Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:53

Lediga jobb i Melleruds kommun (1461), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 357
Täthet18,21Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area944,46Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land513,74Landareal (km²)
Sjö47,62Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Industrisvetsare sökes till JOAB i Dals Rostock!

Är du en ansvarsfull och noggrann svetsare med kunskaper inom MIG, MAG samt ritningsläsning? Vi på Adecco söker nu en erfaren svetsare till JOAB i Dals Rostock!

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå att montering och svets, främst: MIG och MAG där du bland annat genomför svetsning inom tung industri så som kranar, liftdumpers och konceptbilar. Uppdraget är löpande och du blir inhyrd som konsult på heltid. Arbetstiden är förlagda till kvällstid.

Vem är du?
För den här tjänsten söker vi dig som har:
• Har erfarenhet av ritningsläsning.
• Erfarenhet av montering och svets, främst MIG och MAG
• God Svenska i tal och skrift samt Engelska
• God fysik då tunga lyft förekommer
• God datorvana

Arbetsspråket är svenska och engelska. Har du intresse av att meka med bilar eller tunga fordon är detta en tjänst som kommer passa dig.

Är du en ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann person kommer du att trivas i den här rollen. Har du även en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp kommer detta jobbet att passa dig perfekt!

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är certifierat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig via länken/formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Therese Hedén therese.heden@adecco.se

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=E5D0E9C2-1A3B-46FE-8249-4E42765DDDEF&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Storgatan 50, vån 2
46130  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Mekaniker/Montörer till expansiva JOAB!

Vi söker Mekaniker/Montörer till vårt kundföretag JOAB. Har du goda erfarenheter från fordonsindustrin och har ett intresse för att mekanik? Då ska du ansöka direkt!

Om tjänsten
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar, har ca 250 st anställda och omsätter ca 750 MSEK. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg (Huvudkontor), Dals Rostock, Lessebo, Täby och Blomstermåla. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi.

Joab tror på att "samspel skapar lyckade innovationer för transportbranschen" och därför söker vi dig som är analytisk, initiativrik och lösningsorienterad med god social kompetens.

Din placeringsort kommer vara i Dals Rostock.

Arbetet på arbetsplatsen sker i självständiga grupper och eftersom företaget vill expandera och förbättra sin produktion kommer det att ges goda möjligheter till att vara med och forma produktionen. I rollen som montör kommer du att få utföra arbetsuppgifer som att:

• Montering av påbyggnader och kranar med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier.
• Vara med och utveckla produktion som är under uppbyggnad.

Om dig
Vi söker dig som har en fordonsteknisk bakgrund gärna med några års erfarenhet från fordonsbranschen. Som person får du gärna ha kunskap om fordonselektronik gärna inom digital el, hydraulik och pneumatik. Är du en social, kreativ och självgående person med en positiv attityd och ett gediget intresse för elektronik kommer du att trivas i din nya roll!

Viktigt för tjänsten är:
• Bakgrund från fordonsindustrin
• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som montör/mekaniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att fortgå löpande och för rätt person finns det möjlighet till att tjänsten övergår till en anställning direkt hos företaget. Arbetstiden är förlagd på kvällstid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Hedén therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=120D6553-3FD8-4BA6-8708-AE62A02B1BBD&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Storgatan 50, vån 2
46130  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Dalslands miljö- och energikontor söker miljö- och hälsoskyddsinspektör

Du kommer att ingå i vår tillsynsgrupp med inspektörer som arbetar med tillsyn och prövning inom miljö-, hälsa och livsmedelsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer utgöras av tillsyn och prövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet och det kan även bli aktuellt för dig att utföra kontroll av livsmedelsanläggningar. Vi strävar efter flexibilitet inom tillsynsgruppen och tjänsten kan till viss del komma att anpassas utifrån dina erfarenheter samt organisationens behov.

Du kommer, utöver tillsyn, att handlägga ärenden, delta i samverkansprojekt samt medverka till att uppdatera vårt tillsynsregister. Som miljö- och hälsoskyddsinspektör fattar du självständiga beslut samt förbereder och föredrar ärenden i miljö- och energinämnden. Du kommer att få goda möjligheter att utvecklas i din roll som inspektör.


Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Du behöver ha goda kunskaper i miljöbalken, förvaltningsrätt och tillsynsmetodik. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunalt tillsynsarbete relaterat till miljöbalken. Det är positivt om du har kunskaper och erfarenheter av livsmedelskontroll.

Tillsynen bedrivs ofta i team men innebär även en hel del självständigt arbete. Det förutsätter ett kunnande i att strukturera ditt eget arbete, god förmåga att samarbeta samt vilja och förmåga att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är utåtriktad och tydlig i din kommunikation samt har en god förståelse för yrkesrollen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Dalsland har vi från den första januari i år samlat miljöorganisationen i ett gemensamt miljö- och energiförbund som verkar på uppdrag av Bengtsfors, Dals-Eds, Färgelanda och Melleruds kommuner. Organisationen består av en förbundsdirektion, en miljö- och energinämnd samt ett miljö- och energikontor. Dalslands miljö- och energikontor består av 23 kompetenta och engagerade medarbetare som arbetar miljömålsinriktat och under stort eget ansvar. Förvaltningen arbetar med såväl myndighetsfrågor som strategiska frågor. Vi samverkar också aktivt med kommunerna i deras planeringsprocesser. Vi erbjuder inspirerande arbetsuppgifter, gemenskap och trevliga kollegor. Hos oss har du flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, nära till naturen och goda kommunikationer. Placeringen av den aktuella tjänsten är på vårt kontor i Mellerud. Vill du vara med på en spännande resa med att utveckla och forma vår nya organisation är detta arbetsplatsen för dig.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidFör att påskynda rekryteringsprocessen kan vi komma att fortlöpande kalla intressanta kandidater till tjänsten för intervju. Vänta därför inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. 2018-12-31.Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kansli@dalsland.se
Övrigt: Maila din ansökan till; kansli@dalsland.se senast 2018-01-15, vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.
Arbetsplats: 
Adress: Dalslands miljökontor
Kyrkogatan 5
46430  Mellerud Sverige
Hemsida: http://www.dalsland.se
  
Platsannons

Personlig assistent - vikarie

Arbetstiden gäller främst dagtid, men det kan även bli under kvällar och helger.
Mer information kommer att delges vid intervjutillfället.
Välkommen med din ansökan!


OmsorgsCompagniet i Norden söker nu en personlig assistent i Mellerud till 9-årig flicka för anställning som timvikarie. Vi söker dig som är en glad och trygg person som är ansvarsfull, lyhörd, tålmodig och trevlig. Vi ser gärna att du är tjej, din ålder spelar mindre roll. Du får gärna ha erfarenhet av att arbetat som personlig assistent tidigare eller andra typer av arbete med liknande arbetsuppgifter.

Om oss
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 1023
Webbplats:
Epostadress: michaela.sidoli@oc.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OmsorgsCompagniet hemtjänst Södermalm/City
Drottninggatan 22
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.oc.se
  
Platsannons

Projektledare - Heltidsplan

Ditt uppdrag innebär att projektleda införandet av Melleruds kommuns ”heltidsplan” inom kommunals avtalsområde. I projektet ingår utredning och ansvar för framtagande av det beslutsunderlag som kan komma att bli en kommungemensam bemanningsenhet.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på Kommunstyrelseförvaltningens personalenhet. Beställare för projektet är kommunchef och du rapporterar i projektet till en styrgrupp som leds av HR-chef.

Att införa heltidsplanen förutsätter nytänkande vad gäller schema, bemanning och synsätt etc. I denna förändringsresa är du ett viktigt strategiskt stöd för våra chefer. Som projektledare ska du planera, driva och förankra ditt arbete i nära samarbete med våra verksamheter och med Kommunal. Du tar fram projektplan för de olika deluppdragen utifrån fastställd aktivitetsplan. Du anordnar utbildnings- och informationstillfällen. Som projektledare skapar och leder du olika grupperingar. Kommunikation är en självklar del av dina uppgifter.


Vi söker Dig som
• har förmågan att kunna skapa och vidmakthålla goda relationer med chefer, fackliga och medarbetare.
• klarar av att arbeta självständigt och tillsammans med andra
• är drivande och utvecklingsorienterad och har förmåga att hitta nya lösningar.
• kan se sammanhang, analysera komplexa frågor och hitta lösningar
• har förmågan att arbeta målinriktat och att åstadkomma resultat.

För att klara arbetet som projektledare erfordras
• Relevant högskoleutbildning eller meriter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
• Goda kunskaper i svenska språkets tal och skrift.
• Goda datakunskaper relaterade till projektet.
• dokumenterad god erfarenhet av att leda och genomföra projekt samt god erfarenhet att leda i förändringsprocesser.
• Kunskap och erfarenhet av schemaplanering/bemanning på operativ och strategisk nivå.
• En förståelse och kunskap i arbetsrätt och arbetsmiljö.
• B-Körkort


Melleruds kommun med ca 9300 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde enligt överenskommelse. Inledningsvis en AVA-anställning förlagd på 12 månader med en målsättning att övergå i en anställning som chef för kommunens bemanningsenhet. Omfattning: HeltidVi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Projektledare - Heltidsplan
Webbplats:
Epostadress: karin.odhnoff@mellerud.se
Övrigt: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida: http://www.mellerud.se
  

Platsannons

FärdtjänstförareMajvallen Taxi AB söker nu förare till Mellerud.
Arbetet består i att köra Funktionshindrade resenärer med rullstolsbuss.

Du som söker skall ha svenskt körkort och TAXIFÖRARLEGITIMATION.
Du skall även ha goda kunskaper i svenska språket
samt ett trevligt bemötande.


Fast lön enligt kollektivavtal.Kraven för att jobba hos oss är att man innehar taxiförarlegitimation och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Om man har tidigare erfarenhet av transport eller service/vårdyrken så är det ett plus.
Bra lokalkännedom.
Samt ett bra bemötande.
Majvallen står för internutbildning.

I dagsläget utför Majvallen och deras partnerföretag transporter åt två län och två kommuner. Vi utför även transporter åt företag och myndigheter efter överenskommelse. Majvallen har flera olika fordonstyper att tillgå och där vi även kan vi erbjuda rullstolstransporter, bårtransporter och trappklättring för godkända rullstolar utomhus.


Se mer på våran hemsida

www.majvillantransport.com
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina@majvallen.com
Övrigt: Frågor/ansökningar besvaras via E-post
Arbetsplats: 
Adress: Majvillan Transport AB
Järnringen 8
43330  Partille Sverige
Hemsida: http://majvillantransport.com
  
Platsannons

2 Stödassistenter 75%

Som stödassistent på Långgatan arbetar du i ett team som stöttar personer i sitt dagliga liv. Teamet på Långgatan består av 5 stödassistenter och en stödpedagog. Det pedagogiska arbetet kommer att vara förankrat av en verksamhetspedagog och arbetet leds av enhetschef. På Långgatan är samarbete och motivation viktigt, både när det gäller teamet och övriga personer som ingår i brukarens nätverk.
Teamet på Långgatan arbetar med motivationshöjande samtal och stöttning vid matlagning, städning, planering, resor, möten. Det är de boendes önskemål och behov som styr hur teamet ska arbeta. Tillsammans ansvarar ni för att alla som bor på Långgatan har en aktuell genomförandeplan med tillhörande arbetsplan.


Vi söker dig som har omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionshinder eller barn och fritid med social eller pedagogisk inriktning. Har du MI-utbildning ses det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning. Dokumentationen sker i Procapita.

Som person är du strukturerad och har förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att självständigt och på ett kreativt sätt lösa de svårigheter som kan uppstå i vardagen. Samarbetar framgångsrikt med andra och relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Du är reflekterande och kan ödmjukt coacha personer utifrån deras förutsättningar. Det är viktigt att du är intresserad av utvecklingsfrågor, är nyfiken och har humor.

Körkort är ett krav.


Långgatan är en bostad med särskild service för personer med beslut enligt LSS. Personalgruppen utgår från en baslägenhet och arbetar främst med att stötta de boende i deras lägenheter men erbjuder även gemensamma aktiviteter i baslägenheten vid vissa tider. De boende har, enligt lagen, rätt till fritid och kultur, vilket innebär att stödet även kan ske på andra ställen än Långgatan. De flesta som bor på Långgatan är i arbetsför ålder.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%Kommunen tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan.sn6@mellerud.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida: http://www.mellerud.se
  
Platsannons

Socialsekreterare med inriktning på missbruk och försörjningsstöd

I tjänsten ingår:
- Handläggning, utredning och uppföljning av missbruksärenden enligt aktuell lagstiftning SoL och LVM.
- Att utreda och bedöma rätten till försörjningsstöd
- Att upprätta handlingsplaner tillsammans med varje enskild individ
- Samverkan med andra enheter och samarbetspartners

Som socialsekreterare på vuxenenheten behöver du kunna lite av varje. Här möter du alla typer av individer som befinner sig i olika livssituationer och ditt uppdrag är att motivera till förändring och självständighet. Ett respektfullt och gott bemötande, rättssäker handläggning och tro på människors egen kraft är något vi värderar högt!Vi söker dig som
- Är intresserad av att jobba med vuxna personer med missbruksproblematik och försörjningsstöd
- Har ett lösningsinriktat förhållningssätt
- Kan arbeta självständigt och ta egna initiativ
- Är strukturerad och har lätt att fatta beslut
- Har en god samarbetsförmåga
- Bidrar till en god teamkänslaIndivid och familjeomsorgen i Melleruds kommun består av 2 enheter, vuxen/biståndsenheten samt barn och ungdomsenheten.
Vuxenenheten handlägger främst ärenden som rör försörjningsstöd, missbruk och våld i nära relation. Enheten består idag av fem socialsekreterare och en enhetschef. Vi erbjuder ett positivt och öppet arbetsklimat som präglas av lyhördhet och hjälpsamhet. Här finns den lilla kommunens fördelar med bland annat korta beslutsvägar, närhet till samarbetspartners och stor möjlighet att vara delaktig i arbetets utveckling.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse.Melleruds kommun tillämpar individuell lönesättning så ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Ref nr: 2017/IFO6
Webbplats:
Epostadress: gunnar.karlsson@mellerud.se
Övrigt: Glöm inte att ange referens nummer 2017/IFO6
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida: http://www.mellerud.se
  
Platsannons

Lärare i matematik och NO till Rådaskolan

Undervisning i matematik och NO i årskurs 7-9. I tjänsten kan det ingå ett försteläraruppdrag som vi formar tillsammans för att utveckla det matematiska tänkandet.Du som söker har en lärarexamen i sökt ämne eller godkänd, adekvat kompetens som vi bedömer likvärdig. Du har en positiv inställning till samarbete, är ansvarstagande och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du tror på elevens förmåga att utvecklas och kan få eleven att känna glädje i lärandet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Välkommen till Melleruds kommun - en drivande och nytänkande kommun i framkant av utvecklingen, där barnfamiljer och ungdomar prioriteras.

Vi söker nu en lärare i matematik och NO till Rådaskolan.

Rådaskolan är en högstadieskola med 343 elever i årskurs 7-9. Vi har ett gott samarbete med kulturskolan och kommunens gymnasieskola. Musik och kultur förenas med uppdraget att leda alla elever så långt det bara är möjligt i sin måluppfyllelse. Vi arbetar för att synliggöra det aktiva lärandet i samverkan med alla på skolan.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017/59 MA/NO
Webbplats:
Epostadress: jessica.linder@mellerud.se
Övrigt: Sänd din ansökan till Melleruds kommun, Kultur och utbildning, 464 80 Mellerud. Ansök gärna via e-post, jessica.linder@mellerud.se. Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- och utbildningsförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska, Mellerud - Brålanda

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vår kompetens och storlek är unik. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår vision är Frisk i munnen hela livet.Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.

Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service. Därför erbjuder vi:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Kliniken

Till våra kliniker i Mellerud/Brålanda söker vi nu Dig -  en glad och positiv tandsköterska och som tycker att det skulle vara kul att utvecklas tillsammans med oss !

Vi har sex behandlingsrum i Mellerud, kliniken är precis klar efter en grundlig renovering. Kliniken i Brålanda är en jättemysig liten med tre behandlingsrum.

Vi är ca 17 medarbetare totalt, varav 1 hygienist 7 tandläkare (from 1/2 2018) och 7 tandsköterskor. Eftersom Mellerud och Brålanda är en klinik, med två utbudspunkter, innebär det att man kan komma att jobba på båda ställen.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården arbetar du med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Du använder hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Andra arbetsuppgifter kan vara FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter. Vissa administrativa arbetsuppgifter kan också förkomma.

Kvalifikationer

- Tandsköterskeutbildning

- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 2017/8284
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181595/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Mellerud - Brålanda
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

KANYA THAIRESTAURANG SÖKER EN KOCK OMGÅENDE

Verksamhetsbeskrivning:
Vi driver Thai-restauranger i Dals-Ed, Mellerud och Åmål.
Vi arbetar med beredning, matlagning och vanligt förekommande storköksarbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av thailändsk matlagning samt tillagning av sushi.

Utbildning och erfarenhet:
Utbildning inom hotell och restaurang, även livsmedelskunskap.
Thailändsk matlagning och Sushi
Tidigare erfarenhet av arbete inom storkök, med högt tempo.
Du ska vara stresstålig och ha lätt för att jobba tillsammans i ett team..
Språk: Thailändska och svenska
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kanya.tipmung@gmail.com
Övrigt: VÄLKOMMEN med ditt CV och personliga brev senast den 31 januari 2018. Urval sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas före sista ansökninsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Kanya Tipmungs s Thai AB
Plöjargatan 7
46432  MELLERUD 
Hemsida:
  

Platsannons

Mångkunnig Fastighetstekniker

- På egen hand, eller i samarbete med övriga i teamet, utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.
- Medverka vid planeringen av både förebyggande och planerat underhåll.
- Tillsyn och skötsel av fastigheterna.
- Planering av eget arbete.
- Daglig kommunikation med hyresgäster, medarbetare och leverantörer.
- Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighets tekniska system.

Vi söker dig som är driven, engagerad och pålitlig. För att trivas hos oss behöver du vara händig och mångkunnig. Du skall ha en bred kompetens inom flertalet olika områden. B-körkort är ett krav. Vi arbetar ibland på tak och arbetet innebär även en del tunga lyft, så du behöver vara i god form.
Som fastighetstekniker inom Fastighetsfabriken ansvarar du för skötsel, drift och underhåll av företagets samtliga fastigheter.
Vi söker dej med en stor teknisk kompetens inom flertalet områden, exempelvis inom ventilation, el rörläggeri, plattsättning, snickeri eller fordon. Du är van att lösa tekniska problem på egen hand. Helst, skall du kunna lite av allt!

Kompetens

- Mekaniska erfarenheter är meriterande
- Behörighet/certifikat inom El, VVS, och Kyla är meriterande.
- Ekonomisk förståelse

Beskrivning

Fastighetsförvaltning hos oss innebär att du kommer få arbeta med allt från snickeri, vvs, el, måleri och fordon. Vi bygger upp våra medarbetares kompetens, så att du själv skall kunna kan lösa de flesta situationer som uppkommer inom förvaltningen, på egen hand. Det är ett fritt, självständigt arbete, vilket ställer krav på dig att vara ansvarstagande och driftig.
Du skall vara social och kunna föra samtal med våra hyresgäster, likväl som du skall kunna arbeta ensam eller i grupp, med de förvaltningsuppdrag som du tilldelas. Dina arbetsuppgifter kommer variera från dag till dag, men du kommer i huvudsak arbeta med våra fastigheter i Mellerud. Du kommer arbeta i ett lite, väletablerat företag med möjligheter till mycket eget ansvar. Du kommer även arbeta i vårt jourteam, som kan innebär utryckning under kväll och helg.Fastighetsbolaget Insjökräftan är ett fastighetsbolag som förvaltar fastigheter lokalt i Mellerud. Insjökräftan är ett dotterbolag till Fastighetsfabriken med säte i Uddevalla. Vi behöver ytterligare en fastighetsskötare med placering i Mellerud.
Fastighetsfabriken är ett familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Dingle och Mellerud. Idag är åtta personer anställda i företaget, varav tre placerade i Mellerud. Företaget omsätter ca 25 MSEK fördelat på 25 resultatenheter.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Vill du veta mer, kontakta Madeleine Karlsson 0522-14010 Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2017. Intervjuer kommer ske löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: madeleine@fastighetsfabriken.se
Övrigt: Provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. Vill du veta mer, kontakta Madeleine Karlsson 0522-14010 Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2017. Intervjuer kommer ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: FASTIGHETSFABRIKEN I VÄST AB
Norra Hamngatan 11
45130  UDDEVALLA Sverige
Hemsida: http://www.fastighetsfabriken.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA TILL HEMSJUKVÅRD

Om företaget
För kunds räkning söker vi sjuksköterska till natttjänstgöring inom hemsjukvård
Det primära behovet är 100% om du önskar jobba färre timmar är du också välkommen att söka.
Uppdraget startar omgående och pågår ca 3 mån med eventuell förlängning


Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att göra självständiga bedömningar, utföra medicinska behandlingar och planera omvårdnadsinsatser.


Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 1119
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1119
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Skolsköterska

Skolsköterskan står för den regelbundna medicinska kompetensen i elevhälsan, vilket omfattar kunskap kring barn och ungdomars utveckling och växande liksom kunskaper i det hälsofrämjande arbetet. Tjänsten är fördelad på tre av kommunens ytterskolor, Karolinerskolan, Åsebro skola och Åsens skola, sammanlagt cirka 296 elever. Vi söker en skolsköterska som kommer att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande insatser. Dessutom ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom vaccinationer, hälsokontroller och planering av skolläkarmottagningar.Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna ha specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du ska, förutom din utbildning, ha god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas i din yrkesroll. Som person är du lyhörd för verksamhetens behov. Vi söker dig som har en positiv inställning till samarbete, är ansvarstagande och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Körkort krävs, då tjänsten innebär arbete på flera skolenheter.

Välkommen till Melleruds kommun, en kommun med ett rikt kulturliv, ett 100-tal föreningar, skolor och förskolor väl spridda över kommunen, väl utbyggd kommersiell service och goda kommunikationer.

Vi söker nu en skolsköterska till grundskolan.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde snarast eller enligt överenskommelse, tillsvidare, semestertjänst, 75 %. 60%-80%Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 2017/58 skolsköterska
Webbplats:
Epostadress: jessica.linder@mellerud.se
Övrigt: Sänd din ansökan till Melleruds kommun, Kultur och utbildning, 464 80 Mellerud. Vi tar gärna emot ansökan via e-post: jessica.linder@mellerud.se. Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- och utbildningsförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska 100%

Patientansvar inom området LSS/Psykiatri för personer i ordinärt och särskilt boende där Du ingår i Hemsjukvårdsgruppen.

Alla förekommande sjuksköterskeuppgifter i ordinärt och särskilt boende. Förutom kommunal sjukvård ingår vi i Samverkande sjukvård som innebär uppdrag från jourcentralen, Hemtjänsten, 1177, MÄVA och IVPA (I Väntan På Ambulans) uppdrag.
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och några års erfarenhet. Körkort krävs för manuell växellåda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Melleruds kommun med ca 9000 invånare ligger naturskönt i Dalsland med närhet till såväl vatten och skog som kort restid med tåg till Göteborg och Karlstad. Mellerud har ett rikt föreningsliv och en väl utbyggd kommersiell och kommunal service.

Hemsjukvården i Melleruds kommun erbjuder:
? Omväxlande arbete med flexibla arbetstider
? Samverkande sjukvård, utvecklande teamarbete
? Hög och bred kompetens inom gruppen där vi dessutom arbetar med och utvecklar egna specialområden
? Ett klimat/kultur att dela med sig, alla hjälps åt och ställer upp för varandra, inget är omöjligt tillsammans
? Bra och tydliga rutiner, vi arbetar aktivt med avvikelser för kvalitetssäkring
? Lagom stor kommun, bra kommunikationer och vackra omgivningar
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMelleruds kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Ref nr: 2017/sjuksköterska7
Webbplats:
Epostadress: gunnar.karlsson@mellerud.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Melleruds kommun
46480  Mellerud Sverige
Hemsida: http://www.mellerud.se
  

Platsannons

PIZZABAGARE

Restaurang Börsen i Mellerud söker en pizzabagare för omgående anställning.

Vänligen kontakta Siyavush Akhverdiyev telnr 0530-10132 alternativt mobil 072-0258675 för mer information.

Välkommmen med ditt CV som du skickar till SWED82@inBOX.RU
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40h/vecka måndag till söndagEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: SWED82@inBOX.RU
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kvarteret Börsen AB
Köpmantorget 3
46430  MELLERUD 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal