Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:43

Lediga jobb i Laholms kommun (1381), Hallands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 997
Täthet28,32Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area963,40Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,80Landareal (km²)
Sjö19,34Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav61,25Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fast Lön 24 500 kr plus provision! Säljare omgående till Laholm

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Laholm
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Självgående säljare till Halland

Med Nordens största sortiment erbjuder Waterlogic Sverige AB en vattenlösning för i stort sett alla typer av arbetsplatser. Vi har över 20 000 nöjda kunder runt om i världen och stöd från internationella institut och organisationer för vattenkvalitet. Vi är dessutom ISO-certifierade och har sedan starten 1996 varit fast beslutna att bidra till företags-Sverige med enkla produkter som inte kompromissar på kvalitet och funktion. Idag har vi mycket god täckning i de fyra mest affärsstarka regionerna i landet och vi fortsätter att växa mycket tack vare stark kundvård, utökat sortiment och en höjd ambitionsnivå att nå fler kunder.Purezza är ett växande koncept som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger.

Om jobbet

För Waterlogics räkning söker vi nu en självgående och målmedveten säljare. Du kommer ha ett distriktansvar där du ansvarar för och driver din egen försäljningsprocess, mot både nya och befintliga kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag samt skriva avtal. Mot restaurangbranschen arbetar du genom vårt restaurangkoncept Purezza. LÄNK www.purezza.seOm dig

Vi söker dig som vill arbeta med uppsökande försäljning och har erfarenheter av B2B. Du bör trivas med att planera din tid och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är stresstålig, disciplinerad och gillar att mätas i mål.

Utöver det har du ett brett kontaktnät och gillar att knyta kontakter,

* Har körkort
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* Goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)Vi erbjuder dig:

Du erbjuds justa villkor och attraktiva förmåner hos en bra arbetsgivare med kollektivavtal genom Unionen. Fast och rörlig månadslön med stor individuell möjlighet att påverka bonus.Tillträde:

1 februari eller enl ÖKAnsökan:

Ansökan sker via registrerat CV på www.manpower.se. I din ansökan vill vi ha CV och ett personligt brev med motivering till varför just du är rätt för person för jobbet. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därför stängas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 36145
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YW5lZGVuLjQxODI5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
72212
72212  1381 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kapare och bearbetare (hantera metallkap i industriell produktion)

Jobbeskrivning:
Vi söker en medarbetare till vår produktion i Laholm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta två arbetsområden - kapning och bearbetning av aluminiumprofiler. Från order ska du sedan förse våra montörer med färdig kapade profiler.

Din Profil:
Då den huvudsakliga delen av arbetet sker under eget ansvar förväntar vi oss att du har stort driv och ansvarar för att ditt arbete blir utfört i tid samt att du är flexibel för att jobbet utförs på bästa sätt. Vi söker dig som inte är rädd för att ta i och har uthållighet. Du är noggrann, självgående, social förmåga, gör alltid ett gott jobb och är arbetsam. Du kommer även att ibland ta emot gods så truckkort även det är ett plus, men inget måste.

Då vår försäljning är rätt säsongsbetonat så ska man vara beredd på att det kan blir en del övertidsarbete under vår och sommar.

Om vårt företag:
Halle säljer glaspartier och takplast till ledande återförsäljare runt om i Sverige. Allt från små uterum till stora industrilokaler kan vi erbjuda våra kunder. Halle har bedrivit sin verksamhet i Laholm i över 30 år. Detta har medfört att vi har stor kunskap inom branschen och är idag en av de marknadsledande aktörerna.

För rätt person finns stora möjligheter till anställning hos oss.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Metallsågare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/ Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@halle.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halle Plast AB
Profilgatan 1
31234  LAHOLM 
Hemsida: http://www.halle.se
  
Platsannons

Yrkeslärare i fordonsteknik

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Laholms kommun har etablerat ett campus där näringslivet, gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola och arbetsmarknadsenhet gemensamt ska skapa bästa förutsättningar för samhällets, näringslivets och medborgarnas utveckling. Nu söker vi dig som vill medverka i att utveckla och föra fram yrkesutbildningarna in i 2020-talet. En av våra lärare går vidare till andra utmaningar och vi söker därför en lärare till Fordon- och transportprogrammet på Campus Laholm.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa gymnasieelever och i förekommande fall vuxna elever i grundläggande fordonsteknik. Du samarbetar med andra pedagoger för att ge våra elever bästa förutsättningar för sina studiemål. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer
Erfarenhet från arbete med personbilsteknik är ett krav och vi ser helst att du har kunskap om traditionell fordonsmekanisk/elektronik såväl som modern diagnosteknik, gärna även mot lastbilar/tunga fordon/maskiner. Vi värdesätter ett pedagogiskt förhållningssätt och en god förmåga att både arbeta självständigt och att samarbeta med kollegor och företag/bransch. Erfarenhet från arbete med personbilsteknik är ett krav, pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet är meriterande. Utveckling är en naturlig del av ditt arbete och du kommer till och från att ingå i konstellationer med andra pedagoger för att göra utbildningen än mer attraktiv och effektiv. Du är en naturlig samarbetspartner för arbetsgivarna inom fordons- och transportbranschen.

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse

Upplysningar
Ulf Bergström, Rektor, 070-244 89 22

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-01-07

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:342
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5672340245121617855
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Arbetsmiljöstrateg till barn- och ungdomskontoret

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Barn- och ungdomsverksamheten styrs av barn- och ungdomsnämnden. Verksamhetens huvuduppgifter är den offentliga förskolan, skolan och fritidshemmen. Förskolan har över 90 procent av alla kommunens barn mellan 1 och 5 år inskrivna i verksamheten, som består av 16 kommunala förskolor. Verksamheten prövar även ärenden om tillstånd till fristående förskole- och fritidshemsverksamhet och har tillsyn över dessa.

Arbetsuppgifter
Som arbetsmiljöstrateg på barn- och ungdomskontoret är du en central peson i verksamhetens systematiska arbetsmiljöarbete. Du arbetar proaktivt och stödjer verksamhetens chefer i deras uppdrag att säkerställa en god arbetsmiljö.
I uppdraget ingår bl.a. följande:
- Arbeta proaktivt i syfte att underlätta arbetet för verksamhetens chefer
- Stödja verksamheterna i att utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet
- Utveckla verktyg för att dokumentera och följa upp arbetsmiljöarbetet
- Regelbundet samverka med skyddsombud och andra förtroendevalda för ökad samverkan
- Förbereda för och sammanställa verksamheternas behov av arbetsmiljöåtgärder
- Vara Barn- och ungdomsverksamhetens kontaktperson i fastighetsfrågor, bland annat i samband med ny och ombyggnadsprojekt.
- Omvärldsbevakning, följa och sprida aktuell forskning och lagstiftning.
- Vara delaktig i kommunövergripande utvecklingsarbeten.

Även andra för barn- och ungdomskontoret förekommande uppgifter kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning med för tjänsten lämplig inriktning eller dokumenterad erfarenhet från arbetsmiljöarbete inom utbildningsväsendet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att passa i rollen är du serviceinriktad, lyhörd och flexibel. Du måste även vara drivande och resultatinriktad samt ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Per Jangen 070-235 42 55

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2018-01-15

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsmiljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Laholm:2017:343
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5672340245124725928
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Kvalitetsutvecklare/ Utredare till barn- och ungdomskontoret

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Barn- och ungdomsverksamheten styrs av barn- och ungdomsnämnden. Verksamhetens huvuduppgifter är den offentliga förskolan, skolan och fritidshemmen. Förskolan har över 90 procent av alla kommunens barn mellan 1 och 5 år inskrivna i verksamheten, som består av 16 kommunala förskolor. Verksamheten prövar även ärenden om tillstånd till fristående förskole- och fritidshemsverksamhet och har tillsyn över dessa.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsutvecklare på barn- och ungdomskontoret är du en central person i verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete. Du kommer att verka i nära samarbete med verksamhetens ledningsgrupp, chefer och tillsammans med vår nuvarande kvalitetsutvecklare.

I uppdraget ingår bland annat följande:
- Stödja verksamheterna i utvecklingsarbete med syfte att öka måluppfyllelsen.
- Aktivt delta i förskolornas och skolornas arbeta med att utveckla sitt systematiska kvalitetsarbete.
- Ta fram underlag och utveckla metoder för kvalitetsmätningar samt genomföra för utvärderingar.
- Planera, genomföra och följa upp kompetensutvecklingsinsatser.
- Regional samverkan och samverkan med lärosäten.
- Omvärldsbevakning, följa och sprida aktuell forskning.
- Vara delaktig i och driva kommunövergripande utvecklingsarbete.

Även andra för barn- och ungdomskontoret förekommande uppgifter kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Högskoleutbildning med för tjänsten lämplig inriktning. Du ska ha goda pedagogiska insikter och vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete inom förskola och/eller skola. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Du måste också vara drivande och resultatinriktad och ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Per Jangen 070-235 42 55

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Laholm:2017:341
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5671476195141432959
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Butikssäljare - Vallberga Lantmän

Nu behöver vi förstärkning i butiken i Vallberga eftersom vi har en kollega som snart går i pension.

Den viktigaste delen av arbetsuppgifterna är att ta hand om kunderna samt hjälpa dem att hitta och välja rätt produkter. Din inriktning kommer till stor del att vara försäljning och inköp av gräsklippare, motorsågar och högtryckstvättar. Utöver det har vi ett gemensamt ansvar för hela sortimentet vilket innebär försäljning, beställning, uppackning, skyltning, kassatjänst och viss administration.

Vi har öppet för kunder på vardagar 07.15-17.30 samt lördagar 09.00-13.00. Vi lägger schema som gör att vi delar på öppning/stängning av butiken. I dagsläget arbetar man var tredje lördag.

Det är en fördel om du har erfarenhet från kundservice och försäljning. Vi vill dock vara tydliga med att det viktigaste är att du som person har ett stort engagemang och liksom oss en långsiktig ambition. De kunskaper som du behöver för att klara av arbetsuppgifterna, t.ex. om våra produkter, kommer vi att lära dig. Det är dock meriterande om du har erfarenhet från lantbruk samt närliggande verksamhet.

Som person är du noggrann, självgående och serviceinriktad. Du har dessutom en positiv inställning och en god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

Vallberga Lantmän är en ekonomisk förening som ägs av ca 900 medlemmar. Omsättningen uppgick till ca 470 mkr år 2016 och organisationen har 40 anställda. Verksamheten består av fodertillverkning i en av Norra Europas modernaste foderfabriker, mottagning av spannmål, försäljning av förnödenheter till växtodling och butiksverksamhet. Butiken har 7 ordinarie anställda och en omsättning på ca 40 miljoner. Läs mer om Vallberga Lantmän på www.vallbergalantman.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu blir anställd på heltid av Vallberga Lantmän. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. I din tjänst omfattas du av kollektivavtal med Unionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.lokalbemanning.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lokal Bemanning Sverige AB
Box 36
31221  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.vallbergalantman.se
  
Platsannons

Svetsare för resejobb i södra Sverige

Idag söker vi duktiga och självgående svetsare för jobb runt om i södra Sverige. Det handlar om montage och svetsjobb ute på byggen och olika verkstäder. Du ska ha god erfarenhet av liknande arbete. du ska ha kunskaper inom ritningsläsning och förståelse för säkerhet och krav som ställs på dessa arbetsplatser. Vi ser gärna att du är flexibel och kan ligga iväg och veckopendla till arbete.

Tjänsten är tillsvidare hos Werkstadsfolket.

OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost.: nb@werkstadsfolket.se
Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.
Välkommen med din ansökan.

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: nb@werkstadsfolket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
LÖPAREGRÄND 1
31232  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.werkstadsfolket.se
  
Platsannons

Barnskötare/ Pedagog/ Förskollärare

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Ängskulla förskola är belägen mitt i Veinge nära ortens F-9-skola och biblioteket. Förskolan har en stor naturskön tomt som inspirerar till lek och rörelse. På förskolan används utemiljön mycket aktivt och en stor del av verksamheten är förlagd utomhus, både på egna gården och i närmiljön. Förskolan har tilldelats Grön Flagg av Håll Sverige Rent för sitt miljöarbete. Hela förskolans arbete genomsyras av tankar kring Hållbar utveckling.

Förskolan består av sex avdelningar och är därmed kommunens största, 2 st 1-3 årsavdelningar, 1 st 1-4 årsavdelning, 2 st 3-4 årsavdelningar och 1 st 5 årsavdelning.

Arbetsuppgifter
Vara en del i arbetslaget på en av våra barnavdelningar (3-4 år) och tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget medverkar du till att en meningsfull och utvecklande miljö skapas för både enskilt barn och hela gruppen. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet.

Kvalifikationer
Pedagogiskt examen eller annan pedagogisk utbildning alternativt utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som lämplig för tjänsten. Erfarenhet från arbete med eller inom omsorgsverksamhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Då det är ett kvinnodominerat yrke så ser vi gärna manliga sökande.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, 75-90% i 6 månader med möjlighet till eventuell förlängning.

Tillträdesdag
2018-02-01

Upplysningar
Lena Pärsén, Förskolechef, 070-235 04 58

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Rökfri arbetstid gäller för samtliga anställda i Laholms kommun.

Information till annonsförsäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid75-90% VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Laholm:2017:339
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5669748495142215465
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Sjuksköterska, Kväll till Hälso- och sjukvården i Laholms kommun

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och har kontinuerliga utbildningstillfällen för sina sjuksköterskor. Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid. Vi söker nu en sjuksköterska till vår kvällsverksamhet.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och på våra särskilda boenden. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor i kommunen, samt nära övrig legitimerad personal såsom fysioterapeuter och arbetsterapeuter. På kvällen är det två sjuksköterskor i tjänst.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.
Du är flexibel, empatisk, har stort engagemang och vill ta eget ansvar. Har du dessutom ett glatt humör ser vi det som en stor fördel. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV till ansökan.

Anställningsform
Tillsvidaretjänst, deltid 75%. Helgtjänstgöring var 3:e helg.

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-71 71 95

Fackliga upplysningar
Vårdförbundet Halland 0771-42 04 20

Sista ansökningsdag
2018-01-14. Rekrytering kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75% Deltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Laholm:2017:340
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5671476195132043243
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Vi söker en personlig assistent till en kvinna i Knäred

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till en kvinna i Knäred!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för vår kund i Knäred.

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna som är gift och bor med sin man i Knäred vintertid och i Mellbystrand om sommaren. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, handräckning med mera.

Vi söker dig som:

Har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är lugn, lyhörd och har mycket livserfarenhet. Det viktigaste är inte att du har arbetat som personlig assistent tidigare utan att personkemin stämmer överens mellan dig och vår kund.

Körkort och bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Arbetstid: Varierande rullande schema på 75%.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 75%Lön enligt överenskommelse, övrig ersättning enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11122
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Erfaren redovisningskonsult till Laholm

Kort om tjänsten
Dreamwork söker på uppdrag av LRF Konsult i Laholm en självgående och erfaren redovisningskonsult till tjänsteområdet Ekonomi som kommer att ansvara för ekonomisk rådgivning samt redovisning och bokslut.

Om verksamheten
LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. På kontoret i Laholm finns idag 10 engagerade konsulter inom framförallt tjänsteområdet Ekonomi & Skatt. Vi får landets småföretagare att växa.

Mer om tjänsten
Som redovisningskonsult kommer du att ha ansvar för kvalificerad rådgivning samt redovisning och bokslut. Löner hanteras idag av specialister och ligger utanför arbetsområdet.

I rollen som redovisningskonsult ingår följande:
- Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
- Löpande bokföring ofta via moderna digitala lösningar
- Hantering av moms- och arbetsgivardeklarationer
- Skatt och förmåner
- Bokslut och rapportering till kund
- Upprättande av årsredovisningar och deklarationer
- Kontakt med kundernas revisorer
- Införsäljning av nya uppdrag och marknadsföra LRF Konsult i regionen

Din profil
Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå. Vi ser gärna att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete på en ekonomifunktion, revision- alternativt redovisningsfirma. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av kvalificerad rådgivning samt redan är auktoriserad redovisningskonsult. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta och uppskatta kundkontakten och ha en förståelse för konsultrollen. Vi söker dig som är självgående, utvecklingsbar och som trivs i konsultrollen. Du ska ha lätt för siffror och vara detaljorienterad men samtidigt ha koll på helheten. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda.

Anställningsomfattning är heltid och tjänstgöringsort är primärt på kontoret i Laholm men viss tjänstgöring inom enheten kan bli aktuell.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Magnus Blomsterberg.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: 4044
Webbplats: http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=4044
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dreamwork Scandinavia AB
Drottninggatan 1
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.dreamwork.se/
  
Platsannons

Assistent till aktiv kille i 20-års åldern (18)

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra. För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie. Välkommen med din ansökan! www.handihand.se

.

Nu letar vi efter en personlig assistent till en kille  i 20 års åldern som bor med sin familj på landet. Han är en varm och go kille som trivs med omväxling i vardagen, det är många olika aktiviteter som du som assistent får följa med på. Han gillar till exempel att bada, åka karuseller och hälsa på släktingar. Han har autism, vilket gör att han behöver hjälp och stöd i sin kommunikation  och du behöver förstå bra svenska då hans tal är mestadels otydligt. Han behöver även hjälp i matsituationer, med personlig hygien och aktivering och aktiv tillsyn. 

Vi söker dig som är positiv och kan motivera andra. Det är även viktigt att du är ordningssam, lyhörd och engagerad samt har god psykisk och fysisk hälsa då arbetet kan bli intensivt stundvis. Du tycker att det är stimulerande att arbeta med människor och trivs med ett omväxlande och aktivt arbete.  Du är tålmodig och klarar av att bibehålla lugnet i alla situationer.
Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande, så det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta, annars får du utbildning hos oss. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där vi jobbar mot gemensamma mål utifrån en tydlig struktur, så det är viktigt att du kan följa instruktioner. 
Vi ser gärna att du som söker är kvinna runt 30-50 år, men alla är självklart välkomna att söka tjänsten. 

Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet, du kommer även köra familjens bil i tjänsten. Du kan inte vara pälsdjursallergiker då familjen har djur hemma.

Man jobbar oftast två och två under större delen av dagen (dubbelbemanning) och enstaka timmar själv (kväll, natt och morgon). Tjänsten är på rullande schema vardag och varannan helg och är till en början ca 75% men tjänsten kan eventuellt bli större framöver .  Arbetspassen är fördelade på ca 10-11 timmar, det kan emellanåt även förekomma dygnspass med väntetid på natten. Vi ser gärna att du är flexibel då vi i den mån vi kan hjälps åt att hoppa in för varandra vid tex sjukdom och semester. 

Har du några frågor kring tjänsten får du gärna höra av dig till Elina på 0430-210 32 eller elina.eriksson@handihand.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=94186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Handihand ekonomisk förening
Idévägen 10
31296  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.handihand.se
  
Platsannons

Kock semestervikariat

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Kostverksamheten söker kock för semestervikariat inför sommaren 2018.

Arbetsuppgifter
Matlagning, traditionell- och specialkostmatlagning samt övriga förekommande arbetsuppgifter i kök.
Beställningar kan förekomma. Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor.

Kvalifikationer
Kock/kokerskeutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är ett krav.
Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel samt ska kunna arbeta både i grupp och självständigt .
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. B-Körkort krävs.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Semestervikariat sommaren 2018. Anställningsperioderna kan variera.
Heltid/deltid. Helgtjänstgöring kan förekomma.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Margaretha Kjellson, Kostområdeschef 0430-156 88
Ann Gredander, Kostområdeschef 0430-156 89
Leena Lindeberg, Kostområdeschef, 0430-151 31

Fackliga upplysningar
Kommunal 0430-153 27

Sista ansökningsdag
2018-02-28 Rekryteringen kommer ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom skola och förskola.


Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/Deltid SemestervikariatTimlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Laholm:2017:338
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5669748495129253127
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Kostbiträde Semestervikariat

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Vi söker semestervikarierande kostbiträden till kostverksamheten sommaren 2018

Arbetsuppgifter
Ingår viss matlagning, traditionell- och specialkostmatlagning, samt förberedande av dagens tillbehör som potatis, ris och pasta samt sallader. Du förbereder ibland även frukost, mellanmål och diskar beroende på arbetsställe. Städning, servering och i vissa fall även beställningar.
Placering vid kommunens äldreboende, skolor och förskolor. Helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer
Kostbiträdesutbildning eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Kunskaper om specialkost är meriterande. Vi vill att du ska vara serviceinriktad, ha ett stort matintresse, vara flexibel och kunna arbeta både i grupp och självständigt.
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift. B-Körkort krävs.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Semestervikariat sommaren 2018, anställningsperioderna kan variera.
Heltid/deltid.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Margaretha Kjellson Kostområdeschef 0430-156 88
Ann Gredander Kostområdeschef 0430-156 89
Leena Lindeberg Kostområdeschef 0430-151 31

Fackliga upplysningar
Kommunal 0430-153 27

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning vid anställning inom förskola och skola.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDeltid/Heltid SemestervikariatEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Laholm:2017:337
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5669748495127744934
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Semestervikarier inom LSS

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Socialtjänsten söker semestervikarier till verksamheten för funktionsnedsatta LSS under sommaren 2018.

Arbetsuppgifter
Stöd, service och omvårdnad till vuxna personer med funktionsnedsättning i eget boende eller gruppboende och daglig verksamhet. När det gäller verksamhet för barn och unga handlar arbetsuppgifterna om att arbeta med korttidsvistelse och/eller fritidsverksamhet.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning med social eller pedagogisk inriktning. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B-körkort.

OBS! Vi vill att du skriver ditt CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogram.

Anställningsform
Semestervikariat sommaren 2018. Heltid eller deltid. Tjänstgöring dag/kväll och natt. I vissa fall kan journätter förekomma.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Yvonne Wolter, enhetschef, Daglig verksamhet och gruppbostäder Våxtorp, tel. 0430-156 91, 070-243 02 39.
Jenny Ekelund, enhetschef, Gruppbostäder Vuxna i Laholm/Knäred, tel. 070-252 24 28, 070-330 11 05.
Kristina Karlsson, enhetschef Barn och unga, tel. 0725-717698.
Tomas Sjögren, enhetschef, LSS boendestöd, tel. 070-237 76 78.
Ann-Kristin Karlsson, enhetschef för personlig assistans, tel. 0430-156 77, 070-519 03 52.
Zahra Blad, enhetschef för personlig assistans, tel. 0430-156 92, 070-222 56 40.

Sista ansökningsdag
2018-03-31
Rekrytering kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Medtag betyg och intyg till anställningsintervju.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan. När det gäller verksamhet för barn och unga ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/ Deltid SemestervikariatEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Laholm:2017:335
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5669748495121598721
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Semestervikarier Sjuksköterska

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Hej sjuksköterskor! Semestervikariat 2018

Jag heter Eva Müller och är enhetschef för sjuksköterskorna i Laholms Kommun. Vi har idag drygt 45 medarbetare i vår verksamhet och vi söker nu sjuksköterskor till sommaren 2018.

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i Laholms kommun ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boende. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 3-6 sjuksköterskor.Varje dag samlas alla sjuksköterskor på ett av våra SÄBO för att gemensamt planera dagen och fördela resurser efter behovet i verksamheten.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Distriktsjuksköterska eller annan vidareutbildning som passar verksamheten är meriterande men inget krav. Även erfarenhet inom hemsjukvård eller annan specialkompetens är meriterande då vi ser en hemvård som blir alltmer avancerad. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. B-körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personlig brev och cv.

Anställningsform
Vi söker dagsjuksköterskor och sjuksköterskor för kväll/natt till sommaren 2018. Heltid eller deltid. Helgtjänstgöring förekommer.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Eva Müller, enhetschef, 0725-717195

Fackliga upplysningar
Vårdförbundet halland, 0771-42 04 20

Sista ansökningsdag
2017-03-31. Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/Deltid enl. överenskommelse SemestervikariatEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Laholm:2017:334
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5666292265115488361
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Undersköterska Hemtjänst Mitt

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Vi söker två undersköterskor till hemtjänstområde Mitt, med placering i L:a Tjärby, Veinge och Trädgårdsstaden.

Arbetsuppgifter
Omvårdnad och sjukvård för äldre, rapportera och dokumentera.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Vik enhetschef Inger Henriksson , 0430-156 94.

Fackliga upplysningar
Kommunal, 0430-15326

Sista ansökningsdag. 2018-01-15. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning Tillträde enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Laholm:2017:336
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5669748495126819341
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Semestervikarier äldreomsorgen Laholm

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Socialtjänsten söker semestervikarier till äldreomsorgen sommaren 2018.

Arbetsuppgifter
Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bland annat till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter samt tvätt och städ.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. B-körkort krävs för arbete inom hemtjänsten.

OBS! Vi vill att du skriver ditt CV och personligt brev direkt i vårt E-rekryteringsprogram. Betyg och intyg medtas till anställningsintervju.

Upplysningar
Ring gärna någon av våra enhetschefer som lämnar upplysningar om tjänsterna.

Särskilt boende och hemtjänst:

- Hemtjänstområde Centrum (Laholm, Altona): Susanne Parkkinen, tel 0430-154 84, 0703 - 53 74 09.
- Hemtjänstområde Skottorp, Tangon, Mellbystrand: Wagram Hakopian, tel 0705-15 05 62.
- Hemtjänstområde Väster (Ränneslöv, Våxtorp): Åsa Lundin, tel 0430-159 39, 0702-20 07 14.
- Hemtjänstområde Öster (Knäred, Hishult, nattpatrull Öster):
Agnes Idoffsson, tel 0430-158 10, 0725-714865.
- Hemtjänstområde Mitt (Veinge, Trädgårdsstaden, nattpatrull Centrum):
Vik Inger Henriksson, tel 0430-156 94.
- Fridhemsgården: Kevin Lindh tel 0430-154 57, 0705-11 34 50.
- Lingården: Camilla Andreasson, tel 0430-154 67, 0706-06 58 56.
- Solgården: Susanne Andreasson, tel 0430-154 06, 0702-11 27 71.
- Tangon: Annkathrin Hansen, tel 0430-177 00, 0725-71 72 15.
- Randerslund: Carola Blomster, tel 0430-159 34, 0702-04 01 57.
- Solhemmet: Henrietta Dessezar tel 0430-158 90, 0725-57 47 37.
- Björkebogården: Pia Sediger, tel 0430-159 40, 0725-44 59 01.

Anställningsform
Semestervikariat sommaren 2018.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Fackliga upplysningar
Kommunal, 0430-153 26.

Sista ansökningsdag
2017-03-31
Rekryteringen kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/Deltid Enligt överenskommelse SemestervikariatEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Laholm:2017:332
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5665428205132737553
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Anläggningsarbetare till driftenheten

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Driftenheten sköter kommunens gator, stränder och kustområde. Enheten leds av enhetschef för drift som har personalansvaret för hela enheten. Den praktiska park- och gatudriften ansvaras av varsin arbetsledare. Vid enheten utförs även visst anläggningsarbete.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter inom enheten samt en del nyanläggning så som plattläggning, mark- och beläggningsarbete m.m. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av och kunskap om anläggningsarbeten, väg -och beläggningsarbeten, stensättning och markarbeten. B- körkort är ett krav och ytterligare körkortsbehörigheter eller förarbevis för arbetsfordon är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, engegerad och ansvarstagande och kan jobba både i grupp och självständigt. Erfarenhet av arbete på väg är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid
6 månaders provanställning kan komma att bli aktuellt

Tillträdesdag
2018-03-01 eller enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Jenny Hertsgård, Enhetschef, 0430-154 64
Anders Jönsson, Arbetsledare, 0730-34 69 68

Fackliga upplysningar
Kommunal i Laholm, 0430-153 26
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidareanställningfast lön, enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:289
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5638644435115186376
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

CNC-svarvare sökes för anställning!

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker nu CNC-svarvare för kunds räkning söder om Laholm. Företaget har kunder inom verkstad, process, kemi, läkemedel och livsmedelsindustrin.

Vi söker dig med som jobbat med- och har erferanhet som CNC-operatör och då främst med svarvning med styrsystemet Fanuc. Du kommer att arbeta med att ställa, rigga, byta verktyg, justera i program, mäta m.m. Du kommer att arbeta och tillverka mycket efter ritning.

Din profil
Krav:
Flera års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör (svarvare).
Ritningsläsning.
B-körkort.
Erfarenhet av styrsystemet Fanuc.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 6088
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6088
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Övrigt
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Barnskötare till Bullerbyns förskola

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Är du vår nya kollega?
Vi söker en engagerad och entusiastisk barnskötare till Bullerbyns förskola i Våxtorp. Du ska i ditt arbete våga prova nya outforskade vägar tillsammans med barnen och kollegorna, arbeta för verksamhetsutveckling samt se till barnets bästa i alla lägen.

Beskrivning av Bullerbyns förskola
Bullerbyns förskola är belägen i Våxtorp. Förskolan är idag uppdelad på 5 avdelningar, 2 st 1-3 års avdelningar, 1 st 3-4 årsavdelning och 2 st 3-5 årsavdelningar. Förskolans pedagogiska verksamhet präglas av barnens nyfikenhet, intresse och lusten till att lära. Verksamheten strävar efter att skapa trygga miljöer, där alla barn får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Förskolan använder sig av IKT som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten. Avdelningarna arbetar med dator och Ipad samt projektor. Avdelningarna använder sig av Instagram som ett verktyg för dokumentation samt för att göra föräldrarna delaktiga i den dagliga verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare arbetar du med det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du är delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola och i vardagen delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom tar del av andras.

Kvalifikationer
Vi söker dig med barnskötarutbildning och/eller längre erfarenhet av att arbeta i förskolan. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och ha ett medvetet förhållningssätt till dem. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument och ha god förmåga att omsätta dem i både praktik och teori. Du är en ansvarsfull person med kvalitet i fokus och kan se förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Karin Jönsson 0765-16 79 06

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Till annonsförsäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Laholm:2017:331
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5665428205132637988
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Driftchef Gata/ Park

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Planeringskontoret rapporterar till Kommunstyrelsen och samlar kommunens strategiska funktioner inom ett kontor. Kontoret skall understödja Kommunstyrelsen i arbetet med mål och visioner och har som primär uppgift att ge förutsättningar för en långsiktig och hållbar planering och utveckling. Inom planeringskontoret finns en Strategienhet, en Näringslivsenhet samt en Driftenhet.

Driftenheten ansvarar för drift och underhåll av kommunens gator och torg och offentliga miljöer i form av parker, grönytor, lekplatser samt vår 12 km långa sandstrand. Inom området Gata finns bl.a beläggningsarbeten på kommunens vägar, snöröjning, anläggningsarbeten, skötsel av enskilda vägar m.m.
Personalen inom Park har hand om Laholms "ansikte utåt", dvs Stadsparken, stranden, torgen och övriga offentliga miljöer. Verksamheten är säsongsbetonad och uppgifterna beror på årstiderna.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett dynamiskt och varierande arbete där du får ansvar för en erfaren personalstyrka på ca 20 personer, varav två arbetsledare, och ett antal maskiner såsom traktorer, hjullastare, sopmaskiner, gräsklippare etc. Du har budgetansvar och dina uppgifter innefattar att planera, leda och följa upp enhetens arbete inom de olika områdena.

I din roll som driftchef kommer du att ha ett nära samarbete med stadsträdgårdsmästare, trafikplanerare och övriga strategiska funktioner, som alla finns på planeringskontoret. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till chefen för planeringskontoret.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har både utbildning, erfarenhet och intresse av ovanstående arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbetsledning, projektledning och budgetansvar är ett krav, liksom körkort.

Som person skall du vara strukturerad, tydlig och kommunikativ, både som chef och som administratör. Du kommer att ansvara för en av kommunens mest synliga verksamheter så vi vill också att du skall vara serviceinriktad och öppen mot våra kunder och medborgare.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Fredrik Nilsson, Enhetschef 0725-12 41 75

Fackliga kontaktpersoner
Nås genom Laholms kommuns växel, 0430- 150 00

Till annonsförsäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Avdelningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:330
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5663700465146978420
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd till Våxtorpsskolan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning av Våxtorpsskolan
Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Med professionella och engagerade lärare arbetar Våxtorpsskolan utifrån ett 6-16 års perspektiv med fokus att alla elever ständigt ska utvecklas.

Arbetsuppgifter
Undervisning i textilslöjd för årskurserna 3-9.
Som lärare i textilslöjd inspirerar och engagerar du dina elever för att skapa en kreativ och skapande miljö i klassrummet. Som lärare hos oss arbetar du utifrån elevens lärande och förutsättningar mot vår vision - alla ska lyckas.

Kvalifikationer
Vi välkomnar dig som är trygg, positiv och gärna stöttar dina kollegor. Vi tror att du är duktig på att fånga upp elevernas kreativitet och lärande inom områden som bygger på elevernas erfarenhet och intressen. Vidare brinner du för att vägleda och stötta eleverna i deras skapandeprocess. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Du är legitimerad lärare i textilslöjd och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och lärarlegitimation.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Tillträdesdag
Snarast.

Upplysningar
Linda Jepsson 0430-150 71, 0722-065257

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt övenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:327
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5663700465132850315
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut Rehabenheten

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Rehabenheten söker nu två medarbetare som legitimerad arbetsterapeut för föräldraledighetsvikariat. Kommunen erbjuder bra arbetsvillkor med bland annat flextid, mycket förmånligt friskvårdskort, företagshälsovård, arbetskläder och tjänstebilar alternativt el-cyklar.

Arbetsuppgifter
Hemsjukvård erbjuds personer som inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du deltar i ett team kring vårdtagaren och kommer att arbeta med hemrehabilitering, bedömningar utifrån professionen, hjälpmedelsutprovning, träning, skriver intyg, samt handleder personal utifrån ett rehabiliterande synsätt.

Kvalifikationer
Legitimerad Arbetsterapeut. Du är självständig, flexibel och har lätt att samarbeta med övriga professioner.
B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Tillträdesdag
Mars respektive Maj 2018 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Marie Sönne Enhetschef 0430-156 22

Fackliga upplysningar
Therese Svanberg, Sveriges Arbetsterapeuter, 0761-353328

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid/ Vikariat ca 1 år med möjlighet till förlängningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Laholm:2017:326
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5663700465120207807
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  

Platsannons

Sysadmin / DevOps

• Sätta upp och administrera komplexa intern- och kundmiljöer
• Övervaka nya och befintliga system/applikationer både ur prestanda- och säkerhetsaspekter
• Automatisera olika processer
• Medverka i utveckling av machine learning-projekt
• Viss teknisk support mot kunder

Bronseken söker nu en erfaren Sysadmin / DevOps administratör till Linux- och Windowsmiljöer med erfarenheter av arbete med Amazon Web Services.

Har du administrerat över komplexa blandade produktionsmiljöer? Har du genomfört flytt av infrastrutktur till AWS? Förstår du dig på IT-säkerhet och vill utnyttja ditt kunnande? Då ska du ansluta dig till oss på Bronseken, ett litet team i expansionsfas. Vi kommer tillsammans utveckla våra kunders system efter deras önskemål.

Du måste ha minst 1-2 års arbetslivserfarenhet inom Sysadmin / DevOps, gärna i befattning med hög ansvarsnivå.

Goda kunskaper i/inom:
• Konfiguration och underhåll av Linuxservrar i produktions- och utvecklingsmiljöer (CentOS)
• Konfiguration och underhåll av Linux web/RDS servrar (Apache, Nginx, MariaDB etc)
• Baskunskaper inom programmering (skripter) och SQL
• Erfarenhet av shell skripter och andra verktyg för automatisering av underhåll och monitoring
• Nätverk (VPN, VLAN, brandväggar, DMZ, segmentation, WiFi, routing etc)
• Amazon Web Services
• Djup förståelse för IT-säkerhetsprinciper och teknisk implementation
• Windows server och desktop miljöer (Win 2008R2+/Win 7+)
• Projektledning, planering och policy-implementation
• Engelskt tal och skrift krävs

Pluspoäng för kunskaper inom:
• Chromebooks
• Docker
• Tenable-produketer
• Krypteringsteknologier
• SymmetricDS
• MS Dynamics NAV
• Programmeringskunskaper utöver basnivå
• SQL-kunskaper utöver basnivå

Vad erbjuder vi?
• Ett litet flexibelt team med möjligheter att administrera över egen tid och jobba hemifrån vissa dagar
• Mycket ansvar med möjligheter att påverka arbetet som utförs
• Brett arbetsområde med stora möjligheter att expandera sin kunskapsbank
• Expanderande bolag med mycket på gång
• Friskvårdsbidrag, frukt och kaffe/te


Vad erbjuder vi?
• Ett litet flexibelt team med möjligheter att administrera över egen tid och jobba hemifrån vissa dagar
• Mycket ansvar med möjligheter att påverka arbetet som görs
• Brett arbetsområde med stora möjligheter att expandera sin kunskapsbank
• Expanderande bolag med mycket på gång
• Friskvårdsbidrag, frukt och kaffe/te
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: henrik@bronseken.se
Övrigt: Skicka CV och ett kort brev (max 300 ord) till henrik@bronseken.se där du förklarar kort om dig själv.
Arbetsplats: 
Adress: Bronseken AB
Lantmannagatan 6
31232  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.bronseken.se
  
Platsannons

Lärare åk 2-3 Parkskolan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Mitt i Laholm, på höjden intill Stadsparken, ligger Parkskolan. Parkskolan vilar på en mer än 100 år gammal tradition av trivsam gemenskap och goda resultat. Den är kommunens största skola för årskurserna F-6. Den fasta personalstyrkan, som idag uppgår till 48 personer, är en mycket god blandning från flera som är relativt nya i yrket till de som börjar närma sig slutet på sin lärargärning, d v s mellan nytt/nyfiket och beprövat/eftertänksamt. Parkskolan är dessutom övningsskola till Halmstad högskola och vi tar därför regelbundet emot lärarstudenter som är under utbildning och håller på det viset oss ständigt uppdaterade inom utbildningsområdet.

Kunskap och kultur samverkar i vår vardag. Den mångfald som finns i vårt samhälle och därmed på vår skola, ser vi som en stor tillgång - det är något vi uppskattar och tar tillvara på. Parkskolan har alltid haft en god blandning av olika kulturer och vårt mål är att möta alla elever så att de får en god möjlighet att lyckas hos oss, oavsett språklig bakgrund. Med detta följer också att vi arbetar aktivt med respekt och förståelse för att människor är olika och har olika förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan ta över vår lågstadiesatsning för åk 2 och 3. Det innebär intensivträning i läsning och grundläggande taluppfattning för de elever som riskerar att inte uppnå gällande kunskapskrav. Målet är att alla elever ska klara de nationella ämnesproven i åk3.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurserna 1-3 i minst svenska och matematik, alternativt speciallärare. Vi önskar att du har god erfarenhet av den första läs- och skrivinlärningen, samt grundläggande matematikutveckling. Personlig lämplighet kommer att värderas högt då vi värdesätter lösningsorienterat tänkande, oändligt tålamod, fingertoppskänsla och god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV till din ansökan, samt kopia på lärarlegitimation.

Lön
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Magnus Bergkvist, rektor 0430-150 01 eller 070-280 66 14

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare kan nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad anställning 75-100% Vikariat 2018-01-08 till 2018-06-19Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Laholm:2017:325
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5662836565131264515
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Verksamhetsekonom

Verksamhetsekonom
Har du arbetserfarenhet som ekonom där du arbetat med planering, budget och löpande ekonomi? Då har vi en intressant öppning för dig. Vi söker nu en verksamhetsekonom till vår attraktiva kund som kan starta i december månad. Hos vår stora och stabila kund kommer du att få ett omväxlande och utvecklande uppdrag. Välkommen in med din ansökan!

Omfattning: Heltid, kontorstider. Start för uppdraget i december till och med 2 månader (stor chans till förlängning).

Arbetsbeskrivning:
Här kommer du till en stabil verksamhet med nio olika enheter. Just din enhet kommer få stöd från den centrala ekonomiavdelningen vilket innebär att du som verksamhetsekonom kommer ha nära till support. Nu söker vi en erfaren verksamhetsekonom med kunskap inom årsbokslut.

Dina arbetsuppgifter:

• Agera stöd i verksamheten med planering, budget och löpande ekonomi.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Flerårig arbetserfarenhet som ekonom alternativt minst 1 års erfarenhet från ekonomi med en högskoleutbildning inriktning ekonomi.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-01-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Josefin Andersson I josefin.andersson@randstad.se [ mailto:josefin.andersson@randstad.se ] I
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 201108956
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201108956&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Birger Svenssons väg 34
30245  Varberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en 35-årig CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter.
Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur, att vara ute och röra på sig. Passar du i bilden med det vi söker men saknar erfarenhet av arbete som personlig assistent? Se inte detta som ett hinder, sund förnuft räcker för att börja med och vi lär dig det du skall göra.

Du behärskar bra svenska i båda tal och skrift.
Du måste vissa utdrag ur belastningsregistret.

Du har körkort B och tillgång till bil då brukaren bor på landet. Till och från aktiviteter kör du brukarens bil.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 60-75% Dag-,kväll-,natt- och helgtider förekommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@swr.se
Övrigt: Märk din ansökan med referensnumret: " E-B " Ansökan ENBART via e-post
Arbetsplats: 
Adress: A-Bas Malmö HB
Box 15028
21362  MALMÖ 
Hemsida: http://www.a-bas.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Vi söker dig som kan vikariera vid behov (sjukdom, semester, mm). Du kanske redan jobbar som personlig assistent eller annat och behöver extra timmar.
Brukaren är en 35-årig CP skadad man som har även epilepsi. Han bor på landet strax utanför Laholm och vill gärna ha manliga assistenter då han behöver hjälp med grundläggande behov och vid aktiviteter.
Vi ser gärna sökanden över 22 år och det är en förutsättning att du är snus och rökfri, är frisk, inte allergisk mot djur, du har bra kondition och bra fysik, kan cykla och simma (hästvanna är ett plus). Han tycker mycket om djur, att vara ute och röra på sig. Passar du i bilden med det vi söker men saknar erfarenhet av arbete som personlig assistent? Se inte detta som ett hinder, sund förnuft räcker för att börja med och vi lär dig det du skall göra.
Du har körkort B och tillgång till bil då brukaren bor på landet. Till och från aktiviteter kör du brukarens bil.
Du behärskar bra svenska i båda tal och skrift.
Du måste vissa utdrag ur belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimvikariat Dag-, natt- samt helgtider förekommer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@swr.se
Övrigt: Ansökan sker enbart via e-post på följande e-mail: info@swr.se Märk din ansökan med "E-B"
Arbetsplats: 
Adress: A-Bas Malmö HB
Box 15028
21362  MALMÖ 
Hemsida: http://www.a-bas.se
  
Platsannons

Montör sökes till företag i södra Halland

Vill du arbeta heltid inom produktion och montering? Just nu söker vi en montör till vår kund i södra Halland. Ansök redan idag!

Om arbetet
Nu söker vi en montör till vår kund som är producent av skåpsbyggnationer för lastbilar. JPGS är ett ungt företag med flera decenniers erfarenhet. De producerar olika typer av skåpsbyggnationer till såväl stora som små fordon. Vår kund är ett litet och trevligt företag som växer hela tiden. Kontoret och verkstad ligger beläget i Skummeslöv. Nu är det dags att förstärka teamet med en ny medarbetare till tillverkningshallen av sandwishpaneler.
Det här är en tjänst för dig som har arbetat med montering tidigare. I ditt arbete kommer du tillsammans med ett team om tre medarbetare tillverka, montera väggar och dörrar som en del i en större helhet. Till din hjälp har du diverse verktyg och ett stort driv.

Om dig
Du som har arbetat som montör eller som tidigare har erfarenhet från byggbranchen kommer snabbt att komma in i arbetet. Vi söker dig som är praktiskt lagd, som trivs med både självständigt arbetet samt att jobba i team. Du har tidigare arbetat med ritningsläsning och innehar truckkort, meriterat om du har travers, men inget krav. Som person är du noggrann, flexibel och har ett driv & god kommunikationsförmåga, samt ett stort intresse av att lära och utvecklas. Viljan att producera högsta kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning januari. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är till att börja med på 6 månader med stor möjlighet till anställning hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas i januari och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lisa Åberg 0736-847663
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Dagtid/ HeltidPersonlig lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=60504CBA-2D42-47EE-A4AE-2EA12EDF4A14&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Köpmansgatan 8
30242  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Självgående Betongare m YB - byta arbetsgivare ? Laholm

Betongarbete vid nyproduktion av skola. Projektet sträcker sig flera år framåt i tiden. Sedvanliga för betongarbetare arbetsuppgifter.

Du är helt självgående betongarbetare med YB. Trivs att jobba med nybyggnation och prestera utifrån högt satta kvalitetsmål. Du är en förebild för dina kollegor och vill utvecklas i ditt yrke på alla plan.

Nyproduktion. Projektet sträcker sig flera år framåt i tiden.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena@nordicsalesmalmo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sales Malmö
Västra Ryttmästaregatan 24 L
21752  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker en produktionsberedare!

Om tjänsten
Ikett söker nu efter en produktionsberedare till en av våra kunder i södra Halland.

Arbetsmoment som skall utföras: Beredaren ska ha vana vid att lägga upp artiklar, lägga upp strukturer, lite vana vid att städa i strukturer, inventeringar, följa upp ute i produktion om vad som gick tillbaka till lagret och varför, ta fram optionsnummer, lägga in kostnader och inaktivera artiklar etc.

Önskad starttid: omgående
Arbetstider: Dagtid

Din profil
Önskvärt/Merit om du har jobbat i affärssytem pyramid sen innan, att du har en teknisk bakgrund och gilla att arbeta metodisk.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 6048
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6048
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Förskollärare till Mellby förskola

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning av Mellby förskola
Tror du på små barns kompetens och förmåga? Vill du vara med och bidra till deras utveckling redan från starten i förskolan? Då är du välkommen att söka tjänsten som förskollärare på Mellby förskola. Vi söker en förskollärare/lärare att arbeta med främst de yngre åldrarna 1-3 år.

Mellby förskola är en förskola med två avdelningar. Utevistelse prioriteras och vår generöst tilltagna och lummiga gård med växtlighet och egna dammar uppmuntrar till lek och upptäckter som utmanar barnens motoriska färdigheter på olika sätt. Vi har även en egen idrottshall som möjliggör spännande aktiviteter.

Arbetsuppgifter
I vår verksamhet är systematiskt kvalitetsarbete genom pedagogiska planeringar ett viktigt verktyg för utveckling och lärande.
Vi arbetar just nu med att utveckla stimulerande lärmiljöerna både ute och inne och söker dig som brinner för detta. I arbetet ingår att utforma och organisera verksamheten efter barnens bästa och att utveckla samarbetet med barnens föräldrar. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen.
Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Du ska ha god förmåga att omsätta målen i styrdokumeten i både praktik och teori.
Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och arbete med lärplatta då vi arbetar med v-klass.
Önskvärt är att du har VFU-handledarutbildning men det är inget krav.

Eftersom vi är en liten förskola med en organisation som förändras under året behöver du vara flexibel i arbetet och kunna arbeta med såväl yngre som äldre barn. Det krävs även att du är lösningsfokuserad och kan se och hitta möjligheter till förändringar när det krävs.

Du är en ansvarsfull och tydlig person som vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har kvalitet i fokus och ser förändringar och lösningar som en möjlighet till utveckling. Du är en förbild för barnen och har ett positivt förhållningssätt. Att verka för ett gott bemötande och ett medvetet förhållningssätt till barn, föräldrar samt kollegor är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev, cv och lärarlegitimation om den har erhållits.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Tillträdesdag
April 2018 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Christina Frising Förskolechef 0430-266 10

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Information till annonssäljare
Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid80-100% Tillsvidareanställningenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:321
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5657652845121921400
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Deltidsbrandman

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

BRANDMÄN
Vi söker deltidsbrandmän:
Laholms brandstation 2-4
Knäreds brandstation 2
Våxtorps brandstation 2
Hishults brandstation 2

Du som blir anställd hamnar i ett glatt gäng med bra kamratskap och får en bra utbildning, inte bara för brandförsvaret utan även för din arbetsplats, ditt hem och din omgivning.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som deltidsbrandman innebär att du skall delta i övningsverksamhet samt ha beredskap var tredje vecka. Uppdragen varierar och kan handla om allt från bränder och trafikolyckor till att ge första hjälpen. Du kommer att ingå i en grupp där alla har sina givna roller. Som nyanställd deltidsbrandman placeras man i en grupp med pooltjänst och skall kunna täcka vakanser.

Kvalifikationer
Du skall bo och/eller arbeta på respektive tätort.
Du skall vara frisk och ha normal kondition. (Vid frågor om din fysik, ring gärna och rådfråga)
Körkortsklass B är ett krav och du ges möjlighet att skaffa C-körkort efter anställning.

Erfarenhet som brandman eller inom räddningstjänsten är en merit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Räddningstjänsten eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare.

Körkort
B

Övrigt
provanställning kan förekomma.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via jobb.laholm.se
Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan.

Var noga med att ange till vilken ort du ansöker,

vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Kontaktperson
Andreas Randevik, Stationschef, 070-300 10 67

Fackliga kontaktpersoner
Ronny Fritiofson, Laholm, BRF, 070-284 02 14 (Kvällstid)
Ronny Jönson, Knäred, BFF, 0430-508 36 (Kvällstid)
Kenneth Folkesson, Våxtorp, BRF, 0430-307 24 (Kvällstid)
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Laholm:2017:320
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5657652845114229084
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Lagerarbetare

Micor AB söker lagerarbetare till vår produktionsenhet i Laholm. På Micor tillverkar och servar vi sågklingor till olika användningsområden. Micor AB ägs idag av LSAB gruppen. Vi är inne i en expansiv period och behöver därför stärka upp vårt lager med den här tjänsten. På Micor kommer du att ges stora möjligheter att lära dig nya saker och få vara med och bidra med dina tankar och idéer. Du ingår i vår tillverkningsprocess och arbetar på lagret tillsammans i ett team.

Ditt huvudsakliga ansvar som lagerarbetare är att ansvara för lagerprocessen och flödet på lagret. Det innebär att operativt hantera in- och utleveranser, samtidigt som du arbetar för att optimera lagerprocessen, planera lageryta och transporter samt att inventera. I rollen har du ett viktigt ansvar i att aktivt arbeta med kvalitetsinriktat förbättringsarbete, och stor frihet att organisera och strukturera lagret och leveranserna på det sätt som du ser är effektivast. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bereda dagliga utleveranser, dvs packa samt boka transporter. Att ta emot inleveranser och ankomstkontrollera ingår också likväl som lasermärkning av produkter. Vidare innebär rollen även kontinuerlig inventering samt att hålla ordning på lagerytor och arbetsplats. En viktig del av tjänsten är att förstå hela lagerprocessen så att koordinering och effektivisering av leveranser sker så smidigt som möjligt för ett förbättrat flöde på lagret. Du kommer till exempel att:
*Hantera in- och utleveranser
*Packa produkter på ett ändamålsenligt och hållbart sätt
*Lasermärka produkter enligt specifikation
*Utföra inventering av lagret
Tjänsten passar dig som tycker om att aktivt bidra med idéer och tankar kring effektivisering och förbättring och som vill komma till en långsiktig och trygg arbetsplats. Gissningsvis har du jobbat inom lager och logistik tidigare men är nu redo att ta nästa steg i din karriär och att få ta ett större ansvar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller med liknande arbetsuppgifter samt har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper inom pack- och materialstyrning Truckkort Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs, då arbete dagligen kommer ske i båda dessa språk Erfarenhet av att arbeta i affärssystem (gärna Monitor eller Garp) och med Office-paket Som person är du positiv och engagerad med viljan och förmågan att lära dig nya saker samt att arbeta utvecklings- och förbättringsorienterat. Rollen är självständig, men med ett stort fokus på att kunna ta ett helhetsperspektiv och att förstå företagets ambitioner och visioner och att kunna se hur lagerfunktionen spelar en viktig roll i det arbetet. Därför är det avgörande att du har förmågan att arbeta både självständigt samt i samarbete med andra. För att trivas i rollen så är du en person som tycker om att ta egna initiativ och inte tvekar på att lyfta dina idéer och tankar kring förbättring och effektivisering när du ser sådana möjligheter. Du sitter inte och väntar på att saker och ting ska hända utan är proaktiv i din approach. Självklart är det också viktigt att du har en naturlig känsla för struktur och ordning då det är av största vikt att produkterna på lagret hanteras på ett strukturerat sätt, och att in- och utleveranser håller de tidsramar och den kvalitet som Micors kunder förtjänar och förväntar sig. För att trivas på arbetsplatsen är du en ödmjuk och glad kollega som sprider positiv energi.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidAvtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.thuresson@lsab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Micor AB
Industrigatan 10
31234  LAHOLM 
Hemsida: http://www.micor.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Veinge till en cool ung kille!

Hej!
Du kommer att jobba som personlig assistent till en ung kille som är 17 år gammal. Du kommer att vara honom behjälplig i hans vardag och hjälpa honom i hans kommunikation. Det är därför viktigt att du kan svenska språket bra. Vi jobbar både med teckenstöd samt lite bildstöd, så det är bra om du har erfarenhet av detta.
Du kommer att hjälpa till med allt som ingår i en persons vardag samt vara hans armar och ben.
Det är en fördel att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, samt har erfarenhet av sondmatning.

Du kommer att börja den 1:a september och du kommer att jobba ca 14 timmar/vecka/3 dagar i veckan. Det kommer både att vara kvällar och vissa helger.
Vi ser gärna att du är en ordningsam och ansvarstagande person, med ett stort hjärta. Din vilja ska vara att ge vår brukare den absolut bästa vardagen och den bästa helgen!


Hej!
Du kommer att jobba som personlig assistent till en ung kille som är 17 år gammal. Du kommer att vara honom behjälplig i hans vardag och hjälpa honom i hans kommunikation. Det är därför viktigt att du kan svenska språket bra. Du kommer att hjälpa till med allt som ingår i en persons vardag samt vara hans armar och ben. Du kommer att få en gedigen introduktion så att du känner dig trygg och redo.
Det är en fördel att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent, samt har erfarenhet av sondmatning.
Denna härliga kille är rullstolsburen med en lätt autism, men kan kommunicera med dig.
Ni kommer att gå på bio och spela spel tillsammans. Ibland kommer ni att gå promenader och framför allt kommer ni att ha mycket roligt tillsammans.
Eftersom vår brukar bor lite otillgängligt för kollektivtrafik är det ett krav att du har bil och körkort.

Du kommer att börja den omgående, eller så fort du kan.
Arbetstiderna är följande:
Vecka 1: Måndag: 14,10-20,00 Tisdag: 13,10-19,00
Vecka 2: Tisdag: 13,10-19,30 Fredag: 14,10-19,00 Lördag: 12,00-17,00

Vi ser gärna att du är en ordningsam och ansvarstagande person, med ett stort hjärta. Din vilja ska vara att ge vår brukare den absolut bästa vardagen och den bästa helgen!
Välkommen att söka tjänsten redan idag!


FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi har avtal med KFO samt friskvårdspeng. 40%-60%Vi tillämpar lön enligt avtal med KFO.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Veinge
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.sofie@fmfassistans.se
Övrigt: Märk din ansökan med VEINGE
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  
Platsannons

Undersköterska med engagemang och hög servicekänsla

Arbetsuppgifter inom hemtjänsten. De huvudsakliga uppgifterna består i omsorg- och serviceinsatser. Vi utför insatser alla veckans dagar mellan 07-23 och schemat innehåller såväl dagar som kvällar och vanligtvis varannan helg. Du arbetar i team med KUNDEN i CENTRUM och ett nära kontaktmannaskap.

Kravbeskrivning
• Undersköterskeutbildning
• God datavana
• Goda kunskaper i Dokumentation inom SOL och HSL
• God förmåga att utföra arbetsuppgifter självständigt
• God förmåga att samarbeta
• Behärska det svenska språket i tal och skrift.
• Kunna cykla


Meriterande: specialistundersköterska, demensutbildning, förtrogen med Senior Alert och BPSD.
Placeringsort: Laholm

Vi tillämpar personlig lämplighet vid rekrytering:
Aktsam vård ska förknippas med personlig och professionell vård där kvalitet och självbestämmanderätt står i fokus.
Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp, du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och värna om en god arbetsmiljö. Du ska vara flexibel och tillmötesgående, lyhörd och lösningsinriktad- allt för kundens bästa!Aktsam Vård och Omsorg är privat hemtjänstutförare i Landskrona och Laholm.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%+ OB ersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pia.lindgren@aktsamvard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTSAM VÅRD OCH OMSORG AB
Ryttarevägen 18B
30260  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.aktsamvard.se
  
Platsannons

Förskollärare till Junibacken

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning av Junibackens förskola
Junibackens förskola är en förskola med tre avdelningar. Vår pedagogiska verksamhet präglas till stor del av barnens nyfikenhet, intressen och lust till lärande. Vi vistas mycket utomhus och tar tillvara på den skog, hav och natur som finns i vår närhet. Vår verksamhet har en tydlig pedagogisk struktur som bygger på systematiskt kvalitetsarbete och vår läroplan. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö, där alla barn ska ha möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvara du för att strukturera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att utveckla en rolig och lärorik förskola. Vi söker dig som har god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Du ska ha god förmåga att omsätta dem i både praktik och teori. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal. Vi jobbar just nu med att utveckla stimulerande lärmiljöerna både ute och inne och söker dig som brinner för detta.

Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT, arbete med lärplatta och dokumentation av barnens utveckling.
Önskvärt är att du har VFU-handledarutbildning men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och bemötande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din lärarlegitimation.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Tillträdesdag
Mars 2018

Upplysningar
Christina Frising, Förskolechef, 072-50 39 379

Fackliga upplysningar
Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00

Övriga upplysningar
Vi kommer att ha intervjuer för denna tjänst den 3/1, om du har rätt behörighet så boka in denna dag. Vi kommer att kontakta er som är aktuella för intervju den 2/1.
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Till annonsförsäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid80-100% Tillsvidareanställningenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Laholm:2017:318
Webbplats: http://jobb.laholm.se/ExternwebbV2/LedigaJobb/EW2PageAnnons.aspx?arenderef=5654196635122344642
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laholms kommun
Humlegången 6
31280  Laholm Sverige
Hemsida: www.laholm.se
  
Platsannons

Markisbyggare till Fönstermiljö

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån ritning och kundorder sammanställa och bygga ihop färdiga markiser. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Ett par dagar i veckan ansvarar du även för utleverans av färdiga produkter till våra kunder. Det innebär lastning av skåpbil och släp samt utkörning och avlastning hos våra kunder i södra Sverige. Du kommer även att hjälpa till med packning av kundorder för upphämtning av logistikpartner.

Arbetstider är huvudsakligen 7-16 och övertid kan förekomma under högsäsong.

Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet av hantverksmässig montering. Erfarenhet från enklare metallbearbetning är meriterande. Vana vid arbete med handverktyg (borr, skruvdragare etc.) är önskvärt. B-körkort samt vana vid körning med släp behövs för utkörning av produkter.

Vi värdesätter framförallt en person med positiv inställning och god samarbetsförmåga. Förhoppningsvis trivs du med ett praktiskt arbete och kan kombinera god kvalitet med effektivitet i planering och genomförande av produktionen.

Fönstermiljö tillverkar ett brett sortiment av solskydd som säljs till svenska återförsäljare. Produkterna omfattar allt från stora terrassmarkiser för restaurang och hemmiljö till mindre fönstermarkiser eller vertikala för hem, företag och skolor. Ingen markis serietillverkas, utan varje order är unik. Detta är möjligt tack vare en effektiv produktion, bra samarbete och gedigen erfarenhet. Familjeföretaget är i ständig utveckling och nu när en kollega går i pension under 2019 söker vi en ny medarbetare som vill lära sig ett omväxlande hantverksyrke och bli en del av vårt engagerade team.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Tapetserare, industriell tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en anställning på heltid direkt hos Fönstermiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.lokalbemanning.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lokal Bemanning Sverige AB
Box 36
31221  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.fonstermiljo.se
  
Platsannons

skolsköterska

Att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta förebyggande med elevers hälsa i fristående grundskola F-6

Du är positiv och ser framåt. Är flexibel och lyhörd. Kan arbeta både självständigt och i grupp. Kan ta eget ansvar och kunna planera.

Vi är en liten fristående F-6 skola som drivs av en ideell förening i Hasslöv. Hasslöv ligger vid foten av Hallandsås på norra sidan. Vår styrka är att kunna se varje barns behov då vi är en liten enhet med små klasser.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten rör sig totalt om ca 80-100 timmar per år. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: skolsköterska
Webbplats:
Epostadress: rektorn@hasslovsbygdeskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HASSLÖVS BYGDESKOLA
PEHR OSBECKS VÄG 7
31297  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.hasslovsbygdeskola.se
  
Platsannons

specialpedagog

Att hjälpa till och göra punktinsatser samt ingå i skolans elevhälsoteam. Vara ett verktyg för barnen och främja deras lärande.

Flexibel och viljan att ta eget ansvar, viktigt att vara positiv och kunna möta utmaningar i positiv anda. Kunna arbeta enskilt och i grupp.

En liten fristående grundskola F-6 som drivs av en ideell förening. Vi vill kunna tillgodose varje barns behov för att lyckas längre fram i livet. Skolan ligger i byn Hasslöv som är belägen vid foten av Hallandsås.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten räknas till ca 90timmar/termin med insatser på 2ggr/vecka och 5-6veckor i stöten. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens: special
Webbplats:
Epostadress: rektorn@hasslovsbygdeskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HASSLÖVS BYGDESKOLA
PEHR OSBECKS VÄG 7
31297  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.hasslovsbygdeskola.se
  

Platsannons

Produktionsplanerare och logistik

Om vårt företag
Halle säljer glaspartier och takplast till ledande återförsäljare runt om i Sverige. Allt från små uterum till stora industrilokaler kan vi erbjuda våra kunder. Halle har bedrivit sin verksamhet i Laholm i över 30 år. Detta har medfört att vi har stor kunskap inom branschen och är idag en av de marknadsledande aktörerna.


Jobbeskrivning
Vi söker en medarbetare till vårt produktionskontor i Laholm, ett föräldrarvikariat på 6 månader med start i Mars.
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta tre arbetsområden - planering, utlastning och bokning av transport. Från kundorder skapar du en planering för tillverkningsprocessen där du ska fördela arbetet så effektivt som möjligt för produktionen. Du ser sedan till att ordern packas på ett optimalt sätt för transporten. Vi arbetar i affärssystemet Navision.

Din profil
Vi söker dig med minst en gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet inom arbetet är meriterande. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du ska vara lyhörd för din omgivning och kunna anpassa dig och hitta lösningar inför olika situationer som kan ske under dagen. Då tjänsten innebär att vi arbetar i ett team så är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har viljan att hjälpa varandra.
Då vår försäljning är säsongsbetonad så ska du vara bered på att det kan bli övertidsarbete under vikariatet.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid 100%, vikariat från 1 Mars 2018 - 31 Augusti 2018Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@halle.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halle Plast AB
Profilgatan 1
31234  LAHOLM 
Hemsida: http://www.halle.se
  
Platsannons

Bryggeriarbetare

Bryggeriarbetare
Kopparbergs Bryggeri / Maskinoperatörsjobb (livsmedel) / Laholm
Sofiero bryggeri är ett litet bryggeri med 5 anställda som ingår i Kopparbergs bryggeri koncern.
Kopparbergs bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggerier och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Kopparbergs cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl där Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult tillhör storsäljarna. Kopparbergs Bryggeri blev 2015 ett av Sveriges 100 karriärföretag baserat på vårt medarbetarengagemang.

Vi söker en medarbetare som vill vara en del av vårt produktionsteam i Laholm. Som bryggeriarbetare förekommer diverse arbetsuppgifter men just dessa tjänster med fokus på tappning av 5 liters keg. Som person behöver du vara stresstålig, självständig, flexibel och noggrann. Ha god fysik & hälsa, då vi ställer höga krav på kvalité, arbetsmiljö och hygien. Du ska även ha lätt för att samarbeta eftersom du arbetar i ett lag där gemenskapen är viktig och man hjälps åt.

Krav/meriter
Truckkort
Kunna arbeta 3 skift med rullande veckovis schema.
Läsa och förstå svenska i tal och skrift.
Tidigare arbetserfarenhet av livsmedelsproduktion är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Bryggeriarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTidsbegränsad anställning 4 februari - 6 april 2018 Heltid 2 eller 3 skiftTimlön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ingelteg@kopparbergs.se
Övrigt: Skicka via mail CV & personligt brev. Skriv i mailets ämnesrad: Ansökan bryggeriarbetare Sofiero Ansökan skickas till e-postadress: ingelteg@kopparbergs.se
Arbetsplats: 
Adress: Kopparbergs Bryggeri AB, Sofiero

31232  LAHOLM 
Hemsida:
  
Platsannons

Perfekt extrajobb inom barndans! Funkykidz och Bliss Dance Laholm!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan.
Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Vi söker dig som vill jobba med våra populära koncept Funkykidz och Bliss Dance Academy. Vi vill att du behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Marknadsförare/Kundansvar

Företag i Laholm söker Marknadsförare/Kundbokare


Arbetsuppgifter: Ansvar för kundkontakter, marknadsföring, hemsida, direkt uppsökande av nya kunder.

Arbetsredskap: Dator, telefon

Flytande Engelska och goda kunskaper i Tyska och Franska (Spanska)

Krav på erfarenhet inom Marknadsföring samt kundrelationer.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid, resor kan förekomma i främst Europa men andra världsdelar kan förekomma.enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marketing@laholm.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1170 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2302
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Produktionstekniker

Beskrivning:

FBSciences Europe söker en vattenreningstekniker med 5-7 års erfarenhet för lokalisering i Laholms området. Ansvarsområdet är att sköta driften och underhållet på vår anläggning för att minimera produktionsstörningar. Arbetet innebär också kontakter med relevanta myndigheter och underleverantörer.


Om FBSciences:

Företaget marknadsförs globalt inom jordbrukssektorn med fokus på innovativa gröna lösningar för framtidens jordbruksproduktion. Fram till dagens datum har stor vikt lagts på forskning och utveckling av våra olika produktteknologier. Vår största marknad finns främst i Nordamerika, men med stort fokus på att brädda vår framtida försäljning till Europa och Sydamerika.
Ansvarsområden:
. Lagerhållning och inventering av viktiga råmaterial,
. Underhåll och reparation av våra produktionssystem,
. Vara med och designa framtida produktionslösningar,
. Kontakter med relevanta myndigheter och underleverantörer,
. Stötta försäljningsorganisationen med varuprover och annan relevant information,
. Kontakt med amerikanska kollegor angående produktion och ny produktutveckling,
. Ansvara för transporter av containrar till USA och andra kunder runt om i världen.

Vi söker en person med följande kvalifikationer:

. Minst 5 års erfarenhet som vattenreningstekniker,
. Erfarenhet att leda människor och produktionsprocesser,
. Kommunicera såväl skriftligt som verbalt, både på svenska och engelska,
. Har vana att kommunicera både internt och externt med olika organisationer och individer,
. Erfarenhet av Microsoft office (Excel, Word, PowerPoint), AutoCAD,
. Önskvärt med kunskap inom elarbeten och styrteknik,
. Villig att arbeta övertid om situationen kräver detta,
. Lyhörd med god samarbetsförmåga.Utbildning
. Gärna en formell ingenjörs utbildning inom relevant område.

Quality Control Support
. Kommunikation med vårt amerikanska kvalitets labb,
. Vara med och stötta vårt lokala produktions labb för att uppnå uppställda kvalitetsmål
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peter@fbsciences.com
Övrigt: Kontakt gällande ansökan Peter Strömberg tel: 070-7770961 alt. e-post: peter@fbsciences.com
Arbetsplats: 
Adress: Ärlå AB
Höglandstorget 11, 16771 Bromma
31253  HISHULT 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör - Dam o Herr

Amandas Hårstudio är en modern och kreativ frisörsalong i mysiga Laholm.
Här hjälper vi dig att hitta en frisyr och ett utseende du trivs med så att du känner dig vackrare, och gladare. Det är det vi brinner för. Vi har också ett välsorterat parfymeri. I Parfymeriet har vi parfym från dom kända och mest använda parfymmärken som finns på marknaden idag, såsom Calvin Klein, Burberry, Lacoste, Kenzo med flera. Vi har smink från Max Factor och IsaDora och vi hjälper dig att hitta rätt make -up och utför lätt ansiktsbehandlingar. Vi har också en nagelterapeut.
Vi söker nu en utbildad frisör som kan klippa både dam och herr.
Publiceraddatum: 2017-09-13
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHelst heltid men deltid kan diskuteras..Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: josefstudio@hotmail.com
Övrigt: Skicka in din ansökan via mail: josefstudio@hotmail.com. Vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Amandas Hårstudio
Stortorget 3
31230  LAHOLM 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal