Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:34

Lediga jobb i Karlshamns kommun (1082), Blekinge län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd32 209
Täthet65,91Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area832,43Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land488,68Landareal (km²)
Sjö19,92Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav323,83Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till man i Karlshamn

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Nu söker vi på Assistans för Dig flertalet duktiga och engagerade personliga assistenter till vår nya kund i Karlshamn. Assistansen är förlagd under dygnets alla timmar, vardag som helg och vi kommer därför behöva personal både på fast schemarad samt timanställda. Då kunden och dennes familj tycker om att resa, framför allt till sin sommarstuga, bör du som söker inte vara främmande för att följa med – din arbetsplats är där kunden befinner sig.

Vår kund som är i behov av personlig assistans är förlamad och behöver Din hjälp för att på bästa sätt klara av vardagen. Moment som handräckning, förflyttningar, personlig hygien etc blir därmed din vardag. Intressen som du gärna får dela med honom är framför allt idrott, matlagning och resor av alla dess slag. Det anses därför inte vara något minus om du råkar briljera i köket och t.ex kan svänga ihop middagar från världens alla hörn.

Det är viktigt att du är lugn, trygg och flexibel. Vi ser gärna att du är positiv, ser möjligheter och tar initiativ. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kan vara en fördel, men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Ni som blir aktuella för tjänsterna kommer genomgå relevant utbildning innan uppdragets start. Är du mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift ökar sannolikheten väsentligt att du är den vi söker!

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte på att ansöka redan idag!

Vi önskar se utdrag från belastningsregistret före anställning, så är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi att du beställer det branschspecifika utdraget (LSS-verksamhet) från Polisen i samband med att du skickar in din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/841/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Regementsgatan 9
35236  Växjö Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut till Habiliteringen Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal. Habiliteringen ger insatser till funktionshindrade, vilket bidrar till delaktighet i samhället och en god livskvalitet. Psykiatrin har verksamhet i samtliga kommuner och habiliteringen finns i Karlskrona och Karlshamn.

ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad fysioterapeut/sjukgymnast och vill göra en positiv skillnad för människor med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu två fysioterapeuter/sjukgymnastkollegor till habiliteringen i Karlshamn, en till vårt vuxenteam och en till vårt barnteam.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i ett team på avdelningen i Karlshamn.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår att öka personens förmåga till aktivitet och delaktighet utifrån personens egen förmåga. Du kommer att delta i utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser samt utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel. Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut som utöver behandlingsarbetet också vill arbeta i utredningsteam tillsammans med psykolog, läkare och pedagog.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete, habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: A743190
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f120e26-8682-47f6-b9c9-c4491971d590&publishCode=AMS&TK=05f426ea-648c-4c05-a8cb-72bba8f34178
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se
  
Platsannons

Socialsekreterare mottagning- och utredning

Förvaltningen för arbete och välfärd i Karlshamns kommun har två verksamhetsområden: Stöd och service samt Utredning och beslut. Under Utredning och beslut ligger mottagning- och utredningsenheten där vi arbetar med utredningar inom mottagningsenheten, LSS, socialpsykiatri och vuxna, budget och skuldrådgivning, våld i nära relationer samt ekonomiska och administrativa uppgifter.  
 
Arbetsuppgifter:  
Hej du socialsekreterare som vill bli vår nya kollega på mottagning- och utredningsenheten i Karlshamns kommun! Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa människor i svåra livssituationer och som har kunskap om missbruk och substansberoende med socionomexamen eller likvärdig utbildning. Du kommer att tillsammans med tre glada och duktiga kollegor att arbeta i utvecklingsprocesser och handläggning. I arbetsuppgifterna ingår intern samverkan med kollegor inom mottagningsenheten, socialpsykiatrin, LSS, barn och familj samt försörjning. Den externa samverkan sker bland annat tillsammans med landstingets psykiatri och beroendeenhet.  
 
I ditt arbete som socialsekreterare träffar du personer från 18 år och där det även ingår att ha kontakt med anhöriga där samtycke finns. Du beslutar om insatser för att möta de behov den enskilde har för att klara av att leva ett liv i drogfrihet/nykterhet, samt insatser för övriga vuxna i behov av stöd.  
 
Det är viktigt i arbetet att du är strukturerad och flexibel. Med flexibel menar vi att du har förmåga att hantera att det som planerats för dagen snabbt kan ändras då vi möter människor vars behov vi snabbt behöver bemöta. Vi prioriterar att tillsammans värna om vår arbetsglädje och stöttar varandra i arbetet. Det är vad vi tror gör skillnaden för ett hållbart arbetsklimat. Känner du att du passar in i detta sammanhang är du välkommen med din ansökan.  
Du kommer att ingå i Karlshamns kommuns organisation med intressanta arbetsuppgifter, bra arbetskamrater, personlig utveckling, inflytande och en närvarande chef. Karlshamns kommun strävar efter att öka medarbetarnas eget ansvarstagande. Här finns en övertygelse om att medarbetarnas personliga utveckling avspeglas i högre kvalitet och effektivitet i verksamheterna. Karlshamns kommun satsar på en bra verksamhet och duktiga medarbetare  
 
Meriterande om du har utbildning i ASI-intervju, LVM och MI.  
 
Upplysningar:  
Gabriella Du Rietz, enhetschef 0454-81459  
 
Fackliga företrädare:  
Lasse Hansson, Vision  
 
Övrigt:  
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.  
 
Sista ansökningsdag: 20180114
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182579&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Karlshamn. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Barnvakt i Karlshamn

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 3
Ålder: 4.5 år, 4.5 år och 6.5 år
Dagar och tider: Måndag-fredag 15:00/16:00-19:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras tvillingar på 4.5 och storasyster på 6.5 år. Det gäller måndag-fredag med hämtning vid 15:00/16:00 och sedan stannar du till 19:00. De söker en trevlig och lugn person som kan lyssna på barnen.
OBS. Ange referens: RN26009

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: RN26009
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Säljare med eller utan erfarenhet i Karlshamn. Lön 24 500 kr plus provision

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort och tillgång till egen bil är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Garantilön 24 500 kr + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Undersköterskor, 5 st, tillsvidare

tillsvidare med önskad sysselsättningsgrad  
Stöd i Särskilt boende och demensenheten på Gustavsborg  
 
 
Arbetsbeskrivning:  
Uppdraget omfattar omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Verksamheten utgår ifrån socialtjänstlagen och Du kommer att arbeta utifrån genomförandeplaner som är upprättade utifrån varje medborgares enskilda behov. I ditt uppdrag kommer Du samarbeta med hälso- och sjukvårdspersonal.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som har gymnasial eller eftergymnasial omvårdnadsutbildning med stort intresse för att bidra till andra människors levnadssituation och hälsa. Arbetet som undersköterska kräver engagemang, entusiasm och ödmjukhet. Arbetet kräver även god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålighet och drivkraft. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet och kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bland annat förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt:  
Tillträde enligt överenskommelse  
 
För mer information kontakta:  
Enhetschef Särskilt boende; Daniel Kalling, tel. 0454-563347  
Enhetschef Demensenheten; Jennika Grimmesjö, tel. 0454-81960  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal, tel. 0454-811 91, 0454-811 95  
 
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-10
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖnskad sysselsättningsgrad Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182577&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare åk 4-6 till Möllegårdens skola

Vi söker en lärare åk 4-6 till Möllegårdens skola.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast.
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanen.
 
Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar elevernas utveckling, inflytande och lärande att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten att utveckla en god relation till eleverna och deras föräldrar att stödja och inspirera eleverna till att nå uppsatta mål
Kvalifikationer
Vi söker legitimerad lärare som, förutom rätt lärarbehörighet, också har lätt för att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Övrigt
Ange löneanspråk i ansökan. Bifoga din lärarexamen samt lärarlegitimation. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställd sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Tillsvidareanställning kan enbart blir aktuell för den som har lärarlegitimation, saknas legitimation är det visstidsanställning som gäller.
 
För mer information kontakta
Sofia Olsson, rektor, 0454-30 77 50
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0733-30 89 81
Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se
 
Sista ansökningsdag
2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182575&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mekanikkonstruktör / Mechanical design engineer

Om jobbet
Har du erfarenhet av konstruktion? Är teknik det bästa du vet? Tilltalas du av rollen som konsult? Då vill vi gärna få en chans att träffa dig!
Vi har många intressanta projekt på gång inom konstruktion och produktutveckling och därför behöver vi förstärka vår organisation med erfarna konstruktörer och produktutvecklare. Arbetsuppgifterna innefattar allt från enklare konstruktionsarbete till avancerad produktutveckling som är enormt utmanande. I våra projekt kommer du att få möjlighet att jobba i hela kedjan från konstruktion till färdig produkt.
ÅF är en trygg och robust arbetsgivare med ett starkt varumärke som kan erbjuda dig som konsult en stimulerande miljö i en trevlig gemenskap. Vi växer och vill förstärka vår sektion i Växjö med fler konsulter inom mekanikkonstruktion.
I rollen mekanikkonstruktör kommer du få möjligheten att arbeta med många olika typer av uppdrag inom konstruktion och produktutveckling hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är därför varierande och kan handla om allt från konstruktion av grövre maskinkonstruktioner till ren finmekanik. Dina arbetsuppgifter kommer därför att variera mellan uppdragen. Våra kunder finns i normalfallet inom en timmes avstånd från Karlshamn.

Vem är du?
Vi vill hitta dig som vill fortsätta att utvecklas inom konstruktion och vara en del av vårt team i Karlshamn! Beroende på din bakgrund och erfarenhetsnivå så hittar din chef ett uppdrag som passar din profil.
Vi tror att du är en person med god social kompetens som har förmågan att skapa och bevara goda relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning, är öppen, nyfiken och ödmjuk.
Vi söker dig som har/är:

Minst 3 års erfarenhet inom mekanisk konstruktion, produktutveckling eller anläggningskonstruktion.
Väl förtrogen med åtminstone ett av de ledande 3D CAD verktygen.
Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.
Körkort B och tillgång till egen bil.

Vi hoppas detta väcker ett intresse hos dig - om du är intresserad av att få veta mer är du välkommen att höra av dig.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF – Making Future
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 7992
Webbplats: http://www.afconsult.com/jobs/sv/7992/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÅF AB
Erik Dahlbergsvägen 31
37437  Karlshamn Sverige
Hemsida: www.afconsult.com
  
Platsannons

Familjebehandlare inom öppenvård

2st
 
Karlshamns kommun, Individ och familjeomsorg  
 
Karlshamns kommun ligger längs kusten i mitten av Blekinge och är omgiven av såväl sjöar, naturområden som naturreservat. Karlshamn lockar varje år, många besökare att koppla av och njuta av skärgården och andra uppskattade arrangemang runt om i Karlshamn. Kommunen består av drygt 32 000 invånare och har ca 3000 medarbetare, vilket gör Karlshamn till en av Blekinges största arbetsgivare.  
Karlshamn har funnits i 350 år och står i ständig utveckling. Just nu pågår en stor satsning på utbildning, folkhälsa och för ett välmående Karlshamn liksom teknik och på högfunktionella boenden. Därutöver pågår en satsning på samarbete mellan högskola och näringsliv. Allt för att skapa ett trivsam och tryggt Karlshamn.  
 
 
 
 
 Familjebehandlare i öppenvård, Utredningsgrupp barn- och unga,
 
Hej!  
Jag heter Ann-Charlotte Nord och har nyligen fått uppdraget att verka som enhetschef för Utredning barn- och unga i Karlshamn. Arbete som enhetschef ser jag som en spännande och utmanande uppgift. Det är ett privilegium att få vara en del i utvecklingen av det förebyggande arbetet för barn och unga. Genom god kompetens på våra medarbetare och kvalité på kommunens insatser skapar detta både trygghet för såväl medarbetare som samhällsmedborgare.  
I dagsläget består utredningsgruppen av en 1:e socialsekreterare och sex socialsekreterare som behandlar ansökningar, anmälningar samt uppföljning av insatser. Framöver kommer gruppen att utökas med ytterligare 2 socialsekreterare som i dagsläget, ingår i en av våra övriga enheter.  
Karlshamns kommun står inför en utveckling av öppenvårdsinsatser som skall verka förebyggande för att så långt som möjligt skapa goda förutsättningar, att vid behov, erbjuda hjälp och stöd. För detta arbete söker Utredningsgruppen barn- och unga dig som vill göra skillnad och utifrån ett systemteoretiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta för en förändring kring barn och unga och deras familj. Arbetet består av både individuella stödinsatser samt strukturerat behandlingsarbete i grupp. Dina närmaste kollegor är familje- och ungdomsbehandlare samt samordnare.
 
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är socionom/socialpedagog/behandlingspedagog eller har annan relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn, unga och familj. Du skall även ha god vana av att dokumentera och uttrycka dig i skrift.  
Meriterande  
FFT, Marte Meo, Föräldrautbildning riktade mot barn och ungdomar, CAP, MI, ICDP, Föräldrautbildning riktade mot kognitivt svaga föräldrar eller annan utbildning inom familjebehandling. Körkort B är ett krav.  
 
Personliga egenskaper  
Du är som person, stabil, trygg och ansvarsfull. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du har förmågan att arbeta självständigt och i nära samverkan med andra.  
 
Arbetstid/varaktighet  
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid.  
 
 
 
 
För mer information kontakta  
Ann-Charlotte Nord, enhetschef  
0454-81710  
 
Sista ansökningsdag:
180131
 
 
 Om du har frågor, så får du gärna höra av dig så berättar jag mer!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182571&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare, tillsvidareanställning

5 st
 

Karlshamns kommun ligger längs kusten i mitten av Blekinge och är omgiven av såväl sjöar, naturområden som naturreservat. Karlshamn lockar varje år, många besökare att koppla av och njuta av skärgården och andra uppskattade arrangemang runt om i Karlshamn. Kommunen består av drygt 32 000 invånare och har ca 3000 medarbetare, vilket gör Karlshamn till en av Blekinges största arbetsgivare.  
Karlshamn har funnits i 350 år och står i ständig utveckling. Just nu pågår en stor satsning på utbildning, folkhälsa och för ett välmående Karlshamn, liksom teknik och på högfunktionella boenden. Utöver pågår en satsning kring samarbete mellan högskola och näringsliv. Allt för att skapa ett trivsam och tryggt Karlshamn.  
 
 
  
Hej!  
Jag heter Ann-Charlotte Nord och har nyligen fått uppdraget att verka som enhetschef för Utredning barn- och unga i Karlshamn. Arbetet som enhetschef ser jag som en spännande och utmanande uppgift. Det är ett privilegium att få vara en del i utvecklingen av det förebyggande arbetet för barn och unga. Genom god kompetens på våra medarbetare och kvalité på kommunens insatser skapar detta både trygghet för såväl medarbetare som samhällsmedborgare.  
I dagsläget består utredningsgruppen av en 1:e socialsekreterare och sex socialsekreterare som behandlar ansökningar, anmälningar samt uppföljning av insatser. Framöver kommer gruppen att utökas med ytterligare två socialsekreterare som i dagsläget ingår i en av våra övriga enheter. Socialsekreteraren ges gott stöd av 1:e socialsekreterare som handleder i ärenden och finns tillgänglig vid socialsekreterarens behov.  
Som socialsekreterare får du under en tid möta människor, både unga ( 0-18) och deras familjer och vara en del i deras liv. Du har även kontakt med andra myndigheter och personer i barnets/den unges nätverk. Vi arbetar aktivt med att hitta lösningar för barn/unga och deras familjer.  
Utredningsgruppen barn- och unga, söker dig som vill göra skillnad och tycker om att arbeta för en förändring för barn/unga och deras familj. Vi söker dig som är socionom och som gärna har erfarenhet av barnavårdsutredningar. Om du inte har någon erfarenhet finns möjlighet att erbjuda dig mentorskap under den tid du har behov av stöd och hjälp i ditt dagliga arbete.  
 
Kvalifikationer  
Socionomexamen och vi välkomnar både erfarna och nyutbildade socionomer.  
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift utifrån din roll som myndighetsperson och kan handläggningsrutiner samt strukturera ditt arbete och har datavana.  
 
Körkort B är ett krav.  
 
Personliga egenskaper  
Du är som person, stabil, trygg och ansvarsfull. Du tar initiativ till utveckling samt möter utmaningar och nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du har förmågan att arbeta självständigt och i nära samverkan till andra.  
 
Arbetstid/varaktighet  
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid.  
 
 
För mer information kontakta  
Ann-Charlotte Nord, enhetschef  
0454-81710  
 
Sista ansökningsdag:
180131
 
Om du har frågor, så får du gärna höra av dig så berättar jag mer!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182570&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Platschef till framgångsrikt byggbolag

Dina arbetsuppgifter

Som platschef hos vår kund ansvarar du över projekten från byggstart till färdigt objekt. Bolaget arbetar med byggnation av typhus och beroende på projektens omfattning och geografi arbetar du med ett till tre projekt igång samtidigt. I rollen som platschef agerar du länken mellan projektledare och yrkesarbetarna och leder projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Under ditt ansvar ligger även samordning av leverantörer och underentreprenörer, arbete med prefabstommar, viss delaktighet i anbud och kalkyl samt budget, som du ansvarar över tillsammans med projektledaren.

Bolaget bygger från norr till söder i Sverige så arbetet innebär resor och boende på annan ort, oftast från måndag till torsdag.


Din profil

Vi söker dig som har en hög social kompetens och en förmåga att skapa goda relationer. Som person är du affärsmässig, kommunikativ och du har en vilja att utföra ett kvalitativt arbete. I ditt arbete är du ordningsam, initiativtagande och effektiv. Du är inte rädd för att fatta beslut och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Slutligen söker vi dig som har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande.

Krav:
Erfarenhet av byggbranschen
Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning eller tidigare roll som platschef


Om företaget

Vår kund är ett framgångsrikt bolag inom bygg- och projektutveckling med ungefär 250 anställda. Som anställd får du arbeta på ett stabilt företag som är med och förändrar bostadsmarknaden i Sverige. I rollen som platschef får du arbeta med frihet under ansvar, goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag och varierade arbetsuppgifter.


Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsledare, husbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 48
Webbplats: https://cv-xllnc-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=48
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise Recruitment AB
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllncadvise.com/
  

Platsannons

Javautvecklare till spännande bolag i Karlskrona

Älskar du att utveckla? Vill du arbeta på ett företag där även du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu efter en javautvecklare till ett konsultbolag i Karlskrona. Du arbetar vanligtvis i team ute hos dina kunder och kommer ha ett till två projekt igång samtidigt. Som konsult har du varierade arbetsuppgifter där du får vara involverad under hela processen, från kravspecifikation till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:

Prototyp- och konceptutveckling
Backend- och frontendutveckling
Visualisering och analys av data
Vidareutveckling och förvaltning
Testning
Möjlighet till att få arbeta med UX


Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig med en nyfikenhet och ett driv att lära dig så mycket som möjligt. Du har en god förmåga till samspel med andra, du vågar ta för dig och har lätt för att kommunicera. I ditt arbete är du resultatinriktad, ansvarstagande och du tycker att det är roligt att arbeta. Slutligen söker vi dig som är engagerad och som vill arbeta i en roll där du får vara med och påverka.

Krav:
Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Erfarenhet av programmering
Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:
Kunskap i React
Erfarenhet av Manufacturing- och CMS-system
Agil utveckling


Om företaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med nästan 60 medarbetare i Karlskrona. Bolagets konsulter arbetar nära sina kunder och hjälper dem att utveckla deras affärer, verksamhet och tekniker. Som anställd hos vår kund får du arbeta med engagerade och trevliga kollegor och ett arbete som du får utföra med frihet under ansvar i ett bolag som strävar efter att ha den bästa personalpolitiken.


Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 35
Webbplats: https://cv-xllnc-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=35
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise Recruitment AB
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllncadvise.com/
  

Platsannons

.Net utvecklare till framgångsrikt bolag i Karlskrona

Älskar du att utveckla? Vill du arbeta på ett företag där även du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu efter en .Net-utvecklare till ett konsultbolag i Karlskrona. Du arbetar vanligtvis i team ute hos dina kunder och kommer ha ett till två projekt igång samtidigt. Som konsult har du varierade arbetsuppgifter där du får vara involverad under hela processen, från kravspecifikation till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:

Prototyp- och konceptutveckling
Backend- och frontendutveckling
Visualisering och analys av data
Vidareutveckling och förvaltning
Testning
Möjlighet till att få arbeta med UX


Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig med en nyfikenhet och ett driv att lära dig så mycket som möjligt. Du har en god förmåga till samspel med andra, du vågar ta för dig och har lätt för att kommunicera. I ditt arbete är du resultatinriktad, ansvarstagande och du tycker att det är roligt att arbeta. Slutligen söker vi dig som är engagerad och som vill arbeta i en roll där du får vara med och påverka.

Krav:
Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Erfarenhet av programmering
Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande:
Kunskap i React
Erfarenhet av Manufacturing- och CMS-system
Agil utveckling


Om företaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med nästan 60 medarbetare i Karlskrona. Bolagets konsulter arbetar nära sina kunder och hjälper dem att utveckla deras affärer, verksamhet och tekniker. Som anställd hos vår kund får du arbeta med engagerade och trevliga kollegor och ett arbete som du får utföra med frihet under ansvar i ett bolag som strävar efter att ha den bästa personalpolitiken.


Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 30
Webbplats: https://cv-xllnc-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=30
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise Recruitment AB
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllncadvise.com/
  

Platsannons

Förändringsledare

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du vara med och utveckla Lean-arbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro? Vi söker en engagerad och kompetent förändringsledare, som brinner för utveckling av organisation och människor. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Dina arbetsuppgifter

Som förändringsledare kommer du att vara med och driva vidare implementationen av Lean på Södra Cell Mörrum. Fokus kommer att ligga på att coacha i alla nivåer av organisationen så att det skapas förståelse och engagemang kring hur vi kan förbättra vår verksamhet. I arbetet utgår vi från våra principer och tillsammans med organisationen kommer du med hjälp av olika Lean-verktyg jobba med våra gemensamma utmaningar.

Du kommer i rollen som förändringsledare parallellt både leda och medverka i olika projekt och utvecklingsinsatser. I arbetsuppgifterna ingår att planera och leda utbildningar inom området. I din roll krävs det att du aktivt bidrar till utbyte av erfarenheter inom området med andra enheter inom Södra samt med omvärlden.

Din erfarenhet

Vi vänder oss till dig som har en lämplig akademisk utbildning. Du har utbildning och erfarenhet inom Lean-området. Du har erfarenhet av ledarskap, coaching och arbete med implementation av Lean. Tjänsten kräver att du som person har mycket god kommunikativ förmåga och du kan på ett tydligt och förtroendeingivande sätt uttrycka dig väl på olika nivåer i organisationen. Du anpassar ditt ledarskap till situationen och du har en förmåga att skapa engagemang och drivkraft hos andra. Du är strukturerad i ditt arbete, kreativ samt är öppen för nya insikter, arbetssätt och förändringar.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Välkommen att göra karriär inom Södra! 

Placering

Tjänsten är tillsvidare med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Annica Larsson Ahlstedt, Utvecklingschef, tel 0454-59542 eller till Evita Svenle, HR-partner, tel 0454-59795. Fackliga företrädare är Teddy Hedlund, Unionen, tel 0454-59561, Ann Öhlin, Sveriges Ingenjörer, tel 0454-59527 och Glenn Ohlsson, Ledarna 0454-59532.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 14/1 2018

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Organisationsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1977819/6562?channel=amv&iso=se
Epostadress: noreply@sodra.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Cell Mörrum
375 86 Mörrum
37586  Mörrum Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

3 Sjuksköterskor till medicinsk vårdavdelning 9

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelning 9 har 20 vårdplatser med inriktning på lungmedicin, njursjukvård och palliativ vård.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och en god samanhållning formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för dessa patientkategorier. På avdelningen arbetar vi nära patienten i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa. Detta gör vi bland annat genom att varje vardag genomföra så kallad PULS-rond där avdelningens alla professioner samlas för att få en gemensam bild av patientens behov. Vi har genom detta arbetssätt bland annat minskat rond/ mötestider och ökat den faktiska patientnära tiden på avdelningen.

Som ett led i avdelningens satsning förstärker vi nu bemanningen med ytterligare sjuksköterskor.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor tillsammans med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister, kurratorer och medicinska sekreterare i team med patienten i centrum. Som sjuksköterska bidrar du med din yrkesspecifika kompetens till teamet.

Som sjuksköterska på medicinkliniken erbjuds du att gå klinikens egen internutbildning som sträcker sig under ca ett år och ger fördjupad kunskap inom medicinområdets subspecialiteter. Som nyfärdig sjuksköterska erbjuds du Landstinget Blekinges introduktionsprogram för en god och hållbar start på arbetslivet.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med patienter i ovan nämnda kategorier. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god samanhållning.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: efter överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: A741876
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e2eddbbe-1cef-4078-9b4f-c29330fdac9a&publishCode=AMS&TK=8ce95b8a-7bf2-4e32-b5b6-591f1e5c4dc3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Medicinkliniken
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se
  

Platsannons

Trensums Processing AB söker en Processoperatör till Tingsryd och Svängsta

Trensums Processing AB söker en Processoperatör till Tingsryd och Svängsta

Trensums Processing AB tillverkar olika sterila livsmedelsingredienser där sterilfiltrering, högtrycks-homogenisering, värmebehandling och aseptisk fyllning är de viktigaste processtegen. Våra kunder är stora nationella och internationella livsmedelsföretag. Vi är ett helägt dotterbolag till Trensums Food AB.

Trensums Food AB är ett svenskt företag som grundats av traditioner redan 1948, då vi först öppnade våra dörrar som ett ciderhus. Trensums har genom åren utvecklats till ett kvalificerat livsmedelsföretag med flexibla produktionsmöjligheter, lång erfarenhet och kunnig personal.

Trensums omsätter idag cirka 450 miljoner kronor och har en offensiv tillväxtplan. Vi är cirka 110 medarbetare varav majoriteten arbetar på vårt huvudkontor och i fabriken i Tingsryd.

Våra kunder är både internationellt och regionalt verksamma livsmedelsföretag som verkar både på industri- foodservice- och retailmarknaden.

Trensums Food är idag en ledande produktionspartner för bearbetad mat från bär, frukter, sädesslag, tomater och en stor variation av andra råvaror. Sortimentet omfattar allt från bärkoncentrat till juicer, saft, sylt, marmelad, energidryck och smoothies. Vi tillverkar också pastasås, vanlig sås, fonder och salsa. Produkterna kan vara varm- eller kallfyllda, och de kan packas i allt från hinkar, fat, flaskor, burkar, till tetraförpackningar.

För mer information: www.trensums.se

Processoperatör

Vid vårt dotterbolag Trensums Processing AB tillverkar vi sterila livsmedelsprodukter vid anläggningarna i Tingsryd och Svängsta. Produktionen sköts av 3-4 processoperatörer. Vi har som vision att växa och utveckla verksamheten ytligare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

. Drift av produktionen
. Packning av färdig produkt (manuellt till stor del)
. Rengöring av produktionsutrustning och lokaler
. Felsökningar och visst underhåll

Du har troligen erfarenhet från process- eller livsmedelsindustrin sedan tidigare. Eftersom vi arbetar med sterila produkter, ställs stora krav på noggrannhet, dokumentation och hygien. Arbetet är huvudsakligen förlagt till dagtid med förskjuten arbetstid vissa dagar, men även skiftarbete (2-skift och 3-skift) förekommer. Vi vill därför att sökanden har möjlighet till flexibla arbetstider. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Placering i Tingsryd (cirka 80 % av tiden) och i Svängsta. Truckkort är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Vänligen sök tjänsten på nedanstående länk.

Då behovet är omgående sker intervjuer löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 5/2-18.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Martin Willander på telefon 073 082 62 43. Din ansökan skickar du till mwr@trensums.se.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Processoperatör, bryggeri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mvr@trensums.e
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TRENSUMS FOOD AB
Box 112
36222  TINGSRYD 
Hemsida: http://www.trensums.se
  
Platsannons

Fritidspedagoger till Klockebacksenheten i Asarum

Tillsvidareanställningar, heltid med tillträde februari 2018 eller enligt överenskommelse.
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta i såväl skola som fritidshem i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån styrdokumenten.
 
Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för:
- att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande
- att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten
- att utveckla en god relation till barnens vårdnadshavare/anhöriga
- att stödja och inspirera barnen till att nå uppsatta mål
 
Kvalifikationer:
Fritidspedagogexamen eller lärare fritidshem. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Tillsvidareanställning kan enbart bli aktuellt om du har examen som fritidspedagog eller lärare fritidshem, annars gäller visstidsanställning.
 
Övrigt:
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873), skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning samt examensbevis.
 
För mer information kontakta:
Kristina Svensson, rektor, tfn 0454-30 73 23.
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81.
 
Sista ansökningsdag:
2018-01-14.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställningar.Enl avtal Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182565&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Karlskrona

Dedicare söker
Är du utbildad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet? Känner du att din nuvarande arbetsplats inte ger dig tillräckligt med frihet eller är du helt enkelt bara nyfiken på nya utmaningar? Då kan Dedicare vara det rätta valet för dig!
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på vårdavdelningar inom medicin och/eller kirurgi.


Ort
Karlskrona.

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus ligger på bedömning och uppföljning av patientens vårdbehov och du ansvarar bland annat för medicinering och provtagning samt in- och utskrivningar. Du har också en betydande roll då du är länken till anhöriga.
Som bemanningssjuksköterska kan du enkelt se helheten, prioritera och ta snabba beslut. Rollen ställer höga krav på din samarbetsförmåga och tillsammans med övrig omvårdnadspersonal har du ansvar över att ständigt erbjuda en kvalitativ vård.


Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din yrkesroll och med ett genuint intresse för människor har du ständigt patienten i fokus. Du har en god arbetsmoral och anpassar dig lätt till nya arbetsplatser och arbetsgrupper.
För att fungera i rollen som bemanningssjuksköterska har du en personlig mognad och förmågan att prioritera, delegera och vara spindeln i nätet. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och du kan med skicklighet växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/


Tillsättning
Omgående.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 6098
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=6098
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Nurse
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

Tandläkare Folktandvården Blekinge - Väst

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.
Vår organisation inom allmäntandvården är uppdelad mellan verksamhetsområde öst och verksamhetsområde väst och vi behöver fler tandläkare till båda verksamhetsområdena.

Våra kliniker inom verksamhetsområdet väst är: Ronneby, Bräkne-Hoby, Asarum, Karlshamn, Olofström och Sölvesborg

ARBETSUPPGIFTER
Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder dem modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande.
Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Du är positiv, engagerad och ser möjligheter. Du kan ta eget ansvar och egna initiativ. Du har lätt att samarbeta med andra. Du vill utvecklas inom din profession och som medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten på kliniken och vi söker dig som vill vara med och forma klinikens framtid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:
- Ett gott arbetsklimat
- Rutinerade arbetskamrater
- Ett variationsrikt behandlingspanorama
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Egna kompetensförsörjningsmedel
- God handledning
- Introduktionsprogram


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A741674
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cdc43088-a3eb-4ed9-a19c-6140fc9ae730&publishCode=AMS&TK=5885c86c-9ff6-4c7e-b4bf-e645e4060861
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Folktandvården
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se/
  

Platsannons

Nytänkande systemutvecklare

Din utmaning

Vill du få utlopp för din kreativitet i utmanande systemutvecklingsuppdag?

Avalon Innovation vill växa i Blekinge-regionen och vi söker nu passionerade systemutvecklare som vill följa med oss på vår resa. Vi vill gärna att du tar en plats i teamets utveckling, att du är med och formar, inspirerar och utvecklar teamet till den kreativa större enhet vi vill bli. Vi har idag utvecklare på plats hos kund men vill på sikt även hjälpa våra kunder i projekt in-house från vårt kontor i Karlshamn, där kontoret kommer att vara teamets "hem" och kreativa mötesplats. Vi skulle tycka det var roligt om du vill vara med på vår resa!

 

Vem du är

Du är en senior utvecklare med mångårig erfarenhet av .NET/C#/ASP eller Java EE/Spring/applikationsservrar/Maven. Eller kanske är du en mer junior utvecklare inom någon av dessa domäner. Vem du än är så vill vi utöka teamet med både .NET- och Java-utvecklare som gillar att arbeta i agila team och har en bred teknisk bakgrund. Du känner dig hemma i webrelaterade tekniker och ramverk, Javascript, HTML5 och CSS, samt är van vid revisionshanteringssystem såsom Git/SVN eller liknande.

 

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet och expansivt företag inom teknik- och managementkonsulting, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktpersoner

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57 

Per-Ola Svensson, Regional Manager

+46 704 54 43 43

 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: avaloninnovation497
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/497-nytankande-systemutvecklare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  

Platsannons

Innovativ Produktutvecklare

Din utmaning

Vi längtar efter fler taggade och energiska kollegor inom mekanik, kan det vara dig vi söker?

Just nu håller vi på att utöka vårt team av produktutvecklare i Karlshamn och vi letar efter vår nästa MacGyver som kan bidra med kluriga problemlösningar åt våra kunder. Uppdragen spänner ofta från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens lokaler. Uppdragen finns inom olika branscher och områden, såväl stora industrier som små lokala företag.

På Avalon Innovation jobbar ett gäng innovatörer där alla har gemensamt att de i sin vardag ställs inför utmaningar som kräver både tekniska skills och skarpa sinnen. Vill du göra oss sällskap?

Vem du är

Du är en nytänkande produktutvecklare med ingenjörsexamen som är van att hantera krav, ta fram koncept, konstruera och dokumentera. Du är van att söka information och uppskattar att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. Vi ser gärna att du ska ha något av CREO, Solidworks eller Inventor i bagaget sedan innan. För att trivas och passa in hos oss bör du ha ett stort teknikintresse och ett lika stort engagemang, toppat med en ödmjuk och prestigelös inställning.

Vilka vi är

Avalon Innovation är ett innovationsdrivet teknikkonsultföretag, präglat av ett engagerat ledarskap och korta beslutsvägar där skapande, formande, förändring och förbättring uppmuntras. Djup kunskap och bred erfarenhet från flera olika branscher finns samlat i bolaget som representeras av öppen och ärlig kommunikation, glädje, omtänksamhet, struktur och kreativitet.

Kontaktperson

Susann Nilsson, Recruiter

+46 704 54 43 57 

Per-Ola Svensson, Regional Manager

+46 704 54 43 43

 

På Avalon Innovation älskar vi julen och njuter fullt ut. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men kommer att behandla den först i januari efter att julledigheten och skumtomtarna är slut. Från oss alla till er alla, God Jul och Gott Nytt År!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-24
Referens: avaloninnovation494
Webbplats: https://avaloninnovation.com/jobb/494-innovativ-produktutvecklare/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avalon Innovation AB
Pirgatan 13
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.avaloninnovation.com
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Karlskrona

Dedicare söker
Är du utbildad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet? Känner du att din nuvarande arbetsplats inte ger dig tillräckligt med frihet eller är du helt enkelt bara nyfiken på nya utmaningar? Då kan Dedicare vara det rätta valet för dig!
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på rehabiliteringsklinik.


Ort
Karlskrona.

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus ligger på bedömning och uppföljning av patientens vårdbehov och du ansvarar bland annat för medicinering och provtagning samt in- och utskrivningar. Du har också en betydande roll då du är länken till anhöriga.
Som bemanningssjuksköterska kan du enkelt se helheten, prioritera och ta snabba beslut. Rollen ställer höga krav på din samarbetsförmåga och tillsammans med övrig omvårdnadspersonal har du ansvar över att ständigt erbjuda en kvalitativ vård.


Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din yrkesroll och med ett genuint intresse för människor har du ständigt patienten i fokus. Du har en god arbetsmoral och anpassar dig lätt till nya arbetsplatser och arbetsgrupper.
För att fungera i rollen som bemanningssjuksköterska har du en personlig mognad och förmågan att prioritera, delegera och vara spindeln i nätet. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och du kan med skicklighet växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/


Tillsättning
Omgående.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 6096
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=6096
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Nurse
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

Miljöingenjör

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du ha ett spännande jobb och vara med och utveckla hållbarhetsarbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro? Vi söker en engagerad och kompetent miljöingenjör till vår hållbarhetsavdelning.


Dina arbetsuppgifter

Som Miljöingenjör kommer du vara med och koordinera och driva miljöarbetet inom Södra Cell Mörrum. Du kommer, i nära samarbete med övriga verksamheten, bland annat att arbeta med egenkontroll av utsläpp, kemikaliefrågor och rapportering internt och externt till myndigheter. I rollen som miljöingenjör bidrar du med kunskapsspridning för att förbättra det förebyggande miljöarbetet. Hållbarhetsavdelningen består av miljöchef, två miljöingenjörer, energisamordnare, samordnare av verksamhetsledningssystemet samt laboratorium. Samtliga rapporterar till hållbarhetschefen.

Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter samtidigt som god samverkan med övriga funktioner inom verksamheten är avgörande. Du kommer att arbeta stödjande och drivande inom hela organisationen för att vidareutveckla vårt förebyggande miljöarbete. Det kommer krävas att du tar egna initiativ och värderar frågor ur olika perspektiv. Arbetet kräver förmåga att ibland frångå sin planering när situationen kräver det.


Din erfarenhet

Vi söker dig som har:
- högskoleutbildning inom miljö, kemi
- god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- några års arbetslivserfarenhet i en liknande roll med miljöarbete
- erfarenhet från processindustri
- kunskap om kemikalier och lagstiftning

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en person som är lyhörd inför din omgivning. Du motiveras av att tänka och arbeta analytiskt och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt.


Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Låter detta intressant? Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss. Nilla Dahlin, Hållbarhetschef 0454-59589 eller Jens Svensson, HR-Partner 0454-59510. Fackliga företrädare är Ann Öhlin, SI, Teddy Hedlund, Unionen och Glenn Ohlsson, Ledarna. Samtliga nås på telefon 0470-890 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 14 januari 2018

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Miljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid TillsvidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1977167/6562?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Cell Mörrum
375 86 Mörrum
37586  Mörrum Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Ansvarstagande Budbilsförare på heltid

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Mattransporter:
* Helhetsansvar över ett uppdrag åt kund
* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete
* Tynga lyft kan förekomma
* Flexibilitet för förändringar

Vi söker nu en person med B-kort som kan köra budbil på heltid. Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.

* Du kommer att arbeta själv i ett uppdrag åt en fast kund.
* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.
* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.
* B-Körkort är ett krav

Måltidsfabriken AB bedriver i helhet måltidsservice som riktar sig likväl åt offentlig- som privat sektor, större delen av affärsområdet riktar sig mot måltidsservice gentemot skolverksamheter samt Vård & Omsorg. Bolaget arbetar rikstäckande över hela landet men utgår från Helsingborg där huvudkontor ligger. Varje uppdrag är ett unikt uppdrag och arbetet blir därmed varierande beroende på vilka krav som ställs från kunden, detta kräver att vår personalen är engagerade, ansvarstagande samt kreativa.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Budbilsförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPensions- och skadeförsäkring genom Fora ingår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Budbilsförare - Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: maiwand.rasouli@maltidsfabriken.se
Övrigt: Kommunikation sker endast genom mejl!
Arbetsplats: 
Adress: Måltidsfabriken AB
Ingenjörsgatan 4
25227  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.maltidsfabriken.se
  
Platsannons

Logistikansvarig & projektledare för bolagets transportverksamhet

Dina Arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
* Ha ett övergripande ansvar över bolagets transportverksamhet som sker på olika orter i hela landet.
* Ha ansvar över och projektleda nya inkommande uppdrag vad gäller rekrytering och utbildning.
* Strukturera upp och effektivisera rutter.
* Bygga stabila och lokala organisationer för respektive uppdrag med vikarielistor etc.
* Säkerställa kvalité- och miljömål
* Agera kontaktperson åt kunder
* Egen schemalagd budbilskörning (2-3 h/dag) kan förekomma.

Du skall på egen hand driva och utveckla företagets operativa logistik-verksamhet genom kostnadseffektiva- och säkra metoder & lösningar. Detta innebär att du får stort ansvar och frihet i din roll att bygga verksamheten. Du rapporterar direkt till VD:n. Du kommer att behöva resa i arbetet då du kommer att ansvara över uppdrag på olika orter.
* Du skall vara tydlig i din kommunikation med förare, föregå med gott exempel då du representerar bolaget och känna stolthet i ditt yrke.
* Du skall ha varit ansvarig för större trafikuppdrag i tidigare tjänster. Antingen som ansvarig för en viss verksamhet eller ägare av transportföretag.
* Du skall inneha yrkestrafiktillstånd för gods.
* Du skall trivas med ett högt tempo och kunna vara ordningssam under stressade situationer.
* Det är väldigt viktigt att du brinner för yrket och vill dina egna kompetenser inom området.

Måltidsfabriken AB bedriver i helhet måltidsservice som riktar sig likväl åt offentlig- som privat sektor, större delen av affärsområdet riktar sig mot måltidsservice gentemot skolverksamheter samt Vård & Omsorg. Bolaget arbetar rikstäckande över hela landet men utgår från Helsingborg där huvudkontor ligger. Varje uppdrag är ett unikt uppdrag och arbetet blir därmed varierande beroende på vilka krav som ställs från kunden, detta kräver att vår personalen är engagerade, ansvarstagande samt kreativa.

Under 2018 gör Måltidsfabriken en stor satsning för att bredda sin verksamhet avseende måltidstransporter åt kommuner i hela landet. Denna verksamhet grundar sig på att bolaget erhåller uppdraget av samtliga måltidstransporter i en viss kommun, transporterna sker i regel i lätta lastbilar med bakgavellyft.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Trafikledare, vägtrafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPensions- och skadeförsäkring genom FORA ingår.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: Logistikansvarig - Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: jobb@maltidsfabriken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Måltidsfabriken AB
Ingenjörsgatan 4
25227  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.maltidsfabriken.se
  
Platsannons

Teknisk innesäljare till Wapro AB, Karlshamn

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som teknisk innesäljare hos oss är varierande och utvecklande. Du kommer ingå i Innovationsavdelningen och arbeta med teknisk support internt och till våra kunder. Du är en mycket viktig del i sälj och orderprocessen och du arbetar som spindeln i nätet i nära samarbete med dina kollegor på olika avdelningar, främst Sälj och Supply.

Tillsammans med säljare tar du fram den bästa lösningen och ritningen efter kundens behov och önskemål. Tjänsten innefattar kundkontakt i form av dagliga telefonsamtal och mailkontakt där du agerar teknisk support för kunden. För att tillgodose kundens behov skapar du lösning, ritning och offert. Tjänsten innefattar även inköp och kontakt med leverantörer, allt från offert och lösningsstadie till tillverkningsunderlag klar för produktion.Din profil
Vi tror att du som söker är driven och ambitiös! Du har gärna några års erfarenhet av kundrelaterad teknisk support. Som person är du flexibel, klarar av att hantera flera saker samtidigt och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är kreativ, lösningsorienterad och noggrann i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god känsla för service gentemot såväl kunder som samarbetspartners. Du har någon erfarenhet av att använda CAD, med fördel Solid Works. Utöver det tekniska kunnandet är det viktigt att du är ansvarstagande och kan kommunicera väl med samtliga enheter inom organisationen.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga och sociala egenskaper.

Skallkrav
• Utbildning inom maskinteknik eller motsvarande
• Goda kunskaper i både svenska och engelska
• Goda kunskaper i CAD, med fördel Solid Works
• Körkort

Meriterande
• Tyska
• Kunskap i Monitor ERP system
• Erfarenhet av producerande bolagOm företaget
Wapro är ett företag som specialiserat sig på översvämningsskydd och flödesreglering i VA-nätet. Wapro arbetar med produkter inom miljö- och VA-branschen och vi har tagit fram flera unika produkter för att säkra vattenflöden, förhindra översvämningar samt skapa flödeskontroll. B

Wapro arbetar i huvudsak med produktutveckling, montering, marknadsföring och försäljning av produkter och hela systemlösningar. Vi erbjuder även via egen tillverkning, skräddarsydda produkter och systemlösningar för att passa såväl nya som befintliga system hos kunderna.

Idag är vi 19 medarbetare i bolaget, flertalet förhållandevis unga som vill utvecklas tillsammans med verksamheten. Kollektivavtal finns med Unionen. I verksamheten arbetar alla med stort engagemang och har en god stämning som vi är måna om att behålla. Wapro och dess produkter är kända på marknaden, står för mycket know-how och vi säljer idag mycket på trygghet för kunden.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ritare, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: Teknisk innesäljare
Webbplats: https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/512137803/?pathWildcard=512137803&trk=mcm
Epostadress:
Övrigt: Ansök gärna via LinkedIn https://www.linkedin.com/jobs/cap/view/512137803/?pathWildcard=512137803&trk=mcm
Arbetsplats: 
Adress: WAPRO AB
MUNKAHUSVÄGEN 103
37431  KARLSHAMN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Mörrum

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 4 år och 6 år
Dagar och tider: ca 1 tillfälle i veckan (kväll)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två barn på 4 och 6 år ca 1 kväll i veckan, familjen är flexibel med vilken dag det gäller. De söker någon som är trygg och som har tålamod. Viktigast att man passar med familjen!
OBS. Ange referens: RN27841

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RN27841
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Resurspedagog

Åryds Friskola är belägen i Åryd i Karlshamns kommun. Vår skola har en förskoleklass, årskurserna 1-6 samt en fritidsavdelning. Vi arbetar med utomhuspedagogik i åldersblandade grupper. Skolan har för närvarande ca 50 elever.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som resurspedagog på Åryds Friskola arbetar du i fritidsverksamheten samt i skolan under del av dagen. På fritids är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering i verksamheten.

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning. Alternativt har du gymnasial utbildning från Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du arbetar gärna i arbetslag, samtidigt som du kan ta eget ansvar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden
Arbetsplats: 
Adress: Åryds Friskola
Årydsvägen 60
37496  TRENSUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef för kontorsservice

Serviceverksamheten, heltid, tillsvidareanställning  
 
Serviceverksamheten innefattar totalt sju enheter som tillsammans utgör en intern servicefunktion för hela Karlshamns kommun. Enheten Kontorsservice omfattar IT support och drift, teleservice, intern posthantering, tryckeri och scanning.  
 
Arbetsbeskrivning  
Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i Serviceverksamhetens ledningsgrupp. En viktig del i ledningsgruppens arbete är att bidra till helheten gällande samhällsservice i syfte att addera värde för såväl de verksamheter vi stödjer som för kommuninvånarna. Du är chef för ca 25 medarbetare och har helhetsansvaret inom din enhet för områdena personal, ekonomi och verksamhet.  
 
En central del är att aktivt arbeta för att skapa en hållbar organisation med god arbetsmiljö och hållbara uppdrag. Det ska vara attraktivt att vara medarbetare i Karlshamns kommun!  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet som chef med  
personal-, budget- och verksamhetsansvar alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  
 
Du har arbetserfarenhet inom IT med drift och support, telefoni och digitalisering. Det kan vara en merit om du har erfarenhet av intern posthantering, tryckeri och scanning.  
 
Ditt ledarskap kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande chef som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har en analytisk förmåga, är bra på att prioritera och att se helheter.  
 
Du skapar goda resultat genom engagemang, tydlig dialog och genom att bygga goda relationer med invånare och leverantörer. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.  
 
Övrigt  
Tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B är ett krav.  
 
För mer information kontakta  
Verksamhetschef Jörgen Svensson, 070-266 62 60  
Fackliga företrädare nås via kommunens servicecenter, 0454-810 00  
 
Sista ansökningsdag  
2018-01-14
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sektionschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182561&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerchef

Om oss
The Geberit Group is a leading supplier of sanitary technology and bathroom design maintaining sales teams in over 40 countries and running over 30 plants worldwide. The strong presence especially in Europe creates benefits for business partners (craftsmen, retailers, engineers and architects) and end consumers alike. Over 12000 employees contribute to the company's success. Headquartered in Rapperswil-Jona (CH), the Geberit Group generates net sales of CHF 2.9 billion. Since 2015 Ifö Sanitär AB i is a part in the Geberit Group. Ifö Sanitär is the largetst manufacturer of plumbing products för the bathroom environment in Scandinavia with headquarter in Bromölla with 450 employees. Read more on www.ifo.se and www.geberit.com

Dina arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att leda och driva utvecklingen inom vårt distributionscenter i Mörrum. Du kommer att ha personalansvar för 10 medarbetare och kommer att rapportera till företagets logistikchef. Tillsammans med övrig personal utvecklar ni verksamheten inom lagret och du kommer dessutom att leda och delta i olika projekt gällande effektiviseringar, kontinuerliga förbättringar där allt vi gör utgår i LEAN filosofin.
Som lagerchef är du delaktig i vardagen på lagret och en ledare som skapar respekt genom ditt sätt att vara och genom din kunskap, närvaro och erfarenhet. Du kommer även att arbeta med förekommande personalarbete såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljö, lönesamtal, rekrytering och utbildning/utveckling.


Din bakgrund
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga så vi ser gärna att du är drivande, engagerad och har en hög ambitionsnivå där du är resultatorienterad. Du är självgående i din roll och van vid att ta ansvar. Som lagerchef är du duktig på att kommunicera med dina medarbetare och att skapa engagemang i ditt team. Du gillar ordning och reda och har lätt för att se möjligheter och utvecklingsområden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Är detta intressant för dig så är du välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är 17 januari 2018.

Välkommen med din ansökan via Wikan.se

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lagerchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: 3588
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3588/&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pernilla Samuelsson
Götgatan 1
29133  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Kock

För närvarande med placering på Sternöskolan  
Deltid 90,63 %, tidsbegränsad anställning under tiden 180102 - 180615, med möjlighet till förlängning.  
 
Måltidsservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och att använda bra råvaror efter säsong. Måltiderna ska vara ekonomiskt och ekologiskt hållbara och alla våra kök är KRAV-certifierade.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Du skall kunna beställa i vårt E-handelssystem, kunna grunderna i AIVO och Heroma och kunna planera, köpa in och tillaga måltider efter givna budgetramar.  
 
Kvalifikationer:  
Du ska vara utbildad kock och ha kompetens för specialkost. Du har en god förmåga till helhetssyn och kan arbeta under eget ansvar. Du ska ha en god samarbets-förmåga, en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du har en god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt:  
Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.  
 
För mer information:  
Anders Nielsen, enhetschef, tfn 0454-56 35 27  
Kommunal, 0454-811 91 eller 811 95  
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-01
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDeltid VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182559&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska med teamledaruppdrag

Vi söker dig som vill arbeta som teamledare på demensenheten eller äldrepykiatrienheten på Gustavsborg.  
Vill du, tillsammans med enhetschef och kollegor, vara med och utveckla och förbättra tillvaron för våra medborgare hoppas vi att du söker tjänst hos oss.  
 
 
 
Arbetsuppgifter:  
Som undersköterska med teamledaruppdrag utför du omvårdnads- och omsorgsarbete utifrån din undersköterskekompetens och den planering som ligger till grund för arbetet. Individens behov är i centrum för ditt uppdrag. Teamledaruppdraget inom särskilt boende kräver att du är väl förtrogen med gällande lagstiftningar, är drivande i frågor rörande kvalitetsperspektiv, tillsammans med dina medarbetare ge feedback i bemötande, rutiner och dokumentation.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som har gymnasial eller eftergymnasial omvårdnadsutbildning. Vi ser gärna att Du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med demens respektive psykiatri. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Upplysningar:  
Enhetschef Jennika Grimmesjö 0454-819 60  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal, tel. 0454-811 91,0454-811 95  
 
Övrigt:  
Önskad sysselsättningsgrad.  
 
Ansökan:  
20180110
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖnskad sysselsättningsgrad tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182558&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska, 1 st tillsvidare hemtjänst

med önskad sysselsättningsgrad,  
Stöd i Ordinärt Boende  
 
 
 
 
Karlshamns kommun består av två förvaltningar; Omsorg och Arbete och Välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov.  
 
Arbete och välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i Stöd i ordinärt Boende.  
 
 
 
Arbetsbeskrivning:  
Du kommer att arbeta med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer även att arbeta med genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov, samt även samarbeta med olika professioner, framförallt med hälso- och sjukvårdspersonal.  
Du ska ha lätt för att snabbt kunna ställa om dig till olika förutsättningar och situationer.  
 
Kvalifikationer:  
Du ska ha genomgått lämplig utbildning för yrket och gärna uppvisa tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt:  
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  
Körkort erfordras.  
 
 
För mer information kontakta:  
Enhetschef Svängsta: Martina Tärnerstig 0454- 30 77 08  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal, tel. 0454-811 91,0454-811 95  
 
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-10
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖnskad sysselsättningsgrad Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182557&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionstekniker

Till vårt konsult team inom Produktionsutveckling Nu söker vi nu en målfokuserad, lösningsorienterat och pedagogisk verksamhetsutvecklande Produktionstekniker

Ansvarsområden:

- Bidra till fortsatt teknisk utveckling gällande befintlig och framtida produktionsutrustning.
- Vara tekniskt sakkunnig processmässigt inom de olika tillverkningsområdena.
- Identifiera, delta och driva projekt avseende förbättringsarbete - även inom metodutveckling, nyttjandegrad, OEE
- Delta och driva projekt för nya produkter och investeringar.
- Stödja produktion i framtagning av rutiner så som kvalitetsrutiner, ställinstruktioner, mm.
- Teknisk support mot såväl interna avdelningar samt externa parter
- Delta i miljö och skyddsarbete.
- Supporta produktion i produktionsuppföljning och analys av data.

Kompetenskrav:

- Högskoleutbildning inom maskin-/ produktionsteknik eller motsvarande dokumenterad praktisk erfarenhet
- Erfarenhet av projektledning, vana att ta fram och presentera lönsamhetskalkyler/ business case
- Du behärskar ett eller flera av de ledande 3D CAD-verktygen som Solidworks, CATIA V5, Inventor, Tekla eller Creo/ProE.
- Vana av att driva förbättringsprojekt i produktion (5S, SMED, Kaizen, Rotorsaksanalyser, mm )
- God kommunikations- och analysförmågan, datavana i Officepaket
- Du behärskar svenska flytande, i tal och skrift, och även engelska
- Du är strukturerad och har en stark drivkraft att få uppgifter i mål enl. uppsatt tidsplan och budget.

Som person är du uthållig, trygg i dig själv och vågar ta ledning för att åstadkomma resultat och förbättringar. Vi ses gärna att du är en pedagogisk lagspelare, prestigelös i ditt sätt att agera och kan samarbeta tvärfunktionellt med både interna/ externa kravställare och leverantörer.
Du är lösningsorienterad, nyfiken, kritiskt granskande och positiv i din framtoning.

Är du intresserad av det här jobbet?

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. Vi går igenom urvalet löpande. För frågor går det bra att kontakta Emil Borgman 0734-32 03 17 eller emil@odigo.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://odigo.teamtailor.com/jobs/68652-produktionstekniker?promotion=26979-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odigo
Siretorpsvägen 13B
29439  Sölvesborg Sverige
Hemsida: http://www.odigo.se
  
Platsannons

Produktutvecklare - Förnybar Energi

Just nu söker vi omgående Produktutvecklande konstruktör till ettmycketintressant och långt kunduppdrag.Uppdraget innebär att kommersialisera en energiprodukt som återfinns i den absoluta framkanten på förnybar Energi.

Vill Ni vara med och skapa revolution? Då ska Ni definitivt inte missa denna chansen!Vi söker dig som brinner för teknik och utveckling, är engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen.

Du har en teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå med inriktning maskiningenjör, produktutveckling, teknisk design eller motsvarande och minst 3 års arbetslivserfarenhet. För att kunna leverera i uppdraget måste Ni kunna behärskaPro/E eller Creo.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.Du är strukturerad, noggrann och uthållig med ett metodiskt arbetssätt och kan arbeta med och i ett lag.

Som konsult på Odigo får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri, med uppdrag inom exempelvis Produktion och eller R&D. Då vi verkar i flertalet branscher behöver du vara inställd på att pröva vingarna på uppdrag utanför din komfortzon, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande utmaningar!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller emil@odigo.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://odigo.teamtailor.com/jobs/66182-produktutvecklare-fornybar-energi?promotion=25563-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odigo
Siretorpsvägen 13B
29439  Sölvesborg Sverige
Hemsida: http://www.odigo.se
  
Platsannons

Fibertekniker

Odigo är i en expansiv fas och behöver löpande fler Fibertekniker till teamet i Södra Sverige och till vårt affärsområde Odigo Infrastructure. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team som arbetar med teknik och som vill ha en omväxlande arbetsdag. Vanliga förekommande arbetsuppgifter kan vara underhåll, felsökning och planering.

Hos oss kommer du att ha daglig kontakt med våra projektledare, övriga kolleger samt kunder vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Du kommer att vara anställd av Odigo med placering på vårt kontor i Sölvesborg.

Arbetsbeskrivning

Vi söker tekniker till hela vår fältverksamhet inom både koppar och fiberområdet.

- Fibertekniker
- Kabeltekniker
- Spridningsnätstekniker

Som tekniker inom Odigo Infrastructure har du ett självständigt arbete i den dagliga fältverksamheten. Du erbjuds breda tekniska arbetsuppgifter i en varierande och spännande vardag. Vi utför installation, felsökning och underhåll i både koppar och fibernätet. Dina arbetsdagar är fria och rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och hålla tidsplaner. Du utgår med servicebil hemifrån, åker direkt ut till de serviceuppdrag som du blir tilldelad och ansvarar sedan för avrapportering av utfört arbete.

Vi har verksamhet i sydöstra Sverige.

Kvalifikationer

Som tekniker med erfarenhet av telekombranschen är du välkommen att söka till oss. Du kan ha några få års teknikererfarenhet eller vara en specialist med lång erfarenhet i yrket. Meriterande är om du har arbetat i fibernät tidigare. Du kan bo någonstans i våra verksamhetsregioner.

Som person är du arbetsam, noggrann och produktiv. Du är också stresstålig och trivs med att arbeta i en självständig roll där du tar stort eget ansvar. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter.

Vidare är du en god kommunikatör och är bra på att bygga relationer med både kollegor och kunder.

B-körkort är ett krav i tjänsten.

Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem på hemsidan. www.odigo.se (http://www.odigo.se/)

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor besvaras av Emil Borgman, 0734-32 03 17 eller emil@odigo.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://odigo.teamtailor.com/jobs/63594-fibertekniker?promotion=23888-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Odigo
Siretorpsvägen 13B
29439  Sölvesborg Sverige
Hemsida: http://www.odigo.se
  
Platsannons

Te Crea Care söker sjuksköterskor till vår bemanningspool!

Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på avdelningar i Karlshamn och Karlskrona!
Vill du arbeta extra vid sidan av din fasta anställning? Då passar det här perfekt. Du väljer själv när och hur mycket du vill boka dig!

Vi söker dig som har erfarenhet av en eller flera av följande avdelningar
Ortopedi
Medicin
Geriatrik
Kirurgi
NeurologiKvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Trygg anställning!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men nu även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 1903
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1903&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Primärvårdsförvaltningen består av tolv offentligt drivna vårdcentraler, två jourcentraler, 1177, ungdomsmottagning och sårcentrum. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och har verksamhet i länets samtliga kommuner.

Primärvården i Blekinge befinner sig i en kreativ och dynamisk förändringsprocess och söker nu en Distriktssköterska till Brunnsgårdens vårdcentral.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en vårdcentral med cirka 11 600 patienter i alla åldrar. Vi är cirka 40 medarbetare på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna består i telefonrådgivning, mottagningsarbete, medicinska bedömningar, omläggningar och triageringar.
Vi söker dig som är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Kompetens inom diabetes, astma/KOL eller någon annan specialistkompetens, är meriterande.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741056
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1c8b5f7-f80b-421d-9cba-5ac5a2ccc4db&publishCode=AMS&TK=a6055bfd-33d4-4057-83a0-d9c6434671d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se/
  
Platsannons

Tekniker inom fjärrvärmebranschen sökes

Som mättekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, både på kontor samt ute i fält. Du kommer främst att arbeta med felsökning på fjärrvärmenät samt med förebyggande underhåll såsom statuskontroll, montage av larmcentraler samt upprättande av ritningsunderlag. Då du kommer att vara ansiktet utåt mot både nya som befintliga kunder ser vi att du är ordningssam, initiativtagande, kundorienterad och serviceminded.
Förutom de personliga egenskaperna så tror vi att du även har;

• Teknisk utbildning och/eller
• Tidigare erfarenhet inom fjärrvärme eller annan teknisk erfarenhet
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datavana

Som person ser vi att du har ett starkt driv och engagemang i ditt arbete.
Du är bra på att samarbeta med andra men driver dina uppgifter självständigt.
En eftergymnasial examen är inget krav, men vi tror att rätt kandidat har relevant vidareutbildning och vill vidare inom branschen. Vi ser att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom exempelvis bygg, anläggning, VVS, svetsning/verkstad.
Har du tidigare erfarenhet inom fjärrvärme, samt kunskap i AutoCad är det ett plus.


Enrotek AB grundades 2001, med säte i Karlshamn, och är ett av de ledande konsultföretagen i södra Sverige inom fjärrvärmesektorn. Vi erbjuder en helhetslösning till våra kunder, främst kommunala energibolag, från projektering av nybyggnation av fjärrvärme till reparation och underhåll av befintligt fjärrvärmenät samt skarvisolering av fjärrvärmenät. Vi växer och söker nu en mättekniker som kommer att arbeta med felsökning, statuskontroll samt uppdatering av ritningsunderlag av våra kunders fjärrvärmenät.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Mätningstekniker, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid B-körkort är ett krav
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Mättekniker
Webbplats:
Epostadress: roland@enrotek.se
Övrigt: Vill du veta mer eller söka tjänsten är du välkommen att kontakta Roland Ohlsson på tel: 070-625 96 02 eller via e-mail: roland@enrotek.se. För mer information om företaget se www.enrotek.se Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Sista ansökningsdatum 2018-01-15
Arbetsplats: 
Adress: ENROTEK AB
HAMNGATAN 6
37435  KARLSHAMN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stabil och tålmodig driftoperatör i Karlshamn

Nu söker vi ytterligare en person är studerande, gärna inom ett tekniskt ämne och har minst 1,5 år kvar av sina studier. E.ON Gas söker en flexibel driftsoperatörer till deras kontor i Karlshamn som kan arbeta extra vid behov. Det är viktigt att du som person har ett säkerhetstänk och är tålmodig för att lyckas och trivas i rollen. Vi ser också att du har ett genuint intresse för teknik och har lätt för att komma överens med andra.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för E.ON Gas räkning ytterligare en driftsoperatör till extraarbete under terminerna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON Gas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON Gas i Karlshamn, cirka fyra kilometer från centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Som driftoperatör kommer du att arbeta med övervakning från anläggningens kontrollrum. Kontrollrummet ligger i anslutning till hamnen där E.ON Gas har sitt kontor. Processen startar när fartyget anländer till hamnen. Det är hamnpersonalen som kopplar på slangarna, när allt ser bra ut och säkerhetsgenomgången är klar startar pumpningen. Det är i detta stadie som övervakningsarbetet påbörjas för driftoperatören. Gasolen som transporteras i slangarna kommer till det tryckta eller till det kylda bergrumslagret som båda övervakas från samma kontrollrum.

Du kommer till exempel att:


* Läsa av tryck, temperaturer och nivåer
* Göra löpande lageravräkningar och stämma av att det inte finns några avvikelser
* Vid larm som utlösts på grund av större avvikelser i tryck, temperatur och gasolnivå följa de rutiner som finns
* Ha diverse administrativa arbetsuppgifter inom till exempel ekonomi


Arbetstiderna kan variera mellan dag och natt, där passen oftast är enligt: 06-14, 14-22, 22-06 eller 07-16.

Detta är ett meriterande extraarbete för dig med ett tekniskt intresse som vill utveckla ditt säkerhetstänk och ansvarstagande inom en spännande bransch.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande, gärna inom en teknisk eftergymnasial utbildning med inriktining mot underhållsteknik eller liknande


* Har minst 1,5 år kvar av dina studier
* Har möjlighet att arbeta extra utöver dina studier. Du ska kunna arbeta cirka 10 h per vecka
* Kan arbeta under olika tider på dygnet, både natt- och dagtid
* Kan kommunicera på engelska, eftersom fartygen kommer från olika delar av världen
* Har goda kunskaper i det svenska språket
* Kan gå in och arbeta med en dags notis


Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete tidigare, exempelvis från processindustrin där du kommit i kontakt med kontroll- och säkerhetsarbetet. Detta är dock inget krav.

Som person är du lugn och stabil då du ska klara av att hantera en larmsituation. Du ska ha ett säkerhetstänk i allt du gör och det ska prägla hur du arbetar. Det är också av högsta vikt att du är noggrann och har ett sinne för detaljer. En viktig egenskap som krävs för att trivas i rollen är att du är tålmodig. Du ska inte ha några problem med att sitta still och övervaka olika kontrollverktyg (ett flödesschema på väggen samt en datorskärm med all information) samtidigt som koncentrationen ligger på en hög nivå.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: November
* Omfattning: Flexibelt, men minst 8h per vecka
* Placering: Karlshamn, cirka fyra kilometer från centrum


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..

INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON Gas är det företag i E.ON-koncernen som förvaltar det naturgasnät som transporterar ut energigas till koncernens kunder.
Publiceraddatum: 2017-12-16
Yrkesbenämning: Driftingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Både dag och nattEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: 14994233
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/stabil-och-talmodig-driftoperator-i-karlshamn/14994233?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Junior Business Intelligens

Vi söker dig som är frontend och backend utvecklare som har kunskaper inom området SQL, SAP BW, Tableau. Har du utbildning inom Business Intelligens BI, Qlick, Qlikview eller Power BI. Arbetsuppgifter inom nyutveckling, felsökning och IT support inom 2-line och 3-line.

Om dig

Vi letar efter dig som har förmågan att ta personligt ledarskap, lära på jobbet och viljan att ta ansvar. Vidare bör du vara tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt, på svenska såväl som på engelska. Detta för att kunna förklara och förenkla komplex IT-kommunikation på ett användarvänligt sätt. Du har även förmågan att skapa relationer och nätverk med medarbetare från hela organisationen samt med externa partner.

Om tjänsten

Du har som förutsättning att vilja utvecklas hos vår kund och bli en del i teamet, din främsta roll ligger på utveckling via MS SQL och SAP BW. Förväntningarna är att du tar ansvar och att du som person är van vid att ha kund kontakt. Det är en lärande organisation med coachning.

Det är bra om du gillar att resa då jobbet innebär resor över hela världen, då främst Danmark.

Personliga egenskaper som efterfrågas:

* Social och extrovert som person då du arbetar i direkt anslutning till kunden.
* Lagspelare då du arbetar i en mindre grupp (5 personer).
* Initiativ förmåga och nyfikenhet och att ha viljan att lära sig verksamheten.
* Viktigt att du är lyhörd.
* Det är bra om du har affärstänk och är kostnadsmedveten.

Dagliga arbetet innefattar:

* Nyutveckling
* Felsökning
* IT Support inom 2-line och 3-line

Teamet består idag av:

* 2 frontend utvecklare
* 2 backend utvecklare
* Projektledare

Ledarskap

Frihet under ansvar, med coachande. Vi räknar med att du kommer växa dig in i rollen och får vägledning från projektledaren och konsultchefen och att det är en långsiktig lösning för att fortsätta ditt arbete hos kunden efter 12 månader.

Arbetsverktyg och program:

* MS SQL är den viktigaste kunskapen.
* SAP BW och Tableau.

Krav

* Engelska

Meriter

* Har konsulten arbetat inom Business Intelligens är det en fördel
* Kunskaper med Qlikview/Qlick eller Power BI skulle även det kunna fungera
* Hindi och Kinesiska

Tidsmässigt

* Tillsättning tidigast januari.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor om uppdrag eller om rollen som konsult, är du välkommen att e-posta Emil Rudvi på . Urval kommer ske löpande, sök därför tjänsten snarast möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 33974
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZXJ1ZHZpLjA3NjMwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis IT
37135
37135  1082 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier 2018

Undersköterskor/ skötare, vårdbiträde/ vårdare, Socialpedagoger, Socionomer, fritidsledare och Sjuksköterska, dag och natt, Stöd i Ordinärt boende hemtjänst, nattpatrull, Stöd i Särskilt boende(SÄBO), Kortvård, Stöd och Service (LSS), Barnkortis och Socialpsykiatrin  
 
Stöd i Särskilt boende  
Stöd i Ordinärt boende hemtjänst  
Stöd och Service  
 
 
 
Arbetsbeskrivning:  
Du arbetar med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer att arbeta med genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov. Du kommer att samarbeta med hälso- och sjukvårdspersonal.  
 
Kvalifikationer:  
Önskvärt att du genomgått lämplig utbildning för yrket och/eller kan uppvisa tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.  
 
Övrigt:  
Verksamheterna inom Barn verksamheten samt Socialpsykiatrin kräver utdrag ur belastningsregistret.  
 
Ange i ansökan vilken tidsperiod du kan arbeta, vi ser gärna att du kan arbeta hela tidsperioden.  
Stöd i Särskilt Boende vecka 25-34 (18/6-26/8)  
Stöd i Ordinärt boende vecka 26-33( 25/6-19/8)  
Stöd och Service vecka 26-33( 25/6-19/8)  
med eventuell introduktion vecka 24 eller 25.  
 
 
För arbete i Stöd i Ordinärt Boende hemtjänst samt Stöd och Service erfordras körkort  
 
 
 
 
 
 
För mer information kontakta:  
 
 
 
 
Upplysningar lämnas av respektive Enhetschef:  
 
Verksamhet Myndighet och resurs  
Anna Svensson kortvård och biståndshandläggare tel. 0454- 30 71 81  
 
Verksamheterna Stöd och Service samt Socialpsykiatri:
 
Robert Abrahamsson, Gruppbostäder tel. 0454-819 74  
Lena C Nilsson, Daglig verksamhet tel., 0454-810 98  
Annika Rigoll, Gruppbostäder tel. 0454-56 30 08  
Berivan Gulec, Gruppbostäder tel. 0454-819 76  
Irené Davidsson Servicebostäder och gruppbostad tel. 0454- 56 30 08  
Menesha Alijaj, Barn Verksamhet tel. 0454-819 91  
Helena Bos, Servicebostäder tel. 0454-819 61  
Timmie Mattsson Barn verksamhet och Varvet tel. 0454- 810 90  
Malin Johansson, Gruppbostäder, tel. 0454-817 58  
Ann-Sofie Fohlin, Gruppbostäder, tel. 0454-810 56  
Henrik Molin, Servicebostäder, tel. 0454-810 75  
Tobias Gustafsson, Social psykiatrin, tel. 0454-810 86  
 
Socialpedagoger/behandlingsassistent Vuxenenheten
  
Enhetschef Lena Pettersson Nygren, tel.0454-817 19  
 
Verksamhet Stöd i Ordinärt Boende hemtjänst
 
Lisbeth Johansson, Karlshamn södra & Serviceteamet, tel. 0454-819 63  
Monika Håkansson, Karlshamn Centrala & Östra, tel. 0454-30 76 44  
Gunilla Jeppsson, Karlshamn Norra, tel. 0454-819 72  
Annica Karlsson Mörrum, tel. 0454-30 75 73  
Martina Tärnerstig, Svängsta, dagverksamhet Tärnan & Forsgården tel. 0454-30 77 08  
Josefine Borgqvist, Hällaryd & Avlösarteam, tel. 0454-819 97  
Linda Eriksson, Asarum, tel. 0454-30 72 55  
Agneta Gårdesten, Nattpatrull tel. 0454-30 7709  
 
Verksamhet Stöd i Särskilt Boende äldreomsorg
 
Jennike Westrin Andersson, Asarum, tel. 0454-56 33 63  
Lisa Carlsson Asarum tel. 0454- 30 75 48  
Linda Wallin, Natt ,Asarum tel 0454-30 75 72  
Michelle Karlsson, Asarum, tel. 0454-30 74 01  
Fredrik Alpstedt, Hällaryd, tel. 0454-30 74 00  
Monica Jönsson, Mörrum, tel. 0454-30 78 53  
Agneta Gårdesten, Mörrum, tel. 0454-30 77 09  
Anna Ardegård, Svängsta tel. 0454- 30 77 15  
Silvia Nichifor, Karlshamn, tel. 0454-814 57  
Maria Hydén, Karlshamn, tel. 0454-819 59  
Jennika Grimmesjö, Karlshamn, tel. 0454-819 60  
Daniel Kalling Karlshamn tel. 0454-56 33 47  
Kenneth Schön, Karlshamn, tel. 0454-812 01  
 
Fackliga företrädare  
Kommunal, tel. 0454-811 90, 0454-811 92  
Vision, Christina Gustafsson, tel. 0454-811 89  
 
Leg. Sjuksköterskor  
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från verksamhetsområdet är meriterande. Du bör ha kännedom om berörd lagstiftning. Arbetet kräver en förmåga att organisera och strukturera. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Körkort erfordras.  
 
Upplysningar  
Enhetschef Gerd Lundgren, tel. 0454-30 75 75  
Enhetschef Josefine Westerholm tel. 0454- 30 75 68  
Verksamhetschef Rebecca Welander tel. 0454-56 33 39  
 
Fackliga företrädare  
Vårdförbundet Linda Bengtsson Nilsson, tel. 0454-56 33 22  
 
Socialsekreterare  
 
Upplysningar  
Enhetschef Johanna Thomasdotter introduktionsenheten tel. 0454-813 83  
Enhetschef Gabriella Du Rietz Mottagning Myndighetsfrågor tel.0454-814 59  
Enhetschef Ann-Charlotte Nord, barn och familj tel.0454-817 10  
 
 
 
Ansökan tillhanda senast:
20180228
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 500
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidvarierande semestervikariatmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182552&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Räddningstjänstpersonal i beredskap till Karlshamn

Verksamhetsbeskrivning:

Räddningstjänsten Västra Blekinge är ett kommunalförbund som bedriver räddningstjänst i medlemskommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Räddningstjänsten Västra Blekinge har en heltidskår, fem deltidskårer och ett räddningsvärn. Ett kommunalförbund är en egen juridisk person och kan jämföras med ett bolag. Räddningstjänsten har ca 160 medarbetare och en omsättning på ca 50 Mkr.

Arbetsuppgifter:

Som Räddningstjänstpersonal i beredskap (RiB-personal) har du beredskap en vecka åt gången, antingen var tredje eller var fjärde vecka. Du ska då kunna ta dig till din brandstation under dygnets alla timmar inom en viss föreskriven tid. Det är därför viktigt att du bor och/eller arbetar nära din brandstation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är räddningstjänst i utryckningsstyrka:
. skadeavhjälpande insats vid räddningstjänst. Släcka bränder, rädda liv, sanering vid trafik- och kemolyckor är några exempel.
. övningar för förberedande av insats.
. förebyggande brandskydd och information/utbildning till privatpersoner och företag.

Utbildning/Erfarenhet:

Krav för tjänsterna är att du är fullt frisk och har god fysik arbetsförmåga enligt AFS 2007:7. Detta innebär att du måste genomföra och godkännas på rullbandstest, simtest och andra praktiska tester. Andra krav är B-körkort, godkänt arbets-EKG och godkänd läkarundersökning samt godkänt drogtest. Meriterande är att du har C-körkort annars förbinder du dig att ta C-körkort efter provanställningen. För att bli anställd som RiB-personal måste du även ha ett medgivande från din huvudarbetsgivare. Blanketten finns att hämta på vår hemsida.

Vi lägger stor vikt vid att din bostad och/eller arbetsplats ska vara belägen så att du kan rycka ut från brandstationen inom den föreskrivna tiden (fem minuter).

Som person är du trygg i dig själv och har god självinsikt. Du kan sätta dig in i någon annans situation och har inga svårigheter att tala inför grupp. Du har initiativförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla samhällets invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning och mångfald tillför vår organisation.

Placering:

Vid brandstationen i Karlshamn eller Svängsta

Ansökan med personligt brev, meritsammanställning (CV) samt betygskopior skall vara Räddningstjänsten Västra Blekinge tillhanda senast 2018-01-14. Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningsperioden, skicka gärna in din ansökan omedelbart. Adresseras: Räddningstjänsten Västra Blekinge, ATT: Sandra Bohlin, Rörvägen 2, 374 32 Karlshamn eller e-post: administration@raddning.com

Upplysningar:

Emelie Lantz, enhetschef operativ RiB, tfn: 0454-30 51 10
Sandra Bohlin, HR-Chef, tfn: 0454-30 51 24
Martin Wijk för Sölvesborg och Mjällby, tfn: 0454-30 51 07
Anders Dahlbom för Svängsta, tfn: 0454-30 51 34
Mats Svensson för Karlshamn, tfn:0454-30 51 27
David Bujukliev för Olofström, tfn: 0454-30 51 21
Kristina Kulle, facklig företrädare BRF, tfn: 0709-95 14 15
Erik Gustavsson, facklig företrädare Kommunal, tfn: 0454-30 51 00

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidJag skulle vilja att den ändras till: Anställningen inleds med en utbildning i allmän räddningstjänst, där du skall passera som godkänd. Utbildningen genomförs dagtid under 120 timmar.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: administration@raddning.com
Övrigt: Vill du veta mer om räddningstjänsten besök gärna vår hemsida www.raddning.com. För upplysningar om kommunerna hänvisar vi till hemsidorna www.karlshamn.se, www.olofstrom.se och www.solvesborg.se
Arbetsplats: 
Adress: Räddningstjänsten Västra Blekinge
Rörvägen 2
37432  KARLSHAMN 
Hemsida: http://www.raddning.com
  
Platsannons

Administrativ assistent

1 st. 100 %, tillsvidare  
 
Förvaltningen för arbete och välfärd i Karlshamns kommun har två verksamhetsområden: Stöd och Service samt  
Utredning och Beslut. Under Utredning och beslut ligger mottagning- och utredningsenheten där vi arbetar med utredningar inom mottagningsenheten, LSS, socialpsykiatri och vuxna, budget och skuldrådgivning, våld i nära relationer samt ekonomiska och administrativa uppgifter.  
Som administrativ assistent arbetar du tillsammans med ytterligare två kollegor.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Ditt arbete är utifrån ekonomi och administration i samverkan med interna och externa kontakter.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som har administrativ utbildning med ekonomisk inriktning och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrationsarbete inom social verksamhet. Du skall ha god datavana. Arbete i ProCapita, Visma och Excel är meriterande.  
 
Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, initiativförmåga och det kräver att du har ett gott bemötande samt levererar en hög service. Vi är en verksamhet som hela tiden vill utvecklas och det är viktigt att kunna se de möjligheter som finns samt en vilja att driva verksamheten framåt. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
För mer information kontakta:  
Gabriella Du Rietz, enhetschef 0454-81459  
 
Fackliga företrädare:  
Lasse Hansson, Vision  
 
Övrigt:  
Tillträde 180301, eller efter överenskommelse¨.
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.  
 
Sista ansökningsdag:
20180114
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182546&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

JSB AB söker betongarbetare till affärsområde JSB Bostad

JSB växer och söker ytterligare betongarbetare till affärsområde JSB Bostad. Tjänsten avser att tillsättas under våren 2018 dock kan tillsättning ske tidigare än våren 2018

Betongarbetare hos oss
Som betongarbetare hos oss så arbetar du med framför allt nyproduktion med montering av filigran bjälklag, formning/armering gjutning samt montering av fönster. Ytterligare erfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår resor med övernattning varje vecka. Arbetsområdet är Sverige som sin helhet.

Dina erfarenheter
Du har yrkesbevis och minst 3-5 års erfarenhet som betongarbetare.
B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer. Du tycker resande i tjänst är en motiverande utmaning.

Vi erbjuder
Ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.
JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta följande:
Johan Persson, Arbetschef JSB Bostad, 073-910 85 99
Michael Larsson, HR-specialist, 073-910 00 83

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.

JSB eftersträvar en jämställd arbetsplats. Vid bedömning av likvärdig erfarenhet och kompetens så kommer det under representerade könet att erhålla anställning.

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till michael.larsson@jsb.se

Ytterligare information
Anställningsformen är provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!


Som betongarbetare hos oss så arbetar du med framför allt nyproduktion med montering av filigran bjälklag, formning/armering gjutning samt montering av fönster. Ytterligare erfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår resor med övernattning varje vecka. Arbetsområdet är Sverige som sin helhet.
Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer.
Du tycker resande i tjänst är en motiverande utmaning.


JSB är ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.
JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Betongarbetare JSB Bostad
Webbplats: http://jsb.se/lediga-jobb
Epostadress: michael.larsson@jsb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JSB
BOX 56
37402  ASARUM Sverige
Hemsida: http://www.jsb.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Brunnsgårdens vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser.

Brunnsgården vårdcentral ligger i centrala Karlshamn och är en av de landstingsägda vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 11 600 listade patienter och cirka 40 medarbetare.

En av våra duktiga medarbetare ska sluta och vi behöver en ny medicinsk sekreterare.

Välkommen till vårt vackra län, med närhet till kust och hav!

ARBETSUPPGIFTER
Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter, andra vårdgivare med mera. Hos oss är din insats är en viktig del i vårdprocessen.

KVALIFIKATIONER
Du har avslutat din utbildning som medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och god datorvana.

Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper som vi värdesätter. Du har också lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ.

Erfarenhet av Systeam Cross vårdsystem är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtidsarbete Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning så du bör ange löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739921
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b41057e-7f53-4c06-93e7-7714aeeded4d&publishCode=AMS&TK=63828095-493b-4df4-9bee-30f4b4b859f6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Brunnsgårdens vårdcentral
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://ltblekinge.se/
  
Platsannons

Platschef till Precare i Karlskrona!

Precare är ett vårdbolag som driver Kungsmarkens vårdcentral i Karlskrona och Tvings läkarmottagning strax utanför Karlskrona. Vi har som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet av vård till våra patienter. Personalgruppen består av 20 personer och vi har ca 6000 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.

Precare växer och behöver nu utöka med en platschef, detta är en helt ny roll på vårdcentralen.
Ta chansen och sök idag! 

Dina arbetsuppgifter
Som platschef är du ansvarig för att leda och driva organisationen framåt i enlighet med uppsatta mål och lagda strategier.
Du kommer bland annat att arbeta med vårdcentralernas ekonomi, verksamheten och ha ett personalansvar.
Till din hjälp har du våra stödfunktioner som, ekonomi, it och rekrytering på huvudkontoret.
Som platschef så kommer du arbeta 50% administrativt och 50% kliniskt.
Du kommer arbeta tight tillsammans med vårdcentralens verksamhetschef för att nå uppsatta mål.

Din bakgrund
Då en del av tjänsten innebär att man ska arbeta klinskt så ser vi att den som söker har erfarenhet som distiktssköterska eller sjuksköterska.
Kanske är du idag en dsk/ssk som vill ta nästa steg i karriären?
Du är mål- och resultatinriktad, kan tänka strategiskt ur ett helhetsperspektiv, samt har en god förmåga att planera, organisera och följa upp din verksamhet.
Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat, tillträde under våren 2018.
Vi behandlar ansökningar löpande, så inkom gärna med din ansökan snarast!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Aarenstrup på 0709-705185.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18329-lideta-halsovrd-ab-karlshamn-platschef-till-precare-i-karlskrona/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Platschef till Precare i Karlskrona!

Precare är ett vårdbolag som driver Kungsmarkens vårdcentral i Karlskrona och Tvings läkarmottagning strax utanför Karlskrona. Vi har som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet av vård till våra patienter. Personalgruppen består av 20 personer och vi har ca 6000 listade patienter.

Vi ingår i Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv.

Precare växer och behöver nu utöka med en platschef, detta är en helt ny roll på vårdcentralen.
Ta chansen och sök idag!

Dina arbetsuppgifter
Som platschef är du ansvarig för att leda och driva organisationen framåt i enlighet med uppsatta mål och lagda strategier.
Du kommer bland annat att arbeta med vårdcentralernas ekonomi, verksamheten och ha ett personalansvar.
Till din hjälp har du våra stödfunktioner som, ekonomi, it och rekrytering på huvudkontoret.
Som platschef så kommer du arbeta 50% administrativt och 50% kliniskt.
Du kommer arbeta tight tillsammans med vårdcentralens verksamhetschef för att nå uppsatta mål.

Din bakgrund
Då en del av tjänsten innebär att man ska arbeta klinskt så ser vi att den som söker har erfarenhet som distiktssköterska eller sjuksköterska.
Kanske är du idag en dsk/ssk som vill ta nästa steg i karriären?
Du är mål- och resultatinriktad, kan tänka strategiskt ur ett helhetsperspektiv, samt har en god förmåga att planera, organisera och följa upp din verksamhet.
Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat, tillträde under våren 2018.
Vi behandlar ansökningar löpande, så inkom gärna med din ansökan snarast!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Aarenstrup på 0709-705185.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18328-lideta-halsovrd-ab-karlshamn-platschef-till-precare-i-karlskrona/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Undersköterska eller socialpedagog

1 st 100% tillsvidareanställning med placering på Möllebackens servicebostad  
 
Arbetsbeskrivning:  
Som undersköterska/socialpedagog arbetar Du med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer att arbeta efter genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov. Du kommer att samarbeta med HSL- personal. Dokumentationen görs med datorstöd. På Möllebackens servicebostad arbetar vi enligt TBA (tillämpad beteendeanalys).  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som har gymnasial eller eftergymnasial utbildning. Yrkeskompletterande utbildning inom psykiatri/socialpsykiatri. Du ska kunna arbeta efter individanpassade metoder. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Erfarenhet av arbete med utåtagerande beteende är en merit. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
För mer information kontakta:  
Enhetschef Henrik Molin  
Tel 0454-81075  
 
Fackliga företrädare:  
Kommunal  
Tel 0454-81191  
 
Övrigt:  
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.  
Tillträde enligt överenskommelse. Körkort erfordras.  
 
Sista ansökningsdag:  
20171231
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182547&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dietist till Blekingesjukhuset, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, samarbete, ansvar och delaktighet. Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom Rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. En dietist finns också på levnadsvanemottagningen i Karlshamn.

Dietisterna i Karlshamn arbetar tillexempel inom kirurgi med bland annat fetmakirurgi, njurmedicin, diabetes, onkologi, öron-näsa hals, rehabiliteringsklinik och barnmottagning.


ARBETSUPPGIFTER
Behovet av dietister har uppmärksammats och vi har förstärkt dietistbemanningen senaste åren. Den aktuella tjänsten är placerad på Dietistmottagingen i Karlshamn.

Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset och från primärvården och du träffar patienter både inom sluten- och öppenvården. Tjänsten innebär arbete med enskilda patienter och med patienter i grupp. Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden och diagnoser som kan förekomma på ett mindre sjukhus. Du har också ansvar för utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna samt att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla dietistverksamheten. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team.

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan!. Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A739688
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=524b2380-a97b-44ff-be69-973d5bdc5c58&publishCode=AMS&TK=575dfd04-230f-4a78-ab4b-957b2eb95326
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Rehabiliteringskliniken
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

Systemingenjör processautomation

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du vara med och utveckla, underhålla och förbättra våra processer? Vi söker just nu en systemingenjör med inriktning mot processautomation till vår verksamhet i Mörrum. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. Vi arbetar aktivt med att anställa fler kvinnor till vår organisation.

Dina arbetsuppgifter

På Södra Cell Mörrum utgör processtyrsystem och automation en omfattande och viktig del av vår anläggning. Dina arbetsuppgifter i gruppen systemingenjörer utgörs i första hand av utformning och implementering av automationslösningar för processen. Att förvalta och optimera befintliga installationer är också viktiga delar. Ledande arbetsuppgifter förekommer t ex som delprojektledare med ansvar för planering, genomförande och ekonomi.

Arbetet bedrivs omväxlande under lugnare perioder och i perioder med högre tempo t ex i projekt och vid våra underhållsstopp.

Din erfarenhet

Vi vänder oss till dig som har en ingenjörsutbildning med önskad inriktning mot automation, elektroteknik, reglerteknik eller motsvarande på högskole- eller universitetsnivå. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från processindustrin där du arbetat med lösningsframtagning, programmering, idrifttagning och löpande optimering. Det är önskvärt att du tidigare arbetat med ABB:s styrsystem, både äldre AC450 och modernare 800xA, samt med Siemens PLC.

Tjänsten kräver att du som person arbetar strukturerat och resultatorienterat. Du har en förmåga att samarbeta med andra och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är bra på att färdigställa. Arbetet kräver att du har förmågan att analysera och praktiskt lösa problem. Har du dessutom arbetat med utveckling och strategier är det meriterande.

Din arbetsgivare Södra

För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig Systemingenjör får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå vid sidan om i början av din anställning. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är tillsvidare med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Magnus Andersson, chef för Teknik el/instrument/IT eller till Evita Svenle, HR-partner. Fackliga företrädare är Teddy Hedlund, Unionen och Ann Öhlin, Sveriges Ingenjörer. Samtliga nås via telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 14/1 2018

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Dataingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1973447/6562?channel=amv&iso=se
Epostadress: noreply@sodra.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Cell Mörrum
375 86 Mörrum
37586  Mörrum Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Lönekonsult

Löneenheten ingår i personalavdelningen som organisatoriskt tillhör kommunledningsförvaltningen. Enheten ansvarar för lönehantering, pensioner, avtalsförsäkringar samt systemförvaltning. Nu söker vi en ny kollega.  
 
Arbetsuppgifter  
Som lönekonsult arbetar du med alla steg i löneprocessen. Du ger stöd och support till chefer, övriga användare och medarbetare inom vårt HR-system samt i lön- och avtalsfrågor. Du arbetar med att kontrollera, bearbeta och registrera löneunderlag utifrån målet rätt lön till rätt person i rätt tid. Arbetet innehåller också många externa kontakter med t ex försäkringskassan och skatteverket.  
 
En viktig del i arbetet är att bidra till ständiga förbättringar med verksamheternas behov i fokus.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig med god vana av att arbeta i administrativa system samt en vilja och förmåga att lära dig nya system. Du har vidareutbildning inom lön/HR eller motsvarande, alternativt erfarenhet av kvalificerat arbete inom löneprocessen.  
 
Vi söker dig som har förmåga att se helheten, har god samarbetsförmåga och en stark vilja att förstå och möta verksamhetens behov. Du har intresse av att tolka och förstå lag/avtal och att pedagogiskt kunna utbilda och förmedla dina kunskaper vidare.  
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Sista ansökningsdag  
2017-12-31  
 
För mer information kontakta  
Annika Risberg, lönechef, 0454-811 49, annika.risberg@karlshamn.se  
 
Fackliga företrädare  
Christina Gustafsson, Vision, 0454-811 89  
 
Övrigt  
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182544&DepartmentId=19443&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ortodontist Folktandvården Blekinge - väst

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården Blekinges vision är ”Frisk mun för alla”. Vi är ca 300 medarbetare och finns i hela länet och erbjuder allmäntandvård på 11 kliniker samt specialisttandvård.
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa specialisttandvård. Vi erbjuder trevliga och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling, ett framsynt ledarskap och gemenskap.

Folktandvården Blekinge har två ortodontikliniker en i Karlshamn och en i Karlskrona. Båda klinikerna ligger centralt och med gångavstånd från tåg- och busstation.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt uppdrag är att utveckla och bedriva effektiv ortodontivård i Blekinge. Kontakten med allmäntandvården sker bl a genom konsultationsverksamhet och utbildningsinsatser.
Vi har regelbundna terapimöten med övriga specialister och ett gott samarbete kring bl.a. ortognatkirurgi med Käkkirurgiska kliniken i Jönköping.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig med specialistkompetens inom ortodonti. Du har en god samarbetsförmåga,
är engagerad, flexibel och sätter patienten i fokus.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Specialisttandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A739364
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83ad1c3a-12e5-4d4b-b6e5-cd25f6761ee3&publishCode=AMS&TK=ff85acc7-4243-4c73-a2b4-bf587523c3c6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Folktandvården
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nannyakuten barnflicka/barnvakt Karlshamn Mörrum 1 kväll/vecka

Familj i Mörrum söker en svensktalande nanny en kväll i veckan, mellan ca kl. 17-22. Syftet med barnpassningen är att föräldern ska få egentid och komma iväg. Så både tid och veckodag är flexibelt och kan anpassas efter barnvaktens schema. Någon helg då och då kan vara aktuellt. Det är två barn i åldrarna 3 och 6 som ska passas, och det finns även en katt i hemmet. Som person behöver du vara lugn tålmodig då ena barnet har lite språksvårigheter.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning m.m.


Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Beroende på barnvaktens profil erhålls mellan 100-140 kr/timmen samt OB-tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: MTMörrum
Webbplats: http://crew.nannyakuten.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://nannyakuten.se
  

Platsannons

Experienced pizza baker

English:
Ability to bake pizza from the current menu but also develop new pizza tastes. Initially your co-workers get the order from the customer and forwarded to you in English or Kurdish but eventually we expect you to learn to take orders directly from the customers.

Svenska:
Baka pizza från nuvarande menyn men också utveckla nya pizzor. Till en början sköter dina medarbetare beställning från kund och förmedlar det till dig på engelska eller kurdiska men vi förväntar oss att du ska längre fram kunna ta emot beställning direkt från kund på svenska.Enligsh:
Experienced and creative pizza maker. Stress resistant. Keep order and clear and clean around the work place. Positive attitude towards the customers and the co-workers.


Swedish:
Erfaren och kreativ pizzabagare. Stresstålig. Håller ordning och reda och rent omkring sig. Utåtriktad mot kunder och medarbetare.

English:
Gussagårdens Pizzeria is a small pizzeria with a big heart. We are located centrally in Mörrum in Blekinge for five years with current owner! We always work with fresh ingredients and put the customer in focus. We are one of the few in town who serves Gluten-free pizzas. It is high pace, but our customers find that we are having fun at work.


Swedish:
Gussagårdens Pizzeria är en liten pizzeria med ett stort hjärta. Vi ligger centralt i Mörrum i Blekinge sedan fem år med nuvarande ägare! Vi jobbar alltid med färska råvaror och sätter kunden i centrum. Vi är ett av dem få i stan som serverar Glutenfria pizzor. Det är högt tempo men våra kunder märker att vi har roligt på jobbet.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Pizzabagare
Webbplats:
Epostadress: dilkhaz09@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Abdulrahman Kahraman
Trastvägen 5
37450  Asarum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sveriges vassaste säljare till Kristianstad med omnejd

Du är engagerad och…

• Har viljan att leverera förstklassiga försäljningsresultat
• Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse
• Arbetar hårt för att nå målen
• Trivs i en arbetsmiljö fylld med fart och energi
• Har drivkraft och ambitioner att göra karriär i JYSK

Är du Sveriges vassaste säljare, på jakt efter nya utmaningar? Vi söker dig som älskar försäljning och brinner för att alltid prestera på topp!
Du ges möjligheter och…

• En stark tävlingskultur som belönar bra försäljningsresultat
• Fantastiska utvecklingsmöjligheter
• Chansen att tävla och vinna

Vi behöver de bästa medarbetarna! Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Tjänsterna är tillfälliga anställningar på 5-75 % för dig som är i början av din karriär, med goda chanser till fast anställning. Som ett första steg kommer vi att kalla på gruppintervjuer där du får chansen att visa oss vad du går för. Klicka på "Ansök" knappen för att ta kontroll över din karriär.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidUpp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED7B7FD9BE4F803A0E9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör till Svängsta Komponent och Verktygs AB

Vill du arbeta som CNC-operatör och har programmeringsvana? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
Svängsta Komponent & Verktygs AB är ett legoföretag inom plåtdetalj- och verktygstillverkning. Vi löser kundens hela behov av verktyg och detaljer till monteringsklara komponenter. Vi är en komplett legoleverantör och levererar allt från idé till en färdig produkt.

Vi söker en CNC-operatör med programmeringsvana för våra fleroperationsmaskiner. Eftersom du många gånger arbetar med enstyckstillverkning innebär arbetet en stor variation och dagliga utmaningar! Som CNC-operatör hos Svängsta Komponent & Verktygs AB kommer du ingå en arbetsgrupp med erfarna kollegor som har en bred kunskap och ett stort praktiskt kunnande. Du arbetar självständigt med programmering efter ritning och 3D-modell där du själv programmerar och ställer maskinen från uppstart till färdig detalj. Du ansvarar för att noga förbereda, övervaka och kontrollera maskinen samt utföra mätning och slutkontroll av den färdiga detaljen.

Om dig
Du har en teknisk gymnasieutbildning eller liknande förvärvad erfarenhet. Som person är du mycket noggrann, självgående, du trivs med eget ansvar och service är något du värderar högt. Vi ser att du har erfarenhet från arbete med självständig programmering av CNC-styrd fleroperationsmaskin. Du har också erfarenhet av fleroperationsmaskiner med Fanuc styrsystem och CAD/CAM med Mastercam eller likvärdigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av verktygsteknik som stans, klipp och bockverktyg.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är en direktrekrytering med tillsättning omgående. Anställningen börjar med en provanställning på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Svängsta Komponent och Verktygs AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Neirup på 073 - 684 73 43 eller cecilia.neirup@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid provanställning 6 månaderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=A92FC30F-5E52-4AA6-AA0B-9717A2360BD4&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Campus Gräsvik 5
37175  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Lernia söker extraarbetare inom lager och industri

Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Lernia söker personer som kan jobba extra i Karlshamn.

Arbetsuppgifter
Vi söker studenter och/eller personer med annan huvudsaklig sysselsättning som är intresserade av extrajobb inom lager och industrin.
Som sökande har du pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
Det är viktigt att du i din ansökan anger vilka tider du kan jobba samt hur mycket du kan jobba.
Dagtid/2-skift/nattarbete förekommer.


Formell kompetens
Körkort B och tillgång till bil.
Truckkort är ett krav, kortet får inte vara äldre än fem år.
Din bakgrund
Tidigare erfarenhet av lager- och/eller industriarbete är meriterande.


Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du har god fysik och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du gillar att arbeta i grupp, är flexibel och noggrann.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning studerande/extra arbete.
Karlshamn


Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse.

Information
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Du söker tjänsten på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail. Välkommen med din ansökan!


Vi svarar gärna på frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Gustafsson på 072-254 54 85


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 21807
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21807
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Karlskrona
Lernia Bemanning AB
37133  Karlskrona Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Förskollärare/Lärare förskoleklass till Bodestorpsskolan i Karlshamn

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i förskoleklass och fritidshem. Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån styrdokumenten.
 
Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för:
- att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande
- att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten
- att utveckla en god relation till barnens vårdnadshavare/anhöriga
- att stödja och inspirera barnen till att nå uppsatta mål
 
Kvalifikationer
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare inriktning förskoleklass. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Tillsvidareanställning kan enbart bli aktuellt om du har legitimation i förskoleklass, annars gäller visstidsanställning.
 
Övrigt
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
 
För mer information kontakta
Lena Elwér, rektor, tfn 0454-812 71.
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81.
 
Sista ansökningsdag
2018-01-07.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182534&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare inom allmänmedicin till Brunnsgårdens vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Brunnsgårdens vårdcentral ingår i Hälsoval Blekinge och är en av de landstingsägda vårdcentralerna i länet. I dagsläget har vi fem fasta läkare och tre ST-läkare. Hos oss arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer tillsammans för att erbjuda bästa möjliga vård till medborgarna.

Det finns även en, för kommunen samlad, rehabiliteringsenhet bestående av sjukgymnaster som är kopplad till vårdcentralen. Tillsammans servar vi cirka 11 600 listade patienter.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med ambitionen att bli specialistläkare inom allmänmedicin.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder:
- en välfungerande vårdcentral med väl samarbetad personal
- möjligheter till att bedriva forskning och utvecklingsarbete
- en fast anställning med god löneutveckling
- intressanta utvecklingsmöjligheter kring allmänmedicinens framtida uppdrag och verksamhet
- och inte minst variation i arbetet, från BVC och ungdomsmottagning till äldrevård.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad läkare med ambitionen att bli specialistläkare inom allmänmedicin. Vi erbjuder dig utbildning och handledning på vårdenheten.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A738765
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b787ecab-320f-4885-b3be-645d18a5d2e5&publishCode=AMS&TK=8f06b3de-bad8-472f-85ea-e8dd94954345
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Resurspedagog till Grundsärskolan

Visstidsanställning, heltid med tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse dock längst t o m 2018-06-30. Tjänsten kan komma att förlängas.
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1 200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsbeskrivning:
Du ska bistå i arbetet med att utforma och anpassa undervisning för barn i behov av särskilt stöd i samverkan mellan skola och hem. Du kommer att ingå i ett team bestående av klasslärare, specialpedagoger, elevvårdspersonal och resurspersoner.
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har någon form av pedagogisk högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha ett strukturerat arbetssätt, var lugn, tydlig och konsekvent. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Övrigt:
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
 
För mer information kontakta:
Marita Ottosson, rektor, tfn 0454-810 49.
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81.
 
Sista ansökningsdag:
2018-01-07.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid. Visstidsanställning dock längst t o m 2018-06-30 med ev förlängning.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182521&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Te Crea Care söker läkare

Kvalifikationer
Hos oss på Te Crea Care Doctor hittar du konsultläkaruppdrag som både legitimerad läkare och som specialistläkare, t.ex. inom allmänmedicin och psykiatrin.
Vi kan erbjuda korta uppdrag på enstaka dagar men även längre uppdrag på flera månader. Uppdragen finns hos både privata och offentliga vårdgivare i hela Sverige.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är leg läkare med minst två års erfarenhet som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Du är lyhörd, har lätt för att skapa bra möten med patienter och ett empatiskt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 1920
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1920
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care Doctor
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Flexibel lokalvårdare sökes

De erbjuder ett fritt och roligt arbete - där man få uppskattning när man ger det lilla extra.

Söker en service-minded person som är glad och jobbvillig. En person som är noggrann och kan följa instruktioner, önskemål och krav från kunder.

Flexibel i att kunna ändra i sin agenda under dagen.

Krav:
B-körkort
-Svenska språket kunna kommunicera med kunder och kollegor. Läsa och ge instruktioner både muntligt och skriftligt till kund och kollegor.
-Du behöver vara flexibel då det sker förändringar i jobbet. Dessutom så bör du inte vara rädda för att träffa nya människor och utföra nya uppdrag, så som att köra till en ny arbetsplats.
-Fysiskt stark, orkar jobba med att städa, lyfta, hålla tempo.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/Deltid50% schemalagd arbetstid som kan övergå till en tillsvidareanställning på 100%.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rhgruppen.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Ansökningar endast via mail. info@rhgruppen.se
Arbetsplats: 
Adress: RH-group i Karlshamn KB

37637  SVÄNGSTA 
Hemsida: http://www.rhgruppen.se
  
Platsannons

Nämndsekreterare

Kommunkansliet ingår i Kommunledningsförvaltningen och innefattar bland annat verksamheterna kansli, utredning, juridik och arkiv. Kommunkansliet ansvarar för sekreterarskap i och registratorskap för samtliga nämnder.  
 
Arbetsbeskrivning  
Nämndsekreteraren är spindeln i nätet i ärendeberedningen och ansvarar för ärendeprocessen till nämnden med tillhörande sekreterarskap samt registrering av handlingar och andra liknande administrativa sysslor. Visst utredningsarbete förekommer. Under året kommer hela kommunkansliet att vara delaktiga i arbetet med de allmänna valen.  
 
Kvalifikationer  
Lämplig högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, gärna med inriktning mot offentlig förvaltning eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi söker en person med servicekänsla och ordningssinne samt förmåga att arbeta under tidspress. Självklart har du goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift, och gärna erfarenhet av arbete i något ärendehanteringssystem. Vi ser gärna att du är intresserad av att driva utvecklingsfrågor.  
 
Övrigt  
Vikariat 100 % tom 2018-12-31  
 
För mer information
Tf administrativ chef Annette Sandberg, 0454-815 93
Facklig företrädare för Vision, Christina Gustafsson, 0454-811 89
 
Sista ansökningsdag
2018-01-07
 
Karlshamns kommun eftersträvar mångfald och ser gärna sökande som bidrar till detta. Kommunen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder en mängd olika friskvårdsaktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid VikariatMånadslön Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182522&DepartmentId=19443&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

JSB AB söker träarbetare till affärsområde JSB Bostad

JSB växer och söker ytterligare Byggnadsträarbetare till affärsområde JSB Bostad. Tjänsterna avser att tillsättas under våren 2018 dock kan tillsättning ske tidigare än våren 2018

Byggnadsträarbetare hos oss
Som träarbetare hos oss så arbetar du med framför allt nyproduktion med montering av filigran bjälklag, formning/armering gjutning samt montering av fönster. Ytterligare erfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår resor med övernattning varje vecka. Arbetsområdet är Sverige som sin helhet.

Dina erfarenheter
Du har yrkesbevis och minst 3-5 års erfarenhet som träarbetare.
B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer. Du tycker resande i tjänst är en motiverande utmaning.

Vi erbjuder
Ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.
JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta följande:
Johan Persson, Arbetschef JSB Bostad, 073-910 85 99
Michael Larsson, HR-specialist, 073-910 00 83

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.

JSB eftersträvar en jämställd arbetsplats. Vid bedömning av likvärdig erfarenhet och kompetens så kommer det under representerade könet att erhålla anställning.

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till michael.larsson@jsb.se

Ytterligare information
Anställningsformen är provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!


Som träarbetare hos oss så arbetar du med framför allt nyproduktion med montering av filigran bjälklag, formning/armering gjutning samt montering av fönster. Ytterligare erfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår resor med övernattning varje vecka. Arbetsområdet är Sverige som sin helhet.
Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer.
Du tycker resande i tjänst är en motiverande utmaning.


JSB är ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.
JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct” och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: Träarbetare JSB Bostad
Webbplats: http://jsb.se/lediga-jobb
Epostadress: michael.larsson@jsb.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JSB
BOX 56
37402  ASARUM Sverige
Hemsida: http://www.jsb.se
  

Platsannons

Sandå i Karlshamn söker duktiga målare, golvläggare och plattsättare.

Alla som arbetar i Sandåkläder ska ha de bästa förutsättningarna att leverera ett gott hantverk i alla perspektiv. Därför utbildar vi oss kontinuerligt i ledarskap och service.
Vår storlek är viktig för många. Den garanterar långsiktighet, resurser och tillgång på kvalificerad arbetskraft. Det gör också att vi kan ha generösa garantier, om du av någon anledning inte skulle bli nöjd med vårt arbete.
Med stöd i vårt kvalitetssystem stämmer vi löpande av att allt fungerar som det ska. Vi lämnar garanti på vårt arbete, och vi blir årligen kontrollerade om vi lever som vi lär.


Vi förutsätter att du är stolt över ditt yrke som hantverkare, är noggrann, håller arbetstider och har ett trevligt bemötande. Körkort för bil är ett krav.
Att arbeta på Sandå är roligt. Du kommer vara en i laget av många duktiga hantverkare som leds av platschef och projektledare. Eftersom våra kunder är allt från företag till privatpersoner varierar uppdragen.
På Sandå är medarbetarna den viktigaste tillgången och vi arbetar hårt för att arbetsmiljön ständigt ska förbättras. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och goda arbetsvillkor.


Sandå har idag knappt 2 000 anställda och omsätter 1,4miljarder kronor. Våra måleritjänster hittar du på 70 orter över hela landet. På många platser erbjuder vi även tjänster inom golv.
Vår gemensamma vision är att förändra synen på hantverk. Till vår hjälp har vi de skickligaste hantverkarna på varje ort. Vårt mål är att alltid leverera ett hantverk som du är nöjd med, som vi kan vara stolta över.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jim.inefall@sanda.se
Övrigt: Vi undanber oss bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Huvudkontor
Stängselvägen 2
83177  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.sanda.se
  

Platsannons

Konstruktör inom mekanik

Vi söker en mekanikkonstruktör till vår verksamhet i Karlshamn.

Evomatic AB är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation.

Vi har funnits sedan 1998 och är idag ett 60-tal medarbetare i Karlshamn som är helt inriktade på att ge våra kunder möjlighet att utvecklas, bli effektivare och mer konkurrenskraftiga.

Vi behöver förstärka vår teknikavdelning med en mekanikkonstruktör. Du kommer att ingå i ett team av engagerade konstruktörer som i projektform med övriga verksamheten tar fram kompletta automationslösningar till industrin.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Konstruktion.

- Beräkning.

- Kund och leverantörskontakter.

- Beredning av kundförfrågningar.

- Delprojektledare för konstruktionsfasen

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga, är ambitiös och drivande med stort kundfokus. Viktigt att du är kommunikativ i våra interna kontakter då vi mestadels jobbar i projektform.

Erfarenhet/Utbildning: Du är civil eller högskoleingenjör i maskinteknik eller har motsvarande erfarenheter. Vi ser att du har flera års erfarenhet som konstruktör inom automationsutrustningar då du kommer att ta en ledande roll med konstruktionsansvar i våra projekt.

Mjukvaror: Vi arbetar i CAD-programmet Inventor (även i viss mån Solid Works). Kunskap och erfarenhet av FEM-beräkningar är meriterande.

Vad erbjuda vi dig? Evomatic är inne i en expansiv fas med större projektåtagande mot flera intressanta kunder. Samtidigt är vi i startfasen av en stor byggnation som kommer ge oss helt nya och ändamålsenliga lokaler och tydliggöra oss som ett komplett leverantör av automationsprodukter. Vi kommer även fortsättningsvis att arbeta med automationsprojekt inom flera branscher och av varierande storlek. Projekten ligger ofta långt fram i tekniknivå och medför mycket kontakter med kunder och leverantörer. Kort sagt ett omväxlande jobb i projekt innehållande hög tekniknivå. Eftersom vi har alla typer av resurser som krävs för att bygga denna typ av automationslösningar finns bra utsikter för utveckling inom företaget.

Kompletterande information lämnas av Patrik Enarsson på 070-8336015 alt. patrik.enarsson@evomatic.se . Ansökningar med bifogat CV skickas till samma adress

Gå gärna in på www.evomatic.se och läs mer om vårt företag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställningIndividuell lönsesättning och bra förmåner Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik.enarsson@evomatic.se
Övrigt: Löpande rekrytering
Arbetsplats: 
Adress: Evomatic AB

37431  KARLSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

OnePartnerGroup söker lagerpersonal för framtida uppdrag!

För framtida konsultuppdrag i Blekinge söker vi nu drivna personer som vill jobba inom lager. Arbetsuppgifter inom lager kan variera. Det kan röra sig om allt ifrån truckkörning till plock och pack.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba inom lager. Som person behöver du vara samarbetsvillig, flexibel och stresstålig då det periodvis är högt tempo. Vi ser att du är en positiv, ansvarfull och engagerad person som trivs med att ta egna initiativ. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som truckförare och truckkort A och/eller B.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se eller genom Fastcruit nedan. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jakob Somehagen på telefonnummer 0455-341592. <iframe src="https://www.fastcruit.com/applicationprocess/applicationform/MjIxOjFlTkc5bTpJNWJyMjNpeklCZXNtVGw2ZzM0MTdaZlpkeU0=/" style="width:100%;height:1170px;" frameborder="0"></iframe>


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 800 medarbetare hittills verksamma på 39 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 5833
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5833
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Blekinge AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna 65+

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

PERSONLIG ASSISTENT, DELTID
Jag söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag var 3:e helg dagtid, samt ströpass efter överenskommelse. Jag är en kvinnlig före detta flygare, 65+ som bor tillsammans med min man och våra katter i ett hus i utkanten av Karlshamn. Jag tycker om att bada och olika sociala aktiviteter.

Vi ser att du som söker tjänsten är:
* Kvinna.
* Rökfri.
* Inte allergisk mot katter.
* Framåt, social och kvicktänkt.
* Erfarenhet från liknande arbete.
* Pålitlig och trygg.
* Behärskar det svenska språket utan hinder i tal och skrift.

Jag söker dig som vill arbeta som mina förlängda armar och ben och ta vid där min kropp fysiskt inte räcker till. Då möjliggör du att jag kan bli självständig och leva mitt liv precis som jag vill leva det.

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2017-12-31 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Personlig assistent 7866
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18192-carelli-assistans-karlshamn-personlig-assistent-till-kvinna-65/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Carelli Assistans AB
Box 7
61070  Vagnhärad Sverige
Hemsida: http://www.carelli.se
  
Platsannons

Te Crea Care söker Specialistläkare

Kvalifikationer
Te Crea Care söker en specialistläkare till Neurologmottagningen.
Tjänstgöringsperiod: 2018-01-15--2018-03-30.
3-5 mottagningsdagar per månad.


Personliga egenskaper
Vi söker dig specialistläkare med specialitet neurologi med minst två års erfarenhet som är trygg i din yrkesroll, kollegial och är intresserad av att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete. Du är lyhörd, har lätt för att skapa bra möten med patienter och ett empatiskt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Konkurrenskraftig lön!
Tillgänglig och engagerad chef!
Rikstäckande!
Pension och försäkringsförmåner!
Konsultträffar och mingel med olika föreläsningar!

Om Te Crea Care
Te Crea Care bildades 2013 och är ett etablerat företag i bemanningsbranschen, framförallt inom vård och omsorg men även inom socialt arbete. Te Crea Care är verksamt både inom den privata- och offentliga sektorn. Vi har en omfattande kompetens inom branschen med specialister på flera områden, vilket gör att vi hela tiden ligger i framkant. Te Crea Care är latin och betyder ”skapa din vård”.

Vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Den personliga kontakten är viktig för oss, därav träffar vi all vår personal.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 50% Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: 1906
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1906
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care Doctor
Berga Allé 1
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Lideta söker Verksamhetschef till Olofström!

Vi söker nu en verksamhetschef till Olofström då vår nuvarande verksamhetschef går vidare till nya utmaningar efter många års tjänst.

Mottagningarna i Olofström är Familjeläkarna och Läkehjälpen.
Personalgruppen består av 30 personer och totalt är det ca 8500 listade patienter på vårdcentralerna.
Båda verksamheterna är fullt utrustade och personalgruppen består bland annat av allmänläkare, st-läkare, distrikts-sköterskor, sjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut, KBT-terapeut samt sekreterare.

Familjeläkarna och Läkehjälpen har ett väldigt gott rykte i Blekinge där bland annat Familjeläkarna i Olofström blev utsedd till bästa vårdcentral i Blekinge i Nationella Patientenkäten (NPE) 2016 och Läkehjälpen blev utsedd till 4e bästa!

Ambitionen är att genomföra en sammanslagning av Familjeläkarna och Läkehjälpen till en stor verksamhet i nya fräscha lokaler i Olofström under 2018.

Lideta Hälsovård är ett familjeägt vårdbolag som driver vårdcentraler i södra Sverige.
Idag består verksamheten av mottagningar från Stockholm i norr till Trelleborg i söder.
Totalt arbetar cirka 375 personer i verksamheten och bolagets huvudkontor finns i Helsingborg.

Om tjänsten 
Som verksamhetschef är du ansvarig för att leda och driva organisationen framåt i enlighet med uppsatta mål och lagda strategier. Chefsrollen är en kombination av både strategiskt och operativt ledarskap där du har ansvaret för vårdcentralernas ekonomi, verksamhet och medarbetare. 
Till din hjälp har du våra stödfunktioner som ekonomi, it och rekrytering på huvudkontoret. 
Som verksamhetschef ingår du i Lideta Hälsovårds ledningsgrupp och rapporterar direkt till vår regionchef som är placerad i Blekinge. 
En fördel i det mindre vårdbolaget är de korta beslutsvägarna, nära kollegialt samarbete inom ledningsgruppen och ett huvudkontor som stödjer dig i ditt chefsarbete.

Kvalifikationer
Du är akademiskt utbildad inom ett vårdyrke och har lång erfarenhet av svensk sjukvård. Viktigt är att du har en mångårig erfarenhet av ledarskap och förbättringsarbete, gärna från primärvården.
Du är mål- och resultatinriktad, kan tänka strategiskt ur ett helhetsperspektiv, samt har en god förmåga att planera, organisera och följa upp din verksamhet.
Som person är du utvecklingsinriktad, kommunikativ, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad är 100 %. 
Vi intervjuar löpande och tillträde är under våren 2018.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarig på telefon 0709-705185. 
Vi ser varmt fram emot Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18188-lideta-halsovrd-ab-karlshamn-lideta-soker-verksamhetschef-till-olofstrom/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  
Platsannons

Två anläggningsarbetare

med placering vid VA-enheten  
Heltid, tillsvidareanställning, beredskap ingår i tjänsterna  
 
Hållbara VA-tjänster är en förutsättning för en långsiktig utveckling av Karlshamns kommun med människors hälsa och miljöns välmående i fokus. VA-verksamheten i Karlshamn ska tillhandahålla en trygg leverans av dricksvatten och hög kvalitet i avloppsvattenhanteringen.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Röranläggningsgruppen vid VA-enheten i Karlshamns kommun består idag av fem medarbetare som arbetar med reparation och underhåll samt nyanläggning av markförlagda vatten- och avloppsledningar. I arbetet kommer du i första hand att arbeta med förebyggande underhåll i form av ledningsomläggning, översyn och utbyte av servisledningar, ventiler och brandposter samt rengöring av ledningar.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker Dig som har en utbildning inom anläggningsteknik och/eller med arbetserfarenhet från liknande verksamhet. Diplomutbildning för rörläggare, dokumenterade kunskaper i plastsvetsning, utbildning och erfarenhet av stenspräckning samt Vägverkets utbildning ”säkerhet på väg” är meriterande. Eftersom vi arbetar med datahjälpmedel krävs god datakunskap. Du ska ha  
lätt för att samarbeta, visa engagemang, vara serviceinriktad och kunna arbeta  
både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För mer information kontakta:  
Marika Mårtensson, VA-chef, tfn 0454-814 44  
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95  
 
Övrigt:  
Som medarbetare på VA-enheten erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter med kontinuerlig kompetensutveckling. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort B är ett krav, körkort C kan vara meriterande.  
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-07
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182514&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Java Developer

In this role as Java Developer you will work for one of the biggest providers in the world of infrastructure and services for telecommunications. You will be part of a team developing charging solutions for mobile operators worldwide. The work will be focused on back-end development and previous experience in charging/payment systems is an advantage. You will work out of a modern office in Karlshamn together with a growing team of skilled colleagues.


Requirements:
- 3+ years relevant working experience
- Solid experience in building complex enterprise applications in Java
- Good knowledge of service oriented architectures (REST, web services, etc)
- University level studies in computer science or similar
- Good English skills verbally and in writing

Considered to be an advantage:
- Experience in Cassandra database management system
- Experience in front-end technologies (JavaScript, CSS, etc)
- Previous experience in telecom and/or charging systems field

About Jobshark
Jobshark is offering recruiting services for the IT sector. Our customers include Footway, Bahnhof, Knightec, Sigma Technology, Cygni, Barium, bygghemma.se, Filimundus, TrueSec, Antura, Outnorth, Greatdays, Saldab, Challengermode, Zmarta, Watty, Starweb, Dorunner, Phonera, Alten, Goo Technologies, System Verification, Nyheter24, Vendemore, Trustly, Softronic and ESRI. Jobshark is headquartered in Sweden and is part of a company group with about 50 employees.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Backend-utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://www.jobshark.se/public/jobs/view/363?src=ABF
Epostadress:
Övrigt: You find more information about the job and apply through our job portal (not via e-mail): https://www.jobshark.se/public/jobs/view/363?src=ABF All applications are treated strictly confidential. Applications will be handled as they are received.
Arbetsplats: 
Adress: Jobshark AB
Östra Vittusgatan 36
37133  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.jobshark.se
  
Platsannons

Kartingenjör

till stadsbyggnadsavdelningen, heltid, tillsvidareanställning  
 
På stadsbyggnadsavdelningen arbetar vi med detalj- och översiktsplaner, förhandsbesked, bygglov och inspektion, exploaterings- och genomförandefrågor, GIS och mätning samt karttjänster.  
 
Som kartingenjör kommer du att ingå i vårt mätningsteam med en mätningsingenjör, en kart- och GIS-samordnare och en mätningstekniker i fält. Teamet ansvarar tillsammans för kommunens geografiska information, allt från inmätning till kartproduktion och GIS-analyser. Gruppen är serviceinriktad och lösningsfokuserad, vilket innebär ett varierat, flexibelt, kreativt och utvecklande arbete.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Tjänsten innebär i första hand framställning av olika kartprodukter för bygglovsprövning och detaljplanering, som nybyggnadskartor och grundkartor, men även andra specialprodukter. Det ingår även att underhålla våra kartdatabaser avseende såväl innehåll som struktur och att ta fram underlag till både interna och externa beställare i form av kartor och data. Tjänsten innebär även täta kontakter med Lantmäteriet i samband med fastighetsbildningar mm. Vi ansvarar för ajourhållning av byggnads-, adress- och lägenhetsregister och vi deltar i utvecklingen av GIS i kommunen vad gäller digitalisering, arbetsmetoder etc.  
 
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, YH/KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Du har god kunskap i AutoCAD Map 3D IM (f d Topobase) och MapInfo, eller annat GIS-program. Meriterande är erfarenhet av kommunal kart- och GIS-verksamhet, kunskaper om lantmäteriförrättningar och planprocessen. Du har ett stort intresse och engagemang inom området. Som person är du socialt utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer, är serviceinriktad, analytisk och strukturerad. Du förmår att anpassa dig till nya och förändrade krav eller förutsättningar och drivs av en vilja att ständigt se möjligheter till utveckling och förbättring. Du kan uttrycka dig väl och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du är resultatinriktad samt kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din yrkesmässiga inriktning.  
 
Övrigt:  
Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer görs löpande under ansökningstiden, tillsättning sker efter ansökningstidens utgång.  
 
För mer information kontakta:  
Emina Kovacic, stadsarkitekt, tfn 070-266 62 07  
Toomas Randsalu, kart- och GIS-samordnare, tfn 0454-816 67  
Jan Svensson, mätningsingenjör, tfn 0454-816 66  
Fackliga företrädare, via kommunens växel, tfn 0454-810 00  
 
Sista ansökningsdag:  
2018-01-28
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Kartingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182508&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist, Karlshamn

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Anna Jensen
På mottagningen arbetar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi har nu behov av ytterligare en tandhygienist. Vår trivsamma mottagning har 4 behandlingsrum. Vi arbetar enligt solo group med annat team på mottagningen. Vi arbetar med Opus journalsystem.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med allt inom tandhygienistens kompetensområden med patienter i alla åldrar. Stor del av arbetet rör sig om självständigt arbete med undersökningar, parodontal sanering av nya revisionspatienter samt karies- och parodprofylax. Det kan även bli aktuellt med viss del assistans, steril- och receptionsarbete vid behov.

Övrig information
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar ditt arbete. Du bör vara positiv, noggrann, ansvarsfull, serviceminded och ha god förmåga att arbeta i grupp.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 46-556077-2419-D674
Webbplats:
Epostadress: anna.jensen@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Anna Jensen
Hantverkaregatan 46
37437  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Habiliteringen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du utbildad arbetsterapeut och vill göra en positiv skillnad för vuxna med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en arbetsterapeut till habiliteringen i Karlshamn.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som arbetsterapeut i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlshamn.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga, insatser utifrån individuellt uppsatta mål, förskrivning av olika sorters hjälpmedel, handledning till nätverket och utfärdande av intyg till exempelvis bostadsanpassning och assistans.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbete i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara. Körkort är ett krav då arbetet medför resor i tjänsten.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A736703
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d61eda44-1fa6-4036-8d25-f5a1ab34d1c2&TK=5e2c8670-b8ce-4856-9162-22123a87ad2b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Läkarhuset i Karlshamn!

Läkarhuset i Karlshamn är en fullt utrustad vårdcentral, som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. Personalgruppen består av 15 personer och vi har ca 5 900 listade patienter. Vi har allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast, undersköterskor, KBT-terapeut samt sekreterare. Läkarhuset i Karlshamn är en del av Lideta Hälsovård.

Lideta Hälsovård som är ett snabbt expanderande vårdföretag som driver vårdcentraler i södra Sverige. Idag består verksamheten av mottagningar från Trelleborg i söder till Stockholm i norr. Totalt arbetar cirka 350 anställda i verksamheten. Lideta är familjeägt med huvudkontor i Helsingborg. Bolaget har stora tillväxtambitioner och växer både i befintlig form och genom förvärv. Du finner mer information på www.lideta.se

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Läkarhuset i Karlshamn.
I arbetet som medicinsk sekreterare så är du verksamhetschefens högre hand.
Du kommer bland annat skriva journaler men även vara inblandad i personalplanering och schemasättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) alternativt läkarsekreterare utbildningen.
Vidare bör du ha god vana och goda kunskaper av Office-paketet.
Kunskap i journalsystemet Systeam Cross och tidigare arbete inom primärvård är meriterande.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, hög social kompetens och att du brinner för att ge patienterna en utmärkt service och bemötande.
Vår arbetsplats har patienten i fokus och strävar efter att ge bästa möjliga vård.

Mer om tjänsten
Tjänsten omfattar 100 %.
Tillträde under våren 2018 eller efter överenskommelse.
Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18158-lideta-halsovrd-ab-karlshamn-medicinsk-sekreterare-till-lakarhuset-i-karlshamn/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.lideta.se
  

Platsannons

Butiksdemonstratör sökes i Karlshamn

Som butiksdemonstratör på UMG ansvarar du för att demonstrera utvalda produkter från några av Sveriges ledande varumärken. Du är ansvarig för att duka upp demoprodukterna i butik och erbjuda kunder smakprover på ett inspirerande och säljande sätt. Arbetet som butiksdemonstratör är självständigt där du får nära kontakt med butikspersonalen.

Vid anställning erbjuder vi arbete på timbasis ca 50-70h i månaden, främst dagtid torsdag-fredag varje vecka. Jobbet som butiksdemonstratör är perfekt att kombinera med ett annat deltidsjobb, studier eller som en extra sysselsättning för dig som gått i pension.
Ta chansen och bli en del av vårt fantastiska team av butiksdemonstratörer.

Är du den vi söker? Skicka i så fall din ansökan till hroresund@umg.se så snart som möjligt eller ring Victoria Jellhede på telefonnummer 0708-388807

Varmt välkommen med din ansökan!

Du tycker om kundkontakt och har ett stort intresse för mat och matlagning. Vi ser gärna att du är pratglad och på ett informativt sätt kan sälja in veckans demoprodukter till de kunder som besöker butiken. Ålder spelar ingen roll utan vi värdesätter positiv energi och vikten av trevligt bemötande. Är du i kombination med detta även punktlig och noggrann är du personen vi söker. Körkort är meriterande men inte ett krav.


UMG är en av Sveriges största eventbyråer med kontor i Stockholm och Malmö. För mer information om UMG var vänlig besök oss på www.umg.se
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hroresund@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: United Media Group Öresund AB
Grimsbygatan 24
21121  MALMÖ Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  

Platsannons

Servetris/bartender

Verksamhetsbeskrivning
Hotellbaren/Brooklyn 1664 är en krogverksamhet som är ledande inom både restaurang och nattklubb i Karlshamn. Vi arbetar med passion för att ständigt utveckla vårt koncept tillsammans med en utveckling av våra anställda, både på ett professionellt och personligt plan. Vi lägger extremt stor vikt vid att våra anställda trivs och har roligt på jobbet, enligt vår filosofi är det så vi alla utvecklas och blir bättre tillsammans! Vi erbjuder i dagsläget våra gäster ett helt koncept med lunch, middag, after work, pub och nattklubb blandat över två restauranger.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand att arbeta med servering och bartendning i restaurang med det för- och efterjobb det innebär. Vi erbjuder ett varierande arbete med tider under lunch, middag och nattklubb vilket gör att din vecka kommer att vara varierande inom både timmar och arbetsuppgifter.

Utbildning/Erfarenhet
Vi letar i första hand efter rätt personlighet framför vilka tidigare erfarenheter eller kvalifikationer. Vi vill att du som ska bli en del av vårt team, du skall vara en glad och positiv person med en vilja att utvecklas, både inom företaget och som person. Du bör jobba bra i grupp tillsammans med dina medarbetare och vara positiv till sociala kontakter på daglig basis. Som en del i vårt team kommer du få förmånen att lära känna mycket nya människor, både med gästerna som vi varje dag välkomnar tillsammans med dina medarbetare som kommer att bli din nya familj! Tidigare erfarenhet är en fördel, men inget krav!
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hotellbaren i Karlshamn AB

37436  KARLSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef för yttre vatten- och avloppsanläggningar

Heltid, tillsvidare  
 
Hållbara VA-tjänster är en förutsättning för en långsiktig utveckling av Karlshamns kommun med människors hälsa och miljöns välmående i fokus. VA-verksamheten i Karlshamn ska tillhandahålla trygg leverans av dricksvatten och hög kvalitet i avloppsvattenhanteringen.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Som enhetschef för kommunens yttre vatten och avloppsvattenanläggningar har du budgetansvar för din verksamhet och personalansvar för ungefär 15 medarbetare. Du leder planering och uppföljning av underhåll på ledningsnät och distributionsanläggningar. Även nyanslutning av fastigheter och utbyggnad av VA-anläggningen tillhör ditt ansvarsområde. Medarbetarna på enheten har en bred kompetens så som drifttekniker, anläggningsarbetare, spolbilschaufförer och ingenjörer. Du utvecklar dina ansvarsområden med utgångspunkt i hela VA-verksamheten som samverkar med övriga enheter och avdelningar inom samhällsbyggnadsförvaltningen samt med kommunala bolag. Du är direkt underställd VA-chefen och ingår i VA-verksamhetens ledningsgrupp.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som har en adekvat yrkes- eller högskoleutbildning samt arbetslivserfarenhet från arbetsledning med personal-, budget- och verksamhetsansvar, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från arbete med anläggning och förmåga att arbeta systematiskt med förebyggande underhållsarbete. Tidigare erfarenheter från VA-branschen och VA-juridisk kompetens kan vara meriterande.  
 
Ditt ledarskap kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande chef som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har en analytisk förmåga, är bra på att prioritera och tycker det är viktigt med ordning och reda. Du skapar goda resultat genom engagemang, tydlig dialog och genom att bygga goda relationer med abonnenter och övriga kunder. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.  
 
Övrigt:  
Tillträde sker efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B är ett krav.  
 
För mer upplysningar:  
Marika Mårtensson, verksamhetschef, tel 0454-814 44  
Kommunal, tel 0454-811 91 eller 811 95  
Övriga fackförbund via kommunens växel, tel 0454-810 00  
 
Sista ansökningsdag:  
Senast 2018-01-14
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182500&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef för inre vatten- och avloppsanläggningar

Heltid, tillsvidareanställning  
 
Hållbara VA-tjänster är en förutsättning för en långsiktig utveckling av Karlshamns kommun med människors hälsa och miljöns välmående i fokus. VA-verksamheten i Karlshamn ska tillhandahålla trygg leverans av dricksvatten och hög kvalitet i avloppsvattenhanteringen.  
 
Arbetsbeskrivning:  
Som enhetschef för kommunens inre vatten- och avloppsvattenanläggningar har du budgetansvar för din verksamhet och har personalansvar för ungefär 15 medarbetare. Du leder planering och uppföljning av drift och underhåll på två vattenverk och tre avloppsreningsverk. Laboratoriet ingår i din enhet liksom en grupp med tekniker och ingenjörer som stöttar och utvecklar arbetet på anläggningarna. Du utvecklar ditt ansvarsområde med utgångspunkt i hela VA-verksamheten och samverkar mycket med övriga enheter och avdelningar på samhällsbyggnadsförvaltningen samt med kommunala bolag. Du är direkt underställd VA-chefen och ingår i VA-verksamhetens ledningsgrupp.  
 
Kvalifikationer:  
Vi söker dig som har en adekvat yrkes- eller högskoleutbildning samt arbetserfarenhet från arbetsledning med personal-, budget- och verksamhetsansvar, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från drift och underhåll på anläggning och goda kunskaper i hur man jobbar med förebyggande underhållsarbete. Tidigare erfarenheter från VA-branschen kan vara meriterande.  
 
Ditt ledarskap kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande chef som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har en analytisk förmåga, är bra på att prioritera och tycker det är viktigt med ordning och reda. Du skapar goda resultat genom engagemang, tydlig dialog och genom att bygga goda relationer med abonnenter och övriga kunder. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.  
 
Övrigt:  
Tillträde sker efter överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort B är ett krav.  
 
För mer information:  
Marika Mårtensson, verksamhetschef, tel 0454-814 44  
Kommunal, tel 0454-811 91 eller 811 95  
Övriga fackförbund via kommunens växel, tel 0454-810 00  
 
Sista ansökningsdag:  
Senast 2018-01-14
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182499&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Reperatör/Mekaniker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

På uppdrag från en av våra kunder i Karlshamn söker vi nu en Reperatör/mekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att Du är på vår verkstad för att felsöka, reparera och serva lastbilar och arbetsmaskiner.
Servicearbeten och reparationer i verkstad men även ute på fält. Vara delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna.
Vara med att skapa nya rutiner för att arbetet skall bli effektivt. Kvalitetssäkra "egen kontroll" på utförda arbeten.
Du skall vara van att självständigt planera och genomföra din arbetsdag/arbetsuppgifter.

Din bakgrund
- Du har ett stort tekniskt intresse.
- Gedigen erfarenhet från fordonsmekanik.
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik.
- Du ska kunna svetsa.
- Strukturerad och disciplinerad.
- Du är stresstålig, engagerad och kundinriktat arbetssätt. Med ett förtroendeingivande uppträdande.
- Dataerfarenhet och vana för dokumentation och felsökning.
- Körkort är ett krav.

Urval görs löpande så sök omgående. Tjänsten startar som en visstidsanställning med övergående i tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 750 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 3520
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3520/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Tyska Bryggaregården
37142  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Leg. röntgensjuksköterskor alt. sjuksköterskor till Mammografisektionen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Tycker du om nya utmaningar, vill ta ansvar och vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, kvalitet och samarbete? Då kan du vara en av de två vi söker till Mammografisektionen på Röntgenkliniken i Blekinge.

Vi har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och service av hög kvalitét. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Vi arbetar i ett gemensamt RIS/PACS från Sectra.
´
Vi erbjuder:
• Arbete dagtid
• Ett meningsfullt arbete med screening och klinisk mammografi i en god arbetsmiljö
• Kontinuerlig fortbildning
• Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet
• Tillgång till personalgym
• En bra miljö att leva och bo i med havet som närmsta granne.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.
Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du är nytänkande, ansvarstagande, gillar teamarbete och vill utveckla vården tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: A734844
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=be7a154c-385d-44fc-863a-f79b7715128e&TK=c7577b4c-4f67-487c-851e-1e19ac0e12ee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Röntgenkliniken
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

Verkstads/maskinreparatör till Mörrum

Mörrums Gräv erbjuder entreprenad och transporttjänster såsom bl.a. markarbeten vid byggnation, grävning för infiltration m.m. Vi levererar grus, singel, makadam samt matjord m.m. i hela Blekinge. Vi utför även stubbfräsning, räckeslagning och vägunderhåll.

Vår maskinpark består just nu av bl a 19 entreprenadmaskiner (både hjul- och larvmaskiner), lastare, last- och kranbilar, dumpers, skotare, stubbrytare, bandtraktor, fliskross, tankbil och trailerdragare.

Vi söker dig som kan arbeta med enklare reparationer av våra bilar och maskiner, dels på vår verkstad men även ute på fältet.

Du behöver vara utbildad verkstads- eller fordonsmekniker och vara svetskunnig samt ha utbildningen "Heta arbeten". Erfarenhet från arbete inom yrkesområdet är ett krav.

Som person behöver du kunna ansvara för att planera din arbetsdag och utföra arbetsuppgifterna med god kvalitet.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: morrum.g.ab@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörrums Gräv AB
Bräknebodavägen 61-8
37591  MÖRRUM 
Hemsida: www.mörrumsgräv.se
  

Platsannons

Personlig assistent - Mörrum

En glad handikappad kille som behöver hjälp med allt. Två assistenter arbetar samtidigt. Vardagar,helger och kvällar enligt schema, 80-100%.
Ett arbete för dig som tycker om människor. Vi är ett positivt arbetsgäng som satsar på kvalitet både på era villkor och min sons.
Låter det intressant får ni skicka mig ett mejl.
Tillträde i januari 2018.

Kollektivavtal med 50 % ob helger, samt 20% kvällar.

HB Petterssons assistentservice.
Ros-Marie Pettersson
rmpettersson@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareHögre lön än gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HB Petterssons Assitent Service

37590  MÖRRUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Linjemaskinist till Blekinge!

Som linjemaskinist hos oss kommer du att arbeta med linjearbete vid el- och telelinjer, samt diverse övriga schaktarbeten.


Vi söker nu dig som som har yrkeserfarenhet som linjemaskinist.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att du har lika lätt att arbeta i team som på egen hand.
Du som söker är ansvarsfull, noggrann och har lätt för att kommunicera.

B-kort är krav, men det är meriterande om du har BE/CE-kort.

Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@nsbab.com
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post!
Arbetsplats: 
Adress: Network Solutions Blekinge AB
Pilvägen 8
37434  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.nsbab.com
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Grävmaskinist till Blekinge

Som grävmaskinförare hos oss kommer du att arbeta med kabelförläggning, stamschakt för fiber och olika typer av servicearbeten.

Vi söker dig som är driven och van vid att arbeta både i team och på egen hand.
Det är viktigt att du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och framåt som person!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, men det är meriterande om du har arbetat med liknande arbete tidigare.

Krav är B-kort, men det är meriterande om du har BE/CE.

Network Solutions Blekinge AB har över 10 års erfarenhet inom el, tele och fiber.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Anläggning
Webbplats:
Epostadress: jobb@nsbab.com
Övrigt: Vi tar endast emot ansökan via e-post!
Arbetsplats: 
Adress: Network Solutions Blekinge AB
Pilvägen 8
37434  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.nsbab.com
  

Platsannons

Fibertekniker till Blekinge!

Du kommer att arbeta med fiberinstallationer i Blekinge.
Arbetet sker både på egen hand och i grupp, så det är viktigt att du som söker har lätt för att både ta egna initiativ och är duktig på att kommunicera.

Vi fortsätter att expandera och söker nu ytterligare 4 st fibertekniker! Du som söker bör vara driven, noggrann, ha lätt för att lära och lätt för att arbeta självständigt men även i grupp. Det är ett krav att du har B-kort. Du kommer att arbeta i Blekinge.
Det är meriterande om du har arbetat som fibertekniker eller liknande arbetsuppgifter tidigare.
Anställningen startar omgående och är en projektanställning under 3 månader, med möjlighet till vidare förlängning i andra projekt.

Vi tar endast emot ansökan via e-post!

Network Solutions Blekinge AB är ett företag med inriktning på fiber, tele och entrepenad.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@nsbab.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Network Solutions Blekinge AB
Pilvägen 8
37434  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistpsykolog/Psykolog till Habiliteringen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som specialistpsykolog i tvärprofessionella team, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i utredningsteamet och i ett av barnteamen på avdelningen i Karlshamn.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialistpsykolog kommer dina arbetsuppgifter bestå av bedömning, utredningsarbete, diagnostik och behandlingsarbete, där du även ska kunna ta de mer komplexa ärendena. Du kommer att bidra med dina specialistkunskaper till kollegor och kunna bidra med en fördjupad handledning till PTP-psykologer och psykologkandidater. Du ska aktivt driva utvecklingsfrågor som formulerats i verksamheten. I arbetet ingår även att utvärdera och följa upp t.ex. behandlingsinsatser och metoder inom ditt specialistområde.
Det är även viktigt att du upprätthåller ett vetenskapligt förhållningssätt genom att vara ständigt uppdaterad inom forskning och vetenskap, metod och behandlingsutveckling och sprider kunskapen inom ditt område till kollegor.
Du kommer tillsammans med din chef överens om hur fördelning av tid mellan de olika arbetsuppgifterna utifrån behov och intresse.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad psykolog samt specialist i klinisk psykologi, neuropsykologi. Även du som är legitimerad psykolog med intresse av eller under specialistutbildning är välkommen att söka.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Körkort krävs


ÖVRIGT
Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Neuropsykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A730370
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4f353a1-2ea5-4f28-920e-e1211d2ec398&TK=007966b4-e424-4d38-bb69-31473e1d90bf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

.Net-utvecklare till framgångsrikt bolag i Karlskrona

Arbetsuppgifter

Xllnc Advise Recruitment söker nu efter en .Net-utvecklare till ett konsultbolag i Karlskrona. Du arbetar vanligtvis i team ute hos dina kunder och kommer ha ett till två projekt igång samtidigt. Som konsult har du varierade arbetsuppgifter där du får vara involverad under hela processen, från kravspecifikation till leverans.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Prototyp- och konceptutveckling
• Backend- och frontendutveckling
• Visualisering och analys av data
• Vidareutveckling och förvaltning
• Testning
• Möjlighet till att få arbeta med UX

 

Din profil

Xllnc Advise Recruitment söker dig med en nyfikenhet och ett driv att lära dig så mycket som möjligt. Du har en god förmåga till samspel med andra, du vågar ta för dig och har lätt för att kommunicera. I ditt arbete är du resultatinriktad, ansvarstagande och du tycker att det är roligt att arbeta. Slutligen söker vi dig som är engagerad och som vill arbeta i en roll där du får vara med och påverka.

 

Krav


• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Erfarenhet av programmering
• Svenska flytande i tal och skrift

 

Meriterande


• Kunskap i React
• Erfarenhet av Manufacturing- och CMS-system
• Agil utveckling

 

Om bolaget

Vår kund är ett etablerat konsultbolag med nästan 60 medarbetare i Karlskrona. Bolagets konsulter arbetar nära sina kunder och hjälper dem att utveckla deras affärer, verksamhet och tekniker. Som anställd hos vår kund får du arbeta med engagerade och trevliga kollegor och ett arbete som du får utföra med frihet under ansvar i ett bolag som strävar efter att ha den bästa personalpolitiken.

 

Om Xllnc Advise Recruitment

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

 

 

Villkor

Arbetstider: Dagtid.

Omfattning: Heltid.

Ort: Karlskrona.

Start: Efter årsskiftet.

Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Civilingenjör, systemutveckling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.xllncadvise.com/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=221
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllnc.com/
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1166 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1830
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Två psykologer till Mödra- och barnhälsovården BUP Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

MHV/BHV-psykologerna arbetar i nära samarbete med mödra- och barnhälsovården och har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag. I Blekinge tillhör Mödra- och barnhälsovårdspsykologerna organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin och servar 5 kommuner.

Vår Spädbarnsverksamhet som finns inom BUP jobbar med framför allt med anknytningsarbete med späda barn och deras föräldrar.

Inom MHV/BHV-psykologverksamheten i Blekinge finns för närvarande 4 psykologtjänster. Under våren går två av våra erfarna psykologer i pension, en i Öst och en i Väst. Nu söker vi dig som tycker att det verkar spännande och utmanande att arbeta i en verksamhet med olika professioner där vi alla har ett stort engagemang för blivande föräldrar, små barn och deras familjer.

Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling inom uppdraget. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifter MHV/BHV-psykolog: Förebyggande och hälsofrämjande arbete inom Mödra-och Barnhälsovården genom stöd/rådgivning, bedömning och korttids/ behandlingsinsatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år.
Konsultation/handledning och fortbildning till barnmorskor/MHV och BHV-sjuksköterskor samt medverkan i metodutvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Leg. Psykolog.
Erfarenhet av psykologarbete vid Mödra-och barnhälsovård och angränsande verksamheter är meriterande.
Utbildning i Havandeskapspsykologi, konsultationsmetodik, utvecklingsbedömning, samspelsbehandling och korttidsterapi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Placering i Karlskrona och Karlshamn.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A727781
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=834d5871-37d4-49b0-bf96-974e0c16c711&TK=d9a602a8-0b2c-4fe3-a325-04fce78d77f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Barn- och ungdomspsykiatri
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

Extraarbete på Cura Individutveckling

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs-och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Våra större verksamheter är:
• Klaragymnasiet skola och internat i Olofström för högfungerande ungdomar med autism.
• Notavillan barn- och familjeenhet, i Karlshamn, för barn 0 till 18 år.
• Sjöarp gruppbostad, enskilt boende och daglig verksamhet för personer med diagnos autism på olika utvecklingsnivåer. Sjöarp ligger i Bräkne-Hoby.
• Ungdomsboende för ensamkommande flyktingar i åldern 12 till 18 år, finns i Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg.

Du kan läsa mer om våra verksamheter på vår webbplats www.curaindivid.se


ARBETSUPPGIFTER
Våra verksamheter är i ständigt behov av personal som snabbt kan hoppa in och jobba t ex då ordinarie personal är ledig eller på utbildning.

Vi söker dig som har ett bemötande som präglas av respekt och värme. Du vill, som en del av Cura Individutveckling, vara med och skapa en trygg och välfungerande miljö för våra klienter/elever/ungdomar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i t.ex. vård, skola eller omsorg. Du ska ha gått ut gymnasiet. Det är meriterande om du har eller studerar på relevant eftergymnasial utbildning. Du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god förmåga att arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekryteringen kommer att ske löpande. För mer information kontakta respektive verksamhetschef.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: A722558
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ebc9164b-095f-4c23-9cd5-95841f8c4cae&TK=e8948685-7403-45a6-98ce-ccfc13e45046
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cura Individutveckling
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.curaindivid.se
  
Platsannons

Timvikarier till Väggabadet

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med knappt 400  
medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk  
planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid inklusive bad. Hit hör också servicefunktionerna måltid, städ, drift, fastighet och sotning.  
 
Arbetsbeskrivning:
Att vara timvikarie vid Väggabadet innebär att du oftast blir kontaktad med kort  
varsel. Eftersom badet har öppet både kvällar och helger ska du ha möjlighet till  
flexibilitet. Arbetet innebär poolbevakning och arbete i reception, café och andra  
på anläggningen förekommande arbetsuppgifter.  
 
Kvalifikationer:  
Det är meriterande om du har genomfört lämplig utbildning för yrket och/eller kan  
uppvisa tidigare erfarenheter inom området. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift.  
 
Övrigt:  
Enligt Lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna  
ett utdrag ur belastningsregistret.  
 
För mer information kontakta:  
Frida Bergquist, simhallschef, tfn 0454-812 27, 070-265 00 77  
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95  
 
Sista ansökningsdag:  
2017-12-31
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Badvakt
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad VisstidsanställningTimavlönad
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182268&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut till vuxenteam, Habiliteringen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du utbildad fysioterapeut/sjukgymnast och vill göra en positiv skillnad för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnastkollega till habiliteringen i Karlshamn.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast i tvärprofessionella team, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i vuxenteamet på avdelningen i Karlshamn.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår att öka personens förmåga till aktivitet och delaktighet utifrån personens egen förmåga. Du kommer att delta i utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser samt utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbete i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-09-25
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A717449
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ee1790d-8215-417b-b87f-11dca53da8fd&TK=1c83dea4-d78d-471e-a475-0ff30f8f388b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

Timvikarier till städservice

Vi söker timvikarier till Karlshamns kommuns städorganisation. 
 
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en bred verksamhet och med knappt 400 medarbetare organiserar vi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp, park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet, sotning samt ett förvaltningskansli.  
 
Du hittar information om våra verksamheter under www.karlshamn.se 
 
Att vara timvikarie inom Städservice innebär att du oftast blir kontaktad med kort varsel. Innan du anställs som timvikarie får du en tre dagars introduktion. Då följer vi upp dina förutsättningar för yrket, hur du trivs i yrket och känner efter hur vi trivs med varandra. Städservice ansvarar för städningen vid anläggningar inom hela Karlshamns kommun. Därför kan det ge större möjlighet till timvikariat om du har körkort och tillgång till egen bil.  
 
Kvalifikationer: 
Det är meriterande om du har genomfört lämplig utbildning för yrket och/eller uppvisa tidigare erfarenheter inom området. Vi kräver att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 
 
Övrigt: 
Enligt Lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar:
Pelle Karlsson, städchef tel 0454-816 11 
Kommunal, tfn 0454-811 91 eller 811 95 
 
Sista ansökningsdag: 
2017-12-31
Publiceraddatum: 2017-08-30
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid TimavlönadTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=182143&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal