Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:44

Lediga jobb i Lerums kommun (1441), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd41 253
Täthet159,56Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area308,41Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land258,55Landareal (km²)
Sjö49,86Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till kille i Floda

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se


 
Om tjänsten:

Killen har en lätt utvecklingsstörning, autism, tourettes syndrom och som behöver hjälp och stöttning med olika moment i vardagen samt motiveras och aktiveras vid aktiviteteter.

Han gillar att spela spel, bada, besöka universeum och zoo-affärer. Vi ser därför gärna att du är en aktiv person som har barnasinnet i behåll. Har du tidigare arbetat inom vården, förskola eller är utbildad inom liknande områden är detta mycket meriterande. Likaså erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Tjänstens grundschema är att du arbetar varannan vecka, ojämn vecka, måndag och tisdag 13:45-19:00. Men just nu krävs extra uppbackning i schemat på grund av sjukskrivningar i arbetsgruppen.

Vi söker dig som:

Är mycket uppmärksam och lyhörd då pojken kräver ständig tillsyn. Han är stresskänslig och har svårt att sortera alla intryck han utsätts för, han är därför beroende av att miljön runt honom är lugn och trygg samt att det finns tydliga rutiner. Detta är något som du som personlig assistent måste hjälpa till att skapa runt honom och det är därför viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare krävs det att du är mycket pedagogisk, tydlig i din kommunikation samt är trygg i dig själv och kan hantera utåtagerande situationer.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Körkort: B-körkort och tillgång till bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Arbetstid/Varaktighet: Deltid ca 25% arbetspassen är förlagda vardagar mellan 13.45 - 19.00 och helger 11-19. Tjänstens grundschema är att du arbetar varannan vecka, ojämn vecka, måndag och tisdag 13:45-19:00. Men just nu krävs extra uppbackning i schemat på grund av sjukskrivningar i arbetsgruppen.

Vi tillämpar anställningsform "Så länge uppdraget" varar samt "timanställning."

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Deltid ca 25% arbetspassen är förlagda vardagar mellan 13.45 - 19.00 och helger 11-19.Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11147
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Personlig assistent till 18-årig tjej i Lerum

Vi söker en personlig assistent till en glad 18-årig tjej, som gillar musik, cykling, ridning, bad och ibland att bara vara.
Endast kvinnliga sökande till denna tjänst!

Assistentjobbet innebär att vara ett stöd åt tjejen och på olika sätt kompensera för hennes funktionsnedsättning. Att arbeta nära och med en assistanshund ingår i arbetet.
Du kommer vara hennes stöd i skolan i Alingsås och i hemmet i Björboholm på eftermiddagarna och helgerna. Behov finns också att medverka på korttidsvistelse förlagd till Ågrenska (lilla Amundön) 1 helg/månaden. Att följa med på olika aktiviteter, som att bada, rida, konserter, mm. ingår också i arbetet. Kan du också följa med på resor inom eller utom landet ses det som en stor fördel.

I arbetet ingår dagliga rutiner såsom hygien, kommunikation, matsituationer, mm.

Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med människor i allmänhet och funktionshinder i synnerhet.
Är du van vid tecken-som-stöd är det en merit.
Det är en fördel är om du har körkort och ev tillgång till bil.

Tjänstgöringsgrad och arbetstider kan diskuteras, det viktigaste är att hitta rätt person!

Utdrag ur polisens belastningsregister erfordras.
Vi söker dig tjej eller kvinna som är empatisk och lyhörd, som har erfarenhet av att arbeta med barn, unga med eller utan funktionsnedsättningar.
Arbetet sker i skolan i Alingsås och i den assistansberättigades hem i Björboholm, eller där hon befinner sig.


Kort om Ågrenska, Personlig assistans: Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi finns på Lilla Amundön ca 10 km söder om Göteborg. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande arbetstid, dagar, kvällar, helger, så länge assistansuppdraget varar alt. timanställning. Vi har även behov av dig som kan arbeta extra. 40%-60%Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns mellan Almega och Kommunal. Som anställd på Ågrenska har du tillgång till friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Referens; 4036
Webbplats:
Epostadress: assistans@agrenska.se
Övrigt: Ansök snarast då rekrytering sker fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ågrenska Personlig assistans
BOX 2058
43602  HOVÅS Sverige
Hemsida: http://www.agrenska.se
  
Platsannons

Redovisningsekonom till Didriksons

Redovisningsekonom
Tjänstebeskrivning:

Vi söker nu en redovisningsekonom som vill bli en del av framåtsträvande bolag med lång historia som brinner för funktionell tidlös design!

Som redovisningsekonom arbetar du självständigt med allt från löpande bokföring till egna bokslut. Du ingår i ekonomiavdelningen bestående av fem personer och arbetar med löpande support och stöd till ledningen. Du rapporterar till ekonomichefen för Didriksons.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår följande:

• Kundreskontra (bokföring av inbetalningar, kravhantering, kontakt med kunder)

• Löpande bokföring, avstämningar och behjälplig vid bokslut

• Avstämningar och periodiseringar

• Uppföljningar på utfall mot budget och prognos

• Delaktig i att bibehålla och utveckla rutiner och processer

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom redovisning samt mycket goda kunskaper i Excel. Du har arbetat minst tre till fem år med redovisning. Vi förutsätter att du har en god svenska och engelska i skrift och tal. Bolaget arbetar med systemet GARP, varför erfarenhet av detta är meriterande.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, proaktiv och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är en prestigelös team-player med stort engagemang och som trivs i en miljö som präglas av högt i tak och högt tempo!

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Borås (Viared).

Ort: Borås

Uppdragsgivare: Didriksons Regnkläder AB

Ansökan

Låter detta spännande för dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Lidstedt, tel. 0733-434571 eller elisabeth.lidstedt@dfindfinance.se. Ansökan sker via www.dfindfinance.se.

På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens största varumärket för regn- och funktionsplagg.

Didriksons startade som ett familjeföretag, och vi brukar säga att vi fortfarande är det. Våra kläder är ju gjorda för hela familjen. Våra kunder är från ett till etthundra år. Alla behöver ju funktionella plagg, som funkar i vardagen, varje dag, oavsett om det regnar eller inte. Kläder med en tidlös, klassisk design som funkar i längden.

Vår värld är annorlunda i dag än då Julius och Hanna startade Didriksons. Det betyder att vi måste ta bättre hand om den. Vi arbetar konstant för att minska vår miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter oss som möjligt. Vi minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i vår produktion. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men vi gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss. Läs gärna mer på www.didriksons.com
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 201112510
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201112510&Jobsite=AMS&Brand=DfindFinanceSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Finance AB
Östra Hamngatan 23
44338  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Upphandlingschef/upphandlingsjurist

Lerums kommun söker en upphandlingschef, tillika upphandlingsjurist, centralt placerad vid verksamhetsområde ekonomi!

Verksamhetsområdets uppdrag är att för en fungerande helhet i kommunen samordna och utveckla kommunens samlade redovisning, budget, ekonomiska rapportering, finansiering, fakturahantering samt upphandling och inköp. Upphandlingsenheten, som blir en egen enhet från årsskiftet, kommer att bestå av tre upphandlare, en systemförvaltare för e-handelssystem samt en assistent för bl a e-handelsfrågor. När nuvarande upphandlingsjurist går vidare till annat uppdrag internt söker vi nu en upphandlingschef dels för att leda enheten, dels för att fungera som upphandlingsjurist.
Vårt verksamhetsområde ska kännetecknas av hög service där våra kunder får ett professionellt bemötande.


ARBETSUPPGIFTER
Upphandlingsenheten leder kommunens upphandlingsprocesser avseende ramavtal, objektsspecifika upphandlingar samt förnyad konkurrensutsättning i samarbete med sektorerna samt ansvarar för intern kontroll att ramavtal följs för de varor och tjänster som köps av förvaltningen. Funktionen blir en egen enhet från årsskiftet och är placerad inom verksamhetsområde ekonomi. Närmaste chef blir ekonomichef.
Uppdrag:
• Verksamhets- och ekonomiskt ansvar för enheten samt personalansvar för 5 medarbetare
• Vara en del i helheten att utveckla förvaltningens samtliga ekonomiprocesser inom verksamhetsområde ekonomi
• Förvalta och utveckla den centrala inköps- och upphandlingsprocessen med fokus på e-handel och strategisk upphandling.
• Ansvara för förvaltning, samordning och utveckling av till ekonomiprocesserna tillhörande övergripande IT-system avseende inköp och upphandling
• Utgöra specialist i upphandlingsjuridik
• Vid tvister och förhandlingar företräda kommunen i domstol och gentemot andra myndigheter
• Föredragande för politik och ledning i upphandlingsärenden
• Nära samarbete med chefer i verksamheterna

KVALIFIKATIONER
Du har juridisk examen från högskola och tidigare erfarenhet från arbete med offentlig upphandling. Erfarenhet från tidigare ledaruppdrag är önskvärt. Meriterande är också tidigare erfarenhet från politiska processer.

I rollen som upphandlingschef krävs att du har helhetssyn, är lyhörd, mål- och resultatinriktad, förändringsorienterad och har analytisk förmåga. Du är insatt i och förståelse för hur inköp, upphandling och ekonomiprocesser hänger ihop. Du tycker om att utveckla verksamhet och erbjuda god service till kärnverksamheterna.

Du behöver kunna arbeta konsultativt och lösningsinriktat. Du har ett effektivt arbetssätt, har lätt att strukturera juridiska frågeställningar och leverera lösningar. Du har hög integritet och har förmåga att samarbeta och prioritera samt hålla tidsramar. Du har god förmåga att uttrycka dig klart och lättbegripligt i tal och skrift, mot förvaltning såväl som politik. Vi förutsätter att du har den sociala kompetens som krävs för att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du tar ansvar för uppgifter och driver dem mot resultat. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

ÖVRIGT
Inom kommunens verksamhet är vi cirka 3 000 medarbetare som tillsammans arbetar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Lerums kommun ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller i pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A742816
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbd0f1e1-9e2a-48bf-b542-162c70f0da95&publishCode=AMS&TK=3e889230-3c23-41e8-aa94-c4b2462b7700
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Ekonomi
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare

I Lerum erbjuder vi dig en arbetsplats där vi ställer upp för varandra och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Arbetsgruppen består av positiva och professionella medarbetare i olika åldrar som har en strävan till att alltid utvecklas och bli bättre på sitt arbete. Det finns en god stämning i arbetsgruppen och vi stödjer varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi också arbetar självständigt.

Verksamheten leds av en ansvarig enhetschef och i det dagliga arbetet finns en metodhandledare som dagligt stöd.

Våra lokaler finns i Lerums centrum, centralt beläget och nära allmänna kommunikationsmedel.
ARBETSUPPGIFTER
Vi utökar vårt vårdplaneringsteam! Vill du vara med och påverka och utveckla, då är detta tjänsten för dig.
Vi söker två nya medarbetare till vårt vårdplaneringsteam. Som biståndshandläggare i vårdplaneringsteamet arbetar du med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen för personer som är över 65 år.
Vårdplaneringsteamet består av biståndshandläggare, en sjuksköterska och en arbetsterapeut som har en nära samverkan för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa våra kommuninvånare som skrivs ut från sjukhus.
Ditt uppdrag som biståndshandläggare är att med brukaren i fokus, informera, vägleda, ta emot anmälan/ansökan, utreda, göra individuella behovsbedömningar och fatta beslut om insatser enligt socialtjänstlagen utifrån ansökan om bistånd.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har socionomexamen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tjänsten ställer höga krav på goda kunskaper gällande lagstiftning inom området, datorvana, förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift samt god samarbetsförmåga och kunskap att driva det egna arbetet framåt.

Du har ett stort intresse för ny teknik och tillgänglighet för alla. Du är stresstålig och flexibel i tanke och handling och du har god social kompetens och är positiv i ditt arbete. Du är bra på struktur, planering och prioritering och kan ha många bollar i luften samt kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget.
Erfarenhet inom myndighetsutövning och kunskaper i datorsystemen Treserva och SAMSA är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.


ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741348
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f0c9e47-dca7-4069-b568-0f32101eb619&publishCode=AMS&TK=f0ea27d9-3199-4c16-8e22-02e11b8f2de8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Myndighet - Bistånd äldre
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef till Försörjningsstöd

Lerums kommun är indelad i fyra sektorer. Sektor stöd och omsorg leds av en sektorschef och är indelad i fyra verksamhetsområden. Respektive verksamhetsområde leds av en verksamhetschef och i verksamhetsområde myndighet finns enheter som bland annat arbetar med försörjningsstöd, barn- och unga, funktionshinder och beroende samt biståndshandläggning för personer över 65 år.

Om du drivs av ett starkt professionellt engagemang med klienten i centrum och söker utmaningar, då ska du arbeta hos oss! På försörjningsstödsenheten hanteras ansökningar om försörjningsstöd och bistånd till boende. Från årsskiftet kommer enheten att även hantera kommunens sociala boendekontrakt. Vidare tillhör handläggare för våld i nära relation organisatoriskt denna enhet. På enheten finns flera medarbetare som har lång erfarenhet av myndighetsutövning från både kommun och andra myndigheter. Vi tror att den samlade kompetensen hos medarbetarna skapar goda förutsättningar till utveckling och nytänkande.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef ansvarar du för att leda arbetet i att utreda rätten till försörjningsstöd och bostadsanskaffning samt en rättssäker handläggning och en god service till de sökande. Du leder den operativa verksamheten mot uppsatta mål, följer upp arbetet på enheten i nära samverkan med verksamhetschef och andra enhetschefer samt stöttar medarbetarna i ärenden. Tillsammans med dina medarbetare och chefskollegor ansvarar du för att skapa en kostnadseffektiv verksamhet med goda resultat för våra klienter.

Du har fullt ledningsansvar för verksamhet, ekonomi och personalansvar för 15 medarbetare. Till din hjälp finns även en metodhandledare. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp som för närvarande består av ytterligare fyra enhetschefer samt verksamhetschef. Inom verksamhetsområdet finns tillgång till stöd från HR, ekonomi, kommunikation och administration. Verksamhetsområdet har även en utvecklingsledare.

Du företräder enheten utåt i ärenden som gäller myndighetsutövning, tar initiativ till metod- och kvalitetsutveckling inom enheten samt arbetar för en fortsatt specialisering hos personalen. Du samverkar med andra myndigheter och huvudmän för att uppnå de bästa lösningarna för våra olika målgrupper.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är socionom eller har en likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning och är intresserad och uppdaterad i aktuell forskning och lagstiftning. Vi ser gärna att du har MI-utbildning (motiverande samtal) och utbildning i systemteori. Vi söker dig med chefserfarenhet, lång erfarenhet av socialt arbete och goda kunskaper i att arbeta utifrån socialtjänstens förutsättningar och gällande lagstiftning. Du ska ha förmåga och viljan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du bör kunna hantera många olika utmaningar samtidigt, vara framåtsträvande och ha visioner.

Som person är du lätt att samarbeta med, bra på att lyssna in och förstå medarbetarnas arbetssituation. Du kan ta vara på deras kompetens samt är flexibel och öppen för att tillsammans med dem prova nya idéer och perspektiv. Vidare är du en drivande och stabil person med god förmåga att nå resultat i verksamheten.

Vi ser det som en självklarhet att du behärskar socialtjänstlagen, förvaltningslagen och offentlighet och sekretesslagen. Det dagliga arbetet kräver ett nära och tätt samarbete både inom och utom enheterna och det är viktigt du i denna process kan få med medarbetarna så att de växer i sina roller och att alla bidrar till att skapa en god arbetsmiljö.
Du har en god förmåga att hantera det ekonomiska ansvaret och ser sambanden mellan resurser och resultat på ett klart sätt. Datorvana och förmåga att snabbt kunna ta till sig nya IT-verktyg är en förutsättning för arbetet liksom god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-04-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743160
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=40a814d6-81a1-4426-8d81-5e7898e67aea&publishCode=AMS&TK=2f681f6e-7176-41e2-b5ba-d20fdf03c28e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Lerum. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Lerum
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Lerum. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen/Vårterminen kommer hållas under vardagskväll och/eller på helgdag med start v.6, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Produktionschef

Som Produktionschef ansvarar du för att leda och fortsätta utveckla vår egen produktion som idag består av 30 medarbetare och finns på två ställen (Stenkullen & Torslanda). I rollen har du ett nära samarbete med andra funktioner och avdelningar inom bolaget såsom Försäljning, Inköp, Logistik, Underhåll och Teknik. Du är direkt underställd VD. För effektiv styrning av verksamheten strävar du efter att finna relevanta metoder för mätning och uppföljning. Inköp och förhandling mot underleverantörer samt att svara på förfrågningar från kunder ingår likaså. Arbetsmiljö tillsammans med kvalitet och miljöansvar innebär att du ansvarar för att intern- och externrevisioner i enlighet med ISO standarderna. Du verkar för en säker och effektiv arbetsplats där medarbetarna känner engagemang, delaktighet och ansvar. Det blir din uppgift att driva och utveckla företagets produktion. Tjänsten innebär personalansvar för ett trettiotal medarbetare. En del av arbete är att leda och fördela reperation och underhållsarbetet av emballage och transportfixturer. Tjänsten är lokaliserad i Stenkullen och till en mindre del i Torslanda.
Vi söker en man/kvinna som har det lilla extra, med glimten i ögat, ett jäklar anamma, serviceminded och hjärtat på rätta stället. Vi är ett bolag som har en hög målsättning om att leverera bäst service och rätt kvalitet. Om du är 30 år eller 60 år spelar ingen roll, det viktiga är att du är lösningsfokuserad och positiv. Du jobbar på ett strukturerat och effektivt sätt. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är en tydlig ledare som är lyhörd, empatisk och har en vilja att ge alla våra kunder det lilla extra. Du har hög arbetsmoral och inte är rädd för att ta snabba beslut. Du har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att engagera och inspirera dina medarbetare. Du är ansvarstagande och en pålitlig person som agerar för företagets bästa samtidigt som du kan utmana, ifrågasätta och ta plats. Du drivs av att utveckla och förbättra en verksamhet, du rapportera direkt till VD och har en plats i ledningsgruppen. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Vi tror att du idag har en ledande roll inom ett tillverkande företag som produktionschef/produktionsledare eller verkstadschef. Du har en teknisk förståelse och utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt är väl förtrogen med olika moment i en tillverkningsprocess. Du trivs i en mindre entreprenörsdriven organisation med en bredd och variation i arbetsuppgifterna. Vidare arbetar du med att initiera, utveckla, implementera och följa upp arbetssätt och rutiner samt genomför ständiga förbättringar (LEAN). Är du en initiativrik person som är intresserad av att ta nästa steg i karriären? Vi kan erbjuda en varierande tjänst som kommer utmana din förmåga att planera, leda och ta beslut.

Plåt & Svets Stenkullen AB startade som ett legotillverkande företag 1987 i en liten lokal i Ölslanda Industriområde. Till Stenkullen flyttade Plåt & Svets Stenkullen AB något år senare där vi fortfarande har vår verksamhet.
Vårt specialområde är idag tillverkning, reparationer och underhåll av emballage och transportfixturer till fordonsindustrin. Legotillverkningen lever kvar och vi utför svets, stans- och bockarbeten i både svart och rostfritt material.
Företaget sysselsätter ca 35 medarbetare.
I vår strävan att förbättra kvalitén på våra tjänster och leveranser är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004.

Plåt & Svets Stenkullen AB har en tydlig plan och målsättning för framtiden, att arbeta hos oss innebär att du kommer få vara med att utveckla företaget till att bli bäst i sin nisch.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställningLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@plat-svets.se
Övrigt: Vi rekryterar löpande
Arbetsplats: 
Adress: PLÅT & SVETS STENKULLEN AKTIEBOLAG
PLÅTVÄGEN 15
44361  STENKULLEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Techsupport Lerum

Är du den släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar?

Vill du göra det och få betalt samtidigt?

Du kommer att hjälpa våra kunder när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. En TechBuddy guidar, inspirerar och installerar under ett hembesök. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du tycker om att hjälpa andra och vill lära dig nya saker och utvecklas inom teknikområdet. Vi tror att du är en person som tycker om utmaningar och gillar att leta upp information på problemet tills du har hittat en lösning.

Vi söker dig som älskar tech och har en bred teknisk kompetens. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar utan att komplicera till det. Du är förmodligen den som släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar. Du älskar nya prylar och produkter och har koll på smartphones, wifi och datorer.

Med oss kan du vara med och hjälpa förändra elektronikbranchen. Konsumenterna är redo att ta det nästa steget men behöver hjälp att komma över de hinder som idag finns, vi är den hjälpen. Var med oss och hjälp kunden med dess nuvarande teknik och även ge köpråd så kunden aldrig blir missnöjd.

Vi engagerar oss i att säkerställa att produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt och på så sätt kravmärka elektronikprodukter så konsumenter kan känna sig trygga genom hela deras teknikliv.

Vårt engagemang för våra Buddys är stort och vi ser alltid till att de är uppdaterade och utbildade ut till fingerspetsarna. Allt för att kunna vägleda kunden i rätt riktning.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv när du vill jobba, det finns inget krav på hur mycket eller lite du ska jobba. Därför är detta ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har ett annat jobb vid sidan om.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://career.techbuddy.se/jobs/16767-techbuddy?promotion=5158-trackable-share-link-arbetsformedlingen-201701
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Techbuddy AB
Stjärntorget 2
16979  Solna Sverige
Hemsida: http://www.techbuddy.se
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.600 kr i sin kollektion.
Till våren lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 12 visningar under vårsäsongen (feb-juni).
Alt. sälja för ett belopp av 40 000kr.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 9 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Vikarie i Lerums förskola och grundskola

Vad gör du i vår? Kanske har du ett intresse av att jobba med barn och ungdomar? Är du ute efter att få en bra merit på CV:t eller kanske till och med knyta relation med framtida arbetsplats genom ett deltidsjobb inom skolans värld?

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i skolor i Lerums kommun innebär att du kommer ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Genom StudentConsulting får du ett försprång till en första kontakt med skolorna och kan på så vis få möjlighet att testa vilken skola som du trivs bäst på.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du gilla att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar, gillar att följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. För dig som student innebär denna tjänst en stor flexibilitet då du själv får avgöra när du har möjlighet att arbeta.

Tjänsten startar i januari och beräknas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Din profil
Vi söker dig som:
-Vill arbeta extra vid sidan av dina studier.
-Du ska vilja arbeta inom antingen förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool.
- En ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling.

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lerum/vikarie-i-lerums-forskola-och-grundskola/40029/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40029
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Heltidsvikarie i Lerums förskolor och grundskolor

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta heltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola till våren.

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor och innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar samt följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Tjänsten startar i januari och beräknas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som ambulerande konsult.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Din profil
Vi söker dig som kan jobba heltid. Du ska vilja arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- god samarbetsförmåga
- flexibel och serviceinriktad
- självgående och ansvarstagande
- lugn och empatisk

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lerum/heltidsvikarie-i-lerums-forskolor-och-grundskolor/40025/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40025
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Lerum. Lön 24 500 kr plus provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Lerum
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

5 barnskötare till kommunens första dygnet runt förskola

Nu söker vi en 5 barnskötare till vår nybyggda förskola i Stenkullen, Åkerslätt. Åkerslätts förskola kommer enligt plan att ha ”en dygnet runt öppen avdelning med verksamhetsformen pedagogisk omsorg under kvällar, nätter och helger. Under dagen bedrivs ”vanlig förskoleavdelning” där barnantalet är anpassat utifrån lokalens möjligheter.

Förskolan startade sin verksamhet 2 maj och låter sig inspireras av Reggio Emilia filosofin och vi arbetar med att forma en hälsoprofil. Förskolan har moderna lokaler som är anpassade för vår pedagogiska inriktning med fem åldersindelade avdelningar fördelade på två plan. Förskolan är byggd för sex avdelningar där vi nu väljer att till våren starta upp verksamhet på denna avdelning.

Mars 2018 startar dagverksamheten. Pedagogisk omsorg under kvällar, nätter och helger planeras starta i april under förutsättning att samtliga nödvändiga beslut är fattade. Under den pedagogiska omsorgen så ska verksamheten anpassas för barn från 1 – 13 år.

I anslutning till förskolan har vi fina naturområden och Stenkullens fritidsanläggningar. Innemiljön och utemiljön inspirerar till lek, rörelse och hälsa. De yngsta barnen har en egen utegård och lärmiljö.
På Stenkulans förskolor arbetar vi utifrån ett gemensamt förhållningssätt som utgår från vår definierade Barnsyn:
”Vi utgår ifrån att barnen är kompetenta kunskapsbärare och kunskapsskapare. Barn och pedagoger lär med och av varandra, sida vid sida. Alla har rätt att känna att de lyckas utifrån sin förmåga. Olikheter berikar. Man är inte, utan man blir, utifrån den kontext man befinner sig i”.


ARBETSUPPGIFTER
Till vår enhet söker vi nu en 5 barnskötare som till våren ska starta upp en förskoleavdelning samt pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid. Tjänsterna är av olika hög sysselsättningsgrad heltid och deltid. För de som arbetar deltid möjliggörs mertid inom ramen för förskolans övriga avdelningar.

Vi söker dig som lockas av nya arbetssätt och utmaningar och är nyfiken på att starta upp kommunens första avdelning med annan omsorgsform. Det är av största vikt att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet.

Vi ser gärna att du:
- är intresserad av pedagogisk utveckling
- kan bidra med dina erfarenheter från tidigare arbete med barn
- har en bearbetad syn på din roll som pedagog och synen på barnet och dess lärande
- kan visa både värme och sätta gränser
- har god insikt i förskolans läroplan
- är flexibel och har stark social kompetens
- är drivande och älskar utmaningar

Vi erbjuder dig:
- En dynamisk verksamhet där fantasi och kreativitet ges stort utrymme.
- En arbetsplats där barn och pedagoger känner lust att lära, är delaktiga och får sina färdigheter insatta i ett sammanhang.
- Goda utvecklingsmöjligheter i arbetet.
- Stöd av specialpedagog
- Fria pedagogiska luncher som avser dagverksamheten
- Fria måltider som avser pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har en god samarbetsförmåga, är öppen, flexibel, positiv och idérik. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha varit med om nystart av en avdelning eller förskola. Inom ramen för en av tjänsterna kommer det vara avsatt tid för viss administration som ex. schemaläggning. Erfarenhet av detta ses också som meriterande.

Intervjuerna kommer att genomföras 24 och 25 januari på förmiddagen. Vänligen reservera tiden i kalendern.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A741499
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f58d4313-64a5-4823-8828-9f9110914054&publishCode=AMS&TK=864b41ec-e20a-438c-96bf-d52dbeb98d56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Stenkulan
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biståndshandläggare/Boendesamordnare

I Lerum erbjuder vi dig en arbetsplats där vi ställer upp för varandra och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Arbetsgruppen består av positiva och professionella medarbetare i olika åldrar som har en strävan till att alltid utvecklas och bli bättre på sitt arbete. Det finns en god stämning i arbetsgruppen och vi stödjer varandra i det dagliga arbetet samtidigt som vi också arbetar självständigt.

Verksamheten leds av en ansvarig enhetschef och i det dagliga arbetet finns en metodhandledare som dagligt stöd.

Våra lokaler finns i Lerums centrum, centralt beläget och nära allmänna kommunikationsmedel.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarie till vår arbetsgrupp! Tjänsten innebär biståndshandläggning för personer över 65 år med inriktning mot boendesamordning.
Som biståndshandläggare arbetar du med myndighetsutövning enligt socialtjänstlagen för personer som är över 65 år.
Ditt uppdrag som biståndshandläggare är att med brukaren i fokus, informera, vägleda, ta emot anmälan/ansökan, utreda, göra individuella behovsbedömningar och fatta beslut om insatser enligt socialtjänstlagen utifrån ansökan om bistånd.
Inriktningen boendesamordning innebär att du fördelar beslut om korttidsplatser och särskilt boende samt bostad med särskild service. Du kommer ha mycket kontakt med våra utförare för dessa insatser.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har socionomexamen eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Tjänsten ställer höga krav på goda kunskaper gällande lagstiftning inom området, datorvana, förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift samt god samarbetsförmåga och kunskap att driva det egna arbetet framåt.

Urval och intervjuer sker löpande under annonsering.
Du har ett stort intresse för ny teknik och tillgänglighet för alla. Du är stresstålig och flexibel i tanke och handling och du har god social kompetens och är positiv i ditt arbete. Du är bra på struktur, planering och prioritering och kan ha många bollar i luften samt kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget.
Erfarenhet inom myndighetsutövning och kunskaper i datorsystemen Treserva och SAMSA är meriterande.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-09-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741598
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c30fb91e-d957-41a9-b67a-9b299d2ba79e&publishCode=AMS&TK=17cc5360-0554-45d4-937b-6b406ac06d99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Myndighet - Bistånd äldre
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Lerum

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Lerum.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstartsmöte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Säkerhetsrådgivare
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Lerum
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Inredingssnickare sökes

IGN AB är ett specialsnickeri, med mångårig erfarenhet inom tillverkning, renovering och montering av möbler och inredning. Vi håller till i lokaler nära Nääs slott vid E20.

Vi utför det mesta inom specialsnickeri. Med intresse, kvalitet och yrkesstolthet arbetar vi med de olika projekten.

Våra kunder är inredare/arkitekter till Hotell och restaurang, rederier, offentlig miljö även privatpersoner. Vi lämnar offert/anbud eller jobbar mot löpande arvode.

Nu söker vi en erfaren inredningssnickare.

Det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen utan körkort och egen bil.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Inredningssnickare/Specialsnickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jan@ignab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inredningsgruppen på Nääs AB
Hyvelbänksvägen 6
44891  FLODA 
Hemsida:
  
Platsannons

Två verksamhetsutvecklare till Utvecklingsenheten

Utvecklingsenhetens uppdrag är att stödja både förvaltning och politik att ur ett kvalitets-, kund- och hållbarhetsperspektiv utveckla kommunens verksamheter inom främst fyra fokusområden: ledning och kvalitet, demokrati och inflytande, hållbarhet samt innovation och digitalisering. På Utvecklingsenheten arbetar idag 12 verksamhetsutvecklare med kompetens inom enhetens fokusområden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två verksamhetsutvecklare till Utvecklingsenheten. Innehållet i arbetet handlar framförallt om att leda och genomföra uppdrag och projekt inom områdena ledning, kvalitet innovation och digitalisering. Lerums kommun driver ett treårigt innovationsprojekt med stöd från Vinnova där vi ser många spännande möjligheter. Som verksamhetsutvecklare på Utvecklingsenheten arbetar du tätt tillsammans med både politiker, förvaltningsledning, medarbetare, invånare och andra aktörer utanför den kommunala organisationen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att självständigt driva uppdrag, projekt och processer. Vi välkomnar sökande med bakgrund i offentlig och/eller privat sektor. Det är viktigt att du är samhällsengagerad och har förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Du är initiativrik och strukturerad samt har förmåga att prioritera och planera dina egna arbetsuppgifter. Rollen förutsätter också att du är analytisk, utvecklings-inriktad och omvärldsorienterad. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.ÖVRIGT
Lerums kommun har cirka 3 000 medarbetare som arbetar för att erbjuda kommunens cirka 41 000 invånare en väl fungerande samhällsservice. Kommunen har en stark tillväxttakt och allt vi gör ska präglas av vår vision - Sveriges ledande miljökommun 2025. Visionens ledord kreativitet, hållbarhet och inflytande ska genomsyra allt och alla i organisationen. Kommunen som arbetsplats ska vara en plats för nytänkande och innovation.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som årsarbetstid, friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Verksamhetsarkitekt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A741438
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b3d39a3-f942-4734-9916-5b5fc5b76ab5&publishCode=AMS&TK=1d4cd5c7-962c-49dd-ae1f-49055e882aed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Sektor infrasupport
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnsjuksköterska till BUM Lerum

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrBeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta på en trivsam barn- och ungdomsmedicinsk öppenvårdsmottagning i fräscha lokaler centralt i Lerum.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med erfarna barnsjuksköterskor, barnläkare, psykolog, dietist, sjukgymnast och medicinska sekreterare. Vi har ansvar för barn och ungdomar 0-18 år boende i Lerums kommun med ett patientunderlag på cirka 11 000 barn.
I mottagningsarbetet ingår att följa barn med kroniska sjukdomar som astma/allergi, obesitas, mag-tarmsjukdomar, njursjukdomar och tillväxtrubbningar. Hälsoundersökningar av flyktingbarn och adoptivbarn ingår i mottagningens uppdrag samt ansvar för specialist BVC och skolhälsovård.
Barn- och ungdomskliniken består av sex öppenvårdsmottagningar, dagvårdsavdelning, barnavdelning, neonatalavdelning, lekterapi samt akutmottagning. Upptagningsområdet består av cirka 75 000 barn och ungdomar. 
Vi söker nu en barnsjuksköterska till vårt team. Arbetet består av mottagningsarbete, telefonrådgivning, provtagning och skötsel av våra lokaler och funktioner. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i en trivsam miljö.

Kvalifikationer

- Sjuksköterska med specialistutbildning inom barnhälso- och sjukvård är ett krav.
- Du har arbetat med barnsjukvård samt kliniskt patientarbete de senaste åren.
- Erfarenhet av provtagning och telefonrådgivning är en fördel.
- God svenska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språkkunskaper ser vi som en fördel.
- God social kompetens, samarbetsförmåga och flexibilitet värdesätts. 

Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss. 

Övrigt
Tjänsten är förlagd inom somatisk vård på BUM Lerum och för att erbjuda en högre sysselsättningsgrad erbjuder vi möjligheten att arbeta på annan barnenhet i Borås för att nå upp till heltid.
Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017/8903
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185476/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Älvsborgs Sjukhus, Barn- och ungdomsmottagning Lerum
Brämhultsvägen 53
50182  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i engelska och annat ämne till årskurs 4-6

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar Du Dig lätt och smidigt från Göteborgs centralstation med exv Gråbosnabben eller Orange Expressbuss.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en driven ämnespedagog till årskurs 4-6. Ämnesbehörighet i engelska och annat/andra ämnen önskas.
Som en del av ett kreativt team, kommer Du att ansvara för att de förmågor som återfinns i läroplanen i Dina ämnen, får en naturlig del i de fokusområden som eleverna arbetar med.

KVALIFIKATIONER
Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt/värdeskapande förhållningssätt och Du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och Du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag. Du gillar att arbeta i team och Du vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar Du var och en av de olika elever Du möter i Din vardag som pedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A741969
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9dba0489-bdb6-4ed0-8fe3-2213eb412bf3&publishCode=AMS&TK=cdebd935-bfa9-4891-af1b-e1403fbcc51b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Lekstorp
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i portugisiska

Välkommen att arbeta i Lerum, en stabil och framåtsträvande kommun.
På enheten för modersmål och studiehandledning får du 21 kollegor att samarbeta, dela erfarenheter och trivas med. Vårt fokus är pedagogisk utveckling, professionalitet och arbetsglädje
Lärarna på modersmålsenheten i Lerum undervisar i 19 olika språk. Vi är en tillräckligt stor enhet för att ha bra samarbete, kollegialt lärande och utbyte av idéer och tillräckligt liten enhet för att alla ska komma till tals och påverka arbetssätt och hur vi organiserar oss. Alla tillsvidareanställda lärare har dator/IPad och de flesta även telefon.
Vi har våra möteslokaler och arbetsrum på biblioteket och i gymnasiet som ligger centralt i Lerum och till vilka det är lätt att ta sig med buss/tåg.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanerna, studiehandledning, deltagande på möten och kompetensutveckling. Planering, genomförande, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet sker såväl självständigt som tillsammans i arbetslaget. Tjänsten är ambulerande vilket innebär att du undervisar elever på flera skolor. En gång i veckan träffas arbetslaget för gemensamt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har goda didaktiska kunskaper i portugisiska och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
Du är flexibel i ditt pedagogiska upplägg och möter eleverna med respekt, uppmuntran och höga förväntningar. I mötet med personal på skolorna är du samarbets- och lösningsorienterad samtidigt som du är tydlig med vad ditt uppdrag är. Arbetet kräver att du har en god vana i att hantera digitala verktyg.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-29 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: A741693
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=56e60efe-0209-450a-9528-80409f61898a&publishCode=AMS&TK=f3571fe4-de45-4c54-b1ad-0e94d26a7d83
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Modersmål
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i franska

Lärarna på modersmålsenheten i Lerum undervisar i 19 olika språk. Vi är en tillräckligt stor enhet för att ha bra samarbete, kollegialt lärande och utbyte av idéer och tillräckligt liten enhet för att alla ska komma till tals och påverka arbetssätt och hur vi organiserar oss.
Vi har våra möteslokaler och arbetsrum på biblioteket och i gymnasiet som ligger centralt i Lerum och till vilka det är lätt att ta sig med buss/tåg.
Genom kollegialt lärande strävar vi kontinuerligt efter att förbättra och utveckla den pedagogiska praktiken.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet består av modersmålsundervisning utifrån kursplanerna, studiehandledning, deltagande på möten och kompetensutveckling. Planering, genomförande, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet sker såväl självständigt som tillsammans i arbetslaget. Tjänsten är ambulerande vilket innebär att du undervisar elever på flera skolor. En gång i veckan träffas arbetslaget för gemensamt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare eller har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har goda didaktiska kunskaper i franska och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Du är flexibel i ditt pedagogiska upplägg och möter eleverna med respekt, uppmuntran och höga förväntningar. I mötet med personal på skolorna är du samarbets- och lösningsorienterad samtidigt som du är tydlig med vad ditt uppdrag är. Arbetet kräver att du har en god vana i att hantera digitala verktyg.

ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-29 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: A741641
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c86ec269-cb59-460c-bda0-c3718d2948fe&publishCode=AMS&TK=02098100-8c90-4450-b55a-f7d86e6fbdc0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Modersmål
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till ny avdelning på Åkerslätts förskola

Nu söker vi en förskollärare till vår nybyggda förskola i Stenkullen, Åkerslätt. Förskolan startade sin verksamhet 2 maj och låter sig inspireras av Reggio Emilia filosofin och vi arbetar med att forma en hälsoprofil. Förskolan har moderna lokaler som är anpassade för vår pedagogiska inriktning med fem åldersindelade avdelningar fördelade på två plan. Förskolan är byggd för sex avdelningar där vi nu väljer att till våren starta upp verksamhet på denna avdelning. Den sjätte avdelningen kommer enligt plan att vara en ”dygnet runt öppen avdelning”. Som förskollärare på denna avdelning arbetar du dagtid om inte annat avtalas i samverkan med facklig organisation.

I anslutning till förskolan har vi fina naturområden och Stenkullens fritidsanläggningar. Innemiljön och utemiljön inspirerar till lek, rörelse och hälsa. De yngsta barnen har en egen utegård och lärmiljö. Hos oss utvecklas barnen i naturvetenskapens grunder med extra hälsofokus samt kan använda sig av upp till hundra olika uttrycksformer.

På Stenkulans förskolor arbetar vi utifrån ett gemensamt förhållningssätt som utgår från vår definierade Barnsyn:
”Vi utgår ifrån att barnen är kompetenta kunskapsbärare och kunskapsskapare. Barn och pedagoger lär med och av varandra, sida vid sida. Alla har rätt att känna att de lyckas utifrån sin förmåga. Olikheter berikar. Man är inte, utan man blir, utifrån den kontext man befinner sig i”.ARBETSUPPGIFTER
Till vår enhet söker vi nu en förskollärare som till våren tillsammans med barnskötare ska starta upp avdelningen som blir anpassat för barn 1-5 år på dagtid. Då denna avdelning ska vara anpassad även till omsorg på obekväm arbetstid så är barnantalet anpassat till lokalens förutsättningar.

Vi söker dig som lockas av nya arbetssätt och utmaningar och är nyfiken på att starta upp kommunens första avdelning med annan omsorgsform. Det är av största vikt att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet.

Vi ser gärna att du:
- är intresserad av pedagogisk utveckling
- kan bidra med dina erfarenheter från tidigare arbete med barn
- har en bearbetad syn på din roll som pedagog och synen på barnet och dess lärande
- kan visa både värme och sätta gränser
- har god insikt i förskolans läroplan
- är flexibel och har stark social kompetens
- är drivande och älskar utmaningar

Vi erbjuder dig:
- En dynamisk verksamhet där fantasi och kreativitet ges stort utrymme.
- En arbetsplats där barn och pedagoger känner lust att lära, är delaktiga och får sina färdigheter insatta i ett sammanhang.
- Goda utvecklingsmöjligheter i arbetet.
- Stöd av specialpedagog
- Fria pedagogiska luncher
- Arbetskläder
- FriskvårdsbidragKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har en god samarbetsförmåga, är öppen, flexibel, positiv och idérik. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha varit med om nystart av en avdelning eller förskola.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A741498
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91c6caf1-ad71-4788-ac5f-4d833375c425&publishCode=AMS&TK=aa2c2601-457c-4659-bc37-2ae2662081f5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Stenkulan
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskolechef

Vi söker dig som vill arbeta som förskolechef i Floda på enheten Hästhagen/Uddared. Där finns idag fyra förskolor, Smörblomman, Blåsippan, Hästhagen och Vitsippans förskola. Tillsammans i verksamheten är det ca 250 barn och 60 pedagoger. Två förskolechefer bildar ett ledningsteam med gemensamt ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet utifrån enhetens vision. Respektive förskolechef ansvarar för barn och personal på sin förskoleenhet.

Under våren kommer Hästhagen-Uddareds förskolor att starta upp ett kreativt återbrukscenter för ofärdigt okodat återbruksmaterial. Processen kommer att ledas av en utbildad ateljerista i aktivt samskapande med barn och pedagoger.ARBETSUPPGIFTER
Som förskolechef har du verksamhets- personal- och ekonomiansvar. Du deltar aktivt i Sektor lärandes gemensamma arbete och ingår i sektorns gemensamma ledningsgrupp under ledning av verksamhetschefer för förskola och grundskola. Dessa ledningsgrupper behandlar det pedagogiska ledarskapet och det systematiska kvalitetsarbetet. Dessutom deltar du i den områdesgrupp som arbetar för gemensamma frågor i Floda.

Utvecklingen av Hästhagen/Uddareds förskolor skapas i möten av olika slag där vi alla är lika beroende av varandra för att lyckas. Hela systemet är viktigt eftersom det skapar förutsättningar för möten där utveckling sker, system och arbete behöver gå hand i hand. Vi ger möjligheter för individers lärande i samspel med varandra, miljön, material, styrdokument och aktuell forskning. De vuxnas lärande, utveckling och reflektion är avgörande för att Hästhagen/Uddareds förskolors vision och gemensamma ställningstaganden ska kunna uppnås.

Hos oss välkomnas du av barn och pedagoger
som är stolta över sitt arbete och sin förskola.
Du möter lärmiljöer och förhållningssätt
som berättar om framtidstro, förundran och
glädjen i att tillsammans erövra kunskap.

Rollen som pedagogisk ledare för barn eller pedagoger handlar till stor del om att synliggöra och leda lärprocesser. Genom att rama in och sätta ord på det som uppstår i olika möten skapas förståelse och lärande. Ett grundläggande ställningstagande är att olikheter berikar och att vi inte måste tycka likadant.
Vi tror att en samstämmighet kring den bärande visionen, uppdraget och hur vi förhåller oss till det systematiska kvalitetsarbetet bidrar till Hästhagen/Uddareds förskolors förbättringskapacitet.KVALIFIKATIONER
Vi söker en förskolechef med vilja och hög ambition att leda pedagoger och utveckla Hästhagen/Uddareds förskolor enligt det systematiska kvalitetsarbetet. Du bör ha en pedagogisk bakgrund och gärna erfarenhet av ledarskap.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741169
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62b4485e-b658-418e-8bb6-4d856bb9e0ca&publishCode=AMS&TK=02cc937c-a797-498f-90e3-c42bcd218a63
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Verksamhetschefer Lär
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Somna söker produktspecialist till distrikt syd


Vi söker en leg.arbetsterapeut eller leg.fysioterapeut/sjukgymnast med placering i Halmstad alternativt Göteborg. Du kommer att ingå i ett säljteam men ha ansvar för vårt södra distrikt.

I tjänsten ingår marknadsanalys, planering och genomförande av alla typer av säljaktiviteter. Exempel på detta är produktrådgivning, nykundsbearbetning, vårda befintliga kunder, hålla utbildningar och föreläsningar, delta på mässor, budgetarbete.

Tjänsten innebär resor med bil, tåg och flyg samt övernattningar.Du ska ha god förmåga att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du är förtroendegivande, har ett stort engagemang, förmåga att identifiera behov och ett stort affärssinne.Du utgår från vårt kontor i Halmstad eller Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, fast månadslön, tjänstebil.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Produktspecialist Syd
Webbplats:
Epostadress: mirja@somna.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Somna AB
Panelvägen 16
44361  Stenkullen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Somna söker produktspecialist till distrikt syd


Vi söker en leg.arbetsterapeut eller leg.fysioterapeut/sjukgymnast med placering i Halmstad alternativt Göteborg. Du kommer att ingå i ett säljteam men ha ansvar för vårt södra distrikt.

I tjänsten ingår marknadsanalys, planering och genomförande av alla typer av säljaktiviteter. Exempel på detta är produktrådgivning, nykundsbearbetning, vårda befintliga kunder, hålla utbildningar och föreläsningar, delta på mässor, budgetarbete.

Tjänsten innebär resor med bil, tåg och flyg samt övernattningar.Du ska ha god förmåga att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du är förtroendegivande, har ett stort engagemang, förmåga att identifiera behov och ett stort affärssinne.Du utgår från vårt kontor i Halmstad eller Göteborg.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, fast månadslön, tjänstebil.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Produktspecialist Syd
Webbplats:
Epostadress: mirja@somna.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Somna AB
Panelvägen 16
44361  Stenkullen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef till Äldreboende i Lerum

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Har du en hög energinivå och delar våra värderingar? Vill du bidra som verksamhetschef till utvecklingen av vårt företag och vår Äldreomsorg?

Nu letar vi efter en verksamhetschef till vårt äldreboende Hedegården i Lerum.


Hos oss är du ansvarig för

Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver verksamheten framåt med delaktighet från dina medarbetare. Du ingår i en trevlig och prestigelös regionledningsgrupp och rapporterar till Regionchef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, ekonomi och lön. I verksamheten har du också stöd av gruppledare som hjälper dig med bl a bemanning och planering.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex sjuksköterska, socionom, social omsorg) och erfarenhet från äldreomsorgen.

Du har hög affärsmässighet och tydlig kundfokus. Du leder med en stor självinsikt, öppen kommunikation och genom att bygga goda relationer. Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och ta ansvar. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vi erbjuder:

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Vi är en gemenskap av hjältar som aldrig ger upp. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 20180110. För mer information kontakta Hanna Göthlin, Regionchef.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg,
personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har fler än 16 000
engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor.
Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2015 uppgick rörelseintäkterna till 5 655 MSEK.
Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om
Humana på www.humana.se eller http://corporate.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Föreståndare, äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Sok-jobb-aldreomsorg-och-LSS/?rmpage=job&rmjob=365
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Omsorg AB
Ölslanda Gärde
44360  Stenkullen Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Fritidschef

Lerums kommun är en expansiv kommun där förvaltningsledningen uppmuntrar till att tänka och agera innovativt och att våga pröva nya angreppssätt. Som fritidschef kommer du att ha en central roll i kommunens utvecklingsarbete inom verksamhetsområdet som består av Kultur- och bibliotek, Kulturskola och Fritid, där du också är del av verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Fritidsområdet omfattar föreningsutveckling, bidragshantering, skötsel och utveckling av kommunens fritidsanläggningar, samordning och utveckling av öppen ungdomsverksamhet och evenemang kopplat mot verksamhetsområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för att initiera och driva strategiska frågor inom fritid och till din hjälp har du en fritidsenhet med fyra medarbetare. Uppdraget innebär flera interna och externa kontakter med samarbetspartners och föreningsaktiva. Som ansvarig för verksamheten blir ditt uppdrag att utveckla och driva verksamheten framåt, prioritera och ta fram analytiska och tydliga beslutsunderlag.

Inom ramen för ditt uppdrag kommer du kunna arbeta självständigt och i nära samverkan med övriga chefer inom Sektor lärande och övriga sektorer.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har gedigna kunskaper inom fritidsområdet, erfarenhet av att gå från strategi till handling och resultat genom att arbeta med din enhet och övriga chefer inom förvaltningen samt externa samarbetspartners. Du leder arbetet med engagemang, förtroende och legitimitet samt har god förmåga att planera och prioritera. Det är av vikt att du är en person som ser din del i helheten och är en teamspelare snarare än en individualist.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation samt har goda erfarenheter av förenings- och fritidsliv. Du ska ha minst tre års erfarenhet som chef. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara lyhörd, strukturerad och utvecklingsorienterad samt ha en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fritidschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A740525
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e3083cb0-1db5-4d43-99fb-94d5c4648181&publishCode=AMS&TK=88882822-dbde-43ff-92d1-8ccb34198590
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Sektor lärande
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Demonstration / Leverans / Service Lerum

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / leverans och service. Tidigare kundvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Lerum kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Provision

Möjlighet till företagsbil och bensinkort efter uppnått resultat.

Tillträde snarast.


Vi söker dig med social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB arbetar med med ett brett sortiment inom all form av rengöring och underhåll.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Skjutstativförare till stort logistikföretag

Vill du arbeta heltid inom lager och industri? Vi söker konstant efter medarbetare som vill arbeta som skjutstativförare! Vi vill att du har god erfarenhet av att köra skjutstativ- och/eller motviktstruck. Har du det ska du ansöka direkt!

Om arbetet:
Frode Laursen är en av Nordens snabbast växande leverantörer av one-stop-logistik inom fem områden: råvaror, dagligvaror, byggvaror, återvinning och distribution av farligt gods. Deras viktigaste marknadsområde är Norden i kombination med transporter till och från kontinenten. Nyckeln till Frode Laursens framgångar är fokus. De fokuserar på utvalda sektorer, på utveckling av know-how, på informationsteknologi, processer och medarbetare. Och i första hand, riktar de sitt fokus mot sina kunder. Frode Laursen har som mål att bli ledande i Norden inom en snar framtid och de letar nu efter medarbetare som kan växa och utvecklas tillsammans med dem.

Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare för kommande behov hos våra kundföretag. Din arbetsdag som skjutstativ-förare innebär omväxlande arbetsuppgifter. Ställagen är 12 meter höga så mycket tidigare erfarenhet inom rollen krävs. Arbetet är förlagt på dagtid med start från Januari månad.

För att vara kvalificerad för den här tjänsten krävs det att du har:
• Truckkort TLP 10 A+B
• Väldigt god vana av att köra skjustativ.
• Egenskaper såsom stresstålig, tävlingsinriktad, lösningsorienterad och noggrann.
• Samarbetsförmåga och social kompetens.

Om dig:
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom skjutstativstruck och som har arbetat med det under en längre period. Du som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett mycket effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du även noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll. Om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, relevant utbildningsbakgrund, Truckkort A+B eller erfaren ledstaplare, är detta meriterande.

Arbetsuppgifter som ingår:
• Köra skjutstativ
• Köra ledstaplare med fokus skjutstativ.
• Ingå i en grupp med flera truckförare och förse övriga anläggningen med gods.
• Köra gods direkt till lastkajerna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen:
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan:
Många av våra tjänster är med start omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan där du även skattar dina kompetenser. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Carl Lundberg: 0736847751
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=4F715F9C-FFDB-438B-B72A-7FE9B3B1B035&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Vi söker en samhällsvägledare till Lerums kundcenter ”KomIn”

Lerums kundcenter KomIn fungerar som en väg in till kommunens alla verksamheter och hanterar frågor och ärenden från invånare direkt vid första kontakten. KomIn tar emot och besvarar frågor, synpunkter och felanmälningar från invånare, företagare, besökare och kunder till kommunen. Kontakterna sker genom telefon, e-post, sociala medier och personliga besök.

Nu förstärker vi teamet och du blir en av åtta samhällsvägledare på KomIn.
ARBETSUPPGIFTER
Som samhällsvägledare arbetar du utifrån invånarens villkor med fokus på att lösa kundens behov. Du står för enastående service och trevligt bemötande.

Arbetet är omväxlande och tempot är stundtals högt. Ärenden spänner över ett brett spektra inom alla kommunens ansvarsområden. Som samhällsvägledare på KomIn krävs att du är strukturerad och att du kan möta alla slags människor på ett positivt och professionellt sätt.

Kika gärna på Lerums kommuns instagram-konto där vi under vecka 49 visade upp vår vardag. @Lerumskommun heter vi på Instagram.


KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för arbetet. I övrigt vill vi att du:

- kunnig i att använda tekniska hjälpmedel för att söka information
- uttrycker dig ledigt och korrekt i skrift
- har ett intresse för samhällsfrågor.
- har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
- är kommunikativ och kan möta människor i olika situationer, med olika förutsättningar.
- är trygg och tydlig som person.
- har förmåga att ge bra service och ett gott bemötande samt att kunna avgränsa och avsluta samtal på ett sätt som gör att kunden är nöjd.
- ansvarskänsla och förmåga att strukturera arbetet, trots många avbrott.
- har förmåga att samarbeta och är flexibel.
- har ett öga för utvecklingspotential i Kundcenter, och ett driv att genomföra denna utveckling.
- har arbetslivserfarenhet.

Varmt välkommen till oss som vårt nyaste stjärnskott!


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Sista ansökningsdag: 2017-12-27
Omfattning: heltid (100 %), tillsvidare.
Arbetstid: schemalagd, för närvarande i rullande schema. Nuvarande öppettider är på måndag- torsdag kl. 8-18, fredag kl. 8-16 men kan komma att förändras.

Arbetsplats: kommunhuset vid Bagges torg, Lerums centrum.
Tillträde: så snart som möjligt efter årsskiftet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Samhällsvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A738782
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ee3423d-906c-4c77-b8d4-982daf8cd357&publishCode=AMS&TK=944e86f2-a867-4d75-be59-7ad51bb64ac8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Lerums kundcenter KomIn
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se
  

Platsannons

Grafiker och marknadsförare

Vi behöver hjälp med allt från sättning av böcker (formgivning) till viss marknadsföring, packning av böcker mm. Tjänsten är till en början en timanställning men kan utvecklas till en fast tjänst.

Vi är ett litet gäng så de personliga egenskaperna är viktiga. Vi har nära kontakt med författare så en serviceminded inställning är viktigt. Likaså mycket goda kunskaper i svenska språket. Glädje och positiv energi är det vi värdesätter mest.

Ljusa härliga nya lokaler med underbara kollegor.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Grafisk formgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning till att börja med. Kan utvecklas till en fast anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@idusforlag.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IDUS FÖRLAG AB
ROSENVÄGEN 2A
44331  LERUM Sverige
Hemsida: http://www.idusforlag.se
  
Platsannons

Verkstadsarbetare Stenkullen

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en verkstadsarbetare till vår kund i Stenkullen.

I dina arbetsuppgifter ingår reparationer och underhåll av emballage och transportfixturer som har använts i transporter
och behöver oftast repareras och underhållas för vidare användning.

Vid tillsättande av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlighet. Som person är du arbetsvillig, pålitlig och har en hög arbetsmoral. Du har god fysik, gillar att arbeta både enskilt och i grupp.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Söder & Co AB med goda möjligheter till anställning hos kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker via www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 2900
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2900
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Svetsare till företag i Stenkullen

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Nu söker vi en svetsare med praktisk erfarenhet av svetsning.

Du kommer att arbeta med manuell svetsning. Du svetsar ihop olika detaljer med varierande storlek och i både korta och långa serier.

Vi söker dig som har utbildning inom svetsning. Utöver detta har du något års praktisk erfarenhet som svetsare. Meriterande med god kunskaper inom ritningsläsning och truckkort.

Vid tillsättande av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlighet. Som person är du arbetsvillig, pålitlig och har en hög arbetsmoral. Du har god fysik, gillar att arbeta både enskilt och i grupp.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Söder & Co AB med goda möjligheter till anställning hos kund.

Uppdraget är belagt hos kund i Stenkullen.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker via www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 2895
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2895
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Säljansvarigfarmeceut

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Shahla Saghezi berättar:  

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat Solkatten Lerum. Vi är ett härligt team på 4 farmaceuter som söker en ny kollega. Din roll på Apotek Hjärtat Solkatten Lerum kommer att vara säljansvarig.

 

För mig som chef är det viktigt att gruppen driver utvecklingen på apoteket framåt, att vi tillsammans jobbar varje dag för att bli bättre. På Apotek Hjärtat Solkatten har vi kunder som uppskattar både vår egenvård och också vår rådgivning vid recept vilket innebär att vi arbetar med helheten. Vi hjälps åt, ställer upp för varandra och har tät dialog i det vardagliga och i våra gemensamma möten.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning  som säljansvarig farmaceut. Tjänsten är på 60% eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Önskat tillträde till tjänsten är den 15 februari eller enligt överenskommelse.

  Såhär jobbar en säljansvarig farmaceut på Hjärtat! I din roll som säljansvarig är det viktigt att du brinner för  försäljning och egenvård i kombination med farmaceutisk kompetens och rådgivning. Du ansvarar för att driva försäljningsökning av handelsvaror och receptfria läkemedel på ditt apotek. Tillsammans med din apotekschef optimerar du Hjärtats kampanjer och säljaktiviteter. Rollen som säljansvarig innebär även att du tar initiativ till aktiviteter och övningar som främjar försäljning, exempelvis tävlingar och kampanjuppföljningar. Din uppgift är att coacha dina kollegor i exempelvis kundbemötande, försäljning och rådgivning!

 

Du har ansvar för beställning av kampanj, revidering av sortiment, uppbyggnad av kampanj och tillsammans med kollegorna skapa en säljplan för kampanjperioden.

 

Du arbetar omväxlande med försäljning, professionell rådgivning och kassatjänst inom egenvården. Du är kundfokuserad och önskar bidra till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som säljansvarig på Hjärtat ansvarar du för att driva försäljningsökning av handelsvaror och receptfria läkemedel på ditt apotek. Tillsammans med din apotekschef optimerar du Hjärtats kampanjer och säljaktiviteter. Rollen som säljansvarig innebär även att du tar initiativ till aktiviteter och övningar som främjar försäljning, exempelvis tävlingar och kampanjuppföljningar. Din uppgift är att coacha dina kollegor i exempelvis kundbemötande, försäljning och rådgivning!

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är utbildad farmaceut.  Du är flexibel, utåtriktad och starkt kundfokuserad. Du är en förtroendeingivande och kunnig rådgivare som vill hjälpa kunderna till bättre hälsa och välmående.

 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

 

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. 

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför ansökan.

 

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid9,30 till 19 vardagar -----enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1973407/70365?channel=amv&iso=se
Epostadress: shahla.saghezi@apotekhjartat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

Personlig assistent till liten kille som bor i Lerum.

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, vad vi vill? Se vår film:

http://www.brackediakoni.se/vilka-ar-bracke-diakoni/om-oss

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en personlig assistent till en pojke i 10-årsåldern som bor i Lerum. Här handlar det om att finnas med i lek och allvar. Fritidsaktiviteter, besök i badhus, vara med favoritdjuren häst och hund men också omvårdnad, sondmatning och lättare medicinhantering.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har kunskap om TAKK, bildkommunikation, sondmatning och visst pedagogiskt arbete. Du får gärna tidigare ha arbetat med barn eller ha stor erfarenhet av barn, helst med särskilda behov såsom autism.

Det är viktigt att du är strukturerad, lyhörd, flexibel, initiativrik och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Personkemin mellan dig, pojken och hans familj är viktig och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Du som söker bör vara rökfri, inte vara allergisk mot klor, häst eller hund.

Villkor
Arbetet innebär schemalagd arbetstid. Eftermiddagar och kvällar på vardagar samt helger och lov.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. Vi har kollektivavtal med Kommunal och KFO.

Med hänvisning till Lagen (2010_479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder (LSS) måste du som erbjuds tjänsten visa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas. Vi rekommenderar därför att du beställer utdraget i samband med din ansökan, då handläggningstiden ofta är lång. Du hittar blanketten här: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Vi tar emot ansökningar löpande fram till 180102. Intervjuer sker kontinuerligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 70% - 80 %. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 2017/134
Webbplats: https://brackediakoni.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:170264/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bräcke diakoni, Barn och Ungdom, Bräcke diakoni Personlig Assistans
Bräcke Västergårdsväg 5
41877  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödpedagog till Daglig Sysselsättning

Som stödpedagog inom Socialpsykiatrin dagliga sysselsättning gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning och övriga med särskilda behov att få en meningsfull sysselsättning, praktik eller arbete.

Vi har våra verksamheter utplacerade på två olika ställen i kommunen; Nääs slottspark och på Steget (Ekollonvägen). Du kommer att ingå i schemalagd rotation mellan dessa enheter.

I vissa fall innebär det att vara ute som arbetshandledare på både interna och externa arbetsplatser.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Arbetsuppgifterna innebär att planera och strukturera upp aktiviteter för deltagare utifrån den enskildes individuella genomförandeplan.
Du ska vara positiv och stimulera brukarnas individuella styrkor och intressen.

Dokumentation och stödpersonsuppdrag ingår i arbetsuppgifterna


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har yrkeshögskola/kvalificerad yrkesutbildning, utbildning med inriktning socialpsykiatri eller högskolepoäng om minst 60 poäng inom verksamhetsområdet.

Du ska tycka om utmaningar, ha ett stort engagemang med inslag av kreativ och skapande förmåga, vara förändringsorienterad, driven, flexibel samt kunna arbeta med personer med psykisk ohälsa. Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt och kunna samverka med övriga aktörer runt om.

Arbetet kan vara fysiskt krävande och en del utomhusarbete ingår i tjänsten. Du ska kunna uttrycka Dig väl i tal och skrift, ha kunskap i gällande lagstiftningar samt ha stor datavana. Vi arbetar i verksamhetssystemet Treserva.

Erfarenhet av tidigare arbete inom socialpsykiatrin samt kunskap om neurospsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738857
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6554a7db-16bb-498a-8e9f-434d434002fe&publishCode=AMS&TK=9b58d50e-f84d-4d2e-986b-13fc1995d9fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Funktionsstöd söker timvikarier

Funktionsstöd är en av fyra verksamheter inom sektor Stöd och Omsorg. I Funktonsstöd ingår ansvar för LSS boenden, Personlig assistans, Socialpsykiatri, Arbetsmarknadsenhet, Korttidsverksamhet, kontaktpersoner LSS, Stödfamiljer LSS, Avlösning och ledsagning.

Verksamheten ansvarar för 9 LSS-boenden, Frödingsvägen och Seatons allé i Lerum. Floda C och Rurik Holmsväg i Floda samt Loftet, Solrosvägen och Björkebacken i Gråbo. Dessutom kommer ett nytt LSS-boende öppna i Gråbo under februari 2018. Inom korttidsverksamheten ingår Aggegårdens boende och lägerverksamhet. Inom Socialpsykiatrin ingår Sysselsättning och Boendestöd. 

Vi söker nu timvikarier till våra LSS-boenden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar med personer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, intellektuell funktionsnedsättningar, fysiska funktionsnedsättningar, samt psykisk ohälsa.
Du kommer att stödja de boende i deras dagliga livsföring, stimulera till fritidsaktiviteter och ett aktivt liv. Rollen som medarbetare innebär att vara ett stöd för varje enskild individ utifrån dennes behov och förutsättningar. Vi jobbar utifrån ett gemensamt förhållningssätt för att möjliggöra att den enskilde skall kunna leva så självständigt som möjligt i sin vardag och utifrån sin förmåga. Som timvikarie har du möjlighet att arbeta när behov uppstår i verksamheten och kan variera från dag till dag.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har utbildning med inriktning mot habilitering, omvårdnad, alternativt pedagogik. och har erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsättningar. Som person är du lugn och trygg. Du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med skiftande bakgrund.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A738366
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=673162fb-dfd0-48e8-8bec-a0ed1f0359e5&publishCode=AMS&TK=64cad550-c6c7-4f6a-92b8-f6cc9a867a6a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Boende och sysselsättning
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Allt i allo med inslag av marknadsföring

Vi behöver en allt i allo som kan avlasta oss vid behov med bland annat att hålla ordning på kontoret, göra utskick i marknadsföringssyfte, skriva ansökningar, köpa in kontorsmaterial, packa recensionsexemplar och enklare fakturering.

Vi vill att du är glad, positiv och full av energi! Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska språket.
Har du dessutom kunskaper i indesign är det en extra bonus.


Ljusa fina lokaler med glada och positiva kollegor.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en timanställning med stor möjlighet att själv påverka när man lägger timmarna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@idusforlag.se
Övrigt: Om du har kunskaper i indesign, bifoga gärna något du gjort.
Arbetsplats: 
Adress: IDUS FÖRLAG AB
ROSENVÄGEN 2A
44331  LERUM Sverige
Hemsida: http://www.idusforlag.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes

En assistent sökes till 21-årig rullstolsburen kund. Kunden som behöver assistans är aktiv, badar flera gånger i veckan och är ute med sina assistenter hela dagarna.

Rullande schema , 6-veckors, dubbelassistans dagtid, enkelassistans nattetid.
Tjänsten är på ca 85 %.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltidstjänst på ca 85% med rullande schema.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: henrietta.bodo@alminia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alminia (fd Svensk Personlig Assistans AB)
Bagges Torg 13
44330  LERUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Daglig Verksamhet i Lerum

Bräcke diakoni bedriver en bred non-profitverksamhet inom vård och omsorg.

Vårt mål är att människor ska växa. Vår kunskap om hälsovård, äldreomsorg och funktionshinder går hand i hand med forskning och utbildning. Idag finns vi på flera orter i Sverige och vi fortsätter att växa och utvecklas. Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, och vad vi vill? Se gärna vår film.

Beskrivning
Bräcke diakoni har sedan 2010 uppdraget att driva Daglig verksamhet i Lerums kommun. Vår vision är  ”Ett medmänskligare samhälle”. Hos oss innebär det följsamhet och genuint intresse i deltagarnas utveckling och att erbjuda aktiviteter som känns meningsfulla för varje individ.

Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer som förvärvat en hjärnskada i vuxen ålder. Verksamheten är uppdelad på fyra enheter.

Vi söker nu timvikarier till våra verksamheter.

Arbetsuppgifter
Har du viljan och intresset att stödja personer med funktionsnedsättningar att få en meningsfull sysselsättning? Som medarbetare hos oss gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas, få stimulans och gemenskap med andra efter hans eller hennes önskemål.

Du handleder deltagare i enskilda aktiviteter men även i grupp, och fokus läggs på att upplevelser och aktiviteter behöver vara tydliga och begripliga. Samtliga deltagare behöver stöd i sin kommunikation.

I arbetsuppgifterna ingår också omvårdnad och stöd i grundläggande områden såsom mat och hygien. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer
För att trivas i rollen behöver ha ett genuint intresse av att stödja personer med alltifrån lindriga till grava kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet innebär bl.a. att ge möjlighet till kommunikation, sinnesstimulering och tydliggörande i aktivitet och struktur. I arbetet krävs att du är inkännande och kan bibehålla ett lugn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver:

- ha en eftergymnasial utbildning inom området

- vara trygg som person och ha ett lågaffektivt förhållningssätt

- vara flexibel, stresstålig och kunna arbeta självständigt

- tycka om att samarbeta med kollegor och vara en del av en grupp.

Körkort är ett krav.

Villkor
Timanställning vid behov. Dagtid, vardagar. Daglig verksamhet är öppet dagtid måndag till fredag. Rekrytering sker löpande och kan avslutas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Ca 7 tim/vecka. Tillträde: Omgående VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 2017/167
Webbplats: https://brackediakoni.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182953/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bräcke diakoni, Psykiatri och Daglig verksamhet, Daglig verksamhet Lerum
Bräcke Västergårdsväg 5
41877  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hemglass söker Supersäljare!

Nu söker Hemglass i Göteborg säljare som vill jobba på Göteborgssdistriktet med omnejd under vår kommande högsäsong.
Som säljare på Hemglass erbjuder vi dig ett väl inarbetat koncept där du från en av våra Hemglass bilar på fastlagda säljrutter kommer att sälja våra välkända produkter.
Vi erbjuder även en gedigen säljutbildning med coachning och stöttning hela vägen för att du ska kunna nå din fulla potential som stolt säljare hos oss.
Hos oss handlar försäljning om kundservice och bygga relationer till konsument.Vi söker dig som är
• Beredd att jobba hårt
• Brinner för försäljning och kundservice
• Socialt kompetent
• Bra på att planera och har god självdisciplin
• Beredd att jobba kvällar och helger
För att trivas i vårt gäng ser vi gärna att du är tävlingsinriktad med vinnarskalle mentalitet.

Hemglass är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi har sålt glass och mat direkt till Sveriges hushåll sedan 1968.
Vi finns i hela Sverige via 29 säljkontor och 280 säljbilar. För oss är det viktigt med hög kvalitet, personlig service och stort engagemang.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSäsongsanställning. Deltid ca 30-35 timmar/vecka. Arbetstider: Vardagar em/kvällar / Helg:dagtid 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Säljare Göteborg
Webbplats:
Epostadress: rickard.hallstrom@hemglass.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske i Januari 2018. Välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Hemglass i Västerås/ BSGA Västerås AB
Kokillgatan 2
72133  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.hemglass.se
  
Platsannons

Lärare 6-9 matematik och annat ämne

Torpskolan ligger mitt i Lerums centrum, nära till kommunikationer. Intresset för skolan är stort, antalet elever ökar och vi är i nuläget ca 610 elever i årskurserna 6 - 9. Torpskolan ligger i ett område där föräldraengagemanget är stort och vi har bra samarbete med elever och föräldrar.

Skolan arbetar utifrån Lerums kommuns verksamhetsidé där all pedagogisk personal ingår i arbetslag med tydligt ansvar och att undervisningen syftar till att utveckla elevernas entreprenöriella kompetenser.

Vi kommer under 2017/2018 att fortsätta utveckla vår verksamhet utifrån Torpskolans vision om att "Vi vill ge våra elever möjlighet att leva och utvecklas i en värld i ständig förändring".

Torpskolan har idag bra resultat men vi vill utveckla vår verksamhet för att därmed kunna nå ännu högre meritvärde. Under 2017/2018 fortsätter vi att fokusera på vad lärande i en föränderlig tid innebär. Vi kommer att fortsätta vårt utvecklingsarbete kring mentorskap, vår bedömarkultur utifrån ett lärandeperspektiv, elevernas kunskap om sig själva och lärarnas ledarskap.

Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete tillsammans med Skolverket och Karlstad universitet kring Skola/Arbetsliv. Vi vill att våra elever skall kunna utveckla sina kompetenser/förmågor för att sedan kunna göra väl underbyggda val i olika livssituationer.

Vi har deltagit i Läs- och Matematiklyftet och arbetar nu vidare i alla ämnen med läs-, skriv- och språkutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har höga förväntningar på all personal. Du bidrar aktivt för att eleverna skall nå så långt som möjligt i sitt lärande och tar del av aktuellt forsknings-och utvecklingsarbete

Du har ett inkluderande förhållningssätt i syfte att stärka elevernas känsla av sammanhang och tillhörighet.

Du kommer att ingå i ett team kring tre klasser. Du skall brinna för ditt uppdrag och tycka om att samarbeta för att ge eleverna helhet och sammanhang.

Tjänsten är heltid, kan eventuellt vara deltid.

KVALIFIKATIONER
Du är en behörig lärare i matematik och gärna teknik eller annat naturvetenskapligt ämne.

Även nyutexaminerade lärare är välkomna med sin ansökan. Vi ser till att du i så fall får en mentor.

Vid rekrytering till tjänster på Torpskolan strävar vi efter att vara en jämställd arbetsplats och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A737887
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30273877-8f64-42b4-83ba-d8e9feba5871&TK=e9b9cf00-b63b-4269-9955-cc9074278985
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Torpskolan
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se
  
Platsannons

Arbete på vardagar, dagtid, hos en 7-årig flicka i Partille/Lerum.

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent på fast schemarad för arbete på dagtid klockan 12.00-20.00 vardagar, ca 90% med start så snart som möjligt. Tjänsten är hos en 7-årig flicka boendes i Partille med sin pappa jämna veckor och Lerum med sin mamma ojämna veckor. Assistansen utförs därmed på två olika platser. Flickan har Dravets syndrom vilket bland annat medför en svårbehandlad epilepsi. Flickan har assistans dygnet runt med vaken natt.

Jämna veckor utförs assistansen i Partille klockan 12.00-20.00 måndag-fredag
Ojämna veckor utförs assistansen i Lerum klockan 12.00-20.00 måndag-torsdag

Jag tycker mycket om att vara ute, leka och upptäcka. Det bästa som finns är framförallt att leka med vatten men även bubblor i alla dess storlekar. Jag kan vara mycket tydlig med vad jag vill och inte vill göra då jag som person är mycket bestämd. Du som söker ska därför vara, lyhörd och ansvarsfull. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som tar ansvar i ditt arbete hos mig. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi är detta meriterande, dock inte avgörande.

Vi ser att du som söker behöver vara flexibel i din roll som assistent och kunna hoppa in extra vid behov. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus, dock inte avgörande. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att arbeta med barn inom personlig assistans behöver du ett registerutdrag från Polisen. Ansök om detta redan idag genom länken nedan då detta utdrag tar cirka 2 veckor att få.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/807/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Hotellstädare

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av städning utav hotellrum. Man städar toaletter, bäddar rent i sängarna, städar rummet så att allt ser snyggt ut.
Det är mellan 50%-75% vid behov.

Vi söker dig som bor i Lerum som är noggrann, serviceinriktad, positiv, gillar att jobba både självständigt och i grupp.

StädBolaget är ett privatägt bolag på ca 150 anställda och är verksamt i Göteborg med omnejd.För mer information går det bra att besöka vår hemsida,
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Det är mellan 50%-75% vid behov.Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens: Hotellstädare
Webbplats:
Epostadress: amanda@stadbolaget.net
Övrigt: Tillträde snarast, intervjuer sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: StädBolaget i Göteborg AB
E A Rosengrens gata 4
42130  Västra Frölunda Sverige
Hemsida: http://stadbolaget.net/
  
Platsannons

VVS tekniker - värmepumpsinriktning

Till Riddar Kyl i Lerum AB söker vi en:
VVS tekniker med värmepumpsinriktning

Sökord: värmepumpar, VVS, el, Lerum, Alingsås, styr – och regler, service, installation, IVT.

Befattningen
Som VVS tekniker med värmepumpspecialitet i Riddar Kyl utför du främst service och reparationer av värmepumpar. Du arbetar självständigt ute på fältet och ingår i en grupp med andra erfarna tekniker. I ett mindre företag kan du få ganska många varierande uppgifter.

Arbetsuppgifter
Du utför service, felsökning och reparationer av värmepumpar i privatbostäder och fastigheter.

IVT vidarutbildar all personal som arbetar på fältet med service och reparationer på deras olika typer av värmepumpar, så du kommer att börja med att få en grundlig utbildning specifikt på IVTs anläggningar.

Vi arbetar med ett digitalt ordersystem där du kan se och planera dina arbeten
Du utgår hemifrån med egen servicebil, men vi träffas ofta under dagen på företaget.

Kvalifikationer
Du har minst 3-5 års arbetserfarenhet som VVS tekniker men du kan också ha mycket längre erfarenhet.
Om du har erfarenhet av kylsystem är det en fördel.
Om du har erfarenhet av el och styrsystem kan du också få nytta av det.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och du läser och förstår engelska.

Utbildning
Du har minst gymnasieutbildning.
Du kan också komplettera annan utbildning med erfarenhet.

Personliga egenskaper
Du är självgående och tar ansvar för de uppgifter som behöver utföras.
Du samarbetar väl med andra människor och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Riddar Kyl erbjuder
Ett intressant arbete i trevlig miljö, i ett stabilt företag med lång erfarenhet.
Riddar Kyl är miljöcertifierat och genom att arbeta med att minska energiförbrukningen bidrar du till det globala miljöarbetet.

Om Riddar Kyl
Riddar Kyl i Lerum AB har installerat och utfört service på kylanläggningar och värmepumpar i 25 år och är ett väletablerat företag i branschen. Vi är representanter för IVT värmepumpar och har IVT Center i Lerum och i Alingsås.


Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer så kom gärna in med din ansökan snarast. 
Om du inte har ett färdigt CV, så skicka ett SMS till mig på 0707 35 06 22, så ringer jag upp dig.
 
Jimmy Schwartz
Rekryteringskonsult och regionchef Göteborg
Tel: 070-735 06 22
E-post: jimmy.schwartz@pafrekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: VVS-tekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.pafrekrytering.se/pagaende-uppdrag/?aguid=BD8A29DA3EAB4CF6953F5BEA4117EF96&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PAf Rekrytering AB
Skeppsbron 5-6
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.pafrekrytering.se/
  
Platsannons

Kyltekniker

Till Riddar Kyl i Lerum AB söker vi en:
Kyltekniker

Sökord: kyltekniker, kylanläggningar, värmepumpar, VVS, el, Lerum, Alingsås, styr – och regler, service, installation, IVT.

Befattningen
Som kyltekniker i Riddar Kyl utför du främst installation och service av kylanläggningar. Du arbetar självständigt ute på fältet och ingår i en grupp med andra erfarna kyltekniker. I ett mindre företag kan du få ganska många varierande uppgifter.

Arbetsuppgifter
Du utför service, installation och felsökning av kyl- och frysanläggningar, komfortkyla samt i vissa fall värmepumpar.

Vi arbetar med ett digitalt ordersystem där du kan se och planera dina arbeten
Du utgår hemifrån med egen servicebil, men vi träffas ofta under dagen på företaget.

Kvalifikationer
Du har minst 3-5 års arbetserfarenhet som kyltekniker men du kan också ha mycket längre erfarenhet.
Om du har erfarenhet av VVS och värmepumpar är det en fördel.
Om du har erfarenhet av el och styrsystem kan du också få nytta av det.
Du talar och skriver obehindrat på svenska och du läser och förstår engelska.

Utbildning
Du har minst gymnasieutbildning med påbyggnad som kyltekniker.
Du kan också komplettera annan utbildning med erfarenhet.

Personliga egenskaper
Du är självgående och tar ansvar för de uppgifter som behöver utföras.
Du samarbetar väl med andra människor och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Riddar Kyl erbjuder
Ett intressant arbete i trevlig miljö, i ett stabilt företag med lång erfarenhet.
Riddar Kyl är miljöcertifierat och genom att arbeta med att minska energiförbrukningen bidrar du till det globala miljöarbetet.

Om Riddar Kyl
Riddar Kyl i Lerum AB har installerat och utfört service på kylanläggningar och värmepumpar i 25 år och är ett väletablerat företag i branschen. Vi är representanter för IVT värmepumpar och har IVT Center i Lerum och i Alingsås.


Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer så kom gärna in med din ansökan snarast.
Om du inte har ett färdigt CV, så skicka ett SMS till mig på 0707 35 06 22, så ringer jag upp dig.

 
Jimmy Schwartz
Rekryteringskonsult och regionchef Göteborg
Tel: 070-735 06 22
E-post: jimmy.schwartz@pafrekrytering.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.pafrekrytering.se/pagaende-uppdrag/?aguid=5F45D2BC6E354F279909CE98FA0934BA&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PAf Rekrytering AB
Skeppsbron 5-6
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.pafrekrytering.se/
  
Platsannons

Lärare i bild och annat ämne till årskurs 4-6, Lekstorpsskolan

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar Du Dig lätt och smidigt från Göteborgs centralstation med exv Gråbosnabben eller Orange Expressbuss.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en driven ämnespedagog till årskurs 4-6. Ämnesbehörighet i bild och annat/andra ämnen önskas.
Som en del av ett kreativt team, kommer Du att ansvara för att de förmågor som återfinns i läroplanen i Dina ämnen, får en naturlig del i de fokusområden som eleverna arbetar med.

KVALIFIKATIONER
Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt/värdeskapande förhållningssätt och Du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och Du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag. Du gillar att arbeta i team och Du vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar Du var och en av de olika elever Du möter i Din vardag som pedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A736499
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=554dc349-705a-44f7-8132-b2a5efcb22f0&TK=f5839d33-da92-4e7d-926e-6d3dd551c7b9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Lekstorp
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kreativ musiklärare, Lekstorpsskolan, Lerums kommun

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna Dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar Du Dig lätt och smidigt från Göteborgs centralstation med exempelvis Gråbosnabben eller Orange Expressbuss.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare som ska undervisa i musik i första hand, men gärna även ytterligare något ämne. Lekstorpsskolan har elever i alla årskurser från förskoleklass till årskurs 9. Undervisningen för denna tjänst sker i huvudsak i årskurs 4-9. Tillsammans med ytterligare en musiklärare, jobbar du med musikämnet i Gråbos tre skolor . Dessutom tillhör Du ett arbetslag och är processledare för en grupp elever i årskurs 4-6. Du har med fördel engelska som ämneskombination i Din legitimation.

KVALIFIKATIONER
Du är en kreativ pedagog som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt och Du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och Du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag.

Du gillar att arbeta i team och Du vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar Du var och en av de olika elever Du möter i Din vardag som pedagog.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A736166
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=95b08f87-3ca1-4136-acbe-ccfbcd1483ae&TK=4fda5c9f-4176-4174-82ce-f3365432b610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Lekstorp
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se
  
Platsannons

Elevassistent till Hulanskolan

Hulanskolan är en superskola som, i takt med att vi växer, även vill utöka bemanning under skoldag och på fritidshemmet för att kunna möta våra elever.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett kompetent arbetslag, där ni tillsammans gör Tillgänglig utbildning för våra elever under hela deras skoldag.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av att arbeta både i arbetslag men även med elever.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 , upphör: 2018-03-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735932
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41df1d67-9067-48ab-90df-eaba55e1953c&TK=45b34e5e-6152-41ee-8554-adf3e44ce9e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Hulan
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: https://www.lerum.se/hulan
  
Platsannons

Destinationsproducent till Sävelångsbygden

Näringslivsenhetens uppdrag är att arbeta stödjande för det lokala näringslivet, samt att verka för en hållbar näringslivsutveckling, för både företag och kommun. Lerums kommun är en aktiv småföretagarkommun och har ca 4000 registrerade företag.

Vi som idag arbetar på Näringslivsenheten, fem personer, har ett högt tempo med många intressanta, utmanande och roliga arbetsuppgifter. Du blir en del av teamet, men med huvudsaklig arbetsplats på Nääs Slottsområde och med andra ord "i hjärtat" av Sävelångsbygden.

Nääs Slottsområde är idag vårt främsta besöksmål i kommunen, och har med orterna omkring än större potential i att skapa upplevelser kring sjön Sävelången. Arbetet med att intensifiera utvecklingen av destinationen möjliggörs nu genom finansiering av LLU (Lokalt Ledd Utveckling, tidigare Leader.)

ARBETSUPPGIFTER
Sävelångsbygden omfattar Floda, Tollered, Nääs, Norsesund och Öijared och ligger strax nordost om Göteborg. Redan idag är orterna intressanta och uppskattade besöksmål vart och ett med natur, kultur och historia runt knuten.

När man nu tar ett gemensamt helhetsgrepp kring området är det för att skapa en plattform som samlar de olika aktörerna (offentliga, privata och ideella), kvalitetssäkra produkter, jobba med paketering, sälja dessa och initiera en struktur för ett hållbart flöde av besökare.

Målet är att skapa ett mer förberett och förfinat besöksmål som leder till fler och nöjdare besökare. För såväl lokalinvånare och för mer långväga turister. Vi söker därför en destinationsproducent som kan leda arbetet med att utveckla Sävelångsbygden.

KVALIFIKATIONER
Vi vet att du har högskole - eller universitetsutbildning - det är ett stor plus om det är inom besöksnäring, men du kan också ha din bakgrund i exempelvis ekonomi, handel eller kulturgeografi.

Jobbet ställer mycket höga krav på både skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska varför du behöver vara pedagogiskt lagd och kunna målgruppsanpassa ditt budskap. Kunskap om varumärken väger också tungt.

Vi ser gärna att du kan ge oss pratiska case på vad du har jobbat med innan i frågan om verksamhetsutveckling och processledning. Arbetat med destinationen omfattar hela kedjan av affärsrelationer - vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning till privatkund.

Ditt CV bör visa på en bredd och en nyfikenhet kring den digitala utvecklingen. Du är uppdaterad på trender inom besöksnäringen och omvärldsspanar nationellt som internationellt. Kanske har du rentav ett redan upparbetat regionalt nätverk av branschkontakter att vårda och utveckla.

Vi sätter stort värde på engagemang, driv och professionell integritet men likaså på lojalitet, samarbetsvilja och förmågan att ta hela teamet mot målet. Du jobbar förstås i nära samarbete med kommunens näringslivsenhet såväl som med daglig drift på det som idag är Turistbyrån.

Som destinationsproducent tar du ett stort ansvar för processen för att göra Sävelångsbygden till ett hållbart besöksmål. För att nå framgång bör du uppmuntra till dialog och delaktighet och att kreativa mötesplatser skapas. Du är van att arbeta med lokala entreprenörer, och har god kännedom av vad ledarskap inom lokalt ledd utveckling innebär.

ÖVRIGT
Under julledigheten har vi begränsad möjlighet att svara på frågor, vi ber er därför att maila till oss om ni har frågor.

Projektanställning med start 2018-03-01 t.o.m. 2020-03-01. Du blir anställd på Lerums kommun. Månadslön, tjänsten är på 80 %. Med arbete i huvudsak på dagtid, men även viss kvälls/-helgtid.

Lerums kommun har cirka 3000 medarbetare som arbetar för att erbjuda kommunens cirka 41 000 invånare en väl fungerande samhällsservice. Kommunen har en stark tillväxttakt och präglas av visionen - Sveriges ledande miljökommun 2025 . Visionens ledord kreativitet, hållbarhet och inflytande ska genomsyra allt och alla i organisationen. Kommunen som arbetsplats ska vara en plats för nytänkande och innovation.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Centrumutvecklare/Handelsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-03-01 , upphör: 2020-03-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A735536
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06ce1f39-fc40-4617-b1b0-a86faf9d8f86&TK=3ab0c42f-ade2-4c1b-88f3-f89cca5ce029
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Näringsliv
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se/naringsliv
  

Platsannons

FÖNSTERPUTSARE

Alla förekommande typer av fönsterputsning hos privatpersoner och företag etc.
Du kommer att jobba både i lag och ensam.


Du behöver vara punktlig, ha ett gott humör och en hög servicenivå, kunna arbeta både i lag och självständigt.
God fysik är en fördel. Erfarenhet är en också fördel men inget krav, för om du är rätt person kan vi internutbilda dig inom yrket.
Du skall kunna Svenska eller Engelska i tal och skrift.
Du utgår oftast i från Lerum på morgonen men arbetsområdet är Göteborg med kranskommuner.
Arbetet innebär mycket utomhusarbete. Vi har två högsäsonger per år Mars - Juli och November - December, men är verksamma året om.
Tjänsten är en behovsanställning, men vårt mål är att vi skall kunna fylla på med mer och mer timmar tills att det kan bli en fast heltidstjänst.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Fönsterputsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rutavdraget.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rutavdraget i Lerum AB,
Eklövsvägen 196
44350  Lerum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

Vi söker nu en engagerad förskollärare till vår förskola Kotten i kommundelen Floda. På vår förskola finns stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och att påverka och driva utvecklingen av vår verksamhet framåt. Vi söker dig som vill vara med i vårt spännande utvecklingsarbete.
Förskolan tillhör Enhet Central i Centrala Floda och består av fyra avdelningar; två äldre och två yngre. Floda är naturskönt med skog och sjö runt knuten. Här finns alla möjligheter att arbeta utanför förskolornas väggar och gårdar.
Hit tar du dig enkelt med pendeltåget ifrån Alingsås och Göteborg. Från stationen är det gångavstånd till förskolan.ARBETSUPPGIFTER
DU kommer att tillhöra ett arbetslag där ni tillsammans utifrån barnens intresse och behov planerar, genomför och utvärderar verksamheten. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget kommer du att ansvara för olika grupperingar, dokumentation av barns lärande, utveckla fokusområden kopplade till läroplanen. Vi vill hela tiden bli bättre och här har du möjligheten att utmana och utmanas i lärandets kontinuerliga utveckling.
Med aktionsforskningen som grund, arbetar vi med det vi vill och behöver förändra och förbättra. Givetvis är arbetet kopplat till styrdokument och aktuell forskning för att utveckla verksamheten och barnens lärande. Detta ingår i vårt systematiska kvalitetsarbete som vi arbetar aktivt med på respektive avdelning utifrån behov. Vi använder UNIKUM som vårt dokumentationsverktyg men portfolion hålls också aktiv.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha ett driv för utvecklingen hos barn och viljan att följa dem i deras utveckling och lärande. Vi behöver dig som vill tänka nytt, ser möjligheter och tar dem. Vi ställer krav på tidigare erfarenhet inom yrket där vi ser med fördel att du som sökande har det.
Förskollärarlegitimation är ett måste, erhållen eller ansökt sådan.


ÖVRIGT
Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: A734955
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91ef3910-a761-4350-ac4f-7ba325cb2422&TK=6a9e5007-5a21-4355-afcb-e6f880dbc99c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun, Centralskolan
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: https://www.lerum.se/Skolsidor/Centralenheten/Kotten/centralskolans_forskola/
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn i Lerum!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola samt Sportlekis. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn i Floda!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola samt Sportlekis. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Pizzabagare till Sjövik

Verksamhetsbeskrivning:

Restaurang i Sjövik Lerums kommun. Har lunchservering samt pizzeria/restaurang.

Arbetsuppgifter:

Kommer vara att baka pizzor, servering, stå i kassa

Utbildning/Erfarenhet:

Körkort är meriterande men inget krav.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är heltid tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asima8181@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Hampes

44345  SJÖVIK 
Hemsida:
  

Platsannons

Vill du arbeta med produktion av proteinbars?

Arbetsuppgifterna består till största delen av arbete på produktionslinjernas stationer. Som exempel kan det vara uppvägning av råvaror, blandning, extrudering, paketering och palletering men även arbete runt detta förekommer så som lastning och lossning av gods, plocka fram råvaror, rengöring och diskning.

Arbetstiderna varierar i pass förlagda som tidigast kl 06:00. Senaste passens avslut är kl 21:00


Som person är du metodisk, noggrann och kontrollerad i stressiga situationer. Du har god fysik (lyft förekommer) och vi sätter stor vikt vid prestigelöshet.

Då produktionen är linjebaserad är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i en miljö som styrs av att tempot kan gå upp och ner. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med linjeproduktion.

Truckerfarenhet är meriterande.

Det viktigaste är att du kan känna engagemang med ditt team och ha roligt tillsammans med oss. För det vill vi ha!


Bars Production AB är ett familjeägt bolag i Gråbo som ligger i Lerums Kommun. Vi har sedan starten 2003 varit ett växande bolag som byggt vår framgång med ett tydligt fokus på produktion, flexibilitet och innovation.

Vi omsätter idag ca 50 miljoner, är ca 25 medarbetare, har kollektivavtal och ISO 22000 certifikat.

Vi utvecklar och tillverkar moderna on-the-go livsmedel, främst proteinbars. Proteinbarsen kan vara av olika karaktär, t.ex ha flera lager, fyllningar, olika sorters överdrag, topping och de kan även ha olika näringsprofiler så som high protein, low sugar, no sugar added, LCD, VLCD eller annat som våra kunder önskar

Vi är en legotillverkare, vi har inget eget varumärke, och samarbetar med några av nordens ledande varumärken inom vår bransch.

Vi är i ett expansivt läge och kommer under 2018 utföra ett antal investeringar för att öka både vår kapacitet och våra möjligheter.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, konfektyrindustri
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi har behov av vikarier för perioden 1/1-2018 t o m 31/8-2018
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@barsproduction.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bars Production i Gråbo AB
Gråbo Industriväg 15
44340  Gråbo Sverige
Hemsida: http://www.barsproduction.se
  
Platsannons

HR-chef

Lerums kommun är en expansiv kommun. Förvaltningsledningen uppmuntrar till att tänka och agera innovativt och att våga pröva nya angreppssätt. Som HR-chef kommer du att ha en central roll i kommunens utvecklingsarbete och du kommer inom ramen för ditt uppdrag att kunna arbeta självständigt och i nära samverkan med övriga chefer i kommunledningen. Det är av vikt att du är en person som ser din del i helheten och är en teamspelare snarare än en individualist.

Som HR-chef är du en viktig del i förvaltningens ledningsgrupp. Du kommer att ansvara för att initiera och driva strategiska frågor inom HR. Till din hjälp har du en HR-enhet med åtta HR-specialister, en systemförvaltare av lönesystemet Heroma, en uppföljningsansvarig för den outsourcade lönehanteringen samt en HR-administratör.

ARBETSUPPGIFTER
Fokus i uppdraget ligger på ett antal områden som kräver ett övergripande förändringsarbete; minska sjukfrånvaron, kompetensförsörjning och ledarutveckling är de mest prioriterade områdena där du som HR-chef leder arbetet med att utveckla processer och verktyg för att skapa bästa möjliga förutsättningar för chefer och medarbetare i organisationen. Du företräder vidare arbetsgivaren vid facklig samverkan och ansvarar för förhandling av lokala kollektivavtal och löneöversynsprocessen.
För närvarande pågår en ny upphandling av lönehantering vilket kommer att vara en viktig fråga det närmaste åren.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha gedigna kunskaper inom HR-området, erfarenhet av att gå från strategi till handling och resultat genom att arbeta med din enhet, cheferna i förvaltningen och ut i hela organisationen för att uppnå långsiktig förändring. Du leder arbetet med engagemang, förtroende och legitimitet samt har god förmåga att planera och prioritera.

Vi söker dig som har högskoleexamen, tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation samt har minst tre års erfarenhet som HR-chef. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara såväl lyhörd som ha en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens 41 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice. Inom kommunens verksamhet är vi idag cirka 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd.

Mycket är på gång i Lerum och här kan du göra skillnad! Lerums kommun verkar för att alla ska få den samhällsservice de behöver och Lerums kommuns vision - Sveriges ledande miljökommun 2025 - genomsyrar kommunens arbete som ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, krisstöd och personalvårdprogram. För befattning som HR-chef tillämpas årsarbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A732359
Webbplats: https://source-executive.positionett.se/assignment.php?id=3811#top&TK=2199bab4-d1d3-4342-9321-4a17e9e8088f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lerums kommun
Box 225
44380  Lerum Sverige
Hemsida: http://www.lerum.se
  

Platsannons

Grundskollärare åk 7-9 Ma/ke, vikariat

Du ska undervisa i ämnena matematik och kemi i åk 7-9. Vi är en liten enhet med stort samarbete om eleverna.

Vi hoppas att du som söker är legitimerad lärare/montessorilärare eller åtminstone har ämneskompetensen. Vi ser fram emot en positiv och lösningsfokuserad medarbetare där elevens behov är i centrum. Vi hoppas också att du är nyfiken på montessoripedagogiken och vill vara delaktig i en pedagogik med mycket samplanering över ämnesgränserna och där ett holistiskt arbetssätt stärker eleverna inför framtiden till världsmedborgare.

Vi är en liten fristående enhet med montessoriinriktning från förskola till åk 9. Skolan erbjuder en underbar miljö med byggnader utöver det vanliga och en skolgård som ger avtryck. Vi erbjuder dig som söker en trivsam miljö, gott samarbete och en litenhet där vi alla känner varandra. Vi sätter barnen i centrum och det är högt i tak. Du får ta stort ansvar och ditt omdöme och din experimentlusta för att utveckla undervisningen och elevernas lärande får ta plats.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDet är ett vikariat. Vår medarbetare är sjukskriven och varaktigheten på vikariatet är med start så fort som möjligt och under vårterminen.Vi äter pedagogisk lunch med eleverna och skolan står för kaffe och trevligt bemötande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Vikariat Ma/ke
Webbplats:
Epostadress: paula.lundgren@montessorifloda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montessoriskolan Floda Säteri
Floda Allé 2
44830  Floda Sverige
Hemsida: http://www.montessorifloda.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1931
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Timvikarie Förskola

Björboholms Kooperativa Förskola är ett välfungerande föräldrakooperativ med god ekonomi som bedrivit barnomsorg sedan 2005.
Vår förskola ligger i en fantastisk miljö, med sjön Mjörn som utsikt från gården som är inspirerande och lockar till härlig lek för barnen med bl.a. nybyggd lekplats.
Förskolan har två avdelningar med totalt 33 barn i åldrarna 1-5 år och vår kokerska lagar mat varje dag från grunden i vårt egna kök.

Föräldrarna väljer och bildar styrelse och har därigenom arbetsgivar- och ekonomiskt ansvar. Vi följer kollektivavtal med årlig lönerevision och är medlemmar i KFO och FSO.

Vi söker någon som kan vikariera hos oss på timmar med skiftande arbetstider och är beredd att hoppa in på kort varsel.

Vi tar emot ansökan löpande via e-post: forskolechef@bjorboholmsforskola.se

Vi undanber oss också all annonserings och rekryteringshjälp från rekryteringsbyråer i samband med denna annons.Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som timvikarie, har ett stort engagemang för barns lärande och utveckling och som sätter barnets trygghet och omsorg i första rummet. Dina personliga egenskaper väger tungt för oss.


Björboholms Kooperativa Förskola är ett välfungerande föräldrakooperativ med god ekonomi som bedrivit barnomsorg sedan 2005.
Vår förskola ligger i en fantastisk miljö, med sjön Mjörn som utsikt från gården som är inspirerande och lockar till härlig lek för barnen med bl.a. nybyggd lekplats.
Förskolan har två avdelningar med totalt 33 barn i åldrarna 1-5 år och vår kokerska lagar mat varje dag från grunden i vårt egna kök.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TimvikarieTimvikarie, med timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskolechef@bjorboholmsforskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Björboholms kooperativa Förskola ek. för
Östadsvägen 161
44372  GRÅBO Sverige
Hemsida: http://www.bjorboholmsforskola.se
  
Platsannons

Heltidsvikarie i Lerums förskolor och grundskolor

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta heltid inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerum kommuns kommunala förskolor samt grund- och särskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor och innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Du ska gilla att hålla i lektioner, arbeta med barn/tonåringar, gillar att följa planeringar etc. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Din profil
Vi söker dig som kan jobba heltid. Du ska vilja arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- god samarbetsförmåga
- flexibel och serviceinriktad
- självgående och ansvarstagande
- lugn och empatisk

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/lerum/heltidsvikarie-i-lerums-forskolor-och-grundskolor/38588/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job38588
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121  Göteborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

VVS-montör med kylbehörighet

Sköldsbergs VVS AB utför VVS-installationer samt installation, service och reparation av värmeanläggningar. Arbeten utförs i såväl privat som offentlig miljö, framförallt i Göteborgsregionen med omnejd. Företagets lokaler finns i Stenkullen där vi också har vår VVS-butik. Vi är idag 11 anställda. Företaget ingår i Comfort, Sveriges största VVS-installationskedja.

Arbetet består främst av installation, service och reparationer av värmepumpar hos i första hand privata kunder. Även övriga VVS-installationer ingår i arbetsuppgifterna.

Vi ser gärna en framtida medarbetare som är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. För att vara lämplig för denna tjänst vill vi att du som söker:

- Är VVS-utbildad med goda referenser.
- Innehar kylbehörighet samt relevanta elkunskaper .
- Är ansvarsfull, noggrann och självgående.
- Innehar B-körkort.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina@skoldsbergs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sköldsbergs VVS AB
Idas Väg 4-6
44361  STENKULLEN 
Hemsida: www.skoldsbergs.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde till Namfon Thaikök

Du kommer att jobba med beredning av råvaror, disk, kundmottagning samt övriga sysslor i restaurangen.
Du som söker måste ha jobbat inom thai-restaurang eller motsvarande tidigare. Du behöver kunna tala och förstå svenska då kundkontakt förekommer både direkt i restaurangen men även på telefon. Kan du dessutom prata/förstå Thai är detta ett stort plus.

Tempot är tidvis högt och du måste kunna jobba under press. Vi lägger stor vikt vid personlighet då bemötande av kund är lika viktigt som förmågan att samarbeta.

Namfon Thaikök är en liten Thai take-away som även serverar lunch under veckan. Vi drivs av ett högt kvalitetsmedvetande och sätter alltid kunden i centrum. Vi ligger väl placerad vid Floda Station. Vi serverar lunch samt Take Away. Under lunchen är det högt tempo med mycket kunder.
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en heltidstjänst. Försäkring och pension via ForaLön och arbetstider enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Restaurangbiträde
Webbplats:
Epostadress: fon.tjernstrom@gmail.com
Övrigt: Vi undanbeder oss ansökningar där den sökande inte uppfyller kompetenskraven utan enbart söker för att uppfylla sin kvot av ansökningar.
Arbetsplats: 
Adress: Namfon Thaikök AB
FJÄLLBRUDEN 56
42450  ANGERED Sverige
Hemsida: http://www.namfonthaikok.nu
  

Platsannons

Restaurangkock till Namfon Thaikök

Du skall laga mat på beställning, förbereda och underhålla lunch, hjälpa till med beredning av råvaror samt övriga sysslor i restaurangen

Du som söker måste ha jobbat med matlagning inom thai-restaurang eller motsvarande tidigare. Du behöver kunna tala och förstå svenska då kundkontakt förekommer både direkt i restaurangen men även på telefon. Kan du dessutom prata/förstå Thai är detta ett stort plus.

Tempot är tidvis högt och du måste kunna jobba under press. Vi lägger stor vikt vid personlighet då bemötande av kund är lika viktigt som förmågan att samarbeta.

Namfon Thaikök är en liten Thai take-away som även serverar lunch under veckan. Vi drivs av ett högt kvalitetsmedvetande och sätter alltid kunden i centrum. Vi ligger väl placerad vid Floda Station. Vi serverar lunch samt Take Away. Under lunchen är det högt tempo med mycket kunder.
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en heltidstjänst. Försäkring och pension via ForaLön och arbetstider enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: fon.tjernstrom@gmail.com
Övrigt: Vi undanbeder oss ansökningar där den sökande inte uppfyller kompetenskraven utan enbart söker för att uppfylla sin kvot av ansökningar.
Arbetsplats: 
Adress: Namfon Thaikök AB
FJÄLLBRUDEN 56
42450  ANGERED Sverige
Hemsida: http://www.namfonthaikok.nu
  

Platsannons

Undersköterska Sökes

Uska.se är Sveriges nya tjänst för undersköterskor och vårdbiträden. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev

Om Tuvängens Äldreboende:


Uska.se söker för Tuvängens Äldreboende räkningen Undersköterska Sökes

För denna tjänst krävs:
1 års arbetslivserfarenhet.
Utbildning.


Språk:
Svenska: Elementär yrkeskunskap
Publiceraddatum: 2017-09-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsform: Fast anställning(100%), Arbetstider: Dag, Kväll. Tjänsten börjar 2017-10-01Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens: ml7x1i
Webbplats: https://uska.se/p/ml7x1i
Epostadress:
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via webben, besök https://uska.se/p/ml7x1i
Arbetsplats: 
Adress: Tuvängens Äldreboende
Skogshöjden 7, Lerum
44336  Lerum Sverige
Hemsida: https://uska.se/p/ml7x1i
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Lerum kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen!

Ekolek barnomsorg söker dig som drömmer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 i ditt eget hem.
Det absolut viktigaste är att du verkligen tycker att det är roligt och spännande att arbeta med barn och att du, liksom vi, tycker att det är ett av de viktigaste jobben som finns, nämligen att hjälpa barn att utvecklas till positiva, nyfikna, ansvarstagande individer.

Du behöver vara lugn, självständig, ansvarstagande och ha god social kompetens eftersom du kommer ha daglig kontakt med huvudman, kollegor och föräldrar.

Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst.

Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.
Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag.

Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning.
Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan.

Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg.

All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i.

Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier.

ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Lerum kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.

Arbetsplatsen kommer i huvudsak äga rum i den anställdes boende.
Publiceraddatum: 2017-08-28
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens:
Webbplats: http://www.ekolekbarnomsorg.se
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt: Ansök via mejl eller vår hemsida
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal