Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:50

Lediga jobb i Lilla Edets kommun (1462), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 840
Täthet43,85Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area341,79Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land315,64Landareal (km²)
Sjö26,15Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Förskollärare eller Barnskötare till Lilla Edets kommun!

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ytterligare en förskollärare alternativt en barnskötare till Fågelstigens förskola i Lilla Edets kommun!

Fågelstigens förskola är belägen i centrala Lilla Edet med fyra avdelningar. På avdelning Ägget går de allra yngsta barnen 1–2 år, på avdelning Kycklingen går barn som är 3 år och på avdelningarna Hönan och Tuppen går de barn som är 4–5 år. Förskolan har en stor utegård som bjuder in till lek och utveckling. Genom olika projekt får barnen på förskolan lära sig ta ansvar och vara medforskare tillsammans med pedagogerna. På förskolan arbetas det ständigt med att barnen är delaktiga och har en chans att påverka miljön tillsammans med personalen. En dialog förs med barnen kring önskemål gällande utformning på miljön omkring.

Vi arbetar tematisk och på vår förskola har vi valt att arbeta med temat ”Tillsammans blir vi”. Tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du att ge barnen en lustfylld och utvecklande verksamhet. Den pedagogiska dokumentationen använder du tillsammans med dina kollegor som grund för reflektion, diskussion och utveckling. Du kommer i ditt arbete med barnen lägga stor vikt vid värdegrundsarbetet.

I Lilla Edets kommun ser vi måltiden som en viktig aktivitet i det lustfyllda pedagogiska arbetet med barnen på förskola. Vi har därför avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi satsar på kompetensutveckling för att höja kvalitén och samsynen på våra förskolor, du har därför möjlighet att gå utbildning i ICDP- vägledande samtal och AKK- alternativ och kompletterande kommunikation, i kommunens regi. Som förskollärare har du också mycket reflektionstid så att du som pedagog kan vara närvarande med barnen hela tiden under dagen och därmed vara aktiv i barnens lärande och utveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt arbete på Fågelstigens förskola där vi tillsammans bygger upp en verksamhet som lägger grunden för ett livslångt lärande för våra barn.

Du är antingen utbildad förskollärare men kan även ha en bakgrund som barnskötare. Oavsett din bakgrund sätter du barnen och ditt uppdrag i fokus där du är trygg i din yrkesroll.

Vi söker dig som:

• Är utbildad och legitimerad förskollärare, alternativt är utbildad barnskötare.

• Har erfarenhet av de styrdokument som ligger till grund för förskolans verksamhet.

• Talar och skriver svenska obehindrat då du till stor del kommer att kommunicera på svenska med barn, kollegor och föräldrar dagligen.

Som person är du kreativ och skapande samt vill vara en del i att utveckla det kollegiala arbetet på förskolan. Du är nyfiken, flexibel och har en hög närvaro i ditt arbete där du sätter barnen och ditt uppdrag i fokus.

Ditt arbetssätt är engagerande och du ser det som en självklarhet att vara en del i barnens lärande. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, föräldrar, ledning och andra aktörer. Du är nyfiken, lösningsfokuserad och tycker att samarbete och helhetssyn är viktigt för barnens och förskolans utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på www.lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående med hänsyn till eventuella uppsägningstider.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A731758
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67212812-be25-4692-8069-2bb85be2fb9c&TK=fbad9056-de0a-478e-9ffc-b83a539f42ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Bildningsförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Antikvarie

Västarvet är en del av Västra Götalandsregionen. Vi gör natur- och kulturarvet tillgängligt och levande på våra museer men också genom verksamhet med fokus på hantverk, slöjd, natur- och kulturmiljö, arkeologi och konservering. Genom förebyggande och konsultativa insatser bedriver vi även ett framtidsinriktat utvecklingsarbete i hela regionen.Om Lödöse Museum
Lödöse museums huvudprofil är medeltiden.

Under flera århundraden var Lödöse västra Sveriges enda hamnstad och en viktig handelsplats nationellt och internationellt. Gamla Lödöse brukar beskrivas som Göteborgs medeltida föregångare. Basen i museets verksamhet är de rika och unika medeltida arkeologiska samlingarna. Museets utställningar berättar om platsens historia i bred bemärkelse. Verksamheten drivs i samverkan med Lilla Edets kommun.

Museets programverksamhet sker i bred samverkan med olika föreningar och organisationer. Sedan 2011 finns också ett kommunalt filialbibliotek i lokalerna. Lödöse museum är ett i regionen välkänt och populärt besöksmål och har årligen omkring 30 000 besökare. Vår vision är att museet ska nå vidgat deltagande genom att vara välkomnande, inspirerande och tillgängligt.

 

Arbetsuppgifter i stimulerande miljö
Som antikvarie med inriktning på medeltid arbetar du med de rika och unika samlingarna på Lödöse museum tillsammans med kollegor. Du kommer att aktivt arbeta med kunskapsuppbyggnad, kunskapsförmedling och samlingsutveckling i nära dialog med våra brukare. I ditt arbete ingår en nära kontakt med forskarvärlden, nationellt och internationellt. Din roll blir också att delta i förvaltningens övriga samlingsarbete, att arbeta med fortsatt uppordning, digitalisering och tillgängliggörande av befintliga samlingar samt accession av nyinkommet material. Du kommer att arbeta med förebyggande åtgärder för att säkerställa samlingens långsiktiga bevarade. Arbete i projektform, viss handläggning och utredning inom det uppdragsarkeologiska fältet kommer att ingå. Vi strävar allt mer efter att vara synliga i digitala medier vilket innebär att du kommer att ha en viktig del i det arbetet.

 

Kvalifikationer
Du har en universitets- eller högskoleexamen inom arkeologi med medeltidsinriktning. Högre akademisk examen inom ämnet är ett plus men inget krav. Du ska också ha kunskap om och erfarenhet av föremålshantering, arbete med digitala föremålshanteringssystem och databaser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stadsarkeologiska undersökningar och handläggning av arkeologiska ärenden. Du har arbetat med kunskapsförmedling inom museivärlden och tycker om att arbeta utåtriktat. Erfarenhet av att delta i och att leda projekt är meriterande. Vi värdesätter också om du har ett brett nationellt och internationellt nätverk inom arkeologi eller motsvarande. Vi utgår från att du har en mycket god organisatorisk förmåga och kan arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med andra. Du bör dessutom vara ansvarskännande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och social kompetens vid tillsättandet av tjänsten. Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska är nödvändiga liksom förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Antikvarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 20180315, provanställning tilämpas tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 2017/7827
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178264/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västarvet, Publik, Lödöse museum
Edsvägen 1B, Vänersparken
46235  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maintenance Engieer inom elektronik till globalt fordonsföretag

Vill du ha en nyckelposition i utvecklingen av nästa generations lyxbilar och samtidigt få arbeta i internationell miljö? Vi letar efter en person som vill skapa innovativa lösningar inom fordonsutvecklingen med hjälp av sitt stora intresse för design och bilteknik. Har du dessutom stor passion för människor och miljö är detta jobb rätt för dig. Uppdraget är långsiktigt och du är under uppdragets gång anställd av Experis. Som konsult hos Experis får du arbeta i uppdrag hos landets mest attraktiva arbetsgivare - vi är din karriärpartner!

Arbetsbeskrivning
Som Maintenance Engineer är ditt huvudansvar att utföra korrigerande underhåll när fel uppstår. Till din hjälp har du ett sammansvetsat team som består av operatörer och testingenjörer, som i sin tur ger ditt ett brett nätverk av kontakter. Du kommer i ditt dagliga arbete att arbeta med komplex elektronisk testutrustning som kommer att ge dig stora möjligheter till att utöka din tekniska kompetens.

Dina ansvarsområden består av:

* Utföra förebyggande och korrigerande underhåll av elektronisk testutrustning
* Initiera och utföra justerande underhåll
* Aktivt delta och föreslå nödvändiga ändringar för att säkerställa driftsäkerhet i testriggar
* Använda systemet Maximo som verktyg för att dokumentera arbetsorderVem är du?
För rollen söker vi dig som har:

* Högskole- /civilingenjör inom elektroteknik, mekatronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Minst tre års erfarenhet inom elektronikunderhåll eller elektronikdesign
* God kunskap i felsökning inom automation, styr- och elektroniska drivsystem och/eller mätteknik, metrologi
* Erfarenhet från verifiering, installation och montering är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du har förmåga att söka och ta fram fakta ur komplex information, tack vare dina goda analytiska färdigheter. Du är välorganiserad, strukturerad och proaktiv vilket märks tydligt i ditt arbete, självständigt som i grupp. Du gillar att arbeta i team där du delar med dig av dina erfarenheter med ett genomgående tekniskt intresse.Vad kan vi erbjuda dig?
Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal och vi försöker alltid utgå från att våra konsultkollegor skall ha en fast tillsvidareanställning.Kontakt
Vi går igenom vårt urval löpande och kan komma att tillsätta tjänsten för sista ansökningsdatum. Om du har frågor eller funderingar kring är du varmt välkommen att kontakta rekryterande konsultchef på:


www.linkedin.com/in/sofiabackhed
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 33397
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=c2JhY2toLjE1NjM5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis AB
41104
41104  1462 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Solhagaskolan söker timvikarier

Yrkeskategori:Elevassitenter

Anställningsform:Timanställning

Tjänstgöringsgrad:40-70%

Löneform:Timlön

Ort:Lödöse

Arbetsplats:Solhagaskolan Grundsär och gymnasiesärskola

Sista ansökningsdag: 1/12-17 Rekryteringen sker löpandeBeskrivning av tjänsten

Dina arbetsuppgifter är att finnas som stöd för eleven samt bistå ansvarig lärare hjälp med planering av undervisningen utifrån skolans styrdokument. Du kommer också få utföra vardagliga sysslor som att diska, handla etc. Vi har ofta behov av vikarier både vid planerad och oplanerad frånvaro i personalgruppen. Vi söker dig som vi kan kontakta både i förväg och med kortvarsel då vi är i behov av personalförstärkning.


Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker någon som har förståelse för olikheter och som är flexibel i sitt tänkande. Du behöver vara lösningsfokuserad och gärna ha erfarenhet av arbete inom skola samt med personer med funktionsnedsättningar. Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska både i skrift och tal.
Dubör vara minst 20 år


Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andra. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.


Beskrivning av verksamheten

Solhagaskolan är en grundsär och gymnasiesärskolan inom Nytida, belägen i Lödöse som tillhör Lilla Edets kommun. Målgruppen på skolan är elever med utvecklingsstörning, autism,
ADHD samt eventuella andra tilläggs diagnoser. På skolan finns plats för ca. 18
elever.


Kontroll ur belastningsregistret kommer göras i samband med anställningen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Kontaktperson:
Namn:Maria Mossberg
Befattning:Rektor
Telefon:0725-847069
E-post:maria.mossberg@nytida.seNytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/)
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-29
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/62702-solhagaskolan-soker-timvikarier?promotion=23264-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Västra Götalands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Bild och/eller slöjdlärare sökes till Nya Skolan

Du kommer ansvara för utveckling, planering och genomförande av undervisning inom ditt ämne i årskurs 4-9 enligt Nya Skolans koncept och vision. Tjänsten är förlagd på Nya Skolan i Lilla Edet men delar av tjänsten är förlagd på Nya Skolan i Trollhättan då eleverna i åk 6-9 läser vissa ämnen tillsammans med eleverna i Trollhättan.

Våra lärare arbetar i team, delar ansvaret och hjälper varandra. Varje lärare har ca 15 mentorselever var. Lärarna är med barnen under hela skoldagen.

Nya Skolan arbetar med små och åldersintegrerade grupper. Indelningen är flexibel och anpassas efter pedagogiska behov och barnens intresse och mognad. Tillsammans skapar vi en atmosfär där kunskap är kul och lärande är ett spännande äventyr. Pedagogiskt arbetar Nya Skolan med helheter, att lära barnen att se sammanhang, att utveckla ett medvetet och reflekterande tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya, kreativa vägar för att stimulera barnens sökande efter kunskap. Det handlar om att i alla lägen ta till vara barnens naturliga drivkraft - nyfikenheten.

Elev och lärare sätter gemensamt upp mål för vad eleven ska göra varje vecka. Utgångspunkten är att eleven är delaktig i sitt eget lärande. För att få en bild av vart eleven befinner sig i sitt lärande, avsätts varje vecka tid för reflektion tillsammans med lärarna.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i bild eller slöjd och gärna med ytterligare någon ämneskombination för årskurserna 4-9. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från läraryrket.

Du ska ha insikt i skolans styrdokument och de lagar som styr skolans verksamhet och erfarenhet av pedagogisk dokumentation är önskvärd. Vi ser att du är en öppen person som är lugn och trygg i dig själv och där samarbete ses som en självklarhet då vi arbetar i arbetslag och projektform.

Du är positivt inställt till utveckling av verksamheten och den pedagogiska miljön. Som lärare på Nya Skolan förväntas du vara kreativ, initiativtagande och självgående samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi använder oss av IKT-verktyg såsom Ipad och smartboards i vår undervisning och kommunikation med eleverna. Det är därför önskvärt att du har vana av att arbeta med IKT-verktyg.

Pedagogerna
På Nya Skolan undervisar pedagogerna mer och är på arbetsplatsen längre.
Våra pedagoger arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för alla elever som ingår i arbetslaget. När eleverna är i skolan är pedagogerna i verksamheten. På eftermiddagarna förbereder, dokumenterar och planerar pedagogen verksamheten tillsammans med sitt arbetslag.

Holistisk syn
Pedagogiskt arbetar vi med helheter. Vi vill lära barnen att se sammanhang och att utveckla ett medvetet och reflekterat tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya,kreativa vägar,för att stimulera elevernas sökande efter kunskap.

Värdegrund
Ledorden är "Det ska kännas bra i magen" och pedagogerna har en gemensam syn på den värdegrund, som ska prägla verksamheten. Den gemensamma synen kallar vi "Nya Skolan-andan", där fokus ligger på :

• Tillhörighet &Trygghet
• Självkänsla & Självförtroende
• Engagemang & Bekräftelse
• Struktur & Ordning
• Ramar & Regler
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidFerieanställning med start i januari 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. 60%-80%Ferielön tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Bild och slöjdlärare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du kan även maila din ansökan till info@nyaskolan.se. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: NYA SKOLAN
Pettersbergsvägen 1
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.nyaskolan.se
  
Platsannons

Lärare åk 7-9 Nya Skolan Lilla Edet

Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för utveckling, planering och genomförande av undervisning i årskurs 7-9 enligt Nya Skolans koncept och vision. Våra lärare arbetar i team, delar ansvaret och hjälper varandra. Nya Skolan arbetar med Bas och Projekt och du kommer undervisa utifrån din behörighet. Bas är en lektion med engelska/svenska/matematik och projektlektionen innehåller NO/SO ämnen.

Nya Skolan arbetar med små och åldersintegrerade grupper. Indelningen är flexibel och anpassas efter pedagogiska behov och barnens intresse och mognad. Tillsammans skapar vi en atmosfär där kunskap är kul och lärande är ett spännande äventyr. Pedagogiskt arbetar Nya Skolan med helheter, att lära barnen att se sammanhang, att utveckla ett medvetet och reflekterande tänkande och detta gör vi genom att arbeta i projekt. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya, kreativa vägar för att stimulera barnens sökande efter kunskap. Det handlar om att i alla lägen ta till vara barnens naturliga drivkraft - nyfikenheten.

Elev och lärare sätter gemensamt upp mål för vad eleven ska göra varje vecka. Utgångspunkten är att eleven är delaktig i sitt eget lärande. För att få en bild av vart eleven befinner sig i sitt lärande, avsätts varje vecka tid för reflektion tillsammans med lärarna.

Tjänsten är förlagd på Nya Skolan i Lilla Edet, men då eleverna i åk 6-9 läser vissa ämnen gemensamt med eleverna i Trollhättan innebär det att din undervisning för eleverna i Lilla Edet vissa dagar är förlagd i Trollhättan.

Vi söker dig som är legitimerad lärare från årskurs 7-9. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från läraryrket.

Du ska ha insikt i skolans styrdokument och de lagar som styr skolans verksamhet och erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Vi ser att du är en öppen person som är lugn och trygg i dig själv och där samarbete ses som en självklarhet då vi arbetar i arbetslag och projektform.

Du är positivt inställd till utveckling av verksamheten och den pedagogiska miljön. Du är kreativ, initiativtagande och självgående samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi använder oss av IKT-verktyg såsom Ipad och smartboards i vår undervisning och kommunikation med eleverna. Det är därför önskvärt att du har vana av att arbeta med IKT-verktyg

Pedagogerna
På Nya Skolan undervisar pedagogerna mer och är på arbetsplatsen längre.
Våra pedagoger arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för alla elever som ingår i arbetslaget. När eleverna är i skolan är pedagogerna i verksamheten. På eftermiddagarna förbereder, dokumenterar och planerar pedagogen verksamheten tillsammans med sitt arbetslag.

Holistisk syn
Pedagogiskt arbetar vi med helheter. Vi vill lära barnen att se sammanhang och att utveckla ett medvetet och reflekterat tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya,kreativa vägar,för att stimulera elevernas sökande efter kunskap.

Värdegrund
Ledorden är "Det ska kännas bra i magen" och pedagogerna har en gemensam syn på den värdegrund, som ska prägla verksamheten. Den gemensamma synen kallar vi "Nya Skolan-andan", där fokus ligger på :

• Tillhörighet &Trygghet
• Självkänsla & Självförtroende
• Engagemang & Bekräftelse
• Struktur & Ordning
• Ramar & Regler
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFerieanställning med start till vårterminen 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.Ferielön tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Lärare 7-9 LE
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via arbetsförmedlingens hemsida men det går också bra att maila ansökan till info@nyaskolan.se. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: NYA SKOLAN
Pettersbergsvägen 1
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.nyaskolan.se
  
Platsannons

Lärare åk 4-6 SV/ENG/IDH till Nya Skolan Lilla Edet

Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för utveckling, planering och genomförande av undervisning i årskurs 4-6 enligt Nya Skolans koncept och vision. Våra lärare arbetar i team, delar ansvaret och hjälper varandra. Nya Skolan arbetar med Bas och Projekt och du kommer undervisa utifrån din behörighet. Bas är en lektion med engelska/svenska/matematik och projektlektionen innehåller NO/SO ämnen. Varje lärare har ca 15 mentorselever var. Lärarna är med barnen under hela skoldagen.

Nya Skolan arbetar med små och åldersintegrerade grupper. Indelningen är flexibel och anpassas efter pedagogiska behov och barnens intresse och mognad. Tillsammans skapar vi en atmosfär där kunskap är kul och lärande är ett spännande äventyr. Pedagogiskt arbetar Nya Skolan med helheter, att lära barnen att se sammanhang, att utveckla ett medvetet och reflekterande tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya, kreativa vägar för att stimulera barnens sökande efter kunskap. Det handlar om att i alla lägen ta till vara barnens naturliga drivkraft - nyfikenheten.

Elev och lärare sätter gemensamt upp mål för vad eleven ska göra varje vecka. Utgångspunkten är att eleven är delaktig i sitt eget lärande. För att få en bild av vart eleven befinner sig i sitt lärande, avsätts varje vecka tid för reflektion tillsammans med lärarna.

Vi söker dig som är legitimerad lärare från årskurs 4-6 önskvärt med inriktning mot SV/ENG/IDH eller annan kombination. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från läraryrket.

Du ska ha insikt i skolans styrdokument och de lagar som styr skolans verksamhet och erfarenhet av pedagogisk dokumentation är önskvärd. Vi ser att du är en öppen person som är lugn och trygg i dig själv och där samarbete ses som en självklarhet då vi arbetar i arbetslag och projektform.

Du är positivt inställt till utveckling av verksamheten och den pedagogiska miljön. Du är kreativ, initiativtagande och självgående samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi använder oss av IKT-verktyg såsom Ipad och smartboards i vår undervisning och kommunikation med eleverna. Det är därför önskvärt att du har vana av att arbeta med IKT-verktyg

Pedagogerna
På Nya Skolan undervisar pedagogerna mer och är på arbetsplatsen längre.
Våra pedagoger arbetar i arbetslag där man har ett gemensamt ansvar för alla elever som ingår i arbetslaget. När eleverna är i skolan är pedagogerna i verksamheten. På eftermiddagarna förbereder, dokumenterar och planerar pedagogen verksamheten tillsammans med sitt arbetslag.

Holistisk syn
Pedagogiskt arbetar vi med helheter. Vi vill lära barnen att se sammanhang och att utveckla ett medvetet och reflekterat tänkande. Vi arbetar ämnesövergripande och hittar gärna nya,kreativa vägar,för att stimulera elevernas sökande efter kunskap.

Värdegrund
Ledorden är "Det ska kännas bra i magen" och pedagogerna har en gemensam syn på den värdegrund, som ska prägla verksamheten. Den gemensamma synen kallar vi "Nya Skolan-andan", där fokus ligger på :

• Tillhörighet &Trygghet
• Självkänsla & Självförtroende
• Engagemang & Bekräftelse
• Struktur & Ordning
• Ramar & Regler
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFerieanställning med start till vårterminen 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.Ferielön tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Lärare åk 4-6 Lilla Edet
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Det går även bra att maila din ansökan till info@nyaskolan.se Vi undanber oss erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: NYA SKOLAN
Pettersbergsvägen 1
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.nyaskolan.se
  
Platsannons

Legitimerad psykiatrisjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
I hemsjukvården arbetar legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård och mot våra SÄBO och LSS-boenden inom Lilla Edets kommun.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri, till hemsjukvården i Lilla Edets kommun. Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger. På dagtid har du ansvar för ett område tillsammans med 1-2 andra sjuksköterskor, kvällar och helger arbetar du över hela kommunen.

Denna tjänst innebär att du är patientansvarig sjuksköterska. Hemsjukvården innefattar särskilt boende för äldre, LSS boenden samt ordinärt boende. Du samarbetar med övriga kollegor i hemsjukvården.

En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. I rollen som sjuksköterska ser vi det som viktigt att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga.

Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Vi använder Procapita för hälso- och sjukvårdsdokumentation.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i inkontinens, handledning eller annan relevant kurs från högskolan. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvård eller psykiatri/äldreomsorgen.

Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har god organisationsförmåga. Du är flexibel då placering blir utefter behov. Du har ett bra bemötande, är villig att utveckla verksamheten och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du är flexibel och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort och datorvana är ett krav där vi gärna ser att du tidigare har arbetat i något av Procapita, SAMSA, Pascal, BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.


ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval där vi gärna ser att du söker tjänsten så fort som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdatum.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A730051
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d5b48411-513d-4ba1-9498-25d9a31d83cd&TK=fdf41679-4599-409c-8eae-49bd52729835
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad sjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
I hemsjukvården arbetar legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetet kräver att vi blandar SoL och HSL uppgifter och hjälps åt under natten. Vissa nätter åker du i ensam i en bil/patrull och andra nätter åker du tillsammans med en undersköterska.

Att vara sjuksköterska i hemsjukvården inom nattpatrullen innebär att du kommer arbeta med sjuksköterskeuppgifter inom både HSL samt Sol efter biståndsbeslut. Du utgår från hemsjukvården och arbetar mot patienter i ordinärt boende men även mot särskilt boende. Du arbetar i nära samarbete med undersköterskor och/eller sjuksköterska i team.

Målet med hemsjukvården är att personen som får hjälpen skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet.

Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL. Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Procapita används som journalsystem.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska där det är meriterande om du har vidareutbildning inom relevant område.

Du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård eller med äldre personer. Det är meriterande om du är van vid att arbeta natt.

Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, har god samarbetsförmåga, är noggrannhet och ansvarstagande. Du har god beslutsförmåga samt god planeringsförmåga i din roll som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort och datorvana är ett krav för tjänsten där vi gärna ser att du har kunskaper i Procapita, Klara SVPL och Pascal.


ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval där vi gärna ser att du söker tjänsten så fort som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdatum.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 64,22% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A730047
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=80ac383f-3439-43a0-bd53-9eee8ba5020f&TK=355ee7f7-7b14-445c-a115-1a81e2f9caa7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad sjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
I hemsjukvården arbetar legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård och mot våra SÄBO och LSS-boenden inom Lilla Edets kommun.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till hemsjukvården i Lilla Edets kommun. Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger. På dagtid har du ansvar för ett område tillsammans med 1-2 andra sjuksköterskor, kvällar och helger arbetar du över hela kommunen. Denna tjänst innebär att du är patientansvarig sjuksköterska.

Hemsjukvården innefattar särskilt boende för äldre, LSS boenden samt ordinärt boende. Du samarbetar med övriga kollegor i hemsjukvården. En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal. I rollen som sjuksköterska ser vi det som viktigt att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga.

Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Vi använder Procapita för hälso- och sjukvårdsdokumentation.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har relevant vidareutbildning inom inkontinens, handledning eller annan relevant kurs från högskolan.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom hemsjukvård eller äldreomsorg.

Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har god organisationsförmåga. Du är flexibel och har ett bra bemötande, är villig att utveckla verksamheten och kan bidra med ett gott arbetsklimat. Du känner dig trygg med att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ytterligare krav för tjänsten är:

• B-körkort
• God datavana där det är meriterande om du tidigare har arbetat i programmen Procapita, SAMSA, Pascal, BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.


ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval där vi gärna ser att du söker tjänsten så fort som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdatum.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A729835
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c21a31c-06b7-4015-820e-6bd548c643b4&TK=15b4d679-f14b-400a-bd9a-4318a48497d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker erfaren lagerpersonal med traverskort!

Om tjänsten
Ikett söker nu en person med traverserfarenhet för arbete på lagret hos våran kund Centrum Pile AB, Kollanda.

Företaget tillverkar stora betongpålar för användning i byggbranschen.

Du kommer ingå i ett arbetslag som har ansvar för lagerområdet. Arbetsmoment som ska utföras är att med hjälp av travers fylla på lagret med nya betongpålar som kommer från gjuthallen, alla pålar ska registreras med handscanner och avsynas så de inte trasiga eller har sprickor för då ska pålarna läggas i karantän med felkod.
Vid utleverans får du din plocklista via scannern så att du plockar rätt betongpålar som sen lastas på lastbil med traversen.


Om företaget
Företaget Centrum Pile AB är ledande inom gjutning av betongpålar för byggbranschen. Företaget har sin bas i Kollanda som ligger öster om Älvängen.

http://www.centrumpile.se/

Din profil
Krav: Traverskort.
Merit: Truckkort med TLP 10 eller TLP 2, Körkort tuggmaster, fallskyddsutbildning.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god kommunikation- och samarbets-förmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkommande ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!
Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Traversförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 5948
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5948
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1998
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Taxichaufför

Jag söker taxichaufförer för dagtid- och nattkörning omgående.
Du skall ha bra servicekänsla och ett gott humör.
Körningarna består i första hand av västtrafik,skolbarn, privatkunder, företag, gods.
Du som söker skall ha Taxiförarlegitimation och för att säkerställa god kundservice, krävs det att du behärskar svenska språket i tal och skrift.


Service inriktad trevlig gott humör, motor intresserad och noggrann med fordon, och bra om man gillar att köra bil.

Utgår från Ale Kommun med körningar i hela Västra götaland....
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareRörlig med garantilön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn_isak@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Isakssons Taxi
BONDEVÄGEN 12
46334  LILLA EDET Sverige
Hemsida: http://ale.taxi@hotmail.com
  
Platsannons

Logistikplanerare

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Vi söker till en av våra kunder glada och positiva medarbetare till deras kajplanering. En arbetsplats med högt tempo, mycket glädje och energi.
Tillsammans med dina arbetskollegor kommer dina arbetsuppgifter förutom truckkörning exempelvis att vara: Hantering av in och utgående gods, dokument och orderhantering samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på ett lager. Du kommer att arbeta 2-skift med omgående start.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet från logistik och vill arbeta hos oss på Premier för uthyrning till vår kund till deras kajplanering. Vi ser att du har erfarenhet från truckkörning och lager sedan tidigare. Du som söker ska vara en pigg, kommunikativ och social person som är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du ska ha goda kunskaper i Excel och generella datakunskaper.
Är du den person vi söker? Vänta då inte med att söka denna tjänst. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Välkommen! www.premier.se


Krav
B-körkort
Goda språkkunskaper i engelska
Truckkort A+B
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lagerplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 1135
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1135
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Aktiv man i 50 års åldern söker assistent i Lilla Edet

Jag som söker personlig assistent är en positiv och aktiv 54-årig man, och jag söker dig som kan arbeta vardagar varannan vecka 06–12. Jag behöver då hjälp upp ur min säng och göra mig färdig för min arbetsdag. Du är med mig på mitt jobb och hjälper mig med viss administrativa arbeten. Vissa dagar kan bli lite längre och det kan även bli tal om andra tider utöver detta så det är bra om du gillar vanliga hushållsbestyr. Bortsett från min ryggskada, så är jag precis som vem som helst och vill också att du ser mig och behandlar mig på det sättet! Jag är en mycket social person som gärna har kul ihop med dig samtidigt som vi jobbar.
Jag söker dig som är som är lyhörd, ödmjuk och som ser flexibilitet som en styrka. För mig är inte din erfarenhet inom assistans det viktigaste, för mig är din personlighet och våran personkemi mest intressant! Lika viktigt som att jag är trygg med dig, vill jag att du ska vara trygg med mig! Körkort är ett plus, men bil är inget krav då jag har egen bil.

Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%Individuell lönetillsättning. Livsanda erbjuder interna utbildningar och friskvårdsersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: KAn
Webbplats:
Epostadress: Johanna.strid@livsanda.se
Övrigt: Ange referens KAn! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Livsanda Care AB
Gruvgatan 19
42130  Västra Frölunda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC-Svarvare

Om företaget
En mekanisk verkstad med höga visioner. Företaget har nyligen flyttat till ny lokal då vi expanderar, vi söker därmed fler medarbetare som kan både bidra med nya kunskaper och utveckling inom företaget.


Vi på Tremeco AB söker nu en driven, skicklig och kvalitetsmedveten svarvare. Du kommer att arbeta vid en styrd svarv, arbetet består främst i att tillverka enstaka delar eller kortare serier. Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och du ska besitta relevant arbetslivserfarenhet inom svarvning. Du bereder och kör dina egna program samt ställer svarvar, vilket kräver noggrannhet och kunskaper inom ritningsläsning. Du ska ha kunskaper inom Mazatrol. Du som svarvare kommer själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.

Kvalifikationer för tjänsten:
Grundläggande verkstadsteknisk-utbildning inom CNC samt
relevant arbetslivserfarenhet inom svarvning.
. Kört Mazak maskiner.
. Kunskaper inom Mazatrol.
. Goda kunskaper inom ritningsläsning.
. CAD/CAM erfarenhet är meriterande.
. Att du som person är driven, flexibel och ansvarstagande samt att du i ditt arbete är mån om att utföra arbetsuppgifterna på ett noggrant sätt.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag alternativt kvällstid (heltid), provanställning/tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@tremeco.se
Övrigt: Ansökan: Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev till ansokan@tremeco.se, du kan även ringa till oss om du har frågor angående tjänsten på telefonnummer: 0733936019.
Arbetsplats: 
Adress: TREMECO AB
Stenhusvägen 13
46335  GÖTA 
Hemsida: http://www.tremeco.se
  
Platsannons

Grävmaskinist till fiber

Om företaget
VMP Group Göteborg söker nu en grävmaskinist för vår kund som är verksamma inom anläggningsbranschen. Vi söker dig som vill jobba med fiber runt Lilla Edet, Ale och kringliggande kommuner.

Uppdraget är löpande och startar omgående då orderingången just nu är stor.Dina arbetsuppgifter
Vår kund jobbar med fibernät inom anläggning- och infrastruktur och de söker nu en grävmaskinist till fiberjobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fiber sedan tidigare.


Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du är ansvarstagande, arbetar på ett initiativrikt sätt och har god samarbetsförmåga. Du ska ha förarbevis för grävmaskin, körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande är om du har Arbete på väg. Delge i din ansökan andra kurser och certifikat.

Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten.

Om du väljer att maila in din ansökan är det viktigt att du märker mailet med vilken tjänst du söker.
Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2442
Webbplats: http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=2442
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VMP Group i Göteborg
Nya Tingstadgatan 1
42244  HisingsBacka Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Lilla Edet!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lilla Edet. 

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna i 60-årsåldern som är rullstolsburen och behöver en lyhörd och öppen assistent för att kunna kommunicera på ett bra sätt. 

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bl a hushållssysslor, personlig omvårdnad, förflyttningar samt att hjälpa kunden att komma ut på aktiviteter. Hon tycker om att komma ut dagligen, åker gärna och shoppar eller tar en promenad om vädret tillåter. Hjälpmedel används vid vissa förflyttningar.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 61 %.

Vi ser gärna sökanden som kan ta eget ansvar och som är initiativtagande. Vi söker dig som är glad, positiv och tycker om att arbeta med människor. Körkort är ett krav då kunden har egen bil som assistenten kör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid, 61 %. Arbetstid 7.30-16.00 samt 16.00-22.30.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så länge uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10841
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Servicetekniker till Göteborg

Verksamhetsbeskrivning:

Servicetekniker för rep/installation av värmepumpar.

Arbetsuppgifter:

Servicetekniker för reparationer av värmepumpar samt installationer.

Arbetsområde Göteborg samt hela västra Sverige.

Utbildning/Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Kylbehörighet/certifikat klass 2
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: westheatab@telia.com
Övrigt: Kylcertifikat 2 år Tillträde snarast
Arbetsplats: 
Adress: Westheat AB
Flustervägen 7
46335  GÖTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Stödpedagoger till nytt LSS boende, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 2 stödpedagoger till funktionshinderavdelningen för att vara med och starta upp ett nytt LSS boende.

Initialt kommer du ansvara för kartläggning och pedagogisk planering för de personer som ska flytta in i boendet. Du kommer även ingå i en arbetsgrupp som ansvarar för introduktionsveckor för övrig personal innan uppstart. Du ansvarar sedan för att planera, leda, utvärdera samt utveckla det pedagogiska arbetet och de pedagogiska konferenserna i samverkan med enhetschefen. I samverkan med brukare, stödpersonal ansvarar du för att upprätta genomförandeplaner, bemötandestrategier och att uppföljningar av dessa görs. Du kommer också att handleda och stödja personalen i bemötande, metodarbete samt utveckla arbetssätt för brukarmedverkan och brukarinflytande på enheten. I tjänsten ingår även att säkerställa att social dokumentation sker enligt gällande lagstiftning och upprätthålla de rutiner som finns kring den sociala dokumentationen samt arbeta med kompetens och utvecklingsfrågor.

I tjänsten ingår även samverkan med både externa och interna kontakter såsom anhöriga, god man och kommunens sjuksköterska.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning om minst 60 högskolepoäng inom funktionshinderområdet, såsom socialpedagogik, specialpedagogik, fritidspedagogik, beteendevetenskap eller liknande. Alternativt kvalificerad yrkeshögskoleutbildning (omfattar minst 200 yh-poäng) inom socialt arbete eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Du har god kommunikativ förmåga samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Att du har hög social kompetens och handledningsförmåga är också viktig. Egenskaper som värdesätts för tjänsten är att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmåga till samverkan samt till att skapa goda relationer och ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet och medbestämmande. Du har ett stort tålamod och klarar situations- anpassat arbete samt att skilja på det personliga och professionella i relationen. Du har också förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av att jobba inom funktionshinderområdet är meriterande. Du tycker om att ta ansvar, är kreativ, flexibel, trygg, utåtriktad och intresserad av verksamhetsutveckling. Du har ett stort engagemang i arbetet och förmåga att inspirera andra.


ÖVRIGT
Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Intervjuer kan komma att genomföras under ansökningstiden Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A721951
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2fba2bb5-02ed-4982-86e2-376e143b2982&TK=03e6ac59-c263-4cb0-8930-f4ca9309cb17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lilla Edets kommun, Socialförvaltningen
Järnvägsgatan 12
46380  Lilla Edet Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker boendestödjare till barn och ungdomsboende i Lilla Edet

Yrkeskategori: Boendestödjare
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Tjänstgöringsgrad:??70-90%
Löneform: Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Ort:Nygård
Arbetsplats: ?Nygårds barn och ungdomsboende
Tillträde till tjänsten: Enligt överenskommelse

Beskrivning av tjänsten

Vårt mål är att stödja människor med olika psykiska och fysiska funktionsnedsättningar med målsättningen att våra kunderska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall hjälpa och stödjavåra kunderatt trivas och utvecklas genom att ge ett individuellt stöd och engagemang i deras dagliga liv. Rollen innebär att du ger stöd och omvårdnad utifrån varjekunds behov och förutsättningar genom lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik och bland annat vara ett stöd i hushållssysslor, fritidsaktiviteter och andra önskemål. Våra verksamheter präglas av lagarbete där du som boendestödjare är en viktig resurs i vårakunders dagliga livsföring. Du kommer även att vara med att arbeta för att föra verksamheten framåt i enlighet med Nytidas koncept och värderingar. En annan viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen genom god förmåga till samarbete. Ovanstående beskrivning innebär att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Arbetstiden är förlagd vardagar, helger, kvällar, sovande jour och vaken natt det ser lite olika ut på varje verksamhet

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, socialt- eller pedagogiskt arbete. Tidigare erfarenhet samt kunskap av arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum är ett önskemål. Vi förutsätter att du är en trygg person som är villig att ta eget ansvar samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra. Du känner en självklar respekt för andra människor och är prestigelös och samarbetsvillig. Du ser hellre möjligheter än hinder. För dokumentation och planering använder personalen anpassade datasystem därförskall du ha viss datavana samt behärska svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Beskrivning av verksamheten
På Nygårds barn och ungdomsboendebor 5 personer med beviljat stöd och service enligt LSS §9:8.

Kriterier för dig som söker tjänsten
Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg, pedagogikeller motsvarandeutbildning
Datorvana
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Du ska ha fyllt 18 år

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:Kontaktperson vid frågor om tjänsten
Namn: ?Sanna Ericsson
Befattning: ?Rekryteringsansvarig
Telefon: ?0723-942414
E-post: ?sanna.eriksson@nytida.se

Facklig kontaktperson
Namn:
Facklig tillhörighet:
Telefon:
E-post:

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-08-16
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens:
Webbplats: http://team.nytida.se/jobs/45347-nytida-soker-boendestodjare-till-barn-och-ungdomsboende-i-lilla-edet?promotion=16097-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Drottningtorget
41103  Västra Götalands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad teamleader sökes till Viasat!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. 

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10.
Publiceraddatum: 2017-08-11
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1919
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal