Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:42

Lediga jobb i Kungsörs kommun (1960), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd8 566
Täthet42,28Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area227,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land202,62Landareal (km²)
Sjö0,93Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lyhörd och kreativ förskollärare

Har du barnets bästa i centrum, barnets lärande i fokus och värnar om en miljö där alla är välkomna? Vill du vara med och bidra till en trygg och kreativ miljö för våra barn i Kungsörs förskolor? Då kanske det är dig vi söker!

I Kungsörs kommun finns åtta förskolor varav sju finns i tätorten Kungsör och en finns i samhället Valskog. Vi är glada över att antalet barn i Kungsör ökar och har nyligen öppnat en ny förskola.

Personlig utveckling i professionen är viktig för oss. Vi är en arbetsgivare som erbjuder enskild och gemensam reflektionstid samt uppmuntrar och ger plats för vidare högskolestudier. Varje år anordnas fem kompetensutvecklingsdagar. Vi har en hög andel utbildade förskollärare (mellan 60-70%) och en egen specialpedagog som enbart jobbar mot förskolans verksamhet. Vi har ett tillåtande klimat där arbetsmetoder prövas, utvärderas och utvecklas kontinuerligt. Vi driver det pedagogiska arbetet framåt med ett ledarskap som präglas av närhet och tillgänglighet med en organisation som innebär en förskolechef och 6 biträdande förskolechefer som har fullt personalansvar i sina förskoleverksamheter.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare är du väl förtrogen med förkolans läroplan och övriga styrdokument. Du har, tillsammans med dina kollegor, ett särskilt ansvar för att läroplanens mål och intentioner uppfylls och att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande. Vi värdesätter ett förhållningssätt som präglas av lyhörda pedagoger som utgår från barnens erfarenheter och intressen. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för att utforma verksamheten utifrån barnens förutsättningar och behov. Du planerar, genomför, dokumenterar, utvärderar och utvecklar förskoleverksamheten.

KVALIFIKATIONER
- Förskollärarexamen alternativ lärarexamen mot de tidigare åren med inriktning mot förskolan

Du är väl förankrad i läroplanen och känner till styrdokumenten och dess innehåll. Du har kunskaper om barns utveckling och lärande. Ditt förhållningssätt stämmer överens med förskolans grundläggande värderingar. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och använder digitala verktyg. Det är meriterande om du har kunskaper i andra språk, naturkunskap, matematik, specialpedagogik eller utomhuspedagogik. Som person är du lyhörd, kommunikativ, flexibel och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök så snart som möjligt!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A743415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7fbab0be-cea2-4bad-ac4e-3c596c1629c7&publishCode=AMS&TK=41bcd561-9b51-4e80-b6e8-c82f1052c97a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning/forskola.html
  
Platsannons

Lagerarbetare

Vi söker dig med stor lagervana som är en fena på truckkörning till vår kund i Kungsör.

Vi söker en lagerarbetare med några ers erfarenhet från lager med diverse olika arbetssysslor som kan förekomma på ett lager till vår kund i Kungsör. Kunden arbetar inom plastindustrin.

Du kommer arbeta med:

- lagerföring av producerade/bearbetade detaljer

- bokning, lagerföring och dokumentering av inleveranser

- ompaketering, emballering och etikettering

- dagligt- och veckounderhåll av truckar

Vi söker dig med erfarenhet från lager och har stor datavana. Du ska vara en skicklig truckförare och kan hantera både svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet kan innebära vissa tyngre arbetsmoment förutsätter vi att du är i god fysisk form.

Du är en person som sätter säkerheten först, du är kvalitetsmedveten och noggrann.

Behovet är omgående.

Om Sportive People AB:

Vi på Sportive vill göra skillnad. Vi tror att i många fall så går engagemang, ansvarsfullhet och själv-driv före erfarenhet och kompetens. Vi vill erbjuda våra kunder det där lilla extra. Vi på Sportive People ställer höga krav på varandra vad det gäller prestation och vi söker ständigt efter personer som gör lite mer än vad som förväntas av dem, som gör det där lilla extra, genom den rätta inställningen till sin uppgift. För dig är det självklart att vara ett gott föredöme där du ställer upp för ditt team när det behövs. För oss handlar det om att tänka större och att se lagarbetet ur ett större perspektiv.

Hos Sportive People finner du en mening i ditt arbete då din arbetsinsats innebär nya pengar till idrotten. Vi möts dagligen positivt av människor för det vi gör vilket skapar en stolthet i vår yrkesroll.

Sportive People AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar tillsammans med några av Sveriges största idrottsföreningar som t.ex AIK fotboll, IFK Norrköping och VSK Bandy. Vi startade redan 2005 med rekrytering men har sedan början av 2014 arbetat fram ett nytt koncept som nått stor framgång på marknaden. Genom att samarbeta med föreningar skapar vi nya affärer åt våra bemanningskunder och idrottsföreningar. Vi bygger bemanningsteam med starka individer som vet vad det innebär att ställa upp för varandra och målet att inom ett par år vara en av de främsta bidragsgivarna till svensk idrott. För att bli konsult hos oss behöver man inte vara elitidrottare men ha en elitidrottares inställning till sin uppgift.

Idag är vi verksamma i Eskilstuna, Västerås, Katrineholm och Norrköping. 2015 har slagit alla våra förväntningar och vi har arbetat ihop strax över 600 000 kr till våra samarbetsföreningar, något vi är stolta över. Vårt mål under 2016 är att bidra med minst 1 miljon kr. Läs mer på www.sportivepeople.se.

Ansökan:
Då behovet är omgående vill vi att du ansöker så snart som möjligt. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Be Sportive! Vi ber dig söka denna tjänst via länken i annonsen. Det är av största vikt att du svarar på samtliga urvalsfrågor samt bifogar ditt CV för att vi ska kunna bedöma din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Linda Thomsen
Rekryteringsansvarig
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidheltid visstidfast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://sportivepeople.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=195
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportive People AB
Gamla Tullgatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobba 2018 hos Folktandvården Västmanland AB

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2018 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser.

Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygienist studenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig? 

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på. Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson: På vår webbplats så finns kontaktuppgifter till respektive klinik

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Följ oss på Facebook | Twitter | Linkedin
Läs mer om oss på regionvastmanland.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4574
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73630  Kungsör Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Musiklärare åk 1-6 till Kungsörs nybyggda skola

Vill du vara med och starta något nytt? Har du funderat över hur det skulle vara att påverka framtiden genom att vara med från allra första början? Nu har du chansen! Kungsörs nya skola för årskurs 4-9 kommer att stå färdig vid årsskiftet. Till vår nya skola söker vi en lärare med behörighet att undervisa i musik i årskurs 4-6 och årskurs 1-3. I tjänsten ingår även musikundervisning på en F-3-skola en stenkast bort från den nya skolan. Musiklärartjänsten är på deltid och kan kombineras med något annat ämne (engelska är meriterande).

I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor. Det pågår intressanta utvecklingsarbeten med fokus på undervisning och pedagogik utifrån språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge sett till geografin. Du kan med enkelhet pendla till och från flera olika städer som t.ex. Eskilstuna, Örebro och Västerås. Kungsör är en liten kommun vilket innebär närhet och korta beslutsvägar. Medarbetare har mycket goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag innebär att bedriva musikundervisning för elever i årkurs 1-6 och eventuellt i något mer ämne. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker främst dig med lärarexamen och legitimation i musikämnet. Har du annan relevant erfarenhet inom området skulle det kunna vara tänkbart. Musiklärartjänsten är en deltidstjänst. I kombination med något annat ämne går det att få till en heltidstjänst. Behörighet att undervisa i engelska är meriterande.

Som person är du en tydlig ledare i klassrummet. Du har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741828
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d459b2ad-082b-45c2-b912-c68f9ac09e2d&publishCode=AMS&TK=71c1e48e-46d5-4173-98d5-e4148ed303c6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  

Platsannons

Har du ett genuint musikintresse och vill prova musikläraryrket?

Har du ett stort intresse för musik och barn? Känner du dig hemma med t.ex. gitarren och i sången? Tycker du dig ha en pedagogisk förmåga? Då kanske det är dig vi söker!

Våra 6-12-åringar söker någon som kan introducera dem för musikens värld! Det här är en möjlighet för dig som är musikalisk, har ett intresse för barns lärande och vill prova på läraryrket.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge. Det är pendlingsavstånd till och från flera olika orter som t.ex. Eskilstuna, Köping och Arboga.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Musikundervisning för elever i årskurs 1-6. Tjänsten är på deltid (50%), men det finns goda möjligheter att hoppa in och jobba extra där det behövs på skolan, därmed finns möjlighet att jobba mer än 50%.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med ett genuint intresse för musik och barns lärande samt goda erfarenheter/kunskaper inom musikområdet. Har du en pågående musiklärarutbildning ser vi det som starkt meriterande.

Som person är du flexibel och kreativ med en god pedagogisk förmåga. Du är lyhörd och har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer med elever.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningsform: Tidsbegränsad, 6 månader, med möjlighet till förlängning. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741181
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01504a45-fc4a-4eec-88a7-b914387ed0c8&publishCode=AMS&TK=de139a6f-3c50-48a1-992f-355872923fc1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  

Platsannons

Har du ett genuint musikintresse och vill prova musikläraryrket?

Har du ett stort intresse för musik och barn? Känner du dig hemma med t.ex. gitarren och i sången? Tycker du dig ha en pedagogisk förmåga? Då kanske det är dig vi söker!

Våra 6-12-åringar söker någon som kan introducera dem för musikens värld! Det här är en möjlighet för dig som är musikalisk, har ett intresse för barns lärande och vill prova på läraryrket.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge. Det är pendlingsavstånd till och från flera olika orter som t.ex. Eskilstuna, Köping och Arboga.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Musikundervisning för elever i årskurs 1-6. Tjänsten är på deltid (50%), men det finns goda möjligheter att hoppa in och jobba extra där det behövs på skolan, därmed finns möjlighet att jobba mer än 50%.

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med ett genuint intresse för musik och barns lärande samt goda erfarenheter/kunskaper inom musikområdet. Har du en pågående musiklärarutbildning ser vi det som starkt meriterande.

Som person är du flexibel och kreativ med en god pedagogisk förmåga. Du är lyhörd och har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer med elever.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningsform: Tidsbegränsad, 6 månader, med möjlighet till förlängning. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741100 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a441f117-b0a0-46b3-b1d8-5b43e3a1c514&publishCode=AMS&TK=81ce92e0-d4da-48b3-b775-004cfd1477e8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  
Platsannons

Maskinoperatörer

Är du noggrann, flexibel och dessutom har tidigare erfarenhet inom industrin? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vi söker nu en framåtriktad maskinoperatör!

Vår kund i Kungsör behöver ytterligare maskinoperatörer för omgående start. Kunden arbetar inom plastindustrin och arbetar bland annat med formsprutning.

I tjänsten som maskinoperatör ansvarar du för maskinerna liksom att se till att processerna fullföljs och kontrollmätning av produkter.

För att lyckas i rollen har du minst en gymnasieexamen, är en motiverad och noggrann person. Du får gärna ha erfarenhet från industrin och framförallt som maskinoperatör. Vi söker dig med den rätta inställningen snarare än din erfarenhet vilket vi vill att du motiverar i ditt personliga brev.

Skiftarbete kommer förekomma efter nyår. Skiftgången kommer göra att du även arbetar vissa helger.

Om Sportive People AB:

Vi på Sportive vill göra skillnad. Vi tror att i många fall så går engagemang, ansvarsfullhet och själv-driv före erfarenhet och kompetens. Vi vill erbjuda våra kunder det där lilla extra. Vi på Sportive People ställer höga krav på varandra vad det gäller prestation och vi söker ständigt efter personer som gör lite mer än vad som förväntas av dem, som gör det där lilla extra, genom den rätta inställningen till sin uppgift. För dig är det självklart att vara ett gott föredöme där du ställer upp för ditt team när det behövs. För oss handlar det om att tänka större och att se lagarbetet ur ett större perspektiv.

Hos Sportive People finner du en mening i ditt arbete då din arbetsinsats innebär nya pengar till idrotten. Vi möts dagligen positivt av människor för det vi gör vilket skapar en stolthet i vår yrkesroll.

Sportive People AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar tillsammans med några av Sveriges största idrottsföreningar som t.ex AIK fotboll, IFK Norrköping och VSK Bandy. Vi startade redan 2005 med rekrytering men har sedan början av 2014 arbetat fram ett nytt koncept som nått stor framgång på marknaden. Genom att samarbeta med föreningar skapar vi nya affärer åt våra bemanningskunder och idrottsföreningar. Vi bygger bemanningsteam med starka individer som vet vad det innebär att ställa upp för varandra och målet att inom ett par år vara en av de främsta bidragsgivarna till svensk idrott. För att bli konsult hos oss behöver man inte vara elitidrottare men ha en elitidrottares inställning till sin uppgift.

Idag är vi verksamma i Eskilstuna, Västerås, Katrineholm och Norrköping. 2015 har slagit alla våra förväntningar och vi har arbetat ihop strax över 600 000 kr till våra samarbetsföreningar, något vi är stolta över. Vårt mål under 2016 är att bidra med minst 1 miljon kr. Läs mer på www.sportivepeople.se.

Ansökan:
Då behovet är omgående vill vi att du ansöker så snart som möjligt. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Be Sportive! Vi ber dig söka denna tjänst via länken i annonsen. Det är av största vikt att du svarar på samtliga urvalsfrågor samt bifogar ditt CV för att vi ska kunna bedöma din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Linda Thomsen
Rekryteringsansvarig
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstidfast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://sportivepeople.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=191
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sportive People AB
Gamla Tullgatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare åk 7-9 till Kungsörs nybyggda skola

Kungsör är den naturnära attraktiva Mälarkommunen, där vi med öppenhet och kreativitet får människor att mötas och växa. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner. Här finns möjlighet för alla att vara delaktiga och påverka vår framtida utveckling. I samverkan och i ett kreativt klimat skapar vi engagemang och framåtanda. Här tar vi tillvara på idéer och kompetenser i en innovativ miljö som skapar fördelar och framgång. Olikhet och mångfald ser vi som en tillgång. Vi uppmuntrar och värnar om varandra med en öppen och positiv attityd.

Snart öppnar Kungsörs nybyggda skola och då börjar ett nytt kapitel i Kungsör och för våra elever och lärare. Skolan kommer att ha två rektorsområden; ett för årskurserna 4 till 6 och ett för årskurserna 7 till 9. Vi ser stora möjligheter till pedagogiskt samarbete och helhetstänk där vi kan enas om resurserna och fortsätter att stärka kvalitén. Kommunfullmäktige har antagit ett övergripande mål för barn- och utbildning i Kungsör; I skolan ska nivån på kunskapsresultaten, trivsel och trygghet öka varje år.

Till vår nya skola och årskurs 7 till 9 söker vi en speciallärare. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på en helt ny skola och i en ny skolorganisation med möjlighet till att påverka och utveckla från allra första början. Resan har bara börjat, vill du hänga med?

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare kommer du att tillhöra ett arbetslag samt vara en del av elevhälsoteamet i kommunen. I dina arbetsuppgifter ingår att ge elever stöd i undervisningen, både enskilt och i grupp, bistå lärare med att anpassa undervisning efter varje elevs förmåga samt ge stöd och råd kring frågor gällande anpassningar. Du kommer även vara delaktig i processerna kring kartläggningar och utredningar. Vidare kommer du att, tillsammans med övriga pedagoger, planera, genomföra och utvärdera verksamheten utifrån gällande styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarlegitimation och främst dig som är behörig speciallärare eller specialpedagog.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga förmågor. För oss är det väldigt viktigt att du är en tydlig pedagog som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739411
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e5bf51ef-ee71-44cd-9ffe-116c9cc0ce50&publishCode=AMS&TK=16358fbe-9af4-4f80-b267-4da2054b9a5c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  

Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd till Kungsörs nybyggda och moderna skola

Kungsör är den naturnära attraktiva Mälarkommunen, där vi med öppenhet och kreativitet får människor att mötas och växa. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner. Här finns möjlighet för alla att vara delaktiga och påverka vår framtida utveckling. I samverkan och i ett kreativt klimat skapar vi engagemang och framåtanda. Här tar vi tillvara på idéer och kompetenser i en innovativ miljö som skapar fördelar och framgång. Olikhet och mångfald ser vi som en tillgång. Vi uppmuntrar och värnar om varandra med en öppen och positiv attityd.

Snart öppnar Kungsörs nybyggda skola och då börjar ett nytt kapitel i Kungsör och för våra elever och lärare. Skolan kommer att ha två rektorsområden; ett för årskurserna 4 till 6 och ett för årskurserna 7 till 9. Vi ser stora möjligheter till pedagogiskt samarbete och helhetstänk där vi kan enas om resurserna och stärka kvalitén. Kommunfullmäktige har antagit ett övergripande mål för barn- och utbildning i Kungsör; I skolan ska nivån på kunskapsresultaten, trivsel och trygghet öka varje år.

Till vår nya skola och årskurs 7 till 9 söker vi en lärare i trä- och metallslöjd. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på en helt ny skola med moderna lokaler och i en ny skolorganisation med möjlighet till att påverka och utveckla från allra första början. Resan har bara börjat, vill du hänga med?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisning i trä- och metallslöjd för elever i årskurs 7-9. Tjänsten kan kombineras med något annat ämne beroende på din kompetens. Mentorskap kan komma att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig med lärarlegitimation och behörighet att undervisa åk 7-9 i trä- och metallslöjd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga förmågor. Som pedagog är du coachande, motiverande och engagerande, med tydligt elevfokus. Du förväntas skapa en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Du har ett väl fungerande samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739975
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b2cf79c-4b03-43e2-9d68-18b02a6dbe73&publishCode=AMS&TK=3e77907a-d470-4a71-817d-1ffe0cae252f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  
Platsannons

Uniflex söker CNC-operatörer till Kungsör

Jobbeskrivning
För ett längre uppdrag hos kund söker vi personer med CNC-vana och utbildning, gärna vana från högautomatiserad industri. Vår kund är ett expansivt företag som arbetar med den allra senaste tekniken. Så har du ett brinnande intresse för teknik är du rätt person.

Önskvärda kvalifikationer:
- Industriprogrammet eller motsvarande utbildning med kunskaper i
- CNC-teknik
- Olika styrsystem
- Ritningsläsning
- Hantering av mätdon
- Hantering av travers och truck-körning

Erfarenhet och/eller förståelse för CNC-styrda maskiner är ett krav. Verkstadsvana är nödvändigt. Även vana från att mäta, korrigera och läsa ritningar. Har du dessutom truckkort för ledstaplare är det ytterligare ett plus.


Personliga egenskaper
Uniflex ställer höga krav på flexibilitet och noggrannhet på våra konsulter. Vi lägger också stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne samt initiativförmåga.

Att du behärskar svenska språket i tal och skrift är ett krav då våra standarder och arbetsbeskrivningar är på svenska.Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 26874
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=26874
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Hamngatan 7
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Är du Amandas vikarie som bemanningsplanerare/huvudadministratör?

Inom avdelningen vård- och omsorg i Kungsörs kommun ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Inom vård- och omsorg finns också en bemanningsenhet och där jobbar Amanda som bemanningsplanerare och huvudadministratör. Amanda ska studera och därför söker vi hennes vikarie. Är du lika serviceinriktad och engagerad som Amanda? Tycker du att det är spännande med personaladministrativa frågor? Sök redan idag! Vikariatet är på ett år till en början, men kan komma att förlängas upp till tre år.

Vi ställde frågan till Amanda om varför hon trivs med sitt jobb som bemanningsplanerare/huvudadministratör:

”Ingen dag är den andra lik och jag får göra så mycket olika och spännande saker! En klyscha kan tyckas men i mitt jobb stämmer det verkligen. Jag kommer till jobbet och vet sällan vad som kommer att hända just den dagen. Jag har även förmånen att få ha mycket kontakt med olika personer i många olika ärenden och situationer. Sedan tycker jag att det är väldigt spännande med lagar, avtal och vilka rättigheter/skyldigheter vi har som medarbetare och det genomsyrar mitt arbete varje dag.”

ARBETSUPPGIFTER
En del av tjänsten är som bemanningsplanerare, där du utgör en betydelsefull resurs i arbetet med att planera, genomföra och utveckla vår verksamhet. Ditt fokus blir att arbeta med bemanningsplaneringsverktygen Time Care Pool, ansvara för bokningar och följa upp bokningar av tillfällig bemanning inom vård- och omsorg.

I rollen ingår också att vara huvudadministratör för schemaverktyget Time Care. Du har ett övergripande ansvar och är huvudsupport för andra schemaadministratörer och chefer vid frågor och problem. Utöver detta ska du vara ett stöd för schemaadministratörer i deras löpande arbete och utbilda nya användare i systemet. Du kommer att ha samordningsansvar för schemaadministratörerna och ha regelbundna uppföljningar med dem och cheferna. I din roll ingår även att motivera och inspirera medarbetare och chefer kring effektiv resursanvändning. Du kommer ingå i ett nätverk i regionen där du representerar Kungsörs kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad inom administration och/eller bemanning, eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har erfarenhet av schemaläggning och personalplanering, gärna inom offentlig sektor med erfarenhet av kommunala kollektivavtal. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av schemaverktyget Time Care (Time Care Pool och Time Care Planering), personalsystemet Personec och rekrytering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av systemförvaltning. Tjänsten kräver att du har stor förståelse för optimerad bemanning och att du kan se hur du påverkar helheten genom din arbetsinsats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. För oss betyder det att du är självgående, analytisk och har förmågan att både se helheten och detaljerna. Du är metodisk, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och lösningsfokuserad med fokus på verksamheten. Det innebär att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med en inställning om att alltid hitta den bästa lösningen för alla parter.
Då tjänsten innehåller en stor del dokumentation ser vi att du som söker har goda kunskaper i svenska språket såväl som i tal som skrift.

Urval och intervjuer kommer att ske under ansökningstiden, ansök därför så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Kungsör är den naturnära attraktiva Mälarkommunen, där vi med öppenhet och kreativitet får människor att mötas och växa. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner. Här finns möjlighet för alla att vara delaktiga och påverka vår framtida utveckling. I samverkan och i ett kreativt klimat skapar vi engagemang och framåtanda. Här tar vi tillvara på idéer och kompetenser i en innovativ miljö som skapar fördelar och framgång. Olikhet och mångfald ser vi som en tillgång. Vi uppmuntrar och värnar om varandra med en öppen och positiv attityd.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Personaladministratör/Personalassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Anställningsform: Vikariat 1 år med chans till förlängning upp till 3 år. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A739833
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be3b3f90-e6e0-4a1b-a614-2c823fc071b1&publishCode=AMS&TK=496bad46-c62c-45ca-84bf-5bacb51a5aef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Socialförvaltningen
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: http://www.kungsor.se
  

Platsannons

Lärare i fysik för åk 7-9 till Kungsörs nybyggda skola

Kungsör är den naturnära attraktiva Mälarkommunen, där vi med öppenhet och kreativitet får människor att mötas och växa. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner. Här finns möjlighet för alla att vara delaktiga och påverka vår framtida utveckling. I samverkan och i ett kreativt klimat skapar vi engagemang och framåtanda. Här tar vi tillvara på idéer och kompetenser i en innovativ miljö som skapar fördelar och framgång. Olikhet och mångfald ser vi som en tillgång. Vi uppmuntrar och värnar om varandra med en öppen och positiv attityd.

Snart öppnar Kungsörs nybyggda skola och då börjar ett nytt kapitel i Kungsör och för våra elever och lärare. Skolan kommer att ha två rektorsområden; ett för årskurserna 4 till 6 och ett för årskurserna 7 till 9. Vi ser stora möjligheter till pedagogiskt samarbete och helhetstänk där vi kan enas om resurserna och stärka kvalitén. Kommunfullmäktige har antagit ett övergripande mål för barn- och utbildning i Kungsör; I skolan ska nivån på kunskapsresultaten, trivsel och trygghet öka varje år.

Till vår nya skola och årskurs 7 till 9 söker vi en lärare i fysik. Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på en helt ny skola och i en ny skolorganisation med möjlighet till att påverka och utveckla från allra första början. Resan har bara börjat, vill du hänga med?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa i fysik. Har du behörighet i andra ämnen är detta intressant inför nästa läsår. Du kommer från hösten 2018 även att inneha mentorskap i någon av våra klasser (7-9).
Vi har som intention att utveckla tematiskt ämnesövergripande arbete tillsammans med andra ämnesområden. Vi vill att du ser nyttan för eleverna och vinsten pedagogiskt, med ett sådant arbetssätt. Vi vill också att du jobbar systematiskt med språkutvecklande arbetssätt i ämnet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har behörighet/legitimation i att undervisa i fysik för årskurs 7 till 9.

För oss är det viktigaste att du har tydligt elevfokus. Därmed kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga förmågor. Vi söker dig som har ett naturligt coachande, motiverande och engagerande arbetssätt. Vi förväntar oss att du skapar en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och kommunikation. Vidare ska du ha ett väl fungerande samarbete med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor för att bidra till en god samverkan på arbetsplatsen.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738973
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0cea6533-44c1-44a1-93f7-13e631745337&publishCode=AMS&TK=609e3237-ec37-43b8-8648-4d88056a3074
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning.html
  

Platsannons

Skötare/boendestödjare inom socialpsykiatrin

Är du kommunikativ, trygg och har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin? Då kan det vara dig vi söker! Till vårt boende med särskild service, Lyktan, söker vi nu en skötare/boendestödjare.

Vi stödjer personer med långvarig psykisk sjukdom som behöver stöd och hjälp av personal dygnet runt. Lyktan drivs som ett gruppboende där personal stödjer brukare i att utföra dagliga moment. Lyktan ansvarar också för kommunens boendestödsärenden. Utgångspunkten i arbetet är att alla människor har en önskan om att leva ett meningsfullt och så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär att ge praktiskt, socialt och pedagogiskt stöd till människor med psykiska funktionsnedsättningar för att bidra till deras utveckling och ökad självständighet.

Kungsör är den naturnära attraktiva Mälarkommunen, där vi med öppenhet och kreativitet får människor att mötas och växa. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner. Här finns möjlighet för alla att vara delaktiga och påverka vår framtida utveckling. I samverkan och i ett kreativt klimat skapar vi engagemang och framåtanda. Här tar vi tillvara på idéer och kompetenser i en innovativ miljö som skapar fördelar och framgång. Olikhet och mångfald ser vi som en tillgång. Vi uppmuntrar och värnar om varandra med en öppen och positiv attityd.

ARBETSUPPGIFTER
Som skötare/boendestödjare är det din uppgift att utifrån varje enskild persons behov ge det stöd han/hon behöver för att leva sitt så självständigt som möjligt. Stödet syftar till att både på kort och lång sikt utveckla och stärka individens förmåga att strukturera sitt vardagsliv. Vi eftersträvar hög grad av brukarinflytande och stödinsatser utformas och anpassas efter var och en och formuleras i en genomförandeplan. Hos oss pågår ett utvecklingsarbete med att implementera IBIC (Individens Behov i Centrum) som arbetssätt som ska genomsyra det brukarnära arbetet likväl som det ligger en stor tyngdpunkt på kvalitativ och rättssäker dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har genomgått eller har en pågående undersköterskeutbildning med inriktning mot psykiatri (mentalskötare) eller annan utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av arbete inom socialpsykiatri/psykiatri samt erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har utbildning inom ESL (Ett Självständigt Liv), erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA och kunskaper kring IBIC.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor. Vi söker dig som är trygg och stabil och har förmåga att agera kontrollerat även under stressade situationer. Du är strukturerad, har en problemlösande förmåga och lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. För arbetet krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. För att trivas i rollen som skötare/boendestödjare har du god empatisk förmåga samt relaterar till både kollegor och brukare på ett lyhört och smidigt sätt.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-19 eller enligt överenskommelse. Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739902
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=118c7bde-ea83-4061-aa74-9bb8737d92d9&publishCode=AMS&TK=b88dd67d-3555-47e5-97e2-aa83f93e1855
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Socialförvaltningen
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/stod-och-omsorg/psykisk-ohalsa.html
  

Platsannons

Vuxenutbildningen i Kungsör söker gymnasielärare i samhällskunskap

VIVA är det samlade namnet för Kungsörs kommunala vuxenutbildning, integrations- och gymnasiefrågor, studie- och yrkesvägledning samt det kommunala aktivitetsansvaret. VIVA är en del av barn- och utbildningsförvaltningen i Kungsörs kommun.

Just nu söker vi en gymnasielärare i samhällskunskap till vuxenutbildningen. Våra elever längtar ut i arbetslivet eller till vidare studier och din största uppgift är att leda dina elever dit!

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Vi är en liten skola därför hjälps alla åt med det som behöver göras. Eftersom att vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och komma in i gänget.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i Samhällskunskap på grundläggande och gymnasial nivå enligt gällande läroplan. Du kommer att vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i samhällskunskap. Du har en pedagogisk skicklighet och är väl förtrogen med skolans regelverk. Övrigt SO-ämne kan även bli aktuellt.

Vidare ser vi efter dig som vill vara med att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning. Du skall ha ett stort engagemang och en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Utöver detta söker vi efter någon som brinner för att utbilda och arbeta med vuxna och som har varje elevs bästa i fokus.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde den 8 januari eller enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad: 40%. Månadslön, individuell lönesättning. Semestertjänst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A738866 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dfc26687-1fd4-4bf2-8716-9d04caa752d2&publishCode=AMS&TK=444a5343-5c43-463d-843d-7710270574ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: https://kungsor.se/barn-och-utbildning/vuxenutbildning.html
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården AB Kungsör

Vi söker en tandhygienister till vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

 

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.


Om arbetsplatsen   

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. Är du en nyfiken och driven tandhygienist som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, då är du den vi söker. Som medarbetare hos oss tycker du om att samarbeta, kommunicera och du har ett ödmjukt förhållningssätt.

Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö och vi ser positivt till att arbeta framåt, både med förändring och kvalitet. Kliniken är belägen i Kungsör. På kliniken arbetar idag tre tandläkare, två tandhygienister och fem tandsköterskor.

Om du känner dig träffad är du välkommen med din ansökan till oss. Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper samt erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande.  

Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4521
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72129  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Vi rekryterar svarvare till Kungsörs Mekaniska Verkstad!

Om tjänsten
Vi söker nu en duktig och säker svarvare till Kungsörs Mekaniska Verkstad. Som operatör på KMV arbetar du på svarvningsavdelningen med skärande bearbetning av ämnen på upp till 14 meters längd. Tillverkningen sker mestadels mot order. Även enstyckstillverkning är vanligt förekommande i arbetet.

Som svarvare kommer du bl.a. programmera, ställa, kompensera, mäta, och kontrollera detaljerna i arbetet. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt utifrån kundritningar. Som svarvare är du delaktig i hela ax -till limpa processen.

Arbetet sker huvudsakligen på dagtid, men skiftarbete kan förekomma vid behov.


Din profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet och goda kunskaper inom CNC och skärande bearbetning. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper inom mätning och programmering efter ritning. Du har även goda ställkunskaper och erfarenhet av ISO-programmering.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i manuella svarv- och fräsmaskiner samt om du innehar materialkunskap.
Som person är du noggrann, självgående och kvalitetsinriktad.

Stämmer beskrivningen in på dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!


Vi erbjuder
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av KMV.

Om verksamheten
Kungsörs Mekaniska Verkstad startades 1971 som ett litet familjeägt företag, sedan dess har vi vuxit och utvecklats till det vi är idag. 2012 blev KMV en del av den börsnoterade industrikoncernen Xano. Med 45 år i branschen vet vi vad som krävs, vi tror på långsiktighet och på att erbjuda kompletta lösningar. Vi utgår från Kungsör i Sverige, men verkar över hela Norden.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5408
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=5408
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Duktig CNC op.-SVARV NU !!!

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning Vår fin kund Kungsörs Mekaniska expanderar kraftigt och behöver därför förstärkning i form av erfarna CNC operatörer som är duktiga på svarvning.

Arbetsuppgifter

- Köra och övervaka CNC maskiner utifrån ritningar.
- Du kommer jobba mycket med små serier och fåstycks tillverkning.
- En viktig uppgift är kontrollmätning.
- Du skall också arbeta med att ställa maskiner.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av ovan nämnda

- Teknik intresse

- Kvalitetsfocuserad

- Duktig i CNC svarvning Bra på att programmera

- Gärna verkstadsteknisk utbildning

Villkor

Bra marknadsmässig lön och övriga villkor.

Vi behöver dig nu! SÖK NU!! 

Frågor ?? Ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Om Kungsörs Mekaniska Verkstad

Kungsörs Mekaniska Verkstad verkar över hela Norden och är en av marknadens bredaste och starkaste leverantör inom långhålsborrning och tillhandahåller de flesta typer av material. Förutom borrning erbjuder KMV även svarvning, fräsning, hening, riktning, slipning, värmebehandling samt kromning. KMV är en del av den börsnoterade instrustrikoncernen XANO.Vänligen skicka din CV i Word-format.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: omgående tillsvidareanställningfast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017/331
Webbplats: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182700/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Bemanning & Rekrytering AB
Klostergatan 23
70361  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Är du vår nästa fritidspedagog?

Västerskolan är just nu en F-5 skola med tre fritidshem. Till årsskiftet blir Västerskolan en F-3 skola och åk 4-5 flyttar in i Kungsörs nybyggda skola. På Västerskolan finns idag ca 260 elever, 35 pedagoger, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, skoladministratör, vaktmästare, lokalvårdare och rektor. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till naturområden och idrottsanläggningar.

Västerskolans lärare och pedagoger arbetar med stort engagemang för att våra elever ska utvecklas och nå såväl kunskapsmål som sociala mål. Vi är vana att dela med oss av pedagogiska framgångar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, ledarskap och kollegialt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en fritidspedagog som vill arbeta med oss! Vi söker dig som har god pedagogisk kompetens och har lätt att samarbeta. Med din kompetens och ditt engagemang leder och stimulerar du våra elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper.

Tjänsten innebär att du arbetar som fritidspedagog i fritidshem och skola. Vi söker dig som har stor samarbetsförmåga och visar vilja och engagemang att utveckla och driva det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Du kommer även som del av tjänsten arbeta inom skolverksamheten.

För att nå vår vision är du som pedagog viktig!

KVALIFIKATIONER
Du har en fritidspedagogexamen/lärarexamen, pågående fritidspedagogutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Inriktning mot estetiska ämnen och integration är meriterande. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget som fritidspedagog, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Vi strävar efter att vara strukturerade, tydliga, prestigelösa och flexibla och hoppas att du gör det samma. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens. Vi erbjuder dig ett arbete i framkant där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. . Månadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A736646
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=535f5746-6763-4bb3-b783-532d8508cacf&TK=bbdf602c-ad0f-4e09-a887-a7c815c8185e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun, Barn- och utbildningsförv
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: http://www.kungsor.se
  

Platsannons

Budbilsförare och restauranghjälp till Restaurang Phoenix i Kungsör.

Restaurang Phoenix söker nu en budbilsförare på heltid med b-körkort. Du kommer i första hand köra ut mat men du kommer även att hjälpa till med vissa uppgifter i restaurangen som tex diska och städa mm.

Sök tjänsten via telefon: Shoban 076-2741191 eller Rawand 073-9745907
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Budbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten via telefon: Shoban 076-2741191 eller Rawand 073-9745907
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Phoenix
Stortorget 1
73630  KUNGSÖR 
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2006
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Timvikarier till vård och omsorg

Vill du jobba med något av det bästa och mest berikande som finns, nämligen att göra varje dag meningsfull för de vi är till för? Arbetet inom välfärdssektorn pågår året om och dygnet runt. Vård och omsorg måste alltid fungera. Just nu söker vi timvikarier som kan jobba när ordinarie personal är frånvarande. Det kan handla om både längre och kortare perioder. Arbetstiderna kan se olika ut och det finns möjlighet att jobba förmiddagar, kvällar och helger. Även tjänstgöring med sovande jour kan förekomma.

Vi söker timvikarier för hela vård och omsorg, men vi har ett särskilt behov av timvikarier som vill jobba med personer med autismdiagnos och timvikarier som vill jobba med äldre med demenssjukdom. Som timvikarie är du kopplad till vår bemanningspool. Det innebär att du själv lägger in tider då du är tillgänglig för jobb och du blir också tillfrågad utifrån tiderna du har lagt in.

Kungsör är en mycket naturskön kommun alldeles intill Mälaren med goda pendlingsmöjligheter till och från många städer som t.ex. Eskilstuna, Arboga, Köping och Örebro.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att stötta de vi är till för i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innebär att stödja personen i sitt dagliga liv både i hemmet, på arbetet och på fritiden.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har påbörjat din undersköterskeutbildning. Har du även utbildning i tydliggörande pedagogik är det starkt meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med autismdiagnos eller personer med demenssjukdom är även det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har dokumentationsvana samt att du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, bra på att skapa kontakt och bygga relationer. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande och att du har mycket god samarbetsförmåga. Viktigast av allt – du har alltid brukaren i fokus.

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer att påbörjas under ansökningstiden. Ansök därför så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. . Timlön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A727079
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=053c8539-de48-40dd-94bb-0c4bdac1a492&TK=6b0d8d2a-2117-40a2-b7af-9cfb038a6518
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kungsörs kommun
Drottninggatan 34
73685  Kungsör Sverige
Hemsida: http://www.kungsor.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal