Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:25

Lediga jobb i Lindesbergs kommun (1885), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd23 769
Täthet17,25Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 480,50Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 377,60Landareal (km²)
Sjö102,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lärare till Bygg- och anläggningsprogrammet

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsplatsbeskrivning
Lindeskolan är en gymnasieskola med ca 1000 elever och med ett brett programutbud av både yrkes- och högskoleförberedande program. Vårt idrottscollege tillhandahåller goda förutsättningar för både elitsatsningar på idrottssidan och möjligheter till effektiva studier på samtliga nationella program. Lindeskolan har god ekonomi, skickliga och engagerade lärare, studiemotiverade elever och vi siktar högt. Det pågår en rad offensiva satsningar både avseende lokaler, tekniska plattformar och utveckling av det pedagogiska arbetet på skolan. Vid Skolinspektionens senaste tillsyn som genomfördes oktober 2016 erhöll Lindeskolan inte en enda anmärkning på någon av de punkter som ingick i granskningen.

Arbetsbeskrivning
Lindeskolan söker lärare för undervisning i åk 2 och 3 på Bygg- och anläggningsprogrammet. Du kommer att ingå arbetslaget på Bygg- och anläggningsprogrammet och förväntas ta aktiv del i arbetslagets arbete och övrigt utvecklingsarbete på skolan. I tjänsten ingår mentorsskap för elever. Anställningen avser 100% tillsvidare. Tillträde höstterminen 2017.

Kvalifikationer
Vi söker en lärare med erfarenhet av arbete som byggnadssnickare.

Som person söker vi dig som brinner för elevernas utveckling och lärande. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Ditt arbete är varierat och vi tror att du trivs i en händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är mycket goda kommunikationer till Lindesberg med tåg och buss både söderifrån och norrifrån.

Övrigt
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: BUN 2017/96
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Lärare i matematik och fysik

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Lindeskolan söker lärare i matematik och fysik eller annat ämne i kombination med matematiken. En av våra lärare kommer att gå över till ett skolledararbete vilket gör att vi nu saknar en pedagog inom främst matematikområdet.

Du kommer att organisatoriskt tillhöra ett av våra studieförberedande program och naturligtvis också ingå i det aktiva ämnesnätverket kring matematiken.
Vår förhoppning är att du har erfarenhet av matematikundervisning på gymnasienivå och har ett stort intresse av att på olika sätt utveckla undervisningen tillsammans med ämnes- och andra kollegor.

Vi bjuder på en skola med trivsam miljö, goda arbetsförhållanden och många spännande delar i utbudet av utbildningar. Läs gärna mer på vår hemsida www.lindeskolan.se.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i matematik och fysik/annat ämne.

Övrigt

Tillträde 2017-08-08. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer om Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: BUN 2017/175
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Produktionsledare till Kartongbruket

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Produktion Frövi söker en skiftgående Produktionsledare till Kartongbruket.

Som anställd vid Kartongbruket i Frövi erbjuds du en modern högteknologisk arbetsmiljö med ofta korta beslutsvägar. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Eftersom vi är en del av en multinationell koncern finns stora möjligheter att skapa nätverk för framtida karriär.

Om tjänsten Som Produktionsledare är din huvuduppgift att organisera och leda produktionen mot uppsatta mål för produktionsmängd, kvalitet och ekonomi. Till din hjälp har du ett skiftlag som du även har personalansvar för. I personalansvaret ingår förutom löpande uppgifter även tidrapportering, planering av utbildningsinsatser och utvecklingssamtal, genomföra förbättringar, implementera nya rutiner, aktivt delta i, initiera och även leda BKOM-projekt (WCM). Du kommer att, tillsammans med andra befattningshavare, göra besök hos kunder, vilket kan medföra enstaka övernattningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär kontinuerligt 3-skiftarbete. Du rapporterar till chefen för Kartongbruket.

Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker dig som har teknisk gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna driftteknikerutbildning med processteknisk inriktning. Har du tidigare erfarenhet av skogsindustrin, erfarenhet av kartongtillverkning och erfarenhet av personalledning är detta meriterande.

Du trivs med att driva förändrings- och förbättringsarbete och du lägger stor vikt vid att nå uppsatta mål i rätt tid. Du har förmågan att se kopplingen mellan ditt eget bidrag och företagets mål och verksamhet. Ett av företagets fokus är att förbättra arbetsmiljö och personlig säkerhet och därför är det viktigt att du har ett naturligt säkerhetstänkande. Du är van vid att arbeta strukturerat, är ambitiös, noggrann och kommunikativ. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Att du har goda ledaregenskaper är naturligtvis en förutsättning.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Skärgård, Chef Kartongbruket, tfn 070-623 16 18.

Välkommen med din ansökan senast 2017-06-06
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkiftgång Tillsvidareanställning Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1845349/99383?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs Skog och Industri AB
BillerudKorsnäs Frövi
71880  Frövi Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.com
  
Platsannons

Truckförare med intresse för administration

Dina arbetsuppgifter
Företaget tillverkar idag inom förpackningsindustrin och tekniskt emballage och i din roll kommer du förflytta gods från produktion till lager eller transport.
Som truckförare kommer du att köra truck där kravet är att man har truckkort som gör att man får köra motvikstruck.

Din profil
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom lager eller logistik känner till vad det innebär att jobba inom den branschen. Som person är du ansvarsfull, noggrann, initiativtagande och trivs med att jobba i grupp. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill växa med din arbetsroll då man ser ett behov av att i framtiden kunna hantera viss administration i form av strukturering av lager och ökat ansvar vid in och utleverans av produkter. Jobbet ställer krav på stresstålighet.

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara flexibel, självgående och ha lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter.

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. För rätt person kan det finnas möjlighet för övertag hos uppdragsgivaren.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 700 medarbetare hittills verksamma på 30- tal orter.

OnePartnerGroup i Örebro finns i fräscha lokaler på Väster i Örebro där vi också träffar aktuella kandidater för en personlig intervju. Som anställd hos oss kan du förvänta dig en personlig kontakt och ett bra samarbete med oss som arbetsgivare. Du har en tät dialog med din kontaktperson hos oss och vi finns och stöttar upp vid behov.

Vi är en trygg och schysst arbetsgivare som vill känna vår personal ordentligt för att kunna bemöta eventuella önskemål och förväntningar på bästa sätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och vi agerar alltid professionellt oavsett situation. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Besök oss gärna på http://www.onepartnergroup.se/kontor/orebro
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 4328
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4328
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Örebro AB
Tomtebogatan 2
70343  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Drift- och underhållsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 180 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 150 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en drift- och underhållsarbetare till vår verksamhet i Lindesbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår att utföra mindre ombyggnadsarbeten främst inom gata och park. I uppgifterna ingår även att vara en resurs och ingå i arbetslag som svarar för drift- och underhållsverksamhet både på gata- och parksidan. Härvid ingår arbetsuppgifter som vinterväghållning av gator och cykelvägar, sommarunderhåll i form av renhållning av gator och parker samt övrig skötsel. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom gata/park. Tjänsten kräver att du innehar körkort för lastbil. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Har du behörighet eller erfarenhet av väghyvel är detta meriterande.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B- och C-körkort är ett krav och YKB för lastbil samt förarbevis för hjullastare (anläggning samt godshantering). Innehar du yrkesbevis för väghyvel, traktorgrävare, detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Mer information får Du via 0587 ? 55 00 00

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-24

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: PROD1705-4
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnad Bergslagen
Stafettgatan 5
71134  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.bergslagens-kt.se
  
Platsannons

Truckförare med möjlighet till utökat lageransvar

Kornboden söker nu truckförare för uppdrag i Lindesberg. Uppdraget är heltid, ska tillsättas omgående (snarast möjligt). Anställningen är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Kornboden och uthyrd till vår kund. Uppdraget är minst 6 månader efter det finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund alternativt förlängning.

Beskrivning:

Som truckförare hos vår kund kommer du arbeta med att serva produktionen. Du kommer med hjälp av motviktstruck serva produktionen med material, du kommer köra pall med färdigpackade produkter från produktionen till lagret samt göra i ordning för utleverans. Arbetet kan även innefatta godsmottagning, paketering, in- och utleveranser. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Du kommer arbeta 2 skift:
06.00-14.30 mån-fre
14.24-23.54 mån-tors
Varannan vecka.

Detta är en roll som på kort sikt skall utvecklas och få fler ansvarsområden inom lagret och kommer vara en viktig del i företaget framåt.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet från lagerarbete. Vi ser gärna att du även har en administrativ ådra. Du har ordningssinne, är noggrann och ansvarstagande. God samarbetsförmåga värderas högt. Du har erfarenhet från att arbeta som truckförare/lagerarbetare.

 

- Truckkort, minst A1 – A4 och B1 –B3

- B Körkort

- Har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete

- God administrationsförmåga

 

Anställningsform
Visstid

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
2-skift, fast lön.

 

Övrig information
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag.

 

 

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 20 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2133%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Drottninggatan 26
70210  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska Kirurgiska kliniken avdelning 4

Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Vi söker en positiv, driven och engagerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk vård och som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete.

Medarbetarna på avdelning 4 har arbetat aktivt för att utveckla en trivsam och stimulerande arbetsmiljö där patienterna erbjuds bästa möjliga vård. Som medarbetare på avdelningen kommer du bli en del av ett team där respekt, omtanke, kvalité och engagemang värderas högt!

Vill du ha ett trivsamt, intressant och omväxlande arbete med nära patientkontakt då passar du hos oss.

Kirurgavdelning 4 är en vårdavdelning som har bredden av patientkategorier med profilering mot patientgrupper inom - allmänkirurgi, gynekologi samt palliativ vård. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare skall trivas och ges möjlighet till utveckling. Du kommer erbjudas introduktion utifrån behov samt ett gott kollegialt stöd.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet. Inom avdelningen arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i avdelningens verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerade sjuksköterska med god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Vi värderar personlig lämplighet högt. Erfarenhet från kirurgisk vård är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. För tjänsten gäller schemalagd arbetstid. Med utgångspunkt från verksamhetens behov tillämpas önskeschema.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sofia Eriksson, avdelningschef
Telefon: 0581-852 88

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Elin Kihlgren
Telefon: 0581-851 95:

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-06-30

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Kirurgiska kliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete mellan länets tre sjukhus. Kliniken har ett länsuppdrag för akuta och elektiva kirurgiska sjukdomar och bedriver även viss högspecialiserad vård för utomlänspatienter. Kliniken har sammanlagt 350 medarbetare på enheter för mottagning, vårdavdelning, operation och sekretariat. Elektiv sjukvård lokaliseras i ökad utsträckning till Karlskoga och Lindesberg och på samma sätt lokaliseras tumör och traumaverksamhet till Örebro. Vid kliniken bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete med patientens fokus genom hela vårdförloppet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: HoS:2017:486
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Produktionspersonal sökes omgående till kund i Lindesberg

Vi söker nu produktionspersonal till vår kund i Lindesberg. Uppdraget är heltid med start snarast möjligt och kommer på gå minst 6 månader med goda möjligheter till ytterligare förlängning.

Du kommer arbeta 2 -skift:
06.00-14.30 mån-fre
14.24-23.54 mån-tors

 

Beskrivning:
Företaget producerar ett brett sortiment inom förpackningsindustrin och tekniska förpackningar. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta arbete på produktionslina, ansvara för 3-5 maskier, övervaka och packa slutprodukter. Du kommer packa slutprodukt för hand efter ordrar på pall.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående. Du har hög arbetsmoral, du är effektiv och har ett bra ordningsinne. Du har goda kunskaper i svenska. Du ska med hjälp av arbetsinstuktioner kunna vara i stort sett självgående i arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Anställningsform:
Visstid minst 6 månader, goda möjligheter till förlängning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
2-skift/fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2108%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Drottninggatan 26
70210  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till 81% schemarad till en kvinna i Kopparberg

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Plats: Kopparberg

Kunden.

Vår kund är en positiv, kommunikativ kvinna med ett stort behov av din hjälp. Vår kund bor tillsammans med sin familj i Kopparberg och behöver din hjälpande hand för att göra vardagen så bra som möjligt.

För att göra ett bra jobb i denna assistans är det viktigt att du som söker har en god förståelse för andra människor. Du tycket genuint om att finns där och vara en stöttepelare i vardagen. Erfarenhet av omvårdnad är eftersträvansvärt utifrån kunds funktionsnedsättning.

Vi förväntar oss att du som söker är ständigt närvarande och förhoppningsvis har erfarenhet av barn i hemmet.

Vi förutsätter att du som söker är punktlig och tar avtalade tider på största allvar.

Du som söker ska tala bra svenska. Du ska också kunna ta dig obehindrat till arbetsplatsen som är belägen centralt i Kopparberg. Vi tror därför att körkort och tillgång till bil är en fördel.


Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjligheter för dig som söker att utveckla dina kunskaper inom en rad olika områden där bland annat kommunikation, ansvar och ledarskap ingår. 

Krav.

Kvinna

Specifikt om tjänsterna.

 Arbetstider är förlagda Måndag till och med Fredag -  08.00-14:30
 Frösunda jobbar med löpande urval.
Kunden har utländsk härkomst men vill att du som assistent talar svenska med kunden i alla lägen.

Försunda tillämpar kollektivavtal
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90254
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Orvar Bergmarks plats 5
70223  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Som kriminalvårdare ingår du i ett arbetslag vid Kriminalvårdens anstalter och häkten och du är den som har den dagliga direktkontakten med våra klienter. Arbetet med klienterna innebär att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få klienterna att reflektera över sin situation. Arbetet kräver också att du vid vissa tillfällen måste agera fysiskt. Arbetsuppgifterna är mångfacetterade och består av daglig omvårdnad, bevakning, visitations- och säkerhetsarbete samt frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. På vissa slutna anstalter och häkten är inslaget av säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter betydande.
Kriminalvårdens verksamhet måste fungera dygnet runt och schemaläggning sker därför på oregelbunden arbetstid där tjänstgöring på kvällar, nätter och helger ingår.
Anställningen påbörjas med en betald grundutbildning omfattande 20 veckor som kan komma att genomföras på annan ort. Utbildningen sker under bedömning och syftet är att förbereda dig såväl teoretiskt som praktiskt för kriminalvårdsarbetet. Efter avslutad och godkänd utbildning samt lämplighetsbedömning kommer frågan om tillsvidareanställning att prövas i varje enskilt fall.


KVALIFIKATIONER
Vårt grundläggande krav är fullständig gymnasieskolekompetens i form av slutbetyg eller gymnasieexamen. Vi ser gärna att du har B-körkort. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du ska även ha en fysisk status som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med företrädesvis beteendevetenskaplig, juridisk eller samhällsvetenskaplig inriktning liksom arbetslivserfarenhet inom social omsorg, kriminalvård, säkerhetsarbete, psykiatri eller annat vård- och omsorgsarbete.
Meriterande är även mångkulturella erfarenheter, som gör att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Övriga språkkunskaper värdesätts.

Din kompetens och ditt engagemang ger de grundläggande förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Därför är dina personliga egenskaper och förmågor mycket viktiga för arbetet som kriminalvårdare och vi söker dig som är tydlig, stabil, ansvarstagande, flexibel och lyhörd. Det innebär att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verksamhetens uppdrag och mål. Du lyssnar aktivt och kommunicerar tydligt och välformulerat, du kan sätta gränser och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god samarbetsförmåga, en positiv människosyn och en empatisk förmåga som visar sig genom att du kan arbeta i grupp och agera korrekt, förutsägbart och med gott omdöme enligt gällande regelverk och värdegrund. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du förväntas, med ditt förhållningssätt, bidra till att alla blir likvärdigt bemötta.


ÖVRIGT
Anställningen påbörjas med en betald grundutbildning omfattande 20 veckor som kan komma att genomföras på annan ort.
Kursstart är v 35 och 42, arbetsgivaren fördelar deltagare på respektive kursstart.

Rekrytering kommer att ske löpande under annonstiden.

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-101029

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Läs mer om verksamheten samt vår medarbetarpolicy
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kriminalvårdare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Schema. Schemalagd arbetstid måndag-söndag. Tidsbegränsad anställning, tillträde: enligt överenskommelse, .Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: A679380
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f83e6be1-3645-4d99-8ef0-c870128900ed&TK=f7860777-ae85-46c4-9c3e-d8891f49f2dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, Hinseberg
Box 1005
71892  FRÖVI Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PTP-psykolog

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning
Du är en av kommunens skolpsykologer och har din arbetsplats centralt placerad inom Elevhälsan. Organisatoriskt tillhör psykologer tillsammans med kuratorer och skolsköterskor en kommunövergripande elevhälsa. Elevhälsans psykologer arbetar inom förskola samt skolans alla verksamheter.

Elevhälsans uppdrag är att arbeta med elevernas lärmiljö i ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv, och där insatser görs på individ-, grupp- och organisationsnivå. Centralt i arbetet som psykolog inom förskola och skola är att i olika sammanhang omsätta psykologisk kunskap till praktisk nytta. Samverkan sker också med externa verksamheter.

De konkreta arbetsuppgifterna är varierande och innefattar utöver arbetet i elevhälsogrupperna bland annat utredningar och bedömningar. Skolpsykologen har en etablerad roll inom elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer
Du kommer inom kort vara, eller är examinerad från ett psykologprogram och söker tjänst som PTP-psykolog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga då arbetet kräver god förmåga att strukturera och avgränsa sitt eget arbete och god förmåga till samverkan med andra professioner.Körkort och tillgång till bil är et krav.

Övrigt
Anställningen avser heltid och är en visstidsanställning med start HT-2017 och pågår tom VT-2018. Eventuellt kan det finnas möjlighet till förlängning.
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: PTP-psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: BUN 2017/167
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Personliga assistenter för sommarvikarier och timvikarier sökes till man

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vill du bli min personliga assistent?

Jag är en man i 50- årsåldern som söker dig som vill bli min personliga assistent och vara en del i min assistentgrupp.

Som assistent hos mig hjälper man mig med allt i  det dagliga i livet. Allt från den dagliga omvårdnaden till att följa med mig ut i olika sociala sammanhang och träffa folk. Jag behöver även hjälp med att genomföra min träning. Ett av mina största intresse är matlagning, men tycker även mycket om musik och fiske. Det vore trevligt om du som söker också har liknande intressen.

Du som söker får gärna vara är ungefär i min ålder, man eller kvinna spelar ingen roll. Jag vill gärna att du som söker har någon form av vårderfarenhet, och främst erfarenhet av EP.
Det viktiga är att vi funkar ihop och att du förstår mig, då mitt funktionshinder innebär att jag har en del kommunikationssvårigheter. Därför behöver du kunna prata bra svenska.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till mig.
Arbetstiden kan vara  förlagd till dag, kväll, natt och helger. Jag behöver främst dig som kan vikariera i sommar , men även hoppa in vid sjukdom.
Om du är intresserad, så sök gärna på en gång. Rekryteringsprocessen pågår och vi kan komma att anställa under rekryteringstiden.

Nordström assistans erbjuder alltid individuell lönesättning och självklart har vi kollektivavtal och friskvårdsersättning.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=85183
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Undersköterska kliniken för medicin och geriatrik avdelning 1/5

Lindesbergs lasarett söker undersköterskor till kliniken för medicin och geriatrik avdelning 1/5.

Verksamhetsbeskrivning:
Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och ingår i närsjukvårdsområde norr. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Det är korta beslutsvägar, medarbetare som blir sedda och behövs från första arbetsdagen, hög effektivitet och ett gott kollegialt stöd. Lasarettet har cirka 100 vårdplatser och cirka 600 anställda.

Vår verksamhet består av anestesi- och intensivvård, kirurgi, ortopedi samt medicinsk och geriatrisk vård. Vi har dessutom sex specialistmottagningar och en röntgenklinik. Vi har akutverksamhet dygnet runt.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet. På Lindesbergs lasarett arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i lasarettets verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med inriktning mot sjukvård. Du har god samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet. Personlig lämplighet värderas högt.
Anställningsform:
Vikariat till och med 2017-12-31

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Suzana Lucic, avdelningschef
Telefon: 0581-850 43
E-post: suzana.lucic@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Kommunal
Ann-Kristin Sjöström
Telefon: 019-602 20 62
E-post: ann-kristin.sjöström@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-24

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Vikariat 2017-05-08 till 2017-05-24Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: HoS:2017:475
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Boendeassistent till HVB, nattjänst

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Anställningen avser 80 % med eventuell möjlighet till 100 %
och är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma
att tillämpas. Schemalagd arbetstid natt med helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-18 år
och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
ökad självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge
stöd och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja
ungdomarna i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritids-
aktiviteter, utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga
sysslor såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig för
ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-årig eftergymnasial utbildning, som bedöms lämplig inom detta
arbetsområde, ex, behandlingspedagog, behandlingsassistent, skötare. Meriterande
är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med ungdomar med olika etnisk bakgrund
samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och materialet Hitta rätt är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/119
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Boendeassistent till HVB

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Anställningen avser 80 % med eventuell möjlighet till 100 %
och är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma
att tillämpas. Schemalagd arbetstid natt med helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-18 år
och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
ökad självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge
stöd och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja
ungdomarna i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritids-
aktiviteter, utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga
sysslor såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig för
ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-årig eftergymnasial utbildning, som bedöms lämplig inom detta
arbetsområde, ex, behandlingspedagog, behandlingsassistent, skötare. Meriterande
är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med ungdomar med olika etnisk bakgrund
samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och materialet Hitta rätt är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/119
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Boendeassistent till HVB

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Anställningen avser 80 % med eventuell möjlighet till 100 %
och är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma
att tillämpas. Schemalagd arbetstid natt med helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-18 år
och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
ökad självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge
stöd och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja
ungdomarna i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritids-
aktiviteter, utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga
sysslor såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig för
ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-årig eftergymnasial utbildning, som bedöms lämplig inom detta
arbetsområde, ex, behandlingspedagog, behandlingsassistent, skötare. Meriterande
är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med ungdomar med olika etnisk bakgrund
samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och materialet Hitta rätt är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/119
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Boendeassistent till HVB

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Anställningen avser 80 % med eventuell möjlighet till 100 %
och är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma
att tillämpas. Schemalagd arbetstid natt med helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-18 år
och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
ökad självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge
stöd och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja
ungdomarna i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritids-
aktiviteter, utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga
sysslor såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig för
ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-årig eftergymnasial utbildning, som bedöms lämplig inom detta
arbetsområde, ex, behandlingspedagog, behandlingsassistent, skötare. Meriterande
är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med ungdomar med olika etnisk bakgrund
samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och materialet Hitta rätt är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/119
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Boendepedagog till Ungstödsverksamhet

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Schemalagd arbetstid måndag till fredag med dag- och kvällstjänstgöring.

Socialförvaltningen, avdelningen för individ och familj, enheten för ensamkommande
barn och ungdomar, söker nu en boendepedagog till Ungstödsverksamheten.
Ungstödsverksamheten tar emot ungdomar 18-21 år som har uppehållstillstånd
och ska bo i eget boende med stöd samt arbetar med ungdomar som är placerade
i nätverkshem. Ungstödsverksamheten är belägen inne i Lindesberg.

Avdelningen för Individ- och familj består bland annat av myndighetsutövning enligt
SoL, LVU och LVM. Familjecentral, alkohol och narkotikagrupp, familjeteam och
familjerätt. Avdelningen har ett nära samarbete med barn- och utbildnings-
förvaltningen samt arbetsmarknadsenheten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ensamkommande ungdomar/unga
vuxna och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
självständigt liv.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge stöd
och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja ungdomarna
i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola, praktik och fritidsaktiviteter,
utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga sysslor såsom
matlagning och städning kan komma att ingå och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig för ett
antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 3-årig universitetsutbildning såsom socionom, socialpedagog
eller beteendevetare. Meriterande är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med
ungdomar med olika etnisk bakgrund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av
arbetslivsfrågar samt/eller skolfrågor då detta blir en viktig del att
bistå ungdomarna med.

Vi söker dig som är drivande, social och engagerad. Vi ser gärna att du har kulturell
kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik som person samt ha förmåga
att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt förmåga att vara tydlig och
konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel, lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT är meriterande samt erfarenhet av arbete med Hitta rätt-materialet.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt,
då detta arbete innebär stor del av ensamarbete.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: SN 2017/118
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Elektronikmontör för såväl elektronik som mekaniska monteringsarbeten

Verksamhetsbeskrivning
Företaget utvecklar, producerar och säljer produkter för att spåra djur. Företaget finns i Lindesberg och våra kunder finns i hela världen.

Arbetsuppgifter/erfarenhet
Vi söker elektronikmontör för så väl elektronik som mekaniska monteringsarbeten till vår produktions/serviceavdelning. Arbetet består av varierande monteringsuppgifter inom elektronik och mekanik med serier från 10-500 enheter av i huvudsak positioneringsutrustning för djur, både vilda och tama. Ingår i en grupp på sex personer som arbetar med bl.a. produktion/service. Instruktioner både muntliga och skriftliga. Svenska i huvudsak, men engelska fungerar också. Löd kunskap ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Elektronikmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid3-6 månader med möjlighet till förlängning.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bengt.evertsson@followit.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Followit Sweden AB
Bandygatan 2
71134  LINDESBERG 
Hemsida: www.followit.se
  
Platsannons

Boendepedagog till HVB/Stödboende

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Schemalagd arbetstid med dag-, kvälls-, helgtjänstgöring.

Socialförvaltningen, avdelningen för individ och familj, söker nu 2 stycken
boendepedagoger till boende för ensamkommande barn, Lindesbergs kommun. Vi
söker boendepedagoger till både stödboende och HVB. Vi har ungdomar som
befinner sig både i asylprocessen samt de som har uppehållstillstånd.
Avdelningen för Individ- och familj består bland annat av myndighetsutövning
enligt SoL, LVU och LVM. Familjecentral, alkohol och narkotikagrupp, familjeteam
och familjerätt. Avdelningen har ett nära samarbete med barn- och utbildnings-
förvaltningen samt arbetsmarknadsenheten.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-20 år och ge
dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till ökad
självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge stöd
och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja ungdomarna
i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritidsaktiviteter,
utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga sysslor
såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig
för ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 3-årig universitetsutbildning såsom socionom, socialpedagog
eller beteendevetare. Meriterande är erfarenhet/kunskap av liknande arbete
med ungdomar med olika etnisk bakgrund samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och miljöterapeutiskt arbete är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård
eller boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens
misstanke- och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/117
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Boendeassistent till HVB

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.
Schemalagd arbetstid förlagd dag-, kväll-, helgtjänstgöring

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse av att arbeta med våra ungdomar, 14-18 år
och ge dem det vardagliga vuxenstödet, vägleda, motivera samt stödja till
ökad självständighet och ett nytt lärande.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge ungdomarna ett stöd i vardagen samt ge stöd
och vägledning i integrationsprocessen i samhället. Du ska även stödja ungdomarna
i deras utåtriktade kontakter såsom exempelvis skola och fritidsaktiviteter,
utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar. Vardagliga sysslor
såsom matlagning och städning ingår och är en del i arbetet med ungdomarna.
Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du kommer vara ansvarig
för ett antal ungdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 2-årig eftergymnasial utbildning, som bedöms lämplig inom detta
arbetsområde, ex, behandlingspedagog, behandlingsassistent, skötare. Meriterande
är erfarenhet/kunskap av liknande arbete med ungdomar med olika etnisk bakgrund
samt arbete på HVB-hem/institution.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Vi ser gärna
att du har kulturell kompetens och intresse. Du ska vara kreativ och initiativrik
som person samt ha förmåga att vara en trygg vuxen genom att ha gott tålamod samt
förmåga att vara tydlig och konsekvent. Du är strukturerad men samtidigt flexibel,
lyssnande och motiverande.

Kunskap inom KBT och materialet Hitta rätt är meriterande.
Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att skapa och behålla goda relationer,
med såväl interna som externa kontakter.
Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift är ett krav.
Kunskaper i andra språk är meriterande.
Körkort B krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Enligt lag (2007:171) om registerkontroll av personal vid sådana hem för vård eller
boende, som tar emot barn kommer vi att göra ett registerutdrag ur polisens misstanke-
och belastningsregister, vid en eventuell anställning.

Övrigt

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: SN 2017/116
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Fritidspedagog till Ramshyttans skola

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning
Vi söker två Fritidspedagoger till Ramshyttans skola. Den ena tjänsten omfattar 100% och den andra 50%, båda är tillsvidare.

Vi söker en ambitiös fritidspedagog som vill jobba med oss på Ramshyttans skola. Du kommer vara en del av ett litet gäng vuxna och ansvara för elevernas hela skoldag. Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande och utvärdering av fritidsverksamheten för barn 6-12 år utifrån gällande styrdokument. Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog, har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för barnens behov och tycker det är roligt att arbeta med barn.

Övrigt
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: BUN 2017/168
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Fritidspedagog till Hagabackens skola

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning
Vi söker två Fritidspedagoger till Hagabackens skola i Guldsmedshyttan i Lindesbergs kommun. Den ena tjänsten omfattar 100% och den andra 75%, båda är tillsvidare.

Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, utförande och
utvärdering av fritidsverksamheten för barn 6-12 år utifrån gällande styrdokument. Du arbetar tillsammans med lärare under elevernas skoldag. Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga
på skolan.

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog, har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för barnens behov och tycker det är roligt
att arbeta med barn.

Övrigt
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: BUN 2017/169
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsplatsen
Hagabackens enhet är en F-3 skola med ca 110 elever i sin verksamhet. I skolan och fritidsverksamheten jobbar ca 20 pedagoger. Vi har en fin skolmiljö som inbjuder till aktiviteter och undervisning. Vi har tillgång till naturen och bygdens historia blir en del av vår dag på ett naturligt vis. Vår arbetsmiljö jobbar vi ständigt med att förbättra för att kunna ge våra elever de bästa förutsättningarna att möta morgondagens vardag och känna sig nöjda över sin skola.

Hagabackens verksamhet arbetar aktivt med att möta eleverna där de befinner sig nu och i mötet väcka nyfikenhet, kunskap och självkänsla för ett tryggt varande i framtiden. Inflytande och ansvar i gemenskap tillåter barnen/ eleverna att utvecklas med positiva förväntningar på sin egen förmåga. Verksamheten ska främja lärandet, så att varje elev i vår verksamhet får redskap att möta världen och lust för ett livslångt lärande.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba som Lärare i svenska som andraspråk. Arbetsuppgifterna inom SVA avser 50% men för dig som vill arbeta i högre omfattning kan andra arbetsuppgifter finnas på andra skolor. I ditt uppdrag ingår att planera, schemalägga och genomföra undervisning enskilt och i grupp. Du kommer ingå i ett arbetslag som tillsammans arbetar för att uppnå en god lärmiljö. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du får möjlighet att möta människor från olika kulturer.

Kvalifikationer
Utbildad och legitimerad SVA-lärare. Behärskar svenska i tal och skrift.

Som person tror vi att du har god samarbetsförmåga, är relationsinriktad och har ett gott bemötande till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi värderar även din ledarskapsförmåga högt för att kunna skapa engagemang och lust till lärande hos eleverna.

Övrigt
Urval till intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: BUN 2017/170
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Fysioterapeut Paramedicinska enheten, smärtenheten

Kliniken för medicin och geriatrik söker en strukturerad, flexibel och serviceinriktad fysioterapeut med inriktning mot smärtbehandling och palliation. Du kommer att vara anställd inom Paramedicinska enheten och arbeta främst mot smärtenheten, där du har ett nära samarbete i team med övrig vårdpersonal kring patienter med långvarig smärta.

Vi har ett positivt och tillåtande arbetsklimat och vi erbjuder dig ett intressant och givande arbete med varierande arbetsuppgifter.

Paramedicinska enheten organiserar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, dietister och rehabiliteringsassistenter vid Lindesbergs lasarett. På sjukgymnastiken arbetar för närvarande åtta fysioterapeuter och fyra rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar främst med strokesjukvård, hjärt- och lungmedicin, kirurgi, smärtmottagning, intensivvårdsavdelning, gåskola, mobilt stroketeam och bassängverksamhet.

.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för, gärna också med erfarenhet av, arbete inom smärtbehandling och palliation. Du är trygg i din roll som fysioterapeut, självständig i ditt arbete, har ett stort engagemang för verksamhetsområdet och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, intresse för utveckling och teamarbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Helgberedskap ingår i tjänsten.

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Maria Karlsson, avdelningschef
Telefon: 0581-854 47

Fackliga företrädare:
SACO/Fysioterapeuterna
Kristina Härder
Telefon: 0581-853 15

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-28. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: HoS:2017:464
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Handläggare Bostadsanpassningsbidrag

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Bergslagskommunerna Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora samtliga belägna i Örebro län samverkar sedan 2004 i en gemensam miljö- och byggförvaltning, Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen.
Förvaltningen består av ca 50 medarbetare fördelade på stadsarkitektkontor, miljökontor, mätningskontor, samt enheten för livsmedelskontroll. På stadsarkitektkontoret arbetar 14 personer.

Stadsarkitektkontoret söker en
HANDLÄGGARE BOSTADSANPASSNINGSBIDRAG Tillsvidareanställning

På stadsarkitektkontoret hanteras samhällsbyggnadsfrågor såsom, bygglov, strategisk planering, detaljplanering och bostadsanpassningsärenden.

Bostadsanpassningsbidraget är till för att personer i alla åldrar med funktionsnedsättning ska ha möjlighet till ett självständigt liv i sin egen bostad.

Handläggning av bostadsanpassningsbidrag innebär att du som handläggare utreder, bedömer och beslutar om bidrag för enskilda personer utifrån lagen om bostadsanpassningsbidrag. Du arbetar självständigt med dina egna ärenden men har ett nära samarbete med din kollega.
I arbetet ingår att bedöma sökta åtgärder, värdera intyg, bedöma kostnader för byggarbeten, hantera offerter, skriva beslut, upprätta beställningar av entreprenadarbeten på enskilds uppdrag samt att hantera fakturor.

Arbetet som handläggare medför en kombination av arbete ute hos de som söker bidrag samt inne på kontoret.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut, eller har en byggnadsteknisk utbildning, alternativt en liknande utbildning som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal verksamhet. Meriterande är erfarenhet av handläggning av bostadsanpassningsbidrag.
Vi söker dig som är bra på att planera och prioritera ditt arbete och har lätt att fatta beslut utifrån tillgängligt underlag. Du har förmåga att fokusera på rätt saker, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och säkerställer att ditt budskap når fram på rätt sätt. Du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i andras situationer.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga genom de många kontakterna med de sökande och deras närstående, intygsgivare, fastighetsägare, entreprenörer samt andra myndigheter och huvudmän.

B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vi är måna om personalens hälsa och erbjuder därför generös flextid, friskvårdstimme och rökfri arbetstid.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer information om förvaltningen finns på www.sbbergslagen.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A-2017-38
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Kungsgatan 41
71130  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Maskinreparatör med samordningsansvar

Vår produktionsanläggning omfattar mekaniska och hydrauliska pressar, olika typer av svetsutrustning, CNC-maskiner m.m. Utrustningen körs i skift.
Vi har samarbetsavtal med olika serviceföretag men också egen personal för rep./underhåll.
Erfarna medarbetare går nu i pension och vi söker därför efterträdare. Du kommer att utföra reparationsarbeten och arbeta med förebyggande underhåll. Du ska arbeta med vårt underhållssystem och samverka med externa företag.

Du ska ha verkstadsteknisk utbildning eller liknande. Du bör ha kunskaper inom hydraulik, mekanik, pneumatik, el och ritningsläsning.
Vi söker Dig som är handlingskraftig, strukturerad, serviceinriktad och duktig på att leda och arbeta i team.

Vi är sedan 1853 verksamma i vackra Lindesberg, strax norr om Örebro. Genom åren har många olika artiklar tillverkats. Sedan 1970-talet är vi en plåtbearbetande industri som levererar detaljer till fordons- och annan verkstadsindustri. Vi är f.n. ca 120 anställda och omsätter drygt 150 MKR.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: Reparatör
Webbplats:
Epostadress: goran.wrede@lindemaskiner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET LINDE MASKINER
HYTTEVÄGEN 10
71131  LINDESBERG Sverige
Hemsida: http://www.lindemaskiner.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Lindesberg med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Socialförvaltningen, avdelningen för individ och familj, söker Socialsekreterare till Försörjningsstöd. Anställningen omfattar 100% och är tillsvidare.

Försörjningsstödsgruppen i Lindesbergs kommun består av en samordnare, två handläggare som utreder nybesök, sju handläggare av löpande utredningar gällande F-stöd och en handläggare för så kallade Glappet-ansökningar. Målet med vår verksamhet är att stärka individens resurser och möjligheter för att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som socialsekreterare inom försörjningsstöd omfattas i huvudsak av utredning och handläggning av ekonomiskt bistånd. Du kommer arbeta med att upprätta planer tillsammans med den sökande för fortsatt väg mot egen försörjning. Arbetet innebär också ett nära samarbete med andra myndigheter bl.a. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommunens Arbetsmarknadsenhet. Samverkan är en viktig del för att tillsammans upprätta en gemensam planering.

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en stor fördel men absolut inget krav. Det är meriterande om du även har erfarenhet av samverkan med andra myndigheter. Erfarenhet av verksamhetssystem VIVA eller motsvarande är också en fördel.

Arbetet kräver en god förmåga att skapa struktur, arbeta systematiskt och att vara noggrann. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du kan sätta gränser men upprätthåller ändå en god relation till individen. Du ser en utmaning i att möta förväntningar och krav som du tillsammans med den/de som berörs konkretiseras i en hållbar och långsiktig lösning. Då tjänsten innehåller myndighetsutövning är det viktigt att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet!

Vad erbjuder vi dig?
-Möjlighet att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och dra nytta av fördelarna med att arbeta i en mellanstor kommun.
-Vi erbjuder dig positiva och kunniga arbetskamrater som värdesätter humor.
-Arbetsgruppen har extern handledning för att stärka dig i yrkesrollen.
-Lindesbergs kommun satsar extra på dig som medarbetare genom vår hälsosatsning.
-Du har även förmåner som semesterväxling, motionstimme, flextid.

Övrigt
Urval till intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: SN 2017/77
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Traineesjuksköterskor Lindesbergs lasarett

Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten.

Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer. Vi är cirka 8 000 medarbetare inom heldygns- och öppenvård.

Vi söker dig som är nyutexaminerad sjuksköterska, eller sjuksköterska med max ett års arbetslivserfarenhet och som är utvecklingsinriktad. Nu har du chansen att till hösten bli en av deltagarna till vårt traineeprogram på Lindesbergs lasarett.

Syftet med traineeprogrammet är att ge dig en god introduktion på lasarettet och dess olika specialiteter samtidigt som du får en unik möjlighet att utveckla en bred professionell kompetens.

Verksamhetsbeskrivning:
Lindesbergs lasarett är ett länsdelssjukhus med akutverksamhet dygnet runt. Här får du möjlighet att i en stöttande miljö växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska.

På Lindesbergs lasarett finns följande länskliniker, anestesi- och intensivvårdsklinik, kirurgisk klinik, ortopedkirurgisk klinik, röntgenklinik. På sjukhuset finns också klinik för medicin och geriatrik, akutklinik samt sex specialistmottagningar, som ingår i Närsjukvårdsområde norr.

Arbetsuppgifter:
Du får arbeta som sjuksköterska på våra vårdavdelningar inom medicin, kirurgi och ortopedi.

Inom lasarettet arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du vill delta i lasarettets verksamhetsutveckling, ta eget ansvar och arbeta mot uppsatta mål.
Tillträde:
4 september 2017

Upplägget på traineeprogrammet:
Traineeprogrammet är 13 månader och du kommer att vara placerad på samtliga vårdavdelningar. Din första placering är 4 månader, sedan är varje placering 3 månader. Du kommer att ha en personlig fadder under samtliga placeringar samt en mentor som du tillsammans med övriga traineesjuksköterskor träffar ca 3 gånger/termin. Du har möjlighet att hospitera i annan verksamhet på lasarettet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med max ett års yrkeserfarenhet. Du är utvecklingsinriktad, har god samarbetsförmåga och är flexibel.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, 100 %, som börjar med 13 månaders traineeprogram.

För tjänsten gäller schemalagd arbetstid, kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Vi erbjuder dig även:
. Möjlighet att få möta ett brett sjukdomspanorama
. Individanpassat introduktionsprogram
. Kompetensutveckling utifrån en individuell komptensutvecklingsplan
. Möjlighet att påverka dina arbetstider
. Ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt
. Friskvårdsaktiviter, t ex personalgym, friskvårdscheckar och sjukhusets egna aktiviteter t ex cirkelträning, vattengympa mm.

För upplysningar kontakta gärna
Suzana Lucic, Avdelningschef medicinavd 1, tel: 0581-850 43
e-post: suzana.lucic@regionorebrolan.se

Liljana Karlsson, avdelningschef, ortopedavd 3, tel: 0581-855 25
e-post: ljiljana.karlsson@regionorebrolan.se

Sofia Eriksson avdelningschef, kirurgavd 4, tel: 0581-852 88
e-post: sofia.eriksson@regionorebrolan.se

Anna Charlier, HR-konsult, tel 0581-851 25
e-post: anna.charlier@regionorebrolan.se

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet: Elin Kihlgren, tel vxl 0581-850 00,
e-post: elin.kihlgren@regionorebolan.se

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev och adressuppgifter samt referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis ska lämnas vid en eventuell intervju. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag:
2017-08-13, urval sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referens: HoS:2017:463
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Administrativ chef med fokus på HR och ekonomi

Som administrativ chef hos oss ansvarar Du för allt HR-arbete och är övergripande ansvarig för vår ekonomifunktion. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I samråd med vår produktionsledning ansvarar Du för vårt personalarbete - rekryterar, förhandlar och har alla externa kontakter.
Du ansvarar för vårt ekonomiarbete genom löpande uppföljning och avstämning av månads- och årsbokslut.

Du bör ha ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och flerårig erfarenhet från ekonomiarbete och personaladministration, gärna inom industriell verksamhet.
Vi söker Dig som är handlingskraftig, strukturerad, serviceinriktad och duktig på att arbeta i team.

AB Linde Maskiner är sedan 1853 verksamt i vackra Lindesberg, strax norr om Örebro. Genom åren har många olika artiklar tillverkats. Sedan 1970-talet är vi en plåtbearbetande industri som levererar detaljer till fordons- och annan verkstadsindustri. Vi är f.n. ca 120 anställda och omsätter drygt 150 MSEK.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Administrativ chef
Webbplats:
Epostadress: dan.johansson@lindemaskiner.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIEBOLAGET LINDE MASKINER
HYTTEVÄGEN 10
71131  LINDESBERG Sverige
Hemsida: http://www.lindemaskiner.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor Ortopediska kliniken Lindesberg

Vi söker engagerade och utvecklingsinriktade sjuksköterskor till vår ortopedklinik. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete på vårdavdelning 3 där du ansvarar för omvårdnaden av patienter som ska eller har opererats.

Just nu genomför vi spännande förändringar av sättet att arbeta, med tanke på framtidens vård och utveckling. Arbetet pågår i våra processteam med de största diagnosgrupperna - artrospatienter och den multisjuka äldre med höftfraktur. Vårt mål är att arbeta med effektiva flöden där patienterna är i centrum med säkert omhändertagande och kvalitet i varje led.

.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet från arbete med ortopedpatienter är det positivt men vi välkomnar även dig som är ny i yrket.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring eller tjänstgöring enligt önskemål. Vi kan erbjuda tjänster med dag/kvällsturer och med individuell schemaplanering där helgtjänstgöring ingår två helger av fem. Arbetar du som nattsköterska har du också individuell schemaplanering men där arbetar du helg var tredje vecka.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Liljana Karlsson, avdelningschef
Telefon: 0581-855 25

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-21

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Ortopediska kliniken är en länsklinik som bedriver universitetssjukvård och kliniskt forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Kliniken bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom kliniken pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: HoS:2017:458
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Humana söker personlig assistent åt en kille i Lindesberg

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder boende i Lindesberg.

Vår kund är en kille i 20års åldern. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie. Dag, kväll, helg och natt (väntetid).

Vi vill att du som söker tjänsten är en flexibel person som lätt kan anpassa dig till nya situationer. Vi ser gärna att du som söker är tjej eller kille i 20-30 års åldern som delar kundens intresse av sport, främst fotboll och hockey, och kan tänka dig att följa med kunden på olika sportevenemang.

Vi tror att du som söker tjänsten är en stabil och trygg person som är både mentalt och fysiskt stark. Att du känner dig bekväm med att ta självständigt ansvar för varierande arbetsuppgifter ser vi som en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort ses som meriterande.
 
Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är en timvikarietjänst, och du kommer bli inringt vid ordinarie persolans frånvaro och semester. Arbetstiderna är förlagda Mån-sön 08:00-17:00 och 17:00-08:00.

Dag, kväll, helg och natt (väntetid).

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8674%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Fabriksgatan 22
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Medicinsk Vårdadministratör till Psykiatrin, APÖ Lindesberg

Medicinsk Vårdadministratör till Psykiatrin, APÖ Lindesberg
Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2017:436

Vi söker nu en medicinsk vårdadministratör för ett vikariat vid Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg.

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativ söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, patientadministration, kassa- och receptionsarbete, posthantering och arkivarbete. Det ingår även administrativ service till övriga yrkesgrupper.

Kvalifikationer:
Medicinsk vårdadministratörsutbildning, läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenhet av ImX och Klinisk portal är meriterande.

Anställningsform:
Vikariat, 80% under 12 månader.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Tillsättning sker om erforderliga beslut fattas.

Upplysningar:
Johan Larsson, Tf Enhetschef, 072-142 07 95
Malin Plate, Tf Enhetschef, 0581-850 48.

Facklig företrädare:
Pia Browall, Vision, 019-602 27 57.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-21.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård har ett länsuppdrag med mottagningar i Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg. Verksamheten består av allmänpsykiatrisk öppenvård med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för döva, hörsel- och synskadade. Vi arbetar med både individuell behandling och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök där det krävs insats av specialistvårdsresurser. Vi har konsultativa insatser mot övriga sjukhusen samt har en egen telefonrådgivning. Vi har cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat, 80% under 12 månader.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: HoS:2017:436
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Lärare till särskolan

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsplatsbeskrivning

Lärartjänsten gäller inom hela särskolan i Lindesbergs kommun som består av grundsärskola (inkl träningsskola) samt gymnasiesärskola (nationella och individuellt program). Placering avgörs utifrån kompetens och erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Som lärare planerar du lektionsinnehåll för lektioner med en eller flera elever som du själv ansvarar alternativt som elevassistenter genomför. Elevassistenterna deltar, så mycket som möjligt, i arbetslagets planering och verksamhet. Du är mentor för ett mindre antal elever och ansvarar bl.a. för kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Behörighet för att undervisa elever inom särskolan.
Tidigare erfarenhet av elever med utvecklingsstörning/autism är meriterande. Du har ett lugnt tålmodigt låg-affektivt bemötande och kan anamma arbetslagets gemensamma arbetssätt med rutiner och struktur i verksamheten.

Övrigt

Tillträde 8 augusti eller enligt överenskommelse. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställning avser 100 % och är en tillsvidareanställning om erforderliga beslut fattas. Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på: www.flyttatilllindesberg.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: BUN 2017/164
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Operatör pilotbestrykare

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

I enlighet med BillerudKorsnäs vision att växa och utmana konventionella förpackningar fortsätter vi nu uppbyggnaden av Team Development Support inom R&D. R&D är centralt organiserad inom enheten Strategic Development som finns i Frövi, Grums, Gävle och Skärblacka och jobbar med produktutveckling av papper och kartong samt långsiktig materialutveckling mot hela koncernen. Som Operatör pilotbestrykare kommer du att vara placerad i Frövi.

Om tjänsten Du kommer att arbeta med samtliga moment på och kring vår pilotbestrykare. I detta ingår planering, drift, underhåll och en viss del laborativt arbete. Du medverkar till ett effektivt utnyttjande av resurserna på pilotmaskinen och tillvaratar våra kunders intressen vad gäller resultat och tidsplaner. Tjänsten innefattar också ett ansvar att identifiera förbättringsområden och att driva dem till implementering. Tjänsten är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer Du är högskoleingenjör eller motsvarande, alternativt innehar lång erfarenhet inom liknande arbetsområden. Arbete med bestrykning av papper eller kartong är meriterande.

Personliga egenskaper Som person har du lätt för att samarbeta då tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt. Du har förmågan att hitta innovativa lösningar på dagliga rutiner och presentera resultat tydligt på svenska eller på engelska. Ett praktiskt handlag är en förutsättning för att lyckas i jobbet.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager Team Development Support, Henrik Nord, tel nr 070-167 73 03.

Välkommen med din ansökan senast den 17 maj
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1838297/99383?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs Skog och Industri AB
BillerudKorsnäs Frövi
71880  Frövi Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.com
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Astronauter, statsministrar och nobelpristagare -alla ska de komma ihåg Fröviskolan som den plats där de fick blomma ut, där de blev utmanade och uppmuntrade till att prova sina vingar.
För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt c:a 500 elever. Årskurs F-6 har två klasser i varje årskurs. Vi har tre arbetslag och är idag 250 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Vi gör det bl.a. genom att bedriva en långsiktigt intern fortbildning inom formativ bedömning. På skolan finns det även mycket goda möjligheter att använda IT i sin undervisning.

Ofta säger besökare att man känner sig välkommen och att det är en trevlig atmosfär. Det är vi mycket stolta över!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?


Arbetsuppgifter

Huvuddelen i tjänsten är undervisning i textil, 40%. Utifrån kompetens och önskemål finns möjlighet att diskutera utökning av tjänsten. Du ansvarar för all undervisning i textil för årskurs 4-6. För att du ska trivas på Fröviskolan och vi med dig är det viktigt att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med medarbetare och elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en naturlig ledare och brinner för undervisning. Du har god förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att lära dig nytt samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt för oss att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra.

Lärarlegitimation och behörighet att undervisa i textil för årskurs 4-6

Som lärare på Fröviskolan förväntar vi oss att du har en modern och forskningsbaserad undervisning där eleverna kunskapsutveckling är i fokus. Du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument. Du kommer att arbeta med kollegialt lärande och med skolans prioriterade utvecklingsfrågor i samarbete med dina kollegor och skolledning.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!

Övrigt

Tillträd höstterminen 2017. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg till Frövi.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: BUN 2017/163
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Miljöingenjör

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker en ny medarbetare till avdelningen Kvalitet och Miljö i Frövi.

Om tjänsten Kvalitet och Miljöavdelningens uppgift är att vara en stödfunktion för problemlösning i massabruk, kartongtillverkning och efterbearbetning samt inom området miljö och energi. En stor del av arbetet bedrivs i pelare och team enligt WCOM-metodiken (BKOM - BillerudKorsnäs Operativa Målstyrning). I tjänsten ingår att:

Följa upp, kontrollera och rapportera miljösituationen
Biträda och stödja organisationen med miljöunderlag och rapportera för interna och externa ändamål
Delta i projekt, förbättringsteam, fabrikskarteringar och pilotstudier
Stödja verksamheten i olika miljö/energi-frågor
Utföra utbildningar inom miljö/energi
Tjänsten är en tillsvidareanställning

Kvalifikationer och personliga egenskaper Till denna befattning söker vi en person med goda kunskaper och intresse för att analysera och utvärdera miljö/enerig-data. Det är viktigt att du tycker om att driva miljöfrågor. Du ska tycka om att driva aktiviteter självständigt utifrån det behov som finns i organisationen. Som person är du positiv och arbetar strukturerat samt är en god administratör.

Du som söker bör ha en miljö/energi-kompetens och gärna med en akademisk utbildning t.ex. civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Lönnberg, Avdelningschef, tfn 070-602 62 19.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-28. Urval bland ansökningarna görs löpande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Miljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidareanställning Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1839743/99383?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs Skog & Industri AB
BillerudKorsnäs Frövi
71880  Frövi Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.com
  
Platsannons

Undersköterska till hemtjänsten

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning

Socialförvaltningen söker till avdelningen för vård och omsorg en undersköterska
till hemtjänsten centrala Lindesberg. Anställningen omfattar 75 %.

Arbetsuppgifter

Du ingår i en personalgrupp som arbetar i brukarnas hem med utgångspunkt från
individuellt utformade genomförandeplaner. Arbetet innebär bland annat att
stötta brukarna i det dagliga livet så de har möjlighet att bo kvar i det
egna hemmet. Dokumentation, deltagande i arbetsplatsträffar och samverka
med närstående, distriktssköterskor och arbetsterapeuter ingår i uppdraget.
Du utför även delegerade sjukvårds- och rehabiliteringsinsatser. Arbetet utgår
från Värdegrunden - Ett värdigt liv och välbefinnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Körkort B är ett krav då resor ingår
i tjänsten. Du bör även ha god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet
av arbete inom hemtjänst. Eftersom vi är finskt förvaltningsområde ser vi positivt
på om du talar finska, även annan språkkompetens ser vi som en fördel.

Som person är du positiv, flexibel och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta
självständigt samtidigt som du samarbetar väl i grupp. Du har ett rehabiliterande
förhållningssätt och professionellt samt respektfullt bemötande.

Vi tror att du som söker detta ser tjusningen med att arbeta i hemtjänsten då arbetet
är varierande och vi ger dig stor frihet under ansvar!

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: SN 2017/114
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Två Sjuksköterskor till Psykiatrin Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Två Sjuksköterskor till Psykiatrin, Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg
Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2017:450

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativ söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en sjuksköterska till vårt mobila team. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av samtals- och stödkontakter, psykiatrisk omvårdnad, läkemedelshantering samt kontakter med anhöriga, företrädesvis i patientens hemmiljö. Telefonrådgivning kan också förekomma.

En viktig del i arbetet är kontakt och samverkan med vårdcentraler, kommuner och övriga vårdgivare inom upptagningsområdet.

Vi söker även en sjuksköterska som är intresserad av mottagningsarbete.

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand dig som är specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri.

Du som är legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka. Om du blir anställd vill vi att specialistutbildning ska utgöra en del i din individuella kompetensutvecklingsplan.

Vi söker dig som har god självkännedom, kommunikativ förmåga och analytiskt tänkande. Du har ett intresse för patientgruppen och är intresserad av utvecklingsarbete.

Anställningsform:
Tillvidare, heltid.
Arbetstid är rak vecka, måndag till fredag.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Johan Larsson, Tf enhetschef, 072-142 07 95.
Malin Plate, Tf enhetschef, 0581-850 48.

Facklig företrädare:
Merjo Yliluoma, Vårdförbundet, 070-302 20 70.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-21.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård har ett länsuppdrag med mottagningar i Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg. Verksamheten består av allmänpsykiatrisk öppenvård med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för döva, hörsel- och synskadade. Vi arbetar med både individuell behandling och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök där det krävs insats av specialistvårdsresurser. Vi har konsultativa insatser mot övriga sjukhusen samt har en egen telefonrådgivning. Vi har cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: HoS:2017:450
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Avdelningschef Intensivvårds- och postoperativa avdelningen Lindesberg

Vi söker dig som känner stort engagemang för ledarskap och utveckling. Som tillsammans med kunniga medarbetare vill driva verksamheten framåt. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats som gärna provar nya grepp för att utveckla verksamheten och ledarskapet. Klinikens målsättning är att våra chefer ska ha förutsättningar för ett nära ledarskap.

Du är chef för cirka 50 medarbetare som arbetar på intensivvårds- och postoperativa avdelningen. Uppdraget som avdelningschef innebär personal-, verksamhets- och ekonomiansvar. Som chef erbjuds du introduktion, stöd och utveckling enligt regionens chefsprogram.

Intensivvårdsavdelningen har fyra intensivvårdsplatser för respiratorvård samt ett isoleringsrum med sluss. Postoperativa avdelningen har 12 platser och servar sjukhusets opererande enheter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har
- ett stort engagemang och förmåga att leda och stimulera till
utveckling av verksamheten
- har ett närvarande arbetssätt, är lyhörd och har god förmåga att
skapa ett öppet arbetsklimat där
medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade
- lätt att kommunicera, är tydlig och kan fatta beslut
- god samarbetsförmåga både internt och externt
- vårdutbildning, gärna specialistsjuksköterska, och erfarenhet av
att arbeta inom vården.

Du bör ha erfarenhet av och goda referenser från chefsskap/ledarskap.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i grunden med ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Kristian Thörn, verksamhetschef
Telefon: 019-602 03 13

Kristina Gerdevåg, administrativ chef
Telefon: 019-602 51 13

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Ann-Sofie Gustavsson
Telefon: 0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-21

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning.

Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Avdelningschef, landsting
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: HoS:2017:449
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Näringslivschef med blicken framåt

Presentation
Lindesbergs kommun söker nu en framåtsiktande och utvecklingsorienterad chef till en spännande position.

Välkommen med din intressenanmälan!

Arbetsuppgifter
Som näringslivschef är du en viktig företrädare för kommunens näringslivsarbete och en betydelsefull representant för Lindesbergs kommun i sin helhet.

Du är kontakten mot kommunens företag som består av både små och stora företag, både lokalt och internationellt ägda.

Som förvaltningschef för tillväxt leder du ca 80 medarbetare via fem enhetschefer inom områdena näringsliv, vuxenutbildning, arbetsmarknad och kultur. Att vara drivande gällande samordning och att utveckla samarbete med kommunens övriga förvaltningar och kommunala bolag är en given del i uppdraget.

Du ingår i kommunledningen och är strategiskt drivande i arbetet utifrån ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv.Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig med akademisk utbildning inom relevant område alternativt förvärvat erfarenheter och kunskaper på annat sätt. Vi vill att du har en god erfarenhet från liknande positioner. Det är meriterande med ledarerfarenhet från kommunal eller annan offentlig verksamhet.

Som person har du ett affärsmässigt tankesätt och är en säker och trygg ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga. Du trivs i och gillar mötet med andra människor, ibland också på scenen. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Företagsbeskrivning
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Läs gärna mer på www.lindesberg.se


Vår kunds hemsida
www.lindesberg.se

Sluttext
Varmt välkommen med din intresseanmälan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som lämnar in en intresseanmälan ber vi dig göra detta via poolia.se. Vi kan tyvärr inte hantera intresseanmälningar inskickade via e-post eller pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Näringslivschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 46524
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46524
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Örebro AB
Rudbecksgatan 7
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  
Platsannons

Semestervikarier inom Vård och Omsorg

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Kom och jobba hos oss i sommar!

Vård och Omsorg söker SEMESTERVIKARIER

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden till arbete inom hemtjänst
eller på vårdboende i sommar. Passa på att få jobba inom en givande
och stimulerande arbetsmiljö, där fokus är att hjälpa den enskilde
med varierande uppgifter utifrån deras behov.

Arbetstiden är schemalagd och för arbete inom hemtjänst krävs körkort.
Du har fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta med människor.
För anställningen gäller kommunala avtal.

Södra kommundelen:
Ekgården, Fellingsbro: Eva Jonsson-Häll, tfn 0581- 834 91
Solliden, Frövi: Mari Benitez, tfn 0581-834 20
Hemtjänst Frövi samt nattpatrull: Susanne Kihlström, tfn 0581-834 01
Hemtjänst Fellingsbro: Andreas Skoglund, tfn 0581-815 26


Centrala kommundelen:
Ågården, Lindesberg: Linda Viberg, tfn 0581-815 99
Källgården Lindesberg: Åsa Klingsell, tfn 0581-812 41

Tallåsen, Lindesberg: Helene Fritzon, tfn 0581-846 29
och Senada Sakic, tfn 0581-815 88

Hemtjänst centrala, Lindesberg:
Christina Pettersson, tfn 0581-812 56

Hemtjänst centrala, Lindesberg samt nattpatrull:
Linda Bobäck, tfn 0581-812 67

Norra kommundelen:
Grönbodahemmet, korttids/rehab Storå:
Jennifer Sparrenhag, tfn 0581-846 36

Hemtjänst Storå samt nattpatrullen:
Liselotte Rydén-Melin, tfn 0581-834 90

Övrigt

Vi intervjuar fortlöpande!

Välkommen in med din ansökan senast den 15 juni 2017.

Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0851-810 00.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 80
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: SN 2017/35
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Produktionsledare Teknos

En fantastisk möjlighet för dig som vill ta steget in i ledarrollen. Du har arbetat under några år i en producerande verksamhet och sett några olika verksamheter och ledarstilar. Här får du chansen att ta med dig tidigare erfarenheter och blanda dem med din tro på framgångsrikt ledarskap.

Du kommer till en verksamhet med korta beslutsvägar där ärlighet och flexibilitet är självklarheter för oss. Du erbjuds en nyinrättad, central roll med stort mandat i ett stabilt, lönsamt och offensivt tillväxtbolag. Inom Teknos finns det goda chanser till både utbildning och personlig utveckling.

Om rollen
Rollen som produktionsledare innebär fullt ledarskap som innebär att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal för 16 medarbetare som alla arbetar dagskift. Genom ständiga observationer ser du till att medarbetarna har goda förutsättningar till effektivt arbete och egen utveckling. Säkerheten är högst prioriterad i allt arbete och du informerar medarbetare samt rapporterar tillbud och olyckor.

Tjänsten är placerad i Vedevåg, strax utanför Lindesberg. Du rapporterar till Platschef och ingår i den lokala ledningsgruppen där du tillsammans med övriga i ledningen medverkar till att nå företagets mål och visioner.


Vi söker dig som har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet som arbetsledare, produktionsledare eller kanske projektledare inom tillverkningsindustrin – gärna med processinriktad produktion alternativt monteringsverksamhet.

Du har erfarenhet från sekvensplanering av produktflöden och en god bild av hur man kan optimera produktflöden. Har du även erfarenhet från fysisk kapacitetsplanering och vet hur utmanande det kan vara att bryta invanda mönster ser vi det som meriterande.

Dina erfarenheter av att arbeta med förbättringsverktyg som LEAN, 5S är god och du vet hur dessa verktyg kan ge positiva resultat.

Du har ett coachande synsätt på ledarskap och tror på att involvera och motivera medarbetare. Du drivs av att se andra människor växa och är övertygad om att laget är starkare än jaget. Din approach är ödmjuk men du har även modet att ifrågasätta invanda beteenden och mönster för att med fingertoppskänsla driva förändringar.

Ditt arbetssätt är processinriktat och präglas av struktur och kvalitetstänkande. Du älskar att vara spindeln i en produktion och att få vara nära verksamheten.


Teknoskoncernen är en av Europas ledande leverantörer av industrifärger och har en stark position inom detaljhandeln för konsument- och yrkesmålerifärger. Vi fokuserar starkt på våra produkters kvalitet och prestanda, investerar kraftigt i forskning och utveckling och har ett skarpt fokus på miljöfrågor. Teknos grundades 1948 i Finland och är ett familjeägt företag. Sedan starten har koncernen utökat sin närvaro till mer än 20 länder och vi sysselsätter över 1 300 personer globalt varav 190 av dem är dedikerade till forskning och utveckling. Vår strategi är att växa fort och lönsamt.

Teknos har produktionsanläggningar i 8 länder - Finland, Sverige, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen, Ryssland och Kina, och försäljningsbolag i 18 länder. I Sverige finns Teknos representerade i Tranemo och Vedevåg. Antal anställda i Sverige uppgår till ca 120 och bolaget omsätter ca 490 miljoner kronor.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://consensus.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:149436/where:4/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Consensus Sverige AB
Aspholmsvägen 9
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.consensus.nu
  
Platsannons

Undersköterskor kliniken för medicin och geriatrik avdelning 2

Lindesbergs lasarett söker undersköterskor till kliniken för medicin och geriatrik avdelning 2

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet. På Lindesbergs lasarett arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i lasarettets verksamhetsutveckling, tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med inriktning mot sjukvård. Du har god samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet. Personlig lämplighet värderas högt.

Anställningsform:
Vikariat till och med 2017-12-31

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Suzana Lucic, avdelningschef
Telefon: 0581-85 043
E-post: suzana.lucic@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Kommunal
Ann-Kristin Sjöström
Telefon: 019-6022062
E-post: ann-kristin.sjöström@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-14

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Vår verksamhet består av anestesi- och intensivvård, kirurgi, ortopedi samt medicinsk och geriatrisk vård. Vi har dessutom sex specialistmottagningar och en röntgenklinik. Vi har akutverksamhet dygnet runt.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Vikariat 2017-05-01 till 2017-05-14Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: HoS:2017:445
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

1:e bibliotekarie/utvecklare

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Är du bibliotekarie och vill ta ett steg till och utveckla bibliotek?
Välkommen till biblioteken i Lindesberg!

Lindesbergs kommun norr om Örebro har ca 23 000 invånare. Biblioteksverksamheten består av huvudbiblioteket i Lindesberg, filialbiblioteken i Fellingsbro, Frövi och Storå och en biblioteksbuss. I Bergslagsbibblan samarbetar vi med Nora bibliotek i gemensam katalog och webbplats. De 14 medarbetarna inom bibliotekssystemet arbetar tillsammans med de olika verksamheterna som finns hos oss. Biblioteken har ca 260 000 besökare om året.

För oss är det ständigt aktuellt med utvecklingsarbete för att skapa attraktiva framtida bibliotek. Just nu handlar det bland annat om en ny biblioteksbuss och hur vi ska arbeta läsfrämjande för vuxna.

Organisatoriskt tillhör biblioteken Kulturenheten inom Tillväxtförvaltningen. På kulturenheten arbetar sammanlagt ca 20 personer med verksamheter som bibliotek, kulturarv och allmänkultur. Enheten leds av kulturchef. För att trivas på enheten är det viktigt att gilla att ha frihet i sitt arbete och ta eget ansvar.

Vad du kan förvänta dig
Du är med och utformar hela biblioteksystemets nuvarande och framtida verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv. Du leder bibliotekens utvecklingsarbete i samverkan med övrig personal. Du samordnar det dagliga arbetet och fungerar som stöd och bollplank för övrig bibliotekspersonal. Du arbetar nära kulturchefen. I arbetet ingår omvärldsbevakning, att göra analyser, uppföljningar och utredningar. Arbetet är självständigt och det finns stort utrymme att själv utforma arbetsuppgifterna. I tjänsten ingår också sedvanligt bibliotekariearbete.

Vad vi förväntar oss
Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Det är positivt om du har erfarenhet av ledning, som till exempel projektledning. Vi vill att du är intresserad av framtidsfrågor och är en aktiv omvärldsbevakare. Det är betydelsefullt att du är drivande, tar initiativ, kan visa resultat och är uthållig och metodisk. Vi värdesätter att du är bra på att entusiasmera andra, har nätverk och har god samarbetsförmåga. Vi uppskattar mod och utgår från att du ser möjligheter vid förändring. För oss är det viktigt att du är rätt person för uppdraget.

Tillträde 1 september 2017, eller efter överenskommelse.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.

Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Ks 2017/217
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Underhållstekniker MEK

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Produktion Frövi söker en Underhållstekniker till Mekavdelningen Underhåll Kartongbruket.

Om tjänsten Som Underhållstekniker får du arbete i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter med fokus på beredning och planering, utredningar, besiktningar och förbättringsarbete inom det mekaniska området. I tjänsten ingår att leda extern personal vid främst planerade underhållsstopp.

Beredskap kan förekomma i tjänsten.

Organisatoriskt rapporterar du till Sektionschef Underhåll Kartongbruket.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper För att lyckas i tjänsten krävs att du:

är serviceinriktad, målinriktad, ansvarstagande och strukturerad
är engagerad och har förmågan att arbeta självständigt men även ser styrkan av att arbeta i team
har en god mekanisk kunskap
Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning med inriktning mot mekanik, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin. Erfarenhet att leda personal ses som en merit.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Erik Hultman, Sektionschef Underhåll Kartongbruket, tfn 0581-371 56 alt. 070-348 76 87.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-14.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidareanställning Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1838409/99383?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs Skog & Industri AB
BillerudKorsnäs Frövi
71880  Frövi Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.com
  
Platsannons

Lärare i hemkunskap

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Astronauter, statsministrar och nobelpristagare -alla ska de komma ihåg Fröviskolan som den plats där de fick blomma ut, där de blev utmanade och uppmuntrade till att prova sina vingar.
För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt c:a 500 elever. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs. Vi har tre arbetslag och är idag 230 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Vi gör det bl.a. genom att bedriva en långsiktigt intern fortbildning inom formativ bedömning. På skolan finns det även mycket goda möjligheter att använda IT i sin undervisning.

Ofta säger besökare att man känner sig välkommen och att det är en trevlig atmosfär. Det är vi mycket stolta över!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Huvuddelen i tjänsten är undervisning i hemkunskap 80%. Utifrån kompetens och önskemål finns möjlighet att diskutera utökning av tjänsten. Tillsammans med en kollega ansvar du för undervisningen och allt praktiskt som hört till ämnet så som t.ex. inköp. Du kommer ingå i ett arbetslag och dela klassföreståndarskap med en kollega. För att du ska trivas på Fröviskolan och vi med dig är det viktigt att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med medarbetare och elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en naturlig ledare och brinner för undervisning. Du har god förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att lära dig nytt samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt för oss att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra.

Lärarlegitimation och behörighet att undervisa i hemkunskap årskurs 7-9

Som lärare Fröviskolan förväntar vi oss att du har en modern och forskningsbaserad undervisning där eleverna kunskapsutveckling är i fokus. Du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument. Du kommer att arbeta med kollegialt lärande och med skolans prioriterade utvecklingsfrågor i samarbete med dina kollegor och skolledning.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Övrigt

Tillträd höstterminen 2017. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg till Frövi.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: BUN 2017/162
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Klinikassistent till Psykiatrin, Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Klinikassistent till Psykiatrin, Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg
Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2017:435

Är du duktig att upprätthålla ordning och struktur? Har du en god samarbetsförmåga? Då är detta ett jobb för dig. Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg söker nu en klinikassistent till sin verksamhet.

Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativ söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifter är bland annat administrering av remissgrupp och väntelistor, fungera som IT-kontaktperson och ansvara för klinikens intranät och informationsmaterial, fungera som resursperson för IMX/PAS och ansvara för behörigheter och introduktion av ny personal.

Utöver dessa arbetsuppgifter ingår för en medicinsk klinikassistent vanligen förekommande sekreteraruppgifter såsom journalskrivning, brev, intyg, protokoll, scanna/länka dokument etc. Du bör vara väl uppdaterad och kunnig i patientadministration och dokumentation.

Kvalifikationer:
Medicinsk vårdadministratörsutbildning, läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning.

Vi söker en person som är ansvarsfull och har förmåga att hantera ett högt tempo. Du bör ha god förmåga att skapa och upprätthålla ordning och struktur. I arbetet ingår många interna och externa kontakter, vilket kräver en god samarbetsförmåga och hög grad av servicekänsla.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
Snarast, enligt överenskommelse.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Upplysningar:
Johan Larsson, Tf Enhetschef, 072-142 07 95.
Malin Plate, Tf Enhetschef, 0581-850 48.

Facklig företrädare:
Pia Browall, Vision, 019-602 27 57.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-06-04

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård har ett länsuppdrag med mottagningar i Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg. Verksamheten består av allmänpsykiatrisk öppenvård med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för döva, hörsel- och synskadade. Vi arbetar med både individuell behandling och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök där det krävs insats av specialistvårdsresurser. Vi har konsultativa insatser mot övriga sjukhusen samt har en egen telefonrådgivning. Vi har cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: HoS:2017:435
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Butikssäljare Circle K Lindesberg deltid

Vi har bytt namn från Statoil till Circle K och det är bara början. Vi blir ett globalt varumärke med en gemensam dröm - To be the worlds preferred destination for convenience and fuel. Vi finns här för att underlätta våra kunders vardag. Se här hur det är att jobba hos oss och träffa några av oss på Circle K

LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare.

Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Den ena dagen är aldrig den andra lik här, och du kommer att ha många olika uppgifter, allt ifrån att ta hand om våra kunder och förbereda mat till att beställa produkter och hålla butiken i toppskick.  Som motprestation för din energi och entusiasm kan vi lova dig stora möjligheter att utvecklas och värdefull erfarenhet i en utmanande arbetsmiljö med högt tempo. Om det här låter som något för dig måste vi prata mer.

Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Din viktigaste uppgift på Circle K är att leverera snabb och vänlig service och se till att kunden alltid möts med ett leende och ett extra varmt mottagande.

Med en positiv attityd och vilja att lära dig och utvecklas kan du komma långt på Circle K. Vi värdesätter erfarenhet inom detaljhandel och service, men det är inte det viktigaste. Vi söker personer som är motiverade, utåtriktade och säljfokuserade, men ändå omtänksamma. Allt annat kan vi lära dig. Dock behöver du vara minst 18 år och ha B-körkort.

Circle K är en stabil och seriös arbetsgivare som erbjuder konkurrenskraftiga villkor och många utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är på deltid till en början varannan helg ca 32h/månad med stor chans till fler timmar.Många går från extrajobb till drömjobb hos oss!

Är du redo för den meningsfulla uppgiften att underlätta våra kunders vardag?

 

Välkommen med din ansökan senast den: 26/5-2017

Interna Circle K-kandidater kan söka antingen via ansökningsknappen, eller genom direktkontakt med Store Manager (mail eller telefon) för att ansöka på referenser utan CV.

Kontaktperson: Matilde Levin

Mejl: matilde.levin@circlekeurope.com

Telefonnummer: 070-719 80 63

CircleK_HR_pages.jpg
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidPARTTIME PERMANENTSALARY
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 52350
Webbplats: https://ars2.equest.com/?response_id=c56400deac9d5f19ca8013dab60e0efd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Circle K Detaljist AB
CIRCLEK 26823 LINDESBERG KRISTINAVÄGEN 4 Postnr:
71130  Lindesberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i bild

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Astronauter, statsministrar och nobelpristagare -alla ska de komma ihåg Fröviskolan som den plats där de fick blomma ut, där de blev utmanade och uppmuntrade till att prova sina vingar.
För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt c:a 500 elever. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs. Vi har tre arbetslag och är idag 230 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Vi gör det bl.a. genom att bedriva en långsiktigt intern fortbildning inom formativ bedömning. På skolan finns det även mycket goda möjligheter att använda IT i sin undervisning.

Ofta säger besökare att man känner sig välkommen och att det är en trevlig atmosfär. Det är vi mycket stolta över!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Huvuddelen i tjänsten är undervisning i bild, 75%. Utifrån kompetens och önskemål finns möjlighet att diskutera utökning av tjänsten. Du ansvara för all undervisning i bild årskurs 7-9. Du kommer ingå i ett arbetslag och dela klassföreståndarskap med en kollega. För att du ska trivas på Fröviskolan och vi med dig är det viktigt att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med medarbetare och elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en naturlig ledare och brinner för undervisning. Du har god förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att lära dig nytt samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt för oss att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra.

Lärarlegitimation och behörighet att undervisa i bild årskurs 7-9

Som lärare Fröviskolan förväntar vi oss att du har en modern och forskningsbaserad undervisning där eleverna kunskapsutveckling är i fokus. Du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument. Du kommer att arbeta med kollegialt lärande och med skolans prioriterade utvecklingsfrågor i samarbete med dina kollegor och skolledning.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!

Övrigt

Tillträd höstterminen 2017. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg till Frövi.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Bildpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: BUN 2017/161
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Lärare i tyska och annat ämne

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Astronauter, statsministrar och nobelpristagare -alla ska de komma ihåg Fröviskolan som den plats där de fick blomma ut, där de blev utmanade och uppmuntrade till att prova sina vingar.
För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt c:a 500 elever. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs. Vi har tre arbetslag och är idag 230 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Vi gör det bl.a. genom att bedriva en långsiktigt intern fortbildning inom formativ bedömning. På skolan finns det även mycket goda möjligheter att använda IT i sin undervisning.

Ofta säger besökare att man känner sig välkommen och att det är en trevlig atmosfär. Det är vi mycket stolta över!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Huvuddelen i tjänsten är undervisning i tyska, 50%. Utifrån kompetens och önskemål finns möjlighet att diskutera utökning av tjänsten. Du ansvara för all undervisning i tyska årskurs 7-9. Du kommer ingå i ett arbetslag och dela klassföreståndarskap med en kollega. För att du ska trivas på Fröviskolan och vi med dig är det viktigt att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med medarbetare och elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en naturlig ledare och brinner för undervisning. Du har god förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att lära dig nytt samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt för oss att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra.

Lärarlegitimation och behörighet att undervisa i tyska årskurs 7-9

Som lärare Fröviskolan förväntar vi oss att du har en modern och forskningsbaserad undervisning där eleverna kunskapsutveckling är i fokus. Du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument. Du kommer att arbeta med kollegialt lärande och med skolans prioriterade utvecklingsfrågor i samarbete med dina kollegor och skolledning.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Övrigt

Tillträd höstterminen 2017. Urval till intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Det finns goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg till Frövi.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: BUN 2017/160
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Sjuksköterska resursgruppen

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Lindesbergs kommun till en
ännu bättre kommun att bo, leva och verka i. Vi som vård- och omsorgspersonal
utgår från en helhetssyn och ett humanistiskt synsätt där människors
självbestämmande och integritet respekteras. Vi ska verka för trygghet,
meningsfullhet och god livskvalitet inom ramen för vårt uppdrag.

Vi ser att du har erfarenhet av professionen, erfarenhet och/eller intresse
av att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård. Du är driven, engagerad och
ser utvecklingsarbete som en självklar del av ditt arbete. Du tar ansvar för
att förbättra både din egen, professionens och verksamhetens utvecklingspotential.
Du ser teamarbete som en självklarhet, har ett solidariskt tankesätt och arbetar
aktivt för att främja en god arbetsmiljö. Ditt arbete tar utgångspunkt i evidens
och beprövad erfarenhet och du följer forskningsutvecklingen inom professionen.

Tjänsten

Vi söker en sjuksköterska till vår resursgrupp i Söder. Tjänsten innebär i dagsläget
dagtid , måndag- fredag , men kan om förutsättningarna ändras komma att innefatta kväll/helg/dagtjänstgöring i vår resursgrupp. Kvällar och helger utgår man i så
fall från Frövi, dagturer täcker man frånvaro eller är omvårdnadsansvarig
sjuksköterska behjälplig på antingen boende eller i hemsjukvård. Tjänsten
kräver flexibelt synsätt och innebär varierande arbete.

Arbetstid 38,25 tim/vecka.

Arbetsuppgifter

Identifiera och förebygga risker i vården enligt det kommunala hälso-
och sjukvårdsuppdraget samt kartlägga patientens behov av hälso- och
sjukvårdsåtgärder.
Göra självständiga bedömningar och utvärdera omvårdnadsåtgärder.
Handleda, delegera och instruera personal i hälso- och sjukvårdsarbetet.
Samverka i tvärprofessionella team internt och externt, utifrån ett
vårdvetenskapligt förhållningssätt. Arbeta med avvikelser, egenvårdskontroll
och dokumentation.
Medverka till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Svenska i tal och skrift samt god datavana.
B-körkort är ett krav.

Har du specialist- eller påbyggnadsutbildning till distriktssköterska,
geriatrikutbildning eller demensutbildning är det meriterande.
Förskrivningsrätt är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet
av arbete med journalföring i datasystem, Meddix och NPÖ samt
nationella kvalitetsregister.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi erbjuder motionstimme alt motionspeng. Möjlighet att byta semesterersättning
mot semesterdagar alt motionspeng. Möjlighet att byta semesterersättning mot
semesterdagar.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning. + lönetillägg för resursgruppen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: SN 2017/111
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Verksamhetschef Specialistmottagningarna i Lindesberg

Vill du vara med och fortsätta utvecklingen i att samordna specialistmottagningarna?

Då ska du söka tjänsten som verksamhetschef vid Specialistmottagningarna i Lindesberg.

Vår ambition är att ge patienterna god vård med hög kvalitet och bästa tänkbara service. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheterna. Alla på arbetsplatsen har en viktig roll och det är viktigt att skapa forum för dialog mellan yrkesgrupperna. Vi är en arbetsplats som präglas av en hög ambition och bred kompetens och ett nära samarbete inom och mellan olika yrkesgrupper.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för att fortsätta utveckla samordningen av specialistmottagningarna i nära samarbete med medarbetarna. Specialistmottagningarna har tidigare varit självständiga mottagningar men är sedan 2015 en gemensam klinik. Målsättningen är att genom samordning av verksamheten bättre utnyttja befintliga resurser. Samarbetet mellan de olika mottagningarna inom Region Örebro län är också en viktig del av ditt uppdrag.

Du har det samlade ledningsansvaret för Specialistmottagningarnas verksamhet, ekonomi och personal. Verksamhetsanvaret innefattar att patienterna får god och säker vård. Personalansvaret innefattar ansvar för ledning av personal, kompetensförsörjning, lönebildning, arbetsmiljö och arbetsgivarfrågor. Ekonomiansvaret innebär det övergripande ansvaret för ekonomin inom verksamheten.

Verksamhetschefen arbetar både strategiskt och operativt. I det operativa arbetet ingår att verkställa beslut som fattas och att bedriva ett aktivt ledarskap.

Hos oss erbjuds du att leda en grupp engagerade medarbetare, bra chefs-och ledarskapsutbildningar och ett bra chefstöd.

Som verksamhetschef ingår du i närsjukvårdsområdets ledningsgrupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som med patientens fokus drivs av intresse för att arbeta med förnyelse och utveckling.

Som ledare förstår du relationers betydelse och leder medarbetare genom dialog och samverkan. Du är bra på att utveckla arbetsfördelningen så att medarbetarnas kompetens används rätt. Du ser nyttan av samverkan inom egna verksamheten och totalt inom Region Örebro län.

Du är prestigelös och trygg i ditt ledarskap. Du främjar en lärande organisation.

Du har minst eftergymnasial utbildning och erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård.

Du har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning inom Region Örebro län med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 4 år med möjlighet till förlängning. Heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Per-Olof Larsson, områdeschef
Telefon: 070-592 52 46
E-post: per-olof.larsson@regionorebrolan.se

Ing-Mari Sjöblom, HR-partner
Telefon: 0581-851 24
E-post: ing-mari.sjoblom@regionorebrolan.se

Fackliga företrädare:
Läkarförbundet
Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 00 vxl.
E-post: paula.wallmon@regionorebrolan.se

Vårdförbundet
Anneli Lindberg
Telefon: 0581-852 93
E-post:, anneli.lindberg@regionorebrolan.se

Kommunal
Ann-Kristin Sjöström
Telefon: 019-602 15 75
E-post: ann-kristin.sjostrom@regionorebrolan.se

SACO
Irja Randefelt
Telefon: 0581-853 75l
E-post: irja.randefelt@regionorebrolan.se

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-14

Urval och intervjuer görs fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Specialistmottagningarna består av åtta mottagningar/enheter: öron/näsa- och halsmottagning inklusive logopedmottagning, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, gynmottagning, hudmottagning, ögonmottagning, smärtenhet samt idrottsskademottagning.

Specialistöppenvårdens uppdrag är att erbjuda specialistvård till länets invånare inom ramen för dagkirurgi och besök.

Varje mottagning har en medicinskt ansvarig läkare och en sektionsledare. Klinikledningen består av verksamhetschef, samordnande avdelningschef, sektionsledarna och en samordnande medicinskt ansvarig läkare.

Specialistmottagningarna ingår i Område närsjukvård Norr där vi nu är i ett spännande skede med skapandet av ett närsjukvårdsområde med fokus på gemenskap, samarbete och smidiga flöden.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: HoS:2017:440
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Pulverlackerare för uppdrag norr om Örebro

Beskrivning:
Kornboden söker en Pulvelackerare för uppdrag hos kund mellan Örebro och Lindesberg. Tjänsten är heltid 6 månader med möjlighet till förlängning alternativt anställning direkt hos kund. Tjänsten skall tillsättast omgående. Du kommer arbeta 2-skift.
 
Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har erfarenhet från tillverkande industri, erfarenhet från pulverlackering och annan lackeringserfarenhet är ett krav.

Som person är du pålitlig, engagerad, lätt lärd med god datorvana, du är noggrann i ditt arbete och har känsla för kvalitet. Du ska god social förmåga men kan även arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper.

Har du truckkort är det meriterande.

Anställningsform:
Visstid

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön: 
2-skift /Fast lön

Övrig information: 
Ansökan görs via kornbodens hemsida, www.kornboden.se 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Industrilackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1805%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Drottninggatan 26
70210  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till Demensboende

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Lindesbergs kommun till en
ännu bättre kommun att bo, leva och verka i. Vi som vård och omsorgspersonal
utgår från en helhetssyn och ett humanistiskt synsätt där människors
självbestämmande och integritet respekteras. Vi ska verka för trygghet,
meningsfullhet och god livskvalitet inom ramen för vårt uppdrag.

Vi ser att du har erfarenhet av professionen, erfarenhet och/eller intresse
av att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård. Du är driven, engagerad och
ser utvecklingsarbete som en självklar del av ditt arbete. Du tar ansvar för
att förbättra både din egen, professionens och verksamhetens utvecklingspotential.
Du ser teamarbete som en självklarhet, har ett solidariskt tankesätt och arbetar
aktivt för att främja en god arbetsmiljö. Ditt arbete tar utgångspunkt i evidens
och beprövad erfarenhet och du följer forskningsutvecklingen inom professionen.

Tjänsten

Vi söker en sjuksköterska till demensboendet Källgården.
Finns även en korttidsvårdsavdelning på Källgården.
Tjänstgöringsgrad 100 %, dagtid, schemalagt med var tredje helg.

Arbetsuppgifter

Identifiera och förebygga risker i vården enligt det kommunala hälso- och
sjukvårdsuppdraget samt kartlägga patientens behov av hälso- och sjukvårdsåtgärder.
Göra självständiga bedömningar och utvärdera omvårdnadsåtgärder.
Handleda, delegera och instruera personal i hälso- och sjukvårdsarbetet.
Samverka i tvärprofessionella team internt och externt, utifrån ett vårdvetenskapligt
förhållningssätt. Arbeta med avvikelser, egenvårdskontroll och dokumentation.
Medverka till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Svenska i tal och skrift samt god datavana.

Har du erfarenhet av liknande tjänst, specialist- eller påbyggnadsutbildning
till distriktssköterska, geriatrikutbildning eller demensutbildning är det
meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med journalföring
i datasystem, Meddix och NPÖ samt nationella kvalitetsregister.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt

Vi erbjuder motionstimme. Möjlighet att byta semesterersättning mot semesterdagar

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: SN 2017/45
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Work for you söker Studie- och yrkesvägledare/SYV

Vi ska bli bäst på att få folk i jobb!

Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you stärker personer som står utanför eller vill ta nästa steg på arbetsmarknaden genom att sälja och leverera arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning, bemanning och rekrytering. Vi har varit en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. År 2014 blev även utbildningsföretaget Infokomp en del av koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att bestå av att motivera och vägleda våra deltagare mot vidare studier eller arbete. Dels genom att lyfta fram personliga egenskaper som bidrar till personens framgång på arbetsmarknaden och kartlägga möjligheter för vidare studier. Tjänsten innebär även viss del administration.

Kvalifikationer
Studie- och yrkesvägledarexamen.

Meriterande
Flerspråkig

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Lindesberg och Kristinehamn, arbete på andra orter ingår i tjänsten

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Per-Wilhelm Janson, Platschef
per-wilhelm.janson@workforyou.se
070 767 91 66

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=6771793F4C2D425FA17B194084BF7317
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  
Platsannons

Bildlärare

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsplatsbeskrivning

Kulturskolan Garnalia bedriver en bred verksamhet och samverkar med kommunens grundskolor och gymnasieskola i att ge kommunens barn och ungdomar ett rikt kulturutbud. Kulturskolan har verksamheter inom dans, teater, bild och musik och bedriver all musikundervisning i Lindesbergs kommuns grundskolor. Det är mycket goda kommunikationer till Lindesberg med tåg och buss.

Arbetsuppgifter

Kulturskolan Garnalia har beviljats statliga medel för att nå nya målgrupper i kommunen och nu startar vi bildverksamhet. Du ska arbeta med bildundervisning inom Kultur i Förskolan, Kultur i Skolan samt starta upp grupper í kulturskolans frivilliga verksamhet. Tillsammans med andra lärare på kulturskolan kommer du också vara en del av kulturskolans integrationsprojekt ?Hux Flux?. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på ett individanpassat, stimulerande och strukturerat sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad bildlärare med bildpedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har lätt för att samarbeta i en positiv anda tillsammans med elever och personal. Du kan tänka flexibelt och har god initiativförmåga. Du är van att arbeta med gruppundervisning och har förmåga att intressera eleverna. Det är meriterande om du har kunskaper att jobba med media.

Övrigt

Tillträde 170809 eller enligt överenskommelse. Anställningen avser 50% och är en tidsbegränsad anställning under perioden 170809-171231 med eventuell förlängning.
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Bildpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: BUN 2017/154
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Ekonomiassistent

Verksamhetsbeskrivning
Strands Grafiska är ett fullservicetryckeri med representation på marknaden i stora delar av Mellansverige men även i Norden och delar av Europa. Strands Grafiska har under det senaste året vuxit och har i dag cirka 70 anställda och omsätter c:a 80 miljoner kronor. Huvudkontoret, där den huvudsakliga produktionen är samlad, ligger i Lindesberg. Dessutom finns filialer i Falun, Skövde, Uppsala, Mora, Örebro, Västerås, Ludvika, Morgongåva och Fagersta. Bolaget ägs och drivs av bröderna Thomas och Mikael Strand som båda arbetar i verksamheten på heltid.

Strands Grafiska har utvecklats från att ha varit ett tryckeri inriktat mot traditionell grafisk produktion, till att idag även kunna erbjuda en mängd olika kommunikationslösningar och webbaserade helhetslösningar. Strands Grafiska är i en expansiv fas och söker därför en ekonomiassistent till kontoret i Örebro.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan bistå vår ekonomichef med löpande redovisning och övrigt förekommande ekonomiarbete.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som kan bistå vår ekonomichef med löpande redovisning och övrigt förekommande ekonomiarbete.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidaretjänst, minst 50%, med 6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.strand@strandsgrafiska.se
Övrigt: Har du frågor är du välkommen att ringa till VD Thomas Strand 0581-88 445 eller platschef Mikael Strand 0581-88 441
Arbetsplats: 
Adress: Strands Grafiska i Norden AB
Bandygatan 2
71134  LINDESBERG 
Hemsida: http://www.strandsgrafiska.se
  
Platsannons

Alkohol- och drogterapeut till anstalten Hinseberg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Anstalten Hinseberg, som är Sveriges största kvinnoanstalt, har 93 platser fördelade på fem normalavdelningar, en riksmottagning, en psykiatrisk omvårdnadsavdelning samt en behandlingsavdelning 12-steg. På behandlingsavdelningen finns det 18 platser och denna är fördelad på en 12-steg grundbehandling samt en 12-steg fördjupning. Verksamhetens syfte är att motivera och behandla alkohol- och narkotikamissbrukande klienter genom 12-stegsbehandling. Arbetet med klienterna sker utifrån ett MI förhållningssätt med 12-stegsfilosofin som grund/metod.

Mer information om kriminavården finns på www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Som terapeut i 12-stegsbehandling arbetar du främst med behandling i grupp. Du har även enskilda samtal med intagna som går programmet. Du kommer att ingå i ett team av programledare, terapeut och kriminalvårdare samt delta i kollegium och andra personalträffar.

Tillsammans med övrig personal svarar du för säkerhet och ordningsfrågor under behandlingsarbetet. Du kommer att arbeta med tydligt formulerade uppdrag såväl kvantitativt som kvalitativt. Viktigt är att utveckla ett gott samarbete med övrig personal på anstalten. Programteamets arbete leds av en kriminalvårdsinspektör.

KVALIFIKATIONER
Du har lägst gymnasiekompetens eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har genomgått adekvat utbildning som alkohol- och drogterapeut, behandlingspedagog eller motsvarande för att få arbeta som drog- och alkoholterapeut. Du ska ha utbildning/motsvarande erfarenhet av behandling i 12-steg för att kunna driva egna behandlingsgrupper. Erfarenhet av arbete som drog- och alkoholterapeut är meriterande. Personliga egenskaper såsom stabilitet, empatisk förmåga, uthållighet och mognad värdesätts.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Kriminalvården certifierar sina programledare. Du kommer vid en anställning genomgå en certifiering till att arbeta som alkohol- och drogterapeut inom Kriminalvården.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring.


ÖVRIGT
Tillträde efter överenskommelse.

Under certifieringen kommer du att vara tidsbegränsat anställd i form av provanställning eller tillfällig placering i de fall du redan har en anställning inom Kriminalvården.

Kriminalvårdens arbetsmiljö och arbetstid är rökfri.

Kriminalvården strävar mot en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Vissa befattningar inom Kriminalvården är säkerhetsklassificerade. Detta innebär att registerkontroll kan föregå beslut om anställning.

Obs! Denna tjänst söker du genom www.offentligajobb.se eller via länk i denna annons.
Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.

Aditro kundsupport för arbetssökande nås per telefon 0771-704 704.

Övrig information: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Kriminalvården har upphandlat avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Samtalsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Dagtid måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse Provanställning kan komma att tillämpas.Månadslön Individuell lönesättning. Vänligen ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A677066
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f51ed0c4-0dc7-4479-a643-b6121c4bbb7f&TK=1bee7227-b5cc-4447-a276-8ac2ca7953f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kriminalvården, A/H Region Mitt
Box 331
70146  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.kriminalvarden.se
  
Platsannons

Skötare till Psykiatrin, Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg

Skötare till Psykiatrin, Allmänpsykiatrisk öppenvård i Lindesberg
Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2017:424

Vi söker nu en skötare till vårt mobila team vid Allmänpsykiatri Lindesberg. Allmänpsykiatri Lindesberg är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är norra Örebro län. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera personer som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativ söker själva via telefonrådgivningen. Vi är en välfungerande enhet med cirka 40 medarbetare. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan, ofta i samverkan med andra vårdgivare samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården. Behandling och psykopedagogiska insatser sker både enskilt och i grupp. Vi har ett mobilt team som ger hembaserad psykiatrisk behandling.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads- och behandlingsarbete, huvudsakligen i patientens hemmiljö. I uppdraget ingår både akuta och mer långvariga insatser.

Mobila teamet har ett nära samarbete med personer i patientens aktuella nätverk.

Kvalifikationer:
Skötarutbildning. Du kan läsa mer om vilken skötarkompetens vi söker på www.regionorebrolan.se/skotare_psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Personlig lämplighet såsom flexibilitet och god samarbetsförmåga värdesätts. Vi söker dig som har god självkännedom, kommunikativ förmåga och analytiskt tänkande. Du har ett intresse för patientgruppen och är intresserad av utvecklingsarbete.

Vi vill att du tillsammans med ett personligt brev och CV bifogar kopior av intyg, betyg och examensbevis i din ansökan.

Anställningsform:
Vikariat, heltid under ett års tid. Arbetstiden är förlagd till rak vecka, måndag till fredag.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Upplysningar:
Malin Plate, Tf Enhetschef, 0581-850 48

Facklig företrädare:
Stefan Clifford, Kommunal, 019-602 14 85

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-14.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska också bifogas ansökan.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård har ett länsuppdrag med mottagningar i Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Lindesberg. Verksamheten består av allmänpsykiatrisk öppenvård med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för döva, hörsel- och synskadade. Vi arbetar med både individuell behandling och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök där det krävs insats av specialistvårdsresurser. Vi har konsultativa insatser mot övriga sjukhusen samt har en egen telefonrådgivning. Vi har cirka 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.
Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat, heltid under ett års tid.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: HoS:2017:424
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Sjuksköterska resursgruppen

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Lindesbergs kommun till en
ännu bättre kommun att bo, leva och verka i. Vi som vård- och omsorgspersonal
utgår från en helhetssyn och ett humanistiskt synsätt där människors
självbestämmande och integritet respekteras. Vi ska verka för trygghet,
meningsfullhet och god livskvalitet inom ramen för vårt uppdrag.

Vi ser att du har erfarenhet av professionen, erfarenhet och/eller intresse
av att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård. Du är driven, engagerad
och ser utvecklingsarbete som en självklar del av ditt arbete. Du tar
ansvar för att förbättra både din egen, professionens och verksamhetens
utvecklingspotential. Du ser teamarbete som en självklarhet, har ett
solidariskt tankesätt och arbetar aktivt för att främja en god arbetsmiljö.
Ditt arbete tar utgångspunkt i evidens och beprövad erfarenhet och du följer
forskningsutvecklingen inom professionen.

Tjänsten

Vi söker en sjuksköterska till vår resursgrupp i Centrala stan. Tjänsten innebär kväll/helg/dagtjänstgöring i vår resursgrupp. Kvällar och helger utgår man från
Lindesberg, dagturer täcker man frånvaro eller är omvårdnadsansvarig sjuksköterska
behjälplig på antingen boende eller i hemsjukvård. Tjänsten kräver flexibelt
synsätt och innebär varierande arbete.

Arbetstid 38,25tim /veckan.

Arbetsuppgifter

Identifiera och förebygga risker i vården enligt det kommunala hälso- och
sjukvårdsuppdraget samt kartlägga patientens behov av hälso- och
sjukvårdsåtgärder.
Göra självständiga bedömningar och utvärdera omvårdnadsåtgärder.
Handleda, delegera och instruera personal i hälso- och sjukvårdsarbetet.
Samverka i tvärprofessionella team internt och externt, utifrån ett
vårdvetenskapligt förhållningssätt. Arbeta med avvikelser, egenvårdskontroll
och dokumentation.
Medverka till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Svenska i tal och skrift samt god datavana.
B-körkort är ett krav.

Har du specialist- eller påbyggnadsutbildning till distriktssköterska,
geriatrikutbildning eller demensutbildning är det meriterande.
Förskrivningsrätt är meriterande. Det är en fördel om du har
erfarenhet av arbete med journalföring i datasystem, Meddix
och NPÖ samt nationella kvalitetsregister.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi erbjuder motionstimme alt motionspeng. Möjlighet att byta semesterersättning
mot semesterdagar alt motionspeng.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning + lönetillägg för resursgruppen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: SN 2017/110
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Logoped specialistmottagningarna Lindesbergs lasarett

Specialistmottagningarna består av sex mindre mottagningar/enheter: öron- näs- och halsmottagning, inklusive logopedmottagning, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, kvinnoklinik, hudmottagning, ögonmottagning samt smärtenhet. Dessa enheter bedriver till största delen i öppenvård med planerad verksamhet gentemot länets invånare.

Logopedmottagningen i Lindesberg tillhör öron-, näs- och halsmottaginingen. På mottagningen finns två logopedtjänster. Mottagningen ansvarar för utredning, diagnostik och behandling av de flesta förekommande diagnoser inom allmän logopedi och foniatri. Även neurologopedin ingår i vår verksamhet.

Arbetet innebär att utreda, diagnostisera och behandla patienter inom allmänlogopedi. Bland annat kommer du att få göra bedömningar och behandla försenad/avvikande tal- och språkutveckling och arbeta med patienter som är drabbade av stroke med nedsatta funktioner i tal, språkförståelse och/eller sväljningsförmåga. Arbetet innebär även en viss del konsultativt arbete mot lasarettets strokeavdelning

Är du intresserad av att arbeta med stamning men saknar klinisk erfarenhet finns möjlighet till handledning.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad logoped. Erfarenhet av att genomföra språk- läs- och skrivutredningar är extra meriterande. Vi värderar god samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet högt.

Anställningsform:
Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning. Heltidstjänstgöring.

Tillträde:
2017-08-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Harnesk, avdelningschef
Telefon: 0581-85 630
E-post: helena.harnesk@regionorebrolan.se

Susann Detlofsson, logoped
Telefon: 0581-852 28
E-post: susann.detlofsson@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
SRAT
Anna Djurberg
Telefon: 019-602 1428

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-14

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Logoped
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Vikariat 2017-08-01 till 2018-07-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: HoS:2017:417
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor Kliniken för medicin och geriatrik Lindesbergs lasarett

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar?
Vill du växla ditt arbete på vårdavdelning med mottagningsarbete?
I så fall har vi jobb för just dig!

Vi behöver fler duktiga och positiva sjuksköterskor till Kliniken för medicin och geriatrik i Lindesberg.

Som ett led i att skapa god arbetsmiljö har vi precis startat upp ett omfattande utvecklingsarbete inom kliniken, med bland annat utveckling av patientprocesser samt daglig styrning.

Vi söker därför dig som har intresse av att arbeta med utveckling av patientprocesser, samtidigt som du månar om en god arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har med dig erfarenhet eller att du har ett stort intresse av att arbeta med utveckling av nya vårdformer och därigenom kan bidra på ett bra sätt i vårt utvecklingsarbete.

Söker du nya utmaningar och vill vara med i vårt utvecklingsarbete? Hör av dig så berättar vi mer.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Samarbetsklimatet är mycket gott med prestigelös stämning och med bra kollegialt stöd. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats, med ett positivt socialt klimat och korta kommunikationsvägar, då ska du söka dig till oss!

Som sjuksköterska på kliniken för medicin och geriatrik arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad i livets alla skeden. Du leder och ansvarar för omvårdnadsarbetet och är ofta den som ser individens hela vårdprocess.

Du erbjuds en tjänst där du kan kombinera vårdavdelningsarbete med arbete på medicinmottagning till exempel hjärtsviktsmottagning, KKM mottagning, strokemottagning och KOL-mottagning. Ditt eget intresse styr val av mottagningsarbete.

Kompetensutveckling är en viktig del av arbetet hos oss. Du får en egen kompetensutvecklingsplan som du är med att utforma tillsammans med din chef. Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt då passar du hos oss.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är utvecklingsinriktad. Vi lägger stor vikt vid ditt förhållningsätt både mot patienter och kollegor.

Anställningsform:
Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid. Du arbetar schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg. Med utgångspunkt från verksamhetens behov tillämpas önskeschema. Möjlighet till rotation natt/dag finns.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Suzana Lucic, avdelningschef
Telefon: 0581-850 43
E-post: suzana.lucic@regionorebrolan.se

Carina Romlin, avelningschef
Telefon: 0581-853 24
E-post: carina.romlin@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Liliann Ahlrén
Telefon:0581-850 00, 0581-852 20 (VF exp.)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Inom närsjukvårdsområdet har vi ett nära samarbete med vårdcentralerna i västra länsdelen. Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett gott socialt klimat och korta kommunikationsvägar, så ska du söka dig till oss!

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: HoS:2017:198
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Skorstensfejare till Lindesbergs Sotningsdistrikt AB

Söker du ett varierat arbete med frihet under ansvar? Är du en serviceinriktad person som trivs med att arbeta fysiskt? Då är tjänsten som skorstensfejare på LSAB något för dig!
Om arbetet
LSAB är ett familjeägt företag i Lindesberg, specialiserade inom brandskyddskontroll och sotning, besiktning, ventilation samt åtgärder kring förekomst av radon.I rollen som skorstensfejare möter du kunder dagligen och är en representant för LSAB. Du har en egen servicebil, utgår från kontoret och har ditt upptagningsområde i Lindesberg- samt Nora kommun. Som skorstensfejare jobbar du med:
• Sotning av skorstenar
• Rengöring av spisfläktar samt ventilationskanaler m.m.
• Div. servicearbeten
• Rapportering via Smartphone eller Surfplatta.

Arbetstiderna är må-fre 6.30-16.30 och du är ledig varannan fredag.
Det finns ett introduktionsprogram för den nyanställde, där du lär dig arbetet med stöd av en mentor.
Om dig
Vi söker dig som har högskolebehörighet samt några års arbetslivserfarenhet, gärna från ett serviceyrke eller ett arbete med eget ansvar. Din tidigare erfarenhet av att arbeta i en självständig roll hjälper dig i det dagliga arbetet att planera och utföra arbetsuppgifterna på egen hand.
Det här är ett jobb för dig som är mån om att göra kunder nöjda och är bra på att inge förtroende. Du är en uthållig, stabil person som håller sig lugn i alla situationer och för dig är det viktigt att göra ett riktigt bra arbete. Sotarutbildning eller erfarenhet av sotning/arbete med ventilationer är meriterande.
Viktigt för tjänsten är:
• Flytande svenska
• Körkort
• God fysik

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För den här tjänsten kommer det att begäras utdrag ur polisens brottsregister.

Om anställningen
LSAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. LSAB erbjuder dig en provanställning som övergår till en fast tjänst efter 6 månader om ni trivs ihop. LSAB ser långsiktigt på denna tjänst och satsar på kompetensutveckling för dig som vill utvecklas.
Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på 019-7607110. 
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Skorstensfejare/Sotare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid Provanställning, fast anställning efter 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=CCFA3A84-D60B-4F60-B44B-7D7A8C8E42DC&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Gustavsviksvägen 7
70230  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Lärare, åk 6-9 SO

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Storåskolan är en åk 4 - 9 skola med 210 elever i Lindesbergs norra kommundel. Vi är 25 personal på skolan. Storåskolan är en mindre skola som kännetecknas av öppet klimat med bra kontakter och relationer mellan elever, föräldrar och personal.

Skolan har under några år satsat på 1:1 Ipads till elever på högstadiet och arbetar för att höja måluppfyllelsen med stöd av alternativa verktyg. Skolan har ett aktivt samarbete med Örebro universitet och kommer under läsåret 16/17 vara en övningsskola kopplade till universitetet. Internationella kontakter eftersträvas och skolan har fått beviljat ett Erasmus+ projekt tillsammans med flera andra europeiska länder.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten består av undervisning i SO i åk 6-9. Du kommer också att vara handledare för elever i åk 6-9 på Storåskolan.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation och behörighet att undervisa i SO-ämnen eller annan kombination med ett SO-ämne.

Vi söker dig som är en naturlig ledare och brinner för undervisning. Du har god förmåga att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är intresserad av att lära dig nytt samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper. För att vi ska trivas med varandra är det viktigt för oss att du är flexibel och har god förmåga att samarbeta med andra.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!

Övrigt

Tillträde från och med den 9 aug 2017

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: BUN 2017/72
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Kock, Lindesberg

Vi är ett genuint stadshotell vid Rådhustorget i Lindesberg med utsikt över Lindessjön. Vi har 35 hotellrum, vandrarhemsrum med 2-6 bäddar i hotellets undervåning, sällskapsrum med TV, välutrustat kök, dusch och WC. Gratis WiFi.

Till vår restaurang El Diablo sökes nu 2 kockar.
Restaurangen har inriktning spansk tapas. Vi serverar husmanskost på lunchen.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av tapas, vi kan lära upp dig.

Arbetstiden är kvällar- helger- dagar
Enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: adam.dagdelen@lindesbergsstadshotell.se
Övrigt: Vid frågor kan ni ringa Lindesbergs Stadshotell på tfn: 0581-124 50
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs Stadshotell AB

71130  LINDESBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk vårdadministratör Storå vårdcentral

Vi söker en medicinsk vårdadministratör med hög servicenivå och som har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Vi kan erbjuda en arbetsplats med positiv stämning och ett väl fungerande samarbete mellan alla professioner.

Erfarenhet och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats och vi är ett sammansvetsat team på cirka 20 personer, där alla fyller en viktig roll.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation och patientadministration.Tjänsten innebär även arbete i kassa och reception. Samverkan inom närsjukvårdsområde norr är en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer:
Medicinsk vårdadministratörsutbildning, medicinsk sekreterarutbildning eller läkarsekreterarutbildning.

Vi fäster stor vikt vid egenskaper som flexibilitet och samarbetsförmåga, då vi samverkar mellan verksamheterna inom närsjukvårdsområde norr. Initiativ- och ansvarsförmåga är andra egenskaper vi värderar högt. Att bidra tillverksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.

Tillträde:
2017-06-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Anna Olsson, enhetschef
Telefon: 0581-858 77

Ulrica Vidfelt, verksamhetschef
Telefon: 0581-855 73

Facklig företrädare:
Vision
Ingalill Ekblom
Telefon: 019-602 27 54

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-14

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Storå vårdcentral är belägen 2 mil norr om Lindesberg och ingår i Område närsjukvårdsområde norr. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler samt delar av Lindesberg lasarett. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: HoS:2017:415
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Zombiestatist

Verksamhetsbeskrivning
Batalj arrangerar proffsiga och unika event för företag och privatpersoner. Med över 20 år i branschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, är vi rätt företag för de riktigt stora grupperna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga. Batalj är känt inom en mängd områden som t.ex. lajv, paintball biggame, airsoft och Run for your lives. Mest kända är vi för skräck evenent "Zombie Escape" som vi arrangerar i vår stora scenarioanläggning i Stråssa f.d. gruva 1,5 mil norr om Lindesberg. Vår slogan är "Escape Reality" och det är vad vi levererar, verklighetsflykt.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter: Du skall jobba som statist, främst zombiestatist, men även andra roller och uppgifter kan förekomma. Evenemangen genomförs oftast på lördagar, men det kan även bli aktuellt med andra veckodagar. Detta är en timanställning som är aktuell mars - december. Som statist får du vara med om helt unika och roliga upplevelser. Inför varje event bjuds du in med kallelse och du kan själv välja om du kan den helgen eller ej.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildning/Erfarenhet: Som statist för Zombie Escape vill vi att du - kan ta lite smällar från latexvapen (man får inte slå mot huvud) - kan agera rätt och spela rollen väl - följa regler främst säkerhetsreglerna - du som söker får gärna vara lite äldre, minst 18 år men helst över 22. Vi behöver en stor blandning av personligheter till vår statistpool Som du säkert förstår, så funkar det inte att vara rädd för mörkret. Vi ställer även som krav att du kan använda effektlinser (vana med vanliga linser eller lära sig använda)
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Statist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltd
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Eftersom eventen i huvudsak äger rum i Stråssa och är med timbasis, så bör du inte ha för långt att åka. Rekrytering pågår löpande under året. 20170420 - 20171020 OBS maila helst ansökan, så kontaktar vi er. Väldigt svårt att hinna svara alla på telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Batalj Event AB
Industrivägen 15
71177  STRÅSSA 
Hemsida: http://www.batalj.se
  
Platsannons

Anestesi- eller operationssjuksköterska ANIVA-kliniken Lindesberg

Vill du bli en i gänget på Operations/Anestesiavdelningen, ANIVA-kliniken i Lindesberg? Vi är en stabil arbetsgrupp med behov av nya kollegor. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete som anestesisjuksköterska och/eller operationssjuksköterska.

Vi har en bred verksamhet med stor ortopedisk ledplastikverksamhet, kirurgi med focus på gallkirurgi och överviktskirurgi, vi har även öron-näsa-halskirurgi i dagkirurgi, gynekologiska ingrepp samt opererar katarakter och utför tandoperationer i narkos.

Operations/Anestesiavdelningen är en avdelning som har expanderat sin verksamhet och fortsätter att utvecklas. Vår operationsavdelning är bemannad dygnet runt.

.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård och/eller operationssjukvård. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet och förmåga att snabbt ändra fokus utifrån verksamhetens behov.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring. Arbetstiden är i huvudsak förlagd dag/kväll. Jour och beredskap ingår.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Stefan Dix, avdelningschef
Telefon: 01581-852 79

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
0771-420 420

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-25

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 350 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice samt en neurointermediär avdelning.

Vid Lindesbergs lasarett finns en anestesi- och operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och en postoperativ enhet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har 100 vårdplatser och 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Anestesisjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: HoS:2017:186
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Florist till Solhems Handelsträdgård i Fellingsbro

OM DIG
Vi söker en florist till vår handelsträdgård. Vi vill att du klarar att uföra floristarbete självständigt och nogrannt. Eftersom vi även säljer trädgårdsprodukter är det ett stort plus om du är intresserad av trädgård.

SOLHEMS HANDELSTRÄDGÅRD
1930 byggde trädgårdsmästare Robert Karlsson upp en handelsträdgård på den plats vi nu finns. Det var en traditionell trädgård med frilandsodling av både grönsaker och blommor.

1977 tog vi, Lena och Leif Olander, över anläggningen. Vi är idag en modern blomsterhandel och trädgårdsbutik. Det är framförallt vårt stora intresse för växter och odling som gör att vi fortfarande utvecklar företaget.

Vi vill ge våra kunder de bästa produkter som marknaden kan erbjuda tillsammans med goda råd och tips. Tillsammans med våra kunniga medarbetare vill vi försöka ge våra kunder den bästa tänkbara service.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Florist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSjukvikariat 75-100%Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: interflora@solhems.se
Övrigt: Ansökan med CV via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Solhems Handelsträdgård

73271  FELLINGSBRO 
Hemsida: www.solhems.se
  

Platsannons

Städare/Lokalvårdare

Lokalvård både på företag och inom hemstäd.
Helst erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidare. AG önskar någon form av stöd, exempel NYJ.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan per telefon
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs Fönsterputs & Städ AB
Hallonvägen 22
71133  LINDESBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog/speciallärare

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Vill du vara med och göra skillnad i ungdomars liv?
Då har vi jobbet för dig! En helt ny högstadieskola kommer att byggas i Lindesberg. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utforma din framtida arbetsplats.

Arbetsplatsbeskrivning

Stadsskogsskolan är den enda högstadieskolan i Lindesbergs tätort. Vi har drygt 400 elever i skolår 7-9, och cirka 55 lärare uppdelade på 7 vertikala arbetslag.
I vår verksamhet på Stadsskogsskolan ingår även undervisning för nyanlända, elever med diagnoser inom autismspektrat och för elever i behov av särskilt stöd.

Skolans ledord är ?Kunskap och omtanke?.
Vi söker dig som aktivt kan utmana inom bedömning för lärande och nytänkande undervisning genom fantasi och idérikedom. Du förväntas vara medskapande i skolans utveckling för att möta dagens men även morgondagens behov.
Hos oss möter du kollegor som är vana att diskutera pedagogiska utmaningar och som tror på kollegialt lärande. Vi jobbar med mindre elevgrupper och arbetar aktivt för att integrera IKT i lärandet och därmed höja måluppfyllelsen.

Vi kan matcha din utveckling! Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta mot en högre måluppfyllelse för våra elever i åk 7-9. I uppdraget som Specialpedagog/speciallärare ingår att arbeta tydligt konsultativt och integrerat på individ-, grupp-och organisationsnivå. Du kommer att arbeta såväl enskilt som tillsammans med skolans pedagoger. Du ingår i skolans elevhälsoteam och samordnar arbetet tillsammans med skolledning och övriga i teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Det är en fördel om du har din grundläggande pedagogiska utbildning med inriktning mot årskurs 4-9. Du har god digital kompetens och är duktig på att ge råd, handleda och coacha andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrigt

Tillträde 170809 under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Urval till intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0581-81000. Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUN 2017/128
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Sjuksköterska, timvikarie

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Arbetsbeskrivning:

Arbeta vid ordinarie sjuksköterskas frånvaro. Behov av vikarie
både kvällar/helger/natt och dagtid. Vi har verksamhet i Storå,
centrala Lindesberg, Frövi och Fellingsbro. Arbetet innefattar
en sjuksköterskas alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende
eller i hemsjukvård.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Svenska i tal och skrift samt god datavana.
B-körkort är ett krav.

Har du erfarenhet av liknande tjänst, specialist- eller påbyggnads-
utbildning till distriktssköterska, geriatrikutbildning eller
demensutbildning är det meriterande. Det är en fördel om du har
erfarenhet av arbete med journalföring i datasystem, Meddix och
NPÖ samt nationella kvalitetsregister.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Tillträde efter överenskommelse.
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Soc 2016/235
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Timvikarie som Kock/Kokerska

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Vi söker timvikarier till köken på förskolor, skolor och äldreboenden.

Vi anställer timvikarier vid behov under hela året för att med kort varsel kunna vikariera vid sjukdom, semester eller annan frånvaro. Alltid minst 4 timmars arbetspass/dag om inte annat överenskommits.

Arbetsuppgifter är bland annat matlagning, specialkost, varubeställningar via telefon och dator samt egenkontroll. Ensamarbete förekommer.

Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Gärna körkort och tillgång till bil.

För att du ska kunna arbeta som timvikarie hos oss måste du ha ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget får vara högst ett år gammalt och kan beställas via www.polisen.se Blankett Skola eller barnomsorg 442.5

Om det blir aktuellt med en timanställning kontaktas du per mejl eller telefon.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.

Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUN 2017/164
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Lindesberg

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Semestervikarier inom Funktionsstöd

Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun.

Semestervikariat under perioden juni- augusti med garanterat arbete under
denna period mellan 75-100 %. Arbetstiden är schemalagd, heltid/deltid, och
är en timanställning.

Arbetsbeskrivning

Avdelning för Funktionsstöd i Lindesberg söker Dig som vill arbeta som
semestervikarie inom Personlig Assistans, Gruppbostäder, Servicebostäder
och Korttidsboende.

Arbetsuppgifterna innebär att stödja den enskilde i vardagen med exempelvis
fritidsaktiviteter, inköp, personlig omvårdnad, städning och matlagning.
Personlig assistans stöttar individer i ordinärt hem. Arbetet är schemalagt
och innefattar dagtid, kvällar, helger och ev. jourtjänstgöring eller nattarbete.

Kvalifikationer

Önskvärt att du är utbildad inom människovårdande yrke eller påbörjat sådan
utbildning, ex. undersköterska, skötare, barnskötare.

Erfarenhet av arbete inom verksamheter för personer med intellektuella eller
psykiska funktionsnedsättningar är meriterande.

Som person vill vi att du sätter den enskilde i fokus, har lätt för att
samarbeta samt har en god förmåga att kommunicera.

Vi vill att du har fyllt 18 år.
För att få anställning måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
B-Körkort är krav inom vissa verksamheter.

Övrigt

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00.
Vi tar endast emot ansökningar via HR-supporten.
Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Kontakpersoner

Patrik Borup, tfn 0581-810 61 Enhetschef Personlig assistans
Cajsa Löthgren, tfn 0581-811 19 Enhetschef Gruppbostäder
Malin Spiik, tfn 0581-812 90 Enhetschef Personlig assistans
Mikaela Segerfjell, tfn 0581-811 08 Enhetschef Gruppbostäder
Boel Persson, tfn 0581-815 21 Enhetschef Gruppbostäder
Therese Larsson, tfn 0581-811 09 Enhetschef Gruppbostäder
Marita Björkman, tfn 0581-812 04 Enhetschef Korttidsboende
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: SN 2017/93
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/lindesberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lindesbergs kommun
Stentäppsgatan 5
71180  LINDESBERG Sverige
Hemsida: www.lindesberg.se/arbete
  
Platsannons

Skötare semestervikariat, Psykiatrin, PAH Lindesberg

Skötare semestervikariat till Psykiatrin, PAH Lindesberg
Lindesberg

Ärendenummer:
HoS:2017:249

Psykiatrisk akut- och heldygnsvård Lindesberg söker dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2017, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads-och behandlingsarbete. Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som semestervikarie får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården. Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Kvalifikationer:
Skötarutbildning. Du kan läsa mer om vilken skötarkompetens vi söker på www.regionorebrolan.se/skotare_psykiatri. Personlig lämplighet så som flexibilitet och god samarbetsförmåga värdesätts. Vi vill att du tillsammans med ett peronligt brev och CV bifogar kopior, betyg och examensbevis i din ansökan.

Du är utbildad skötare eller student på någon av dessa utbildningar. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av tidigare omvårdnadsarbete. Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med mycket god personlig mognad samt att du bidrar till ett gott samarbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange i din ansökan om din intresseanmälan gäller särskild arbetsplats eller Psykiatrin som helhet.

Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Anställningsform:
Anställningen är vikariat under sommarperioden 2017. Hel- eller deltid, såväl vardag som söndag-och helgdag samt dag och natt.

Tillträde:
2017-05-29 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Kim Eriksson Mwangi, enhetschef, 072-141 79 80.

Facklig företrädare:
Stefan Clifford, Kommunal, 019- 602 14 85.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-29.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska också bifogas i ansökan.
Om organisationen:
Psykiatrisk akut- och heldygnsvård ger vård till patienter med högsta insatsbehov samt allmänpsykiatrisk korttidsvård för patienter med behov av heldygnsvård. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning, en intensivvårdsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Karlskoga samt Lindesberg. Vi har cirka 150 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja anhörigas delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet inom Hälso- och sjukvårdsförvaltningen som erbjuder vård när någon drabbas av psykisk ohälsa. Detta gör vi genom samverkan inom och mellan våra fem verksamhetsområden samt med patienter, närstående, brukarorganisationer och andra aktörer. Vi har en väl fungerande utbildningsmiljö för verksamhetsförlagd utbildning samt bidrar till utveckling av ny kompetens genom vår forskningsverksamhet. Tillsammans är vi drygt 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVikariat heltid under perioden 2017-05-29 till 2017-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: HoS:2017:249
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Enellys söker Restaurangbiträde som vill utvecklas!

Vi söker efter dig som har erfarenhet av liknande verksamhet sedan tidigare och vill utvecklas i din roll i framtiden. Du ska klara av att arbeta i ett högt tempo, vara serviceinriktad och ha lätt till ett leende.

Som restaurangbiträde arbetar du i ett team bestående av 2-6 personer. Kassatjänst, kökstjänst samt alla förekommande uppgifter på enheten såsom städning, varumottagning etc.

Du ska vara serviceinriktad, en teamspelare och ha lätt till ett leende. Du ska kunna tillträda tjänsten omgående och kunna arbeta alla tider och dagar i veckan.

Enellys i Lindesberg är en av idag fyra Enellys restauranger.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi tillämpar provanställning om 6 månader. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: Restaurangbiträde Lindesberg
Webbplats:
Epostadress: niklas@enellys.se
Övrigt: Notera att du ska kunna tillträda tjänsten omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Bystenen AB
Stafettgatan 8
71134  Lindesberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare med erfarenhet

Verksamhetsbeskrivning: Företaget ligger i Lindesberg kommun och är en pizzeria som har funnits i över 15 år

Arbetsuppgifter: Du ska jobba som pizza bagare och har lång erfarenhet, bra om du har haft egen pizzeria någon gång.
Du kommer att arbeta som praktikant på prov i en månad för att sedan gå vidare till anställning.

Utbildning/Erfarenhet: 3 års erfarenhet eller längre. Du behöver vara självständig i arbetet och att kunna klara dig själv ibland. Viktigt är att vara seriös, punktlig och trevlig samt att vara stresstålig och kunna ta emot kritik.
Du måste kunna prata flytande svenska.
Publiceraddatum: 2016-09-26
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid6 månader eller längre
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sarab_1930@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vedevåg Pizzeria

71172  VEDEVÅG 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal