Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:53

Lediga jobb i Mariestads kommun (1493), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 265
Täthet40,28Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 503,24Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land602,47Landareal (km²)
Sjö10,93Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

REKRYTERINGSTRÄFF till bussförare

REKRYTERINGSTRÄFF

Vill du bli bussförare?
Nobina har rekryteringsbehov av nya bussförare främst i Mariestad med omnejd. Kom och träffa dem för att få mer information om bussyrket och hur man kan utbilda sig till bussförare genom Arbetsförmedlingen.

Förkunskapskrav:
Inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen
Svenskt medborgarskap eller permanent uppehållstillstånd
Haft svenskt B-körkort i minst 1 år i följd
Fyllda 24 år

Plats: Arbetsförmedlingen Kungsgatan 6 Mariestad
Tid: Onsdag den 17 januari kl. 10.00
Ta med dig ditt CV!

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nobina Sverige AB

54231  MARIESTAD 
Hemsida: http://www.nobina.se
  
Platsannons

Kriminalvårdsinspektör till Mariestad

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområdet (VO) Mariestad består av anstalten Johannesberg, klass 2, anstalten Rödjan, klass 3 öppen samt ett häkte. VO Mariestad har ca 150 anställda fördelade inom olika yrkeskategorier och kompetenser.

Vi söker nu en förstalinjens chef med ansvar för sysselsättning, förråd och fastighet övergripande över hela verksamhetsområdet. VO Mariestad har en stor arbetsdrift som är lokaliserad till klass tre anstalten Rödjan där det bedrivs jordbruk med såväl mjölkkor som köttproduktion. På Rödjan finns också en träindustri. I övrigt finns arbetsmarknadsutbildning samt montering-förpackningsverkstäder på de andra två enheterna.


ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdsinspektör är du direkt underställd kriminalvårdschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du har tillsammans med övriga kriminalvårdsinspektörer ett gemensamt ansvar för verksamheten på häktet alternativt frivård. Uppdraget innebär såväl personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för din del av verksamheten.

Du skall driva och utveckla verksamheten med ett helhetsperspektiv mot uppställda mål och svarar för uppföljning och kvalitetsarbete. Arbetet innebär även att samarbeta med externa samarbetspartners inom och utom rättsväsendet.


KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Kriminalvårdens kvinspförsörjningsprogram eller annan ledarskapsutbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete i ledande ställning, samt erfarenhet från kriminalvård är meriterande.

Personliga egenskaper som bedöms viktiga är ledaregenskaper, samarbetsförmåga, förändringsbenägenhet samt förmåga att se helheten. Du måste dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du har lätt att kommunicera med din omgivning och du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-704 704

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kriminalvårdsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A736384
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4c37b5b6-42f8-4813-a0f7-7806e4c82722&publishCode=AMS&TK=993e8ad4-c072-4497-8835-a43fd9fef0bb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Väst
Box 2562
40317  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker Underhållstekniker för uppdrag i Skaraborg.

Vi på OnePartnerGroup söker nu efter underhållstekniker till ett företag i Skaraborg. Som underhållstekniker sköter man reparationer och underhåller samt tänker förebyggande mot produktionen. Tjänsten omfattar dagtid 07–16 måndag till fredag.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 000 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du underhåller samt sköter reparationer och tänker förebyggande mot produktionen.

Din profil
Som person är du flexibel, stresstålig och självgående. Du ska ha en god samarbetsförmåga samt vara analytisk.
Du besitter erfarenhet av förpackningsindustrin, goda kunskaper inom LEAN, 5S eller SMED och PC vana. Du ska även ha en god engelska. Truckkort är meriterande.
Andra meriterande erfarenheter är CAD, underhållsprogram/planering, PLC programmering (Siemens, Mitsubishi), ABB robotar, industriautomation, verkstadsarbeten och pneumatik.
Då våra kunder ligger runt om i Skaraborg behöver du även ha körkort och tillgång till bil.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Frågor gällande tjänsterna besvaras av kandidatansvarige Julia Hillerström. Är du intresserad finns det möjlighet att besöka oss på vårt Öppet hus i Skövde (Gesällgatan 1) på måndagar mellan 14-15. Mail önskas innan för att säkerställa att vi finns på plats!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 5445
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5445&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

VA-chef till Mariestad, Töreboda och Gullspång

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

VA-avdelningen ansvarar för drift av Mariestads, Törebodas och Gullspångs (MTG) kommuners VA-anläggningar som består av 12-15 vatten- respektive avloppsreningsverk och många mil ledningsnät med tillhörande pumpstationer och högreservoarer.

VA-verksamheten i de tre kommunerna omsätter drygt 70 MSEK i drift och har en omfattande investeringsbudget. Organisationen består av ett 20-tal medarbetare med stort engagemang och hög kompetensnivå.


ARBETSUPPGIFTER
Som VA-chef kommer du att ha en viktig roll i verksamhetens utveckling. MTG-kommunerna är inne i en spännande fas med flera stora utvecklingsprojekt. Det, parallellt med en hög ambitionsnivå gällande förnyelsearbetet, ställer krav på vår organisation, arbetssätt och bemanning.

I din roll som VA-chef har du det övergripande ansvaret för VA-verksamheten inom MTG, vilket innebär personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Genom ditt ledarskap ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för din personal. Med ett resultatinriktat arbetssätt och en helhetssyn når ni tillsammans verksamhetens målsättningar. Du ansvarar för att stötta, stimulera och kompetensutveckla organisationen samt skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och arbetsglädje. Du ska jobba systematiskt med att förbättra och effektivisera verksamheten tillsammans med enhetschefer och medarbetare.

Som VA-chef företräder du VA-avdelningen och ingår i Verksamhet Tekniks ledningsgrupp där du förväntas samverka, leda och bidra med engagemang för att utveckla helheten. Som VA-chef rapporterar du till Teknisk chef.


KVALIFIKATIONER
Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda relationer. Du har helst en bakgrund inom VA-branschen och är insatt i samhällsbyggnadsfrågor i stort. Du bör ha en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Har du arbetat i en politiskt styrd organisation så är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att leda och organisera en arbetsgrupp och har en vana att arbeta i projekt. För tjänsten krävs att du har god datorvana samt kunskap i att hantera administration och ekonomi inom verksamheten samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

En positiv, tydlig, kommunikativ och engagerad ledare som har ett genuint intresse för verksamheten och människor samt en förmåga att entusiasmera. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och strukturerad, men även kreativ och nytänkande. Du ska vara resultatorienterad och initiativtagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tjänsten VA-chef är placerad i Mariestad. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A743144
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7dd9131c-0a96-4bd6-868d-a1432a6efab5&publishCode=AMS&TK=5054f127-b3fe-4496-b8b3-c89556aea1a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, MTG Tekniska
54286 MARIESTAD
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Smile Mariestad söker tandläkare

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder och har 223 kliniker runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. I Sverige går vi under namnet Smile Tandvård och har 33 kliniker på 27 orter, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och hos oss arbetar ca 700 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår målbild är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

Placeringsort

Smiles klinik i Mariestad

Smile bedriver allmän-samt specialisttandvård på kliniken i Mariestad. Sammanlagt är vi 12 medarbetare och kliniken är utrustad med 7 behandlingsrum och operationsrum (OPG). I Mariestad har Smile specialister inom Oral kirurgi. Smile Mariestad står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta växa och arbeta för att erbjuda Mariestads och Sveriges bästa tandvård.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på 100 % tjänstgöringsgrad med sex månaders provanställning.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är februari/mars 2018.
 
Ansvarsområden
Som tandläkare på Smile leder du ett tandvårdsteam. Din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet och utvecklingen av teamet.

Din erfarenhet och kompetens
*  Det är önskvärt om du har minst 2-4 års erfarenhet som tandläkare.
*  Du har ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv såväl som medarbetare och vår verksamhet för att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård.
*  Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl barn som vuxna. 
* Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.


Din personlighet
*  Du är en god teamledare som trivs med hög arbetskapacitet och ser till att teamarbetet fungerar på bästa sätt.
*  Du är flexibel och har stort engagemang för dina patienter och ditt arbete samt ser de möjligheter som en stor tandvårdsorganisation kan erbjuda.
*  Du är engagerad, positiv och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
*  Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.
*  Du är lyhörd och kan arbeta strukturerat mot mål och goda resultat.


Det här får du av Smile
*  Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
*  Arbeta i en platt organisation med nära till beslut och duktiga kollegor.
*  Arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
*  Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra.
*  Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
*  Trivsel och god kamratskap.

För mer information
 Välkommen att kontakta Tobias Seger på HR,  0705-413491 eller tobias.seger@smile.se
 
 
Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 januari. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.staffrec.se/viewjob.php?i=391&id=93536&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Colosseum Smile AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.smile.se
  
Platsannons

Smile Mariestad söker tandhygienist

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder och har 223 kliniker runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. I Sverige går vi under namnet Smile Tandvård och har 33 kliniker på 27 orter, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och hos oss arbetar ca 700 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår målbild är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

.

Placeringsort
Smile Mariestad

Du blir en del av vår klinik i Mariestad. En charmig klinik med 6 behandlingsrum i Stadshotellet, precis vid torget i centrum. På kliniken arbetar 12 medarbetare och vi bedriver allmän-och mer specialiserad tandvård med inriktning på implantat/protetik. Nu söker vi en tandhygienist som vill bli en del av vår klinik. Om du vill utvecklas inom odontologin så bör du ha en bra chans till det här. Det kommer finnas möjlighet till hjälp med terapiplaner och se behandlingsmetoder via den kompetens som finns på kliniken.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid med 100 % tjänstgöringsgrad.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansvarsområden
Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta och i arbetet har du sedvanliga tandhygienistsuppgifter. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbetets utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu en engagerad tandhygienist som vill utvecklas inom sitt yrke och som kan bidra med energi och idéer.

Dina erfarenheter och kompetenser
* Du är antigen nyexaminerad eller har några års erfarenhet som tandhygienist och är redo att ta nästa steg i din karriär.
* Du har god klinisk kunskap och kännedom om kariesbehandlingar och du har erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna.
* Det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Opus.

Din personlighet
* Du är självständig och trivs med att arbeta i team med högt ställda kvalitetsambitioner.
* Du är initiativtagande, resultatorienterad och inspireras av nya utmaningar.
* Du har en positiv inställning god kommunikationsförmåga.

Det här får du av Smile 
* Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela organisationen.
* Arbeta i en platt organisation med nära till beslut.
* Arbeta långsiktig utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
* Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du ta del av den stora kompetens som finns inom företaget.
* Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
* Trivsel och gott kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta Tobias Seger på HR,  0705-413491 eller tobias.seger@smile.se

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 januari. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.staffrec.se/viewjob.php?i=391&id=94632&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Colosseum Smile AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.smile.se
  

Platsannons

Länsjurist med inriktning mot mark- och miljöfrågor

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och en rad andra aktörer för att bidra till denna hållbarhet utifrån ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Vårt fokus är länets 1,6 miljoner invånare och 49 kommuner.

På Länsstyrelsen arbetar vi efter vår värdegrund Framåtriktad förvaltning och lyhörd expertis. I vår expertroll är vi angelägna om att vårda våra relationer till individ och samhälle. Vi står för stabilitet och rättssäkerhet, samtidigt som vi bidrar till ständiga förbättringar och vill bli en mer öppen och nyskapande Länsstyrelse.

Länsstyrelsen kan erbjuda dig:

• intressanta och utmanande arbetsuppgifter
• arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta
• möjlighet att lära nytt och utvecklas.


ARBETSUPPGIFTER
Överprövningsjuridiska funktionen på rättsenheten söker en eller flera jurister med inriktning mot mark- och miljörätt.

Dina arbetsuppgifter kan komma att variera. Som jurist på funktionen handlägger och beslutar du i överklagade kommunala beslut enligt både plan- och bygglagen samt miljöbalken. Du arbetar även med att ge juridisk rådgivning till annan verksamhet inom myndigheten, främst med anknytning till miljöbalken. Den juridiska rådgivningen innebär bland annat att du utreder och ger stöd i juridiska frågeställningar till medarbetare som har expertkompetens inom sitt sakområde. Det juridiska stödet innebär också att du biträder sakverksamheten vid förhandling i domstol. Arbetsuppgifterna kräver förståelse för samhället och förmåga till helhetssyn. Vi arbetar i grupp med gemensamma mål och har ett högt tempo som kräver att du är självständig och kan planera och prioritera ditt dagliga arbete.

Placeringsort: Göteborg, Mariestad eller Vänersborg.

Rättsenhetens medarbetare arbetar över hela länet, vilket medför att du ibland utför arbete på annan ort än den eller de orter du är placerad på. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Juristexamen
• Notarietjänstgöring eller annat motsvarande juridiskt arbete

Meriterande:
• Erfarenhet av juridisk rådgivning
• Erfarenhet av juridiskt utredningsarbete
• Erfarenhet av tillämpning av miljöbalken
• Erfarenhet av tillämpning av plan- och bygglagen
• Erfarenhet av tillämpning av förvaltningslagen
• Erfarenhet av bolagsrätt
• Erfarenhet av att processa i domstol
• B-körkort

Krav på personliga egenskaper:
• Du har ett samhällsintresse
• Du har förståelse för helhetsresonemang
• Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande
• Du är fokuserad och självständig
• Du har förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter
• Du är utåtriktad med förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal
• Du tar ansvar för både ditt egna och gruppens arbete

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Länsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde så snart som möjligt.Månadslön Länsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 112-41929-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1743266c-647b-45fe-80c7-2bd385334df6&publishCode=AMS&TK=ab328530-11d2-4fdf-8e5a-157f70442a77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Rättsenheten
Södra Hamngatan 3
40340  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Blivande Platschef/Platschef

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Kom och hjälp oss att få vår anläggningsverksamhet i Skaraborg att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Skaraborg. Vi söker därför dig som är en erfaren arbetsledare och som är nyfiken och mogen att ta steget och utvecklas till platschefsrollen eller du som redan är platschef och söker nya utmaningar i Infraservices i Mariestad.

Här är dina nya utmaningar
Som platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du har också ansvar för arbetsmiljö på projektet. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt. Du är också ansvarig för att aktivt bidra till utveckling av underställd personal samt att få teamet att arbeta mot gemensamma mål.

Som Blivande platschef kommer du genom stöd och samarbete med platschef, projektchef och andra stödresurser kopplade till produktion utvecklas i din roll som arbetsledare för att successivt kliva in som platschef efter hand.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har gedigen kunskap om byggprocessen och erfarenhet från arbetsledande roller inom små och medelstora anläggningsprojekt med fokus på markarbeten. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion som självgående arbetsledare och du är van att ta eget ansvar. Du har både teoretisk och operativ byggteknisk kompetens samt mycket god förståelse för olika lösningars/metodvals för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Kom och väx!
Anställningsform är tillsvidare på heltid och du kommer att arbeta runt Mariestad med omnejd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Häggholm, projektchef, på telefon 070-274 88 92. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, men senast 2018-02-28 behöver vi få in din ansökan.

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=12151
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Stockholmsvägen 57
54233  Mariestad Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Mariestad

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Mariestad.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Mariestad
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Ekonomichef till Mariestads kommun

Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara med och delta i Mariestads utvecklingsarbete och forma kommunens framtid.

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestads kommun arbetar målinriktat för att skapa fler bostäder i en god livsmiljö och genomför tillsammans med det lokala näringslivet en industriell förnyelse med inriktning mot ett än mer hållbart samhälle. Mariestad arbetar aktivt för att öka inflyttning och bebyggelseutveckling och stärka sin position som den stolta sjöstaden.

Mariestads kommun är en aktiv aktör i ”nätverksstaden” Skaraborg, vilken också är vår arbetsmarknadsregion med 260 000 invånare. Kommunen har ett fördjupat samarbete med grannkommunerna Töreboda kommun och Gullspångs kommun genom att vi har många gemensamma verksamheter. Det finns en ambition att fördjupa samarbete med andra kommuner inom nya verksamhetsområden.

Ekonomiavdelningen ingår i sektor ledning, en av kommunens fyra sektorer. Sektor lednings uppdrag är att kommunövergripande leda, samordna och utveckla de interna processerna samt ansvara för det övergripande strategiska arbetet i kommunen. Sektorn bistår kommunstyrelsen och verksamhetens chefer i deras uppdrag och ansvarar dessutom för stöd och service till medborgare och interna verksamheter.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som ekonomichef är i huvudsak strategiskt. Utveckla och leda arbetet med kommunens budget- och ekonomistyrningsprocesser är centrala uppgifter. Här ingår även ekonomi-, mål- och verksamhetsstyrning, långsiktig ekonomisk planering, omvärldsbevakning och kvalitets- och utvecklingsfrågor. Du är chef över ekonomiavdelningen som består av två enheter, redovisningsenheten och ekonomienheten. I uppdraget ingår även kommunens organisation för upphandling och försäkringar.

Som ekonomichef har du ett övergripande ansvar för att kommunstyrelsen och kommunens ledningsgrupp ska få bra vägledning och beslutsunderlag i frågor som berör ditt uppdrag. Du ingår i kommunens ledningsgrupp och rapporterar till kommunchef och sektorchef. I ledningsgruppen kommer vi under de närmaste åren prioritera frågor som ligger nära ekonomichefens uppdrag. Här förväntas du ta initiativ till och driva olika utvecklingsarbeten som skapar ett utvecklat arbetssätt, en stärkt arbetsgrupp och en stabil ekonomi över tid. Vi söker dig som har förmågan att se helheten och kan identifiera behov på kort och lång sikt.


KVALIFIKATIONER
Du har en ekonomexamen eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet både strategiskt och operativ ekonomiarbete samt erfarenhet som chef och ledare, gärna i en större organisation. Du är en närvarande och tillgänglig chef med god integritet. Det är viktigt att du är en kommunikativ och drivande ledare som kan inspirera och engagera en större organisation att uppnå gemensamma mål. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer och kvalitetssäkrar du de processerna som finns inom ditt ansvarsområde.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A742534
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ca8183e8-b834-4312-a65d-a85abb40a25f&publishCode=AMS&TK=96189735-6453-45b2-b5fd-3b1f73ab12c0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor ledning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Bygglovshandläggare

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Kommunens målsättning är att det ska byggas 2 000 nya bostäder till år 2025. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är andra stora satsningar.

Verksamhet Miljö och bygg har idag 29 medarbetare där 11 hör till byggenheten och lyder under en egen kommunal nämnd. Vi arbetar i nära samarbete med övriga verksamheter inom sektor samhällsbyggnad. Vi bedriver myndighetsutövning med hög kvalitet, rättssäkerhet och effektivitet. Byggenheten handlägger lov- och anmälningspliktiga ärenden enligt plan- och bygglagen: allt från transformatorstationer och småhus till flerbostadshus och industribyggnader.ARBETSUPPGIFTER
Som bygglovshandläggare handlägger du bygg-, mark- och rivningslov och anmälningspliktiga ärenden, i byggenhetens uppdrag ingår även tillsyn enligt PBL. Arbetet innebär många kontakter med byggherrar, entreprenörer och konsulter. Du ansvarar för att skriva fram och fatta beslut utifrån delegation eller bereda och föredra ärenden i miljö- och byggnadsnämnden. En annan viktig del är att ge råd och information till allmänhet, sökanden, konsulter och exploatörer.

Vi ser gärna att du även genomför tekniska samråd med arbetsplatsbesök och utfärdar start- och slutbesked. Dina tidigare erfarenheter tas tillvara vid närmare utformning av uppdraget.

Byggenheten är ett engagerat team som diskuterar och delar kunskap och erfarenheter med varandra för en effektiv och enhetlig tillämpning av plan- och bygglagen. Vi arbetar med ständiga förbättringar vilket innebär att du tillsammans med chef och kollegor utvecklar och förbättra rutiner och processer som rör arbetet, både internt och mot våra medborgare.

Uppdraget är en del av kommunens samhällsbyggnadsprocess och vi tror att du har ett intresse för hållbart byggande och tillgänglighet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har byggnadsteknisk kompetens, ingenjörsutbildning, utbildning som bygglovshandläggare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är väl insatt i plan-och bygglagen med tillhörande lagstiftning.

Du är engagerad, har känsla för god service, är tydlig i din kommunikation och har ett professionellt bemötande. Du kan arbeta självständigt, strukturerat och vill åstadkomma resultat med hög kvalitet utifrån enhetens rutiner. Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift samt goda kunskaper i svenska.

Du har god datorvana, hanterar Windows Office, har erfarenhet av ärendehanteringssystem (vi använder EDP Vision) och även av GIS-system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och förmåga att skapa förtroende genom sakligt bemötande. I rollen är det viktigt att du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och kan anpassa ditt sätt att förmedla information till mottagaren.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunala beslutsprocesser och/eller myndighetsutövning i allmänhet.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 Tillträde efter överenskommelse, gärna på utsatt datum.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: A742182
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aab03ea2-5add-4508-afde-b3914f0535d2&publishCode=AMS&TK=68496d74-b9e5-4890-ba9a-58fd7fdf70e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor samhällsbyggnad
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Planarkitekt i Mariestad och Töreboda

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.


ARBETSUPPGIFTER
Du, som erfaren planarkitekt, har Töreboda kommun som huvudsaklig uppdragsgivare och Mariestads kommun som arbetsgivare. Tjänsten är placerad inom sektor samhällsbyggnads planenhet. Inom sektorn arbetar vi med alla samhällsbyggnadsfrågor - från planering till genomförande.

Planenheten i Mariestad erbjuder ett omväxlande arbete med trevliga kollegor som tillsammans ansvarar för fysisk planering, översiktsplanering och gestaltningsfrågor. Vi är i nuläget fem anställda planarkitekter och söker dig som med placering i Mariestad företrädesvis kommer att arbeta med framtagandet av översiktsplaner. I uppdraget som erfaren planarkitekt ingår även att upprätta detaljplaner, vara delaktig i gestaltningsuppdrag och annan utvecklingsplanering. Det kan handla om särskild kunskap inom förstudier och utredningar, detaljplanering, MKB, gestaltningsuppdrag och visualisering, uppdragsledning med mera. Med din erfarenhet kommer du att få en viktig roll i den fysiska planeringen i Töreboda kommun. Tjänsten utgår från och arbetsleds av samhällsbyggnadschef och plansamordnare i Mariestad, i samråd med Plan- och exploateringschef i Töreboda.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten som erfaren planarkitekt ställer vi krav på arbetslivserfarenhet från fysisk planering. Du ska ha lämplig högskoleutbildning inom exempelvis arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller motsvarande. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom plan- och bygglagen och annan relevant lagstiftning. Som person är du kreativ, kommunikativ och har analytisk förmåga. Du är drivande och lyhörd. Vi förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i tal, skrift och bild.
Vi värdesätter att du har förmåga att ta egna initiativ, är utåtriktad och serviceinriktad. Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp är en förutsättning. Du kan hantera AutoCad, Focus, InDesign och Photoshop.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A742411
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b02a9fb-c331-4da4-836f-837ef1b9dd4a&publishCode=AMS&TK=87dcaa17-72ce-4dcd-bd83-f1bd7708145c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, MTG Tekniska
54286 MARIESTAD
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Söker du extrajobb och vill arbeta med service?

Är du i början av din karriär och vill testa dina vingar i en roll med många varierande arbetsuppgifter, stort ansvar och med mycket kundkontakt? Drivs du av att nå resultat, ge god service till medlemmar och friheten att ta tag i utmaningar? Om du dessutom trivs i en miljö som präglas av hälsa och träning kan du absolut vara rätt person för Fitness24Sevens expansionsresa i att etablera många tillgängliga, funktionella och fräscha gym – för alla.

OM TJÄNSTEN
Som anläggningsansvarig är du Fitness24Sevens ansikte utåt och arbetar för att alla medlemmar och potentiella kunder känner sig välkomna och känner igen sig i deras koncept. Du arbetar med service för att uppnå dagliga försäljningsmål. Produkterna du ansvarar för att sälja är medlemskap och kringprodukter relaterade till träning och hälsa. I tjänsten ingår även inventering, beställning av varor samt ha hand som kontanthanteringen på anläggningen.

För att bibehålla en hög standard på din anläggning är det av vikt att du löpande följer de rutiner som är kopplade till ditt vardagliga arbete samt arbetar enligt Fitness24Sevens motto TFF - Tillgängligt, Fräscht och Funktionellt. I det arbetet varierar arbetsuppgifterna; i allt från att varorna är påfyllda och frontade till att anläggningen är ren. Det är också viktigt att du ser till att maskinerna fungerar som de ska, något som du såklart får hjälp med på anläggningen.

Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar, men tillhör även ett team av andra anläggningsansvariga i din region. Vid nyöppningar, som sker kontinuerligt, kommer du eventuellt få möjligheten att arbeta tillsammans med dina kollegor för att driva igång den nya anläggningen. Som behovsanställd anläggningsansvarig på Fitness24Seven behöver du vara tillgänglig minst två dagar i veckan för arbete på olika anläggningar runt om i regionen.

VI SÖKER DIG SOM
• 1-5 års erfarenhet av service och försäljning

• Erfarenhet av att ha jobbat i ett varierande arbete med högt tempo, där du har fått ta tag i olika slags arbetsuppgifter som har dykt upp.

• Flytande i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, för att kommunikation med medlemmar sker på dessa språk

• Har en annan syssla i form av till exempel studier eller annat deltidsjobb att kombinera tjänsten med, för att se en långsiktighet i de kandidater som vi söker

• Bor i närheten av anläggningen som du ska arbeta på

För att trivas i rollen som behovsanställd anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning, samt att du är handlingskraftig. Då du är Fitness24Sevens ansikte utåt är det viktigt att du som person drivs av att arbeta med service och att du sätter en ära i att alla medlemmar känner sig välkomna. Likaså faller försäljning och merförsäljning naturligt för dig. Då aktiviteten på anläggningen varierar under dagen ser vi gärna att du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när trycket ökar. I denna tjänst får du skriva upp din tillgänglighet och kan få pass inbokade på sikt, men du ska även vara beredd att med kort varsel bli inringd för arbete, vilket ställer krav på flexibilitet och tillgänglighet.

START: Omgående

OMFATTNING: Extraanställd, du ska ha möjlighet att jobba 1 gånger i veckan

ARBETSTIDER: Varierande tider, mån-tors: 15:30-19:15

PLATS: Mariestad

URVAL: Sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

LÖN: Timlön

REFERENSNUMMER: 14999169

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 200 gym i fyra länder (Sverige, Norge, Finland och Polen). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.

Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidExtra/vid behov varierande mån-tors 15.30-19.15Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 14999169
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/soker-du-extrajobb-och-vill-arbeta-med-service/14999169?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Arbetsledare till Göta kanal säsongsorganisation

Arbetsledare till Göta kanal säsongsorganisation
Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och hjälpa andra individer att växa? Sök säsongsarbete som arbetsledare utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll.

För att söka tjänsten krävs det att du tidigare varit anställd av Göta kanalbolag som slussvärd eller arbetsledare.

Arbetsuppgifter:
Som arbetsledare ansvarar du för säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du har, tillsammans med din kollega på sträckan, övergripande ansvar för den dagliga trafiken på kanalen. Du stöttar och coachar slussvärdarna i deras arbetsuppgifter samt inspirerar dem att nå övergripande mål. Du fungerar som en länk mellan huvudkontoret och slussvärdarna samtidigt som du ser till att säkerhetsrutinerna följs. Som arbetsledare säkerställer du att den dagliga bemanningen fungerar och attesterar tidrapporter. Du följer även upp och dokumenterar arbetet.

I rollen som arbetsledare kan du skapa en värdefull merit för framtiden då du får erfarenhet av både administration och ledarskap. Göta kanalbolag utlovar ett annorlunda jobb med härliga, positiva kollegor som stöd i din vardag. Du får den utbildning som krävs för att kunna utföra ditt arbete inom företaget.

Ort: Berg eller Sjötorp

Omfattning: Säsongsanställning, 7 juni – 17 augusti

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

För information: Karin Carlsson, rekryteringsspecialist, karin.carlsson@randstad.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tidigare har arbetat som arbetsledare eller slussvärd utmed Göta kanal, har fyllt 20 år, och nu vill fortsätta utvecklas inom AB Göta kanalbolag. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska. Har du även kunskap i tyska är det meriterande. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i en arbetsledande roll. För rollen krävs B-körkort.

Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. Vi söker dig som agerar när andra tvekar men också förutser problem och tar fram realistiska planer. Du har ett personligt engagemang och har förmåga att hantera stress. Genom din kommunikativa förmåga engagerar och inspirerar du din omgivning samtidigt som du har lätt för att samarbeta i team.

Vägen till sommarens kanske roligaste arbetsmöjlighet:

• Personlighetstest - om du tagit dig till första steget i rekryteringsprocessen skickar vi dig ett digitalt personlighetstest senast den 26 januari.

• Intervjuer - hålls den 29 januari.

• Anställningserbjudande - under februari erbjuds anställning för säsongen 2018.

• Utbildning – heldag 25 och 27 maj i Motala, obligatorisk närvaro

Organisations-/företagsbeskrivning:
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Publikvärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 201111789
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201111789&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
St Persgatan 19
60186  NORRKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slussvärd till Göta kanal

Slussvärd till Göta kanal
Vill du ha ett härligt och varierande sommarjobb? Vill du omge dig av glada och energiska personer och hjälpa människor ifrån olika delar av världen? Passa på att söka tjänsten som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll.

Arbetsuppgifter:
Som slussvärd arbetar du med säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid någon eller flera av våra slussar eller broar där du ansvarar för manövreringen, reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med dina kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Som slussvärd är ditt ansvar att gästerna får den hjälp de behöver, och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna samma stolthet och glädje över att jobba vid kanalen som vi andra som arbetar här gör.

Ort: Söderköping, Norsholm, Berg, Borensberg, Motala, Forsvik, Töreboda eller Sjötorp.

Dessa tjänster är utannonserade på flera orter, sök den tjänst som ligger närmast din boendeort. Att söka tjänsten flera gånger förbättrar inte dina chanser.

Omfattning: Säsongsanställning 11 juni – 15 augusti. Anställningstiden varierar från 5 - 9 veckor.

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Har du tidigare arbetat som slussvärd utmed Göta kanal? Se separat ansökningsprocess, besök www.gotakanal.se/jobb för mer information.

För information: Karin Carlsson, rekryteringsspecialist, karin.carlsson@randstad.se

Kvalifikationer:
Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att hjälpa människor och du gläds med andra. Du har ett personligt engagemang och god förmåga att lösa oväntade problem.

Vi söker dig som fyllt 18 år senast 11 juni 2018. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska, kunskap i tyska är meriterande. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i en serviceinriktad roll och det är meriterande om du har B-körkort. Att du är simkunnig är en nödvändighet och det är en stor fördel om du har båtvana. Då vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen ser vi gärna även äldre sökande.

Vägen till sommarens kanske roligaste arbetsmöjlighet:

• Servicetest - om du tagit dig till första steget i rekryteringsprocessen skickar vi dig ett digitalt servicetest senast den 26 januari.

• Intervjuer - hålls i Linköping 15 februari, Sjötorp 16 februari och Norrköping 20 februari.

• Anställningserbjudande - under mars erbjuds anställning för säsongen 2018.

• Utbildning – heldag 27 maj i Motala samt 7 eller 8 juni (datum beroende på geografi), obligatorisk närvaro.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Publikvärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 201109618
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201109618&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
St Persgatan 19
60186  NORRKÖPING Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Två GIS-ingenjörer

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och en rad andra aktörer för att bidra till denna hållbarhet utifrån ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Vårt fokus är länets 1,6 miljoner invånare och 49 kommuner.

På Länsstyrelsen arbetar vi efter vår värdegrund Framåtriktad förvaltning och lyhörd expertis. I vår expertroll är vi angelägna om att vårda våra relationer till individ och samhälle. Vi står för stabilitet och rättssäkerhet, samtidigt som vi bidrar till ständiga förbättringar och vill bli en mer öppen och nyskapande Länsstyrelse.

Länsstyrelsen kan erbjuda dig:

• intressanta och utmanande arbetsuppgifter
• arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta
• möjlighet att lära nytt och utvecklas.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två GIS-ingenjörer till Länsstyrelsens vattenavdelning med placering på enheten för Vattenmyndigheten Västerhavet. Utöver Vattenmyndigheten innefattar även vattenavdelningen enheterna Vattenmiljö, Vattenärenden samt Fiske och vattenåtgärder. De fyra enheterna har olika uppdrag och mål som spänner över alla vattenrelaterade frågor. Detta innebär stora variationer för dig som avdelningsövergripande GIS-stöd. Tjänsten delas mellan att vara GIS-stöd för Vattenavdelningen och att delta i det övergripande gemensamma GIS-arbetet på Länsstyrelsen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

• Delta i den löpande GIS-verksamheten på vattenavdelningen vilket innebär förvaltning, analyser, översyn av verksamhetsdata samt delta i statusklassning (inom vattenförvaltningen).
• Delta i det övergripande gemensamma GIS-arbetet på myndigheten vilket innebär att förvalta och administrera geodatalagring, produktionsmiljö och GIS-verktyg.
• Utveckla GIS-verktyg som underlättar ärendehandläggning inom vattenområdet.
• Visualisera åtgärdsbehov som underlag för prioriteringar och planering.
• Delta i olika projekt och genomföra GIS-analyser.

Placeringsort: Mariestad eller Vänersborg

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.KVALIFIKATIONER
Krav:
• Akademisk utbildning, på minst kandidat-nivå, med inriktning mot GIS-ingenjör, geovetenskap, systemvetenskap eller motsvarande
• Stor vana av ESRI GIS-programvaror såsom ArcGIS, ModelBuilder och ArcSDE
• God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
• Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift

Meriterande:
• Masterexamen med inriktning mot GIS-ingenjör, geovetenskap, systemvetenskap eller motsvarande
• Erfarenhet av geodataförvaltning och samordning samt avancerade GIS-analyser.
• God kunskap om open-source programvaror och FME
• Kunskap om ArcGIS Workflow Manager
• Kunskap om Geodataportalen via Geodata.se
• Erfarenhet av och intresse för vatten-, natur- eller miljöfrågor
• Erfarenhet av drönare

Som person är du strukturerad och analytisk. Du är kreativ, hittar vägar runt problem och vågar pröva nytt. Du har lätt för att tänka utifrån helhet och sammanhang och kunna förklara det för andra i tal och skrift. Du är resultatinriktad med förmåga att hitta rätt nivå och fokus för att nå resultat. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en miljö som präglas av utveckling och utmaningar.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: GIS-ingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Månadslön Länsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 112-41871-2017 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da072438-9451-44ae-a156-3e7d75780ba6&publishCode=AMS&TK=8616de99-9a2a-4fb7-bb99-66d82ef77716
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Vattenavdelningen
Södra Hamngatan 3
40340  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Junior arbetsledare till NCC Industry

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

NCC Industry Asfalt erbjuder tjänster och produkter i och kring beläggningsarbeten. Projekten omfattar allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt, där leveranserna också kan gå till övriga bygg- och anläggningsverksamheter. Kunderna är allt från större organisationer, kommuner till den privata marknaden.
NCC har kontinuerliga utbildningar och diskussioner med alla medarbetare. Under 2013 påbörjades den största satsningen inom utbildning som någonsin gjorts inom NCC. Vid årsskiftet hade 1200 chefer genomgått utbildningen och under 2014 fick samtliga medarbetare samma möjlighet.

Arbetsuppgifter:

Som junior arbetsledare är det din uppgift att driva och leda projekt där du större delen av tiden är ute på plats för att säkerställa tidsplan, kvalitet samt kostnad och budget. Rollen innebär kontakt med markentreprenörer, underleverantörer, kunder och ibland myndigheter. I nära samarbete med Site Manager ansvarar du för beräkningar, anbud och produktion i projekten. Som junior arbetsledare hos NCC Industry arbetar du i Skaraborg med omnejd, där majoriteten av produktionen sker under säsongen april till december.

Profil:

• Gymnasial utbildning, gärna inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande
• Erfarenhet av att driva egna processer och/eller ledarskap och/eller att arbeta med ekonomiska uppgifter
• B-körkort samt obehindrade kunskaper i svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har förmågan att handla och agera snabbt, där du strukturerar och driver dina egna processer framåt. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis högre arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högre tempo. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Skaraborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/'>här</a>

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, assisterande platschef, projektledare, projektingenjör, byggledning, byggprojekt, bygg, anläggningsledning, anläggningsprojekt, anläggning, asfalt, mark, markentreprenad, entreprenad, infrastruktur, teknik, produktion, Lidköping, Mariestad, Skövde, Skaraborg
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/junior-arbetsledare-till-ncc-industry-1768601/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734  1493 Sverige
Hemsida: www.bravura.se
  
Platsannons

Familjebehandlare

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.

Sektor stöd och omsorg är en av fyra sektorer i Mariestads kommun. I sektorn ingår avdelningarna vård och omsorg, bistånd, individ och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenheten.

Sektor stöd och omsorg är en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till de personer vi möter är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete i Mariestad kommun.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en familjebehandlare till familjebehandlingsgruppen. Gruppen består av fem personer.

Vi utgår från en systemisk grundsyn där helhets- och familjeperspektiven är betydelsefulla för att nå en förändring. Målgruppen är familjer med barn 0-18 år som antingen har beviljats en öppenvårdskontakt eller själva har sökt stöd. Vi erbjuder en bred insatsmeny och strävar efter att anpassa oss till de behov som familjen har. Vi arbetar med allt från samtal med föräldrar, barn/ungdom och familj, till pedagogiskt stöd i hemmet i samarbete med familjerna. En stor del av arbetet handlar om att samverka med andra aktörer kring familjen såsom andra enheter inom organisationen, skola, BUP och övrig sjukvård.

Du kommer att ha en stor spännvidd i arbetet med fokus på barnets bästa. Vi behöver dig som är flexibel och har förmåga att hitta lösningar i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller har annan beteendevetenskaplig utbildning. Du har erfarenhet av behandlingsarbete med familjer. Du är självständig och har god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och har erfarenhet av att arbeta i grupp.

Som anställd hos oss erbjuds du extern handledning, kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och utbildning samt möjlighet till flexibel arbetstid.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A741581
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2b56228b-d080-4f2e-9553-19bbc6a9d4fa&publishCode=AMS&TK=2d4d8ae0-c43f-40f0-8f77-0c517b5b7c37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Individ och familjeomsorg
Kyrkogatan 2
54286  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Skolsköterska

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi nu en skolsköterska till barn- och elevhälsan.

ARBETSUPPGIFTER
Enligt skolans styrdokument ska alla barn/elever få den ledning och stimulans som de behöver för att utifrån sina egna förutsättningar kunna utvecklas så långt som möjligt och kunna nå de mål som finns angivna i skolans läroplaner och kursplaner. Barn- och elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot dessa mål. I jobbet ingår att, tillsammans med våra andra skolsköterskor och övriga medarbetare inom barn- och elevhälsan, arbeta förebyggande och hälsofrämjande för eleverna i grundskolan och på vårt gymnasium.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Du har kunskaper om aktuella styrdokument och gällande lagstiftning och det är meriterande med erfarenhet från att ha arbetat som skolsköterska.

Du har ett intresse för och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och en vana att analysera samt utvärdera resultat som grund för förbättringsarbete.
Du är en närvarande, lyhörd, tydlig och organiserad person som agerar prestigelöst samt har en förmåga att skapa engagemang, förtroende och delaktighet.

Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.
Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning.ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741854
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6298632-e691-4f85-8e9b-24806f4b7925&publishCode=AMS&TK=b3b11295-78a5-4694-999d-c785e6ba2f37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  

Platsannons

Fiskbiolog till enheten för fisk och vattenåtgärder

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och en rad andra aktörer för att bidra till denna hållbarhet utifrån ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Vårt fokus är länets 1,6 miljoner invånare och 49 kommuner.

På Länsstyrelsen arbetar vi efter vår värdegrund Framåtriktad förvaltning och lyhörd expertis. I vår expertroll är vi angelägna om att vårda våra relationer till individ och samhälle. Vi står för stabilitet och rättssäkerhet, samtidigt som vi bidrar till ständiga förbättringar och vill bli en mer öppen och nyskapande Länsstyrelse.

Länsstyrelsen kan erbjuda dig:

• intressanta och utmanande arbetsuppgifter
• arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta
• möjlighet att lära nytt och utvecklas.
ARBETSUPPGIFTER
Vid Länsstyrelsens vattenavdelning arbetar vi med de flesta frågor som rör vatten såsom vattenförvaltning, fiske, vattenskydd, vattenverksamheter, kalkning, miljöövervakning och miljömål. Inom avdelningen finns också Vattenmyndigheten för Västerhavsdistriktet som är en av fem vattenmyndigheter i Sverige.

Enheten för fisk och vattenåtgärder är en av fyra enheter inom vattenavdelning. Som fiskbiolog kommer du i huvudsak att dela din tid mellan fisketillsyn och nationell uppdrags- och utredningsverksamhet. Den nationella verksamheten bedrivs av länsstyrelsens fiskeutredningsgrupp vid länsstyrelserna i Norrbottens, Västernorrlands och Västra Götalands län.

I fisketillsynsarbetet ingår bland annat att analysera och utveckla preventiv fisketillsyn, handledning, operativ fisketillsyn från båt, kontakter med organisationer och fiskevårdsområden samt att delta i och utveckla tillsynsutbildningar.

Fiskeutredningsgruppen arbetar bland annat på uppdrag från mark- och miljödomstolar och andra myndigheter med utredningar av fiskerelaterade frågor kopplade till tillståndsprövningar av hamnar, vattenkraftverk, muddringar eller andra verksamheter som påverkar fiskbestånd.

Det kan bli aktuellt att arbeta med andra fiske- och fiskevårdsrelaterade arbetsuppgifter i mån av tid.

Enhetens medarbetare finns på tre orter; Göteborg, Vänersborg och Mariestad.
Uppdraget omfattar kontakter med såväl interna- som externa aktörerKVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleexamen med inriktning mot fisk, fiske och fiskbiologi eller motsvarande
• Flera års arbetslivserfarenhet inom de fiske- och fiskbiologiska områdena eller motsvarande

• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
• B-körkort
• Erfarenhet av praktiskt fältarbete

Personliga egenskaper:
• Drivande
• Kommunikativ
• Strukturerad
• Pedagogisk
• Lyhörd

Meriterande:
• Kännedom om miljölagstiftning
• Erfarenhet av arbete inom statlig förvaltning
• Erfarenhet av miljöanpassning av vattenkraft (fiskvägar mm)
• Kunskap och erfarenhet av restaureringsåtgärder i vatten
• Fartygsbefäl klass 8, HSF (handhavande snabba fartyg)
• BE-körkort

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fiskeribiolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön Länsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 112-41780-2017 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b035fc09-cb80-4f9c-b34c-124f54e4ab57&publishCode=AMS&TK=418a8de7-7e61-4d21-ae73-c96e9b4cfac0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Enheten för fiskförvaltning
Södra Hamngatan 3
40340  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tim o semestervik omsorgspersonal, stödassistent samt pers. assistenter i M

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.


Bemanningsenheten rekryterar och förmedlar vikarier till Stöd och omsorg samt förskolan. Vi förmedlar arbetspass till resursteam bestående av tillvidareanställd personal, deltidsanställda som vill arbeta mertid samt timanställda vikarier som anställs för enstaka arbetspass.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som timavlönad vikarie på en eller flera arbetsplatser inom vård och omsorg ex äldreboende, hemtjänst, personlig assistent, gruppbostad inom LSS eller socialpsykiatrin.

Du arbetar som timavlönad vikarie och du visar i din kalender på webben vilka tider du är tillgänglig och utifrån denna får du bokningar de dagar du erbjuds arbete via WinLas Bokningssystem på de arbetsställen där du är godkänd som vikarie.

Under sommaren får du arbetstider under ordinarie personals semester som är fördelad på 2 perioder v 26-32 och 30-33. Du kan även via din vikariekalender vara tillgänglig för ytterligare tider som du vill árbeta

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har adekvat omvårdnadsutbildning men även erfarenhet kan vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och ett empatiskt bemötande. Körkort är ett krav i flera av våra verksamheter och inom hemtjänsten måste du även kunna cykla. Du bör kunna utrycka dig väl i både tal och skrift samt ha datavana då bla dokumentationen sker via dator. För att jobba hos oss krävs att du fyllt 18 år

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i dina utbildningar och erfarenheter för det kan öka dina chanser till anställning. Bifoga en kopia på relevanta betyg och ev tjänstgöringsintyg samt uppge namn, arbetsplats och telefonnummer till minst en referent

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse. Vi anställer vikarier vid behov och sparar din sparar din ansökan så länge annonsen är aktuell. Är du därefter fortfarande intresserad av arbete gör du en ny ansökan i nästa annons. Du kan logga in och uppdatera din ansökan om du skaffar dig ytterligare kompetens eller erfarenhet innan ansökningstiden gått ut.

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Rekrytering pågår hela året när behov uppstår.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Referens: A741204
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3185b9cb-4cb7-4cf6-9c1d-d77800e8961c&publishCode=AMS&TK=6c30d4b1-5782-4e48-a29e-625d31adc207
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor ledning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://mariestad.se/Mariestad/Startsida-Mariestad/Toppmeny/Naringsliv--Jobb/Lediga-jobb/
  
Platsannons

Vik Förskollärare alt Barnskötare

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.

Bemanningsenheten rekryterar och förmedlar vikarier till Stöd och omsorg samt Förskolan. Vi förmedlar arbetspass till resursteam bestående av tillsvidareanställd personal, deltidsanställda som vill arbeta mertid samt timanställda vikarer som anställs för enstaka arbetspass.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är över 18 år och som vill arbeta som timavlönad vikarie inom förskolan på en eller flera arbetsplatser.

Du arbetar som timavlönad vikarie och du visar i din kalender i WinLas bokningssystem på webben vilka tider du är tillgänglig. Utifrån dessa erbjuds du arbete via på de förskolor där du är godkänd som vikarie.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har förskollärarexamen eller är barnskötare och har gått Barn och fritidsprogrammet men även annan erfarenhet kan vara meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, ansvarstagande och empatiskt bemötande. Det är viktigt att du är lyhörd inför barn, föräldrar och arbetskamrater.
Du måste lämna in utdrag från belastningsregistret

Det är viktigt att du skriver i dina utbildningar och erfarenheter noggrant i din ansökan för det ökar dina chanser till arbete.

ÖVRIGT
Vi anställer vikarier vid behov och sparar din ansökan så länge annonsen är aktuell och vi kontaktar dig om det blir aktuellt med anställning. Du kan logga in och ta bort eller uppdatera din ansökan om du får ny erfarenhet eller utbildning under ansökningstiden därefter får du göra en ny ansökan i nästa annons.

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar men personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknade.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Rekrytering sker allt eftersom behov uppkommer och vi kontaktar dig om vi har arbete att erbjuda som stämmer med din profil.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-10
Referens: A741194
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a43810f-9add-452c-96ae-5bcc00e0e62f&publishCode=AMS&TK=718f9c17-734d-4019-9002-1c7ddab1c44a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor ledning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://mariestad.se/Mariestad/Startsida-Mariestad/Toppmeny/Naringsliv--Jobb/Lediga-jobb/
  
Platsannons

HR-chef, Mariestads kommun

Mariestads kommun har höga ambitioner för ett gott ledarskap och medarbetarskap i organisationen. För att fortsätta utvecklingen av vår organisation söker vi nu en ny HR-chef, då vår nuvarande HR-chef går i pension.

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestads kommun arbetar målinriktat för att skapa fler bostäder i en god livsmiljö och genomför tillsammans med det lokala näringslivet en industriell förnyelse med inriktning mot ett än mer hållbart samhälle.
HR-enheten ingår i sektor ledning, en av kommunens fyra sektorer. Sektor lednings uppdrag är att kommunövergripande leda, samordna och utveckla de interna processerna samt ansvara för det övergripande strategiska arbetet i kommunen. Sektorn bistår kommunstyrelsen och verksamhetens chefer i deras uppdrag och ansvarar dessutom för stöd och service till medborgare och interna verksamheter.


ARBETSUPPGIFTER
Som HR-chef är du en av nyckelpersonerna i den fortsatta utvecklingen av Mariestads kommun som arbetsgivare. För att lyckas i rollen är du framåtriktad, har lett HR-arbete på strategisk nivå och har erfarenhet av att leda processer i komplexa organisationer. Mariestads kommun verkar i en miljö med många intressenter och att vara lyhörd och samtidigt tydlig med hög förmåga att skapa framgångsrika samarbeten är avgörande. Det är av vikt att du är en kommunikativ ledare som kan inspirera och engagera människor att uppnå gemensamma mål. Erfarenhet av arbete inom politiskt styrda verksamheter är önskvärt men inte ett krav.

Några av dina huvuduppgifter blir att leda utvecklingen av kommunens arbetsgivarvarumärke, organisationskultur, ledarskapsutveckling och arbetsrättsliga förhandlingar. Vi har de senaste åren genomfört stora insatser i syfte att förbättra medarbetarnas hälsa på organisations-, grupp- och individnivå. Målet att upplevas som en attraktiv arbetsgivare och att bedriva ett aktivt hälsoarbete är en prioriterad strategisk fråga för oss. Vi är stolta över och värnar det humanistiska förhållningssättet i vår värdegrund vilket genomsyrar vårt dagliga arbete.

Som HR-chef har du ett övergripande ansvar gentemot kommunstyrelsen och du är direkt underställd kommunchefen. Du är en närvarande och tillgänglig chef med personal- och budgetansvar för HR-enhetens engagerade medarbetare.

Mariestads kommun har ett nära samarbete med grannkommunerna Töreboda kommun och Gullspångs kommun. Inriktningen på detta samarbete är att fördjupa samverkan inom bland annat HR-området. Denna möjlighet kommer att utredas under våren 2018 och kan komma att innebära ett utökat uppdrag för HR-chefen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att se helheten och kan identifiera behov på kort och lång sikt. Utifrån det leder du verksamheten mot övergripande mål och förväntningar. Du är en god ledare som skapar motivation, engagemang, delaktighet och som tillsammans med dina medarbetare kan säkerställa kvalitativa HR-processer.

Vi söker dig med universitetsexamen inom personalvetenskap eller annan akademisk utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av både strategiskt och operativt HR-arbete samt erfarenhet som chef och ledare, gärna inom en större organisation. Vidare har du erfarenhet av att samverka förtroendefullt med ledning och medarbetare, likväl som med fackliga företrädare och externa parter. Du är också en erfaren arbetsrättslig förhandlare med trygghet i tolkning av lagar och avtal samt i de arbetsrättsliga processerna.

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740561
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ffccfb0-ea69-4a19-ace7-9e1f3a731bc1&publishCode=AMS&TK=95ee5b12-4ce5-4605-8378-9a9171ad406d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor stöd och omsorg är en av fyra sektorer i Mariestads kommun. I sektorn ingår avdelningarna vård och omsorg, bistånd, individ och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenheten.

Sektor stöd och omsorg är en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till de personer vi möter är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete i Mariestad kommun.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker medarbetare till en kvinna som har personlig assistans. I arbetsuppgifterna ingår stöd med personlig omvårdnad, stöd med det i ett hem förekommande sysslor samt fritidsaktiviteter. Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår. Arbetstiden är förlagd över hela dygnet och jour ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker medarbetare som har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ är viktigt då ensamarbete är vanligt förekommande. Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska men även du med god erfarenhet av liknande arbete är varmt välkommen med din ansökan.

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75-80 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A740557
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71132ff6-05a3-4d13-8e7f-dfa842ed90fa&publishCode=AMS&TK=8d06ece4-a9a0-4c33-b4be-b25386172190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Vård och omsorg
Kyrkogatan 2
54286  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Förrättningsassistent, Mariestad

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!Är du erfaren administratör och är intresserad av fastighetsrätt samt är serviceinriktad? Då är du kanske den Förrättningsassistent vi på division Fastighetsbildning söker till vårt kontor i Mariestad. Det är ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete och du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning. På kontoret handlägger vi många olika typer av förrättningar. Det rör sig om allt från enstaka avstyckningar till skogsfrågor, exploatering, infrastruktur och genomförande av detaljplaner. Vi arbetar i ett positivt arbetsklimat med engagerade och kunniga medarbetare som bidrar till att utveckla verksamheten. 

Arbetsuppgifter
Den förrättningsassistent som vi nu söker kommer i första hand att ingå i ett team tillsammans med 2-3 förrättningslantmätare som handlägger ärenden rörande infrastruktur. Arbetsuppgifterna omfattar vissa moment i förrättningshandläggningen, såsom t.ex. delgivning, sakägarkontakter, kontroll och beredning av rättigheter, enklare utredningar samt andra administrativa uppgifter inom förrättningen. Arbetsuppgifterna innebär dessutom att tillsammans med kontorets andra förrättningsassistent dela på kontorsadministrativa uppgifter samt avlasta och hjälpa varandra vid behov. Förrättningshandläggningen sker till stor del i team så du kommer att ha ett nära samarbete med förrättningslantmätare och andra experter som deltar i handläggningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom juridisk verksamhet eller offentlig förvaltning. Vi meriterar erfarenhet inom det fastighetsrättsliga området eller samhällsbyggnadsprocessen samt eftergymnasial utbildning inom dessa områden. Du har även god förmåga att kommunicera på svenska både skriftligt och muntligt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som förrättningsassistent är det viktigt att du:
-        är strukturerad och noggrann
-        är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga samt värdesätter både din egen och dina kollegors tid
-        har lätt att anpassa dig då tjänsten är ny och kan komma att utvecklas
-        är självgående och arbetar självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme 

Kontaktuppgifter
Om du vill veta mer så kontakta Lisa Johansson funktionschef, telefon 0771-63 63 63. Facklig företrädare är Lars-Gunnar Johnson för ST, samt Maria Karlsson för SACO, telefon 0771-63 63 63. Vi nås även på fornamn.efternamn@lm.se
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrig information
Kallelse till intervju kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Du följer väl oss på Facebook och LinkedIn?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 302-2017/6455
Webbplats: http://www.lantmateriet.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länken nedan
Arbetsplats: 
Adress: LANTMÄTERIET
Lantmäterigatan 2C
80182  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.lantmateriet.se
  
Platsannons

Grundskollärare 4-6 Sv/En/So alt. Ma/No

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 4-6 med klassansvar för åk 4 på Grangärdets skola. Gemensamt arbete i arbetslag ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker efter dig som har en grundskollärarexamen.
Vi vill att du som söker är driven och har förmåga att tänka nytt, ser möjligheter att utveckla och utvecklas i en skola i förändring.
Att du har förmåga att planera, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument.
Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper. Att du är en trygg person med öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighetÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Intervjuer kommer att ske fortlöpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A740261
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c40225a3-872a-4fb0-b503-9531cab99ffd&publishCode=AMS&TK=6246ffdb-ff4a-4971-a92f-db5e45f33c64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://mariestad.se
  
Platsannons

Specialistläkare till dagsjukvården

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Beskrivning
På Sjukhuset i Mariestad finns en dagsjukvårdsavdelning, flera specialistmottagningar, röntgen, laboratorie, Närhälsans lokaler och korttid.

På Dagsjukvården finns en sköterskebaserad mottagning som utför preoperativa förberedelser, ger infusioner och transfusioner m.m.
För att kunna utöka och utveckla verksamheten behöver vi en läkare. Målet är att ta hand om äldre patienter som idag hamnar på akutmottagningen i Skövde när de inte kan ta sig till vårdcentralen, patienter som dock inte är så allvarlig sjuka att de behöver inneliggande vård.

Det Norra Närsjukvårdsteamet utgår från Sjukhuset i Mariestad och ger sjukhusvård till instabila multisjuka patienter i deras hem. Närsjukvårdsteamet tar hand om cirka 25 patienter. Idag arbetar en överläkare med närsjukvårdens patienter och stöttar dagsjukvården. Tanken är att det ska finnas ett tätt samarbete mellan närsjukvårdens och dagsjukvårdens läkare, som gemensamt utvecklar den nära vården i Norra Skaraborg.

Hör av dig, så berättar vi mer! Vi ser fram emot dina idéer och du kommer att ha stora möjligheter att påverka utvecklingen.

Arbetsuppgifter 
Mottagningsarbete på dagsjukvården, dagtid, vardagar.
Samarbete med närsjukvårdsteamet med både digitala och vanliga hembesök.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med specialistkompetens inom internmedicin, geriatrik eller allmänmedicin.


Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 2017/8567
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183180/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Läkare
HR-Funktionen
54185  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som att arbeta med barnets omsorg, utveckling och lärande i fritidsverksamheten på Grangärdets skola och fritidshem. Samverkan i skola samt gemensamt arbete i arbetslag ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand efter dig som har en examen med behörighet att arbeta i fritidsverksamhet men även annan pedagogisk utbildning kan vara av intresse.
Vi vill att du som söker är driven och har förmåga att tänka nytt, ser möjligheter att utveckla och utvecklas i en skola i förändring, tillsammans med andra.
Att du har förmågan att planera, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument.
Det är viktigt att du är en trygg person med öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 Tillträde 15 januari eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A740218
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3fede9c3-91c7-46a3-8560-b17fa82eba9f&publishCode=AMS&TK=65e9ec62-d953-4e4f-a7d6-cf1206167ae0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://mariestad.se
  
Platsannons

Teknik - och utvecklingsingenjör

Metsä Group har en ledande position inom hållbar bioekonomi och använder förnybart trä från hållbart skötta nordiska skogar. Vi fokuserar på virkesanskaffning och skogstjänster, träprodukter, massa, kartong av färsk skogsfiber samt mjuk- och matlagningspapper. 2016 uppgick Metsä Groups omsättning till 4,7 miljarder euro och företaget sysselsätter cirka 9 300 personer. Koncernen är verksam i drygt 30 länder. Metsäliitto Cooperative är moderbolaget för Metsä Group och ägs av cirka 104 000 finska skogsägare.

Metsä Tissue
Med sina högkvalitativa mjukpapper och matlagningspapper gör Metsä Tissue vardagslivet bekvämare för konsumenter, kunder och slutanvändare. Metsä Tissue är en ledande leverantör av mjukpappersprodukter till hushåll och industri samt världens ledande leverantör av bak- och matlagningspapper. Våra främsta varumärken är Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin och SAGA. Metsä Tissue har produktionsanläggningar i fem länder, sysselsätter cirka 2 750 personer och 2016 uppgick omsättningen till 1 miljard euro. Metsä Tissue ingår i Metsä Group.


Vill du arbeta som Teknik- och utvecklingsingenjör i en organisation med starka varumärken?


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Teknik- och utvecklingsingenjör till Katrinefors Bruk. Som Teknik-och utvecklingsingenjör är du en viktig del i att driva arbetet med att utveckla våra produkter, vår produktion samt processer & maskiner.

Utvecklingsarbetet kommer även att innefatta utveckling av teknologier, förebyggande underhåll, produktionsmetoder och energi/vattensystem. Du kommer att planera och leda projekt på bruket samt ha ett nära samarbete med produktionsavdelningen och underhållsavdelningen.

Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas inom ditt område, både med interna- och externa utbildningsmöjligheter.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter
- Bidra till att produktionsmål uppnås
- Omsätta teoretisk processutveckling till praktiska/tekniska lösningar
- Delta i innovationsprojekt. Samordning mellan sälj/marknad, produktutveckling för att säkerställa att investeringar följer
långsiktiga planer för fabriken
- Arbeta med investeringar & projekt som finns uppsatta i budget & långsiktig planering
- Ansvara för investeringsekonomin
- Arbeta fram tekniska lösningar som uppfyller hälso- , miljö- och säkerhetskrav enligt gällande lagar och förordningar samt interna standarder
- Kommunicera projektmål och resultat till produktionsorganisationen
- Starkt stödja processen för ständiga förbättringar

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ingenjör inom maskinteknik, automation, kemiteknik eller liknande och som har kunskaper inom maskinsäkerhet och projektledning. Stort intresse och kunskaper inom teknik är en förutsättning. Hög teknisk kompetens inom pappersproduktion och konvertering är meriterande. Goda ledaregenskaper är meriterande. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person är du drivande, bra på att samarbeta och skapa goda relationer med andra. Du är målfokuserad, strukturerad, långsiktig och duktig på problemlösning. Vidare är du flexibel och har lätt för att kommunicera med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
Positionen är placerad i Mariestad. Resor kan förekomma i tjänsten och därför bör du inneha B-körkort. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Håkan Johansson, platschef, telefon 0501-27 52 51.

Ansökan
Om du är intresserad av tjänsten och innehar nämnda kvalifikationer skickar du CV och personligt brev senast den 2018-01-21 via följande länk:
https://rekry.saima.fi/metsagrouphome/open_job_view.html?did=5700&lang=se&jc=1&id=00001572

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via följande länk: https://rekry.saima.fi/metsagrouphome/open_job_view.html?did=5700&lang=se&jc=1&id=00001572
Arbetsplats: 
Adress: Metsä Tissue AB Katrinefors Bruk

54288  MARIESTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till resursavdelning på Hertig Karls förskola

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Kommunen präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. För att möta det ökade behovet av platser inom förskola/skola har kommunen satsat på nya grundskolor och projekterar nya förskolor som utformas för framtidens lärande. Majoriteten av kommunens utbildningsenheter har egna tillagningskök. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt.

Vi söker dig som vill vara med och starta en förskola från grunden. Tillsammans med dina kollegor kan du vara med och påverka förskolans utformning och arbetssätt!

Hertig Karls förskola "en mångkulturell förskola" öppnar i augusti 2018 i västra delen av Mariestad med inriktning språk och kommunikation. Förskolan kommer att husera i nyrenoverade lokaler där Flitiga Lisans skola tidigare låg. Nybyggda Unicaskolan ligger alldeles intill. Förskolan kommer att ha sex hemvister varav en resursavdelning. Utemiljön är stor och härlig. Det finns gräsytor, skogsdunge, bygg och andra lekmiljöer.ARBETSUPPGIFTER
Arbete på en resursavdelning innebär ett större ansvar för ett specifikt barn. Det innebär troligen kontakter med flera instanser tex habiliteringen, BUP och BVC. Barngruppen består av färre barn. Du kommer att få riktad kompetensutveckling för att klara ditt uppdrag.

Ditt pedagogiska uppdrag (Lpfö) innebär att utforma verksamheten så att den blir rolig, trygg och lärande för alla barn. Verksamheten utvecklas genom din planering, genomförande och utvärdering tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Mariestads kommun har en medveten strategi för hög kompetensnivå inom förskolan vilket innebär att du får ett gott stöd av kollegor.

Att dokumentera barns lärprocesser är en naturlig del av verksamheten och för dig är föräldrasamarbetet betydelsefullt. Du arbetar för att skapa goda relationer till både barn, kollegor och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarexamen. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Digitala verktyg används i den pedagogiska verksamheten för dokumentation och utveckling. Därför är din erfarenhet av digitala verktyg viktig. Du är en person som har lätt att samarbeta med kollegor och föräldrar.

Erfarenhet från arbete på resursavdelning är meriterande men inte ett krav.

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-06 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A739977
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79627322-ed74-4cae-815c-1e6cc01cfcdb&publishCode=AMS&TK=a64c0074-c75f-4b9e-947f-8498d7e97340
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Förskollärare till nya Hertig Karls förskola

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. kommunen präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. För att möta det ökade behovet av platser inom förskola/skola har kommunen satsat på nya grundskolor och projekterar nya förskolor som utformas för framtidens lärande. Majoriteten av kommunens utbildningsenheter har egna tillagningskök. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt.

Vi söker dig som vill vara med och starta en förskola från grunden. Tillsammans med dina kollegor kan du vara med och påverka förskolans utformning och arbetssätt!

Hertig Karls förskola "en mångkulturell förskola" öppnar i augusti 2018 i västra delen av Mariestad med inriktning språk och kommunikation. Förskolan kommer att husera i nyrenoverade lokaler där Flitiga Lisans skola tidigare låg. Nybyggda Unicaskolan ligger alldeles intill. Förskolan kommer att ha sex hemvister varav en resursavdelning. Utemiljön är stor och härlig. Det finns gräsytor, skogsdunge, bygg och andra lekmiljöer.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du möjlighet att skapa bra förutsättningar för utveckling och lärande i förskolan!

Ditt pedagogiska uppdrag (Lpfö) innebär att utforma verksamheten så att den blir rolig, trygg och lärande för alla barn. Verksamheten utvecklas genom din planering, genomförande och utvärdering tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Mariestads kommun har en medveten strategi för hög kompetensnivå inom förskolan vilket innebär att du får ett gott stöd av kollegor.

Att dokumentera barns lärprocesser är en naturlig del av verksamheten och för dig är föräldrasamarbetet betydelsefullt. Du arbetar för att skapa goda relationer till både barn, kollegor och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarexamen. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Digitala verktyg används i den pedagogiska verksamheten för dokumentation och utveckling. Därför är din erfarenhet av digitala verktyg viktig. Du är en person som har lätt att samarbeta med kollegor och föräldrar.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-06 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A739933
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=556e2087-20fb-4ae6-ae26-1d4d8db07d38&publishCode=AMS&TK=9d8cc040-ccff-4098-ae7f-44d6acd8b207
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://mariestad.se
  
Platsannons

Pedagogista till nya Hertig Karls förskola

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!

Hertig Karls förskola "en mångkulturell förskola" öppnar i augusti 2018 i västra delen av Mariestad med inriktning språk och kommunikation. Förskolan kommer att husera i nyrenoverade fräscha lokaler där Flitiga Lisans skola tidigare låg. Nybyggda Unicaskolan ligger alldeles intill. Förskolan kommer att ha sex hemvister varav en resursavdelning. Utemiljön är stor och härlig. Det finns gräsytor, skogsdunge, bygg och andra lekmiljöer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en pedagogista för anställning 30% som pedagogista och 70 % som förskollärare till vår nya förskola.

Vi söker dig som:

- har lust att lära och utvecklas.
- vill vara med och forma en ny verksamhet utifrån Lpfö-98/10 med inriktning språk och kommunikation.
- är positiv, nyfiken och engagerad. Du tycker att det är inspirerande att vara del av en ny verksamhet.

Som pedagogista ska du:
- tillsammans med förskolechef ansvara för att verksamheten utvecklas och drivs framåt.
- Fortlöpande dokumentera verksamheten.
- pedagogiskt handleda pedagogerna enskilt och i grupp.
- samverka med förskolechef i pedagogiska frågor.
- ha delat ansvar med förskolechef för personalmöten och studiedagar.

Som förskollärare ska du:
- ha god kunskap om Lpfö-98/10 och hur läroplanen omsätts i praktik.
- sätta den pedagogiska miljön i fokus och vara språkintresserad.
- vara lyhörd inför barn, föräldrar och arbetskamrater.
- vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.
- arbeta med pedagogisk dokumentation-synliggöra verksamheten genom reflektion.
- inte vara främmande för att arbeta med olika åldersgrupper och i olika arbetslag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Pedagogistaexamen/Förskollärarexamen.

Det är viktigt att du har intresse av att arbeta med digitala verktyg och har god datavana. Det är positivt om du har lätt för att kommunicera och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet och empatisk förmåga. Du har social kompetens och är drivande, kreativ och ser möjligheter! Det är mycket viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och föräldrar.


ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-06 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A739929
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c366df05-1632-42b6-b8f7-1800b351b93a&publishCode=AMS&TK=33516a7e-71e7-4a50-a514-d8313a7c7e87
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  

Platsannons

Naturvetare Vattenmiljö

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och en rad andra aktörer för att bidra till denna hållbarhet utifrån ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Vårt fokus är länets 1,6 miljoner invånare och 49 kommuner.

På Länsstyrelsen arbetar vi efter vår värdegrund Framåtriktad förvaltning och lyhörd expertis. I vår expertroll är vi angelägna om att vårda våra relationer till individ och samhälle. Vi står för stabilitet och rättssäkerhet, samtidigt som vi bidrar till ständiga förbättringar och vill bli en mer öppen och nyskapande Länsstyrelse.

Länsstyrelsen kan erbjuda dig:

• intressanta och utmanande arbetsuppgifter
• arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta
• möjlighet att lära nytt och utvecklas.
ARBETSUPPGIFTER
Enheten för vattenmiljö är ett trevligt gäng på drygt 20 medarbetare och är en av fyra enheter på Länsstyrelsens vattenavdelning. På enheten arbetar vi med EU:s vattendirektiv och havsmiljödirektiv, våra vattenrelaterade miljömål, miljöövervakning och vattenförbättrande åtgärder.

Enhetens medarbetare finns på tre orter: Göteborg, Vänersborg och Mariestad.

Vi söker nu dig som vill ha ett varierat arbete med åtgärder för en bättre sötvattensmiljö i Västra Götalands län. Du kommer att arbeta inom vattenförvaltningen med statusklassningar, påverkansanalyser och åtgärder framför allt inom hydromorfologi, vandringshinder och vattenkraft. I tjänsten ingår även att delta i miljöövervakningen av sjöar och vattendrag, främst relaterat till fisk och stormusslor, vilket bland annat innebär upplägg och drift av undersökningsprogram, analys av data och i mindre omfattning fältarbete.

Kommunikation både externt och internt är en viktig del av arbetet, exempelvis vid kontakter med vattenråd, kommuner och verksamhetsutövare. Du kommer att ingå i vår arbetsgrupp för länets vattenförvaltning.

Placeringsort: Mariestad


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleexamen i biologi, limnologi, miljövetenskap eller motsvarande
• Yrkeserfarenhet från vattenförvaltning, miljöövervakning eller bearbetning och analys av miljödata
• Du formulerar dig väl i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande:
• Kunskaper inom hydromorfologi
• Yrkeserfarenhet inom övrigt relevant område
• Kunskaper inom GIS

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som tycker om nya spännande arbetsuppgifter och är mån om att slutföra uppdrag med bra kvalitet. Du har en god analytisk förmåga och gillar att finna lösningar på olika problemställningar. Du trivs med att ha olika roller i projekt och att samarbeta i grupp. Du är kommunikativ och har förmågan att förmedla information anpassade till olika målgrupper.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Övrigt:
Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare. Då den övervägande delen av medarbetarna på enheten är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Limnolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Enstaka kvällsmöten förekommer. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Anställningen kan komma att inledas med provanställning.Månadslön Länsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 112-41251-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8d72adfc-c18f-446f-912e-6feaa5939fce&publishCode=AMS&TK=38f29b6c-2ea8-41f0-9d27-a7e0e709349a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Enheten för vattenmiljö
Södra Hamngatan 3
40340  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Sjötorps förskola

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!

Sjötorps förskola och fritidshem ligger i det lilla sjösamhället Sjötorp cirka två mil norr om Mariestad, där Göta kanal mynnar ut i Vänern. Förskolan och fritidshemmet ligger centralt i samhället med promenadavstånd till både Vänern och Göta kanal.

Här finns en utegård som är lummig med gräsmattor, fruktträd och bärbuskar. Närheten till skog, natur och vatten inbjuder till lek och utflykter i många spännande miljöer.

Fritidshemmet och förskolan har var sin del i huset och består av en avdelning var och vi har ett nära samarbete dagligen.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du möjlighet att skapa bra förutsättningar för utveckling och lärande i förskolan!

Ditt pedagogiska uppdrag (Lpfö) innebär att utforma verksamheten så att den blir rolig, trygg och lärande för alla barn. Verksamheten utvecklas genom din planering, genomförande och utvärdering tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Mariestads kommun har en medveten strategi för hög kompetensnivå inom förskolan vilket innebär att du får ett gott stöd av kollegor.

Att dokumentera barns lärprocesser är en naturlig del av verksamheten och för dig är föräldrasamarbetet betydelsefullt. Du arbetar för att skapa goda relationer till både barn, kollegor och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarexamen. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Digitala verktyg används i den pedagogiska verksamheten för dokumentation och utveckling. Därför är din erfarenhet av digitala verktyg viktig. Du är en person som har lätt att samarbeta med kollegor och föräldrar.ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A739278
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29e476ca-0646-4935-a051-ec077791d9d4&publishCode=AMS&TK=0fc8408c-187f-48f0-ac44-47d89a407a9d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Förskollärare till Lyrestads förskola

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!
Förskolan är belägen i skogskanten i det lilla samhället Lyrestad, cirka två mil norr om Mariestad, i anslutning till Lyrestads skola. Antalet barn som önskar plats i förskolan har ökat och därför utökar vi nu vår verksamhet i en nyrenoverad del av förskolan.

På Lyrestads förskola vill vi att alla ska känna sig väl bemötta och trygga och arbetar därför i nära samarbete över avdelningarna. Vi lägger stor vikt vid barnens lek då det är i leken som barnen tar till sig kunskap, stimulerar sitt språk, sin sociala förmåga samt bearbetar sina upplevelser. Vi väljer projektarbeten utifrån barnens intressen och utformar våra lärmiljöer därefter.
ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du möjlighet att skapa bra förutsättningar för utveckling och lärande i förskolan!

Ditt pedagogiska uppdrag (Lpfö) innebär att utforma verksamheten så att den blir rolig, trygg och lärande för alla barn. Verksamheten utvecklas genom din planering, genomförande och utvärdering tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Mariestads kommun har en medveten strategi för hög kompetensnivå inom förskolan vilket innebär att du får ett gott stöd av kollegor.

Att dokumentera barns lärprocesser är en naturlig del av verksamheten och för dig är föräldrasamarbetet betydelsefullt. Du arbetar för att skapa goda relationer till både barn, kollegor och föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Du har förskollärarexamen. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Digitala verktyg används i den pedagogiska verksamheten för dokumentation och utveckling. Därför är din erfarenhet av digitala verktyg viktig. Du är en person som har lätt att samarbeta med kollegor och föräldrar.ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A739290
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb1bb31c-a4c3-4a86-acc3-938e3dbd886b&publishCode=AMS&TK=2d52fe7b-1638-4249-8a5d-4b3e41b99a83
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Säkerhetssäljare till Mariestad

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad och kan hjälpa familjer att skapa en tryggare vardag? Hos oss får du utvecklas och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Verisure är Europas största säkerhetsföretag och har Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Vi söker dig som:

- är social, ansvarsfull och självgående.
- sätter kunden i centrum.
- brinner för att hjälpa och rådge andra.
- gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. En andel av besöken är bokade sedan tidigare och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en andel är uppsökande verksamhet.

Vad kan vi erbjuda dig?

- Utbildning genom Verisure Sales Academy.
- Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete.
- Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling.
- Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige.

Utbildning och erfarenhet

För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen.

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos Litus Larm som sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure.

Kontaktperson

Kontakta rekryteringsansvarig EmirAcar "Junne" om du har frågor: 0708 - 542297 eller emir.acar@verisure.se

Ansökan och urval

Vi vill ha din ansökan senast 2018-01-07. Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister och som hjälp vid urval till tjänsterna använder vi personlighetstest.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://verisure.teamtailor.com/jobs/67582-sakerhetssaljare-till-mariestad?promotion=26355-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Verisure
Gumpekullavägen 8
58278  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.verisure.se
  
Platsannons

Speciallärare till Högelidsskolan f-6

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar.

Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling.

Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett team runt våra elever. Du kommer att jobba med elever som går från förskoleklass till årskurs 6. Du kommer att ingå i vårt Elevhälsoteam och jobba nära vår specialpedagog.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleutbildning som specialpedagog eller inom relevant område.

Vi ser gärna att du har egenskaper som lyhörd, glad och social.

Självklart gillar du att samarbeta med människor och se andra utvecklas. Vi ser gärna att du drivs av nya utmaningar och gillar att lära dig nya saker.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A739169
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f247aecf-5b4b-4ac1-95d7-17cc9c67e470&publishCode=AMS&TK=9f469da6-9f6d-4c03-b908-7f6f7111fa4a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor utbildning
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Familjerättssekreterare

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna.

Sektor stöd och omsorg är en av fyra sektorer i Mariestads kommun. I sektorn ingår avdelningarna vård och omsorg, bistånd, individ och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenheten.

Sektor stöd och omsorg är en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till de personer vi möter är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete i Mariestad kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare till familjerätten, som är en del av Barn- och ungdomsenheten. Som socialsekreterare på familjerätten arbetar du bland annat med:

Utredningar i vårdnads-, boende- och umgängesfrågor samt i faderskaps- och adoptionsfrågor.

Rådgivning och samarbetssamtal med föräldrar som ska eller har separerat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk examen som bedöms likvärdig. Erfarenhet av familjerättsarbete är meriterande.

Du behöver ha god kunskap om barn och barns behov, en god analytisk förmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du tycker om att arbeta självständigt, har lätt att samarbeta och har god administrativ förmåga.

B-körkort.

ÖVRIGT
Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Familjerättssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: A738950
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=598f8d23-97a3-44ab-b979-acfcf51bccbe&publishCode=AMS&TK=17147fee-a71d-4c12-ad85-63b724715b5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Individ och familjeomsorg
Kyrkogatan 2
54286  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.mariestad.se
  
Platsannons

Projektledare till Fredbergs

Om kundföretaget
Fredbergs ingår i ROL-Group och vi har valt att specialisera oss på att göra nyckelfärdiga projekt till kedjeföretag med fokus på konceptbyggnation, vare sig det handlar om butiker, caféer, hotell, restauranger och publika miljöer där det finns ett gemensamt koncept.
Vi tar hand om hela processen, bygg, inredning och service när du är i drift.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare kommer du leda nyckelfärdiga projekt genom hela processer. Du kommer ha all kontakt med underleverantörer och ha ett ekonomi- och budgetansvar. Du kommer arbeta flexibelt då din arbetsplats både är på kontor och ute på fält. Det är viktigt att du har förmågan att leda, samarbeta och arbeta i team. Kunder du kommer samarbeta med är McDonalds, SF bio m.m.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Det är meriterande om du tidigare varit arbetsledare eller platschef inom byggbranschen. Du ska vara flexibel, anpassningsbar och stresstålig. Då du kommer ha flera projekt igång samtidigt söker vi dig som har ett organiserat och strukturerat arbetssätt med bra ledaregenskaper.
Du har goda datakunskaper, körkort och är duktig på engelska.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5799
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5799
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Lastbilsmekaniker till Toveks Lastbilar

Företagsinformation

Toveks Lastbilar i Mariestad har välutbildade mekaniker som kan utföra de flesta reparationer och tillsyner på tunga fordon. Vi är ackrediterade för att ”släcka 2:or” samt att utföra färdskrivarkontroller. Vi har även certifierad personal för att arbeta med komfortkylanläggningar. Vi har även stor erfarenhet av skadereparationer och överflyttning av påbyggnationer. I anläggningen har vi en mycket modern tvättanläggning för tunga fordon som är öppet dygnet runt.Tjänstebeskrivning

Toveks Lastbilar expanderar och söker ytterligare lastbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam i Mariestad. I tjänsten ingår bla felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Då kundservice och kundbemötande förekommer i din arbetsroll ställer vi höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Kvalifikationer

Du har en fordonsteknisk utbildning (tunga fordon) och gärna ett antal års erfarenhet som lastbilsmekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Krav

Utbildning inom tunga fordon eller motsvarande yrkesmässig erfarenhet.
Körkort B.
Meriterande: Körkort C.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 1538
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1538
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Kom till VGR och gör PTP!

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.20 PTP-tjänster! Vi erbjuder PTP under handledning på kvalitetscertifierade arbetsplatser och du kommer vara en del i regionens uppskattade PTP-program.

Starta karriären i en region som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och satsar på psykologers utveckling. Vi söker dig som med din kunskap och ditt engagemang vill vara med och göra skillnad - välkommen med din ansökan!Västra Götalandsregionen söker 20 nya PTP-psykologer till hösten med start 1 mars, två av dem är på BUP i Mariestad.

Beskrivning
BUP Skaraborg har 15 kommuner inom sitt upptagningsområde. Vi har fyra öppenvårdsmottagningar, mellanvård, akutteam, dagvård, samt två neuropsykiatriska mottagningar. Till området hör även St:a Helena anorexi- & bulimimottagning. Barn och ungdomspsykiatrin arbetar med att utreda och behandla barn och ungdomar med psykisk ohälsa eller som riskerar att drabbas av psykisk ohälsa.

Arbetsuppgifter
BUP arbetar utifrån en helhetssyn på barn och familjer. Som psykolog hos oss arbetar du med psykologisk behandling av barn och ungdomar, både enskilt och i olika familjekonstellationer. I din anställning ingår att göra barnpsykologiska bedömningar och utredningar där det kan handla om att differentiera mellan olika barnpsykiatriska tillstånd, ibland neuropsykiatriska tillstånd som ADHD/ADD och autismspektrumtillstånd. Konsultation och handledning till våra vårdgrannar kan förekomma. Möjlighet till att utbildas i och leda gruppbehandling finns, liksom möjlighet till annan kompetensutveckling och handledning. Vi samarbetarbetar med övriga enheter inom BUP Skaraborg samt socialtjänst, skola m.fl.


Kvalifikationer
Du ska ha psykologexamen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt
B-körkort är önskvärt, då det i arbetet kan förekomma viss transport med bil.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Kallelser för intervju kommer ske löpande under rekryteringstiden. Tveka inte att söka nu! Ring om du vill ha mer information.

För mer information om PTP-programmet se www.vgregion.se/PTPOm Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: PTP-psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2018-03-01 VisstidsanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/8200
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181097/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M6, BUP Mariestad
HR-Funktionen
54185  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Till MannTek i Mariestad söker vi en Säljkoordinator

Jobbeskrivning
MannTek är ett av regionens mest framgångsrika företag de senaste åren. Vi har som första svenska bolag varit Superföretag i Veckans affärer, nio år i rad. Styrningen av företaget sker från Mariestad och tillsammans säljer vi till över 100 länder och har en exportandel på 98%. Vi säljer bl.a. spill fria droppfria kopplingar för vätskor och gaser . Våra produkter förhindrar såväl ekonomiskt som miljömässigt spill. Vi omsätter ca135 miljoner och är 60 anställda. Vi har timmar från order till färdig produkt när andra har veckor, när andra analyserar nya marknader och produkter är vi redan på plats och har produkterna framme. Vi är stolta över vår kultur och är fullständigt övertygade om att kultur slår strategi. Vi tror på en stark gemenskap och att allas insatser är lika mycket värda. Vill du ha ett jobb där du kan utveckla dina idéer och få utlopp för din framåtanda är möjligheterna obegränsade hos oss.

Till vårt kontor i Mariestad söker vi nu en affärsinriktad SÄLJKOORDINATOR.
Vi söker dig som har ett stort intresse av att stärka och utveckla MannTeks säljorganisation genom att stödja säljarna i att konkretisera kundernas behov i attraktiva erbjudanden. Du kommer att arbeta med att skapa offerter och vara kontaktyta mot kund men också vara länken inåt organisationen mot inköp, ekonomi och produktion. På så vis kommer du att fungera som spindeln i nätet och vara den som på plats i Mariestad håller ihop säljfunktionen. I arbetet ingår också att vara med på mässor.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt har ett visst tekniskt intresse. Du är ordningsam och är en van användare av officepaketet. Du är stresstålig och är duktig på att hålla samman det administrativa säljarbetet. Servicekänsla, eget driv samt initiativförmåga är egenskaper man måste ha i detta arbete. Att vara uthållig och beredd att ta stort ansvar är en självklarhet för dig. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

MannTek arbetar med Uniflex Bemanning och Rekrytering i denna rekryteringsprosess och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Anställningen sker direkt hos MannTek.
Sista ansökningsdag är 5/1, 2018. Urval och intervjuer sker löpande så Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vid frågor kontakta rekryteringsansvariga hos Uniflex Lotta Birkfeldt på tel: 073-600 68 47, Monica Andersson på tel: 073-600 68 46.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Säljassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 38892
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38892
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Till MannTek i Mariestad söker vi en Marknadsförare

Jobbeskrivning
MannTek är ett av regionens mest framgångsrika företag de senaste åren. Vi har som första svenska bolag varit Superföretag i Veckans affärer, nio år i rad. Styrningen av företaget sker från Mariestad och tillsammans säljer vi till över 100 länder och har en exportandel på 98%. Vi säljer bl.a. spill fria droppfria kopplingar för vätskor och gaser . Våra produkter förhindrar såväl ekonomiskt som miljömässigt spill. Vi omsätter ca135 miljoner och är 60 anställda. Vi har timmar från order till färdig produkt när andra har veckor, när andra analyserar nya marknader och produkter är vi redan på plats och har produkterna framme. Vi är stolta över vår kultur och är fullständigt övertygade om att kultur slår strategi. Vi tror på en stark gemenskap och att allas insatser är lika mycket värda. Vill du ha ett jobb där du kan utveckla dina idéer och få utlopp för din framåtanda är möjligheterna obegränsade hos oss.

Till vårt kontor i Mariestad söker vi nu en driven MARKNADSFÖRARE
Som marknadsförare hos oss kommer du att få ta ett stort ansvar för det viktiga arbetet att nå ut till våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring att utveckla och föreslå passande marknadsaktiviteter och du blir också länken mot vår marknadsavdelning i Hamburg. Planering av hur nya produkter ska lanseras, uppdatering av nyheter på hemsidan samt att utveckla vår marknadsföring på sociala medier ingår också i ditt ansvarsområde. Förutom dessa strategiska uppgifter kommer du rent praktiskt att få arbeta med planering inför olika mässor och se till att rätt material finns för att på bästa sätt exponera våra produkter.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och som har kunskaper i InDesign, Photoshop och Illustrator. Du har ett tekniskt intresse och tar gärna egna initiativ till att driva arbetet framåt. Du är en handlingskraftig person som får saker och ting gjorda och som gillar att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder ett roligt marknadsjobb i en internationell miljö.

MannTek arbetar med Uniflex Bemanning och Rekrytering i denna rekryteringsprosess och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Anställningen sker direkt hos MannTek.
Sista ansökningsdag är 5/1, 2018. Urval och intervjuer sker löpande så Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vid frågor kontakta rekryteringsansvariga hos Uniflex Lotta Birkfeldt på tel: 073-600 68 47, Monica Andersson på tel: 073-600 68 46.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 38895
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38895
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Till MannTek i Mariestad söker vi en Konstruktör

Jobbeskrivning
MannTek är ett av regionens mest framgångsrika företag de senaste åren. Vi har som första svenska bolag varit Superföretag i Veckans affärer, nio år i rad. Styrningen av företaget sker från Mariestad och tillsammans säljer vi till över 100 länder och har en exportandel på 98%. Vi säljer bl.a. spill fria droppfria kopplingar för vätskor och gaser . Våra produkter förhindrar såväl ekonomiskt som miljömässigt spill. Vi omsätter ca135 miljoner och är 60 anställda. Vi har timmar från order till färdig produkt när andra har veckor, när andra analyserar nya marknader och produkter är vi redan på plats och har produkterna framme. Vi är stolta över vår kultur och är fullständigt övertygade om att kultur slår strategi. Vi tror på en stark gemenskap och att allas insatser är lika mycket värda. Vill du ha ett jobb där du kan utveckla dina idéer och få utlopp för din framåtanda är möjligheterna obegränsade hos oss.

Till vårt kontor i Mariestad söker vi nu en engagerad KONSTRUKTÖR
Du kommer att bli en viktig del i vårt arbete med att ständigt utveckla, förbättra, samt säkra produktkvalitén på vårat sortiment med avseende på krav och önskemål från marknaden, leverantörer och myndigheter. Som konstruktör hos oss arbetar du med att utveckla nya produkter samt med underhåll av befintligt sortimentet. Arbetet innebär konstruktions- och ritningsarbete samt dokumentation. Fokus ligger på att säkerställa god produktkvalitet och kostnadseffektiva lösningar samt erbjuda våra kunder nya spännande produkter i en expansiv bransch.

Personliga egenskaper
Vem är du?
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande och har flera års erfarenhet av konstruktionsarbete och produktutveckling. Självklart gillar du att ta dig an tekniska utmaningar i ett högt tempo med kunden i fokus och du bör ha god vana av Autocad (inventor). Erfarenheter från tillverkningsindustri och produktionsteknik är meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Som person skall du vara strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Eget driv och viljan att bidra är något vi värderar högt liksom att du är proaktiv och resultatinriktad. Vi erbjuder ett utvecklande konstruktörsarbete i en spännande och internationell miljö.

MannTek arbetar med Uniflex Bemanning och Rekrytering i denna rekryteringsprosess och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Anställningen sker direkt hos MannTek.
Sista ansökningsdag är 5/1, 2018. Urval och intervjuer sker löpande så Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Vid frågor kontakta rekryteringsansvariga hos Uniflex Lotta Birkfeldt på tel: 073-600 68 47, Monica Andersson på tel: 073-600 68 46.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 38899
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38899
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Undersköterska

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Vårdcentralen Mariestad söker en undersköterska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras, tillträde enligt överenskommelse.
Närhälsan Mariestad Vårdcentral är en av Västra Götalandsregionens offentliga vårdcentraler. Vi ansvarar för ca 14000 listade patienter.

Om arbetet.
Som undersköterska på vår vårdcentral arbetar du allsidigt med patienter i alla åldrar. I arbetsuppgifterna ingår provtagning, provhantering och utförande av snabbanalyser, samt mottagningsarbete.

Om dig
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och vi ser gärna att du tidigare arbetat med provtagning, är flexibel, arbetar självständigt, är stresstålig, serviceinriktad och framförallt har ett stort engagemang för ditt arbete.
Det är viktigt för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med andra kollegor. Att du har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande är självklart.

Välkommen med din ansökan!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%, deltid kan diskuteras. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/8518
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182874/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Mariestad Vårdcentral
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Serviceelektriker

Arbetssysslorna är varierande så som renodlade elarbeten, installationer men omfattar även belysningsvård och felsökning i nätverk. Kunskap kring drivmedelspumpar och terminaler är mycket meriterande. Körkort är ett krav tjänsten och resor med övernattningar förekommer i olika omfattningar.Vi letar efter dig med bakgrund som elektriker och som har några års erfarenhet från yrket. Vi värdesätter hög social kompetens och förmågan att arbeta analytiskt med mångsidig problemlösning. Du kommer utföra både självständigt arbete och arbeta i team i projektform.

Vi är ett starkt sammansvetsat team på 15 personer där alla tillsammans hjälps åt att bygga vår framgångssaga. Du som sökande ska trivas i ett företag med framåtanda och ha stor samarbetsförmåga.

Vi är ett entreprenadföretag verksam inom drivmedelsbranschen och arbetar med både service samt med om/nybyggnationer. Huvudkontoret är lokaliserat i Mariestad vi men arbetar över större delen av södra Sverige och har personal i Karlstad och Ljungbyhed.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: Serviceelektriker
Webbplats:
Epostadress: anna.holmgren@elpm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ELPM AB
BOX 76
54221  MARIESTAD Sverige
Hemsida: http://www.elpm.se
  
Platsannons

Enhetschef till rehabmottagningar

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Beskrivning
En befattning som enhetschef på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetet
Närhälsan Mariestad, Töreboda och Gullspång rehabmottagningar har 24 medarbetare och innefattar arbetsuppgifter inom vårdval rehab. Arbetet innebär att leda det dagliga arbetet på rehabenheterna med ansvar för personal, verksamhetsfrågor och ekonomi. Du ska se möjligheter i konkurrensutsättning i den vårdvalsmodell som införts för rehab. Du kommer att ha en viktig uppgift att engagera, motivera och skapa delaktighet hos medarbetarna med målet att utveckla en för patienten effektiv, kvalitativ och attraktiv verksamhet. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du har god ledar- och samarbetsförmåga och att du känner dig hemma i vårt teamarbete samt arbetar för en hållbar arbetsmiljö.
Som enhetschef ingår du i områdeschefens ledningsgrupp och deltar bland annat i områdets utvecklings- och planeringsarbete.

Om dig
Vi söker dig med stort intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling, gärna erfaren legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut. Som chef har du alltid kundens, patientens, medborgarens bästa som ledstjärna. Du ser Närhälsans kärnvärden - pålitlig, omtänksam, och nytänkande som viktiga och utövar ett respektfullt och närvarande chefskap. Du ska vara lösningsfokuserad, handlingskraftig och beslutsam när så behövs. Du är en tydlig arbetsgivare med förmåga att lyssna och skapa engagemang samt planera, organisera och följa upp verksamhetens resultat. Att kunna skapa goda relationer internt och externt är en förutsättning. Tidigare erfarenhet som chef/ledare samt ledarskapsutbildning är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Intervjuer är planerat till den 5/1 och 12/1-2018.

Som en del i vår urvalsprocess kan testning vid regionens center för chefsrekrytering bli aktuell.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/8442
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182369/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Mariestad, Töreboda och Gullspång Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Mariestad Rehabmottagning växer och vi söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Tjänsten är tillsvidareanställning, omfattning 100 % med tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort är Mariestad men tjänstgöring kan förekomma i Töreboda och Gullspång.
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter och engagerade och kunniga medarbetare. Vi bedriver en ständig pågående verksamhetsutveckling samt har internutbildning och yrkesträffar.

Om Mariestad
Mariestad är en kommun med ca 24 000 invånare som ligger vid Värnen i Västra Götalandsregionen. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om Mariestad på hemsidan www.mariestad.se

Om arbetet
Du har ett självständigt patientarbete inom olika områden som bedömning, behandling, träning eller andra åtgärder som undervisning i olika patientskolor.
Vanliga arbetsområden är muskuloskeletala problem, idrottsskador, neurologiska sjukdomar, problematik kring smärta och stress som faller inom primärvårdens ansvarsområde.
Hjälpmedelsförskrivning ingår och hembesök görs utifrån patientens behov.
Vi samarbete med vårdcentralerna och arbetar utifrån Vårdval Rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet av arbete inom primärvård eller annan poliklinisk verksamhet.
Du är flexibel, har god samarbetsförmåga.
Du trivs att arbeta i team men kan också arbeta självständigt.
Du är intresserad och tar egna initiativ till förbättring och utveckling.
Du har gott bemötande, är pålitlig och omtänksam.
Du har B-körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV).Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: 2017/8419
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182218/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Mariestad Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Driven och engagerad säljare till mediabranschen!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi en representant i Mariestad som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss.  Du kommer att jobba självständigt i din region och här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.
Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95849
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

Semestervikariat 2018 - Undersköterskor, skötare och ambulanssjukvårdare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Vi söker dig som:

- Är utbildad undersköterska/skötare/barnskötare, alternativt har läst minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet och genomfört den längre sjukhuspraktiken
- Är utbildad ambulanssjukvårdare eller har erfarenhet från akutsjukvård och har C-körkort
- Är läkarstudent och har läst minst sex terminer på läkarprogrammet

Glöm inte att bifoga betyg eller intyg som styrker att du är färdigutbildad eller har efterfrågad kompetens vid vikariatets start.

Som semestervikarierande undersköterska, skötare eller ambulanssjukvårdare erbjuds du en väg in till Skaraborgs Sjukhus. Vi söker Dig som vill göra skillnad och arbeta på ett sjukhus fullt av möjligheter till utveckling, omväxlande arbete, god gemenskap och spännande möten. Du kommer att ingå i ett team bestående av drygt 40 olika professioner som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Övrigt

Rekrytering pågår löpande. Vid arbete inom barnmedicin och psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Semesterperioden varierar på sjukhuset vilket innebär att start- och slutdatum för anställningen kan variera. Vikariaten är aktuella under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här: https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:181637/                           Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2018-08-31månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens: 2017/8304
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181642/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skaraborgs Sjukhus
HR-Funktionen
54185  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat 2018 - Medicinska sekreterare

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Vi söker dig som:

- Är utbildad medicinsk sekreterare

- Är läkarstudent och har genomfört:

        Termin 4 för arbete som kanslist/ vårdadministrativ sekreterare
        Termin 5-6 för arbete som medicinsk sekreterare beroende på verksamhetens krav

Glöm inte att bifoga betyg eller intyg som styrker att du är färdigutbildad eller har efterfrågad kompetens vid vikariatets start.

Som semestervikarierande sjuksköterska/ barnmorska erbjuds du en väg in till Skaraborgs Sjukhus. Vi söker Dig som vill göra skillnad och arbeta på ett sjukhus fullt av möjligheter till utveckling, omväxlande arbete, god gemenskap och spännande möten. Du kommer att ingå i ett team bestående av drygt 40 olika professioner som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.


Ansök här: https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:181333/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens: 2017/8292
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181611/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skaraborgs Sjukhus
HR-Funktionen
54185  Skövde Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat 2018 - Sjuksköterskor och barnmorskor

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.Vi söker dig som vid vikariatets start:

- är legitimerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska eller är godkänd specialistsjuksköterska.

- har examensbevis från sjuksköterskeprogrammet och har ansökt om legitimation från socialstyrelsen.
- har barnmorskeexamen och legitimation som barnmorska.

Glöm inte att bifoga betyg eller intyg som styrker att du är färdigutbildad eller har efterfrågad kompetens vid vikariatets start.

Som semestervikarierande sjuksköterska/ barnmorska erbjuds du en väg in till Skaraborgs Sjukhus. Vi söker Dig som vill göra skillnad och arbeta på ett sjukhus fullt av möjligheter till utveckling, omväxlande arbete, god gemenskap och spännande möten. Du kommer att ingå i ett team bestående av drygt 40 olika professioner som varje dag jobbar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Ansök här: https://vgregion.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:181307/Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2018-08-31månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens: 2017/8298
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181632/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skaraborgs Sjukhus
HR-Funktionen
54185  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Solosångsledare / Medborgarskolan Mariestad

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har totalt 16 kontor med utbildningslokaler samt sex förskolor och en grundskola. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. 2014 omsatte Medborgarskolan region Väst 158 mkr och har idag 200 anställda.


Medborgarskolan söker ledare till solosång. Vi söker dig med pedagogisk erfarenhet som tycker om att undervisa och behärskar klaviatur. 

Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa många nya människor och är bra på att skapa och vårda relationer. Förutom undervisning ingår även viss administration av närvarolistor samt ibland deltagarkontakter utanför kurstillfällena.

Vi söker dig med dokumenterad utbildning i sång .

Erfarenhet av tidigare undervisning är meriterande.

Arbetstiden är förlagd till sen eftermiddag, kväll. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

Vi söker alltid efter nya eldsjälar till vår folkbildningsverksamhet och och ser fram emot din ansökan. 

 


Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVisstidsanställning kvällstid. En kväll i veckan under ca 8 veckor per termin. DeltidFast lön - kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats: http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?rmpage=job&rmjob=459
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medborgarskolan
Medborgarskolan Esplanaden 1
54230  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
  

Platsannons

Körledare / Medborgarskolan Mariestad

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har totalt 16 kontor med utbildningslokaler samt sex förskolor och en grundskola. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. 2014 omsatte Medborgarskolan region Väst 158 mkr och har idag 200 anställda.


Medborgarskolan söker ledare till vår "Alla kan sjunga-kör". Vi söker dig med pedagogisk erfarenhet som tycker om att undervisa och behärskar klaviatur. Arbetet läggs upp termin för termin och ibland avslutas kurserna med ett litet sångframträdande. Det är bra om du som söker är van att arbeta självständigt och har en positiv attityd till personlig sångutveckling.

Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa många nya människor och är bra på att skapa och vårda relationer. Du bör även vara ordningsam då arbetet innebär viss administration av närvarolistor samt ibland deltagarkontakter utanför kurstillfällena.

Vi söker dig med dokumenterad utbildning eller har god erfarehet av att leda körer och referenser.

Erfarenhet av tidigare undervisning är meriterande.

Arbetstiden är förlagd till kvällstid. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns.

Vi söker alltid efter nya eldsjälar till vår folkbildningsverksamhet och och ser fram emot din ansökan. 


Medborgarskolan är ett studieförbund med ett brett kursutbud, stor musikverksamhet och samarbete med föreningar och grupper inom många olika ämnen. Deltagarna är i alla åldrar och med olika bakgrunder och intressen.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVisstidsanställning kvällstid. En kväll i veckan under ca 8 veckor per termin. DeltidFast lön, kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats: http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?rmpage=job&rmjob=455
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medborgarskolan
Medborgarskolan Esplanaden 1
54230  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
  

Platsannons

Familjehem sökes!

Vårdspektrum söker fler familjehem!


Verksamhetsbeskrivning
Vårdspektrum erbjuder ett kvalitativt utbud av olika vårdformer och arbetar utifrån en hög nivå av kunskap och mångårig erfarenhet för att de som är beroende av vår verksamhet ska känna omsorg och trygghet.

Det finns ett stort behov från barn, ungdomar och vuxna som av olika anledningar behöver ett hem. För dessa kan ett familjehem ha en avgörande betydelse för deras framtid. Vi söker just nu främst Er som redan är utredda och har erfarenhet av att vara familjehem men även för nya intresserade. Vi söker familjehem över stora delar av Sverige.


Arbetsuppgifter
Som familjehem tar man emot ett barn eller ungdom under en kortare eller längre tid i sitt hem där man ger dem omvårdnad och struktur. Man stöttar barnet/ungdomen i skolan, med kompisar och att få en meningsfull fritid. Som vuxen behöver man få stöd i en fungerande vardag.


Utbildning/Erfarenhet
Utbildning inom området är meriterande men inget krav däremot ser vi erfarenhetskrav från arbete eller omvårdnad av barn och ungdopmar. Du ska vara en trygg vuxen som har tid och möjlighet att kunna ta emot en placering i ditt hem. Du ska vara psykiskt stabil, ha tålamod och kunna känna dig bekväm i kontakter med t ex vården, skola och socialtjänsten. Internutbildning tillhandahålls av Vårdspektrum.

Du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift och vi ser gärna flerspråkig kompetens också.

Tycker du att familjehem låter intressant så skicka en ansökan snarast till info@vardspektrum.se

Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Blir du kallad till intervju ska du ta med dig utdrag ur misstanke och belastningsregistret.


Har du frågor kring uppdragen kontaktar du Glenn Johansson på glenn.johansson@vardspektrum.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktigheten är beroende på uppdragets längd från socialtjänsten.Lön i form av arvode och omkostnad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@vardspektrum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdspektrum Skaraborg AB
Verkstadsgatan 13
54233  MARIESTAD 
Hemsida: http://vardspektrum.se/
  

Platsannons

McDonalds i Mariestad söker nya medarbetare

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

McDonald's i Mariestad söker nya medarbetare med anställning på deltid.

Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 31 December.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Har du frågor kontakta gärna Valdrin Hoti på telefon 0501-13840
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratenligt hrf
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: https://web103.reachmee.com/ext/I007/533/main?site=2&validator=385f20a2aefd4849194818ddc0b0bf6c&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4285
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: McDonald’s Sverige
Hammarsmedsgatan 31
54235  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
  

Platsannons

Behandlingsfamiljer sökes!

Vårdspektrum söker behandlingsfamiljer!


Verksamhetsbeskrivning
Vårdspektrum erbjuder ett kvalitativt utbud av olika vårdformer och arbetar utifrån en hög nivå av kunskap och mångårig erfarenhet för att de som är beroende av vår verksamhet ska känna omsorg och trygghet.

Det finns ett stort behov från barn, ungdomar och vuxna som av olika anledningar behöver ett hem. För dessa kan en behandlingsfamilj ha en avgörande betydelse för deras framtid. Vi söker just nu främst Er som redan är utredda och har erfarenhet av att vara behandlingsfamilj alternativt familjehem men även för nya intresserade. Vi söker behandlingsfamiljer över stora delar av Sverige.


Arbetsuppgifter
En behandlingsfamilj är en familj som tar emot en placering i sitt hem som bor där och samtidigt fungerar familjen som en del i ett behandlingsteam. Teamet kan förutom familjen - bestå av psykolog, skola, socialtjänst, vården.


Utbildning/Erfarenhet
Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom vård eller behandling är det mycket meriterande, likaså erfarenhet av att jobba med personer i utsatta situationer.

Du ska vara en trygg vuxen som har tid och möjlighet att kunna ta emot en placering i ditt hem. Du ska vara psykiskt stabil, ha tålamod och kunna känna dig bekväm i kontakter med t ex vården, skola och socialtjänsten. Internutbildning tillhandahålls av Vårdspektrum.

Du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift och vi ser gärna flerspråkig kompetens också.

Tycker du att uppdraget låter intressant så skicka en ansökan snarast till info@vardspektrum.se

Vi håller intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Blir du kallad till intervju ska du ta med dig utdrag ur misstanke och belastningsregistret.

Har du frågor kring uppdraget kontaktar du Glenn Johansson på glenn.johansson@vardspektrum.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktigheten är beroende på uppdragets längd från socialtjänsten.Lön i form av arvode och omkostnad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@vardspektrum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdspektrum Skaraborg AB
Verkstadsgatan 13
54233  MARIESTAD 
Hemsida: http://vardspektrum.se/
  
Platsannons

Premier söker montörer inför vintern 2017!

Företagsinformation

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu montörer till industriföretag i Mariestad med omnejd. Det är meriterande om du tidigare arbetat på industri/lager som montör, truckförare, maskinoperatör eller liknande.

Vi ser att du som söker är händig, har ett tekniskt intresse samt ett öga för kvalité. Du behöver kunna hantera tempoväxlingar och stressfyllda situationer. Du blir en del av ett arbetslag vilket kräver att du är social och samarbetsvillig. Arbetet utförs ofta självständigt men det är viktigt att kunna ge en hjälpande hand till dina kollegor när det behövs. Det är viktigt att kunna jobba mot uppsatta mål och ta ansvar för att arbetet blir gjort i tid och utfört på ett korrekt sätt. Har du truckkort A+B är det meriterande.

Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt läser instruktioner obehindrat

Arbetet är heltid och kan vara förlagt dagtid, 2-skift, natt eller helg.

Vi erbjuder en visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kund.
Tjänsterna tillsätts löpande under hösten/vintern 2017.

Ansökan sker via vår hemsida www.premier.se. Ansökningar via mail undanbedes.


Kvalifikationer

- Truckkort A+B
- Travers
- Ritningsläsning
- Industriell erfarenhet

Krav

- B-körkort och tillgång till bil
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 1462
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Vattenvårdsdirektör för Västerhavets vattendistrikt

Länsstyrelsen är en drivande kraft i arbetet för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och en rad andra aktörer för att bidra till denna hållbarhet utifrån ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. Vårt fokus är länets 1,6 miljoner invånare och 49 kommuner.

På Länsstyrelsen arbetar vi efter vår värdegrund Framåtriktad förvaltning och lyhörd expertis. I vår expertroll är vi angelägna om att vårda våra relationer till individ och samhälle. Vi står för stabilitet och rättssäkerhet, samtidigt som vi bidrar till ständiga förbättringar och vill bli en mer öppen och nyskapande Länsstyrelse.

Länsstyrelsen kan erbjuda dig:

• intressanta och utmanande arbetsuppgifter
• arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta
• möjlighet att lära nytt och utvecklas.


ARBETSUPPGIFTER
Länsstyrelsen i Västra Götalands län är också vattenmyndighet för Västerhavets vattendistrikt. Vattenmyndighetens kansli, som är en enhet inom Länsstyrelsen, främjar en hållbar vattenanvändning och arbetar för att skydda och förbättra tillståndet för vattenmiljöer. Vattenmyndighetens uppgift är att samordna vattenförvaltningsarbetet inom distriktet, som omfattar nio länsstyrelser och 112 kommuner.

Vi arbetar i enlighet med EU:s ramdirektiv för vatten och tar fram åtgärdsprogram, förvaltningsplan och miljökvalitetsnormer. Vattendelegationen, som är utsedd av regeringen, är det beslutande organet åt Vattenmyndigheten.

Nu söker vi en vattenvårdsdirektör som är chef för Vattenmyndighetens kansli. På kansliet arbetar tio experter med olika naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och miljöekonomiska frågor. Arbetet innebär även att ansvara för och driva vattenavdelningens GIS-arbete samt ingå i Länsstyrelsens styrgrupp för GIS-frågor. Vattenvårdsdirektören driver det strategiska och operativa arbetet och ansvarar för enhetens personal, budget, arbetsmiljö samt verksamhetsresultat. Vattenvårdsdirektören rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp.
Det ingår att aktivt delta i samordning av vattenförvaltningen mellan de fem vattenmyndigheterna samt att samverka med departement, centrala myndigheter, intresseorganisationer, länsstyrelser och kommuner inom distriktet.

Placeringsort: Göteborg, Vänersborg eller Mariestad.

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.KVALIFIKATIONER
Krav:
Vi söker dig som har universitetsutbildning med examen inom naturvetenskap, juridik, samhällsvetenskap eller motsvarande på minst fyra år. Du har flera års erfarenhet av ledaruppdrag med ansvar för personal, ekonomi och verksamhet.

Du behöver kunna uttrycka dig på engelska i tal och skrift, självklart vara datorvan samt ha grundläggande förvaltningskunskap och förståelse för hur statsapparaten fungerar.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med samverkan och kan föra en god dialog med olika intressenter om komplexa frågor. Du ska vara lyhörd och ha en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Du har god förmåga att planera och prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Som ledare är du engagerad och drivande med förmåga att inspirera och samla medarbetare mot ett gemensamt mål. Du skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö genom prestigelöshet, engagemang och tillit.

Du vågar ta ställning och fatta beslut samtidigt som du har förmåga att möta medarbetare och övriga aktörer på ett lyhört sätt. Du är tydlig i din kommunikation och har samtidigt en förmåga att lyssna.

Meriterande:
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete vid en myndighet och om du har arbetat med frågor kring vattenförvaltning, miljö och/eller hållbarhet. Erfarenhet av GIS-frågor är önskvärt. Det är bra om du har erfarenhet av att ha arbetat projektinriktat och med tvärvetenskapliga frågor. Det är positivt om du har arbetat med omvärldsbevakning och har erfarenhet av mediekontakter.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Måndag - Fredag, oreglerad med förtroendearbetstid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 112-38569-2017 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fb404dc8-5ad7-409a-aad2-369a7c90c6ca&TK=9d7c3a21-77ce-47be-a2f7-23ca7359ff65
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Vattenavdelningen
Södra Hamngatan 3
40340  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör Mariestad

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi behöver främst vikarier vid behov, som kan hoppa in vid sjukdomar och andra ledigheter.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för bil och cykel. För bil krävs att du har körkort och körvana.

Arbetet sker nattetid måndag-lördag, och varierar från 02.00-06.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 171127-180227Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Rådmansgatan 24
54146  Skövde Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Asiatisk-kock/kokerska

Vi söker 2 kockar/kokerska som är duktiga på asiatisk/ thaimat och sushi. Vi ser dig med erfarenhet inom samma yrke. Du ska vara ansvarsfull och älska ditt yrke. Att kunna arbeta under stressiga perioder är vårt grundkrav.

Vi söker erfarna och ansvarfulla kockar/kockerskor som tycker om sitt yrke.
Vi behöver medarbetare som är flexibla gällande arbetstider.

Adress:
Wilais Thai Kitchen
Hertig Karls Torg 6
54243, Mariestad
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetslivserfarenhet krävs.Vi erbjuder lön och ersättning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lalita Thai Kitchen AB
Hertig Karls Torg 6
54243  Mariestad Sverige
Hemsida: http://www.wilaithai.se
  

Platsannons

Frisör sökes till Mariestad

Nu söker vi en frisör till vår verksamhet i Mariestad.

Du som söker bör ha 3-årig frisörgymnasium eller flera års erfarenhet som frisör. Du bör behärska svenska då arbetet innebär kundkontakt. Arbetsuppgifter består av klippa, färga, slinga och permanenta hår. Svara i telefon, ta emot bokningar, sälja produkter i shopen/butiken ingår också i tjänsten.

Vi vill att rätt kandidat brinner för yrket och har för avsikt att arbeta som frisör.

Välkommen med en ansökan via e-post.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/Deltid. Minst 50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: noordrb@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Din Salong

54230  MARIESTAD 
Hemsida: http://wps.dinsalongimariestad.se/
  
Platsannons

Uniflex söker svetsare till trevligt företag i Mariestad

Jobbeskrivning
Uniflex söker kvalitetsmedvetna svetsare. Det är MIG/MAG-svetsning och man behöver ej vara licensierad, Uppdraget är hos ett stabilt företag och gör du ett gott arbete finns stora möjligheter till anställning hos kunden.

Vi intervjuar löpande så Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!


Personliga egenskaper
Du är en duktig svetsare som tar ansvar, är noggrann, självgående samt målinriktad. Du är van att arbeta efter fastställda mål och som person vill du alltid lämna ifrån dig ett gott resultat. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan också arbeta enskilt.
Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 38517
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=38517
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Kungsgatan 13
54126  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2357
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Snickare

Vi utför det mesta inom renovering men även nyproduktion.
Det är bra att ha kunskap inom både måleri och även lite plåtarbete. Även att vara problem lösare och flexibel är väldigt bra att vara.

Om dig som söker, vara flexibel och inte rädd för att ta i.
Att vara en problemlösare och kunna tänka själv.
Funka bra i team men även kunna jobba själv

Vi jobbar mest hemma hos privat personer i Mariestads kommun. Ibland inomhus men oftast utomhus
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Snickare
Webbplats:
Epostadress: Ulriksberg1@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lugnås Alltjänst AB
Lugnås Ulriksberg 1
54294  Mariestad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildad Omsorgspersonal, Långtidspool inom Vård och Omsorg

Mariestad är vackert beläget vid Vänerns strand och erbjuder ett enklare liv i en spännande och hållbar miljö. Som en del av Biosfärsområdet Vänerskärgården med Kinnekulle präglas staden av närheten till Europas största insjöskärgård och natursköna omgivningar. Utveckling av hamnområdet, stadens parker och universitetsutbildningar är några av kommunens stora satsningar. Mariestad har ett perfekt läge mellan Stockholm, Göteborg och Örebro. Med nära och snabba kommunikationer är det aldrig långt till storstäderna

Sektor stöd och omsorg är en av fyra sektorer i Mariestads kommun. I sektorn ingår avdelningarna vård och omsorg, individ och familjeomsorg samt arbetsmarknadsenheten.

Sektor stöd och omsorg är en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till de personer vi möter är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete i Mariestad kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsvidareanställd i pool för att vara placerad på olika arbetsställen inom Vård och Omsorgsavdelningen för kortare el. längre perioder. Utföra omvårdnad,- och servicesinsatser.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsutbildning VoC college el motsv.
B-Körkort, grundläggande datorkunskaper.

Du ska ha ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar men ändå samarbeta i grupp. Du ska kunna rapportera och dokumentera både skriftligt, i dator och muntligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då ett gott bemötande är viktigt

Uppge minst en referent


ÖVRIGT
För den som erbjuds anställning inom verksamheter där man arbetar med personer under 18 år krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi vill ej bli kontaktade av försäljare/rekryterare
Publiceraddatum: 2017-09-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl ök, Rekrytering sker under hela ansökningsperioden när matchande placering finns. Ssgr 75%Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-01
Referens: A713427
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2e675b68-36d6-43ee-afea-8f2b6d728816&TK=59f9b3de-ab6a-4aef-aa70-18ef1b844588
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mariestads kommun, Sektor stöd och omsorg
Kyrkogatan 2
54286  MARIESTAD Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal