Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:48

Lediga jobb i Ljusnarsbergs kommun (1864), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 950
Täthet8,60Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area631,10Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land575,54Landareal (km²)
Sjö55,56Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast Kopparbergs vårdcentral

Fysioterapeut eller sjukgymnast och intresserad av att få arbeta på en vårdcentral med god stämning och där kulturen präglas av humor, skratt och värme?

Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, relativt långt från sjukhusvården. Det gör patientarbetet både brett och varierande. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. För oss är båda delarna lika viktiga.

Vi som utför detta uppdrag är ett sammansvetsat team på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra, inom och mellan alla yrkesgrupper. Det finns möjlighet för alla att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose den personliga kompetensutvecklingen.

"Vår chef ger oss förutsättningar att utvecklas i arbetet och finns alltid där om vi kör fast"

Så beskriver en av våra medarbetare hur det är att vara anställd hos oss, låter det som en arbetsplats där du skulle trivas?

Arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta med patientkontakt på vårdcentralen, vilket innefattar bland annat att göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Likaså kommer du, som en del i vårt sammansvetsade team, att ha en given i roll i vårt arbete att utveckla vårdcentralen och vårt uppdrag.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och att vara flexibel. Du har lätt att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra till verksamhetens utveckling och förändring ser du som en naturlig del av ditt arbete och har därför lätt för att samverka i team med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

Att arbeta hälsofrämjande är en viktig del av verksamhetens arbete varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har ett intresse för äldres rehabilitering.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid

Tillträde:
2018-03-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emma Nyström, enhetschef
Telefon: 0580-887 40

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna
Åsa Eliasson
Telefon: 019-602 04 43

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-17

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Kopparberg vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: HoS:2017:1218
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Demenssjuksköterska

Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Opera på Skäret och Guldruschen är bara några exempel på vad som händer i Ljusnarsberg och vårt vackra Tingshus och kyrkan är två av flera sevärdheter som är värda ett besök. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Ljusnarsbergs kommun söker

Demenssjuksköterska


Vill Du vara med? Vi söker sjuksköterskor med framtidsfokus.

Vi har påbörjat arbetet med att bygga en hälso- och sjukvård baserat på team. Tillsammans med MAS (Medicinskt ansvarig sjuksköterska) och MAR (Medicinskt ansvarig för rehabilitering) är du med i utvecklingen av ett demensteam. Som sjuksköterska kommer du att vara en av nyckelpersonerna i teamet. Du kommer att ha omvårdnadsansvar på Koppargården, ett särskilt boende som inrymmer en demensavdelning. Nära samarbete med kommunens övriga sjuksköterskor är en förutsättning i vår lilla kommun. Sjuksköterskorna har ett gemensamt ansvar för kväll och helgtjänstgöring utifrån schemaöverenskommelser.

Inom vår kommun skapar vi tillsammans nytta och bidrar till samhällets utveckling genom att ge god service med hög kvalitet. Vi strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera verksamheterna. Vi agerar på ett ansvarsfullt sätt, i dialog med vår omvärld, och med största fokus på kvalitet, patient-säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vår arbetsplats präglas av respekt för varandra, engagemang, delaktighet, flexibilitet, utveckling och glädje.

Ljusnarsbergs kommun tar sin utgångspunkt i individens behov. Det är i mötet och samspelet mellan individen som är i behov av kommunens insatser, eventuella anhöriga/närstående och yrkesutövare som resultatet av vården och omsorgen skapas. Vårdens organisering ska utgå från individernas behov. För en optimal god vård krävs en god vårdmiljö vilket inbegriper en helhetssyn vad gäller arbetsmiljö. Genom att rätt person med rätt kompetens arbetar på rätt sätt, på rätt plats och tid skapas förutsättningarna för en god vård och därmed också möjligheter till utveckling av både individer och verksamhet.

För att vara en attraktiv arbetsgivare, som sjuksköterskor vill komma till och stanna kvar hos, har verksamheten fått i uppdrag att arbeta med att skapa en god vårdmiljö och arbetsmiljö. Vi kommer att erbjuda hälsosamma arbetstider för att möta sjuksköterskors individuella behov, ha särskilda akademiska utbildningsanställningar (AST) och introduktionsprogram med namngiven mentor.

Mer information om vår nya satsning på sjuksköterskor kan du läsa här: http://ljusnarsberg.se/nyheter/helhetsgreppmedframtidsfokusforsjuksskoterskor.5.5dc82f5515c2ebc6cd6bb6fa.html
https://www.vardfokus.se/webbnyheter/2017/maj/sa-satar-ljusnarsberg-pa-sina-sjukskoterskor/

Vi önskar finna medarbetare som är engagerade och har en positiv inställning till jobbet som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar i den kommunala hemsjukvården.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, psykiatri eller distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre eller inom psykiatrin är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Körkort B är ett krav

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Demens sjuksköt.17:12
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ljusnarsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
71480  KOPPARBERG Sverige
Hemsida: www.ljusnarsberg.se
  
Platsannons

Hemtagningssjuksköterska

Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv vare sig du vill åka skidor, vandra, fiska eller jaga. Opera på Skäret och Guldruschen är bara några exempel på vad som händer i Ljusnarsberg och vårt vackra Tingshus och kyrkan är två av flera sevärdheter som är värda ett besök. Våra goda kommunikationer med tåg gör att du lätt kan pendla, de närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se.

Vill Du vara med? Vi söker sjuksköterskor med framtidsfokus.

Vi har påbörjat arbetet med att bygga en hälso och sjukvård baserat på team. Tillsammans med MAS (Medicinskt ansvarig sjuksköterska) och MAR (Medicinskt ansvarig för rehabilitering) är du med i utvecklingen av ett hemtagningsteam. Som sjuksköterska kommer du att vara en av nyckelpersonerna i teamet. Du kommer att ha omvårdnadsansvar på Solgården, ett särskilt boende som inrymmer korttidsplatser. Nära samarbete med kommunens övriga sjuksköterskor är en förutsättning i vår lilla kommun. Sjuksköterskorna har ett gemensamt ansvar för kväll och helgtjänstgöring utifrån schemaöverenskommelser.

Inom vår kommun skapar vi tillsammans nytta och bidrar till samhällets utveckling genom att ge god service med hög kvalitet. Vi strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera verksamheterna. Vi agerar på ett ansvarsfullt sätt, i dialog med vår omvärld, och med största fokus på kvalitet, patient-säkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Vår arbetsplats präglas av respekt för varandra, engagemang, delaktighet, flexibilitet, utveckling och glädje.

Ljusnarsbergs kommun tar sin utgångspunkt i individens behov. Det är i mötet och samspelet mellan individen som är i behov av kommunens insatser, eventuella anhöriga/närstående och yrkesutövare som resultatet av vården och omsorgen skapas. Vårdens organisering ska utgå från individernas behov. För en optimal god vård krävs en god vårdmiljö vilket inbegriper en helhetssyn vad gäller arbetsmiljö. Genom att rätt person med rätt kompetens arbetar på rätt sätt, på rätt plats och tid skapas förutsättningarna för en god vård och därmed också möjligheter till utveckling av både individer och verksamhet.

För att vara en attraktiv arbetsgivare, som sjuksköterskor vill komma till och stanna kvar hos, har verksamheten fått i uppdrag att arbeta med att skapa en god vårdmiljö och arbetsmiljö. Vi kommer att erbjuda hälsosamma arbetstider för att möta sjuksköterskors individuella behov, ha särskilda akademiska utbildningsanställningar (AST) och introduktionsprogram med namngiven mentor.

Mer information om vår nya satsning på sjuksköterskor kan du läsa här: http://ljusnarsberg.se/nyheter/helhetsgreppmedframtidsfokusforsjuksskoterskor.5.5dc82f5515c2ebc6cd6bb6fa.html
https://www.vardfokus.se/webbnyheter/2017/maj/sa-satar-ljusnarsberg-pa-sina-sjukskoterskor/

Vi önskar finna medarbetare som är engagerade och har en positiv inställning till jobbet som tillsammans med oss vill arbeta för att möta framtidens utmaningar i den kommunala hemsjukvården.

Verkar det intressant? Hör av dig så berättar vi gärna mer.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, psykiatri eller distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre eller inom psykiatrin är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och att kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Körkort B är ett krav

Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudande från rekryterings- och bemanningsföretag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas endast emot via ansökningsformuläret på www.ljusnarsberg.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Hemtagnings ssk 17:12
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ljusnarsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusnarsbergs kommun
Gruvstugutorget
71480  KOPPARBERG Sverige
Hemsida: www.ljusnarsberg.se
  
Platsannons

Medicinsk vårdadministratör Kopparbergs vårdcentral

Flink i fingrarna och serviceinriktad? Då kanske vi på Kopparbergs vårdcentral har en tjänst just för dig!

Hos oss kommer du bland annat att arbeta med medicinsk dokumentation och patientadministration. Du kommer även att arbeta i kassa och reception, vilket innebär kontakt med våra besökare och patienter. Eftersom vi samarbetar mycket inom vårdcentralsområdet så kommer även samverkan inom området att vara en naturlig del av ditt arbete.

Kopparbergs vårdcentral är en liten arbetsplats, relativt långt från sjukhusvården. Det gör patientarbetet både brett och varierande. Vårt uppdrag är att hjälpa människor när de är i behov av sjukvård, men också att förebygga ohälsa. Båda delarna är lika viktiga för oss.

Vi är ett sammansvetsat team på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll. Här hjälper vi varandra inom och över alla yrkesgrupper. Det finns möjlighet för alla att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose den personliga kompetensutvecklingen.

Arbetsuppgifter:
Du kommer bland annat att arbeta med medicinsk dokumentation och patientadministration. Du kommer även att arbeta i kassa och reception, vilket innebär kontakt med våra besökare och patienter.
Eftersom vi samarbetar mycket inom vårdcentralsområdet så kommer även samverkan inom området att vara en naturlig del av ditt arbete.

Kvalifikationer:
Medicinsk vårdadministratörsutbildning eller läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, en hög servicenivå och har ett trevligt bemötande av såväl patienter som kollegor. Likaså ser du det som en naturlig del av ditt arbete att bidra till verksamhetens utveckling och du tar gärna både ansvar och initiativ till denna utveckling. Vi ser det även som önskvärt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Emma Nyström, enhetschef
Telefon: 0580-887 40

Facklig företrädare:
Vision
Telefon: 0581-853 80

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-14

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Kopparberg vårdcentral ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: HoS:2017:1203
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Behandlingspersonal/resurstjänster till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 1725

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en statlig myndighet som bl.a. bedriver vård, utredning och behandling för vuxna med missbruk. LVM-vården bedrivs på 11 st. institutioner över hela landet. SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Institutionen har i dagsläget en intagningsavdelning, en låst och en öppen behandlingsavdelning på Rällsögården samt två avdelningar på Granhult. SiS LVM-hem Rällsögården arbetar på socialtjänstens uppdrag med inriktning på motivationsarbete, behandling och utredning. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik. Respekt, omtanke och tydlighet är värden som präglar vårt bemötande inom SiS.
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Inför rekryteringsarbetet har SiS tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Statens Institutionsstyrelses hemsida: www.stat-inst.se


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker tre behandlingsassistenter som skall tjänstgöra som extra resurser till vård och behandlingsarbetet på SiS LVM-hem Rällsögården under sex månader. I arbetet som behandlingsassistent deltar man i den dagliga verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö. Arbetsuppgifterna varierar och du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter eller planera och genomföra samtalsgrupper, även resor och dokumentation ingår. Andra uppgifter kan till exempel vara aktiviteter såsom enskilda samtal eller vara klienterna behjälplig med praktiska göromål. Resurstjänsten innebär att man tjänstgör på den avdelning där behovet finns för dagen. Det ställer krav på flexibilitet, ansvarstagande samt lätthet till förändring samt självständighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som minst innehar tvåårig eftergymnasial utbildning. Som t.ex. behandlingsassistent, behandlingspedagog, skötare, socionom, beteendevetare eller innehar annan jämförbar 2 årig eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Tidigare erfarenhet av missbruksvård och/eller psykiatri är meriterande.
Du ska ha ett genuint intresse för behandlingsarbete och att möta människor i utsatta situationer. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp, du är flexibel, ansvarstagande och en trygg förebild åt våra vuxna missbrukare. Du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.
Utdrag tas från polisens misstanke- och brottsregister.
Vi ser gärna manliga sökande då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan via www.offentligajobb.se

Se erfarenhetskraven under kvalifikationer

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Schema. Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enl. överenskommelse .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Ref 1725 Dnr 2.9.1-4337-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0cececd-9b39-4a7c-891b-2e6f63b17739&publishCode=AMS&TK=6cb432ca-5702-4778-9c32-01e10656f59f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Rällsögården i Kopparberg
Rällsögården 106
71493  Kopparberg Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Platsannons

Kvinnliga assistenter

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi behöver omgående ytterligare kvinnliga personliga assistenter till en äldre kvinna i Kopparberg. Du kan söka både fasta tjänster (ca 70-75 %), eller om du bara vill jobba lite grand som timanställd, t ex om du studerar vid sidan om. Ange i ditt personliga brev vilket du är intresserad av. Möjlighet finns att vara med och påverka sitt schema. Du bör kunna börja omgående.

Du ska vara trygg och stabil i dig själv, tålmodig, lättsam, positiv, samt ha ett genuint intresse av att hjälpa en annan person i dennes vardag. Hög arbetsmoral är något vi värdesätter. Det är bra om du är rökfri.

Arbetet består till största delen av personlig omvårdnad, men även lite hushållsarbete ingår. Det är bra om du är duktig på att motivera och peppa till små aktiviteter, t ex att ta en promenad eller spela ett spel.

För den här tjänsten behöver du ha någon form av erfarenhet från vård och omsorg, eller genuint intresserad av att lära.

Rekryteringsprocessen fortgår löpande. Tillsättning sker så fort vi hittar rätt sökande.

Kunden har dygnet-runt-assistans med jour på natten så du behöver kunna arbeta alla tider på ett dygn. Kollektivavtal finns. Vi erbjuder friskvård. Individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan!

Ev frågor besvaras på 08-505 920 49.

.

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande arbetstid Deltid enl ök.Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1809
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Våxnäsgatan 10
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes i Kopparberg

Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande.
Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem.
Du är van med jakthund utav ras Jämthund/Laika.

Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer.
Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas till intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall.

Vi ser gärna att du är 30 år eller äldre.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker dig med gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor.
Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder.
Brukaren är rullstolsburen.

Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Kopparberg 1712
Webbplats:
Epostadress: info@sheassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SHE ASSISTANS AB
BOX 7019
18711  TÄBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningsföreståndare till SiS LVM-hem Rällsögården, avd Västergården.

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bl.a. bedriver vård, utredning och behandling för vuxna med missbruk. LVM-vården bedrivs på 11 st. institutioner över hela landet. SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Institutionen har i dagsläget en intagningsavdelning, en låst och en öppen behandlingsavdelning på Rällsögården samt två avdelningar på Granhult. SiS LVM-hem Rällsögården arbetar på socialtjänstens uppdrag med inriktning på motivationsarbete, behandling och utredning. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik. Respekt, omtanke och tydlighet är värden som präglar vårt bemötande inom SiS. Hemsida: www.stat-inst.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en avdelningsföreståndare till vår intagningsavdelning Västergården.
Som avdelningsföreståndare har du ansvar att leda, planera och vidarutveckla aktiviteter och processer vid avdelningen så de överensstämmer med mål, lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Detta innefattar utifrån särskild delegationsordning ansvar för ekonomi-, resultat-, personal och arbetsmiljöfrågor. Som avdelningsföreståndare ingår du i institutionens ledningsgrupp och har chefsberedskap. För utförligare information om arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning, vänligen ta kontakt med Elisabeth Norman Tjärnberg.KVALIFIKATIONER
Akademisk grundexamen på minst 180hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller vårdvetenskap som t.ex. socionom, beteendevetare. Eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig om lägst 180hp.
Stort vikt kommer läggas vid bedömning av personlig lämplighet och samarbetsförmåga för tjänsten.
Du ska ha dokumenterad chefserfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från missbruksvård samt erfarenhet från arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.
En viktig egenskap är att du har fokus på myndighetens mål, riktlinjer, lagar och värdegrund. Du har en god förmåga att fatta beslut och arbeta effektivt även under tidspress. Du vill och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Du som person är tydlig, strukturerad och gränssättande i ditt ledarskap, du är flexibel och ansvarstagande samt en trygg förebild åt vår personal och vuxna missbrukare.
Du är en god administratör, har goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift samt datavana. Du har vitsordad lämplighet för ledarskap.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet. Vi ser gärna manliga sökande då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen.
Se erfarenhetskrav under kvalifikationer.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Dagtid måndag-fredag. Möjlighet till flexibel förläggning av arbetstiden enl. överenskommelse med arbetsgivaren. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. överenskommelse Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Ref 1724 Dnr 2.9.1-4049-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7bc2b046-0ca7-4510-b42f-f8b1e3387979&publishCode=AMS&TK=6748b401-59f9-446b-9c80-4baec03bc71b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Rällsögården i Kopparberg
Rällsögården 106
71493  Kopparberg Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal