Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:47

Lediga jobb i Ljungby kommun (0781), Kronobergs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd28 216
Täthet16,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 995,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 747,88Landareal (km²)
Sjö247,25Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Medicinsk sekreterare till akutkliniken Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Som medicinsk sekreterare inom akutkliniken har du ett stimulerande och omväxlande arbete. Du arbetar på akutmottagning men det finns möjlighet till distansarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Medicinska sekreterarna inom akutkliniken bemannar akutmottagningen Ljungby dagtid, måndag till fredag.

Arbetsuppgifterna består främst av att skriva diktat på patienter som söker akut inom medicin, kirurgi och ortopedi samt gynekologi. Andra administrativa arbetsuppgifter är bland annat post-och remisshantering, scanning och viss telefonservice.

KVALIFIKATIONER
Du ska:
- vara utbildad medicinsk sekreterare
- ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar
- planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt
- goda kunskaper inom svenska språket, IT och Cambio Cosmic
- utbildning inom DRG är meriterande men inget krav

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samarbete med olika yrkeskategorier inom vården. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.

Vi vänder oss till både till dig som arbetar som medicinsk sekreterare idag och till dig som går ut din utbildning i vår.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Du arbetar dagtid, måndag till fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: MAC 90/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc7ff6fe-ca36-481f-aba4-736f9987f8fc&publishCode=AMS&TK=775a694c-671d-4979-b324-5bd78d671682
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Kronoberg, Medicin och Akutcentrum
Region Kronoberg
35185  Växjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes till Ljungby

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Test Engineer

Tecnau AB söker nu en Test Engineer till Ljungby. Som Test Engineer kommer du att arbeta brett med våra produkter med kvalificerade och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan.

Om kundföretaget
Tecnau AB utvecklar och tillverkar en komplett produktportfölj av maskiner för pappershantering och efterbearbetning för digital printning.
Tecnau arbetar globalt och deras lösningar är installerade världen över för att effektivisera verksamheter inom print- och grafisk industri. Tecnaus kunder består av banker, försäkringsbolag, utbildningsväsende, myndigheter, grafisk bokproduktion, fotobokstillverkare och telekombolag. Vi är totalt ca 220 medarbetare placerade i Europa, Asien och USA. I Ljungby är vi ca. 50 medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för
• att montera och testa konceptmodeller, prototyper och produktionsserier.
• att medverka i utvecklings och kundprojekt.
• att beslutade tester genomförs och dokumenteras.
• att medverka i kundinstallationer t.ex. vid produktintroduktion eller kundprojekt.

Vi vänder oss till dig som
• har erfarenhet av att läsa ritningar.
• har erfarenhet av svarvning och fräsning
• gillar problemlösning och förbättringsarbete kopplat till produkter
• kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar.
• behärska svenska i både skrift och tal. Utöver detta är engelska även en merit.Din profil
Som person
• har Du förmåga att kommunicera och kompromissa med din omgivning.
• har Du en positiv inställning, stor initiativförmåga, är bekväm i relationer och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt.
• har Du en vana att ta ansvar och ägarskap för att säkerställa produkter av hög kvalitet.
• Vi tror det viktigaste är personligheten och vi vill hitta dig som har ditt engagemang i test och produktutveckling.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kontrollingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 5992
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5992&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Robotsvetare till långsiktig tjänst i Ljungby

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en erfaren Robotsvetsare med goda kunskaper av ritningsläsning och viss erfarenhet av manuell svetsning.

Som Robotsvetsare arbetar du relativt självständigt med att sköta och ställa in din robot för att sedan kunna köra den och även utföra efterarbete i form av slipning och manuell svetsning.

Du är även delaktig i att programmera, kontrollmäta och arbeta med ständiga förbättringar kopplat till dina dagliga arbetsuppgifter.


Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som robotsvetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. Du fungerar väl i grupp, bidrar med bra inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med mycket hög nivå. Vi ser gärna att du är van att programmera och har viss erfarenhet av manuell svetsning.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta hos vårt kundföretag i Ljungby. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.


Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 783
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=783&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Ljungby AB
Stationsgatan 2
34160  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Kantpressare sökes till företag i Ljungby

Dina arbetsuppgifter
Till ett av våra kundföretag i Ljungby söker vi en duktig Industrimedarbetare som kommer ansvara för programmering och körning av kantpressmaskiner.
Tjänsten innehåller sedvanligt industriarbete vid maskin men kan även innehålla manuell kantpressning och bockning. Du pressar plåt utifrån kundspecifika ritningar och ansvarar självständigt för mätning och kvalitetssäkring.

Tjänsten förväntas att bli långsiktig och inleds med en visstidsanställning via oss på Empleo för att sedan övergå till tillsvidareanställning hos kund!


Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna med inriktning CNC. Utöver detta har du minst något års praktiskt erfarenhet av programmering/kantpressning eller liknande arbetsuppgifter. Du är van att läsa ritningar och ställer dig positiv till att arbeta med olika typer av praktiska uppgifter.

Som person är du en god lagspelare och bidrar med positiv inställning på din arbetsplats. Du är mån om att leverera med hög kvalitet och har hög arbetsmoral.
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos vårt kundföretag. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lagan
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.


Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 758
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=758&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Ljungby AB
Stationsgatan 2
34160  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

I Ljungby kommun finns ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få ett allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Största arbetsgivaren är Ljungby kommun med över 2 800 anställda inom ett hundratal olika yrken.

Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet?

Vi söker dig som vill bidra till Ljungby kommuns vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans”. Vi erbjuder en arbetsplats där Du tillsammans med kollegor har ett stort inflytande i utveckling av verksamheten. ”Vi är öppna, framåt och vi vill”, det är vår värdegrund. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus.

Titta gärna på filmen där du träffar några av dina blivande kollegor;
https://www.youtube.com/watch?v=NTr2VtjWeIc

Välkommen till oss!
ARBETSUPPGIFTER
Vi är fyra sjukgymnaster som vill bli fler och söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för arbete inom kommunal rehabilitering.

Är du en positiv person som gillar teamarbete men även att arbeta självständigt?
Då erbjuder vi dig ett givande arbete i en mycket framåt och trevlig arbetsgrupp.Vi arbetar i team tillsammans med arbetsterapeuterna, både mot ordinärt och särskilt boende.

"Arbetsplatsen genomsyras av en vilja att komma framåt och att stötta varandra. Det är högt i tak och god stämning". Citat från en av sjukgymnasterna

Patientgruppen är bred och har stort behov av specifik rehabilitering i hemmet. Vi ser hemrehabilitering som en viktig del i vår verksamhet. Hjälpmedelsutprovning för att klara träning och förflyttning förekommer. För att kunna se helheten runt varje patient är samverkan ett måste.Vi och vårt team blir som spindeln i nätet med många kontakter med andra yrkesgrupper som är involverade runt patienten både internt och externt.

"Det är utvecklande att träffa patienterna i sin hemmiljö och träna och hjälpa dem där". Citat

Arbetet innebär bedömningar, behandling, träning och annat för yrket förekommande arbetsuppgifter samt handledning både mot patienter och personal.

Det är varierande dagar och därför är det bra att som person vara flexibel. Samtidigt får man möjlighet att planera arbetsdagarna självständigt. Eftersom man besöker patienterna i deras hem, blir det en del bilkörning mellan de olika uppdragen.

"Det tycker jag är positivt, för då får man tid för reflektion mellan varje patient. Alla är ju unika och behöver bemötas på olika sätt." Citat

"Det är en utmaning att vara bred i sin kompetens, men det är också tjusningen med arbetet. Det är utvecklande att möta så många olika typer av människor. Det gäller att möta patienten där den är och inte bara som en i mängden. När man märker att det fungerar för en person i hemmet, då är jag nöjd. Är patienten nöjd så är jag nöjd." Citat


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med engagemang och driv. Du har förmågan att arbeta självständigt och fatta egna beslut men har även en god förmåga att samarbeta och dela med dig av kunskap och information.
Du är lyhörd och har ett gott bemötande samt ser möjligheter och utmaningar i det dagliga arbetet.
Du ska ha god förmåga att kommunicera samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika patientgrupper som ortopedi, geriatrik och neurologi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillsvidareanställning, 80-100% med tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A743192
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c5271ba2-d3a4-4095-b29a-d34e01151a5b&publishCode=AMS&TK=052a3926-94ed-40a1-8c68-b61d46b45278
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Kabel och Spridningstekniker!

Kundföretaget
Ericsson Local Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster i Sverige. Sedan 2009 är vi den lokala förankringen inom det globala Ericsson. Vi bygger och underhåller nätinfrastruktur och levererar tjänster till alla delar av Sveriges fälttjänstmarknad. Med respekt, uthållighet och professionalism som ledord är vi den naturliga partnern för såväl kunder som leverantörer.

Ericsson Local Services står i ett expansivt skede och nu söker vi dig som vill ta chansen att utvecklas som spridningstekniker inom vår framgångsrika organisation.


Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär bland annat att:
- Installera och reparera data- och teleutrustning, exempelvis dra kablar.
- Koppla och skarva kablar i mark.

Att arbeta som tekniker innebär arbete både inne och utomhus.

Arbetsområdet är Värnamo med omnejd. Det är bra om du som söker tjänsten bor i eller omkring Ljungby, Värnamo eller Växjö.


Din profil
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då du förväntas ha förmåga att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.
Du ska även kunna arbeta i team och lösa uppgifter tillsammans med andra.

Du är arbetsam, nogrann och produktiv. Du är flexibel och inte rädd för att ställa om till olika miljöer.

Det är meriterande med en bakgrund där du har läst Elprogrammet på gymnasiet eller har yrkesvana som kan motsvara utbildning.

Eftersom du har kontakt med kunder i ditt jobb är det viktigt att du har ett högt servicetänkande och ett bra kundbemötande.

Som person är du praktisk lagd och har ett tekniskt intresse samt vana att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav!

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Teletekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 4535
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4535&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kvarnvägen, Hus F
35242  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Butikssäljare

Jobbeskrivning

Till kundföretag i Ljungby söker Uniflex en driven butikssäljare med omgående start. Företaget har en stark företagskultur som präglas av att individer växer med ansvar, tydliga ramar och rätt riktlinjer.
Du blir en del av ett team som alltid strävar efter att leverera bästa möjliga service och som därför alltid gör sitt yttersta!

Som säljare hos vår kund jobbar du i butik med försäljning av bland annat vitvaror och småel. Du agerar rådgivande och stöttande i hela processen vid köptillfället.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande.
Du har körkort och tillgång till bil.


Personliga egenskaper

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har förmågan att lyssna och läsa av kundens behov. Du är tävlingsinriktad och sätter kunden i största fokus. Du inger vid första kontakt ett stort förtroende.

Du agerar professionellt i alla led, har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att läsa av olika typer av människor. Självklart är du ärlig, ödmjuk och motiverande i ditt sätt att vara. Vi ser också att du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

Resultat mäts både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Arbetstiderna är vanligtvis vardagar mellan 9.30-18. Även helger förekommer.

Anställningen är på lång sikt och påbörjas med en inhyrning genom Uniflex. Urval och presentation för kundföretag sker löpande. Vi ser därför att din ansökan når oss så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att träffa just dig!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 39098
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=39098
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Reveljgränd 5
35236  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Säljare

Är du nyfiken på en ny långsiktig utmaning?

Ahlberg Bil söker dig som vill arbeta som säljare och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du är kundorienterad samt står bakom ledorden Utveckling, Stolthet och Engagemang.


Om kundföretaget
Ahlberg Bil representerar varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Just nu befinner dem sig på sin mest intensiva och utmanande resa någonsin – Ahlberg Bils kulturresa. Denna resa innebär att de ska förfina sitt sätt att vara mot varandra och mot deras kunder. Mitt i detta har de flyttat in i nya lokaler i Karlskrona, Ljungby och Sölvesborg och är mitt uppe i planeringsarbetet för Karlshamn och deras nyaste tillskott i koncernen, Olofström. De hoppas att du vill vara med på resan att skapa Sveriges trivsammaste arbetsplats och även Sveriges nöjdaste kunder.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara säljare med inriktning mot varumärket Renault och begagnat hos anläggningen i Ljungby. Du kommer att guida kunderna genom hela kedjan från provkörningar, information om olika tillbehör samt olika finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa långsiktiga affärskontakter samt säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet för Ahlberg Bil.

Då branschen ständigt utvecklas erbjuds du löpande utbildning vad gäller bilar, mjukvaror och processer.Din profil
Vi söker dig som är en driven och engagerad senior säljare. Som säljare är du förtroendeingivande, initiativrik, prestigelös och social samt ser möjligheten i varje affär. Vi vill att du ska ha ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning av bilar. Vi tror att du har en vinnarinstinkt och vill nå höga mål. Som person trivs du i sociala sammanhang och vill gärna befinna dig ”där det händer”. Du är självgående, kundorienterad och strävar efter långsiktiga kundrelationer.

Du tycker att det känns spännande och utmanande att arbeta i bilbranschen, en bransch i ständig utveckling.
För tjänsten krävs utdrag ur belastningsregistret försäkringsförmedling från polisen
B-körkort är ett krav.

Låter detta som något för dig? Tveka inte – sök tjänsten redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Bilförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 5851
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5851&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Montör

Är du en noggrann och händig montör? Vi söker till vår kund Swedrive AB i Lagan en montör till deras produktion.

Om kundföretaget
Swedrive AB, som ingår i Dacke AB, utvecklar och tillverkar snäckväxlar, skruvdomkrafter och specialväxlar för industrin och är en av skandinaviens ledande tillverkare. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd olika kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar. Swedrive utvecklar kundunika lösningar för linjära och roterande rörelse. Företaget har drygt 50 anställda och omsätter drygt 100 MSEK. Allt fler kunder väljer Swedrives produkter och företaget är inne i en stark utvecklingsfas.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering.Tjänsten ställer höga krav på kvalité och högt tempo. Det krävs även att man är flink i fingrarna och serviceinriktad.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och har arbetat inom verkstadsindustrin.
Det är meriterande om du även har truckkort och traverskort.

Som person har du känsla för detaljer och du är noggrann och bidrar med engagemang och hög kvalitet i arbetet. Eget ansvarstagande genomsyrar ditt arbete och du trivs i miljöer där du får användning för din samarbetsförmåga och flexibilitet. Du tar stort personligt ansvar över ditt eget arbete och har goda kunskaper i det svenska språket. För att kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt är du strukturerad och stresstålig.

Om vårt företag
Swedrive har valt att samarbeta med OnePartnerGroup i denna rekryteringsprocess. Välkommen med din ansökan senast 21 Januari. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ann-Kristine.Ekegren@onepartnergroup.se

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 5942
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5942&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Projektledare till Kontek!

Kundföretaget
Kontek Lön AB är ett av Sveriges ledande specialistbolag inom löneadministration. Företaget erbjuder outsourcing och programvara för lönehantering till små och medelstora företag samt utbildningar, konsultation och andra löneadministrativa tjänster. Kontek är privatägt, har cirka 100 kunniga medarbetare.
Kontek Lön AB har arbetat med lön sedan 1934, vi utvecklar och marknadsför programvaror och tjänster för alla delar av lönehanteringen.
Företaget har haft en stark tillväxt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi har redan idag nått målet att få tusentals företags förtroende gällande såväl program som specialistkompetens. Vår största framgångsfaktor är kompetensen som våra 100 medarbetare står för och alla arbetar vi för en hög kundorientering. Vi finns idag i Ljungby, Stockholm, Göteborg och Värnamo.

Du erbjuds en mycket spännande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag där du också har möjlighet att påverka utvecklingen av tjänsten.
Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till våra fortsatta framgångar. Du kommer ingå i affärsområdet Outsourcing som hanterar kunders löneprocesser, tids- och reseredovisningar.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd av Kontek. Montico HRP ansvarar för rekryteringsprocessen och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Arbetsbeskrivning
Som projektledare har du ansvar för:
-att aktivt arbeta och utveckla flera projekt samtidigt
-att projektleda interna resurser
-att skapa och utveckla goda samt långsiktiga kundrelationer
-att genomföra förhandlingar rörande projekten, gällande bland annat priser
-att ständigt verka för att det familjära förhållningssättet genomsyrar ditt arbetssätt


Din profil
För att lyckas i rollen som projektledare är det en förutsättning att du har förmåga att prioritera och agera självständigt.
Du har mycket god kommunikativ förmåga, finner dig lätt i att agera på ett pedagogiskt sätt och att skapa förståelse för Konteks tjänsteutbud.
Du trivs med att skapa många och goda relationer både internt och externt. Vidare leder du omgivningen mot uppsatta mål med stor ödmjukhet och entusiasm.
Du har vana av olika affärssystem.
Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av förbättringsarbete. Du är kreativ och trivs med att få vara med och utveckla verksamheten.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 26 januari.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Projektledare, IT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 4564
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4564&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Kvarnvägen, Hus F
35242  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Erfaren montör sökes!

Kundföretaget
Vi söker en erfaren montör till vår kund i Älmhult.


Arbetsbeskrivning
Arbetet är förlagt på dagtid i Älmhult. Arbetsuppgifterna består i varierade moment inom montering efter ritning.
Monteringen kan komma att innefatta el-koppling, felsökning och montage av hydraulikkomponenter.


Din profil
Vi söker nu dig som har monteringserfarenhet och goda kunskaper inom ritningsläsning. Du är tekniskt intresserad, och vi ser gärna att du har en serviceteknisk eller fordonsutbildning.

Kunskaper och/eller erfarenhet inom hydraulik och el är meriterande, likaså truckkort och traverskort.
Arbetet kan komma att vara fysiskt ansträngande, så vi ser det som en grundförutsättning att du är vid god hälsa.

Du talar och skriver obehindrat på svenska, och du trivs med ett högt arbetstempo där arbetsuppgifterna är varierade.

Du som söker beskriver dig själv som flexibel, lojal och kvalitetsmedveten. Du uppskattar utmaningar och ser lösningar hellre än problem i dina arbetsuppgifter.
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i Respektfullt bemötande och att Våga Vilja Vinna. Monticos konsulter strävar alltid efter att leverera Minst vad kunden frågar efter.

Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4569
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4569&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Vislandavägen 11
34138  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Produktchef till globalt tillväxtföretag

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Kalmar i Lidhult söker vi en senior och affärsdriven Produktchef!

Som Produktchef ansvarar du för följande:

• Analyser och beslut kring produktval
• Framtagning av kravspecifikationer kring produkter och dess innehåll/funktion
• Uppföljning och utveckling av produktval
• Produktpositionering samt konkurrensbevakning
• Tekniskt produktstöd mot försäljning och marknad
• Bidra med teknisk produktutveckling i nära samarbete med inköp, sälj och konstruktion
• Kontinuerlig rapportering till Sälj-/Marknadschef

Rollen innehåller en stor variation av arbetsuppgifter både nationellt och internationellt, att resa i tjänsten ser du som inspirerande och utvecklande. Tjänsten är placerad i Lidhult, på sikt Ljungby, och i samband med mässor och/eller kund-/leverantörsbesök får du tillgång till hela världen som arbetsområde.

Under 2018 flyttar Kalmar in i helt nybyggda lokaler i Ljungby, ett nytt och modernt utvecklingscenter där du får möjlighet att vara med och påverka samt utvecklas både personligt och i din yrkesprofession.

Vill du ha mer inspiration? Klicka på länken för en närmre företagspresentation:

https://www.youtube.com/watch?v=U7283CqJMNw


Din profil
Du som söker är troligen examinerad ekonom, ingenjör eller liknande, på minst högskole- eller universitetsnivå. Med fördel kommer du från tyngre tillverkning, gärna från fordonsindustrin eller liknande, där du under minst fem år arbetat med teknisk produktutveckling i nära anslutning till försäljning och marknad. Du är förtroendeingivande och professionell samt duktig på att bygga långsiktigt goda affärsrelationer. Hos Kalmar får du alla möjligheter att utöka ditt kontaktnät, både nationellt och internationellt.

Teknik och utveckling ligger dig extra varmt om hjärtat. Med ditt goda affärssinne och kreativa arbetssätt bidrar du till smarta och kostnadseffektiva produktlösningar med hänsyn tagen till både konkurrensbevakning och produktpositionering.

För att lyckas i rollen bidrar du med gott ledarskap och en stor dos av inspiration. Du gillar att arbeta strukturerat och är en naturligt duktig och förtroendeingivande kommunikatör. Du trivs även med att fatta beslut och arbeta med både analys, utveckling, implementering och uppföljning.

Du är proaktiv och intresserad av den senaste tekniken och arbetar gärna med teknisk problemlösning med kunden och affären i långsiktigt fokus.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är en direktrekrytering till Kalmar som på sikt skall flytta in i nybyggda, attraktiva och funktionella lokaler i Ljungby. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lidhult, på sikt Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.


Om företaget
Kalmar offers the widest range of cargo handling solutions and services to ports, terminals, distribution centres and to heavy industry. Kalmar is the industry forerunner in terminal automation and in energy efficient container handling, with one in four container movements around the globe being handled by a Kalmar solution. Through its extensive product portfolio, global service network and ability to enable a seamless integration of different terminal processes, Kalmar improves the efficiency of every move. www.kalmarglobal.com

Kalmar is part of Cargotec. Cargotec's sales totalled EUR 3.2 billion in 2015 and it employs approximately 11,000 people. Cargotec's class B shares are quoted on NASDAQ OMX Helsinki under symbol CGCBV. www.cargotec.com


Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 771
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=771&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Ljungby AB
Stationsgatan 2
34160  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Elkonstruktör

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Vår framgångsrika produkt hittar ständigt nya kunder och marknader. Då vi fortsätter växa behöver vår organisation förstärkas med ytterligare medarbetare. Hydrowares produkt HydroElite används vid nyinstallation och modernisering av hydraulhissar. Vi finns med 100 anställda representerade i 5 länder med huvudkontor och produktion i Alvesta. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång!

För mer information besök vår hemsida hydroware.se


Dina arbetsuppgifter
Våra elkonstruktörer är en viktig del i såväl beredningsfasen som i produktutvecklingen och är därmed en nyckel till vår fortsatta framgång. För att kunna möta den höga efterfrågan på våra produkter förstärker vi nu vårt elkonstruktionsteam ytterligare en tjänst, i dagsläget är vi sex personer i teamet som ser fram emot att välkomna fler kollegor.

Teamet består av kollegor med gedigen erfarenhet och de med mer junior profil. Det innebär en variation på arbetsuppgifternas innehåll men även av deras komplexitet. Teamet arbetar med beredning, produktutveckling och förbättringsaktiviteter inom avdelningen.

Då vi expanderar önskar vi förstärka teamet med antingen en mer erfaren eller en mer junior profil.
Tjänsten är en heltidsanställning hos Hydroware, med placering i Alvesta.


Din profil
Vi vill gärna komma kontakt med dig som har en relevant bakgrund inom El/Automation eller närliggande kompetens.

Vi ser gärna sökande med varierande erfarenhetsnivå. Vi kan erbjuda stimulerande utmaningar på olika nivåer inom bolaget.

Erfarenhet av CAD-verktyg såsom E3, E-plan eller liknande verktyg är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Elkonstruktör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 1780
Webbplats: http://www.inpeople.se/arbete-karriar/lediga-jobb/?jaid=1780&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inpeople Sverige AB
Norrgatan 22, 3tr
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.inpeople.se
  
Platsannons

Viverk AB rekryterar Supply Chain Manager

Om oss
Inpeople är en HRM-partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder rekrytering, personaluthyrning och organisationsutveckling inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och cirka 150 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om företaget
Viverk utvecklar, producerar och marknadsför industritvättmaskiner med tyngdpunkt på kundanpassade specialmaskiner men även i ett standardsortiment. Kunderna återfinns främst inom den tillverkande industrin och huvudsakligen Skandinavien.

Under 2017 har Viverk genomfört ett lyckat ägarskifte och samtidigt stärkt sin position på marknaden med en tillväxt om ca 50%. Nästa år kommer vi att omsätta drygt 50 mkr och i takt med att organisationen utvecklas och växer söker vi nu en Supply Chain Manager för att kunna ta nya kliv i vår utveckling.


Dina arbetsuppgifter
Det här är tjänsten för dig som vill vara med på en stimulerande och utvecklande tillväxtresa i ett bolag med höga ambitioner och de rätta förutsättningarna för att lyckas. Som Supply Chain Manager kommer du arbeta med att samordna och optimera flödet mellan Produktion, Inköp samt Logistik. Du deltar i ledningsgruppen som ansvarig för material- och produktionskedjan.

Dina huvudsakliga områden:

Produktion:
Du arbetar med produktionsutveckling, personalledning, investeringsplaner, produktionsekonomi, produktionsplanering samt leverans och transportplanering. I denna grupp finns ca 20 medarbetare, tekniker och maskinbyggare.

Inköp:
Du säkerställer att vi arbetar på rätt sätt med leverantörsutveckling, inköpsavrop, lagersaldon och inköp av produktionskritiska tjänster. I denna grupp finns idag två personer.


Din profil
Vi tror att rätt person har en produktionsorienterad bakgrund, kanske med erfarenhet från operativt planeringsarbete inom tillverkande industri eller motsvarande. Viktigast är att du har en god inblick i hur materialförsörjning och produktionsplanering fungerar.

Kanske har du en teknisk eller ekonomisk utbildning med ett par års erfarenhet av produktionsteknik, produktionsledning eller inköp bakom dig.

Du som söker är redo att träda in i en roll där du får bidra med din kompetens och kreativitet, samtidigt som du också ges chansen att anta en viktig roll i ett växande bolag som kommer ge utveckling såväl karriärmässigt som kompetensmässigt.

Vi samarbetar med Inpeople och du är välkommen att ta en första kontakt med Christoffer Petrén för frågor kring denna tjänst. Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Logistikchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 1776
Webbplats: http://www.inpeople.se/arbete-karriar/lediga-jobb/?jaid=1776&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inpeople Sverige AB
Norrgatan 22, 3tr
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.inpeople.se
  

Platsannons

Sundström Safety AB - SALES MANAGER

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 230 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun) ca 5 mil väster om Växjö och huvudkontoret ligger på Lidingö, Stockholm. Sundström har idag drygt 115 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se

 

Vill du vara med och bidra i en fortsatt satsning i ett framgångsrik företag på en internationell marknad?

Har du driv, försäljning och ledaregenskaper i ditt DNA?

Brinner du för affärsutveckling?

- Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker dig som blir bolagets försäljningschef. Du får ett övergripande ansvar för Sundströms försäljning genom att leda och utveckla försäljningsorganisationen och genom vidareutvecklingen av samarbetet med befintliga och nya distributörer. Sundströms har en stark organisation som ständigt utvecklas för att möta marknadens förväntningar. Du har ansvar för en säljorganisation med ca 20 säljare varav 4 Team leaders, som finns i över hela världen, med tyngdpunkt i Europa.

Du ingår i bolagets ledningsgrupp och har både budget- och personalansvar. Du förväntas utveckla strategier för försäljningen, både på kort och lång sikt. Du ansvarar för säljorganisationens arbetssätt, CRM och bolagets affärsmässiga utveckling samt arbetar med prissättning, forecast, offerter och kundavtal.

Rollen innebär att du ingår i tvärfunktionella projekt och samarbetar med produktionsledning gällande kapacitet och prognos samt deltar aktivt i sortimentsfrågor. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en naturlig talang och mångårig erfarenhet av affärsutveckling i en ledande befattning. Tidigare erfarenhet av att arbeta med distributörer/grossister med anknytning till tillverkningsindustri är meriterande. Du har genom utbildning eller erfarenhet fått goda kunskaper i företagsekonomi och affärsjuridik. Rollen erbjuder en internationell vardag, där du får glädje av dina språkkunskaper. Du har god IT-förmåga.

Som person är du professionell, handlingskraftig och har förmågan att entusiasmera och utveckla andra. Just engagemang och driv är dina största personliga tillgångar och ett viktigt bidrag till Sundströms organisation och framtida satsning. Du gillar att arbeta i en internationell, kreativ och tempostark miljö med stark framåtanda. Du är en god kommunikatör och lyhörd för din omgivning.

Sammanfattningsvis, vi söker dig med driv och dokumenterad erfarenhet som motiveras av att bidra till Sundströms fortsatta framgång och utveckling på en global marknad. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-5250007. Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se. Vi vill ha din ansökan senast 27 januari.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens:
Webbplats: http://finnvedensaljkraft.se/lediga-jobb/?aguid=968B4233F44944458FE886B905F1F70D&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Säljkraft AB
Magasingatan 1
33134  Värnamo Sverige
Hemsida: www.finnvedensaljkraft.se/
  
Platsannons

Implementeringskonsulter till Kontek Outsourcing

Kontek Lön söker nu implementeringskonsulter till försystemsgruppen på Outsourcing.

Om kundföretaget
Kontek Lön AB erbjuder allt ett företag kan behöva för lön och löneadministration. Det är ett specialistbolag som funnits sedan 1934 och som idag har 100 kunniga och alerta specialister. Tillsammans erbjuder de allt ifrån programvaror och support, till outsourcing, konsultation och utbildning. Kunderna som väljer deras tjänster och
produkter är både små och stora företag inom i princip alla branscher.

Dina arbetsuppgifter
Outsourcingavdelningen är indelad i två grupper: Lön och Försystem och du kommer tillhöra Försystemsgruppen. Arbetet innebär att du är drivande och jobbar självständigt med att implementera kundernas systemlösningar med fokus på Försystem såsom Tids- och Reseräkningshantering – allt utifrån Konteks projekt- och leveransmodell.

Som implementationskonsult kommer du att ha ett nära samarbete både med kunden, outsourcingavdelningen och andra interna resurser som till exempel IT, produktavdelning etc. Därför sätts stort värde på din sociala kompetens och samarbetsförmåga. Din placeringsort kommer bli huvudkontoret i Ljungby men det kan också finnas en valmöjlighet att framöver bli placerad vid vårt nya lokalkontor i Värnamo om det skulle vara önskvärt från din sida, men resor och besök hos kunder kommer också vara en viktig del av ditt arbete.

Din profil
Din personlighet:

• Trygg och prestigelös
• Ansvarstagande och strukturerad
• Projekt- och konsultorienteradl
• Hög servicekänsla – kundfokus!
• Drivande och proaktiv
• Nyfiken på att lära och att anta nya utmaningar
• God förståelse för hela affärsprocessen!

Kompetenser och erfarenheter:

• God och bred datorvana.
• Erfarenhet av en konsultbaserad organisation och ett projektorienterat arbetssätt med olika deadlines är ett plus.
• Lätt för att kommunicera affärsnytta med ny teknik och nya tjänster.
• God kunskap och förståelse för kundens kravhantering och olika förutsättningar.
• Erfarenhet av implementering av systemlösningar.
• Självgående och van vid att ta ett helhetsansvar.
• Ytterligare plus är relevant utbildning och erfarenhet inom Tid- och Rese-räkningssystem.


Om vårt företag
Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning och vill vara med och skapa det bästa ryktet i lönebranschen, är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 14 januari.
Glöm inte motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och glöm inte att uppdatera ditt CV.

Detta är en hyrrekrytering.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 5710
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5710&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Till vår kund i Vislanda rekryterar vi en Underhållsmekaniker

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Vislanda rekryterar vi en Underhållmekaniker.

Tjänsten innefattar främst:
- Reparationer på företagets egna maskiner och utrustningar samt felsökning, installation, service och underhåll av dessa.
- Uppdatering av befintliga samt upprättande av nya ritningar och manualer.
- Svetsning olika karaktär och omfattning beroende på material och maskin.
- Förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du ingår i ett kompetent arbetsteam med både underhållsmekaniker och industrielektriker. Vår kund erbjuder ett varierande och stimulerande arbete i en omväxlande och tekniskt komplex verkstadsmiljö.


Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har par års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer och kan på ett pedagogiskt sätt upprätta nya.
Du har god kunskap om mekanik, hydraulik och pneumatik. Grundläggande svetserfarenhet är meriterande, då detta kan komma att ingå i rollen.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Abetong är måna om sina anställda och erbjuder självklart friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar samt på personalklubben i Vislanda, återkommande aktiviteter för de anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Tillsvidare.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 509
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=509&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Truckförare till familjeföretag

Truckförare till familjeföretag
Nu söker vi på Randstad en truckförare till ett familjeföretag i Markaryd. Har du tidigare erfarenhet som orderplockare samt behörighet för truck A1-4 och B1-3 är det dig vi söker. Ta nu chansen och sök denna tjänst genom att skicka in ditt CV, redan idag!Omfattning: Heltid, uppdraget startar i januari 2018 och löper fram till och med sommaren och sen kan det finnas möjlighet till nytt uppdrag.Arbetsbeskrivning

Hos vår kund kommer du att arbeta på ett stort och väl fungerande lager. Du kommer arbeta i ett arbetslag om 3 kollegor och då arbetet utförs för hand är det ett bra fokus på arbetsmiljö och ergonomi. Det är mycket gods som hanteras och tempot kommer stundtals att vara högt, därför genomsyrar lagarbete denna arbetsplats. Här får du hjälpsamma kollegor med glimten i ögat.Dina arbetsuppgifter som truckförare;

• Påfyllning av plocklagret.

• Inlastning av ankommande gods till buffertlager.Kvalifikationer

• Truckkort med behörighet A1-4 samt B1-3.

• Lagervana.

• Gymnasieutbildning.

• God svenska, i såväl tal som skrift.

• God datorvana

• B-körkort och tillgång till bil - då det är svårt att ta sig lagret kollektivt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person är du en teamplayer där du drar nytta av och lyssnar på kollegor. Du är tempostark och är van att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som att du har ett stort säkerhetstänk, både vad gäller ergonomiska lyft och arbetet i sin helhet.Det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som orderplockare och/eller lager/terminalutbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.Sista ansökningsdag: 2018-01-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andreas Nyström | andreas.nystrom@randstad.se |
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 201111829
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201111829&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Honnörsgatan 16
35236  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Containerlossare till familjeföretag

Containerlossare till familjeföretag
Nu söker vi på Randstad en containerlossare till ett familjeföretag i Markaryd. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och ser dig själv som en lagspelare med ett gott säkerhetstänk. Då är det dig vi söker! Ta nu chansen och sök denna tjänst genom att skicka in ditt CV, redan idag!Omfattning: Heltid, uppdraget startar slutet januari 2018 och löper på fram till sommaren och efteråt kan det finnas möjlighet till nytt uppdrag.Arbetsbeskrivning

Hos vår kund kommer du att arbeta på ett stort och väl fungerande lager. Du kommer arbeta i ett arbetslag om 3 kollegor och då arbetet utförs för hand är det ett bra fokus på arbetsmiljö och ergonomi. Det är mycket gods som hanteras och tempot kommer stundtals att vara högt, därför genomsyrar lagarbete denna arbetsplats. Här får du hjälpsamma kollegor med glimten i ögat.Arbetsuppgift;

• Tömma containers med inkommande gods.Kvalifikationer

• Lagervana.

• Gymnasieutbildning.

• God svenska, i såväl tal som skrift.

• B-körkort och tillgång till bil - då det är svårt att ta sig till lagret kollektivt.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person är du en teamplayer där du drar nytta av och lyssnar på kollegor. Du är tempostark och är van att arbeta mot uppsatta mål samtidigt som att du har ett stort säkerhetstänk, både vad gäller ergonomiska lyft och arbetet i sin helhet.Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet som containerlossare och/eller lager/terminalutbildning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.Sista ansökningsdag: 2018-01-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.För information: Andreas Nyström | andreas.nystrom@randstad.se |
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 201111827
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201111827&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Honnörsgatan 16
35236  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Max söker medarbetare

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste hamburgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv.

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter sex månaders anställning får du ta del av våra personalerbjudanden med bra rabatter inom t.ex. shopping, resor och hälsa.

Välkommen att söka!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Extra vid behov med chans till fasta timmar. Tillträde: Feb/Mars tillsvidareanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017/757
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185297/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Max Ljungby
Nyponvägen 2
34132  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Röntgensjuksköterska till Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Röntgen Ljungby och Växjö är två olika avdelningar som tillhör samma verksamhetsområde inom Medicinskt servicecentrum.

I Ljungby utförs de flesta förekommande röntgenundersökningarna som konventionell röntgen, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökning samt interventioner.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen under dagtid men med beredskap och jourverksamhet under kvällar, nätter och helger. I dagsläget är vi ca 35 medarbetare.

Inom Region Kronoberg får du som röntgensjuksköterska/sjuksköterska en extra bonus för obekväm arbetstid, vilket innebär att den ersättning du får för OB-tid multipliceras med en koefficient på 0,6.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en röntgensjuksköterska till vårt team i Ljungby. Idag är vi 20 röntgensjuksköterskor på arbetsplatsen och i arbetet hos oss kommer du träffa patienter dagligen i alla åldrar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du kommer att arbeta med rotation på de olika modaliteterna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom radiografi. Har du tidigare erfarenhet inom området är det mycket meriterande men absolut inget krav. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att utvecklas inom MR.

Som person ser vi att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på bästa sätt och trivs i både planerad och akut verksamhet. Vidare ser vi även att du drivs av utmaningar, ansvar samt har lätt för att samarbeta. Du sprider en positiv attityd och vill medverka till en god arbetsmiljö.
Välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: MSC 32/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2e2342c1-6c79-4abc-9fc0-b927f34ce0b2&publishCode=AMS&TK=6e533bec-8fa8-45e5-8282-b3f250531332
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Kronoberg, Medicinskt Servicecentrum
Nygatan 20
35188  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tecnau AB söker Test Engineer

Tecnau AB söker Test engineer

Vi utvecklar och marknadsför en komplett produktportfölj med maskiner för pappershantering, kameramonitorering och efterbearbetning inom digital print.

Vi har över 80 patent globalt och våra lösningar är installerade i en rad olika branscher världen över för att effektivisera verksamheten inom printindustrin och den grafiska marknaden. Våra kunder består av banker, försäkringsbolag, utbildningsväsen, myndigheter, grafisk bokproduktion, fotobokstillverkare och telekombolag. Vi är totalt ca 220 medarbetare placerade i Europa, Asien och USA.

Din profil
Tecnau söker inom Engineering en Test engineer. Som test engineer kommer du att arbeta brett med våra produkter med kvalificerade och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan.
Vårt företag präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Tjänsten kan medföra en del resor.
Du ansvarar för
- att montera och testa konceptmodeller, prototyper och produktionsserier.
- att medverka i utvecklings och kundprojekt.
- att beslutade tester genomförs och dokumenteras.
- att medverka i kundinstallationer t.ex. vid produktintroduktion eller kundprojekt.
I Din roll
rapporterar Du till Peter Benjaminsson, Manager Engineering

Vi vänder oss till dig som

- har erfarenhet av att läsa ritningar.
- har erfarenhet av svarvning och fräsning
- gillar problemlösning och förbättringsarbete kopplat till produkter
- kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar.
- behärska svenska i både skrift och tal. Utöver detta är engelska även en merit.


Som person

- har Du förmåga att kommunicera och kompromissa med din omgivning.
- har Du en positiv inställning, stor initiativförmåga, är bekväm i relationer och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt.
- har Du en vana att ta ansvar och ägarskap för att säkerställa produkter av hög kvalitet.
- Vi tror det viktigaste är personligheten och vi vill hitta dig som har ditt engagemang i test och produktutveckling.

Ytterligare information
Får du genom att kontakta Peter Benjaminsson på telefon 0372-25674
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kontrollingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pbjuvensjo@tecnau.com
Övrigt: Välkommen med Din ansökan senast den 19 januari 2018 och då helst via e-post till pbjuvensjo@tecnau.com
Arbetsplats: 
Adress: Tecnau AB

34132  LJUNGBY 
Hemsida: http://www.tecnau.com
  
Platsannons

Lärare tidiga åren

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

På Åbyskolan i Lagan, som ligger i Ljungby kommun, har ca 390 elever från förskoleklass till årskurs nio. Skolan har en naturskön omgivning vilket ger bra förutsättningar för friluftsverksamhet.
På Åbyskolan vill vi att alla känner trygghet, positiv framtidstro och inhämtar och utvecklar kunskaper för livet. Vi har utbildad kompetent personal och vi vill tillsammans skapa en miljö där alla känner arbetsglädje, motivation och engagemang och vi är måna om vårt språkbruk.
Skolan är anpassad till de olika åldersgrupperna med fina klassrum och groventréer för de olika klasserna.
På lågstadiet jobbar vi med att hitta nyckeln till elevernas motivation och lust att lära. Vi har rörelse och motion som en naturlig del i vårt arbete med eleverna. Kollektivt lärande är en metod till utveckling på vår skola.
På rasterna erbjuder vi eleverna styrda rastaktiviteter.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad, positiv lärare som lyfter barns lärarande i fokus. I klassen går det 32 elever och leds av två mentorer som leder klassen i ett tvålärarsytem. Som lärare hos oss ska du bedriva ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Du ska utgå från elevernas perspektiv när du tillsammans med övrig personal och ledning organiserar, driver och utvecklar skolan. Ditt engagemang och din tydlighet i den roll du har är för arbetsgivaren av stor vikt då du antar uppdraget. Som lärare hos oss är du med och skapar en skola där alla elever ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande, roligt och tryggt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig lärare för undervisning i åk. 1-7. Utbildning i läs- och skrivinlärning är ett krav. Som lärare hos oss är du ansvarstagande och har förmågan att både kunna arbeta självständigt samtidigt som du är flexibel och samarbetsvillig. Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och du ska vara en god förebild samt ha eleven i fokus. Du kan inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling och tillsammans med dina lärarkollegor utveckla undervisningen och din egen professionalitet. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt grundläggande IT-kunskaper. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 485:17 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39723ef8-c7b9-4f49-ba5f-ebb78c85e225&publishCode=AMS&TK=0fd840d9-8a27-4aed-bccd-a167439e7190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Åbyskolan
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Systemutvecklare

Din utmaning

Vill du få utlopp för din kreativitet i utmanande systemutvecklingsuppdag?

Avalon Innovation vill växa i regionen och vi söker nu passionerade systemutvecklare som vill följa med oss på vår resa. Vi vill gärna att du tar en plats i teamets utveckling, att du är med och formar, inspirerar och utvecklar teamet till den kreativa större enhet vi vill bli. Vi har idag utvecklare på plats hos kund men vill på sikt även hjälpa våra kunder i projekt in-house från vårt kontor i Ljungby, där kontoret kommer att vara teamets "hem" och kreativa mötesplats. Vi skulle tycka det var roligt om du vill vara med på vår resa!

 

Vem du är

Du är en senior utvecklare med mångårig erfarenhet av .NET/C#/ASP eller Java EE/Spring/applikationsservrar/Maven. Eller kanske är du en mer junior utvecklare inom någon av dessa domäner. Vem du än är så vill vi utöka teamet med både .NET- och Java-utvecklare som gillar att arbeta i agila team och har en bred teknisk bakgrund. Du känner dig hemma i webrelaterade tekniker och ramverk, Javascript, HTML5 och CSS, samt är van vid revisionshanteringssystem såsom Git/SVN eller liknande.

 

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

 

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57 

 Per-Ola Svensson, Regional Manager

+46 704 54 43 43

 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: avaloninnovation498
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/498-systemutvecklare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  
Platsannons

CNC operatör till kund utanför Ljungby

Kundföretaget
Vår kund är ett privatägt företag med 250 anställd. De arbetar med flera av Sveriges ledande exportföretag. De har även internationella kunder som dominerar den tunga fordonsindustrin. Andra branscher såsom automationsteknik, skogs- och entreprenadmaskiner m fl ingår i kundbasen.

De söker nu 5 st CNC operatörer.

Din anställning påbörjas på Montico men övergår till kund efter 6 månader.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller liknande, t.ex. CNC-utbildning eller arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin.

Du är van att arbeta med säkerheten främst, hanterar datorer och har du erfarenhet från ritningsläsning är det en fördel.
Du talar och skriver svenska utan problem och kunskaper i engelska är meriterande.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann, kvalitetsmedveten och inkluderande lagspelare.

Du har ett stort tekniskt intresse som du, tillsammans med ditt driv och ditt tålamod, använder för att utveckla både dig själv och vår produktion.

Vi arbetar med små toleranser, och du förstår vikten av att samarbeta och hjälpa varandra för att kunna leverera produkter i tid.

Du bidrar till en god stämning i teamet, visar ett genuint engagemang för dina arbetsuppgifter och har flexibiliteten att hoppa in där du som mest behövs för stunden.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4561
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4561
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Vislandavägen 11
34138  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  

Platsannons

Kreativ produktutvecklare

Din utmaning

Vi längtar efter fler taggade och energiska kollegor inom mekanik, kan det vara dig vi söker?

Just nu håller vi på att utöka vårt team av produktutvecklare i Ljungby och vi letar efter vår nästa MacGyver som kan bidra med kluriga problemlösningar åt våra kunder. Uppdragen spänner ofta från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens lokaler. Uppdragen finns inom olika branscher och områden, såväl stora industrier som små lokala företag.

På Avalon Innovation jobbar ett gäng innovatörer där alla har gemensamt att de i sin vardag ställs inför utmaningar som kräver både tekniska skills och skarpa sinnen. Vill du göra oss sällskap?

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med ingenjörsexamen som är van att hantera krav, ta fram koncept, konstruera och dokumentera. Du är van att söka information och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. Vi ser gärna att du ska ha något av CREO, Solidworks eller Inventor i bagaget sedan innan, För att trivas och passa in hos oss bör du ha ett stort teknikintresse och ett lika stort engagemang, toppat med en ödmjuk och prestigelös inställning.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.Kontaktperson

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57 

 Per-Ola Svensson, Regional Manager

+46 704 54 43 43

 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: avaloninnovation496
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/496-kreativ-produktutvecklare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  
Platsannons

Montör med erfarenhet av hydraulik och el sökes

Om kundföretaget
Swepac AB är ett helsvenskt företag som utvecklar och tillverkar maskiner för jord och asfaltspackning samt maskiner och utrustning för betongbearbetning. Företaget är marknadsledande i Norden och fokuserar på en vidare internationell expansion. Swepac har lång erfarenhet av maskintillverkning där utvecklings- och designarbetet styrs mot produkter med genomtänkt funktion, hög kvalitet, god ergonomi och omtanke om både miljö och arbetsmiljö.
Swepac omsätter idag ca 95 mkr och har ca 30 anställda.
För ytterligare information se vår hemsida www.swepac.com


Dina arbetsuppgifter
Swepac behöver nu stärka upp sin produktion i Ljungby med fler montörer. Du kommer att självständigt att arbeta med montering av företagets hela produktprogram.
Du kommer att få vara med i en stimulerande miljö där engagemang ansvarstagande och flexibilitet värderas högt.


Din profil
Du bör ha några års erfarenhet av montering och ett helhetstänk kring den totala funktionen på maskinen. Att du förstår mekanik ser vi som en självklarhet, erfarenhet inom hydraulik och elektronik är mycket meriterande. I denna roll är det viktigt att du har god svenska och engelska med dig för att kunna ta till dig den information som finns.

Sista ansökningsdag är den 15 januari. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 5883
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5883
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Servicetekniker

Om kundföretaget
Ymer Technology AB är ett privatägt företag som startade sin verksamhet hösten 2005 och omsättningen uppgår idag till ca.700 MSEK. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundspecifika kylarlösningar till segmenten ”off highway maskiner” och vindkraftsindustrin. Vi befinner oss just nu i en spännande fas då vi expanderar för framtiden genom att starta upp ett helt nytt dotterbolag som heter Ymer Industrial AB vilket skall tillverka kylaren i aluminium som Ymer Technology AB därefter monterar in i kylsystemen.
Vi är ungefär 150 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, Kina och USA som alla sätter kund och kvalitet i fokus. Den personliga utvecklingen är viktig för oss, för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi hoppas att Du vill vara med på vår resa.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för förebyggande underhåll samt felsökning av maskiner och annan produktionsutrustning samt att ställa verktyg och vara support till maskinoperatörerna.
Om det uppstår akuta problem i den dagliga verksamheten är det du själv, eller med hjälp av extern leverantör, som löser detta.
En annan del av rollen som Servicetekniker är fastighetsskötsel av Ymer Industrials och Ymer Technologys fastighet samt en del administrativt arbete.
Tjänsten är förlagd dagtid.


Din profil
Ymer Technology AB är ett professionellt, prestigelöst och innovativt företag och vi vill att du som söker skall kunna stå för detta. I denna roll är det viktigt att du både trivs med den administrativa och den praktiska biten.

Vi ser gärna att
Du har erfarenhet av liknande arbete.
Du är tekniskt intresserad. Innehar du el-behörighet är detta meriterande.
Du har erfarenhet av automation.
Du har relevant utbildning, gärna inom teknik och/eller industri.
Du är självgående, social och serviceinriktad.
Du ser dig själv som en fixare och ser lösningar när du hittar problem.
Du kommunicera väl på svenska och engelska i både tal och skrift samt behärskar viss teknisk engelska.
Du har givetvis god IT-vana och administrativ förmåga.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 5867
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5867
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Undersköterska till kirurg- ortoped- och gynmottagningen, Ljungby

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete på kirurg- ortoped och gynmottagningen. Då vi arbetar inom flera olika specialiteter får du bred erfarenhet av mottagningsarbete som undersköterska.

Vi har ett nära samarbete med akutmottagningen, där hälften av din arbetstid kommer att förlägga.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad undersköterska och har gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete, men det är inte krav. Vi ser även att du är ansvarstagande, flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra men även förmågan att arbeta självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-101029
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Rotationstjänstgöring med dag- natt- samt helgarbete. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: KBC 163/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57ca728c-ff3a-463c-9f72-dab50b798399&publishCode=AMS&TK=892a15db-56d0-4927-9585-4c556f78a879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Kronoberg, Kirurgi- Barn- och Kvinnocentrum
Nygatan 20
35188  VÄXJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i musik åk. 4-9

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb


I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Astradskolan är en F – 9 skola i Ljungby tätort. Skolans personal arbetar tillsammans för att alla elever ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna att de lyckas med sina studier.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa i musik i åk. 4-9. Även mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig lärare för undervisning i musik i åk. 4-9.
Som person är du positiv, engagerad, flexibel samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 484:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5b7f111-0fe0-416a-8be0-eaf763969ab5&publishCode=AMS&TK=59a1fd0f-4fcf-4ca7-b029-900109a831eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Astradskolan
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i svenska

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb


I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Astradskolan är en F – 9 skola i Ljungby tätort. Skolans personal arbetar tillsammans för att alla elever ska få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och känna att de lyckas med sina studier.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa i svenska på Astradskolan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig lärare för undervisning i svenska. Som person är du positiv, engagerad, flexibel samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 463:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cba2fd4e-624c-4a84-9225-0ed650e62ccf&publishCode=AMS&TK=1c1b54c6-44c6-480c-9427-3d1a97d5493b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Astradskolan
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik åk 7-9

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Kungshögsskolan är en F – 9 skola med fritids och grundsärskoleverksamhet. Det finns ungefär 550 elever och 110 personal på skolan. Vår verksamhet finns i nybyggda, ändamålsenliga lokaler där alla klassrum är utrustade med interaktiva tavlor. Skolan är uppbyggd kring ett kreativt center med salar för praktiskt estetiska ämnen, bibliotek och cafeteria.

Du ingår i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas mot målen i läroplanen. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för IT-teknikens möjligheter i undervisningen och du bör ha kunskap om hur datorn kan användas som ett verktyg i den pedagogiska verksamheten.

Kungshögsskolans vision är ”Vi har en kreativ skola i kontinuerlig utveckling där lärandet sker gränsöverskridande och i samspel mellan individer” – vill du vara med och förverkliga visionen i vår skola är du välkommen med din ansökan.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa i matematik i åk 7-9. I tjänsten ingår även klassföreståndarskap.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig lärare i matematik för undervisning i åk 7-9. Önskvärt med speciallärarutbildning. Som person är du positiv, engagerad, flexibel samt har en god samarbetsförmåga.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 483:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7285ba9c-1df4-4a2f-afb9-71c2de6fa252&publishCode=AMS&TK=cc14527d-403d-4072-a6bc-35b214c705ee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Kungshögsskolan
Olofsgatan 9
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetsförvaltare/ Energi- och klimatrådgivare

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Tekniska förvaltningens fastighetsavdelning söker fastighetsförvaltare med ansvar för energi-och klimatrådgivning.

I Ljungby kommun bor det ca 29 000 personer, varav ca 16 000 i Ljungby tätort. Kommunen är stor till ytan och har en levande landsbygd med många säregna orter. Ljungby kommun planerar för utveckling, tillväxt och arbetar för ett hållbart samhälle. Därför har kommunen bland annat förpliktat sig att bedriva energi- och klimatrådgivning i samverkan med energimyndigheten.

Med ett fastighetsbestånd på 215 000 kvm lokalyta representerar fastighetsavdelningen en av regionens största fastighetsägare. I tillägg hyr kommunen cirka 40 000 kvm i form av bostäder och verksamhetslokaler. Våra kunder är främst kommunens verksamheter så som skola, omsorg, kultur och fritid.

Tekniska förvaltningen är en politiskt styrd enhet och svarar till tekniska nämnden.


Inom kommunen ställs höga krav på lokalförsörjning och fastighetsrelaterade tjänster. Fastighetsavdelningen utgörs av 27 personer och önskar säkra både bredd och spetskompetens i den egna organisationen inom områden som fastighetsförvaltning, lokalplanering, projektledning, energioptimering, drift m.m. Det är ett stort behov av underhåll och utveckling, men även ersättning av befintliga fastigheter.

Avdelningen förvaltar en driftsbudget på ca 150 mkr och investeringar i samma storleksordning.

ARBETSUPPGIFTER
Som energi- och klimatrådgivare ansvarar du för rådgivning i energi- och klimatfrågor gentemot allmänheten och privata företag inom Ljungby kommun. Rådgivning utförs enligt riktlinjer från Energimyndigheten och med stöd från Energikontoret Sydöst. Du kommer arbeta i nära samverkan med kommunens övriga resurser i energi- och klimatfrågor.


Som fastighetsförvaltare arbetar du främst med teknisk förvaltning, fastighetsdrift, planerat underhåll och verksamhetsanpassningar. Beroende på tidigare erfarenheter finns i övrigt flera möjligheter inom avdelningen; Så som att assistera i arbetsledning av avdelningens drift- och underhållsgrupp eller att vara projektledare för olika byggnationer och rivningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande, eller har erfarenheter och kunskaper som bedöms likvärdiga rörande byggnader och installationer.


Du har relevant kompetens och ett särskilt intresse för energi- och klimatfrågor. Tidigare erfarenhet i rollen som energi- och klimatrådgivare eller likande rådgivarroll är meriterande.


Du är utåtriktad, lösningsorienterad och gillar att samarbeta. Du kan hantera både motgång och stress och kan behålla fokus även om det är mycket på gång. Du kan hantera information i form av text, siffror, kartor och byggnadsritningar och kan sammanställa sådant i lätt uppfattbara presentationer.

Då tjänsten kan innebära att författa tjänsteskrivelser och lägga fram information inför större grupper av tjänstemän och politiker, ställs krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.

För mer information om rollen som energi- och klimatrådgivare: http://www.energimyndigheten.se/energieffektivisering/program-och-uppdrag/kommunal-energi-och-klimatradgivning/

Körkort för personbil krävs.

Kommunen förbehåller sig rätten att löpande intervjua aktuella kandidater och även tillsätta tjänsten under tiden som tjänsten ligger ute.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A741110
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ff8ef4a-decb-4f05-8ca2-7c5e5aa41fe3&publishCode=AMS&TK=95979924-5e27-4899-baff-48ba78f78d81
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskolechef Hjortsbergsenhetens förskolor

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Enheten består av totalt nio avdelningar. I tjänsten på Hjortsbergsenhetens förskolor ingår Regnbågen, Ida, Fogde och Kajsa Kavats förskolor. Ljungbys kommunala förskolor har som mål att barn skall få kunskaper och färdigheter som förbereder dem för ett fungerande vuxenliv. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och följa med tidens gång. Vi vill kombinera förskolans erfarenhet och kompetens med nytt modernt tankesätt. Alla barn har olika intressen, kunskaper, talanger, förutsättningar och behov men hos oss är alla lika viktiga och lika mycket värda. Tillsammans med vår välutbildade, kompetenta och erfarna personal skapas framtidens förskola.


ARBETSUPPGIFTER
Ledningsmässigt ingår enheten i skolområde öster/norr. Rektorer och förskolechefer arbetar i ledarlag. Som förskolechef ska du driva ett målinriktat utvecklings- och uppföljningsarbete. Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. I uppdraget ingår att ständigt vidareutveckla pedagogik, värdegrund och verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har engagemang, pedagogiska visioner och som tillsammans med barnen, vårdnadshavare, medarbetare och kollegor vill vidareutveckla verksamheterna enligt gällande styrdokument och Ljungby kommuns vision. Du är resultatinriktad men även bra på att delegera, samverka och låta medarbetare växa. Du ska även ha god förmåga att skapa förtroende hos barn, vårdnadshavare, personal och andra aktörer.
För tjänsten krävs pedagogisk utbildning, goda ledaregenskaper samt erfarenhet från arbete i förskola/fritidshem .


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 464:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=64d5f1e2-b4d7-468c-ad8c-c16e875ef9f7&publishCode=AMS&TK=b249443f-45fd-4184-9b04-c7e833193864
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Olofsgatan 9
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetschef

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Vår fastighetschef går vidare till annan tjänst inom Ljungby kommun och vi söker därför en ny fastighetschef som har ett genuint intresse för byggnader och att utveckla sina medarbetare och dessutom har sinne för rutiner.

Fastighetsavdelningen tillhandahåller lokaler för Ljungby kommuns verksamheter. I uppdraget ingår att äga, förvalta samt hyra in och hyra ut lokaler.

Med ett fastighetsbestånd på 215 000 kvm lokalyta representerar fastighetsavdelningen en av regionens största fastighetsägare. I tillägg hyr kommunen cirka 40 000 kvm i form av bostäder och verksamhetslokaler. Fastighetsavdelningen utgörs av 27 personer och förvaltar en driftbudget på ca 150 mkr och investeringar i samma storleksordning.

Avdelningen arbetar i samarbete med våra förtroendevalda och övriga verksamheter i kommunen. Ljungby kommun står nu inför större investeringar i nya verksamhetslokaler såväl som reinvesteringar av äldre.

Fastighetsavdelningen ingår i tekniska förvaltningen som ligger under tekniska nämnden. Som fastighetschef ingår du i tekniska förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med avdelningscheferna inom administrativa-, planerings-, VA-renhållning-, exploaterings-, gata-, park-, kostavdelningen samt räddningstjänsten.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för vår fastighetsavdelning som består av fastighetsförvaltare, projektledare, administratör och ekonom samt avdelningens drifttekniker med egen arbetsledare. Som fastighetschef har du det övergripande personal-och budgetansvaret.

En viktig del av arbetet är att tillsammans med övriga förvaltningar arbeta efter den plan för verksamhetslokaler som finns för ny,- om,- och tillbyggnad. Ett annat viktigt uppdrag är att utveckla avdelningens arbetssätt med rutiner och att bygga förtroende internt såväl som externt. I arbetet ingår också att vara föredragshållare inför våra förtroendevalda
med avdelningens arbeten och i budgetfrågor.


KVALIFIKATIONER
Du har goda kunskaper i fastighetsfrågor och övergripande kunskaper om komplexa byggprojekt och tekniska frågor. Det är meriterande om du har kunskap i LOU och att upprätta avtal. I grunden har du en relevant utbildning inom fastighetsförvaltning eller byggnadsingenjörsutbildning. Du kan också ha skaffat dig relevant kunskap genom mångårig erfarenhet av motsvarande tjänst.

Du ska ha goda ledaregenskaper, kunna samordna grupper, motivera, skapa engagemang, förståelse och delaktighet. För att lyckas med detta krävs det att du har en god samarbetsförmåga, lyssnar och kommunicerar tydligt samt uttrycker dig lätt i såväl tal som skrift. Du har stort intresse av att utveckla, coacha och stötta dina medarbetare. Dokumenterad erfarenhet och/eller utbildning inom ledarskap är meriterande.

B-körkort krävs

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fastighetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A739947
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ec8ab59-ca5f-4659-a7cc-67f509c9a00a&publishCode=AMS&TK=55e6fcd9-99c4-4405-b656-d8038b765dab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Spontanansökan | Är du en schysst och framåtlutad lagspelare?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare! Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Är du en driven, nyfiken, och social person som är sugen på nya utmaningar? Då rekommenderar vi verkligen dig att skicka in ditt CV till oss, så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb åt dig. Vi har många spännande kunder och vi har inga problem att kontakta dem för att matcha ditt CV med deras behov av personal.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsterna vi hittar är till största delen på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under de första 6-12 månaderna för att sedan gå över till kund i en fast anställning. Ibland dyker även extrajobb upp, vilket kan passa dig som är student eller deltidsanställd någon annanstans.

Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. Vi har också många rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt hos våra kunder.

Din profil
För att vara rätt person att skicka in ditt CV till oss är du driven, målmedveten och redo att hitta ett nytt spännande jobb som matchar dina färdigheter. Du är redo att bli OnePartnerGroups ambassadör och ansikte utåt - och då är det viktigt att du är en schysst, framåtlutad lagspelare!

De tjänsterna vi oftast får in är jobb som:

• Administratör
• Ekonomiassistent
• Varuplockare
• Byggarbetare
• C-chaufför
• Svetsare
• CNC-operatör
• Betongarbetare
• Lagerarbetare
• Receptionist
• Kundtjänstmedarbetare
• Montör
• Truckförare

Det är önskvärt om du har körkort och tillgång till egen bil, men inget krav. Huvudsaken är att du som person är arbetsvillig och ansvarstagande.

Glöm inte att ange i din ansökan vad för typ av tjänster du är intresserad av.

Varmt välkommen med din ansökan till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 5889
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till extrajobb i Ljungby

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Kanske är du student, en pigg pensionär eller enbart någon som söker efter ett betydelsefullt extrajobb där man verkligen gör skillnad? Då är detta något för dig! Jag söker efter någon som kan hoppa in vid mina ordinarie assistenters sjukdom.

Jag är en pigg och glad tjej i 30-års ålder som är bosatt i Ljungby. Jag söker nu en personlig assistent som kan attestera mig i min vardag, både i mitt hem och på min dagliga verksamhet. Arbetet är givande och varierande och jag hoppas att du delar mitt intresse för djur och att hitta på saker. Då jag har egen bil och använder den mycket krävs det att du har B-körkort.

Du får inte vara pälsdjursallergiker eftersom att djur finns i mitt hem och är ett av mina stora intressen. Som person behöver du vara lyhörd och ha förmågan att hantera situationer som kan upplevas som stressiga på ett bra sätt. Kanske har du en utbildning som undersköterska eller en likvärdig bakgrund, men det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss. Har du dessutom erfarenhet och är kunnig inom autism och teckenspråk är det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du göra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att din anställning påbörjades.

Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistenten och kunden.

Urval, intervjuer och ev. anställning kommer att ske löpande, så är du intresserad är det en god idé att ansöka direkt.

Körkort: B körkort krävs.

Arbetstid/varaktighet: Arbetstiden är förlagd till dygnspass med sovande jour.

Tjänstegrad: Timvikarie vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Julia Wennerholm


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Timvikarie vid behovEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10508
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Svärmaregatan 3
60361  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

CNC-Operatör!

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en duktig CNC-operatör för kunds räkning i öster om Ljungby.

Du kommer att producera komponenter i CNC-styrda maskiner. I arbetet ingår att utföra omställning, verktygsbyte, måttkompensering, förebyggande underhåll, enklare reparationer samt återrapportering. Då slutprodukten har höga kvalitetskrav så innebär det även att du genomför olika typer av mätningar. Arbetsuppgifterna kräver att du kan läsa och förstå ritningar och arbetsinstruktioner.

Start: Omgående.
Arbetstider: Skiftgång.

Din profil
Krav:
Du har kunskap/erfarenhet inom CNC-teknik.
Du har flerårig verkstads- och/eller industribakgrund.
Du har fallenhet för matematik och problemlösning, samt vilja att lära sig nya saker.
Tala och läsa god svenska.
B-körkort.
Vi vill att du är kvalitetsmedveten.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 6095
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6095
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Rektor tillika förskolechef, vikariat vårterminen 2018

Välkommen till Lingbygdens friskola! Vill du tillsammans med duktiga medarbetare göra skillnad och utveckla verksamheten vidare? Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, lugn och en god miljö för inlärning. Vi vill vara både banbrytande pedagogiskt och förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, idrott och hälsa.

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. Förskolan delar vi i två avdelningar med totalt ca 35 barn och på skolan finns ca 50 elever samt fritidshem. Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Just nu söker vi:
Rektor tillika förskolechef, 75-100%, vikariat vårterminen 2018
Vi söker dig med ett tydligt och empatiskt ledarskap. En ledare som har förmågan att se sina medarbetares styrkor och tillvarata dem, som vågar lyssna, släppa in och delegera men som tar de svåra besluten när så behövs. Du brinner för barns utveckling och vill arbeta på en liten familjär förskola/skola. Du håller dig à jour med forskning och utveckling inom skolans värld och månar om barnens och personalens arbetsmiljö.

Kvalifikationer:
Du har en relevant pedagogisk högskoleexamen och vi ser gärna att du har påbörjat eller avslutat den statliga rektorsutbildningen. Om du har drivit utvecklingsarbete med fokus på barns/elevers lärande och kunskapsutveckling är det meriterande.

Arbetsuppgifter:
Rektorsrollen innebär att du utifrån styrdokument och myndighetskrav leder, driver, utvärderar och fortsätter att utveckla Lingbygdens friskola mot uppsatta mål. Du ansvarar för verksamheten, personal, ekonomiska ramar och resultat. Du rapporterar till styrelsen.

Tillträde:
Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 3 januari 2018
Ansökan med personligt brev och CV skickas till Lingbygdens friskola, Sommarsätevägen 2, 341 91 LJUNGBY eller på mail till:
ann-christine@johansson4.lby.se

Upplysningar: Ann-Christine Johansson, tel mobil 070-202 13 46.
Besök oss gärna på vår hemsida www.lingbygdensfriskola.se eller på Facebook.

Vi tillämpar successiv rekrytering, så skicka gärna din ansökan så snabbt som möjligt.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidVikariat vårterminen 2018, 75-100%,
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lingbygdens Friskola

34191  LJUNGBY 
Hemsida: http://www.lingbygdensfriskola.se
  
Platsannons

Ikett söker svetsare!

Om tjänsten
Ikett söker nu Mig-svetsare med licens till en av våra kunder i Ljungby,
Du kommer jobba i produktion med att svetsa påbyggnads detaljer för tunga maskiner, Mig-svetsning med tråd och rörtråd samt bågluftning, slipning, blästring i stål.

Arbetstider: Förmiddag 2-skift och ständig natt.
Med start i januari.


Din profil
Du som söker måste klara av bullriga, skitiga miljöer och ha en frisk kropp. Krav är att du har licens i MIG, säkra lyft utb, truckkort, traverskort,
som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 6090
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6090
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Ikett söker slipare!

Om tjänsten
Ikett personalpartner söker ni slipare till en av våra kunder i Ljungby,
du kommer att ingå i produktionen som slipare av nya påbyggnads detaljer till tunga maskiner.


Arbetstider: Förmiddag 2-skift och ständig natt
Med start i januari.


Din profil
Du som söker måste klara av bullriga och skitig miljö samt vara frisk och kry i kroppen, Krav är att du har säkra lyft-utb, traverskort och truckkort.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Slipare, metall
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 6089
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6089
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare/Samordnare skola-näringsliv

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Åbyskolan i Lagan, som ligger i Ljungby kommun, har ca 390 elever från förskoleklass till årskurs nio. På Åbyskolan vill vi att alla känner trygghet, positiv framtidstro och inhämtar och utvecklar kunskaper för livet. Vi har utbildad kompetent personal och vi vill tillsammans skapa en miljö där alla känner arbetsglädje, motivation och engagemang och vi är måna om vårt språkbruk. Kollektivt lärande är en metod till utveckling på vår skola.ARBETSUPPGIFTER
Som studie- och yrkesvägledare 60 %
Studie- och yrkesvägledarna i kommunens grundskolor och gymnasieskola bildar ett team och leds av en av gymnasiets rektorer. Syftet med gruppen är att den skall fungera som ett forum för frågor rörande studie- och yrkesvägledning med dess uppdrag, vägledning, arbetsmiljö, utveckling och kompetensutveckling.
I uppdraget ingår:

– Informera och vägleda eleverna inför framtida utbildning och yrkesinriktning
– Delta i skolans elevhälsoteam
– Planera och samarbeta med pedagogisk personal kring samverkan skola-näringsliv
– Planera och genomföra vägledningsinsatser enskilt och/eller i grupp
– Samarbeta med och vara ett stöd för övrig pedagogisk personal
- Ansvara för kommunens arbete med syv för elever i åk. 1-6

Samordnare skola-näringsliv 30 %
Ljungby kommun arbetar aktivt för att öka samarbetet mellan skola och företag/region/kommun.
Målsättningen är att skapa mötesplatser. Att ta fram bra arbetsmodeller för besök i skolor eller på
företag. Att utveckla entreprenörskapstanken på skolorna. Arbetet omfattar förskola, grundskola,
särskola och gymnasium.

Som samordnare är du en länk mellan skola och företag/region/kommun. Du anordnar kompetensutveckling, stödjer enheterna i deras arbete och informera kring olika arbeten som pågår. Du deltar i samverkansmöten med företag, region och kommun.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med intresse och vilja av att arbeta med studerande inom SYV-organisationen i Ljungby kommun och som är behörig studie- och yrkesvägledare. Vi fäster stor vikt vid att du har lätt för att samarbeta såväl inom som utom vår verksamhet, samt att du är flexibel och engagerad med ett intresse för att utveckla en skola för alla. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-01 eller efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 480:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73dc4734-6580-41c2-9147-73b8d210d496&publishCode=AMS&TK=e417997d-7661-43c7-acac-b9f602e95671
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Junior Blocketannonsör till massproduktion

Vi har en 2000 kvadratmeter stor lagerbutik som är den största i Sverige. Vi säljer professionell ljud- och ljusutrustning, 50% business to business och 50% till privatpersoner. 80% säljs via postorder och vi har exempelvis 1 900 annonser på "Blocket". Vi omsätter 25 miljoner kronor, en omsättning som har ökat stadigt.

Vi driver även Ramsjö Camping mellan Ljusdal och Ånge där vi har restaurang, nattklubb och festivaler som ska marknadsföras.

Läs mer om oss på www.billebro.se

Vi söker nu en junior Blocketannonsör till Dörarp som ska ta hand om våra annonser på Blocket. Som person är du snabb, effektiv och stresstålig. Du ska vara teknikintresserad samt kunna göra snabba korta videos och ta detaljbilder.

Du har en god känsla för färg och form samt goda kunskaper i Photoshop. Det är en stor fördel om du själv har lagt ut annonser på Blocket. För mer information se även: www.billebro.se

Övrigt:
Vi har en rökfri arbetsplats.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Originalare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFörst provanställning i sex månader med 2 veckors ömsesidig uppsägningstid. Jobbet kan utföras hemifrån.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt: Ansökan endast via mail. I ämnesraden skall framgå sökt tjänst "Junior Blocketannonsör" samt ditt namn.
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  
Platsannons

Undersköterskor till Ågård hemtjänst

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor till Ågård hemtjänstområde.
Som undersköterska möter du många människor med individuella behov. Du ska på ett professionellt sätt bemöta omsorgstagare, anhöriga och övriga yrkesgrupper.
Arbetet innebär att ge vård och omsorg med god kvalitet hos äldre i ordinärt boende.
Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Det innebär att vi utgår från resurs och förmåga hos våra omsorgstagare.
Du kommer att arbeta på oregelbundna arbetstider, dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom hemtjänst är meriterande.
Du bör ha god datorvana då det i arbetet ingår dokumentation.
Du ska ha ett professionellt bemötande, vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta själständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsten är tillsvidareanställning, 75-100%, men vi kan även ha behov av personal för tillfällig anställning. Tillträde snarast. Urval kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: A739398
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c271780-665f-411a-9c21-83a6aa8baf0d&publishCode=AMS&TK=041b4d00-f212-48de-9456-772a7d227735
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Hemsjukvården med placering Resursgruppen

I Ljungby kommun finns ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få ett allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Största arbetsgivaren är Ljungby kommun med över 2 800 anställda inom ett hundratal olika yrken.

Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet?

Vi söker dig som vill bidra till vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans”. Vi erbjuder en arbetsplats där Du tillsammans med kollegor har ett stort inflytande i utveckling av verksamheten. I vår vardag styrs vi av vår värdegrund ”Vi är öppna, framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus.

Välkommen till oss!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla hemsjukvården i Ljungby kommun? Är du sjuksköterska, gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i hemsjukvården.

Vi söker en sjuksköterska till Hemsjukvården med placering i Resursgruppen som brinner för palliativ vård.

Arbetsgruppen består av fyra sjuksköterskor som tillsammans med nattsjuksköterskorna arbetar med de patienter som har behov av avancerad hemsjukvård. Arbetet sker i nära samarbete med Regionens Palliativa vårdteam och arbetsområdet innefattar hela kommunen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård och- eller har utbildning/erfarenhet av onkologi/ palliativ vård.

Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är också lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt.

Du ska även ha god datorvana och körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobb.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 14 januari 2018. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739573
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62b12cb4-bcf4-450c-8fba-cb7dd071a570&publishCode=AMS&TK=b2badc78-2bf7-45e9-80e1-0267b913fe98
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.ljungby.se
  
Platsannons

Sjuksköterska med inriktning mot psykiatri till Hemsjukvården

I Ljungby kommun finns ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få ett allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Största arbetsgivaren är Ljungby kommun med över 2 800 anställda inom ett hundratal olika yrken.

Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet?

Vi söker dig som vill bidra till vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans”. Vi erbjuder en arbetsplats där Du tillsammans med kollegor har ett stort inflytande i utveckling av verksamheten. I vår vardag styrs vi av vår värdegrund ”Vi är öppna, framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus.

Välkommen till oss!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla hemsjukvården i Ljungby kommun? Är du sjuksköterska, gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i hemsjukvården.

Som sjuksköterska är du patientansvarig på psykiatriboenden och utför hälso- och sjukvårdsuppgifter och samarbetar med kommunens demenssjuksköterska. I arbetet ingår även en handledande roll mot verksamheten och kollegor, samt att du deltar vid vårdplaneringar och samverkar med olika vårdgivare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal psykiatri.

Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är också lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt.

Du ska även ha god datorvana och körkort är ett krav.

Vi ser det som en självklarhet att du har en god förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 14 januari 2018. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739563
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9e4a419d-bb16-4359-8162-962a2610e78f&publishCode=AMS&TK=9d437f6b-a0db-42fc-bfa7-2ba58d17dc01
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Hemsjukvården med placering Åsikten

I Ljungby kommun finns ett rikt näringsliv där tillverkningsindustri, logistikföretag och handel börjar få ett allt större sällskap av företag inom service- och tjänstesektorn. Största arbetsgivaren är Ljungby kommun med över 2 800 anställda inom ett hundratal olika yrken.

Vill du vara med och jobba i en attraktiv kommun med fokus på tillväxt, kunskap och livskvalitet?

Vi söker dig som vill bidra till vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans”. Vi erbjuder en arbetsplats där Du tillsammans med kollegor har ett stort inflytande i utveckling av verksamheten. I vår vardag styrs vi av vår värdegrund ”Vi är öppna, framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus.

Välkommen till oss!

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla hemsjukvården i Ljungby kommun? Är du sjuksköterska, gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i hemsjukvården.

I Ljungby Kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både ordinärt och särskilt boende. Hemsjukvården ansvarar även för omsorgs- och psykiatriboenden i kommunen. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, varierande medicintekniska uppgifter, bedömningar, samordning och samverkan med andra vårdaktörer, hembesök med läkare samt palliativ vård.

I Ljungby kommun arbetar vi renodlat dag/kväll eller kväll/natt.
Helgtjänstgöring var femte helg.

Vi erbjuder möjlighet till en mentor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård och/eller har vidareutbildning till distriktssköterska eller äldrevård.

Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är också lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt.

Du ska även ha god datorvana och körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 14 januari 2018. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739501
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=88929063-7b60-4668-84a1-99d4dfc70940&publishCode=AMS&TK=cc2fc88e-9439-4c87-9dd2-a7ba4f72be59
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Test & Verifieringstekniker

Om kundföretaget
Enertech AB är en ledande tillverkare av värmeprodukter. I Ljungby är vi 200 medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare.
Vi söker alltid utvecklingsbara människor till vår verksamhet. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi värdesätter laganda, nyskapande, kundfokus och en vilja att ständigt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Enertech söker nu dig som vill arbeta med provning och verifiering av nästa generations värmepumpar, pannor och brännare. Idag består Test & Verifieringsteamet av 5 st personer.
Du kommer att förbättra befintligt produktsortiment men även delta i långsiktiga utvecklingsprojekt. I ditt arbete hanterar du flera olika mätinstrument och programvaror som du har till hjälp för att mäta och dokumentera testresultat.
Att arbeta som test & verifieringstekniker hos Enertech betyder mycket tvärfunktionell kommmunikation vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga.

Enertech kan erbjuda en utmanande tjänst i en organisation i framkant och med korta beslutsvägar.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning inom el/ elektronik på lägst gymnasienivå och där inriktning mot styr & reglerteknik är mycket meriterande. Meriterande är öven kunskap inom VVS, kylteknik, energi eller förbränning. Har du några års arbetslivserfarenhet av motsvarande kommer detta att värderas högt. Din roll är målfokuserad och ofta tidsstyrd vilket innebär att du måste kunna jobba strukturerat och under tidspress.
Vi tror även att du är en god lyssnare, ödmjuk och kan samarbeta på sätt som bidrar till organisationen och dina kollegor. Du tar initiativ och är drivande i utvecklingen av vår verksamhet. Du bör ha stort teknikintresse och erfarenhet av projektarbete är meriterande.
Du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Provningsingenjör, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 5843
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5843
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Montör sökes!

Kundföretaget
Vår kund 3 mil utanför Ljungby söker nu en montör.

Arbetsbeskrivning
Kunden tillverkar båda långa och korta serier i plåtprodukter.
På monteringsavdelningen samlas de färdiga delarna ihop och slutprodukten färdigställs.

Din profil
Du har erfarenhet av montering och är effektiv och trivs med att jobba i högt tempo, men är samtidigt noggrann och strukturerad.

Vi tror att du är en person som prioriterar säkerhet och är kvalitetsmedveten och mån om att utföra ditt arbete med hög kvalité.

Vidare ser vi gärna att du är flexibel och kan lösa de problem som kan tänkas uppstå på jobbet. Är du dessutom positiv och har lätt för samarbete så är vi säkra på att du blir en uppskattad kollega hos oss.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4343
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4343
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Montörer till vår bemanning i Ljungby

Kundföretaget
Just nu behöver vi montörer till Ljungbyområdet.
Du blir en del av vårt Montico team på bemanningen i Ljungby.

Arbetsbeskrivning
Du kan komma att arbeta med montering av olika svårighetsgrad. Det är viktigt att du kan anpassa dig och har ett driv av att slutföra ditt arbete.

Hos alla våra kunder ställs höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt högt tempo.

Din profil
Du har en teknisk bakgrund och tycker om att lära dig nya saker. Du har läst gymnasie- eller annan utbildning med industriell inriktning.

Du kan arbeta skift då många av våra kunder tillämpar skiftgång.

Du talar och förstår svenska, samt har körkort B och tillgång till bil

Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam. Du värdesätter kvalitet, samt har förmågan att lösa problem.
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 28 juli men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 3994
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/3994
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Driven maskinoperatör till Ljungby med omnejd

Kundföretaget
Är det dags att utvecklas och gå vidare i karriären? Har du erfarenhet från industriarbete eller som maskinoperatör?
Då är detta tjänsten för dig!

Du blir en del av vårt bemanningsteam på Montico i Ljungby och kommer att arbeta ute hos våra kunder.

Arbetsbeskrivning
En vanlig dag för dig kan innehålla:
- Mätning
- Ritnings läsning
- Fylla på och plocka bort material

Hos alla våra kunder ställs höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt högt tempo.

Din profil
Du har en teknisk bakgrund och ett driv efter ny kunskap. Du har läst gymnasie- eller annan utbildning med industriell inriktning.

Vidare har du en hög servicekänsla och ett professionellt kundbemötande, god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad.

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar. Du kan arbeta skift då många av våra kunder tillämpar skiftgång.

Du talar och förstår svenska, samt har körkort B och tillgång till bil.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4389
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4389
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Verkstadsarbetare

Kundföretaget
Vår kund i Lagan söker en verkstadsvan person som har arbetslivserfarenhet från industrin.

Tjänsten börjar som en inhyrning via Montico för att sedan gå över i en fast tjänst hos kunden.


Arbetsbeskrivning
En vanlig arbetsdag för dig innehåller:

- Kvalitetskontroll av produkter
- Service och underhåll av maskinparken
- Montering


Din profil
Du har ett stort tekniskt intresse och är lite av en problemlösare. Du gillar ordning och reda och har inga problem att samarbeta med kollegor.

Du har körkort och tillgång till bil.
Truckkort är meriterande.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4348
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4348
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Nu söker vi Dig som vill jobba extra inom industrin!

Kundföretaget
För våra kunders räkning söker vi dig som studerar eller arbetar deltid och vill jobba extra inom industrin.

Arbetsbeskrivning
Vi söker extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel och hjälpa till hos våra kunder runt om i Ljungby med omnejd.

Arbetsuppgifterna kan variera mellan att vara på lager med exempelvis truckkörning, sortering och arbete inom produktion med montering.

Det är viktigt att du är flexibel och kan jobba både dag och kvällsskift.
Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta ett par pass per vecka.

Din profil
För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded. Vi söker dig som är teknisk, självgående, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral.

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.

Körkort samt truckkort är meriterande.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 4035
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4035
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Maskinoperatör till vår bemanning i Ljungby

Kundföretaget
Just nu har vi en hög efterfrågan på maskinoperatörer i Ljungbyområdet.
Du blir en del av vårt Montico team på bemanningen i Ljungby.

Arbetsbeskrivning
En vanlig dag för dig kommer att innehålla:
- Mätning
- Ritnings läsning
- Fylla på och plocka bort material

Hos alla våra kunder ställs höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt högt tempo.

Din profil
Du har en teknisk bakgrund och ett driv efter ny kunskap. Du har läst gymnasie- eller annan utbildning med industriell inriktning.

Du kan arbeta skift då många av våra kunder tillämpar skiftgång.

Du talar och förstår svenska, samt har körkort B och tillgång till bil

Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam. Du värdesätter kvalitet, samt har förmågan att lösa problem.
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4051
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4051
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Serviceelektriker

Elajo söker nu en teknikintresserad serviceelektriker till vårt kontor i Ljungby.

Vi befinner oss mitt i en spännande utvecklingsfas, där vi bygger ett nytt Elajo i Ljungby, med siktet inställt på att skapa en unik elorganisation där grundpelarna är gemenskapen arbetskamrater emellan och kunden i fokus.

Vi värderar ett nytänkande, en öppenhet och våra lokala kunder, där inget arbete är för litet och inget arbete är omöjligt.


Arbetsuppgifter

I rollen som serviceelektriker kommer du arbeta med ombyggnation, felsökning och reparation av våra kunders befintliga anläggningar. Våra kunder är både privatpersoner, kontor och industrier, varav det är viktigt att du trivs med kundkontakt och har ett positivt bemötande.

På Elajo arbetar vi säkert eller inte alls, där varje enskild medarbetare är delaktig i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. En självklar del av rollen är därför att utföra och dokumentera riskanalyser, medverka till en god arbetsmiljö samt att tillse att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vårt team ser fram emot att få välkomna en ny kollega!


Bakgrund och Kompetenser
.Fullgjord gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
.Certifikat som elektriker
.Minst tre års erfarenhet från yrket
.Dator- och systemvana
.Goda svenskakunskaper
.B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du är bra på att prioritera, flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Du kommer att bli en viktig del i vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.


Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
. teamledare Markus Nygren på telefon 0702601227

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/61111-serviceelektriker
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

34132  LJUNGBY 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Industrielektriker

Elajo söker nu en teknikintresserad industrielektriker till vårt kontor i Ljungby.

Vi befinner oss mitt i en spännande utvecklingsfas, där vi bygger ett nytt Elajo i Ljungby, med siktet inställt på att skapa en unik elorganisation där grundpelarna är gemenskapen arbetskamrater emellan och kunden i fokus.

Vi värderar ett nytänkande, en öppenhet och våra lokala kunder, där inget arbete är för litet och inget arbete är omöjligt.


Arbetsuppgifter

I rollen som industrielektriker kommer du arbeta mot våra industrikunder i regionen. Arbetet kommer bestå av att :
.installera och montera elektrisk utrustning
.kontrollera, underhålla och reparera el- och automationsutrustning såsom styr- och reglersystem

På Elajo arbetar vi säkert eller inte alls, där varje enskild medarbetare är delaktig i att skapa en hälsosam arbetsmiljö. En självklar del av rollen är därför att utföra och dokumentera riskanalyser, medverka till en god arbetsmiljö samt att tillse att upprättade rutiner och instruktioner efterföljs i vårt verksamhetssystem.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi erbjuder både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling och ser fram emot att få välkomna flera nya kollegor!


Bakgrund och Kompetenser
.Fullgjord gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet
.Certifikat som elektriker
.Flerårig erfarenhet från yrket
.Erfarenhet av industri och kunskap i styrsystem är meriterande
.Dator- och systemvana
.Goda svenskakunskaper
.B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Som person har du en god social kompetens med en positiv attityd och är lyhörd för kundens behov. Du är bra på att prioritera samt är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Du kommer att bli en viktig del i vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kontakter samt att jobba i team.


Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.


Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
.teamledare Markus Nygren på telefon 0702601227

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/61117-industrielektriker
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

34132  LJUNGBY 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Utvecklingsingenjörer för gaffeltruckar och containermaskiner

Kalmarär ett välkänt varumärkeoch över hela världen förflyttas laster med hjälp av deras gaffeltruckar och containertruckar. Tillsammans med varumärkena Hiab och MacGregor utgör deCargotec, en företagsgrupp noterad på Nasdaq OMX i Helsingfors och med en total omsättning på EUR 3.5 miljarder under 2016 och med ca 11 000 medarbetare globalt. Just nu pågår byggnationen av ett helt nyttinnovationscenteri Ljungby, där 200 personer kommer att arbeta med fokus på affärer, teknik och innovationer. Företaget har inlett ett samarbete med Linnéuniversitetet och genom att kombinera Kalmar Mobile Equipments marknadsledande kompetens och erfarenhet inom digitala tjänster för industriella maskiner med det vetenskapliga arbetssätt som finns hos forskargruppen skapar man en unikforskningsmiljö.


Vi söker Utvecklingsingenjörer för gaffeltruckar och containermaskiner
Är du vår nya framåttänkande utvecklingsingenjör? Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vill du få möjligheten att vara med och bygga upp någonting nytt och ingå i ett kreativt och kompetent arbetslag, då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsingenjör med inriktning på mekatronik kommer du arbeta med styr och kontrollsystem till våra maskiners alla funktioner. Det är därför viktigt att du har ett brett teknikintresse med förståelse för bla mekanik och hydraulik. Du kommer också vara med och utveckla framtida systemplattformar och interface till externa digitala system. Programmen utvecklar vi i GUIDE, ett grafiskt PLC språk. Våra truckars hårdvara tar vi fram tillsammans med vår globala inköpsorganisation och elektronikleverantörer efter våra kravspecifikationer.


Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du är en civil- eller högskoleingenjör och som har ett intresse av tunga fordon t.ex. entreprenadmaskiner- eller truckar.

Vi söker dig som inte räds förändringar och som brinner för utveckling. Du har lätt för att analysera och strukturera ditt arbete och drivs av att ständigt arbeta med förbättringar.


Du har en hög social kompetens och ser lagarbete som en självklarhet och möjlighet.

Du uttrycker dig obehindrat på engelska i både tal och skrift.


Meriterande om du kan utveckla mjukvara i C eller CodeSys


Placering


I väntan på att vårt nya innovationscenter skall bli färdigbyggt, har vi kontor i Lidhult. Till nästa höst flyttar vi till vårt nya innovationscenter i Ljungby. I mellanperioden är vi flexibla med lösningar för dig som har längre till Lidhult än till Ljungby. Vi söker dig som inte räds förändringar och som vill vara med från början och få chansen att se något nytt födas.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kalmar AB med Technogarden. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Christian Gullander, 067-68 62 63. Då vi arbetar med löpande urval ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast.
Välkommen med din ansökan!


Besök oss gärna på YouTube


https://www.youtube.com/watch?v=1xaKAYmBgQ4&t=42s


https://www.youtube.com/watch?v=U7283CqJMNw&t=81s
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.technogarden.se/jobs/59514-utvecklingsingenjorer-for-gaffeltruckar-och-containermaskiner?promotion=21485-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Technogarden
Honnörsgatan 26
35236  Växjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ledigt jobb, Operatör/IT tekniker till Ljungby

Vi söker dig som vill jobba med monitoring som Operatör/IT tekniker på stort bolag i Ljungby. Stimuleras du av att jobba med övervakning av stora, komplexa och internationella system? Sök då detta lediga jobb!

På detta lediga jobb som operatör får du möjlighet att jobba med att övervaka och drifta affärskritiska system. Du blir en viktig nyckelspelare för organisationen och du får möjlighet att leverera en dygnet-runt bevakningstjänst. Du kommer få arbeta med incidentsamordning och samtidigt arbeta proaktivt för att säkerställa tillgången för företagets IT-tjänster. I din roll får du möjlighet att upptäcka och minimera effekterna av störningar och avbrott. Som operatör har du även en samordnande roll att interagera med andra supportteam.

Du ansvarar för…

* att övervaka och hantera driften av IT System.
* att hantera incidenter och events enligt interna rutiner.
* att vara teknisk kontakt mot intern och extern kund.
* att granska och godkänna dokumentationen av nya och förändrade rutiner
* att förse interna kunder med statistik och föreslå kvalitativa förbättringsåtgärder internt och externt.

Vi vänder oss till Dig som har…

* relevant teknisk utbildning
* stort intresse och goda kunskaper inom IT
* vana att hantera kundkontakt både muntligt och skriftligt
* förmåga att analysera fel för att snabbt kunna föreslå åtgärder
* en mycket god förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt, på svenska och engelska
* det är meriterande med kunskaper inom databas, Windows server, Active directory och arbete enligt ITIL

Som person är Du …

* ansvarstagande och strukturerad
* proaktiv och serviceinriktad
* uppgiftsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team
* lyhörd och har en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar
* öppen för förändring och tycker om snabba växlingar i arbetstempot
* utåtriktad och kan etablera en bra relation med din omgivning
* en problemlösare

Kontaktperson
Vid frågor om denna konsulttjänst kontakta Ellen Hedvall, Kandidatansvarig på Experis IT, telefon 0470-745588 eller . Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer ske löpande, sök därför tjänsten snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 31574
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZWhlZHZhLjMzNDg3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis IT
35230
35230  0781 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör till Ljungbyföretag i tillväxt

Dina arbetsuppgifter
Till ett av våra kundföretag i Ljungby söker vi omgående två erfarna och verkstadskunniga Ställare.

Tjänsten som Ställare innefattar att ställa om maskiner och sköta viss programmering. Då serierna är relativt korta innebär det fler ställ samt verktygsbyte och grundläggande service och underhåll av maskinparken. Du kör jobben utifrån en kundorder samt ansvarar du för att kontrollera och kvalitetssäkra din order.

Tjänsten är långsiktig och startar snarast möjligt!


Din profil
Vi söker dig som innehar en CNC-utbildning på minst gymnasienivå och har ett genuint intresse för produktion, tekniska lösningar och maskiner. Du har sinne för det mekaniska och är van att skruva och lösa problem. Vidare är du en duktig och noggrann Ställare som är mån om att leverera med hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som lojal, utvecklingsbar, samarbetsvillig och positiv. Vår kund är villig att satsa på dig som har rätt grundkunskaper samt är intresserad av att lära dig nya uppgifter och bidra med en bra attityd.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller snarast.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 653
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=653
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Ljungby AB
Stationsgatan 2
34160  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Montör / Maskinbyggare

Bygga och Montera våra kund anpassade maskiner.
Vi kan lova ett inspirerande och varierande jobb.
Vi är ett litet företag men med avancerande maskiner och stora kunder.

Besök gärna www.hedin.se


Vi söker dig som är engagerad och nyfiken.
Teknikintresserad och Inte rädd för nya saker och utmaningar.


Vi är ett litet men teknikintensivt företag som bygger
maskiner för Industrin.
Kundanpassade elektriska Truckar för hantering
av tunga laster inomhus.
Våra kunder är Automotive , Vindkraft , Energi med mera.
Just nu har vi projekt till Siemens , Jaguar Landrover , RollsRoyce , Honda , Vestas ..........
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektiv avtal. Flextid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: Maskinmontör
Webbplats:
Epostadress: jobb@hedin.se
Övrigt: För mera : www.hedin.se
Arbetsplats: 
Adress: HEDIN LAGAN AKTIEBOLAG
VÄSTERGATAN 38
34014  LAGAN Sverige
Hemsida: http://www.hedin.se
  
Platsannons

Extrajobb hos vår kund i Ljungby

Kundföretaget
Vi söker extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel och hjälpa till hos vår kund i Ljungby.

Du kommer att genomgå en kort introduktion ute hos kunden så att du lätt kommer in i arbetsuppgifterna.

Vi vill att du har möjlighet att arbeta minst ett par pass per vecka.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med packning eller enklare montering.

Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.


Din profil
För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och serviceminded. Vi söker dig som är teknisk, självgående, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral.

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande samt att alltid leverera minst vad vår kund efterfrågar.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.

Körkort är meriterande.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4490
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4490
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Exploateringsingenjör

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen ansvarar för kommunens exploateringsverksamhet och plangenomförande. Avdelningen ansvarar dessutom för kommunens mät- och kartverksamhet med framställning och underhåll av kommunens stomnät och primärkartverk samt medverkar med förrättningsförberedelser vid fastighetsbildning.


Du får varierande arbetsuppgifter som bland annat består av exploaterings- och plangenomförandefrågor, planering, upphandling och genomförande av exploateringsarbete, förhandlingar om köp och försäljning, värdering av fast egendom, exploateringskalkyler och fastighetsekonomiska utredningar samt fastighetsjuridiska frågor som berör fastighetsbildning, arrenden, servitut och nyttjanderätter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen med lantmäteriinriktning eller annan likvärdig utbildning och gärna något års erfarenhet från exploateringsverksamhet. Eftersom du kommer att ha mycket kontakter med människor både externt och internt ska du ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort för personbil krävs.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen utan tas med vid en eventuell intervju.
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A738009
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89ea8d77-6917-44c1-a46c-e0b777de1ff4&TK=27fe90d1-aa9d-4662-9185-4ff771295f49
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionstekniker med CAD-vana

Om kundföretaget
Enertech AB är en ledande tillverkare av värmeprodukter. I Ljungby är vi 200 medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare.
Vi söker alltid begåvade människor till vår verksamhet. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi värdesätter laganda, nyskapande, kundfokus och en vilja att ständigt utvecklas.


Dina arbetsuppgifter
Enertech söker Produktionstekniker till sitt team. Idag består den produktionstekniska gruppen av 5 medarbetare.
Produktionsteknik agerar stödfunktion till produktionen och ser till attt allt flyter på som det ska. Det innebär ständigt arbeta med att upprätthålla en mycket hög kvalitetsnivå samt att förbättra och effektivisera tillverkningsprocesserna i enlighet med lean principerna och traditionellt produktionstekniskt arbete.
Processarbete och optimera arbetsmetoder, balanseringar, layouter etc. är en del av det dagliga.
Att arbeta som produktionstekniker hos Enertech betyder mycket tvärfunktionell kommmunikation och många samtal i telefon på en dag vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga.


Enertech jobbar hela tiden framåt och i rollen ligger även att ha ett nära samarbete med utvecklingsavdelningen när det gäller framtagning av nya produkter.
För rätt person kan rollen innefatta verktygskonstrukion och 3D CAD och vi kan erbjuda en utmanande tjänst i en organisation i framkant och med korta beslutsvägar.Din profil
För att trivas i denna rollen söker vi dig med relevant teknisk utbildning samt några års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. .
Vi tror även att du är en god lyssnare, ödmjuk och kan samarbeta på sätt som bidrar till organisationen och dina kollegor. Du tar initiativ och är drivande i utvecklingen av vår verksamhet. Kunskap inom CAD är meriterande samt erfarenhet av att driva projekt.
Du behärskar god svenska i tal och skrift då det tillsammans med ett Lean-tänk är ett krav för tjänsten.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 5797
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5797
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnepartnerGroup Ljungby AB
Blockvägen 7
34132  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Ekonomiassistent med stort engagemang till Vislanda

Driven ekonomiassistent med ett intresse för siffror sökes till ett företag i Vislanda.

Vår kund i Vislanda söker nu dig som vill ta dig an utmaningen som ekonomiassistent. Dina arbetsuppgifter innebär:

• Leverantör- och kundreskontra
• In/utbetalningar
• Tull och Intrastatregistrering
• Inkassohantering
• Ansvarig för Attest (super user)
• Bokslutsaktivitet samt dagbokföring
• Vara behjälplig med ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom andra bolag i koncernen.

Du kommer tillhöra en arbetsgrupp på ekonomer fördelade i sex olika länder som samtliga rapporterar till Finance Manager. På plats i Vislanda finns även en redovisningsekonom som ingår i teamet. Företaget tillhör en koncern som förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag runt omkring i världen. Företaget hjälper verkstadsföretag med maskiner, verktyg och tillbehör, produktionsoptimering samt utbildning och service.

Tjänsten är på heltid, arbetstid kontorstid. Du kommer bli direkt anställd av företaget där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval där tjänsten kommer tillsättas omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker sig som har ekonomisk utbildning på gymnasienivå alternativt universitet/högskola och har gärna ca 1-2 års erfarenhet av liknande tjänster. Du har goda kunskaper i Officepaketet och främst Excel. Du har en god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver god förståelse för ekonomisystems uppbyggnad.

I ditt arbetssätt är du strukturerad, analytisk och duktig på att prioritera vid tidvis hög arbetsbelastning. Du är driven, noggrann och självgående. Vidare är du flexibel och gillar att arbeta i team såväl som självständigt.

Vill du ta dig an en spännande utmaning och utvecklas i en bred roll som ekonomiassistent är detta rätt tjänst för dig!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/ljungby/ekonomiassistent-med-stort-engagemang-till-vislanda/39815/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39815
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Kungsgatan 1A
35230  Växjö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Utvecklare till Softwerk i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Vill du jobba med utveckling i ett Växjöbaserat företag som levererar mjukvara i världsklass? Tycker du om att få nya utmaningar och samarbeta med andra i team? Då är det här tjänsten för dig!

Softwerk är ett snabbväxande bolag med passion för att utveckla mjukvara/ IT-system åt våra uppdragsgivare och för våra egna produkter och tjänster.
Vi utmanar dagligen oss själva för att kunna erbjuda våra kunder de mest värdefulla och innovativa lösningarna på marknaden. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med medarbetare från hela världen. För oss är allting möjligt. Läs gärna mer på www.softwerk.se

Softwerk behöver nu ytterligare medarbetare till utvecklingsteamet. Du kommer att arbeta med duktiga kollegor och ha varierande och utmanande arbetsuppgifter inom flera programmeringsspråk. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där ditt intresse för programmering kommer till sin rätt


Din profil
För denna tjänst söker vi dig som gillar att samarbeta med andra i team, är driven och kommer med nya idéer. Du gillar att få nya utmaningar och är noggrann i ditt arbete.
Som sökande har du kunskaper i programmering, gärna i Java. Vi söker både dig som har några års erfarenhet och som är nyutexaminerad från datavetenskapligt program eller motsvarande. Vidare ser vi gärna att du har ett mycket starkt intresse av programmering och spenderar en del av din fritid på att sätta dig in i nya lösningar och system.

Krav för att söka tjänsten:
Programmeringskunskaper

Meriterande är kunskaper att programmera Java och högskoleutbildning inom datavetenskap.

Övrigt
Anställning: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100 % dagtid
Lön: Individuell lönesättning
Placeringsort: Växjö

Ansök tjänsten redan i dag då rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag: den 31 december 2017

Softwerk har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Nathalie Petersson, Konsultchef Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ringer du 0470-78 80 54. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du under din provanställning kommer att vara anställd av Maxkompetens och arbeta som konsult hos Softwerk. Är alla nöjda så är tanken att du skall anställas på Softwerk efter provanställningen.

Sista ansökningsdag
Den 31 december 2017

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Backend-utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 6815
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6815
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Framtidsvägen 12
35257  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Vårdlärare

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb

Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 850 gymnasielever och ca 100 lärare, skolan bedriver även vuxenutbildning och SFI med ytterligare ca 500 elever. Skolan har totalrenoverats för ett antal år sedan och är idag en av Kronobergs modernaste gymnasieskolor. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se.
ARBETSUPPGIFTER
Sunnerbogymnasiet söker just nu lärare i:
- Vård- och omsorgsämnen

Du kommer att arbeta tillsammans med ett programarbetslag och i olika ämnesgrupper. I tjänsterna ingår även mentorskap.


KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har behörig lärarutbildning i ovanstående ämnen, men även du som har relevant yrkeserfarenhet kan bli aktuell för anställning. Dokumenterad erfarenhet av undervisning på gymnasie- eller grundskolenivå är meriterande men inget krav.

Som lärare är du flexibel, utvecklingsbenägen, lyhörd och har förmåga att sätta eleven och ditt uppdrag som lärare i fokus. Genom pedagogisk skicklighet och social förmåga har du lätt för att skapa kontakt med människor och förmedla dina kunskaper till våra elever.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 , upphör: 2019-01-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 471:17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a550f0f-b68a-4464-883a-f3cd29ceebfb&publishCode=AMS&TK=cfc309f8-3640-44f2-bc07-08334e9c8f02
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tysktalande Key Account Manager OEM

I rollen som Key Account Manager kommer du ansvara för följande:
- Prospektera lokala marknader, framför allt tyskspråkiga, avseende OEM-partners.
- Utveckla både nya och befintliga OEM-partners, systerföretag och externa distributörer.
- Fungera som länk mellan tillverkning och produktutveckling å den ena sidan och de lokala försäljningskanalerna å den andra sidan.
- Stötta och utbilda lokala säljare inom produktkunskap och försäljning.
- Utveckla nya affärsmöjligheter och försäljningskanaler.
- Förhandla och sätta ramarna för olika typer av partnerskap och OEM-samarbeten.

I rollen arbetar KAM nära ledningen för Enertech AB, inklusive VD och rapporterar till Marknads- och försäljningsdirektören.

Som ett led i CTC:s fortsatta expansion och tillväxt på den europeiska marknaden, söker vi nu en tysktalande Key Account Manager med fokus på att etablera och vidareutveckla bolagets OEM-affärer. Tjänsten utgår ifrån Enertechs huvudkontor i Ljungby, men innebär också många resor, främst i Centraleuropa.

Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå och vill se tydliga resultat av ditt arbete. Du har goda ledaregenskaper, är teknisk orienterad och initiativrik. Du trivs bra i en affärsutvecklande roll och gillar att ha många kontakter och bygga nätverk. Vi tror du är i början av din karriär men siktar högt och att du har en hög ambition gällande affärsutvecklingen inom CTC.

Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerat via dotterbolag, återförsäljare och distributörer i ett stort antal europeiska länder. På huvudkontoret i Ljungby i Småland sker all utveckling och tillverkning av CTC värmepumpar och villapannor. Här återfinns även företagets ledningsgrupp samt marknads- och försäljningsavdelning.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- Kollektivavtal (bl.a. tjänstepensionsavtal, övertidsersättning samt arbetstidsförkortning). - Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-10
Referens:
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=44142
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Express Rekrytering Sverige AB
Repslagargatan 15 B
11846  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.ctc.se
  
Platsannons

Empleo växer i Ljungby och söker en Konsultchef/Rekryterare

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi internt på Empleo Bemanning och Rekrytering en engagerad och affärsdriven Konsultchef/Rekryterare. Tjänsten är placerad i Ljungby, med ett upptagningsområde på ca 5-8 mil runt Ljungby. Empleo Bemanning och Rekrytering är ett genuint och växande bemannings- och rekryteringsföretag där hög kvalitet, service, långsiktighet och lyhördhet står i fokus. Vi har många års branscherfarenhet och vi erbjuder vår nya kollega en stimulerande och utvecklande roll i ett kompetent team och en affärsintensiv arbetsmiljö.

Vårt team består idag av åtta entreprenörsinriktade personer som trivs och mår väl i våra ljusa, charmiga och trevliga lokaler mitt i centrala Ljungby. Vi har huvudkontoret i Växjö och har en stor tillväxt i både Växjö- och Ljungbyregionen, varpå vi behöver permanent förstärkning.

Som Konsultchef/Rekryterare hos Empleo får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom:

• Ansvara för hela bemanningsprocessen, från kravspecifikation hos kund till annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och anställning samt konsultansvar.
• Leverans av kundspecifika bemanningslösning inom såväl tjänstemanna- som kollektivsidan samt även ansvara för studentpooler i olika omfattning.
• Uttalat personalansvar för konsulterna samt uppföljning genom fysiska kundbesök samt även arbeta med lönesättning, kompetensutveckling och medarbetarsamtal.
• Aktivt arbeta med affärsutveckling på befintliga kunder och gärna viss nykundsbearbetning.
• På ett kreativt och modernt sätt planera, koordinera och marknadsföra Empleo på mässor, universitet, YH-utbildningar samt nätverksträffar.
• Ansvara för våra rekryteringar, från annonsering till intervjuer, utvärdering av personalighetstester samt kundkontakt och försäljning.

För rätt person och i takt med att vår verksamhet växer, kan tjänsten komma att utvecklas!

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för personallösningar, försäljning och service. Du trivs med att möta människor och är en god förbild i ditt arbete. Vidare är du en naturligt driven person som gillar att arbeta i en tempostark miljö och är en duktig lagspelare. Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt. Vi ser gärna att du har någon form av branscherfarenhet alternativt suttit i en rekryterande roll eller arbetat brett med HR-frågor.

Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och söker dig som vill bidra med hög arbetsmoral, genuint driv och ett gott samarbete. För att lyckas i rollen bör du även vara flexibel och tempostark, du gillar att arbeta i en omväxlande miljö och har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Din öppenhet och sociala kompetens är nog så viktig som din administrativa förmåga. Du växer med ansvar och ställer dig positiv till förändringar!

Du talar och skriver såväl svenska som engelska och har goda systemkunskaper.

För att lyckas i rollen bör du även trivas med att kombinera försäljning med personalrelaterat arbete där service, tillgänglighet och engagemang står i fokus. Kanske är just du vår nya kollega?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om sex månader. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 765
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=765
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Ikett söker Elektriker!

Om tjänsten
Nu söker vi för kunds räkning en installationselektriker till Ljungby.

Vi ser att du som söker bor i närområdet.

Projektet startar omgående och ligger löpande under flera månder.Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 6050
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6050
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9b
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Postnord Strålfors rekryterar en Drifttekniker till Ljungby!

PostNord Strålfors, som ingår i PostNord AB, är ett IT-fokuserat Business-to-Business bolag. PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för mer personliga och starkare kundrelationer. Med vetskapen om att allt kommunicerar, gör vi det möjligt för alla delar i ett företag att samverka och tala samma språk - kundens språk. När vi kommunicerar och fokuserar på mottagaren ger det alltid resultat oavsett om det är gjort genom logistiklösningar, direktreklam, fakturor, webben, telemarketing, kundtjänst, följesedlar - fysiskt eller elektroniskt. PostNord Strålfors gör det möjligt. PostNord Strålfors, som omsätter 2,4 miljarder SEK, har verksamhet i 4 länder och cirka 1200 anställda. I Sverige är vi ca 500 anställda och vi har verksamhet i Malmö, Ljungby, Solna, Alingsås och Tandsbyn.

Strålfors IT söker en tekniskt erfaren drifttekniker datacenter med uppdrag att driva en kraftfull och effektiv IT-drift i våra datacenter. Är du en av dem?

Strålfors IT har i uppdrag att stödja och ge service till olika verksamheter med en effektiv och affärsanpassad IT-plattform. Strålfors arbetar ständigt mot ny teknik och ligger därmed i framkant på flera områden vilket genomsyrar hela organisationen. Strålfors IT är verksamt i samtliga länder inom koncernen.

Arbetsuppgifter och ansvar

Vi söker dig med goda kunskaper inom datacenterområdet och som är beredd att ta en nyckelfunktion inom vår IT-drift. Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med teamet på infrastruktur säkra en god och effektiv leverans genom arbete med drift av servar, nätverk, lagring, backup och säkerhet. Du kommer i rollen rapporterar till IT Manager, Infrastructure.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, t.ex. systemvetenskap, datavetenskap, informatik och eller motsvarande erfarenhet inom IT drift.

Du bör ha mycket goda kunskaper inom några av följande områden:

Virtualiserade servermiljöer

* Storage
* Backup
* Network; Switches, Routers, Firewalls or Security

Erfarenhet av arbete enligt ITIL är en fördel. Meriterande områden: Azure cloud management och Automation projects. Då vi supporterar flera länder vill vi att du har dokumenterat god erfarenhet av att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Du är strukturerad och har förmåga att analysera och beskriva komplexa IT-orienterade situationer och fakta på ett lättförståeligt sätt. Du tar ansvar och agerar proaktivt för att nå önskade resultat. Arbetet utförs både självständigt och med en hög nivå på samarbete i teamet och det är viktigt att du behärskar bägge delar. Viktiga verktyg för dig i arbetet förutom din yrkeskompetens är god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder
Du kommer få möjlighet att arbeta i teknisk framkant och med en stor inhouse IT miljö med drift av 1300 servrar och 10 siter i Norden. I tjänsten som Drifttekniker Datacenter blir du en viktig del av att förverkliga Strålfors mål att erbjuda konkurrenskraftiga kommunikationslösningar. PostNord Strålfors kan erbjuda dig intressanta utvecklingsmöjligheter och en tillvaro som inte stagnerar. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Tjänsten är placerad i Ljungby och omfattar heltid tillsvidare. I tjänsten förekommer resor.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller . Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Drifttekniker, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 35391
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=amphcmdyLjU1NzkyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis IT
35230
35230  0781 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rörnätstekniker till rörnätsgruppen

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har kunskap av drift och underhåll av VA-rörledningsnät. I arbetet ingår läcksökning, inspektioner, mätningar, läcklagningar, kontroller, nyanläggning, undersökande arbeten på nät, service mot allmänhet och vattenmätarbyten med mera.

Vi arbetar med dataplaneringssystemet VA-banken där driftstörningar och utförandeinsatser matas in.

Rörnätsgruppen består av fem personer och en arbetsledare.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning eller några års erfarenhet med att arbeta med VA och rörnätsarbeten. Du är serviceinriktad, flexibel, självgående och kan samarbeta i grupp. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Körkort för personbil krävs. Meriterande är om du har c-körkort.

ÖVRIGT
Under tekniska förvaltningen ligger VA-Renhållningsavdelningen. Avdelningen består av totalt 40 personer fördelat på Vatten, Avlopp och Renhållning. Avdelningen omsätter 90 miljoner kronor.

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A190578 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=20cc8384-eea8-4763-967f-4aea109dff0c&TK=1d4c74d6-10f4-4e9e-b06b-229cac582249
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Tekniska förvaltningen
Ljungby kommun
34183  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butiksdemonstratör sökes i Ljungby

Som butiksdemonstratör på UMG ansvarar du för att demonstrera utvalda produkter från några av Sveriges ledande varumärken. Du är ansvarig för att duka upp demoprodukterna i butik och erbjuda kunder smakprover på ett inspirerande och säljande sätt. Arbetet som butiksdemonstratör är självständigt där du får nära kontakt med butikspersonalen.

Vid anställning erbjuder vi arbete på timbasis ca 50-70h i månaden, främst dagtid torsdag-fredag varje vecka. Jobbet som butiksdemonstratör är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb, studier eller som en extra sysselsättning för dig som gått i pension.
Ta chansen och bli en del av vårt fantastiska team av butiksdemonstratörer.

Är du den vi söker? Skicka i så fall din ansökan till hroresund@umg.se så snart som möjligt eller ring Victoria Jellhede på telefonnummer 0708-388807

Varmt välkommen med din ansökan!

Du tycker om kundkontakt och har ett stort intresse för mat och matlagning. Vi ser gärna att du är pratglad och på ett informativt sätt kan sälja in veckans demoprodukter till de kunder som besöker butiken. Ålder spelar ingen roll utan vi värdesätter positiv energi och vikten av trevligt bemötande. Är du i kombination med detta även punktlig och noggrann är du personen vi söker. Körkort är meriterande men inte ett krav.

UMG är en av Sveriges största eventbyråer med kontor i Stockholm och Malmö. För mer information om UMG var vänlig besök oss på www.umg.se
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Demopersonal Ljungby
Webbplats:
Epostadress: hroresund@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: United Media Group Öresund AB
Grimsbygatan 24
21121  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  

Platsannons

Passionerat.se Söker Homeparty säljare

Passionerat By Lustgården är ett väl etablerat företag inom erotiska produkter med 10 säljare och ett av Sveriges största butikssortiment i Halmstad, med över 2000 olika produkter. Ägaren Jennie Strand har 16 års erfarenhet av produkterna och driver sedan starten 2004 Lustgården. Företaget samarbetar även med sjukvården sedan flera år med hjälpmedel för både gamla och unga. Vi söker dig som bor i Ljungbys kommun och vill hoppa på utmaningen att jobba som homepartyförsäljare. Som återförsäljare för Passionerat By Lustgården är din uppgift att presentera och sälja våra produkter via homepartyn. Du ska på ett seriöst men ändå avslappnat sätt prata om de produkter vi säljer. Vi packar och levererar sedan produkterna och står även för administrativa material i form av visitkort och reklam osv. Vi erbjuder en chans till personlig utveckling och ett smidigt sätt att tjäna extra pengar. Det blir en kväll full av skratt, en uppsjö av leksaker och härlig stämning. Om du är rätt person för oss kommer du att få en utbildning, för att lära dig produkterna och komma igång som återförsäljare för Passionerat By Lustgården. Vi söker dig som är socialt utåtriktad och villig att lära dig nya saker. Det är inget krav på egen bil, men det underlättar ditt arbete betydligt. Du blir anställd hos oss och vi betalar alla skatter och avgifter. Visningskollektionen lånas av oss utan kostnad eller enligt avtal.

Vi söker dig som är socialt utåtriktad, villig att lära dig nya saker, är lyhörd och som inte har problem att prata inför folk.

Ägaren, Jennie Strand har 16 års erfarenhet av produkterna och driver Lustgården sedan starten 2004. Företaget samarbetar även med sjukvården sedan flera år med hjälpmedel för både gamla och unga. Vi har över 2000 produkter i lager. Butik och lager ligger i Halmstad och har säljare från Kalix i norr till Malmö i söder.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv hur mycket du vill jobba efter efterfrågan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lustis i Halmstad
Hvitfeldsgatan 18
30294  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.passionerat.se
  
Platsannons

Affärsdriven Rekryterare till Empleo i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi internt på Empleo AB en engagerad och affärsdriven Rekryterare. Tjänsten är placerad i Växjö, men arbetsresor inom Växjöregionen och angränsande län kommer förekomma. Empleo AB är ett genuint och växande bemannings- och rekryteringsföretag där hög kvalitet, service, långsiktighet och lyhördhet står i fokus. Vi har många års branscherfarenhet och vi erbjuder vår nya kollega en stimulerande och utvecklande roll i ett kompetent team och en affärsintensiv arbetsmiljö.

Vårt team består av åtta entreprenörsinriktade personer som trivs och mår väl i ljusa, charmiga och trevliga lokaler mitt i centrala Växjö!

Arbetsuppgifter:

• Ansvara för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation hos kund till annonsering, urval, intervjuer, referenstagning, avtalshantering och kund-/kandidatuppföljning
• Headhunting/Research
• Utföra, tolka och återkoppla personlighetsanalyser i rekryteringsprocesser
• Ansvara för strategisk kandidatmarknadsföring
• Personalansvar för konsulter samt uppföljning genom fysiska konsult- och kundbesök
• Arbeta med lönesättning, medarbetarsamtal och kompetensutveckling
• Aktivt arbeta med affärsutveckling på befintliga kunder och nykundsbearbetning

Tjänsten kan delvis formas och utvecklas i takt med att Empleo fortsätter att växa. Är du kreativ, affärsorienterad samt självgående, har du stora möjligheter att utvecklas både på ett personligt och arbetsmässigt plan.


Din profil
Vi ser gärna att du innehar flerårig erfarenhet av rekrytering, gärna från bemannings- och rekryteringsbranschen alternativt har du arbetat brett med HR-frågor. Allra viktigast är att du har ett genuint intresse för människor, försäljning och service. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom exempelvis personal, ekonomi eller försäljning, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet.

Det är meriterande om du har arbetat med rekrytering av både tjänstemän, specialister och chefer. Det är vidare ett stort plus om du är certifierad inom ett testverktyg och är van vid utförandet, analyserna och återkopplingen av dessa i både kandidat och kundledet. Meriterande om du har certifiering inom OPQ32.

Du trivs med att möta människor och är en god förbild i ditt arbete. Vidare är du en naturligt driven person som gillar att arbeta i en tempostark miljö och är en duktig lagspelare. Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt.

Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga, den är A och O då du har en central roll mellan konsult/kund samt flertalet externa kontaktytor. Vi lägger stort fokus på dina personliga egenskaper och söker dig som vill bidra med hög arbetsmoral, genuint driv och ett gott samarbete. För att lyckas i rollen bör du även vara flexibel och tempostark, du gillar att arbeta i en omväxlande miljö och har lätt för att anpassa dig till nya människor och arbetsmiljöer. Din öppenhet och sociala kompetens är nog så viktig som din administrativa förmåga.

Du talar och skriver såväl svenska som engelska och har goda systemkunskaper, meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Intelliplan.

Det förekommer flertalet kund och konsultbesök, därför är det ett krav att du har B-körkort.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag via empleo.se.

För frågor kring tjänsten eller processen, kontakta Rebecca Moberg 0470-73 01 91.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Dagtid.
Lön: Individuell lönesättning.

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-03
Yrkesbenämning: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 737
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=737
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Timvikarie- Omsorgen om personer medfunktionsnedsättning

I Ljungby kommun är vi öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Hos oss hittar du Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans! Vill du vara med?

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

Inom omsorgen arbetar vi med personer inom LSS och psykiatri, boende, daglig verksamhet, dagverksamhet, boendestöd, personlig assistans och ledsagning.

Du kommer att arbeta dag/kväll och helg samt jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du gått Omvårdnadsprogrammet, Barn och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder, personlig assistansutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör vara lugn, tydlig, flexibel, lyhörd och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt samt ha ett pedagogiskt arbetssätt.

Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom omsorg om personer med funktionshinder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förväntar oss att du har möjlighet att ta akuta pass och hoppa in med kort varsel, kan arbeta minst 6 pass i månaden inklusive helger. Du behöver ha tillgång till mobil.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då vi har verksamheter utanför Ljungby.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.

Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför, vänligt men bestämt, samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Löpande rekrytering och vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A729799
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e693dbb-5e84-4c74-98d9-bf3198a90706&TK=0db6d910-2325-4dbc-a4fc-250260f6f84f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ljungby
34183  Ljungby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Väktare

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G.
genomgå lämplighetstest med godkänt resultat
körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning
ordnad privatekonomi
ostraffad
drogfri
  Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet
ansvarskännande
omdömesgill
praktiskt och tekniskt lagd
god förmåga att kommunicera med människor
lugn och stabil
utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierad ..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1964387/60051?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Kv. Garvaren
34160  Ljungby Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Ljungby

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under vintern genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/29220-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-ljungby?promotion=7015-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

Är du lugn, trygg och tycker om att promenera?

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra. För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie. Välkommen med din ansökan! www.handihand.se

.

Vi söker dig som vill vara personlig assistent till en man i 30-års åldern, han har en utvecklingsstörning och autism.  Han tycker om att vistas i naturen och tycker du precis som honom om hästar är det positivt.  Tjänsten är på drygt 50% och arbetstiderna är framför allt förlagda på em/kväll ca kl 15-22 samt viss helg ca kl 11-18.

Arbetet innebär att assistera honom i hemmet och vara med på fritidsaktiviteter och andra spontaniteter. Att bada är något han älskar och åker gärna till badhuset någon gång i veckan, det är därför viktigt att du inte är allergisk mot klor. 

Då han har svårt att förstå andra behöver du prata bra svenska, du kommer behöva vara hans stöd i kommunikationen med omvärlden och det är därför viktigt att du har tålamod, är positiv och ansvarsfull. Det är viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ samt vara lyhörd för hans behov.

I hemmet finns det katt och han befinner sig gärna i miljöer där hund, katt och häst förekommer. Utbildning och/eller erfarenhet som personlig assistent är ett plus men viktigast är att personkemin stämmer. Vi ser även att du ser tjänsten som ett långsiktigt yrkesval. Att du är rökfri, har körkort och tillgång till bil är ett krav. 

Vi ber dig söka tjänsten via nedan men har du några frågor får du gärna kontakta Sofia på sofia@handihand.se alternativt 0430-210 32.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95751
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Handihand ekonomisk förening
Idévägen 10
31296  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.handihand.se
  

Platsannons

Global Technical Trainer

In this role you will perform both theoretical and practical training sessions and train our local trainers.
This includes ensuring that we provide quality training in due time for our Kalmar technicians and customers so that they can drive their business forward in the best possible way.

Your main tasks
• Plan, execute and develop both theoretical and practical education.
• Coordinate and execute training activities for different target groups within the company and with customers.
• Continuously update and develop the training material as well as contribute improvements in the education process
• Work closely with both service organization and customers regarding technical information and product training


Are you looking for new exciting challenges? Are you equally passionate about technology and people? Are you a networking person with a great teaching ability? If working with heavy machines and trucks sounds appealing to you, then you might just have come across your next job. We are offering a position that later on will be located at our brand new innovation center in Ljungby. There you will be working in a creative and changing environment, in an open office landscape, together with a high performing and competent team from all over the world.

Qualifications
To succeed in this position you should have a degree at university level or equivalent work experience, preferably within technics.
Knowledge about our products is qualifying. Holding presentations and being educational doing it is natural for you.
You find it easy to create and develop long term relationships with strong trust.
As a person we want you to be driven and customer focused.
You have a positive attitude towards traveling both domestic and international.
You express yourself fluently in Swedish and English, both spoken and written.


Kalmar offers the widest range of cargo handling solutions and services to ports, terminals, distribution
centers and to heavy industry. Kalmar is the industry forerunner in terminal automation and in energy
efficient container handling, with one in four container movements around the globe being handled by a
Kalmar solution. Through its extensive product portfolio, global service network and ability to enable a
seamless integration of different terminal processes, Kalmar improves the efficiency of every move.
www.kalmarglobal.com
Kalmar is part of Cargotec. Cargotec's sales totalled EUR 3.5 billion in 2016 and it employs approximately
11,000 people. Cargotec's class B shares are quoted on NASDAQ OMX Helsinki under symbol CGCBV.
www.cargotec.com
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Utbildningsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=1182&company=Cargotec&username=
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cargotec Sweden AB
LÅNGGATAN 14
34132  LJUNGBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lokalvårdare till Ljungby

Som lokalvårdare ansvarar du för skötsel och utförande av städuppdrag åt våra kunder. Ditt arbetsområde är Ljungby med omnejd.

Vi söker dig som som tycker om möta kunder, arbeta metodiskt och att ha ett eget ansvarstagande. Du är social, flexibel, serviceinriktad och tycker om att leverera hög kvalité för att få nöjda kunder.

Tidigare erfarenhet av lokalvård.
Städ och golvårdsutbildning är meriterande.

HS Service och Support AB bildades 1984 och har idag ca 400 anställda. Huvudkontoret har sitt säte i Karlskrona. Vi finns på flera orter i södra Sverige.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Behovsanställning som kan leda till fast anställning.Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Lokalvårdare, Ljunby
Webbplats:
Epostadress: jessica.melin@hs-sos.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hs Service & Support AB
Rådjursvägen 2
35245  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.hs-sos.se
  

Platsannons

Besiktningstekniker till Carspect i Ljungby

Drygt sju år har gått sedan avregleringen och Carspect, den överlägset största spelaren av de som utmanat monopolet, expanderar ytterligare och vill rekrytera dig som är Sveriges bästa besiktningstekniker eller besiktningsingenjör.
Vi vill att du som söker jobb hos oss tror på det personliga mötet mellan dig och kunden, och du gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Hos oss har du möjlighet att påverka och vi värdesätter ditt engagemang att fortsätta utveckla Carspect att bli ett av de ledande fordonsbesiktningsföretagen i landet.
Om du inte redan är certifierad besiktningstekniker har du möjlighet att delta i vår egen utbildning Carspect Akademien.
Välkommen att växa med Carspect!

Vi söker en besiktningstekniker till vår station i Ljungby.
Arbetsuppgifter
Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter. Tillsammans med dina medarbetare ser du till att besiktningsprocessen fungerar.

Vem är du
Vi söker främst redan certifierade besiktningstekniker.
Om du inte redan är certifierad besikningstekniker erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden.
För att bli certifierad besiktningstekniker krävs att du har gymnasieutbildning med minst godkänt betyg i matematik 1a, 1b eller 1c, svenska 1 och engelska 5, gärna från fordonsgymnasium, samt körkort B. Körkort A är meriterande. Du måste ha fordonskunskap och erfarenhet från serviceyrke är ett plus.
Med din professionalism, yrkesstolthet och vilja att sätta kunden i centrum kommer du att påverka kundernas val av station idag och i framtiden. Du är ansvarsfull, noggrann och kan förmedla information på ett trevligt och tydligt sätt.
Vi erbjuder

En chans att vara med och bygga ett nytt företag.
En betydelsefull roll där din insats gör skillnad för kollegor och kunder.
Ett utåtriktat arbete med många kundkontakter.
Ett arbete i en humanistisk arbetsmiljö där mjuka värden uppskattas.

Förutom marknadsmässig lön har du möjlighet till bonus. Vi har kollektivavtal som bland inkluderar pensionavsättning, grupplivförsäkring, arbetsskadeförsäkring och extra lön vid föräldraledighet. Vi har dessutom arbetstidsförkortning om 58 timmar/år och friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Besiktningstekniker, bilprovning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/14543-carspect-besiktningstekniker-till-carspect-i-ljungby/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Carspect
Spårvägen 8
34131  Ljungby Sverige
Hemsida: https://www.carspect.se/
  
Platsannons

Servicetekniker till Gnutti Carlo Sweden AB

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren servicetekniker åt Gnutti Carlo Sweden AB öster om Ljungby. Vi vill att du som söker bor i närregionen då tjänsten är tänkt att övergå till kund efter inhyrningen.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid, kan förekomma skift i perioder.

Du kommer att arbeta som servicetekniker på underhållsavdelningen som består av 12 personer. Arbetet kommer att innefatta allmänt förekommande elektriska arbeten kring kundens maskinpark som; installationer, felsökningar, reparationer, förebyggande underhåll, mm.

Din profil
Krav:
Flera års arbetslivserfarenhet som servicetekniker.
Meriterande med el behörighet ECY.
Viktigt att du som söker är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och kan jobba tillsammans med andra.
B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 6018
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6018
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Lokalvårdare till Aurora Städ

Aurora Städ AB är ett städbolag som erbjuder ett fullskaligt serviceprogram inom lokalvård.Vi har en lång samlad yrkeserfarenhet i företaget och vet vad som ger oss nöjda kunder.

Noggrant och effektivt - det är ledorden för vår verksamhet.

Just nu söker vi en noggrann och positiv person som vill bli en del av vårt team. Har du tidigare erfarenhet av lokalvård är det meriterande. Körkort och tillgång till bil ser vi som ett krav.

Eftersom vi jobbar mycket i kundernas hem ser vi att du ska vara serviceinriktad och lyhörd för kundens önskemål. Att du kan talar god svenska ser vi som en självklarhet. Du ska kunna jobba i grupp men även ensamarbete förekommer.

Vi har omgående behov av en städare/lokalvårdare så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Zorica på 070-3483188.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVardagar mellan 7-16, även helgjobb förekommer. Anställningen omfattar ca 50% fram till 31/12 därefter kan anställningen utökas till 100% för rätt person
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aurora Städ AB

34140  LJUNGBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Medarbetare till Burger King, Ljungby

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är det självklart att engagerade, motiverade och trevliga medarbetare är nyckeln till framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser.

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår restaurang.

Varför ska du välja oss?
Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team
och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra
på att du träffar många nya vänner. Du får lära dig mycket om gästservice. Vi
erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med
skola och fritidsaktiviteter. Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du
önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull
arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
Vi erbjuder lön enligt gällande kollektivavtal. Som medarbetare på Burger King
trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en
fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen. För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.

Om detta låter intressant vill vi att du ansöker redan idag!
Välkommen med din ansökan till e-post adress: bkljungby@gmail.com.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/DeltidFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bkljungby@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Skånegatan 3
34131  LJUNGBY 
Hemsida: www.burgerking.com
  

Platsannons

Duktig kock sökes

Nu söker vi på Garvaren bar, mat & nöje en kock till vår lunchrestaurang. Vår lunch består av svensk husmanskost och vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet eller är kockutbildad.

Är du intresserad av tjänsten så skicka dina ansökningshandlingar till bihnet@bihnet.se eller ring Azir Mahmutovic på 070-5644442
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid: 07.00 - 16.00Kollektivavtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bihnet@bihnet.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bihnet Restaurang & Nöje AB
Hjortsbergavägen 17, 342 36 Alvesta
34160  LJUNGBY 
Hemsida: www.garvaren-noje.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Roddys söker bagare

Vi söker en ny konditor till vårt bageri. Du kommer arbeta tillsammans med våra tre andra bagare och du kommer främst arbeta med att göra tårtor och bakelser. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det mycket meriterande men vi söker även dig som har slutfört din utbildning som konditor.

Arbetstiderna är främst förlagda mellan 05.00 - 13.00 men det är öppet för diskussion kring arbetstiderna.

Tillträde till anställningen är i maj.

Vill du söka tjänsten eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss på jonas.roddys@gmail.com
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.roddys@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Roddys Konditori AB
Föreningsgatan 3
34130  LJUNGBY 
Hemsida: http://www.roddys.se
  
Platsannons

Är du vår nästa lagermedarbetare/truckförare?

Kundföretaget
Just nu har vi flera kunder i och utanför Ljungby som efterfrågar truckförare med god erfarenhet. Du påbörjar din anställning på Montico med goda chanser för övergång till kund.Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter blir att sköta lastning och lossning, orderplock och att serva produktionen. Du ska även sköta in/utleveranser och registrering i affärssystemet, dokumentera transport- och tullhandlingar.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med denna typ av arbetsuppgifter. Du är en i laget som kan samarbeta med andra och tar stort ansvar, är noggrann och har god arbetsmoral.

Truckkort, körkort och tillgång till bil är ett krav.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 4473
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4473
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  

Platsannons

Frisör sökes

Sedvanliga uppgifter som klippa, färga, slinga och permanenta hår. Svara i telefon, ta emot bokningar, sälja produkter i shopen.

Du som söker bör ha 3-årigt frisörgymnasium eller flera års erfarenhet som frisörlärling. Du bör behärska svenska i tal och skrift.

Salongen har en stor och varierande kundkrets och har funnits i 26 år. Vi är 5 kvinnor och en manlig frisörelev som arbetar både hel-och deltid. Vi har en stor shop med välkända frisörmärken och tillbehör. Utöver sedvanliga frisöruppgifter färgar vi även fransar och bryn samt piercing.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHandels kollektivavtal.Lön enligt handels kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: Frisör
Webbplats:
Epostadress: camilla_stromeyer@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stromeyer Camilla
Kalkstensvägen 7
34134  Ljungby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elektronikreparatör

Verksamhetsbeskrivning
Vi säljer musikinstrument, professionell dj-utrustning samt ljud- och ljusutrustning, 50 % business to business och 50 % till privatpersoner. 80 % säljs via postorder och vi har exempelvis, 1 900 annonser på "Blocket". Vi omsätter 25 miljoner kronor, en omsättning som har ökat stadigt. Se även, www.billebro.se

Arbetsuppgifter
Vi söke nu elektronikreperatörer för att reparera, flera års returer av förstärkare och högtalare För mer information, se även: www.billebro.se

Övrigt:
Vi har en rökfri arbetsplats.
Om du har rätt till särskilt anställningsstöd eller nystartsjobb, ange detta i ansökan
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Elektronikreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt: Ansökan enbart via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Lagerarbetare till Billebro

Vi har en 1000 kvm stor lagerbutik som är den största i Sverige.
Vi säljer och hyr ut professionell ljud- och ljusutrustning, 50 % business to
business och 50 % till privatpersoner. 80 % säljs via postorder.

NU SÖKER VI LAGERARBETARE
Vi söker dig med datavana som kan ta fram och skriva ut plocksedlar, fakturor
och boka transporter. Vi säljer ömtålig utrustning så det är av största vikt att du
har erfarenhet och kunskap i hur godset ska packas och emballeras för att vara
skyddade under transport.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Unifaun och Visma.

HELTID OCH DAGTID
Vi erbjuder ett heltidarbete på dagtid med inledande provanställning.

SÖK REDAN IDAG
Vi har behov av att anställa omedelbart, så sök redan idag. Kom ihåg att skriva ditt
namn och "Lager" i mailets ämnesrad.

Du kan läsa mer om vårt företag på: www.billebro.se
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare / HeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt: Ansökan endast via mail. I ämnesraden skall framgå sökt tjänst "Lager" samt ditt namn.
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Butikssäljare till Billebro Eventure

Verksamhetsbeskrivning
Vi har en 1000kvm stort lagerbutik som är den största i Sverige.
Vi säljer professionell ljud- och ljusutrustning, 50 % business to business och 50 % till privatpersoner.

80 % säljs via postorder och vi har exempelvis, 1 900 annonser på "Blocket". Vi omsätter 25 miljoner kronor, en omsättning som har ökat stadigt. Läs mer om oss på, www.billebro.se

Arbetsuppgifter
Till vårt lagerbutik söker vi nu 2 alerta butikssäljare som har ett stort intresse för service och människor. Du kommer att svara i telefon, sköta om kundsupport för postorder och hemsidan samt lägga ut annonser.

Utbildning/Erfarenhet
OBS!
Det är ett krav på att du har kunskaper och erfarenheter inom de varor vi säljer, ljud, ljus, DJ och karaoke. Ange i så fall detta tydligt i början av din ansökan. För mer information se även: www.billebro.se

Övrigt:
Vi har en rökfri arbetsplats.
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är både dagtid och helger enligt schema. Först provanställning i 6 sex månader med 2 veckors ömsesidig uppsägningstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Samordnare / organisatör

I grunden är vi ett företag som bedriver bland annat uthyrning av ljud, ljus och karaokeanläggningar och bedriver även postorderförsäljning.
Vi har även några restauranger i drift, samt en camping.

Vi söker nu en samordnare/ organisatör som kommer ha en roll som spindeln i nätet. Det innebär bland annat vanlig administration, men även uppgifter inom samordning, skriva annonser och personalledning. Som helhet handlar det om att kvalitetssäkra våra tjänster.

Våra olika verksamheter finns på 5 olika platser i landet och tjänsten innebär en del resor.

Vi söker rätt person.
Du kan vara en erfaren administratör som även behärskar reklam och marknadsföring, samt försäljning. Eller så är du en händig person som kan koppla ljud , skruva och se till att vårt material är i gott skick. Alternativt är du en kombination och behärskar alla delar, eller flera av dem.

Du bör ha goda ledaregenskaper då det i arbetet ingår att fördela uppgifter till rätt personer.

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Bilmekaniker

Billebro Eventure AB söker nu en bilmekaniker.

Arbetsuppgifter:
Du skall jobba med mekanik för både lastbilar och personbilar.
Det är meriterande om du även har erfarenhet från försäljning, lagerarbete, reklam
eller ekonomi.

Vår fordonspark består av 15-20 tal fordon bl.a. släpvagnar, husbilar, lastbilar,
personbilar och motorcyklar.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Medskapare, ljud/ljus kunning säljare och annonsör

Verksamhetsbeskrivning
Företaget består av DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker med 34 år i branschen. Vi vet vad vi snackar om och vi kan ge kunden goda råd och bra support även efter köpet.
Vårt företag importerar, säljer och hyr ut ljud, ljus, DJ & PA utrustning i flera länder. Vi säljer även fastigheter och lokaler.

För mer information om företaget se även:
http://www.billebro.se/
http://www.smalanningen.se/article/ljud-och-ljusforetag-utokar/
https://www.youtube.com/channel/UCHryCc9vNPYNCU2DfAECvIg

Arbetsuppgifter
Vi söker en person med stort engagemang och en vilja att sätta sig in i företagets samtliga förekommande uppgifter, allt från att rycka in och städa till att sälja annonser. Du ska ha ett stort tekniskt intresse och gärna ha kompetens inom ljud/ljus och disco. Du ska vara effektiv och noggrann, lösa förekommande kundärenden och alltid sträva efter nöjda kunder.
Som person skall du bidra till ledarskapet och inte vara främmande för att avancera inom företaget.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildning har ingen betydelse då det för denna tjänst är intresse och engagemnag för uppgifterna prioriteras.

Skicka in din ansökan via e-post redan i dag, löpande urval sker.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/tillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  

Platsannons

Junior Blocketannonsör till massproduktion

Vi har en 2000 kvadratmeter stor lagerbutik som är den största i Sverige. Vi säljer professionell ljud- och ljusutrustning, 50% business to business och 50% till privatpersoner. 80% säljs via postorder och vi har exempelvis 1 900 annonser på "Blocket". Vi omsätter 25 miljoner kronor, en omsättning som har ökat stadigt.

Vi driver även Ramsjö Camping mellan Ljusdal och Ånge där vi har restaurang, nattklubb och festivaler som ska marknadsföras.

Läs mer om oss på www.billebro.se

Vi söker nu en junior Blocketannonsör till Dörarp som ska ta hand om våra annonser på Blocket. Som person är du snabb, effektiv och stresstålig. Du ska vara teknikintresserad samt kunna göra snabba korta videos och ta detaljbilder.

Du har en god känsla för färg och form samt goda kunskaper i Photoshop. Det är en stor fördel om du själv har lagt ut annonser på Blocket. För mer information se även: www.billebro.se

Övrigt:
Vi har en rökfri arbetsplats.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Originalare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFörst provanställning i sex månader med 2 veckors ömsesidig uppsägningstid. Jobbet kan utföras hemifrån.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: application@billebro.se
Övrigt: Ansökan endast via mail. I ämnesraden skall framgå sökt tjänst "Junior Blocketannonsör" samt ditt namn.
Arbetsplats: 
Adress: BILLEBRO
Färsjövägen18
34155  VITTARYD 
Hemsida: www.billebro.se
  
Platsannons

Personlig assistent till en 23% schemarad i Ljungby

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

På kundens begäran söker vi kvinnliga personliga assistenter mellan 20-45 år. Kunden är en man i 60-års åldern, bosatt i centrala Ljungby. Arbetet som personlig assistent är omväxlande och innehåller förutom personlig omvårdnad även hjälp med vardagliga hushållssysslor så som matlagning, bakning, praktiska göromål med huset, trädgårdsarbete samt andra fritidsaktiviteter. Kunden lever ett aktivt liv, vilket bland annat innebär att du som assistent följer med på resor, ibland med övernattning.

Kunden har egen bil som används flitigt, och därav är körkort ett krav hos dig som söker. Kunden ser också helst att du som söker är rökfri. Den som vi söker får gärna vara intresserad av trädgård och trädgårdsarbete samt tycka om att baka och laga mat. Det är ett plus om du delar kundens musik- och dansintresse samt gillar att vistas utomhus i solen. Det är en fördel om du bor i Ljungby eller i närheten.

Vi söker en person som är intresserad av en schemarad på ca 23% samt att hoppa in vid behov. Arbetstiderna är dagtid, vanligtvis från 7.30-17.45 samt varannan helg.

Urval sker löpande.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-09-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificerattimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10335
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal