Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 13:01

Lediga jobb i Mönsterås kommun (0861), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 487
Täthet22,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area941,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land599,41Landareal (km²)
Sjö8,62Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav333,02Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes i Mönsterås

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Distributionselektriker Service Mönsterås/Eksjö

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.Rollen som Distributionselektriker Service

Tjänsten som Distributionselektriker Service kommer att utgå ifrån Mönsterås eller Eksjö och omfatta kabel- och luftledningsarbete i Småland.

Beredskapsarbete ingår i tjänsten. Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, maskinister, beredare och produktionsledare i olika konstellationer beroende på arbetes art. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och markägare. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd utomhus.

Vem är du?

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande. Du har en god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten, men E-körkort är även meriterande. Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet. Kravutbildningar såsom arbete på väg och ESA är meriterande.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Distributionselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: 2017/65
Webbplats: https://infratek.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178691/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infratek Sverige AB
Västberga allé 36 B
12630  Hägersten Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i slöjd (Krungårdsskolan åk 7-9)

Krungårdsskolan är en F-9-skola med ca 390 elever. Högstadiet är indelat i tre arbetslag samt ett Resursteam. Dessutom finns två förberedelseklasser och särskola.

ARBETSUPPGIFTER
Krungårdsskolan söker en lärare behörig att undervisa i slöjd. Slöjdarten är trä- och metallslöjd.

Tjänsten innebär undervisning i ett annat ämne, antingen idrott, engelska och/eller SO. Behörighet i något av dessa ämnen är därför önskvärt.

Vi förutsätter att du har bra samarbetsförmåga och ett anpassat bemötande. Vi har höga förväntningar på din kompetens och ditt engagemang, och i gengäld värdesätter vi skickliga lärare genom att erbjuda bra arbetsvillkor, inspirerande utvecklingsmöjligheter och ett mycket starkt kollegium! Tillsammans skräddarsyr vi din tjänst utifrån våra behov, dina kompetenser och dina önskemål.

Vi utgår från James Nottinghams Challenging Learning i vår pedagogiska fortbildning. Vi samarbetar med Skolverket i projektet ”Samverkan för bästa skola”..

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare

ÖVRIGT
Intervjuer kan genomföras innan ansökningstidens slut.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100% Dagtid. Ferietjänst, läraravtal. Möjlighet till 40 + 5 –avtal. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: BL1724
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1d00df68-8f52-463c-b6ab-240ef40e7fa9&TK=5ae06950-d6ed-46c2-8842-a7c19ab22ad6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Krungårdsskolan
Krungårdsvägen 1
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Grundskola/Blomstermaala
  
Platsannons

Socialsekreterare till vuxenenheten

Individ –och familjeomsorgen i Mönsterås består av tre enheter, en vuxenenhet, en ungdomsenhet samt en barnenhet. Inom Individ –och familjeomsorgen finns också fyra boenden för ensamkommande barn samt en arbetsmarknadsenhet. Vuxenenheten består av sex socialsekreterare, en behandlare samt en enhetschef.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom socialtjänstens verksamhet är viktigt och varierande. Du har möjlighet att påverka människor i deras vardag och hjälpa medmänniskor i svårigheter av olika slag. Mönsterås kommun är en liten kommun där du som socialsekreterare inom vuxenenheten arbetar med alla delar inom verksamhetsområdet. Då vi är en mindre grupp gör just din arbetsinsats stor skillnad. Du har en möjlighet att påverka och beslutsvägarna är korta.
Vår kommun befinner sig just nu i en fas där vi arbetar med att utveckla vår socialtjänst på olika sätt. Vårt mål är att förbättra för medarbetare så väl som för de individer som behöver vår hjälp.
Du kommer att vara en del i vårt förändringsarbete och få vara med och utveckla Mönsterås kommuns Vuxenenhet där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer vara missbruk och våld i nära relationer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är socionom eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Du är lyhörd och har lätt för att förstå och möta människor där de befinner sig
• Är utåtriktad och har lätt för att få till stånd samarbete med både interna och externa samverkanspartners.
• Du är ansvarsfull och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
• Uttrycker dig väl i tal och skrift
• Du har lätt för att motivera människor till förändring och verkar utifrån ett salutogent förhållningssätt.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-15 Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 72017-29 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69d18702-a021-4cb3-8dfc-a09d4ef943e0&TK=e054d288-8c28-479f-95cf-fef9d13e86be
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Socialförvaltningen
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IFO söker familjebehandlare

Individ och familjeomsorgen i Mönsterås söker dig som vill arbeta som familjebehandlare.
Individ – och familjeomsorgen består av; Försörjningsstöd samt vuxen. En barn- o ungdomsenhet som är uppdelad i 0-12 år och 13-20 år. Inom Individ – och familjeomsorgen finns också ett HVB hem och stödboende för ensamkommande barn samt en arbetsmarknadsenhet.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet inom socialtjänstens verksamhet är viktigt och varierande. Som familjebehandlare kommer du att arbeta med barn, unga samt deras familjer. Du är en del av de insatser som socialsekreterare beviljar. Vi söker nu en ny kollega som vill vara med i det arbete som pågår men även i utvecklingen av detta.
Som familjebehandlare ingår du i en arbetsgrupp som består av 4 familjebehandlare, 13 socialsekreterare samt två arbetsledare. Gruppens utformning bidrar till ett nära samarbete där man alltid utgår från klientens behov. Som familjebehandlare arbetar du i team eller enskilt beroende på uppdragets art.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är socionom eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Du är lyhörd och har lätt för att förstå och möta människor där de befinner sig
• Är utåtriktad och har lätt för att få till stånd samarbete med både interna och externa samverkanspartners.
• Du är ansvarsfull och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
• Uttrycker dig väl i tal och skrift
• Du har lätt för att motivera människor till förändring och verkar utifrån ett salutogent förhållningssätt.
Erfarenhet av behandling eller andra metodkunskaper inom området är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 72017-28 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1e48980-6be0-42a5-b518-87dd4f2c9c44&TK=957374ef-a129-45b2-80c8-adc6d228aa4a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Socialförvaltningen
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kommunikatör

Mönsterås Bostäder AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag med ca 1300 lägenheter och 12.000 m² lokaler. Företaget har 21 anställda och omsätter årligen ca 90 mkr. Den huvudsakliga verksamheten är bostadsuthyrning, där ett brett utbud av lägenheter finns i samtliga fem orter inom Mönsterås kommun. Vår affärsidé är att skapa ett attraktivt boende genom att erbjuda prisvärda bostäder i en trygg och trivsam miljö. Våra värdeord är god service, nöjda kunder och stolthet.
Läs mer om företaget på www.monsterasbostader.se


Till företagets uthyrningsenhet söker vi en

Kommunikatör

Som kommunikatör hos Mönsterås Bostäder är du del av vår uthyrningsenhet som består av tre personer, som arbetar mycket nära varandra där det trots ett tidvis högt tempo alltid är god stämning och trivsam arbetsmiljö. Du kommer att ha en varierad och bred roll på företaget där du arbetar både självständigt och i team och ständigt med kunden i fokus. Vi arbetar medvetet med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och vi kommer att ge dig de verktyg du behöver för att du ska lyckas i din nya roll.

Arbetsuppgifter
- Produktion av texter och annat material och dess publicering på framförallt företagets hemsida men även i hyresgästtidning, kundbrev m.m.
- Hyresgästkontakter samt uthyrning av bostäder, lokaler, m.m.
- Upprätta hyresavtal, informera om boendet samt medverka vid boendeintroduktion
- Medverka i olika bosociala utvecklingsprojekt samt marknadsföringsprojekt
- Då vi är en mindre arbetsgrupp på huvudkontoret kan även andra kundserviceanknutna arbetsuppgifter förekomma

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning inom kommunikation/information eller annan relevant eftergymnasial utbildning
- Ett par års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, marknadsföring och/eller kundservice
- Du är en mycket god skribent och textredigerare samt har god datorvana. Erfarenhet av Indesign och Photoshop är meriterande.

Personliga egenskaper
- Du är en resultat- och serviceinriktad person som kan arbeta både självständigt och i team
-Du är kreativ, initiativrik och engagerad
- Du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete
- Du är strukturerad, ansvarsfull och noggrann
- Du är stresstålig, lugn och trygg i påfrestande situationer
-Du har förmåga att se och förstå kulturella skillnader och acceptera olikheter

Övrigt
- Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska är ett krav
- Goda kunskaper inom digitala kommunikationsverktyg
- Mycket goda kunskaper i Office-paketet
- Meriterande om du besitter hyresjuridisk- och/eller marknadsföringskompetens
- B-körkort


Tillträde
Enligt överenskommelse

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök via länken nedan:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17866-arbetsformedlingen-monsters-till-foretagets-uthyrningsenhet-soker-vi-en-kommunikator
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning tillämpasEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås Bostäder AB

38321  MÖNSTERÅS 
Hemsida: http://www.monsterasbostader.se
  
Platsannons

Förskollärare (Förskolan Blomman)

Förskolan Blomman ligger i hjärtat av Blomstermåla. Förskolan består av sju avdelningar: Biet, Humlan, Getingen, Fjärilen, Syrsan, Sländan och Myggan.


ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiska uppgifter i barngrupp med barn 4-5 år.

Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning

Vi söker legitimerad förskollärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt
-Som gärna är intresserad av att arbeta med digitala verktyg

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens slut.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: BLBO1717
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=00320eaf-a5b4-43d4-9420-5e5eff56c0a9&TK=a8f4c2d2-b711-4217-b627-adcea12b6375
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Blomman
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/Blomstermaala/Foerskolan-Blomman
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Blomstermåla Hälsocentral

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Blomstermåla hälsocentral är en familjär hälsocentral i Mönsterås kommun - den vackra kustkommunen som gränsar till Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland (Läs mer på www.monsteras.se.).

Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter att vara en kraft för hälsan i länet där vi tillsammans skapar förutsättningarna för ett rikare, tryggare och friskare liv.

Nu söker vi dig som är distriktssköterska/sjuksköterska och som vill vara en del i vårt engagerande team på hälsocentralen. Välkommen med din ansökan!

Som distriktssköterska/sjuksköterska på Blomstermåla Hälsocentral kommer du får arbeta i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. I uppdraget ingår arbete med sjukvårdsrådgivning per telefon, mottagningsarbete på distriktssköterskemottagning samt eget arbete på specialmottagning.

Vi söker en legitimerad Distriktssköterska/Sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i primärvården är meriterande. Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer även att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som öppenhet och engagemang.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: PV:2017:139
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
38332  Mösterås Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  

Platsannons

Harryssons Golv & Måleri söker arbetsledare

Harryssons Golv & Måleri AB är ett dotterbolag i Hagblomgruppen AB.
Koncernen består av väletablerade bolag inom golv-, måleri- och industribranschen samt färghandel och glasmästeri med tyngdpunkt i sydöstra Sverige. Vi är ca 450 årsanställda och en årsomsättning på drygt 400 miljoner kronor.
Vi finns idag representerade på ett 25-tal orter i Sverige. Huvudkontoret finns i Kalmar.
Samtliga bolag i koncernen är ISO certifierade
enligt ISO9001, ISO14001 och OHSAS18001.

Harryssons Golv & Måleri bedriver golv-, måleri- och butiksverk-
samhet i Mönsterås med omnejd. Vi utför traditionella golv- och
målningsarbeten, både små som stora projekt åt byggföretag,
kommun, stat, landsting, industri och privatpersoner.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag med stark kund-
fokus, trevlig atmosfär och korta beslutsvägar.
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom branschen. Förutom branschkännedom skall du även ha god social kompetens med en utåtriktad läggning, ha lätt att samarbeta med såväl beställare,
personal och övrig arbetsledning. Vi ser gärna att du kan arbeta
självständigt och ta egna initiativ, vara kvalitets- och miljömedveten.
Du kommer även att ansvara för en del kalkylering, offerering,
materialhantering samt kundkontakter i butik och vid hembesök.

Önskas ytterligare upplysningar kontakta
platschef Fredrik Synnermark 0733-336644.
Läs mer om oss på www.harryssons.com

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Arbetsledare, golv
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@harryssons.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Harryssons Golv & Måleri AB

38330  MÖNSTERÅS 
Hemsida: www.harryssons.com
  
Platsannons

CNC-Operatör

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren CNC-operatör för kunds räkning utanför Kalmar.

Du kommer att arbeta i flerop.maskiner, programmering i Heidenhain, enstyck eller korta serier. Ställa, rigga, byte av verktyg, mätning, kontrollering m.m. Bänkarbete (fräsning, borrning, gängning).

Start: Omgående
Arbetstid: 2-skift

Din profil
Krav:
Flera års erfarenhet av att ha arbetat som CNC-operatör, framförallt med flerop.maskiner.
Kunskaper av programmering i Heidenhain.
Erfarenhet av att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning, kontrollering m.m.
Erfarenhet av arbete vid manuella maskiner.
Materialkännedom.
B-Körkort.
Meriterande med truckkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 5971
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5971
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Inköpsansvarig till Blomsterströms sökes omgående.

Om tjänsten:

Här har du möjligheten att vara med om en spännande utveckling i en växande verksamhet som satsar för framtiden. Som Inköpsansvarig blir du en nyckelperson för hela verksamhetens inköpsarbete. Tjänsten har ett stort omfång med en tillvaro som är fartfylld och omväxlande.

Tjänsten som Inköpsansvarig har en spännande och varierande profil, där du är specialisten inom operativt och strategiskt inköp och jobbar nära både ledningen men oftast genom produktionsplanerare och produktionsledare med produktionslogistiska frågor.

Som Inköpsansvarig kommer du att vara vår dagliga kontakt mot leverantörer vad gäller att beställa hem direkt material till fabriken och se till att det alltid finns rätt material hemma i rätt tid. Det ingår också att följa upp leverantörer på kostnad, leveransförmåga och kvalitet och förhandla avtal.

Övriga produktionslogistiska frågor kan vara lagerdimensionering, inventering och att förbättra materialflödet.

Placeringsort är Blomstermåla.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har för tjänsten relevant akademisk utbildningsbakgrund, eller liknande eftergymnasial utbildning. Alternativt dokumenterad erfarenhet som motsvarar, gärna från tillverkande bolag. Vi ser helst att du arbetar eller har arbetat några år som Inköpare men nu vill utvecklas och ta ett större ansvar.

Du kommer ha ett nära samarbete med företagets olika avdelningar men främst blir det samarbete med produktion. Du rapporterar direkt till Platschef.

För att lyckas i rollen har du en mycket god kommunikativ förmåga, är pedagogisk i dialogen med andra samt har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk och nytänkande. Du bör ha med dig erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Har du erfarenhet av Monitor, bedöms detta som meriterande. Vidare har du mycket god datorvana, och goda kunskaper i Excel.

B- Körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren:

Böta Kvarn Gruppen består av Böta Kvarn Bränslepellets, Böta Kvarn Consulting, Böta Kvarn Energi, Böta Kvarn Construction, Böta Kvarn Industriservice, Böta Kvarn Fastighet, Blomsterström Industri samt PO Service Bygg & Måleri. Koncernen är nu inne i ett mycket expansivt skede. Med många års erfarenhet inom fastbränsleförbränning, pelletstillverkning, transporter och byggentreprenader har vi nu riktat in oss på energikonvertering.

Företag och industrier byter ut sin fossilförbrukande värmeanläggning mot anläggningar som drivs av bioenergi. Effekten blir lägre energikostnad och bättre miljö. Vi befinner oss i klar framkant med vår enorma kunskap och bredd inom branschen. Vårt arbetsfält sträcker sig idag runt om i hela Sverige och vi fortsätter expandera.

Hur du ansöker:

I denna rekrytering samarbetar Blomsterström Industri AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: https://www.telinrekrytering.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=649
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Skeppsbrogatan 47
39231  Kalmar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionstekniker

En möjlighet för dig som vill arbeta brett och operativt med produktionsteknik och produktionsutveckling! För Stece Fjädrar AB är produktkvalitet och leveransprecision centralt. Med din hjälp ska vi bli ännu bättre! Vi erbjuder den stora koncernens kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter.

Rollens fokus är produktionsteknik och produktionsteknisk utveckling, även om den också knyter an till andra produktionsrelaterade områden. Exempel på arbetsuppgifter:

- Utveckla och höja företagets produktionstekniska aktivitet och resultat på ett operativt plan, från idé och analys till praktiskt genomförande. Utvecklings- och förbättringsarbetet sker i nära samarbete med maskinoperatörerna och ibland i projektform.
- Stödja utveckling för att tillverkade produkter motsvarar och uppfyller kundspecifikationer/-krav.
- Ansvara för rutiner inom service- och underhållsprocessen där felsökning och åtgärd ingår.
- Ansvara för att upprätthålla utrustningens tekniska status.
- Ansvara för maskinsäkerhet.
- Med tiden ska produktionsteknikern delta i den produkttekniska beredningen tillsammans med företagets säljare och produkttekniker.

Produktionsteknikern har ett nära samarbete med alla kollegor inom företaget. Produktionsteknikern rapporterar till VD.


Vi söker dig som har produktionsteknisk erfarenhet och kunskap samt ett tekniskt intresse och praktiskt handlag. Du är allmänt kunnig på maskiner, material, detaljer och mätteknik. Du har erfarenhet av förbättringsarbete och av att arbeta aktivt med mål och nyckeltal. Kunskap av ISO-standarderna och TS samt om moderna produktionsfilosofier är meriterande.

Viktigt är också vem du är som person. Vi söker dig som är nyfiken, kvalitetsorienterad och driven på att förbättra. Du är av åsikten att ”människa” och ”maskin” behöver utvecklas parallellt och i samklang för resultatet ska bli optimalt. Du är samarbetande och stöttande men kan också utmana och ifrågasätta saker och ting – på ett konstruktivt och positivt sätt.


Med över 60 års erfarenhet av fjädertillverkning är Stece Fjädrar AB en välkänd och pålitlig partner. Vårt inträde i Lesjöforsgruppen år 2006 har stärkt företaget ytterligare. Våra kunder finns framför allt inom automotive, men också i andra branscher. Stece Fjädrar AB omsätter drygt 65 MSEK med 36 medarbetare och certifierat enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Läs gärna mer om oss på: www.stecefjadrar.com

PD Rekrytering assisterar Stece Fjädrar i den aktuella rekryteringen. Rekryteringen avser en tillsvidareanställning vid Stece Fjädrar i Mönsterås. Det är alltså inte frågan om bemanning/inhyrning.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: Produktionstekniker
Webbplats:
Epostadress: info@pdrekrytering.se
Övrigt: Vänligen bifoga personligt brev och CV/meritförteckning eller motsvarande
Arbetsplats: 
Adress: PD Rekrytering & Konsult AB
Box 12
39120  Kalmar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb Ambulanssjuksköterska

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare,
tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård,
tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor
i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-somarbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för
ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens
och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets
invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast
från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos
oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete -
Varje dag! Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare,
upptagningsområdet för ambulanssjukvården sträcker sig över en yta av
11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga.
turisttillströmningen.

I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp,
Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum,
Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby.

Välkommen att kontakta någon av våra avdelningschefer om du har några frågor:
Kalmar/Borgholm/Löttorp - Liza Karlberg 0480-84034
Nybro/Emmaboda/Torsås/Mörbylånga - Jörgen Franzen 0481-44800
Hultsfred/Vimmerby/Virserum - Niclas Thuresson 0492-17525
Oskarshamn/Ålem/Högsby - Andreas Gabrielsson 0491-782514
Västervik/Gamleby - Melker Engström 0490-86818

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på. Vi
arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.
Ambulanssjukvårdens huvudsakliga uppgift är att tillgodose befolkningens behov
av ambulanssjukvård. Ambulanssjukvårdens mål är att bedöma patienten, behandla vid behov och hänvisa till rätt vårdnivå. Under sommaren 2018 har du möjlighet att bli en del av vårt team. Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av bland annat ambulanssjukvård. God fysik och körkort är ett krav.
Efter tester genomförs en introduktionsutbildning.

Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidHeltid eller deltid enligt överenskommelse VikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården Mönsterås

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

VÅR ARBETSPLATS
Folktandvården i Mönsterås är belägen ca 4 mil norr om Kalmar. Kliniken ryms i modernt utrustade lokaler med bl.a. digital röntgen och panoramaröntgen. Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvård och där har du som tandhygienist en viktig roll.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

VI ERBJUDER
Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbuda dig ett stimulerande och utmanande arbete som tandläkare på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade medarbetare. Just nu söker vi dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Hos oss har du goda möjligheter att påverka ditt arbetssätt och din individuella utveckling. Du arbetar med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom teamen med patienten i centrum. Samarbetet med tandläkare och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vår erfarenhet är stor, men vi är också lyhörda för ny kunskap från dig samt dina önskemål om vidareutveckling.

VI SÖKER
Du är en ansvarsfull och målinriktad tandhygienist med ambitioner att utvecklas i ditt yrke. Viljan att arbeta i team värderas högt och stor vikt läggs vid en positiv inställning och engagemang i såväl klinikens som Folktandvårdens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens och uppmuntrar också den som vill ha egna ansvarsområden.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: FTV:2017:58
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Fritidspedagog/förskollärare team Sydan(Ljungnässkolan)

Ljungnässkolan är en väldigt trevlig F-6 skolan med 350 elever. På skolan arbetar 55 medarbetare. Skolan har förstelärare, specialpedagoger/speciallärare, kurator och skolsköterska. Skolan är organiserad i fyra Team. Teamen består av skola och fritidshem. Varje team samverkar kring både elever och lokaler. Vårt arbetssätt ger trygghet och kontinuitet till våra elever och god sammanhållning i personalgrupperna. Ljungnässkolan ligger i ett lugnt område med närhet till natur. Skolan präglas av en trivsam miljö med härliga elever och ambitiösa medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med våra förskoleklasser under både förskoletid och på fritids. Ditt huvudansvar ligger på fritids verksamhet. Du har ett genuint intresse för att skapa en rolig och meningsfull verksamhet för eleverna med utgångspunkt i vår läroplan.

Skolan är del i ett utvecklingsarbete, Utmanande Lärande, i samverkan med James Nottingham och Carol Dweck. Som medarbetare tar du självklart del i denna satsning.

KVALIFIKATIONER
Examen fritidspedagog/förskollärare

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 70-100% semestertjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-03 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: MS1717
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f71a0628-3f96-4bf3-b5bc-b93a945e77a7&TK=39316342-0da0-45c9-9416-a8c97ccadc77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Ljungnässkolan
Box 33
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tidigarelärare/Fritidspedagog/Lärare i fritidshem (Mölstadskolan)

Mölstadskolan är en F-6-skola med ca 160 elever i Mönsterås tätort. Vi arbetar i ett flerlärarsystem och ser en lugn och trygg arbetsmiljö som viktig då den gynnar våra elevers måluppfyllelse.

Vi är en del i skolutvecklingssatsningen Utmanande lärande, under ledning av James Nottingham, där alla deltar i föreläsningar och workshops.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med övriga fritidspedagoger ansvara för verksamheten på vårt fritidshem. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån våra styrdokument.

Under våren arbetar du också tillsammans med våra två förskollärare i förskoleklass där ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande och förbereda dem för fortsatt utbildning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad tidigarelärare/fritidspedagogexamen med lärarlegitimation/legitimerad lärare i fritidshem.

Du är intresserad av skolutveckling och är väl insatt i de styrdokument som styr vår verksamhet. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och ser det kollegiala lärandet som en viktig resurs.

ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. semestertjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: MN1708
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=94628392-db33-41a9-8a6b-176e7e491630&TK=16d39986-1115-438f-b194-09e4e1c669c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Mölstadskolan
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Grundskola/Moensteraas-taetort/Moelstadskolan/Fritidshem
  
Platsannons

Förskollärare (Skutan)

Förskolan Skutan ligger naturskönt i ett villaområde i Timmernabben. Här har vi närhet till både skog och hav. Vi har också tillgång till skolans gymnastikhall och bibliotek. Förskolan består av fem avdelningar: Flotten, Bron, Bryggan, Fyren och Ekan med ca 80 barn. Förskolan byggs nu till och renoveras, vilket gör att vi får ljusa och trivsamma lokaler. Utmiljön kommer också att bli tilltalande och utmana till lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete med barnKVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare som:

- vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i fokus.
- kan dokumentera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt.
- kan integrera läroplanens mål i verksamhetens innehåll i relation till barns lärande.
- har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare.
- bemöter, barn, föräldrar och medarbetare professionellt.

ÖVRIGT
Vi behandlar ansökningarna löpande.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: TI1715
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f3c8be06-7db1-45ae-9d19-ac96210a1394&TK=85f136fc-db1f-47df-9fc5-368c868cf6ce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Skutan
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/Timmernabben/Foerskolan-Skutan
  
Platsannons

Förskollärare/Tidigarelärare (Eken)

Eken är en förskola med 6 avdelningar som ligger i två hus. Barnen är åldersindelade på de olika avdelningarna. Förskolan ligger centralt i Mönsterås. Vi strävar efter att alla barn skall få en bra start i sitt livslånga lärande och därför anser vi att det är viktigt att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för alla barn som vistas hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö.

Du kommer också att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/tidigare lärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: MSEK1705
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e72fc81a-df61-46d0-92ef-9131d3a87874&TK=5211d817-8e05-475e-bfaa-1a65033cd898
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Eken
Box 54
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare/Tidigarelärare (Eken)

Eken är en förskola med 6 avdelningar som ligger i två hus. Barnen är åldersindelade på de olika avdelningarna. Förskolan ligger centralt i Mönsterås. Vi strävar efter att alla barn skall få en bra start i sitt livslånga lärande och därför anser vi att det är viktigt att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för alla barn som vistas hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö.

Du kommer också att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/tidigare lärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: MSEK1704
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=87c0454e-05ab-4b50-80b4-9264f0cf68ea&TK=47531b10-8bbf-4fb8-b6cf-5375d465e0d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Eken
Box 54
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!


Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidKollektivavtal med Transportarbetareförbundet. 20%-40%Enligt kollektivavtal med Transportarbetareförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.tidningsbararna.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kalmar
c/o Barometern
39188  Kalmar Sverige
Hemsida: http://tidningsbararna.se/
  
Platsannons

Förskollärare/Tidigarelärare (Eken)

Eken är en förskola med 6 avdelningar som ligger i två hus. Barnen är åldersindelade på de olika avdelningarna. Förskolan ligger centralt i Mönsterås. Vi strävar efter att alla barn skall få en bra start i sitt livslånga lärande och därför anser vi att det är viktigt att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för alla barn som vistas hos oss

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer också att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/tidigarelärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Tillfällig anställning, sjuk/föräldravikariat under förutsättning att personen blir sjukskriven innan föräldraledigheten., upphör: 2018-06-30 med ev förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: MSEK1703
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9590538a-cf2f-4169-b518-1f4b02940ff7&TK=2d6b1ad9-cefe-4cc7-a319-9b869935eea2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Eken
Box 54
38321  Mönsterås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare/Tidigarelärare (Oknö naturförskola)

Oknö naturförskola ligger naturskönt ute på Oknö med närhet till skog och hav. Vi strävar efter att alla barn skall få en bra start i sitt livslånga lärande och därför anser vi att det är viktigt att skapa en trygg, rolig och lärorik naturmiljö för alla barn som vistas hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Din arbetsplats kommer vara ute i naturen och därmed väldigt varierade, både beroende på ett stort urval av platser, men också varierande efter årstid. Med naturen som mångfald, vill vi utifrån alla barns förutsättningar, ge barnen en god grund för ett livslångt lärande. Du ska enskilt och tillsammans med kollegor på ett medvetet och utvecklande sätt använda naturen som redskap. I naturen finns alla möjligheter, bara fantasin sätter gränserna!

Du arbetar tillsammans med kollegor i ett arbetslag som stimulerar barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer också att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja barnens motivation, deras engagemang och få barnen att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/tidigare lärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50%, med ev möjlighet till utökning Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: MSUTE1704
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7518cc9e-1dc8-4d5a-844e-5471907fad12&TK=5b5971ca-4328-4f29-b82f-b3d276628cbb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Uteförskola
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/Moensteraas/Oknoe-naturfoerskola
  
Platsannons

Förskollärare/Tidigarelärare (Oknö naturförskola)

Oknö naturförskola ligger naturskönt ute på Oknö med närhet till skog och hav. Vi strävar efter att alla barn skall få en bra start i sitt livslånga lärande och därför anser vi att det är viktigt att skapa en trygg, rolig och lärorik naturmiljö för alla barn som vistas hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Din arbetsplats kommer vara ute i naturen och därmed väldigt varierade, både beroende på ett stort urval av platser, men också varierande efter årstid. Med naturen som mångfald, vill vi utifrån alla barns förutsättningar, ge barnen en god grund för ett livslångt lärande. Du ska enskilt och tillsammans med kollegor på ett medvetet och utvecklande sätt använda naturen som redskap. I naturen finns alla möjligheter, bara fantasin sätter gränserna!

Du arbetar tillsammans med kollegor i ett arbetslag som stimulerar barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer också att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja barnens motivation, deras engagemang och få barnen att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/tidigare lärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: MSUTE1703
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4359bbab-92f8-4aae-8782-4ffc5b02daba&TK=5c7c8bb8-8835-4993-8ce6-726f231de6cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Uteförskola
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/Moensteraas/Oknoe-naturfoerskola
  
Platsannons

Personlig assistent, 1 fast tjänst på ca 68 %

Vill du jobba i som personlig assistent i ett team hos en av våra kunder strax utanför Oskarshamn?

Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder utanför Oskarshamn.en kvinna i 70-årsåldern som bor tillsammans med sin make strax utanför Oskarshamn.
Kunden har haft en stroke och använder rullstol. Hon behöver hjälp med det mesta i sin vardag så som personlig hygien, matlagning och städning.
Du kommer att jobba i ett bra inarbetat team som kommer ta väl hand om dig. Ni arbetar oftast dubbelt men även ensam, dock är oftast mannen hemma.
För att ta sig till kunden behöver man körkort och tillgång till bil.

Om anställningen
Så länge assistansuppdraget varar, Ca:68%.
Arbetstiden är 07.30–13.30 ,08.00-20.00, varannan helg. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.


Vi erbjuder ett jobb som personlig assistent där du ingår i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar!
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. När vi rekryterar kommer mycket stor vikt läggas vid engagemang, kommunikativ förmåga och attityd.
På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Vi vill alltid att vårt bemötande utgår från ett professionellt förhållningssätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnslutna til KFO. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: 163
Webbplats: https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten via vår hemsida. Rekryteringen sker löpande. https://www.riktatid.se/assistanspoolen/ledigajobb Eller maila CV samt PB till pernilla@assistanspoolen.se
Arbetsplats: 
Adress: Assistanspoolen Omsorg Sweden AB
Brandstationsgatan
38631  Färjestaden Sverige
Hemsida: http://www.assistanspoolen.se
  
Platsannons

Specialpedagog/speciallärare (Parkskolan)

Parkskolan är en högstadieskola med ca 240 elever och 35 medarbetare i Mönsterås tätort.

Det här får du som anställd på Parkskolan:
• Positiv atmosfär, arbetsro och närhet mellan kollegor, ledning och elever.
• Kontinuerlig handledning/mentorsstöd.
• Arbeta i fräscha och funktionella lokaler.
• Utmanande lärande. Ett kompetensutvecklingspaket av hög klass med föreläsningar, workshops, utvecklingsarbete och coaching i regi av James Nottingham.
• Generöst friskvårdsbidrag.

ARBETSUPPGIFTER
Parkskolan har idag en specialpedagog med inriktning matematik. Vi söker nu ännu en specialpedagog som främst ska rikta in sig på svenska och engelska. Du kommer att ha undervisning enskilt och i grupp. Handleda kollegor och ha visst utredningsarbete. Du ingår självklart i skolans elevhälsateam.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad specialpedagog/speciallärare med behörighet för åk 7-9 med inriktning svenska och engelska.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande vartefter ansökningar inkommer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: PA1719
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8d6fe523-5958-4d82-852f-f6506bbabfff&TK=79c2ea5c-689e-4f08-be14-23cb62b9ec15
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Parkskolan
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Grundskola/Moensteraas-taetort/Parkskolan
  
Platsannons

Kurator (Parkskolan och Mölstadskolan)

Parkskolan är en 7-9:skola med ca 240 elever och Mölstadskolan är en F-6 skola med ca 150 elever: Båda skolorna ligger i Mönsterås tätort och det är gångavstånd mellan skolorna. Tjänsten har sin basarbetsplats på Parkskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Ingår i skolornas Elevhälsateam. Arbetar mycket med förebyggande arbete. Håller motivations-, kris-, samt stödsamtal med elever. Arbetar vid behov med olika elevgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socialpedagogutbildning, socionomutbildning eller har annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av arbete i skolan är önskvärt.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande vartefter ansökningar inkommer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-04 , upphör: 2018-06-30 vikariat.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: PA1718
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=153c827c-f25f-4e54-8eaf-375ff631c4c9&TK=6934d617-9fb3-421c-bc7e-ae216ea500d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Parkskolan
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Grundskola/Moensteraas-taetort/Parkskolan
  
Platsannons

Lärare i svenska (Parkskolan)

Parkskolan är en högstadieskola med ca 240 elever och 35 medarbetare i Mönsterås tätort.

Det här får du som anställd på Parkskolan:
• Positiv atmosfär, arbetsro och närhet mellan kollegor, ledning och elever.
• Kontinuerlig handledning/mentorsstöd.
• Arbeta i fräscha och funktionella lokaler.
• Utmanande lärande. Ett kompetensutvecklingspaket av hög klass med föreläsningar, workshops, utvecklingsarbete och coaching i regi av James Nottingham.
• Generöst friskvårdsbidrag.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska samt delat klassföreståndarskap.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i svenska för åk 7-9.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande vartefter ansökningar inkommer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50-80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: PA1717
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0682ff96-e2fc-402a-bffb-a845b12ff7d7&TK=7c8bd349-1ba5-4f23-8474-a0f06105b777
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Parkskolan
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Grundskola/Moensteraas-taetort/Parkskolan
  
Platsannons

Lärare, främst i matematik (Mönsteråsgymnasiet)

Mönsterås Kommun med cirka 13 000 invånare ligger strategiskt till mitt i Kalmar län, utmed E22. Här finns en fantastisk skärgård, fina strövområden och ett utvecklat föreningsliv. Kommunen är välkänd för sitt goda företagsklimat, höga miljöprofil samt en god ekonomi.

Mönsteråsgymnasiet delar delvis lokaler med Mönsterås Komvux i centrala Mönsterås. Skolan präglas av en trivsam miljö med härliga elever och 60 ambitiösa medarbetare.
http://www.monsteragymnasiet.se/

Läsåren 16/17 och 17/18 ingår kommunens alla förskolor och skolor i ett gemensamt utvecklingsarbete med den världskända skolutvecklaren James Nottingham. Med största sannolikhet kommer utvecklingsarbetet att fortsätta ytterligare några år efter det. Utvecklingsarbetet har arbetsnamnet ”Utmanande Lärande”.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i ämnet matematik på skolans Introduktionsprogram samt vissa stödinsatser som varierar utifrån elevernas behov av stöd. Att vara mentor för ett antal elever ingår även i tjänsten samt vissa administrativa uppgifter som kring schemaläggning.

Din uppgift är att på ett professionellt sätt och utifrån elevernas olika förutsättningar undervisa på Introduktionsprogrammet. Du ska tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utveckla undervisningen och programmets organisation. Tjänsten omfattar undervisning i grupp med fokus på att främja elevernas inlärning och måluppfyllelse men kan även innebära individuellt stöd till elever. I ditt arbete ingår att möta och undervisa elever med mycket varierande studiebakgrund.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik för grundskolans senare år.

Meriterande om du även är behörig att undervisa i ämnet matematik på gymnasienivå.
Du är en lösningsfokuserad person med kreativt tänkande som drivs av att utveckla dina elevers förmågor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara utåtriktad, initiativrik och ha god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att samarbeta. En stark vilja att utveckla din yrkesroll utifrån forskning och beprövad erfarenhet är viktigt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. ferietjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: MG1720
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ab646ace-5d52-4cec-8538-399e1cb23268&TK=541b8d01-e7c2-403c-a6a0-f8c2fa346cf4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Mönsteråsgymnasiet
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsterasgymnasiet.se/
  
Platsannons

Lärare, främst i engelska (Mönsteråsgymnasiet)

Mönsterås Kommun med cirka 13 000 invånare ligger strategiskt till mitt i Kalmar län, utmed E22. Här finns en fantastisk skärgård, fina strövområden och ett utvecklat föreningsliv. Kommunen är välkänd för sitt goda företagsklimat, höga miljöprofil samt en god ekonomi.

Mönsteråsgymnasiet delar delvis lokaler med Mönsterås Komvux i centrala Mönsterås. Skolan präglas av en trivsam miljö med härliga elever och 60 ambitiösa medarbetare.
http://www.monsteragymnasiet.se/

Läsåren 16/17 och 17/18 ingår kommunens alla förskolor och skolor i ett gemensamt utvecklingsarbete med den världskända skolutvecklaren James Nottingham. Med största sannolikhet kommer utvecklingsarbetet att fortsätta ytterligare några år efter det. Utvecklingsarbetet har arbetsnamnet ”Utmanande Lärande”.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär främst undervisning i ämnet engelska på skolans Introduktionsprogram samt vissa stödinsatser som varierar utifrån elevernas behov av stöd. Att vara mentor för ett antal elever ingår även i tjänsten.

Din uppgift är att på ett professionellt sätt och utifrån elevernas olika förutsättningar undervisa på Introduktionsprogrammet. Du ska tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utveckla undervisningen och programmets organisation. Tjänsten omfattar undervisning i grupp med fokus på att främja elevernas inlärning och måluppfyllelse men kan även innebära individuellt stöd till elever. I ditt arbete ingår att möta och undervisa elever med mycket varierande studiebakgrund.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska för grundskolans senare år.

Meriterande om du även är behörig att undervisa i ämnet engelska på gymnasienivå.
Du är en lösningsfokuserad person med kreativt tänkande som drivs av att utveckla dina elevers förmågor. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara utåtriktad, initiativrik och ha god kommunikationsförmåga. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp och har lätt för att samarbeta. En stark vilja att utveckla din yrkesroll utifrån forskning och beprövad erfarenhet är viktigt.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 85% ferietjänst Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-06-21 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: MG1719
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3fc8df3c-e794-42be-b14d-5d3493970433&TK=39574fbf-a149-410b-adc3-5141f389fe62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Mönsteråsgymnasiet
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsterasgymnasiet.se/
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1173 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med en generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2076
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Förskollärare (Förskolan Blomman)

Förskolan Blomman ligger i hjärtat av Blomstermåla. Förskolan består av sju avdelningar: Biet, Humlan, Getingen, Fjärilen, Syrsan, Sländan och Myggan.


ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiska uppgifter i barngrupp med barn 1-3 år.

Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning

Vi söker legitimerad förskollärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt
-Som gärna är intresserad av att arbeta med digitala verktyg

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstidens slut.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: BLBO1714
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a1a918d-d2e6-42ec-84e1-9ee8ca998363&TK=cad28283-8533-4ad0-acb9-9d71f1e58ffa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Blomman
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/Blomstermaala/Foerskolan-Blomman
  
Platsannons

Förskollärare (Förskolan Loket)

Lokets förskola ligger mitt i Ålems samhälle och har 4 avdelningar med barn från 1-5 år. För oss är det viktigt med samarbete och vi ser Loket som en helhet där vi hjälps åt att skapa en trygg och lärorik miljö. Vi är ute mycket i naturen och arbetar även mot grön flagg.ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiska uppgifter i barngrupp med barn 1-3 år.

Tillsammans med kollegor i ett arbetslag stimulera barnens utveckling och lärande enl. Lpfö. Du kommer att få delta i Mönsterås kommuns fortbildningssatsning Utmanande lärande av James Nottingham. Syftet är att höja elevernas motivation, deras engagemang och få eleverna att reflektera över sitt lärande. Pedagogernas roll blir att skapa en utforskande och lustfylld lärandemiljö som lockar till nyfikenhet.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning

Vi söker legitimerad förskollärare som förutom uppdragen i våra styrdokument:

-vill vara med och utveckla en förskola där barns lärande står i centrum
-ser möjligheter och kan bidra till förskolans positiva stämning
-har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga med barn, föräldrar och medarbetare
-bemöter barn, föräldrar och kollegor respektfullt

-Som gärna är intresserad av att arbeta med digitala verktyg

- Som är intresserad av hälsa och välbefinnande och att vistas ute mycket och är villig att stödja oss i vårt arbete mot grön flagg

ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: ÅLBO1704
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd2be54d-05fb-463b-b9be-dda1fb82dc3e&TK=6e640d31-e4ef-4dad-883b-b4a7780e2242
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Förskolan Loket
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.monsteras.se/Barn-utbildning/Barnomsorg/AAlem
  

Platsannons

Butikssäljare med inriktning maskiner

Ålems Järnhandel är en anrik butik som funnits länge. Vi är helt fristående och väljer själva vad vi vill erbjuda i vår butik och har möjligheten att helt anpassa vårt utbud efter den rådande efterfrågan. De artiklar vi har idag finns till största delen inom segmenten trädgård, hantverk/verktyg och hus/hem. Servicenivån är hög och vårt mål är att hjälpa kunden på bästa sätt.

Vi expanderar och kommer i september 2018 att flytta till en betydligt större lokal med tre gånger så stor butiksyta och vill redan nu utöka vår personalstyrka.

I dagsläget är vi tre kollegor. Vi är två i butiken som gemensamt ansvarar för alla förekommande uppgifter, såsom beställningar, uppackning, att ha aktuella säsongsvaror framme, hålla ordning och snyggt samt att såklart serva våra kunder.
I vår serviceverkstad så har vi vår maskinexpert. Han hjälper våra kunder att få sina trädgårdsmaskiner och redskap reparerade, servade och underhållna.

Du kommer främst att arbeta med, och ansvara för, försäljning och rådgivning av trädgårds- och skogsmaskiner till såväl privatkunder som professionella. Du kommer att ha löpande kontakt med våra leverantörer och supporta vår verkstad och våra kunder med reservdelar och tillbehör.

Vi söker dig som är glad, framåt och utåtriktad. Du gör ditt bästa, du bjuder på dig själv och gör ditt för att bidra till god stämning på arbetsplatsen. Du har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av; och intresse för vårt djur- och trädgårdssortiment och med ett extra stort intresse för trädgårdsmaskiner.


Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi är flexibla, vi hjälper varandra, tar gemensamma beslut och är måna om att vi alla ska trivas. Eftersom vi är en liten arbetsplats är det viktigt att vi fungerar ihop som ett team.


Du skall kunna arbeta självständigt och vilja ha ordning och reda runt omkring dig. Du har stort kundfokus och ser det som motiverande att skapa nya och vårda gamla kundrelationer.

Vi ser det som krav att du har

B-körkort
stort intresse för trädgårdsmaskiner
erfarenhet av och kunskap om trädgårdsmaskiner, särskilt motor- och röjsågar, gräsklippare - även programmering och underhåll av robotgräsklippare
är serviceinriktad och en person som ser möjligheter och lösningar - inte problem


Vi arbetar måndag - fredag, men även lördagar enligt rullande schema.
Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan utgången annonstid.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök via länken nedan:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17622-arbetsformedlingen-monsters-butikssaljare-med-inriktning-maskiner
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Järnhandeln i Ålem AB

38402  ÅLEM 
Hemsida:
  
Platsannons

Brandinspektör/Brandingenjör

Till Räddningstjänsten som ligger under Tekniska Kontoret.
Vi söker dig som är intresserad av att utveckla vårt arbete med skydd mot olyckor inom Mönsterås och Högsby kommun men även i den fördjupade operativa samverkan med Oskarshamns kommun. Räddningstjänsten i Mönsterås består av cirka 60 medarbetare varav 6 är heltidsanställda och övriga arbetar som räddningstjänstpersonal i beredskap. Räddningstjänsten i Högsby består av cirka 30 medarbetare varav 1,5 är heltidsanställd och övriga arbetar som räddningstjänstpersonal i beredskap.

I dagtidsorganisationen finns verksamhetsområden där vi har olika funktioner och samverkansdelar, vilka vi enskilt eller i grupp alternativt tillsammans hanterar för att nå en säker och effektiv räddningstjänst. Vi har dessutom en övergripande målsättning att utveckla vår fördjupade samverkan inom olika verksamhetsområden med andra räddningstjänster för att skapa en robustare och effektivare organisation.


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
•Leda och samordna verksamhetsområdet tillsyn och tillstånd (LSO och LBE), vilket inbegriper planläggning och genomförande av tillsyn och utfärdandet av tillstånd inom aktuella lagområden.
•Samordna ärendena som berör rengöring (sotning) och brandskyddskontroll.
•Samverka med andra kommunala förvaltningar, näringsliv och aktörer för att utföra risk- och säkerhetsanalyser/värderingar utifrån skydd mot olyckor.
•Medverka i utbildnings-/övningsverksamhetområdet i sin helhet för att vidmakthålla och utveckla räddningstjänsterna.
•Initiera, leda och samordna olika projekt inom verksamhetsområdena, såsom utveckla ledningsstöd vid operativ räddningstjänst.
•Ta fram ekonomiska underlag för verksamhetsområdena, både som helhet och per projekt.
•Medverka i de samverkansorgan som finns, såväl inom den fördjupade samverkan som regionalt/nationellt, för att aktivt driva utvecklingen inom räddningstjänsterna.

Dessutom kommer du ingå i
•räddningstjänsternas operativa organisation,
•kommunens/kommunernas krisorganisation,
efter introduktion, vilket sker i etapper utifrån din kompetens.


KVALIFIKATIONER
Vi förutsätter att du har
•lägst räddningsledning B-utbildning
•lägst tillsyn och annan olycksförebyggande verksamhet, B-utbildning
•god förmåga i att uttrycka sig såväl i tal som skrift
•god pedagogisk förmåga
•god administrativ förmåga
•lägst B-körkort
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, som utmärks av en god samarbets-förmåga för att nå gemensamma målsättningar inom räddningstjänstens olika verksamhetsområde. Du ska inge ett gott förtroende, vara självgående, ta egna initiativ och vara intresserad av utåtriktat arbete i och med många personkontakter vid exempelvis tillsyner. Slutligen har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt, för att ge så bra förutsättningar som möjligt, inom framförallt verksamhetsområdet tillsyn och tillstånd men även räddningstjänsten som helhet.
Meriterande är

•Brandingenjörsexamen med påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB).
•Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Övrigt

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen, vilket innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia.ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Brandinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A725226
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0bfe4913-38b7-4dc7-bc90-bc9c30a0a867&TK=c78acd3a-320d-494f-8cf0-0271fdf702cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mönsterås kommun, Tekniska förvaltningen
Box 54
38322  MÖNSTERÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock med kunskaper om turkisk mat

Älgerums Pizzera är belägen i Mönsterås vid infarten från E22.

Just nu söker vi en kock med inriktining turkisk mat på heltid.

Tidigare erfarenhet av arbete som kock krävs.

Du ansöker via mail och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontaka Juan Al-Hussein på telnr. 072-846 24 89.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbete dagtid, kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ciwanalhussien@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Älgerums Pizzeria

38332  MÖNSTERÅS 
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig Assistent

Personliga assistenter söks för en uppdragsgivare i Blomstermåla. Bor du i Blomstermåla eller andra närliggande städer är du välkommen att söka tjänsten.
Assistenter söks för en aktiv kille med många järn i elden.

Arbetsuppgifter:
Att kunna vara behjälplig uppdragsgivaren inom det dagliga arbetet.

Brukaren bor i eget hus med sin familj, har behov av personlig assistans dygnet runt (sovande jour). Han behöver hjälp med alla förekommande sysslor i vardagen.

Du som söker är:

- Kvinna med intresse för att jobba med andra människor
- Har utbildning eller vana inom vård
- Gillar ordning och reda
- Gillar att vara ute och röra på dig
- Är barnkär och trivs bra i barnfamilj
- Kan möta människor med ett leende
- Är inte allergisk mot katter

Att ha B körkort är meriterande men inget krav.

Arbetsplatsen är där brukaren befinner sig. Det kan vara hemma hos honom eller ute på aktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: PA-Blomstermåla
Webbplats:
Epostadress: blomstermåla@maxia.nu
Övrigt: Rekryteringen sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Maxia Care AB
Garverigatan 1
41664  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.maxia.nu
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal