Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:53

Lediga jobb i Mjölby kommun (0586), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 959
Täthet49,29Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area557,38Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land547,00Landareal (km²)
Sjö10,38Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

SFI-lärare Mjölby vuxenutbildning

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Mjölby vuxenutbildning är en härlig arbetsplats för dig som tycker om att möta olika kulturer och människor. Vi finns på Norrgården nära centrum och järnvägsstationen. Här möter vi elever som är på väg mot nya mål.
Mjölby vuxenutbildning omfattar utbildning på gymnasial och grundläggande nivå och i svenska för invandrare (SFI). Vi erbjuder även kurser inom särskild utbildning för vuxna.

Till vår utbildning i svenska för invandrare (SFI) söker vi nu nya medarbetare. Undervisningen på SFI anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar. Spännvidden för en SFI-lärare är därmed stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med stor studievana, och det är det som är tjusningen med att vara lärare på SFI.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i SFI ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Med ditt stöd utvecklar eleverna en språkförmåga som gör att de kan kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med övriga lärare på vuxenutbildningen utveckla verksamheten.

Vi erbjuder dig:

ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar och där du som lärare gör skillnad för dina elever. Som SFI-lärare ingår du i vårt SFI-arbetslag och arbetar i fräscha lokaler. I rollen ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina elever och med oss som arbetar här.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med legitimation för undervisning i svenska för invandrare.
Du som söker är behörig att undervisa i svenska som andraspråk och SFI. Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet. Att du har god datorvana och är bekväm med att använda tekniska hjälpmedel eftersom det är ett viktigt redskap i mötet med våra elever.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse, du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor, är utåtriktad, kreativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 204/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=47b90832-4e05-4b3e-b2d8-e67149bd3d45&publishCode=AMS&TK=fb6c636c-54de-48c2-8dac-fd272097be4d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Laser och Maskinoperatörer sökes

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Laser och Maskinoperatörer

Vi söker nu ett antal laser och maskinoperatörer för uthyrning till vår kund Väderstad AB
Du kommer att arbeta i detaljproduktionen och roterar mellan rörlaseranläggning, kantpressning, flerop. och hydraulslangtillverkning.
I arbetet ingår även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll samt att följa körplaner enligt vårt affärssystem. 
Förutom redan nämnda arbetsuppgifter innebär arbetet att hålla en hög driftstillgänglighet i vår produktion genom att avhjälpa & förebygga störningar i den dagliga driften på den aktuella utrustningen som du ansvarar för.

 

DIN UTBILDNING

Vi ser att du minst har en verkstadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet.

DINA KVALIFIKATIONER

• Traverskort.
• B-körkort.

MERITERANDE

Har du arbetat som maskinoperatör på ex. Flerop, laserutrusning eller annan bearbetning, kunskaper inom programmering är det meriterande.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänk och hög initiativförmåga. Du har ett stort tekniskt intresse samt god datavana. Vidare söker vi dig som är noggrann och flexibel.
Du känner stor ansvarskänsla för ditt arbete och nya utmaningar är, i din mening, något positivt. Vidare är du en lagspelare men samtidigt behöver du har en god förmåga samt vana vid att arbeta självständigt. Du är en förespråkare av ordning och reda och försöker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.

 

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Vardi på simon.vardi@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Heltid Visstid 6 mån med möjlighet till tillsvidare tjänst. 2-skiftLön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=A8B81C0D-DF9E-488B-8D22-7ADB091ACDEF
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare (SYV) Mjölby vuxenutbildning

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Mjölby vuxenutbildning är en härlig arbetsplats för dig som tycker om att möta människor. Vi finns på Norrgården nära centrum och järnvägsstationen. Här möter vi elever som är på väg mot nya mål. Mjölby vuxenutbildning omfattar utbildning på gymnasial och grundläggande nivå och i svenska för invandrare. Vi erbjuder även kurser inom särskild utbildning för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utökar vår verksamhet och behöver anställa en ny studie- och yrkesvägledare till Mjölby vuxenutbildning. Som studie-och yrkesvägledare hos oss har man som arbetsuppgift att möta de vuxna Mjölbybor som är i behov av vägledning för att finna en väg till studier och yrkesval. Målgruppen är även de som studerar inom den kommunala vuxenutbildningen och särskild utbildning för vuxna, som behöver utforma en individuell studieplan.
Arbetsuppgifterna består av enskilda samtal, gruppvägledning i olika former, gruppinformationer och samverkanskontakter såväl inom skolan som med externa samverkansparter. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och du förväntas aktivt delta i utvecklingsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en examinerad studie- och yrkesvägledare, gärna med erfarenhet av vuxenutbildning.
Vi förutsätter att du tar ett stort eget ansvar och möter våra elever med ödmjukhet och respekt. Vi önskar också att du har goda kunskaper kring behörighetsfrågor samt studiemedelssystemet. Du har också en god förmåga att se möjligheter i alla situationer och som person är du positiv med ett starkt eget driv och god samarbetsförmåga. Du är intresserad av samhällsfrågor, har god pedagogisk förmåga och har lätt för att organisera arbetet och arbeta självständigt, samtidigt som du besitter hög samarbetsförmåga. Som vägledare måste du anta ett flexibelt förhållningssätt. Som person är du självgående, strukturerad och har en förmåga att inspirera andra. Du är även relationskapande och flexibel med god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-04-01 eller enligt överenskommelse. Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 203/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=235f3522-7fe4-4640-9127-901de312a6cd&publishCode=AMS&TK=77c4d620-f1ba-4b59-bdd7-9c5645df9b7c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pedagog Vifolkaskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vifolkaskolan F-6 ligger mitt i Mantorp, vi har verksamheter i förskoleklass, skolåren 1-6 och fritidshem. På vår skola går det cirka 230 elever och vi har cirka 130 elever inskrivna i vår skolbarnsomsorg. Fritidshemsverksamheten är uppdelad i tre avdelningar.

Vifolkaskolan 7-9 ligger i Mantorp. Vi har cirka 240 elever fördelade på 9 klasser

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 4 och åk 6 i matematik, resurs i åk 3 samt arbete i fritidshem.

Du ska ha en god kommunikativ förmåga samt ha ett positivt och engagerat bemötande. Som person är du stabil, varm och lyhörd. Du är lugn och tålmodig och har lätt för att kommunicera med både elever och vuxna. Du har en mycket god samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk högskoleexamen

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 80% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-06-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 202/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4258d6b8-0299-4554-9fd6-c1ede7f5c24f&publishCode=AMS&TK=7a8c741c-aaec-4842-9f99-089c104cf211
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes till Mjölby

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  

Platsannons

Studiehandledare i bulgariska

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Mjölby kommun söker studiehandledare i bulgariska.
Studiehandledningen sker på en eller flera skolor i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med lärare planera hur studiehandledningen ska bedrivas och genomföras utifrån den enskilda elevens behov.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha goda kunskaper i bulgariska. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och obehindrat kunna kommunicera i både tal och skrift. Viktigt att du har goda kunskaper i skolans alla ämnen och erfarenhet från den svenska skolan. Som person har du förmåga att ta egna initiativ, har god samarbetsförmåga samt är mycket flexibel.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 192/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e079af3e-29b8-4ea8-9173-e2db547971e4&publishCode=AMS&TK=1e5bf994-7e19-482a-ad0e-ea6fdb7dd066
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker industriarbetare till Väderstad AB

OnePartnerGroup söker nu olika typer av industriarbetare till vårt kundföretag Väderstad AB.

Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter dig som person och hur du utvecklas i ditt arbete ute hos vår kund? – Då ska du välja OnePartnerGroup!

Du kan söka tjänsten utan CV genom att besvara frågorna och klicka på ”Ansök”, alternativt söka med CV genom att klicka på ”Sök jobbet” längst ner på sidan.


Om kundföretaget
Väderstads affärsidé är att förse det moderna jordbruket med högeffektiva maskiner och metoder. Visionen är att bli en global leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare.Produktionen präglas av taktade flöden för montering, robotiserad svets- och lackeringsprocess samt en högautomatiserad process för skärning och satspackning av rör.


Dina arbetsuppgifter
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag men följande beskrivningar kan ses som riktlinjer

Lackering:
Som lackerare kommer du att arbeta i team som tillsammans ska nå uppsatta mål. För att passa i rollen som lackerare ser vi gärna att du har några års erfarenhet av lackering alternativt utbildning inom lackering. Arbetsuppgifterna varierar då lackeringsavdelningen består både av en automatiserad samt en manuell del, men följande arbetsuppgifter kan förekomma:

Exempel på arbetsuppgifter
• Maskering
• Upphängning
• Manuell lackering (våtlackering),
• Nedhängning
Arbetet innebär även truckkörning varför truckkort är meriterande.

Montör:
Du kommer att arbeta i team och tillsammans ska ni se till att nå uppsatta mål.
Som montör ska du följa och använda ritningsunderlag, instruktioner, säkerhetsföreskrifter, regler och standardförfarande som finns för att uppnå rätt kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montera olika maskiner/produkter.
• Montera och packa tillbehör.
• Delta i kvalitetskontroller på maskiner.
• Genomföra sluttest/kontroll av maskiner.

Svetsare:
Som svetsare kommer du att:
• Producera/svetsa delar/ramar enligt gällande ritning och standard.
• Kvalitetssäkra material innan leverans till kund.
• Arbeta med förebyggande underhåll av fixturer/maskiner/processer.
• Delta i och påverkar förbättringsarbetet på sin avdelning, oavsett om det rör arbetsmiljö, kvalitet eller produktionsförbättringar.

Lagerarbetare:
Det kan förekomma både arbete på produktionslager eller reservdelslager. Förekommande trycktyper är skjutstativ-, motvikt och plocktruck (låg- och höglyftande). Som lagerarbetare är din främsta uppgift att förse produktion eller slutkund med rätt produkt i rätt tid och med rätt kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Plocka order och plocksatser från plocklager och lagerautomat.
• Lasta och lossa lastbilar.
• Förflytta material till rätt plats i rätt tid.
• Truckkörning.


Din profil
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag. Vi tror att med en stark vilja att utvecklas, hög arbetsmoral och stort engagemang kommer du att komma långt hos oss! Som person är du trygg i dig själv och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ när möjlighet ges och du är mycket mån om att göra ett bra arbete.

Till dessa tjänster är körkort och tillgång till bil ett krav.

Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
– Om du har travers- och truckkort
– Om du har körkort och bil
– Om du kan arbeta tvåskift
– När du är tillgänglig för arbete
Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän!


<iframe src="https://www.fastcruit.com/applicationprocess/applicationform/MjMwOjFlVTlQbzpqc19BV0ptN1NxdjQ3WnhUdlB1LXRleDh1OWc=/" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpande

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och långa erfarenhet kan du som konsult känna dig trygg hos oss.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 5994
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5994&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker laser- och maskinoperatörer till Väderstad AB

OnePartnerGroup söker nu efter laser- och maskinoperatörer till vårt kundföretag Väderstad AB.

Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter dig som person och hur du utvecklas i ditt arbete ute hos vår kund? – Då ska du välja OnePartnerGroup!

Sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet” längst ner på sidan


Om kundföretaget
Väderstads affärsidé är att förse det moderna jordbruket med högeffektiva maskiner och metoder. Visionen är att bli en global leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare.Produktionen präglas av taktade flöden för montering, robotiserad svets- och lackeringsprocess samt en högautomatiserad process för skärning och satspackning av rör.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som laser- och maskinoperatör hos vårt kundföretag Väderstad AB.
Då Väderstad AB expanderar och bygger en ny helautomatiserad planlaseranläggning med flerop och bockning behöver de förstärka sitt lag med ytterligare medarbetare.
Arbetsuppgifterna varierar då personalen på avdelningen roterar men innehåller bl.a. arbete med rörlaseranläggning, kantpressning, flerop. och hydraulslangtillverkning. I arbetet ingår även ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll samt att följa körplaner enligt affärssystemet. Förutom redan nämnda arbetsuppgifter innebär arbetet att hålla en hög driftstillgänglighet i vår produktion genom att avhjälpa och förebygga störningar i den dagliga driften på den aktuella utrustningen som du ansvarar för.Din profil
Vi söker dig som är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänk och hög initiativförmåga. Du har ett stort tekniskt intresse samt god datavana. Vidare söker vi dig som är noggrann och flexibel. Du känner stor ansvarskänsla för ditt arbete och nya utmaningar ser du som något positivt. Vidare är du en lagspelare men som även är vana vid att arbeta självständigt. Du är en förespråkare av ordning och reda och drivs av att ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.

Vi ser att du minst har en verkstadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du tidigare arbetat som maskinoperatör exempelvis med Flerop, laserutrusning eller annan bearbetning. Kunskaper inom programmering är önskvärt men inget krav.

Truck- och travserkort är meriterande.
Till dessa tjänster är körkort och tillgång till bil ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän!

Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
– Om du har travers- och truckkort
– Om du har körkort och bil
– Om du kan arbeta tvåskift
– När du är tillgänglig för arbete

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpande


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och långa erfarenhet kan du som konsult känna dig trygg hos oss.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Laseroperatör/Laserskärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 5997
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5997&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Personalassistent, VO Skänninge

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Kriminalvården, region Öst består av verksamhetsområden i Östergötland, Småland och på Gotland. Vi söker nu en personalassistent till verksamhetsområde Skänninge.

Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad! Kriminalvårdens uppdrag är att omhänderta häktade samt verkställa påföljder såväl i fängelse som i frihet. Vårt mål är att våra klienter ska vara bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk efter de avtjänat sitt straff. Genom vårt agerande bidrar vi till att minska risken för återfall i brott och därmed öka tryggheten i samhället.

Anstalten Skänninge ligger i Mjölby kommun och är en sluten anstalt med 234 platser i säkerhetsklass två. Anstalten har drygt 170 anställda. Studier, brotts- och missbruksprogram, arbete i träsnickeri, självhushåll, klosterverksamhet, kontaktmanna- och säkerhetsarbete är exempel på verksamheter i vår ambition att bistå de intagna att nå ”bättre ut”.


ARBETSUPPGIFTER
Som personalassistent ansvarar du tillsammans med en kollega för verksamhetsområdets samlade personalplanering. Du har ett nära samarbete med anstaltens ledningsgrupp och kriminalvårdare för att, såväl kort- som långsiktigt, kvalitetssäkra bemanningen vid anstalten efter givna förutsättningar. Vid verksamhetsområdet tjänstgör, inom olika yrkeskategorier och med varierande arbetstidsförläggning, ca 170 medarbetare. Huvuddelen av dessa är kriminalvårdare.

I det löpande arbetet med bemanningsplaneringen ingår att administrera schemaläggning och ändringar, avtalshantering vid förlängningar av anställningar samt övrig administration i vårt PA-system Heroma. I din roll utgör du en naturlig stödfunktion gentemot personal och ledning i schema-, löne- och anställningsfrågor, och du är också kontaktperson gentemot vårt servicecenter. I ditt arbete som personalassistent ingår också att vara cheferna behjälplig med övriga administrativa sysslor som t.ex. att ta fram statistik och andra underlag. Med din systemkunskap i Heroma, bistår du lokalt med RALS-administration (löneförhandling). Övrig personal- och utbildningsadministration ingår också i arbetsuppgifterna.


KVALIFIKATIONER
Våra grundläggande krav är fullständig gymnasiekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen samt B-körkort. Du har tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete och vana att arbeta med bemannings- och schemaplanering i en verksamhet som ska fungera dygnet runt. Goda kunskaper inom Officeprogrammen är en förutsättning, liksom förmåga att formulera dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Erfarenhet av kriminalvård är meriterande. Likaså kunskap och utbildning i PA-systemet Heroma, erfarenhet av rekrytering samt kännedom om de statliga kollektivavtalen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga värderas högt. Du är självgående och initiativtagande med förmåga att självständigt kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter och du har en vilja att utvecklas och lära nytt. Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter, förutsätter vi att du också har en god social förmåga samt är serviceinriktad. Du är lyhörd men har också hög integritet och förmåga att vara tydlig.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och en tro på människans möjlighet till utveckling och förändring och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons eller www.offentligajobb.se.
OBSERVERA: Vi tar INTE emot ansökningar via brev eller e-mail.

Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du har sökt första gången, kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Kriminalvården eller jobb hos andra organisationer som är anslutna till Offentliga Jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Din ansökan till en specifik tjänst med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Kriminalvårdens rekryteringsansvariga.

Supporttelefon för sökande: 0771-10 10 29

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Personaladministratör/Personalassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning 6 mån kan komma att tillämpas. .Månadslön Indivduell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A742159
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f2b128f-0ae0-499c-98af-5e7fbaaa8d1c&publishCode=AMS&TK=429f411f-cc79-48f2-af0b-811959568613
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Öst
Box 1268
58112  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pricing & Business Support

Configuration & Pricing enheten ingår i Sales & Marketing avdelningen och arbetar bland annat med prissättning och försäljningsberedning för både maskiner och parts.   Är du en affärsinriktad, noggrann och analytisk person som vill anta detta spännande uppdrag?   Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt med prissättning, affärsvillkor och försäljningsberedning.    Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Arbeta med strategi och guidelines för försäljningsstrukturer, prissättning, affärsvillkor. - Försäljningsberedning  av artiklar i ERP-system. - Projektleda och genomföra prisrevisioner. - Löpande ta fram marknadspriser. - Uppdatera prislistor och affärsvillkor i ERP-system. - Utföra lönsamhets- och omvärldsanalyser med avseende på valutakurser, marginaler, priser och sortiment.   För att lyckas med detta uppdrag behöver du tycka om att arbeta med affärer, siffror och analyser samt arbeta strukturerat och ha en god administrativ förmåga. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och att samarbeta med andra där du tex har förmågan att förklara komplexa analyser på ett enkelt sätt.   Vi ser att du har en teoretisk gymnasieutbildning inom ekonomi eller teknik samt att du gärna har någon form av påbyggnadsutbildning inom området.  Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare behöver du  också ha erfarenhet av att ha arbetat i ERP-system, helst Jeeves, samt ha i övrigt goda kunskaper av IT-system, främst Excel och andra Office program. Vidare är det en fördel om du har kunskap om lantbruk och kännedom om Väderstads produkter.  
Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
   Vill du veta mer? Välkommen att kontakta rekryterande chef Robin Falk på tel: 0142-819 12 eller Maja Fundberg, HR-Business Partner på tel 0142-818 18.    Intresserad:  Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Marknadsanalytiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181383&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till schemarad hos 6-årig flicka i Ödeshög

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en barnkär personlig assistent till Ödeshög hos en 6-årig flicka som gillar att åka bil, gå promenader och när man sjunger för henne.

Om tjänsten:

Flickan har ett omfattande vårdbehov och behöver hjälp med alternativ kommunikation så som bildstöd TSS. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad. Hon har assistans under dygnets alla timmar förutom när hon går i förskolan. Under natten är det väntetid på 8 timmar.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Har B-körkort och
• Gärna bil för att ta sig till och från arbetet om du inte bor i området
• Intresse av olika typer av kommunikation som bildstöd (TSS)
• Tål pälsdjur, då katt och hund finns i hemmet

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande kväll, natt (sovande jour), vardag och helg (ej dagtid under veckodagarna då kunden är på förskolan), schemaraden är på ca 38 h/vecka, varav ca 28 h aktiv tid och 10 h väntetid per vecka. Anställningsform "så länge uppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11084
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Undersköterska till Kolonigatan/St. Ingrids väg

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Är du en schysst lagspelare som med mod och engagemang tar ansvar och utvecklar?

Till Kolonigatan/St. Ingrids söker vi nu en engagerad och kreativ undersköterska med positiv livssyn som ser möjligheterna och som har ett hjärta som klappar för äldre.

Kolonigatan/St. Ingrids vårdboende ligger i Skänninge och innefattar 24 lägenheter, varav 8 idag är avsatta för personer med demenssjukdom. Vi har en aktiv och uppskattad dagverksamhet som är öppen varje förmiddag och som riktar sig både till de boende men även till de som bor i närheten. Hos oss arbetar vi aktivt för att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med berörda professioner i syfte att göra det så gott som det bara går för våra boende. Vårt arbete utgår från Mjölby kommuns värdegrund


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss arbetar du med boende som har stora variationer i sitt behov av assistans och bemötande. I uppdraget ingår sedvanligt omvårdnadsarbete och personligt omsorgsarbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge medicin och utför en del hälso- och sjukvårdande uppgifter, dokumentation, kontaktmanaskap, vara ombud inom specifika områden samt lyft och förflyttningar. Genom ett gott bemötande ser du till att våra boende trivs och får en innehållsrik vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete. Det är meriterande om du har någon påbyggnadsutbildning inom demens, psykiatri och/eller palliativ vård. Vidare ser gärna att du tidigare har arbetat med aktiviteter och utevistelse samt är en van användare av dator och att utföra skriftlig dokumentation, med fördel i systemet Procapita.
Som person är du arsvarstagande och flexibel, vilket är en förutsättning i detta arbete för att kunna anpassa sig till ändrade omständigheter i verksamheten och för att kunna möta våra boendes behov och olikheter. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet förutsätter att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt har en god fysik då det förekommer tunga arbetsmoment.
Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse och tycker om att arbeta med äldre människor och vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger enligt schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 646/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=76a42260-1a96-4255-afc4-45a7c47c043e&publishCode=AMS&TK=cf73fd08-5490-453e-9f0e-42836d0bd10f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Programledare KBT, Anstalten Skänninge

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se
ARBETSUPPGIFTER
Som en viktig del av arbetet för att förebygga återfall i brott och arbeta efter Kriminalvårdens vision ”Bättre ut” bedrivs omfattande programverksamhet för klienter både i grupp och enskilt. Behandlingsprogrammen är manualstyrda och bedrivs med hög kvalitet och enligt principerna för evidensbaserad praktik. De bygger företrädelsevis på kognitiv beteendeterapi samt social inlärningsteori.
Vid Anstalten Skänninge bedrivs program riktade mot kriminalitet, våld samt missbruk. Programmen som bedrivs heter MIK, ÅP, PRISM, One to One (OTO), PULS och BrottsBrytet. Det sammansatta programutbudet innebär att du parallellt kommer att leda flera olika program.
Uppdraget utförs av ett mycket engagerat programteam, till vilket vi nu söker en medarbetare.
Programledarens huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med kriminalvårdsinspektör och övriga programledare planera, leda, utveckla och följa upp KBT-programverksamheten på anstalten. Tillsammans med övrig personal svarar du för säkerhets och ordningsfrågor under behandlingsarbetet. Viktigt är ett gott samarbete såväl med andra programledare som med övrig personal på anstalten. I tjänsten ingår förutom att leda program också administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Tidigare erfarenhet av att leda ett eller flera av de längre ovan nämnda brotts- och missbruksrelaterade program enligt manual är en merit. Vi ser gärna att du genomgått utbildning i något av de två grupprogrammen PULS eller BrottsBrytet. Anstalten erbjuder goda möjligheter att arbeta med eventuella certifieringar. Meriterande är grundläggande kunskaper i kognitiva metoder, vana att arbeta med program på anstalt, utbildning i Kriminalvårdens nationella program samt vana att tillämpa RBM-principerna (Risk-Behov-Mottaglighet).

Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska vara en god lagspelare och bidra till ett tillåtande klimat såväl i programteamet som med övriga kollegor på anstalten. Personliga egenskaper såsom empatisk förmåga, flexibilitet, stabilitet och mognad värdesätts. Du är en trygg och pedagogisk person som klarar av att sätta gränser.

Vi förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Frivårdsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. Provanställning kan komma att tillämpas.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742695
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=560c0143-fd51-48d5-ad9f-967b8ef8e480&publishCode=AMS&TK=ec4cdfd9-96fa-4ac1-84f2-f3093f083aa6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Anstalten Skänninge
Box 214
59621  SKÄNNINGE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Legitimerad arbetsterapeut till Hälso- och sjukvårdsenheten, vikariat

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Hälso- och sjukvårdsenheten söker nu två utvecklingsinriktade arbetsterapeuter, med positiv livssyn som ser möjligheterna.

Hälso- och sjukvårdsenheten är en av Omsorgs- och socialförvaltningens verksamheter. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdinsatser inom LSS, särskilt boende, korttidsverksamhet och hemsjukvård. På enheten arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor,arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som arbetsterapeut utför och leder du hälso- och sjukvårdsinsatser samt ansvarar för utredningar och bedömningar. Arbetsuppgifterna består bland annat av vårdplanering och uppföljning, förskrivning av personliga hjälpmedel, bedömning och införskaffande av arbetstekniska hjälpmedel samt dokumentation i systemet för datajournaler ProCapita. Du arbetar konsultativt och handledande, bland annat genom att informera och utbilda medarbetare inom förvaltningen i hälso-och sjukvårdsfrågor samt förflyttningskunskap.

Ett vikariat kommer att till största delen vara koncentrerat till hemsjukvård i ordinärt boende och det andra vikariatet kommer att vara fokuserat på särskilt boende och stöttning inom övriga verksamhetsinriktningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat inom kommunal äldreomsorg.

Uppdraget kräver att du som person är ansvarsfull, kommunikativ och flexibel samt har ett lösningsinriktat arbetssätt. Du har ett helhetsperspektiv och en god förståelse för uppdraget samt förmågan att arbeta hälsoinriktat med kommunens medborgare i fokus. Vidare ser vi att du kan bidra till engagemanget i vår arbetsgrupp och att du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team samtidigt som du är bekväm med att ta ansvar och arbeta självständigt.

Stor vikt läggs vid dokumenterad erfarenhet från arbetsområdet och personlig lämplighet för uppdraget.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75-80 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Två vikariat där tillträde sker enligt överenskommelse. Urval till intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden., upphör: 2018-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 647/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5228a52c-bf99-4fac-86ad-19f703182879&publishCode=AMS&TK=508a17d8-7623-4def-8d52-866cdea227b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du en nyfiken problemlösare som har erfarenhet av mekanikkonstruktion?

Lockas du av ett arbete där du får vara en del av hela produktionskedjan?
Hos oss får du som mekanikkonstruktör på Special Products chansen vara med att utveckla kundanpassade truckar från koncept till färdig produkt. Du får möjlighet att arbeta när kunderna för att förstå deras behov och översätta dessa till kundanpassade produkter. Du kommer vara ansvarig för din kundorder vilket innebär att du är tekniskt sammanhållande för mekanik-, el-, program- och hydraulikarbeten. När du jobbar på utvecklingsavdelningen för Special Products arbetar du i nära samarbete med offert, beredning och produktion.VÅRT ERBJUDANDE

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som mekanikkonstruktör på Special Products erbjuds du ett flexibelt och varierande arbete där du inom en kort tid får vara med i hela utvecklingsarbetet från offert till färdig produkt.

Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat möjlighet till träningspass på lunchen, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt stor frihet att planera sina dagar. Vi tycker också det är viktigt med fortsatt utveckling och ger därför möjlighet till flertalet kurser och utbildningar, kompetensutvecklingsprogram samt öppningar för att ta sig vidare inom företaget.DIN PROFIL

Vi söker dig som har teknikintresse och som tror att alla problem går att lösa. Du har en teknisk bredd, är noggrann och strukturerad. Då arbetet som mekanikkonstruktör är omväxlande och uppgifterna spänner ifrån några dagars jobb till flera veckor krävs det att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i en kreativ miljö och har förmåga att omsätta kundbehov till teknisk specifikation och smarta lösningar

Som mekanikkonstruktör på Toyota har du:

* Teknisk Civilingenjörs- eller högskoleutbildning
* Några års erfarenhet av Produktutveckling/Konstruktion
* Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

DIN ANSÖKAN

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag, dock senast 31 januari

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:

Olle Nåbo, rekryterande chef, tel: 0142-885 85
Lena Löök, rekryterande chef, tel: 0142-865 40
Johanna Källming, HR specialist, tel: 0142-897 44
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: 1518/588
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YW5uYS5ndWxsc3Ryb20uNDk4NjMuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden
59581
59581  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  

Platsannons

Ekonomiassistent

Bilhallen i Mjölby AB är ett etablerat fullserviceföretag inom bilbranschen med försäljning, verkstad, reservdelar och uthyrning. Vi har bedrivit verksamheten i våra lokaler i Mjölby sedan 1990. Idag är vi 12 anställda.

Bilhallen i Mjölby söker förstärkning i form av en Ekonomiassistent. Som ekonomiassistent hos Bilhallen kommer du att arbeta med bla registrering av leverantörsfakturor samt allmänna administrativa uppgifter. För att klara av arbetet krävs god datavana. Erfarenhet och/eller utbildning inom bokföring är önskvärt. Som person måste du kunna arbeta på ett strukturerat sätt, du är ordningsam och noggrann i ditt arbete.

Arbetet är på deltid, 50% och arbetstiden kan anpassas efter önskemål.
Provanställning 6 månader tillämpas.

Ansökan med CV skickas till maria@bilhallenmjolby.se eller via
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/18443

Skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag 20180104

Skicka din ansökan snarast då intervjuer och urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidEnligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NYA BILHALLEN i Mjölby AB

59534  MJÖLBY 
Hemsida: http://www.bilhallenmjolby.se
  
Platsannons

Mekanikkonstruktör produktionsteknik

Att ständigt tänka nytt och utveckla vår tillverkningsprocess är en viktig del för  
Väderstad AB. Fixturkonstruktion på Väderstad AB arbetar med konstruktion av produktionsutrustning. Vi är i nuläget 8 medarbetare som arbetar med intressanta, varierande och kreativa arbetsuppgifter. Fixturkonstruktion är organiserad inom produktionsteknik. Viktiga parametrar i vårt konstruktionsarbete är kvalitet, ergonomi och funktionalitet.  
 
Väderstad AB behöver förstärka fixturkonstruktion med ytterligare en konstruktör.  
 
Du blir en del av ett mindre team med specialistkunskaper inom produktionsutrustning.  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att konstruera produktionsutrustning för att skapa förutsättningar för en optimal serieproduktion. Spännvidden på konstruktionsarbetet är allt ifrån tyngre fixturer till ren finmekanik. Som medarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor att aktivt bidra till att upprätthålla och utveckla vår tillverkningsprocess samt medverka i produktutvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö där du ansvarar för ditt arbete så att bästa effektivitet och kvalitét uppnås.  
Söker du en möjlighet att på sikt bredda dig inom olika teknikområden vid sidan av mekanisk konstruktion finns goda möjligheter till detta.  
 
Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet. Vi ser positivt på om du arbetat några år med mekanisk konstruktion men vi välkomnar även dig som precis är klar med din högskoleutbildning. Kunskap i 3D-CAD är meriterande. Som person är du driven, analytisk, innovativ och du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som har god teknisk förståelse och gärna också ett praktiskt handlag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181399&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Produktionstekniker

Vi söker en engagerad och motiverad person som Produktionstekniker. Som person är du driftig, nyfiken, nyskapande, noggrann och innovativ och vill vara med att föra vår tillverkning in i den digitala världen.  
 
I rollen ingår att utveckla och förbättra processer och arbetssätt så att vi kan producera med rätt kvalité i kombination med att skapa förutsättningar för en flexibel tillverkning med hög effektivitet. Du är också ansvarig för att förbereda ditt tillverkningsavsnitt för kommande ändringar på produkter vid ECO-ändringar och produktprojekt.  
 
Du kommer att jobba tätt tillsammans med flera avdelningar, b.la Product development och Purchasing samt supporta den direkta tillverkningen. Därför är samarbetsförmåga och intresse av att skapa ett brett kontaktnät viktigt.  
 
Vi söker dig som är kvalificerad tekniker med högskoleutbildning eller har relevant arbetslivserfarenhet av denna typ av arbete.  
 
För att lyckas i rollen så krävs det att du har en god analys- och planeringsförmåga samt vill ständigt utveckla och förbättra metoder och tillverkningsprocesser. Vi går nu mot en digitalisering av tillverkningen så därför bör du ha en viss systemvana i kombination med en gedigen erfarenhet från tillverkande industri. Det ingår också optimering av tillverkningsflöden, layoutarbete och arbete med att utveckla arbetsplatser när det gäller kvalitetssäkring, arbetsmiljö och resursutnyttjande. Du ska också tycka om att utveckla människor och teknik genom samarbete och delaktighet i utveckling av tillverkningsprocessen.  
 
Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift, goda kunskaper i Office är ett krav och användarvana i CAD, Creo och Jeeves är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181398&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Systemutvecklare SharePoint/web

Väderstad AB:s IT-avdelning består av närmare 20 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Vi är ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IS-/IT-leveransen tillsammans med våra kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap.  
 
Har du erfarenhet av SharePoint/web och vill arbeta i en internationell miljö?
Trivs du i en roll där du får styra mycket själv och vara med och bana vägen framåt för organisationen? Då kan rollen som systemutvecklare på Väderstad AB vara nästa steg för dig. Här får även du som är junior chansen att komma in och bidra i en spännande roll!  
 
Din framtida utmaning  
Som Systemutvecklare på vår IT-avdelning kommer ditt huvudfokus vara att utveckla företagets webbplattform baserad på SharePoint. Du kommer att ingå i stora utvecklingsprojekt och medverka till att sätta vägen framåt för Väderstad. I rollen ingår agil utveckling, förvaltning och support av företagets webbmiljöer. Du deltar i hela utvecklingskedjan från systemdesign till implementation och testning.  Du kommer till exempel att medverka i att ta fram beslutsunderlag och konsekvensanalyser, utveckla och förvalta företagets webbmiljöer samt säkerställa SharePoint driften och agera  IT:s specialist inom området.  
 
Hos oss på Väderstad arbetar du nära alla de funktioner inom företaget som använder systemen som du är med att utveckla. Detta gör att du kommer att samarbeta med övriga delar av företaget och verkligen se effekterna ute i verksamheten av det arbete som du gör.  
 
Vem du är  
Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i SharePoint och viljan att fortsätta utvecklas inom det. Du har ett problemlösande arbetssätt och tycker om att hantera flera uppgifter parallellt. Du gillar när vägen till målet inte är satt och få vara med och skapa något som inte finns. Detta gör att du behöver ha en bra struktur på ditt arbete och en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra.  
 
Du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt  motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även kunskaper i objektorienterad programmering. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.  
  Vill du veta mer 
Välkommen att kontakta rekryterande chef, Anna Harrius, Application Manager på tel 0142-815 37 eller Maja Fundberg HR Business Partner på tel 0142-818 18.   
 

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181346&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

IT Lösningsarkitekt

Till vår IT-avdelning söker vi dig som vill arbeta verksamhetsnära och utveckla och designa IT-lösningar!
 
Väderstad AB:s IT-avdelning består av närmare 20 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Vi är ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IT-leveransen tillsammans med våra kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap. Vi är lokaliserade på bekvämt avstånd från Linköping, ca 30 min, och Jönköping ca 50 min.   Din Roll Som Lösningsarkitekt arbetar du med att designa IT-lösningar baserade på krav från verksamheten och IT i syfte att säkerställa att systemlösningar stödjer verksamheten strategiska planer och mål. Du ser till att vi återanvänder funktionaliteter samt säkerställer att företagsövergripande arkitekturprinciper och riktlinjer kring standarder följs i de IT-lösningar som tas fram. Som Lösningsarkitekt är du mycket väl insatt i det IT-stöd verksamheten nyttjar, du är dessutom väl insatt i verksamhetens processer, metoder och rutiner. Du har det övergripande ansvaret för att IT-stödet motsvarar verksamhetens nuvarande och kommande krav och behov. Kraven från verksamheten utgår bland annat från: -Verksamhetens arbetssätt i form av processer och arbetsmetoder -Krav på tillgänglighet och prestanda -Finansiella krav, dvs väga lösningar mot kostnad och effekten som lösningen ger -Förvaltningsbarhet, att lösningen är förvaltningsbar samt livscykelkostnaden för lösningen Som lösningsarkitekt har du extra fokus på icke-funktionella krav som krav på säkerhet, robusthet, skalbarhet mm. Du arbetar främst med lösningsarkitektur på en övergripande nivå men även med detaljerade lösningar inom dina specialområden, te x som mjukvaruarkitekt eller systemutvecklare. Vidare ingår i din roll att omvärldsbevaka för att fånga upp trender och utveckling generellt inom IT samt specifikt inom ditt ansvarsområde.   Vem är du
Du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt  motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har ett liknande arbete idag alternativt att du efter många år inom IT är redo att ta nästa steg i karriären. 
 
För att passa för detta arbete behöver du ha mycket god teknisk kompetens, både övergripande inom IT, men också specialiserad inom ett eller flera områden. som t ex SharePoint/web, CRM, mjukvaruutveckling, NET eller affärs-/produktionssystem. Vidare ser vi att du har mycket god kunskap om IT-arkitektur på strategisk, taktisk och operativ nivå samt erfarenhet från  process- och verksamhetsutveckling, systemförvaltning och projektmetodik. Du är van vid behov och kravspecificering från verksamheten samt mycket god kunskap om, och utvärderingskompetens för, IT-plattformar och IT-tjänster samt att se systemlösningar i ett sammanhang.
 
Som person har du en god analytiskförmåga  samt är bra på att se till helheten och att prioritera det viktigaste. Du är driven och affärsmässig med en stark vilja att förbättra, utveckla och förstå nya förutsättningar. Du tycker om att arbeta både självständigt och samarbeta med olika typer av människor i verksamheten där du har nytta av din sociala kompetens och gärna delar med dig av dina kunskaper. Du tycker också om att ta ansvar och ta egna initiativ samt är strukturerad och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga.
 
Du har goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift.
 
Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
 
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta rekryterande chef, Johnny Björklund på tel 0142- 819 16 eller Maja Fundberg, HR Business Partner på tel 0142-818 18.   Välkommen med din ansökan senast den 15 januari!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181391&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  

Platsannons

Arriva söker en Enhetschef till Östgötapendeln

Arriva Östgötapendeln med trafikkontor i Mjölby samarbetar med Östgöta Trafiken med syfte att förbättra möjligheterna till kollektivt resande i och mellan länen. Östgötapendeln är en del av Arrivagruppen, som finns etablerad i fjorton europeiska länder och sedan 2010 även en del av Deutsche Bahn - Europas största aktör på persontrafikmarknaden. Arriva har ca 3.900 medarbetare och erbjuder buss- och spårtrafik över hela Sverige. Årligen kommer vi att hjälpa 170 miljoner passagerare att nå sina resmål.

Till vår verksamhet i Mjölby söker vi en Enhetschef som ska ha ansvar för alla personalrelaterade frågor för lokförare och arbeta aktivt med kompetensutveckling av personal, arbetsmiljö- och hälsofrågor kring vår tågdrift samt administration kopplat till detta.

Som Enhetschef kommer du att vara en del av Östgötapendelns ledningsgrupp och arbeta med att skapa nöjdare medarbetare som i sin tur skapar nöjdare kunder.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden blir bl.a. följande:

·         Personalansvar

·         Säkerställa kompetens- och servicenivån hos personalen genom rekrytering, introduktion, coachning, samtal och uppföljningar

·         Säkerställa att personalens utbildning och fortbildning sker enligt gällande regler och krav

·         Planera hälsoundersökning för personal med arbetsuppgifter av betydelse för trafiksäkerheten

·         Planera, genomföra och dokumentera medarbetarsamtal och arbetsplatsträffar

·         Hantera sjukskrivnings- och rehabiliteringsärenden

·         Uppföljning av nyckeltal

·         Säkerställa skadehanteringsprocessen

Din bakgrund

Vi tror att du är en driven, självgående och flexibel person som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i spårbunden trafik. Vi tror även att du har vana att leda och utveckla personal. Det är meriterande med erfarenhet från en arbetsledande roll samt kunskaper i arbetsrätt. Du är en serviceinriktad glad och positiv eldsjäl med hög arbetsmoral och att har förmågan att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du ska vara kommunikativ, ha stort socialt engagemang och samtidigt vara tydlig i dina budskap till våra medarbetare. Vidare krävs det att du har datorvana och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Ansökningsprocess

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2018-01-31. Har du frågor om tjänsten kontakta Driftchef caroline.agnflod@arriva.se

Tillträde enligt överenskommelse dock senast 1 juni 2018.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://arriva.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=428
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arriva Sveriga AB
Stora torget 4a
59530  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.arriva.se/
  

Platsannons

Undersköterska till Folkungagården

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Är du en schysst lagspelare som med mod och engagemang tar ansvar och utvecklar?

Till Folkungagården söker vi nu en engagerad och kreativ undersköterska med positiv livssyn som ser möjligheterna och som har ett hjärta som klappar för äldre.

Folkungagårdens vårdboende ligger i Väderstad och innefattar 22 lägenheter, varav 15 idag är avsatta för personer med demenssjukdom. Vi har en aktiv och uppskattad dagverksamhet som är öppen alla vardagar och som riktar sig både till de boende men även till de som bor i närheten. Hos oss arbetar vi aktivt för att bibehålla och utveckla ett gott samarbete med berörda professioner i syfte att göra det så gott som det bara går för våra boende. Vårt arbete utgår från Mjölby kommuns värdegrund


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss arbetar du med boende som har stora variationer i sitt behov av assistans och bemötande. I uppdraget ingår sedvanligt omvårdnadsarbete och personligt omsorgsarbete. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge medicin och utför en del hälso- och sjukvårdande uppgifter, dokumentation, kontaktmanaskap, vara ombud inom specifika områden samt lyft och förflyttningar. Genom ett gott bemötande ser du till att våra boende trivs och får en innehållsrik vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete. Det är meriterande om du har någon påbyggnadsutbildning inom demens, psykiatri och/eller palliativ vård. Vidare ser gärna att du tidigare har arbetat med aktiviteter och utevistelse samt är en van användare av dator och att utföra skriftlig dokumentation, med fördel i systemet Procapita.
Som person är du arsvarstagande och flexibel, vilket är en förutsättning i detta arbete för att kunna anpassa sig till ändrade omständigheter i verksamheten och för att kunna möta våra boendes behov och olikheter. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet förutsätter att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift samt har en god fysik då det förekommer tunga arbetsmoment.
Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse och tycker om att arbeta med äldre människor och vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar och helger enligt schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i slutet av Januari eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 645/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba61cb07-39b9-4132-a15e-e8d2baa5cf54&publishCode=AMS&TK=3fa575c8-de5e-4f2e-a249-2f0f0b0d43e3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Manlig personlig assistent sökes till kund i Mjölby (62,50% tjänst)

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

För kunds räkning söker Frösunda efter en personlig assistent till en man i 50-årsåldern.
Mannen bor i Mjölbyområdet och har personlig assistans under dygnets vakna timmar. Han har ett förståndshandikapp med autistiska drag. Kund behöver stöd och hjälp i vardagen, med personlig omvårdnad, hemmets skötsel, tvättning, matlagning samt stöttning och delaktighet i samband med aktiviteter.
 
Vi söker dig som är trygg i dig själv, ordningssam, tålmodig och motiverande.
Det är viktigt att du känner ett intresse och finner glädje i att vara en viktig del i mannens fortsatta personliga utveckling.

I vardagen krävs det att de personliga assistenterna är lugna och trygga i sig själva, har ett motiverande och pedagogiskt förhållningssätt och arbetar med framförhållning både löpande under dagen men även gällande de uppsatta mål som finns för mannen. 

Du bör trivas med att arbeta enskilt och efter de rutiner och arbetssätt som kund är van vid. Du behöver även vara flexibel, dels gällande din tillgänglighet för arbete men även i ditt förhållningssätt gentemot kund.
Du bör ha körkort och tillgång till egen bil men det är ej ett krav.  
 
Tidigare erfarenhet/utbildning
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande men inget krav, då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Anställningsform
Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.
Tillträde: efter överenskommelse
 
Arbetstid/Schema
Förmodad sysselsättningsgrad enligt grundschema ca 62,50 %
Rullande 6-veckors schema med arbetspassen 07.00-22.00, alla veckodagar.

 
Lön
Timlön.
Försunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Urval av inkomna ansökningar kommer att ske löpande!
Du ansöker och bifogar personligt brev samt Cv endast via angiven länk.
Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se
Välkommen med din ansökan!
 

.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96235
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda Omsorg AB
Stora torget 2 C
59541  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Compliance Officer – Toyota Material Handling Commercial Finance AB

As Compliance officer you will have a central function in TMH Commercial Finance´s and Toyota Industries Finance International´s (TIFI) operations. TMH Commercial Finance has started a very interesting development containing cross border activities from Sweden and have set up branches in Germany, France and Italy. Your contacts will be both in Sweden and abroad. Toyota’s corporate values give you the possibility to develop and grow with the company.

The Company’s offering of financial products and service level is based on standardized products and cost efficient solutions providing reasonable reward at an acceptable risk level, all to support the group’s needs in terms of product financing. TIFI is handling the Group’s activities on the finance market and is also responsible for the Group internal Treasury functions. You will manage Compliance related issues in TMH Commercial Finance and TIFI. To fulfill External and internal compliance requirements is an important function in the companies’ aim to fulfil the strategy. You will report to the Managing Director.

Assignments as Compliance Officer:

Manage Compliance in TMH Commercial Finance AB and TIFI
Be an important player in the projects for TMH Commercial Finance AB ( incl. the Branches) and TIFI

You have a university degree with experience in Compliance activities in the Banking sector. Professional experience regarding banking regulations and Compliance activities are important qualifications. You should also be able to support other functions in the company in legal issues. We expect you to be fluent in English.

As an individual you have a good capacity to cooperate with others but can also be independent and self-driven. You should have a good ability to communicate with a high level of integrity. We expect you to be solution-oriented with an ability to explain and visualize complex items in an understandable way. You are interested in training and informing others in the group regarding your areas of responsibility.

Toyota’s goal is to be Number one in Material handling in Europe. TMHE has two companies operating in the Finance area – TMH Commercial Finance AB offering customer finance, and TIFI – the Group Treasury. TMH Commercial Finance AB Business strategy is to offer financial products to Toyota customers to support the TMHE sales companies and Toyota dealers.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Försäkringsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens:
Webbplats: http://meritmind.se/karriar/compliance-officer-toyota-material-handling-commercial-finance-ab/
Epostadress:
Övrigt: This recruitment process is handled by Meritmind. For more information, contact responsible recruitment consultants at Meritmind, Anna Haga at 070-201 03 55 Interviews and selection will be ongoing, so please send in your application as soon. We want the applications to be written in English.
Arbetsplats: 
Adress: Meritmind AB Linköping
Repslagaregatan 24
58222  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.meritmind.se
  
Platsannons

Skötare till Mobila omvårdnadsteamet i Mjölby

Psykiatri- och habiliteringsenheten ingår i Närsjukvården i västra Östergötland och består av en specialistpsykiatrisk klinik, habilitering samt ungdomshälsan. Inom vuxenpsykiatriska enheten finns fyra områdesteam med mottagningsverksamhet i Motala och Mjölby. Det finns även äldrepsykiatriska team, beroendeteam samt mobila omvårdnadsteam. En slutenvårdsavdelning står för all slutenvård i vårt upptagningsområde. Verksamhetsidén är att kunna ge våra patienter tidiga, behovsanpassade insatser. Familjearbete och vård i hemmet är viktiga hörnstenar i verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en skötare till Mobila omvårdnadsteamet. Med patienten i fokus arbetar vi integrerat med mottagning, akutpsykiatri, psykiatrisk hemsjukvård samt slutenvård. I arbetet ingår akuta bedömningar och planerad hemsjukvård. Arbetet innehåller stödsamtal, telefonrådgivning, vårdplanering, dokumentation samt rapportering. Som skötare på Mobila omvårdnadsteamet ansvarar du för att ge en god kvalitativ omvårdnad. Tjänsten erbjuder varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Utbildning och erfarenhet
Du har YH-utbildning alternativt omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri. Erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper
Du bör ha god samarbetsförmåga, då du kommer attt samarbeta med flera vårdgrannar. Att vara flexibel är viktigt och du bör ha en empatisk förmåga att kunna möta människor i svåra situationer.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde från den 1 mars 2018 eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Berit Andersson, 010-104 82 82.
Teamledare Anna Wärn, 010-104 70 82.

Facklig företrädare för Kommunal är Kärstin Bemer, 010-104 86 37.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9820
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Kungsvägen 69
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Truckförare till stor kund i Mjölby sökes!

Vi söker nu materialhanterare och truckförare som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Är du flexibel, positiv samt har en hög servicekänsla och är villig att ge det lilla extra?
Har du truckkort och kan börja omgående? Då kan du vara den vi söker! Sök tjänsten redan idag.

Om företaget
Du kanske inte vet att Skill ägs av 18 industrier, där vi tillsammans med våra kunder och ägarföretag har ett nära samarbete. Just nu har vi en stor efterfrågan på nya duktiga medarbetare till en av våra stora kunder i Mjölby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning och/eller materialhantering och det är därför ett krav att du har truckkort. Din huvudsaklliga arbetsuppgift som truckförare/materialhanterare är att förse produktionen med material. Det är av stor vikt att du är flexibel då andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Kravet är att du ska kunna arbeta 2-skift, men det kan även förekomma dagtid, ständigt natt eller ständig kväll.

Arbetstider
2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00
Ständig kväll: måndag-torsdag 14:30-00:00
Sändigt natt: måndag-torsdag 00:00-06:30 och söndag 23:00:06:30

Om du behöver pendla från annan ort till arbetet så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil.

Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund.


Din profil
Som person ska du vara praktiskt lagd och trivas med ett fysiskt arbete samt att du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Du bör vara effektiv och noggrann samt ha en positiv inställning. Som konsult är du Skills ansikte utåt och det är därför viktigt att du trivs med att visa engagemang, framåtanda och är villig att bidra till teamets framgång.

Krav
Truckkort A1-4 B1-6
Körkort och tillgång till bil

Meriterande
Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö.

Ansökningsförfarande
Behovet är omgående och urvalet sker därför löpande. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Elise Hellberg 013 329404 eller elise.hellberg@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens: 3016
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3016
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Drivna truckförare till Väderstad AB sökes!

Har du tidigare erfarenheter av truckförning och letar efter nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker! Väderstad är just nu inne i en expansiv fas och ser att de kommer att behöva fler truckförare till framtiden.

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.200 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.


Dina arbetsuppgifter
Att arbeta som truckförare på Väderstad innebär olika saker beroende på vilken avdelning du hamnar på. Dels har de ett produktionslager där lagerarbetarna till största delen kör en höglyftande plocktruck och plockar orders som sedan ska in i produktionen, dels har de ett reservdelslager där man kör vanliga plocktruckar samt skjutstativ och dels har de truckförare som arbetar inne i produktionen med att serva produktionsarbetarna med material. Förutom redan nämnda truckar kan det bli aktuellt att köra motviktstruck och fyrvägstruck.

Arbetstiden är 2-skift eller natt.

Din profil
Då arbetet innehåller många olika moment krävs det att du är nogrann och duktig på att hålla ordning och reda. Vidare är du tekniskt lagd, då arbetet innebär mycket jobb med handdator för att hantera ordrarna som ska hämtas/lämnas med truck.

Vi ser att du är en god kollega som är prestigelös och hjälper till där det behövs. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du får inte vara höjdrädd, då en stor del av arbetet kan innebär arbete med höglyftande plocktruck.

Krav:
Körkort och tillgång till bil
Truckkort A1-4 samt B1-6

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet av att använda handdator vid lagerjobb

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering och bemanning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 2660
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2660
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Väderstad söker en laser- samt maskinoperatör

Är du en laser- eller maskinoperatör som söker nya utmaningar? Väderstad är just nu inne i en expansiv fas och söker nu nästa stjärna. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om företaget

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.200 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill till vår detaljproduktion.

I vårt lag roteras arbetsuppgifterna mellan bl.a. rörlaseranläggning, kantpressning, flerop. och hydraulslangtillverkning. I arbetet ingår också ritningsläsning, verifiering av detaljer, förebyggande underhåll samt att följa körplaner enligt vårt affärssystem. Då vi kommer att bygga en ny helautomatiserad planlaseranläggning med flerop och bockning behöver vi nu förstärka vårt lag med ytterligare medarbetare. Förutom redan nämnda arbetsuppgifter innebär arbetet att hålla en hög driftstillgänglighet i vår produktion genom att avhjälpa och förebygga störningar i den dagliga driften på den aktuella utrustningen som du ansvarar för.


Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån styrning av lasermaskiner. Har du även kunskap inom flerop/såg/excenterpress är det till din fördel. Det är ett krav att du har körkort B och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetet. Vi ser att du minst har en verkstadsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Arbetet handlar främst om att styra lasermaskinerna och förse dem med stål men även arbete med andra maskiner på detaljavdelning kan förekomma. Arbetstiden är 2-skift.

Vidare är det ett krav på att du har traverskort samt meriterande om du har truckkort.

Vi söker en erfaren, flexibel och pålitlig operatör till Väderstad. Vi söker dig som är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänk och hög initiativförmåga. Du har ett stort tekniskt intresse samt god datavana. Du känner stor ansvarskänsla för ditt arbete och nya utmaningar är, i din mening, något positivt. Vidare är du en lagspelare men samtidigt behöver du ha en god förmåga samt vana vid att arbeta självständigt. Du är en förespråkare av ordning och reda och försöker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande

Tjänsten är en visstidsanställning på Väderstad. Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se eller Johanna Sjöström på johanna.sjostrom@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Laseroperatör/Laserskärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 3081
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3081
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Gymnasielärare Naturkunskap/ Biologi Kungshögaskolan

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Mjölby Gymnasium är fem skolenheter med var sin rektor. Skolverksamheten är idag förlagt till Dackeskolan och Kungshögaskolan. I gymnasieskolan är det sammanlagt ca 800 elever fördelat på fyra högskoleförberedande program, nio yrkesprogram, fem introduktionsprogram och en gymnasiesärskola med två nationella program och individuella program. Gymnasiesärskolans lokaler finns vid Dackeskolan. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet där elevens lärande och utveckling är i fokus. Du kommer att tjänstgöra på Kungshögaskolan. Skolan erbjuder både studieförberedande och yrkesförberedande program. Skolan har också elever inom språkintroduktion. På skolan arbetar cirka 60 personer, varav cirka 45 lärare. Skolan har cirka 500 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i naturkunskap och biologi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i naturkunskap och biologi. Du vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former. Du har god kontakt med eleverna och har förmåga att uppmuntra och utveckla elevernas färdigheter och kunskaper.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde 2018-01-08, rekrytering sker löpande., upphör: 2018-02-16 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 200/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e061db52-f590-431f-810a-2bcddc8bc4f1&publishCode=AMS&TK=ef5ecc91-a342-40b2-917b-31a351b74d55
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kriminalvårdare - (semestervikariat) VO Skänninge

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad! Kriminalvårdens uppdrag är att omhänderta häktade samt verkställa påföljder såväl i fängelse som i frihet. Vårt mål är att våra klienter ska vara bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk efter de avtjänat sitt straff. Genom vårt agerande bidrar vi till att minska risken för återfall i brott och därmed öka tryggheten i samhället.

Anstalten Skänninge ligger i Mjölby kommun och är en sluten anstalt med 234 platser i säkerhetsklass två. Anstalten har drygt 170 anställda. Studier, brotts- och missbruksprogram, arbete i träsnickeri, självhushåll, klosterverksamhet, kontaktmanna- och säkerhetsarbete är exempel på verksamheter i vår ambition att bistå de intagna att nå ”bättre ut”.

ARBETSUPPGIFTER
Kriminalvården, region Öst består av verksamhetsområden i Östergötland, Småland och på Gotland. Vi söker nu ett antal kriminalvårdare till semestervikariat på vår anstalt i Skänninge.

Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetsuppgifterna består av bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. Kriminalvårdens huvuduppdrag är att genom verkställighetsplanering förbereda klienterna för ett liv utan kriminalitet i frihet. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande. Kriminalvården är verksam dygnet runt. Schemalagd arbetstid dagar, kvällar, nätter och helger.KVALIFIKATIONER
Våra grundläggande krav är B-körkort samt gymnasieexamen med godkänt slutbetyg. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift samt god datorvana. Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat socialt arbete.

För arbetet som kriminalvårdare är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är stresstålig, ansvarstagande, stabil och kan sätta gränser. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp samt är flexibel och initiativrik. Du ska även ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons eller www.offentligajobb.se.
OBSERVERA: Vi tar INTE emot ansökningar via brev eller e-mail.
Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Schema. Antalet tjänster kan komma att ändras under tidens gång. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enl överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-16
Referens: A738992
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9091cfe4-446b-4868-b549-988be548516f&publishCode=AMS&TK=80da629f-c9d7-4148-a398-9275903276a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Skänninge
Box 214
59621  SKÄNNINGE Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se/sv/Jobba-hos-oss/Kriminalvarden-som-arbetsgivare/
  
Platsannons

Säljansvarig reservdelar Norden

Försäljningsavdelningen Norden på Väderstad AB ansvarar för försäljning och service i Svergie, Norge och Finland. Vi arbetar intensivt med att bearbeta marknaden och introducera nya produkter. Kunskap och förmåga att se möjlighter som effektiviserar och förbättrar lantbrukarens verksamhet präglar avdelningen och vi sätter alltid kunden i fokus.
 
Vi söker dig som vill driva och utveckla reservdelsaffären i Sverige, Norge och Finland!
 
Nu söker vi, försäljningsavdelningen Norden, en Säljansvarig för reservdelar Norden. Är du lantbrukskunnig, har lätt för att umgås med nya människor och älskar att göra affärer? Då kan arbetet som Säljansvarig för reservdelar Norden vara något för dig.
 
I rollen som Säljansvarig reservdelar Norden kommer du jobba mot uppsatta mål, driva försäljningen, genomföra kampanjer, besöka återförsäljare och importörer samt arbeta mycket med informationsspridning av våra reservdelar. Vidare kan du vid behov behöva agera teknisk support kring våra reservdelar mot både våra återförsäljare och slutkunder.
 
Tjänsten innefattar ca 100 resdagar per år och ditt arbetsfält kommer att vara Sverige, Norge och Finland men din arbetsplacering/utgångspunkt kommer att vara Väderstad.
 
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknande arbete och av lantbruk och lantbruksmaskiner samt har kunskap och erfarenhet av växtodling. Är du utbildad lantmästare/gårdsmästare eller liknande är det mycket meriterande.
 
Som person har du en väl utvecklad social kompetens och trivs med att samarbeta med olika typer av människor. Du har ett stort eget driv och en mycket god kommunikativ förmåga. För att lyckas i denna tjänst måste du gilla att göra affärer och ha ett stort kundfokus.
 
Du har lätt för att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska.
 
Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
 
Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta rekryterande chef Bo Stark, Sales Manager Nordic på tel 0142-820 28 eller Maja Fundberg, HR Business Partner på tel 0142-818 18.
 
Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181395&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Sommarjobb: Svetsare

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi anställer varje sommar ett större antal svetsare för att arbeta i vår produktion under sommaren. Tjänsten innebär praktiskt arbete i vår produktion inom MAG-svetsning, vilket kan innebära både manuellsvetsning och arbete vid svetsrobot. Sommarjobbet startar i början av juni och pågår till slutet av augusti, med uppehåll under vår semesterstängning under vecka 29 till vecka 32. Arbetstiderna är i regel tvåskift, även om ständig dag kan förekomma.

Arbetstider vid tvåskift
Dagveckor: måndag-torsdag 06:30 - 14:30 , fredag 06:30-16:00.
Kvällsveckor: måndag-torsdag 14:30 - 00:00, ledig fredag.

För rätt person finns mycket goda chanser att erbjudas en visstidsanställning inom svetsning efter sommarens slut.

DU HAR

* Erfarenhet inom MAG-svetsning. Meriterande om du har godkänd svetslicens inom MAG 135
* Fyllt 18 år senast 11 juni 2018
* Körkort och tillgång till bil är mycket meriterande, då det inte går att åka kollektivtrafik vid kvällsskiften

SOM PERSON ÄR DU

* Kvalitetsmedveten
* Ansvarstagande

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 11 mars 2018. Tjänsterna börjar tillsättas i juni månad, och kommer med största sannolikhet att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan omgående!

Vid frågor, kontakta via vår växel 0142-86000
Charlotte Christensen, HR
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 1664/568
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uMzc5NTguMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  
Platsannons

Sommarjobb: Produktutveckling

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar i absoluta världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen - automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går bra för oss. Vår produktion ökar för varje år och det gör också vårt behov av duktiga sommarjobbare.

Vill du arbeta sommaren 2018 tillsammans med härliga kollegor och i ett företag som satsar på att du ska utvecklas? Välkommen in med din ansökan.

VÅRT ERBJUDANDE

Tjänsterna innebär arbete på företagets Utvecklingsavdelning. Vi kommer att kunna erbjuda tjänster inom Produktutveckling inom följande områden:

* Programmering
* Test och verifiering
* Mekanikkonstruktion
* Hydraulik
* Beräkning

Vänligen tydliggör i din ansökan vilket specifikt område/områden som du är intresserad av.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som sommarjobbare får du chansen att se vad arbete inom Produktutveckling innebär i praktiken och chansen att skapa värdefulla kontakter. Ett väl utfört arbete hos oss kan mycket väl vara starten på en framtida karriär inom Toyota.SOM SOMMARJOBBARE INOM PRODUKTUTVECKLING HAR DU

* Påbörjad högskoleutbildning inom Maskinteknik, Design och Produktutveckling, Elektronikdesign, Data, Teknisk Fysik eller motsvarandeSOM PERSON ÄR DU

* Kvalitetsmedveten
* Ansvarstagande
* Teknikintresserad

ANSÖKAN

Sista ansökningsdatum är: 19/2 2018!

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 1667/565
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uMzkzNjQuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  
Platsannons

IT-Koordinator

Gillar du att jobba med helheten, stort som smått, högt och lågt? Vill du jobba i den lilla snabba organisationen med korta beslutsvägar men ända känna tryggheten av det stora företagets möjligheter? Vill du vara med och påverka utvecklingen för att sedan se effekten av den?

Vi söker en IT-koordinator som älskar att arbete med IT, ser affärnyttan av den samt är en serviceinriktad lagspelare och som vill arbeta med härliga arbetskamrater. Trivs du dessutom i ett expansivt och framåtsträvande företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter så ska du höra av dig till oss på Runsvengruppen.

I din roll leder du det dagliga arbetet inom området kundkommunikation vilket innefattar IT-lösningar som web, produktdatabas, skyltsystem m.fl. Arbetet sker i nära samarbete med vår marknadsavdelning och tillsammans med övriga specialister i verksamheten ansvarar du för att förändringar som ska genomföras håller en hög kvalitet och skapar mervärde för våra kunder. Du ansvarar för att gruppen ständigt arbetar för att nå uppsatta mål, är innovativ kring processer och utvecklar effektiva arbetssätt för att maximera gjorda investeringar och framtida leveranser. Tjänsten erbjuder omväxlande arbete, bra utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att jobba med ytterligare områden.

Du bör ha erfarenhet från IT-lösningar och processer inom marknadsområdet där bl.a. web och produktdatas spelar en stor roll. För att kunna leda arbetet behövs även kompetens och erfarenhet av förvaltningsledning, kravhantering, testledning eller motsvarande. Arbetet kan ibland innebära att du måste förstå en viss teknisk nivå samt detaljer för att kunna lösa uppgiften. Erfarenhet från upphandlingar, avtal samt detaljhandeln är meriterande.

Personliga egenskaper

För att snabbt sätta dig in i relationen mellan olika system och processer behövs en analytisk och lösningsorienterad förmåga. De många kontaktytorna, både interna och externa gör att det är viktigt med god servicekänsla och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. För att driva och leda utvecklingen behövs hög integritet, bra ordningssinne samt förmågan att planera och organisera.

Jobbet innebär bl.a. att du måste kunna jobba självständigt och ta egna initiativ likväl som att kunna jobba i grupp eller projekt där din roll kan variera mellan projektledare och projektdeltagare. Du bör ha akademisk utbildning och flera års erfarenhet inom IT-området med inriktning mot affärsutveckling med hjälp av IT samt projektarbete eller inneha motsvarande kunskaper.

Tillträde till tjänsten sker snarast enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är Runsvengruppens servicekontor i Skänninge och rapporterar direkt till IT-Chef.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av eget ansvar, positiv miljö, omväxlande utmaningar och med stora möjligheter att påverka ditt arbete!

Sedan 1948 bedriver vi handelsverksamhet under signumet "en god affär". Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via den rikstäckande butikskedjan ÖoB.

Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: IT-samordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-12
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/16472
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din digitala ansökan senast 2018-02-12. (Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post). Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från alla säljsamtal gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ÖoB AB
Box 143
59623  Skänninge Sverige
Hemsida: http://www.öob.se
  
Platsannons

Sommarjobb: Materialhantering och truckkörning

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker 50 personer som vill arbeta inom vår lagerverksamhet i sommar. Tjänsten innebär praktiskt arbete i vår produktion inom materialhantering - vilket kan innebära både truckkörning och orderplock beroende på vilken avdelning jobbar på. Sommarjobbet startar i början av juni och pågår till slutet av augusti, med uppehåll under vår semesterstängning under vecka 29 till vecka 32. Arbetstiderna är i regel tvåskift, även om ständig dag kan förekomma.

Observera att truckkort är ett krav för dessa tjänster. Ett truckkort tar du enkelt på egen hand om du vill öka chanserna för sommarjobb.

Arbetstider vid tvåskift
Dagveckor: måndag-torsdag 06:30 - 14:30 , fredag 06:30-16:00.
Kvällsveckor: måndag-torsdag 14:30 - 00:00, ledig fredag.

För rätt person finns mycket goda chanser att erbjudas en visstidsanställning efter sommarens slut, alternativt sommarjobb kommande år dig som är student.DU HAR

* Truckkort, gärna behörigheterna A1-4 B1-6. Har du inte redan ett truckkort, men kan tänka dig att ta ett för att öka chanserna för sommarjobb, skriv med detta i din ansökan.
* Fyllt 18 år senast 11 juni 2018
* Körkort och bil alternativt boende i Mjölby är meriterande, då kollektivtrafiken ej matchar våra skifttider.

SOM PERSON ÄR DU

* Kvalitetsmedveten
* Ansvarstagande

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 11 mars 2018!

Vid frågor kontakta oss gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 1661/570
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uOTcwMDguMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  
Platsannons

Teknisk säljsupport, Norden

Försäljningsavdelningen Norden på Väderstad AB ansvarar för försäljning och service i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar intensivt med att bearbeta marknaden och introducera nya produkter. Kunskap och förmåga att se möjligheter som effektiviserar och förbättrar lantbrukarens verksamhet präglar avdelningen och vi sätter alltid kunden i fokus. 
 
Vi söker dig som brinner för teknisk utveckling inom lantbruket!  
 
Nu söker vi, försäljningsvdelningen Norden, en Teknisk säljsupport, Norden. Är du lantbrukskunnig, har lätt för att umgås med nya människor, har ett utpräglat lantbrukstekniskt kunnande och gärna lär dig nya saker? Då kan arbetet som Teknisk säljsupport vara något för dig.  
 
I rollen som Teknisk säljsupport kommer du att träffa och utbilda återförsäljare och lantbrukare samt hjälpa till med uppstart av nya maskiner. Du kommer att förevisa maskiner både praktiskt och teoretisk. I rollen ingår även att arbeta med mässor och demonstrationer, stora som små och många gånger i egen regi.
 

Som Teknisk säljsupport kommer du att göra många resor och i säsong får du räkna med långa dagar. Ditt arbetsfält är i första hand södra Sverige, men kommer även omfatta hela Sverige, samt Norge och Finland till viss del. Din arbetsplacering är i Väderstad alternativt från din hemort i södra Sverige och det är därifrån du utgår vid resor. Tjänsten innebär ca 100 resdagar om året.
 

Din profil
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av lantbruk och lantbruksmaskiner samt kunskap och erfarenhet av växtodling.  Är du utbildad lantmästare eller liknande är det mycket meriterande.

Som person tar du gärna egna initiativ, har ett stort eget driv och en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare trivs du med att samarbeta med olika typer av människor och har ett stort mått av social kompetens. För att lyckas i den här rollen måste du gilla affären, ha stort kundfokus, vara serviceinriktad och inte vara rädd för att hugga i när det behövs.
 
Du har lätt för att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska.
 

Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 
Vill du veta mer? Välkommen att kontakta rekryterande chef Bo Stark, Sales Manager Nordic på tel 0142-820 28   eller Maja Fundberg, HR Business Partner på tel 0142-818 18.  

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Säljassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181390&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Sommarjobb: Montör

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker flertalet personer som vill arbeta hos oss som montörer i sommar. Har du gått en teknisk utbildning på gymnasiet eller gillar du att skruva och meka på fritiden så tror vi detta jobb kan passa dig perfekt! Tjänsten innebär praktiskt arbete i vår produktion med att montera ihop lagertruckar. Arbetet sker på taktade produktionslinor och kan innebära både finmontering och montering av större detaljer. Sommarjobbet startar i mitten av juni och pågår till slutet av augusti, med uppehåll under vår semesterstängning under vecka 29 till vecka 32. Arbetstiderna är i regel tvåskift, även om ständig dag kan förekomma.

Arbetstider vid tvåskift
Dagveckor: måndag-torsdag 06:30 - 14:30 , fredag 06:30-16:00.
Kvällsveckor: måndag-torsdag 14:30 - 00:00, ledig fredag.

För rätt person finns mycket goda chanser att erbjudas en visstidsanställning efter sommarens slut. För studenter finns goda chanser för framtida sommarjobb kommande år.DU HAR

* Fyllt 18 år senast 11 juni 2018
* Tidigare erfarenhet av montering/mekande är mycket meriterande, men inget krav.
* Körkort och tillgång till bil är mycket meriterande, då det inte går att åka med kollektivtrafik vid kvällsskiften. Alternativt att du har boende i Mjölby.

SOM PERSON ÄR DU

* Kvalitetsmedveten
* AnsvarstagandeANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 11 mars 2018!

Vid frågor kontakta gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 1663/567
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uOTI5NzEuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  
Platsannons

Sommarjobb:Customer Support

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.

VÅRT ERBJUDANDE

Tjänsten innebär ett arbete på Parts Customer Service. Arbetet omfattar interna kontakter med olika avdelningar samt dagliga externa kontakter med våra dotterbolag och distributörer i hela världen, offertgivning, orderläggning, speditionsarbete och fakturering. Inom funktionen Parts Customer Service kräver verksamheten bemanning fram till kl. 18.30 måndag till fredag genom ett rullande schema. Bakjour förekommer också. Mycket goda språkkunskaper i engelska - både i tal och i skrift är ett krav.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som sommarjobbare kommer du att ersätta befintlig personal och vara ett viktigt bidrag till vår verksamhet. Ett väl utfört arbete hos oss kan mycket väl vara starten på en framtida karriär inom Toyota.

DU HAR

* Fyllt 18 år senast maj 2018.
* Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

SOM PERSON ÄR DU

* Serviceinriktad
* Lagspelare
* Ansvarstagande
* Ansvarsfull
* Stresstålig

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 19 feb 2018.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 1665/566
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uMjUzMjIuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  
Platsannons

Industriarbetare sökes

Kundföretaget
Nu söker vi flera medarbetare till vår bemanningsverksamhet i Östergötland. Du arbetar som uthyrd konsult inom industri hos våra kunder i Mjölby med omnejd. Det är längre uppdrag och eventuell möjlighet till övertag av kundföretaget.

Arbetsbeskrivning
Vi har behov av olika kompetenser så som montör, laseroperatör, robotsvetsare, manuellsvetsare (MAG), materialhanterare och truckförare.
Har du erfarenhet från industri eller fordonsteknisk bakgrund så är det meriterande, likaså truckkort och vana av att köra truck.
Skifttider förekommer.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.


Din profil
Som person är du engagerad och har bra samarbetsförmåga. Du känner stark motivation för att slutföra dina arbetsuppgifter med gott resultat.
Du har stor flexibilitet och gillar utmaningar i ditt arbete.
Arbetsstruktur är viktigt för dig och du tycker om att arbeta i ett högt tempo.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 4544
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4544
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Sommarjobb: Administrativt arbete

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.

VÅRT ERBJUDANDE

Denna annons är en samlingsannons för företagets olika tjänster under sommaren som präglas av administration och kontorsarbete. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma beroende på vilken avdelning du anställs till är förbättringsarbete, inköpsarbete, arbete vid vår ekonomiavdelning, orderbokning, systemuppdatering etc.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som sommarjobbare kommer du att ersätta befintlig personal och vara ett viktigt bidrag till vår verksamhet. Ett väl utfört arbete hos oss kan mycket väl vara starten på en framtida karriär inom Toyota.

DU HAR

* Fyllt 18 år senast juni 2018
* Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
* För arbete vid vår ekonomiavdelning, inköpsavdelning och kvalitésavdelning ser vi gärna att du läser en högskoleutbildning inom relevant område

SOM PERSON ÄR DU

* Serviceinriktad
* Lagspelare
* Ansvarstagande
* Ansvarsfull
* Stresstålig

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 19 feb 2018!

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 1668/564
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uNDI0NjYuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  

Platsannons

Stödassistenter till enskilt ärende

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Är du en positiv och social lagspelare som har barnasinnet kvar och som ser möjligheterna? Då kan du vara den nya kollega som vi söker!
Omsorgs- och socialförvaltningen söker nu stödassistenter till ett nytt arbetsteam som startats upp i ett enskilt ärende.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett specifikt barnärende där det finns behov av stöd under dygnets alla timmar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat omvårdnad, träning, stimulans och lek. Ni i teamet arbetar alltid dubbelbemannade i hemmet, i förskolan eller där barnet befinner sig. Tjänsten kommer att kombineras med viss tid inom hemtjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt barnskötare. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med barn och gärna erfarenhet av multihandikapp.

Som person är du ansvartagande, noggrann och flexibel. Uppdraget innebär många kontaktytor vilket förutsätter att du har god samarbetsförmåga. Vidare är du en pedagogisk och kommunikativ person som trivs i sociala sammanhang. God dokumentationsförmåga och B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Vid en eventuell anställning kommer vi att begära ut utdrag från belastningsregistret för arbete inom LSS-verksamhet.

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Cirka 75 % Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 641/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ecbfb9a-7683-45c7-9710-a9a22e03cd63&publishCode=AMS&TK=803606d0-e8ca-4a12-a2ff-f848fd8b0dcd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältsäljare Telia

Som fältsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Ni utgår från Stockholm och reser tillsammans över hela landet där ni besöker ”varma” kunder och erbjuder Telias fibertjänster.


Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill jobba med försäljning. Du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet.
För att jobba hos oss är erfarenhet inte ett krav. Oavsett om du en en person med flerårig erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt, är självständig och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas jag att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en kundupplevelse i världsklass. Det är en fördel om du har B-körkort.

Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: tjänstebil, surfplatta, profilkläder och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas.
Fina utvecklingsmöjligheter, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt.

Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör.
Dare to lead by engaging with our customers and challenging ourselves
Care for our customers by providing solutions that are adapted to their needs
Simplify our teamwork by transparent communication, active collaboration and knowledge sharing
Why?
We´re changing the industry, we´re digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customers terms.

That´s the next chapter in our story, what´s yours?

Tradecom är ett ledande företag inom fältförsäljning i Sverige och samarbetar med Telia sedan flera år tillbaka. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika!
Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFör mer info: benjamin@tradecom.seEtt stort nytänk och 6 timmars arbetsdagar som framförallt är förlagt på eftermiddagen. Fast lön + generös provision. Våra säljare tjänar mellan 30 000 - 100 000kr/ månaden. En kollektivansluten arbetsplats. Vi står för resor samt boende.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: benjamin@tradecom.se
Övrigt: Var vänlig bifoga profilbild.
Arbetsplats: 
Adress: TRADECOM SCANDINAVIA AB
Sockengränd 2
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.tradecom.se
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1912
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Hydraulikkonstruktör

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare. Avdelningen Systems and Certification består idag av 12 medarbetare och ingår som en del i produktutvecklingsavdelningen med totalt ca 125 medarbetare. 
 
Vill du växa med oss och bli vår nya hydraulikkonstruktör?   
 
Som hydraulikkonstruktör i gruppen Systems and Certification kommer du huvudsakligen att arbeta med utveckling av hydraulsystemen på våra maskiner. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter i ett innovativt företag. Du blir en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och får vara med från början i idéfas och konceptutveckling och följa dina lösningar från första pennstreck till färdig maskin i serieproduktion. Detta innebär allt från systemdesign och simulering till framtagning av produktionsritningar och installationsteknik. Externa kontakter med leverantörer och kunder förekommer också som en del i arbetet.    
 
Som person har du en innovativ läggning och trivs att arbeta med produktutveckling i en miljö präglad av kreativitet, stark framåtanda och verklighetsförankring. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du ser möjligheter vid förändringar. Vidare ser vi att du är utåtriktad och stimuleras av att arbeta med andra. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och du delar gärna med dig av dina idéer och din kunskap för att föra gruppens arbete framåt. 
 
Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna inom området hydraulik. Har du jobbat några år med hydraulikkonstruktion eller konstruktion/installation och söker nu nya utmaningar ser vi det som positivt. Du har god kunskap i 3D- CAD. Vi arbetar i Creo och PDM-Link. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift. Har du dessutom ett praktiskt handlag och erfarenhet av konstruktionsarbete eller lantbruksmaskiner ser vi det som starkt meriterande. 

 
Vill du veta mer?
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Nilsson, Systems and Certification Manager tfn 0142-817 33 eller Joanna Engström, HR Business Partner tfn 0142-817 89.
 
Intresserad?
 
Sök senast 2018-01-07 
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181377&DepartmentId=6477&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

CE- Chaufförer till tjänst i Mjölby

Vi är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.

Vi söker nu för en av våra kunder efter tre stycken CE-chaufförerför distributionskörning. Utgångsort är Mjölby och rutten kan sedan vara i Smålandsområdet eller upp i landet (Stockholm, Dalarna, Gästrikland). Arbetstiderna varierar beroende på rutt.

KVALIFIKATIONER:

* CE- körkort.
* Några års relevant arbetslivserfarenhet.
* YKB.
* ADR Styckegods.
* Truckkort.

PERSONLIGA EGENSKAPER:

* Pålitlig och flexibel.
* Självgående men med en god samarbetsförmåga.
* Trevlig med god känsla för service.

VI ERBJUDER:

* Bra lön.
* Konkurrenskraftiga villkor.
* En god och trygg arbetsmiljö.

UPPSTART
Snarast

ARBETSORT
Mjölby

_VARAKTIGHET_
6 månadermed fast anställning som mål.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 44854
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=44854&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BIG Media Sweden AB
Mjölby
16867  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.worknorway.se
  
Platsannons

Vikarier till man i Mjölby

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Är just du den vi söker till vårt härliga gäng i Mjölby och som känner att du vill göra skillnad i vår kunds vardag? Då har du hittat rätt.

Vi söker nu vikarier till en man i Mjölby, som kan hoppa in och arbeta extra vid sjukdom och annan ledighet. Han söker både kvinnor och män.

Mannen är bland annat blind, mer information angående kundens funktiosnedsättning fås vid eventuell intervju.

Mannen behöver hjälp med allt i sin vardag och har assistans dygnet runt.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

För mer information kontakta

Pia Medborg

0720-613015

pia.medborg@sarnmark.se


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimvikariat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1813
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Centralt Mjölby
59532  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Systemingenjör till Toyota Material Handling!

Söker du en spännande helhet där ny teknik blir verklighet i de senaste produkterna? Vi söker en Systemingenjör som utmanas och brinner för den senaste tekniken.

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går väldigt bra för oss. Vi tar nu flera steg där klassisk mekanik samverkar i komplexa system med mjukvaruintensiva lösningar. Är du intresserad av en roll där du får arbeta med ny teknik i en kreativ miljö och ha en stor påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Systemingenjör innebär att du har ansvar och mandat att leda tekniken inom ditt expertisområde. Du kommer att arbeta med att stärka det tekniska utvecklingsarbetet genom systemeringsarbete både i projektform och olika typer av tekniksprång och initiativ. Du ser både den långsiktiga utvecklingen i kombination med här och nu i tekniken. Ditt uppdrag innebär ett tekniskt systemansvar inom ett tilldelat område som sträcker sig över systemets hela livslängd.

Tjänsten som systemingenjör innebär att du till exempel kommer att:
• Vara drivande vid framtagandet av tekniska lösningar och bereda underlag för tekniska beslut angående arkitektur och modulgränssnitt.
• Tillsammans med produktansvarig, maskinansvarig och modulansvarig ta fram långsiktiga utvecklingsstrategier
• Bidra till att utveckla verktyg och metodik för systemarbete.
• Arbeta med kravställningsarbete
• Ha teknisk omvärldsbevakning


Din profil
För att passa in i rollen trivs du med att arbeta i tvärfunktionella team, du är kommunikativ och samarbetsvillig. Du har ett stort tekniskt intresse och kreativt tänk som hjälper dig att hitta nya lösningar i ditt arbete. Din erfarenhet av liknande roller har givit dig ett strategiskt tänk och du ser till helheten även när du arbetar med detaljer.

För att passa in i rollen har du:
• En relevant högskole- eller civilingenjörsexamen
• Erfarenhet från systemarbete
• Erfarenhet av mjukvaruutveckling


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med SKILL. Rekryteringen avser anställning hos Toyota. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alternativt pontus.lundquist@skill.se.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Civilingenjör, systemutveckling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3057
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3057
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Teknisk projektledare till Toyota Material Handling

Är du en erfaren projektledare på jakt efter nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av Toyotas framgång och få arbeta med stora investeringar för att fortsätta utvecklingen av den högteknologiska anläggningen.

Om företaget
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går väldigt bra för oss. Vi tar nu flera steg där klassisk mekanik samverkar i komplexa system med mjukvaruintensiva lösningar. Är du intresserad av en roll där du får arbeta med ny teknik i en kreativ miljö och ha en stor påverkan på våra produkters framtida utveckling? Då kan detta vara rätt för dig

Avdelning Produktionsutveckling huvudsakliga uppgifter är att stötta produktionen med projektledning vid nyutveckling, större investeringar och uppsättning samt underhåll av produkter i affärssystemet. En stor del av arbetet går ut på att förbättra effektiviteten inom företagets produktutvecklings- och investeringsprocess. Inom avdelningen arbetar idag 25 medarbetare och vi söker nu ytterligare en projektledare.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att ha ansvaret för ett eller flera av investeringsprojekt. Tillsammans med dina kollegor, övriga stödfunktioner och maskinleverantörer kommer du att ansvara för att dina projekt drivs i enlighet med befintlig projektmodell och levererar enligt överenskomna planer.

Rollen som projektledare består till stor del av coachning och arbetsledning vilket kräver goda ledaregenskaper, integritet samt problemlösningsförmåga. Du kommer att få leda tvärfunktionella projektgrupper och kommer att ta ett helhetsansvar från idé till färdigt resultat, vilket innefattar frågeställningar och kontakter genom hela företaget.


Din profil
För att passa in i rollen trivs du med allt projektledning har att erbjuda. Du är drivande och har förmågan att tänka samt agera strategiskt. Du är strukturerad och trots många bollar i luften håller du ordning och reda. Det ligger i ditt intresse att både starta upp projekt, att sätta upp projektmål och leda det hela vägen i mål.

Vi tror att du har:
- En relevant teknisk utbildningsbakgrund, gärna högskoleingenjör eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet från projektledning inom tillverkande industri
- Goda språkkunskaper i både svenska och engelska


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Toyota med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist, 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3056
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3056
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Brandman heltid

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Räddningstjänsten Mjölby.
Vårt uppdrag finns beskrivet i lagen om skydd mot olyckor. Det handlar om räddningsinsatser när olyckor har skett och skadeförebyggande arbete för att förhindra att olyckor sker.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som brandman
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är räddningsinsats vid olyckor, skadeförebyggande och utbildningsarbete, både delta i och leda externa utbildningar, projektarbete, underhåll och fysisk träning.
-Ingen dag är den andra lik, vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete där du den ena dagen står framför en grupp människor och instruerar, och den andra dagen åker operativ utryckningstjänst.
-Detta kräver att du har ett gott handlag med olika slags verktyg, lika väl som du inte har några som helst problem att prata inför en grupp människor stora som små.
Klarar du detta så är du kanske just den personen vi söker.


KVALIFIKATIONER
Kraven vi ställer är att:

• Du genomgått den eftergymnasiala 2-åriga utbildningen Skydd Mot Olyckor (SMO) eller annan utbildning som prövas likvärdig.

• Du uppfyller de medicinska kraven för rök- och kemdykning. Detta förutsätter god hälsa och god fysisk kondition samt simkunnighet.

• Du skall kunna uppvisa godkänt rullbandstest gällande nyanställning ej äldre än 3 månader, samt sim-intyg motsvarande minst guldbojen vid en ev. anställningsintervju.

• Du skall ha körkort lägst klass C.

Det är meriterande med någon form av påbyggnadsutbildning inom områdena el, teknik, pedagogik eller sjukvård.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid och Skifttjänstgöring. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 640/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec3f2ea9-43c5-481e-8f77-dfe5c1cdf7a6&publishCode=AMS&TK=d2db326b-3ec2-424f-a84b-83b679889863
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Räddningstjänsten
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST läkare, allmänmedicin, Vårdcentralen Skänninge

Skänninge stad med anor från 1100-talet är naturskönt belägen i det böljande kulturlandskapet. I upptagningsområdet finns små tätorter men övervägande landsbygd. Vårdcentralen är väl fungerande med stabil och flexibel personal. Vi är knappt 20 anställda varav fyra ordinarie distriktsläkare samt utbildningsläkare. Patient- och personalenkät med toppenresultat i Östergötland och en god tillgänglighet för våra snart 6500 listade patienter. Det finns goda pendlingsmöjligheter från Motala, Linköping och Tranås.

Vi söker dig som attraheras av den lilla vårdcentralen där många av dina kollegor har en hög kompetens och har arbetat i flera. Vårdcentralen Skänninge är en öppen och positiv arbetsplats där vi hjälps åt och ställer upp för varandra. Vi har i flera år haft mycket goda resultat i patientenkäten, vilket vi är stolta över och arbetar för att behålla. Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Vår målsättning är att ge dig Sveriges bästa utbildning i allmänmedicin. Du lägger upp tjänstgöringen tillsammans med studierektor och handledare. Vi är positiva till deltidstjänstgöring. Egen utbildningspott disponeras under utbildningstiden. Dessutom ordnar vi i egen regi studieresor samt utbildning inom konsultationsteknik. Obligatoriska kurser enligt målbeskrivning anordnas internt inom Region Östergötland. Du har också möjlighet att få en fadder.

Vårdcentralen Skänninge har 4 ordinarie läkartjänster och i upptagningsområdet finns cirka 6 500 listade invånare.

Arbetsbeskrivning
Vi är en stabil läkargrupp sedan flera år och har aldrig behövt använda oss av hyrläkare. Vi har avsatt tid i läkargruppen som möjliggör och bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Nu söker vi dig som vill bli vår nya kollega!

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med bland annat mottagning, BVC, ansvar för eget äldreboende samt jourverksamhet. Du handleder studenter och utbildningsläkare samt deltar i vårdcentralens utvecklingsarbete. Om du har intresse för sidouppdrag uppmuntrar vi det. Vi ser att det kan höja den medicinska kompetensen inom kollegiet samt främjar samarbetet över klinikerna och dessutom kan det bidra positivt till individens upplevelse av arbetsinnehållet.

Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin, fem års utbildning på heltid enligt målbeskrivning, grundplacering på vårdcentralen med sidoutbildning på närliggande sjukhus. Läs mer om ST-utbildning i allmänmedicin på Allmänmedicinskt utbildningscentrum. 

Utbildning och erfarenhet
Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i dig själv, strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Vi värnar om våra relationer i gruppen varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt och är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Lönesättning efter individuell överenskommelse. 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Jessica Björk, 010-104 86 78 jessica.bjork@regionostergotland.se
MAL Christina Rosén, 010-104 86 58, christina.rosen@regionostergotland.se

Facklig företrädare Läkarföreningen är Hanna Pelling, 010-103 59 88.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och tveka inte att höra av dig om du undrar något!

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.


Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt Region Östergötlands riktlinjer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9777
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Vårdcentralen Skänninge Mjölbygatan 30
59633  Skänninge Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Barnkär personlig assistent sökes

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårat gäng, kanske är du våran nästa kollega med ett stort intresse för barn? Vi söker en personlig assistent till en härlig kille som bor 6 km utanför Skänninge med sin familj. Han gillar att spela tv-spel och att busa utomhus.

Om tjänsten:

Vår kund är en 12-årig pojke med en fysisk funktionsnedsättning. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad och olika aktiviteter i hans vardag.


Vi söker dig som:


• Har B-körkort samt tillgång till bil
• Har god fysik, då lyft förekommer

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Du bör ha ett intresse av att vilja arbeta med barn. Tidigare erfarenhet av Duchennes muskeldystrofi och ADHD är meriterande, men inget krav. Som person söker vi någon som är påhittig och drivande.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Schema tisdagar-torsdagar 15:30-19:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10724
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Logistiker med brinnande teknikintresse

SCAMA i Väderstad är en världsledande tillverkare av nödsystem för flygplan. Vi konstruerar våra produkter, tillverkning sker hos en mängd underleverantörer medan vi monterar och testar våra system själva före leverans. Våra system består av en mängd olika mekaniska delar, hydraulik, textildelar, el- och elektronik. Utöver systemleveranser så har vi ett kontinuerligt flöde av reservdelar.

Vi söker nu dig som vill bli en nyckelperson i vårt flöde av delar in och system ut:
- Du kommer att tillsammans med oss utveckla våra rutiner och processer.
- Du jobbar i nära samarbete med inköp, projektledare och montörer.
- Du växlar mellan många uppgifter och blandar mellan praktiskt arbete som godsmottagning, att göra mottagningskontroll, montera och packa och administrativt arbete som att registrera artiklar, producera skeppningsdokument och boka frakter.
- Du håller ordning på dokument, är noggrann och arbetar systematiskt enligt våra processer.
- Du gillar att utvecklas på jobbet och har god social kompetens då du har mycket kontakter både externt och internt.

Vi tror att du minst har en teknisk/naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller yrkeshögskola, gärna några års praktik från liknande arbetsuppgifter, har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift och har B-körkort.

Låter det intressant? Hör då av dig till oss


Du gillar att utvecklas på jobbet och har god social kompetens då du har mycket kontakter både externt och internt.
Du tar ansvar för de uppgifter som tilldelas dig och är självgående.
Vi tror att du minst har en teknisk/naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller yrkeshögskola, gärna några års praktik från liknande arbetsuppgifter, har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift och har B-körkort.


SCAMA i Väderstad är en världsledande tillverkare av nödsystem för flygplan. SCAMA är representerat i 40 länder över hela världen. Vi konstruerar våra produkter, tillverkning sker hos en mängd underleverantörer medan vi monterar och testar våra system själva före leverans. Våra system består av en mängd olika mekaniska delar, hydraulik, textildelar, el- och elektronik. Utöver systemleveranser så har vi ett kontinuerligt flöde av reservdelar.
Vi är ca 20 anställda och de flesta har en ingenjörsbakgrund. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser gärna fler kvinnliga sökande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsteman med Månadslön.Fast månadslön. SCAMA erhåller en gruppsjukvårdsförsäkring. Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Teknisk logistiker
Webbplats:
Epostadress: harald@scama.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Scama AB
Box 300
59021  VÄDERSTAD Sverige
Hemsida: http://www.scama.se
  
Platsannons

CE-chaufförer sökes till Mjölby

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Fjärrkörning med bil och släp
- Lossning och lastning av livsmedel

Krav för anställning:
- Giltiga behörigheter såsom CE-körkort, truckkort, YKB, förarkort.
- Boende i närområdet av Mjölby.
- Goda språkkunskaper i svenska och/eller engelska.

Vi erbjuder Dig:
- Moderna ekipage
- Fasta körningar, destinationer och arbetstider.
- Anställning på heltid eller visstid


Vi erbjuder Dig:
- Moderna ekipage
- Fasta körningar, destinationer och arbetstider.
- Anställning på heltid eller visstid
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.borgstrom@tnordbergh.se
Övrigt: Sök tjänsten omgående, då vi gör löpande rekrytering, kontakta Tomas Borgström, HR-koordinator Mjölby, 0709-258789 alt. tomas.borgstrom@tnordbergh.se
Arbetsplats: 
Adress: TOMMY NORDBERGHS ÅKERI AB
Transformatorgatan 2
59535  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.tnordbergh.se
  
Platsannons

Sommarjobb: Administrativt arbete

Toyota är ett av världens mest kända varumärken. I Mjölby utvecklar och producerar vi truckar och materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi erbjuder nu utvecklande och meriterande sommarjobb.

VÅRT ERBJUDANDE

Denna annons är en samlingsannons för företagets olika tjänster under sommaren som präglas av administration och kontorsarbete. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma beroende på vilken avdelning du anställs till är förbättringsarbete, inköpsarbete, arbete vid vår ekonomiavdelning, orderbokning, systemuppdatering etc.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som sommarjobbare kommer du att ersätta befintlig personal och vara ett viktigt bidrag till vår verksamhet. Ett väl utfört arbete hos oss kan mycket väl vara starten på en framtida karriär inom Toyota.

DU HAR

* Fyllt 18 år senast juni 2018
* Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
* För arbete vid vår ekonomiavdelning, inköpsavdelning och kvalitésavdelning ser vi gärna att du läser en högskoleutbildning inom relevant område

SOM PERSON ÄR DU

* Serviceinriktad
* Lagspelare
* Ansvarstagande
* Ansvarsfull
* Stresstålig

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 19 feb 2018.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Charlotte Christensen, HR, via vår växel 0142-86000
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 1668/559
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Q2hhcmxvdHRlQ2hyaXN0ZW5zZW4uMjEyOTkuMzEwMUB0b3lvdGFtaC5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toyota Material Handling
59535
59535  0586 Sverige
Hemsida: http://toyota-forklifts.eu
  

Platsannons

Kock, à la carte

Vi söker en persisk kock till vår restaurang Sunrise i Skänninge


Med mångårig erfarenhet och väl inarbetad verksamhet välkomnar vi Er till Restaurang Sunrise. Där våra gäster sätts i fokus och maten är lagad med omsorg. Ett besök hos oss garanterar god service, trevligt bemötande och god mat, även om det så är en lunch eller om Ni besöker oss och avnjuter en god måltid från vår meny

Är du intresserad så ring 0737- 090290
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reza Ghalaei
C/O Zahra Ghalaei / Reza Ghalaei Rydsvägen 398 A L
58439  LINKÖPING 
Hemsida:
  
Platsannons

Programledare/Andlig vägledare, anstalten Skänninge

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Som medarbetare inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och intressant samhällsuppdrag och i ditt arbete hos oss har du chans att göra skillnad! Kriminalvårdens uppdrag är att omhänderta häktade samt verkställa påföljder såväl i fängelse som i frihet. Vårt mål är att våra klienter ska vara bättre rustade att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk efter de avtjänat sitt straff. Genom vårt agerande bidrar vi till att minska risken för återfall i brott och därmed öka tryggheten i samhället.

Anstalten Skänninge är en klass 2 anstalt med behandlingsinriktning. Här arbetar vi med intagnas kriminalitet och missbruk samt våldsproblematik. Anstalten söker nu en andlig vägledare till kloster-avdelningen, vilken är en unik verksamhet inom kriminalvården. Vistelsen i anstalten Skänninges klosteravdelning ska möjliggöra fortsatt andlig utveckling för den som deltagit i retreatverksamhet vid anstalten Kumla. Klosteravdelningen är avgränsad övriga anstalten och skall efterlikna en klostervistelse så långt som möjligt inom kriminalvårdens ramar. Det innebär att intagna sysselsätts med förtroendearbete, studier och bön. De intagna har tre ordinarie samlingar per dag i ett kapell samt klostertid enligt ett givet tema, vilket den andliga vägledaren ansvarar för. Även intagnas fritid genomsyras av klosterverksamheten då de har möjlighet till korstillverkning, ljusstöpning, yoga m.m. De grundläggande värderingarna styrs av det klosterlöfte de intagna skriver under vid ankomsten.


ARBETSUPPGIFTER
Syftet med det individuella arbetet är att stärka klientens andliga utveckling, samt få hjälp med att försonas med sitt förflutna och sitt brott. Arbetet med den andliga utvecklingen syftar till att stärka klientens positiva sociala samspel, att känna gemenskap med andra och bli en god medmänniska.

Den grundläggande uppgiften för andlig vägledare är att stödja att klienterna bibehåller den inriktning som retreatverksamheten vid anstalten Kumla givit dem, samt utvecklar en inre styrka som stöd i frigivningsförberedande syfte. Arbetet innefattar bland annat kontinuerlig vägledning av klienter, samt att leda schemalagda sammankomster och pilgrimsvandringar. Därutöver ingår genomförande av verkställighetsplanering med kontaktman, vilket bland annat innebär utvärderingar och dokumentation. Aktivt deltagande i den gemensamma middagen första söndagen varje månad med olika teman och bön ingår också i den andliga vägledarens roll. Delaktighet i retreatverksamheten i anstalten Kumla kan också komma att ingå.

Den andlige vägledaren är en rådgivande funktion till kriminalvården och är underordnad ansvarig kriminalvårdsinspektör.KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är att du är utbildad präst, pastor, diakon eller ordensfolk med en teologisk, akademisk utbildning om minst tre år. Du har erfarenhet av andlig vård i kriminalvården eller annan sluten miljö. Du är även en person med erfarenhet av att samarbeta i arbetslag samt att arbeta med själavård. Det är meriterande med erfarenhet av interreligiöst arbetssätt och även ignatiansk utbildning.
Personliga egenskaper såsom empatisk förmåga, flexibilitet, stabilitet och mognad värdesätts. Du är en trygg och pedagogisk person som klarar av att sätta gränser.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Diakon
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Månadsplanerad arbetstid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Provanställning 6 mån kan komma att tillämpas. individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A738416
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=97791a7c-83ff-441a-91b2-46d6c2fb829f&publishCode=AMS&TK=a197cd4e-45fc-4aa6-9f1f-8f5dc9bd62c8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Anstalten Skänninge
Box 214
59621  SKÄNNINGE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ca 80 % tjänst som personlig assistent till 30-årig man i Mjölbyområdet!

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

För kunds räkning söker Frösunda efter en personlig assistent till en man i 30- årsåldern.
Mannen bor i egen lägenhet i Mjölbyområdet och har personlig assistans dygnet runt med dubbelbemanning större delen av dygnets vakna timmar. Han har en funktionsnedsättning till följd av en olycka och behöver därmed stöd i sin fysiska och kognitiva träning, dels för att bibehålla nuvarande funktion men framförallt för att återfå funktion och kunna bli mer självständig.
Utöver stöd och hjälp i den dagliga träningen behöver mannen även motivering, stöd och hjälp i personlig omvårdnad, hemmets skötsel, planering av inköp samt i samband med aktiviteter.
 
Vi söker dig som är trygg i dig själv, ordningssam, tålmodig och motiverande.
Då kunden har ett behov av att träna och ett stort fokus ligger i att bibehålla och utveckla fysik och kognition, är det viktigt att du känner ett intresse i detta och finner glädje i att vara en viktig del i mannens fortsatta personliga utveckling.
I vardagen krävs det att de personliga assistenterna är positiva, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och arbetar med framförhållning både löpande under dagen men även gällande de uppsatta mål som finns för mannen.
Du bör trivas med att arbeta enskilt som såväl i grupp och ha en god samarbetsförmåga, då många beslut gällande förhållningssätt och arbetssätt fattas gemensamt i arbetsgruppen och i dialog med rehab, mannen själv samt hans god man.
Du behöver även vara flexibel, dels gällande din tillgänglighet för arbete men även i ditt förhållningssätt gentemot kund.
 
Krav
Att förstå och tala flytande svenska är ett krav
 
Tidigare erfarenhet/utbildning
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande men inget krav, då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt bistår med utbildning vid eventuellt behov.
 
Anställningsform
Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar.
Tillträde; 2018-01-05 eller efter överenskommelse
 
Arbetstid/Schema
Förmodad sysselsättningsgrad enligt grundschema ca 80 %
Rullande 6-veckors schema med arbetspass förlagd under dagtid, kvällstid samt vaken nattetid.
Ett arbetspass är vanligtvis 12 timmar.
 
Lön
Timlön.
Försunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Urval av inkomna ansökningar kommer att ske löpande!
Du ansöker och bifogar personligt brev samt Cv endast via angiven länk.
Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96083
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda Omsorg AB
Stora torget 2 C
59541  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kassaledare

.

Till vår City Gross i Mantorp
söker vi en Kassaledare   Till vår City Gross i Mantorp söker vi en Kassaledare som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tjänsten startar omgående och omfattar ca 30h/vecka.
Dina arbetsuppgifter
Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som medarbetare på City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsuppgifter är kassatjänst, kundservice och varupåfyllnad. Du kommer även att arbeta med bemmaningsplanering vid sjukdom mm. Även beställning av växel och kassaredovisning kan förekomma.  
 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, vilket gör att arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.     Din bakgrund Du är resultatinriktad, problemlösare och har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera butikens resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du har tidigare erfarenhet från kassatjänst och förbutik, men även att du har erfarenhet som kassaledare. Du kommer att jobba varierande mellan de olika arbetsområdena kassa/förbutik/kassaledare och det är därför av stor betydelse att du är flexibel och snabbt kan ställa om mellan de olika uppgifterna beroende på butikens behov. Erfarenhet av arbete inom detaljhandel är meriterade.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.  
 
- Vi skapar vinst som ger oss resurser  
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda  
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld  
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet 
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.     Din ansökan


Välkommen med din ansökan senast 8 januari 2018!
 
Har du frågor, vänligen kontakta Jessica Hermansson, Kassachef, via e-mail: jessica.hermansson@bergendahls.se 
 
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se 
 
Frågor om e-rekryteringssystemet, hur du ansöker och lägger in ditt personliga brev/CV, ställer du direkt till vår leverantör, HR Manager Support +46(0)8-452 70 90 eller support@hr-manager.se
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: .
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=195110&DepartmentId=4402&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CityGross
Runvägen 2
59017  Mantorp Sverige
Hemsida: www.citygross.se
  
Platsannons

Resande Servicetekniker

Kundföretaget
Aebi Schmidt Sweden AB (fd Broddway AB) grundades 1890 och ingår i Aebi-Schmidt gruppen, världens ledande leverantör inom underhåll av gator, vägar och flygplatser. Aebi Schmidt Sweden ligger i Skänninge 3 mil väster om Linköping. Härifrån utgår ca 18anställda och man omsätter ca 180 milj / år

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi duktiga servicetekniker. Här kommer du att arbeta med service och underhåll/reparation av hela vårt modellprogram. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken hos allt från våra mindre kunder till våra komplexa helhetslösningar på stora flygplatser. I denna tjänst finns stora möjligheter att själv påverka dina arbetstider och arbetssätt. Mycket av arbetet utförs hos kund och det kommer att resultera i ca 2-3 hotellnätter i veckan.

Din profil
För att lyckas i tjänsten ser vi att du som person har ett positivt sätt. Du utmanas av de problem du ställs inför och har förmågan att förbättras och utvecklas i det du gör. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, kanske på en bilverkstad eller ett verkstadsföretag. Har du erfarenhet av el eller hydralik är detta meriterande. Du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Vårt företag
Montico är en helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Denna Rekrytering inleds med 6 månaders inhyrning som för rätt person leder till ansällning direkt på Aebi Schmidt.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 15 Januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 4527
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4527
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Ståthögavägen 48
60223  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Gruppchef Provning

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss på en papperslapp ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Avdelningen för provning- och hållfasthetsberäkning består av ca 30 medarbetare där samtliga har en stark och positiv framåtanda.  
 
Brinner du för att utveckla verksamhet och specialister? 
 
Nu söker vi en driven Gruppchef med inriktning mot systemprovning. I rollen som Gruppchef inom provning kommer du att ha hand om specialister, teknisk utrustning samt lokaler. Du kommer vara en viktig del i att utveckla våra arbetssätt och stödja vår produktutveckling. Systemprovning är en expansiv grupp på cirka 10 personer med inriktning inom hydraulik, mjukvara/hårdvara och såsystem. 
 
I din roll som gruppchef hos oss kommer du att arbeta med att: Utveckla gruppens kompetenser inom respektive specialistområde.   Arbeta med metodik och tillse nödvändig riggutveckling.  Eftersträva ständiga förbättringar och vidareutveckling.  Säkerställa resurs, kompetens och utrustning/lokaler.   Leda och fördela gruppens uppgifter utifrån givna mål och ramar.  Driva verksamhetsutveckling för gruppen i samarbete med hela provningsavdelningen.
Du som söker är utbildad högskole-/civilingenjör och har minst några års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser positivt på en bakgrund inom tung industri exempelvis fordonsindustri, arbete med entreprenad- eller lantbruksmaskiner såväl som inom området mätteknik och mekanisk provningsteknik. Erfarenhet av lantbruk samt god kännedom om konstruktionsmaterial, hydraulik, elektronik/mjukvara är meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift.  
 
Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande samt har en god samarbetsförmåga. Du har ett tekniskt intresse och är praktiskt såväl som analytiskt lagd och trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi ser att du är en god ledare med dokumenterad erfarenhet som gillar att vidareutveckla specialister. Du gillar utmaningar samt tar gärna egna initiativ för att utveckla vår verksamhet i samråd med dina kollegor.  
 

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mikael Albrecht, Chef Provning & Beräkning, tfn 0142-818 58 eller Joanna Engström, HR Business Partner tfn 0142-817 89.  
 
Ansök senast 2018-01-14.   
 
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181393&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker Kantpressoperatör till kundföretag i Östergötland

OnePartnerGroup söker nu Kantpressoperatör till kundföretag i Östergötland!
Som konsult arbetar du hos någon av våra kundföretag med längre uppdrag. På OnePartnerGroup får du en trygg och säker arbetsgivare med nära kontakt till din konsultchef.

Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter dig som person och hur du utvecklas i ditt arbete ute hos vår kund? - Då ska du välja OnePartnerGroup!
Sök tjänsten genom att klicka på "Sök jobbet" längst ner på sidan.

Dina arbetsuppgifter

Kantpressoperatör

Vi söker nu efter kantpressoperatörer med viss erfarenhet. Arbetet innebär huvudsakligen bockning av olika plåtprodukter. Du kommer att arbeta i team och tillsammans arbetar ni mot uppsatta mål.

För att trivas på företaget och ha rätt förutsättningar för tjänsten som kantpressoperatör förutsätter vi att du har en verkstadsutbildning och/eller yrkeserfarenhet inom verkstad. Du bör ha en god vana av plåtbearbetning och tidigare arbete med kantpressmaskiner är meriterande. Truckkort är önskvärt men inget krav. Tidigare erfarenhet av styrsystemet AMADA är meriterande men inte ett krav.


Din profil
Som person är du drivande och framåt och i ditt arbetssätt ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du kan samarbeta väl med andra.

Vi tror att med en stark vilja att utvecklas, hög arbetsmoral och stort engagemang kommer du att komma långt hos oss! Som person är du trygg i dig själv och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ när möjlighet ges och du är mycket mån om att göra ett bra arbete.


Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
- Om du har travers- och truckkort
- Om du har körkort och bil
- Om du kan arbeta tvåskift
- När du är tillgänglig för arbete


Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän!

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpandeOm vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Plåtbearbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 5838
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5838
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Distriktsveterinär till Väderstad

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Väderstad
Hos oss arbetar sex veterinärer, två djursjukskötare och två djurvårdare. Tillsammans ser vi till att bygden har tillgång till god djurvård, mycket tack vare vårt fina samarbete med granndistrikten. Vår mottagning präglas av en härlig teamkänsla, hög kompetens och nöjda kunder. Våra lokaler är mycket fräscha och vi har tillgång till modern utrustning. Oavsett om du är nyexaminerad eller har erfarenhet som veterinär är vi varandras bollplank i vardagen.

Vår relativt nybyggda mottagning ligger i utkanten av Väderstad invid E4:an. Vi har närheten till underbar natur med Omberg och fågelrika Tåkern. Gå gärna in på kommunens hemsida för att veta mer.

Nyfiken på oss? Gå gärna in på www.distriktsveterinarerna.se och läs mer om oss och vår vardag.

Vi har löpande urval och intervjuer så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärka vårt team och söker därför en veterinär som vill arbeta med alla typer av djur och som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Hos oss dominerar smådjurspraktiken, men i distriktet finns även nötkreatur, får och hästar.

Beredskap ingår som en naturlig del av arbetet och vi strävar efter att sex veterinärer delar på beredskapen för att sträva efter en god möjlighet till återhämtning.

KVALIFIKATIONER
Du trivs i en miljö där den ena dagen aldrig är den andra lik och där dagens förutsättningar snabbt kan ändras. För att hantera detta är du flexibel och anpassar dig för att ge våra kunder bästa service samtidigt som du bidrar till att stötta dina kollegor i vardagen. I mötet med kund är du tillmötesgående och anstränger dig för att vara lyhörd och möta kunden och patientens behov. Du samarbetar gärna med andra människor samtidigt som du är självgående, tar ansvar för din uppgift och tar de beslut som är nödvändiga i strävan efter att uppnå våra gemensamma mål.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Svensk veterinär legitimation och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Distriktsveterinär
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Fast lön+rörlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 7.1.6-18698/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be8da061-c213-4d5a-81e1-ac25de411a7e&TK=8bffff42-278c-40e2-b7dc-1817f08aec2d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Mellansyd
55182
55182  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Väderstad söker lackerare

Har du erfarenhet ifrån lackering och kanske även ett intresse för lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Väderstad är fortfarande inne i en väldigt expansiv fas och har omgående behov av lackerare.

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1010 medarbetare och omsätter 2.2oo mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker erfarna, flexibla och pålitliga lackerar till Väderstads lackeringsavdelning. Avdelningen är både automatiserad och manuell vilket innebär varierande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är företrädelsevis 2-skift.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån industriarbete och har du specifik erfarenhet ifrån just målning/lackering är det till stor fördel. Vidare är det meriterande om du har en industriteknisk utbildning eller motsvarande. Det är ett krav att du har truckkort A+B.

Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


Ansökningsförfarande
Urval, intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan till tjänsten redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se eller Johanna Sjöström på johanna.sjostrom.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 2693
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2693
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan. 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Avropare till vår Inköpsavdelning

Vi söker dig som brinner för operativ planering & inköp!

Som Avropare är du en viktig och avgörande kugge i vår varuförsörjning. Genom avrop säkerställer du varuförsörjningen till Runsvens centrallager och ÖoBs varuhus.

Du ska löpande värdera och förbättra varuförsörjnings-/lagerstyrningsprinciper inom ditt sortiment för att säkerställa lager- och servicenivåer effektivt.

Du brinner för att uppnå mål, ha ordning och reda och levererar med god precision. Du är nyfiken och har ett intresse av att ständigt utveckla arbetet och de verktyg du har till förfogande.

Du har ett matematiskt och analytiskt sinnelag och arbetar gärna med större datamängder, samt har förmågan att lösa uppgifter på ett snabbt och noggrant sätt. Du har lätt för att samarbeta med flera personer inom och utanför bolaget och tycker att samarbete och kommunikation är grundstenar i effektivt arbete.

Du har relevant utbildning på eftergymnasial nivå inom logistik/planering/operativt inköp.

Meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskap att jobba med varuförsörjning/planering i något modernt affärssystem.

Tjänsten är placerad vid vårt servicekontor i Skänninge och rapporterar till Affärsområdeschef. Tillträde till tjänsten sker snarast enligt överenskommelse.

Sedan 1948 bedriver vi handelsverksamhet under signumet "en god affär". Servicefunktioner samt varuförsörjning sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via den rikstäckande butikskedjan ÖoB.

Servicekontor samt Centrallager finns i den medeltida staden Skänninge på den vackra Östgötaslätten och erbjuder goda pendlingsmöjligheter från bl.a. Motala, Mjölby och Linköping.

Hos oss får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/13906
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din digitala ansökan senast 28/12. (Urval kan komma att ske löpande varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt.) Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från alla säljsamtal gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag.
Arbetsplats: 
Adress: ÖoB AB
Box 143
59623  Skänninge Sverige
Hemsida: http://www.öob.se
  

Platsannons

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Hälso- och sjukvårdsenheten söker nu en driven och lösningsfokuserade sjuksköterska/distriktsköterska för utvecklande uppdrag.

Hälso- och sjukvårdsenheten är sedan 2014 en av Omsorgs- och socialförvaltningens verksamheter. Verksamheten finns till för de som inte kan ta sig till en vårdcentral på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning och som därav är i behov av att få hälso- och sjukvårdsinsatser i hemmet. Hemsjukvård finns tillgängligt dygnet runt varje dag på året och kan ges både för kortare och längre perioder. Inom enheten arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du att tillsammans med dina kollegor vara med och forma samt utveckla framtidens hälso- och sjukvård i kommunen. Arbetet är varierande och du kommer både att arbeta inom hemsjukvården och på något av kommunens särskilda boende.

I din roll ansvarar du för bedömningar samt utför och leder hälso-och sjukvårdinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vårdplanering, omvårdnad, läkemedelshantering, delegering och hembesök samt dokumentation i vårt system för datajournaler ProCapita.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt distriktssköterska, gärna med en specialistutbildning inom vård av äldre. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav.

Vi ser att du är en positiv och flexibel person som ser möjligheterna och som tycker om utmaningar. Du har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta i team samtidigt som du är bekväm med att ta ansvar och arbeta självständigt. Du har även ett genuint intresse för att arbeta med äldre och känner ett engagemang för att utveckla såväl dig själv som verksamheten.

Uppdraget kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har B-körkort.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Men kan diskuteras. Arbetstiden är schemalagd och du arbetar dag, kväll och helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 638/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=760e3458-4fff-4472-9f6d-c7eb14e5cac7&TK=2cd673a8-946d-4308-acda-d38a7abbdc3a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Omsorgs- och socialförvaltningen
Mjölby kommun
59580  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Brandman heltid semestervikariat

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Räddningstjänsten Mjölby.
Vårt uppdrag finns beskrivet i lagen om skydd mot olyckor. Det handlar om räddningsinsatser när olyckor har skett och skadeförebyggande arbete för att förhindra att olyckor sker.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som brandman i utryckningstjänst under vår semesterperiod juni--augusti. Arbetet som brandman har alltid krävt och kommer att kräva tekniskt kunnande, gott handlag med olika slags verktyg, god fysik och uthållighet men också förmåga att känna empati för och kunna hjälpa människor i nöd i samband med olika räddningsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Du har genomgått MSB:s 2-åriga utbildning SMO eller annan utbildning som prövas likvärdig.
Du uppfyller de medicinska kraven för rök- och kemdykning. Detta förutsätter god hälsa och god fysisk kondition samt simkunnighet.
Du har körkort lägst klass B
(C-körkort meriterande).
Det är meriterande med någon form av påbyggnadsutbildning inom områdena el, teknik, pedagogik eller sjukvård.


ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Heltid. Dagtid/Skifttjänst. Tidsbegränsad anställning, upphör: Tidsbegränsad under perioden juni - augusti 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 637/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=52b7b87a-fe75-499a-8961-cbc875422941&TK=bf697db1-a66e-4943-ae16-24dcfad6e05f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Räddningstjänsten
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Skogsgläntans förskola Mantorp

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vi söker en förskollärare till Skogsgläntans förskola i Mantorp.
Du kommer tillsammans med andra förskollärare ansvara för förskolläraruppdraget enligt förskolans läroplan.
Förskolan arbetar Reggio Emilia inspirerat.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten utifrån styrdokument tillsammans med arbetslaget. Du är intresserad av att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare samt en lärorik, trygg och rolig förskola.

Så nu söker vi dig som:
* Har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1-5 år, förskolan.
* Har en positiv människosyn och tankesätt.
* Besitter en stor social kompetens, är serviceinriktad och har ett möjlighetstänk.
* Är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ.
* Är engagerad och strukturerad.
* Ser det kompetenta barnet och vill utveckla ett lärande tillsammans med barn/kollegor.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen/legitimation med inriktning förskola/Förskollärarexamen

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 193/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2500e492-fcc5-42dc-8e11-e72e5199916b&publishCode=AMS&TK=9cd47076-96a5-4786-9bc0-8e61075a8ae1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580  MJÖLBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. Optiker

Nu söker vi en optiker till butiken i Mjölby.

Vi söker dig som är legitimerad optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet. Självklart förutsätter vi att du är positiv och serviceinriktad.

På Direkt Optik arbetar vi med kända varumärken och vårt unika 3 för 1 koncept. Direkt Optik är en del av en framgångsrik nederländsk optikerkedja med mer än 30 års erfarenhet och mer än 500 butiker i Europa.

Komptenskrav för aktuell tjänst.
- Legitimerad optiker (Kontaktlinsbehörighet är meriterande)

Tveka inte att söka så snart som möjligt. Ansökningar behandlas löpande. Ansökningar tas emot via post eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lowenhoff@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Direkt Optik/Synaxus Mjölby AB
Box 143
59522  MJÖLBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du vår nya Skeppningskoordinator?

Till växande kund sökes en Skeppningskoordinator med tidigare erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara ansvarig för att ta in offerter och utvärdera optimala transportsätt samt volymberäkna, planera och boka transporter för produkterna och reservdelarna. Granska fakturor samt att utfärda skeppningsdokument ingår i arbetsuppgifterna och du kommer även att ansvara för att bevaka och redovisa dokument.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, men gärna vidareutbildning inom området. Det är även meriterande med erfarenhet från speditionsarbete i internationell miljö och tullfrågor. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper och tidigare arbetat i affärssystem.Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Skeppningsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3024
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3024
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Beredare sökes till spännande företag

För kunds räkning söker vi nu en beredare

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta nära konstruktionsavdelningen och utifrån underlag skapa optimala förutsättningar för de olika tillverkningsprocesserna. Det innebär att kunna styra de ingående materialet rätt och att tidsplanera produktionsordrarna så att driften optimeras. Du kommer även att analysera produktionsordrarna och samtidigt arbeta för att skapa förbättringar i processen och arbeta löpande med effektivisering.


Din profil
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för teknik och tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom beredning. Du måste vara analytisk och strukturerad och gilla förändringar då man arbetar i projekt.
Erfarenhet av tidigare arbete i affärsystemet SAP, samt ritningsläsning är meriterande.

Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3023
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3023
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Är du vår nya Produktionsplanerare?

För kunds räkning söker vi nu en till nyckelspelare i produktionen

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara produktionsplanering, kommunicera resursbehov, uppdatera körplaner och vara en viktig support till övriga i organisationen inom produktionen. Du kommer även vara en viktig del i utvecklingen av planeringsverktyg och vara med att optimera planeringen framåt.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbete och vi sätter högt värde på flexibilitet och initiativförmåga. Som person har du en stor analytisk förmåga, du är mycket organiserad samt har en positiv attityd. Rollen kräver att du är självgående och har förmåga att kommunicera och samarbeta med andra. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Excel, samt kommunicera på engelska.


Ansökningsförfarande
Tror du att du har de egenskaper som krävs för tjänsten? Skicka in din ansökan direkt idag!
Vid frågor gällande tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Produktionskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3022
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3022
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Konstruktör/projektledare

Är du en erfaren konstruktör med projektledaregenskaper? Trivs du i en roll där såväl din tekniska som sociala kompetens kommer till användning? Vill du dessutom ha en roll där det finns långsiktiga utvecklingsmöjligheter? I så fall kan rollen som konstruktör/projektledare hos Plåtmodul vara något för dig!

Om kundföretaget
Plåtmodul i Mjölby är en tung- och högproducerande industri för tillverkning av stål- och plåtkomponenter. Genom brett kunnande och satsning på tillverkning av komponenter av grövre dimension har de lyckats med målet att bli en betydande plåtindustri såväl regionalt som nationellt. Deras kunder är ofta större exportföretag med globala marknad. Kraven på kvalitet, leveranssäkerhet och utveckling är stora. Bolaget har idag ca. 60 anställda.

Hos Plåtmodul är beslutsvägarna korta och möjligheterna att påverka stora. Plåtmodul befinner sig i en expansiv fas där de växer och utvecklas med både nya och befintliga kunder och behöver därför förstärka teamet med en konstruktör.

Dina arbetsuppgifter
Hos Plåtmodul erbjuds du en varierad roll där du dels får jobba med konstruktion av fixturer till företagets produktion, men även axla rollen som teknisk projektledare. I rollen som teknisk projektledare leder du projekt där du utifrån kundens krav och behov tar fram lösningar och detaljer av varierande komplexitet. Detta innebär att du kommer ha direktkontakter med företagets kunder där du har rollen som tekniskt stöd, medan säljprocessen åligger marknadssidan. Du kommer även ha ett nära samarbete med övriga avdelningar för att nå bästa framgång och lönsamhet i projekten.

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i SolidWorks eller motsvarande program, samt stor vana av att arbeta i affärssystem (kunskaper i Monitor är ett plus). Erfarenhet av CAD/CAM-programmering är meriterande.

Vidare har du har du förmågan att hantera parallella projekt och samtidigt se helheten, samt en mycket god förmåga att planera och prioritera för att uppnå mål och delmål. Något vi värdesätter högt är din sociala kompetens och vi söker dig som är en god relationsbyggare, med intresse av att både skapa nya och bibehålla långvariga relationer. Du brinner för att lösa våra kunders utmaningar och trivs med att möta kunder i en konsultativ roll. Plåtmoduls värdeord Lagkänsla, Ärlighet, Respekt, Ansvar, Hjälpa Varandra, Ambition/Drivkraft speglar ditt förhållningssätt såväl internt som externt.

Tjänsten ställer höga krav på att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt att du kan anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån mottagaren. Vidare har du kraften och viljan att ständigt utveckla såväl så väl dig själv, som våra produkter och interna processer. Du trivs i en organisation som blickar framåt och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter i ditt arbete.

Tjänstgöringsort: Mjölby
Tillträde enligt överenskommelse.
B-körkort är ett krav för tjänsten.


Om vårt företag
Sista ansökningsdatum är 18-01-07, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.
Plåtmodul har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs mer och ansök på www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Hermansson.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5756
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5756
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker industriarbetare till Mjölby med omnejd!

OnePartnerGroup söker nu montörer, svetsare och lagerarbetare till våra kundföretag i Mjölby med omnejd.
Som konsult arbetar du hos någon av våra kundföretag med längre uppdrag. På OnePartnerGroup får du en trygg och säker arbetsgivare med nära kontakt till din konsultchef.

Vill du ha en arbetsgivare som värdesätter dig som person och hur du utvecklas i ditt arbete ute hos vår kund? - Då ska du välja OnePartnerGroup!
Du kan söka tjänsten utan CV genom att besvara frågorna och klicka på "Ansök", alternativt söka med CV genom att klicka på "Sök jobbet" längst ner på sidan.

Dina arbetsuppgifter
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag men följande beskrivningar kan ses som riktlinjer

Montör:
Du kommer att arbeta i team och tillsammans ska ni se till att nå uppsatta mål.
Som montör ska du följa och använda ritningsunderlag, instruktioner, säkerhetsföreskrifter, regler och standardförfarande som finns för att uppnå rätt kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montera olika maskiner/produkter.
• Montera och packa tillbehör.
• Delta i kvalitetskontroller på maskiner.
• Genomföra sluttest/kontroll av maskiner.


Svetsare:
Som svetsare kommer du att:

* Producera/svetsa delar/ramar enligt gällande ritning och standard.
* Kvalitetssäkra material innan leverans till kund.
* Arbeta med förebyggande underhåll av fixturer/maskiner/processer.


Lagerarbetare:
Det kan förekomma både arbete på produktionslager eller reservdelslager. Förekommande trucktyper är skjutstativ-, motvikt och plocktruck (låg- och höglyftande).
Som lagerarbetare är din främsta uppgift att förse produktion eller slutkund med rätt produkt i rätt tid och med rätt kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Plocka order och plocksatser från plocklager och lagerautomat.
* Lasta och lossa lastbilar.
* Förflytta material till rätt plats i rätt tid.
* Truckkörning.


Din profil
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag. Vi tror att med en stark vilja att utvecklas, hög arbetsmoral och stort engagemang kommer du att komma långt hos oss! Som person är du trygg i dig själv och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ när möjlighet ges och du är mycket mån om att göra ett bra arbete.


Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
- Om du har travers- och truckkort
- Om du har körkort och bil
- Om du kan arbeta tvåskift
- När du är tillgänglig för arbete


Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän!

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpande

<iframe src="https://www.fastcruit.com/applicationprocess/applicationform/MjE5OjFlS2x3SDpfbDk5X3dydGdXVTRNUTdhT0FJd09EcGVBVk0=/" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 5767
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Östergötland AB
Kungsvägen 37
59551  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Mediasäljare Östgötatidningen

Nu söker Östgötatidningen Mediasäljare till vårt kontor i Mjölby. Du kommer sälja annonsplatser i Östgötatidningens tre tidningar, banners på Östgötatidningen.se samt Google Adwords till företag i Östgötatidningens utgivningsområden. Du säljer både genom besök samt på telefon till befintliga och nya kunder. Du blir Östgötatidningens viktigaste kontakt med dessa företag.

Vi söker dig som:

-Är strukturerad och ordningsam
-Är tävlingsmänniska
-Gillar att jobba i ett högt tempo
-Är social och förtroendeingivande

Östgötatidningen är en gratistidning som kommer ut varje vecka till alla hushåll i Motala, Mjölby, Ödeshög, Vadstena och Boxholm. Östgötatidningen är en del av Lokaltidningen i Sverige som varje vecka ger ut 29 olika tidningar i södra Sverige. Lokaltidningen är en del av JP/Politikens Hus A/S, Danmarks största tidningskoncern.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: Mediasäljare Östgötatidningen
Webbplats:
Epostadress: mattias.jeppsson@lokaltidningen.se
Övrigt: Vänta inte med din ansökan. Rekrytering sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Lokaltidningen Mediacenter Sverige
Kungsvägen 37
59524  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.ostgotatidningen.se
  
Platsannons

Erfarna Montörer sökes omgående

Kundföretaget
Vi söker i samarbete med Väderstad AB montörer till deras verksamhet i Väderstad utanför Mjölby.
Väderstad AB är världsaktör inom tillverkning av jordbruksmaskiner.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att i Monticos regi jobba som uthyrd konsult inom Väderstad AB som montör.
I jobbet kan det förekomma skiftgång och kan även inkludera helg
Du är en del av en väloljat maskineri så du behöver vara intiativtagande och ha förmågan till att jobba självständigt

Din profil
Fordonsteknik bakgrund är meriterande samt tidigare monterings vana.

Tillgång till bil samt B körkort är ett krav
Skiftgång kommer att tillämpas

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4306
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4306
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Svetsare sökes!

Kundföretaget
Vi söker i samarbete med Väderstad AB svetsare till deras verksamhet i Väderstad utanför Mjölby.
Väderstad AB är världsaktör inom tillverkning av jordbruksmaskiner.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att i Monticos regi jobba som uthyrd konsult inom Väderstad AB som svetsare.
Svetsning sker på plats i produktionen
Jobbet sker under skiftgång och kan även inkludera helg
Du är en del av en väloljat maskineri så du behöver vara intiativtagande och ha förmågan till att jobba självständigt


Din profil
Du har giltiga prövningar alt certifikat inom MIG/MAG svets
Ritningsläsning kopplat till svetsning är en självklar del av din vardag
Tillgång till bil samt B körkort är ett krav
Skiftgång kommer att tillämpas

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4244
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4244
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner
Kungsvägen 67
59541  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Mekanikkonstruktör

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv arbetsgivare.
 
Är du en driven ingenjör med ett brinnande intresse för konstruktion? 
 

Vi söker nu ett antal mekanikkonstruktörer som har ett intresse för att, tillsammans med våra ca 125 medarbetare inom Product & Development, fortsätta att utveckla framtidens lantbruksmaskiner. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter i ett jordnära företag.
 
Som ingenjör hos oss får du möjlighet att arbeta inom ett internationellt företag med närhet till både kund och produkt. Arbetet kommer att fördelas mellan nyutveckling och förbättringar av befintliga produkter. Du blir en del av ett mindre team med specialistkunskaper inom maskinutveckling och du kommer huvudsakligen att arbeta med mekanisk konstruktion med en spännvidd från tyngre svetsade konstruktioner till ren finmekanik. Då teamet tekniskt ansvarar för hela produkten kan även konstruktion av luftflödessystem, elsystem och hydraulik till viss del ingå i arbetet. Söker du en möjlighet att på sikt bredda dig inom olika teknikområden vid sidan av mekanisk konstruktion, finns goda möjligheter till detta.  
 
Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet. Vi ser positivt på om du arbetat några år med mekanisk konstruktion och  produktutveckling, men vi välkomnar även dig som precis är klar med din högskoleutbildning. Erfarenhet inom lantbruk samt kunskap i 3D-CAD-verktyg är meriterande. Som person är du driven, analytisk och innovativ och du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och gärna också ett praktiskt handlag. Dina  kunskaper i svenska och engelska är goda i tal och skrift.
 
För mer information om tjänsterna, vänligen kontakta Mikael Tarland, Gruppchef Soil tfn 0142-821 54, Patrik Sjögren Fritz, Gruppchef Drills tfn 0142-815 31 eller Joanna Engström, HR Business Partner tfn 0142-817 89.
  Vi rekryterar löpande till tjänsterna. Sök senast 2018-01-07.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181389&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  

Platsannons

Arriva Östgötapendeln söker lokförare till Norrköping och Mjölby

Arriva Östgötapendeln med trafikkontor i Mjölby samarbetar med Östgöta Trafiken med syfte att förbättra möjligheterna till kollektivt resande i och mellan länen. Östgötapendeln är en del av Arrivagruppen, som finns etablerad i fjorton europeiska länder och sedan 2010 även en del av Deutsche Bahn - Europas största aktör på persontrafikmarknaden. Arriva har ca 3.900 medarbetare och erbjuder buss- och spårtrafik över hela Sverige. Årligen kommer vi att hjälpa 170 miljoner passagerare att nå sina resmål.

 

Om tjänsten

Arriva Östgötapendeln är inne i en expansiv fas och söker nu flertal lokförare till stationeringsorterna Mjölby och Norrköping med start  i januari 2018. Tjänsten är en timanställning men det finns mycket goda möjligheter för framtida tillsvidareanställning.

Arbetet som lokförare innebär tjänstgöring under alla dygnets timmar samt helger men utan att behöva övernatta på annan ort.

Säkerhet, kundfokus och kvalitet
Du är en viktig del av det team som har ansvaret för att med säkerhet och kvalitet i fokus säkerställa att kunden får en god upplevelse under resan och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid.

Din bakgrund
Som lokförare hos oss är det en självklarhet att du är positiv och att du har en hög arbetsmoral. Du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland personalen. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.

Examen som lokförare är ett krav och det är mycket meriterande om du har utbildning i fordonstypen X61. Vidare krävs att du uppfyller Transportstyrelsens föreskrifter och krav.

Din utveckling är viktig för oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss.

Ansökningsprocess
Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2017-12-31. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Christer Landstedt mejl christer.landstedt@arriva.se eller telefon 0723-81 28 31.


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lokförare/Förare av tåg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratKollektiv avtalslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://arriva.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arriva Sveriga AB
Stora Torget 4 A S-595 30 Mjölby
59530  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.arriva.se/
  
Platsannons

Mjukvaruutvecklare

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus, vår produktutvecklingsavdelning. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Vi är stolta över att skapa maskiner som förser världens befolkning med livsmedel. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller såväl teknikutveckling som att vara en attraktiv 
arbetsgivare. Avdelningen E-core består idag av 16 medarbetare som utvecklare och underhåller styrsystemen på Väderstads maskiner och ingår som en del i produktutvecklingsavdelningen med totalt ca 125 medarbetare. 
 
Älskar du inbyggda system och vill arbeta på ett företag där innovation värderas högt?  
 
Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara med i hela kedjan från produktidé till test på fysisk maskin. Hos oss finns goda möjlighet att växa och utvecklas och vi samarbetar också tätt ihop med andra avdelningar internt och externt. Vill du arbeta som mjukvaruutvecklare med uppgift att nyutveckla och underhålla programvara för nästa generations styrsystem, så kan du vara den vi söker!  
 
Som mjukvaruutvecklare kommer du arbeta med programmering av inbyggda system, regleralgoritmer, kommunikationsprotokoll, Apple-applikationer, användargränssnitt och mycket mer. Vi befinner oss i fronten när det gäller styrsystem för jordbruksmaskiner. Det betyder att nya idéer är nödvändiga och innovation tillåts att ta plats.  
 
Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetserfarenhet med inriktning mot programmering samt att du har flera års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Det vi letar efter är drivande, initiativtagande, sociala och positiva medarbetare med fokus på våra kunders behov. Vi har idag en väldigt god sammanhållning i gruppen och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift. Tjänsten kan innefatta 10–20 st resdagar/år. 
 
Vi tror att du har goda kunskaper i  
• C/C++ 
• JavaScript  
• Användargränssnitt  
 
Övrigt meriterande  
• Erfarenhet av CANBUS  
• Agila metoder? 
• Reglerteknik? 
• Wi-Fi  
• Bluetooth  
 

Vill du veta mer?
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Karlsson, Design Manager tfn 0142-817 33 eller Joanna Engström, HR Business Partner tfn 0142-817 89.  
 
Ansök senast 2018-01-07. 
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181370&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Vattenmätartekniker

Mjölby kommun befinner sig i en spännande fas med utveckling och nya projekt. Nu söker vi dig som i rollen som vattenmätartekniker vill vara med på denna resa.

Du har gärna erfarenhet inom vatten och avloppsverksamhet men det viktigaste är att du är praktiskt lagd och gillar kundkontakter.

Arbetsplatsen

Vår kommun är expansiv med cirka 27 000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

VA- och avfallsavdelningen, som du kommer att tillhöra, ingår i Service- och teknikförvaltningen. Avdelningens 30 medarbetare ansvarar för driften av kommunens ledningsnät, vatten- och avloppsanläggningar och omhändertagandet av avfall.

Arbetsbeskrivning:

Som vattenmätartekniker, med huvudsyssla vattenmätarbyten, kommer du att ingå i en grupp som ansvarar för drift- och underhåll av vatten- och avloppsanläggningar. Tillsammans ser ni till att producera och leverera rent dricksvatten av god kvalitet till kommunens invånare samt tar hand om och renar avloppsvattnet i kommunen.

Som vattenmätartekniker planerar du till stor del ditt eget arbete. Du ansvarar exempelvis för allt från tidsbokning till själva mätarbytet hos kund. Årligen behöver ca 500 mätare bytas ut.I tjänsten ingår även arbete med sprinkleranläggningar och återströmningsskydd i mindre omfattning. Tillsammans med abonnentingenjör kommer du också utreda anslutningsfrågor.

Arbetstiden är förlagt på dagtid, men viss beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning inom VA, avlopp eller VVS alternativt annan utbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer vara likvärdiga. Andra krav för tjänsten är att du har B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och vana att använda datorn som ditt dagliga verktyg.

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt. Du gillar att möta människor då dagliga kundkontakter är en viktig del av ditt arbete.

Viktigt för oss är att du har ett intresse av att arbeta med teknik, miljö och människor. Förutom grundkraven vad gäller kompetens kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper som kundfokus, planering, service, samarbete, och eget ansvar.

Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

I denna rekrytering samarbetar Mjölby kommun med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast den 7/1-2018. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 070-484 00 36 eller caroline.bruhammar@unikresurs.se.

Fackliga företrädare

Jessica Johansson, Sveriges Ingenjörer, 0142-857 48

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Mätaravläsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5131
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Drifttekniker VA

Mjölby kommun befinner sig i en spännande fas med utveckling och nya projekt. Nu söker vi dig som i rollen som drifttekniker vill vara med på denna resa. Du har gärna erfarenhet inom vatten och avloppsverksamhet, eller kanske annan lämplig teknisk bakgrund. Det viktigaste är att du är en lagspelare som känner ansvar för ditt arbete och är praktiskt lagd.

Arbetsplatsen

Vår kommun är expansiv med cirka 27 000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

VA- och avfallsavdelningen, som du kommer att tillhöra, ingår i Service- och teknikförvaltningen. Avdelningens 30 medarbetare ansvarar för driften av kommunens ledningsnät, vatten- och avloppsanläggningar och omhändertagandet av avfall.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att tillhöra arbetsgruppen som ansvarar för drift- och underhåll av vatten- och avloppsreningsverk med tillhörande anläggningar. Tillsammans ser ni till att producera och leverera rent dricksvatten av god kvalitet till kommunens invånare samt tar hand om och renar avloppsvattnet i kommunen.

Som drifttekniker är du ute mycket i fält och säkerställer att anläggningarna fungerar som de ska. Du arbetar nära dina kollegor och chef i arbetet kring vad som behöver hanteras. Det innebär exempelvis att serva eller beställa delar eller viss underentreprenad om något går sönder.

Arbetet är i hög grad reglerat varför du som söker är van att ta stort ansvar i ditt arbete.

Arbetstiden är förlagt på dagtid, men viss beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning inom VA/avlopp alternativt annan utbildning eller motsvarande kunskaper/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.

Andra krav för tjänsten är att du har B-körkort, gärna BE, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och är van att använda datorn som ditt dagliga verktyg.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom svetsning och/eller el.

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara praktiskt lagd, serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta men också ha förmåga att arbeta självständigt.

Viktigt för oss är att du har ett intresse av att arbeta med teknik, miljö och människor. Förutom grundkraven kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper som flexibilitet, samarbete och eget ansvar.

Ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

I denna rekrytering samarbetar Mjölby kommun med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast den 7/1-2018. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 070-484 00 36 eller caroline.bruhammar@unikresurs.se

Fackliga företrädare

Bo Hallberg, Vision, 0142-85 130

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Driftmaskinist, reningsverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5157
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beräkningsingenjör

Att ständigt tänka nytt och göra verklighet av sina idéer är den viktigaste tradition som familjen Stark fört vidare genom generationer i företaget. Det märks i Väderstads eget växthus - den high-tech-präglade utvecklingsavdelningen. Här får idéerna all den näring som behövs för att blomma ut i effektivare odlingsmetoder och nya innovativa koncept. Här kan minsta lilla skiss på en papperslapp ta konkret form i CAD-system och prövas i simuleringsprogram för att kanske bli en ny Väderstad-succé. Avdelningen för provning- och hållfasthetsberäkning består av ca 30 medarbetare där samtliga har en stark och positiv framåtanda.   Vill du vara med och dimensionera framtidens lantbruksmaskiner?   Du blir en viktig kugge i våra projekt och får som beräkningsingenjör vara med från början i konceptutvecklingsfasen. Du kommer arbeta med bland annat maxlastfall och utmattningsberäkningar i projekten. Att ge stöd och handledning åt konstruktörerna och  rekommendera tekniska lösningar blir en naturlig del i ditt arbete. Det är positivt om du har en bra balans mellan teori och praktik för att kunna ge vägledning tidigt i konceptutvecklingen.    Gruppen för beräkning arbetar med konceptutveckling, nyutveckling och vård av befintliga produkter. Vi är i framkant gällande beräkningar av svetsade konstruktioner och samarbetar med universitet och forskare för kunskapsutbyte. En viktig del i arbetet är att utveckla och förbättra sättet vi arbetar på. Som beräkningsingenjör är du med i en projektgrupp och ansvarar för att produktens krav uppfylls hållfasthetsmässigt. Till hjälp finns en provningsgrupp som ser till att data från lastmätningar, utmattningsprovning etc. hämtas in och blir en del av underlaget för beräkning.  Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande. Goda kunskaper inom mekanik och hållfasthetslära förutsätts och gärna några års arbetslivserfarenhet inom beräkning. Har du kunskap inom tidssignaler, Designlife eller optimering så är det meriterande. Vi arbetar främst med Abaqus men även med Creo/Simulate. Det är en fördel om du har arbetat med livslängdsanalyser av svetsade konstruktioner tidigare, gärna inom fordonsindustrin eller mot entreprenadmaskiner. Har du dessutom ett praktiskt handlag och erfarenhet av konstruktionsarbete eller lantbruksmaskiner ser vi det som starkt meriterande.    Som person söker vi dig som är driven, har lätt för att samarbeta med andra och gillar att lösa problem. Intresse och erfarenhet av pedagogik och att utbilda är meriterande. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.   
Vill du veta mer? 
 
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mikael Albrecht, Chef Provning & Beräkning, tfn 0142-818 58 eller Joanna Engström, HR Business Partner tfn 0142-817 89. 
 
Ansök senast 2017-12-31.  
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareIndividuell lönesättning Enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=262&ProjectId=181388&DepartmentId=6406&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Väderstad AB
Box 85
59021  Väderstad Sverige
Hemsida: www.vaderstad.com
  
Platsannons

Max söker helgarbetare/sommaren 2018

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Välkommen att söka!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 5 h veckan under våren, under sommaren 25 h veckan.. Tillträde: 1 Januari tillsvidareanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: 2017/701
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:179365/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Burgers AB, Max i Mjölby
Armborstgatan 2
59535  Mjölby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba extra som CE-chaufför i Mjölby med omnejd?

Arbetsuppgifterna innefattar:
- Fjärrkörning med bil och släp
- Lossning och lastning av livsmedel
- Transport av tempererat gods


Krav för anställning:
- Giltiga behörigheter såsom CE-körkort, truckkort (A1-4), YKB, digitalt förarkort.
- Boende i närområdet av Mjölby och Linköping.
- Goda språkkunskaper i svenska eller engelska

Meriterande:
- Vana vid transport av livsmedel
- Vana av transport med tempererat gods
- Vana av att köra med lastbil och släp
- Vana vid lastning och lossning

För att passa in i vårt team tror vi att du är:
- Ordentlig och varsam med fordon och arbetsredskap
- Flexibel
- Duktig på att hantera olika typer av människor
- Engagerad i att bidra till att vi når våra mål, såväl miljömässiga som ekonomiska


Att jobba på Tommy Nordbergh Åkeri AB innebär att du blir del i ett team som hela tiden gör sitt yttersta för att överträffa våra kunders förväntningar och samtidigt värna den enskilda individens välbefinnande. Våra värderingar utgår från pålitlighet, kostnadseffektivitet, flexibilitet, ödmjukhet, utveckling och att leda genom föredöme.

Vi erbjuder Dig:
- Nya och moderna fordon som arbetsplats
- Flexibilitet i arbetstid med möjlighet att periodvis arbeta mer eller mindre
- Kontinuitet i körningar och last- och lossningsställen
- Arbete i ett tryggt företag som satsar på arbetsmiljö
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://tnordbergh.se/om-tommy-nordbergh/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten omgående, då vi gör löpande rekrytering. Sök tjänsten via vår hemsida, www.tnordbergh.se
Arbetsplats: 
Adress: TOMMY NORDBERGHS ÅKERI AB
Transformatorgatan 2
59535  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.tnordbergh.se
  

Platsannons

Kocklärare med Stjärnkvalité till Astar, Mjölby

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seEn av Sveriges Bästa Arbetsplatser* söker Kocklärare!!

Är du intresserad av att bli en viktig resurs för människor på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Nu söker vi kocklärare till vår restaurang- och storhushållsutbildning.

I januari slog vi upp portarna till vår nya restaurang- och storhushållsutbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen och söker nu dig som vill jobba som kocklärare!

Lärare restaurang grund, kock.
- minst 1 års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet (gymnasium, kommunal vuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning) inom senaste 3-årsperioden
- minst 2 års yrkeserfarenhet från undervisningsområdet

Vi ser gärna att du är utbildad kock men uppfyller du ovanstående krav och har ett starkt engagemang och ett pedagogiskt sinne så kommer du långt hos oss. Inriktningen på utbildningen är restaurang och storhushåll.  All utbildning motsvarar skolverkets nationella kursplaner tillsammans med Arbetsförmedlingens egna önskningar om innehåll.

I utbildningen blandas både teoretiska och praktiska moment, så du måste trivas i båda undervisningssituationerna. Vi lägger stort fokus vid ett verklighetsnära och individanpassat arbetssätt där vi vill att deltagarna ska få utveckla de kompetenser som efterfrågas i arbetslivet. Under utbildningen ger vi eleverna stora möjligheter till praktik/APL som är individuellt anpassad. Vi strävar efter ett verklighetsnära förhållningssätt genom nära samarbete med näringslivet. Vi ser därför gärna att du har ett brett nätverk i branschen och att du trivs med att utveckla samarbeten med lokala arbetsgivare för att säkerställa en bra matchning mellan deltagare och arbetsgivare.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !!

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag

* I mars 2016 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.Kontaktperson

Tom Dyrvik Projektledare

Tom.dyrvik@astar.se

070- 063 61 77

 Obs vi tar inte emot ansökningshandlingar via mejl!Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017/268
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:159907/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Astar AB
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinopertör

För kunds räkning söker vi nu industrioperatörer som vill ingå i ett arbetslag där man hjälper varandra och inte är rädda för att prova på nya arbetsuppgifter och maskiner. Arbetet är förlagt på rullande 3-skift och det förkommer helgarbete.

Det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat uppdrag

För att passa in på dessa tjänsterna vill vi att Du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör, att du är flexibel och vill lära Dig nya arbetsuppgifter.

Det är meriterande om Du har truckkort och tidigare har arbetat inom industri/lager


Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt.
Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb!
Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Industrirobotoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidprovanställning i 6månader där efter fast tjänstenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Mjölby
Webbplats:
Epostadress: info@full-fart.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FULL-FART BEMANNING AB
Mjölbyvägen 10
57334  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.Full-fart.se
  
Platsannons

Operatör till livsmedelsbranschen

Om företaget
Vi söker personal som kan jobba extra, vid behov, hos en av våra kunder i Mantorp.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som operatör och dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att övervaka maskiner, sortera och packa livsmedel. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.

Din profil
Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Det är ett krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet och självklart passar du tider. Det är meriterande om du har truckkort A+B samt att du har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranchen.

Ansökningsförfarande
Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Tove Werner: tove.werner@industrikompetens.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, kött
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2078
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2078
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Pizza butik Shalom söker pizzabagare

Vi söker en pizzabagare, gärna med tidigare erfarenhet av yrket.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara tillredning och bakning av pizzor, plus andra olika köksuppgifter såsom förbereda grönsaker osv. Du kommer även att ta emot beställningar av våra kunder och vi önskar att du behärskar det svenska språket.Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, full med energi och positiv. Kan arbeta i högt arbetstempo!

Pizza butik Shalom finns på Dackeplan i Mjölby. Vi säljer pizza och är en av de äldsta pizzeriorna i Mjölby.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas_a86@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Altun, Pizzeria Tomas
Dackeplan 1 B
59532  Mjölby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk Kock sökes

Dina arbetsuppgifter främst i köket. Andra arbetsuppgifter förekommer. Du ska ha kunskaper i de asiatiskt kök.

Du ska vara stresstålige, punktligt och snabbt lärd person. Och även har lite tidigare erfarenhet i det asiatisk kök.

Vi erbjuder er som anställda en trevligt arbetsplats.
Publiceraddatum: 2017-10-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: Asiatisk Kock
Webbplats:
Epostadress: bambuthaimjolby@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bambu Thai i Mjölby AB
Jerikodalsgatan 1
59530  Mjölby Sverige
Hemsida: http://www.bambuthai.net
  

Platsannons

Mjukvaruingenjör

I en årsredovisning redovisas människor som en kostnad och datorer som en tillgång. Det vittnar om hur många företag faktiskt ser på saken. Vår kund bildades delvis som en reaktion mot att pratet om att ”människan är vår viktigaste tillgång” ofta är just prat, och delvis för att innovation är viktigt för vår kund, och att man kan göra skillnad i båda. Med kunskap från forskning kring motivation och innovation har vår kund därför valt att organisera Teal. Det är inte en platt organisation, det är avsaknad av formell organisation. Vår kund ser organisationen som en levande organism, som kommer att utvecklas i en riktning som avgörs av vilka man är, och vad man brinner för. Vår kund låter sin kultur och sina värderingar guida dem, för att de beslut som fattas ska vara rätt, konsekventa och bra för vår kund och deras omvärld. Du tar de uppgifter du brinner för, för att utveckla verksamheten framåt, och löser dem tillsammans med intresserade kollegor.
Centralt i vår kunds verksamhet är deras innovationsprocess, där man tack vare deras expertis från olika domäner och branscher löser kunders problem på nya kreativa sätt, föder idéer som man utvecklar till egna produkter samt vidareutvecklar den egna verksamheten.
Vår kunds verksamhet består av konsulter inom produktutveckling, mjukvaruutveckling, projektledning, hållbar utveckling och innovationsledning. Vår kunds mål är att skapa ett levande exempel på framtidens sätt att bygga organisation samt kombinera människa och teknikutveckling på rätt sätt.


Dina arbetsuppgifter
Du har en uttalad vilja att leda dig själv och du vill utvecklas som människa, tillsammans med dina kollegor. Du har en positiv grundsyn, naturligt driv och kreativitet och kommer att trivas i en organisation utan chef, där alla har samma möjligheter, befogenheter och ansvar att utveckla verksamheten.
Du är riktigt duktig inom din tekniska domän.
Eftersom vi jobbar som konsulter är det en styrka om du har mer än ett område du är duktig inom. Det kommer att kunna ge dig en roligare och mer omväxlande vardag.

Din profil
Förutom att du är riktigt duktig inom din tekniska domän ska du ha
• Civilingenjör / Master of Science examen inom mjukvara/mjukvarusystem/produktutveckling
• Minst några års relevant yrkeserfarenhet
Publiceraddatum: 2017-09-26
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12657-engineersonly-mjolby-mjukvaruingenjor/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Roligt och varierande extrajobb i Mjölby

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under hösten genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-24
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/29669-roligt-och-varierande-extrajobb-i-mjolby?promotion=7215-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  

Platsannons

Pizzabagare till Kebabhouse i Mjölby

Kebabhouse i Mjölby söker nu en pizzabagare som även kan arbeta inom servering och kök. Inga krav på erfarenhet, men bra om du har arbetat i restaurang.

Den vi söker gillar att arbeta och är bra med kunderna. Körkort ses som meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-18
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: matti-5@hotmail.com
Övrigt: Skicka din ansökan via epost. Intervjuer sker löpande så ansök snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Kebabhouse i Mjölby
Kungsvägen 61 B
59541  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren Djurskötare

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera en erfaren djurskötare.

Bosgård Lantbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Erfaren Djurskötare.
Som djurskötare arbetar du i driften av gårdens mjölkproduktion.
För denna tjänst krävs att du har erfarenhet.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Minst 5 års erfarenhet från arbete som djurskötare inom lantbruk.
- Flerårig erfarenhet av arbete med mjölkproduktion vid en större gård.
- Goda kunskaper om modern mjölkproduktion.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan sker via extern webbplats:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/16611
Publiceraddatum: 2017-09-04
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via extern webbplats: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/16611
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren Maskinförare Lantbruk

Bosgård Lantbruks AB har nu behov av att rekrytera en erfaren maskinförare.

Bosgård Lantbruks AB bedriver ekologiskt lantbruk. Driften omfattar mjölkproduktion samt 500 hektar ekologisk växtodling. Besättningen består av 370 mjölkkor samt rekrytering. Arbetet bedrivs med karusellmjölkning och fullfoder. Gården ligger vid Västra Harg i Mjölby Kommun.

Erfaren Maskinförare.
För denna tjänst krävs att du har erfarenhet.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer.
- Minst 5 års erfarenhet från arbete som maskinförare inom lantbruk.
- Flerårig erfarenhet av arbete vid en större gård.
- Goda kunskaper om modern växtodling.
- B-körkort.

Ansökningar behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Ansökan sker via extern webbplats:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/16610
Publiceraddatum: 2017-09-04
Yrkesbenämning: Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via extern webbplats: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/16610
Arbetsplats: 
Adress: Bosgård Lantbruks AB

59591  MJÖLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Pema People söker Lagermedarbetare till Väderstad AB

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!

Nu söker vi Lagermedarbetare till Väderstad AB

Befattningens syfte och innehåll:

Lagermedarbetarens arbete är att på ett så effektivt och kvalitativt sätt förse både slutkund och produktionen med material och reservdelar. Lagermedarbetarens främsta uppgift är att förse produktion och slutkund med rätt produkt i rätt tid och med rätt kvalitet och alltid med säkerhet som högsta prioritet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Plocka order och plocksatser från plocklager och lagerautomat.
• Lasta och lossa lastbilar.
• Förflytta material till rätt plats i rätt tid.
• Truckkörning.
• Ansvarar tillsammans med gruppen och Produktionsledare för en säker och trygg arbetsmiljö både fysiskt och psykosocialt.
• Arbeta efter uppsatta och överenskomna rutiner och arbetssätt.
• Kundmottagning, orderläggning och utlämning av gods till slutkund.
• Boka transporter enligt gällande villkor.
• Godsmottagning och inleverans av ankommande gods från interna och externa leverantörer.
• Arbete med travers kan förekomma. 
• Delta i och påverkar förbättringsarbetet på sin avdelning, oavsett om det rör arbetsmiljö, kvalitet eller produktionsförbättringar.

 

Krav:

 

• Truckkort A och B.

 

Kunskap:

 

• Erfarenhet från liknande verksamhet och arbete med truckkörning är meriterande.
• Trivas med att arbeta i en fysiskt tung arbetsmiljö, vara målinriktad, bra samarbetsförmåga, lyhörd, ansvarstagande och flexibel.
• Erfarenhet av travers är meriterande.

 

 

 

Välkommen att lämna din ansökan genom att klicka på länken nedan!

Urval och tillsättning sker löpande.

Alla kompletta ansökningar med foto, cv, personligt brev samt besvarade uppgifter kommer att beaktas.
Vi ber dig också ange e-postadresser till två referenspersoner.

Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-08-30
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning på 6 månader. Skiftarbete.Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=53148BAC-E19F-48AE-82FD-DE89B67166EA
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Mjukvaruingenjör

Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består vår kund av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vår kund finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.

Vill du förstärka vår kunds team av mjukvaruutvecklare som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och sina kunders utveckling?
Du ansvarar självständigt för att genomföra dina delar i projekten. Uppdragen utförs i samarbete med slutkund vilket ställer krav på din kommunikationsförmåga, såväl på svenska som engelska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är duktig på Modellbaserad utveckling. I grunden har du en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik/data eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av Mjukvaruutveckling i C och Matlab/Simulink.
Publiceraddatum: 2017-08-07
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12162-engineersonly-mjolby-mjukvaruingenjor/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

.NET-utvecklare

Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar. Idag består Vår kund av fler än 20 olika nationaliteter och 30% kvinnor. Ambitionen är att öka mångfalden ännu mer. Man värdesätter egenskaper som målmedvetenhet, affärsmässighet och samarbetsvilja högt. Vår kund finns på tio orter från Lund i söder till Skellefteå i norr. Resultatet av deras produktutveckling hittar du över hela världen.Du har flerårig erfarenhet av att utveckla .NET-lösningar och är van vid att överträffa dina kunders förväntningar.
Vi tror att du har ett examen inom systemvetenskap, datalogi eller är civilingenjör.

Du har flerårig erfarenhet av
• .NET
• C#
• Microsoft SQL Server och T-SQL
• Webbapplikationer för administrativa system

Du har erfarenhet av eller ett starkt intresse för
• Att utveckla egna ramverk
• IT-arkitektur
• Att skriva lättbegripliga lösningsspecifikationer
• Att jobba med myndigheter och kommuner
• Att ha vansinnigt roligt på jobbet

Som senior .NET-utvecklare får du ett utmanande och utvecklande jobb där du hela tiden kommer att fördjupa och tillämpa dina kunskaper och där du tar tillvara tidigare erfarenheter. Du kommer att sättas på prov hos kunder där det ställs höga krav på kompetens och förmåga att driva arbetet framåt.
Publiceraddatum: 2017-08-07
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/12662-engineersonly-mjolby-net-utvecklare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal