Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:24

Lediga jobb i Lilla Edets kommun (1462), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 727
Täthet43,49Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area341,79Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land315,64Landareal (km²)
Sjö26,15Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Psykolog

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Psykiatriska öppenvårdsmottagningar
ses som basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö.

Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis svår depression, svår personlighetsstörning, svåra ångesttillstånd, neuropsykiatriska tillstånd och personer med samsjuklighetsproblematik.

På vår mottagning arbetar vi utifrån olika metoder och inriktningar såsom psykodynamisk terapi, KBT och DBT.

Arbetsuppgifter
Som psykolog hos oss blir du en del av vårt team på 7 personer som består av 2 psykologer, kurator, 2 sjuksköterskor, skötare, teamsekreterare och enhetschef. Du kommer huvudsakligen att arbeta med psykologisk behandling, bedömningar och utredningar/testningar. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal. 

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, flexibilitet, social kompetens och ett positivt tänkande. Vi är måna om ett gott kamratskap och sätter stort värde på god arbetsmiljö och bra kommunikation.  

Övrigt
Tillgång till neuropsykiatrisk och psykoterapeutisk handledning finns inom kliniken. 


Välkommen med din ansökanOm Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 2017/3714
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151578/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning Lilla Edet
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent som tycker om djur sökes till Lilla Edet

Behovet är ca 30h/v, 75%, och är ett vikariat då en av våra anställda skall gå på mammaledighet

Då vi inte bor nära allmänna kommunikationer är körkort och bil ett krav.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en rullstolsburen man med synnedsättning.
Du som söker skall vara datakunnig, levnadsglad, lyhörd, stresstålig, initiativrik, händig samt ha en god samarbetsförmåga.
Då jag har hund är det bra om du inte är allergisk mot djur.

Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: PLe
Webbplats:
Epostadress: magnus@livsanda.se
Övrigt: Ange referens PLe Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Livsanda Care AB
Gruvgatan 19
42130  Västra Frölunda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. arbetsterapeut sommarvikariat, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu leg. arbetsterapeut till kommunrehab, för ett sommarvikariat.

Du samarbetar i grupp med andra arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistent/ undersköterska samt hjälpmedelstekniker. Arbetet sker i den enskildes hem och mot särskilda boenden. Du arbetar även i nära team med sjuksköterskor, hemtjänst/boendepersonel samt chefer.

Erfarenhet av kommunal verksamhet eller med äldre eller funktionshindrade är meriterande. Målet är att få den hjälp/träning/bedömning man behöver i hemmet för att i möjligaste mån kunna bo kvar och känna sig trygg i sitt hem. Arbetet är områdesindelat och du utreder, bedömer och behandlar utifrån ditt kompetensområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut och har erfarenhet från arbete med äldre och funktionshindrade personer.

Vi ser positivt på om du har utbildningar från hjälpmedelsinstitutet eller motsvarande. Kurser som berör utprovning och anpassning av individuella lyftselar, manuella förflyttningar samt kurser i att utbilda i förflyttningskunskap (f.d. Ergonomi och pedagogik) som meriterande. Vi ser även positivt på andra utbildningar inom området som berör arbetsterapeutens arbete.

Erfarenhet att arbeta i team är meriterande. Vi ser även att du är positiv och ser möjligheter är flexibel, är noggrann och har en god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Dag, måndag - fredag Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A680842
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cca4c2e0-cce1-46f2-9476-2e94fc1b2603&TK=531ae102-a50a-4dd8-957b-29c24367bc9a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsmedveten betongarbetare.

Om tjänsten
Ikett söker betongarbetare för kunds räkning. Du kommer vara med i den dagliga produktionen i fabriken. Arbetsuppgifterna innefattar gjutning, armering och avformning. Även lättare snickeriarbeten kan förekomma. Arbetet kräver att du är van att läsa ritningar.
Arbetet är på dagtid med start omgående och är ett långsiktigt behov. Kunden önskar att överta anställning efter ett ca 6månader. Vi ser att du som söker bor i närområdet.


Din profil
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med likande arbete tidigare.
Arbetet kräver att du har god fysik.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Traverskort och erfarenhet av att köra är önskvärt.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5188
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5188
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Processoperatörer SCA Edet Bruk

Svenska Cellulosa AktiebolagetSCA is a leading global hygiene and forest products company that sustainably develops, produces, markets and sells personal care, tissue and forest products. Sales are conducted in about 100 countries under many strong brands, including the leading global brands TENA and Tork, and regional brands, such as Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda and Zewa. As Europe’s largest private forest owner, SCA places considerable emphasis on sustainable forest management. The Group has about 46,000 employees. Sales in 2016 amounted to approximately SEK 117bn (EUR 12.4bn). SCA was founded in 1929, has its headquarters in Stockholm, Sweden, and is listed on NASDAQ Stockholm. More information at www.sca.com

Översikt
Framtidens operatörer sökes till SCA Edet Bruk!
Är du vår nya medarbetare som vill vara aktiv i kommande utmaningar för att utveckla vår verksamhet?
Vi söker dig som vill bli en del av ett produktionsteam på SCA Edet Bruk och arbeta som processoperatör inom Massaberedning/Papperstillverkning.Arbetsuppgifter
Som processoperatör inom Massaberedning/Papperstillverkning arbetar du med att förädla returpapper och primärmassa till färdigt papper. Pappret används sedan i vår konvertering för bearbetning till olika kundprodukter.
Du ansvarar för drift, funktion och optimering med avseende på säkerhet, kvalitet och produktion inom ditt produktionsområde.
Arbetsuppgifterna utgörs av att utifrån säkerhetsföreskrifter samt föreskrivna riktlinjer, rutiner och standarder, producera produkt av rätt kvalitet och kvantitet.
Detta sker bland annat genom processövervakning, provtagning, rengöring, inspektion och rapportering av avvikelser. Ett aktivt deltagande i felavhjälpning, problemlösning och ständiga förbättringar är en viktig del i arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som är en drivande person med ett genuint intresse av teknik och processer.
Du har godkänd gymnasieutbildning med inriktning teknik, process eller motsvarande.
Vi förutsätter att du ser positivt på fortbildning och att arbeta med ständiga förbättringar.
Som person är du positiv och engagerad samt har en mycket god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara en god förebild och ta eget ansvar.
Ett krav är att du har B-körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är kontinuerligt 3 skift
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta RST ledare Lisa Lind på telefon 0520-65 90 00.
Sista ansökningsdag är 29:e maj.
Välkommen med din ansökan!
SCA Edet Bruk är ett returpappersbruk med en årsproduktion på ca 100.000 ton. De olika produktionsavsnitten inom fabriken är Ångcentral/Slutvattenrening, Massaberedning/Papperstillverkning, Konvertering och Logistik.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Processoperatör, papper
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt avtal enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: https://global3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PZTFK026203F3VBQB79V4QWG9&nPostingTargetID=16181
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SCA
Emil Haegers väg
46381  Lilla Edet Sverige
Hemsida: www.sca.com
  
Platsannons

Ikett söker nu en hjullastarförare.

Om tjänsten
Ikett söker nu en erfaren hjullastarförare för arbete inom utlastning och lastning. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra och lasta tungt och som direkt kan gå in och göra det som krävs för att lösa uppgiften.

Arbetstider: Dagtid

Din profil
Arbetsmoment som skall utföras: Utlastning och lastning betongelement på gården. Du som söker kommer köra hjullastare, travers samt truck. Du kommer behöva vara erfaren inom yrket och har stor noggrannhet samt vara säkerhetsinriktad då det lätt kan ske olyckor om man inte har huvudet på rätt ställe under arbete. Meriterande är om du tidigare har arbetat med tyngre produkter.

Önskemål/Krav: Traverskort, hjullastarkort, truckkort. Gärna Tugmaster också. Måste vara en van förare av dessa fordon.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kranbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 5182
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5182
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt arbete på Gossagårdens förskola. Tillsammans bygger vi upp en verksamhet som lägger grunden för ett livslångt lärande för våra barn. Gossagården har fem 1-5 avdelningar. I dagsläget är förskolans verksamhet förlagd i moduler, men det kommer byggas en helt ny förskola. Förskolan ligger i det expansiva området Lödöse/Ekeberg där det finns massor av möjligheter. Det är lätt att pendla hit och förskolan ligger bara 10 minuters promenad från pendelstationen.

Vår förskola är en plats där varje barn får möjlighet att utveckla sin förmåga och förståelse för matematik och språk samt utveckla förmågan att visa hänsyn till andra och till vår omgivning. Tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du ge barnen på förskolan en lustfylld och utvecklande verksamhet. Den pedagogiska dokumentationen använder du tillsammans med dina kollegor som grund för reflektion, diskussion och utveckling. Du kommer i ditt arbete med barnen lägga stor vikt vid värdegrundsarbetet. Våra utvecklingspedagoger har ett förstärkt uppdrag kring att leda den pedagogiska utvecklingen på förskolan.

I kommunen arbetar vi med fokus på förhållningssätt och värdegrund utifrån våra styrdokument Lpfö-98/10 och likabehandlingsplanen.

I Lilla Edets kommun ser vi måltiden som en viktig aktivitet i det lustfyllda pedagogiska arbetet med barnen på förskolan. Vi har därför avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi satsar på kompetensutveckling för att höja kvalitet och samsyn på våra förskolor. Du har därför möjlighet att gå utbildning i ICDP - Vägledande samtal i kommunens regi.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare. Du ska ha god kännedom om de styrdokument som ligger till grund för förskolan. Vi ser att du har erfarenhet och intresse av att utveckla arbetet mot de yngre barnen. Vi ser gärna att du spelar instrument och vill utveckla det musikaliska med våra barn.

Du sätter barnen och ditt uppdrag i fokus och är trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt är engagerande och du ser det som en självklarhet att vara en del av barnens lärande. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, föräldrar, ledning och andra aktörer. Du är nyfiken, lösningsfokuserad och tycker att samarbete och helhetssyn är viktigt för barnens och förskolans utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A680866
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b35100b5-f218-43b1-b06f-064c7ce3520f&TK=c74438f4-2ad7-4032-80a8-0eaf0967a9a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi grundskollärare till Fuxernaskolan, följande tjänster söker vi:

1 grundskollärare till Fuxernaskolan åk 4, vid rätt förutsättningar finns möjligheter till försteläraruppdrag.

1 grundskollärare till Fuxernaskolan åk 2.

1 grundskollärare med inriktning musik med placering på samtliga skolor (omfattning 75-100%).

Ange i din ansökan vilken tjänst det är du är intresserad av att söka.

Fuxernaskolan är en F-9-skola med cirka 450 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid. Skolan har ett kontorslandskap för lärare F-9 med gemensamma arbetsplatser.

Du undervisar elever i grundskolan där du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen med lärarlegitimation och behörighet i aktuellt ämne. Du ser utveckling som framgång och samarbetar gärna för att nå goda resultat. Du både kan, vill och vågar satsa för att nå våra mål!

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: A678421
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5aedde11-9e27-44c8-ae96-e799ceaa069f&TK=74be0ef3-da3d-4a9c-9ec4-0be9ca74ed62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mark- och anläggningsarbetare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Tekniska avdelningen är ansvarig för den offentliga miljön som gator, parker och lekplatser och även trafikfrågor. Avdelningen ansvarar även för kommunens tekniska försörjning som innefattar vatten- och avloppsförsörjning och avfall. Vi söker medarbetare för framför allt drift och underhåll av tekniska verksamhetsområden: förebyggande åtgärder på VA-ledningar (rensa inlopp, spolning och slamsugning), vidtar åtgärder vid driftsstörning på VA-ledningar (t ex läckagesökningar, avloppsstopp, avstängning av vatten, reparation/omläggning av vatten- och avloppsledningar) samt drift och underhåll av vägutrustning och trafikanordningar.

Arbetsuppgifterna utgörs av både planerade och akuta insatser.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Du måste kunna uppfylla kravet om 30 minuters inställelsetid till Lilla Edet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med flerårig praktisk erfarenhet av rörläggning samt traditionellt anläggningsarbete. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av gamla och nya ledningssystem är detta meriterande. Liksom andra utbildningar inom anläggning och VA-området.

Självklart är du ambitiös, pålitlig och serviceinriktad.

Då tjänsten ska tillsättas snarast, ber vi dig som är intresserad att söka omgående.

Körkort är ett krav.ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A680983
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea704017-9224-4e96-8427-54323ca06490&TK=252d8367-1249-4f4b-b24f-a0047bc71a1d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren plattsättare

Fallspackling, fuktisolering, kakling, klinkerläggning, bruksfogning, silikondragning. Eventuellt något
samarbete med snickaren ibland.

Social, samarbetsvillig kollega sökes.
Utbildad plattsättare med erfarenhet är ett krav.
Körkort krävs.
God svenska är ett krav.


Fröken Kakel Göteborg AB är en firma verksam i Göteborg med omnejd.
Vi utför kakelarbeten, främst badrumsrenoveringar.
Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt gäng från 16/5-17.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Plattsättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 mån provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: xenia@frokenkakel.com
Övrigt: Ansökan endast via mail. Antagning sker löpande. Anställning startar efter ök, tidigast 16/5-17.
Arbetsplats: 
Adress: Fröken Kakel Xenergi
Knutsgatan 3
46371  Lödöse Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fysioterapeut Lödöse - Det kan vara dig vi söker!

Backa Läkarhus AB bedriver vårdcentraler, rehabiliteringsmottagningar, företagshälsovård och närakut i Västra Götaland och Halland. Hos oss arbetar 300 medarbetare för att ge god vård och bra service till våra patienter. Över 80 000 har valt att lista sig hos oss. Från och med mars 2017 är Backa Läkarhus AB är en del av Capio Närsjukvård.

Backa Rehab AB bedriver rehabiliteringsmottagningar i samarbete med Backa Läkarhus AB. Backa Läkarhus AB driver 11 vårdcentraler, företagshälsovård och närakut i Västra Götaland och Halland. Hos oss arbetar 300 medarbetare för att ge god vård och bra service till våra patienter. Från och med mars 2017 är Backa Rehab AB en del av Capio Rehab AB.Är du en person som präglas av nyfikenhet och drivkraft? Låter det lockande att vara med och driva vårt rehabteam och utveckla primärvårdsrehab tillsammans med vårdcentralen?

Vill du arbeta i nybyggda fina lokaler på en arbetsplats som präglas av gemenskap tillsammans med härliga kollegor?

Då kan du vara den vi söker!OM TJÄNSTEN

Backa Rehab Lödöse startade 1 februari 2016.

Vi ser nu med glädje att vår rehabmottagning växer och behöver därför utöka med ytterligare en fysioterapeut.

Vi tycker att vi har ett unikt koncept där vår rehabmottagning är belägen i samma lokaler som Lödöse Läkarhus. Vi arbetar i team tillsammans med vårdcentralen och vårt rehabteam består av fysioterapeut, arbetsterapeut, psykoterapeut, läkare och sjuksköterska.

Arbetet innebär både individuell patientbehandling samt gruppverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vilken föregås av provanställning om 6 månader.  Tjänstgöringsgrad deltid-heltid.

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.


UTBILDNING OCH ERFARENHET

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med några års erfarenhet från yrket. 

Önskvärt är utbildning och erfarenhet av arbete inom neurologi, ortopedi, idrottsmedicin samt erfarenhet kring övriga patientkategorier som du kan träffa i ditt arbete som fysioterapeut inom primärvård. Meriterande är även utbildning inom BOA, OMT, smärtskola samt akupunktur.


PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är ansvarsfull och driftig med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt att inge förtroende och att inspirera andra människor. Att kunna arbeta självständigt under eget ansvar är en självklarhet för dig, likväl som att kunna samarbeta och samverka med kollegor.

Vi ser positivt på intresse av att vilja utveckla och tänka nyskapande och för den här tjänsten är dessa egenskaper mycket önskvärda och eftertraktade!

Vi vill att vår nya medarbetare sprider arbetsglädje och engagemang och att våra värdeord omtanke, bemötande, respekt och kunskap stämmer väl överens med dina egna värderingar. 


LÅTER DETTA INTRESSANT FÖR DIG?

Då är du varmt välkommen med din ansökan.  Ansökning sker via vårt rekryteringssystem.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetsansvarig Christina Samuelsson. 

Telefon: 070-6683088
E-post: christina.samuelsson@blhg.se

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön, individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/41
Webbplats: https://blhg.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150399/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Backa Rehab Lödöse
Borstbindaregatan 6
41722  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR SÖKES FÖR SPÄNNANDE SOMMARUPPDRAG INOM HEMSJUKVÅRDEN!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu, för kunds räkning, legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom särskilt boende alternativt hemsjukvård under sommaren 2017.

Dina arbetsuppgifter
Uppdragen gäller under sommarmånaderna, v.26-33 . Det primära behovet ligger på 100% dag/kväll/helg och natt men du som önskar att arbeta mindre är också välkommen att söka.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om oss
Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och en arbetsgivare som bryr sig och är lyhörd för just dina önskemål. Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen. Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.

MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 685
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=685
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Grundskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker Tingbergsskolan två grundskollärare till årskurs 4-6 alternativt en till åk 1-3 och en till åk 4-6. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i musik i åk 4 – 6 men det är inget krav. Vid rätt förutsättningar kan en av tjänsterna innebära ett försteläraruppdrag.

Tingbergsskolan ligger i Lödöse med ett naturskönt läge mellan Göteborg och Trollhättan. Skolan är en F-6 skola och har drygt 300 elever.

Lilla Edets kommun har bestämt sig för att bli en riktigt bra skolkommun. Arbetet med att utveckla skolors och förskolors kvalitet pågår. Alla pedagoger, både de som idag arbetar i förskolor och skolor och de som söker sig till kommunen är då självklart mycket viktiga. Vi strävar efter att hela tiden utveckla undervisningen genom t ex digitala verktyg.

I din roll kommer du tillhöra bildningsförvaltningen som har hand om förskolor och dagbarnvårdare, grundskolor, gymnasieskola och gemensamma enheter som särskola, elevhälsa och musikskola.

Vi sätter eleverna i fokus och satsar stort på det kollegiala lärandet. Detta gör vi genom BFL, Bedömning för lärande, där den formativa bedömningen står i centrum. I Lilla Edets kommun arbetar vi efter en gemensam bedömningspolicy.

Du arbetar som grundskollärare där du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum. I det övriga dagliga arbetet bidrar du aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med lärarexamen samt innehar lärarlegitimation. Vi förväntar oss öppenhet och ett stort engagemang för uppdraget. Det skall finnas en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan. Du skall ha lätt för att samarbeta och vana från IT.
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet.

Vill du vara med och bygga en riktigt bra skolkommun? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A680701
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32a12087-c6bb-4010-bf5c-9a651796b745&TK=b364d171-23d1-414e-a4d9-8f721b692836
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Lilla Edet med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Verkstadskunnig medarbetare sökes för kunds räkning!

Om tjänsten
Ikett söker nu en verkstadskunnig medarbetare för kunds räkning i Stenungsund. Du kommer vara med i den dagliga produktionen i fabriken och arbeta med en svetsrobot som operatör med ansvar för laddning, matning av armering, allmänt lättare underhåll vid stopp och körning av roboten. Du som söker behöver inte vara en direkt robotsvetsare utan snarare verkstadskunning med god fysik och tidigare erfarenheter av arbete inom industri och vid maskin. Datavana är också något som vi trycker på då det krävs för att man snabbt ska komma in i arbetet.

Din profil
Arbetet kräver att du är van att läsa ritningar, att du har ett datakunskap/vana samt att du är intresserad att gå in och lära dig nytt.

Arbetet kommer ligga på skiftgång med start omgående. Vi ser att du som söker bor i närområdet då anställningen är tänkt att gå över till kund.

Vi söker dig som har arbetat med likande arbete tidigare.
Truck och traverskort är meriterande.
Arbetet kräver att du har god fysik.
Körkort är ett krav.

Är du händig, har du gått byggprogrammet och trivs med varierande arbetsuppgifter? DÅ är detta ett arbete för dig!

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är ett bemanningsföretag som har funnits sedan 1990. Vi hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän, sedan 2009 arbetar vi även med uthyrning och rekrytering av kvalificerade elektriker till både Sverige och Norge.
Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka både lokala arbeten och researbeten. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Vi har avtal med Elektrikerförbundet.
Våra lokala arbeten och researbeten hos våra 300 kundföretag ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 5163
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5163
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Vi söker en församlingspedagog

Vi söker en församlingspedagog, 100 %, tillsvidaretjänst

Lilla Edets pastorat består av Västerlanda, Hjärtrum och Fuxerna-Åsbräcka församlingar. Vi är ett välfungerande pastorat med mycket god arbetsgemenskap och stor vilja att lokalt bygga församling med den söndagliga gudstjänsten som tydligt centrum.

Vi söker en kreativ och social person med pedagogisk kompetens. Tjänsten har fokus på 0-18 år, med arbete gentemot förskolor och skolor med bl.a. jul- och påskvandringar, Messy church samt deltagande i konfirmand-, fadder, och ungdomsarbetet. Viss tjänstgöring vid söndagens gudstjänster ingår. I tjänsten ligger också att i samarbete med kommunen bygga upp, starta och driva ett stödjande arbete riktat mot barn och unga i familjer med missbruk och/eller psykisk ohälsa. Utifrån sökande kvalifikationer finns möjlighet att påverka tjänstens innehåll. Tjänsten är huvudsakligen förlagd till Fuxerna-Åsbräcka församling.

Vi söker dig som
. Är mycket kreativ och har förmåga att hitta nya lösningar och nya vägar att vara kyrka
. Har engagemang för barn och ungdomar i utsatta situationer
. Har förmåga att bygga upp och driva verksamhet i samverkan med andra aktörer
. Kan arbeta både självständigt och i arbetslag med andra
. Vill arbeta för "att människor ska komma till tro på Kristus och leva i tro, en kristen gemenskap skapas och fördjupas"
. Vill dela församlingarnas liv på söndagarna
. Har relevant utbildning och/eller erfarenhet

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten och förmågan till ett gott och utvecklande samarbete. Tjänsten förutsätter medlemskap i Svenska kyrkan, körkort och tillgång till egen bil. Tillträde: efter överenskommelse

Pastoratet har drygt 20 anställda medarbetare, varav arbetslaget i Fuxerna-Åsbräcka församling består av två präster, diakon, musiker och du. Såväl församling som arbetslag är väl fungerande.

Upplysningar lämnas av vikarierande kyrkoherde Marcus Stille, 0520-494705.

Facklig företrädare: Vision, Carina Widell, 0705-14 60 56.

Välkommen med den ansökan inkl. löneanspråk senast den 22 maj 2017 till Lilla Edets pastorat, Fuxernavägen 10, 463 33 Lilla Edet eller lillaedet.ansokan@svenskakyrkan.se Urval av sökande kan komma att ske löpande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Församlingspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets Pastorat
Fuxernavägen 10
46333  LILLA EDET 
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. sjuksköterska sommarvikariat, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården i Lilla Edets kommun söker Leg. Sjuksköterska som sommarvikarier till vår arbetsplats.

I hemsjukvården arbetar Leg. SSK/DSK samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård i olika kommundelar samt även mot våra SÄBO och LSS boenden i kommunen.

Arbete i hemsjukvården i Lilla Edets kommun innebär att du arbetar både på särskilt boende och i den enskildes hem i nära samarbete med kommun rehab och även i team med undersköterskor. Målet är att personen som får hjälpen i hemsjukvården skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet. Erfarenhet att ha arbetat med äldre, demens, psykiatri, på äldreboende eller i hemsjukvård är meriterande. Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL, t.ex. planering av det dagliga arbetet med såromläggningar, injektioner, dialys, dropp, CVK och porth a cath skötsel i hemmet, vård i livets slut, mm. I tjänsten ingår att ansvara för det dagliga systematiska planeringsarbetet, uppföljningar, återkopplingar till annan berörd personal.

Vi arbetar med Samverkande sjukvård med 1177 och MÄVA samt IVPA larm och assistansuppdrag med single responder som finns i Lilla Edets kommun. Procapita används som journalsystem och Samsa används som informationsöverföring mellan olika vårdgivare. Läkemedel som förskrivs på apodos kommer vi åt via Pascal.


KVALIFIKATIONER
DU är Leg. Sjuksköterska, önskvärt är att tidigare har arbetat i hemsjukvård, med demens, inom psykiatri, arbetat natt eller med äldre personer.

Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, noggrannhet och tar ett stort ansvar. Villig att utveckla verksamheten samt att du har en god planeringsförmåga. Du skall kunna arbeta i team.

Du skall kunna arbeta självständigt, ha beslutsförmåga samt god planeringsförmåga, vara flexibel. B-körkort är ett krav, datorvana gärna kunskap i Procapita, Samsa, Pascal.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid, el enligt överenskommelse Dagar, kvällar och helger samt natt beroende på tjänst Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A679641
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b90351d3-caeb-4c96-ba42-fe716e33a0e7&TK=4befb32d-39a3-4a2a-8757-f288fed021e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sfi-lärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsmarknadsavdelningen i Lilla Edets kommun består av två enheter. Arbetscentrum ansvarar för arbetsmarknadsfrågor och flyktingmottagning. Lärcentrum erbjuder kommuninvånarna vuxenutbildning och sfi.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra elever en utbildning av hög kvalitet.

För personal som pendlar och/eller är småbarnsföräldrar erbjuds flexibla, skräddarsydda schemalösningar.

Vi söker en lärare i svenska för invandrare. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, genomföra och dokumentera utbildningar i enlighet med Skolverkets kursplaner samt stödja, stärka och motivera sfi-eleverna till utbildning och/eller arbete. I uppdraget ingår också att följa upp sfi-elevernas språkpraktik samt viss administration kring sfi-undervisningen.


KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och minst 30 högskolepoäng i svenska som andraspråk.

Du är en driven och engagerad lärare som vågar anta utmaningen att på ett individbaserat och flexibelt sätt utbilda invandrare i svenska. Du har förmågan att motivera och entusiasmera och vill arbeta i arbetslag med gemensamt ansvar för helheten. Du har förmåga att skapa positiva relationer i mötet med kursdeltagare och arbetskamrater

Flerspråkighet är meriterande samt att du har dokumenterad kunskap om och erfarenhet från sfi-undervisning. Du har goda datorkunskaper, erfarenhet från arbete med systemet Alvis är meriterande

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet för uppdraget.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Semestertjänst Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 , upphör: 2017-12-29 med ev. möjlighet till förlängning.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679412
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=45f4dc47-ad16-48e0-9259-49b35f3c44e3&TK=f050a581-7db2-45da-a8b5-17659a2b30d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan i Lilla Edet är organiserad i tre geografiska områden: Söder, Väster och Centrum. Just nu behöver vi förskollärare i område Centrum, till Fågelstigens förskola.

På Fågelstigens förskola ligger verksamhetens fokus på orden rolig, trygg och lärorik. Förskolan ligger i centrala Lilla Edet och består av fyra avdelningar. Fröna, Stjälken, Blomman och Bladet. Fr.o.m. augusti 2017 kommer barnen att vara uppdelade på två st. yngre- och två st. äldre avdelningar.
Förskolan ligger nära skogspartier, lekplatser och bibliotek som tillsammans utforskas av barn och personal. Vi arbetar detta året med temat ”Närmiljö”. På förskolan arbetas det ständigt med att barnen är delaktiga och har en chans att påverka miljön tillsammans med personalen.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget systematiskt planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. I vårt arbete med barnen lägger vi stor vikt vid värdegrundsarbetet. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och använder det som grund för reflektion, diskussion och utveckling och kan ta tillvara på barnens intressen och behov i verksamheten. Du ska ha god kännedom om att arbeta utifrån de styrdokument som ligger till grund för förskolan. I Lilla Edet ser vi måltiden som en viktig del i det pedagogiska arbetet med barnen, vi har därför avgiftsfria pedagogiska luncher. Vi satsar på gemensam kompetensutveckling för att höja vår kvalitet och samsyn på våra förskolor, du har även möjlighet att gå utbildning i ICDP- Vägledande samtal i kommunens regi samt TAKK utbildning (metod för att stödja kommunikation).KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad, legitimerad förskollärare och som vill jobba med de yngre barnen. Du är trygg och engagerad i din yrkesroll och har stora kunskaper i barns lärande och utveckling. Att vara en aktiv närvarande pedagog i barnens lustfyllda lärande är en självklarhet. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, föräldrar och barnen. Du är positiv och tycker att samarbete och helhetssyn är viktigt för barnens och förskolans utveckling.

Känner du att du är rätt person för uppdraget? Välkommen in med din ansökan!
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Enligt schema Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679628
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=43af6fb3-d161-44f7-ad4b-6805f3bb3039&TK=72e1b686-731f-4ad8-a496-a9cbf54193fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Åkgräsklippare Lilla Edet

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Längtar du efter ett säsongsjobb utomhus? Har du en känsla för maskiner? Har du god lokalkännedom i Lilla Edet? Sök jobbet redan idag för vi behöver någon som kan börja omgående.

Vi hoppas du gillar maskiner, är trygg att köra släp och gillar fysiskt kroppsarbete. För att lyckas i tjänsten behöver du vara en serviceinriktad, prestigelös person som är mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Du kommer primärt att köra åkgräsklippare och trimma.

Körkort B är ett krav för tjänsten. Tjänsten som avses är en säsongsanställning april-september med start omgående och chans till förlängning. Arbetstider vardagar 7-16.

Tjänsten innebär många tunga lyft och repetativa arbetsmoment - därför är det viktigt att du har god fysik. Du kommer att arbeta med ett gäng erfarna medarbetare så motivation slår högre än tidigare erfarenhet men glöm inte att berätta varför du söker jobbet i din ansökan.

Läs gärna mer om din framtida arbetsgivare på www.svenskmarkservice.se .

Om du har frågor om tjänsten skicka mail till cecilia.hellberg@markserviceresurs.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Greenkeeper
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVardagar april-september Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://markservice.easycruit.com/vacancy/application/1840519/104547?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Markservice AB
Smidesvägen 10
17141  Solna Sverige
Hemsida: http://markserviceresurs.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1998%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Grundskollärare idrott och hälsa F-6, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Fuxernaskolan är en F-9-skola med cirka 450 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid. Skolan har ett kontorslandskap för lärare F-9 med gemensamma arbetsplatser.

Du undervisar elever i årskurs F-6 där du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen med behörighet i idrott och hälsa. Du har även lärarlegitimation. Du ser utveckling som framgång och samarbetar gärna för att nå goda resultat. Du både kan, vill och vågar satsa för att nå våra mål!

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A675822
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75ce11fe-6d20-4013-9b62-c2c425dc4355&TK=73830720-a424-4679-96a6-309c33fd5aba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare i slöjd F-6, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Fuxernaskolan är en F-9-skola med cirka 450 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid. Skolan har ett kontorslandskap för lärare F-9 med gemensamma arbetsplatser.

Du undervisar elever i årskurs F-6 där du leder och stimulerar eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilda eleven i centrum.

Hos oss kommer du erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med elever, föräldrar och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen med behörighet i slöjd, önskvärt är att du har behörighet i textilslöjd. Du har även lärarlegitimation. Du ser utveckling som framgång och samarbetar gärna för att nå goda resultat. Du både kan, vill och vågar satsa för att nå våra mål!

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap.

ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A675838
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=370a0817-ac8d-47bd-b6fe-9a15d18dfbc3&TK=b2d94091-9609-44d1-aa44-03e0533d3e9a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nytida söker gruppchef till Lödöse/Lilla Edet

Som gruppchef i Nytida är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Du ansvarar för att skapa och bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och deras anhöriga. Du är delaktig i budgetprocessen och har personal- och planeringsansvar för medarbetarna i din grupp. Som gruppchef skall du även fungera som en i teamet och arbeta nära kunderna. Du kommer även att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Nytidas koncept. En viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Inom Nytida finns möjligheten för dig att med erfarenhet av ledarskapet gå vidare som verksamhetschef.


Du har genomförd utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
Du har några års erfarenhet av arbete inom omsorg.
Du har erfarenhet av att utveckla det pedagogiska arbetet.
Du har en tydlig ledarpersonlighet och tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du har även lätt för att inspirera andra.
Tidigare erfarenhet från arbetsledning är meriterande samt att du har en stark vilja att arbeta med ständiga förbättringar.
Körkort är ett krav


Solhaga By är en del av Nytida med sin verksamhet i LSS, SOL och Skola. Hos oss bor det barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea. De boende här ska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen. http://www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Gruppledare inom socialtjänst
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden är förlagd dagtid/kväll/helg. Begäran om utdrag ur polisens belastningsregister efterfrågas vid anställning. 80% eller merLön enligt avtal. Individuell lönesättning. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sanna.eriksson@nytida.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga by AB
Skansgatan15
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.solhagaby.se
  
Platsannons

En till två kreativa assistenter sökes till kvinna i Lilla Edet

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Jag är en 36 årig kvinna som bor i Lilla Edet. Jag söker just nu en till två personliga assistenter till min redan befintliga assistentgrupp!
I rollen som personlig assistent hos mig ingår det i dina arbetsuppgifter att hjälpa till med olika delar i min vardag samt i hemmet. Till exempel; på och avklädning, hygien, olika träningsaktiviteter varje dag samt vara behjälplig vid matsituationer. Bakning och matlagning är två intressen som ligger mig varmt om hjärtat och något jag gärna sysselsätter mig med. I arbetet förekommer under en arbetsdag även olika lyftmoment och en del aktiviteter som jag gärna åker i väg på.
Kvalifikationer;
 
Vi ser gärna att du som söker har viss erfarenhet av matlagning och erfarenheter av att kunna sköta om ett hem och de göromål som tillhör vardagen. Du skall även vara fysiskt stark då det förekommer en del lyft.
 
* Vi ser gärna att du som söker är kvinna och har fyllt 25 år
* Körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten
* Arbetsplatsen är i Lilla Edet


Du som söker har glimten i ögat, tålamod och empati. Du bör ha ett lösningsorienterat tankesätt, vara lyhörd och ordningsam.
Har du erfarenhet av rehabilitering och träning efter stroke är det meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, att du fungerar bra med mig och min övriga familj som bor i hushållet. Samt samarbetar väl med dina övriga kollegor. 
 
Arbetstid/Varaktighet: Deltid om 50 % över sommaren med chans till förlängning!
 
- Arbetstiderna är förlagda samtliga tider under dygnet vardagar som helger samt jour
- Större delen av dygnet är dubbelassistans
- Passen ligger allt från t.ex. 21-09, 09-21, 06-15, 16.30-22.00
 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
 
Tillträde: Introduktion kommer ske omgående, enligt överenskommelse. Urval sker löpande,
 
Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89701
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Trädgårdsgatan 3
41108  Göteborg Sverige
Hemsida: www.oliviapersonligassistans.se
  

Platsannons

Mekaniker med kassavana

Vi jobbar med allt inom småmaskiner : motorsågar,röjsågar, gräsklippare,atv,elverk, städmaskiner, vi svetsar en del konstruktioner och gör pallstallage besiktningar och även rep på dessa.

Vi jobbar alltid nära våra kunder - som innefattar bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag, och industrier samt privata hushåll.

Vi jobbar ifrån verkstad med en slingbil som hämtar upp maskiner varje vecka.

Till vår verkstad söker vi nu en duktig mekaniker/reparatör som har "skruv-vana" och är lite av en "problemlösare" och kan ta egna initiativ. Vi förutsätter att du har arbetserfarenhet sedan tidigare inom detta. Meriteranade är förstås också om du har svetskunskaper, gärna heta arbeten och liftkort.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonny@mt-service.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan! Vi läser och går igenom ansökningar löpande och kan kalla till intervju med kort framförhållning.
Arbetsplats: 
Adress: MT-service AB
Sannersby 151
46393  VÄSTERLANDA 
Hemsida: http://www.mt-service.se
  

Platsannons

Arbetsledande snickare

Vi jobbar med allt inom bygg, badrum, saneringar, förebyggande åtgärder mot fukt, ombyggnad och tillbyggnad av fastigheter.

Vi jobbar alltid nära våra kunder - som innefattar bostadsrättsföreningar, försäkringsbolag, mäklare och föreningar samt privata hushåll

Vi jobbar ifrån Kungsbacka i söder, Göteborg till Trestad i norr.

Vi söker nu en duktig och engagerad snickare med arbetserfarenhet och även som arbetsledare.
Dina arbetsuppgifter som snickare blir också att avlasta nuvarande personal med att kunna vara arbetsledare och skall kunna göra beräkningar inför byggen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonny@mt-service.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan! Vi läser och går igenom ansökningar löpande och kan kalla till intervju med kort framförhållning.
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Husdoktorn AB

46393  VÄSTERLANDA 
Hemsida: www.svenskahusdoktorn.se
  
Platsannons

ST-läkare till Medpro Clinic

Tjänsten som ST-läkare innebär sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom egen mottagning, barnhälsovård samt vård och samverkan med kommunen. Vi kommer att skräddarsy din utbildning i samråd med studierektor och handledare för att din utbildningsplats ska bli så optimal, varierande, utmanande och intressant som möjligt.

Vi erbjuder dig denna möjlighet för att du ska få goda kunskaper och erfarenheter som du ska kunna bära med dig i ditt fortsatta arbete som specialistläkare inom allmänmedicin.

Vi har erfarna allmänspecialister som handledare. Vi utgår från att utbildningsmiljön ska vara trygg och med fokus det patientnära arbetet och utveckling. ST tjänstgöringen planeras tillsammans med handledare. Samtliga anställda omfattas av kollektivavtal knutet mellan läkarförbundet och vårdföretagarna.


Vi söker dig som har ett drivande arbetssätt och som är positiv och kreativ som person. Du har intresse och förmåga att arbeta med kvalitet och gillar att ta ansvar, är noggrann, engagerar dig och arbetar mot tydliga mål. För att trivas hos oss tror vi att du aktivt vill vara med och driva det alltid pågående förbättrings- och utvecklingsarbetet i vår verksamhet och att du uppskattar korta beslutsvägar. Vi anser att du bör brinna för allmänmedicin, sätta patienten i fokus, ha lätt för att samarbeta, vara strukturerad och se till helheten.

För att trivas hos oss tror vi att du aktivt vill vara med och driva det alltid pågående förbättrings- och utvecklingsarbetet i vår verksamhet och att du uppskattar korta beslutsvägar. Vi anser att du bör brinna för allmänmedicin, sätta patienten i fokus, ha lätt för att samarbeta, vara strukturerad och se till helheten.

Är du Modig, Glad och Ärlig? Då passar du in i vår organisation!
Medpro Clinic driver idag sex Vårdcentraler i Västra Götalandsregionen. Till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi är idag 150 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen.

Hos oss på Lilla Edet och Lödöse vårdcentraler arbetar för närvarande ca 25 personer fördelade på specialister i allmänmedicin, ST- och AT, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, medicinska sekreterare och undersköterskor. Vi erbjuder läkarmottagning, sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccination, spirometri och levnadsvanor.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Deltid efter önskemålFörmånsportalen Benify och tjänstepension med Länsförsäkringar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: danielle@medpro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medpro Clinic Sweden AB
Slättbergsvägen 56
46140  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.medpro.se
  
Platsannons

Förskollärare


Nu söker vi förskollärare till Förkolan Atlantis med tillträde 170801

Förskolan består av 1 avdelning, med två grupper som är åldersindelade.

Vi arbetar nu också med dokumentationsverktyget Pluttra, ett verktyg som hjälper dig som pedagog med all slags dokumentation, kontakt med föräldrar, reflektioner m.m.Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och söker en lugn miljö nära naturen. Vi ser att du är väl förtrogen med förskolans läroplan samt det
systematiska kvalitetsarbetets innebörd för dig som förskollärare. Att ta egna initiativ och vara drivande är en viktig del i arbetet. Du skall kunna anpassa dig
lika väl som att vilja förändra och komma med nya infallsvinklar i det befintliga arbetet. Vi arbetar mycket i naturen. Vi vill därför att du som söker har ett bra
förhållningssätt till att arbeta ute i naturen på olika sätt.


Läs gärna mer om oss på vår hemsida. www.naturmontessori.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi har kollektivavtal via KFO. Friskvårdspeng Fria pedagogiska måltider
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: Förskolan Atlantis
Webbplats:
Epostadress: lodose@naturmontessori.se
Övrigt: Vi avböjer oss samtal eller kontakt från rekryteringsfirmor, tack
Arbetsplats: 
Adress: NATURMONTESSORI ULLSTORP
Skarsjövägen 3
45932  Ljungskile Sverige
Hemsida: http://www.naturmontessori.se
  

Platsannons

Industri/svets/mek

Vi arbetar inom flertal områden inom industrin. Vi flyttar industrier, svetsar, konstruerar, demonterar och sköter underhåll. Vi arbetar mestadels i Göteborg, Lilla Edet och Trollhättan.
Krav är B-kort, fördel om du har kunskap inom områdena och innhehar truckkort mm. Men viktigast av allt, viljan att arbeta och lära sig!

Ett krav är B-körkort.
Vi ser gärna att du har truckkort, heta arbeten.
Erfarenhet av yrket är en fördel men viktigast av allt är viljan att arbeta och lära sig.

Vi har vårt säte i Lödöse där vi oftast utgår ifrån. Vi arbetar mestadels hos kund i Göteborg, Lilla Edet och Trollhättan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Behovsanställning som kan leda till viss tids anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helena@industritroll.se
Övrigt: Maila oss vid intresse!
Arbetsplats: 
Adress: TIM AB
Kärra 315
46395  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.industritroll.se
  
Platsannons

Är du intresserad av extra arbete eller vikariat med chans till förlängning

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Nu inför sommaren som stundar söker vi flexibla och kreativa personliga assistenter som vill komma in och bli en del av vår gemenskap här på Olivia. 

Ett flertal av de personer som under året har arbetat inom vår vikariepool har med tidens gång erbjudits fasta schemarader. Nu även inför sommarens semestrar för ordinarie personal är vi i behov av dig som vill arbeta som vikarie samt extra vid behov under kommande period. Vi söker även dig som på sikt vill vara en del av vår bemanningsenhet med chans till förlängning och fasta tider på schemarad hos en specifik brukare framgent. 
  
Att arbeta som personlig assistent innebär att du assisterar och hjälper en person i dennes dagliga liv. I arbetsuppgifterna ingår allt från personlig hygien till hushållssysslor såsom tvätt, städning och matlagning. Hos flera brukare gäller det dessutom att vara social, att kunna ta initiativ till olika aktiviteter samt fungera väl ihop med övriga familjemedlemmar. I din roll som personlig assistent ställs det även krav på goda språk och kommunikationsfärdigheter. 

Vi söker dig som är lugn, lyhörd och nyfiken. Vi ser gärna att du är initiativrik, tålmodig och social, att du skall kunna inge trygghet och stabilitet gentemot brukaren. 
Tidigare utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande men inget krav. 

Du som söker bör vara flexibel, vilket innebär att du utöver inplanerade pass, med kort varsel kan rycka in och arbeta vid kollegors sjukdom eller vab. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta pass som är fördelat på dagar, kvällar och nätter (jour/aktiv), vardag som helg. 

Då våra brukare bor i Lilla Edet med omnejd bör du som söker ha möjlighet att förflytta dig smidigt med hjälp av egen bil. 

Körkort och egen bil är ett krav 
  
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Urval sker löpande. Fortlöpande rekrytering. Successivt tillträde under våren med introduktion och möjlighet till inhopp vid ordinarie personals sjukdom eller ledighet. 
  


Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 3 - 6 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88480
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Trädgårdsgatan 3
41108  Göteborg Sverige
Hemsida: www.oliviapersonligassistans.se
  
Platsannons

Lagerarbetare

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
En av våra kunder i Lilla-Edets kommun söker erfaren lagerarbetare för lagerplock och truckkörning, du kommer jobba 2-skift måndag - fredag i ett välmående företag.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som tidigare arbetat som truckförare.Vi erbjuder en arbetsplats med arbetskollegor och är du en person som gillar att samarbeta, har stor arbetsvilja, flexibel och ordningssam kommer du att trivas här.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Tjänsten kan komma att tillsättas innan tillsatt datum.


Krav
B-körkort och Truckkort A och B
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1327
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=1327
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Sommarjobba på Nytida, alla nyanställda erbjuds en Introduktionsutbildning

Vårt mål är att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra boende ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stödja boende att trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd och omvårdnad utifrån varje boendes behov och förutsättningar genom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik och bland annat vara ett stöd i hushållssysslor, fritidsaktiviteter och andra önskemål.
Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som boendestödjare är en viktig resurs i våra boendes dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Arbetstiden är förlagd vardagar, helger, kvällar, sovande jour och vaken natt det ser lite olika ut på varje verksamhet.


Vi söker dig som vill jobba med omsorg, socialt och pedagogiskt arbete. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum är ett önskemål. Vi förutsätter att du är en trygg person som är villig att ta eget ansvar samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därför bör du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Körkort önskvärt.Solhaga By är en del av Nytida med sin verksamhet i LSS, SOL och Skola. Hos oss bor det barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Vi söker nu boendestödjare till ett flertal av våra gruppbostäder i Lödöse, Nygård, Lilla Edet, Älvängen samt Lerum.
Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidArbetet innefattar dag, kväll, natt och helgtjänstgöring Utdrag ur polisens misstanke och belastningsregister efterfrågas innan bekräftad anställning 60%-80%Lön enligt avtal. Individuell lönesättning,Introduktionsutbildning erbjuds. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sanna.eriksson@nytida.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga by AB
Skansgatan15
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.solhagaby.se
  

Platsannons

Nytida söker Stödpedagog till Lödöse

Du kommer att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra kunder ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stötta kunden att trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd utifrån varje kunds behov och förutsättningar genom ett lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik samt att vara ett stöd i kundens dagliga sysselsättning.
Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som stödpedagog är en viktig resurs i våra kunders dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att det krävs kunskap i lagstiftning och pedagogiskt arbete, vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är förlagd vardagar/kvällar/helger.Vi söker dig som har utbildning inom socialt- eller pedagogiskt arbete samt god kunskap runt LSS lagstiftningen. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum. Vi förutsätter att du är en trygg person som har förmåga att självständigt driva det pedagogiska arbetet, samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra och ta ansvar för helheten inom det egna ansvarsområdet. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därför bör du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Vi främjar jämn könsfördelning.
Körkort krävs.Solhaga By är en del av Nytida med sin verksamhet i LSS, SOL och Skola. Hos oss bor det barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Vi söker nu en stödpedagog till en av våra gruppbostäder i Lödöse.
Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring Utdrag ur polisens misstanke och belastningsregister efterfrågas innan bekräftad anställning. 80% eller merLön enligt avtal. Individuell lönesättning. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sanna.eriksson@nytida.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga by AB
Skansgatan15
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.solhagaby.se
  

Platsannons

Assisterande butikschef

Vill du vara med och förstärka vårt sköna team på Laxbutiken i Ljungskile?
Vi söker butiksbiträden samt en assisterande butikschef med start omgående. Vi söker dig som alltid har ett leende på läpparna som vill tillsammans med oss skapa en härlig atmosfär för våra gäster =) Arbetstiden är dagtid fram till 19.30 samt varannan helg.

Varmt välkomna att ansöka på ansokan_ljungskile@laxbutiken.se


Vi vill att du har en positiv inställning till att jobba och gillar att umgås med såväl kollegor som kunder/gäster. Vi har alltid kund/gästen i fokus och vi vill alltid leverera på högsta nivå. Du skall kunna ta ett stort egenansvar och tycka om att hålla rent och snyggt omkring dig.

LAXBUTIKEN I LJUNGSKILE


Laxbutiken består av både butik och restaurang som erbjuder Sveriges största laxsortiment.
Vi finns utmed motorvägen E6 i Heberg, Halland och i Ljungskile, Bohuslän.
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi har öppet 7 dagar i veckan året om mellan 10-19. Arbetstiden är förlagt både på vardagar och varannan helg men inte senare än till 19.30.Vi är med i facket.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan_ljungskile@laxbutiken.se
Övrigt: Vi ser gärna att du har med CV, personligt brev och foto i ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: LAXBUTIKEN LJUNGSKILE AB
LJUNGS BERG 200
45993  LJUNGSKILE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxichaufför

Jag söker taxichaufförer för dagtid- och nattkörning omgående.
Du skall ha bra servicekänsla och ett gott humör.
Körningarna består i första hand av västtrafik,skolbarn, privatkunder, företag, gods.
Du som söker skall ha Taxiförarlegitimation och för att säkerställa god kundservice, krävs det att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Söker även semestervikarier från v.25 till v.34.

Service inriktad trevlig gott humör motor intresserad och noggrann med fordon och bra om man gillar att köra bil.

Utgår från Ale Kommun med körningar i hela Västra götaland....
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareRörlig med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn_isak@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Isakssons Taxi
BONDEVÄGEN 12
46334  LILLA EDET Sverige
Hemsida: http://ale.taxi@hotmail.com
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. I vår närhet finns alltid naturen, med sjöar, vandringsleder och artrikt fiske. Tillsammans med vår rika historia har vi mycket att erbjuda. Här finns ett varierat utbud av aktiviteter, affärer och upplevelser, allt inom ett rimligt avstånd.

I kommunen arbetar ca 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, fler semesterdagar för medarbetare över 40 år, fördelaktig billeasing, bidrag till studielitteratur och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Strömsskolan växer och vi söker därför nya fritidspedagoger/lärare för fritidshem. Strömsskolan har ca 260 elever och ligger på den västra sidan av Göta älv, med gångavstånd till slussen och slottsparken.

Vi satsar på det kollegiala lärandet i Lilla Edets kommun, bland annat genom en kommunövergripande kompetensutveckling för all fritidspersonal. Detta är en tvåårig satsning i samarbete med högskolan Väst.

Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag för att stimulera elevernas utveckling och lärande i samarbete med skolans samtliga verksamheter. Utifrån LGR 11 följer du den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planering. Vi sätter stor vikt till dialogen och samarbetet med föräldrar/vårdnadshavare.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/fritidshems lärare alternativt annan likvärdig utbildning med behörighet att arbeta på fritidshem.

Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor i fritidshemmets arbetslag. Du kommer även att samarbeta med skolans alla verksamheter för att skapa en helhetssyn kring eleven.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% enligt överenskommelse Semesteranställning Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enl. överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A673040
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8827563c-5232-420c-85bb-0a53bd85a729&TK=e6919c3d-1764-4ac1-b337-579c28d88b67
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Medpro Clinic Rehab

Teamen behöver nu förstärkning med ytterligare kollegor!

Du kommer att ingå i teamet runt patient tillsammans med övriga kollegor på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna innefattar kliniskt primärvårdsarbete med bedömning, behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar samt alla diagnoser. Behandling sker framförallt individuellt men även i grupp. Patienterna har ofta en komplex symtombild så vi lägger stor vikt på att du som fysioterapeut har en god samarbetsförmåga då kontakt med remittenter, vårdgrannar, försäkringskassa m.m kommer vara en viktig del i omhändertagandet av dessa patienter. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.

Rehabenheten ska samarbeta med vårdcentralens läkare, sjuksköterskor, kuratorer och andra vårdenheter för att ge god rehabilitering, vård och träning. Vi arbetar enligt Vårdval Rehab Västra Götaland.


Du är Leg arbetsterapeut.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Det är meriterande om du har handledarutbildning samt kunskap kring multimodal rehabilitering.
Krav på B-körkort.


Är du Modig, Glad och Ärlig? Då passar du in i vår organisation!

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler, fyra Rehab enheter och specialistvård inom bland annat hudsjukdomar. Vi är idag 150 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Medpro Clinic Rehab teamet består idag av tio personer som arbetar på enheterna i Alingsås, Vänersborg och Lilla Edet och Trollhättan.

Vårt mål som Rehab enhet är att erbjuda patienter bästa möjliga tillgänglighet och vård. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralens läkare och sjuksköterskor och har med dem regelbundna teamträffar för att lägga upp en plan för hur vård och rehabilitering kan ges på bästa sätt utifrån patientens behov. Det ska vara givande och kul att arbeta hos oss!
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid / deltid efter överenskommelse.Förmånsportalen med Benify
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: danielle@medpro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medpro Clinic Sweden AB
Säterigatan 122
44155  Alingsås Sverige
Hemsida: http://www.medpro.se
  

Platsannons

Sommarjobba på Nytida Lilla Edet/Lödöse/Nygård/Älvängen/Lerum

Vårt mål är att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra kunder ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stödja kunden att trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd och omvårdnad utifrån varje kunds behov och förutsättningar genom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik och bland annat vara ett stöd i hushållssysslor, fritidsaktiviteter och andra önskemål.
Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som boendestödjare är en viktig resurs i våra kunders dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är förlagd vardagar, helger, kvällar, sovande jour och vaken natt det ser lite olika ut på varje verksamhet.


Vi söker dig som vill jobba med socialt och pedagogiskt arbete. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum är ett önskemål. Vi förutsätter att du är en trygg person som är villig att ta eget ansvar samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därför bör du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Körkort önskvärt.

Solhaga By är en del av Nytida med sin verksamhet i LSS, SOL och Skola. Hos oss bor det barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar.
Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning.
På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea. De boende här ska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen.

http://www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetet innefattar dag, kväll, natt och helgtjänstgöring Utdrag ur polisens misstanke och belastningsregister efterfrågas innan bekräftad anställning Arbetsplats 60%-80%Lön enligt avtal. Individuell lönesättning. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sanna.eriksson@nytida.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga by AB
Skansgatan15
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  

Platsannons

Nytida söker Arbetshandledare till dagligverksamhet LSS i Lödöse

Du kommer att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra kunder ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stötta kunden att trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd utifrån varje kunds behov och förutsättningar genom ett lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik samt att vara ett stöd i kundens dagliga sysselsättning.
Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som arbetshandledare är en viktig resurs i våra kunders dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att det krävs kunskap i lagstiftning och pedagogiskt arbete, vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är förlagd vardagar.

Vi söker dig som har utbildning inom socialt- eller pedagogiskt arbete samt god kunskap runt LSS lagstiftningen. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum. Vi förutsätter att du är en trygg person som har förmåga att självständigt driva det pedagogiska arbetet, samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra och ta ansvar för helheten inom det egna ansvarsområdet. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därför bör du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Vi främjar jämn könsfördelning.
Körkort krävs.

Gula huset är en del av Nytida med sin dagligverksamhet inom LSS. Deltagarna hos oss är ungdomar och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Vi söker nu arbetshandledare till vår dagligverksamhet i Lödöse.

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.

www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiden är förlagd dagtid. Begäran om utdrag ur polisens belastningsregister efterfrågas vid anställning. 80% eller merLön enligt avtal. Individuell lönesättning. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder också olika former av friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sanna.eriksson@nytida.se
Övrigt: Tillsättning 15 April och 1 Juni
Arbetsplats: 
Adress: Solhaga by AB
Skansgatan15
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Norra Drottninggatan 21
45131  Uddevalla Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Lilla Edets kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen! Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt. Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag. Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning. Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan. Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg. All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i. Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier. ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Lilla Edets kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal