Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:29

Lediga jobb i Lomma kommun (1262), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd23 967
Täthet431,76Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area90,20Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land55,51Landareal (km²)
Sjö0,83Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav33,85Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199 

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1951%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Forskningsbiträde

Forskningsbiträde I resistensbiologi Miljön har en stark internationell prägel med samarbetsprojekt, doktorander, postdoktorer och gästforskare från hela världen. Ett långsiktigt mål för vår forskning är att bidra till utveckling av ökad och hållbar produktion inom jordbruk, trädgård och skog. Aktuella projekt inom området är bland annat om försvarsmekanismer och resistens hos potatis mot potatisbladmögel och torröta samt flera projekt inriktade mot utveckling av integrerade bekämpningsstrategier inom frukt och bärodling. Inom resistensbiologi bedrivs forskning främst inom växters försvarssystem mot algsvampar och svampar, samt deras interaktioner med växter.

För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-tjanster
Arbetsuppgifter: Molekylärbiologiskt arbete i laboratorium samt skötsel av växter och patogener ingår som rutin. Även fältarbete kan förekomma, samt arbete på obekväm arbetstid enstaka gånger. Sammanställning av data och problemlösning förekommer också.

Kvalifikationer: Den sökande ska ha biologisk, biomedicinsk analytisk eller agrar högskoleexamen eller motsvarande kompetens. Erfarenhet av växtmolekylärbiologi och/eller fältförsök är meriterande. Den sökande ska kunna arbeta självständigt, noggrant och planera sitt eget arbete. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Biolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100 % Tidsbegränsad anställning. Tidsbegränsad anställning 2 år, med möjlighet till förlängningMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 1847/2017
Webbplats: www.slu.se/lediga-tjanster
Epostadress: registrator@slu.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se
  
Platsannons

Överförmyndarhandläggare

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Burlöv, Kävlinge, Lomma och Staffanstorp kommuner samarbetar kring en gemensam organisation för handläggning av överförmyndarärenden, på så sätt att Lomma kommun utgör värdkommun för handläggarorganisationen och tillhandahåller tjänster till övriga samarbetskommuner.

Vi behöver nu en överförmyndarhandläggare för placering vid kansliavdelningen inom kommunledningskontoret.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget att vara överförmyndarhandläggare, innebär såväl handläggning av ärenden som visst beslutsfattande på delegation från överförmyndaren.
Arbetsuppgifter i denna del omfattar också att under överförmyndaren utöva tillsyn över förmyndare, gode män och förvaltare, bland annat innefattande granskning av årsredovisningar och slutredovisningar. I arbetsuppgifterna ingår också att stödja förmyndare, gode män och förvaltare i sina uppdrag.

Befattningshavarna inom handläggarorganisationen skall ersätta varandra vid vakanser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna juridisk utbildning, helst i familjerätt.
Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du bör vara serviceinriktad, ordningsam och ha lätt för att samarbeta och kunna skapa förtroendefulla relationer med såväl tjänstemän som politiker och allmänhet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 88-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=850d6a44-ccd5-4358-b671-3cfe1f0e01ce&TK=7b707eda-fcb7-43b7-b362-382ec079bd8f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kommunledningskontoret
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PROVERSO SÖKER Sjusköterskor till Skåne

Arbeta i sommar i det vackra Skåne och Malmö, bara 20 minuter från Köpenhamn där livet kryllar av glädje. Vi betalar våra sjuksköterskor minst 50 000 kr i månadslön (heltid) under vecka 26 tom 35 och hjälper med boende om det behövs.

Proverso Bemanning har uppdrag i Skåne inom äldreomsorg dvs hemsjukvården och äldreboende.
Du som sjuksköterska bestämmer själv över ditt schema.Du kan välja att arbeta heltid, deltid eller timmar - dag,kväll eller natt.
Känns friheten av att kunna välja själv när och var du vill arbeta lockande? Välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande.

Vi erbjuder: Trygg anställning, vi har varit aktiva i 17 år, konkurrenskraftig lön.
Friskvårdsbidrag (upp till 5000 per år) - Rekryteringsbonus - Föreläsningar - Julbord - Utlandsresa ( för dig som arbetar minst 160 timmar under vecka 26 -35 )


Arbeta i sommar i det vackra Skåne och Malmö, bara 20 minuter från Köpenhamn där livet kryllar av glädje. Vi betalar våra sjuksköterskor minst 50 000 kr i månadslön (heltid) under vecka 26 tom 35 och hjälper med boende om det behövs.

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi ser fram emot din ansökan.

Proverso Bemanning är aktiv mest i Skåne sedan år 2000. Vi har specialiserad oss på uppdrag inom hemsjukvården och äldreboende. Våra flesta sjuksköterskor har vidare utbildning inom olika områdena.

Arbeta i sommar i det vackra Skåne och Malmö, bara 20 minuter från Köpenhamn där livet kryllar av glädje. Vi betalar våra sjuksköterskor minst 50 000 kr i månadslön (heltid) under vecka 26 tom 35 och hjälper med boende om det behövs.

Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbeta i sommar i det vackra Skåne och Malmö, Lund med bara 20 minuter från Köpenhamn där livet kryllar av glädje. Vi betalar våra sjuksköterskor minst 50 000 kr i månadslön (heltid) under vecka 26 tom 35 och hjälper med boende om det behövs.Proverso erbjuder våra sjuksköterskor två löneutbetalningar per månad, friskvård, års bonus i form av vår uppskattad weekendupplevelse i en av de europeiska storstäderna. Vi har även After Work där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: Sommar i Skåne 2017
Webbplats:
Epostadress: kontakt@proverso.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB PROVERSO
Bankgatan 1a
22352  LUND Sverige
Hemsida: http://www.proverso.se
  

Platsannons

Ekonomiansvarig

Bromi Gruppen behöver förstärka ekonomiavdelningen med en ambitiös

Ekonomiansvarig med placering i Lomma.

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete i ett ekonomiskt starkt företag. Arbetet innebär att du får hantera hela bolagets ekonomifunktion inklusive ansvaret för bolagets affärssystem. I bolaget ingår även två fastigheter samt ett mindre rörelsedrivande företag som också ligger under ditt ansvar. Du rapporterar och arbetar direkt med VD för gruppen. Bolaget hanterar även internationella betalningar varför viss erfarenhet från betalningsinstrument är en fördel.Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet och som inte räds av att jobba i en liten organisation med allehanda frågeställningar. Att behärska gängse PC-program ser vi som en självklarhet likaväl som du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i engelska är önskvärt.

Utöver formell bakgrund ser vi också ett antal personliga egenskaper som mycket viktiga. Du bör därför som person vara självständig, initiativrik och ansvarskännande. Är du dessutom strukturerad och har en positiv grundsyn är detta jobbet för dig.

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor i Lomma och i Värnamo. Företaget representerar en rad ledande maskintillverkare av CNC maskiner såsom ex Brother, Citizen, Miyano. Gruppen har ca 20 anställda och omsätter ca 90 Mkr.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martin.paland@bromigruppen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bromi Gruppen AB
Box 30
23421  Lomma Sverige
Hemsida: http://www.bromigruppen.se
  
Platsannons

Specialpedagog för förskola

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på nya utmaningar? Är du en trygg specialpedagog med gedigen erfarenhet? Brinner du för elevhälsofrågor och för barns potentiella utveckling samt kan bidra till att skapa en miljö som får folk att maximera effekten av sig själva? Är det din uppfattning att möjligheterna överskuggar hindren? Då kan du vara den vi söker.

Tjänsten riktas till hela Lomma kommun, kontoret ligger på Vinstorpskolan i Lomma. Du behöver körkort och tillgång till bil.

Vi tänker att det är viktigt att du ser utmaningar som en möjlighet och att du har modet att skynda långsamt vid behov och agera snabbt när situationen så kräver. Du har stor vana vid att ha en handledande och drivande roll, men du åtar dig uppdragen med tillit, respekt och lyhördhet.

Vi tror att du är en rutinerad specialpedagog som brinner för förskolan och gillar att arbeta med både delar och en helhet. Du, som vi, ser öppenhet, flexibilitet och samarbete som en väg till framgång.

Du kommer som specialpedagog att ingå i Resurscentrums förskoleteam. Tydlighet, transparens och att utveckla tillsammans är viktiga ledstjärnor för framgång. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt ett positivt och humoristiskt förhållningssätt. Du är inte rädd för att driva projekt framåt och talar gärna inför andra människor, i både stora och små sammanhang.


KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du har pedagogisk grundutbildning från förskolan samt är väl uppdaterad på aktuell förskole- och skolforskning och utvecklingsarbete. Utöver detta gissar vi att du är en positiv person som ser lösningar före låsningar, du är också trygg, stabil och strukturerad. Du bör också ha god kommunikativ förmåga. Din empatiska förmåga och prestigelöshet är stor. Vidare tror vi att du ser teamet som en möjlighet och ett naturligt steg i att bli en ännu bättre medarbetare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi försöker också maximera effekten av digitaliseringens möjligheter, varför vi räknar med att du är både öppen för och van vid att arbeta med och för olika former av digitala hjälpmedel.

Varmt välkommen med din ansökan. Hoppas att just du är den vi söker och att vi ses inom kort.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 87-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7adfbe0a-639c-4522-9052-043cd73c7e93&TK=0380f82c-9aad-4086-9f4a-f18bb46df16d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Resurs- och lärcentrum
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunikatör till fakultetskansliet i Alnarp

Kommunikatör till fakultetskansliet i Alnarp 50%, vikariat Kommunikationsavdelningen har det strategiska och övergripande ansvaret för SLU:s interna och externa kommunikation. Avdelningen ansvarar för universitetsgemensam kommunikation och marknadsföring av SLU:s utbildning, forskning, miljöanalys och djursjukvård. Vi ansvarar för SLU:s webbplatser och annan infrastruktur för kommunikation samt för den visuella kommunikationen och varumärket SLU. Vi hanterar också mediekontakter samt erbjuder stöd för att arrangera konferenser och möten.

Fakultetskansliet för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap arbetar med övergripande planering, ekonomistyrning, utvecklingsprojekt, utredningar och uppföljning inom fakultetens olika verksamhetsområden. Kansliet svarar även för strategiskt och administrativt stöd till fakultetsledningen.

Vi söker nu en kommunikatör till fakultetskansliet i Alnarp, som organisatoriskt kommer att tillhöra SLU:s centrala kommunikationsavdelning.

För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-tjanster
Arbetsuppgifter: Som fakultetskommunikatör kommer du att stödja fakultetens ledning i planering och genomförande av kommunikationsinsatser. Du kommer bland annat att arbeta med planering och genomförande av evenemang, marknadsföring av SLU:s utbildningar, internkommunikation och webbarbete. En del av tiden arbetar du även med universitetsgemensamma insatser och projekt på kommunikationsavdelningen.

Kvalifikationer: Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller marknadsföring och minst några års arbetslivserfarenhet inom området, gärna från en kunskapsintensiv miljö. Du behärskar till fullo kommunikatörens vanligaste områden och kanaler, till exempel webb, sociala medier, mediahantering, textproduktion, kommunikationsplanering och marknadsföring. Meriterande är erfarenhet från projektledning. Du kommunicerar obehindrat och med god stilistisk förmåga på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och har ett konsultativt och situationsanpassat förhållningssätt. Du har god strategisk förmåga, hög social kompetens, är självgående, initiativrik, en bra lagspelare och kan snabbt sätta dig in i olika typer av frågor. Du har god förmåga att prioritera bland insatser för att säkerställa ett maximalt värdeskapande i kommunikationsarbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid50% Tidsbegränsad anställning. Vikariat 10 månader med ev. möjlighet till förlängning.Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 1931/2017
Webbplats: www.slu.se/lediga-tjanster
Epostadress: registrator@slu.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se
  
Platsannons

Lärare Ma/NO 4-9 område Bjärehov

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärehov i Bjärred består av förskola, skola F-9, skolbarnomsorg och öppen förskola. Område Bjärehov är centralt beläget i Bjärred, nära till hav och strand.

Vår vision
Modiga, kreativa, nytänkande unga, redo att möta framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar världen.

Våra mål
Alla ska få möjlighet att lyckas
Alla ska känna att de kan påverka sitt lärande och känna glädje och lust att lära
Värdeorden ska vara väl förankrad hos alla, både vuxna och unga
Trygghet ska genomsyra alla verksamheter och aktiviteter


ARBETSUPPGIFTER
Område Bjärehov i Bjärred söker lärare Ma/NO 4-9.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 86-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=05578de5-d909-4547-9232-2045362ff6b2&TK=37d32c10-883c-4ab0-9f77-ecf9c7f4a136
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärehov
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Bild, område Bjärehov

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärehov i Bjärred består av förskola, skola F-9, skolbarnomsorg och öppen förskola. Område Bjärehov är centralt beläget i Bjärred, nära till hav och strand.

Vår vision
Modiga, kreativa, nytänkande unga, redo att möta framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar världen.

Våra mål
Alla ska få möjlighet att lyckas
Alla ska känna att de kan påverka sitt lärande och känna glädje och lust att lära
Värdeorden ska vara väl förankrad hos alla, både vuxna och unga
Trygghet ska genomsyra alla verksamheter och aktiviteter


ARBETSUPPGIFTER
Område Bjärehov i Bjärred söker lärare i Bild.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i bild. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Bildpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 85-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2acbe4a3-1a11-4b05-a457-9eb80dc1d38a&TK=748a7da1-3fff-40e0-9777-f463b1472143
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärehov
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skoladministratör, område Bjärehov

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärehov i Bjärred består av förskola, skola F-9, skolbarnomsorg och öppen förskola. Område Bjärehov är centralt beläget i Bjärred, nära till hav och strand.

Vår vision
Modiga, kreativa, nytänkande unga, redo att möta framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar världen.

Våra mål
Alla ska få möjlighet att lyckas
Alla ska känna att de kan påverka sitt lärande och känna glädje och lust att lära
Värdeorden ska vara väl förankrad hos alla, både vuxna och unga
Trygghet ska genomsyra alla verksamheter och aktiviteter


ARBETSUPPGIFTER
Skoladministratör 50 %, kan eventuellt kombineras med annan tjänst för utökat tjänstgöringsgrad.

Du kommer att bl a arbeta med ekonomihantering, vikarieanskaffning, diarieföring, service till ledningsfunktionen och övrig personal samt utveckling av våra olika kommunikationskanaler och det systematiska kvalitetsarbetet.
Till din hjälp finns olika program: Agresso (ekonomiprogram), Visma (personal- och lönesystem) Extens/dexter (personal-, barn- och elevprogram), Flexlite (dokumenthanteringssystem), Vikariebanken (timvikarieanskaffningssystem) samt givetvis Officepaketet och Google Apps for Education.
Du ska kunna arbeta självständigt och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kommer att ha många kontakter med såväl externa som interna parter, mest, såklart, föräldrar och personal. Utöver ovanstående arbetsuppgifter ska du vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på en skolexpedition.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, noggrann, flexibel, utåtriktad och har humor. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du måste ha ett trevligt bemötande och vara beredd att vara en god ambassadör för verksamheten. Du ska ha lägst gymnasieutbildning samt gärna ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Visstidsanställning läsåret 2017/2018.
Tillträde: Augusti 2017

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50% Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 84-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=99565411-5903-4ecf-8b6c-e511e02ce520&TK=437706f3-9314-4c74-ac58-6f912e19153e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärehov
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare område Bjärred Norra

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Borgeby består av två förskolor, Domedejlas förskola och Majas förskola, samt Rutsborgskolan. Rutsborgskolan har ca 400 elever i åk F - 9. Förskoleverksamheten har ca 150 barn. Skolans lokaler är delvis helt nybyggda och i övrigt uppfräschade och vi är en skola med höga elevresultat. Personalstyrkan har ett härligt engagemang och vi arbetar mycket med bemötandefrågor, som en del av vårt värdegrundsarbete. Här har du möjlighet att arbeta i ett 1 - 16-årspespektiv. Vi har nu tänkt skapa den bästa förskolan och skolan i den bästa skolkommunen. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på nya utmaningar? Brinner du på alla sätt och vis för barnens potentiella utveckling? Är du av uppfattningen att möjligheterna överskuggar hindren? Då kan du vara den vi söker.

För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och en positiv samt humoristisk hållning till ditt arbete, inte minst eftersom då blir handledningen ett naturligt inslag i mötet med kollegorna.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är behörig/legitimerad förskollärare Utöver detta gissar vi att du är en positiv person som ser lösningar istället för låsningar. Vidare tror vi att du gillar att arbeta med barn i ålder 1-5 år och att du har lätt för att samarbete med dina kollegor och ledning, är didaktiskt duktig i mötet med barnen och har en stor portion humor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I området har vi arbetat mycket med bemötandefrågor och dessa kommer fortsatt att stå högt på agendan i vårt värdegrunds- och utvecklingsarbete.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 83-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=08efdafc-2585-4b36-b7be-e40f660b780a&TK=97fdd131-a209-4b75-9f8d-09811f23ced8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärred Norra
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skoladministratör, område Piläng

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Som en del av Pilängskolan och Lomma kommun får du arbeta i en attraktiv skolkommun med fokus på lärande och utveckling. Pilängskolan och Lomma kommun utmärker sig regelbundet med höga placeringar i nationella rankingar och våra elever gör framstående resultat i olika tävlingar. Du kommer också, tillsammans med dina nya kolleger, vara med och utforma våra nya lokaler då vi flyttar in i en helt nybyggd skola läsåret 18/19. Pilängskolan i Lomma är en skola för elever mellan 10 och 16 år. Vi har två klasser per årskurs i åk 4-6 och 6 klasser per årskurs i åk 7-9. En av klasserna i åk 7-9 är en MFF akademiklass där eleverna utöver sina ämnen även har möjlighet att utveckla sin fotboll under skoldagen. Detta sker i samarbete med MFF inom ramen för deras akademisatsning. På Pilängskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att bl a arbeta med ekonomihantering, vikarieanskaffning, elevplaceringar, diarieföring, service till ledningsfunktionen och övrig personal samt utveckling av våra olika kommunikationskanaler och det systematiska kvalitetsarbetet.
Till din hjälp finns olika program: Agresso (ekonomiprogram), Visma (personal- och lönesystem) Extens/dexter (personal-, barn- och elevprogram), Flexlite (dokumenthanteringssystem), Vikariebanken (timvikarieanskaffningssystem), IST/Hypernet (barnplaceringar), schemaläggning i NOVASCHEM samt givetvis Officepaketet och Google Apps for Education.
Du ska kunna arbeta självständigt och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kommer att ha många kontakter med såväl externa som interna parter, mest, såklart, föräldrar och personal. Utöver ovanstående arbetsuppgifter ska du vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på en skolexpedition.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, noggrann, flexibel, utåtriktad och har humor. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du måste ha ett trevligt bemötande och vara beredd att vara en god ambassadör för verksamheten. Du ska ha lägst gymnasieutbildning samt gärna ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 82-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b1cbd4c-9742-41d7-bcac-a1134c30f843&TK=87342701-4ee2-4820-bbe1-3327c28b2f71
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Piläng
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Danspedagog 20%

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Kulturskolan i Lomma kommun undervisar varje vecka drygt 900 elever i åldrarna 6-19 år. Vi erbjuder undervisning i ämnena musik, teater, dans och bild.

ARBETSUPPGIFTER
Kulturskolan i Lomma kommun söker danspedagog för undervisning i ”dans i skolan” samt ”kreativ dans”.

Dans i skolan ingår i Lomma kommuns kulturgaranti och omfattar 9 veckors dans med alla barn i årskurs två.

Kreativ dans är vår dansundervisning på eftermiddagar inom Kulturskolans frivilliga verksamhet. Två grupper i åldrarna 6-12 år. Vi jobbar med att utforska kroppens rörelse och uttryck. Improvisation, teknik, koordination och musikalitet är några av momenten som ingår. Stor vikt läggs vid elevernas egen kreativitet och skaparlust.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en pedagogisk dans/rytmikutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har stor vana vid att arbeta med barn i åldrarna 6-9 år. Du är självständig, organiserad och kreativ. Du skapar bästa möjliga förutsättningar för individuell utveckling i gruppen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Sammanlagt består tjänsten av fyra lektioner förlagda på en arbetsdag (eventuellt onsdagar).
Utdrag ur belastningsregister krävs.
Visstidsanställning läsåret 2017/2018

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Danspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 20% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 81-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b8dcc49-8f4e-4840-9fc3-484f740d07c9&TK=eaa56b2b-9a13-4a63-8282-668966008fe5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kultur- och fritidsenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg sjuksköterska kväll

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig Distriktssköterska/sjuksköterska som vill arbeta inom den kommunala hemsjukvården/ äldreomsorgen i Lomma Kommun

Vi arbetar utifrån Lomma Kommuns antagna värdegrunder - Ansvar, Öppenhet, Respekt och Tydlighet.

Placering:
Enheten för Rehabilitering, Hälsa, Vård och Omsorg i Lomma Kommun.

Vi kan erbjuda ett självständigt och utmanande arbete med trevliga kollegor i en trivsam arbetsmiljö. Tjänstgöringsgrad 70 % kvällstid med arbetstid kl 15-22 samt helger efter ett återkommande schema.

På kvällen ansvarar du som sjuksköterska inom ordinärt- och särskilt boende samt korttidsenheten.

Du kommer att arbeta med att bedöma och utföra medicinska behandlingar samt specifika omvårdnadsinsatser inom hemsjukvårdens ansvarsområde. Du arbetar nära omvårdnadspersonal och handleder dem i enklare medicinska arbetsuppgifter samt delegerar vid behov.
Dokumentation sker i Procapita.


KVALIFIKATIONER
Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Som person är du flexibel och van att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har körkort för personbil och god datorvana. Tillträdesdatum: Snarast eller enligt överenskommelse
Ange löneanspråk i din ansökan


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 70% kväll TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 65-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0bc3143a-4b20-40a1-9f63-ed76186e99fc&TK=c84d3ea9-5941-4b56-bb6c-85fa7777bd97
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare år 1-3, område Fladäng

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Fladäng består av fem förskolor och två skolor, Fladängskolan F-6 och Strandskolan
F-3 med närhet till havet, skogsdungar men också till centrum med bibliotek och hamn. Skolans lokaler är helt nybyggda. Personalstyrkan har ett härligt engagemang. Vi utökar och söker därför
nya medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Område Fladäng i Lomma söker grundskollärare.

Område Fladängs vision!
”På Område Fladäng värnar vi om hälsa och miljö.
Alla ska utveckla sina förmågor, bli medvetna om sitt eget lärande och
behålla en nyfikenhet och kreativitet inför framtiden.
Trygghet – Ansvar – Respekt är våra värdeord.”


KVALIFIKATIONER
Vi utökar och söker dig som:
• är legitimerad lärare
• är en skicklig pedagog som brinner för att arbeta med barn
• är väl förankrad i läroplan och styrdokument.
• är positiv till att arbeta med lärande i en utvecklingsorienterad verksamhet.
• kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor.
• med glädje deltar i barnens lärande.
• har lätt för att samarbeta och är flexibel.
• har förmåga att stimulera barnens intresse för språk, naturvetenskap och teknik genom ett entreprenöriellt, utforskande och skapande arbetssätt.
• är engagerad i att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete genom utvärdering, uppföljning
och utveckling.
• har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att synliggöra verksamheten på ett professionellt
sätt till barn, föräldrar och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tillträde i augusti 2017

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 80-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc812359-be3b-4ee6-b8f0-ae119c83b378&TK=86bc20ef-39cc-4a77-a5a2-571cb0d50468
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Fladäng
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Lomma/Bjärred. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Kundsupport till Accon

Accon AB, företaget som ger dig kvalité, service och konkurrenskraftiga förpackningslösningar. Med över 25 års erfarenhet i branschen levererar vi emballage för användning inom materialhantering och erbjuder specialanpassade lösningar och produkter för olika branscher, allt från idé till en färdig produkt. Typiska branscher för våra produkter är livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, djurfoder, kemikalieindustri, återvinning och gruv- och mineralindustri. Accon AB är en av de två största aktörerna på storsäck i Norden och har 70 anställda. I Sverige har vi kontor i Lomma och i Kalmar och i Finland har vi egen produktion av storsäckar. Accon är också etablerade i Norge, Danmark och Estland. Läs mer på www.accon.se.

Accon Gruppen befinner sig i en expansiv fas och fortsätter att växa och rekryterar nu en medarbetare till kundsupport med placering på huvudkontoret i Lomma.  

Om tjänsten
Som kundsupport kommer du att arbeta i en varierande roll med mycket kundkontakt. Du arbetar nära säljarna och stöttar dem i kontakten med kundmarknaden för att bidra till en ökad försäljning och till Accons fortsatta tillväxt.

En stor del av vardagen består av att proaktivt ta kontakt med kunderna för att hålla koll på lagersaldo för avtalskunder, göra uppföljningar kring pågående affärer samt fråga efter nya ordrar. Vidare hanterar du också kundärenden kring order, inköp, logistik och frakt. Många av logistikärendena är globala där du har hela kedjan från A till Ö.

Placering för tjänsten är Accons kontor i Lomma där du rapporterar direkt till VD och ingår i ett team av säljare och backoffice på totalt 7 personer.

Tillträde: snarast.

 

Du som söker
Du kommer från en liknande roll i en säljorganisation där du har arbetat nära kundmarknaden. Du trivs verkligen i en kundstödjande roll och med att arbeta självgående nära ett säljteam. Du har en mycket god administrativ förmåga och är erfaren från att hantera ärenden kring order, logistik och frakt via lastbilstransporter.

Du har förmågan att fokusera i nuet och att dyka ner i detaljer, samtidigt som du kan lyfta blicken och stötta andra vid behov. Du känner igen dig i egenskaper som ordningsam, noggrann, självständig, utåtriktad, kommunikativ, proaktiv samt strukturerad med ett praktiskt tänk. För att trivas hos Accon behöver du också vara en prestigelös lagspelare - ”laget före jaget”.

Jobbet kräver goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Du ar vana från CRM- och affärssystem. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

Ansökan och kontakt
Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den? Frågor kring tjänsten besvaras av International Minds rekryteringskonsult Pierre Bellin på telefonnummer 040-618 26 01. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: http://internationalminds.se/karriar?lang=sv&aguid=064C318DA24247B1A391FA6E282EFB96
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: International Minds AB
Skeppsgatan 19
21111  Malmö Sverige
Hemsida: http://internationalminds.se/
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Lomma! Utvecklingsmöjligheter finns.

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt ,nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig.
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående.
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning.
* Vidareutbildning, feedback och stimulans.
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lomma
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Förskollärare

Vi söker en förskollärare fr.o.m. 15 augusti
Du kommer att ingå i pedagogteam i en av våra yngre barngrupper. Våra yngre barngrupper består av sju respektive nio barn med två pedagoger i varje grupp. Pedagogteamen har ett nära samarbete med gemensam planeringstid och även i det vardagliga arbetet i barngrupp. Gunghästen är en liten verksamhet vilket innebär att vi lägger stor vikt vid förmåga att ta egna initiativ, samarbetsförmåga och engagemang. Arbetsglädje är ett viktigt ledord och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du kommer tillsammans med pedagogteamet planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet med barnen enligt Läroplanen och i enighet med Montessoripedagogens filosofi. Väcka och behålla barnens nyfikenhet för lärande på ett lustfyllt sätt och också skapa en trygg, lugn och balanserad vardag för barnen.Vi söker dig som är utbildad förskollärare/ montessoriförskollärare.
Du som person ska vara ansvarsfull och strukturerad. Du ska vara trygg, en god förebild samt möta barnens behov med respekt.
Vi söker dig som är redo för ett nytt steg i din yrkesprofession. Du ska vara en engagerad pedagog som önskar arbeta i en hemlik och inspirerande arbetsmiljö där du har stor möjlighet till inflytande över ditt arbete i nära samarbete med pedagogteamet, ledning och med korta beslutsvägar.

Montessoriförskolan Gunghästen ligger i Flädie utanför Bjärred i en härlig lantlig miljö. Förskolan består av tre barngrupper indelade i åldrarna 1-2 , 2-4, 4-5 -åringar. Vi erbjuder små barngrupper i lugn och fin hemmiljö med hög pedagogiskt engagemang. Läs gärna mer om förskolan på www.gunghasten.com
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är 30h alt 40h/vecka. Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6månaders provanställning.Vi kan erbjuda goda arbetsvillkor, en inspirerande arbetsmiljö med kompetenta och engagerade pedagoger samt kontinuerlig fortbildning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, pedagogiska måltider och bra arbetstider. Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annica@gunghasten.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montessoriförskolan Gunghästen
Flädie Kyrkoväg 3
23791  BJÄRRED Sverige
Hemsida: http://www.gunghasten.com
  

Platsannons

Bilmäklare

Arbetsplats: Skåne

Verksamhetsbeskrivning
Bilklick är en bilmäklare som hjälper konsumenter att sälja och köpa bil på ett nytt sätt.

Arbetsuppgifter
Bilklick söker nu en bilmäklare i i Skåne. Dina arbetsuppgifter innebär att träffa konsumenter som vill sälja eller köpa bil. Ditt arbete består av att sälja våra kunders bilar.


Utbildning/Erfarenhet
Som anställd hos Bilklick skall du vara: - Serviceminded och gilla att träffa människor - Tillgång till egen bil och körkort - entreprenöriell och självgående - Tala och skriva väl i Svenska - Erfarenhet från bilhandel värderas högt .
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Bilförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bilklick.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bilklick
Bredgatan 24
23436  LOMMA 
Hemsida: www.bilklick.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Prime Opportunity AB

Letar du efter en ny utmaning 2017?
Vill du ha en spännande möjlighet att göra något givande och eventuellt förändra ditt liv?

Vi letar efter att rekrytera nya kundservice / marknadsrådgivare i år för att gå med i våra lag i hela SKÅNE.
Vi arbetar under ett världsomspännande företag som har varit ett hushållsnamn sedan 1914 och år 2017 expanderar vi större än vad vi någonsin har haft tidigare. Så det här är din chans att gå med i ett lag som verkligen utmärker sig för ett företag som upplever en fantastisk tillväxt!.

Vi behöver ytterligare medarbetare som verkligen kan hjälpa våra befintliga och nya kunder. Vi behöver positiva och entusiastiska människor som kan ta reda på vad kunderna behöver och presentera dem med fantastiska alternativ! Vi är villiga att utveckla och belöna framgångsrika kandidater och stödja dem i deras strävan efter en bra karriär!Vad vill vi ha från dig?

* Tillgång till bil med körkort
* Entusiasm
* Empati
* Självdriven
* Karisma
* Villig att lära sig och utvecklas inom företaget.

Tror du att du har allt det? Läs vidare…

Vad kan vi ge dig?
* Full träning på produkter och presentation med pågående stöd inom fältet
* Dagliga förbokade möten
* Generös Lön + Bra bonusprogram mm.

Om du gillar ljudet av det här varför inte kontakta oss, vår egen HR-avdelning står till hands för att gå igenom nästa steg i processen, ansöka nu genom att skicka över ditt CV och om du lyckas kommer vi att vara i kontakt .

Vi arbetar under ett världsomspännande företag som har varit ett hushållsnamn sedan 1914 och år 2017 expanderar vi större än vad vi någonsin har haft tidigare.Så det här är din chans att gå med i ett lag som verkligen utmärker sig för ett företag som upplever en fantastisk tillväxt!.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: service
Webbplats:
Epostadress: ansokningar@primeopportunity.se
Övrigt: Ansök genast!
Arbetsplats: 
Adress: Prime Opportunity Sverige AB
lönngatan 48
21449  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Professor i Trädgårdsvetenskap med inriktning mot genetik

Institutionen för Växtförädling fokuserar sin verksamhet på forskning, utbildning och innovationsarbete som är av stor strategisk betydelse för en uthållig och lönsam odling i ett föränderligt klimat. Ett vitt spektrum av tekniker; från fältexperiment och karakterisering av jordbrukets biologiska mångfald, till genetik, genomik, bioteknik, biokemi, fysiokemi, fysiologi och modellering används för närvarande vid institutionen. Som en integrerad del av verksamheten, bedriver institutionen växtförädlingsprogram i frukt och bär samt i potatis.


För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-tjanster
Arbetsuppgifter: Professorn ska stärka och utveckla forskning, forskarutbildning och grundutbildning inom området Trädgårdsvetenskapmed inriktning mot genetik. Innehavaren förväntas utveckla och leda en forskargrupp med fokus på betydelsen av genotyp och miljöinteraktion för hälso- och näringsfrämjande kvalitetsegenskaper hos trädgårdsprodukter ur ett molekylärt perspektiv, och dra nytta av avancerade omics tekniker i det experimentella tillvägagångssättet. Professorn förväntas proaktivt interagera med den befintliga tvärvetenskapliga forskningsmiljön vid fakulteten samt med institutionens personal som ansvarar för sortutveckling av frukt och bär för Sverige, liksom för norra Europa.

Kvalifikationer: Behörig att anställas som professor är den som har visat såväl vetenskaplig som pedagogisk skicklighet. Den sökande ska vara vetenskapligt skicklig inom ämnesområdet för anställningen samt ha doktorsexamen. Den sökande ska vara pedagogiskt skicklig samt ha förmåga att integrera den pedagogiska tillämpningen med rollen som forskare. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av den vetenskapliga skickligheten.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Professor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% Tills vidare. Tillsvidare.Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: 1318/2017
Webbplats: www.slu.se/lediga-tjanster
Epostadress: registrator@slu.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se
  
Platsannons

1 doktorand i Skogshushållning, inriktning skogsskötsel

Gallring och naturhänsyn
Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) och Stiftelsen Skogsbrukets Forskningsinstitut (Skogforsk) söker en doktorand för att utveckla nya metoder för föryngring av tall i södra Sverige. Notera att doktoranden kommer att bli antagen som forskarstuderande på SLU men kommer att vara anställd på Skogforsk. Stationeringsort: Alnarp (SLU) och Ekebo (Skogforsk).

Doktorandutbildningen är en av flera som ingår i forskningsprogrammet FRAS, ?Framtidens skogsskötsel i södra Sverige?, som drivs gemensamt av Linnéuniversitetet, Skogforsk och Sveriges lantbruksuniversitet i nära samarbete med skogssektorn i södra Sverige. Programmets doktorander är inriktade på olika faser i skötseln för att skapa ett helhetsgrepp kring skogsvårdskedjan. En viktig del av forskningsprogrammet är kommunikation med skogssektorn.

Sedan 25 år tillbaka har man tillämpat generell hänsyn vid slutavverkning och lämnat mer lövträd vid röjning. Detta har ändrat utseende på skogen som ska gallras. Idag finns där högstubbar grova träd och en större inblandning av lövträd. Trots detta tillämpas fortfarande gallringsmallar anpassade till homogena och trädslagsrena bestånd. Det finns rutiner för generell hänsyn i första gallring men den är sällan samordnad med gallringsmallarna.

Vi söker en doktorand som ska utveckla och värdera nya strategier för förstagallringar i tall- och granbestånd i Södra Sverige. Projektet berör två delar. Den första gäller gallring för att behålla blandskog, och den andra rör åtgärder anpassade för tidigare avsatt generell hänsyn. För båda gäller att de skall utvärderas både med avseende på skogsproduktion och artbevarande. Fältarbete kommer att innhålla både artinventeringar och skogsuppskattning.


Kvalifikationer: Jägmästare eller biolog med skoglig inriktning, eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av insamling och bearbetning av fältdata samt dokumenterad skicklighet att analysera och skriva är meriterande. Du bör vara initiativrik och intresserad av skogsskötsel och naturvård. Körkort är ett krav.

FRAS söker flera doktorander, se FRAS-tjänster på LNU: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/ . Du får gärna söka till mer än en utlysning men du måste skicka en ansökan till respektive utlysning. Alla FRAS-doktorander kommer att tillsättas under hösten 2017 förutsatt att programmet blir fullt finansierat.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Doktorand
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsanställning. Anställning som doktorand (2 eller 4 års utbildning). (SLU är en arbetsplats där mångfald och jämn könsfördelning eftersträvas.)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: SLU ua 1654/2017
Webbplats: www.slu.se/ny-doktorand
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala Ansökan görs på särskild blankett. För fullständig annons se: www.slu.se/ny-doktorand
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se/ny-doktorand
  
Platsannons

Ikett söker Maskinmontör !

Om tjänsten
Ikett Söker en kvalificerad maskinmontör för en kundsräkning i Lomma området

Krav är att du har mycket god erfarenhet av ritningsläsning.
Vi ser också att du har god erfarenhet av manuell bearbetning i svarv och fräs.
samt att du har baskunskaper i Hydralik och el.

arbetstiden är Dagtid och de kan förekomma resor
vid rätt person så är de mycket stor chans att de kommer gå över till kund

Din profil
Vi ser att du är en lagspelare med god social kompetens

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 5157
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5157
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Personlig assistent.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stödja medelålders kvinna med lättare funktionshinder i hennes vardag i hemmet och på aktiviteter.


Vi söker en kvinnlig personlig assistent som gärna får ha ett matlagningsintresse och är intresserad av musik.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av liknande arbete men ett intresse för människor.

Arbetet sker huvudsakligen på dagtid och helger kan förekomma.

Vi har utfört personlig assistans sedan 1995 och har kollektivavtal KFO Kommunal.
Vi finns i Skåne och Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: Personlig assistent Lomma.
Webbplats:
Epostadress: personal@ferla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ferla AB
Lundagatan 36 A
11727  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ålderskontrollant

Ålderskontroller:
Vi besöker olika objekt i syfte att kontrollera om legitimationskontroll utförs. Man jobbar alltid minst 2 personer tillsammans. Mer detaljer kan ej lämnas av säkerhetsskäl förrän anställning blir aktuell

Vi söker nya medarbetare som är i åldern 18-20 år. Vår uppdragsgivare kräver att våra medarbetare är 18 år fyllda men inte över 20 år för specifikt uppdrag.
Du stationeras i Lomma men tjänstgör i hela södra Sverige. Födelsedatum och foto vill vi ha med i ansökan.
Resande med hotellövernattningar förekommer i tjänsten då du är borta flera dagar i följd.
Krav: 18-20 år
Körkort
Du bör ha god datorvana och lätt för att köra bil och navigera dig. Vidare bör du kunna uttrycka dig väl skriftligt med god svenska för att hantera aktuell rapportskrivning.

Precont AB är ett nischat säkerhets och undersökningsföretag. med mer än 25 års erfarenhet och över 12.000 kundobjekt täcker vi idag upp landets samtliga orter. Vi är stolta över att vara ett ledande bolag i branschen och ett av Sveriges snabbast växande företag.
Vårt huvudsyfte är att förebygga och avslöja internt svinn samt att mäta och förbättra kundupplevelsen. Våra tjänster används inom detaljhandeln, dagligvaruhandeln, hotell, restaurang och nattklubbar, spelbolag, rederier, tåg och flygbolag för att ge våra kunder ökad kunskap, minskat svinn och en god kontroll över sin verksamhet.
Mer finns att läsa www.precont.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Butiksinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTraktamente utgår vid hotellövernattningar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: ålderskontrollant Lomma
Webbplats:
Epostadress: jonas@precont.se
Övrigt: Skicka in din ansökan till jonas@precont.se Skriv ditt födelsedatum och bifoga en bild på dig själv
Arbetsplats: 
Adress: Precont AB
Zinkgatan 2
23435  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svenska Alarm - Jobb med sovmorgon i Lomma

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb


Hos oss kan du jobba samtidigt som du har sovmorgon varje dag! Du kommer att jobba i ett av våra säljteam där det är högt i tak, otroligt härlig stämning samtidigt som vi kommer att lära dig att blir en stjärnsäljare! Tillsammans med ditt team kommer du både ha en otroligt rolig och lärorik arbetsplats samtidigt som du kommer att ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar!

På Svenska Alarm ser vi fördelen med att träffa kunden direkt istället för att jaga dem på telefon. Du kommer i nära kontakt med dina kunder och kan hjälpa dem på bästa sätt.
Vi erbjuder dig en komplett säljutbildning under din anställning, så om du inte har jobbat med försäljning tidigare är det inga problem, vi utbildar och hjälper dig! Du kommer att få säljutbildning varje dag samtidigt som du jobbar med din egen försäljning.

Vi erbjuder dig
• Säljutbildning i toppklass
• Glada och coachande kollegor
• Goda karriärmöjligheter

Vi söker dig som
• Trivs med härliga kollegor och vill ha kul på jobbet
• Vill lära dig försäljning
• Tycker om mötet med nya människor

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast + rörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14738-svenska-alarm-lomma-svenska-alarm-jobb-med-sovmorgon-i-lomma/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Alarm
Box 21049
20021  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.svenskaalarm.se/info/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Chef för central elevhälsa

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på nya utmaningar? Är du en trygg ledare med gedigen erfarenhet? Brinner du för elevhälsofrågor och för elevernas potentiella utveckling och kan skapa en miljö som får alla att maximera effekten av sig själva? Är det din uppfattning att möjligheterna överskuggar hindren? Då kan du vara den vi söker.

Tjänsten riktas till hela Lomma kommun, kontoret ligger på Vinstorpskolan.

Vi tänker att det är viktigt att du ser utmaningar som en möjlighet och att du har modet att skynda långsamt vid behov och agera snabbt när situationen så kräver. Det finns stödfunktioner i form av skoladministratörer med mycket hög kompetens. Det finns utmaningar i tjänsten, men för rätt person är möjligheterna närmast obegränsade, som vi ser det.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har någon form av tidigare ledarerfarenhet. Det är också viktigt att du brinner för att ge alla elever det stöd de har rätt till och att du ser öppenhet, flexibilitet och samarbete som en väg till framgång.

Du kommer som chef för Resurscentrum att vara arbetsledare för skolpsykologer, logopeder, skolsköterskor, kuratorer, talpedagog samt specialpedagoger/hörselpedagog. Tydlighet, transparens och att utveckla tillsammans är viktiga ledstjärnor för framgång. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt ett positivt och humoristiskt förhållningssätt.

Vi utgår från att du har pedagogisk grundutbildning samt är väl uppdaterad på aktuell skolforskning och skolutveckling. Utöver detta gissar vi att du är en positiv person som ser lösningar före låsningar, du är också trygg, stabil och strukturerad. Du bör också ha god kommunikativ förmåga. Din empatiska förmåga och prestigelöshet är stor. Vidare tror vi att du ser teamet som en möjlighet och ett naturligt steg i att bli en ännu bättre ledare. Därför ser du det som en självklarhet att delegera när möjlighet finns. Som chef för Resurscentrum har du lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar utifrån lagar och andra gällande styrdokument.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi försöker också maximera effekten av digitaliseringens möjligheter, varför vi räknar med att du är både öppen för och van vid att arbeta med och för olika former av digitala hjälpmedel.

Varmt välkommen med din ansökan. Hoppas att just du är den vi söker och att vi ses inom kort.
Tillträdesdag augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten annonseras ut under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 79-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c01f286-46a2-4a7c-b081-0e5a23dc5208&TK=4e54ca5e-7cf8-4214-81a2-b16e4e098daf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Förvaltningen för utbildning, kost, kultur och fritid
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad förskollärare område Karstorp

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Karstorp har två förskolor och två grundskolor varav ett med fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är på storbarnsgrupp 3-5 år.

Förskolorna i Lomma kommun utgår från strukturen i boken ”Årsplanen” för att arbetet på förskolan ska ha struktur. Adderat till detta finns en egen utbyggd rutin för systematiskt kvalitetsarbete med underlag för verksamhetsplan, verksamhetsår uppföljning och utvärderingar.

Tjänsten är förlagd på en 3-5 års- avdelning på Smultronställets förskola, med i nuläget fyra pedagoger anställda.

Du tycker om att planera, genomföra, avsluta och utveckla ditt arbete vilket är något som avdelningen arbetar aktivt med. I det sammanhanget kommer din kunskap och kompetens vara väldigt viktig och betydelsefull. Pedagogerna har inflytande över vardagen och tillsammans planerar vi verksamheten efter barnens behov och intressen.
Vi bemöter barnen med respekt och lyssnar av deras behov vad de ger uttryck för i den rådande situationen.


KVALIFIKATIONER
Du ska kunna kommunicera med föräldrarna i tal och skrift i en god dialog vid olika tillfällen t.ex. tamburen, utvecklingssamtal, veckobrev och föräldramöten.
Att du är flexibel ser vi som en självklarhet och har vana att kunna samarbeta med samtliga kollegor på avdelningen och hela förskolan för att hitta lösningar som är bäst för barnen. Vi ser det som en stor styrka att du har en rak och öppen dialog i ett kollegialt lärande på förskolan.

Att använda TAKK och bildstöd gynnar alla barn på förskolan och det är en fördel att du även har kompetens inom detta område då det används aktivt på avdelningen. Meriterande om du har någon erfarenhet av barn med särskilda rättigheter/ funktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tillträde: 2017-08-07 eller efter överenskommelse.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 78-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0e1edfa2-5843-42c2-8d02-4a016b52d4d8&TK=1699948a-151f-49c3-94e2-3b2fe878181b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Karstorp
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskolechef område Bjärred Norra

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärred Norra består av Rutsborgskolan (åk F-9) och Löddesnässkolan (åk F-6) samt de tre förskolorna, Borgeby förskola, Majas förskola och Tulpangårdens förskola Våra lokaler är delvis helt nybyggda och i övrigt uppfräschade och vi är ett skolområde med höga elevresultat. Personalstyrkan har ett härligt engagemang och vi arbetar mycket med bemötandefrågor, som en del av vårt värdegrundsarbete. Vi tror att det är viktigt att så ofta som möjligt försöka vara den bästa versionen av sig själv och att hela tiden se sig själv som en ambassadör för verksamheten och kommunen. Här har du möjlighet att arbeta i ett 1 - 16-årspespektiv. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på nya utmaningar? Är du en trygg ledare som är väl förankrad i förskolans verksamhet? Är det din uppfattning att möjligheterna överskuggar hindren? Då kan du vara den vi söker.

Tjänsten är placerad i Borgeby, norra Bjärred. Du blir chef för två förskolor med 8 avdelningar.

Vi tänker att det är viktigt att du ser utmaningar som en möjlighet och att du har modet att skynda långsamt vid behov och agera snabbt när situationen så kräver. Såväl personal som barn är fantastiska i vår förskoleverksamhet. Vi har också stödfunktioner i form av skoladministratör med hög kompetens. Vi vill dock inte sticka under stol med att det finns utmaningar men för rätt person är möjligheterna närmast obegränsade, som vi ser det.


KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har någon form av tidigare ledarerfarenhet. Det är också viktigt att du brinner för att ge alla barn det stöd de har rätt till och att du ser öppenhet, flexibilitet och samarbete som en väg till framgång. I område Bjärred Norra ser vi bemötandet som den huvudsakliga framgångsfaktorn i mötet med barn, vårdnadshavare och våra kollegor, en syn vi är övertygade om att du delar.

Tillit, tydlighet, transparens och tillsammansskap är viktiga ledstjärnor.

För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt ett positivt och humoristiskt förhållningssätt.

Vi utgår från att du har grundläggande pedagogisk utbildning för arbete i förskolan samt är väl uppdaterad på aktuell forskning och utveckling. Utöver detta gissar vi att du är en positiv person som ser lösningar före låsningar, du är också trygg, stabil och strukturerad.
Du bör också ha god kommunikativ förmåga. Din empatiska förmåga och prestigelöshet är, tänker vi, stor. Som förskolechef har du lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar utifrån gällande styrdokument. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi försöker också maximera effekten av digitaliseringens möjligheter, varför vi räknar med att du är både öppen för och van vid att arbeta med och för olika former av digitala hjälpmedel.

Varmt välkommen med din ansökan. Hoppas att just du är den vi söker och att vi ses inom kort.
Tillträdesdag augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten annonseras ut under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 77-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ce8d691-5c94-43bf-a444-ca6774d8b7a5&TK=510cac6f-ca20-459b-8dcf-bd33d3a72ff6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärred Norra
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kassabiträde sökes till ICA-butik i Lund/Malmö-området

Du kommer främst att arbeta med sedvanliga uppgifter i kassan på ICA, du kommer att expediera kunder och vara ansiktet utåt i butiken. I kassan är service ditt signum och du navigerar vant i kassalinjen. Du kommer bland annat ha ansvar för betalning, returnering av varor och pengahantering. I tjänsten ingår också att ha hand om DHL, Schenker och butikens släputhyrning.

Vi söker dig med erfarenhet av dagligvaruhandel och kassaarbete. Du har erfarenhet av kassalinjens olika moment och du känner dig trygg med uppgifterna i kassan. Har du tidigare erfarenhet från ICA är detta meriterande. Har du jobbat med DHL och Schenker är även detta meriterande. Det viktigaste är dock att du är villig att lära, för rätt person finns möjlighet att lära sig det mesta och att utvecklas inom butiken.

Som person är du serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbetar efter mottot att alltid överträffa kundernas förväntningar! Du bör även vara stresstålig och du trivs med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag. Som person är du glad och pigg och du trivs verkligen med ett jobb i butik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige. Du kan läsa mer om Bemannica på bemannica.se och följ oss på Facebook för de senaste nyheterna!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: https://www.icajobb.se/job/kassabitrade-sokes-till-ica-butik-lundmalmo-omradet/
Epostadress:
Övrigt: Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Ansök genom länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Bemannica AB
SCHEELEVÄGEN 27
22363  LUND Sverige
Hemsida: http://www.bemannica.se/jobb
  
Platsannons

Förskollärare område Fladäng, Pilängensförskola

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Fladäng består av fem förskolor och en skola med närhet till havet, skogsdungar men också till centrum med bibliotek och hamn.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang, är utåtriktad, lyhörd och vill arbeta
tillsammans med ett fantastiskt gäng barn och kolleger på Pilängens förskola.

Förskolorna i område Fladäng arbetar aktivt med att skapa trygg och tillitsfull miljö genom tydlig grundverksamhet och stabil värdegrund. Positivt bemötande, god omsorg, glädje och utmanande lustfullt lärande är centralt för alla som arbetar på våra fem förskolor. Hälsofrämjande arbete, utveckling av arbetet med digitala verktyg och dokumentation av det enskilda barnets lärande är just nu fokusområde för förskolorna inom område Fladäng.

Område Fladängs vision!

”På Område Fladäng värnar vi om hälsa och miljö.
Alla ska utveckla sina förmågor, bli medvetna om sitt eget lärande och
behålla en nyfikenhet och kreativitet inför framtiden.
Trygghet – Ansvar – Respekt är våra värdeord.”


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
•är en skicklig pedagog som brinner för att arbeta med barn i åldern 1-6 år, erfarenhet av utvecklingsarbete i yngrebarns-grupp är särskilt meriterande.
•är väl förankrad i läroplan och styrdokument.
•är positiv till att arbeta med lek och lärande i en utvecklingsorienterad verksamhet.
•kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor.
•med glädje deltar i barnens lek och lärande.
•har lätt för att samarbeta och är flexibel.
•har förmåga att stimulera barnens intresse för språk, matematik, naturvetenskap och teknik genom ett entreprenöriellt, utforskande och skapande arbetssätt.
•är engagerad i att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete genom utvärdering, uppföljning och utveckling.
•har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att synliggöra verksamheten på ett professionellt sätt till barn, föräldrar och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 76-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1b2355c-906c-415e-9760-3ea3bd2fd57b&TK=543e4e98-7940-4c3c-b54e-292dc5c584f6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Fladäng
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rådgivare inom ekologisk husdjursproduktion

Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 300 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en expert på ekologisk husdjursproduktion med placering på något av rådgivningsenheternas regionala kontor i Alnarp, Uppsala, Skara eller Linköping.

Du kommer att bli en av sju regionala experter inom ekologisk produktion. De övriga jobbar med ekologisk trädgårdsodling, växtodling och husdjursproduktion.

Du ska arbeta med att anordna kompetensutveckling för ekologiska rådgivare. I detta arbete ingår att du medverkar i planeringen av fortbildningskurser för rådgivare, tar fram informationsmaterial och sammanställer nyheter och forskningsresultat på ett lättillgängligt sätt. Du ska även vid behov delta i utredningar och, i samarbete med de övriga regionala experterna, utveckla rådgivningen. Du kommer också vara kontaktperson, inom ditt ansvarområde, för ekologiska rådgivare i hela landet. I tjänsten ingår en del resor.

Du kommer även att samarbete med Greppa Näringens husdjursexpert om rådgivningsmoduler som rör husdjursproduktion


KVALIFIKATIONER
Vi söker en erfaren husdjursagronom eller motsvarande med intresse för ekologiskt lantbruk. Kunskap om ekologisk produktion, rådgivningserfarenhet och erfarenhet av tillämpad forskning inom husdjursproduktion är meriterande.

Du är självgående och tar initiativ som för arbetet framåt. Du kommunicerar på ett tydligt och förtroendefullt sätt och söker samverkan med andra för ett bättre resultat. Du är flexibel och tycker det är spännande med nya utmaningar och problemställningar.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Jordbruksverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Vi eftersträvar mångfald bland våra
anställda.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.
Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte skickas med via offentliga jobb. Det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen.

Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Agronom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Minst 80% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse men senast 1 oktober 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2.4.6-7607/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d79180c3-d6e8-410b-8822-7d89eecd5304&TK=62d492d2-446a-4a7c-9dd5-c67664ccc763
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jordbruksverket, Växt- och miljöavdelningen
55182
55182  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planarkitekt

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Detaljplaneenheten ingår tillsammans med Översiktlig planering, Mark- och exploatering samt Miljöstrategisk enhet i Planeringsavdelningen som i sin tur ingår i en samlad Samhällsbyggnadsförvaltning. På förvaltningen är vi ca 80 anställda.

Lomma kommun är den snabbast växande kommunen utanför Stockholmsområdet, vilket innebär att det är många spännande projekt på gång både på kort- och lång sikt. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga kvalitet, vilket innebär att vi har ett utvärderande och nyfiket förhållningssätt till våra uppdrag och arbetar för att ligga i framkant. I en kommun av Lommas storlek är beslutsleden korta och varje tjänsteman har betydelse för slutresultatet.


ARBETSUPPGIFTER
Som planarkitekt kommer du att arbeta med handläggning av detaljplaner. Även översiktsplanearbete och annat utredningsarbete kan komma ifråga i perioder, liksom viss projektledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med och är intresserad av detaljplaneprocessen. Du har högskoleutbildning inom fysisk planering eller arkitektur/landskapsarkitektur, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig, samt goda kunskaper om detaljplaneprocessen och för området gällande lagstiftning. Du har en god förståelse för detaljplanen som verktyg i stadsbyggnadsprocessen.

Du har struktur och är självgående med förmåga att ta initiativ när och där det behövs samt är bra på att komma till avslut. Ditt relationsskapande förhållningssätt är en viktig förutsättning för att skapa goda resultat och ett bra samarbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Dina personliga egenskaper väger tungt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kommunal fysisk planering och/eller erfarenhet av att driva egna projekt. Du bör också ha erfarenhet av praktiskt arbete med Auto CAD.
Urval sker fortlöpande. Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 75-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ee0081ca-c5ab-4dd2-acf2-6d655eaa2ce2&TK=110e548d-234c-40ff-9605-969d06d95ad2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Samhällsbygnadsförvaltningen
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till dagverksamheten

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Enheten Förebyggande och öppen verksamhet
söker undersköterska till dagverksamheten för personer med kognitiv sjukdom, demenssjukdom.

Vi arbetar utifrån Lomma kommuns antagna värdegrunder – Ansvar, Öppenhet, Respekt, och Tydlighet. Arbetet bygger på stor respekt för den enskildes behov och önskan.
Dokumentation görs i journalsystemet Procapita.


KVALIFIKATIONER
•Omvårdnadsprogram eller likvärdig utbildning
•Erfarenhet av geriatrik,
•Datorvana.
•Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga, självständighet, flexibilitet, initiativrikedom, förmåga att ta ansvar och fatta egna beslut samt ha ett rehabiliterande förhållningssätt. God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt.
•Du skall även ha en stor social kompetens och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar mycket med bemötandet av de demenssjuka. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och ett reflekterande förhållningssätt. Du är en utåtriktad person som tycker om att vara nära vårdtagarna. Är bra på att ta egna initiativ till bl.a. aktiviteter och matlagning. Vi ser också att du har du en empatisk förmåga och är lugn och stabil som person.
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring
Tjänstgöringsgrad 0,75 % måndag-fredag.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 74-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5487373f-368a-485e-8b48-de711600bee3&TK=4504b7a7-ace1-4b56-bdab-2bceef70ac1f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Bild, område Bjärehov

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärehov i Bjärred består av förskola, skola F-9, skolbarnomsorg och öppen förskola. Område Bjärehov är centralt beläget i Bjärred, nära till hav och strand.

ARBETSUPPGIFTER
Område Bjärehov i Bjärred söker Lärare Bild.

Vår vision
Modiga, kreativa, nytänkande unga, redo att möta framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar världen.

Våra mål
Alla ska få möjlighet att lyckas
Alla ska känna att de kan påverka sitt lärande och känna glädje och lust att lära
Värdeorden ska vara väl förankrad hos alla, både vuxna och unga
Trygghet ska genomsyra alla verksamheter och aktiviteterKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i bild. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillträde i augusti 2017.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60-70% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 73-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db74e19f-3782-4331-b387-ad3c6ff44c4d&TK=d1aa45d3-abd4-420b-925a-6058c00598b2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärehov
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utvecklingschef

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Var med och utveckla en av Sveriges mest expansiva kommuner!

Vill du bli vår nya chef?
- Vi är ett team som värdesätter en chef med engagemang, tillit och mod. På avdelningen har vi stort fokus på utveckling, omvärldsbevakning och att hela tiden lära oss nytt. Vi arbetar mycket självständigt men sätter arbetsglädje och gemenskap högt.

Utvecklingsavdelningen i Lomma kommun hanterar ett brett spektra av frågor, alla med medborgaren i fokus och ur ett kommunledningsperspektiv. Det handlar bl.a. om kommunikation, näringslivsutveckling, styrning, kvalitet och uppföljning, verksamhetsutveckling och EU-frågor. Inom avdelningen drivs även arbetet med utvecklingsstrategin för kommunen.

Som utvecklingschef håller du samman avdelningen (8 personer) med såväl personal- som budgetansvar. Du ingår i kommunens ledningsgrupp och är en resurs för kommunövergripande utvecklingsfrågor. Utvecklingsavdelningen är en av fem avdelningar på kommunledningskontoret och din närmaste chef blir kommundirektör Jan Sohlmér.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är drivande, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Du ska ha en stark förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje och sätta tydligt fokus på resultat. Du bör ha erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och präglas av helhetssyn och framförhållning. Vidare bör du ha en relevant akademisk examen.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Informationschef/Kommunikationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 72-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1fe9ec3-b338-431d-9cd4-22451ca79bd6&TK=124d8377-4e79-47ca-9874-6f2b6bbb172a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kommunledningskontoret
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1 doktorand i Skogshushållning, inriktning skogsskötsel

Röjningsmodeller för variationsrikt skogsbruk
Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) söker en doktorand för att utveckla nya metoder för röjning för variationsrik skog i södra Sverige.

Doktorandutbildningen är en av flera som ingår i forskningsprogrammet FRAS, ?Framtidens skogsskötsel i södra Sverige?, som drivs gemensamt av Linnéuniversitetet, Skogforsk och Sveriges lantbruksuniversitet i nära samarbete med skogssektorn i södra Sverige. Programmets doktorander är inriktade på olika faser i skötseln för att skapa ett helhetsgrepp kring skogsvårdskedjan. En viktig del av forskningsprogrammet är kommunikation med skogssektorn.

Ungskogen är ofta variationsrik och det finns fortfarande goda möjligheter att påverka den framtida skogens struktur. Röjning är således en viktig åtgärd om målet är att bevara eller att förstärka den naturligt uppkomna variationen i skogen. Det kan handla om att tillvarata naturligt föryngrade lövträd eller att förstärka den strukturella variationen med avseende på trädens dimension och rumsliga fördelning. Det finns en efterfrågan på skötselråd för att skapa mer variation. Blandskogar framhålls som positivt för den biologiska mångfalden och certifieringsstandarder ställer krav på ett långsiktigt bevarande av löv. Skötselmetoder som innebär fler-och fullskiktade skogar är också ett efterfrågat komplement till dagens trakthyggesskogsbruk.

Vi söker en doktorand som ska studera förutsättningarna för en variationsrik skog kan tillvaratas vid röjning och vilka effekter det får på beståndsutvecklingen. Doktoranden ska studera hur naturlig föryngring av löv kan tillvaratas för att skapa framtida blandskog. Doktoranden ska också undersöka möjligheten att redan i ungskogsfasen lägga grunden till en flerskiktad beståndstruktur. I tjänsten ingår att sammanställa och analysera data från befintliga fältförsök men också att få erfarenhet av att anlägga och utvärdera fältförsök.


Kvalifikationer: Utbildning på avancerad nivå, masterexamen i skogshushållning eller motsvarande är högst meriterande. Den sökande bör ha ett genuint intresse för skogsskötsel och naturvård. Som person är du noggrann och strukturerad och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är van vid självständigt arbete och du har en god analytisk förmåga och tar dig gärna an utmaningar som ställer krav på kreativitet. Eftersom tjänsten innebär fältarbete bör du även ha körkort.

Stationeringsort: Alnarp

FRAS söker flera doktorander, se FRAS-tjänster på LNU: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/ . Du får gärna söka till mer än en utlysning men du måste skicka en ansökan till respektive utlysning. Alla FRAS-doktorander kommer att tillsättas under hösten 2017 förutsatt att programmet blir fullt finansierat.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Doktorand
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsanställning. Anställning som doktorand (2 eller 4 års utbildning). (SLU är en arbetsplats där mångfald och jämn könsfördelning eftersträvas.)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: SLU ua 1653/2017
Webbplats: www.slu.se/ny-doktorand
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala Ansökan görs på särskild blankett. För fullständig annons se: www.slu.se/ny-doktorand
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se/ny-doktorand
  
Platsannons

1 doktorand i Skogshushållning, inriktning skogsskötsel

Föryngring av tall i södra Sverige
Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) söker en doktorand för att utveckla nya metoder för föryngring av tall i södra Sverige med placering i Alnarp

Doktorandprojektet är ett av flera som ingår i forskningsprogrammet FRAS, ?Framtidens skogsskötsel i södra Sverige?, som drivs gemensamt av Linnéuniversitetet, Skogforsk och Sveriges lantbruksuniversitet i nära samarbete med skogssektorn i södra Sverige. Programmets doktorander är inriktade på olika faser i skötseln för att skapa ett helhetsgrepp under hela omloppstiden. En viktig del av forskningsprogrammet är kommunikation med skogssektorn.

Användningen av tall i sydsvenska föryngringar har stadigt sjunkit under de senaste 20-30 åren. En stor bidragande orsak till detta är de viltskador som kan drabba tallföryngringar. Nya resultat visar att tall endast undantagsvis finns representerad som möjliga huvudstammar i dagens ungskogar. Denna utveckling är oroväckande dels för att tall är viktig för de enskilda skogsägarna ur ett ekonomiskt perspektiv, men också för att tall är viktig ur ett biodiversitetsperspektiv. Att hitta föryngringsmetoder som medger snabb och säker etablering av naturligt föryngrad, sådd eller planterad tall är därför en av de viktigaste framtidsfrågorna för skogsbruket i södra Sverige.

Vi söker därför en doktorand som skall bidra till att utveckla nya föryngringsmetoder för tall i södra Sverige. I projektet ingår att etablera nya fältförsök och att analysera data från dessa. I projektet kommer också data från redan anlagda försök att användas, bland annat för att studera effekten av viltbete och metoder för att minska viltbetets negativa påverkan på produktion och ekonomi.


Kvalifikationer: Masterexamen med skoglig inriktning eller motsvarande. Du bör vara intresserad av skogsskötselfrågor och vara förtrogen med att behandla stora datamaterial. Vi tror att du har skoglig inriktning och vi värdesätter god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift då kommunikation med skogsnäringen är en viktig del av tjänsten. Du bör vara initiativrik och du tycker om att ta dig an uppgifter som ställer krav på en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta men även god förmåga till självständigt arbete. Eftersom tjänsten innebär fältarbete bör du även ha körkort.

Stationeringsort: Alnarp

FRAS söker flera doktorander, se FRAS-tjänster på LNU: https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/. Du får gärna söka till mer än en utlysning men du måste skicka en ansökan till respektive utlysning. Alla FRAS-doktorander kommer att tillsättas under hösten 2017 förutsatt att programmet blir fullt finansierat.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Doktorand
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsanställning. Anställning som doktorand (2 eller 4 års utbildning). (SLU är en arbetsplats där mångfald och jämn könsfördelning eftersträvas.)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: SLU ua 1652/2017
Webbplats: www.slu.se/ny-doktorand
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala Ansökan görs på särskild blankett. För fullständig annons se: www.slu.se/ny-doktorand
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se/ny-doktorand
  

Platsannons

Vikariat för legitimerad Psykolog

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och är intresserad av att arbeta på en av Skånes bästa vårdcentraler på ett härligt läge ett stenkast från Lomma beach. Verksamheten har varit igång sedan 2011.
En av våra psykologkollegor kommer att gå på föräldraledighet varför vi nu har en tjänst vakant från och med 1:a augusti till och med 31:e januari. Tillträde kan diskuteras även innan dess. Erfarenhet av primärvårdsarbete och arbete inom Vårdval psykoterapi är meriterande. En grundläggande utbildning i KBT (Steg-1) är en förutsättning för att du skall kunna arbeta med psykoterapi på enheten. Eftersom psykologer på HMC även har möjlighet att göra en viss del av sin tjänstgöring inom vår företagshälsovård ser vi gärna att du har erfarenhet eller intresse även inom denna domän.

Lite om HMC i Lomma
Vi har idag drygt 4 600 listade patienter. Mottagningen har vårdavtal för vårdcentral, psykoterapi, barnhälsovård och barnmorskemottagning och du kommer in i ett härligt team av sköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykologer tillsamman med två läkare och en ST-läkare som trivs tillsammans.

Enheten har som hela primärvården mycket hög belastning och HMC arbetar aktivt både mot politiker och tjänstemän för att resurserna för Hälsoval Skånes skall fördelas på ett klokt sätt som främjar utveckling av en högkvalitativ primärvård.
Idag ser vi en mycket skev ersättningsmodell som främst drabbar enheter som växer snabbt och enheter som har närliggande vårdcentraler i kris. Vår mottagning i Lomma är definitivt drabbat av detta samtidigt är vi beslutsamma att övervintra denna primärvårdens istid tills villkoren blir jämlika och rimliga.

Något om HMC-modellen
Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen – några hörnstenar är att vi jobbar nära varandra i realtid, vi arbetar med ett vänligt och värderingsfritt förhållningssätt till både våra patienter och kollegor. Vi har också en hög ambition när det gäller följsamma till aktuell evidens/rekommendationer och vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor.

Tjänstgöringsgrad
Vi ser gärna att du arbetar 80-100%.

Låter det intressant för dig så tveka inte att höra av dig till oss eller skicka in en ansökan. Du är också välkommen att höra av dig till vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för
www.halsomedicinsktcenter.se

Läs mer om våra resultat i nationell patientenkät på www.patientenkat.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/TyTv8z
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hälsomedicinskt center
Esplanaden 15
23439  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fakultetsekonom / Chef för ekonomi/personalenheten

Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3 000 medarbetare, 5 000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

Under styrelsen och rektor är SLU:s forsknings- och utbildningsverksamhet organiserad i fyra fakulteter. Centrala administrativa funktioner är samlade i en universitetsadministration och där ingår även fakultetskansliet för LTV-fakulteten (Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap). På kansliet arbetar vi med övergripande planering, ekonomistyrning, remisshantering, utredningar och uppföljningar inom fakultetens olika verksamhetsområden. Vi ansvarar för administrativt stöd till fakultets- och institutionsledningarna, olika nämnder och utskott samt enskilda forskare/lärare och studenter. Vid kansliet arbetar ca 45 personer under ledning av fakultetsdirektören.

Arbetsuppgifter:

Som chef för ekonomi och personalenheten med ca 15 medarbetare är du en av tre enhetschefer inom LTV-kansliet. Du ansvarar för att leda, samordna och utveckla enhetens verksamhet som omfattar administrativt och expert-stöd inom såväl ekonomifrågor som HR-frågor åt fakultetens institutioner och fakultetsledningen. Viktiga delar i ditt arbete är att skapa gemensamma, effektiva arbetsrutiner och backup system samt att koppla ihop det administrativa arbetet på institutions- och fakultetsnivån. I tjänsten ingår att vara fakultetsekonom på LTV-fakulteten och i HR-frågor kommer du att samarbeta med fakultetens HR-specialist. Du kommer ingå i kansliets ledningsgrupp och ges goda möjligheter till att utveckla och påverka ditt eget arbete.

Som fakultetsekonom kommer du också att tillsammans med biträdande fakultetsekonom ansvara för LTV-fakultetens budget- och resursfördelningsarbete, resultatuppföljning, verksamhetsanalys och bokslut. Du är fakultetens kontakt med universitetets centrala avdelningar i ekonomiska frågor och deltar i relevanta projektgrupper och utredningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare så att ni tillsammans arbetar mot utsatta mål. Flerårig erfarenhet av arbetsledning och personalfrågor är ett krav liksom akademisk examen med inriktning på ekonomi. Erfarenhet av universitets-/högskoleadministration är meriterande, särskilt gällande hanteringen av större internationella projekt. För anställningen krävs att du är skicklig i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska också kunna förklara ekonomiska och personalrelaterade begrepp och sammanhang på ett pedagogiskt sätt samt ha förståelse för de villkor som gäller för verksamheten inom universitetsvärlden.

Som person är du lyhörd, tydlig och har lätt att fatta beslut. Du har en förmåga att se utvecklingsmöjligheter och helheter samtidigt som du vet vilka detaljer som är viktiga. Du är självständig, strukturerad, har lätt att samarbeta och ser möjligheter och lösningar. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering: SLU, Campus Alnarp

Anställningsform: Tills vidare. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning: 100%

Tillträde: enligt ö.k.Din ansökan registrerar du på Experis hemsida www.experis.se senast den 19 maj 2017

Kontaktperson:

SLU har i denna rekrytering valt att samarbeta med Experis som är en del av ManpowerGroup. Urval görs löpande så skicka in din ansökan snarast. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rikard Karlsson på 0709-316 318 eller .
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 20422
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=cmlrYXJsLjIxMzI2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges Lantbruksuniversitet SLU
23053
23053  1262 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad förskollärare område Karstorp

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Karstorp har två förskolor och två grundskolor varav ett med fritidshem.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är på småbarnsavdelning 1-3 år och är förlagd till Smultronställets förskola.

Förskolorna i Lomma kommun utgår från strukturen i boken ”Årsplanen” för att arbetet på förskolorna i kommunen ska ha samma struktur. Adderat till detta finns det egen utbyggd rutin för systematiskt kvalitetsarbete med underlag för verksamhetsplan, verksamhetsår uppföljning och utvärderingar.

Just nu är förskolan i en process kring att tydliggöra portfolion och vad den pedagogiska dokumentation ger för utveckling i verksamheten, så har du dessa erfarenheter är det meriterande och att du vill tillsammans med oss driva det långsiktigt och uthålligt.
Du kan använda digitala verktyg på ett grundläggande sätt och som kan kopplas ihop till Årsplanen, det systematiska kvalitetsarbetet och tydliggörandet för barns lärande.

Förskolan har en hög täthet av förskollärare och barnskötare.


KVALIFIKATIONER
Personalen har inflytande över den vardagen på avdelningen och planerar verksamheten efter barnens behov och intressen i enlighet i upplägget i Årsplanen. Du ska kunna kommunicera med föräldrarna och kollegor i tal och skrift samt ha en god dialog vid olika tillfällen t ex tamburen, utvecklingssamtal, veckobrev/månadsbrev och föräldramöten. Självklart är du flexibel och har vana att kunna samarbeta med kollegor på avdelningen och hela förskolan för att hitta lösningar som är bäst för barnen. I arbetslaget finns redan legitimerade förskollärare.

I verksamheten finns det utrymme för utveckling och bidragande till förändringsarbete både i enheten men också i kommunen i olika nätverk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 71-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2190b477-68fd-479d-947e-8e8104c4e982&TK=6c35c670-f3d0-42e3-ac68-d9a5515a75be
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Karstorp
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier till LSS verksamheten

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Socialtjänsten i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställar- utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten.

Våra värdegrunder tydlighet, trygghet, öppenhet och ansvar genomsyrar verksamheterna och är en god hjälp i det interna samarbetet och i kontakterna ut mot våra kommuninvånare. Andan i förvaltningen präglas av iver och engagemang och ett av våra ledord är att vi ska ha ett gott värdskap, såväl inåt som utåt.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara del i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser.
Vi söker timvikarier inför sommaren till våra verksamheter inom LSS. Verksamheterna innefattar både gruppbostad, dagligverksamhet samt korttidsvistelse för barn.
Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för vår målgrupp. Vidare är det viktigt att du pedagogiskt kan stimulera och motivera denne att utöka sina egna möjligheter till ett självständigt liv.
Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.KVALIFIKATIONER
•Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete
•Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen
funktionsnedsättning

För samtliga tjänster är körkort är ett krav.

Vidareutbildning kring funktionsnedsättningar och TEACCH är meriterande. Arbetslivserfarenhet från funktionshinderområdet är meriterande.

Verksamheterna arbetar på rullande schema dag, kväll, journatt och varannan helg.
Övrigt: Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. 50% Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 70-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a39cbb44-bbea-426a-9c24-60c4063cfec1&TK=493c3f5d-08e2-4b45-979f-fd70cac6787d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare, område Bjärehov

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Bjärehov i Bjärred består av förskola, skola F-9, skolbarnomsorg och öppen förskola. Område Bjärehov är centralt beläget i Bjärred, nära till hav och strand.

Vår vision
Modiga, kreativa, nytänkande unga, redo att möta framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar världen.

Våra mål
Alla ska få möjlighet att lyckas
Alla ska känna att de kan påverka sitt lärande och känna glädje och lust att lära
Värdeorden ska vara väl förankrad hos alla, både vuxna och unga
Trygghet ska genomsyra alla verksamheter och aktiviteter


ARBETSUPPGIFTER
Område Bjärehov i Bjärred söker studie- och yrkesvägledare.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad studie- och yrkesvägledare. Vi vill att Du har erfarenhet och kunskap om arbetet inom grundskolan. Du ingår i ett lagarbete tillsammans med elever, lärare och övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 69-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b516a0cd-801d-4cb1-9643-1d2668d0a5cb&TK=050e4c83-964f-4e1e-87e7-bc73db21c97e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Bjärehov
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagog till nyöppnad verksamhet inom LSS

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Socialförvaltningen i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställare- och utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten. Andan i socialförvaltningen präglas av iver och engagemang och ett av våra ledord är att vi ska ha ett gott värdskap, såväl inåt som utåt.

ARBETSUPPGIFTER
Lyhörd pedagog sökes till nyöppnad verksamhet inom LSS.

Var med och bygg vår nya verksamhet!

Lomma kommuns LSS-verksamhet för unga ska nu utökas med en fritidsverksamhet, det vill säga korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år. Därför söker vi dig som kan vara med och utveckla denna verksamhet.

Som pedagog inom vår nya fritidsverksamhet krävs det att du på ett ödmjukt sätt, med ett barn- och ungdomsperspektiv, kan skapa en meningsfull vistelse för våra barn och ungdomar. Detta gör du genom att stötta dem i deras fritidsintressen och att tillsammans med dem utveckla nya aktiviteter, utifrån deras önskemål och behov.

Inom ramen för tjänsten kommer du även att arbeta på vårt korttidsboende för barn och ungdomar. Vi arbetar just nu med att ta fram ett arbetssätt som bygger på ett gemensamt team för båda verksamheterna.


KVALIFIKATIONER
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd och flexibel samt har förmåga att tolka våra ungdomars behov. Respektfullt bemötande till föräldrar och ungdomar är en självklarhet för dig. Du är även pedagogisk och kommunikativ i ditt sätt.
Som en del av vår verksamhet har du också en vilja att arbeta i enlighet med våra värdeord: tydlighet, trygghet, öppenhet och ansvar. Både i kontakten med kollegor och våra ungdomar, samt deras föräldrar.

Yrkesmässiga kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning i enlighet med målgruppens behov. Du är exempelvis barnskötare, undersköterska, socionom, beteendevetare eller en annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.
-Erfarenhet av arbete och vidareutbildning kring funktionsnedsättning och TECCH är meriterande.
-Pedagogisk utbildning är meriterande.
-Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För samtliga tjänster är körkort ett krav
Omfattning: 50-100 %. Helg och nattjänstgöring förekommer.
Övrigt :Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning samt tillämpar prov anställning.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 50-100% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 68-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d09d0cf5-76b2-4971-933f-fbea1fa0155a&TK=e1998aa6-06fc-4588-af03-0d6cccefcc3b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare år 4-6, område Fladäng

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Fladäng består av fem förskolor och två skolor, Fladängskolan F-6 och Strandskolan F-3 med närhet till havet, skogsdungar men också till centrum med bibliotek och hamn. Sko-lans lokaler är helt nybyggda. Personalstyrkan har ett härligt engagemang. Vi utökar och söker därför nya medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Område Fladäng i Lomma söker grundskollärare år 4-6.

Område Fladängs vision!

”På Område Fladäng värnar vi om hälsa och miljö.
Alla ska utveckla sina förmågor, bli medvetna om sitt eget lärande och
behålla en nyfikenhet och kreativitet inför framtiden.
Trygghet – Ansvar – Respekt är våra värdeord.”KVALIFIKATIONER
Vi utökar och söker dig som:
•är legitimerad lärare gärna i flera ämnen
•är en skicklig pedagog som brinner för att arbeta med barn
är en engagerad lärare.
•är väl förankrad i läroplan och styrdokument.
•är positiv till att arbeta med lärande i en utvecklingsorienterad verksamhet.
•kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor.
•med glädje deltar i barnens lärande.
•har lätt för att samarbeta och är flexibel.
•har förmåga att stimulera barnens intresse för språk, naturvetenskap och teknik genom ett entreprenöriellt, utforskande och skapande arbetssätt.
•är engagerad i att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete genom utvärdering, uppföljning och utveckling.
•har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att synliggöra verksamheten på ett profess-ionellt sätt till barn, föräldrar och kollegor.
•vill vara med och bygga upp ett mellanstadie
vi söker dig som vill vara delaktig i skolans kollegiala lärande och utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tillträde i augusti 2017.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 67-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4cb3589e-661f-446d-a4a6-a5705115f832&TK=cf236b92-047e-4e34-a6b3-9a737f750186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Fladäng
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pianolärare

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Kulturskolan är en del av Lomma kommuns kultur- och fritidsverksamhet. Organisatoriskt tillhör man förvaltningen för utbildning, kost, kultur och fritid med totalt ca 850 medarbetare. Kulturskolans bemanning utgörs av kulturskolechef och ca 20 pedagoger. Kulturskolan har cirka 900 elever och verksamheten bedrivs i både Bjärred och Lomma.
Verksamheten består av musik, drama, dans och bild.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa barn och ungdomar, både enskilt och i mindre grupp.

Anställningen kan eventuellt delas 40 % + 20 %. Skriv gärna i ansökan vilken omfattning du är intresserad av och vilka veckodagar du är tillgänglig.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleexamen med piano som huvudinstrument eller likvärdig utbildning. Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna ta egna initiativ och har en kreativ inställning till pianoundervisningen. Erfarenhet av pianoundervisning i grupp är meriterande. Du har stor genrebredd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visstidsanställning höstterminen 2017. Ev. förlängning.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 40-60% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 66-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbe51d66-0d06-4d5a-8c3f-2ba9c57e1497&TK=cc26a7ee-1032-40bc-93d9-3adad0940878
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kultur- och fritidsenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Teknisk säljare inom produktionsteknik & industriell automation

Vi söker Teknisk säljare med inriktning produktionsteknik och industriell automation

SOLECTRO skall nu utöka med ytterligare en kompetent säljare som kan bearbeta befintliga och nya kunder inom produktionsteknik & industriell automation.
Dina huvudsakliga uppgifter blir att skapa en dialog och planera kundbesök samt konsultera kunder med eventuella behov av automation.

Du ska ha tekniska kunskaper inom automation, el-/elektronik samt i CAD/CAM. Du ska ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper som är viktiga är att kunna planera och organisera kundbesök, demonstrationer, mässutställningar samt vara idérik och teknisk kreativ.

Känner du att det är en tjänst som är intressant och att du vill skapa en framgång i denna bransch så kontakta Gerhard Tetzlaff.
Kontakt av rekryterings- eller bemanningsföretag undanbedes, då vi sköter rekryteringen själva.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Systemsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gerhard.tetzlaff@solectro.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Solectro AB

23435  LOMMA 
Hemsida: http://www.solectro.se
  
Platsannons

Stödassistent till gruppbostad inom LSS, två tjänster

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Socialtjänsten i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställare - utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten.

Våra värdegrunder tydlighet, trygghet, öppenhet och ansvar genomsyrar verksamheterna och är en god hjälp i det interna samarbetet och i kontakterna ut mot våra kommuninvånare. Andan i förvaltningen präglas av iver och engagemang och ett av våra ledord är att vi ska ha ett gott värdskap, såväl inåt som utåt.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsterna är deltidstjänster på 50 resp. 75%. På gruppbostaden bor det 5 personer med olika former av kognitiva, fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Ditt uppdrag handlar i första hand om att skapa förutsättningar för de boende att leva det liv som de önskar. Du fungerar som bryggan mellan boendet till övriga arenor i livet, såsom arbete, träning, intressen, vänner och kultur. En del av boende har sysselsättning dagtid och andra fritidsaktiviteter, andra får mer stöd i att hitta meningsfull sysselsättning och aktivitet utanför bostaden.

Yrket kräver att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för den boende. Att du pedagogiskt kan stimulera och motivera denne att utöka sina egna möjligheter till ett självständigt liv.
Personliga egenskaper såsom förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.KVALIFIKATIONER
•Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete
•Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen
funktionsnedsättning

För samtliga tjänster är körkort är ett krav.

Vidareutbildning kring funktionsnedsättningar och TEACCH är meriterande. Arbetslivserfarenhet från funktionshinderområdet är meriterande.

Du arbetar på rullande schema dag, kväll och varannan helg.
Övrigt: Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning samt tillämpar provanställning.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 respektive 75% TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 62-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e822f54b-fab5-4cac-b998-294995f0d247&TK=a066d7dc-fdba-4b93-8d62-3905da95064c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomibiträde kök 20.00/40.00

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Placering: Löddesnässkolan i Bjärred

KVALIFIKATIONER
Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 20.00/40.00 Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 61-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7cc010b6-abf1-4c5e-a4b9-bc3708421fde&TK=59e35a61-f572-49b7-bf27-bd649474caad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kostenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomibiträde kök 30.00/40.00

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Visstidsanställning ett år, ev. längre

Placering: Alleköket i Lomma. Äldreomsorgskök med tjänstgöring var tredje helg.


KVALIFIKATIONER
Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll.
Vana av matlagning i storhushåll.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 30.00/40.00 Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 60-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3457bd8-d7d6-443b-a9a3-5ddc3ec7f2c4&TK=2ceffb79-c389-4da5-8248-f0cd93006120
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kostenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock, Karstorpskolan Norra

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Visstidsanställning ett år, ev längre

Placering: Karstorpskolan Norra i Lomma


KVALIFIKATIONER
Utbildning och erfarenhet inom restaurang och storhushåll.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 30.00/40.00 Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 59-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f2aa254-a613-4c54-9538-ec38c99b8ef9&TK=5e285593-d45b-49e9-af52-2350f176cb7c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kostenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock, Karstorpskolan Södra

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Visstidsanställning ett år, ev längre

Placering: Karstorpskolan Södra i Lomma


KVALIFIKATIONER
Utbildning och/eller erfarenhet inom restaurang och storhushåll.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 30.00/40.00 Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 58-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=faacc61b-74d9-41a4-9da5-4d429da6b695&TK=b4ac8ab7-f387-4c51-9e30-89c74ae8410b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kostenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent skola

Flickan som behöver nya assistenter är en levnadsglad flerfunktionshindrad tjej på 11år, boendes i Bjärred.
För att klara av att göra allt det som hon tycker om behöver hon mycket stöd och hjälp av sina assistenter. Just nu söker hon efter den rätta assistenten som skall kunna hjälpa henne att leva som vilket barn som helst. Man arbetar aldrig ensam då flickan är beviljad dubbelassistans.

Då flickan älskar att rida och bada så måste man känna sig bekväm med att vara nära en häst samt att kunna arbeta i vattnet med flickan. Ingen tidigare hästvana krävs.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare. Utdrag ur belastningsregistret Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som ska arbeta som personlig assistent hos oss.

En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret kan visas upp. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).
Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.

Vi söker en driven, positiv och barnkär personlig assistent. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, inom vården eller inom barnomsorg.

Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetspassen är förlagda dagtid måndag-fredag, varannan vecka, och då är man med flickan i träningsskolan. Resterande två veckor är arbetspassen förlagda till eftermiddag/kväll, natt samt helg. 60%-80%Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: I-2017
Webbplats:
Epostadress: jobb@jattekompisassistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jättekompis Assistans AB
Fjelie Lillebyväg 12
23791  Bjärred Sverige
Hemsida: http://www.jattekompisassistans.com
  
Platsannons

Driven och social personlig assistent sökes

Vi söker nu dig som vill vara en 11-årig flickas armar och ben i alla lägen. Flickan ifråga är en glad och positiv tjej som vill få ut så mycket som möjligt utav sina dagar. För att lyckas med detta behöver hon din hjälp på grund av sina funktionsnedsättningar. Hon behöver hjälp med allt i sin vardag så som personlig hygien, förflyttningar, träning, äta (sondmatning), utforska världen, leka med syskon och kompisar, fritidsaktiviteter m.m. Då flickan rider kan du inte vara allergisk mot hästar. Badning är en annan uppskattad aktivitet, vilket kräver att du som assistent är med i vattnet.

Flickan bor i Bjärred tillsammans med sin familj, bestående utav mamma, pappa och syskon.Du som söker skall vara trygg, flexibel, social, driven och positiv.
Tidigare erfarenhet av att jobba med barn inom barnomsorg eller som personlig assistent är mycket meriterande.
Även hästvana är meriterande då flickan har egna hästar. Vid ridning sitter du som assistent bakom flickan, på hästen, och hjälper henne.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.

Utdrag ur belastningsregistret
Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSchemat är ett rullande 4-veckors schema där du jobbar eftermiddag och kväll kombinerat med vaken natt. För rätt person finns det även möjlighet att på sikt få vara med flickan i träningsskolan och därmed arbeta halva tiden dagtid i skolan. 60%-80%Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: IKH-2017
Webbplats:
Epostadress: jobb@jattekompisassistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jättekompis Assistans AB
Fjelie Lillebyväg 12
23791  Bjärred Sverige
Hemsida: http://www.jattekompisassistans.com
  
Platsannons

Fiollärare

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Kulturskolan i Lomma kommun undervisar varje vecka drygt 900 elever i åldrarna 6-19 år. Vi erbjuder undervisning i ämnena musik, teater, dans och bild.

ARBETSUPPGIFTER
Kulturskolan i Lomma kommun söker vikarie i fiol under höstterminen 2017. Eleverna är i åldrarna 6-19 år och lektionerna sker både i grupp och enskilt. Eventuellt ingår stråkorkester i vikariatet. Undervisningen är förlagd till eftermiddagar/kvällar i både Lomma och Bjärred. Arbete på helger förekommer.
Visstidsanställning, 3-6 månader

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk stråkutbildning på musikhögskola eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du är välorganiserad, arbetar bra självständigt men även i projektform tillsammans med andra lärare och elever. Du lyssnar på elevernas åsikter och ser individen även i gruppen. Du är nyfiken, påhittig och söker ständigt nya vägar för att nå fram till dina elever. Du har stor genrebredd.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 60-90% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-11 Visstidsanställning, 3-6 månader.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 57-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=776e8069-d54a-4ee1-9964-7f69d028df56&TK=b32f1c11-f2cf-43df-903a-235771e67072
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Kultur- och fritidsenheten
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare 4-6 Ma/No, område Fladäng

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Område Fladäng består av fem förskolor och två skolor, Fladängskolan F-6 och Strandskolan F-3 med närhet till havet, skogsdungar men också till centrum med bibliotek och hamn. Sko-lans lokaler är helt nybyggda. Personalstyrkan har ett härligt engagemang. Vi utökar och söker därför nya medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Grundskollärare 4-6 Ma/No.

Område Fladängs vision!

”På Område Fladäng värnar vi om hälsa och miljö.
Alla ska utveckla sina förmågor, bli medvetna om sitt eget lärande och
behålla en nyfikenhet och kreativitet inför framtiden.
Trygghet – Ansvar – Respekt är våra värdeord.”


KVALIFIKATIONER
Vi utökar och söker dig som:
•är legitimerad lärare
•är en skicklig pedagog som brinner för att arbeta med barn
•är väl förankrad i läroplan och styrdokument.
•är positiv till att arbeta med lärande i en utvecklingsorienterad verksamhet.
•kan ta initiativ och är entusiastisk i ditt arbete med barn och kollegor.
•med glädje deltar i barnens lärande.
•har lätt för att samarbeta och är flexibel.
•har förmåga att stimulera barnens intresse för språk, naturvetenskap och teknik genom ett entreprenöriellt, utforskande och skapande arbetssätt.
•är engagerad i att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete genom utvärdering, uppföljning och utveckling.
•har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att synliggöra verksamheten på ett profess-ionellt sätt till barn, föräldrar och kollegor.
Tillträde i augusti 2017.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 56-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=587733c1-bcb8-4dfc-b3ed-3114c41fbb7c&TK=a3d99523-1032-430f-8f50-2aafe8d46498
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Fladäng
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog, Karstorpskolan Norra, 3 tjänster

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.
Karstorpskolan Norra är en kommunal grundskola som i dagsläget har ca 300 elever från åk F-3. Vi tillhör Område Karstorp, en del av Lomma tätort, här finns Karstorpskolan Södra en 4 - 9 skola samt Smultronstället och Skeppets förskolor. Vi har ett nära samarbete i vårt ledningsteam, som leds av vår skolområdeschef. Verksamhetens utvecklingsområde är att arbeta med lösningsfokuserat förhållningssätt, i förskola, skola 1-9, förskoleklass och fritidshem, det syftar till att vi ska se individen styrkor i alla situationer. Det lösningsfokuserade förhållningssättet utgår från vad man gör som är bra, vad som fungerar, vad man har lärt sig tidigare och varje individs styrkor. I det här arbetssättet finns en stark tilltro till allas förmåga till utveckling samt att man äger sin egen lösning, vi ser positiva effekter av detta i hela verksamheten.

Karstorpskolan Norra växer underifrån, hösten 2018 är vi en F-5 skola med 450 - 500 elever, från hösten 2016 är vi även mottagningsskola för nyanlända. Vi har precis flyttat in en helt ny byggnad för skolår 1-3 och deras fritidshem.


Vår skola är en skola för alla och vi ser olikheter som en styrka, hos små som stora.
Vi gör varandra bra!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig, fritidspedagog, som tillsammans med oss vill anta utmaningen och fortsätta utveckla verksamheten på våra fritidshem. I detta arbete är viktiga egenskaper initiativförmåga, kreativitet och nyfikenhet. I våra arbetslag får du välutbildade och erfarna kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är utbildad fritidspedagog med god förmåga till samarbete och samverkan med barn, kollegor och föräldrar.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 55-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b6090632-b6ca-41e1-a9a5-48bb2c3ad90a&TK=fba89678-4e63-49aa-b851-04cb07633ff1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Område Karstorp
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1 forskarstudent (2 år) i Trädgårdsvetenskap, inriktning produktkvalitet

Användning av gröna sidoströmmar från trädgårdsnäringen
De övergripande målen med detta projekt är att öka tillgängligheten av funktionella vegetabiliska ingredienser för användning i olika livsmedelsprodukter och förbättra ekonomin för vegetabilisk produktion genom användning av fältavfall. Detta förväntas resultera i en mer hållbar produktion. Större delen av vissa Brassica växter (broccoli, blomkål, kål) lämnas på fälten eftersom blad och stjälkar inte skördas och används för produkter. Brassica grönsaker innehåller många funktionella ingredienser, t.ex. Glukosinolater, och kan användas i funktionella drycker eller andra livsmedelsprodukter. Gröna blad är kända för att innehålla föreningar som pigment, folat och mineraler som gör dem värdefulla som funktionella ingredienser. Kostfibrer, närvarande i de olika Brassica delarna, är kända för att påverka tarmmikrobiotan och utgör en värdefull källa som kan användas som ingredienser i olika livsmedelsprodukter. De delar av Brassica-grönsakerna som används idag är relativt väl undersökta, medan de delar som inte används utan kasseras idag behöver karakteriseras bättre beträffande deras innehåll av bioaktiva föreningar och fibrer. Syftet med detta projekt är att använda fältavfall från blad- och stammar av Brassica-grönsaker. Dessa kommer att fungera som modellgrödor, och metoderna kommer att vara användbara även för andra gröna växtdelar. Institutionen för växtförädling söker en licentiatstudent som kan bidra till de trädgårdsundersökningar som ska genomföras i detta TC4F /institutionsfinansierade projekt. Projektet kommer att genomföras i samarbete med RISE och svensk livsmedelsindustri samt med internationella samarbetspartners


Kvalifikationer: Vi söker en motiverad person med en mastersutbildning i trädgårdsvetenskap, biologi, livsmedelsteknik, biokemi eller liknande, gärna med trädgårds-/livsmedelsinriktning på kursmomenten. Du ska ha en god förståelse för trädgårdsvetenskap, biologi och/eller livsmedelsteknik. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga samt ha bra kommunikationsförmåga, inkluderande god förmågan att skriva på engelska. Undervisning för trädgårdsstudenter på svenska och engelska kommer att ingå i uppgifterna och följa regler för licentiatexamen vid SLU.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Universitets- och högskoleadjunkt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsanställning. Anställning som doktorand (2 eller 4 års utbildning). (SLU är en arbetsplats där mångfald och jämn könsfördelning eftersträvas.)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: SLU ua 1617/2017
Webbplats: www.slu.se/ny-doktorand
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala Ansökan görs på särskild blankett. För fullständig annons se: www.slu.se/ny-doktorand
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se/ny-doktorand
  
Platsannons

Ambulanssjukvårdare för arbete på evenemang

Sedvanliga ambulanssjukvårdaruppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm.

Du skall vara utbildad ambulanssjukvårdare med minst ett års erfarenhet från ambulanssjukvård samt godkänd utryckningsförarutbildning och PHTLS.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Malmö som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap samt brandberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i Malmöregionen och söker nu såväl manliga som kvinnliga ambulanssjukvårdare till en omväxlande och stimulerande verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Ambulanssjukvårdare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning, vid behov ca 50 tim/månadTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ambulanssjukvårdare Malmö
Webbplats:
Epostadress: jobb@eventasjukvard.se
Övrigt: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: EVENTA SJUKVÅRD AB
Strandvägen 104
23431  LOMMA Sverige
Hemsida: http://www.eventasjukvard.se
  
Platsannons

Sjuksköterska för arbete på evenemang

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm.

Du skall vara utbildad leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom ambulans, iva eller anestesi. Du skall ha dokumenterad erfarenhet från ambulanssjukvården.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Malmö som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap samt brandberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar.

Vi expanderar i Malmöregionen och söker nu såväl manliga som kvinnliga sjuksköterskor till en omväxlande och stimulerande verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning, vid behov ca 50 tim/månad.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sjuksköterska Malmö
Webbplats:
Epostadress: jobb@eventasjukvard.se
Övrigt: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: EVENTA SJUKVÅRD AB
Strandvägen 104
23431  LOMMA Sverige
Hemsida: http://www.eventasjukvard.se
  
Platsannons

Sjukvårdare för arbete på evenemang

Sedvanliga sjukvårdaruppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm.

Du skall vara utbildad undersköterska med minst ett års erfarenhet från akutmottagning.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Malmö som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap samt brandberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i Malmöregionen och söker nu såväl manliga som kvinnliga sjukvårdare till en omväxlande och stimulerande verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning, vid behov ca 50 tim/månadTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sjukvårdare Malmö
Webbplats:
Epostadress: jobb@eventasjukvard.se
Övrigt: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: EVENTA SJUKVÅRD AB
Strandvägen 104
23431  LOMMA Sverige
Hemsida: http://www.eventasjukvard.se
  
Platsannons

Postdoktor

Postdoktor Forskning inom diversifiering av odlingssystem Institutionen för biosystem och teknologi undervisar och forskar om jordbruks- och trädgårdsvetenskap. Ämnesområdet odlingssystemsekologi utvecklar kunskapen om interaktionen mellan odlade grödor, odlingsmetoder och den omgivande miljön, till exempel bondens och samhällets värderingar. Målet med forskningen och undervisningen är att förbättra hållbarheten inom odlingssystem, som producerar mat, foder och biomassa inom konventionellt och ekologiskt lantbruk. Ämnesområdets aktiviteter kombinerar strategisk och tillämpad forskning i samarbete med jordbrukssektorn.

För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-tjanster
Arbetsuppgifter: Du kommer att forska inom EU-projekt om odlingssystem diversifiering ? målet är att förbättra den vetenskapliga basen för, och innovationen i diversifierade odlingssystem baserat på växtföljd, samodling och/eller odling av mellangrödor. Vidare är målet med forskningen att stimulera ekologisk intensifiering, användningen och utbudet av ekosystemtjänster samtidigt som man reducerar den externa tillförseln av insatsmedel och förstärker odlingssystemens resiliens. Du kommer att genomföra fältförsök samt samla och analysera data från diversifieringsexperiment.

Kvalifikationer: Vi söker dig med doktorsexamen i jordbruksvetenskap (agronomi), agroekologi eller biologi med dokumenterad forskningserfarenhet inom odlingssystemsforskning. Eftersom anställning som postdoktor utgör en meriteringsanställning för juniora forskare, riktar vi oss i första hand till den som har en doktorsexamen som inte är äldre än tre år. Erfarenhet av datahantering och analys av samodlingsexperiment är meriterande. Erfarenhet av forskning i en interdisciplinär kontext och/eller systemforskning, och/eller deltagardriven aktionsforskning är också meriterande. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Du måste även ha körkort.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Agronom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100 % Tidsbegränsad anställning. Anställning som postdoktor i 2 årMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 1550/2017
Webbplats: www.slu.se/lediga-tjanster
Epostadress: registrator@slu.se
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se
  
Platsannons

Sommarvikarie

Vi letar nu efter sommarvikarier som vill jobba som personliga assistenter och hoppa in vid ordinarie assistenters semester, sjukdom och ledighet.
Arbetspassen är förlagda eftermiddag-kväll och helger.

Flickan som söker sommarvikarier är en flerfunktionshindrad flicka på 4 år, boendes i Bjärred. Flickan behöver hjälp med allt i sin vardag, såväl när det kommer till hygien, sondmatning, som till bus och lek. Hon är beroende utav engagerade assistenter för att klara av vardagen.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.
Utdrag ur belastningsregistret Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns.

Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).
Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie.
Vi önskar att du är en positiv och driven människa och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans, vård eller barnomsorg.

Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är ett sommarvikariat som innebär att man blir schemalagd vid ordinarie assistenters semester och ledighet. Vi önskar dock att du har möjlighet att börja arbeta två schemalagda pass i månaden redan i vår.Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A-sommarvikarie
Webbplats:
Epostadress: jobb@jattekompisassistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jättekompis Assistans AB
Fjelie Lillebyväg 12
23791  Bjärred Sverige
Hemsida: http://www.jattekompisassistans.com
  
Platsannons

Sommarvikarie

Vi letar nu efter sommarvikarier som vill jobba som personliga assistenter och hoppa in vid ordinarie assistenters semester, sjukdom och ledighet.
Arbetspassen är förlagda eftermiddag-kväll och helger.

Flickan som söker sommarvikarier är en flerfunktionshindrad flicka på 4 år, boendes i Bjärred. Flickan behöver hjälp med allt i sin vardag, såväl när det kommer till hygien, sondmatning, som till bus och lek. Hon är beroende utav engagerade assistenter för att klara av vardagen.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.

Utdrag ur belastningsregistret
Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns.

Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).
Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie.
Vi önskar att du är en positiv och driven människa och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans, vård eller barnomsorg.

Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsten är ett sommarvikariat som innebär att man blir schemalagd vid ordinarie assistenters semester och ledighet. Vi önskar dock att du har möjlighet att börja arbeta två schemalagda pass i månaden redan i vår. 60%-80%Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A-sommarvikarie
Webbplats:
Epostadress: jobb@jattekompisassistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jättekompis Assistans AB
Fjelie Lillebyväg 12
23791  Bjärred Sverige
Hemsida: http://www.jattekompisassistans.com
  
Platsannons

Personlig assistent

Vi letar nu efter dig som vill jobba som personlig assistent enligt ett rullande 4-veckors schema.
Arbetspassen är förlagda två eftermiddagar i veckan samt en helg.

Flickan som söker timvikarier är en flerfunktionshindrad flicka på 4 år, boendes i Bjärred. Flickan behöver hjälp med allt i sin vardag, såväl när det kommer till hygien, sondmatning, som till bus och lek. Hon är beroende utav sina assistenter i alla situationer för att klara av vardagen.

De ansökningshandlingar som kommer till Jättekompis Assistans AB läses av personal samt av kunden eller legal företrädare.
Utdrag ur belastningsregistret
Jättekompis Assistans AB är enligt lag skyldig att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla medarbetare som arbetar med minderåriga kunder och vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som vill arbeta som personlig assistent hos oss. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns.
Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Registerutdraget du ska använda heter; LSS-utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).
Din ansökan ska bestå av personligt brev, meritförteckning och referenser.

Vi söker dig som är barnkär, plikttrogen och flexibel.
Vidare önskar vi att du är en positiv och driven människa och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans, vård eller barnomsorg.

Jättekompis Assistans AB är det lokala och tillgängliga assistansbolaget som månar om såväl kunder som assistenter. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla rätt kompetens. Vi som arbetar i företaget antingen lever med assistans i hemmet eller har arbetat inom personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A-30
Webbplats:
Epostadress: jobb@jattekompisassistans.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jättekompis Assistans AB
Fjelie Lillebyväg 12
23791  Bjärred Sverige
Hemsida: http://www.jattekompisassistans.com
  
Platsannons

Brandmän för arbete på evenemang

Sedvanliga brandmannauppgifter på olika typer av evenemang tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar mm.

Du skall vara utbildad brandman med minst ett års erfarenhet från kommunal räddningstjänst. Du skall ha genomgått SMO utbildning och ha god vana av att klippa fordon. PHTLS utbildning är en merit.

Vi söker just nu särskilt brandmän i Karlskronaområdet men hela södra Sverige är av intresse.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Eventa Sjukvård AB är en privat vårdgivare med huvudkontor i Stockholm samt lokalkontor i Malmö som erbjuder ambulans- och sjukvårdsberedskap samt brandberedskap till tex festivaler, nöjesfält, mässor, motorsport, konserter eller idrottstävlingar. Vi expanderar i Malmöregionen och söker nu såväl manliga som kvinnliga brandmän till en omväxlande och stimulerande verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning, vid behov ca 30 tim/månadTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Brandman Malmö
Webbplats:
Epostadress: jobb@eventasjukvard.se
Övrigt: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig inkomma med ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: EVENTA SJUKVÅRD AB
Strandvägen 104
23431  LOMMA Sverige
Hemsida: http://www.eventasjukvard.se
  
Platsannons

Personlig assistent med gott driv och omsorgstänk

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

30-årig man med söker personlig assistent

Jag är 30+ och bor strax norr om Malmö

Du som vill jobba med mig måste vara social, trygg, lugn och ha tålamod. Det är en fördel om du har erfarenhet av synskadade personer och det är meriterande om du har erfarenhet av att motivera och pusha på. Gillar du fiske och allmänt vara ute en sväng i friska luften varje dag är det ett plus. Du har ett försprång i rekryteringsprocessen om du vet varför du går till arbetet och för vem du jobbar när du väl är på plats :)

Personkemin mellan mig och personlig assistent är mycket viktig. Du är gärna rökfri och har en god fysik. Jag behöver hjälp med personlig hygien och allmänna hushållsgöromål. Du ska kunna läsa av när jag behöver inspiration och variation i vardagen eller när det är läge för en paus. Erfarenhet från omsorgsarbete, gärna undersköterska är starkt meriterande.

Arbetstiderna är varierade och tjänstgöringsgraden är ca 75%.

För att trivas med mig ska du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med en kollega.

Stämmer ovanstående in på dig så vill jag gärna träffa dig! Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid anställning kan vi komma att kräva utdrag från belastningsregistret. Detta kan du ansöka om på:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-b... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/)
Publiceraddatum: 2017-04-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/28025-personlig-assistent-med-gott-driv-och-omsorgstank?promotion=6555-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  

Platsannons

Vi söker en specialist i allmänmedicin till HMC i Lomma

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och är intresserad av att arbeta på en av Skånes bästa vårdcentraler på ett härligt läge ett stenkast från Lomma beach. Verksamheten har varit igång sedan 2011.
En av våra läkarkollegor kommer att gå över till vår FHV – HMC Företagshälsa varför vi nu har en tjänst vakant från och med 1:a september. Tillträde kan diskuteras även innan dess.

Lite om HMC i Lomma
Vi har idag drygt 4 600 listade patienter. Mottagningen har vårdavtal för vårdcentral, psykoterapi, barnhälsovård och barnmorskemottagning och du kommer in i ett härligt team av sköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykologer tillsamman med två läkare och en ST-läkare som trivs tillsammans.

Enheten har som hela primärvården mycket hög belastning och HMC arbetar aktivt både mot politiker och tjänstemän för att resurserna för Hälsoval Skånes skall fördelas på ett klokt sätt som främjar utveckling av en högkvalitativ primärvård.
Idag ser vi en mycket skev ersättningsmodell som främst drabbar enheter som växer snabbt och enheter som har närliggande vårdcentraler i kris. Vår mottagning i Lomma är definitivt drabbat av detta samtidigt är vi beslutsamma att övervintra denna primärvårdens istid tills villkoren blir jämlika och rimliga.

Något om HMC-modellen
Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen – några hörnstenar är att vi jobbar nära varandra i realtid, vi arbetar med ett vänligt och värderingsfritt förhållningssätt till både våra patienter och kollegor. Vi har också en hög ambition när det gäller följsamma till aktuell evidens/rekommendationer och vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor.

Tjänstgöringsgrad
Vi ser gärna att du arbetar 90-100% kliniskt.

Låter det intressant för dig så tveka inte att höra av dig till oss eller lämna in en ansökan. Du är också välkommen att höra av dig till vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för
www.halsomedicinsktcenter.se

Läs mer om våra resultat i nationell patientenkät på www.patientenkat.se
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/oLLxbP
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hälsomedicinskt center
Esplanaden 15
23439  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1 doktorand i Biologi

Genetisk förbättring av oljeväxter genom genredigering med hjälp av CRISPR
Vi står inför stora utmaningar när det gäller samhällets försörjning av livsmedel, industriell råvara och energi att möta ett ökande behov av råvara och samtidigt göra växtproduktionen alltmer mer miljövänlig och energisnål. Produktionen måste även anpassas till en delvis förändrad landskapsanvändning påverkat av ett förändrat klimat och en ökande befolkning. Vid institutionen för Växtförädling arbetar vi med forskning, utbildning och innovationsarbete som är av stor strategisk betydelse för att lösa nämna utmaningar. Vi använder ett brett spektrum av tekniker; från fältexperiment och karakterisering av jordbrukets biologiska mångfald, till genetik, genomik, genteknik, biokemi och fysiologi. Vi rekryterar nu en motiverad doktorand till institutionen för växtförädling, SLU, Alnarp.

Doktoranden kommer att arbeta med genredigering för selekterade målgener i oljeväxter genom att använda CRISPR/Cas9-tekniken. Doktorandprojektet kommer främst att fokusera på protoplast transfektion och regenerering, molekylära analyser av muterade linjer och fenotypisk utvärdering av mutationslinjer både in vitro och ex vitro. Agrobacterium transformation kan ingå i viss utsträckning.


Kvalifikationer: Vi söker en mycket motiverad och engagerad kandidat. Du skall inneha masterexamen i biologi eller motsvarande och ha kompetenser inom molekylärbiologi och växtbioteknik. Erfarenhet av vävnadsodling och växttransformering är mycket meriterande. Den sökande måste kunna skriva och tala flytande på engelska.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Doktorand
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidsanställning. Anställning som doktorand (2 eller 4 års utbildning). (SLU är en arbetsplats där mångfald och jämn könsfördelning eftersträvas.)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: SLU ua 1021/2017
Webbplats: www.slu.se/ny-doktorand
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070 750 07 Uppsala Ansökan görs på särskild blankett. För fullständig annons se: www.slu.se/ny-doktorand
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Box 52
23053  Alnarp Sverige
Hemsida: www.slu.se/ny-doktorand
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till man i Lomma kommun

Du ska fungera som kundens förlängda arm och assistera honom i det dagliga livet med t.ex. sjukvård, måltider, hygien och aktiviteter.

Du ska kunna arbeta varierande tider och ha någon slags erfarenhet av personlig assistans eller vård sedan tidigare. Du kommer att ingå i ett team av glada och sociala assistenter där lyhördhet och engagemang står högt på dagordningen.
Noggrannhet och förmågan att samarbeta är andra egenskaper som värdesätts.

Arbetet är förlagt i brukarens hem eller där brukaren befinner sig.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSemestervikariat 75-100%, med möjlighet till fortsatt anställning. 80% eller merOb-ersättning och semesterersättning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Douglas@animoassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ANIMO ASSISTANS AB
NORREGATAN 4B, BV
21127  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.animoassistans.se
  
Platsannons

Semestervikariat eller timanställning leg sjuksköterska

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig sjuksköterska/distriktssköterska som vill arbeta inom den kommunala äldreomsorgen/hemsjukvården i Lomma Kommun som timanställd under dag-, kväll- och/eller nattjänstgöring

Du kommer att utföra hälso- och sjukvårds insatser inom särskilt och ordinärt boende. Vi har också en korttidsenhet med 20 vårdplatser.
Vi kan erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete i en trevlig arbetsmiljö.
Dokumentering sker i journalsystemet ProCapita +.


KVALIFIKATIONER
Leg. sjuksköterska, Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 15-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c3b6d0a7-0116-4de2-a048-98b290e36365&TK=28d979c5-6e95-4021-abbc-8e69b7243210
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lomma kommun, Socialförvaltning
Hamngatan 3
23481  Lomma Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal