Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:39

Lediga jobb i Knivsta kommun (0330), Uppsala län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 873
Täthet63,35Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area295,11Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land282,13Landareal (km²)
Sjö4,25Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sjuksköterska med erfarenhet av kommunal verksamhet? Då söker vi dig!

Vi söker nu sjuksköterskor med erfarnehet av kommunal verksamhet som är intresserade av att arbeta i Nykvarnområdet!
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta 75-100%, dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Med erfarenhet av kommunal verksamhet och Procapita.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 1971
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1971&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Barnvakt/nanny extrajobb Knivsta 1-2 eftermiddagar varannan vecka

Om Nannynu! / About Nannynu!
Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt. Vi ser till att du får jobba i en familj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba.
Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj boende utanför Knivsta med två barn (2 & 7år) önskar hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar varannan vecka mellan kl. 15.00-18-00. Familjen kan anpassa sig efter barnvaktens tillgänglighet mellan måndag till fredag.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Vi erbjuder / What we offer
Börjar du hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete, du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– En egen kontaktperson på företaget
– 102-142 kr i lön per timme (inklusive semesterersättning)
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg

Vid anställning som barnvakt hos Nannynu! begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på www.nanny.nu/ansok/
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 6369
Webbplats: http://www.nanny.nu/jobbannons/?apply=true&jaid=6369&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nannynu! AB Barnvakter i världsklass
Jungfrugatan 35
11444  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.nanny.nu
  
Platsannons

Sjuksköterska

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Med start 2018 kommer Knivsta kommun att driva verksamheten helt i egen regi och vi söker nu nya medarbetare. Vi söker därför grundutbildade eller specialistutbildade sjuksköterskor till vår enhet för hemsjukvård och rehabilitering som vill arbeta främst i hemsjukvården. När du arbetar helg kommer du arbeta som en joursjuksköterska som är på plats och har då ansvaret för Estridsgård 56 platser och LSS.
Vi värnar om ett positivt arbetsklimat för våra anställda där vi tillsammans månar om en mycket hög kvalitet i omvårdnaden och vården för våra vårdtagare.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska har du ansvar för hemsjukvård i ordinärt boende. Du utför planerade samt akuta insatser med hjälp av hemtjänstpersonalen. Som sjuksköterska hos oss är du medicinskt ansvarig och leder arbetet för omvårdnadspersonalen när behovet finns, därför är det viktigt att du är beredd att ta en ledande roll i arbetet. Hos oss kommer du att bli skicklig på att iaktta, kommunicera och uppmärksamma patientens behov och få den ”kliniska blicken”. Arbetet är mycket varierande.

KVALIFIKATIONER
-Du är grundutbildad sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska och tidigare erfarenhet ses som meriterande men är inget krav.
-Vi söker dig som är initiativtagande och som har en god samarbetsförmåga samt är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete.
- Körkort är ett krav


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A736608 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d75d26f9-8e64-45fe-9571-452b0ab83ce5&publishCode=AMS&TK=fb75c11b-9eb9-4cd8-86c8-e34c9f55d778
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Inom enheten för Hemsjukvård och Rehabilitering arbetar endast legitimerad personal, vilket gör att du kommer att ha många kollegor. Vi arbetar inom Knivsta kommun med patienter i ordinärt boende, i särskilt boende, inom LSS och ett antal gruppboende. Vi arbetar med Trygg hemgång i samband med utskrivning från sjukhus.
Vi arbetar i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut tillsammans med övrig omvårdnadspersonal. I kommunen finns även MAR. Vi har även ett tätt samarbete med biståndsenheten i kommunen. I arbetet ingår bland annat att göra ADL-bedömningar, bedöma behov av och förskriva hjälpmedel, bedöma och intyga behov av bostadsanpassning, utbilda och handleda personal samt ha en god kontakt med kundens kontaktnät. Arbetet innebär ett gott och nära samarbete med chefer och medarbetare i de olika verksamheterna. Att vara delaktig och engagerad i utvecklingen och uppbyggnaden av vår verksamhet är också en viktig arbetsuppgift.


ARBETSUPPGIFTER
Följande uppgifter är exempel på arbetsterapeutens ansvarsområden inom vård och behandling inom kommunal hälso- och sjukvård
• Aktivitetsbedömning och träning av ADL.
• Bedömning och anpassning av boende och närmiljö
• Intygsskrivning inför en bostadsanpassning och Intyg till försäkringskassa.
• Hjälpmedelsförskrivning enligt förskrivningsprocessen med bedömning, träning, uppföljning.
• Utbildning i ett rehabiliterande förhållningssätt och förflyttningsteknik av vårdpersonal
• Riskanalyser och riskbedömningar
• Uppföljning av ortoser och handträning


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har en god yrkeskunskap samt är intresserad av att arbeta med våra kunders varierande och individuella behov. Arbetet kräver att du har en förmåga att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. En god förmåga att arbeta självständigt och kunna strukturera ditt arbete är nödvändig samt även förmåga att kommunicera med andra. Erfarenhet av bedömningsinstrument COPM kvalitetsregister som Senior Alert eller likanden är meriterande


B-körkort


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Flextidavtal Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal. FÖRMÅNER Friskvårdcheckar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A743216
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67a40a1c-0dd4-4501-92de-b6cd07013420&publishCode=AMS&TK=a8a845bc-f2e8-4a4f-838d-18d7b18f77ff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

17679 Kvinnlig personlig assistent sökes till Knivsta

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Kvinnlig personlig assistent sökes till Knivsta. En kvinna på snart 40 år söker fler assistenter. Hon som bor tillsammans med sin mor som också är god man. Hon bor i centrala Knivsta, det handlar bara om två till tre minuters promenad från tågstationen.

Hon behöver hjälp med matning och all personlig hygien. Har inget tal.

Noggrann instruktion kommer att ges innan självständigt arbeta kan påbörjas.

Vi kan nu till en början erbjuda ca 50 timmar i månaden. Mycket stora möjlighetar att som anställd själv påverka sina arbetstider.

Det är viktigt att du är serviceminded, har tålamod och är beredd på att vissa arbetsuppgifter måste få ta tid.

I alla fall till en början kommer gode man att vara med och hjälpa till. 

Arbetet kommer även innebära samtal och kontinuerlig dialog med kunden mor. 

Vi vill att du INTE ska vara rökare.

Lön enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan senast den 12/1-18, men skicka gärna in ansökan så snart som möjligt, för att rekryteringprocessen pågår för fullt just nu och tjänsten kan komma att tillsättas före det att ansökningstiden löpt ut.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1773
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Box 1393
17127  Solna Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  
Platsannons

Biträdande rektor Thunmanskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.


Thunmanskolan är en skola för åk 7-9 i centrala Knivsta. Skolan går till hösten in i ett intensivt utvecklingsskede där flera spännande projekt påbörjas. På Thunmanskolan arbetar vi i team och fokuserar på samarbete för att varje elev ska vara trygg i skolan och utvecklas maximalt utifrån sina förutsättningar. Vi har väl anpassade lokaler i gott skick. Vi söker en biträdande rektor som tycker om att driva utvecklingsarbete och som ser samarbete som en viktig förutsättning för att genomföra framgångsrika projekt.


ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för skolans utvecklingsarbete i nära samarbete med rektor. I arbetsuppgifterna ingår skolutveckling, elevhälsoarbete, personalansvar och ett särskilt ansvar för genomförandet av digitalisering av skolan. En del av tjänsten kommer att kunna innebära ansvar för kommungemensamma verksamheter. Du ingår i skolans ledningsgrupp. Vi vill också gärna ta del av de idéer och erfarenheter som nya kollegor bär med sig och formar uppdrag efter det.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av skolledning, är intresserad av skolutveckling och är en god administratör. Du tycker om att prova nya saker i verksamheten men har också en respekt för att förändringsarbete kräver tid och engagemang för att fungera väl. Då du har ett särskilt ansvar för digitalisering av skolan är det önskvärt att du har erfarenhet av skolledning i skolor där man genomfört större satsningar på IKT.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Tillsvidareanställning, tillträde: 1 augusti 2018. Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A697305 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6dd7ea6-3012-488a-923c-d98b88840f44&publishCode=AMS&TK=64468098-d657-46b1-99e6-8062f5bce15e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Diskare till Knivsta

I ett av Knivstas gamla brandstationshus har vi skapat en restaurang och ett
brasserie som ska leverera både mat och en atmosfär utöver det vanliga i Knivsta.

Våra öppettider är:
Mån-tis 10,30-21,00, ons-tor 10,30-22,00, fre 10,30-02,00, lör 14,00-02,00 samt sön 14,00-21,00

Vi söker nu en diskare som kan börja arbeta omgående. Ingen erfarenhet krävs, vi lär upp dig på plats.

Vi utvecklar menyer som ska behaga en stor publik, olika smaker och en bred efterfrågan. Vårt kök består främst av det svenska och franska smakerna. Men vi strävar ständigt efter nya och spännande smaker, därav kan det finnas rätter från olika delar av världens kök.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: entreprenadia@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mike's Bar & Brasserie
Karlsborgsvägen 277
19533  MÄRSTA 
Hemsida: www.mikesbar.se
  

Platsannons

Bagare/konditor till Krusenberg Herrgård (vikariat 3 mån)

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Vi söker en kock till vårt team på Krusenberg Herrgård. Vi lagar all mat från grunden & efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.     

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Har du erfarenhet av á la carte är det mycket meriterande. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.

Tillträde snarast. Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil behövs.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://www.sabis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=EE6AA4DEBD814CD0AF2FA34740C41012&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sabis
Box 6015
10231  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sabis.se
  

Platsannons

Kock till Krusenberg Herrgård

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Vi söker en kock till vårt team på Krusenberg Herrgård. Vi lagar all mat från grunden & efter vad som är i säsong och i så stor utsträckning som möjligt med ekologiska och närproducerade råvaror. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök.     

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst. Har du erfarenhet av á la carte är det mycket meriterande. Samt att du har en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du positiv, initiativtagande, är lyhörd inför gästernas behov & är flexibel och rycker in där det behövs.

Tillträde snarast. Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil behövs.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats: https://www.sabis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=0E29712CA93B4381BBD31C44BBC393F5&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sabis
Box 6015
10231  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sabis.se
  
Platsannons

Betongare Uppsala omg

Vi söker efter kunniga armerare & betongare. Du ska känna dig trygg med både armering och gjutning, och även behärska ritningsläsning. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från bostadsproduktion.

Du är som person samarbetsvillig och flexibel. I ditt arbete är du noggrann och arbetar bra både ensam och i grupp. Du känner ansvar, är prestigelös och ser till både kundföretaget samt arbetsgivarens bästa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av armering/betongarbete. Det är meriterande om du har yrkesbevis och körkort.

Prowork tillhandahåller Resurser och Rekrytering inom Industri, Bygg & Fastighet, Drift & Skötsel.

Stockholm expanderar i rasande takt och det byggs nya fastigheter och infrastrukturen blir större och större för varje dag. Vi vill vara med på den resan och hjälpa våra kunder att bygga upp sina organisationer för att klara den utveckling som sker just nu. Prowork är nischade mot Industri och byggsektorn och har lång erfarenhet från branschen. Vi har hjälpt våra kunder med resurser och rekrytering sedan starten för fyra år sedan med stor framgång.
Att ha god insikt i våra beställares organisation och verksamhet ser vi som en självklarhet för att kunna hitta rätt personal till vår kund.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Betong Uppsala
Webbplats:
Epostadress: bygg@prowork.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PROWORK STOCKHOLM AB
Kemistvägen 6
18379  Täby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Engelska och spanskalärare åk 7-9 i Alsike skola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Knivsta är en ung och växande kommun med goda kommunikationer i stråket mellan Stockholm och Uppsala. Vi har funnits som kommun i drygt 10 år och utvecklingsarbetet pågår kontinuerligt. Nybyggarstämningen märks i både organisationen och samhället.

Alsike skola är en kommunal F-9 skola i Knivsta kommun. Skolan är belägen i Alsike som är ett mycket expansivt område ca 4 km från Knivsta centrum. Skolan har ljusa, moderna lokaler och är utformad för lärande och för möten mellan människor. Skolan har 720 elever som är delade i fyra arbetslag, låg-, mellan- och högstadium och fritidshem. Vi erbjuder fritidshem för de yngre barnen och Öppen fritidsverksamhet för mellanstadiet.

Vi erbjuder meningsfullt arbete med många möjligheter och värnar om ett öppet arbetsklimat som präglas av tilltro och respekt för allas lika värde.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i engelska och spanska, åk 7-9.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad grundskollärare och brinner för ditt arbete. Du är en engagerad person som har lätt att samarbeta och vill gärna utveckla dig själv i ditt yrke och samtidigt bidra till att utveckla skolan som helhet. Du är en god kommunikatör och har lätt att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du tar stort ansvar och är en bra förebild.


ÖVRIGT
Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på 0771-704 704.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Månadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A523494 - Kopia - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=275d4e66-42dd-4e4a-b42a-e017c5a5769c&publishCode=AMS&TK=7cae11e2-8ea8-46df-b959-b5705a6aa262
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är DU intresserad av att arbeta på gruppbostad för ungdomar?

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker en stödassistent till vår gruppbostad.

Åsgatans gruppbostad är ett LSS-boende för barn och ungdomar mellan 14-21 år beläget i Knivsta kommun. Här finns bra kommunikationer och nära till fin natur. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och omtanke. Verksamheten har funnits länge och har medarbetare med mycket erfarenhet och engagemang.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som Stödassistent på vikariat hos oss 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet består av både dag-, kväll och helgpass, vi har sovande jour. Vi söker för omgående start och vi erbjuder självklart en god introduktion. Rekrytering kommer att ske fortlöpande även under annonstiden så processen kan därför vara slutförd innan annonstiden gått ut.


Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att tillgodose de boendes individuella behov av stöd och service i alla förekommande situationer i det dagliga livet. Vi arbetar mycket med tydligörande pedagogik och motivationsarbe. I arbetsuppgifterna ingår städ, matlagning, samtal och dokumentation. Alla boende har olika former av aktiviteter och vi anordnare även gemensamma aktiviteter, vi uppskattar kreativa idéer från medarbetare. Målet är att stödja ungdommarna till större självständighet och delaktighet i samhället och att förbereda ungdommarna inför vuxenlivet. Arbetet sker med stor respekt för de enskildas rätt till självbestämmande och integritet.

Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och ansvarstagande. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara bekväm med att dokumentera och är precis som vi, en lagspelare.Kvalifikationer
Relevant utbildning ett krav exempelvis inom ämnesområdena pedagogik, beteendevetenskap, socialt arbete eller omvårdnad. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift krävs då dokumentation är en viktig del av arbetet. Du behöver även ha körkort.

För att trivas hos oss delar du våra värderingar Engagemang – Kompetens – OmtankeVälkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidca 85% 6 månader med möjlighet till förlängning.Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 20989
Webbplats: https://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/%C3%A4r-du-intresserad-av-att-arbeta-p%C3%A5-gruppbostad-f%C3%B6r-ungdommar
Epostadress: viktoria.sjoo@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Åsgatan 93
74145  Knivsta Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Miljöinspektör

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Miljöenheten söker nu en miljöskyddsinspektör. Enheten består av ca 10 personer som arbetar med miljö- och hälsoskyddstillsyn samt livsmedelskontroll. Placeringen kommer att vara på miljöenheten inom Bygg- och miljökontoret som rymmer enheterna för miljö, bygg samt kart och GIS. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med ett öppet klimat där det är högt i tak och där du har stora möjligheter att få bidra till uppbyggandet av ett hållbart samhälle.
Knivsta är en liten kommun där samtliga inspektörer bör vara beredda på att både administrera och handlägga olika sorters ärenden beroende på vilka arbetsuppgifter som är aktuella. I en mindre kommun finns möjligheten att utvecklas inom flera områden.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna för denna tjänst består av tillsyn av miljöfarliga verksamheter såsom avloppsreningsverk, avfallsanläggningar, större företag och små verkstäder men även handläggning av ärenden som rör enskilda avlopp. Tjänsten inkluderar också handläggning av vissa klagomålsärenden, till exempel om nedskräpning och eldning av avfall. Andra arbetsuppgifter t.ex. strandskydd, värmepumpar, köldmedier, kompostdispenser och på sikt även miljöskydd inom lantbruk kan bli aktuella beroende på din kompetens, erfarenhet och intresse. Du ingår i ett miljöskyddsteam om 4 inspektörer där arbetsuppgifterna fördelas i viss mån efter behov, kompetens och intresse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning som är lämplig för arbetet och/eller motsvarande erfarenheter som bedöms likvärdiga. Erfarenhet från arbete med miljö- och hälsoskydd och tillsyn enligt miljöbalken värderas högt. Särskilt värderar vi erfarenheter inom tillsyn av miljöfarliga verksamheter och enskilda avlopp. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta med flera olika sorters arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetet innebär täta kontakter med medborgare, företag och andra kommunala verksamheter som du måste kunna bemöta på ett professionellt och serviceinriktat sätt.
Det är viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Datorvana med Office-paketet är ett krav liksom B-körkort. Vi använder idag ärendehanteringssystemet ECOS men är inne i en upphandlingsprocess för ett nytt system som förväntas vara på plats i början på året.
Som person tar du ansvar för din uppgift och har en god planerings- och prioriteringsförmåga. Du måste kunna göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa krav, vara tydlig och fatta beslut i rollen som myndighetsperson. Vi värdesätter förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är intresserad och engagerad i miljöfrågor. Du har erfarenhet av myndighetsutövning eller likvärdiga arbetsuppgifter.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A742542
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32d7bfd3-d4bc-4da1-83c9-71c5d719a9cd&publishCode=AMS&TK=7bc9e6da-2bf3-478a-98b5-836f06b3113c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Bygg & miljö
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Livsmedelsinspektör

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Miljöenheten i Knivsta söker nu en ny livsmedelsinspektör. Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med ett öppet klimat där det är högt i tak och där du har stora möjligheter att få bidra till uppbyggandet av ett hållbart samhälle.
Placeringen kommer att vara på miljöenheten vid Bygg- och miljökontoret som rymmer enheterna för miljö, bygg samt kart och GIS. Du kommer att ingå i en grupp om ca 10 personer på miljöenheten som arbetar med både livsmedelskontroll och tillsyn enligt miljöbalken.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med en annan inspektör kommer du att ha ansvar för livsmedelskontroll på olika typer av verksamheter såsom skolkök, restauranger, butiker, livsmedelstillverkare samt vattenanläggningar. I tjänsten ingår även annan myndighetsutövning såsom registrering av verksamheter och utredning av matförgiftningar.
Knivsta är en liten kommun där samtliga inspektörer bör vara beredda på att både administrera och handlägga olika sorters ärenden beroende på vilka arbetsuppgifter som är aktuella. I en mindre kommun finns möjligheten att utvecklas inom flera områden, och arbetsuppgifterna fördelas efter behov, kompetens och intresse.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av och engagerad i livsmedelsfrågor och lägger stor vikt vid såväl dina personliga egenskaper som dina kunskaper om livsmedelslagen och din erfarenhet inom livsmedelsområdet. På det lilla miljökontoret är det viktigt att du är en lagspelare, då du kan behöva täcka upp för dina kollegor vid frånvaro eller högt ärendetryck. Du har högskoleutbildning som är lämplig för arbetet eller motsvarande erfarenheter som bedöms likvärdiga. Erfarenhet från arbete med livsmedelskontroll, dricksvattenkontroll och myndighetsutövning är meriterande.
Datorvana med Office-paketet är ett krav liksom B-körkort. Vi använder idag ärendehanteringssystemet ECOS men ett nytt system upphandlas i början på året. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Det är viktigt att du har förmåga att vara flexibel och kan och vill arbeta med olika arbetsuppgifter som handläggs på ett miljökontor. Du tar ansvar för din uppgift och har en god planerings- och prioriteringsförmåga, men kan också hoppa in och hjälpa kollegor vid behov.
Vi värdesätter god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Lika viktig är din förmåga att samverka utåt då arbetet innebär täta kontakter med medborgare, företag och andra kommunala verksamheter som du behöver bemöta på ett professionellt och serviceinriktat sätt.
Du måste kunna göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa krav, vara tydlig och fatta beslut i rollen som myndighetsperson.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Livsmedelsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: A742449
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=253117dc-84f5-4841-8a01-ab68e97ae647&publishCode=AMS&TK=1dcf2480-15c2-45bc-8a38-38311b98190e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Bygg & miljö
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida: http://www.knivsta.se/
  

Platsannons

Barnskötare

Som barnskötare i förskolan arbetar du för barns lärande och behov av trygghet i första hand. Du tar ansvar och ställer upp för barnen, verksamheten och för kollegorna. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete som gynnar en utvecklande yrkesroll och förutsätter ett nära samarbete med kollegor.


Vi förutsätter att du är utbildad barnskötare och att du arbetar för barns lärande och behov av trygghet i första hand. Du behöver kunna ta ansvar och ställa upp för barnen, verksamheten och för kollegorna. För att trivas i vår verksamhet behöver du också dela vår värdegrund och vara förankrad i Kyrkans tro och liv. I vår strävan att uppnå jämn könsfördelning i arbetslaget ser vi gärna manliga sökande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet från den privata sektorn.

Knivsta växer och antalet barn ökar, både i samhället och i våra verksamheter. Vi behöver därför nya medarbetare till vår förskola.

S:ta Maria förskola vilar på kristen grund och när kollegorna ombads beskriva vad som utmärker förskolan sammanfattade de verksamheten med att den präglas av värme, omsorg och trygghet, engagerade och bra kollegor med olika kompetenser och erfarenheter, ett gott bemötande av barn och familjer samt en bra chef. Självklart har vi en bejakande personalpolicy och möjlighet till friskvård. Barngrupperna är åldersindelade och vi arbetar temainriktat med ett utforskande arbetssätt och sätter stor fokus på värdegrundsarbetet och det sociala samspelet i alla åldrar.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde februari 2018 eller enligt överenskommelseLön enligt avtal. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: "Barnskötare"
Webbplats:
Epostadress: knivsta.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: I ansökan förväntar vi oss CV samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta pastorat
Box 23
74121  Knivsta Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/knivsta
  

Platsannons

Förskollärare

Som förskollärare i förskolan arbetar du för barns lärande och behov av trygghet i första hand. Du tar ansvar och ställer upp för barnen, verksamheten och för kollegorna. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete som gynnar en utvecklande yrkesroll och förutsätter ett nära samarbete med kollegor.


Vi förutsätter att du är utbildad förskollärare och att du arbetar för barns lärande och behov av trygghet i första hand. Du behöver kunna ta ansvar och ställa upp för barnen, verksamheten och för kollegorna. För att trivas i vår verksamhet behöver du också dela vår värdegrund och vara förankrad i Kyrkans tro och liv. I vår strävan att uppnå jämn könsfördelning i arbetslaget ser vi gärna manliga sökande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenhet från den privata sektorn.

Knivsta växer och antalet barn ökar, både i samhället och i våra verksamheter. Vi behöver därför nya medarbetare till vår förskola.

S:ta Maria förskola vilar på kristen grund och när kollegorna ombads beskriva vad som utmärker förskolan sammanfattade de verksamheten med att den präglas av värme, omsorg och trygghet, engagerade och bra kollegor med olika kompetenser och erfarenheter, ett gott bemötande av barn och familjer samt en bra chef. Självklart har vi en bejakande personalpolicy och möjlighet till friskvård. Barngrupperna är åldersindelade och vi arbetar temainriktat med ett utforskande arbetssätt och sätter stor fokus på värdegrundsarbetet och det sociala samspelet i alla åldrar.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde februari 2018 eller enligt överenskommelseLön enligt avtal. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: "Förskollärare"
Webbplats:
Epostadress: knivsta.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt: I ansökan förväntar vi oss CV samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta pastorat
Box 23
74121  Knivsta Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/knivsta
  
Platsannons

Barnskötare Diamantens förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Diamantens förskola ligger i centrala Knivsta nära kommunikationer. Förskolan har ett fokusområde
" Hållbar utveckling" och inom det arbetar vi med olika projekt. Hos oss ska alltid fokus vara för barnens bästa och alla ska känna sig välkomna.

ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade pedagoger. Du är viktig och tillsammans med oss får du utveckla förskolan.

KVALIFIKATIONER
Barnskötarutbildning

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741791
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3f73967-df37-4183-8028-cb81953bd16e&publishCode=AMS&TK=681ab65d-d8eb-4683-9d54-67a628c87fd7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikspersonal

Kassatjänst, tillberedning av smörgåsar, smörgåstårtor och lättare luncher, diskning, städning mm.. Du måste kunna ha "många bollar i luften samtidigt" Arbetet är periodvist självständigt.
Vi söker dig som är glad, positiv, stresstålig och flexibel. Du bör ha kassavana och erfarenhet inom mat och serviceyrken.Du ska kunna svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid75 % vikariat på mammaledighet. Varierande arbetstider mellan 07.00-18.30, även helger.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta Bageri

74142  KNIVSTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangchef till Knivsta

I ett av Knivstas gamla brandstationshus har vi skapat en restaurang och ett
brasserie som ska leverera både mat och en atmosfär utöver det vanliga i Knivsta.

Vi utvecklar tillsammans med våra kock, som har över tjugo års erfarenhet
inom restaurangbranschen, menyer som ska behaga en stor publik, olika smaker
och en bred efterfrågan. Vårt kök består främst av det svenska och franska
smakerna. Men vi strävar ständigt efter nya och spännande smaker, därav kan det finnas rätter från olika delar av världens kök.

Våra öppettider är:
Mån-tis 10,30-21,00, ons-tor 10,30-22,00, fre 10,30-02,00, lör 14,00-02,00 samt sön 14,00-21,00

Vi söker en nu en restaurangschef som ska ansvara för driften av restaurangen. I dina arbetsuppgifter kommer bl a ekonomi och personalansvar att ingå. Du kommer också att arbeta med marknadföring mot företag. Har du erfarenheter från yrkesområdet är det meriterande men inget krav.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: entreprenadia@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mike's Bar & Brasserie
Karlsborgsvägen 277
19533  MÄRSTA 
Hemsida: www.mikesbar.se
  

Platsannons

Kock till Knivsta

I ett av Knivstas gamla brandstationshus har vi skapat en restaurang och ett
brasserie som ska leverera både mat och en atmosfär utöver det vanliga i Knivsta.

Vi utvecklar tillsammans med våra kock, som har över tjugo års erfarenhet
inom restaurangbranschen, menyer som ska behaga en stor publik, olika smaker
och en bred efterfrågan. Vårt kök består främst av det svenska och franska
smakerna. Men vi strävar ständigt efter nya och spännande smaker, därav kan det finnas rätter från olika delar av världens kök.

Våra öppettider är:
Mån-tis 10,30-21,00, ons-tor 10,30-22,00, fre 10,30-02,00, lör 14,00-02,00 samt sön 14,00-21,00

Vi söker nu en kock som kan börja arbeta omgående. Har du erfarenhet är det meriterande men inget krav. Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig som har lärt dig yrket via praktisk erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: entreprenadia@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mike's Bar & Brasserie
Karlsborgsvägen 277
19533  MÄRSTA 
Hemsida: www.mikesbar.se
  
Platsannons

Mekaniker

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren Mekaniker för kunds räkning i Knivsta. Vi vill att du som söker bor i när regionen då tjänsten är tänkt att övergå till kund efter inhyrningen.

Du kommer att arbeta som mekaniker, service och underhåll av tunga fordon, så som lastbilar och fordonspåbyggnader. I arbetsuppgifterna ingår mekaniskt arbete, hydraulik, pneumatik och en del svetsning.

Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid

Din profil
Krav:
Arbetet kräver att man har erfarenhet av mekaniskt arbete, hydraulik, pneumatik, kan felsöka.
Meriterande om man har svetskunskaper.
B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 6103
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=6103
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Alsike skola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Alsike skola är en kommunal F-9 skola i Knivsta kommun. Skolan är belägen i Alsike som är ett mycket expansivt område ca 4 km från Knivsta centrum. Skolan har ljusa, moderna lokaler och är utformad för lärande och för möten mellan människor. Skolan har ca 700 elever som är delade i tre arbetslag, låg-, mellan- och högstadium. Vi erbjuder fritidshem för de yngre eleverna och Öppen fritidsverksamhet för mellanstadiet.

Vi erbjuder meningsfullt arbete med många möjligheter och värnar om ett öppet arbetsklimat som präglas av tilltro och respekt för allas lika värde.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som fritidspedagog

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog. Du är positiv, lösningsfokuserad, engagerad och driven i att utveckla fritidshemmets verksamhet enligt Lgr 11. Du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du tar stort ansvar och är en bra förebild.

Som pedagog hos oss är du med och skapar en skola där alla elever ska ha möjlighet att uppnå målen och där lärandet upplevs som meningsfullt, stimulerande, lustfyllt och tryggt. Skolans fritidspedagoger är verksamma både på fritidshemmen och i klass under skoldagen samt har ett särskilt ansvar under rastverksamheten.

ÖVRIGT
Använd gärna länken i annonsen för att söka tjänsten.

Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A474751
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=764315c2-1ee2-4167-a748-52cf6e906bfb&publishCode=AMS&TK=78ccbf6b-4478-4fc9-8066-c8101eb358a2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Knivsta

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 3
Ålder: 2 år, 5 år och 7 år
Dagar och tider: ca 1 tillfälle i veckan
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning åt deras 3 barn på 2, 5 och 7 år ca 1 gång i veckan. Det gäller hämtning vid 15:00 och utöver det så är det ca 1 sen kväll i veckan. För att hämta behöver man körkort. De söker en trygg och omsorgsfull person som är väldigt kärleksfull av sig!
OBS. Ange referens: RN26639

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: RN26639
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Upphandlare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Vi söker en senior upphandlare, du kommer tillhöra Knivsta kommuns upphandlingsgrupp som idag består av 3 medarbetare. Vi upphandlar varor, tjänster och entreprenader i nära samverkan med verksamheten. Vi tillhandahåller också rådgivning inom anskaffning och avtalsförvaltning, samt genomför utbildningar inom upphandling och inköp.

Upphandlingsgruppen ingår i ekonomikontoret där bland annat även enheterna för redovisning, ledningsstöd (kvalitet och tillsyn), budget och uppföljning ingår.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som upphandlare arbetar du självständigt mot kommunens verksamheter och genomför upphandlingar utifrån kommunens upphandlingsprocess och projektmodell.

Ditt uppdrag är att leda arbetet genom alla delar i upphandlingsprocessen, och du agerar som specialist inom upphandling och upphandlingsprocessens olika delar gentemot kommunens verksamhetsområden. Du kommer även att fungera som rådgivare till kommunens olika verksamheter i upphandlingsfrågor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst 2 års kvalificerad erfarenhet av upphandlingsarbete. Därtill har du färsk erfarenhet av genomförande av upphandlingar samt god kunskap om LOU. Du har relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning (YH eller motsvarande), alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Som person är du lyhörd, noggrann och vill utveckla både dig själv och verksamheten. Du har lätt för att lära, är självgående och är duktig på att formulera dig i skrift.

I rollen har du många kontaktytor både internt och externt varför det är viktigt med god kommunikativ förmåga, liksom att ha lätt för att samarbeta och att kunna skapa ett gott samarbetsklimat med olika yrkesgrupper.

Knivsta kommun genomför upphandlingar i Kommers eLite, det är därför meriterande om du har erfarenhet av upphandlingsverktyget. Har du även erfarenhet av att arbeta i en politikerstyrd organisation är det positivt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Vi kommer genomföra urval och intervjuer löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Upphandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Anställningen är en fast tjänst, omfattning är heltid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Knivsta tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A740454
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9e40504e-819b-4bd2-89e2-d4f62df6a50d&publishCode=AMS&TK=b9455855-83de-47fd-8003-d2a6fd7636f7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Kommunledningskontoret
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kval. behandlingsassistenter

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker efter dig som vill vara med och bidra med kompetens, engagemang och utveckla verksamheterna

Kvalificerade behandlingsassistenter

Attendo Vassunda / Ängbyvägen HVB, Knivsta

Attendos behandlingshem Ängbyvägen och Vassunda HVB i Knivsta tar emot ungdomar 13-21 år från hela landet med psykiatrisk och psykosocial problematik som bla. yttrar sig i självskadebeteenden, utåtagerande, brister i impulskontroll och sociala färdigheter.Vi arbetar med behandling av våra ungdomar i en hemlik miljö. Behandlingsarbetet utgår ifrån socialtjänstens uppdrag och anpassas individuellt efter varje ungdom genom tillämpande av genomförandeplaner och individuella scheman. Behandlingsarbetet sker genom att motivera och stödja ungdomen att uppnå några mål i taget. Stort fokus läggs på samarbete med ungdomens nätverk för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för ungdomen utifrån dennes egna förutsättningar.Nu söker vi kvalificerade behandlingsassistenter. Eftergymnasial utbildning är ett krav och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet samt dokumenterad utbildning och erfarenhet. Du ska tycka att det är intressant och roligt att möta och motivera ungdomar till en positiv förändring i deras liv.

Uppdraget inkluderar formell administration såsom upprättande av genomförandeplaner och social journal. Men även stöd i det dagliga såsom kontakter med hälso- och sjukvård, följa med på möten hos socialtjänsten och skolan, matlagning, städning, samt motiverande och stöttande samtal med ungdomarna. Du som person behöver trivas med att jobba nära med kollegor och ungdomar och har lätt för att samarbeta och lösa problem självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanade och utvecklande arbetsuppgifter.Vi söker efter dig som vill vara med och bidra med kompetens, engagemang och utveckla verksamheten.Tjänstgöringen innebär rullande skiftarbete dag/kväll/natt och helger (sovande jour på plats).

Vi begär ett utdrag ur belastnings-och misstankeregistret i samband med anställning.


Arbetsuppgifter:

Som kontaktperson till ungdomar ansvarar du bl.a. för återkommande stödande samtal, upprätta genomförandeplan, och upprätta riskanalyser


Social dokumentation


Upprätthålla kontakt med socialtjänst, god man, skola och goda nätverk kring klienten.


Stötta ungdomarna i det dagliga, ADL-träning.


Sköta hushållssysslor såsom städning och matlagning tillsammans med ungdomarna i boendet.


Delta och leda aktiviteter


Delta i handledning, arbetsplatsmöten, internutbildningar osv

Kompetens:
Minst 2 års eftergymnasiala studier med examen som är relevant för tjänsten: exempelvis socialpedagogiskt arbete, integrationspedagog, socialt arbete, socionom


Erfarenhet från att ha arbetat på HVB-hem/behandlingshem med målgruppen


Meriterande med kunskap om ungdomar med psykiatrisk och psykosocial problematik.
Kunskap om Socialtjänstlagen, BBIC, MI och att upprätta/följa upp genomförandeplaner
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarierad Kan övergå i tillsvidare anställning.Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: 18488
Webbplats: https://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/kval-behandlingsassistenter
Epostadress: martin.vonschoultz@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Vassunda 11
74191  Knivsta Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Effekt Svenska söker driftledare

Som Driftledare ansvara du bl.a. för den totala leveransen av lokalvård och tilläggstjänster inom det egna driftområdet, medverkar till att övriga företagsfunktioner kan utföra sitt arbete på ett optimalt sätt, ansvarar för planering och administration som möjliggör att leveransen sker i rätt tid med rätt kvalitet så att de finansiella målen uppnås, inom ramen för anbudet eller offerten.
Vidare kommer du också arbeta med kundkontakterna inom ditt driftområde.
Du kommer även att säkerställa att städförråd och städutrustning och maskiner vårdas på ett sådant sätt att utrustningen livslängd blir så lång som möjligt och att företagets renommé inte skadas. Samt tillse att maskiner och annan utrustning som inte längre används ute hos kund ska direkt återta till huvudkontoret för att möjliggöra bästa möjliga inventarieekonomi. Du kommer också att ha ett direkt personalansvar för personalgruppen inom ditt driftområde.


Du har erfarenhet av lokalvård och vi vill att du är en handlingskraftig arbetsledare med förmåga att utveckla och motivera dina medarbetare. Andra viktiga egenskaper är erfarenhet av att ha kundnära kontakter och även av att se och ta tillvara nya affärsmöjligheter hos en befintlig kund. Din kontakt med kunden ställer krav på en god social förmåga, att du är serviceinriktad och hantera kunden på ett professionellt sätt. Du blir en viktig resurs för vårt företag och något av en "spindel i nätet".
Som person är du nyfiken, ser möjligheter och löser problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut., Du ansvarar för att koordinera aktiviteter med ansvariga inom företaget för att säkerställa att resurser finns tillgängliga för utförandet och för att de är i linje med företagets övergripande mål.
Du behöver vara stresstålig, flexibel och noggrann. Du måste ha körkort (minst B) och goda kunskaper i det svenska samt engelska språket i tal och skrift.
Vi tror att du tidigare har haft erfarenhet av personalansvar samt arbetsmiljöansvar. Du behöver även ha erfarenhet av schemaläggning/personalplanering och ekonomisk uppföljning. Du bör även ha utbildning inom INSTA eller annan kvalitetsuppföljningsmetod.

Effekt Svenska AB är ett lokalvårds- och Facility Service-bolag med verksamhet i Stockholm och Uppsala län. Vårt huvudkontor finns i Arlandastad (5 minuters promenad från Märsta station). Företaget har ca 150 anställda och är i en kraftigt expansiv fas. För mer information www.effektab.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDitt driftområde omfattar företrädesvis objekt inom Uppsala samt Stockholms län. Resor ingår i arbetet och arbetet och "frihet under eget ansvar" vad avser planering av egna arbetets förläggande så länge villkoren för affärernas leverans beaktas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Driftledare
Webbplats:
Epostadress: jobb@effektab.se
Övrigt: Rekryteringshjälp och försäljning av annonser undanbedes vänligen men bestämt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: EFFEKT SVENSKA AB
ÖSTRA BANGATAN 1
19560  ARLANDASTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Knivsta. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen/Vårterminen kommer hållas under vardagskväll och/eller på helgdag med start v.6, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över vårterminen 2018. ca 1-4h/vecka under terminen. Vårterminen startar i början på februari (vecka 6) och avslutas i mitten av april (vecka 15), uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Simskoleansvarig till Hälsohuset

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Hälsohuset har som uppdrag att erbjuda friskvård, bad och föreningsdriven idrott. Vid Hälsohuset arbetar ca 9 medarbetare samt ett flertal timanställda simlärare och gruppinstruktörer.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en utbildad och erfaren simlärare som ska ansvara för Hälsohusets simskola samt arbeta som simlärare. Uppgifterna innebär att planera kursupplägg, samordna simlärare och administrera vårt anmälningssystem. Arbetet innebär även receptionsarbete och viss lokalvård. Då Hälsohuset även bedriver friskvård är det meriterande om du även har erfarenhet av att ge gyminstruktioner och leda gruppträning.KVALIFIKATIONER
Vi vill att du lägst har en gymnasieutbildning, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda IT-kunskaper och ett stort intresse för träning och hälsa. Viktiga egenskaper hos dig som söker är att du är en trygg person som är ansvarstagande, självgående, samarbetar bra i grupp och att du har en förmåga att inspirera och skapa positiv stämning hos såväl kund som medarbetare. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.
ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Utbildningskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstiden är schemalagd och innehåller även kvällar och var fjärde helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A739603
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b8f689f-3b4f-4081-90c6-468539a0e063&publishCode=AMS&TK=233c3c65-9179-4fb4-98b0-72992db4d8ed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Kultur & fritid
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bygglovshandläggare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Knivsta kommun, Sveriges snabbast växande kommun 2015, planerar att fortsätta växa och gå från att vara ett samhälle till att vara en stad. Vi söker dig som vill vara en del av detta. Vi är en växande organisation där stora möjligheter finns att vara med och påverka utvecklingen.

Vi söker nu en vikarierande bygglovshandläggare till Byggenheten, som tillhör kommunens Bygg- och miljökontor. Enheten ansvarar för bygglovshantering, kontroll av byggande och tillsyn inom byggväsendet. Vi strävar efter att ha en effektiv och kundorienterad handläggningsprocess. Som bygglovshandläggare kommer du ingå i en arbetsgrupp på ca 8 st medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete som bygglovhandläggare med stort eget ansvar.
Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen handläggning av bygglov och förhandsbesked. Arbetet innebär många kontakter med sökanden, byggherrar, byggföretag och arkitekter. I tjänsten ingår även föredragning av ärenden i Bygg- och miljönämnden, administration samt information och rådgivning till allmänheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en genomförd högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, arkitektur, teknik eller motsvarande utbildning som av oss bedöms likvärdig. Alternativt att du är utbildad bygglovshandläggare.
Tidigare erfarenhet av plan- och bygglagstiftningen, genom utbildning eller praktiskt arbete, är meriterande.
Arbetet innebär att skriva beslut samt många kontakter med allmänheten, konsulter och exploatörer, därför är det viktigt att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Körkort krävs.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Löpande intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100% dagtid Endast vardagar kontorstid. Vi har flextidsavtal. Tidsbegränsad anställning, upphör: Anställningen gäller från och med 5 mars 2018 till och med 31 december 2018. Lön efter överenskommelse. Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739435
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=134d644a-87c7-48fe-9698-e8d05aaaaca8&publishCode=AMS&TK=c10b412b-9a51-4f76-9b9e-964bac74d63f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Bygg & miljö
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nämndsekreterare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Tjänsten utlyses eftersom en av våra medarbetare har flyttat. Tjänsten är förlagd till kommunledningskontoret vid den centrala förvaltningen. De flesta av oss har mångskiftande arbetsuppgifter, precis som du.

ARBETSUPPGIFTER
Som nämndsekreterare i kommunens utbildningsnämnd är du ansvarig för nämndens hela ärendehantering. Du fungerar som nämndens registrator vilket innebär registrering av handlingar i kommunens diarium och visst ansvar för nämndens arkiv. Som nämndsekreterare gör du utskick till sammanträden, skriver protokoll samt ansvarar för alla andra rutiner kring sammanträdet. Du är även fram till införandet av Dataskyddsförordningen, PUL-ombud. Inom nämndens ansvarsområde ingår också kulturskolan. Samarbete med nämndens ordförande är naturligt, liksom med utbildningskontoret, fritids- och kulturkontoret och kontorscheferna. Du har ett nära samarbete med övriga nämndsekreterare och administratörer på kommunledningskontoret.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en relevant akademisk utbildning som kan appliceras på offentlig förvaltning, t. ex. samhällsvetare. God datavana är självklart.
Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet från det offentliga området med fördjupning inom kommunal eller statlig förvaltning. Det är meriterande om du arbetat som nämndsekreterare och har erfarenhet av registratur.
Du har god förmåga att informera och att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Du är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann. Stor initiativförmåga och vana att arbeta självständigt är lika självklart som bra samarbetsförmåga och flexibilitet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Kommunen tillämpar flextid Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: A739560
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=206ba0e6-1dd8-4322-80c7-1b77424cb4fd&publishCode=AMS&TK=2a8dcaf5-8d19-44a3-88b1-8954bd7dcc25
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Assisterande valarbetare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.


Den 9 september 2018 är det dags att välja ledamöter till riksdag, landsting och kommun. Kommunen är lokal valmyndighet och ansvarig för alla förberedelser inför valet. Arbetet har redan startat så smått men kommer att accelerera ju närmare vi kommer valdagen. Tjänsten, som är tidsbegränsad, är förlagd till kommunledningskontoret vid den centrala förvaltningen.


ARBETSUPPGIFTER
Som assisterande valarbetare ska du bl a hjälpa till med att förbereda förtidsröstningen, ta fram och publicera information till kommunens webb, rekrytera och utbilda röstmottagare, beställa valmaterial, förbereda blanketter, packa valmaterial, skriva ut röstkort till röstberättigade och medverka vid bemanningen i valkansliet under förtidsröstningen, valhelgen och veckan efter valet.
Om så behövs kan också andra arbetsuppgifter som enklare utredningsarbete inom administrationen ingå.
Du kommer att ha ett nära samarbete med ansvarig tjänsteman på valkansliet och ingå i enheten för sekreterare och registratorer.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha en relevant akademisk utbildning som kan appliceras på offentlig förvaltning, t. ex. samhällsvetare. God datavana är självklart.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från det offentliga området med fördjupning inom kommunal eller statlig förvaltning. Det är meriterande att ha erfarenhet av liknande uppgifter.
Du har god förmåga att informera och att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Du är serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann och inte rädd för att hugga i när det behövs. Stor initiativförmåga och vana att arbeta självständigt är lika självklart som bra samarbetsförmåga och flexibilitet.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75 % Administrationen arbetar enligt flextidsavtal, men i samband med valhelgen ingår kvällsarbete Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse dock tidigast 2018-03-01, upphör: Tidsbegränsad projektanställning tom 2019-06-30. Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: A739522
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba603445-1e01-4991-b05c-003cae2bd689&publishCode=AMS&TK=b27bc3b0-d35b-483b-aeb6-e126abf98b0d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Vuxenutbildningen utgörs av svenska för invandrare (Sfi) i egen regi samt utbildning på grundläggande- och gymnasial nivå i form av distansutbildning eller i samarbete med andra kommuner. Vuxenutbildningen är belägen i fina, nyrenoverade lokaler i gemytlig miljö endast några minuter från tågstationen.

Sjögrenska gymnasiet är en liten gymnasieskola som ligger i centrala Knivsta, endast några minuter från pendeltåget. Skolan erbjuder fyra olika yrkesprogram, alla som lärlingsutbildning. Det innebär att hälften av utbildningen sker på en arbetsplats tillsammans med en eller flera handledare. Skolan erbjuder också samtliga Introduktionsprogram.

Skolan kännetecknas av elevnära arbete och ett gott kollegialt samarbete. Då skolan är liten lär du snabbt känna dina elever och kollegor. Stämningen på skolan är god och vi arbetar mycket med sammanhållning, elevinflytande och ämnesövergripande aktiviteter. Som anställd har du goda möjligheter till att påverka den övergripande verksamheten och förväntas tillsammans med kollegiet att ta en aktiv roll i utvecklingsarbetet.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten för Vuxenutbildningen
I tjänsten ingår studie– och yrkesvägledning genom bokade vägledningssamtal, per telefon samt drop-in. I arbetet ingår att vägleda och hjälpa sökande till utbildning i Sfi. I anställningen ingår administrativt arbete som handläggning av ansökningar, hjälpa sökande att upprätta och ändra studieplaneringar, samt upprättande av betyg. Som studie- och yrkesvägledare har du också kontakt med andra kommuner, utbildningsanordnare och andra externa aktörer.

Du kommer arbeta med ungdomar och vuxna som står utanför skola och arbetsmarknaden inom det Kommunala aktivitetsansvaret och Ungdomssatsningen i en projektgrupp bestående av personal från utbildningskontoret och socialtjänsten.

Tjänsten förläggs till en början på Vuxenutbildningen och går efter sommaren över till Sjögrenska gymnasiet.

Tjänsten för Sjögrenska gymnasiet
I tjänsten ingår då att vägleda och hjälpa elever på de nationella programmen och introduktionsprogrammen med bl.a. framtida studie- och yrkesval samt frågor rörande studiemedel och arbetsmarknad. I arbetet ingår att tillsammans med skolledningen ta ansvar för elevernas individuella studieplaner. Som studie- och yrkesvägledare kommer du också att arbeta med marknadsföring, öppet hus och mässor. Arbetet med det Kommunala aktivitesansvaret och Ungdomssatsningen fortsätter i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra studerande når framgång. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din grundläggande inställning till individers olika förutsättningar och behov. Som person är du positiv och lösningsfokuserad. Du har lätt för att bygga relationer och tycker att bemötandet av andra människor är viktigt.

Du har
• examen från studie- och yrkeslärarprogrammet
• kunskap och insikt om relevanta styrdokument, regler och metoder
• god förmåga att utrycka dig i tal och skrift
• förmåga att planera, organisera, strukturera och prioritera ditt arbete
• god IT-kompetens (Extens är meriterande)

Du är flexibel och har en vilja och förmåga att samarbeta med kollegor och arbeta i team.

Erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare inom relevant utbildningsväsende är stark meriterande.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Semestertjänst. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738990
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93bf123d-bac5-4be1-a40e-e03c1b553470&publishCode=AMS&TK=af8e1aeb-6bd8-4b5e-ae95-e0b793ba18d6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangchef, Nova Park

Arbetsuppgifter
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för vår "scen", d v s den service och upplevelse våra gäster har. Du har personal- och verksamhetsansvar för restaurangens medarbetare, sex fasta och 20-talet timanställda. Med ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare genom goda exempel och gott föredöme. Din roll är operativ, administrativ och strategisk.

Strategiskt arbetar du genom din roll i hotellets ledningsgrupp, som tillsammans arbetar fram verksamhetsutveckling inom de olika avdelningarna. Bland dina administrativa uppgifter finns bl a schemaläggning, årliga medarbetarsamtal, utveckla väl fungerande rutiner och arbetssätt samt att vara kittet mellan restaurang och övrig verksamhet. Utöver det nära samarbetet med köket arbetar du också nära såväl konferens som säljavdelning för att skapa goda helhetslösningar åt våra gäster. Operativt är du en viktig del av servicen i matsalen. Det finns inget viktigare än att våra besökare blir väl mottagna och serverade - här är du en viktig inspiration för dina medarbetare. Som restaurangchef rapporterar du direkt till vår VD.

Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetsplatsen är placerad på Nova Park i Knivsta.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 januari 2018.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Nova Park Conference och Steningevik Konferens är båda fyrstjärniga hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. Steningevik har 61 hotellrum samt plats för upp till 100 personer i vår största lokal.Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är certifierade till högsta nivån inom Safe Hotels och är även certifierade hos Svanen och Klimatpositiv.

På Nova Park och Steningevik brinner vi för möten mellan människor. Våra ledord är omtanke, professionalism och värme. Vi levererar en service utöver det vanliga som våra gäster känner direkt när de kommer in i entrén. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både professionellt och personligt.

I en period av mycket god tillväxt söker vi nu en restaurangchef!

Vem söker vi?
Du har flera års erfarenhet inom restaurang- eller närliggande bransch. Du har minst ett par års erfarenhet av chefsrollen.

Restaurang- eller sommelierutbildning är en merit men inget krav.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad. Du lägger stor vikt vid hög kundservice och kvalitet. Du är strukturerad, noggrann och trivs att arbeta med förbättring och utveckling. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/restaurangchef-nova-park-5.11215
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska

Knivsta vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.
Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Knivsta vårdcentral har 40 medarbetare och är en fungerande och trivsam arbetsplats. Alla Primärvårdens kompetenser finns representerade och du kommer att ingå i team med distriktssköterskor, husläkare, sjuksköterskor, undersköterska, läkarsekreterare, barnmorskor, kurator, psykolog och sjukgymnaster. Du pendlar enkelt från Uppsala eller Stockholm till kommunen med lägst medelålder i Sverige och som ständigt växer befolkningsmässigt.

Ditt uppdrag
Sedvanligt distriktssköterskearbete med inriktning BVC och möjlighet till vuxenvård om önskemål finns. Alternativt sedvanligt barnsjuksköterskearbete på BVC med möjlighet till mottagningsarbete med barn på husläkarmottagning.

Din kompetens
Du är utbildad distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård. Alternativt specialist sjuksköterska med inriktningen mot hälso-och sjukvård för barn och ungdom. Du har ett flexibelt arbetssätt, besitter god samarbetsförmåga och också förmågan att se utvecklingsmöjligheter. Eftersom hembesök ingår i uppdraget, behöver du ha B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på heltid eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett stimulerande jobb tillsammans med oss?
Låter det här intressant? Hör av dig till gruppchef Nina Hell, tel 018-611 69 28, så kan du ställa frågor och få mer information.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Senast den 1 januari 2018 vill vi ha din ansökan, gärna med kopia på din legitimation och andra underlag som är relevanta, inklusive kopia av ditt körkort.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Snarast e.ö. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: PV300/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=29087&RefNo=PV300%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Primärvården
75185  Uppsala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Två massage-/spa-/hudterapeuter till Kursenberg herrgård

Två massage/Spa/Hudterapeuter sökes till Krusenberg SPA

Vi söker dig som vill arbeta i en vacker herrgårdsmiljö . Krusenberg Herrrgård ligger i Knivsta kommun norr om Stockholm. ca 1 mil söder om Uppsala.

Sparadiset Spakedjan Holding AB är en Spakedja som idag har tre anläggningar i centrala Stockholm och en anläggning i Malmö. Vi har funnits i 12 år och vi satsar på att bli störst inom vår bransch i Sverige. Därmed så kan det för rätt person finnas möjligheter att utvecklas med oss i framtiden.

På Krusenberga Herrgård skall man förutom utöva sin profession även kunna ta hand om våra gäster på ett trevligt, professionellt sätt och ha en säljande personlighet. Vi kommer att internt lära upp våra nyanställda i vårt unika spautbud. Här jobbar vi alltid i team och vi ställer upp för varandra.

Vi söker just nu terapeuter som är flexibla och kan arbeta varannan helg fre-sön då vi har mycket weekendgäster. De som önskar och vill kan få mer arbete inom koncernen om så önskas. Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ny anläggning där det även kommer att involvera aktiviteter och event för konferenser. Vi vet att vi kan erbjuda dig ett roligt och varierande arbete.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Kvalifikationer: B-körkort krävs och ev. bil
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning tillsvidareanställning på deltid. Arbetstiden är förlagd till varannan helg fre-sön. Möjlighet kan finnas till mer arbete inom koncernen om så önskas.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa@sparadiset.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Krusenbergs herrgård
Krusenberg 436
75598  UPPSALA 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare Tärnans förskola

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Tärnans förskola ligger i centrala Knivsta c:a 15 minuters promenad från stationen.

Vi har under de senaste tre åren utvecklat förskolans lärmiljöer och vi är inspirerade av Reggio Emilia-filosofin i detta arbete. Vi har gröna utemiljöer och nära till skog och mark som vi regelbundet besöker med fokus på hälsa, rörelse, utveckling och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolans arbetssätt är Reggio Emilia-inspirerat där de demokratiska värdena, inflytande och delaktighet är centrala och vi söker dig som vill komma till ett engagerat och kreativt arbetslag som tillvaratar våra olika kompetenser.

Du kommer delta i arbetet med att utveckla förskolans lärmiljöer med fokus på språk, kommunikation, samspel, delaktighet och inflytande.

Du kommer använda pedagogisk dokumentation i arbetslaget med syftet att synliggöra barnens lärande samt följa upp, utvärdera och utveckla förskolans kvalitet mot målen i förskolans läroplan. Våra fokusområden ht-2017 och vt-2018 är språk, naturvetenskap och genus.

Du kommer ansvara för att följa upp och analysera, planera, genomföra, dokumentera och utveckla förskolans dagliga verksamhet med fokus på god omsorg, pedagogiska relationer, språkstimulerande miljöer och kvalitet i undervisningen i samarbete med dina kollegor utifrån förskolans läroplan och verksamhetsårets valda fokusområden.

Som förskollärare har du schemalagd pedagogisk utveckling- och reflektionstid (6 t per vecka), kompetens och utvecklingsdagar 2 dagar per termin samt regelbunden pedagogisk handledning.
Du får handledning av specialpedagog och logoped i arbetet med barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
- är behörig förskollärare med inriktning mot de yngre åldrarna med examen från lärarhögskola eller annan likvärdig utbildning
- har förmågan att leda en barngrupp
- är väl förtrogen med förskolans läroplan och gällande styrdokument
- du har goda IT kunskaper och är intresserad av att utveckla digitala lärmiljöer på förskolan
- är intresserad av att utveckla undervisningen för barnen
- är intresserad av att använda TAKK (Tecken som stöd) och dagligt bildstöd i barngruppen
- är positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje
- är ansvarstagande och kan ta egna initiativ
- i ditt arbete har ett tydligt barnfokus
- har förmåga att se det kompetenta barnet och barnets förmågor men även ge det individuella stöd som varje barn behöver samt dokumentera och följa upp och utveckla valda insatser
- har förmåga att arbeta i team tillsammans med dina kollegor driva arbetet med styrdokument och valda fokusområden

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-06 respektive 2018-03-01. Månadslön enligt avtal FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738563
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=81fc3c28-be5a-472c-b4fd-70348a49de6b&publishCode=AMS&TK=8e66f5cd-069a-4510-9e48-c58f3063f4dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

AGA Gas AB söker operatörer till Cylinder Maintenance-fabriken i Knivsta


AGA Gas fabrik i Knivsta förser kunder i hela landet med cylindrar och som en del i vårt ständiga förbättringsarbete samt för att kunna möta ökade krav från både interna och externa kunder söker vi nu efter ytterligare en medarbete. Anläggningen är en revisionsanläggning vilket innebär att vi utför återkommande kontroll på gasflaskor. Gasflaskorna inspekteras, blästras och målas samt byte av ventil och kåpa. På anläggningen jobbar idag strax över 30 personer i både produktion och i övriga supportfunktioner så som lager, truck, inköp, underhåll, säkerhet och ledning.

De arbetsmoment som ingår i produktionen är förbereda gasflaskorna och inre inspektion, stämpling och yttre inspektion, ultraljudstest, montering och färdigställande av gasflaskor, paket och flakmontering, skrotning av gasflaskor samt övrig flaskhantering. I Knivsta har alla samma mål och samma ansvar över att leverera våra produkter till rätt kvalitét och i rätt tid. Tillsammans jobbar vi med synligt ledarskap där ledarna syns mycket ute på golvet för att agera support och stöd. Vi arbetar i affärsystemet SAP och idag bedrivs verksamheten i 2-skift (dag/eftermiddag).


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Återkommande kontroll av gasflaskor
• Byggnation av paket och flak
• Kontroll av nya flaskor och emballage
• Märkning av nyinköpta gasflaskor
• Hantering av emballage med truck/lastmaskin


– Har ett högt säkerhets/miljötänk och kan följa angivna föreskrifter
– Är en ”lagspelare” – det är tillsammans med dina medarbetare som du alltid kommer fram till
den bästa lösningen för teamet och företaget.
– Har god planeringsförmåga då arbetsuppgifterna måste planeras noga beroende på orderläge.
– Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt kan förstå och arbeta efter skriftliga
instruktioner
– Är noggrann, punktlig och kan ta ansvar över dina uppgifter.
– Är en öppen person med lätt för att lära, förmåga att lyssna och en vilja till att utvecklas, både
i laget men också med arbetsuppgifterna.
– Är tekniskt kunnig, då produktionen till stora delar är automatiserad.
– Har viss datorvana.
– Kan driva och utveckla arbetssätt, metoder och processer i enlighet med företagets LEAN koncept.

Tjänsten innebär flera olika moment och du ska inte vara främmande för att utföra alla förekommande uppgifter inom arbetslaget - då det ibland kan vara vissa arbetsuppgifter som måste prioriteras.

Då vissa av arbetsuppgifterna är fysiskt krävande krävs att du har god fysik och en god hälsa. Vi ser helst att du har truckkort och även kan använda en lastmaskin att lasta och lossa styckegods på lastbilar.


AGA Gas AB är den ledande leverantören av gaser och gasrelaterad utrustning till den tillverkande industrin i Norden och Baltikum. AGA tillhör koncernen The Linde Group som är ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 65 500 anställda som arbetar i mer än 100 länder världen över. AGAs affärsidé är att skapa möjligheter och kundvärde genom processkunnande och hög tillgänglighet av industriella gaser.

AGA eftersträvar jämställdhet och mångfald – vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Gaspåfyllare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Cylinder Operator Knivsta
Webbplats:
Epostadress: agajob@se.aga.com
Övrigt: Vi vill ha din ansökan till agajob@se.aga.com senast den 20 december. Märk ditt mail med ”Cylinder Production Operator Knivsta” i rubriken. Har du några frågor? Kontakta Ronnie Eriksson, +46(0)18 349759/0761358097 AGA eftersträvar jämställdhet och mångfald – vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Arbetsplats: 
Adress: AGA AB
Hyvelgatan 52
74171  KNIVSTA Sverige
Hemsida: http://www.aga.com
  
Platsannons

Lärare åk 4-6, Högåsskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Högåsskolan - den klimatsmarta skolan!
Hösten 2015 öppnade Högåsskolan för elever i åk F-4. Två år senare är vi nu fullt utbyggt till en F-6 skola. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter, kulturupplevelser samt närhet till det levande å-rummet och det vackra grönområdet Gredelby hagar.
På Högåsskolan arbetar vi tillsammans för att skapa trygghet, utveckling och möjligheter för alla! Vi har engagerad och skicklig personal som varje dag ger varje elev ett lärande med hög kvalitet. Vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla vår skola. Är du den vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Klasslärare och undervisande lärare i åk 4-6. Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i nära samarbete med elever och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärare med bred kompetens och behörighet att undervisa åk 4-6, engelska är meriterande. Du har grundläggande IT-kunskaper och använder det som en naturlig del i din undervisning.
Vi söker dig som är trygg och tydlig i din lärarroll, flexibel, samarbetsinriktad och initiativrik person. Du ser möjligheter och har en helhetssyn till att se frågor i ett större perspektiv. Kollegialt lärande är en självklarhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet att använda dig av webbverktyget Unikum för planering, bedömning och dokumentation.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 12 februari 2018 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringstiden. Ferie- eller semestertjänst kan erbjudas. FÖRMÅNER Knivsta kommun erbjuder friskvårdscheckar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A737834
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a477f85-a983-4800-a63b-199cc3f38546&TK=bc88a49d-861d-41d6-994a-7039ceabba68
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida: http://www.knivsta.se/skolwebbar/hogasskolan-knivsta-se.aspx
  

Platsannons

BarnskötareDu ansvarar tillsammans med förskollärarena att arbetet följer aktuella styrdokument, att barnens förmågor utmanas och att kunskaper dokumenteras och följs upp.
Du arbetar projektinriktat i smålärgrupper. Vi utgår från barnens perspektiv och förbereder dem för framtiden, samtidigt som vi skapar meningsfulla aktiviteter i nuet. Den dagliga verksamheten genomsyras av ett demokratiskt synsätt där dialogen spelar en central roll.
Du ingår i ett arbetslag där du är en del av en helhet som värnar om förskolans verksamhet, värden, lokaler och barn.
Du deltar i pedagogiska samtal och letar i din verksamhet aktivt efter barnens strategier som utgångspunkt för reflektion och planering.


Vill du vara med och förändra världen?

Som pedagog på Margarethaskolans skola och förskola behöver Du vara nyfiken på barns lärande. Du behöver aktivt observera och dokumentera barns lärande i nära dialog med ditt arbetslag. Du ingår i ett arbetslag där Du är en del av en helhet som värnar om skolans och förskolans värden, läroprocesser, lokaler och barn. Du behöver vara sugen på att delta i pedagogiska samtal och dela med dig av dina tankar till dina kollegor. Du strävar efter att bli en medskapande pedagog som lyssnar mycket och låter barnens hypoteser ta plats. Medvetet letar du efter barnens strategier, ordnar för lyssnande och ser på barnet som kompetent. Du ser värdet av estetiska läroprocesser och att barn lär på många olika sätt genom att ordna för kreativitet och skapande. Du gillar att jobba i projekt och kan strukturera verksamheten utifrån det barnens teorier uttrycker för att tillsammans med dem och kollegor skapa nya lärosituationer. Du intresserar dig för barns erfarenhetsvärldar och är sugen på att blanda in barnens erfarenheter och styrkor i de pågående projekten för att skapa en verksamhet som grundar sig i meningsfullhet. Dagen på Margarethaskolans skola och förskola genomsyras av ett demokratiskt synsätt där barns delaktighet spelar en central roll. Vi betonar betydelsen av att individen alltid befinner sig i en relation till omvärlden och i mötet till varandra och världen utvidgar vi våra perspektiv. I detta arbete behöver Du finnas med nära barnen som en nyfiken medkonstruktör av lärande och utveckling.


Margarethaskolans skola och förskola är en föräldradriven arbetsplats med erfarenhet av 19 års arbete med barn i åldrarna 1-16 år. Vi drivs av en ekonomisk förening med en verksam föräldrastyrelse. På plats finns rektor som ansvarar för det operativa arbetet dagligen. I samma hus samlas ca 240 barn på fyra olika våningar, med våra äldsta barn höst upp och våra yngsta längst ner. Vår skola bygger sin verksamhet på en vision, som vår föräldraförening har skrivit, vilken hämtar inspiration från den pedagogiska filosofi som utvecklats i Reggio Emilia, Italien. Vår byggnad ligger vackert belägen i Knivsta med direkt tillgång till både skog och sjö. Vi finns i en vacker äldre byggnad med anor tillbaka till början av 1900-talet. Vi befinner oss just nu inne i en process där vi ska bygga nytt i direkt anslutning till nuvarande byggnad och utöka vår verksamhet inom de närmsta åren.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidPedagogisk lunch, friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Barnskötare
Webbplats:
Epostadress: rektor@margarethaskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta Friskola ekonomisk förening
Walloxen
74144  KNIVSTA Sverige
Hemsida: http://www.margarethaskolan.se
  
Platsannons

Inköpsassistent sökes till Arento!

Söker du ett arbete som inköpsassistent och har ett intresse för bilar och fordon? Ser du dig själv som en teamplayer men som också trivs med att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund Arento AB är ett svenskt bolag som ingår i Sveviakoncernen. Dom förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner med allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Dem har tolv maskindepåer i olika delar utav landet.

Som Inköpsassistent på Arento kommer du att vara en del utav en grupp om tre personer som alla arbetar inom inköp där du främst kommer att ansvara för beställningar av olika typer av fordon.
I rollen kommer du att arbeta i ett högt tempo där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innefatta:

• Uppgiftregistrering/uppdatering i bolagets databaser
• Hantering/koordinering i databassystem
• Kontering av fakturor
• Kontakt med leverantörer över telefon och mail
• Övrig administration

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund som har kontor i Knivsta. Uppdraget beräknas starta omgående och löper 6 månader framåt, för rätt person finns goda möjligheter till förlängning och utveckling på arbetsplatsen. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00 med möjlighet till flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp alternativt att du har en utbildning inom ekonomi med ett intresse och viss förståelse för inköp. Vidare ser vi att du gärna har ett intresse för fordon. Som person är du alert, kreativ och gillar att ta för dig. Du har en god social förmåga och inte rädd för att ta kontakt med andra människor. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift samt har en god datorvana. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/knivsta/inkopsassistent-sokes-till-arento/39812/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39812
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveavägen 168
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Lärare åk 1-6, Högåsskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Högåsskolan - den klimatsmarta skolan!
Hösten 2015 öppnade Högåsskolan för elever i åk F-4. Två år senare är vi nu fullt utbyggt till en F-6 skola. Det centrala läget innebär goda kommunikationsmöjligheter, kulturupplevelser samt närhet till det levande å-rummet och det vackra grönområdet Gredelby hagar.
På Högåsskolan arbetar vi tillsammans för att skapa trygghet, utveckling och möjligheter för alla! Vi har engagerad och skicklig personal som varje dag ger varje elev ett lärande med hög kvalitet. Vi söker nu fler medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla vår skola. Är du den vi söker?ARBETSUPPGIFTER
Lärare med delat klassläraransvar. Planera genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i nära samarbete med elever och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärare med bred kompetens och behörighet. Du har grundläggande IT-kunskaper och använder det som en naturlig del i din undervisning.
Vi söker dig som är trygg och tydlig i din lärarroll, flexibel, samarbetsinriktad och initiativrik person. Du ser möjligheter och har en helhetssyn till att se frågor i ett större perspektiv. Kollegialt lärande är en självklarhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet att använda dig av webbverktyget Unikum för planering, bedömning och dokumentation.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden. Ferie-eller semstertjänst erbjuds. FÖRMÅNER Knivsta kommun erbjuder friskvårdskuponger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A737815
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=168e8bd5-375d-4d2d-98a9-1e3a569de6dc&TK=727a088f-354f-4bfb-bd0b-44acc447fdfb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Skola/förskola
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Hangama Chakari berättar:

Vi är sju medarbetare på apoteket, vi har högt i tak och god stämning och drivs alla av starkt engagemang för våra kunder. Apotek Hjärtat i Knivsta ligger nära tågstationen vilket medför goda pendlingsmöjligheter både från Stockholm och Uppsala. Vill man köra bil finns gratis parkering i direkt anslutning till apoteket. Våra öppettider är vardagar 8-20 och helger 10-18.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt ek enligt ekenligt ek
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Hangama.chakari@apotekhjartat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se/karriar
  
Platsannons

Svevia Maskin söker maskinuthyrare

Svevia Maskin är internleverantör av strategiska maskiner såsom vinterutrustning, asfaltverk, beläggningsutrustning. Maskinerna har lång uthyrningstid och Svevia är enda kund.

Tjänsten : Som maskinuthyrare ansvarar du för uthyrning av vinterutrustning så som plogar, sand-, saltspridare i Stockholmsdistriktet, placeringsort är Knivsta. Du har budget och kundansvar för ditt distrikt och ansvarar för att resultat och mål uppnås enligt fastställda planer. Tjänsten innebär resor inom, och till viss del utom distriktet.


Kvalifikationer: Vi söker dig som har god maskinkännedom och gärna erfarenhet från verkstadsarbete för tyngre maskiner så som plogar och sand-/saltspridare. Som person är du strukturerad och håller ordning och reda omkring dig. Du är självgående, lyhörd och lösningsorienterad. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Du bör kunna arbeta självständigt, vara engagerad i ditt arbete, tycka om att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer samt agera på ett affärsmässigt sätt. Du skall också ha god datorvana samt inneha B-körkort, C-kort är meriterande.


Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många.
Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.


Ansökan: Välkommen med din ansökan, urvalet går vi igenom löpande så vänta inte med att söka. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 10 00. För frågor angående tjänsten, kontakta maskinchef Stefan Johansson, tfn 010-458 19 94
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Uthyrare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1966833/127777?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svevia
Box 4018
17104  Solna Sverige
Hemsida: http://www.svevia.se
  
Platsannons

Avlösare/ledsagare till en 9-årig pojke

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som avlösare/ledsagare till en pojke på 9 år i Knivsta. Uppdragets totala omfattning är ungefär 20 timmar i månaden.
Som ledsagare följer du med till och från aktiviteter utanför hemmet. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden. Som avlösare arbetar du i hemmet för att tillfälligt avlasta föräldrarna.


KVALIFIKATIONER
För att du ska passa för uppdraget tror vi att du är lyhörd, empatisk, drivande och nyfiken. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn eller har liknande utbildning samt har arbetat som ledsagare/avlösare tidigare. Även kännedom kring olika funktionsnedsättningar som exempelvis autismspektra, utvecklingsstörning är önskvärt.
Du bör tycka om vatten, åka till lekland samt titta på flygplan.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. 20 timmar i månaden Helger Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast. Ersättning i form av timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A736158
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e5806069-eabd-44ea-b9e1-cdd81e22cce5&TK=91dee55f-889a-4c6c-89fb-9452ce756cac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kontaktperson till 15-årig kille

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kontaktperson till en 15 årig kille boendes i Knivsta.

Som kontaktperson är du inte en professionell vårdare utan en kompis som umgås och gör olika aktiviteter med brukaren. Kontaktpersonen är den som är lite "drivande" och håller kontakten för att träffarna ska bli av. Du möjliggör sociala kontakter och fritidsaktiviteter under trygga förhållanden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna har erfarenhet inom autism.
Gärna en ung person som lugn och stabil. Tycker du även om bilar samt hårdrock är det meriterande.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 1 träff per vecka Tidsbegränsad anställning Arvode samt omkostnad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A724907
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f94ba1f1-541d-4cd4-9fae-3e736a3cae80&TK=c256dc17-75c2-489d-a4a9-bc20940ffd98
Epostadress: caroline.nordstrom@knivsta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kontaktperson åt 25-årig kille

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att bli kontaktperson till en kille i 25 års ålderna boende i centrala Knivsta.
I uppdraget som kontaktperson är du en kompis (medmänniska) med stort engagemang som vill genomföra olika aktiviteter och träffas regelbundet 1 gång i veckan under helgen. Kontaktpersonen är gärna lite drivande för att träffarna ska bli av.

Aktiviteterna styrs av kundens önskemål och kan bl.a. vara att umgås över en fika, gå på restaurang/café, gå på bio, loppis eller andra kulturella evenemang.
Plats för träffarna kan variera mellan Knivsta, Uppsala och Stockholm beroende på aktivitet.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person. Du är lugn och trygg i dig själv och lyhörd och bra på att känna in andra.

Du är genuint intresserad av att arbeta med människor och bra på att sätta kunden i fokus.

Då kontinuitet är viktigt önskar vi att du kan ta uppdraget under en längre tid, minst ett år.


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 1 träff/veckan, (ca 2-4 timmar på en helg) Träffarna genomförs efter överenskommelse med brukare under helg. Tidsbegränsad anställning, tillträde: snarast, upphör: Uppdraget tidsbegränsat. Arvode och omkostnadsersättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A735979
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0869bd2f-ac1b-4c27-901e-857f5683a737&TK=26e5262a-7873-41a6-973a-bb9564f76f05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i danska, grundskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i danska för elever i kommunala och fristående skolor i Knivsta kommun.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning önskvärd.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735453
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0f4293bd-f8ab-412b-b9bb-dc0a29830ca0&TK=f8036776-3c5a-42b0-9c21-c34e6f7dbadd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i nederländska, grundskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i nederländska för elever i kommunala och fristående skolor i Knivsta kommun.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning önskvärd.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735464
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1f9d9fef-afb6-4afb-8c83-4a2d155874b2&TK=b9409cdd-995a-44a3-9801-ddbcf48afdb0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare i isländska, grundskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i isländska för elever i kommunala och fristående skolor i Knivsta kommun.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning önskvärd.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A735489
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ebfc2a40-7773-4eca-b523-8f8a8c76f383&TK=5caf6c2a-e25f-45d8-bf18-dc70dc461bb4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biluthyrare på heltid till Hertz Arlanda

Brinner du för service och vill jobba i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Hertz är en av världens största biluthyrningsfirmor och har en stor station på Arlanda där affärsresenärer och turister från både Sverige och utlandet hämtar och lämnar sina hyrbilar på väg till och från flygplatsen.

I rollen som biluthyrare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem.

Kundkontakt sker såväl på svenska som på engelska, ett gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Då Hertz har många besökare, krävs det en god förmåga att arbeta under stressade situationer samt vara behjälplig för flera kunder samtidigt. Det här är en tjänst för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo i arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är främst under dagtid men kan variera mellan stationens öppettider som är 06.00-24.00 under alla veckans dagar, därmed krävs det att du är flexibel. Detta är en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Arlanda.

Din profil
För att söka tjänsten kräver vi att du uppfyller följande kriterier:
Innehar B-körkort - talar svenska och engelska obehindrat - är serviceinriktad och utåtriktad - är stresstålig - har erfarenhet från servicebranschen, gärna inom försäljning och/eller kundmotaggande - är flexibel och kan ta dig till Arlanda oavsett tid på dygnet då passen kan börja tidiga mornar och pågå till sena kvällar. Det är meriterande om du behärskar ytterligare språk eller har tidigare erfarenhet i motsvarande roll.

Är du den vi söker? Skicka då din ansökan redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/knivsta/biluthyrare-pa-heltid-till-hertz-arlanda/39653/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39653
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Sveavägen 168
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Dagbarnvårdare

C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen!

Genom C Företaget kan du ge barnen en trygg och hemmalik miljö. Du arbetar med en liten barngrupp i ditt egna hem.

Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Verksamheten formas efter din egna pedagogiska inriktning och efter varje barns intressen och behov.

Samtidigt som du har ett mycket förmånligt avtal genom oss.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.


C Företaget har funnits sedan 2002 och har ett samarbete med 70 dagbarnvårdare runt om i Sverige.

Hos C Företaget kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din verksamhet, utan att behöva starta eget företag.
C Företaget tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd.

Du får full insyn i din verksamhets ekonomi och bestämmer själv vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.

Du väljer en egen verksamhetsinriktning efter dina mål, intressen och pedagogiska grundtanke. Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt material för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: dagbarnvårdare knivsta
Webbplats:
Epostadress: ansokning@dagbarnvardare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: C Företaget Dagbarnvårdare Ek Fören
Geijersgatan 34
75226  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.dagbarnvårdare.se
  
Platsannons

Sjuksköterska Kvällar och Helger

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Med start 2018 kommer Knivsta kommun att driva verksamheten helt i egen regi och vi söker nu nya medarbetare, från och med 1/1-2018 kommer vi även att bemanna med egna nattsjuksköterskor. Vi söker därför grundutbildade eller specialistutbildade sjuksköterskor till vår enhet för hemsjukvård och rehabilitering som vill arbeta på timmar främst under helger men även nätter kan förekomma vid intresse.
Vi värnar om ett positivt arbetsklimat för våra anställda där vi tillsammans månar om en mycket hög kvalitet i omvårdnaden och vården för våra vårdtagare.


ARBETSUPPGIFTER
Som timanställd sjuksköterska har du ansvar för hemsjukvård i ordinärt boende, inom särskilt boende med demens-, omvårdnads-och korttidsenhet, inom funktionshinderområdet med LSS och socialpsykiatri. Du utför akuta insatser samt de planerade insatser som måste ske med hjälp av omvårdnadspersonalen. Som sjuksköterska hos oss är du medicinskt ansvarig och leder arbetet för omvårdnadspersonalen när behovet finns, därför är det viktigt att du är beredd att ta en ledande roll i arbetet. Hos oss kommer du att bli skicklig på att iaktta, kommunicera och uppmärksamma patientens behov och få den ”kliniska blicken”. Arbetet är mycket varierande.

KVALIFIKATIONER
-Du är grundutbildad sjuksköterska eller specialistutbildad sjuksköterska och tidigare erfarenhet ses som meriterande men är inget krav.
-Vi söker dig som är initiativtagande och som har en god samarbetsförmåga samt är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete.
- Körkort är ett krav


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Timanställning Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: • Januari 2018 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: A735133
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=463068bd-8271-4637-9d8a-3447b9143005&TK=2f001842-4fae-40da-a42a-d3151dce2b1f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare se hit! Förskolan Hjärtstenen Alsike

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Utvecklingsinriktade förskollärare blir erbjudna kompetensutveckling med fokus på uppdraget

Att arbeta som förskollärare inom Pysslingen förskolor innebär:

• Att du blir ledd av ett ledningsteam där det finns förskolechef, biträdande förskolechef, utvecklingschef och intendent.
• Att du blir erbjuden kompetensutveckling genom styrd helpdesk som hålls på huvudkontoret i centrala Stockholm. Dit kommer andra pedagoger från andra Pysslingen förskolor och dagarnas innehåll är utbildning inom ett specifikt målområde från Lpfö98 reviderad 2016. Detta ger även möjlighet till att bygga ditt eget nätverk med andra pedagoger inom Pysslingen förskolor.
• Att det finns goda karriärmöjligheter inom företaget, såsom möjlighet för rätt person att bli uttagen och delta i förste förskollärarprogrammet. Som förskollärare har du möjlighet att söka till programmet varje år och Pysslingen förskolors ledning väljer ut deltagare. Som utvald deltagare arbetar du 20 % av din tjänst i nära samarbete med Pysslingen förskolors kvalitetsteam.


Är du nyfiken på uppdraget som förskolechef? Då erbjuder Pysslingen förskolor möjlighet för rätt person att bli uttagen och delta i Traineeprogrammet varje år. Även här har du som förskollärare möjlighet att söka till programmet och Pysslingen förskolors ledning väljer ut deltagare. Som utvald deltagare arbetar du 20 % av din tjänst med att utbildas och utvecklas inom ledarskap.

Vi erbjuder dig

Ett arbete på en förskola som ligger i framkant. Här arbetar engagerade pedagoger med en fantastisk värdegrund. Här möter du nyfikna barn, engagerade föräldrar och härliga kollegor. Vi erbjuder en positiv och öppen arbetsmiljö med högt i tak och mångfald i utvecklingsmöjligheter bland dina kollegor. Här kommer du att ha en egen individuell utvecklingsplan och erbjudas regelbunden kompetensutveckling.

Är du nyutexaminerad erbjuds du en mentor att stötta dig för att lättare komma in i din yrkesroll.

Vi söker dig, utbildad förskollärare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett värdegrundat och professionellt förhållningssätt. Du som förskollärare arbetar systematiskt med dokumentation av barnens lärprocesser. Vi dokumenterar i ett digitalt verktyg som heter Unikum.

Som förskollärare hos oss har du ett syfte med varje material och dess plats och du förvandlar varje miljö till en lärmiljö oavsett om barnen befinner sig på förskolan, i naturen eller i omvärldens lärmiljö.

För att trivas som förskollärare så ligger det i din natur att kunna organisera verksamheten så att den passar barngruppen och du arbetar ständigt med att forma och utveckla lärmiljön utifrån barns frågor och läroplanens uppdrag.

Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss!

Om verksamheten

Värdegrunden genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar med aktivt fokus på att lyfta lärandet i alla vardagssituationer utifrån barnens intressen.

Vi använder vår närmiljö så mycket vi kan och är mycket ute i skog och mark. 

Som ett extra plus får du, förutom ett härligt arbetslag, även friskvårdsbidrag och arbetskläder. 

Denna tjänst är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Julia Söderblom på julia.soderblom@pysslingen.se Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=5A45AA190EE540F29F6D98DA0C5DE397&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  
Platsannons

Vi söker vikarier till kvinna i Knivsta

Kvinna med Huntington i Knivsta söker personliga assistenter. I första hand söker vi vikarier som kan hoppa in med kort varsel vid sjukdom, semestrar. Arbetstiderna varierar dag, kväll och helg. Det kan såklartleda till fortsatt arbete med fast tjänst.

Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent, inom vårdyrket eller tror du att detta ändå är något för dig eftersom stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetet som personlig assistent innebär varierande arbetsuppgifter. Hos de flesta av våra kunder ingår moment som personlig hygien, påklädning, förflyttning, matlagning och daglig skötsel av hemmet. Du fungerar som kundens förlängda arm, tar vid och hjälper till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Hund finns i hemmet.

Välkommen med din ansökan. Förbered dig gärna med ett utdrag från belastningsregistret då detta krävs för anställning. https://polisen.se/Service/Bla... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/)

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-09
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/64044-vi-soker-vikarier-till-kvinna-i-knivsta?promotion=24202-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lystra personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Distrikarbetsterapeut

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Inom enheten för Hemsjukvård och Rehabilitering arbetar endast legitimerad personal, vilket gör att du kommer att ha många kollegor. Vi arbetar inom Knivsta kommun med patienter i ordinärt boende, i särskilt boende, inom LSS och ett antal gruppboende. Vi arbetar med Trygg hemgång i samband med utskrivning från sjukhus.
Vi arbetar i team med sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut tillsammans med övrig omvårdnadspersonal. I kommunen finns även MAR. Vi har även ett tätt samarbete med biståndsenheten i kommunen. I arbetet ingår bland annat att göra ADL-bedömningar, bedöma behov av och förskriva hjälpmedel, bedöma och intyga behov av bostadsanpassning, utbilda och handleda personal samt ha en god kontakt med kundens kontaktnät. Arbetet innebär ett gott och nära samarbete med chefer och medarbetare i de olika verksamheterna. Att vara delaktig och engagerad i utvecklingen och uppbyggnaden av vår verksamhet är också en viktig arbetsuppgift.


ARBETSUPPGIFTER
Följande uppgifter är exempel på arbetsterapeutens ansvarsområden inom vård och behandling inom kommunal hälso- och sjukvård
• Aktivitetsbedömning och träning av ADL.
• Bedömning och anpassning av boende och närmiljö
• Intygsskrivning inför en bostadsanpassning och Intyg till försäkringskassa.
• Hjälpmedelsförskrivning enligt förskrivningsprocessen med bedömning, träning, uppföljning.
• Utbildning i ett rehabiliterande förhållningssätt och förflyttningsteknik av vårdpersonal
• Riskanalyser och riskbedömningar
• Uppföljning av ortoser och handträningKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har en god yrkeskunskap samt är intresserad av att arbeta med våra kunders varierande och individuella behov. Arbetet kräver att du har en förmåga att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. En god förmåga att arbeta självständigt och kunna strukturera ditt arbete är nödvändig samt även förmåga att kommunicera med andra. Erfarenhet av bedömningsinstrument COPM kvalitetsregister som Senior Alert eller likanden är meriterande

B-körkort


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-19
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Flextidsavtal Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker i Januari.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A732379
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f577bcef-6be5-4b5d-a785-31d5bc28baf2&TK=d7b136c6-ab39-468d-87e7-3384a36850e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Knivsta kommun, Vård och omsorg
Knivsta kommun
74175  Knivsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Telefonförsäljare i Knivsta

Arbetsuppgifter

Är du en person som brinner för sälj och vill utvecklas som säljare hos oss på Sverigeprofil AB? Vi söker just nu dig som vill titulera dig som innesäljare med stort driv. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt gäng kollegor på ett kontor i Knivsta. Du är stationerad på plats i Knivsta men resor i tjänsten kan förekomma, därav är det en fördel att du innehar körkort. Resorna kan vara exempelvis till mässor eller kundbesök.

Dina arbetstider är belagda dagtid från 08.00 till 17.00 måndag till fredag. Det är alltså en tjänst på heltid! Vad kommer du ha för arbetsuppgifter? * Du skall aktivt bearbeta prospekt och befintlig kundstock via telefon * Alla besök som görs skall vara bokade * Ha en tydlig plan över ditt arbete *
Alla samtalen är säljsamtal och du ska presentera och sälja nyheter och kampanjer vid vart tillfälle av dina besök * Allt säljmaterial, folders och information om kampanjer kommer du att bli försedd med på plats * Du har en viss budget som ska uppfyllas varje månad och år * Du ska ha minst 16 säljsamtal per dag * Rapportering till din försäljningschef i slutet av veckan:


Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du är en person som brinner för sälj, är en fena på service och tycker det är roligt med utmaningar! Är du beredd att ta nästa steg i din karriär? Sök redan idag! Vad kan vi erbjuda dig? Rent formellt bygger en anställning hos Sverigeprofil på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension o.s.v. Att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Hur söker jag jobbet? Det är superlätt! Sök tjänsten genom att skicka ett mail till oss. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6 månader eller längre
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sverigeprofil.se
Övrigt: Hur söker jag jobbet? Det är superlätt! Sök tjänsten genom att skicka ett mail till oss. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! info@sverigeprofil.se eller lars@sverigeprofil.se
Arbetsplats: 
Adress: Sverigeprofil AB

61431  SÖDERKÖPING 
Hemsida: www.sverigeprofil.se
  

Platsannons

Taxiförare

Vi bedriver taxiverksamhet och har i huvudsak körningar mellan Uppsala och Arlanda. Bil utgår från vårt garage i Knivsta.

Taxiförarlegitimation är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi erbjuder fast lön på 20.000 kr/månad plus provision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: amir.elmasri@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Amir78 Taxi AB
Emil Sjögrens väg 10 B
74143  KNIVSTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1181 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2046
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Barnskötare se hit! Förskolan Hjärtstenen, Knivsta

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Vi erbjuder dig

Ett arbete på en förskola som ligger i framkant. Här arbetar engagerade pedagoger med en fantastisk värdegrund. Här möter du nyfikna barn, engagerade föräldrar och härliga kollegor. Vi erbjuder en positiv och öppen arbetsmiljö med högt i tak och mångfald i utbildning bland dina kollegor. Hos oss kommer du att ha en egen individuell utvecklingsplan och erbjudas regelbunden kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig Pysslingen som satsar på dig och din vidareutveckling. För rätt person finns det goda karriärsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig, utbildad barnskötare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss.

Som pedagog hos oss har du ett syfte med varje material och dess plats och du förvandlar varje miljö till en lärmiljö oavsett om barnen befinner sig på förskolan, i naturen eller i omvärldens lärmiljö.

För att trivas som pedagog hos oss ligger det i din natur att kunna organisera verksamheten så noga att den passar barngruppen och du arbetar ständigt med att forma och utveckla lärmiljön utifrån barns frågor och läroplanens uppdrag.
Om verksamheten

Hos oss genomsyrar värdegrunden hela vår verksamhet och vi arbetar med aktivt fokus på att lyfta lärandet i alla vardagssituationer.

Vi använder vår närmiljö så mycket vi kan och är mycket ute i skog och mark. 

Hos oss får du förutom ett härligt arbetslag även friskvårdsbidrag och arbetskläder. 

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta Biträdande förskolechef Julia Söderblom på julia.soderblom@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=E83DF92345F741D885F2C6A3F13EA570&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Fordonselektriker

J. Sörling-Ilsbo AB utvecklar, tillverkar och säljer dumprar, lastväxlare, kärror och tippflak. J. Sörling-Ilsbo AB bildar tillsammans med systerbolaget PLS & Sala Truck Service AB (www.pls.se) Lastfordonspåbyggargruppen Nordic truck bodies AB, en del i Industrikoncernen Inducore (www.inducore.se).

Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har vi utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri och är idag en av Sveriges ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon. Sörling-Ilsbo finns i Knivsta och Enånger. Huvuddelen av tillverkningen sker i Enånger. Vid anläggningen i Knivsta sker montering av kompletta byggnationer.

Arbetsuppgifter:
Som fordonselektriker arbetar du med montering av manöversystem på våra påbyggnationer samt montering av extra utrustnings ex. extraljus, takskyltar, alkolås, backkamera system osv. Arbetet innebär att utifrån kundspecifikationer och funktionskrav utföra den elektriska inkopplingen av påbyggnationen emot lastbilschassiet samt montering av en stor variation av olika el-komponenter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en grundutbildning inom fordon, tunga fordon, el eller annan relevant utbildning. Arbetet och branschen ställer höga krav på din personlighet; du är noggrann, stresstålig och lättlärd. Du trivs att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbete.

Krav: Körkort B-behörighet är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-08-29
Yrkesbenämning: Fordonselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas.larsson@sorling-ilsbo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: J. Sörling-Ilsbo AB
Knivstavägen 2
74122  KNIVSTA 
Hemsida: http://www.sorling-ilsbo.se
  

Platsannons

Fordonsmontör

J. Sörling-Ilsbo AB utvecklar, tillverkar och säljer dumprar, lastväxlare, kärror och tippflak. J. Sörling-Ilsbo AB bildar tillsammans med systerbolaget PLS & Sala Truck Service AB (www.pls.se) Lastfordonspåbyggargruppen Nordic truck bodies AB, en del i Industrikoncernen Inducore (www.inducore.se).

Med mer än 170 års gemensam erfarenhet har vi utvecklats från vagnssmedja till modern påbyggnadsindustri och är idag en av Sveriges ledande påbyggare av lastbilar och släpfordon. Sörling-Ilsbo finns i Knivsta och Enånger. Huvuddelen av tillverkningen sker i Enånger. Vid anläggningen i Knivsta sker montering av kompletta byggnationer.

Arbetsuppgifter:
Som montör hos oss arbetar du med montering av lastbilspåbyggnader på chassi för leverans till slutkunder och återförsäljare. Monteringsarbetet innefattar i huvudsak mekanik och hydraulik.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har ett gediget fordonsintresse och gärna grundutbildning inom fordon, tunga fordon eller annan relevant verkstadsinriktning. Du trivs att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta med andra. Du är noggrann och ställer höga krav på ditt eget arbetsresultat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbete.

Krav: Körkort B-behörighet är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-08-29
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas.larsson@sorling-ilsbo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: J. Sörling-Ilsbo AB
Knivstavägen 2
74122  KNIVSTA 
Hemsida: http://www.sorling-ilsbo.se
  

Platsannons

Marknadsförare

MARKNADSFÖRARE

Nya Norrskens Grupp Knivsta AB


Arbetsuppgifter:

Nya Norrskens Grupp Knivsta AB söker en marknadsförare för inriktning mot företag och privatpersoner för marknadsföring av våra tjänster inom fastighetsunderhåll.

Vår verksamhet riktar sig främst till företag och privatpersoner i områdena mellan och Stockholm.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare vana/erfarenhet av uppsökande mötesbokning och marknadsföring. Även försäljning inom butik med vana av kundkontakter är meriterande.

Du som söker bör besitta en god förmåga att skapa förtroendegivande kontakter med människor, samt ha ett gott bemötande och är en utåtriktad och framåt person.

Tjänsten kan anpassas till att omfatta heltid eller deltid. Lämpligt för en studerande som söker extrajobb!

Du som inte har arbetat med uppsökande mötesbokning eller marknadsföring men känner att detta skulle vara något för dig, är givetvis även välkommen att ansöka om tjänsten.

Det viktigaste är du har viljan samt kan arbeta självständigt med gemensamma uppsatta mål.

Då tjänsten innebär täta kontakter med privatpersoner och företag, är flytande svenska i tal och skrift en förutsättning för att komma i anspråk för tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-08-24
Yrkesbenämning: Marknadsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@norrskensgrupp.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrskens Grupp i Knivsta AB
BOX 147
74123  KNIVSTA 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal