Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:46

Lediga jobb i Lilla Edets kommun (1462), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 840
Täthet43,85Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area341,79Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land315,64Landareal (km²)
Sjö26,15Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Underhålls- och projektledare Båberg, Borås, Göteborg - Vattenfall Services

Din roll som underhålls-/projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhålls-/projektledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet 20-400 kV.

Arbetet innebär att du planerar för genomförande av underhållsarbeten och/eller projekt. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt avtal.

Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att begära avbrott, ordna utrustning, materialbeställningar samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter och hantering av budget, tidplaner och uppföljning.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår namn, adress och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort eftersom vi söker medarbetare till större regioner.

Välkommen med din ansökan senast den 31 Januari 2018

För denna tjänst kommer säkerhetsprövning att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju och drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Nu söker vi en engagerad underhålls- och projektledare med placering i Båberg, Borås, Kungsbacka eller Göteborg!

Dina kvalifikationer som underhålls-/projektledare

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden teknisk el-utbildning på högskole- eller gymnasienivå alternativt motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: GS-00514
Webbplats: http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/jobb/lediga-jobb/ansokan?newms=ap&id=104024&aid=16223
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VATTENFALL AB
Vattenfall AB
16956  Solna Sverige
Hemsida: http://www.vattenfall.se/jobb
  

Platsannons

Säkerhetschef, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Läs mer på www.lillaedet.se

Säkerhetschef

ARBETSUPPGIFTER
Som säkerhetschef i Lilla Edet har du ansvaret för att aktivt utveckla och underhålla kommunens systematiska säkerhetsarbete samt krisberedskap enligt lagen om extraordinära händelser. Du tillhör kommunledningsförvaltningen, rapporterar direkt till kommunchef och ingår i ledningsgruppen.

Din roll är att samordna och driva utvecklingen av kommunens säkerhetsarbete genom att ge stöd och stimulans till kommunens ledning och förvaltningar. Du tar fram planer och riktlinjer, utvecklar metoder och följer upp för att långsiktigt förbättra kommunens säkerhetsarbete.

I rollen som säkerhetschef kommer du bland annat att:

• upprätta, utveckla och följa upp kommunens övergripande styrdokument på strukturell nivå
(risk- och sårbarhetsanalys, krisledningsplaner, säkerhetspolicy)
• leda, utveckla samt utbilda och öva kommunens krisledningsorganisation
• fungera som sakkunnig och en operativ genomförande kraft inom kommunens säkerhetsarbete, det inkluderar även systematiskt brandskyddsarbete och informationssäkerhet
• aktivt samverka med andra kommuner, myndigheter och organisationer
• driva projekt och utredningar, svara på remisser och motioner
• hantera frågor runt kommunens personskydd till exempel larm, hot och våld
KVALIFIKATIONER
Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har erfarenhet av samordning och krisledning i en stor organisation samt att leda och driva utvecklings- och förändringsarbete inom säkerhet och beredskap. Du har kunskap om och använder webbaserat informationssystem WIS och kommunikationssystemet Rakel i ditt arbete.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är självgående och initiativtagande samt känner stort engagemang för ditt ansvarsområde. Du har lätt för att skapa relationer och bygga nätverk både inom och utanför den kommunala organisationen. Du tänker strategiskt och långsiktigt och har en god analytisk förmåga. Du kan även kombinera målinriktning och drivkraft med förmåga att nå samförståndslösningar och agerar med omdöme och balans även i kritiska situationer.

Tjänsten innebär även att du är kommunens säkerhetsskyddschef vilket kräver att du är svensk medborgare.

Erfarenhet av kommunal verksamhet är meriterande.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Chefspoolen.
Vid frågor om tjänsten kan du kontakta vår rekryteringskonsult Staffan Engberg på Chefspoolen, 076-815 45 44, staffan.engberg@chefspoolen.se 

ANSÖKAN
Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev på svenska, via ansökningsknappen nedan.
Då intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Säkerhetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://chefspoolen.se/lediga-tjanster/?aguid=30CC2102C0684F158A8CA1E6767C9D87&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Chefspoolen i Sverige AB
STORTORGET 13 A
21122  Malmö Sverige
Hemsida: www.chefspoolen.se
  
Platsannons

Lärare MA åk 7-9 Nya Skolan Lilla Edet

Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för utveckling, planering och genomförande av undervisning i årskurs 7-9 enligt Nya Skolans koncept och vision. Våra lärare arbetar i team, delar ansvaret och hjälper varandra. Nya Skolan arbetar med Bas och Projekt och du kommer undervisa utifrån din behörighet. Bas är en lektion med engelska/svenska/matematik och projektlektionen innehåller NO/SO ämnen.

Nya Skolan arbetar med små och åldersintegrerade grupper. Indelningen är flexibel och anpassas efter pedagogiska behov och barnens intresse och mognad. Tillsammans skapar vi en atmosfär där kunskap är kul och lärande är ett spännande äventyr. Pedagogiskt arbetar Nya Skolan med helheter, att lära barnen att se sammanhang, att utveckla ett medvetet och reflekterande tänkande och detta gör vi genom att arbeta i projekt. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya, kreativa vägar för att stimulera barnens sökande efter kunskap. Det handlar om att i alla lägen ta till vara barnens naturliga drivkraft - nyfikenheten.

Elev och lärare sätter gemensamt upp mål för vad eleven ska göra varje vecka. Utgångspunkten är att eleven är delaktig i sitt eget lärande. För att få en bild av vart eleven befinner sig i sitt lärande, avsätts varje vecka tid för reflektion tillsammans med lärarna.

Tjänsten är förlagd på Nya Skolan i Lilla Edet, men då eleverna i åk 6-9 läser vissa ämnen gemensamt med eleverna i Trollhättan innebär det att din undervisning för eleverna i Lilla Edet vissa dagar är förlagd i Trollhättan.

Vi söker dig som är legitimerad lärare från årskurs 7-9. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från läraryrket.

Du ska ha insikt i skolans styrdokument och de lagar som styr skolans verksamhet och erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Vi ser att du är en öppen person som är lugn och trygg i dig själv och där samarbete ses som en självklarhet då vi arbetar i arbetslag och projektform.

Du är positivt inställd till utveckling av verksamheten och den pedagogiska miljön. Du är kreativ, initiativtagande och självgående samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi använder oss av IKT-verktyg såsom Ipad och smartboards i vår undervisning och kommunikation med eleverna. Det är därför önskvärt att du har vana av att arbeta med IKT-verktyg

Pedagogerna
Våra pedagoger arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för alla elever som ingår i arbetslaget. När eleverna är i skolan är pedagogerna i verksamheten. På eftermiddagarna förbereder, dokumenterar och planerar pedagogen verksamheten tillsammans med sitt arbetslag.

Holistisk syn
Pedagogiskt arbetar vi med helheter. Vi vill lära barnen att se sammanhang och att utveckla ett medvetet och reflekterat tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya,kreativa vägar,för att stimulera elevernas sökande efter kunskap.

Värdegrund
Ledorden är "Det ska kännas bra i magen" och pedagogerna har en gemensam syn på den värdegrund, som ska prägla verksamheten. Den gemensamma synen kallar vi "Nya Skolan-andan", där fokus ligger på :

• Tillhörighet &Trygghet
• Självkänsla & Självförtroende
• Engagemang & Bekräftelse
• Struktur & Ordning
• Ramar & Regler
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFerieanställning med start till vårterminen 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.Ferielön tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Lärare MA 7-9 LE
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via arbetsförmedlingens hemsida men det går också bra att maila ansökan till info@nyaskolan.se. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: NYA SKOLAN
Pettersbergsvägen 1
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.nyaskolan.se
  

Platsannons

Tolk sökes I Lilla Edet

Tolkförmedlare Sverige AB är en nystartad tolkförmedling som nu söker nya tolkar i Lilla Edets kommun i de vanligt förekommande språken och även språk som är mer ovanliga. Har du erfarenhet så är det ett plus men du ska minst ha genomgått introduktionskurs för nya tolkar samt minst en delkurs. Är du intresserad av att arbeta för en ny och modern tolkförmedling är du välkommen med din ansökan.


Vi söker dig som har erfarenhet som tolk eller gått någon tolkutbildning. Du ska behärska svenska och ytterligare minst ett eller flera av följande språk flytande i både tal och skrift.


- Dari
- Kurdiska
- Arabiska
- Franska
- Litauska
- Persiska
- Kurdiska
- Polska
- Pastho
- Romani
- Somaliska
- Spanska
- Thailänska
- Tigrinja

Obs det är viktigt att notera att vi för tillfället endast söker tolkar med erfarenhet och/eller tolkutbildning.

Körkort och bil är inget krav dock en fördel för påplats tolkningar.
Arbetet är vid behov. Vid distanstolkningar kan du få uppdrag från hela landet.

Arbetsplatsen är hos kund vid uppdrag på plats och i enskilt rum vid telefon/distanstolkning.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tolk
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Kontakt och distanstolkning vid behov.Timersättning per uppdrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: Tolk sökes
Webbplats:
Epostadress: info@tolkformedlare.se
Övrigt: Var god och bifoga dina intyg och kursbevis.
Arbetsplats: 
Adress: Tolkförmedlare Sverige AB
Västra Vintergatan 152
70344  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tolkformedlare.se
  

Platsannons

Lokalvårdare

Vi söker en serviceinriktad person till våra patrullbilar i Göteborg med omnejd.
Arbetsuppgifterna är trappstädning, hemstädning, kontorsstädning, byggstädning.
Vi ser dig som söker att du har städvana, goda kunskaper i svenska samt B-körkort.

Vi ser dig som söker att du är flexibel, serviceinriktad, gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. Samt lätt för att jobba själv som i grupp.

Ett städföretag med ca 30 anställda där kvalité ansvar och service är viktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jannie@teamstadservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TEAM STÄDSERVICE AKTIEBOLAG
DANSKA BACKEN 5
46371  LÖDÖSE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker Sjuksköterska till LSS

Anställningsform: tillsvidare

Tjänstgöringsgrad: 100%, dagtid, 6 månaders provanställning (möjlighet till deltid 75-100%)
Lön: månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Tillträde: 15 janeller enligt överenskommelse.
Ort: Lödöse, Lilla Edet
Arbetsplats:Nytida Solhaga By, Region Väst

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara en del av vårt ledningsteam där verksamhetschefer
och sjuksköterskor tillsammans arbetar för att den enskilde utifrån sina behov
och förutsättningar, ska ges individuellt stöd för att kunna uppnå goda
levnadsvillkor. Du kommer vara ansvarig sjuksköterska för flera av våra
enheter. Din roll blir att säkerställa den enskildes hälso- och sjukvård
kopplat till deras behov och avtal. Du ansvarar för HSL-kartläggning i samband
med att en ny boende flyttar till oss. I uppdraget ingår även att finnas till hands
för våra arbetsgrupper och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till
vård- och omsorgspersonalen. Du ansvarar för dokumentation enligt gällande
rutiner i vårt kvalitetsledningssystem. Du är närmaste kontakten med
sjukvårdenoch likaså har du kontakt med anhöriga, företrädare och övriga nätverk som är av betydelse för individen.
Du kommer attha en sjuksköterskekollega och en arbetsterapeutkollega i Lödöse samt ingå i sektorns nätverk för legitimerad personal.
Du kommer tillsammans med verksamhetschefer och regionchefen arbeta för att ständigt förbättra och utveckla hela vår verksamhet.

Kunskap, erfarenhet och personliga egenskaper

Du har godkänd sjuksköterskelegitimation med flera års erfarenhet av yrket. Du
bör ha erfarenhet och kunskap om metoder och arbetssätt för personer inom vår
målgrupp. Meriterande med erfarenhet av lågaffektiv metod och tydliggörande
pedagogik. Du är trygg i dig själv och har förmågan att skapa förtroende och
tillit. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och tycker om att leda
boendestödjarna inom ditt ansvarsområde i en decentraliserad organisation. Du
känner en självklar respekt för andra människor, såväl medarbetare som
boende/deltagare och deras företrädare. Vi lägger stor vikt vid personlig
lämplighet.

Beskrivning av verksamheten

Nytida Solhaga By har verksamheter främst i Lilla Edetskommun och erbjuder boende för barn, ungdomaroch vuxna enligt LSS. Det finns även skola och daglig verksamhet. Hos oss bor alla i sina egna lägenheter där personalen arbetar med att stödja individens självständighet, delaktighet och medbestämmande i dennes vardag. Våra enheter bedrivs genom så kallad egen regi och riktar sig till personer med funktionsnedsättning i form av
utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Läs mer om verksamheten på på (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se)

Kontakta gärna sjuksköterskaBirgitta Nilssontfn:070-1665708 eller
regionchefMaja-Lisa Hallbergtfn: 072-9839674, e-post:
maja-lisa.hallberg@nytida.seför mer information.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 2017-12-22.
Intervjuer hålls löpande. Vi ta enbart emot ansökningar via vårt
rekryteringssystem.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-27
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/66903-nytida-soker-sjukskoterska-till-lss?promotion=26035-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Västra Götalands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Vi söker en ekonomiassistent

Du kommer att få arbeta inom våran koncern för att redovisa bla moms, utföra bokslut samt årsredovisning och bokföra i visma. Du kommer få redovisa flera bolag inom koncernen.

Du skall ha tidigare erfarenhet av redovisning i aktiebolag samt kunna arbeta i bokföringsprogram, inget krav på att du är utbildad men är meriterande. Du kommer arbeta direkt under ägarna och ingå i ekonomiavdelningen. Du får heller inte vara främmande för att svara i telefon eller e-post gentemot kunder som har ekonomiska frågor.

Du kommer att få arbeta på vårat kontor i Vänersborg. Du kommer att få ingå i ekonomiavdelningen och dess innebärande ansvar samt arbeta direkt under cheferna.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi börjar med att lägga upp ett schema för dig där tiderna passar bägges behov. Vi tänker att vi börjar med 30-50 % tjänst men kan senare övergå till 100%.Lön efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: EK521000310
Webbplats: http://www.nvlantbruk.se/sv-SE/verksamhet/registrera-ansökan-35294821
Epostadress:
Övrigt: Vi kan komma att tillämpa tjänsten innan ansökningstiden är passerad.
Arbetsplats: 
Adress: Nv Lantbruk AB
Nyckleby Nyhult 2
46199  Upphärad Sverige
Hemsida: http://www.nvlantbruk.se
  
Platsannons

Kurator till Lilla Edet vårdcentral

Vi söker kurator som kan tänka sig 50% vikariat med möjlighet till förlängning.

Vi har både akut verksamhet och planerade mottagningar hos läkare, sjuksköterskor och distriktssköterskor, sjukgymnast, kurator och lab. I vårt uppdrag ingår att erbjuda personer med psykiskt ohälsa ett tidigt omhändertagande. Du behandlar människor med psykisk ohälsa som ex. stressrelaterade besvär, depressioner, krisreaktioner mm. Arbetet är självständigt med egen patientmottagning men även i samverkan med andra professioner på vårdcentralen.


Vi söker dig som har socionomexamen, är självständig, ansvarstagande, flexibel och har lätt att samarbeta. KBT steg 1 kompetens är krav. Arbetet ställer stora krav på hög grad av självständighet men förutsätter också god samarbetsförmåga. Du har engagemang och vill vara delaktig i utvecklingen av vårdcentralens service.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens.


Är du Modig, Glad och Ärlig? - Då passar du in i vår organisation!

Medpro Clinic driver idag sex Vårdcentraler i Västra Götalandsregionen. Till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi är idag 150 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega. Med vårdföretagarna har vi också vårt kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Primärvårdskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: danielle@medpro.se
Övrigt: Arbetstid: Arbetstiderna är schemalagda mellan 07:30-17:00 Övrigt: Individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Arbetsplats: 
Adress: Medpro Clinic Sweden AB
Järnvägsgatan 8
46330  Lilla Edet Sverige
Hemsida: http://www.medpro.se
  
Platsannons

Solhagaskolan söker timvikarier

Yrkeskategori:Elevassitenter

Anställningsform:Timanställning

Tjänstgöringsgrad:40-70%

Löneform:Timlön

Ort:Lödöse

Arbetsplats:Solhagaskolan Grundsär och gymnasiesärskola

Sista ansökningsdag: 1/12-17 Rekryteringen sker löpandeBeskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter är att finnas som stöd för eleven samt bistå ansvarig lärare hjälp med planering av undervisningen utifrån skolans styrdokument. Du kommer också få utföra vardagliga sysslor som att diska, handla etc. Vi har ofta behov av vikarier både vid planerad och oplanerad frånvaro i personalgruppen. Vi söker dig som vi kan kontakta både i förväg och med kortvarsel då vi är i behov av personalförstärkning.


Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker någon som har förståelse för olikheter och som är flexibel i sitt tänkande. Du behöver vara lösningsfokuserad och gärna ha erfarenhet av arbete inom skola samt med personer med funktionsnedsättningar. Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska både i skrift och tal.
Dubör vara minst 20 år


Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andra. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.


Beskrivning av verksamheten

Solhagaskolan är en grundsär och gymnasiesärskolan inom Nytida, belägen i Lödöse som tillhör Lilla Edets kommun. Målgruppen på skolan är elever med utvecklingsstörning, autism,
ADHD samt eventuella andra tilläggs diagnoser. På skolan finns plats för ca. 18
elever.


Kontroll ur belastningsregistret kommer göras i samband med anställningen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Kontaktperson:
Namn:Maria Mossberg
Befattning:Rektor
Telefon:0725-847069
E-post:maria.mossberg@nytida.seNytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/)
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-29
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/62702-solhagaskolan-soker-timvikarier?promotion=23264-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Västra Götalands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1998
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Taxichaufför

Jag söker taxichaufförer för dagtid- och nattkörning omgående.
Du skall ha bra servicekänsla och ett gott humör.
Körningarna består i första hand av västtrafik,skolbarn, privatkunder, företag, gods.
Du som söker skall ha Taxiförarlegitimation och för att säkerställa god kundservice, krävs det att du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Service inriktad trevlig gott humör, motor intresserad och noggrann med fordon, och bra om man gillar att köra bil.

Utgår från Ale Kommun med körningar i hela Västra götaland....
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareRörlig med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn_isak@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Isakssons Taxi
BONDEVÄGEN 12
46334  LILLA EDET Sverige
Hemsida: http://ale.taxi@hotmail.com
  

Platsannons

Servicetekniker till Göteborg

Verksamhetsbeskrivning:

Servicetekniker för rep/installation av värmepumpar.

Arbetsuppgifter:

Servicetekniker för reparationer av värmepumpar samt installationer.

Arbetsområde Göteborg samt hela västra Sverige.

Utbildning/Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Kylbehörighet/certifikat klass 2
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: westheatab@telia.com
Övrigt: Kylcertifikat 2 år Tillträde snarast
Arbetsplats: 
Adress: Westheat AB
Flustervägen 7
46335  GÖTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker boendestödjare till barn och ungdomsboende i Lilla Edet

Yrkeskategori: Boendestödjare
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Tjänstgöringsgrad:??70-90%
Löneform: Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Ort:Nygård
Arbetsplats: ?Nygårds barn och ungdomsboende
Tillträde till tjänsten: Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Vårt mål är att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra kunderska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stödjavåra kunderatt trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd och omvårdnad utifrån varjekunds behov och förutsättningar genom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik och bland annat vara ett stöd i hushållssysslor, fritidsaktiviteter och andra önskemål. Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som boendestödjare är en viktig resurs i vårakunders dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Arbetstiden är förlagd vardagar, helger, kvällar, sovande jour och vaken natt det ser lite olika ut på varje verksamhet

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, socialt- eller pedagogiskt arbete. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum är ett önskemål. Vi förutsätter att du är en trygg person som är villig att ta eget ansvar samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därförskall du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Beskrivning av verksamheten
På Nygårds barn och ungdomsboendebor 5 personer med beviljat stöd och service enligt LSS §9:8.

Kriterier för dig som söker tjänsten
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg, pedagogikeller motsvarandeutbildning
Datorvana
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Du ska ha fyllt 18 år

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:Kontaktperson vid frågor om tjänsten
Namn: ?Sanna Ericsson
Befattning: ?Rekryteringsansvarig
Telefon: ?0723-942414
E-post: ?sanna.eriksson@nytida.se

Facklig kontaktperson
Namn:
Facklig tillhörighet:
Telefon:
E-post:

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-08-16
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens:
Webbplats: http://team.nytida.se/jobs/45347-nytida-soker-boendestodjare-till-barn-och-ungdomsboende-i-lilla-edet?promotion=16097-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Drottningtorget
41103  Västra Götalands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal