Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:33

Lediga jobb i Karlsborgs kommun (1446), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 949
Täthet17,12Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area797,32Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land405,82Landareal (km²)
Sjö77,27Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes i Karlsborg

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

1:e socialsekreterare

Nu hälsar Guldplats Karlsborg dig varmt välkommen till individ- och familjeomsorgsenheten. Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Socialtjänsten i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. På IFO är du en i teamet som får möjlighet att jobba brett och varierat, nära beslutsfattare och med gott samarbete med skola och andra aktörer. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning. Vi erbjuder också flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån.

ARBETSUPPGIFTER
Som 1:e socialsekreterare hos oss arbetar du nära enhetschefen med uppföljning, statistik och verksamhetsutveckling. I ditt uppdrag ingår även att ta emot anmälningar, göra skyddsbedömningar samt företräda socialnämnden i olika sammanhang. Framförallt utgör du ett viktigt stöd för att ge socialsekreterarna metodstöd i att utföra en rättssäker handläggning. Dessutom följer du rättsutvecklingen och förmedlar denna till socialsekreterarna. Du är också en viktig del i att upprätthålla och utveckla en god arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har socionomexamen, gedigen erfarenhet av myndighetsutövning gällande individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde och självklart har du goda kunskaper om gällande lagstiftningar. Om du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande funktion så ses det som mycket meriterande.

I arbetet är du noggrann, strukturerad och har ett pedagogiskt förhållningssätt, för att kunna ge ett bra stöd till socialsekreterarna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är van att arbeta och dokumentera i IT-system.
Du ska även ha förmågan att skapa ett gott arbetsklimat och en vilja att samverka och finna lösningar.

ÖVRIGT
Rekryteringsprocessen med intervjuer sker löpande och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligen men bestämt hjälp från rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A742986
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b70d3e17-b9e6-4e9a-a2f5-3ee9cd57dfa3&publishCode=AMS&TK=964469c7-3e66-42c2-b42d-566be38394c2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsledare

Vi söker nu en arbetsledare, med personalansvar till vår maskinella bearbetningssida. Avdelningens inriktning består av att bearbeta plast och aluminium i CNC-maskiner, fräsar och sågar. Där arbetar 25 personer i skiftgång med teamledare på varje skiftpass.

Du kommer att ingå tillsammans i ett produktionsteam med nära samarbete med produktionschef, arbetsledare, produktionstekniker samt konstruktörer. Där kommer du vara med och utveckla samt växa med avdelningen för att arbeta mot företagets uppsatta mål.

Som arbetsledare ansvarar du och arbetar i dagliga driften på avdelningen. Du arbetar med planering, leveranssäkerhet, kvalitetssäkring, uppföljning och produktions ekonomi. Deltar i förbättringsarbeten både på avdelningen och emellan avdelningarna. Du kommer ha ett övergripande personalansvar för 25 personer.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Vi söker dig som är noggrann, har lätt för att skapa goda relationer, delaktighet och är en prestigelös lagspelare. Har lätt för att prioritera, fatta beslut och se helheten i planering.Brodit AB utvecklar och tillverkar produkter för montering av kommunikationsutrustning i fordon. Brodit AB startade 1983 och finns i Karlsborg. Har idag ca 140 anställda och kundkategorin finns inom bil- och telefackhandeln. Företaget är marknadsledande i Skandinavien och exporterar till ett 30-tal länder.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena@brodit.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BRODIT AKTIEBOLAG
GESÄLLVÄGEN 8
54633  KARLSBORG Sverige
Hemsida: http://www.brodit.se
  
Platsannons

Rekryteringskoordinator till Livregementets Husarer K 3

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Brinner du för Employer Branding? Är du en naturlig nätverkare, nytänkare och inspiratör? Då är du den vi söker! Vi erbjuder en spännande roll med ansvar för långsiktig strategi, planering och genomförande.

I rollen som rekryteringskoordinator ansvarar du för Livregementets Employer Branding-arbete. Du kommer leda arbetet med framtagandet av vårt EVP och implementera detta i arbetet. Tillsammans med kommunikationschefen kommer du att vara drivande och utveckla arbetssättet vid förbandet. Du kommer dessutom vara med och utveckla arbetet med sociala medier. I rollen ligger stort fokus på målgruppens behov och tillfredsställelse.

Utöver detta kommer du att samordna våra yrkesinformatörer gällande planerade event.

 

Kvalifikationer


• Svensk medborgare
• Akademisk utbildning på kandidatnivå (180 hp) inom personal- eller kommunikationsområdet eller motsvarande kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

 

Meriterande kvalifikationer


• Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom rekrytering
• Erfarenhet av Employer branding arbete
• Erfarenhet av att hålla muntliga presentationer
• Erfarenhet av arbetsledning

 

Personliga egenskaper

Som person tycker du om att motivera och tala inför andra. Du är innovativ, har driv och god administrativ förmåga. Du söker ständigt efter möjligheter att förbättra arbetssätt och tar gärna fram förändringsinitiativ. Att självständigt vara i kontakt med medarbetare inom olika områden, affärsenheter och engagera dem i olika aktiviteter är något du tycker om. Att planera och organisera genom att sätta klart definierade mål och att utnyttja tiden effektivt är en självklarhet för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning, som inleds med en provanställning på 6 månader.

Befattningen är placerad på HR-avdelningen i regementsstaben, på Livregementets Husarer K 3 Karlsborg.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Fredrik Kättström 0505-451000 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

 

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Josefina Åsemyr, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

 

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31. Din ansökan skall innehålla CV, ett personligt brev samt eventuell utbildningsbevis. I det personliga brevet vill vi ha en motivering till varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Researcher, rekrytering
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Karlsborgs fästning PL 12
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

LSS-handläggare

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Myndighetsavdelning Vård och Omsorgs uppdrag är att utreda berörda individers behov av stöd och hjälpinsatser utifrån de olika lagstiftningarna SoL, LSS. och HSL. Vår ambition är att alla individer med behov av stöd och hjälpinsatser i Karlsborg ska bemötas med respekt och värdighet samt få en professionell helhetsbedömning av sitt behov av stöd och hjälp genom vårt teamarbete där individen själv är en självklar och delaktig part.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med Socionomexamen med inriktning mot funktionshinder och/eller äldre eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Kunskap om gällande lagstiftning och regelverk är ett krav och erfarenhet av biståndshandläggning är meriterande.

Du bör vara strukturerad och kunna prioritera, organisera och planera ditt arbete väl. Du är lugn, flexibel och stabil samt har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppstår i det dagliga arbetet som myndighetsutövare. Du bör också ha god datorvana och god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vilken god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga inslag. Önskvärda egenskaper är lyhördhet, tydlighet och en positiv människosyn. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A742125
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=311022c2-5bea-49e6-80fc-4b36e8146ab2&publishCode=AMS&TK=920666f8-0157-45b6-82b1-cad092d77db6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Slussvärd till Göta kanal

Slussvärd till Göta kanal
Vill du ha ett härligt och varierande sommarjobb? Vill du omge dig av glada och energiska personer och hjälpa människor ifrån olika delar av världen? Passa på att söka tjänsten som slussvärd utmed Göta kanal - ett roligt och omväxlande utomhusarbete med unika människomöten varje dag, mitt i en svensk sommaridyll.

Arbetsuppgifter:
Som slussvärd arbetar du med säkerhet, service och att gästerna får en positiv helhetsupplevelse. Du är placerad vid någon eller flera av våra slussar eller broar där du ansvarar för manövreringen, reglerar vattennivåer och planerar båttrafiken. Du har en kontinuerlig dialog med dina kollegor för att flödet ska fungera så bra som möjligt.

Som slussvärd är ditt ansvar att gästerna får den hjälp de behöver, och en trevlig upplevelse på kanalen. Samtidigt verkar du som ambassadör för Göta kanal och vi hoppas att du kommer att känna samma stolthet och glädje över att jobba vid kanalen som vi andra som arbetar här gör.

Ort: Söderköping, Norsholm, Berg, Borensberg, Motala, Forsvik, Töreboda eller Sjötorp.

Dessa tjänster är utannonserade på flera orter, sök den tjänst som ligger närmast din boendeort. Att söka tjänsten flera gånger förbättrar inte dina chanser.

Omfattning: Säsongsanställning 11 juni – 15 augusti. Anställningstiden varierar från 5 - 9 veckor.

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Har du tidigare arbetat som slussvärd utmed Göta kanal? Se separat ansökningsprocess, besök www.gotakanal.se/jobb för mer information.

För information: Karin Carlsson, rekryteringsspecialist, karin.carlsson@randstad.se

Kvalifikationer:
Vi söker handlingskraftiga individer som drivs av mötet med människor. För att trivas i rollen tycker du att det är roligt att hjälpa människor och du gläds med andra. Du har ett personligt engagemang och god förmåga att lösa oväntade problem.

Vi söker dig som fyllt 18 år senast 11 juni 2018. Du har god kommunikationsförmåga och talar obehindrat svenska samt engelska, kunskap i tyska är meriterande. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat i en serviceinriktad roll och det är meriterande om du har B-körkort. Att du är simkunnig är en nödvändighet och det är en stor fördel om du har båtvana. Då vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen ser vi gärna även äldre sökande.

Vägen till sommarens kanske roligaste arbetsmöjlighet:

• Servicetest - om du tagit dig till första steget i rekryteringsprocessen skickar vi dig ett digitalt servicetest senast den 26 januari.

• Intervjuer - hålls i Linköping 15 februari, Sjötorp 16 februari och Norrköping 20 februari.

• Anställningserbjudande - under mars erbjuds anställning för säsongen 2018.

• Utbildning – heldag 27 maj i Motala samt 7 eller 8 juni (datum beroende på geografi), obligatorisk närvaro.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Göta kanal är ett av Sveriges populäraste besöksmål. Göta kanal är 190 km lång och sträcker sig mellan Mem vid Östersjön och Sjötorp vid Vänern. AB Göta kanalbolag ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att bevara och utveckla Göta kanal samt att skapa förutsättningar för turism. Våra värdeord är mod, omtanke och hållbarhet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Publikvärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 201109616
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201109616&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
St Persgatan 19
60186  NORRKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

FYSFÖRETRÄDARE vid Särskilda operationsgruppen

Beskrivning av förbandet

Särskilda operationsgruppen (SOG) är kärnförbandet inom Försvarsmaktens specialförband och lokaliserat i Karlsborg. SOG´s främsta egenskaper är hög kvalitet, hög tillgänglighet, stor rörlighet, flexibilitet och anpassningsförmåga. Vi strävar efter enkelhet såväl i planering som i genomförande, oförutsägbarhet genom okonvetionella och flexibla metoder samt målmedvetenhet, precision och beslutsamhet i genomförandet.

Vi har högkvalitativ, uppgiftsanpassad och lätt utrustning för att kunna ha stor rörlighet, såväl strategiskt som taktiskt och för att kunna lösa uppgifter som de reguljära förbanden av olika orsaker inte har möjlighet att lösa.

Särskilda operationsgruppens primära uppgifter är strid, underrättelseinhämtning och militärt stöd. SOG har hög tillgänglighet med särskild uttagen personal med stor operativ erfarenhet samt med hög utbildnings och träningsnivå.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fysföreträdare vid Särskilda operationsgruppen (SOG) kommer du att arbeta på förbandets försvarshälsa (SFFH) samt ha ett sammanhållande ansvar för fysisk träning vid förbandet. Du stödjer förbandet i fysisk och mental träning, i samverkan med legitimerad personal vid SFFH.


• Ansvarar för att planera och genomföra träningspass, testverksamhet samt förbandstävlingar.
• Ansvarar för att följa upp utfallet av fysiska krav vid förbandet.
• Stödjer fys ansvariga på lägre nivå.
• Upprätthåller ett nationellt kontaktnät via FMIF.

Arbetstiden är till största delen förlagd dagtid måndag-fredag, men kvälls- och helgtjänst kan förekomma.

 

Krav:

Svensk medborgare

Utbildning inom fysisk- och mental träning

Yrkeserfarenhet som fystränare motsvarande

Körkort lägst klass *B

 

Meriterande: 

Utbildad elittränare, GIH eller motsvarande

Arbetslivserfarenhet från elitidrott

Utbildning i olympiska lyft

Löpteknikskola

Idrottsnutritionsutbildning

Kännedom om FM-verksamhet

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet såsom:


• god organisations- och samarbetsförmåga
• flexibilitet
• stresstålighet
• noggrannhet
• förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar

 

Tillträde mm 

Tillträde tidigast från 2018-08-01 eller enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning tillämpas.

 

Upplysningar om befattningen kan lämnas av:

Kontakta SOG, sog@mil.se att. Fysföreträdare

 

Ansökan

Med ansökan skall CV, personligt brev och foto bifogas. Andra intyg/bevis motsv. som styrker erfarenheter/kompetenser som sökande vill åberopa må bifogas. Rekryteringsprocessen kommer att omfatta flertalet intervjuer, tester mm.

 

Sista datum för ansökan:

2018-01-25

 

 


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14735
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 123 Karlsborg
54621  54621 Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Köksmästare till militärrestaurang Kastanjen, Karlsborg

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Fazer Food Services, Stockholm

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en köksmästare som tillsammans med Fazer genom militärrestaurangen Kastanjen vill stärka försvarsmaktens anställda genom god och näringsriktig kost. I tjänsten som köksmästare ingår daglig drift av verksamheten med en ambition om att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Som köksmästare på Kastanjen ansvarar du för all matlagning och har även ansvaret för köksekonomin, egenkontrollprogrammet och är delaktig i månadsbokslut. På Kastanjen jobbar vi med traditionell och modern husmanskost samt gröna smaker och tillbehör där din roll som köksmästare innefattar löpande arbete med utveckling av restaurangens menyer och utbud. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har relevant branschutbildning eller motsvarande erfarenhet och minst tre års erfarenhet i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. Vidare är du certifierad i Haccp eller likande system och har goda datorkunskaper. För att vara lämplig i rollen som köksmästare har du tidigare erfarenhet av köksekonomi och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt. Du är också jordnära, i känslomässig balans. och har ett mycket gott sinne för service. Det är meriterande om du har kunskap om produktionsplaneringsverktyg. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Tjänsten ligger inom ett säkerhetsskyddsavtal där registerkontroll sker innan anställning. 

Fazer erbjuder dig  

• Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse.
• Möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar.
• Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter.
• Som anställd på Fazer har du förmåner som motionsbidrag mm.Om militärrestaurang Kastanjen
Restaurangen ligger vid Fästingen i Karlsborg och till hör K3 Livregementet. Vi serverar dagligen cirka 300–1000 lunch och den totala verksamheten omfattas av frukost, lunch, middag, kvällsmål, catering och leverans av mat till ytterligare tre enheter. Vi är elva anställda på Kastanjen inklusive våra tre andra enheter och samtliga arbetar aktivt efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig sektorgruppchef Anette Aronsson på telefon: 070- 64 55 864 alternativt via mail: anette.aronsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-02-28.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Köksmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://fazer.workbuster.se/?aguid=A66C52E9E0D44E4A8F83DB64E802F554&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: www.fazer.se
  

Platsannons

Lärare åk 1 - 6

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:
Carl Johanskolan åk 7-9 samt fritidsgård
Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Förskola för barn 1-5 år
Vuxenutbildning

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass, årskurs 1 - 6 samt förberedelseklass. Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.


ARBETSUPPGIFTER
Till Strandskolan söker vi en lärare för undervisning i årskurs 1 - 6.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation för årskurserna 1 – 3 alternativt 4 - 6 med behörighet i ämnena svenska, matematik, engelska, so alternativt no. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du är initiativrik, strukturerad och har ett gott ledarskap. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Dnr 2017-
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ad433de-8205-478d-8eb8-32f31a25ee15&publishCode=AMS&TK=bd7483c9-d9ff-4148-a446-1cbe86a9ecf1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elevassistent i grundskolan

Arbete med elever som är i behov av särskilt stöd. Tillsammans med klasslärare stötta elever i skolsituationen inklusive raster.

Vi söker dig som är lugn och kan vara steget före samt har ett intresse av att vara ett stöd under dagen. Du ska vara engagerad under raster i de aktiviteter som eleven väljer. Det är ett plus om du du har erfarenhet av barn med neurofysiologiska funktionshinder.

Forsviks Friskola drivs av en ideell förening som är politisk och religiös obunden. Skolan drivs inte av vinstintresse. Skolan har årskurserna F-6 samt fritidshem och förskola. Skolan följer de nationella styrdokumenten.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidKollektivavtal finns 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anne-marie@forsviksfriskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forsviks Friskola
Undenäsvägen 4
54673  Forsvik Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska hemvården 75 %

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Anställningen är placerad inom hemvården, med sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal i hemvården.

KVALIFIKATIONER
Du har formell kompetens som undersköterska från omvårdnadsprogram och gärna erfarenhet från verksamhetsområdet. Du bör ha kunskap i förflyttningsteknik och förmåga att praktiskt kunna utföra det. Vi söker dig som är målinriktad, kan arbeta mot gemensamt fastställda mål, har lätt för att samarbeta samt är lyhörd. Du ska, efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT system som verksamheten använder.

Socialtjänstens etiska värdegrund med ledorden, respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Socialtjänsten tillämpar valfria sysselsättningsgrader. Angiven sysselsättningsgrad avser anställningens grundbehov.

Ansökan sker via offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden från annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 90 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tjänsten är ett vikariat.Månadslön Lönen är individuell enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 2017-200
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f39ee120-d298-46e3-94e7-11bd57a1d5e5&publishCode=AMS&TK=0d3685d6-c163-4dcc-a61a-5b12220aa98f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska hemvården 90 %

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Anställningen är placerad inom hemvården, med sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal i hemvården.

KVALIFIKATIONER
Du har formell kompetens som undersköterska från omvårdnadsprogram och gärna erfarenhet från verksamhetsområdet. Du bör ha kunskap i förflyttningsteknik och förmåga att praktiskt kunna utföra det. Vi söker dig som är målinriktad, kan arbeta mot gemensamt fastställda mål, har lätt för att samarbeta samt är lyhörd. Du ska, efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT system som verksamheten använder.

Socialtjänstens etiska värdegrund med ledorden, respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Socialtjänsten tillämpar valfria sysselsättningsgrader. Angiven sysselsättningsgrad avser anställningens grundbehov.

Ansökan sker via offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden från annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 90 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tjänsten är ett vikariat.Månadslön Lönen är individuell enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 2017-199
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6f32e27-f1d6-4822-9a9b-50725e5ff38f&publishCode=AMS&TK=8b9c7daf-c4e1-451b-9f39-edaf85b345e0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska hemvården 85 %

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Anställningen är placerad inom hemvården, med sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal i hemvården.

KVALIFIKATIONER
Du har formell kompetens som undersköterska från omvårdnadsprogram och gärna erfarenhet från verksamhetsområdet. Du bör ha kunskap i förflyttningsteknik och förmåga att praktiskt kunna utföra det. Vi söker dig som är målinriktad, kan arbeta mot gemensamt fastställda mål, har lätt för att samarbeta samt är lyhörd. Du ska, efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT system som verksamheten använder.

Socialtjänstens etiska värdegrund med ledorden, respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Socialtjänsten tillämpar valfria sysselsättningsgrader. Angiven sysselsättningsgrad avser anställningens grundbehov.

Ansökan sker via offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden från annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 85 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Lönen är individuell enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 2017-198
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51dc1610-39ea-4b38-b337-10862b96368c&publishCode=AMS&TK=a57fdb36-7863-4ad8-98c7-b5a08e8bd8f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog sökes till Försvarshälsan Karlsborg

Försvarshälsan Region Mitt (FHM) är en av fyra regioner i Sverige. FHM ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter, samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. FHM har 6 lokala mottagningsenheter i Malmen (Linköping), Kvarn, Karlsborg, Skövde, Såtenäs och Göteborg. I vår region finns verksamheter inom både armé, flyg och marin.

Försvarshälsan Karlsborg behöver nu anställa en psykolog, tillsvidaretjänst på heltid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Psykologens arbete inom FHM innefattar psykosociala arbetsmiljö- och hälsofrågor på individ-, grupp- och organisationsnivå. Detta innebär bl a stress- och konflikthantering, kris- och stödsamtal, handledning av chefer och medverkan vid rehabiliteringsutredningar. I arbetsuppgifterna ingår även utbildningsinsatser och utvecklingsarbete.

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Tjänstgöring vid övriga Försvarshälsor i FHM kan förekomma i den ordinarie tjänsten.

Kvalifikationer


• Legitimerad psykolog med minst tre års yrkeserfarenhet
• Klinisk erfarenhet, gärna med kognitiv behandlingserfarenhet
• B-körkort. Bilkörning ingår i tjänsten.

Du har egen drivkraft, är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans i team med övriga yrkeskategorier med syfte att stödja arbetsgivaren i det hälsofrämjande arbetet.
Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande


• Erfarenhet av företagshälsovård
• Erfarenhet av arbetsinsatser på organisations- och gruppnivå
• Erfarenhet av utbildningsinsatser
• Erfarenhet av tidigare arbete inom Försvarsmakten
• Arbetspsykologiska erfarenheter

Övrigt

Ansökan görs på www.forsvarsmakten.se.
Bifoga CV och personligt brev (PDF-format).

Du kommer att få bekräftelse på att din ansökan är mottagen.

Efter genomgång av ansökningshandlingarna kan du komma att kallas till Försvarshälsan Karlsborg för intervju som kan komma att ske löpande.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning under 6 månader.

Kontaktpersoner

Lena Berggren avdelningschef FH Karlsborg, 0730-602245
Christina Nyberg handläggare FH Mitt, 0702-405258

Kontaktas via mobilnummer eller växeln 0505-45 10 00

Fackliga representanter


OFR/S Bengt Lindlöf
OFR/O Klas Ahlqvist
SEKO-F Lola Ahlgren

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28

Tillträde enligt överenskommelse.


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal och överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14393
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarshälsan Karlsborg, Pl 13, By52
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

TUAV söker TIAS (Technical Intelligence Analysis Support)

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Befattningen ansvarar för teknisk tjänst kopplad till de informationssystem som finns vid inhämtningsgruppen. Tjänsten benämns vardagligt TIAS (ISDA) och är en GSS/K befattning. Inhämtningsgruppen arbetar inom underrättelseområdet IMINT (Imagery Intelligence) och har till sitt stöd ett containerbaserat informationssystem. Gruppen består vid sidan av TIAS-funktionen av bildanalytiker och bildunderrättelseassistenter som leds av en inhämtningsledare. I övrigt finns det vid taktisk UAV-pluton även en pilotgrupp och en teknikergrupp som handhar flygmateriel och flygtjänst. TIAS driftsätter och administrerar systemet såväl vid basering på bas som vid fältgruppering. Som TIAS tillkommer även ett sammanhållande ansvar för systemet. TIAS-funktionen arbetar i stora delar autonomt men leds av inhämtningsledaren och syftar till att skapa optimala förutsättningar för inhämtningsfunktionen att fungera effektivt. Som TIAS krävs goda kunskaper och erfarenheter inom flera IT-områden och problemlösning måste vara ett gediget intresseområde. TIAS tar stöd av varandra för att på ett strukturerat sätt finna lösningar på uppkomna problem. Till detta kommer även ledarskap och gröntjänst som naturliga komplement. Det är lika naturligt att köra lastbil eller bedriva vapenutbildning som att handha IT-systemen.

Utlandstjänst kan komma att bli aktuell.

Krav för anställning är
Svenskt medborgarskap
B-Körkort
Skall ha genomfört värnplikt eller GMU med godkända betyg.
Fullgod korrigerad syn och färgseende.
Mycket god datorvana.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
Godkända fys-resultat.

Meriterande kunskaper och färdigheter
Java och XML programmering
Photoshop
GIS
Kraftförsörjning
Elsäkerhet
UNIX/LINUX
Windows server/XP/VISTA/7
Nätverksadministration
Databaser som MYSQL

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dokument att bifoga ansökan
Personligt brev med beskrivning av dig själv
CV med referenser
Körkort och militära förarbevis
Militärt vitsord/omdöme från värnplikt- eller GSS-tjänstgöring
Betyg/omdöme från internationell tjänstgöring

Ansökningsprocessen
Intervju och tester sker under våren 2018.

Facklig kontakt
Mail: ATO-K3@mil.se
Tel: 0505-451000 (vxl)

Vid frågor om tjänsten kontakta oss på: k3-32undbat-1tuav@mil.se

Vi vill senast ha din ansökan den 2018-02-28

Sökande förband/enhet: Livregementets husarer K3, 32 Underrättelsebataljonen, 320. Skvadron

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Placeringsort: Karlsborg

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14692
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Hjälpmekaniker TUAV

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Taktisk UAV rekryterar nu hjälpmekaniker för tjänstgöring vid TUAV plutonen. Befattning: soldat inom flygteknisktjänst kopplad till UAV 03 systemet. Utbildning till hjälpmekaniker görs på K3 under våren 2018. Flygunderhållsgruppen genomför klargöring samt underhåll på UAV 03 systemet. Gruppen leds av utbildade flygtekniker. Vid TUAV-pluton finns även pilotgrupp och inhämtningsgrupp som utför flygtjänst och inhämtning. Som hjälpmekaniker krävs god teknisk förståelse samt intresse för teknik.

Som hjälpmekaniker vid TUAV-pluton har Du har tillika uppgifter som soldat, däri ingående exempelvis förare, kulspruteskytt, signalist och sjukvårdare.

Utlandstjänst kan komma att bli aktuell.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap
Godkänd GMU/värnplikt
B-Körkort
Godkända fys-resultat.

Meriterande kvalifikationer
C-körkort
Läst flygtekniskt gymnasium eller motsvarande   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Dokument att bifoga ansökan
Personligt brev med beskrivning av dig själv
CV med referenser
Körkort och militära förarbevis
Militärt vitsord/omdöme från värnplikt- eller GSS-tjänstgöring
Betyg/omdöme från internationell tjänstgöring

Ansökningsprocessen
íntervju och tester sker under våren 2018.

Facklig kontakt
Tel: 0505-45 10 00 (vxl)
Mail: ATO-K3@mil.se

Vid frågor om tjänsten kontakta oss på: k3-32undbat-1tuav@mil.se

Vi vill senast ha din ansökan den 2018-02-28

Sökande förband/enhet: Livregementets husarer K3, 32 Underrättelsebataljonen, 320. Skvadron

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Placeringsort: Karlsborg

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14690
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

TUAV söker Bildunderrättelseassistenter GSS

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bildunderrättelseassistent vid TUAV-plutonen är din främsta arbetsuppgift att vara ett administrativt stöd till de officerare som utgör inhämtningsgruppen. Inhämtningsgruppen bearbetar bilddata från obemannade flygfarkoster, och andra bildalstrande sensorer, till underrättelser. Underrättelser som sedan fusioneras och omsätts för att ge ett optimalt beslutsunderlag för chefer på alla nivåer. Du stödjer detta arbete genom rutinmässiga uppgifter i allt från upprättande, planering, inhämtning, bearbetning och delgivning. Du har tillika uppgifter som soldat, däri ingående exempelvis förare, kulspruteskytt, signalist och sjukvårdare. TUAV har tidigare medverkat vid insats i Afghanistan och FN-insatsen i Mali. Utlandstjänst kan komma att bli aktuell.

 

Generella krav för anställning

Svenskt medborgarskap.

Skall ha genomfört värnplikt eller GMU med godkända betyg.

Fullgod korrigerad syn och färgseende.

Goda Kunskaper inom Office Paketet.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

B-körkort.

Godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Meriterande är 

BE-, C- alt. CE-körkort.

Militära förarbevis TGB16 eller TGB14 (GW)

Utbildningar i drift av och säkerhet kring el-system.

Akademisk erfarenhet.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

  

Dokument att bifoga ansökan

Personligt brev med beskrivning av dig själv

CV med referenser

Körkort och militära förarbevis

Militärt vitsord/omdöme från värnplikt- eller GSS-tjänstgöring

Betyg/omdöme från internationell tjänstgöring

 

Ansökningsprocessen

Intervju och tester sker under våren 2018.

 

Facklig kontakt:

Mail: ATO-K3@mil.se

Tel: 0505-451000

 

Vid frågor om tjänsten kontakta oss på: k3-32undbat-1tuav@mil.se

Vi vill senast ha din ansökan den 2018-02-28

 

Sökande förband/enhet: Livregementets husarer K3, 32 Underrättelsebataljonen, 320. Skvadron

 

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

 

Placeringsort: Karlsborg

 

Tillträde: Efter överenskommelse.

 

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

 


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14689
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Personlig assistent till Karlsborg!

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig assistent till en barnfamilj sökes omgående!
 
Kunden har fått utökning av timmar och söker därför omgående fler personal.
Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och enstaka helg men du har stor chans att påverka det då personalen lägger "önskeschema" tillsammans.
Tjänsten är på ca 50% med chans till fler timmar, plus går att kombinera med studier/annat jobb. Ett plus är även om du täcker upp om annan personal blir sjuk eller har semester.
 
Kunden är en rullstolsburen yngre kvinna i en familj med flera barn, så arbetsuppgifterna kan variera mycket.
Du kommer vara hennes extrahänder och hjälpa till med allt från matlagning, inköp, Lego-byggen, skjutsa barn till och från skolan och vara med vid fredagsmyset. Du kommer automatiskt hela familjen nära och det kräver mycket empati, flexibilitet och tålamod.

Det är en stor fördel om du har erfarenhet och kunskap om barn med autism och epilepsi. 
Det finns hund i hemmet så du bör inte vara allergisk.
Vi söker enbart rökfri personal, samt är körkort och egen bil ett krav.
 
Intervjuer sker löpande och tillträde är snarast.
Varmt välkommen med din ansökan!!!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95991
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Druvefrosvägen 32
50430  Borås Sverige
Hemsida: frosunda.se
  
Platsannons

Förstärkningssoldat till 323.Fallskärmsjägarskvadronen

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som förstärkningssoldat så ingår du i en chefsstödsgrupp som är underställd skvadronsledningen. Din huvuduppgift är att stödja skvadronsledningen på stabsplats med allt från upprättande, bemanning och drift, till säkerställandet att sambandet uppåt och nedåt i organisationen fungerar. Som förstärkningssoldat har du också ansvar för att stödja i underhållstjänsten på skvadronen med uppgifter som leverans av förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel. Förstärkningssoldaterna skall kunna luftlandsättas med skvadronen.

För att kunna lösa dessa uppgifter skall förstärkningssoldaten kunna handha en mängd olika sambands- och IT-system, framföra olika terrängfordon, packa last för fällning och helikoptertransport. Förstärkningssoldaten skall också kunna genomföra enklare felsökningar och reparationer, härvid bör personen vara initiativrik, ansvarstagande, noggrann och ha god samarbetsförmåga. Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Generella krav för anställning


• Svenskt medborgarskap.
• Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GU) med godkända betyg.
• God fysisk förmåga. (löpning 10 km 48-50min)
• Skall ha lägst B-körkort.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Meriterande kvalifikationer


• Förarbevis på militära fordon tex GW, terränghjuling, snöskoter.
• Utbildning på sambands- och kryptosystem.
• Tidigare erfarenhet som ledningssoldat/signalist.
• Tross/underhållsutbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning som förstärkningssoldat på chefsstödsgruppen vid Fallskärmsjägarskvadron. Befattningen är nivå OR 1 till OR 4.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 32.a Underrättelsebataljonen, 323. FJS

Beskrivning av enheten: www.forsvarsmakten.se/k3

Placeringsort: Karlsborg

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Mj Filip Victor
323. FJS
0505-45 16 01
K3-FJS@mil.se

Dokument att bifoga ansökan


• Personligt brev med beskrivning av dig själv
• CV med referenser
• Gymnasiebetyg
• Högskole-, universitetsbetyg eller annan eftergymnasial utbildning
• Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet
• Körkort och militära förarbevis
• Militärt vitsord/omdöme från värnplikt
• Betyg/omdöme från internationell tjänstgöring

Fackliga representanter
ATO K 3 (ato-k3@mil.se)

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18

Tillträde: Uttagningstest och intervju genomförs 2018-04-25--04-26. Anställningen börjar senast 2018-08-06, eller tidigare efter dialog. Det kan bli aktuellt med tjänstgöring utomlands.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13047
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Fallskärmsjägare till 323.Fallskärmsjägarskvadronen

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 


Som fallskärmsjägare utgör du spjutspetsen på arméns underrättelseförband. En fallskärmsjägarpatrull rör sig självständigt över stora områden, ofta långt ifrån egna förband och har som huvuduppgift att samla in information genom fast och rörlig spaning. Till din hjälp har du ett antal olika sensorer för dokumentation samt bekämpning.

Informationen är underlag till högre chef, så att han kan fatta vidare beslut om hur striden ska föras. Patrullen har också till uppgift att leda in indirekt eld på djupet samt att lösa vissa stridsuppgifter.

Uppgifterna skall kunna lösas i alla typer av terräng och under dygnets alla timmar. Fallskärmsjägarpatrullen förflyttar sig till fots, med skidor, eller i terränggående fordon. Andra transportsätt är genom fallskärm, båt och ytsim.

Generella krav för anställning


• Skall ha genomfört värnplikt med goda betyg, genomfört GMU och varit anställd som GSS/K under minst 1 år alternativt genomfört grundutbildning med goda betyg.
• Mycket god fysisk förmåga.
• Synkrav 1,0 på båda ögonen alt. minst 0,9 på ett öga.
• Simkrav 200 m, samt 25 m under ytan.
• Skall ha lägst B-körkort.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer


• Genomförd värnplikt som fallskärmsjägare
• Genomförd värnplikt som jägare/ spaningssoldat
• Utlandstjänst som spaningssold/skyttesoldat
• Förarbevis på militära fordon tex Galt
• Sambandsutbildning
• Eldledningsutbildad
• C-körkort
• Skarpskytt alt prickskytteutbildad
• Fältarbetsutbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning som GSS/K fallskärmsjägare vid fallskärmsjägarpluton, prickskyttegrupp.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 32.a Underrättelsebataljonen, 323. Fallskärmsjägarskvadronen

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Placeringsort: Karlsborg

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal

Dokument att bifoga ansökan


• Personligt brev med beskrivning av dig själv och levnadsbeskrivning både civilt och militärt
• CV med referenser
• Högskole-, universitetsbetyg eller annan eftergymnasial utbildning
• Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet
• Körkort och militära förarbevis
• Militärt vitsord
• Betyg från internationell tjänstgöring

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Kn Viktor Janderberg
32. Underrättelsebataljon, 323. Fallskärmsjägarskvadron
0505-45 10 00
K3-FJS@mil.se


Fackliga representanter:

ATO K 3 (ATO-k3@mil.se)

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18

Ansökningsprocessen: Du får e-post som bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan. Därefter kommer vi att gå igenom ansökningshandlingarna och kalla lämpliga kandidater till förtest under 3 dagar, 2018-04-25--27. Under förtesten görs fysiska tester, läkarundersökning och intervju.

Tillträde: Tidigast 2018-06-18. Grundkurs fallskärmsjägare genomförs 2018-08-06-2018-10-19. Vi tillämpar provanställning.

Roll:  Anställd/Medarbetare/Gruppbefäl, Soldater, Sjömän
Affärsområde: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
Geografiskt läge:  Karlsborg/Sverige
Anställning:  Heltid/Tidsbegränsad anställning/Dag  


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=12529
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets Husarer
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

32.Undbat rekryterar förstärkningssoldater till 321.Undskvadron

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Som förstärkningssoldat så ingår du i en chefsstödsgrupp som är underställd skvadronsledningen. Din huvuduppgift är att stödja skvadronsledningen på stabsplats med allt från upprättande, bemanning och drift, till säkerställandet att sambandet uppåt och nedåt i organisationen fungerar. Som förstärkningssoldat har du också ansvar för att stödja i underhållstjänsten på skvadronen med uppgifter som leverans av förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel.

För att kunna lösa dessa uppgifter skall förstärkningssoldaten kunna handha en mängd olika sambands- och IT-system, framföra olika terrängfordon, packa last för fällning och helikoptertransport. Förstärkningssoldaten skall också kunna genomföra enklare felsökningar och reparationer, härvid bör personen vara initiativrik, ansvarstagande, noggrann och ha god samarbetsförmåga.

Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Generella krav för anställning


• Svenskt medborgarskap.
• Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GU) med godkända betyg.
• God fysisk förmåga.
• Skall ha lägst B-körkort.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska.

Meriterande kvalifikationer


• Förarbevis på militära fordon tex GW, terränghjuling, snöskoter.
• Utbildning på sambands- och kryptosystem.
• Tidigare erfarenhet som ledningssoldat/signalist.
• Tross/underhållsutbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning som förstärkningssoldat på chefsstödsgruppen vid Fallskärmsjägarskvadron.

Befattningen är nivå OR 1 till OR 4.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 32.a Underrättelsebataljonen, 321. Underrättelseskvadron

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Placeringsort: Karlsborg

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Kn Jonas Norlander
321. Undskv
0505-45 10 00
321skv-k3@mil.se

Dokument att bifoga ansökan


• Personligt brev med beskrivning av dig själv
• CV med referenser
• Gymnasiebetyg
• Högskole-, universitetsbetyg eller annan eftergymnasial utbildning
• Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet
• Körkort och militära förarbevis
• Militärt vitsord/omdöme från värnplikt
• Betyg/omdöme från internationell tjänstgöring

Fackliga representanter

ATO K 3 (ato-k3@mil.se)

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18

Tillträde: Uttagningstest och intervju genomförs 2018-04-25--04-26. Anställningen börjar senast 2018-08-06, eller tidigare efter dialog.

Det kan bli aktuellt med tjänstgöring utomlands.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14634
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

K3 32 Underrättelsebataljon rekryterar underrättelsesoldat

Typ av anställning: Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens nya kollektivavtal för anställning av gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K). Detta innebär att du börjar anställningen med en 6 månaders provanställning med sikte på en anställning som varar i sex till åtta år med en möjlighet till förlängning på ytterligare fyra år.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer K3, 32.a Underrättelsebataljonen.

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

Tillträde: from v.825

Placeringsort: Karlsborg

Lön: Individuell lönesättning enligt Försvarsmaktens avtal om vissa villkor för kontinuerligt tjänstgörande gruppbefäl, soldater och sjömän.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du ingår i en undgrupp med 8 jägarsoldater. Undgruppen rör sig självständigt inom stora områden, ofta långt ifrån egna förband och har som huvuduppgift att samla in information genom fast och rölig spaning. Till din hjälp har du ett antal olika sensorer för dokumentation. Informationen är underlag till högre chef, så att han kan fatta vidare beslut om hur striden ska föras.

Undgruppen har också till uppgift att leda in indirekt eld på djupet från artilleri och granatkastare, samt att genom föra eldöverfall och överfall.

Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Undgruppen förflyttar sig till fots, med skidor, eller i terränggående fordon.

Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

 Generella krav för anställning:


• Svenskt medborgarskap
• Skall ha genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg.
• God fysisk förmåga.
• Skall ha lägst B-körkort.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer:

Genomförd GU K 3, alt tjänstgjort vid undpluton på 32.Undbat, tjänstgjort på Säkbat eller AJB som GSS.

Militärt förarbevis (RG32, GALT alt TLC)

Utlandstjänst

Sambandsutbildning

Stor vikt kommer lägga vid personlig lämplighet

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Fj Oscar Gullstrand


Oscar.gullstrand@mil.se

0505:45 10 00

Dokument att bifoga ansökan:


• Personligt brev med beskrivning av dig själv och levnadsbeskrivning både civilt och militärt.
• CV med referenser.
• Gymnasiebetyg.
• Militärt vitsord.
• Körkort och militära förarbevis.

Sista ansökningsdag 2018-03-18

Intervjuer och tester kommer ske v.17

Fackliga representanter

ATO K 3 (ato-k3@mil.se)


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 18
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning (FM lönenivåer för GSS)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11817
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer 546 30 KARLSBORG
54633  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Lärare åk 4 - 6 med IT-profil

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:
Carl Johanskolan åk 7-9 samt fritidsgård
Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Förskola för barn 1-5 år
Vuxenutbildning

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass, årskurs 1 - 6 samt förberedelseklass. Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

ARBETSUPPGIFTER
Till Strandskolan söker vi nu en lärare för undervisning i årskurs 4 - 6 med IT-profil. Du kommer att undervisa i någon av klasserna på mellanstadiet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation för årskurs 4 - 6 med behörighet i ämnena svenska, matematik, engelska, SO alternativt NO. Kunskaper om och intresse för pedagogisk användning av IT är meriterande. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang. Du är initiativrik, strukturerad och har ett gott ledarskap. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-08-13 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens: Dnr 2017-98
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bcdd16f3-c7b1-4701-810b-1c9df01d7e2e&publishCode=AMS&TK=788cfb7e-04c4-46da-b642-4a1925921462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent med körkort sökes till flicka i Karlsborg!

Assistanskompaniet söker en personlig assistent till vår kund utanför Karlsborg. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 70% . Passen är förlagda både morgon och eftermiddag.

Kunden är en tjej i grundskoleåldern som bor i ett hus med sin familj. Hon har en neuropsykiatrisk diagnos och behöver hjälp med allt som hon inte kan göra själv. Exempelvis som hygien, påklädning och vara med på aktiviteter.


Du som söker bör vara en jordnära, tycka om att ha ordning och reda omkring dig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom vården. Du är lugn, rökfri, har personlig mognad och du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlighet och att du och kunden kommer överens. Du som söker bör inte vara pälsdjursallergiker då det finns katt i hemmet.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.


Assistanskompaniet AB är det personliga företaget som med drivna och engagerade medarbetare levererar en service i toppklass. Genom att erbjuda en assistans där kunden, kvalitet och service står i fokus skapar vi förutsättningar för att kunden ska kunna leva sitt liv på sina villkor. För oss är våra assistenter lika viktiga för oss som våra kunder är. Vi erbjuder utbildningar och vill att alla anställda ska känna en trygghet i sin anställning samt en delaktighet i företaget. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVi har kollektivavtal med KFO-Kommunal 60%-80%Vi tillämpar anställningsformen timanställning. Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/Kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Karlsborg
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@assistanskompaniet.se
Övrigt: Urval och intervju sker löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inskickade handlingar går ej i retur.
Arbetsplats: 
Adress: 1:A ASSISTANSKOMPANIET AB
Huvudstagatan 22
17158  Solna Sverige
Hemsida: http://www.assistanskompaniet.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till en man i 40-års åldern!

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent till en man i 40-årsåldern i Karlsborg som är rullstolsburen och har assistans dygnet runt. Dina arbetsuppgifter innebär att bistå kunden i hemmet samt hjälpa till vid olika aktiviteter. Att se till kundens hälsa och välmående är din främsta arbetsuppgift, därför läggs yttersta vikt vid personkemi.

Du som söker ska vara ödmjuk och trygg i dig själv. Du har nära till skratt och bjuder gärna på dig själv. Du trivs med att hjälpa andra och du har ett rakt, enkelt och effektivt sätt. Att vara lyhörd och att känna av kundens behov är en förutsättning för att kunna hjälpa till på bästa sätt. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av att arbeta inom omsorg och du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta varierad arbetstid på ett rullande schema. Arbetstiden kan variera mellan deltid och upp till heltid. Då kunden har assistans dygnet runt kommer arbetstiden att vara förlagd under såväl dag, kväll som natt. Vid nattjobb är en kort del av natten så kallad jour/väntetid. Körkort och bil är ett måste för att ta sig till och från arbetet.

Om du tror att du är rätt person för tjänsten, skicka din ansökan nu. Urval görs löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/700/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Lärare i matematik och NO

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:
Carl Johanskolan åk 7-9 samt fritidsgård
Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Förskola för barn 1-5 år
VuxenutbildningARBETSUPPGIFTER
Vi söker grundskollärare i matematik och NO
(i första hand fysik), åk 7-9 på Carl Johanskolan

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation

ÖVRIGT
Tillsättning sker löpande. Tjänsten kan komma att användas till omflyttning i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-19 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 2017-
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8d127cd-2c7b-4107-8b6f-046c341faded&TK=b0255ee1-ed67-4aa7-8bdb-99787afcc74f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stabsassistent vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola, K 3

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som stabsassistent vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola jobbar du huvudsakligen med att förbereda inför, serva under och efterbereda i samband med skolans olika kurser. Vidare kommer du vid behov få stötta skolans överlevnadsinstruktörer vid utbildning. 

 

Kvalifikationer


• Svenskt medborgarskap
• Godkänd säkerhetsprövning
• Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning med godkända betyg
• B-körkort

 

Meriterande kvalifikationer


• Conduct After Capture Instruktör
• Förarbevis personbil, minibuss, lastbil
• Sambandsutbildning
• Vapenutbildning
• God datorvana

 

Personliga egenskaper

Du har en väl utvecklad social kompetens och mognad. Som stabsassistent har du god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har god fysisk förmåga. Det är av vikt att kunna arbeta både i grupp och självständigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tidsbegränsad anställning med stöd av "Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjömän inom Försvarsmakten". Anställnngstid 8 år, med möjlighet till förlängning till 12 år.

OR4.

Befattningen är placerad vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola, på Livregementets Husarer K 3 i Karlsborg.

Tillträdesdatum 2018-01-01, eller efter överenskommelse.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mj Jonas Månsson C Försvarsmaktens Överlevnadsskola K 3 tfn 0505-451000 eller HR-generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

 

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Eva Härnqvist/Josefina Åsemys, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

 

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-19. Bifoga CV samt ett personligt brev. I det personliga prevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14287
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten PL 12
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Ledningssoldat på 32.Underrättelsebataljon

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i en ledningsgrupp. Ledningsgruppen är bataljonschefens resurs för att utöva ledning av betaljonens inhämtningsresurser. Till din hjälp har du flertalet olika tekniska stödsystem för ledning och uppföljning av bataljonen. Ledningsgruppen förflyttar sig huvudsakligen med terränggående fordon samt med ett lätt alternativ även till fots. Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider i alla typer av terräng under dygnets alla timmar. Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Ledningssoldat:
Som ledningssoldat på ledningsplutonen så ingår du i en ledningsgrupp. Din huvuduppgift som ledningssoldat är att säkerställa att sambandet uppåt och nedåt i organisationen fungerar. För att kunna lösa dessa uppgifter skall ledningssoldaten kunna handha en mängd olika sambands- och IT-system. Ledningssoldaten skall också kunna genomföra enklare felsökningar och reparationer, härvid bör personen vara initiativrik och ansvarstagande. Ledningssoldaten kan även få till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar ledningssoldaten för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Goda egenskaper för en ledningssoldat är stresstålighet och ett gott ordningssinne.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap.
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg.
God fysisk förmåga.
Körkortbehörighet B.

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE.
Militärt förarbevis BE, C, CE.
Utbildning på sambands- och kryptosystem.
Tidigare erfarenhet som ledningssoldat/signalist.
Tidigare genomfört internationell insats.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14617
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Mekaniker på 32.Underrättelsebataljon

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i en reperationsgrupp tillhör Underhållsplutonen. Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när det gäller sjukvård, reparationer och förnödenhetsförsörjning.

Reperationsgruppens huvuduppgift är att understödja förbandets enheter med reperationer och reservdelar. Arbetet som gruppen utför kan ske i såväl verkstadslokaler med ordnad reservdelsförsörjning, som under en gran på stridsfältet med improviserade lösningar. Reperationsgruppen förflyttar sig huvudsakligen i terränggående fordon. Uppgiften skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Sambandsmekaniker
Sambandsmekanikern är framförallt utbildad för att kunna reparera de sambands- och ledningssystem som finns på bataljonen. Sambandsmekanikern kan även få till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar sambandsmekanikern för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Som mekaniker är det viktigt att vara självständig, metodisk, noggrann och kreativ när det gäller att hitta lösningar på problem.

Fordonsmekaniker
Fordonsmekanikern är farmförallt utbildad på samtliga fordon som förbandet framför. Fordonsmekanikern kan även få till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar fordonsmekanikern för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Som mekaniker är det viktigt att vara självständig, metodisk, noggrann och kreativ när det gäller att hitta lösningar på problem

Vapenmekaniker
Vapenmekanikern är framförallt utbildad för att reparera bataljonens olika vapensystem. Vapenmekanikern kan även få till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar vapenmekanikern för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Som mekaniker är det viktigt att vara självständig, metodisk, noggrann och kreativ när det gäller att hitta lösningar på problem.

Elektronikmekaniker
Elektronikmekaniker är framförallt utbildad på att felsöka och reparera olika typer av elverk, optronik, IS-materiel, men även tillbehör till många andra system som förbandet använder. Elektronikmekanikern kan även få till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar elektronikmekanikern för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Som mekaniker är det viktigt att vara självständig, metodisk, noggrann och kreativ när det gäller att hitta lösningar på problem.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg
God fysisk förmåga
Körkortbehörighet B

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE
Militärtförarbevis BE, C, CE
Behörighet att framföra hjullastare/truck Teknisk/Mekanisk utbildning på gymnasienivå
Tidigare militär erfarenhet som mekaniker inom samband, fordon och/eller vapen
Tidigare genomfört internationell insats

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14616
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Reparationsgruppchef på 32.Underrättelsebataljonen (OR6)

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Reperationsgruppen tillhör Underhållsplutonen.  Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när gäller sjukvård, reparationer och förnödenhetsförsörjning.

Reperationsgruppens huvuduppgift är att understödja förbandets enheter med reperationer och reservdelar. Arbetet som gruppen utför kan ske i såväl verkstadslokaler med ordnad reservdelsförsörjning, som under en gran på stridsfältet med improviserade lösningar. Reperationsgruppen förflyttar sig huvudsakligen i terränggående fordon. Uppgiften skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Reparationsgruppchef
Som chef för reperationsgruppen leder du reparationsgruppen som består av anställda soldater/mekaniker i dess dagliga arbete. Du ingår i befälslaget på underhållsplutonen och ansvarar för att planera, genomföra och leda den tekniska tjänsten på underhållsplutonen. Detta görs i samråd med övriga i plutonslaget och skvadronens tekniska chef.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap.
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg.
God fysisk förmåga.
Körkortbehörighet B.
Har genomfört specialistofficersutbildning inriktning mekanik med godkänt resultat (OR6).

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE.
Militärtförarbevis BE, C, CE.
ADR.
Tidigare erfarenhet som trossoldat/underhållssoldat/mekaniker/teknisk officer.
Tidigare genomfört internationell insats.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14615
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Underhållsgruppchef på 32.Underrättelsebataljon

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du är chef för underhållsgruppen som tillhör Underhållsplutonen. Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när gäller sjukvård, reparationer och förnödenheter.

Underhållsgruppens huvuduppgift är att understödja förbandets enheter med förnödenheter. Underhållsgruppens förflyttar sig huvudsakligen i terränggående fordon. Uppgiften skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar.

Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Underhållsgruppchef
Som chef för Underhållsgruppen leder du underhållsgruppen som består av anställda soldater i dess dagliga arbete. Försörjning av förnödenheter till förbandet kan ske genom TOLO/Överlämningsplats, luftburen försörjning och upplag. På underhållsgruppen används fordon från terränghjuling upp till Tung Lastbil med släp och allt där emellan.

Som Underhållsgruppchef planerar, leder och genomför underhållstjänsten vid underhållsplutonen.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap.
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg. Har genomfört specialistofficersutbildning inriktning försörjning med godkänt resultat (OR6).
God fysisk förmåga.
Körkortbehörighet B.

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE.
Militärtförarbevis BE, C, CE.
ADR.
Tidigare erfarenhet som trossoldat/underhållssoldat.
Tidigare genomfört internationell insats.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14613
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Underhållssoldat på 32.Underrättelsebataljonen

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår i en underhållsgrupp på Underhållsplutonen.  Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när det gäller sjukvård, reparationer och förnödenhetsförsörjning.

Underhållsgruppens huvuduppgift är säkerställa bataljonens uthållighet genom att leverera förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel. Uppgiften innebär bland annat att underhållsgruppen ska kunna ta emot, distribuera och lagerhålla förnödenheter för bataljonen. Underhållsgruppen förflyttar sig huvudsakligen med terränggående fordon och kan under kortare tid uppträda självständigt. Uppgifterna skall kunna lösas under alla årstider och i alla typer av terräng under dygnets alla timmar. Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Underhållssoldat
Som underhållssoldat så ingår man i underhållsgruppen. Som underhållssoldat ansvarar du för att medföra och ersätta förbandet med förnödenheter såsom drivmedel, ammunition, förplägnad och förbrukningsmateriel.  Underhållssoldaten kommer även ha till uppgift att vara förare på ett av gruppens fordon och då ansvarar underhållssoldaten för framförandet av fordonet samt den dagliga tillsynen. Underhållssoldaten kan även ha till uppgift att framföra hjullastare och ansvara för vissa fältarbeten som behöver göras i och omkring förläggning eller överlämningsplats. Utbildningen till underhållssoldat innefattar bland annat förarbevis på tung lastbil och släp samt utbildning i transport av farligt gods (ADR). Befattningen kräver noggrannhet, ett högt säkerhetstänkande, förtänksamhet, god samarbets- och initiativförmåga.

Generella krav för anställning
Svenskt medborgarskap.
Genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg. God fysisk förmåga.
Körkortbehörighet B.

Meriterande kvalifikationer
Körkortsbehörighet BE, C, CE.
Militärtförarbevis BE, C, CE.
Behörighet att framföra hjullastare/truck ADR.
Tidigare erfarenhet/utbildning inom förnödenhetsförsörjning inom FM.
Tidigare genomfört internationell insats

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Fj Olsson
Stf C Stab och trosspluton
320. Skvadron
32.Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14612
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Plutonchef Underhållspluton på 32. Underrättelsebataljonen K 3

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att vara plutonchef innebär att rekrytera, planera, leda, utbilda och följa upp plutonens samtliga funktioner. Du kommer att ha ett stort ansvar och inflytande över funktionernas utveckling. Specifikt för Underhållsplutonen är dess komplexa sammansättning av funktioner. Tjänsten ställer stora krav på samordning, systemförståelse och en inställning att vilja understödja bataljonen i lösandet av uppgift. Underhållsplutonen är bataljonens viktigaste resurs när gäller sjukvård, reparationer och förnödenhetsförsörjning.
Du förväntas att delta i insatser i den omfattning som regering och riksdag beslutar om. Under den period då du inte är insatt bedrivs fortlöpande utbildning, träning och återhämtning.

Underhållsplutonchef
Underhållsplutonen ingår i 320 Funktionsskvadron.
Som plutonchef för Underhållsplutonen ansvarar du för att understödja bataljonen med sjukvård, teknisk tjänst och förnödenheter. Under ditt ledarskap lyder en reparationsgrupp, en underhållsgrupp och en sjukvårdsresurs. Underhållsplutonen funktionsleds till stor del av, dels logistiksektionen på bataljonen (S4), och dels skvadronens tekniska chef.

Vem söker vi?
Du är en utbildad specialistofficer (OR7) med erfarenhet av att rekrytera, planera, utbilda och leda en pluton.
Du har en förmåga att se helheten och har en god systemförståelse.
Du har erfarenhet eller en bakgrund inom logistik eller teknisk tjänst.
Du har en god fysisk förmåga.

Meriterande kvalifikationer
Tidigare erfarenheter som plutonchef.
Utbildad inom logistik och underhållstjänst.
Tidigare erfarenhet som trossoldat/underhållssoldat/mekaniker/teknisk officer.
Tidigare genomfört internationell insats i befattning.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
Kn Kaj Rosö
Tjänsteförrättande Skvadronchef
320 Funktionsskvadron
32. Underrättelsebataljon
0505-45 10 00


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14611
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Contracts Manager

Som Contracts Manager har du en central och koordinerande roll genom hela värdekedjan från upprättande av offerter till mottagande av kontrakt, samt för genomförandet och leverans av dessa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär ledning och genomförande av offert- och kontraktsarbete, projektledning av samtliga interna och externa kundrelaterade aktiviteter för våra kontrakt där du koordinerar våra kundkontakter. Du kommer också arbeta med upprättande och analys av produktkalkyler.


Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom industriell ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet inom hantering av kommersiella avtal inom tillverkande industri.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav då internationella kontakter förekommer i arbetet.

Du ska ha lätt för att samarbeta med medarbetare och kunder på alla nivåer och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att ta eget ansvar i ditt arbete och är en prestigelös kollega.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och vid enheten i Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Offertingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten är tillsvidare. Tjänsten kan innebära resor inom och utom Sverige.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Contracts Manager
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Vi tar bara emot din ansökan via e-post. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i språk

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, vuxenutbildning, särskola, svenska för invandrare (SFI) och särvux.

Förvaltningen är indelad i fem rektorsområden:
Carl Johanskolan åk 7-9 samt fritidsgård
Strandskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Mölltorpsskolan åk 1-6 samt förskoleklass och skolbarnsomsorg
Förskola för barn 1-5 år
VuxenutbildningARBETSUPPGIFTER
Vi söker grundskollärare i språk; svenska, svenska som andraspråk, engelska och spanska, årskurs 7-9.
Det finns möjlighet att kombinera tjänsten på olika sätt efter ämnesbehörighet.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation

ÖVRIGT
Tillsättning sker löpande.
Underlaget kan komma att användas för överflyttningar i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid alternativt deltid beroende på ämneskombination. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017-
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea092f7c-eb20-47f6-97ed-1a2a96d46b76&TK=c0a28b60-3c66-4a22-b8a6-b7ae5be32438
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Försvarshälsan Karlsborg söker läkare

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Försvarshälsan Region Mitt (FHM) är en av fyra regioner i Sverige. FHM ansvarar för företagshälsovård för anställd personal, hälso- och sjukvård för elever och rekryter samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser. FHM har 6 lokala mottagningsenheter: Malmen, Kvarn, Karlsborg, Skövde, Såtenäs och Göteborg. Vi är ca 60 anställda och har ca 7000 kunder. I vår region finns verksamheter inom både armé, flyg och marin.

 

Försvarshälsan Karlsborg behöver nu anställa läkare på heltid eller 50-100% med inriktning företagshälsovård, allmän medicin och/eller akutmedicin.

Du kommer att ingå i vårt hälsoteam bestående av läkare, företagssköterska, psykolog, hälsopedagog, sjuksköterskor, fysioterapeut/ergonom, arbetsmiljöingenjör samt medicinsk sekreterare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänstgöring som läkare vid Försvarshälsan Karlsborg. Kundunderlaget utgörs av såväl civilt som militärt anställd personal.
Företagshälsovård för anställd personal d v s stödja organisationen i arbetet att utveckla attraktiva hälsofrämjande arbetsplatser, främja hälsa, förebygga ohälsa, utreda och bedöma arbetsförmåga och utreda behov av rehabiliterande insatser.
Delta i fortsatt utveckling av Försvarshälsans verksamhet.
Hälso- och sjukvård för rekryter och elever.
Delta i utbildning för organisationen inom området arbete, hälsa, livsstil samt rehabilitering.
I befattningen ingår att kunna vara läkare med medicinskt ledningsuppdrag.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom företagshälsovård/arbetsmiljömedicin, allmänmedicin eller annan relevant specialistkompetens.
Körkort lägst B

Meriterande

Genomförd värnplikt och/eller tidigare erfarenhet av tjänstgöring i Försvarsmakten
Erfarenhet av företagshälsovård
Erfarenhet av att arbeta i multiprofessionellt team
Erfarenhet av promotivt, preventivt, behandlande och rehabiliterande arbete

Personliga egenskaper

Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt ha nära samarbete med Försvarshälsans övriga personal. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är en förutsättning för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är i huvudsak förlagd till Karlsborg, resor i tjänsten kan förekomma. Arbetstid: 40h/v, heltidstjänstgöring. Verksamheten bedrivs till allra största delen på dagtid. Tillträde snarast möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas inom ramen för FM lönepolicy. Löneanspråk anges i ansökan.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

Lena Berggren, avdelningschef FH Karlsborg
Rafal Trytko, läkare FH Skövde
Christina Nyberg, handläggare FH Mitt

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Ring gärna kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök.

Fackliga representanter

OFR/S Bengt Lindlöf
OFR/O Klas Ahlqvist
SEKO-F Lola Ahlgren

Kontaktas via växeln 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-21. Bifoga ditt CV och ansökningsbrev.

 


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEfter avtal och överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14531
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarshälsan By 52, Pl 13
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Underhållschef

Rollen som Underhållschef är ny i vår organisation och ditt huvudsakliga fokus kommer vara att utveckla produktionsorganisationens arbetssätt inom mekaniskt och elektriskt underhåll såväl som operatörsunderhåll. Du skall säkra att underhållsrutiner finns etablerade och följs samt planera, samordna och styra reparationsarbeten på företagets maskinpark. Du är medlem i produktionsorganisationens ledningsgrupp och kommer att vara delaktig i löpande förbättringsarbeten. Rapportering sker till Produktionschefen.

Vi söker dig som har en teknisk utbildningsbakgrund på minst gymnasienivå och flerårig erfarenhet från att arbeta med moderna underhållsmetoder inom tillverkande industri. Du har även dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla andra människor och är trygg med personalansvar.

Du är förtroendeingivande i ditt ledarskap, en trygg beslutsfattare som har förmågan att initiera förändringar och driva igenom dessa.

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett serviceinriktat arbetssätt, förmågan att prioritera och att du är en prestigelös kollega. Du ska ha lätt för att samarbeta med chefer och medarbetare på alla nivåer i organisationen och har en god kommunikativ förmåga.

Mycket goda kunskaper i svenska språket, båda muntligt och skriftligt, är ett krav. Lika så i engelska som är vårt koncernspråk.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Underhållschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstresor kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Underhållschef
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan således komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionsplanerare

Med anledning av kommande pensionsavgång söker vi nu en ny Produktionsplanerare till Nammo i Karlsborg. Du kommer att arbeta med att ta fram produktionsplaner utifrån kundorder och företagets huvudplan samt initiera och leda beredningsarbetet för kommande produktion. Mycket av arbetet sker i affärssystemet Microsoft Dynamics AX i vilket du kommer underhålla artikel-, operations- och strukturregister. Du jobbar tätt tillsammans med övriga avdelningar i produktionen och följer kontinuerligt upp och vid behov reviderar produktionsplanen. Rapportering sker till Produktionschefen.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom teknik alternativt logistik eller arbetslivserfarenheter vi bedömer likvärdiga. Du skall ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare under ca 3-5 år, och har goda kunskaper inom både ekonomi och projektledning.

Önskvärt är att du har arbetat i affärsystemet Microsoft Dynamics AX sedan tidigare.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav.

För att lyckas i den här rollen krävs det att du arbetar strukturerat och har en god samarbetsförmåga. Du skall kunna växla mellan att arbeta i olika tidsperspektiv med varierande planeringshorisonter då vi verkar i en föränderlig miljö.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Produktionsplanerare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsteresor kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Produktionsplanerare
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan således komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förbättringsledare

Rollen som chef för kvalitet och processförbättringar innebär att du leder en grupp bestående av produktionstekniker, beredare och planerare. Du arbetar aktivt med kvalitets och processrelaterade förbättringar.
Nammo har antagit en global strategi att arbeta med ständiga förbättringar genom att implementera Lean och Six Sigma inom koncernen och som en del av din roll blir du en nyckelperson i implementationen av detta på Nammos produktionsenhet i Karlsborg. Arbetet kommer innebära att säkerställa standardisering av verktyg och metoder, utbilda organisationen i dessa samt medverka i och driva på de olika avdelningarnas förbättringsarbete. Du kommer vara en stödfunktion till chefer och andra medarbetare i olika problemlösningssituationer.

Rapportering sker till Produktionschefen och du är medlem i produktionsorganisationens ledningsgrupp.


Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna dokumenterad utbildning inom LEAN och Six Sigma samt gedigen erfarenhet från att arbeta med dess metodik. Du skall vara van av och trivas med att arbeta i projektform och det är meriterande om du har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt inom tillverkande industri sedan tidigare.

Du ska ha lätt för att samarbeta med chefer medarbetare på alla nivåer och har en god kommunikativ förmåga med fingertoppskänsla att coacha andra människor. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt, en god analytiskt förmåga och drivs av förändring och förbättring.

Du är en förtroendeingivande ledare som är en förebild i ord och handling för företagets policys och riktlinjer.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsteresor kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Förbättringsledare
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Transportplanerare

Då vår nuvarande transportplanerare går i pension söker vi efter en ny kollega som vill fortsätta att bidra till och utveckla en hög leveransservice till och från företaget.

I rollen som transportplanerare är du en del av funktionen Supply Chain och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera, bereda och boka transporter för både inkommande och utgående gods på väg, sjö och med flyg. Våra transporter klassas mestadels som farligt gods.

Vidare ingår att ta in offerter på transporttjänster och medverka vid tecknade av avtal med leverantörer av dessa tjänster. En viktig del av uppgifterna är att genom kontakt med myndigheter såväl i Sverige som i utlandet ta fram underlag för nödvändiga tillstånd som krävs för transporternas genomförande.

Vid behov är du behjälplig i frågor rörande förtullning samt skrot och avfallshantering.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av transportplanering och goda kunskaper om regelverk för transport och export. Har du erfarenhet av transport av farligt gods är detta mycket meriterande. Utöver gymnasieutbildning ser vi att du har relevanta påbyggnadsutbildningar inom området, gärna utbildning inom ADR/IMDG/IATA och är utbildad säkerhetsrådgivare.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav.

Du ska ha lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och en utvecklad förmåga att ta eget ansvar i ditt arbete.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Transportplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsteresor kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Transportplanerare
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Tillträde sker enligt överenskommelse och tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Operativ inköpare

Om du har något eller några års erfarenhet inom inköp och vill ta nästa steg kan detta vara tjänsten för dig. I rollen som inköpare ingår du i avdelningen Supply Chain och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär hantering av avtal och genomförande av inköp av produktingående varor och tjänster samt i förekommande fall indirekt material. Tillsammans med vår SQA ansvarar du för reklamationshantering mot våra leverantörer.

I din roll som inköpare är du också den sammahållande länken mellan företaget och dess leverantörer med uppgift att utveckla leverantörer och långsiktiga kund-leverantörsförhållanden. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni även för att optimera materialanskaffningsprocessen.


Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik och några års erfarenhet från operativt inköpsarbete. Du har god datavana och erfarenhet av att arbeta i affärsystem, vi arbetar i Microsoft Dynamics AX.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt, är ett krav.

Du ska ha förmågan att skapa goda relationer båda inom den egna organisationen och med externa kontakter och kunna kommunicera på ett professionellt sätt. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt, förmågan att ta eget ansvar i ditt arbete och är en duktig analytiker.


Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 4 orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsteresor kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Inköpare
Webbplats:
Epostadress: career.kbg@nammo.com
Övrigt: Tillträde sker enligt överenskommelse vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Nammo Sweden AB - Karlsborg
Box 4
54623  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bilmekaniker/personbilstekniker

Du kommer arbeta som bilmekaniker/personbilstekniker, vilket innefattar servicearbeten, reparationer, leveransservice, felsökning m.m. främst på vårt eget märke Peugeot, men även på de flesta andra på marknaden förekommande bilmärkena. Vi hanterar emellanåt också husbilar och andra typer av fordon.

Du kommer jobba i ett litet gäng på 10 personer, så du bör ha lätt för att samarbeta med andra, men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Då arbetet innefattar felsökning/mätningar både manuellt samt med datorer är datorvana och elkunskaper ett krav, likaså B-körkort. Goda kunskaper i engelska är ett plus. Vi ser helst att du har någon Fordonsteknisk utbildning i grunden och gärna arbetslivserfarenhet inom yrket. Märkesspecifik vidareutbildning kommer tillhandahållas av oss.

Vi lägger också stor vikt vid din sociala kompetens, då alla på företaget har kundkontakt dagligen och vi värderar en personlig kontakt med våra kunder mycket högt.

Bilomarin är sen drygt 50 år tillbaks återförsäljare och verkstad för Peugeots person- och transportbilar, men vi jobbar även med service och reparationer av de flesta andra bilmärken på marknaden. Vi utför det mesta inom branschen inklusive AC-arbeten, hjulinställningar, släckning av 2:or från besiktning, bilglasarbeten m.m. Vi har även en komplett däckverkstad med tillhörande däckhotell.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Bilmekaniker
Webbplats:
Epostadress: sales@bilomarin.se
Övrigt: Tillträde snarast enligt överenskommelse, provanställning tillämpas. Vi tillämpar givetvis kollektivavtal (Motorbranschavtalet). Välkommen med din ansökan snarast på sales@bilomarin.se, vi hanterar inkomna ansökningar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: BILOMARIN I KARLSBORG AKTIEBOLAG
Axtorpsvägen 51
54672  MÖLLTORP Sverige
Hemsida: http://www.bilomarin.se
  
Platsannons

P4 rekryterar skjutfältsbefäl Karlsborg

Beskrivning av tjänsten för Skjutfältsbefäl Karlsborg.

 

Placering: Kråks skjutfält

 

Omfattning: 100 %

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Skjutfältsbefälet lyder under C skjutfältsdetalj Karlsborg och planeras mot stf detaljchef. Tjänsten innebär att lösa tilldelade uppgifter inom i första hand de fält och utbildningsanordningar som faller under organisationen. Likväl som att vissa uppgifter löses enskilt är det andra som innebär att arbetsleda personal. Riskzonövervakning med hjälp av teknisk utrustning och i samverkan med andra myndigheter är en stor del av arbetet. Tjänsten innebär även ett ansvar för att verksamheten i egen organisation och den verksamhet som bedrivs på skjutfältet sker i enlighet med gällande lagstiftning och av Försvarsmakten utfärdade bestämmelser.

Övnings- och skjutfältsavdelningen vid Skaraborgs regemente består av ett flertal skjutfält med tillhörande personal och leds från Skövde, där övnings- och skjutfältsdetalj Karlsborg är en del av denna avdelning. Arbetet innebär även ett samarbete med övriga skjutfält i olika frågor.

Krav:


• Officer
• Dokumenterat goda ledaregenskaper och förmåga att arbeta självständigt
• Serviceinriktad och god kommunikationsförmåga
• God samarbetsförmåga
• God förmåga att tillgodogöra sig teknisk kunskap och att omsätta detta praktisk, t.ex. radar och sambandsinstallationer
• God administrativ förmåga inklusive hantering av vanligt förekommande datorstöd
• Körkort klass B

 

 

Önskvärda kvalifikationer:


• Dokumenterad utbildning på förekomande arbetsmaskiner (hjullastare, traktorgrävare, truck, motorsåg, röjsåg mm)
• Körkort klass C
• Skjutgränsdator
• FM värdeberäknad mängdutbildning
• Ammunitionsröjledare

Personliga egenskaper:


• Är social och har lätt för att samarbete intern och extern
• Strukturerad med god förmåga att se ett helhetsperspektiv
• Serviceinriktad med god förmåga att vilja och leverera stöd

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

 

Tillträde: 2017-10-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Varaktighet: Tillsvidare

Kontakt: Vill du veta mer om befattningen kontakta detaljchef Lt Daniel Lång

(073-382 55 02) eller avdelningschef Mj Anders Edholm (anders.k.edholm@mil.se)

 

Lokal facklig kontaktperson :

OF Skaraborgarna, Elina Meyer, nås via Vxl 0500-465000


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13676
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Skaraborgs regemente Box 604 541 29
54129  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Informationsystemsdriftledare

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Informationssystemsdriftledaren (ISDL) stödjer förbandet i planering av, utveckling av system och metod för och upprättande och drift av kvalificerade IS-system. I det dagliga arbetet tjänstgör ISDL på en ledningspluton och arbetar under övning och insats nära bataljonsstabens personal. Som ISDL jobbar du nära och arbetsleder informationsdrifltedarassistenten (ISDA). Under 2016 ska förbandet införa Försvarsmaktens nya ledningssystem, varför det kommer att bli informationsdriftledarens huvudsakliga arbetsuppgift att leda införandet samt utbilda ledningsplutonen i de nya rutiner som följer med detta.

Då tjänsten är militär kommer del av arbetstiden omfatta personlig träning för att bibehålla grundläggande soldatfärdigheter så som vapentjänst, fysiskträning, materielkunskap mm. Du förväntas även kunna planera, genomföra och följa upp enklare soldatutbildning. Som exempelvis personlig färdighet i enskild soldats strid, gruppstrid och skjutning på skjutbana.

Personen vi söker är strukturerad med ett gott ordningssinne, social, serviceinriktad och har lätt att möta många människor och med en god förståelse för såväl metoder som tekniken bakom ledningssystem.

Befattningen är en OR6/7-befattning.

Generella krav för anställning:
Svenskt medborgarskap
Skall ha genomfört värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg.
Skall ha erhållit en officersexamen som antingen taktisk- eller specialistofficer.
God fysisk förmåga.
Skall ha lägst B-körkort.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.
Godkända betyg från lägst gymnasial utbildning.

Meriterande kvalifikationer:
En gedigen kunskap och en vilja att utveckla sig inom informationssystemsområdet.
Erfarenheter av konfiguration av routrar och switchar.
Erfarenheter av administration av domäner.
Erfarenheter av felsökning på server- och klienthårdvara.
Erfarenheter av open source-programvara.
Erfarenheter av arbete med databaser.
Utbildning i informationssäkerhet.
Erfarenheter av arbete inom Försvarsmakten.
Erfarenheter av datorbaserade ledningssystem.
Militärt förarbevis för exempelvis minibuss, lätt personterrängbil, lastbil.
Körkort BE, C, CE
SUSA grupp, skjutledare skjutbana

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Ansökan ska innehålla, CV, personligt brev, dokumenterad utbildning, civil samt militär (betyg, intyg, omdömen).

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Fj Olsson Mail: eric.johnsson-olsson@mil.se
Tel: Växeln 0505-451000

Fackliga representanter:
Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-451000 (vx)
SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000 (vx)
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000 (vx)

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Tillträde: enligt överenskommelse

Typ av anställning: Anställningen inleds med 6 månaders provanställning därefter möjlighet till tillsvidareanställning.

Sökande förband/enhet: Livregementets Husarer, 32 Underrättelsebataljonen.

Placeringsort: Karlsborg

Beskrivning av enheten: Se www.forsvarsmakten.se/k3


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14041
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Livregementets husarer K 3
54681  Karlsborg Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Vi söker två legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med omfattning 100 % med tillträde efter överenskommelse.
På Karlsborgs rehabmottagning erbjuder vi kontinuitetsersättning. Vilket innebär att du erhåller ett extra påslag på lönen varje helt halvår som du arbetar. För mer information om detta kan du kontakta kontaktperson nedan.
Karlsborg ligger vid Vättern i ett vackert landskap med spännande natur och flera sjöar, vilket ger goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Det finns gott om vackra strövområden, vandringsleder och motionsspår och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och gamla. Närmsta större stad är Skövde och det finns väl utbyggd bussförbindelse mellan orterna. Läs gärna mer om kommunen på www.karlsborg.se

Om arbetet
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Som ny på arbetsplatsen får du introduktion samt en handledare. På enheten arbetar fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling, internutbildning och du har stora möjligheter till kompetensutveckling. Du arbetar självständigt eller i team med arbetsuppgifter som bedömning, behandling och träning. Vi har undervisning i olika patientskolor som t ex artrosskola. Vanliga problem som människor söker oss för är muskuloskeletala problem, smärta, neurologi och stressrelaterade besvär.
Vi har ett bra samarbete med vårdcentralen vilken är belägen i samma byggnad och där vi träffas och umgås i gemensamma personallokaler. Vi arbetar utifrån vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok.

Om dig
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med några års erfarenhet. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du tar initiativ, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV).
I Närhälsans anställningsförmåner ingår bland annat friskvårdsbidrag, fri hälso- och sjukvård, och avtalspension. Intervju kan ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017/6784
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:171506/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Karlsborg Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier vård och omsorg

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.
ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till socialtjänsten i Karlsborg!
Vi söker nu timvikarier för tjänstgöring i vård och omsorg.

KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt om du har en formell kompetens som undersköterska, och gärna också erfarenhet från verksamhetsområdet. Detta är dock inget krav för timanställning. Vi anpassar din upplärning och bredvidgång utifrån dina förutsättningar och dina förkunskaper. Inom vissa av våra verksamheter är B-körkort ett krav, men inte i alla. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker Dig som är målinriktad, flexibel och kan arbeta mot gemensamt fastställda mål. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du ska, efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT-system som verksamheten använder.

Socialtjänstens etiska värdegrund med ledorden, respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt. Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Timvikarie Tidsbegränsad anställning, tillträde: Anställning kommer att ske löpande.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Dnr 2017-152
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2d748ed7-42f3-4a20-95c4-e351ebaf8fca&TK=705b9c45-b53c-431d-9279-e8c08650d1e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlsborgs kommun, Socialförvaltningen
Storgatan 16
54682  Karlsborg Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal