Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:12

Lediga jobb i Krokoms kommun (2309), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 840
Täthet2,41Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area6 812,61Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land6 154,45Landareal (km²)
Sjö658,16Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes omgående till Krokom Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: Krokom
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Lärare till Hissmoskolan

Nu söker vi en lärare till förskoleklassen på Hissmoskolan i centrala Krokom. Detta är en möjlighet att, tillsammans med en kompetent och engagerad lärarkår, vara med och skapa framgång för alla elever. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra.

I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. Hissmoskolan och Krokoms fritidshem samverkar nära för att erbjuda helhetslösningar så att eleverna kan ges möjlighet till utveckling under hela dagen. På skolan går ungefär 90 elever i förskoleklass tom årskurs 2.

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att arbeta som lärare i de yngre åldrarna. Du ges möjlighet att arbeta utifrån din behörighet samtidigt som du arbetar som klasslärare. Under flera år har vi arbetar med att utveckla undervisningen utifrån bedömning för lärande, något som nu ger goda resultat.

Du får möta elevernas glädje under hela dagarna och har stor frihet att skapa den undervisning som utvecklar eleverna framåt. För att skapa kontinuitet för eleven följer du eleven från förskoleklass tom åk 3.
En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov samt att driva utveckling och förbättring av verksamheten mot uppsatta mål.

Du är färdig med din Lärarutbildning mot de tidigare skolåren och har goda kunskaper i tidig läs- och skrivinlärning samt matematikinlärning.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare för att kunna leda elevgruppen.
Hissmoskolan ställer höga krav på samarbete då F-klass, grundskola och fritidshem tillsammans arbetar för att stimulera elevernas lärande under hela skoldagen.

I Krokoms kommun finns 16 skolor, från små byskolor med ungefär 15 elever, till en F-9 skola med nästan 450 elever.

Värdegrundsfrågor och hälsa är viktigt i våra skolor. Inom grundskolan arbetar vi bland annat med värdegrundsfrågor, individuella utvecklingsplaner för att hjälpa eleverna se sin egen situation och en hälsofrämjande skola, där man ser hälsa som ett kompetensområde.

På Hissmoskolan i centrala Krokom går ungefär 90 elever i förskoleklass tom årskurs 2.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokom är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  

Platsannons

Personlig assistent Offerdal

Som personlig assistent är du behjälplig med allt i vardagen där funktionsnedsättningen sätter gränser, såsom vid personlig hygien, måltider, kommunikation och vid förflyttningar.

Vi söker nu två ordinarie assistenter. Tjänstgöringsgrad går att diskutera utifrån de önskemål du har.

Vi söker för kunds räkning Dig som vill jobba som personlig assistent.

Vi söker dig som är mogen, ansvarsfull, initiativrik och självgående. Vår kund är en ungdomlig kvinna på 71 år som bor i eget hus i Änge. Pga. sitt funktionshinder behöver vår kund stöd och hjälp kring sin egen person och i hemmet förekommande sysslor. Det är viktigt att du har känslan och förståelsen för vad detta innebär. Du skall kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt. Då din arbetsplats kommer att vara i hemmet är du lyhörd och ödmjuk. Vår kund vill gärna åka till stan och shoppa, har egen bil som du kommer att få köra så körkort B krävs. Hon är också intresserad av matlagning, bakning, heminredning m.m.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personkemin mellan vår kund och dig är viktig. Du kan inte vara pälsdjursallergiker då det finns både katt och hund i hemmet.

Anställningen är deltid med tjänstgöringsgrad mellan 60-85% med schemalagd arbetstid dagar, kvällar och arbete var tredje helg.

Classistans AB är anordnare av personlig assistans sedan 2009, vi har idag ca 50 kunder. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål är det mycket viktigt att kemin mellan assistent och brukare fungerar på ett bra sätt
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAvtalsområde kommunal/KFO. Vi tillämpar individuell lönesättning. 60%-80%Fast timlön. Obersättning enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Refnr 252
Webbplats:
Epostadress: berit.karlsson@classistans.com
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev via e-post
Arbetsplats: 
Adress: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
KYRKGATAN 33
83131  ÖSTERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i Syd-, Nord och Lulesamiska

Huvuduppgiften i arbetet är att planera, undervisa och inspirera eleverna utifrån de kommunala och nationella styrdokumenten.
Du möter elever i olika skolor och förskolor i kommunen. Tillsammans med elever och övriga på skolan skapar ni goda förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.


Vi söker dig har erfarenhet av undervisning och talar och skriver nord- och sydsamiska.
Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare. Du är engagerad och har ett genuint intresse för ungdomars utveckling och lärande. Du kan lyssna, uppmuntra, inspirera och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samverkan med andra krävs att du har god samarbetsförmåga, vilket även är viktigt för en god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och övriga.
Då arbetet sker på flera olika platser är körkort meriterande.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra samiska språken och kultur.
Vi söker nu en Modersmålslärare i syd- och nordsamiska. Tjänsten är fördelad mellan Änge och Kaxås.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kommer tillsättas under förutsättning att nuvarande medarbetare erhåller annat arbete.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Lärare i MA/NO Änge skola

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 7, 8 och 9 i Matematik och NO-ämnena utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling.
Matematiken och NO-ämnena har sitt ursprung i människans nyfikenhet och behov av att veta mer om sig själv och sin omvärld. Undervisning ska syfta till att eleverna utvecklar sina kunskaper och förstår användningen i vardagen. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.


Lärarutbildning med behörighet och legitimation för årskurserna 6-9 inom Matematik och NO. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Till Änge skola söker vi nu dig som är Lärare i Matematik och NO, främst till årskurserna 7-9. Änge skola är en F–9 skola med ungefär 250 elever och ett stadigt ökande elevantal de närmaste åren. I årskurs 7–9 tar skolan emot elever från fyra andra F–6 skolor.
Änge är centralorten i ett livskraftigt, företagarvänligt område på gränsen till fjällvärlden. Här finns många unga familjer och gemenskapen är stor.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Lärare till Kvarnbackskolan i Krokom

Nu söker vi en lärare till Kvarnbackskolan i centrala Krokom. Detta är en möjlighet att, tillsammans med en kompetent och engagerad lärarkår, vara med och skapa framgång för alla elever. Vi har hög behörighet och ett gott arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra. På skolan går 130 elever i åk 3-6. Skolan har tillgång till en stor idrottshall samt närhet till skog och mark.

I Krokoms kommun arbetar alla skolor, fritidshem och förskolor efter kommunens vision: ”Vi gör plats för växtkraft”. Vi på Kvarnbackskolan arbetar för att alla elever skall nå målen genom att erbjuda den bästa undervisningen för alla elever samtliga dagar.

Du arbetar som lärare i flera av skolans klasser i årskurserna 4-6. Din undervisning är varierad och flexibel för att möta alla elevers behov. Du får möjlighet att mötas av studiemotiverade och lärande elever, som är väl insatta i de förmågor och mål vi arbetar med.

En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov samt driva utveckling och förbättring av verksamheten mot uppsatta mål.

Lärarutbildning med behörighet att undervisa årskurs F-6, gärna med inriktning Matematik, NO och Engelska.

Du är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i undervisning som lockar eleverna till det livslånga lärandet.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare för att kunna leda elevgruppen.

Självklart ställs krav på ett gott samarbete med arbetskollegor, elever och föräldrar såväl som ett utpräglat intresse för att delta i skolutveckling.

Du arbetar som lärare i flera av skolans klasser i årskurserna 4-6. Din undervisning är varierad och flexibel för att möta alla elevers behov. Du får möjlighet att mötas av studiemotiverade och lärande elever, som är väl insatta i de förmågor och mål vi arbetar med.

En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov samt driva utveckling och förbättring av verksamheten mot uppsatta mål.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Specialpedagog till Änge/Kaxås

Din roll är att ge specialpedagogiskt stöd, handledning i arbetslag och genomföra kartläggningar. Arbetet innebär att tillsammans med olika professioner inom skolan komma fram till goda pedagogiska strategier för att kunna ge eleverna rätt stöd för att utvecklas och utifrån verksamhetens och medarbetarnas behov, erbjuda kompetensutveckling, konsultation och handledning.
Inkludering, delaktighet och språkutveckling är bärande värden i vårt arbete. Du kommer tillsammans med specialpedagogerna, förskolechefer och övrig personal aktivt bidra till utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med gällande styrdokument.
Du ingår i elevhälsoarbetet, där det huvudsakliga syftet är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande. I arbetet ingår samarbete med en mängd samverkanspartners såsom exempelvis vårdnadshavare, habilitering och logopeder.


Vi söker dig med specialpedagogexamen. Du har dokumenterad erfarenhet kring skolans sociala-, pedagogiska- och fysiska miljö samt god vana att observera, kartlägga och analysera barns/elevers situation på skola och förskola.
Du har en god samarbetsförmåga och ett inkluderande förhållningssätt samt kunskap kring samspelets och kommunikationens betydelse för elevers utveckling.
Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och är van att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god vana att dokumentera ditt arbete och en positiv inställning till det systematiska kvalitetsarbetet.
Som Specialpedagog i vårt mångkulturella område är det viktigt att vara lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Du har körkort och tillgång till egen bil.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Till skolorna i Änge och Kaxås söker vi nu en Specialpedagog.
Änge är centralorten i ett livskraftigt, företagarvänligt område på gränsen till fjällvärlden. Här finns många unga familjer och gemenskapen är stor. Änge barn- och utbildningsområde omfattar skolorna och förskolorna i Änge, Nälden, Tulleråsen, Landön, Kaxås och Kluk.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid men har en möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes i Offerdal

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra barnkunder i Offerdal. Vår kund är en kille i 14-årsåldern med Downs syndrom och autism. Han är glad och gillar att vara aktiv.

Om tjänsten:

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel kommunikation, personlig hygien och hans olika aktiviteter, tex kampsport och friidrott. Vi söker dig som är intresserad av ett roligt och stimulerande arbete. Tjänsten är i nuläget timvikariat med start omgående, men det finns möjligheter till att tjänsten utvecklas till något mer permanent. Arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg.

Vi söker dig som:

Du som söker tjänsten bör ha tidigare erfarenhet av barn och ungdomar. Körkort och tillgång till bil är en fördel eftersom busstiderna inte passar med arbetstiderna.

Vi tror att du som söker tjänsten är positiv, påhittig, bestämd och lyhörd. Vi ser gärna manliga sökanden på grund av hygienrutiner vid till exempel badhusbesök. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju. För att du ska bli aktuell i rekryteringen krävs att du har beställt efter ett polisregisterutdrag eller redan har det hemma.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Timvikariat. Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9949%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8A
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Lärare i Hem- och konsumentkunskap till Änge skola

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 6, 7, 8 och 9 i Hem- och konsumentkunskap utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling.
Hem- och konsumentkunskap är ett ämne som tar upp aktuella frågor om mat, miljö, hälsa samt om ekonomi och konsumtion. Kunskaper som behövs för att kunna göra medvetna val och förstå dess konsekvenser för hälsa, välbefinnande och gemensamma resurserna. Undervisning ska syfta till att eleverna utvecklar sina kunskaper och förstår användningen i vardagen. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.


Lärarutbildning med behörighet och legitimation för årskurserna 6-9 inom Hem- och konsumentkunskap. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Till Änge skola söker vi nu dig som är Lärare i Hem- och konsumentkunskap, främst till årskurserna 6-9. Änge skola är en F–9 skola med ungefär 250 elever och ett stadigt ökande elevantal de närmaste åren. I årskurs 7–9 tar skolan emot elever från fyra andra F–6 skolor.
Änge är centralorten i ett livskraftigt, företagarvänligt område på gränsen till fjällvärlden. Här finns många unga familjer och gemenskapen är stor.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Fritidspedagog till Änge

Kommunens fritidshem har väl fungerande rutiner och höga ambitioner för verksamheten. Barnen uppmuntras till egna initiativ men vi efterstävar också att varje dag erbjuda planerade aktiviteter som kopplas till fritidshemmets uppdrag, att erbjuda en meningsfull fritid och social samvaro.
Som lärare i fritidshem kommer du att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att arbeta i arbetslag och tillsammans med medarbetarna driva verksamheten och ordna aktiviteter som följer uppsatta mål mot förväntade resultat. Du samverkar även med föräldrar och skolans pedagoger i hög utsträckning.
Som Fritidspedagog hos oss arbetar du med att stötta barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter men även för att utveckla de sociala förmågorna och ta ansvar för sig själv och andra.


Vi söker dig som är fritidspedagog eller har lärarexamen med inriktning mot fritidshem. Vidare vill vi att du är en tydlig, strukturerad, pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och tycker om att inspirera och engagera barn och har en god måluppfyllelse i sikte.
Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå barnens behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare.
Då arbetet sker i samarbete med andra krävs att du har god samarbetsförmåga vilket även är viktigt för att kunna ha ett gott samarbete med föräldrar och övrig personal. Ditt bemötande är trevligt och professionellt.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Våra fritidshem är pedagogiska verksamheter som vänder sig till barn 6-12 i anslutning till grundskolans verksamhet. Här erbjuds barnen en meningsfull fritid före och efter skolan samt under lovdagar och ferier.
Till fritidshemmet i Änge önskar vi komplettera arbetslaget med en behörig Fritidspedagog. Vår vision lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som Fritidspedagog är du med din kunskap och erfarenhet en viktig del i detta gemensamma arbete.
Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla skolor och förskolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra de samiska språken och den samiska kulturen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid men har en möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Undersköterskor till Krokoms Bemanningspool


Att jobba som Undersköterska inom Krokoms Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro. Eftersom välfärdsyrkena behövs dygnet runt årets alla dagar kan arbetet ske dag, kväll, natt samt journatt.

Du kommer att arbeta på olika arbetsplatser inom främst inom Äldreomsorgen. Arbetsuppgifterna är hälso- och sjukvårdande och inom undersköterskans kompetensområde.


Du har en undersköterskeutbildning och har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du är ansvarstagande och har stor respekt för den enskildes integritet.

Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.

Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska är det meriterande. Det är även meriterande om du har kompetens som barnskötare eller kock för att kunna arbeta inom fler av Krokoms Bemanningspoolens verksamheter.

Du har körkort för bil.

Sveriges viktigaste jobb finns i välfärden, här finns jobb för dig som vill vara med och göra skillnad!

I syfte att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av korttidsvikarier söker vi nu Undersköterskor till Krokoms bemanningspool. Vi erbjuder tillsvidaretjänster på heltid till dig som vill vara med och utveckla vår välfärd.

I dag består Bemanningspoolen av undersköterskor, barnskötare, kockar och administrativ personal.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemanningspoolen@krokom.se
Övrigt: Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  

Platsannons

Personlig Assistent Semestervikarat med möjlighet till förlängning

Du kommer att arbeta som personlig assistent hos en 33årig kvinna med mycket omfattande funktionshinder.
Du hjälper henne med allt i hennes vardag från kommunikation till personlig omvårdnad. Du som assistent är delaktig i planering och utförande av aktiviteter som gör hennes vardag meningsfull.

Vi tror att du som söker är en lugn och trygg person med en hög ansvarskänsla som tycker om att arbeta med andra människor. Du har god fysik för att klara de mindre förflyttningar som inte kräver hjälpmedel.
Du tycker om djur och musik och du kanske sjunger eller spelar något instrument, men det är inget krav. Du ser det inte som något problem att arbeta ensam, då merparten av arbetet är ensamarbete, med undantag för dubbelbemanning under vissa aktiviteter. Du ser till att få saker gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du får inte vara känslig mot klor då ni assistenter samt brukaren åker och badar varje vecka. Du kan heller inte vara känslig/allergisk emot husdjur då det både kan förekomma husdjur hemma hos brukaren samt att brukarens familjemedlemmar har egna husdjur.

Tidigare erfarenhet som personlig assistent är meriterande, men inget krav, utan det viktigaste är att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av kramper samt sondmatning är ett plus, men inget krav då du får den introduktion och utbildning som krävs.

Viktigt är att du som söker behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Krav körkort B.
Krav att du som söker är rökfri.

SRL står för Service, Respekt och Livskvalité och det är precis det vi erbjuder våra brukare.

SRL Assistansservice o Elinstallationer AB är ett litet familjeföretag.
Vi arbetar både med Personlig assistans till vuxna inom LSS samt bedriver elfirma med elinstallationer/uppdrag till såväl privatpersoner som stora företag.

Vi kan erbjuda dig ett lugnt och trivsamt arbete i hemmamiljö i en härlig arbetsgrupp med varm gemenskap. Vi erbjuder friskvårdsbidrag för av skatteverket godkänd friskvårdsaktivitet.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Arbetet är förlagt som, dygn, kväll/natt och helg. Sovande jour. Tjänsten är ett semestervikariat v. 25-34, med möjlighet till egen schemarad efter semestervikariatets slut. 80% eller merTimlön + Ob- och Jourersättning enl. kollektivavtal KFO/Kommunal Friskvådsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@srlassistansservice.se
Övrigt: Skicka din ansökan redan idag då rekrytering sker löpande. Om du blir aktuell för intervju så vill vi se ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs på polisen.se. Observera att du inte får öppna brevet förens du är på plats för intervjun. Beställ utdraget snarast då det kan ta upp till 2v att få det.
Arbetsplats: 
Adress: SRL ASSISTANSSERVICE O ELINSTALLATIONER AB
SMULTRONVÄGEN 7
83532  KROKOM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i Hälsingland. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i Hälsingland!

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Sommarvik. Personlig Assistent och Boendehandledare

Arbetet innebär praktisk omvårdnad och att tillgodose den enskildes behov av personlig vård och service.

Du ska ha fyllt 18 år och ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”
Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service. Då har vi arbeten som passar dig!
Vi söker sommarvikarier till särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemanningspoolen@krokom.se
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms Kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Sommarvik. Personlig Assistent och Boendehandledare

Arbetet innebär praktisk omvårdnad och att tillgodose den enskildes behov av personlig vård och service.

Du ska ha fyllt 18 år och ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”
Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service. Då har vi arbeten som passar dig!
Vi söker sommarvikarier till särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemanningspoolen@krokom.se
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms Kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Sommarvik. Personlig Assistent och Boendehandledare

Arbetet innebär praktisk omvårdnad och att tillgodose den enskildes behov av personlig vård och service.

Du ska ha fyllt 18 år och ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”
Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.
Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service. Då har vi arbeten som passar dig!
Vi söker sommarvikarier till särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemannningspoolen@krokom.se
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms Kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Sommarvikarierande Undersköterskor och Vårdbiträden

Arbetet innebär att utföra planerade insatser utifrån brukarens behov och de individuella genomförandeplanerna, ett stort fokus ligger på brukarens delaktighet och inflytande. I arbetsuppgifterna ingår även löpande dokumentation.

Vid behov kommer du även att ha kontakter med sjuksköterska och distriktssköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och att du arbetar självständigt och kan ta beslut inom ditt ansvarsområde.

Arbetstiderna omfattar dag-, kväll- och natt samt helgtjänstgöring.

Du är utbildad undersköterska eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska ha fyllt 18 år och ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha en positiv livssyn, god samarbetsförmåga och tycka om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För arbete inom hemtjänsten krävs B-körkort.

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”

Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

Vill du arbeta nära människor som av olika anledningar är i behov av vård, omsorg, stöd eller service. Då har vi arbeten som passar dig!

Vi söker sommarvikarier till hemtjänsten, särskilda boenden, gruppbostäder, daglig verksamhet och personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi erbjuder schemalagd arbetstid dag, kväll och natt. Sista ansökningsdag 2017-03-31
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemannningspoolen@krokom.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Sommarvikarierande Sjuk- och Distriktssköterskor

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss bedömer och utför du medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning dokumentation sker i journalsystemet VIVA.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsansvar som innefattar ansvar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Du har en viktig roll i samarbete med övriga professioner kring individen.


Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Vi räknar med att du har en hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.

Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. För arbetet som distriktsköterska krävs att du har körkort för bil.


Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Ett välmående samhälle med plats för alla att växa under trygga och goda livsvillkor.”

Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

Nu söker vi sommarvikarierande sjuk- och distriktssköterskor till våra särskilda boenden och hemsjukvård.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bemannningspoolen@krokom.se
Övrigt: Vi erbjuder schemalagd arbetstid dagtid eller kväll och natt. Sista ansökningsdag 2017-03-31
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Förskolechef till Krokoms kommun

Nu söker Krokoms kommun en Förskolechef med fokus på barns utveckling och lärande på förskolorna Bygdegårdens förskola i Trångsviken, Droppens förskola i Ytterån, Faxgärdets förskola i Nälden samt Pärlans förskola i Alsen.
Krokoms kommuns förskolechefer har ansvar för och leder sina förskolor genom att lägga fokus på:
• Systematiskt kvalitetsarbete genom att genomföra, följa upp och utvärdera undervisningens resultat och effekter.
• Förebyggande barnhälsoarbete i samverkan med olika funktioner runt barnet och barngrupperna i förskolan
• Fokusera uppdraget utifrån styrdokument och läroplan så att förskolornas undervisning ger största möjliga effekt för barnen samt delaktighet och inflytande för vårdnadshavarna
• I uppdraget ingår ansvar för budget, måluppfyllelse och personalansvar.

Tjänsten innebär att du i framtiden kan verka som skolledare i en annan roll inom Krokoms kommuns olika skolledaruppdrag.

Barn- och Utbildningsförvaltningen sysselsätter drygt 550 medarbetare. De senaste två åren har vi förstärkt skolledarorganisationen med fyra tjänster och är nu 18 skolledare. Krokoms kommuns storlek gör att vi har goda möjligheter till satsningar och prioritering samtidigt som vi har den lilla kommunens fördel an närhet och team-arbete. Förskolecheferna är organiserade i ett förskole-team där man har gemensamt budget och personalansvar för ett antal förskolor

Vi söker dig som har:
• Några års pedagogisk utbildning och erfarenhet med genomförd och/eller pågående rektorsprogram eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du får gärna även ha erfarenhet av och/eller utbildning inom ledarskap och personalledning.
• En god förankring i skolväsendets systematiska kvalitetsarbete och en stadig inre kompass för att utveckla förskolans undervisning så att den ger bästa möjliga effekt för barnens lärande.
• Personliga egenskaper som gör att du kan utstråla lugn, trygghet och tydlighet.
• Ett arbetssätt som är processinriktat med struktur och delaktighet som viktiga delar samt fäster stor vikt vid teamets gemensamma arbete och samlade förmåga.

Meriterande är om du har:
• förskollärarlegitimation
• tidigare erfarenhet av att leda förskolor och/eller fritidshem och skola
• dokumenterad erfarenhet av samisk kultur i synnerhet och kultur- och mångfaldsfrågor i allmänhet.
• talar och/eller skriver på något av de samiska språken
• utbildning och erfarenhet av ledarskap från branscher som arbetar med att utveckla värden i verksamheten


Krokom är en kommun med ungefär 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är ett barn som är 12 år eller yngre. Vår förskole- och skolorganisation finns i hela kommunen med 23 förskolor och 16 grundskolor.

Krokoms kommun är samiskt förvaltningsområde och det innebär bland annat att alla förskolor och skolor har ett särskilt uppdrag att synliggöra de samiska språken och den samiska kulturen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Lärare till Ås skola 4-6

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera våra elever utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget åk 4-6 och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.
Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!


Lärarutbildning med behörighet och legitimation riktad mot årskurserna 4-6, gärna inom områdena matematik, NO eller engelska, men även andra inriktningar är intressanta.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Visionen för våra 17 grundskolor och 25 förskolor lyder ”Krokoms kommuns framgångsrika skolor utmanar och formar framtiden”. Till Ås skola söker vi nu dig som med din kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i detta gemensamma arbete.
Ås är ett samhälle som präglas av nybyggaranda samtidigt som det har en lång historia. Tack vare inflyttningen har kommunen byggt två nya, energikloka skolor som med råge uppfyller framtidens miljökrav.
Vi söker nu en Lärare till årskurserna 4-6. Du kan gärna vara mellanstadielärare, men ämnena matematik, NO och engelska är det vi främst har behov av. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://krokom.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Boendehandledare till Gruppbostad i Krokom

Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som boenden behöver hjälp med.

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för den boende. Du stödjer de boende i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån den enskildes egna behov och önskemål.


Du är utbildad undersköterska eller har annan kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar bland annat ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta självständigt, har stor ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen.

Du är positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och kan uttrycka dig i skrift och tal. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både boenden och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.

Du har körkort för bil och en viss datakompetens.

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

Till Gruppbostäderna Villan och Solsidan i Krokom rekryterar vi nu två Undersköterskor på heltid.

Inom Socialförvaltningens finns Stöd och service som arbetar med kommuninvånare som har en funktionsnedsättning. Verksamheten arbetar utifrån Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Detta innebär i korthet att du som har ett funktionshinder ska kunna ges möjlighet att kunna leva som andra. Verksamheten dessutom ansvar för ett boende som ligger under Socialtjänstlagen. Stöd och service består av cirka 135 medarbetare.

I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEna tjänsten är placerad på gruppbostaden Solsidan. Den andra är placerad på gruppbostaden Villan och är för närvarande 50 procent, resterande tid planeras efter verksamhetens behov och din kompetens. På arbetsplatserna tillämpas tvättstugescheman.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Krokoms Kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Lärare spanska/svenska till Ås skola 7-9

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera våra elever utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.
Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!

Lärarutbildning med behörighet och legitimation för årskurserna 7-9 inom spanska och svenska. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.
Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Ås är ett samhälle som präglas av nybyggaranda samtidigt som det har en lång historia. Tack vare inflyttningen har kommunen byggt två nya, energikloka skolor som med råge uppfyller framtidens miljökrav. Ås skola är en F-9 skola med ca 450 elever där det även finns fem fritidsavdelningar.
Vi söker nu en behörig lärare i spanska och svenska från och med höstterminen 2017, tjänsten är på heltid. Vid behörighet i endast spanska är tjänsten ett vikariat för föräldraledighet. I kombination med svenska (eventuellt annat ämne kan bli aktuellt) är det en tillsvidareanställning.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://krokom.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Lärare textilslöjd till Ås skola 4-6

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera våra elever utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.
Du kommer vara en viktig del i arbetslaget åk 4-6 och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.
Du kommer hela tiden få omedelbar feedback på din insats i form av nyfikna frågor, ögonbryn som höjs, skratt och diskussioner som uppstår. Den energi som du ger får du tillbaka med råge!


Lärarutbildning med behörighet och legitimation för att undervisa i textilslöjd.
Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.


I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.
Visionen för våra 17 grundskolor och 25 förskolor lyder ”Krokoms kommuns framgångsrika skolor utmanar och formar framtiden”. Till Ås skola söker vi nu dig som med din kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i detta gemensamma arbete.
Ås är ett samhälle som präglas av nybyggaranda samtidigt som det har en lång historia. Tack vare inflyttningen har kommunen byggt två nya, energikloka skolor som med råge uppfyller framtidens miljökrav.
Vi söker nu en lärare i textilslöjd till Ås skola. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Omfattningen som lärare i textilslöjd är för närvarande 60 %. Resterande tid, 40%, kommer du få arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och dina kompetenser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://krokom.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Distriktssköterska Krokoms hälsocentral

Välkommen till Krokoms hälsocentral!

Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna.

Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och tillsammans med vår mottagning i Föllinge samt Ås har vi ett primärvårdsansvar för ca 11 500 invånare.

Vi har hög kompetens inom forskning och handledning och är en populär utbildningscentral.

Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där MVC, BVC, socionom samt öppen förskola ingår.

Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund.


ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta på Krokoms HC innebär traditionellt förekommande arbetsuppgifter vid hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även viss akutverksamhet. Du kommer att arbeta tillsammans med ett trevligt team som representeras av distriktsläkare, distriktssköterskor, barnmorskor, BVC sköterskor, fysioterapeuter, psykolog, psykoterapeut, undersköterskor, medicinska sekreterare samt rehab koordinator.

Inom Krokoms Närvårdsområde arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier.

Placeringen är vid Krokoms HC med ett upptagningsområde för hela Krokoms närvårdsområde.

God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens vision. Att verka för en positiv livsmiljö betyder att regionens ansvarsområde sträcker sig utanför hälso- och sjukvårdsområdet. Genom ett aktivt arbete inom kultur, utbildning och näringsliv bidrar regionen till att skapa ett län som invånarna kan trivas och må bra i.


KVALIFIKATIONER
Du är Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Öppen Hälso- och sjukvård.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. möjlighet att arbeta deltid finns Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2018-09-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: RS/711/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f5734c6-fe9c-4b13-9487-a6e33414b954&TK=e00467d0-f8e6-41e1-81e6-ae15390126aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jämtland Härjedalen, VO Krokom
Box 654
83127  Östersund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemannia söker lokalvårdare till Krokom för sommarjobb

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare på heltid ute hos vår kund i Krokom. Tjänsten kommer vara aktuell mellan 17-28 juli 2017 med chans till förlängning vid behov. Du blir anställd av oss på Bemanniq och uthyrd till vår kund.

Urval sker löpande - välkommen in med en ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med städning av olika lokaler som tillhör vår kunds verksamhet.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som har yrkesteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvat genom dokumenterad erfarenhet av yrket. B-körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Lokalvårdare Krokom"

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Visstid med chans till förlängning.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=14264
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Krokoms Wärdshus är en restaurang som specialiserat sig på vällagad mat till folk i farten.

Vi erbjuder dagligen två rätter på buffé och har öppet sju dagar i veckan.

Catering är också en stor del av verksamheten.

Krokoms Wärdshus ligger vid E14 och har stor genomströmning av folk, både förbipasserande och lokalt boende.

Arbetsuppgifter: Kassatjänst, disk, servering, städ mm. Restaurangvana.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 16.00- 20.00 tisdagar och torsdagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Krokoms Wärdshus/ Krokoms vägkrog AB
Föllingevägen 2
83532  KROKOM 
Hemsida: http://www.krokomswardshus.se
  
Platsannons

Farmaceut med möjlighet till LMA

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Farmaceutisk rådgivare till Sveriges ledande apotekskedja

Vi söker en legitimerad apotekare/receptarie till apoteket Svanen i Krokom som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning.

Apoteket ingår i en apoteksgrupp med apoteket Änge som ligger 3 mil väster om Krokom i natursköna Offerdal. Tjänstgöring kan vissa dagar ske även där. Krokoms kommun är en attraktiv kommun med mycket inflyttning, bra skolor och vacker natur. Om du gillar friluftsliv så har du fantastiska möjligheter till skidåkning, vinterfiske och skoteråkning vintertid, vandring i fjällen, fiske, fantastiska badsjöar sommartid. Från Krokom är det bara 7 mil till Åre med Sveriges bästa skidåkning. 2 mil öster om Krokom ligger Östersund där ett rikt idrotts- och kulturliv erbjuds. Öppettiderna på Svanen i Krokom är måndag till fredag 9,00 till 18,00. Tillsammans så är vi 5 medarbetare.

Tjänsten är på del- eller heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad vi söker hos dig Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

För rätt person kommer du även inneha rollen som LMA på apoteken. Som LMA har du ansvaret för att apoteket följer rutiner, lagar och regler inom det farmaceutiska området. Tillsammans med apotekschef och medarbetare ska du säkerställa apotekets kvalitet.

Vad vi erbjuder dig Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Kontaktperson Ytterligare information lämnas av apotekschef Jana Novak, tel 070 636 7591

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är den 14 maj 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi på Apoteket vill bidra till ett liv i hälsa för alla våra kunder. Med djup kunskap om läkemedel och hälsa erbjuder vi ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och farmaceutiska tjänster till konsumenter och vården. Vi ägs av svenska folket och kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Läkemedelsansvarig, receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1831893/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Yrkeslärare med travinriktning

Inför läsåret 2017-18 söker vi en yrkeslärare till vår gymnasieutbildning med inriktning mot travsport. Arbetet innebär undervisning i en praktisk miljö där eleverna utbildas till framtidens hästskötare inom travsporten. Undervisningen är läroplansstyrd men ska vara väl förankrad i de yrkesmässiga krav som finns i branschen. Planering av undervisning, bedömning av elevers utveckling mot kursmålen och betygsättning ingår i arbetet. Visst arbete på kvällar och helger förekommer.
Du ingår i ett arbetslag på c:a 15 lärare. I tjänsten ingår även särskilt ansvar för ett eller flera stall i samverkan med stallförman.
Wången har som ambition att ha utbildade yrkeslärare. Alla lärare har en fortbildningsplan inom ramen för sin tjänst där yrkeslärarutbildning prioriteras för de lärare som saknar pedagogisk utbildning.


Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper inom hästhållning, träning av travhästar, djurvård, ergonomi och hållbar utveckling. Har du en hippologutbildning eller en pedagogisk utbildning är det meriterande, liksom proffstränarlicens (trav). BE-körkort är önskvärt, B-körkort ett krav. Vi sätter stort värde på ansvarskänsla och förmåga att arbeta målmedvetet och systematiskt med elevers utveckling till kompetenta och anställningsbara hästskötare inom travhästnäringen.

Wången är ett nationellt utbildningscentrum och travsportens riksanläggning, beläget i Alsen mellan Östersund och Åre. Wången AB omsätter 45 miljoner kronor och har drygt 40 anställda. Här studerar cirka 150 av morgondagens trav- och islandshästaktiva genom gymnasie-, vuxenstudie-, folkhögskole och universitetsnivå. På Wången bedrivs också forskningsprojekt i samarbete med Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU).
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstens omfattning är 100 % tillsvidare med tillträde den 14 augusti 2017. Vi tillämpar provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: erik.holmer@wangen.se
Övrigt: Ansökningarna behandlas löpande och vi ser därför att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: WÅNGEN AB
Wången 110
83593  Alsen Sverige
Hemsida: http://www.wangen.se
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänsten i Krokom/Ås

Som undersköterska inom hemtjänsten i Krokoms kommun arbetar du huvudsakligen självständigt i vårdtagarens eget hem med vård- och omsorgsarbete.

Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som vårdtagaren behöver hjälp med. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.

I dina arbetsuppgifter ingår även att du blir kontaktperson till några kunder, vilket innebär att fungera som informatör till kunder, anhöriga, arbetslaget, distriktssköterska och rehabteam. Som kontaktperson ansvarar du även för kundernas bästa och ser till att dennes fysiska, psykiska och sociala behov tillgodoses.

Som undersköterska i hemtjänsten krävs att du som person är flexibel eftersom ingen dag är den andra lik. Då arbetet är relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både kunder och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.

Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller inom annat vårdyrke är det meriterande.

Undersköterskeutbildning är ett krav, liksom körkort för bil.


Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

Inom Hemtjänsten arbetar idag ungefär 90 medarbetare. Nu rekryterar vi undersköterskor till Krokom/Ås.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänsten i Nälden

Som undersköterska inom hemtjänsten i Krokoms kommun arbetar du huvudsakligen självständigt i vårdtagarens eget hem med vård- och omsorgsarbete.

Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som vårdtagaren behöver hjälp med. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.

I dina arbetsuppgifter ingår även att du blir kontaktperson till några kunder, vilket innebär att fungera som informatör till kunder, anhöriga, arbetslaget, distriktssköterska och rehabteam. Som kontaktperson ansvarar du även för kundernas bästa och ser till att dennes fysiska, psykiska och sociala behov tillgodoses.

Som undersköterska i hemtjänsten krävs att du som person är flexibel eftersom ingen dag är den andra lik. Då arbetet är relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både kunder och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.

Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller inom annat vårdyrke är det meriterande.

Undersköterskeutbildning är ett krav, liksom körkort för bil.


Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

Inom Hemtjänsten arbetar idag ungefär 90 medarbetare. Nu rekryterar vi undersköterskor till Nälden.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Vi söker parkarbetare för utvecklande sommarjobb till kund i Krokom

Vi söker nu dig som vill arbeta som parkarbetare för kommande uppdrag i sommar ute hos vår kund i Krokoms kommun. Detta är en allmän annons där du kan anmäla ditt intresse för vårt kommande heltidsuppdrag med preliminär start i maj/juni och som pågår till augusti/september. När starten för uppdraget närmar sig under våren kommer vi påbörja processen och gå igenom anmälningarna samt kontakta dem aktuella. Stationering kan även komma att förekomma från Ås, Föllinge och Nälden.

Du kommer att bli anställd av oss på BemannIQ och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som parkarbetare kommer du att ansvara för skötsel av parker, grönytor, lekplatser, gator och skogsområden inom ett geografiskt område. Detta betyder att arbetet sker utomhus, oavsett väder, och är varierande inom skötsel och miljövård. Vanliga arbetsuppgifter är att hjälpa till med att klippa gräs, rensa ogräs, vattna rabatter, sopa gångar och tömma papperskorgar. Du är även ansiktet utåt och möts av intresserade invånare.

Dina kvalifikationer:

- Vi söker dig som har utbildning inom området eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- B-körkort är ett krav
- Intresse av och gärna erfarenhet från trädgårdsskötsel

Dina personliga egenskaper:

Som person är du ansvarsfull och självgående där du är bekväm med att ta egna beslut. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du uppskattar att arbeta i team med kollegor. På din arbetsplats sprider du god stämning och du är trygg i dig själv.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannIQ.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

BemannIQ är ett svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration.


BemannIQ är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till BemannIQ - The smart generation!

www.bemannIQ.se www.facebook.com/bemannIQ
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15090
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänsten i Offerdal

Som undersköterska inom hemtjänsten i Krokoms kommun arbetar du huvudsakligen självständigt i vårdtagarens eget hem med vård- och omsorgsarbete. Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som vårdtagaren behöver hjälp med. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.
I dina arbetsuppgifter ingår även att du blir kontaktperson till några kunder, vilket innebär att fungera som informatör till kunder, anhöriga, arbetslaget, distriktssköterska och rehabteam. Kontaktpersonen skall även ansvara för kundernas bästa och se till att dennes fysiska, psykiska och sociala behov tillgodoses.


Som undersköterska i hemtjänsten krävs att du som person är flexibel eftersom ingen dag är den andra lik. Då arbetet är relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både kunder och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.
Du är färdig med din Undersköterskeutbildning och har körkort för bil. Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller inom annat vårdyrke är det meriterande.


Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.
Äldreomsorgen i Krokoms kommun utförs till största del av kommunen själv. Trygghet och personlig omvårdnad är i fokus dygnets alla timmar året runt på våra fyra särskilda boenden och i vår hemtjänst.
I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Inom Hemtjänsten arbetar idag ungefär 40 medarbetare. Nu rekryterar vi undersköterskor till Offerdal.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal