Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:20

Lediga jobb i Leksands kommun (2029), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 554
Täthet12,74Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 411,98Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 221,26Landareal (km²)
Sjö190,72Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tysktalande Customer Service Representative

Customer service
Ejendals i Leksand förser sedan 1949 en stor del av Sveriges näringsliv med skyddshandskar och skyddsskor. Vår verksamhet expanderar kontinuerligt och därför förstärker vi nu med en person som kommer jobba som customer servicemedarbetare mot Ejendals tyska marknad. Du kommer att ingå i ett team om 30 personer där ni har det övergripande ansvaret för våra kunder och säljare runt om i Europa. Dina arbetsuppgifter blir att vara spindeln i nätet och supporta våra dem dagligen med bland annat att strukturera orderflöden samt kartlägga och initiera kommande behov.

Uppdragsgivare: Ejendals

Ort: Leksand

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som medarbetare på Customer Service består ditt arbete huvudsakligen i att ta emot och handlägga ordrar i företagets affärssystem samt att besvara inkommande samtal och mail från kunder och våra säljare, framförallt från den tyska marknaden. I telefonsamtalen och maildialogen är du behjälplig gentemot dem där du stöttar i frågor kring produkter, priser samt leveransfrågor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice. Du har dokumenterat goda kunskaper i tyska och engelska både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i större verksamhetssystem. Meriterande är om du tidigare har jobbat i SAP.
Som person är du positiv, serviceminded, flexibel och prestigelös. . Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är engagerad och lösningsorienterad person som är framåt, har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är van att jobba i ett högt tempo med korta tydliga ledtider.

Om Ejendals:
Ejendals är ett svenskt företag som i generationer specialiserat sig på att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter av hög kvalitet som skyddar händer och fötter. I samarbete med forskare och våra egna kunder utformar vi produkter med högsta standard när det gäller skydd, hållbarhet och ergonomi. Vi säljer ett komplett säkerhetskoncept, som ska minska antalet olyckor genom kvalitetsprodukter, utbildning och säkerhetsinspektioner. Företaget har sitt huvudkontor i Leksand och vår vision är en säkrare vardag utan skador på händer och fötter. 

Sista ansökningsdag: 28 maj 2017. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Ogemar, 0722-372170, martin.ogemar@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 201052652
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201052652&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Sweden Group AB
Åsgatan 29 a
79170  FALUN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Samhällsengagerad kommunsekreterare

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se


Just nu söker vi

Samhällsengagerad kommunsekreterare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i kommunal eller offentlig förvaltning och som vill vara med och stärka vårt team med arbetet att utveckla kvaliteten och effektiviteten inom kommunens ärendehantering. Utifrån ditt sekreterarskap i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och valnämnden ansvarar du för att rutiner, processer och laglighet följs enligt kommunallagen, andra gällande lagar för verksamheten och kommunala styrdokument. Du är ett kvalificerat stöd till administrativa chefen. Möjligheter finns att utveckla tjänsten utifrån din kompetens och kommunens behov.

Din nya avdelning är administrativ service som ansvarar för registrering, administration till förtroendevalda, utredningstjänster och arkivering. Vi satsar på att arbeta så digitalt som möjligt och driver ett kontinuerligt utvecklingsarbete i riktning mot en komplett digital ärendehantering. I samband med val har vi ansvar för kommunens valadministration.

Det team du kommer att ingå i präglas idag av arbetsglädje, kvalitetsmedvetenhet och professionalitet. Tillit, förtroende och samverkan är nyckelord som genomsyrar vår verksamhet. Vi delar med oss och hjälper varandra för att lyckas med vårt uppdrag att stödja förvaltning och förtroendevalda i frågor som gäller ärendehantering och nämndadministration. Vi vill gärna att du blir en del av vårt team.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med kunskap om de lagar och regler som styr offentlig verksamhet. Erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom politiskt styrd organisation är meriterande.

Du är bekväm i rollen som sekreterare och det som utmärker dig är att du har god ansvarskänsla, samarbets- och initiativförmåga. Du är engagerad i ditt yrkesområde och är van att arbeta självständigt. I grunden är du en analytisk person som ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar gärna, ställer frågor och är intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter.

Vi erbjuder vår nya medarbetare
Du får en inspirerande och utvecklande anställning i en kommun som präglas av framåtanda och professionalitet.

Våra förmåner i Leksands kommun är bland annat flextid, kortare arbetstid under sommaren och gratis träningsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Vi ser gärna att du börjar hos oss den 1 september eller tidigare. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?
Kontakta administrativ chef Andriette Ivarsson tel. 0247-801 28 eller Jenny Sarén, medarbetare, tel. 0247-802 21.

Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tel.
0247 - 800 00.

Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2017-06-11. Urval och intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Kommunsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Bifoga personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Leksands Kommun
Torget 5
79380  LEKSAND 
Hemsida: www.leksand.se
  
Platsannons

Samtalsterapeut/psykolog till VC Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor med psykisk ohälsa i ett mindre arbetsteam i primärvården och i nära samverkan med andra tvärprofessionella yrkesgrupper.

Samtalsmottagningen är en enhet av flera på Leksands vårdcentral. Vi erbjuder råd- och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, oro, stress, smärta sömnbesvär och krisreaktion riktat till vuxna.

Som en av mottagningens medarbetare kommer du att utföra bedömningar av psykisk ohälsa samt arbeta med psykoterapeutiska behandlingar som efter bedömning och överenskommelse kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram.

Utifrån verksamhetens behov och egen kompetens har du stora möjligheter att påverka utvecklingsarbete inom samtalsmottagningens ramar.


KVALIFIKATIONER

Du är psykolog, socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig, samt vidareutbildning i grundläggande psykoterapi Steg 1 motsvarande 45 hp, inriktning KBT.
Vi är en liten grupp som värnar om ett gott och trevligt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den aktuella anställningen är heltid med tjänstgöring vid Leksands Vårdcentral.


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Samtalsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 50:2017:474
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5476177271429563554&benamning=Samtalsterapeut%2fpsykolog+till+VC+Leksand
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Samtalsterapeut/psykolog till VC Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor med psykisk ohälsa i ett mindre arbetsteam i primärvården och i nära samverkan med andra tvärprofessionella yrkesgrupper.

Samtalsmottagningen är en enhet av flera på Leksands vårdcentral. Vi erbjuder råd- och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, oro, stress, smärta sömnbesvär och krisreaktion riktat till vuxna.

Som en av mottagningens medarbetare kommer du att utföra bedömningar av psykisk ohälsa samt arbeta med psykoterapeutiska behandlingar som efter bedömning och överenskommelse kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram.

Utifrån verksamhetens behov och egen kompetens har du stora möjligheter att påverka utvecklingsarbete inom samtalsmottagningens ramar.


KVALIFIKATIONER

Du är psykolog, socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig, samt vidareutbildning i grundläggande psykoterapi Steg 1 motsvarande 45 hp, inriktning KBT.
Vi är en liten grupp som värnar om ett gott och trevligt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den aktuella anställningen är heltid med tjänstgöring vid Leksands Vårdcentral.


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 50:2017:475
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5476177271429579606&benamning=Samtalsterapeut%2fpsykolog+till+VC+Leksand
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd åk 3-7 i Leksands kommun

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

Sammilsdalskolan och Siljansnäs skola

Tjänsten är på 90% på två skolor eller 60% på Sammilsdalskolan i centrala Leksand och 30% i Siljansnäs byskola.

Förutom undervisning ska du tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av arbetslaget, du ansvarar för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes föräldrar, skapa förutsättningar så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära.

Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad, kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för grundskolan.

För tjänsten söker vi dig som är behörig lärare i textilslöjd för årskurs 3-7.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid90% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: L2000:2017:27
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5475820935157779262
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  
Platsannons

Säljare till Dala Energi

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Dala Energi är en regional koncern som agerar lokalt på olika marknader. Dala Energi strävar efter att betraktas som det mest attraktiva varumärket i deras bransch. Dala Energi skall uppfattas som innovativa och vara ledande med smarta lösningar. Deras kärnvärden, stabilitet, ärlighet, kundnytta, engagemang och respekt leder dem till en säker vardag. Dala Energi-koncernen har ca 70 anställda och finns idag med verksamhet i Rättvik, Leksand, Gagnef och Säter. Deras aktieägare är idag över 3 000 privata ägare och tre kommuner; Leksand, Rättvik och Gagnef.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu säljare till Dala Energi i Leksand. Du kommer att arbeta med försäljning av fibernät, fjärrvärme samt elnät. Du kommer arbeta både mot företag och privatpersoner. Det kommer även vara informationsmöten till föreningar och marknadsföring kring respektive säljområde. Du ska kunna arbeta självständigt som säljare samtidigt som du trivs med att arbeta i team tillsammans med flera säljare. Du kan komma att ha budget och resultatansvar samt andra administrativa arbetsuppgifter vilket vi ser att du har arbetat med innan. Meriterat om du har teknisk bakgrund eller erfarenhet/kunskap inom fjärrvärme, fibernät samt elnät.
Arbetstider kan vara förlagda både dag- och kvällstid. Du kommer ha hand om försäljning samt marknadsföring på orterna Leksand, Rättvik, Gagnef och Säter.


Din profil
För att passa in i rollen som säljare måste du vara en positiv, social och driven person som tycker om utmaningar. Du brinner för att jobba med kundrelationer, försäljning och marknadsföring. Det är viktigt att du har förmåga att skapa nära och långsiktiga relationer med kunder. Detta bör bottna i ett förtroende för dig som säljare. Du ska vara bra på att se kunders behov och på ett trovärdigt sätt bygga bra relationer.
Som person är du ödmjuk, driven, strukturerad och flexibel. Du har heller inga problem med administrativa arbetsuppgifter och har god vana av att självständigt planera din arbetstid. Du är van att jobba med Officepaketet. Ett krav är att du har B-körkort. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam. Arbetstempot kan vara högt, varför det är viktigt att du trivs i en sådan arbetsmiljö. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder ser vi också att du är en lagspelare som samtidigt är initiativrik och självständig.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Therese Lindström, via tfn: 0733-51 27 16. Då vi kontinuerligt tillsätter säljare arbetar vi med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 20170531.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3004
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3004&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Samtalsterapeut/psykolog till VC Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor med psykisk ohälsa i ett mindre arbetsteam i primärvården och i nära samverkan med andra tvärprofessionella yrkesgrupper.

Samtalsmottagningen är en enhet av flera på Leksands vårdcentral. Vi erbjuder råd- och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, oro, stress, smärta sömnbesvär och krisreaktion riktat till vuxna.

Som en av mottagningens medarbetare kommer du att utföra bedömningar av psykisk ohälsa samt arbeta med psykoterapeutiska behandlingar som efter bedömning och överenskommelse kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram.

Utifrån verksamhetens behov och egen kompetens har du stora möjligheter att påverka utvecklingsarbete inom samtalsmottagningens ramar.


KVALIFIKATIONER

Du är psykolog, socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig, samt vidareutbildning i grundläggande psykoterapi Steg 1 motsvarande 45 hp, inriktning KBT.
Vi är en liten grupp som värnar om ett gott och trevligt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den aktuella anställningen är heltid med tjänstgöring vid Leksands Vårdcentral.


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 50:2017:472
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5476182111419973224&benamning=Samtalsterapeut%2fpsykolog+till+VC+Leksand
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Receptionist på Åkerblads Hotell

Som receptionist arbetar du i hotellets reception och är företagets röst/ansikte mot våra gäster. Du och dina kolleger har god insyn i bokningsläget och ansvarar för att konferens-, grupp- och privatbokningar sker professionellt. Du arbetar tillsammans med teamet i receptionens alla förekommande arbetsuppgifter. Receptionsteamet arbetar inte bara nära ägarfamiljen utan även nära hotellets avdelningschefer, helt enkelt spindeln i nätet.
Om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter är det meriterande, dock ej ett krav.
Dina arbetstider är varierande av både tider och dagar. Hotellets reception har öppet alla vecko/helgdagar dock inte öppet nattetid.


Vi ser att du har en god erfarenhet från hotell/receptionsarbete. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Övriga språk ser vi som meriterande. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och vi tror att du känner igen dig i följande:
Du är strukturerad, flexibel och bra på att ta initiativ. Du känner stort ansvar för att mötet mellan dig och gästen är professionell och personlig. Du är nyfiken, har tålamod och en lösningsorienterad attityd, dessutom har du alltid ett glatt humör och en stor portion sunt förnuft. Du skapar engagemang, glädje & stolthet och dina medarbetare respekterar dig för att du är omtänksam och driven.

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rosanna@akerblads.se
Övrigt: Sista ansökningsdagen är den 31maj. Vi ber dig skicka in din ansökan omgående. Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontaktaRosanna Åkerblad, Hotellchef på +46 (0)247-508 00. Varmt välkommen med din ansökan och vi hoppas du kommer att trivas i vårt team.
Arbetsplats: 
Adress: Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Sjögattu 2
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.akerblads.se
  
Platsannons

Lantmätare med erfarenhet, Leksand

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!Är fastighetsrätt din hemmaplan? Vi söker dig som kan bidra med din juridiska kompetens i fastighetsrätt i Lantmäteriets uppdrag inom fastighetsbildning.
När det gäller ärenden inom fastighetsbildning har vi bredden; du kan jobba med allt från landsbygdsfrågor till de stora infrastrukturprojekten. Vi arbetar i team med olika kompetenser där du får koncentrera dig på juridik och ekonomi och där du utvecklas i mötet med andra.
Under hela din karriär har du tillgång till hela landets expertis med specialist- och seniornätverk.
Vi söker dig som:

-har erfarenhet av att göra juridiska bedömningar inom fastighetsrätt
-gärna arbetar tillsammans med andra
-är modig och vågar fatta beslut


Arbetsuppgifter
Som lantmätare arbetar du med förrättningsärenden inom fastighetsbildning, där du bereder och fattar myndighetsbeslut. Det innebär att du driver ärenden framåt i processen på ett effektivt och rättssäkert sätt bland annat genom att:

-göra utredningar, lagtolkningar och fatta myndighetsbeslut
-kommunicera i samtal, och skrift samt leda sammanträden med sakägare, företag och myndigheter som är berörda av de ärenden som du arbetar med
-bidra till samarbete med kollegor som medverkar i förrättningen, t ex förrättningsassistent, mätningsingenjör och andra lantmätare
-bidra till kollegors utveckling, genom att agera som handledare eller mentor

Våra kontor runt om i Sverige hjälps åt, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta med ärenden från olika delar av landet. Det innebär också att resor förekommer i arbetet.

Kvalifikationer
Förutom dessa generella kvalifikationer tillkommer specifika kvalifikationer för respektive nivå enligt tabellen som du hittar på www.lantmateriet.se/flm.

-Du har förmåga att tillämpa aktuell lagstiftning inom fastighetsrätt
-Du har svensk, eller motsvarande, examen inom något av följande områden, alternativt kommer att ta examen inom sex månader:

              - Högskole- eller civilingenjörsexamen inom lantmäteri eller samhällsbyggnad
              - Jurist- eller rättsvetarexamen alternativt affärsjuridisk utbildning, på minst kandidatnivå
              - Högskoleexamen som bedöms som relevant för verksamheten, med tillägg av magisterexamen med inriktning mot mark- och miljörätt
              - Alternativt motsvarande kompetens erhållen genom relevant arbetserfarenhet

-Du har erfarenhet av att arbeta som lantmätare

Meriterande kvalifikationer:

-Du har fördjupad kunskap inom fastighetsrätt, erhållen via studier eller arbete
-Du har erfarenhet av projektledning eller självständigt beslutsfattande
-Du har kunskaper inom fastighetsekonomi
-Du behärskar ytterligare språk utöver svenska, vilket ökar vår förmåga att möta personer med behov att kommunicera på andra språk
-Du har B-körkort, för att kunna resa till sammanträden med sakägare

För att nå framgång som lantmätare är det viktigt att:

-Du har en god samarbetsförmåga, värdesätter din egen och dina kollegors tid och har förmåga att dela med dig av arbetsuppgifter
-Du har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska för att kunna kommunicera effektivt med sakägare, företag och myndigheter
-Du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och kan hantera motstridiga intressen
-Du arbetar på ett strukturerat sätt
-Du tar initiativ och har mod att fatta beslut
-Du drivs av att arbeta med juridiska bedömningar inom fastighetsrätt

Vi söker erfarna lantmätare på olika nivåer
Vi söker lantmätare på olika nivåer där du börjar på en nivå som matchar din erfarenhet. Du som har erfarenhet av arbete som lantmätare fattar myndighetsbeslut och ärendenas grad av komplexitet ökar med tiden. Om du redan uppfyller kriterierna för någon av de högre nivåerna blir du hos oss en av landets auktoriteter inom fastighetsrätt och har som ett viktigt uppdrag att stötta andra i sin utveckling.
På www.lantmateriet.se/flm finns mer information om de olika nivåerna. Vi ber dig att ange vilken nivå du söker till, genom att ange tjänstebenämningen i din ansökan.
 

Kontaktuppgifter
Om du vill veta mer så kontakta gärna David Wildemo, funktionschef, telefon 0247-368 19 eller Lars Lindberg, funktionschef, telefon 026-63 37 39. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, Isak Ståhle, telefon 0243-67 406 och för ST inom Lantmäteriet, Ragnar Oskarsson, telefon 026-17 15 39. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrig information
Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lantmätare/Förrättningslantmätare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: 302-2017/2046
Webbplats: http://www.lantmateriet.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länken nedan
Arbetsplats: 
Adress: LANTMÄTERIET
Lantmäterigatan 2C
80182  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.lantmateriet.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i fysik, teknik och matematik

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och som vill vara med att utveckla och stärka det naturvetenskapliga programmet och teknikprogrammet på Leksands gymnasium. Beroende på din ämneskombination kommer du att ingå i arbetslaget för natur eller teknik.


Vår skola präglas idag av trygghet, erfarenhet och engagemang. Vi har en god stämning med nära till skratt. Vi har ett gott samarbete där vi gärna delar med oss och hjälper varandra. Vi arbetar för en helhet i undervisningen och ser gärna en samverkan mellan kollegor. På Leksands gymnasium har vi nyfikna och intresserade elever som vill lära och som uppskattar närheten till oss som lärare. Vi ser gärna att du blir en del av vår skola.

Du är legitimerad gymnasielärare i fysik, teknik eller matematik. Behörighet för undervisning flera ämnen är meriterande.

Det som utmärker dig är din vilja att samarbeta och utveckla. Du har god kunskap om digitala undervisningmetoder, bra ämneskunskaper och är en god pedagog. Du är engagerad i elevernas utveckling och du stimulerar till att vilja lära mer. I grunden är du en positiv och driven person som ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar gärna och är intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter.

Du får en inspirerande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun. Leksands gymnasium är en skola som präglas av en varm, trygg och nytänkande atmosfär. Skolan har i dag cirka 600 elever fördelade teoretiska program, yrkesprogram, introduktionsprogram och gymnasiesärkskola.

Våra förmåner i Leksands kommun är bland annat gratis träningsmöjligheter, bruttolöneavdrag och semesterväxling. För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice via rekryteringslots.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du börjar hos oss senast 2017-08-10. Vi tillämpgar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?
Kontakta Marko Sandelin, ansvarig chef 0247- 801 19.
Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2017-05-31. Rekrytering sker löpande.
I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val ar rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: L2000:2017:26
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5474953105163960624
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  
Platsannons

Tandsköterska till Folktandvården Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Leksand två tandsköterskor med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera. I tjänsterna ingår även profylaxarbete.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Leksand arbetar verksamhetschef, kliniksamordnare , tre tandläkare, fyra tandhygienister och sex tandsköterskor. Vi är ett glatt gäng som ser samarbete och flexibilitet som givet i det dagliga arbetet.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska och datasystemet T4 är meriterande.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 17:2017:37
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5446813311414134750&benamning=Tandsk%c3%b6terska+till+Folktandv%c3%a5rden+Leksand
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Leksand! Utvecklingsmöjligheter finns.

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa. I April åker vi på en kryssning i Medelhavet .Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Leksand
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Kock- Tällbergsgårdens Hotell

Tällbergsgården ligger i den lilla byn Tällberg i hjärtat av Dalarna. Hotellet har en storslagen utsikt mot Siljan och vi erbjuder våra gäster förmånliga boendepaket med mat och dryck av hög kvalitet.
Vår ambition är hög och vi arbetar för att varje gäst en oförglömlig upplevelse vad gäller boende, service och måltider.
Hotellet har 33 rum och en restaurang med plats för 80 gäster och en uteservering med plats 120 gäster.

Vill du jobba med ett bra team där alla tar stort ansvar och sätter värde i att alltid göra sitt bästa i både stort och smått?
Är du bra på att samarbeta, positiv och ger alltid en god service? Har du erfarenhet av att arbeta i kök eller servis?
Då är du rätt person för oss.

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en vacker miljö med engagerade och positiva medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongen sträcker sig från midsommarveckan fram till slutet av Augusti. För rätt person finns även möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: matsal@tallbergsgarden.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan till matsal@tallbergsgarden.se
Arbetsplats: 
Adress: Tällbergsgårdens Hotell

79370  TÄLLBERG 
Hemsida: http://www.tallbergsgarden.se
  

Platsannons

Serveringspersonal Tällbergsgårdens Hotell

Tällbergsgården ligger i den lilla byn Tällberg i hjärtat av Dalarna. Hotellet har en storslagen utsikt mot Siljan och vi erbjuder våra gäster förmånliga boendepaket med mat och dryck av hög kvalitet.
Vår ambition är hög och vi arbetar för att varje gäst en oförglömlig upplevelse vad gäller boende, service och måltider.
Hotellet har 33 rum och en restaurang med plats för 80 gäster och en uteservering med plats 120 gäster.

Vill du jobba med ett bra team där alla tar stort ansvar och sätter värde i att alltid göra sitt bästa i både stort och smått?
Är du bra på att samarbeta, positiv och ger alltid en god service? Har du erfarenhet av att arbeta i kök eller servis?
Då är du rätt person för oss.

Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en vacker miljö med engagerade och positiva medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongen sträcker sig från midsommarveckan fram till slutet av Augusti. För rätt person finns även möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: matsal@tallbergsgarden.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan till matsal@tallbergsgarden.se
Arbetsplats: 
Adress: Tällbergsgårdens Hotell

79370  TÄLLBERG 
Hemsida: http://www.tallbergsgarden.se
  
Platsannons

Målare sökes

Vi söker dig som vill arbeta med allt inom måleri. Invändigt och utvändigt måleriarbete. Både nyproduktion och ROT. Även arbeten på löpande serviceavtal.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från målaryrket. Du är självgående, initiativtagande med en god känsla för kvalitet.
Vi ser helst att du har erfarenhet från både nyproduktion och ROT arbeten.

B Körkort är ett krav medan B96 (utökad behörighet) samt BE är meriterande.

Modernt måleri med lång historia.

Allt startade nämligen redan 1948 då Thore Öhrns Måleri grundades av far och son Öhrn. 1971 startades Skoglunds Måleri med målaremästare Åke Berglund vid rodret. Sedan 2006 hjälper vi dalfolk med målerirelaterade uppdrag under namnet Öhrns måleri.

Vi tar oss an allt från större målningsentreprenader, både in och utvändigt, till tapetsering, dekorationsmålning och äldre målningstekniker som marmorering, ådring och schablonmålning. Med vår stora yrkesstolthet kommer också en respekt för dig och din bostad. Därför är vi noggranna med att hålla tider, hålla rent och hålla våra ord.

Vi finns och verkar i huvudsak i Leksand, Rättvik, Mora och Gagnefs kommuner men vi utför även uppdrag i andra delar av Dalarna.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten inleds med en provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.skoglunds.se/jobba-hos-skoglunds-2/malare-ohrns/
Epostadress:
Övrigt: Urval sker löpande så skicka din ansökan idag.
Arbetsplats: 
Adress: Öhrns Måleri AB, Thore
Box 260
79326  Leksand Sverige
Hemsida: http://www.skoglunds.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Leksand med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Arbeta hemifrån (distans) El försäljning 800 kr till 900kr per sålt avtal!

Vi söker nu fler heltid och deltidssäljare att arbeta på distans/hemifrån över hela Sverige på alla orter.

Vi söker dig som idag arbetar som telefonsäljare/kommunikatör eller har/haft liknande uppgifter. Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Är serviceinriktad, ansvarsfull och driven. Har du egen verksamhet, studerar eller bara vill arbeta hemifrån med hög ersättning är detta en perfekt möjlighet. Vi marknadsför en mycket omtyckt och ekonomiskt lönsamt storkundsavtalstjänst för företagare. Samköp tillsammans av el av el ger små och medelstora företag förmånligare priser tillsammans.

Du säljer inget nytt till kunden. Kunden sparar pengar på sina befintliga kostnader jämfört med nuvarande avtal de redan har idag. Vi sköter allt direkt via överlåtande via muntlig fullmakt för billigare elavtal och elrevision. Detta innebär att kunden inte behöver byta och administrera . Kunden ansluter sig snabbt och enkelt för att få bättre avtal och priser jämfört med nuvarande och i framtiden.

Ersättning är per muntligt genomfört avtal för denna enkla och uppskattade tjänst.

Arbetstiderna du kan välja mellan Dag/kväll och helgpass, minst 3 pass per vecka:

Måndag - Fredag
Pass 1: 09:00 - 12:00, lunch,
Pass 2: 13:00 - 17:00
Kvällspass: 18:00 - 21:00
Helgpass: 13:00 - 20:00

Sätt ihop ditt egna sommar schema.
Deltid: Minimum 4 pass veckan.

Varje söndag meddelar man sin Teamleader vilka pass man vill arbeta under veckan.

Sök idag då vi tillsätter löpande till denna tjänst!


Vi söker nu fler säljare att arbeta på distans/hemifrån på heltid över hela Sverige på alla orter.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

• Du SKA ha erfarenhet av någon form av försäljning till företag
• Du SKA ha hög disciplin och kunna se dig själv arbeta hemifrån
• Du SKA ha erfarenhet av telefonförsäljning
• Du ska vara självgående och driven
• Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom mötes- och argumentationsteknik samt kännedom kring mötet, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare.

Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så en förutsättning är att du har en egen dator med internetanslutning och ett headset. Vi står för samtliga kostnader automatiskt i vårt system. Vi är måna om att hjälpa varandra och premierar medarbetare som drivs av eget ansvar och viljan att förbättra för kunderna.

I dag säljer man normalt 1-4 avtal per dag och ersättning är 700 kr per muntligt genomfört avtal.

Sök idag då vi tillsätter platserna löpande.


Saljmoten.se är en del av JämföraGrupppen & www.jamforapensioner.se

JämföraGruppen (JämföraPensioner) ökar konsumentens och egenföretagarens roll på el-, säkerhet/larm, försäkring-, pension- mervärde-och trygghetsprodukter. Kunden slipper arbetet med hitta förmånliga prisvärda avtalen samtidigt som den enskilda kunden får del av förhandlingskraften i att vara flera (StorGruppAvtal). Med Jämföra får konsumenten också insikt i den egna privatekonomin med smarta ekonomiverktyg där de kan se alla sina olika avtal, försäkringar, pensioner, företagsrelaterade försäkringar, företagsbil och sparande. Allt är sorterat och kategoriserade samt visualiserade för en tydlig översikt. Jämföra är en dynamisk grupp med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer och personlig utveckling inom organisationen.

Vi är www.jamforagruppen.se www.jamforapensioner.se www.jamforafordon.se och www.saljmoten.se Vi är Jämföra.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer800- 900 kr per muntligt genomfört avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: El säljare
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@saljmoten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämföra Pensioner i Sverige AB
Grev Turegatan 3, vån 4
11446  Stockholm Sverige
Hemsida: http://saljmoten.se
  
Platsannons

Lösningsorienterad Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Är du en erfaren projektledare? Har du förmågan att arbeta operativt men ett strategiskt tänk?

Leksandsbostäder söker erfaren fastighetsförvaltare som ska utveckla och driva fastighetsfrågorna i Leksands Kommun. I samråd med fastighetschefen ser du till att förvaltningen av organisationens lokaler sköts på ett så effektivt sätt som möjligt. Som fastighetsförvaltare är du den person som organisationens olika verksamheter har kontakt med inför och under fastighetsförändringar.

Uppdragsgivare: Leksandsbostäder

Ort: Leksand

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som fastighetsförvaltare hos oss på Leksandsbostäder kommer du ha en viktig roll i effektiviseringen av lokalanvändningen och fastighetsförvaltningen i våra fastigheter. Du kommer att ha kontakt och samarbeta med personer både inom och utanför organisationen. Bland annat kommer du att ha ett nära samarbete med flera olika projektägare så som verksamhetschefer och kommundirektör.

Du kommer att:

• arbeta med lokalplanering
• driva projekt vid verksamhetsförändringar, exempelvis verksamhetsanpassning av lokaler
• själv eller tillsammans med övrig personal driva investeringsprojekt
• tillse att de myndighetskrav som finns rörande ventilation, brand, el etc. uppfylls i samband projekt
• vara kontaktperson för organisationens verksamheter gällande fastighetsfrågor
Kvalifikationer:
Vi ser att du har relevant utbildning samt ett antal års erfarenhet samt goda kunskaper från annan fastighetsförvaltartjänst. Delar av din bakgrund är inom byggbranschen och du har dokumenterad erfarenhet av projektledning.
Det är meriterande om du har ekonomisk kunskap särskilt vad gäller kalkylarbete. Vidare är du bekant med de myndighetskrav som kommunala fastigheter lyder under.

Din personlighet kännetecknas av en utvecklad serviceförmåga och ett analytiskt förhållningssätt. För att trivas i bolaget skall du vara jordnära och social. Du bemöter medarbetare och externa kontakter med respekt och positivitet. Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga och anpassning till medarbetarnas och verksamheternas behov.

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du har en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska.


B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Om Leksandsbostäder:
Leksands kommun är en av Sveriges främsta friluftskommuner med visionen att det ska vara lätt att leva i Leksand. Leksandsbostäder AB är ett av kommunen helägt aktiebolag och är i dag kommunens största bostadsföretag. Förutom det egna fastighetsbeståndet har vi även förvaltningsuppdrag för Leksands kommun vad gäller fastigheter samt gator och vägar. Vi är 34 anställda och omsätter ca 120 Mkr.

Sista ansökningsdag: 28 maj 2017.

För information: Rekryteringskonsult Martin Ogemar, 0722-372170, martin.ogemar@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 201048433
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048433&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Sweden Group AB
Åsgatan 29 a
79170  FALUN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Skolkurator till grundskolan

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

I ett nära samarbete med övriga inom elevhälsan F-9 inklusive särskolan (rektor, skolsköterska, psykolog, skolläkare, specialpedagog, samt studie och yrkesvägledare), förväntas du som kurator bidra med kompetens i psykosociala/elevsociala frågor.

En viktig del av arbetet är deltagande i respektive skolas Elevhälsoteam.
Elevhälsans uppdrag är främst förebyggande och hälsofrämjande i syfte att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.
Utifrån helhetssyn på individen och med ett tydligt elevperspektiv, arbetar du med processer och frågeställningar på individ, grupp och organsiationsnivå. Som skolkurator är du även en psykosocial resurs för elever och föräldrar.

Vi söker dig som har socionomexamen eller motsvarande utbildning. Du har social kompetens, är lyhörd och har en positiv människosyn med förmåga att samarbeta med all personal på skolan samt med andra myndigheter såsom socialtjänst, polis, barnpsykiatri och habilitering. Erfarenhet och intresse av arbete med barn/ungdomar i behov av särskilt stöd är viktigt. Du ska ha ett särskilt intresse för interkulturella frågor. En god förmåga att arbeta självständigt är en förutsättning för arbetet. Tidigare arbete som skolkurator och/eller socialsekreterare "barn och familj" är meriterande. Tjänsten kan innefatta flera skolor och förutsätter körkort med tillgång till egen bil. Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter en personalomsättning som speglar samhällets mångfald.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: L2000:2017:25
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5469770205169356859
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  

Platsannons

Serveringspersonal

Quality Hotel Dalecarlia - Tällberg söker serveringspersonal hel/deltid

På en vacker höjd i Tällberg, ligger Quality Hotel Dalecarlia, medlem i Nordic Choice Hotels. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik. Siljansbygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong.

SERVERINGSPERSONAL
Vi söker dig som sätter service i första rum. Du är en person som motiverar och engagerar dina medarbetare och med glädje leverera en hög servicenivå. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Du har stort intresse för mat och dryck och brinner för ditt yrke. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgift. Huvudsakliga arbetsuppgifter servering av a la carte och gruppmiddagar under lunch och middag. Men även bröllop och andra event. Barkunskap är meriterande.

Krav: körkort och svenska i tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltidEnl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann-louise.gustafsson@choice.se
Övrigt: Skicka din ansökan till: Vd, ann-louise.gustafsson@choice.se eller Restaurangchef, petra.schwarzenberger@choice.se Mobilnummer: 070 746 5457 respektive 070 746 5455
Arbetsplats: 
Adress: Quality Hotel Dalecarlia
Box 368
79370  TÄLLBERG 
Hemsida: www.dalecarlia.se
  

Platsannons

Baransvarig

Quality Hotel Dalecarlia - Tällberg söker baransvarig hel/deltid
På en vacker höjd i Tällberg, ligger Quality Hotel Dalecarlia, medlem i Nordic Choice Hotels. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik. Siljansbygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong.

BARANSVARIG
Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar dina medarbetare till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.
Arbetsuppgifter: Leda arbetet i baren, aktivt arbeta i servicen och dagligen säkerställa en hög servicenivå. Ansvara för inköp samt att avdelningens ekonomiska mål uppnås. Regelbundet utbilda övriga i teamet och säkerställa en hög kunskapsnivå.

Kvalifikationer: För att lyckas med uppgiften behöver du ha vana av att leda andra, stor kunnighet inom restaurangdrift, hög servicekänsla. Du behöver inte ha någon utbildning i ekonomi dock ett ekonomiskt tänkande.

Krav: körkort och svenska i tal och skrift.

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltidenl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann-louise.gustafsson@choice.se
Övrigt: Skicka din ansökan till: Vd, ann-louise.gustafsson@choice.se eller Restaurangchef, petra.schwarzenberger@choice.se Mobilnummer: 070 746 5457 respektive 070 746 5455
Arbetsplats: 
Adress: Quality Hotel Dalecarlia
Box 368
79370  TÄLLBERG 
Hemsida: www.dalecarlia.se
  
Platsannons

Svenska/engelska lärare 7-9

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

Åkerö skola
Åkerö skola är en skola med elever från F-klass tom årskurs 9. Det går ca 450 elever på skolan.
Skolan har cirka 50 pedagoger samt övrig personal. Skolan är en av de större grundskolorna i centrala Leksand.

Förutom undervisning ska du tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av arbetslaget. Du ansvarar för att bygga ett förtroendefullt samarbete med eleven och dennes föräldrar samt skapa förutsättningar så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära.

Vi söker dig som vill undervisa i engelska och svenska på högstadiet.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut.

Tjänsten är utannonserad på 60% men kan komma att utökas

Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad, kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för grundskolan.

För tjänsten söker vi dig som är behörig lärare i årskurserna 7-9 med ämneskompetens i svenska och engelska.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: L2000:2017:10
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5433600195152059197
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  
Platsannons

Erfaren barn- och ungdomshandläggare sökes

Om företaget
CareOnDemand Sociala Tjänster AB är specialister på konsulttjänster inom socialt arbete. Vi löser kompetens- och resursbrister inom socialt arbete med huvudsakligen offentliga uppdragsgivare. Vi söker nu fler konsulter som vill bidra till att göra en positiv skillnad i det sociala arbetet.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna kommer bestå av handläggning/utredning inom området barn och unga för Socialtjänsten. Våra uppdragsgivare ställer höga krav på oss, därför arbetar vi ständigt mot att säkerställa hög kvalitet i våra uppdrag och att alltid försöka överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Som konsult är du en viktig del i att garantera detta resultat.

Du kan göra detta som ett enskilt uppdrag på distans eller som handläggare på plats på hel eller deltid.

Dig vi söker
Du ska ha flera års erfarenhet av handläggning/utredning inom barn och unga och även tilltalas av att arbeta som konsult. Vi söker dig som är positiv, nogrann och pristigelös samt kan arbeta självständigt och uppdragsfokuserat. Du är en målinriktad person som har ett förhållningssätt som du tror går hand i hand med konsultrollen. Det är av stor vikt med erfarenhet av dokumentation och datorvana. Du är van att arbeta med BBIC.

Som konsult får du
Vi erbjuder dig bra vilkor och möjligheten att arbeta i olika kommuner. Hos oss på CareOnDemand har du möjlighet till utveckling.

Vi hjälper till med boende och resor för dig som behöver. Vi jobbar med flera anställningsformer inklusive underkonsulter. Vi följer kollektivavtal och har friskvård.

Vilka är vi
CareOnDemand har funnits sedan år 2000 och har verksamhet över hela landet. Genom engagemang och kompetens är vi en arbetsgivare som strävar efter att ha medarbetare som trivs, utvecklas, rekommenderar företaget och sover gott om natten.

Vill du bli en av oss?
Ansök redan nu. Vi intervjuar löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 47
Webbplats: http://careon.se/arbeta-hos-oss/jobb/?jaid=47
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CareOnDemand Sociala tjänster AB
Erik Dahlbergsallén 15
11520  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.careon.se
  
Platsannons

Lärare i Trä och metallslöjd

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

Du ska arbeta utifrån grundskolans styrdokument tillsammans med andra lärare.

Du har eget ansvar för planering, genomförande, dokumentation,och uppföljning av den undervisning du genomför. Du ska också medverka i analys och utveckling av skolverksamheten tillsammans med övriga lärare och skolledning. I uppdraget ingår oftast mentorskap för angiven elevgrupp. Utöver undervisning kan elevtillsyn och pedagogisk måltid ingå i arbetsuppgifterna.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningtiden går ut.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i åk 3-9 och är engagerad i att utveckla och fostra våra barn och ungdomar. Du har goda kunskaper inom inom dina ämnesområden och är beredd att utveckla dina egna kompetenser. Det är meriterande om du har erfarenhet av läraryrket och/eller arbete med barn. Du ska ha god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som elever och föräldrar. Det innebär att du involverar eleverna i det pedagogiska planeringsarbetet och håller föräldrarna väl informerade om deras skolsituation. Du kommer med förslag och deltar aktivt i den kollegiala dialogen. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och vara flexibel. Du ska vara en god förebild för eleverna och ha ett taktfullt bemötande gentemot föräldrar
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100 % TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: L2000:2017:7
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5410157025161187417
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  

Platsannons

Butiksmedarbetare Hemköp Vikarbyn

Hemköp Vikarbyn söker serviceinriktade medarbetare, gärna med tidigare erfarenhet från livsmedelsbutik eller annat serviceinriktat yrke. Har du dessutom haft mer ansvarsfyllda arbetsuppgifter inom butik är det meriterande.

Vi söker både för tillsvidareanställningar och behovsanställningar. Tjänsterna är till att börja med på deltid.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltidsanställningar både tillsvidare och extra.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thomas.ostlund@hemkop.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Curt Thomas Handel i Tällberg AB

79570  VIKARBYN 
Hemsida:
  
Platsannons

Online Merchandiser

Clas Ohlson är ett starkt växande företag med visionen att bli en ledande internationell detaljhandelskedja. Affärsidén är att lösa våra kunders praktiska problem i vardagen genom att erbjuda kundservice utöver det vanliga samt ett brett och prisvärt sortiment inom el, bygg, multimedia, hem och fritid. Vårt uppdrag är tydligt; vi vill bidra till en inspirerande shoppingupplevelse genom att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder en rolig och utvecklande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, utbildningar och konkurrenskraftiga löner. Allting vi gör, bottnar i Clas Ohlson-andan där vi värdesätter handelsmannaskap, engagemang, nytänkande, värme och handlingskraft.

Till vår e-handelsavdelning söker vi nu en självgående och noggrann Online Merchandiser.

Antar du utmaningen?

Arbetet innebär att stötta våra lokala marknader (Sverige, Norge, Finland, England och Tyskland) med att optimera sälj- och kundupplevelsen online. Dina arbetsuppgifter innebär grafisk produktion, webbutveckling (HTML, CSS), skapande av e-postmarknadsföring, publicering och uppdatering av våra webbsidor samt viss webbanalys.

Är du personen vi söker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom e-handel, du har goda kunskaper i Adobe Photoshop samt erfarenhet av att arbeta med något CMS-verktyg, Hybris är ett plus. Du bör ha grundläggande kunskap inom HTML, CSS samt inom något webbanalysverktyg, gärna Google Analytics. Du är passionerad i ditt jobb och beredd att kavla upp ärmarna och sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Det är viktigt att du fullföljer åtaganden och är en lagspelare som förstår betydelsen av samarbete och öppen kommunikation.

Denna tjänst innebär nära samarbete med personal på alla Clas Ohlsons marknader, därför är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Kan du dessutom tyska eller finska ser vi detta som meriterande. Vi ser det även som meriterande med akademisk utbildning inom webbdesign eller motsvarande.

Tjänsten är ett vikariat fram t.o.m. 31/8 med chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekryteringsinformation

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Online Operations Manager, Christofer Vilander på telefon 076-4951322 eller via email christofer.vilander@clasohlson.se

Vi vill ha din ansökan, komplett med CV och ett personligt brev, där du beskriver varför just du passar för jobbet, så snart som möjligt då vi tillämpar löpande rekrytering, senast den 14 maj 2017. Obs, vi tar endast emot ansökningar som registrerats via vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!


Clas Ohlson är en dynamisk arbetsplats som präglas av omtanke om varandra och våra kunder. Vår värdegrund genomsyrar allt vi gör och vi är stolta över vårt ursprung. Vill du läsa mer om vår historia eller om hur vi jobbar med kundservice som främsta verktyg, gå in på www.clasohlson.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Grafisk formgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://om.clasohlson.com/karriar/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=3470%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clas Ohlson AB
Clas Ohlson AB
79385  Insjön Sverige
Hemsida: www.clasohlson.se
  
Platsannons

Servitris / Servitör

Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Under kvällstid erbjuder vi våra gäster en säsongsinspirerad A`la Cartmeny.
Dukning, diskning samt viss barverksamhet förekommer även i tjänsten.

Ni har restaurangutbildning alternativt längre arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.moberg@akerblads.se
Övrigt: Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten tillsättas så snart som möjligt ber vi dig skicka in din ansökan omgående. Vid frågor som berör tjänsten är du varmt välkomna att kontakta Fredrik Moberg på +46 (0)247-508 05. Varmt välkommen med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Sjögattu 2
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.akerblads.se
  
Platsannons

Kock

Som kock ingår du i ett starkt köksteam & söker dig som trivs i ett inspirerande team.
Varunamnet Åkerblads står för kvalitet tillagar vi allt ifrån bröd och fonder till majonnäser och glassar, från råvara till färdig produkt. Att laga mat från grunden är för dig som för oss en självklarhet.
Då vi är ett välbesökt hotell håller vi öppet för våra gäster från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det innebär att varierande arbetstider förekommer i vår schemaplanering. I tjänsten förekommer arbetsuppgifter både i det varma- och i det kalla köket. Vi är flexibla i vårt sätt att arbeta.
Du kommer att arbeta med bufféer på luncherna. Kvällstid är A`la Cartemeny & Bröllopsmenyer det som du får ge din kreativitet utlopp för.
Förutom din yrkesskicklighet färgar även yrkesstoltheten en vän av ordning och goda hygienkunskaper.

Du har restaurangutbildning och minst ett par år bakom dig av liknande tjänst. Alternativt lång arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
Dina viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att kunna arbeta snabbt och prioriterande.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och Ert intresse för att leva med branschens- och vår ständiga utveckling.

Åkerblads Gästgiveri, Hotell och Spa är en familjeägd hotellverksamhet belägen i vackra Tällberg, Dalarna. Gården har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e – 22:a generationen Åkerblad tillsammans med ett starkt 35-manna team för att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hon/han checkar in tills dess att hon/han längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vårt mål är att leverera en unik produkt vilket avspeglar sig inte bara i de anrika lokalerna utan även i hotellets 73 st. gästrum där alla är personligt inredda och inget rum är det andra likt. Vår restaurang arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerat med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité och service är ledorden.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Startdatumet är enligt ö.k, viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum. Vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta Filip på +46 (0)247-508 03. Varmt välkommen med Er ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kokschef@akerblads.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Sjögattu 2
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.akerblads.se
  
Platsannons

Yrkeslärare till Hantverksprogrammet

Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se

Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet.

Vi söker dig som är utbildad yrkeslärare och som vill vara med att driva en högkvalitativ utbildning. Hantverksprogrammet på Leksands gymnasium ger våra elever en hög yrkeskompetens. Det når vi bäst genom yrkesskickliga lärare som värnar om hantverkets grunder. Men vi ser också att entreprenörskap, modern teknik och elevernas personliga utveckling är viktiga beståndsdelar i en framgångsrik utbildning.Tillsammans med en yrkeskollega skapar du en trygg och utmanande lärandemiljö för eleverna. Vi har idag nyfikna och intresserade ungdomar som vill lära och som uppskattar närheten till oss som lärare. Vi arbetar för en helhet i undervisningen och ser därför samverkan med arbetsplatser som en nyckel till en god utbildning. Hos oss finns både skolförlagd utbildning och lärlingsutbildning inom finsnickeri. Vi vill gärna att du blir en del av Leksands gymnasium.

Du är utbildad yrkeslärare med erfarenhet av undervisning. Behörighet i CAD/CAM, entreprenörskap och andra skolämnen är meriterande.

Det som utmärker dig är din vilja att samarbeta och utveckla. Du har god kunskap om digitala hjälpmedel, bra ämneskunskaper och är en god pedagog. Du är engagerad i elevernas utveckling och du stimulerar till att vilja lära mer. I grunden är du en positiv, trygg och nyfiken person som ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar gärna och är intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter.

Vi erbjuder vår nya medarbetare
Du får en inspirerande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun. Leksands gymnasium är en skola som präglas av en varm, trygg och nytänkande atmosfär. Skolan har idag cirka 600 elever fördelade på högskoleförberedande rogram, yrkesprogram, introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du börjar hos oss senast 2017-08-10. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vill du veta mer?
Kontakta Marko Sandelin, ansvarig chef 0247- 801 19.
Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 - 800 00.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Välkommen med din ansökan!
Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2017-05-31. Rekrytering sker löpande.


I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val av rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: L2000:2017:13
Webbplats: https://web1.heroma.se/PROD/LEK_P/EXTERNWEBBV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5442124985152643242
Epostadress:
Övrigt: Sök vi länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Leksands kommun
Leksand
79380  Leksand Sverige
Hemsida: www.leksand.se/ledigajobb
  

Platsannons

Profilskolan Excel söker medarbetare i NO, MA, Tyska och idrott.

Vi är en F-9 skola med profilerna Engelska och internationalitet, Fysisk aktivitet samt ordning och reda. Vi startar hösten 2017 och kommer då att ta emot 150 elever.

Vi har några platser kvar att besätta i vårt team. Denna tjänst gäller undervisning i tyska för årskurserna 7-9. Då vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ utbildning söker vi dig som är riktigt ambitiös. Du brinner för dina ämnen samt våra profilområden och gör allt för att dina elever ska utvecklas optimalt.

På Excel vill vi ha ambitiösa och flexibla medarbetare som har ett medvetet och tydligt elevfokus och som ständigt arbetar för att utvecklas inom yrket. Vi vill ha personal som ser varje elev och möter den där den är, entusiasmerar, ger feedback och utmanar. Vår personal månar om att samarbeta för att få till en helhetssyn kring eleven och på bästa sätt ge varje individ, utifrån sina förutsättningar, möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt.

Krav: Lärarlegitimation

Läs mer om oss på exceleducation.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, 33%enl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Profilfriskolan Excel

79331  LEKSAND 
Hemsida:
  

Platsannons

Profilskolan Excel söker medarbetare i NO, MA, Tyska och idrott.

Vi är en F-9 skola med profilerna Engelska och internationalitet, Fysisk aktivitet samt ordning och reda. Vi startar hösten 2017 och kommer då att ta emot 150 elever.

Vi har några platser kvar att besätta i vårt team. Denna tjänst gäller undervisning i idrott och matematik för årskurserna 4-9. Då vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ utbildning söker vi dig som är riktigt ambitiös. Du brinner för dina ämnen samt våra profilområden och gör allt för att dina elever ska utvecklas optimalt.

På Excel vill vi ha ambitiösa och flexibla medarbetare som har ett medvetet och tydligt elevfokus och som ständigt arbetar för att utvecklas inom yrket. Vi vill ha personal som ser varje elev och möter den där den är, entusiasmerar, ger feedback och utmanar. Vår personal månar om att samarbeta för att få till en helhetssyn kring eleven och på bästa sätt ge varje individ, utifrån sina förutsättningar, möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. Hos oss kommer du att arbeta 40 h på arbetsplatsen vilket ökar förutsättningarna för samarbete.

Krav: Lärarlegitimation

Läs mer om oss på exceleducation.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltidenl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Profilfriskolan Excel

79331  LEKSAND 
Hemsida:
  
Platsannons

VS-Montör, Caverion - Leksand

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker nu en ansvarsfull och driven VS-montör till Caverions fillial i Leksand som idag består av 4 montörer och 1 projektledare. 

Din roll:

Som VS-montör på Caverion kommer du främst att arbeta med intressanta projekt och entreprenadarbeten.

Tjänsten på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Daglig kontakt med kunder och medarbetare.
• Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar planera, installera och genomföra olika typer av installationer i projekt och entreprenader.
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöden och montageordning gentemot uppsatta tidplaner.
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare.


Kompetens:

• Certifierad inom VS och Säker Vatten
• Flera års erfarenhet av arbete som VS-montör.
• Van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du ordningsam, social och kreativ problemlösare
• B-körkort


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.3 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, kontakta rekryterare Lars Buvall, lars.h.buvall@caverion.com eller Installationschef Jörgen Teledahl på 070-6885515

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte till sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-23
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=7D71FCE94ECE43FE9ECF9EA27D462C7C
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  

Platsannons

Inköpsansvarig

Som inköpare på Dala Energi har du en viktig roll i vårt utvecklingsarbete med ett tydligt samordningsansvar för att förse koncernen med material och tjänster av rätt kvalitet, till rätt kostnad och i rätt tid med fokus på långsiktigt hållbara lösningar.

Din roll

Utveckla inköpsstrategi, inköpspolicy, rutiner och styrning.

Samordna och effektivisera inköpen med fokus på totalkostnad.

Säkerställa att inköpen sker enligt gällande lagar, minimera affärs- och legala risker.

Upprätta leverantörsavtal och ha en aktiv dialog med leverantörerna.

Genomföra upphandlingar och inköp kopplat till löpande verksamhet och projekt.

Du arbetar systematiskt med att sätta mål och skapa mätbara resultat. Du rapporterar till företagets ekonomichef.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från inköps- och utvecklingsarbete i en affärsdrivande verksamhet samt högskoleutbildning, inriktning supply chain, ekonomi eller teknik alternativt annan utbildning och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du är en van förhandlare och har en god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift. Kunskap om LUF/LOU och offentlig upphandling är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att du har ett helhetsperspektiv, är analytisk, strukturerad med en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation och trivs i en pådrivande och självständig roll i nära samverkan med andra. Du bör trivas med ett omväxlande jobb med arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär. Du ser möjligheter, gillar hög förändringstakt och vågar ta egna beslut. För rätt person innebär rollen en stimulerande och omväxlande tjänst hos en attraktiv arbetsgivare som aktivt bidrar till en långsiktig och hållbar utveckling i vår bygd.

Inom Dala Energi finns teknisk kompetens med utvecklingspotential inom en verksamhet med 100-årig historia. Genom nytänkande och framåtanda där affärsmässighet, miljömedvetenhet och erfarenhet är några av verktygen för att möta framtidens utmaningar, bidrar du till vår strävan att alltid göra lite mer för bygdens utveckling.

Det är av stor vikt att du aktivt vill medverka i utvecklingen av verksamheten inom Dala Energi men också i koncernen i stort tillsammans med övriga i organisationen samt att beakta och verka utifrån våra värdeord Stabilitet, Ärlighet, Kundnytta, Engagemang och Respekt och som bildar ledordet SÄKER.

Dala Energi´s affärsidé är att erbjuda lösningar inom energi och digital kommunikation som hjälper människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. Vårt fokus ska ligga på att leverera en kundupplevelse som är lite mer. Vår vision Tillsammans för bygdens bästa investering speglar det stora engagemang vi har för våra kunder, medarbetare, aktieägare och vår miljö.

Vi omsätter drygt 300 MSEK och har cirka 33 000 kunder. Dala Energi-koncernen har cirka 70 anställda och finns idag med verksamhet i Rättvik, Leksand, Gagnef och Säter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Inköpsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde till tjänsten önskas fr.o.m. 2017-09-01 eller enligt överenskommelse, tjänstens omfattning är 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas. Placeringsort är Leksand. Tjänsten lyder under Branschavtal ENERGI.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: "Inköpsansvarig"
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9935-dala-energi-inkopsansvarig/
Epostadress:
Övrigt: Annonserings- och rekryteringshjälp Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss och vänligen men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsplats: 
Adress: Dala Energi AB Publ
Box 254
79326  Leksand Sverige
Hemsida: http://www.dalaenergi.se
  
Platsannons

Gruppchef till Leksand

Villdu ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och byggaSveriges viktigaste företag. 
 
MarknadsområdeNord är organiserad i sju distrikt och affärsområde Arbetsmarknadstjänster. Dåvår tidigare gruppchef gått vidare till nya utmaningar så söker nu DistriktDalarna en gruppchef med placering i Leksand. Distriktet har drygt 760 anställdaoch uppdragen finns på flera orter i länet. Tjänsten är direkt underställd affärschef.  
 
Arbetsbeskrivning 
Somgruppchef i Samhall har du ett tydligt ansvar för att matcha medarbetarna motverksamhetens kunduppdrag och säkerställa en personalutveckling som leder tillanställning hos annan arbetsgivare. Icoachningen ingår att motivera, leta praktikplatser och skapa förutsättningarför utveckling genom arbete och utbildning. Du har ansvar för upprättande avrehabiliteringsutredningar och minskad sjukfrånvaro samt verkar för en godfysisk och psykosocial arbetsmiljö. Du arbetar aktivt för att all personal ärplanerad och debiteringsbar i verksamheten.  
 
Kvalifikationer 
Ledarskapserfarenhet medpersonalansvar. 
Kunskap om olika typer av funktionsnedsättning. 
Dokumenterad erfarenhet avarbete med personalutveckling. 
Goda kunskaper i ekonomi samtvana vid att använda PC som arbetsverktyg. 
Erfarenhet av sälj- och företagskontakter. 
Lägst gymnasial utbildning ellermotsvarande kunskaper.  
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Dutrivs med att möta människor och har stor förmåga att leda samt tror påmänniskors förmåga till utveckling.  Du ser möjligheter för att kunnamatcha rätt medarbetare till rätt utveckling och du har hög kommunikativförmåga. Du är driven och är van att arbeta självständigt utifrån ett mål ochresultatinriktat synsätt. 
 
Du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokuspå distriktets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla godarelationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan och övrig information 
Anställningsform:Tillsvidare med provanställning om 6 månader 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Leksand
Urvalet skerlöpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. 
Sistaansökningsdag: 2017-05-14 
 
Ansök med CV och personligt brev. 
 

Kontaktperson 
Affärschef Örjan Ohlsson                Telefon:0243-669 31 alt. 070-201 8486 
 
Fackliga representanter 
Karl-Ove Karlsson, Ledarna             Telefon: 063-15 17 21 
Anders Odell, Unionen                    Telefon: 0278-63 91 82 
Johnny Schödin, SACO                   Telefon:060-16 82 03
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Organisationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=143669&DepartmentId=18963&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhall AB
Olsvedsvägen 1-11
79332  Leksand Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Receptionschef

Ansvarar för hotellets bokningskanaler, schemaläggning, utbildning för personalen i receptionen, maximera logiförsäljningen.

Vi söker dig som har arbetat inom branschen och har stor erfarenhet av bokning, bokningssystem, social medier och Revenue management.

Du är representativ, strukturerad och har en vilja att arbeta drivande i ett team. Du är bra på leda och följa upp, coacha och genomföra. Fastän du är kreativ värdesätter du ordning och rutiner.

Du är en person som vill utveckla och utvecklas. Det finns stor förbättringspotential och vi söker dig som vill ta ansvar. Du jobbar i ett team som utformar sin vardag och vi söker den som tillför kompetens och driv.Stor anläggning med 100 rum och över 200 sittplatser i matsalen. Fantastisk utsikt över Siljan från många av rummen och hela matsalen. Vi erbjuder gästerna service och mat på hög nivå och personalen jobbar för varandra. Väldigt trevlig stämning på hotellet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Receptionschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder boende och vettiga arbetstider. Stor möjlighet till personlig utveckling.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: Receptionschef
Webbplats:
Epostadress: md@greenhotel.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Green Hotel AB
Ovabacksgattu 17
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.greenhotel.se
  

Platsannons

Profilskolan Excel söker medarbetare i NO, MA, Tyska och idrott.

Vi är en F-9 skola med profilerna Engelska och internationalitet, Fysisk aktivitet samt ordning och reda. Vi startar hösten 2017 och kommer då att ta emot 150 elever.

Vi har några platser kvar att besätta i vårt team. Denna tjänst gäller undervisning i matematik och NO för årskurserna 4-9. Då vårt mål är att erbjuda en högkvalitativ utbildning söker vi dig som är riktigt ambitiös. Du brinner för dina ämnen samt våra profilområden och gör allt för att dina elever ska utvecklas optimalt.

På Excel vill vi ha ambitiösa och flexibla medarbetare som har ett medvetet och tydligt elevfokus och som ständigt arbetar för att utvecklas inom yrket. Vi vill ha personal som ser varje elev och möter den där den är, entusiasmerar, ger feedback och utmanar. Vår personal månar om att samarbeta för att få till en helhetssyn kring eleven och på bästa sätt ge varje individ, utifrån sina förutsättningar, möjlighet att utvecklas så långt det är möjligt. Hos oss kommer du att arbeta 40 h på arbetsplatsen vilket ökar förutsättningarna för samarbete.

Krav: Lärarlegitimation

Läs mer om oss på exceleducation.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidare, heltidenl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Profilfriskolan Excel

79331  LEKSAND 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb servitör/servitris

Vi söker en social och glad person till vår á la carte servering på Hotell Klockargården

Vi söker dig som har erfarenhet av servering och kan jobba självständigt med både bordsservering och kassahantering, vi använder av oss kassasystemet Callisto.

Säsongen sträcker sig från midsommarveckan fram till den 12 augusti med möjlighet till fortsättning. Arbetet är nästan uteslutande på kvällstid (ca. 16-02).Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: restaurang@klockargarden.com
Övrigt: Vi väntar inte till sista ansökningsdagen innan vi tillsätter tjänsten utan rekryterar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Klockargården Hotell AB
Hotell Klockargården
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.klockargarden.com
  
Platsannons

Sommarjobba i vår bagarstuga

Du arbetar med kassahantering, förberedning av fika, plocka disk, städa och diska

Din viktigaste arbetsuppgift är att hålla en hög servicenivå där gästen alltid står i centrum.

Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god service. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs med att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, gårdscafé, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: restaurang@klockargarden.com
Övrigt: Vi tillsätter tjänsten löpande, så vänta inte med din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Klockargården Hotell AB
Klockargården
79370  TÄLLBERG Sverige
Hemsida: http://www.klockargarden.com
  

Platsannons

Hudterapeut

Quality Hotel Dalecarlia - Tällberg
På en vacker höjd i Tällberg, ligger Quality Hotel Dalecarlia/Dalecarlia SPA. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik. Siljans bygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong.

I vårt spa finns allt du behöver för välmående och avkoppling. Oförglömliga behandlingar, gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler.


Hudterapeut, deltid men även timanställning.
Vi söker dig som är utbildad hud och spaterapeut och som vill jobba i vackra Tällberg.
Du brinner för försäljning och mötet med människor. Du har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du är med andra ord en lagspelare. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Du värdesätter ordning, är noggrann och tycker om att jobba i högt tempo.
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Spa- och kurterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid men även timanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jenny.osth@choice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Quality Hotel Dalecarlia
Box 368
79370  TÄLLBERG 
Hemsida: www.dalecarlia.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Leksand

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Lärare Hemkunskap

Lärare i hem- och konsumentkunskap i för åk 6-9. Undervisningen sker dels på Banérskolan men även i inhyrda lokaler i Insjöns skola.

Vi söker främst någon med ämnesbehörighet i hem- och konsumentkunskap eller lärarlegitimation. Alternativt har du goda kunskaper eller flera års erfarenhet av att undervisa i ämnet. Du har ett stort intresse för och förmågan att undervisa barn och ungdomar i mellan- och högstadieåldern. Du är passionerad för ditt ämne och vill utveckla det. Du står också på en kristen värdegrund i din tro och livsstil.

Banérskolan är vackert belägen i Häradsbygden i Leksands kommun. Den är inhyst i tidigare Hagenskolans lokaler som renoverats och byggts om. Skolan har för närvarande ca 60 elever i åk F-9. Vi är en konfessionell skola med kristen profil men skolan är öppen för alla elever oavsett etnisk eller religiös bakgrund. Utifrån den kristna värdegrunden tar vi fasta på ledorden engagemang, kreativitet, omsorg och atmosfär. Vi har ett väl utvecklat arbete för elever i speciella behov. Skolan uppvisar genomgående goda resultat och alla elever har uppnått gymnasiebehörighet de senaste åren.. Se vår hemsida www.banerskolan.se.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten kan komma att kombineras med andra arbetsuppgifter, t.ex. resurslärare. Upp till 20%Skolan har kollektivavtal. Lön och förmåner enligt avtalet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Hemkunskapslärare
Webbplats:
Epostadress: rektor.banerskolan@gmail.com
Övrigt: Skicka personligt brev och CV till rektor.banerskolan@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Banérskolan
Hagen Djuravägen 18
79350  LEKSAND Sverige
Hemsida: http://www.banerskolan.nu
  
Platsannons

Extrajobb som produktambassadör i Leksand

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28962-extrajobb-som-produktambassador-i-leksand?promotion=6901-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Lärare NO och teknik

NO-lärare i fysik, biologi, kemi och teknik totalt ca 30-40 procent på mellan- och högstadiet. Eventuellt kan även matematik ingå i tjänsten. NO-undervisningen sker dels på plats på Banérskolan men också i inhyrda laborationssalar på Leksands gymnasium. Undervisningen är integrerad mellan flera årskurser.

Vi söker en person med stort intresse för NO-ämnena och som är behörig/legitimerad eller har flera års erfarenhet av att undervisa i något eller några av NO-ämnena. Du bör tycka om att undervisa ungdomar i mellan- och högstadieåldern och kan koppla till dem som lärare. Du står även på en kristen värdegrund i din tro och livstil.

Banérskolan är vackert belägen i Häradsbygden i Leksands kommun. Den är inhyst i tidigare Hagenskolans lokaler som renoverats och byggts om. Skolan har för närvarande ca 60 elever i åk F-9. Vi är en konfessionell skola med kristen profil men skolan är öppen för alla elever oavsett etnisk eller religiös bakgrund.
Den kristna profilen visar sig i att vi har mogonbön i klasserna, kristendom på schemat och gemensamma skolgudstjänster med talare från olika kristna kyrkor nära Leksand. Utifrån den kristna värdegrunden tar vi fasta på ledorden engagemang, kreativitet, omsorg och atmosfär. Vi har ett väl utvecklat arbete för elever i speciella behov. Skolan uppvisar genomgående goda resultat och har under de senast sju åren uppnått 100-procentig måluppfyllelse och behörighet till alla gymnasieprogram. Se vår hemsida www.banerskolan.se.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEftersom tjänsten är på deltid kan anpassningar göras av arbetstiderna så att de passar den sökande. 20%-40%Arbetsplatsen har kollektivavtal. Lön och förmåner, till exempel tjänstepension och försäkringar, i enlighet med avtalet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: NO-lärare
Webbplats:
Epostadress: rektor.banerskolan@gmail.com
Övrigt: Ansökan med CV skickas per e-post till rektor. Om du har frågor, ring 072-243 33 82
Arbetsplats: 
Adress: Banérskolan
Hagen Djuravägen 18
79350  LEKSAND Sverige
Hemsida: http://www.banerskolan.nu
  

Platsannons

Musiklärare

Lärare i musik för grundskolans alla stadier. Eleverna går i årskursintegrerade klasser. Förutom musikundervisningen har du ansvar för att leda lovsången under de två skolgudstjänsterna varje vecka.

Du har ett brinnande intresse för musik och för att undervisa både yngre och äldre elever i ämnet. Du är kreativ och duktig på att inspirera eleverna till kreativitet och att göra sitt bästa i musikämnet. Du har förmågan att både leda i ensemblespel och körsång och tycker om att sätta ihop program inför Lucia, avslutningar eller andra tillfällen med uppträdanden.

Banérskolan är vackert belägen i Häradsbygden i Leksands kommun. Den är inhyst i tidigare Hagenskolans lokaler som renoverats och byggts om. Skolan har för närvarande ca 60 elever i åk F-9. Vi är en konfessionell skola med kristen profil men skolan är öppen för alla elever oavsett etnisk eller religiös bakgrund. Den kristna profilen visar sig i att vi har mogonbön i klasserna, kristendom på schemat och gemensamma skolgudstjänster med talare från olika kristna kyrkor. Utifrån den kristna värdegrunden tar vi fasta på ledorden engagemang, kreativitet, omsorg och atmosfär. Skolan uppvisar genomgående goda resultat och har under de senast sju åren uppnått 100-procentig måluppfyllelse och behörighet till alla gymnasieprogram. Se vår hemsida www.banerskolan.se
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSkolan har kollektivavtal. Lön och förmåner ges enligt detta. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med till exempel tjänst på fritids eller som resurslärare. 20%-40%Lönen anpassas efter utbildning och erfarenhet i yrket.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Musiklärare
Webbplats:
Epostadress: rektor.banerskolan@gmail.com
Övrigt: Skicka gärna ett personligt brev och CV per e-post till rektor.
Arbetsplats: 
Adress: Banérskolan
Hagen Djuravägen 18
79350  LEKSAND Sverige
Hemsida: http://www.banerskolan.nu
  

Platsannons

Tandhygienist

Tandhygienist

Sverigeklinikerna AB äger och bedriver flera privata tandläkarpraktiker för både allmän- och specialisttandvård, samt arbetar med delegerad tandvård. Vår ambition är att bedriva tandvård med hög kvalité.
Nu söker vi tandhygienister med erfarenhet som kan jobba självständigt i vår mottagning. Idag bedriver vi 3 kliniker i Dalarna och i Småland. Ambitionen är att bedriva fler kliniker i Sverige.

Vi söker en tandhygienist till MOBIL kliniken i Siljansnäs. En vacker kommundel i Leksand.

Mobilkliniken har stöd av Sverigekliniken i Leksand.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet är för tandhygienist sedvanliga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, det är meriterande med några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att du har personliga egenskaper som vi söker i vårt arbetslag just nu. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad, och kunna tillföra kompetens samt glädje, något som vi även hoppas få ge dig.Varaktighet/Arbetstid
Deltid/heltid
Tillträde: enligt ök


Lön
Individuell lönesättning

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post:

nazeem@sverigeklinikerna.eu

Kontaktpersoner

Docent Nazeem S-M
tel:073-9739800

Arbetsgivare
Sverigeklinikerna AB

Tandhygienist

Sverigeklinikerna AB äger och bedriver flera privata tandläkarpraktiker för både allmän- och specialisttandvård, samt arbetar med delegerad tandvård. Vår ambition är att bedriva tandvård med hög kvalité.
Nu söker vi tandhygienister med minst två års erfarenhet som kan jobba självständigt i vår mottagning. Idag bedriver vi 3 kliniker i Dalarna och i Småland. Ambitionen är att bedriva fler kliniker i Sverige.

Vi söker en tandhygienist till Falun och Leksand

Sverigeklinikerna AB äger och bedriver flera privata tandläkarpraktiker för både allmän- och specialisttandvård, samt arbetar med delegerad tandvård. Vår ambition är att bedriva tandvård med hög kvalité.
Nu söker vi tandhygienister med minst två års erfarenhet som kan jobba självständigt i vår mottagning. Idag bedriver vi 3 kliniker i Dalarna och i Småland. Ambitionen är att bedriva fler kliniker i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nazeem@sverigeklinikerna.eu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVERIGEKLINIKERNA AB
Rapphönsvägen 2A
75653  Uppsala Sverige
Hemsida: http://Sverigeklinikerna.eu
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Pizzeria Napoli söker restaurangbiträde med tidigare erfarenhet av restaurang/pizzeria. Minst ett års erfarenhet.

Arbetsuppgifterna består av att servera mat, disk och viss städning samt salladsberedning.
Publiceraddatum: 2016-12-27
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/måndag-fredag kl11-21
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: halkawt23@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Napoli

79330  LEKSAND 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal