Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:12

Lediga jobb i Kramfors kommun (2282), Västernorrlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd18 669
Täthet11,02Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 892,57Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 694,65Landareal (km²)
Sjö90,41Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 107,53Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Speciallärare till Grundsärskolan

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som speciallärare är du klasslärare för en grupp motsvarande mellanstadiet vid Grundsärskolan inriktning ämnen. Du kommer att arbeta i arbetslag där förstärkning av bland annat fritidpedagog finns.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad och behörig speciallärare med inriktning utvecklingsstörning.

ÖVRIGT
För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-16 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A681946
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=131aab6d-9a0c-441d-abae-ad7992525b3d&TK=0d2085ce-059c-4d11-b5ca-df5b6fd41461
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: https://www.youtube.com/watch?v=DKl3_BDlfwc
  
Platsannons

Team mellersta Norrland söker en veterinärkollega till Ullånger

Är du intresserad av en annorlunda och spännande utmaning där du får använda din breda veterinärmedicinska kompetens? Som officiell veterinär på Livsmedelsverket bidrar du med dina kunskaper till att vi har säkra livsmedel i Sverige och att vi upprätthåller vårt goda djurskydd. Du finns i en lärande organisation som ökar din kompetens och ditt självförtroende. Ditt uppdrag gör skillnad!

 

Arbetsuppgifter

Som officiell veterinär besiktar du de djur som anländer till slakterier och är du en viktig del i kedjan mot säkra livsmedel. Du använder dina kunskaper i patologi, mikrobiologi, och köttbesiktning såväl som kliniska kunskaper för att säkerställa att de djur som används till livsmedel är friska. Du använder dina kunskaper i livsmedelssäkerhet och författningskunskap för att genom inspektioner och revisioner på slakterier och livsmedelsanläggningar garantera att de livsmedel som produceras är säkra för konsumenterna.

Tillsammans med dina kollegor i teamet och dina sakkunskaper samt beslut bidrar du till att upptäcka samt avvärja risker i livsmedelsproduktionen.

Du möter företagare och tar del av deras verklighet och ger råd i samband med kontrollen. I rollen kommer du att kunna utveckla dig inom allt från levandedjursbesiktning och köttbesiktning till att skaffa dig en spetskompetens inom en mängd olika områden som rör livsmedelssäkerhet. Administrativa uppgifter är en naturlig del av vårt arbete.

Du ingår i team mellersta Norrland med placeringsort i Ullånger. Resor i samband med kontrolluppdrag och möten ingår i tjänsten. I tjänsten ingår också att, när det behövs, kunna arbeta på annan ort inom avdelningen.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en veterinärlegitimation från Sverige eller annat EU-land och har en god administrativ förmåga. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt kan förstå och göra dig förstådd på engelska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av operativ livsmedelskontroll och myndighetsutövning. Erfarenhet av livsmedelshygien, livsmedelsproduktion eller annat myndighetsarbete är också meriterande.

Som person är du noggrann och har god kommunikativ förmåga. Du tycker om att möta och kommunicera med andra människor. Vi vill att du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som tjänsten ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Det är tillsammans med ditt team som du lyckas och utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande teamchef Madeleine Wahter. Representant för SACO är Laszlo Lak och för ST Tony Berglund. Samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag: 2017-05-28 ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb. Märk ansökan med diarienummer.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Område/avdelning: Område Livsmedelskontroll/Avdelning norra och mellersta Sverige

Diarienummer: 2017/01633

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Betyg, intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Säker mat, bra dricksvatten, ärlig mat och bra matvanor – det är vårt recept på matglädje. Livsmedelsverket är Sveriges myndighet på livsmedelsområdet. Här arbetar landets främsta experter på livsmedel med vetenskap, råd och kontroll.
På Livsmedelsverket erbjuds intressanta arbetsuppgifter inom viktiga samhällsområden som livsmedel, hälsa, miljö och djurskydd. Totalt är vi cirka 570 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 240 arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Veterinär
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/jobba-hos-oss1/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=300%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Livsmedelsverket
Box 622 751 26 Uppsala
87032  Ullånger Sverige
Hemsida: www.slv.se
  
Platsannons

Roligt och varierande jobb som personlig assistent!

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en assistent som kan arbeta extra vid behov samt på ett fast schema under sommaren hos en av våra kunder boende i centrala Kramfors. Kunden är en pigg och glad tjej på 27 år. Hon är rullstolsburen till följd av en cp-skada och har en psykisk utvecklingsstörning som gör att hon behöver assistans dygnet runt och viss tid även dubbelassistans.

Kunden ägnar sig åt många olika aktiviteter om dagarna, till exempel umgänge med vänner, bad och ridning. Som assistent kommer du att vara kunden behjälplig i sitt dagliga liv med allt från personlig hygien och hushållssysslor till att följa med och ta en glass i solen.

Du som söker är en plikttrogen och ordningsam person med god fysik. Du har en positiv inställning, glatt humör och förmågan att sätta kunden i centrum.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt, under natten är det väntetid och man sover på plats hos kunden. Arbete på helger förekommer och de flesta arbetspassen är förlagda som dygnspass.

Om du är rätt person för tjänsten erbjuder vi ett roligt och varierat arbete med trevliga kollegor, en positiv arbetsmiljö och bra arbetsvillkor. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Timvikarie, Sommarmånader (Juni till augusti)Månatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/280/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Erstagatan 2
85235  Sundsvall Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Saneringstekniker till OCAB i Kramfors

Beskrivning:
Dina arbetsuppgifter som saneringstekniker innefattar att utföra saneringsuppdrag inom exempelvis vatten samt brandskador. Det kan även förekomma arbete inom ventilation, rivning och betongslipning.
Ocab hjälper även sina kunder med uppdrag inom asbest och pcb-sanering.
Då OCAB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö ser vi gärna att du som söker värdesätter just kvalité och miljö. Goda möjligheter till vidareutbildning inom företaget finns.
Denna annons avser tjänster placerade hos Ocab i Kramfors. 

Kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst är självgående och ansvarstagande. Du har god fysik då arbetet kan vara fysiskt ansträngande och vi ser att du har en naturligt hög arbetsmoral.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av saneringsarbete , samt innehar utbildning i exempelvis: asbestsanering, pcb-sanering samt liftutbildning.
B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.
OCAB sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Visstidsanställning hos Kornboden Resurs och uthyrd till OCAB i första skedet, därefter goda chanser att anställas direkt hos OCAB.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
OCAB samarbetar med Kornboden Resurs vid rekrytering och bemanning. Alla frågor om tjänsten samt urval och intervjuer utförs av Kornboden.
Kontaktperson: Patrik Olsson, konsultchef.
Urval och intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag är 2017-06-09.

OCAB är rikstäckande inom sanering och avfuktning och är verksamma på 44 orter i Sverige. OCAB omsätter ca 700mkr och har ca 650 medarbetare. OCAB utför tjänster inom sanering, rengöring och avfuktning och utför även utredningar inom byggnadsmiljö.
Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter samt utför besiktningar. OCAB erbjuder jour 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. OCABs kunder är försäkringsbolag, bygg och fastighetsbolag, privatpersoner samt offentlig sektor.

 

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad  och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 20 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

 

Sökord: Sanering, asbestsanering
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Saneringsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats: http://www.kornboden.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2124%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kornboden
Strandgatan 21
89133  Örnsköldsvik Sverige
Hemsida: http://www.kornboden.se/
  

Platsannons

Administratör på Mannaminne

Löpande administration inkl betalning av fakturor, fakturering, rapportering av anställdas arbetade timmar till bokföringsbyrån, betalning av löner, löpande bokföring i samarbete med bokföringsbyrån, kontroll av dagskassor från olika säljställen, kontrollfunktion över ekonomin även möjligt

Vi vill att du har erfarenhet av administrativa uppgifter samt om bokföring. Vi använder programmet Fortnox, kunskap om det är fördel. Stresstålig och flexibel, sommarsäsongen är hektisk och Mannaminne är en kreativ miljö där olika personligheter möts.

Mannaminne är ett stort allkonstverk i Höga Kusten i Nordingrå. Säsongsöppet i helgerna i maj samt september och alla dagar i juni, juli, augusti. Besöksverksamhet med museer, konstutställningar, workshops och evenemang, guidningar. Dessa styrs från entréhuset. Restaurang- och kaféverksamhet med dagliga öppettider, a´la carte på kvällarna. Bröllop, födelsedagar, musikaftnar etc. Hotell med 15 rum samt tre stugor och 4 rum med B&B. Konferenser i Rundlogen.
Mannaminne började byggas 1980 och restaurangen var första byggnaden som blev klar. Sammanlagt finns det 50 -60 byggnader i området. Skapat av konstnären Anders Åberg (f. 1945).
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Bokföringskontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning på timmar, stor del av arbetet sker på sommaren juni-augusti, behovet finns året runt men i mindre antal timmar under vintern. Arbetet utförs på Mannaminne, delvis möjligt även distans. 20%-40%Timlön, stor del av arbetet sker på sommaren juni-augusti, behovet finns året runt men i mindre antal timmar under vintern.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sarita.sandstrom@mannaminne.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mannaminne, Stift
Häggvik 109
87030  Nordingrå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Köksbiträde/kassabiträde

Som köksbiträde kommer du att arbeta i kök med servering, ta betalt i kassan, påfyllning, ta emot och packa upp leveranser och hjälpa till med förberedning, samt även se till att hålla köket snyggt och rent. Skriva ut lunchmenyer och se till information kommer ut till arbetstagarna på Mondi Dynäs intranät.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och det är viktigt att du har en lojal inställning till ditt arbete. Då du kommer att hantera mat blir hygien en viktig del av ditt arbete. Det är viktigt att du är prestigelös och inte är rädd att kavla upp ärmarna. Erfarenhet av att jobba med datorer är ett krav då du kommer att hantera menyer och andra uppgifter.

Vi söker dig som:
• Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb
• Är prestigelös och hugger in där det behövs
• Tycker om att ha mycket på gång samtidigt
• Har nya förslag på förbättringar
• God förmåga att samarbeta med kollegor
• Kan kommunicera tydligt på svenska och engelska både skrift och tal
• Att alltid ha gästen i fokus
• Problemlösare - ingenting är omöjligt
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller om du har erfarenhet av arbete i kök och restaurang.Arbetet kommer att utföras i Restaurang Ekman på Mondi Dynäs AB.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas av HRF’s kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: monica.lindmark@firsthotels.se
Övrigt: Intervjuer hålls löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt person för tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: First Hotel Kramm
Torggatan 14
87230  Kramfors Sverige
Hemsida: http://www.firsthotels.se/kramm
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Kramfors Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Kramfors
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i närheten av Örnsköldsvik. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i närheten av Örnsköldsvik! Vi önskar att du kan börja arbeta omgående eller så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig till och med 31/8 2017.

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Kramfors med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

LAB - Tekniker till Kramfors

Presentation
Är du intresserad av att genomföra undersökande och verifierande provning för att stödja utveckling av och löpande tekniskt underhåll av Nordhydraulics produkter? Då kanske detta är din nya utmaning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att bygga upp och underhålla mätsystem bestående av givare och digitalt mätdatainsamlingssystem, utforma och ta fram provriggar, provfixturer och därtill hörande mät- och styrutrustning. Du kommer utifrån provbegäran att rigga provobjekt, applicera mätutrustning och genomföra mätningar samt utvärdera provresultat och löpande återföra information under genomförande av mätningar. Dessutom kommer du att skriva testrapporter och underhålla hydraulik i provbänkar samt vidareutveckla labbet vad avser provbänkar, mätutrustning, mätmetoder och administrativa rutiner.

I denna tjänst samverkar du med externa resurser för genomförande av provning samt genomför och utvärderar montering av prototyper inom ramen för utvecklingsprojekt. Vid behov stödjer du marknad, eftermarknad/service med felsökning, serviceinsatser, modifieringsarbete eller liknande uppgifter. Dessutom kan det ingå andra arbetsuppgifter inom ramen för verksamheten för teknikavdelnings lab. Du utvecklar aktivt dig själv och håller dig uppdaterad inom arbetsområdet och följer arbetsmiljö- och miljöregler samt övriga lagar, policys och rutiner.


Utbildning/erfarenhet
Du har slutfört 3-årigt gymnasium och behärskar engelska i tal och skrift. Du har god datavana i MS Office (Word, Excel). Har du kunskaper inom elteknik är det meriterande. Du har ett brinnande intresse för att utveckla dig inom hydraulik och våra ventilprodukter. Som person är du drivande, framåt och serviceminded samt noggrann och kvalitetsinriktad. Dessutom har du god förmåga att arbeta i team.

Företagsbeskrivning
Nordhydraulic AB levererar sedan 50 år hydrauliska ventiler och styrningar till världsledande kunder över hela världen inom fordonsindustrin. 60% av vår tillverkning exporteras och säljs såväl direkt som via våra egna säljbolag och distributörer. Vi har ungefär 170 medarbetare varav 140 finns på vårt huvudkontor i Kramfors och vår omsättning uppgår till 250 miljoner kronor. Nordhydraulic ingår i Hydac International med ca 8 000 anställda som utvecklar/tillverkar/marknadsför olika hydrauliska komponenter och system för både industrin och fordon och fordonsutrustningar.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Laboratorieingenjör, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 46462
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Sundsvall AB
Universitetsallén 32
85171  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Hej!
Jag är en kvinna, 30 +, som söker kvinnliga assistenter. Har MS (multipel skleros) och är pga. den rullstolsburen och har även kognitiva problem samt enorm trötthet. Är som person rak och ärlig samt lösningsorienterad. Jag lever en rutinmässig vardag med min hund. Är INTE förtjust i att handla, fika på stan’ eller gå på bio mm. utan gillar mer promenader samt djur och natur och lugnet man finner i skogen. Jag läser också väldigt mycket samt följer vissa serier på tv:n. Gillar att kommunicera samt diskutera och anser att ingenting fungerar i livet om man inte kan ha en dialog. Anser att det viktigaste i assistansen är att kemin mellan kund och assistent fungerar, att man ”klickar” med varandra.

Du som söker anser jag ska:
vara kvinna
gilla att kommunicera
vara ärlig
kunna ta egna initiativ
vara flexibel
kunna anpassa dig
vara villig att lära

Tjänsterna som finns att söka är:
2 st. tjänster på ca. 75 % och är utformad så att man arbetar 2 dagar per vecka samt var tredje helg
1 st. tjänst på ca. 50 % och är utformad så att man arbetar 1 dag per vecka samt var tredje helg
Schemat man har rullar på 6 veckor och när man blir anställd får man schema för ett helt år. Det är ett väldigt fördelaktigt arbete för den som vill studera samtidigt som man arbetar eller om man har ett eget företag osv.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50-85% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/190/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Erstagatan 2
85235  Sundsvall Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Butiksbiträde

Servicepunkten i Mjällom är en livsmedelsbutik som erbjuder matvaror, matlådor, närproducerat mm. Butiken är ombud för apotek, Bussgods och Systembolaget.

Inför sommarsäsongen söker vi nu ytterligare en medarbetare som tillsammans med oss ger våra lokala kunder och turister den service de behöver och ett härligt bemötande.

Eftersom vi är ombud för Systembolaget behöver du som arbetar hos oss vara 20 år.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSäsongsanställning på timmar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: servicepunktenmjallom@outlook.com
Övrigt: Välkommen att mejla din intresseanmälan med CV och presentation till Lena!
Arbetsplats: 
Adress: Servicepunkten på Mjällomshalvön Ek. för.

87031  MJÄLLOM 
Hemsida: http://www.allabolag.se
  

Platsannons

Säljare till OKQ8 Ullånger

Vår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då kanske du är en av OKQ8:s nya Säljare!


Som Säljare på OKQ8 arbetar du i en föränderlig och spännande organisation där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter, biltvätt, servicehjälp samt uthyrning av bil, lastbil och släp. OKQ8 Ullånger har öppet vardagar mellan klockan 07.30-22.00 och helger mellan klockan 08.00-22.00.
Vi söker dig som vill vara en del av ett team och som gillar att arbeta i högt tempo. Kunden ska alltid stå i fokus och känna sig välkommen till oss så att du gillar kundmöten är en självklarhet. Vi ser att du älskar försäljning och vill jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster samt biluthyrning men din personlighet värderas högst. Körkort är ett krav.
Vi erbjuder


OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, leverans, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.
Varaktighet/Arbetstid


Som Säljare arbetar du skifttjänstgöring. Den här tjänsten är en behovsanställning.
Ansökan


Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett screeningtest som är anpassat för tjänsten.


Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bensinstationsbiträde/Servicebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställd -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000002040
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OKQ8
ULLÅNGER CENTRUMVÄGEN
87032  ULLÅNGER Sverige
Hemsida: https://pim.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU1PRD0028/jobb-jobb/career/jobdetail/jobrq000000000002040
  
Platsannons

Rektor till vuxenutbildningen

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Vår rektor går nu vidare till tjänsten som verksamhetschef inom verksamhetsområdet VIA (Vuxenutbildning, Integration och Arbetsmarknad) och därför söker vi dig som är intresserad av en spännande rektorstjänst i kreativ miljö. Du kommer att vara ansvarig för skolformerna kommunal vuxenutbildning, bestående av vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå samt svenska för invandrare med tillhörande samhällsorientering, samt särskild utbildning för vuxna.

VIA är en del av BAS-förvaltningen (Bistånds-, arbetsmarknads- och social serviceförvaltning) och i ditt uppdrag ansvarar du för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten vilket inkluderar personal- och ekonomiansvar. Du förväntas också samverka såväl internt som externt med andra enheter, myndigheter, företag och organisationer. Förutom att du leder och deltar i den egna organisationens dagliga arbete är du också den som bevakar vad som händer i skolvärlden samt driver det systematiska kvalitetsarbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom pedagogik, gärna i kombination med ledarskapsutbildning t ex någon av de statliga befattningsutbildningarna för rektor. Det är också meriterande om du har erfarenhet som ledare inom vuxenutbildning. Du ska ha hög social kompetens och god kommunikativ förmåga samt vara bra på att leda och utveckla såväl människor som verksamheter. För att lyckas som rektor hos oss behöver du vara kunnig och trygg i att hantera lagstyrd verksamhet. Du bör också vara en problemlösare som kan se helheter och vara tydlig i ditt ledarskap.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679652
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=497add78-f1c8-42d4-9f72-b6f454c9508d&TK=74c30380-efce-4f29-b2eb-18aacc495452
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.kramfors.se/barn--utbildning/vuxenutbildning.html
  

Platsannons

Lastbilsförare anläggning

Altins Trafik AB är ett familjeföretag och har sitt säte i Undrom. Vi har flera grus- och bergtäkter samt upplag mellan Sollefteå och Härnösand. Det gör att vi kan tillhandahålla allt material som krävs för våra entreprenad- och transporttjänster.

Vårt täckningsområde är framförallt Västernorrland men vi utför uppdrag i hela landet åt företag, privatpersoner och vägföreningar.

Vi söker nu en Lastbilsförare för säsongsanställning.

BECE körkort och YKB krävs. Meriterande om du har Arbete på väg men inte ett krav.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet men du är intresserad och trivs att jobba i anläggningsbranschen.

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktade av bemanings- eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Bygg- och anläggningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning med möjlighet att det kan bli forsatt anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pealtin@telia.com
Övrigt: Ansökan endast via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Altins Trafik AB
Box 100
88195  UNDROM 
Hemsida: http://www.altinstrafik.se
  

Platsannons

Lärare åk F-6

Docksta Friskola ligger i Docksta, intill Skuleberget i Höga Kusten, Kramfors kommun. Området består av bl.a. Skuleskogens nationalpark och världsarv, vid havet och dess skärgård. Bygden präglas av djupt rotad entreprenörskap och sammanhållning mellan människor, företag och föreningsliv. Skolan ses som en gemensam angelägenhet för ortens befolkning och har ett stort stöd för att finnas kvar i Docksta.

Docksta Friskola verkar för personligt och gemensamt ansvar hos eleverna, samt gemenskap mellan alla elever, oavsett ålder. I skolans byggnad ryms även den kommunala förskolans verksamhet, som friskolan samarbetar med, vilket skapar en trygg och familjär atmosfär mellan barn och elever i alla åldrar.

Vi söker en lärare för åk F-6, med behörig utbildning.
Som lärare på Docksta Friskola ingår du i ett mindre arbetslag, där samarbete och öppen kommunikation är ledstjärnor. Du bör vara flexibel och ha god samarbets- och initiativförmåga, samt ha en helhetssyn på barns utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Du bör vara kreativ som pedagog och kunna odla, samt upprätthålla goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Som kollega och lärare skall du kunna och vilja ta ett strukturerat ansvar för dina uppgifter, både rörande det pedagogiska likväl det organisatoriska. Som lärare verkar du för att skolans kultur och värderingar ska återspeglas, både gällande det pedagogiska arbetet, samt som ledstjärna hos eleverna.

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktad av bemanings-/eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSemestertjänst.I enlighet med kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annalena@dockstafriskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Docksta Friskola ekonomisk förening

87033  DOCKSTA 
Hemsida: http://www.dockstafriskola.se
  
Platsannons

Rektor grundsärskolan

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som rektor i grundsärskolan innebär att du ansvarar för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten för de elever som har rätt till denna skolform. Som rektor i Kramfors kommun innebär det, på ett alldeles särskilt sätt, att du får vara med och utveckla en redan idag stimulerande och kreativ miljö.

BKU-förvaltningens skolledare arbetar nära varandra och tillsammans med förvaltningsledningen, i en väl sammansvetsad ledningsgrupp, vilket ger stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och utveckling i din ledarroll. I arbetet ingår budget-, arbetsmiljö- och personalansvar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot pedagogik. Du är en pedagog, väl förankrad i skollagens och läroplanens värdegrund med engagemang och intresse av specialpedagogik, skolutveckling - och ledarskapsfrågor. Du får gärna också ha arbetat i särskolan.

Du har förmåga att samarbeta, skapa engagemang och delaktighet utifrån uppställda mål. Du kan också kommunicera mål, resurser och förväntade resultat och därigenom skapa förståelse och acceptans för fattade beslut. Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A678645
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=333e8e1d-ffd6-4ba6-adff-a4d29c104344&TK=7b7838e9-88d7-47fd-9d72-d46310041947
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: https://www.youtube.com/watch?v=DKl3_BDlfwc&feature=youtu.be
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare inom Vuxenutbildningen

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Vuxenutbildningen i Kramfors består av grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskola och högskola. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att jobba med vägledning gentemot de olika utbildningarna inom kommunal vuxenutbildning samt särskild utbildning för vuxna.

KVALIFIKATIONER
SYV-utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi värdesätter erfarenhet av vägledning av vuxna. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper, där flexibilitet och samarbetsförmåga är av särskild betydelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678614
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=17a2233f-7e80-4607-88d1-1b1b22fe81f5&TK=4dee5fad-cf19-49c3-bb9d-f10cf238604f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://kramfors.se/barn--utbildning/vuxenutbildning.html
  

Platsannons

Ungdomsdiakon / Församlingspedagog i Kramfors

Platsbeskrivning:
- Församlingen behöver en diakon eller pedagog som kan kliva in i befintliga ungdomsverksamhet och utveckla den vidare. Tjänsten är med inriktning ungdom och därför önskar vi en medarbetare som tycker om ungdomar och är öppen för samtal av själavårdande karaktär. Vi brinner för att all verksamhet ska uppmuntra till en relation med Jesus. Viktigt för tjänsten är även en erfarenhet av eller öppenhet för att engagera, leda och samarbeta med ideella medarbetare.
- Exempel på uppgifter som ingår i tjänsten är konfirmander och unga konfirmandledare, inkl. diverse läger, gudstjänster och utbildningstillfällen, samt tonårskväll på fredagar, rastandakt på högstadieskolan och annan skolkontakt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är diakon, församlingspedagog eller har motsvarande erfarenheter av församlingsarbete och arbete med ungdomar.
För ungdomarnas skull är det viktigt att du vill:
- få dem att känna sig sedda, älskade och behövda
- lyfta fram deras perspektiv (jfr barnkonsekvensanalys) i verksamhetsplanering och på så sätt öppna för ökad delaktighet och möjligheten att engagera sig utifrån intresse.
- vara en vuxen förebild som vågar och vill delta i både bus och allvar.
Du ska kunna hantera församlingens datorsystem för viss administration och kommunikation.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, men också förmågan att planera och arbeta självständigt.
Det är en stor tillgång om du spelar gitarr eller piano och kan leda musik vid t.ex. andakter.
Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro.
Du behöver ha B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt om ansökan
Läs gärna mer om församlingen på vår hemsida www.svenskakyrkan.se/gudmundra. Där finns också vår församlingsinstruktion och senaste verksamhetsuppföljningen (under "Dokument").
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Diakon
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, schemalagd arbetstid Vi tillämpar provanställningFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: gudmundra.forsamling@svenskakyrkan.se
Övrigt: Ansökan med löneanspråk sänds till: Gudmundrå församling Jättestagatan 13 872 34 Kramfors eller via mail gudmundra.forsamling@svenskakyrkan.se
Arbetsplats: 
Adress: Gudmundrå Församling

87234  KRAMFORS 
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare till Byberg & Nordin i Kramfors

Björks & Byberg utvecklar,levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och är idag en av landets största privatägda aktörer. Nationell styrka i kombination med lokal förankring och gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik gör oss starka på marknaden. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda,konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet?ingenting är omöjligt!

Vi erbjuder resetjänster inom fem områden:
?Busstrafik till kommuner, landsting, stat
?Gruppresor för företag & föreningar
?Expressbusstrafik
?Paketresor med flyg, buss och båt
?Lösningar för bussbolag (bussar, beställningscentraler, fastigheter, verkstäder, systemstöd)

I Björks & Byberg-gruppen finns Bybergs & Nordin, A Björks, Björks Buss, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks 24-7, VDL Bus & Coach, Weidermans Buss och Lindbergs Buss. Vi finns representerade från Västerbotten i norr till Östergötland i söder och har tillsammans ca1900 medarbetare

Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen, med rötter i början av 1920-talet och med Nordingrå i Höga Kusten som bas för verksamheten. Idag spänner verksamheten över ett stort antal områden inom resor och busstrafik, såväl lokalt i Västernorrland, som i södra Sverige, Norden och ut i Europa. Företaget omsätter 260 mkr, har närmare 360 medarbetare och ca 200 fordon. Bolaget, som på senare tid växt med flera dotterbolag och intressebolag, har genom åren haft ett stort intresse och engagemang för viktiga branschfrågor.

Vi söker nu taxiförare till vår verksamhet i Kramfors, för såväl heltidstjänst som extra vid behov.

Som förare hos oss ansvarar du för att våra resenärer känner sig trygga och väl omhändertagna under den resa som vi utför, samt att fordonet alltid är välstädat och i bra skick. Arbetstiderna är varierande.

Erfarenheter/Krav
Du är taxiförare och innehar taxiförarlegitimation. Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för resenärernas säkerhet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Då ett av våra övergripande mål är att överträffa kundens förväntningar krävs ett stort kundfokus.

Hos oss inom Byberg & Nordin får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

Ansökan
Är du intresserad att vara med? Sök då tjänsten senast den 13 maj. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, vi kan erbjuda jobb redan från och med den 1 maj. För mer information om tjänsterna kontakta gärna taxiansvarig Thomas Strandman på tel 010-722 03 91 redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Byberg & Nordin
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bjorks.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Björks & Byberg AB
Yrkesvägen 2
87234  KRAMFORS Sverige
Hemsida: www.bjorksbyberg.se
  
Platsannons

Socialt ansvarig samordnare

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Ser du helhet och tycker om att driva utvecklingsfrågor inom socialtjänsten? Då kan vi ge dig både utmaningar och tillfredställelse.

Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen i Kramfors kommun formar nu ett team för kvalitetsledning. Här drivs vi av positivt engagemang och en vilja att gemensamt skapa kvalitet. Vi arbetar prestigelöst och uppskattar andras förmågor. Teamet för kvalitetsledning består av medicinskt ansvarig sköterska (MAS), medicinskt ansvarig för rehabilitering (MAR) och verksamhetsutvecklare. Nu vill vi bli fulltaliga och söker därför en socialt ansvarig samordnare (SAS).

I uppdraget som SAS kommer du att, i samarbete med chefer och övrig personal, se till att verksamheten uppfyller lagkrav och når verksamhetens mål. I uppdraget ingår omvärldsspaning, att ta fram styrandedokument, utreda missförhållanden samt säkerställa en rättssäker myndighetsutövning. Du kommer även att arbeta strategiskt med kompetensutveckling. Till din hjälp har du kompetenta kollegor, chefer och medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen som socionom, inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Juridisk utbildning är meriterande.

Du ska ha en gedigen kunskap och erfarenhet av den lagstiftning som styr verksamheten. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande.

Du ska ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning inom socialtjänstens område liksom erfarenhet av ärende- och dokumentationssystem. Du ska även ha en god förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar.

Du kommer att uppskattas för din analytiska förmåga, att du är noggrann och att du har förmåga att samarbeta likaväl som att självständigt planera och organisera ditt arbete.
Din pedagogiska förmåga kommer att vara en tillgång i arbetet med att stödja, informera och utbilda. Din gedigna vana av utredningsarbete och dokumenterat goda förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är skickligheter vi värdesätter.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-18 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A676928
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=893438ac-e26d-4844-953d-573c971f91ae&TK=21951ef8-3460-4304-8797-88bf36149103
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.kramfors.se/
  

Platsannons

Föräldakooperativ söker kokerska/kock

Som kokerska/kock ansvarar du fo¨r:
- att planera va°r matsedel
- sko¨ta inko¨pen av ra°varor
- tillaga och servera lunch
- planera mellanma°l
- baka bro¨d
- utfo¨ra egenkontroll
- disk samt sta¨d av ko¨ket
- andra i ko¨k fo¨rekommande arbetsuppgifter

Arbetet inneba¨r na¨ra kontakt och samarbete med kollegor, barn och fo¨ra¨ldrar.

Vi so¨ker dig med utbildning och erfarenhet av arbete i fo¨rskoleko¨k eller likva¨rdig verksamhet. Du ska vara en kokerska/kock som kan arbeta sja¨lvsta¨ndigt inom va°ra givna ekonomiska och ekologiska ramar. Du ser fo¨rdelarna med den kooperativa verksamheten. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och a¨r tydlig i din dialog med barnen, fo¨ra¨ldrarna och dina kollegor. Kunskap om specialkost, livsmedelshygien och egenkontroll a¨r ett krav. Ha°llbar kockutbildning a¨r meriterande.

Om du har en passion fo¨r att laga mat fra°n grunden och anser att det a¨r viktigt med na¨rproducerade och ekologiska ra°varor a¨r du ra¨tt person fo¨r oss.


Mitt i vackra Ho¨ga Kusten, i byn Ja¨rnsta i Nordingra°, ligger Fo¨ra¨ldrakooperativet Ja¨rnstaga°rden - fo¨rskolan och fritidshemmet, da¨r barn, fo¨ra¨ldrar och personal tillsammans formar verksamheten.

Pa° Fo¨ra¨ldrakooperativet Ja¨rnstaga°rden arbetar nu 4 pedagoger med 23 barn i a°ldrarna 1-9 a°r. Vi har en a°ldersblandad och ha¨rlig barngrupp som pa° eftermiddagen uto¨kas med fritidsbarn. Tillsammans med trygga, engagerade och erfarna pedagoger arbetar varje dag en fo¨ra¨lder i barngruppen. Vi har ett aktivt arbete med ha°llbar utveckling och miljo¨ och har da¨rfo¨r fo¨ra¨rats med Gro¨n Flagg.

Va°r kokerska har valt att ta andra va¨gar i livet och nu so¨ker vi hennes ersa¨ttare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid 9.00-13.00, ma°n-fre. 6 ma°naders provansta¨llning Startdatum: 2017-08-01 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jarnstagarden@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET JÄRNSTAGÅRDEN EK FÖRENING
JÄRNSTA 111
87030  NORDINGRÅ Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bilbärgningsberedskap, lastbilschaufför

Vi söker personer som vill ingå i vårt arbetslag som lastbilschaufför dagtid samt bärgningschaufför. Som bärgningschaufför kommer du främst ingå i beredskap under kvällar, nätter och helger i genomsnitt en vecka per månad.

Dina arbetsuppgifter under beredsskapstiden kommer utöver att utföra bärgningar även inkludera övrig assistans som starthjälp, hjulskifte vid punktering och låsöppning. Även bärgning av lastbilar förekommer.

Förväntningar på dig som arbetare:

-Ett sinne för problemlösning.
-Vara noggrann och serviceinriktad även under tillfälligt högtryck.
-Driven att fullfölja alla ärenden och arbetsuppgifter enligt rutin.
-Vara flexibel och ansvarstagande gentemot arbetskamrater.

Ådalens i Kramfors är en av Sveriges största anläggningar för återvinning av uttjänta fordon av alla slag. Som en del av vår verksamhet är vi även ansluten till VTG för entreprenadjobb samt Assistancekåren där vi för tillfället har två bilbärgare och en tungbärgare i bruk. Ådalens präglas av ett starkt miljötänk och jobbar ständigt med hållbarhetsfrågor och återvinningsfrågor.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Bilbärgare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning tillämpasLön sätts efter kollektivavtal med transport
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@adalens.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande Vi kommer i ansökningsprocessen främst titta på ovan nämnda egenskaper och kvalifikationer. Då Ådalens personalstyrka i dagsläget främst består av män ser vi gärna kvinnliga sökande. Med stöd av diskrimineringslagen kan kvinnliga sökanden dessutom få förtur om nödvändiga kvalifikationer i övrigt anses likvärdiga.
Arbetsplats: 
Adress: Ådalens Bildemontering AB
Karossvägen 1
87233  Kramfors Sverige
Hemsida: http://www.adalens.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i Svenska i kombination med annat ämne

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en gymnasielärare till Ådalsskolan som ligger i centrala Kramfors med 5 minuters promenadavstånd från tåg- och busstation. Där undervisar du elever i svenska och beroende på din ämneskombination kan ytterligare ämne bli aktuellt. Du kommer undervisa på olika program och att arbeta med modern teknik som ett naturligt verktyg för lärande.

Ådalsskolan är en arbetsplats med stark utvecklingskraft präglat av personalkultur med fokus på arbetsglädje och framåtanda. Idag är Ådalsskolan en förebild gällande IT-användning i skolan, Gamification och samverkan med näringslivet.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har legitimation och behörighet som gymnasielärare i svenska i kombination med ett annat ämne.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Här kan du också följa Ådalsskolan
Facebook: https://www.facebook.com/adalsskolan
Twitter: #Ådalsskolan
Instagram: @adalsskolan
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-16 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A675415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e5c1314-cf9d-498d-aa86-6624b213d871&TK=45995443-0134-4b25-9a99-4f32996db0a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.adalsskolan.se/
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Kramfors

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/32576-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-kramfors?promotion=8524-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Grillkock på grillevent

Grillevent på flertal orter i butiker. Du ska kunna använda kolgrill och du ska vara intresserad av matlagning. Vi ser gärna att du har resturangvana.

Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men det är meriterande och kan ge dig möjlighet att jobba på flera orter på våra olika grill event.

Utbildning kommer att genomföras på fredag den 21 april i Sundsvall.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltiddeltid/ dagtids arbete i två dagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kerstin@inzpiration.se
Övrigt: Ansökan skickas via e-post till kerstin@inzpiration.se. Vid frågor är ni välkomna att ringa Kerstin på telefonnummer: 0760-150299
Arbetsplats: 
Adress: Inzpiration Norden AB
Värnamovägen 1
85732  SUNDSVALL 
Hemsida:
  
Platsannons

Tolkar sökes i hela Kramfors kommun

Hero Tolk AB är en tolk- och översättningsbyrå med gedigen historia på språkmarknaden i Sverige. Vi har ramavtal med Kramfors kommun. Vi söker erfarna och utbildade tolkar över hela regionen i alla språk. De mest efterfrågade språken just nu är: arabiska, somaliska, dari, tigrinja, polska, pashto, engelska, amharinja, ryska, ukrainska och persiska. Du arbetar på frilansbasis och anlitas utifrån kundens behov på timbasis. Arbetstiderna varierar och både kontakt- och telefontolkning förekommer. Arvodet varierar beroende på typen av uppdrag. Du måste kunna tala svenska obehindrat.

Vi söker tolkar för uppdrag i Kramfors kommun, vi har behov av tolkar i alla språk. Vi behöver dig med en tidigare utbildning inom tolkyrket eller dig med gedigen erfarenhet. För dig som finner denna annons intressant men inte har någon utbildning eller erfarenhet inom yrket kan vi erbjuda en introduktionskurs.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i svenska och tolkspråket
- God kännedom om hur det svenska samhället fungerar

Hero Tolk förmedlar plats-, telefon- och konferenstolkning, översättningar, språkgranskning, korrekturläsning samt grafisk produktion inom alla branscher i hela landet. Vi erbjuder tjänster till såväl privat som offentlig sektor. Vår största kundkrets återfinns inom landsting, myndigheter och kommuner samt inom advokatkåren, ambassader och internationella organisationer. Vi jobbar idag med över 75 kommuner och landsting.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Tolk
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställningen är på timbasis (ca 10-160 timmar i månaden) beroende på språk och din kompetens.Kontakta oss för mer information.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: adi@herotolk.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HERO TOLK AB
TORSGATAN 79
11337  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.herotolk.se
  
Platsannons

Socionomer till barn och unga enheten

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor och teamledaren inom en av våra grupper. Arbetet innebär att utreda, bedöma och besluta om insatser samt uppföljning enligt SoL och LVU.

För oss är det viktigt att du trivs och att du får rätt förutsättningar för att klara arbetet. Du kommer därför få en grundlig introduktion och för dig som är nyexaminerad finns möjlighet till mentorstöd. Vi har regelbundna enhetsträffar, kollegial handledning, extern handledning, grundläggande och riktade utbildningsinsatser. Vi har även flexibel arbetstid. Beredskap ingår i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen. Det är meriterande med erfarenhet av utredningsarbete och/eller uppföljningar av insatser inom socialtjänsten. Du ska gärna vara förtrogen med BBIC. Intresse och god förmåga för administrativt arbete såväl som klientarbete är nödvändigt.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet och dina personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A672837
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=61b5305b-c3c9-4e39-bc31-b1ee914c7853&TK=00ccc815-c9fa-42c7-892b-47d50052f246
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.kramfors.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till Familjerätten

Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss.

Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling.ARBETSUPPGIFTER
Vid socialförvaltningens familjerätt arbetar två socialsekreterare/familjerättssekreterare. Vi arbetar med allt förekommande arbete inom det familjerättsliga området. Du kommer att jobba i nära samarbete med din kollega och handleds av teamledaren. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

I huvudsak innebär arbetet vårdnads- boende och umgängesärenden, samarbetssamtal, samt handläggning av adoptioner.


KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat familjerättsligt arbete och har hanterat samtal med familjer i kris. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i rådande lagstiftning samt god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i skrift. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande samt kan hålla barnets bästa i fokus i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta såväl internt som externt och du trivs i en roll där du självständigt och tillsammans med kollegor planerar och organiserar dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, engagerad och noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A672832
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65b2a4f8-8737-477f-931d-371757a75441&TK=e4aa47da-580c-4d1f-8c03-0b65a9837ef9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.kramfors.se/index.asp?id=2556&s=1
  
Platsannons

Omvårdnadspersonal för sommaren 2017

I vår kommun finns en livskvalitet utöver det vanliga. Vårt världsarv Höga Kusten inspirerar dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla. Kramfors är en trygg småstad med bra service som gör din vardag enkel. När du ska resa finns tåg och flyg nära tillhands och tar dig snabbt både mot norr och söder. Kommunen är Kramfors största arbetsgivare med många olika yrken. Kommande pensionsavgångar och ett ökat personalbehov har legat till grund för att Kramfors kommun nyligen antog ett nytt personalpolitiskt program. Programmet sträcker sig till 2020 och innebär bland annat ett ökat fokus på kompetensförsörjning. I Kramfors arbetar vi aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och har 2016 blivit utsedd till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad i människors vardag och samtidigt skaffa dig en värdefull erfarenhet? Då kan just du vara den vi söker.

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie inom hemtjänst, vård- och omsorgsboenden, gruppboenden, personlig assistans eller HVB-hem. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kollegor. Förutom ett meningsfullt arbete där du och dina kollegor varje dag har möjlighet att göra skillnad ger detta jobb dig värdefulla erfarenheter, oavsett om du i framtiden ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch.
Vi omfattar geografiskt hela Kramfors kommun, såväl centrum som ytterområden, och ser gärna sökanden till samtliga områden. Våra kunders behov och dina kompetenser styr var du placeras.
Skicka gärna in din ansökan redan nu då vi gör ett löpande urval.


KVALIFIKATIONER
Du behärskar svenska språket i tal och skrift och har datavana. Det är meriterande om du har omvårdnadsutbildning eller tidigare erfarenhet av vårdarbete. Körkort krävs inom vissa enheter.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är serviceorienterad och lägger stor vikt vid att det egna arbetet ska komma andra människor till nytta och är uppmärksam gällande andras önskemål och behov. Du är bra på att samarbeta med andra människor, uppskattar att jobba i team och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är dessutom flexibel, har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer, referenser och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras inför anställning.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A646932
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=efd480d8-09da-44ee-91eb-ba6c0a8535ba&TK=6327175d-521e-435b-a2a1-8771a51233a3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida: http://www.kramfors.se/
  
Platsannons

Skolsköterska

I vår kommun finns en livskvalitet utöver det vanliga. Vårt världsarv Höga Kusten inspirerar dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla. Kramfors är en trygg småstad med bra service som gör din vardag enkel. När du ska resa finns tåg och flyg nära tillhands och tar dig snabbt både mot norr och söder. Kommunen är Kramfors största arbetsgivare med många olika yrken. Kommande pensionsavgångar och ett ökat personalbehov har legat till grund för att Kramfors kommun nyligen antog ett nytt personalpolitiskt program. Programmet sträcker sig till 2020 och innebär bland annat ett ökat fokus på kompetensförsörjning. I Kramfors arbetar vi aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och har 2016 blivit utsedd till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.ARBETSUPPGIFTER
Skolsköterskans uppdrag innebär fokus på hälsofrämjande och förebyggande arbete för att på så sätt stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I arbetet ingår bland annat planerad och öppen mottagning. Som skolsköterska arbetar du utifrån ett basprogram som framtagits ur Socialstyrelsens och Skolverkets riktlinjer. Tillsammans med rektor och elevhälsoteamets övriga professioner deltar du i elevhälsoteamsmöten för att stödja elevhälsoarbetet samt bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Samverkan inom skola och kommun samt med andra myndigheter förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt att du gått den specifika skolsköterskeutbildningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av skolsköterskearbete är meriterande. Likaså erfarenhet av PMO, vårt digitala journalprogram. Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet, flexibilitet och prestigelöshet.
Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A662654
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dd970a03-16ee-44db-8340-a5432ad8c1fd&TK=a5b3f7b6-5ea2-4773-adbc-0cd8e25b04a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande dagbarnvårdare

Tryggheten bedriver pedagogisk omsorg i det egna hemmet för barn i åldrarna 1-5 år och vi söker nu en vikarierande dagbarnvårdare för omgående start.

Vi behöver dig med intresse och engagemang för barn och barns utveckling. Du är driftig, nyfiken, positiv och har ett flexibelt förhållningssätt. Du har naturligtvis barnets bästa och vår värdegrund som utgångspunkt för ditt arbete.

Arbetet som dagbarnvårdare är självständigt och flexibelt och utgår från barnens behov och intressen. I ditt arbete tillsammans med barnen använder du vardagen som pedagogiskt verktyg och Skolverkets Allmänna Råd för pedagogisk omsorg som grund. Förutom pedagogisk verksamhet och omvårdnad av barnen serverar du lunch, mellanmål och frukost vid behov.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med barn.
Har du barnskötarutbildning är det meriterande för tjänsten.

Som person är Du serviceinriktad och lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.
Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.
Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.
Du innehar B-körkort och kan lämna utdrag ur belastningsregistret vid förfrågan.


Du ingår i ett arbetslag med andra dagbarnvårdare med vilka Du planerar och samverkar. Du arbetar på vår grupplokal med en barngrupp. Du måste vara rökfri.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tryggheten söker nu vikarierande dagbarnvårdare (på timmar) och personal under vår 10 veckor långa semesterperiod i sommar, är du den vi söker?
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.ohresten@dagbarnvardarna.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande, så tveka inte att skicka in ansökan! Ansökan skickas via epost: camilla.ohresten@dagbarnvardarna.se
Arbetsplats: 
Adress: DAGBARNVÅRDARNA TRYGGHETEN I KRAMFORS HANDELSBOLAG
SOLVÄGEN 8
87233  KRAMFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Aktivitetsledare

Norrfällsvikens Camping & Stugby är en modern camping belägen vid Höga kustens vackraste fiskeläge. Här kan du känna atmosfären av en genuin fiskemiljö i kombination med modern turism.

Vi söker nu en AKTIVITETSLEDARE FÖR VÅR BARNKLUBB under sommaren 2017. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att aktivera barn med diverse aktiviteter.

Vi söker dig som är glad, positiv och barnkär. Du behöver ha någon erfarenhet av arbete med barn och tycka om att arrangera aktiviteter. För att kunna leda barngrupperna krävs goda färdigheter att kommunicera på svenska språket. Även du som går på gymnasiet är välkommen att söka tjänsten. Möjlighet till boende finns.

Välkommen att delta på vår rekryteringsträff lördag den 25 mars kl 13:00 eller lördag den 15 april kl 13:00. Vi möter upp er i vår reception i Norrfällsviken. Vi anställer främst dem som kommer på någon av dessa träffar. Ta med ditt CV som du lämnar över i samband med den korta individuella intervju som sker avslutningsvis.

Anmäl ditt deltagande på rekryteringsträff genom mail till lotta.prytz@arbetsformedlingen.se.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Barntimmeledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongsarbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@norrfallsvikenscamping.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrfällsvikens Camping, Stugby och Marina
Harstigen 21
87031  MJÄLLOM 
Hemsida: http://norrfallsvikenscamping.com/
  

Platsannons

Lokalvårdare

Norrfällsvikens Camping & Stugby är en modern camping belägen vid Höga kustens vackraste fiskeläge. Här kan du känna atmosfären av en genuin fiskemiljö i kombination med modern turism.

Vi söker nu 2 st LOKALVÅRDARE inför säsongen 2017.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att städa stugor, servicehus, hotellrum och även avsyning av stugor.

Vi söker dig som är noggrann, energisk, glad och positiv. Du behöver gilla att ge våra kunder fantastisk service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare. Även du som går gymnasiet är välkommen att söka tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongsarbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@norrfallsvikenscamping.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan vi mejl!
Arbetsplats: 
Adress: Norrfällsvikens Camping, Stugby och Marina
Harstigen 21
87031  MJÄLLOM 
Hemsida: http://norrfallsvikenscamping.com/
  

Platsannons

Receptionist/turistvärd

Norrfällsvikens Camping & Stugby är en modern camping belägen vid Höga Kustens vackraste fiskeläge. Här kan du känna atmosfären av en genuin fiskemiljö i kombination med modern turism.

Vi söker nu 2 st RECEPTIONISTER/TURISTVÄRDINNOR för sommaren 2017.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot bokningar, checka in/ut våra gäster, besvara telefon/mail och ge våra campinggäster och gäster på Marinan riktigt bra service.

Vi söker dig som är glad och positiv. Du behöver gilla att ge våra kunder fantastisk service. För arbetsuppgifterna krävs goda färdigheter att kommunicera och dokumentera på svenska. Det är meriterande om du behärskar engelska i tal. Även du som går gymnasiet är välkommen att söka tjänsterna. Möjlighet till boende finns.

Välkommen att delta på vår rekryteringsträff lördag den 25 mars kl 13:00 eller lördag den 15 april 13:00. Vi möter upp er i vår reception i Norrfällsviken. Vi anställer främst dem som kommer på någon av dessa träffar. Ta med ditt CV som du lämnar över i samband med den korta individuella intervju som sker avslutningsvis.

Anmäl ditt deltagande på rekryteringsträff genom mail till lotta.prytz@arbetsformedlingen.se.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@norrfallsvikenscamping.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrfällsvikens Camping, Stugby och Marina
Harstigen 21
87031  MJÄLLOM 
Hemsida: http://norrfallsvikenscamping.com/
  
Platsannons

Sommarvikarier distriktsjuksköterskor/sjuksköterskor

Se hit alla Sjuksköterskor/Distriktssjuksköterskor som vill förena vacker natur med sommararbete!

I vår kommun finns en livskvalitet utöver det vanliga. Vårt världsarv Höga Kusten inspirerar dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla. Kramfors är en trygg småstad med bra service som gör din vardag enkel. När du ska resa finns tåg och flyg nära tillhands och tar dig snabbt både mot norr och söder. Kommunen är Kramfors största arbetsgivare med många olika yrken. Kommande pensionsavgångar och ett ökat personalbehov har legat till grund för att Kramfors kommun nyligen antog ett nytt personalpolitiskt program. Programmet sträcker sig till 2020 och innebär bland annat ett ökat fokus på kompetensförsörjning. I Kramfors arbetar vi aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och har 2016 blivit utsedd till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor och distriktssjuksköterskor inför sommaren 2017 till vår hälso- och sjukvårdsenhet.

A. Sjuksköterskor
Sjuksköterskan ska ta tillvara det friska och tillgodose omvårdnadsbehoven samt ge hälso- och sjukvård i särskilt boende.

B. Distriktssjuksköterskor
Distriktssjuksköterskan ska ta tillvara det friska och tillgodose omvårdnadsbehoven samt ge hälso- och sjukvård i främst hemsjukvård men kan även förekomma i särskilt boende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som känner engagemang för människor. Du har datorvana och goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård, äldreomsorg, geriatrik, demensvård eller arbete med barn. Körkort B är ett krav.

A. Sjuksköterskor
Vi söker legitimerade sjuksköterskor.

B. Distriktssjuksköterskor
Vi söker legitimerade sjuksköterskor med vidareutbildning till distriktssjuksköterska eller annan lämplig specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kramfors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas däremot vid begäran.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen är under juni-september eller enligt överenskommelse. Vänta inte med din ansökan då löpande urval sker under rekryteringsprocessen.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A650596
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c76c588c-ef64-4906-a9d7-2b5e2308ac41&TK=d9c85544-3437-477a-b3dc-0c21d7828e12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kramfors kommun, Bistånds-, arbetsmarknads- och sociala serviceförvaltningen
Kramfors kommun
87280  KRAMFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarie Medlevare/behandlingsassistent

Parkvillan HVB är en del av Måvikens rehabcenter, som har en lång tradition och hjärta i vård- och omsorg bakom sig. Måviken ägs till 51 procent av Gerdin Group, den andra delen ägs av Per Bjuhr, som även driver behandlingshemmet 12 & 12 på Svanö.
Parkvillan är ett HVB-hem som tar emot kvinnor mellan 18-65 med missbruks/beroendeproblematik. Vi bedriver behandling utifrån 12-stegsfilosofin och vi har tillstånd för 8 primärplatser och 5 utslussplatser.

Arbetsuppgifter
Som medlevare så bor och lever du tillsammans med våra klienter under kvällar och helger. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att tillsammans med klienterna veckohandla, skjutsa till självhjälpsmöten och trivselaktiviteter. Den huvudsakliga uppgiften är dock att vara en trygg och stabil vuxen förebild för våra klienter och se till att regler, rutiner och struktur upprätthålls.

Kvalifikationer
Då vi endast har kvinnliga klienter och tjänsten innebär övernattning på Parkvillan så kommer vi endast att ta emot kvinnliga sökanden. Vi ser gärna att du har insikt och kunskap om beroendesjukdomen och/eller behandlingsassistentutbildning, det är dock inget krav. Vi ser gärna att du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa relationer till människor med varierande bakgrund. Du bör vara bekväm med att sätta gränser och kunna ta konflikter/diskussioner på ett ödmjukt sätt. Då du kommer att arbeta ensam så är det viktigt att du känner dig trygg i dig själv och även kan hantera stressiga situationer. Då arbetet innebär en hel del körningar så är B-körkort ett krav.

Vi ser gärna att du bor i närområden då inställelsetiden kan vara kort.

Vi har gjort vårt mediaval och vill inte bli kontaktade av rekryterings- eller bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: platschef@maviken.nu
Övrigt: Vi ser gärna att ansökan skickas via mail. Vi kommer att tillsätta tjänsten snarast och vi kommer att kalla till intervju löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Måviken Rehabcenter AB
Måviken 120
87031  MJÄLLOM 
Hemsida: http://www.maviken.nu
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal