Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:51

Lediga jobb i Lycksele kommun (2481), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd12 292
Täthet2,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area5 888,93Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land5 518,18Landareal (km²)
Sjö370,75Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Undersköterska, Medicinavdelningen, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele lasarett har en väl fungerande verksamhet och söker nu nya medarbetare till medicinavdelningen. Vi har satsat hårt på utvecklingsarbete och patientsäkerhet och vi söker nu dig som vill vara med om att vidareutveckla detta! Vi bedriver ett nära samarbete med primär- och akutvård i hela södra Lappland.

Medicinavdelningen har 18 vårdplatser där vi tar hand om alla medicinska åkommor. Vi har korta vårdtider och arbetar i team.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad av patienter, där ingår det även specifika arbetsuppgifter såsom provtagning, såromläggningar mm.

Ditt arbete är mycket varierat och du får arbeta inom medicins alla områden. Vi arbetar i team i vården av våra patienter och vi arbetar ständigt med att utveckla omvårdnaden där vi arbetar efter vår klinikvision ”Mjuka händer, skarpa hjärnor, varma hjärtan”.

Vi tillämpar Landstingets arbetstidsmodell 3 med önskeschema.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska med intresse för den specifika vården på avdelningen och dess utveckling. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på sjukvårdsavdelning eller annan akut verksamhet.

Vi vill att du är engagerad och har en stark lagkänsla och att du ser möjligheter och lösningar eftersom du har en viktig roll i vårt team. Du har en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Västerbottens läns landsting tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Vikariat med ev. möjlighet till förlängning Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande! , upphör: 2018-06-30 Vikariat med eventuell möjlighet till förlängning .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: MS 17-74
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=23d39fe0-5c76-435f-9260-782e39dc27a8&publishCode=AMS&TK=dd04cc98-7c25-4711-b07b-c4293318b673
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Medicinsk avdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Elevhemsassistent

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

OM JOBBET
Som elevhemsassistent på Tannbergsskolans elevhem i Lycksele har du ett viktigt jobb med att tillhandahålla service, samvaro och trygghet för de ungdomar som bor på elevhemmet. I arbetet ingår lokalvård, matlagning och allmänna hushållsgöromål. Arbetstiderna är oregelbundna och kan innehålla sovande nattarbete och jour.

OM DIG
Vi söker dig som är trygg och har stor ansvarskänsla. Du behöver god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett genuint intresse för att arbeta med ungdomar. Utbildning inom storkök och/eller kockutbildning är meriterande.

OM OSS
Vi strävar efter att leverera en förstklassig service och en trygg miljö för alla som bor på elevhemmet.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vikariat i 2 månader med möjlighet till förlängning.
Omfattning: 50% med möjlighet till utökning.
Tillträde: 8 januari 2018

I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor, därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi hoppas även att du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 232-2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Röntgensjuksköterskor, semestervik, Bild- och funktionsmedicin, Lycksele.

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

***Arbetsplatsbeskrivning***
Vi söker nu röntgensjuksköterskor för semestervikariat under sommaren 2018 med placering vid röntgenavdelningarna i Umeå, Skellefteå och Lycksele. Vi söker även vikarier till nuklearmedicin samt till mammografiverksamheten.

Bild- och funktionsmedicin Västerbotten (BFM) bedriver omfattande verksamhet vid Norrlands Universitetssjukhus i Umeå, Skellefteå lasarett och Lycksele lasarett samt vid hälsocentraler i södra Lappland. BFM Västerbotten svarar för alla typer av bildgivande radiologiska undersökningar inklusive nuklearmedicin samt avancerad perifer- och neurointervention. I länet finns förutom konventionell utrustning 5 st moderna MR-utrustningar varav två 3T MR kameror, 6 multislice DT-utrustningar, PET/CT, cyklotron och en aktiv tracerkemiverksamhet. Kliniken genomför totalt ca 175 000 undersökningar per år.

ARBETSUPPGIFTER
Som röntgensjuksköterska ska du se till patienternas radiologiska, medicinska och specifika omvårdnadsbehov, och därefter planera och prioritera de undersökningar som ska utföras. Du arbetar på ett professionellt sätt och har ständigt patienten i fokus. Rollen som röntgensjuksköterska ställer krav på din förmåga att leda och motivera medarbetare för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och för att erbjuda patienterna en kvalitativ vård. Arbetet ställer krav på självständighet, förmåga att lösa problem och att göra prioriteringar utifrån en flexibel verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Krav: legitimation som röntgensjuksköterska.

Vi söker röntgensjuksköterskor med mycket driv, en förmåga att se helheten och en vilja att verka för en arbetsplats där patienten alltid går först. Du är en empatisk och positiv person som kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: A742078
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=005ef16e-0883-4972-9f87-32d40b4b5c6d&publishCode=AMS&TK=b2960c92-96bb-4d32-bed4-7cc9c1e8c561
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Bild-och funktionsmedicin VB
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba som Personlig Assistent i sommar?

Då ser vi fram emot din ansökan till oss!

Vi söker sommarvikarier till våra kunder i Lycksele. Det kan även bli aktuellt med arbete redan nu under våren vid ordinarie personals sjukdom eller semester.Erfarenhet av vård och omsorg är ett plus men inte ett krav. Det viktigaste för våra kunder är din personlighet, att du är lyhörd och kan känna in andra människors behov. Då lyft och förflyttningar är vanliga arbetsuppgifter är en hyfsat god fysik att föredra.Arbetstiderna kan vara förlagda till alla dygnets timmar.

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-06-09
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/69567-vill-du-jobba-som-personlig-assistent-i-sommar?promotion=27360-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lystra personlig assistans
Brogatan 1
90325  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Vi söker Leg sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor

Vi söker Leg sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor för kunds räkning till varierande uppdrag i Sverige. Vi på Pelmatic har ramavtal med flera kommuner och landsting.
Du som sjuksköterska bestämmer själv när och vart i Sverige du vill jobba. Du kan välja att jobba enstaka pass till heltid, dag, kväll eller natt. Vi har en stor efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning och hög personlig service.
Läs mer om oss:
www.pelmatic.se
För mer info ring eller maila cecilia.johansson@pelmatic.se
0455-687904


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet och brinner för ditt yrke. Vi ser fram emot din ansökan.

Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag, med säte i Karlskrona. Företagets historik sträcker sig mer än 36 år tillbaka i tiden.
På Pelmaticgruppens huvudkontor i Karlskrona jobbar 22 personer varav åtta personer jobbar med vikarietillsättning inom vård och omsorg.
Sedan 2005 är Pelmatic genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet, detta är Er garanti för att Pelmatic är ett seriöst företag. Pelmatic har tecknat kollektivavtal med Bemanningsföretagen och försäkringar genom Svenskt Näringsliv/Almega.
Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/Deltid, Du väljer själv hur mycket som Du vill arbeta.Bra lön och veckoutbetalningar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.johansson@pelmatic.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pelmatic Sweden AB
Östra Prinsgatan 20
37131  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.pelmatic.se
  

Platsannons

Arbetsledare till Södra Lapplands distrikt

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna.Beskrivning
Skogsstyrelsen bedriver från och med 2018 på uppdrag av regeringen och i samarbete med andra myndigheter så kallade ”Gröna Jobb”.

Dessa arbeten riktar sig till personer som omfattas av arbetsmarknadsåtgärder. Gröna Jobb innebär samhällsnyttiga arbetsuppgifter i skog och mark.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker arbetsledare till Lycksele, Vilhelmina och Åsele, en på vardera orten, inom distrikt Södra Lappland. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och möjligheter till kompetensutveckling. Hoppas du vill bli en av våra nya kollegor!

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för ca 15 medarbetare. I gruppen kan ingå 1–2 lagbasar som utgör ett stöd för arbetsledaren i den dagliga arbetsledningen. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med individens utveckling och framtid genom att identifiera möjligheter till praktik, utbildning etc.

Som stöd för arbetsledaren finns samordnare som håller ihop arbetet.

Vanliga arbetsuppgifter för arbetslagen kan exempelvis vara att utföra röjning för att förstärka och underhålla natur- och kulturvärden, åtgärder för att öka allmänhetens tillgänglighet till tätortsnära skogar och naturreservat, frihuggning av grova lövträd, inventering av t ex. vattentrummor samt enklare snickeriarbeten. Utbildning av olika slag utgör en stor del av verksamheten

Arbetsledaren ansvarar också för viss administration som t ex. tidredovisning. Därutöver ska arbetsledaren säkerställa att regler och anvisningar för arbetet följs samt även kunna hantera eventuella konflikter i arbetslagen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning eller handledning av personer som behöver stort stöd i sin utveckling och hjälp med integrering på arbetsmarknaden.

Du har en skoglig eller biologisk grundutbildning och gärna med erfarenhet eller utbildning i pedagogik och konflikthantering.

Erfarenhet av röj- och motorsågsarbete samt arbeten inom skyddade områden som natur- och kulturreservat är meriterande.

Det är meriterande om du talar och skriver något mer språk utöver svenska som t ex. arabiska, somaliska, dari, pashto och tigrinja.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmåga att strukturera, organisera och driva arbetet framåt. Du ska trivas med varierande arbetsuppgifter, i första hand utomhus.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Omfattning 75 - 100%
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tillsättning sker under förutsättning att pågående överenskommelser om medfinansiering slutförs.

Vid frågor kontakta:

Distriktschef Kristina Nilson 0952-53954 eller arbetsledare Enes Catibusic 0950-576968

Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsledare, skogsbruk
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 100. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 2017/125
Webbplats: https://skogsstyrelsen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185001/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skogsstyrelsen
Vallgatan 8
55183  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

VD till AB Lycksele Industrihus

Välkommen till Lycksele, möjligheternas stad! Lycksele erbjuder växlande årstider med ett brett spektrum av boende och en växande arbetsmarknad som ger alternativ, stabilitet och trygghet till såväl dig själv som dina närstående! Stadens belägenhet emellan kust och fjäll ger unika möjligheter till såväl stadsliv, kultur och natur. Med goda förbindelser är Arlanda cirka en timme bort och världen ligger för dina fötter!


Arbetsplatsbeskrivning

AB Lycksele Industrihus är Lycksele kommuns fastighetsbolag med uppgiften att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler och mark för näringslivets utveckling inom kommunens gränser.

I fastighetsbeståndet ingår butiks-, kontors- och industrilokaler med en sammanlagd yta av ca 35 000 kvm belägna i Lycksele tätort.


Vår framtida VD

Nu går vår VD i pension, vilket öppnar en unik karriärmöjlighet för dig med erfarenhet av eget företagande, ledarskap och projektledning! AB Lycksele industrihus söker en engagerad ledare med stor social kompetens, en hög kreativ förmåga och ett professionellt bemötande utöver det vanliga. I uppdraget som VD ingår ett aktivt och nära samarbete med kommunens näringslivsorganisationer. Därför vill vi att du är en lagspelare med en samarbetsförmåga utöver det vanliga.

Eftersom arbetet innefattar flertalet externa kontakter förutser detta en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på engelska och svenska. En akademisk utbildning med teknisk inriktning är även det en fördel.

Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in en ansökan.


Information om anställningen

- Varaktighet: Tillsvidareanställning
- Omfattning: 100 %, heltid
- Tillträde: Enligt överenskommelse
- Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.


Ansökan

För att säkerställa kvalitén inom rekryteringsprocessen ber vi samtliga sökanden att skicka in sin ansökan via vårt rekryteringssystem HR-supporten, se länken nedan. Vi undanbeder pappersansökningar samt all kontakt med säljare. Vänliga respektera detta!

http://bit.ly/2CCBqgc

Kontaktperson:
Adam Andersson, HR-spcecialist
Tele: 0950 - 166 97
E-post: adam.andersson@lycksele.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via extern länk. Ange referens: 1/2017
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Industrihus

92181  LYCKSELE 
Hemsida: http://www.industrihus.se
  
Platsannons

Klassmentorer

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Under förutsättning att erforderliga beslut fattas, söker vi nu 2 klassmentorer till Norrängskolan.

OM JOBBET
En klassmentors uppdrag kommer att vara:
? Följa med som trygghet för gruppen under skoldagen. Vara aktiv under lektionerna och skapa studiero.
? Finnas i klassrummet under lektionstid som resurs till eleverna.
? Kontakt med vårdnadshavare.
? Ansvarig för viss dokumentation gällande normer och värden.
? Rastvärdsskap.
? Eventuellt viss tid i fritidshemsverksamhet.
? Kollegialt lärande och fortbildning tillsammans med övriga mentorer och undervisande lärare.
? Eftersträva en god relation till eleverna och vårdnadshavarna som bygger på ömsesidig respekt.

OM DIG
Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Har hög social kompetens. Lägst avklarat gymnasial utbildning. Gärna med någon form av ledarskapsutbildning eller erfarenhet av ledarskap tex. inom föreningsrörelsen.

Du har lätt för att ta egna beslut och är aktiv i ditt uppdrag. Du kommer att ingå i ett engagerat och flexibelt team som sätter eleven i centrum.

OM OSS
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Vi kommer under kommande två år att arbeta i projektform för att lyfta vår arbetsmiljö och elevernas kunskaper.

På Norrängsskolan är vi ett sammansvetsat gäng med högt i tak och ett driv framåt. Vi tror på vikten av samverkan och att alla ska kännas sig delaktiga.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk.

ÖVRIGT
I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Vi hoppas därför att även du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 231/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Servitör / Servitris

I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med en serveringstjänst. Kassa, öppning samt stängning av restaurangen, kundkontakt, disk, alkoholutskänkning uppdukning inför större middagar är en del av uppgifterna. Ett oerhört roligt och omväxlande arbete!
Du måste vara ansvarsfull, flexibel och kunna hålla många bollar i luften.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker löpande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du en person som alltid har ett leende på läpparna, älskar att sälja och ge service, träffa nya människor från hela världen och är och en team-player?
Då passar du perfekt hos oss.

Vi jobbar med det vi gör för att vi älskar gäster, ge service och vi vill att gästen ska lämna oss och ha fått en riktigt bra upplevelse.

Vi söker dig som gärna jobbat något/några år, har du dessutom bar/vin kunskaper är det såklart meriterande.

Hotell Lappland är ett Konferens och nöjeshotell, hotellet har ca: 600 bäddar och största restaurangen rymmer ca 650 st gäster, På hotellet finns 3 st restauranger, nattklubb för ca 800 personer, spa & gym, sportbar, 14 konferenslokaler samt 2st kongressalar varav den största rymmer drygt 400 personer. Under vår och höst finns ett stort utbud av konserter och evenemang med både svenska och internationella artister.
Under 2016 öppnade en ny restaurang på hotellet som har som målsättning att komma med i White Guide, restaurang 64 grader. En restaurang som lyfter fram den lokala och närproducerade samt hotellets egna produkter, t ex. Rödingrom och hotellets egna öl, Kåtöl.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten omfattar 75%. med goda förutsättningar till utökad arbetstid om man önskar. Arbetstiden är förlagt dagtid, kvällstid samt helger. 60%-80%Lön enligt kollektivavtal. Som anställd på Hotell Lappland har du bl.a. förmånen att fritt nyttja hotellets spa och gym då vi förespråkar god hälsa för våra anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Servitör/servitris
Webbplats:
Epostadress: mattias@hotelllappland.se
Övrigt: Maila din ansökan eller ev. frågor kring tjänsten till Mattias@hotelllappland.se
Arbetsplats: 
Adress: HOTELL LAPPLAND AB
Korpstigen 1
92142  Lycksele Sverige
Hemsida: http://www.hotelllappland.se
  
Platsannons

Hotellreceptionist

Vi söker nu en stjärna till vårt receptionsteam som har en genuin passion för service, är kreativ och fylld med glädje och energi! Du är hotellets ansikte utåt och har ett säkerhetsansvar.

Arbetet innefattar bland annat in och utcheckning av hotellets gäster med ansvar för egen kassa och gästdebiteringar, men även barförsäljning och hantering av bokningar samt att svara i telefonväxel. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och kunna hålla många bollar i luften.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker löpande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Hotell Lappland söker en nu en servicehjälte till vårt härliga receptionsteam.
Vi har höga ambitioner och samtidigt som vi växer vill vi hela tiden förbättra oss. Nu söker vi kreativa och personliga talanger som brinner för att skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

Är du tydligt service minded? Gillar du att ha kul på jobbet med dina kollegor och med dina gäster? Då kanske just du är den vi söker?

Vi söker nu en stjärna till vårt receptionsteam som har en genuin passion för service, är kreativ och fylld med glädje och energi! Du är hotellets ansikte utåt och har ett säkerhetsansvar.

Sökande måste ha fyllt 20 år och kunna skriva och tala svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet från receptionsarbete ser vi det som ett plus, men är inget krav.Hotell Lappland är ett Konferens och nöjeshotell, hotellet har ca: 600 bäddar och största restaurangen rymmer ca 650 st gäster, På hotellet finns 3 st restauranger, nattklubb för ca 800 personer, spa & gym, sportbar, 14 konferenslokaler samt 2st kongressalar varav den största rymmer drygt 400 personer. Under vår och höst finns ett stort utbud av konserter och evenemang med både svenska och internationella artister.
Under 2016 öppnade en ny restaurang på hotellet som har som målsättning att komma med i White Guide, restaurang 64 grader. En restaurang som lyfter fram den lokala och närproducerade samt hotellets egna produkter, t ex. Rödingrom och hotellets egna öl, Kåtöl.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en allmän tillsvidareanställning på 75%, med goda förutsättningar till kompletterad arbetstid, med en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna: Varierad, förmiddag och eftermiddag. Tillträde: Omgående, Intervjuer sker löpande. 60%-80%Lön: Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Receptionist
Webbplats:
Epostadress: konferens@hotelllappland.se
Övrigt: Maila din ansökan eller ev. frågor kring tjänsten till konferens@hotelllappland.se
Arbetsplats: 
Adress: HOTELL LAPPLAND AB
KORPBERGET 1
92142  LYCKSELE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Reservdelsmedarbetare till HOSSAB i Lycksele

Dina arbetsuppgifter
Som reservdelsmedarbetare så kommer du att ha väldigt nära kontakt med både verkstaden samt butiken. Du, tillsammans med befintliga kolleger kommer att vara viktig nyckelspelare i vårt gäng. Du kommer att arbeta med vårt reservdelslager samt vår butik. Du kommer på kundförfrågan arbeta med tillverkning av SPECMA hydraulslangar. Du kommer även att arbeta administrativt med exempelvis arbetsorder, faktureringsunderlag samt ge service både internt och externt. Arbetet kräver stor flexibilitet och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en ypperlig känsla för service samt ordning och reda! Du har en genuin vilja att göra det som krävs för att våra kunder skall känna sig nöjda. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom fordon och reservdelsbranschen i ditt CV. Du gillar att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. God datorvana och erfarenhet av lagerhantering.Din bakgrund
Vi söker dig som har en ypperlig känsla för service samt ordning och reda. Du har en genuin vilja att göra det som krävs för att våra kunder skall känna sig nöjda. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom fordon och reservdelsbranschen i ditt CV. Du gillar att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. God datorvana och erfarenhet av lagerhantering.

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa servicen. Egenskaper som kundvänlig och prestigelös väger tungt. Dessutom har du god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Du har en hög social kompetens och är van att möta kunder i olika situationer.

HOSSAB är ett lokalägt företag med två serviceverkstäder. Vi finns i Lycksele och Rödånäs och har ca 10 anställda.
HOSSAB är auktoriserad servicelämnare till John Deere skogsmaskiner, Vimek, V-kran, Loglift/Jonsered, Lantmännen, Swecon, Rototilt mfl.
HOSSAB har ett stort antal leverantörer när det gäller reservdelar och tillbehör till skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer och övriga fordon och redskap inom lantbruk. HOSSAB är stor tillverkare av hydraulslang genom ett Specma servicecenter. HOSSAB har som målsättning att växa inom service-, reparations- och verkstadstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi använder oss av provanställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Reservdelsmedarbetare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi kommer att ha löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag
Arbetsplats: 
Adress: Hossab Hydraulik &
Fabriksgatan 12
92136  Lycksele Sverige
Hemsida: http://www.hossab.se
  
Platsannons

Flexibla anställningar för sjuksköterskor i hela Norrland

VI SÖKER
I hela Norrland har Substantia ramavtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi bygger just nu ut vår bemanningspool och söker sjuksköterskor inom de flesta specialiteter. Oavsett om du önskar arbeta heltid eller deltid kommer vi göra vårt yttersta för att skräddarsy din anställning utifrån dina önskemål. Vi har uppdrag med start både nu och längre fram i tid.

Våra löften till dig:
- Marknadsmässig hög lön
- Trygga anställningsvillkor
- Flexibla schemalösningar
- Kvartalsbonus till våra anställda som arbetar sammanhängande perioder
- Rekryteringsbonus
- Tjänstepension
- Sociala aktiviteter med dina kollegor
- Lön 1 till 2 gånger per månad beroende på önskemål
- Friskvårdsbidrag

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas


UPPDRAGET
Substantia har under den senaste tiden vunnit flera nya spännande avtal. Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Med ljus och lykta hoppas vi på att komma i kontakt med nya duktiga konsulter som vill vara med på vår resa. Just nu har vi stora behov av både Leg. Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera områden.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd både mot patienter och dina kollegor. Självklart delar du våra ambitioner om att leverera den högsta kvalitet och vara den del i vårt bemanningsteam som gör det möjligt.Substantia är det lilla bemanningsbolaget från norr med stora ambitioner kring samarbetet med anställda och kunder.
Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Tillsammans når vi framgångar och genom personlig kontakt och ett nära samarbete lägger vi grunden för att matcha dina behov, din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag. Med andra ord – vi skapar trygga lösningar där alla trivs och du kan leverera ditt bästa. Våra konsulter gör skillnad.??

Vårt löfte till dig är att vi kommer göra allt, för att du som konsult hos oss, ska ha bästa tänkbara lösning anpassad för just DIG. Det innebär konkret: trygga villkor, marknadsmässig hög lön, tjänstepension, försäkringar samt erfarna konsultchefer ett telefonsamtal bort.??
Oavsett om du bor på orten eller behöver hjälp med resor och boende finns vi där för dig hela vägen - Vi håller vad vi lovar! ??

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/deltidVi betalar ut lön 1 eller 2 gånger per månad beroende på dina önskemål
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Bemanningspool 2018
Webbplats:
Epostadress: info@substantia.se
Övrigt: Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss till oss via mail. Hör gärna av dig för mer information om våra uppdrag, omfattning och när de förväntas starta. Vi ser fram emot att prata mer med dig om dina önskemål och berätta mer om hur det är att arbeta med oss. Varmt välkommen till oss på Substantia!
Arbetsplats: 
Adress: Substantia Bemanning & Utveckling AB
Umeå Företagspark Hus 3
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.substantia.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till kirurgmottagningen, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz- med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan tex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är cirka 25 mil. Sjukhuset har en aktiv personalklubb och präglas av ett gott samarbetsklimat mellan olika yrkeskategorier och kliniker

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt arbetslag på kirurgmottagningen.

Varmt välkommen till staden i Lappland!
Information om Lycksele som bostadsort och möjlighet till arbete för ev medflyttande finner du på www.lycksele.se

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet hos oss innebär journalskrivning, telefonservice, registrering av provsvar, boka och kalla patienter, skanning samt remiss- och posthantering m.m.

Arbetet innebär även att ge god service till kollegor och patienter. Arbetet är riktat mot kirurg- och ortopedmottagningen.

KVALIFIKATIONER
Läkarsekreterar-/vårdadministrativ utbildning är ett krav. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och vana av att skriva, vi använder oss av BMS-system cross. Utbildning och erfarenhet av diagnosklassificering är meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du är duktig på att samarbeta samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt. Som person bör du vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. vikariat 1 år pga föräldraledighet Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde april 2018 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: MS 17-72
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07502218-b451-4a78-9ddc-306aebd52bbd&publishCode=AMS&TK=18d318aa-059a-4236-9d7a-ba64b8614ba0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till kirurgmottagningen, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz- med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan tex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är cirka 25 mil. Sjukhuset har en aktiv personalklubb och präglas av ett gott samarbetsklimat mellan olika yrkeskategorier och kliniker

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt arbetslag på kirurgmottagningen.

Varmt välkommen till staden i Lappland!
Information om Lycksele som bostadsort och möjlighet till arbete för ev medflyttande finner du på www.lycksele.se

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet hos oss innebär journalskrivning, telefonservice, registrering av provsvar, boka och kalla patienter, skanning samt remiss- och posthantering m.m.

Arbetet innebär även att ge god service till kollegor och patienter. Arbetet är riktat mot kirurg- och ortopedmottagningen.

KVALIFIKATIONER
Läkarsekreterar-/vårdadministrativ utbildning är ett krav. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och vana av att skriva, vi använder oss av BMS-system cross. Utbildning och erfarenhet av diagnosklassificering är meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du är duktig på att samarbeta samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt. Som person bör du vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. vikariat 6 månader med ev möjlighet till förlängning Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2018-01-19 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: MS 17-71
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93196fbb-a9c8-42d6-9e2a-876b0418307b&publishCode=AMS&TK=1c817627-23f7-44ac-949f-7e977c6cc12e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarie personlig assistent (endast män) i Lycksele

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Vi söker en manlig assistent som kan arbeta då behov uppstår, ex vid sjukdomar hos ordinarie personal/semester. Så har du en relativt flexibel tillvaro är detta att föredra. 

I tjänsten kommer du arbeta hos en ung kille på 16 år med utvecklingsstörning. Kommunikation sker med hjälp av ljud och stödtecken, därav ser vi att du har förmågan till alternativ kommunikation, kunna läsa av, vara lyhörd, inkännande och observant.
Önskvärda övriga kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet, tydlighet och framåtanda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst.

Har du dessutom erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller annat likvärdigt inom vård och omsorg eller har en utbildning som är relevant är detta meriterande.

Personlig lämplighet och kundens val är dock det viktigaste vid rekrytering.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev.

Rekrytering sker löpande så vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vi har kollektivavtal (Bransch G).

Övrigt: Innan en ev. anställning vill vi ha in ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret.

Kontaktperson:
Emelie Eman 070-266 03 70
emelie.eman@inrekraft.se


Låter detta som något som skulle intressera dig så är du välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=3E785E708C3949F6BADF14843D520274&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

Manlig personlig assistent i Lycksele, 67 % tillträde snarast

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Vi söker en manlig assistent som kan arbeta på radanställning ca 67 % med tillträde snarast. I tjänsten kommer du arbeta hos en ung kille på 16 år med utvecklingsstörning. Kommunikation sker med hjälp av ljud och stödtecken, därav ser vi att du har förmågan till alternativ kommunikation, kunna läsa av, vara lyhörd, inkännande och observant.


Önskvärda övriga kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet, tydlighet och framåtanda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst.

Har du dessutom erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller annat likvärdigt inom vård och omsorg eller har en utbildning som är relevant är detta meriterande. 

Personlig lämplighet och kundens val är dock det viktigaste vid rekrytering.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev. 

Rekrytering sker löpande så vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt.


Vi har kollektivavtal (Bransch G)

Övrigt: Innan en ev. anställning vill vi ha in ett aktuellt utdrag ut belastningsregistret.

Kontaktperson:
Emelie Eman 070-266 03 70
emelie.eman@inrekraft.se


Låter detta som något som skulle intressera dig så är du välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=57032DEAC36B4B3FAF6DE7EEAC0E70EC&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

Driftansvarig för vatten och avlopp/avfall

Vill du vara med och utveckla det nya kommunalägda bolaget Lycksele Avfall & Vatten AB? Då är detta kanske din nästa utmaning. Skicka in din ansökan och beskriv hur du kan hjälpa till att utveckla LAVAB

OM JOBBET
Som driftansvarig för sektionen så är du en nyckelspelare för utveckling. Du ansvarar direkt under VD för att leda verksamheten inklusive ekonomisk planering och uppföljning. Även delaktighet i renoveringar och nyanläggningar, säkerställa att instruktioner, lagar, rutiner samt policyer efterlevs. Tjänsten kan anpassas efter den sökandes kompetens.

OM DIG
Du har erfarenhet av arbete som ledare samt goda ledaregenskaper och är kund-, resultat- och målinriktad. För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha god datorvana och vara förtrogen med Office.
Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ser därför att du som söker är serviceinriktad, har initiativkraft och god förmåga till samarbete. Du ska kunna arbeta självständigt, utvecklingsinriktat, engagerat och ha ett intresse för miljö och kvalitetsfrågor. Vi förutsätter att du är positiv till kompetensutveckling och samverkan med andra kommuner eftersom detta krävs för att lyckas i rollen.

KRAV
Vi söker dig med relevant akademisk examen/teknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad inom yrket.
Körkort: B

OM OSS
Lycksele Avfall och Vatten AB är ett kommunägt bolag som bildades 2017-01-01, med ansvar för avfall, vatten och avlopp i Lycksele kommun. Läs mera under www.lycksele.se/lavab. Vi består av 18 medarbetare varav 4 har placering på kontoret. Vatten och avlopp respektive avfall, två verksamheter inom LAVAB.

Vatten och avloppssektionens uppgift är att leverera ett livsmedel och ta hand om avloppsvatten så att samhällets miljöbelastning begränsas. Arbetet med att förnya och förbättra ledningsnätet i kommunen har påbörjats men mycket återstår.

Avfallssektionens uppgift är att samla in hushållsavfall samt drift av 3 stycken ÅVC i kommunen.
Sektionen har även drift av en inert deponi samt hyr ut och tömmer containrar internt/externt.

Vi undanber oss all kontakt från annonsförsäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Nr 2 LAVAB
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lyckseleavfallvatten.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Avfall och Vatten AB
Storgatan 22
92131  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/lavab
  

Platsannons

Skogsarbetare

Kort beskrivning av företaget: Bolaget bedriver skogsröjning, avverkning. plantering, hyggesrensning och annat arbete inom skogsvård samt annan därmed förenlig verksamhet.


Arbetsuppgifter: Skogsvård, såsom plantering och röjning av skog.
Gymnasiekompetens, god fysik.
Ej nödvändigt med grönt kort - arbetsgivaren kan ge den utbildningen.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Skogsarbetare, röjning
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid6 månader, eventuellt längre.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka skriftlig ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Mattar Skogsvård AB

92132  LYCKSELE 
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast, sommarvikariat, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus.

Paramedicinska enheten söker nu fysioterapeut som kan stärka upp teamet under sommaren. Vi organiserar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister vid Lycksele lasarett. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat, erbjuder ett intressant och givande arbete med varierade arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du utifrån ett hälsoorienterat perspektiv med fysioterapeutiska bedömningar och insatser. Du arbetar med sedvanliga och omväxlande fysioterapeutiska arbetsuppgifter inom vårdavdelning och mottagning. Du arbetar bland annat med bedömning, behandling och rådgivning till patienter med besvär från rörelse- och stödjeorganen samt deltar aktivt i vårt teamarbete med denna patientgrupp. Vi kännetecknas av att kunna erbjuda gott bemötande, god kvalitet och god tillgänglighet och strävar efter att ha delaktiga patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet men inte ett krav. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom hälso- och sjukvård. Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Du är bra på att strukturera ditt arbete och driver dina egna processer framåt. Du har en god kommunikativ förmåga och säkerställer att budskap och förväntningar når fram till berörda parter. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs då arbetet innebär resor i distriktet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse , upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: AW 17-44 SEM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4266dd28-74ef-4964-931f-d840a4d246a0&publishCode=AMS&TK=4ea55216-1f3d-42c8-bb08-8c4fd525df01
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Paramedicinsk avdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut, semestervikariat 2018 Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus.

Paramedicinska enheten söker nu arbetsterapeut som kan stärka upp teamet under sommaren. Vi organiserar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister vid Lycksele lasarett. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat, erbjuder ett intressant och givande arbete med varierade arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara anställd inom Paramedicinska enheten på Lycksele lasarett. Som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består bland annat av teamarbete, kognitiva bedömningar, rehabilitering, ADL, utprovning av hjälpmedel, rådgivning, vårdplanering, individuella vårdplaner och hembesök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet men inte ett krav. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom hälso- och sjukvård. Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Du är bra på att strukturera ditt arbete och driver dina egna processer framåt. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs då arbetet innebär resor i distriktet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: AW 17-43 SEM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8eba3a5a-da01-4c0b-9112-1adce44984a1&publishCode=AMS&TK=0cb88084-5fad-4862-9b34-ce218ee4af45
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Paramedicinsk avdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsledande komminister (heltid) till Lycksele församling

Vi söker arbetsledande komminister till Lycksele församling med placering i Forsdalakyrkan.

Forsdalakyrkan är en stadsdelskyrka i Lycksele församling som ingår i Södra Lapplands pastorat. Som präst i Forsdalakyrkan ansvarar du för arbetet i Forsdalakyrkan, men även för arbetet i Örträsk och Örträsk kyrka, 6 mil från Lycksele samt intilliggande byar.
Forsdalakyrkan är en vardagskyrka med många möjligheter. En gemensam huvudgudstjänst firas i Lycksele kyrka för alla tätortens kyrkor.

Som arbetsledande komminister i Forsdalakyrkan är du i dagsläget arbetsledare för en musiker, två fritidsledare och en diakon.

Forsdalakyrkan är belägen i bostadsområdet Forsdala ett par kilometer utanför Lycksele centrum, nära till naturen, älven, Lycksele lasarett, Lycksele djurpark, affär, skola och förskola. Vi önskar vara en öppen kyrka för människor i närområdet.

Vi söker dig som
- är prästvigd inom Svenska kyrkan
- har förmåga att ta eget ansvar och leda andra
- ser fram emot att i det lilla sammanhanget vara med och skapa mötesplatser och gudstjänstformer i stadsdelskyrkan
- längtar efter att utveckla arbetet för att nå nya människor i alla åldrar
- ser förkunnelsen och undervisning som en viktig del i ditt arbete
- har förmågan att se och entusiasmera lekmän och frivilligarbetare.
- vill arbeta med konfirmander och unga ledare
- vill vara en del av hela församlingens arbete i kyrkliga handlingar och i det fortsatta arbetet med att utveckla vår gemensamma huvudgudstjänst i Lycksele kyrka

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Komminister
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan bli aktuellt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sodra.lapplands.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan med sedvanliga ansökningshandlingar skickas senast 15/1 2018 till Sodra.lapplands.pastorat@svenskakyrkan.se eller Södra Lapplands pastorat, Storgatan 51, 921 32
Arbetsplats: 
Adress: Södra Lapplands Pastorat
Storgatan 51
92132  LYCKSELE 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/lycksele
  
Platsannons

Retail24 söker säljande demoambassadörer!

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jag  jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Lycksele med omnejd med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och att drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.

Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 073-0551007!
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96115
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  

Platsannons

Affärsutvecklare/museiassistent

Med uppgift att utveckla museets affärsdrivna verksamheter. Du tar därutöver ansvar för museets löpande ekonomiadministration.

I dina uppgifter ingår framför allt
• ansvar för marknadsföring, offerter, planering och genomförande av museets konferensverksamhet
• ansvar för reception och museibutik
• planering och genomförande av program för bokade grupper
• ansvar för löpande ekonomiadministration samt arkiveringVi söker dig som har
• minst treårig gymnasieutbildning
• erfarenheter av marknadsföring och försäljning
• har kunskaper och erfarenheter av ekonomi och administration
• god datorvana (Officepaketet)
• dokumenterad vana av att arbeta inför och träffa publik
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska
• kunskaper eller intresse inom området skogshistoria
• körkort, lägst B-behörighet.

Högskoleutbildning och erfarenhet från museiarbete är meriterande, liksom ytterligare språkkunskaper och vana att arbeta med Adobes programvaror (InDesign, Photoshop).

Som person söker vi dig som
• har starkt kundfokus och är serviceinriktad
• söker feedback från kunder/besökare och använder den för att förbättra kvaliteten på produkter, tjänster och interna processer
• är noggrann och har god organisationsförmåga
• kan arbeta självständigt mot överenskomna mål


Skogsmuseet i Lycksele är ett kulturhistoriskt museum, med regionalt uppdrag. Vi är f.n. sju anställda på arbetsplatsen. Läs mer här: www.skogsmuseet.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Affärsutvecklare/assistent
Webbplats:
Epostadress: bjorn.astrom@lycksele.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skogsmuséet i Lycksele AB
Box 176
92123  Lycksele Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT-konsult med supportansvar

Zert AB söker nu en IT-konsult med supportansvar till Umeå och Lycksele

Zert AB är ett gäng experter på industriell riskhantering och teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov av ökad effektivitet, har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch!

Vi utvecklar ständigt nya konsulttjänster med tillhörande webbstöd och alla som jobbar på Zert drivs av målsättningen att via våra e-tjänster ge bättre service än vad tjänsten på plats skulle kunna erbjuda!

Nu söker vi en IT-konsult med supportansvar med placeringsort Umeå alternativ Lycksele

Om tjänsten:
? Du kommer att ha en varierad och kombinerad tjänst, som innebär extern support till våra kunder och intern support mot utvecklingen av våra produkter
? Du blir en medlem i vårt team och kommer dagligen möta intressanta företag och deras utmaningar!
? Tjänsten rymmer intressanta utvecklingsmöjligheter, eftersom det kommer finnas möjlighet att ta kunduppdrag, allteftersom du tillägnar dig kunskap om våra produkter!

Vi erbjuder:
Vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare och du har nu chansen att bli en av oss! Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, en spännande karriär och ett teamarbete inom ett intressant arbetsfält.
Både hos oss och våra kunder kommer du att uppskattas för din kompetens, som verkligen gör skillnad! Din arbetsvardag kommer att vara varierad med nedslag i många branscher och din yrkeserfarenhet kommer att växa, liksom ditt sociala och professionella nätverk.

Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och vi uppmuntrar friskvård på olika sätt.

Företaget har kollektivavtal.
? Du har tidigare yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
? Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning med ITprofil
? Du har goda kunskaper i svenska och engelska
? Du är strukturerad, effektiv och har ett trevligt kundbemötande
? Du gillar problemlösning och att ge god service i jobbet är en självklarhet för dig!
? Lämplig bostadsort kan vara Lycksele eller Umeå

Zert AB är ett IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov kring ökad effektivitet har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch. Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat program som ger bättre service än tjänsten på plats. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företag såväl som den globala organisationen.
Läs gärna mer om företaget och dess erbjudande på www.zert.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: IT-konsult med supportansvar
Webbplats:
Epostadress: careers@zert.se
Övrigt: Då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, kommer vi att granska ansökningar och göra intervjuer löpande – vänta därför inte för länge med att söka! Skicka ditt CV och personliga brev till: careers@zert.se För frågor om tjänsten hänvisas till Linda Algotsson på Zert, tel 0950-34665 Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Zert AB
92131 Lycksele
92131  LYCKSELE Sverige
Hemsida: http://www.zert.se
  

Platsannons

Ingenjör inom produktutveckling sökes till Zert AB i Lycksele eller Umeå!

Är du en ingenjör som tycker om att arbeta med människor lika mycket som du tycker om teknik? Vill du vara med och forma ett växande företags framtid? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder:
Hos Zert får du chansen att arbeta varierat och vara med när våra kunder nyinvesterar i den senaste tekniken. Du får möta många branscher och allt från små gadgets till stora maskiner och komplexa processanläggningar.
Vi är ett expanderande IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens inom riskhantering. Exempel på teknikområden som vi arbetar inom är Maskinsäkerhet, ATEX och brandskydd, PED och säkerhetssystem.
På Zert arbetar vi lösningsorienterat, snabbt och flexibelt genom våra verktyg. Som del i ett mindre och entreprenöriellt företag får du stort inflytande i hur företaget utvecklas och hur arbetet utförs.

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och lämplig bostadsort är Lycksele eller Umeå.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
·       Utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom riskhantering och CE-märkning.
·       Leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig.
·       Använda våra webbapplikationer och även delta i vidareutvecklingen av dessa, där du bidrar med din kompetens och erfarenhet.
·       Presentera våra erbjudanden på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder i Sverige.


Om dig:
-Du har teknisk högskoleutbildning, gärna som Civilingenjör.
-Du har erfarenhet från industrin.
-Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.
-I arbetet är samarbete med andra lika viktigt för dig som teknik.
-Du är relationsskapande, drivande, lyhörd och kvalitetsmedveten.Zert AB är ett IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov kring ökad effektivitet har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch. Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Verksamhetskonsult, IT
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://www.roirekrytering.se/annons-8941
Epostadress:
Övrigt: OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post. För frågor om tjänsten kontakta Linda Algotsson på Zert, careers@zert.se eller tel 0950-34665. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.
Arbetsplats: 
Adress: Zert AB
92131
92131  LYCKSELE Sverige
Hemsida: http://www.zert.se
  
Platsannons

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvård

Är du sjuksköterska och vill arbeta i Lycksele i sommar? Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta med hemsjukvård i Lycksele och som är tillgängliga mellan v.25-34. Tjänsten innefattar sedvanliga uppgifter inom hemsjukvård och rehabilitering och avser både dag/kväll/natt samt helger.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Meriterande med kommunerfarenhet.
Meriterande med erfarenhet av journalsystemet Pulsen.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.

Tillsättning
Enligt avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 1930
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1930
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till 23-årig tjej i Lycksele

Assistenten på denna tjänst bör gilla att vara aktiv och vara med mig på olika aktiviteter, bland andra ridning, samt vara uppmärksam och intresserad. Vi vill även att du är positiv och ser möjligheter snarare än svårigheter. Det är meriterande om du har jobbat inom vård/funktionshinder tidigare.

Jag är en aktiv tjej som behöver en ny assistent då jag får egen lägenhet första januari 2018.

Jag umgås gärna med familj, vänner och mina hundar. Det finns också en katt i mitt hem. Jag gillar att stöka i köket, måla och att rida. Som person är jag glad, sympatisk och empatisk, men behöver hjälp med det mesta kring dagliga rutiner. Jag använder rullstol vilket också innebär förflyttningar – stark rygg är bra.

Assistenten på denna tjänst bör gilla att vara aktiv och vara med mig på olika aktiviteter, bland andra ridning, samt vara uppmärksam och intresserad. Vi vill även att du är positiv och ser möjligheter snarare än svårigheter. Det är meriterande om du har jobbat inom vård/funktionshinder tidigare.

Jag ser gärna att du är en tjej runt min egen ålder, men alla är välkomna att söka!

Du måste ha körkort!

Tjänsten är förlagd i Lycksele och innefattar deltid med arbetstider dagtid, kvällstid och helg, samt även natt på sikt.

Tillträde 1 februari 2018.

Maila gärna in ditt CV samt personligt brev till johan@vhassistans.se så snart som möjligt men senast den 31/12. Urval sker löpande.
OBS! Skriv i ämnesraden: ”Tjej Lycksele” så din ansökan hamnar rätt.

P.g.a. sekretess kommer vi inte att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. VH assistans har idag 1000 personliga assistenter över hela Sverige. Vi vet vilka krav som ställs för att leverera personlig assistans med hög kvalitet, därför erbjuder vi våra assistenter såväl grundutbildning som fortbildning, handledning och friskvård. Våra assistenter erbjuds att delta på aktiviteter och event både i Sverige och utomlands. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. Vi är det enda assistansbolaget som är ISO-certifierad inom samtliga tre standarder för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKollektivavtal tillämpas på arbetsplatsen 60%-80%Friskvårdsbidrag på 200kr/mån erbjuds
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Tjej Lycksele
Webbplats:
Epostadress: johan@vhassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VH assistans Göteborg
Vasagatan 6
90329  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://www.vhassistans.se
  
Platsannons

Specialpedagogisk kompetens till Elevhälsan på för-och grundskolan

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Vi söker nu 3 nya medarbetare!

OM JOBBET
I uppdraget ingår, att tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet, kartlägga hinder och möjligheter i lärmiljön och elevers behov av särskilt stöd.

Du kommer att genomföra pedagogiska utredningar, ge handledning och konsultation, arbeta för god arbets- och lärandemiljö för barnen/eleverna och delta i arbetet med att anpassa undervisningen utifrån deras förutsättningar.

Du kommer att ingå i den centrala elevhälsans arbete och vara placerad på för- och grundskolorna i kommunen.

OM DIG
Vi söker dig som är behörig Lärare med specialpedagogexamen eller speciallärarexamen. Specialistutbildning inom tal och språk eller anpassningar av lärmiljöer såsom Logoped eller Arbetsterapeut är ett alternativ.

Erfarenhet av arbete med elever, barn och ungdomar med särskilda behov i förskola eller skola är meriterande.

Vi söker dig som sätter eleven i fokus och som känner ett stort engagemang för lärande. Det är viktigt att du har en god social kompetens och ett gott bemötande, mot såväl barn, elever och vårdnadshavare som medarbetare. Du ska ha god samarbetsförmåga samt vilja och intresse av att samarbeta i arbetslag.

Det är även positivt om du är intresserad av att jobba med kollegialt lärande och att sträva efter att stärka vi-känslan inom arbetsgruppen och organisationen.

KRAV
Lärarlegitimation eller annan akademisk examen, med inriktning mot specialpedagogik, tal, språk, lärandemiljöer eller anpassningar.

OM OSS
I Lycksele kommun finns det tio grundskolor, särskola och språkklass. Skolan präglas av en helhetssyn på barn och ungdomars utveckling och lärande.

Vår strävan är att varje skola ska ha ett stort decentraliserat ansvar och stor frihet att själv utforma sin verksamhet efter de egna lokala förutsättningarna.

Utveckling av hälsofrämjande lärandemiljö med utgångspunkt från ett friskperspektiv formar vår verksamhet och genom delaktighet, ansvar och positivt bemötande arbetar vi för att eleverna ska känna sig trygga och respekterade. Lycksele kommuns förskoleverksamhet och pedagogiska omsorg ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar.

Den ska också vara ett stöd för dig som förälder och bidra till ditt barns fostran, utveckling och lärande. Personal och ledning i för- och grundskolan känner stort engagemang för sitt arbete och arbetar ständigt för en förbättring av verksamheten.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %, 3 tjänster
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk.

ÖVRIGT
Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Vi hoppas därför att även du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande. Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 229/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Lycksele lasarett

Nu söker vi en sjuksköterska som vill jobba med oss tillsammans på akutmottagningen vid Lycksele lasarett! Vill du ha ett spännande och utmanande jobb där den ena dagen aldrig är den andra lik? Då kan Akutsjukvården vara något för dig.

Akutmottagningen och ambulansstationen vid Lycksele lasarett är en del av länskliniken Akutsjukvården Västerbotten som också omfattar akutmottagningarna vid sjukhusen i Umeå, Skellefteå och samt länets ambulanssjukvård. Dessutom ingår Akut- och katastrofmedicinskt centrum i Västerbotten som arbetar med utbildning, utvecklingsprojekt, forskning, skaderegistrering och skadeprevention. Vi är totalt cirka 300 medarbetare.

På akutmottagningarna har vi öppet dygnet runt och tar emot sjuka och skadade som behöver akut vård. Det betyder att vi arbetar hela dygnet både vardag och helg. Tillsammans tar akutmottagningarna i Västerbotten emot cirka 74 000 besök varje år.

Västerbottens läns landsting bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som sjuksköterska på akutmottagningen är kvalificerat och självständigt. Du du möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och du vet aldrig vad som kommer att hända under arbetspasset.
Jobbet handlar om att göra skillnad för andra människor och att visa ödmjukhet och behålla lugnet i krävande situationer.

Vi kan erbjuda dig:
• Nya utmaningar varje arbetspass
• Microutbildningar kompetenshöjning inom akutsjukvård
• Fantastiska kollegor med hög kompetens
• Delaktighet i utvecklingsarbete

Eftersom ambulansverksamheten ingår i verksamheten så kan det efter erfarenhet och tid erbjudas en del rotationstjänstgöring mot Ambulans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förmågan att behålla lugnet trots stressade situationer. Din förmåga att hantera stress är viktig med tanke på att arbetet många gånger kräver snabba beslut och omvärderingar då patientens tillstånd snabbt kan förändras. Både arbetsuppgifter och arbetstempo varierar hos oss så du bör gilla omväxling och ha lätt att ställa om utifrån vad situationen och personen kräver. Med glädje och humor kan man komma långt både i mötet med kollegor, anhöriga och patienter, men det allra viktigaste är ödmjukhet inför situationen. Arbetet innebär ett stort ansvar och det är viktigt att vara empatisk och se helheten för både patient och anhörig.

Det är meriterande om du är specialistutbildad inom akutsjukvård eller annan specialisering som vi bedömer värdefull för verksamheten. Sjuksköterskelegitimation krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet som sjuksköterska inom akutmedicin alternativt vård.

Du inskolas hos oss genom att jobba bland dag, kväll och natt. Om du efter det vill jobba bara natt så ser vi positivt på att lägga ett sådant schema tillsammans med dig.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A736983
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4fb94c65-8e8b-47f6-85ee-5850fc805714&publishCode=AMS&TK=228ec875-181f-485c-b082-d072105990c3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Akutmottagning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock

Hotell Lappland växer och vi behöver förstärka upp vårt team. Vi är idag Lapplands mest öppna Hotell och Restaurang där vi serverar allt från frukost, lunch, middagar till ala carte. Utöver restaurangen har vi flera pubar.
Du har ett genuint matintresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Hotell Lapplands koncept. Alla ansökningar behandlas löpande så tveka inte att skicka in, stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker 1 kock på heltidstjänst samt extrakockar med gott ordningssinne, nyfikenhet och skaparglädje till ett kök där vi arbetar med lokalproducerade råvaror såsom vilt av alla de slag och fågel/fisk i säsong, hjortron, lingon.
Menyerna skrivs helt utifrån kockarnas idéer i samråd med kökschefen. och vi gillar att servera mat med influenser från hela världen. Vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet som kock med allt vad det innebär i egenkontroll, rutiner, råvarukontroll, svinn och framförallt skaparglädjen som riktigt bra råvaror kan ge. Handledarutbildning är meriterande då vi bedriver en kockskola för vuxna. För rätt person är möjligheterna oändliga!

Hotell Lappland är ett Konferens och nöjeshotell, hotellet har ca: 600 bäddar och största restaurangen rymmer ca 650 st gäster, På hotellet finns 3 st restauranger, nattklubb för ca 800 personer, spa & gym, sportbar, 14 konferenslokaler samt 2st kongressalar varav den största rymmer drygt 400 personer. Under vår och höst finns ett stort utbud av konserter och evenemang med både svenska och internationella artister.
Under 2016 öppnade en ny restaurang på hotellet som har som målsättning att komma med i White Guide, restaurang 64 grader. En restaurang som lyfter fram den lokala och närproducerade samt hotellets egna produkter, t ex. Rödingrom och hotellets egna öl, Kåtöl.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTraditionella kockuppgifter där man arbetar i ett team om 2 vakter, vecka/vecka. Tillträda omgående enligt överrenskommelse.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: mikael@hotelllappland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HOTELL LAPPLAND AB
KORPBERGET 1
92142  LYCKSELE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kökschef

Vi bygger för framtiden med en målsättning att bli ett av Sveriges bästa konferens och nöjes hotell inom samtliga områden.
Vi söker nu en Kökschef till hotellets kök, du jobbar 7 ledig 7 med en förste kock, ytterligare en kökschef och förste kock jobbar övrig tid 7 ledig 7.
Du har högsta ansvaret för medarbetare som ingår i din köksverksamhet och jobbar nära vår restaurangchef och F&B. Du har ett övergripande budgetansvar av b.la inköp och personalplanering för din köksverksamhet.
I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.
Du kommer att ha stort inflytande gällande utformning av menyer och koncept.
I ditt arbete rapporterar du direkt till platschef och du ingår även i ledningsgruppen.
Vi lagar all mat från grunden och använder oss i möjligaste mån av lokala produkter


Vi söker 1 kökschef på med gott ordningssinne, nyfikenhet och skaparglädje till ett kök där vi arbetar med lokalproducerade råvaror såsom vilt av alla de slag och fågel/fisk i säsong, hjortron, lingon.
Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor.
Du har en utvecklad känsla för service och är flexibel.
Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för mat, service och kvalitet.

Handledarutbildning är meriterande då vi bedriver en kockskola för vuxna. För rätt person är möjligheterna oändliga!

Hotell Lappland är ett Konferens och nöjeshotell, hotellet har ca: 600 bäddar och största restaurangen rymmer ca 650 st gäster, På hotellet finns 3 st restauranger, nattklubb för ca 800 personer, spa & gym, sportbar, 14 konferenslokaler samt 2st kongressalar varav den största rymmer drygt 400 personer. Under vår och höst finns ett stort utbud av konserter och evenemang med både svenska och internationella artister.
Under 2016 öppnade en ny restaurang på hotellet som har som målsättning att komma med i White Guide, restaurang 64 grader. En restaurang som lyfter fram den lokala och närproducerade samt hotellets egna produkter, t ex. Rödingrom och hotellets egna öl, Kåtöl.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTraditionella kockuppgifter där man arbetar i ett team om 2 vakter, vecka/vecka. Tillträda omgående enligt överrenskommelse.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Kökschef
Webbplats:
Epostadress: mikael@hotelllappland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HOTELL LAPPLAND AB
KORPBERGET 1
92142  LYCKSELE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska semestervikariat, Stenbergska HC

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Landstingets primärvård. Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Stenbergska Hälsocentral ingår i landstingets primärvård och ansvarar för hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå för ca 8000 invånare. Här finns också Familjecentral och Ungdomsmottagning. Vi arbetar fortlöpande med att få ett optimalt omhändertagande av våra patienter samtidigt som vi uppnår en god arbetsmiljö.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och specifika omvårdnads behov och därefter planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in.

Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.

Arbetet ställer krav på självständighet och att lösa problemen och att fatta de löpande besluten i rätt ordning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad sjuksköterska med mycket driv och en förmåga att se helheten och vilja verka för en arbetsplats där patienten alltid är först.

Du är en medmänsklig och positiv person som kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är bra på att samarbeta med olika människor i olika yrkeskategorier. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: Tidsbegränsat sommarvikariat under 10 veckor. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: LPV ÅU 17-66
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3dd12731-64ef-4ff9-b390-1d77d3b7cce6&TK=ccde3465-e052-4233-9f54-c7ad45e02c05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Stenbergska HC
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare, Anestesi- och intensivvård, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Anestesi, operation- och intensivvårdsverksamheterna vid länets tre sjukhus bildar en länsklinik. Inom länskliniken bedrivs akut och planerad operationssjukvård, anestesi, intensivvård och sterilteknisk verksamhet för barn och vuxna på region- och länsnivå i nära samverkan och i samarbete med övriga kliniker i länet. Enheten ansvarar också för länets och regionens helikopter- och flygläkarjourverksamhet. Vid kliniken finns även ett kliniskt träningscentrum KTC. I uppdraget ingår att bedriva forskning, utveckling och undervisning i nära samarbete med Umeå universitet. Vid länskliniken arbetar ca 650 personer.

Vi söker nu en ny kollega till kliniken med placering vid Lycksele lasarett. Upptagningsområdet är Västerbottens inland och fjälldistrikt. Området, som har 40 000 invånare, är till ytan lika stort som Schweiz. Lasarettet bedriver akutsjukvård och förlossningsverksamhet. Fetmakirurgi och höftoperationer är en länsverksamhet. Inom Anestesi/Iva kliniken ansvarar vi för intensivvård inklusive HIA, postoperativ vård och anestesi. Vi bemannar även länets ambulanshelikopter. Vi söver inom specialiteterna, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi- obstetrik samt radiologi. Vid kliniken finns flera erfarna specialister samt ST-läkare.ARBETSUPPGIFTER
Utöver det specialitetsspecifika ST-programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion. Jourtjänstgöring ingår i anställningen,

Lycksele lasarett tillämpar ett samjoursystem för hela sjukhuset.KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde.
Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.


ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Jour- och/eller beredskapstjänstgöring ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde from 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. Dock senast 2018-12-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: ST 2018 Narkos Lycksele AM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aa7164ef-a264-4fb1-9f39-4011e9612d54&TK=b6cec4a6-2c19-4df3-a8d0-7b2b56c6af1e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Anestesi- iva Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

ST-läkare, Internmedicin, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda dig växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda, mellan kust och fjäll. Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Här finns avdelningar och mottagningar inom områden som kirurgi, ortopedi, operation, internmedicin, rehab/stroke, BB/Gyn och barn.

Medicin och rehabiliteringskliniken är en aktiv och utvecklande del av Lycksele lasarett. På sjukhuset har vi en omfattande och väl fungerande samverkan mellan de olika klinikerna. Vi har också en väl fungerande samverkan med såväl kommunal vård, primärvård och den högspecialiserade sjukvården vid universitetssjukhuset i Umeå.

Vid Medicin- och Rehabiliteringskliniken ingår följande verksamheter: öppenvårdsmottagning inkl fys lab- och teamverksamhet, dialysavdelning och en paramedicinsk enhet. Kliniken har även en vårdavdelning med strokeenhet och allmän rehabilitering, en medicinsk vårdavdelning samt tillgång till 4 IVA-/HIA- platser. Antalet medarbetare är ca 150. Hos oss lyfter medarbetarna fram att fördelarna med en mindre klinik är många, däribland god sammanhållning, snabba beslutsvägar och täta kontaktytor. Vi har även ett positivt utbildningsklimat med konstruktiv kritik och feedback.

Kliniken låg på tredje plats inom Internmedicin vid senaste AT-ranking och vid nyligen genomförd SPUR-inspektion fick vi mycket god kritik!

” Avslutningsvis är vi imponerade över klinikens stora bredd och kunnande och ni har redan fått ryktet här nere hur en bra internmedicinsk klinik skall fungera!”

ARBETSUPPGIFTER
Som ST-läkare hos oss kommer du att få en bred internmedicinsk utbildning och bli en viktig del i vår välrenommerade och framåtsträvande verksamhet. Vi har hela internmedicinska spektrat på kliniken men för att få en fördjupning i vissa områden så ingår ca 2 år på specialistklinik på NUS, Umeå. Du kommer också att ingå i sjukhusets jourverksamhet i form av ”samjour”.
Utöver det specialitetsspecifika ST-programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion.


KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde.
Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.


ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Jour- och/eller beredskapstjänstgöring ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde from 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. Dock senast 2018-12-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: ST 2018- medicin MS
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8912199-7902-4cf9-bb0c-ca10ef9f8c87&TK=1e0dc23f-48a9-41fe-9bee-9f2044f3bd82
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Medicin-och rehabklinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

ST-läkare i Kirurgi, Kirurgcentrum, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad?
Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete.
Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
"Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Södra Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.
Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Kirurgi- och Ortopedikliniken ingår sedan ett år tillbaka i länskliniken, Kirurgcentrum, Västerbotten. Kliniken består av mottagning, vårdavdelning, operation och centralsteril. Här möter vi patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz - med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan t ex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är ca 250 km.

Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele har bred variation av diagnosgrupper, där vi har en stor elektiv vård inom både kirurgi och ortopedi, samt är länets Obesitascentrum. Den akuta verksamheten består av vanliga kirurgiska åkommor med akuta åtgärder genom tillgång till operativ avdelning dygnet runt. Här finns även en hel del olyckor och trauma, både inom kirurgi och ortopedi, där omhändertagandet av trauman från de olika fjällorterna, vilka flerdubblas under vintersäsongen, sker ständigt.

ARBETSUPPGIFTER
Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele har en omfattande verksamhet inom både sluten och poliklinisk vård, både vad gäller akut kirurgi såväl som elektiv kirurgi. Vår allsidiga verksamhet kommer att ge dig en gedigen utbildning med både "bredd" och "djup" - då vi erbjuder goda möjligheter till ett variationsrikt arbete och du får en kirurgisk grundutbildning som ger färdigheter i allt från elektiva rutinoperationer i öppen kirurgi till endoskopisk och laparoskopisk kirurgi, samt även göra akuta bedömningar och åtgärder.

Nu söker vi ST-läkare i Kirurgi, som kan komplettera vår klinik inom det kirurgiska området där vi de senaste åren har utvecklat vårt ansvarsområde och operativa åtagande i länets kirurgiska verksamhet.

Som ST-läkare vid kliniken blir du fort en del av arbetsteamet och får i samråd med din handledare relativt snabbt ta ansvar och växa i rollen som blivande kirurg. Den största delen av ST-utbildningen genomförs på Kirurgkliniken i Lycksele med tillägg av randningsperioder som sker i samarbete med Kirurgkliniken vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå och dess olika sektioner.
Eftersom kliniken består av både kirurger och ortopeder, så även dubbelspecialister, som arbetar nära varandra så kommer du också att få en bred kirurgisk och operativ vana, samt även god förståelse för ortopedisk kirugi.
Har du dessutom visst intresse för Ortopedi så finns möjlighet att lära sig basal ortopedisk kirurgi med bl.a. enklare fraktur kirurgi inom den akuta ortopediska verksamheten.

Utöver det specialitetsspecifika ST-programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare som uppskattar fördelarna med ett välfungerande länsdelssjukhus och önskar vidareutbilda dig inom kirurgi.

Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde. Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.

ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Jour- och/eller beredskapstjänstgöring ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde from 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. Dock senast 2018-12-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: ST 2018-kirurgi MS
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cadbe4ad-a84a-4440-9f2b-e70de162b9dd&TK=ce1ac47e-72bf-4b3a-a07d-a2375906d800
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

ST-läkare i Ortopedi, Kirurgcentrum, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Södra Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.
Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Kirurgi- och Ortopedikliniken ingår sedan ett år tillbaka i länskliniken, Kirurgcentrum, Västerbotten. Kliniken består av mottagning, vårdavdelning, operation och centralsteril. Här möter vi patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz - med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan t ex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är ca 250 km.

Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele har bred variation av diagnosgrupper, där vi har en stor elektiv vård inom både kirurgi och ortopedi, samt är länets Obesitascentrum. Den akuta verksamheten består av vanliga kirurgiska åkommor med akuta åtgärder genom tillgång till operativ avdelning dygnet runt. Här finns även en hel del ortopediska åkommor, framför allt olika typer av olyckor och trauma, samt stort omhändertagande av frakturer p.g.a. närheten till fjällorterna, som flerdubblas under vintersäsongen.ARBETSUPPGIFTER
Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele har en omfattande verksamhet inom både sluten och poliklinisk vård, både vad gäller akut ortopedi såväl som elektiv ortopedi, samt en hel del basal handkirurgi. Vår allsidiga verksamhet kommer att ge dig en gedigen utbildning med både "bredd" och "djup" - då vi erbjuder goda möjligheter till ett variationsrikt arbete och du får en ortopedisk grundutbildning som ger färdigheter i allt från akuta bedömningar och åtgärder, såväl som elektiva rutinoperationer.
Nu söker vi en ST-läkare i Ortopedi, som kan komplettera vår klinik inom det ortopediska området där vi de senaste åren har utvecklat vårt ansvarsområde och operativa åtagande i länet.

Som ST-läkare vid kliniken blir du en del av arbetsteamet och får i samråd med din handledare relativt snabbt ta ansvar och växa i rollen som blivande ortoped. Den största delen av ST-utbildningen genomförs på Kirurgi- och Ortopedikliniken i Lycksele, men i samarbete med Ortopedikliniken vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå, genomförs randningsperioder på deras olika sektioner.
Eftersom kliniken består av både kirurger och ortopeder, så även dubbelspecialister, som arbetar nära varandra så kommer du också att få en bred kirurgisk vana även för mjuka vävnader inom det kirurgiska området.

Har du dessutom intresse för kirurgi så finns möjlighet att lära sig den enklare akuta kirurgiska åtgärder inom den akuta kirurgiska verksamheten.

Utöver det specialitetsspecifika programmet erbjuder vi även LEKA, ett program med ledarskap, ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflexion.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare som uppskattar fördelarna med ett fungerande länsdelssjukhus och önskar vidareutbilda dig inom ortopedi.

Svensk legitimation som läkare senast vid tillträde. Hänsyn tas till personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.


ÖVRIGT
1-3 tjänster som Universitets-ST med klinisk tjänstgöring vid valfri specialitet inom Norra sjukvårdsregionen kommer att utlysas på www.offentligajobb.se den 18 januari 2018 med sista ansökningsdag den 8 februari 2018.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Jour- och/eller beredskapstjänstgöring ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde from 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. Dock senast 2018-12-31.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: ST 2018- ortopedi MS
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=492a4615-f9f7-47fe-9622-46e87a4c6db6&TK=c37666de-95cd-4403-8c76-94dc5015dba8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Paramedicin, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Vill du ha ett intressant och roligt jobb? Paramedicinska enheten ska nu stärka upp teamet med en arbetsterapeut. Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder ett intressant och givande arbete med varierade arbetsuppgifter inom kirurgi, medicin och rehabilitering. I vårt arbete utgår vi alltid från klinikens vision: mjuka händer, skarpa hjärnor och varma hjärtan.

Vi organiserar sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kuratorer och dietister vid Lycksele lasarett. Lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som exempelvis bedömningar, utredningar, rehabilitering och utprovning av hjälpmedel inom vårdavdelning och mottagning. Vi arbetar både i team och självständigt samt handleder studenter. Vi kännetecknas av att kunna erbjuda gott bemötande, god kvalitet och god tillgänglighet och strävar efter att ha delaktiga patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Som person är du trygg i din yrkesroll och har god självinsikt. Du är bra på att strukturera ditt arbete och driver dina egna processer framåt. Du har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att skapa och underhålla kontakter och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. . Med erfarenhet menas minst praktik under utbildning.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: MS 17-68
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e02de4f7-02f5-4b19-935e-39a9cfd36761&publishCode=AMS&TK=4b74668a-a5d1-4902-86c2-834b287413f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Paramedicinsk avdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, Kirurgi/ortopediavdelningen, Lycksele lasarett

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.

Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz- med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan tex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är cirka 25 mil.

Lycksele lasaretts kirurg-ortopediska vårdavdelning har stor variation av diagnosgrupper. Vi bedriver elektiv vård till största delen i form av höft, knä och överviktskirurgi. Den akuta verksamheten består bland annat av bukobservationer och trauman av skiftande slag. Vi söker nu en sjuksköterska!

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar och utför medicinska omvårdnadsinsatser i nära samarbete med undersköterska och andra yrkeskategorier så som sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Ditt arbete är mycket varierat och du får arbeta inom kirurgins alla områden. Vi arbetar enligt patientnära vårdmodellen (PNV). Vi erbjuder tre veckors väl utformad och strukturerad inskolning, som vid behov anpassas individuellt.

Vi tillämpar modellen ”gröna korset” som kvalitetssäkringsmetod. Du har möjlighet att påverka arbetet bland annat vid daglig styrning, regelbundna arbetsplatsträffar och yrkesträffar.

Vi tillämpar arbetstidsmodell som ger möjlighet till ökad återhämtning. Alternativt finns möjlighet till nattarbete enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk/ortopedisk vård och omvårdnad. Du har god samarbets- och initiativförmåga. Du får gärna ha intresse för kvalitets- och vårdutveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Västerbottens läns landsting tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: MS 17-59
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=724a7f13-2b0e-49ce-9a4f-ebd5a33ef4f8&TK=ac2430dd-4111-49d7-81e3-531c6934a788
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kirurgisk avdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

ST-läkare, Allmänmedicin till Södra Lappland

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Vi bedriver bred primärvårdsverksamhet inom hela Västerbottens län och möter patienter i alla åldrar, både i tätort och glesbygd. Med 32 hälsocentraler och sjukstugor finns vi där du finns. Vi arbetar aktivt med forskning och utveckling och tar tillvara medicinska resultat för att erbjuda vård med hög kvalitet där patienten är delaktig. Vi vill att våra medarbetare ska vara delaktiga, ha inflytande och känna stolthet över att arbeta i Landstingets primärvård. Viktiga utvecklingsområden för oss är att behovsanpassa vårdutbudet och utveckla digitala tjänster. Vi ser ett stort värde i samarbetet med andra aktörer i samhället.

Sjukstugorna bedriver dygnet runt vård som inrymmer förutom primärvård – slutenvårdsplatser och korttidsplatser i samverkan med kommunerna samt oselekterat akutintag. Vi arbetar ständigt med att utveckla olika lösningar för att tillgodose patienternas behov både internt och externt. Att arbeta på en sjukstuga innebär att du får ett varierat, utmanande och utvecklande arbete i samarbete med andra.

På fritiden kan du njuta av ett obegränsat friluftsliv där skog och fjäll finns inom räckhåll var du än befinner dig. Läs mer om livet i glesbygd på www.uinnorth.se.ARBETSUPPGIFTER
Specialiteten allmänmedicin karaktäriseras av mötet med patienten, genom hela livet. I kompetensen ingår att möta människor i alla åldrar med alla sorters hälsorelaterade problem samt att självständigt bedöma och behandla dessa, också de upplevelser och besvär som inte orsakas av definierbar sjukdom. I det allmänmedicinska specialistarbetet ska man också följa en individs olika hälsoproblem över tid och i bedömningen av hälsoproblemen väga in personens hela livssituation.

Din ST planeras i samråd med verksamhetschef och studierektor med utgångspunkt ifrån riktlinjerna för specialisttjänstgöring som rör handledning och kompetensutveckling. Du har möjlighet att utöka dina kunskaper genom en glesbygdsprofil vilket ger dig en bredare bas och ökad akut kompetens.

Din kompetensutveckling är viktig och därför har vi avsatt en årlig individuell utbildningspott på 20 000 kr, samt erbjuder dig ett utvecklingsprogram, LEKA, som ger dig ökad kunskap om ekonomi, kommunikation, administration, etik och tid för personlig reflektion.

Välkommen att vara med och utveckla primärvården i Västerbotten!

Rangordna önskad placering.

KVALIFIKATIONER
Svensk legitimation som läkare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Vi tillämpar en form av ST-lönestege som innebär att lönen höjs i takt med ST-tjänstgöringen. Gör du din ST i Södra Lappland har vi även ett zontillägg som löneförmån.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: LPV CL 17 27
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e64bfbfb-2d8f-45c5-b338-2ef9b58069a9&publishCode=AMS&TK=bb6e63e8-ff9d-42f0-a2b3-247d09b48f78
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Primärvård
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Personlig handläggare i Lycksele

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

På Avdelningen för sjukförsäkring arbetar 4 000 medarbetare fördelat på cirka 55 platser i landet. Vi möter människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Syftet med arbetet är att bidra till att betydligt fler återgår till arbetslivet snabbare, att ge trygghet och ekonomiskt stöd samt att arbeta för att förebygga sjukskrivning. Olika personer har olika behov av stöd från Försäkringskassan och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

 Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra. Arbetet innebär att göra utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om samt att marknadsföra våra självbetjäningstjänster. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa, vilket bland annat innebär löpande dokumentation av vad som händer i alla ärenden samt utbetalning av ersättning.

I rollen som personlig handläggare möter du personer som har en pågående sjukskrivning. Du har ofta kontakt med både dem, deras arbetsgivare och sjukvården, via telefon, brev och e-post. Du ger de sjukskrivna förutsättningar att vara delaktiga i sin rehabilitering och samverkar med arbetsgivare så att de tar sitt rehabiliteringsansvar. I en del ärenden behövs personliga möten och samordnande rehabiliteringsinsatser för att skapa förutsättningar för återgång i arbete. Du ansvarar då för att leda och delta i olika möten tillsammans med den enskilde och andra parter såsom arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och behandlande läkare.

Som personlig handläggare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för planering och fördelning av arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter.

Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare. 

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartners
• samarbetar effektivt för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• är handlingskraftig
• har god förmåga att arbeta i olika datasystem
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har professionell erfarenhet av att möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster som Personlig handläggare. Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Lycksele. Resor ingår i tjänsten. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner

Chef Carola Johansson 010-111 54 40 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Jenny Nilsson 010-111 43 60 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Annelie Larsson 010-111 67 38.Saco-S: Anna Johansson 010-111 54 17
SEKO: seko@forsakringskassan.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2 januari 2018. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=10353
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
Stockholm
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  
Platsannons

Avdelningschef – Delivery manager

Vill du arbeta som ledare på ett kul och utvecklande företag som har kunden i fokus?

Vi på Acon jobbar för att ha kul och utvecklas, men vi är också riktigt duktiga på det vi gör. På Acon arbetar människor som är roliga, kompetenta och engagerade. Vi har höga ambitioner att nå den absoluta toppen av IT-leverantörer!

Vi jobbar ständigt för att hitta medarbetarens drivkrafter och har en tydlig strategi för att utveckla medarbetarna både inom tekniken men även som människor. Vi lever för Mästerskap, Mening och Självstyre! Acon ger dig som ledare mandat att påverka vad som ska göras men vi vill att du överlämnar till medarbetarna hur det ska utföras!

Detta sammantaget med att vi har roligt och känner kamratskap ger oss mening i våra uppdrag.

Acon har idag 34 anställda på kontor i Lycksele, Umeå och Stockholm. Någonstans i vildmarken ligger vårt datacenter som är ett Europas säkraste.

Vi ser gärna att kvinnor söker tjänsten då vi jobbar för att bli en mer jämställd arbetsplats.

Information om tjänsten
Som avdelningschef hos Acon förväntas du leda dina medarbetare framåt där lönsamhet, kompetens, leveransprecision och arbetsglädje är nycklar. Du ansvarar för avdelningens budget och har fullt personalansvar. Du är medlem i Acons operativa ledningsgrupp tillsammans med dina två avdelningschefskollegor och VD.

Arbetet sker i nära samarbete med dina två chefskollegor eftersom på Acon sätter vi laget före jaget.

Acon arbetar processtyrt för att ge en hög och jämn kvalitet på vår leverans till kunden.

Tjänsteresor kommer att förekomma (både in- och utrikes).

Arbetsuppgifter
Som, Delivery manager, Avdelningschef ansvarar du för Acons förändringsarbete mot kunder. Det betyder att du ska leda och fördela uppdrag för en avdelning som främst sköter införandet av tjänster till våra befintliga eller nya kunder. Ditt team består av Projektledare, IT-arkitekt som designar IT-lösningar, Tekniker som ansvarar för installationer av hård och mjukvara, Logistik som ansvarar för lager, beställningar, och fakturering samt BI- konsult som utvecklar olika former av integrationer och applikationsstöd. Avdelningen har ett huvudansvar och det är att leverera rätt tjänst i rätt tid i enlighet med budget.

Du ansvarar för avdelningsbudget och tar fram budget tillsammans med operativa ledningsgruppen. Du värnar om utveckling av medarbetare och inte minst att samordna avdelningens förbättringsarbete tillsammans med dina chefskollegor för att bidra till en effektiv organisation.

Du sätter löner på alla dina medarbetare årligen. Ansvarar för arbetsmiljön, delegationer till dina medarbetare och daglig ledning. Du jobbar i vårt affärssystem med allt från avtalsuppdateringar till dagligt arbete med planering. Tillsammans med din teamledare skapar ni goda förutsättningar för att medarbetarna ska klara sina uppdrag.

Vi söker en ledare som:
Är modig, lyhörd och förstår att du är en stödfunktion för den dagliga operativa verksamheten som bedrivs av medarbetarna.

Meriterande för jobbet är utöver erfarenhet som ledare att du har jobbat med konsultverksamhet. Kunskaper inom ITIL, ISO 20000 eller ISO 27000 är särskilt meriterande. Det är en bonus om du har ett eget etablerat nätverk från IT-marknaden mot butikskedjor eller små-/medelstora företag som behöver en outsourcad IT-avdelning. Vi vill växa!

Vi ser att våra ledare har ett modernt ledarskap och tester kan förekomma. Ledare på Acon ska kunna coacha sina medarbetare i vardagen samt kunna ge och ta feedback.

Vi söker dig som är tydlig, stabil och noggrann. Vi vill att du drivs av att se förbättringar i ditt vardagsarbete. Du är bra på att samarbeta, är flexibel, stresstålig och har förmågan att se helhetsperspektiv. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Du delar Acons kärnvärden: Ärlighet, Engagemang, Kvalitet och Ansvar.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, liksom B-körkort.


Acon har idag 34 anställda på kontor i Lycksele, Umeå och Stockholm. Någonstans i vildmarken ligger vårt datacenter som är ett Europas säkraste.

Se mer på vår hemsida: www.acon.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Driftchef, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsform: Förtroendetid, Acon tillämpar normalt provanställning. Lön: Individuell lönesättning Tillträde: Enligt överenskommelse. Plats: Vi ser helst att denna tjänst är placerad i Lycksele men Umeå är inte uteslutet.Vi har en mycket bra försäkring som ger förebyggande vård och snabba insatser vid ohälsa. Mer kring våra förmåner tas vid intervju
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Avdelningschef
Webbplats:
Epostadress: johan.balhammar@acon.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Arbetsplats: 
Adress: ACON AB
Norra Torggatan 12
92131  LYCKSELE Sverige
Hemsida: http://www.acon.se
  
Platsannons

Förskollärare till Lycksele kommuns skolor

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Lycksele kommun löpande efter nya medarbetare till kommunens skolverksamhet. Ta chansen och sök redan idag!

OM JOBBET
Nu har du möjligheten att söka arbete inom förskolan. Vi ser gärna att du skickar en ansökan för ett löpande urval. Vår målsättning är att detta urval kommer gå fort och du kan därför förvänta dig personlig återkoppling snabbt efter inskickad ansökan.

OM DIG
VI söker dig som är förskollärare. Som person är du inspirerande och entusiasmerande. Du trivs i rollen som förebild för dina elever och du strävar hela tiden efter att utveckla både individen och verksamheten.

Vi söker dig som
? Är studerande och ser en framtid inom förskolan i Lycksele
? Är arbetssökande men ser en framtid inom förskolan i Lycksele
? Har ett arbete idag men ser en framtid inom försskolan i Lycksele

OM OSS
I Lycksele kommun finns sexton förskolor. Förskolan i Lycksele är under ständig utveckling och har under de senaste åren blivit en allt bättre plats för samtliga berörda parter. Samtliga skolor präglas av hög kvalité och en stark gemenskap på arbetsplatserna. Vi anser att förskolan ska vara en plats där människan utvecklas.

Vår strävan är att varje förskola i Lycksele kommun ska ha ett stort eget ansvar och stor frihet att själv utforma sin verksamhet efter de egna lokala förutsättningarna. Utveckling av hälsofrämjande lärandemiljö med utgångspunkt från ett friskperspektiv formar vår verksamhet.

Arbetet inom förskolan i Lycksele kommun utgår från de nationella målen och kommunens prioriterade områden.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vi eftersträvar att erbjuda tillsvidareanställningar för rätt person!
Omfattning: Vi eftersträvar 100 % -tjänstgöringsgrad för rätt person!
Tillträde: Enligt överenskommelse, vi eftersträvar dock att erbjuda dig snabbt tillträde till tjänsten!
Lön: Vi tillämpar individuella löner. Vänligen ange löneanspråk.

ÖVRIGT
I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Vi hoppas därför att även du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuella löner. Vänligen ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-01
Referens: 227/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Lärare/Fritidspedagoger till Lycksele kommuns skolor och fritidshem

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Lycksele kommun söker löpande efter nya medarbetare till kommunens skolverksamhet. Ta chansen och sök redan idag!

OM JOBBET
Nu har du möjligheten att söka arbete inom skolan. Vi ser gärna att du skickar en ansökan för ett löpande urval. Vår målsättning är att detta urval kommer gå fort och du kan därför förvänta dig personlig återkoppling snabbt efter inskickad ansökan.

Är du intresserad av att arbeta hos oss en kortare period? Då kan du söka till vår lovskola. Där har du möjlighet att under några veckor i mitten av juni, känna på hur det är att arbeta i skolan i Lycksele. I din ansökan ska det framgå tydligt om din ansökan riktar sig till lovskolan.

OM DIG
VI söker dig som är lärare, speciallärare, yrkeslärare, specialpedagog, fritidspedagog eller har annan relevant utbildning för att arbeta i skolan. Som person är du inspirerande, ansvarstagande och entusiasmerande. Du trivs i rollen som förebild för dina elever och du strävar hela tiden efter att utveckla både individen och verksamheten.

Vi söker dig som
? Är studerande och ser en framtid inom skolan i Lycksele
? Är arbetssökande men ser en framtid inom skolan i Lycksele
? Har ett arbete idag men ser en framtid inom skolan i Lycksele

OM OSS
I Lycksele kommun finns tio grundskolor, en gymnasieskola. Samtliga skolor präglas av hög kvalité, starkt elevfokus och en god gemenskap på arbetsplatserna. Vi anser att skolan ska vara såväl trygg som lustfylld att vistas och verka i, både för elever och personal.

Vår strävan är att varje skola i Lycksele kommun ska ha ett stort eget ansvar och stor frihet att själv utforma sin verksamhet efter de egna lokala förutsättningarna. Utveckling av hälsofrämjande lärandemiljö med utgångspunkt från ett friskperspektiv formar vår verksamhet.

Arbetet inom skolan i Lycksele kommun utgår från de nationella målen och kommunens prioriterade områden.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Vi eftersträvar att erbjuda tillsvidareanställningar för rätt person!
Omfattning: Vi eftersträvar 100 % -tjänstgöringsgrad för rätt person!
Tillträde: Enligt överenskommelse, vi eftersträvar dock att erbjuda dig snabbt tillträde till tjänsten!
Lön: Vi tillämpar individuella löner. Vänligen ange löneanspråk.

ÖVRIGT
I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Vi hoppas därför att även du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuella löner. Vänligen ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-01
Referens: 226/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Barnmorska Centrum för gynekologi och obstetrik, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Centrum för gynekologi och obstetrik är en länsorganisation för kvinnosjukvård i Västerbotten. Där ingår kvinnoklinikerna vid länets tre sjukhus med totalt ca 270 medarbetare.

Kvinnoklinikens enhet i Lycksele, med ca 35 medarbetare, har en gemensam förlossnings-, BB-och gynavdelning, gynekologisk mottagning samt barnmorskemottagning. Vi erbjuder en varm och hemlik miljö, med en fin anda i arbetsgruppen. Här arbetar vi för en förlossnings och BB/Gynvård i där varje patients/föräldrapars önskningar respekteras så långt det går. Vi söker nu barnmorskor till sommarens semesterperiod.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda mellan kust och fjäll.

Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz- med drygt 40 000 invånare. Avståndet mellan tex Tärnaby/Hemavan och Lycksele är cirka 25 mil.


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar professionellt och sätter patienten i fokus. Som barnmorska ser du till patienternas medicinska och specifika omvårdnadsbehov, planerar och prioriterar de åtgärder som ska sättas in.

Rollen som barnmorska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård. Arbetet ställer krav på självständighet och att lösa problemen och fatta löpande beslut.

Du ansvarar för förlossningsvård, omvårdnad av BB- och gynpatienter, samt BB-hemvård. Även mödravård kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad barnmorska. Du har gott omdöme, utpräglad samarbetsförmåga och förmåga till flexibilitet i yrkesrollen.

Erfarenhet från förlossningsvård och
gynekologisk vård är meriterande.

Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse under juni månad. , upphör: 2018-08-31 Detta är ett semestervikariat och anställning sträcker sig till 180831. Dock finns goda möjligheter till fortsatt anställning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: AW 17-35 SEM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b7669f8-e608-4e24-b16a-d77a43d02ed1&TK=ff1fd497-a111-4c6b-98e7-2d4d0715e8ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Kvinnoklinik Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor semestervikariat, Lycksele lasarett

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
"Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda dig växlande årstider, rik fritid och bra boende. Om du vill bo i en stad och samtidigt leva nära naturen är Lycksele svårslaget. Lycksele ligger i Västerbottens län endast 80 minuter från Arlanda, mellan kust och fjäll.

Lycksele lasarett är ett litet, modernt och välutrustat akutsjukhus. Här finns avdelningar och mottagningar inom områden som kirurgi, röntgen, internmedicin, rehab/stroke, ögon, BB/Gyn och barn. Vi bemannar även länets ambulanshelikopter.

Inför våren och sommaren söker vi nu ett antal sjuksköterskor, både grund- & vidareutbildade.

Varmt välkommen till staden i Lappland!
Information om Lycksele som bostadsort och möjlighet till arbete för ev medflyttande finner du på www.lycksele.se


ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Som sjuksköterska ska du se till patienternas medicinska och specifika omvårdnads behov och därefter planera samt prioritera de åtgärder som ska sättas in.

Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.

Arbetet ställer krav på självständighet och att lösa problemen och att fatta de löpande besluten i rätt ordning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sjuksköterskor med mycket driv och en förmåga att se helheten och vilja verka för en arbetsplats där patienten alltid är först.

Du är en medmänsklig och positiv person som kan arbeta och prioritera i akuta och stressiga situationer. Du är bra på att samarbeta med olkia människor i olika yrkeskategorier. Du är initiativtagande,ambitiös och ser möjligheter. VI lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Legitimation som sjuksköterska

Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-06-11 Eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-08-31 Anställning längst tom 180831. Dock finns goda möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning vid flera av enheterna. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: AW 17-33 SEM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a93587e5-757e-43b4-83c0-d55aeb247928&TK=ba3be188-e206-4450-bcdc-ae73d66fc61a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, VLL
Box 172
90189  UMEÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor semestervikariat 2018 Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad?
Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete.
Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
"Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele lasarett är ett litet, modernt utrustat akutsjukhus med ca 80 vårdplatser i södra Lapplands centralort Lycksele. Vi möter patienter från vårt upptagningsområde som är lika stort som Schweiz med ca 40 000 invånare.

Vi söker undersköterskor som semestervikarier till Lycksele lasaretts olika kliniker samt hälsocentralen.ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska arbetar du i ett arbetslag med personal med olika ansvarsområden och arbetsuppgifter men som tillsammans arbetar för och med patienten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att dokumentera patienternas tillstånd och åtgärder som utförs samt genomföra olika provtagningar och kontroller. Men även att dela ut mat, hjälpa patienterna med hygienen, fylla på förråd samt se till att det är städat ingår också i arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Som undersköterska ska du ha läst omvårdnadsprogrammet/motsvarande utbildning eller studera vid sjuksköterskeprogrammet (avslutat 3:e terminen) alternativt läkarprogrammet (avslutat termin 5).

Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och anställning sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: I juni, enligt överenskommelse, upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: AW 17-34 SEM
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4f0968b7-c8a6-48c1-b094-6f334b165494&TK=9eea8614-4db5-4527-8d68-94ca2b301a50
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, VLL
Box 172
90189  UMEÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent ca 80% sökes till Lycksele

Arbetsuppgifter kan till exempel vara att hjälpa till med av- och påklädning, sköta hemmet, ta promenader, hjälp med att göra olika ärenden etc. Sammanfattningsvis kan man säga att arbetsuppgifterna består i att hjälpa kunden att leva ett så gott liv som denne önskar.Arbetsplatsen är i kundens hem och därav ställs höga krav på personlig mognad. Du som söker måste besitta god social kompetens samt vara lyhörd och ansvarstagande. Du är duktig på att passa tider. Du har lätt för att förstå och uttrycka dig på svenska. Det är viktigt att du har förmågan att ha ett "helhetsperspektiv" på arbetsplatsen och kunna se till att personen får hjälp med såväl det stora som med det lilla.
Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är inget krav men meriterande.Aktiv Assistans Norr AB är ett familjärt assistansföretag som i huvudsak är verksamma i Västerbotten. Vi hjälper personer med funktionsnedsättningar att utifrån sina behov och önskemål kunna leva ett så rikt liv som man vill och kan. Våra ledord är inflytande, trygghet, tillgänglighet och kompetens. Vår filosofi är att ta väl hand om både kund och personal. Vi har arbetsledare som alltid går att nå på telefon och som vill ha nära och goda kontakter med dig som anställd. Innan du börjar jobba som assistent kommer du att få en inskolning. Du ska känna dig säker och trygg innan du börjar jobba. Vi har självklart kollektivavtal, genom oss får du en trygg och säker anställning.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karina.prohaska@aktivassistans.nu
Övrigt: Vi kommer att gå igenom ansökningarna omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan innehållande cv och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: AKTIV ASSISTANS NORR AB
Storgatan 28
92121  Lycksele Sverige
Hemsida: http://www.aktivassistans.nu
  
Platsannons

Sjuksköterska natt till Stroke/rehab, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele lasarett är ett litet och välutrustat akutsjukhus och söker nu ny medarbetare till medicinklinikens stroke/rehab-avdelning. Vi har satsat hårt på utvecklingsarbete och patientsäkerhet och vi söker nu dig som vill vara med om att vidareutveckla detta! Vi bedriver ett nära samarbete med primär- och akutvård i hela södra Lappland.

Rehabiliterings- och strokeavdelningen har 16 vårdplatser inom strokeenhet, ortopedisk och allmän rehabilitering. Personalen arbetar i väl fungerande team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator och logoped.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar och utför medicinska omvårdnadsinsatser i nära samarbete med undersköterska och andra yrkeskategorier så som sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Ditt arbete är mycket varierat och du får arbeta inom medicins alla områden. Vi arbetar ständigt med att utveckla omvårdnaden där vi arbetar efter vår klinikvision ”Mjuka händer, skarpa hjärnor, varma hjärtan”.

Vi erbjuder tre veckors väl utformad och strukturerad inskolning, som vid behov anpassas individuellt.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för strokevård och rehabilitering. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på sjukvårdsavdelning eller annan akut verksamhet.

Vi vill att du är engagerad och har en stark lagkänsla, ser möjligheter och lösningar eftersom du har en viktig roll i vårt team. Du har en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Västerbottens läns landsting tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 64 % nattjänstgöring. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande - skicka din ansökan så snart du kan!.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: MS 17-63
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8078c7d1-ca0b-409f-b322-91975bdce143&TK=d16b092f-838b-4ff4-ba70-4114d1b1ac76
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Rehab- och strokavdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Stroke/rehab, Lycksele

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.

Lycksele lasarett är ett litet och välutrustat akutsjukhus och söker nu ny medarbetare till medicinklinikens stroke/rehab-avdelning. Vi har satsat hårt på utvecklingsarbete och patientsäkerhet och vi söker nu dig som vill vara med om att vidareutveckla detta! Vi bedriver ett nära samarbete med primär- och akutvård i hela södra Lappland.

Rehabiliterings- och strokeavdelningen har 16 vårdplatser inom strokeenhet, ortopedisk och allmän rehabilitering. Personalen arbetar i väl fungerande team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator och logoped.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar och utför medicinska omvårdnadsinsatser i nära samarbete med undersköterska och andra yrkeskategorier så som sjukgymnast, arbetsterapeut och kurator. Ditt arbete är mycket varierat och du får arbeta inom medicins alla områden. Vi arbetar ständigt med att utveckla omvårdnaden där vi arbetar efter vår klinikvision ”Mjuka händer, skarpa hjärnor, varma hjärtan”.

Vi erbjuder tre veckors väl utformad och strukturerad inskolning, som vid behov anpassas individuellt.

Vi tillämpar arbetstidsmodell. Alternativt finns möjligheten till nattarbete enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för strokevård och rehabilitering. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på sjukvårdsavdelning eller annan akut verksamhet.

Vi vill att du är engagerad och har en stark lagkänsla, ser möjligheter och lösningar eftersom du har en viktig roll i vårt team. Du har en förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Västerbottens läns landsting tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Vikariat, med god möjlighet till förlängning Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 Eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande - skicka din ansökan så snart du kan!, upphör: 2018-09-16 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: MS 17-62
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de012deb-b26b-4bd4-ae1d-915cf796a8fd&TK=b750bc0e-2055-4b8c-afc6-a6a7aa99d66b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerbottens läns landsting, Rehab- och strokavdelning Lycksele
Box 172
90189  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.vll.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Lycksele

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-08
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/47158-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-lycksele?promotion=17069-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

Kontaktperson

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Vill du bli kontaktperson?

OM JOBBET
Vi söker dig som är över 18 år och intresserad att dela med dig av dig själv och din tid för att stödja en person med funktionsvariation.

Uppgifterna kan se ut på många olika sätt, det handlar om att bidra till att ge människor en meningsfull fritid. Det kan innebära att gå på hockey, bio, restaurang, promenad eller att bara umgås.

Att vara kontaktperson är ett uppdrag. Ersättningen består av en omkostnadsdel och en arvodesdel. Vi ser helst att du har möjlighet att ta uppdraget i minst ett år.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Varierar utifrån beslut, du har en månads varsel samt en månads uppsägningstid.
Omfattning: Vanligen två timmar/vecka.
Tillträde: Omgående.
Lön: Ersättningen består av en omkostnadsdel och en arvodesdel.

ÖVRIGT
I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Vi hoppas därför att även du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merTimlön Ersättningen består av en omkostnadsdel och en arvodesdel.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-15
Referens: 212/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Vill du växa i din yrkesroll och utveckla din sjuksköterskekompetens såväl praktiskt som teoretiskt? Lycksele kommun söker nu flera drivna, engagerade och positiva sjuksköterskor.

OM JOBBET
Som sjuksköterska i Lycksele kommun har du ett spännande och givande arbete inom äldre- och handikappomsorgen samt hemsjukvården. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som utvecklar och tar tillvara på din kompetens.

Som sjuksköterska har du ett självständigt arbete men du har även kollegialt stöd genom att du är kopplad till ett team.

Hos oss har du goda möjligheter att själv planera din arbetsdag. Du har stor frihet i ditt uppdrag, vilket underlättas av att du har en egen arbetsplats där du kan arbeta ostört och fokuserat. Här finns goda möjligheter till kompetensutveckling, vi vill helt enkelt att du ska känna att du får möjlighet att utvecklas och växa i arbetet.

Ditt jobb är att ansvara för patientens omvårdnad där bland annat medicinska bedömningar, hantering av läkemedel samt stöd och rådgivning till dina medarbetare är arbetsuppgifter som ingår. Arbetet innebär att du har ett stort eget ansvar eftersom du är patientansvarig sjuksköterska för ett boende.

Saknar du relevant arbetslivserfarenhet erbjuder vi dig möjlighet att arbeta tillsammans med en rutinerad kollega, två månader eller längre. Detta då vi vet att introduktionen är väldigt viktigt för både dig och för oss.

OM DIG
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har en stor ansvarskänsla. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du bör även uppskatta utmaningar och vi ser gärna att du vill bidra med nya idéer och tankesätt.

Vi söker dig med ett intresse av att arbeta självständigt med eget ansvar. Vårt uppskattade inskolningsprogram anpassas utifrån din erfarenhet och kunskap, så att du ska känna dig bekväm i ditt uppdrag.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av vård av äldre ses som positivt. Är du vidareutbildad inom äldrevård, psykiatri och/eller som distriktssköterska är det meriterande. Det är viktigt att du tycker om att träffa människor samt att du har en god kommunikativ förmåga.

KRAV
Legitimerad sjuksköterska
B-körkort

OM OSS
I Lycksele kommun strävar vi efter att erbjuda en kvalitativ service till våra invånare. Vård- och omsorgsarbetet sker på olika gruppboenden, äldreboenden, i brukarens egna hem eller i särskilt boende. Vi är ca 500 medarbetare som alla jobbar för att säkerställa en god omvårdnad och omsorg. Hos oss erbjuds du ett spännande och stimulerande arbete där du får använda och utveckla din sjuksköterskekompetens.

Vid frågor kontakta Fredrick Berglund biträdande verksamhetschef. Exempel på frågor kan vara hjälp vid inflyttning, boende eller tjänster.

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidareanställning med schemalagd arbetstid.
Tjänster: 1 heltid ständig natt, 1 delad natt och dag, 3 dag och kväll inklusive helg.
Omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval och tillsättning sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag

ÖVRIGT
Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi hoppas även att du som har en annan kulturell bakgrund söker jobbet, för vi tror att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.
Publiceraddatum: 2017-09-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 173/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lycksele.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lycksele Kommun
Storgatan 22
92181  LYCKSELE Sverige
Hemsida: www.lycksele.se/ledigajobb
  
Platsannons

Perfekt jobb för dig som söker extra arbete

Är du en engagerad energisk tjej/kvinna som gillar utmaningar?

Är du en lyhörd, positiv person som gillar när det händer saker?

Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Vi rekryterar just nu personal vid extra behov till en ung kvinna med epilepsi. Goda chanser finns till en fast tjänst.

Du som söker skall ha ett gott ordningssinne samt gärna ett intresse för matlagning och pyssel.

Gillar du djur av alla dess slag är detta ett stort plus!

Du bör också ha ett intresse för motion och hälsa.
Publiceraddatum: 2017-07-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/44114-perfekt-jobb-for-dig-som-soker-extra-arbete?promotion=15120-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes!

Är du en engagerad energisk tjej/kvinna som gillar utmaningar?

Är du en lyhörd, positiv person som gillar när det händer saker?

Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Vi rekryterar just nu en vikarie till en ung kvinna med epilepsi. Goda chanser finns till en fast tjänst.

Du som söker skall ha ett gott ordningssinne samt gärna ett intresse för matlagning och pyssel.

Gillar du djur av alla dess slag är detta ett stort plus!

Du bör också ha ett intresse för motion och hälsa.
Publiceraddatum: 2017-07-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/44113-personlig-assistent-sokes?promotion=15118-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal