Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:43

Lediga jobb i Kristinehamns kommun (1781), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd24 636
Täthet32,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 384,43Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land755,20Landareal (km²)
Sjö40,66Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Operativ inköpare till kund i Kristinehamn

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av logistik och inköp? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! Nu söker vi en operativ inköpare till en av våra kunder i Kristinehamn!

Om tjänsten
Vår kund är verksam inom verkstadsindustrin och i rollen som operativ inköpare kommer du att jobba med materialförsörjningen till deras projekt inom nyförsäljning och eftermarknad samt till deras reservdelar. Du ingår i ett team på 10 personer som är uppdelat i två mindre grupper som sitter tillsammans och avlastar och stöttar varandra. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom bl.a. supply chain, reservdelssäljare och produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Ta in offerter
• Säkerställa att inköpspriser ligger inom projektbudgeten
• Placera inköpsorder
• Leveransbevaka
• Hantera uppkomna frågor kring leveranserna

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av logistik och inköp, gärna från verkstadsindustrin. För att lyckas i den här rollen tror vi att du är strukturerad och van att hantera många frågor samtidigt. Vidare tror vi att du är en resultatinriktad problemlösare som trivs när du samarbetar med andra. Din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift och har du erfarenhet av affärsystemet Baan är det meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som operativ inköpare är ett konsultuppdrag på 10 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=4FBC5BE9-0CDC-4932-A46C-0A4A02F367A3&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Servicemedarbetare, serviceenheten Kristinehamn

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en servicemedarbetare till serviceenheten Kristinehamn.

Som servicemedarbetare är du en del av Landstingsservice och Område stöd. Landstingsservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Vi befinner oss just nu i ett läge där vi i nära samarbete med vården håller på att utveckla vårt serviceutbud. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet.
Din största arbetsuppgift kommer att vara inom lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. I tjänsten ingår även arbete med materialhantering och klädbeställningar. Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar hantering av textilier, rengöring, reception och bäddning av sängar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, har en god samarbetsförmåga samt kan jobba självständigt. Då arbetet stundtals kan innehålla tempoväxlingar bör du vara stresstålig och ha en god förmåga att prioritera över dina arbetsuppgifter. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor.

Du har gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska språket. Du har datavana och erfarenhet av lokalvård. Erfarenhet av servicearbete, städutbildning och körkort är meriterande.
Erfarenhet inom lokalvård krävs.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Vikariatsanställning 1 år. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Dnr CSK7174758
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=00262890-02d0-4c4e-a196-6db335a0bebd&TK=b76d9879-b748-4f68-b4ae-44341ce88dbd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Landstingsservice
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ingenjör, kvalitet & standard,Control Systems, Rolls-Royce AB

Har du ett stort genuint intresse för kvalitet och standard och har flera års yrkeserfarenhet på området? Motiveras du av att ha ett eget ansvarsområde samtidigt som du trivs med att samarbeta nära med kollegor? Är du dessutom analytisk, drivande och en god administratör? Nu har du chansen!

Hur ser din arbetsdag ut?
I denna roll ansvarar du för att driva avdelningens arbete inom kvalitet, kvalitetssäkring, process och produktstandard för våra manöversystem och ingående komponenter. Arbetet bedrivs i nära samarbete med avdelningschef och övriga medarbetare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Kvalitetssystem, kvalitetsrutiner och testmetoder
- Monteringsinstruktioner för produktion
- Instruktioner för konstruktion/produktsäkerhet
- Klassregler, certifikat och godkännanden
- Produktstandard
- I specifika fall: felsökning/verifiering av komponenter/system

Vem trivs här?
Brinner du får kvalitetsarbete och standards? Vill du ha ett eget ansvarsområde där du är den som får driva avdelningens arbete på området? Har du ambitionen att arbeta på ett globalt företag som ständigt satsar och utvecklas för att vara i teknisk framkant? Kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör och har några års erfarenhet av arbete med kvalitet, process och produktstandard inom automations & elektronikbranschen. Erfarenhet av marin verksamhet är meriterande.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kommer dina mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, väl till pass. Är du analytisk och metodisk samt har en förmåga att självständigt driva, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med Marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området Marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.

Sök redan idag!
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 7 december 2017. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marianne Pettersson, 054-771 85 44.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Automationstekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=0EA72A06-1B28-4F3A-9B50-B0639EE96AB4&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Nu söker vi för kunds räkning Containerlastare

Nu söker vi för kunds räkning personer som vill jobba med lastning/packning av sjöcontainers. Din uppgift är att ansvara för lastning/packning av tre stycken 20-fots sjöcontainers.  Arbetet beräknas ta ca 5–10 dagar. Det är bra om du har erfarenhet av lastsäkring. Arbetet utförs hos kund i Kristinehamn.

Tjänsten är en bemanning via Qtym.

Anställningen är på heltid i 5-10 dagar. Start 11/12.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. Du söker tjänsten via www.qtym.se 

Vid frågor kontakta konsultchef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. jan.hallenberg@qtym.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lastare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.qtym.se/soka-jobb-och-uppdrag/lediga-tjanster/?aguid=E583E93D47A84FC191130D8C468E4FED&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Qtym AB
Verkstadsgatan 20
65219  Karlstad Sverige
Hemsida: www.qtym.se
  
Platsannons

Vi söker timvikarier inom vår kursverksamhet

VI söker dig som kan hoppa in som cirkelledare vid sjukdom i vår kursverksamhet inom projektet "På väg". Vi söker vikarier till vår verksamhet i Karlstad och Kristinehamn.

Projekt På väg är ett arbetsmarknadsprojekt som drivs av SV Värmland med stöd av Europeiska socialfonden och i samverkan med Arbetsförmedlingen och kommunerna Kil, Forshaga, Kristinehamn, Filipstad och Karlstad.
Målgrupp för På väg är utlandsfödda kvinnor långt från arbetsmarknaden. Projektets aktiviteter består till största del av kursverksamhet för målgruppen.
På väg är ett metodutvecklingsprojekt som syftar till att tillämpa och utveckla metoder som leder till att målgruppen kommer närmare arbetsmarknaden och ökar sin anställningsbarhet.

Som vikarierande cirkelledare har du möjlighet att med kort varsel komma in och leda verksamheten med grupperna. Vi arbetar på mycket enkel svenska med ämnen som yrkeskunskap, samhällskunskap, svenska sociala koder, geografi, personlig utveckling mm. Vi kan också ha praktisk (tex hantverk) verksamhet i syfte att utveckla deltagarnas svenskakunskaper.

Kurserna pågår mån-fre 8-15 på följande platser: Stapelgatan 2 i Karlstad, Köpcentret Vintergatan Kristinehamn.

Vi söker dig som har god pedagogisk erfarenhet (gärna med vuxna) och känner dig trygg i din roll som pedagog. Det är viktigt att du har tillräcklig erfarenhet och kunskap för att kunna "improvisera" dagens upplägg utifrån vissa kriterier vid snabba inhopp. Du måste också känna dig trygg med att arbeta tillsammans med personer med varierade svenskakunskaper.
Det är ett krav att du talar och skriver svenska mycket väl, och det är en fördel om du har erfarenhet från folkbildningsverksamhet.
Som person behöver du vara lugn, trygg, stresstålig och socialt kompetent.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. I Värmland har vi lokalkontor på tio olika orter och finns därmed nära dig nästan oavsett var du bor. Hos oss kan du delta i spännande och inspirerande studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang inom en rad olika områden. Vi samarbetar även med en stor mängd föreningar och organisationer och kan bland annat hjälpa dig och din förening att utvecklas och växa.

Vi tror att du är unik och att alla människor, oavsett ålder, kön och bakgrund kan utvecklas och växa utifrån sina egna förutsättningar om de ges rätt möjligheter. Delaktighet och gemenskap är två viktiga ledord för oss.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker timvikarier som kan hoppa in för ordinarie personal vid sjukdom.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Ange vilken ort du söker till
Webbplats:
Epostadress: jenny.linzie@sv.se
Övrigt: VI tar emot ansökan löpande och behöver timvikarier omgående, så är du intresserad - skicka din ansökan på en gång!
Arbetsplats: 
Adress: SV Värmland
Stapelgatan 2
65216  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.svvarmland.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!



IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Lärare i svenska och engelska till Presterudsgymnasiet

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola och vuxenutbildning samt musik- och kulturskola.

ARBETSUPPGIFTER
Presterudsgymnasiet söker en gymnasielärare för undervisning i svenska i kombination med engelska. Anställningen är tidsbegränsad och sysselsättningsgraden är 50%. Du som söker ska ha lärarutbildning.

Som vuxen på skolan har du ett nära samarbete med skolans övriga personal för att ge eleven bästa möjliga förutsättning att nå uppsatta mål. Vi arbetar för alla elevers rätt till utbildning genom att våra medarbetare är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss bidrar du till att ge våra elever goda förutsättningar att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. För att lyckas med vårt mål ser vi nödvändigheten i att integrera digitala resurser i skolans utveckling.

Vi söker dig som arbetar medvetet för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Alla elever inom Presterudsgymnasiet ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande.

Du ska tillsammans med medarbetare i olika professioner ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ser digitala resurser som en nödvändig del av skolutveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med eleven i centrum.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Du ska ha lärarlegitimation för tjänsten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 50% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse., upphör: Anställningens varaktighet: vt-18.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: A730661
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b60a10bb-cc59-4fa0-874b-0715678a22ef&TK=36e499e6-6d5f-4181-88ed-cadfbd44a6c3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driftelektriker

Vill du jobba i en verksamhet som levererar världens viktigaste livsmedel? Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi en driftelektriker till VA-avdelningen.

Vi som arbetar på VA-avdelningen ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamns kommun har tillgång till rent vatten av god kvalitet. Vi ansvarar för kommunens ledningsnät, vatten-och reningsverk sen utför vi även en hel del projekt som t.ex. VA-utbyggnad, ombyggnationer/renoveringar samt investeringar i vårt ledningsnät. VA-avdelningen består idag av 25 medarbetare och som driftelektriker ingår du i en arbetsgrupp på 9 personer.

VA-avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att våra barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall samt driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvudsakliga arbete kommer bestå av el och automationsarbeten samt nyinstallation, felsökningar och ombyggnationer av elinstallationer på våra VA-anläggningar. Du kommer även stötta verksamheten i drift och underhåll av kommunens vatten- och reningsverk med tillhörande anläggningar.

Du kommer arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Som driftelektriker kommer du bland annat ansvara för VA-avdelningens el-anläggningar och tillsammans med kollegorna medverka för att minska tekniska störningar som uppkommer samt delta i förbättringsarbeten som berör ditt arbetsområde. I arbetet kan beredskap för vatten-och reningsverk komma att ingå på sikt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med el-inriktning eller likvärdig utbildning. Du har minst fem års erfarenhet av att utföra installationer och felavhjälpning på elektriska anläggningar. Önskvärt är att du har allmän behörighet (ABL). Dokumenterade erfarenhet från processindustrin eller motsvarande inom såväl el/installation inom automationsområdet är meriterande.

Arbetet omfattar interna och externa kontakter vilket kräver att du är självständig, kommunikativ och har ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Du är praktiskt lagd och har ett problemlösande förhållningssätt. Du gillar att arbeta i team samtidigt som du tar ansvar för och självständigt utför dina arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda datakunskaper.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Här finns många spännande och utvecklande arbeten inom vitt skilda områden.

Tillsammans med våra cirka 2 000 medarbetare gör vi varje dag vårt bästa för Kristinehamns invånare. Som medarbetare ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt dagliga arbete på ett bra sätt.

Här är några exempel på våra förmåner:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Driftelektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A729155
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1bd8da2a-15f8-469b-88ee-6e77c2c0dd85&TK=843c8afc-c450-4512-80d7-9834061f66e7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Tekniska förvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

socialsekreterare

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Socialförvaltningen är uppdelad i verksamhetsområdena handikappomsorg, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Förvaltningens kärnverksamhet är att:
- bedriva omvårdnad, omsorg och rehabilitering
- ge stöd och hjälp för människor att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv
- genom utredning och insatser ge barn, ungdomar och vuxna stöd, hjälp och service
- ge stöd och service till funktionshindrade




ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill bli vår nya kollega på barn och ungdomsgruppen
Du kommer arbeta som socialsekreterare med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Arbetsuppgifterna innebär utredningar jml SoL och LVU.

Som anställd på enheten barn och ungdom erbjuder vi dig:
En bra introduktion enligt vår introduktionsplan då det är viktigt för oss att du ska trivas i vårt team och få en möjlighet att succesivt slussas in i arbetet.
Du får en mentor och intern handledning av 1:e socialsekreterare.
Stöd i handläggningen och i det vardagliga arbetet genom 1:e socialsekreterare.
En positiv teamkänsla i arbetsgruppen där vi ställer upp och stöttar varandra och har kul tillsammans.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Extern handledning.


KVALIFIKATIONER
Vem söker vi;
Vår nya blivande kollega ska ha socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du får gärna ha erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom socialtjänsten.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
För oss är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt.
Kunskap om BBIC är önskvärt.
Resor ingår i tjänsten varav B- körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A730311
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cd226f1d-02a5-4548-8ba4-a40c4ccca1e0&TK=527c11d0-e8fc-4f39-baca-0b1d15223177
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska, folktandvården Kristinehamn

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Till folktandvården i Kristinehamn, söker vi nu en tandsköterska med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av assistans, profylax, receptions- och sterilarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också som del i ett team inom barn och vuxentandvård.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Vi vill att du kan ge våra patienter ett fint bemötande och omhändertagande.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 6 tandläkare, 7 tandhygienister och 14 tandsköterskor.

Kristinehamn erbjuder dig närhet till Vänern med sitt fina fiske och möjligheter till ett rikt båtliv. Vi har också vacker natur, skärgård och golfbana mm. Kristinehamn är en känd konstnärsstad inte minst med tanke på vår Picasso-skulptur som finns belägen i skärgården. Kända konstnärsnamn är Stig Olsson, Kjell Sundberg med flera.
Läs mer på www.kristinehamn.se

KVALIFIKATIONER
Tandsköterskeexamen

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Dnr CSK/174583
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e15cdc39-90d5-419d-b808-9999a062a14e&TK=5d996927-db2d-4ae2-8c29-a58fa0ace3cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Kristinehamn
Landstinget i Värmland
68131  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skötare, rättspsykiatrin, Kristinehamn

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Rättspsykiatrins uppdrag är att tillhandahålla vård för medborgare i Värmland, som är dömda till rättspsykiatrisk vård eller vistas inom kriminalvården. Rättspsykiatrin vars lokaler ligger i Kristinehamn består av tre vårdavdelningar, intagning inkluderande häktesplatser, rehabilitering och rehabilitering/habilitering sammanlagt 32 vårdplatser. Ett behandlingsteam finns som resurs i verksamheten och även i den öppna rättspsykiatriska vården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu skötare till rättspsykiatriska enheten i Kristinehamn. Tjänsterna är placerade på avdelning 80, 81 och 82. Avdelning 80 är en intagningsavdelning med 10 platser där vi vårdar patienter som är dömda till vård samt patienter från kriminalvården som har ett vårdbehov. Avdelning 81 är en rehabiliteringsavdelning med 14 slutenvårdsplatser och avdelning 82 är en habilitering- och rehabiliteringsavdelning med 8 vårdplatser.
Om ni har speciella önskemål om vilken avdelning ni vill arbeta på, ange detta i ansökan.
Arbetet består av psykiatriskt omvårdnadsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad skötare.
Körkort är ett krav.
Du bör vara lyhörd och flexibel samt ha god förmåga att samarbeta och vara intresserad av att utveckla kontaktpersonsarbetet.
Vi lägger stor vikt vid att du har en positiv syn på utveckling av vården då internutbildning och handledning ingår som viktiga delar. Erfarenhet är meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Inför anställning inom psykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister.
Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. mix dag/natt Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/177644
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5af2a6a8-d911-46a3-be5e-0c6e0571c4f8&TK=2edba256-7c12-4e04-ae20-b08ad0d0017d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Rättspsykiatriska Kristinehamn
Landstinget i Värmland
68180  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, rättspsykiatrin, Kristinehamn

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Rättspsykiatrins uppdrag är att tillhandahålla vård för medborgare i Värmland, som är dömda till rättspsykiatrisk vård eller vistas inom kriminalvården. Rättspsykiatrin vars lokaler ligger i Kristinehamn består av tre vårdavdelningar, intagning inkluderande häktesplatser, rehabilitering och rehabilitering/habilitering sammanlagt 32 vårdplatser. Ett behandlingsteam finns som resurs i verksamheten och även i den öppna rättspsykiatriska vården.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor till rättspsykiatriska enheten i Kristinehamn. Tjänsterna är placerade på avdelning 81 och avdelning 82. Avdelning 81 är en rehabiliteringsavdelning med 14 slutenvårdsplatser. Avdelning 82 är en habilitering- och rehabiliteringsavdelning med 8 vårdplatser.
Om ni har speciella önskemål om vilken avdelning ni vill arbeta på, ange detta i ansökan.
Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med omvårdnads- och arbetsledaransvar.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Vid lönesättning av sjuksköterskor inom rättspsykiatrin i Värmland tillämpas en speciell lönestege framtagen enbart för denna verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet från psykiatri är meriterande och vidareutbildning i psykiatri är naturligtvis värdefullt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du vill utvecklas, ska vara positiv, flexibel och se fördelarna av att vara en del i ett team.

ÖVRIGT
Inför anställning inom psykiatrin gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister.
Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/174643
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5b57fb10-db16-4dda-9f13-b3ee91cea368&TK=0b347b32-2b99-45e7-91fb-c09052604252
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Rättspsykiatriska Kristinehamn
Landstinget i Värmland
68180  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog till åk F-3 - Djurgårdsskolan

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning.
Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola och vuxenutbildning samt musik och kulturskola.

I Kristinehamns kommun ligger hela elevhälsan organiserad under en och samma chef, elevhälsostrategen. Elevhälsan består av ca 40 personer, kuratorer, psykologer, specialpedagoger, skolsköterskor och studie- och yrkesvägledare.

Elevhälsan är inne i ett utvecklingsarbete gällande det hälsofrämjande och förebyggande uppdraget. Vi har vid tre tillfällen fått projektpengar från SPSM och arbetar för att länka samman det hälsofrämjande klassrummet med tillgänglighet.
Under läsåret 16/17 HBTQ-certifierades hela elevhälsan och fokus på dessa frågor fortsätter även detta läsår.

ARBETSUPPGIFTER
Djurgårdsskolan är en del av det Södra rektorsområdet som förutom Djurgårdsskolan också består av Björneborgs- och Grunnebacka skola. Elevhälsan på området består av två kuratorer, två skolsköterskor, en studie- och yrkesvägledare samt tre specialpedagoger. En av specialpedagogtjänsterna är i dagsläget vakant och vi söker nu en ersättare på tjänsten där det huvudsakliga uppdraget gäller åk F-3.

Vi vill att du jobbar med ett hälsofrämjande och förebyggande fokus samt med ett tydligt elevperspektiv. Du har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel samt driven och engagerad i ditt arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
- identifiera, analysera och delta i arbetet med att undanröja hinder för, och orsaker till att elever stöter på svårigheter i sina undervisnings- och lärandemiljöer.
- identifiera de bärande hörnstenarna i ett hälsofrämjande klassrum och en hälsofrämjande skola samt arbeta för detta ur ett specialpedagogiskt perspektiv.
- genomföra pedagogiska utredningar samt analysera elevens behov på organisations-, grupp- och individnivå.
- utforma och delta i arbetet med att upprätta, genomföra och följa upp åtgärdsprogram.
- vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor - bemötande, extra anpassningar och metodutveckling.
- bidra till skolans och elevhälsans utveckling
- genomföra den pedagogiska delen i utredningar inför mottagande i grundsärskolan samt processa dessa i utredningsteamet.

KVALIFIKATIONER
Du har specialpedagogisk kompetens och vi lägger stor vikt vid specialpedagogexamen samt grundbehörighet som grundskollärare.

Du har kompetens och erfarenhet av att analysera elevers behov utifrån ett kontextuellt perspektiv samt verktyg för att jobba utifrån denna analys.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A729761
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ca66b25-770c-491f-ae83-c103f446c1ab&TK=b4152fc2-7546-464b-a65a-d98fff0bcb8b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare till expedition

Truckkörning, godsmottagning/rapportering, boka transport/dokument, sköta om FiFo systemet, beställa och sköta emballage, tömma ”spån” och omhänderta spåncentrifug med oljebar, sköta avfallsåtervinning samt miljöfarligt avfall, styckförpackning av detaljer samt bandning av pall.

Du som söker tjänsten är utåtriktad, lätt för att arbeta i grupp, god Engelska i både tal och skrift samt datavana är meriterande.
Truckkort gällande för motviktstruck är ett krav.


Albin Components AB som är beläget i Kristinehamn omsätter ca 215 MSEK och har 115 anställda. Vår produktionsanläggning är högt automatiserad och inriktad mot medelstora och stora produktionsserier. Vi är certifierade enligt ledningssystemen, ISO/TS 16949 och ISO 14001.

Albin Components AB är ett underleverantörsföretag med skärande bearbetning och montering som inriktning och med kuggskärning som specialitet. Kunderna finns i huvudsak inom fordonsindustrin där lastvagnssidan dominerar.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@albincomponents.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Albin Components AB
Box 115
68123  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC Operatör

Du som söker skall ha erfarenhet från svarvning med Mazak och Okuma styrsystem, samt kuggbearbetning.
Erfarenhet från ABB och Fanuc robotisering är önskvärd.

Du har minst tre årig verkstadsmekanisk utbildning, du är initiativrik, flexibel, öppen och positiv och har ambition att växa och utvecklas och har flerårig vana av CNC bearbetning. Dina arbetsuppgifter blir att i en målstyrd arbetsgrupp producera de komponenter som gruppen ansvarar för, till rätt kvalité och efter gruppens leveransplaner.

Albin Components AB som är beläget i Kristinehamn omsätter ca 215 MSEK och har 115 anställda. Vår produktionsanläggning är högt automatiserad och inriktad mot medelstora och stora produktionsserier. Vi är certifierade enligt ledningssystemen, ISO/TS 16949 och ISO 14001.

Albin Components AB är ett underleverantörsföretag med skärande bearbetning och montering som inriktning och med kuggskärning som specialitet. Kunderna finns i huvudsak inom fordonsindustrin där lastvagnssidan dominerar.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@albincomponents.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Albin Components AB
Box 115
68123  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

socialsekreterare

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Socialförvaltningen är uppdelad i verksamhetsområdena handikappomsorg, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Förvaltningens kärnverksamhet är att:
- bedriva omvårdnad, omsorg och rehabilitering
- ge stöd och hjälp för människor att bli självförsörjande och leva ett självständigt liv
- genom utredning och insatser ge barn, ungdomar och vuxna stöd, hjälp och service
- ge stöd och service till funktionshindrade




ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken, nytänkande, positiv och driven som vill vara med och bygga upp nått nytt? Då ser vi fram emot att arbeta med just dig!
Under hösten ska ett arbete påbörjas med att införa en ny arbetsmetod, där kan du vara med och påverka hur vår nya metod ska utformas.
Arbetsmetoden innebär att alla nybesök gällande ekonomiskt bistånd ska ske på vår arbetsmarknadsenhet AME,tillsammans med en
arbetsmarknadskonsulent. Det innebär att vi på ekonomienheten kommer att specialisera oss.
Några socialsekreterare kommer arbeta med nybesök i tätt samarbete med AME och övriga arbetar med de klienter som har behov av försörjningsstöd och insatser under längre tid.
De effekter och resultat vi förväntar oss av det nya arbetssättet är att fokus ska ligga på arbete,
kortare väntetider och på sikt minskat långvarigt biståndsberoende.
Tjänsten innefattar även att handlägga och fatta ekonomiska beslut men även motivera till att finna lösningar till självförsörjning. Det innebär samverkan mellan andra enheter inom kommunen men också andra myndigheter
bl.a. Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget.I tjänsten ingår myndighetsutövning
enligt Socialtjänstlagen (SoL) samt ansvar för uppföljning och utvärdering av pågående biståndsinsatser.
Du kommer arbeta i team med kollegor, 1 :e socialsekreterare samt chefsstöd men du har också eget ansvar i arbetet.
Vi kommer erbjuda kompetensutbildning samt extern handledning.
Så tveka inte med din ansökan,här har du din chans att följa med oss på denna förändringsprocess!



KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning och arbete med försörjningsstöd är en merit. Du utrycker dig väl i tal och skrift samt har god dokumentationsförmåga då det är en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: A728749
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=68476bd1-befb-44f2-b200-6781b344d808&TK=8013a11c-3b1d-4763-982d-f4d83dc19be0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar: Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.




Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.




Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Säsongsarbete Januari - Mars med chans till förlängning
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9554-medarbetare_burger-king-kristinehamn
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Bodalsvägen 4
68143  Kristinehamn Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  
Platsannons

Lärare i särskild undervisningsgrupp till Djurgårdsskolan

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola och vuxenutbildning samt musik- och kulturskola.

Som lärare ingår du i ett av våra arbetslag och har ett nära samarbete med skolans olika verksamheter. Skolan är väl utrustad med digital utrustning där IKT genomsyrar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en grundskollärare till särskild undervisningsgrupp till Djurgårdsskolan F-9.

Vi arbetar för alla elevers rätt till utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss bidrar du till att ge våra elever goda förutsättningar att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Vi söker dig som medvetet arbetar för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Alla elever ska möta vuxna som ser varje elevs unika möjligheter, som skapar förtroendefulla och trygga relationer och visar lust och engagemang i samspelet med eleven.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha lärarutbildning (legitimation krävs för eventuell tillsvidareanställning). Speciallärarutbildning är meriterande. Du ska vara väl förtrogen med Läroplanen Lgr 11.

Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande.

Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget ta ansvar för att verksamheten utvecklas så att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, relationsbyggande och förmågan att arbeta i arbetslag med eleven i centrum.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Vårterminen -18 Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde start vt-18.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: A728625
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07f32be3-8238-41bf-a53c-a58c4ccc9c43&TK=e8cba7dd-c4bd-4113-abb6-898d905c7f1d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

E-arkivarie

Är du en driven och engagerad person som vill vara med och bygga upp något nytt? Då kan du vara den vi söker! Kansliavdelningen söker nu en e-arkivarie som kommer ha en samordnade roll i arbetet med att bygga upp vårt e-arkiv.

Kansliavdelningens stab arbetar med administrationen runt kommunfullmäktige, kommunstyrelsen samt att ge kommunledningen administrativ service. Vi arbetar nu med att förstärka vår kompetens inom dokument- och ärendehanteringen samt bygga ut vårt arkiv till ett e-arkiv. Vårt uppdrag är roligt och intressant och du kommer bli en viktig länk i dokument-och ärendehanteringen för hela kommunen.

Kansliavdelningen är en del av kommunledningsförvaltningen. Vi arbetar övergripande med att stärka samordning och samsyn mellan förvaltningarna i gemensamma frågor. Förvaltningen består cirka 110 medarbetare inom avdelningarna kansli, ekonomi, personal, IT och planering.

ARBETSUPPGIFTER
Kommunen har idag ett analogt arkiv som succesivt kommer att byggas ut till ett kommungemensamt e-arkiv. Som e-arkivarie kommer du arbeta med digitala dokumenthanteringsfrågor och elektronisk arkivering inom hela kommunen. Du kommer att ha en drivande och samordnande roll i arbetet med att bygga upp e-arkivet. En viktig uppgift med början år 2018 är att vara projektledare för upphandlingen av e-arkiv lösning samt ett stöd till förvaltningarna vid avveckling av verksamhetssystem och flytt av data till e-arkivet.

Som e-arkivarie kommer du bland annat bevaka strategiska dokumentfrågor, leda utvecklingsprojekt som sakkunnig inom området och bevaka utvecklingen i omvärlden. Du kommer även utreda bevarande och gallring av digital information samt arbeta med regelverk för elektronisk arkivering.

I din roll är du ett stöd till kommunens verksamheter via rådgivning och utbildning. Likaså kommer du delta i arbetet med styrande och stödjande dokument. I arbetsuppgifterna ingår även hantering av ordinarie arkivarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med minst 60 hp enligt nya systemet i arkivvetenskap. Du ska ha arbetat ett par år som arkivarie och ha erfarenhet av digital dokumenthantering samt gallring i IT-miljöer. God svenska är ett krav för tjänsten.

Studier i systemvetenskap är meriterande och vi utgår från att du har ett stort intresse för IT-relaterad dokumenthantering. Att ha arbetat med dokumenthanteringsfrågor och uppbyggnad av e-arkiv är meriterande. Vi förutsätter att du har god kännedom om gällande lagstiftning och det är ett plus om du har kunskap om processorienterad arkivredovisning.

Som person ska du vara drivande och van vid att arbeta i projektform. Du är utåtriktad, pedagogisk och har god förmåga till att samarbeta. Du måste tycka om och ha fallenhet för struktur, ordning och reda samt vara noggrann. Likaså att du har integritet, mod och står upp för din kompetens.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Här finns många spännande och utvecklande arbeten inom vitt skilda områden.

Tillsammans med våra cirka 2 000 medarbetare gör vi varje dag vårt bästa för Kristinehamns invånare. Som medarbetare ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt dagliga arbete på ett bra sätt.

Här är några exempel på våra förmåner:

• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Arkivarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728295
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=650213aa-e5c4-4266-abc7-bda69e6c8e2f&TK=4a0fa53d-95b8-4aa3-8728-1b794a3ded14
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kristinehamns kommun, Kommunledningsförvaltningen
Kungsgatan 30
68184  Kristinehamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksmedarbetare till Netto Kristinehamn

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande, dock senast 2017-11-30.

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag samt ledarerfarenhet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

DU HAR NU MÖJLIGHET ATT BLI EN DEL AV VÅRT FANTASTISKA TEAM!

Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.

VI ERBJUDER DIG:

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Vi erbjuder dig en plats i ett engagerat team där vi alla jobbar mot ett gemensamt mål, en för alla - alla för en! Tillsammans skapar vi Netto Magic!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställningen är en visstidsanställning på 10 h/vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Kristinehamn - 75%

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 

Tycker du om att jobba med människor? Är du social och uppskattar ett gott samtal? Kanske är det då dig vi söker!

 

Om tjänsten:

Nu söker vi flera assistenter som vill jobba med en av våra kunder i Kristinehamn. Vår kund är en kvinna som behöver hjälp med det dagliga. Mer information fås vid en eventuell intervju.

 

Vi söker dig som:

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom vården.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg. Tjänsterna är en schemarad på cirka 75% och en på cirka 45%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: I slutet av december.

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10875
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Lagergrens gata 2
65226  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Extrajobb butik Nille i Kristinehamn

Retail Staffing - "We love retail"

Sedan starten 2014 har vi snabbt vuxit tack vare vårt smarta och moderna bemanningslösning och duktiga medarbetare. Vi skapar mer tid till aktiv försäljning och kundfokus.

Vi samarbetar med rikstäckande butikskedjor inom detaljhandeln när det gäller att rekrytera och bemanna butikssäljare till butik och finns idag med pooler i Stockholm, Göteborg, Skåne samt Linköping/Norrköping området.

Vi erbjuder våra kunder att enkelt bemanna sin butiker med egen person i första hand och i andra hand hyra in våra duktiga butikssäljare som kan arbeta när behovet är som störst.

Vi erbjuder våra kandidater att arbeta hos oss i världens bästa bransch som uthyrd via vår staffingpool eller som anställd direkt hos kund.

Retail Staffing Sverige AB är medlem i bemanningsföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal.

Vi har samarbete med Nille, m.fl. butikskedjor och har bemanningspool för Nille i Töckfors/Karlstad/Kristinehamn/Karlskoga/Örebro

Därför söker vi dig som är EGENFÖRETAGARE eller STUDENT för omgående anställning och som brinner för retail och har tidigare erfarenhet från butik. Tjänsterna skall tillsättas omgående och tillsvidare, viktigt är att du också kan arbeta mycket inför och under julförsäljningen. 

De vi anställer måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning (studier eller fast jobb) på minst 50% eller ha eget företag. Om du är anställd på mindre än 50% eller är arbetslös kan vi tyvärr inte anställa dig då vårt kollektivavtal reglerar anställningsformen och tjänsten hos oss räknas som ett extrajobb.

Som medarbetare hos Retail Staffing är du vår viktigaste ambassadör och vårt ansikte utåt. Du känner dig stolt över din roll, gillar människor och överträffar alltid kundens förväntningar.

Du är anställd på Retail Staffing och arbetar som säljare både i kassan, på golvet eller på lagret ute i våra kunders butiker. Då tjänsten är en behovsanställning, så har du inga fasta tider, utan jobbar när behovet dyker upp och ambulerar mellan de olika butikerna.

Arbetsuppgifter:
- Du utför butikens ordinarie arbetsuppgifter, vilket innebär både sälj, kassa, plock, lager
- Du ger alltid god service i den butik du jobbar i
- Du är engagerad och jobbar aktivt mot butikens mål
- Du är social och vill bidra till härlig stämning

Vi söker dig som:
- Har arbetat i butik tidigare
- Har avslutat gymnasiet samt är minst 18 år
- Om du är student behöver det vara på minst 50%
- Om du är egenföretagare måste du ha F-skattesedel
- Om du har deltidsjobb, så måste du ha kontrakt på minst 50% och ej vara tim-, extra- eller behovsanställd
- Meriterande om du har körtkort och tillgång till bil 

Som person:
- Har god fysik och gillar att "hugga i"
- Har erfarenhet av service och brinner för mötet med kunden
- Gillar att lära dig nya saker
- Är stresstålig, flexibel och gillar högt tempo
- Kan arbeta oregelbundna tider och hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 2 dagar vardagar i veckan samt helg
- Tycker det är kul med nya arbetsplatser och nya kollegor

Vi erbjuder:
- Roliga uppdrag hos våra kunder
- Flexibla arbetstider, du jobbar när du vill och kan
- Möjlighet till anställning hos kund

Vi på Retail Staffing:
Ser våra medarbetare som det viktigaste vi har. Vi är stolta över att de vill jobba hos just oss och vill att de ska känna sig stolta över att representera Retail Staffing. Du får inte bara branscherfarenhet utan även ett brett kontaktnät och möjligheter att utvecklas i din roll som butikssäljare.

Vi på Retail Staffing har många års erfarenhet av retail och vill gärna dela med oss av den kunskapen till våra medarbetare. Att jobba på Retail Staffing ska ge dig mer än bara ett extrajobb.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA HEMSIDA. ANSÖKNINGAR SKICKADE PER MAIL KOMMER INTE ATT REGISTERAS.

Välkommen med din ansökan!

Retail Staffing - "We love retail"
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Pool Kristinehamn Nille
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17581-retail-recruitment-kristinehamn-extrajobb-butik-nille-i-kristinehamn/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail staffing - Bemanning/Rekrytering butik
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailstaffing.se
  
Platsannons

Förenade Service söker lokalvårdare till Kristinehamn

Förenade Service AB ingår i danska Forenede koncernen och är Nordens största familjeägda servicekoncern med en omsättning på 2,5 miljarder DKK och över 8 000 medarbetare. Vi är ett av nordens ledande serviceföretag, men vi har inte glömt de värderingar som har tagit oss dit vi är i dag, närhet till kunden och närhet till våra medarbetare. Vi är ett företag där alla jobb är lika viktiga och står stadigt i vår ambition att städa, putsa fönster och laga mat bäst. Samtidigt kan vi erbjuda dig ett storföretags möjligheter till kompetens- och karriärs utveckling. Företaget etablerades i Sverige 1998 och har på kort tid expanderat kraftfullt och vi är idag ca 1000 medarbetare runt om i Sverige. Vi behöver nu förstärka vår organisation.

Vi söker Dig som har erfarenhet av eller intresse av lokalvård. Som person är du serviceinriktad och ansvarsfull. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med självständiga arbetsuppgifter som att hjälpas åt att tillsammans lösa en uppgift. De skall kunna arbeta varannan helg och varannan Fredag. Arbetsplatsen är Migrationsverkets boende i Kristinehamn. OB ersättning utgår enligt fastighetsanställdas kollektivavtal. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av städning samt utbildning gärna SRY. Du ska kunna Svenska i tal ock skrift. Vi ser gärna Manliga sökanden. Vi går igenom ansökningar löpande. Välkommen in med din ansökan.

 

 

 


Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificerattimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://www.forenade-service.se/jobb/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=142
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förenade Service i Sverige AB
Våxnäsgatan 10
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.forenade-service.se
  

Platsannons

Kock

Verksamhetsbeskrivning
En familjeägd resturang med lång tradition i Kristinehamn som serverar uteslutande kinesisk mat. Man gör rätter för avhämtning, serverar lunchbufe samt driver kvällsresturang med rättigheter.

Arbetsuppgifter
Alla kockens uppgifter i kök.

Utbildning/Erfarenhet
Självgående kock i det kinesiska eller asiatiska köket .
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVeckoschema som följer resturangens öppetider tisdag till söndag.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: yuet_hung@hotmail.com
Övrigt: Lägenhet finns att tillgå vid anställning. Tar gärna emot ansökningar från annat Eu/Ess-land
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang China Garden

68130  KRISTINEHAMN 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal