Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:53

Lediga jobb i Marks kommun (1463), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd34 406
Täthet37,03Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 013,20Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land929,20Landareal (km²)
Sjö84,00Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lagerarbetare

Beskrivning

Trend-Tex AB är ett ledande grossistföretag med tillbehör för sömnad, hobby och handarbete.

Huvudkontor och lager finns i Kinna, tre mil sydväst om Borås. Företaget befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka personalsidan.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en duktig och entusiastisk medarbetare till vårt lager. 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i huvudsak av uppackning, kontroll av varor, lägga i hyllor och plock och pack av företagets produkter. Viss telefonkontakt förekommer också. Datavana är en merit.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet som lagerarbetare och gärna inom sytillbehörs branschen värdesätts. Då det inte är frågan om något trucklager så krävs heller ingen tidigare truckerfarenhet. 

Villkor

Du skall ha god fysik, vara stresstålig och samtidigt ha förmåga att arbeta noggrant och effektivt. Du skall vara energisk, socialt utåtriktad, lojal och pålitlig. Då du kommer att jobba med ett stort antal artikelnummer så krävs en god sifferkänsla och ett bra ordningssinne. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Gå gärna ut på Trend-Tex hemsida och läs mer om företaget.Vi välkomnar såväl kvinnliga som manliga sökanden till tjänsten. Urval sker löpande.

Anställningen påbörjas med en provanställning.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: 2014/4
Webbplats: https://galpu.varbi.com/what:job/jobID:41654/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trend-Tex
Olovsholmsg. 32
50634  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bussförare till Skene och Borås

Sohlberg Buss, ett varumärke inom Bergkvarabuss AB, är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka upp med fler förare till vår verksamhet i Skene och Borås. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skolskjutstrafik är välkommen att söka. Det kommer även att kunna ges möjlighet att köra beställningstrafik i viss mån

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus?
Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.

Om Du inte bor i Skene eller Borås får du vara beredd på att pendla.
Vi behandlar ansökningarna löpande.

Bergkvarabus AB ingår i koncernen Mekka Traffic, där även Sohlberg Buss, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, Buss Persson AB, Bussanova AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Företaget är delägare i det danska företaget Anchersen ApS samt det norska bolaget Busscharter.no AS. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag med en modern fordonspark bestående av drygt 1100 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker behovs- och tillsvidareanställda förare med olika tjänstgöringsgrader. Vi tillämpar provanställning. Tjänsterna gäller skolskjutstrafik inom Mark och Borås kommuner men med möjlighet till extra uppdrag inom beställningstrafik i området. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sohlbergbuss.se
Övrigt: Vid frågor kontakta: anna.mared@sohlbergbuss.se tel. 033-340 16 36 alt. hakan.gullberg@bergkvarabuss.se tel. 031-55 04 46
Arbetsplats: 
Adress: Bergkvarabuss AB
Varbergsvägen 86-88
51163  SKENE Sverige
Hemsida: http://www.bergkvarabuss.se
  

Platsannons

Förskollärare, Lyckegårdens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Lyckegårdens förskola ligger centralt i Kinna. Vårt mål är att alla barn och pedagoger ska erhålla känslan av gemenskap och samhörighet. Vi är i likhet med forskning övertygade om att den pedagogiska lärmiljön är en framgångsfaktor för barns trygghet och lärande. Vi tror på ett gemensamt meningsskapande hos både barn och vuxna, där vi använder varandras nyfikenhet, kunskap och drivkraft i lärprocesser. Vår ambition är att utvecklas av och med varandra genom att använda våra olika kompetenser, erbjuda barn och pedagoger nya utmaningar och bekräfta olikheter för att skapa mångfald. Barngruppen och det kollegiala lärandet ses som en viktig och aktiv del på Lyckegårdens förskola. Vi har ett utforskande arbetssätt där vi tillsammans med barnen jobbar för att nå våra gemensamma mål på förskolan. Vi utgår från barnens tankar, idéer och kreativitet, för att på ett lustfyllt vis förundras och erövra ny kunskap tillsammans. Till stöd har vi Pluttra som dokumentationsverktyg.

I ditt arbete hos oss får du tillgång till olika digitala verktyg, såsom Ipads (1–1), datorer, projektorer, robotteknik, greenscreen och annan teknisk utrustning. Du får arbetskläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning samt pedagogiska måltider. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling och kollegialt lärande i verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som Är legitimerad förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan.
• Är uppdragsmedveten och arbetar målinriktat mot förskolans mål
• Har god struktur i ditt arbete
• Är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar både individuellt och i grupp
• Ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del i kvalitetsarbetet
• Har god kunskap inom IKT
• Har god förmåga att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer
• Viktigt med eget ansvarstagande
• Är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssättÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75-100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A742361
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4be2f515-714f-4c59-a3b9-b52ad0d18aba&publishCode=AMS&TK=ed56c2d3-67a2-4fcd-aabe-1589633525e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare, Mariebergs förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Mariebergs förskola ligger intill Mariebergsparken i Kinna, med skogen in på knuten. Vi använder oss av naturen som en lärande miljö. På förskolan finns drygt 30 barn fördelade på två avdelningar och 7 pedagoger.ARBETSUPPGIFTER
På Mariebergs Förskola erbjuder vi en verksamhet och miljö som främjar lek, kreativitet och ett lustfyllt lärande. Som förskollärare är du viktigt för såväl det enskilda barnet som verksamheten som en helhet. Du är lyhörd, kreativ och har ett positivt bemötande gentemot alla människor du möter. För oss är de små grupperna viktiga och att barnen får möta närvarande pedagoger.

Vi tror på det kompetenta barnet att alla ska ges förutsättningar att lyckas i våra lärmiljöer. Vi arbetar för att stärka barnens intresse för att lära och erövra nya erfarenheter, kunskaper och färdigheter genom att erbjuda en verksamhet och miljö som främjar leken, kreativiteten och det lustfyllda
Vi erbjuder dig:
• Medvetna pedagoger med uppdraget i fokus
• Handledning, mentorskap och kontinuerlig fortbildning.
• Ett väl förankrat systematiskt kvalitetsarbete som ramar in uppdraget
• Dokumentation genom Pluttra
• Pedagogiska måltider.
• Ipad
• Pedagogisk utvecklingstid, enskilt och i arbetslaget
• Arbetskläder
• Friskvård


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv och engagerad legitimerad lärare med inriktning mot förskola. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag. Tillsammans skapar vi en verksamhet som har inspirerande och inbjudande lärmiljöer som främjar det lustfyllda lärandet

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt ök.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A742371
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53a46b4d-8def-4a23-9610-4e09dfbb4d3d&publishCode=AMS&TK=88566669-6e9f-445e-9989-5b1b9f2e22d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare, Fotskäls förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
En film säjer mer än 100 ord - Berättelsen om Fotskäls förskola -
https://www.youtube.com/watch?v=8nKYUHFJCHM&feature=youtu.be


KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare med inriktning mot förskolan. Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A742393
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28b32384-ac12-47bf-833b-1fe6c221037e&publishCode=AMS&TK=7ebe4d34-c2c4-4ed5-b8a8-7f8f45fc7d3f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska/SO

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Lyckeskolan består av grundskola 7-9 och särskola 7-9, tillsammans finns de ca 230 elever på skolan. Lyckeskolan står inför många spännande förändringar med nya lokaler och nya pedagogiska tankar. Under höstterminen 2017 har skolan fått nya lokaler i form av en ny paviljongskola. Samtidigt pågår en process där den nya Lyckeskolan planeras. Personalen på skolan har ett stort inflytande på hur den nya skolan utformas och även vilken pedagogik som kommer att genomföras. Redan nu har ett arbete med att införa ett tvålärarsystem påbörjats. Ett mycket bra och effektivt sätt att ge våra elever goda förutsättningar för att de ska nå så långt som möjligt. Från och med läsåret 2017/18 arbetar alla elever med en egen dator i en allt mer digital studiemiljö. Skolan har ett aktivt elevråd och ett väl inarbetat kamratstödjarsystem. På Lyckeskolan är trivsel och trygghet mycket viktigt.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleverna. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna. Du kommer att undervisa i svenska och so i klass men du kommer också undervisa i vår flexgrupp. Viktigt att du kan bemöta elever väl och är duktig på att skapa goda relationer.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A742365
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b75fdc5e-1f40-492a-b2f7-533898f224c8&publishCode=AMS&TK=f0e76c4c-70ab-4d2c-ba0c-c1313990f0c0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industriarbetare sökes till Marks kommun

Om vår kund
För kunds räkning söker vi nu efter en stark & nogrann person till textilindustrin.
Urval & intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!
Du kommer att arbeta i Marks kommun och arbetstiderna är 2-skift.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kräver uthållighet, pålitlighet samt noggranhet.
Du bör vara kvalitetsmedveten och fingerfärdig. Det är viktigt att du trivs med att arbeta fysiskt eftersom tunga lyft förekommer.
TRAVERSKORT och TRUCKKORT är ytterst meriterande, uppge dina behörigheter i ansökan.!

Din profil
Om du har erfarenhet från textilindustrin sedan tidigare så är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du är effektiv, ordningsam och stresstålig. Du trivs även med att arbeta i grupp och har god samarbetsförmåga. Som person är du flexibel, noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Avsynare, tyger
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 781
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=781
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Mark

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrBeskrivning
ÖVM Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från buss- och tågstation.

Vi tar emot patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat från Mark och Svenljunga kommuner.

Arbetsuppgifter
Vi har ett spännande arbete som arbetsterapeut att erbjuda dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla bra psykiatri. Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl psykiska, fysiska och sociala behov. Vi eftersträvar ett brett utbud av behandlingsformer för att kunna möta den enskilda människans behov.
Personalgruppen utgörs av medarbetare med olika psykiatriska yrkeskompetenser som mestadels arbetar med individuella kontakter men även i team och med grupper. Arbetsterapeutgruppen består av medarbetare med olika och kompletterande kompetenser och inriktning med öppenhet för olika perspektiv och arbetssätt.
Arbetsterapeuten genomför bedömningar och interventioner, individuellt och i grupp och förskriver hjälpmedel. Arbetsterapeuten förväntas bidra med sin kompetens och samverka med andra professioner, både på klinik- och enhetsnivå. Arbetsterapeuten erbjuds handledning, regelbundna yrkesträffar och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.
- Erfarenhet från psykiatri är meriterande.
- Körkort motsvarande behörighet B är önskvärt.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten och egenskaper som god förmåga tillsjälvständigt arbete och arbete i team, god samarbetsförmåga och flexibilitet, samt intresse av psykiatri samt att utveckling av de arbetsterapeutiska och rehabiliterande insatserna.

Övrigt
I urvalsprocessen ser vi mångfald och jämställdhet som två viktiga faktorer.
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.
Bifoga giltig och styrkt legitimation med din ansökan.
Urval och intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/8892
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185385/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Älvsborgs Sjukhus , Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Mark
Samaritvägen 13, plan 3
50182  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Fritsla förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

I sköna gröna Fritsla har vi två förskolor uppdelat på fyra enheter. Alla enheterna ligger centralt med närhet till goda kommunikationer. Det finns ett flertal lekplatser och de har en närhet till naturen och skogsmiljö.
Björsgårdens förskola är en traditionell förskolebyggnad med tre avdelningar en för de yngre barnen och två för de äldre. På Björsgården har man en litterär inriktning och arbetar tematiskt med sagor, i början av terminen flyttade Pettson och Findus in på förskolan. Förskolan har även en nystartad grupp för de yngre barnen i församlingshemmet.
Bjälbo förskola är en slottsliknande byggnad omgiven av en parkliknande trädgård. Där finns även ett stort uterum för pedagogisk verksamhet. Förskolan har även tillgång till ett vindskydd i närliggande skog. På Bjälbo har man fokus på natur och miljö. I Villan finns tre grupper och i annexet finns en grupp för de yngre barnen. Lokaliserad på Fritslaskolan finns förskolans femårsgrupp. Där man har tillgång till idrottshall, bibliotek och matsal.


ARBETSUPPGIFTER
På förskolorna i Fritsla erbjuder vi en verksamhet och miljö som främjar lek, kreativitet och ett lustfyllt lärande. Som förskollärare är du viktigt för såväl det enskilda barnet som verksamheten som en helhet. Du är lyhörd, kreativ och har ett positivt bemötande gentemot alla människor du möter. För oss är de små grupperna viktiga och att barnen får möta närvarande pedagoger. Vi tror på det kompetenta barnet att alla ska ges förutsättningar att lyckas i våra lärmiljöer.
I vårt systematiska kvalitetsarbete använder vi oss av kvalitetsverktyget Qualis.
Vi erbjuder dig:
• Pedagogiska forum med kollegialt lärande som fokus
• Pedagogisk utvecklingstid, enskilt och i arbetslag.
• Utvecklingsdagar och kontinuerlig fortbildning
• Ipad
• Dokumentation genom Pluttra
• Pedagogiska måltider
• Friskvårdsersättning
• Arbetskläder

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv och engagerad legitimerad lärare med inriktning mot förskola. Du ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag. Tillsammans skapar vi en verksamhet som har inspirerande och inbjudande lärmiljöer som främjar det lustfyllda lärandet.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A742037
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85f35de8-cbe2-454c-b04e-a7f1cb2b7c51&publishCode=AMS&TK=91f5b4e8-9b36-4a81-ba8b-cc29674f76a5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdchef till Marks kommun

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
En av våra vårdchefer går vidare till annan tjänst därför söker vi en ersättare.

Tjänsten innebär att du är ansvarig för den kommunala hemsjukvården i ordinärt boende och på vård- och omsorgsboende inom äldreomsorg, LSS och socialpsykiatri. Sjuksköterskorna inom socialförvaltningen är ordnade inom en organisation men utgår från 14 olika arbetsplatser. Vårdcheferna är tillsammans med administrationen stationerade centralt i kommunen. Som vårdchef ansvarar du tillsammans med din kollega för sjuksköterskeorganisationen. Du är underställd äldreomsorgschefen och ingår i ledningsgruppen för äldreomsorgen. Du har till uppgift att leda, planera och utveckla organisationen mot uppsatta mål. I tjänsten ingår ansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Till din hjälp har du kvalificerade och entusiastiska medarbetare som arbetar med förbättringar och ständig utveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med examen inom vårdområdet. För att lyckas i rollen krävs att du har tidigare ledarerfarenhet och förmåga att leda, motivera och inspirera dina medarbetare. Du ska ha ett stort engagemang, vara både en nära chef och ha ett strategiskt övergripande perspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga, då vi tillämpar delat ledarskap. Du behöver vara administrativt skicklig och ha lätt för att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Körkort är ett krav.ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: • Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741691
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8c775cba-be51-44e1-b94a-264e47f8d741&publishCode=AMS&TK=14e60958-a7d6-42e9-886d-ae14a57fa656
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare i teknik och CAD

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i huvudsak på teknikprogrammet i teknik och CAD 1-3, mentorskap och arbetslagsarbete ingår.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i teknik och CAD på gymnasiet. du kommer huvudsakligen att arbeta på vårt teknikprogram. Teknikprogrammet arbetar mycket ämnesövergripande med stort fokus mot näringslivet, vi är en del av Teknikcollege. Struktur och flexibilitet samt god förmåga att samarbeta med både kollegor och elever är viktiga egenskaper i ditt pedagogiska arbete på Marks gymnasieskola, samt att du har förmåga att skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar och behov.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738982
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d434f7e0-055d-447e-8c55-9933ef3eb923&publishCode=AMS&TK=bb3340e4-0b43-4b66-9f01-d6c3b660103f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socionom

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Ungdomsmottagningen är en lågtröskelverksamhet som vänder sig till ungdomar upp till och med 24 år.

Vi består av ett tvärprofessionellt team som arbetar med ungdomars psykiska, sexuella och sociala hälsa. Ungdomsmottagningarna i Västra Götaland befinner sig i ett spännande utvecklingsskede inte minst kring vårt uppdrag att arbeta förebyggande mot psykisk ohälsa. Inom det uppdraget finns det goda möjligheter att testa nya arbetssätt för att öka tillgängligheten och nå ut till vår målgrupp.

Ungdomsmottagningen i Borås är vår huvudmottagning i vårt geografiska område som innefattar Mark, Ulricehamn, Bollebygd, Svenljunga och Tranemo. Vi har gemensamma APT, handledning och fortbildning.  Våra mottagningar är HBTQ diplomerade.

Om arbetet

I arbetsuppgifterna ingår individuella råd och stödsamtal samt korttidsinriktat behandlingsarbete med ungdomar. Du kommer även tillsammans med övrig personal delta i ungdomsmottagningens utåtriktade och hälsofrämjande arbete. Tjänsten är till största delen förlagd till Marks ungdomsmottagning men tjänstgöring kan förekomma på andra mottagningar i området.

Om dig

Du ska vara socionom med grundläggande psykoterapiutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete.


Villkor

Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse VisstidsanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/8850
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185088/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Mark ungdomsmottagning
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kvalificerad utredare (2 tjänster)

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Kanslienheten vid Kommunledningskontoret i Marks kommun stöttar hela organisationen inom kommunövergripande frågor såsom kvalitetsuppföljningar, juridik, näringslivsfrågor, nämndadministration, registratur och överförmynderi. Därtill ansvar kanslienheten för service till allmänheten. Kommunledningskontoret står inför spännande utmaningar och är i stark utveckling för att skapa dynamiska team där professionalism, lagspel och humor är ledord. Kommunledningskontoret i Marks kommun har hela det kommunövergripande spelfältet som ansvar, där allt från strategier till operativa insatser ingår i syfte att skapa en helhet såväl internt som externt. Vårt uppdrag är att skapa nytta för verksamheten och i förlängningen till alla kommuninvånarna i demokratins tjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill göra skillnad inom det kvalificerade utredningsfältet och som har en bred och gedigen bakgrund som utredare inom företrädesvis offentlig förvaltning. Med ditt gedigna kunnande och konsultativa förhållningssätt, kommer du kunna utgöra ett professionellt stöd till chefer och politiker genom välgrundade och välformulerade beslutsunderlag till både kommunledning och politisk ledning. Det handlar vanligen om att besvara remisser, medborgarförslag och motioner men också om utredningar och föredragningar i sakfrågor.

Då det genomförs allmänna val 2018 och val till Europaparlamentet 2019, kommer även kommunens valsamordning att ledas och organiseras av de nu rekryterade utredarna, antingen av den ene eller båda samfällt. Det innebär att vara Valnämndens operativa stöd för valens praktiska genomförande vari ingår planering, genomförande och uppföljning, inklusive praktisk riggning och bemanning av vallokaler.

Om du har vad som krävs och har en stark drivkraft för utveckling och förnyelse så är du rätt person för oss. Så vad väntar du på? Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad på högskolenivå företrädesvis inom offentlig förvaltning, statsvetenskap, eller annan relevant utbildning inom samhällsvetenskaplig disciplin som vi bedömer som likvärdig. Du behöver ha flerårig dokumenterad erfarenhet som kvalificerad utredare, företrädesvis inom offentlig verksamhet.

Dessutom behöver du ha förmågan att, inom ramen för Kommunledningskontorets uppdrag och mål, verka självständigt och kompetent i det operativa arbetet. Som person är du en utpräglad lagspelare som brinner för att uppnå goda resultat. Du har ett genuint intresse för människor och har förmågan att skapa goda relationer. Du är engagerad och målinriktad samt van vid att driva förändringsarbete. För uppdraget krävs att du är analytisk och drivande, samt strukturerad och flexibel. Och du måste såklart ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A741612
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a32f82cc-4c62-470d-9954-eeb9e57bad56&publishCode=AMS&TK=c56ac64a-4dae-4daa-865e-36ca53aaea55
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Kommunledningskontoret
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Däckmontör

Hyssna service butik är en livsmedel affär som har också en tvätthall och däck montering hall.
Arbetsuppgiften är Däckskiftning , Biltvättning och att ibland hantera butikens kassa samt ordning i butiken.

Hyssna service butik är en livsmedel affär som har också en tvätthall och däck montering hall.
Arbetsuppgiften är Däckskiftning , Biltvättning och att ibland hantera butikens kassa samt ordning i butiken.

Hyssna service butik är en livsmedel affär som har också en tvätthall och däck montering hall.
Den ligger utanför Göteborg nära Landvetter.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: saroo@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hyssna Service Butik AB
Göteborgsvägen 116
51168  Hyssna Sverige
Hemsida: http://saroo@live.se
  

Platsannons

Snickare, kakelläggare

Nya Livet Fritsla AB söker nu en medarbetare inom träbearbetning (med bland annat Snickare/ kakelläggare och spikare) som är en ansvarsfull och ordningsam person med känsla för detaljer och kvalité. Ditt arbete ska präglas av struktur och ordning samtidigt som du är effektiv, flexibel och självgående.

Du ska ha erfarenhet av snickare, kakelarbete och spikare. Det är meriterande om du har erfarenhet inom området och uppvisar diplom/Intyg. De flesta av vårt medarbetare kommer från Balkan och det är meriterande om du kan bland annat Albanska språket.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare, gärna 2 år eller mer.

B-körkort är ett krav.

Detta uppdrag ingår i vår befintlig bolag, vilket innebär att du initialt kommer vara anställd av Nya Livet Fritsla AB, men arbetar ute hos vår kund där det behövs i Sverige.

Nu söker vi en duktig och arbetsam snickare. Du kommer arbeta som snickare/spikare och kakelläggare. Det är viktigt att du har B-körkort. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens. Flytande Albanska är ett krav för att arbetsledaren vi har är från Kosovo.

Detta uppdrag ingår i vår befintlig bolag, vilket innebär att du initialt kommer vara anställd av Nya Livet Fritsla AB, men arbetar ute hos vår kund där det behövs i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: khaled Damani
Webbplats:
Epostadress: kdamani@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Livet Fritsla AB, Nya
Blåklintsvägen 8
51172  Fritsla Sverige
Hemsida: http://kdamani@hotmail.com
  

Platsannons

Undersköterskor till hemtjänsten i Marks kommun

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker flera undersköterskor till hemtjänsten i Marks kommun, tillsvidareanställningar och vikariat. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete där du kan göra skillnad för våra brukare i deras vardag.

Äldreomsorgen är en viktig servicefunktion i vårt samhälle och vi vill finnas nära de som behöver vår hjälp. Dina uppgifter är att tillsammans med dina engagerade medarbetare ge vård och omsorg utifrån den enskildes behov. Vi håller idag en hög standard inom vår äldreomsorg men behöver ständigt bli bättre för att möta morgondagens behov. Därför satsar vi på kompetensutveckling för vår personal samt att vi deltar i olika förbättringsarbeten.
Hos oss är det viktigt att du kan arbeta självständigt men också i grupp och vill ansvara för såväl avancerade sjukvårdsuppgifter, omsorg, serviceuppgifter och sociala aktiviteter. Vi ställer höga krav på kvalitet i det arbete vi utför och följer ständigt upp vårt arbete för att bli bättre. Här få du ett stimulerande arbete som bidrar till att omsorgen och de äldre utvecklas men också till din personliga utveckling. Vi arbetar idag med optimerad schemaplanering där verksamhetens behov och medarbetarens behov beaktas. Det är du och dina arbetskamrater som gör äldreomsorgen till en bra arbetsplats.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från yrket. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad. Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. Du ska ha körkort och god körvana.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning eller vikariat Tillsvidareanställning, tillträde: • Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740548
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2bae0fd2-d6ad-4240-a80a-45e27e0fe525&publishCode=AMS&TK=f82c76cb-1a56-4fec-91eb-7e5b3c0e14d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier inom vård och omsorg, Marks kommun

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Välkommen som timvikarie till Marks kommun, ta chansen att arbeta med ett givande, omväxlande och utvecklande arbete.
Vi på bemanningsenheten rekryterar och samordnar alla timvikarier inom socialförvaltningens äldreboende, hemtjänst, funktionshinderenhet, socialpsykiatri, personlig assistans och asylboende i Marks kommun.
* Omvårdnadspersonal till äldreboende och hemtjänst.
* Habiliteringspersonal till funktionshinderenheten.
* Boendestödjare till socialpsykiatrin och asylboende.
* Personliga assistenter.
Med vår arbetsgivarpolicy skapar vi en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har delaktighet, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Vår målsättning är att ge våra brukare en bra omsorg som är anpassad efter deras specifika behov.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete och som tycker om att arbeta med och möta människor i sin vardag. Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna (inget krav) att du har en omvårdnadsutbildning , examen från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot funktionshinder, alternativt är under pågående utbildning eller har annan likvärdig utbildning. Meriterande om du har erfarenhet från omvårdnadsyrket. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmågan att anpassa dig utifrån situationen. Du samarbetar bra med andra, stödjer dina kollegor, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och levererar hög kvalité i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska vara initiativrik, ansvarstagande och flexibel.
Vi prioriterar dem som kan arbeta varierande arbetstider både under veckodagar och helger samt har körkort.


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: • Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740581
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=53cd8fd9-f6c5-4f72-9a61-ffd1f85871be&publishCode=AMS&TK=5aa00eef-0e96-4587-a358-6510a4c162c7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Serviceinriktad Maskinuthyrare till Ramirent i Borås

Har du goda maskinkunskaper och brinner för service? Är du affärsmässig, kommunikativ och resultatinriktad? Då har vi uppdraget för dig! Adecco söker nu maskinuthyrare till Ramirent i Borås!

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland deras kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Deras kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 13 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Läs mer på www.ramirent.se

Hur ser din arbetsdag ut?
Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att arbeta på avdelningen för Leverans/ mottagning och funktionskontroll. Du kommer att ansvara för maskinuthyrningen på Ramirents kundcenter samt plocka fram och ta emot material till/från kunder och leverantörer. I din arbetsroll kommer du att även vara kundens kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon samt ansvara för kundmottagning över disk.

Vi ser gärna att du tar initiativ till merförsäljning genom att erbjuda tillbehör och förbrukningsmaterial. I rollen ingår även en del administrativt arbete så som lägga order i internt verksamhetssystem, hantering av eventuella reklamationer samt att besvara fakturafrågor från kunder. Vidare är det viktigt att du arbetar aktivt med att utveckla och vårda långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten är på heltid 7:00 – 16:00, måndag till fredag med start omgående. Du kommer att få en anställning i Adeccos uthyrningsverksamhet och bli uthyrd till Ramirent i Borås.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har mycket god maskin- och materialkännedom, affärsvana och som vill arbeta med kundkontakter samt personlig service. Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är mycket meriterande. Vi ser att du innehar B-körkort, har grundläggande datavana. För denna tjänst krävs det att du har gymnasiekompetens samt besitter goda kunskaper i engelska. Truckkort, hjullastarkort och liftkort är meriterande.
Det här är ett jobb för dig som är serviceinriktad, driven, social och strukturerad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ramirent erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Om anställningen
Tjänsten som maskinuthyrare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Detta är ett löpande uppdrag och arbetstiden är förlagd under dagtid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Isabell Josefsson på isabell.josefsson@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=911DF91B-6A51-4482-831A-C5EE95435A38&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Lilla Brogatan 34
50335  BORÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Verkstadskunnig maskinoperatör till vårt kundföretag i Svenljunga!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.
Vi söker nu en verkstadskunnig maskinoperatör till vårt kundföretag i Svenljunga!

Arbetsuppgifter:

Vi söker en maskinoperatör med bred allmän verkstadskunskap! Du som maskinoperatör kommer att ta hand om en av kundföretagets större produktionsmaskin. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av service och maskinunderhåll, ställ av maskin samt diverse reparationer. Arbetstiden är förlagd till tvåskift, med eventuell övergång till nattskift.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du har gått någon typ av praktisk utbildning på gymnasiet, till exempel industriteknisk eller fordon. Körkort och tillgång till bil samt truckkort är meriterande.

Till denna tjänst krävs det en händig och lösningsfokuserad person som tycker om att skruva med olika maskiner. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att meka i ditt garage på fritiden. Du är noggrann i ditt arbete och tänker alltid på kvalité vilket gör att du förstår värdet med att leverera en bra slutprodukt till kund. Då du ofta arbetar på egen hand bör vara självständig, initiativrik och lösningsorienterad. Som person är du glad, positiv och har nära till skratt.

Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet.

Vid frågor kan du kontakta Frida Götesson via mail frida@firtspersonal.se eller på telefon 0727-241777Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Maskinställare, textil
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=483
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikariat inom vård och omsorg 2018, Marks kommun

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Inför sommaren 2018 söker vi vikarier inom vård, omsorg.

Vill du arbeta med ett av kommunens finaste och mest utvecklande arbeten?
Vi på bemanningsenheten rekryterar och samordnar alla timvikarier inom socialförvaltningens äldreboende, hemtjänst, funktionshinderenhet, socialpsykiatri, personlig assistans och asylboende i Marks kommun.
* Omvårdnadspersonal till äldreboende och hemtjänst.
* Habiliteringspersonal till funktionshinderenheten.
* Boendestödjare till socialpsykiatrin och asyl.
* Personliga assistenter.

Hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete. Med vår arbetsgivarpolicy skapar vi en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har delaktighet, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Vår målsättning är att ge våra brukare en bra omsorg som är anpassad efter deras specifika behov.KVALIFIKATIONER
Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna (inget krav) att du har examen från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot funktionshinder eller annan likvärdig utbildning. Meriterande om du har erfarenhet från omvårdnadsyrket. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmågan att anpassa dig utifrån situationen. Du samarbetar bra med andra, stödjer dina kollegor, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och levererar hög kvalité i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska vara initiativrik, ansvarstagande, flexibel och ha ett intresse av att möta människor i sin vardag. Du måste kunna arbeta varierade arbetstider både under veckodagar och helger, vi har även tjänster som innebär nattarbete. Till vissa tjänster kräver vi körkort.
Vi prioriterar dem som kan arbeta hela sommaren.


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: • Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740524
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63f3b73f-9ee8-4490-a8a6-4e78e1a760a9&publishCode=AMS&TK=4eef7a3d-4f93-4a30-bfb2-8f8606b800d4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare i matematik och fysik

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i huvudsak på teknikprogrammet i matematik och fysik, mentorskap och arbetslagsarbete ingår.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i matematik och fysik på gymnasiet. du kommer huvudsakligen att arbeta på vårt teknikprogram. Teknikprogrammet arbetar mycket ämnesövergripande med stort fokus mot näringslivet, vi är en del av Teknikcollege. Struktur och flexibilitet samt god förmåga att samarbeta med både kollegor och elever är viktiga egenskaper i ditt pedagogiska arbete på Marks gymnasieskola, samt att du har förmåga att skapa motivation utifrån varje elevs unika förutsättningar och behov.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738970
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f38dd34-395f-48a9-8d41-9bee66fef62e&publishCode=AMS&TK=b34b877b-682f-4fbf-9e89-dd11270379c3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Aktiv tjej söker en ny personlig assitent

Jag som söker en ny personlig assistent är en glad tjej på 16 år som bor på en gård i Marks kommun med mina föräldrar. Jag gillar musik, film, dans, sport och att åka på äventyr. Jag går på teater en gång i veckan och älskar att hitta på saker utanför hemmet men jag gillar också att sitta på mitt rum och lyssna på musik och spela spel. Tillsammans kan vi pyssla, baka och upptäcka annat kul.

Just nu söker jag en assistent som kan jobba 2-3 eftermiddagar och kvällar i veckan efter det att jag slutat skolan. Vissa helgdagar, men det kan vi planera tillsammans samt mer under lov och lediga dagar. Om vi trivs bra tillsammans så kan det i framtiden innebära att du får följa med på resor och att arbetspassen kan bli fler.

Jag har en diagnos som innebär att du ibland behöver vara mitt konsekvenstänk och stötta mig med vardagliga sysslor i hemmet och i det privata. Men detta hindrar inte mig från att lära känna nya människor och upptäcka världen, men det innebär att jag alltid måste ha en vuxen med mig.


Vill du jobba hos mig? Då ska du vara en glad person som gärna delar mina äventyrliga intressen, vara empatisk och ansvarstagande, positiv och trygg. Sedan skadar det inte om du är fysiskt stark eftersom jag gillar fysiska aktiviteter.

Det är till fördel om du har körkort och egen bil samt tidigare erfarenheter av att arbeta med människor. Men jag tror främst på personkemi och därför blir jag glad om du skriver några personliga rader om dig själv och skickar med ditt CV så hoppas jag att vi kan börja arbeta tillsammans.Kort om Ågrenska Personlig assistans Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi finns på Lilla Amundön ca 10 km söder om Göteborg. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se ?http://www.agrenska.se

?http://www.agrenska.se

www.agrenska.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2-3 eftermiddagar och kvällar i veckan efter det att jag slutat skolan. Vissa helgdagar, men det kan vi planera tillsammans samt mer under lov och lediga dagar. Tjänstgöringsgraden varierar och jag hoppas vi kan planera tid tillsammans men ca 20-40% 20%-40%Ågrenska följer kollektivavtal mellan föreningen Vårdföretagarna och svenska kommunalarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 2017/4045
Webbplats:
Epostadress: assistans@agrenska.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Ågrenska Personlig assistans
BOX 2058
43602  HOVÅS Sverige
Hemsida: http://www.agrenska.se
  

Platsannons

Demonstration / Leverans / Service Mark

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / leverans och service. Tidigare kundvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Mark kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Provision

Möjlighet till företagsbil och bensinkort efter uppnått resultat.

Tillträde snarast.


Vi söker dig med social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB arbetar med med ett brett sortiment inom all form av rengöring och underhåll.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  

Platsannons

Biträdande rektor Örby rektorsområde

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.


Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen.

Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer.

Här är det läge för det goda livet!
Läs mer om kommunen på www.mark.se

Örby rektorsområde är nybildat och förutom Örbyskolan med 540 elever, tillhör även Torestorpskolan och Öxabäckskolan med 89 respektive 71 elever, rektorsområdet. Vi nyttjar skolornas småskalighet och lokala förankring och arbetar aktivt för att åstadkomma en lugn och trygg lärandemiljö för alla våra elever.

Alla tre skolorna har en engagerad, kompetent och utvecklingsbenägen personalgrupp som gemensamt arbetar för att stödja elevernas kunskaps- och sociala utveckling genom hela grundskoleperioden.ARBETSUPPGIFTER
Till Örby rektorsområde söker vi nu ytterligare en biträdande rektor som tillsammans med ledning, lärare och andra medarbetare arbetar för ge alla elever bästa möjliga förutsättningar för lärande. Med ett starkt elevfokus driver du arbetet mot en lärmiljö för alla. Du är underställd rektor men kommer att utifrån kompetens och intresse ha eget ansvar för ett eller flera uppdrag. I uppdraget ingår eget lednings-, personal-, utvecklings- och uppföljningsansvar. I ledningsfunktionen är det viktigt att kunna arbeta strategiskt med tydligt fokus på framtidsfrågor och utvecklingsarbete.

Ledningen i verksamhetsområdet kommer att arbeta som ett team och bestå av rektor och två biträdande rektorer. Din roll som biträdande rektor är ett stöd till rektorn med operativt ansvar för den löpande verksamheten och arbetsmiljön. Den biträdande rektorn bistår rektorn i att systematiskt planera, följa upp och utveckla enheternas verksamhet med fokus på uppföljning och resultat.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har modet att anta utmaningen som skolledare. Du har en helhetssyn på verksamheten och sätter alltid elevens behov främst. Du har god självinsikt och delar värdegrunden och det förhållningssätt som beskrivs i våra styrdokument. Du leder med ödmjukhet och har höga förväntningar på verksamheten. Nyckelord i vår verksamhet är kommunikation, reflektion och kunskap. Vi erbjuder dig att bli en del av vår gemenskap där humor, samarbete och prestigelöshet är kännetecknande.
Vi förväntar oss att du delar vår vision - en lärmiljö för alla.

Du har akademisk examen med pedagogisk inriktning och dokumenterad erfarenhet. Tidigare erfarenhet av ledaruppdrag inom skolverksamhet samt rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.
För att lyckas i uppdraget skall du ha goda ledaregenskaper, vara väl förtrogen med skolans styrdokument, ha inblick i aktuell skolforskning och ha ett genuint intresse för pedagogisk utveckling.
Du är trygg i dig själv och din ledarroll och ditt ledarskap präglas av öppenhet och en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen.
Vi söker dig som i dialog med övrig ledning, personal, elever och föräldrar vill utveckla Örby rektorsområde mot framtidens skola.


ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-04-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A740241
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d58a9bb6-4719-421b-b045-c382c9489238&publishCode=AMS&TK=ddb7a859-1316-4bf9-a606-864418100259
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Reklamutdelare Kinna/Skene

Skolresa? Moped? iPhone?

Vad önskar du att du hade råd att unna Dig?
Eller vill du kanske bara komma ut och röra på Dig?

Vi på Svensk Direktreklam söker nya bud till Kinna och Skene.

I Kinna och Skene har vi 20 distrikt med ca 300 hushåll där vi delar ut reklam varje helg.

Ett distrikt betalar lite olika beroende på hur mycket reklam det är just den veckan, men understiger sällan 60 kronor. Med fyra helger i en månad kan du tjäna 250-300 kronor extra för bara någon timmes arbete per helg.

Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärtligt välkomna att arbeta tillsammans med oss!

Vi hörs!

Svensk Direktreklam


Ansökan
Besök www.delareklam.nu för att läsa mer om oss och skicka din ansökan.
Vi tar emot ansökan via epost: boras@sdr.se

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan om studier eller annat arbete. Vill du också få lite motion och frisk luft på köpet är detta jobbet för dig.


SDR Gruppen är sedan drygt 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam, action marketing och gratisdistribuerade lokaltidningar. Vår koncern är specialiserad på Sveriges konsumenter och vi kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. Vi når, genom våra mediekanaler, mer än 6 miljoner svenskar varje vecka. Koncernen har ca 250 anställda och har närmare 12.000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Vår samlade omsättning uppgår till ca 750 Mkr. Vi har huvudkontor i Uppsala och försäljning/marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam äger direktreklamaffären inom koncernen och är Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 42 orter via lokala franchisetagare och har ett 20-tal lokala originalateljéer över landet. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Reklamdistributör/Reklamutdelare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.delareklam.nu
Epostadress: boras@sdr.se
Övrigt: Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Hållingsgatan 15
50435  Borås Sverige
Hemsida: http://www.delareklam.nu
  

Platsannons

Grundskollärare 4-6 till Örbyskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Är du den vi söker? Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare för arbete i årskurserna 4-6. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet med elever. I uppdraget ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisning utifrån elevernas förutsättningar också att dokumentera elevernas lärprocess och tillsammans med övriga lärare bidra till utveckling både i arbetslag och på skolan. Du kommer att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad grundskollärare, med behörighet att undervisa i årskurserna 4-6. Behörighet att undervisa i matematik är meriterande. Du är trygg i ditt ledarskap och är lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov.
ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Välkommen men din ansökan!

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-03-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739931
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f6cc551e-6ac3-4fb1-89de-559f3aa64fdb&publishCode=AMS&TK=34ee978e-ac60-40b1-ab4c-7e51622b6614
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Samordnare/handläggare/utbildningsplanerare Marks Gymnasieskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Språkintroduktionen vid Marks gymnasieskola söker en samordnare.
Tjänsten innefattar praktiskt samordningsarbete under hela utbildningsprocessen, från ansökan, antagning, introduktion, placering i klass/grupp, administrerande och utdelning av tekniska hjälpmedel till utskrivning i samband med studieavbrott. Du kommer att arbeta i team tillsammans med skoladministratör, mentorer, studie- och yrkesvägledare samt biträdande rektor. Dagligen uppkommer praktiska frågor som kan handla om allt från elever som saknas på listor till klassrum som är dubbelbokade. Din roll kommer att kunna liknas vid en problemlösares.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar i gymnasieålder och har kunskaper i de statliga styrdokumenten gällande skolans arbete. Arbetet innebär många och ibland också komplicerade samtal med elever och vårdnadshavare så kunskaper och färdigheter i samtalsmetodik är en merit vid ansökan. Det är bra om du har någon form av högskoleutbildning med inriktning mot undervisning. Personlig lämplighet kommer särskilt att beaktas vid ansökan.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Intervjuer/antagningsarbete kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739710
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bb1b31c8-8366-4d28-9863-385628c79c52&publishCode=AMS&TK=fe022bb3-34a6-471d-ae12-3f38714bb25a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Marknadsassistent till Forsbergs Fritidscenter!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca 850 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företagets huvudkontor är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg och är svensk distributör för: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner husbilar/husvagnar & Hobby husvagnar. På företagets sju center runt om i Sverige arbetar ca 100 medarbetare och det finns alltid minst 600 fordon i lager.

I samarbete med Söder & Co söker vi nu en MARKNADSASSISTENT med placering i Hyssna.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som marknadsassistent erbjuds du varierande arbetsuppgifter. Allt ifrån att producera annonser, uppdatera websidor samt jobba med företagets olika sociala medier. Det här är chansen för dig som vill få utlopp för din kreativa och konstnärliga ådra samt arbeta i ett företag med en uttalad expansion och med marknadens bredaste utbud. Du kommer vara Marknadskoordinatorns högra hand och arbeta i nära samarbete med denne. Du ges en tydlig struktur på ditt arbete samtidigt som egna initiativ uppskattas.

Marknadsavdelningen fungerar som ett strategiskt bollplank till alla center i koncernen och har all produktion inhouse. Du jobbar i ett team tillsammans med Marknadskoordinator och platschefer. Till din hjälp har du också dina trogna vänner Indesign, Photoshop och Illustrator m fl.


Din profil
Du är en kreativ person med hög trendkänsla som inte är rädd att testa oprövade sätt, besitter förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och trivs med att jobba mot deadlines. Har ett estetiskt sinne/intresse samt är flexibel och drivs av att få lära dig nya saker.

Du kan göra original i sömnen, men föredrar troligtvis att jobba digitalt med t ex sociala medier, korta filmklipp mm. Det är meriterande om du har erfarenhet från fotografering (kanske t o m med 360 utrustning) samt enklare kodning i wordpress och mallchimp. Det gör inget om du inte redan kan allt, men det är bra om du är vass på att googla fram det du behöver veta och tar initiativ. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Tjänsten kräver att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och att du trivs med tjänstens operativa del. Vidare värdesätter vi att du är driven och affärsmässig. Det är också viktigt att du är en god lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder en stimulerande tjänst i en verksamhet som genomsyras av glädje, nytänkande och framåtanda.

Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansök och läs mer om tjänsten via: www.soderco.se

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-01-14.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2893
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2893
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till teknikintresserad 18 årig kille!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder!

Om tjänsten:

Vår kund är en 18 årig kille. Han har ett omfattande funktionshinder på grund av ryggmärgsbråck. Han är rullstolsburen och som hans personliga assistent kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser, vilket omfattar till exempel omvårdnad, sondmatning, hygien, på/avklädning, sysselsättning, struktur och social samvaro. Vår kund har ett stort intresse för dataspel, tv-spel och musik!

Han bor under terminen på elevhem i Angered och då utgår du därifrån när du arbetar på vardagskvällar och de helger han stannar kvar på elevhemmet. När kund åker hem till sin familj kommer du att arbeta i Tostared då vår kund är hemma under lov och vissa helger. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta 2-3 helger per månad, i tjänsten förekommer även arbete vardagskvällar. Till Tostared, tre mil väster om Kinna och 2 mil sydöst om Kungsbacka, tar det cirka 45 minuter med bil från Göteborg.

Det finns möjlighet att dela på tjänsten och/eller bara jobba på en av orterna.

Det är ett krav att du som söker innehar B körkort.

Vi söker dig som:

Vår kund ser gärna manliga sökande. Som person är du noggrann, lugn och metodisk. Du tycker om att ta egna initiativ och arbetar självständigt. Vår kund ser gärna att du talar god svenska samt att du har grundläggande kunskaper och förståelse för engelska. Meriterande är om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du har grundläggande datakunskaper, gärna kännedom om Minecraft.Det viktigaste av allt är dock att personkemin stämmer mellan dig och vår kund!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!  

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11082
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Psykolog till Psyk övm Mark

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrBeskrivning
ÖVM Mark är belägen i Skene med ca fem minuters promenad från buss- och tågstation.

Vi tar emot patienter med alla förekommande diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat från Mark och Svenljunga kommuner.

Arbetsuppgifter
Vi har ett spännande psykologarbete att erbjuda dig som är intresserad av kliniskt arbete och som tillsammans med oss vill utveckla bra psykiatri! Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl psykiska, fysiska och sociala behov. Vi eftersträvar att ha ett brett utbud av behandlingsformer för att kunna möta den enskilda människans behov på rätt nivå.
Personalgruppen utgörs av medarbetare med olika psykiatriska yrkeskompetenser som mestadels arbetar med individuella kontakter men även i team och med grupper. Psykologgruppen består av fem medarbetare med olika och kompletterande kompetenser och inriktning med öppenhet för olika psykologiska perspektiv och arbetssätt.
Psykologen gör bedömningar, utredningar och psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Psykologen förväntas bidra med sin kompetens och samverka med andra professioner, både på klinik- och enhetsnivå, men också med den kommunala socialpsykiatrin och Närhälsan. Ibland kan handlednings- och utbildningsuppdrag ingå i tjänsten.
Psykologen erbjuds extern handledning, regelbundna yrkesträffar och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av specialistpsykiatri. Påbyggnadsutbildning i psykoterapi och/eller utredningserfarenhet är meriterande.
Vi söker en intresserad och engagerad medarbetare, som har god samarbetsförmåga och som tillsammans med oss vill utveckla psykiatrin i området.

Arbetstid
Måndag – fredag 08:00-16:45

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 2017/8672
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183864/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Älvsborgs Sjukhus , Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Mark
Samaritvägen 13, plan 3
50182  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lackerare och bilmekniker

LM Classic Restoration är ett företag som nischar sig mot att renovera klassiska fordon men tar även in nyare bilar och tunga fordon.

Vi är breda i vårt utbud; allt från däck, plåtslageri, motivlackering, blästring, plåtarbeten, renovering av motorer, V8 motorer, trimning, klädseltillverkning, transport och lossning av containers.

Vi söker dig som är lackerare. Du kommer att arbeta med allt från underarbeten till färdig lackering. Vi söker även en bilmekniker med några års erfarenhet.

Vi ser gärna att du har bred kunskap och är intresserad av hela vår verksamhet. Vår verkstad ligger i lantlig miljö, en bit utanför Kinna. Eventuellt kan boende i närheten ordnas enligt överenskommelse.

Stämmer detta in på dig - ring eller mejla, så kan vi boka en tid.// Lars Andersson
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lmclassicrestoration@yahoo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LM Classic Restoration
Väghult Lahall 1
51193  TORESTORP 
Hemsida:
  
Platsannons

Biomedicinsk analytiker

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om arbetet

Som biomedicinsk analytiker hos oss blir du en del av ett team om tre undersköterskor.

Tillsammans ansvarar för ni för vårt laboratorium och dess utrustning samt kvalitetskontroller. I nära samarbete med övriga yrkeskategorier bidrar ni till vårdcentralens utveckling. Dina främsta arbetsuppgifter är provtagning och ackrediterade patientnära analyser.

Om oss

Närhälsan Kinna vårdcentral ligger i Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg. Hos oss erbjuds du ett spännande arbete i utveckling, där vi är intresserade av dina tankar och idéer. Vi är 35 personer i olika yrkeskategorier som jobbar här och vi har ca 12.200 listade patienter.

Om dig

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk kemi. Du har vana från provtagning och erfarenhet från arbete på ackrediterat laboratorium. Det är meriterande om du har haft ansvar för laboratorieverksamhet på vårdcentral och har arbetat i AsynjaVisph.

Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Villkor

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Biomedicinsk analytiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/8632
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183585/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Kinna vårdcentral
Ekenäsgatan 15
50455  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock Björketorpskolan vikariat

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Teknik- och serviceförvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag. Förvaltningen, som har cirka 400 anställda, gör det därmed lättare att bo och verka i Marks kommun.

Kost- och städservice ansvarar för tillagning och servering av måltider inom förskola, skola och äldreomsorg. Verksamheten ansvarar vidare för att städa de lokaler som nyttjas av kommunens verksamheter vilket innebär skola, förskola och förvaltningslokaler. Genom goda näringsrika måltider och fräscha välstädade lokaler vill vi bidra till en god folkhälsa.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dej som kan ge god service och har ett genuint intresse för bra kost till elever och förskolebarn. Du kommer att arbeta på schema med kollega och gemensamt ansvara för frukost, lunch och mellanmål. Under skolåret levereras huvudkomponent till lunchen från annat kök, under lov lagas all mat i skolan. Totalt rör det sej om ca 150 portioner lunch 75 frukost, mellanmål.

KVALIFIKATIONER
Kock eller liknande erfarenhet.
Datavana krävs för att hantera beställningar, personalsystem, ekonomisystem.
Du bör ha god samarbetsförmåga och tycka om människor i alla åldrar eftersom tjänsten innebär kontakt med elever, pedagoger, föräldrar, kollegor.
Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Ett plus om du har körkort och tillgång till bil

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 70-75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: senast 2018-02-01.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A738773
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=11a9f656-475c-4579-bbee-6f0b7acbeaa8&publishCode=AMS&TK=b1344946-485c-41e6-8af6-294b594915a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Teknik- och Serviceförvaltningen/Kost- och städservice
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor till äldreomsorgen

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker flera undersköterskor, tillsvidareanställningar och vikariat, till äldreomsorgens vård- och omsorgsboende inom olika områden i Marks kommun. Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete där du kan göra skillnad för våra brukare i deras vardag.

Äldreomsorgen är en viktig servicefunktion i vårt samhälle och vi vill finnas nära de som behöver vår hjälp. Dina uppgifter är att tillsammans med dina engagerade medarbetare ge vård och omsorg utifrån den enskildes behov. Vi håller idag en hög standard inom vår äldreomsorg men behöver ständigt bli bättre för att möta morgondagens behov. Därför satsar vi på kompetensutveckling för vår personal samt att vi deltar i olika förbättringsarbeten.
Hos oss är det viktigt att du kan arbeta självständigt men också i grupp och vill ansvara för såväl avancerade sjukvårdsuppgifter, omsorg, serviceuppgifter och sociala aktiviteter. Vi ställer höga krav på kvalitet i det arbete vi utför och följer ständigt upp vårt arbete för att bli bättre. Här få du ett stimulerande arbete som bidrar till att omsorgen och de äldre utvecklas men också till din personliga utveckling. Vi arbetar idag med optimerad schemaplanering där verksamhetens behov och medarbetarens behov beaktas. Det är du och dina arbetskamrater som gör äldreomsorgen till en bra arbetsplats.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från yrket. Önskvärt att du har erfarenhet av demenssjukvård. Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har en omtanke om våra äldre, är professionell i din yrkesroll, har ett gott bemötande och engagemang för dina arbetsuppgifter samt är lösningsorienterad. Du ska ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. Du ska ha körkort och god körvana.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning eller vikariat Tillsvidareanställning, tillträde: • Tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A738658
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c58af782-4994-452f-9b01-7e1b41be1f7a&publishCode=AMS&TK=5babc7dc-d257-4937-a022-22d047e5d0c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Musik (och bild) Strömskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Läs mer om kommunen på www.mark.se

Strömskolan är en F-6 skola med ca 355 elever. Skolan ligger centralt i Kinna, men har ändå nära till skogen och naturen. Vårterminen 2019 kommer Strömskolan att ha en musiksal i en alldeles nybyggd del av skolan. Ta möjligheten och var med oss och utforma en modern musiksal. För oss är det viktigt att skapa en god lärmiljö för alla elever, där personalen antar ett lösningsinriktat förhållningssätt och har ett inkluderande synsätt. Inom all vår verksamhet arbetar vi med kollegialt lärande. Strömskolan är en SMART certifierad skola och klassrummen är utrustade med interaktiva skrivtavlor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad musiklärare för grundskolan för arbete i årskurs 1 – 6. Om du dessutom har behörighet att undervisa i bild är det meriterande. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet samt ser personlig utveckling som en förutsättning att lyckas i arbetet med eleverna. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev utvecklas så långt som möjligt. Du har höga förväntningar på eleverna och de vet vad de kan, vart de ska och hur de ska ta sig dit. Du har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken. Du har lätt för att samverka och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad grundskollärare i Musik (och Bild), åk 1-6

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Snarast Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: A738569
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38d05d5e-64c1-4212-a97c-7466c4d18438&publishCode=AMS&TK=baafadb9-6d72-4151-89e5-c2413e9926ce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog, Parkskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Parkskolan är en vacker F-2 skola med ca 190 elever. Verksamheten är organiserad i tre spår/arbetslag. Varje spår innefattar 3 klasser (F-2) samt fritidshemsverksamhet. Arbetslagsledare finns i varje spår.

Hos oss finns den lilla skolans möjligheter med engagerad behörig personal med stor samlad kompetens. Parkskolan kännetecknas av en trygg miljö där vi ser samsyn och samhörighet som viktiga faktorer. Detta leder till ökad arbetsglädje, motivation och hög måluppfyllelse. Värdegrundsarbetet är en central del av vår verksamhet med ledorden Trygghet Ansvar Respekt i centrum. På Parkskolan värdesätter vi arbetsmiljön och är måna om allas trivsel.


Från och med läsåret 17/18 har vi startat upp ett utvecklingsarbete som bygger på ett gemensamt evidensbaserat förhållningssätt ,
PALS. Förhållningssättet fokuserar på våra elevers styrkor. Utvecklings-arbetet är i full gång med implementering i strukturer.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer att innebära ett uppdrag som fritidspedagog på ett av våra fritidshem.
Uppdraget innebär att leda verksamheten tillsammans med fritidspedagoger i arbetslaget.

KVALIFIKATIONER
Leg. lärare med inriktning fritidshem.


ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A737617
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ae2e823-b8bb-4f3b-9e77-9a423a43a43a&TK=8a11ecf6-571f-4b8e-bf6c-9d8bcb6ce742
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker stjärnor till industrin i Kinna

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatör. Arbetsuppgifterna innefattar övervakning av maskinen, förse maskinen med material samt transportera bort färdig produkt. Då man sköter enklare reparationer kräver arbetet tekniskt kunnande. Eftersom det är en bullrig arbetsmiljö används hörselkåpor. Arbetet bedrivs i Mark på tvåskift.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarstagande, stresstålig samt är tekniskt kunnig. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann och ditt tankesätt bör vara "alltid rätt ifrån mig". Då arbetet bedrivs på tvåskift krävs det att du kan arbeta olika arbetstider. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Tekniskt intresse
• B-körkort och tillgång till bil
• God svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har truck- och traverskort.

Du kommer att bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup och bli uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete. Genom att du arbetar ute hos våra kunder utvecklar du din kompetens och bygger värdefull erfarenhet, samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Är du en person som älskar att möta nya människor och ställas inför nya utmaningar? Då kan du vara rätt person för oss!

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Simon, kontaktuppgifter finns nedan.

Välkommen med din ansökan på onepartnergroup.se!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Maskinställare, textil
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 3528
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3528
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Borås AB
Göteborgsvägen 99
50460  BORÅS Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Speciallärare i grundsärskola

Leteboskolan är en friskola med kristen profil. Här finns grundskola, grundsärskola och förskola. På Leteboskolan arbetar vi mycket med att hitta bra individuella lösningar och att möta varje elevs behov. Det är en liten, lugn skola med mycket stor andel nöjda elever och föräldrar. Leteboskolan ligger i ett naturskönt område, med sjö, skog och äng att tillgå i undervisning. Letebo Grundsärskola har funnits i fyra år och är idag en välfungerande del av Leteboskolan. Här går elever som är inskrivna i grundskolan och särskolan tillsammans. Vi söker nu en lärare till grundsärskolan i främst ämnena svenska, matematik, no och so.

Vi söker dig som har erfarenhet att undervisa inom grundsärskola. Du har en god förmåga att möta barn utifrån deras förutsättningar, och kan hitta individuella lösningar. Du är flexibel, positiv och har lätt för att samarbeta.

Leteboskolan är en friskola med kristen profil. Här finns grundskola, grundsärskola och förskola. På Leteboskolan arbetar vi mycket med att hitta bra individuella lösningar och att möta varje elevs behov. Det är en liten, lugn skola med mycket stor andel nöjda elever och föräldrar. Leteboskolan ligger i ett naturskönt område, med sjö, skog och äng att tillgå i undervisning. Letebo Grundsärskola har funnits i fyra år och är idag en välfungerande del av Leteboskolan. Här går elever som är inskrivna i grundskolan och särskolan tillsammans.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning. Ferielön. Försäkringar och pensionssparande i Länsförsäkringar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Speciallärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan@leteboskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Letebo Utbildning AB
Letebovägen 4 Letebogården
51990  Horred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba deltid som personlig assistent?

Dina arbetsuppgifter består av att assistera mig i min vardag varhelst jag befinner mig.

Jag är en härlig, aktiv kille på 5 år som bor med min familj i Kinna. På grund av min funktionsvariant behöver jag hjälp med allt i min vardag. Tack vare den hjälp jag får av dig kan jag ta mig dit jag vill, göra min röst hörd, leka och ha ett aktivt liv likt andra jämnåriga. Du hjälper mig bland annat med min kommunikation, i mina matsituationer, på mina fritidsaktiviteter och du vakar över mig och hjälper mig på natten så att jag kan sova tryggt.

Är du den jag behöver?

Jag söker just nu en person som kan vaka och hjälpa mig en natt och en eftermiddag alternativt en natt och två eftermiddagar per vecka samt hjälpa mig om mina andra assistenter är sjuka eller är på semester. Tjänsten är på timmar ca 20h/vecka men chans finns till fler timmar. För att du ska kunna hjälpa mig med det jag behöver i mitt liv måste du vara STARK och stabil både fysiskt och psykiskt, tålmodig, lyhörd och initiativtagande. Att vara simkunnig, (helst kunna åka längd- och alpina skidor), vara helt tobaksfri och tåla pälsdjur är också viktigt. Då uppdatering av mina kommunikationshjälpmedel samt tolkning av mig är en del av arbetet måste du behärska datorer samt svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare jobbat som assistent åt ett barn, arbetat natt samt har viss kunskap av bildkommunikation.

Du kommer att få både intern och extern utbildning för att klara av dina olika arbetsuppgifter samt få individuell lönesättning.

Är det här du?

Välkommen in med din ansökan!Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på timmar ca 20h/vecka men chans finns till fler timmar 40%-60%Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 68645486
Webbplats: http://w1.jag.se/68645486
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Djurskötare/Maskinförare

Vi söker en medarbetare för arbete med djurskötsel och maskinkörning.
Arbetsuppgifterna är djurskötsel och foderberedning med traktor och lastmaskin. Under arbetstoppar i växtodlingen behövs även arbetsinsatser där. Beroende på kompetens och intresse kan arbetsuppgifter komma att anpassas. 


Vi söker en noggrann och flexibel medarbetare med känsla för djur och förståelse för att arbetet anpassas efter djurens och grödornas behov. Vi förutsätter att du har en Naturbruksutbildning med inriktning lantbruk eller motsvarande yrkeserfarenhet.
Erfarenhet av arbete med nötkreatur och maskinkörning är en fördel men viljan att lära är det viktigaste.


Ryda Övregård är i en expansivfas med en ny startad dikoproduktion som komplement till den befintliga slaktnötsuppfödning. Företaget har tre grenar nötköttsproduktion, växtodling och skog.
Slaktnötsuppfödningen är huvudverksamheten med i dagsläget en uppfödning av 500 kalvar per år till 14-15 månaders ungtjurar. 

Vi är idag tre heltidsanställda och några F-skattare, då en av medarbetarna skall flytta och starta eget behöver vi en ny medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Djurskötare, djuruppfödning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Djurskötare/Maskinförare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ryda Övregård
RYDA ÖVREGÅRDEN 1
51199  SÄTILA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Trygga vuxna sökes!

Sis ungdomshem Fagared ligger både i Lindome 2 mil söder om Göteborg och i Öxnevalla som ligger i Marks kommun. På Fagared finns 8 avdelningar med totalt 57 platser.

SiS ungdomshem Fagared enhet Öxnevalla är beläget strax utanför Horred i Marks kommun, och vår målgrupp utgörs av ungdomar mellan 16 och 21 år omhändertagna enligt LVU (Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga) På enheten finns en akutavdelning och en behandlingsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en trygg, stabil vuxen med tålamod och förmåga att sätta gränser? Är du lösningsfokuserad, ansvarsfull och har en god portion humor?
Har du koll på din etiska kompass och tycker att respekt, omtanke och tydlighet är viktiga ledord? Då kan du vara den vi söker!
Att arbeta hos oss är utmanande och komplext, men också väldigt givande. Arbetet syftar till att ge våra placerade pojkar god omvårdnad och omsorg samt att motivera till förändring.

KVALIFIKATIONER
Du behöver vara en stabil, glad och tålig person med god inlevelseförmåga. Att ha tålamod, förmåga att sätta gränser och vara konsekvent i det dagliga arbetet är en förutsättning. Att kunna samarbeta med kollegor och vara enade i sina beslut är ett krav eftersom det är en del av avdelningarnas fasta struktur. Arbetet kräver ett praktiskt handlag och det är en fördel om du är påhittig, intresserad av idrott eller har andra hobbys som kan vävas in i verksamheten.
Vi ser gärna dig med några års arbetslivserfarenhet,

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Som timanställd hos oss har du möjlighet att i vårt bokningssystem själv göra dig bokningsbar de tider du vill arbeta.

Vandelsprövning görs på samtliga nyanställningar inom myndigheten.

B-körkort krävs
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Schema. Vi erbjuder längre arbetspass men det finns även möjlighet att arbeta eftermiddagar och kvällar, samt både vaken och sovande natt. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 39 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc6fa67d-d2d8-41e2-9a16-fbd710b1a5bc&TK=77c07df2-c526-48f6-8531-38e700aaf07b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Fagared i Lindome
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Platsannons

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till Specialistcentrum, Barn och Unga Skene

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter.
SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet.
Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr
LinkedIn www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhusVerksamhetsbeskrivning

Specialistcentrum Barn- och unga Skene är en öppenvårdsmottagning, som är placerad i sjukhuset SÄS Skene, på pendlingsavstånd till både Göteborg, Varberg och Borås.

Enheten, som är under utveckling, har en gemensam kompetens inom Barn- och ungdomsmedicin, respektive Barn- och ungdomspsykiatri. Vi strävar efter att erbjuda en samlad specialiserad och nära vård för upptagningsområdet Mark och Svenljunga kommun, med två tydliga medicinska specialiteter. Verksamheten består huvudsakligen av planerade mottagningsbesök men också vissa tider för akuta somatiska bedömningar och behandlingar av barn upp till 12 månader. Inom barn- och ungdomsmedicin har vi sjuksköterskeledda mottagningar inom områdena astma, allergi, enures och enkopres, samt barn med obesitas. 

Om tjänsten

Som sjuksköterska/barnsjuksköterska arbetar du inom barn- och ungdomsmedicin med huvudsakligen egen sjuksköterskemottagning, telefonrådgivning, undersökning och provtagning. Tillsammans med erfarna kollegor ansvarar du för att patienterna inom vårt upptagningsområde får en god specialiserad vård, som präglas av ett gott bemötande och helhetssyn. Tjänsten är på 80 %, men möjlighet till heltid finns.

Din profil

Vi söker i första hand dig som är sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Vi söker även dig som är erfaren sjuksköterska, som arbetat inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar och som är intresserad av att vidareutbilda dig. 

Som sjuksköterska utan vidareutbildning kan du erbjudas utbildning på arbetstid inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Utbildningen går på halvfart under två år och du arbetar då 50 % och läser 50 %. Du har goda kunskaper i svenska och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har hög ansvarskänsla, god social kompetens och samarbetsförmåga. Då enheten är under utveckling är det av stor vikt att du har ett intresse och engagemang för utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig tvärprofessionellt teamarbete i en utvecklingsorienterad organisation, där dina idéer och erfarenheter tas tillvara. Du kommer att arbeta tillsammans med flera olika professioner, med en hög samlad kompetens, som tillsammans arbetar med helheten för våra barn- och ungdomar. Du får möjlighet att profilera dig inom något av våra specialområden, och har goda möjlighet till egen planering av ditt arbete. Arbetet sker i nyrenoverade, funktionella lokaler, i en naturskön omgivning och med ändamålsenlig utrustning. Det är viktigt för oss att du trivs på din arbetsplats och vi värnar om våra medarbetares hälsa. Därför erbjuder vi dig förmåner och hälsofrämjande friskvårdsaktiviteter.

Övrigt

 Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 2017/8294
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181620/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Älvsborgs Sjukhus, Barn- och ungdomsmottagning Skene
Brämhultsvägen 53
50182  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Abonnentingenjör vatten och avlopp

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Teknik- och serviceförvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag. Vi gör det därmed lättare att bo och verka i Marks kommun. Det är i verksamhetens processer som värdet för invånarna skapas. Ett processorienterat synsätt ger förutsättningar för effektiva verksamheter. Vi befinner oss i ett intensivt utvecklingsskede och är en viktig aktör i Marks kommuns utveckling. Förvaltningen har totalt c:a 400 anställda.

Projekt- och stabsfunktionen inom verksamheten Teknik arbetar med bl.a. utredning, projektering och planering av såväl investeringar som långsiktigt underhåll. Vårt arbetsområde innefattar byggledning av entreprenader, tekniska informationssystem såsom databaser, register och relationskartverk, myndighetsutövning och långsiktig planering. Vi utvecklar vår organisation och söker handlingskraftiga medarbetare som vill vara med och forma vår nya verksamhet för att möta omvärldens krav.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en abonnentingenjör, gärna med kunskaper i och intresse för VA-lagstiftning och VA-taxor. Som abonnentingenjör hanterar du alla frågor kring fastigheters anslutningar till de kommunala VA-ledningsnäten. Du beräknar anläggningsavgifter, upprättar underlag för avtal och informerar blivande kunder.
I arbetet ingår även mindre VA-utredningar och samverkan med kommunens plan- och bygglovsavdelning.
Arbetet innehåller såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor, allt med kunden i fokus. Du har ständigt mycket kontakter med fastighetsägare, entreprenörer, kollegor och andra förvaltningar i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med en lämplig akademisk utbildning, YH-utbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet inom området. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.
Du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har bra ordningssinne och hög servicekänsla. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakter och formulering av olika typer av skrivelser är det viktigt att du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735960
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c8db9e29-d628-49c7-aaff-4bae0b68a4d3&TK=7e7c10a0-05f9-44a7-b543-b536fcb4319c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Teknik- och serviceförvaltningen/VA/Avfall
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kommunalarbetare inriktning rörläggare

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Teknik- och serviceförvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag.
Rörnätsenheten ansvarar för drift och underhåll av kommunens vatten- och avloppsledningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av anläggningsarbete, främst med vatten- och avloppsledningar.
Som kommunalarbetare på Rörnätsenheten kommer du att ingå i ett arbetslag om 10 personer. I arbetsuppgifterna ingår arbete med drift och underhåll av vatten- och avloppsledningar. Vi arbetar också med omläggning av äldre ledningar och nyanläggning, främst servisanslutningar till fastigheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en ansvarstagande person med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.
I arbetet ingår daglig kontakt med våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och kan ge ett gott bemötande.
Du har gymnasieexamen, gärna Bygg- och anläggningsprogrammet eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande, men vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.
Arbetet kräver B-körkort, BE-körkort är meriterande. Du har också god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Grovarbetare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735955
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39a528f5-fd6a-45db-ba2b-8e46c3850d13&TK=1f0ab901-20fd-49a9-8344-c95961aeee5d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Teknik- och serviceförvaltningen/VA/Avfall
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Arbetsuppgifter: sköta kiosken, enklare matlagning, packa upp varor, disk, städning mm,
Tjugo timmar i veckan till att börja med, kan bli mer arbetstid. Arbete på helger ingår.
Du ska vara serviceinriktad, pigg och glad och behärska svenska språket.
Det är bra om du har kassavana och erfarenhet av lite enklare matlagning men det är inget krav.

Ansökan görs till Catarina Walldén via mail: skogshyddanspre@gmail.com eller telefon 0320- 60441 eller 070-5921441
Vänta inte med din ansökan, intervjuer görs löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjugo timmar i veckan, kan bli mer arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Björketorpskiosken
Gallåsen Skogshyddan 1
51994  BJÖRKETORP 
Hemsida:
  
Platsannons

Fagared söker Behandlingsassistent till enheten Öxnevalla i Marks kommun

Sis ungdomshem Fagared ligger både i Lindome 2 mil söder om Göteborg och i Öxnevalla som ligger i Marks kommun.
Institutionen behandlar pojkar i åldern 16 - 21 år omhändertagna enligt LVU eller dömda till LSU.
På Fagared finns 8 avdelningar med totalt 57 platser.
Avdelning Östergården ligger i Öxnevalla och är en behandlingsavdelning för LVU-ungdomar, med 8 platser.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som behandlingsassistent är både svårt, spännande och utmanande. Arbetet syftar till att ge ungdomarna redskap att förändra sin livssituation.
Som behandlingsassistent har du ett stort ansvar för det dagliga praktiska arbetet med pojkarna. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att behandlingsplaner upprättas och genomförs. Dokumentation av insatserna sker dagligen. Du är en vuxenförebild och ansvarar för att skapa en miljö där förändring och positiv utveckling blir möjlig.

KVALIFIKATIONER
Du har en YH-utbildning om minst två år, inom det beteendevetenskapliga området, såsom behandlingspedagog eller fritidsledare.
Har Du en beteendevetenskaplig högskoleutbildning såsom socionom, socialpedagog, sjuksköterska är detta mycket meriterande.
Eftersom vi arbetar i team krävs god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver vara en mogen och stabil person med god inlevelseförmåga, tålamod, förmåga att sätta gränser och vara konsekvent. Har Du erfarenhet av arbete med ungdomar eller annat psykosocialt arbete är detta en merit.

ÖVRIGT
Vandelsprövning görs på samtliga nyanställningar inom myndigheten.
B-körkort krävs
Endast ansökningar via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Eventuellt två tillsvidaretjänster och /eller ett vikariat 37-tim per vecka Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 36 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75faea92-46e8-42be-9f1a-571c978fbb73&TK=d61b359d-3c17-46a5-ae35-40cf7cbc7822
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Fagared i Lindome
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Platsannons

Flicka i Skene söker ny assistent

Om jobbet

Flickan är 12 år och pratar med hjälp av framförallt tecken och delvis bilder.

Hon älskar musik och går på kör en gång i veckan. Hon tycker om att måla, busa med sina syskon och titta på fotboll. Hon älskar djur, men har inga egna än. Hon är ett vattendjur och tycker om att simma och dyka. Hon sitter gärna och målar och pysslar.

Som den blivande tonåring hon är hänger hon gärna på sitt rum och tittar på film eller lyssnar på musik. Hon är samtidigt social och vill vara med kompisar eller släkten. Hon tar sig fram med hjälp av olika hjälpmedel, framförallt rullstol. Kör gärna lite för fort med elrullstolen men behöver lite mer hjälp med den manuella rullstolen. Hon behöver också praktiskt stöd vid av- och påklädning och viss hygien. Att motivera henne till att göra saker själv är en stor del av arbetet, likväl som assistenten får hjälpa henne med det som är svårt att klara på egen hand.

Arbetet går ut på att vara henne behjälplig i alla vardagssituationer och stötta henne i att bli självständig från sina föräldrar. Kort sagt – att ge henne möjligheterna och förutsättningarna för ett liv så likt jämnårigas som möjligt.

Arbetet utförs på framförallt kvällar och helger men också på vardagar dagtid under till exempel skollov. Tjänsten passar således väldigt bra att kombinera med exempelvis studier eller annat arbete.

Under fyra veckor på våren är flickan i Göteborg och tränar konduktiv pedagogik. Som assistent förväntas man då följa med under delar av träningsperioden. Assistenten förväntas även kunna följa med på familjens semestrar. Arbetet utförs i två olika hem då flickan är hos sin pappa varannan helg och ibland dagar däremellan.

Du som söker är

Vi söker dig som är tjej i 20-35 årsåldern med barnasinnet i behåll, som samtidigt har ett stort intresse för utveckling, motivation och har ett intresse för att lära. Teckenkunskaper är meriterande.

Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har! 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Tjänsten som erbjuds ligger på 25% (med stor chans till fler timmar per månad). 

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Klicka på den gröna länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Har du problem med att skicka din ansökan via länken? Maila din ansökan direkt till jobb@vivida.se och glöm inte att uppge vilken tjänst du söker.

Sista ansökningsdag är 2018-01-07. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 25%. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningFast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: CA Dec
Webbplats: https://vivida.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:180202/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VIVIDA ASSISTANS AB
Box 1814
70118  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare/Arbetsledare

Verksamhetsbeskrivning :
Företaget har sitt säte i Fotskäl i Marks kommun och arbetar i första hand i Västsverige.
Företaget erbjuder sina kunder kompletta lösningar. Oavsett om det handlar om ett mindre servicearbete eller en omfattande ombyggnation av en drivmedelsanläggning.
Företaget vänder sig till olje-/bensinbolag, industrier, åkerier m.fl. Några kunder som dom arbetar åt är: Shell "ST1 Sverige AB" och Paroy Energi.

Varierande arbetsuppgifter :
Kunna göra excelfiler på kontrollplaner och slutredovisningar.
Bas U och Bas P, företaget hjälper till med eventuella utbildningar.
Ha kontroll över personalutbildningar som behövs.
Offerthantering, skriva och hantera.
Besök på byggarbetsplatser, startmöten mm.

Fritt arbete under ansvar och att man vill vara med att utveckla företaget in i framtiden.

Tjänsten kan vara på 50-100 % och innefattar i huvudsak kontorsarbete, men beroende på kunskaper kan man ev vara ute på fältet och arbeta 2 dagar/vecka med diverse monteringsarbeten.

Krav spec :
God svenska i tal och skrift.
B-körkort. Kunna Excel.
Gärna vvs, mark, bygg anläggningskunskaper (minst 1 av dessa).
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: urban@drivmedelsanlaggningar.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RC Drivmedelsanläggningar AB

51996  FOTSKÄL 
Hemsida: http://www.drivmedelsanlaggningar.se
  

Platsannons

Leg. Arbetsterapeut

Vi söker en Arbetsterapeut till vårt team.


Vår verksamhet växer. Nu har vi startat upp ny verksamhet i Marks kommun. Vi söker nu nya kollegor, du har jobbat några år inom primärvården och kanske hunnit specialisera dig inom något område. Vi erbjuder våra patienter sjukgymnastik (fysioterapi) och arbetsterapi enligt krav och kvalitetsboken VGR.

Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter är erfarna och duktiga i sin profession. De har jobbat länge inom öppenvård och har vidareutbildat sig inom olika områden. Vi kan erbjuda varmvattenbassäng (32 grader) (Endast i Landvetter), artrosskola, stora träningsmöjligheter i fullt utrustat gym, akupunktur, medicinsk yoga och mindfullnesskurser mm.

Mediterande erfarenhet av primärvård, utbildning i och erfarenhet av handrehabilitering. Erfarenhet av hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassning.


Merit ej krav:
-Klinisk erfarenhet från öppenvårdsverksamhet motsvarande minst tre år
Önskvärt:
-Grundläggande kompetens i försäkringsmedicin
-Handledarutbildning

Välkommen med din ansökan.


Leg. Arbetsterapeut

Vi söker nya medarbetare till vårt team med några års erfarenhet inom primärvård. Läs mer om vår verksamhet på www.active-landvetter.se
Finns idag i Landvetter och i Göteborg City.

Vi har nu startat upp ny verksamhet i Marks kommun. Är du vår nya medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med oss?
Vi har kollektivavtal och erbjuder bra villkor.

Mediterande erfarenhet av primärvård, utbildning i och erfarenhet av handrehabilitering. Erfarenhet av hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassning."

Vi på Active har en lång och gedigen erfarenhet inom träning, förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud och våra tjänster.

Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Vi arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med våra kunder och patienter för att nå bästa möjliga resultat.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Arbetsterapeut i Kinna
Webbplats:
Epostadress: jessica.johansson@active-rehab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Active Landvetter AB
Lövåsgatan 9
51154  Landvetter Sverige
Hemsida: http://www.active-rehab.se
  

Platsannons

Sjuksköterskor

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Välkommen som sjuksköterska till Marks kommun. Är du engagerad och har intresse att påverka och göra skillnad inom hemsjukvården, trivs med eget ansvar och ta egna beslut, då kommer du att trivas hos oss!
Våra patienter runt om i Marks kommun bor i såväl ordinärt boende som på vård- och omsorgsboende. I vår verksamhet ingår även patienter med psykiatrisk diagnos samt patienter inskrivna enligt LSS. Du planerar, utför och utvärderar Hälso- och sjukvårdsinsatser kring patienten och samverkar med kollegor, läkare, omvårdnadspersonal samt kommunal rehabilitering, alla är en viktig del i helheten kring våra patienter. Arbetet som sjuksköterska innebär att bedöma patientens behov av stöd, vård och behandling samt genomföra den del som kräver sjuksköterskekompetens.
Vi erbjuder därför en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån önskemål och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har arbetslivserfarenhet från området. Du samordnar och stödjer de insatser som planeras för patienten så att den enskilde kan leva så självständigt och oberoende liv som möjligt. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Vi ser fram emot att erfarna och nyutbildade sjuksköterskor söker till oss i kommunen då den individuella introduktionen kommer att anpassas efter behov.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A733414
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d27402bb-854c-4561-9da9-e8c214f78087&TK=6c2f03c4-9186-4cf8-8151-be700d76fb13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stallskötare till Robert Bergh Travstall AB

Robert Bergh Travstall AB är ett travstall beläget i Hajom, cirka 45 minuter ifrån Göteborg

Vi söker nu flera nya medarbetare till vår verksamhet och har hittat några men behöver fler.

Arbetsuppgifterna innebär att man släpper ut hästarna, mockar och strör samt sopar och håller ordning i stalldelen. Arbetstid mellan 06.00-11.00. För rätt person kan det finnas möjlighet till heltidsanställning.

Vi ser gärna att du har hästvana och har du erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter är det en merit. Vidare behöver du ha körkort och bil för att kunna ta dig till gården. Som person behöver du vara positiv, ordningsam och tycka om att arbeta i team.

Du får möjlighet att arbeta i ett härligt gäng, vi jobbar mycket med personalutveckling och positivt tänkande.

Är du intresserad av att arbeta hos är du välkommen med din ansökan, skicka den till info@robertbergh.se. Vi tittar på dessa löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Djurskötare, häst
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid06.00-11.00Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Robert Bergh Travstall AB

51197  HAJOM 
Hemsida:
  

Platsannons

Utrustningsmekaniker Kinna

I rollen som utrustningsmekaniker kommer du att direktsamverka med våra säljare och utföra installationer av extrautrustning. Du kommer också ansvara över att våra lånebilar är tankade och rena samt ansvara för vårat däckhotell. Viss tid kommer du att stötta verksamheten i den allmänna verkstaden.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, noggrann och har ett gott ordningssinne. Du tycker att det är kul med nya utmaningar, har lätt för att arbeta i grupp samt förstår vikten av kundservice och kundvård. Vi söker dig som har ett teknikintresse och god teknisk förståelse. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har viss ellära och mekanikerkunskap. B-körkort är ett krav.

Toveks Bil är en koncern inom bilhandel och service med anläggningar på 15 orter. Bland koncernens varumärken återfinns Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, VW Transportbilar samt Scania.
Koncernen har drygt 600 anställda och omsätter ca 3 MDR. Toveks finns representerade i Borås, Falkenberg, Falköping, Kinna, Lidköping, Lund, Mariestad, Skara, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, Varberg och Åmål. Vår vision: Hela Vägen!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Ansökan utrustningsmekaniker
Webbplats:
Epostadress: maria.hakansson@toveksbil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Toveks Bil i Syd AB
Fritslavägen 6
51157  Kinna Sverige
Hemsida: https://toveksbil.se/personbilar
  

Platsannons

Projektledare

Beskrivning
BOAB Bensin & Oljeinstallationer AB är entreprenadföretag som har underhåll, bygg och saneringsuppdrag åt några av de största bensin/dieselstationerna i landet.

Företaget startades 1990 och  har en lång gedigen erfarenhet och kunskap i branschen. Företaget ligger i Kinna ca tre mil sydväst om Borås.

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en duktig medarbetare med tidigare erfarenhet av projektarbeten och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett växande företag.

Arbetsuppgifter
Rollen som projektledare innebär att du skall driva projekt från start till mål, gällande entreprenadarbeten med bensinstationer. Vi erbjuder ett fritt arbete under ansvar där mycket kundkontakt ingår. Till stor del kommer din arbetsplats att vara vid företagets kontor i Kinna, men i tjänsten ingår även en hel del resor ut till kund.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen skall du ha jobbat tidigare ute på fält som projektledare, både med stora som små projekt. Du skall även vara duktig på att lösa problem. För övrigt är det viktigt att du är intresserad och villig att lära dig nya saker samt att du är en driven person.

Villkor
Viktigt att du har ett strukturerat förhållningssätt, tydlig kommunikation, servicemedveten, lösningsorienterad samt kan ta kunder på ett bra sätt. Du skall behärska svenska språket i tal och skrift. Körkort B krävs.


Urval sker löpande. Tjänsten som är på heltid påbörjas med en provanställning.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/17
Webbplats: https://galpu.varbi.com/what:job/jobID:177618/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GALPU AB
Olovsholmsg. 32
50634  Borås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sushi Chef in Kinna, Sweden

Wasabi är en sushirestaurang i centrala Kinna. Vi erbjuder fusion-sushi och asiatisk wok.

Idag är vi 3 anställda som arbetar i restaurangen och vi önskar utöka personalstyrkan med en sushikock.

Du som söker skall ha restaurangutbildning och gedigen erfarenhet av asiatiskt kök.
Du skall ha kunskap om köks/personlig hygien.
Du behöver behärska svenska och det är meriterande med ytterligare språk tex engelska, japanska eller kinesiska.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig mellan 14-15, vardagar, Jimmy Lee 0769-426388.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, CV och personligt brev via e-post. Ansökningarna behandlas löpande.

Wasabi is a sushi restaurant in central Kinna, in Sweden. We offer fusion sushi and Asian wok.

Today we have 3 employees working in the restaurant and we wish to extend the staff with a sushi chef.

You have a restaurant education and solid experience in Asian cuisine.
You should have knowledge of kitchen/personal hygiene.
You need to master Swedish and it is a merit with additional languages ??such as English, Japanese or Chinese.

If you have questions about the job, please contact Jimmy Lee between 14-15, weekdays, 0769-426388.

If you are interested in working with us, you are welcome with your application, CV and personal letter by e-mail. Applications are processed on a regular basis.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpasMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jimmylee0610@yahoo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grön Wasabi AB
Boråsvägen 32
51154  KINNA 
Hemsida:
  
Platsannons

Upphandlare till Marks Kommun

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Om verksamheten

Verksamhetsservice är en avdelning inom Teknik- och serviceförvaltningen (TSF). Förvaltningen bygger ut, driver och underhåller kommunens infrastruktur samt lämnar service till medborgare och övriga kommunala förvaltningar och bolag. Vi gör det därmed bättre och lättare att bo och verka i Marks kommun. Vi befinner oss i ett intensivt utvecklingsskede och är en viktig aktör i Marks kommuns utveckling. På förvaltningen är vi totalt 350 medarbetare. Förutom Verksamhetsservice ingår Teknik, Lokalförsörjning samt Kost- och Städ i förvaltningen.

Verksamhetsservice är en resurs för alla kommunens förvaltningar och innefattar löne- och personaladministration, fordonsadministration, kommunens växel, upphandling samt felanmälan. Totalt arbetar ca 30 personer inom verksamheten och en enhetschef stöttar också upp ledarskapet.

Arbetsbeskrivning

Teknik och serviceförvaltningen i Marks kommun planerar att utöka upphandlingsfunktionen och söker därför ytterligare en upphandlare. Funktionen består idag av tre medarbetare. Arbetet innebär bland annat att projektleda upphandlingsarbetet genom hela upphandlingsprocessen i nära samverkan med beställare. Rollen innefattar marknads- och behovsanalys, kravställning, framtagning av förfrågningsunderlag, kvalificering, utvärdering och uppföljning.

Rollen innebär även att löpande utbilda och informera internt som externt i inköps- och upphandlingsrelaterade frågor. Vidare bidrar du till utveckling av metoder och arbetssätt. Arbetet sker i IT-stödet Visma Commerce TendSign.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant utbildning inom inköp, juridik, ekonomi eller liknande samt 1–2 års erfarenhet av upphandlings- och/eller inköpsarbete, gärna från offentlig sektor. Vidare har du god kännedom och kunskap om LOU. Du har goda IT-kunskaper och har du tidigare arbetat med upphandlingssystemet TendSign är detta meriterande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra, både inom den egna gruppen men även utåt mot beställare, näringsliv och andra intressenter. Du är van vid att arbeta självständigt, du tar egna initiativ och du trivs med att ha flera projekt igång samtidigt. Vidare har du ett pedagogiskt och strukturerat tillvägagångssätt samt en god förmåga att genom kommunikation påverka andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och utvecklande roll i en expanderande kommun med god ekonomi. Du kommer tillhöra ett glatt och engagerat gäng med mycket driv! Kontoret är beläget i centrala Kinna.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 0761 83 55 24 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se

Sista ansökningsdag

22/11 - 2017 

Lön/Förmåner

Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Kontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.jurek.se/ansok/34C4748C-F602-4793-B84D-A3A037925203?src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Biblioteksgatan 11
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jurek.se/
  

Platsannons

Socialsekreterare till Försörjningsstödsenheten

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del i vårt gäng? Du kommer till en arbetsgrupp med mycket humor och glädje. Här stöttar vi varandra i det dagliga arbetet!
Vi söker två socialsekreterare till Försörjningsstödsenheten i Marks kommun då en av kollegorna går över till annan enhet och en går på föräldraledighet.
Är du intresserad av att få chansen att ingå i en verksamhet där vi har ett tydligt arbetssätt kring hur vi ska arbeta för att få ut personer i arbete/sysselsättning? Enheten består sedan 2014 av två arbetsgrupper dels socialsekreterare som ansvarar för all utredning avseende försörjningsstöd samt en grupp handläggare som arbetar mot sysselsättning och arbetsmarknadsåtgärder utifrån en framtagen arbetsmodell (RAMS), det finns ett nära samarbete mellan dessa två arbetsgrupper. För respektive arbetsgrupp finns det en 1:e socialsekreterare som stöttar och ger metodhandledning i det dagliga arbetet. Totalt är vi på hela enheten 24 personal, varav 10 st arbetar med löpande försörjningsstöd.
Du kommer att utreda och handlägga rätten till bistånd i form av försörjningsstöd utifrån Socialtjänstlagen (SoL), vi har ca 35-40 ärenden per handläggare. Som nyanställd har du en utsedd mentor, under de första månaderna har du ett nära stöd av 1:e socialsekreterare i att komma in i ditt arbete och får din delegering när du är redo att fatta egna beslut.
I arbetsuppgifterna ingår också information, rådgivning, kontakt med andra myndigheter samt ett kvalificerat utredningsarbete. Syftet är att stärka den enskildes förutsättningar till självförsörjning eller behov av insatser.
Personalen som arbetar med försörjningsstöd har extern handledning. Verksamheten erbjuder fortlöpande utbildningar och som personal har ett friskvårdsbidrag. Inom enheten finns också en budget- och skuldrådgivare och en enhetschef.
Som anställd har du extern handledning tillsammans med dina kollegor samt att du har ett förmånligt friskvårdsbidrag om 1500 kr per år.


KVALIFIKATIONER
Den vi söker är en utåtriktad person gärna med arbetserfarenhet utav myndighetsutövning. Du är intresserad av att arbeta med människor och förändringsarbete genom försörjningsstöd där utredning, uppföljning och dokumentation är dina redskap i ärendehandläggningen. Samverkan inom vår egen organisation, med andra myndigheter och föreningar m.m. utgör en tydlig del av vårt arbete.
Vi ser helst att Du har socionomexamen alt juridikexamen eller annan lämplig högskoleexamen med samhällsvetenskaplig inriktning, kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda kunskaper i gällande lagstiftning, datavana och har ett positivt sätt och engagemang för arbetsuppgifterna. Kunskaper i Procapita är meriterande.
Körkort B är ett krav.ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid 100% dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut. , upphör: .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A713165
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5fc59249-a834-4fd5-871f-afa86987e370&TK=e2aaf6f9-2981-4a4d-8316-c97c405145f1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Marks kommun, Socialförvaltningen
Marks kommun
51180  KINNA Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal