Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:38

Lediga jobb i Kinda kommun (0513), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 859
Täthet8,73Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 301,96Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 129,40Landareal (km²)
Sjö172,56Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Familjebehandlare

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Arbetsplats
Familjeteamet är socialtjänstens behandlingsgrupp som arbetar med barn och ungdomar 0-20 år och deras familjer, vuxna med beroende och deras anhöriga samt våld i nära relationer. Familjeteamet arbetar utifrån systemteoretiska arbetsmodeller exempelvis nätverksarbete, lösningsfokuserade metoder och 12-stegsinriktning. Arbetstiden är förlagd dagtid och flextid tillämpas. Arbetstiden kan undantagsvis förläggas utanför flextidsramen.

Arbetsuppgifter
Arbetet sker i nära samverkan med individ och familjeomsorgens myndighetspersonal, men även tillsammans med andra samarbetspartners. Du kommer arbeta med barn i alla åldrar samt föräldrar, nätverk och anhörigstöd. Insatserna sker både i Familjeteamets lokaler och i familjernas hem.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är socionom, beteendevetare, behandlingspedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att Du har kunskap och erfarenhet i anknytningsteori och har en systemteoretisk helhetssyn. Det är även meriterande om Du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras föräldrar.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I den aktuella personalgruppen värdesätter vi att du är engagerad, utåtriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du kan även arbeta självständigt. Du ska vara tydlig i din roll, ha en helhetssyn och sätta den enskildes behov i centrum. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Körkort för bil erfordras.

Mer information och ansökan
Tillträde: Efter överenskommelse
Tjänsten är heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag – fredag och flextid tillämpas. Arbetstiden kan undantagsvis förläggas utanför flextidsramen.
Sista ansökningsdag 2018-01-28
Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Lena Hedesand Rahmberg, Områdeschef, 070-627 96 67
Charlotte Ahlgren, Samordnare Familjeteamet, 070-331 93 86
Facklig representant: Carina Lundh, Vision 0494-194 36


Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?
Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!
#adifferentkindawork
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare HeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=636
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Vik undersköterska 75 % till Västerliden

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Västerliden har 27 lägenheter för särskilt boende. Gröna gården/Ekbacken med 18 lägenheter. Solglimten, med 9 lägenheter, som tillgodoser behov hos personer med demenssjukdom. Från att ha varit ett traditionellt äldreboende där ofta rutiner styrde dagen har verksamheten utvecklats till att vara mer "brukarstyrd", det är en självklarhet att brukaren ska ha inflytande och bestämma över sin dag.

Tjänst:
Undersköterska 75 % till Västerliden
Tjänsten är en tidsbegränsad med tillträde 1 februari och omfattar dag, kväll och helgtjänstgöring. 

Detta krävs för tjänsten:
Du är utbildad undersköterska med intresse för och erfarenhet av äldreomsorg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Datorvana krävs och vi använder oss av verksamhetssystemet Procapita.
Vi förväntar oss att Du har en personlig och yrkesmässig mognad med god självkännedom. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Dina kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andras. Du är initiativrik och lyhörd för de boendes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga med boende, närstående, arbetskollegor och arbetsledning.

Mer information och ansökan
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontaktperson:
Anna Ingvarsson, arbetsledare 0494-193 56
Anna-Marie Ewing, verksamhetschef 0494-193 51

Sista ansökningsdag: 2018-01-31


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat Deltid 75 %Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=631
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Västerliden
59044  Rimforsa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Samordnare inom dataskydd och informationssäkerhet

Vi erbjuder dig chansen att bli en del i navet gällande digitaliseringen inom våra kommuner. Vid din sida kommer du ha medarbetare och chefer som agerar bollplank och stöttar dig i att nå uppsatta mål gällande samordning och förvaltning avseende informationssäkerhet och dataskydd.
Funktionen för informationssäkerhetsamordning och dataskydd kommer fungera som ett oberoende, operativt stöd till kommunernas informationsansvariga och som tillsammans agerar kontrollinstans av hela förbundets personuppgiftsbehandling. Du kommer att arbeta specifikt mot ett antal kommunala förvaltningar samt mot de kommunala bolagen.

I uppdraget som samordnare ingår bland annat

# att vara ett kunskapsstöd inom förbundet gällande dataskyddsförordningen och annan tillämplig dataskyddslagstiftning samt övervaka den interna efterlevnaden av dataskyddsförordningen och annan tillämplig dataskyddslagstiftning.

# att tillsammans med informationsansvariga inom respektive kommun kravställa och arbeta för att införa säkerhetsskyddsåtgärder enligt lagstiftning inom dataskydd.

# att identifiera kompetensutvecklingsbehov, planera och genomföra utbildningar avseende dataskyddsförordningen och angränsande lagstiftning

# omvärldsbevakning och nätverkande/kunskapsinhämtning rörande personuppgiftslagen, dataskyddsförordningen och patientdatalagen.Vi söker dig som med din erfarenhet och kompetens kan möta de utmaningar den nya dataskyddsförordningen mm. innebär för Kommunalförbundet ITSAM och dess medlemskommuner.
Du har en högskoleexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har kunskaper om personuppgiftslagen, patientdatalagen och andra för området relevanta lagstiftningar. Du är också väl insatt i den kommande dataskyddsförordningen.
Vitalt är förståelsen för vad säkerhetsnivåerna avseende tillgänglighet, sekretess, riktighet och spårbarhet innebär och hur dessa områden påverkar och relaterar till varandra.

Det är meriterande om du har
• en bakgrund inom offentlig förvaltning eller är väl förtrogen med kommunal verksamhet
• en god förståelse för riskhantering, informations- och IT-säkerhet
• erfarenhet av arbete som personuppgiftsombud
• kunskaper om ISO 27001 och ISO 27002
• Innehar certifiering såsom CISM, CISSP eller liknande

För att bli framgångsrik i din roll ser vi att du har en stor framåtanda, är initiativtagande och räds inte nya utmaningar. Du har en god prioriteringsförmåga och kan arbeta systematiskt för att få uppdraget genomfört på ett effektivt sätt. Du är en driven person som trivs med att arbeta strukturerat och har lätt för att sätta dig in i olika situationer.
Stort fokus kommer under urvalsprocessen att läggas på personlig lämplighet då hög integritet är av stor vikt.


Kommunalförbundet ITSAM där kommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög ingår har som uppdrag att tillmötesgå medlemskommunernas behov av digitalisering och säkerhet avseende informationsbärande system, ledord är utveckling, robusthet och säkra leveranser av IT-tjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Datasäkerhetsansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi vill att du ska må bra och trivas med oss. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på ITSAM av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@itsam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KOMMUNALFÖRBUNDET ITSAM
Storgatan 36A
59036  KISA Sverige
Hemsida: http://www.itsam.se
  
Platsannons

Timvikarier till Västerliden Äldreboende Rimforsa

I Kinda är det nära. Till natur, kultur och till varandra.
Här finns bra boende i vackra miljöer. Nära till både sjö och skog. Våra barn kan växa upp till trygga och företagsamma vuxna.
God, stabil ekonomi och visioner gör att Kinda är en kommun i framkant.
Kinda kommun bedriver kommunal hälso- och sjukvård inom hemsjukvården samt äldre- och handikappomsorgen.
Våra boenden är förlagda i Horn, Kisa och Rimforsa.

Vill du vara med och bidra till Kinda kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare?

Kinda kommun söker timvikarier till Västerlidens äldreboende i Rimforsa.

Vi erbjuder ett varierande , stimulerande och roligt arbete. Detta innefattar arbetsuppgifter som omvårdnadsinsatser, möten med människor , praktiskt arbete i boendes lägenhet samt delegerande hälso-och sjukvårdsuppgifter 
Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb som ger dig erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Erfarenhet inom omsorg kan ge dig ökad kunskap om etik, integritet, ansvar, helhetsperspektiv och mycket mera. Vi ger även våra sommarvikarier kunskaper som delegering, förflyttningsteknik, omsorg, dokumentation.  Vi har sett att tidigare utvärderingar av sommarjobb hos oss har visat på ett spännande arbete med hög trivsel i arbetsgrupperna. Förhoppningsvis är vi ditt framtida arbetsliv!

Vi arbetar med fysisk och psykisk omsorg med uppgifter som innefattar basal hygien, måltider och annat som hör livet till. Därför ingår hos oss även fisketurer, långpromenader, fikastunder, musikunderhållning, sommarfester, grillkvällar, utflykter, cykelturer och härliga samtal. Allt med den äldre eller den funktionsnedsattas mål, önskemål och behov i centrum. Att kunna balansera mål och behov med brukarens eget önskemål på ett värdigt sett och med nöjda medborgare är vad vi kallar värdegrund. 

Det här förväntar vi oss av dig:
Vi söker dig som tycker vårt uppdrag verkar spännande. 
Att vara undersköterska eller vårdbiträde är meriterande men andra utbildningar och erfarenheter är också välkomna.  
Vi vill att du ska ha fyllt 18 år
Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete .

Mer information och ansökan
Arbetstiderna är varierande dag , kvälls-och helgstjänstgöring eller nattarbete.

Verksamhetschef Anna-Marie Ewing 0494-193 51

Sista ansökningsdag 2018-01 -31

Urvalet sker fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?
Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!
#adifferentkindawork
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimvikariat Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=625
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Västerliden
59044  Rimforsa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

CNC-Operatör till företag i framkant sökes!

Vill du som CNC-operatör arbeta med delar till framtidens bilar? Är du en CNC-operatör som sysslat en del med kamberedning av ditt eget arbete?
Sök då denna spännande tjänst redan idag eller tipsa en vän som du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör hos vår kund Horns Industriservice AB i Kisa kommer du främst arbeta med att bereda och bearbeta stålkomponenter. Du som CNC-operatör kommer även arbeta med kamberedning av ditt egna arbete. På Horns Industriservice AB har man turen som CNC-operatör att kunna arbeta på alla dess avdelningar för att enkelt kunna få en förståelse för hela företagets kedja.

Om företaget
Horns Industriservice AB är ett företag som främst arbetar som vertygsmakare. Deras primära kunder är inom fordonsindustrin. Horns Industriservice AB starta 1984 och idén var att ta fram produktionsutrustning för pressgjutning. Det visade sig var en bra idé och företaget växte stadigt. I början av 90-talet investerades i CAD-CAM utrustning och nya lokaler.Satsningen på teknik gav resultat och företaget ökade i både omsättning och antal anställda. Horns Industriservice AB har alltid legat i framkant när det gäller teknisk utveckling och arbetar med toppmodern utrustning, utan att för den skull förringa den erfarenhet och gedigna hantverksskicklighet som deras medarbetare besitter.

Din profil
Skallkrav:
- Bereda och bearbeta stålkomponenter
- Kamberedning av sitt eget arbete
- Tillverka små patrier

Meriterande:
- Ankknytning till Kisa (närområde)
- Kunskap om kamberedning i Surfcam
- ISO-programmering / Heidenheim
- Intresse för datorer och programmering

För att du som person ska passa in hos vår kund Horns Industriservice AB bör du vara noggrann och ha en känsla för kvalité. Du bör vara nyfiken på att lära dig nya saker längs med vägen och ha ett kreativt tänk.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid, (provanställning tillämpas)
Start: Omgående
Ort: Kisa
Arbetstider: mån-tors 06:45-16:06
fredag 06:45-13:00
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 14453
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=14453
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Teknikringen 10
58330  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Sjuksköterskor Hemsjukvård timvikariat

Välkommen att arbeta hos oss på Kinda hemsjukvård. I Kinda är det nära. Till natur, kultur och till varandra. Vi bryr oss om varandra och det känns tryggt. Med mindre stress hittar vi harmoni för själen. Här finns bra boende i vackra miljöer. Nära till både sjö och skog. Våra barn kan växa upp till trygga och företagsamma vuxna. God, stabil ekonomi och visioner gör att Kinda är en kommun i framkant. Kinda kommun ligger i södra Östergötland. De större orterna i Kinda är Kisa och Rimforsa. Nära finns bland annat Linköping och Vimmerby.Arbetsplatsen

Vi är ca 25 medarbetare som ingår i hemsjukvårdsteamet. Arbetssättet präglas av delaktighet där medarbetarnas kunskap tas tillvara. Vi strävar efter att ha en kreativ och stimulerande arbetsmiljö för att gynna gott resultat och hög kvalitet på våra insatser. Hemsjukvårdens, nya och moderna, lokaler finns i Kisa. Samverkan med vårdcentralen är god och utvecklingsarbete sker gemensamt bl.a. i det mobila teamet med geriatriker. Kommunens hemsjukvårdsansvar omfattar somatiska, psykiatriska och rehabiliterande insatser som genomförs i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS-verksamhet. Därtill ingår ansvar för den specialiserade hemsjukvården (LAH/ASIH). I verksamheten avsätts tid för etiska reflektioner och handledning.

Vi behöver dig som vill arbeta extra och ersätta ordinarie sjuksköterskor vid kortare frånvaro.

Arbetsuppgifter

Det stora verksamhetsområdet innebär att du som sjuksköterska vill jobba med ett varierat uppdrag. Här möter du människor i olika livsfaser, med olika omvårdnadsproblem och med många gånger ett långvarigt vårdbehov. Omvårdnaden ska oavsett boendeform vara personcentrerad. I sjuksköterskans arbete ingår att handleda vård- och omsorgspersonal. I hemsjukvården arbetar vi i team.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska och det är önskvärt att du har erfarenhet av hemsjukvård, äldrevård, palliativ vård, LSS och/eller psykiatri. För dig som nyligen fått din legitimation finns det goda möjligheter att få en bra ingång i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du är en positiv och självständig person som kan prioritera och anpassa arbetet efter behovet. Att vara lyhörd och empatisk är självklart för dig, likaså att ha helhetssyn i arbetet med människan.

Sjuksköterskelegitimation, B körkort, goda muntliga samt skriftliga kunskaper i svenska språket är krav. Dokumentationsvana är meriterande.

Information om tjänsterna:

Vi söker ett antal timvikarier som ersätter ordinarie medarbetare vid kortare frånvaro. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsterna innebär arbete där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen att söka!

Kontaktperson

Peter L Starlead Enhetschef, Hemsjukvård 0494-191 93


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimvikariat Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=632
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora Torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Sjuksköterska Hemsjukvård Vikariat

Välkommen att arbeta hos oss på Kinda hemsjukvård. I Kinda är det nära. Till natur, kultur och till varandra. Vi bryr oss om varandra och det känns tryggt. Med mindre stress hittar vi harmoni för själen. Här finns bra boende i vackra miljöer. Nära till både sjö och skog. Våra barn kan växa upp till trygga och företagsamma vuxna. God, stabil ekonomi och visioner gör att Kinda är en kommun i framkant. Kinda kommun ligger i södra Östergötland. De större orterna i Kinda är Kisa och Rimforsa. Nära finns bland annat Linköping och Vimmerby.Arbetsplatsen

Vi är ca 25 medarbetare som ingår i hemsjukvårdsteamet. Arbetssättet präglas av delaktighet där medarbetarnas kunskap tas tillvara. Vi strävar efter att ha en kreativ och stimulerande arbetsmiljö för att gynna gott resultat och hög kvalitet på våra insatser. Satsningar görs på kompetensutveckling. Hemsjukvårdens, nya och moderna, lokaler finns i Kisa. Samverkan med vårdcentralen är god och utvecklingsarbete sker gemensamt bl.a. i det mobila teamet med geriatriker. Kommunens hemsjukvårdsansvar omfattar somatiska, psykiatriska och rehabiliterande insatser som genomförs i ordinärt boende, särskilt boende och inom LSS-verksamhet. 

Arbetsuppgifter

Det stora verksamhetsområdet innebär att du som sjuksköterska vill jobba med ett varierat uppdrag. Här möter du människor i olika livsfaser, med olika omvårdnadsproblem och med många gånger ett långvarigt vårdbehov. Omvårdnaden ska oavsett boendeform vara personcentrerad. I sjuksköterskans arbete ingår att handleda vård- och omsorgspersonal. I hemsjukvården arbetar vi i team och sjuksköterskan ingår i såväl det interdisciplinära hemsjukvårdsteamet samt deltar i team inom de olika verksamheterna.

Kvalifikationer

För dig som nyligen fått din legitimation finns det goda möjligheter att få en bra ingång i arbetet då vi lägger stor vikt vid individuellt anpassad introduktion. Har du spetskompetens inom äldreomsorgsområdet är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper; Vi vill att du är en positiv och självständig person som kan prioritera och anpassa arbetet efter behovet. Att vara lyhörd och empatisk är självklart för dig, likaså att ha helhetssyn i arbetet med människan.

Sjuksköterskelegitimation, B körkort och goda muntliga samt skriftliga kunskaper i svenska språket är krav. Dokumentationsvana är meriterande.

Information om tjänsten:

Vikariat på hel- eller deltid, minst 9 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Tjänsten innebär arbete utifrån schema där kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Sista ansökningsdag är 21/1-18. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Låter jobbet intressant för dig, varmt välkommen att söka!

Kontaktpersoner

Peter L Starlead 0494-19 193

Linda Rydell, skyddsombud Vårdförbundet 0494-191 11


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=635
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Ma/No-lärare till Nya Värgårdsskolan!

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Värgårdsskolan är Kinda kommuns enda högstadieskola. Här möts elever från hela kommunen i en lagom stor skola, där trygghet och trivsel ger de rätta förutsättningarna för att fokusera på skolans kunskapsuppdrag. Vi söker nu dig som vill vara en del i vår arbetsgemenskap och bidra till elevernas lärande och utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande, meningsfullt, utmanande och roligt arbete. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består att tillsammans med duktiga kollegor bedriva undervisning och utvecklingsarbete. Att kunna skapa goda relationer med elever, samarbeta i arbetslag, använda modern teknik och vara nyfiken på att prova nytt ser vi som viktiga förutsättningar för att lyckas som lärare hos oss. Elevernas trygghet, utveckling och lärande ska vara vårt fokus i allt vi gör.

Just nu är vi inne i ett förändringsarbete som går ut på att vi med ett förändrat mentorskap försöker renodla lärarnas arbetsuppgifter så att lärare kan hålla fokus på det viktigaste - välplanerade lektioner. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, helhetssyn, engagemang och framåtanda.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig och/eller har erfarenhet av undervisning i Ma/No. 

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.  Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 17 december

Vänligen bifoga CV, personligt brev, lärarlegitimation, behörighetsförteckning och/eller andra relevanta dokument.


Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?
Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!
#adifferentkindawork
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=612
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Träslöjdlärare

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Horns skola är en liten skola, belägen i den södra delen av Kinda kommun. Skolan har för närvarande ca 74 elever i F - åk 6. Vi har två arbetslag på skolan, Kastanjen F-åk2 och Linden åk 3-6. Fritidshemmet är beläget i skolan. Alla elever oavsett årskurs, slutar och börjar samtidigt, vilket betyder att vi har samlad skoldag. Fritidshemmet erbjuder både morgon-och eftermiddagsverksamhet. Vi bedriver utomhuspedagogik som en del av undervisningen. Du kommer att samarbeta mycket med förskoleklassens och grundskolans lärare.

Arbetsuppgifter:

På Horns skola behövs en engagerad lärare i trä-och metallslöjd för elever i åk 3-6.  

Du har ansvar för planering, genomförande och bedömning av slöjdundervisningen i samverkan med lärare i textilslöjd. Du kommer att ingå i ett arbetslag i Horns skola. Om du har bredare formell kompetens så kan det finnas möjlighet att utöka sysselsättningsgraden med arbete som resurs till elev/elever.  

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd och har ett stort engagemang för elevernas utveckling och lärande. Du är en god ledare och ser kollegial samverkan som ett framgångskoncept. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i arbetslag.

Information om anställningen:

Anställningen är en tillsvidareanställning på 20% med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval.

Ansökning senast 2018-01-12

Kontaktperson: 

Rektor Caroline Anspach Tel: 0494-195 01, 070 – 5719501 eller caroline.anspach@kinda.se


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Träslöjdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=633
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Resurs till elev/elever

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Vi söker nu en resurs till våra elever.

Arbetsuppgifter:

Du som resurs finns tillgänglig för eleven under all skoltid/fritidstid. I samråd med ansvariga lärare utarbetar och utvecklar du taktiker, tekniker och rutiner för fortsatt utveckling och ökad självständighet för eleven. Eleven är i behov av hjälp och stöd med ett flertal aktiviteter under dagen. Du är med och stöttar eleven i sitt dagliga arbete, raster och vid vissa förflyttningar. Vidare ansvarar du för att eleven är integrerad i klassen och ges chans att utveckla sin självständighet och möjliggör delaktighet och direktkontakt med såväl lärare som kamrater

Kvalifikationer:

Du som söker ska ha högskoleutbildning som lärare alternativt inom pedagogik eller beteendevetenskap. Du kan även vara utbildad socialpedagog eller liknande.

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad. Du är självständig och kan ta stort ansvar för ditt arbete. Du har ett tydligt ledarskap och kan kommunicera och samarbeta väl med både lärare och elever. Du är också kreativ och villig att utveckla arbetssätt och rutiner. Avslutningsvis kan du uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidare på 60 %. Start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2018-01-12. Vi tillämpar löpande urval. 

Kontaktuppgifter:

Rektor Caroline Anspach, 0494-19501, 070-5719501, mail: caroline.anspach@kinda.se

 


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=634
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Semestervikarier i Kinda kommuns vård och omsorg

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

 Vill du vara med och bidra till Kinda kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare?

Kinda kommun söker semestervikarier till äldreomsorg och funktionsstöd.

Vi erbjuder semestervikariat inom Vård och Omsorg. Detta innefattar såväl hemtjänst, särskilt boende, demensboende, LSS (gruppbostäder/ daglig verksamhet/ fritid/ lägerverksamhet), boendestöd(psykiatri) och personliga assistenter. 
Vi har verksamhet i hela kommunen och du kan lägga in önskemål var du vill arbeta när du ansöker. 
Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb som ger dig erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Erfarenhet inom omsorg kan ge dig ökad kunskap om etik, integritet, ansvar, helhetsperspektiv och mycket mera. Vi ger även våra sommarvikarier kunskaper som delegering, förflyttningsteknik, omsorg, dokumentation.  Vi har sett att tidigare utvärderingar av sommarjobb hos oss har visat på ett spännande arbete med hög trivsel i arbetsgrupperna. Förhoppningsvis är vi ditt framtida arbetsliv!

Vi arbetar med fysisk och psykisk omsorg med uppgifter som innefattar basal hygien, måltider och annat som hör livet till. Därför ingår hos oss även fisketurer, långpromenader, fikastunder, musikunderhållning, sommarfester, grillkvällar, utflykter, cykelturer och härliga samtal. Allt med den äldre eller den funktionsnedsattas mål, önskemål och behov i centrum. Att kunna balansera mål och behov med brukarens eget önskemål på ett värdigt sett och med nöjda medborgare är vad vi kallar värdegrund. 

Det här förväntar vi oss av dig:
Vi söker dig som tycker vårt uppdrag verkar spännande. 
Att vara undersköterska, vårdare, fritidsledare, barnskötare är meriterande men andra utbildningar och erfarenheter är också välkomna.  
Vi vill att du ska ha fyllt 18 år. 
Körkort krävs för vissa tjänster, bl.a. hemtjänst och LSS.

Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete!

Mer information och ansökan
Vår högsäsong är under vecka 25 - 33 men på förekommen anledning har vi vikariebehov även under Påsk, Valborg, Ulrikemarken och älgjakten mm. Deltid efter behov och önskemål.

Har du frågor, kontakta respektive verksamhetschef eller arbetsledare via kommunens växel 0494-19000

Sista ansökningsdag 2018-03-31. Vi rekryterar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?
Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!
#adifferentkindawork
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 132
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=618
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Vårdpersonal på timmar - hemtjänst

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Har du ett annat arbete och vill arbeta extra?
Tycker du om att arbeta med äldre?

Vi behöver dig som har intresse och gärna även erfarenhet från äldreomsorg och hemtjänst. B-körkort och datavana är också önskvärt då vi utför arbete runt om i kommunen och tekniken är ett hjälpmedel i verksamheten.

Vi erbjuder ett varierande arbete med mångfacetterade uppgifter. Vi är en stolt yrkeskår som har Sveriges viktigaste yrke, att ta hand om de gamla som behöver hjälp i sina egna hem. Vi är glada om du söker och visar oss vem du är. Vi välkomnar och värdesätter olikheter och mångfald. Det är din personlighet och engagemang som intresserar oss.

Tjänsterna är timvikariat för att täcka upp för ordinarie personals frånvaro.
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag 2018-01-21
För mer information kontakta Mattias Lillvik Starlead tfn 0494-19 204


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimvikariat TimvikariatTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=628
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  

Platsannons

Djurskötare, mjölkproduktion till Skräddarhemmet

1 mil söder om Kisa ligger Skräddarhemmet. Nu söker vi dig som vill och kan arbeta hos oss med mjölkning och andra allmänt förekommande arbetsuppgifter på en gård med mjölkproduktion.

Vi har en högproducerande mjölkkobesättning om 60 kor med tillhörande ungdjur.
Mjölkningen sker på uppbundna djur.

Arbetstiderna kan anpassas efter intresse, men korna skall mjölkas varje morgon och kväll. Även hel- eller deltid kan diskuteras. Kanske passar det dig bättre att endast arbeta på morgonen eller kvällen?

Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av mjölkning och att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska, men huvudsaken är att du är intresserad av att jobba med djur.

Slå en signal så berättar vi mer om jobbet och vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vänta inte med att kontakta oss och du är intresserad då vi avser att tillsätta tjänsten så fort som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Skräddarhemmet

59039  KISA 
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunsekreterare till Kinda kommun

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Vill Du arbeta i navet av den demokratiska processen i nära samverkan med tjänstemän och politiker i kommunens högsta ledning? Då är det här jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som kommunsekreterare ansvarar du för den politiska ärendeprocessen med beredning och sekreterarskap i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Du ger stöd till den politiska organisationen i kommunrättsliga frågor och stöttar den kommunala organisationen i offentligrättslagstiftning och kommunalrätt. Du blir en viktig del i vidareutvecklingen av ärendehanteringsprocessen. Som stöd finns ärendesystemet Ciceron.

I arbetsuppgifterna ingår att initiera, planera och utföra olika typer av utredningar, arbeta fram beslutsunderlag samt föredra ärenden av olika slag.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden kan komma att förändras och utvecklas över tid.

Ett exempel på detta är att inför kommande val kommer flera arbetsuppgifter hanteras av kansliet. Därför är kunskaper inom allmänna val mycket uppskattade.

Organisation

Som kommunsekreterare har du en aktiv och viktig roll i samarbetet mellan avdelningar och förvaltningar i ärendehantering och nämndarbete. Du arbetar i nära samarbete med kommunchefen och ingår i kommunledningens förvaltning under avdelningen Utveckling och kvalitet. Tjänsten är en del av kommunkansliet och där blir du en del i ett viktigt team.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad och lägger stor vikt vid att ge god service till medborgare, medarbetare, förtroendevalda och medier. Du är analytisk och strukturerad med förmåga att se både vikten av detaljer och helheten. Du är en skicklig samordnare och kan arbeta självständigt med att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är flexibel och trivs med ett högt arbetstempo. Du är lyhörd och kan skapa förtroende med såväl övriga tjänstemän som politiker och medborgare. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i komplexa frågor i såväl tal som skrift.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning mot samhällsvetenskap, statsvetenskap, juridik, offentlig förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete är ett krav. Har du kommunalrättsliga kunskaper samt arbetat i en politiskt styrd verksamhet är det meriterande. Du har en god stilistisk förmåga.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
Månadslön, individuell lönesättning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-19 men intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.


Kinda består av ca 10 000 medborgare som tillsammans bygger och utvecklar kommunen. Samverkan är en förutsättning för utveckling och vi arbetar med medborgardialog och med andra kommuner för kunskapsutbyte och tillväxt. Vi har bra kommunikationer till Linköping och därifrån ut till hela världen. Täta expressbussavgångar innebär bra pendlingsmöjligheter.

Vill du vara med?
Tillsammans utvecklar vi Kinda kommun!
#adifferentkindawork
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kommunsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön, individuell lönesättning Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=630
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5 Box 1
59040  KISA Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

VI SÖKER DIG SJUKSKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL I SÖDRA STOCKHOLM

Om företaget
Vi söker sjuksköterska alternativt distrikssköterska till mottagning & telefonrådgivningsuppdrag i södra Stockholm. Start omgående och löpande året ut. Tjänstgöringsgrad: 100%. Måndag-fredag.

Välkommen med din ansökan!

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och du har tidigare arbetat med liknande uppgifter.
I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 1678
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1678
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Te Crea Care söker sjuksköterskor

Te Crea Care växer i Östergötland, vill du vara med och växa med oss? Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta inom hemsjukvård, på boende och sjukhus! Vi söker dig som vill arbeta heltid, men även dig som vill arbeta extra.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Urval sker löpande, så kom in med din ansökan redan idag.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 1941
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1941
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Annagruppen AB
Berga allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

PROJEKTLEDARE

Projektledare är huvudansvarig för tilldelat projekt. Rollen som projektledare ansvarar för planering, genomförande och rapportering av i projektet förekommande aktiviteter. Du leder projekt enligt mål avseende tid, ekonomi, resurser och kvalitet. Arbetet innefattar många möten med kunder, entreprenörer och leverantörer. Du har även tät kontakt med tekniker.
Exempel på arbetsområden är:
• Projektledning
o Planera, informera, driva, leda, följa upp och slutrapportera
• Omvärldsbevakning
o Kontakt med Länsstyrelse, Jordbruksverket, Regionförbund, Statsnätsföreningen, Kommunikationsoperatör, entreprenörer etc.
• Projektekonomi
• Rapportering, avstämning
• Offerthantering
• Avrop i projekt
o Aktörer såsom entreprenörer, materialleverantörer, installatörer m fl.
• Planera och genomföra möten, såsom Projektmöten, byggmöten, informationsmöten etc.
• Uppföljning och avstämning av entreprenörers fortgående arbete.
• Löpande rapportering till projektchef, nätägare(styrgrupp).

I arbetet ansvarar projektledaren för utformning och framställan av projektplaner, kommunikationsplaner, projektgenomföranden och uppföljning på uppdrag från nätägare inom Kommunalförbundet ITSAM. Man arbetar tätt tillsammans med övriga funktioner inom ITSAM, såsom administration, fibertekniker och fibersamordnare.
I rollen ingår att samordna projektens samtliga delar samt informera nätägare, entreprenörer, allmänhet och internt i den egna driftorganisationen.
I arbetet ingår också bland annat att informera och presentera beslut och status till styrgrupperna för respektive projekt, omvärldsbevaka och hålla sig à jour med myndigheters krav och regelverk avseende bidrag etc.

Utbildning/Erfarenhet
Dokumenterad erfarenhet som projektledare med praktisk erfarenhet av metoder och verktyg.
Relevant högskoleutbildning.
Certifiering inom projektledning är meriterande (Prince2, IPMA eller PMI).
Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.
B­körkort är ett krav.Placeringsort är Kisa men resor förekommer inom hela ITSAMs verksamhetsområde, det vill säga kommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög.

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Dock senast 28 jan 2018.


Du har erfarenhet av projektledning och som person är det av stor vikt att du har god förmåga att starta, leda och avsluta projekt enligt satta direktiv. Du är självgående, ansvarstagande och noggrann samt har en förståelse för behov och förmågan att pusha dig själv och andra. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och med externa parter ställs höga krav på att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift. Du har erfarenhet av presentationer inför större grupper.

Vill du vara med i ett vinnande lag och medverka till att utveckla fiberinfrastrukturen i södra Östergötland? Nu söker vi en kunnig och driven medarbetare till projektgruppen för att möta upp utbyggnadsbehovet av fiber. För ytterligare information om kommunförbundet ITSAM besök vår hemsida: www.itsam.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Projektledare, IT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Projektledare
Webbplats:
Epostadress: ansokan@itsam.se
Övrigt: Placeringsort är Kisa men resor förekommer inom hela ITSAMs verksamhetsområde, det vill säga kommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Dock senast 28 jan 2018.
Arbetsplats: 
Adress: KOMMUNALFÖRBUNDET ITSAM
Storgatan 36A
59036  KISA Sverige
Hemsida: http://www.itsam.se
  
Platsannons

Anläggningsarbetare

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

 Kinda kommun söker nu en anläggningsarbetare med erfarenhet av rörläggning.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifter omfattar nyanläggnings- och underhållsarbeten på vägar, vatten, avloppsnätet samt parker. I tjänsten ingår även att ev delta i kommunens beredskapsstyrka för vinterväghållning.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av arbete på väg samt vana från entreprenadarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av körning av lastmaskin och traktor samt körkort klass BE.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidare på 100 % med start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2018-01-03, men intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Kontaktperson:

Arbetenhetsledare Jimmy Johansson, 0494-19054


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=627
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  

Platsannons

Affärsorienterad VD med passion för hyttsystemförsäljning

Rimaster:

Rimaster är en ledande leverantör av kablage, elskåp, elektronik och hytter för specialfordon och industriella system. Vi är en global koncern med ursprung och huvudkontor i Rimforsa, Sverige. Rimaster har idag cirka 950 anställda verksamma i nio företag världen över. Vi har organisation för försäljning, design, utveckling och produktion i Sverige, Polen, Belgien, Frankrike, Tyskland och Kina. Läs mer på www.rimaster.se.

Affärsorienterad VD med passion för hyttsystemförsäljning:

Till Rimaster Cab & Mechanics i Horn söker vi nu en affärsdriven och säljorienterad VD med bevisad affärsorientering och passion för affärsutveckling. Du ska aktivt vidareutveckla vårt kunderbjudande baserat på affärsförmåga, effektiv och högkvalitativ produktion, utökat partnerskap samt teknisk utveckling. Din viktigaste utmaning blir att öka försäljningen och därmed produktionen till Rimaster Cab & Mechanics.

Som VD kommer du att driva affärsutvecklingen av kompletta hytter och mekaniska system gentemot vår marknad, våra befintliga och potentiella kunder i Sverige och i Europa. Till din hjälp har du 30 duktiga medarbetare i vår verksamhet i Horn samt vår säljorganisation i Europa. Tjänsten innebär en hög grad av resande.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen förutsätts att du har erfarenhet av framgångsrik affärsutveckling och försäljning av teknikrelaterade system i kombination med gedigen ledarerfarenhet. Som person har du en mycket god analytisk och strategisk förmåga, är affärsmässig samt har förmågan att motivera och entusiasmera. I grund och botten har du ett stort teknikintresse. Du är uthållig, stresstålig och får energi av att göra affärer, utveckla och förbättra verksamheten samt av att bidra till koncernens utveckling.

Intresserad?:

För ytterligare information är du välkommen att ringa Stefan Johansson på Sententia Rekrytering & Konsult, 0767 – 85 85 65.

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se senast den 20 januari 2018. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidarefast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats: http://cv.sententiarekrytering.se/cv_sententia/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=473
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sententia Rekrytering AB
Box 11076
58011  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tydlig och kommunikativ Produktionschef

Finess Hygiene AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter med kundanpassade lösningar, baserat på flexibilitet och god service. Produkterna används främst inom hygien och omvårdnad och Europa är vår huvudmarknad. Företaget som konverterar papper och plast består av 100 medarbetare med en omsättning på 200 miljoner kronor och ingår i den danska familjeägda ABENA-koncernen. Koncernen omsätter ca 4 miljarder kronor och är en av Europas mest betydande för produkter inom hygiensektorn med produktion i Danmark, Frankrike och Sverige.

Finess Hygien satsar på ökade volymer– en produktion i fokus! Är du en kommunikativ och tydlig ledare som har viljan och förmågan att ta vår produktionsanläggning i Kisa till nästa nivå. Då kan du vara den Produktionschef vi söker.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vi erbjuder en central roll där du får chansen att driva din egen produktion med stort eget ansvar och mandat. Rollen som produktionschef passar dig som motiveras av att leda en stor grupp medarbetare med djup kunskap inom sitt område.

Som produktionschef blir det din uppgift att driva produktionen i Kisa samt aktivt bidra i strategiarbetet för fabrikens utveckling. Du skapar det bästa totalresultatet på kort och lång sikt genom strukturerade produktionsprocesser, ett tydligt ledarskap samt strategiska effektiviserings- och utvecklingsprojekt. Fokus för rollen framåt blir att verka för fortsatta investeringar varav vissa redan har skett, nu planerar man för vidare maskininvesteringar. Du förväntas även säkerställa ökad produktionsvolym och en väl fungerande teknikorganisation.

Du har personalansvar för ca 65 personer, sitter i ledningsgruppen för fabriken och rapporterar till VD.

Din profil:

Vi söker dig med 4-årig teknisk gymnasieutbildning. Har du högskole- eller civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning är det meriterande.

Du har flerårig ledarerfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna från bruksföretag. Har du erfarenhet att av leda genom andra är det en fördel. Har du även god erfarenhet av att leda planerade underhåll ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du som söker också har erfarenhet av automation.

Du har bra kunskaper inom Officepaketet och hanterar svenska mycket bra i både i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är också en förutsättning för denna roll.

Du kommer att lyckas i rollen för att du har ett genuint intresse för verksamheten och dina medarbetare. Du trivs i en omväxlande miljö och har lätt att byta fokus om situationen kräver. Du gillar att förenkla och att skapa förståelse för din omgivning, och har ett genuint intresse för samarbete på alla nivåer i organisationen. Du har en rak och tydlig kommunikation och tvekar inte att agera. Du är inte rädd att ställa krav och att verka för god struktur och planering är en självklarhet för dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och i denna rekrytering kommer vi lägga särskild vikt vid följande personliga kompetenser: Problemlösning, planering, kommunikation, anpassning, samarbete och initiativtagande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och tillträde efter överenskommelse.

Övrig information och ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Finess Hygiene med Unik Resurs. Vi vill därför ha din ansökan via hemsidan www.unikresurs.se senast den 14 januari. Urval kommer att ske från vecka 2. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker det är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Caroline Bruhammar på 0704-84 00 36, caroline.bruhammar@unikresurs.se

Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Unik Resurs!:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TllsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5185
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska, Vårdcentralen Kisa

Kinda är en naturskön landsbygdskommun med goda kommunikationer till Linköping. Vi erbjuder primärvård med stor bredd och flexibla lösningar i en fungerande samverkan med kommunernas hemsjukvård. I glesbygden har vårdcentralen en framträdande roll och handlägger en stor variation av medicinska frågeställningar allt från akuta sårskador till uppföljningar av kroniska diagnoser och BVC. Vårdcentralen är en del av Region Östergötland och det nystartade centrumet för Primärvård. Samverkan sker med universitetssjukhuset och med medicinska fakulteten i Linköping.

Våra värdeord är "för din hälsa genom livet", där vi värdesätter dig och din kompetens som en viktig del i att skapa framtidens bästa primärvård. På vårdcentralen har vi påbörjat vårt utvecklings- och kvalitetsarbete och beslutat att förstärka vårt kompetenta team! Vi söker dig som vill vara med och påverka utvecklingen av vårdcentralen samt få möjlighet till personlig utveckling!

Vill du vara med och bygga upp Kisas vårdcentral?

 Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete som sjuksköterska/distriktssköterska, vars huvudsakliga arbetsuppgifter är mottagningsverksamhet och telefonrådgivning. Du har även möjlighet att bedriva egen mottagning inom ett specialområde som du har vidareutbildning i eller så kan vi erbjuda möjlighet till kompetensutveckling inom något av våra specialistområden till exempel BVC, diabetes, Astma/KOL. Du kommer även vara en del i utvecklingsarbetet för vårdcentralen.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med ett stort intresse för primärvård. Det är meriterande om du har specialistkompetens inom BVC, diabetes eller astma/KOL, men inte ett krav.

Personliga egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga, kommunicerar, lyssnar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du känner dig trygg i din yrkesroll. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan ta egna beslut utifrån din profession. Du har en positiv inställning till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, policys och riktlinjer.

Anställning och information
Vi erbjuder flera tillsvidaretjänster med tillträde enligt överenskommelse. Vårdcentralerna i Kisa och Österbymo har ett nära samarbete, varför arbete även i Österbymo kan förekomma.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Mahsa Pourheidari, 010-103 59 25.
Vårdenehetschef Susanne Karlsson, 010-103 59 16.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ing-Marie Petersson, 010-103 41 82.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 10 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9667
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Vårdcentralen Kisa Danboms väg 2
59036  Kisa Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Skickliga MIG/MAG-svetsare till trivsamt och expanderande företag

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning

För kunds räkning söker vi efter svetsare som har goda kunskaper i MIG/MAG.

Vår kund är ett trevligt företag där du får möjlighet att kunna påverka din arbetssituation, du erbjuds ett varierat arbete där du får chansen att arbeta teamorienterat, samt får möjlighet att utvecklas med företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom MIG/MAG-svetsning. Kunden erbjuder ett varierat produktutbud.Kvalifikationer

God kunskap i svetsning (MIG/MAG) enligt EN-286.

Arbetslivserfarenhet inom området

Du är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarsfull

Personliga egenskaper väger tungt i denna rekryteringsprocess.Körkort B och tillgång till bil. Villkor

Detta är ett uthyrningsuppdrag där du till en början kommer att vara anställd hos Q Bemanning & Rekrytering och uthyrd till vår kund. För rätt person finns mycket goda möjligheter att bli anställd direkt vid vårt trevliga kundföretag.Vänligen skicka din CV i Word-format.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Omgående VisstidsanställningFast Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/322
Webbplats: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182301/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Bemanning & Rekrytering i Linköping AB
Klostergatan 27
58223  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biståndsbedömare LSS

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Biståndsbedömare LSS

Vill du vara med och bidra till Kinda kommuns utveckling och ge en god kvalité och service till våra invånare?

Vi söker en Biståndsbedömare med inriktning mot främst Socialpsykiatri och LSS. Enheten för biståndsbedömning är en del inom Individ- och Familjeomsorgen i Kinda kommun.

Arbetet är huvudsakligen inriktat mot personer med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna består av att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt LSS och i vissa fall SoL. I arbetet ingår också att följa upp och utvärdera pågående insatser. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga handläggare inom enheten samt med övriga interna och externa samverkansparter.

Vi söker:

Dig som har socionomutbildning, socialomsorgslinje eller annan likvärdig utbildning och goda kunskaper i den aktuella lagstiftningen. Erfarenhet av arbete med biståndsbedömning inom LSS och SoL är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I den aktuella personalgruppen värdesätter vi att du är utåtriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt. Du ska vara tydlig i din roll, ha en helhetssyn och sätta den enskildes behov i centrum. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort krävs. 

 Sista ansökningsdag: 2017-12-31. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansök därför gärna snarast.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdag efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

 

Kontaktpersoner:
Nina Lemon
Samordnare, Biståndsbedömare
0494-191 61
 

Lena Hedesand Rahmberg
Områdeschef IFO
0494-191 44


I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.kinda.se/naringslivocharbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen.4.15d59a7c151bb4254b799e5d.html?rmpage=job&rmjob=623
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kinda kommun
Stora torget 5
59040  Kisa Sverige
Hemsida: http://www.kinda.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till kvinna i Rimforsa, 70-90 %

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter som kan arbeta på fast schemarad, 70-90 %.
Arbetstiderna varierar men du börjar som tidigast kl. 06.00 och slutar senast kl. 22.00. Du kommer arbeta var tredje helg.

Du kommer arbeta hos en pigg och glad rullstolsburen medelålderskvinna med grav fysisk funktionsnedsättning. Hon behöver hjälp och stöd i sin vardag med bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter.

Hon tycker om att vara aktiv och hennes intressen består främst av shopping, heminredning, matlagning och konserter.

Du som assistent ska vara social, ansvarsfull och positiv som person. Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande.
Krav på att du är rökfri.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 70-90% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/783/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Sankt Larsgatan 9 D
58224  Linköping Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Montörer till Rimaster i Rimforsa!

Om företaget
Rimaster har idag runt 600 anställda i sju företag världen över och är en ledande leverantör av kablage, elskåp, elektronik och hytter för specialfordon och industriella system.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär kablagemontering och för att utföra detta arbete på ett bra sätt krävs att du har god fingerfärdighet samt erfarenhet av att följa ritningar och skriftlig information.

Din profil
Som montör på Rimaster är du fingerfärdig och effektiv i ditt arbetssätt och vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Vi söker dig som är lojal, har en god arbetsmoral och känska för kvalitet och detaljer - att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. För att passa för tjänsten är du flexibel, praktiskt lagd och van vid att arbeta i högt tempo. Då arbetstiderna varierar är det en förutsättning att du har körkort och kan ta dig till jobbet med bil.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Kristian Johansson, kristian.johansson@industrikompetens.se. Tillsättning av tjänsterna kommer ske relativt omgående vilket innebär att urval sker löpande. Vänta därmed inte med att skicka in din ansökan om du finner tjänsten intressant!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2728
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2728
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med en generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1994
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare till motivationskurs på folkhögskola, Linköping

Du kommer att arbeta med en grupp deltagare som är arbetslösa och som saknar ett komplett gymnasiebetyg. Kursen syftar till att stimulera deltagarna till fortsatta studier. Ma°lgruppen a¨r arbetsso¨kande som varken har grundla¨ggande ho¨gskolebeho¨righet eller gymnasieexamen och a¨r inskrivna hos Arbetsfo¨rmedlingen.

Inneha°llet pa° kursen kan variera beroende pa° behoven hos kursdeltagarna. Tra¨ning i studieteknik med inriktning pa° samha¨llskunskap, svenska, engelska och matematik a¨r i fokus men också andra aktiviteter som får tillbaka lusten och glädjen i att studera.

För ytterligare information kontakta
Mattias Hjertton, bitr rektor, 0705-47 67 34, mattias.hjertton@liljeholmen.nu
Daniel Bjurhamn, rektor, 0739-155 255 daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Facklig företrädare (Förbundet Folkhögskollärarna) Jonas Ottosson jonas.ottosson@liljeholmen.nu

Välkommen med din ansökan löpande till daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu

Bifoga sedvanliga handlingar och gärna två referenspersoner.

www.liljeholmen.nu

Vi söker dig som är lärare, fritidsledare eller med annan bakgrund. Du gillar människor och kommer med energi, glädje och inspiration. Du bör ha ett stort mått av social kompetens, förmåga att organisera/planera tiden tillsammans med deltagarna och trivas i samvaron med unga vuxna. Du kommer att arbeta med en grupp deltagare som är arbetslösa och som saknar gymnasieexamen. Kursen syftar till att stimulera deltagarna till fortsatta studier. Du kommer att ingå i ett arbetslag där några av lärarna också arbetar på den allmänna kursen. På filialen i Skäggetorp finns också annan personal såsom kursföreståndare, administratör, som blir dina kollegor.

Liljeholmens folkhögskola är en av 150 folkhögskolor i Sverige. Vi har kurser/utbildningar i allmänna ämnen, musik, konst, diakoni och bibel. Huvudskolan finns i Rimforsa med en filial i Linköping.
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänstens omfattning beror på dina meriter och erfarenheter. Från 20-60% Tillträde omgående. Verksamheten löper fram till juni 2018 och tjänsten är till dess. Förhoppningen och tron är att verksamheten ska bli permanent. 40%-60%Verksamheten bedrivs i Liljeholmens lokaler i Skäggetorps centrum. Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Linköping
Webbplats:
Epostadress: daniel.bjurhamn@liljeholmen.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Liljeholmens Folkhögskola
Skäggetorps Centrum 1B 6 TR
58642  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.liljeholmen.nu
  

Platsannons

Industri- eller automationselektriker Kisa

Finess Hygiene AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter med kundanpassade lösningar, baserat på flexibilitet och god service, som används inom främst hygien och omvårdnad där Europa är våran huvudmarknad.

Företaget konverterar papper och plast, består av 100 medarbetare med en omsättning på 190 miljoner kronor och ingår i den danska familjeägda ABENA-koncernen. Koncernen, omsätter 4,0 miljarder kronor, och är en av Europas mest betydande för produkter inom hygiensektorn med produktion i Danmark, Frankrike och Sverige. Nu söker vi en elektriker.

Vi söker en:

Industri- eller automationselektriker, gärna med erfarenhet av robotapplikationer. Till rätt sökande kan vi erbjuda ett mycket omväxlande arbete med såväl underhåll och reparationer av både gammal och toppmodern teknik som deltagande i konstruktions- och utvecklingsprojekt.
Publiceraddatum: 2017-09-29
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jorgen.pettersson@finesshygiene.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FINESS HYGIENE AB

59040  KISA 
Hemsida:
  

Platsannons

Verkstadsmekaniker Kisa

Finess Hygiene AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter med kundanpassade lösningar, baserat på flexibilitet och god service, som används inom främst hygien och omvårdnad där Europa är våran huvudmarknad.

Företaget konverterar papper och plast, består av 100 medarbetare med en omsättning på 190 miljoner kronor och ingår i den danska familjeägda ABENA-koncernen. Koncernen, omsätter 4,0 miljarder kronor, och är en av Europas mest betydande för produkter inom hygiensektorn med produktion i Danmark, Frankrike och Sverige. Vi söker nu en mekaniker.

Kravprofil på mekanikertjänsten:
Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter

Meriterande med:
Svarv, fräs, svets och bänkarbete

Kunskap inom hydraulik och pneumatik
Att såväl självständigt som i team kunna diagnostisera och lösa uppkomna problem
Att vara ett stöd till maskinoperatören.
Publiceraddatum: 2017-09-29
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jorgen.pettersson@finesshygiene.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FINESS HYGIENE AB

59040  KISA 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal