Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:37

Lediga jobb i Mjölby kommun (0586), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 791
Täthet48,98Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area557,38Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land547,00Landareal (km²)
Sjö10,38Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lärare F-3 Vasaskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vasaskolan är en F-3 skola som ligger centralt beläget med tre minuters gångväg från resecentrum. Här finns 270 elever i årskurserna 1-3, samt förskoleklass och fritids och 52 personal. Vi sätter eleven i centrum och arbetar för att eleverna ska känna trygghet och glädje och utveckla sina förmågor så långt det är möjligt. Hos oss är kollegahandledning, Mentoring coaching och läs-lyft aktuella fokusområden.

ARBETSUPPGIFTER
Vasaskolan söker grundskollärare med behörighet att undervisa i alla ämnen upp till åk 3.
Vi söker nu dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla lärare som vill förstärka vårt kreativa team.

Vi tycker att det är viktigt att du:
• sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
• är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
• har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
• vill vara med och utveckla verksamheten

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation/ genomförd lärarutbildning med behörighet för år F-3

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tjänsten är en tillsvidaretjänst under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Sysselsättningsgrad: 100% alt. 75% vid annat beslut.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 75/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c9c513b-bfd8-4ad7-bda4-e9a260cad9ab&TK=85a46812-5d50-4891-811f-66cd89367fe2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Event- och samplingspersonal MJÖLBY

Hej!
Är du ung och vill få in en fot i arbetslivet?

Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring?
Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

Facebook-sida: https://www.facebook.com/backupevent
https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Nu söker vi dig som vill jobba som eventpersonal i vårt team. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar 06.30 -09.30 och 11.00-14.00, men även andra tider kan förekomma.

Personen vi söker behöver inte ha ett långt cv eller flera års erfarenhet.
Vi söker en person som inte är rädd för att synas och höras och som gärna skapar kontakt med nya människor.
Du bör vara punktlig, morgonpigg och ha nära till ett leende på läpparna.

Backup Event är ett eventföretag som specialiserar sig på samplingar i det offentliga rummet.
Företaget grundades år 2008 och har sedan dess genomfört tusentals olika samplingar och marknadsföringskampanjer runt om i Sverige för tidningen Metro och deras annonskunder.

Företaget engagerar ett tusental personer årligen i Sverige och har erfaren personal över hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår personal är engagerad, van att ta kontakt med nya människor, införstådd med värdet av att representera en kunds varumärke och erfarna av att arbeta i det offentliga rummet där samplingsuppdragen ofta äger rum.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: riks@backupevent.se
Övrigt: Ansökan sker via mejl till: riks@backupevent.se Skriv "Eventpersonal MJÖLBY" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BACKUP EVENT AB
Kavallerivägen 24
17458  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.backupevent.se
  

Platsannons

Butikssäljare Sommarpersonal Mjölby

I tjänsten ingår det att du skall vara en aktiv försäljare på säljgolvet. Vidare tillkommer även skötsel av butik i form av dagliga och veckovisa inventeringar, leverans ner- och uppackningar, uppsättning av marknadsföring och merchandising, renhållning etc.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och som är redo för utmaningen att hjälpa till att lyfta vår butik i Mjölby till nästa nivå.

I GameStop vet vi att ett aktivt säljande, där vår butikspersonal tar det första steget i kontakten med kunden, ger ett positivt resultat såväl i kundtillfredställelse som i säljresultat. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person med mycket energi och som älskar att ta kontakt med andra människor.

I GameStop är vi övertygade om att vårt affärside gynnas av tävlingsinriktad personal. Till rollen som butikssäljare söker vi dig som hatar att förlora och där tävlingsinstinkten ständigt driver dig till nödvändig utveckling för att klara nästa utmaning.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från en arbetsgivare där mer 'aktiv' försäljning är brukligt. Med detta menar vi att du som säljare fångar kunden och inte avvaktar tills det att kunden söker dig.
Koncernspråket är engelska och det är därför viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en intern karriär inom företaget.

Tjänsten i Mjölby är förlagd under sommaren med möjlighet till förlängning och du måste vara 18 år eller äldre för att söka.

Join us in bringing power to the players!

Gamestop är den största detaljhandlaren i världen inom tv- och dataspel samt speltillbehör (www.gamestop.se)
Under varumärket Gamestop finns det idag ca 7000 butiker globalt varav 225 ligger i en region som vi kallar Northern Europe, vilken består av; Sverige, Danmark, Norge, Irland och Finland. Det nordeuropeiska huvudkontoret är placerat i Dublin och vi har idag över 1200 anställda i regionen. Till GameStop söker vi nu personal som delar vår passion för spel och som vill föra vidare vår tradition av enastående service och marknadsledande kompetens.

www.gamestop.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb med möjlighet till förlängning 20%-40%Lön, uppsägningstid och semester följs alla enligt kollektivavtalet mellan Svensk Handel och Handelsanställdas Förbund avseende Detaljhandeln.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi ser helst att sökanden besöker vår butik i Mjölby och lämnar över CV med bild samt personligt brev till vår butikspersonal.
Arbetsplats: 
Adress: GameStop Sweden AB
Estuary House, Swords Business Park
00000  Dublin Irland
Hemsida: http://www.gamestop.se
  

Platsannons

Driftchef lokalvård

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Service- och teknikförvaltningen har ansvar för förvaltning av kommunens fastigheter, gator, parker, vatten, avlopp och avfall. Service- och teknikförvaltningen ansvarar också för måltidsservice och lokalvård. Våra medarbetare har gedigen kunskap och engagemang för miljön vilket bidrar till en hållbar utveckling. Vi satsar på ny teknik och ny utveckling för att kunna ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. Vår förvaltning består av fem stycken avdelningar där måltids- och lokalvårdsavdelningen är en av dem och har cirka 250 medarbetare. Service- och teknikförvaltningen styrs av den tekniska nämnden.

Lokalvården är en serviceavdelning inom service- och teknikförvaltningen. Lokalvården ansvarar för den dagliga städningen samt periodiskt underhåll såsom maskinell golvvård, fönsterputs och storstädning i ett sjuttiotal av kommunens fastigheter med tyngdpunkten på skolor och förskolor. Lokalvården omsätter cirka 25 miljoner kronor per år. Den största delen av intäkter kommer från driftavtal med kommunala förvaltningar. Lokalvården har två driftenheter som består av vardera ett trettiotal medarbetare med varsin driftchef. Nu söker vi en av dessa två driftchefer.


ARBETSUPPGIFTER
Driftenheterna utför lokalvård på kommunala lokaler på uppdrag av kommunala förvaltningar. Enheten ansvarar för både daglig städning, grovstädning och särskilda beställningar. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001, samt ISO 14 001. Fokus för enheten är kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Som driftchef har du möjlighet att forma enheten.

Driftcheferna för lokalvården är underställd avdelningschefen och ingår i lokalvårdens ledningsgrupp. Som driftchef är du ansvarig för enhetens verksamhet som innefattas av kvalitets-, budget- och personalansvar. Du ansvarar även för att lagar och andra regler följs.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Du ska ha god kunskap om daglig lokalvård samt periodiska insatser som golvunderhåll, fönsterputs och storstädning. Du ska ha en stor vilja och kunskap att förbättra metoder och utveckla lokalvården. Du ska vilja jobba med människor och kunna kommunicera med såväl medarbetare som kunder. Du har även lätt för att samarbeta med kunder, ledning och arbetskamrater. Du ska ha god datavana och kan hantera olika administrativa program. B-körkort samt goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenheter inom grupp- eller arbetsledning. Det är positivt om du har erfarenhet av planering och bemanning, ekonomistyrning samt arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet från kvalitetsarbete är meriterande.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs, som tar emot ansökningar och svarar på frågor.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast . Urval och intervjuer sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: 551/2017
Webbplats: http://cv.unikresurs.se?TK=acca5999-9ecb-4fce-bf4b-90b4ecd8fbef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Runsvengruppen söker Kategorichef ÖoB

Kategorichef
ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisföretag inom detaljhandeln och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.

Inom ÖoB får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Vi söker dig som brinner för Sortiment och Inköp, gärna med erfarenhet av handel med Asien!
Som Kategorichef är ditt uppdrag att ta fram ett attraktivt sortiment för våra kunder och som genererar bästa lönsamhet för företaget enligt uppsatta mål.

I det spännande uppdraget ingår kategoriarbete, leverantörsförhandlingar och att skapa förutsättningar för bästa omhändertagande av sortimentet i butik.

Såväl strategisk sortimentsutveckling som ständigt förbättringsarbete av befintligt sortiment är en del av vardagen. Du sköter dessutom kampanjplanering för dina produkter och bevakar ständigt vad som händer på marknaden.

Produktområdet innefattar elektronik med följande områden:

· Hushållsel
· Belysning
· Ljuskällor
· Batterier
· Kyla & Värme
· Mobil & Ljud
· mm….

Kvalifikationer
Vi söker dig som är starkt resultat- och affärsinriktad. Du har ett stort intresse och känsla för vad som är kommersiellt gångbart. Du är en skicklig förhandlare och har erfarenhet av internationella samarbeten och affärer då flertalet av våra inköp sker i Europa och i Asien. Du har förståelse för effektivt varuflöde.

Som person är du strukturerad, analytisk, drivande, flexibel och prestigelös. Gärna utbildning inom Ekonomi/Inköp och/eller Marknadsföring, samt gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär en del resor och rapporterar till Affärsområdeschef. Arbetsplatsen är Runsvengruppens servicekontor i Skänninge.

I samband med denna rekrytering samarbetar Runsvengruppen med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Lars Eliason, 0708-38 78 43

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Kategorich. Runsvengruppen
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14919-retail-recruitment-mjolby-runsvengruppen-soker-kategorichef-oob/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Anläggningsarbetare

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Service- och teknikförvaltningen har ansvar för förvaltning av kommunens fastigheter, gator, vatten, avlopp, skogar och grönytor. Anläggningsenheten utför underhållsarbeten och nyproduktion i egen regi och består av cirka 15 medarbetare.
Just nu söker vi en anläggningsarbetare som vill göra skillnad för våra invånare genom sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består av rörläggning, finplanering, platt- och stensättning, montering av lekplatsutrustning och Va- underhåll. Tjänsten innefattas även av liknande arbetsuppgifter inom olika underhålls- och exploateringsprojekt.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du har 3-årig gymnasieutbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande. Flerårig yrkeserfarenhet inom arbetsområdet mark/anläggning/handläggning asfalt är ett krav.
Som person är du noggrann och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbeten tillsammans med andra. Du är utåtriktad och kan kommunicera på ett tydligt sätt.

B-körkort krävs för tjänsten.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 550/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73b1ce5c-5d82-4e4e-854a-3d4264782eec&TK=f894cc7d-fe92-4a46-a5f2-18a67f30d9ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förkollärare Kungshöga paviljong

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Förskolan i Mjölby kommun arbetar utifrån en demokratisk värdegrund som tar till vara mångfald och olikheter. Vi ger barnet utmaningar och inspirerar till att lära och skaffa nya färdigheter. Förskolan ger pedagogisk stimulans för språklig, kommunikativ och matematisk utveckling och entusiasmerar barnets intresse för naturvetenskap och teknik.
I vår verksamhet har barn och föräldrar naturligtvis inflytande och möjlighet att påverka förskolan. Vi utvecklar verksamheten genom systematisk dokumentation, analys och uppföljning då personalen har ett medvetet och vetenskapligt förhållningssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare till Kungshöga paviljong.
Som förskollärare i Mjölby kommun förväntas du utveckla, driva och genomföra förskolans uppdrag utifrån våra styrdokument och med vår vision i sikte. Vi har hög tilltro men också höga förväntningar på våra förskollärare.

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun:
•Ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor
•Du får delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer
•Du får arbeta i en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamhet och arbetssituation
•En särskild arbetsledarutbildning
•Ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka
•Generös friskvårdspeng

I kommunens utvecklingsplan för förskolorna hösten 2015 - hösten 2017 pekas tre utvecklingsområden ut med åtföljande aktiviteter:
•Pedagogisk medvetenhet: teoretisk grund genom exempelvis föreläsningar och bokcirklar (vilket leder till att personal kan fatta beslut baserade på olika vetenskapliga teorier, som i sin tur leder till en verksamhet fokuserad på lärande och utveckling).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
*har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år, förskolan.
*har en positiv människosyn och tankesätt
*besitter en stor social kompetens, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk
*är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ
*är engagerad och strukturerad
*ser det kompetenta barnet och vill vara med och konstruera kunskap tillsammans med barn/kollegor

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 74/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6938493d-6dac-48d4-9be6-c8cc3834073f&TK=fb048f46-d09e-4ea0-a394-04645b17308a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Idrott och Hälsa/ Ma åk 7-9 Vifolkaskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vifolkaskolan 7-9 ligger i Mantorp, ett stenkast från pendeln, och har idag cirka 240 elever fördelade på 10 klasser. Personalgruppen består av såväl erfarna lärare som har varit hos oss under många år, lärare som är i början av sin lärarkarriär och av kompetenta medarbetare som arbetar som elevassistent, kurator, skolsköterska, vaktmästare, bibliotekspersonal och studie- och yrkesvägledare. Hos oss står undervisningen och relationer mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och tydliga och effektiva rutiner för vårt elevhälsoarbete. Varje elev har tillgång till en chromebook och vi jobbar med google suites for education. Även om vi lyckas bra med vårt uppdrag är vår ambition hela tiden att bli lite bättre och att finna nya vägar för att nå längre, samtidigt som vi underhåller det som fungerar bra. Till nästa läsår ökar elevantalet på skolan och vi behöver därför bli fler som hjälper våra elever på vägen.

ARBETSUPPGIFTER
Vifolkaskolan 7-9 söker grundskollärare till årskurs 7-9 för undervisning i idrott och hälsa och matematik. I uppdraget ingår klassföreståndarskap för en av våra klasser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med inriktning mot idrott och hälsa och matematik. Sökande med behörighet i idrott och hälsa eller matematik i kombination med annat ämne kan också vara av intresse, då tjänsteplaneringen inför nästa läsår ej är definitiv ännu.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 73/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0fc48b9-df96-42af-950d-27bf247a0170&TK=fef1cfc6-a7fe-494e-bf3b-60588f3365f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare, Folktandvården Mjölby och Mantorp

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Mjölby och Folktandvården Mantorp är allmäntandvårdskliniker med bra pendlingsmöjligheter med pendeltåg från bland annat Linköping. Klinikerna har ett nära samarbete och har gemensam klinikchef. Vi ser oss som nytänkande inom material och teknik och ger dig möjlighet att arbeta med behandlingar inom ett brett vårdpanorama.

Vi söker dig som vill dela Folktandvårdens vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att bli tandläkare hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
Som tandläkare hos oss får du behandla alla patienter, från små barn till äldre vuxna. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete. Hos oss får du arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. Det varierade patientklientelet gör att du kan använda och utveckla din kompetens fullt ut.

Utbildning och erfarenhet
- Legitimerad tandläkare
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Joakim Axelsson, 010-104 89 44.
Kliniksamordnare Helén Johansson, 010-104 89 49.

Fackliga företrädare för TT är Kristina Hult, 010-103 89 72.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 25 maj 2017. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på din legitimation.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8804%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Linköping Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  

Platsannons

Mediasäljare - Region Mjölby

FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster.

Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare.

För att möta efterfrågan på marknaden söker vi en mediasäljare till region Mjölby . Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende.

Vi ser sökande i olika åldrar både yngre samt äldre sökande

Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster.

Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, gärna med erfarenhet inom detta arbetsområde

Du får ett eget distrikt.

Vi erbjuder utbildning
Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön samt provision.
Körkort och bil är ett krav.

I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet.

Välkommen med din ansökan via mail!

För att möta efterfrågan på marknaden söker vi en mediasäljare till region Mjölby. Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Vi ser sökande i olika åldrar både yngre samt äldre sökande

Arbetssökande kommer utgå från sin bostad och jobba mot företagare.
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidGarantilön erhålles vid en viss nivå av försäljning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: Mjölby
Webbplats:
Epostadress: supporten@outlook.com
Övrigt: Ange referens Mjölby
Arbetsplats: 
Adress: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
BOX 464
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.foretagsextra.se
  
Platsannons

Event- och samplingspersonal MJÖLBY

Hej!
Är du ung och vill få in en fot i arbetslivet?

Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring?
Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

Facebook-sida: https://www.facebook.com/backupevent
https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Nu söker vi dig som vill jobba som eventpersonal i vårt team. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar 06.30 -09.30 och 11.00-14.00, men även andra tider kan förekomma.

Personen vi söker behöver inte ha ett långt cv eller flera års erfarenhet.
Vi söker en person som inte är rädd för att synas och höras och som gärna skapar kontakt med nya människor.
Du bör vara punktlig, morgonpigg och ha nära till ett leende på läpparna.

Backup Event är ett eventföretag som specialiserar sig på samplingar i det offentliga rummet.
Företaget grundades år 2008 och har sedan dess genomfört tusentals olika samplingar och marknadsföringskampanjer runt om i Sverige för tidningen Metro och deras annonskunder.

Företaget engagerar ett tusental personer årligen i Sverige och har erfaren personal över hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår personal är engagerad, van att ta kontakt med nya människor, införstådd med värdet av att representera en kunds varumärke och erfarna av att arbeta i det offentliga rummet där samplingsuppdragen ofta äger rum.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: riks@backupevent.se
Övrigt: Ansökan sker via mejl till: riks@backupevent.se Skriv "Eventpersonal MJÖLBY" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BACKUP EVENT AB
Kavallerivägen 24
17458  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.backupevent.se
  

Platsannons

Junior Marknadsassistent

- Utveckla och sköta om hemsidor, säljmaterial och den grafiska profilen.
- Producera grafiskt material för tryck och webb.
- Planering av events och mässor.


Vi tror att du har erfarenhet av liknade arbete eller ett brinnande intresse för att utvecklas inom detta område. Du har kunskaper från arbete i Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign och Wordpress samt prepress. Du har god kommunikativ förmåga i text och tal och gillar att arbeta med andra.
Du kommer arbeta i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.

Egenskaper

Stresstålig, noggrann med ordningssinne
Vilja att snabbt bli självgående
Kan arbeta både i grupp och enskilt
Goda kunskaper i Svenska och Engelska.Vi lägger stor tyngd vid rätt inställning och framåtanda samt personkemi.


PCB Distribution är en general agent/ Distributör inom IT relaterade produkter.
Vi jobbar mot hela världen med egna varumärken samt mot Europa/Norden bas på
andra Distributions agenturer. PCB Distribution är i en kraftig tillväxtfas och behöver
stärka vår marknadsavdelning med en driven person som kan ha många bollar i luften
samtidigt. Idag Sysselsätter vi ca 20 personer på huvudkontoret i Mjölby.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magnus@pcb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pc Byggarn Mjölby AB
Transformatorgatan 9
59535  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Junior Brand/PR-ansvarig

- Marknadsföra våra varumärken och produkter där våra målgrupper finns.
- Ta fram kreativa kampanjer, produkt-/konceptlansering och aktiviteter i sociala medier.
- Arbeta med sponsorskap och partnerprogram med våra kunder.
- Delta på mässor och representera våra varumärken.
- Vara vår officiella presskontakt.


Vi tror att du har ett brinnande intresse för Gaming och Gamingcommunityn och en drivkraft att maximera exponeringen av våra varumärken. Du är social, utåtriktad och har lätt att hitta och binda kontakter. Du har god kommunikativ förmåga i text och tal och gillar att arbeta med andra.
Du kommer arbeta i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.

Egenskaper

Stresstålig, noggrann med ordningssinne
Vilja att snabbt bli självgående
Kan arbeta både i grupp och enskilt
Goda kunskaper i Svenska och Engelska.PCB Distribution är en general agent/ Distributör inom IT relaterade produkter.
Vi jobbar mot hela världen med egna varumärken samt mot Europa/Norden bas på
andra Distributions agenturer. PCB Distribution är i en kraftig tillväxtfas och behöver
stärka vår marknadsavdelning med en driven person som kan ha många bollar i luften
samtidigt. Idag Sysselsätter vi ca 20 personer på huvudkontoret i Mjölby.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magnus@pcb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pc Byggarn Mjölby AB
Transformatorgatan 9
59535  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

BVC-sköterska, Vårdcentralen Mjölby

Vårdcentralen Mjölby ligger i centrum med fem minuters gångavstånd från pendelstationen. Mjölby har under de senaste åren expanderat och staden växer i befolkning. Bra villapriser och attraktiva områden är en av orsakerna. Befolkningsunderlaget är cirka 13 900 invånare. Vi är en del av det nya Primärvårdscentrumet i Östergötland med målet att skapa en välfungerande primärvård som är attraktiv både för medborgare och medarbetare. Läs gärna mer om vårdcentralen i Mjölby här Vi är cirka 40 medarbetare på mottagningen inom yrken som läkare, distriktssköterkor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, vårdadministratörer och kuratorer. Vi har roligt tillsammans och söker dig som vill vara en del av vår verksamhet och vårt team. Vi har en god arbetsmiljö med många medarbetare som jobbat hos oss länge vilket vi ser som ett bra betyg. Vi har även medarbetare som återvänt till oss från att ha provat på andra arbetsplatser. Vi arbetar ständigt med en god arbetsmiljö och vill att man hos oss trivs och känner trygghet. Att förena arbetsliv och privatliv är viktigt för oss!

Vill du jobba på en vårdcentral där du får möjlighet att växa i din roll och som ger dig nya utmaningar varje dag? Då ska du söka till oss!  

Arbetsbeskrivning
BVC ligger i direkt anslutning till vårdcentralen och har cirka 1000 inskrivna barn. Här arbetar tre BVC-sköterskor tillsammans med vårdcentralens läkare och har ett nära samarbete med logoped, specialpedagog, BHV-psykolog och kommunen. Som BVC-sköterska arbetar du självständigt med egen mottagning och har stor möjlighet att själv planera din arbetsdag. Du har tillsammans med kollegor även ansvar för att driva utvecklingsfrågor. Tjänsten är 100 % på BVC.

Utbildning och erfarenhet
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har barnet i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge barn och föräldrar bästa möjliga omhändertagande. Tidigare erfarenhet från BVC är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och medarbetare. Du är kreativ och stimuleras av förändringsarbete.

Anställning och information
Det är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Victoria Svensson, 010-104 80 37.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Camilla Johansson, 010-104 80 09.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8821%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettet i Motala
59185  Motala Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Rehab- och äldrekoordinator, Vårdcentralen Skänninge

Skänninge stad med anor från 1100-talet är naturskönt belägen i det böljande kulturlandskapet. I upptagningsområdet finns små tätorter men övervägande landsbygd. Det finns goda pendlingsmöjligheter från Motala, Linköping och Tranås. Vårdcentralen är väl fungerande med stabil och flexibel personal. Vi är knappt 20 anställda varav tre ordinarie distriktsläkare samt utbildningsläkare. Patient- och personalenkät med toppenresultat i Östergötland och en god tillgänglighet för våra 6 300 listade patienter. Mer information här

Arbetsbeskrivning
Vi söker en rehab och äldrekoordinator som kan fortsätta att utveckla sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen tillsammans med övriga aktörer. Rehabkoordinatorn ska koordinera, vara rådgivare och kunskapsförmedlare, kontaktperson eller samarbetspartner till andra aktörer samt kontaktperson och coach till sjukskrivna. Samverkan sker med arbetsförmedlingen, försäkringskassan, omsorgs- och socialförvaltningen och arbetsgivare. Rehabkoordinatorn ska delta i avstämningsmöten/flerpartsmöten mellan interna och externa aktörer som är involverade i patientens sjukskrivningsprocess.

I tjänsten ingår även funktionen som äldrekoordinator. Funktionen innebär att du arbetar för en effektiv vårdplaneringsprocess samt att utskrivningsprocessen skall ske med tillit och trygghet. Äldrekoordinatorn kommer aktivt delta och kalla till vårdplanering när behov finns. Samverkan är viktigt med utgångspunkt från patientens bästa. Du kommer även arbeta förebyggande för att undvika återinläggning om insatser kan ske i den enskildes hem. Äldrekoordinatorn kommer även bli en naturlig fast vårdkontakt för att skapa en god kontinuitet för patienten i vårdplaneringsprocessen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker en arbetsterapeut eller sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom sjukvården och kunskap om rehabiliteringsprocessen i alla dess olika steg. Vi vill att du har god kännedom om sjukskrivningsprocessen. Du har tidigare arbetat med samordnad individuell vårdplanering och har goda kunskaper i utskrivningsprocessen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Som person är du målinriktad och har förmågan att organisera och planera ditt arbete så att verksamheten utvecklas både på kort och på lång sikt. Du har självinsikt, god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är trygg, stabil och har förmåga att sätta dig in i andras situation och kan anpassa dig efter olika behov. Du skapar engagemang och delaktighet för att därigenom nå gemensamma mål.

Anställning och information
Uppdraget som rehabkoordinator och äldrekoordinator är en tillsvidareanställning på 100 % inom Region Östergötland. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef, Jessica Björk, jessica.bjork@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet, Annelie Alenius, annelie.alenius@regionostergotland.se
Facklig företrädare för Sveriges arbetsterapeuter, Anita Utterström, anita.utterstrom@liu.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 11 juni 2017. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.


Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt Region Östergötlands riktlinjer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8817%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Vårdcentralen Skänninge Mjölbygatan 30
59633  Skänninge Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  

Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Bjälbotullskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Bjälbotullskolan är en grundskola i Skänninge med ca 160 st. elever från förskoleklass till årskurs 5.

ARBETSUPPGIFTER
Möta elever, stimulera utveckling och lärande. Systematiskt dokumentera, stödja och stimulera elevernas utveckling. Att aktivt medverka till verksamhetens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Lärare i fritidshem examen/Fritidspedagog examen

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 72/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc0411ac-b3dc-4708-93aa-534fe5626534&TK=b7026f26-09ae-4215-a826-9e38f785e892
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes som timvikarie

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent att arbeta hos en ung man med diagnosen Autism/Utvecklingsstörning. Han är en musikintresserad man som har behov av hjälp i vardagen med personlig omvårdnad och stöd vid socialt samspel samt kommunikation. Han tycker mycket om att vistas i skog och natur samt går gärna promenader.

Arbetet utförs i fritids-, och i hemmiljö. Fritidsaktiviteter och familjeliv möter du i och med att arbetstiden är varierande.

Vi ser gärna manliga sökande men även kvinnliga sökande är välkomna, eftersom det avgörande är att ni trivs och fungerar tillsammans. Vidare krävs det att du inte är rökare och att du aktivt kan delta i mannens vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och med personer med autism. Det är ett plus om du har musikintresse. Vi arbetar med bildstöd för att strukturera vardagen.

Tjänsten är ett timvikariat vid annan personals frånvaro.

För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. När du söker arbete hos oss kommer du därför få genomföra personlighetstestet MiNT. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.


Arbetstid/Varaktighet: Dagpass eller dygnspass förlagda vardag och helg. Väntetid förekommer under dygnspassen. Tjänsten är ett timvikariat vid annan personals frånvaro.

Lön: Fast timlön efter överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Julia Wennerholm.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9958%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Provningstekniker inriktning mjukvara

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Gruppen med provningstekniker ingår i området somansvarar för fältprov, mekanisk provning och beräkning inom produktutvecklingsavdelningen och omfattaridag totalt 7 personer.  
 
Vi söker en provningstekniker som kan understödjaprovning och avdelningen för mjuk- och hårdvara. 
 
Som provningstekniker med inriktning Mjukvara kommerdu att få vara med i olika uppdrag från tidig utveckling till verifierandeprovning. 
 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: Bedriva helmaskinsprov från ett användarperspektiv.  Utveckla våra testmetoder och system  Understödja Fältprovningsingenjörer i deras uppdrag. Detta innefattar bland annat ansvara för riggning och förberedelse av provmaskiner, ansvara för prov samt rapportering.  Understödja Konstruktörer och Specialister i gruppen Elektronik och Mjukvara. Detta innebär bland annat ansvara för uppriggning av testobjekt, utredande provning och allmän support  Tillverka och eventuellt konstruera delar till testutrustning  Handha testutrustning och provbänk samt skötsel av denna  Dokumentering av provresultat 
 
Vi söker dig som är intresserad av IT-produkteroch är bekväm med mjukvara och hårdvara. Vi ser helst att du harjordbruksbakgrund och har ett brett tekniskt intresse samt gillar att förståhur saker fungerar, speciellt gällande styr och reglersystem. Du bör ha grundkunskaper iOfficepaketet (Word och Excel). Har du programmeringskunskaper så är det enfördel men inte nödvändigt för tjänsten. Vi ser att du har en stor vilja av att lära dignya saker.   
 
Vi tror att du har god kännedom om Väderstads produkter samt attdu lätt kan sätta dig in i nya system och datorprogram. 
Som person behöver du ha hög servicenivå, tycka omatt analysera och strukturera. Vi tror ocksåatt du en problemlösare med ett gott ordningssinne. Du har förmågan att arbeta självständigtoch kunna driva förbättringsarbeten. 
 

Vill du veta mer?  
Kontakta Chef Provning & Beräkning Mikael Albrecht, tel. 0142-818 58 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89.  
 
Välkommen med din ansökan senast den 9/7.  
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-09
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181327&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  

Platsannons

Lärare år 1-9 till Grundsärskola Lagmansskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Lagmansskolan är en attraktiv skola tre minuters gångväg från resecentrum. Hos oss finns nästan 600 elever i årskurserna 4-9 och 80 personal. Vi är stolta över att vår skola innehåller både det storskaliga och det lilla, vilket vi drar nytta av i vårt vardagliga arbete. Hos oss är kollegahandledning, Mentoring coaching och synligt lärande aktuella fokusområden.

På Lagmansskolan finns även kommunens grundsärskoleklass för elever i år 4-9. Grundsärskoleklassen arbetar resurstätt och elevnära. Verksamheten arbetar även tätt tillsammans med Lagmansskolans grundskoleverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Lagmansskolan söker 1 grundskollärare för undervisning i grundsärskolan år 4-9:
- Sv/Ma samt ev. kompletterande ämne 100%

Vi söker nu dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla lärare som vill förstärka vårt kreativa team.

Vi tycker att det är viktigt att du:
• sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
• är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
• har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
• vill vara med och utveckla verksamheten
• vill arbeta just i grundsärskolan
• är prestigelös, lösningsfokuserad och förstår nyttan av att arbeta i ett team

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation/ genomförd lärarutbildning med behörighet för år 1-9.
Intresse för arbete i grundsärskola är avgörande.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 71/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b488f1b4-9781-4e07-966d-1663b024ca2f&TK=1d9278b8-16f3-4557-adbe-7daafc15c0f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare år 4-6 Lagmansskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Lagmansskolan är en attraktiv skola tre minuters gångväg från resecentrum. Hos oss finns nästan 600 elever i årskurserna 4-9 och 80 personal. Vi är stolta över att vår skola innehåller både det storskaliga och det lilla, vilket vi drar nytta av i vårt vardagliga arbete. Hos oss är kollegahandledning, Mentoring coaching och synligt lärande aktuella fokusområden.

ARBETSUPPGIFTER
Lagmansskolan söker grundskollärare Ma/NO eller Sv/SO/Eng för undervisning i årskurs 4-9.

Vi söker nu dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla lärare som vill förstärka vårt kreativa team.
Vi tycker att det är viktigt att du:
• sätter eleven i centrum och kan se helheten för elevens skolsituation
• är lyhörd, flexibel och kan anpassa dig efter elevernas behov
• har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med elever såväl som vuxna
• vill vara med och utveckla verksamheten

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation/ genomförd lärarutbildning med behörighet för år 4-9

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 70/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62a14ebd-c820-4982-b4ff-419b34083ad8&TK=4a952772-9475-41ae-9945-6410eda53344
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driftchef lokalvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”.

”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se

Service- och teknikförvaltningen har ansvar för förvaltning av kommunens fastigheter, gator, parker, vatten, avlopp och avfall. Service- och teknikförvaltningen ansvarar också för måltidsservice och lokalvård. Våra medarbetare har gedigen kunskap och engagemang för miljön vilket bidrar till en hållbar utveckling. Vi satsar på ny teknik och ny utveckling för att kunna ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. Vår förvaltning består av fem stycken avdelningar där måltids- och lokalvårdsavdelningen är en av dem och har cirka 250 medarbetare. Service- och teknikförvaltningen styrs av den tekniska nämnden.

Lokalvården är en serviceavdelning inom service- och teknikförvaltningen. Lokalvården ansvarar för den dagliga städningen samt periodiskt underhåll såsom maskinell golvvård, fönsterputs och storstädning i ett sjuttiotal av kommunens fastigheter med tyngdpunkten på skolor och förskolor. Lokalvården omsätter cirka 25 miljoner kronor per år. Den största delen av intäkter kommer från driftavtal med kommunala förvaltningar. Lokalvården har två driftenheter som består av vardera ett trettiotal medarbetare med varsin driftchef. Nu söker vi en av dessa två driftchefer.

Arbetsbeskrivning

Driftenheterna utför lokalvård på kommunala lokaler på uppdrag av kommunala förvaltningar. Enheten ansvarar för både daglig städning, grovstädning och särskilda beställningar. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001, samt ISO 14 001. Fokus för enheten är kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Som driftchef har du möjlighet att forma enheten.

Driftcheferna för lokalvården är underställd avdelningschefen och ingår i lokalvårdens ledningsgrupp. Som driftchef är du ansvarig för enhetens verksamhet som innefattas av kvalitets-, budget- och personalansvar. Du ansvarar även för att lagar och andra regler följs.Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning. Du ska ha god kunskap om daglig lokalvård samt periodiska insatser som golvunderhåll, fönsterputs och storstädning. Du ska ha en stor vilja och kunskap att förbättra metoder och utveckla lokalvården. Du ska vilja jobba med människor och kunna kommunicera med såväl medarbetare som kunder. Du har även lätt för att samarbeta med kunder, ledning och arbetskamrater. Du ska ha god datavana och kan hantera olika administrativa program. B-körkort samt goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenheter inom grupp- eller arbetsledning. Det är positivt om du har erfarenhet av planering och bemanning, ekonomistyrning samt arbetsmiljöfrågor. Erfarenhet från kvalitetsarbete är meriterande.Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Denna rekrytering är ett samarbete med Unik Resurs, som tar emot ansökningar och svarar på frågor.Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:Heltid

Tillträde: Snarast

1 tjänst utannonserasKontaktperson:

Elin Alm, Unik Resurs (elin.alm@unikresurs.se) tel: 0760-19 23 99Facklig företrädare

Bo Hallberg, Vision, telefon 0142-851 30

Marie Särud, Kommunal, telefon 0142-85713Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4846
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Hem- och konsumentkunskap åk 6-9 Trojenborgsskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Trojenborgsskolan är en skola för årskurs 6-9, som ligger centralt i Skänninge.
Den har drygt 230 elever och personalstyrkan är på cirka 30 personer. Trojenborgsskolan är en välrenommerad skola där personalen ofta väljer att stanna en längre tid, tack vare den glada och varma atmosfären i personalrummet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i Hem- och konsumentkunskap. Mentorskap kommer att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig:
-som är legitimerad lärare i Hem- och konsumentkunskap årskurs 6-9. Är du nyexaminerad lärare kommer du att få en längre introduktionsperiod.
-som ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta
-som är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga
-som har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
-som vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt för att få kontakt med elever och för att samarbeta med arbetslaget

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 69/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8547a48e-fbd6-40ce-962c-9c73d7a0677e&TK=b7879daa-4846-4e87-82a7-8d88187a97df
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till trevlig man

Hej,

Jag är en man som bor i Mjölby och söker en personlig assistent att vara med mig i min vardag. Jag gillar att se på tv och komma ut i naturen. Jag behöver någon som kan vara ett stöd i hushållsarbete, kommunikation och umgänge. Välkommen att söka denna tjänst, ser fram emot att träffa dig!

Vi söker dig som är en ansvarstagande person som är strukturerad och pålitlig. Du ska ha ett sinne för humor och gärna skinn på näsan. Du ska vara initiativtagande och påhittig. Vi ser gärna att du som person gillar att arbeta med människor.

Vi ser fram emot din ansökan!

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. VH assistans har idag 1000 personliga assistenter över hela Sverige. Vi vet vilka krav som ställs för att leverera personlig assistans med hög kvalitet, därför erbjuder vi våra assistenter såväl grundutbildning som fortbildning, handledning och friskvård. Våra assistenter erbjuds att delta på aktiviteter och event både i Sverige och utomlands. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. Vi är det enda assistansbolaget som är ISO-certifierad inom samtliga tre standarder för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

www.vhassistans.se/ledigajobb eller maila CV och personligt brev till filippa@vhassistans.se

www.vhassistans.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merVi tillämpar kollektivavtal 200kr/mån i friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: assistent till man
Webbplats: http://www.vhassistans.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VH assistans Stockholm
Östermalmsgatan 87D
11459  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.vhassistans.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Mjölby. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Projektledare till företag inom industribranschen!

Om företaget
Är du en affärsorienterad högskoleingenjör med ett stort engagemang och driv? Motiveras du av tanken att jobba direkt mot kund i en relativt ny roll på ett expansivt företag? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vår kund är aktiva i industri- och tillverkningsbranschen. De levererar till en mängd kunder inom den globala trä-, aluminium-, plast- och metallindustrin med visionen att vara ledande inom branschen då deras produkter alltid utgår utifrån kundens behov och specifika användningsområde.

I samarbete med Studentwork rekryterar nu vår kund en projektledare då företaget är i en expansionsfas. Tjänsten är en direktrekrytering och du kommer att bli anställd av vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts dock av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs därför enligt kunds önskemål direkt till Studentwork och ansvarig konsultchef.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du att vara länken mellan produktion, konstruktion och försäljning. Du kommer att fokusera på kvalité och miljö i företagets processer och samtidigt få möjlighet att driva egna projekt. En stor del av arbetet kommer att fokusera kring dokumentation men du kommer även att arbeta mot kunder och sitta med på en hel del möten. Viktigt är därför att du känner dig bekväm i en konsultativ roll med mycket ansvar.

I din roll som projektledare hos vår kund kommer du att jobba parallellt med en hel del projekt, både längre och kortare som kan vara i olika faser. Det är därför viktigt att du har en bra simultanförmåga och ett bra helhetsperspektiv.

Rollen som projektledare kan på sikt komma att utvecklas beroende på person och tidigare erfarenheter och bland annat kunna få personalansvar.

Placeringsort: Mjölby
Omfattning: Heltid
Start: SnarastDin profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör med passande inriktning, exempelvis maskinteknik, eller har läst en fyra-årig teknisk linje och sedan kompletterat det med relevant erfarenhet. Du kan exempelvis ha jobbat ett par år som konstruktör men nu vilja komma in mer mot projektledning.

Vi ser gärna att du ha ca 5 års erfarenhet från tillverkningsindustrin som exempelvis konstruktör, montör etc. och då har en bra processkännedom. För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du gillar en bredd i dina uppgifter och har tidigare erfarenhet av att jobba varierat i olika processer och projekt.

Som person ser vi gärna att du är driven, har hög arbetsmoral, en stor personlig mognad och är trygg i dig själv. Du ska motiveras av att få och ta ansvar, ha en hög integritet och vara väldigt affärsorienterad samt se kundnyttan i projekten du leder. Vi ser gärna att du är flexibel, lojal, har lite skinn på näsan och en förmåga att se ur ett helhetsperspektiv. Då rollen innefattar mycket kontakter både internt och extern är det av stor vikt att du är utåtriktad, respektabel och har en professionell utstrålning.

Krav för tjänsten är att du kan uttrycka dig mycket bra i både tal och skrift avseende svenska och engelska, har goda datakunskaper samt ett teknisk erfarenheter. Det är meriterande om du pratar tyska. Vi lägger i denna rekrytering stor vikt vid personlig lämplighet och använder oss av ett löpande urval. Då vår kund strävar efter en jämställd och varierad arbetsgrupp uppmuntrar vi kvinnliga sökande.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3564
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3564
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Nygatan 25
58219  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  
Platsannons

Nyexad och teknikintresserad utvecklare av inbyggda system

Som junior utvecklare får du nu följa med när Toyota tar steget in i den autonoma världen och utvecklar framtidens unika truckar och smarta materialhanteringslösningar. Här utvecklar du högteknologiska lösningar och får snabbt möjlighet att testa resultatet av ditt arbete på slutprodukten.

Om företaget
Din och Toyotas framtid är här.
Ett starkt varumärke byggs av engagerade människor med en gemensam kultur och tydliga mål. Toyota är ett av världens största företag. Vår värdegrund bygger på djup kunskap, samarbete och ständiga förbättringar. Toyota Material Handling har ca 8000 medarbetare i mer än 30 länder i Europa. I Mjölby utvecklar och producerar vi smarta lösningar för materialhantering och unika truckar. Nu möter Toyota Material Handling en spännande framtid. Därför söker vi människor som älskar utmaningar och innovativt lagarbete. Välkommen med din ansökan.


Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett starkt team med kompetenta medarbetare som utvecklar inbyggd mjukvara i C mot Toyotas egna HW-plattformar. Tillsammans skapar ni marknadens mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningar. I tjänsten får du kontakt med olika teknikgrenar så som exempelvis motorstyrning och hydraulik, även internationella kund- och leverantörskontakter blir inslag i arbetet. Du kommer få en god introduktion och jobba nära tillsammans med duktiga kollegor i utvecklingsteamet.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i hela processen i allt från små detaljer till ett helhetsperspektiv. För att trivas i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och tycker om att få saker att röra på sig med programmering som verktyg. Det är viktigt att du har en stor ansvarskänsla för ditt arbete och att du är kommunikativ samt har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
- C.
- Inbyggda system.
- Hårdvarunära mjukvaruutveckling.
- Realtidssystem.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du:
- Systematisk och noggrann problemlösare.
- Kommunikativ.
- Teknikintresserad.


Ansökningsförfarande
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Ida Thidblom, ida.thidblom@skill.se alt. 0722512497

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se


Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2550
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2550
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Teknikintresserad utvecklare av inbyggda system

Följ med när Toyota tar steget in i den autonoma världen och utvecklar framtidens unika truckar och smarta materialhanteringslösningar. Här utvecklar du högteknologiska lösningar och får snabbt möjlighet att testa resultatet av ditt arbete på slutprodukten.

Om företaget
Din och Toyotas framtid är här.
Ett starkt varumärke byggs av engagerade människor med en gemensam kultur och tydliga mål. Toyota är ett av världens största företag. Vår värdegrund bygger på djup kunskap, samarbete och ständiga förbättringar. Toyota Material Handling har ca 8000 medarbetare i mer än 30 länder i Europa. I Mjölby utvecklar och producerar vi smarta lösningar för materialhantering och unika truckar. Nu möter Toyota Material Handling en spännande framtid. Därför söker vi människor som älskar utmaningar och innovativt lagarbete. Välkommen med din ansökan.


Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett starkt team med kompetenta medarbetare som utvecklar inbyggd mjukvara i C mot Toyotas egna HW-plattformar. Tillsammans skapar ni marknadens mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningar. I tjänsten får du kontakt med olika teknikgrenar så som exempelvis motorstyrning och hydraulik, även internationella kund- och leverantörskontakter blir inslag i arbetet.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med i hela processen i allt från små detaljer till ett helhetsperspektiv. För att trivas i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse och tycker om att få saker att röra på sig med programmering som verktyg. Det är viktigt att du har en stor ansvarskänsla för ditt arbete och att du är kommunikativ. För dig som är driven finns det goda möjligheter att framåt ta mer ansvar, på sikt driva nyutvecklingsprojekt och sätta upp helt nya system och plattformar. Vi ser gärna att du har 1-3 års erfarenhet med dig.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
- C.
- Inbyggda system.
- Hårdvarunära mjukvaruutveckling.
- Realtidssystem.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du:
- Systematisk och noggrann problemlösare.
- Kommunikativ.
- Ansvarstagande.
- Teknikintresserad.


Ansökningsförfarande
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Skill, Ida Thidblom, ida.thidblom@skill.se alt. 0722512497

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se


Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2311
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2311
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Area Sales Manager

Säljorganisationen på Väderstad AB arbetar intensivt med att utveckla både befintliga och nya marknader och med djup kunskap om kundens behov marknadsföra och sälja våra produkter. Tillsammans med våra 13 helägda marknadsbolag bearbetar vi marknader i över 30 länder. Kunskap, professionalism och förmågan att se möjligheter som effektiviserar och förbättrar lantbrukarens verksamhet  präglar avdelningen och hur vi arbetar. Vi arbetar även tätt med övriga funktioner i företaget, alla med ett och samma mål - nöjda kunder. Vill du arbeta med försäljning i ett internationellt och innovativt företag? För att bibehålla och ytterligare säkerställa Väderstads position som ledande global leverantör av lantbruksmaskiner förstärker vi nu vår säljorganisation med att rekrytera en Area Sales Manager.     Som Area Sales Manager kommer du att ha ett sälj- och lönsamhetsansvar samt arbeta med att utveckla försäljningen av Väderstads produkter till de tilldelade dotterbolagen med en omsättning i storleksordning 300 miljoner sek. Tillsammans upprättar ni marknadsplaner och säljaktiviteter i linje med företagets uttalade strategi för att nå uppsatta mål. Arbetet är självständigt och ställer stora krav på egen drivkraft samt förmåga att skapa och underhålla relationer. Din närvaro och kommunikation med våra dotterbolag är viktig för att öka förståelsen för kundens behov. Tjänsten kräver därför att du reser ca 80-100 dagar per år.      I rollen ingår förutom ett sälj- och resultatansvar för tilldelade marknader även ett ansvar för att upprätta marknadsplaner, ta fram och följa upp försäljningsbudget samt aktivt arbeta med prognoser. I säljansvaret ingår även att utforma, driva och följa upp säljkampanjer och säljaktiviteter för respektive marknad. En del av tjänsten innefattar även utbildning och utveckling av medarbetare hos våra dotterbolag. Det är du som Area Sales Manager som är länken mellan dotterbolaget och moderbolaget och förmedlar och driver de strategier och aktiviteter som ska genomföras. Du kommer också arbeta mycket internt samt vara marknadsrepresentant i utvecklingsprojekt.     Vi söker dig som drivs av att göra internationella affärer och har erfarenhet av affärsutveckling och försäljning. Du har kundfokus och sätter en ära i att bygga långsiktiga relationer. Vi vill att du har goda agronomiska kunskaper och förståelse för modernt lantbruk. Du drivs av att sälja Väderstad som ett helhetskoncept där försäljningen av maskiner, reserv- och slitdelar skapar totalaffären och där våra olika maskiner är delar av totalkonceptet för kunden.    Goda språkkunskaper i engelska är ett krav och har du dessutom goda tyska kunskaper ser vi det som ett stort plus.  Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning, ett arbete i ett internationellt och marknadsledande företag med god lönsamhet och intressanta utvecklingsmöjligheter.Vill du veta mer?Välkommen att kontakta vår Sales Manager Subsidiaries Philip Westman på tel. 0142-816 23 alternativt Sales Manager Subsidiaries Carl Gudmundsson 0142-818 80 eller HR-Developer Maja Fundberg på tel. 0142-818 18. Intresserad?Sök via ansökningsknappen senast 2017-05-31. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Internationell säljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181311&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  

Platsannons

Förskollärare Tunets och Prästgårdslidens Förskolor

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Förskolan i Mjölby kommun arbetar utifrån en demokratisk värdegrund som tar till vara mångfald och olikheter. Vi ger barnet utmaningar och inspirerar till att lära och skaffa nya färdigheter. Förskolan ger pedagogisk stimulans för språklig, kommunikativ och matematisk utveckling och entusiasmerar barnets intresse för naturvetenskap och teknik.
I vår verksamhet har barn och föräldrar naturligtvis inflytande och möjlighet att påverka förskolan. Vi utvecklar verksamheten genom systematisk dokumentation, analys och uppföljning då personalen har ett medvetet och vetenskapligt förhållningssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två förskollärare till Tunet och Prästgårdslidens förskola. En tjänst till Prästgårdsliden och en tjänst till Tunet.
Som förskollärare i Mjölby kommun förväntas du utveckla, driva och genomföra förskolans uppdrag utifrån våra styrdokument och med vår vision i sikte. Vi har hög tilltro men också höga förväntningar på våra förskollärare. I vår utvecklingsplan för förskolan fokuserar vi på tre utvecklingsområden:
Pedagogisk medvetenhet
Systematiskt kvalitetsarbete
Insynsbesök

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun:
•Ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor
•Du får delta i ett ambitiöst introduktionsprogram med specialutbildade mentorer
•Du får arbeta i en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka verksamheten och din arbetssituation
•En särskild arbetsledarutbildning
•Ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka
•Generös friskvårdspeng

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
*har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år, förskolan
*har en positiv människosyn och tankesätt
*besitter en stor social kompetens, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk
*är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ
*är engagerad och strukturerad
*ser den lärande människan och vill vara med och bygga kunskap tillsammans med barn/kollegor

Välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse 1 tjänst är på Tunets Förskola 1 tjänst är på Prästgårdslidens Förskola.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 68/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a3e82e4-8ec5-4720-9c14-f4a9fdfe0295&TK=889bd6b2-f670-4bff-8e96-fad339284b50
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker anläggningsarbetare till kund i Mjölby med omnejd

OnePartnerGroup söker nu anläggare till kund i Mjölby med omnejd. Har du erfarenhet av anläggning och entreprenader? Är du en prestigelös lagspelare som är lösningsorienterad? Då är det här jobbet för dig!

Om kundföretagetDina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som anläggare i Mjölby med omnejd. Du arbetar tillsammans med ett team som leds av en platschef och arbetsledare. I arbetet strävar man alltid för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många spännande och varierande uppgifter inom mark & anläggningsentrepenader.

- Markentreprenader: Lekplatser, betongparker, parkeringar och stora anläggningsentreprenader för företag och offentlig miljö
- Hus och Trädgård: Trädgårdsdesign och stenläggning, murar och husgrunder, dränering och avlopp
- Fastighetsskötsel: Grönytevård, snöröjning, planteringar, anläggning, skötsel och underhåll för fastighetsägare, förvaltare och företag


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som anläggare eller byggnadsarbetare och som vill jobba i ett kompetent team med kunden i fokus. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Det är viktigt att du tycker om att arbeta både självständigt och i team.

- B-körkort är ett krav.

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande, så ansök redan idag eller tipsa en vän. Varmt välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Plattsättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 3715
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3715
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1912%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som fotbollsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Fotbollskul i Mjölby. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom olika fotbollsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Passen kommer hållas under vardagskvällar/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???
Som fotbollsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Under terminens gång kommer du bli coachad av våra arbetsledare.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Fotbollskulspass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?

Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

Fotbollskul – för barn 5-7år
- Låta barnen prova olika fotbollsövningar
- Barnen skall få upp ögonen för fotboll och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-5h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/fotbollskul/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Mjukvaruingenjör

Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består vår kund av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vår kund finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Vill du förstärka vår kunds team av mjukvaruutvecklare som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och sina kunders utveckling?
Du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten. Uppdragen utförs i samarbete med slutkund vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är duktig på Modellbaserad utveckling. I grunden har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik/data eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av Mjukvaruutveckling i C och Matlab/Simulink.
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12162-engineersonly-mjolby-mjukvaruingenjor/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb Djurskötare Mjölkning

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera djurskötare inom mjölkning. Sommarjobb med eventuell möjlighet till förlängning.

Bosgård Lanbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Sommarjobb - Djurskötare, mjölkning.
Arbetsuppgifter inom mjölkning/djurskötsel.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Intresse/erfarenhet av arbete med djur.
- Erfarenhet från arbete inom mjölkning är meriterande.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarjobb, möjlig förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bosgard1@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb Maskinförare/Traktorförare

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera en maskinförare. Sommarjobb med eventuell möjlighet till förlängning.

Bosgård Lanbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Sommarjobb - Maskinförare Lantbruk
Som maskinförare ansvarar du för handhavande och framförande av de lantbruksmaskiner som används inom verksamheten.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Erfarenhet av arbete som förare av större lantbruksmaskiner.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Ladugårdsföreståndare/Ladugårdsförman, djuruppf.
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarjobb, möjlig förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bosgard1@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinförare/Traktorförare lantbruk

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera en maskinförare

Bosgård Lanbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Maskinförare Lantbruk
Som maskinförare ansvarar du för handhavande och framförande av de lantbruksmaskiner som används inom verksamheten.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Flerårig erfarenhet av arbete som förare av större lantbruksmaskiner.
- Goda kunskaper om lantbruk med inriktning mot växtodling.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Ladugårdsföreståndare/Ladugårdsförman, djuruppf.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bosgard1@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Ladugårdsförman mjölkproduktion

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera en ladugårdsförman.

Bosgård Lanbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Ladugårdsförman
Som ladugårdsförman har du en arbetsledande roll. Du deltar i det dagliga arbetet men ska också kunna ta ansvar för att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Flerårig erfarenhet av arbete med mjölkproduktion vid en större gård.
- Goda kunskaper om modern mjölkproduktion.
- Erfarenhet av att jobba i arbetsledande position.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Ladugårdsföreståndare/Ladugårdsförman, djuruppf.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bosgard1@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli industrielektriker på Väderstad?

Vill du vara en del av ett innovativt företag som alltid har en högre växel? Ett företag med de senaste tekniska innovationerna och som är beredda att satsa på dig? Kanske är det just din yrkesskicklighet som i framtiden kommer att bidra till högre skördar – i Australien, Frankrike, Ukraina, eller här hemma på Östgötaslätten. Nu kan du genom ett skräddarsytt program på 25 veckor bli en färdigutbildad industrielektriker på Väderstad. Via yrkeslärlingsprogrammet har du en tillsvidareanställning hos Industrikompetens från första dagen. Efter avslutat program övergår anställningen till Väderstad och du blir en naturlig del inom deras underhållsavdelning.

Om företaget
Väderstad AB är ett expansivt familjeföretag som utvecklar, tillverkar och säljer lantbruksmaskiner för jordbearbetning och sådd. Företaget startades 1962 av lantbrukare Rune och Siw Stark och finns idag representerat i 40 länder varav egna försäljningsbolag i 12 länder. Företaget ingår i Väderstad Group som omsätter ca 1,8 mdr SEK och har ca 1000 medarbetare. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Väderstad, där huvudkontoret ligger.

På Väderstad är yrkesrollerna många och olika. Men en sak är gemensam – visionen om den jordnära utvecklingens kraft. Ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste traditionen som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen.

Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektiva odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss på en papperslapp ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstads-succé.


Dina arbetsuppgifter
Under huvuddelen av programmet kommer du vara en del av Väderstad och delta aktivt i arbetet på din hemavdelning. Du kommer arbeta med avhjälpande samt förebyggande underhåll på maskiner och kringutrustning. Du kommer få lära dig att genomföra elinstallationer på maskiner och fastigheter och även fokusera på ombyggnation av maskiners el-utrustning. Det kommer även förekomma andra uppgifter som är relevanta för att du ska vara så färdiglärd som möjligt efter programmets slut.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg eller möjligtvis har du nyligen avslutat din utbildning inom exempelvis el- och energi. Vi tror att du ser detta som en möjlighet till en långsiktig anställning där du kan bygga och utöka din kompetens inom el-yrket. Vi ser att du har en stark vilja att lära dig och brinner för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har ett ödmjukt förhållningssätt till ditt arbete och du är en god lyssnare. Vi tror också att du är;

- Noggrann och strukturerad med ett högt säkerhetstänk
- Samarbetsvillig
- Nyfiken och tekniskt intresserad

Det krävs ingen tidigare erfarenhet för att söka tjänsten men körkort är meriterande.


Ansökningsförfarande
Yrkeslärlingsprogrammet startar den 31 augusti 2017 och pågår fram till 2 mars 2018. Under programtiden har du fast månadslön och en tillsvidareanställning hos Industrikompetens. Efter avslutat program övergår anställningen till Väderstad. Under programmet har du rätt till julledigt vecka 52 2017 med full lön.

Vill du ta chansen att vara med i 2017 års yrkeslärlingsprogram? Du hittar mer information kring programmet samt skickar in din ansökan på http://www.industrikompetens.se/yrkeslarling-2017/

Sista ansökningsdag är 20160602.

Om du har frågor eller funderingar kring programmet och tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Ljungholm på 011–199470 alternativt amanda.ljungholm@industrikompetens.se.

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 2629
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2629
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Kolsbo redovisning AB söker sin nya serviceinriktade redovisningsekonom!

Presentation
Kolsbo Redovisning grundades efter mångårig erfarenhet av Åke hösten 1995. I många år drevs verksamheten av Åke och Bodil Kolsbo. Under 2013 tog Stefan Kolsbo över verksamheten. Detta är ett familjeföretag med stark kontakt med kunden där kundens ambitioner och önskemål styr deras arbete.I takt med att nya kunder tillkommit och befintliga kunders verksamheter växer har också dem haft förmånen att växa och bli fler.Nu behöver Kolsbo Redovisning AB förstärka sin grupp med ytterligare en redovisningsekonom!

Vi hoppas att det är dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vill du veta mer om detta spännande företag är du välkommen in på www.kolsbo.se!


Arbetsuppgifter
Denna tjänst är mångfacetterad och utöver de sedvanliga uppgifter som redovisningsekonom ingår även att stödja kunderna i frågor som rör den ekonomiska helheten. Du har förståelse för kundens affärsmässiga relationer och de utmaningar som de kan ställas inför. Den dagliga kundkontakten kräver en god social kompetens och taktkänsla.

I dina uppgifter ingår;
-löpande redovisning av ägarledda företag
-avstämningar/bokslut
-skatt och moms
-bankadministration
-lönetjänster
-deklarationer

Utbildning/erfarenhet
För att lyckas i rollen är du gymnasieekonom och vi ser med fördel att du är vidarutbildad inom högskola, KY eller motsvarande. Du har minst 3-5 års erfarenhet av löpande redovisning. Är du auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som mycket meriterande.

Som person behöver du ha intresse för problemlösning och viljan att avsluta ett ärende. I denna urvalsprocess lägger vi stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Du bidrar med mycket energi till gruppen och är genuint intresserad av att ge servcie. Vår kund jobbar nära sina kunder och bevarandet av relationer är en framgångsfaktor. Då du i det dagliga arbetet hjälper ägarledda firmor behöver du ha en ödmjukhet och respekt inför de utmaningar de kan möta.

Kontoret är beläget i fräscha lokaler i vacker omgivning en bit utanför Mjölby. Det innebär att du behöver ha tillgång till bil och körkort då kollektivtrafiken är begränsad. Tjänsten omfattar 80-100% efter överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 46553
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46553
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Linköping AB
Platensgatan 8
58220  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  

Platsannons

Köksbiträde

Köksbiträde helst med kunskaper och erfarenheter men kan läaras upp om intresse finns. Måste kunna jobba med fläskkött.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTidsbegränsad men kan bli varaktig om personen är duktig i arbetet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: chinagarden@telia.com
Övrigt: Svarar på frågor per telefon
Arbetsplats: 
Adress: Lunch Palats
Linköpingsvägen 3
59550  MJÖLBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Gruppchef Konstruktion

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - den hightech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Produktkärna Drills består idag av 25 medarbetare och är en del av vår produktutvecklingsavdelning med totalt ca 100 medarbetare. 
 
Vill du arbeta med utveckling av människor och teknik? 
Som Gruppchef för konstruktörsgruppen ingår du i Drills ledningsgrupp, vilket innebär att du arbetar tätt tillsammans med produktchef och ett mindre team av specialister i framtagandet av exempelvis produktvisionen. Konstruktörsgruppen ansvarar tekniskt för hela produkten, vilket innebär allt från tyngre svetsade konstruktioner till finmekanik, plast, el och hydraulik, samt att tillse maskinernas funktioner i fält. 
 
Dina huvudsakliga ansvarsområden som Gruppchef hos oss är att:  Du skapar förutsättningar för gruppen samt säkerställer att dina medarbetare innehar och utvecklar rätt kompetens utifrån företagets mål och vision.   Du leder och fördelar arbetet inom konstruktörsgruppen gällande nya och pågående utvecklingsprojekt. Du har det övergripande ansvaret för att koordinera resurser (i form av tid, pengar och personal) i såväl projekt som i det löpande utvecklingsarbetet. Du driver aktivt och deltar i utvecklings- och förbättringsarbeten som rör hela produktområdet, och i förekommande fall driver du också frågor som spänner över hela Product & Development som avdelning. Du utvecklar metoder och arbetssätt gällande t.ex. verksamhetsprocesser. Du granskar och godkänner konstruktionsunderlag med avseende på modelluppbyggnad i CAD, funktion, kvalitet och kostnad. 
 
Din profil 
Du som söker har en god förståelse för människor och du har förmågan att få andra att växa. Du visar ett stort engagemang och en drivkraft i din roll som ledare. För att trivas hos oss ser vi att du är trygg i ditt ledarskap, prestigelös och att du samarbetar väl med andra. Då rollen också innebär planering på kort- och lång sikt samt att vidareutveckla gruppens och i vissa fall också avdelningens metoder och arbetssätt, innebär det att du behöver vara noggrann, strukturerad och eftertänksam. 
 
Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet under ett antal år som chef med personalansvar. Du har en utbildning på högskolenivå med teknisk inriktning, alternativt så har du förvärvat motsvarande erfarenhet genom arbete. Har du lantbrukserfarenhet och/eller lantbruksutbildning är det ett plus. Du har erfarenhet av tillverkande industri och på så sätt har du fått relevanta teknikkunskaper. Vi tror att du kan ha en bakgrund inom exempelvis konstruktion eller produktionsteknik. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och har du dessutom kunskaper i tyska är det en fördel. 

 

Vill du veta mer?  
Kontakta Produktchef Johan von Mecklenburg, tel. 0142-820 12 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89.  
 
Välkommen med din ansökan senast den 9/7.  
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-09
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181326&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Kategorichef Konsumentelektronik

Vi söker dig som brinner för Sortiment och Inköp, gärna med erfarenhet av handel med Asien!

Som Kategorichef är ditt uppdrag att ta fram ett attraktivt sortiment för våra kunder och som genererar bästa lönsamhet för företaget enligt uppsatta mål.

I det spännande uppdraget ingår kategoriarbete, leverantörsförhandlingar och att skapa förutsättningar för bästa omhändertagande av sortimentet i butik.

Såväl strategisk sortimentsutveckling som ständigt förbättringsarbete av befintligt sortiment är en del av vardagen. Du sköter dessutom kampanjplanering för dina produkter och bevakar ständigt vad som händer på marknaden.

Ansvar:
?- Kategoriarbete
?- Kategoriplanering
?- Sortiment & Prisstrategi
?- Produktstrategi inom sortimentet
?- Inköpsstrategi
?- Försäljningsutveckling
?- Marginalutveckling
?- Produktgruppens totala lagerutveckling inom hela varuflödeskedjan, dvs från inköp, på centrallager och i varuhusen.
?- Förhandling

Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad erfarenhet från Kategoriarbete och Inköp, varav minst 3 av dessa kan visa på dokumenterad erfarenhet av sourcing från Asien. Till den här tjänsten krävs även stor erfarenhet av kategoriarbete inom konsumentelektronik, såsom hushållsel, belysning och ljuskällor.

Du behöver även erfarenhet från att arbeta med CSR som ett fokusområde inom inköp och kategoriarbete.

Som person söker vi söker dig som är starkt resultat- och affärsinriktad. Du har ett stort intresse och känsla för vad som är kommersiellt gångbart. Du är en skicklig förhandlare och har erfarenhet av internationella samarbeten och affärer då flertalet av våra inköp sker i Europa och i Asien. Du har förståelse för effektivt varuflöde.

Som person är du strukturerad, analytisk, drivande, flexibel och prestigelös. Gärna utbildning inom Ekonomi/Inköp och/eller Marknadsföring.

Dina egenskaper:
?- Du drivs av att leverera resultat i en miljö med högt tempo och där tjänstens många kontaktytor, både internt som externt, ställer krav på att du kan formulera dig på ett professionellt sätt samt att du är representativ och affärsmässig i ditt agerande och har hög integritet.
?- Du brinner för inköp och förstår mekanismen för att lyckas med att positionera oss i en konkurrensutsatt marknad.
?- Du är en positiv person som sätter laget före jaget. Du har lätt för att samarbeta, du hugger i och är inte rädd för att kavla upp skjortärmarna. Du är trygg i dig själv och är inte rädd för att ta beslut.

Tjänsten innebär en del resor och rapporterar till Affärsområdeschef. Arbetsplatsen är Runsvengruppens servicekontor i Skänninge.

Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet "en god affär".

Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via ÖoB, där ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisvaruhus och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.

Runsvengruppens Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kategorichef/Kategoriansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9127
Epostadress:
Övrigt: Rekrytering kommer ske löpande varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från alla säljsamtal gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ÖoB AB
Box 143
59623  Skänninge Sverige
Hemsida: http://www.öob.se
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes till man i Mjölby

Vi söker nu personliga assistenter till en glad och positiv man i Mjölby.
Mannen drabbades av stroke för tio år sedan och har assistans mellan kl 09:00-21:30 varje dag. Schemat är ett tvåveckors rullande schema. Vi söker en assistent med anställningsgrad på ungefär 85 % samt en timvikarie.

Mannen tränar varje dag och söker en assistent som har styrka nog att hjälpa honom när han tränar med turner. Mannen bor tillsammans med sin maka och deras katt. Assistenterna bör därför inte ha allergi mot katter.

För ytterligare information kring tjänsten kontakta assistansrådgivare Pia Medborg på telefon 013-480 95 31 eller e-mail pia.medborg@sarnmark.se

Välkommen med din ansökan!


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön + semesterersättning. Kollektivavtal PASS, KFS-SKAF
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I020/792/main?site=2&validator=5ef73f8faf9c3ef96328bdf02eba5fea&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1660%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Klostergatan 20
58223  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Personlig assistent till man i Mjölby

Om jobbet

Mannen är halvsidesförlamad, har afasi efter en stroke samt epilepsi och påbörjad Parkinson.

Han bor utanför Boxholm tillsammans med sin familj och arbetet kommer främst utföras i deras hem. Arbetet innebär att stödja mannen i hans vardag, bland annat med kommunikation och träning. I arbetet ingår även att hjälpa till med hushållssysslor samt att följa med på aktiviteter utanför hemmet, som till exempel bad och att gå på promenader.

Du som söker är

- självständig och initiativrik
- samarbetsvillig
- lugn, ansvarsfull och lyhörd

Det är meriterande om du har vårdutbildning eller erfarenhet av att jobba som personlig assistent, men dina personliga egenskaper är avgörande.

Du är rökfri och har körkort.

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Anställningen är en tillsvidareanställning på 80 % samt extra vid behov.

Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, helger samt med sovande jour. Du kommer att arbeta efter ett fast fyraveckorsschema. 

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-04-24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: KO-mars-Mjölby-17
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:143129/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OneParterGroup i Östergötland söker extrapersonal till bemanningspoolen

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta mer? Eller är du student och vill arbeta vid sidan av dina studier? OnePartnerGroup i Östergötland söker nu extraanställda inom produktion, lager och industri. Hos oss har du en bra chans att få bygga på ditt cv och genom att visa framfötterna hos våra kunder även bära med dig goda referenser inför framtiden. Våra konsulter beskriver oss som en trygg och schysst arbersgivare och våra engagerade konsultchefer finns nära till hands för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder och du kommer ingå i vår bemanningspool med varierande uppdrag som montering, packarbete och truckkörning.

Din profil
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning eller vara studerande.

Det är meriterande om du har truckkort och industrivana.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 4238
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4238
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Lärare Ma/NO/Tk 6-9 Trojenborgsskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Trojenborgsskolan är en skola för årskurs 6-9, som ligger centralt i Skänninge.
Vi har drygt 230 elever och personalstyrkan är på cirka 30 personer. Trojenborgsskolan är en välrenommerad skola där personalen ofta väljer att stanna en längre tid, tack vare den glada och varma atmosfären i personalrummet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i matematik och No samt eventuellt teknik. Mentorskap kommer att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig
-som är legitimerad lärare i matematik, NO och teknik årskurs 6-9. Är du nyexaminerad lärare kommer du att få en längre introduktionsperiod.
-som ser elevernas olika nivåer och behov och kan rätta din undervisning efter detta
-som är flexibel och har god initiativ- och samarbetsförmåga
-som har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument
-som vill arbeta i en kreativ och öppen atmosfär, har lätt för att få kontakt med elever och för att samarbeta med arbetslaget och ämneslaget

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 67/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0697c38-62cc-488f-aa74-c76b81964e57&TK=1b16ae57-5823-4d38-b090-09553428b1c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SVA/SFI-lärare 100 %, Vuxenutbildning

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Mjölby vuxenutbildning är en härlig arbetsplats för dig som tycker om att möta olika kulturer och människor. Vi finns på Norrgården nära centrum och järnvägsstationen. Här möter vi elever som är på väg mot nya mål. Mjölby vuxenutbildning omfattar utbildning på gymnasial och grundläggande nivå och i svenska för invandrare (SFI). Vi erbjuder även kurser inom särskild utbildning för vuxna.
Till vår utbildning i svenska för invandrare (SFI) söker vi nu nya medarbetare. Undervisningen på SFI anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar. Spännvidden för en SFI-lärare är därmed stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med stor studievana, och det är det som är tjusningen med att vara lärare på SFI.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag
Som lärare i SFI ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Med ditt stöd utvecklar eleverna en språkförmåga som gör att de kan kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med övriga lärare på vuxenutbildningen utveckla verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Dina kvalifikationer

Legitimerad lärare med legitimation för undervisning i svenska för invandrare.
Du som söker är behörig att undervisa i svenska som andraspråk och SFI. Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet. Att du har god datorvana och är bekväm med att använda tekniska hjälpmedel eftersom det är ett viktigt redskap i mötet med våra elever.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-01 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 66/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29c06ddc-883d-4e11-8492-f64c2412669b&TK=17ed6eca-cf41-4a31-b673-c68878f3585e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Beteendevetare / KBT-terapeut

Gotahälsan är en företagshälsovård som nu söker en beteendevetare/KBT-terapeut till vår mottagning i Mjölby, även arbete på vår mottagning i Aneby kan förekomma. Arbetsuppgifterna är samtalsstöd, grupphandledning, utbildning och andra insatser med inriktning mot psykisk ohälsa och psykosocial arbetsmiljö. Tjänsten är på 100%. Provanställning i 3 månader.


Du bör ha dokumenterad erfarenhet av stödsamtal och terapeutiska samtal. Du som söker tycker om att påverka din egen arbetssituation, planera och kvalitetssäkra ditt arbete. Du ska vara lyhörd för kundens önskningar och behov, samt kunna arbeta självständigt och i grupp och vara aktiv i Gotahälsans utveckling. Du är öppen och bidrar så klart till ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Låter detta som ett intressant jobb för dig, hör då av dig för ett personligt möte.

Gotahälsan är en företagshälsovård som har sitt huvudkontor i Mjölby men har även mottagningar i Aneby och Vetlanda. Vi som arbetar på Gotahälsan idag är företagsläkare, företagssjuksköterskor, beteendevetare, psykologer, fysioterapeuter, ergonomer, arbetsmiljöingenjörer och administrativ personal.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Samtalsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristian.nylander@gotahalsan.se
Övrigt: Vi ser att du sänder in ditt CV, personligt brev och referenser från tidigare erfarenheter med ansökan. Löpande urval sker under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Gotahälsan AB
Jerikodalsgatan 8
59530  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Läkare

Gotahälsan är en företagshälsovård som nu söker en läkare till vår mottagning i Mjölby. Resor till våra mottagningar i Aneby och Vetlanda kan förekomma. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av vanliga läkarbedömningar, medicinska kontroller, rehabiliteringsutredningar och uppdrag åt transportstyrelsen så som förelägganden vid rattonykterhet, läkarundersökning och intygsskrivning åt lokförarelever samt högre körkortsbehörigheter mm. Saknar du de behörigheter som efterfrågas vid de medicinska kontrollerna, utbildar vi dig. Tjänsten är på 50% men kommer att ökas efter behov och på sikt övergå till 100%. Provanställning i 3 månader.

Du som söker ska vara läkare eller specialistläkare. Specialitet med inriktning mot psykiatri eller allmänmedicin är meriterande. Du som söker tycker om att påverka din egen arbetssituation, planera och kvalitetssäkra ditt arbete. Du ska vara lyhörd för kundens önskningar och behov, samt kunna arbeta självständigt och i grupp samt vara aktiv i Gotahälsans utveckling. Du är öppen och bidrar så klart till ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Låter detta som ett intressant jobb för dig, hör då av dig för ett personligt möte.

Gotahälsan är en företagshälsovård som har sitt huvudkontor i Mjölby men har även mottagningar i Aneby och Vetlanda. Vi som arbetar på Gotahälsan idag är företagsläkare, företagssjuksköterskor, beteendevetare, psykologer, fysioterapeuter, ergonomer, arbetsmiljöingenjörer och administrativ personal.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristian.nylander@gotahalsan.se
Övrigt: Vi ser att du sänder in ditt CV, personligt brev och referenser från tidigare erfarenheter med ansökan. Löpande urval sker under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Gotahälsan AB
Jerikodalsgatan 8
59530  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Ma/NO/Tk åk 4-6 Blåklintskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9, fördelade på en F-3 del samt en 4-9 del. Verksamheten leds av två rektorer med ansvar för respektive enhet. Skolan ligger centralt i Mjölby nära bibliotek, simhall och grönområden. Under läsåret 2017/18 kommer skolan att ha ungefär 530 elever och ett 75-tal medarbetare.
För att trivas i rollen som medarbetare på Blåklintskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde. Blåklintskolan har sedan lång tid goda internationella kontakter och deltar årligen i olika fortbildningsinsatser, både i och utanför Sverige. En ledstjärna i vår undervisning är Visible learning /Det synliga lärandet – där John Hatties forskning både präglar och inspirerar oss.

ARBETSUPPGIFTER
Blåklintskolan växer - vilket vi gläds åt. För att bibehålla den höga kvalitet vi eftersträvar ser vi nu att skolans lärare på mellanstadiet behöver bli fler.

Vi tror att en sökande till tjänsten…

* har engagemang och god pedagogisk insikt
* utifrån en positiv människosyn har förmåga att entusiasmera, engagera, och samarbeta med personal, elever och föräldrar i en decentraliserad organisation
* har förmåga att, i ett helhetsperspektiv och på individnivå, vara med och utveckla arbetslaget/ämneslaget
* är målinriktad och verkar för ett gott samarbetsklimat
* vara mentor för cirka 15 elever
* att i nära samarbete med övriga Ma/NO/Tk lärare utveckla undervisningen

KVALIFIKATIONER
SOM LÄRARE I MA/NO/TK PÅ BLÅKLINTSKOLAN FÖRVÄNTAS DU:
* ha pedagogisk högskoleutbildning
* utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor
* att se både helheten och delarna

VI SER GÄRNA SÖKANDEN SOM:
* har en god kännedom om Visible Learning/synligt lärande
* tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 65/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a6e5820-cc18-458d-bbdf-c3cadab92414&TK=fe5fd746-1a11-4db4-b41b-a32dfb827d9b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare/specialpedagog åk 4-6 Blåklintskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Blåklintskolan är en skola för elever från förskoleklass till skolår 9, fördelade på en F-3 del samt en 4-9 del. Verksamheten leds av två rektorer med ansvar för respektive enhet. Skolan ligger centralt i Mjölby nära bibliotek, simhall och grönområden. Under läsåret 2017/18 kommer skolan att ha ungefär 530 elever och ett 75-tal medarbetare.
För att trivas i rollen som medarbetare på Blåklintskolan är det viktigt att man är en lagspelare. Vi värdesätter ett tillåtande klimat som karaktäriseras av värme, humor och respekten för alla individers egenvärde. Blåklintskolan har sedan lång tid goda internationella kontakter och deltar årligen i olika fortbildningsinsatser, både i och utanför Sverige. En ledstjärna i vår undervisning är Visible learning /Det synliga lärandet – där John Hatties forskning både präglar och inspirerar oss.

ARBETSUPPGIFTER
Blåklintskolan växer - vilket vi gläds åt. För att bibehålla den höga kvalitet vi eftersträvar ser vi nu att skolans specialfunktioner behöver utökas.

Vi tror att en sökande till tjänsten…

* har engagemang, visioner och god pedagogisk insikt
* utifrån en positiv människosyn har förmåga att entusiasmera, engagera, delegera och samarbeta med personal, elever och föräldrar i en decentraliserad organisation
* har förmåga att, i ett helhetsperspektiv och på individnivå, vara ett stöd i arbetslaget.
* är målinriktad och verkar för ett gott samarbetsklimat
* vara ett stöd till pedagogerna vad gäller dokumentation
* arbeta direkt med elever antingen individuellt eller i grupp
* arbeta med handledning vid behov

KVALIFIKATIONER
SOM SPECFUNKTION PÅ BLÅKLINTSKOLAN FÖRVÄNTAS DU:
* ha pedagogisk högskoleutbildning
* utveckla stödet till pedagogerna i det dagliga arbetet
* att se både helheten och delarna

VI SER GÄRNA SÖKANDEN SOM:
* har en god insikt i elevhälsoarbete - såväl strategiskt som operativt
* har en god kännedom om Visible Learning
* tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 64/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c18092a6-49c6-4b18-8943-97034bddb50a&TK=1689f9f5-99df-4a4a-8294-b1d4db276378
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare/förskollärare Särskolan, Träningsinriktning Egebyskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vi söker medarbetare till Grundsärskolan med inriktning mot träning.
Grundsärskolan finns i samma lokaler som Egebyskolan och har ett nära samarbete med grundskolan utifrån elevernas förutsättningar.
Till hösten ökar vårt elevantal vilket gör att vi vill öka upp på lärarsidan.

ARBETSUPPGIFTER
Planera och genomföra det pedagogiska arbetet i nuvarande träningsskolan.
Grundsärskolan arbetar utifrån att "eleven lär i alla moment under hela dagen". Verksamheten genomsyras av detta synsätt vilket innebär att man har ett nära samarbete oavsett yrkesgrupp.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen/ legitimation för undervisning i lågstadiet eller
förskolärarexamen/ legitimation.
Gärna speciallärarutbildning mot utvecklingsstörning.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillsvidaretjänst blir aktuellt efter uppvisande av lärar- eller förskolärarlegitimation. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 63/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e399d95-7e58-4845-9505-76072b63c59a&TK=643a7b06-6fb8-4e75-a230-b332e8bad803
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Kille i Motala

Om jobbet

En 29-årig kille med autism söker nu en timvikarie som ska kunna hoppa in som hans personliga assistent och hjälpa honom i hans vardag.

Detta är en glad och positiv kille som bland annat gillar att lyssna på musik, bowla och promenera. Han har även aktiviteter som simning och gymnastik på sin fritid. Han har ett stort behov av stöd och service i sin dagliga livsföring, och det är viktigt med rutiner och struktur. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa till med helheten i killens egna boende, allt från personlig hygien till matlagning och fritidsaktiviteter.

Du som söker är

Vi söker dig som är rökfri, mogen, glad, omtänksam och med ett genuint intresse av att hjälpa denna kille. Vi tror att du är kvinna som är ungefär 35 år och uppåt. Vi ser gärna att du arbetat som personlig assistent tidigare och har erfarenhet av autism, samt erfarenhet av utåtagerande beteende. Har du intresse för friskvård är det ett plus.

Övriga egenskaper vi ser hos dig

Vi söker engagerad personal som vill bli del i den befintliga arbetsgruppen, och som har möjlighet att hoppa in med kort varsel om detta skulle behövas.

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Extra vid behov. Du arbetar dygnspass 07-07 med sovande jour 5h, alternativt dubbelbemanningspass 3 h måndagar, onsdagar eller fredagar. Under sommaren finns flera fasta pass. Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-05-31. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Extra vid behov. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149812/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Försäljare/lokalvårdare till Mjölby

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Mjölby söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 18 timmar försäljning och 6 timmar lokalvård i veckan.

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Danijel Baric butikschef, på telefonnummer 010-5030509.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 17 maj vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Vikariat individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1840723/35006?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 0507, Mjölby
Jerikodalsgatan 1-3
59530  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  

Platsannons

Grundskollärare år F-3 alt. F-6 Vifolkaskolan

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vifolkaskolan F-6 ligger mitt i Mantorp, vi har verksamheter i förskoleklass, skolåren 1-6 och fritidshem. På vår skola går det cirka 230 elever och vi har cirka 130 elever inskrivna i vår skolbarnsomsorg. Fritidshemsverksamheten är uppdelad i tre avdelningar

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i år F-3 eller F-6 och övriga förekommande lärararbetsuppgifter. Din undervisning ska vara inriktad på att eleverna ska nå de förmågor som står angivna i kursplanerna för respektive ämne. Ditt ledarskap i klassrummet är av avgörande betydelse för att varje elev ska nå sina mål.

I tjänsten ingår även 20% som NTA-samordnare. Detta betyder att man tillsammans med den andra NTA-samordnaren har hand om NTA-lådorna, organiserar tematräffar och är med på regionala och nationella träffar.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i matematik, engelska, teknik och no. I andra hand kan även andra ämneskombinationer vara av intresse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 62/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=672629ce-e786-4ba1-a286-8309faec9b01&TK=47180b0f-147e-4a31-8aad-db889b142db0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare deltid Dressmann XL Mjölby

Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 13 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt! Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt. Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt ök. Enligt ök. Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://varner.easycruit.com/vacancy/application/1840577/56831?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dressmann AB
Dressmann
11120  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.dressmann.com
  
Platsannons

SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i Mantorp

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som medarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med varuplock ca 35 timmar per vecka under v. 30-32 i Mantorp med utbildning under veckan innan. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen innebära fler timmar framöver. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller merVi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=281709652
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB Gruppen AB /Linköping
Ågatan 39
58222  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  
Platsannons

Livsmedelsarbetare extra- och sommarjobb!

För kunds räkning söker vi livsmedelsarbetare som kan jobba extra vid behov och under sommarperioden.

Dina arbetsuppgifter
Som livsmedelsarbetare hos vår kund är dina uppgifter att övervaka processer samt packa och sortera livsmedelsprodukter. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har deltidsarbete och kan jobba hos vår kund vid behov, samt heltid under sommarperioden. Som person är du lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd. Du har en positiv attityd, är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför och passar tider ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranchen. Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Tove Werner, tove.werner@industrikompetens.se.

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Livsmedelsarbetare, mejeri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50% Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2612
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2612
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Sjuksköterskor till äldreboende i Mjölby

Te Crea Care söker sjuksköterskor som intresserade av att arbeta på äldreboende i Mjölby. Tjänstgöring mellan 19 jun - 1 sep, dag, kväll, natt och helg. Låter detta intressant, så ansök redan idag!

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 584
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=584
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Arbetsledare på Burger King

Burger King rekryterar. Arbetsledare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.


SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål

- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- provanställning tillämpas
Kvalifikationer
- Är du minst 18 år gammal?
- Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter?
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7598-arbetsledare_burger-king-mjolby
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Brahegatan 7
59535  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Runsvengruppen söker Kategorichef ÖoB

Kategorichef
ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisföretag inom detaljhandeln och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.

Inom ÖoB får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Vi söker dig som brinner för Sortiment och Inköp, gärna med erfarenhet av handel med Asien!
Som Kategorichef är ditt uppdrag att ta fram ett attraktivt sortiment för våra kunder och som genererar bästa lönsamhet för företaget enligt uppsatta mål.

I det spännande uppdraget ingår kategoriarbete, leverantörsförhandlingar och att skapa förutsättningar för bästa omhändertagande av sortimentet i butik.

Såväl strategisk sortimentsutveckling som ständigt förbättringsarbete av befintligt sortiment är en del av vardagen. Du sköter dessutom kampanjplanering för dina produkter och bevakar ständigt vad som händer på marknaden.

Produktområdet innefattar elektronik med följande områden:

· Hushållsel
· Belysning
· Ljuskällor
· Batterier
· Kyla & Värme
· Mobil & Ljud
· mm….

Kvalifikationer
Vi söker dig som är starkt resultat- och affärsinriktad. Du har ett stort intresse och känsla för vad som är kommersiellt gångbart. Du är en skicklig förhandlare och har erfarenhet av internationella samarbeten och affärer då flertalet av våra inköp sker i Europa och i Asien. Du har förståelse för effektivt varuflöde.

Som person är du strukturerad, analytisk, drivande, flexibel och prestigelös. Gärna utbildning inom Ekonomi/Inköp och/eller Marknadsföring, samt gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär en del resor och rapporterar till Affärsområdeschef. Arbetsplatsen är Runsvengruppens servicekontor i Skänninge.

I samband med denna rekrytering samarbetar Runsvengruppen med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Lars Eliason, 0708-38 78 43

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktchef, marknadsföring
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Kategorich. Runsvengruppen
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12187-retail-recruitment-mjolby-runsvengruppen-soker-kategorichef-oob/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Runsvengruppen söker Kategorichef ÖoB

Kategorichef
ÖoB är ett utav Sveriges ledande lågprisföretag inom detaljhandeln och finns på närmare 100 platser över hela Sverige.

Inom ÖoB får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Vi söker dig som brinner för Sortiment och Inköp, gärna med erfarenhet av handel med Asien!
Som Kategorichef är ditt uppdrag att ta fram ett attraktivt sortiment för våra kunder och som genererar bästa lönsamhet för företaget enligt uppsatta mål.

I det spännande uppdraget ingår kategoriarbete, leverantörsförhandlingar och att skapa förutsättningar för bästa omhändertagande av sortimentet i butik.

Såväl strategisk sortimentsutveckling som ständigt förbättringsarbete av befintligt sortiment är en del av vardagen. Du sköter dessutom kampanjplanering för dina produkter och bevakar ständigt vad som händer på marknaden.

Produktområdet innefattar elektronik med följande områden:

· Hushållsel
· Belysning
· Ljuskällor
· Batterier
· Kyla & Värme
· Mobil & Ljud
· mm….

Kvalifikationer
Vi söker dig som är starkt resultat- och affärsinriktad. Du har ett stort intresse och känsla för vad som är kommersiellt gångbart. Du är en skicklig förhandlare och har erfarenhet av internationella samarbeten och affärer då flertalet av våra inköp sker i Europa och i Asien. Du har förståelse för effektivt varuflöde.

Som person är du strukturerad, analytisk, drivande, flexibel och prestigelös. Gärna utbildning inom Ekonomi/Inköp och/eller Marknadsföring, samt gedigen erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
Tjänsten innebär en del resor och rapporterar till Affärsområdeschef. Arbetsplatsen är Runsvengruppens servicekontor i Skänninge.

I samband med denna rekrytering samarbetar Runsvengruppen med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Lars Eliason, 0708-38 78 43

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Kategorich. Runsvengruppen
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12186-retail-recruitment-mjolby-runsvengruppen-soker-kategorichef-oob/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

.NET-utvecklare

Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består Vår kund av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vår kund finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.Du har flerårig erfarenhet av att utveckla .NET-lösningar och är van vid att överträffa dina kunders förväntningar.
Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datalogi eller är civilingenjör.

Du har flerårig erfarenhet av
• .NET
• C#
• Microsoft SQL Server och T-SQL
• Webbapplikationer för administrativa system

Du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för
• Att utveckla egna ramverk
• IT-arkitektur
• Att skriva lättbegripliga lösningsspecifikationer
• Att jobba med myndigheter och kommuner
• Att ha vansinnigt roligt på jobbet

Som senior .NET-utvecklare får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12662-engineersonly-mjolby-net-utvecklare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elkonstruktör till Toyota Material Handling

Toyota Material Handling (TMH) expanderar och söker nu fler elkonstruktörer till R&D-avdelningen vid huvudkontoret i Mjölby. Du erbjuds nu möjlighet att bli en del i ett nyutvecklat onboardingprogram. På TMH kommer du arbeta med den senaste tekniken inom truckar i en roll där du får ta mycket eget ansvar och samtidigt stöttas av en välkänd organisation som värdesätter varje medarbetare.

OM TJÄNSTEN
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TMH:s önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går direkt till Academic
Work

Du kommer bli en del av ett nyutvecklat onboardingprogram där du får ta del av en effektiv introduktion till företaget och där du snabbt bygger ett omfattande internt nätverk och får inblick i hur man arbetar enligt ”The Toyota Way”.

ARBETSUPPGIFTER
Hela branschen står inför spännande utmaningar och TMH är fast beslutna om att även i framtiden vara en av de marknadsledande aktörerna. Därför söker de nu flera elkonstruktörer för att hålla sig innovativa och i teknikens framkant.

Som elkonstruktör på R&D-avdelningen hos TMH kommer du vara med och utveckla morgondagens truckar. Din insats kommer ha stor påverkan på prestanda, kvalité och användarvänlighet på de truckar som produceras framöver. Hos TMH har du produktion, labb och test dörr i dörr med ditt eget skrivbord vilket förenklar och påskyndar arbetet. Du får arbeta med olika projekt och vara delaktig i alla led, du har mycket kontakt med olika interna funktioner såsom inköp, eftermarknad och fältkvalité men också med leverantörer över hela världen.

I rollen som elkonstruktör kommer du aktivt arbeta med utveckling av elsystem i olika nyutvecklingsprojekt, utveckling av elkomponenter och kablage men även med underhåll och uppdateringar av det befintliga trucksortimentet. Du kommer arbeta med bland annat att specificera, analysera och verifiera komponenter/delsystem, upprätta ritningsunderlag, 3D modulering samt ha en löpande teknisk kontakt med olika leverantörer.

Du bidrar med din starka drivkraft, ditt tekniska kunnande och din förmåga att bygga nätverk både internt och externt. Du kommer att vara drivande i grundorsaksanalys och problemlösning tillsammans med andra funktioner inom företaget så som exempelvis eftermarknad, fältkvalitet och inköp. Som person har du en stark drivkraft att hitta nya och innovativa lösningar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har för rollen relevant arbetslivserfarenhet


* Teknisk utbildning inom el på gymnasie eller högskolenivå
* En helhetssyn i tekniska frågor och god förmåga att kommunicera i alla riktningar
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Erfarenhet av CAD


Vi söker efter dig som vill vara en viktig del i det förändringsarbete inom produktveckling som nu intensifieras allt mer – där du och dina kollegor får stora möjligheter att påverka TMH produkters konkurrenskraft.

Inom TMH vet man att starka individer bygger starka team och vi söker därför dig som vill ansluta till laget! Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativtagande samt sätter stor vikt vid din yrkesstolthet. Vi finner det väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet av elsystem i mobila applikationer eller inom fordonsteknik.

ÖVRIGT:


* Start: Snarast möjligt med hänsyn till ev uppsägningstid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Kontaktuppgifter: Frida Andersson, 013-470 96 09


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Din och Toyotas framtid är här!

Ett starkt varumärke byggs av engagerade människor med en gemensam kultur och tydliga mål. Toyota är ett av världens största företag. Vår värdegrund bygger på djup kunskap, samarbete och ständiga förbättringar. Toyota Material Handling har ca 8000 medarbetare i mer än 30 länder i Europa. I Mjölby utvecklar och producerar vi smarta lösningar för materialhantering och unika truckar. Nu möter Toyota Material Handling en spännande framtid. Därför söker vi människor som älskar utmaningar och innovativt lagarbete. Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Elektronikkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid DagtidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 14980280
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/elkonstruktor-till-toyota-material-handling/14980280?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Barnkär personlig assistent sökes till Mjölby

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Är du en av Humanas nya hjältar? Vi söker barnkära assistenter till Mjölby med omnejd.

Om tjänsten:

Att arbeta som personlig assistent hos en barnkund innebär så klart många olika arbetsuppgifter, det ingår personlig hygien, påklädning och att vara ett stöd vid lek och fysiska aktiviteter. Du är kundens förlängda arm och tar vid och hjälper till där funktionsnedsättningen sätter gränser.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Vi ser gärna att du som söker är positiv och har lätt för att ta egna iniativ.

Mer information om tjänsten ges vid en intervju.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9915%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Vi söker CNC-operatörer för kommande uppdrag

Om företaget
Till en av våra kunder i Östergötland söker vi nu en CNC operatör. Vi söker dig som har en utbildning inriktad mot CNC och har erfarenhet av att jobba med CNC-maskiner. Det viktiga är att du verkligen är intresserad och vill jobba med och utvecklas inom CNC.

Formell kompetens
För tjänsten krävs att du har:
- Utbildning inom CNC samt erfarenhet av yrket.
- B-körkort

Personliga egenskaper
Du som söker skall ha god teknisk kompetens och ett stort intresse av att jobba som CNC-operatör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en positiv attityd och tycker det är kul att jobba i verkstadsmiljö och inte är rädd för att ta i.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Mjölby

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten via mejl cecilia.alegria.furberg@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 18566
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18566
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Vi söker två Innesäljare till TruckHuset i Mjölby

Vi söker två Innesäljare till TruckHuset i Mjölby
med fokus på försäljning och kundvård

Skulle du vilja arbeta med ett av världens starkaste varumärken?
Är du en energisk person med stor social förmåga och som gillar att prata i telefon och sälja?

Då har vi [kanske] jobbet för dig!

Vi kompletterar vårt Kundcentrum med två tjänster som kommer att arbeta med att kvalificera leads till våra säljare, över tid själva göra avslut över telefon av nya och begagnade produkter samt bistå i andra marknadsrelaterade aktiviteter kopplat till vår försäljning.

Dem vi söker har:
. Någon form av teknisk bakgrund eller ett starkt tekniskt intresse
. Någon erfarenhet av försäljning, gärna via telefon

Din Profil
För att trivas med detta arbete ska du tycka att det är utmanande att förstå kundens behov och föreslå lösningar kopplat till det. Du bör också tycka att det är kul att sälja via telefon.

Du
Är kommunikativ och har ett tekniskt intresse

Du kommer att få sitta i vårt truckhus i Mjölby i moderna fina lokaler.
Ålder är oväsentlig men det är viktigt att du har en hög energinivå och en vilja att lyckas.

I dessa befattningar rapporterar du till Gruppchef Kundcentrum.
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Emma Åberg på 0142-883 38.

Välkommen till Toyota Material Handling!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsterna är på heltid alternativt deltid. Flexibilitet i arbetstider är också möjligt under normal arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Innesäljare
Webbplats:
Epostadress: job@se.toyota-industries.eu
Övrigt: Maila snarast din ansökan och CV märkt "Innesäljare" till job@se.toyota-industries.eu dock senast den 14 maj 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material handling Sweden (TMHSE)
Hemvärnsgatan 9
17154  SOLNA 
Hemsida: www.toyota-forklifts.se
  

Platsannons

Legitimerade sjuksköterskor/distriktsjuksköterskor, semestervikariat

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Hälso- och sjukvårdsenheten söker nu legitimerade sjuksköterskor för semestervikariat under sommaren 2017.

Hälso- och sjukvårdsenheten är sedan 2014 en av Omsorgs- och socialförvaltningens verksamheter. Det finns flera fördelar med att kommunen nu ansvarar för patienter som behöver hemsjukvård bland annat att allt samlas i en organisation, det blir färre kontakter att hålla reda på för patienten och det ger en större kontinuitet med bättre förutsättningar för att se till patientens hela livssituation.

Hemsjukvården finns tillgänglig dygnet runt varje dag på året och inom enheten arbetar distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för arbetet i hemsjukvården. Du utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser samt ansvarar för bedömningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av vårdplanering, omvårdnad, läkemedelshantering, delegering, hembesök samt dokumentation i vårt system för datajournaler ProCapita.

Arbetet är varierande och förlagt under dag-, kvälls- och nattid veckans alla dagar. Det finns möjlighet att arbeta enbart natt. Under kvälls-, natt- och helgtid ansvarar du även för kommunens särskilda boende.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett stort intresse för att arbeta inom hemsjukvården. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller hemsjukvård är meriterande.

Vi ser att du är en positiv, flexibel och lösningsfokuserad person som ser möjligheterna och tycker om utmaningar. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team samtidigt som du är bekväm med att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre och känner ett engagemang för att utveckla såväl dig själv som verksamheten. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Akutsjuksköterska/Sjuksköterska, akutmottagning
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% eller enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde vecka 23 eller 24 enligt överenskommelse., upphör: Semestervikariat under perioden vecka 25 - 33.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 507/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3850a98f-d6de-4f38-8184-3ad8123dffac&TK=fd90051e-3154-4abe-b15a-eda6c1825443
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobbare till lager sökes!

Har du tidigare erfarenhet ifrån lagerarbete och är ute efter ett stimulerande sommarjobb där det finns möjlighet till jobb även efter sommarperioden? Då kan vi ha jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu sommarjobbar till deras lagerverksamhet. Som sommarjobbare på det här företaget kommer du arbete med diverse olika lageruppgifter vilket inkluderar allt ifrån inleverans till utleverans. Mer specifikt kan det handla om lossning av containers, inkörning av varor i lager, orderplock, packetering och utlastning. Även truckkörning kommer vara en stor del av de dagliga arbetsuppgifterna.

Arbetet sträcker sig mellan v26-32 men för rätt person finns det möjlighet till jobb även efter sommarperioden.

Din profil
Då arbetet inkluderar flertalet olika lageruppgifter söker vi dig som har tidigare erfarenhet ifrån liknande arbete och har en förmåga att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Som person är du serviceinriktad och relationsskapande.

Truckkort A och B är ett krav.
Även körkort ser vi som ett krav.

Ansökningsförfarande
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare,Tove Werner på tove.werner@industrikompetens.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2595
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2595
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Drottninggatan 50
59127  Motala Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Skänninge förskolor söker Förskollärare

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Skänninge förskolor är en enhet som har barnets bästa som ledstjärna! Vi fokuserar på kompetens, trygghet och glädje, där olikheter ses som en möjlighet! Vi har stora möjligheter att ge dig kontinuerlig kompetensutveckling inom enheten, genom vår organisation som består av en ledning med förskolechef och pedagogisk utbildningsledare.

Vi arbetar utefter det prioriterade målet pedagogisk medvetenhet (varför vi gör som vi gör) med fokus på pedagogisk dokumentation och portfolio. Genom detta mål driver vi verksamheten framåt och följer det enskilda barnets lärande.

Leken och lärandet är det viktigaste i vår verksamhet och den genomsyrar allt vi gör, leken lär barnen för livet.


ARBETSUPPGIFTER
Förskollärare är den enskilt viktigaste faktorn för barnens utveckling och lärande i förskolan. Det är därför av avgörande betydelse att du leder och tar ansvar för det pedagogiska arbetet och den lärande omsorgen enligt förskolans styrdokument.

Vår välorganiserade och välfungerande struktur, som utgår från barnens intresse, delaktighet och inflytande, utgör grunden för vårt pedagogiska arbete. Vår pedagogiska idé utgår från vår ledningsdeklaration där vi tagit ställning för barnens rättigheter och identifierat vad som ska omfatta alla medarbetares förhållningssätt. Vi använder oss av ett projektinriktat arbetssätt med pedagogisk dokumentation och portfolio som vårt främsta verktyg.
Som förskollärare i Skänninge förskolor kommer du att verka i ett sammanhang där vi ser medarbetaren som vår viktigaste resurs och arbetslaget som nyckel till en fortsatt hög måluppfyllelse. Ledningsorganisationen som består av förskolechef och utbildningsledare har som främsta uppgift att stödja, uppmuntra och utmana våra medarbetare och därmed skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att klara ditt uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga ledaregenskaperna.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation och reflektion.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är professionell i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra, och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper i hög grad.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 24/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0df8d778-d58f-4ae3-a231-49064fa386d8&TK=ede0a1c1-a93f-45bd-a8e0-c6c6aabc8a41
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Avancerad hemsjukvård Mjölby

Om uppdraget:

LAH Mjölby ansvarar för specialiserad hemsjukvård, vilket innebär vård som ges till patienter med komplexa symtom. Vården riktar sig till patienter i ordinärt (ibland) särskilt boende som är i behov av specialiserad hemsjukvård, både i palliativ och icke palliativ fas i livet. Även konsultativa stöd som innefattar både medicinska och omvårdnadsmässiga frågeställningar. Beroende på patientens behov och typ av vårdinsats har LAH helt eller delat medicinskt ansvar för patienten.

Sedvanliga arbetsuppgifter för LAH-sjuksköterskor. Mycket teknisk utrustning smärtpumpar etc. Blodprovstagning vid behov till Polisen.

Behovet är motsvarande 6 heltidstjänster från nu till och med oktober 2017.

Kvalifikationer:

Leg. Sjuksköterska med lämplig vidareutbildning.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTimanställning BehovsanställningTimlön + OB-tillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://cv.sjuksyrra.se/cv_sjuksyrra/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=84
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjuksyrra AB
Bondegatan 30
10312  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Mantorp Depot

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Mantorp Depot


Vi söker en driven medarbetare med stort kundfokus Vi har ett nära sammarbete med vårat vårdcentralsapotek i Mantorp och vårat apotek i Mjölby. Våra öppettider är vardagar 9-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-15. Vi ligger smidigt i närheten av E4an endast 15-20 minuter med bil från Linköping city och gratis parkering just utanför apoteket

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare. 

Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Anställningsform: heltid 40 h/v eller enligt överenskommelse
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Frida Lundmark tfn. 070-2007518

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan! 


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Läkemedelsansvarig, receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2342%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Depot
59017  Mantorp Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Mantorps Vårdcentral

En bättre hälsa för dig!
Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda.

Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Mantorps Vårdcentral.


Vi söker nu en läkemedelsspecialist till Mantorps VC apotek. Apoteket har öppet vardagar mellan kl 9-17 med en timmes lunchstängt. Apoteket ligger nära pendeltågsstationen i Mantorp. Vi har ett nära sammarbete med vårat apotek på Mantorp Depot och även vårat apotek i Mjölby.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Du kommer att arbeta som ensam farmacevt vilket ger dig huvudansvaret över det dagliga arbetet såsom lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare. 

Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Anställningsform:  heltid 40 h/v eller enligt överenskommelse
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse%]

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Frida Lundmark tfn. 070-2007518.

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2343%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Häradsvägen 18
59020  Mantorp Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Asiatisk Kock

Asiatisk restaurang med inriktning thailändska-, kinesiska köket samt sushi. Behöver två nya kockar som har några års erfarenhet inom det asiatiska köket.

Vi behöver dig som arbetssökande ska vara flexibel,ansvarsfull och punktligt! Du ska också vara snabbt och lätt lärd för att jobbet är på hög tempo.

Vi erbjuder ett trevlig arbetsställe med bra arbetskamrater.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bambuthaimjolby@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bambu Thai i Mjölby AB
Jerikodalsgatan 1
59530  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Eataliano är idag ett av Sveriges snabbaste växande företag och befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin. Vi erbjuder DIG en möjlighet att växa, ett fantastiskt jobb och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Oavsett vad du vill göra eller vilket jobb du väljer i framtiden kommer din tid hos oss vara en tillgång. Vår Smak, kvalitet och renlighet har alltid varit våra viktigaste grundbultar som vi aldrig får tumma på. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter som kan ta dig hela vägen från restaurangbiträde till chefsposition inom företaget.

Vi söker nu tre servitriser/servitörer till vår restaurang med start omgående. Du behöver inte ha erfarenhet eller utbildning sedan tidigare utan lärs upp hos oss på plats.

Vi påbörjar rekryteringsarbetet direkt så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten inleds med en provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Eataliano
BOX 225
59522  MJÖLBY 
Hemsida: http://eataliano.se/
  
Platsannons

Mekanikkonstruktör

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéerär den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget.Det märks i Väderstads eget växthus - den hightech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all dennäring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder ochnya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss ta konkret form i CAD-system och prövas isimuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Produktkärna Soil består idag av 15 medarbetare och är en del av vår produktutvecklingsavdelning med totalt ca 100 medarbetare. 
 
Är du en driven ingenjör med ettbrinnande intresse för konstruktion? 
 
Produktkärna Soil, där vi arbetar med utveckling avvåra jordbearbetande maskiner, söker nu en mekanikkonstruktör, som har intresse för att fortsätta utveckla framtidenslantbruksmaskiner. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter i ettjordnära företag. Som ingenjör hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett internationelltföretag med närhet till både kund och produkt. Arbetet kommer att fördelas mellan nyutveckling ochförbättringar av befintliga produkter. Du kommer huvudsakligen att arbeta med mekaniskkonstruktion med tyngdpunkt på svetsade konstruktioner. Då konstruktionsgruppen teknisktansvarar för hela produkten, kan även hydraulik och elsystem till viss del ingå iarbetsuppgifterna. 
 
Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivåinom maskinteknik, eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du har arbetat någraår med mekanisk konstruktion och produktutveckling och med fördel har du tidigare erfarenhetav svetsade konstruktioner. Har du även intresse för andra områden inom konstruktion såsom elsystem ellerhydraulik ser vi detta som ett plus. Vi arbetar i Creo som CAD-verktyg ochvi ser därför gärna att du har god kunskap i detta eller likvärdigt CAD-verktyg. Har du erfarenhet eller kunskaper inom lantbruk är det meriterande. 
 
Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös, ochhar förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som har en godteknisk förståelse och gärna ett praktiskt handlag. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda ital och skrift 
 
Vill du veta mer? 
Kontakta Gruppchef Mikael Tarland, tel. 0142-821 54 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89. 
 
Välkommen med din ansökan senast den 21/5. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181323&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Almia söker sjuksköterska till LaH Mjölby i sommar

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som LaH-sjuksköterska.
Mycket teknisk utrustning; smärtpumpar etc. Blodprovstagning vid behov till Polisen.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete på LaH i Mjölby.<br /><br />Söker dig som är legitimerad sjuksköterska med lämplig vidareutbildning samt minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med lämplig vidareutbildning samt minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: SSK Mjölby
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/254/almia-soker-sjukskoterska-till-lah-mjolby-i-sommar
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Servering och service

Bistro Serrano är en restaurang i hjärtat av Mjölby.

Vi vill erbjuda våra gäster en avkopplande stund i restaurangen, möjligheten att avnjuta dryck av högsta kvalité i baren eller njuta av solen på uteserveringen. För oss är alla gäster viktiga.

Nu söker vi personal för arbete med servering och service.

Vi söker dig som har
- Erfarenhet av servering inom restaurang.
- God samarbetsförmåga.
- Känsla för service.

Arbetstid kvällar samt helger.
Intresse för jobbet avgörande.

Sök nu!
Urval görs löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bistroserrano.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bistro Serrano

59541  MJÖLBY 
Hemsida: www.bistroserrano.se
  
Platsannons

Industrimontörer sökes!

Kundföretaget
Vi söker för kunds räkning montörer inom tillverkningsindustrin med placering Mjölby.

Arbetsbeskrivning
Du som söker vill jobba inom tillverkningsindustrin och har du har tidigare arbetat inom industrin som montör är det meriterande,

Du kommer att på lina jobba som en del av ett skift lag för att möta kundens behov och därigenom uppnå leverenssäkerhet samt kvalite.


Din profil
För att lyckas i tjänsten behöver du vara framåt, initiativtagande och tycka om att arbeta i ett högt arbetstempo då du arbetar vid en lina med korta takttider.
Du får chansen att arbeta i ett spännade företag och samtidigt erhålla ovärderliga meriter för framtiden.

Vi behöver framtida medarbetare som tänker lite längre och gillar att göra allting bättre och bättre.
Vi ser gärna att du har Truckkort A+B
Extra merit är om du har utbildning i lyft och säkerhet.

B-körkort är ett krav samt att du ska kunna arbeta skift.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3915
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3915
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Truckförare sökes

Kundföretaget
Vi söker för kunds räkning truckförare i Mjölby.

Arbetsbeskrivning
Du som söker har ett intresse av att jobba inom tillverkningsindustrin och har du tidigare arbetat inom industrin som truckförare eller materialhanterare är det meriterande.
Du skall inneha Truckkort A+B
Meriterande med traverskort och truckförararutbildning D1-D2.

B-körkort är ett krav samt att du ska kunna arbeta skift.

Din profil
För att lyckas i tjänsten behöver du vara framåt, initiativtagande och tycka om att arbeta i ett högt arbetstempo då du arbetar vid en lina med korta takttider. Det är viktigt att du har en positiv inställning, god arbetsmoral samt god samarbetsförmåga.
Du får chansen att arbeta i ett spännande företag och samtidigt erhålla ovärderliga meriter för framtiden.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3913
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3913
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Leg.Sjuksköterska till LaH v29-32

Om uppdraget
Centric Care söker nu dig som är Leg.Sjuksköterska till LaH i Mjölby v29-32.
Boende och resor ordnas vid behov.

Dina arbetsuppgifter
Region Östergötlands hemsjukvård i Mjölby riktar sig till patienter i ordinärt eller särskilt boende som är i behov av specialiserad hemsjukvård. Om behov uppstår, finns möjlighet till en vårdplats på någon av Medicinska specialistklinikens slutenvårdsavdelningar.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Leg.Sjuksköterska med minst 2års yrkeserfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 5048
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=5048
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Nordenskiöldsgatan 8
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Vi söker montörer och truckförare!

Vill även du bli en del av Industrikompetetens härliga konsultgäng? Passa då på att sök våra tjänster som montör eller truckförare till vår kund i Mjölby.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker flexibla, kunniga och pålitliga montörer och truckförare. Det kan både handla om montering som utförs på lina och montering av större maskiner. Vi söker också duktiga truckförare/materialhanterare. Ute hos vår kund arbetar du vanligtvis 2-skift, men det kan även bli aktullet med ständig kväll, dag eller natt. Specifiera därför gärna i din ansökan vilken/vilka arbetstider du är intresserad av.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som montör/truckförare och förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetets alla arbetstider. Det är också ett krav att du har truckkort A1-4 och B1-6 och är van att köra truck. Utbildning inom lyftsäkerhet (travers) är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom exempelvis teknik, bygg, el eller industri.

Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du kommer som konsult ingå i ett större team, där alla är beroden av varandra. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av din egen insats och hur denna bidrar till teamets framgång.

Ansökningsförfarande
Tillsättningar sker löpande vilket innebär att urval sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Daniel Ristenfeldt: daniel.ristenfeldt@inustrikompetens.se eller Elise Hellberg: elise.hellberg@industrikompetens.se

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2383
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2383
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Planarkitekt

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

På byggnadskontoret i Mjölby arbetar vi med; detalj- och översiktsplaner, bygglov och inspektion, GIS och mätning samt karttjänster. Kontoret arbetar utifrån en tydligt uttalad värdegrund och kreativa processer styr utvecklingsarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som planarkitekt i Mjölby kommun kommer du att ingå i en plangrupp med ansvar för både detalj- och översiktlig planering. Arbetet bedrivs både självständigt, i team och i nära samarbete med tjänstemän på kommunens övriga förvaltningar. Du kommer även få möjlighet att arbeta med diverse utredningsarbeten inom samhällsbyggnad.
Mjölby kommun växer och planenheten har många pågående projekt med en stor bredd. Kommande aktualiseringsarbete av gällande översiktsplan och den fortsatta utvecklingen av Svartå strand i centrala Mjölby är bara några exempel. Vi söker därför dig med ett stort intresse för samhällsbyggnad, som vill vara med och forma Mjölbys framtid


KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss i första hand till dig som är arkitekt, planarkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande. Förutom kunskap om och intresse för övergripande planering, detaljplanering och gestaltning ska Du ha kunskap om aktuell lagstiftning samt kunna hantera GIS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detalj- och översiktligplanering i offentlig eller privat regi.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är resultatinriktad samt kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din yrkesmässiga inriktning.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 548/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=726de239-ebfc-4b6f-bfd9-8c26dd2cd5f6&TK=194970a6-fa3d-44c2-8d8b-9f2a13f2d5d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Byggnadskontoret
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 personliga assistenter sökes till Mantorp, vaken natt, ca 80 %

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en av våra kunder som bor i Mantorp. Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Arbetstiden är förlagd mellan kl. 23.00–09.00. Du kommer vara schemalagd både på vardagar och på helger. Ena tjänsten är på 81 % och den andra på 75 %. Vi ser gärna att ni även har möjlighet att hoppa in extra vid behov.

Kunden är en man på 28 år som bor tillsammans med sina föräldrar. Han har en förvärvad hjärnskada och behöver ständigt övervakas och få hjälp av sina assistenter med olika omvårdnadsinsatser. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien samt hushållssysslor.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Det är viktigt att du som assistent är lugn, trygg och gillar att arbeta självständigt. Det underlättar om du innehar B-körkort för att kunna ta dig till och från arbetet, men det finns även kollektivtrafik. Viktigt att veta är att familjen har en hund för dig som är allergisk eller hundrädd.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75-81% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/233/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Strandgatan 2
58226  Linköping Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Träarbetare Bygg

Renoveringar till privat och företagskunder så som snickerier, ombyggnationer tillbyggnation och andra byggarbeten.

Söker en gymnasialt utbildad träarbetare. Du ska vara flexibel och driven med yrkesstolthet. Behöver inte ha yrkesbevis men framåt och intresserad av att lära dig.
Du kommer att jobba nära våra anställda i ett tajt gäng så du bör vara social och lätt att samarbeta med.Arbetsplatsen är på ett litet företag som har funnits i Mjölby i ca 8år. Vi är just nu två anställda och ägaren som arbetar ihop.
Du ska komma in som ett komplement på träsidan och hjälpa till med snickeriarbetena.
Arbetsdagarna är mellan 7-16 på arbetsplatsen och oftast samåker vi till projektet.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning till chans till heltid.Lön enligt byggnadsindustriersavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: torbjorngustavsson@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Torbjörn Gustavsson Bygg i Mjölby AB
Box 8
59521  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska

Norlandia Äldreomsorg skapar ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre på våra äldreboenden. Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerhetsställer att våra vård och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer råd och rekommendationer. Vårt ledord Gott liv-varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus. Våra kontaktmän, vårt arbete med genomförandeplanen och vårt nära samarbete med närstående är endast ett par exempel som möjliggör ett individanpassat och innehållsrikt liv på äldre dagar.

Sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom personlig omvårdnad, aktiviteter och fortlöpande kvalitetsarbete.

Du ska ha undersköterskeutbildning, demensvård är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.kallentoft@norlandia.com
Övrigt: Skriftlig ansökan mailas till camilla.kallentoft@norlandia.com
Arbetsplats: 
Adress: Norlandia Care AB, Slomarp Mjölby

59544  MJÖLBY 
Hemsida: www.norlandia.se
  

Platsannons

Kock sökes

Bistro Serrano är en restaurang i hjärtat av Mjölby.

Vi vill erbjuda våra gäster en avkopplande stund i restaurangen, möjligheten att avnjuta dryck av högsta kvalité i baren eller njuta av solen på uteserveringen. För oss är alla gäster viktiga.

Nu söker en kock med erfarenhet av arbete i restaurangkök. Du bör ha lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för service och kvalité. Arbetstid främst under kvällar samt helger.

Kravprofil.
- Erfarenhet från arbete som kock (a la carte).

Vänta inte med din ansökan.
Urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bistroserrano.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bistro Serrano

59541  MJÖLBY 
Hemsida: www.bistroserrano.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde/Köksbiträde

Bistro Serrano är en restaurang i hjärtat av Mjölby.

Vi vill erbjuda våra gäster en avkopplande stund i restaurangen, möjligheten att avnjuta dryck av högsta kvalité i baren eller njuta av solen på uteserveringen. För oss är alla gäster viktiga.

Nu söker vi service- och köksbiträden.

Vi söker dig som har
- Erfarenhet av arbete inom restaurang.
- God samarbetsförmåga.
- Känsla för service.

Arbetstid kvällar samt helger.
Intresse för jobbet avgörande.

Sök nu!
Urval görs löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bistroserrano.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bistro Serrano

59541  MJÖLBY 
Hemsida: www.bistroserrano.se
  
Platsannons

Testautomationsingenjör

Att ständigttänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition somfamiljen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks iVäderstads eget växthus - Produktutvecklingsavdelningen. Här får idéerna allden näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nyainnovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världensbefolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när detgäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. E-Core består idag av 16 medarbetare som utvecklare och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner.
 
Älskar du inbyggda system och vill arbeta på ettföretag där innovation värderas högt? 
 

Utvecklarna hos ossarbetar med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, bluetooth,wifi, IOS-applikationer, användargränssnitt och mycket mer! Vi befinner oss ifronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner. Det betyder att nyaidéer kommer lätt eftersom vi hela tiden bryter ny mark. 
 
Vi har påbörjat ett arbete att ändra från manuella tester till automatiserade tester. Vi söker därför enerfaren men hungrig testautomationsingenjör, som kan definiera och fortsätta bygga upptestramverk samt hantera CM-systemen för produktområdet. Vi arbetar agilt såmjukvarutest är en integrerad del av utvecklingen.
 
Brinner du förtestautomation?  
Om JA, tveka inte attsöka tjänsten! Vi på E-Core är med hela vägen frånuppstart av projekt till test ute på en maskin i fält. 
 
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetserfarenhet med inriktning mot programmering samt att du har flera års arbetslivserfarenhet inom testautomation. Det vi letar efter är drivande, sociala och positiva medarbetare med 
fokus på våra kunders behov. Vi har idag en väldigt god sammanhållning i gruppen och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.
 
I denna tjänst bör du varabekväm med följande: 
Unit test 
Acceptancetest 
Integrationtest 
Load test 
Integration mellantestramverk och CM-system 
DevOps 
Statiskkodanalys 
 

Vill du veta mer? 
Kontakta Produktchef E-core Pontus Nordfeldt, tel. 0142-816 14 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89. 
 
Välkommen med din ansökan senast den 28/5!
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Systemtestare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181316&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Junior mjukvaruutvecklare

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus Produkt & Utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. E-Core består idag av 16 medarbetare som utvecklare och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner. 
 
Älskar du inbyggda system och vill arbeta på ett företag där innovation värderas högt? 
 
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. Hos oss finns goda möjlighet att växa och utvecklas och vi samarbetar också tätt ihop med andra avdelningar internt. Vill du arbeta som mjukvaruutvecklare med uppgift att nyutveckla och underhålla programvara för nästa generations styrsystem, så kan du vara den vi söker! 

 
Utvecklarna hos oss arbetar med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll, Apple applikationer, användargränssnitt och mycket mer. Vi befinner oss i fronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner. Det betyder att nya idéer är nödvändiga och innovation tillåts att ta plats. 
 
Vi tror att du är i början av din karriär som mjukvaruutvecklare. För att ta dig an utmaningen tror vi att du har ett stort intresse av programmering. Det vi letar efter är drivande, sociala och positiva medarbetare med fokus på våra kunders behov. Vi har idag en väldigt god sammanhållning i gruppen och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift. 
 
Vi tror att du har erfarenhet av och vill utveckla dig inom
• C/C++ 
• Swift 
• JavaScript  
• Användargränssnitt 
 
 Vill du veta mer?

Kontakta Gruppchef E-core Magnus Karlsson, tel. 0142-817 33 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89.
 
Välkommen med din ansökan senast den 28/5!
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181314&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Frösunda omsorg söker semestervikarier till Mjölby med omnejd

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent i Mjölby med omnejd under semesterperioden v 25-33 -2017.

Det är en fördel med tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller omvårdnadsarbete men då behoven och önskemålen hos våra kunder ser mycket olika ut är det inte något generellt krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara tålmodig, stabil och lyhörd, samt ha förståelse för att assistans är en insats som sker efter kundens förutsättningar mestadels i kundens hem, och det är därför viktigt att du har god anpassningsförmåga.


Det är viktigt att du talar och förstår svenska flytande då en bra kommunikation är det absolut viktigaste för att samarbetet ska fungera mellan dig och kunden. Vi ser gärna sökanden i alla ådrar, men du måste ha fyllt 18 år.

Vi ser helst att du har möjlighet att komma in i verksamheten i ett så tidigt skede som möjligt under våren och att du kan börja vikariera på timmar hos någon eller några av våra kunder, gärna omgående.


Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid SommarjobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89411
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda Omsorg AB
Stora torget 2 C
59541  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Provningsingenjör Mekanisk Provning

Att ständigttänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition somfamiljen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks iVäderstads eget växthus - den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Somprovningsingenjör ingår du i området som ansvarar för Provning och Beräkninginom produktutvecklingsavdelningen. Vi är idag cirka 20 personer som ansvararför verifiering och validering.
 
Vill du vara med och testa den senaste tekniken inom lantbruksmaskiner?   
Väderstadsatsar nu stort på provning och söker därför ytterligare en provningsingenjör. I rollen ärdu en viktig kugge i produktutvecklingen och kommer samarbeta nära medkonstruktörer, projektledare och dina kollegor inom provning och beräkning. Vi är en expansiv grupp medframåtanda, som till vår hjälp har moderna labb och den senaste utrustningen.  
 
I dina arbetsuppgifter ingår att: Ansvara och utforma provupplägg för olika typer av test, både komponent och helsystem. Att med hjälp av avancerade mätsystem verifiera maskinens mjukvara/styrsystem både i labb och fält.   Analysera och utvärdera prov, påpeka utvecklingsmöjligheter och förbättringar samt rekommendera tekniska lösningar.    Redovisa provningsresultat muntligt och skriftligt i tekniska rapporter.      Utveckla provmetoder samt standarder för framtidens provningsarbete.   
Du som sökerär utbildad högskole-/civilingenjör, eller har många års relevantarbetslivserfarenhet. Vi ser att du har ett storttekniskt intresse inom områden som el och hydraulik. Erfarenhetav lantbruk samt praktisk kunskap inom mekanik är starkt meriterande.
 
Som person är du driven och gillar nya utmaningar. Du tar gärna egna initiativ för att utveckla den verksamhet du arbetar i och du samarbetar väl med andra. Du är ansvarstagande, har god analytiskförmåga samt arbetar strukturerat. Dina kunskaper i svenska ochengelska är goda i tal och skrift.   
 

Vill du veta mer? 
Kontakta Gruppchef Mekanisk Provning Erik Wågbrant, tel. 0142-882 31 eller HR-utvecklare Joanna Engström, tel. 0142-817 89. 
 
Välkommen med din ansökan senast den 14/5. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Provningsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181322&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  

Platsannons

Laboratorieingenjör

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Service- och teknikförvaltningen består av sex stycken avdelningar och har cirka 250 medarbetare. Medarbetarna arbetar med förvaltning och utveckling av kommunens fastigheter, gator, parker, vatten, avlopp och avfall, men även måltidsservice och lokalvård.

Avdelningen för VA-avfall ansvarar för omhändertagandet av avfall samt driften av Mjölbys VA-anläggningar. Avdelningen för vatten och avlopp ser till att producera och leverera rent dricksvatten av god kvalité till kommunens invånare samt tar hand om och renar avloppsvattnet i kommunen. Verksamheten omfattas av 5 vattenverk, 4 avloppsreningsverk,
60 pump- och tryckstegringsstationer, 14 LTA-anläggningar, 3 högreservoarer samt cirka 62 mil ledningsnät. Avdelningen består av 13 medarbetare som är stationerade på Mjölkulla avloppsreningsverk.

ARBETSUPPGIFTER
Som laboratorieingenjör är du kvalitetsansvarig för vårt laboratorium på reningsverket Mjölkulla. På laboratoriet arbetar du självständigt med att utföra utsläppskontroll av avloppsvatten från kommunens avloppsreningsverk, driftkontroll av kemiska dricksvattenanalyser samt kalibreringar av onlinemätare på avloppsverket.

I rollen ingår att planera provtagningsprojekt i samarbete med processingenjör och miljöutredare, planera provtagningar efter kontrollprogram, sammanställa analysresultat samt vara behjälplig vid utvärdering av analysresultat.
Vårt kvalitetsarbete följer SS EN ISO/IEC 17025.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå med inriktning kemi, mikrobiologi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har god datavana, särskilt i Excel. Då provtagningar även sker i fält, krävs B-körkort för tjänsten. Erfarenhet av arbete i laboratorium är meriterande.

Som person tar du ansvar för och strukturerar dina arbetsuppgifter, är inte rädd för att ta initiativ och drivs av att slutföra det du tar dig an med hög kvalité. Du har även förmåga och vilja att hjälpa andra och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare du ska kunna jobba såväl självständigt som i samarbete med andra samt kan uttrycka dig på svenska, i så väl tal som skrift. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper i engelska.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Driftingenjör, reningsverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 546/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4fe26d68-c872-429f-ad1b-7631585312b0&TK=e9accf97-8d5e-4fff-882d-2723d40af9b0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Service- och teknikförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till Arbete och integration

Vår kommun är expansiv med strax över 26.700 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Arbete och integration söker nu en kreativ och driven studie- och yrkesvägledare med positiv livssyn, som ser möjligheterna i alla situationer och som trivs i en föränderlig miljö.

Enheten Arbete och integration är en del av verksamhetsområdet Arbete och välfärd inom Omsorgs- och socialförvaltningen. Enhetens samlade arbete syftar i första hand till att stötta och motivera de människor som står längst bort från arbete att hitta sin väg till utbildning, arbete eller sysselsättning genom vägledning, praktik och olika former av subventionerade anställningar med målet att de ska nå självförsörjning. Inom enheten arbetar arbetsterapeuter, arbetskonsulenter, arbetsmarknadskoordinatorer, vägledare och socialsekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att du genom information och vägledning fungerar som ett expertstöd till såväl Mjölby kommuns medborgare i stort som till deltagare inom enheten i frågor kopplade till utbildning och arbete. Arbetsuppgifterna är varierande men i huvudsak handlar det om att genom kartläggning och coachning få personer att komma ut i arbete eller påbörja en utbildning. Arbetet sker i första hand individuellt men även genom att leda workshops.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du resultatinriktat utifrån uppsatta mål och bidrar till verksamhetsutvecklingen. Arbetet kräver en nära samverkan såväl internt med de närmaste kollegorna och andra verksamheter inom Mjölby kommun som externt med exempelvis utbildningsanordnare, näringslivet och Arbetsförmedlingen för att initiera och skapa hållbara relationer och potentiella vägar mot egenförsörjning för deltagarna.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad studie- och yrkesvägledare och som har erfarenhet av arbete med vägledning för ungdomar och vuxna. Det är meriterande om du har arbetat med arbetsmarknadsfrågor och har erfarenhet av individuell coachning och att arbeta med människor i förändring. Därtill krävs god dokumentations- och datorvana samt goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.

Som person ser vi att du är en glädjespridare som trivs i sociala sammanhang och motiveras av att stötta och vägleda andra till att utvecklas och prestera. Det är viktigt att du är en god lyssnare och har ett professionellt samt analytiskt förhållningssätt. Vidare är du utvecklingsinriktad, strukturerad och ansvarstagande samt har mycket god samordnings- och samarbetsförmåga.

För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Mjölby kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 544/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a0a39e8-55bc-4524-b04a-58d4ef9f6259&TK=d4c8203b-15cb-4326-ac98-6b46c2a9c665
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare till privat klinik i Mjölby

Tandläkare till Oral Care
Är du legitimerad tandläkare och intresserad av att arbeta i en familjär klinik nära dina patienter? Då kan tjänsten på Oral Cares klinik i Mjölby vara något för dig!

Klinik Adolfsson & Jernström blir Oral Care! Tandläkare Bo och Lisa har sedan 1993 bedrivit familjetandvård i Mjölby och söker nu en ny kollega i samband med övergången till att bli Oral Care. Du välkomnas in i fräscha, rymliga lokaler och till ett mycket erfaret och glatt team som består av 4 stycken tandläkare, tandsköterskor, tandhygienist, receptionist samt sterilansvarig.

Som tandläkare på kliniken utför du sedvanliga arbetsuppgifter såsom undersökningar, akuta ärenden, estetik och protetik, endodonti och lagningar och tar emot alla typer av patienter – från barn till äldre vuxna. För att du ska trivas och fungera bra på kliniken söker vi dig som är en social och flexibel tandläkare. Du är förtroendeingivande och bryr dig verkligen om dina patienter. Du förväntas kunna arbeta självständigt samtidigt som du har stöd av dina kollegor.

För den nyanställde tandläkaren som kommer in i teamet erbjuds man internutbildning och mentorskap av de mycket erfarna tandläkarna Bo och Lisa. Bo har gedigen kunskap inom implantatkirurg och implantatprotetik och kan erbjuda handledning till en mindre erfaren tandläkare. Beslutsvägarna är korta och här kommer du bli lyssnad på och ha möjlighet att verkligen få påverka.

Tempot är högt men du välkomnas in av ett team som samarbetar fint tillsammans och som alltid ställer upp för varandra. På kliniken har gruppen en härlig vi-känsla där man är stolt över sin klinik och det arbete man utför.

Du som söker ska vara legitimerad tandläkare och varit yrkesverksam tandläkare i minst 1 år. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Oral Care erbjuder dig som anställd generös friskvård och regelbundna kompetensdagar i form av exempelvis Oral Care dagarna. För rätt person med rätt intresse finns möjlighet att på sikt bli klinikchef.

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Oral Care har idag ca 260 anställda med kontor för vår mobila hemtandvård i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping samt allmäntandvårdskliniker i Sollentuna, Stockholm, Mjölby och Kristianstad.

Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Oral Care.

Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Oral Care

Ort: Mjölby

Kvalifikationer: Legitimerad tandläkare

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

För information kontakta: Rekryteringskonsult Camilla Månsson, 072-536 69 96 alt. camilla.mansson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 201040207
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201040207&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Care AB
Regeringsgatan 65
59551  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Mjölby

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-02
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/29669-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-mjolby?promotion=7215-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Bemanningsassistent, tim- och sommarvik Planeringsenheten

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Inom Omsorgs- och socialförvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare och verksamheterna innefattar den kommunala hemsjukvården, arbete och integration, individ och familjeomsorg samt stöd och service för personer med funktionsnedsättning och äldre.

Planeringsenheten är en central funktion inom Omsorgs- och socialförvaltningen med uppdrag att arbeta övergripande främst med planering och bemanning vid korttidsfrånvaro inom vård och omsorg, TES-planering samt hantering av trygghetslarm inom området hemtjänst.

Planeringsenheten söker nu vikarierande Bemanningsassistenter för omgående start och även till sommaren 2017.

Är du en positiv person som gillar utmaningar och att hitta lösningar utifrån ett förvaltningsperspektiv?

Välkommen med din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Planeringsenheten är i behov av timvikarier och söker dig som kan börja vikariera för ordinarie Bemanningsassistenter redan nu samt fortsätta som sommarvikarie och även dig som kan börja som sommarvikarie v. 26 och hela sommaren till och med v. 33.

Uppdraget som bemanningsassistent innebär att du samarbetar med många olika verksamheter, personal och kund inom Omsorgs- och socialförvaltningen.

Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att ta emot och behandla beställningar från våra verksamheter när behov av timvikarier uppstår. Du ansvarar för att beställningarna bemannas på ett effektivt sätt utifrån de personalresurser som finns. I arbetet ingår också en del övrigt administrativt arbete.

Arbetet innebär också att du planerar och följer upp optimala turer för hemtjänstpersonal i planeringssystemet TES. Du säkerställer att planeringen är av så hög kvalitet som möjligt efter givna förutsättningar.

Planeringsenheten har det övergripande ansvaret för hantering av larm inom området hemtjänst i Mjölby, Skänninge och Väderstad. Det innebär att du kontinuerligt har kontakt med personer via larmtelefon genom att svara och åka ut på larm i ordinärt boende.

Planeringsenheten säkerställer även att beslut verkställs i systemet Procapita samt arbetar med programmering och installering av larm, nyckelfria lås och nattkamera.


KVALIFIKATIONER
På Planeringsenheten är inte den ena dagen den andra lik. För att lyckas i uppdraget måste du vara flexibel, hålla fokus i tidspressade situationer, prioritera och omdisponera arbetsuppgifter.

Teamkänsla och dialog är viktiga egenskaper för uppdraget och vid högt informationsflöde arbetar du serviceinriktat och strukturerat.

Vi söker en ansvarsfull och driven bemanningsassistent med slutförd gymnasieutbildning gärna med inriktning vård och omsorg, IT eller administration och gärna ytterligare utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Det är meriterande och en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg och/eller inom bemanningsplanering för en förståelse av verksamhetens behov.

Då vi arbetar i många datasystem är det viktigt med god administrativ förmåga och intresse av att arbeta med datastöd: planeringsprogrammet TES, Timecare Pool och Planering, Procapita och Personec P/Självservice.

För att lyckas i rollen som bemanningsassistent är det viktigt att du ser betydelsen av detaljer och samtidigt kan se situationer i ett större perspektiv och arbeta logistiskt och analytiskt.

Du har lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift, är serviceinriktad, kommunikativ, initiativrik och noggrann samt har ett professionellt bemötande i alla situationer och mot alla människor.

Vi har öppet från 06.30 till 21.15 alla veckans dagar, så arbetstiderna är oregelbundna, men påverkningsbara.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Ansök redan idag då urval och intervjuer till semestervikariat sker löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan:
- Om du kan börja arbeta hos oss redan under våren.
- Om du har B-körkort
- Vilka veckor du kan arbeta hos oss under semesterperioden.
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Planeringskontorist
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Dag, kvällstid samt helger Tidsbegränsad anställning, tillträde: Timvikarie, tillträde snarast. Semesterperioden v. 26 - 33. Eller tillträde enligt överenskommelse , upphör: 2017-08-20 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 527/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8bfc3f10-8573-4cd5-b45d-d259083c3269&TK=071cda3e-cc84-421f-bbb2-07afcedd2677
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Samarbetsmottagning sökes i Mantorp/Mjölby!

Samarbetsmottagning sökes i Mantorp/Mjölby!


Team Lars Massage är en av Sveriges största leverantörer av Massage på jobbet. Med 140 massörer över hela landet levererar vi 60 000 behandlingar per år!

Just nu söker vi en massagemottagning att samarbeta med i Mantorp/Mjölby! Vi hänvisar kunder till din mottagning och kunderna bokar massagetid direkt hos dig. Du fakturerar oss månadsvis för de massagekunder du haft via vårt samarbete.

Kvalifikationer:
Alla våra massörer måste vara certifierade av Branschrådet Svensk Massage.

Önskade egenskaper:
- Serviceinriktad
- Självgående
- Positiv inställning
- Flexibel

Ansök via join.larsmassage.se

Vänliga hälsningar

Cornelia Carlstrand, Team Lars Massage
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-19
Referens:
Webbplats: http://join.larsmassage.se/jobs/28600-samarbetsmottagning-sokes-i-mantorp-mjolby?promotion=6785-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Team Lars Massage
Eastmanvägen 35
11361  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.larsmassage.se/
  

Platsannons

Mjukvaruingenjör

I en årsredovisning redovisas människor som en kostnad och datorer som en tillgång. Det vittnar om hur många företag faktiskt ser på saken. Vår kund bildades delvis som en reaktion mot att pratet om att ”människan är vår viktigaste tillgång” ofta är just prat, och delvis för att innovation är viktigt för vår kund, och att man kan göra skillnad i båda. Med kunskap från forskning kring motivation och innovation har vår kund därför valt att organisera Teal. Det är inte en platt organisation, det är avsaknad av formell organisation. Vår kund ser organisationen som en levande organism, som kommer att utvecklas i en riktning som avgörs av vilka man är, och vad man brinner för. Vår kund låter sin kultur och sina värderingar guida dem, för att de beslut som fattas ska vara rätt, konsekventa och bra för vår kund och deras omvärld. Du tar de uppgifter du brinner för, för att utveckla verksamheten framåt, och löser dem tillsammans med intresserade kollegor.
Centralt i vår kunds verksamhet är deras innovationsprocess, där man tack vare deras expertis från olika domäner och branscher löser kunders problem på nya kreativa sätt, föder idéer som man utvecklar till egna produkter samt vidareutvecklar den egna verksamheten.
Vår kunds verksamhet består av konsulter inom produktutveckling, mjukvaruutveckling, projektledning, hållbar utveckling och innovationsledning. Vår kunds mål är att skapa ett levande exempel på framtidens sätt att bygga organisation samt kombinera människa och teknikutveckling på rätt sätt.


Dina arbetsuppgifter
Du har en uttalad vilja att leda dig själv och du vill utvecklas som människa, tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv grundsyn, naturligt driv och kreativitet och kommer att trivas i en organisation utan chef, där alla har samma möjligheter, befogenheter och ansvar att utveckla verksamheten.
Du är riktigt duktig inom din tekniska domän.
Eftersom vi jobbar som konsulter är det en styrka om du har mer än ett område du är duktig inom. Det kommer att kunna ge dig en roligare och mer omväxlande vardag.

Din profil
Förutom att du är riktigt duktig inom din tekniska domän ska du ha
• Civilingenjör / Master of Science examen inom mjukvara/mjukvarusystem/produktutveckling
• Minst några års relevant yrkeserfarenhet
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12657-engineersonly-mjolby-mjukvaruingenjor/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska/vårdbiträde till Slomarps äldreboende

Inom Norlandia skapar vi ett tryggt, aktivt och meningsfullt liv med självbestämmande för våra äldre. Våra ledord GOTT LIV VARJE DAG innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande utifrån Norlandias värdegrund CARE. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med våra äldre i fokus. Slomarp är ett äldreboende med 92 platser med inriktning mot demens.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde. I arbetsuppgifterna ingår vård och omsorg samt servicerelaterade uppgifter som tex personlig omvårdnad, tvätt, städ och aktiviteter. Du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du ska vara positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och kunna bemöta människor på ett professionellt sätt. Arbetet kräver god förmåga att både arbeta självständigt och i våra team. Du bör vara lugn och stresstålig.

Beskrivning av kvalifikationer:
Undersköterska eller vårdbiträde men personlig lämplighet är viktig för oss. För jobbet krävs att du har datorvana samt hanterar svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSchemalagd arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.kallentoft@norlandia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norlandia Care AB, Slomarp Mjölby

59544  MJÖLBY 
Hemsida: www.norlandia.se
  

Platsannons

Sommarvikarier

Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Var med och skapa plats för livsglädje!

Omsorgs- och socialförvaltningen söker nu undersköterskor, vårdbiträden, vårdare, skötare, boendepedagoger och behandlingssekreterare till våra olika verksamheter inför vår och sommar 2017.

Inom Omsorgs- och socialförvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare och verksamheterna innefattar den kommunala hemsjukvården, arbete och integration, individ och familjeomsorg samt stöd och service för personer med funktionsnedsättning och äldre.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom våra verksamheter består huvudsakligen av att utifrån individuella behov ge stöd och service samt omvårdnad dygnets alla timmar, alla dagar i veckan. Det handlar även om att genom olika aktiviteter skapa en känsla av livsglädje och motivation hos den enskilde.

Vårdboende inom äldreomsorg
Inom vårdboende arbetar du med personer som har behov av omvårdnad och stöd dygnets alla timmar. Du arbetar utifrån varje persons individuella behov vad gäller omvårdnad, stöd och aktiviteter för ett liv med dagligt socialt innehåll.

Korttidsboende/rehabilitering
Inom korttidsboende/rehabilitering arbetar du med att stödja personer för att skapa möjlighet för dem att bo kvar i det egna hemmet. Korttidsboende vänder sig till personer i behov av rehabilitering, avlastning eller övergångsboende.

Gruppboende och korttidsboende inom LSS
Inom gruppboende och korttidsboende LSS arbetar du med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar såsom utvecklingsstörning, neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar. I arbetet ingår att möjliggöra sociala aktiviteter utifrån individuella behov.

Hemtjänst
Arbetet innebär att du stödjer och servar personer i deras hem utifrån individuella behov. Det kan innefatta exempelvis morgontoalett, på- och avklädning, dusch och städning. Arbetet består till stor del av ensamarbete, även om du ingår i ett arbetslag och utgår från en gemensam grupplokal.

Stödboende – EKB
Som boendepedagog arbetar du med ensamkommande ungdomar på något av våra stödboenden i Skänninge eller Mjölby. Enligt ett strukturerat och salutogent förhållningssätt stöttar du ungdomarna ut i vuxenlivet. I arbetet ingår allt från matlagning, arrangera olika aktiviteter med de boende, stödjande samtal till att integrera ungdomarna i det svenska samhället.

HVB- enhet
Som behandlingssekreterare inom HVB arbetar du med stöd, behandling och rådgivning utifrån metoder anpassade till den unges förmåga och behov i ett nära samarbete med kollegor och andra professioner. Uppdraget innebär även att upprätta och följa upp genomförandeplaner. Du stödjer ungdomarna att ta ansvar för sin lägenhet, relationer och sysselsättning. Stöd ges även till ungdomar som flyttat ut till egen lägenhet.

Dag-, kvälls- och helgarbete eller natt- och helgarbete, enligt schema


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för andra människor. Det är meriterande om du har genomfört en gymnasieutbildning inom vård och omsorg alternativt barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg samt inom stöd och behandlingsarbete är meriterande.

För arbete inom socialpsykiatrin ser vi gärna att du gått omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri.

För arbete med ensamkommande ungdomar är pedagogisk eller beteendevetenskaplig eftergymnasieal utbildning samt tidigare arbete med målgruppen meriterande.

För arbete inom HVB söker vi dig som är utbildad socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömmar relevant för uppdraget. Erfarenhet av behandlingsarbete inom HVB för ungdomar är meriterande.

Som person ser vi att du är strukturerad, flexibel, lyhörd och ansvarstagande samt bra på att se möjligheter. Du är engagerad och har god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och har god social kompetens samt trivs i mötet med andra människor. Då arbetet inom samtliga enheter innebär att du dagligen dokumenterar och kommunicerar med olika parter är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Inom hemtjänsten och boendeenhet för EKB och HVB samt även för vissa andra vikariat inom verksamheterna krävs B-körkort.

Ansök redan idag då urval och intervjuer till semestervikariat sker löpande under ansökningstiden.
Ange i din ansökan:
• Inom vilken/vilka verksamheter du önskar arbeta.
• Vilka veckor du kan arbeta under semesterperioden.
• Om du kan börja arbeta hos oss redan under våren.
• Om du har B-körkort.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 250
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Semesterperioden är i huvudsak vecka 26 - 33, tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 511/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7e515bd1-9621-4efc-b6af-018b665e415c&TK=5eb25392-dd04-4208-abc5-b1434ef7bc9d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal