Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:11

Lediga jobb i Klippans kommun (1276), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 304
Täthet46,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area379,41Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land374,32Landareal (km²)
Sjö5,09Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Byggsmed med giltig svetslicens

Du kommer arbete på en byggarbetsplats med svetsning och montering av stålbalkar. Framförallt handlar det om mycket svets med Pinne (111). Du ska ha erfarenhet av byggsmidesjobb sedan tidigare.

Tjänsten är tillsvidare hos Werkstadsfolket. Detta jobb är i nordvästra Skåne.

OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost.: nb@werkstadsfolket.se
Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet.
Välkommen med din ansökan.

Du som söker ska ha erfarenhet av svetsning och montering av stålkonstruktioner ute på byggen. Vi ser gärna att du har jobbat minst 5 år med liknande arbetsuppgifter. Du ska vara i god fysisk form. Vi ser också att du är en lagspelare då du kommer arbeta ihop med andra svetsare. Ni kommer att arbeta ihop för att slutföra uppgiften tillsammans. Du ska även vara ritningskunnig.

Kraven som ställs på denna tjänst
Giltig licens på pinne (111).
Liftkort
Säkra lyft
Heta arbeten


Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal, IF Metall.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Byggsmed
Webbplats:
Epostadress: nb@werkstadsfolket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
LÖPAREGRÄND 1
31232  LAHOLM Sverige
Hemsida: http://www.werkstadsfolket.se
  
Platsannons

Undersköterska natt Åbyhem

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!"
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation.
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom särskilt boende natt såsom omsorg och omvårdnad.

På Åbyhem arbetar du till största delen ensam nattetid, men genom nära samarbete med nattpersonal på Kortvården finns hjälp att få då det behövs.

KVALIFIKATIONER
Krav för tjänsten:
Undersköterskeexamen

Som person har du ett genuint intresse för andra människor, framför allt våra äldre, du ser varje individ som unik. Att vara initiativrik, lyhörd och kunna arbeta självständigt likväl som i team kännetecknar dig. Andra önskvärda egenskaper är att du är flexibel, serviceinriktad och kan hantera en varierad och tempofylld arbetsdag. Att ha ett gott bemötande i kontakterna med de boende, dess anhöriga/närstående och dina kollegor är också av stor vikt.


ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 64 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A683298
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ed04949-8b68-4eea-bf85-5bc33ea7af42&TK=df87c864-83c7-4ac8-b2a1-0e86b9d9aa17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Vitvarutekniker till Prenad i Klippan

Nordens ledande installatör växer och vår avdelning i Klippan söker nu fler duktiga vitvarutekniker. Vill du vara med?

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fältservice i Klippan med omnejd där du kommer att serva, reparera och installera våra kunders vitvaror och tvättutrustning ute hos slutkund.

Vi erbjuder
I Klippan med omnejd har vi verksamhet inom el och VS. Som anställd på Bravida Prenad får även du ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbete samt en avslutad el-teknisk utbildning med godkända betyg.
B-körkort är ett krav för tjänsten då arbetet sker i Klippan med omnejd. Du ska ha god förmåga i svenska i både tal och skrift.

Eftersom du kommer att arbete ute i fält hos kunden är det viktigt att du har en hög servicekänsla, är social och framåt och inte rädd att ta i när det krävs. 

För att passa för tjänsten är det viktigt att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och nyfiken på att lära dig nya saker. Som person vill du alltid leverera resultat med hög kvalitet.

Ansök
Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 september. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen "Ansök" nedan.

Prenad är en del av Bravida koncernen. Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook! 

Bravida har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats: http://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2748%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravida Sverige AB
Värmevägen 2
26439  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.bravida.se
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Skåne, Klippan

JOBBA FÖR LEENDEN

Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder.

Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen.
Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som är tandläkare till vår klinik i Klippan.

Kliniken i Klippan är en modern tandvårdsklinik med sju behandlingsrum. Här arbetar ett team av engagerade och kompetenta kollegor. I och runt Klippan finns god tillgång på prisvärt boende och du har alltid nära till naturen. Kliniken ligger på gångavstånd till stationen med goda pendlingsmöjligheter.

Du kan läsa mer om kliniken och dina arbetskamrater på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare i Folktandvården Skåne arbetar du med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbeta med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Om du är nyexaminerad får du gå vårt introduktionsprogram under ett år. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER
Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium alternativt svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna T4.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapade, Öppna och Tillsammans.

Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna tandläkare att söka tjänsten.

Urval sker löpande.

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon besök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vår vision är ”Noll hål. En miljon leenden”.

Vi gör just nu en unik satsning på att bygga ett Centrum för munhälsa. Under 2018 kommer forskning och klinik samlas i helt nya lokaler i Lund för att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A682826
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c5f0e7ca-107a-446b-aaa9-0f4124fd253f&TK=2835b8a4-a6a4-48e9-a90d-87db90e6b4a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Skåne AB
Dockplatsen 26
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.folktandvardenskane.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Klippan

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Klippan.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Helsingborg
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Servitris

Spångensgästgivaregård är ett konferenshotell i Ljungbyhed. Vi har 40 hotellrum 4 konferenssalar och en restaurang för 200 personer. Vå huvudsakliga inriktning är weekendgäster, bussluncher och konferenser. Vi söker en servitris som är självgående och ansvarstagande. Ni ska kunna kassahantering och in och utcheckningar på hotellet.

Vi söker en servitris/ servitör som kan arbeta både i matsalen och som frukostvärdinna/ frukostvärd. Tjänsten är tillsvidare.

Spångensgästgivaregård är en konferensanläggning med 40 rum och 4 konferensalar. Vi serverar dagens, bussluncher, middagar och weekendgäster.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kalle@spangen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SPÅNGENS GÄSTGIVAREGÅRD AB
SPÅNGENS GÄSTGIVAREGÅRD
26070  LJUNGBYHED Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare i engelska & franska till Snyggatorpsskolan 7-9

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!"
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation.
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i engelska och franska för åk 7-9.
I tjänsten igår mentorskap.
I din praktik utgår du från Lgr 11. Elevernas delaktighet och inflytande är en förutsättning för hög måluppfyllelse och du planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna.
Du är en tydlig pedagogisk ledare med god struktur och har ett professionellt förhållningssätt. I ditt klassrum är det en positiv atmosfär och du utmanar och inspirerar eleverna att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. I din undervisning visar du engagemang och tålamod och har tilltro till elevernas förmåga.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad grundskollärare med undervisningsbehörighet i engelska och franska.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A681656 - Snyggatorp
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=087bbc37-a6f0-44cb-9077-2b3073e88c94&TK=80dd9a4c-6884-45fc-bc26-f3c327d80a94
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/snyggatorpsskolan
  

Platsannons

Projektledare till Expandia Moduler AB - Klippan

Är du intresserad av att arbeta som projektledare hos Expandia Moduler AB? Är du strukturerad, driven och duktig på att skapa goda relationer då kan detta vara tjänsten för dig! 
Expandia är Sveriges största leverantör av tillfälliga lokaler. Expandias moderna modulsystem skapar möjligheter att snabbt lösa ett lokalbehov utan att behöva göra avkall på kvalitet och miljö. Expandia erbjuder moduler för förskolor, skolor, kontor och olika typer av boenden. Idag har Expandia ca 50 anställda och finns på tre orter i Sverige; Västerås, Stidsvig och Göteborg. Expandia finns även representerade i Danmark och Norge

Om tjänsten:
Som projektledare hos Expandia Moduler AB arbetar du i en fri och spännande roll i ett starkt expansivt företag inom byggbranschen. Expandia växer framgångsrikt och söker nu ytterligare en projektledare till deras kontor i Stidsvig. I rollen infattas daglig kontakt med kunder och entreprenörer samt totalansvar för cirka 3-5 projekt åt gången. Arbetsuppgifterna är omväxlande och innefattar en del tjänsteresor samt kundbesök på aktuella byggarbetsplatser. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som förekommer är ledning av byggprocessen, avstämning mot given kostnadskalkyl, tidsram och framtagning av handlingar samt att byggprocessen fortlöper enligt tidsplan. Arbetsuppgifterna innefattar även dokumentation inför slutbesked, upphandling av entreprenörer och genomförande av besiktningar. Du har även ett ekonomiskt ansvar där sammanställning inför fakturering är en del i arbetsuppgifterna. 

Vem är du? 
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du är driven och engagerad samt har en hög grad av uthållighet och har en god förmåga att arbeta proaktivt och självständigt. Det är viktigt att du har ett noggrant arbetssätt och har förmågan att skapa goda relationer med flera parter samtidigt. En nyfikenhet och intresse av att ständigt vidareutveckla sin kompetens gör dig passande i rollen som projektledare. 

Krav för tjänsten är: 
Eftergymnasial utbildning inom byggteknik/byggnadsingenjör eller relaterade relevanta utbildningar är ett krav för tjänsten.  Du har även kunskaper inom bygg och kan navigera i gällande byggregelverk. För att klara uppgifterna krävs god datorvana samt tidigare praktisk erfarenhet av liknande tjänstgöringsområde. Aktuell person bör ha ett gott sinne för siffror samt ett affärstänk och kunna förstå grunderna för byggteknik och ritningsläsning. Har du kunskap inom CAD eller liknande arbetsverktyg är det meriterande. Då tjänsten innefattar en hel del kundbesök är även körkort ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska och engelska är även ett krav. 

Förmåner: Tjänstebil efter inledande provanställning 

Ort: Stidsvig 

Omfattning: Heltid 

Låter detta intressant?  Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Ansökan: I denna rekrytering samarbetar Expandia med Processbemanning AB och vi ber dig som intresserad att söka direkt till oss via länken nedan. Vi ser fram emot din ansökan.
 
Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89410
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Grundskollärare med inriktning mot tidigare år (åk 1-6)

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Pilagårdsskolan ligger i Östra Ljungby utanför Klippan i en naturskön bygd med bra kommunikationer. Skolan, som är en F-6 skola, har en kontinuerlig ökning av elever. Läsåret 2017/2018 kommer det att gå ca 185 elever på skolan. Vi arbetar ämnesövergripande, och digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen. I arbetslagen tar vi tillvara din specifika kompetens, vilket kan innebära att du arbetar i tvålärarsystem.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med pedagoger i F-6. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget planera, genomföra, utveckla och utvärdera arbetet i enlighet med aktuella styrdokument. På Pilagårdsskolan arbetar alla aktivt för att skapa en trygg, stimulerande och utvecklande lärmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen i grundskolans tidigare år. Önskvärt är behörighet i praktiskestetiska ämnen. Du är positiv, skapar engagemang, delaktighet och ser till varje barns behov. Som person är du lyhörd och skapar goda relationer med barn och vuxna. I arbetet med eleverna är du tydlig i ditt ledarskap och medveten om skolans dubbla uppdrag att förmedla både kunskap och värden.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 80-100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A6655321 - Pilagård
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a7c8446e-75ea-4586-a357-7220118c6444&TK=14297d82-0304-42ee-a889-9045999b6f70
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/pilagårdsskolan
  
Platsannons

Specialpedagog till Snyggatorpsskolan F-6

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar nära rektor/biträdande rektor på strategisk nivå med såväl utveckling av undervisning och ledarskap samt resultatuppföljning. Du samordnar arbetet med särskilt stöd på skolan i samarbete med elevhälsoteamet, lärare och övrig personal. Vidare handleder du personal och arbetslag i undervisnings- och bemötandestrategier samt coachar lärare för att utveckla det pedagogiska ledarskapet.

KVALIFIKATIONER
Du är grundskollärare i botten med påbyggnadsutbildning till specialpedagog.
Som person är du trygg samt har en rak och empatisk kommunikationsstil.


ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A680908
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ba6d542-de47-40e1-88c3-7c8a3e45af3d&TK=aedfdf11-59c7-4e03-9344-9308acefb702
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Lager och logistikmedarbetare


Nu söker vi för omgående anställning: Lager/Logistikmedarbetare .
Vi söker dig som har flerårig truckerfarenhet på A och B truckar.

Arbetet hos oss på EnFuturum präglas av engagemang och stort personligt ansvarstagande och vi erbjuder förutom en trygg anställning, kompetensutveckling och goda möjligheter till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller hos något av våra kundföretag.
Arbetet är en visstidsanställning på 100%.

Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär diverse vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager & logistik, som till exempel plockning och packning. Skiftarbete kan förekomma.

Vi söker i nuläget medarbetare till våra kunder i Klippan, Åstorp och Skånes Fagerhult

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via e-post till Andreas Ceder, jobb_klippan@enfuturum.se
Märk din ansökan med Truckförare.

Utbildningsbakgrund är ej avgörande utan personliga egenskaper som attityd, motivation och viljan att självständigt och i grupp lösa förelagda uppgifter är avgörande.
Truckerfarenhet är ett krav!EnFuturum är ett HR företag som är specialiserade på personalentreprenader och bemanningslösningar gentemot i första hand logistik- och industriföretag. EnFuturum står inför en snabb expansion i såväl Skåne- som Göteborgsregionen på grund av de innovativa och moderna lösningar som EnFuturum tillhandahåller. EnFuturum är auktoriserade av och medlem i Bemanningsföretagen/Almega.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetet är en visstidsanställning på 100% .Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb_klippan@enfuturum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EnFuturum
Stackarpsvägen 8
26439  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.enfuturum.se
  
Platsannons

CONTROLLER / REDOVISNINGSEKONOM

Klippans pastorat söker Controller/Redovisningsekonom för ett längre deltidsvikariat.


Arbetsuppgifter:
Eftersom vår kamrer är föräldraledig behöver vi förstärka vårt arbetslag med en vikarierande controller/redovisningsekonom. Du kommer att ingå i den administrativa enheten som består av sex personer som hanterar bl.a. kansli, ekonomi och lön. Din tjänst kommer innebära att ha ett helhetsgrepp över pastoratets ekonomi. Bland dina arbetsuppgifter ingår att utföra budget- och bokslutsarbete. Du kommer även att ta fram ekonomiska rapporter, analyser och underlag, samt är behjälplig i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat utbildning på minst högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person har du förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du arbetar strukturerat, är analytisk och har förmåga att planera och prioritera på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har stor känsla för service och kvalitet. För att vi ska trivas tillsammans är humor och en positiv livssyn viktiga egenskaper. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska Kyrkan och delar våra värderingar. Det är meriterande om du har insyn i Svenska kyrkans verksamhet och uppdrag.

Då vi tillämpar löpande urval till denna tjänst kan tillsättningen ske innan ansökningstidens slut, därför ber vi dig att ansöka redan idag.

Verksamhetsbeskrivning:
Klippans Pastorat ligger i det natursköna nordvästra Skåne och bildades den 1 januari 2014 efter ett samgående mellan Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar. I pastoratet finns 8 kyrkor, 8 kyrkogårdar, drygt 30 fastigheter och ca 60 anställda.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidAnställningen är ett vikariat på deltid, 50 % med varaktighet till åtminstone 2018-05-29.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: CONTROLLER/REDOVISNINGSEKONOM
Webbplats:
Epostadress: stefan.westergren@svenskakyrkan.se
Övrigt: Din ansökan med personligt brev, CV, löneanspråk och referenser önskar vi senast den 26 maj 2017 per post eller mejl till: Svenska kyrkan Klippans pastorat Att: Stefan Westergren Box 2024 264 02 Östra Ljungby E-post: stefan.westergren@svenskakyrkan.se
Arbetsplats: 
Adress: Klippans pastorat
Box 2024
26402  ÖSTRA LJUNGBY 
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/klippan
  
Platsannons

Lärarvikarier

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

PeterSvenskolan Klippan söker lärarvikarier

Vi är en liten enhet med cirka 170 elever från förskoleklass till årskurs 9, samt ett fritidshem. Vi behöver vikarier, både för enstaka tillfällen och för längre sammanhängande perioder.

Då vår ordinarie personal är flexibla, pedagogiskt kunnig, trygga ledare och vana att hjälpas åt i de olika arbetslagen vill vi att du som söker också är det. meriterande med pedagogisk erfarenhet oavsett ålder, men inget krav.

Vi söker dig som kan hoppa in med kort varsel som snabbt kan åta dig varierande varierande arbetsuppgifter och som är trygg och tydlig i din roll som vuxen förebild bland de barn och ungdomar som är våra elever.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta 

Rektor Linus djurberg

042-176745

linus.djurberg@pysslingen.se
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=41814D111ED44224930CEC99B4F6367A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Skolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  
Platsannons

Kund- och driftsansvarig i Klippan

Kund- och driftsansvarig till Klippan 
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Kristianstad söker nu en kund- och driftsansvarig som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är med placering i Klippan. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som kund- och driftsansvarig ansvarar du för att styra leverans och driftsfrågor, leverera till kund enligt avtal och har operativ personalledning på uppdraget. I ditt dagliga arbete ingår att utveckla och underhålla goda kundrelationer där intresse för försäljning och långsiktiga affärsrelationer är viktigt. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse. 
 
Önskvärda kvalifikationer 
• Ledarerfarenhet av operativ personalledning 
• Erfarenhet av sälj- och operativa kundrelationer med goda resultat 
• Branscherfarenhet inom lager och logistik är meriterande. 
• Lägst gymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper 
• B-körkort 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt. 
 
 
Ansökan och övrig information 
Anställningsform: projektanställning 1 år. 
Anställningsdatum: enligt överenskommelse 
Tjänstgöringsgrad: 100% 
Befattningens placering: Klippan 
Sista ansökningsdag:2017-05-19. Uttag sker löpande så inkom med Din ansökan snarast 
Kontaktpersoner: 
Mats Persson, affärschef 0415-18955 
Erica Gustavsson, HR specialist 040-381796 
Fackliga kontakter: 
Ilona Szöcs, Unionen 031-3375401 
Inga Löfgren, Ledarna 0470-35824 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 
 
Organisationsbeskrivning 
Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Leveranschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Projektanställning 1 årfast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=143682&DepartmentId=18987&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhall AB
Stackarpsvägen 2
26439  Klippan Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Controller/Redovisningsekonom

Du kommer att ingå i den administrativa enheten som består av sex personer som hanterar bl.a. kansli, ekonomi och lön. Din tjänst kommer innebära att ha ett helhetsgrepp över pastoratets ekonomi.
Bland dina arbetsuppgifter ingår att utföra budget- och bokslutsarbete. Du kommer även att ta fram ekonomiska rapporter, analyser och underlag, samt är behjälplig i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


Vi söker dig med adekvat utbildning på minst högskolenivå. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person har du förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du arbetar strukturerat, är analytisk och har förmåga att planera och prioritera på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har stor känsla för service och kvalitet. För att vi ska trivas tillsammans är humor och en positiv livssyn viktiga egenskaper.
Vi förutsätter att du är medlem i Svenska Kyrkan och delar våra värderingar. Det är meriterande om du har insyn i Svenska kyrkans verksamhet och uppdrag.Svenska kyrkan Klippans Pastorat ligger i det natursköna nordvästra Skåne och bildades den 1 januari 2014 efter ett samgående mellan Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar. I pastoratet finns 8 kyrkor, 8 kyrkogårdar, drygt 30 fastigheter och ca 60 anställda.
Eftersom vår kamrer är föräldraledig behöver vi förstärka vårt arbetslag med en vikarierande controller/redovisningsekonom.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidEtt vikariat på 50% med varaktighet till åtminstone 2018-05-29. Tillträde snarast, eller efter överenskommelse. Då vi tillämpar löpande urval till denna tjänst kan tillsättningen ske innan ansökningstidens slut. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stefan.westergren@svenskakyrkan.se
Övrigt: Din ansökan med personligt brev, CV, löneanspråk och referenser önskar vi senast den 26 maj 2017 per post eller mail. Märk kuvertet eller mail med ANSÖKAN CONTROLLER/REDOVISNINGSEKONOM
Arbetsplats: 
Adress: St Petri Kyrka,församlingshem,kyrkof
Box 98
26421  Klippan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hemstäd i nordvästra Skåne- städning samt omsorgsassistent

Vi är ett omsorgsföretag inom LSS samt hushållsnära tjänster.

Nu söker vi personal till hemstädning åt kund på 50 % till att börja med. Vid behov arbetar du även i korttidsvistelsen för ungdomar med funktionsnedsättningar. Tjänsten är flexibel och kan med tiden bli större.


Beskrivning av kvalifikationer
Bra med erfarenhet och intresse för städning, engagemanget är viktigast och att du är glad och positiv med ett bra bemötande. "Du får gärna vara äldre bara du är pigg ".
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTill att börja med tre månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bg@holmsgarden.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Holmsgården Omsorg AB
Holmsgården 1128
26491  KLIPPAN 
Hemsida: www.holmsgarden.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Klippan

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till vårdcentralen Klippan! Vi söker nu en självständig, positiv och utåtriktad medicinsk sekreterare som vill bli en del av vårt team!

På vårdcentralen Klippan har vi drygt 7600 listade patienter och ett komplett medicinskt åtagande enligt Hälsovalet. Utöver ett flertal specialister i allmänmedicin har vi kardiologmottagning på regelbunden basis, psykiatriker och snart en internmedicinsk specialist. Vi har även välfungerande sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, hjärtsvikt, hypertoni, astma/KOL och inkontinens, likaså en äldrevårdsmottagning. Under samma tak finns vår distriktssköterskemottagning, en barnavårdscentral (BVC) samt en egen rehabiliteringsavdelning med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, kuratorer samt dietist.

Vår vårdcentral kännetecknas av välfungerande rutiner och ett prestigelöst samarbete. Genom att alla delverksamheter och kompetenser samverkar tillhandahåller vi ett brett vårdutbud där det finns goda utvecklingsmöjligheter för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att både arbeta administrativt och med patientmöten. Att arbeta i receptionen innebär att vara vårdcentralens ansikte utåt vilket ställer höga krav på bemötande och service.

I dina administrativa arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå:
• utskrift av patientjournaler, brev och remisser
• posthantering
• registrering i patientdatasystemet PASiS.

Ytterligare ansvarsområden kan bli aktuella såsom att administrera behörigheter och onlinebokning i 1177 samt agera IT-stöd till övriga medarbetare.

I ditt arbete medverkar du aktivt till utvecklingen av förbättrade rutiner och arbetssätt. Att arbeta med ständiga förbättringar bör ses som en naturlig del i vardagen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är medicinsk sekreterare och har utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Har du erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och/eller arbetat i våra IT-system PMO och PASiS är det en fördel. Vi ser att du har god datorvana och kunskap i såväl svenska språket som i medicinsk terminologi. Det ses som meriterande om behärskar det engelska språket.

Samarbete mellan yrkeskategorierna är en självklarhet för oss i Klippan och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare förutsätter vi att du är initiativtagande och att du har ett trevlig bemötande gentemot såväl våra patienter, som deras anhöriga och våra samverkansparter i övrigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du agerar utifrån vår värdegrund; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. (annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras) Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A679441
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=acc7ec63-52e8-457c-a9b0-df1e4428f608&TK=1d0569dd-b98e-49b2-a4bf-9377c3755619
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Habiliteringspersonal LSS-boende

Vi söker dig som har erfarenhet och goda kunskaper kring funktionsnedsättningar till vårt LSS-boende Badvägen.

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.Socialförvaltningen har ca 550 medarbetare och består av två delar: Avdelningen för IFO/LSS och avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består i att stödja de boende i deras vardag och fritid, utföra vård och omsorg och ha förmåga att planera, samarbeta samt värdesätta den enskildes rätt till sin insats.

Annonsen är för två tjänster: 75 % och 90 %

KVALIFIKATIONER
Du är undersköterska, har likvärdig utbildning eller högskoleutbildning inom socialt arbete.

Meriterande är särskild kunskap och erfarenhet kring NPF.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% och 90% Schema. Arbetsplatsen är bemannad dygnets alla timmar, årets alla dagar. Du arbetar olika pass enligt schema, förlagt på dag/kväll/natt. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-05-22 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A679974
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f479a5a-943b-437d-ac17-b086d99294bc&TK=0eff07aa-d318-4d0d-95d4-14d77b48a9a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för IFO/LSS
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Farmaceut till Klippan Allégatan

LloydsApotek har idag ett 80-tal apotek i Sverige och räknar med att växa de närmsta åren. LloydsApotek är en del av Celesio Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. Koncernen är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor
LloydsApoteks mål är att bli en av de ledande apotekskedjorna i Sverige som ska leverera den bästa servicen och de mest innovativa och inspirerande apotekstjänsterna. Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som kan recept och är experter inom hud och värk

Nu söker vi en farmaceut till vårt apotek i Klippan Allégatan. Apoteket har öppet vardagar 8.30-19, lördagar 9-15 och söndagar 10-15.

Arbetsuppgifter:
I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recepthantering och kvalificerad läkemedelsrådgivning samt kvalitetsarbete. Du har en viktigt roll i egenvården genom att ge bästa råd till våra kunder genom din kompetens

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och som vill skapa goda relationer och ge professionell service till våra kunder. Möjlighet till LMA finns

Egenskaper:
Du sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service, du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du värdesätter kunskap och vill dela med dig av den. Som person har du förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder och kollegor, har stort intresse för egenvården

Vi erbjuder:
Hos oss på LloydsApotek får du möjligheten att vara med på den spännande resa det innebär att bygga en apotekskedja från grunden. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare på varje apotek får den kompetensutveckling som behövs. Vi erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Vi söker dig som värdesätter kundfokus, kvalitet, kompetens och som har vilja och driv att vara med och bygga upp LloydsApotek i Sverige.

Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

<B>Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!</B>
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3428676412
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3428676412&link_source_id=30&company_id=840631038&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LloydsApotek, Klippan Allégatan
Allégatan 12 A
26433  Klippan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Är du Fibercenters nästa säljtalang

Vi söker dig som har ett intresse och förståelse för hur man skapar den bästa kundupplevelsen med telefonen som ditt arbetsverktyg. Vi söker en heltid och en deltid 50%. Som person är du driven vill gärna utveckla dig själv och andra. Social, framåt och ambitiös. Har en tydlig målsättning. God kommunikativ förmåga, stresstålig och vinnarskalle. Meriterande om du har erfarenhet inom telekom eller
har arbetat med uppsökande direktförsäljning. Är mål- och resultatinriktad och tycker om att arbeta mot en uppsatt budget.
Är mycket driven och tar stort eget ansvar. Är pedagogisk, kreativ och full av energi och har förmåga att inspirera andra. Du mår bra när du och dina medarbetare lyckas och utvecklas.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst arbetar vi framgångsrikt med telemarketing och direktuppsökande försäljning mot den svenska marknaden.
Arbetet sker över telefon och besök direkt hos kund. Vi riktar oss mot privatpersoner och företag. Du arbetar som innesäljare / fältsäljare tillsammans med andra skickliga och drivna säljare.
Du kommer att förmedla TV, IT och Telecom produkter och tjänster. Vi lägger stor vikt vid kvalité och jobbar ständigt för att göra kunder nöjda och söker därför dig som kan kundservice och försäljning. Specifik produktkännedom behövs inte då vi står för utbildning.

Verksamhetsbeskrivning
Vi är ett unikt konsultbolag som erbjuder ett brett utbud av leverantörer på fibret. Vi erbjuder skräddarsyda lösningar
som gör det lättare att komma igång med dem olika tjänsterna inom Tv, IT och Telecom. Har ni inte fiber I dag. Så hjälper vi till med 4G Mobilt bredband från Hi3g.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid08.00 - 16.00 samt 16.00 - 20.00. Provanställning 6 månaderErsättningen består av garantilön och provision. Samt generös bonus och många större säljtävlingar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@fibercenter.se
Övrigt: Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Fibercenter Sverige AB

25230  HELSINGBORG 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare 1-7 Antilopenskolan

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta som lärare i arbetslag 1-6.
Undervisning i åk4.
Arbetet innebär att lärare och klasser är delaktiga i skolans EU-projekt där man kommunicerar med elever och lärare på skola i Zagreb. Skolan arbetar med elever och vuxna där språk och kommunikation är i fokus. Grundskolan arbetar delvis med särskolan som finns i samma lokaler.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation för undervisning i de tidigare åldrarna 1-7.
SvA-utbildning och erfarenhet av detta är meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A679034
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bee7c2e2-a04f-469d-8529-623f3f1299fe&TK=791ec750-4390-4dfc-a01e-d041a3294b1d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

VD till Gyllsjö Träindustri

Är du vår nya VD som vill driva och utveckla företaget vidare i nära dialog med våra anställda?

Som VD hos oss har du en central roll i att leda verksamheten i rätt riktning genom långsiktigt engagemang, målinriktning och affärsmässighet. Ditt övergripande ansvar är att skapa hållbar lönsamhet och tillväxt där kunder och medarbetare trivs. Du är ambassadör för att behålla och utveckla företagets värderingar och goda renommé på marknaden. Tjänsten innebär kontakt med såväl kunder som leverantörer och kontinuerlig dialog med dina medarbetare. Du rapporterar till bolagets styrelse och vi ser gärna att du är bosatt någonstans i södra Sverige.Vi söker dig med en bakgrund som VD, platschef alt fabrikschef i en liknande organisation med egen produktion och produktutveckling. Du har med framgång coachat och utvecklat såväl medarbetare som verksamhet mot uppsatta mål. Vidare är du affärsorienterad och bekväm i att utveckla marknaden. Vi utgår ifrån att du har en relevant utbildningsbakgrund eller motsvarande kompetens för att axla rollen. Du är en generalist som fattar beslut med klokskap. Vidare har du god teknisk och finansiell förståelse från tillverkningsindustrin. Har du dessutom erfarenhet från skogs- alt träindustrin är det meriterande.

Som person är du jordnära och prestigelös med ett affärsmässigt entreprenörskap. Du har ett analytiskt öga samt en vilja och förmåga att utveckla och driva framåt. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar dina medarbetare mot uppsatta mål. Vidare är det viktigt att du är bra på att bygga långsiktiga relationer, är initiativrik och har blick för helhet och sammanhang. Du inspireras av att vara operativt delaktig i en verksamhet som har en historisk framgångssaga i ryggen samtidigt som den är innovativ och utvecklingsorienterad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Gyllsjö Träindustri är ett företag, som tillverkar lastpallar av trä. Vår process börjar med köp av träråvara vid en skogsbilväg och slutar med leverans av färdig lastpall vid kundens lager. Vi är 60 anställda och omsätter 160 miljoner kronor per år. Företagets anläggning är belägen norr om Klippan i nordvästra Skåne. Gyllsjö är ett familjeföretag i andra generationen och vi har tillverkat lastpallar i mer än 70 år. Läs mer på www.gyllsjo.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se/uppdrag/1793/vd
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Annika Quennerstedt på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se senast den 18 maj.
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  

Platsannons

Servitris/kassa/disk/städ

Restaurangbiträde med blandade uppgifter som kassa, servitris, disk, servering och städ. Vi ser helst att du har vana av servering i övrigt sker utbildning på plats.


Du ska vara stresstålig, flexibel och lojal och kunna samarbeta med övrig personal. Gästerna är viktigast i vår verksamhet och du måste vara serviceminded och kunna ta dem på rätt sett.

Unik miljö i en av sveriges 29 nationalparker. Vi har ca 60 000 besökare per år. Vi arbetar helst med närproducerade och ekologiska råvaror. Gästen ska alltid stå i centrum. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKrav: varannan helg Tjänsten är varaktig tom 31 december. 3 månaders provanställning. Vi håller stängt januari och februari.Lön 140:-/h, ob lördag efter 16.00, hela söndag och röda dagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: tidigare arbetsgivare
Webbplats:
Epostadress: info@skaralidsrestaurang.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skäralids restaurang-söderåsens nationalpark
Paviljongg 11
26452  LJUNGBYHED Sverige
Hemsida: http://www.skaralidsrestaurang.se
  

Platsannons

Personlig assistent i Klippan

Jag är en 54-årig rullstolsburen man som behöver assistans med det mesta i livet.
Nu söker jag dig som har rimligt god fysik, servicekänsla och humor samt viss datavana. Jag är föreningsaktiv och behöver bla assistans med textbehandling.

Du behöver inte ha någon vårdutbildning. Tillträde omgående, dag, kväll och natt. Deltid. Du bör ej vara pälsdjursallergiker.
Du ska ha rimligt god fysik. Detta på grund av att jag behöver assistans vid alla förflyttningar.
Jag använder PC (Word)för all ordbehandling. Därför är det bra om du har viss datavana och är ganska bra på att uttrycka dig i skrift på svenska. Körkort är en merit.

Jag bor i en villa med trädgård på landet, så det är självklart bra du är praktisk så du kan assistera med att sköta trädgård, hus och hem.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 40%-60%Kollektivavtal KFO/SKAF.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@personligassistansgbg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personlig assistans i Göteborg AB
Sofiagatan 47
41672  GÖTEBORG 
Hemsida:
  
Platsannons

IT-chef

Välkommen till en region i utveckling!
Bjuv, Klippan, Perstorp och Åstorp är fyra kommuner i nordvästra Skåne. Cirka 55 000 bor här och det är med dem i fokus som vi går till jobbet varje dag. Våra kommuner har ett strategiskt läge med närhet till både stora vägar, bra kollektivtrafik och större städer. Det gör oss till ett smart val för den som är redo för en ny utmaning i yrkeslivet eller söker ett nytt ställe att kalla hemma.
Klippan, Åstorp, Bjuv och Perstorp har beslutat att organisera sin IT-drift och IT-support i en gemensam organisation med en gemensam IT plattform och söker därför efter en IT chef som kan realisera detta samarbete. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att få vara med på en spännande resa i arbetet att samordna och utveckla en gemensam IT organisation utifrån verksamhetens och kundens behov.

För mera information om Klippan, Bjuv, Åstorp och Perstorp, besök respektive kommuns hemsida.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT chef kommer du att ha ett helhetsansvar för skapandet av en gemensam IT plattform för de fyra kommunerna. Det ingår även förändringsarbete för ökad kvalitet och kostnadseffektivitet samt ledning av IT projekt. Ditt huvudansvar är att säkerställa att de fyra kommunerna har en säker och störningsfri IT-miljö. Du ansvarar för, efter givna strategier och budgetramar, att ta fram de bästa lösningarna för en gemensam IT organisation.

KVALIFIKATIONER
För att vara den handlingskraftiga IT chef som vi söker tror vi att du har bred IT bakgrund och minst 5 års erfarenhet som IT chef med personal och budgetansvar. Du har relevant högskoleutbildning och det är en fördel om du har erfarenhet av att ha drivit större förändringsprojekt inom IT. Givetvis har du erfarenhet av att arbetat enligt ITIL. Erfarenhet från kommunal verksamhet och kunskap om upphandling, avtal och leverantörsstyrning (LOU) ses som meriterande.
Vi söker dig som är drivande, resultatinriktad och självgående. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och har god samarbets-och kommunikationsförmåga. Vidare har du integritet, är lyhörd och ödmjuk. Du har en god verksamhetsförståelse på såväl operativ som strategisk nivå, men också stor förmåga att se helhetsperspektiv.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har relevant högskoleutbildning och det är
en fördel om du har erfarenhet av att ha drivit större förändringsprojekt inom IT, vidare har du
erfarenhet av att arbetat enligt ITIL.
Erfarenhet från kommunal verksamhet och kunskap om upphandling, avtal och leverantörsstyrning (LOU) ses som meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A677897
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f6fac9f-2537-4d86-b4b2-8f6a083a1955&TK=a7061d29-8640-4b6e-b3cc-6b1431b87f0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun
Trädgårdsgatan 12
26480  KLIPPAN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/diabetessjuksköterska till vårdcentralen Klippan

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till vårdcentralen Klippan, en vårdcentral som kännetecknas av välfungerande rutiner och ett prestigelöst samarbete.

Vi har drygt 7600 listade patienter och ett komplett medicinskt åtagande enligt Hälsovalet. Hos oss har vi utöver ett flertal specialister i allmänmedicin, även kardiologmottagning på regelbunden basis, psykiatriker och snart en internmedicinsk specialist. Vi har välfungerande sjuksköterskeledda mottagningar för diabetes, hjärtsvikt, hypertoni, astma/KOL och inkontinens, likaså en äldrevårdsmottagning. Under samma tak finns vår distriktssköterskemottagning, en barnavårdscentral (BVC), egen rehabiliteringsavdelning med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, två kuratorer samt dietist. Genom att alla delverksamheter och kompetenser samverkar med varandra, bidrar det till bredden av vårt utbud och dina utvecklingsmöjligheter.

Då en av våra kollegor ska gå i pension söker vi nu en sjuksköterskekollega till vår mottagning!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska som vill vara en del av vårt fina team. Här får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och ett brett patientklientel i ändamålsenliga lokaler, med tillgång till modern utrustning och teknik i en god arbetsmiljö!

Som distriktssköterska hos oss har du en betydelsefull roll, där du till väsentlig del kommer att arbeta självständigt med egen mottagning med sedvanliga distriktssköterskeuppgifter. Annan specialistmottagning som till exempel diabetes kan bli aktuell, beroende på ditt intresse och din kompetens. Det kan även bli aktuellt med triagering via telefoni och på mottagning.

KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med fördjupning distriktsköterska samt behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Specialistutbildning inom diabetes är meriterande för tjänsten. Även tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård eller annan triage-/akutverksamhet är en fördel.

Vi söker dig som har ett intresse för primärvård som tillsammans med oss vill vara med att påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Självklart har du genuint intresse för människor och sätter alltid patienten i fokus. För att trivas hos oss och lyckas i din yrkesroll ser vi att du är flexibel samt har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Vi värdesätter lojalitet och ett gott kamratskap högt.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval och intervjuer kan komma att hållas under annonsens publiceringstid. Tveka därför inte att söka redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A676795
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c9dd489-99f3-47d4-834f-8f65740acbbb&TK=73961497-ba47-444b-afb3-739725cdb6a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonom till Socialförvaltningen i Klippans kommun

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Denna tjänst är utökning av ekonomtjänsterna från 1 till 2 ekonomer inom socialförvaltningen.
Du kommer att organisatoriskt vara en del av ekonomiavdelningen men fungera som ekonomikonsult/bollplank och vara geografiskt placerad på Socialförvaltningen

Socialförvaltningen står ständigt inför nya utmaningar och vi arbetar för närvarande med en total översyn av verksamheten. Du kommer att bli en del av ett stort och spännande utvecklingsarbete inom Socialförvaltningen.

Socialförvaltningens verksamhetsområde omfattar i huvudsak Äldreomsorgen, IFO och LSS.

En härlig utmaning där Du har alla möjligheter att påverka och utveckla verksamheten i tillsammans med vår nya förvaltningschef och Socialförvaltningens ledningsgrupp.
ARBETSUPPGIFTER
Som förvaltningsekonom utför Du utrednings- och utvärderingsarbete inom ekonomiområdet i frågor som rör budget, bokslut, prognosarbete, statistik och redovisning. Processen sker löpande under året med månadsvisa redovisningar och analyser för den period som varit. Du gör ekonomiska prognoser framåt samt följer upp nyckeltal inför Socialnämnden.

Du skall fungera som ett bollplank till chefer, samt arbeta med utbildning/fortbildning i ekonomiska frågor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ekonom med högskoleutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande arbete, helst i en politiskt styrd organisation. Du måste behärska Excel och i övrigt ha god datorvana samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Klippans kommun arbetar i ekonomisystemet Raindance. Arbetet ställer även krav på analytisk förmåga, självständighet och ett pedagogiskt arbetssätt

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Förvaltningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A677831
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fbeaac76-640d-4e1d-89ac-a607376bfd50&TK=75740d66-5c2a-4f9d-9fa4-5d45d165564f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Ekonomiavdelning
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

IT-chef

IT-chef
De nordvästskånska kommunerna Bjuv, Klippan, Perstorp och Åstorp har beslutat att organisera sin IT-drift och IT-support i en gemensam organisation med en gemensam IT plattform och söker därför efter en IT-chef som kan realisera detta samarbete. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att få vara med på en spännande resa i arbetet att samordna och utveckla en gemensam IT organisation utifrån verksamhetens och kundens behov.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-chef kommer du att ha ett helhetsansvar för skapandet av en gemensam IT plattform för de fyra kommunerna. Det ingår även förändringsarbete för ökad kvalitet och kostnadseffektivitet samt ledning av IT projekt. Ditt huvudansvar är att säkerställa att de fyra kommunerna har en säker och störningsfri IT miljö. Du ansvarar för, efter givna strategier och budgetramar, att ta fram de bästa lösningarna för en gemensam IT organisation.

Din bakgrund
För att vara den handlingskraftiga IT-chef som vi söker tror vi att du har bred IT bakgrund och minst 5 års erfarenhet som IT-chef med personal och budgetansvar. Du har relevant högskoleutbildning och det är en fördel om du har erfarenhet av att ha drivit större förändringsprojekt inom IT. Givetvis har du erfarenhet av att arbetat enligt ITIL. Erfarenhet från kommunal verksamhet och kunskap om upphandling, avtal och leverantörsstyrning (LOU) ses som meriterande.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är drivande, resultatinriktad och självgående. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap och har god samarbets-och kommunikationsförmåga. Vidare har du integritet, är lyhörd och ödmjuk. Du har en god verksamhetsförståelse på såväl operativ som strategisk nivå, men också stor förmåga att se helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om kommunerna Bjuv, Klippan, Perstorp och Åstorp
Välkommen till en region i utveckling!
Bjuv, Klippan, Perstorp och Åstorp är fyra kommuner i nordvästra Skåne. Cirka 55 000 bor här och det är med dem i fokus som vi går till jobbet varje dag. Våra kommuner har ett strategiskt läge med närhet till både stora vägar, bra kollektivtrafik och större städer. Det gör oss till ett smart val för den som är redo för en ny utmaning i yrkeslivet eller söker ett nytt ställe att kalla hemma.

För mer information om respektive kommun besök gärna:

www.bjuv.se
www.klippan.se
www.perstorp.se
www.astarp.se

Intresseanmälan
I den här rekryteringen samarbetar de fyra kommunerna med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Ort: Bjuv, Klippan, Perstorp eller Åstorp
Uppdragsgivare: Klippans kommun
Omfattning: Heltid
Start: Q3 2017
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201042409
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201042409&Jobsite=AMS&Brand=DfindITSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind IT
Styrmansgatan 2
26480  MALMÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Barn- och Fritidsprogrammet

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Vuxenutbildningen omfattar ca 350 elever och 15 anställda. Genom samarbetet med de andra kommuner inom Familjen Helsingborg har vi elever från hela nordvästra Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är att planera och undervisa i de olika kurserna på barn- och fritidsprogrammet. Utbildningen är på ett år och eleverna genomför APL varje termin.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare gärna med erfarenhet från förskolan. Du har undervisat ett antal år och är förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmågan att utforma undervisningen så att du möter de studerande på rätt nivå.

Vår nuvarande lärare vill arbeta mindre. Vi bestämmer omfattningen i dialog. Semestertjänst

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A677704
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4908a903-cdd5-4a4e-9fd7-8e6951cf42d6&TK=a2b75b7d-21d0-44fe-b9d0-7931c7f03b8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/vuxenutbildningen
  
Platsannons

Lärare gymnasiesärskolan och särvux

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Gymnasiesärskolans individuella program och särskild utbildning för vuxna har lokaler på Tegelbruksskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning inom gymnasiesärskolans individuella program och särskild utbildning för vuxna (särvux).

KVALIFIKATIONER
Behörig lärare att undervisa på individuella programmet på gymnasiesärskolan. Legitimerad.
Det är meriterande att ha arbetat inom gymnasiesärskolan och/eller inom särskild utbildning för vuxna.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A676528 (Särskolan)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de9904cc-5760-4265-a1b8-28bb44e6f9da&TK=75f00459-ad38-478b-84e4-7c9734f8916c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Undersköterska

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.Socialförvaltningen har ca 550 medarbetare och består av två delar: Avdelningen för IFO/LSS och avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans.Äldreomsorgens Ledstjärna är ”Vi finns här för dig och tillsammans kan vi”. Hörnstenarna i Äldreomsorgens värdegrund är Bemötande, Ansvar, Samarbete och Engagemang.ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på särskilt boende.

KVALIFIKATIONER
Utbildad undersköterska
Erfarenhet av omvårdnadsarbete och arbete med vårdtagare med demenssjukdom önskvärt.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Nattjänst 64%, Dag/kväll 75% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-20 , upphör: 2018-06-15 Gravvik.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A677634
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=029fb91a-e01b-46ec-9f15-034458b75aa6&TK=55143cd9-9c0e-4c81-8746-40451ac1959f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Barnsekreterare

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Socialförvaltningen har ca 550 medarbetare och består av två delar: Avdelningen för IFO/LSS och avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ska nu utöka vår familjehemsgrupp med en barnsekreterare till.

Är du sugen på att arbeta i en positiv och utvecklande arbetsgrupp? Då är det dig vi söker!
I familjehemsgruppen arbetar familjehemssekreterare och barnsekreterare. De är idag fyra medarbetare, samt 1:e socialsekreterare.

I rollen som barnsekreterare arbetar du i nära team med familjehemssekreterarna i gruppen. Tillsammans ansvarar ni för att trygga en god utveckling för våra familjehemsplacerade barn och ungdomar. Som barnsekreterare arbetar du med att följa upp de barn som är familjehemsplacerade, ge stöd till de biologiska föräldrarna och nätverket samt har ett tätt samarbete med skola, BUP och övriga aktörer. Detta innebär att du är barnets egen socialsekreterare som erbjuder samtal, stöd och ansvarar för myndighetsutövning.

Vi arbetar utifrån BBiC och har ett evidensbaserat arbetssätt. Enheten är i en process i att utveckla och stärka metod och kvaliteten i vårt arbete och intresse och engagemang för detta är en förutsättning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning och har arbetat minst ett år. Du skall ha erfarenhet av arbete inom socialtjänsten med barn/unga och vi ser gärna att du tidigare har arbetat med familjehemsfrågor.

Det är viktigt att du är en trygg och stabil person som har god förmåga att skapa och upprätthålla bärande relationer på yrkesmässig grund.

Vi erbjuder dig:
- en arbetsgrupp i förändring med utrymme att ta tillvara nya idéer, kreativitet och utvecklingstankar
- nära arbetsledning
- kompetenta medarbetare och trevliga kollegor
- kontinuerlig handledning och kompetensutveckling

Vi förväntar oss att Du:
- visar engagemang i ditt arbete
- har tillit till människors möjligheter att utvecklas
- kan möta olika människor och har redskap till att motivera till förändring
- har förmåga att se möjligheter och lösningar
- har lätt för att samarbeta
- kan uttrycka dig väl i tal och skrift
- har god datorvana
- har B-körkort


ÖVRIGT
Löpande rekrytering

Tillsättning efter överenskommelse

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A665066 - 1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=61957c15-92e2-4bd1-bf56-af7d3936c245&TK=93998b13-f029-4ed8-aed8-d1e7987e040a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för IFO/LSS
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Gymnasielärare till Barn- och fritidsprogrammet

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.

Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Åbyskolan är Klippans största gymnasieskola. På Åbyskolan finns 9 program med sammanlagt 11 inriktningar att erbjuda. Skolan ligger mitt i centrum, nära till bibliotek, buss- och järnvägsstation samt idrotts- och simhall.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att planera och hålla i undervisning kring yrkesämnena för barn- och fritidsprogrammet. Du anpassar undervisningen efter elevers olika behov så att alla ges förutsättningar att nå utbildningens mål. Med digitala verktyg som naturliga inslag i arbetet ges du mycket goda möjligheter att arbeta varierat. Du kommer att ingå i BF-arbetslaget och även vara mentor för en elevgrupp. Vi arbetar mycket med att följa utvecklingen inom våra undervisande ämnen men även den senaste pedagogiska forskningen. I tjänsten ingår att göra APL-besök och det är att föredra att du genomgått Skolverkets APL-utbildning då vi kommer att arbeta med att utveckla den arbetsplatsförlagda utbildningen, APL ytterligare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen och legitimation som gymnasielärare med behörighet att undervisa i yrkesämnen för programmet barn- och fritid och du får gärna ha en bakgrund som förskollärare alternativt fritidspedagog. Du ska ha kunskap att hantera dator och teknik i ditt dagliga arbete/undervisning och har du läst specialpedagogik ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av skapande verksamhet samt natur och friluftsliv.

Som person är du lugn och trygg i mötet med elever, föräldrar och kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta i lag.
Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt och strukturerat sätt.
Du har förmågan att kunna leda, driva och motivera andra. Du har en god teamkänsla och arbetar både aktivt och effektivt för att nå gemensamma mål.
Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten samt att du kan arbeta utifrån rådande vision, mål och policy.

Du kommer bland annat att undervisa i kurserna Skapande verksamhet, Naturguidning, Specialpedagogik, Barns lärande och växande samt Kommunikation tillsammans med en annan kollega. Meriterande är tidigare arbete på BF i ovanstående kurser


ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A677516
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=481a7237-2afd-4b92-95fe-6c59919c8ee7&TK=629669de-ff74-4e9b-a4a1-66bf89cb3909
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/utbildningbarnomsorg/gymnasieskolor/abyskolan.2882.html
  
Platsannons

Lager och logistikmedarbetare


Nu söker vi för omgående anställning: Lager/Logistikmedarbetare

Vi söker dig som har annan huvudsysselsättning, studier eller annat arbete, och som vill ha deltidsanställning inom lager & logistik.

Arbetet hos oss på EnFuturum präglas av engagemang och stort personligt ansvarstagande och vi erbjuder förutom en trygg anställning, kompetensutveckling och goda möjligheter till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller hos något av våra kundföretag.
Arbetet är en återkommande visstidsanställning på c:a 20-30% där det över sommarmånaderna kan bli mer.

Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär diverse vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager & logistik, som till exempel plockning och packning. Skiftarbete kan förekomma.

Vi söker i nuläget medarbetare till Klippan och Åstorp

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via e-post till Andreas Ceder, jobb_klippan@enfuturum.se
Märk din ansökan med Timmis Klippan/Åstorp.

Vi söker dig som har annan huvudsysselsättning, studier eller annat arbete, och som vill ha deltidsanställning inom lager & logistik.
Utbildningsbakgrund är ej avgörande utan personliga egenskaper som attityd, motivation och viljan att självständigt och i grupp lösa förelagda uppgifter är avgörande.
Truckkort är meriterande men inget krav!EnFuturum är ett HR företag som är specialiserade på personalentreprenader och bemanningslösningar gentemot i första hand logistik- och industriföretag. EnFuturum står inför en snabb expansion i såväl Skåne- som Göteborgsregionen på grund av de innovativa och moderna lösningar som EnFuturum tillhandahåller. EnFuturum är auktoriserade av och medlem i Bemanningsföretagen/Almega.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet är en återkommande visstidsanställning på c:a 20-30% där det över sommarmånaderna kan bli mer.Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb_klippan@enfuturum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EnFuturum
Stackarpsvägen 8
26439  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.enfuturum.se
  
Platsannons

Senior Mekanikkonstruktör till Klippan Safety i Klippan

För rekrytering till Klippan Safety i Klippan, söker vi en Senior Mekanikkonstruktör.


Klippan Safety AB ingår i koncernen CalixKlippan Group som omsätter cirka 1000 MSEK med dotterbolag.Klippan Safety omsätter cirka 400 MSEK och har cirka 370 anställda, varav 100 på huvudkontoret i Klippan. Övriga enheter finns i Polen, Tyskland, Brasilien och Ryssland.

Klippan Safety är en systemleverantör till fordonsindustrin och tillverkar bland annat interiörsystem och säkerhetsprodukter till lätta och tunga fordon. Klippan Safetys affärsidé är att erbjuda funktioner för säker transport och hög komfort till förare och passagerare.


Arbetsuppgifter
Klippan Safety söker en senior mekanikkonstruktör som vill vara delaktig i utvecklingen av nya komponenter och produkter för bäddsystem, förvaringssystem och säkerhetssystem till lastbilar. Du kommer att ha en fri roll och arbeta med konstruktion, framtagning och testning av prototyper och med utveckling av befintliga produkter. I nära samarbete med kunder kommer du att ta fram nya produkter som efterfrågas av marknaden.Arbetet bedrivs till stor del i projektform vilket innebär nära samarbete med övriga avdelningar och externa kunder och leverantörer.

Kvalifikationer
Förmodligen har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom mekanik, kombinerat med minst fem års arbetslivserfarenhet av produktutveckling och konstruktion, gärna från fordonsbranschen. Du har mycket goda och breda kunskaper inom mekanik och goda kunskaper om olika tillverkningsprocesser. Vidare är du bra på att finna kostnadseffektiva lösningar. Du har erfarenhet av något 3D-CAD verktyg, har du erfarenhet av Catia är det meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en kreativ, initiativrik och självgående person som stimuleras av att lösa tekniska problem. Du har en stor egen drivkraft och får saker och ting att hända. Vidare är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lyhörd och ödmjuk, samtidigt som du har hög integritet och kan argumentera för din sak.

Vi erbjuder
Klippan Safety erbjuder dig en viktig och omväxlande tjänst i en välrenommerad och framgångsrik koncern som präglas av en stark teknikutveckling. Du kommer att få ta ett stort eget ansvar och du kommer ha mycket stora möjligheter att påverka Klippan Safetys framtida produkter. Du kommer att bli involverad i många olika frågor, arbeta med mycket kompetenta medarbetare och få snabb återkoppling. För rätt person finns möjligheter att på sikt ta rollen som lead engineer och/eller tekniks projektledare. På Klippan Safety har du nära till produktionen och du kommer att arbeta med kända tillverkare som Volvo, Scania och MAN.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Klippan Safety AB med Technogarden Engineering AB. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Martin Fosser på 0739-80 83 92. Då vi arbetar med ett löpande urval ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.technogarden.se/jobs/31186-senior-mekanikkonstruktor-till-klippan-safety-i-klippan?promotion=7863-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Technogarden
Badhusgatan 4
25221  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.technogarden.se
  

Platsannons

Köksbiträde och diskare till pizzeria i Klippan

Vi behöver förstärkning i disken och köket på vår pizzeria i Klippan.

Du kommer att arbeta i disken och hjälpa till där det behövs med bland annat varumottagning, enklare köksarbete och plock i restaurangen. Du ska vara självgående och se vad som behövs göras. Det är ett tungt arbete och vi ser gärna att du har god fysik och ett glatt humör.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag, kväll och helgerEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carneva_20@hotmail.com
Övrigt: Ansökningar med e-post, frågor på telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Meryem Pizzeria, Carsano pizzeria

26435  KLIPPAN 
Hemsida:
  

Platsannons

Trafiklärare

Är du trafiklärare, godkänd av Transportstyrelsen? Är du positiv, har lätt för att samarbeta och har stor känsla för den personliga servicen och kvaliteten. Då kan du vara just den vi söker till vårt fantastiska team!
Vi är en av endast tre trafikskolor i Skåne som är Kvalitets- och miljöcertifierade enl FR2000-integrerar krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö och kompetens, kort sagt du kommer att arbeta i ett företag där ordning och reda, medarbetarnas utveckling och kundnöjdhet är i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid: Heltid alt deltid. Schemalagd där du har möjlighet att påverka arbetstiderna
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.berndtsson@telia.com
Övrigt: Maila din ansökan snarast, dock senast 170520
Arbetsplats: 
Adress: Berndtssons Trafikskola i Klippan AB

26435  KLIPPAN 
Hemsida:
  
Platsannons

Slöjdlärare - trä och metall.

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa elever inom grundsärskolan.

KVALIFIKATIONER
Behörig och legitimerad lärare. Erfarenhet med undervisning inom grundsärskolan är meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 27% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-10 , upphör: 2017-12-20 . Med möjlighet till ev förlängning vt-18.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A676360
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=42ca3452-7cf6-472d-98bb-1b0ff363c654&TK=db1f3b0e-8593-4501-a8ad-aa7c41153345
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Engagerad förvaltningsekonom till Klippan

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!


Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Samtidigt bygger vi nya bostäder och behovet av professionell förvaltningspersonal ökar.

Vad ska du göra?

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder, där du kommer att ha kontakt med ett antal bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser. I detta ingår att ansvara för och bland annat fånga upp nya behov och därifrån utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden. I dessa föreningar kommer du även att ansvara för upprättande av budget och bokslut, ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget och prognos för styrelserna. Den mer löpande ekonomiska administrationen sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås.

Viss arbetstid är förlagd på kvällstid då du deltar i 40-50 styrelsemöten per år hos våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, senast den 21 maj 2017. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta Christel Odervall, Leveranschef ekonomisk förvaltning på christel.odervall@riksbyggen.se alt 042-186602.

 


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2267%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Riksbyggen
Järnvägsgatan 18
25278  Helsingborg Sverige
Hemsida: www.riksbyggen.se
  
Platsannons

Sjuksköterska - hemsjukvård

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba på Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Socialförvaltningen har ca 550 medarbetare och består av två delar: Avdelningen för IFO/LSS och avdelningen för Äldreomsorg. Vår vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär för oss att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans.

Äldreomsorgens Ledstjärna är ”Vi finns här för dig och tillsammans kan vi”. Hörnstenarna i Äldreomsorgens värdegrund är Bemötande, Ansvar, Samarbete och Engagemang

Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre. Detta är ett arbete där du är en viktig del i teamet kring den äldre för att säkra en god livskvalité med ett salutogent perspektiv för våra äldre.

Äldreomsorgens Ledstjärna är ”Vi finns här för dig och tillsammans kan vi”. Hörnstenarna i vår värdegrund är Bemötande, Ansvar, Samarbete och Engagemang.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och skapa framtidens äldrevård i Klippans Kommun?

Som sjuksköterska i Klippans Kommun har du har ett salutogent förhållningssätt. Du ansvarar, leder och planerar omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du har en helhetssyn där du förutom det fysiska även har fokus på det psykiska och sociala. Du arbetar självständigt och det ställer krav på att du kan planera din arbetsdag på bästa sätt utifrån den enskildes och verksamhetens behov. Som arbetsledare för omvårdnaden handleder och instruerar du undersköterskor i det dagliga omvårdnadsarbetet. Du ingår i kommunens sjuksköterskegrupp och har på så sätt möjlighet att påverka verksamhetens utveckling. Du kommer att få ett fördjupat uppdrag inom något av våra utvecklingsområden och då förväntas det av dig att du arbetar kontinuerligt med ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetet är schemalagt och kan innefatta kvällar och helger över hela kommunen.

KVALIFIKATIONER
Krav:
Legitimerad sjuksköterska
B-körkort

Meriterande:
Specialistutbildning inom vård av äldre eller distriktssköterska
Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet
Erfarenhet av arbete med kvalitetsregister
Förtroendeskrivningsrätt för hjälpmedel

Som person är du positiv, flexibel och tycker det är stimulerande med utveckling och förändring. De dagliga inplanerade arbetsuppgifterna kan hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera om och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Löpande rekrytering

Tillträde enligt överenskommelse.

Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Då rekryteringen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Schema. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A439202 - 1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ae884bb-5be3-4c5b-975d-512e212ca6f4&TK=a320c71a-69ba-4380-8b20-df68b36aa0db
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för Äldreomsorg
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Teknisk maskinoperatör till Åsljungapallen sökes

Till Åsljungapallen i Vemmentorp, Örkelljunga söker vi en driven och tekniskt intresserad maskinoperatör.


Arbetet hos oss på Palm &amp; Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ingår övervakning av produktion i de nya delarna av maskinparken. Du ansvarar t ex för påfyllning av material, övervakning av maskinen och flödet.
Vi söker dig som trivs och gör bäst ifrån dig i grovindustri där tempot är högt och där du får utlopp för ditt tekniska intresse och förmåga. 2-skift förekommer.

Utbildning
Teknisk, industriell utbildning.

Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör är ett krav.
Tidigare arbeta inom träindustrin är mediterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du driven och lösningsorienterad. En god fysik är att föredra då detta arbete är fysiskt krävande.
Svenska i tal och skrift är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Uppdraget löper över en längre period. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning/övertag av kund.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Startdatum
Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling, trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2545
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2545
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Östra Varvsgatan 4
21165  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Distriktsveterinär Klippan-Röstånga, tillsvidareanställning

Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. Arbetsplatserna ligger i natursköna nordvästra Skåne med närhet till Helsingborg och knappt en timme från Malmö.ARBETSUPPGIFTER
I praktikområdet Klippan-Röstånga arbetar 6 veterinärer och fyra veterinärassistenter varav två leg. Djursjukskötare. Vi har en ambulant verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur i såväl Klippan som Röstånga. Stuteriverksamhet när det är säsong för detta. I vår fältverksamhet förkommer även jobb med ex. alpackor.
Utrustning för operation, röntgen, ultraljud, blodanalys finns. Båda mottagningarna har ändamålsenliga och moderna lokaler för mottagning av smådjur. I arbetet på båda mottagningarna ingår även en del officiella uppdrag. Våra mottagningar ligger ca. 20 km från varandra och du kommer vara verksam på båda enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är en veterinär med förmåga och intresse att arbeta med kunden i fokus och att du vill bygga och vårda kundrelationer tillsammans med kollegorna och klinikchefen för praktikområdet. Du är en god lagspelare och månar om samarbetet inom arbetsgruppen. Samtidigt har du förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du har ett brinnande intresse för allmänpraktik och av att arbeta med samtliga djurslag.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

Vi ser att du som sökande har god vandel.

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.

ÖVRIGT
Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingar. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på Offentliga Jobb och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Distriktsveterinär
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning Fast lön + rörlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 7.1.6-6689/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8cf36413-f086-4f85-a902-0651011e2845&TK=1b72c34e-2d22-4460-b868-6e24e3510446
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Syd
55182
55182  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktsveterinär Klippan-Röstånga, vikariat

Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. Arbetsplatserna ligger i natursköna nordvästra Skåne med närhet till Helsingborg och knappt en timme från Malmö.ARBETSUPPGIFTER
I praktikområdet Klippan-Röstånga arbetar 6 veterinärer och fyra veterinärassistenter varav två leg. Djursjukskötare. Vi har en ambulant verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur i såväl Klippan som Röstånga. Stuteriverksamhet när det är säsong för detta. I vår fältverksamhet förkommer även jobb med ex. alpackor.
Utrustning för operation, röntgen, ultraljud, blodanalys finns. Båda mottagningarna har ändamålsenliga och moderna lokaler för mottagning av smådjur. I arbetet på båda mottagningarna ingår även en del officiella uppdrag. Våra mottagningar ligger ca. 20 km från varandra och du kommer vara verksam på båda enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är en veterinär med förmåga och intresse att arbeta med kunden i fokus och att du vill bygga och vårda kundrelationer tillsammans med kollegorna och klinikchefen för praktikområdet. Du är en god lagspelare och månar om samarbetet inom arbetsgruppen. Samtidigt har du förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du har ett brinnande intresse för allmänpraktik och av att arbeta med samtliga djurslag.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav.

Vi ser att du som sökande har god vandel.

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.

ÖVRIGT
Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingar. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på Offentliga Jobb och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Distriktsveterinär
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse och t.o.m. 20180831. Tidsbegränsad anställning Fast lön + rörlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 7.1.6-6690/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=283269fb-8177-4f94-ad57-c9a1aea52b08&TK=3db7b319-135b-4dfd-914a-72e65dc947fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Syd
55182
55182  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottslärare inom grundsärskolan

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Tjänsten är förlagd till Antilopenskolan. En skolan med grundskola åk F-6 och grundsärskola åk 1-9.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa elever inom grundsärskolan i ämnet idrott och hälsa, både de som läser ämnen och inriktning träningsskolan från åk 1-9. Undervisning även i simhall.

KVALIFIKATIONER
Behörig och legitimerad lärare i idrott och hälsa. Erfarenhet av särskola är meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A666369 - Grundsär
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67a6e157-154b-4a28-b3bc-490f1fdd59b4&TK=7b4f503d-35b9-40ea-995a-5ddc6cf7cbd4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Speciallärare/lärare gymnasiesärskolan

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning inom gymnasiesärskolan på Individuella programmet. Mentor för en grupp elever.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation. Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.
Erfarenhet av arbete inom särskola är meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A672560 - Gymsärskola
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f5aef581-f15b-464d-b457-4ed45d4c9cbe&TK=3121456b-c371-4d7c-835a-ff82bed2a3ae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Lärare F-3

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Bofinkenskolan är en F-6 skola i den östra delen av Klippan. Till hösten kommer vi att vara ca 200 elever på skolan. På skolan har eleverna alla ämnen förutom slöjd och hemkunskap. Dessa ämnen har eleverna på Nya Snyggatorpskolan. På skolan finns också fritidshemmet Holken.
ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Bofinkenskolan tillhör du ett arbetslag bestående av kollegor som arbetar tätt tillsammans med undervisning samt planering och vi jobbar med ett tvålärarsystem i varje klass. Du kommer att undervisa samt vara mentor i F-klass, där du förväntas följa elevernas utveckling och måluppfyllelse genom att vara närvarande som lärare samt att du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Du ska medverka i skolans utveckling och ta ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-3 eftersom du kommer att följa klassen upp till årskurs 3. Som person är du lösningsfokuserad och nyfiken. Du har en förmåga att anpassa undervisningen efter enskilda elevers behov och möter eleven där han eller hon befinner sig. Du har ett formativt förhållningssätt till elevernas lärande. Det är en självklarhet för dig att använda modern teknik i din undervisning och olika IKT-verktyg är en naturlig del av din och dina elevers vardag. Du har lätt för att skapa relationer till såväl elever som föräldrar och kollegor.
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha lärarutbildning samt lärarlegitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A670174 -Bofinken
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96674b05-a081-49e8-8206-8569e0e51372&TK=9f0f5418-8e39-4d1f-a3f1-dfa8f26dd171
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/bofinkenskolan
  
Platsannons

3 st Fritidspedagog/förskollärare till Bofinkenskolan

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.

Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet. Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Bofinkenskolan är en F-6 skola i den östra delen av Klippan. Till hösten kommer vi att vara ca 200 elever på skolan. På skolan har eleverna alla ämnen förutom slöjd och hemkunskap. Dessa ämnen har eleverna på Nya Snyggatorpskolan. På skolan finns också fritidshemmet Holken med tre avdelningar.


ARBETSUPPGIFTER
Som pedagog på Bofinkenskolan tillhör du ett arbetslag bestående av kollegor som arbetar tätt tillsammans med undervisning samt planering och vi jobbar med ett tvålärarsystem i varje klass. Du kommer att undervisa samt vara mentor i en klass, till hösten f-klass eller åk 1, där du förväntas följa elevernas utveckling och måluppfyllelse genom att vara närvarande som pedagog samt att du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Du ska medverka i skolans utveckling och ta ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. På morgnar och eftermiddagarna kommer du att arbeta på fritidshemmet till viss del.

KVALIFIKATIONER
Du har ett stort engagemang för barns lärande och lärprocesser. Du är en naturlig och trygg ledare i lärmiljön och du bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har lätt för att samverka och du har god kommunikation. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra. Du har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Du ska ha förskollärarexamen eller lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshemmet alternativt högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog eller motsvarande. Har du lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i idrott för årskurs 1-3 i grundskolan är det meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A670196 - Bofinken
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=578bc20b-d66c-4164-97ef-af827a9bc4d2&TK=ae6ec8ba-e23f-4ea5-8f16-82f34a057a91
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se/utbildningbarnomsorg/grundskola/bofinkenskolan.805.html
  
Platsannons

Speciallärare/lärare inom grundsärskolan

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Tjänsterna är förlagda till Antilopenskolan som är en grundskola F-6 och grundsärskola 1-9, med varsin rektor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två lärare till grundsärskolan. Den ena tjänsten innebär undervisning för elever som läser enligt träningsskolans kursplan och den andra tjänsten innebär undervisning för elever som läser både ämnen och ämnesområden enligt träningsskolans kursplan.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare och speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A669379
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b338baf3-661e-4202-85a2-3eea5419a702&TK=f56d229e-a70f-4ca7-ba4f-6962b4f792cc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Verksamhetsområde Grundskola och Fritidshem
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Platsannons

Vi söker uppdragstagare

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Kommunen har under en följd år haft en jämn befolkningstillväxt och har ca 17 000 invånare. Under de kommande åren förväntas en mer expansiv tillväxt. Hela kommunen präglas av den otroligt vackra naturen. Klippans kommun är en del av Familjen Helsingborg ett samarbete mellan 11 kommuner i Nordvästra Skåne.
Att jobba i Klippans kommun ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Förmånsklippan som är en förmånsportal riktad till anställda i Klippans kommun.
Vår värdegrund är Professionalitet, Engagemang & Öppenhet.
Klippans kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Socialförvaltningen har ca 550 medarbetare och består av två delar: Avdelningen för IFO/LSS och avdelningen för Äldreomsorg. Socialförvaltningens vision är ”Kvalité i varje möte”. Det innebär att våra möten präglas av ett professionellt förhållningssätt med helhet, ärlighet, respekt, engagemang och tolerans.

ARBETSUPPGIFTER
Ledsagning (timarvode)
Är avsedd för att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning
att utföra sina fritidsintressen.

Kontaktperson (uppdrag med ersättning)
En del personer med funktionsnedsättning har få kontakter vid sidan av sina anhöriga, därför är det viktigt med ett personligt stöd i form av kontaktperson. En kontaktperson ska vara en medmänniska och vän som kan underlätta för den enskilde att leva ett självständigt liv genom att minska den sociala isoleringen och stimulera till en aktiv fritid samt ge råd i vardagssituationer.


KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utbildning är inget krav men vi ser gärna att du har kunskaper om personer med funktionsnedsättningar och att du har fyllt minst 25 år.

ÖVRIGT
Löpande rekrytering

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Personligt ombud
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-15
Referens: A606427
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a797b06-ffa3-4646-934b-7444cf83ce04&TK=8632c178-6b8b-468f-b331-a249edafc565
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klippans kommun, Avdelningen för IFO/LSS
Trädgårdsgatan 12
26480  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.klippan.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal