Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:51

Lediga jobb i Lysekils kommun (1484), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 617
Täthet70,12Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area695,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land208,45Landareal (km²)
Sjö0,85Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav486,11Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

PTP-psykolog

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Vi erbjuder PTP under handledning på kvalitetscertifierade arbetsplatser och du kommer vara en del i regionens uppskattade PTP-program.

Starta karriären i en region som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och satsar på psykologers utveckling.

Vi söker dig som med din kunskap och ditt engagemang vill vara med och göra skillnad - välkommen med din ansökan!

Om arbetet

Som PTP psykolog på Närhälsan kommer du att arbeta med utredning och psykoterapeutiskt behandlingsarbete, i första hand korttidsterapier inom områdena ångest, depression, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Du kommer att delta i vårdcentralens teamarbete kring personer med psykisk ohälsa.

Naturligtvis sker arbetet under handledning samt med hänsyn till din aktuella kompetensnivå och behovet av tid för instudering mm.

Om oss

Vi är 5 vårdcentraler i Norra Bohuslän som samverkar kring psykisk ohälsa. Här arbetar medarbetare med hög kompetens och stort engagemang. Som PTP-psykolog är du anställd i Lysekil men du kan även vara placerad på någon av de andra vårdcentralerna. Du har själv möjlighet påverka placeringsort.

Om dig

Du har avlagt psykologexamen eller kommer inom kort att ha gjort det. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten gäller en visstidsanställning under ett år.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: PTP-psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017/8911
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185535/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Lysekil och Norra Bohuslän
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlare beroendegruppen

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Individ- och familjeomsorgens vuxenenhet består av två grupper, beroendegruppen och försörjningsstödsgruppen.

På vuxenenheten arbetar vi bland annat med beroende, riskbruk/missbruk, försörjningsstöd, boendefrågor, våld i nära relationer samt delar av det kommunala ansvaret för nyanlända. Förhandsbedömningar och akuta ärenden hanteras av vårt mottagningsteam. Totalt är vi 15 medarbetare med olika bakgrund och bred kompetens.

Den aktuella tjänsten som behandlare är förlagd i beroendegruppen. I gruppen finns tre socialsekreterare med uppgift att utreda och handlägga missbruksärenden enligt SoL och LVM, två behandlare och en behandlingsassistent.

Enheten har extern handledning.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som behandlare arbetar du på uppdrag från socialsekreterarna med behandlingsarbete för klienter med beroende och missbruksproblematik. Vi jobbar tillsammans i gruppen för att utveckla vår verksamhet för att bättre möta våra klienters behov och för att kunna erbjuda bättre lösningar på hemmaplan. Du arbetar med förändrings- och motivationsarbete med hjälp av olika metoder. Även stödsamtal till anhöriga kan komma att ingå i tjänsten.

Samverkan kring den enskilde, med exempelvis socialsekreterare, sjukvården och kriminalvården är en viktig del i arbetet. Vi har de nationella riktlinjerna för beroende och missbruksarbete som utgångspunkt och försöker att utveckla våra metoder utifrån dessa rekommendationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socialpedagog eller socionom, eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är bra om du har erfarenhet av socialt arbete, gärna med målgruppen.

Det är meriterande om du har utbildning i någon av de metoder som rekommenderas i de nationella riktlinjerna för behandling av personer med missbruksproblem, exempelvis MI eller återfallsprevention. Kompetensutveckling erbjuds i metoder som anses vara relevanta för att bedriva ett kvalitativt arbete.

Du kommer att möta människor i olika situationer och med olika förutsättningar, vilket gör att du behöver ha en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är ansvarstagande, flexibel, tydlig, och förtroendeingivande. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med såväl interna som externa kontakter och har ett gott bemötande. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Som medarbetare ska du vara engagerad och aktivt delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 2017/139
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:160573/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande Socialsekreterare försörjningsstöd

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Till försörjningsstödsgruppen söker vi nu en vikarierande socialsekreterare då ordinarie personal skall gå på föräldraledighet.

Individ- och familjeomsorgens vuxenenhet består av två grupper, beroendegruppen och försörjningsstödsgruppen. På vuxenenheten arbetar vi bland annat med beroende, riskbruk/missbruk, försörjningsstöd, boendefrågor, våld i nära relationer samt delar av det kommunala ansvaret för nyanlända. Förhandsbedömningar och akuta ärenden hanteras av vårt mottagningsteam. Totalt är vi 15 medarbetare med olika bakgrund och bred kompetens.

Den aktuella tjänsten är förlagd i försörjningsstödsgruppen som består av en 1:e socialsekreterare, sju socialsekreterare, en flyktinghandläggare som även hanterar förmedlingsmedel, en handläggare för administrativt stöd samt en budget- och skuldrådgivare med ansvar för boendesamordning. 

Enheten har extern handledning.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår kvalificerat utredningsarbete och myndighetsutövning. Vårt uppdrag består i att utreda och bedöma rätten till ekonomiskt bistånd enligt gällande lagstiftning och föreskrifter. Under tiden den enskilde uppbär försörjningsstöd arbetar vi aktivt för att hjälpa den enskilde till egen försörjning. Det innebär att vi utgår ifrån den enskildes mål och matchar hen till olika insatser genom ett tätt samarbete med interna och externa samverkansparters tex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Samordningsförbundet Väst, Arbetsmarknadsenheten med flera. Vi arbetar även med motiverande samtal och träffar våra klienter regelbundet för uppföljning och stöd. Ett aktivt arbete krävs för att våra klienter så snart som möjligt ska nå egen försörjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och intresse av målgruppen och kännedom om gällande lagstiftning och socialtjänstens uppdrag. Kunskap om våld i nära relationer är meriterande.

Du kommer att möta människor i olika situationer och med olika förutsättningar, vilket gör att du behöver ha en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är ansvarstagande, flexibel, tydlig och förtroendeingivande. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med såväl interna som externa kontakter och har ett gott bemötande. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Som medarbetare ska du vara engagerad och aktivt delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 2017/248
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185764/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande socialsekreterare beroendegruppen

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Till beroendegruppen söker vi nu en vikarierande socialsekreterare då ordinarie personal skall gå på föräldraledighet.

Individ- och familjeomsorgens vuxenenhet består av två grupper, beroendegruppen och försörjningsstödsgruppen. På vuxenenheten arbetar vi bland annat med beroende, riskbruk/missbruk, försörjningsstöd, boendefrågor, våld i nära relationer samt delar av det kommunala ansvaret för nyanlända. Förhandsbedömningar och akuta ärenden hanteras av vårt mottagningsteam. Totalt är vi 15 medarbetare med olika bakgrund och bred kompetens.

Den aktuella tjänsten är förlagd i beroendegruppen. Tjänsten är en av tre socialsekreterare med uppgift att utreda och handlägga missbruksärenden enligt SoL och LVM. I gruppen finns även två behandlare och en behandlingsassistent.

Arbetsuppgifter
I arbetet som socialsekreterare ingår det att utreda behov av insatser rörande missbruk och beroende samt att bedriva behandling i öppenvård. Vi arbetar utifrån de nationella riktlinjerna för missbruks- och beroendevård och använder evidensbaserade utrednings- och behandlingsmetoder. I arbetet ingår också att samverka kring den enskilde, med exempelvis sjukvården, kriminalvården och arbetsmarknadsenheten.

Gruppmöte med metodhandledning sker varje vecka. Gruppen får också extern processhandledning. Beroendegruppen i Lysekil ingår i ett kommunöverskridande nätverk, där beroende- och missbruksenheter från olika kommuner träffas och lär av varandra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och intresse av målgruppen och kännedom om gällande lagstiftning och socialtjänstens uppdrag. Det är meriterande om du har utbildning i någon av de metoder som rekommenderas för utredning och behandling i de nationella riktlinjerna för missbruk och beroendevård. Kunskap om våld i nära relationer är också meriterande.

Du kommer att möta människor i olika situationer och med olika förutsättningar, vilket gör att du behöver ha en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du är ansvarstagande, flexibel, tydlig och förtroendeingivande. Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer med såväl interna som externa kontakter och har ett gott bemötande. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Som medarbetare ska du vara engagerad och aktivt delta i verksamhetens utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 2017/249
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185797/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lysekils Pizzeria söker pizza bagare

Lysekils Pizzeria söker pizzabagare med eller utan erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: samiz4@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lysekils Pizzeria
Kungsgatan 43
45333  LYSEKIL 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock - Lysekils Pizzeria

Lysekils Pizzeria söker en kock med erfarenhet inom svensk husmanskost.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: samiz4@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lysekils Pizzeria
Kungsgatan 43
45333  LYSEKIL 
Hemsida:
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Lysekil. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Lysekil
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Vikarierande Brandman till Preemraff i Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Du kommer att vara stationerad på raffinaderiet i Lysekil och ingå i vår interna räddningstjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av bland annat avhjälpande räddningstjänst såsom brand, gasläckage, olycksfall och miljöspill samt förebyggande säkerhetsarbete.

Att våra raffinaderier hör till de effektivaste i Europa hindrar oss inte: vi vill ständigt bli bättre. Vår framtidsresa innebär att du som jobbar här får användning för ditt lösningsfokus och din positiva syn på förändringar. Men det är inte allt. Tack vare vår storlek och våra komplexa produkter kan du räkna med goda utvecklingsmöjligheter inom en spännande verksamhet som präglas av snabba omställningar, tydliga regler och högt säkerhetstänk. Hos oss finns det alltid något nytt att lära sig.

Placeringsort är på vårt raffenaderi i Lysekil.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Tomas Beillon, Chef Räddningstjänsten, 010-450 35 55.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 7/1-18 till jobb@preem.se. Märk din ansökan ”Vikarierande Brandman LYR”.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersonerÄr du en engagerad och säkerhetsmedveten brandman? Vi söker fem vikarier till räddningstjänsten på Preemraff i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?
Vi letar efter dig som har gymnasiekompetens, helst med teknisk inriktning. Tidigare erfarenheter inom räddningstjänsten eller pågående alternativt slutförda SMO-studier är starkt meriterande. C-körkort är ett krav liksom att klara av AFS minimikrav på 4,5 km/tim på rullbandstest. Tjänstbarhetsintyg för rökdykning är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?
Du som söker har god fysik, är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och har en god förmåga att arbeta både i grupp och också självständigt. Erfarenhet av att koordinera, samordna och arbeta med säkerhet är meriterande. Ditt synsätt ska vara ansvarstagande, nyskapande och inkluderande.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 milj kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK. Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här http://www.preem.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTjänsterna är semestervikariat under perioden maj-augusti 2018. Tjänsterna är kontinuerlig skiftgång vilket innebär arbete på dygnets alla tider sju dagar i veckan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Vikarierande Brandman LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  

Platsannons

Undersköterska till Capio Läkarhus Lysekil

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Lysekil är en del av Capio Närsjukvård. Enheten består av vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning - allt under ett och samma tak för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra patienter. För att öka tillgängligheten för våra patienter driver vi sedan den 1 november 2016 en filial i Brastad. Varmt välkommen att bli en del av vårt team.Arbetsbeskrivning
Vi söker en undersköterska för arbete på 75% till vår mottagning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska och du kommer att alternera mellan mottagningsarbete och lab. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Arbetstiden är förlagd på både dag- och kvällstid samt helg. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med ett par års erfarenhet av arbete inom primärvården. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig.
Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 2017/860
Webbplats: https://capio.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185805/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Närsjukvård, Capio Läkarhus Lysekil
Södra Hamngatan 4
45333  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Systemspecialist till Preemraff, Lysekil

Systemspecialist


Vi söker nu dig som vill jobba som systemspecialist hos Preemraff, i Göteborg eller Lysekil. Har Du förmåga att arbeta självständigt och driva systemutveckling ur ett användarperspektiv kan Du vara den vi söker!Jobba för framtiden redan idag

Till vår avdelning Tillförlitlighet & System söker vi nu en systemspecialist för vårt underhållssystem Maximo. Du kommer att ingå i en grupp med totalt tre systemspecialister. Tjänsten innebär att tillsammans med de andra systemspecialisterna inom avdelningen, koordinera och ansvara för genomförandet av den systemmässiga vidareutvecklingen och underhållet av underhållssystemet Maximo, och dess kringfunktioner.Arbetet innebär att:

• Självständigt lösa olika problem som uppstår för systemanvändarna.

• Arbeta med systemunderhåll.

• Samordna och ansvara för genomförandet av godkända förändringar.

• Planera och samordna installationer av nya systemversioner.

• Ha god samverkan med, och vara beställare mot IT-Sektionen och extern drift- eller utvecklingspartner för att uppnå optimal funktionalitet i basfunktionerna såsom:

-Nätverk – hård- och mjukvara

-Servrar – hård- och mjukvara

-Databaser i Oracle

• Rekvirera och styra konsultinsatser.

• Upprätta och uppdatera system- och programbeskrivningar.Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.Har du den här bakgrunden?

För att passa för tjänsten behöver du ha:

• Akademisk utbildning, gärna inom datateknik/datavetenskap, eller likvärdig utbildning.

• Minst 5 års arbetserfarenhet, gärna med erfarenhet av Oracle-miljö.

• Förmåga att arbeta självständigt och driva systemutveckling ur ett användarperspektiv.

• Körkort – då resor mellan Göteborg och Lysekil förekommer frekvent.Har du erfarenhet av att driva och genomföra IT-projekt, gärna enligt modellen PM3, inom underhåll, projekt och inköp, eller erfarenhet av implementation av underhållssystem och databasadministration i Oracle-miljö, är detta mycket meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.Är det här du?

För att trivas med arbetet som systemspecialist tror vi att du är strukturerad, kvalitetsmedveten och har förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Då du kommer att ha mycket kontakt med de dagliga användarna av Maximo, tror vi att du har en pedagogisk förmåga med en helhetssyn utifrån verksamhetens behov och krav. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person tror vi att du har en god samarbetsförmåga, är analytisk, samt har förmåga att arbeta både självständigt och resultatinriktat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Ta reda på mer!

I denna rekrytering samarbetar Preem med Dfind IT. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Kristina Larsson Djokovic på +46 70 570 66 79.

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2018-01-21. För att söka jobbet, följ anvisad länk.

Välkommen med din ansökan!


Om Preem

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.På Preem ser vi mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår högt ställda vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem härFacklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Systemansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 201112227
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201112227&Jobsite=AMS&Brand=DfindITSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind IT AB
Östra Hamngatan 23
41110  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lysekil: Kvalitetsledare till G&M

Arbetsbeskrivning:
G&M söker en kvalitetsledare för att driva kvalitets, miljö och hygienarbetet på företaget. Du kommer leda kvalitetsarbetet, underhålla kvalitetssystemet, analysera data och avvikelser. Behandla reklamationer från kund, även besöka kund i vissa fall. Leda och ansvara för internrevisioner. Det är ett fritt arbete och du kommer jobba jämte fabrikschefen och tillsammans med produktionspersonalen. Jobbet innehåller en hel del myndighetskontakt och rapportering.

Kvalifikationer:
Du som söker ska ha erfarenhet från kvalitetsledning och kvalitetssystem med teknisk bakgrund (tekniker eller liknande). Erfarenhet från att analysera data, avvikelser, reklamationer, kvalitetsrevisioner och myndighetskontakt. Erfarenhet från produktionsverksamhet är viktigt. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap i danska och tyska, arbetat med ISO 9001, 14001, BRC/IOP Global Standard samt SAP affärssystem.

 

Företagsbeskrivning:


G&M Lysekil AB är ett helägt dotterbolag i den danska förpackningskoncernen Glud & Marstrand A/S och ingår i den Mexikanska förpackningsgruppen Envases Universales. G&M Lysekil producerar metallemballage för livsmedel, djurmat och öl för den Nordeuropeiska marknaden. Bolaget har ett 60-tal anställda på fabriken i Lysekil.


Ansökan:


Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten. 


Välkommen att skicka din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare TillsvidareEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://Jobbakuten.easycruit.com/vacancy/application/1936463/6245?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbakuten Väst AB
Östra Köpmansgatan 26
44430  Stenungsund Sverige
Hemsida: http://www.jobbakuten.se
  
Platsannons

CNC - Operatör

Om Bahusia:

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

Om tjänsten:

I din roll som CNC operatör ansvarar du för driften av CNC maskiner, Du kommer sköta Underhållet, Riggning, Verktygsinställning. I rollen kan det förekomma justering av program.

Erfarenhet/Bakgrund:

Vi ser gärna att du har en verkstadstekniskbakgrund antingen via arbetslivet eller via utbildning. Du besitter kunskaper inom ritningsläsning och viss Programmering.

Personlighet:

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt.

Välkommen med din ansökan:

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:Lena Andersson

0522-440242Robert Svedlund

0522 -44 0245
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% Visstidsanställning med möjlighet till Tillsvidareanställning efter 6månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://bahusia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=19
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bahusia Personalförmedling AB
Gustaf Mattssons väg 2
45150  Uddevalla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förste Fartygsingenjör Svea

Sveriges vackraste arbetsplats söker en    Förste fartygsingenjör    med placering i Lysekil 
 
I egenskap av ansvarig manager, söker Sjöfartsverket en Förste fartygsingenjör till Sveriges Lantbruks Universitets nya oceangående undersöknings- och forskningsfartyg ”SVEA”. Fartyget är under byggnation vid varv i Spanien, med beräknad leverans i april 2019.  
 
Sveas uppdrag 
Fartyget kommer att bli ett av världens modernaste forskningsfartyg och kan användas till i stort sett alla typer av marin forskning och miljöövervakning. På uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten (HaV) genomför Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut (SMHI) varje år viktiga uppgifter i den svenska nationella och internationella fiskbestånds- och havsmiljöövervakningen.  
 
Att arbeta som förste fartygsingenjör på Sjöfartsverket 
Du kommer att anställas på Sjöfartsverkets Rederi som Förste fartygsingenjör och kommer inledningsvis, fram till leverans av fartyget under våren 2019, tjänstgöra i rollen som el-inspektör där du har ett tätt samarbete med nybyggnadsteamet med huvudsaklig tjänstgöring vid varvet i Spanien. Du kommer att ingå i ett team som redan nu finns på plats och har påbörjat arbetet. Det finns även en platschef som leder och fördelar arbetet.  
 
Under byggnadsperioden kommer du att arbeta enligt statligt avtal för tjänstgöring i land. I samband med leverans av fartyget kommer du att övergå i sjötjänst som Förste fartygsingenjör i en av två besättningar.  
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Förste fartygsingenjör är: 
• Ansvara för fartygets drift och underhåll. 
• Arbetsledare för övrig maskinpersonal. 
• Kontrollant vid varvsvistelser. 
• Dokumentera i AMOS underhållssystem. 
• Ansvara för befattningsutbildning av ny personal. 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har behörighet som lägst Maskinbefäl klass III samt har erforderliga, giltiga certifikat och intyg i enligt med STCW Manila. Du har även erfarenhet av dieselelektrisk framdrivning. 
 
Som Förste fartygsingenjör är du drivande i tekniska frågor, leder medarbetare, fördelar arbetsuppgifter samt identifierar behovet av olika underhållsinsatser. Du deltar även själv aktivt i underhållsarbetet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Stor vikt läggs därför vid dina personliga egenskaper där förmåga att ha en helhetssyn, ansvarstagande och vara en god problemlösare värderas högt. För att lyckas i rollen som Förste fartygsingenjör ställs även krav på samarbete och kommunikationsförmåga då du kommer att ha täta kontakter såväl med externa som interna intressenter och egna besättningen. Under de olika uppdragen sker även ett nära samarbete med forskarna ombord. 
 
Arbetsspråk ombord är svenska varpå du ska kunna svenska flytande i tal och skrift. Du behöver även kunna tala och skriva på engelska. Körkort för bil är ett krav då resor ingår i tjänsten.  
 
Det är även meriterande om du har: 
 
• Erfarenhet av projekteringsarbete och uppföljning vid ny/ombyggnation av kontroll- och övervakningssystem. 
• Erfarenhet av Amos underhållssystem. 
• Erfarenhet av datanätverk. 
• Erfarenhet som maskinbefäl. 
 
Vi erbjuder dig 
Du får möjlighet att bli en del av Sjöfartsverket - Sveriges vackraste arbetsplats. Vår arbetsmiljö är unik och vårt uppdrag är unikt. Vi är en utvecklingsinriktad organisation och det finns goda möjligheter att förena arbetsliv och privatliv. 
 
Sjöfartsverket – en jämlik arbetsplats 
På Sjöfartsverket förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för likabehandling och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. 
 
Hur och när? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och beräknas tillsättas mars - april 2018. Intervjuer kommer att hållas vecka 7 och 8 2018. 
 
Upplysningar: 
Affärsområdeschef Tomas Årnell 010-478 47 57 
HR-partner Charlotta Blomstrand, 010-478 50 64. 
 
Fackliga företrädare:  
SACO Benjamin Hell, ST-Sjöfart Tapani Hoffrén, SEKO Göte Karlsson, samtliga kan nås via vår växel 0771-63 00 00.  
 
Registrera din ansökan, jämte aktuellt sjötjänstutdrag från Transportstyrelsen för att styrka dina certifikat och behörigheter, senast den 18 januari 2017. 
Diarienummer: 17-04009 
 
Sjöfartsverket gör kontinuerliga och aktiva val kring exponering och rekryteringsstöd i varje rekrytering. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: 1:e Fartygsingenjör/1:e Maskinist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=217&ProjectId=188865&DepartmentId=11046&MediaId=3589&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjöfartsverket
Fiskebäcksvik
45392  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.sjofartsverket.se/
  
Platsannons

Teknisk Chef Svea

Sveriges vackraste arbetsplats söker en    Teknisk chef    med placering i Lysekil 
 
I egenskap av ansvarig manager, söker Sjöfartsverket en Teknisk Chef till Sveriges Lantbruks Universitets nya oceangående undersöknings- och forskningsfartyg ”SVEA”. Fartyget är under byggnation vid varv i Spanien, med beräknad leverans i april 2019.  
 
Sveas uppdrag 
Fartyget kommer att bli ett av världens modernaste forskningsfartyg och kan användas till i stort sett alla typer av marin forskning och miljöövervakning. På uppdrag av Havs- och vattenmyndigheten (HaV) genomför Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) och Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut (SMHI) varje år viktiga uppgifter i den svenska nationella och internationella fiskbestånds- och havsmiljöövervakningen.  
 
Att arbeta som teknisk chef på Sjöfartsverket 
Du kommer att anställas på Sjöfartsverkets Rederi som Teknisk Chef och kommer inledningsvis, fram till leverans av fartyget under våren 2019, tjänstgöra som nybyggnadsinspektör där du har ett tätt samarbete med nybyggnadsteamet med huvudsaklig tjänstgöring vid varvet i Spanien. Du kommer att ingå i ett team som redan nu finns på plats och har påbörjat arbetet. Det finns även en platschef som leder och fördelar arbetet.  
 
Under byggnadsperioden kommer du att arbeta enligt statligt avtal för tjänstgöring i land. I samband med leverans av fartyget kommer du att övergå i sjötjänst som Teknisk Chef i en av två besättningar.  
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Teknisk Chef är: 
• Ansvara för fartygets drift och underhåll. 
• Tillsammans med befälhavare ansvara för att hålla fartyget i klass. 
• Arbetsledare för övrig maskinpersonal. 
• Ansvarig vid varvsvistelser. 
• Upprätthålla funktionen som brandchef ombord. 
• Dokumentera i AMOS underhållssystem. 
• Tillsammans med befälhavare ansvara för befattningsutbildning av ny personal. 
• Upprätta och följa upp budget samt ansvara för beställningar och upprätthålla kontakt med leverantörer. 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som är behörig Sjöingenjör och har tidigare erfarenhet av att jobba som Teknisk chef samt har erforderliga, giltiga certifikat och intyg för tjänsten i enligt med STCW Manila.  
 
Som Teknisk Chef är du drivande i tekniska frågor, leder medarbetare, fördelar arbetsuppgifter samt identifierar behovet av olika underhållsinsatser. Du deltar även själv aktivt i underhållsarbetet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra. Stor vikt läggs därför vid dina personliga egenskaper där förmåga att ha en helhetssyn, ansvarstagande och vara en god problemlösare värderas högt. För att lyckas i rollen som Teknisk Chef ställs även krav på samarbete och kommunikationsförmåga då du kommer att ha täta kontakter såväl med externa som interna intressenter och egna besättningen. Under de olika uppdragen sker även ett nära samarbete med forskarna ombord. 
 
Arbetsspråk ombord är svenska varpå du ska kunna svenska flytande i tal och skrift. Du behöver även kunna tala och skriva på engelska. Körkort för bil är ett krav då resor ingår i tjänsten.  
 
Det är även meriterande om du har: 
 
• Erfarenhet av projekteringsarbete och uppföljning vid ny/ombyggnation av kontroll- och övervakningssystem. 
• Erfarenhet av Amos underhållssystem. 
• Erfarenhet av datanätverk. 
• Erfarenhet av dieselelektrisk framdrivning. 
 
Vi erbjuder dig 
Du får möjlighet att bli en del av Sjöfartsverket - Sveriges vackraste arbetsplats. Vår arbetsmiljö är unik och vårt uppdrag är unikt. Vi är en utvecklingsinriktad organisation och det finns goda möjligheter att förena arbetsliv och privatliv. 
 
Sjöfartsverket – en jämlik arbetsplats 
På Sjöfartsverket förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för likabehandling och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. 
 
Hur och när? 
Tjänsten är en tillsvidareanställning och beräknas tillsättas april - maj 2018. Intervjuer kommer att hållas vecka 7 och 8 2018. 
 
Upplysningar: 
Affärsområdeschef Tomas Årnell, 010-478 47 57 
HR-partner Charlotta Blomstrand, 010-478 50 64. 
 
Fackliga företrädare:  
SACO Benjamin Hell, ST-Sjöfart Tapani Hoffrén, SEKO Göte Karlsson, samtliga kan nås via vår växel 0771-63 00 00.  
 
Registrera din ansökan, jämte aktuellt sjötjänstutdrag från Transportstyrelsen för att styrka dina certifikat och behörigheter, senast den 18 januari 2017. 
Diarienummer: 17-04008 
 
Sjöfartsverket gör kontinuerliga och aktiva val kring exponering och rekryteringsstöd i varje rekrytering. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Teknisk chef/Maskinchef, fartyg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=217&ProjectId=188864&DepartmentId=11046&MediaId=3589&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjöfartsverket
Fiskebäcksvik
45392  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.sjofartsverket.se/
  
Platsannons

Junior Planeringsingenjör Preemraff, Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Våra planerare stöttar organisationen med planering och styrning vid förberedelse-och genomförandefasen i olika typer av arbeten. Arbetsuppgifterna innefattar alltifrån uppföljning av tidsplaner i form av timmar för arbetet, till utvärdering av risker och samordning med entreprenörer och leverantörer. Vi söker en junior planeringsingenjör som kommer att stötta våra seniora areaplanerare. Du kommer att vara med att ta fram och tillhandahålla planer som krävs för uppföljning och styrning av underhållsarbeten.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Tjänsten är placerad i Lysekil men innebär resor till Göteborg vid behov.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars-Erik Malm, Chef Planering på tel: 076-136 19 30. Välkommen med din ansökan snarast till jobb@preem.se dock senast den 7:e jan 2018. Märk din ansökan ”Junior Planeringsingenjör LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner


Vill du vara med och bidra till Preems utveckling? Vi söker en engagerad och driven junior planeringsingenjör som trivs med många kontaktytor.

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig har en teknisk utbildning på YH, högskole- eller civilingenjörsnivå och som vill få en erfarenhet inom planering och projektstyrning. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Samt goda datakunskaper.

Är det här du?
Du är social och strukturerad och har en förmåga att möta kunder och kollegor på ett positivt och konstruktivt sätt. Som person arbetar du självständigt samtidigt som du är en god teamarbetare. Att prioritera snabbt och anpassar din ambitionsnivå på ett affärsmässigt sätt är en självklarhet för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Planeringsingenjör, kemiteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Junior Planeringsingenjör LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  
Platsannons

Projektingenjörer inom El & Instrument till Preemraff, Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Gruppen för El- och Instrument konstruktion behöver förstärkas ytterligare med projektingenjörer. Här kommer du att arbeta med konstruktion av el- och instrumentutrustning i våra projekt och vara med från projektidé till färdig installation ute i vår anläggning. I tjänsten ingår att ha kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgiften kommer att vara omväxlande och innehåller bland annat att:
• Ta fram tekniska beräkningar, designförslag och underlag i samband med projektering
av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning.
• Rekognosera och hämta relevant information ute i anläggningen
• Ta fram installationsunderlag samt följa upp relaterat arbete ute i fält
• Vara teknisk kontaktperson inom ditt teknikområde.
• Bidra med teknisk kompetens i samband med upphandling av entreprenader,
material och utrustningar
• Ständigt arbeta med förbättringar av våra metoder, verktyg och arbetsprocesser.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Lysekil, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Beillon, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 16.
Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till jobb@preem.se senast den 17:e jan 2018. Märk din ansökan ”Projektingenjör El & Instrument, LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Erfarenhet från elkonstruktionsarbete från processindustri eller offshoreverksamhet är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Du är säkerhetsmedveten, noggrann samt har förmågan att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Elektronikkonstruktör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Projektingenjör El & Instr LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  
Platsannons

Projektingenjörer inom Rör och Mekanik Preemraff, Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Projektavdelningen behöver nu förstärkas med ytterligare ingenjörer inom rör- och mekkonstruktion. Du kommer att arbeta med våra projekt från projektidé till färdig installation på raffinaderiet där du är teknisk specialist inom ditt område. I tjänsten ingår mycket kontakter med såväl interna som externa parter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat att:
• Utföra konstruktionsarbete.
• Delta som konstruktör i projekt.
• Arbeta med konstruktions- och projektdokumentation.
• Genomföra planering, kostnadsberäkning, tekniska beräkningar, utredningar och konstruktionsarbete i samband med projektering av nya anläggningsdelar eller byte till ny utrustning samt ta fram installationsunderlag.
• Konstruktioner för underhållsarbeten.
• Utveckling av gruppens och avdelningens metoder och rutiner.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Lysekil, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Bergstedt, Gruppchef Projekt på tel: 010-450 35 69. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till jobb@preem.se senast den 17:e jan 2018.
Märk din ansökan ”Projektingenjörer Rör & Mek LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner


Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du har erfarenhet från liknande arbeten inom projekt och konstruktion. Har du erfarenhet ifrån processindustri är det meriterande men inget krav. Vi ser att du har erfarenhet av CAD konstruktionsarbete i 2D och gärna 3D. Har du även arbetat med Autocad och SmarTeam är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Projektingenjörer Rör&Mek LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  
Platsannons

Projektingenjör inom Mekanik och Rör, Preemraff Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Gruppen Mek behöver nu förstärkas med ytterligare en projektingenjör. Du kommer att arbeta med våra projekt för rörkonstruktioner från projektidé till färdig installation, du kommer både driva och leda projekt samt delta i projekt. I tjänsten ingår även mycket kontakter med såväl interna som externa kontakter.

Arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innehåller bland annat:
- Projektledning.
- Konstruktions- och projektdokumentation.
- Projektbudgetering och kostnadsberäkning.
- Utveckling av gruppens metoder och rutiner.
- Interna och externa kontakter i projekten.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Placeringsort är på vårt raffinaderi i Lysekil, tjänsten är heltid och dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta John Erkselius, Chef Projekt på tel: 010-450 38 21. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan med CV så snart som möjligt till jobb@preem.se senast den 17:e jan 2018. Märk din ansökan ”Projektingenjör Mekanik & Rör LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner


Vår affärsidé är att skapa ett ökat värde, genom att utveckla och tillhandahålla miljöanpassat drivmedel och bränsle. Vi har många spännande projekt på gång på våra raffinaderier. Känns detta rätt för dig, då kan Du vara den medarbetare vi söker!

Har du den här bakgrunden?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsutbildning på högskoleingenjörsnivå, civilingenjörsnivå är meriterande alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Har du erfarenhet ifrån processindustrin, CAD konstruktionsarbete i 2D och 3D är det meriterande men inget krav. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Är det här du?
Som person vill vi att du är säkerhetsmedveten, har hög kvalité på arbetet samt förmåga att jobba såväl självständigt som i grupp. Noggrann, strukturerad och flexibel tror vi är personliga egenskaper som är rätt för tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Projektingenjör Mek & Rör LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  

Platsannons

Arbetsmarknadskonsulent

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Arbetsplats:

Arbetsmarknadsenheten inom Lysekils kommun ansvarar för arbetsmarknadspolitiska insatser och daglig verksamhet/sysselsättning enligt LSS och SoL.

Tjänsten är placerad inom Arbetsmarknadstorg (processkontoret) med arbetskonsulenter som svarar för deltagarnas process genom verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med övriga Arbetskonsulenter utvecklar du samarbetet med våra kommunala verksamheter och andra samverkande parter så som fackliga organisationer och Arbetsförmedlingen. Du har ett särskilt ansvar för utveckling av samordning av praktikplatser inom kommunen, att vara verksamhetsstöd till chefer vid anställningar (lönesubventioner) samt vid omställningar i sådana ärenden. Du ansvarar också för hantering av enhetens egna åtgärdsanställningar och för återsökningen av de statsbidrag som är kopplade till praktik och subventionerade anställningar i kommunen.

En stor del i arbetet är att bidra med administrativ ordning och reda för kommunens interna förvaltningar, enheter och fackliga organisationer kring arbetsmarknadspolitiska insatser. Avsikten med att vara administrativt ansvarig är att arbetet ska kvalitetssäkras så rätt överenskommelser, rätt avtal m.m. görs vid rätt tillfälle. Utifrån din kompetens och erfarenheter bidrar du till utveckling av metoder, rutiner och gemensamma arbetssätt. I kommunen arbetar vi bl.a. med AMEa Webb, Heroma och Winlas som administrativa system.

Kvalifikationer:

Du har troligtvis en högskoleutbildning inom HR, samhälls- och beteendevetenskap eller utbildning som kan bedömas relevant för arbetsområdet. Du har några års erfarenhet av arbete med personer i utanförskap, erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsområdet och/eller personalområdet. Har Du tidigare arbetat med frågor mellan arbetsgivare, facklig organisation och myndigheter (Arbetsförmedling) samt jobbat med överenskommelser och förhandlingar väger det tungt och kan ev. kompensera avsaknad av högre utbildning. Du ska också ha god vana vid administration och dokumentation i IT miljö då det är en viktig del av arbetet.

Stor vikt läggs vid din pedagogiska förmåga att driva utvecklingsarbete med övriga medarbetare, chefer i kommunala organisationen och andra inblandade aktörer. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Egenskaper:

Du har en god förmåga att organisera och strukturera tillvaron och verksamheten så den blir tydlig. Du har ett bemötande som gör att du lätt får med dig olika aktörer. Du ser möjligheter istället för hinder, är bra på att samarbeta, och har en positiv livssyn. Då det emellanåt kan vara ett intensivt arbete är det viktigt att du har tålamod och är stresstålig.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har och ser också positivt på en jämn könsfördelning i arbetsgruppen.

 Anställningsform:

Tills vidare, ev kan provanställning tillämpas.

Obs! Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 2017/246
Webbplats: https://lysekil.varbi.com/what:job/jobID:185219/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunstyrelseförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare åk 4-6

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Stångenässkolan är en F-6 skola med ca 240 elever.

För oss är känslan av samhörighet och stolthet över vår skola viktig och vi ser goda kunskaper och hög trivsel som ledord i verksamheten. Vi arbetar aktivt med hälsa- både fysiskt och psykisk. Vårt trygghetsarbete är väl organiserat och en viktig del av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Läraruppdrag i åk 4-6 med sedvanligt tillhörande uppgifter, t.ex planering, undervisning, uppföljning och bedömning. I varje årskurs arbetar tre pedagoger tillsammans och tar ett gemensamt ansvar för genomförandet av uppdraget. Du kommer att ingå i ett arbetslag med pedagoger från åk 4 till åk 6.Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare med behörighet 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av uppdraget och av samarbete i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. det är en merit om du har behörighet att undervisa i musik och/ eller bild.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation och utdrag ur belastningsregistret. vi gör löpande urval och intervjuer.

Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse. tillsvidareanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 2017/244
Webbplats: https://lysekil.varbi.com/what:job/jobID:185171/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Socialsekreterare till Barn och Ungdomsenheten

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Vi söker nu socialsekreterare till utredningsgruppen inom Barn och Ungdomsenheten.

Vill du bli en av oss och arbeta i fina kustnära Lysekil och få kontor med havsutsikt?

Vi är sex stycken socialsekreterare i utredningsgruppen, det dagliga arbetet leds av en 1:e socialsekreterare som också ger dig metodstöd utefter ditt behov.

På enheten använder vi oss av ärendetyngdsmätning där ambitionen är att arbetsmängden ska vara rimlig och utefter erfarenhet.

Vi jobbar nära varandra, är prestigelösa och vi är ett glatt gäng som är delaktiga i utvecklingsarbetet på vår arbetsplats. Utöver en fantastisk arbetsgrupp på fyra killar och två tjejer, så erbjuder vi dig också kompetensutveckling, handledning, friskvårdsbidrag samt en personalklubb som regelbundet anordnar trevliga aktiviteter!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med barn/ unga och deras föräldrar genom att bedriva utrednings- och förändringsarbete som ger beslutsunderlag för insatser enligt SoL och LVU.

Arbetet innebär också att du samverkar både med interna och externa samarbetspartners såsom BUP, polis, skolor etc.

Vi har dessutom ett nära samarbete med vår välutvecklade öppenvård med ett förebyggandeteam och ett familjebehandlarteam, som tillsammans med socialsekreterare och familj utformar insatser för att bäst möta behoven.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom, socialpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har god organisatorisk förmåga och kan uttrycka dig väl och nyanserat i tal och skrift. Erfarenhet av myndighetsutövning samt fördjupade kunskaper om barn och ungdomars utveckling är meriterande.

Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga, förmåga att prioritera, förmåga att arbeta självständigt. Du ska vara flexibel, ha förmåga att lyssna och att se saker ur flera perspektiv. Du ska ha mod och förmåga att skapa relationer med de barn och familjer vi arbetar med.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hör gärna av dig om du har frågor och välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 2017/243
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185118/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Psykolog till Capio Läkarhus Lysekil

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus Lysekil är en del av Capio Närsjukvård. Enheten består av vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning - allt under ett och samma tak för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra patienter. För att öka tillgängligheten för våra patienter driver vi sedan den 1 november 2016 en filial i Brastad. Varmt välkommen att bli en del av vårt team.Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga uppgifter för psykolog på vårdcentral.

Arbetet utgörs av bedömning och behandling av framförallt vuxna patienter. Inom primärvården arbetar vi i synnerhet med personer med depression, ångesttillstånd (såsom generaliserat ångestsyndrom, paniksyndrom, social fobi, tvångssyndrom), krisreaktioner och PTSD. Vi satsar mycket på att förbättra vården och tillgängligheten för patienter med psykisk ohälsa. Din tjänst kommer att ingå i vårt psykosociala team bestående av läkare, sjuksköterska, fysioterapeut och psykolog. 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har förmågan att göra snabba, avgränsande och strukturerade psykologiska bedömningar och behandlingar. Du kan hålla såväl hög tillgänglighet som god kvalitet på det behandlingsarbete du bedriver. Vi lägger särskild vikt vid god samarbetsförmåga och förmåga till självständighet i arbetet. Meriterande är om du har inriktning mot flera olika evidensbaserade metoder, såsom KBT, FACT och Interpersonell Psykoterapi (IPT). Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete som psykolog inom primärvården. 
Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017/782
Webbplats: https://capio.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182685/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Närsjukvård, Capio Läkarhus Lysekil
Södra Hamngatan 4
45333  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Projektcontroller Preemraff

Jobba för framtiden redan i dag
Arbetsuppgifter
• Ansvara för ekonomistyrning, kostnadsuppföljning och prognoser i underhållsstoppen.
• Se till att rutiner för hantering av stoppens leverantörsfakturor finns.
• Att utveckla verksamhetens rutiner för ekonomistyrning i underhållsstopp.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Detta är en tillsvidareanställning där du blir direkt anställd av Preem. Tjänsten är på heltid, dagtid med placering i Göteborg eller Lysekil. Arbetet kommer att utföras på båda orterna, så resor mellan orterna förekommer. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Ta reda på mer!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Hermansson, Projektchef revstopp på tel: 010-450 43 10. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 10:e januari 2018.
Vi ser fram emot att få din ansökan via jobb@preem.se. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev. Märk din ansökan med ”Projektcontroller GOR/LYR” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersonerTill Preemraff söker vi en controller med erfarenhet av projekt och ekonomi!

Som projektcontroller hos Preem kommer du att vara med och förbereda och genomföra våra underhållsstopp och i detta ansvara för ekonomistyrning och ekonomiuppföljning. Som projektcontroller kommer du även att bli en nyckelperson i Preemraffs stoppverksamhet, i rollen ingår att utveckla effektivare arbetssätt för verksamheten

Har du den här bakgrunden?
• Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
• Erfarenhet från controlling eller motsvarande gällande underhållsprojekt.
• Erfarenhet av ekonomistyrning i större verksamheter.
• Mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper inom övriga Officeprogram
• Goda kunskaper om IT-system för hantering av ekonomi. Meriterande är erfarenheter av M3 och Maximo
• Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Är det här du?
Rollen innebär mycket kontakt internt inom stopporganisationen och med andra inom Preems organisation så det är viktigt att du är kommunikativ och har bra förmåga att lära ut och förklara. Du trivs i en förändringsorienterad miljö och är lyhörd för verksamhetens behov. Eftersom du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra arbetssätt och system ser vi att du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du är analytisk och noggrann. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta både enskilt och i grupp.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Projektcontroller LYR/GOR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 1
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  
Platsannons

Projektadministratör Preemraff, Lysekil

Jobba för framtiden redan idag
Dina främsta uppgifter kommer att vara att avlasta ledningen för projektet med diverse administrativa uppgifter som;
- Avlasta projektledningen, samordnings- och objektledare i angivna administrativa uppgifter. Ex; skriva ut arbetsorderna, skriva protokoll under möten.
- Administrera projektets hemsida på intranätet.
- Koordinera och administrera boendefrågor för intern personal.
- Bokningar av hyrbilar, resor, boende och konferenser.
- Skriva och sammanställa dokumentation som krävs för verksamheten kring arbetsmiljö, säkerhet och praktisk information.
- Skapa beställningar och avrop i vårt system Maximo åt ledning och samordnare samt vid behov enklare inköp.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Då tjänsten är placerad i Lysekil, men arbete kommer att ske både i Lysekil och Göteborg är det viktigt att du har flexibiliteten. Tillsvidareanställning där du blir anställd av Preem. Tillträde av tjänsten kan komma att ske omgående.

Ta reda på mer!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Hermansson, Projektchef revstopp på tel: 010-450 43 10. Välkommen med din ansökan senast den 2:e januari 2018 till jobb@preem.se. Intervjuer kommer att ske efter jul och nyår.
Märk din ansökan ” Projektadministratör LYR”

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner


Vill du arbeta i en koordinerande och administrativ roll där du har en nyckelroll i ett stort projekt? Är du noggrann och besitter en god samarbetsförmåga? Då kan du vara den vi söker!

Har du den här bakgrunden?
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i projektform, i en koordinerande roll eller inom administration. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Är det här du?
Som person är du noggrann, flexibel och vågar ta för dig. Det är viktigt med ett helhetsperspektiv i dina beslut och att du har en god samarbetsförmåga. Är prestiglös och trivs med att arbeta i ett lösningsfokuserat team.


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Vi ser mångfald och inkludering som en förutsättning för en hållbar utveckling och att varje medarbetare genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet bidrar till vår vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Preems vision, värderingar och en karriär på Preem här
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Projektadministratör LYR
Webbplats:
Epostadress: jobb@preem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PREEMRAFF LYSEKIL
Hamreviksvägen 25
45392  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.preem.se
  
Platsannons

Personlig assistent vikarie, Lysekil

DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 160 personliga assistenter.

Vi söker nu en positiv kvinna, för arbete som personlig assistent till en kvinna i 50:års åldern. 

 

Hon bor i en trevlig lägenhet i centrala Lysekil och söker nu assistenter som kan hjälpa henne i hennes vardag. Hon har assistans dygnet runt med några timmar dubbelbemanning per dag. Vi söker därför kvinnliga assistenter som kan hjälpa henne med hygien, matlagning, träning, städ samt övriga fritidsaktiviteter som kan förekomma. 

 

Hon sitter i rullstol men gåtränar flera gånger per dag. Hon saknar tal, det är därför extra viktigt att du är en lyhörd person som är duktig på att läsa av ögonen och kroppsspråket. Som person ska du vara lugn, varm, engagerad och ha ett stort intresse för målgruppen. Du behöver brinna för att göra kundens livskvalité och vardag bättre och din empatiska förmåga är något vi värdesätter stort. 

 

Kunden värdesätter goda middagar bestående av husmanskost och älskar att drick kaffe. Vi ser det därför som meriterande om du är intresserad av matlagning. 

 

Vi söker nu personal som kan arbeta som vikarie vid behov. 

 

Tveka inte och ring så berättar vi mer om uppdraget. Vi ser framemot din ansökan!

Rekrytering sker löpande så sök redan idag. 

För frågor kontakta Helena Arvidsson, 072-335 00 64, helena@dvtassistans.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://www.dvtassistans.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=289555E790064D6ABD1241A001304094&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DVT Assistans AB
Mått Johanssons väg 16
63346  Eskilstuna Sverige
Hemsida: www.dvtassistans.se
  
Platsannons

Produktionstekniker till Husqvarna i Brastad

Är du produktionstekniker och letar efter nya utmaningar? Är du redo för en ny och spännandel roll? Se hit!

Vi söker för Husqvarna AB Brastadfabrikens räkning dig som vill arbeta som produktionstekniker där du har stora möjligheter att påverka.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Brastadfabriken och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker kommer du att arbeta inom automation med att stötta upp de olika avdelningarna som finns på företaget, dock kommer huvudansvaret vara på slipavdelningen. Rollen är väldigt bred och fokuserar på att föra produktionsprocesser mot en kostnadseffektiv produktion samt att delta i produkt/processutvecklingsarbete. Exempel på arbetsuppgifter är: framtagning av nya arbetsinstruktioner, ombyggnationer av arbetsstationer och framtagning av processupplägg för produktändringar. Du kommer arbeta nära Husqvarnas R&D avdelning.

Om företaget
Husqvarna AB Barstadfabriken tillverkar delar till Husqvarna koncernen och fungerar därför som en intern leverantör. Husqvarna är en leverantör av maskiner till främst byggindustrin och är globalt ett miljardföretag som erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt ifrån motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

I Barstadfabriken är dem 120 anställda och som produktionstekniker kommer du ingå i ett team med 13 andra personer.


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med inriktning produktion/konstruktion och har arbetat ett år inom produktion/konstruktion. Saknar du teknisk utbildning krävs det mer än ett års erfarenhet från branschen.

Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och arbetar strukturerat. Som produktionstekniker kommer du arbeta tätt med andra delar av företaget samt ansvara för olika moment vilket gör att dessa egenskaper är viktiga. Som person ser vi även att du är nyfiken och inte rädd att ta dig an nya utmaningar.

Krav för tjänsten:
- Teknisk utbildning samt 1 års erfarenhet från produktion/konstruktion alternativt flera års erfarenhet om utbildning saknas.
- Kunskap om Officepaketet.

Meriterande för tjänsten:
- Mer erfarenhet inom området produktion.
- Ritningskunskap.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari eller enligt överenskommelse
Ort: Brastad
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 14409
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14409
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drakegatan 7A
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Kvalitetsingenjör till en projektledarroll till Husqvarna i Brastad

Är du utbildad kvalitetsingenjör och sugen på att arbeta om projektledare? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker för Husqvarna AB Brastadfabrikens räkning dig som vill arbeta som kvalitetsingenjör där du har stora möjligheter att påverka.
Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Brastadfabriken och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.


Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetsingenjör kommer du att fokusera på produktionsprocesser och arbeta med ”peepapp/FAI”, vilket är en del av kvalificeringsmetodiken. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i denna tjänst är projektledning, kvalificeringsarbete och arbeta med företagets olika ledningssystem. I arbetet kommer det även ingå revison, detta är dock något du inte behöver kommit i kontakt med tidigare.

Om företaget
Husqvarna AB Barstadfabriken tillverkar delar till Husqvarna koncernen och fungerar därför som en intern leverantör. Husqvarna är en leverantör av maskiner till främst byggindustrin och är globalt ett miljardföretag som erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt ifrån motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

I barstadfabriken är dem 120 anställda och som kvalitetsingenjör kommer du att ingå i ett team med 5 andra personer.


Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom relevant område, det går även bra med en YH-utbildning. Du skall även ha kunskap om vad FMEA är.

Som person ser vi att du är nyfiken och inte rädd att ta dig an nya utmaningar. Då tjänsten innefattar många olika arbetsmoment är det viktigt att du kan arbeta flexibelt men samtidigt strukturerat. Du skall inte vara rädd att ta för dig och testa nya saker.

Krav för tjänsten:
- Ingenjörsutbildning inom relevant område, funkar även med YH-utbildning.
- Kunskap om vad FMEA är.
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten:
- Tidigare relevant arbetslivserfarenhet.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Januari eller enligt överenskommelse
Ort: Brastad
Omfattning: Heltid


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 14411
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14411
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drakegatan 7A
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Automationsingenjör/ tekniker till Vatten & Avlopp, LEVA i Lysekil AB

Inom automation gör du allt från mindre PLC-programmering av pumpstyrning till utveckling av vårt Scada-system samt övrig process-IT. Projektledning ingår även och du utgör konsultativt stöd till den operativa driften och processingenjören.
I din roll som automationsingenjör har och tar du självständigt ansvar för att säkerställa driftsäkerheten av vår process-IT samt en optimerad systemkommunikation. I ditt arbete ingår förutom automation även att samordna och följa upp projekt. Vi jobbar ofta i team tillsammans med övriga kompetenser inom företaget.
Vi är en grupp drifttekniker som i samarbete med en processingenjör sköter driften av och underhåller bolagets ytvattenverk, tre avloppsreningsverk samt ett hundratal pumpstationer i Lysekils kommun.

VA-Drift & Underhåll som utgör en av två avdelningar inom affärsområdet Vatten & Avlopp, förstärker sin verksamhet och söker nu en positiv och engagerad person som vill arbeta som automationsingenjör på ett bolag som månar om hållbarhet och medarbetarglädje.Känner du att du är den som vill arbeta i en dynamisk organisation där skratt och hårt arbete förenar, är det kanske dig vi söker?

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, gärna med erfarenhet från liknande uppdrag och ha en problemlösande attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet och ett intresse av process och drift, har social kompetens samt ett stort teknik- och IT intresse.
Det är meriterande med el-kompetens liksom det är med erfarenhet från något/några av följande system:

• SCADA-system: Citect
• OP-paneler: Beijers iX
• Mitsubishi PLC system
• ElproCAD
• EPLAN


LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekil Stadshus AB. Här arbetar ett 70-tal anställda och verksamheten omsätter ca 160Mkr om året. Bolaget ansvarar för att elnät, vatten, avlopp och fjärrvärme fungerar i Lysekils kommun. Dessutom driver bolaget två vindkraftverk och säljer närproducerad el samt underhåller gator, parker och fritidsområden i Lysekils kommun.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Drifttekniker, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Automationsingenjör 2018
Webbplats:
Epostadress: linda.andersson@levailysekil.se
Övrigt: LEVA i Lysekil eftersträvar mångfald och välkomnar sökande oberoende av etnicitet, kön, ålder, funktionsnedsättning och sexuell läggning.
Arbetsplats: 
Adress: LEVA i Lysekil
BOX 36
45321  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.levailysekil.se
  
Platsannons

PRODUKTIONSLEDARE - HUSQVARNA NORDIC BRASTAD

Till Husqvarna AB's fabrik I Brastad söker vi nu en produktionsledare som vill vara med på den spännande resan att fortsatt bygga upp och utveckla den nya moderna fabriken!


Din framtida utmaning

Som produktionsledare hos oss ansvarar du över ett produktionsområde med ett flertal olika processer i en teknikintensiv verksamhet. Processerna innebär svarvning, fräsning, slipning och värmebehandling av komponenter med högt ställda krav mot kvalitet. Ditt område består av kollektivanställda processoperatörer och processtekniker.
Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla framtidens fabrik och du får en stabil plattform för personlig utveckling.

Din arbetsroll
Rollen som produktionsledare innebär att leda och utveckla det dagliga arbetet i verksamheten tillsammans med dina team mot fabrikens uppsatta mål. Detta innebär att vara drivande i fabrikens förbättring- och förändringsarbete. Du är också delaktigt i verksamhetens kvalitets- och arbetsmiljöarbete.

Eftersom att fabriken står inför en tekniskt expansiv fas medverkar du också aktivt i verksamhetens projekt. Du ingår också i fabrikens produktionsledning och du har ett nära samarbete med fabrikens olika supportfunktioner.

Vem söker vi?
Du har mångårig ledarskapserfarenhet och har ett teamorienterad inställning i att leda, coacha och utveckla människor. Du är intresserad av produktionsutveckling och har en hög teknisk förståelse tillsammans med nytänkande och du stimuleras av att arbeta med problemlösning.
Du är en person med driv och mycket god samarbetsförmåga, kvalitetsmedvetenhet och är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt.
Du har tidigare erfarenhet av en ledarroll inom industrin, med fördel inom motsvarande processer eller annan modern processindustri. Det är meriterande om du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande flerårig erfarenhet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Varaktighet
Tills vidare med start enligt överenskommelse.

Arbetstider
Heltid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida i form av ett personligt brev och CV. Intervjuer kommer att ske löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-01-19. För frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Magnus Niklasson, på tel.0523-489 81 alt. +46 706 000 690. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Sanna Hancic Londos, sanna.hancic.londos@husqvarnagroup.com.


Fabriken i Brastad tillverkar motorkomponenter såsom vevaxlar, vevstakar, kopplingstrummor mm. till samtliga av Husqvarnas proffsprodukter på Motorsågar, Röjsågar och Trimmers. Tillsammans med vår fabrik i Sarpsborg i Norge uppgår vår sammanlagda produktion till över 4 milj. delar per år.
Vi har ett genuint intresse och kunskap för teknik, kvalitét och automation, vilket påverkar och speglas i kulturen genom alla led i verksamheten. Vi är ett lokalt företag men med fördelen att vara en del i en större organisation.
Vi arbetar med lokala leverantörer för vår produktion på orten och har ett stort samhälleligt engagemang. För oss är det viktigt att värna om bygden bl.a. genom lokala samarbeten.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Husqvarna AB
Drottninggatan 2
56182  HUSKVARNA 
Hemsida: http://www.husqvarna.com
  

Platsannons

Fritidsledare

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning


I Lysekils kommun finns en fritidsgårdsverksamhet, fördelad på två fritidsgårdar, en i Brastad och en i Lysekil.

Fritidsgårdarna har verksamhet för barn och ungdomar från 10 år och uppåt. Fritidsledarna arbetar i ett arbetslag och kan alternera mellan att vara i Lysekil och i Brastad. Samverkan med olika instanser, både inom kommunen och utanför kommunens gränser, ingår.Arbetsuppgifter

Som fritidsledare är du, förutom en naturlig ledare i den operativa verksamheten, också en aktiv del både i planering, utveckling och utvärdering. Den här tjänsten kommer bl.a att ha samverkan med samverksgrupper, föreningsliv och skola. I tjänsten ingår även fältverksamhet och uppsökande verksamhet.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidsledare med erfarenhet av att arbeta på fritidsgård. Du är van vid och har kunskap om hur olika samverkansgrupper fungerar. Du är en positiv, engagerad och driven  fritidsledare. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av att hantera komplexa möten med barn och unga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor


Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid förlagd på dagtid och kvällstid.Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 60% med möjlighet till tillfällig ökning.. Tillträde: Enligt överrenskommelse tillsvidareanställningenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 2017/230
Webbplats: https://lysekil.varbi.com/what:job/jobID:179798/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Automationstekniker till Lysekil

Om kundföretaget
Underhållsavdelningen på företaget ansvarar för driftsäkerheten och utvecklingen av anläggningens produktionsutrustning och fastigheter. Produktionen har en hög automatiseringsgrad och arbetet bedrivs utifrån LEAN-principer i en modern anläggning.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du tar stort ansvar för vad du presterar. Bland de personliga egenskaper som vi särskilt värdesätter kan nämnas god analytisk förmåga, ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt att du gillar att driva förändringsarbete. Du kommer att jobba direkt i verksamheten, men du kommer även att få administrativa uppgifter. Det kan röra sig om
dokumentation, underhållsplaner och projekt. Vi förutsätter att du har vana att jobba i Excel och Word.


Din profil
Du har avslutat en utbildning inom automation eller mekatronik eller har jobbat med det under längre tid och skaffat dig praktiska kunskaper.För mer information ring eller maila Axel Wallström, Onepartnergroup, 0729-74 55 00 eller axel.wallstrom@onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-17
Yrkesbenämning: Automationstekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5898
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5898
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Uddevalla AB
Norra Drottninggatan 28
45131  Uddevalla Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Godsmottagare och produktionspersonal 2 platser

1 st godsmottagare/truckförare för ankommande och utleverans av gods samt orderregistrering.

1 st produktionspersonal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare. HeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik@lysezink.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lysekils Varmförzinkning AB

45391  LYSEKIL 
Hemsida: http://www.lysezink.se
  

Platsannons

Lärare Vuxenutbildning SFI

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Lysekils vuxenutbildning är en del av Campus Väst en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst ingår Du i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas.

Flexibilitet, kreativitet och nytänkande som drivs av intresset att skapa bra förutsättningar för vuxnas lärande är värdefulla egenskaper.

Arbetsuppgifter

Sfi-lärare möter världen i klassrummet varje dag, spännvidden är därmed mycket stor, alltifrån att ge kortutbildade nyanlända grundläggande läs- och skrivfärdigheter till att undervisa akademiker med lång studievana.

Som lärare i sfi ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Med ditt stöd utvecklar eleverna en språkförmåga som gör att de kan kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. Undervisningen anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med 30 hp svenska som andraspråk. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av läs- och skrivinlärning.

God datorvana och intresse av att använda tekniska hjälpmedel i undervisningen

Tjänsten kan ev. kombineras med undervisning i engelska på grundläggande nivå.

Tillsvidareanställning semestertjänst.

    Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse tillsvidareanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/237
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182469/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lager- och butiksarbetare till snabbväxande företag inom fiskebranschen

I rollen som lagerarbetare kommer du arbeta med alla delar inom lagerverksamheten såsom inkommande- och utgående leveranser, avlastning från containers, inventering, hantering av returer & reklamationer, kvalitetskontroller m.m. I tjänsten ingår även att hantera vår varuutlämningsbutik där du arbetar med försäljning mot våra kunder.

• Har erfarenhet av lagerverksamhet
• Har erfarenhet av försäljning i butik
• Har ett intresse för fiske
• Har förmåga att arbeta självständigt och effektivt
• Förstår att struktur och ordning och reda är en viktig del i att uppnå kvalitet i lagerverksamheten
• Har god kondition då det är ett aktivt jobb
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Har truckkort & B-körkort

Carapax Marine Group är ett innovativt företag som utvecklar och säljer utrustning till burfiske- och vattenbruksmarknaden. Vår affärsidé bygger på att ta fram innovativa marknadsanpassade produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Försäljning sker direkt till yrkesfiskare och vattenbrukare samt till fritidsfiskare via ett väl etablerat nätverk av återförsäljare i Norden. Carapax ingår i en företagsgrupp som huvudsakligen verkar inom den marina sektorn.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jim.svensson@carapax.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CARAPAX MARINE GROUP AB
KONTORSVÄGEN 6
45341  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.carapax.se
  

Platsannons

Pedagogassistent/Barnskötare 100 % Västra förskolorna

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning eller barnskötarutbildning och vill arbeta i en Lärande organisation i Lysekils kommun.

Du skall vara nyfiken, reflekterande och ha ett relationellt förhållningssätt. Vår vision är "Nyfikna och reflekterande barn behöver nyfikna och reflekterande vuxna. Tillsammans skall vi begripa begreppen för att greppa världen" Våra ledstjärnor är Våga-Vilja-Växa-Mötas

https://www.youtube.com/watch?v=1keQh7HSWas


Arbetsuppgifter
Du är med i utformningen av den pedagogiska verksamheten, är delaktig i uppföljning, utvärdering och utveckling i arbetslaget. Du utvecklas tillsammans med oss i ett utforskande arbetssätt och ser den pedagogiska miljön som föränderlig och som ett stöd för barnens kreativitet och lekfulla lärande. Förskolorna arbetar tillsammans som en organisation, där vi arbetar med åldersindelade barngrupper. 1-4 åringarna är placerade på Badhusbergets- och Kronbergets förskola och 5 åringarna är placerade på Färgaregatans förskola.

Kvalifikationer
Högskolepoäng i pedagogik, barnskötarutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har en vilja att arbeta efter Lysekils kommuns målsättning. Är insatt i det statliga uppdraget med läroplanen och dess implementering i verksamheten. Du ser dig som en del av arbetslaget och har ett professionellt förhållningssätt som grundar sig i demokratiska värden. Du vågar ta eget ansvar, tycker om att lära nytt och ser förändringar som någonting positivt och utvecklande i ditt arbete. Du är väl förtrogen att arbeta med pedagogisk dokumentation.

Villkor
Vikariat 100% Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: 8/1 2018 ev. tidigare enligt överenskommelse VisstidsanställningEnlig avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/241
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183086/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Platschef för Midroc Rodoverken i Lysekil

Om Midroc Rodoverken

Midroc Rodoverken har med unika arbetsmetoder och lång erfarenhet specialiserat sig på konstruktion, tillverkning och montering av skräddarsydda industrianläggningar och har sedan starten 1944 en lång tradition av framgångsrika projekt. Bolaget ingår i Midroc Europé och har genom åren genomfört ett antal strategiska förvärv som gör att de idag är ca 280 anställda och verksamma inom tre affärsområden Underhåll, Rörprojekt och Tank. Midroc Rodoverken har dotterbolag i Norge och Polen.


Läs mer om Midroc Rodoverken på www.rodoverken.se (http://www.rodoverken.se/)


Affärsområde Underhåll söker nu Platschef till Lysekil

Midroc Rodoverken söker nu en Platschef till underhållsavtalet på Preems raffinaderi utanför Lysekil. Som Platschef blir du ansvarig för organisationen på plats vilken består av både tjänstemän och yrkesarbetare, idag ca 40 st.

I samråd med AO chefen för underhåll, ansvarar du för att organisera och strukturera arbetsuppgifter, genomföra inköp och investeringar samt att vidtaga åtgärder gällande arbetsmiljöfrågor. Du administrerar och genomför också egna projekt från projektstart till projektavslut och har en drivande och koordinerande roll i produktionsorganisationens nätverk av externa (underentreprenörer, materialleverantörer, kvalitetsrevisorer m fl) och interna resurser (controller, kvalitetskoordinator, förrådsansvarig m fl) och du samverkar även med övriga i organisationen så att företaget som helhet uppnår kort- och långsiktiga mål.


Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller gymnasial utbildning kompletterad med annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå samt en kompletterande arbetslivs-erfarenhet med dokumenterad ledarerfarenhet. Du har mycket god förmåga att verka i en projektorienterad organisation och har förmåga att agera både strategiskt och operativt inom ramen för befintlig ledningsplattform och verksamhetssystem. Du har mycket god kunskap och erfarenhet av kontraktshantering/entreprenadjuridik samt mycket goda kunskaper i Microsoft Office. Du har också förhandlingserfarenhet och några års arbetserfarenhet och utbildning inom Arbetsmiljö och Arbetsrätt. Du har goda kunskaper i engelska språket, såväl muntligt som skriftligt.


Personliga egenskaper

Du är en erfaren, prestigelös och driven ledare som trivs med att ta ansvar och att arbeta nära verksamheten i ett entreprenörsföretag där vardagen präglas av korta beslutsvägar, samarbete, engagemang, drivkraft, flexibilitet och glädje. Du är lyhörd och kommunikativ och är bra på att skapa relationer både internt och externt. Du är analytisk och har ett lösningsorienterat och strukturerat arbetssätt och har förmåga att kunna prioritera och hantera förändrade förutsättningar och många olika pågående projekt samtidigt. Du ställer höga krav på kvalitet och säker arbetsmiljö samt brinner för att utveckla affären och organisationen.


Ansökan

I det här uppdraget samarbetar Midroc Rodoverken AB medTechnogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Per Gottfridsson, på per.gottfridsson@technogarden.se (mailto:per.gottfridsson@technogarden.se) eller tel. 0735-17 99 91.

Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.technogarden.se/jobs/62548-platschef-for-midroc-rodoverken-i-lysekil?promotion=23168-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Technogarden
Therese Svenssons gata 11
40275  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en gravt MS sjuk 54 årig kvinna boende i Lysekil.
Hon behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv från allmänna hushållssysslor som tvätt, städning, baka och laga mat till all hjälp med sin personliga omvårdnad och hygien. Hon använder elrullstol och mobil lyft samt andra tekniska hjälpmedel.
Du kommer att få mer information om vår kunds omsorgsbehov vid en ev. anställningsintervju

Vi ser dig som en glad person, som är social och vänlig, tålmodig rak och tydlig i din kommunikation Du bör ha jobbat inom personlig assistans och ha erfarenhet inom detta yrke. Vi söker dig som ser detta som en långvarig anställning. Som personlig assistent är det viktigt att personkemin fungerar mellan vår kund och dig som arbetstagare så detta kommer finnas med vid rekrytering och anställning. Det är bra om du behärskar lyftteknik och har erfarenhet av MS.

Om du känner att du har det som krävs, skicka en ansökan och berätta om dig själv. Utbildning inom vård/omsorg är önskvärd men ej nödvändig. Du måste tala läsa och skriva svenska språket väl. Personlig lämplighet är viktigast och i gengäld erbjuder vi ett roligt och stimulerande arbete med bra arbetsklimat och mycket personlig kontakt.

AO assistans AB är det lilla bolaget med flexibla alternativ. Vårt uppdrag är att ge personligt stöd som ger högsta livskvalitet för personer med funktionsnedsättning och som omfattas av insatser enligt LSS. Vi ser både till den funktionshindrade och den anställdes bästa intressen.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid5 dygn/mån sovande jour 40%-60%Fast timlön + OB ersättning. Anställningen omfattas av kollektivavtal gällande personliga assistenter träffat mellan Kommunal och KFO
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@aoassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ao Assistans AB
Storgatan 41
46130  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skaftö Ridklubb söker ridlärare

Vår förra ridlärare har valt att efter 14 år hos oss gå vidare och vi söker nu en Ridlärare/Ridinstruktör för anställning med början februari 2018.

Skaftö Ridklubb är en liten familjär ridskola belägen i Lysekils kommun, på västkusten ca 10 mil Nordväst om Göteborg. Klubben har ett 10-tal hästar i verksamheten, i dagsläget ponnyer i olika storlekar. På klubben finns även ca 13 medlemsuppstallade hästar.

Vår ambition är att ge alla ryttare en bra grund att stå på både i ridning och hästkunskap där hästens välbefinnande och ryttarens säkerhet alltid står i fokus. Vi har Ridsportförbundets fastställda utbildningsplan med olika ryttarmärkesnivåer som riktlinje i vår undervisning. Vi följer också den klassiska ridläran med fokus på den officiella utbildningsskalan för hästen.

Vintertid har vi ett femtiotal ridande, främst i åldrarna 6-15 år, samt ett fåtal vuxna. De dagar vi inte bedriver lektionsverksamhet har vi ett fodervärdssystem och vissa av våra ridskoleekipage deltar i tävlingar inom hoppning och dressyr. Vi har en liten, men aktiv ungdomssektion.
Sommarperioden är aktiv med dagridläger, veckoläger mellan v26 och 32.

Vi har två belysta uteridbanor och fantastiska skogsvägar för uteritter och terrängritt, våra lektioner nyttjar regelbundet denna uterittsmiljö. Vintertid, eller när vädret inte tillåter ridning utomhus, har vi intressanta och lärorika teorilektioner som ligger i linje med utbildningsplanen.

Befattningen är en deltidstjänst på i dagsläget ca 30%, fördelad på två eftermiddagar/kvällar i veckan.
Sommartid har vi uppskattade dagridläger, och arbetstiden kommer då att kunna utökas till heltid om detta är intressant.Den vi söker bör ha erfarenhet som instruktör, eller gedigna kunskaper och ett sätt som gör att personen är lämplig att arbeta som instruktör. Det är meriterande att ha erfarenhet av tidigare arbete på ridskola. Du bör vara positiv, ha lätt för att samarbeta, vara driven samt tycka om att arbeta med barn och ungdomar och vara en förebild i både ridning och hantering av hästarna. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är också meriterande om du har någon form av ridinstruktörsutbildning.

Dina arbetsuppgifter:
• Ridundervisning på olika nivåer och discipliner; enligt utbildningsplanen, klassiska ridläran och utbildningsskalan
• Teorilektioner; enligt utbildningsplanen och klassiska ridläran
• Viss stalltjänst kan ingå. Förekommande arbete i stall, såsom mockning, fodring, in-och utsläpp av hästar, utrustningsvård samt hästvård mm
• Viss utbildning av ridskolehästar kan förekomma
• Översyn och uppföljning av hästarna, för deras välbefinnande och långsiktiga hållbarhet
• Visst administrativt arbete

Skaftö Ridklubb är en liten familjär ridskola belägen i Lysekils kommun, på västkusten ca 10 mil Nordväst om Göteborg. Klubben har ett 10-tal hästar i verksamheten, i dagsläget ponnyer i olika storlekar. På klubben finns även ca 13 medlemsuppstallade hästar.
Vår ambition är att ge alla ryttare en bra grund att stå på både i ridning och hästkunskap där hästens välbefinnande och ryttarens säkerhet alltid står i fokus. Vi har Ridsportförbundets fastställda utbildningsplan med olika ryttarmärkesnivåer som riktlinje i vår undervisning. Vi följer också den klassiska ridläran med fokus på den officiella utbildningsskalan för hästen.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Ridinstruktör/Ridlärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid ca 30%, två vardagseftermiddagar/kvällar i veckan. Möjlighet till heltid under sommarveckorna finns eventuellt. 20%-40%Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Ridlärare
Webbplats:
Epostadress: skaftoridklubb@hotmail.com
Övrigt: Ansökningar behandlas löpande. Ange 2 referenser i din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Skaftö Ridklubb
Grönskult Sälvik 166
45178  Fiskebäckskil Sverige
Hemsida: http://idrottonline.se/SkaftoRK-Ridsport/
  

Platsannons

Skaftö Ridklubb söker ridlärare sommaren 2018

Vår ridlärare har valt att efter 14 år hos oss gå vidare och vi söker nu en Ridlärare/Ridinstruktör för visstidsanställning under sommaren 2018.

Befattningen är en heltidstjänst på 100%, from v26 tom v32.

Tjänsten innebär att hålla i våra uppskattade veckoridläger, dagtid under denna period. Lägrerna är uppdelade enligt kunskapsnivåer; med nybörjare, mindre rutinerade och mer rutinerade. De består av ca 12 elever per vecka, och totalt 4 ridpass per dag, samt två teoripass. Till sin hjälp har man en duktig och ansvarsfull ungdom.

Den vi söker ska vara myndig och bör ha erfarenhet som instruktör, eller gedigna kunskaper och ett sätt som gör att personen är lämplig att arbeta som instruktör. Det är meriterande att ha erfarenhet av tidigare arbete på ridskola. Du bör vara positiv, ha lätt för att samarbeta, vara driven samt tycka om att arbeta med barn och ungdomar och vara en förebild i både ridning och hantering av hästarna. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Dina arbetsuppgifter under dessa veckoläger består av:
• Ridundervisning på olika nivåer och discipliner; enligt utbildningsplanen, klassiska ridläran och utbildningsskalan
• Intressanta och lärorika teorilektioner; enligt utbildningsplanen och klassiska ridläran
• Viss stalltjänst, förekommande arbete i stall, såsom mockning, fodring, in-och utsläpp av hästarna, utrustningsvård samt hästvård mm
• Översyn och uppföljning av hästarna, för deras välbefinnande
• Visst administrativt arbete


Den vi söker ska vara myndig och bör ha erfarenhet som instruktör, eller gedigna kunskaper och ett sätt som gör att personen är lämplig att arbeta som instruktör. Det är meriterande att ha erfarenhet av tidigare arbete på ridskola. Du bör vara positiv, ha lätt för att samarbeta, vara driven samt tycka om att arbeta med barn och ungdomar och vara en förebild i både ridning och hantering av hästarna. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Skaftö Ridklubb är en liten familjär ridskola belägen i Lysekils kommun, på västkusten ca 10 mil Nordväst om Göteborg. Klubben har ett 10-tal hästar i verksamheten, i dagsläget ponnyer i olika storlekar. På klubben finns även ca 13 medlemsuppstallade hästar. Vår ambition är att ge alla ryttare en bra grund att stå på både i ridning och hästkunskap där hästens välbefinnande och ryttarens säkerhet alltid står i fokus. Vi har Ridsportförbundets fastställda utbildningsplan med olika ryttarmärkesnivåer som riktlinje i vår undervisning. Vi följer också den klassiska ridläran med fokus på den officiella utbildningsskalan för hästen.

Vi har två belysta uteridbanor och fantastiska skogsvägar för uteritter och terrängritt. Vintertid, eller när vädret inte tillåter ridning utomhus, har vi intressanta och lärorika teorilektioner som ligger i linje med utbildningsplanen.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Ridinstruktör/Ridlärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid, under veckorna 26 till och med 32.Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: Ridlärare sommar 2018
Webbplats:
Epostadress: skaftoridklubb@hotmail.com
Övrigt: Alla ansökningar behandlas löpande. Ange minst två relevanta referenser i din ansökan. Eventuellt kan boende diskuteras under perioden v26-32.
Arbetsplats: 
Adress: Skaftö Ridklubb
Grönskult Sälvik 166
45178  Fiskebäckskil Sverige
Hemsida: http://idrottonline.se/SkaftoRK-Ridsport/
  

Platsannons

Städpersonal

Att arbeta hos oss innebär ett flexibelt arbetsklimat. Vi utför hemstäd, byggstäd, städ efter renoveringar, kontorsstäd, trädgårdsarbete, flyttstäd och fönsterputs.

Vi söker personal som har erfarenhet av hemstäd, flyttstäd, saneringar och av kontors städ, du som söker kan förstå och tala svenska i tal och skrift då du behöver kunna följa våra rutiner och säkerhetsinstruktioner.
För att trivas i vårt team är det viktigt att du tycker om att ge service, är ansvarsfull, noggrann, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som med andra.

Husdjur förekommer ofta i våra kunders hem, varför du inte bör vara allergisk mot - eller rädd för husdjur.

Även social kompetens är viktigt då vi är hemma i kunders hem och har stor kundkontakt.
Du som söker tjänsten behöver kunna förstå och göra dig förstådd i det svenska språket.
Soberent i Väst AB är ett mindre företag som utför hemstäd, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och fönsterputs i norra Bohuslän. Vi utgår från Lysekil och arbetsdagen startar och avslutas i Lysekil.
Soberent i Väst tillämpar provanställning. Introduktion och utbildning får du av oss men vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med städ sedan tidigare.
Vi har kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidInnan anställning vill vi läsa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Körkort är ett krav då ensamarbete kan förekomma. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Ansökning städarbete
Webbplats:
Epostadress: info@soberent.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Soberent i Väst AB
Lilla Kyrkogatan 24
45330  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 20 årig kille!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lysekil!

Om tjänsten:

Vår kund är en glad och positiv kille med ett stort intresse för bollar, hög musik och nöjesfält. Han tycker mycket om att lyssna på musik, att titta på tv, promenader och att åka till simhallen och bada.

Vår kund har inget tal eller utvecklad kommunikation men använder sig av kroppsspråk och ljud för att göra sig förstådd. Han kommunicerar med hjälp av bilder som stöd samt teckenstöd. Han har bland annat en muskelsjukdom som gör att han använder rullstol.

I ditt arbete hjälper du honom med det han behöver hjälp med och han behöver bland annat hjälp i matsituationer, personlig omvårdnad, förflyttningar och att göra sig förstådd gentemot sin omgivning.

Tjänsten är ett vikariat på 50 % från 2018-01-01 till och med 2018-08-01, med chans till fortsättning ytterligare 6 månader på vikariatet. Du arbetar 3 dygnspass på fyra veckor, 10-12 (26 timmar) samt ett vardagsdagpass en gång på månad mellan 9-15. Du fungerar även som timvikarie och går in och arbetar extra vid när andra assistenter har semester eller är sjuka.


Vi söker dig som:

Vi söker dig som är lugn, trygg och tålmodig. Att du har humor och uppskattar ett gott skratt är viktigt!

Du som söker böra van vid förflyttningar vara lugn, lyhörd och öppen för alternativ kommunikation. Det är också fördelaktigt om du har förmågan att motivera och hitta alternativa vägar, att vara lite påhittig för att lösa en låst situation. Om du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är det meriterande men inte ett krav. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av bild- samt teckenstöd.

Körkort och egen bil är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Körkort: Körkort är en fördel, men inget krav. 

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, 50 %. Vikariat från 2018-01-01 till och med 2018-10-01, med chans till fortsättning ytterligare 6 månader på vikariatet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Startdatum för vikariatet är 2018-01-01, bredvidgång inleds enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10870
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Gymnasielärare i spanska och engelska

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare i spanska och engelska till Gullmarsgymnasiet, du kommer ingå i ett av skolans arbetslag och delta i vårt utvecklingsarbete kring resultatuppföljning och samplanering.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i spanska och engelska.Villkor
Tillsvidare 100%, ferietjänst

Intervjuer kommer hållas löpande.Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: efter överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/240
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183007/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

lärare till vuxenutbildningen i SO

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill undervisa vuxna och ungdomar i samhällskunskap, historia och religion. Tjänsten är hemmahörande på vuxenutbildningen men kan i bland också undervisa gymnasieelever.  Kvalifikationer
Legitimerad lärare i samhällskunskap, historia  och religion.Villkor


100 % tillsvidare, semestertjänst.

Intervjuer kommer ske löpande.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: efter överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/239
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183001/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i svenska som andra språk/annat ämne

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.Arbetsuppgifter
Vi söker lärare som skall undervisa dels på IM dels på nationella program. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av grundläggande läs och skrivinlärning, du som har behörighet för grundskolans senare år är också välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare för gymnasieskolan eller grundskolans senare år.

Villkor
Tillsvidaretjänst 100%

Intervjuer kommer att ske löpande

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/238
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182993/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fysioterapeut till Capio Läkarhus Lysekil

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på 83 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnsjukvård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Rehab Lysekil är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval Rehab. Mottagningen ligger i anslutning till vårdcentralen Capio Läkarhus Lysekil, vilket möjliggör ett nära samarbete med vårdcentralens personal. För oss är det självklart att arbeta tillsammans mot gemensamma mål och att alltid sätta patienten i centrum. För att lyckas med detta är det viktigt att vårt team verkar i en god arbetsmiljö där kreativitet får ta plats.Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som är fysioterapeut/sjukgymnast för arbete på vår mottagning.

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården. Arbetet innebär bl. a. mottagningsverksamhet, vilket består av självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer
Du är leg. fysioterapeut/sjukgymnast, helst med primärvårdserfarenhet. Meriterande är vidareutbildning inom McKenzie, akupunktur eller neurologi (15 hp). Om du har arbetat med olika typer av patientskolor (t ex sömnskola, KOL-skola) är detta ett plus. Du är ansvarsfull och driftig med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt att inge förtroende och att inspirera andra människor. Vi söker dig som är serviceinriktad, kan prioritera dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga.

 Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 1 mars eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017/781
Webbplats: https://capio.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182671/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Capio Närsjukvård, Capio Rehab Lysekil
Södra Hamngatan 4
45333  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 15 årig kille i Kungshamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker assistenter till en 15-årig pojke med autism. Pojken har svårigheter med kommunikation och behöver hjälp med alla sina vardagliga behov och aktiviteter. Han behöver också mycket träning för att utvecklas. Han älskar att röra på sig och vara utomhus i alla väder. Han är mycket aktiv och tycker om fysiska lekar, musik och bad. Han har dock också perioder då han måste ta det lugnt och varva ner, och då är det viktigt att du inte blir rastlös.

Du kommer att arbeta inspirerat av Son-Rise, ett arbetssätt där du engagerar dig i det personen gillar att göra för att sedan väva in lärande och utveckling i de intressen personen har. Viktiga delar av ditt arbete kommer att innehålla lekfullhet, kreativitet, tålamod, glädje och lyhördhet. Gå gärna in på länken nedan och titta på videoklippet: http://www.autismtreatmentcenter.org/contents/other_sections/autism-solutions.php

Du behöver inga förkunskaper om autism eller Son-Rise. Du får utbildning av oss och kontinuerlig handledning.

Vi söker dig som:

Det är viktigt att du är trygg i dig själv, öppen, flexibel, kreativ och lekfull. Vi förutsätter att du trivs med att vara aktiv och tycker om att röra på dig. Det är viktigt för oss att du är genuint go och glad och överlag har ett vänligt sätt. Du är pålitlig och tycker att det skulle vara roligt och meningsfullt att jobba med ett barn/en ungdom med särskilda behov.

Körkort är inget krav men ett plus.

Stämmer detta in på dig är du välkommen med din ansökan! Skicka cv samt personligt brev, där du skriver varför just du är perfekt för jobbet och varför du vill ha det. Vi läser ansökningar så fort de kommer in och kan eventuellt anställa innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Utdrag från belastningsregistret krävs då kunden är under 18 år. Eftersom det tar ca två veckor att få sådant utdrag beställ ett från polisens hemsida redan idag om du är intresserad av tjänsten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat, heltid som sträcker sig cirka 1 år framåt. Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10784
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent tll glad tjej i Lysekil!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker vi nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lysekil.

Om tjänsten:

Vår kund är en tjej på 20 år. Kunden har en utvecklingsstörning med autistiska drag och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Hon är en levnadsglad, social och positiv tjej med ett stort intresse för hästar, simning och dans. Vi ser gärna att du som söker delar dessa intressen då ditt arbete kan innebära att du följer med kunden på olika aktiviteter.

Tjänsten är på ca 50%. Dina pass är vanligen förlagda på helg, dag, kväll och natt samt studiedagar och lov. Natt med sovande jour.

Vi söker dig som:

Vi ser gärna sökande mellan 18-25 år och vi söker dig som är social, ansvarsfull samt strukturerad. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är starkt meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det inte går att ta sig till kundens bostad med kollektivtrafik.

Enligt Humans policy om registerkontroll ska den som anställs uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt så att du har utdraget till hands vid ev. anställning. Du kan använda utdraget flera gånger när du söker arbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10798
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Motorman/Matros sommar 2018 - Norra Bohuslän

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Motorman/Matros sommar 2018 - Norra Bohuslän

Inför sommaren söker vi motorman/matros till distrikt Norra Bohuslän for tjänstgöring kortare och längre perioder maj-september 2018. Den aktuella leden är Gullmarsleden.

I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten.
- utföra erforderliga underhållsarbeten
- utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet
- ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick
- rapporteringsskyldighet vid skiftbyte
- vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering
- följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner
- lastning och lossning av färjan
- delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m
Ingår att vara utkik.

Det finns väl utrustad färjevaktstuga i anslutning till färjeleden.

Maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning
Minst sex månaders sjötid, på däck eller i maskin, krävs för behörighet alternativt gymnasieskolans
energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik.
Giltigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga för däckstjänstgöring.
Meriterande med Basic safety och har du kännedom/erfarenhet av vägfärjor är även det meriterande.
Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

Urvalstester kan komma bli aktuellt i rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Matros
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Allmän visstidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 31:2017:38
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5644414845960615049&benamning=Motorman%2fMatros+sommar+2018+-+Norra+Bohusl%c3%a4n
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Befälhavare frigående färja sommar 2018 - Norra Bohuslän

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Befälhavare frigående färja sommar 2018 - Norra Bohuslän

Inför sommaren söker vi befälhavare frigående färja till distrikt Norra Bohuslän for tjänstgöring kortare och längre perioder maj-september 2018. Den aktuella leden är Gullmarsleden.

I tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten såsom att:

- upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap
- ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick
- ansvara för att färjan är behörigt bemannad
- utföra erforderliga underhållsarbeten
- ansvara för lastning och lossning av färjan
- rapporteringsskyldighet vid skiftbyte
- föra färjedagbok
- skriva rapport vid ev sjöolycka
- skriva rapport vid ev skador på fordon m m
- ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor
- följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner
- rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken
- ansvara för trafikräkning
- delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m

Det finns väl utrustad färjevaktstuga i anslutning till färjeleden.

Din behörighet är lägst fartygsbefäl klass VI, maskinist B-examen alternativt maskinbefäl klass VIII-
examen.
Du har CCM-behörighet, lägst SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga för
däckstjänstgöring.
Du har även 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid.
Högre behörigheter/utbildningar, maskinkompetens, Basic safety och kännedom/erfarenhet av vägfärjor
är meriterande.
Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.

För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja

Urvalstester kan komma bli aktuellt i rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Fartygsbefäl
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Allmän visstidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 31:2017:37
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5644414845959624710&benamning=Bef%c3%a4lhavare+frig%c3%a5ende+f%c3%a4rja+sommar+2018+-+Norra+Bohusl%c3%a4n
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Vårdcentralen i Lysekil är en väletablerad vårdcentral dit alla är välkomna.

Vi har ca 7000 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar kompetenta läkare, distriktssköterskor, distriktssköterskor med specialistkompetens inom astma/KOL, diabetes samt BVC, undersköterskor, medicinska sekreterare, fotvårdsspecialist samt rehabkoordinator.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande och du får möjlighet att handleda yngre kollegor under utbildning. Hos oss är det självklart med teamarbete kring patienten.

Om dig

Du är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin. Du måste ha språkkunskaper i svenska på lägst C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera, har ett bra bemötande mot patienter och kollegor samt övrig personal vid enheten. Du delar Närhälsans kärnvärden som är omtänksam, pålitlig och nytänkande, vilket ska vara ledstjärnor i det dagliga arbetet.

Intervjuer pågår löpande så välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner här

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/7748
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177691/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan, Lysekil vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Planarkitekt/Fysisk planerare i Lysekils kommun

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Det är mycket som händer i och kring Lysekils kommun.

Vi söker dig som är planarkitekt och vill vara med oss i arbetet med Lysekils kommuns utveckling.

Du kommer att ingå i ett kreativt och engagerat team på planenheten som i dagsläget består av fyra planarkitekter och en planadministratör. Planenheten ingår i samhällsbyggnadsförvaltningens Plan- och Byggavdelning som omfattar plan, bygglov, mät, GIS och bostadsanpassning.

Vi arbetar nära varandra såväl inom avdelningen som med övriga verksamheter inom samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi har också ett samarbete med våra grannkommuner i Norra Bohuslän, bl.a. genom arbetet med att ta fram en gemensam översiktsplan för våra havsområden. Medborgardialog är ett viktigt verktyg i vår samhällsplanering.

På Plan- och Byggavdelningen kan vi erbjuda dig varierande och utvecklade arbetsuppgifter tillsammans med engagerade kollegor som värdesätter en god arbetsgemenskap. Lysekils kommun kan i sin tur erbjuda närhet till havet, fantastiskt natur samt många möjligheter inom sport, fritid och kultur.

Arbetsuppgifter
Du kommer att driva och samordna detaljplaneprocessen självständigt och i team. Din roll kan både vara som planförfattare och projektledare. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta med strategisk planering såsom ett pågående kulturmiljöprojekt eller med framtagandet av vår nya översiktsplan och gröna strategi.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning inom fysisk planering, arkitektur eller landskapsarkitektur. Erfarenhet av att arbeta som planarkitekt eller planhandläggare inom kommunal eller privat verksamhet är meriterande.

Du bör ha god kännedom om Plan- och bygglagen och vana vid att hantera GIS-baserade program samt de vanligaste layoutprogrammen. Presentation för och dialog med allmänhet och beslutsfattare är en viktig del i vårt arbete, därför ska du kunna uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga Egenskaper
Vi värdesätter att du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta med människor i grupp mot ett gemensamt mål.

Som person är du driven, engagerad och utåtriktad med känsla för service. Du är självgående, flexibel och ser möjligheter istället för hinder.


Välkommen med din ansökan!

 Vi arbetar med löpande intervjuer under hela ansökningsperioden.

Villkor
Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Planeringsarkitekt/Fysisk planerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2017/212
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:175987/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnadsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film.  Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma.

 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League, galapremiärer eller OS i Rio!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

 

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR!
Ansök genom att klicka på länken http://hpr.to/j1186.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1936
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Kungshamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kungshamn då en av kundens befintliga assistenter ska studera.

Om tjänsten:

Vår kund är kvinna och bor i Kungshamn. Hon har fått en hjärnskada och har svårt med talet. I tjänsten igår arbetsuppgifter som omvårdnad, dagliga vardagssysslor, matlagning och kommunikation.

Vi söker dig som:

Det är viktigt att du som söker kan ta egna initiativ och är en ansvarstagande och pålitlig person. Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för en god kommunikation mellan kunden och dig. Vi ser gärna att du talar flytande svenska. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som ska tillsättas är ett föräldravikariat med start omgående som sträcker sig ett år framåt. Du arbetar 6 dygnspass på 4 veckor, 09:00-09:00 med väntetid 23:00-07:00. Varierande vardag och helg.

Vi söker även timvikarier!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat med start omgående som sträcker sig ett år framåt. Deltid cirka 60 %, 6 dygnspass på 4 veckor.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10837
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till musikintresserad tjej!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lysekil.

Om tjänsten:

Kunden är 21 år och bor i egen lägenhet. Hon är intresserad av musik och tv och sitter gärna med sin iPad och lyssnar på musik.

Vår kund har en utvecklingsstörning och autism som gör att hon behöver hjälp med de mesta, till exempel bildkommunikation samt vid måltider, hygienmoment och att komma ut på aktiviteter.

Tjänsten är en mindre tjänst som innebär att du arbetar cirka 1 pass i månaden, du fungerar även som timvikarie och hoppar in när ordinaire personal är frånvarande.

Arbetstiden är förlagd både dag och natt, vardag och helg. Under nattpassen arbetar du 5,5 timmar väntetid per arbetspass.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är lyhörd, flexibel, intiativrik och kan vara bestämd när de behövs.

Kunden har autism och behöver därför en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Det är därför viktigt att du som söker trivs med ett arbete som innebär att du är med och stöttar vår kund i hennes vardag enligt de rutiner som finns. Vår kund har inget tal och du som söker bör därför vara lyhörd och skicklig på att läsa av signaler.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är ansvarstagande och trygg i dig själv. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga assistenter och familjemedlemmar. För att passa som assistent hos vår kund bör du som säker vara lugn och stabil, lätt att känna av stämningar och läsa sig signaler.

Då assistentgruppen arbetar som ett team ser vi gärna att du som söker trivs med ett sådant arbete.

Körkort är ett plus.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, ett pass per månad. Du är även timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Dagpass 09:00-18:00, nattpass 18:00-09:00 med 5,5 timmar väntetid per pass.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10800
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal