Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:53

Lediga jobb i Ludvika kommun (2085), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 998
Täthet18,11Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 647,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 490,37Landareal (km²)
Sjö157,44Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Marnässkolan söker Lärare 1-6, sltx, mu, bl, spec.lär/ped, beteendevetare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Marnässkolan står inför en spännande framtid!                                                            
Vi växer snabbt på elevsidan och inför vårterminen 2019 flyttar vi in i en nybyggd skola! Vi behöver därför ytterligare förstärka och utöka vår personalgrupp.
Vi är en skola på frammarsch och har bl.a. varit delaktiga i utvecklandet av stödverktyget Trädet Web för läs- och skrivinlärning.
På Marnässkolan vill vi tillsammans utmana eleverna och tidigt ge dem chansen att skapa intressen som möter behoven för Ludvikas framtid.
Skolans närhet till natur och idrottsområdet Hillängen ger ytterligare möjligheter till en bred pedagogisk verksamhet – Vi ser möjligheter inte hinder.
Vår vision lyder: Ingenjörskonst i en anda av hälsa och rörelse!
Vi söker dig som verkligen gillar utmaningar och har tydligt professionellt förhållningsätt. Du vill ta del av och jobbar utifrån beprövad forskning. Du vill utveckla skolans hela verksamhet för ökad måluppfyllelse.
Du vill stimulera och motivera varje enskild kollega och elev till att ta nya kunskapssteg. Du vill jobba i ett team med bra stöd i din vardag. I ett team som består av erfarna och mindre erfarna men duktiga och drivande kollegor.
Du vill och förstår vikten av samarbete med föräldrar och kollegor under devisen – "Tillsammans gör vi en bra skola för barnen".

Arbetsuppgifter: 
Som medarbetare ingår du i ett team tillsammans med lärare och resurspersoner för elever åk F-6. Uppdraget är att utifrån elevernas behov, gruppers förutsättningar och styrdokument, planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter.
I arbetet ingår samarbete med fritidshem, elevhälsa, vårdnadshavare, habilitering och socialtjänst. Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen.
Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har adekvat utbildning och legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Särskilt meriterande är om du har utbildning inom specialpedagogik/beteendevetenskap.
Som person vill vi att: Du har goda ledaregenskaper. Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål. Du möter alla elever utifrån deras individuella förutsättningar.
Erfarenhet från arbete med interkulturella elevgrupper, samt från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.
Du har en positiv människosyn och kan skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna och elevernas behov.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg. Erfarenhet av olika stödprogram så som Trädet, Inprint, etc. är meriterande.
Vi vill att du är en nyfiken person som söker utmaningar. Du är en lugn, positiv, stresstålig och ansvarstagande person. Du arbetar självständigt samt har god förmåga att samarbeta med elever, personal och föräldrar.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och sätter värde på att du ständigt vill utveckla dina arbetsuppgifter, såväl i arbetslaget och som person.
Du bidrar med en positiv attityd - vi är varandras arbetsmiljö.

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning. Heltid eller deltid. Anställning tidigast fr.o.m. 180108 eller enligt överenskommelse (dvs vi är intresserade av dig som också vill vara en del av oss först läsåret 18/19).

Kontaktperson:
Mikael Johansson, rektor. Telefon: 0240-861 42 E-post: mikael.e.johansson@ludvika.se

Facklig kontaktperson:
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 4 december 2017. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande innan ansökningstidens utgång. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1843
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Domherrevägen 4
77150  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Röntgensjuksköterskor, Avesta och Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Du utför ett självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi.
Du roterar på avdelningarnas olika sektioner. I tjänstgöringen ingår dag-, kväll- och helg (Ludvika endast dag).

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad röntgensjuksköterska.
Som person är du flexibel och empatisk. Vi lägger stor vikt på god arbetsförmåga och personlig lämplighet.
Det är meriterande med röntgenerfarenhet.
Körkort erfordras.

Rotation dag/kväll och helg.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-18
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 50:2017:1096
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5641203701432123652&benamning=R%c3%b6ntgensjuksk%c3%b6terskor%2c+Avesta+och+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Barnskötare inom LSS, barn-och ungdomsboende. Engelbrektsgatan 25

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsuppgifter


• Att ge funktionshindrade barn och ungdomar stöd i boende enligt LSS, lagen om stöd och service till funktionshindrade i deras boende.
• Arbetet innebär att stödja personerna i vardagssituationer såsom hygien, måltider, av- och påklädning, förflyttning, aktiviteter samt det sociala kontaktnätet.
• Att arbeta för personens integritet och självbestämmande samt främja för personens delaktighet i sin vardag.
• Du bör arbeta målinriktat med tydliggörande pedagogik som innebär en strukurerad verksamhet med inriktning på den egna individens självständighet och vuxenliv.
• Arbetet kräver genom ett anpassat kommunikationsstöd stötta personen när det gäller vardags-, fritids- samt sociala färdigheter.
• Arbetet innefattar dag-, kväll-, natt- och helgtjänstgöring. Arbetstiderna är fördelade över hela dygnet, vardag som helgdag.
• Du måste vara flexibel med dina arbetstider då schemat kan förändras utifrån verksamhetens behov.
• Datorvana krävs då vi har individuellt anpassat schema, IAP, där du planerar ditt eget schema.
• Det krävs ett stort engagemang från dig som medarbetare både när det gäller planering av scheman och hänsynstagande till brukare, verksamhet och medarbetare.
• Arbetet kräver god fysik och kan även vara psykiskt betungande.

Kvalifikationer


• Barnskötare, undersköterska eller annan utbildning som prövas likvärdigt av arbetsgivaren.
• Erfarenhet av arbete inom LSS är ett krav.
• Erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar är meriterande liksom kunskaper i dokumentation, teckenspråk, andra kommunikationsstöd och KBT. Gärna också erfarenhet av att ha arbetat med personer med autismdiagnos.
• Goda kunskaper om ett gott förhållningssätt, gott bemötande och lyhördhet inför personens behov samt ett lugnt arbetssätt och tålamod är ett krav.
• Kunna arbeta efter uppsatta mål och rutiner samt vara delaktig i verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbeten.
• Ha god organisations- och planeringsförmåga.
• Du ska klara av teamarbete såväl som att kunna arbeta självständigt.
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde efter överenskommelse. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Fast lön.

Kontaktperson
Enhetschef Karin Hjelte, 0240-868 31

Facklig kontaktperson
Kommunal Johan Delemar, 0240- 864 92

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 1 december 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1840
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Marnäsliden Box 213
77125  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare med matlagningsintresse extrajobb i Ludvika

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-25
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/57869-eventpersonal-saljare-med-matlagningsintresse-extrajobb-i-ludvika?promotion=20463-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

Förskollärare till förskolan Lärkan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete vid en 2-avdelningsförskola med yngre barn. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
• Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
• Du ska kunna arbeta enskilt och i grupp, vara flexibel, se möjligheter samt ha god datorvana.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid fr o m 2018-01-01

Kontaktperson
Förskolechef Anna-Karin Samuelsson, 0240-56 58 36 

Facklig kontaktperson
Lärarförbundet, 0240-86 758 eller via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-12-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1842
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Skolvägen 1
77142  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

1:e Socialsekreterare till stöd och försörjningsenheten

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Sociala välfärdsområdet är en del av Social- och utbildningsförvaltningen i Ludvika kommun. Vi har ca 100 medarbetare och är organiserade i fem enheter; Utredningsenheten, Stöd och försörjning, Enheten för nyanlända, Familjerätts- och familjehemsenheten samt Öppenvårdsenheten. I sociala välfärdsområdet ingår även kommunens HVB- och stödboendeverksamhet. Inom sociala välfärdsområdet arbetar både erfaren och nyutbildad personal och som nyanställd erbjuds du en strukturerad introduktion och ingår under första året i mentorsgruppen. Som anställd i Ludvika kommun har du tillgång till ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter.

Stöd- och försörjningsenheten möter människor med skiftande behov och medarbetarna ställs inför frågor av olika karaktär. Som förste socialsekreterare behöver du därför ha en bred kompetens, vara uppdaterad på aktuell lagstiftning och ha god kunskap om socialtjänstens service liksom om samhället i övrigt. På enheten arbetar idag 23 engagerade och kunniga medarbetare med; handläggning av ekonomiskt bistånd, utredning för stöd till våldsutsatta, budget- och skuldrådgivning, bostadssociala kontrakt, social praktik samt handläggning av dödsboanmälningar och övrigt bistånd till vuxna.

 

Ett utvecklingsarbete har påbörjats på enheten för personer som uppger att avsaknad av arbete är hinder för självförsörjning. Utvecklingsarbetet syftar till att öka medborgarnas etablering på arbetsmarknaden genom förändrat arbetssätt och ökad digitalisering.

 

Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare.

 

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsområdet innebär främst myndighetsutövning inom ekonomiskt bistånd med fokus på att skapa förutsättningar för medborgarens egen försörjning. Att arbeta som förste socialsekreterare är en arbetsledande position men utan att vara chef. I rollen som förste socialsekreterare är du ärendeansvarig och ditt arbete innebär främst att arbets- och metodhandleda medarbetare både individuellt och i grupp genom ett nära ledarskap. Du samarbetar både med interna och externa aktörer för att skapa strukturer för samverkan kring enhetens målgrupper. Du är statistikansvarig och ansvarar för systematisk uppföljning av ärenden. Som förste socialsekreterare har du ett nära samarbete med enhetschef i utvecklingsfrågor inom enhetens verksamhetsområden.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är socionom eller som har en beteendevetenskapligt inriktad examen på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper om socialtjänstlagens lagstiftning och regelverk samt erfarenhet av myndighetsutövning inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som ledare inom sociala sektorn

 

Arbetsvillkor

Tillsvidare. Heltid. Tillträde snarast. Intervjuer kommer att ske löpande

 

Kontaktpersoner

Ann-Marie Mohlin, områdeschef 0240-866 91

 

Facklig kontakt

Akademikerförbundet SSR, Jessica Kalles, 0240-869 49

Vision, Ann-Sofie Viklund, 0240-857 64

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-15 Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1841
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Biskopsvägen 10
77151  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratörer till Retailhouse!

Retail House är en Shopper Marketing-byrå med över 15 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och handel att nå sina shoppers där köpbeslutet fattas. Shopper marketing är framtidens marknadsföring, det är insiktsdriven marknadsföring mellan handel, varumärke, köpbeteende och konsumtion. I allt vi gör vill vi göra skillnad – bättre shopping, ökat resultat för handeln och varumärket.

Som anställd hos oss kan man arbeta med försäljning och marknadsföring på olika sätt. Vi har säljaktiviteter/demonstrationer i butik, event ute på olika ställen, skylt och varuplock, samt B2B försäljning. Vi har personal över hela Sverige och behöver alltid fler stjärnor som vill vara vårt ansikte utåt.
Nusöker vi påRetail House nya kommunikatörer till vår fältkårför roligauppdrag i butik!

Vi sökerdig som vill vara vårt ansikte utåt och som trivs i en säljande roll. Som kommunikatör hos oss arbetar dutill mestadels med olika livsmedelsprodukter, du marknadsför och säljer dessa på utvalda butiker. Du bör ha en inspirerandeoch informativframtoning, vara mycket social samt gilla att stå i centrum. För att lyckas med dina uppdrag ser vi attdu är lösningsorienterad,flexibel och självgående. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och du har ett stort kundfokus.Du ansvarar själv för att din demoaktivitetblir utförd med kvalitet och på bästa sätt.

Av Retail House får du tydliga instruktioner samt utbildning inför alla våra aktiviteter ochsom kommunikatör har du även tillgång till vår supportavdelning.Arbetet är varierandeoch arbetstiden är mestadels förlagd torsdag till lördag, kl: 11-19.

Tidigare erfarenhet av butik, service, matlagning eller försäljning är meriterande men ej ett krav. Då eventen kan vara i olika butiker är det ett plus om du har körkort och bil, men ej ett krav.


VI SOM ARBETSGIVARE
Vi som arbetsgivare erbjuder dig ett omväxlande deltidsjobb, där du får chansen att utveckla dig inom presentationsteknik och att stärka samt etablera varumärken vid nylanseringar.

Du har en supportavdelning som du kan vända dig till vid frågor. Kontinuerlig utbildning och möjlighet till ett stort nätverk.

Vi gör just nu nyrekryteringar över hela Sverige och vill alltid knyta ambitiösa personer till vårt team!

Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du tidigare erfarenhet av försäljning?
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/retail-house/job/9713-saljande-butiksdemonstratorer-till-retailhouse_ludvika
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail House
Sankt Eriksgatan 121D
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.retailhouse.se/
  
Platsannons

Säljare till framtida nyckelroll inom Opera på Skäret

Är du en säljare och tilltalas av att få jobba med affärsutveckling, visioner och omsätta din kreativitet? Vill du vara med på en spännande resa och arbeta med att utveckla Opera på Skäret?

Om Opera på Skäret:
Opera på Skäret är Sveriges ledande sommaropera. I operahuset utanför Kopparberg i Bergslagen erbjuds varje sommar operaupplevelser i absolut världsklass. Sedan 2004 har över 90 000 besökare njutit av magin i det unika operahuset vid Ljusnarens strand. Sommaren 2018 firar Opera på Skäret 15 år och jubilerar genom att producera sin hittills största uppsättning – Giuseppe Verdis storslagna verk Don Carlo. De närmaste åren är siktet inställt på tillväxt. Erbjudandet breddas, samarbetet med såväl näringsliv som offentliga aktörer stärks och satsningar görs för att attrahera en än större publik. Målet är att etablera Opera på Skäret som en framträdande aktör på den stora europeiska sommaroperascenen.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Opera på Skäret kommer du ansvara för att driva och utveckla säljprocesserna. Du kommer att representera och jobba med Opera på Skäret som varumärke och kommer arbeta med Opera på Skärets utveckling genom försäljning till nya och befintliga kunder.

I rollen som säljare kommer du att vara ansvarig för att sälja och leverera olika paketlösningar till Opera på Skärets föreställningar och events. Det kan exempelvis handla om paket till bussresearrangörer, partnerpaket till företag/samarbetspartners. Ditt fokus blir att bearbeta företagskunder i alla branscher och storlekar. Du blir en viktig del i att knyta an fler kunder/partners till Opera på Skäret. I rollen driver du hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till förhandling och avslut.

Du kommer ha ett nära samarbete med marknadsansvarig och VD där ni tillsammans tar fram en försäljningsstrategi/försäljningsplan och sätter upp mål. Du kommer i denna roll med din kreativitet även vara med i arbetet med framtagning av olika paketlösningar.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning mot företag. Du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och visa resultat. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning inom kultursektorn och/eller försäljning inom sport/föreningsverksamhet. Det krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta i Microsofts alla program samt är van att kommunicera via sociala medier. Du har B-körkort.

För att vara framgångsrik som säljare hos Opera på Skäret är du en relationsbyggare med varmt hjärta. Du drivs av att utveckla kundrelationer och du älskar att göra affärer samt att hitta bra lösningar. För oss är det viktigt att du är en del av vårt passionerade gäng och har en ödmjuk inställning.

Vad Opera på Skäret erbjuder dig
En spännande tjänst men stora utvecklingsmöjligheter där du kommer få stort ansvar och möjlighet att påverka såväl din egen som Opera på Skärets utveckling. Du kommer växa in i företaget och på sikt ges möjligheten att vara den som jobbar med affärsutvecklingsfrågor.

Övrig information
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Opera på Skärets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos Opera på Skäret.


Anställningsform:
Provanställning/Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid:
Dagtid mån-fre
Arbete kommer i viss mån förekomma även kvällstid och helgdagar för att vara med på dina kundevent.
 
Lön:
Fast lön + Provision

Välkommen med din ansökan!  

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: Säljare, Account Manager, Företagssäljare, Affärsutvecklare, Opera på Skäret, Opera, Kultur, Sponsorer, Kundrelationer, Partners, Nätverk. Event.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast + rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2461
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Drottninggatan 26
70210  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Ledigt jobb som Drifttekniker med OVK-kunskap i Ludvika

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Vill du läsa mer om våra erbjudanden som anställd konsult så gå in och kika på länken nedan samt gå gärna in och registrera ditt CV och sök någon av våra tjänster. https://www.manpower.se/swe/om-manpower/dina-formoner/

Vi söker nu en Drifttekniker med OVK-kunskap för kunds räkning i Ludvika. Det är en heltidstjänst som är förlagd dagtid måndag till fredag. Du kommer arbeta med drift, tillsyn och skötsel av fastigheter både inomhus och utomhus.

Kvalifikationer:
* Erfarenhet från driftteknikeryrket
* Körkort B
* Som person ska du vara självgående, flexibel och serviceinriktad. Samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
* Erfarenhet från eller utbildning i OVK

Meriterande:
* Utbildning med driftteknisk inriktning

Vi ser en stor vikt i dina personliga egenskaper och ditt initiativtagande. För att passa in i rollen som drifttekniker hos oss är din förmåga att strukturera din dag och arbeta självständigt viktig. Andra egenskaper som vi ser som centrala är att du kan ta självständiga beslut när situationen kräver det.

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Vill du veta mer?

Vi hoppas att tjänsten väckt ditt intresse och att känner att detta jobb är nästa steg för dig!

Urval och presentationen till kunden kommer ske löpande, så ansök idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Eklid. på

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Robotoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid ContractEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 33911
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZWZvZ2VsLjQwMjA5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
79171
79171  2085 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i särskild undervisningsgrupp

Västerbergslagens utbildningsförbund, VBU, är ett kommunalförbund som bedriver gymnasial utbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning. Vi arbetar på uppdrag av Ludvika och Smedjebackens kommuner. VBU har ca 220 anställda, ca 1 800 elever och omsätter ca 225 Mkr. Vår verksamhet bedrivs i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. Mer information om våra olika skolor hittar du på vår hemsida.

Om dig
Du har lärarlegitimation för år 4-9 med bred ämnesbehörighet inom framförallt svenska och samhällsorienterade ämnen. Även andra ämnen är intressanta. Meriterande om du är specialpedagog och har erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för att kunna trivas hos oss är att du, på samma sätt som vi, tror på att det går att skapa en av Sveriges bästa skolor och arbetsplatser genom hög kvalitet, delaktighet, trygghet, samarbete, tydlighet och respekt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i bland annat svenska och samhällsorienterade ämnen, handleda och stötta eleverna i deras lärande utifrån deras behov och förutsättningar samt utföra övriga arbetsuppgifter som ingår i det pedagogiska uppdraget. Den största delen av din undervisningstid kommer att vara på IM flex. IM flex är vår särskilda undervisningsgrupp som består av elever som saknar gymnasiebehörighet. Du kommer även att arbete på GY Flex med elever som har behov av extra stödåtgärder för att klara sina studier inom sitt program. Som lärare på VBU står du för ett ledarskap som utmanar och skapar förtroendefulla relationer med hög delaktighet. Vidare kommunicerar och formulerar du mål och utvärderar arbetssätt, metoder och måluppfyllelse tillsammans med elever och kollegor i det dagliga arbetet. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och anpassar elevernas läromedel utifrån deras nivå och förutsättningar.

Om anställningsvillkoren

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid fram till den 21 december 2018 med mycket goda möjligheter till förlängning. Start enligt överenskommelse. Vi begär utdrag ur belastningsregistret vid anställning.Om ansökan

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 30/11. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.Varmt välkommen med din ansökan!Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.vbu.se/node/126?rmpage=job&rmjob=50
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VBU
Bergsgatan 17 771 34 Ludvik
77134  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.vbu.se/utbildning_gymnasium
  
Platsannons

Maskin & Transportförmedlare till MaserFrakt Anläggning AB

Våra medarbetare gör varje dag ett fantastiskt jobb. För att vi på MaserFrakt i Ludvika tillsammans ska kunna fortsätta att växa och utvecklas och göra våra kunder lika nöjda behöver vi nu rekrytera en duktig och engagerad Maskin och transportförmedlare.
I tjänsten arbetar och ansvarar du bland annat för bokning, planering, koordinering samt uppföljning inom maskin och transportförmedling. Du organiserar och förmedlar maskin och transportlösningar på ett bra sätt för alla våra kunder så att de utförs inom den tidsram som är satt. Ditt noggranna och strukturerade arbetssätt gör att du får din vardag att bli lyckosam. Är du en engagerad och social person med förmåga att både se och skapa helhetslösningar så kommer du passa perfekt hos oss. Det är en spännande tjänst med eget ansvar, stor frihet och flexibilitet.
På vår arbetsplats är det, en för alla alla för en som gäller. Vi är som ett idrottslag där alla roller är lika viktiga. Både medarbetare och kunder ska alltid trivas tillsammans med oss.

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Vi vill att du har god erfarenhet från liknande uppdrag men att du nu känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss på MaserFrakt i Ludvika. För att trivas med tjänsten och tillsammans med oss i teamet behöver du vara en engagerad person med ett strukturerat arbetssätt. Du ska dels kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i. Ditt öppna och utåtriktade arbetssätt bidrar till att samarbetet med kollegor fungerar väl. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Då kundservice är centralt förutsätter vi att du är lika serviceinriktad, social och positiv mot såväl kunder som dina kollegor. Vi söker dig som gillar teamarbete och som vill vara en del av vår framtid. På vår arbetsplats får man gärna bidra till många skratt och du trivs särskilt väl om du har glimten i ögat. Att du har goda IT-kunskaper och dagligen använder dator och telefon som arbetsredskap tar vi som en självklarhet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

MaserFrakt startades 1939 och är med sina 276 delägare, cirka 700 fordon och 600 maskiner, ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.
För oss är ett personligt engagemang och närhet till våra kunder mycket viktigt. Kunderna är företag som har behov av maskintjänster och transporter inom Dalarna, Gästrikland och angränsande län samt övriga landet. Samarbetet med oss ska resultera i ökad konkurrenskraft och lönsamhet för kunderna.

MaserFrakts verksamhet är organiserad i tre bolag:

MaserFrakt AB
MaserFrakt Anläggning AB
MaserFrakt Distribution AB

En spännande och attraktiv tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. Vi tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs och vill vara en del av våra verksamheter och framtida utmaningar.
Varmt välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Transportsamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning kan tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: https://hrdalarna.se/ledig-tjanst/maskin-transportformedlare-till-maserfrakt/
Epostadress:
Övrigt: I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Dalarna. Du söker den här spännande tjänsten på ett enkelt och snabbt sätt.
Arbetsplats: 
Adress: HR Dalarna
Verkstadsvägen 3
77153  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.maserfrakt.se/
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik åk 2, Ludvika

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 2 grundskolan
Ämne: Matematik
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26659
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: RN26659
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Chef Produktionsteam Kraft

Om företaget
VB Energi är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med placering i Fagersta och Ludvika. Verksamheten med 62 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företaget ägs av Vattenfall (50,6%), Ludvika Kommun (28,6%) och Fagersta Kommun (20.8%). Vi är genom våra olika verksamheter en viktig aktör för regionens samhällsutveckling. Läs mer www.vbenergi.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som chef för vårt Produktionsteam Kraft är du ansvarig du för gruppens genomförande och utveckling. Rollen är övergripande och strategisk där du deltar i planering, strategiarbete och uppföljning av budget i tätt samarbete med VB Energis övriga verksamhet. Tjänsten innebär dessutom operativa delar där du arbetar som ett stöd nära verksamheten med drift & underhåll samt interna entreprenaduppdrag. Du ser till att drift- och underhållsavtal med kraftproducenter efterlevs. Rollen är stationerad i Ludvika med personalansvar för sex medarbetare. Verksamhetsutveckling ingår i tjänsten.

Din profil
Vi söker dig med lämplig utbildning och erfarenhet inom drift och underhåll inom elområdet. Kunskap och utbildning inom miljö och arbetsmiljö samt erfarenhet inom elproduktion är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara serviceinriktad med goda ledaregenskaper och ha lätt för att skapa goda relationer med samarbetspartners entreprenörer och medarbetare.

Vi erbjuder ett fritt arbete hos ett företag som ingår i en internationell koncern, i en bransch i snabb förändring. Hos oss får du möjlighet att påverka vår verksamhet samtidigt som du får goda förutsättningar att utvecklas inom ditt specialistområde.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se. senast 2017-12-10. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Anders Hultgren 0733-512 701, eller Petra Berggren 0733-512 739
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Driftchef, energi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 3724
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3724&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare med placering på Habiliteringen, Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet som finns på fem orter i Dalarna. Vi arbetar med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga/nätverk.
På varje enhet finns tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, pedagogisk och social kompetens.
Ludvika Habilitering är placerad i ljusa fräscha lokaler på Ludvika lasarett . Vi är för närvarande 16 medarbetare. Vi värnar om ett gott teamarbete och en bra psykosocial arbetsmiljö.
Vi satsar på hållbarhet och en god ergonomisk miljö.

Den administrativa servicen är en viktig funktion för enheten.
Den medicinska sekreterarens arbetsuppgifter omfattar receptionsarbete, journaldokumentation, olika digitala system, personal-, ekonomi- och övrig administrativ service.
Du kommer att ha en erfaren yrkeskollega både i introduktion och att samverka med.
Det förekommer resor i tjänsten. Körkort erfordras.

Tjänsten delas med Västerbergslagens Hälso- och Sjukvårdsområde.
I arbetsuppgifterna ingår uppdrag från och administrativ service till Områdessamordnaren, t ex skicka kallelser, skriva protokoll och minnesanteckningar, diarieföra dokument, boka lokaler mm.

Placeringsort Ludvika.

KVALIFIKATIONER

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Du skall vara serviceinriktad och ha lätt att samarbeta.
Du kan arbeta självständigt och flexibelt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 50:2017:1060
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5635162251423355758&benamning=Medicinsk+sekreterare+med+placering+p%c3%a5+Habiliteringen%2c+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Ludvika. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: Ludvika
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Fordonstekniker som vill utvecklas med starka varumärken

Vi är auktoriserad verkstad för Volkswagen och Skoda.
Till vår anläggning i Ludvika söker vi nu fordonstekniker som kommer att arbeta med personbilar.

Att arbeta som fordonstekniker på Bilmetro innebär att du genomför felsökningar, service och reparationer på personbilar. Du arbetar i team men under eget ansvar och har dagligen ett nära samarbete med andra fordonstekniker, servicerådgivare och reservdelspersonal.


Vi söker dig som har grundläggande fordonsteknisk utbildning och gärna vidareutbildning inom branschen.
Arbetet innebär att du genomför service, felsöker och löser varierande reparationsarbeten.
Du har gärna några års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter.
Utöver tekniskt kunnande har du datorvana, B körkort samt att du är serviceinriktad och känner dig bekväm med kundkontakter.

Du har intresse, vilja och engagemang för ditt arbete.
Du är trygg i din roll som tekniker och är van att arbeta självständigt under eget ansvar.
Du ser värdet av att vara delaktig i ett team.
Du är noggrann och ser vikten av att ha ordning och reda på din arbetsplats.

Som representant för våra varumärken i en viktig position lägger vi stor vikt vid din personlighet.


Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,3 miljarder SEK per år och ca 565 anställda.

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra märken kräver löpande utbildning.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Fordonstekniker Ludvika
Webbplats: http://www.bilmetro.se/arbetahososs/
Epostadress:
Övrigt: Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida: http://www.bilmetro.se/arbetahososs/ "Personbilstekniker Ludvika. "
Arbetsplats: 
Adress: Bilmetro AB
Box 236
80104  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.bilmetro.se
  
Platsannons

Enhetschef till förvaltningens hemsjukvård

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vård och omsorgsförvaltningen söker enhetschef till hemsjukvården

Arbetsuppgifter


• Du ska leda och fördela arbetet utifrån vård- och omsorgsnämndens mål.
• Arbeta med metod- och verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete.
• Bemanningsplanering och schemaläggning.
• Rapportering och dokumentation.
• Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet och rehabilitering.
• Samverka både inom och utom organisationen.

Kvalifikationer


• Du har högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. 
• Erfarenhet från tidigare ledarskapsbefattningar med budget och personalansvar är meriterande.
• Du ska ha ett ekonomiskt förhållningssätt och förmåga att engagera och motivera medarbetare.
• Du ska också ha förmåga att driva förändringsprocesser med brukaren i fokus.
• Du ska ha en administrativ och organisatorisk förmåga.
• Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil, samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid, må-fr. Tillträde enligt överenskommelse. Finns möjlighet att arbeta hemifrån.

Kontaktperson
Områdeschef Cecilia Lantz, växel 0240-860 00.


Facklig kontaktperson
Vårdförbundet, via kommunens växel 0240-860 00
Ledarna, via kommunens växel 0240-860 00
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00
Vision, vika kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 30 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1836
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Box 213
77125  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in socialsekreterare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, försörjningsstöd samt familjerätt.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 34813
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=34813&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centriccare.eu
  
Platsannons

LSS-handläggare och biståndshandläggare till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in LSS-handläggare och biståndshandläggare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL och LSS. Uppdragen gäller i regel LSS-handläggning eller biståndshandläggning.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som LSS-handläggare eller biståndshandläggare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 34815
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=34815&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care - Rekrytering
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Pedagog/lärare till Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Undervisning av enskild elev men även grupper av elever
• Samarbeta med andra lärare i arbetslag och arbeta för att bibehålla trygghet och studiero
• Arbete på fritidshem.

Kvalifikationer
• Du ska ha utbildning och erfarenhet av arbete med barn som har NPF-problematik samt ha erfarenhet av arbete med ART. Du ska vara lyhörd för den enskilda elevens behov samt ha god förmåga till eget ansvar i klassen/gruppen. Du ska vara mycket flexibel i de olika arbetsuppgifterna och ha god förmåga till samarbete i kontakt med elever, föräldrar och övrig personal. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande samt gärna erfarenhet av arbete i skola.

Anställningsvillkor
Visstidsanställning Heltid. Omgående - 2018-06-30

Kontaktperson
Annicke Andersson, rektor, 0240-86141

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2017-11-26. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

All kontakt med rekryteringsfirmor, eller andra företag som erbjuder liknande tjänster, avböjes på det bestämdaste.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1835
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Gullregnsvägen 16
77231  Grängesberg Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Förskollärare till Sunnansjö förskola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Sunnansjö förskola är belägen i ett naturnära samhälle drygt 2 mil nordväst om Ludvika. Närheten till skog och mark skapar utmaningar till barn och pedagoger på ett naturligt sätt.
Förskolan som består av 3 avdelningar dit vi nu välkomnar dig som är en lyssnande och medveten pedagog till vårt team.

Arbetsuppgifter:
* Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
* Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
* Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
* Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:

* Du har förskollärarexamen med behörig legitimation.
* Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
* Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
* Du ser barnen som kompetenta och resursrika individer och stödjer de i deras utveckling genom att visa de respekt, se deras förmågor och anpassar verksamheten utifrån barnen.
* Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
* Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare. Heltid. Tillträde 2018-01-02Kontaktperson
Maria Sandin, Förskolechef, tel 0240-565815Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet via kommunens växel 0240- 86 000Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 november 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystemAll kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1833
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Hyttvägen 57
77012  Sunnansjö Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Butikschef till Synsam Ludvika

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med drygt 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

Om tjänsten

Nu söker Synsam en driven och engagerad butikschef till vår butik i Ludvika. Som butikschef på Synsam har du det yttersta personal-, budget- och resultatansvaret. I rollen som butikschef ska du kunna motivera och leda dina medarbetare så att ni tillsammans kan uppnå butikens mål. I våra butiker jobbar alla ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande där självklart du som butikschef är en förebild för dina medarbetare.

* Arbeta med att aktivt driva försäljningsarbetet
* Ha det totala personalansvaret för medarbetarna i butik
* Ha det totala budget- och resultatansvaret för butiken
* Förankra beslut och arbetssätt till butiksmedarbetare
* Arbeta med butikens schema- och bemanningsplanering
* Ansvara för butikens arbetsmiljöarbete
* Arbeta med att säkerställa driftsrutiner, såsom kassa, beställningar, kundmottagande och lager

Ledaridé
Ledare på Synsam gör arbetet enkelt och tydligt. Vi är modiga och följer upp våra medarbetare och förstärker det goda arbetet. Vi vill och vågar ge återkoppling på det som kan göras bättre. Vi är öppna för nya idéer och åsikter som skapar inspiration och delaktighet. Vi agerar här och nu.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från detaljhandeln. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av personal-, budget- och resultatansvar. Du ska vara en teamorienterad ledare med enastående social och kommunikativ förmåga. Vidare önskar vi att du kan delegera ansvar och motivera dina medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller. Du brinner för försäljning, kundservice och att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. På Synsam går laget före jaget.

* Du har minst ett års erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
* Erfarenhet av att arbeta som butikschef inom detaljhandeln är meriterande
* Du är kommunikativt skicklig
* Du har en förmåga att motivera och inspirera
* Du är uthållig och resultatfokuserad
* Du är driven och orädd i ditt arbetssätt

På Synsam erbjuder vi

* Möjligheten att arbeta med kvalitetsprodukter och den senaste tekniken inom optik
* Arbete i fina och moderna butiker
* Avtalsenliga löner och pension
* Premiepaket
* Kompetensutveckling
* Goda karriärmöjligheter

Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden?
Vi är nyfikna på att höra varför just du är perfekt för denna tjänst. Vi ger dig därför möjligheten att spela in en videopresentation, där du kort (max 1 min) förklarar vad som är viktigast för dig i rollen som butikschef. Filmen laddar du upp tillsammans med ditt CV och personliga brev i din ansökan.

* Maximal storlek på videopresentationen är 10 Mb. Detta kan innebära att du måste komprimera din video innan du laddar upp den. Komprimeringen kan oftast göras direkt i mobiltelefonen eller med hjälp av olika gratisprogram som du hittar på internet.
* Du kan ladda upp videopresentationer i följande format; MOV (Apple), WMV (Windows) samt MP4 (Android)

Mer om tjänsten

* Provanställning i sex månader med möjlighet till förlängning
* Heltid
* Tillträde 1 januari 2018 eller enl. överenskommelse
* Rekryteringen sker löpande.Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:           
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: https://www.synsam.se/jobba-p%C3%A5-synsam/95108?source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synsam Drifts AB
Box 30153
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://synsam.se
  
Platsannons

Avdelningschef/leg. Arbetsterapeut till Arbetsterapi Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Inom Arbetsterapi och kuratorsenheten arbetar ca 80 arbetsterapeuter, kuratorer, rehabassistenter, klinikassistenter och chefer. Tillsammans ansvarar vi för arbetsterapi- och kuratorsinsatser i den specialiserade hälso- och sjukvården vid lasaretten i Falun, Ludvika och Mora.
Arbetsterapienheten vid Ludvika Lasarett bedriver arbetsterapeutisk rehabilitering vid medicinklinikens sluten- och öppenvård. Vi tillhandahåller även arbetsterapeutiska insatser i hemmet inom specialiserad hemrehabilitering och specialiserad palliativ vård.

Uppdraget som avdelningschef är ett tidsbegränsat förordnande på 3 år med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Klinisk tjänstgöring som arbetsterapeut ingår i uppdraget.

Som avdelningschef för Arbetsterapi Ludvika är du direkt underställd verksamhetschef och ingår i en dynamiskt arbetande ledningsgrupp under utveckling. Tillsammans tar vi oss an utmaningar och leder i ett länsperspektiv mot verksamhetens mål.
Dina ansvarsområden är personal, ekonomi och verksamhet. Du har ett samverkansuppdrag med flera kontaktytor både internt inom specialiserad vård och externt mot annan vårdnivå t.ex. primärvård och kommun.
Arbetet innebär resor.
Tillsammans med dina medarbetare skapar du en stimulerande och trygg arbetsmiljö för att leverera arbetsterapi med hög kvalitét.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut med intresse för ledarskap. Klinisk erfarenhet från arbete inom specialiserad hälso- och sjukvård är meriterande. Erfarenhet av arbetsledning och uppdrag i liknande verksamhet är meriterande. Formell chefs- och ledarskapsutbildning är meriterande.
Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och referenser. För att vara framgångsrik i arbetet krävs en god kommunikations- och samarbetsförmåga, intresse för att skapa goda relationer och utveckla människor i sina yrkesroller. Du har förmåga att organisera, samordna och prioritera arbetsuppgifter såväl för dig själv som för andra.
Du är engagerad och intresserad av utvecklingsarbete och har god analys- och beslutsförmåga. Du skapar tydlighet och har ett aktivt förhållningssätt mot såväl medarbetare som samverkanspartners och ledningsgrupp.

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Avdelningschef, landsting
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Uppdraget som avdelningschef är ett tidsbegränsat förordnande på 3 år med tillsvidareanställning i grundprofessionen.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: 50:2017:939
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5609242841444489931&benamning=Avdelningschef%2fleg.+Arbetsterapeut+till+Arbetsterapi+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Supportmedarbetare med ekonomikunskaper

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vår support mot våra kunder och partners så vi söker en serviceinriktad problemlösare som vill bli en del i vårt supportteam. Du arbetar i en bred roll där den ena dagen inte är den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att via mail, chatt och telefon hjälpa våra kunder med deras frågor kopplat till vår utläggstjänst Companyexpense. Frågorna kan vara allt från användarfrågor till mer komplexa problem som kräver djupare felsökning. Du kommer även hjälpa nya kunder att komma igång och hålla både webbdemo och utbildning. Tillsammans med två andra kollegor kommer du arbeta för att ge kunderna den bästa tänkbara servicen i en spännande och utmanande miljö.


Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som exempelvis, IT-ekonom, ekonom eller liknande. Du är tekniskt intresserad och har kunskap inom ekonomi, antingen från arbetslivserfarenhet eller studier. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av att arbeta med support och har du kunskap i något bokföringssystem så är det meriterande. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har en förmåga att kommunicera med våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Som person tror vi att du är nyfiken och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. Då arbetet i supporten i många fall är händelsestyrt är flexibilitet och samarbetsvilja viktiga egenskaper. Slutligen är du intresserad och har en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Companyexpense AB erbjuder digital utläggshantering för företag och organisationer. Tjänsten är en komplett helhetslösning som förenklar hanteringen av utlägg – från betalning till ersättning. Companyexpense är utvecklat av Findity som grundades 2011 av en grupp erfarna entreprenörer. Vi är ett finansiellt teknikföretag vars passion är att driva förändring av beteende och processer runt hantering av kvitton och utlägg. Utvecklingen av tjänsten sker i nära samarbete med såväl våra kunder som våra partners. Vi finns i Ludvika, Stockholm och Göteborg.

Vår vision är att kvittohantering i alla dess former blir digitala och automatiserade och att vi bidrar till de globala miljömålen. Med passion för förändring vill vi hjälpa till att förbättra hanteringen av kvitton så att processen blir så effektiv, friktionsfri, flexibel och tillfredsställande som möjlig för alla.

Mer information om Companyexpense finns på www.companyexpense.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: Supportmedarbetare
Webbplats:
Epostadress: tove.ostman@findity.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Findity AB
Box 108
77123  Ludvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare Ludvika

Just nu vill allt fler i Sverige sänka sin energianvändning genom att installera egna Solceller, byta till energifönster, montera värmepump, byta tak, ytterdörr osv. Så nu söker vi dig som vill hjälpa till att förmedla dessa tjänster från Energihem. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Energihem jobbar face2face vilket innebär att man träffar kunderna via fält och eventförsäljning.
Alla som får besök har blivit informerande om det sen innan. 

Har du inga tidigare erfarenheter? Ingen fara, hos Energihem kommer du tillsammans med erfarna teamledare få allt stöd för att lyckas.
Energihem arbetar kontinuerligt med coachning och kompletterande utbildningar för att erbjuda dig det bästa förutsättningarna som anställd.

Energihem erbjuder:
*   - Garantilön & en lovande provision
*   - Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
*   - Körkortsutbildning
*   - Arbetsverktyg i from av iPad, möjlighet till tjänstebil.
*   - Utbildning inom säljteknik & personlig utveckling samt energiprodukter.
*   - Månadstävlingar i form utav utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m. 

För att få en bättre inblick i Energihem:
https://www.energihem.comLämnar du ofta ett gott intryck ifrån dig, är positiv och orädd för utmaningar? Då kan vi ha det rätta jobbet för dig! 

Stämmer detta in på dig?
* - Har lätt för att argumentera och uttrycka dig på vältalig svenska
* - Motiveras av personlig utveckling och resultat
* - Målmedveten och tävlingsinriktad
* - Serviceinriktad
* - Tycker om att arbeta i ditt egna tempo


Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.

www.energihem.com
Publiceraddatum: 2017-11-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- Fria arbetstider - Friskvårdsbidrag - Heltid som kan klaras av med 6 timmar per arbetsdag - Pensionsavsättning - Arbetskläder
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Säljare Ludvika
Webbplats:
Epostadress: jobb@energihem.com
Övrigt: Ring Jan Johansson på 070-746 23 10 mellan kl. 09.00 till 16.00. Vi rekryterar löpande så vi ser gärna att du kontaktar oss redan idag. Bättre att du ringer eller skickar in en snabb spontan ansökan än att vänta på att göra en perfekt ansökan. Vi söker säljare inte administratörer.
Arbetsplats: 
Adress: Energihem i Sverige AB
Axvägen 12
85350  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.energihem.com
  

Platsannons

Investment & Consulting IETCON AB söker redovisningsassistent

Investment & Consulting IETCON AB söker nu efter en person som kan arbeta med bokföring och redovisning inom företaget. Tiden kommer vara lagd på schema efter överenskommelse med företaget.

Kravet som finns är att man har liknande bakgrund från tidigare arbeten.

Programmet som man använder i företaget är Visma och det är därför starkt meriterande om man känner till hur programmet fungerar sen tidigare.

Arbetsorten är i Grängesberg.

Rekryteringen sker i samarbete med Arbetsförmedlingen och därför önskar vi att alla som vill ansöka om tjänsten skickar sitt CV och personliga brev till kontaktperson på Arbetsförmedlingen.

Ansökningarna skickas till: henrik.dariush-sund@arbetsformedlingen.se
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Bokföringskontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden är lagd efter schema och kommer vara på 50 %. Provanställning med 6 mån tillämpas.Fast lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Investment & Consulting IETCON AB
Bergmansvägen 37
77240  GRÄNGESBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Ingenjör med ledarerfarenhet sökes till avdelningen för Media

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft. Som ledare på Spendrups verkar du aktivt för att främja medarbetarnas engagemang och arbetsglädje, kommunicerar öppet och tydligt samt är handlingskraftiga och står upp för vårt löfte ”Välkommen in”.

Spendrups ambition är att uppnå en fossilfri och klimatneutral produktion inom hela koncernen.Genom unik teknik återanvänder vi mältat korn som blir kvar när ölet har bryggts somvi torkar och sedan förbränner. Ioch med detta är vi ett av världens första bryggerier som är självförsörjande på bioenergi.Vi räknar med att bryggeriet kommer att minska sina CO2-utsläpp med cirka 80 procent per producerad dryck till utgången av 2017.

Avdelningsbeskrivning

Vi söker nu en ny driftchef till avdelningen Media.

Tjänsten tillhör teknikavdelningen som ansvarar bl.a. för fastighetsförvaltning, fastighetsunderhåll och mediaproduktion inom Varuförsörjningen. Inom avdelningen finns även ett projektkontor med ansvar för alla typer av projekt inom Varuförsörjningen.

Området som denna tjänst kommer att ansvara för kallas för Media och är en vital funktion för att våra produktionsenheter ska fungera. En ökad komplexitet inom energiförsörjningen och biobränsleproduktionen samt ett ökat fokus på driftsäkerhet och hållbarhet gör att vi nu behöver förstärka vår organisation med en ny driftchef.

Arbetsbeskrivning

Som driftchef för Media ansvarar du för drift och skötsel av anläggningar för produktion av ånga, kyla, tryckluft, vatten, avloppsrening m.m. Du ansvarar även för produktion av eget biobränsle. Rollen innebär även att proaktivt delta i arbetet mot ökad hållbarhet genom att till exempel minska energiförbrukningen, utreda alternativa lösningar och göra analyser av energidata. Huvudsakliga kontaktytor är internt inom varuförsörjningen samt externa leverantörer inom det egna ansvarsområdet.

Under 2015 driftsatte Spendrups den nya unika biobränsleanläggning i Grängesberg. Där förvandlas40 000 tondrav per år till pellets som brännsoch beräknas ge energi motsvarande 3,5 miljoner liter brännolja per år. Dravförbränningen kommer att på sikt stå för cirka hälften av bryggeriets energibehov.Utmaningen för denna roll är att öka tillgängligheten i våra anläggningar genom att förbättra förebyggande underhåll m.m.

Rollen har ett personalansvar för avdelnings fem medarbetare och rapporterar till teknikchefen. Tjänsten är placerad i Grängesberg men tjänstgöring i Hällefors förekommer.

Kravprofil

- högskoleutbildningen med inriktning på teknik eller motsvarande
- ledarerfarenhet är önskvärt och vi ser gärna att du har erfarenhet av 24/7 drift
- erfarenhet inom någon eller några av följande områden är meriterande: pannanläggningar, kylmaskiner, vattenrening, tryckluft, processindustri, biogasproduktion, driftoptimering, energioptimering eller styrsystem
- du behärskarsvenskaoch engelska i tal och skrift
- du har god datavana och kan hantera Office-paketet

Personliga egenskaper

Som ledare på Spendrups skapar du engagemang hos dina medarbetare och verkar för motivation och arbetsglädje. Du är ett gott föredöme för alla och lever som du lär. Du kommunicerar öppet, tydligt och har lätt för att samverka med andra. Du förstår och kan företagets kultur och värderingar och kommunicerar mål och förväntningar därefter, på ett sätt så att alla förstår. I din roll som ledare levererar du resultat genom målstyrd handlingskraft, nyskapande, samarbete och delaktighet. Du driver förändringar genom att modigt ifrågasätta och föreslå lösningar som för företaget framåt. Du tar ansvar för uppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer vidare. Då arbetet ibland innehåller oförutsedda situationer som exempelvis stopp i produktionen krävs det av dig som person att du är lugn och hanterar stressade situationer kontrollerat.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med din ansökan.Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 3 december 2017
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid
Placeringsort: Grängesberg, tjänstgöring i Hällefors kommer att förekomma
För mer information om tjänsten: Hans Lindgren, teknikchef, tel: 076-5010338. För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Karin Eriksson, rekryterare, tel: 073-9666596.

Välkommen in!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Distributionschef, energi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: https://karriar.spendrups.se/jobs/56537-ingenjor-med-ledarerfarenhet-sokes-till-avdelningen-for-media?promotion=20571-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Spendrups
Ludvikavägen 10
77280  Grängesberg Sverige
Hemsida: http://spendrups.se
  
Platsannons

Undersköterska med följande arbetsuppgifter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdavdelningen i Ludvika är uppdelad i två sektioner med olika patientkategorier och vårdinriktning.
Sektion avdelning 2 är en geriatrisk rehabiliterings avdelning med främst stroke, ortoped patienter men även medicin platser.
Sektion avdelning 3 är en allmän geriatrisk medicinavdelning där vi vårdar många olika patientkategorier bland annat eftervård hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, KOL/Astma, infektionssjukdomar, diabetes samt palliativa patienter.

Arbetsuppgifter:
Arbete med bemanning och schema som innebär att man ska dagligen bevaka och gå igenom schemapärmen samt administrationsvyn i Heroma.
- Hantera frånvaro
- Ringa ut ersättare
- Hantera arbetsförändringar
- Fördela och omfördela personal efter verksamhetsbehov och
grundbemanning
- Hantera individuell schema planering (ISP) lägga upp schemaperioder och korrigera schemat innan fastställande.

Du kommer att ha ett nära samarbete med biträdande avdelningschef.

Receptionsarbete ingår också i bemanningsassistentens uppdrag där du är spindeln i nätet och ansiktet utåt.
Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor med frågor och funderingar där du är personen som ska vägleda dom rätt.
Du är med och ansvarar för att introducera läkarstudenter samt AT-läkare.
Du ansvarar för alla inkommande samtal både externt och internt.
Förbereder prover, bevakar inkommande remisser ringer efter transporter av olika slag till röntgen, eller vid hemskrivning av patienter.
Samordnar olika undersökningar som ska göras under vårdtiden, tar emot inkommande patienter till avdelningen från flera olika instanser/verksamheter.
Ansvarar för att fördela ut patienterna på en vårdplats och har ett nära samarbete med yrkeskategorier som bland annat sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

KVALIFIKATIONER

Du har examen från Vård- och omvårdnads programmet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande om du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

- Tidigare erfarenhet av receptionsjobb, bemanning, schema samt utbildning och erfarenhet som Heroma administratör är meriterande samt att ha god kännedom om verksamhetens organisation
- Vana att hantera olika IT-system är meriterande
- Att vara problemlösare, stresstålig, flexibel och självständig ses som viktiga egenskaper
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 50:2017:1070
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5636026211425891866&benamning=Undersk%c3%b6terska+med+f%c3%b6ljande+arbetsuppgifter
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Demopersonal som vill sprida matglädje i Ludvika

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i sin hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men i det stora hela så går det ut på att presentera produkter ur sortimentet, berätta om dessa, dela ut gratis smakprov, förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men om ett sånt intresse finns är det givetvis en bonus! Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som hela tiden samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Vi kommer kunna erbjuda 1-2 pass i veckan, ibland flera veckor i rad och ibland med kortare uppehåll. Således passar detta jobb bäst om man har en annan huvudsaklig annan sysselsättning, studier eller deltidsanställning. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.

Vi söker dig som är: - positiv, glad och energifylld - serviceinriktad - framåt och kontaktsökande - brinner för att inspirera kunder. Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

Om oss
United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
http://www.umg.se/
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Demopersonal Ludvika
Webbplats:
Epostadress: paulina.mariadotter@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Marketing and Sales Manager to Transformer Service

ABB is the market leader in transformer service, with a broad portfolio that spans from installation to end of life services. ABB helps customers to optimize and manage their transformer assets by offering advanced monitoring systems and expert services to repairs and spare parts. Our portfolio covers not only ABB transformers but also several legacy brands. Our main market is Sweden, but we also serve global markets for Monitoring, Reactors and HVDC Transformer services.

Collaborating with other ABB service units and global sales channels is a natural part of our business. You will be based at ABB Transformer Service in Ludvika, a cluster and knowledge center of high voltage systems, primary products and services.

Do you want to take on the challenge to develop and grow the Service unit’s sales? You will lead the Marketing and Sales department, being responsible to create, plan and execute activities to grow the business on assigned markets and products. You need to drive customer value in offers, portfolio and execution to the next level, bringing profitable business to both the customer and ABB. Empowering and develop your sales staff and stakeholders capabilities in the business process is a vital component, as is the need to handle cultural differences in a truly international environment. The position entails business trips and meetings with customers and other business partners worldwide.


The successful candidate holds a Bachelor of Science or equivalent along with experience from leading positions within marketing and sales. Adding to that you are familiar with both product and solutions sales. Fluency in both English and Swedish is a requirement. Experience from after sales or the high voltage industry are meriting. On a personal level you are costumer focused and strategic minded, as well as a team builder who motivates others. You have a strong sales drive and ability to communicate proactively and drive shared visions. To succeed you need a respectful attitude and strong interpersonal skills.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. ABB operates in more than 100 countries with about 136,000 employees.

Recruiting Manager, Magnus Olofsson, +46 240 78 24 64, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Anders Eliasson, +46 240 78 33 67, Unionen: Olle Ruzicka, +46 240 78 31 44, Ledarna: Christer Fridlund, +46 240 78 29 12.

All other questions can be directed to Recruitment Consultant, Elias Ströberg, +46 72 20 44 374.

We look forward to receiving your application by the 3rd of December, 2017!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Valhallavägen 2
77131  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
  
Platsannons

Quality & Operational Excellence Manager

You will be part of Transformer Service, a business unit within ABB Power Grids. We have served our customers for over 100 years, being the global market leader. Our broad portfolio involves many processes which are key elements in our strategy, and we are therefore looking for a Quality and OPEX Manager to strengthen our team in this area. You will be based in Ludvika, a cluster and knowledge center of high voltage business.

You will set up an effective management system and develop Q&OpEx, HSE strategies, as well as support their local adoption and deployment to accelerate the rate of operational improvement across the entire value chain. Empowering the people and organization to live HSE, Q & OPEX is our challenge, where you need to work closely with the management team to set coherent and aligned priorities and targets across the entire value chain, monitor progress, analyze Key Performance Indicators (KPIs) and act on deviations. A key task is implementation of quality improvements tools, as e.g. Lean Six Sigma, to continuously improve business practices and performance. You will be part of the management team and responsible for progress in these areas.

To be suitable for this role, you have experience in working with Lean and/or Six Sigma as a change agent. As you will be working in a global environment, you are fluent in English, written and spoken alike, whereas knowledge of Swedish is a plus.

On a personal level, you are an analytical leader and a team player with an independent and solution oriented working style, strong communicative and collaborative skills. Moreover, your experience in a multicultural environment and high degree of inter-cultural sensitivity help you coach and motivate by influence. Experience in the area has given you the confidence and knowledge to improve customer satisfaction and increase profitability in a safe working environment across the local business.


ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. ABB operates in more than 100 countries with about 136,000 employees.

Recruiting Manager, Magnus Olofsson, +46 240-78 24 64, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Anders Eliasson, +46 240-78 33 67, Unionen: Olle Ruzicka, +46 240-78 31 44, Ledarna: Christer Fridlund, +46 240-78 29 12.

All other questions can be directed to Recruitment Elias Ströberg, +46 72-20 44 374.

We look forward to receiving your application by the 3rd of December, 2017!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Valhallavägen 2
77131  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
  
Platsannons

Förskollärare till Nyhammars förskola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Nyhammars förskola är belägen i ett naturnära samhälle drygt 2 mil nordväst om Ludvika. Närheten till skog och mark skapar utmaningar till barn och pedagoger på ett naturligt sätt.
Förskolan växer och vi välkomnar nu dig som är en lyssnande och medveten pedagog som vill vara med och forma den nya miljön.

Arbetsuppgifter:

* Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
* Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
* Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
* Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:

* Du har förskollärarexamen med behörig legitimation.
* Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
* Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
* Du ser barnen som kompetenta och resursrika individer och stödjer de i deras utveckling genom att visa de respekt, se deras förmågor och anpassar verksamheten utifrån barnen.
* Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
* Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

 

Anställningsvillkor
Tillsvidare. Heltid. Tillträde 2018-01-02

Kontaktperson
Maria Sandin, Förskolechef, tel 0240-565815

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Pernilla Moberg, Lärarförbundet via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 november 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1832
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Håkvägen 10
77014  Nyhammar Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Studenter sökes för administrativa uppgifter

Är du student och letar efter ett extrajobb med stor flexibilitet vid sidan av studierna? Då skall du fortsätta läsa!
Nu söker StudentConsulting 2 administratörer till en av våra samabetspartner I Ludvika.

Tjänsten är på deltid vilket gör detta till det perfekta extrajobbet för dig som är student på minst 50%.
Du kommer jobba med administrativa uppgifter.
Ett stort plus om du även kan datorer och olika IT/System.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann, effektiv, och strukturerad.
Du ska vara studerande på minst 50%
Ha datorvana och kunna jobba med administrativa uppgifter. ca: 16h/veckan. Meriterande om du studerar teknik,el eller data.
Vidare tror vi att du gillar att jobba i ett öppet kontorslandskap och att du alltid strävar efter att göra ditt absolut bästa på jobbet. Skicka in din ansökan omgående då vi tillsätter tjänsterna så fort vi hittat de rätta personerna för uppdraget.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/ludvika/studenter-sokes-for-administrativa-uppgifter/39246/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39246
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Gatan 44A
72212  Västerås Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Enhetschef till äldreomsorgen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Vård och omsorgsförvaltningen söker enhetschef till särskilda boende Solsidan

Arbetsuppgifter


• Du ska leda och fördela arbetet utifrån vård- och omsorgsnämndens mål.
• Arbeta med metod- och verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete.
• Bemanningsplanering och schemaläggning.
• Rapportering och dokumentation.
• Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet och rehabilitering.
• Samverka både inom och utom organisationen.

Kvalifikationer


• Du har högskoleutbildning med inriktning mot äldre och personer med funktionsnedsättningar eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. 
• Erfarenhet av ledarskap är meriterande.
• Erfarenhet från tidigare ledarskapsbefattningar med budget och personalansvar är meriterande.
• Du ska ha ett ekonomiskt förhållningssätt och förmåga att engagera och motivera medarbetare.
• Du ska också ha förmåga att driva förändringsprocesser med brukaren i fokus.
• Du ska ha en administrativ och organisatorisk förmåga.
• Vi förutsätter att du har körkort och tillgång till egen bil, samt kompetens att arbeta med IT-stöd och har god datorvana.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid, må-fr. Tillträde enligt överenskommelse. Finns möjlighet att arbeta hemifrån.

Kontaktperson
Områdeschef Cecilia Lantz, växel 0240-860 00.


Facklig kontaktperson
Vårdförbundet, via kommunens växel 0240-860 00
Ledarna, via kommunens växel 0240-860 00
Kommunal, via kommunens växel 0240-860 00
Vision, vika kommunens växel 0240-860 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1831
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Box 213
77125  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Lorensberga F-3 söker förskollärare/grundskollärare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta på en trevlig och utvecklingsinriktad skola Lorensberga F-3. Du ska bidra med dina kunskaper till arbetslag. Det innebär att du tillsammans med lärare, speciallärare, specialpedagoger och fritidspersonal arbetar för att alla elever ska lyckas med sin skolgång.Kvalifikationer
• Behörig förskollärarutbildning eller lärarutbildning med lärarlegitimation. 
• En god förmåga i att bygga relationer med elever och ett bra tänk i att utveckla eleverna genom positiv förstärkning är något vi ser som mycket viktigt.
• Vi ser gärna att du har lärarerfarenhet med fördjupning i särskilt stöd. Att du har intresse för och gärna erfarenhet kring elever med olika funktionshinder på olika sätt. 
  Extra meriterande är om du har erfarenhet från arbete i en mångkulturell miljö, alternativt starkt intresse för det.
• En positiv inställning till att tänka nytt och vara öppen för nära samarbete värderas högt.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning i kommunen med första placering Lorensberga F-3. Heltid. Tillträdesdag omgående.Kontaktperson
rektor Eva Valtonen 0240-864 84

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2017-11-30. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1816
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Skolvägen 1
77142  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Förskollärare till Saxdalens förskola

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
* Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. 
* Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
* Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
* Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följs förskolan upp, utvärderas och utvecklas.


Kvalifikationer:
* Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren.
* Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
* Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
* Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
* Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.
* Du är väl förtrogen med förskolans läroplan.
* Du ser barn som kompetenta och resursrika individer och stödjer dem i deras utveckling. Detta genom att visa barn respekt, se deras förmågor samt genom att anpassa verksamheten utifrån barnens bästa.
* Intresse och erfarenhet av arbete med Grön Flagg/Hållbar utveckling är meriterande.


Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde: 2018-01-02


Kontaktperson
Lars-Erik Bång, förskolechef, tel. 0240-565819Facklig kontaktperson
Lärarförbundet via växeln 0240-86000


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 26 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1828
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Gamla Gruvvägen 5
77270  Saxdalen Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Logoped till Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Länslogopedin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet med cirka 25 medarbetare. Vi har mottagningar i Falun, Mora, Ludvika och Avesta och arbetar med både sluten- och öppenvård.
Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet studenter.

Vi söker nu en logoped som vill arbeta med barn- och neurologopedi på vår mottagning i Ludvika. Även andra diagnoser kan komma att bli aktuellt.
Du kommer att ingå i våra länsövergripande diagnosgrupper där vi tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten.
På mottagningen i Ludvika arbetar två logopeder.
I Ludvika delar vi lokaler med BUP-mottagningen.

KVALIFIKATIONER

Du är leg logoped.
Vi söker dig som har några års yrkesverksamhet, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka.
Erfarenhet av neurologopedi och att handleda studenter samt handledarutbildning är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du tycker om att arbeta i team. Viktiga personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Logoped
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 50:2017:1055
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5634289271431266556&benamning=Logoped+till+Ludvika+lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Tvärflöjtslärare - Kulturskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Västerbergslagens Kulturskola är en gemensam skola för Ludvika och Smedjebackens kommuner. Kulturskolan har 25 anställda och erbjuder undervisning i musik, dans, teater och digitalt skapande. Varje vecka träffar Kulturskolans lärare över 1000 elever och arrangerar årligen ett stort antal konserter och föreställningar i båda kommunerna.

Arbetsuppgifter
Undervisa Kulturskolans tvärflöjtselever, ensemblespel/ledning, projekt, musik/danslek. Undervisningen sker på olika skolor i båda kommunerna. Därför är körkort och tillgång till bil ett krav.
Lektionerna är förlagda till dag och tidig kväll. Arbete på någon/några helgdagar kan förekomma.

Kvalifikationer
Musiklärarexamen eller likvärdig utbildning är önskvärd. Erfarenhet av att undervisa bedöms positivt. Du som är flexibel, ansvarstagande, engagerad, gillar barn och att undervisa passar bra för jobbet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Vikariat 100% under tiden 2018-01-08 - 2018-06-15, ev förlängning under hösten 2018.

Kontaktperson
Kulturskolechef Magnus Åström, 0240-864 53

Facklig kontaktperson
Inger Bjerkered, Lärarförbundet, 0240-842 96
Lärarnas riksförbund, via kommunens växel 0240-86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1830
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Västerbergslagens Kulturskola Box 830
77128  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Undersköterska på Skogen

Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg samt hemsjukvård. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter och sjuksköterskor. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.

Arbetsupgifter


• Vård- och omsorgsarbete hos personer med demenssjukdom i särskilt boende enligt kommunens riktlinjer.
• Schemalagd arbetstid med dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer


• Undersköterska med erfarenhet av omvårdnadsarbete.
• Personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut och initiativ, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga.
• Aktivt medverka i verksamhetens uppbyggnad och utveckling.
• Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning.
• Demenserfarenhet är ett krav.
• Det är meriterande att ha jobbat med kvalitetsregistren senior Alert och Bpsd-registret, samt gjort utbildningen Demens-ABC som finns på nätet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Arbete på andra arbetsplatser inom vård- och omsorgsförvaltningen förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Fast lön

Kontaktperson
Biträdande enhetschef Beatrice Löfqvist, 0240-56 57 00

Facklig kontaktperson
Kommunal Anna Augustsson, 0240-56 57 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 22 november 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1776
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Marnäsliden Box 213
77125  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom ekonomiskt bistånd

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Sociala välfärdsområdet är en del av Social- och utbildningsförvaltningen i Ludvika kommun. Vi har ca 100 medarbetare och är organiserade i fem enheter; Utredningsenheten, Stöd och försörjning, Enheten för nyanlända, Familjerätts- och familjehemsenheten samt Öppenvårdsenheten. I sociala välfärdsområdet ingår även kommunens HVB- och stödboendeverksamhet. Inom sociala välfärdsområdet arbetar både erfaren och nyutbildad personal och som nyanställd erbjuds du en strukturerad introduktion och ingår under första året i mentorsgruppen. Som anställd i Ludvika kommun har du tillgång till ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter.

Inom stöd- och försörjningsenheten arbetar idag 23 engagerade och kunniga medarbetare med; handläggning av ekonomiskt bistånd, utredning för stöd till våldsutsatta, budget- och skuldrådgivning, bostadssociala kontrakt, social praktik samt handläggning av dödsboanmälningar.

 

I arbetet på enheten möter du människor med skiftande behov och ställs inför frågor av olika karaktär. Som socialsekreterare behöver du ha bred kompetens, vara uppdaterad på aktuell lagstiftning och ha god kunskap om socialtjänstens service liksom om samhället i övrigt.

 

Ett utvecklingsarbete har påbörjats på enheten för målgruppen personer som uppger att avsaknad av arbete är hinder för självförsörjning. Utvecklingsarbetet syftar till att öka medborgarnas etablering på arbetsmarknaden genom förändrat arbetssätt och ökad digitalisering. Vi söker dig som vill vara med och bidra i detta utvecklingsarbete.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som socialsekreterare på stöd och försörjningsenheten arbetar du med att stärka individer till egen försörjning samt stödja individer som saknar bostad eller är våldsutsatta. Arbetet innebär myndighetsutövning inom ekonomiskt bistånd och att skapa förutsättningar för egen försörjning. Du har även ansvar för att göra riskbedömningar av våldsutsatta. Ditt uppdrag kräver samarbete och samverkan både inom sociala välfärdsområdet liksom med andra kommunala förvaltningar och myndigheter (ex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget). Motivationsarbete, samtal och coachning är en stor del av arbetet.

 

KVALIFIKATIONER Vi söker dig med socionomutbildning eller en beteendevetenskapligt inriktad utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer är relevant. Du har goda kunskaper om socialtjänstens lagstiftning – särskilt socialrätt och vi ser gärna att du tidigare arbetat med myndighetsutövning inom ekonomiskt bistånd. Vi ser gärna också att du har utbildning och erfarenhet av riskbedömningar. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. Du är tydlig, prestigelös och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

 

Arbetsvillkor

Tillsvidare. Heltid. Tillträde 1 december 2017.

 

Kontaktpersoner

Ann-Marie Mohlin områdeschef 0240-866 91

 

Facklig kontaktAkademikerförbundet SSR, Jessica Kalles, 0240-869 49

Vision, Ann-Sofie Viklund, 0240-857 64

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-30. Intervjuer kommer att ske löpande Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1829
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Biskopsvägen 10
77151  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin till Mobila Teamet i Västerbergslagen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Primärvården i Västerbergslagen (Ludvika och Smedjebackens kommuner) Landstinget Dalarna söker två distriktsläkare till det Mobila Team som ska startas upp under årsskiftet 2017/2018.
Uppdraget i mobila teamet kombineras med vårdcentralsarbete.
Teamet ska komplettera övrig hälso - och sjukvård för våra mest sårbara patientgrupper, äldre multisjuka, patienter med kroniska sjukdomar och patienter med komplexa symtom som har svårt att ta sig till våra sjukvårdsinrättningar och är i behov av hembesök.
Det mobila teamet är också en del i vårdkedjan och ska öka tryggheten för ovanstående patienter.

Mobila teamets verksamhet ska bedrivas dagtid vardagar initialt, för att utökas till dygnet runt verksamhet.

I uppdraget ingår samverkan med andra aktörer, Ludvika och Smedjebackens kommuner, 1177, palliativt team, ambulans, polis och övrig hälso-och sjukvård.


ARBETSBESKRIVNING

Arbetsuppgifter för teamet kan tex. vara:

Bedöma nedsatt allmäntillstånd.
Bedöma eventuella skelettskador, sårskador.
Bedöma psykiatriska tillstånd.
Skriva vårdintyg.

Konstatera dödsfall.

Vara medicinsk rådgivare och bistå/samverka med tjänstgörande personal hos våra olika samverkansparter.

KVALIFIKATIONER

Du är leg läkare, gärna specialist i allmänmedicin eller annan specialist med erfarenhet från primärvård.
Vi söker dig som har god förmåga till teamsamverkan, har ett generalistiskt förhållningssätt och ser hela patientens problematik, kreativ problemlösningsförmåga, är prestigelös och flexibel.

Körkort erfordras.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: 50:2017:675
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5530609291438976570&benamning=Specialist+i+allm%c3%a4nmedicin+till+Mobila+Teamet+i+V%c3%a4sterbergslagen
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Manager – Service & Parts

Transformer Service in Ludvika works with project management in service work, new installation work, regeneration, as well as training. The sale of semi-finished products and spare parts is also carried out by the department.

You will have the important task of creating conditions for the team in both short and long term. You will also work with constant development of staff and working methods. Additionally, you will be responsible for service and spare parts on transformers aftermarket.


You have a minimum of secondary (high school) education, combined with a few years of work experience, as well as necessary computer skills. It is a merit if you have experience from a leadership role, from project work and branch experience within service, aftermarket and/or transformers/reactors.

You enjoy working with other people and feel comfortable in a leadership role, which you execute through being a proactive communicator, flexible colleague and clear in your expectations of your employees. Please note that it is an important requirement to have excellent skills in both English and Swedish, written and spoken alike.

We are now looking for a Manager in the Service & Parts team for the Transformer Service unit within the division of Power Grids. You will be a part of a unit that works with customers both in Sweden and all over the world, which will give you a large, international network of people to work with. Your tasks will be varied and you will gain extensive knowledge of the various products in ABB.

You will be part of Transformer Service that performs advanced services to industries, utilities and OEMs around the world. Our offers help customers to optimize their transformer fleet by mitigating risks for malfunction, improve performance and ensure expected life.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://www.abb.se
Epostadress:
Övrigt: Tomas Sneen, Recruiting Manager, +46 240 78 20 02, will answer your questions about the position. All other questions can be directed to Talent Partner Tomas Lanner, +46 240 78 38 87. We look forward to receiving your application. Please apply at www.abb.se, search for Job-ID SE62977224.
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Lyviksvägen 4
77180  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://www.abb.se
  

Platsannons

Frisör

Kreativt arbete på en kreativ salong. Du jobbar i en tajt grupp härliga frisörer. vi har salonger i Ludvika och Smedjebacken.

Du ska vara kreativ, social och serviceinriktad och gilla ett högt tempo. Villig att alltid utbilda dig och alltid tänka framåt.

Det är två olika salongen 1,5 mil ifrån varandra, du jobbar på båda.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu kan vara anställd eller konsult 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Frisör
Webbplats:
Epostadress: info@zynkludvika.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Zynk Ludvika AB
Fredsgatan 16
77130  Ludvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes till Rustabo Sverige AB

Genom att bearbeta marknaden enligt vår metod jobbar du aktivt med kundanskaffning Via besök hemma hos kunder säljer du ett komplett takbyte.
Vi söker dig som tänker som vi, att du är driven och vill utvecklas i ett företag med stora visioner! Att arbeta som säljare på Rustabo ger dig möjligheten till utveckling i Sveriges ledande företag inom sitt område. Som person ska du vara positiv, målinriktad och ansvarstagande samt trivas med människor och omväxlande arbetsuppgifter. Du bör vara händig samt ha viss datavana. Eftersom vi intern utbildar dig och mer ser på dig som person än dina meriter så ställer vi inte krav på någon formell utbildning. Erfarenhet från Byggbranschen är en fördel. För jobbet krävs B-körkort.

Vi tror på att förändrar standarden på en konservativ marknad genom att tänka annorlunda. Genom vår trygga metod ger vi skydd till boendet. Vi erbjuder ett komplett takbyte. Vår vision är att bli en välkänd aktör i hela riket.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@rustabo.se
Övrigt: Om du är intresserad eller har frågor. Hör av dig till Lasse Johansson 010-211 51 00
Arbetsplats: 
Adress: Rustabo Sverige AB
Granvägen 2
79137  Falun Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare på Kyrkskolan 7-9

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare!

Som studie- och yrkesvägledare kommer du att vara ett stöd i elevernas skolgång och ge eleverna möjlighet att utveckla sina förmågor och att genomföra sina val av studier och yrken.  Du har ett prestigelöst, flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt med en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer. Du har ett stort intresse och engagemang i arbetet med ungdomar. Du är en god kommunikatör, både i det enskilda samtalet och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter  

Som studie- och yrkesvägledare hjälper du elever i åk 7-9 att välja karriärväg genom att visa på möjliga vägar genom utbildning och arbetsliv. I arbetsuppgifterna ingår även förberedelser och administration kring PRAO samt kontakter med gymnasiet och näringsliv. Du är en del av Ludvika kommun/Västerbergslagens utbildningscentrum och samarbetar med lärararbetslagen och andra studievägledare i kommunen.

Kvalifikationer 

Du bör ha en examen i studie- och yrkesvägledning, eller annan relevant högskoleutbildning inom exempelvis beteendevetenskap, samhällsvetenskap, socialt arbete och pedagogik.

Anställningsvillkor Visstidsanställning. Heltid fr.o.m. 2018-01-02 t.o.m. 2019-01-09 med möjlighet till förlängning.

Kontaktperson Rektor agNeta Carlsson-Byström, 0240-56 58 63, agneta.carlsson.bystrom@ludvika.se

Facklig kontaktperson  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 860 00  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 860 00

Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2017-11-31. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1787
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Högbergatan 19
77124  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Lärare i ma/no i 7-9

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Välkommen till Kyrkskolan 7-9 och var med att utveckla undervisningen i matematik och NO. Välkommen att söka  jobbet!

Arbetsuppgifter


• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i matematik och NO årskurs 7-9
• Delta aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga.
• Dokumentation kopplat till skolans styrdokument och elevers kunskapskrav och dess utveckling i den lärplattform skolan använder.
• Nära samarbete och dialog med vårdnadshavare och elevhälsa.

Kvalifikationer


• Legitimerad lärare i matematik och NO.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du har goda ledaregenskaper och skapar goda lärmiljöer för eleverna.
• Du är lösningsfokuserad, flexibel, bidrar aktivt till utveckling .

Tillsvidareanställning, heltid,

Kontaktperson Rektor agNeta Carlsson-Byström, 0240-56 58 63, agneta.carlsson.bystrom@ludvika.se

Facklig kontaktperson  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 860 00  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 860 00

Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1421
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Högbergsgatan 19
77132  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Chef teknik&drift tvätteri

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Landstingsservice söker nu en Chef för Teknik/drift för Landstingets Tvätteri i Fredriksberg

Vi vill att det här arbetet ska präglas av samarbete, öppenhet, respekt ansvar och ärlighet. Att vilja varandras framgång och att tillsammans nå de strategiska målen - det skapar en gemensam, sund och utvecklande kultur. Vi söker nu Dig som vill vara en del i den här resan, som med prestigelöshet, vilja och mod leder Landstingsservice in i framtiden.

Placeringsort Fredriksberg


ARBETSBESKRIVNING

Arbetsbeskrivning:
Du kommer till en organisation med lång tradition av service mot Hälso- och sjukvården, Tandvården och övrig kärnverksamhet, där beslutsvägarna internt inom Landstingsservice är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamhetens teknikområden så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalitét och kundnöjdhet. Du ansvarar och leder tvätteriets medarbetare inom teknikområdena. I samverkan med produktionschefen fördelar ni resurserna för att tillsammans nå en hög tillgänglighet i maskinparken med fokus på en hög produktivitet i processflödet.
Du ansvarar för planering, drift, service och underhåll av tvätteriets maskinpark samt inre fastighetsskötsel, yttre skötsel av mark och panncentral med ångpannor.

Som Chef för Teknik/drift kommer du dels att ha stöd från din Tvätterichef samt samverka med Produktionschef för samordning av resurser för att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla tvätteriets verksamhet och servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Tvätterichefen och ingår i dennes ledningsgrupp.

I uppdraget som Chef för Teknik/drift ingår personal och verksamhetsansvar samt följsamhet till givna ekonomiska budgetramar.

I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Övriga upplysningar:
Inom Landstingsservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession. Intervjuer kommer ske löpande.
Resor i tjänsten förekommer.

KVALIFIKATIONER

Krav utbildning och erfarenhet:
Gymnasieutbildning med inriktning teknik eller utbildning/
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Körkort B
Ledarerfarenhet
Erfarenhet att leda verksamhet utifrån givna budgetramar samt, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Erfarenhet från flödesorienterad produktion/industriell verksamhet
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift

Meriterande utbildning och erfarenhet:
Kännedom om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, och arbetsmiljö.
Grundläggande kunskaper om riskhantering.
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet att leda i förändring
Erfarenhet från industriell tvätteri-verksamhet.
Erfarenhet från fastighetsdrift
Erfarenhet från drift av panncentraler med ångpannor och fastbränsleeldning
Erfarenhet av politikerstyrd organisation.
Erfarenhet av upphandling

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.

Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.

Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande samt förutser konsekvenserna av ditt handlande i en given situation.

Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat.
Då vi är i uppstarten av vår nya organisation lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Driftchef, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadsön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 82:2017:57
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5632570241413826009&benamning=Chef+teknik%26drift+tv%c3%a4tteri
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Mekanikkonstruktör

Är teknik ett självklart intresse för dig? Vill du vara med och utveckla produkter baserat på mänskligt beteende? Vill du bredda din tekniska kompetens genom olika spännande uppdrag och kompetenta kollegor? 
Då är det här tjänsten för dig!  
 
Det händer mycket på vårt kontor i Ludvika. Därför söker vi dig som har arbetat inom konstruktion och produktutveckling och är redo att ta nästa steg i karriären.  
 
Din roll  
Som mekanikkonstruktör på Semcon i Dalarna för du arbeta med de mest framstående företagen i regionen. Många av uppdragen utförs ute hos våra spännande kunder men vi har också en del projekt vi driver inhouse från vårt kontor. Du blir även en del av ett rikstäckande nätverk inom Semcon som öppnar för erfarenhetsutbyte och dialog med kompetenta kollegor runtom i hela landet.   
Vi värnar mycket om din utveckling, både för dig som person och som ingenjör.  
 
Du kan läsa mer om varför du ska välja Semcon här.
 
Din profil  
Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du är drivande, nyfiken, har en väl utvecklad social sida, är lyhörd och prestigelös inför kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer. Du tycker om att skapa och underhålla kontakter och motiveras av både självständigt arbete samt arbete i team med andra. Du brinner för teknik och har en akademisk examen från universitet eller högskola och har minst 2 års erfarenhet från yrkesrollen.  
 
Vi ser det som högst meriterande om du har erfarenhet av verktyget Inventor. Vi tror att du också har erfarenhet inom något eller några av följande områden/verktyg:  
 
· Detaljkonstruktion  
· Plastkonstruktion  
· Systemkonstruktion  
· Förstudier  
· Konceptframtagning  
· Konceptutvärdering  
· Prototypframtagning  
· Dokumentation   
· Test & verifiering av produkter   
· Siemens NX  
· Solid Works  
· PTC Creo eller PRO/Engineer   
 
Kontakt och ansökan
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 
Har du frågor om tjänsten kontakta Area Manager Patrik Pettersson på telefonnummer 0705194415.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1533&ProjectId=145050&DepartmentId=19039&MediaId=4623&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Semcon Sweden AB
Valhallavägen
77131  Ludvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chef logistik Avesta och Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Landstingsservice logistik vid Avesta och Ludvika lasarett utför inre och yttre transporter samt övriga vaktmästeriuppdrag/servicetjänster åt Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.

Nu söker vi en 1:a linjens chef som med stort engagemang leder och ansvarar för Landstingsservice inre/yttre logistik vid Avesta och Ludvika lasarett.
Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
I uppdraget som 1:a linjens chef ansvarar du för personal-, ekonomi- och verksamhet. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.
Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Landstingsservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan
Du rapporterar till Verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp.
Du medverkar i nätverk under ledning av processägare för logistik inom Landstingsservice FM-enhet.

Placeringsort är Avesta.

Övriga upplysningar:
Inom Landstingsservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidareanställning med lämplig grundproffesion.
Resor i tjänsten förekommer.
Intervjuer kommer att ske löpande.

KVALIFIKATIONER

Eftergymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort B
Erfarenhet av arbetsledning av personer eller ledning av verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
Erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Meriterande:
Lämplig branscherfarenhet från serviceverksamhet i vårdmiljö t.ex. hantering av gods- och patienttransporter.
Kännedom om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, riskhantering och arbetsmiljö.
Ledarskapsutbildning
Chefserfarenhet
Erfarenhet att leda i förändring
Erfarenhet av kompetensförsörjning

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 82:2017:53
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5629978241442525347&benamning=Chef+logistik+Avesta+och+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Chef fastighetsdrift Avesta och Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Landstingsservice Fastighetsdrift i Ludvika och Avesta ansvarar för drift- och fastighetstekniskt underhåll i Landstingets Dalarnas fastigheter/lokaler. Fastighetsdriften ansvarar även för den yttre skötsel samt stöttar hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom Landstinget Dalarna med servicetjänster.

Nu söker vi en 1:a linjens chef som med stort engagemang leder och ansvarar för Landstingsservice Fastighetsdrift vid Ludvika och Avesta Lasarett..
Din uppgift är att aktivt leda och utveckla fastighetsdriften inkl yttre skötseln så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
I uppdraget som 1:a linjens chef ansvarar du för personal och ekonomi. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Landstingsservice fastighetsdrift och servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan

Du rapporterar till Verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp.
Du medverkar i nätverk under ledning av processägare för fastighetsdrift inom Landstingsservice FM-enhet.

Placeringsort efter ök.

Övriga upplysningar:
Inom Landstingsservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidareanställning med lämplig grundproffesion.
Resor i tjänsten förekommer.
Intervjuer kommer att ske löpande.

KVALIFIKATIONER

Gymnasial/yrkesutbildning inom teknikområdet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort B
Erfarenhet från tidigare arbete med förebyggande underhåll och fastighetsteknisk drift.
Chefserfarenhet > 2 år
Erfarenhet utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
God datakunskap, t.ex. Officepaketet
God vana från dokumentationsarbete
Tidigare erfarenhet från arbete där analys och problemlösning ingår
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Meriterande:
Kännedom om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, riskhantering och arbetsmiljö.
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet att leda i förändring
Lämplig branscherfarenhet
Erfarenhet av politikerstyrd organisation
Erfarenhet av kompetensförsörjning
Erfarenhet av upphandling
Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare i grundprofession, chefsförod 3 årMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 82:2017:54
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5631706841455988657&benamning=Chef+fastighetsdrift+Avesta+och+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Chef städ och kost Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Landstingsservice städ Ludvika utför regelmässig städning åt Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.
Kostverksamheterna i Ludvika består av ett mottagningskök och Café& Restaurang. Mottagningsköket bereder, värmer, transporterar och serverar måltider vid lunch och middag på hälso- och sjukvårdens vårdavdelningar på Ludvika lasarett. Café & Restaurang bedriver försäljning av lunchmåltider, smörgåsar, sallader och övriga kioskartiklar.

Nu söker vi en 1:a linjens chef som med stort engagemang leder och ansvarar för Landstingsservice Städ- och kostverksamheter på Ludvika lasarett.
Din uppgift är att aktivt leda och utveckla verksamheten så att de strategiska målen uppnås på ett kostnadseffektivt sätt med överenskommen kvalitét och kundnöjdhet.
I uppdraget som 1:a linjens chef ansvarar du för personal och ekonomi. I din ledarroll ligger också ett ansvar för din personals arbetsmiljö och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga. Du sätter även tydliga mål och följer upp dessa.

Som 1:a linjens chef kommer du dels att ha stöd från din Verksamhetschef och dels att ha stöd av en FM-enhet vars uppgift är att med ett processorienterat synsätt koordinera och utveckla Landstingsservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan.

Du rapporterar till Verksamhetschefen inom serviceområdet och ingår i dennes ledningsgrupp.
Du medverkar i nätverk under ledning av processägare inom Landstingsservice FM-enhet.

Placeringsort är Ludvika.

Övriga upplysningar:
Inom Landstingsservice tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidareanställning med lämplig grundproffesion.
Resor i tjänsten förekommer.
Intervjuer kommer att ske löpande.

KVALIFIKATIONER

Eftergymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort B
Erfarenhet av arbetsledning av personer eller ledning av verksamhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
Erfarenhet och/eller kunskap utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Allmän datakunskap, t.ex. Officepaketet
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Meriterande:
Lokalvårdsutbildning PRYL
Kännedom om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, riskhantering och arbetsmiljö.
Ledarskapsutbildning
Chefserfarenhet
Erfarenhet att leda i förändring
Erfarenhet från lokalvård i vårdmiljö
Lämplig branscherfarenhet så som
egenkontroll/livsmedelshygien.
Fördjupad kunskap om kost på sjukhus.
Erfarenhet av kompetensförsörjning

Personliga egenskaper:
I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.
Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.
Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.
Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.
Vi lägger extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare i grundprofission, chefsförord 3 årMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 82:2017:49
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5629978241436347034&benamning=Chef+st%c3%a4d+och+kost+Ludvika
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Elektronikingenjör

Vi förstärker inom elektronikutveckling i region Dalarna och söker dig med erfarenhet från branscher som IT, telekom, energi eller kraftelektronik. Arbetsuppgifterna i rollen utförs ofta i projektteam antingen på plats hos våra kunder eller från vårt Semconkontor. Du kommer att få hävstång på din tekniska kompetens i en miljö präglad av många interna och externa kontaktytor.  
 
Vi letar efter dig som söker nya utmaningar och vill arbeta som elektronikingenjör/ utvecklare mot hårdvaruutveckling och/ eller mjukvaruutveckling.  
 
Vi har kunder inom de flesta branscher, t.ex. energiproduktion, produktutveckling av energismarta produkter, utveckling av produktionssystem och tung energiintensiv industri.    
 
Din roll     
I utlyst roll kan du komma att arbeta med bland annat;     
Elkonstruktion     
Produktutvecklingsprojekt   
Anläggningsdokumentation     
Elprojektering med MagiCAD/AutoCAD/ElproCAD/Elmaster/ CADstar/ altiumdesigner/    
 
I denna roll har du möjlighet att utgå från antingen vårt kontor i Ludvika eller från kontoret i Falun. 
 
Din profil     
Du har en teknisk utbildning på lägst högskolenivå med ett par års erfarenhet av rollen som elektronikingenjör och har därmed arbetat med några av ovanstående beskrivna områden.   
 
I rollen som konsult måste du vara intresserad av att interagera med människor och snabbt kunna anpassa dig till olika miljöer, därför kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Du måste vara självgående men samtidigt en bra lagspelare samt vara duktig på att nätverka. Vi ser att du är en kreativ problemlösare som snabbt kan sätta dig in i kundens unika behov och hitta smarta lösningar, du har även förmåga att se problem ur ett helhetsperspektiv. Naturligtvis har du ett brinnande teknikintresse!     
 
Läs mer om varför du ska välja Semcon här.
 
Ansökan och kontakt     
Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Area Manager, Patrik Pettersson på 0705194415.    
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1533&ProjectId=145049&DepartmentId=19039&MediaId=4623&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Semcon Sweden AB
Valhallavägen
77131  Ludvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till förskoleklass, Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i förskoleklass. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning/utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument.
• Ni skapar en miljö tillsammans i arbetslaget som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av skolans miljö och verksamhet.
• Som förskollärare i förskoleklass tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Samarbete med föräldrar och övrig personal.
• Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Genom  pedagogiska dokumentationen följs elevens arbete upp, utvärderas och utvecklas.

Kvalifikationer:
• Du har förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren.
• Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
• Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och  barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Anställning omgående/snarast.

Kontaktperson
Annicke Andersson

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-11-26. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Intervjuer sker fortlöpande.

All kontakt med rekryteringsfirmor eller firmor med liknande uppdrag, avböjes på det bestämndaste.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1743
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Gullregnsvägen 16
77231  Grängesberg Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes till man Grängesberg

Som assistent behöver du hjälpa till med det mesta i vardagen. Du kommer att utföra insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen. I assistansen ingår det att hjälpa till med förflyttningar, av och påklädning och stor vikt läggs på träning för att kunna återfå funktioner.

Assistansen är förlagd dygnet runt med dubbel assistans dagtid samt en vaken natt.


Du som söker är positiv och har ett intresse att arbeta framåt mot mål. Att du har erfarenhet från omvårdnadsyrket sedan tidigare är meriterat. Du får gärna ha en kreativ sida och se möjligheter att utveckla.

Omtanken Dalarna strävar efter att aktivt och varaktigt ge varje enskild person som beviljats personlig assistans möjlighet att leva ett rikt och fullödigt liv med full delaktighet i samhällslivet och att leva som alla andra. Alla insatser ska präglas av respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde Januari 2018 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@omtankendalarna.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMTANKEN DALARNA AB
Målaregatan 13
78433  Borlänge Sverige
Hemsida: http://www.omtankendalarna.se
  

Platsannons

HeLahälsan Dalarna AB söker administratör/medicinsk sekreterare

I din arbetsroll ingår medicinsk dokumentation med tillhörande uppgifter samt telefon- och e-postservice och reception.
Du administrerar vårt verksamhetssystem 3Q, med journaler, tidböcker och kundavtal. Du sköter även kundfakturering mm.
Du hjälper övriga medarbetare med olika dokument, rapporter och statistik. Du ger IT-stöd till dina arbetskamrater, varför du bör ha erfarenhet och intresse av datateknik.


Du är utbildad medicinsk sekreterare med önskan att arbeta både med medicinsk dokumentation och kontorsadministration.
Du har goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande om du har kontorsadministrativ utbildning och/eller ekonomisk utbildning. Goda IT-kunskaper.
Du har förmåga att organisera, se helhet, utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt. Du trivs med att ha många olika arbetsuppgifter och vara spindeln i nätet på enheten. Du tycker om att lära nytt och att utvecklas.
Du tycker om att arbeta i ett serviceyrke, du är vårt ansikte utåt via telefon, reception, e-post. Du tar emot våra kunder och dina arbetskamrater med gott bemötande och med en vilja att ge snabb service med en hjälpsam attityd.

HeLahälsan Dalarna AB bedriver företagshälsovård i Ludvika och Hedemora. Vi är 22 medarbetare (företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, beteendevetare, hälsocoach, arbetsmiljöingenjör och administrativ personal). Vi arbetar inom områdena förebyggande hälsa, god arbetsmiljö och effektiv rehabilitering.
Vi söker nu en administratör/medicinsk sekreterare till vår enhet i Ludvika.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en god arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas och påverka. Vi har högt i tak och nära till skratt, hos oss ska det vara kul att gå till jobbet.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: i-b.nilsson@helahalsan.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Helahälsan Dalarna AB
Carlavägen 21
77130  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.helahalsan.eu
  

Platsannons

Lärare i SFI till VBU

Västerbergslagens utbildningsförbund, VBU, är ett kommunalförbund som bedriver gymnasial utbildning, vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning. Vi arbetar på uppdrag av Ludvika och Smedjebackens kommuner. VBU har ca 220 anställda, ca 1 800 elever och omsätter ca 225 Mkr. Vår verksamhet bedrivs i Ludvika, Smedjebacken och Grängesberg. Mer information om våra olika skolor hittar du på vår hemsida.

Om dig
Du har lärarexamen med 30 hp i svenska som andraspråk och lärarlegitimation. Du bör ha god digital kompetens och intresse av att bygga upp kurserna på ett flexibelt sätt. En förutsättning för att kunna trivas hos oss är att du, på samma sätt som vi, tror på att det går att skapa en av Sveriges bästa skolor och arbetsplatser genom hög kvalitet, delaktighet, trygghet, samarbete, tydlighet och respekt. En förutsättning för att kunna trivas hos oss är att du, på samma sätt som vi, tror på att det går att skapa en av Sveriges bästa skolor och arbetsplatser genom hög kvalitet, delaktighet, trygghet, samarbete, tydlighet och respekt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill undervisa i svenska som andraspråk, handleda och stötta vuxna elever i deras lärande samt arbeta med övriga arbetsuppgifter som ingår i det pedagogiska uppdraget. Som lärare på VBU står du för ett ledarskap som utmanar och skapar förtroendefulla relationer med hög delaktighet. Vidare kommunicerar och formulerar du mål och utvärderar arbetssätt, metoder och måluppfyllelse tillsammans med elever och kollegor i det dagliga arbetet. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och deras olika förutsättningar. Vidare situationsanpassar du undervisningen med inriktning på att alla elever ska nå så långt som möjligt och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Som stöd använder du din didaktiska och metodiska kompetens fullt ut med en bred arsenal av metoder, verktyg och djupa ämneskunskaper.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi tillämpar provanställning 6 månader samt begär utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Om ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag den 24/11. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: http://www.vbu.se/node/126?rmpage=job&rmjob=51
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VBU
Bergsgatan 17 771 34 Ludvika
77134  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.vbu.se/utbildning_gymnasium
  
Platsannons

Socialsekreterare öppenvårdsenhetens insatsteam

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker dig som vill vara med och utveckla de öppna insatserna för barn- unga och deras familjer. Vi har nära samverkan med skola, förskola och elevhälsan och arbetar tillsammans för att möta barn- ungdomar och familjers behov.

Vi erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och stimulerande arbete tillsammans med erfarna kollegor. Hos oss på öppenvårdsenheten finns tre team, beroende-, familje- och insatsteamen, utöver det finns ett tvärteam som arbetar med våld i nära relationer. Här finns ett nära arbetsledarskap och regelbunden handledning. Som anställd i Ludvika kommun har du tillgång till ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER

Som socialsekreterare vid Öppenvårdsenhetens insatsteam ansvarar du för att samordna, följa upp och överväga beslutade insatser på hemmaplan för barn och unga. Du leder nätverksmöten och samverkar med de aktörer som finns runt barn och unga. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel och att ha ett uttalat barnperspektiv. Du är samordnaren som arbetar med att skapa bra förutsättningar för förändring till dem vi möter.

KVALIFIKATIONER

Du ska ha socionomexamen. Meriterande är erfarenhet av utrednings och uppföljnings arbete med barn och unga, kunskap om systemiskt förhållningsätt, nätverksarbete, MI och eller andra samtalsmetoder. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som person söker vi dig som är tydlig, engagerad, flexibel och prestigelös. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidare. Heltid. Tillträde 1 Januari 2018

 

KONTAKTPERSON

Ann-Sofie Andersson, enhetschef, 0240-869 68

FACKLIG KONTAKTPERSON

Vision, Ann-Sofie Viklund, 0240- 657 64

Akademikerförbundet SSR, Emma Rindeskog, 0240-868 86

ANSÖKAN

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 26 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1827
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Biskopsvägen 10
77151  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Familjebehandlare till öppenvårdsenheten

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårat familjeteam. Vi erbjuder dig ett utmanande, omväxlande och stimulerande

arbete tillsammans med erfarna kollegor. Hos oss på öppenvårdsenheten finns tre team, beroende-, familje- och insatsteamen, utöver det finns ett tvärteam som arbetar med

våld i nära relationer. Här finns ett nära arbetsledarskap och regelbunden handledning. Som anställd i Ludvika kommun har du tillgång till ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter.

 

ARBETSUPPGIFTER

Familjestödjande behandlingsarbete, du ska kunna initiera och stödja förändringsprocesser i familjer genom processinriktade och pedagogiska samtal och aktiviteter. Samtalens karaktär och utformning sker i nära samverkan med familjedeltagarna och med fokus på barn och ungdomars behov.

 Leda nätverksmöten, hålla I gruppverksamhet samt delta i behandlingsupplägg i arbetet med våld I nära relationer. Är arbetsuppgifter som ingår I familjeteamet.

 

KVALIFIKATIONER

Du ska ha socionomexamen eller annan likvärdig grundutbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig och någon form av erfarenhet från att bedriva behandlande förändringsarbete med barn, ungdomar och familjer.

 

ARBETSVILKOR

Meriterande är vidareutbildningar och erfarenhet av att arbeta med olika former av familjebaserade behandlingsmetoder, nätverksarbete, KBT, MI och krissamtal. Även specifika kulturkunskaper och bemötande av barn med diagnoser välkomnas.

Du ska ha erfarenhet att arbeta i team och att samverka med andra aktörer, i rekryteringen läggs stor vikt vid den samlade kompetensen inom enheten och den personliga lämpligheten.

 
Tillsvidare, heltid, vid behov kan viss kvällstjänstgöring ingå. Tillträde 1januari 2018.

 
KONTAKTPERSON Ann-Sofie Andersson, enhetschef, 0240-869 68

 

FACKLIGKONTAKT

Ann-Sofie Viklund, Vision, 0240-85764

Jessica Kalles, Akademikerförbundet SSR, 0240- 869 49

 

ANSÖKAN:

Sista ansökningsdag: 26 November

Inför rekryteringsarbetet har Ludvika kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1826
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Biskopsvägen 10
77151  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Grundskollärare till Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 4-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

Kvalifikationer
• Behörig lärare med inriktning ma/no samt gärna specialpedagogik.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.Tillträde 2018-01-08

Kontaktperson
Annicke Andersson, rektor 0240-86141

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2017-11-26. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

All kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande uppdragstagare avböjes på det bestämdaste.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1825
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Gullregnsvägen 16
77231  Grängesberg Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Speciallärare till Parkskolan

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Speciallärarens uppdrag är att i huvudsak undervisa eleverna i behov av särskilt stöd i kärnämnena svenska, matematik och engelska. Undervisningen sker enskilt i mindre grupper eller som stöd i klassrummet.

Kartläggning av elevers behov av stöd med hjälp av t ex Logos och Itpa.

Kvalifikationer
• Utbildad speciallärare

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde 2018-01-08

Kontaktperson
Annicke Andersson, rektor 0240-86141

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-11-26. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

All kontakt med rekryteringsfirmor eller liknande uppdragstagare avböjes på det bestämdaste.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1824
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Gullregnsvägen 16
77231  Grängesberg Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Quality & Operational Excellence Manager

Keeping in mind ABB’s Q&OpEx strategy as well as Components overall strategy and goals you will define and develop Q&OpEx strategies as well as support their local adoption and deployment to accelerate the rate of operational improvement across the entire value chain. This includes ensuring that the local organization has an effective management system that addresses Quality, Occupational Health & Safety and Environmental practices within the operation. Your work tasks also include partnering with local management team to set coherent and aligned Q&OpEx priorities and targets, monitor progress, analyze Q&OpEx Key Performance Indicators (KPIs) and act on deviations from targets by initiating and driving improvement projects based on a standard quality improvement approach.

You understand that to continuously improve business practices and performance, deploying Lean Six Sigma within all areas of the local organization, is essential. A sense of ownership and responsibility will help drive application and development of best practice frameworks across the entire value chain to embed a culture of excellence in operational performance.

To be suitable for this role you have preferably more than five years of experience in working with Lean and/or Six Sigma as a change agent. In addition, you have proven track record of change or Lean transformation of several departments or even an entire unit. As you will be working in a global environment, you are fluent in English, written and spoken alike, whereas knowledge of Swedish is a plus.

On a personal level, you are an analytical leader and a team player with an independent and solution oriented working style, as well as strong communicative and collaborative skills. Moreover, your experience in a multicultural environment and high degree of inter-cultural sensitivity help you coach and motivate by influence. Experience in the area has given you the confidence and knowledge to improve customer satisfaction and increase profitability in a safe working environment across the local business.

You will be part of Components, a business unit within the division Power Grids. We have manufactured transformer components since the beginning of the 20th century. The business unit, which is ABB’s largest manufacturer of tap-changers and IEC-bushings, is located in Ludvika and we are ABB group’s center for power transmission technology. The unit also has research and development responsibility for these products and markets all over the world. We are now looking for a Quality & Operational Excellence Manager to further strengthen our team.

ABB is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
Epostadress:
Övrigt: Recruiting Manager, Daniel Halvarsson, +46730919080 and Recruitment Consultant Tomas Lanner, +46240783887 will answer your questions about the position. Union representatives – Sveriges Ingenjörer: Felix Bandalo, +46240783686, Ledarna: Christer Fridlund, +46240782912, Unionen: Per Lidman, +4691172866. Job ID SE63037373
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Lyviksvägen 10
77180  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://new.abb.com/se
  
Platsannons

Väktare

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: Du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Du blir godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.
Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
Du genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
Du har körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
Du har ordnad privatekonomi
Du är ostraffad
Du är drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
Ansvarskännande
Omdömesgill
Praktiskt och tekniskt lagd
God förmåga att kommunicera med människor
Lugn och stabil
Utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid/Tillsvidare TillsvidareEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1946143/59703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Box 50
77422  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  
Platsannons

Blötbergets skola söker grundskollärare

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Blötbergets skola söker Dig som vill vara med och påverka skolans arbete mot framtiden.
På Blötbergets skola vill vi hålla en hög kvalitet på undervisningen. Därför är just Du
viktig i din roll som lärare.

Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 1-3 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Mentorskap ingår.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
• Användande av skolans digitala system tex dokumentation, frånvarohantering och kommunikation.
• Samarbete i form av dialog och möten med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
• Behörig lärare med lärarlegitimation.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.
• Du är med och bidrar till skolutveckling. 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2018-01-08

Kontaktperson
rektor Ann-Katrin Bohman 0240-864 73

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 2017-11-24. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1823
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Saxdalsvägen 1
77165  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Konsultchef till Ludvika

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser  den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

 

Som chef för Previa i Ludvika har du fullt personal-, budget- och resultatansvar och utformar lokal aktivitetsplan utifrån Previas verksamhetsplan. Dessutom ansvarar du för att utveckla befintliga affärer och skapar långsiktiga affärsrelationer med ett antal större kunder.

Vidare innebär uppdraget att du arbetsleder och uppdragsplanerar den dagliga verksamheten. Du skall utöva ett nära och coachande ledarskap som säkerställer bemanning, kompetensutveckling, kompetensförsörjning och en effektiv verksamhetsplanering. Ansvaret innebär att skapa förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas, prestera, skapa mervärde för våra kunder och må bra.

Ditt ledarskap skall uppmuntra medarbetarskap och präglas av mod, värdeskapande och samspel.

Som konsultchef förväntas du tillsammans med dina chefskollegor att aktivt bidra till utvecklingen i Previa. Samarbete med konsultchefer i närområdet utgör en viktig grund för framgång. Du rapporterar till Chief Operating Officer (COO).

Vi söker dig som har erfarenhet av följande –

- Chefs- och ledarerfarenhet

- Budget-och resultatansvar för verksamhet med omsättning på 25 Mkr.

- Komplex tjänsteförsäljning (gärna hälso- och sjukvård, HR-relaterade tjänster eller liknande.)

- Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och det är meriterande om du har kompetens inom någon av våra operativa befattningar.

Övrig

Placeringsort är Ludvika. Tillträde efter överenskommelse. Du har körkort för bil och tillgång till egen bil i tjänsten.

Frågor?

Kontakta bitr COO Margita Hägglund tfn 0660-860 24 alternativt via mail; margita.hagglund@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-24.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://www.previa.se/Karriar/?aguid=46EF6245D494456BBD46EC3182426028&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Previa AB
SANKT ERIKSGATAN 113
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.previa.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2058
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare i grundskolan, gymnasiet och på vuxenutbildningen

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Du är behörig lärare eller har likvärdig utbildning. Du är trygg och bekväm i att arbeta i skolan, och är intresserad av att bygga upp ett härligt team av kvalificerad skolpersonal. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt från någon vecka till en termin eller ett läsår. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Samt att du får bra ersättning, stöd, friskvård och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!


Din profil
Du är utbildad/legitimerad lärare eller likvärdig utbildning och har erfarenhet av att undervisa och trivs i skolans olika miljöer. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du har vilja och drivs av att utveckla och förbättra undervisningen. Har du ytterligare behörigheter är det positivt.

Kanske är du lärare idag men vill testa något nytt? Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Som lärare via oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för alla våra anställda.

Lön på fredag
Som konsult på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg på tfn: 073-351 27 33

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3571
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3571&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

3 st Förskollärare till förskolan Freden

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Förskolan Freden öppande under versamhetsåret 2016/2017. Vill du vara med och forsätta det utvecklingsarbete vi startat har du här en möjlighet.
  Som förskollärare ansvara du för att planering, genomförande, dokumentation, uppföljning/utvärdering och utveckling av verksamheten i enlighet med Läroplan för förskolan, Lpfö 98/10,  görs i arbetslaget.
  Alla på en förskoleavdelning förekommande arbetsuppgifter.
  Vi ser gärna att du som är finsktalande söker!

Kvalifikationer:
• Legitimerad förskollärare. Förtrogen med Lpfö 98/10 och det uppdrag som förskolan och du som förskollärare har.
• Samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning för att klara arbete. Du behöver vara ansvarstagande både i enskilt arbete och i lagarbete.
• Ett förhållningssätt där barnperspektivet och samarbete med föräldrarna sätts i fokus krävs.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2018-01-01

Kontaktperson
Förskolechef Margareta Jansson, tnf 0240-860 78

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-11-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsterna tillsätt under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1821
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
771 82 Ludvika
77182  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

2 st förskollärare förskolan Stensveden

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter:
• Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
• Som förskollärare är du ansvarig för planering, genomförande, dokumentation, uppföljning/utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamhet.
• Alla på en förskoleavdelning förekommande arbetsuppgifter.
• Förskolan har en miljöprofil och arbetar med utmärkelsen "Grön Flagg".

Kvalifikationer:
• Legitimerad förskollärare. Förtrogen med förskolans läroplan Lpfö 98/10 och det uppdrag som förskolan har.
• Erfarenhet av arbete på förskola med Hållbar utveckling som inriktning är meriterande. Förskolan Stensveden arbetar med utmärkelsen "Grön Flagg" och Friluftsfrämjandets Naturskolor. Utbildning i dessa Naturskolor är önskvärt.
• Samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning för att klara arbetet. Ett förhållningssätt där barnperspektivet sätts i fokus och samarbete med vårdnadshavarna prioriteras.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträdesdatum 2018-01-01

Kontaktperson
Föreskolechef Margareta Jansson, tfn 0240-860 78

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-11-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1820
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
771 82 Ludvika
77182  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Kyltekniker till Coor

Under hösten 2017 startar vi upp en ny leverans av fastighetsunderhåll hos vår industrikund i Ludvika. Avtalet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. Vi söker därför drivna och duktiga kyltekniker!

Som kyltekniker kommer du att utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll av kyla i klimat- och industrianläggningar samt administrerar myndighetsrelaterade handlingar för verksamheten.Det innebär bl.a installation av värmepumpar och kylanläggningar, service och underhåll av anläggningar, felsökning av anläggningar.

Du arbetar aktivt med ständiga förbättringar och att säkerställa driften av utrustningarna på ett energi- och miljömedvetet sätt. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


Tillsyn och skötsel inom kylanläggningen i vår kunds fastigheter
Felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
Dokumentation
Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Tjänsten kan även innebära beredskapstjänstgöring


Din bakgrund:

Har du erfarenhet från industrin och kunskap i styr och regler är det meriterande. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning till ditt arbete och din omgivning. B-körkort är ett krav. Vi ser att du har utbildning för kyltekniker eller motsvarande, samt minst några års erfarenhet av liknande arbete.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Tina Sundman, 076-800 04 19 eller tina@isakssonrekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Kylmaskinist, kyl- och frysanläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: isakssonrekrytering117308
Webbplats: https://pnty-apply.ponty-system.se/isakssonrekrytering?id=117308&pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Odengatan 106
11322  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.isakssonrekrytering.se/
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Nu finns chansen att jobba i Sveriges mest hållbara företag i härliga Ludvika

Vi söker en legitimerad apotekare / receptarie till apoteket Liljan i Ludvika som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning. Apoteket finns centralt i Ludvika och våra öppettider är måndag-fredag kl. 9-19, lördag kl. 10-15.

Är du LMA idag eller finns intresse för den rollen kan det bli aktuellt.

Tjänsten är tillsvidare på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång så vänta inte med din ansökan!

Vad vi söker hos dig
Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Vad vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Kontaktperson
Ytterligare information lämnas av apotekschef Sara Holm, tel. 072 - 450 33 66

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 november 2017. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi på Apoteket vill bidra till ett liv i hälsa för alla våra kunder. Med djup kunskap om läkemedel och hälsa erbjuder vi ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och farmaceutiska tjänster till konsumenter och vården. Vi ägs av svenska folket och kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHel eller deltid TillsvidareEnligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1944433/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Project Planner HVDC

The Project Controls and Support department supports HVDC Projects and Tenders in a variety of ways that include planning, documentation, and training.

As the Project Planner at the home office in Ludvika, your responsibility is to establish Project Time Schedules to include all deliverable milestones and activities and will ensure that information used in decision making reflects the most up to date status of the projects. You will be responsible for analyzing the project schedule, coordinate with sub-project managers, reporting your findings and recommendations to the project management.

The position offers challenges by being a part of committed project teams that operate in multinational environment and in the forefront of latest technology. There will be opportunities to travel to project sites located in different parts of the world.


You will ideally have experience within an HVDC projects environment with planning and scheduling. A minimum of 4 years planning and Primavera P6 experience is essential. It will be critical to possess strong skills in cost, budgets, timing, and have the ability to liaise with key stakeholders.

Since we work in an international environment you need to master spoken and written English apart from Swedish. As a person you have a passion for people and technology, are strong in decision making and have the right inner drive and motivation to take on full responsibility for your scope and deliver on time in a dynamic environment. Last but not least you have to be a genuine team player that seeks and enjoys collaboration with peers and partners.


You will be part of HVDC within the Power Grids division in Ludvika. The HVDC technology has been on the market for the past 50 years and is used to transmit power over long distances at minimal loss, using overhead lines, land and sea cable systems. Please find out more about our world leading techniques at www.abb.com/hvdc.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. ABB operates in more than 100 countries with about 132,000 employees www.abb.com
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens:
Webbplats: http://www.abb.se
Epostadress:
Övrigt: Recruiting Manager Greger Karlsson, +46 240-78 40 65, will answer your questions on the position. Any other questions can be directed to Recruitment Consultant Tomas Lanner at +46 240-78 38 87. Welcome to apply by December 22. Search for external Job-ID: SE62994014
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Lyviksvägen 3
77180  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://www.abb.se
  
Platsannons

Idrottslärare Vasaskolan F-3

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.

Kvalifikationer
• Behörig lärare med inriktning idrott mot yngre åldrar.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

Anställningsvillkor
Vikariat 9-12 månader

Kontaktperson
Tf rektor Kine Finstad, tel 0240-565861

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 17 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande och tillsätter tjänsten då vi hittar den pedagog vi söker
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1813
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Uppfartsvägen 2
77132  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Grundskollärare Vasaskolan F-3

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning på mellanstadiet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.

Kvalifikationer
• Behörig lärare med inriktning grundskolans tidigare år.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

Anställningsvillkor
Heltid. Snarast.

Kontaktperson
Tf rektor Kine Finstad, tel 0240-565861

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 17 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande och tillsätter tjänsten då vi hittar den pedagog vi söker
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1812
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Uppfartsvägen 2
77132  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Grundskollärare Kyrkskolan 4-6

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inklusive Kostorganisation i egen regi, och också Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar.


Arbetsuppgifter
• Planera, genomföra och utvärdera undervisning på mellanstadiet i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
• Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.

Kvalifikationer
• Behörig lärare med inriktning matematik och naturorienterade ämnen.
• Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
• Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande.

Anställningsvillkor
Heltid. Snarast.

Kontaktperson
Tf rektor Kine Finstad, tel 0240-565861

Facklig kontaktperson
Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 17 november. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
Ansök så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande och tillsätter tjänsten då vi hittar den pedagog vi söker
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1811
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Högbergsgatan 19
77132  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Tandsköterskor sökes

Vi söker Tandsköterskor med kvalitetskänsla ,arbetsglädje samt arbetsmoral till våra privata tandläkarmottagningar i Ludvika ,smedjebacken och Borlänge

Du ska ha hög servicekänsla. En person med god initiativförmåga samt framförhållningen och positiv inställning. Du kan behålla lugnet även i stressiga situationer samt vara beredd att ambulera.

Datavana, god administrativ förmåga samt "multitasking" är ett måste!

Ditt arbete kommer att bestå av sedvanligt sköterska uppgifter.Du trivs med ditt yrkesval och vill tillsammans med oss fortsätta att utvecklas.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du passar in i vår arbetsgrupp.


Tjänsten är
Heltid start enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter
Tjänsten omfattar 40h/veckan

Kvalifikationer
Tandsköterska utbildning

Lön:
Individuell lönesättning utifrån erfarenhet samt utbildningsnivå

Skicka ditt CV samt ett följe brev till info@ludvikatandlakarna.se

Du ska ha hög servicekänsla. En person med god initiativförmåga samt framförhållningen och positiv inställning. Du kan behålla lugnet även i stressiga situationer.

Datavana, god administrativ förmåga samt "multitasking" är ett måste!

Ditt arbete kommer att bestå av sedvanligt sköterska uppgifter.Du trivs med ditt yrkesval och vill tillsammans med oss fortsätta att utvecklas.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du passar in i vår arbetsgrupp.besök våran hemsida för mer information
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ludvikatandlakarna.se
Övrigt: Vi söker tandsköterskor till våra kliniker i Ludvika Borlänge samt Smedjebacken
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika Tandläkarna
STORGATAN 34B
77130  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://www.ludvikatandlakarna.se
  
Platsannons

Mekanikingenjör - Ludvika

Som konsult kommer du att:
Jobba på plats där teknikutvecklingen sker
Få möjligheten att prova på olika arbetsuppgifter och branscher
Jobba med olika kunder och dess leverantörer
Kunna utveckla dina tekniska kunskaper inom mekanikområdet
Skapa kontaktnät för din framtida karriär

Arbetsuppgifter:
Som mekanikingenjör / konstruktör kommer du att jobba med våra kunder som är världsledande inom sina segment. Du kommer att ges möjligheten att jobba med mekanikkonstruktion i olika material och med olika produktionsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram tekniska lösningar för produkter, utrustningar och maskiner. Utvecklings- och konstruktionsarbetet utförs i 3D CAD-verktyg.

Personlighet och kompetens:
Civil- eller Högskoleingenjör inom Maskinteknik
Några års erfarenhet av konstruktion i arbetslivet
3D Cad-kunskap i något av följande verktyg SolidWorks, NX, CATIA V5, Creo eller Inventor
Social
Ansvarstagande


UTVALD! Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det skall märkas. Hos oss ska man bli sedd och hörd. Våra kunder skall vända sig till oss för att få de Utvalda. Vi tillhandahåller ingenjörstjänster inom produktutveckling. Vår kompetens finns inom teknikområdena mekanik, inbyggda system, elkraft och el/automation. Vi är verksamma med kontor i Linköping, Jönköping, Göteborg, Västerås, Örebro och Ludvika/Borlänge. Företaget startade 1990 och vi är idag ca 100 medarbetare.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete. En öppen dialog om uppdrag är viktigt för oss så att arbetet blir rätt för just dig. Våra frekvent förekommande gemensamma aktiviteter gör att du snabbt blir en i teamet. Då anställningstrygghet är en viktig parameter hos oss på IKG, är kollektivavtal en självklarhet. Hos oss ges också möjlighet till olika förmåner och en flexibilitet för att underlätta vardagspusslet.
Läs mer om tjänsten på http://www.ikg.se/karriar/
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIKG är ett värdestyrt ingenjörsföretag med delaktighet, enkelhet, ansvar och resultat. Vi gillar att jobba ihop och pröva på nya saker!Vi på IKG har ett stort fokus på hälsa! Vi drivs av övertygelsen att mår du som medarbetare bra och trivs på arbetet kommer våra kunder att trivas också. En god hälsa är grunden för ett gott arbete! Många av oss gillar att träna tillsammans.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://register.masterhelp.se/candidate/login/02fe2393-168e-4b9c-94cf-2ec0fbd16277
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IKG Group
Ängsgärdsgatan 4
72130  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ikg.se
  

Platsannons

Erfaren Kock inom Svensk Husmanskost

Hej

Nu söker vi efter en erfaren kock som kan bra svenska och som kan laga Svensk husmanskost rätter och Ala Carte rätter.

Du som söker får komma in med ditt CV och lämna in det. Restaurangen ligger i Åhléns Varuhus

Välkomna in

Du som söker ska ha Erfarenhet inom Svensk Husmankost.

Du kommer att vara själv i köket så det är viktigt att du är självgående och kan hantera stress. Du kommer Att hantera Ala Carte också.

Restaurangen heter City Café & Restaurang och ligger i Åhléns varuhus
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: City Cafe & Restaurang
Carlavägen 1
77130  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://www.cityrestaurang.se
  
Platsannons

Psykolog Vill du bli en del av framtidens BUP Dalarna? (Ludvika)

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder med olika inriktningar. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

På BUP arbetar kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, specialpedagog, medicinska sekreterare och chef.

BUP Dalarna består av 5 öppenvårdsmottagningar samt länsresurs med akutavdelning, familjeenhet och ätstörningsenhet samt kunskapscentrum, som samtliga är underställda en gemensam verksamhetschef.

Din arbetsplats blir BUP-mottagningen Borlänge.

KVALIFIKATIONER

Du är leg. psykolog och har erfarenhet av kliniskt utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer. Specialistkompetens inom neuropsykologi och/eller annan lämplig vidareutbildning är meriterande. Har du också ambitionen att fördjupa dina kunskaper och dela med dig, så kommer du att trivas hos oss.

Du gillar att samarbeta med andra, både internt inom BUP men även externt med våra vårdgrannar, och framför allt har du en önskan om att få delta i arbetet för att göra den barn- och ungdomspsykiatriska vården ännu bättre. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. BUP Dalarna arbetar aktivt för att psykologer, liksom alla andra yrkeskategorier, ska ha en självklar delaktighet i verksamhetsutvecklingen.

Inom BUP finns möjlighet till utbildning och fortbildning. I vår erbjuds t.ex. utbildningar i WISC, WAIS och WPPSI, och du har även möjlighet till utbildning i DBT och traumabehandling. Vill du läsa till specialist finns möjlighet även till detta. Kliniken har regelbunden handledning i metod (KBT) och även i neuropsykiatriskt utredningsarbete.

Under våren 2017 påbörjar vi ett projekt med yrkesutvecklare för samtliga yrkesgrupper, vilket bland annat syftar till att utveckla professionerna. Yrkesutvecklaren kommer att utgöra länken mellan de olika yrkesgrupperna och ledningen. Projektet är en del i BUPs satsning för en bättre arbetsmiljö.

Vi har nyligen infört en löneutveckling kopplad till specialistutbildningen för psykologer.

Vi erbjuder dig som ny psykolog en erfaren kollega som mentor. Vi erbjuder också kontinuerlig handledning.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareMånadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 50:2017:992
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5621331741414976703&benamning=Psykolog+Vill+du+bli+en+del+av+framtidens+BUP+Dalarna%3f+(Ludvika)
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Ludvika. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

Sjuksköterska till Ludvika kommun

Ludvika är framtidens, tillväxtens och möjlighetens kommun. Vill du ha ett flexibelt och utmanande arbete hos oss i en av våra tre sjukskötersketeam tillsammans med trevliga kollegor, då är du personen för oss. Vi är indelade tre geografiska team och arbetar med hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende, ett av områdena sköter LSS och Psykiatri. Vi söker sjuksköterskor till våra team. Teamen utgår från gemensam lokal.

Arbetsuppgifter


• Hälso- och sjukvårdsinsatser inom ansvarsområdet
• Självständiga bedömningar åtgärder och utvärderingar
• Handledning till omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kvalifikationer


• Leg sjuksköterska
• Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och ett intresse att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård.
• Du är engagerad och tar ansvar för att utveckla verksamheten tillsammans med övriga i teamet.
• Du tycker om att ta hjälp av ditt team i olika frågor vid behov, du ska också tycka om att arbeta självständigt.
• Körkort är ett krav.

Ludvika kommun eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökande som bidrar till detta.

Övrigt
Individuellt anpassad introduktion. Friskvårdspeng samt tillgång till gratis gym och subventionerade friskvårdsaktiviteter.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Helg och kvällstjänstgöring ingår. Fast lön, ange löneanspråk.

Kontaktperson
Enhetschef Vivi-Anne Karlsson 0240-56 54 77

Facklig kontakt
Vårdförbundet 0240-860 00 växel

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20/11. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: http://www.ludvika.se/naringslivarbete/arbetahososs/ledigajobbikommunen.4.76ab1c2813e13e11e2ed06.html?rmpage=job&rmjob=1763
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvika kommun
Skogsrundan 4A
77151  Ludvika Sverige
Hemsida: http://www.ludvika.se
  
Platsannons

Fibertekniker

I ditt uppdrag som fibertekniker hos Ledmont, kommer du att ensam och/eller i grupp utföra nybyggnation, ombyggnation och underhåll av olika typer av fibernät.

Erfarenhet inom något av följande krävs: skarvning, svetsning, blåsning, inmätning och dokumentation.

Vi ställer höga krav på noggrannhet och kvallitet.

Krav på dig som söker:
• Du har erfarenhet av fiberinstallationer
• Du innehar B-körkort
• Du hanterar svenska i både tal och skrift
• Du ska kunna arbeta och bo på annan ort

Du som person är serviceinriktad och har ett öga för god kvallitet.
Vi har daglig kundkontakt och arbetar ofta inne i andra människors hem. Därför är du social, öppen och visar hänsyn och respekt för våra kunder.

Meriterande kunskaper och egenskaper
• Certifierad fibertekniker eller motsvarande
• Erfarenhet av bredbandsinstallationer eller motsvarande
• BE-körkort
• El-behörighet

Ledmont AB etablerades år 2000 som ett installationsföretag i Mellansverige.
Vårt fokus ligger på byggnation och underhåll av transportnät, områdes- och lokalnät av både fiber- och koppar.
Vi utför även elinstallationer och service på elanläggningar.

Sedan 2017 ingår Ledmont AB i AM Berglund-koncernen med 70 anställda och en årlig omsättning på 50 miljoner kronor.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLedmont AB innehar kollektivavtal med SEKO.Individuell lönesättning. Vi betalar traktamente enligt SEKOs kollektivavtal och Skatteverkets regler. Vi står för resor och boende vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Fibertekniker
Webbplats:
Epostadress: jobb@ledmont.se
Övrigt: Tjänsterna tillsätts löpande. Sänd in din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: LEDMONT AB
Box 20
79291  MORA Sverige
Hemsida: http://www.ledmont.se
  
Platsannons

System Developer - Base Application Software

You will be part of the Technology & Solutions Development within the Power Grids division in Ludvika. The HVDC technology has been on the market for the past 60 years and is used to transmit power over long distances with minimal losses, using overhead lines, underground and submarine cable systems. Please find out more about our world leading technology at www.abb.com/hvdc.

Do you have the skills and experience needed to take on challenges within control and protection systems? Do you want to contribute to our growth by developing base applications for HVDC? Seize this opportunity to work with cutting-edge technology – and be provided with great opportunities to further develop your skills.

As System Developer, you will develop and test application software for control and protection systems for HVDC, using the MACH™ platform. The software developed will be used as a base from which projects all over the world will take their first steps. Your code will enable engineers to meet our customers’ requirements and lay a foundation to a successful delivery. You will work with our latest technology and solutions, and collaborate with colleagues located worldwide.

Your personal qualities are vital for success. You need the ability to work well in teams and reach set goals with great quality. It is also important that you have a strong interest in technology.

You hold a Bachelor’s or Master’s degree with specialization in a relevant technical field. This you combine with experience from working with control or protection systems, preferably within the electrical power industry. Proficiency in English, both verbal and written is also required. Knowledge of HVDC technology or the MACH™ system will be an advantage.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. ABB operates in more than 100 countries with about 132,000 employees www.abb.com.

Is this the right role for you? Please apply at http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss. Search for job-ID: SE60553435. Last day to apply is 2017-10-25.

For further questions, please contact Recruiting Manager, Jonas Wide, +46240-78 46 96, or Recruitment Consultant Hanna Kontsu, +46 21-32 53 25.

Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Mikael Hjort, +46 240-78 29 86, Unionen: Göran Börjesson, +46 240-78 32 89, Ledarna Christer Fridlund, +46 240 78 29 12.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens:
Webbplats: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABB AB
Lyviksvägen 3
77131  LUDVIKA Sverige
Hemsida: http://new.abb.com/se/jobba-hos-oss
  
Platsannons

Personlig assistent till kille i Ludvika

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en fast tjänst på heltid till vår kund i Ludvika.

Om tjänsten:

Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i killens vardag vilket innefattar skola och fritid. Detta innebär hygien, daglig skötsel av hem, hushåll samt matlagning men även att följa med kunden på aktiviteter. 

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har B-körkort
• För kundens önskan ser vi gärna manliga sökanden
• Icke pälsdjursallergiker (finns pälsdjur i hemmet).

Assistenten som vi söker skall vara positiv, flexibel och ha initiativförmåga då kunden gärna vill ut på aktiviteter. Som assistent skall Du vara lugn, pålitlig, punktlig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta och ser möjligheter istället för problem. Du skall ha förståelse för kunden och dennes situation och på ett professionellt sätt kunna lösa uppkomna problem.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är en fast schemarad på heltid. Man arbetar varje onsdag mellan 20:00-08:00 väntetid mellan 23:15- 07:00 med aktiv tid vissa insatser nattetid.
Samt varannan fredag eller lördag mellan 17-09 . Detta kommer att vara ståendes på schemat.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10621
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Fabriksgatan 22
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Personlig assistent till kille i Ludvika

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt nittio personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket, personlig assistent. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Assistansen utförs i hemmet, skolan och på arbetsplatsen.

Vi söker assistenter till en glad och positiv kille på 25 år. Du som assistent kommer vara behjälplig med allt som hör vardagen till samt vid olika typer av aktiviteter, arbetsplatsen är i hemmet eller dagliga verksamheten.

Vi vill att du som söker är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har hög arbetsmoral. Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en fast schemarad samt dig som vill arbeta som timvikarie och hoppa in vid ordinarie personals frånvaro, du som söker ska kunna arbeta varierande tider då arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Erfarenhet kring epilepsi samt att tidigare ha arbetat som personlig assistent eller arbete inom vård och omsorg är meriterande samtidigt som stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Personlig Assistent är ett kvalificerat och ansvarsfullt arbete, det innebär att du behöver vara trygg i dig själv och lyhörd för andras behov. Det är ett krav att du som söker har körkort och tillgång till bil. Du som söker får inte vara allergisk mot pälsdjur.
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid68% med möjlighet till extra tider, samt vikarier vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enigheten Personlig Assistans AB

78434  BORLÄNGE 
Hemsida:
  

Platsannons

Addiva söker mekanikkonstruktör till Ludvika

Addiva är teknikkonsulten som kombinerar ingenjörskompetens, IT och teknik. Vi är också en grupp människor som bestämt sig för att ha kul på jobbet genom att skapa en trivsam arbetsmiljö där vi utvecklas tillsammans. Våra tjänstgöringsorter är Västerås och Ludvika. Du kan erbjudas anställning där du hör hemma och där din kompetens är efterfrågad. Addiva är idag ett team konsulter inom elkraft, mekanik, automation, systemarkitekter/utvecklare och projektledare som brinner för teknik och sociala relationer.

Addiva AB ingår i Addiva Group med drygt 60 anställda som omfattar bolag inom både konsulttjänster, produkt och produktion.

Addiva har undertecknat de samarbetsavtal som i allt större utsträckning krävs för att få leverera konsulttjänster till ett flertal av regionens nyckelföretag. Det ger oss tillgång till en ström av uppdragsförfrågningar, vilket i ditt fall betyder att vi kan erbjuda dig arbete i projekt som typiskt nämns i industrinyheter, såsom ny-, ombyggnation av anläggningar för vind-, vatten-, värmekraft etc.

På Addiva vet vi att ett företag inte är bättre än sina anställda. Addiva vill därför erbjuda dig både personlig-, och yrkesmässig utveckling.
Vid sidan av rätt kompetens lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas särskilt väl i vår bransch krävs att du kan vara ombytlig och hantera olika typer av projektmedarbetare och kollegor.

Om tjänsten:

För att vara kvalificerad för tjänsten bör du ha en Maskiningenjörsexamen eller motsvarande, kompletterat med minst 6 års erfarenhet från konstruktionsarbete, helst från vanligt förekommande cadverktyg såsom "Solid Works 16", "NX" eller "Pro Engineer".

Meriterande (ej krav)
- Erfarenhet av anläggningskonstruktion
- Prototypframtagning i olika material (plast, stål, aluminium etc.)
- Grundläggande elkunskap
- Vana att arbeta i PDM system (dokumenthanteringssystem)


Vi får löpande uppdragsförfrågningar som passar olika erfarenhetsnivåer från dokumentation och detaljkonstruktion till "Lead engineer" och projektledning så låt inte meritpunkterna avskräcka dig från att skicka in din intresseanmälan. medellängden på våra uppdrag är ca 2 år.

(Alternativt kan du ha en bakgrund som högskoleingenjör uppvägt av 6 års praktisk erfarenhet, förutsatt att du matchar övriga grundkriterier).

OBS! Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Låter detta intressant? Är du intresserad av vad Addiva kan erbjuda dig?
Skicka in ditt CV och/eller maila Johan Nilsson för frågor om tjänsten och eventuella erbjudanden.

Observera! Vi önskar att EJ bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande, då vi önskar sköta processen själva. Vänligen respektera vår önskan.


Johan Nilsson, Chef El & Mekanik
Kontakt: johan.nilsson@addiva.se
Telefon: 070-555 04 88
Publiceraddatum: 2017-09-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-09-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Addiva Dalarna AB
77213 Västerås
77132  LUDVIKA 
Hemsida:
  

Platsannons

Addiva söker elkonstruktör till Ludvika

Addiva är teknikkonsulten som kombinerar ingenjörskompetens, IT och teknik. Vi är också en grupp människor som bestämt sig för att ha kul på jobbet genom att skapa en trivsam arbetsmiljö där vi utvecklas tillsammans. Våra tjänstgöringsorter är Västerås och Ludvika. Du kan erbjudas anställning där du hör hemma och där din kompetens är efterfrågad. Addiva är idag ett team konsulter inom elkraft, mekanik, automation, systemarkitekter/utvecklare och projektledare som brinner för teknik och sociala relationer.

Addiva AB ingår i Addiva Group med drygt 60 anställda som omfattar bolag inom både konsulttjänster, produkt och produktion.
Addiva har undertecknat de samarbetsavtal som i allt större utsträckning krävs för att få leverera konsulttjänster till ett flertal av regionens nyckelföretag. Det ger oss tillgång till en ström av uppdragsförfrågningar, vilket i ditt fall betyder att vi kan erbjuda dig arbete i projekt som typiskt nämns i industrinyheter, såsom ny-, ombyggnation av anläggningar för vind-, vatten-, värmekraft etc.

På Addiva vet vi att ett företag inte är bättre än sina anställda. Addiva vill därför erbjuda dig både personlig-, och yrkesmässig utveckling.
Vid sidan av rätt kompetens lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas särskilt väl i vår bransch krävs att du kan vara ombytlig och hantera olika typer av projektmedarbetare och kollegor.


För att vara kvalificerad för tjänsten bör du ha en civil-, el ingenjörsexamen kompletterat med minst 3 års erfarenhet från konstruktionsarbete, helst från vanligt förekommande cadverktyg såsom "Elmaster", "E3", "Engineering Base".


Meriterande (ej krav):
- kunskap om transformatorstationer
- reläskyddskonfiguration (Siemens/ABB)
- erfarenhet från att räkna på/assistera vid anbud för elanläggningar
- tidigare roll som teknisk projektledare/lead engineer inom elkraft/energi
- Vana att arbeta i PDM system (dokumenthanteringssystem)

Vi får löpande uppdragsförfrågningar som passar olika erfarenhetsnivåer från dokumentation och detaljkonstruktion till "Lead engineer" och projektledning så låt inte meritpunkterna avskräcka dig från att skicka in din intresseanmälan. medellängden på våra uppdrag är ca 2 år.

(Alternativt kan du ha en bakgrund som högskoleingenjör uppvägt av 6 års praktisk erfarenhet, förutsatt att du matchar övriga grundkriterier).

OBS! Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Låter detta intressant? Är du intresserad av vad Addiva kan erbjuda dig?
Skicka in ditt CV och/eller maila Johan Nilsson för frågor om tjänsten och eventuella erbjudanden.

Observera! Vi önskar att EJ bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande, då vi önskar sköta processen själva. Vänligen respektera vår önskan.


Johan Nilsson, Chef El & Mekanik
Kontakt: johan.nilsson@addiva.se
Telefon: 070-555 04 88
Publiceraddatum: 2017-09-22
Yrkesbenämning: Elkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-09-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Addiva Dalarna AB
77213 Västerås
77132  LUDVIKA 
Hemsida:
  
Platsannons

Extra Brevbärare, Ludvika

Bli en del av vårt team


Brevbärarkontoret i Ludvika består av ca 40 medarbetare varav 1 produktionschef och 3 produktionsledare.  
PostNord söker dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Du har en annan huvudsysselsättning, som t ex studier, och kan stötta verksamheten vid behov. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort och att du har utbildning på gymnasienivå. Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.
 
Vi levererar

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning enligt kollektivavtal.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Kontakta Mikael Österberg, Produktionschef, tel 010-436 04 85, om du vill veta mer om arbetet.  
  
Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.  
 

Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-09-01
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70747&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Sjuksköterskor Ludvika

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Ludvika.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt.
Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-08-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Järnvägsplan 2 C
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  

Platsannons

Taste of India söker två kockar - en Indisk kock och en tandori kock

Om oss:
Taste of India är en mysig liten indisk restaurang i Ludvika. Vi som driver restaurangen är en indisk familj med rötter i norra Indien.
Vi erbjuder traditionella maträtter från det indiska köket med utvalda råvaror av hög kvalité. Samtidigt som man njuter av maten vi vill att våra gäster ska få en upplevelse av den färgrika indiska kulturen.

Vad vi söker:
Vi söker nu en tandoori grillkock som har 1-2 års erfarenhet av indisk matlagning. Du bör också ha ett stort intresse för matlagning och känsla för kvalité.


Man söker också en person som kan känner till det indiska köket och kan tillaga dess maträtter.

Ansökan skickas till: satishsandhu2006@yahoo.com eller ring 070-043 55 02
Publiceraddatum: 2017-07-31
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är både under lunchen samt kvällar och helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Taste of India

77132  LUDVIKA 
Hemsida: www.tasteofindialudvika.se
  

Platsannons

Kock till China Town i Ludvika

Restaurang China Town har funnits sedan 2001. Vi serverar mongolisk buffé och har thai-, kinesisk- och internationell meny. Även svensk husmanskost.

Vi söker en kock för omgående anställning.

Du som söker tjänsten ska ha erfarenhet av matlagning inom det asiatiska köket. Har du dessutom utbildning och kunskaper i kinesiska och/eller svenska språket är det en fördel. Även kunskaper inom japansk matlagning är meriterande.

Rekrytering pågår kontinuerligt och tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-31
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jingjingzhang1688@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: China Town i Ludvika AB

77130  LUDVIKA 
Hemsida: www.chinatown-ludvika.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal