentrerat synsätt där patienten har en viktig del i sin vård.

KVALIFIKATIONER

Du är grundutbildad sjuksköterska med legitimation.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Välkommen att höra av dig till någon av nedanstående:
Kontaktpersoner:
Eva Törnkvist avdchef avd 50 (gastroenerologi, njursjudom, lungsjukdom), 0250-493 568
Britt-Marie Kans avdchef avd 61 (diabetologi, hematologi) 0250-493012
Mikko Talala avdchef avd 62 (kardiologi) 0250-493 015
Lina Gran, avdchef avd 72 (stroke och ger-rehab), 0250-493 273
Åsa Nordin, avdchef dialysmottagning, 0250-493 051
Torsten Engel, medicinmottagning, 0250-493 101
Kontaktperson Vårdförbundet Linda Jonsson 0250-493854

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Semestervikariat 2018-06-01 till 2018-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1159
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5654172581420047799&benamning=Sem+vik+Sjuksk%c3%b6terska+Medicinkliniken+MOra
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sem vik Undersköterska Medicinkliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som undersköterska utför du den allmänna omvårdnader för våra patienter. Du tar prover, EKG och mätvärden.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontaktpersoner:
Eva Törnqvist avdchef avd 50 (gastroenerologi, njursjudom, lungsjukdom), 0250-493 568
Britt-Marie Kans avdchef avd 61 (diabetologi, hematologi) 0250-493 012
Mikko Talala avdchef avd 62 (kardiologi) 0250-493 015
Lina Gran, avdchef avd 72 (stroke och ger-rehab), 0250-493 273
Åsa Nordin, avdchef dialysmottagning, 0250-493 051
Torsten Engel, medicinmottagning, 0250-493 101

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Semestervikariat 2018-06-01 till 2018-08-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1158
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5654172581419584850&benamning=Sem+vik+Undersk%c3%b6terska+Medicinkliniken+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Stomiterapeut/Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Kirurgkliniken på Mora lasarett söker en stomiterapeut alternativt sjuksköterska med intresse att utbilda sig till stomiterapeut. Arbetet som stomiterapeut innebär ansvar för klinikens stomipatienter inom slutenvården samt egen öppenvårdsmottagning.
Arbete som sjuksköterska på avdelning 42 ingår i tjänsten periodvis. Avdelning 42 har 25 vårdplatser fördelat på 3 vårdlag. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad.

Möjlighet till deltid finns.

KVALIFIKATIONER

Du är stomiterapeut/Legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1130
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5650717151420494898&benamning=Stomiterapeut%2fSjuksk%c3%b6terska+Kirurg+avd+42+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Undervisande pedagog i Yrkessvenska

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Vi söker dig som vill arbeta som undervisande pedagog i yrkessvenska!

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, engagerade kollegor och ett arbete som bidrar till integration och verkligen gör skillnad i människors liv. Genom språkutbildning hjälper vi människor att hitta en väg in på den svenska arbetsmarknaden. Vi har en stark och tydlig värdegrund och allt vi gör ska bidra till ett bättre samhälle.

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom yrkessvenska. Du kommer att undervisa personer som har behov av språkutbildning inom specifika yrken. Utbildningen består av teori, arbetsplatsförlagt lärande samt individuellt anpassad språkutbildning.

Eductus är en del av Nordens största utbildningsföretag, AcadeMedia, vilket ger oss det stora företagets trygghet och stabilitet, och det mindre företagets flexibilitet. Vi har koncern-gemensamma kompetensutvecklingsprogram och erbjuder goda karriärmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som pedagog i yrkessvenska undervisar du utrikesfödda deltagare i svenska som andraspråk med koppling till bransch/yrke. Det är ett jobb där du får mer tid till undervisning då deltagarantalet är lågt och traditionell betygsadministration inte ingår. Undervisningen är individanpassad. Du har möjligheter att arbeta kreativt med metodutveckling och använda ny teknik för språkinlärning. Du har lärorika och roliga samarbeten med yrkeslärare och yrkesmän.

Arbetet innebär kontinuerlig dialog med Arbetsförmedlingen och samverkan med andra aktörer som också bedriver arbetsmarknadsutbildningar. Det är viktigt att du håller dig ajour med vad som händer på arbetsmarknaden och i näringslivet. I jobbet ingår relationsbyggande med handledare på praktikplatser.

Formell kompetens

Du som söker ska uppfylla minst ett av följande krav:

• En relevant yrkesutbildning för det branschområde man har tänkt undervisa inom samt minst två års erfarenhet av undervisning inom ett yrkesspecifikt område för nyanlända eller utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska eller,
• Pedagogisk utbildning- 60 hp eller motsvarande samt minst två års erfarenhet av undervisning i svenska för nyanlända eller utrikesfödda med svaga kunskaper i svenska eller,
• Utbildning inom svenska som andraspråk motsvarande minst 30 hp.


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och dig själv. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss. Vi trivs på jobbet och stöttar varandra när det behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

• Du ska också ha goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel i utbildningen
• Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
• Du har ett starkt engagemang och en god människokännedom


Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Det är viktigt för oss att du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat. Engagemang. Nytänkande. Tydlig.

Anställningsform

Tidsbegränsad/tillsvidare/timanställning/konsult. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI.

Efter överenskommelse.

Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Mer information/kontaktperson

Verksamhetschef Arbetsmarknad: Patrik Hellberg

E-post: patrik.hellberg@eductus.se

Produktägare Yrkessvenska: Senada Ljutic

E-post: senada.ljutic@eductus.se
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.eductus.se/jobb/?aguid=79144F91CF77484BB2ED54A3EDB3CA70&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eductus
Norra Ågatan 10
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.eductus.se
  
Platsannons

Leg. arbetsterapeut psykiatrimottagning Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

På psykiatrimottagningen i mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad. Mottagningen är indelad i fyra olika team: läkarteam, FACT-team, utrednings- och behandlingsteam samt ett administrativt team. På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, socionomer, sjuksköterskor, psykologer, medicinska sekreterare som psykiatriker. Inom basenheten finns också tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.

Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolära tillstånd, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

Som arbetsterapeut inom vuxenpsykiatrin kommer du att arbeta i utrednings- och behandlingsteamet. Dina arbetsuppgifter -är omväxlande och innefattar både utrednings- och behandlingsinsatser. Vi arbetar också i gruppformat med bland annat ADHD-grupper där du som arbetsterapeut fyller en viktig funktion. Bedömning och utprovning av hjälpmedel kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Arbete i patientens hem förekommer också i dina arbetsuppgifter varför du behöver ha körkort.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är Leg. arbetsterapeut och vill vara med och utveckla specialistsjukvården inom det psykiatriska området. Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda ett spännande och utvecklande arbete, utvecklingsmöjligheter och fortbildning inom ditt område. Vi är lyhörda för dina önskemål och värdesätter engagemang och initiativtagande.
Körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 50:2017:1139
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5652445161414090060&benamning=Leg.+arbetsterapeut+psykiatrimottagning+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Leg. psykolog psykiatrimottagning Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

På psykiatrimottagningen i mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad. Mottagningen är indelad i fyra olika team: läkarteam, FACT-team, utrednings- och behandlingsteam samt ett administrativt team. På mottagningen arbetar psykologer, arbetsterapeuter, socionomer, skötare, vård- och stödsamordnare. sjuksköterskor, medicinska sekreterare som psykiatriker. Inom basenheten finns också tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.

Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolära tillstånd, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd.
Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vårt behandlingsutbud och har hög kompetens både när det gäller psykoterapi såväl som i utredningsarbetet.
Som psykolog fyller du en viktig funktion inom vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter består företrädesvis av utredningsarbete samt psykoterapeutiska behandlingar. Du deltar också i konferenser och förväntas fungera som ett stöd åt övriga personalkategorier när det gäller patienterna psykologiska behov. De psykoterapeutiska behandlingarna bedrivs individuellt, i grupp och via internet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.
meriterande är erfarenheter av neuropsykiatrisk utredningsarbete samt psykoterapeutiskt behandlingsarbete med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning. meriterande är också om du specialistkompetens eller annan lämplig vidareutbildning.
Arbetet innebär både intern och extern samverkan. Mottagningen eftersträvar ständiga förbättringar och du behöver vara delaktig i pågående utvecklingsarbeten.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 50:2017:1140
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5652445161414771170&benamning=Leg.+psykolog+psykiatrimottagning+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Konstruktör - Elteknik

<p>Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu uppdragsledare inom Elteknik till vårt kontor i Mora som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.</p><p></p><p><b>Vi erbjuder</b><br>Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som uppdragsledare kommer att leda och driva såväl större som mindre uppdrag inom Elteknik. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder.</p><p></p><p>Elteknik i Dalarna består av 10 medarbetare. Vi arbetar med vår hemmamarknad i Dalarna som utgångspunkt, men har även en del av våra stora kunder på storstadsmarknaden i Stockholm. I Rambolls större multidisciplinära uppdrag finns möjligheter att arbeta tillsammans med kollegor över hela Sverige och andra Rambölländer i intressanta komplexa uppdrag.</p><p></p><p><b>Vi söker dig</b><br>För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:</p><p></p><p>• Minst 2 års erfarenhet av projektering eller idag arbetar med närliggande arbetsuppgifter, tex som e/tele-installatör eller liknande.<br>• En civil-, högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten<br>• Goda kunskaper att läsa och skriva på engelska<br>• Goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och företaget är meriterande.</p><p></p><p>Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag. Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. Detta kombinerat med ett stort tekniskt kunnande.</p><p></p><p><b>Varför Ramboll?</b><br>På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.&nbsp; Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.</p><p></p><p>Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.</p><p></p><p><b>Frågor?</b><br>Har du konkreta frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Patrik Danielsson på 010-615 40 51. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.</p><p>Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.</p><p></p><p>Vi ser fram emot din ansökan!</p><p></p><p>#RambollSverige</p>
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Mikromekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFull_time PermanentInformation not available
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Mora/Konstruktr---Elteknik_JR1479
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ramboll
NA
79232  2062 Sverige
Hemsida: http://www.ramboll.com/
  
Platsannons

Uppdragsledare - Elteknik

<p>Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu uppdragsledare inom Elteknik till vårt kontor i Mora som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.<br><br><b><b>Vi erbjuder</b></b><br>Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som uppdragsledare kommer att leda och driva såväl större som mindre uppdrag inom Elteknik. I rollen ingår, förutom det tekniska och ekonomiska ansvaret, att samordna, leda och fördela resurser och arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter kommer du att etablera och fördjupa kundrelationer samt skapa nya affärsmöjligheter, både bland befintliga och nya kunder.<br><br>Elteknik i Dalarna består av 10 medarbetare. Vi arbetar med vår hemmamarknad i Dalarna som utgångspunkt, men har även en del av våra stora kunder på storstadsmarknaden i Stockholm. I Rambolls större multidisciplinära uppdrag finns möjligheter att arbeta tillsammans med kollegor över hela Sverige och runt om i världen med intressanta och komplexa uppdrag.<br><br><b><b>Vi söker dig</b></b><br>För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:<br><br>• Minst 8 års erfarenhet av projektering eller idag arbetar med närliggande arbetsuppgifter<br>• En civil-, högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten</p><p>• Goda kunskaper att läsa och skriva på engelska<br>• Goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag både för dig själv och företaget (är meriterande).</p><p><br>Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också van att ta ekonomiskt och tekniskt ansvar för dina uppdrag. Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd. Detta kombinerat med ett stort tekniskt kunnande.<br><br><b><b>Varför Ramboll?</b></b><br>På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.&nbsp; Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.<br><br>Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.<br><br><b><b>Frågor?</b></b></p><p>Har du konkreta frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Patrik Danielsson på 010-615 40 51. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.<br><br>Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.<br><br>Vi ser fram emot din ansökan!</p><p></p><p>#RambollSverige</p>
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Mikromekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFull_time PermanentInformation not available
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Mora/Uppdragsledare-Elteknik_JR1481-1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ramboll
NA
79232  2062 Sverige
Hemsida: http://www.ramboll.com/
  
Platsannons

Köpdistriktschef till Dalarna

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker en Köpdistriktchef till Dalarna med placering på ett av våra kontor i Mora, Malung eller Djurås. Vårt uppdrag är att köpa virke från privata skogsägare i Dalarna. Detta är den perfekta tjänsten för dig som tycker om att leda, bygga relationer och göra affärer.

Om tjänsten
Som köpdistriktschef har du ekonomi och personalansvar för sju medarbetare. Arbetets huvuduppgift är att leda, stötta och motivera din arbetsgrupp bestående av virkesköpare. En viss del av tjänsten innebär även aktiv rådgivning och virkesköp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Tjänsten innebär resor, varför B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att leda, stötta, motivera och göra affärer. Du är strukturerad och van att arbeta målinriktat.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Eriksson, Fältköpschef 070-268 33 50 eller Göran Andersson, Skogschef 070-303 69 09

  Välkommen med din ansökan senast den 15 januari.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Inköpschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1958675/99425?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
BillerudKorsnäs Skog & Industri AB
80181  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Operationssjuksköterska Centraloperation Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Avdelningen består av 5 operationssalar fördelade mellan kirurg- och ortopedkliniken. Samt en dagkirurgisk enhet med 2 operationssalar.

Vintertid bedrivs stor akut ortopedisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Som operationssjuksköterska arbetar du inom våra specialiteter ortopedi och kirurgi Det är ett varierande och stimulerande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Du kommer att arbeta i team där man har omtanke om varandra och arbetar för en bra arbetsmiljö.
Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska. Självständigt ansvara för att systematiskt planera och organisera arbetet i samband med kirurgiska ingrepp, att hygieniska och aseptiska principer tillgodoses, samt förebygga smittspridning.

Nattjänstgöring ingår samt tjänstgöring på dagkirurgisk operationsavdelning.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.
Erfarenhet från operationsavdelning är meriterande.

Vi söker en positiv, öppen och flexibel medarbetare med god samarbetsförmåga som tycker det är roligt att arbeta både självständigt och i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 50:2017:1131
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5650854371410996119&benamning=Operationssjuksk%c3%b6terska+Centraloperation+Mora+lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Mekaniker Mora

Om företaget
Komatsu Forest AB är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner, och för att utveckla sig och för att vara och förbli marknadsledande behöver Komatsu Forest AB förstärka sin eftermarknadorganisation med en mekaniker till Mora.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att utföra servicearbete och reparationer på skogsmaskiner, både i fält och verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer, som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning. Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.


Din profil
Vi söker dig som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa.
Vi tror att du gått minst gymnasium med inriktning på fordon eller maskinteknik eller på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper inom dessaområden.

Om du har erfarenhet från skogsmaskinsbranschen, entreprenadbranschen eller tunga fordon är det meriterande. Har du dessutom viss kunskap inom el och hydralschema är det mycket meriterande.

B körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Komatsu Forest AB ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Komatsu Forest AB har valt att jobba med Clockwork Rekrytering i denna rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök på www.clockworkpersonal.se senast den 2017-12-29. För mer information, kontakta gärna rekryteringskonsult Patrik Eriksson på 073-351 27 49 eller patrik.eriksson@clwork.se.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3752
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3752&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Kundansvarig Mora

Om företaget
Komatsu Forest AB är idag en av världens största tillverkare av skogsmaskiner, och för att utveckla sig och för att vara och förbli marknadsledande behöver Komatsu Forest AB förstärka sin eftermarknadorganisation med en kundansvarig till sin verkstad- och butikslokal i Mora.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kundansvarig innebär att du i mötet med kunden ska fånga upp och tillgodose dennes behov. Du har ansvaret på enheten i Mora med allt vad det innebär, från ordning och reda, beställa reservdelar och tillsammans med mekanikerna på verkstaden planera och samordna det dagliga arbetet. Praktiskt betyder det att arbeta i våra affärssystem med arbetsorder och fakturaunderlag.

Din profil
Vi söker dig som har någon erfarenhet av fordons- eller skogsarbete och som inser vikten av bra kundrelationer och hur man skapar dessa. Har du tidigare arbetat i en ledande roll är det meriterande.

Du trivs med att skapa goda relationer både internt som externt, samt att få människor att arbeta mot ett gemensamt mål. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
B körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Komatsu Forest AB ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Komatsu Forest AB har valt att jobba med Clockwork Rekrytering i denna rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök på www.clockworkpersonal.se senast den 2017-12-29. För mer information, kontakta gärna rekryteringskonsult Patrik Eriksson på 073-351 27 49 eller patrik.eriksson@clwork.se.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3734
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3734&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Mora AB
Kyrkogatan 1
79230  Mora Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Your job will be:
take out and in the buffet for lunch
serve the guests coffee, drinks, dinner
make the check-ins and check-outs for the campsite
taking care of the cash register
etc...

For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu.
We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off.

We are a young team, so we are also looking for someone between 20-30 years.
You should speak swedish and english, that are the languages from the most guests of us.

You should have any experience in the restaurant, but you don't have to be educated in the restaurant business.

Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen.
The owners are young Swiss people, which moved to Sweden a year ago.
During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-)
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid15. Juni - 31. August
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Restaurangbiträde
Webbplats:
Epostadress: info@steinerslodge.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Steiner's Camping & Lodge AB
Johannisholm 3
79292  Mora Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock i restaurant på campingplats

Your job will be:
taking care of the buffet
cooking food in the evening

For lunch we will have the Dagens buffe and for dinner we always have 1 or 2 dishes, maybe a small a à la carte menu. Our restaurant has 48 seats.
We are open during summer from 08.00 until 20.00, 7 days, so there will be 2 shifts and you will have your 2 days off.

We are a young team, so we are also looking for someone between 20-30 years.
We are also looking for someone which is always in time and takes his jobb very serious.
You should speak swedish and english, that are the languages from the most guests of us.

You should have any experience in the kitchen.

Steiner's Camping & Lodge is a campsite and a restaurant in Johannisholm next to the road crossing E45/26, nicely placed at the lake Örklingen.
The owners are young Swiss people, which moved to Sweden in 2016.
During summer we have a lot of work to do, but we also have always fun;-)
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid01. Juni - 31. August
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: info@steinerslodge.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Steiner's Camping & Lodge AB
Johannisholm 3
79292  Mora Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sem vik undersköterska Kirurg avd 42 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Undersköterska på akut kirurgisk vårdavdelning.
Semestervikariat sommaren 2018.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Semestervikariat 2018-06-05 till 2017-08-31.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1064
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5635155711442322719&benamning=Sem+vik+undersk%c3%b6terska+Kirurg+avd+42+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sem vik Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad

Vi ingår i 24/7 verksamhet. I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns, dag och natt. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt och helgarbete.
Möjlighet till deltid finns.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Semestervikariat 2017-06-01 till 2017-08-31.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1063
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5635155711442025842&benamning=Sem+vik+Sjuksk%c3%b6terska+Kirurg+avd+42+Mora+lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sem vik Undersköterska Akutmottagningen, Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagningen skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd inom specialiteterna kirurgi, medicin, och ortopedi.

Vi använder ett databaserat journalsystem, "Take Care".
Arbetet omfattar dag- och kvällstjänstgöring.

Semestervikariat sommaren 2018.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Alternativt studerat minst termin 4 på sköterskeprogrammet eller läkarstuderande.

Arbete på akutmottagning samt tidigare erfarenhet är meriterande.

Det är viktigt att du är flexibel, självständig och har handlingsförmåga.
God kunskap att arbeta i datamiljö.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Semestervikariat sommaren 2018.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: 50:2017:1061
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5635162851425017713&benamning=Sem+vik+Undersk%c3%b6terska+Akutmottagningen%2c+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Nyexad ingenjör inom Elteknik

<p>Är du i början av din karriär och vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle? Då ska du söka till oss på Ramböll. Vi rekryterar nu framtidens talanger.</p><p></p><p>Som en av Europas tre ledande samhällsrådgivare med lång erfarenhet på den globala marknaden skapar vi visionära, hållbara och prisbelönta byggnader som förhöjer livsstandarden för de boende och förbättrar den omgivande miljön.</p><p></p><p>Inom Elteknik jobbar vi med en stor variation av projekt. Från små hyresgästanpassningar och utredningar av mindre teletekniska systemlösningar till fullständiga handlingar från förfrågningsunderlag via bygghandlingar till upprättande av relationshandlingar efter genomförande.</p><p></p><p><b>Vi erbjuder</b><br>Hos oss på Ramböll får du omsätta teori till praktik i spännande och samhällsutvecklande projekt. Under handledning av seniora kollegor får du möjlighet att utmana dig själv och snabbt växa in och utvecklas i din roll som samhällsrådgivare. Du ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap, din affärsmässighet och ditt personliga nätverk. Hos oss blir du en del av en internationell koncern med ett starkt varumärke och ett brett utbud av specialisttjänster, vilket ger dig en värld av möjligheter.</p><p></p><p>Som juniorkonsult inom Elteknik kommer du att vara en del i pågående projekt och arbetsuppgifterna kommer att vara mycket varierande. Initialt jobbar du som del i ett projektteam och har en mentor som stöd vad gäller både teknik men också den interna hanteringen och administrationen.<br><br><b>Vi söker dig</b><br>Som har den teoretiska basen kombinerat med viljan, drivet och förmågan att se förbi det uppenbara. Vi är nyfikna på vad som intresserar och driver dig.</p><p></p><p>Till denna roll söker vi dig som till våren/hösten 2018 är nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör, alternativt har en YH-examen och som vill utvecklas som konsult inom elteknik. Det är meriterande om du har haft engagemang eller arbete vid sidan av dina studier.<br><br><b>Varför Ramböll?</b></p><p>På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts. Med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan vi erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.<br>&nbsp;</p><p>Ramböll är ett företag med starka och tydliga värderingar. Företaget startades för att vara med och skapa ett bättre samhälle och det är fortfarande vår ambition. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor. &nbsp;</p><p></p><p>Vi är ett sammansvetsat gäng på våra enheter och värdesätter att ha kul tillsammans. Vår interna kultur bygger på samarbete och den grunden skapar vi gemensamt genom aktiviteter och kunskapsöverföring.<br><br><b>Viktig information inför ansökan</b></p><ul><li>Bifoga ditt CV, ett personligt brev och eventuella arbetsintyg.</li><li>Bifoga betygsutdrag</li><li>Det är valfritt om du vill skicka in din ansökan på svenska eller engelska.<br>&nbsp;</li></ul><p>Rekryteringsprocessen kommer att innefatta tester och urvalet kommer att ske under november och december. Tillträde för tjänsten är hösten 2018.</p><p></p><p>Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Danielsson på telefonnummer 010-615 40 51. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.<br>&nbsp;</p><p>Vi ser fram emot din ansökan!</p>
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Mikromekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFull_time PermanentInformation not available
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: https://ramboll.wd3.myworkdayjobs.com/Ramboll_Careers/job/Mora/Nyexad-ingenjr-inom-Elteknik_JR1439-2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ramboll
NA
79232  2062 Sverige
Hemsida: http://www.ramboll.com/
  
Platsannons

Utbildare Verkstadsteknik/CNC

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.

Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.


YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.

Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

ARBETSBESKRIVNING

Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt ser till att utbildningen blir individanpassad. Du rapporterar direkt till ansvarig chef för regionen och arbetar dagligen i utbildningen. I tjänsten ingår löpande kontakt med Arbetsförmedlingens handläggare och olika företag inför till exempel praktik.

Du passar hos oss:

• Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
• Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
• Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.
• Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.KVALIFIKATIONER
- Mångårig erfarenhet av skärande bearbetning, programmering och maskinkörning.

- Kunskaper om motsvarande grön nivå enligt skärteknikcentrums krav gällande skärande bearbetning.
- Goda kunskaper i Cad och Cam 3D.
- Goda kunskaper i skärteknik.

- Meriterande är:
- Erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas.
- Goda branschkontakter.

Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet från verkstadsteknik/CNC. Dokumenterad erfarenhet av pedagogik, gärna inom vuxenutbildning. Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla.

ANSTÄLLNINGSFORM
Behovsanställning, kan ev leda till heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta David Tunell på telefon 023-58 907 alt david.tunell@ya.se.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-05
Yrkesbenämning: Utbildningskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://karriar.ya.se/jobs/11882-Utbildare-VerkstadsteknikCNC?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: YrkesAkademin
Box 127
79123  Falun Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagogiskt stöd till Iris Hadar i Mora/Falun

Är du student och tycker om att lära ut? Drivs du av att hjälpa andra att uppnå sina mål? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Till kommande arbetsmarknadsutbildningar söker Iris Hadar dig som vill ha en viktig stödfunktion för deltagarna under deras utbildning. Din placering kan vara i Falun eller Mora då behoven finns på båda platserna. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Iris Hadars räkning två studenter som ska arbeta som pedagogiskt stöd. Iris Hadar arbetar för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser. Genom detta arbete får du värdefull erfarenhet inom pedagogik samt möjlighet att komma in både i Iris Hadars samt Academic Works nätverk.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iris Hadar. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en utbildning som innehåller pedagogik. Intressanta utbildningar är exempelvis lärare, socionom eller personalvetare och vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier.


* Har erfarenhet från tidigare arbete med funktionsnedsatta personer, exempelvis vård- och omsorgsarbete, skolassistent. Huvudsaken är att du har en pedagogisk inriktning.
* Kommunicerar på svenska obehindrat i såväl tal och skrift, då det krävs i kommunikation och dokumentation med arbetssökande.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd.

Som person är du strukturerad och kan prioritera bland dina och andras uppgifter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt med människor då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Vidare drivs du av att hjälpa till och sprider gärna vidare ditt engagemang.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Behovet kan komma att variera men cirka 1-2 dagar i veckan samt extra vid ledigheter som under jul och sommar.
* Placering: Falun/Mora
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iris Hadars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets-eller studiesituation. De är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar exempelvis ADHD. Idag finns Iris Hadar på närmare 70 orter runt om i landet.
Publiceraddatum: 2017-11-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: 14996450
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/pedagogiskt-stod-till-iris-hadar-i-mora-falun/14996450?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Storgatan 29
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Sjuksköterska natt avdelning 50 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Att arbeta som sjuksköterska är världens roligaste jobb. Det du får vara med om och lära dig dagligen utvecklar din kompetens och berikar dig för livet. Men vi behöver bli fler och därför söker vi just dig som vill vara med och utveckla ett nytt arbetssätt där sjuksköterskans roll förtydligas. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat där sjuksköterskan är del i ett team med patient, läkare och undersköterskor. Vi är en god bit på väg med att jobba mot ett personcentrerat synsätt där patienten har en viktig del i sin vård.

Vad kan vi erbjuda dig?

. Avdelning 50 är en allmän internmedicinsk avdelning med inriktning mot nefrologi, KOL och gastro-enertologi. Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av stor kunskap och en stor vilja att hjälpa de patienter som vi möter på avdelningen. Vi är alltid ett team som arbetar tillsammans, vilket gör att du och dina kollegor stöttar varandra under hela arbetspasset.

. Vi tror att en bra inskolning är viktig, därför får du en individuellt anpassad inskolningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och vi har fortlöpande internutbildning.

. Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. Det är därför viktigt för oss att arbeta med ett närvarande och synligt ledarskap. Som sjuksköterska hos oss får du stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi finns där som stöd och bollplank när du behöver det.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid natt. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1004
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5623930821419239943&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+natt+avdelning+50+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska avdelning 50 Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Att arbeta som sjuksköterska är världens roligaste jobb. Det du får vara med om och lära dig dagligen utvecklar din kompetens och berikar dig för livet. Men vi behöver bli fler och därför söker vi just dig som vill vara med och utveckla ett nytt arbetssätt där sjuksköterskans roll förtydligas. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat där sjuksköterskan är del i ett team med patient, läkare och undersköterskor. Vi är en god bit på väg med att jobba mot ett personcentrerat synsätt där patienten har en viktig del i sin vård.

Vad kan vi erbjuda dig?

. Avdelning 50 är en allmän internmedicinsk avdelning med inriktning mot nefrologi, KOL och gastro-enertologi. Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av stor kunskap och en stor vilja att hjälpa de patienter som vi möter på avdelningen. Vi är alltid två team som arbetar tillsammans, vilket gör att du och dina kollegor stöttar varandra under hela arbetspasset.

. Vi tror att en bra inskolning är viktig, därför får du en individuellt anpassad inskolningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och vi har fortlöpande internutbildning.

. Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. Det är därför viktigt för oss att arbeta med ett närvarande och synligt ledarskap. Som sjuksköterska hos oss får du stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vi finns där som stöd och bollplank när du behöver det.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1003
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5623930821418943229&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+avdelning+50+Mora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Konsulterande arbetsterapeut och/eller sjukgymnast

Ekbacken är ett nybyggt privat äldreboende i vacker omgivning i Mora. Vi arbetar med ett salutogent synsätt och har 32 hyreslägenheter/boenden.
Arbetsuppgifterna gäller främst att utveckla och delegera träningsprogram, utvärdera behov av olika kognitiva insatser samt se över hjälpmedelsbehov.
Assistans kan tillgås av arbetsterapeut som finns på plats samt Tema Coach som ansvarar för aktivitetsprogram etc.

Vi söker dig som har erfarenhet av kommunal äldreomsorg eller liknande. Du ska klara att arbeta självständigt och även i team med övriga yrkeskategorier. Bra om du har erfarenheter av beställning av hjälpmedel via Websesam. Vi är flexible vad gäller arbetstid och dag i veckan.

I juni 2017 öppnades detta äldreboende som ligger i det nya bostadsområdet Noret Norra. Ekbackens äldreboende ligger naturskönt i västersluttning i närheten av vattnet, strax norr om Mora Lasarett med närhet till kommunikation och ett köpcenter. På uppdrag av Mora Kommun driver Temabo verksamheten och vi arbetar för att de boende ska få uppleva en meningsfull vardag på sina villkor och behov.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidBeroende på profession och övriga faktorer är vi flexibla vad gäller anställningsvillkor 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Arbetsterapeut
Webbplats:
Epostadress: anette.lagerberg@temabo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Temabo AB, Ekbacken
Orsälvsgatan 23
79251  Mora Sverige
Hemsida: http://www.temabo.se
  
Platsannons

Specialistläkare/överläkare till Seldingerkliniken Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Landstinget Dalarna, Bild och funktionsmedicin söker Specialistläkare till Seldingerkliniken Mora Lasarett.
Är Du intresserad av att flytta till en spännande region med stora möjligheter både vad gäller arbete och fritid? Vi är öppna för Dina önskemål! Vill Du jobba med bredd eller spets?

Seldingerkliniken i Mora är en välfungerande röntgenavdelning inom Bild och Funktionsmedicin Dalarna. Mora Lasarett är ett av länets två akutsjukhus. Länets ambulanshelikopter utgår från Mora flygplats. Kliniken handlägger ett stort spektrum inom diagnostiska radiologin; MRT, CT, UL och konventionell radiologi (CR). Verksamheten genomför såväl enkla som komplexa undersökningar (t ex stort trauma/multitrauma, interventioner, biopsier, dränage samt klinisk mammografi).

Det lilla sjukhusets fördelar med korta kontaktvägar till andra kliniker är påtaglig. Inom kliniken arbetar vi i nära samarbete med övrig personal, ofta i små grupper.
Vi är en resurs när det gäller frågor gällande vardagliga rutiner, men tar även hand om fort- och utbildning av våra röntgensjuksköterskor.

KVALIFIKATIONER

Din profil:
- Specialistkompetent läkare för dag och jourverksamhet inom medicinsk radiologi.
- Du deltar i jourschema kväll och helg, TMC granskar nattetid.
- Modalitetsområden: MRT, CT, konventionell radiologi (CR) och ultraljudsdiagnostik. Önskvärt att man kan hantera CT- och ultraljudsledda interventioner.
- Enklare genomlysningsundersökningar.
- Mammografikompetens är ett plus.

Är Du röntgenspecialist och lockas av en verksamhet med varierande arbetsuppgifter, där ett nära samarbete med arbetskamraterna präglar verksamheten på ett positivt och påtagligt sätt, hör då av Dej!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-09-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:833
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5579864031441791897&benamning=Specialistl%c3%a4kare%2f%c3%b6verl%c3%a4kare+till+Seldingerkliniken+Mora+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Hantverkare med lång erfarenhet

Snickeri, måleri, tapetsering, rörmokeri, etc, allt inom hantverksskrået.

Utföra hantverksuppgifter hos våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-08-17
Yrkesbenämning: Reparationssnickare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidtimanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@icsservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: International Commercial Service Mora HB

79235  MORA 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal