Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:48

Lediga jobb i Laxå kommun (1860), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 671
Täthet9,42Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area737,56Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land602,00Landareal (km²)
Sjö135,56Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer till ÅF i Laxå

Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att lära dig arbetet som robottekniker och bli en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!
ÅF i Laxå har en spännande tid framför sig - därför söker vi nu juniora blivande Robottekniker till våra robotprojekt. Som blivande Robottekniker hos oss kommer du att vara en del av det projektteam vi bygger upp för att genomföra de kundprojekt och åtaganden vi tar på oss.
Du får lära dig att från grunden bygga, installera och programmera de robotanläggningar vi levererar. Detta inbegriper allt från mekmontage till elektrisk inkoppling och idrifttagande. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vår anläggning i Laxå samt hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför resor och hotellövernattningar som en naturlig del av arbetet.

Vem är du?
Du är en relativt nyutexaminerad tekniker/ingenjör eller motsvarande med brinnande tekniskt intresse inom framförallt programmering i olika miljöer. Nedanstående beskrivning stämmer också in på dig:

Du har lägst en gymnasial el/automation eller mekatronik utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
Du har ett stort driv och viljan att hela tiden lära dig mer och vidareutvecklas. Ett brinnande intresse för programmering av robotar och/eller automationssystem.
Du tycker om att ha ett varierat och lärorikt arbete då du praktiskt får arbeta med installationer och idrifttagningar såväl hos oss som på plats hos ledande tillverkningsindustri.
Vi värdesätter att våra medarbetare är kreativa, nyfikna, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
Du har körkort B då resor med övernattningar är en naturlig del av din roll.
Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en vilja av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, stresstålig och har förmågan att arbeta med flera problemställningar samtidigt.
Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande automationsföretag - därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter.
ÅF strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och vi ser därför gärna kvinnliga sökande. Läs mer om ÅF:s arbete på www.afconsult.com/Sustainability/EVEN-ODDS/

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 7686
Webbplats: http://www.afconsult.com/jobs/sv/7686/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÅF AB
Industrivägen 4
69530  Laxå Sverige
Hemsida: www.afconsult.com
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till autistisk kille

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu förstärkning till ett av våra uppdrag i Laxå. Vi söker dig som kan arbeta deltid och upp till heltid. Du kommer att följa ett schema där du arbetar intensivt ett par dagar, varvat med lite längre ledighet. Kunden är 26 år och har autism och vi ser gärna att du som söker är ungefär mellan 20-35 år. Arbetspassen är långa och löper över en hel dag, du som söker bör således kunna arbeta från morgon till kväll.

Du som söker ska vara en ödmjuk och trygg person. Du lyssnar in och är öppen för människor olikheter. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Som assistent finns du till hands vid såväl aktiviteter ute som då kunden befinner sig hemma. Promenader och utevistelse sker dagligen, oavsett väder. Hushållssysslor såsom matlagning tillsammans med kunden ingår även i tjänsten.

Du får gärna ha teoretiska och praktiska förkunskaper om autism och gärna inom TAKK, tecken som stöd. Tidigare erfarenhet av arbete inom omvårdnadssektorn eller som personlig assistent är meriterande men inget krav. Personlig lämplighet, lyhördhet och ett stort intresse för arbetet är allra viktigast. Arbetet hos kunden följer en tydlig metod, och det är viktigt att du som assistent visar lyhördhet och förståelse för arbetssättet.

Körkort är ett plus.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 50-100% Timvikarie, 3 till 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/753/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Lagergrens gata 2
65214  Karlstad Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Arbetsterapeut

Välkommen till Laxå kommun

Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet.

Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag.

Laxå var förr en järnvägsknut av dignitet och idag märks det på de goda tågförbindelserna vi har till framför allt Stockholm och Göteborg men också till Hallsberg, Kumla och Örebro. Inom hela Laxå kommun har vi mycket fin och vacker natur med riktigt stora skogar och många fina sjöar. I kommunen finns Tivedens Nationalpark som varje år har cirka 100 000 besökare.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsterapeut hos oss arbetar du utifrån ett rehabiliterande förhållningsätt med brukaren i fokus. Vi är en liten grupp arbetsterapeuter som arbetar såväl självständigt som i tvärprofessionella team.

Arbetsuppgifter
Du kommer bl.a. att:
- Delta i vård- och omsorgsplaner
- Göra ADL-bedömningar
- Förskriva och prova ut hjälpmedel
- Handleda personal och praktikanter
- Göra aktivitetsbedömningar
- Skriva intyg för bostadsanpassningar

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av kommunal vård och omsorg. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. Du har god förmåga att både arbeta självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom samarbetsförmåga, ansvarstagande och initiativförmåga. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha god datavana. Ett plus är om du har erfarenhet av dokumentation i Treserva.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 73/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/laxa.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laxå kommun
Postgatan 2-4
69580  LAXÅ Sverige
Hemsida: www.laxa.se
  

Platsannons

Receptionist/administrativ assistent

Välkommen till Laxå kommun

Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet.

Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag.

Laxå var förr en järnvägsknut av dignitet och idag märks det på de goda tågförbindelserna vi har till framför allt Stockholm och Göteborg men också till Hallsberg, Kumla och Örebro. Inom hela Laxå kommun har vi mycket fin och vacker natur med riktigt stora skogar och många fina sjöar. I kommunen finns Tivedens Nationalpark som varje år har cirka 100 000 besökare.

Arbetsbeskrivning
Som receptionist är du kommunens ansikte utåt och som administrativ assistent arbetar med stöd till verksamheten inom sociala verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att ta emot och välkomna besökare i kommunkontoret samt att ta emot inkommande samtal i vår växel. Du ska också ge service åt allmänheten till exempel genom att besvara vanliga frågor. Dessutom kommer du att arbeta med intern service som till exempel bokning av sammanträdesrum och andra resurser samt beställning av tågbiljetter.
Det ingår administrativa uppgifter såsom post- och fakturahantering, arkivering och gallring samt stöd åt verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är professionell, ansvarsfull och prestigelös! Du ska ha en utpräglad servicekänsla, organisationsförmåga och administrativt handlag. Du är utåtriktad, stresstålig och har förmågan att bemöta människor på ett sakligt och vänligt sätt. Du har en positiv inställning och är flexibel och noggrann i ditt arbete.

Du har minst gymnasiekompetens eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och gärna också på engelska. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare. Erfarenhet från växel och receptionsarbete samt kännedom om arbetet i en kommun är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 50 %
Tillträde den 1 februari 2018 eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.
Provanställning kan tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 72/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/laxa.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laxå kommun
Postgatan 2-4
69580  LAXÅ Sverige
Hemsida: www.laxa.se
  

Platsannons

Erfaren Robotprogrammerare till ÅF i Laxå

Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!
ÅF i Laxå har en spännande tid framför sig - därför söker vi nu ytterligare Robottekniker till våra robotprojekt. Som Robottekniker hos oss kommer du att vara en del av det projektteam vi bygger upp för att genomföra de kundprojekt och åtaganden vi tar på oss.
Du kommer att vara en nyckelperson vid idrifttagningar och igångkörningar av de produktionsanläggningar vi bygger. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vår anläggning i Laxå och hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför en hel del resor med övernattningar som en naturlig del av arbetet.
Möjliga placeringsorter förutom Laxå är Skövde och Örebro.

Vem är du?
Är du redo för att gå vidare mot nya utmaningar? Då tror vi att du kan passa in hos oss! Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:

Du har en el/automation eller mekatronik utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
Idag arbetar du som underhållstekniker/programmerare, gärna med inriktning mot industriell automation.
Förutom goda teoretiska och praktiska kunskaper värdesätter vi att våra medarbetare är kreativa, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
Du har körkort B då resor med övernattningar är en naturlig del av din roll.
Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en vilja av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, stresstålig och har förmågan att arbeta med flera problemställningar samtidigt.
Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande automationsföretag - därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter.
ÅF strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och vi ser därför gärna kvinnliga sökande. Läs mer om ÅF:s arbete på www.afconsult.com/Sustainability/EVEN-ODDS/

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 7663
Webbplats: http://www.afconsult.com/jobs/sv/7663/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÅF AB
Industrivägen 4
69530  Laxå Sverige
Hemsida: www.afconsult.com
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionschef

Wenmec i Laxå AB söker Produktionschef.
Om Wenmec i Laxå AB

 

• Wenmec i Laxå är legotillverkare, vi tillverkar specialprodukter i stål och aluminium, koppar etc. i första hand till Svensk verkstadsindustri. Vi vill vara marknadens naturliga val av samarbetspartner vad gäller tillverkning och leverans av produkter med hög komplexitet till kunder i både Sverige och Europa. Wenmec i Laxå omsätter 30 Mkr och har 20 anställda.


 

Affärsidé
Att verka som strategisk leverantör med ett antal Svenska och internationella kunder på en global marknad där långsiktiga relationer prioriteras. Att utveckla kundrelationer, med innehåll av egen förädling inom bearbetning, svets och montering.
Att leverera ett mervärde i form av komplett leverans där Wenmec i Laxå bidrar till kundens konkurrenskraft genom optimering av totalkostnaden.
Som leverantör tar vi totalansvar för tillverkningsprocessen mot kunden. Wenmec i Laxå är med från planeringen till leverans.

Wenmec i Laxå arbetar med långsiktiga relationer där vi tar ansvar för inköp, materialflöde, logistik, leveransplanering och kundens leveransprognoser. Företagets honnörsord är leveransprecision, service och kvalitet.

Wenmec i Laxå AB ägs sedan 2015 av Vänern Handel och Industrier AB.
Vi har duktiga och välutbildade medarbetare som utgör den nödvändiga basen i vår verksamhet och som garanterar en hög kvalitet på de produkter som vi tillverkar.

Det finns en stor och modern maskinpark som lämpar sig väl för en flexibel produktion.
Här finns allt från moderna fleroperations svarvar, till horisontala och vertikala fleroperations fräsmaskiner, arborrverk, och slipmaskiner

Idag har Wenmec i Laxå ca 20 personer anställda, varav 16 är inom produktion och 4 personer på tjänstemannasidan.

Wenmec i Laxå behöver finna en erfaren Produktionschef.

Rollbeskrivning Produktionschef
I rollen som Produktionschef ansvarar du för produktionsberedningen samt att klargöra kraven i varje förfrågan eller order för att avgöra om vi har kapacitet, utrustning och kompetens och att vi uppfyller kundens uppsatta krav samt att avgöra om kundens önskemål är förenligt med vår affärsidé.
Arbetet görs vid alla förfrågningar eller order från kund. Muntliga förfrågningar och order registreras i Monitor och behandlas på samma vis som skriftliga. Du är ansvarig för leverans och ledtider.

Som Produktionschef kommer du ha personalansvar för verkstadspersonalen samt ansvara för genomgång av tekniskt underlag i samarbete med våra produktionstekniker. Du kommer ansvara för hela processen internt och externt mot kund samt registrering av ritningar/ritnings ändringar, val av material, inköp av yt- och värmebehandlingar samt val av tillverkningsmetod etc.

Vilka kompetenser ser vi hos dig?
Civil/Maskiningenjör med inriktning mot metallindustri.
Tjänsten kräver kommunikation obehindrat på svenska och engelska.
Dagliga kontakter med nya och befintliga kunder.
Tjänsteresor förekommer för besök hos kunder och leverantörer.
Vi söker dig som tidigare arbetat med bearbetning.
Förstå helheten i tillverkningsprocessen.
Är självgående som person och kan driva processen framåt.
Har god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga.
B-körkort.

Vilka egenskaper ser vi hos dig?
Tekniskt intresse
Noggrann och har en god analysförmåga
Positiv, d.v.s. glad på jobbet
Punktlig och nåbar
Engagerad
Strukturerad med ordning i system och rapporter
Ansvarsfull för ditt område
Kvalitetsmedveten

Vad får du?
Du kommer ingå i ett företag där det finns riktigt mycket kompetens samlat och en vilja att alltid lösa utmaningarna. Utvecklingsmöjligheterna är stora. Du ingår i företagets lokala ledningsgrupp och det är alltid korta vägar till beslut. Du rapporterar till VD.

Övrigt
Lön är individuell enligt avtal.
Tjänstemannaavtalet är med Unionen.
Tillsättning enligt ök. Mål start är under januari 2018.
Arbetstid 07.00-16.00 mån-torsdag 07.00-13.15 fredag.
Arbetsort är i Laxå.

INDA.NU är här en rekryteringspartner för att finna en rätt kandidat som har rätt profil och egenskaper som Produktionschef. Rätt person går före tid i denna rekrytering.

Intervjuer sker löpande, är detta du? Ansök redan idag.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.inda.nu/lediga-jobb/?aguid=380007E380114EB4AED60E9F7C2DA60C&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: INDA.NU
Adolfsbergsvägen 4
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.inda.nu/
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast Pilgårdens vårdcentral och Laxå vårdcentral

Vår nuvarande hemrehabsjukgymnast har nu valt att gå vidare med andra arbetsuppgifter och vi söker därför en engagerad och självständig sjukgymnast/fysioterapeut som tillsammans med vårdcentralerna i Degerfors kommun och Laxå kommun kan tillgodose våra patienters behov av hemrehbilitering.

Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten.

Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer. Vi är cirka 8 000 medarbetare inom heldygns- och öppenvård.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med erfarenhet av och intresse för rehabilitering av äldre. Som person är du självständig, lyhörd och flexibel med förmåga att fatta egna beslut samtidigt som du vet när du behöver rådfråga andra. Du är intresserad av verksamhetsutveckling, har god initiativ- och samarbetsförmåga, tycker om problemlösning och att handleda andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs då resor i tjänsten ingår.

Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare heltid

Tillträde:
2018-01-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Susanne Brewitz, verksamhetschef Pilgårdens vårdcentral
Telefon: 0586-488 22

Facklig företrädare:
www.fysioterapeuterna.se/distrikt

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-11-26

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Pilgårdens vårdcentral i Degerfors har cirka 9100 listade patienter. Pilgården beskrivs som en glad vårdcentral med ständig lust att utvecklas.

Laxå vårdcentral är en liten trevlig arbetsplats med positivt arbetsklimat där alla kompetenser hjälps åt.

Båda vårdcentralerna har ett mycket gott samarbete med respektive kommun och båda ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler och delar av Karlskoga lasarett. Genom närsjukvården stärks samarbetet mellan primärvården, den specialiserade vården och länets kommuner.

I Region Örebro län finns det totalt 25 offentligt drivna vårdcentraler som har en väl fungerande samordning bland annat gällande kompetensförsörjning.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: HoS:2017:1057
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Kantpressare

Du kommer ingå i ett team där ritningsbunden kantpressning i Amada och Trumpf maskiner är de huvudsakliga arbetsuppgifterna.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kantpressning och god teknisk förståelse.
Du ska trivas i ett högt tempo och vara engagerad, flexibel och självgående.
Meriterande om programmering är din styrka.


Preform AB är ett mindre företag inom plåtindustrin med en hög servicenivå som alltid står till tjänst med att tillverka produkter efter kundens krav och förväntningar.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med förbättringar inom kvalitet och miljö.
Nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver därför utöka verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns. Provanställning 6 mån tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: Kantpressare
Webbplats:
Epostadress: carina.juhlin@preform.se
Övrigt: Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Preform AB
ESABV
69530  LAXÅ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

El-montör på Mekverken Tool AB

Arbetet består i huvudsak av montage av el och pneumatik på fixturer, specialmaskiner och elskåp. I drifttagning och felsökning av maskiner. Även mekaniskt montage och PLC-programmering kan bli aktuellt.Vi söker dig som har erfarenhet av montering inom liknande områden. Du har i grunden tekniskt gymnasium med inriktning el / styr- och regler.
Kunskaper i PLC-programmering (Siemens och Mitsubishi) och elkonstruktion i Elprocad eller Eplan är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har även en god kommunikativ ådra och trivs med högt tempo samt har lätt för att ta egna initiativ och hitta lösningar på problem. Du är också noggrann och självständig.

Fördel om du bor i närheten till Laxå.Mekverken Tool AB i Laxå är ett genuint företag som har varit verksamt sedan 1962.
Företaget har idag 20 anställda. Mekverken är inriktat på utveckling och produktion av formverktyg, automatiseringsutrustningar,
och legotillverkning med ledande företag inom svensk tillverkningsindustri som kunder.
Mekverken ligger långt framme i den tekniska utvecklingen med
modern maskinpark, hög teknisk kompetens och mycket yrkesskicklig personal.
Inom segmentet automatiseringsutrustningar konstruerar och tillverkar vi bl a automatiserade produktions- och testceller.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal/överenskommelse/månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: personal@mekverken.se
Övrigt: Ansökan skickar du form av CV och ett personligt brev till personal@mekverken.se . Urval sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: MEK VERKEN TOOL LAXÅ AKTIEBOLAG
BOX 91
69522  LAXÅ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar: Medarbetare


Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9417-medarbetare_burger-king-laxa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Revirvägen 13
69530  Laxå Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  

Platsannons

Kontaktpersoner och ledsagare

Välkommen till Laxå kommun

Laxå kommun är en liten kommun i södra Närke som satsar inför framtiden. Medvetna satsningar görs för att stärka kommunen inom näringsliv, arbetsmarknad samt boende med kvalitet.

Laxå kommun ligger strategiskt mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Kommunen består av de mindre orterna Finnerödja, Hasselfors, Röfors och Tived samt huvudorten Laxå. Genom centralorten Laxå passerar E20 och utmed detta område erbjuder kommunen tomtmark med mycket bra skyltläge. Idag är det ett aktivt område för handel, industri och serviceföretag.

Laxå var förr en järnvägsknut av dignitet och idag märks det på de goda tågförbindelserna vi har till framför allt Stockholm och Göteborg men också till Hallsberg, Kumla och Örebro. Inom hela Laxå kommun har vi mycket fin och vacker natur med riktigt stora skogar och många fina sjöar. I kommunen finns Tivedens Nationalpark som varje år har cirka 100 000 besökare.

Önskar du ta dig an ett mycket viktigt uppdrag som kontaktperson eller ledsagare? Vi har idag flera barn och vuxna som behöver stöd eller hjälp från andra personer. Uppdragen är tydliga och fyller en viktig funktion för den det berör.
Är Du intresserad av att göra en viktig insats för en medmänniska kan du anmäla ditt intresse för de förtroendefulla uppdragen i Laxå kommun som beskrivs nedan.

Kontaktperson
Kontaktperson är en medmänniska vars uppgift är att ge stöd till en person med funktionsvariation som saknar gemenskap med andra i t.ex. arbetslivet eller på fritiden. Syftet med en kontaktperson är att erbjuda en social kontakt som kan ersätta eller komplettera kontakten med anhöriga och/eller vänner och på så vis bryta den eventuella isolering som kan vara en följd av en funktionsvariation.

Ledsagare
Insatsen ledsagarservice ges för att möjliggöra en aktiv fritid utanför hemmet genom att ge stöd till och från samt under kultur- och fritidsaktiviteter. Ledsagarservice är en insats främst för vardagliga sammanhang i närområdet. Aktiviteterna planeras utifrån personens önskemål.

Det krävs ingen utbildning för att bli kontaktperson eller ledsagare, men du ska vara trygg, vara engagerad och ha ett intresse för andra människor.

Kontaktmannaskapet eller ledsagarservicen är ett arvoderat uppdrag, inte en anställning. Inom ramen för uppdragen utgår även omkostnadsersättning för att täcka sina eventuella utlägg i samband med utförandet av uppdraget. Det innebär att man förutom gör en mycket viktig insats även blir ekonomiskt kompenserad. Brukaren står för sina egna utgifter. Vi har i vår kommun människor som behöver stöd och som kan vara i behov av insatser utifrån flera olika lagar. De lagrum vi utgår ifrån är framförallt Socialtjänstlagen samt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Krav
Du ska vara över 18 år
Utdrag ur polis- och socialregister krävs.

Kontakt från rekrytering- och bemanningsföretag undanbedes.

Varaktighet/Arbetstid
Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-06-30
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 mån- Arvode
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 55/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/laxa.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laxå kommun
Postgatan 2-4
69580  LAXÅ Sverige
Hemsida: www.laxa.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal