Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 13:43

Lediga jobb i Mörbylånga kommun (0840), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 916
Täthet22,35Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area3 043,54Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land667,25Landareal (km²)
Sjö1,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 374,97Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Cykeluthyrare till Borgholm och Mörbylånga

Cyckeluthyrare -med lokalkännedom

Företaget utför cykeluthyrning som finns i Borgholm, Kalmar och Mörbylånga.
Personal sökes till både Borgholm och Mörbylånga. Det handlar i första hand om heltidsjobb under tiden ca 15 juni till 15 augusti.

Önskvärda kvalifikationer:
- Bra på att ta kunder/sälja
- Intresse för cyklar och cykling
- Hyfsat händig
- Bra lokalkännedom
- Bra på engelska (förutom svenska förstås)
- Gärna kassavana

Ansökan sker via länk nedan:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14639


Arbetsförmedlingen hjälper och underlätta för små och medelstora företag vid rekrytering av personal.
Det är således inte Arbetsförmedlingen som skall anställa personal utan företaget vi hjälper med rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Uthyrare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid15 juni till 15 augusti.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  

Platsannons

Farmaceuter till Apoteksgruppen Färjestaden Öland

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen Färjestaden Öland, Apoteket Näktergalen,söker vi dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig!

Vi har två tillsvidaretjänster som du är välkommen att sökaVälkommen till Apoteksgruppen [ORT]
Vi hälsar dig välkommen att bli en viktig del av vårt härliga team om 10 kollegor. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Apoteket Näktergalen ligger i Färjestaden i Ölands Köpstad på härliga Öland. Solen o vindarnas ö!

Vi har öppet 9-18 på vardagar, 10-16 (17) på lördagar och 11-16 (17)på söndagar.

Tillsammans med dig och våra övriga engagerade medarbetare skapar vi ett personligt apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.
Våra medarbetare är unika, precis som vårt apotek. Eftersom vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar är det med oss du ska jobba. Vi vill att du ska påverka !

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en öppen arbetsplats med korta beslutsvägar erbjuder vi dessutom våra medarbetare olika personalaktiviteter, friskvård o bonus.

Tjänsterna är hel eller deltid. Tillträde 1/9 eller enligt ö.k


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ enligt ökindividuell fast lön bonus, friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=230%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Ölands Köpstad
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Undersköterska till Hemtjänsten, Nattpatrullen

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i nattpatrullen arbetar du med omvårdnadsarbete samt hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation i hela Mörbylånga kommun. Arbetet består av omvårdnad, hjälp och stöd i hemmet, dokumentation, åka på trygghetslarm.

Du kommer att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö med kollegor som brinner för sitt arbete. Att ha kul på jobbet är viktigt för oss och vi hoppas du kan bidra med ännu mera glädje och engagemang i våra verksamheter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som brinner för att ge en god omvårdnad och service med utgångspunkt från vårdtagarens individuella behov och önskemål. Dina kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära av andras. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Tjänsten som undersköterska kräver att du är flexibel, ansvarsfull, stresstålig, engagerad och har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp samt har god förmåga att prioritera, bedöma och hantera varierande situationer. Det är viktigt att du är ärlig och värdesätter den personliga integriteten hos varje enskild vårdtagare. Du är lyhörd, pålitlig, mogen och trygg i dig själv samt tycker om att utveckla verksamheten. Ett aktivt deltagande i förbättringsarbete och arbetsplatsträffar ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet innehåller även att föra dokumentation i verksamhetssystemet Procapita vilket förutsätter god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har vana av att arbeta med datorn som verktyg.

Körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, hemtjänst samt nattarbete och har varit delegerad att utföra medicinska arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Procapita.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom bemötande, samarbetsförmåga, kreativitet, professionellt förhållningssätt, initiativförmåga, flexibilitet samt förmåga att ta ett stort eget ansvar. Självklart ska du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, såväl våra vårdtagare, anhöriga, kollegor som andra yrkesgrupper. Det är viktigt att du kan arbeta både i grupp och enskilt.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 87% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-06-27. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: A678135
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9535a472-2298-48d5-b42d-082e78d3a4fc&TK=acd4a4fb-b8d6-484b-9b7c-45a2e1847ced
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1194

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2266%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Väktare heltid, deltid och timmar

Vi söker dig!

Då vi växer behöver vi åter igen mer personal.
Denna gången behöver vi 3 st väktare för jobb dygnets alla timmar.
Vara utbildad väktare med VU2
Du ska minst vara 20 år fyllda.
Att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.
Att du behärskar svenska i båda tal och skrift.
B – körkort.
Ordnad privatekonomi.
Ostraffad
Drogfri

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper så som:
God social kompetens.
Erfarenhet.
Humor.
Ärlig och hjälpsam.
Känner ett stort ansvarstagande.
Har ett gott omdöme.
Lösa mindre tekniska problem.
Stresstålig.
Föra dialog med folk på ett lugnt och trevligt sett.
Kunna jobba i grupp.
Vi ser gärna även kvinnliga sökanden.

Lön enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv till info@olandsbevakningstjanst.se eller gå in på vår hemsida http://olandsbevakningstjanst.se och lämna din ansökan där. Senast 2017-05-14


Vi vill att du ska vilja utvecklas som person. Inte vara nöjd utan vilja lära dig mer om branschen, få mer utbildning och därav bli mer komplett för oss.

Du kommer få vara verksam över hela Kalmar län som väktare om få vara med om värmen i det lilla bolaget med det stora hjärtat.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Heltid, deltid och timmarEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@olandsbevakningstjanst.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÖLANDS BEVAKNINGSTJÄNST AB
BOX 65
38621  FÄRJESTADEN Sverige
Hemsida: http://www.olandsbevakningstjanst.se
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Verksamhetsbeskrivning
Robertos Restaurang och Pizzeria ligger centralt i Färjestaden. Restaurangen har fullständiga rättigheter och på menyn står pizza. kebab, sallder och olika kött- och grillrätter. Vi erbjuder en mysig miljö och en fin uteservering.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi totalt fyra stycken serviceinriktade servitörer/servitriser inför sommarsäsongen.
I arbetsuppgifterna ingår servering, att duka av, hålla rent och ge trevligt bemötande och god service till våra gäster. Du ska också kunna presentera rätterna på menyn för våra gäster.

För en av servitörerna/servitriserna kommer det också finnas arbetsuppgifter i köket. Berätta när du ansöker om du är intresserad av att vara den personen.

Utbildning/Erfarenhet
Du behöver inte ha någon utbildning, det får du på plats av personalen.
Erfarenhet av liknade jobb är meriterande, men inget krav.

Har du frågor om jobbet går det bra att Roberto Bacaj på tel. 0584-300 28.

Vi vill att du ansöker om jobbet genom att göra ett personligt besök på restaurangen . Fråga efter Roberto.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSchemalagd arbetstid, där både dag, kvälls - och helgtjänstgöring ingår.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker jobbet genom personligt besök på restaurangen. Fråga efter Roberto Bacaj.
Arbetsplats: 
Adress: Robertos Restaurang & Pizzeria
Storgatan 41
38631  FÄRJESTADEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till Rönningegården

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två undersköterskor till Rönningegården. Rönningegården är ett profilboende med kultur och kulturarv som utgångspunkt.
Arbetet består av att ge vård och omsorg till personer med en demenssjukdom utifrån varje brukares individuella behov. Vi vill att våra äldre ska ha ett meningsfullt liv där de är delaktiga och hanterar sin vardag. Detta gör vi genom att se till det friska hos varje person. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterskan.
Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering.


KVALIFIKATIONER
Vi söker omvårdnadspersonal med adekvat utbildning. Du har förmåga att arbeta såväl enskilt som en del i en grupp. Du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande mot alla du möter, såväl brukare och anhöriga som kollegor. Du tar ett stort ansvar i ditt yrke och visar omdöme och respekt. Du bidrar även till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med en demenssjukdom.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde för den ena tjänsten är 2017-07-01, och 2017-09-01 för den andra.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A676798
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bd24e03d-c979-43c2-bde9-6c6756e0b311&TK=a1a33c0c-b3f5-48cb-ba13-07d7dc8bfb06
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska till Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga är en klinik med två arbetsplatser. Vi är tillsammans ett arbetslag på 30 medarbetare som arbetar med ett delegerat arbetssätt och som tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo. Färjestaden ligger på 10 minuters pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Mörbylånga ligger på södra Öland och är mest känt för närheten till det historiska Världsarvet, de många golfbanorna och surfingstränderna. Vi söker nu en tandsköterska som kommer att dela sin tid mellan de två arbetsplatserna.

Vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Våra patienter ska få det allra bästa omhändertagandet. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter, såväl traditionellt assistansarbete som i team med våra tandläkare och hygienister. Du ska även ha möjlighet att ta hand om egna patienter och kunna arbeta i receptionen.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som tycker om ett varierande arbete. Du har en positiv inställning, är flexibel samt visar engagemang och viljan att samarbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du kan vara nyutbildad eller erfaren som tandsköterska.

Som nyanställd i Folktandvården erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar under ett år. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: FTV:2017:21
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba hos oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via landstingets i Kalmar läns e-rekryteringssytem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
38650  Mörbylånga Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  

Platsannons

BAGARE SÖKES

BAGARE SÖKES

Till Mormors Stenugnsbageri i Stora Rör på Öland.

Tjänsten är tillsvidare och 100%, tillträde snarast.

Vi vill att du har god erfarenhet av att baka med surdeg.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anita_rothschild@hotmail.com
Övrigt: För mer information ring 076-275 86 38, Anita
Arbetsplats: 
Adress: Mormors Stenugnsbageri & Kaffestuga
Strandstigen 15, STORA RÖR
38695  FÄRJESTADEN 
Hemsida: www.mormorsoland.se
  
Platsannons

Personlig assistent, 1 fast tjänst på ca 70 %


Vi söker en assistent till en man i medelåldern som har en diagnos inom autismspektrat. Han är i behov av mycket verbalt stöd och till viss del fysiskt stöd. Han bor i ett kollektiv tillsammans med 3 vänner där han har en egen lägenhet med en del gemensamhetsutrymmen.
Sökande får gärna vara manliga med erfarenhet av yrket och ha körkort.
Tillträde snarast.Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnslutna til KFO. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 104
Webbplats: https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Epostadress: pernilla@assistanspoolen.se
Övrigt: Sök tjänsten via vår hemsida. Rekryteringen sker löpande. https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Arbetsplats: 
Adress: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.assistanspoolen.se
  

Platsannons

Enhetschef på särskilt boende, Äppelvägen

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vi har den stora förmånen att vara en attraktiv växande kommun. Vi strävar efter att organisera oss på ett sätt som främjar samverkan, samarbete och helhetssyn.

Vi utökar antalet avdelningar på Äppelvägens särskilda boende och söker nu ytterligare en enhetschef . Gillar du utmaningar, att vara ledare, och att tillsammans med dina medarbetare och kollegor utveckla verksamheten framåt så kan det vara dig vi söker. Med den nya organisationen får du goda möjligheter att arbeta med verksamhetsnära ledarskap och i nära samarbete med kollegor.


ARBETSUPPGIFTER
Du har ansvar för dag-, kväll- och nattpersonal och kommer att ha ca 32 medarbetare när utbyggnaden är genomförd. Du arbetar i nära samarbete med befintlig enhetschef på boendet.

Vi har ett aktivt arbete med ständiga förbättringar inom vård och omsorg. Vi arbetar systematiskt med Senior Alert, BPSD och social dokumentation vilket du förväntas ha ett stort intresse för.

Vi har genom mätningar i öppna jämförelser fått bekräftelse på att vi uppnått goda resultat bland annat i vårt förebyggande arbete, bemötande och nöjda brukare. Vi är väldigt stolta över detta och söker dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre!


KVALIFIKATIONER
Du ska ha socionomutbildning, social omsorgsexamen eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt att du har erfarenhet av att arbeta som chef. Du har goda ledaregenskaper samt kunskap om lagar och avtal inom arbetsrättens område inom kommunal verksamhet. Erfarenhet som chef inom äldreomsorgen är meriterande.

Som ledare har du många kontakter med personal, brukare och anhöriga vilket kräver att Du har god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Viktiga egenskaper som vi värdesätter är Din förmåga att samarbeta, arbeta självständigt och strukturerat. Stor vikt läggs vid Din personliga lämplighet. B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A669134
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8d283067-1612-43ad-8491-d03fc228f669&TK=e98f638c-b04f-4feb-8efb-7febfda48883
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till team Skansen heltid, tillsvidare

Vi har öppet året runt i restaurangen. 11.30-21.00 alla dagar serverar vi a la carte. Under högsäsong har köket öppet till 22.00. Vi jobbar med alt ifrån luncher på buffé till a la carte servering. Vi har flera festvåningar och anordnar många olika typer av arrangemang som tex bröllop.
Vi har ca 500 sittplatser i de olika matsalarna, samt ca 200 sittplatser på våra uteserveringar.

Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning året runt.
Vi vill att du ska gilla "lagspel", vara flexibel och trivas med att jobba i högt tempo.
Här på Skansen är vi är ett härligt team som har roligt på jobbet!
Start i mitten på maj eller efter överenskommelse.

Vi är en familjeägd "Resort" med lång historik. Hotel Skansen har öppet året runt alla dagar, utom julafton och juldagen då alla får vara lediga och fira jul med nära och kära. Vi har totalt 79 rum inkl sviter. Konferenser jobbar vi med året runt. Det finns en fantastisk spa avdelning och flera fina matsalar. Vi har en stor uteservering samt poolservering sommartid med ca 200 sittplatser. Vi har ca 400 sittplaster i våra matsalar och festvåningar under tak.

"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande"
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi är medlemmar i Visita. Lön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: jobb@hotelskansen.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hotel Skansen
Tingshustagan 1
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.hotelskansen.com
  

Platsannons

Massageterapeut

Dina uppgifter är att utföra våra olika behandlingar, ta emot gäster, serverar mat och dryck i vår spaavdelningen samt en del receptionsarbete.Vi är Ölands mest eftertraktade spaanläggning och vi söker dig som är utbildad/diplomerad/certifierad massör för komplettera våra vårt glada team.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för nya idéer och arbetsuppgifter.
Du ska kunna jobba oavsett vilken veckodag det är då vårt spa har öppet för behandling alla veckans dagar med arbetstoppar speciellt på helger.

Vi är en familjeägd "Resort" med lång historik. Hotel Skansen har öppet året runt alla dagar, utom julafton och juldagen då alla får vara lediga och fira jul med nära och kära. Vi har totalt 79 rum inkl sviter. Konferenser jobbar vi med året runt. Det finns en fantastisk spa avdelning med 5 behandlingsrum och flera fina matsalar.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning. 40%-60%Vi är medlemmar i Visita och har deras avtal med HRF som grund, men alla anställda har individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: spa
Webbplats:
Epostadress: jobb@hotelskansen.com
Övrigt: Vi ser helst att du mailar in ditt cv samt bifogar bild. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. jobb@hotelskansen.com Ange referens Spa i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: Hotel Skansen
Tingshusgatan 1
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.hotelskansen.com
  

Platsannons

Hud- och/eller spaterapeut

Dina uppgifter är att utföra våra olika behandlingar, ta emot gäster, serverar mat och dryck i vår spaavdelningen samt en del receptionsarbete.Vi är Ölands mest eftertraktade spaanläggning och vi söker dig som är utbildad/diplomerad/certifierad spa- hudterapeut för komplettera våra vårt glada team.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för nya idéer och arbetsuppgifter.
Du ska kunna jobba oavsett vilken veckodag det är då vårt spa har öppet för behandling alla veckans dagar med arbetstoppar speciellt på helger.

Vi är en familjeägd "Resort" med lång historik. Hotel Skansen har öppet året runt alla dagar, utom julafton och juldagen då alla får vara lediga och fira jul med nära och kära. Vi har totalt 79 rum inkl sviter. Konferenser jobbar vi med året runt. Det finns en fantastisk spa avdelning med 5 behandlingsrum och flera fina matsalar.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning. 40%-60%Vi är medlemmar i Visita och har deras avtal med HRF som grund, men alla anställda har individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: spa
Webbplats:
Epostadress: jobb@hotelskansen.com
Övrigt: Vi ser helst att du mailar in ditt cv samt bifogar bild. Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. jobb@hotelskansen.com Ange referens Spa i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: Hotel Skansen
Tingshusgatan 1
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.hotelskansen.com
  
Platsannons

Konstruktör

Konstruktör med beredning och inköpsansvar.
Nu söker vi en konstruktör som trivs när förändringens vindar blåser, DU tycker om utveckling och vill bidra till Seac ABs fortsatta framgångar
SEAC AB är ett spännande företag som tillverkar fiskberedningsmaskiner och är världsledande inom segmentet liten fisk. Vi har maskiner i 40 länder runt om i världen. Vår tillverknings verkstad finns i FÄRJESTADEN Men vårt arbetsområde är hela världen!
Då efterfrågan på våra maskiner är stor och en av våra duktiga konstruktörer går vidare till nya utmaningar, söker vi nu hans efterträdare.
Arbetsuppgifter
Beredning och planering av produktion i nära samråd med produktionsansvarig.
Inköp av såväl standarddetaljer som företagets egenutvecklade komponenter för produktion och utvecklingsprojekt.
Kontakt med, samt utvärdering av, nya potentiella leverantörer.
Ny och vidareutveckling av maskiner samt uppdatering och korrigering av befintliga modeller och ritningar.
Det är till stor fördel om du kan utföra installationer av nya maskiner på plats hos kund runt om i världen samt att kunna serva befintliga maskiner såväl på företaget som på plats hos kund.
I rollen ingår att kunna svara på frågor, felsöka och ta instruktioner från kontoret.
Formell kompetens
Högskole-/ eller civilingenjör i maskinteknik med inriktning mot produktutveckling/konstruktion eller motsvarande erfarenhet.
Kunskaper i Solid Works är meriterande samt att kunna hantera affärssystemet Minerva2, då en stor del av arbetet utförs här.
Erfarenhet från området/rollen krävs.
Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta i grupp och är en person med humor och god social kompetens. Du är strukturerad, ansvarstagande och har gott ordningssinne med god förmåga att hantera förändringar.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid - 100 %, provanställning 6 månader tillämpas.Lön enligt Teknikavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mats.lundin@seac.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SEAC AB

38690  FÄRJESTADEN 
Hemsida: www.seac.se
  
Platsannons

Montör/Resemontör

Vi söker Dig som är tekniskt/mekaniskt kunnig, har kunskap inom tig svetsning och har erfarenhet av maskinbygge.
Då vi är en liten organisation där alla arbetar tillsammans med monteringsarbetet är den sociala kompetensen mycket viktig. Du är en strukturerad och ansvarstagande person med humor och gott ordningssinne som trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt. Arbetet som resemontör innebär en hel del resor såväl inom som utom Europa så engelska är ett krav. Kunskap i ytterligare språk är en fördel.
Formell kompetens
Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med godkänt i kärnämnena. Alternativt 5 års relevant yrkeserfarenhet.
Goda mekaniska kunskaper och verktygskunskap
Körkort B, Sax lift, truckkort och heta arbeten
Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta i grupp och är en person med humor och god social kompetens. Du är strukturerad, ansvarstagande och har gott ordningssinne med god förmåga att hantera förändringar.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid - 100 %, provanställning 6 månader tillämpas.Lön enligt Teknikavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mats.lundin@seac.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SEAC AB

38690  FÄRJESTADEN 
Hemsida: www.seac.se
  

Platsannons

Bibliotekarie för Skol- och folkbibliotek, vikariat

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vara delaktig i barnverksamhet för små barn t ex sagostunder, iordningställande av bokkassar till förskolorna i kommunen samt inköp av böcker för mellanåldern.

Marknadsföra biblioteket på sociala medier och genom att skapa affischer m m.

Vara delaktig i utveckling av bibliotekets webbkatalog Arena

Ansvara för skolbiblioteken på skolan i Torslunda och Smaragdskolan t ex bokinköp, informationssökning, källkritik, boktips och delaktighet i skolans projekt.

Informationstjänstgöring i första hand på biblioteken i Färjestaden och Mörbylånga. Kvälls- och lördagstjänstgöring ingår.

Arbetsuppgifterna i tjänsten riktar sig mot både barn/unga och vuxna biblioteksanvändare eftersom du kommer att arbeta både på skolbibliotek och folkbibliotek.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har examen i Biblioteks- och informationsvetenskap och att du har god kännedom om Book-it och Arena. Erfarenhet av att arbeta med barn och unga är meriterande. Du är kreativ och har förmåga att omsätta dina idéer i praktiken. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt med ditt uppdrag samtidigt som du måste fungera bra i en arbetsgrupp. Du har förmåga att inspirera barn till läsglädje.

Goda it-kunskaper och vana av sociala medier är av stor vikt.

B-körkort är ett krav.

Biblioteken verkar för en hög nivå inom service och bemötande. Därför söker vi dig som har ett professionellt förhållningssätt och som uppskattar att möta människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper. Som person vill vi därför att du:
- finner glädje i att utveckla biblioteksverksamheten – rummet och innehållet
- har lätt för att ta initiativ, skapa kontakter och arbeta självständigt
- är lätt att samarbeta med
- är lyhörd för användarnas krav och önskemål


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse, upphör: Tidsbegränsad anställning t o m 180331, med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A667851
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8339f432-d5d7-4fc2-bc71-4782493a8e57&TK=f132e53b-bd5a-4b60-b03e-a02f02194636
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Socialsekreterare till ekonomienheten

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomienheten tillhör kommunens myndighetsavdelning där kommunens samtliga socialsekreterare och biståndshandläggare inryms. Arbetsplatsen är belägen i Färjestaden. Här möts du av lilla kommunens fördelar med närhet till kollegor, samarbetspartners, samt arbetsuppgifter som bidrar med bredd och helhetssyn. Vid ekonomienheten tjänstgör tre socialsekreterare, i verksamheten finns lång erfarenhet och mycket kunskap inom området ekonomiskt bistånd. Ekonomienheten arbetar med handläggning av ekonomiskt bistånd, utifrån målsättningen att alla ska komma ut i sysselsättning och självförsörjning. Mörbylånga kommun har generellt en relativt låg arbetslöshet. Vi arbetar aktivt för att människor ska vara självförsörjande. Flexibilitet, individinriktat motivationsarbete och nära samarbete med arbetsförmedlingen, försäkringskassan, arbetsmarknadsenheten och andra externa samarbetspartners karaktäriserar vårt arbete.

Vi arbetar i verksamhetssystemet Procapita.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan utbildning som bedöms som likvärdig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Godkända studieintyg ska uppvisas vid intervjutillfället.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom området, med handläggning, bedömning och beslut om rätten till ekonomiskt bistånd.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2017-07-01 eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: A674691
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b9ba5001-65f4-447a-b431-d7412e1200d1&TK=a5de4ab0-95ab-4ecf-8fce-74832732d41c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Öland SF1704

Vi söker nu en manlig personlig assistent för timanställning som vill medverka till ett meningsfullt liv för en 20-årig rullstolsburen kille på Öland. Du ska vara djurvän, ha arbetsglädje och vara initiativrik, tycka om data-/tv-spel och musik och ha hjärtat på rätta stället. Vara rak i kommunikationen och ärlig. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter. Körkort är meriterande.

Du ska vara en kille som är djurvän, har arbetsglädje och är initiativrik, tycker om data-/tv-spel och musik och har hjärtat på rätta stället. Vara rak i kommunikationen och ärlig. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, personlig hygien, matlagning, städning, fritidsaktiviteter.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom personlig assistans, psykiatri, hälso- och sjukvård, hemtjänst, gruppboende el dyl. Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt är ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Du ska vara ansvarsfull och snabbtänkt i olika vardagliga situationer samt vara initiativrik och självständig. Du som söker ska vara flexibel och kunna även arbeta alla dygnets timmar men även med kort framförhållning vid behov pga sjukdom o dyl.
Körkort är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS) och Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). . Rätten om självbestämmande, hur assistansen skall utformas för varje enskild är lagstadgad, alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB, för vi styrs av kundens behov. Bra Assistans i Örebro AB har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.
www.bra-assistans.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbete dag, kväll, helg samt journatt.Timlön per arbetat timme/månadslön. KFO kollektivavtal tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: SF1704 - ange i ämnesraden!
Webbplats:
Epostadress: jobb@bra-assistans.se
Övrigt: Ansökningar önskas via e-mail. Alla ansökningar behandlas fortlöpande under annonstiden! Skriv en ansökan i form av personligt brev och CV, maila den till jobb@bra-assistans.se så vi har lättare att lära känna personen bakom ansökan. Alla frågor om tjänsten skickas till jobb@bra-assistans.se
Arbetsplats: 
Adress: BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB
BOX 61
70141  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.bra-assistans.se
  
Platsannons

Event- och samplingspersonal FÄRJESTADEN, ÖLAND

Hej!
Är du ung och vill få in en fot i arbetslivet?

Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring?
Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

Facebook-sida: https://www.facebook.com/backupevent
https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Nu söker vi dig som vill jobba som eventpersonal i vårt team. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar 06.30 -09.30 och 11.00-14.00, men även andra tider kan förekomma.

Personen vi söker behöver inte ha ett långt cv eller flera års erfarenhet.
Vi söker en person som inte är rädd för att synas och höras och som gärna skapar kontakt med nya människor.
Du bör vara punktlig, morgonpigg och ha nära till ett leende på läpparna.

Backup Event är ett eventföretag som specialiserar sig på samplingar i det offentliga rummet.
Företaget grundades år 2008 och har sedan dess genomfört tusentals olika samplingar och marknadsföringskampanjer runt om i Sverige för tidningen Metro och deras annonskunder.

Företaget engagerar ett tusental personer årligen i Sverige och har erfaren personal över hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår personal är engagerad, van att ta kontakt med nya människor, införstådd med värdet av att representera en kunds varumärke och erfarna av att arbeta i det offentliga rummet där samplingsuppdragen ofta äger rum.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: riks@backupevent.se
Övrigt: Ansökan sker via mejl till: riks@backupevent.se Skriv "Eventpersonal FÄRJESTADEN" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BACKUP EVENT AB
Kavallerivägen 24
17458  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.backupevent.se
  

Platsannons

Butiksbiträde

Ölands Fisk & Rökeri söker feriearbetare under juni, juli och augusti.
Arbetsuppgifterna består av försäljning över disk och beredning av diverse varor

Glad, positiv, stresstålig och kundvänlig person. Helst bra kunskap i mattematik och ordning och reda.

Arbetsplatsen är en fiskaffär med rökeri. Där finns personalutrymme och omklädningsrum
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Charkuteriarbetare, butik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@olandsrokeri.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ölands Fisk & Rökeri AB
Klubbsvampgatan 3
38632  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.olandsrokeri.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Vi söker nu serveringspersonal till vår sommarverksamhet som sträcker sig från maj - september
Vi söker dig som är serviceminded, stresstålig och är positiv. Erfarenhet är en merit men inget krav.
Om du är 50 plus eller 18 plus är inget krav, vi söker dig som vill jobba intensivt och hårt under en kort period.

Nu söker vi sommarpersonal till vår restaurangverksamhet på Eriksöre Camping.
Restaurangen erbjuder alltifrån lunch till ala carte, vi jobbar mot campingens gäster och att vara serviceminded är det vi värderar mest hos den vi söker. All restaurang erfarenhet är en merit dock inget krav, vi ser gärna att du är 18 plus eller 50 plus.
I serveringstjänsten så handlar det om att vara bra i bemötande samt kunna följa svenska lagens alkoholpolicy, utbildning inom detta är en merit och vi kommer ställa krav på att du ska kunna detta.
Du kommer att jobba hårt och intensivt under en kortare period 7:e juli - 6:e augusti då industrisemestern är igång. Under din vistelse hos oss kommer du att få uppleva trubaduraftnar och underhållning och se till att gästerna kväll blir en av deras bästa.

Välkommen med din ansökan, hoppas vi ses i sommar!

Sommarrestaurang vid havet på Eriksöre Camping. För mer info om oss vänligen kontakta oss!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Lön enligt överenskommelseFri mat / dryck (ej alkohol)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sommar@lillastrandkrogen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sol Vind & Vatten Restaurang AB
Södra Långgatan 17
39232  Kalmar Sverige
Hemsida: http://www.lillastrandkrogen.se
  

Platsannons

Kock / Kokerska till Skogsgläntans förskola i Färjestaden

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Kock / Kokerska till Skogsgläntans förskola i Färjestaden.

Köket är ett tillagningskök, där man tillagar all mat på plats. I tjänsten ingår att ansvara för egenkontroll, beställa varor från olika leverantörer, tillaga mat och specialkoster, samt diska och städa tillhörande köksutrymmen.

Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna och verksamheten. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.
Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att arbeta med barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning inom kost eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A673932
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=df851ebb-1a56-479e-ab3a-87ea09931f8b&TK=5c604e9f-cc7b-4784-8371-84e469ece055
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kommunikatör

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Mörbylånga kommun söker en operativ och strategisk kommunikatör.

Du kommer att vara en av två kommunikatörer på kommunikationsavdelningen.
Avdelningens uppdrag är att samordna, utveckla och stödja kommunens kommunikationsinsatser.

Som kommunikatör är din roll att ge råd och stöd i kommunikationsfrågor till kommunens verksamheter. Rollen är både strategisk och operativ. Du ska bland annat hjälpa till med att ta fram kommunikationsplaner, delta i olika kommunikationsinsatser, formulera budskap för olika målgrupper och kanaler, ta fram enklare trycksaker samt publicera på webb och i sociala medier. Som kommunikatör har du också en viktig roll i kommunens krisorganisation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant utbildning inom media och kommunikation eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med kommunikationsfrågor, gärna inom politiskt styrd organisation.

Du är kommunikativ, drivande, lyhörd och trivs med att vara en del av ett team. Du är en god skribent och har förmågan att anpassa budskap efter olika målgrupper och kommunikationskanaler.

Du har goda kunskaper i svenska språket.
Du är van att publicera på webb och i sociala medier.

Erfarenhet av att arbeta med kriskommunikation är meriterande.

Körkort krävs.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670599
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19f46c7a-92ae-4346-ac26-26990cfb5dd9&TK=7dc08bb1-1b17-4caf-b830-002029319482
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent i Färjestaden

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
LSS-verksamheten verkställer beslut om insatser enligt lagen om stöd och service till vissa personer med funktionsnedsättning (LSS). De insatser den enskilde har fått beslut om ska främja jämlikhet i levnadsvillkor, delaktighet i samhällslivet och ge möjlighet att leva som andra. Insatserna ska utföras med god service och kvalitet och fortlöpande utvecklas.

I arbetet ingår b la personlig omvårdnad, hushållsgöromål, fritidsaktiviteter. Vi arbetar enligt ett rehabiliterande förhållningssätt.

Ärendet är en 45-årig man med Angelmans syndrom som bor i en lägenhet i Färjestaden.

KVALIFIKATIONER
Du har omvårdnadsprogrammet, personlig assistansutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Som person ska du ha goda sociala egenskaper, vara ansvarsfull och noggrann. Erfarenhet av liknande arbete ser vi som meriterande. Flexibilitet och samverkan är viktiga egenskaper. Vi ser gärna att du tidigare arbetet enligt ett rehabiliterande förhållningssätt.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 77,76% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A672451
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f6eada78-f9d6-496f-be4c-20bef6ad56e7&TK=f704546e-ade8-4678-ae5b-4e8640853477
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vaktmästare Eriksöre camping

Eriksöre camping söker nu en vaktmästare.
Du ska vara händig utav dig. Gräsklippning, köra sopor, laga fel i stugor. Hålla rent och snyggt

Du ska vara händig, problemlösare, vvs kunnig, lite elkunnig, serviceinriktad, självgående men även kunna jobba i grupp.

Eriksöre Camping ligger 5km söder om Färjestaden. VI har 115 stugor och villavagnar, 300 campingtomter, servicehus, restaurang m.m.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Hotellvaktmästare/Piccolo
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVecka 24-32. Midsommar-halva aug
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders@talludden.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Talluddens Stugor AB
Runsbäcksvägen 2
38634  Färjestaden Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker personliga assistenter som vill göra skillnad i sommar!

Vi söker assistenter till våra kunder i Kalmar, Öland, Gullabo, Nybro, Borgholm mm
Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du som en del i ett team bidrar till att en annan människas vardag fungerar- det är stort! Omfattning på tjänsterna kan variera från 50 upp till 90 procent. Hur mycket vill du jobba? Tidigare år har flertalet av våra semestervikarier som varit intresserade blivit erbjudna tjänster även efter sommaren. Som personlig assistent gör du en skillnad i en annan människas liv! Vi söker totalt ca 35 personer.
Du som söker
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke och flexibilitet. Även ett visst mått av självkännedom hjälper dig i uppgiften.
Vi har sett att personer från skilda bakgrunder inom exempelvis tillverkning, försäljning och handel komma in i företaget och blivit fantastiskt skickliga och uppskattade assistenter! Detta utifrån en nyfikenhet att ”förstå uppdraget” och utgå från kundens behov. Vi söker dig med engagemang, som är duktigt på att bygga tillit och har en drivkraft att göra skillnad. Hos en del av våra kunder krävs någon form av utbildning och/eller erfarenhet men vi välkomnar också dig med andra erfarenheter och som vill prova något nytt.


Meriterande kunskaper och erfarenheter:
• Pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid, eller som sjuksköterska.
• Pågående eller avslutad högskoleutbildning som exempelvis socionom, inom pedagogik eller beteendevetenskap.
• Erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg.
• Specifika erfarenheter av arbete med barn, personer inom autismspektrat eller personer med förvärvade hjärnskador, stroke, ALS eller demens.
När vi rekryterar lägger vi alltid stor vikt vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.

Vi söker personer som kan arbeta i Nybro, Oscarshamn/Fliseryd, Emmaboda, Torsås, Växjö, Kalmar, Mörbylånga och Borgholm.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både glädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det är barn, personer mitt i livet och äldre med varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utgå från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. I vår verksamhet arbetar vi utifrån våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVi är anslutna till KFO 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Sommar Öst
Webbplats: http://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Epostadress: pernilla@assistanspoolen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.assistanspoolen.se
  
Platsannons

Personlig assistent vikarie

Vi söker tim- och semestervikarie till våra kunder som bor utanför Färjestaden.

* Kund är en social och pratglad herre 65+ med förvärvad hjärnskada, som gillar att meka och uppfinna lösningar, göra loppisbesök och har ett stort motor- och historieintresse.
Arbetstid dagtid.

* Kund är en trevlig herre på 70+ med diagnos MS. Vår kund bor ihop med sin fru och hund i villa strax öster om Färjestaden och gillar promenader och utevistelse i solen.
Arbetstid dagtid till tidig kväll.

Du som söker bör ha ett nyfiket och öppet sinne med idéer och kreativt tänkande

I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa kunden med sitt dagliga liv, alltifrån personlig hygien, förflyttningar, träning och sociala aktiviteter.
Vara behjälplig med normalt förekommande hushållssysslor.

Den som söker kommer få jobba med ett härligt team assistenter med tydlig målsättning.

Vi söker på kunds begäran:
* kvinna eller man
* glad
* positiv
* noggrann
* kreativ
* nyfiken

+ om du har erfarenhet av ett vårdyrke

BeOneTeam är ett medelstort företag som i dagsläget har ca 100 st anställda. Verksamheten bedrivs runt om i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi arbetar nära och i samarbete med våra kunder och medarbetare.
Vi ser individen.
DET – Delaktighet, Engagemang och Teamkänsla!
Våra tre ledord är vår drivkraft, med dem uppnår vi tillsammans en trygg och väl fungerande assistans för våra kunder och är en bra arbetsgivare för dig som medarbetare.
Vi ser till varje enskild individ, både kunder och medarbetare.
Våra medarbetare är de mest passionerade och ansvarsfulla inom branschen.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidI tjänsterna ingår dag- och kvällspass samt helg. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: Färjestaden
Webbplats:
Epostadress: ansokan@beoneteam.se
Övrigt: Lägg extra energi på det personliga brevet där du beskriver vem du är som person och vad arbetet som personlig assistent skulle innebära för dig. Var noga med att ange Referens och vid förfrågan uppvisa registerutdrag från Polisen.
Arbetsplats: 
Adress: BeOneTeam Personlig Assistans AB
Skeppsbrogatan 47
39231  Kalmar Sverige
Hemsida: http://www.beoneteam.se
  

Platsannons

Kock / Kokerska till Färjestadens skola

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Köket på Färjestadens skola är ett tillagningskök, där man tillagar den mesta av maten på plats. Du kommer ansvara för egenkontroll, beställning av varor från olika leverantörer, tillagning av mat och specialkoster tillsammans med de andra i köket. Tjänsten innebär även diskning och städning av tillhörande köksutrymmen.

I tjänsten som kock/kokerska är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna och verksamheten. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Vikarieanställning kan bli aktuell innan tjänstens början.


KVALIFIKATIONER
Du har gymnasial utbildning inom kost eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670957
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2d904887-91dd-4bd5-be09-a4e7626739c5&TK=11f88aeb-ca62-4842-92ef-e13b577a5b35
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock / Kokerska till Torslunda Skola

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Köket på Torslunda skola är ett mottagningskök, där man tillagar en del mat på plats. Du kommer att ansvara för egenkontroll, beställning av varor från olika leverantörer, tillagning av mat och specialkoster tillsammans med de andra i köket. I tjänsten ingår även diskning och städning av tillhörande köksutrymmen.

I tjänsten som kock är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för att utveckla måltiderna och verksamheten. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ.

Kök och matsal kommer att renoveras framöver för att möta det ökande barnantalet på skolan.

Vikarieanställning kan bli aktuell innan tjänstens början.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasial utbildning inom kost eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 85% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670962
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=daf36734-9a43-4185-9c81-e173f161fe67&TK=88a0ce7d-0881-4228-aad4-193215c1789a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonomibiträde till förskolan Växthuset i Skogsby

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ett ekonomibiträde till mottagningsköket hos förskolan Växthuset.

Mörbylånga kommun har både produktionskök och mottagningskök. I mottagningsköken där tillreder man fisk, bakar bröd och gör alla tillbehör såsom sallad, potatis, ris mm. Även diskning och städning av tillhörande utrymmen ingår i arbetsuppgifterna.

Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och ansvarstagande. Vidare ser vi gärna att du har god förmåga att arbeta med barn, därmed lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Du har gymnasial utbildning inom kost eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 68% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A670964
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=003381b1-0b58-4bef-8ac6-02bc8358fc51&TK=dd89583b-ba0e-485c-a13f-3d85d05e2859
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till Lindero

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Lindero är ett boende för äldre i Mörbylånga. Här finns två avdelningar, en dagverksamhet och en grönskande innegård. På Lindero är den enskildes behov i fokus. Ledord är stöd, uppmuntran, meningsfullhet och trygghet.
Som undersköterska arbetar du med traditionella omvårdnadsuppgifter, det innebär dagligt stöd och hjälp i den äldres vardag, både fysiskt, psykiskt och socialt.


KVALIFIKATIONER
Utbildad undersköterska.
Vi söker dig som ser samverkan, lyhördhet och öppenhet som viktiga grundbultar i vårdarbetet.
Tidigare erfarenhet av äldrevård är meriterande.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 80% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde: Snarast, efter överenskommelse., upphör: 2018-04-30 .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670429
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db6cba8f-c0b4-41f4-82b1-daa8d08c91c8&TK=3a521a32-92d2-48fe-89fa-f023524f443e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksbiträde

Ölands byggnadsvård är en butik som säljer alltifrån fönster, dörrar, beslag, färg, tvål och vackra ting för hus och hem i gammaldags stil. Butiken ligger i Glömminge i vackra gamla lador med vasstak med anor från 1700 talet. butiken är ett välbesökt utflyktsmål och håller öppet från påsk fram till skördefesten. högsäsongen börjar efter midsommar

Beskrivning av arbetsuppgifter: Plocka upp varor, fronta, skylta, ta hand om kunder och kassa, städa och göra fint i butiken, m.m.

Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är glad och utåtriktad och kan ha många bollar i luften samtidigt. Vi uppskattar om du har en del byggnadsvårdsintresse och kunnighet inom området. men detta är inte ett krav. det viktiga är att du kan jobba självständigt och kan ta egna beslut då du kommer jobba själv i butiken.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@olandsbyggnadsvard.se
Övrigt: Anställningsintervjuer sker löpande fram till sista ansökningsdag. Vi söker en kille eller tjej, i åldern från 18 år och uppåt, gärna med anknytning till Öland / Kalmar med ordnat boende i närområdet. därav är körkort ett måste
Arbetsplats: 
Adress: Ölands Byggnadsvård

38695  FÄRJESTADEN 
Hemsida: http://www.olandsbyggnadsvard.se
  

Platsannons

SFI-lärare

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 14 700 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?


ARBETSUPPGIFTER
Din främsta uppgift är att på ett professionellt sätt och utifrån elevernas olika förutsättningar hjälpa dem att lära sig svenska. Du ska tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utveckla undervisningen i SFI.

Tjänsten omfattar både undervisning i grupp och enskilt stöd, för att främja elevernas inlärning och måluppfyllelse. Du ska kontinuerligt återkoppla elevernas studieprogression och delta i den gemensamma utvärderingen av verksamheten.

I ditt arbete ingår att möta och undervisa elever med mycket varierande studiebakgrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad lärare, som vill arbeta med vuxna, motiverade elever. Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare och har 30-90 hp i Svenska som andraspråk och en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med denna målgrupp. Även du som har en annan pedagogisk utbildning och erfarenhet är välkommen med din ansökan.

Vi söker dig som har ett öppet och flexibelt förhållningssätt, som är beredd att möta eleverna på den nivå där de befinner sig och att aktivt stödja deras språkutveckling. Du har en god samarbetsförmåga och tar en aktiv del i arbetslaget. Du har ett starkt engagemang för dina elever och är beredd att pröva olika vägar för att främja deras språkinlärning.

Grundläggande IT-kompetens och en förtrogenhet med att använda digitala verktyg är meriterande.

Vi söker dig som är trygg och har lätt för att anpassa dig i en föränderlig miljö, och som behåller lugnet i pressande situationer. Vi förväntar oss att du är kreativ, tar egna initiativ och sätter igång aktiviteter, och att du har förmågan att samordna och skapa engagemang. För att trivas hos oss uppskattar du samarbete, struktur och kreativitet. Arbetslivserfarenhet är meriterande, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Juni 2017 eller efter överenskommelse.Månadslön Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A669596
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04bfbc72-8f93-484d-a447-07436007de12&TK=dcf0ff52-20c6-4d3f-9a87-85ad71e9705a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörbylånga Kommun*
Mörbylånga Kommun
38680  MÖRBYLÅNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin Södra Ölands hc

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin till våra hälsocentraler i Färjestaden och Mörbylånga.

Vill du arbeta på en väl fungerande hälsocentral på Södra Öland med en stabil, trevlig och välutbildad personal?

Södra Ölands basenhet består av 2 Hälsocentraler Färjestaden HC och Mörbylånga HC. Upptagningsområdet för basenheten är ca 14 000 listade patienter. Färjestaden är ett expanderande samhäll med god infrastruktur. Mörbylånga är ett lugnare samhälle med naturnära kvaliteter.

Färjestadens hälsocentral har drygt 9500 listade patienter. På hälsocentralen arbetar ca 25 personer, varav 6 läkartjänster, 2 ST-läkare samt oftast AT-läkare. Mörbylånga HC har 3800 listade patienter. Här arbetar ca 15 personer varav 2,75 läkartjänser. Arbetsplatserna har ett gott arbetsklimat och vi arbetar aktivt med patientsäkerhet, arbetsmiljö, fortbildning, kvalitet och utveckling. Hälsocentralernas fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Vi har ett gott samarbete med Kalmar Länsjukhus, blivande universitetsfilial för läkarstudenter.

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innefattar mottagningsarbete, besök på särskilt boende, hemsjukvård, palliativ vård, barnhälsovård, asylboende, jour/beredskap, samt handledning av utbildningsläkare. Du kommer att ingå i en läkargrupp där kvalitet och utveckling står i fokus. Allmänläkarföreningen i Kalmar/Öland ger fortbildning för alla allmänläkare en eftermiddag i månaden, vilket är mycket uppskattat. Vi betonar också vikten av extern utbildning.

Vi ställer oss mycket positiva till om du önskar forska vid sidan av din tjänst. Landstinget i Kalmar län har en väl fungerande forsknings- och utvecklingsenhet.
Vi är öppna för dina individuella önskemål.

Hör gärna av dig för mer information om vår verksamhet.


Specialist i allmänmedicin eller inom annan specialitet med intresse för primärvård med dokumenterad erfarenhet och kompetens gällande hela den verksamhet som ingår i uppdraget.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: PV:2017:38
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
38062  Mörbylånga Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  

Platsannons

Förskollärare till Föräldrakooperativ i Vickleby

På Flisan går många härliga barn i olika åldrar. Vi vill inte tumma på kvalitén utan söker nu en behörig förskollärare på 100%. Vi vill komma i kontakt med dig som är engagerad i ditt arbete och som vill arbeta i ett glatt arbetslag i nära samarbete med barn och föräldrar.
På Flisan får du stort utrymme att påverka ditt pedagogiska arbete. I ditt arbetslag finns en förskollärare som är tillika förskolechef och barnskötare. Vi har även en anställd kock som lagar all mat från grunden till både barn och personal i ett pedagogiskt lärande.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och du får gärna vara förtrogen med Reggio Emilia pedagogiken. Du bör ha lätt för att samarbeta och kunna se din roll i gruppen. Körkort är ett krav.
Estetisk kompetens är ett plus, vi kompletterar gärna arbetslaget med någon som är duktig på att sjunga, spela eller använda sig av bildestetiska uttryck.


Flisan är en förskola och ett fritidshem som ligger i natursköna Vickleby på Öland med skog, alvar och odlingslandskap in på knuten. Flisan är en ekonomisk förening som i 20 år har drivits genom ett föräldrakooperativ med en styrelse, fyra anställda pedagoger och en kock. Läs gärna mer på vår hemsida! http://www.flisanvickleby.se

Vi värdesätter vår närmiljö, glädjen och gemenskap som finns på Flisan! Vi satsar på bra mat och strävar efter en giftfri miljö för våra barn.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@flisanvickleby.se
Övrigt: Urval och rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRARKOOPERATIVET FLISAN I VICKLEBY EK.FÖR.
CARL MALMSTENS VÄG 22
38693  FÄRJESTADEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock sökes till Grönhögens Golf Links

Vi söker en kock till golfanläggningen Grönhögen Golf Links AB.

Arbetstider/öppettider:

Helgöppet 13/4-20/6
Alla dagar öppet 20/6-20/8
Helgöppet 20/8-1/10

Frukost 07.00-10.00
Lunch 11.00-16.00
Buffé 19.00-21.00

Möjlighet finns till personalboende.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hamid@gronhogen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönhögen Golf Links AB

38065  DEGERHAMN 
Hemsida: www.gronhogen.se/
  
Platsannons

Personlig assistent, 70 % långtidsvikariat

Vi söker en assistent till en man i 40-årsåldern då den ordinare assistenten ska gå på föräldraledighet. Mannen är döv och använder sig av teckenspråk samt sitter han i rullstol/permobil.
Han bor i egen lägenhet i Färjestaden. Han tycker om att hitta på olika saker och på dagtid spenderas timmarna på en daglig verksamhet i Färjestaden.
Kunden behöver hjälp med all intimhygien och medicinering.
Önskemål gällande assistenten: Glatt humör, ordningsam och plus om man kan teckenspråk.
Tjänsten ska tillsättas omgående.Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAnslutna til KFO. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 188
Webbplats: https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Epostadress: pernilla@assistanspoolen.se
Övrigt: Sök tjänsten via vår hemsida. Rekryteringen sker löpande. https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Arbetsplats: 
Adress: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.assistanspoolen.se
  
Platsannons

Personlig assistent, 70 % sommarvikariat


Nu söker vi en assistent till en kvinna i 40 årsåldern som bor i egen lägenhet i Mörbylånga.
Hon är en go och glad kvinna som dagtid spenderar sina timmarna i skola eller på dagligverksamhet. Hon tycker om att skriva och lyssna på musik.
Hon hittar gärna på saker och är väldigt mån om sina assistenter.
Kunden har diabetes, behöver hjälp med allt kring hygien och medicinering.
Önskemål gällande assistenten: Glatt humör, kvinna, påhittig och lite pondus.

Sommarvikariatet gäller v 28-33


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnslutna til KFO. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 195
Webbplats: https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Epostadress: pernilla@assistanspoolen.se
Övrigt: Sök tjänsten via vår hemsida. Rekryteringen sker löpande. https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Arbetsplats: 
Adress: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.assistanspoolen.se
  

Platsannons

Servitörer/ servitriser

Servering av mat o dryck o kassa
lite allt som det behövs

GLAD o TREVLIGT person
ska kunna hantera stress
villi att jobba när det behövs
BRA om du ha arbetsvana men inget krav
vi lär er på plats vad som krävs
ska kunna jobba som ETT TEAM komma i tid


sommar resturang möllstorps camping
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: BIFOGA GÄRNA CV
Arbetsplats: 
Adress: Limoni Valon
Lindölundsgatan 9 Lgh 1203
39235  Kalmar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

KOCK

Ska kunna vara snabb o flexibel ha vana i köket stresstålig


Ha vana inom köket
ska vara stresstålig
ska vara självgående
sommar resturang camping
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: OBS: Erfarenhet för detta jobb är ett krav
Arbetsplats: 
Adress: Limoni Valon
turistvägen 14
38690  färjestaden Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Caféansvarig

Paradisverkstaden i Färjestaden söker dig som vill driva vårt café som anställd eller i annan form, under sommaren 2017.

Caféet är öppet sju dagar i veckan och du får möjlighet att ansvara för bemanning och personalrekryteringt. Du ansvarar för den dagliga driften av vårt café och vi ser gärna att du har kreativa idéer på menyer - gärna med fokus på ekologiska och närproducerade produkter. Det dagliga arbetet består bland annat av att ge service till våra kunder, kassaarbete, tillagning, planering och utveckling av sortimentet.

Du är en strukturerad och målmedveten person som trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du är energirik, positiv och initiativtagande med hög servicekänsla. En viktig uppgift är att du tillgodoser och följer upp att caféet håller hög kvalitets- och servicenivå mot våra besökare samt utvecklar vårt sortiment. Du måste ha erfarenhet från arbetsledande befattningar sedan tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid, Juli-augusti eller längre
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: butiken@paradisverkstaden.se
Övrigt: Sök jobbet via mail: butiken@paradisverkstaden.se Titta gärna in i butiken för att ställa frågor angående tjänsten. Skicka gärna foto med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: PARADISVERKSTADEN DESIGN AB
.
38623  FÄRJESTADEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare

Paradisverkstaden i Färjestaden söker sommarsäljare till vår butik.

Vi kompletterar försäljning av keramik med andra inriktningar såsom trädgårdsmöbler, textilier, väskor, kuddar, glas och accessoarer.

Du kommer att jobba med att möta kunder, prismärka, packa upp mm. Vi söker dig som är utåtriktad, serviceinriktad och orädd. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för formgivning, inredning och design. Det är meriterande för tjänsten att du har tidigare erfarenhet av butiksarbete.

Välkommen med din ansökan med bifogat foto av dig själv!
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 80%. Arbetstiderna är 09.00-19.00, 10.00-18.00. Helgarbete förekommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: butiken@paradisverkstaden.se
Övrigt: Sök arbetet via mail: butiken@paradisverkstaden.se Titta gärna in i butiken och ställ frågor angående tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: PARADISVERKSTADEN DESIGN AB
.
38623  FÄRJESTADEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Stenhusa Krog söker restaurangbiträde inför säsongen 2017

Stenhusa Krog ligger på Ölands sydöstra sida i Lilla Brunneby vid Stenhusa Gård och i direkt anslutning till Naturbokhandeln och Sveriges Ornitologiska Förenings Kansli.

Vi söker dig som är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, stresstålig samt brinner för att ge god service åt gästerna.

Arbetsuppgifterna består av, stå i kassan, fylla på varor, servera, diska, städa samt vara behjälplig med övriga förekommande restauranggöromål.

Har du restaurangutbildning så är det meriterande, men vi ser gärna att du har lite yrkeserfarenhet.

Eftersom det är mycket gästkontakt så måste du kunna tala mycket bra svenska och gärna engelsk, då vi besöks av mycket utlänska turister.

I övrigt så måste du ha tillgång till bil eller annan transport då den kommunala trafiken är begränsad.

Arbetstiderna är dagtid alla dagar i veckan men enstaka kvällar kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1-6 månader, heltidLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@stenhusakrog.se
Övrigt: Skicka din ansökan till angiven e-postadress.
Arbetsplats: 
Adress: Stenhusa Krog

38662  MÖRBYLÅNGA 
Hemsida:
  

Platsannons

Stenhusa Krog söker kock/kokerskor inför säsongen 2017

Stenhusa Krog ligger på Ölands sydöstra sida i Lilla Brunneby vid Stenhusa Gård och i direkt anslutning till Naturbokhandeln och Sveriges Ornitologiska Förenings Kansli.

Vi söker dig som vill arbeta i kök med att tillaga god mat och ge hög service till våra gäster. Vill tillagar all mat på plats och från grunden.

I arbetsuppgifterna ingår matlagning, salladsberedning, bakning, disk samt övriga förekommande restauranggöromål.
Du som söker skall vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande, stresstålig, serviceinriktad samt ha lätt att samarbeta med andra.
Vi ser gärna att du har kunskaper i både det varma och kalla köket.

Då det förekommer en hel del gästkontakt så är det viktigt att du kan tala bra svenska.

Du som söker ska gärna ha kockutbildning , annan motsvarande utbildning eller lång erfarenhet från köksarbete.

I övrigt så måste du ha tillgång till bil eller annan transport då den kommunala trafiken är begränsad.
Arbetstiderna är i första dagtid, alla dagar i veckan men enstaka kvällar kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1-6 månader, heltidLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@stenhusakrog.se
Övrigt: Skicka din ansökan till angiven e-postadress.
Arbetsplats: 
Adress: Stenhusa Krog

38662  MÖRBYLÅNGA 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb som livsmedelsarbetare

Vi söker dig som vill jobba som livsmedelsarbetare inom någon av våra produktionsavdelningar i Mörbylånga. Våra avdelningar är slakten, styckhallen, färsken, förädlingen och expeditionen.
De arbetsuppgifter som du kan tänkas komma att utföra innefattar allt från slakt av kyckling till styckning, packning och truckkörning. Blir du kallad till intervju får du veta mer om arbetsuppgifterna och arbetsplatsen.

Arbetstiderna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att jobba på. Majoriteten av våra medarbetare arbetar antingen 06.00 till 15.00 måndag till fredag alternativt kvällstid 15.00 till 23.55 måndag till torsdag och 15.00 till 21.50 fredag.

Är du intresserad? Skicka din ansökan omgående. Vi kommer rekrytera sommarjobbare löpande med tillträde och anställningsperiod enligt överenskommelse.

Arbetet hos oss är fysiskt, utförs stående och ställer krav på att du är i god fysisk form, har god motorik och inte lider av åksjuka. Då du kommer att hantera livsmedel vill vi även göra dig uppmärksam på att arbetet sker i kylrumsmiljö. På samtliga avdelningar sker arbetet utefter löpande band så du kommer att få hålla ett högt tempo under hela dagen.
Då vi arbetar i grupp på de olika avdelningarna är det viktigt att du kan samarbeta med andra människor, såväl män som kvinnor, från många olika etniska bakgrunder. Vi vill också att du delar vår värdegrund OPEN: Omtänksamhet, Personligt ansvar, Engagemang och Nyskapande.
Av säkerhets-, produktsäkerhets-, kvalitets- och djuromsorgsskäl är det ett krav att du kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
Personliga egenskaper som krävs är ordningssinne, vaksamhet, ansvarstagande och gott handlag med djur. Vi söker dig som är fingerfärdig och som sätter snabbhet och kvalitet i fokus.

Guldfågeln AB ingår i familjeägda Blentakoncernen och är ett av Sveriges största kycklingföretag. I våra anläggningar i Mörbylånga och i Falkenberg producerar vi svenska djupfrysta, färska och förädlade kycklingprodukter av högsta kvalitet. Idag är vi ca 600 medarbetare och omsätter ca 1,4 mdr SEK.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Styckare
Antal platser: 75
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidAnställningen avser sommarjobb på hel- eller deltid. Vår huvudsakliga semesterperiod infaller under juni - juli - augusti.Vi följer kollektivavtalet mellan LI och Svenska Livsmedelsarbetareförbundet avseende Matfågel.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Arbetsförmedlingen
Webbplats: http://www.guldfageln.se/kontakt/soka-jobb/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Guldfågeln AB
Box 98
38602  Mörbylånga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nattportier

Incheckning, utcheckning, nattkörning, barservering, lokalstädning, diskning, frukostförberedelser.
Vi söker 2 personer som delar på tjänsten, start från midsommarafton till och med mitten på augusti.

Ena veckan jobbar du 2 nätter och andra veckan 3 nätter, alternativt jobba 5 nätter ledig 9.
tisdag - lördag.

Vi söker dig som är serviceminded, ansvarsfull, lojal och ordningsam. Att vara självgående och ta egna initiativ är är ett krav då du arbetar mycket självständigt. Du ska ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster. Din service känsla ska vara hög och du ska ha förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad.
Kunskap i engelska är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.

Hotel Skansen är en familjeägd anläggning som ligger mitt i Färjestaden på Öland. Vi jobbar med alla gäster. Konferenser, spagäster etc. Vi har öppet året runt med undantag av julafton och juldagen.
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Nattreceptionist/Nattportier
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%Vi är medlemmar i Visita och har avtalsenliga löner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Nattportier
Webbplats:
Epostadress: jobb@hotelskansen.com
Övrigt: Skriv nattportier i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: Hotel Skansen
tingshustagan 1
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.hotelskansen.com
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Serveringspersonal sökes inför sommarsäsongen till Hotell och restaurang Kajutan.

Hotell och restaurang Kajutan ligger på södra Öland i ett fint läge vid Mörbylångas hamn.

Vi söker nu serveringspersonal, som vill ta ansvar likväl har tidigare erfarenhet av yrket.

Arbetet är säsongsbetonad (sommaren) och anställningen kommer att påbörjas enligt överenskommelse.

Boende kan ordnas kostnadsfritt.

Vi tar emot ansökan via e-post.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarsäsongEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arta705@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hotell och restaurang Kajutan
Hamngatan 1
38650  MÖRBYLÅNGA 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurang Fågel Blå söker restaurangbiträden inför säsongen 2017

Restaurang Fågel Blå ligger på Ölands södra udde och i direkt anslutning till naturum Ottenby. Fyren Långe Jan, Ottenby fågelstation och Naturbokhandelns filial finns också inom området. Ölands södra udde är ett av Ölands populäraste besöksmål.

Vi söker dig som är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, stresstålig samt brinner för att ge god service åt gästerna.

Arbetsuppgifterna består av, stå i kassan, fylla på varor, servera, diska, städa samt vara behjälplig med övriga förekommande restauranggöromål.

Har du restaurangutbildning så är det meriterande, men vi ser gärna att du har lite yrkeserfarenhet. Eftersom det är mycket gästkontakt så måste du kunna tala mycket bra svenska och gärna engelska, då vi besöks av mycket utlänska turister.

I övrigt så måste du ha tillgång till bil eller annan transport då den kommunala trafiken är begränsad.

Arbetstiderna är dagtid alla dagar i veckan men enstaka kvällar kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1-6 månaderLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@restfagelbla.se
Övrigt: Referens: Restaurangbiträde
Arbetsplats: 
Adress: Rest. Fågel Blå

38664  DEGERHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurang Fågel Blå söker kockar/kokerskor inför sommarsäsongen 2017.

Restaurang Fågel Blå ligger på Ölands södra udde och i direkt anslutning till naturum Ottenby. Fyren Långe Jan, Ottenby fågelstation och Naturbokhandelns filial finns också inom området. Ölands södra udde är ett av Ölands populäraste besöksmål.

Vi söker dig som vill arbeta i kök med att tillaga god mat och ge hög service till våra gäster. Vi tillagar all mat på plats och från grunden.

I arbetsuppgifterna ingår matlagning, salladsberedning, bakning, disk samt övriga förekommande restauranggöromål.

Du som söker skall vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande, stresstålig, serviceinriktad samt ha lätt att samarbeta med andra.
Vi ser gärna att du har kunskaper i både det varma och kalla köket. Då det förekommer en hel del gästkontakt så är det viktigt att du kan tala bra svenska.

Du som söker ska gärna ha kockutbildning , annan motsvarande utbildning eller lång erfarenhet från köksarbete.

I övrigt så måste du ha tillgång till bil eller annan transport då den kommunala trafiken är begränsad.

Arbetstiderna är i första dagtid, alla dagar i veckan men enstaka kvällar kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1-6 månaderLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@restfagelbla.se
Övrigt: Ange referens: kock
Arbetsplats: 
Adress: Rest. Fågel Blå

38664  DEGERHAMN 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal