Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:17

Lediga jobb i Laholms kommun (1381), Hallands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 709
Täthet27,99Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area963,40Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,80Landareal (km²)
Sjö19,34Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav61,25Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fordonsmontörer sökes till växande företag i Lahomstrakten

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Laholmstrakten söker vi nu Fordonsmontörer som kommer att arbeta med montering av nyproducerade lastbilsskåp/chassi, där även viss reapartion av dessa kan vara förekommande. Arbetsuppgifterna kan också innefatta arbete inom företagets andra avdelningar så som; dörrtillverkning, tillverkning och tillskärning.

Arbetet kräver att du är tekniskt och praktiskt kunnig. Det vill säga, att du kan applicera relevant kunskap, förmåga och tekniker i alla tekniska aspekter av arbetet. Du använder verktyg, maskiner och annan utrustning med enkelhet på säkert sätt.

Utbildning
Vi ser att du som söker har 3-årig gymnasiekompetens från t ex fordonsprogrammet, el-automation eller annan relevant industritekninsk utbildning.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är viktigt att du tycker om, samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt och är van vid både ritningsläsning och problemlösning.
Kanske har du ett intresse för att skruva och meka även på fritiden?
Har du erfarenhet inom svets ses detta som meriterande.
Körkort är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Som person är du en självgående, positiv och samarbetsvillig person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har en stor portion med både humor och tålamod.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Hyrrekrytering åt kund. Visstidsanställning om 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning hos kund.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Frågor besvaras av ansvarig rekryterare Niclas Arheden på niclas.arheden@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med god chans till tillsvidareanställning
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 1562
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=1562
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Semestervikariat som personlig assistent till 10- åring i Laholm

Jengla Omsorg AB söker nu personlig assistent till en 10-årig kille med bland annat autismspektrumtillstånd. Tjänsten är först och främst ett semestervikariat på cirka 70 % under sommarlovsveckorna och som sedan kan övergå till mindre tjänst att kombinera med exempelvis studier. Han bor hemma med sin familj och har assistans all vaken tid.

Arbetsuppgifter:

• Vara uppmärksam på hans mående och vara följsam.
• Assistera i alla vardagsbestyr.
• Assistera på aktiviteter som till exempel gå till lekplats, gå till affären eller följa med familjen på aktiviteter.
• Assistera med att tolka, förklara och förmedla omgivningen.

Kunskap och erfarenhet 
Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism och/eller utvecklingsstörning är detta en merit. Erfarenhet av epilepsi är också det en merit. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande.

Övriga krav:


• Du behöver vara vid god hälsa.
• Du behärskar god svenska i tal och skrift.
• Ickerökare
• Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning - LSS

Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer

Om dig
Du är empatisk och en sansad person som är trygg och stabil. Du har stort tålamod samtidigt som du är humoristisk och har barnasinnet kvar. Du måste kunna bjuda på dig själv och kunna skoja och leka på barnets nivå. Du är följsam och kan läsa av pojkens mående. Du kan ta egna initiativ till aktiviteter och tycker om att vara ute i alla väder.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVisstid semestervikariat 75 % och därefter möjlighet till fortsatt timvikariat. 75 %Timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=32%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jengla Omsorg AB
Jengla Omsorg AB Hjulhamnsgatan 3b
21134  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.jengla.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare/Barnsekreterare på Familjehemsfunktionen

Du ska följa barnets vård i familjehemmet och ha en övergripande roll som barnets företrädare. Vi arbetar utifrån BBIC:s grundprinciper. Du säkerställa att barnet får sina behov tillgodosedda och verka för barnets delaktighet och inflytande i vården. Du ska tillse att barnet/ungdomen som är placerade i familjehem har den kontakt med det biologiska nätverket som är gynnsamt. Du är ansvarig för myndighetsutövningen runt barnet/ungdomen och till ditt stöd finns arbetsledning och handledning. Du har ett nära samarbete med familjehemssekreteraren och skolsamordnaren som arbetar med skolfrågorna för våra familjehemsplacerade barn.

Vi söker dig som är utbildad socionom med erfarenhet av myndighetsutövning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. För att klara arbetet krävs god utrednings- och dokumentationsförmåga samt att du är väl insatt i lagstiftning avseende SoL och LVU. Vidare bör du ha god kunskap om barns utveckling och behov och vara bra på att skapa goda arbetsallianser. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Utbildning och vana av barnsamtal är meriterande.

Samverkan och samarbete är en stor del av ditt arbete och det är viktigt att du är skicklig på att samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna driva de processer som är gynnsamma för barnets/ungdomens utveckling. Du är engagerad och lugn samt har ett tillmötesgående och professionellt förhållningssätt. Du måste också ha förmågan att hålla distans till arbetet då det i uppdraget ingår att fatta svåra beslut. Det är viktigt att du är intresserad av människor och har förmåga att sätta dig in i andras livssituation. B- Körkort och körvana är ett krav.

Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och ser därför gärna sökanden som bidrar till detta. Personlig lämplighet, lokal kännedom och flerspråkighet är en fördel.

En av våra socialsekreterare/ barn sekreterare går vidare inom avdelningen och vi söker därför en ny kollega. Socialkontoret har en utpräglad samverkanskultur både internt och externt och har en kunnig och engagerad arbetsgrupp och ett öppet klimat. 65 % av medarbetarna har arbetat längre än fem år i yrket. Vi arbetar med ett tydligt brukarperspektiv och ett nära och stödjande ledarskap. Tjänsten är placerad på familjehemsfunktionen som består av fem medarbetare, en skolsamordnare på deltid, två familjehemssekreterare och två socialsekreterare/barnhandläggare som är de placerade barnens ”barn sekreterare”. Totalt är vi ett tjugotal anställda på Barn och Ungdomsenheten.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 2017:109
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Information till annonssäljare: Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare publicering av denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Familjebehandlare till Familjeenheten

Råd-, stöd- och behandlingssamtal med enskilda individer, familjer eller grupper. Att delta vid möten med samarbetspartners som exempelvis skola/förskola eller BUP. Att arbeta i hemmiljö med praktiskt pedagogiskt stöd, eller genom aktiviteter utanför hemmet. Ge stöd till barn som varit utsatta för, eller bevittnat våld. En annan arbetsuppgift är att verkställa ungdomstjänst när ungdomar dömts för brott.

Högskoleutbildning såsom socionomutbildning, samhälls- och beteendevetenskaplig utbildning, eller annan liknande utbildning. Vi ser gärna att sökande har vidareutbildning såsom exempelvis psykoterapi steg 1, BOF (barn- och familjeorienterad terapi), barnsamtal, eller andra relevanta utbildningar. Tidigare erfarenhet av psykosocialt arbete riktat mot målgruppen är meriterande, så även erfarenhet av behandlingsarbete inriktning våld i nära relationer. B-körkort fordras.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Familjeenheten är socialtjänstens öppna verksamhet för familjer med barn i åldrarna 0-21 år. Inom ramen för detta ingår även behandling till vuxna våldsutsatta och våldsutövare. Vi arbetar med bistånd enligt SoL och LVU. Verksamheten erbjuder också råd och stöd utan bistånd. Vi är ett relativt litet team med ett brett kommunövergripande uppdrag, och av den anledningen är det viktigt för oss att ha bred kompetens i arbetsgruppen. Hos oss arbetar socionomer, beteendevetare, fritidsledare och sjuksköterska. I vår verksamhet bedriver vi även diverse gruppverksamheter. Våra arbetsuppgifter är varierande och vi har ett flexibelt arbetssätt för att kunna möta barnets och familjens behov.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde snarast enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017:110
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagermedarbetare - Vallberga Lantmän

Som lagermedarbetare har du en varierande tjänst på lagret vid vår butik i Vallberga. Tillsammans med dina kollegor, 2-5 personer (beroende på säsong), utför du lastning och lossning av lastbilar. Det är även viktigt att hålla ordning och reda på området vilket omfattar inventering, snöröjning och städning. Viss administration t.ex. registrering av följesedlar och uppdatering av lagersaldo hör till tjänsten. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med kunder samt försäljning och rådgivning kring produkterna som hör till lagerdelen av butiken.

Under säsong tillkommer viss spannmålshantering som omfattar mottagning, invägning, provtagning, torkning och lagring.

Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid måndag till fredag. Under säsong kan det förekomma kvälls- och helgjobb.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av lantbruk för att förstå verksamheten, våra produkter samt kundernas behov och förutsättningar. Erfarenhet från både lager och kundkontakt är meriterande.

Allmänna datorkunskaper samt vana av truck och lastmaskin är en förutsättning för att på ett bra sätt komma in i rollen. Du behöver även B-körkort.

Som person är du noggrann, självgående och serviceinriktad. Du har dessutom en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av ca 900 medlemmar. Omsättningen uppgick till ca 470 mkr år 2016 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Läs mer om Vallberga Lantmän på www.vallbergalantman.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu blir anställd direkt av Vallberga Lantmän. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Handels.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.lokalbemanning.se
Epostadress:
Övrigt: Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2017-05-28 via www.lokalbemanning.se
Arbetsplats: 
Adress: Lokal Bemanning Sverige AB
Lantmannaplan 5
31250  Vallberga Sverige
Hemsida: http://www.vallbergalantman.se
  
Platsannons

CE-Chaufför - Vallberga Lantmän

Vi söker nu en bulkbilsförare som kommer att utgå från Laholm och arbeta med leverans av foder till våra kunder. Kunderna är lantbrukare i Halland, Skåne och Småland vilket innebär att det handlar om dagsturer. Leverans i lantbruksmiljö är i vissa fall krävande med tanke på utrymme för att köra och vända. Du genomför självständigt lastning av bilen vid vår foderfabrik i Hov, utanför Laholm. Last- och ruttplaneringen ingår också i arbetsuppgifterna.

Arbetstiderna kräver viss flexibilitet men utgår från tvåskift på vardagar tillsammans med våra andra förare.

Vårt önskemål är att du har erfarenhet från lastbilskörning, gärna med bulkbil. Du bör även ha vana av att underhålla och sköta motsvarande fordon. Allmänna datorkunskaper är en fördel för att lära sig systemet för lastning. Krav på CE-kort och YKB utbildning. Dessutom är det meriterande med ADR-intyg.

Som person är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, lugn och noggrann då leverans av rätt produkt på rätt plats är mycket viktigt. Dessutom bör du vara social och ha bra samarbetsförmåga för att fungera väl med både kunder och kollegor.

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av ca 900 medlemmar. Omsättningen uppgick till ca 470 mkr år 2016 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Läs mer om Vallberga Lantmän på www.vallbergalantman.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Tank- och bulkbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu blir anställd direkt av Vallberga Lantmän. Tjänsten är inledningsvis på 3 månader, men för rätt person finns möjlighet till en långsiktig anställning. I din tjänst omfattas du av Vallberga Lantmäns kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.lokalbemanning.se
Epostadress:
Övrigt: Lokal Bemanning och rekryteringskonsult Kristoffer Hall har ett helhetsansvar för att genomföra rekryteringen. Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Kristoffer på 0430-71020. Din ansökan registrerar du senast 2017-05-28 via www.lokalbemanning.se
Arbetsplats: 
Adress: Lokal Bemanning Sverige AB
Lantmannaplan 5
31250  Vallberga Sverige
Hemsida: http://www.vallbergalantman.se
  

Platsannons

Visst hade det varit schysst att ligga på stranden på dagarna och jobba på

Säljare med garantilön!

Garda Alarm söker personer med stort driv som vill lära sig försäljning.
Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb med chans till fortsatt anställning.
Erfarenhet av försäljning är ett plus men inte nödvändigt, givetvis får du utbildning innan du drar igång!
Du kommer att bli en del av ett positivt och engagerat sälj-team.
Vi jobbar med att boka och genomföra kundmöten där du träffar kunden face to face.
Vi söker nu dig som vill lära dig ett yrke som du kommer att ha nytta av lång tid framöver.
 
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i en trivsam arbetsmiljö med fantastiska kollegor.
Vi ger dig en grundlig säljutbildning.
Hos oss finns det mycket goda möjligheter till såväl personlig som professionell utveckling.  
Vi erbjuder ett attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet.
En mängd olika sälj/resetävlingar under året för den tävlingsinriktade
Vårt mål är att göra dig till en riktigt duktig säljare och att du samtidigt har väldigt roligt på vägen.
Vi lägger stor vikt vid att man ska ha kul på jobbet, därför finns det pingisbord, Playstation och liknande på våra kontor.

Egenskaper vi söker:
Du är driven och målmedveten!
Du behöver behärska det svenska språket väl  i både tal och skrift samt vara prickfri i polisens belastningsregister.
Om du tror att du är en som skulle passa in hos oss, i vårt underbara team och med våra fantastiska kollegor så tycker vi att du ska höra av dig!
Du kan vara en av dem som vi väljer att satsa på genom att skicka dig på vår Introduktionsutbildning!

Är du en social person som trivs med kundkontakt?
Är du en lagspelare som tycker om att jobba nära dina kollegor?

Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!
 

Kontaktperson:
My Johansson Rekryterare
E-post:my.johansson@gardaalarm.se
Mobil: 0765-03 00 33
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://gardaalarm.se/lediga-jobb/?_p=job&_id=90298&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Garda Alarm AB
Fräsaregatan 1
30262  Halmstad Sverige
Hemsida: gardaalarm.se
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1170 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2302%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare till Vuxenutbildningen på Campus Laholm

Vuxenutbildningen på Campus Laholm är inne i en spännande utvecklingsfas och söker dig som gillar utmaningar, drivs av utvecklingslust och trivs i en omväxlande verksamhet. Vuxenutbildningen servar årligen cirka 700 studerande inom särskild utbildning för vuxna, teoretiska grundskole- och gymnasiekurser, svenska för invandrare, distansutbildningar och till hösten även fyra egna yrkesprogram. Vuxenutbildningen är en del av Campus Laholm som till sommaren står klart med helt nyrenoverade lokaler där samverkan mellan näringsliv, gymnasium, kulturskola, kommun och andra myndigheter är högt prioriterad.

Vi söker nu lärare i följande ämnen:
Svenska för invandrare/SVA 2 tjänster 100%
Eng/SV på grund- och gymnasienivå 1 tjänst 100%
Matematik 1 tjänst 100%
Vård och -omsorgsämnen 2 tjänster 100%
Specialpedagog/Lärvux 1 tjänst 100%

Arbetsbeskrivning
Som pedagog inom Vuxenutbildningen hjälper du varje enskild elev att uppnå målen i sin individuella studieplan. Du förväntas möta alla elever på deras nivå och med god pedagogisk fantasi få dem att lyckas i sina studier. Vissa av våra utbildningar samverkar med Osbecksgymnasiet varför även gymnasieelever kan ingå i din tjänst. Du bidrar till ämnesövergripande samverkan och metodutveckling och du har god datorvana både som användare och pedagog. Du arbetar under stort eget ansvar i nära samverkan med dina kollegor, skolledning, vägledning och administration.

Du behöver ha en adekvat behörighet. Datorvana samt erfarenhet från vuxenutbildning är meriterande.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017:108
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Kontakt med rekryteringsföretag undanbedes då vi själva ansvarar för rekryteringen.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Flyktingmedarbetare 50 %

Att hjälpa oss att göra en inventering av var flyktingar finns i vårt pastorat. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i pastoratet. Vi har flera tätorter i ett stort område men ingen riktig centralort, vilket gör att vi har svårt att få en överblick över vilka som bor i pastoratet och att veta om vi på något sätt kan vara ett stöd för dem.

Du behöver kunna något av de språk som talas i mellanöstern, gärna arabiska. Det är också nödvändigt att du talar svenska eller engelska. Det är en fördel om du själv har levt i något land i mellanöstern och om du har god förståelse av islam. Det är bra om du har körkort och bil. Du kan vara man eller kvinna. Du behöver känna dig bekväm i att arbeta med människor och ha lätt för att kommunicera.

Höks pastorat består av fem församlingar, Ränneslöv-Ysby, Knäred, Hishult, Våxtorp-Hasslöv samt Veinge-Tjärby. Höks pastorat utgör sydligaste utposten i Göteborgs stift.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Flyktingassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställningen är på 50 %. Svenska kyrkans avtal gäller.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annchristine.nilsson@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÖKS PASTORAT
BRÖDÅKRAVÄGEN 15
31294  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare/demonstratör sökes OMGÅENDE i Laholm

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. För körning har du ett kostnadsavdrag som ger dig 18,50 kr för varje mil du kör inom arbetet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kan börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionsmedarbetare till Svenska Örtmedicinska Institutet

Arbetsuppgifterna är mångskiftande och innefattar bland annat blandning, fyllning, extraktframställning, spraytorka och paketering av växtbaserade läkemedel och kosttillskott. Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av maskiner vilket även består av att följa tillverkningsmetoder med vidhäftande dokumentation, men även en hel del manuellt arbete vid t.ex. disk och rengöring samt enklare riggning av maskiner. Arbetet kräver därför god fysik och vana av industriarbete.

Svenska Örtmedicinska Institutet söker Produktionsmedarbetare som vill ha ett intressant och varierande arbete. Gärna en yngre person med ambition att vilja lära sig nya arbetsuppgifter.

Som person har du en förmåga att se till helheten och har lätt för att lära dig nya saker. Du är engagerad, ansvarskännande, stresstålig och ordningsam. Du arbetar både självständigt och i grupp och bidrar med ett stort engagemang till verksamhetensutveckling.

Svenska Örtmedicinska Institutet har i över 30 år framgångsrikt utvecklat och tillverkat effektiva och trygga produkter med väldokumenterad effekt, bland annat Kan Jang, Chisan, Rysk Rot och Artic Root. All produktion – från växtråvara till färdig produkt – sker i Vallberga söder om Laholm
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, läkemedel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: career.shird@shi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fabrik
Kövlingevägen 21
31250  Vallberga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Maskinoperatör - Laholm

Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Har du god teknisk och maskinell förståelse? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig!

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är tänkt att vara löpande framåt med eventuellt övertag till kund. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Då arbetstiderna kan variera från dag, kväll, och natt är flexibilitet också av stor vikt.

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt men även inte heller i team. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig.

Krav för tjänsten är:
- Körkort B samt tillgång till bil
- Teknisk bakgrund
- Tidigare erfarenhet som operatör

Meriterande för tjänsten är:
- Truckkort A1-A4 - B1-B4

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90210
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Förskollärare till Bullerbyns förskola

På våra förskolor vill vi att alla i personalgruppen ska vara 'medupptäckare' och kunna se varje enskilt barn. Våra lärmiljöer, både inne och ute, ska vara undersökande, utforskande och tillgängliga utifrån läroplanens mål. Vi uppmuntrar barnen att utforska och vara nyfikna på sin omvärld, själva och tillsammans med andra. Bullerbyns förskola består av fem avdelningar med tillhörande grönområde som möjliggör aktivitet i alla former. Du ges utrymme till att i vardagen prova dina idéer och tankar tillsammans med engagerade kollegor och förskolechef. Du tycker om att hålla många bollar i luften, bemöta barn, föräldrar och arbetskamrater på ett professionellt, positivt sätt och vill bidra till förskolans goda utveckling. Bullerbyns förskola är belägen i Våxtorp.

Vi söker dig som har förskollärarexamen/förskollärarlegitimation. Du vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på din avdelning samt för verksamheten som helhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga personligt brev och CV. Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänst läggs på handledning av mentor.

Vision för Laholms kommuns förskolor: 'Alla barn får förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag'.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 2017:107
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Preem söker serviceproffs på deltid

Tjänsten innebär primärt kassatjänst vilket även innefattar servering av snabbmat, uthyrning av släp och vara kunden behjälplig vid enklare spörsmål om biltillbehör och mycket annat. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en bensin/servicestation såsom städning, uppfyllning i butik m.m. Vi värdesätter därför att du har hög stresströskel och kan hantera flera sysslor samtidigt. Du har förmågan att ta egna initiativ och har öga för vad som behöver göras.

Arbetet innebär arbetspass primärt sena kvällar såväl vardagar som helger. För dig kan detta vara ett extraknäck till annat arbete eller utbildning men vi kräver att du kan gå upp i arbetstid under sommaren.Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att ge bra service. Tidigare har du arbetat med service kanske på bensinstation, restaurang eller inom detaljhandeln. Det viktigaste är att du brinner för att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt och kan påvisa detta genom tidigare meriter.

Det är viktigt att du är flexibel och gärna ställer upp när det behövs. Din familjesituation bör därför vara sådan att du kan ta arbetspass med kort varsel. Du kan ta dig till stationen snabbt och lätt vid dygnets alla timmar om så skulle behövas.

Till vår station på Ängelholmsvägen i Laholm söker vi nya medarbetare som vill hjälpa till att göra Preem till den bästa servicestationen.
Stationen ägs och drivs av Mats Ericsson AB och vi är idag 10 anställda i åldrarna mellan 20 - 65 år.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är på 20 % menkommer att utökas med vikariat upp till 75% allteftersom behov uppstår. Viktigt att du är tillgänglig hela sommaren så du kan vikarier under sommarsemestrarna. Möjligheterna är goda för utökad tjäns i höst.Enligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök snarast då vi rekryterar löpande. Endast skriftliga ansökningar med meritförteckning och foto kommer att beaktas. Ansökan kan göras via mail:
Arbetsplats: 
Adress: PREEM
Ängelholmsvägen 26
31234  Laholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Montör

Lagab AB är beläget på Nyby industriområde i mysiga Laholm. Lagab ingår i SKAB Gruppen vilken även innefattar SKAB i Ätran, Groth Kaross i Mönsterås och SKAB Norge AS i Oslo. Totalt är vi ca 270 personer i SKAB Koncernen varav 45 på Lagab. Tillverkningen består huvudsakligen av kundanpassade lastbilspåbyggnader.

Vi blickar framåt och avser att förstärka vårt redan starka team med

Produktionspersonal

Vi söker nu:
- Montör
- Svetsare

Den person vi söker bör ha ett tekniskt och praktiskt kunnande.
Allmänna kunskaper inom verkstad / produktion eller byggsektorn är en fördel. Förmåga att läsa ritningar och arbeta självständigt värderas högt.
För rätt person erbjuds ett stimulerande arbete med goda villkor. Du som känner att det här kan passa Dig är välkommen med Din skriftliga ansökan till:

Lagab AB
Box 209
312 22 LAHOLM
eller
lagab@lagab.se

Vi behöver Din ansökan senast den 25 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lagab@lagab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lagab AB
Box 209
31222  LAHOLM 
Hemsida: http://www.lagab.se
  

Platsannons

Svetsare

Lagab AB är beläget på Nyby industriområde i mysiga Laholm. Lagab ingår i SKAB Gruppen vilken även innefattar SKAB i Ätran, Groth Kaross i Mönsterås och SKAB Norge AS i Oslo. Totalt är vi ca 270 personer i SKAB Koncernen varav 45 på Lagab. Tillverkningen består huvudsakligen av kundanpassade lastbilspåbyggnader.

Vi blickar framåt och avser att förstärka vårt redan starka team med

Produktionspersonal

Vi söker nu:
- Montör
- Svetsare

Den person vi söker bör ha ett tekniskt och praktiskt kunnande.
Allmänna kunskaper inom verkstad / produktion eller byggsektorn är en fördel. Förmåga att läsa ritningar och arbeta självständigt värderas högt.
För rätt person erbjuds ett stimulerande arbete med goda villkor. Du som känner att det här kan passa Dig är välkommen med Din skriftliga ansökan till:

Lagab AB
Box 209
312 22 LAHOLM
eller
lagab@lagab.se

Vi behöver Din ansökan senast den 25 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lagab@lagab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lagab AB
Box 209
31222  LAHOLM 
Hemsida: http://www.lagab.se
  

Platsannons

Barnskötare

Vill du jobba på en förskola i härlig miljö? Möllans föräldrakooperativ, Ysby, söker barnskötare inför hösten.
Det lilla samhället Ysby ligger i ett naturskönt område ca 6 km öster om Laholm. Möllans föräldrakooperativ driver en förskola med tre avdelningar, ett fritidshem och en f-3 skola. Vår vision är att skapa förutsättningar för barnens utveckling och framtid i en naturskön miljö. Alla som kommer i kontakt med vår förskola ska känna att vår verksamhet präglas av välkomnande, engagemang, gemenskap, lärande och hög kvalitet
Arbetsuppgifter
Arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Du är med och skapar spännande och utmanande lärmiljöer för att locka fram barnets nyfikenhet och lust att lära. Dina arbetsuppgifter blir också att tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med gällande styrdokument - aktivt bidra till att skapa en trygg och lärorik verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnskötare, gärna med erfarenhet av arbete i förskola. Är du även nyfiken, positiv, tycker om att möta människor, lyhörd, flexibel, ser möjligheter istället för hinder, ansvarstagande, pålitlig, glad samt älskar att arbeta med barn är du den vi söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTvå tjänster 70-100% ssgr, tillsvidaretjänst, tillträde augusti -17
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: simina@ysbyskola.locport.se
Övrigt: Ansökningar med personligt brev och CV skickas till simina@ysbyskola.locport.se senast 22 maj. Vi intervjuar löpande. Märk ansökan "barnskötare"
Arbetsplats: 
Adress: Möllans Föräldrarkooperativ

31294  LAHOLM 
Hemsida: http://www.mollan-ysby.se/
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Laholm! Utvecklingsmöjligheter finns.

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt ,nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig.
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående.
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning.
* Vidareutbildning, feedback och stimulans.
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Laholm
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Vuxenenheten

Du kommer att arbeta med vuxna med inriktning på beroende och psykiatri. Arbetet innehåller myndighetsutövning med utredning efter ansökan/ anmälan och uppföljning av insatser enligt SoL och LVM.

Du har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och likvärdiga arbetsuppgifter är meriterande. Du har kunskaper inom tillämplig lagstiftning och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är god. Du är flexibel, engagerad och har ett genuint intresse för att arbeta med vuxna, deras familjer och nätverk. Vi arbetar med ASI och kunskaper inom detta är meriterande. B-körkort.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Vi söker en socialsekreterare till Vuxenenheten på Socialkontoret.

Socialkontoret i Laholm är ett myndighetskontor som arbetar med myndighetsutövning inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområde såsom barn, unga och familj, familjerätt, missbruk, psykiatri, försörjningsstöd, äldreomsorg och funktionsnedsatta. I utredningsarbetet arbetar vi med att den enskilde skall vara medskapande i sin utredning och i hur behoven skall kunna tillgodoses. Laholms kommun har en väl utbyggd öppenvård som vi har ett nära samarbete med kring målgruppen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017:105
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning. Information till annonssäljare: Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare rekryteringshjälp i detta ärende.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog till Elevhälsan med inriktning mot förskolan

Vi söker en specialpedagog som ska arbeta tillsammans i team med kurator och metodutvecklare mot förskolorna inom Barn- och ungdomsverksamheten. Dina arbetsuppgifter innebär att tillsammans med förskolechefer observera, kartlägga och planera behovet av stöd till pedagoger inom verksamheten. Du arbetar förebyggande, hälsofrämjande och stödjande på grupp- och organisationsnivå. Du kommer att arbeta med vägledning till pedagogerna.

Specialpedagog med förskollärar- eller annan lärarlegitimation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där självständighet, professionell kompetens, samarbetsförmåga samt erfarenhet av pedagogiskt arbete efterfrågas. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team, är kommunikativ och har ett tydligt barnperspektiv i ditt pedagogiska synsätt. B-körkort är ett krav.

Det är av stor vikt att du har ett positivt bemötande och kan synliggöra och stärka barns kompetenser.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Enheten Elevhälsa skall ses som ett verksamhetsområde där medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser ingår och är en del av skolans lärandeuppdrag och det samlade arbetet för en god hälsa. Det främjande och förebyggande arbetet skall betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017:106
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare för resejobb i södra Sverige

Idag söker vi duktiga och självgående svetsare för jobb runt om i södra Sverige. Det handlar om montage och svetsjobb ute på byggen och olika verkstäder. Du ska ha god erfarenhet av liknande arbete. du ska ha kunskaper inom ritningsläsning och förståelse för säkerhet och krav som ställs på dessa arbetsplatser. Vi ser gärna att du är flexibel och kan ligga iväg och veckopendla till arbete.

Tjänsten är tillsvidare hos Werkstadsfolket.

OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost.: nb@werkstadsfolket.se
Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.
Välkommen med din ansökan.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nb@werkstadsfolket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
LÖPAREGRÄND 1
31232  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.werkstadsfolket.se
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- matte

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Skottorp med studierna i matte ca 2 timmar per vecka. Eleven går i tvåan på gymnasiet.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Undersköterska/planerare till Hemtjänsten

Arbetet inom hemtjänsten innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor. Som planerare arbetar du som stöd till chefen med tex schemaplanering i vårt PA-system Heroma.

Kvalifikationer
Utbildning till undersköterska från omvårdnadsprogrammet eller gymnasieutbildning med undersköterskekompetens är grundkraven. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen.
Arbetet som undersköterska sker i ett nära samarbete med brukarna och det är viktigt att du är lyhörd, har respekt, är ansvarsfull och kan anpassa ditt arbete efter olika brukares behov i olika situationer.
För att klara av arbetet i hemtjänsten krävs körkort B.
Arbetet som planerare kräver ansvarskänsla och mycket samarbete med personalen på arbetsplatsen. Det är även en fördel om du arbetat i vårt PA-system Heroma.

Meriterande
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och förmågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där självständighet, samarbetsförmåga, och flexibilitet är viktigt.
God datavana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi vill att du bifogar ansökningshandlingar där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig! Skriv också vilken av tjänsterna som du är mest intresserad av.


Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Tillträdesdag: Snarast eller efter överenskommelse 80% eller merLön: Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/(S(h2xbx0vzanqhyi4vjsg3w2hn))/LedigaJobb/EW2PageLedigaJobb.aspx
Epostadress:
Övrigt: Logga in på hemsidan för att söka tjänsten
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänsten

Arbetet inom hemtjänsten innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre. Du som söker ska vara intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter, och där din insats ger människor en högre livskvalitet. Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och utveckla dina förmågor.


Kvalifikationer
Utbildning till undersköterska från omvårdnadsprogrammet eller gymnasieutbildning med undersköterskekompetens är grundkraven. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen.
Arbetet som undersköterska sker i ett nära samarbete med brukarna och det är viktigt att du är lyhörd, har respekt, är ansvarsfull och kan anpassa ditt arbete efter olika brukares behov i olika situationer.
För att klara av arbetet i hemtjänsten krävs körkort B.

Meriterande
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att använda dina kunskaper och förmågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där självständighet, samarbetsförmåga, och flexibilitet är viktigt.
God datavana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi vill att du bifogar ansökningshandlingar där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig! Skriv också vilken av tjänsterna som du är mest intresserad av.


Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/(S(h2xbx0vzanqhyi4vjsg3w2hn))/LedigaJobb/EW2PageLedigaJobb.aspx
Epostadress:
Övrigt: Logga in på hemsidan för att göra ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde till Rasta i Snapparp

Vi söker restaurangbiträde till Rasta Snapparp som ligger vid E6 utanför Laholm. Anläggningen är ljus och fräsch och har ett bra läge vid vägen, speciellt om man kommer söderifrån.
Restaurangen kan ta emot 200 gäster inom- och utomhus, vi serverar husmanskost, grillat, sallader, á la carte samt kaffe och fräscha bakverk.

Vem söker vi?
Du skall vara över 20 år och om har du erfarenhet från snabbmatsbranschen är det en fördel. Du skall vara serviceinriktad och klara av att behålla helthetsgreppet i ett högt tempo. Du är noggrann, driftig och skall kunna kommunicera med våra gäster på både svenska och engelska då många av våra kunder är turister från andra länder.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75% tjänst med schemalagd arbetstid, inkl. arbete varannan helg. Vi tillämpar provanställning 6 månader.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: snapparp@rasta.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan per mail med CV och personligt brev. Vi kommer att ha intervjuer efter hand så vänta inte med att skicka din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Samper.
Arbetsplats: 
Adress: Rasta Snapparp E6
Box 9092
31291  LAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Ängskulla förskola

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.

Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Ängskulla förskola är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Förskolan har tilldelats Grön Flagg av Håll Sverige Rent för sitt miljöarbete. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling.

Den pedagogiska verksamheten bedrivs mycket i projektform. Förskolan använder sig av IKT som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Förskolan består av sex avdelningar och är därmed kommunens största, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning, 2 st 3-4 årsavdelningar och 1 st 5 årsavdelning.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 170531 eller enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2007:100
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Övriga upplysningar: Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Dalkulla förskola

Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola.

Du ska ha legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi ser gärna att du även har hög kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Dalkulla är en mångkulturell förskola med barn från många olika nationaliteter och därför ser vi gärna att du har intresse för det. Du har en drivkraft att ta ett pedagogiskt ansvar och tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10% av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation.

Dalkulla förskola ligger nordöstra Laholm i hjärtat av Knäred. Förskolan består i dagsläget av fyra avdelningar. En avdelning ligger i bottenvåningen på ett hyreshus och här huserar 5-åringarna. Två avdelningar är belägna i en gammal doktorsvilla mitt i Knäred med en stor och lummig gård och där är barnen ca 3-4 år. Den fjärde avdelningen, för de allra yngsta barnen, ligger i en separat byggnad en liten bit bort. För Knäredborna är förskolan en viktigt angelägenhet och många visar ett stort engagemang kring Dalkulla.

På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus. Den pedagogiska verksamheten bedrivs i projektform.
På Dalkulla finns en stark sammanhållning och man arbetar tillsammans över avdelningsgränserna.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 170807 eller enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017:101
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Du som blir vår nya medarbetare har ett medvetet förhållningssätt och lätt för att samarbeta med barn/elever, föräldrar och kollegor samt medverka till att utforma och utveckla vår gemensamma verksamhet i ett 1–12 års perspektiv. Du är en ansvarsfull person som är tydlig och kan organisera samt leda din verksamhet mot uppställda mål. Kvalité i fokus och vi ser förändringar som ett steg till en positiv utveckling av verksamheten.

Vi söker en utbildad fritidspedagog/ legitimerad lärare till vårt fritidshem på 50 % samt med behörighet att undervisa i idrott åk 1–6 på 50 % tillsammans blir detta en tjänst på 100 %.

Vi söker dig som är välutbildad och väl förtrogen med vårt gemensamma uppdrag i Läroplanen för fritidshemmet och grundskolan. Du ska ha god förmåga att kunna omsätta dem i både praktik och teori. Vi lägger stor vikt vid pedagogisk dokumentation/analys som är ett viktigt verktyg för utveckling och lärande.
Du bör vara väl förtrogen med IKT och kunna hantera utmaningarna i detta tillsammans med barn/eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att just DU är den vi söker.

Kantarellens fritidshem är ett litet fritidshem med plats för ca 30 barn och ligger i Hishultskolans F-6 lokaler dvs. en liten byskola med plats för 60 barn som ligger i natursköna Hishult en liten bit utanför Laholm på landsbygden och har nära till ängar och skog. Fritidshemmet erbjuder barnen en underbar miljö att vara i kombinerat med mycket engagerade pedagoger och lärare– med andra ord en miljö att trivas i. Grundskola/Fritidshemmet/Förskoleklassen och förskolan är sedan två år tillbaka helt nybyggda och vi arbetar i ett 1–12 års perspektiv med fadderverksamhet över gränserna samt gemensamma planeringar, studiedagar etc. På både förskolan och skola/fritidshemmet och förskoleklassen arbetar välutbildade pedagoger och lärare som har ett stort engagemang och sitt hjärta i verksamheten där vi bedriver en mycket inspirerad pedagogik. Vi har utomhus matematik och NO i vårt nya uteklassrum som ligger i vår skog bredvid vår förskola/skola.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde 2017-08-10Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017:102
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Cura Nurse söker sjuksköterskor till hemsjukvården i Halmstad sommaren 2017

Cura Nurse söker legitimerade sjuksköterskor som vill arbeta inom hemsjukvården i Halmstads kommun. Arbetet sker under dagtid, kvällstid och helger. Perioden omfattar från den 26/6 -17(v.26) till den 20/8 -17(v.33).

Är du en legitimerad sjuksköterska som drivs av att hjälpa andra och vill göra det i härliga sommarstaden Halmstad? Då ska du definitivt läsa vidare.

Vi söker nämligen dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du hanterar svenska språket i tal och skrift och har körkort.

Du är trygg och stabil i din yrkesroll och du har en positiv inställning samt såklart – ett driv att hjälpa människor på ett patientfokuserat arbetssätt. Vi värdesätter att du är flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Rekryteringen sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Cura Nurse är ett bemanningsföretag med inriktning på sjuksköterskor och deras arbetsmarknad. Cura Nurse är en del av Cura Nord Bemanning och Rekrytering AB som har sitt huvudkontor i Umeå. På Cura Nurse får du som konsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i den härliga sommarstaden Halmstad. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, att se till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Vi har även kollektivavtal med vårdförbundet
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%Som konsult på Cura Nurse får du en konkurrenskraftig lön och bidrag till din kompetensutveckling. Vi hjälper även till med de praktiska delarna såsom boende och resor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.curanurse.se/uppdrag/sjukskoterska-till-hemsjukvard/
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att skicka gärna in ditt cv till info@curanurse.se eller via hemsidan se nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanurse.se
  

Platsannons

Bagar / konditor / kallskänk

Vi söker erfaren bagare / konditor / kallskänk. Du måste kunna jobba inom alla områden.
Du kommer att börja ditt arbetspass runt 02.00-04.00


Du ska kunna jobba tidiga morgnar. Vara effektiv och strukturerad i ditt arbete.
Gesällbrev är ett +

Vi är ett litet familjärt företag med bageriet lokaliserat i Vallberga
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är deltid ca 75% + uppbackning över sommarsemestrar. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina@signes.se
Övrigt: Tillträde omgående Ansök redan idag
Arbetsplats: 
Adress: Signes Konditorier i Halland AB
Kövlingevägen 5
31250  Vallberga Sverige
Hemsida: http://www.signes.se
  

Platsannons

Te Crea Care söker sjuksköterskor till hemsjukvården i Laholm

Te Crea Care söker sjuksköterskor som vill arbeta inom hemjukvården i Laholm med omnejd. Tjänsttgöring juni-augusti, dag, kväll, natt och helger. Låter detta intressant, så hör av dig till oss redan idag!

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 556
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=556
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Konst- och medielärare till Kulturskolan

Gruppundervisning från F-klass till gymnasieålder i följande ämnen:
· Bild- och form
· Serieteckning
· Foto
· Animation

Du kommer också att delta i en marknadsföringsgrupp och producera material till Kulturskolans marknadsföring, reklam och sociala medier.
Du behöver ha mycket goda datorkunskaper i olika ämnesspecifika program, till exempel Photoshop, Premiere Pro, Toon Boom, iStop Motion och InDesign.
Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig efter verksamhetens behov.
Möjlighet att erbjuda undervisning i andra mediaämne är meriterande.

Ämneslärare i bild med inriktning media eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Kulturskolan är en enhet som tillhör Utbildning inom Kultur- och Utvecklingsverksamheten i Laholm. Kulturskolan i Laholm är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar undervisning i Dans, Konst- och Medier, Musik och Teater. Vi erbjuder också en plats i en av våra körer till alla inskrivna elever oavsett vilket ämne de har. Huvuddelen av undervisningen sker på Kulturskolans egna lokaler under eftermiddagar och kvällar. Från och med höstterminen 2017 kommer Kulturskolans verksamhet äga rum i våra nya lokaler på Campus Laholm. På grund av pensionsavgång söker vi en ny medarbetare i konst-och medier från och med höstterminen 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i musik- och kulturskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid 100 % (80 % tillsvidare, 20 % tidsbegränsat under läsåret 2017-18 med möjlighet till förlängning.) Tillträde 2017-08-07Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017:97
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personligt ombud

Laholms kommun har sedan många år arbetat med verksamheten personligt ombud. En av medarbetarna slutar efter många års arbete. Vi söker nu hans efterträdare.

Personligt ombud arbetar med personer över 18 år som har omfattande och långvarig psykisk funktionsnedsättning eller allvarlig psykisk ohälsa. Ombudet är ingen myndighetsperson utan arbetar alltid på uppdrag av den enskilde och efter att uppdraget är utfört avslutas kontakten. Ombudet kan bistå med kontakter med myndigheter, socialtjänst, sjukvård ofta psykiatrin eller andra samhällsföreträdare som personen behöver komma i kontakt med. Ombudet kan också följa med som stöd på besök och hjälpa till med att möten blir av samt att personen får det stöd av samhället som hen har rätt till. Personligt ombud har också till uppgift att påtala systembrister som på ett övergripande nivå utgör hinder för att målgruppen skall få stöd.

Du kommer att ingå i enheten för prevention samt tillhöra en ledningsgrupp med representanter för samverkansmyndigheter inom och utanför kommunen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.

Social- eller pedagogisk utbildning på högskolenivå eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har goda kunskaper om funktionsnedsättning, har kännedom om gällande lagstiftning för målgruppen samt erfarenhet från arbete riktat med målgruppen. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och samarbeta med andra.

B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personligt ombud
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid Tillträde snarast enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017:98
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsutvecklare

Som kvalitetsutvecklare är du en central person i verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta med socialnämndens ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete, förbättringsprocesser samt projekt- och processledning. I uppdraget ingår att arbete med generella utredningar, Lex Sarah-utredningar, analyser, styrdokument, säkerhetsfrågor, statistik, verksamhetstillsyner samt utvärderings- och uppföljningsarbete. Samverkan sker såväl lokalt som regionalt.

Du har relevant akademisk utbildning. Du har bred erfarenhet från arbete inom socialtjänsten med goda kunskaper inom socialrättslagstiftning. Vi eftersträvar en bred kompetens i vårt team och behöver förstärkning inom området kommunikation. Erfarenheter inom det området är därför meriterande. Vi ser även kunskaper inom upphandlingar/entreprenader och LOV som en merit. Vi förutsätter att du har ett starkt intresse av kvalitetsfrågor och utvecklingsarbete. Du arbetar målinriktat och är bra på att kommunicera. Rollen som kvalitetsutvecklare kräver god analytisk förmåga och god struktur. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Samarbetsförmåga, omvärldsbevakning, analys- och utvärderingsförmåga är övriga kompetenser som är viktiga i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och CV.

Vi söker en kvalitetsutvecklare till socialtjänstens kvalitets- och utvecklingsenhet. Du blir direkt underställd kvalitetschef och arbetar närma ledning och nämnd. I Laholm arbetar vi med att kvalitetssäkra socialtjänstens verksamhet mot alla målgrupper. Vårt arbete har stark betoning på medskapande processer, där brukarnas/kundernas behov står i fokus. Laholms kommun har infört Lagen om valfrihetssystem (LOV) i hemtjänsten från första kvartalet 2016.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kvalitetskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017:99
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- matte

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Hishult med studierna i matte ca 2 timmar per vecka. Eleven är vuxen.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Chefssjuksköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Lagaholmskliniken
Vi är en trivsam vårdcentral mitt i Laholm som kombinerar en nära och personlig atmosfär med ett brett vårdutbud. Vi har bl.a. eget BVC, sjukgymnast-, arbetsterapeut-, och psykoterapimottagning. Vi jobbar mycket tillsammans, i ett nära samarbete där vi tar vara på varandras kompetens.

Arbetsuppgifter
Som avdelningschef ingår du i ledningsgruppen på vårdcentralen. Arbetet innebär att organisera och leda det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna omfattar personalansvar för sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och paramedicinsk personal. Det ingår även administrativa uppgifter, uppföljning, och ansvar att genomföra de förändringar som behövs både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga utvecklingen av vårdcentralen. I arbetet ingår även att, tillsammans med verksamhetschefen, vara kontaktperson gentemot regionen, kommunen och andra samarbetspartners.

Övrig information
Hänsyn till uppsägningstider tas vid anställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård.

Ledarskapsutbildning eller tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Du kan planera och genomföra dina arbetsuppgifter självständigt och ansvarsfullt. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa delaktighet bland medarbetarna. Du är engagerad och lösningsfokuserad och har en förmåga att ta initiativ och driva utvecklingen av verksamheten.
Som person bör du vara prestigelös, social och lätt att samarbeta med. Du bör även vara välstrukturerad och noggrann och intresserad av att utveckla verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Chefssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 46-556077-2419-D859
Webbplats:
Epostadress: ulf.peber@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lagaholmskliniken
Stortorget 6b
31230  Laholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Montör till företag i Laholm

Söker du jobb? Har du tidigare erfarenhet av montering? Då har vi tjänsten för dig!

Om arbetet
Det här är en tjänst för dig som har arbetat med montering tidigare. I ditt arbete kommer du tillsammans med ett team om fyra medarbetare, montera väggar och dörrar som en del i en större helhet. Till din hjälp har du diverse verktyg och ett stort driv. Vår kund är ett litet och trevligt företag beläget i Laholm som växer hela tiden.

Om dig
Du som har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör och som trivs med att arbeta praktiskt har goda förutsättningar för att klara av rollen som montör.

Meriterande för tjänsten är om du har:

• Erfarenhet av montering i verkstadsmiljö.
• Erfarenhet av skrymmande gods

Som person är du noggrann, arbetsvillig och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du trivs med att samarbeta med kollegor. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Sara Jankulov 035-260 85 21

 

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Dagtid 07.00-16.00Personlig lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=40AA86D8-D011-4437-8EEF-29F13F2DB412&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Köpmansgatan 8
30242  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Svetsare sökes för uppdrag hos kund

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu personal som har svetserfarenhet.
Förutom svetsning kan det tillkomma arbetsuppgifter som montering och bearbetning av material.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning.

Erfarenhet
Svetsning
Verkstadsarbete
Körkort


Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och inte rädd för att lära dig nya saker. Samt vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt överenskommelse och avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2197
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2197
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Förekommande studie- och yrkesvägledaruppgifter, främst riktat mot introduktionsprogrammen på Osbecksgymnasiet.
Du kommer även att bemanna i vår gemensamma vägledningsreception.

Du skall ha:
-en studie- och yrkesvägledarexamen
-erfarenhet studie- och yrkesvägledning, meiterande är vägledning mot Gymnasieprogram (IM- programmen).
-goda språkkunskaper i Svenska och Engelska
-B-körkort

För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt, strukturerat och med ett analytiskt förhållningssätt där kommuninvånarens bästa alltid är i fokus. Arbetet ställer mycket höga krav på kommunikativ kompetens (både i svenska och engelska) och samarbetsförmåga samt förmågan att anpassa sig till olika situationer i arbetet. Då arbetet sker i samverkan med många olika funktioner bland annat olika skolformer, näringsliv och Arbetsförmedling, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och samverkansförmåga.
För att trivas hos oss skall du tycka om att arbeta i team i en verksamhet under ständig utveckling och i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Enheten för Arbetsmarknadsinsatser-vägledning, coachning och mottagning nyanlända har till uppgift att på olika sätt rusta individer för inträde på arbetsmarknaden. Enheten för Arbetsmarknadsinsatser behöver nu förstärkning på Vägledningscentrum. Tjänsten kommer att innebära ansvar för studie- och yrkesvägledning för kommunens invånare, främst riktat mot elever som går introduktionsprogrammen på Osbecksgymnasiet. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med bland annat övriga studie- och yrkesvägledare och arbetsmarkandsutredare på JobbLaholm.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning under ett år, heltid Tillträde enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017:96
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt: Till annonsförsäljare: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent åt ung kvinna

Den mesta tiden är vi hemma i min familj med allt som hör till min vardag. Vi tycker om att skratta så det är viktigt att du har humor.
Du hjälper mig på dagtid samt kväll och helger efter schema.
Omvårdnadsinsatser samt visst hushållsarbete ingår. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.


Du har en lugn, mogen och stabil personlighet. Lättsam i humöret med glimten i ögat. Personkemin är viktig, du måste kunna sätta dig själv i andra hand och följa mina behov. Du måste också kunna följa instruktioner, men även kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du måste vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt vara stresstålig. Passar detta in på dig kan du kanske bli min personliga assistent!
Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Max Assistans AB är ett privatägt företag med säte i Båstad kommun. Vi administrerar personlig assistans enligt LSS och Socialförsäkringsbalken för personer med funktionsnedsättning. Vi hjälper till vid ansökningar och med skrivelser till myndigheter och vi ger även råd och stöd i olika handikappfrågor. Vårt motto år: Kvalitet, Gemenskap och Trygghet. Vi är anslutna till Vårdföretagarna.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid50-75% eventuell utökning. Provanställning för att lära känna varandra. Körkort ett krav. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.maxassistans.se/arbeta-hos-oss/jobb/
Epostadress:
Övrigt: Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister – LSS uppvisas. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/
Arbetsplats: 
Adress: MAX assistans AB
Ranarpsvägen 54
26992  BÅSTAD Sverige
Hemsida: http://www.maxassistans.se
  
Platsannons

Butikschef till Synsam Laholm

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med drygt 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Boden i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn.

Om tjänsten

Nu söker Synsam en driven och engagerad butikschef till vår butik i Laholm. Som butikschef på Synsam har du det yttersta personal-, budget- och resultatansvaret. I rollen som butikschef ska du kunna motivera och leda dina medarbetare så att ni tillsammans kan uppnå butikens mål. I våra butiker jobbar alla ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande där självklart du som butikschef är en förebild för dina medarbetare.

* Arbeta med att aktivt driva försäljningsarbetet
* Ha det totala personalansvaret för medarbetarna i butik
* Ha det totala budget- och resultatansvaret för butiken
* Förankra beslut och arbetssätt till butiksmedarbetare
* Arbeta med butikens schema- och bemanningsplanering
* Ansvara för butikens arbetsmiljöarbete
* Arbeta med att säkerställa driftsrutiner, såsom kassa, beställningar, kundmottagande och lager

Ledaridé
Ledare på Synsam gör arbetet enkelt och tydligt. Vi är modiga och följer upp våra medarbetare och förstärker det goda arbetet. Vi vill och vågar ge återkoppling på det som kan göras bättre. Vi är öppna för nya idéer och åsikter som skapar inspiration och delaktighet. Vi agerar här och nu.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från detaljhandeln. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av personal-, budget- och resultatansvar. Du ska vara en teamorienterad ledare med enastående social och kommunikativ förmåga. Vidare önskar vi att du kan delegera ansvar och motivera dina medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller. Du brinner för försäljning, kundservice och att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. På Synsam går laget före jaget.

* Du har minst ett års erfarenheter av liknande arbetsuppgifter
* Erfarenhet av att arbeta som butikschef inom detaljhandeln är meriterande
* Du är kommunikativt skicklig
* Du har en förmåga att motivera och inspirera
* Du är uthållig och resultatfokuserad
* Du är driven och orädd i ditt arbetssätt

På Synsam erbjuder vi

* Möjligheten att arbeta med kvalitetsprodukter och den senaste tekniken inom optik
* Arbete i fina och moderna butiker
* Avtalsenliga löner och pension
* Premiepaket
* Kompetensutveckling
* Goda karriärmöjligheter

Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden?
Vi är nyfikna på att höra varför just du är perfekt för denna tjänst. Vi ger dig därför möjligheten att spela in en videopresentation, där du kort (max 1 min) förklarar vad som är viktigast för dig i rollen som butikschef. Filmen laddar du upp tillsammans med ditt CV och personliga brev i din ansökan.

* Maximal storlek på videopresentationen är 10 Mb. Detta kan innebära att du måste komprimera din video innan du laddar upp den. Komprimeringen kan oftast göras direkt i mobiltelefonen eller med hjälp av olika gratisprogram som du hittar på internet.
* Du kan ladda upp videopresentationer i följande format; MOV (Apple), WMV (Windows) samt MP4 (Android)

Mer om tjänsten

* Vikariat tom. 31 juli 2018
* Heltid 16 maj 2017
* Tillträde enl. överenskommelse
* Rekryteringen sker löpande.Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:           
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 3 - 6 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://www.synsam.se/jobba-p%C3%A5-synsam/89625?source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synsam Drifts AB
Box 30153
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://synsam.se
  
Platsannons

Undersköterska, Kväll, till äldreomsorgen Randerslund

På Randerslund har vi schemalagd tid för aktivering, där det finns möjlighet att ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Det är bara fantasin som sätter stopp.

Varje avdelning fungerar som en 'familj' där personal och brukare sätter sin egen prägel på tillvaron. Sång- och musikunderhållning har vi ofta. På Demensavdelningen sjunger vi mycket tillsammans brukare och personal. Sång och musik ser vi som en viktig del i vardagen och personalen utbildar sig mer i ämnet.

Vi ligger i startgroparna för utökad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga era scheman med möjlighet att påverka era arbetstider och därmed er egen tid för fritidsaktiviteter. På Randerslund har vi en ljus och trivsam miljö. I varje brukares lägenhet finns lift för tunga lyft och stora badrum där det finns plats också för hjälpmedel och personal.

Undersköterskeutbildning.
Vi söker nu dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna. Din roll är att vara behjälplig på flera avdelningar utifrån ett nedskrivet arbetsschema, samt utifrån behovet av hjälp som uppstår i stunden.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Randerslund ligger belägen i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning, 62 % 60%-80%Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017:91
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor, semestervikarier till äldreomsorgen 2017

Socialtjänsten söker semestervikarier till äldreomsorgen sommaren 2017.

Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bl a till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter samt tvätt och städ.

Ring gärna någon av våra enhetschefer som lämnar upplysningar om tjänsterna.

Hemtjänstområde Centrum (Laholm, Mellbystrand: Susanne Parkkinen ,tel 070-353 74 09 och Britt-Marie Nilsson, tel 0722-4430 69.
- Hemtjänstområde Väster (Ränneslöv, Skottorp, Våxtorp): Åsa Lundin, tel 0430-159 39, 0702-200714.
- Hemtjänstområde Öster (Knäred, Hishult): Pernilla Holte tel 0430-158 10, 0725-71486.
- Hemtjänstområde Mitt (Veinge, Trädgårdsstaden): Petra Gillberg, tel 0725-223438.
- Fridhemsgården: Jessica Fetahi tel 0430-154 57
- Lingården: Inger Henriksson, tel 070-515 05 62.
- Solgården: Anna-Lena Johansson, tel 0725-715991.
- Tangon: Annkathrin Hansen, tel 0725-717215
- Randerslund: Carola Blomster, tel 0430-159 34, 070-2040157.
- Solhemmet: Dennis Thrana. tel 0430-158 90, 0725-574737.
- Björkebogården: Henrietta Dessezar, tel 0430-159 40, 070-2353053.


Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B-körkort krävs för arbete inom hemtjänsten. Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariat sommaren 2017. Heltid/deltid, dag- och kvällstjänstgöring eller natt.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Laholm:2016:305
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi vill att du skriver ditt CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogam. Betyg och intyg medtas till anställningsintervju. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödassistenter/Boendestödjare, semestervikariat 2017

Socialtjänsten söker stödassistenter/boendestödjare till verksamheten för funktionsnedsatta LSS som semestervikarier sommaren 2017.

Stöd, service och omvårdnad till vuxna personer med funktionsnedsättning i boende och daglig verksamhet. När det gäller verksamhet för barn och unga handlar arbetsuppgifterna om att arbeta med korttidsvistelse och/eller fritidsverksamhet.

Ring gärna någon av våra enhetschefer för mer information:
Yvonne Wolter, enhetschef, Daglig verksamhet och gruppbostäder Våxtorp, tel 0430-156 91, 070-2430239.
Niklas Jäghammar /Jenny Ekelund, enhetschef, Gruppbostäder Vuxna i Laholm/Knäred, tel 070-2522428, 070-3301105.
Kristina Karlsson, enhetschef Barn och unga, tel 0725-717698.
Tomas Sjögren, enhetschef, LSS boendestöd, tel 070-2377678.


Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B körkort.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariat sommaren 2017. Heltid eller deltid. Tjänstgöring dag/kväll och natt. I vissa fall kan journätter förekomma.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Laholm:2016: 306
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi vill att du skriver ditt CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogram. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Medtag betyg och intyg till anställningsintervju. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

PERSONLIGA ASSISTENTER, semestervikarier 2017

Socialtjänsten söker personliga assistenter för semestervikariat sommaren 2017.

Arbetsuppgifter med hänsyn till brukarens behov och funktionshinder. Exempelvis personlig omvårdnad, vara ett stöd vid aktiviteter i samhället, viss skötsel av hemmet.


Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukaren och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B körkort.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariat sommaren 2017. Heltid eller deltid. Dag, kväll eller natt.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi vill att du skriver ditt CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogram. Betyg och intyg medtas till anställningsintervju. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kyrkogård

Söker ungdomar mellan 18-20 år för sommararbete i Laholms pastorat, för arbete på Laholms och Skummeslövs kyrkogårdar. Gäller perioden juni-augusti.
Högst 4 veckor/ungdom.
Arbetsuppgifter: Gräsklippning, kantskärning, häckklippning, ogräsrensning, gravskötsel och skötsel av allmänna ytor. Gärna maskinvana för t ex. åkgräsklippare och mindre gräsklippare.
B-körkort är bra.
Timlön enligt Kyrkans avtal

Vi vill gärna anställa ungdomar sommartid som är intresserade och villiga att arbeta ute på kyrkogården, med sedvanliga trädgårdssysslor. Du får gärna ha vana vid trädgårdsarbete.

Du får möjligheten att arbeta med ett erfaret arbetslag vars kyrkogård blev utsedd till "Årets kyrkogård 2014"!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Griftegårdsarbetare/Kyrkogårdsarbetare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hans-ove.ottosson@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska kyrkan Laholm-Skummeslöv
Danska vägen 1
31231  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/Laholm
  

Platsannons

Fritidspedagog

Öringe skola och montessoriförskola ligger i ett böljande naturlandskap i de norra delarna av Laholms kommun, nära gränsen till Halmstad. Vi har hög personaltäthet där personalen arbetar tätt tillsammans i arbetslag, vilket kräver god samarbetsförmåga, öppenhet och flexibilitet.

Vi söker en engagerad fritidspedagog alt. socialpedagog. Vi ser gärna att ni har särskilda kunskaper i utomhuspedagogik eller inom något estetiskt område, gärna dans eller drama.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@oringe.nu
Övrigt: Märk ansökan : Fritidspedagog
Arbetsplats: 
Adress: Öringe skola och Montessoriförskola
Öringelund
31291  LAHOLM 
Hemsida: http://www.oringe.nu
  
Platsannons

Kurator till Elevhälsan

Elevhälsan söker en kurator som ska arbeta tillsammans i team med specialpedagog, skolsköterska och psykolog mot grundskolan inom Barn- och ungdomsverksamheten. Dina arbetsuppgifter innebär att tillsammans med rektor observera, kartlägga och planera behovet av stöd till verksamheten. Du arbetar förebyggande, hälsofrämjande och stödjande på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du kommer att arbeta med vägledning till pedagogerna.

Du har socionomutbildning eller likvärdig utbildning. Kuratorn är den som har specialistkunskap inom psykosocialt förändringsarbete samt har socialpsykologisk kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där självständighet, professionell kompetens och samarbetsförmåga efterfrågas. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team, är kommunikativ och har ett tydligt barn- och ungdomsperspektiv i ditt synsätt.

Det är av stor vikt att du har ett positivt bemötande och kan synliggöra och stärka barns och ungdomars kompetenser.

Enheten Elevhälsa skall ses som ett verksamhetsområde där medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser ingår och är en del av skolans lärandeuppdrag och det samlade arbetet för en god hälsa. Det främjande och förebyggande arbetet skall betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning, deltid 75 % Semestertjänst 60%-80%Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017:87
Webbplats: http://jobb.laholm.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor Laholm

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Laholm.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Mårdvägen 10
64436  TORSHÄLLA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  

Platsannons

ASIATISK KOCK OCH SERVERINGSPERSONAL SÖKES TILL HALMSTAD OCH/ELLER LAHOLM

ORKIDÈ RESTAURANG i Laholm- och VILLA JASMIN i Halmstad söker kock och serveringspersonal till båda restaurangerna.

Har du kunskaper inom det asiatiska köket, gärna det kinesiska samt talar både kinesiska och svenska?

- Välkommen med din ansökan genom personligt besök i någon av restaurangerna:
Orkidé Restaurang
Stortorget 3
312 30 LAHOLM
Be att få tala med Dong Wei

Villa Jasmin
Linnégatan 32
302 69 HALMSTAD
Be att få tala med Harry Vu
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnl. ökMånadslön. Enl.ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan görs genom personligt besök på respektive restaurang
Arbetsplats: 
Adress: Orkide Restaurang
Stortorget 3
31230  LAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Pizzabagare till sommarsässongen på JS Beach Club

I rollen som pizzabagare innebär det att du ska ge våra gäster en fullständig service och en trevlig upplevelse som de tar med sig från oss.
Då det är du som ansvarar för pizzan och förberedelserna är det viktigt att du upprätthåller en hög kvalitetsnivå gällande maten. Att ha bra livsmedelskunskap och hygienkunskap är ett måste. Framförhållningen och planering är en viktig del i ditt arbete.Finns möjlighet till jobb under våren och hösten också


• Vill arbeta med människor samt har ett personligt driv och engagemang.
• Är trygg i dig själv och har lätt för att lära.
• ska vara stresstålig då vi jobbar i fart och fläkt.
• Är strukturerad och punktlig.
• Självgående i ditt arbete.


Vi söker dig som vill arbeta med service och mat, du ska ha erfarenhet inom pizzabakning.

I rollen som pizzabagare innebär det att du ska ge våra gäster en trevlig matupplevelse som de tar med sig från oss.
Då det är du som är ett av våra ansikte utåt är det viktigt att du upprätthåller en hög kvalitetsnivå gällande maten och att vi bygger goda relationer med våra gäster.


JS Beach Club är en restaurang med fullständiga rättigheter som servera a la carte och pizza.
Publiceraddatum: 2017-04-02
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: JSbeachclubpersonal@gmail.com
Övrigt: Tillträde snarast
Arbetsplats: 
Adress: JS Beach Club
Stora strandvägen 5
31271  Skummeslövsstrand Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Restaurang Surfside Mellbystrand söker sommarpersonal till restaurangen.
Vi söker pizzabagare
Du skall vara serviceinriktad och sätta våra gäster i första rummet. Arbetsuppgifter är pizzabakning
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarjobb juni - augusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring Souad för mer information Skicka in din ansökanden till Restaurang Surfside Kustvägen 44 31260 Mellbystrand
Arbetsplats: 
Adress: Rawand KB, Surfside

31260  MELLBYSTRAND 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangpersonal sommarjobb

Restaurang Surfside Mellbystrand söker sommarpersonal till restaurangen.
Vi söker serveringspersonal samt diskare.
Du skall vara serviceinriktad och sätta våra gäster i första rummet. Arbetsuppgifter är servering, städ, enklare köksarbete samt diskning..
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarjobb juni - augusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ring Souad för mer information Skicka in din ansökan till Restaurang Surfside Kustvägen 44 31260 Mellbystrand
Arbetsplats: 
Adress: Rawand KB, Surfside

31260  MELLBYSTRAND 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare

Att vara en aktiv deltagare i det pedagogiska arbetet samt arbeta i barngrupp.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och gärna med
vidareutbildning inom montessoripedagogik.
Har du inte montessorilärarutbildning stöttar vi gärna en sådan fortbildning på olika sätt.
Du har förmåga att organisera och förmåga att samarbeta i
arbetslag.
Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det en fördel.


Att vara en aktiv deltagare i det pedagogiska arbetet samt arbeta i barngrupp.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och gärna med
vidareutbildning inom montessoripedagogik.
Har du inte montessorilärarutbildning stöttar vi gärna en sådan fortbildning på olika sätt.
Du har förmåga att organisera och förmåga att samarbeta i
arbetslag.
Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det en fördel.


Vi är en liten förskola på två avdelningar som ligger ute på landet.
Vi är en montessoriförskola och arbetar för små barngrupper.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: abacus.montessori@laholm.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skottorps Montessoriförskola Ek
Skottorps Slott Abacus
31296  Laholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent; Sommarvikariat; Laholm

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

I arbetet som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen. Detta kan innefatta bland annat personlig hygien, hjälp med kläder, förflyttningar, hushållssysslor, matlagning, städning, aktiviteter som bio med mera. Du har som personlig assistent ett stort ansvar eftersom kundens funktionshinder gör att hon eller han inte alltid kan vara delaktig fullt ut. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité. Detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. Du är positiv och ser möjligheter i stället för hinder.

Vi söker sommarvikarierande assistenter i Halmstad, Falkenberg, Laholm och Varberg. Våra kunder är i alla åldrar, från 3 år till 73. Oftast är arbetstiderna förlagda dag, kväll, natt med jour och helg. Arbetspassen kan vara några timmar eller upp till ett dygn (med jour).  

Rekryteringen kommer att ske omgående. Vi kommer löpande att följa upp de sökande och efter urval kalla in till intervju. Glöm inte att fylla i vårt frågeformulär!

Sommarvikariat juni-juli-augusti.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=85937
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Fiskaregatan 17
30238  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Kostbiträde, semestervikariat 2017

Vi söker kostbiträden som semestervikarier till kostverksamheten sommaren 2017

I arbetsuppgifterna ingår viss matlagning, traditionell- o specialkostmatlagning, samt förberedande av dagens tillbehör som potatis, ris och pasta samt sallader. Du förbereder ibland även frukost, mellanmål och diskar beroende på arbetsställe.
Städning, servering o i vissa fall även beställningar. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor.


Kostbiträdesutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är meriterande. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ha ett stort matintresse , vara flexibel och kunna arbeta både i grupp och självständigt
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2016-12-16
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariat sommaren 2017. Anställningsperioderna kan variera. Heltid/deltid.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Laholm:2016:317
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock, semestervikariat 2017

Kostverksamheten söker semestervikarier inför sommaren 2017.

I arbetsuppgifterna ingår matlagning, traditionell- o specialkostmatlagning samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök.
Beställningar kan förekomma. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor.


Kock/kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är ett krav.
Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande, vara flexibel samt ska kunna arbeta både i grupp och självständigt .
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Publiceraddatum: 2016-12-16
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariat sommaren 2017. Anställningsperioderna kan variera. Heltid/deltid.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Laholm:2016:316
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringen kommer ske fortlöpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor semestervikariat 2017

Som sjuksköterska i Laholms kommun ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boende. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 6-8 sjuksköterskor som tillsammans fördelar resurserna efter verksamhetens behov.

Legitimerad sjuksköterska. Distriktsjuksköterska eller vidareutbildning inom geriatrik är meriterande men inget krav. Även erfarenhet inom hemsjukvård eller annan specialkompetens är meriterande då vi ser en hemvård som blir alltmer avancerad. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.
Vi heter Eva Müller och Ola Fischer och är enhetschefer för sjuksköterskorna i Laholms Kommun. Vi har idag drygt 45 medarbetare i vår verksamhet och vi söker nu sjuksköterskor till sommaren 2017.

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller funderingar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat
Publiceraddatum: 2016-12-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi söker dagsjuksköterskor och sjuksköterskor för kväll/natt till sommaren 2017. Heltid eller deltid.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Laholm:2016:308
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  LAHOLM Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal