Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:40

Lediga jobb i Krokoms kommun (2309), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 895
Täthet2,42Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area6 812,61Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land6 154,45Landareal (km²)
Sjö658,16Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Krokom

Utvecklande tandläkarjobb inkl. härliga kollegor*
Är det dags för en förändring? Välkommen till Folktandvården Krokom!

Folktandvården ligger i centrala Krokom med hälsocentral i angränsande byggnad. Kliniken ger idag regelbunden vård till ca 6800 patienter varav ca 2500 är barn. Kliniken har 8 behandlingsrum i moderna lokaler. Rummen är utrustade med digital röntgen och en panoramaröntgen finns på kliniken. Journalsystemet på kliniken är T4.

Att arbeta på kliniken innebär ett samarbete inom och mellan alla yrkeskategorier för att ge patienterna bästa tänkbara vård. Du erbjuds ett samarbete med glada och engagerade arbetskamrater, för närvarande fyra tandläkare, tre hygienister och åtta tandsköterskor. Beredskapen att hjälpa varandra i behandlingsarbetet är hög. Vi har regelbundna terapimöten och våra specialisttandläkare som finns i Östersund har vi ett gott samarbete med. Vi vill se både verksamheten utvecklas och individer växa och i syfte att uppnå detta sätter du i dialog med enhetschefen årligen en plan för individuell kompetensutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har kunskap i att arbeta med både barn och vuxentandvård, gärna med några års erfarenhet. Vi jobbar med att utveckla teamtandvården på kliniken och vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap men framförallt vilja att delta i och utveckla teamtandvård.
Egenskaper vi sätter stort värde på är att du är engagerad, kvalitetsmedveten, flexibel och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i klinikens profil.KVALIFIKATIONER
Svensk tandläkarlegitimation
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Gärna några års erfarenhet, men inget krav
Bra organisations- och planeringsförmåga
Duktig på att bemöta, kommunicera och att skapa goda relationer
B-körkort

ÖVRIGT
Krokoms kommun är en snabbt växande kommun med ett omväxlande och spännande landskap.
Kommunen erbjuder attraktiva boendemiljöer, bra barnomsorg och skola.
Här har du närhet till fjäll med fantastisk skidåkning och storslagen natur, och för den jakt- och fiskeintresserade finns oändliga möjligheter.
Centralorten Krokom ligger 2 mil utanför Östersund och väljer man att bo där finns goda buss och vägförbindelser till Krokom.

Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Friskvårdsbidrag till dig själv och friskvårdstid för teamet erbjuds samt att du själv får vara delaktig i att så långt som möjligt skapa arbetstider som svarar mot dina önskemål.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Provanställning kan bli aktuell.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: RS/2805/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8e7c8409-5942-4dcf-bf83-584cf02c4012&publishCode=AMS&TK=283204c7-a348-4c36-82a2-cf65e16f6ca6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården
Göviken
83183  Östersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare till föräldrakooperativ i Aspås

Vi söker dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet på ett mycket trevligt och välskött litet föräldrakooperativ med personlig anda. Dina arbetsuppgifter består i att arbeta i barngrupp som en av fyra pedagoger. Du får möjlighet att planera, genomföra och reflektera kring ditt arbete med barnen, samt att dokumenterar ditt, barnens och förskolans arbete kontinuerligt. Förutom den dagliga utevistelsen på förskolans område kommer du att vistas ute i Aspås fantastiska skog och där nyttjar vi Lillstugus grillkåta en dag i veckan.


Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att se till varje barns individuella behov, samt ser möjligheter i barns kreativitet, utveckling och lärande. Du är positiv, engagerad och har god samarbetsförmåga, är öppen, idérik och ser möjligheterna i verksamheten.

Eftersom vi är en liten förskola lägger vi stor vikt på personlighetens lämplighet.

Vi är en Reggio Emilia-inspirerad förskola i natursköna Aspås där pedagogiken utgår från barnens intressen och behov. Förskolan heter Lillstugu och består av en avdelning med fyra pedagoger, en deltidsanställd förskolechef och för närvarande 17 barn i åldrarna 1-5 år.

Lillstugu är ett föräldrakooperativ där föräldrar bildar vår styrelse och driver förskolan tillsammans med pedagogerna. Vi satsar på dagliga uteaktiviteter där barn och pedagoger bland annat tillbringar en dag i veckan i vår fantastiska skog med en stor grillkåta till Lillstugus förfogande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning och tillträde enligt överenskommelse 60%-80%Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens: Barnskötare
Webbplats:
Epostadress: perggus@gmail.com
Övrigt: Välkommen in med din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LILLSTUGU I ASPÅS EK FÖR
KYRKVALLEN 3
83594  ASPÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog / Lärare på fritidshem till Aspås

Till Aspås söker vi nu en Fritidspedagog eller Lärare på fritidshem.

På Aspås skola och fritidshem arbetar personalen i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna och utgå från deras möjlighet till utveckling under hela dagen. I skolan går ungefär 80 elever och av dessa går drygt hälften på fritidshemmet, vilket erbjuds till och med årskurs 6. I Krokoms kommun genomförs ett utvecklingsområde för att stärka fritidshemmet roll samt att utveckla verksamheterna. Du kommer därför att ingå i gemensam fortbildning inom kommunen.

Kommunens fritidshem har väl fungerande rutiner och höga ambitioner för verksamheten. Barnen uppmuntras till egna initiativ men vi efterstävar också att varje dag erbjuda planerade aktiviteter som kopplas till fritidshemmets uppdrag, att erbjuda en meningsfull fritid och social samvaro. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär pedagogiskt arbete på fritidshem utifrån nationella mål. En viktig del i arbetet är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål.


Du är utbildad fritidspedagog eller utbildad lärare med behörighet på fritidshemmet och i förskoleklass.

Vi vill att du har empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra och utmana dem att utvecklas vidare mot målen. Det är även viktigt att du är en god pedagogisk ledare samt att du har väl utvecklad samarbetsförmåga.

Du ska vara intresserad av att utveckla fritidshemmets uppdrag och verksamhet och kunna vara en av drivkrafterna i detta arbete.

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. Vår vision lyder ”Krokoms kommun gör plats för växtkraft”, som Fritidspedagog är du med din kunskap och erfarenhet en viktig del i detta gemensamma arbete.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Rektorer till Krokom och Dvärsätt

Barn- och Utbildningsförvaltningen sysselsätter drygt 600 medarbetare, som leds av 18 skolledare. Nu rekryterar vi två Rektorer till:
• Hissmoskolan åk F-2 och Kvarnbacksskolan åk 3-6 i centrala Krokom med tillhörande fritidshem. Skolorna arbetar tillsammans som en enhet.
• Dvärsätts F-6 skola med tillhörande fritidshem samt Särskola med tillhörande fritidshem. Samtliga verksamheter finns i samma hus.

Genom ditt pedagogiska ledarskap ska du möjliggöra elevernas undervisning och lärande så att de når så långt som möjligt mot målen.
Tillsammans med personalen fokuserar du på dialog och trygghet för att nå bästa möjliga skolutveckling.
Du har ett övergripande ansvar för undervisningens kvalitet, budget, måluppfyllelse, stöd och återkoppling till pedagogerna samt uppföljning, analys och utvärdering av undervisningen och elevers lärande.


Du har pedagogisk utbildning och erfarenhet (styrt enligt Skollagen), gärna kompletterad av erfarenhet och utbildning inom ledarskap och personalledning.

Du är en trygg, engagerad och drivande ledare som törs utmana pedagoger och elever för att nå högre måluppfyllelse. Du är beredd att driva och genomföra förändringsprocesser och värdesätter delaktighet för barn och medarbetare i ditt ledarskap. Du tar gärna avstamp i kvalitetsfokus och forskningsanknytning när det gäller utveckling av verksamheten.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att leda skolor, fritidshem och förskolor, genomgången eller påbörjad rektorsutbildning samt dokumenterad erfarenhet av kultur- och mångfaldsfrågor.

Det är även meriterande om du talar och skriver samiska samt har utbildning och erfarenhet av ledarskap från andra branscher.

Krokom är en kommun med ungefär 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. För dessa har vi 16 grundskolor och 23 förskolor spridda över hela kommunen. Kommunen är tillräckligt stor för ett eget driv och tillräckligt liten för nära relationer. De tre senaste åren har Lärarförbundet utsett oss till Jämtlands bästa skolkommun, det är något vi är stolta över och använder som motivation för att fortsätta vårt målmedvetna kvalitets- och utvecklingsarbete.

Krokom och Dvärsätt ligger knappt två mil väster om Östersund.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Krokoms kommun
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  

Platsannons

Förskolelärare i Aspås

Till rollen som förskolelärare söker vi dig som vill arbeta med att driva och utveckla verksamheten på ett mycket trevligt och välskött litet föräldrakooperativ med personlig anda.

Dina arbetsuppgifter består i att arbeta som förskolelärare i barngruppen som en av fyra pedagoger där du, tillsammans med förskolechef, ansvarar för det pedagogiska arbetet. Du får möjlighet att planera, genomföra och reflektera kring ditt arbete med barnen. Du dokumenterar ditt, barnens och förskolans arbete kontinuerligt i vardagen och du är Lillstugus pedagogiska ledare och arbetsledare för vårt fantastiska arbetslag.

Till din hjälp kommer du främst att ha förskolechefen, som har en icke operativ anställning under en dag i veckan. Du kommer även att få stöd av föräldrakooperativets personalchef, som idag har det övergripande personalansvaret. Nära samarbete kommer även att förekomma med resterande styrelsemedlemmar, där samtliga kommer att vara ett värdefullt stöd för dig i din roll.


Vi söker dig med en positiv inställning och förmågan att se till varje barns individuella behov, samt ser möjligheter i barns kreativitet, utveckling och lärande. Du är utbildad förskolelärare, som med barnen i fokus vill erbjuda en god pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Du är positiv, engagerad och har god samarbetsförmåga, är öppen, idérik och ser möjligheterna i verksamheten. Du är genuint intresserad av pedagogisk utveckling och kan bidra med dina erfarenheter från din förskolelärarutbildning och från dina tidigare arbetslivserfarenheter.

Eftersom vi är en liten förskola lägger vi stor vikt på personlighetens lämplighet.

Vi är en Reggio Emilia-inspirerad förskola i natursköna Aspås där pedagogiken utgår från barnens intressen och behov. Förskolan heter Lillstugu och består av en avdelning med fyra pedagoger, en förskolechef och för närvarande 17 barn i åldrarna 1-5 år.

Lillstugu är ett föräldrakooperativ där föräldrar bildar vår styrelse och driver förskolan tillsammans med pedagogerna. Vi satsar på dagliga uteaktiviteter där barn och pedagoger bland annat tillbringar en dag i veckan i vår fantastiska skog med en stor grillkåta till Lillstugus förfogande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Förskolelärare i Aspås
Webbplats:
Epostadress: perggus@gmail.com
Övrigt: Vi kommer löpande hålla intervjuer, därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde efter överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LILLSTUGU I ASPÅS EK FÖR
KYRKVALLEN 3
83594  ASPÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gymnasielärare Sv/Eng

Du kommer att ansvara för utvecklingen och undervisningen inom svenska och engelska. Aktuella kurser är Sv1-3 och Eng5-6. Dessutom kommer du arbeta som speciallärare en del av din tid. Som speciallärare stöttar du elever och lärare i och utanför klassrummet i lärprocessen.
Du kommer vara en del av Dilles enda arbetslag. Arbetsplatsen är liten och detta innebär att du även kommer att ansvara för andra uppgifter inom skolans uppdrag.

Tycker dina kolleger och elever att du är bäst? Då passar du på Dille, vi är också bäst!

Du upplevs som en relationsorienterad lärare som gillar att jobba tillsammans med andra. Troligtvis tycker du att större organisationer är orörliga och tröga och du längtar till motsatsen. Du måste vara uppfinningsrik och klara förändringar och du gillar när chefen inte lägger sig i för mycket och petar i detaljer. Du växer med ansvar och vet att ditt jobb gör skillnad. Du är bekväm med att vara ambassadör för Dille. Kanske delar du något av våra intressen Äventyr, Hundar, Hästar, Djur eller Skogar. Till sist, du blev väldigt glad när du såg denna annons!

Dille Gård är en liten gemytlig plats för utbildningar inom de gröna näringarna. Vi erbjuder komvuxstudenter och gymnasiestudenter utbildning inom jakt, hund, skogsmaskin, äventyr, islandshäst, djursjukvård samt häst. Skolan har en fristående huvudman, Dille Gård AB. I skrivande stund har vi 70 elever på gymnasiet och 20 på komvux men vi har en ambition att växa. Personalgruppen består av 20 personer.
Våra ledord är VÅGA, VILJA, KUNNA och vi strävar efter närhet mellan elever/studenter och personal. Skolans ledare strävar efter att alla elever och all personal skall uppleva att de har en gemensam arbetsplats med stor öppenhet och varmt klimat. Arbetsplatsen är flexibel och kan snabbt forma om sig efter omgivningens möjligheter och krav.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månader med start vt2018 som förhoppningsvis övergår till en tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Dille, här kommer jag!
Webbplats:
Epostadress: hans.s@dille.se
Övrigt: Ansökan endast via epost. Urval sker löpande, vänta inte med att skicka in din ansökan! Alla bemannings- och rekryteringsföretag: Jag klarar detta själv!
Arbetsplats: 
Adress: Dille Gård
Dille 226
83695  ÅS Sverige
Hemsida: http://www.dillegard.se
  
Platsannons

Nord-Lock rekryterar Inköpare

Nord-Lock Group är världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock-koncernen har arbetat med att säkra skruvförband sedan 1982. Nord-Lock Group är idag en välmående, stor internationell koncern med produktionsanläggningar i Sverige, Schweiz och Nordamerika. Den ständigt växande säljorganisationen har dotterbolag i Europa, USA och Asien. Dessutom har Nord-Lock ett globalt distributionsnätverk genom olika försäljningspartner och auktoriserade distributörer. Nord-Lock-koncernen är helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen. "Vår mission är att säkra människoliv och våra kunders investeringar genom att tillhandahålla säkra produkter för världens mest krävande applikationer. Nord-Lock Group ser fram emot att vara din partner inom optimering av skruvförband." Läs mer på http://www.nord-lock.com/sv/

Arbetsuppgifter

I din roll som inköpare är du underställd Production Support Manager inom organisationen i Mattmar. Din övergripande roll är att driva order- och leveransprocessen av direkt och indirekt material utifrån behov från teknik- och produktionsorganisationerna. Du kommer att:

* Beställa och implementera avtal för råmaterial och projektköp enligt rutiner där det Operativa avropsarbete är vanligt förekommande.
* Använda inköpsverktyg för att utveckla inköpsarbetet och delta i ständiga förbättringar
* Följa upp och utvärdera leverantörer samt sätta upp åtgärdsplaner för dessa tillsammans med kategoriteam
* Deltaga i tvärfunktionella projektteam med syfte att utveckla företagets köpspecifikationer, ramavtal, standarder etc.
* Vid behov stötta eller förstärka andra delar inom logistikavsnittet vid frånvaro eller arbetstoppar.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot logistik och/eller utbildning inom inköp (tex Silf) med inriktning avtal. Tänkbart kan också vara en KY/YH-utbildning med likartad inriktning eller erfarenhet inom området. Du har gärna kunskaper om avtal och juridik samt god teknisk förståelse, gärna med erfarenhet från liknande branch/produktion/produktutveckling. Meriterande är erfarenheter av projektledning. Då koncernspråket är engelska behöver du kunna hantera språket obehindrat, såväl i tal som i skrift. Du behöver även kunna hantera det svenska språket väl.

Du har arbetat som inköpare med god erfarenhet från offert-/avtalsprocesser, erfarenhet av MRP-system samt goda kunskaper inom Offficepaketet, speciellt excel. Då Nord-Lock arbetar med Jeeves ser vi gärna sökande som arbetat inom det systemet. Körkort behövs i tjänsten.

Som person är du lösningsfokuserad, en mycket god kommunikatör, noggrann och strukturerad med hög administrativ förmåga. Du är flexibel, med möjlighet att arbeta med parallella processer.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via experis.se, jobb-id-nr 35680, gärna så snart som möjligt då vi kan komma att intervjua före ansökningstidens slut. Sista ansökningsdag är 10 januari.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist, på 070 - 377 20 63 eller på mail:
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 35680
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YW5uYmVnLjE1NzMxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nord-Lock Mattmar
83532
83532  2309 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Miroi söker SFI-lärare i Krokom!

Miroi är tillsammans med Pomona ett av Sveriges ledande leverantörer av distans-, vuxenutbildningar och arbetsmarknadstjänster. Vårt uppdrag är att leda våra deltagare ut i arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning (STOM). Våra uppdragsgivare utgörs av statliga myndigheter, kommuner och privata företag. Vi omsätter ca 400 MSEK och finns på ca 90 orter runtom i landet.

En spännande vår väntar och på Miroi söker vi nya engagerade medarbetare som vill bli en del av vår verksamhet i Krokom!

 

 Vi erbjuder:

- Ett stimulerande, flexibelt arbete där du medverkar till individers lärande och förståelse i svenska.

  

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att förmedla kunskap och insikt om den svenska språket samt är nyfiken på andra kulturer och människor. Du kommer arbeta med målgruppen nyanlända vuxna elever där du undervisar, planerar och administrerar utbildningen i svenska för invandrare tillsammans med lärarlaget i Krokom och din närmsta chef. Vi arbetar med internetbaserade läromedel och vi ser därför gärna att du är duktig på att arbeta med datorer.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som möter våra elever utifrån deras unika behov och situation. Du har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i svenska för invandrare. Du genomför din undervisning med god pedagogisk förmåga och har ett positivt förhållningssätt. Har du vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier är det en stor merit. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har ett validerande förhållningssätt.

 

De ämnen vi söker lärare inom är:

- SFI

  

Arbetstider och omfattning

Tillträde:

Mars eller efter överenskommelse

Visstid, Heltid/Deltid.

Ersättning:

Enligt kollektivavtal, individuell lönesättning.

 

Kontaktpersoner

Teamledare: Haidie Wärdell

Telefon: 070-539 83 81, e-post: haidie.wardell.gillberg@miroi.se
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: https://miroi.se/om-miroi/jobba-pa-miroi/?aguid=DD3F8397CEF0403BBCDDE8D2539F0844&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Miroi AB
Kåsatorpsvägen 4
54134  Skövde Sverige
Hemsida: www.miroi.se
  

Platsannons

Vill du bli min nya assistent?

Jag söker nu en personlig assistent. Jag är en glad kille med utvecklingsstörning och autism och som behöver din hjälp i vardagen. Jag går på gymnasiet i Östersund.
Tjänsten ligger på 77,96 % och arbetspassen är förlagda till dygnspass med sovande jour. Arbetet sker såväl i hemmet i Offerdalstrakten som på skolan i Östersund.

Det är viktigt för mig att du är engagerad och entusiasmerande, lyhörd och positiv. Att vara flexibel är en annan viktig egenskap då arbetsplatsen är där jag befinner mig vilket innebär såväl arbete i hemmet som i skolan. Eventuella resor med mig, förutom resor till och från skolan, kan komma att ingå i arbetet. Jag tycker bland annat om att titta på sport. Jag är även förtjust i sång och musik, att göra upp eld och att använda min Ipad. Detta är aktiviteter som du ska tycka om att deltaga i/ kunna initiera. Jag badar ibland och även detta är en aktivitet som du kan komma att deltaga i. Det är också viktigt att du är öppen för ny kunskap, att du är ansvarstagande och tycker om att tillbringa tid utomhus. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Du måste vara rökfri.

Hjärnstyrkan Assistans AB är ett företag som anordnar assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Våra uppdragsgivare finns i Jämtlands och Västernorrlands län. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen KFO och är kvalitetssäkrade enligt IfA (Intresseföreningen för Assistansanslutna). Grunden för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett gott liv och att varje existensberättigandes behov och önskemål skall styra. Vi har socialstyrelsens tillstånd att bedriva personlig assistans för barn och vuxna i Jämtland och Västernorrland.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: mw11
Webbplats:
Epostadress: ansokan@hjarnstyrkan.se
Övrigt: Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 171231, men gärna så snart som möjligt då vi kommer att behandla ansökningarna fortlöpande. Du ansöker via formuläret nedan alternativt maila till ansokan@hjarnstyrkan.se, märk ansökan med mw11. Vid frågor, kontakta Maria Wenehed tel. 063-14 85 64.
Arbetsplats: 
Adress: HJÄRNSTYRKAN ASSISTANS AB
Öneslingan 11
83251  Frösön Sverige
Hemsida: http://www.hjarnstyrkan.se
  
Platsannons

Undersköterska till Hemtjänsten i Ås

Som undersköterska inom hemtjänsten i Krokoms kommun arbetar du huvudsakligen självständigt i vårdtagarens eget hem med vård- och omsorgsarbete.
Arbetsuppgifterna innefattar personlig omvårdnad och övriga sysslor i hemmet som vårdtagaren behöver hjälp med. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.
I dina arbetsuppgifter ingår även att du blir kontaktperson till några vårdtagare, vilket innebär att fungera som informatör till vårdtagare, anhöriga, arbetslaget, distriktssköterska och rehabteam. Som kontaktperson ansvarar du även för kundernas bästa och ser till att dennes fysiska, psykiska och sociala behov tillgodoses.


Som undersköterska i hemtjänsten krävs att du som person är flexibel eftersom ingen dag är den andra lik. Då arbetet är relativt självständigt krävs att du kan ta egna initiativ och beslut inom givna ramar. För att framgångsrikt kunna arbeta tillsammans med både vårdtagare och kollegor är det viktigt att du är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta med människor.
Har du erfarenhet av att arbeta som undersköterska eller inom annat vårdyrke är det meriterande.
Undersköterskeutbildning är ett krav, liksom körkort för bil.Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.
I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Inom Hemtjänsten arbetar idag ungefär 100 medarbetare. Nu rekryterar vi en undersköterska till Ås.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidI Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättningsgrad.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.krokom.se/naringslivocharbete/arbete/ledigajobb.3061.html
Epostadress:
Övrigt: Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

Byggnadsinspektör

Hos oss får du arbeta på en trevlig och social arbetsplats med korta beslutsvägar. Arbetsuppgifterna består i första hand av handläggning av bygglov- och anmälningsärenden vilket innebär att du har många kontakter med enskilda, konsulter och allmänhet.

Att ge råd och information till enskilda medborgare och allmänheten ingår också i dina arbetsuppgifter. En del av handläggningen kommer att gälla ovårdade tomter, förfallna byggnader och olovligt byggande enligt plan- och bygglagen.

Handläggningen innefattar utredning, tillsyn på plats samt att skriva yttranden för nämnden och tjänsteutlåtanden till nämnden samt att föredra ärenden i bygg- och miljönämnden.


Vi söker dig som har akademisk utbildning som ingenjör med bygginriktning, bygglovhandläggare eller annan likvärdig utbildning.

Du har god insikt i plan- och bygglagen samt övrig lagstiftning som styr handläggningen inom kommunal verksamhet.

Det är meriterande om du har kunskaper inom byggkonstruktion, tekniska installationer, buller eller har erfarenhet av att ha hanterat juridiskt komplicerade ärenden.

För att du ska trivas hos oss känner du engagemang inför arbetsuppgifterna och har en vilja att utveckla dig själv och dina arbetsuppgifter, du bör ha lätt för att samarbeta, men även ha förmåga att arbeta självständigt och kunna planera och prioritera arbetsuppgifter. Du har god datorvana och lätt för att hantera administrativa system. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Eftersom du har mycket kontakt med människor och fattar beslut som påverkar både den enskilde och allmänheten bör du kunna kommunicera på ett pedagogisk och sakligt sätt. Du bör i myndighetsrollen ha förmåga att skapa förtroende genom att ha ett korrekt och empatiskt bemötande och vara medveten av vikten av god service.

Körkort för bil är ett krav för tjänsten.


Hur vi använder mark och vatten påverkar både vår miljö och hela samhällets utveckling. Det som byggs finns kvar under lång tid och berör ofta många människor. Därför ställer samhället vissa krav på det som byggs. Stadsmiljön och vårt boende är viktigt för oss alla.

Vi som arbetar på bygg- och miljöavdelningen har bland annat som uppgift att kontrollera och hjälpa till med att kraven i lagstiftningen följs.
Inom avdelningen arbetar fyra byggnadsinspektörer, fem miljö- och hälsoskyddsinspektörer, två administratörer och en chef.

En av våra medarbetare på Bygg- och miljöavdelningen är föräldraledig och vi söker därför en kvalificerad Byggnadsinspektör.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Byggnadsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat under ett år på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://krokom.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.
Arbetsplats: 
Adress: KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580  KROKOM Sverige
Hemsida: http://www.krokom.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal