Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:29

Lediga jobb i Ljusdals kommun (2161), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd19 027
Täthet3,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area5 609,79Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land5 256,37Landareal (km²)
Sjö353,42Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Arbetsterapeut till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkarmottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi . Inom verksamhetsområde Ljusdal finns ytterligare två hälsocentraler, Järvsö och Färila/Los. Det finns också familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning, samt dagrehabilitering, bassäng och dietist. Som arbetsterapeut arbetar man mot alla tre hälsocentralerna, med dagrehabilitering och på närvårdsavdelningen.

Idag arbetar 2 arbetsterapeuter i vårt verksamhetsområde. Hos oss har varje medarbetare ett ansvar att aktivt vara med och utforma nya multiprofessionella arbetssätt utgående från kundernas behov. Viljan att ingå i olika team är ett krav. I anställningen ingår att samarbeta och underlätta för andra och utföra arbetsuppgifter inom hela VO Ljusdal.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter i primärvården med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

I arbetet kan det ingå gruppverksamhet, dagrehabilitering, arbete på närvårdsavdelningen samt hembesök. Du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut.

Att kunna samverka med såväl interna som externa aktörer.

Vi lägger vikt på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: RS 2017/796
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ffd7c09-9351-4c95-a96e-b8c907c03800&TK=fb4eb30c-0cc7-49b8-9a7d-fbf78659cd23
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomiassistent

Vi söker dig som vill arbeta med leverantörsreskontra, bokföring och diverse administration.
Vi har behov av stöttning till vår avdelning verksamhetsstöd som bland annat sysslar med ekonomi, lön, fakturering och administration.
Tillträde är omgående tom 31 december. 50-100% efter överenskommelse.

Du har ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Det är viktigt att du älskar siffror, är noggrann, strukturerad, nyfiken och gillar ett högt tempo. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet av ekonomi/lönesystem är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är kommunikativ och anpassningsbar samtidigt som du är noggrann och mån om att göra rätt.
Du är effektiv och gillar att få saker och ting gjorda. Struktur och organisation är viktigt för dig och service ligger dig varmt om hjärtat. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift.Vi är en kommunalägd koncern som tillhandahåller El - Fjärrvärme - Vatten - Renhållning - Bredband & TV
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Ekonomiassistent
Webbplats:
Epostadress: jobb@ljusdalenergi.se
Övrigt: Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt sökande.
Arbetsplats: 
Adress: LJUSDAL ENERGIFÖRETAG AB
Hotellgatan 6D
82732  LJUSDAL Sverige
Hemsida: http://www.ljusdalenergi.se
  
Platsannons

Familjebehandlare

Individ- och familjeomsorgen i Ljusdal befinner sig i stark utveckling. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn och deras familjer samt att arbeta i en arbetsgrupp med familjebehandlare med olika bakgrunder och erfarenheter i en dynamisk arbetsmiljö.
 
Individ- och familjeomsorgens resursteam är en öppen verksamhet för barn, ungdomar och deras föräldrar. Här arbetar sju familjebehandlare. Vi arbetar tillsammans med en fältsekreterare som är placerad vid barn- och familjehälsan samt i nära kontakt med två familjerättssekreterare. Familjebehandlarna i resursteamet arbetar i huvudsak på uppdrag av socialsekreterare  vid barn- och familjeenheten. Vi erbjuder också vissa öppna insatser som till exempel servicesamtal, stödgrupper för barn och stödgrupper för utövare av våld i nära relationer.
Den huvudsakliga arbetsuppgiften innebär familjebehandling som ett beviljat bistånd från socialsekreterarna vid barn- och familjeenheten. Du arbetar med hela familjer eller enskilda individer utifrån behov och du har dokumentationsskyldighet. Arbetet utförs, utifrån behov, i resursteamets lokaler eller i familjernas hemmiljö. Familjebehandlarna ingår vid behov i team gällande strukturerad  hemmabaserad familjebehandling och då ingår viss beredskapstjänstgöring. I arbetsuppgifterna ingår även att leda stödgrupper för barn vars föräldrar har missbruksproblematik, psykiska sjukdom eller svåra konflikter i sitt föräldraskap. Ytterligare en arbetsuppgift är att närvara vid umgängen mellan föräldrar och barn där socialtjänsten eller tingsrätten bedömt att ett sådant behov föreligger. Syftet är då att övervaka umgänget och ge stöd till föräldrar och barn.
Lämplig högskoleutbildning kan vara till exempel socionom, socialpedagog, beteendevetare, specialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer som lämplig. Meriterande är vidareutbildning inom området som till exempel familjeterapi, systemiskt arbete, anknytning, våld i nära relationer och stödgrupper för barn. Du bör ha erfarenhet av socialt arbete med familjer och kunskap om socialtjänstens uppdrag. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår arbetsgrupp består av individer med olika kompetens och erfarenheter, vi ser detta som en styrka i teamarbete och arbetet kräver god samarbetsförmåga. Vid rekrytering är det därför viktigt att för oss att teamets samlade kompetens gynnas.
Registerutdrag ur polisens brotts- och misstankeregister krävs.
Körkort krävs.

Tillsvidareanställning.
Deltid, 50%.
Enhetschef/familjebehandlare Mariette Edling  070-3405182.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.
2017-08-06

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Familjehemssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid, 50%. Tillsvidareanställning.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181810&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Sv-SO

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Emiliaskolan ligger i Hybo, cirka 5 km från Ljusdals centrum. Vår Reggio-Emilia inspirerade skola ligger idylliskt placerad i det vackra Hälsingland, ett stenkast från Hybo klack. Med skog, berg och sjöar inpå knutarna ser vi naturen som en självklar resurs för vårt dagliga arbete. I huset samsas förskolan 1-5 år, skolan F-6 och fritidshemmet med totalt 65 barn. Här arbetar 9 vuxna tillsammans.
 
Arbetet innebär kreativt arbete med Reggio Emilia inspiration tillsammans i arbetslag. Vi arbetar aktivt med barnets 100 språk.

Arbetsuppgifter
Du skall arbeta med elever 10-12 år. Kunna se möjligheter och vara nyfiken. Du måste vara flexibel och fantasifull. Viss tjänstgöring förlagd till fritidshemmet. Vi arbetar i huvudsak i små grupper, ibland i B-form.

Kvalifikationer/utbildning
Lärarutbildning i Sv-SO, gärna fler ämnen. Mycket god erfarenhet av barn.

Övrigt

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning
Heltid

Upplysningar lämnas av
Rektor, Eva Berglund-Carlén, 0701-902 902.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-17

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181750&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonomi Controller sökes till Wallbergs Åkeri (Branta AB)

Tjänsten som ekonomicontroller innebär att du kommer få vara med att fortsätta och utveckla företagens controllerfunktion och ekonomiarbete tillsammans med övriga medarbetare. Vi är inne i en expansionsfas där stora investeringar gjorts under det senaste året och kommer att fortsätta. Du får vidareförädla processen för det interna boksluts- prognos- och affärsplanearbete ut mot organisationen. I samarbete med våra företagsledare arbetar du sedan med uppföljningsarbetet, vilket innebär ett arbete nära verksamheten så att du aktivt bidrar till bolagets affärsmässiga utveckling.
Rollen är bred och innebär alltifrån klassiskt controllerarbete – uppföljning, boksluts- prognos- och budgetgenomgångar till analys. Arbetet innebär en stor intern kontaktyta vilket kommer ge en inblick i hela organisationen. I rollen ingår att utveckla och ta fram relevanta rapporter till hela organisationen, Branta vill att hela organisationen ska vara resultatmedvetna och där kommer du bli en viktig del. Du har även stort intresse för affärssystem och att skapa uppföljningsverktyg och verksamhetsrapporter. Du kommer också att ansvar över att utveckla vår webbsida och intranät, samt även fortsätta utvecklingen av att digitalisera verksamheten.
Möjlighet att arbeta från både Ljusdal och Alfta finns.

Exempel på arbetsuppgifter i annonsen för Ekonomi Controller:
• Löpande redovisningsarbete.
• Driva processen för prognosarbete inom bolaget samt vara ett stöd till cheferna i det arbetet.
• Utveckling av analyser och ta fram pedagogiskt beslutsstöd till verksamheten
• Aktivt arbete med förbättring av processer
• Aktivt delta i och ibland driva egna projekt för att utveckla framtida ekonomistyrningsprocesser
• Månadsgenomgångar med företagsledningen samt affärsområden.
• Uppföljning av förvaltningens driftsleverans på olika nivåer.
• Nära samarbete med övriga på ekonomienheten.
• Utveckling av uppföljningsverktyg och framtagande av verksamhetsrapporter.
• Ta fram och följa upp övriga relevanta nyckeltal.
• Informera och utbilda chefer inom ekonomiområdet
• Driva arbetet med att digitalisera verksamheten.

Du är ekonom och har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna från bolag inom entreprenadbranschen eller tidigare arbete på revisions/redovisningsbyrå men det är inget krav. Du är van att snabbt sätta dig in i verksamheter och van vid att arbeta i en organisation som är i ett förändringsarbete.
Som person är du genuint intresserad av och har god förståelse för affären med mycket goda analytiska färdigheter. Du har förmåga att kommunicera med människor, är pedagogisk och bra på att skapa förståelse mellan den aktuella verksamheten och de ekonomiska rapporterna. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende men även att du har integritet. Som person är du både flexibel och drivande samt ser möjligheter med förändringar. Vidare kan du hantera både detaljer och helhet och trivs att arbeta hands-on.

I koncernen Branta ingår företagen Wallbergs Åkeri, SlåttX, KraftX, Ljusdals Smide, Dimstone och Lobonäs Kraft. Koncernen växer ständigt och det är ingen omöjlighet att fler företag kommer tillhöra koncernen i framtiden. Ditt största fokus kommer ligga på företagen Wallbergs Åkeri och SlåttX.

Du blir stationerad på Bränta i Ljusdal men kommer också att kunna jobba i Alfta eller Bollnäs några dagar per vecka.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 veckor semester och 40 timmar arbetstidsförkortning per år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@branta.se
Övrigt: Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Wallbergs Åkeri i Hennan AB
Bränta Färilavägen 43
82794  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad Arbetsterapeut

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vi vill erbjuda dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete där du har möjlighet att diskutera och konferera med kollegor.
 
Vi är ett trivsamt arbetslag med stora ambitioner och nära samarbete med kollegier.
Som arbetsterapeut hos oss ansvarar du för bedömningar av vårdtagarens funktions- och aktivitetsförmåga samt hjälpmedelsbehov.
I ditt arbete ingår att du:
- gör hembesök i ordinärt boende, hemsjukvård och vid våra särskilda boenden inom äldreomsorg där du utför träning/behandling och följer upp rehabiliterande insatser samt förskriver hjälpmedel.
- ger råd och stöd till vårdtagare, dess anhöriga, vård- och hemtjänstpersonal.
- gör bedömningar av boendemiljöer, ger förslag på eventuella anpassningsåtgärder samt skriver intyg för bostadsanpassningsbidrag.
Vi jobbar aktivt med samverkan i team och i arbetsuppgifterna ingår ett nära samarbete med sjukgymnast och sjuksköterska samt omvårdnadspersonal inom både hemtjänst och särskilda boenden samt personliga assistenter.
Du kommer att delta i vårdplaneringar som oftast sker över videolänk mot våra sjukhus.
Du blir delaktig i intern utbildningsverksamhet gentemot vårdpersonal inom vardagsrehabilitering, förflyttningsteknik  m m. 
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenheter av äldreomsorg och kommunal hemsjukvård/ rehabilitering är meriterande.
Du som söker skall kunna arbeta självständigt men också ha en god samarbetsförmåga och viljan att arbeta i team. Vi vill också att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och att du har en god organisatorisk förmåga. Har du också förmågan att entusiasmera och sprida positiv energi är du den vi söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort krävs.
Tillsvidareanställning.
Heltid.
Tf Enhetschef A. Myhrberg 0651-181 91 mobil 0725884702.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.
2017-06-25

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181811&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Ljusdal Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: Ljusdal
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Lågstadielärare

Arbetsplats

Vill du vara en av oss på Gärdeåsskolan som bidrar till elevers möjlighet till måluppfyllelse?
 
Vi söker lärare för undervisning år 1-3. Vi söker dig med så bred ämnesbehörighet som möjligt, gärna idrott. Du ingår i ett arbetslag med lärare från förskoleklass till år 3. Du har ett genuint intresse för att arbeta med elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god vana att samarbeta.
Vi arbetar i ett 2-lärar system i klassrummet.
Du bör ha god IT-vana eftersom vår skolan strävar att ligga i framkant gällande IT i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Undervisning och klassläraransvar tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer/utbildning

Lärarutbildning med examen/behörighet. Legitimation.

Övrigt
Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Carina Bryngelsson, rektor 0651- 181 94.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-17

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181805&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor – och förskolechef

Arbetsplats
Vi söker en engagerad ochdriven skolledare och förskolechef med erfarenhet av ledarbefattning inomutbildnings och skolverksamhet. Känner du igen dig? Tveka då inte att söka!

Tjänsten som skolledare– och förskolechef för Emiliaskolans intraprenad innebär att du håller tätkontakt med avdelningarna och visar ett intresse för deras utveckling. Duarbetar med en initierad och kunnig ledningsgrupp som är väl insatta i ReggioEmilia filosofin. Det är en utmaning att tillsammans i ledningsgruppen utvecklaarbetet med barnens 100 språk, att förvekliga drömmen om kreativa barn som fårutforska sin omgivning och sina livsvillkor. De vuxna är medforskare ochhandleder barnen på ett professionellt sätt. Att leda en verksamhet som dennaär att ständigt få omvärdera sig själv och utmana sina fördomar.

Detta är ett utmanande och stimulerande uppdrag där Du tillsammans medkompetenta medarbetare skall uppnå bra resultat och vara en attraktivarbetsplats med nöjda medarbetare och en god lärandemiljö. Du kommer attansvara för skola F-6, förskola och fritidisverksamhet.

Arbetsuppgifter

-Du skall planera, leda,utveckla och följa upp verksamheten i samverkan med barn/elever, medarbetareoch föräldrar.
-Somskolledare och förskolechef ska Du driva utvecklingen med elevernaskunskapsutveckling och trivsel i fokus.
-Skolutvecklingoch det systematiska kvalitetsarbetet är ett högt prioriterade område för Dig.
-Duansvarar för budget och ser till att verksamheterna har en välskött ekonomi.
-Duingår i kommunens skolledargrupp och samarbetar där med kollegor från förskolaupp till vuxenutbildning. Din närmaste chef är förvaltningschefen i utbildningsförvaltningen.-Duskall tillsammans med försteläaren hålla kontakten med Reggio Emilia instituteti Stockholm samt med förskolenätverket i Sundsvall.

Kvalifikationer/utbildning

Vi söker dig som har högskoleutbildningi enlighet med Skollagens krav och erfarenhet av att arbeta som skolledareoch/eller förskolechef. Du behöver ha mycket god kunskap om skolverksamhet ochvara en synlig ledare och agera som pedagogisk ledare för skolan.

Du har:
-Förtrogenhet med skollag, läroplan,arbetsmiljölag, andra lagar samt kommunala styrdokument.

-Du harerfarenhet av personalledning, att verka genom andra och att arbeta i team.
 
-Duär mån om att förskolan och skolans medarbetare.
 
-Du visartydlighet och mod i ledarskapet och har en personlighet som uppmuntrar och tartillvara på idéer och tankar från medarbetare, elever och omvärlden.
 
-Vana vid att tydligt organisera ettsystematiskt kvalitetsarbete och arbetsmiljöarbete.-Förmåga att vara systematisk, noggrann ochutåtriktad.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet.
Körkort krävs.
Intervjuer kommer att hållas 24/5 och 30/5.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Anna Johansson, PA-konsult, 070-174 30 11.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181804&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vill Du vara rektor på en skola där elever och personal trivs tillsammans och där personalen är engagerad och har en hög kompetens? Tveka då inte att söka denna tjänst hos oss!
 
Elevantalet på Slottegymnasiet uppgår till ca 650 elever. Det är en skola där elever och personal trivs tillsammans och där personalen är engagerade och har hög kompetens. Kulturen har en särskild plats i verksamheten och ett kulturcentrum är under uppbyggnad för att skapa en mötesplats för alla, där skolan får en central roll. Detta är ett resultat av ett nära samarbete mellan kulturen, skolan och ideella föreningar. Det finns också många olika möjligheter att idrotta och motionera på plats, inomhus eller utomhus, i nära anslutning till skolområdet. Slottegymnasiet har ett nära samarbete med företag och branscher, som vi förväntar oss att du vårdar och utvecklar.

Arbetsuppgifter

• Som rektor ska Du driva utvecklingen med elevernas kunskapsutveckling och
trivsel i fokus.
• Tillsammans med befintlig ledningsgrupp förväntas du driva och utveckla personal-och elevinflytandet för en hållbar arbetsmiljö.
• Skolutveckling och det systematiska kvalitetsarbetet är ett högt prioriterade
område för Dig.
• Du genomför utveckling av Slottegymnasiet och arbetar för att skolans
konkurrenskraft växer.
• Under din ledning vidareutvecklas de särskilda kvaliteterna förbundna med de
nationella programmen.
• Du underhåller relationer till externa parter och partners som programmen
arbetar med.
• Slottegymnasiet ska vara en gymnasieskola som är välskött, attraktiv och satsar
på entreprenörskap, vilket du vårdar och utvecklar.
• Du ansvarar för budget och ser till att skolan har en välskött ekonomi.
• Du ingår i kommunens skolledargrupp och samarbetar där med kollegor från
förskola upp till vuxenutbildning. Din närmaste chef är förvaltningschefen i
Utbildningsförvaltningen.

Kvalifikationer/utbildning

Vi söker dig som har högskoleutbildning i enlighet med Skollagens krav och
erfarenhet av att arbeta som skolledare inom gymnasiet. Du behöver ha mycket
god kunskap om skolans alla olika gymnasieprogram och vara en synlig ledare
och agera som pedagogisk ledare för skolan.
Du har:
• Förtrogenhet med skollag, läroplan, arbetsmiljölag, andra lagar samt
kommunala styrdokument.
• Engagemang för elevernas kunskapsutveckling och för elevhälsoarbetet.
• Vana vid att tydligt organisera ett systematiskt kvalitetsarbete och
arbetsmiljöarbete.
• Dokumenterad god ledningsförmåga, goda kunskaper om gruppdynamik och
färdigheter för att leda organisatoriska förändringar.
• Förmåga att vara systematisk, noggrann och utåtriktad.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort krävs.
Intervjuer kommer att hållas under majmånad.
Besök vår hemsida www.ljusdal.se för mer information.


Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Anna Johansson, PA-konsult, 070-174 30 11.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-22

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181701&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare barn och ungdom

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Individ- och familjeomsorgen i Ljusdal befinner sig i stark utveckling. Nu ska några socialsekreterare vara föräldralediga, det är vi glada för, men därför behöver vi bli några fler. Vi söker dig som trivs i en händelserik miljö som präglas av utveckling och förändringsarbete. Du ges möjlighet till både individuell utveckling, delaktighet och engagemang! 
Vi utvecklar verksamheten inom socialtjänsten i en ny organisation med ett nära arbetsledarskap av enhetschef och av specialistsocionom knuten till varje enhet. 
Som socialsekreterare i de olika arbetsgrupperna för barn och ungdom vid individ och familjeomsorgen är uppdraget i första hand att utreda barns och ungdomars behov och styrkor samt föräldrars förmågor att tillgodose barnens behov. Därefter att tillsammans med barn och föräldrar komma fram till insatser som tillgodoser behov och stärker förmågor. Till sist att följa upp insatser för att säkerställa att insatserna ger barn och föräldrar vad de behöver. 
Vi söker dig som är socionom och som tillsammans med oss vill göra skillnad för barn, deras föräldrar och andra vuxna i utsatta livssituationer. Du har erfarenhet av myndighetsutövning med stöd av SoL och LVU. Du är väl förtrogen med BBIC. Du gillar att arbeta i team.  Krav är att du talar och skriver god svenska och att du gillar utmaningar. Vi vill att du har goda kunskaper om barn/ungdomars och deras behov och utveckling. Vi arbetar i verksamhetssystemet Treserva.
Arbetet kräver stor flexibilitet och förmåga att arbeta såväl självständigt som att samverka internt och externt med många aktörer. Förmågan att hantera stress är viktig för uppdraget.
För detta arbete krävs att du uppvisar utdrag ur polisens register.

Vi erbjuder tät arbetsledning och nära chefsstöd. Administrativt stöd finns för varje arbetsgrupp. Möjlighet till distansarbete. Vi satsar på vidareutbildning utifrån kompetensplan. Efter att ha jobbat här i några år kan du räkna med en längre utbildning på magisternivå el psykoterapeutisk inriktning. Särskilda lönesatsningar pågår. Vi har friskvårdspeng och möjlighet att växla in semestertillägg mot extra semesterdagar. Extern handledning är en självklarhet. Alla medarbetare har egna rum. En god arbetsmiljö är viktig för oss.
Vi vill ha din ansökan senast 2017-04-30. Ange vilket område som intresserar dig mest.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Körkort krävs.
Tillsvidareanställning. Heltid.
Enhetschef Ola Högvall, 0651-18232
Specialistsocionom Soraya Aloush, 0651-18758.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.
2017-05-31

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181691&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare / säljare till Fortum i Arbrå

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående flertalet kundtjänstmedarbetare / säljare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer din huvuduppgift bli att med hög kvalitét hantera inkommande förfrågningar och arbeta aktivt med försäljning, alltid i enlighet med uppdragsgivarnas beställningar. Det kan handla om fakturor, pris och avtal. Arbetstiden är heltid, och det förekommer även till viss del arbete under kvällar och helger.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Fortum. Uppdraget sträcker sig under perioden 8/5 – 31/8, vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden. För rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Innan du börjar din anställning hos oss kan du först och främst se fram emot en cirka tre veckor lång intern utbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.

Din profil
Du har en gymnasieexamen och om du tidigare arbetat med försäljning och kundkontakter via telefon ses det som mycket meriterande. Dessutom har du minst grundläggande kunskaper inom matematik och är en van användare av MS Office. Vidare är du en ansvarstagande och målinriktad teamplayer med en positiv attityd. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3624
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3624
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare / rådgivare till Fortum i Arbrå

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående flertalet kundtjänstmedarbetare / rådgivare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare / rådgivare kommer din huvuduppgift bli att med hög kvalitét hantera inkommande samtal i enlighet med uppdragsgivarnas beställningar. Det kan bland annat handla om fakturor, priser, flyttar och information om våra självbetjäningstjänster. Tjänsterna är på heltid, vissa kommer att arbeta dagtid och vissa kommer att arbeta skift vilket innebär bland annat dag-, kväll- och nattarbete. Som rådgivare är det en fördel om du har ett visst tekniskt intresse.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Fortum. Uppdraget sträcker sig under perioden 8/5 – 31/8, vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden. För rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Innan du börjar din anställning hos oss kan du först och främst se fram emot en cirka tre veckor lång intern utbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.

Din profil
Du har en gymnasieexamen och om du tidigare arbetat med försäljning och kundkontakter via telefon ses det som mycket meriterande. Dessutom har du minst grundläggande kunskaper inom matematik och är en van användare av MS Office. Vidare är du en ansvarstagande och målinriktad teamplayer med en positiv attityd. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3621
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3621
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  
Platsannons

Specialpedagog

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog ska du delta i arbetet med att stödja barn/elever i undervisnings- och lärandemiljön. I arbetet ingår att
genomföra pedagogiska utredningar och analysera elevens svårigheter på grupp och individnivå samt göra uppföljningar.
Du ingår i elevhälsoteamet på en eller flera skolor och deltar i arbetet att genomföra åtgärdsprogram i samverkan med skola och hem. Arbetet kan också vara att handleda skolans personal och göra anpassningar i lärandemiljön. Du medverkar i elevhälsomöten och har enskilda samtal med elever.

Kvalifikationer/utbildning
Specialpedagogutbildning eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar inom skola. Du behöver ha god förmåga att kommunicera och skapa förtroende hos dem du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Övrigt

Arbetet kan vara knutet till grundskola och/eller gymnasiet.
Körkort krävs.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Inga-Lill Öjemark, tf elevhälsochef, 070-566 79 41.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181791&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ma-NO-lärare

Arbetsplats

Emiliaskolan ligger i Hybo, cirka 5 km från Ljusdals centrum. Vår Reggio-Emilia inspirerade skola ligger idylliskt placerad i det vackra Hälsingland, ett stenkast från Hybo klack. Med skog, berg och sjöar inpå knutarna ser vi naturen som en självklar resurs för vårt dagliga arbete. I huset samsas förskolan 1-5 år, skolan F-6 och fritidshemmet med totalt 65 barn. Här arbetar 9 vuxna tillsammans.
 
Denna tjänst omfattar kreativt arbete med Reggio Emilia inspiration tillsammans i arbetslag. Vi arbetar aktivt med barnets 100 språk.
 

Arbetsuppgifter
Du skall arbeta med elever F-3 år. Kunna se möjligheter och vara nyfiken. Du måste vara flexibel och fantasifull. Viss tjänstgöring förlagd till fritidshemmet. Vi arbetar i huvudsak i små grupper, ibland i B-form.

Kvalifikationer/utbildning
Lärarutbildning.

Övrigt
Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Eva Berglund-Carlén, Rektor, 0701-902 902.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-06-02

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181789&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i Hälsingland. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.

Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i Hälsingland!

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska till Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal.
Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, dagrehabilitering, bassäng, dietist, samt familjeläkarakut dygnet runt, röntgen, lab och Närvårdsavdelning.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till betald vidareutbildning finns.

Ljusdal kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Du är välkommen att höra av dig så berättar vi vidare.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsområdet omfattar arbete inom vardagligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och akutverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska.

Ljusdal/Ramsjö Din hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad sjuksköterska eller distriktssköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Har Du utbildning inom eller intresse av diabetes ser vi det som meriterande.

Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: RS 2017/870
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0f4d01d2-6a89-4f06-a64a-0eaf487eda7d&TK=139a823f-90a8-410d-b9e0-a21ddbcc6e49
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb till student inom elkraft/elektroteknik

Vi söker dig som studerar vid universitetet och har något/några år kvar på din utbildning.
Du ska självständigt genomföra en riskutvärdering och förmågebedömning på Ljusdal Energis elnät, enligt Svenska kraftnäts riktlinjer.
Du dokumenterar denna på lämpligt sätt samt kommunicerar med din uppdragsgivare.Vi tror att detta kan vara ett lämpligt sommarjobb på en till två månader för rätt person.
Passande utbildningsinriktningar är elektroteknik/elkraft. Tidigare erfarenhet från liknande arbete, är en fördel.
Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel, samt erfarenhet av att arbeta i olika datasystem.
Som person är du driven, engagerad och lösningsfokuserad. Du arbetar självständigt och noggrant, fokuserat och initiativtagande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.


Vi är en kommunägd koncern som tillhandahåller El - Fjärrvärme - Vatten - Renhållning - Bredband & TV
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Civilingenjör, drift och underhåll, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Sommarjobb elnät
Webbplats:
Epostadress: jobb@ljusdalenergi.se
Övrigt: Varmt välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med urvalet löpande. Tillsättning sker så fort vi hittat rätt kandidat.
Arbetsplats: 
Adress: LJUSDAL ENERGIFÖRETAG AB
Hotellgatan 6D
82732  LJUSDAL Sverige
Hemsida: http://www.ljusdalenergi.se
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare till SBS i Ljusdal

Platsbeskrivning Scandinavian Billing Services, SBS, är ett kundtjänst- och telemarketingföretag.
Kunderna är större bolag inom finanssektorn. SBS arbetar med support, inkommande kundtjänstsamtal och telesales.
SBS söker nu ett antal medarbetare till kundtjänsten på kontoret i Ljusdal.
Kundtjänsten besvarar bl. a. frågor som handlar om köp på Internet, delbetalningar och fakturering.
Meriterande är tidigare arbeten inom kundservice via telefon, e-post och chatt och erfarenhet eller utbildning inom ekonomi.
Bra är om Du kan fler språk än svenska.
Vi söker Dig som vill jobba hel- eller deltid med ett arbete där service är ledordet.
Om Du sökt tjänst hos oss tidigare vill vi att Du ändå skickar ansökan och aktuell CV.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖppettider är vardagar kl 08-19. Heltid och deltid. Fast månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@absbs.se
Övrigt: Skicka in din ansökan redan i dag, dock senast 22 juni 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Scandinavian Billing Services AB
Box 14
82733  LJUSDAL 
Hemsida: http://absbs.se
  
Platsannons

Redovisningsekonom

Om oss

Sjölunds Ekonomibyrå AB är en SRF-ansluten redovisningsbyrå grundad 1992 med kontor i ljusa trevliga lokaler belägna i Färila och Funäsdalen. Företaget är ett familjeföretag som idag har åtta medarbetare, och erbjuder ett brett utbud av ekonomitjänster till ett stort antal små och medelstora företag. Vi är en arbetsgivare som värdesätter våra kunder och egna medarbetare högt. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter i form av kontinuerlig utbildning och ett fördelaktigt arbetsavtal..

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss arbetar du självständigt med löpande redovisning, skatte- och momsdeklarationer, avstämningar, rådgivning, bokslut och upprättande av årsredovisningshandlingar samt deklarationer för klienters räkning. Du kommer att ha klientansvar för både aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor.

Din profil
För att trivas i rollen är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du drivs av att möta nya människor och att arbeta kundorienterat mot uppsatta mål. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp,tar eget ansvar för din planering och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift, ser fördelarna i att jobba på liten ort och vikten av att ha goda relationer till kunder och kollegor. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av kvalificerad redovisning eller revision. Erfarenhet från redovisningsbyrå är meriterande. Vår ambition är att du ska verka som auktoriserad redovisningskonsult. Är du inte redan auktoriserad kommer erforderlig utbildning att erbjudas. Eftersom vårt företag bygger på goda kundrelationer lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. . Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Urval kommer att ske löpande så sök så snart som möjligt dock senast 22 maj 2017. För ytterligare information kontakta rekryteringsansvarig Misha Svechnikov på tfn: 073-3512708.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 2947
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2947&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Psykolog till Ljusdal Ramsjö Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Vill du jobba med att hjälpa patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

Ljusdal/Ramsjö Din Hälsocentral en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Ljusdal och som psykolog arbetar vi med patienter från alla tre hälsocentralerna. Vi bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, BVC, Psykosocialt team, Arbetsterapi, Fysioterapi . Du kommer att ingå i ett psykosocialt team bestående av psykologer och kuratorer., Vidare finns Familjeläkarakut dygnet runt, närsjukvårdsavdelning samt dagrehabilitering, bassäng och dietist.


ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för psykologiska bedömningar, vissa basutredningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser inom allmänmedicinska kompetensområdet vid depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd.
Behandlingsarbetet kan ske individuellt eller/och i grupp.
I uppdraget ingår också att delta i metodutveckling,vara konsult till övriga professioner på hälsocentralen m.m.

Patientgruppen är personer över 18 år.
Stationeringsorten kan vara Ljusdal,Järvsö eller Färila beroende på behov och önskemål.
KVALIFIKATIONER
Vi söker en Legitimerad Psykolog .

Erfarenhet av korttidsinriktad behandling och erfarenhet av arbete inom primärvård och psykiatri är meriterande.

Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt, ha erfarenhet av eget ansvar i patientarbete och förmågan att arbeta både med enskilda patientärenden och med patienter i grupp. Du bör också ha erfarenhet av att arbeta i team vid behov av detta kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: RS 2017/683
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73c5b0f4-5bb5-4caf-883c-0a7b9eb96a28&TK=5d30626b-4347-4c31-8154-855665007fea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare spanska

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Färila skola är en F-9 skola med ca 340 elever. Vi har ett fritidshem med 4 avdelningar. Vi arbetar ständigt för att utveckla vår undervisning, skapa en trygg skolmiljö och skapa förutsättningar för våra elever.
 
Denna tjänst innebär att undervisa åk 7-9 i spanska
Finns möjlighet att kombinera med kärnämne om du har behörighet.

Arbetsuppgifter
Undervisa i spanska.

Kvalifikationer/utbildning
Lärarutbildning.

Övrigt

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Deltid, 30%.

Upplysningar lämnas av
Elisabeth Fransson, rektor, 070-1906334 el. 0651-18603.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-26

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid, 30%. Tillsvidareanställning.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181755&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomichef

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Som ekonomichef skall du leda och utveckla den ekonomiska styrningen i Ljusdals kommun. Du är politikens och förvaltningens stöd i ekonomiska frågor. Du är analytisk med förmågan att pedagogiskt förklara ekonomiska sammanhang.

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef leder du ekonomienhetens arbete. Ekonomienheten ansvarar för kommunens redovisning, budgetering och ekonomiska styrning.

Kvalifikationer/utbildning
Examen från högskola/universitet.

Övrigt
Körkort krävs.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Kommunchef, Nicklas Bremefors, 070-6521995.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-26

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181756&DepartmentId=19733&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare svenska/sva åk 7-9

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vill du vara med och bidra till elevers möjlighet till måluppfyllelse? Är du en person som brinner för elevers utveckling och som har förmågan att se hur du kan bidra till den? Då är du en av oss. Sök till Färila skola.
 
Du ska verka för att alltid ha eleven i fokus. Du ska ha erfarenhet av elevhälsoarbete med anpassningar, åtgärder, insatser samt kunskaper om att utvärdera och ompröva din egen undervisning för att eleverna ska nå målen. Såväl de sociala som kunskapsmässiga.
Vi arbetar i arbetslag åk 7-9 lärare och elevassistenter.
Vi erbjuder handledning med specialpedagoger. Vi erbjuder mentor till nyexade lärare.

Arbetsuppgifter
Undervisa i svenska och sva åk 7-9 samt mentorskap på högstadiet.
Du ska ha god samarbetsförmåga då du delar ämne med kollega.

Kvalifikationer/utbildning
Lärarutbildning.

Övrigt
Berätta gärna i ansökan för oss på vilket sätt du kan bidra och hur du tänker kring elever i behov av särskilt stöd, anpassningar och åtgärder för elever i behov av stöd.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Elisabeth Fransson, rektor, 0651-18603 el. 070-1906334.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-26

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181544&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Färila skola är en F-9 skola med 340 elever. Vi har fyra fritidsavdelningar och till hösten även en fritidsklubb. På skolan finns elevhälsoteam med specialpedagoger, skolsköterska och kurator.
 
Skolan erbjuder många aktiviteter där vi tar till vara på närområdets möjligheter. Vi har skidspår vid skolan, skridskoplan, simhall, allaktivitetsplan och stora grönomården. Skolan har bibliotek.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar tillsammans med dina kollegor på fritids för planering och genomförande av verksamheten i skolans fritidshem. Du ingår i fritids arbetslag.

Kvalifikationer/utbildning
Du har goda ledaregenskaper och är trygg i din ledarroll. Du har lätt för att samarbeta med såväl barn som vuxna, är lösningsfokuserad och har ett positivt förhållningssätt. Du bidrar till arbetslagets arbete med ditt engagemang och dina idéer. Du är utbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog.


Övrigt
Tjänstgöring även inom skolan i det du bäst kan bidra med. Det vill vi gärna att du lyfter i din ansökan. På vilket sätt bidrar du till fritids och skolans verksamhet och vad är dina erfarenheter?
Körkort krävs.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning from. 170807.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Elisabeth Fransson, rektor, 0651-18603 el. 070-19066334

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-26

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181520&DepartmentId=19736&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Träblåslärare

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Är du en engagerad träblåslärare som vill arbeta tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag? Vill du sätta Ljusdal på kulturkartan, och fostra nästa generations musiker?
 
Slottehubben/Musikskolan i Ljusdal söker en utbildad träblåslärare. Du har god vana av att arbeta självständigt med individuell instrumentundervisning. Du är driven och vill vara med och utveckla orkesterverksamheten. Du har lätt för att samarbeta och är villig att sträva mot arbetslagets gemensamma mål.  

Arbetsuppgifter
Du har huvudansvaret för den individuella träblåsundervisningen, och driver tillsammans med bleckblåsläraren orkesterverksamheten. Vi ser gärna att du är intresserad av att bidra till elevresor och elevutbyten.

Kvalifikationer/utbildning
Musikhögskola eller annan likvärdig utbildning.
Gärna med kompetens på tvärflöjt, blockflöjt och/eller med piano som biinstrument.
Tidigare erfarenheter av undervisning är meriterande. 

Övrigt

I tjänsten ingår deltagande i Ljusdals kammarorkester.
Om du vill finns det möjlighet att undervisa enligt internationellt undervisningsprogram från ABRSM (The Associated Board of the Royal Schools of Music).
Intervjuer kommer att hållas under v.23.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Erik Nilsson,Tf Chef Slottehubben 0651-18210.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-06-02

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181752&DepartmentId=19735&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PA-konsult

Arbetsplats

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.
 
Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Under PA-konsults föräldraledighet söker vi en vikarie snarast efter överenskommelsefram till 2018-04-30 med ev möjlighet till fortsatt anställning. Du kommer att ingå i enhetens PA-grupp som består av personalchef, tre PA-konsulter och två rehabsamordnare.
På enheten finns också sex löneadministratörer och två systemförvaltare.

Arbetsuppgifter
Som PA-konsult i Ljusdals kommun arbetardu både med de strategiska och de operativa frågorna.
För att passa i den här rollen behöver du vara självgående och kunna arbetasjälvständigt. Du kommer att ge råd och stöd inom personalområdet till chefer ikommunen.

Arbetsområdet är mycket brett och innefattar bl a tolkning av lagar och avtal,arbetsrätt, förhandlingar, löneöversyn, arbetsmiljö, rehabilitering,rekrytering, personalstatistik, psykosociala frågor samt att självständigthålla interna utbildningar inom PA-området.

Kvalifikationer/utbildning
Vi vill att Du är examineradpersonalvetare eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt och harerfarenhet inom arbetsområdet. Meriterande är om du har erfarenhet avpersonalarbete i kommunal verksamhet och förhandlingsvana. För att klara av uppdragetbehöver du även goda kunskaper i Officepaketet.
 
Du är utvecklingsinriktad och initiativrik och är strategen som också kanhantera de operativa frågorna. Du förstår vad ett konsultativt arbetssättinnebär och slutför alltid dina uppdrag. Du värdesätter god service och har ettgott bemötande. Du har hög integritet, är prestigelös och har en god analytiskförmåga. Du är bra på att skapa förtroende, tycker om att samarbeta och ageraralltid professionellt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
 Som PA-konsult hos oss i Ljusdals kommun blir du en del av ett glatt ochprestigelöst gäng med mycket humor!

Övrigt

Ljusdals kommun värdesätter de kvalitetersom jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Vi arbetar aktivt för att skapa en jämställd arbetsplats. Körkort krävs. Löpande urval sker under ansökningstiden.
 
Välkommen med din ansökan!

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tidsbegränsad anställning snarast-180430.
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Veronica Ingvarsson, PA-konsult, 0651-181 34, 072-586 14 26.
Anna Johansson , PA-konsult,  0651-180 15, 070-175 30 11.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Vikariat, men chans till tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181748&DepartmentId=19733&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef

Individ- och familjeomsorgen i Ljusdal satsar på att skapa en attraktiv arbetsplats med nära ledarskap. Som enhetschef för ungdom och familjehem har du personalansvar för två specialistsocionomer och åtta socialsekreterare. 
Vi vill göra skillnad för barn och deras föräldrar i utsatta livssituationer och samtidigt ha en god arbetsmiljö i vårt utmanande och omväxlande arbete.
 
Du kommer att mötas av en personalgrupp som arbetar flexibelt och kreativt för att hantera nya utmaningar tillsammans och som präglas av energi och arbetsglädje. Tjänsten innebär att du är enhetschef för två arbetsgrupper; ungdom resp familjehem. Till varje arbetsgrupp hör en specialistsocionom och fyra socialsekreterare.  Som enhetschef är du underställd verksamhetschef och ingår i Individ och familjeomsorgens ledningsgrupp. Individ- och familjeomsorgen består av sex enheter med lika många enhetschefer. Enheterna  består av ensamkommande och administration, mottagning och barn, ungdom och familjehem, vuxen och beroende, försörjningsstöd samt familjerätt och Resursteam.
Du ska leda en personalgrupp med bred kompetens.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara:
• Leda, planera, utveckla och följa upp enhetens arbete och uppdrag utifrån uppställda mål, planer och en rättssäker handläggning
• Ansvara för att effektivisera arbetsprocesser och ta till vara på medarbetarnas kompetens och  kreativitet
• Ansvara för arbetsmiljö, personal, ekonomi och kvalitetsarbetet inom enheten
• Utveckla samarbetet och samverkan såväl internt som externt
 Arbetet innebär stora krav på dig som enhetschef samtidigt som det är ett mycket stimulerande och utvecklande arbete. Det finns ett stort engagemang hos både omsorgsnämnd och förvaltningsledning för medborgarna och för vårt arbetes komplexitet.
Du har socionomexamen och har flera års erfarenhet av arbetsledning och/eller  myndighetsutövning inom SoL och LVU. Meriterande om du har ledarskapsutbildning eller annan vidareutbildning.
Vi söker dig som:
• Leder utifrån en helhetssyn
• Finner dig väl tillrätta i samvaron med andra människor
• Kan lyssna och påverka
• Bidrar till en samskapande miljö
• Ser möjligheter till förändring
• Har god analytisk förmåga
• Är mål- och resultatinriktad
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
För denna tjänst krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister.

För att lyckas i uppdraget behöver du vara en trygg person som trivs med att utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du har lätt för att samverka/samarbeta i olika sammanhang, arbetar lösningsfokuserat och flexibelt. Du bör vara tydlig i ditt ledarskap, handlingskraftig och vilja skapa förutsättningar för att medarbetare ska kunna utvecklas med ett coachande förhållningssätt.
 
Du kommer att få gå Socialstyrelsens chefsutbildning och annan ledarskapsutbildning. Enhetschefer inom individ- och familjeomsorgen har gemensam extern handledning. Stort fokus läggs på arbetsmiljöarbetet. Särskilda lönesatsningar pågår. Vi har bl a friskvårdspeng och möjlighet att växla in semestertillägg mot extra semesterdagar. Vi har distansarbetsavtal. 
Provanställning kan tillämpas.
Ansökan kommunen tillhanda senast 2017-05-21.

Tillsvidareanställning.
Heltid.
Bitr verksamhetschef Erik Fundin, 0651-18250.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651-180 00.
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181763&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Service Technician Högkölen-170000Y0, Ljusdal

Har du intresse och erfarenhet av el, mekanik och hydraulik? Brinner du för förnyelsebar energi och vill ha ett fysiskt och utmanande arbete? Som servicetekniker på Vestas får du möjlighet att utvecklas inom en ständigt växande organisation med den senaste teknologin.

Service Sweden/Finland > Region North Sweden > North Region SE

Med huvudkontor i Malmö är Vestas Northern Europe en affärsenhet som omfattar Skandinavien, Storbritannien, Irland, Polen, Finland och Baltikum. Vi ansvarar för försäljning, projekt, installation och service för vindparker i dessa regioner.

Serviceavdelningen är ansvarig för service och underhåll av våra vindkraftverk i Sverige. Vestas Northern Europe strävar efter att vara den högst presterande affärsenheten inom Vestas, gällande såväl modern energi och kundnöjdhet som att vara den mest attraktiva arbetsplatsen. Med dessa ambitioner har serviceteknikern som tar hand om kundernas turbiner en viktig roll i frontlinjen av våra serviceavtal. I denna roll kommer du att få arbeta i en spännande bransch i team med engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi 5 servicetekniker till vår nya site på Högkölen, som kommer att ingå i ett serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i Ljusdal, Hudiksvall och Bollnäs. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet och säkerhet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgifterna tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och/eller mekanik, är serviceinriktad och affärsmässig.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk.
- Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal.
- Kundkontakt med ägare kring kommande service/reparationer och tydlig rapportering av utförda åtgärder.
- Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager.
- Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar/verktyg, returgods mm.
- Daglig rapportering och registrering i vårt affärssystem, SAP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Erfarenhet och/eller utbildning inom el och/eller mekanik. Du är även villig att utveckla dina färdigheter inom områdena.
- God allmän datorvana
- Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet som servicetekniker/liknande arbete är meriterande
- Körkort.

Personliga egenskaper

- Du trivs med att arbeta i team, kommunicera med andra delar av organisationen och du är serviceinriktad.
- Du är strukturerad och kan arbeta självständigt.
- Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik.
- Du har ett högt säkerhetstänk.
- Du är öppen för förekommande oplanerad övertid.

Särskilda krav

Tjänsten innebär en del resande med övernattningar då det förekommer resor till Malmö och Danmark för olika vidareutbildningar. För denna tjänst är alltså hög flexibilitet vad det gäller resor och arbetstider ett absolut krav. Tjänsten kommer till en början att utgå från Järvsö och därefter kan utgångspunkten bli Färila.

Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning.

Vi erbjuder

Våra anställda är vår största tillgång. Förutom en konkurrenskraftig lön och fördelar, så som friskvårdsbidrag, snabb tillgång till specialicerad sjukvård och fri användning av mobiltelefon, investerar vi i din utveckling. Efter en grundlig introduktionskurs erbjuder vi fortlöpande utveckling av dina färdigheter med ett väletablerat utbildningsprogram. Du får arbeta i ett team med stor mångfald och motiverade servicetekniker, i en stimulerande miljö i ett snabbt växande internationellt företag där god kommunikation och struktur är nyckeln till bra resultat. Då Vestas verkar för en jämställd arbetsplats välkomnar vi kvinnliga såväl som manliga sökanden

Ytterligare information

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 16 maj 2017.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta rekryterare Elin Holm 0730 73 9903.

About Vestas

Vestas is the energy industry's global partner on wind power solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with more than 78 GW of wind turbines in 75 countries, we have installed more wind power than anyone else.

Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled 68 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions.

Together with our customers, Vestas' more than 21,900 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

We invite you to learn more about Vestas by visiting our website at www.vestas.com and following us on our social media channels.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vindkraftstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansöka via länk: https://vestas.taleo.net/careersection/global_external/jobdetail.ftl?job=170000Y0&lang=en
Arbetsplats: 
Adress: Vestas Northern Europe AB
Box 31038
20049  MALMÖ 
Hemsida: http://www.vestas.com
  

Platsannons

Florist till Anastasia Blommor Ljusdal

Du kommer att få utföra alla arbetsuppgifter som ingår i en blomsterbutik, och bör behärska alla typer av binderier.

Vi söker en lyhörd person med ett glatt sinne, där inget problem är för stort för att lösas. Du ser gärna merförsäjning som en sport och utför alltid ditt arbete med noggrannhet och med ett öga för detaljerna. Hos oss är alla kunder lika viktiga. Vi lägger stor vikt vid att hitta en person som passar i teamet.

FLORISTUTBILDNING ELLER MOTSVARANDE KUNSKAPER ÄR ETT KRAV. Har du inte det är du välkommen att söka ändå.

Anastasia Blommor är en populär blomsterbutik som ligger centralt i den mysiga köpingen Ljusdal, mitt i Hälsingland. Här blir du snabbt igenkänd av kunderna som vi har nära kontakt med. Vi erbjuder ett stort utbud av krukväxter, buketter, krukor och tillbehör. Vår inriktning är modern och vi gillar att hänga med i trenderna. Det syns tydligt i våra uppskattade skyltfönster som ända sen starten för fem år sen fått mycket uppmärksamhet. Hos oss uppmuntrar vi personlig utveckling och kreativa uttryck. Vi är öppna för nya idéer och vill ständigt bli en bättre butik för kunden.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSchema bestämmer vi tillsammans. Att du är beredd på att jobba lördagar samt storhelger är ett krav. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka CV samt personligt brev tillsammans med bilder på arbeten du tidigare gjort till anastasiablommor@gmail.com, eller kom ännu hellre in i butiken och presentera dig! Blir vi intresserade kommer du bli kallad till arbetsintervju där enklare arbetsprov är en del av intervjun.
Arbetsplats: 
Adress: Anastasia Blommor & Ting AB
Norra Järnvägsgatan 23 B
82731  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare till industriföretag

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall,Ljusdal, Gävle, Tierp, Falun, Avesta och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Erfaren och pålitlig svetsare till industriföretag.
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som MIG/MAG- svetsare med höga krav på finish och hållfasthet?! Då har vi nästa heltidstjänst för dig! Clockwork söker nu, för kommande uppdrag, svetsare till ett industriföretag i Ljusdals kommun.

I rollen som svetsare så kommer du att arbeta med svetsarbeten i höghållfasta stål och aluminium i legering (MIG/MAG). Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och ISO 5817 som är standart är önskevärt.Din profil
Som person så tror vi att du är disciplinerad, plikttrogen och långsiktig. Har du dessutom ett glatt sinne så kommer du bli en uppskattad kollega och svetsare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 1966
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=1966&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Drottninggatan 9 ,4tr
80320  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Personlig assistent, Semestervik Järvsö

Som assistent hjälper du mig att ha ett bra liv genom att assistera mig i min vardag. Jag söker dig som har tidigare erfarenhet av arbeta med personer med funktionsnedsättning eller inom vård och omsorg. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad, matsituationen och viss träning både hemma och i bassäng.


Jag är tjej på 23 år som söker en kvinnlig assistent.
Du måste ha god samarbetsförmåga.
Du är noggrann, ärlig och empatisk..
Du skall var lyhörd och ha mig i fokus under arbetstiden.
Du måste tala god svenska.
Du skall vara rökfri.
Ha körkort och bil för arbetsresor.Classistans AB är anordnare av personlig assistans sedan 2009, vi har idag ca 50 kunder. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål är det mycket viktigt att kemin mellan assistent och brukare fungerar på ett bra sätt.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKväll, helg och natt tjänstgöring förekommer.Lön och OB enligt avtal KFO-Kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 196
Webbplats:
Epostadress: classistans@me.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
KYRKGATAN 33
83131  ÖSTERSUND Sverige
Hemsida: http://www.classistans.com
  

Platsannons

Frisör

Klippning, färgning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en frisersalong. Frisörutbildning krävs. Du ska vara framåt, självgående och behärska svenska språket.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarvikariat, Timanställning, Dagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eveline_laks@hotmail.com
Övrigt: Ansökan sker via e-post. Frågor om anställningen besvaras via telefon 070-2693604.
Arbetsplats: 
Adress: Salong Eveline Låks AB
Norra Järnvägsgatan 53B
82732  LJUSDAL 
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufför GB Grossisten i Ljusdal

GB Grossisten i Ljusdal söker omgående en

Direktsäljare och chaufför för GB Glass med lägst C-behörighet.

YKB= yrkesbevis för tung lastbil krävs.

Arbetsuppgifter:
Distribution av GB glass, WitaminWell, Red Bull och Bakeoff bröd m.m. till bl.a. bensinstationer, kiosker, servicehandeln, livshandeln mm.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
GB Grossisten i Ljusdal gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer därför inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: "Chaufför GB Grossisten"
Webbplats:
Epostadress: mikael.haggeborg@varsego.se
Övrigt: Skicka din ansökan till: GB Grossisten i Ljusdal AB Box 212 827 24 Ljusdal eller via e-post
Arbetsplats: 
Adress: GB Grossisten i Ljusdal AB
Box 212
82724  LJUSDAL 
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk Kock

Vi söker dig som är kock med stor erfarenhet av thai-mat .Du bör vara stresstålig van att handskas med kunder.Heltidsjobb

Asiatisk Kock med inriktning på buffé a la carte . special inriktning på thaimat med god samarbetsförmåga och stresstålig.

Jits thaimat med god utvecklingsmöjligheter hämtmat buffé a la carte
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: som-jit@live.se
Övrigt: Ring 0800-1100
Arbetsplats: 
Adress: Nylén Somjit
Kläppavägen 43
82735  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykiatri Sjuksköterska

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vi söker en ny fantastisk kollega. Vill du bli en av oss ?
 
Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande, omväxlande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor, så är vi den arbetsplats du söker. Vid nyanställning erbjuds du ett introduktions program som anpassas efter behov. Vi söker dej som är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut, har god samarbetsförmåga och har viljan att bidra till ett gott arbetsklimat och god verksamhetsutveckling.
Arbetet som legitimerad Psykiatri sjuksköterska  i Ljusdals Kommun innebär att du arbetar i kommunens service boende och ev framtida gruppboende för personer med psykiska funktionshinder. Du arbetar dag/kvällstid och helg enligt fast schema var 6:e helg. Du ingår i team tillsammans med Enhetschef, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor.
Du är legitimerad Psykiatri sjuksköterska, Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och är van att arbeta självständigt. Du ska ha en god förmåga att dokumentera, kommunicera, handleda och samarbeta.
Körkort krävs.

Tillsvidareanställning.
Heltid.
Annette Myhrberg, Tf Enhetschef, 0651-18191.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181703&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska mot LSS

Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?
 
Vi söker en ny fantastiska kollega. Vill du bli en av oss ?
 
Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande, omväxlande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor, så är vi den arbetsplats du söker. Vid nyanställning erbjuds du ett introduktions program som anpassas efter behov. Vi söker dej som är ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut, har god samarbetsförmåga och har viljan att bidra till ett gott arbetsklimat och god verksamhetsutveckling.
Arbetet som legitimerad sjuksköterska  i Ljusdals Kommun innebär att du arbetar i kommunens  LSS gruppboenden. Du arbetar dag/kvällstid och helg enligt fast schema var 6:e helg. Du ingår i team tillsammans med enhetschefer, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor.
Du är legitimerad sjuksköterska, Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom LSS området och är van att arbeta självständigt. Du ska ha en god förmåga att dokumentera, kommunicera, handleda och samarbeta.
Körkort krävs.

Tillsvidareanställning.
Heltid.
Annette Myhrberg, Tf Enhetschef, 0651-18191.
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.
2017-05-21

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta
oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181702&DepartmentId=19734&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare/Barnskötare

Förskolan Jollen, Båtbackens Friskola Järvsö

Utbildning/Erfarenhet
Båtbackens Friskola söker i första hand en legitimerad förskollärare, men även barnskötare med lämplig erfarenhet.

Verksamhetsbeskrivning:
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak. Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 14 medarbetare, varav fyra arbetar på förskolan. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.
Förskolans ledord är att "på Jollen är jag sedd, är jag rädd om mina kompisar, får jag vara med och påverka, är jag någon som kan, är jag någon som är unik".
Vår strävan är att utveckla och anpassa vår miljö utifrån barnens behov. Sedan 2012 har förskolan byggts ut och fått nya lokaler, vi har tillgång till en väl utrustad idrottshall och utnyttjar vår fantastiska gård och närheten till naturen så ofta vi kan.
På vår restaurang arbetar skolans kock som lagar maten på
plats, till stor del av närproducerade råvaror.
Tror du att du skulle trivas i en mindre, familjär organisation där du har stort inflytande på verksamheten, bli en i vårt team!

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad förskollärare, men även barnskötare med erfarenhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Jollens förskola är det gemensamma arbetet i arbetslaget viktigt och även en nära och personlig kontakt med barn och föräldrar.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning med 6 mån provanställning Deltid ca 60 %. Individuell lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kan komma att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  

Platsannons

Lastbilschaufför

Vi söker en chaufför till vårt åkeri.
Tjänsten är heltid i sommar, med goda chanser till förlängning.
Körkortskrav BC och giltigt YKB.

Arbetsuppgifter:
När- och fjärrtransporter.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSommarvikariat med goda chanser till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SNX Logistic AB

82231  ALFTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Handläggare för kommunal krishantering

Arbetsplats

Vi söker dig som vill jobba med att forma och utveckla strukturer och styrdokument för kommunens krisberedskapsarbete.
 
Kommunens samordnare av krisberedskapsuppgifterna har fått utökade arbetsuppgifter och behöver därför stöd i arbetet. Detta stöd är i första hand tänkt som en projektanställning under ett års tid: 2017-08-01 - 2018-07-31. Tjänsten tillhör Samhällsutvecklingsförvaltningen med organisatorisk placering inom Räddningstjänsten. För tjänsten krävs svenskt medborgarskap och registerkontroll i enlighet med säkerhetsskyddslagen kan komma att genomföras innan anställning.
 
Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter är att:
- Arbeta stödjande till kommunens olika förvaltningar och enheter, med kommunens krisberedskapsarbete enligt LEH (Lag om kommuners och landstings åtgärder inför och vid extraordinära händelser i fredstid och höjd beredskap).
- Stödja samordnaren för kommunens krisberedskap i arbetet kring styrdokument enligt LEH, plan för hantering av extraordinär händelse och risk- och sårbarhetsanalys.
- Delta i planering för övning inom krisberedskap för kommunens anställda och politiskt valda.

Kvalifikationer/utbildning
Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning mot säkerhet, risk- och krishantering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor, tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer. Vidare har du lätt för att samarbeta och tar initiativ till nya nätverk. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du innehar B-körkort. Har du kunskap och erfarenheter inom följande områden så är det meriterande:
- Arbete med riskanalyser
- Arbete i en politiskt styrd organisation
- Krisberedskapsarbete
- Arbete med informationssäkerhet
- Arbete med intern kommunikation

Övrigt
Körkort krävs.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tidsbegränsad anställning 20170801-20180731. Heltid.

Upplysningar lämnas av
Säkerhetssamordnare Olle Björk 070-696 80 25.

Fackliga kontaktpersoner
Nås via kommunens växel 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-19

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er
därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Administrativ utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad anställning 20170801-20180731Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181677&DepartmentId=19735&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljusdals kommun
Norra Järnvägsgatan 21
82780  Ljusdal Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Musik

Kvalifikationer:
Båtbackens Friskola söker i första hand dig som är utbildad lärare, med behörighet att undervisa i musik åk 1 -6.
Vi söker en pedagog som är engagerad, lösningsinriktad och ser
samarbete med arbetslaget som en tillgång!

Verksamhetsbeskrivning:
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak.
Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen.
Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstid läsåret -17/-18 Deltid, ca 5 tim/vecka Ev finns möjlighet att kombinera med andra ämnen, då vi annonserar ut fler tjänster inför hösten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Vi tar endast emot digitala ansökningar så maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  

Platsannons

Lärare - Syslöjd

Utbildning/Erfarenhet:
Båtbackens Friskola söker i första hand legitimerade lärare med behörighet att undervisa i slöjd, eller pedagog med lämplig erfarenhet och utbildning.

Verksamhetsbeskrivning:
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak.
Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.
Tror du att du skulle trivas i en mindre, familjär organisation där du har stort inflytande på verksamheten, bli då en i vårt team!

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i slöjd. Du är engagerad och lyhörd i ditt arbete och brinner för att bidra till elevers kunskap- och sociala
utveckling. Du ser vikten av kollegial samverkan och har ett ämnesintegrerat och elevaktivt arbetssätt.

Vår önskan är att du som lärare:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-kan omsätta läroplanens mål och intentioner i det praktiska arbetet.
-är positiv och lösningsfokuserad.
-har erfarenhet av planering och pedagogisk dokumentation.
-är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla vår skola och vara engagerad och nyfiken på att själv utvecklas.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi
undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVisstid Ht - 17, Deltid. Syslöjd 1 dag/vecka under ht-17Fast månadslön. Individuell lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kan komma att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes i Ljusdal

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter för timvikariat till en av våra kunder i Ljusdal. Vår kund är en man i 47-årsåldern med en bindvävssjukdom. Han är samhällsintresserad och gillar natur och historia.

Om tjänsten:

Vi söker dig som är intresserad av en timanställning samt sommarjobb. Arbetspassen är förlagda dag, kväll, natt och helg. På natten ingår jourtid i arbetstiden. Arbetet är mestadels förlagt i mannens hem men utflykter och kortare resor kan förekomma. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel matlagning, förflyttningar och personlig hygien.

Eftersom vår kund är rökare bör du inte vara känslig för tobaksrök. Körkort är en fördel. Tidigare erfarenhet av vård, omsorg och/eller personlig assistans ser vi som meriterande. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta journatt. Vi tror att du som söker är lyhörd och ansvarstagande. Du utstrålar en personlig mognad och har humor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9772%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Södra Centralgatan 19 B
80251  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Lärare engelska åk 3-6

Kvalifikationer
Båtbackens Friskola söker i första hand dig som är utbildad lärare, med behörighet att undervisa i engelska åk 3 -6.
Vi söker en pedagog som är engagerad, lösningsinriktad och ser
samarbete med arbetslaget som en tillgång!

Verksamhetsbeskrivning
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak.
Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler
och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare,
rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstid läsåret -17/-18 40 % Ev finns möjlighet att kombinera med andra ämnen, då vi annonserar ut fler tjänster inför hösten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Vi tar endast emot digitala ansökningar så maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  

Platsannons

Lärare idrott åk 1-6

Kvalifikationer:
Båtbackens Friskola söker i första hand dig som är utbildad lärare, med behörighet att undervisa i idrott åk 1 -6.
Vi söker en pedagog som är engagerad, lösningsinriktad och ser
samarbete med arbetslaget som en tillgång!

Verksamhetsbeskrivning
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak.
Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler
och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare,rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstid läsåret -17/-18 40 % Ev finns möjlighet att kombinera med andra ämnen, då vi annonserar ut fler tjänster inför hösten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Vi tar endast emot digitala ansökningar så maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  

Platsannons

Fritidspedagog/resurs åk 1-3

Båtbackens Friskola söker Fritidspedagog/resurs åk 1-3

Utbildning/Erfarenhet
Båtbackens Friskola söker fritidspedagog för arbete i fritidshem samt förskoleklass, samt viss tid som resurs i åk 1-3

Verksamhetsbeskrivning
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak. Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.

Tror du att du skulle trivas i en mindre, familjär organisation där du har stort inflytande på verksamheten, bli då en i vårt team!

KVALIFIKATIONER

Vi söker i första hand dig som är utbildad fritidspedagog. Du är engagerad och lyhörd i ditt arbete och brinner för att bidra till elevers kunskap- och sociala utveckling. Du ser vikten av kollegial samverkan och har ett ämnesintegrerat och elevaktivt arbetssätt.

Vår önskan är att du som pedagog:
-medvetet strävar efter att se varje barns individuella behov och förutsättningar för att främja varje barns utveckling och lärande.
-kan omsätta läroplanens mål och intentioner i det praktiska arbetet.
-är positiv och lösningsfokuserad.
-har erfarenhet av planering och pedagogisk dokumentation.
-är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla vår skola och vara engagerad och nyfiken på att själv utvecklas.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för arbete med barn och unga och som är en tydlig ledare och en bra förebild. Det är viktigt att du i ditt arbete möter varje barn med empati och värme. Ditt engagemang och intresse ska tydligt lysa igenom.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/Deltid80-100 % Visstidsanställning ht - 17. Individuell lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kan komma att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  

Platsannons

Lärare i matematik/NO åk 3-6

Kvalifikationer
Båtbackens Friskola söker i första hand dig som är utbildad lärare, med behörighet att undervisa i matematik och NO i åk 3-6. Vi söker en pedagog som är engagerad, lösningsinriktad och ser samarbete med arbetslaget som en tillgång!
I tjänsten ingår det att vara klasslärare i åk 5-6.

Verksamhetsbeskrivning
Friskolan Båtbacken ekonomisk förening erbjuder omsorg och utbildning för barn i åldrarna 1-12 år under ett och samma tak. Idag finns det drygt 70 barn i skolan och 20+ barn på förskolan och vi är 19 medarbetare i arbetsgruppen. Upptagningsområdet är stort; både från skolans närområde, men också från omkringliggande orter och byar.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cicci.lindstrom@batbacken.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så sök redan idag! Ansökan görs via e- post: cicci.lindstrom@batbacken.se Vi tar endast emot digitala ansökningar så maila ditt CV och personliga brev.
Arbetsplats: 
Adress: Båtbackens Friskola
Norvägen 153
82040  JÄRVSÖ 
Hemsida: http://www.batbacken.se
  
Platsannons

Miroi Söker Jobbcoach I Ljusdal

Miroi är tillsammans med dotterbolaget Pomona ett av Sveriges ledande leverantörer av distans-, vuxenutbildningar och arbetsmarknadstjänster. Vårt uppdrag är att leda våra deltagare ut i arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning (STOM). Våra uppdragsgivare utgörs av statliga myndigheter, kommuner och privata företag. Vi omsätter ca 400 MSEK och finns på ca 90 orter runtom i landet.

Miroi är tillsammans med dotterbolaget Pomona ett av Sveriges ledande leverantörer av distans-, vuxenutbildningar och arbetsmarknadstjänster. Vårt uppdrag är att leda våra deltagare ut i arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning (STOM). Våra uppdragsgivare utgörs av statliga myndigheter, kommuner och privata företag. Vi omsätter ca 400 MSEK och finns på ca 90 orter runtom i landet.

 

Vill du göra skillnad? Brinner du för att leverera resultat? Är du en nätverkare som trivs när det är mycket bollar i luften?

 

Vill du ha ett arbete som innebär att du varje dag hjälper människor att nå sina drömmar och hitta korta vägar till arbete?

 

Miroi söker nu Ljusdals bästa Jobbcoach för att arbeta med att matcha individer till arbete eller utbildning.

 

Miroi Erbjuder:

 

- Ett spännande arbete där endast din egen kreativitet och uppfinningsrikedom sätter ramarna för hur du uppnår ditt mål - att hjälpa människor till jobb.

 

- En arbetsplats som vill ligga i framkant vad det gäller utveckling samt kreativitet.

 

- Miroi Staffing - med hjälp av flera nationella samarbetspartners kan vi genom ett kraftfullt nätverk erbjuda våra deltagare jobbmöjligheter.

 

- Miroi Academy - vår personal, våra stjärnor - genom att erbjuda all vår utbildning till vår personal har vi skapat en kompetensutveckling utifrån våra anställdas egna önskemål och behov

 

Arbetsbeskrivning

 

 Dina arbetsuppgifter är att matcha individer mot arbete, knyta kontakter med företag och arbetssökande.

 

Du skall genom en säljande approach, motivera både individer och samarbetsföretag till välfungerande synergi som genererar jobb.

 

Du ska arbeta med rekryteringsverktyg samt Linkedin för att smidigt marknadsföra våra deltagare gentemot arbetsgivare.

 

Din profil

 

 - Du har ett resultatorienterat förhållningssätt, vi tror du har ett renommé av goda resultat bakom dig.

 

- Vi ser det som meriterande om du har ett omfattande socialt företagsnätverk i regionen.

 

- Vi tror att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

- Du är en vinnarskalle och en "Doer" som älskar att lösa problem och skapa möjligheter.

 

- Ditt perspektiv är alltid att glaset är halvfullt - genom ett positivt mindset tror vi att du inspirerar din omgivning.

 

Utbildning/Erfarenhet

Krav för Stöd och Matchning:

 

Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten skall erhållits under de senaste fem åren räknat från den dag anställningen tillträds.

 

Eller minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat och minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter;

* Arbetsledning med personalansvar

* Rekrytering

* Omställningsarbete för arbetssökande

* Studie- och yrkesvägledning

* Handläggning i personalfrågor

* Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

* Arbete med social- och gruppsykologi

* Karriärvägledning

 

Arbetslivserfarenheten skall erhållits under de senaste fem åren räknat från den dag anställningen tillträds.

 

Vi sätter stort värde på din sociala kompetens, samarbetsförmåga, flexibilitet, lyhördhet samt tror vi att du har en humoristisk grundsyn och har förmågan att skapa energi.

 

Arbetstider och omfattning

 

Tillträde omgående.

 

Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

 

Heltid/Deltid

 

Lön enligt kollektivavtal, individuell lönesättning.

 

Kontaktpersoner

 

Regionchef Veronica Nilsson, telefon: 076-7624979

Teamledare Jill Sundberg 072-710 1769

 

e-post: veronica.nilsson@miroi.se

 

Ansökan

 

Du ansöker genom att klicka på "Ansökan via web" (nedan).

 

Du kan även söka via vår LinkedIn sida.

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket gör att vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

Tillbaka Ansök
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://miroi.se/om-miroi/jobba-pa-miroi/?aguid=7483C6379B8A4466951E627F18652195
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Miroi AB
Kåsatorpsvägen 4
54134  Skövde Sverige
Hemsida: www.miroi.se
  
Platsannons

Work for you söker vuxenlärare

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning. Sedan 2014 ingår även utbildningsföretaget Infokomp i koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Vill du göra skillnad?
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.

Work for you söker vuxenlärare till Grundläggande moduler

Dina arbetsuppgifter
I din roll som lärare kommer du att arbeta med nyanlända som genom Arbetsförmedlingen anvisas till Grundläggande Moduler hos Work for you. Programmets syfte är att deltagarna ska förbättra sina kunskaper i svenska språket och vårt samhälle. Fokus ligger på att stödja och rusta dem för att närma sig arbetsmarknaden; som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning. För att trivas hos oss behöver du vara driven och initiativtagande, samt van att möta och inspirera kollegor såväl som deltagare. Tjänsten kräver även en hel del dokumentation såsom att dagligen föra anteckningar i vårt interna system, att rapportera till Arbetsförmedlingen via webbstödet, samt att upprätta gemensam utbildningsplan och slutrapport.


Kvalifikationer
Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att undervisa vuxna i Sverige.

Meriterande
Meriterande om du har en lärarutbildning.

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ljusdal

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: 


Elin Hagman, Platschef Ljusdal och Sveg
elin.hagman@workforyou.se
070 723 41 63

Susanne Sköld, Platschef Bollnäs
susanne.skold@workforyou.se
073 525 11 22

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=FEFD15678FA5481599012FD2212BD7AA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  
Platsannons

Work for you söker handledare till Stöd och Matchning

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning. Sedan 2014 ingår även utbildningsföretaget Infokomp i koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Vill du göra skillnad?
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.

Work for you söker Handledare till Stöd och Matchning

Arbetsuppgifter 
Som handledare inom uppdraget ”Stöd och Matchning” ansvarar du för att matcha, motivera, coacha och vägleda arbetssökande för att på snabbaste och bästa sätt kunna etablera sig på arbetsmarknaden. I ditt arbete ingår t.ex. att leda grupper, föreläsningar och seminarium, men även administrativa uppgifter samt upprätthållande av kontakt med företag mm. Du har individuell handledning med dina deltagare för att säkerställa att de har adekvata ansökningshandlingar och följer upp deras aktiviteter varje vecka. Som rekryteringskonsult inom uppdraget ”Stöd och Matchning” ansvarar du för att bygga långsiktiga och nära relationer med arbetsgivare genom att nätverka med företagare och arbetsmarknadens övriga intressenter. Du kommer även att ta fram kravprofiler och matcha Work for yous deltagare mot dessa samt följa upp genomförd rekrytering. För att trivas hos oss behöver du vara driven och initiativtagande, samt van att möta och inspirera kollegor såväl som deltagare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 120 hp (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning, och minst två års arbetslivserfarenhet.

Eller

Ett års eftergymnasial utbildning med 3 år arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Ljusdal

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Elin Hagman, Platschef Ljusdal och Sveg
elin.hagman@workforyou.se
070 723 41 63

Susanne Sköld, Platschef Bollnäs
susanne.skold@workforyou.se
073 525 11 22


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=55B56003EE4F4BE6A34A4501826E3132
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  
Platsannons

Tolkresurs söker Dig som talar Dari, Somaliska eller Tigrinja

Tar du ansvar och kan arbeta självständigt? Vill du också arbeta flexibelt och kunna styra ditt eget schema? Oavsett om man vill arbeta heltid eller kombinera det med något annat så är det spännande att arbeta som tolk. Ena dagen är aldrig den andra lik. Du kanske växlar mellan att tolka åt socialtjänsten, hjälpa någon vid ett läkarbesök eller ta del i en asylprövning. Uppdragen kan ske på plats, via telefon eller över videolänk. Oavsett vilket sammanhang det rör sig om, är din roll som tolk helt avgörande för resultatet. Därför känns arbetet också mycket givande. Utan tolkens insats skulle människor bli utan den hjälp och vård som de behöver. Därför är det viktigt att kunna uppträda professionellt och balanserat i krävande situationer, så att både kund och klient känner sig trygga med dig.Vi söker dig som är samarbetsvillig, har gott kundbemötande och gärna med tidigare erfarenhet utav tolkning - men ingenting är omöjligt!

Kraven för att vara aktuell för anställning hos oss är:

• Vara minst av myndig ålder
• Fri från anmärkningar i belastningsregistret
• Tala flytande svenska samt ett annat språk.
• God samhällsorientering om Sverige samt i landet där tolk-språket talas.
• Minst 50% tillgänglighet under kontorstider.
• Bil är meriterande men inte ett krav; vi förväntar oss dock att man åtar sig uppdrag på plats inom Gävleborgs Landsting.

Dessa språk är för närvarande mest efterfrågade men inte uteslutande så talar du ett annat språk, hör av dig ändå:

• Dari
• Dari - Hazaragi
• Somaliska
• Somaliska: Mai-Mai
• TigrinjaTolkresurs grundades 2009 har sitt kontor i Sundsvall, Västernorrland, men arbetar såväl på lokal som nationell nivå, och är idag en av Sveriges ledande språkbyråer. Vi tolkar hela världen åt hela Sverige och täcker för stunden 162 olika språk med kunder såsom socialtjänsten, olika vårdinstanser, Migrationsverket, advokatbyråer, Polisen och hjälper företag både med affärer samt besök från utlandet.

Vår metod att sätta kunden i fokus börjar inifrån: med att ta väl hand om medarbetare, tolkar och översättare. Det ger oss ett nätverk av lojala och engagerade människor som gör sitt yttersta i varje uppdrag. Något som i slutänden kommer våra kunder tillgodo. Med ständiga investeringar i ny teknik som hjälper både dig och oss. För att bli effektivare, skickligare och snabbare.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Kontakttolk/Dialogtolk
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Den anställde omfattas med skydd utav LänsförsäkringarFast timlön med ersättning för mil- samt resetid & även övriga utlägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.tolkresurs.se/för-tolkar/bli-tolk
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar som kommer in via rätt kanaler får förtid i behandling.
Arbetsplats: 
Adress: TOLKRESURS SVERIGE AB
Torggatan 9
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.tolkresurs.se/
  
Platsannons

Socionomkonsulter för uppdrag i Norrland.

Som socionomkonsult hos oss har du friheten att arbeta på olika platser, under flexibla tider med en konkurrenskraftig ersättning. Du kan välja om du vill arbeta under längre eller kortare uppdrag. Dina preferenser avgör vilka uppdrag vi presenterar för dig.

Våra uppdrag kommer främst från socialkontor på kommunerna vilket innebär arbete inom myndighetsutövning, handläggning inom individ- och familjeomsorg, missbrukshantering, biståndshandläggning, LSS, familjerätt och uppdrag inom HVB-verksamhet. Har du ett önskemål att arbeta inom ett visst område tar vi hänsyn till det vid presentation av uppdrag.

Våra uppdrag är oftast på socialtjänster i kommunerna där dokumentation och administration främst sker i systemen Treserva, Procapita, och BBIC.

Vi söker dig som brinner för att människor ska ha goda förutsättningar att leva i Norrland!

Arbetet som socialsekreterare kräver ett stort engagemang och en vilja att hjälpa andra människor. Vi vill därför hitta dig som har hjärtat på rätt ställe.

Rollen kräver integritet och mod i många situationer. Du som vill arbeta med oss har därför ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete.

Vi tycker att balans mellan arbete och fritid är en viktig faktor för välmående. Vi uppskattar därför om du har liknande värderingar.

Du är trygg i dig själv och har självförtroende när det kommer till din kompetens och ditt specialistområde. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och din kompetens till andra i din arbetsgrupp.

Vi ser gärna att du är nyfiken att lära dig nya saker samt uppskattar en omväxlande miljö gällande både organisationer och uppdrag.
Vi arbetar med människor som hjälper människor!

Cura Nord är ett bemanningsföretag med inriktning på socionomer och deras arbetsmarknad i Norrland. Vi rekryterar socionomkonsulter och presenterar dem för lediga uppdrag runtom i Norrland som matchar deras kompetens och önskemål. Tillsammans har vi alla förutsättningar att skapa långsiktig förändring och ett bättre liv för människor.

Som konsult hos Cura Nord får du förutsättningar att påverka din egen utveckling.
Vi skapar alltid en tydlig utvecklingsplan tillsammans med dig där du själv får avgöra inom vilket område du behöver lära dig mer om. Du får 500 kr per månad till utvecklingsinsatser som kan nyttjas till utbildning eller inspirationsevent.
Du får tillgång till handledning av en psykolog eller erfaren socionom en gång i månaden.

Din arbetsmiljö är viktig för oss! Vi har därför en kontinuerlig uppföljning med dig för att se till att du trivs på arbetet fysiskt och psykiskt.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDu har stor möjlighet att påverka dina egna anställningsvillkor genom att berätta för oss hur du vill att din arbetssituation ska se ut. Vi presenterar de uppdrag som passar dig och dina preferenser. Vid arbete på annan ort står vi för omkostnader.Vi erbjuder marknadsmässig lön med individuell lönesättning. Vi erbjuder våra socionomkonsulter handledning av en psykolog eller erfaren socionom. Vid arbete på annan ort står vi för rese- & boendekostnader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Allmän ansökan Socionomkonsult
Webbplats:
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Du kan göra din ansökan antingen via e-post eller via vårt formulär på www.curanord.se/ansokan. Där kan du göra en ansökan utan CV om du vill. Efter att du skickat in din ansökan kontaktar vi dig för en intervju. Vill du veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.curanord.se. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor.
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  

Platsannons

Ljusdal: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Studie- och Yrkesvägledare

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Studie- och yrkesvägledaren arbetar huvudsakligen med att ge kunskap om studiemöjligheter, studiefinansiering och att vägleda deltagare i sina yrkesval. Studie- och yrkesvägledaren arbetar både med grupper och individuellt. I vägledningen ingår att se på och hjälpa deltagaren att komma fram till flera realistiska yrkes eller studiealternativ.

Formell Kompetens

Observera att detta är ett krav från vår uppdragsgivare.

Du måste inneha examen som Studie- och Yrkesvägledare

B körkort och bil då resor i tjänsten förekommer.

Meriterande om du har arbetslivserfarenhet från:

- Omställningsarbete av arbetssökande

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Karriärvägledning
Personlig Kompetens
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Du kommer jobba med deltagare på flera kontor så det är ett flexibelt jobb och du behöver trivas med att vara flexibel och vilja möta nya människor hela tiden. Som person är du målinriktad, lösningsfokuserad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.
Din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller Pdf.
I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven.
Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller kommande uppdrag hos oss.
Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Frågor besvaras av teamledare:
Anki Svedberg 0761-810830
anki.svedberg@abckraften.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag.
Publiceraddatum: 2017-01-05
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=E79CF6830D984C82807EB4710BE64456
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal