Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 13:02

Lediga jobb i Karlshamns kommun (1082), Blekinge län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd32 193
Täthet65,88Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area832,43Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land488,68Landareal (km²)
Sjö19,92Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav323,83Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lastbilschaufför

Trailertrans i Mörrum söker 2 lastbilschaufförer med CE-kort och YKB. Det handlar om jordgubbsutkörning inom Sverige. Man utgår från Olofström. Körningar från Olofström till Stockholm och Luleå med lite mindre stopp i mellan. Man är alltid 2 i bilen.
Har du erfarenhet av liknade körning/arbetsuppgifter så är det en merit.
Du kan antingen maila din ansökan eller kan du ringa Gert Nilsson direkt mellan 08.00 - 18.00.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidca. 2 månader juni och juli. Schemalagd arbetstidenligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du kan endast ringa fram till 18.00.
Arbetsplats: 
Adress: Trailertrans i Mörrum
Enebacken 33
37533  MÖRRUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare/konsult till barn- och ungdomsenhet, Blekinge

Dedicare söker
Dedicare Socionom söker barn- och ungdomsutredare, för vår kunds räkning.

Som konsult får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att träffa fler människor i din bransch som du kan knyta kontakter med. Som konsult för Dedicare kommer du och din konsultchef överens om vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Kontakta gärna oss för ett förutsättingslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult. Du kan också besöka vår hemsida på www.dedicare.se/socionom för mer information.


Ort
Kommuner i Blekinge och kommuner i angränsande län.

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär sedvanliga uppgifter som socialsekreterare på barn- och ungdomsenheten. Enligt socialtjänstlagen skall du utreda barns behov och föräldrars förmåga samt föreslå insatser enligt aktuell lagstiftning. Du kommer att samarbete med nära anhöriga och andra aktörer i syfte att främja barn och ungdomars utveckling.

Kvalifikationer
Socionomexamen samt erfarenhet av BBIC. Du ska ha erfarnehet inom handläggning barn och ungdom samt ha god kunskap att arbeta utifrån lagstiftning (SoL & LVU)

Personliga egenskaper
Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga. Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du har en bra förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Våra kunder förväntar sig ett stort engagemang liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Tillsättning
Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

Företagsbeskrivning
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Vi bryr oss mer!

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 4002
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=4002
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

Fotografer sökes av Exakta Foto

Hej!

Vi på Exakta Foto som är det nya Tema Klasskort söker nu fotografer till kommande fotograferingar höstterminen 2017 och i förekommande fall även studenten 2017. Vi är en härlig skara fotografer i alla åldrar och vi vill såklart även ha med dig i denna skara.

Du är en utåtriktad och social människa som trivs med att stå i centrum i alla möjliga och för den delen omöjliga situationer. Du har hjärtat nära till hands och trivs bra med att möta barn, ungdomar och även vuxna. För övrigt stiger du gärna upp tidigt på morgonen för att njuta av soluppgången på väg till jobbet.

Du har ett stort intresse för foto och har du tidigare jobbat som skoltfotograf är det givetvis meriterande. Jobbar du redan idag som fotograf så tveka inte att höra av dig, vi är ett skönt avbrott i den ständiga jakten på jobb då vi vet att vi år efter år kan leverera ett antal veckor med fullspäckat schema.

Vi ser även positivt på dig som tidigare har jobbat med barn och ungdomar och är van vid att röra dig i skolvärlden. Det spelar ingen roll om du har plåtat med Canon, Nikon eller för den delen Hasselblad innan, vi står för utrustningen som du behöver för att utföra ditt värv. Vi plåtar med Canonkameror och använder oss företrädesvis av Elinchroms blixtaggregat.

Du måste själv stå för bil och givetvis körkort, utan detta är det omöjligt för oss att ens beakta din ansökan. Vi ersätter dig givetvis med milersättning när du använder din bil. Till viss del medför jobbet en del övernattningar och en obligatorisk utbildning kommer vi att ha 6 - 11 augusti i Skåne.

Under utbildningen lär vi dig allt du behöver veta om skolfotografering när det gäller kamera, blixtar och bemötande. Den sociala kompetensen (som är halva jobbet) har du redan med dig i ryggsäcken. Givetvis är du även god vän med en dator, då vi använder datorer till vardags i vårt jobb.

Du kommer att utgå från ditt hem och jobba på skolor och förskolor i din region.

Det utgår lagstadgat traktamente vid övernattning och milersättning. Samarbetsperioden kan sträcka sig från enstaka dagar upp till 3 månader.

Ansökan sker enbart via vårt formulär på vår hemsida, länken hittar du längre ner under rubriken "Ansökan". Vänta inte med din ansökan, rekrytering sker löpande.

Vi försöker i möjligaste mån att kontakta var och en av alla som söker jobb hos oss men då vi ibland får väldigt många ansökningar kan vi inte garantera att vi hinner med det. Är du nyfiken på hur det går eller har andra frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår Fotochef.


Du har ett stort intresse för foto och har du tidigare jobbat som skoltfotograf är det givetvis meriterande. Jobbar du redan idag som fotograf så tveka inte att höra av dig, vi är ett skönt avbrott i den ständiga jakten på jobb då vi vet att vi år efter år kan leverera ett antal veckor med fullspäckat schema.

Din arbetsplats är på skolor och förskolor i din hemmaregion
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fotograf
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSäsongsanställning augusti-oktoberMilersättning och traktamente vid övernattning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Fyll i vårt formulär via denna länk https://jobb.exaktafoto.se
Arbetsplats: 
Adress: Exakta Foto AB
Stålhögavägen 12
26962  Grevie Sverige
Hemsida: http://www.exaktafoto.se
  

Platsannons

Production Controller - AAK Sweden AB

Arbetet som produktionscontroller innebär ett nära samarbete med produktionen där du får en nyckelroll i att driva förbättringar och utveckla processer.
En viktig arbetsuppgift blir att aktivt föreslå och genomföra produktionseffektiviseringar och förbättringsarbete av olika slag. En annan viktig arbetsuppgift blir att göra uppföljningar och analysera kostnadsutveckling, förbrukning och resultat inom produktionen.

Dessutom blir du en viktig resurs i arbetet med att säkerställa att produktionskalkyler är uppdaterade och att stödja verksamheten med beslutsunderlag vid investeringar.

Vi söker dig som är analytisk, handlingskraftig och kommunikativ. Som person är du drivande, initiativtagande och kan arbeta såväl individuellt som i nära samarbete med övriga organisationen. Placeringsort är Karlshamn och du rapporterar till ekonomichefen på siten.

För rätt person erbjuder AAK stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder!


Du bör ha en civilekonomexamen och några års erfarenhet av ekonomisk uppföljning inom tillverkande industri. Har du erfarenhet av processindustri och/eller vana av att driva och leda förbättringsprojekt är detta ett plus. Eftersom AAK har verksamheter i fler än 25 länder kommer du att ha många internationella kontakter och god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är analytisk, handlingskraftig och kommunikativ. Som person är du drivande, initiativtagande och kan arbeta såväl individuellt som i nära samarbete med övriga organisationen. Placeringsort är Karlshamn och du rapporterar till ekonomichefen på siten.


AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med kunderna för att på sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. AAK är verksamt inom 3 affärsområden: Food Ingredients, Chocolate & Confectionary Fats samt Technical Products & Feed. AAK har 20 olika produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och ca 3000 anställda. År 2016 omsatte koncernen ca 22 miljarder SEK. AAK AB är noterat på Nasdaq OMX och har huvudkontor i Malmö. För mer information besök gärna www.AAK.com
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.hogstrom-co.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Högström & Co Management AB
Södra Järnvägsgatan 4A
35229  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.hogstrom-co.se
  
Platsannons

Socionom till enhet "Barn och Unga"

Vi söker trevlig socialsekreterare till utredningsenhet inom Socialtjänsten avseende Barn och Unga. Sedvanliga arbetsuppgifter.
Krav på erfarenhet av utredningsarbete enligt socialtjänstlagen (SOL) och Lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU) inom myndighetsutövning Barn och Unga.Du har erfarenhet och trivs och är trygg i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp.
För att trivas bör Du också värdesätta omväxling och se tjusningen i olika arbetsplatser och ha ett genuint intresse för människor.
Socionomexamen är ett krav.

Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Möjlighet att påverka ditt schema, du får handledning, bra lön och goda villkor - Trevligt boende ordnas vid behov - Stabila och trevliga uppdragsgivare - Du får handledning och en engagerad konsultchef som arbetar nära dig -AddUs Care - Trygg arbetsgivare med gällande kollektivavtal. En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in nya socionomer. Ring gärna Christina konsultchef, aukt socionom 0768-526807
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina@addus.se
Övrigt: Vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte med att söka!
Arbetsplats: 
Adress: Addus Care
Götabergsgatan 18
41134  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.addus.se
  
Platsannons

Skruf Snus söker Säljare till Växjödistriktet

Distriktssäljare Växjö

Arbetsbeskrivning
Skruf Snus söker en Distriktssäljare till Växjö som ska vara delaktig i att fortsätta driva bolaget framåt. För att beskriva beskriva omfattningen och geografiskt område så bearbetar du ca 130 kunder på distriktet i orter som Växjö, Kalmar, Vetlanda, Oskarshamn, Karlskrona & Sävjö.
Som säljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bearbeta nyckelkunder på den svenska marknaden och etablera starka affärsrelationer.
För att lyckas i din roll som säljare ser vi att du har en hög aktivitet och befinner dig ute hos kund för att implementera och säkerställa företagets fastställda strategier.

Din profil
Till denna tjänst söker vi en ambitiös säljare med ett stort intresse för affärsmannaskap samt goda kunskaper inom sälj och butiksekonomi.
Kommunikativ person med förmåga att driva in- men även utförsäljning.
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för försäljning, har höga ambitioner att utvecklas och att du gör allt för att bidra till företagets utveckling.
En hög aktivitet är ett krav och det är naturligt för dig att ha en professionell framtoning gentemot kund och van vid att arbeta i en dynamisk miljö.
Resultatinriktad och motiveras av tydliga mål och utmaningar.
Högt engagemang och social kompetens med god förhandlingsvana ser vi som självklart.
Diplomatisk, relationsskapande och lösningsorienterad.

I rollen ingår
Införsäljning och förhandling för att utöka produktportfölj och sortiment.
Tätt och nära samarbete med dina kollegor inom regionen.
Säkerställa att företagets kampanjer och överenskommelser efterföljs.
Att operativt implementera och säkerställa planogram i butiker.
Vara beredd att ta stort ansvar för ditt distrikts utveckling.
Skapa långsiktiga och goda affärsrelationer med samarbetspartners och förstå deras och deras konsumenters behov.
Att följa och omvärldsbevaka konkurrenterna och marknaden.
Att utveckla och driva kategorin tobak hos samtliga kunder inom ditt distrikt.
Vecko- och månadsvis rapportering.

Kompetens & kravprofil
Det är meriterande om du arbetat med försäljning inom FMCG i minst 3-5 år och har erfarenhet av att arbeta mot både nya och befintliga kunder med dokumenterat goda resultat.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, då vårt koncernspråk är engelska.
Du är affärsdriven, engagerad och självgående som person. Du är duktig på att arbeta operativt men har också ett strategisk och långsiktigt tänk kring hur du önskar driva försäljningen.
Att målmedvetet bygga relationer är A och O för att lyckas i rollen. Vidare ser vi att du är prestigelös, flexibel och social samt trivs i en dynamisk organisation.

Bostadsort
Växjö med omnejd då närheten till kunderna är ett krav. 

Är du intresserad?
Då ska du ansöka senast 1 Juni. Du kommer möjligtvis att få länkar som är kopplade till test eller videointervju skickade till dig, håll därför utkik i din inkorg. Dessa aktiviteter tillhör urvalsarbetet och är viktiga att genomföra. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anders Jansson, anders.jansson@badenochandclark.se. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=E6062589-4D17-4111-8E3F-2E7A98D0DB0D&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Klostergatan 2
35230  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Engagerad lärare i träslöjd

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.Thoren Framtid i Karlshamn växer och vi laddar nu för fullt inför hösten 2017 då vi startar tre nya klasser i årskurs 7.

Vår slöjdlärare går i pension och därför söker vi nu en engagerad och inspirerande lärare i träslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 %, men kan även kombineras med undervisning i NO, engelska och/eller svenska.  

Vi är en personlig skola med härlig gemenskap där du som lärare får en unik chans att vara med och forma och utveckla, inte bara dina elever och ditt område, utan också verksamheten. För oss är ingenting omöjligt och tillsammans skapar vi Sveriges bästa skola. Vi har högt till tak och stöttar varandra, vi har en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår skola och vill ge det bästa vi kan till våra elever.

Du kommer att arbeta tillsammans med härliga kollegor på Thoren Framtid i Karlshamn, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

Vi ser helst att du har lärarbehörighet och legitimation, men framför allt har du en brinnande passion för dina ämnen och att arbeta med ungdomar. Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet som lärare.  Som lärare är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta undervisningsmetoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevers olika behov. Du är en god ledare både i och utanför klassrummet med tydlighet och struktur. Du tycker om att arbeta i ämnesintegrerade projekt med koppling till verkligheten och stimuleras av att arbeta i olika digitala lärmiljöer. 

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både elever, föräldrar och kommun.

Har du en eller flera av kompetenserna vi söker så tveka inte att söka. Det kan vara intressant för oss att pussla ihop olika kombinationer.

Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna:

Rektor Bettina Gyllström
bettina.gyllstrom@edu.thorenframtid.se
0708-700 959
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 50%. Tillträde: 20170808 tillsvidareanställningFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/192
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151475/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Engagerad lärare i svenska, engelska och NO åk 7-9

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.Thoren Framtid i Karlshamn växer och vi laddar nu för fullt inför hösten 2017 då vi startar tre nya klasser i årskurs 7.

Vi söker därför en engagerad och inspirerande lärare i ämnena svenska, engelska och NO. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Har du en eller flera av kompetenserna vi söker så tveka inte att söka. Det kan vara intressant för oss att pussla ihop olika kombinationer.

Vi är en personlig skola med härlig gemenskap där du som lärare får en unik chans att vara med och forma och utveckla, inte bara dina elever och ditt område, utan också verksamheten. För oss är ingenting omöjligt och tillsammans skapar vi Sveriges bästa skola. Vi har högt till tak och stöttar varandra, vi har en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår skola och vill ge det bästa vi kan till våra elever.

Du kommer att arbeta tillsammans med härliga kollegor på Thoren Framtid i Karlshamn, men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

Vi ser helst att du har lärarbehörighet och legitimation, men framför allt har du en brinnande passion för dina ämnen och att arbeta med ungdomar. Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller har lång erfarenhet som lärare.  Som lärare är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta undervisningsmetoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån elevers olika behov. Du är en god ledare både i och utanför klassrummet med tydlighet och struktur. Du tycker om att arbeta i ämnesintegrerade projekt med koppling till verkligheten och stimuleras av att arbeta i olika digitala lärmiljöer. 

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både elever, föräldrar och kommun.

Har du en eller flera av kompetenserna vi söker så tveka inte att söka. Det kan vara intressant för oss att pussla ihop olika kombinationer.

Vi kommer att arbeta med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna:

Rektor Bettina Gyllström
bettina.gyllstrom@edu.thorenframtid.se
0708-700 959
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 50 -100 %. Tillträde: 20170808 tillsvidareanställningFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/191
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151468/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader         

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1187

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2210%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent, varannan vecka i Karlshamn

Vi söker just dig som vill arbeta som personlig assistent till en 18-årig rullstolsburen tjej. Du kommer att arbeta ca 38 timmar varannan vecka, dagtid, kvällar och helger enligt schema. Du arbetar både hemma i familjen samt i skolan. Eftersom du arbetar varannan vecka så blir tjänsten ca 50 %. Tillträde och introduktion i juli 2017.

Du bör vara över 20 år och får gärna ha någon form av undersköterskeutbildning samt/eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära en del förflyttningar. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer att köra bil i tjänsten så är körkort ett krav. Erfarenhet av bliss är också en merit. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket då arbete med kommunikation är en viktig del i arbetet.

Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd, flexibel. Du måste ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter tjejens behov. Du ska ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål utan att dessa alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat. P g a arbetets karaktär så ser vi helst kvinnliga sökande.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper, fritidsintressen och vilken familjesituation du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt.


Du bör vara över 20 år och får gärna ha någon form av undersköterskeutbildning samt/eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära en del förflyttningar. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer att köra bil i tjänsten så är körkort ett krav. Erfarenhet av bliss är också en merit. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket då arbete med kommunikation är en viktig del i arbetet.

Vi söker dig som är ansvarsfull, lyhörd, flexibel. Du måste ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter tjejens behov. Du ska ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål utan att dessa alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat. P g a arbetets karaktär så ser vi helst kvinnliga sökande.

Fixa Assistans AB är ett assistansföretag som ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team. Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid50 % tjänst, tillträde och introduktion juli 2017. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: B30.1
Webbplats:
Epostadress: info@fixaassistans.se
Övrigt: Skriftlig ansökan inklusive cv samt referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunvägledare

3 tjänsterVi söker dig som vill vara med och utveckla Karlshamns kommuns nya servicecenter. Servicecenter ska vara den naturliga ingången till Karlshamns kommun för invånare, besökare och verksamma. Servicecenter ska kännetecknas av hög tillgänglighet, professionellt bemötande och bred kompetens med målet att maximera kundnyttan och avlasta verksamheterna. Servicecenter tillhör organisatoriskt Kommunledningsförvaltningen och har ersatt växel och reception i Rådhuset. ArbetsuppgifterSom kommunvägledare arbetar du med löpande utveckling av Karlshamns kommuns nya servicecenter. Genom god service, hög tillgänglighet och kvalitet kommer du via telefon, besök och e-post att ge personlig betjäning till våra medborgare. Ditt arbete består till största delen av att svara på medborgarnas frågor genom att söka svar, registrera och ge information, ofta under tidspressade förhållanden. Vidare kommer arbetet att innehålla handläggning av rutin- och regelstyrda ärenden. I arbetet ingår att föra en god och konstruktiv dialog med verksamheterna inom förvaltningarna för en fortsatt utveckling av servicen till medborgarna. KvalifikationerVi söker dig som har erfarenhet av handläggaruppgifter och medborgarkontakter. Erfarenhet som kommunvägledare, samhällsvägledare eller liknande är meriterande liksom högskoleutbildning med samhällsvetarinriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig.  Du ska vara van vid informationssökning och att arbeta i IT-baserade verksamhetssystem. Tjänsten kräver mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Kunskaper i andra språk är meriterande.  Vi söker dig som är serviceinriktad, pedagogisk och har förmågan att behålla ditt lugn även i pressade situationer. Du har en tolerant inställning till människor och god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och har förmågan att se helheten. Du har god simultanförmåga och trivs i en miljö med högt tempo, utveckling och förändring. Erfarenhet av att arbeta med kundtjänstsystem är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖvrigtTillsvidareanställningar, heltidIndividuell lönesättning tillämpasTillträde enligt överenskommelse För mer information kontaktaUlf Melander, Chef servicecenter, 0454-810 33Jens Odevall, administrativ chef, 0454-811 36Facklig företrädare Vision, Christina Gustafsson, 0454-811 89 Sista ansökningsdag25 maj. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kontorsreceptionist
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181809&DepartmentId=19443&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagogisk utvecklare med ledningsuppdrag i förskolan

Karlshamns kommun söker en pedagogisk utvecklare till förskolorna Åryd, Hällaryd och Bellevue. I rollen ingår också ledningsuppdrag på deltid. 
 
Visstidsanställning på 100 % med tillträde den 15 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. Förlängning som pedagogisk utvecklare kan bli aktuell. 
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet. 
 
Arbetsuppgifter 
Tjänsten är förlagd på olika förskolor. Du kommer i ditt uppdrag som pedagogisk utvecklare stötta befintlig personal genom att finnas som ett bollplank till erfarna pedagoger och annan personal, att vägleda ny personal med eller utan adekvat utbildning samt att vara ett nav i den pedagogiska diskursen. Din uppgift är att finnas som ett nära pedagogiskt stöd både på begäran och med kontinuitet. 
I ditt uppdrag som ledningsresurs ska du vara ordinarie förskolechef behjälplig under dennes deltidsledighet. Som ledningsresurs arbetar du med uppgifter som t.ex. samarbete med förskolechef i ledningsfrågor, barn- och personaladministration, uppföljning av ekonomi, kontering av fakturor, pedagogisk och organisatorisk ledning. 
 
Kvalifikationer 
Du som söker ska ha en förskollärarlegitimation och erfarenhet från arbete i förskola. Kompetens inom områden som specialpedagogik, handledning, ledarskap eller liknande är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. 
 
Övrigt 
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873), skall den som erbjuds anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning samt examensbevis. 
 
Sista ansökningsdag 
2017-05-28
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via knappen i annonsen. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181770&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska till Samaritens vårdcentral i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Samaritens vårdcentral i Karlshamn är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 14 800 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor, sjukgymnaster, medicinska sekreterare, receptionist samt arbetsterapeut. Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Samaritens vårdcentral kommer under hösten 2017 att starta en utbildningsvårdcentral för distriktsläkare.


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med oss på vårdcentralen arbeta med att lösa uppdraget som Hälsovalet har gett oss. I detta ingår för din del bland annat att göra medicinska bedömningar i våra olika mottagningsverksamheter, att omhänderta akut sjuka patienter som kan komma oanmälda såsom hjärtpatienter, akuta bukar, sårskador samt patienter med frakturmisstanke, telefonrådgivning samt övrigt mottagningsarbete för sjuksköterska/distriktssköterska.

I arbetet ingår idag viss helgtjänstgöring (1-2 helger/år) vid vår Jourcentral.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete samt vana att göra medicinska bedömningar av akut sjuka patienter. Du har en positiv personlighet, ett starkt engagemang med patienten i fokus och en god samarbetsförmåga, för du är en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A682366
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=89c6a628-e5d9-4547-a91a-d6e91210cff5&TK=2c3a986f-df08-4da4-9a08-b6eedbc151f3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Samaritens vårdcentral
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Spanskalärare till Karlshamns waldorfskola

Spanska med elever klass 1 - 9. Vi förutsätter ett intresse för waldorfpedagogiken och för att undervisningen utformas efter densamma.

Vi söker dig som har en lärarexamen. Förutom lärarexamen värderar vi också högt specialintresse som exempelvis musik, friluftsliv, djur och natur, drama eller skapande verksamhet. Vi förutsätter ett intresse för waldorfpedagogiken och för att undervisningen utformas efter densamma.
Som person ska du vara positiv, empatisk och kreativ och ha erfarenhet med att arbeta med barn.


Karlshamns Waldorfskola är en fristående grundskola f – 9. Verksamheten drivs av Daggkåpans ekonomiska förening som också är huvudman för waldorfförskolan Daggkåpan. För närvarande finns ca 82 elever i klasserna f-9.

På Karlshamns Waldorfskola vistas barnen i en trivsam och harmonisk miljö som tillsammans med pedagogiken utgör grunden för vår helhetssyn på barnens lärande. Waldorfpedagogiken strävar efter att tilltala barnens alla sidor därför integreras teoretiskt, praktiskt och konstnärligt lärande. Vi har som alla waldorfskolor en tydlig estetisk inriktning med stort utrymme för musik, drama, konst och skrivande. Det som skiljer oss åt mera är vår No-inriktning. En dag varje vecka har eleverna No-dag, där minst halva dagen är utelektioner. Dessutom arrangerar vi flera exkursioner och resor med No-inriktning varje år, bl.a. botanikexkursion för klass 5, geologiexkursion för klass 6 och en tvåveckors fjällresa för klass 8.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänstgöringsgrad 50 %, men med möjlighet för högre tjänst med kombination av andra arbetsuppgifter. Tillträde 2017-08-15. Visstidsanställning med möjlighet för fast tjänst på sikt. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@waldorfkarlshamn.se
Övrigt: Till ansökan bifogas meritförteckning, referenser samt ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Daggkåpans ekonomiska förening
Högadalsvägen 14
37441  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.waldorfkarlshamn.se
  

Platsannons

Grundskolelärare till Karlshamns Waldorfskola

Lärare/resurspedagog på mellanstadiet. Du kommer att arbeta som en av två pedagoger i klass 5 i de flesta skolämnen.


Vi söker nu en grundskollärare till vår klass 5, med start hösten 2017. Detta är en provanställning med möjlighet för tillsvidareanställning. Vi söker dig som är behörig att undervisa på mellanstadiet, gärna med ett par års erfarenhet. Förutom lärarutbildning värderar vi också specialintresse som exempelvis musik, friluftsliv, djur och natur, drama eller skapande verksamhet. Vi ser gärna att du har en waldorfpedagogisk behörighet. Om inte waldorfpedagogisk utbildning förutsätter vi ett intresse och en nyfikenhet för att arbeta utifrån waldorfpedagogiken och för att undervisningen utformas efter densamma.


Karlshamns Waldorfskola är en fristående grundskola f – 9. Verksamheten drivs av Daggkåpans ekonomiska förening som också är huvudman för waldorfförskolan Daggkåpan. För närvarande finns ca 82 elever i klasserna f-9.

På Karlshamns Waldorfskola vistas barnen i en trivsam och harmonisk miljö som tillsammans med pedagogiken utgör grunden för vår helhetssyn på barnens lärande. Waldorfpedagogiken strävar efter att tilltala barnens alla sidor därför integreras teoretiskt, praktiskt och konstnärligt lärande. Vi har som alla waldorfskolor en tydlig estetisk inriktning med stort utrymme för musik, drama, konst och skrivande. Det som skiljer oss åt mera är vår No-inriktning. En dag varje vecka har eleverna No-dag, där minst halva dagen är utelektioner. Dessutom arrangerar vi flera exkursioner och resor med No-inriktning varje år, bl.a. botanikexkursion för klass 5, geologiexkursion för klass 6 och en tvåveckors fjällresa för klass 8.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänstgöringsgrad 100 % Visstid med möjlighet för tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@waldorfkarlshamn.se
Övrigt: Till ansökan bifogas meritförteckning, referenser samt ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Daggkåpans ekonomiska förening
Högadalsvägen 14
37441  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.waldorfkarlshamn.se
  

Platsannons

Specialpedagog till Karlshamns Waldorfskola

Som specialpedagog på Karlshamns Waldorfskola har du det övergripande ansvaret för barn i behov av särskilt stöd. Du arbetar tillsammans med skolans rektor, elevhälsoteamet och lärarna/pedagogerna med fokus på att öka tillgänglighet och måluppfyllelse för skolans elever. Du gör pedagogiska utredningar tillsammans med ansvariga lärare, berörd elev och dennes föräldrar. Utredningen ligger sedan till grund för extra anpassningar och åtgärdsprogram där undervisning, lärmiljöer och förhållningssätt utformas på individ-, grupp- och organisationsnivå. Arbetet innebär även att handleda och stötta lärare och fritidspedagoger i deras arbete samt att undervisa elever enskilt, i liten grupp och i helklass. Det innebär också en del föräldrakontakter för att på bästa sätt se över hur hem och skola kan samverka för elevens bästa. I tjänsten ingår ett dokumentationsansvar. Här får du arbeta på en skola med en personal med stort engagemang för elever och en ständig pågående skolutveckling.


Du är grundskollärare med specialpedagogisk påbyggnadsutbildning. Du har erfarenhet av komplicerade inlärningssituationer samt att ge råd, stöd och vägledning till skolans lärare och pedagoger. Vidare har du erfarenhet av arbete med elever med dyslexi samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom autism, adhd och språkstörning. Du är kunnig i olika kartläggningsmaterial samt metoder kring analys av elevernas behov.
Meriterande är några års erfarenhet som speciallärare-/specialpedagog.

Karlshamns Waldorfskola är en fristående grundskola f – 9. Verksamheten drivs av Daggkåpans ekonomiska förening som också är huvudman för waldorfförskolan Daggkåpan. För närvarande finns ca 82 elever i klasserna f-9.

På Karlshamns Waldorfskola vistas barnen i en trivsam och harmonisk miljö som tillsammans med pedagogiken utgör grunden för vår helhetssyn på barnens lärande. Waldorfpedagogiken strävar efter att tilltala barnens alla sidor därför integreras teoretiskt, praktiskt och konstnärligt lärande. Vi har som alla waldorfskolor en tydlig estetisk inriktning med stort utrymme för musik, drama, konst och skrivande. Det som skiljer oss åt mera är vår No-inriktning. En dag varje vecka har eleverna No-dag, där minst halva dagen är utelektioner. Dessutom arrangerar vi flera exkursioner och resor med No-inriktning varje år, bl.a. botanikexkursion för klass 5, geologiexkursion för klass 6 och en tvåveckors fjällresa för klass 8.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi förutsätter ett intresse för waldorfpedagogiken. 40%-60%Tjänstgöringsgrad 50 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@waldorfkarlshamn.se
Övrigt: Till ansökan bifogas meritförteckning, referenser samt ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Daggkåpans ekonomiska förening
Högadalsvägen 14
37441  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.waldorfkarlshamn.se
  

Platsannons

Entrépersonal till Dragans i Karlshamn

Dragans i Karlshamn är en liten nattklubb/sportbar.

Vi söker nu en mogen och gärna lite äldre värd till vår entré. Arbetet innebär att bemanna entrén fredagar och lördagar mellan klockan 23 och 4.

ARBETSUPPGIFTER
- ta emot våra gäster och ta inträde
- ansvara för att vår entré är bemannad

OM DIG
- pålitlig och kunna passa tider
- tala svenska för kommunikation med våra gäster

Om det här låter som ett jobb för dig, skicka din ansökan bestående av kontaktuppgifter, meritlista och ett kort ansökningsbrev via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCirka 10 timmar per vecka, arbetstid klockan 23-04, fredagar och lördagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dialionasv@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dialiona AB/Dragans
Drottninggatan 52
37435  KARLSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålslärare/studiehandledare

Vi söker ett antal lärare i modersmål samt studiehandledare på modersmål till Utbildningsförvaltningen.
 
Det är visstidsanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
 
Arbetsuppgifter
 
Kurdiska
1 tjänst på 50 % för modersmålsundervisning och studiehandledning inom grundskolan under läsåret 2017/2018.
Arabiska
1 tjänst på 80 % för studiehandledning under läsåret 2017/2018.
 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och goda kunskaper i svenska.
Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ och ha vilja och förmåga att möta varje elev på sin kunskapsnivå. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 

Övrigt  
Ange löneanspråk. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
 
För mer information kontakta 
Marit Gustafsson Björverud, rektor, 0454-810 88
 
Fackliga företrädare
Nås via kommunens växel, 0454-810 00
 
Sista ansökningsdag 
2017-05-21
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt avtal Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181802&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor

VäggaGymnasieskola, skolenhet 2
 
Vägga gymnasieskola erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogramoch gymnasiesärskola. På skolan finnsför närvarande ca 1100 elever och 140 medarbetare. Gymnasieskolan är indelad ifyra skolenheter med en ansvarig rektor för varje enhet. Dessutom finns enenhet för stöd- och administrativa funktioner som leds av enhetschef. Du kommeratt vara en del av ledningsteamet på gymnasieskolan. Vid din sida kommer duockså att ha programsamordnare och förstalärare med olika utvecklingsuppdrag.  
 
Gymnasieskola,gymnasiesärskola och vuxenutbildning är organiserade under gymnasienämnden. Ikommunen finns stödfunktioner inom kvalitetsutveckling, personal och ekonomi. Verksamhetenleds av verksamhetschefen för gymnasieskola och vuxenutbildning. Du kommerockså att ingå i ledningsgruppen för hela verksamheten. 
 
Arbetsbeskrivning 
Som rektor för en av skolenheterna på gymnasiet har du ansvar för den operativa verksamheten, kvalitets- och utvecklingsarbetet samt ansvar för arbetsmiljö och ekonomi inom din enhet. Enheten består av estetiska och samhällsvetenskapliga programmen, vård- och omsorgsprogrammet och barn- och fritidsprogrammet. 
 
I uppdraget ingår att organisera och skapa strukturer som gynnar lärande. Du förväntas bedriva ett undervisningsnära pedagogiskt ledarskap och ta en aktiv roll i de pedagogiska diskussionerna. I ditt arbete är uppföljning och utvärdering en viktig del och du skapar förutsättningar för en reflekterande skola som utgångspunkt för kontinuerlig skolutveckling. 
 
Kvalifikationer 
Du som söker ska ha pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Det är meriterande om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen och om du har någon form av ledarutbildning. 
 
Ditt ledarskap kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande chef som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du har en analytisk förmåga, är bra på att prioritera och att se helheter. 
 
Du har stort intresse och engagemang för ungdomar och med fokus på kunskapsuppdraget ser du till att medarbetarna arbetar mot gemensamma mål. Du värdesätter ett tillåtande arbetsklimat där olikheter kan mötas. 
 
Upplysningar 
Britt-Louise Ek Gustafsson, verksamhetschef, 0454-815 90,
britt-louise.ek-gustafsson@karlshamn.se 
 
Fackliga företrädare: 
Lärarförbundet, Maria Borras, 0729-66 70 74
Lärarförbundets skolledarförening, Carina Roskvist, 0454-812 72 
Lärarnas riksförbund, Niclas Wahlgren, niclas.wahlgren@karlshamn.se 
Sveriges Skolledarförbund, Daniel Malmros, 0454-30 76 03 
 
Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 
Läs mer om Karlshamns kommuns chefsstöd här 
Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) ska den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Sista ansökningsdag 
2017-05-28
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181799&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska eller Socialpedagog

till Strömma gruppbostad 
 
1st vikariat 73% natt, tillträde snarast 
1st tillsvidare 85% dag/kväll, tillträde 20170901 
1 st vikariat 85% dag/kväll, vikariat 20170901-20180331 
 
 
Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; omsorg och arbete och välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov. 
 
Arbete och välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i Stöd och Service. 
 
 
 
Arbetsbeskrivning: 
Du arbetar med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer att arbeta efter genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov. Du ska ha lätt för att snabbt kunna ställa om dig till olika förutsättningar och situationer, 
du kommer att samarbeta med hälso- och sjukvårdspersonal. 
 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker Dig som har gymnasial eller eftergymnasial omvårdnadsutbildning. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålighet, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Övrigt: 
Tillträde se ovan 
Körkort erfordras 

 
För mer information kontakta: 
Enhetschef: Ann-Sofie Fohlin 0454-810 91 
Fackliga företrädare: 
Kommunal, tel. 0454-811 91, 0454-811 95 
 
 

 
Sista ansökningsdag 
2017-05-21 
 
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSe annons Se annonsmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181797&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor

Tillsvidare 3 st 
Stöd i Ordinärt Boende 
Karlshamn Norra 
Önskad sysselsättningsgrad  
 
Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; omsorg och arbete och välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov. 
 
Arbete och välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i Stöd i Ordinärt Boende. 
 
 
 
Arbetsbeskrivning: 
Du arbetar med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer att arbeta efter genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov. Du kommer att samarbeta med hälso- och sjukvårdspersonal. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker Dig som har gymnasial eller eftergymnasial omvårdnadsutbildning. Det är viktigt att Du kan se till människors behov och känslor. Du ska ha förmåga att organisera och strukturera samt ha god samarbetsförmåga. Arbetet kräver egenskaper som flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålig, inlevelseförmåga och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Övrigt: 
Tillträde 170821 eller enligt överenskommelse. 
Körkort erfordras. 
 
För mer information kontakta: 
Enhetschef Gunilla Jeppsson tel. 0454-819 72 
Kommunal, tel. 0454-811 91,0454-811 95 
 
 
 
Ansökan: 
Tillhanda senast 2017-05-25 
 
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖnskad sysselsättningsgrad Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181796&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande vaktmästare till Karlshamns Waldorfskola

I arbetsuppgifterna ingår bland annat skötsel och enklare underhåll av skolan och förskolans byggnader och skolgård, diverse snickeri- och måleriarbeten, gräsklippning och diverse trädgårdsskötsel, viss snöskottning och sandning, reparationer och kommunikation med entreprenörer. Smide och hantverksprojekt med enskilda elever och elevgrupper.
Vi söker dig som är ansvarsfull och händig och tycker om ett omväxlande jobb och som trivs med ett varierande arbete i en miljö med många barn och personliga kontakter. Du är flexibel och har blick och erfarenhet av att se vad som behöver göras. Du ska kunna organisera och ta ansvar för ditt arbete i samarbete med arbetskamrater och annan personal. Du som söker ska vara praktiskt lagd och kunna ta hand om de flesta av de fel som kan uppstå på en skola. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.
Som person ska du vara positiv, empatisk, kreativ samt ha god samarbetsförmåga.
Det är meriterande om du är hantverkskunnig inom trä och metall samt kan hantera erforderliga verktyg. Pedagogisk erfarenhet är också att önska.


Karlshamns Waldorfskola är en fristående grundskola f – 9. Verksamheten drivs av Daggkåpans ekonomiska förening som också är huvudman för waldorfförskolan Daggkåpan. För närvarande finns ca 82 elever i klasserna f-9.

På Karlshamns Waldorfskola vistas barnen i en trivsam och harmonisk miljö som tillsammans med pedagogiken utgör grunden för vår helhetssyn på barnens lärande. Waldorfpedagogiken strävar efter att tilltala barnens alla sidor därför integreras teoretiskt, praktiskt och konstnärligt lärande. Vi har som alla waldorfskolor en tydlig estetisk inriktning med stort utrymme för musik, drama, konst och skrivande. Det som skiljer oss åt mera är vår No-inriktning. En dag varje vecka har eleverna No-dag, där minst halva dagen är utelektioner. Dessutom arrangerar vi flera exkursioner och resor med No-inriktning varje år, bl.a. botanikexkursion för klass 5, geologiexkursion för klass 6 och en tvåveckors fjällresa för klass 8.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Skolvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänstgöringsgrad 75 %, men med möjlighet för högre tjänst med kombination av andra arbetsuppgifter. Tillträde 2017-08-01. Visstidsanställning med möjlighet för heltid med fast anställning i förlängning. 60%-80%Fast månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@waldorfkarlshamn.se
Övrigt: Till ansökan bifogas meritförteckning, referenser samt ett personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Daggkåpans ekonomiska förening
Högadalsvägen 14
37441  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.waldorfkarlshamn.se
  
Platsannons

Ställföreträdande Butikschef Karlshamn

I din roll kommer du ha följande ansvars område.
Erbjuda utmärkt kundservice
Hålla butiken inbjudande och trivsam som bidrar till försäljning
Genomföra försäljnings aktiviteter
Vid butikschefens frånvaro kunna ta ansvar för dennas arbetsuppgifter
Ansvar för att administrativa rutiner följs så som kassa, leveranser, arbetsmiljö
Vara en förebild och se detta som ett steg mot en tjänst som butikchef

Dina personliga egenskaper
Proaktiv med en resultatinriktad inställning
Förmåga att tydligt förmedla förväntningar och information till dina medarbetare
Ett stort engagemang både för jem & fix och dina medarbetare
Välorganiserad, lösningsfokuserad även under hög arbetsbelastning
Prioritera och planera för bästa arbetsflöde.
Förmåga att utvärdera och förbättra din och dina medarbetares insats
Som ledare vara positiv uppmuntrande som vill lära och lära ut
Meriterande:Truckkort, byggvana, b - kort
Tjänsten är heltid, 6 mån provanställning
Då butiken är öppen alla dagar förekommer det både dag, kvälls och helgarbete.


Dina personliga egenskaper
Proaktiv med en resultatinriktad inställning
Förmåga att tydligt förmedla förväntningar och information till dina medarbetare
Ett stort engagemang både för jem & fix och dina medarbetare
Välorganiserad, lösningsfokuserad även under hög arbetsbelastning
Prioritera och planera för bästa arbetsflöde.
Förmåga att utvärdera och förbättra din och dina medarbetares insats
Som ledare vara positiv uppmuntrande som vill lära och lära ut
Meriterande:Truckkort, byggvana, b - kort


jem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen
Vi är idag över 40 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark,
detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. Jem & fix är ett företag i en dynamisk och
snabbt växande miljö
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHandels Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: STF Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: bcb501@jemfix.com
Övrigt: Urvalet sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: KOMMANDITBOLAGET JEM & FIX
Stenorsvägen 52
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://jemfix.se
  
Platsannons

Sjukgymnaster/fysioterapeuter till Habiliteringen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionshinder som utvecklingsstörning och rörelsehinder samt till personer med diagnos inom autismspektrat. Habiliteringen vänder sig till barn och ungdomar samt vuxna med funktionsnedsättningar. Verksamheten är uppdelade i barnteam och vuxenteam. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer arbeta i vårt barnteam i Karlshamn.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast/fysioterapeut i tvärprofessionella team, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta patientfokuserat med ökad delatighet för patienten, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker!

ARBETSUPPGIFTER
Utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser, utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av habilitering är meriterande. Gärna fördjupad kunskap kring verksamhetens diagnosgrupper.
Körkort är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: A680934
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ed33b2f5-1537-47ad-a05a-73e4b9d43fc3&TK=21cd6db7-d636-4ea4-abe1-c9beed907944
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

CE-Chaufför sökes till kund

Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos några av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.


Arbetsuppgifter
Vi söker efter erfaren lastbilschaufför med CE-behörighet.

Formell kompetens
CE-behörighet
Giltigt YKB (yrkesförarbevis)Din bakgrund
Tidigare erfarenhet som lastbilschaufför är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och gillar att ta egna intiativ. Vi ser gärna att du är flexibel, nogrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid
Dagtid/skiftarbete

Tillträdesdag
Juni eller enligt överenskommelse.

Information
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför in din ansökan redan idag! www.lernia.se

Referensnummer: 18 683

Vi svarar gärna på frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Gustafsson på 072-254 54 85


Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Tank- och bulkbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 18683
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18683
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Karlskrona
Lernia Bemanning AB
37133  Karlskrona Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Fritidspedagog till Bodestorpsskolan i Karlshamn

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde i augusti 2017 eller enligt överenskommelse.
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta i såväl skola som fritidshem i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån styrdokumenten.
 
Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för:
- att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande
- att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten
- att utveckla en god relation till barnens vårdnadshavare/anhöriga
- att stödja och inspirera barnen till att nå uppsatta mål
 
Kvalifikationer:
Fritidspedagogexamen eller lärare fritidshem. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Tillsvidareanställning kan enbart bli aktuellt om du har examen som fritidspedagog eller lärare fritidshem, annars gäller visstidsanställning.
 
Övrigt:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873), skall den som erbjuds dessa anställningar lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan, tillsammans med meritförteckning samt examensbevis.
 
För mer information kontakta:
Lena Elvér, rektor, tfn 0454-812 71.
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81.
 
Sista ansökningsdag:
2017-05-21.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181792&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ventilationsmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vårt kontor i Blekinge ligger i Karlskrona. Vi kan personal.

Vi söker nu till vår kund i Karlshamn en ventilationsmontör.

Dina arbetsuppgifter
Är du en allkonstnär som är självständig och kan planera, samordna och utföra ditt arbete på ett bra sätt kanske denna tjänst som ventilationsmontör kan vara något för dig.

Arbetet innebär att installera och montera ventilationsanläggningar hos våra kunder. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare, industrier och privatpersoner. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande är om du har erfarenheter av ventilationsplåtslageri. Eftersom arbetsplatserna är i Karlshamn med omnejd förutsätter vi att du har B-körkort.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sista ansökningsdag är den 6:e juni men ansök så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas inom ansökningsperioden.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ventilationsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 2809
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2809/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Tyska Bryggaregården
37142  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Stensättare

Med 20 års erfarenhet från branschen hjälper vi dig med vackra stensättningar, trappor och murar. Blekinge Stensättning startades 2009 av Per-Ola Johansson och idag arbetar 10-15 personer i företaget som vänder sig till både privatpersoner och företag.

Vi söker nu en stensättare med erfarenhet av yrket.
Övernattningar kan förekomma då vi har uppdrag bl.a. på Öland.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Stensättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidareanställning. Övernattningar kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: petra.blstensattning@gmail.com
Övrigt: petra.blstensattning@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Blekinge Stensättning AB
Backagårdsvägen 13
37450  ASARUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Waldorfförskola

Vi söker en waldorfförskollärare eller en person med annan adekvat utbildning med erfarenhet och/eller stort intresse av waldorfpedagogik. Vi söker även dig som har en personlig lämplighet för arbetet och då få möjlighet att utvecklas och utbildas hos oss.

Som person bör du vara lugn och trygg, trivas med att arbeta självständigt och tillsammans med övrig personal, styrelse och föräldrar ansvara för verksamheten.

Ekonomiska föreningen driver förskola med förskoleklass integrerad i verksamheten, skola 1-9 och fritidshem. För närvarande har vi ca 50 barn mellan 1-7 år fördelade i 7 grupper på förskolan.

Ta gärna del av mer info om oss på vår hemsida www.waldorfkarlshamn.se

Skriv ner några rader och berätta om dig själv.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning. 80-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne.forsberg@waldorfkarlshamn.se
Övrigt: Skicka din ansökan till susanne.forsberg@waldorfkarlshamn.se
Arbetsplats: 
Adress: Daggkåpans ekonomiska förening i Karlshamn
Högadalsvägen 14
37441  KARLSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Karlshamn Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Driven Programmerare till företag utanför Karlshamn!

Gillar du programmering och kodning? Vill du få chansen att få arbeta för ett expansivt företag som arbetar med rikstäckande varumärken. Då ska du läsa den här annonsen!

Vi söker nu för vår kund en duktig systemutvecklare/programmerare som kommer att jobba med och hantera C#, C++, HTML och Java.

För att lära dig produkten på djupet och bli ordentligt insatt i programmen kommer du att få en gedigen upplärning. Rollen som programmerare hos vårt kundföretag är en mycket spännande uppgift där du själv ansvarar för företagets fortsatta utveckling av deras system. Arbetsgruppen består av såväl juniora som mer erfarna kollegor, och du får chansen att arbeta vid sidan av dessa för att lära dig och utvecklas i din arbetsroll.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och du blir anställd av kundföretaget direkt. Planerad start är i maj 2017. Arbetstiderna är förlagda på veckodagar mellan kl. 8-17 med möjlighet till flex. Då arbetsplatsen är belägen utanför Karlshamn är det en fördel om du bor i närheten, men i och med bra pendlingsmöjligheter är det inget hinder om du bor i Karlskrona, Kristianstad. Uppdraget beräknas börja under maj månad och pågå tillsvidare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du en utbildning inom systemvetenskap med 1-3 års arbetslivserfarenhet som utvecklare. Du har goda kunskaper inom Java, C# och C++ samt meriterande med andra programkunskaper. Du har vidare kunskap inom Javascript, CSS och HTML. Flytande i tal och skrift i både engelska och svenska är krav för tjänsten. Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas hos vår kund. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet. Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk. Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-06
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstidsanställning 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/karlshamn/driven-programmerare-till-foretag-utanfor-karlshamn/35957/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35957
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Kungsgatan 1A
35230  Växjö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Modersmålslärare/studiehandledare

Vi söker ett antal lärare i modersmål samt studiehandledare på modersmål till Utbildningsförvaltningen.
 
Det är visstidsanställningar med tillträde enligt överenskommelse.
 
Arbetsuppgifter
Dari
1 tjänst på 80-100 % för modersmålsundervisning och studiehandledning inom grundskolan under läsåret 2017/2018.
Finska
1 tjänst på 15 % för modersmålsundervisning inom grundskolan under läsåret 2017/2018.
Tigrinja
1 tjänst på 10 % för studiehandledning under höstterminen 2017.
Lettiska
1 tjänst på 15 % för studiehandledning under läsåret 2017/2018.
Bulgariska
1 tjänst på 15 % för studiehandledning under läsåret 2017/2018.
Grekiska
1 tjänst på 10 % för modersmålsundervisning och studiehandledning under läsåret 2017/2018.
Armeniska
1 tjänst på 15 % för modersmålsundervisning och studiehandledning under höstterminen 2017.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning och goda kunskaper i svenska.
Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ och ha vilja och förmåga att möta varje elev på sin kunskapsnivå. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 

Övrigt  
Ange löneanspråk. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
 
För mer information kontakta 
Marit Gustafsson Björverud, rektor, 0454-810 88
 
Fackliga företrädare
Nås via kommunens växel, 0454-810 00
 
Sista ansökningsdag 
2017-05-21
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid VisstidsanställningEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181790&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare

VILL DU FÖRA EN IDÈ VIDARE?
BRINNER DU FÖR NÄRINGSLIVETS UTVECKLING?
TROR DU PÅ UNG KOMPETENS?

Good Blekinge är ett initiativ från näringslivet för att göra Blekingen till en ännu bättre region. Många unga står idag utanför arbetsmarknaden och får inte en chans att visa sin fulla potential. Företag letar efter nya medarbetare och behöver arbetskraften för att kunna växa. Vi tror att Blekinge är fullt av serviceinriktade, talangfulla unga. I möten mellan företag och unga tror vi att det finns potential. Vi hjälper företag att hitta ung kompetens. Så att de öppnar sina dörrar och erbjuder en ung person en längre anställning. ETT FÖRETAG - EN INDIVID - ETT ARBETE - ETT ÅR

ÄR DU VÅR RELATIONSBYGGARE?
Vi tror att du varit verksam i näringslivet, du har kanske varit säljare, med fokus på tjänster och management eller drivit eget, gärna inom utveckling av organisationer. Du har förmåga och möjlighet att sätta dig in i olika företags utmaningar samtidigt som du brinner för de ungas möjlighet i arbetslivet. Du har en vana av att arbeta självständigt. Att utefter gemensamt satta mål översätta planen till aktiviteter och genomföra dem strukturerat. Du har förmåga att sätta dig in i samarbetspartners förutsättningar och styrkor och vet att fler kompetenser tillsammans har lättare att lösa en gemensam utmaning. Effektiv och tydlig kommunikation är a och o.

Vi vill att du är en god organisatör och att du kan multitaska. Synlighet i sociala medier, spridning av goda berättelser likväl som företagsbesök och informationsträffar om initiativet hör till vanliga delar av arbetet. Det är en klar fördel om du har digital vana, men stöd finns och mallarna för hemsida och sociala medier är redan framarbetade.

Tjänst: projektledare
Omfattning: heltid
Arbetsgivare: Netport Science Park, Karlshamn
Arbetsområde: Blekinge
Sista ansökningsdag: löpnade urval och rekrytering.

Frågor om tjänsten samt ansökan hanteras av: Projektchef Åsa Kalee, asa@uppstartmalmo.se, 0705-323431
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidOmfattning: heltid Provanställning 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa@uppstartmalmo.se
Övrigt: Skicka din ansökan till asa@uppstartmalmo.se
Arbetsplats: 
Adress: NetPort Science Park AB
Biblioteksgatan 4
37435  KARLSHAMN 
Hemsida: http://www.netport.se
  

Platsannons

Semestervikarier Sjöarp Gruppbostäder

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

På Sjöarp Gruppbostäder bor 13 vuxna personer som alla har diagnosen autism, ofta på tidig utvecklingsnivå. Boendet är beläget i mindre villor i en vacker och lugn miljö, strax utanför Bräkne-Hoby. På Sjöarp finns också daglig verksamhet med aktiviteter såväl inom- som utomhus.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlare stöttar du klienten med personlig omvårdnad och en meningsfull fritid. Du följer klienten hela dagen, även i den dagliga verksamheten där sysselsättningen anpassas efter klientens egna behov och förutsättningar.

För att skapa trygghet för klienterna använder vi tydliggörande pedagogik, som har sitt ursprung i TEACCH-pedagogiken.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning alternativt relevant eftergymnasial utbildning. Tidigare arbete inom vård-, behandlings- eller omvårdande verksamhet är meriterande.

Arbetet ställer stora krav på att du har ett tryggt och lugnt sätt och en god samarbetsförmåga. Kvalitetsäkringsarbete och dokumentation kräver att du kan kommunicera tydligt i tal och skrift och har datorvana.

Du måste ha B-körkort och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Dag, natt, helg och beredskap. Sommarjobb / Säsongsanställning, upphör: Semesterperioden är v. 26 tom v.33. Vi tillämpar löpande rekrytering och kan erbjuda anställning innan ansökningstiden har gått ut.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A680927
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9742d889-ae74-40ff-9388-1b2ff29b70d5&TK=bec511a0-2d8d-4ab6-a64d-ee3528873a48
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cura Individutveckling
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.curaindivid.se
  
Platsannons

Säljkoordinator

Om företaget
Är du serviceinriktad och ansvarstagande? Nu söker vi en säljkoordinator till ett spännande företag i Karlshamn. Ta chansen att bli en del av ett team på ett framgångsrikt och internationellt företag. Välkommen med din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en god förmåga att hantera flera processer samtidigt och som kan behålla en hög kvalité på din service både mot externa kunder och internt. Du arbetar kundfokuserat vilket ställer krav på din kommunikativa och sociala förmåga.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Stödja försäljningsansvariga med överenskomna uppgifter, men även uppgifter som uppstår med kort varsel.
• Samla in och tillhandahålla information för att basera begärda offerter på.
• Registrera avtal/avrop/beställningar och frågeformulär.
• Hålla dialog med kunder och interna kontakter gällande beställningar, leveranser, priser m.m.
• Registrera provbeställningar.
• Registrera nya kunder.
• Bistå vid uppdateringar av företagets prislistor.
• Övervaka kundfodringsbokföring och skicka ut påminnelser för förfallna fakturor.

I rollen får du möjlighet att delta i förbättringsprojekt, vilket passar dig som tycker om att bidra och ta initiativ.
Vi söker dig som kan hantera stora inkommande flöden via både mail och telefon.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av en liknande roll och som nu vill ta nästa steg för att utvecklas i din karriär. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare är detta meriterande.
Du skriver samt talar svenska och engelska obehindrat. Övriga språkkunskaper ses som en bra merit.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har god förståelse om att arbeta med försäljning, administration och stötta chefer i deras dagliga verksamhet. Du är väl bekant med försäljningsprocesser. Som person är du nyfiken, driven och har stor social kompetens. För att trivas i rollen som säljkoordinator är du lösningsorienterad och är inte rädd för nya utmaningar. Vidare ser vi att du är positiv och självgående samt har lätt att sätta dig in i nya situationer.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Karlshamn

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Säljassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 18678
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18678
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Karlskrona
Lernia Bemanning AB
37133  Karlskrona Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Säljare deltid sommarvik. och extrahjälp Dressmann Karlshamn

Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 460 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av Varner som består av 13 modekedjor med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder. Servicekontoret ligger i Slependen utanför Oslo.

På Dressmann älskar vi glada människor!

Vi har en stark tilltro på att glada människor ger glada upplevelser och vår målsättning är att få alla våra kunder på bra humör. Vi önskar att våra kunder ska få uppleva strålande service, god kvalitet och ett brett urval till bästa pris. Vi är noga när vi söker efter den rätta och vi ger oss inte fören vi hittar medarbetare som...

Har nära till ett skratt!
Är en glad människa och vill andra väl
Har det kul på arbetet
Bjuder på sig själv, ger energi och sprider glädje
Har humor och är prestigelös
Är opretentiös och flexibel
Är lösningsorienterad och har en ”no problem” inställning
Ställer krav, är intresserad och alert
Har tävlingsinstinkt och en stark ”vinnarinstinkt”
Är intresserad av kläder och mode
Är detta en beskrivning av dig? Läs då vidare…

Säljare hos Dressmann

Som säljare är du Dressmanns ansikte utåt! Du är positiv och möter alla kunder med ett stort leende. Du gillar människor, högt tempo och en stimulerande arbetsplats. Du gillar att sälja och vägleder kunderna med kunskap och engagemang.

Är detta något för dig? Vänta inte med att ta kontakt. Vi kan erbjuda dig en spännande och trevlig vardag, med bra karriärmöjligheter hos Nordens största klädkedja för män. Vi ser fram emot din ansökan och ser gärna ansökningar med bifogat foto.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidEnligt ök. Enligt ök. Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://varner.easycruit.com/vacancy/application/1842295/56831?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dressmann AB
Dressmann
11120  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.dressmann.com
  
Platsannons

Alkohol- och drogterapeut

1 st heltid, tillsvidare, till Vuxenenheten 
 
Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; Omsorg och Arbete och Välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov. Arbete och välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i verksamhet utredning och beslut i förvaltningen för Arbete och välfärd. 
 
 
Arbetsbeskrivning: 
På öppenvårdsverksamheten Vuxenenheten erbjuder vi behandling för kvinnor och män som har problem med alkohol eller narkotika. Vårt mål är att hjälpa varje individ tillbaka till ett liv utan droger. För att lyckas med detta så erbjuder vi individuellt anpassad behandling med utgångspunkt i rekommenderade metoder från Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för vård och stöd vid missbruk eller beroende. Vi erbjuder även råd och stöd som en serviceinsats genom information, rådgivning och stöd för individer som har problem med alkohol och droger. Vidare erbjuder vi anhörigstöd, individuellt eller i grupp. 
 
Nu ska vi utöka vår verksamhet med ett behandlingsprogram dagtid som är tolvsteginriktat. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att vara delaktig i utformandet av behandlingsprogrammet för att därefter bedriva behandlingsarbete i programmet med fokus på tolvstegsprogrammet. Vidare kommer arbetsuppgifter förekomma kring enskilda samtal, gruppterapi, beroendelära, återfallsprevention, livsåskådningsfrågor samt ett aktivt arbete med hemuppgifter. Det kommer att vara två behandlare som håller i behandlingsprogrammet. Du ingår som medarbetare i Vuxenenhetens gemensamma arbete för målgruppen. 
 
Arbetstiden är förlagd till dagtid. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är utbildad alkohol- och drogterapeut eller som har annan utbildning vilken arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom missbruk- eller beroendevård, särskilt om detta skett i gruppformat. Arbetet kräver förmåga att organisera och hålla en god struktur. Arbetet kräver vidare en god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt förhållningssätt, ett gott bemötande samt initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap. 
 
Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du bör även kunna kommunicera på engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. 
 
Dokumenterad utbildning i Tolvstegprogrammet, MI, ÅP, CRA eller annan rekommenderad behandlingsmetod i Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för vård och stöd vid missbruk och beroende är meriterande. 
 
 
Övrigt: 
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. Tillträde snarast. 
Hänsyn tas till interna sökande 
Körkort erfordras. 
 
 
 
Upplysningar: 
Enhetschef Henrik Molin, tel 0454-817 19 
 
Fackliga företrädare: 
Claudia Hahn Johansson, tel 0454- 817 33 
Christina Gustafsson, Vision, tel 0454-811 89 
Kommunal, tel 0454-811 90, 811 95 
 
 

 
Sista ansökningsdag: 
2017-05-21 
 
 
 
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181788&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Karlshamn

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-21
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/30971-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-karlshamn?promotion=7718-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Instrumenttekniker

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Är det här din väg in? Vi söker just nu två instrumenttekniker omgående till vår verksamhet i Mörrum som vill vara med och utveckla, underhålla och förbättra våra processer. Det är ett vikariat men för rätt person finns det god möjlighet till förlängning. Vi vill att Södra ska kännetecknas av jämställdhet, jämlikhet och bred representation. Vi välkomnar sökanden med alla möjliga bakgrunder och ursprung. Dina arbetsuppgifter Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med underhållssupport till produktionsanläggningen och dess stödfunktioner. Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt felsökning och installationsarbete. Dina arbetsuppgifter innefattar även att arbeta med reglertekniska processproblem -och optimeringar. Vi strävar efter att säkerställa en hög driftsäkerhet och du kommer genomföra förebyggande utrustningskontroller. Du kommer att ansvara för olika delar i underhållsarbetet, där du sedan rapporterar in allt i underhållssystemet. Arbetet som instrumenttekniker är ett omväxlande och stimulerande arbete, där tempot periodvis är högt. Din erfarenhet Vi söker dig som har - Avslutad gymnasieutbildning inom el eller reglerteknik alternativt avslutad KY utbildning inom el - Adekvat elutbildning - God svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande om du har - Tidigare erfarenhet av ABB styrsystem - Ett antal års arbetslivserfarenhet från liknande område Du kommer att arbeta med ett gott gäng tekniker och du tycker om att samarbeta och är en positiv och engagerad person. Du trivs med att ta egna initiativ och lösa problem på ett självständigt sätt. Du är en person som tycker om att arbeta och tänka analytiskt och har ett strukturerat arbetssätt.

Södra erbjuder För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig instrumenttekniker får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå vid sidan om i början av din anställning. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering Tjänsterna är vikariat på heltid med placering i Mörrum.

Vill du veta mer? För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Skoglund på telefonnummer 076-141 01 03. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Per Karlsson 0454-596 47. Facklig representant är Ann-Sofi Petersson, ni når henne via växeln på telefonnummer 0470-890 00. Följ oss gärna på Facebook , #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 21 maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Installationstekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelse Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1841699/6562?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Cell Mörrum
375 86 Mörrum
37586  Mörrum Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1166 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1830%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lagersäljare Beijer Karlshamn (vikariat)

Är du en aktiv och energisk person som söker ett arbete inom lager där du även får möta kunder varje dag? Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort? Vi söker nu dig för ett vikariat tom. sista januari 2018, start omgående. Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Karlshamn!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu lagersäljare till vår filial i Karlshamn. Du kommer i huvudsak att arbeta i brädgård med lagerplock under dagtid. Rollen innebär att arbeta och möta privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ser som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig
En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är ett vikariat på heltid tom. sista januari 2018, placeringsort Karlshamn. Start för tjänsten är omgående/ så snart vi funnit rätt person.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Klara Eriksson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-241 21 57.

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land – fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställda.
Beijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Blekinge, Karlshamn
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 0202
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3430814444&link_source_id=30&company_id=2785340566&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BEIJER BYGGMATERIAL AB, Karlshamn
Oljehamnsvägen 247
37431  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Coach/Handledare i Blekinge

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Vill du vara med och utveckla vårt arbete med Meritportföljen? Vi söker en Handledare/Coach till vår verksamhet i Blekinge.

 

Tjänstens huvudsakliga innehåll;

Vi söker dig som är driven, framåt, ödmjuk och flexibel för arbete med arbetssökande.

Du kommer att möta utrikesfödda personer som har yrkeserfarenhet från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och kartlägga yrkesbakgrund och kompetensen hos dessa individer, samt arbeta för en kompetensbedömning och yrkesprövning för deltagaren. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden att få ett arbete.

Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj för deltagaren och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.

 

Formell kompetens; (krav för tjänsten)

- 1 års arbetserfarenhet (dokumenterad på heltid) av att vara behjälplig med skapande av CV, sammanställning av betyg/intyg i kombination med framtagning av praktikplatser (skall finnas tydligt dokumenterat i CV)

- God data/dokumentationsvana då tjänsten kräver daglig dokumentation (skall finnas tydligt dokumenterat i CV)

- Kunna uttrycka dig på svenska i tal samt skrift, då arbetet företrädesvis sker på svenska.

 

Meriterande kompetens; (ej krav)

-kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, engelska, ryska.

-B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår

-Studie- och yrkesvägledare skall antingen vara utbildad Studie- och yrkesvägledare alternativt minst ett års väl dokumenterad erfarenhet som studie- och yrkesvägledare på heltid.

-Om du tidigare arbetat med Meritportföljen eller Jobbcoachningsavtalet.

 

Personlig kompetens;

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat samt flexibel. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Tillträde;

Vänta inte med att skicka in din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor besvaras av Regionansvarig; Yvonne Pedersen
Tfn 0761-810 600
Mail yvonne.pedersen@abckraften.se

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen.

CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=DDFF8622D1354A3B833192E7D9CE4181
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Säljare semestervikariat 50 % Karlshamn

• Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende.
• Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
• Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning.
• Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning.

• För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand.
• Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
• Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet.
• Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål.
• Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor.

JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje.
Tjänsten är på 50 % med chans till fler timmar. Tjänsten innebär både försäljning och montering av möbler.

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se/jobb senast den 14 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED78C939FC23FC9A0E3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker specialistläkare till kvinnokliniken i Karlshamn

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare på kvinnoklinik.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och helger.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en specialistläkare för arbete på kvinnokliniken i Karlshamn.<br /><br />Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad specialistläkare med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: Specialistläkare Karlshamn
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/328/almia-soker-specialistlakare-till-kvinnokliniken-i-karlshamn
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Skolkurator till Prästslättsskolan och Bodestorpsskolan

Vi söker en skolkurator till två av våra  grundskolor i Karlshamn, Prästslättsskolan och Bodestorpsskola. Båda skolorna är
F-6 skolor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.
 
Arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med annan elevvårdspersonal, specialpedagoger och skolledning. Du känner dig bekväm med att arbeta med skolans värdegrundsarbete och att handleda lärare i psykosociala frågor. Du ska självständigt kunna göra psykosociala bedömningar och utredningar samt analysera behov på organisations-, grupp- och individnivå. En fördel är om du har kunskap om den lagstiftning som reglerar skolans verksamhet och rör sekretess. 
 
Kvalifikationer
Vi söker en medarbetare med socionomexamen, sociala linjen. Utbildning i handledning är meriterande. Du kan aktivt driva det förebyggande arbetet och förstår dess betydelse för verksamheten. För tjänsten krävs att du både är självständig och samarbetar bra ihop med andra. Du har alltid elevernas välmående i fokus och kan leda andra samt dela med dig av din kunskap utifrån det synsättet. Du är noggrann, bygger förtroende och månar om elevernas integritet. I ditt uppdrag för du in det psykosociala arbetet i skolan för att bidra till att eleven uppnår kunskapskraven.  Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ och har vilja och förmåga att möta varje elev på deras nivå. Det förutsätts att du besitter god kommunikativ förmåga då du kommer att arbete med enskilda elever och med grupper av elever. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 

För mer information kontakta 
Ragnhild Hellström, rektor Prästslättsskolan, 0454-813 71 
Lena Elwér, rektor Bodestorspsskolan, 0454-812 71 
Claudia Hahn Johansson, SSR, 0454-817 33
 
Sista ansökningsdag
2017-05-17
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181778&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarie som personlig assistent Sölvesborg/Karlshamn

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

 

Vi söker nu ett antal timvikarier och semestervikarier inför sommaren hos våra kunder i Sölvesborg och Karlshamn med omnejd. Vår assistens vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.

För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar. Arbetet kan innebära dag-, kväll-, helg- och nattarbete.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du utföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. 

Arbetstid/Varaktighet: Anställningen är av varierande sysselsättningsgrad. Vi söker hel- och deltidspersonal. Arbetet kan innebära dag-, kväll-, helg- och nattarbete. Under natten kan väntetidsersättning tillämpas hos vissa av våra kunder. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform, visstidsanställning, timvikariat, semestervikariat samt "så länge uppdraget varar".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Vår/sommar 2017.

Sista ansökningsdag: Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidernas utgång. Vi vill gärna ha din ansökan innan den 1 maj 2017.


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9548%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Drottninggatan 18
37131  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

PTP-psykolog till Habiliteringen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som PTP-psykolog, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att medverka i verksamhetens utveckling - och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning, regelbundna yrkesträffar och god möjlighet till kompetensutveckling. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlshamn med inriktning mot barn och ungdomar upp till 18 år.

ARBETSUPPGIFTER
Som PTP-psykolog kommer du att utifrån en tjänstgöringsplan som du och din handledare utformar, arbeta med behandling, psykologiska utredningar, diagnostik och organisatoriskt arbete. Vidare finns utrymme för konsultation, utbildningar och gruppverksamhet. Det kommer också finnas möjlighet till auskultationer på andra arbetsplatser. Arbetet på habiliteringen innefattar samarbete i tvärprofessionella team, men även med olika kontaktytor utanför den egna verksamheten, så som föräldrar, myndigheter och skolpersonal.

Landstinget Blekinge erbjuder ett PTP-program som syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. PTP-psykologerna har avsatt tid en eftermiddag/vecka. Programmet består av föreläsningar, studiebesök och diskussioner där PTP-psykologerna även får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra.

KVALIFIKATIONER
- Psykologexamen
- Körkort är ett krav

Stor vikt läggs vid personlig lämplighetÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: PTP-psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 1 års tjänstgöring som PTP-psykolog .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A679786
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea97511f-d5f1-4fcd-b228-4304afb81277&TK=81cd6993-d020-4554-b4d5-e98c589857c0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

Affärschef - Mekonomen, Karlshamn

Mekonomen är en ledande bildelskedja i Norden med egen grossistverksamhet, butikskedja och tre unika verkstadskoncept i form av Mekonomen Bilverkstad, Speedy och MekoPartner. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och på Island och erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mekonomen står för helhetslösningar, innovation, kompetens, prisvärdhet och hög kvalitet.

Tillsammans med MECA och Sørensen og Balchen är vi en del av Mekonomen Group.

Vill du vara vårt ansikte utåt, bygga ett starkt team och skapa en trivsam arbetsmiljö? Då kanske du är den ledare som tillsammans med våra kunniga medarbetare får möjlighet att vidareutveckla vår butik i Karlshamn! Vi söker dig med ett brinnande intresse för service och affärsmannaskap. Var med i vår satsning i nya fräscha lokaler där vi arbetar butik och verkstad tillsammans!

Din utmaning:
• Inom butiken och utifrån Mekonomens värdegrund ha det huvudsakliga ansvaret för butiksdrift och försäljning
• Utifrån budget och handlingsplaner leda och utveckla butiken mot uppsatt mål
• Medverka till att utveckla och optimera Mekonomens totala affär för både butik och konceptverkstad inom distriktet

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Personal, budget- och resultatansvar för den lokala verksamheten
• I rollen som ledare ingår att hantera en mängd olika personalfrågor, t.ex. återkoppling, kompetensutveckling och delegering av arbetsuppgifter
• Arbeta aktivt för att du och ditt team uppnår förväntade resultat och mål
• Utveckla och genomföra lokala marknadsföringskampanjer för verkstad och butik
• Första support gentemot verkstadskunder gällande Mekonomens verkstadssystem

Erfarenhet/krav:
• Dokumenterad erfarenhet av eget ansvar för butiksdrift eller liknande
• Dokumenterad erfarenhet av personalledning och ledarskap
• Erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetarbete
• Branschvana inom detaljhandel • B körkort
• Kunskap i Office-paketet

Språkkunskaper:
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Personliga egenskaper:
• Affärsmässig
• Mål- och resultatinriktad
• Öppen, lyhörd och tydlig
• Drivande och skapar engagemang
• Har ett helhetsperspektiv
• Självtillit och stabilitet
• Kommunikativ
• Intresse av att leda och utveckla medarbetare

Tjänstens omfattning:
Heltid 100%, vi tillämpar provanställning

Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Victor Midenhag på mail: Victor.Midenhag@mekonomen.se

Intervjuer kommer att ske löpande varvid ev. anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Vi servar människor!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens: 3429744901
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3429744901&link_source_id=30&company_id=2235691621&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mekonomen Detaljist AB
Box 19542
10432  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Karlshamn, idrott. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination

Läs mer på: www.knatteskutt.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 1-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Jordnära säljare till PAAM Systems

Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att träffa människor från olika verksamheter och branscher? Är du en jordnära lagspelare som drivs av att göra goda resultat tillsammans med dina kollegor? Har du dessutom ett tekniskt intresse och gillar nya lösningar? Då är du den vi söker till PAAM System som erbjuder sina kunder högteknologiska kontrollsystem för nycklar.

OM TJÄNSTEN
PAAM Systems har en historia från tidigt 90 tal och har under resans gång utvecklats till den jordnära och ständigt växande verksamhet de är idag. Utveckling och teknologi har varit på agendan sedan start och hela tiden med strävan att möta framtiden med dess möjligheter och utmaningar. Detta tillsammans med att skapa ett bra gäng med kollegor där ledord som ansvar, respekt och reflektion hela tiden ligger högt på listan blir atmosfären och arbetsplatsen riktigt bra. Det händer med andra ord mycket hos PAAM Systems och expansionen är ett faktum. Regionerna Skåne, Blekinge och södra Kalmar län behöver en säljare med start så snart som möjligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PAAM Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic
Work](mailto:mal04 @academicwork.se)

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos PAAM Systems.

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare ansvarar du för hela processen hos kund, nykundsmöte, implementering samt att kontinuerligt se till att allting fungerar bra hos befintliga kunder. Det är också du som utbildar medarbetarna när implementering är klar. Du arbetar nära dina kunder så du lär känna verksamheten och dess medarbetare ordentligt, också för att lära och förstå deras utmaningar och behov. Lyhördhet och respekt är viktig i alla samarbeten tillsammans med ett stort förtroende som du inger. Du planerar din kalender på egen hand men arbetar väldigt nära dina kollegor då säljorganisationen hos PAAM Systems ser det som viktigt att tillsammans nå gemensamma mål.

Tjänsten passar dig som trivs i mötet med människor, tycker om att ta initiativ och har ett eget driv.

VI SÖKER DIG SOM
För denna tjänst är det din personlighet som är viktigast. Din tidigare erfarenhet spelar egentligen inte så stor roll så länge du kan tala för dig på ett rakt och ödmjukt sätt. För att du ska trivas tycker du om att möta olika människor och du är trygg i dig själv. Du vill att du och dina kollegor hela tiden utvecklas och strävar mot samma mål och du ser dig som en självklar medspelare i detta ansvar. Detta förhållningssätt speglas såklart även i dina samarbeten med kund där du tar fullt ansvar och med ditt ödmjuka sätt inger ett högt förtroende.

De krav som finns är följande:


* Du talar och skriver flytande svenska
* Har B-körkort


Som person är du initiativrik och dina initiativ syns både i ditt arbete mot kund som i ditt arbete med kollegor på ett positivt sätt. Du gillar ordning och reda vilket gör att du prioriterar rätt saker. Att arbeta på egen hand och att planera din egen tid är för dig en baggis och du tycker verkligen om att skapa nya relationer med människor.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Nordöstra Skåne, Blekinge
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Lina Lindgren
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
PAAM Systems ger dig kontroll över dina nycklar. När de används, av vem och till vad. Med system som AXSOR och EAGLE får du total kontroll, automatiskt. Allt egenutvecklat med egna konstruktioner och vi håller med eget underhåll. ”Made in Sweden” helt enkelt. Direkt.

Allt inom PAAM Systems skall baseras på ansvar, respekt och reflektion. Det gör att vi behandlar vårt arbete, våra kontakter och oss själva på ett sunt sätt. Vi skapar starka partnerskap och därmed skapas ett friskt och växande företag. Detta är det naturliga sättet att agera för varje medarbetare i PAAM Systems. Det skall också vara vår ambition att våra samarbetspartners agerar på samma sätt.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 14987425
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/jordnara-saljare-till-paam-systems/14987425?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Snickare

SNICKARE
Vi jobbar i Blekinge och i nordöstra Skåne regionen och gör allt från golv, väggar, tak snickerier, kök samt målerier.

Vi söker nu en erfaren snickare.
Krav: Erfarenhet inom yrket och B-körkort
Meriterande: Utbildning inom yrket.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid, 3-6 månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: beni12@hotmail.se
Övrigt: Maila din ansökan till beni12@hotmail.se
Arbetsplats: 
Adress: Lians Byggservice
Fridhemsgatan 11
37441  KARLSHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Den aktuella kuratorstjänsten är på mottagningen i Karlshamn.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.


ARBETSUPPGIFTER
I teamet ansvara och verka du för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete kopplat till vårt utredningsteam. Psykoterapier utifrån påbyggnadsutbildning.

Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.

Du har
• Socionomexamen.
• Påbyggnadsutbildning lägst steg 1 inom psykodynamisk terapi, KBT eller familjeterapi
• Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete
• Viljan att arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård
• God samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen.
• Körkort är ett krav.
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A678976
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c23c8607-d6e0-4c38-b9ed-5e3434c0bbed&TK=698a8129-0363-42a1-8bbe-42e507cee9e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Vuxenpsykiatri väst
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till Medicinen i Blekinge.

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till medicinen i Blekinge.
Uppdraget gäller från v.22 till 33. Dag/Kväll/Natt

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 557
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=557
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Karlshamns Montessori söker pedagogisk personal

Karlshamns Montessori söker pedagogisk personal

Skolan; I montessoriskolan integreras eleverna i olika åldrar. Eleverna arbetar enskilt eller i grupp med arbetsmaterial som finns lätt tillgängligt. Detta gäller med såväl praktiska som teoretiska uppgifter. Friheten att få välja arbetsuppgifter och sedan arbeta självständigt innebär att eleverna arbetar koncentrerat med sina planerade uppgifter så länge de önskar. Denna frihet förutsätter också att hänsyn tas till omgivningen. Risken för konkurrens minskar eftersom eleverna arbetar med olika saker och i sin egen takt. Känslan att lyckas med sitt arbete skapar naturlig arbetsglädje och uppmuntran.
Fritids; Vårt mål med fritids och skola är bland annat att barnen ska bli sedda varje dag. Att barnen ska ha förståelse för andras känslor och acceptera olikheter. Att barnen ska känna sig trygga. Att barnen tar ansvar och känner respekt för miljön. Att barnen ska ha roligt och känns sig trygga.

Kvalifikationer
Vi söker fritidspedagog, grundskollärare eller person med annan utbildning,
med inriktning på undervisning och socialt arbete i en lärande miljö.

Arbete på fritids och i skolan, gärna med träslöjd och/ eller idrott. Mycket beror på sökandes egna erfarenheter, kunskap och intressen,
Personlig lämplighet är viktig


För mer information om tjänsten och om vår verksamhet kontakta Maivor Johnsson

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är, för person med behörig utbildning, en provanställning som kan övergå till fast anställning. Omfattning; Tjänstgöringsgraden är 100 % Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelseFast lön. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maivor.johnsson@karlshamnmontessori.se
Övrigt: Ansökan skickas till maivor.johnsson@karlshamnmontessori.se Skriftlig ansökan snarast men senast 26 maj.
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns Montessoriskola

37432  KARLSHAMN 
Hemsida: http://www.karlshamnmontessori.se
  

Platsannons

Semestervikarie

Vi söker en säljare till butiken i Karlshamn under perioden 5 Juni 2017 till 26 Aug 2017. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 20-25 h/ vecka. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare butiksarbete. Din arbetsuppgifter kommer främst bestå av att sälja, men även uppackning och skyltning av varor.

Du som söker bör ha lätt för att kommunalisera och bemöta nya människor samt ha en god servicekänsla. Du kommer delvis att arbeta själv i butiken så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och är stresstålig.

Rågårds i Karlshamn är en klädbutik i centrala Karlshamn. Vi säljer damkläder med ett stort antal olika klädmärken. Vi har kläder till den unga som den äldre.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Vi följer Handels löneavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ragardsmodehus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RÅGÅRDS MODEHUS
KARLSKRONAG 17
37230  RONNEBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Karlshamn

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Karlshamn.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet.

- Cherry Spelglädje bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera.

När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden.

Efter tillträdet väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och bra sammanhållning.

Känner du att du motsvarar de egenskaper vi söker och är intresserad, är du välkommen att gå in på www.cherryspelgladje.se/jobba/ där du kan läsa mer och enkelt lämna en ansökan.

Har du några frågor kan du kontakta Jenny Kedjevåg som är Platschef i Karlshamn. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon.


Vi söker Dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning vid våra bord.

Om du vill se mer kan Du gå in på vår Facebook eller Instagram @cherryspelgladje


Cherry Spelglädje erbjuder casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar, vårt mest populära spel är Black Jack men vi erbjuder också Roulette. Restaurangcasinomarknaden består av ett fyrtiotal aktörer i varierande storlek och Cherry Spelglädje är den största operatören i Sverige med drygt 260 spelplatser, motsvarande en marknadsandel på cirka 65 procent. Cherry finns i hela Sverige, från Ystad till Riksgränsen, och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg, Stockholm och Umeå. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt där ChefsCroupiererna har ansvar för den löpande driften. På varje kontor finns en Personalchef samt en Regionchef. Alla som jobbar på Cherry Spelglädje har börjat som dealers och möjligheterna att avancera är många.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Dealer
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Timlönen varierar mellan ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.cherryspelgladje.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan lämnas på vår hemsida under "Sök jobb". Här väljer du rätt ort och lämnar dina uppgifter. Här kan du också läsa mer om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Furstenbergsgatan 4
41664  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.cherryspelgladje.se
  
Platsannons

Drifttekniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter är manövrering och tillsyn av pann-, turbin- och bergrumsanläggningar samt yttre anläggningar. Det ingår även visst underhålls- och reperationsarbete i samtliga anläggningar. Som drifttekniker ingår du i ett skiftlag som arbetar 3-skift.

Teoretisk utbildning: lägst gymnasieutbildning inom drift och underhåll.
IT: god PC-vana (office-paketet, e-mailsystem, intranät)
Språk: svenska, flytande. Engelska, goda kunskaper
Praktisk bakgrund: erfarenhet från energi- och/eller processanläggningar
Personlighet: du kan arbeta i team och har en utvecklande och stödjande relation till kollegor. Du är omtänksam och delaktig i att skapa teamkänsla. du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras i det dagliga arbetet. Du är inte i behov av detaljstyrning från ansvarig chef.

Karlshamnsverket är ett topp- och reservkraftverk med en total effekt på cirka 662 MW. Kraftverket ligger i ständig beredskap för att kunna bidra med elproduktion när det behövs. Genom att hålla Karlshamnsverket i beredskap bidrar kraftverkets ägare Uniper till att försörjningstryggheten säkras, inte bara när den egna produktionen drabbas, utan även när problematiska situationer uppstår i det nordiska elsystemet i stort.

Karlshamnsverket utnyttjas normalt i begränsad omfattning, men har ändå utvecklats till ett av världens renaste kraftverk vad gäller utsläpp av försurande ämnen. Karlshamnsverket utgör 100 % av produktionsresurserna i den nationella effektreserven som handlas upp av Svenska Kraftnät. För närvarande är kapaciteten kontrakterad till år 2021.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://live.solique.ch/uniper/en/jobs/Drifttekniker--1564285/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydkraft AB
Box 94
20120  Malmö Sverige
Hemsida: https://www.uniper.energy/sverige/sv.html
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till sommaruppdrag på telefonrådgivning 1177

Sedvanliga arbetsuppgifter gällande telefonrådgivning på 1177 .

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med lång erfarenhet och bred kompetens. Du är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska och har en god samarbetsförmåga. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra konsulternas vardag. Genom att ha människan i fokus erbjuder vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Just nu söker vi en sjuksköterska för sommaruppdrag i Karlshamn med start enligt överenskommelse.• Hög och konkurrenskraftig lön baserad på din kompetensnivå samt uppdragets omfattning • Konsultchef som förstår dig genom egen klinisk erfarenhet som Leg. sjuksköterska
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Sandra.karlsson@medkomp.se
Övrigt: Kontakta affärsområdeschef Sandra Karlsson på 010-5005510 för mer information.
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  
Platsannons

Ambulanssjuksköterska/Ambulanssjukvårdare

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vill du vara med och ta nästa steg för att utveckla den prehospitala verksamheten i Blekinge? Då är du välkommen att söka till oss!

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Blekinge har drygt 150 000 invånare. Här finns ett sjukhus, Blekingesjukhuset, med verksamhet på två orter, Karlskrona och Karlshamn. Ambulansverksamheten består av två ambulansstationer, Karlskrona och Karlshamn. Verksamheten har även satelitstationer i Ronneby, Sölvesborg samt Olofström.

Vi söker vidareutbildade sjuksköterskor inom ambulanssjukvård, anestesi och/eller intensivvård, allmänsjuksköterskor med erfarenhet av akutsjukvård och ambulanssjukvårdare som vill jobba hos oss. Verksamheten står inför spännande utmaningar där nya arbetssätt skall implementeras och där ständiga förbättringar av den befintliga verksamheten är en förutsättning för att möta framtiden.

Vårt mål är att arbeta för Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom den prehospitala sjukvården.

KVALIFIKATIONER
Vidareutbildad sjuksköterska inom ambulanssjukvård, anestesi och/eller intensivvård, allmänsjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård eller ambulanssjukvårdare. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten för arbetsuppgifterna, såsom förmåga att arbeta i team, flexibilitet och att arbeta med personer i utsatta livssituationer. Du kan hantera stress och trivs med tempoväxlingar och tycker att detta gör arbetet stimulerande och omväxlande.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till arbete i team.ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tjänstgöring enligt schema, verksamheten pågår dygnet runt. Tillsvidareanställning, tillträde: Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A678368
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3ed585b0-1312-4b8f-8dc0-87f272104caf&TK=6775a350-64ce-4118-8260-30c606acbd04
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykiatrisjuksköterska till Vuxenpsykiatrin, mottagningen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins öppenvård såsom t.ex. samtal, kvalitetsregister och läkemedelshantering/läkemedelsdispensär

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Du som är legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistutbildning är också välkommen att söka.

Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga.

Påbyggnadsutbildning steg 1 inom psykodynamisk terapi eller KBT ses som meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A678239
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f7bb3ae6-04af-44e7-92e9-f72bf2b75f73&TK=85eb2f8c-5e24-48bb-879e-267b75e84f20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Vuxenpsykiatri väst
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  
Platsannons

Pedagogisk omsorg som bedrivs i det egna hemmet (Dagbarnvårdare, boend ...

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde 2017-08-07, om erforderliga beslut tas.
 
Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet.
 
Arbetsuppgifter
Ge barnen pedagogisk omsorg och goda möjligheter till lärande i det egna hemmet.
 
Du ansvarar för:
- att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barns utveckling, inflytande och lärande
- att regelbundet föra pedagogiska samtal och förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten
- att utveckla en god relation till barnen och deras föräldrar
 
Kvalifikationer
Förskollärarutbildning, barnskötarutbildning eller utbildning med inriktning mot barn i åldern 1-5 år. Du har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Övrigt
Arbetet bedrivs i det egna hemmet.
Hemmet måste vara rökfritt och inga husdjur får innehas.
Dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål. Måltiderna ska vara näringsmässigt sammansatta och följa Svenska näringsrekommendationer (SNR). Måltiderna ska serveras i en trevlig och lugn miljö.
Barn och barnbarn får inte placeras i pedagogisk omsorg hos förälder/far- och morföräldrar.
Samarbete med övriga dagbarnvårdare sker kontinuerligt.
Ange löneanspråk i ansökan.
Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas och om det finns behov av platser inom pedagogisk omsorg.
 
För mer information kontakta
Christel Svensson, förskolechef, tfn 0454-817 75.
Kommunals expedition, tfn 0454-811 95.
Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81.
 
Sista ansökningsdag
2017-05-14.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181758&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock

Förnärvarande med placering på Nyponbackens kök  
Deltid,93 % med helgtjänstgöring, tillsvidareanställning.  
 
Måltidsservicearbetar för att utveckla en god matkultur hos barn, elever och äldre. Vårmålsättning är att laga så mycket som möjligt från grunden och att använda braråvaror efter säsong. Måltiderna ska vara ekonomiskt och ekologiskt hållbaraoch alla våra kök är KRAV-certifierade.  
 
Arbetsuppgifter: 
Nyponbacken är ett tillagningskök och teamet dukommer att ingå i ansvarar för att dagligen tillaga och servera mat till ettflertal avdelningar på särskilt boende, varm packad mat till hemmaboende,utskick till förskola och skola. Du skall kunna beställa i vårt e-handelssystem,kunna grunderna i AIVO och Heroma. Kunna planera, köpa in och tillaga måltiderefter givna budgetramar.  
 
Kvalifikationer: 
Du ska vara utbildad kock och ha kompetens för specialkost ochkonsistenskost. Du har en god förmåga till helhetssyn och ska kunna arbetaunder eget ansvar. Du måste ha en god samarbetsförmåga, en god kommunikativförmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha en goddatorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt: 
Tillträdesker snarast efter överenskommelse.  
EnligtLagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjuds denna anställning lämnaett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar: 
ChristinaSvensson, verksamhetschef, tfn 0454-816 13 
Monica Ekman, måltidschef, tfn 0454-813 15 
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 
 
Ansökan: 
2017-05-14
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181762&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Måltidsbiträde

med placering i bemanningspool, 81,25 %, tillsvidareanställning. 
 
Måltidsservice arbetar för att utveckla en godmatkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättnings är att laga så mycketsom möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden skavara en av höjdpunkterna på dagen. Bemanningspoolen ska, i möjligaste mån,tillgodose måltidsservice behov av personal för kortare perioder frånvaro.Organisatoriskt kommer bemanningspoolen delas upp på de 6 områdena och lyda underrespektive Måltidschef. Du arbetar i huvudsak i de kök vars område du tillhörmen kan bli placerad i andra kök inom Måltidsservice vid behov. 
 
Arbetsuppgifter: 
Som måltidsbiträde skall du vara behjälplig med istorkök alla förekommande sysslor. För att lära dig hur olika kök arbetar kommer duom/och när inget behov finns bli placerad i ett kök i ditt område som en extraresurs.   
 
Kvalifikationer: 
Du har en god förmåga till helhetssyn, ska klarasnabba förändringar med olika arbetssätt och att arbeta under eget ansvar. Dumåste ha en god samarbetsförmåga, en god kommunikativ förmåga och behärska detsvenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Kockutbildning, god datorvana och yrkeserfarenhet från storkök- ochrestaurangarbete är meriterande.  
 
Övrigt: 
Tillträde sker snarast efter överenskommelse. KörkortB är ett krav. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjudsdenna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar: 
Christina Svensson, verksamhetschef, tfn 0454-81613 
MonicaEkman, måltidschef, tfn 0454-813 15 
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 
 
Ansökan: 
2017-05-14
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181761&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock

med placering i bemanningspool, 81,25 %, tillsvidareanställning. 
 
Måltidsservice arbetar för att utveckla en godmatkultur hos barn, elever och äldre. Vår målsättnings är att laga så mycketsom möjligt från grunden och använda bra råvaror efter säsong. Måltiden skavara en av höjdpunkterna på dagen. Bemanningspoolen ska, i möjligaste mån, tillgodosemåltidsservice behov av personal för kortare perioder frånvaro. Organisatorisktkommer bemanningspoolen delas upp på de 6 områdena och lyda under respektiveMåltidschef. Du arbetar i huvudsak i de kök vars område du tillhör men kan bliplacerad i andra kök inom Måltidsservice vid behov. 
 
Arbetsuppgifter: 
Som kock ska du kunna beställa i vårtE-handelssystem, kunna grunderna i AIVO och Heroma. Du kommer ibland med kort varsel få överta ansvaretför tillagning av maten som ska serveras under dagen samt i storkök kunna göraalla i kök- och matsal förekommande sysslor. För att lära dig hur olika kök arbetar kommer duom/och när inget behov finns bli placerad i ett kök i ditt område som en extraresurs.   
 
Kvalifikationer: 
Du skall vara utbildad kock och ha kompetens förspecialkost. Du har en god förmåga till helhetssyn, ska klara snabba förändringarmed olika arbetssätt och att arbeta under eget ansvar. Du måste ha en god samarbetsförmåga, en godkommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska ha engod datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrigt: 
Tillträde sker snarast efter överenskommelse. KörkortB är ett krav. Enligt Lagen om registerkontroll (200:873) ska den som erbjudsdenna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar: 
Christina Svensson, verksamhetschef, tfn 0454-81613 
MonicaEkman, måltidschef, tfn 0454-813 15 
Kommunal 0454-811 91 eller 811 95 
 
Ansökan: 
2017-05-14
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181759&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industriabetare till skiftarbete

Arbetet hos oss på Palm &amp; Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
u söker vi flera industrimedarbetare till ett av våra kundföretag inom tillverkningsindustrin. Du som söker ska vilja arbeta 2-skift eller ständig natt. Arbetet ställer krav på noggrannhet och känsla för kvalitet. Du kommer arbeta som maskinoperatör och kommer läras upp på flera olika typer av maskiner.

Utbildning
Det är en fördel om du har någon form av industriteknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av industriarbete.
Truckkort är meriterande. Tjänsten kräver bil och körkort

Personliga kvalifikationer
Som är person är du kvalitetsmedveten och har en positiv inställning. Det är viktigt att du uppskattar ordning och reda. Vi har som önskemål att du är en god kollega som ställer upp för dina medarbete i teamet.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning 6 månader, med god chans till tillsvidareanställning.
Skift

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Startdatum
Omgående, enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är långsiktigt.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Maskinreparatör, stationära
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2466
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2466
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Semestervikarier 2017

Undersköterskor/ skötare, vårdbiträde/ vårdare, Socialpedagoger, personliga assistenter, Socionomer, fritidsledare och Sjuksköterska, dag och natt, Stöd i Ordinärt boende hemtjänst, nattpatrull, Stöd i Särskilt boende(SÄBO), Stöd och Service (LSS), Barnkortis, Personlig assistans och Socialpsykiatrin   
  
Stöd i Ordinärt boende hemtjänst   
Stöd i Särskilt boende   
Stöd och Service   
   
Omsorgsförvaltningen leds politiskt av en omsorgsnämnd och en socialnämnd. Omsorgsförvaltningen har fem verksamhetsområden; Utredning och Beslut, Utveckling och Stöd, Stöd och Service, Stöd i Särskilt Boende samt Stöd i Ordinärt Boende. Förvaltningen sysselsätter ca 1350 medarbetare.   
  
 Arbetsbeskrivning:   
Du arbetar med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering. Du kommer att arbeta med genomförandeplaner som är upprättade efter brukarens behov. Du kommer att samarbeta med hälso- och sjukvårdspersonal.   
  
Kvalifikationer:   
Önskvärt att du genomgått lämplig utbildning för yrket och/eller kan uppvisa tidigare erfarenhet inom området. Du ska kunna behärska svenska språket i tal och skrift.   
  
Övrigt:   
Verksamheterna inom Barn verksamheten samt Socialpsykiatrin kräver utdrag ur belastningsregistret.   
  
Ange i ansökan vilken tidsperiod du kan arbeta. Vi ser helst att du kan arbeta under åtta veckor under perioden vecka 26-33(26/6-20/8) och med eventuell introduktion vecka 25.   
  
För mer information kontakta:   
  
Upplysningar lämnas av respektive Enhetschef   
 
 

Verksamheterna Stöd och Service samt Socialpsykiatri 
 
Robert Abrahamsson, Gruppbostäder tel. 0454-819 74 
Lena C Nilsson, tel. Servicebostäder samt Personliga assistenter , 0454-810 98 
Else-Marie Hagström, Gruppbostäder samt Personliga assistenter tel. 0454-819 75 
Berivan Gulec, Gruppbostäder tel. 0454-819 76 
Menesha Alijaj, Barn Verksamhet tel. 0454-819 91 
Agneta Lindblom Eriksson, Servicebostäder tel. 0454-819 61 
Stefan Svensson, Gruppbostäder tel. 0454-817 93 
Katarina Nilsson, Gruppbostäder samt Personliga assistenter, tel. 0454-810 90 
Malin Johansson, Gruppbostäder samt Personliga assistenter, tel. 0454-817 58 
Ann-Sofie Fohlin, Gruppbostäder samt Personliga assistenter, tel. 0454-810 91 
Josefine Westerholm, Servicebostäder Personliga assistenter, tel. 0454-810 75 
Tobias Gustafsson, Social psykiatrin, tel. 0454-810 86 
 
     
Verksamhet Stöd i Ordinärt Boende hemtjänst   
Lisbeth Johansson, Karlshamn södra & Serviceteamet, tel. 0454-819 63   
Monika Håkansson, Karlshamn Centrala & Östra, tel. 0454-30 76 44   
Gunilla Jeppsson, Karlshamn Norra, tel. 0454-819 72   
Annica Karlsson Mörrum, tel. 0454-30 75 73   
Martina Tärnerstig, Svängsta, dagverksamhet Tärnan & Forsgården tel. 0454-30 77 08   
Karl-Henrik Bulandr, Hällaryd & Avlösarteam, tel. 0454-819 97   
Linda Eriksson, Asarum, tel. 0454-30 72 55   
Agneta Gårdesten, Nattpatrull tel. 0454-30 7709   
  
För arbete i Stöd i Ordinärt Boende hemtjänst samt Stöd och Service erfordras körkort   
  
Verksamhet Stöd i Särskilt Boende äldreomsorg   
Silvia Nichifor, Asarum, tel. 0454-30 75 72   
Gabriela Movileanu/Annelie Neuwirth Asarum tel 0454-30 75 48   
Fredrik Alpstedt, Karlshamn & Hällaryd, tel. 0454-30 74 00   
Monica Jönsson, Svängsta, tel. 0454-30 77 15   
Linda Josefsson, Mörrum, tel. 0454-30 78 53   
Ulrika Thiel, Karlshamn, tel. 0454-814 57   
Johanna Isacsson, Asarum, tel. 0454-30 74 01   
Johanna Dansdotter, Karlshamn, tel. 0454-819 59   
Ida Persson, Karlshamn, tel. 0454-819 60   
Linda Bengtsson, Karlshamn & Mörrum, tel. 0454-30 78 40   
Kenneth Schön, Karlshamn, tel. 0454-812 01
Marie Strömberg korttidsboende 0454- 810 69
  
 
Socialpedagoger/behandlingsassistent Vuxenenheten   
Enhetschef Henrik Molin, tel.0454-817 19   
  
Fackliga företrädare   
Kommunal, tel. 0454-811 90, 0454-811 92   
Vision, Agneta Gårdesten, tel. 0454-30 77 09   
  
Ansökan tillhanda senast: 20170531  
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling.   
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 400
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidvarierande semestervikariatmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=180232&DepartmentId=19445&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SNICKARE

SNICKARE

Yttre och inre fastighetsskötsel samt reparationer i lägenheter, lokaler och fastigheter.

Krav: B-körkort.
Merit: Utbildning i yrket.

LB allservice kan ta emot en snickarlärling.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, Tillvsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lballservice.com
Övrigt: Maila din ansökan till info@lballservice.com
Arbetsplats: 
Adress: LB Uthyrning
Gamla Halasjövägen 80
37495  TRENSUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Målare

MÅLARE

Yttre och inre fastighetsskötsel samt reparationer i lägenheter, lokaler och fastigheter.

Krav: B-körkort och erfarenhet erfarenhet av yrket.
Ingen utbildning krävs men är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, Tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lballservice.com
Övrigt: Maila din ansökan till info@lballservice.com
Arbetsplats: 
Adress: LB Uthyrning
Gamla Halasjövägen 80
37495  TRENSUM 
Hemsida:
  
Platsannons

2 st specialpedagoger/speciallärare till Grundsärskolan

Vi söker 2 st specialpedagoger/speciallärare till grundsärskolan med inriktning utvecklingsstörning.
 
Det är tillsvidareanställningar på 100 % med tillträde den 15 augusti 2017.
 

Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI samt kultur- och biblioteksverksamhet. 
 
Kvalifikationer
Vi söker legitimerad specialpedagog/speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Utbildning inom autism är meriterande. Förutom rätt behörighet är det meriterande om du tidigare har arbetat i grundsärskola. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha ett strukturerat arbetssätt, vara lugn, tydlig och konsekvent. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
 
Arbetsuppgifter
Tjänsterna är förlagda i grundsärskolan och på Klockebacksskolan och ska ligga till grund för ett samarbete i ett inkluderande arbetssätt verksamheterna emellan. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har som uppgift att stödja och utveckla elever inom sina ämnen.
 
Övrigt
Ange löneanspråk i ansökan. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Tjänsterna blir tillsvidareanställningar under förutsättning att du har lärarlegitimation, i annat fall blir det visstidsanställningar.
 
Sista ansökningsdag
2017-05-31
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181743&DepartmentId=19447&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Anläggare/stensättare

Vi söker en självgående person för omgående anställning.
Arbetsuppgifterna är anläggning av enskilda avlopp, mur, stenarbeten och maskinkörning.
Vi värdesätter personlighet och lämplighet högt.

Krav: minst B-körkort.

Dina arbetsuppgifter är markarbeten, stenläggning, murbygge, maskinkörning även vissa snickeriarbeten.

Vi värdesätter personlighet och lämplighet högt.Vi utför allt inom markentreprenad, sten och plattläggning
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Stensättare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@mgme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gustafsson Maskin & Entreprenad,
Kråkekullsvägen 8
37693  Svängsta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Farmaceut sökes till Sveriges mest hållbara företag

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Vill du överträffa kunders förväntningar och arbete i Sveriges mest hållbara företag? Vill du dessutom göra det på ett välskött apotek uppskattat bland både kunder och kollegor?

Apoteket Ugglan i Karlshamn består av 12 trevliga, glada och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar aktivt med att hjälpa människor till ett liv i hälsa. Apoteket Ugglan ligger i Blekingesjukhuset, centralt i Karlshamn och uppskattat av både kunder och kollegor. Till Apoteket söker vi en legitimerad och motiverad Farmaceut som med sin farmaceutiska kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som Farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning.

Omfattning : Heltid/deltid kan diskuteras- tillsvidare

Öppettider: Måndag- fredag 08:00-18:00, lördag- söndag 09:00-13:00

För information : Ytterligare information lämnas av Apotekschef Veronica Hasselberg, telefon 0722-33 18 01

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning på öppenvårdsapotek, djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar. Du ser hela kunden och brinner lika mycket för arbetet i egenvården som receptarbetet

Kraven för tjänsten är : • Legitimerad Farmaceut • Intresse för rådgivning och service

Personliga egenskaper Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras

Tycker du att denna beskrivning stämmer in på dig – tveka inte att söka redan idag då vi löpande går igenom ansökningar.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Deltid, Tillsvidare Tillsvidare Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1836027/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress: veronica.hasselberg@apoteket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

Utredningsenhet Ensamkommande 
heltid. 
 
Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; Omsorg samt Arbete och Välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov. 
Förvaltningen Arbete och Välfärd har två verksamhetsområde: Stöd och Service och Utredning och Beslut. 
 
 
 
Arbetsbeskrivning socialsekreterare  
Som socialsekreterare hos oss är dina huvudsakliga uppgifter myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Kvalificerat utredningsarbete enligt SoL för att bedöma individens behov av insatser. Utöver utredningar har du ansvar för att följa upp beviljade insatser. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker Dig som har socionomexamen och erfarenhet av att handlägga ärenden jml SoL och LVU samt har intresse och engagemang för det sociala myndighetsarbetet. Du har ett professionellt och respektfullt bemötande i förhållande till de personer vi möter samt till våra samverkanspartners. Auktorisation som socionom och kännedom om övrig berörd lagstiftning är meriterande. Arbetet kräver en god förmåga att organisera och strukturera. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet, förmåga till helhetssyn, stresstålighet, inlevelse- och initiativförmåga. Den vi söker måste ha en förståelse och respekt för politiskt styrd verksamhet. Kunskap och vana att använda datorn som arbetsredskap krävs och vi ser gärna att du har erfarenhet utav Procapita. Arbetet ställer krav på kvalificerad kommunikativ förmåga, vilket bl.a. förutsätter goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Övrigt: 
Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan. Körkort erfordras. 
 
 
 
För mer information kontakta: 
Emma Käll Carlander, Enhetschef 0454-819 65 
 
Fackliga företrädare: 
Lasse Hansson Vision, Tel 0454- 57 46 12 
 
 
Sista Ansökningsdag: 
2017-05-20 
 
 
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att ansöka via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Karlshamns kommun är en allmän handling. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidaremånadslön Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181742&DepartmentId=21580&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie personlig assistent i Karlshamn

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 22-årig rullstolsburen kille i sommar. Du kommer att arbeta ca 75-90 % dagtid, kvällar och helger enligt schema. Du arbetar både hemma hos killens familj samt på daglig verksamhet. Sommarvikariaten startar i början av juni med introduktion snarast.

Du bör vara över 20 år och får gärna ha någon form av undersköterskeutbildning samt/eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära en del förflyttningar. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer att köra bil i tjänsten så är körkort ett krav.

Som person måste du vara ansvarsfull och ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål utan att dessa alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat.

I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper, fritidsintressen och vilken familjesituation du har. Ange gärna referenser. Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt.


Du bör vara över 20 år och får gärna ha någon form av undersköterskeutbildning samt/eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet kan innebära en del förflyttningar. Personkemin är viktig och därför kommer stor vikt även att läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom du kommer att köra bil i tjänsten så är körkort ett krav.

Som person ska du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter mitt behov. Du ska ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål utan att dessa alltid uttrycks verbalt. Du måste vara lugn, stabil och trygg i dig själv. Arbetstempot är blandat.

Fixa Assistans AB är ett assistansföretag som ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team. Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid75-90 % tjänst, tillträde juni-17, introduktion snarast. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: B10
Webbplats:
Epostadress: info@fixaassistans.se
Övrigt: Skriftlig ansökan inklusive cv samt referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandläkare sökes till privatklinik i Mörrum

Ditt huvudsakliga arbete kommer att innebära tandvårdsbehandling av både vuxna och barn , samt tillhörande administrativa uppgifter. Vi tycker att det är viktigt att alla medarbetare får vara delaktiga i verksamheten och att ha friheten att själv styra över sitt arbete.


Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll då tjänsten kommer att innebära att du får möjlighet till hög grad av ansvar.

För oss är det viktigt att erbjuda våra patienter den bästa servicen, därför är det viktigt att du är service minded, har god ansvarskänsla och gärna är ekonomiskt medveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att du ska passa bra in i teamet.Mörrums Tandläkarmottagning är en modern privatklinik som just nu är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi finns centralt i Mörrum, Karlshamns kommun. Kliniken är moderniserad både vad gäller dentalutrustning och inredning. Vi använder oss av digitalröntgen och journalsystemet Opus. På kliniken finns 2-3 behandlingsrum och i teamet ingår idag en tandläkare/ verksamhetschef, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi tar emot både vuxna och barn. Vi har ett gott samarbete med både privata och landstingsanslutna specialister.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet till 75-100 % tjänstgöringsgrad efter överenskommelse, provanställning 6 månader. Önskat tillträde är början av augusti men anpassas enligt överenskommelse.Vi erbjuder individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@morrumstandlakarmottagning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mörrums Tandläkarmottagning AB
Gungvalav 1
37533  Mörrum Sverige
Hemsida: http://www.morrumstandlakarmottagning.se
  

Platsannons

Driven frisör sökes till Klippkompaniet i Karlsham

Om företaget:

Klippkompaniet i Karlshamn är en etablerad salong med kunden i fokus. Beläget centralt i Karlshamn. Erbjuder sina kunder professionella hårvårdstjänster & hårvårdsprodukter/Makeup produkter. En driven salong som hänger med i trender och nyheter. Erbjuder dig en god arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla.


Om dig:

Klippkompaniet söker dig som är en driven och kreativ person med passion för frisöryrket. Du brinner för ditt yrke som frisör och har ett stort intresse för hårprodukter och behandlingar.


Dina egenskaper:

Du är en servicemedveten person som sätter kunden i fokus.
Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar. Självständig som älskar att jobba som frisör och som har tidigare erfarenhet av både dam- och herrklippning samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en frisör så som färgning, permanent, slingor etc. Kan arbeta i grupp, är stresstålig och professionell.

Gesällbrev är meriterade
2-3 års erfarenhet är ett krav


Ansökan sker via epost till: evelina@hindreusconsulting.se
Urval sker löpande
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖppettider: Måndag-Fredag 09:00-18:00 Lördag 09:00-13:00Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hindreus Consulting

37491  ASARUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Habiliteringen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen vänder sig till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder och med diagnos inom autismspektrumet.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete som arbetsterapeut i tvärprofessionellt team bestående av fysioterapeut, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom stöd av erfarna kollegor, kontinuerliga yrkesträffar och teamhandledning. Habiliteringen arbetar med både barn, ungdomar och vuxna och finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i barnteamet på avdelningen i Karshamn.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i de tvärprofessionella teamen, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker.

ARBETSUPPGIFTER
Bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga, insatser utifrån individuellt uppsatta mål, förskrivning av olika sorters hjälpmedel, handledning till nätverket och utfärdande av intyg till exempelvis bostadsanpassning och assistans.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av habilitering är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675798
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96784f74-56e6-462a-baf8-8199b2ac0f0b&TK=869f842d-b53c-4520-94d4-c26080d648c5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Habilitering
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.ltblekinge.se
  

Platsannons

LOKALVÅRDARE

Vi söker personal för hemstädning och kontorsstädning i Karlshamn med omnejd. Körkort och social kompetens är viktigt för bemötandet av kunder. Du skall både kunna arbeta självständigt men också tillsammans i grupp. Är du noggrann och kan ge det där "lilla extra" eller ser utöver vad som skall göras och är pålitlig samt flexibel är du varmt välkommen att söka. Vi vill gärna att du behärskar det svenska språket.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tingströms Hemservice AB
Norra Industrivägen 2
37450  ASARUM 
Hemsida: http://www.tingstromshemservice.se
  
Platsannons

Socionomkonsult inom Individ- och Familjeomsorg

Tjänsten som socionomkonsult innebär varierande uppdrag på socialtjänster i länet, huvudsakligen inom Individ- och Familjeomsorg. Din uppgift som konsult är att snabbt anpassa dig till uppdragsgivarens arbetsmiljö och effektivt hantera ärenden av alla svårighetsgrader. I dina uppdrag får du starkt stöd av din konsultchef samt regelbunden extern handledning för att kunna leverera bästa resultat och bidra till socialtjänst av högsta kvalitet.

Vi på Socionomkraft söker nya medarbetare till vårt konsultteam av duktiga och engagerade socionomer i Blekinge och Östra Skåne. Du ska arbeta med uppdrag hos socialtjänster i Blekinge länet eller närliggande kommuner. Vi söker dig med ett genuint intresse för att hjälpa människor och med en stark vilja att utveckla vårt yrke tillsammans.

Har du Socionomexamen och erfarenhet av myndighetsutövning främst inom barn och ungdom? Brinner du för kvalitativt socialt arbete och vill ingå i ett team av erfarna och drivna socionomer? Vill du arbeta självständigt och lägga mer tid och fokus på förändringsarbete med människor? Vill du utvecklas och känna dig fortsatt inspirerad i din yrkesroll genom att kunna använda din kompetens i varierande och spännande uppdrag? Vill du kunna påverka din arbetsvardag till både struktur och innehåll?

Oavsett om du är bevandrad socionomkonsult eller bara funderar över att ta klivet och bli en, är vi intresserade av att träffa dig som delar vår syn på socialt arbete!

Socionomkraft är ett auktoriserat konsultföretag inom socialt arbete. Vår värdegrund är kunskap, kvalitet och personligt mottagande. Vi förstår vikten av arbetsglädje, teamkänsla och kontinuerlig kompetensutveckling och arbetar med kvalitet och rättssäkerhet i fokus. Läs gärna mer om oss på vår webbplats.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal, tjänstepension och arbetsförsäkringar, friskvårdsbidrag, reseersättning, m.m.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@socionomkraft.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socionomkraft AB
Sveavägen 98
11350  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.socionomkraft.se
  
Platsannons

Exocare söker sjuksköterskor till Karlshamn, sommaren 2017

Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom kommunal omsorg i Karlshamn med omnejd.

Nu söker vi dig som vill arbeta våren och framförallt sommaren, arbetsomfattning enligt överenskommelse.

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Ströpass är helt okej. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Har du tänkt arbeta i sommar? I så fall är detta ett gyllene tillfälle att redan nu lägga ditt eget önskeschema.
Du bestämmer när du vill arbeta; dag/kväll/natt/helg. Ju tidigare du söker ju bättre!

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.
Ströpass är helt okej.
Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHel- eller deltid enl. ök.Mycket bra lön utlovas!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Ssk Karlshamn
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Skicka in din ansökan omgående! Tillsättning och bokning av uppdrag sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  
Platsannons

STUDIE- OCH YRKESVÄGLEDARE

Vi erbjuder en tjänst där du arbetar med deltagare som ingår i de tjänster vi genomför på uppdrag av Arbetsförmedlingen, ”Grundläggande Moduler” samt ”Stöd och Matchning”.

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete för dig som attraheras av att arbeta självständigt och under stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i en expansiv och föränderlig organisation där du förväntas växa med organisationen och med våra uppdrag.
Vi ser gärna att du bifogar CV och examensbevis till din ansökan.
Vi söker dig som är examinerad Studie – och yrkesvägledare och som gärna arbetar med vuxnas väg mot arbete eller studier.

Humanus Utbildning Syd AB grundades 1995 och vår ägare är Studieförbundet Vuxenskolan. Humanus är en komplett aktör inom utbildnings- och arbetsmarknadstjänster. Verksamheten omfattar Vuxenutbildning, Uppdragsutbildning, Yrkeshögskola och Arbetsmarknadstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder heltidsanställning men vill du hellre arbeta deltid kan detta också vara intressant för oss. Provanställning 6 månader.Vi tillämpar kollektivavtal med Unionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan.karlshamn@humanus.se
Övrigt: Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser därför gärna din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Humanus Utbildning Syd AB
Västra Kajen 8
37431  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.humanus.se
  

Platsannons

Leg. sjuksköterska - Hemsjukvård i Karlshamn

Big Care söker leg. sjuksköterskor för hyr-uppdrag till Karlshamn kommunala hemsjukvårdsverksamhet. Behovet sträcker sig från vecka 26 t.o.m. vecka 33, fördelat över dagar, kvällar och nätter, vardagar och helger.

Kvalifikationskrav

Svenskt sjuksköterskelegitimation.
Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska.
Körkort.
Adekvat svenska i tal såväl som skrift.

MeriterandeTidigare anställning som hyr-sjuksköteska.
Specialisering.
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-23
Referens:
Webbplats: http://jobb.bigcare.se/jobs/31641-leg-sjukskoterska-hemsjukvard-i-karlshamn?promotion=8090-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Care
Teknologgatan 8i
11360  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bigcare.se/
  

Platsannons

Sommarjobb Lokalvård

HSB Sydost är ett kooperativt
bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation!


Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft
och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120
medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län.
Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och
Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder. Vi
brinner för förbättringar, modernisering och utveckling och vill ha medarbetare
hos oss som vill ta ansvar för att vi kommer framåt!Vill du ha ett sommarjobb som lokalvårdare med mycket eget ansvar ska du söka dig till oss på HSB Sydost Fastighetsförvaltning. Vi söker nu lokalvårdare under sommaren till Karlshamn.

Arbetsuppgifter:
I din roll som lokalvårdare ansvarar du för skötsel åt våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår trappstädning, kontorsstäd och maskinstädning

Kvalifikationer:
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har följande kvalifikationer:
• Tidigare erfarenhet från lokalvårdsarbete eller annat likvärdigt arbete som kräver händighet och eget ansvarstagande
• Förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt
• B-körkort och grundläggande datakunskaper
• Golvvårdsutbildning är meriterande

Egenskaper:
Som person är du flexibel, social och tar ansvar. Du är strukturerad och noggrann samt gillar att leverera hög kvalitet för att få nöjda kunder. Du är en viktig resurs och vårt ansikte utåt. Din samarbetsförmåga och vilja att arbeta med service och människor är något vi värdesätter. Vi verkar för en arbetsplats med mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett sommarjobb som lokalvårdare på 100 % med avtalsenliga löner. Placeringsort är i Karlshamn.
Arbete dagtid vardagar 7-16.
Vi tillämpar löpande urval och tillsättning enligt överenskommelse.

Ange i din ansökan vilka veckor under juni-augusti du har möjlighet att arbeta. Vi ser gärna sökande med sammanhängande tillgänglighet. Kan du börja arbeta redan i maj är vi glada för det, ange även det i din ansökan.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lisa Österbladh Marknadsområdeschef, tel. 010-451 30 07.

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2017!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Fastighetsstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3402588027
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3402588027&link_source_id=30&company_id=2478479206&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HSB Göta/Sydost HR-Center AB
Vekerumsvägen 1
37432  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren servitör/servitris sökes

Tjärö arbetar med logi, restaurang, café, båtuthyrning och aktiviteter. Restaurangen tar emot större sällskap för konferenser och bröllop, samt privat besökande för A la carte och lunch.

Vi söker nu en servitör/servitris som kan arbeta under perioden maj, juni, juli och augusti.

Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.

Varmt välkomna ut till oss!

Vi söker serveringspersonal som alltid sätter gästen i första rummet! Vi värderar sökandes personliga egenskaper och tycker det är viktigt med ett glatt humör och med inställningen att "problem är till för att lösas".
Erfarenhet är meriterande. Kassavana är att föredra och intresse för och kunskap om vin ett riktigt plus.

Vi kan erbjuda dig en spännande och vacker arbetsplats på Tjärö som ligger strax utanför Karlshamn.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt inom servering, från diskning till bröllops och barservering. Du ska även vara beredd att assistera andra avdelningar om behov finns, även vår ö Tjärö. Du ska vara beredd att arbeta veckans alla dagar och kvällar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet och kommer att hålla intervjuer löpande.

Personalboende finns på ön.

Tjärö arbetar med logi, restaurang, café, båtuthyrning och aktiviteter. Restaurangen tar emot större sällskap för konferenser och bröllop, samt privat besökande för A la carte och lunch.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tjaro.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tjärö Drift AB
Råbygatan 9a
22361  Lund Sverige
Hemsida: http://www.tjaro.com
  

Platsannons

Spontanansökan Cura Individutveckling

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi hjälper människor att växa!

Cura verkar i huvudsak inom de psykosociala och neuropsykiatriska områdena där vi bland annat erbjuder vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.Vi har lång erfarenhet och ett brett kunnande inom våra områden. Ibland behöver vi bli fler för att förstärka eller ersätta.

Välkommen med din spontanansökan och att visa intresse för att bli en av oss! Vi hör av oss om det dyker upp något som matchar ditt intresse och din kompetens.

KVALIFIKATIONER
Du har ett bemötande som präglas av respekt och värme. Du vill, som en del av Cura Individutveckling, vara med och skapa en trygg och välfungerande miljö för våra klienter/elever/ungdomar.

Vi ser helst att du som sökande till våra tjänster har minst tvåårig eftergymnasial utbildning inom, för tjänsten, relevant område.
Har du dessutom lämplig arbetslivserfarenhet är det meriterande.

B-körkort krävs för många av våra arbeten.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: Möjlighet även till tillsvidareanställning. Provanställning kan bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-24
Referens: A669164
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a8accbb-743c-4252-afb9-310f66d1e0f8&TK=914f03ad-7acd-4dd0-a084-5186713ffb77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cura Individutveckling
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.curaindivid.se
  

Platsannons

Extraarbete på Cura Individutveckling

Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med länets kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs-och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autism och Aspergers syndrom erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet.

Våra större verksamheter är:
• Klaragymnasiet skola och internat i Olofström för högfungerande ungdomar med autism.
• Notavillan barn- och familjeenhet, i Karlshamn, för barn 0 till 18 år.
• Sjöarp gruppbostad, enskilt boende och daglig verksamhet för personer med diagnos autism på olika utvecklingsnivåer. Sjöarp ligger i Bräkne-Hoby.
• Ungdomsboende för ensamkommande flyktingar i åldern 12 till 18 år, finns i Karlshamns, Olofströms, Ronnebys och Sölvesborgs kommun.

Du kan läsa mer om våra verksamheter på vår webbplats www.curaindivid.se


ARBETSUPPGIFTER
Våra verksamheter är i ständigt behov av personal som snabbt kan hoppa in och jobba då ordinarie personal t.ex. är sjuk, på utbildning eller på personalkonferenser.

Vi söker dig som har ett bemötande som präglas av respekt och värme. Du vill, som en del av Cura Individutveckling, vara med och skapa en trygg och välfungerande miljö för våra klienter/elever/ungdomar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor i t.ex. vård, skola eller omsorg. Du ska ha gått ut gymnasiet. Det är meriterande om du har eller studerar på relevant eftergymnasial utbildning. Du har ett tryggt och lugnt förhållningssätt och en god förmåga att arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekryteringen kommer att ske löpande. För mer information kontakta respektive verksamhetschef.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-24
Referens: A665718
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cba2e9c5-7aac-4f50-a57f-95261259af5a&TK=12302691-78d5-4262-aeb0-a4d38f1463e3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cura Individutveckling
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida: http://www.curaindivid.se
  
Platsannons

Timvikarier personlig assistent

Vi söker timvikarier som personlig assistent i hela Blekinge. Som timvikarie ska du kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro p g a sjukdom, vab eller annan ledighet. Främst söker vi dig som har någon form av erfarenhet av arbete med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har erfarenhet.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ. Som personlig assistent måste du ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt.

Arbetets karaktär gör att du bör vara över 20 år och körkort är ett krav.
I din ansökan vill vi att du beskriver dig själv som person, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.
Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2017-05-31.
Ange K100 i din ansökan.

Främst söker vi dig som har någon form av erfarenhet av arbete med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har erfarenhet.

Som person måste du vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ. Som personlig assistent måste du ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt.

Arbetets karaktär gör att du bör vara över 20 år och körkort är ett krav.


Fixa Assistans AB är ett assistansföretag som ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team.
Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Individuell lön enligt gällande kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: K100
Webbplats:
Epostadress: info@fixaassistans.se
Övrigt: Skriftlig ansökan med cv och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
37435  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock med vana från a la carte kök

Tjärö arbetar med logi, restaurang, café, båtuthyrning och aktiviteter. Restaurangen tar emot större sällskap för konferenser och bröllop, samt privat besökande för A la carte och lunch.

Vi söker nu en kock med vana från a la carte köket som kan arbeta under perioden juni, juli och augusti.


Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.

Varmt välkomna ut till oss!

Vi värderar sökandes personliga egenskaper och tycker det är viktigt med ett glatt humör och med inställningen att "problem är till för att lösas".
Erfarenhet är meriterande.

Behov av extra serveringspersonal behövs även under denna period

Tjärö arbetar med logi, restaurang, café, båtuthyrning och aktiviteter. Restaurangen tar emot större sällskap för konferenser och bröllop, samt privat besökande för A la carte och lunch.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tjaro.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tjärö Drift AB
Råbygatan 9a
22361  Lund Sverige
Hemsida: http://www.tjaro.com
  
Platsannons

Timvikarier till städservice

Vi söker timvikarier tillKarlshamns kommuns städorganisation. 
 
Samhällsbyggnadsförvaltningenhar en bred verksamhet och med knappt 400 medarbetare organiserarvi verksamheter inom områden som bygglov, fysisk planering, gata, vatten- och avlopp,park och fritid. Hit hör också servicefunktionerna kost, städ, drift, fastighet,sotning samtett förvaltningskansli.  
 
Duhittar information om våra verksamheter under www.karlshamn.se 
 
Attvara timvikarie inom Städservice innebär att du oftast blir kontaktad med kortvarsel. Innan du anställssom timvikarie får du en tre dagars introduktion. Då följer vi upp dinaförutsättningar för yrket,hur du trivs i yrket och känner efter hur vi trivs med varandra. Städserviceansvarar för städningenvid anläggningar inom hela Karlshamns kommun. Därför kan det ge störremöjlighet till timvikariatom du har körkort och tillgång till egen bil.  
 
Kvalifikationer: 
Detär meriterande om du har genomfört lämplig utbildning för yrket och/elleruppvisa tidigare erfarenheterinom området. Vi kräver att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. 
 
Övrigt: 
EnligtLagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds anställning lämnaett utdrag ur belastningsregistret. 
 
Upplysningar:
PelleKarlsson, städchef tel 0454-816 11 
Kommunal,tfn 0454-811 91 eller 811 95 
 
Sista ansökningsdag: 
2017-06-30
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad VisstidsanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=396&ProjectId=181552&DepartmentId=19446&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlshamns kommun
Rådhuset
37481  Karlshamn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker läkare till Karlshamn

Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på patologen/cytologen.

Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Heltid eller deltid.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia söker för kunds räkning en läkare för arbete på patologen/cytologen vid Blekingesjukhuset Karlshamn & Karlskrona.

Söker dig som är legitimerad läkare och specialist i klinisk patologi med följande profil:

Histopatologisk och cytologisk diagnostik med tillhörande utskärningsarbete och finnålspunktioner.
Deltaga i MDT-konferenser och andra kliniska konferenser.
Övervaka och utveckla histologiska tekniker inklusive immunohistokemi.
Aktivt delta i kvalitetsarbetet.

Noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarskännande.
Arbetar för bra service och goda kundrelationer.
Lätt för att samarbeta och tillför glädje i arbetsteamet men trivs också med självständigt arbete.
En positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete värderas också högt.


- Heltid eller deltid.
- Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
- Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats.

Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det absolut viktigaste för oss är att du trivs.

Vi erbjuder dig:
- Din egen konsultchef
- Förmånliga löner
- Rekryteringsbonus
- Försäkringar
- Sjuklön
- Betald resa och boende vid uppdrag på annan ort*
- Personligt stöd och vägledning
- Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag

Mer info om oss hittar du på:
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Läkare Blekinge
Webbplats:
Epostadress: daniel@almiabemanning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia Bemanning AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor eller distriktssköterskor till 1177 Vårdguiden per telefon

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

1177 Vårdguiden per telefon finns lokaliserad i sjukhusbyggnaden i Karlshamn och vi servar Blekinges medborgare via telefon och genom vår hemsida.ARBETSUPPGIFTER
1177:s uppdrag är att ge råd om vård och även att via telefon bedöma inringande patienters vårdbehov för att hänvisa till rätt vårdnivå då patienten behöver uppsöka sjukvård.

Att arbeta med telefonrådgivning ger dig ständig kompetensutveckling och ger även en bred kunskap om sjukvården.

På 1177 Vårdguiden per telefon ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. Helgtjänstgöring ingår med två helger av fem och under semesterperioder gäller tjänstgöring varannan helg.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med bred erfarenhet och gärna med någon specialistkompetens. Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande och all erfarenhet av sjukvård värderas.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna

ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. I schemat ingår tjänstgöring dag, kväll och helg. Helgtjänstgöring två helger av fem. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A658934
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30c446f3-bf74-471d-ba46-8279cb8dbec4&TK=eef071ee-105b-4394-852f-f1e10efb4586
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge, Primärvården
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sökes: Appcorny Mobilutvecklare iOS, Android eller Web

Går du runt och är Appcorny utan att veta om det?
Välkommen hem!

Vi arbetar i dagsläget med ett tiotal olika projekt. Du kommer att arbeta som mobilutvecklare iOS, Android eller Web i något eller några av dessa projekt. Vi arbetar i team och vi hjälper varandra för att leverera det bästa resultatet till våra kunder.


Vi söker dig som är grym på mobilutveckling för iOS, Android eller Web, kan Swift, Java, React, Git, projektmetodik, projektledning, kodmallar: MVC, MVP, MVVM, Viper, kodstandarder, kodreviews, kodformatering, Objective-C, enhetstester, Angular, HTTP, REST, kryptografi, UX och IoT.
Sanningen är att du är högintressant om du ens förstår innebörden i allt det som vi nyss räknat upp, men man måste ju få drömma, eller hur?

Din profil
Det kan räcka att du har en mycket stabil grund i och förståelse för programmering. Ett brinnande intresse för teknik och en drivkraft att ta till dig ny information. Att du vill utmanas och utvecklas, för här på Appcorn står du aldrig stilla. Men det är inte helt säkert att det är tillräckligt. För att vara Appcorny handlar inte bara om kompetens, driv och passionen för att skriva kod. Du behöver gilla stämningen som på samma gång är avslappnad och galet målmedveten. Du behöver vara en lagspelare och du behöver älska att alla få vara sig själva. And you need to master english, both spoken and written, okej?
Vi sitter precis intill havet i den fina småstaden Karlshamn och det är här du skulle ha din bas även om du kan skickas på uppdrag till annan ort. Ibland sitter vi på yogabollar och det händer att vi reser bort tillsammans för att ha trevligt och bli ännu vassare. Är du med i matchen så här långt? Härligt!


Appcorn är ett företag där utvecklarna är hjältarna eftersom de skapar mobila applikationer som världen aldrig upplevt dem förr. Vi utmärker oss genom kompetens, erfarenhet och lusten att utmanas.
Sedan starten 2009 har vi tagit fram innovativa lösningar med hög funktionalitet och hållbarhet till Spotify, Ericsson, Coop, Betsson, Blocket, TV4, Prisjakt, H&M och många andra giganter. Vi nöjer oss inte med mindre än max och jobbar med en särskild, nördig glöd som kommer naturligt när du trivs så bra på kontoret att du inte vet om det är måndag eller fredag.
Vi sitter precis intill havet i den fina småstaden Karlshamn och det är här du skulle ha din bas även om du kan skickas på uppdrag till annan ort.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: petra@appcorn.se
Övrigt: Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande
Arbetsplats: 
Adress: APPCORN AB
Pirgatan 2
37435  KARLSHAMN Sverige
Hemsida: http://www.appcorn.se
  
Platsannons

Överläkare till Akut och rådgivningsteamet i vuxenpsykiatrin västra Bleking

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

I psykiatrin i Blekinge sker arbetet utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Landstinget Blekinge är ett litet landsting och inom vuxenpsykiatrin finns det 21,5 överläkartjänster. Den lilla förvaltningen ger dig stora möjligheter att vara med och påverka den framtida utvecklingen av vår verksamhet. Förvaltningen ser utbildning och handledning som en förutsättning för att kunna bedriva specialiserad vård med hög kvalité och har därför en generös inställning till fortbildning och handledning.


Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge har ett upptagningsområde på ca 60.000 invånare fördelat på Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Verksamhetsområdet består av mottagning och mellanvård i samtliga kommuner. På sjukhuset i Karlshamn finns dagpsykiatri samt psykiatrisk heldygnsvård med 12 vårdplatser. Heldygnsvård för observations – och intensivvård samt beroendevård finns i Karlskrona. Öppenvårdsmottagningar för beroende, ätstörning, sexologi och demensutredningar finns både i Karlskrona och Karlshamn.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt akut och rådgivningsteam. I teamet arbetar det en psykiater och tre psykiatrisjuksköterskor samt tillgång till sekreterare. Vi samarbetar med den mobila funktionen inom mellanvården när det gäller transporter och hembesök. Lokalerna finns i anslutning till vuxenpsykiatriska mottagningen i Karlshamn. Du kommer att deltaga i gemensamma läkarmöten med kolleger inom vuxen- och barnpsykiatri.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag är att på dagtid, måndag till fredag, tillsammans med teamet hantera akuta patientbesök från upptagningsområdet västra Blekinge samt vara konsult gentemot sjukhuset och primärvård. Idag är konsultdelen en liten del i uppdraget men vi ser en möjlighet och ett behov av att utöka samverkan med primärvård. I arbetet ingår att vara med i den ständiga förbättringen av psykiatrin i Blekinge genom att utifrån din psykiatriska kompetens delta i olika utvecklingsprojekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri och har ett intresse för att arbete med akutflödet av patienter. Som person bör du vara intresserad av utveckling, tycka om att arbeta i ett litet team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A645415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38db5687-6324-4ed7-a5c2-066db95f3054&TK=3df8e565-b0aa-4534-8ef7-11c52b227fdd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Blekinge
Bättringsvägen Wämö Center
37181  KARLSKRONA Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal