Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:31

Lediga jobb i Lysekils kommun (1484), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 593
Täthet70,01Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area695,42Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land208,45Landareal (km²)
Sjö0,85Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav486,11Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lokalvårdare Vikariat Kristineberg, Fiskebäckskil

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Sven Lovén centrum för marin infrastruktur är två forskningsstationer för utbildning, forskning och utåtriktad verksamhet vid Göteborgs universitet. Båda stationerna har laboratorier av hög internationell standard, högteknologiska instrument samt logi och restaurang.

Den annonserade tjänsten är förlagd till forskningsstationen Kristineberg vid Gullmarsfjorden i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av lokalvård på Lovéncentrets forskningsstation Kristineberg i Fiskebäckskil.

Arbetet innebär städning av kontorslokaler, laboratorier och boende för gästforskare och studenter. Tvätt av linne görs också av lokalvårdarna på stationen. I din roll som lokalvårdare kommer du att arbeta både självständigt med ansvar för ett eget område, och tillsammans med övriga lokalvårdare. Gruppen täcker upp och hjälper varandra vid behov.

En dag i veckan är det receptionstjänst. Det innebär in/ut-checkning av gäster, försäljning av matkuponger, svara på mail, hantera bokningar i bokningsprogrammet, svara i telefon mm. Det är därför en förutsättning att du tycker om att möta människor och har datavana.

Helg och kvällstjänstgöring kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av lokalvård på Lovéncentrets forskningsstation Kristineberg i Fiskebäckskil. Arbetet innebär städning av kontorslokaler, laboratorier och boende för gästforskare och studenter. Tvätt av linne görs också av lokalvården på stationen.

Kvalifikationer

Du är en noggrann, självständig person som tar eget ansvar. Eftersom vi har ett stort antal utländska forskare ochstudenter på stationen är både svenska och engelska språkkunskaper viktigt, samt ett annat främmande språk fördelaktigt.

Det är viktigt för oss att våra gäster på forskningsstationen trivs. Vi söker därför en positiv person med ett vänligt uppförande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 2017-07-01 till 2018-06-30 med placering vid Sven Lovén centrum för marin infrastruktur Kristineberg.

 

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta 
Pia Engström 031-786 95 65   pia.engstrom@loven.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1388%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göteborgs universitet
Sven Loven centrum för marin infrastruktur
45034  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.gu.se/
  

Platsannons

Barnvakt i Fiskebäckskil

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 2 år och 4 år
Dagar och tider: 27/5 14:00-01:00
Önskat startdatum för barnpassningen: 27/5
Mer om familjen: Familjen söker en barnvakt inför ett engångstillfälle under ett bröllop. Det är två barn som är snart 2 och 4. Det gäller den 27 maj mellan 14:00 - 01:00. Dem söker en trygg och varm barnvakt som har erfarenhet sedan tidigare. Gärna någon som är lite kreativ och kan komma på roliga aktiviteter och lekar att hitta på.
OBS. Ange referens: RN22932

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: RN22932
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Lärare åk 5

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Stångenässkolan är en F-6 skola med ca 240 elever.

För oss är känslan av samhörighet och stolthet över vår skola viktigt och vi ser goda kunskaper och hög trivsel som ledord i verksamheten. Vi arbetar aktivt med hälsa- både fysisk och psykisk och har ett pågående värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter

Läraruppdrag i åk 5 med sedvanligt tillhörande uppgifter, t. ex. planering, undervisning, uppföljning och bedömning. I årskursen arbetar ni tre pedagoger tillsammans och tar ett gemensamt ansvar för genomförandet av uppdraget. Du kommer att ingå i ett arbetslag med pedagoger från åk. 4 till åk. 6.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare med behörighet 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av uppdraget och av samarbete i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har ett pedagogiskt arbetssätt och en helhetssyn kring eleverna för att kunna stimulera eleverna till en god social utveckling och ett gott lärande. Du måste dela vår uppfattning om att alla elever är utvecklingsbara och att en god miljö stimulerar detta.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation och utdrag ur belastningsregistret. Vi gör löpande urval och intervjuer. 

Välkommen med din ansökan ! 

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170814 tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/94
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151519/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brandvakt

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som brandvakt ansvarar man för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten. Se till att riskanalys utförs för arbetet. Att tillstånd skrivs på ett korrekt och säkerhetsmässigt sätt. Ha rätt utrustning till hands för just det heta arbete som man utför just där och då. Att hålla god ordning och reda runt dig på din arbetsplats.

För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
laglydig och ostraffad
drogfri
ordnad privatekonomi
Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Att ha arbetat med brandvakts arbete är meriterande liksom nedan utbildningar

- Heta arbeten

- HLR

- LABC

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Säkerhetsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2017-12-30 2017-12-30 enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1845473/59657?channel=amv&iso=se
Epostadress: rolf.back@securitas.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Box 65
40121  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  

Platsannons

SOMMARJOBB SERVISPERSONAL/BARTENDER

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.Är du vår nya stjärna i sommar?

Vann Spa Hotell Konferens är i ett starkt utvecklingsskede.

Vi fortsätter att utveckla vårt koncept Vann Aktiv vilket kommer att omfatta hela verksamheten. Detta innebär att kreativitet och uppfinningsrikedom kommer vara våra ledord.

Vår restaurang levererar allt från mysig parmiddag till konferensmiddagar för upp till 300 personer och vi behöver nu förstärka vårt restaurangteam med fler duktiga och passionerade medarbetare som brinner för yrket.

Inför sommaren 2017 söker vi dig som:

-har minst två års erfarenhet från à la carte-servering (egen station)

-har en restaurangutbildning i grunden

-har ett brinnande intresse för mat

-är glad och positiv

-alltid har gästen i fokus

Är du dessutom en lagarbetare, flexibel och har nära till skratt är du rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Sommelierutbildning eller liknande dryckeskunskaper är starkt meriterande liksom om du har arbetat som bartender.

Tjänsterna är på ca 80% med tillträde juni månad efter överenskommelse.

Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger. 

Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Vi är anslutna till VISITA och har därigenom kollektivavtal med HRF.

Frågor om tjänsten besvaras av Emelie Didrik, restaurang@vann.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 


VANNs restaurang är KRAV-märkt och certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att vi väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får våra gäster dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk. Sommartid öppnar vi den härliga utomhusterassen för mys kring vår buffé. Mycket dofter, smaker och stämning utlovas.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80%. Tillträde: Enligt överenskommelse SommarjobbFastlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 2017/25
Webbplats: https://vann.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151290/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VANN, Restaurang Vann
Lingatan 214
45492  Brastad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Lysekil

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Lysekil.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet.

- Cherry Spelglädje bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera.

När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden.

Efter tillträdet väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och bra sammanhållning.

Känner du att du motsvarar de egenskaper vi söker och är intresserad, är du välkommen att gå in på www.cherryspelgladje.se/jobba/ där du kan läsa mer och enkelt lämna en ansökan.

Har du några frågor kan du kontakta Hanna Sandström som är Platschef i Lysekil. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon.


Vi söker Dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning vid våra bord.

Om du vill se mer kan Du gå in på vår Facebook eller Instagram @cherryspelgladje


Cherry Spelglädje erbjuder casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar, vårt mest populära spel är Black Jack men vi erbjuder också Roulette. Restaurangcasinomarknaden består av ett fyrtiotal aktörer i varierande storlek och Cherry Spelglädje är den största operatören i Sverige med drygt 260 spelplatser, motsvarande en marknadsandel på cirka 65 procent. Cherry finns i hela Sverige, från Ystad till Riksgränsen, och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg, Stockholm och Umeå. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt där ChefsCroupiererna har ansvar för den löpande driften. På varje kontor finns en Personalchef samt en Regionchef. Alla som jobbar på Cherry Spelglädje har börjat som dealers och möjligheterna att avancera är många.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Dealer
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Timlönen varierar mellan ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.cherryspelgladje.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan lämnas på vår hemsida under "Sök jobb". Här väljer du rätt ort och lämnar dina uppgifter. Här kan du också läsa mer om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Furstenbergsgatan 4
41664  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.cherryspelgladje.se
  
Platsannons

Assistent till brastad!

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Sökes personlig assistent till brastad omgående.
Provanställning  3 månader som leder till fast tjänst på ca 85% vid rätt person.

Du ska vara en kille mellan 20-30 år. Vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig vid olika situationer.
Du ska kunna jobba långa arbetspass, ibland dygnspass. Gärna ha ett intresse av data och teknik.
Körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande.

vi söker även vikarier som kan jobba extra vid behov.

Ring eller maila ditt cv:
linn.lawner@frosunda.se
010-1303189
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90227
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Kungsgatan 37
45130  Uddevalla Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Lärare åk 2

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Stångenässkolan är en F-6 skola med ca 240 elever.

För oss är känslan av samhörighet och stolthet över vår skola viktigt och vi ser goda kunskaper och hög trivsel som ledord i verksamheten. Vi arbetar aktivt med hälsa- både fysisk och psykisk och har ett pågående värdegrundsarbete.

Arbetsuppgifter

Läraruppdrag i åk 2 med sedvanligt tillhörande uppgifter, t. ex. planering, undervisning, uppföljning och bedömning. I årskursen arbetar ni tre pedagoger tillsammans och tar ett gemensamt ansvar för genomförandet av uppdraget. Du kommer att ingå i ett arbetslag med pedagoger från Förskoleklass till åk. 3.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad lärare med behörighet F-3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag. Du ska ha god kännedom och erfarenhet av uppdraget och av samarbete i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du har ett pedagogiskt arbetssätt och en helhetssyn kring eleverna för att kunna stimulera eleverna till en god social utveckling och ett gott lärande. Du måste dela vår uppfattning om att alla elever är utvecklingsbara och att en god miljö stimulerar detta.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation och utdrag ur belastningsregistret. Vi gör löpande urval och intervjuer. 

Välkommen med din ansökan ! 

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170814 tillsvidareanställningIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-22
Referens: 2017/91
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150770/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lastbilschaufförer med C-behörighet sökes

Vi på OnePartnerGroup söker inför sommaruppdrag sju lastbilschaufförer med C-behörighet till vår kund PostNord i Uddevalla.


Om kundföretaget
Våra kund är placerad i Uddevalla och verkar inom distrubitionsbranschen.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna hos vår kund är inom distrubitionskörning. I rollen som distributionschaufför är ditt ansvar utkörning av paket till företagets kunder. Arbetstider som lastbilschaufför är förlagda till dagtid, men man bör vara öppen med att tiderna kan variera.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB, ADR, C-behörighet och gärna erfarenhet av liknande arbeten. Lokalkännedom är meriterande.

Som lastbilschaufför bör du som söker vara självgående, plikttrogen och flexibel. Att hålla många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du som söker är driven, noggrann, engagerad och har en ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Behovet är inför sommaren, men urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor gällande tjänsterna, kontakta Isabella Gyltman eller Marcus Litborn på OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4307
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4307
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i svenska och svenska som andraspråk

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Campus Väst är en samlad utbildningsorganisation för gymnasieutbildning, vuxenutbildning och högskole- och yrkeshögskoleutbildning i Lysekils kommun med ca 600 gymnasieelever och ca 300 vuxenstuderande.

Som lärare på Campus Väst är du väl förtrogen med läroplansmålen och sätter hela tiden eleven i fokus. Det är för elevernas skull du är här och din uppgift är att underlätta för dem att nå sina mål. Du är väl förtrogen med programmålen för de utbildningar som eleverna läser. Samarbete är ett ledord som bygger på en gemensam strategi på skolan och i arbetslagen för att eleven ska nå alla mål i såväl läroplan, examensmål och kursmål. Det är viktigt att ha en samsyn kring betygskriterier för att säkerställa kvalitet och rättvisa för elever.Arbetsuppgifter
I denna tjänsten skall du undervisa svenska som andra språk i steg 1, 2 och 3 för de elever som går på våra nationella program. Du är knuten till skolans IM-arbetslag och kommer ha elever i olika steg under ett och samma pass. Det viktiga är att vara med i skolans svensklärargrupp och delta i planering och utveckling av svenskämnet.Kvalifikationer
Legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk för gymnasiet.Villkor
TillsvidaretjänstVi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 20170814 tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/90
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150736/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT-supporttekniker

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Då en av våra IT-supporttekniker kommer vara tjänstledig, så söker vi nu efter en vikarie för denne med start i sommar och c:a 15 månader framåt.

.

Vår miljö omfattar Ios, Windows 8.1/10, MS Office 16/365, MS Server 2008, 12 och 16 samt de flesta förekommande applikationerna som finns i en kommun.

Dokumentera arbete/lösningar så att kunskapen kan återanvändas vid behov av dig och andra.

Sotenäs-, Munkedals- och Lysekils kommuner har en gemensam IT-avdelning med huvudkontor i Lysekil. Vardera kommun har en egen områdesansvarig tekniker, och placering för denna tjänst är i Kungshamn tillsammans med befintlig områdesansvarig tekniker. IT-avdelningen består totalt av 23 personer.

Arbetsuppgifter

Att ansvara för att incidenter, problem och beställningar löses inom mitt område

Att via schemalagda besök på skolor och andra enheter, ge på platsen support samt fånga upp missnöje och av IT ej kända utestående problem samt kommande händelser

Att prioritera inkommande och befintliga ärenden, följa upp och fördela ärenden med ansvarig tekniker samt att återkoppling till kund sker

Kvalifikationer


Du är serviceinriktad, säkerhetstänkande, flexibel och har en god förmåga att på ett pedagogiskt sätt möta kunder och medarbetare. Kapacitet att tänka klart och behålla lugnet även i pressade lägen med god uthållighet och tålamod.

Att kunna analysera problem och leta fram lösningar, samt att kunna identifiera när problemet måste eskaleras är meriterande.

Meriterande är gymnasial kompetens med inriktning IT eller eftergymnasial utbildning med inriktning IT.

Meriterande är att du arbetat med IT-support.

Har du arbetslivserfarenhet från liknande service- och supportarbete, gärna från en ITIL/LEAN-baserad organisation samt god kännedom om hur en politikerstyrd organisation fungerar är det meriterande.

I och med att du kommer att arbeta inom skolverksamhet skall du kunna visa upp utdrag ur polisregister, blankett RPS 442.5 05-10 detta enligt lag 2000:873. Skall tas med i obrutet kuvert till eventuell intervju.


Körkort B är ett krav

Villkor

Enligt avtal
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: enligt ÖK VisstidsanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 2017/89
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150572/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnadsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör till Fiskebäckskil

City Salongen/Salong Aqua är en salong på kusten i mysiga
Fiskebäckskil. Med en hög puls på sommaren och ett härligt lugn på för och -
eftersäsong.

Vi erbjuder kunden en trevlig och trendig oas i en ofta stressig vardag. Här möts
kunden av kunniga och erfarna frisörer/elever som älskar att sätta färg på din
tillvaro! 2:a generationen frisör i ett familjeföretag där kvalitet, service och glädje
alltid har präglat företaget. Vi vill att kunden ska lämna oss med ökad självkänsla
och inre välbefinnande!

Vi söker till vår salong i Fiskebäckskil en frisör under sommaren. Det kan även bli aktuellt att alternera med arbete i vår salong i Uddevalla.

Vi söker dig som är utbildad frisör, gärna med gesällbrev. Du ska ha erfarenhet
både som herr/damfrisör och kunna arbeta självständigt. Som person är du glad,
positiv samt har viljan att lära dig nya saker.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidOmfattning ca 90% Sommarvikariat, Juni - sista augusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Ulrika.noord@salongaqua.se
Övrigt: Välkommen att skicka din ansökan via e-post senast 31/5
Arbetsplats: 
Adress: City Salongen

45130  UDDEVALLA 
Hemsida: http://www.salongaqua.se
  
Platsannons

Forskningsassistent - sälsäkra redskap

Kustlaboratoriet vid institutionen för akvatiska resurser, SLU, söker en forskningsassistent till avdelningens redskapsgrupp i Lysekil. Gruppens huvudsakliga mål är att utveckla metoder för att minska konflikten mellan marina däggdjur och fiske. En stor del av arbetet innebär att vi utvecklar sälsäkra och skonsamma redskap i samarbete med yrkesfiskare och redskapstillverkare för det kustnära och småskaliga fisket.

För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-tjanster
Arbetsuppgifter: I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår att medverka i redskapsgruppens arbete med att utveckla sälsäkra fiskeredskap. Du kommer att utföra experiment och försöksfiske i fält samt delta i analysarbete. Flera av fältförsöken sker i samarbete med yrkesfiskare runt svenska kusten vilket innebär mycket resor och tid i fält. I övrigt skall du bistå med protokollföring, datainläggning och analys av gruppens övriga arbete.

Kvalifikationer: Du är biolog med inriktning i marin biologi eller har motsvarande utbildning samt kompletterande yrkeskompetens. Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i fält i akvatisk miljö är ett krav, liksom körkort för personbil. Dokumenterad god båt- och sjövana är meriterande.

Du bör vara flexibel och vara tillgänglig för längre fältresor vilket kan innebära att du måste vara borta i mer än en vecka. Du bör ha erfarenhet av excel samt kunskap om analyser av biologiska undersökningar (experimentdesign samt baskunskap i statistik). Du bör även ha erfarenhet av rapportskrivning och att arbeta i grupp. Erfarenhet av samarbete med yrkesfiskare är meriterande.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, och kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, noggrannhet samt ämnesmässig skicklighet. Examen i biologi med inriktning i marin biologi eller motsvarande utbildning samt kompletterande yrkeskompetens.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Biolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid100 % Tidsbegränsad anställning.Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 1859/2017
Webbplats: www.slu.se/lediga-tjanster
Epostadress: registrator@slu.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Turistgatan 5
45330  Lysekil Sverige
Hemsida: www.slu.se
  

Platsannons

Projektingenjör Dokumentation till Preem i Lysekil

Till Preem i Lysekil söker vi en teknisk projektingenjör med erfarenhet av projektdokumentation och ALM eller PLM.

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet från dokumentation inom projekt i ALM eller PLM? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Du kommer att bli en viktig del av Preemraffs projektavdelning där du får driva utvecklingen av deras anläggningsregister för att göra det mer användarvänligt, utöka användningsområdet och utreda framtida behov som ska implementeras i samarbete med IT. I rollen ingår även att stötta projektledarna med uppföljning och hantering i projekthanteringssystemet.

Jobba för framtiden redan i dag

Arbetsuppgifter

• Ansvarar för att utveckla användningen av tekniska anläggningsregistret på Preemraff.
• Ansvarar för att utfärda och uppdatera instruktioner gällande tekniska anläggningsregistret.
• Upprättning av teknisk dokumentation t.ex. ritningar, manualer och specifikationer samt data i tekniska anläggningsregistret.
• Support till projektledare, uppdragsgivare och chefer i Preems projekthanteringssystem
• Månadsuppföljning projekt för projektavdelningen
• Supporta projektavdelningen med beställningar

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Detta är en tillsvidareanställning där du blir anställd av Preem. Tjänsten är på heltid, dagtid med placering i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?

För att passa i rollen har du en högskoleingenjörsutbildning alternativt annan teknisk utbildning kompletterad med lång erfarenhet inom teknikområdet. Du har flerårig erfarenhet från dokumentation inom projektverksamhet där du fått erfarenhet dokumenthantering och arkivering. Du behöver även ha erfarenhet från ALM (Asset Lifecycle Management) eller PLM (Product Lifecycle Management). Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Är det här du?

Rollen innebär mycket kontakt med både internt inom projektavdelningen och och andra användare av tekniska anläggningsregistret inom Preemraff så det är viktigt att du är kommunikativ och har bra förmåga att lära ut och förklara. Du trivs i en förändringsorienterad och är lyhörd för verksamhetens behov. Du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra arbetssätt och system ser vi att du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du är analytisk och noggrann. Vidare är det viktigt at du tycker om att arbete både enskilt och i grupp.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 28 maj. För att söka jobbet, följ anvisad länk.Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=E5C1AC3C-13CE-471C-9C28-50338D7FEB0B&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Korsgatan 3
41116  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Projektekonom till Preem i Lysekil

Till Preem i Lysekil söker vi en ekonom med erfarenhet av projekt och controlling!

Som projektekonom till Preem kommer du att bli en nyckelperson på Preemraffs projektavdelning där du stöttar både projektledarna och ledningen med information och administration. I rollen ingår att utveckla effektivare arbetssätt för ekonomihantering i investeringsprojekt och se till att projekt blir upplagda och rätt hanterade i ekonomisystemen och projekthanteringssystem.

Jobba för framtiden redan i dag

Arbetsuppgifter

• I ekonomisystemet ansvara för upplägg och underhåll av projekt för alla våra investeringsprojekt på raffinaderierna
• Säkerställa att beslutsunderlag uppfyller definierade krav gällande investering
• Ansvara för tidskrivningsmodulen i ekonomisystemet för projektavdelningen samt hantering av användarna i modulen.
• Utveckla processen för effektivare ekonomihantering i projekt
• Månadsuppföljning projekt för projektavdelningen
• Support till projektledare, uppdragsgivare och chefer i Preems projekthanteringssystem

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du som medarbetare har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

Detta är en tillsvidareanställning där du blir direkt anställd av Preem. Tjänsten är på heltid, dagtid med placering i Lysekil.

Har du den här bakgrunden?

• Högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande
• Ett par års erfarenhet från controlling eller motsvarande gällande projekt, gärna involverande investeringar
• Meriterande är erfarenhet av projektstyrning och projektplanering
• Mycket goda kunskaper i Excel och goda kunskaper inom övriga Officeprogram
• Goda kunskaper om IT-system för hantering av ekonomi
• Goda kunskaper inom svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Är det här du?

Rollen innebär mycket kontakt med både internt inom projektverksamheten och uppdragsgivare och andra inom Preems organisation så det är viktigt att du är kommunikativ och har bra förmåga att lära ut och förklara. Du trivs i en förändringsorienterad miljö och är lyhörd för verksamhetens behov. Du kommer att arbeta med att utveckla och förbättra arbetssätt och system ser vi att du är initiativtagande och proaktiv samtidigt som du är analytisk och noggrann. Vidare är det viktigt at du tycker om att arbete både enskilt och i grupp.

Ta reda på mer!
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Liza Andersson på 031-761 22 23. Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 28 maj. För att söka jobbet, följ anvisad länk.Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=636B7216-7442-415A-A9EC-1EE9139260A2&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Korsgatan 3
41116  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Receptionist på Grand Hotel Lysekil

Välkommen att arbeta på ett av Sveriges äldsta hotell!
Vi ser gärna att du har tidigare vana från hotell och/eller restaurangbranschen med goda datakunskaper. Noggrannhet och snabbhet är våra ledord!
Hos oss är ingen dag sej lik, receptions arbetet är varierande, man gör allt från att svara i telefon, optimera bokningar, fakturera till att servera kaffe, ta emot konferensgäster mm. Arbetstiden är flexibel och sträcker sej både över kvällar och helger.
Vill du jobba där det är mycket fart och fläkt, vara med i ett team som ständigt jobbar för utveckling och ha möjlighet att vara med att påverka?
Brinner du för att ge gästen den absolut bästa servicen det går att få?
Då är du välkommen med din ansökan till oss!
Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

PS. För att underlätta i vårt letande ange din erfarenhet i ämnesraden: Tex. Servitris 5 år eller Tex. Receptionist 2 år / Ekonomiassistent 10 år
Har du ingen erfarenhet men gått färdig din utbildning och sommarjobbat? Skriv: Naturvetenskaplig 3 år, Affärsbiträde sommar 3 säsonger tex.

Vi tror att du är en glad och ambitiös person med goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Flexibilitet och snabbhet är något som ingår i din personlighet och du har goda datakunskaper.

Grand Hotel Lysekil är ett av Västsveriges äldsta hotell.
Här arbetar du i en historisk miljö där vi vårdar vårt kulturarv. Våra gäster kommer från världens alla hörn och det är vårt jobb att se till att dom får en fantastisk vistelse i Lysekil. Vi är ett glatt positivt gäng som håller ett ganska högt arbetstempo.
Grand Hotel Lysekil fungerar även som info-point ("turistinformations hub"), detta innebär att vi guidar även gäster som helt spontant kan "droppa" in från gatan, som ej bor på vårt hotell, för att fråga var en butik ligger eller närmsta restaurang.
Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi har ett underhållande arbete där service till gäst alltid står i fokus!
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se 60%-80%Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt: Vi rekryterar mellan 6-15 Maj så skicka din ansökan nu. Anställning börjar 1 juni, med introduktionsutbildning de första 2 veckorna.
Arbetsplats: 
Adress: Grand Hotel Lysekil
Kungsgatan 36
45333  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.grandhotellysekil.se
  

Platsannons

Frukostvärd/värdinna på Grand Hotel Lysekil

Som frukostpersonal på Grand Hotel Lysekil är Du den första gästen möter efter en natts sömn på Grand Hotel Lysekil. Därför är det extra viktigt att vår frukostpersonal är service-minded och flexibel.
Kanske behöver gästen hjälp med något som inte tillhör frukosten? Tvätt av kläder? En vägbeskrivning? Frågorna är många och det är detta som gör frukostpersonalens arbete både roligt och varierande.
Du kommer att få livsmedelshygiens-utbildning på plats, men det är givetvis en merit om Du har arbetat i kök eller restaurang innan.
På Grand Hotel Lysekil är det tidiga mornar som gäller. Sommartid jobbar man vanligtvis från 7 men det kan även hända att vi har gäster som vill ha frukost extra tidigt och då löser vi givetvis detta.
Arbetstiden är 7-11 varje dag under sommaren och är man intresserad så kan man även efter sitt arbetspass få lov att hoppa in i städet vid behov för att få fler timmar.
Välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

Vi ser att du är en glad morgonpigg tjej/kille, dam/herre, gärna med intresse för bak eller matlagning.
Dina starkaste egenskaper är glad, ordningsam, snabb och flexibel. Att hälsa våra gäster godmorgon med ett leende är en självklarhet och du brinner för att kunna hjälpa till och vara gästen till lags. Ingenting är omöjligt och saknas något i frukostväg så försöker vi alltid att lösa detta så att gästen går nöjd ifrån frukostrummet.
Denna tjänst passar för alla åldrar. Det kan vara en pensionär som vill ha ett fast extrajobb över sommaren, någon som redan har ett jobb på eftermiddag eller kväll, (dock ej försena kvällar eftersom man börjar jättetidigt), en lärare som vill extraknäcka eller en student.
Studerar du, vill vi gärna att du skriver vilken linje du läser på. Skicka gärna med betyg, samt CV. Även om ditt CV inte är så långt, kan en praktik på Ica vara en merit, så skriv med den också.
Ansökan till staff@grandhotellysekil.se

Grand Hotel Lysekil ligger mitt i Lysekils centrum.
Det är ett av Västsveriges äldsta hotell.
Våra lokaler och festvåningar andas mycket historia. Det är en mycket trevlig miljö att arbeta i.
I vår festvåning Riddarsalen arrangerar vi ofta event och bröllop. Som frukostpersonal på Grand Hotel Lysekil är man verksam i hela huset och har även möjlighet att jobba extra på beställningar och under slow season.
Hos oss står matlagning och service i centrum och det är en sann upplevelse att komma hit, både som gäst och personal!
Varmt välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Frukostvärd/Frukostvärdinna
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsten är en halvtid med möjlighet till mer timmar vid behov. 20%-40%Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Frukostpersonal på Grand
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grand Hotel Lysekil
Kungsgatan 36
45333  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.grandhotellysekil.se
  

Platsannons

Servitris/Servitör med Barvana

Sedvanliga arbetsuppgifter.
Erfarenhet krävs.
Hos oss jobbar du med ett gott gäng och är snabb, service-minded och flexibel. Servispersonalen kan även få stå i baren, därför är barvana ett plus.
Välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

Du är en glad, stresstålig person som gillar att ge service.
Du har jobbat flera år inom restaurang och har örn-koll!
Du orkar köra långpanna, snabbhet faller sej naturligt och du vet vad ordet misenplace innebär samt att "sitta i skiten" ;)
Har du koll på detta är du välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

Välkommen till Grand Hotel Lysekil Restaurang & Festvåning.
Grand Hotel Lysekil är ett av Sveriges äldsta hotell och ligger mitt på Kungstorget i Lysekil
Vill du jobba där det är mycket fart och fläkt, vara med i ett team som ständigt jobbar för utveckling och ha möjlighet att vara med att påverka?
Brinner du för att ge gästen den absolut bästa servicen det går att få?
Då är du välkommen med din ansökan till oss!
Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

PS. För att underlätta i vårt letande ange Din erfarenhet i ämnesraden: Tex. Servitris 5 år eller Bartender 2 år/ Hovmästare 1 osv.
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi söker både heltid, halvtid samt extra personal. Varaktigheten varierar beroende på anställning. En del jobbar juni-augusti, medan några enbart kör under hi-peak. Dvs 14/7-14/8. Skriv gärna under vilken period du kan jobba.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Serveringspersonal Grand
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt: Vi söker både heltid, halvtid & extra personal. Boende går att ordna. Välkommen med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Grand Hotel Lysekil
Kungsgatan 36
45333  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.grandhotellysekil.se
  

Platsannons

Försäljningspersonal bär/grönsaker

Saltkällans Bärodling söker säljare.
Jobbet består av försäljning av bär och grönsaker i Udddevalla, Munkedal, Lysekil, Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand.
Du är en trevlig och social person och du skall kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha servicekänsla.
Minimiålder 16 år.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltidheltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Saltkällans Bärodling

45592  MUNKEDAL 
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Lysekil med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  

Platsannons

Lärare Skaftö skola

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Skaftö skola är en landsbygdsskola som ligger i samhället Grundsund på ön Skaftö.

Det är en liten skola med ca 85 elever från förskoleklass till åk 6. Skolan har mycket goda resultat. Studiero och motivation genomsyrar verksamheten.Skolans arbete präglas av den bygd som den ligger i. Närheten till havet och till marin forskning gör att vi arbetar med att starta upp en marin profilering. I det arbetet har vi kontakter med det lokala näringslivet och forskningsstationer som ligger på Skaftö. Vårt mål är att våra elever ska ha god kännedom om sin lokala kultur, få förståelse för hur den marina miljön påverkas av oss och att detta kommer att prägla dem i framtidenArbetsuppgifter

Arbetet kan komma att innehålla undervisning i åk. 1-2 samt även resurs i klasser och på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en lärare men även förskollärare eller fritidspedagog är aktuellt. Viktigt för oss är att du både kan arbeta självständigt och samarbeta med övriga kollegor på skolan. Vi ser gärna att du även vill ta del av det gemensamma arbetet med skolans profilering.Det är viktigt att du har ett pedagogiskt arbetssätt och en helhetssyn kring eleverna för att kunna stimulera eleverna till en god social utveckling och ett lärande. Du måste dela vår uppfattning om att alla elever är utvecklingsbara och att en god miljö stimulerar detta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper

Villkor

Innan anställning kan ske lämnar du lärarlegitimation eller examensbevis samt utdrag ur belastningsregistret.

Rekrytering kan ske löpande.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% eller enligt ök.. Tillträde: 2017-08-14 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017/88
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150178/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Bergs förskola

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Bergs förskola ligger i samma lokaler som Berg skola och arbetar med åldersuppdelade grupper.

Bergs förskola växer och i nuläget är det tre avdelningar som samarbetar över gränserna. Förskolans större barn äter i matsalen på skolan och idrottshall är tillgänglig för förskolans verksamhet.


Arbetsuppgifter
Du som förskollärare ska utifrån nationella uppställda mål och riktlinjer ansvara för planering och genomförande för verksamheten på förskolan där planering, uppföljning, utvärdering, utveckling och dokumentation är en viktig del i det systematiska kvalitetsarbete.


Som förskollärare ska du vara engagerad, nyfiken reflekterande, se samarbete som en förutsättning och ständigt arbeta för att skapa en optimal lärmiljö för alla barn. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och positiv, så stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Förskolan arbetar i arbetslag där alla ser hela förskolan som gemensamt ansvar.

Lysekils kommun erbjuder fria pedagogiska luncher då vi ser den pedagogiska måltiden som viktig för barns lärande. Arbetskläder för utomhusbruk erbjuds.

 Kvalifikationer
Förskollärarexamen.Villkor
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 20170807 tillsvidareanställningenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/87
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150037/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till vårdcentral på västkusten

Om uppdraget
För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är distriktsköterska alternativt sjuksköterska med erfarenhet av primärvård till vårdcentral i Lysekil.
Uppdraget är under sommaren och sträcker sig mellan vecka 29-32.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete på vårdcentral.
Triagering samt telefonrådgivning.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Erfarenhet från primärvården är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 4907
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4907
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  

Platsannons

KOCKAR

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.

Vann Spa Hotell Konferens ingår, tillsammans med systerhotellet Smögens Hafvsbad på Smögen, i Meholmen Hotell AB.

Vår ägare, Aspelin Ramm Fastigheter, står för att solvent ägande och en sund personalpolitik.Är du en av våra nya stjärnor?

Vann Spa Hotell Konferens är i ett starkt utvecklingsskede.

Vi fortsätter att utveckla vårt koncept Vann Aktiv vilket kommer att omfatta hela verksamheten. Detta innebär att kreativitet och uppfinningsrikedom kommer vara våra ledord.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från à la carterestaurang. Du är engagerad, kunnig, har stor känsla för mat och smaker och vill alltid ge det lilla extra för gäster och medarbetare. Vi förutsätter att du är stresstålig, prestigelös och kan hugga i där det behövs. Du kan ge och ta instruktioner på ett bra sätt och du har inga problem att jobba både tidigt på morgonen och sent på kvällen.

Vi kan erbjuda ett omväxlande och roligt jobb i ett ofta högt tempo på en fantastisk anläggning intill Gullmarsfjorden.

Vi letar efter dig som:

-har några års dokumenterad erfarenhet från à la carte-restaurang

-har ett brinnande intresse för mat

-är glad och positiv

-alltid har gästen i fokus

Är du dessutom en lagarbetare, flexibel och har nära till skratt är du rätt person för oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger med tyngdpunkt på kvällar och helger.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Sista ansökningsdag 2017-05-31.

Vi är anslutna till VISITA och har därigenom kollektivavtal med HRF.

Vi kommer endast att beakta de ansökningar som uppfyller vår kravprofil.

Tjänsten är på 75-80%, tillträde snarast efter överenskommelse.  

Frågor om tjänsten besvaras av Sara Wilhelmsson, koket@vann.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 

VANNs kök/restaurang är KRAV-märkt och certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att vi väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får våra gäster dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk. Sommartid öppnar vi den härliga utomhusterrassen för mys kring vår buffé. Mycket dofter, smaker och stämning utlovas.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 30-32 tim/vecka. Tillträde: Snarastefter överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: 2017/24
Webbplats: https://vann.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149719/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VANN, Kök Vann
Lingatan 214
45492  Brastad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2279%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Servering personal

Barnvänlig camping med sandstrand och klippor alldeles vid havet, 4 km från härliga Lysekils centrum.
Siviks Camping ligger i Bohuslän på vackra Västkusten, inte långt från Smögen.

Siviks camping är semesteranläggningen för dig som gillar sol, bad och fiske. Här möter du långgrund sandstrand, solvarma klippor och glittrande hav ett stenkast från ditt boende.

Restaurangen på Siviks Camping söker servering personal inför sommarsäsongen 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltidheltid/deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: aidinostad@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AJ s Event & Restaurang KB

52291  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock husmanskost / grill

Barnvänlig camping med sandstrand och klippor alldeles vid havet, 4 km från härliga Lysekils centrum. Siviks Camping ligger i Bohuslän på vackra Västkusten, inte långt från Smögen.

Siviks camping är semesteranläggningen för dig som gillar sol, bad och fiske. Här möter du långgrund sandstrand, solvarma klippor och glittrande hav ett stenkast från ditt boende.

Restaurangen på Siviks camping söker kock inför säsongen 2017.

Vi söker dig som har erfarenhet inom svensk husmanskost och grill. Du är en trevlig och social person som har lätt att samarbeta med dina kollegor.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltidheltid/deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: aidinostad@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AJ s Event & Restaurang KB

52291  TIDAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/Servitör sökes!

Servitör/servitris sökes!

Du är en positiv person som vill utvecklas. Du förstår att ett besök hos oss är en upplevelse för gästen och att du är en stor del utav den! Du är van att möta människor och är bekväm med bordsservering och bordsbeställningar. I tjänsten ingår även disk och städning.

Vi söker dig som vill jobba i vår restaurang och leverera service till våra gäster under sommaren 2017, juni-augusti. Det kan även bli arbetspass under våren och hösten. Du kommer ingå i ett team med serveringspersonal som ständigt jobbar mot höga mål, där kvalité och glädje för mat & dryck är i fokus. Därför är det viktigt att du precis som vi alltid vill utvecklas & leverera en upplevelse för våra gäster. Du är van att möta människor och kan ge god service även i stressade situationer. Du ser lösningar, gillar utmaningar och samarbetar mycket bra i grupp.
Vi söker 5 servitörer/servitriser, gärna med erfarenhet fast stor vikt kommer även att läggas på personlig lämplighet!
Kajmagasinet är en nystartad a la carte restaurang med ett fantastiskt läge på södra hamnen i Lysekil. Under sommaren har cirka 300 platser fördelat inne i vår matsal och på vår uteservering.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid: SäsongsanställningEnligt avtal:
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: batin@kajmagasinet.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser att du har fyllt 18år.
Arbetsplats: 
Adress: Kajmagasinet
Rosvikstorget 1
45330  LYSEKIL 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till glad tjej sökes!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker vi nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lysekil.

Vår kund är en tjej på 20 år. Kunden har en utvecklingsstörning med autistiska drag och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Hon är en levnadsglad, social och positiv tjej med ett stort intresse för hästar, simning och dans. Vi ser gärna att du som söker delar dessa intressen då ditt arbete kan innebära att du följer med kunden på olika aktiviteter.

Vi ser gärna sökande mellan 18-25 år och vi söker dig som är social, ansvarsfull samt strukturerad. Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är starkt meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav då det inte går att ta sig till kundens bostad med kollektivtrafik.

Enligt Humans policy om registerkontroll ska den som anställs uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggningstid är några veckor så beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt så att du har utdraget till hands vid ev. anställning. Du kan använda utdraget flera gånger när du söker arbete.

Arbetstid / Varaktighet: Deltid om ca 50%. Dina pass är vanligen förlagda på helg, dag, kväll och natt samt studiedagar och lov. Natt med sovande jour.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9330%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Kungshamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kungshamn.

Om tjänsten:

Vår kund är kvinna och bor i Kungshamn. Hon har fått en hjärnskada och har svårt med talet. I tjänsten igår arbetsuppgifter som omvårdnad, dagliga vardagssysslor, matlagning och kommunikation.

Vi söker dig som:

Det är viktigt att du som söker kan ta egna initiativ och är en ansvarstagande och pålitlig person. Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för en god kommunikation mellan kunden och dig. Vi ser gärna att du talar flytande svenska. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten som ska tillsättas innebär att du arbetar cirka 7 pass på en fyraveckorsperiod, både vardag och helg. Du arbetar dygnspass 09:00-09:00 med cirka 8 timmar sovande jour

Vi söker även timvikarier!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 7 pass på 4 veckor, dygnspass 09:00-09:00. Varierande vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9927%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Post och kontorsvaktmästare, sommarvikariat.

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Post och kontorsvaktmästare i Lysekils kommun.

Arbetsuppgifter
Hämta sortera och köra ut post internt i hela organisationen.
Enklare arbete med dator, fraktsedlar och sådant som tillhör posthanteringen.
Hjälp med små reparationer eller andra göromål ex. mottagning av gods. Kvalifikationer
Körkort B och körvana eftersom det är postdistribution i hela kommunen (ej Skaftö)
Gott ordningssinne samt serviceinriktad.

Villkor

Vikariat i 6-veckor från den 3/7 tom 11/8 -17.
Den första veckan är det upplärning tillsammans med ordinarie tjänsteinnehavare.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid 40 tim/vecka. Tillträde: Måndag den 3/7 SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 2017/84
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149440/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnadsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bartender sökes!

Bartender Sökes!

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att servera bargäster, kunna hantera dryckesbeställningar och ge ut till servisen.

Du kommer även att hjälpa till med att servera mat, dryck och ge den bästa servicen även till sittande gäster.

Du är en person som är väldigt stresstålig och har en god samarbetsvilja samt jobbar bra i grupp.
Du är även en person som kan jobba snabbt och effektivt och anpassa ditt arbete efter situationer som uppstår i ditt dagliga arbete.

Att du har tidigare erfarenhet ifrån bartenderyrket eller har gått någon typ av utbildning för bar är ett krav.
Har du dock jobbat i restaurang tidigare och tror att du är en person som vill och kan lära dig väldigt snabbt - tveka inte att ansöka.

Att du har kunskap inom teknik, kassasystem, bokningssystem samt lättare datorkunskaper är ett stort plus.

Kajmagasinet är en nystartad a la carte restaurang med ett fantastiskt läge på södra hamnen i Lysekil. Under sommaren har cirka 300 platser fördelat inne i vår matsal och på vår uteservering.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid: SäsongsanställningEnligt avtal:
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: batin@kajmagasinet.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser att du har fyllt 18år.
Arbetsplats: 
Adress: Kajmagasinet
Rosvikstorget 1
45330  LYSEKIL 
Hemsida:
  
Platsannons

Noggrann Contract Manager sökes till ett spännande företag!

Är du en noggrann och strukturerad person som strävar efter att vårda och bygga kundrelationer och har ett helhetstänk i det jobb du gör? En person som vill ha en ansvarstagande roll med stora chanser till utveckling? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Contract Manager kommer du att ha ansvar för företagets avtal med deras kunder. Du kommer att jobba tätt tillsammans med platschefen som har det övergripande ansvaret för projektet. Medan du som Contract Manager har ansvar för företagets avtal. Det innebär att säkerställa att arbetet som har avtalats följs och att avtalets överenskommelser och rutiner utgörs på rätt sätt. Detta kommer du att få göra genom att bevaka projektet direkt på plats hos kund för att tillsammans med teamet säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt utifrån avtalen. Du kommer att utgå ifrån där projektet genomförs hos kund.

Dina arbetsuppgifter kommer alltså att bestå utav:

- Ansvara och ha koll på avtalen som företaget har med sina kunder
- Bevaka projekten på plats, för att säkerställa att rutiner och överenskommelser hålls
- Ha tätt samarbete med platschefen, arbetsledare och övriga i projektet
- Dokumentera projektets arbete
- Notera och ha koll på avvikelser, ex: övertidsarbete. Säkerställa att nytt kontrakt skrivs om det behövs
- Göra checklistor på vad som förväntas i projektet och att förhålla sig till den
- Bevara intresset hos både kund och företaget och bygga goda och långsiktiga relationer.


I denna roll kommer du till en början jobba tillsammans med platschefen som kommer att gå med i ditt arbete. Du kommer få tid på dig att sätta dig in i avtalen och vart i processen man befinner sig i. Därefter när du känner dig varm i kläderna skall du vara självgående. Företaget jobbar med kunder där ett projekt oftast sker i år, det kan variera från 2-5år och det är cirka 80-90personer i ett projekt.


Om företaget
Vår kund startades redan i början av 1900 talet och verksamheten har växt oerhört mycket och finns runt om i hela världen. Det har öppnats flera olika marknader och är idag en ledande leverantör för professionella integrerade tjänsterna och löningarna för industrier inom tre olika affärsområden, industri, Marin och Offshore och Byggnation. Dom jobbar främst med teknisk isolering, byggställningar och brandskydd. Deras största kunder i Sverige befinner sig främst på Västkusten. På företaget i Sverige jobbar det cirka 60 personer och även 100 inhyrda kollektivarbetare.
Hos kunden finns det stora möjligheter till utveckling där du har stora möjligheter till att växa i din roll.


Din profil
SKALL krav:
- Efter gymnasialutbildning inom projektstyrning/ projektledning
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Körkort + bil

Meriterande krav:
- Utbildning med inriktning bygganläggning
- Arbetat/ praktiserat på större bygg och industriplaster
- Läst kurs som innehåller juridiska facktermer och avtalskunskaper
- Tidigare arbetslivsarfarenhet av likanden tjänst


Personliga egenskaper:

För att passa in i rollen som Contract Manager krävs det att du som person är trygg i dig själv, noggrann och strukturerad i ditt jobb. Eftersom största delen av ditt arbete består av kontroll och att säkerställa att det jobb som görs stämmer med det som har avtalats, är det viktigt att du som person har pondus och inte har svårt att ifrågasätta om någonting avviker. Vi lägger även stor vikt i att du skall vara social och ha bra kundbemötande, men även bra på att kommunicera eftersom jobbet består mycket av samarbete med olika människor.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående
Arbetstider: 08.00-17.00.
Omfattning: Heltid.
Ort: Lysekil
Start: Enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 11659
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11659
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drakegatan 7A
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Hovmästare

Serveringschef/Hovmästare
Nu söker vi en duktig serveringschef inför sommarsäsongen.
Vi tror att du har flera års erfarenhet inom restaurangyrket samt har ett brinnande intresse för mat och dryck, är social samt besitter goda ledaregenskaper.

Arbetet består i att tillsammans med mig som ägare utveckla och driva serveringsdelen av restaurangen. I arbetsuppgifterna ingår förutom att leda arbetet på plats, schemaläggning, bemanning och rekrytering.

Vi söker en glad och positiv medarbetare med ett genuint intresse för mat och dryck, någon som tycker om att sätta gästen i första rummet . För att trivas hos oss bör du vara effektiv och tycka om högt tempo, ha kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet.
BOENDE KAN ORDNAS

Vi ser gärna att du:
* har goda ledaregenskaper
* har flera års erfarenhet inom restaurangyrket
* kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska
* har erfarenhet av bar verksamhet

Vi är en restaurang med både lunch- och à la carte samt bar verksamhet..
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid SäsongsanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: batin@kajmagasinet.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser att du har fyllt 18år.
Arbetsplats: 
Adress: Kajmagasinet
Rosvikstorget 1
45330  LYSEKIL 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Hemvården i centrala Lysekil är uppdelad i sex olika arbetsgrupper varav en är nattpatrull.

Din anställning är i en hemvårdsgrupp i centrala Lysekil, men när behov uppstår kommer Du även att arbeta i de andra grupperna. Alla sex arbetsgrupper utgår från en gemensam lokal i Centrala Lysekil.Arbetsuppgifter
Undersköterskans arbete består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.Kvalifikationer
Du förväntas ha läst omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

Du ska förmedla lugn och trygghet samt kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du behöver vara flexibel, klara av att prioritera samt fatta egna beslut. Du ska ha förmåga att vara lyhörd för våra brukares behov och ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att Du har en positiv inställning och att Du är engagerad i arbetet. Du ska kunna arbeta såväl enskilt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

För att arbeta inom hemvården krävs B-körkort för manuell växellåda.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 87,84 %. Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/83
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149128/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Hemvården i centrala Lysekil är uppdelad i sex olika arbetsgrupper varav en är nattpatrull.

Din anställning är i en hemvårdsgrupp i centrala Lysekil, men när behov uppstår kommer Du även att arbeta i de andra grupperna. Alla sex arbetsgrupper utgår från en gemensam lokal i Centrala Lysekil.Arbetsuppgifter
Undersköterskans arbete består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.Kvalifikationer
Du förväntas ha läst omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

Du ska förmedla lugn och trygghet samt kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du behöver vara flexibel, klara av att prioritera samt fatta egna beslut. Du ska ha förmåga att vara lyhörd för våra brukares behov och ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att Du har en positiv inställning och att Du är engagerad i arbetet. Du ska kunna arbeta såväl enskilt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

För att arbeta inom hemvården krävs B-körkort för manuell växellåda.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 82,60 %. Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/81
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148193/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT-support on site för stor arbetsplats

Vill du jobba inom IT där du får hjälpa användare på plats med datorrelaterade problem? Vi söker en supporttekniker till Lysekil!

Som supporttekniker on site har du en viktig roll på arbetsplatsen, där du får praktisk användning för din kompetens inom nätverk, installationer och PC/Windows i en supportfunktion. Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som trivs i Windowsmiljö, för ett långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund i Lysekil. För rätt person finns det mycket goda chanser att anställningen så småningom kan övergå direkt till vårt kundföretag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det är ett konsultuppdrag via TNG IT Digital men där du kommer att arbeta hos vår kund där du ger support på plats. Ett roligt uppdrag för dig som är teknikintresserad och tycker om att arbeta med allt från migrering av Windows-versioner och datorinstallationer till teknik i konferensrum och nätverk.

Inledningsvis blir du anställd av TNG IT Digital och och uthyrd till företaget som konsult men uppdraget erbjuder mycket goda chanser att anställningen så småningom kan övergå direkt till vårt kundföretag. Via TNG IT Digital arbetar du tryggt med kollektivavtal, friskvårdbidrag och andra förmåner,

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Felsökning i Windows OS och Microsoft Office
• Installationer
• Lösa nätverksproblem
• Bistå med teknisk hjälp i konferensrum
• Stötta användare med frågor kopplat till områdena ovan

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetet sker i Windows-miljö och företaget arbetar idag i Windows 7 men är på väg mot Windows 10, en migrering du kommer vara engagerad i. Uppskattningsvis kommer dina ärenden bestå av ca 60% Microsofts kontorsprogramvaror och resterande 40% av företagets egna system. Företaget har en centraliserad firstlinesupport, som skickar de ärenden som behöver lösas på plats vidare till dig.

Arbetet kommer att ske på heltid, dagtid, på plats i företagets lokaler i Lysekil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av teknisk IT-support och felsökningsmetodik, gärna från on site. Du har god IT-vana, främst inom Windows/PC. Det är en fördel om du även har vana att felsöka i Office 365.

Som person lägger vi stor vikt vid att du är serviceminded och pedagogisk, då du behöver kunna hantera användare med olika stora IT-kunskaper, samt ha ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt för att hålla ordning på de olika ärendena och återkoppla svar i tid. Vi förutsätter också att du trivs i rollen som beskrivs ovan och att du lägger stor vikt vid att hålla dig ajour inom ditt område, samt är mån om resultatet av ditt arbete,

Då uppdraget ska tillsättas omgående söker vi främst dig som är tillgänglig direkt, men kortare uppsägningstid kan också vara aktuellt.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=9E8B87E7-D22F-4451-88A8-A81C22BB1D23&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Korsgatan 3
41116  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Leg.sjuksköterska för semestervikariat

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Vi söker Dig som har vill arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvården i sommar.

Vi erbjuder Dig ett spännande och lärorikt arbete med trevliga kollegor.

Vi kommer att ha behov under hela sommaren men kan Du bara arbeta en viss del är det också av intresse.Arbetsuppgifter

Bedömning, planering och genomförande av hälso- och sjukvårdsinsatser inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Journalföring. Undervisning till vård- och omsorgspersonal.Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska.

Önskvärt men ej ett krav med erfarenhet från arbete med hemsjukvård.

Körkort.

Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt men även ha god förmåga att samarbeta med övrig personal.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Villkor

Schemalagd arbetstid.

Vikariat under överenskommen tidsperiod.

Hel-/deltid enligt dina önskemål.

Tillsättning sker löpande under ansökningsperioden.Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Heltid/deltid. Tillträde: Enligt överenskommelse SommarjobbIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: 2017/82
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148942/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST läkare inom Allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Lysekil - Staden vid Havet - en del av det vackra Bohuslän!

Vår vårdcentral i Lysekil är en väletablerad vårdcentral dit alla är välkomna.

Vi har ca 6900 patienter som valt att lista sig hos oss. Här arbetar kompetenta läkare, distriktssköterskor, distriktssköterskor med specialistkompetens inom astma/KOL, diabetes och hjärta/kärl samt BVC, undersköterskor, medicinska sekreterare, fotvårdsspecialist samt rehabkoordinator.

Om arbetet

Som ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning inom det breda området allmänmedicin. Arbetet är självständigt och omväxlande. Vi erbjuder dig handledning av specialist kontinuerligt och att du har möjlighet att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete är en självklarhet för oss.

Du har avsatt ST-tid för att delta i de seminarier som erbjuds alternativt till egna studier och du deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och ett starkt intresse för allmänmedicin. God svenska i tal och skrift på lägst C1 nivå är ett krav. Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett gott bemötande en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete som teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet. Det är också viktigt att du delar våra kärnvärden som är att vara pålitlig, omtänksam och nytänkande.


I Närhälsans anställningsförmåner ingår bl a avtalspension, löneväxling, avtalsförsäkringar, semesterförmåner, förmåner vid sjukledighet, fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, Västtrafikkort med nettolöneavdrag mm.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/3249
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148557/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan, Lysekil vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reparatör el/hydraulik/pneumatik Fridhems varv Lysekil

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Reparatör

Utföra underhåll och reparationer på Färjerederiets vägfärjor samt andra på varvet förekommande arbetsuppgifter.

För tjänsten krävs att du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver även att du har utbildning inom el för hydrauliker samt kunskaper och erfarenhet av fartygsel och pneumatik. Vidare krävs att du har kunskap om styrenheter för propelleraggregat. Har du erfarenhet av vägfärjor, underhållssystem så som AMOS är även det meriterande. Vidare är det även meriterande med intyg för truckkort, säkra lyft och travers samt Heta arbeten.
Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten och i samband med detta, övernattningar på annan ort.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fartygsreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 31:2017:18
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5463821955963236051&benamning=Reparat%c3%b6r+el%2fhydraulik%2fpneumatik+Fridhems+varv+Lysekil
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Reparatör motorer/hydraulik Fridhems varv Lysekil

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Reparatör

Utföra underhåll och reparationer på Färjerederiets vägfärjors motorer och propellrar samt andra på varvet förekommande arbetsuppgifter.

För tjänsten krävs att du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver även att du har erfarenhet av motorreparationer samt att du har utbildning i hydraulik, proportionalteknik och tillämpad felsökning i mobila system. Har du erfarenhet av vägfärjor, underhållssystem så som AMOS är det meriterande. Vidare är det även meriterande med intyg för truckkort, travers/fordonsmonterad kran samt Heta arbeten.
Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten och i samband med detta, övernattningar på annan ort.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fartygsreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 31:2017:17
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5463821955956197282&benamning=Reparat%c3%b6r+motorer%2fhydraulik+Fridhems+varv+Lysekil
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Reparatör Propelleraggregat Fridhems varv

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 69 gula färjor genomför årligen 22 miljoner personresor och 12 miljoner fordonstransporter. Åtta av tio resande är nöjda med färjeresan. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 38 färjeleder i det allmänna vägnätet samt tre leder på uppdrag av kommunala trafikhuvudmän. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till sju isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm, vi är knappt 500 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 740 miljoner kronor.

Reparatör

Utföra underhåll och reparationer av propellrar på Färjerederiets vägfärjor samt andra på varvet förekommande arbetsuppgifter.

För tjänsten krävs att du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver även att du har erfarenhet av arbete med reparationer av olika typer av propelleraggregat. Har du erfarenhet av vägfärjor, underhållssystem så som AMOS och/eller hydraulikkunskaper är det meriterande. Vidare är det även meriterande med intyg för travers/fordonsmonterad kran samt Heta arbeten.
Då arbete förekommer både på Fridhems varv och ute på Färjerederiets färjeleder förekommer resande i tjänsten och i samband med detta, övernattningar på annan ort.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fartygsreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 31:2017:16
Webbplats: http://extern.heroma.se/PROD/TRV_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5463821955952626416&benamning=Reparat%c3%b6r+Propelleraggregat+Fridhems+varv
Epostadress:
Övrigt: via webb
Arbetsplats: 
Adress: Trafikverket
Rödavägen
78189  Borlänge Sverige
Hemsida: www.trafikverket.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna på 34 år.
Arbetet i kundens hem kräver att du är noggrann, ansvarsfull, initiativtagande och aktiv. Det är också viktigt att du är flexibel och förstår att arbetet baseras på kundens specifika behov.
Kunden tycker bland annat om att laga mat, baka och pyssla i trädgården.

Du som söker är en tjej mellan 20-45 år.
Erfarenhet av arbete inom personlig assistans är en fördel, men inget krav.
Arbetspassen är förlagda på dagtid och kvällstid och helger kan förekomma.
Rökare undanbedes pga allergi.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
Eftersom arbetet är i kundens hem där det finns barn, krävs utdrag ur belastningsregistret.
Varaktighet/arbetstid: Timanställning när ordinarie assistent är sjuk eller ledig.
Rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan


Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merTimlön timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: Pa
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/cvinput.php?jobid=25532
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB
torgvägen 1
45300  LYSEKIL Sverige
Hemsida: www.assistansbolaget.se/
  

Platsannons

Undersköterska Natt

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Hemvården i centrala Lysekil är uppdelad i sex olika arbetsgrupper varav en är nattpatrull.

Din anställning är i en hemvårdsgrupp i centrala Lysekil, men när behov uppstår kommer Du även att arbeta i de andra grupperna. Alla sex arbetsgrupper utgår från en gemensam lokal i Centrala Lysekil.Arbetsuppgifter
Undersköterskans arbete består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.Kvalifikationer
Du förväntas ha läst omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

Du ska förmedla lugn och trygghet samt kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du behöver vara flexibel, klara av att prioritera samt fatta egna beslut. Du ska ha förmåga att vara lyhörd för våra brukares behov och ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att Du har en positiv inställning och att Du är engagerad i arbetet. Du ska kunna arbeta såväl enskilt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

För att arbeta inom hemvården krävs B-körkort för manuell växellåda.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 66 % Natt. Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2017/79
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148160/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Forskarassistent i oorganisk akvatisk miljönanokemi

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Arbetsuppgifter

Anställningsinnehavaren uppmuntras att utveckla en egen forskningsinriktning men förväntas samtidigt bidra substantiellt inom pågående projekt i forskargruppen. Projekten är:


• MISTRA Environmental Nanosafety: www.mistraenvironmentalnanosafety.org. I programmet fokuserar forskningen på bl.a. en fallstudie som rör wolframkarbidpartiklar i trafikmiljö och ett spridningsscenario med dagvatten till estuarier och marin miljö.
• NANOFASE: Nanomaterial FAte and Speciation in the Environment. Projektet fokuserar på att utveckla prediktiva modeller för fördelning, koncentration och former av nanomaterial i miljön, samt understödjande experiment kring hur nanopartiklar beter sig och transporteras, från den sociotekniska sfären till floder och slutligen havet. Göteborgs universitets huvudsakliga forskningsuppgifter i projektet rör hur nanopartiklar förändras i miljön och hur deras beteende och transport påverkas i estuariemiljön där salthalt and pH ändras.
• FRAM: Future Risk Assessment and Management of Chemicals. FRAM är ett tvärvetenskapligt centrum inom vid Göteborgs universitet för att utveckla ny metodik för bedömning och styrning av kemikaliers belastning på miljön. Fallstudier kommer att utföras i Sverige och Chile.

Arbetsuppgifterna omfattar att dels experimentellt i fält ta prover på vatten och sediment, dels analysera specifika nanopartiklar, och lösta metaller med nedanstående tekniker. Dessutom är det planerat att använda modellnanopartiklar för att under miljöliknande betingelser laborativt undersöka hur olika parametrar påverkar aggregering och sedimentering. Framför allt kommer det undersökas hur olika kvalitet och kvantitet av naturligt löst organiskt material påverkar dessa processer.

Anställningen innebär också ett visst internationellt resande eftersom delar av projektet kommer att genomföras i Chile i samarbete med internationella partners.

I anställningen ingår undervisning, bl.a. i form av föreläsningar och fältundervisning, i begränsad omfattning inom ämnesområdet och angränsande områden.

Sökande som saknar högskolepedagogisk utbildning förväntas genomgå sådan inom två år från anställningens tillträde.

Anställningsinnehavaren förväntas bedriva självständig forskning och kommunicera resultat i form av vetenskapliga artiklar, konferenspresentationer, utåtriktade aktiviteter m.m. Vidare förväntas anställningsinnehavaren delta aktivt i forskningsrelaterade aktiviteter som bedrivs på institutionen, i synnerhet inom forskargruppen.

Behörighet

Behörig att anställas som forskarassistent är den som avlagt doktorsexamen i ett för anställningen relevant ämne, eller har uppnått motsvarande vetenskapliga kompetens. Främst bör den komma ifråga som har avlagt doktorsexamen eller har uppnått motsvarande kompetens högst sju år före ansökningstidens utgång. Förmåga att kunna undervisa på svenska och/eller engelska är ett krav.

Bedömningsgrund

Läs noggrannt på vår hemsida för instruktioner om bedömning och tillsättningsförfarandet samt vad som ska bifogas till ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, upp till 4 år
Omfattning: 100 %
Placering: Institutionen för marina vetenskaper, vid Kristinebergs marina forskningsstation, Fiskebäckskil
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Tillsättningsförfarande

Bedömningsprocessen kommer att baseras på utlåtande från externa sakkunniga, intervjuer, provföreläsningar och/eller forskningsseminarier. Bedömningsprocessen av meriter och erfarenhet kommer att ta hänsyn till personliga omständigheter (t.ex. föräldraledighet).

Kontaktuppgifter för anställningen

Upplysningar om anställningen lämnas av Per Hall, prefekt
+46 (0) 31 786 9062 eller +46 (0) 766 22 9062
per.hall@marine.gu.se

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen ”Ansök”.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Oorganisk kemist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratVi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1010%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göteborgs universitet
Marina vetenskaper Kristineberg 566
45178  Fiskebäckskil Sverige
Hemsida: http://www.gu.se/
  

Platsannons

Stödassistent

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Arbetsuppgifter:

Socialförvaltningen söker 2 stödassistent till Kronbergets gruppbostad  LSS med 6 lägenheter.

Ge stöd och hjälp till  vuxna med funktionsnedsättning utifrån individuella behov för att möjliggöra ett självständigt liv med god livskvalitet.

Aktivera, motivera och stärka den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt

Möjliggöra en aktiv och meningsfull fritid för de boende.

Vara delaktig i att utveckla verksamheten och metoder på arbetsplatsen.

Delta i alla förekommande arbetsuppgifter på boendet.

Kvalifikationer:

Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen

funktionsnedsättning. Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller

pedagogiskt arbete. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av arbete med personer inom LSS/ psykiatri är meriterande.

Egenskaper:

Du skall kunna arbeta målinriktat både i team och självständigt

Du skall vara utåtriktad, lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Du skall ha stor respekt för den enskildes integritet och egna resurser samt kunna sätta gränser.

Det är väldigt viktigt att du är lyhörd och ser lösningar istället för problem.

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 Välkommen med din ansökan

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid ca 73%. Tillträde: Oktober- november 2016 tillsvidareanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/78
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148056/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Receptionist på Grand Hotel Lysekil

Välkommen att arbeta på ett av Sveriges äldsta hotell!
Vi ser gärna att du har tidigare vana från hotell och/eller restaurangbranschen med goda datakunskaper. Noggrannhet och snabbhet är våra ledord!
Hos oss är ingen dag sej lik, receptions arbetet är varierande, man gör allt från att svara i telefon, optimera bokningar, fakturera till att servera kaffe, ta emot konferensgäster mm. Arbetstiden är flexibel och sträcker sej både över kvällar och helger.
Vill du jobba där det är mycket fart och fläkt, vara med i ett team som ständigt jobbar för utveckling och ha möjlighet att vara med att påverka?
Brinner du för att ge gästen den absolut bästa servicen det går att få?
Då är du välkommen med din ansökan till oss!
Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

PS. För att underlätta i vårt letande ange din erfarenhet i ämnesraden: Tex. Servitris 5 år eller Tex. Receptionist 2 år / Ekonomiassistent 10 år
Har du ingen erfarenhet men gått färdig din utbildning och sommarjobbat? Skriv: Naturvetenskaplig 3 år, Affärsbiträde sommar 3 säsonger tex.

Vi tror att du är en glad och ambitiös person med goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Flexibilitet och snabbhet är något som ingår i din personlighet och du har goda datakunskaper.

Grand Hotel Lysekil är ett av Västsveriges äldsta hotell.
Här arbetar du i en historisk miljö där vi vårdar vårt kulturarv. Våra gäster kommer från världens alla hörn och det är vårt jobb att se till att dom får en fantastisk vistelse i Lysekil. Vi är ett glatt positivt gäng som håller ett ganska högt arbetstempo.
Grand Hotel Lysekil fungerar även som info-point ("turistinformations hub"), detta innebär att vi guidar även gäster som helt spontant kan "droppa" in från gatan, som ej bor på vårt hotell, för att fråga var en butik ligger eller närmsta restaurang.
Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi har ett underhållande arbete där service till gäst alltid står i fokus!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVarierande arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se 40%-60%Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt: Anställning börjar 1 juni, med introduktionsutbildning de första 2 veckorna.
Arbetsplats: 
Adress: Luna Café Tapasrestaurang & Vingård
Kungsgatan 36
45333  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.grandhotellysekil.se
  

Platsannons

Handläggare till Utbildningsförvaltningen centralt

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i Utbildningsförvaltningens centrala administration vilken främst har fokus på kvalitets- och utvecklingsfrågor men också vissa kommunövergripande processer.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att, med utgångspunkt i lagar och förordningar, handlägga, utreda och ansvara för olika ärenden på Utbildningsförvaltningen.

 

Förekommande arbetsuppgifter är:

- Ansvara för att handlägga den interkommunal ersättning vilket till exempel innebär avtal och fakturering.
- Ansvara för att handlägga den övergripande skolskjutshandläggningen i kommunen.
- Ekonomiuppgifter som kontering, debitering, uppbokningar och avstämningar
- Utreda och lämna förslag till beslut i vissa ärenden på utbildningsförvaltningen
- Vara utredningsstöd
- Administrera och förbereda besluts- och myndighetsärenden.
- Bevaka och följa upp avtal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område. Meriterande för tjänsten är att ha erfarenhet av handläggning i offentlig verksamhet.

 

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga. Arbetet kräver också en god prioriterings- och initiativförmåga, samt att du förväntas kunna arbeta självständigt och strukturerat. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i högt tempo, med flera olika arbetsuppgifter då arbetsbelastningen varierar över verksamhetsåret. Du behöver också vara kommunikativ och ha förmåga att förmedla information på ett lättbegripligt sätt, därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

 

Du har mycket god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika administrativa dataprogram, vi använder till exempel Ciceron, Extens, Procapita, Raindance och eBuilder.

 

En hög grad av samarbetsförmåga, servicekänsla, initiativförmåga samt förmåga till självständigt arbete är viktiga egenskaper för just den här tjänsten, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kommunhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/76
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147762/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bagare/konditor

Bakning av tårtor, konditoribitar, småkakor, mjuka kakor. Även att vara behjälplig med brödbak och vetebröd.
Utbildad konditor, gärna några års erfarenhet
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarHeltid3-6 mån
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: bjorsellsbageri@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Björsells Konditori

45333  LYSEKIL 
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonom

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Arbetsbeskrivning

Vi söker en ekonom till Lysekil kommuns ekonomiavdelning.

På ekonomiavdelningen stödjer vi förvaltningarnas verksamheter samtidigt som vi leder, samordnar och utvecklar ekonomiprocesserna. Som ekonom hos oss arbetar du självständigt mot delar av vår verksamhet. I nära samarbete med våra chefer kommer du att arbeta med kvalificerat budgetarbete, uppföljning, prognos, redovisning, bokslut, kalkylering, utredning och ekonomisk analys. I arbetet ingår att öka förståelsen för ekonomiska frågeställningar samt att arbeta konsultativt gentemot verksamheten.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen inom ekonomi. Du ska ha mycket god datorvana och erfarenhet av arbete i windowsmiljö och Officepaketet, i synnerhet Excel. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom offentlig sektor. Arbetet förutsätter att du har ett konsultativt arbetssätt, förmåga att se helheten samt kan göra kvalificerade analyser och bedömningar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs med att arbeta i team och har ett gott humör. Du är noggrann, ansvarstagande och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du skall vara en god pedagog i ekonomifrågor samt uttrycka dig väl i både tal som skift.Välkommen med din ansökan !Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/75
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147536/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunstyrelseförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning

Hemvården Skaftö är uppdelad i tre olika arbetsgrupper, hemvård (Hemtjänst), Särskilt boende Gullvivan (Skaftöhemmet) samt nattpatrull.

Ditt vikariat gäller grav/föräldraledighet under 1 år och kan komma att förlängas. Detta är i hemvården, som utgår från en gemensam lokal på Skaftöhemmet.

Arbetsuppgifter

Undersköterskans arbete består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.

Kvalifikationer

Du förväntas ha läst omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

Du ska förmedla lugn och trygghet samt kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du behöver vara flexibel, klara av att prioritera samt fatta egna beslut. Du ska ha förmåga att vara lyhörd för våra brukares behov och ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att Du har en positiv inställning och att Du är engagerad i arbetet. Du ska kunna arbeta såväl enskilt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

För att arbeta inom hemvården krävs B-körkort för manuell växellåda.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan !

 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 75 %. Tillträde: 170801 VisstidsanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/73
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147450/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fordonsmekaniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter som fordonstekniker hos oss på Erlings Bil är att diagnostisera, utföra service och reparationer samt montering av tillbehör. På ett professionellt sätt erbjuder du våra kunder för dem bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning.

Vi söker dig som är en serviceinriktad person som med stort engagemang vill vara med oss att sträva mot att bli branschens bästa servicebolag. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
I tjänsten samverkar du med kundmottagare och verkstadschef. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål och kundtillfredsställelse.
Personliga egenskaper som vi söker är att du trivs med att sätta kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. God kommunikatör som har förmåga att prata med olika typer av kunder. Har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Vi startade i Brastad år 1950 med en mindre bilverkstad och försäljning. Idag har vi nyare lokaler och har utökad bilverkstad med lack och plåtslageri.
År 1993 öppnade vi även våra portar i Uddevalla med bilförsäljning av nytt och begagnat, samt en auktoriserad service- och plåtverkstad.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Till bemannings-och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidaretjänst på heltid, med provanställning 6 månaderVi följer gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Fordonsmekaniker
Webbplats:
Epostadress: liz@erlingsbil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ERLINGS BIL AKTIEBOLAG
BJÖRKEMYRSVÄGEN 2
45493  BRASTAD Sverige
Hemsida: http://www.erlingsbil.se
  

Platsannons

Fritidspedagog/Förskollärare

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Mariedalsområdet omfattar Mariedalsskolan och Bergs skola.

Mariedalsskolan är en grundskola för årskurserna F-6 och Bergs skola är en grundskola för årskurserna F-3. Mariedalsområdet är ett område som växer och elevantalet ökar därmed år från år. Läsåret 2016-17 har vi 400 elever och inom området arbetar drygt 50 personal. Fritidshemmet är organiserat i fem avdelningar. Fyra för de yngre eleverna och en avdelning för de äldre eleverna.

Skolan är organiserad i arbetslagsorganisation och utvecklingsorganisation. Utvecklingsarbeten som bidrar till förbättrade skolresultat pågår hela tiden. Stor utvecklingsbenägenhet finns inom personalgruppen i området. Under innevarande läsår utvecklar vi samplanering, kollegialt lärande, arbete med digitala verktyg samt utomhuspedagogik.

Fritidspedagoger och förskollärare ansvarar för planerad verksamhet under raster vilket bidragit till ett gynnsamt klimat mellan våra elever samt ett mer vårdat språkbruk.

Det råder stor vi-känsla på skolorna vilket leder till stor hjälpsamhet mellan kollegor.

Alla yrkeskategorier samarbetar både inom yrkesgruppen och mellan olika yrkesgrupper. Inom området arbetar fritidspedagoger, förskollärare och lärare tillsammans i det pedagogiska arbetet. Regelbundna planeringstider finns för allt samarbete.

Förskoleklassen och fritidshemmet använder dagligen I-PAD för dokumentation av olika slag eller skapandet av filmer. På fritidshemmet arbetar både fritidspedagoger och förskollärare.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med kollegor i arbetslaget skall du driva och utveckla fritidshemsverksamheten på Mariedalsskolan. Du skall verka för att eleverna/barnen ska möta en trygg, kreativ och lärande miljö både under sin fria tid på fritidshemmet men också under FA (fritt arbete) under skoldagen.

Tillsammans med kollegor skall du ansvara för planering, genomförande och uppföljning av fritidshemsverksamheten samt för FA under skoldagen. I alla klasser F-4 arbetar fritidshemspersonalen med utomhuspedagogik på FA-tid.

Du kommer att ha ett nära samarbete med fritidspedagogerna på fritidshemmet och med lärarna under skoldagen.

Du skall arbeta med elever/barn i åldern 6-12 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen och/eller förskollärarexamen. Meriterande är om du har ämnesbehörighet i ett eller flera praktiska ämnen.

Villkor
Du har ett förhållningssätt där barnen finns i centrum. Du är lyhörd och möter varje individ med positiva förväntningar. Du har ett förhållningssätt och bemötande som passar för elever/barn i åldern 6-12 år. Du utgår från varje barns förmåga, behov och förutsättningar och tar tillvara på barnets kunskaper och intressen samt bidrar till vidareutveckling av dessa.

Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med alla.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering kan komma att ske löpande.

Vid eventuell anställning skall du uppvisa examensintyg, eventuell lärarlegitimation samt utdrag ur belastningsregistret.

Under en ev anställningsintervju skall du kunna ange minst tre referenser.

Två tjänster är aktuella. En av dem tillsätts under förutsättning att den som i nuläget har tjänsten erhåller annan tjänst.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017 08 07 eller efter överenskommelse tillsvidareanställningEnligt gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/49
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142498/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Bergs skola

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Beskrivning
Bergs skola är en mindre enhet som ingår i Mariedalsområdets skolområde.

Skolan ligger i Lyse. På skolan går ca 40 elever i årskurserna F-3. Eleverna är organiserade i 3 klasser varav en av klasserna är en F-1. Skolan ligger vackert med närhet till naturen. Ofta genomförs utomhuslektioner i närområdet. Personalgruppen består av lärare och förskollärare.  Personalen har ett nära samarbete och planerar tillsammans både inom yrkeskategorin och mellan olika yrkeskategorier.

På raster erbjuds eleverna planerad rastverksamhet.

För - fri pedagogerna arbetar med FA arbete under skoldagen. Inriktningen på FA arbetet är utomhuspedagogik.

Innevarande läsår är 31 elever inskrivna i skolbarnsomsorgen. På skolan finns en fritidshemsavdelning.

Det pågår ständigt utvecklingsarbete. Personalen på Bergs skola ingår i Mariedalsområdet och ingår i områdets utvecklingsarbete. Under innevarande läsår arbetar vi med att utveckla det kollegiala lärandet, arbetslagens samplanering, utomhuspedagogik samt arbete md digitala verktyg.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor i arbetslaget skall du utveckla förskoleklassens och fritidshemmets verksamhet på Bergs skola. Du skall verka för att eleverna skall möte en trygg, kreativ lärande miljö under skoldagen och på fritidshemmet.

Tillsammans med kollegor skall du ansvara för planering, genomförande och uppföljning av de verksamheter du arbetar i.

Du kommer att ha ett nära samarbete med alla pedagoger på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen och/eller fritidspedagogexamen vilket gör dig behörig för tillsvidareanställning inom förskoleklass/fritidshem. Meriterande är om du har behörighet i något ämne för undervisning i årskurs 1-3.

Villkor
Du har ett gott förhållningssätt gentemot alla. Du är lyhörd och möter varje individ med positiva förväntningar. Du utgår från varje barns förmåga, behov och förutsättningar. Du tar tillvara på barnets kunskaper och intressen samt bidrar till en vidareutveckling av dessa.

Du har lätt för att samarbeta och ser vikten av att skapa goda relationer med alla.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vid eventuell intervju skall du lämna minst tre referenser.

Om du blir anställd skall du kunna uppvisa examensbevis, lärarlegitimation samt utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017 08 14 eller efter överenskommelse tillsvidareanställningEnligt gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/52
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142605/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Utbildningsnämnden
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Simlärare till Föreningen Sjöstjärnan i Fiskebäckskil

Föreningen Sjöstjärnan söker en simlärare som kan arbeta 3 veckor. Det handlar om att ta hand om barngrupper i olika åldrar. Arbetet är på 4timmar/dag och är tidbegränsad. Vi söker någon som är social och har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. För tjänsten som simlärare krävs att du är utbildad simlärare.

Arbetet är förlagd i Fiskebäckskil
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Badvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsten kommer att vara på förmiddagar 4tim måndag-fredag och under perioden 170710-170728
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristina.jarnedal@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Föreningen Sjöstjärnan Fiskebäckskil

45178  FISKEBÄCKSKIL 
Hemsida: http://www.hembygd.se/sjostjarnan/
  

Platsannons

Serveringspersonal på Grand Hotel Lysekil

Som serveringspersonal på Grand Hotel Lysekil håller man ett högt arbetstempo och brinner för att ge den allra bästa servicen till gäst!
Här jobbar man i en fantastisk miljö i ett gott gäng och har god kunskap om vår mat och gärna goda vinkunskaper också.
Vår sommelier håller utbildning i början på juni för all sommarpersonal då ni får möjlighet att lära er att matcha rätt mat till rätt vin.
Arbetstiderna varierar mycket och under högsäsong är det långa arbetspass men vi har kul när vi jobbar så det märks inte. ;)
Misenplace, bra rutiner och snabbhet är de ledord som kommer näst efter gästservice.
Känner du att detta passar in på dej?
Välkommen att arbeta på vår uteservering & festvåning i sommar! Har du barskills är det ett plus!
Anställningarna varierar en hel del eftersom den totala högsäsongen varierar. En del kommer i början på juni medan en del bara arbetar från 12 juli - 12 augusti, så är du en fd servitris/servitör som nu jobbar som lärare och vill komma ut på kusten i 4 veckor under semestern, så är du varmt välkommen! :)
Personalboende finns!
Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

Du har minst 5 års erfarenhet från krog-branchen!
Du älskar att ge service och brinner för ditt jobb!
Det är inte mitt jobb existerar inte i ditt ordförråd!
Du hjälper till där det behövs om det så krävs att du ska ställa dej i disken! :)
Du är en teamplayer och en god arbetskamrat!
Du har gärna erfarenhet av bar och/eller vinkunskap.
Du har jobbat länge på golvet och vet vad som krävs för att palla jobba en sommarsäsong och med ett leende på läpparna hela tiden!
Gällande språk, du måste prata antingen svenska eller engelska flytande för att kunna jobba med våra gäster. Kan du dessutom lite spanska underlättar det, då halva styrkan i köket pratar spanska! (men detta är inget krav)
Stämmer detta på dej?

Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se
PS. Viktigt!! Skriv din erfarenhet i ämnesfältet för att underlätta i vår gallring.
Tex. kallkök xx år & servitör xx år


Grand Hotel Lysekil ligger mitt i Lysekils centrum.
Det är ett av västsveriges äldsta hotell.
Här öppnar vi en sommar restaurang i Juni med ca 40 sittplatser inne och en uteservering mitt på torget, med ca 40 platser till.
I vår festvåning Riddarsalen arrangerar vi ofta event och bröllop. Som serveringspersonal på Grand Hotel Lysekil är man verksam i hela huset och har även möjlighet att jobba extra på beställningar under slow season.
Vi driver även en spansk restaurang där vi har utökat vår verksamhet med en vingård, där det i skrivande stund växer ca 3500 vinstockar.
Eftersom vi mellan våra båda ställen har många event, kan det vara så att du en dag står och serverar på torget, för att nästa vara hemma i någons trädgård för att servera på en privat grillfest. :)
Hos oss står matlagning och service i centrum och det är en sann upplevelse att komma hit, både som gäst och personal!
Varmt välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDet finns chans att arbeta extra från april då vi vår andra restaurang & vingård öppnar upp torsdag - lördag från 2 April.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Service@Grand Hotel Lysekil
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Luna Café Tapasrestaurang & Vingård
DALSKOGEN 102
45341  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.lunacafe.se
  
Platsannons

Personlig assistent till musikintresserad tjej!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lysekil.

Om tjänsten:

Kunden är 21 år och bor i egen lägenhet. Hon är intresserad av musik och tv och sitter gärna med sin iPad och lyssnar på musik.

Vår kund har en utvecklingsstörning och autism som gör att hon behöver hjälp med de mesta, till exempel bildkommunikation samt vid måltider, hygienmoment och att komma ut på aktiviteter.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är lyhörd, flexibel, intiativrik och kan vara bestämd när de behövs.

Kunden har autism och behöver därför en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Det är därför viktigt att du som söker trivs med ett arbete som innebär att du är med och stöttar vår kund i hennes vardag enligt de rutiner som finns. Vår kund har inget tal och du som söker bör därför vara lyhörd och skicklig på att läsa av signaler.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är ansvarstagande och trygg i dig själv. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga assistenter och familjemedlemmar. För att passa som assistent hos vår kund bör du som säker vara lugn och stabil, lätt att känna av stämningar och läsa sig signaler.

Då assistentgruppen arbetar som ett team ser vi gärna att du som söker trivs med ett sådant arbete.

Körkort är ett plus.

Vi letar även efter dig som kan tänka dig att vara timvikarie och hoppa in när ordinarie personal är frånvarande!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid 75%. Du arbetar 9 dagpass på 4 veckor, 09:00-18:00, du arbetar endast vardagar, samt 1 nattpass i veckan mellan 18:00-09:00 med 5,5 timmars väntetid.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 2017-06-01 men bredvidgång startar omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9819%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Programmerare PLC-Lysekil

Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production. Human Impact Search Group Nordic arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo.

PLC Programmerare/Automationstekniker med placering i Lysekil

Du kommer att arbeta med PLC system och automationssystem i industriellmiljö, både med nya anläggningar och eftermarknad.
Service och underhålls arbeten hos slutkund förekommer.

Som PLC programmerare/automationstekniker är du med från början i projekten, deltar i montage och tillverkningsprocess, installationer och idrifttagningar ute hos kunder. 

Du har helst erfarenhet av SIEMENS / Mitsubishi PLC system.
Meriterande är om du behärskar elkonstruktionsprogram som tex. ElProCAD, EPLAN samt har kunskaper om pneumatiksystem. 

Som person är du flexibel, självgående och en lagspelare. 

Andra kännetecken för dig och ditt sätt att arbeta är att du har ett genuint tekniskt intresse och är strukturerad, analytisk, lyhörd och inspirerar människor i din omgivning. Du är van att arbeta i projektform och att starta/avsluta projekt.

Placering är på företagets kontor i Lysekil, körkort klass B är ett krav, Resor i tjänsten i Göteborgsområdet förekommer frekvent.

 

 

APPLY NOW
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Automationstekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: http://nordasearch.se/lediga-tjanster/?aguid=1063438075504FFB95542A09AAEA44BB
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norda Search & Rekrytering AB - Borås
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.nordasearch.se
  

Platsannons

Verksamhetspedagog

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”LSS verksamhet för barn och ungdomar i Lysekil är inne i en spännande utvecklingsfas där vårt mål är en verksamhet som präglas av ett pedagogiskt förhållningssätt.

Där vill vi ge stöd till barn och ungdomar utifrån individuella behov.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetspedagog arbetar du på uppdrag av verksamhetsområdets enhetschef och du har ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet inom enhetschefens område.

Detta gör du genom att vägleda och stödja personal i deras vardagliga arbete, ansvara för att det finns upprättade och uppföljda genomförandeplaner samt att du ska ge personal stöd i att utveckla olika metoder och arbetssätt för att göra barn och ungdomar delaktiga i sin vardag.

Du kommer också att medverka vid introduktion av ny personal, ansvara och planera för nya brukare i verksamheten samt samarbeta med övriga verksamhetspedagoger inom avdelning och förvaltning.

En viktig del i den framtida verksamhetsutvecklingen är att söka ny kunskap kring bemötande och arbetsmetoder och att kunna förankra detta hos dina medarbetare.

Du kommer i ditt arbeta ha ett flertal kontakter, både inom socialförvaltningen men också inom andra förvaltningar och med externa samverkanspartners.

Ditt uppdrag kan på sikt innebära att du också kommer att arbeta mot andra enheter inom enhetschefens område samt att du kan få uppdrag utifrån avdelningens behov av utveckling.

En viktig del av tjänsten består också i att ta del av det vardagliga arbetet i verksamhetsområdet, vilket bla innebär tjänstgöring 1-2 kvällar per vecka samt en helg på fyra veckor.

Kvalifikationer

Du ska lägst ha en 3-årig högskoleutbildning som socialpedagog, socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav.

Personliga förmågor

Vi vill att du som får detta spännande uppdrag har vissa förmågor som vi tror är viktiga. Vi vill att du :

- Är reflekterande och empatisk
- Har förmåga att entusiasmera personal i det pedagogiska utvecklingsarbetet
- Har förmåga att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken
- Har förmåga att ta till dig ny kunskap och forskning och implementera denna hos personal
- God självkännedom och självinsikt
- Är utåtriktad och öppen
- Du har lätt för att samarbeta på olika nivåer och med olika verksamheter
- Du är en positiv och öppen person

 

    Välkommen med din ansökan !

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 % Schemalagd arbetstid. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. tillsvidareanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/64
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145431/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal på Luna Vingård & Restaurang

Som serveringspersonal på Luna Cafe håller man ett högt arbetstempo och brinner för att ge den allra bästa servicen till gäst!
Här jobbar man i en fantastisk miljö i ett gott gäng och har god kunskap om vår mat och gärna goda vinkunskaper också.
Vår sommelier håller utbildning i början på juni för all sommarpersonal då ni får möjlighet att lära er att matcha rätt mat till rätt vin.
Arbetstiderna varierar mycket och under högsäsong är det långa arbetspass men vi har kul när vi jobbar så det märks inte. ;)
Misenplace och snabbhet är de ledord som kommer näst efter gästservice.
Känner du att detta passar in på dej?
Varmt välkommen med din ansökan till service@lunacafe.se

Du älskar att ge service och brinner för ditt jobb!
Det är inte mitt jobb existerar inte i ditt ordförråd!
Du hjälper till där det behövs om det så krävs att du ska ställa dej i disken! :)
Du är en teamplayer och en god arbetskamrat!
Du har gärna erfarenhet av bar och/eller vinkunskap.
Du har jobbat länge på golvet och vet vad som krävs för att palla jobba en sommarsäsong och med ett leende på läpparna hela tiden!
Stämmer detta på dej?

Varmt välkommen med din ansökan till service@lunacafe.se
PS. Skriv din erfarenhet i ämnesfältet för att underlätta i vår gallring.
Tex. kallkök xx år & servitör xx år


Luna Café Vingård & Restaurang öppnade sommaren 2004 med ca 20 platser inomhus.
Idag har vi ca 200 sittplatser inne och ute i denna välbesökta spanska oas som ligger helt otippat i en rondell vid infarten till Lysekil.
Sedan 2009 har vi utökat vår verksamhet med en vingård, där det i skrivande stund växer ca 3500 vinstockar.
Vi har öppet från april-augusti och detta är Lysekils svar på Spanien, de flesta i personalen pratat spanska, man kan höra spansk musik från trädgården och redan innanför dörren känner man de spanska dofterna från spisen!
Här står matlagning och service i centrum och det är en sann upplevelse att komma hit, både som gäst och personal!
Varmt välkommen med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDet finns chans att arbeta extra från april då vi öppnar upp torsdag - lördag från 2 April.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Service på Luna
Webbplats:
Epostadress: service@lunacafe.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Luna Café Tapasrestaurang & Vingård
DALSKOGEN 102
45341  LYSEKIL Sverige
Hemsida: http://www.lunacafe.se
  

Platsannons

Receptionist på Grand Hotel Lysekil

Välkommen att arbeta på ett av Sveriges äldsta hotell!
Vi ser gärna att du har tidigare vana från hotell och/eller restaurangbranschen med goda datakunskaper. Noggrannhet och snabbhet är våra ledord!
Hos oss är ingen dag sej lik, receptions arbetet är varierande, man gör allt från att svara i telefon, optimera bokningar, fakturera till att servera kaffe, ta emot konferensgäster mm. Arbetstiden är flexibel och sträcker sej både över kvällar och helger.
Vill du jobba där det är mycket fart och fläkt, vara med i ett team som ständigt jobbar för utveckling och ha möjlighet att vara med att påverka?
Brinner du för att ge gästen den absolut bästa servicen det går att få?
Då är du välkommen med din ansökan till oss!
Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se

PS. För att underlätta i vårt letande ange din erfarenhet i ämnesraden: Tex. Servitris 5 år eller Tex. Receptionist 2 år / Ekonomiassistent 10 år
Har du ingen erfarenhet men gått färdig din utbildning och sommarjobbat? Skriv: Naturvetenskaplig 3 år, Affärsbiträde sommar 3 säsonger tex.

Vi tror att du är en glad och ambitiös person med goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Flexibilitet och snabbhet är något som ingår i din personlighet och du har goda datakunskaper.

Grand Hotel Lysekil är ett av Västsveriges äldsta hotell.
Här arbetar du i en historisk miljö där vi vårdar vårt kulturarv. Våra gäster kommer från världens alla hörn och det är vårt jobb att se till att dom får en fantastisk vistelse i Lysekil. Vi är ett glatt positivt gäng som håller ett ganska högt arbetstempo.
Grand Hotel Lysekil fungerar även som info-point ("turistinformations hub"), detta innebär att vi guidar även gäster som helt spontant kan "droppa" in från gatan, som ej bor på vårt hotell, för att fråga var en butik ligger eller närmsta restaurang.
Detta innebär att ingen dag är den andra lik och vi har ett underhållande arbete där service till gäst alltid står i fokus!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierande arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan till staff@grandhotellysekil.se 60%-80%Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staff@grandhotellysekil.se
Övrigt: Anställning börjar 1 juni, introduktionsutbildning sker helst så snart som möjligt där vi startar med inlärning av rutiner och arbetsuppgifter helst redan från början av maj - 2017
Arbetsplats: 
Adress: Luna Café Tapasrestaurang & Vingård
Kungsgatan 36
45333  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.grandhotellysekil.se
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Järnvägsgatan 13
45335  Lysekil Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9582%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Lysekil

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Sommaren i Lysekil

Dedicare söker
Dedicare söker sjuksköterskor och distriksjuksköterskor med minst två års yrkeserfarenhet för uppdrag i Lysekils kommu.


Ort
Lysekil

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i hemsjukvården. Du ser helheten och hanterar patienternas medicinering, provtagning.
Du kommer att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov.

Om arbetsgivaren
Dedicare Nurse är ett bemanningsföretag som ger dig möjligheten att själv bestämma när, var och hur du ska arbeta. Vi tillämpar givetvis kollektivavtal samt betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.
Du bestämmer också om din lön ska betalas ut veckovis eller månadsvis.


Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Dedicare får du chansen att utvecklas och växa i din roll som sjuksköterska. Du kommer att få testa på olika arbetsplatser och ha ett stort eget ansvar.
Vi ser att du som är sjuksköterska hos Dedicare är initiativtagande, effektiv och har ett stort fokus på patienter och anhöriga. För att lyckas i rollen som bemanningssjuksköterska är du dessutom en god lagspelare som motiverar dina medarbetare och ser helheten.


Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig.


Tillsättning
Sommaren 2017 v 25-33.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5517
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=5517
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

PELLES RÖKERI söker kockar

Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

PELLES RÖKERI I GRUNDSUND
Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTrivs med oss på västkusen i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen på Apppetito ristorante i vinter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@Appetito.se
Övrigt: Trivs med oss i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen och Appetito ristorante i Sälen i vinter.
Arbetsplats: 
Adress: ERIKSSON MAT & DRYCK I SÄLEN AB
PELLES RÖKERI, Östra kajen 20
45179  Grundsund Sverige
Hemsida: http://www.PellesRokeri.se
  
Platsannons

PELLES RÖKERI söker Servitriser och Servitörer

Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

PELLES RÖKERI I GRUNDSUND
Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTrivs med oss på västkusen i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen på Apppetito ristorante i vinter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@Appetito.se
Övrigt: Trivs med oss i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen och Appetito ristorante i Sälen i vinter.
Arbetsplats: 
Adress: ERIKSSON MAT & DRYCK I SÄLEN AB
PELLES RÖKERI, Östra kajen 20
45179  Grundsund Sverige
Hemsida: http://www.PellesRokeri.se
  
Platsannons

PELLES RÖKERI söker diskare

Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.

Vi tror att du:
Är en person med fart och fläkt under dojorna, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

Vi tror att du:
Är en person som gillar fart och fläkt, jobba under högt tempo, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

PELLES RÖKERI I GRUNDSUND
Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTrivs med oss på västkusen i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen på Apppetito ristorante i vinter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@Appetito.se
Övrigt: Trivs med oss i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen och Appetito ristorante i Sälen i vinter.
Arbetsplats: 
Adress: ERIKSSON MAT & DRYCK I SÄLEN AB
PELLES RÖKERI östra kajen 20
45179  Grundsund Sverige
Hemsida: http://www.PellesRokeri.se
  
Platsannons

PELLES RÖKERI I GRUNDSUND söker Sommelier och Hovmästare

Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

Vi tror att du:
Är en person med några års erfarenhet i branschen, gillar ansvar och har en stor vilja att utvecklas, som gillar det familjära företaget och har lätt till skratt.

Följ med oss till Sälenfjällen till vintern:
Vi driver även Appetito ristorante i Sälen, en genuin italiensk krog med mycket högt anseende mitt på Högfjället i hjärtat av Sälen.

Skicka in ditt CV (med bild) till:
info@Appetito.se

PELLES RÖKERI I GRUNDSUND
Pelles rökeri är en gemytlig restaurang som ligger längst ut på bryggan i vackra Grundsund. Vi brinner för att ge gäsen bästa möjliga helhetsupplevelse medan solen går ner i västerhavet. Vi har idag 68 sittplatser inne, 90 platser ute och ca. 35 platser i sjöboden "hugos Bu bar & café".
På Pelles rökeri sätter vi personlighet och ett härligt engagemang högt. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och salta bad där vi arbetar främst med råvaror i vår närhet både från hav och land.
Boende finns.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Sommelier
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTrivs med oss på västkusen i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen på Apppetito ristorante i vinter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@Appetito.se
Övrigt: Trivs med oss i sommar på Pelles rökeri i Grundsund och följ med oss upp till Sälenfjällen och Appetito ristorante i Sälen i vinter.
Arbetsplats: 
Adress: ERIKSSON MAT & DRYCK I SÄLEN AB
PELLES RÖKERI, Östra kajen 20
45179  Grundsund Sverige
Hemsida: http://www.PellesRokeri.se
  

Platsannons

Bartender

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av servering i bar samt vara behjälplig med att göra servisens dryck.
Kommer även sköta beställning av dryck och tillbehör till baren.


Du som söker jobbet ska ha:
- Erfarenhet av liknande arbete ( minst 3 års erfarenhet )
- Vana vid arbeta självständigt

Personliga egenskaper:
- Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet
- Du skall gilla att jobba i service med högt tempo
- Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig
- Du är positiv & ärlig

Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst, om man inte har roligt och trivs på jobbet kan man inte ge god service.
Din profil


Den flytande restaurang Pråmen ligger vackert belägen i Södra Hamnen med havet som närmsta granne.
Pråmen har funnits i 25 år i Lysekil.
Vi serverar mestadels fisk och skaldjur men har även en del kötträtter på menyn.
Vi öppnar upp helger i Maj och från midsommar har vi öppet varje dag från lunch till kväll.
Publiceraddatum: 2017-02-10
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidLön enligt ök. Personalboende kan ordnas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@pramen.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pråmen
Övre Husargatan 21 B
41314  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Som kock eller kallskänka kommer dina arbetsuppgifter vara:

- Förberedelser för lunch och a la carté
- Tillagning vid service


Du som söker jobbet ska ha:
- Erfarenhet av liknande arbete ( minst 3 års erfarenhet )
- Vana vid arbeta självständigt

Personliga egenskaper:
- Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet
- Du skall gilla att jobba i service med högt tempo
- Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig
- Du är positiv & ärlig

Du kommer att få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst, om man inte har roligt och trivs på jobbet kan man inte ge god service.Den flytande restaurang Pråmen ligger vackert belägen i Södra Hamnen med havet som närmsta granne.
Pråmen har funnits i 25 år i Lysekil.
Vi serverar mestadels fisk och skaldjur men har även en del kötträtter på menyn.
Vi öppnar upp helger i Maj och från midsommar har vi öppet varje dag från lunch till kväll.
Publiceraddatum: 2017-02-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidFast lön enligt ök. Personalboende kan ordnas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@pramen.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pråmen
Övre Husargatan 21 B
41314  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bartender/Barbiträde

Vi söker någon med erfarenhet av att jobba i vår bar . Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete. Anställningen börjar med timmar vid behov för att sedan öka under sommaren.
Publiceraddatum: 2017-02-03
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTimmar vid behov. Mer tid under sommaren.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ingelaohlsson_60@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lysekils Bar & Kök
Södra hamngatan 6
45333  LYSEKIL 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Vi söker servitör/servitris. Arbetet är en timanställning till att börja med men till sommaren ska det övergå till en heltidstjänst och en deltidstjänst. Vi söker dig med 5 års erfarenhet som servitör/servitris. Vi ser gärna att du har bartenderkunskap.
Publiceraddatum: 2017-02-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEn heltid och en deltid.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ingelaohlsson_60@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lysekils Bar & Kök
Södra hamngatan 6
45333  LYSEKIL 
Hemsida:
  

Platsannons

Frukost/lunchvärd/värdinna

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.Vill du ha ett sommarjobb i ett roligt restaurangteam vid Gullmarsfjordens strand?

 

Vann Spa Hotell Konferens är i ett starkt utvecklingsskede.

Vi fortsätter att utveckla vårt koncept Vann Aktiv vilket kommer att omfatta hela verksamheten. Detta innebär att kreativitet och uppfinningsrikedom kommer vara våra ledord.

Inför sommaren behöver vi förstärka vårt restaurangteam med fler duktiga frukost/lunchvärdinnor.


Vi söker dig som älskar att jobba med service, som är ordningsam och stresstålig och som hela tiden har gästens bästa för ögonen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du:

-restaurangutbildning i botten

-är glad och positiv

-är ordningsam

Då kan du vara rätt person för oss.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att sätta fram och duka av frukost- och lunchbufféer, plocka disk samt att hålla snyggt på borden och kring buffén.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Sista ansökningsdag 2016-05-31.

 

Vi är anslutna till VISITA och har därigenom kollektivavtal med HRF.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

  

 

 

 


VANNs restaurang är KRAV-märkt och certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att vi väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får våra gäster dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk. Sommartid öppnar vi den härliga utomhusterassen för mys kring vår buffé. Mycket dofter, smaker och stämning utlovas.
Publiceraddatum: 2017-01-27
Yrkesbenämning: Frukostvärd/Frukostvärdinna
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 6-8 veckor. Tillträde: Juni månad efter överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/2
Webbplats: https://vann.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133969/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VANN, Restaurang Vann
Lingatan 214
45492  Brastad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SERVITRISER/SERVITÖRER/BARTENDER

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.Är du vår nya SERVITRIS/SERVITÖR/BARTENDER?

 

Vann Spa Hotell Konferens är i ett starkt utvecklingsskede.

Vi fortsätter att utveckla vårt koncept Vann Aktiv vilket kommer att omfatta hela verksamheten. Detta innebär att kreativitet och uppfinningsrikedom kommer vara våra ledord.

Vår restaurang levererar allt från mysig parmiddag till konferensmiddagar för upp till 300 personer och vi behöver nu förstärka vårt restaurangteam med fler duktiga och passionerade medarbetare som brinner för yrket.

Vi letar efter dig som:

-har minst två års erfarenhet från à la carte-servering (egen station)

-har en restaurangutbildning i grunden

-har ett brinnande intresse för mat

-är glad och positiv

-alltid har gästen i fokus

Är du dessutom en lagarbetare, flexibel och har nära till skratt är du rätt person för oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Sommelierutbildning eller liknande dryckeskunskaper är starkt meriterande.

Vi söker personal till följande tjänster:

-fasta tjänster 80-100% med tillträde omgående (servis/bartender)

-sommarpersonal

-extrapersonal helger

 

Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger med tyngdpunkt på kvällar och helger. 

Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Vi är anslutna till VISITA och har därigenom kollektivavtal med HRF.
Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Susanne Åhlund, tel: 070-2539905.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 


VANNs restaurang är KRAV-märkt och certifierad i Västsvensk Mersmak. Det innebär att vi väljer kortresta råvaror och höga smaker och strävar efter att alltid erbjuda säsongens primörer från lokala producenter. Med egen bagare och konditor på plats får våra gäster dagligen dessutom njuta lyxen av nybakat bröd och läckra bakverk. Sommartid öppnar vi den härliga utomhusterassen för mys kring vår buffé. Mycket dofter, smaker och stämning utlovas.
Publiceraddatum: 2017-01-27
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFastlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/1
Webbplats: https://vann.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133942/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VANN, Restaurang Vann
Lingatan 214
45492  Brastad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Massör/hudterapeut

JOCHNICKS Hälsa på Gullmarsstrand söker medarbetare.
På Gullmarsstrand har jag mitt "gästrum"där jag erbjuder basbehandlingar inom massage och lyxvarianter av SPA-behandlingar.
I anslutning erbjuder vi också heta stunder i bastu och svalkande dusch eller dopp i det salta havet.
Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver vara fler som kan hjälpa våra gäster till återhämtning.
Ett krav är att du som söker är utbildad massör och har erfarenhet att arbeta som massör.
B-körkort krav för att kunna ta sig till Gullmarsstrand.
Du ska ha erfarenhet från spa-anläggning, utbildning/erfarenhet från arbete som massör, gärna också som hudterapeut med ansiktsbehandlingar och pedikyr.


Vi samarbetar med Frilans Finans eller om du har F-skattsedel. Se www.frilansfinans.se för mer information.
Publiceraddatum: 2017-01-26
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarjobb.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karin@jochnicksutveckling.se
Övrigt: Välkommen att ansök snarast då intervjuer/kontakter kommer att ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: JOCHNICKS Hälsa
Lönndalsvägen 58
45179  GRUNDSUND 
Hemsida:
  

Platsannons

Vård och omsorg söker sommarpersonal.

Lysekil har ett naturskönt läge vid Gullmarsfjorden på västkusten. Kommunen med ca 15 000 invånare, har ett väl utvecklat näringsliv, god kommunal service samt fantastiska rekreationsmöjligheter.
Vi kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro.
"Lysekils kommun skall vara ett levande samhälle året runt och präglas av positiva människor som inspirerar varandra till nya idéer, visar tolerans och känner framtidstro.”Inför sommaren 2017 söker Lysekils kommun personal till Vård och omsorg inom följande områden:

- Särskilt boende
- Hemtjänsten
- Trygg hemgång
- Korttidsvård

Ange i din ansökan vilket eller vilka områden som din ansökan avser.

Arbetsuppgifter

Undersköterskans arbete består av att hjälpa människor att hantera sin vardag utifrån biståndsbedömda beslut. Det innebär att Du som arbetstagare ska bevara och utveckla individens egna resurser. Du kommer att få utföra vissa hälso- och sjukvårdsinsatser efter delegation från hemsjukvården.

Du kommer erbjudas ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som tillför meningsfullhet för Dig som arbetstagare och för våra brukare som behöver våra resurser.

Kvalifikationer

Du förväntas ha läst omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande.

Du ska förmedla lugn och trygghet samt kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du behöver vara flexibel, klara av att prioritera samt fatta egna beslut. Du ska ha förmåga att vara lyhörd för våra brukares behov och ha ett gott bemötande. Vidare är det viktigt att Du har en positiv inställning och att Du är engagerad i arbetet. Du ska kunna arbeta såväl enskilt som i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

För att arbeta inom hemvården krävs B-körkort för manuell växellåda.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsgivaren kräver att Du lämnar utdrag från straffregistret vid eventuell intervju. https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!
Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-01-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid varierande beroende på tjänst.. Tillträde: Enligt överenskommelse Sommarjobbtimlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 2017/10
Webbplats: https://lysekil.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132316/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och Omsorg
Kungsgatan 44
45380  Lysekil Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal