Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:47

Lediga jobb i Laholms kommun (1381), Hallands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 997
Täthet28,32Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area963,40Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,80Landareal (km²)
Sjö19,34Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav61,25Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Perfekt extrajobb inom barndans! Funkykidz och Bliss Dance Laholm!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan.
Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Vi söker dig som vill jobba med våra populära koncept Funkykidz och Bliss Dance Academy. Vi vill att du behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Marknadsförare/Kundansvar

Företag i Laholm söker Marknadsförare/Kundbokare


Arbetsuppgifter: Ansvar för kundkontakter, marknadsföring, hemsida, direkt uppsökande av nya kunder.

Arbetsredskap: Dator, telefon

Flytande Engelska och goda kunskaper i Tyska och Franska (Spanska)

Krav på erfarenhet inom Marknadsföring samt kundrelationer.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid, resor kan förekomma i främst Europa men andra världsdelar kan förekomma.enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marketing@laholm.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

Administratör Vuxenutbildningen

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Vuxenutbildningen omfattar Gruv - grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning med yrkesvux, SFI - svenska för invandrare samt Lärvux.
Vi söker dig som vill arbeta som administratör för vuxenutbildningen i Laholm med följande ledord: glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Som administratör för vuxenutbildning ingår du i Campus Laholms arbetslag för utbildning och service.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att fungera som administrativt stöd till rektorn för vuxenutbildningen samt att vara den administrativa "spindeln i nätet", i samverkan med studievägledare, lärare, samverkansparter och underleverantörer. I ditt uppdrag ingår elevregistrering, betygsadministration, regelbundna rapporteringar till SCB och CSN, redovisning av statsbidrag och uppföljning/statistik av studerande på vuxenutbildningen. Du möter dagligen elever, personal och utbildningsanordnare antingen i det personliga mötet på kontoret eller via mail och telefon. I tjänsten ingår även systemansvar. Arbetet är mycket självständigt.


Kvalifikationer
Du har administrativ utbildning på lägst gymnasienivå kombinerad med erfarenhet av administration företrädesvis inom offentlig sektor. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ha en god vana av att arbeta i vanligt förekommande Officeprogam. Meriterande är om du har kunskaper i EXTENS eller motsvarande elevregistreringsprogram.
Du har de personliga egenskaper som krävs för att vara uppmärksam och professionell i bemötandet och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Flexibilitet och största möjliga anpassning efter verksamhetens behov är viktigt då förändringar i verksamheten är en naturlig del i dess utveckling och anpassning till omvärlden. Du gillar nya utmaningar samt har ett sinne för ordning och struktur. Du är noggrann, prestigelös och lösningsorienterad.

Du är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du arbetar tillsammans med andra i grupp.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträdesdag
Januari 2018.

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Ulf Bergström, rektor vuxenutbildningen 070-244 89 22
Marianne Ylikangas, administrativ samordnare 0430-266 39

Fackliga företrädare nås via kommunens växel.

Sista ansökningsdag
2017-12-08. Sök tjänsten genom vår rekryteringswebb jobb.laholm.se

Information till annonssäljare: Laholms kommun önskar ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställnLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Laholm:2017:300
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5642100275125003725
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Receptionist

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans.
På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskolan, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenheten, allaktivitetshus och näringsliv samlat. Vi söker nu en receptionist.

En viktig funktion på Campus Laholm är receptionen som en service- och informationsfunktion för alla verksamheter, elever och besökare. Receptionsfunktionen består av dig samt ytterligare en person. Vi söker dig som med engagemang och glädje vill arbeta med servicefunktionen på Campus Laholm med följande ledord: service, värdskap, flexibilitet, helhet och lösningsfokus. Du ingår i Campus Laholms arbetslag för utbildning och service.

Receptionen samarbetar med hotell- och turismprogrammet på Osbecksgymnasiet. Eleverna på utbildningen ges möjlighet till praktisk erfarenhet genom service- och informationsfunktionen.

Arbetsuppgifter
Fungera som en service- och informationsfunktion med ett helhetsperspektiv för alla verksamheter, elever och besökare. Exempel på uppgifter är lokal- och konferensbokningar, informationstavlor, administrera anmälningar, frånvaroanmälan elever och personal, viss IT-service, post och kopiering mm. Du och din kollega, som bemannar receptionen, har även andra administrativa arbetsuppgifter kopplat till serviceuppdraget.

Kvalifikationer receptionist
Utbildning på lägst gymnasienivå kombinerad med erfarenhet av administration samt erfarenhet från service och informationsarbete samt IT-relaterade arbetsuppgifter.
Du har en mycket god servicekänsla och utpräglad samarbetsförmåga. Du är flexibel och har de personliga egenskaper som krävs för att vara uppmärksam och professionell i bemötandet och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift och har goda IT kunskaper med god vana av att arbeta i vanligt förekommande Officeprogam.
Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträdesdag
2018-01-23

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Jon Brooks, enhetschef Kulturskolan, 070-519 40 72.
Marianne Ylikangas, administrativ samordnare 0430-266 39.

Fackliga företrädare nås via växel 0430-150 00.

Sista ansökningsdag
2017-12-08. Gör din ansökan i vår rekryteringswebb jobb.laholm.se

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställnEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Laholm:2017:299
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5642100275122493502
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Studiehandledare i rumänska

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Tjänsten finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten.

Arbetsuppgifter
Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna.

Kvalifikationer
Rumänska som modersmål. Svenska 1 eller motsvarande samt goda kunskaper om det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Monica Williamsson 0430-15 512 eller 070 314 76 77
Bitr. enhetschef Katarina Seeberg 0430-15 696

Fackliga upplysningar
Information ges via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid50-75% Tidsbegränsad anställning tom 2018-06-15Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Laholm:2017:298
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5642100275121900954
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Studiehandledare i Tigrinja

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Tjänsten finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten.

Arbetsuppgifter
Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna.

Kvalifikationer
Tigrinja som modersmål. Svenska 1 eller motsvarande samt goda kunskaper om det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Monica Williamsson 0430-15 512 eller 070 314 76 77
Bitr. enhetschef Katarina Seeberg 0430-15 696

Fackliga upplysningar
Information ges via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid75% Tidsbegränsad anställning tom 2018-06-15Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Laholm:2017:297
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5642100275120332341
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Studiehandledare i arabiska

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Tjänsten finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten.

Arbetsuppgifter
Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Du kommer att arbeta ute på de olika förskolorna/skolorna.

Kvalifikationer
Arabiska som modersmål. Svenska 1 eller motsvarande samt goda kunskaper om det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning 75% tom 2018-06-15

Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Monica Williamsson 0430-15 512 eller 070 314 76 77
Bitr. enhetschef Katarina Seeberg 0430-15 696

Fackliga upplysningar
Information ges via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid75% Tidsbegränsad anställning tom 2018-06-15Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Laholm:2017:296
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5642100275113883668
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Administratör till Våxtorpsskolan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Med professionella och engagerade lärare arbetar Våxtorpsskolan utifrån ett 6-16 års perspektiv med fokus att alla elever ständigt ska utvecklas.

Som skoladministratör arbetar du som 'spindeln i nätet' och kommer i kontakt med en mängd olika områden inom skola. Du kommer att arbeta nära ledning och skolans personal i flera olika administrativa uppgifter. Du är en förebild, tar initiativ och driver på där det behövs. Du ger service utifrån den överenskommelse som är bestämd med rektor. Du tar dig an både de små och de stora frågorna och förväntas att arbeta med frågor på ett lagenligt och rättssäkert sätt. Du kommer bl a att sköta administration gällande elev och personal, ha kontakt med vårdnadshavare samt viss myndighetskontakt. Andra arbetsuppgifter är att bistå rektorn med statistisk data och vara sekreterare vid vissa möten.

Vi söker dig med en eftergymnasial vidareutbildning inom det administrativa området. Du har mycket god administrativ kompetens och dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete. Du har dokumenterad datorvana och använder Officepaketet till kvalificerade arbetsuppgifter. Det är en fördel om du arbetat inom utbildningsområdet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med personal- och ekonomiska datasystem. Vissa perioder på året är arbetstempot högt vilket ställer krav på hög stresstålighet.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är även lyhörd, har god social förmåga och är noggrann i dina uppgifter. Du har förmåga att skapa förtroende och goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, din förmåga och villighet att snabbt lära nytt i en dynamisk verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, din förmåga och villighet att snabbt lära nytt i en dynamisk verksamhet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Upplysningar
Linda Jepsson Rektor 0430- 15071

Fackliga upplysningar
Fackliga kontakt kan fås via Laholms kommuns växel, 0430- 15000

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Vikariat ca 1 årlön enligt överskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Laholm:2017:294
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5641236215115181310
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  

Platsannons

Medarbetare på Orreberg

Du kommer att arbeta med väldigt varierande arbetsuppgifter inom lantbruk såsom traktorkörning, djurskötsel med grisar, reparationer, byggnadsunderhåll m.m.

Vi söker dig som vill arbeta med blandade uppgifter inom lantbruk, är noggrann, ordningsam, har traktorvana och en viss reparationskunnighet.
Erfarenhet av grisproduktion är meriterande men värdesätter främst att du har ett djurintresse.

Orreberg ligger i ett slättlandskap mellan Halmstad och Laholm i södra Halland.
Driften omfattar ca 240 ha växtodling med huvudsaklig inriktning på produktion av foderspannmål men odling av raps, vall och gräsfrö finns också.
Större modern maskinpark. Egen verkstad.
Grisproduktionen omfattar en specialiserad slaktsvinsproduktion, 2.100 platser med blötutfodring. Rengöring sker i huvudsak med tvättrobot.
Spannmålen varmluftstorkas, lagras och bereds till foder på gården.
Även 20 ha skog finns.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lantbrukare, blandad drift
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders@orreberg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ORREBERGS LANTBRUKS AKTIEBOLAG
ÖRINGE ORREBERG
31291  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Ängskulla förskola

Ängskulla förskola är en nyrenoverad förskola som är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Förskolan har tilldelats Grön Flagg av Håll Sverige Rent för sitt miljöarbete. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling.

Den pedagogiska verksamheten bedrivs mycket i projektform. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Förskolan består av sex avdelningar och är därmed kommunens största, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning, 2 st 3-4 årsavdelningar och 1 st 5 årsavdelning.


Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.


Kvalifikationer
Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Lena Pärsén, Förskolechef, 0430-155 78

Fackliga upplysningar
Nås via kommunens växel, 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100 % TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Laholm:2017:295
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5641236215123252753
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  

Platsannons

Driven och engagerad mediasäljare som tycker det är kul med kundbesök!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi dig i Laholm  som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95459
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

Barnmorskor till Kvinnohälsovården, södra Halland

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

ARBETSUPPGIFTER
Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. Kvinnohälsovården söder har utgångspunkter i Halmstad, Hylte och Laholm. I vårt upptagningsområde har vi ca 1750 nyinskrivna gravida per år. Vid Kvinnohälsovården arbetar specialistläkare, barnmorskor, psykolog, dietist, undersköterskor samt sekreterare i team. Vi har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus. Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Halmstad - Hylte - Laholm. Vi arbetar med gravida och att leda föräldragrupper, gynekologisk cellprovtagning och preventivmedelsrådgivning.

Tjänsternas placeringar är i Halmstad respektive placering i Laholm. Möjlighet till rotation med Kvinnokliniken kan diskuteras.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, meriterande med förskrivningsrätt.

Du är positiv, flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida och att leda föräldragrupper. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, då vi arbetar i team, men du har också god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser att du är intresserad av att arbeta med mottagningens kvalitets- och utvecklingsarbete med fokus på verksamhetens mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: ADH 140/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=eb331079-0da0-44fb-851a-ad92520c1153&TK=4da5eab6-49db-4a25-bbed-7b822627215d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Kvinnohälsovården Halmstad
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut 80%

Take Care är en modern friskvårdsanläggning i Laholm med naprapater, sjukgymnast och personliga tränare som arbetar tillsammans i trevliga och välutrustade lokaler. Vi har alla olika former av idrottsbakgrund och ett helhetstänkt kring livsstil, rörelse och hälsa. Vi står för hög kvalitet och service och vi är ödmjuka inför helhetens utmaningar.
Nu söker vi en leg. sjukgymnast/fysioterapeut på 80-100% som har samma syn på livsstil och hälsa som vi. Du ska vara nyfiken och van att arbeta självständigt, positiv och ödmjuk inför uppgiften.
Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjukgymnast/fysioterapeut och innefattar rehabilitering för våra patienter.


Vi söker en leg. sjukgymnast/fysioterapeut på 80-100% som har samma syn på livsstil och hälsa som vi. Du ska vara nyfiken och van att arbeta självständigt, positiv och ödmjuk inför uppgiften. Du får gärna ha något eller några års erfarenhet av att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut.


Take Care är en modern friskvårdsanläggning i Laholm med naprapater, sjukgymnast och personliga tränare som arbetar tillsammans i trevliga och välutrustade lokaler. Vi har alla olika former av idrottsbakgrund och ett helhetstänkt kring livsstil, rörelse och hälsa. Vi står för hög kvalitet och service och vi är ödmjuka inför helhetens utmaningar.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: Sjukgymnast/fysioterapeut
Webbplats:
Epostadress: info@takecarelaholm.se
Övrigt: Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: SR TAKE CARE - NAPRAPATI O REHAB - KOMMANDITBOLAG
INDUSTRIGATAN 29
31234  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.takecarelaholm.se
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Laholm. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: Laholm
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Lärare/speciallärare till grundsärskolan

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapssultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Vi är en skola där goda relationer mellan vuxna och barn ses som en grundförutsättning för elevernas utveckling och lärande. Vi ser varje elevs erfarenheter och kunskaper som en tillgång och något som berikar oss alla. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, god tillgång av digitala verktyg, en lärmiljö där misstag välkomnas som en möjlighet för lärandet samt att elevernas delaktighet prioriteras.

Som lärare kommer du att arbeta med elever i åk 1–9 samt individuella programmet i gymnasiesärskolan.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi söker nu inför våren 2018
1 lärare MA/NO/BL med speciallärarutbildning med inriktning mot utvecklingsstörning
1 lärare/specialpedagog för undervisning i träningsskolan åk 1–9

http://sarskolanlaholmskommun.se/För lärartjänsterna gäller att vi söker legitimerade lärare med respektive behörighet. Vi fäster stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsterna vill vi att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 2018-01-08Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 2017:291
Webbplats: http://www.jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till grundsärskolan

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Vi är en skola där goda relationer mellan vuxna och barn ses som en grundförutsättning för elevernas utveckling och lärande. Vi ser varje elevs erfarenheter och kunskaper som en tillgång och något som berikar oss alla. Bland våra framgångsfaktorer märks kollegialt lärande, god tillgång av digitala verktyg, en lärmiljö där misstag välkomnas som en möjlighet för lärandet samt att elevernas delaktighet prioriteras.

Som förskollärare är tjänsten placerad i åk 1- 9, grundsärskolan.

Är du nyutexaminerad lärare/förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi söker nu inför våren 2018
2 förskollärare till undervisning i grundsärskolan åk 1-9

http://sarskolanlaholmskommun.se/

För förskollärartjänsterna gäller att vi söker legitimerade lärare med respektive behörighet. Vi fäster stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

För att vara aktuell för tjänsterna vill vi att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation, alternativt examensbevis för nyutexaminerade.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 2018-01-08Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 2017:290
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PERSONLIG ASSISTENT, KNÄRED

Vi söker en assistent åt vår härliga kille på 15 år.
Oliver har en cp-skada, med omfattande motoriska svårigheter, som gör att han behöver hjälp med i stort sett allt.
Han är en smart och kommunikativ kille, men helt utan tal. Han kommunicerar via dator och mimik (kropp och ansiktsuttryck).
Han är en pigg och i stort sett alltid glad kille som älskar att hitta på grejor och busa.

Oliver har diabetes, typ 1, så viss erfarenhet av detta är bra.
Är du en pigg, glad och lättsam person som har barnasinnet kvar och kan sätta andras behov före dina egna...då är du kanske den vi söker ??
Vi ser gärna att du har en stor portion fantasi och ser möjligheter och inte hinder...

Erfarenhet kring funktionshinder är bra, men personkemi och intresse är viktigast.
Arbetet innebär daglig skötsel med hygien, matning (via mun och knapp), kommunikation (via dator), stretching, träning osv...
Det är många lyft (lift finns) och en del aktiviteter på golvet så du behöver ha en god fysik.
Du har lätt för att arbeta med andra, är lyhörd och förstående eftersom du arbetar mestadels i vårt hem.
Du får gärna ha en god datorkunskap, eftersom vi arbetar mycket med att få en större och bredare kommunikation på datorn för honom.
Vi har djur så du bör inte vara allergisk.

Det är viktigt att du
- är skötsam
- är nogrann
- har körkort och tillgång till bil
- är rökfri

Du blir anställd på Oliver Assistans OPA AB

Hör av dig så träffas vi förutsättningslöst och berättar mer!!
Vill du söka jobbet så skriv ett personligt brev med CV till
marit@oliverassistans.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en fast tjänst på ca 50% så länge uppdraget varar. Du arbetar vardagar efter skolan och en del helger enligt schema. Det är bra om du kan vara flexibel , ex vid studiedagar och lov etc.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marit@oliverassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Oliver Personlig Assistans Opa AB
Smedjegatan 8
31230  LAHOLM 
Hemsida: www.oliverassistans.se
  
Platsannons

Vikarierande Bovärd - Laholmshem

På grund av en sjukskrivning för en medarbetare behöver vi en vikarie på heltid under en längre period.

Tjänsten som vikarierade bovärd innebär att inom tilldelade fastighetsområden ansvara för kundservicen till hyresgästerna. Arbetsuppgifterna består främst av kundkontakter, lägenhetsvisningar, felavhjälpande reparationer, fastighetsrondering mm. Förvaltningen är organiserad i samverkansgrupper med stort eget ansvar.

Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.

Vi söker någon som är praktiskt lagd och har viss erfarenhet inom fastighetsskötsel, gärna med bakgrund som t.ex. fastighetsskötare.

Som person är det viktigt att du är självgående och serviceinriktad samt har god samarbetsförmåga. Du har även en problemlösande förmåga och är bra på att planera och prioritera din arbetstid på ett effektivt sätt.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Ange om du har B-körkort, då det krävs för tjänsten.

Laholmshem AB är ett av Laholms Kommuns helägda bostadsbolag med en total årlig omsättning om ca 120 miljoner SEK. Bolaget förvaltar ca. 1600 lägenheter. Fastigheterna finns i 13 av kommunens 14 tätorter och i bolagets bestånd ingår även äldreboende- och gruppboendeanläggningar. I Laholmshems ansvar ingår även samhällsfastigheterna som är samlade i dotterbolaget Kommunfastigheter i Laholm AB som äger och förvaltar Laholms Kommuns alla fastigheter. För mer information, besök www.laholmshem.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDu blir anställd av Lokal Bemanning och kommer att arbeta heltid som vik bitr. Bovärd hos Laholmshem. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning då det är ett vikariat för en anställd som är långtidssjukskriven.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: http://www.lokalbemanning.se
Epostadress:
Övrigt: Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för rekryteringen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristoffer på telefon 0430-71020. Din ansökan registrerar du snarast möjligt via www.lokalbemanning.se
Arbetsplats: 
Adress: Lokal Bemanning Sverige AB
Box 36
31221  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.lokalbemanning.se
  
Platsannons

Serviceinriktad Webbredaktör/Samhällsvägledare

Arbetsplatsen är Medborgarservice som ligger i direkt anslutning till Stadshusets huvudentré. Medborgarservice har en central roll och är mycket av 'kommunens ansikte' utåt. Du ingår i kommunikationsenheten med totalt åtta arbetskamrater. Arbetstiderna kan variera men är normalt under dagtid vardagar.

Arbetsuppgifter
50 % tjänst som webbredaktör där du i första hand arbetar med support av kommunens intranät till våra redaktörer och användare samt utvecklar intranätets funktionalitet och struktur. I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa till med sociala medier och kommunens publika webbplats samt vara behjälplig i andra förekommande sysslor.

50 % tjänst som samhällsvägledare där du hjälper invånare och allmänhet med enklare frågor som rör alla kommunens verksamheter. Det kan gälla barnomsorg, bygglov och väg-, strand- och parkunderhåll samt beställning och ändring av renhållnings-abonnemang och handläggning av borgerliga vigslar. De flesta kontakter sker via telefon och reception. Att arbeta i telefonväxeln omfattar en stor del av arbetstiden.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom samhällsvetenskap eller liknande. Har du läst kurser på högskolenivå med kommunikation eller samhällsvetenskaplig inriktning och/eller har erfarenhet av modern kommunikation är det meriterande. För arbetsuppgiften som webbredaktör är erfarenheter av MS Sharepoint och/eller EpiServer speciellt värdefullt.

Du är en person som gillar att ge service och hjälpa andra.
Du ska vara van att arbeta med dator, telefon och Internet.
Du ska tala flytande svenska och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Det är en fördel med erfarenhet från offentlig verksamhet och att ha god kännedom om Laholms kommun.
Du kommer att ingå i ett tajt team och förväntas vara prestigelös och gilla att arbeta i grupp.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Samhällsvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning. Beroende på de sökandes kvalifikationer gäller det en heltidstjänst eller två deltidstjänster cirka 50 % + 50 %. Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 2017:292
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Förskollärare till Sjökulla förskola

Vill du vara en del av ett positivt, engagerat och utvecklingsinriktat gäng?

Då är du varmt välkommen till oss på Sjökulla förskola! Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Förskolan präglas av ett gott samarbetsklimat Vi är öppna för nya idéer och erbjuder dig möjlighet att lätt komma in i arbetslaget och helheten på förskolan. Sjökulla förskola är en förskola med 5 avdelningar som ligger i Laholms centrum med närhet till bibliotek, natur, parker och Glänningesjö.

Förskolans värdegrund bygger på Glädje, Trygghet, Empati, Mångfald, Respekt och Bemötande. Vi arbetar med kollegialt lärande och delar med oss av vår kunskap och vårt lärande till varandra. I kommunen har vi en riktad kompetensutvecklingsplan för förskolan, där Välmående ger resultat via Region Halland är en del. Vi har möjlighet till bl.a. friskvårdskort och arbetskläder.

Arbetsuppgifter
- Du är delaktig i att planera och skapa en utvecklande, trygg, rolig och lärorik förskola.
- Du kopplar ditt arbete till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.
- Du samarbetar på ett positivt och öppet sätt med alla, barn, föräldrar och arbetskamrater.
- Du arbetar utifrån förskolans aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget/teamet. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.
- Du har ett lösningsfokuserat och kreativt tänk i dina möten.

Legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi söker dig som har en förmåga att se barns möjligheter och har förmåga att kommunicera, samordna och leda. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vidare är du serviceinriktad och anpassningsbar och ser möjligheter i mångfald och variation.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation. Blir du kallad till intervju behöver du ha giltigt belastningsregisterutdrag med dig.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde snarast enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 2017:293
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Anläggningsarbetare till driftenheten

Driftsenheten sköter kommunens gator, stränder och kustområde. Enheten leds av enhetschef för drift som har personalansvaret för hela enheten. Den praktiska park- och gatudriften ansvaras av varsin arbetsledare. Vid enheten utförs även visst anläggningsarbete.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter inom enheten samt en del nyanläggning så som plattläggning, mark- och beläggningsarbete m.m. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har erfarenhet av och kunskap om anläggningsarbeten, väg -och beläggningsarbeten, stensättning och markarbeten. B- körkort är ett krav och ytterligare körkortsbehörigheter eller förarbevis för arbetsfordon är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande och kan jobba både i grupp och självständigt. Erfarenhet av arbete på väg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid 6 månaders provanställning kan bli aktuelltLön enligt överenkommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017:289
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker nu en CNC-Slipare!

Om tjänsten
Ikett Personalpartner söker nu en CNC-slipare till våran kund i Laholm.

Arbetsmoment som skall utföras: Du kommer att jobba i ett team på 3-4 personer. Arbetsuppgifterna gäller både omslip och nytillverkning av pinnfräsar, profilskär samt hyvelverktyg.
Man arbetar med olika maskiner i en flexibel roll. Det är maskiner av fabrikat Schneeberger samt Walter. Styrsystem är Fanuc samt Walters egna.
Man tar ansvar för hela slipprocessen från program till färdigslipad produkt.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och med start omgående.

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: 5961
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5961
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Sjuksköterska, LSS, dagtid, vikariat

Som sjuksköterska kommer Du att ansvara för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och på våra gruppbostäder. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Det innebär att du ska kunna ta ett eget ansvar och kunna arbeta flexibelt så att handledningen anpassas utefter den övriga vårdpersonalens kompetens.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor i kommunen, samt nära övrig legitimerad personal såsom fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Eftersom du i ditt dagliga arbete kommer att vara behjälplig olika målgrupper, ställer tjänsten krav på att kunna inta ett empatiskt förhållningssätt, då du kommer att arbeta med människor, med olika sorters behov.


Legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom LSS. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV till ansökan.


Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar idag ca 40 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och har kontinuerliga utbildningstillfällen för sina sjuksköterskor. Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

Vi söker nu en sjuksköterska med intresse och kunskap inom LSS för ett längre vikariat
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat tom 2018-12-31 med möjlighet till tillsvidareanställning. Dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Laholm:2017:287
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning men ska inte skickas med ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Vallmons förskola

Nu är det dags för er tre förskollärare som vill vara med kring en uppstart av en helt nybyggd förskola nämligen Vallmons förskola som ligger i natursköna Ränneslöv en liten bit utanför Laholm att söka till oss. Förskolan är en förskola med tre avd som erbjuder barnen en underbar miljö att vara i kombinerat med mycket engagerade pedagoger - med andra ord en miljö att trivas Den tjänst vi söker er till är på två av våra syskonavdelningar. Förskolan ligger på landsbygden och har nära till ängar och skog.

På varje avdelning arbetar välutbildade pedagoger som har ett stort engagemang och sitt hjärta i verksamheten där vi bedriver en mycket inspirerad pedagogik.

Arbetsuppgifter
Vi söker er tre som är välutbildade och välförtrogna med vårt gemensamma uppdrag i Läroplanen för förskolan.

Lärarexamen med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 2018-01-01Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: 2017:286
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC-Operatörer

Vi söker nu CNC-operatörer till både vår svarvavdelning samt våra slipavdelningar där vi slipar profilverktyg samt diamantverktyg.

På svarv kommer du att ingå i ett team på två personer men självständigt arbeta och sköta driften av CNC-styrda 2-axliga svarvar med styrsystem Fagor samt Okumas OSP.

På slipavdelningarna ingår man också i team på 3-4 personer. Där arbetar vi både med styrda samt manuella maskiner av olika fabrikat såsom Vollmer, Schneeberger samt Walter. Även planslipning ingår i gruppens arbetsuppgifter.

Som CNC-are hos oss kommer du att få jobba med programmering efter
ritning och riggning av maskiner, där du självständigt programmerar och ställer maskin från uppstart till färdig produkt. Och tar ansvar för kvalitet och leveranssäkerhet.
Vi jobbar med korta serier vilket innebär mycket programmering samt riggning.

Vi erbjuder ett arbete på en arbetsplats med bra arbetsklimat, trevliga arbetskamrater samt en bra struktur.

Som person är du självgående och har lätt för att lära dig nya saker.

Som person är du social, flexibel och lätt att samarbeta med. Du tar gärna egna initiativ och kommer med nya idéer och visioner.

Vi erbjuder ett dagtidsarbete idag.


Som person är du självgående och har lätt för att lära dig nya saker.

Som person är du social, flexibel och lätt att samarbeta med. Du tar gärna egna initiativ och kommer med nya idéer och visioner.


LSAB med huvudkontor i Långshyttan har 230 anställda och en årlig omsättning på
350 Mkr. Bolaget bedriver försäljning, tillverkning och service av verktyg för
bearbetning av trä på marknader i Sverige, Danmark, Finland, Estland,
Lettland och Ryssland.

På vår produktionsenhet i Laholm är vi idag 20 anställda. Vi tillverkar och servar huvudsakligen skärande verktyg till träindustrin .
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.thuresson@lsab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LSAB Sverige AB
Repslagaregatan 21
31232  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.lsab.se
  
Platsannons

Bygglovshandläggare

Det händer mycket i Laholm just nu, befolkningen ökar, flera nya bostadsområden håller på att tas fram, byggnation har precis påbörjats osv. Samhällsbyggnadskontoret är på ett eller annat sätt involverat i det som händer. Kontoret ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglovshantering samt kart- och mätuppgifter.

Arbetsuppgifter
Som bygglovshandläggare kommer du att bli en del i ett trevligt kontor där alla på ett eller annat sätt bidrar till att skapa den fysiska miljön i Laholm. Du kommer att ingå i samhällsbyggnadskontorets bygglovsgrupp som tillsammans diskuterar och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer att ansvara för ärenden genom hela prövningsprocessen när det gäller bygglov och tillsynsverksamhet enligt plan- och bygglagen (PBL), rådgivning till allmänheten etc. Du handlägger självständigt ärenden och ansvarar för dessa från början till slut, det vill säga granskar och beviljar bygglov, håller tekniskt samråd, gör arbetsplatsbesök, håller slutsamråd, utfärdar start- och slutbesked med mera. Du förbereder och föredrar också ärenden som behandlas i miljö- och byggnadsnämnden. Även tillsyn enligt PBL, som t.ex. ärende gällande olovligt byggande, är en del av dina arbetsuppgifter.

Du är högskoleutbildad byggnadsingenjör, arkitekt eller har annan utbildningsbakgrund som bedöms likvärdig. Du bör ha god kunskap om plan- och bygglagen och närliggande lagstiftning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en fördel men även nyutexaminerade är välkomna med sin ansökan.

Som person är du initiativrik, mål- och resultatinriktad, noggrann, ser helheten och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. I ditt arbete kommer du att ha många kontakter med kommuninvånare, företag och myndigheter vilket ställer krav på din förmåga att vara lyhörd och serviceinriktad. Du har förståelse för arbete i en politisk styrd organisation samt förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 2017:285
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

LÄRARE I BILD ÅK 7-9 TILL VEINGESKOLAN

Undervisning i bild åk 7-9 samt undervisning i annat ämne utifrån din behörighet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärarkollegor.

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.


Veingeskolan söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild och gärna i kombination i annat ämne i årskurserna 7-9. Du har en stark vilja att stimulera elever på olika nivåer och du är van vid att anpassa din undervisning utifrån elevernas förutsättningar. Du har förmågan att skapa goda relationer med eleverna. Vi ser att du är strukturerad, drivande, har goda ledaregenskaper och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Du är van vid att använda IKT i undervisningen

På Veingeskolan tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du ser samarbetet med kollegor som en naturlig del av arbetet. Du vill delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och lärarlegitimation.


Veingeskolan är en F-9 skolan med drygt 500 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012.

Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal. På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid80-100% Tillträde snarast eller enligt övenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: ref.nr laholm:2017:283
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskolelärare

Vi söker dig som vill vara med och forma och bygga upp vår förskola. En nyfiken medforskande förskollärare som tar till vara på barnens intresse och driver arbetet framåt. Tillsammans med arbetslaget ser du till att varje barn bjuds in till en inbjudande lärandemiljö såväl inne som ute som stimulerar till utforskande och lärande. Tjänsten är 75-100% Du kommer att leda arbetslaget i det pedagogiska arbetet, där du har ansvar för att förskolan bedrivs med fokus på Läroplanen för förskolan och det systematiska kvalitetsarbetet.

Du är en positiv person med ett brinnande intresse för att arbeta med barns lärande och utveckling. Du är flexibel och har förmågan att anpassa verksamheten efter barnens intresse och behov, du är initiativrik och har god kommunikationsförmåga med båda barn, kollegor, vårdnadshavare.

Hasslövs bygdeskola ska nu öppna en förskola och därför söker vi en förskollärare. Förskolan kommer att ha 10 barn i åldrarna 1-5 år. Verksamhetsidén utgår från att barnen står i fokus. Med denna utgångspunkt önskar vi att barnen ska utvecklas till självständiga och kreativa individer. Verksamheten ska uppmuntra och utmana varje barns utveckling och lärande i samarbete med barn och pedagoger. Den pedagogiska miljön ska vara tillgänglig, inbjudande och därmed väcka barnens nyfikenhet till ett lustfyllt och lekfullt lärande. Förskolan kommer att bilda en röd tråd och följa Hasslövs bygdeskolas inriktning på utomhuspedagogik med särskilt intresse för natur och hembygd. Eftersom förskolans läge är vid foten av Hallandsåsen finns det goda möjligheter att utforska den omgivande miljön tillsammans med barnen.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är 75-100%. Lön enligt avtal, 80% eller merVi erbjuder all personal pedagogisk lunch som är hemlagad i vårt skolkök. Surfplatta som arbetsredskap. Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: förskolelärare
Webbplats:
Epostadress: rektorn@hasslovsbygdeskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HASSLÖVS BYGDESKOLA
PEHR OSBECKS VÄG 7
31297  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.hasslovsbygdeskola.se
  
Platsannons

Processledare för Samhällsorientering SO

Tjänsten är inom Vuxenutbildningen i Laholm

Samhällsorienteringen (SO) är en lagstadgad utbildning för nyanlända med syfte att underlätta etablering i svenska samhället och på arbetsmarknaden. Utbildningen ger kunskaper om svenska samhälls- och arbetsliv, mänskliga rättigheter samt demokratiska värderingar.

Vuxenutbildningen är en del av Campus Laholm som finns i helt nyrenoverade lokaler där samverkan mellan näringsliv, gymnasium, kulturskola, kommun och andra myndigheter är högt prioriterad. Vi servar årligen cirka 700 studerande inom särskild utbildning för vuxna, teoretiska grundskole- och gymnasiekurser, svenska för invandrare, distansutbildningar och även fyra egna yrkesprogram. Från och med 2017 är Vuxenutbildningen även ansvariga för Samhällsorienteringen.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att utveckla Samhällsorienteringen i Laholm och ta fram en hållbar modell i nära samverkan med övriga enheter inom kommunen, som arbetar med liknande områden. I uppdraget ingår även undervisning, samt uppföljning och utvärdering av insatserna. Du arbetar strukturerat under eget ansvar tillsammans med kollegor inom Vuxenutbildningen samt externa aktörer.

Vi söker dig med interkulturell förståelse samt mycket goda kunskaper om det svenska samhället. Du behärskar både det svenska samt arabiska språket i tal och skrift väl. Du har stor kommunikativ förmåga, van att arbeta med processledning och olika digitala plattformar. Akademisk utbildning, gärna med pedagogisk inriktning är meriterande
Som person är du lyhörd, kreativ, ansvarstagande, bra på att bygga relationer och ser samarbete som ett naturligt inslag i arbetet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Projektledare: kultur, media, film
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 2017:284
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planarkitekter till Samhällsbyggnadskontoret

Laholms kommun har fokus på tillväxtarbetet. Det innebär bland annat att skapa attraktiva platser att bo och leva på. I detta arbete har samhällsbyggnadskontoret en nyckelroll då vi ansvarar för kommunens fysiska planering, bygglovhantering samt kart- och mätuppgifter.

Du kommer att bli en del i ett kontor där alla på ett eller annat sätt bidrar till att skapa den fysiska miljön i Laholm. Du kommer att ingå i samhällsbyggnadskontorets plangrupp som tillsammans diskuterar och samarbetar kring det dagliga arbetet. Vi arbetar aktivt för att implementera 3D-visualisering i detaljplaner och har tagit fram en höjdmodell som omfattar hela Laholms tätort.

Du kommer att arbeta med kommunens framtida fysiska utveckling och gestaltning. Dina primära arbetsuppgifter är att ta fram detaljplaner, men du kommer även att delta i framtagandet av strategiska planeringsdokument, förstudier, program med mera. I detaljplanearbetet driver du självständigt ärendena från första idé till planens genomförande och har en nära kontakt med allmänhet, politiker och exploatörer.

Du är högskoleutbildad med inriktning på fysisk planering, samhällsplanering, landskapsarkitektur eller likvärdigt. Du har god erfarenhet av planprocessen och är väl insatt i plan- och bygglagen.

Det är självklart för dig att väga samman så väl estetik, ekonomi som praktiskt genomförande när du arbetar. Du har lätt för att samarbeta med andra yrkeskategorier som är involverade i samhällsbyggnadsprocessen och tar gärna till dig av deras kunskap.

Som person är du idérik, flexibel, arbetar lösningsfokuserat och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga. Utöver detta besitter du en pedagogisk förmåga som gör att du bland annat kan beskriva och förmedla idéer samt planer både visuellt, muntligt och skriftligt till så väl politiker som kollegor, kommuninvånare och andra intressenter. Du har servicekänsla och finner glädje i att bidra till helheten. Datorn och digitala verktyg är ett naturligt hjälpmedel i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Geosecma for ArcGIS samt Adobe-paketet.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 2017:282
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Nu ökar vi igen! Med vårt nya spa och konferenscentrum har efterfrågan skjutit i höjden!
Vi är ett härligt gäng med högt arbetstempo, nu söker vi Er som är glada, positiva, ambitiösa, stresståliga, har hög servicenivå och med stort gästfokus. Vi ser gärna att alla som arbetar hos oss är flexibla och beredda att ge en hjälpande hand, då blir lagandan som bäst. Allt för gästens bästa som ska längta tillbaka till Lögnäs Gård med ett leende på läpparna... Tjänsterna har varierad arbetstid. Omgående tillträde. Känner du dej träffad? Maila gärna vår köksmästare Daniel på, koket@lognasgard.se Vill du arbeta i en utvecklande värld? Välkommen till Lanthotell Lögnäs - där drömmar blir verklighet!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi behandlar ansökningarna löpande så ta kontakt eller skicka in din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Lanthotell Lögnäs Gård
Lögnäs Gård
31296  LAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1170 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2302
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Barnvakt i Laholm

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 1.5 år och 6 år
Dagar och tider: ca 2 tillfällen i månaden fram till januari, därefter 1 tillfälle i veckan + en sporadisk lördagskväll
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två söner på 1.5 och 6 år. Till en början kommer det vara ca 2 kvällar i månaden för att sedan i januari övergå till en kväll i veckan, ca 3 timmar per gång, plus en sporadisk lördagskväll. Vid möjlighet även VAB. De söker en person som har ett genuint intresse för barnen och vill umgås med dem!
OBS. Ange referens: RN26311

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: RN26311
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Laholms kommun söker en hälsoskyddsinspektör till miljökontoret. På miljökontoret arbetar 17 personer med miljöskydd, hälsoskydd, livsmedel, alkoholtillsyn, miljöplanering, och administration.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar tillsyn på hälsoskydd.

Vi söker dig med högskoleutbildning inriktad mot miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller annan utbildning som vi anser likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av hälsoskyddstillsyn är detta meriterande.

Noggrannhet, flexibilitet och känsla för service och gott bemötande är egenskaper som är värdefulla i arbetet. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga och ha hög kommunikativ förmåga. Du ska ha en god förmåga att kunna uttrycka dig klart i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. På miljö-kontoret använder vi oss av ärendehanteringssystemet Ecos. Arbetet kräver B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat från 2017-12-01 till 2018-06-01. Heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 2017:278
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren CNC-operatör

Är du kvalitétsmedveten och noggrann? Har du tidigare arbetat som cnc-operatör? Trivs du att arbeta i skift? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Just nu söker vår kund en CNC-operatör. Vad gör då en CNC-operatör hos just vår kund? Jo, här kommer du att få arbeta med Fanuc styrsystem. Har du inte tidigare arbetat med just Fanuc, går det alldeles utmärkt med andra typer av CNC. Du kommer att ställa in maskinen och köra produkten till färdig detalj. Ritningsläsning samt kontrollmätning är något du kommer att arbeta med dagligen. Du arbetar två skift och tillsammans med dina kollegor ser ni till att ordrarna blir gjorda med god kvalitét.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare industriteknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC-svarvare samt har god vana av att programmera maskiner. Du är van vid självständigt arbete är tekniskt lagd, ritningsläsning samt kontrollmätning är något du kommer att arbeta med dagligen. Som person är du noggrann i ditt arbete, självständig och kvalitetsmedveten. Du har ett stort tekniskt intresse och en drivkraft att utvecklas. Meriterande om du har erfarenhet av att köra flerspindelmaskiner och/ eller kurvstyrda maskiner samt kunskap i Siemens. Du som tycker om att arbeta med ständiga förbättringar inom produktion o kvalité kommer att trivas här.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-ställare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Åberg 0736-84 76 63

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Två skift/ VisstidPersonlig lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=AF782F00-E780-4024-9755-FE36B85C6B8D&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Köpmansgatan 8
30242  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

IT-ansvarig - Hishult

En av våra kollegor går vidare i karriären och därför söker vi nu en IT-ansvarig till vårt kontor i Hishult. Du erbjuds en kvalificerad och varierad tjänst i en väletablerad organisation.

I dina ansvarsområden ingår bla:
- Kontakt med externa IT-partners
- Projektledning för både mindre och större projekt - Support av Office365, Dynamics NAV och Windows
- Utveckla IT-stödet i verksamheten


Du har relevant högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet samt några års erfarenhet av att driva projekt. Du har stor kunskap inom Microsoft Dynamics NAV, Office 365 (Excel) och Windows PC/Server.

Du är strukturerad och noggrann med god förmåga att koordinera och kommunicera. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du tycker om att leda projekt, du är pedagogisk och serviceminded och gillar att hjälpa andra.


Brafab är en av nordens största distributörer av trädgårdsmöbler och har ett utbud för alla utemiljöer, smaker och trender. Vi strävar efter att ligga längst fram inom produktutveckling, kvalité och design för utemöbler och företagskulturen är präglad av en kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. Brafab ligger i Hishult på gränsen mellan Skåne och Halland och omsätter närmre 400 MSEK. För mer information gå gärna in på www.brafab.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: IT-samordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens:
Webbplats: http://www.standbyworkteam.se/ansoka.php
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar Brafab med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.
Arbetsplats: 
Adress: standby workteam AB.
lilla nygatan 11
21138  malmö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Krima Rostfritt söker svetsare till Knäred

Krima Rostfritt AB expanderar kraftigt och söker därför två erfarna svetsare till Knäred.

Arbetsbeskrivning
Arbetet består till stor del av svetsning i materialen rostfritt och aluminium och i
plåttjocklekarna 1-5 mm. Svetsning i svartplåt förekommer frekvent.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av Tig-svetsning samt Mig/Mag.

Din Profil
Vi ser att Du är en flexibel och social person med stor arbetsmoral. Du behärskar
ritningsläsning, svenska språket i tal och skrift och kan arbeta självständigt.
Har du annan erfarenhet inom plåtbearbetning ser vi det som en merit.

Företaget
Krima Rostfritt AB är ett svensktillverkande företag som arbetar i rostfria, svarta och aluminium material.
Krima Rostfritt AB startade sin verksamhet i Knäred 1988 där produktionen sker i funktionella lokaler och med modern maskinpark.
Vårt företag har egen konstruktionsavdelning för att erbjuda optimala produktlösningar.

Vi Konstruerar, producerar och marknadsför egna produkter till tung transportindustri under varunamnet Krima by Sweden . Vi utför även beställningsarbeten i många branscher
Och vår kunskap är hög och erfarenhet är lång.
.
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 mån med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön
Enligt överenskommelse.
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-11-30
Tjänsten tillsätts löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsgivare
Krima Rostfritt AB
Hallaborg 1
312 51 Knäred
Kontaktperson
VD Ola Sandström
0430-229 93 eller 0430-22990
Email: info @krima.se
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ola.sandstrom@krima.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Krima Rostfritt AB
Hallaborg 1
31020  KNÄRED 
Hemsida: http://krima.se
  
Platsannons

Assistent med registratoruppgifter

Laholms kommun söker en assistent till miljö- och samhällsbyggnadskontoren. På miljö- och samhällsbyggnadskontoren arbetar 35 personer med miljöskydd och samhällsplaneringsfrågor.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att registrera inkomna handlingar och bevaka den digitala Miljö- och byggnadsnämndens nämnds brevlåda. Expedieringen för nämndens protokoll.

Vi söker dig med gymnasial utbildning eller annan utbildning som vi anser likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av registrering och diarieföring av handlingar är detta meriterande.

Noggrannhet, flexibilitet och känsla för service och gott bemötande är egenskaper som är värdefulla i arbetet. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga och ha hög kommunikativ förmåga. Du ska ha en god förmåga att kunna uttrycka dig klart i både tal och skrift. Datorvana är ett krav. På kontoren använder vi oss av ärendehanteringssystemet Ecos och Bygg-R samt Ciceron. Ärendemängden är omfattande och du ska klara av hög arbetsbelastning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Registrator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidFöräldravikariat från 2018-02-01 till 2019-02-28 (med möjlighet till förlängning), Heltid. Tillträde 2018-02-01Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 2017:277
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren svetsare sökes

Är du en duktig svetsare med erfarenhet av ritningsläsning och montering?  Tycker du om att arbeta självständigt? Då ska du söka denna tjänst!

Om arbetet
Som svetsare hos Adecco kommer du arbeta ute hos en av våra spännande kunder utanför Laholm. Du kommer vara en viktig del av företagets produktionskedja och i framställandet av en högkvalitativ slutprodukt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta mot uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina medarbetare samtidigt som vikt läggs vid eget ansvarstagande och självständighet. Vi söker dig som ser långsiktigt på din yrkesroll som svetsare, för rätt person finns stor möjlighet för övertag.

Om dig
Som person gillar du att arbeta självständigt, du arbetar för företagets bästa och kommer snabbt in i arbetet. Du som tidigare jobbat som svetsare inom tillverkningsindustrin kommer att trivas här. Det är meriterande om du har svetsutbildning och licenser i framförallt MIG och man svetsar i svartstål. Skriv gärna i ditt CV vilka svetstekniker du har erfarenhet av. Tjänsten kräver att du tidigare jobbat som svetsare och dina kunskaper kommer initialt att sättas på prov.
Som person är du flexibel och driven. Du vet att du är en viktig kugge i produktionsarbetet och du gör alltid ditt bästa. Du har inställningen att problem är till för att lösas och är en god arbetskamrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbeten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Lisa Åberg,  0736847663,  lisa.aberg@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Dagtid/ VisstidPersonlig lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=4F6F93C9-3E8A-4E51-8024-96F8319FE500&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Köpmansgatan 8
30242  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1191

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2263
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Veinge till en cool ung kille!

Hej!
Du kommer att jobba som personlig assistent till en ung kille som är 17 år gammal. Du kommer att vara honom behjälplig i hans vardag och hjälpa honom i hans kommunikation. Det är därför viktigt att du kan svenska språket bra. Vi jobbar både med teckenstöd samt lite bildstöd, så det är bra om du har erfarenhet av detta.
Du kommer att hjälpa till med allt som ingår i en persons vardag samt vara hans armar och ben.
Det är en fördel att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, samt har erfarenhet av sondmatning.

Du kommer att börja den 1:a september och du kommer att jobba ca 14 timmar/vecka/3 dagar i veckan. Det kommer både att vara kvällar och vissa helger.
Vi ser gärna att du är en ordningsam och ansvarstagande person, med ett stort hjärta. Din vilja ska vara att ge vår brukare den absolut bästa vardagen och den bästa helgen!


Hej!
Du kommer att jobba som personlig assistent till en ung kille som är 17 år gammal. Du kommer att vara honom behjälplig i hans vardag och hjälpa honom i hans kommunikation. Det är därför viktigt att du kan svenska språket bra. Du kommer att hjälpa till med allt som ingår i en persons vardag samt vara hans armar och ben. Du kommer att få en gedigen introduktion så att du känner dig trygg och redo.
Det är en fördel att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, samt har erfarenhet av sondmatning.
Denna härliga kille är rullstolsburen med en lätt autism, men kan kommunicera med dig.
Ni kommer att gå på bio och spela spel tillsammans. Ibland kommer ni att gå promenader och framför allt kommer ni att ha mycket roligt tillsammans.
Eftersom vår brukar bor lite otillgängligt för kollektivtrafik är det ett krav att du har bil och körkort.

Du kommer att börja den omgående, eller så fort du kan.
Arbetstiderna är följande:
Vecka 1: Måndag: 14,10-20,00 Tisdag: 13,10-19,00
Vecka 2: Tisdag: 13,10-19,30 Fredag: 14,10-19,00 Lördag: 12,00-17,00

Vi ser gärna att du är en ordningsam och ansvarstagande person, med ett stort hjärta. Din vilja ska vara att ge vår brukare den absolut bästa vardagen och den bästa helgen!
Välkommen att söka tjänsten redan idag!


FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi har avtal med KFO samt friskvårdspeng. 40%-60%Vi tillämpar lön enligt avtal med KFO.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens: Veinge
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.sofie@fmfassistans.se
Övrigt: Märk din ansökan med VEINGE
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Undersköterska/behandlingsassistent

I ditt arbete förutom dina goda arbetskamrater, kommer du ingå i ett professionellt team av socialpsykolog, arbetsterapeut, behandlingsassistent, KY-undersköterska och skötare. Hos oss har man kontinuerlig metodhandledning/utbildning i de olika teorier och arbetssätt som vi arbetar efter på Göstorpsgården.

Vi söker dig engagerad undersköterska/skötare/behandlingsassistent att ingå i teamet runt vårt boende.

Göstorpsgården tar emot personer som är i behov av psykiatrisk vård och omsorg och kan omfattas av LPT, LRV och LVM. Diagnoser hos våra inneboende är psykossjukdom, affektiva sjukdomar, neuropsykiatriska sjukdomar samt personlighetsstörningar med eller utan samsjuklighet med missbruk/fysisk sjukdom. Vårt uppdrag är att bedöma och habilitera individen inom viktiga livsområden samt ge insatser i de relaterade faktorer som deras hälsotillstånd, omgivningsfaktorer samt psykiska funktionsnedsättningar för en hemgång i hemkommunen med adekvat stöd. Vårt tillstånd för verksamheten är enligt SoL och HSL.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten innebär schemalagt arbete som inkluderar kvällar och helger. 60%-80%Lön enl avtal. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Usk/behandlingsassisent
Webbplats:
Epostadress: info@hagagostorp.se
Övrigt: Vid frågor kontakta Nils Möller på tel 0705-706206.
Arbetsplats: 
Adress: HAGAGÅRDEN
Göstorpsvägen 116A
31292  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.hagagostorp.se
  

Platsannons

Säljchef/Teamledare

Gillar du att arbeta där möjligheten finns för vidareutveckling inom sälj och ledarskap? 

Är du personen som vill kliva in i en ledande position?
Då vill vi att just du blir en viktig del i vårt framgångsrika team

Som Säljchef hos Garda Alarm kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsument. 
Du kommer att få möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början.
Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.
Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten.
Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. 
Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. 
Vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. 
Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav. 
Du måste ha körkort. 
Tycker du ett det låter intressant och vill göra en spännande resa - då är det dig vi vill ha! 

Detta erbjuder vi dig som säljchef: 
*Grundlön
*Hög provision 
*Kickback 
*Kontinuerliga säljtävlingar varje månad 
*Månatliga Teamevents
*Intern utbildning i försäljning 
*Bil i tjänsten 
*Telefon och dator

Målet för Garda Alarm är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba.
Garda Alarm är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner vi har en produkt med stor efterfrågan. 
Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter.
Hos oss på Garda Alarm blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer.  
Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas!
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktperson:
My Johansson
Rekryterare 
E-post:my.johansson@gardaalarm.se
Mobil: 0765-03 00 33
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://gardaalarm.se/jobblista/?_p=job&_id=94774&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Garda Alarm AB
Fräsaregatan 1
30262  Halmstad Sverige
Hemsida: gardaalarm.se
  
Platsannons

Personliga assistenter, korttidsvikarier

Vi söker korttidsvikarier som personliga assistenter till en kvinna i 20 års åldern. Du kommer att ingå i ett arbetslag med utgångspunkt från brukaren och hennes intressen. Arbetslaget ansvarar tillsammans med brukaren och enhetschefen för det mesta i verksamheten under eget ansvar.
Du som söker ska kunna arbeta alla tider på dygnet, även vaken natt.Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete med autism, utåtagerande beteende och självskadebeteende. Det är meriterande om du har gått Studio III och/eller Teacch. Personlig lämplighet är viktigt för arbetet. B-körkort.


Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timvikariat vid behov.Timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionstekniker

Beskrivning:

FBSciences Europe söker en vattenreningstekniker med 5-7 års erfarenhet för lokalisering i Laholms området. Ansvarsområdet är att sköta driften och underhållet på vår anläggning för att minimera produktionsstörningar. Arbetet innebär också kontakter med relevanta myndigheter och underleverantörer.


Om FBSciences:

Företaget marknadsförs globalt inom jordbrukssektorn med fokus på innovativa gröna lösningar för framtidens jordbruksproduktion. Fram till dagens datum har stor vikt lagts på forskning och utveckling av våra olika produktteknologier. Vår största marknad finns främst i Nordamerika, men med stort fokus på att brädda vår framtida försäljning till Europa och Sydamerika.
Ansvarsområden:
. Lagerhållning och inventering av viktiga råmaterial,
. Underhåll och reparation av våra produktionssystem,
. Vara med och designa framtida produktionslösningar,
. Kontakter med relevanta myndigheter och underleverantörer,
. Stötta försäljningsorganisationen med varuprover och annan relevant information,
. Kontakt med amerikanska kollegor angående produktion och ny produktutveckling,
. Ansvara för transporter av containrar till USA och andra kunder runt om i världen.

Vi söker en person med följande kvalifikationer:

. Minst 5 års erfarenhet som vattenreningstekniker,
. Erfarenhet att leda människor och produktionsprocesser,
. Kommunicera såväl skriftligt som verbalt, både på svenska och engelska,
. Har vana att kommunicera både internt och externt med olika organisationer och individer,
. Erfarenhet av Microsoft office (Excel, Word, PowerPoint), AutoCAD,
. Önskvärt med kunskap inom elarbeten och styrteknik,
. Villig att arbeta övertid om situationen kräver detta,
. Lyhörd med god samarbetsförmåga.Utbildning
. Gärna en formell ingenjörs utbildning inom relevant område.

Quality Control Support
. Kommunikation med vårt amerikanska kvalitets labb,
. Vara med och stötta vårt lokala produktions labb för att uppnå uppställda kvalitetsmål
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peter@fbsciences.com
Övrigt: Kontakt gällande ansökan Peter Strömberg tel: 070-7770961 alt. e-post: peter@fbsciences.com
Arbetsplats: 
Adress: Ärlå AB
Höglandstorget 11, 16771 Bromma
31253  HISHULT 
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Vi söker dig som kan vikariera vid behov (sjukdom, semester, mm). Du kanske redan jobbar som personlig assistent eller annat och behöver extra timmar.
Brukaren är en 35-årig CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter.
Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur, att vara ute och röra på sig. Passar du i bilden med det vi söker men saknar erfarenhet av arbete som personlig assistent? Se inte detta som ett hinder, sund förnuft räcker för att börja med och vi lär dig det du skall göra.
Du har körkort B och tillgång till bil då brukaren bor på landet. Till och från aktiviteter kör du brukarens bil.
Du behärskar bra svenska i båda tal och skrift.
Du måste vissa utdrag ur belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimvikariat Dag-, natt- samt helgtider förekommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@swr.se
Övrigt: Ansökan sker enbart via e-post på följande e-mail: info@swr.se Märk din ansökan med "E-B"
Arbetsplats: 
Adress: A-Bas Malmö HB
Box 15028
21362  MALMÖ 
Hemsida: http://www.a-bas.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en 35-årig CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter.
Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur, att vara ute och röra på sig. Passar du i bilden med det vi söker men saknar erfarenhet av arbete som personlig assistent? Se inte detta som ett hinder, sund förnuft räcker för att börja med och vi lär dig det du skall göra.

Du behärskar bra svenska i båda tal och skrift.
Du måste vissa utdrag ur belastningsregistret.

Du har körkort B och tillgång till bil då brukaren bor på landet. Till och från aktiviteter kör du brukarens bil.
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 60-75% Dag-,kväll-,natt- och helgtider förekommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@swr.se
Övrigt: Märk din ansökan med referensnumret: " E-B " Ansökan ENBART via e-post
Arbetsplats: 
Adress: A-Bas Malmö HB
Box 15028
21362  MALMÖ 
Hemsida: http://www.a-bas.se
  

Platsannons

Golvläggare till Happy Homes i Laholm

Nu söker vi dig - utbildad och erfaren golvläggare som trivs med ett jobb där du får arbeta i frihet under ansvar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med montering av våtrumsvägg och -golv, läggning av linoleum, plast, heltäckningsmattor, parkettgolv, golvslipning med mera ute hos våra kunder. Våra kunder består av privatpersoner samt byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag och kommun.

DIN BAKGRUND
Du har arbetat som golvläggare i några år och känner dig säker på din yrkeskompetens. Vana av att sätta tätskikt och att flytspackla är något vi värdesätter. Du är självgående och kan hålla ett bra tempo på arbetsplatsen. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

DIN PROFIL
Vi söker en erfaren och kunnig golvläggare. Vi ser helst att du har bra referenser på golvläggning och har jobbat med olika system av tätskikt. Vi ser helst att du har ett yrkesbevis som golvläggare. Har du certifikat genom BKR eller GVK är detta ett stort plus.

Du har goda kunskaper i svenska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter. Det är ett krav att du har B-körkort.

OM OSS
Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja med runt 100 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Vi har bred kunskap inom färg, tapeter och golv efter många år i butik.

Vill du veta mer, välkommen att kontakta Ulf af Klinteberg 0709-25 55 75, ulf@klintebergs.se

Välkommen med din ansökan senast den 25 november.

Skicka din CV med referenser till ulf@klintebergs.se
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Golvläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar klockan 7-16. Tillträde enligt överenskommelseLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ulf@klintebergs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Happy Homes Laholm

31234  LAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

Plattsättare till Happy Homes i Laholm

Nu söker vi dig - utbildad och erfaren plattsättare som trivs med ett jobb där du får arbeta i frihet under ansvar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med klinker- och kakelsättning, murning, golvläggning med mera ute hos våra kunder. Våra kunder består av privatpersoner samt byggentreprenörer, bostadsföretag, försäkringsbolag och kommun.

DIN BAKGRUND
Du har arbetat som plattsättare i några år och känner dig säker på din yrkeskompetens. Vana av att sätta tätskikt och att flytspackla är något vi värdesätter. Du är självgående och kan hålla ett bra tempo på arbetsplatsen. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

DIN PROFIL
Vi söker en erfaren och kunnig plattsättare. Vi ser helst att du har bra referenser på golvläggning samt på plattsättningsarbeten och har jobbat med olika system av tätskikt. Vi ser helst att du har ett yrkesbevis som plattsättare. Har du certifikat genom BKR eller GVK är detta ett stort plus.

Du har goda kunskaper i svenska i både skrift och tal då vi har mycket kundkontakter. Det är ett krav att du har B-körkort.

OM OSS
Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja med runt 100 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Vi har bred kunskap inom färg, tapeter och golv efter många år i butik.

Vill du veta mer, välkommen att kontakta Ulf af Klinteberg 0709-25 55 75, ulf@klintebergs.se

Välkommen med din ansökan senast den 25 november.

Skicka din CV med referenser till ulf@klintebergs.se
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Plattsättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar klockan 7-16. Tillträde enligt överenskommelseLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ulf@klintebergs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Happy Homes Laholm

31234  LAHOLM 
Hemsida:
  

Platsannons

VVS montör

Nu söker vi en vvs montör för både stora och små arbeten. Vi upplever en uppåtgående trend i orderingången och behöver därmed rekrytera till vårt lag. Vår huvudsakliga sysselsättning är kompletta badrum och värmeanläggningar, nybyggnation samt servicearbeten. Idag är vi 19 glada medarbetare och vi strävar efter att bli sveriges bästa arbetsplats.

Bad & Värme är en kedja med mer än 900 certifierade VVS-montörer och 80 butiker över hela landet.
Vi har allt du behöver inom värme och vatten, bad och dusch, toa och tvättställ, kök och tvättstuga.
Allt du köper hos oss kan du också få installerat-och-klart av professionella yrkesmän.

Et roligt lag som strävar mot gemensamma målet att bli sveriges bästa arbetsplats
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidB.körkort erfordras. Svenska språket ska behärskas väl i både tal och skrift. Yrkescertifikat är krav och erfarenhet är att föredra samt att man är en teamplayer.Vi har även möjlighet till en högre lön genom vårt interna bonussystem
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: VVS montör
Webbplats:
Epostadress: halmstad@bad-varme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BAD & VÄRME I LAHOLM AB
KULLSGÅRDSVÄGEN 43
31234  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.bad-varme.se
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin

?Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård idag.

Helsa Vårdcentral Glänninge och Knäred har ca 5000 listade patienter, vi är två väl inarbetade vårdcentraler med en stabil personalgrupp och ett välfungerande team. Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanlig distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/KOL-mottagning, BVC och psykolog. Vi arbetar nära patienten och sätter stor vikt på kontinuitet.Tjänstens innehåll
Som specialist i allmänmedicin träffar du patienter på mottagningen (akuta och planerade besök) samt även hembesök till våra hemsjukvårdspatienter.

Du rapporterar till Verksamhetschefen för Helsa Vårdcentral Glänninge och Knäred.

Kvalifikationer
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter varje individ professionellt. Du har god förmåga till lagarbete och visar en ödmjukhet inför vad andra yrkeskompetenser kan bidra med till gagn för patienten. Tycker du att kvalitets- och utvecklingsarbete är spännande och viktigt så är detta en plats för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med över 600 medarbetare. Inom koncernen arbetar vi med primärvård, företagshälsovård och specialistvård. Vi strävar efter ständig utveckling och uppmuntrar nytänkande och kreativa idéer.
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 80-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-19
Referens: 2017/112
Webbplats: https://helsa.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:164047/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Helsa Vårdcentral Glänninge/Knäred
Glänningeleden 5
31236  Laholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör - Dam o Herr

Amandas Hårstudio är en modern och kreativ frisörsalong i mysiga Laholm.
Här hjälper vi dig att hitta en frisyr och ett utseende du trivs med så att du känner dig vackrare, och gladare. Det är det vi brinner för. Vi har också ett välsorterat parfymeri. I Parfymeriet har vi parfym från dom kända och mest använda parfymmärken som finns på marknaden idag, såsom Calvin Klein, Burberry, Lacoste, Kenzo med flera. Vi har smink från Max Factor och IsaDora och vi hjälper dig att hitta rätt make -up och utför lätt ansiktsbehandlingar. Vi har också en nagelterapeut.
Vi söker nu en utbildad frisör som kan klippa både dam och herr.
Publiceraddatum: 2017-09-13
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHelst heltid men deltid kan diskuteras..Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: josefstudio@hotmail.com
Övrigt: Skicka in din ansökan via mail: josefstudio@hotmail.com. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Amandas Hårstudio
Stortorget 3
31230  LAHOLM 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal