Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:58

Lediga jobb i Kalix kommun (2514), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 223
Täthet9,00Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area3 710,85Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 803,08Landareal (km²)
Sjö100,68Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 808,30Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lärare till årskurs 4-5, ref.nr 79/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Sangis skola är en f-6 skola med ca 50 elever fördelat påfyra klasser. Skolan ligger mitt i Sangis by, vackert vid Sangisälvens strandoch har den lilla enhetens charm med en god utemiljö och ljusa samt välanpassade lokaler. Skolan delar lokaler med en förskoleavdelning.Fritidshemmets syfte är att komplettera utbildningen i förskoleklass ochgrundskola samt främja allsidiga kontakter och gemenskap.
Du kommer att ingå iett arbetslag och ansvara för undervisning och mentorskap i en klass med ca 15elever årskurs 4 och 5. Arbetet sker i elevgrupp och i samarbete med övrigapedagoger i arbetslaget. Uppdrag som ledningsresurs kan ingå i anställningen

Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare i årskurs 4-5.Du är lärare med behörighet att undervisa i aktuella årskurser. Du ska vara enengagerad lärare som är väl förtrogen med styrdokumenten, vilka leder dittarbete med eleverna. Vi ser helst att du har en utbildning som är så heltäckandesom möjligt eller med inriktning mot naturorienterande ämnen samt idrott ochhälsa.
Att du har ettprofessionellt förhållningssätt, en helhetssyn på eleven och elevens behov ochatt du ser till att främja allsidiga kontakter och social gemenskap ser vi somsjälvklart. Du har höga förväntningar på eleverna och får dem att växa bådekunskapsmässigt och socialt. Vi förväntar oss även att du har erfarenhet av attanvända modern teknik i din undervisning.
Du ska se möjligheter, ha en vilja att vidareutvecklaverksamheten, ha lätt för att samarbeta och du ser på utveckling och nya idéersom positiva utmaningar.
Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet. Kalixkommun tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningen är tillsvidare 100% Körkort och IT-kunskap erfordras.
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-17
Tillträdesdag: 2017-08-15

För arbetsgivaren:
Rektor Peter Mariin, 070-618 52 95
 
För arbetstagarorganisationen:
Lärarförbundet, Kerstin Westerberg, 0923-658 30
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188504&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Tandsköterska Kalix

Arbetsplats: Kalix
Referensnummer: 193704


Om arbetsplatsen
Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning.
Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar".
Kalix ligger i centrum av Norrbottens kustregion. Golfbanan som ligger vackert belägen vid Kalixälvensstrand anses vara en av de bästa i Norrland. Flera anläggningar för ridsport finns. Sporthall och flera gym och tränings- anläggningar ger goda träningsmöjligheter
På kliniken i Kalix är vi för närvarande 8 tandläkare, 4 tandhygienister, 12 tandsköterskor och snart 2 tandläkare till. Vi ingår i verksamhetsområdet med Haparanda, Överkalix och Övertorneå.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som tandsköterska hos oss innebär både kliniskt och administrativt arbete, med stor vikt på flexibilitet. Arbetsuppgifterna omfattar teamarbete, eget patientarbete såväl som assistans. Arbete i steril och reception kan också bli aktuellt.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet av modern tandvård och teamtandvårdsarbete. Du är engagerad och positiv, har en vilja att utveckla dig inom ditt yrke, arbeta kvalitetsinriktat och lägger stor vikt vid omhändertagande och service. God datorvana är nödvändigt, då vi arbetar med digitalt tandvårdsstöd.

Anställningsfakta
Anställningen är på heltid och tillsvidare, med tillträde efter överenskommelse.


Vill du veta mer?
För mer information om jobbet kontakta
Kerstin Pettersson, Enhetschef, tfn 0923-76015, epost kerstin.u.pettersson@norrbotten.se
Urban Carlsson, Verksamhetschef, tfn 070-3284186, epost urban.carlsson@norrbotten.se


Fackliga företrädare
Johanna Kajava, Vision, ftn 0923-76011, epost johanna.kajava@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-18
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt schema tillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193704&DepartmentId=8941&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Hjärtsjuksköterska Specialistmottagning

Arbetsplats: Kalix sjukhus Specialistmottagning
Referensnummer: 193740


Om arbetsplatsen

Kalixsjukhus är ett länsdelssjukhus som svarar för vården i Östra Norrbotten. Detprimära upptagningsområdet omfattar ca 37 000 personer. Sjukhuset har enbred verksamhet främst inom intermedicin och rehabilitering.
 
Vid specialistmottagning bedrivs verksamhet inomallmän intermedicin, allmänkirurgi/urologi, gynekologi, ögonsjukvård samtneurologi. Till mottagningen finns också specialistsjuksköterskor inomhjärtsjukdomar,diabetes och ögon knutna. Vid behandlingsenheten utförsendoskopiska undersökningar samt mindre kirurgiska ingrepp.Vår öppettider ärmåndag-torsdag 07.00-16.00,fredagar 07.00-14.45.

Arbetsuppgifter
Mottagningen erbjuder dig ettomväxlande och självständigt arbete. Tjänsten som hjärtsjuksköterska inriktarsig mot Hjärt/Waranmottagning. Du kommer att arbeta självständigt med egenmottagning samt ha nära samarbete med den andra hjärtsjuksköterskan och läkarepå kliniken, du kommer även att medverka i hjärt -och självtestning av Waran skolor. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Vi arbetar enligt fastschema på mottagningen.


Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimeradsjuksköterska. Du bör vara ansvarstagande, engagerad och lyhörd. Stor vikt läggsvid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och förmåga till både självständigtoch teamarbete. Tidigare vana av mottagningsarbete är meriterande. Erfarenhetoch/eller vidareutbildning inom hjärtsjukvård/kardiologi är meriterande.

Anställningsfakta
En tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse, hösten 2017. RegionNorrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Vill du veta mer?

Enhetschef Sinikka Engström, 0923-764 29, 076-126 27 19
sinikka.engstrom@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag ochtill dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämtdirektkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare avytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Vårdförbundet, Anne Forss, 0923-76237, anne.forss@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-15
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 193740
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193740&DepartmentId=21018&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, kantonesiska, Avafors

Eleven du ska hjälpa är vuxen.
Ämne: Kantonesiska
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RNxxxxx
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-26
Referens: RNxxxxx
Webbplats: https://smartstudies.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Vill du jobba som personlig assistent i Kalix i sommar?

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Kalix! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar. 

Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger.

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: Körkort är en fördel. 
Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9421%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Furuhedsvägen 35C | 952 31 Kalix
95231  kalix Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

100% tjänst som personlig assistent till kund i Kalix

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
* Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
* Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Vi erbjuder dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.
* Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.

 
Vad innebär tjänsterna?

För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter till Kalix. Kunden är en kvinna som haft en stroke som gillar att laga mat och trädgårdsarbete. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll, och helg. Vi har både en tjänst på 100% samt timvikariat vakant.

För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerade och som sprider glädje. Du är rökfri och är omtänksam och lyhörd. Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88922
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Kungsgatan 36
90325  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Arbetsanpassare, ref.nr 78/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
KalixKommuns Dagliga Verksamhet är en sysselsättning för vuxna personer med beslutenligt både LSS och SOL. Vi söker nu en arbetsanpassare till vår verksamhetKompassen. Anställningen ligger ute som ett 6 månaders vikariat men det kommereventuellt att finnas möjlighet till förlängning.
Dina arbetsuppgifter som arbetsanpassare består i attmotivera och vägleda personer med beslut om Daglig verksamhet. Målet med dittarbete är att ge individen en meningsfull sysselsättning samtidigt som duarbetar för att individen ska utvecklas efter dennes förmåga. I dinaarbetsuppgifter ingår bland annat att stödja och handleda individen, matchaintressen och förmågor mot arbetsmarknaden/olika arbetsområden inom den dagligaverksamheten samt ta kontakt med möjliga arbetsgivare. Som arbetsanpassaremåste du ha ett nära samarbete med handledaren på företaget samt varatillgänglig för att kunna vägleda handledaren på arbetsplatsen så att dennakänner sig trygg i sitt uppdrag.
Stora delar av jobbet innebär kontakter med olika myndighetersom ex arbetsförmedling, försäkringskassan och landstinget vilket ställer storakrav på dig som arbetsanpassare att vara insatt i alla olika anställningsalternativsamt rutiner runt olika ersättningar, ex försörjningsstöd ochaktivitetsersättning.

Somarbetsanpassare ska du vara flexibel, ha hög initiativförmåga och kunna arbetasjälvständigt. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har stor empatiskförmåga. Du har en utbildning bakom dig som undersköterska med inriktning motpsykiatri/funktionshinder, socialpedagog, arbetsterapeut eller annan likvärdigutbildning. Utbildningar som MI, IPS och ISA är också meriterande för anställningen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
Du som sökeranställningen måste vara duktig på att arbeta självständigt och ta ansvaret för attleda processen framåt  i samverkan mellanolika myndigheter/verksamheter. Du måste även vara en flexibel person somklarar av att ha många bollar i luften samtidigt.

Anställningen är heltid med en tidsbegränsning from 2017-08-18 tom 2018-02-15
Körkort och IT-kunskap erfordras.
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-07
Tillträdesdag: 2017-08-18

För arbetsgivaren:
Ingela Frisk, enhetschef, 073-332 92 89
 
För arbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 010-442 99-14
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188503&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikarier Särskilt boende Äldreomsorgen, ref.nr 12/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.    


Arbetsuppgifter:
Som semestervikarie hos oss är dina huvudarbetsuppgifter omvårdnad och social omsorg, serviceinsatser samt planering, dokumentation och uppföljning/ återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. I uppdraget ingår också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i enlighet med uppdrag och instruktion. Utgångspunkten för alla insatser är alltid brukarens individuella behov och önskemål. Brukarinflytande och delaktighet är viktigt för oss, du har en för brukaren en viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverka och hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.

Kompetenser:
Anställningen kräver att du är flexibel, ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater.
Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg.
Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll, helg eller natt. 

Övrigt:

Anställningen är påtidsbegränsad med varierande sysselsättningsgradupp till 100 %
Vi tar emot din ansökan t.o.m. 2017-06-30
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Körkort erfordras.
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Anställningen är av varierande sysselsättningsgrad, hel-eller deltid. Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat till annonsen.
Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

 

Kontaktpersoner:

För arbetsgivaren:
Rönngården Annica Karlsson Johansson 076-104 88 14
Rosengården Kristina Henriksson 076-104 88 09
Näsbygården Maria Eliasson 076-104 88 16
Skogsgläntan Emma Rutberg  076-104 88 17
Kristallgården Sanna Hänninen 076-104 88 06
Ängsgården Sangis Minna Hakkanen 070-605 14 20
Hemgården Eva Nilsson Töre 076-104 88 05

För arbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 0923-658 28
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
________________________________________
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidvarierande upp till 100% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188434&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikariat hemtjänst Äldreomsorg, ref.nr 13/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.         Arbetsuppgifter:
Som semestervikarie hos oss är dina huvudarbetsuppgifter omvårdnad och social omsorg, serviceinsatser samt planering, dokumentation och uppföljning/ återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. I uppdraget ingår också att utföra hälso och sjukvårdsuppgifter i enlighet med uppdrag och instruktion från distriktssköterska. Utgångspunkten för alla insatser är alltid brukarens individuella behov och önskemål utifrån beviljade insatser. Brukarinflytande och delaktighet är viktigt för oss, du har en för brukaren en viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverka och hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.

Kompetenser:

Anställningen kräver att du är flexibel, ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater.
Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg.
Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll och helg.
B-körkort är ett krav och egen bil.


Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsad med varierande sysselsättningsgradupp till 100 %
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Anställningen är av varierande sysselsättningsgrad, hel eller deltid. Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat till annonsen. Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär.
 

Kontaktpersoner:

För arbetsgivaren:
Torggården: Anna-Lena Olofsson, 0923-654 15, 076-104 88 02 
                  Margareta Andersson, 0923-654 14, 072-587 60 91
Töre/ Morjärv: Eva Nilsson, 0923-658 03, 076-104 88 05
Sangis: Minna Hakanen, 0923-656 67, 070-605 14 20

För arbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 010-442 99 14

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
________________________________________
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande ssg 100% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188435&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikariat Kortids- och utredningsenheten Viljan ref.nr 14/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.         Arbetsuppgifter:
Som semestervikarie hos oss är dina huvudarbetsuppgifter omvårdnad och social omsorg, serviceinsatser samt planering, dokumentation och uppföljning/ återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. I uppdraget ingår också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i enlighet med uppdrag och instruktion. Utgångspunkten för alla insatser är alltid brukarens individuella behov och önskemål utifrån beviljade insatser. Brukarinflytande och delaktighet är viktigt för oss, du har en för brukaren en viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverka och hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.Kompetenser:
Anställningen kräver att du är flexibel,ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater.
Vi ser helst att duhar utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg.
Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll och helg.
B-körkort är ett krav och egen bil.

Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsadmed  varierande sysselsättningsgradupp till 100 %
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Anställningen är av varierande sysselsättningsgrad, hel eller deltid. Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat till annonsen. Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär.

Kontaktpersoner:
Förarbetsgivaren:
Maria Noren 070-650 09 34

Förarbetstagarorganisationen:
KommunalNorrbotten, 010-442 99 14

Vi undanber oss vänligenmen bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidvarierande upp till 100% tidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188436&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikarier Nattpatrullen, ref.nr 15/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.


Arbetsuppgifter:
Som semestervikarie hos oss är dina huvudarbetsuppgifter omvårdnad och social omsorg, serviceinsatser samt planering, dokumentation och uppföljning/ återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. I uppdraget ingår också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i enlighet med uppdrag och instruktion från distriktssköterska. Utgångspunkten för alla insatser är alltid kundens individuella behov och önskemål utifrån beviljade insatser. Brukarinflytande och delaktighet är viktigt för oss, du har en för brukaren en viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverka och hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.Kompetenser:
Anställningen kräver att du är flexibel, ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater.
Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta natt.
B-körkort är ett krav.
Då Kalix kommun är en förvaltningskommun ser vi det extra meriterande om Du talat finska/meänkieli    


Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsadmed varierande sysselsättningsgradupp till 100 %
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Anställningen är av varierande sysselsättningsgrad,hel-eller deltid.
Om Du tycker att detta är ett arbete som skulle passa Dig ber vi att Du söker anställningen via länken som är kopplat tillannonsen.
Urvalet sker i en databas utifrån Ditt ansökningsformulär. Vi ber Dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Kontaktpersoner:
Förarbetsgivaren:
MargaretaAndersson 072-587 60 91

Förarbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 010-442 99 14

Vi undanber oss vänligenmen bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidvarierande upp till 100% tidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188437&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikarier Personlig assistans, ref.nr 16/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.    


Arbetsuppgifter:
Som personlig assistent arbetar du hos kund som bor i eget boende och du har din arbetsplats i dennes hem. Därför är den personliga lämpligheten utifrån kundens behov viktig. I arbetet ska du ge stöd till kunden för att denne ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. I arbetet ingår alla förekommande sysslor i ett hem och är oftast ett ensamarbete.

Kompetenser:

Anställningen kräver att du är flexibel, ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god
samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater.
Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg.
Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll, helg eller natt.
B-körkort är ett krav och egen bil.Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsad med varierandesysselsättningsgrad upptill 100 %
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Anställningen är av varierandesysselsättningsgrad, hel-eller deltid. Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat till annonsen.
Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
 

Kontaktpersoner:
Förarbetsgivaren:
LottaMäki Enhetschef 0923-65969, 072-587 44 23
Jakob JönssonEnhetschef 0923-65463, 072-562 34 10
Anneli OlssonEnhetschef 0923-65145, 076-104 89 15
Margareta BergströmEnhetschef 0923-65833 076-104 88 13

Förarbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten 010-442 99 14

Vi undanber oss vänligenmen bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidvarierande upp till 100% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188438&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikarie Särskilt boende LSS, ref.nr 18/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningenhar verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individersom  är i behov av särskilt boende,hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningenhar en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder viinsatser som passar alla och som bygger på respekt för individenssjälvbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.

Arbetsuppgifter:
Som semestervikarie hos oss inom bostad med särskild service för vuxna medfunktionshinder är dina huvudarbetsuppgifter:Aktivering utifrån brukarensintressen, omvårdnad och socialomsorg, serviceinsatser samt planering, dokumentation och uppföljning/ återkoppling ienlighet med gällande rutiner ochriktlinjer. I uppdraget ingår också att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter ienlighet med uppdrag och instruktion. Utgångspunkten är alltid brukarens individuella behov och önskemål. Brukarinflytandeoch delaktighet är viktigt för oss, du har en för brukaren viktig roll som kontakt och relationsbyggare. Att samverkaoch hjälpa varandra är ett självklart krav hos oss.

Kompetenser:
Anställningen kräver att du är flexibel,ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater.
Vi ser helst att duhar utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg.
Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll/natt och helg.

Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsad med varierande sysselsättningsgrad hel eller deltid.
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Körkort erfordras.
Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat tillannonsen. Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär.
 

Kontaktpersoner:

Förarbetsgivaren:
Anna Bjöörn, enhetschef, 0923-658 01
Camilla Sundqvist, enhetschef, 0923-656 45

Förarbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 010-442 99 14, 0923-658 28


Vi undanber oss vänligenmen bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidvarierande hel eller deltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188440&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Semestervikariat hemtjänst Stöd och Omsorg, ref.nr 17/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  

Organisation:
Socialförvaltningen har verksamheter som bedriver vård- och omsorg, stöd och hjälp till individer som  är i behov särskilt boende, hemtjänst, personlig assistans samt individ- och familjeomsorg. Socialförvaltningen har en stor och viktig uppgift i kommunens verksamhet. I Kalix kommun erbjuder vi insatser som passar alla och som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.
Inför sommaren 2017 söker vi ett antal sommarvikarier inom samtliga verksamheter.
Att arbeta inom Socialförvaltningen innebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi möter människors behov med tryggt omhändertagande och hög kvalitet.         


Arbetsuppgifter:
Personalen arbetar med att tillgodose brukarens individuella behov av stöd, service, omvårdnad, stödja att skapa rutiner, ordning och struktur i brukarens dagliga tillvaro utifrån beviljade insatser. Förutom boendestöd/hemtjänst så levererar vi mat, åtgärdar larm och utför sjukvårdsuppgifter på delegation. Du ska även samverka med andra instanser i samhället för att tillgodose brukarens behov. I arbetet ingår även kontaktmannaskap, dokumentation och uppföljning/återkoppling i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer. Du ska arbeta efter socialförvaltningens fastställda mål och riktlinjer.

Kompetenser:

Anställningen kräver att du är flexibel, ansvarsfull och innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater. Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. Du ska ha fyllt 18 år och kunna arbeta varierad arbetstid, dag/kväll och helg.
B-körkort är ett krav och en egen bil

Övrigt:

Anställningen är tidsbegränsad medsysselsättningsgrad upptill 100 %
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-06-30
Din ansökanbehandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Anställningen är av varierandesysselsättningsgrad, hel-eller deltid. Vi ber dig söka anställningen via länken som är kopplat till annonsen.
Urvalet sker i en databas utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
 

Kontaktpersoner:
Förarbetsgivaren:
Margareta Bergström Enhetschef 0923-65833, 076-104 88 13

Förarbetstagarorganisationen:
Kommunal Norrbotten, 010-442 99 14

Vi undanber oss vänligenmen bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidvarierande upp till 100% Tidsbegränsadfast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188439&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  

Platsannons

Guider/värdar sommaren 2017!

Vill du bli en av Siknäsfortets guider/värdar sommaren 2017?
Vi behöver 2 personer som är glada, positiva och tycker om att jobba med människor. Boende kan erbjudas i Siknäsfortet vid behov. Det är en fördel om du är militärhistorieintresserad men det är inget krav. Du får en bra introduktion.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidVi söker någon för perioden 19 juni - 6 augusti. Arbetstid 6 timmar per dag och med helgarbete varannan helg (100 % övertidsersättning) .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Lämna kort presentation till info@siknasfortet.se
Arbetsplats: 
Adress: Siknäsbatteriet
Knektvägen 8
95263  KALIX 
Hemsida:
  
Platsannons

Feriejobb Kalix sjukhus

Arbetsplats: Kalix sjukhus
Referensnummer: 193746


Om arbetsplatsen
Feriejobbethos oss innebär att du får vara verksam på en vårdavdelning och lära digrutiner och arbetssätt. Du som väljer att feriejobba hos oss kommeratt möta en stor variation av patientgrupper, det handlar om allt frånstroke/rehab till patienter inom internmedicin som kommer från hela östraNorrbotten. Många olika typer av patienter innebär ett omväxlandearbete och en möjlighet för dig att få en inblick i arbetet på ett sjukhus.

Arbetsuppgifter
Under dinperiod kommer du att arbeta tillsammans med en undersköterska och följa med idet dagliga arbetet. De perioder som är aktuella för feriejobb är
V.24-26
V.27-29
V.30-32
Första dageninleds med introduktion. Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av.

Din bakgrund
Du är född2000 eller år 2001 du har gått ut årskurs nio eller första året på gymnasiet.
Dessutom servi gärna att du är intresserad av att lära dig mer om hälso-och sjukvård.

Anställningsfakta
Hos oss ärdin arbetsdag måndag till fredag 8.00-14.30 under tre veckor.


Vill du veta mer?
Kontakta:Verksamhetsutvecklare, Elisabeth Hjelm
telefon:0705196264
mail elisabeth.hjelm@norrbotten.se

Fackliga företrädare
kontakta:Märit Söderlund, kommunal
Telefon:070-2313001
mail: marit.soderlund@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-11
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjukvårdsbiträde
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidmåndag till fredag 8.00-14.30 under tre veckor. 3 veckor feriearbeteEnligt avtal Enligt kollektivavtal med kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193746&DepartmentId=21018&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Vik. Studie och yrkesvägledare ref.nr 77/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan har idag 12 nationella program och ca 630 elever från 13 olika kommuner. Närmare 100 personer arbetar vid Furuhedsskolan varav ca 80 är undervisande personal. Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare till exempel Kulturskolan och Yrkesakademin. Skolan har även ett internationellt elevutbyte bland annat med Wales, Skottland och Ryssland.
Vägledning på nationella program. Samverka med undervisande lärare och övrig personal på skolan för att eleverna skall uppnå examensmålen på respektive utbildning. Samverkan med andra skolformer, myndigheter och med arbetsliv
Studie och yrkesvägledarexamen
Erfarenheter från gymnasieskolan är meriterande
God samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att kommunicera, engagera och bygga relationer med ungdomar.

Anställningen är 80- 100% med en tidsbegränsning from 2017-08-07 tom 2018-06-30
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal.
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-13
Tillträdesdag 2017-08-07 eller enligt överenskommelse

För arbetsgivaren:
Maria Hjelm, Rektor, 070-680 56 14
 
För arbetstagarorganisationen:
Elisabeth Gustavsson, Lärarförbundet, 070-666 42 78
Terese Innergård, Lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80-100% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188502&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Förskollärare alt. Lärare tidigare år, ref.nr 76/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Näsbyskolan ligger i utkanten av Kalix centralort. Skolanhar en god utemiljö med egen multiarena och stora ytor för eleverna att nyttjatill lek och spel. Det är nära till badhus, ishall, skog och mark, vintertidfinns skidspår och isbana.
Verksamheten består av fritids, förskoleklass och grundskolaår 1-6, dessutom har Näsbyskolan en förberedelseklass för nyanlända elever medolika modersmål. Skolan har cirka 240 elever och ca 30 personal.
Du kommer främst att arbeta i förskoleklass. Arbetet sker ielevgrupp och i ett nära samarbete med övriga  pedagoger.
Vi söker dig som har examen som förskollärare ellergrundskolans tidigare år 1-3. Du ser möjligheter och bidrar att alla eleversutveckling. Du tar ansvar för verksamheten i ett nära samarbete med kollegor. Duhar ett professionellt förhållningssätt mot elever som utmanar, kan nyttjamodern teknik och vill arbeta för aktivitet och rörelse bland eleverna.

Anställningen är heltid med tidsbegränsning from 2017-08-12 tom 2018-06-22.
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behövertas i anspråk för redan anställd personal.
Din ansökan behandlas enligtpersonuppgiftslagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan tom2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-08-12

Arbetsgivaren
Kjell Vikström, rektor 070-650 05 91

Arbetstagarorganisationen
Lärarförbundet - Annelie Hane 070-203 86 48
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188501&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Musiklärare, ref.nr 75/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Kulturskolan i Kalix jobbar med frivilligkulturskoleverksamhet, med grundskola och särskola. Vi ansvarar för undervisningen på estetiska programmet musik, samt en artist- ochmusikerutbildning, och mycket annan verksamhet. Vi är kulturnavet i Kalix och har drygt 20 anställda. Välkommen till en braKulturskola!
Arbetsinnehållet är undervisning i grundskolan, samt möjlighet till undervisning inom de instrument du har, ochandra undervisningsområden du är intresserad av. Du kommer att ingå i ett ämneslag av musiklärare där alla jobbar medgrundskolemusik, men även möta hela kulturskolans personal i olika projekt och samverkan.
Behörig musiklärare

Anställningen är tillsvidare 100%
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-05-15
Din ansökan behandlasenligt personuppgiftslagen (PUL).
Anställningentillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redananställd personal. Körkort och egen bil erfordras.
Tillträdesdag: 2017-08-15

Förarbetsgivaren:
Björn Emmoth, rektorKulturskolan, 070-241 67 07
bjorn.emmoth@kalix.se

Förarbetstagarorganisationen:
Lärarförbundet- Maria Söderfjäll 070-225 41 79
Lärarnas riksförbund - Therese Innergård 070-317 53 52
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Musikhandledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188500&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i Företagsekonomi och Redovisning, ref.nr 74/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan har totalt 12 nationella program och ca 610elever från 16 olika kommuner. Närmare 100 personerarbetar vid skolan varav ca 80 är undervisandepersonal. Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare som texYrkesakademin, Kulturskolan och Folkhögsskolan. Skolan har även internationellt utbyte bland annat medSkottland, Wales, Tyskland och Ryssland.
Undervisningi karaktärsämnen på Ekonomiprogrammet inriktning Ekonomi  dvs Företagsekonomi, Redovisning, Entreprenörskapoch Marknadsföring. Mentorskap i en av klasserna på Ekonomiprogrammet.
Samarbete med övrig personal på skolan för att våra elever ska uppnå examensmålen.
Lärarlegitimation för gymnasieskolan i Företagsekonomi,Redovisning samt Entreprenörskap och företagande. Meriterande är kunskaperinom office paketet samt erfarenhet av undervisning i juridik. Tidigareerfarenheter från redovisning samt bokslutsarbete är också en merit.
Vi vill ha Dig som brinnerför att arbeta med ungdomar, undervisning samt företagsekonomi och redovisning. Duär nyfiken och viljan att lära ut är en viktig drivkraft. I din yrkesroll har Duen professionell inställning i allt Du gör. Du är en lagspelare som tycker omatt arbeta med andra.

Anställningen är tillsvidare 100%
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-05-13
Din ansökan behandlasenligt personuppgiftslagen (PUL).
Anställningentillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redananställd personal.
Körkort och IT-kunskap erfordras
Tillträdesdag: 2017-08-14

Förarbetsgivaren:
Rektor Mona Sundqvist, 0923-652 32

För arbetstagarorganisationen:
TereseInnergård, lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabeth Gustavsson, lärarförbundet, 070-666 42 78
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188499&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Gymnasielärare till Naturbruksprogrammet, ref.nr 73/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan har totalt 12nationella program och ca 610 elever från 16 olika kommuner. Närmare 100 personer arbetar vid skolan varav ca 80 är undervisande personal. Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnaresom tex Yrkesakademin, Kulturskolan och Folkhögsskolan. Skolan har även internationellt utbyte bland annat medSkottland, Wales, Tyskland och Ryssland.
Undervisningav elever på Naturbruksprogrammet på gymnasienivå inom skogliga ämnen.
Externakurser för yrkesverksamma inom skog kan även komma att ingå i tjänsten.
Aktuellakurser är tex Skogsproduktion, Naturbruk, Mångbruk, Motor- och röjsåg
Samarbeta med övrig personal på skolan för att våra elever ska uppnå examensmålen.
Vi vill ha Dig som brinner för ungdomar, undervisningsamt skog och natur i alla dess former.
Duär nyfiken och viljan att lära ut är en viktig drivkraft. I din yrkesroll har Duen professionell inställning i allt Du gör. Du är en lagspelare som tycker omatt arbeta med andra. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med attutveckla framtidens skogsmänniskor i en av Sveriges viktigaste näringar därförställer vi höga krav på oss själva och Dig. I gengäld erbjuder vi enstimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir ennyckelspelare i laget och tillsammans ska vi-med allt vad detinnebär-bygga, förbättra och utveckla utbildningen så att våra ungdomar ärförberedda på framtida yrkesroller inom skogsnäringen.
Högskoleutbildninginom skog. Skogsmästare eller motsvarande utbildning.
Praktiskerfarenhet av röj- och motorsåg är ett krav.
Praktiskerfarenhet av arbete med avverkningsmaskiner är en merit
B-körkortkrävs gärna med utökad behörighet.

Anställningen är tillsvidare 100%
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal.
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-13
Tillträdesdag: 2017-08-14

För arbetsgivaren:
Rektor Mona Sundqvist, 0923-652 32
 
För arbetstagarorganisationen:
Marlene Eriksson, lärarförbundet, 0923-653 18 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188498&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Gymnasielärare till Byggprogrammet, ref.nr 72/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolanhar 12 nationella program och ca 610 elever från 16 olika kommuner. Närmare 100personer arbetar vid skolan varav ca 80 är undervisande personal.Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare som texYrkesakademin, Kulturskolan och Kalix Folkhögsskola. Skolan har äveninternationellt samarbete med Skottland, Wales, Tyskland och Ryssland.
Undervisaeleverna på vårt Bygg- och anläggningsprogram i samtliga kurser inomkaraktärsämnena på inriktningen husbyggnad. Samverka med andra undervisandelärare och övrig personal på skolan för att eleverna skall uppnå examensmålenpå resp. utbildning.
Utbildad bygglärare. Erfarenhet av arbete somträarbetare och arbetsledande funktioner från byggbranschen medarbetsmiljöfrågor är meriterande. Vi vill ha Dig som brinner för att arbeta medungdomar och undervisning. Du är nyfiken och viljan att lära ut är en viktigdrivkraft. I din yrkesroll har Du en professionell inställning i allt Du gör.Du är en lagspelare som tycker om att arbeta med andra.

Anställningen är 50  % med en tidsbegränsning from 2017-08-14 t.o.m. 2018-06-21
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-05-13
Din ansökan behandlasenligt personuppgiftslagen (PUL).
Körkort och IT-kunskap erfordras.
Anställningentillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redananställd personal.
Tillträdesdag: 2017-08-14

  

Förarbetsgivaren:
Rektor Mona Sundqvist, 0923-652 32

Förarbetstagarorganisationen:
TereseInnergård, lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabeth Gustavsson, lärarförbundet, 070-666 42 78
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid50% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188497&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Lärare gymnasieskolan, ref.nr 71/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan  har idag 12nationella program och ca 550 elever från 15 olika kommuner. Närmare 90personer arbetar vid Furuhedsskolan varav ca 70 är undervisande personal.Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare till exempel Lernia AB,Kulturskolan, Yrkesakademin och Naturbruksgymnasiet. Skolan har även ettinternationellt elevutbyte bland annat med Wales, Skottland och Ryssland.
Furuhedsskolankommer med tillräckligt antal sökanden att starta det fjärde året (TE4) som äryrkesförberedande och bygger vidare på de tre åren på Teknikprogrammet.Utbildningen är både teoretisk och praktisk och genomförs skolförlagd och utepå företag. Vi söker dig som skall undervisa i kursen Gymnasieingenjören ipraktiken. Skolan har också behov av lärare till kurserna Programmering 1 ochDatorteknik. Du kan i din ansökan ange intresse för undervisning på samtligakurser eller vissa av dem.
Samverkamed andra undervisande lärare, övrig personal på skolan samt aktuell branschför att eleverna skall nå målen på respektive utbildning.

Utbildning och arbetslivserfarenhet i aktuella kurser.
Godsamarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att kommunicera, engagera och byggarelationer med ungdomar. Brinnande intresse för att utveckla undervisningen föreleverna.

Anställningen är 18-55% med en tidsbegränsning from 2017-08-14 tom 2018-06-20
Din ansökan behandlas enligt person uppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-13
Tillträdesdag: 2017-08-14

För arbetsgivaren:
Maria Hjelm, rektor, 070-680 56 14
Information lämnasockså av SYV Hilkka Vikström tel 072-577 09 72 och Processledare Göran Nordlundtel. 070-207 81 41
 
För arbetstagarorganisationen:
Theres Innergård, lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabet Gustavsson, lärarförbundet, 666 42 78
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid18-55% TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188496&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Vårdlärare, ref.nr 70/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan  har idag 12nationella program och ca 550 elever från 15 olika kommuner. Närmare 90personer arbetar vid Furuhedsskolan varav ca 70 är undervisande personal.Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare till exempel Lernia AB,Kulturskolan, Yrkesakademin och Naturbruksgymnasiet. Skolan har även ettinternationellt elevutbyte bland annat med Wales, Skottland och Ryssland.
Undervisning  i karaktärsämnen på Vård och Omsorgsprogrammet.Samverka med andra undervisande lärare och övrig personal på skolan för atteleverna skall uppnå Examensmålen på Vård och omsorgsprogrammet. Samarbeta medbransch för att utveckla kvaliteten på yrkesutbildningen.
Vårdlärarexamen. Godsamarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att kommunicera, engagera och byggarelationer med ungdomar. Brinnande intresse för att fortsätta utvecklingen avundervisningen på Vård och omsorgsutbildningen.

Anställningen är tillsvidare 75%
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-13
Tillträdesdag: 2017-08-14

För arbetsgivaren:
Maria Hjelm, rektor, 070-680 56 14
 
För arbetstagarorganisationen:
Theres Innergård, lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabet Gustavsson, lärarförbundet, 070-666 42 78
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188495&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Lärare i SV ref.nr 69/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Furuhedsskolan  har idag 12nationella program och ca 550 elever från 15 olika kommuner. Närmare 90personer arbetar vid Furuhedsskolan varav ca 70 är undervisande personal.Furuhedsskolan samverkar med andra utbildningsanordnare till exempel Lernia AB,Kulturskolan, Yrkesakademin och Naturbruksgymnasiet. Skolan har även ettinternationellt elevutbyte bland annat med Wales, Skottland och Ryssland.
Undervisning i svenska på nationella program och/ellerIntroduktionsprogram. Samverka med andra undervisande lärare och övrig personalpå skolan för att eleverna skall uppnå målen på respektive utbildning.

Leg. Lärare i svenska för gymnasieskolan altlegitimation för svenska för åk 9 
God samarbetsförmåga, flexibilitet, förmågaatt kommunicera, engagera och bygga relationer med ungdomar. Brinnande intresseför att utveckla undervisningen för eleverna.

Anställningen är tillsvidare 100%
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-13 
Tillträdesdag: 2017-08-14

För arbetsgivaren:
Maria Hjelm, rektor, 070-68056 14
 
För arbetstagarorganisationen:
Theres Innergård, lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabet Gustavsson, lärarförbundet, 070-666 42 78
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188494&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem, ref.nr 68/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Centrumskolanligger i centrala Kalix med närhet till skog, idrottsplats, bibliotek samtbadhus. Skolan har idag 240 elever.
Påskolgården finns gräs- och grusplan för fotboll och utelek på sommaren samtisbana under vintern. Inom närområdet finns även skidspår för längdåkning ochkonstgräsplan. Skolgården har lekredskap med gungor, klätterställningar ochsandlådor.
Utbildningenomfattar förskoleklass, åk 1-6, grundsärskola, träningsskola samtfritidsverksamhet. Eleverna i grundskolan är organiserade i årskursvisaklasser. Personalen  arbetar i arbetslagmed indelningen F-3, 4-6, fritidsverksamhet och särskola. Fritidsverksamhetenär organiserad i två grupper med viss samverkan. Lärarna på mellanstadietarbetar som ämneslärare. Åk 1-2 har under skoldagen samverkan medfritidshemmet.
Skolansatsar särskilt på ämnet svenska. Vi tror att läsglädje och en godläsförståelse är grunden för att lyckas i alla ämnen.
PåCentrumskolan arbetar du som lärare i fritidshemmet och kommer ha ansvar överatt utveckla rastaktiviteter för eleverna under delar av skoldagens raster. Detkommer även ingå visst arbete i klass, vilket planeras upp i samverkan medklassens mentor. På eftermiddagarna arbetar du på fritids med tillhörandearbetsuppgifter.

Vi söker dig som är fritidspedagogalt. legitimerad lärare för tidigare år. Du skasom pedagog se vikten av elevens hela skoldag där rasten är ett lärtillfällesom bidrar till att öka elevernas trivsel på skolan. Du ska ha god förmåga attsamarbeta med elever samt personal och bidrar till god måluppfyllelse genom ettprofessionellt förhållningssätt där du ser möjligheterna och genom dem driverutveckling på skolan.

Anställningen är tillsvidare 100%
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-12
Tillträdesdag: 2017-08-14

För arbetsgivaren:
Malin Grahn, rektor, 0923-651 89, 070-296 28 15
 
För arbetstagarorganisationen:
Maria Rönnqvist, lärarförbundet, 0923-652 73
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare
annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188492&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Lärare år 1-7 Svenska som andraspråk, ref.nr 67/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Näsbyskolan ligger i utkanten av Kalix centralort. Skolanhar en god utemiljö med egen multiarena och stora ytor för eleverna att nyttjatill lek och spel. Det är nära till badhus, ishall, skog och mark, vintertidfinns skidspår och isbana.
Verksamheten består av fritids, förskoleklass och grundskolaår 1-6, dessutom har Näsbyskolan en förberedelseklass för nyanlända elever medolika modersmål. Skolan har ca 240 elever och ca 30 personal.
Du kommer att arbeta i årskurs 1-6 där du jobbar i s.kförberedelseklass med elever som har annat modersmål än svenska. Du har också ettnära samarbete med övriga pedagoger i arbetslagen på skolan
Vi söker dig som har examen som grundskollärare år 1-7 medbehörighet i SVA upp till år 6.  Du skavara en duktig pedagog med god förmåga att kunna bidra till en högmåluppfyllelse för eleverna. Du ska se möjligheter, vara utvecklingsinriktadoch ha en god samarbetsförmåga med elever och personal. Du tar ansvar förverksamhetens utveckling i ett nära samarbete med kollegor.  Du har ett professionellt förhållningssätt motelever som utmanar och kan nyttja modern teknik i ditt arbete.


Anställningen är 100% tillsvidare from 2017-08-15
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behövertas i anspråk för redan anställd personal.
Vi tar emot din ansökan tom 2017-05-05.


Arbetsgivaren
Kjell Vikström, rektor 070-650 05 91

Arbetstagarorganisationen 
Lärarförbundet - Annelie Hane 070-203 86 48
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188491&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Lärare tidigare år, ref.nr 66/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Näsbyskolan ligger i utkanten av Kalix centralort. Skolanhar en god utemiljö med egen multiarena och stora ytor för eleverna att nyttjatill lek och spel. Det är nära till badhus, ishall, skog och mark, vintertidfinns skidspår och isbana.
Verksamheten består av fritids, förskoleklass och grundskolaår 1-6, dessutom har Näsbyskolan en förberedelseklass för nyanlända elever medolika modersmål. Skolan har ca 230 elever och ca 30 personal.
Du kommer främst att arbeta i skolans fritidshem. Arbetetsker i elevgrupp och i ett nära samarbete med övriga  pedagoger i fritidshemmet och i grundskolanstidigare år.
Vi söker dig som har examen som lärare tidigare år. Du sermöjligheter och tar ansvar för verksamhetens utveckling i ett nära samarbetemed kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt mot elever som utmanaroch kan nyttja modern teknik i ditt arbete.
Anställningen är 50% tillsvidare och 50% tidsbegränsat20170814-20171222, med möjlighet till förlängning.
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behövertas i anspråk för redan anställd personal. Din ansökan behandlas enligtpersonuppgiftslagen (PUL)
Vi tar emot din ansökan tom 2017-05-02.


Arbetsgivaren
Kjell Vikström, rektor 070-650 05 91

Arbetstagarorganisationen
Lärarförbundet - Annelie Hane 070-203 86 48

Välkommen in med din ansökan
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 50%tillsvidare 50% tidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188490&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Sommarjobb som ekonomiassistent

Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sätta dig in i kund- och leverantörsreskontran. Du kommer jobba på en ekonomiavdelning och hantera inkommande fakturor via post och mail, registrering och kontering. För att du ska få en så bra och trygg start som möjligt så kommer du att en få introduktion där du går bredvid dina kollegor på ekonomiavdelningen.

Vi ser att Du som person är noggrann, lättlärd och har en god ekonomisk förståelse. Meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Sista ansökningsdag 2017-05-15. Vi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vill du utöka ditt cv med kund- och leverantörsreskontra, samt en hel del andra uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning? Om du är minst gymnasieekonom och har något års erfarenhet så ska du läsa vidare!

Vi ser att Du som person är noggrann, lättlärd och har en god ekonomisk förståelse. Meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

PONTO AB har kollektivavtal med LO och Unionen och är godkända av samtliga fackförbund i Sverige. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.ponto.nu
Epostadress: jobb@ponto.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PONTO AB
Bergvikskurvan 11 D
97331  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.ponto.nu
  

Platsannons

SOMMARVIKARIER SÄLJARE BERLINS

Verksamhetsbeskrivning

Berlins är ett modeföretag som säljer damkläder, underkläder, bad, nattplagg, accessoarer mm. Vi driver butiker i Boden, Luleå, Kalix, Piteå och i Skellefteå.
Vi har tagit in många nya spännande märken och satsar på badkläder året runt.

Utbildning/Erfarenhet/Arbetsuppgifter:
Är du flink i fingrarna, stark i kroppen och glad till sinnet? I en butik så skall "händerna röra sig hela tiden" - packa upp varor, galga, skylta,vika, putsa speglar,damma, hämta varortill kunderna, "serva i provhytten", gå tusentals steg varje dag fram och tillbaka i
butiken och allt detta med ett gott humör.

Är du som säljare mer av Ellen Elefant ("stora öron"-bra på att lyssna,bra minne, tålmodig)än Kristina Krokodil(stor käft och aggressiv) så passar du bra som säljare hos Berlins.

Är du resultatinriktad, älskar att sälja och ge kunder förstklassig service?
I den tuffa konkurrens som råder krävs det 100% engagemang varje dag.
Trivs du i grupp men är samtidigt självständig?
Vi vill att du har humor , kan skratta och gråta, visa känslor och vara människa samtidigt som du är seriös och ansvarstagande.

Stämmer beskrivningen in på dig
- Skriv ansökan i dag! Om några dagar är det för sent.

Ansökan skall vara oss tillhanda
senast söndag 9/6,
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid sommarvikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: berlins.kalix@bredband.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Berlins Kalix
Strandgatan 10
95233  KALIX 
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare till Life Kalix som älskar livet!

Varje dag kliver några tusen människor in i en Life-butik någonstans i Sverige, Norge, Finland eller Danmark. Och det blir fler varje dag. Life växer och allt fler tar hjälp av våra produkter för att äta rätt, sova gott och må bra.

För att uppfylla våra kunders behov behöver vi kompetenta, engagerade, och omtänksamma medarbetare med ett brinnande intresse för – och massor av kunskap om – hälsa.

Är det dig vi söker? 

 

 

Om tjänsten
Life Kalix söker butikssäljare som älskar livet!

Vi söker en vass butikssäljare som vill hjälpa våra kunder att hålla sig naturligt friska genom att få en bättre balans mellan kost, motion och vila. Genom att alltid bemöta kunden utifrån vår kvalitetsstämpel ”Expert advice from people who care” når vi vår målsättning att våra kunder alltid ska vilja komma tillbaka till våra butiker. Tycker du att det här låter sunt – ja då passar du hos oss!

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Eftersom du är Lifes ansikte utåt lägger vi stor vikt vid att du är utåtriktad och tycker om att möta människor i en rådgivande och säljande roll. Du behärskar det svenska och engelska språket väl och kan lätt uttrycka dig i både tal och skrift. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, är självgående och van vid att ta egna initiativ. Erfarenhet och kunskaper inom försäljning i butik samt även kost, motion och hälsa är starkt meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Försäljning 
• Informera och ge råd kring våra produkter 
• Ansvara för att varje kundmöte i butiken blir en positiv upplevelse
• Ta emot varuleveranser 
• Se till att butiken är fräsch och representativ för våra kunder
• Kassaredovisningar

Nästa steg
Intervjuer sker löpande, ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, om ca 7,25h/v med start 1/6 2017. Under veckorna 26-33 utökas dock tjänsten till ca 20-30 h/v via ett sommarvikariat. Vi är anslutna till kollektivavtal för anställda inom Handels. Branschen är kvinnodominerad och då vi strävar efter en jämnare könsfördelning hos oss ser vi gärna manliga sökande. Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 maj 2017. Tillsättning enligt överenskommelse.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida.

 

Om Life
 Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 438 butiker** fördelat på Sverige, Norge, Finland och Danmark och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har 424 anställda och omsatte 1,4 miljarder SEK 2014. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2,0 miljarder SEK.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.

** Lifekoncernen äger och driver 151 butiker
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.lifebutiken.se/om-life/jobba-pa-life/lediga-tjanster-i-butik?rmpage=job&rmjob=312%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life
Strandgatan 10
95233  Kalix Sverige
Hemsida: http://www.lifebutiken.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem, ref.nr 65/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Sangis skola är en f-6skola med ca 50 elever fördelat på fyra klasser. Skolan ligger mitt i Sangisby, vackert vid Sangisälvens strand och har den lilla enhetens charm med en godutemiljö och ljusa samt väl anpassade lokaler. Skolan delar lokaler med enförskoleavdelning. Fritidshemmets syfte är att komplettera utbildningen iförskoleklass och grundskola samt främja allsidiga kontakter och gemenskap.
Du kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar förverksamheten i fritidshem. Vårt mål är att skapa en röd tråd för lärandet i förskoleklass,grundskola och fritidshem. Du kommer att arbeta i fritidshemmet, i samverkanmed år 1-3 samt i förskoleklass. Arbetet sker i elevgrupp och i samarbete med övrigapedagoger i arbetslaget.

Vi söker dig som är lärare i fritidshem, fritidspedagogeller lärare mot tidigare år med inriktning mot fritidshem. Du ska vara enengagerad lärare som är väl förtrogen med styrdokumenten, vilka leder dittarbete med eleverna.
Att du har ett professionellt förhållningssätt, enhelhetssyn på eleven och elevens behov och att du ser till att främja allsidigakontakter och social gemenskap ser vi som självklart. Vi förväntar oss även attdu har erferanhet av att använda modern teknik i din undervisning.
Du ska kunnastimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda meningsfull fritid ochrekreation. Du ska se möjligheter, ha en viljaatt vidareutveckla verksamheten, ha lätt för att samarbeta och du ser påutveckling och nya idéer som positiva utmaningar.

Anställningen är tillsvidare 100%
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
IT-kunskap erfordras.
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-04-30
Tillträdesdag: 2017-08-08 eller efter överenskommelse.

För arbetsgivaren:
Peter Mariin, rektor, 070-618 52 95
 
För arbetstagarorganisationen:
Kerstin Westerberg, lärarförbundet, 0923-658 30
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188489&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Träarbetare / snickare sökes till Kalix

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se

Vi på ExpanderaMera söker efter duktiga träarbetare. Våra kunder är stora och mellanstora byggföretag som arbetar med nyproduktion av bostäder, kommersiella fastigheter samt byggservice.

Arbetsuppgifterna är listning, stomkomplettering samt montering av fönster vid nyproduktion av kontor.

Vi söker dig som har arbetat som snickare i minst fem år, är självgående och kan kommunicera på svenska. Mycket meriterande om du har yrkesbevis. Vi på ExpanderaMera eftersträvar mångfald och jämställdhet. Eftersom vi idag är fler män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78

Du kan skicka din ansökan svetlana@expanderamera.se

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.40 timmar per vecka.

Enligt kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid40 timmar/vecka VisstidEnligt kollektivavtal Friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=658
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Betongarbetare sökes till Kalix

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

Vi söker just nu omgående efter duktiga betongarbetare till ett uppdrag i Kalix. Du ska vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av betongarbete: armering, gjutning, glättning.

Du ska ha minst 5 års erfarenhet av arbete som betongarbetare eller ha yrkesbavis och vara kommunikativ i svenska.

Det går bra att registrera din ansökan på vår hemsida eller mejla direkt till helena@expanderamera.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid, 40 h vecka HeltidTimlön Friskvårdsbidrag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=700
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildare/instruktör till vår Maskinförarutbildning

I arbetsuppgifterna ingår:
- Undervisa och leda kurser inom vår utbildning maskinförare.
- Undervisa elever i praktiska och teoretiska moment utifrån individuellt anpassade metoder och utbildningsplaner
- Planera, genomföra och utvärdera förekommande kurser
- Viss kursadministration och dokumentation


DU PASSAR HOS OSS:

- Du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
- Du vill utbilda både teoretiskt och praktiskt.
- Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp, att du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.


KVALIFIKATIONER:
Yrkesbevis på minst 2 maskinslag, t.ex. grävmaskin och hjullastare anläggning
Det är viktigt att du som söker har bred bakgrund inom maskinföraryrket. Minst fem års yrkesvana är ett krav
Mycket meriterande med pedagogisk utbildning och erfarenhet.
Meriterande är även erfarenhet av APV 1-2 samt ADR Bilaga S.YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.
Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Maskin, Kalix
Webbplats:
Epostadress: jobb@ya.se
Övrigt: Skicka fullständig ansökan med CV, behörigheter och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: YrkesAkademin AB
Box 127
79123  FALUN Sverige
Hemsida: http://www.ya.se
  
Platsannons

Vikarierande biståndshandläggare SoL/LSS, ref.nr 60/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Socialförvaltningen är arbetsplats för cirka 700medarbetare.
Som vikarierande biståndshandläggare inom äldre- och handikappomsorgen företräder du socialnämnden och ska utifrån för området gällande lagstiftning och andra styrande förutsättningar utreda, bedöma och besluta om rätten till insatser för enskilda personer, följa upp beslut,samverka med anhöriga, övriga parter och myndigheter. 
Rättssäkerhet och medinflytande är viktiga ledord för dig som biståndshandläggare.
Arbetsuppgifterna består i att utreda, bedöma och besluta om insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).
 Iarbetet ingår också att samarbeta med ex. biståndshandläggare, enhetschefer,hemsjukvården och primärsjukvård samt slutenvård.
Andra arbetsuppgifter är att följa upp och ompröva beviljade insatser tillsammans med den enskilde, dennes företrädare, utförare samt andra professioner runt brukaren.
Det är viktigt att du harkunskap om utredning, dokumentation och beslutsfattande enligt gällande lagstiftning.
Tjänsten kräver god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, liksom förmåga att skapa goda kontakter.
Vi söker dig som är utbildad socionom, har social omsorgsexamen eller inneharlikvärdig utbildning enligt socialstyrelsens föreskrifter. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.
Körkort är ett krav då arbetet medför resor i tjänsten. För tjänsten krävs B-körkort för personbil.

Anställningen är 100% med en tidsbegränsningfr.o.m. 2017-06-12 t.o.m. 2018-03-31
Vi tar emot dinansökan t.o.m. 2017-05-19
Din ansökan behandlasenligt personuppgiftslagen (PUL).
Anställningentillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redananställd personal.
IT-kunskap erfordras, vi tillämpar verksamhetssystemet Treserva, Meddix 
 Urvalsprocessen sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt.
Tillträdesdag: 2017-06-12
 

Förarbetsgivaren:
Linda Sandelid, enhetschef. Telefon: 0923-654 64, 076-116 2732

Förarbetstagarorganisationen:
BennyRönnqvist, Vision. Telefon: 070-650 03 61
 
 
 Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188484&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Almia söker läkare till Kalix

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på hälsocentral.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en läkare för arbete på Kalix hälsocentral.<br /><br />Söker dig som är legitimerad läkare med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Examinerad läkare med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: Läkare Kalix
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/198/almia-soker-lakare-till-kalix
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Almia söker läkare inom internmedicin till Kalix

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom internmedicin.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en läkare inom internmedicin för arbete på Kalix sjukhus.<br /><br />Söker dig som är legitimerad läkare inom internmedicin med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Examinerad läkare inom internmedicin med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: Läkare Kalix
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/193/almia-soker-lakare-inom-internmedicin-till-kalix
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Almia söker radiolog till Kalix

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som radiolog.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en radiolog för arbete på Kalix sjukhus.<br /><br />Söker dig som är legitimerad radiolog med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad radiolog med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, diagnostisk radiologi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: Radiolog Kalix
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/183/almia-soker-radiolog-till-kalix
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Engagerade sjuksköterskor söks till uppdrag i Norrland

Nurse24 söker
Är du en erfaren sjuksköterska som vill ha större frihet och högre lön? Sök till oss!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska. Patientomhändertagande, läkemedelshantering, såromläggning mm

Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen samt viss yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker flera sjuksköterskor till hela Norrland. Vi söker dig som har ett varmt intresse för arbetet med människor.
I ditt arbete har du patienten i fokus, du har god förståelse för patientens behov och har en ödmjuk, empatisk sida.
Andra positiva egenskaper du gärna har är att du är en samarbetsvillig person och fungerar bra i grupp, men även att du kan ta eget ansvar vid självständigt arbete.
Vår förhoppning är att Du som sjuksköterska trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Stämmer detta in på dig? Sök till oss!

Nurse24
-Kollektivavtal
-Pension
-Försäkringar
-Resa och boende vid behov
-Möjlighet att påverka vart, när och hur mycket ni vill arbeta!
-Konkurrenskraftig lön och snabba utbetalningar

Välj mellan veckolön eller månadslön.
Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Ort
Norrbottens län, varierande orter

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vi svarar på alla ansökningar.
Om Du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten, vänligen kontakta kontaktpersonen för respektive annons. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna Din ansökan snarast!

Tillsättning
Löpande.

Företagsbeskrivning
Nurse24 är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper vårdgivare i Sverige med behovsanpassad sjuksköterskebemanning.
Alla våra sjuksköterskor och specialistsköterskor har lång och gedigen erfarenhet. Vi erbjuder sjuksköterskor många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om i hela Sverige.
Våra erfarna rekryterare erbjuder både arbetsgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess med hör träffsäkerhet och kvalitet.
Nurse24 har sitt huvudkontor i centrala Stockholm
För mer information: www.nurse24.se
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 605
Webbplats: http://www.nurse24.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=605
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nurse24
St Eriksgatan 44, 5tr
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.resursskoterskejouren.se/
  
Platsannons

Receptionist

Vi söker receptionister med huvuduppgiften att arbeta i vår reception med traditionella arbetsuppgifter, in- och utcheckning av gäster, butiksförsäljning samt bokning via telefon och data.

Tidigare erfarenhet inom receptionsarbete är meriterande. Behärska svenska samt engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du har god datavana då samtliga bokningar sker via ett modernt bokningssystem. Körkort eller tillgång till annat transportmedel är ett krav eftersom busstiderna inte passar arbetstiderna.

Välkommen in med din ansökan!

Camp Frevisören är en turistanläggning belägen i Kalix skärgård.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@norr.se
Övrigt: Vi påbörjar rekryteringen fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via mail eller ett via ett personligt besök på Camp Frevisören onsdagen 5/4 då mellan 16-19 då vi har öppet hus.
Arbetsplats: 
Adress: KALIX HAVSBAD AB
KALIX HAVSBAD
95295  BÅTSKÄRSNÄS Sverige
Hemsida: http://www.frevisoren.se
  
Platsannons

Servicepersonal

Vi söker servicepersonal till vår restaurang på turistanläggningen Camp Frevisören. Arbetsuppgifterna är att ta emot beställningar i kassa, servering, bar samt disk och plock.
Vi har fullständiga rättigheter och serverar kvällstid a` la carte.

Erfarenhet av tidigare arbete i restaurang och bar är meriterande, goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, kassavana är starkt meriterande. Körkort eller tillgång till annan transport är ett krav då busstiderna inte passar arbetstiderna.

Välkommen in med din ansökan!

Camp Frevisören är en turistanläggning belägen i Kalix skärgård.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@norr.se
Övrigt: Vi påbörjar rekryteringen fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via mail eller ett via ett personligt besök på Camp Frevisören onsdagen 5/4 då mellan 16-19 då vi har öppet hus.
Arbetsplats: 
Adress: KALIX HAVSBAD AB
KALIX HAVSBAD
95295  BÅTSKÄRSNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock

I vår nybyggda restaurang vid strandkanten tillreder vi mat av bästa kvalitet. Traditionella luncher dagtid. Efter kl 17 serverar vi a` la carte. Våra kockar har ansvaret för menyn samt prissättning.

Du som person ska vara glad, positiv samt stresstålig. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är meriterande.


Camp Frevisören är en turistanläggning belägen i Kalix skärgård.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@norr.se
Övrigt: Vi påbörjar rekryteringen fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via mail eller ett via ett personligt besök på Camp Frevisören onsdagen 5/4 då mellan 16-19 då vi har öppet hus.
Arbetsplats: 
Adress: KALIX HAVSBAD AB
KALIX HAVSBAD
95295  BÅTSKÄRSNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chefskock

I vår nybyggda restaurang vid strandkanten tillreder vi mat av de bästa råvarorna. Traditionella luncher dagtid. Efter kl 17 serverar vi a`la carte.

Du som chefskock har ansvaret för meny samt prissättning. Du ska vara positiv, glad och stresstålig då arbetet i perioder är väldigt stressigt. Dokumenterad erfarenhet av köksarbete eller utbildning är meriterande.

Camp Frevisören är en turistanläggning belägen i Kalix skärgård.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidKollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@norr.se
Övrigt: Vi påbörjar rekryteringen fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via mail eller ett via ett personligt besök på Camp Frevisören onsdagen 5/4 då mellan 16-19 då vi har öppet hus.
Arbetsplats: 
Adress: KALIX HAVSBAD AB
KALIX HAVSBAD
95295  BÅTSKÄRSNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildare Verkstadsteknik/CNC

Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt ser till att utbildningen blir individanpassad.
Du rapporterar direkt till ansvarig chef för regionen och arbetar dagligen i utbildningen. I tjänsten ingår löpande kontakt med Arbetsförmedlingens handläggare och olika företag inför till exempel praktik.

Du passar hos oss:
-Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
-Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
-Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.
-Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

KVALIFIKATIONER
- Mångårig erfarenhet av skärande bearbetning, programmering och maskinkörning.
- Kunskaper om motsvarande grön nivå enligt skärteknikcentrums krav gällande skärande bearbetning.
- Goda kunskaper i Cad och Cam 3D.
- Goda kunskaper i skärteknik.
Meriterande är:
- Erfarenhet av utbildning på eftergymnasial nivå inom de utbildningsmoduler som efterfrågas.
- Goda branschkontakter.

Du måste ha såväl teoretisk utbildning som praktisk erfarenhet från verkstadsteknik/CNC. Dokumenterad erfarenhet av pedagogik, gärna inom vuxenutbildning. Som person har du god samarbetsförmåga och hög ansvarskänsla.


YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.
Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Verkstadsteknik Kalix
Webbplats:
Epostadress: jobb@ya.se
Övrigt: Skicka fullständig ansökan med CV, behörigheter och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: YrkesAkademin AB
Box 127
79123  FALUN Sverige
Hemsida: http://www.ya.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i 50 års åldern

Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta i vardagen.
Arbetsuppgifter innefattar bland annat matlagning, att baka och att åka på utflykter. Kvinnan behöver hjälp med hemmets olika sysslor och personlig omvårdnad samt förflyttningar.


Du en person som är lyhörd, positiv, empatisk, trygg och lugn samt har ett stort engagemang för yrket som personlig assistent. Viktigt att du förstår vikten av att vara professionell i din yrkesroll. Du bör även vara ansvarsfull, kunna arbeta självständigt och lösa uppgifter på egen hand i samråd med kunden.


Molnet Personlig assistans är en assistansanordnare för personer som är berättigad till personlig assistans enligt LSS - Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade. Vår verksamhet kännetecknas av flexibla lösningar med hög kvalitet, tillgänglighet och stort engagemang för både kunder och assistenter.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidMolnet assistans söker nu en personlig assistent för tillsättning av tjänst i slutet av mars, 1 tjänst på ca 70 % och som kan hoppa in extra vid behov till en kvinna i 50 års-åldern boendes i Kalix. 60%-80%Löne enligt kollektivavtal KFO
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@molnetassistans.se
Övrigt: Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Skicka din ansökan idag, rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsplats: 
Adress: Molnet Personlig Assistans AB
Kungsvägen 18
85640  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.molnetassistans.se
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare Kalix

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att hälsa på och vara trevlig mot kunderna som går in och ut ur den aktuella butiken, jordgubbarna säljer nästan sig själva bara du är glad och trevlig. Du kommer att arbeta som en del i ett lag enligt ett schema som är anpassat efter den aktuella butikens öppettider.

Vi söker dig som är glad och trevlig och som gillar att arbeta. Vana av att stå i kassa och snabb i huvudräkning är meriterande men inget krav, detta lär du dig ganska snabbt.

Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB är återförsäljare till Finnerödja Bär och säljer bland annat färska jordgubbar.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.viltochbar.se
Epostadress:
Övrigt: Endast ansökningar via vår hemsida.
Arbetsplats: 
Adress: Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB
Banvägen 9 K
97346  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.viltochbar.se
  
Platsannons

Semestervikariat sjuksköterska/distriktssköterska, ref.nr 43/17

Kalix kommun med närmare 17 000 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Här finns Bottenvikens röda guld - Kalixlöjrom.  
Hälso- ochsjukvårdsenheten ansvarar för rehabilitering, hjälpmedel samt omvårdnad ochmedicinska insatser för personer i kommunens särskilda boenden, inom dagligaverksamheter samt inom hemsjukvården. Att arbeta inom Socialförvaltningeninnebär att arbeta för god vård i utveckling. Det innebär att vi mötermänniskors behov med tryggt omhändertagande och högkvalitet.
Vibehöver dig som vill jobba i hemsjukvården eller vid våra särskilda boendenunder perioden 13/6 - 14/8. Vi erbjuder bra anställningsvillkor. Du har ävenmöjlighet att söka jobbet delar av denna period.

Legitimeradsjuksköterska/distriktssköterska.


Anställningen är 100% med en tidsbegränsning from 2017-06-13 tom 2017-08-14
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftlagen (PUL)
Körkort och egen bil erfordras.
Vi tar emot din ansökan fram till 2017-05-31

För arbetsgivaren:
Tiina Patokoski, 0923-656 68, 076-145 37 09
Eva-Britt Öhman, 0923-656 34, 070-656 34 65

För arbetstagarorganisationen:
Catarina Andersson, vårdförbundet, 0923-654 78
 
 
 
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188467&DepartmentId=8778&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Fastighetsskötare/Vaktmästare - KALIX

Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Flera större fastigheter i Kalix är i behov av fastighetsskötare, vaktmästare. Dagtid och natt/helg Jour.

Dina arbetsuppgifter
Du skall vara behjälplig som allmänhändig i fastigehtsskötsel och vaktmästeri. Då det rör sig om flera fastigheter så kan ena fastigheten vara ett dagarbete och någon av dom andra fastigheterna röra sig om natt och helg jour. Tjänsten är förlagd i centrala Kalix.

Vem är du?
Du är nogrann och ordningsam. Du är allmänhändig. Du är vårdande och någon som föreningarna kan lita på. Det är en stor fördel om du tidigare har jobbat med fastighetsskötsel eller likvärdigt. Det är en mycket stor fördel om du bor i Kalix eller dess närhet.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid - Enligt överenskommelse TillsvidareEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2541
Webbplats: http://veterankraft.se/veteran/annons/?jaid=2541
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veterankraft AB
Vendevägen 90
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://veterankraft.se
  
Platsannons

Lokalvårdare Semestervikariat Kalix

Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner m.fl.

Vi söker personer som vill arbeta under sommaren då ordinarie personal har semester framförallt mellan veckorna 25 - 32. Vi har olika tjänster att tillsätta, både schemalagd städning på plats hos våra kunder samt tjänster på vår specialavdelning som utför stor/flyttstädningar, fönsterputs och golvvård m.m.
Lilja & Co söker dig med serviceinställning, som är noggrann, har förmågan att vara självgående samt värnar om att göra ett bra arbete. Erfarenhet från lokalvård och branschvana är meriterande. Vi ser gärna att Ni som söker har körkort samt en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tjänsten avser arbete vid Lilja & Co lokala verksamhet i Luleå.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Semestervikariat Kalix
Webbplats:
Epostadress: jobb@lilja-co.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A. LILJA & CO STÄDNINGS AB
PRICKGRÄND 7
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.lilja-co.se
  

Platsannons

Kalix: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

SIS ungdomshem-Johannisberg Kalix söker Behandlingsassistenter/sommarvikari

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

SiS ungdomshem Johannisbergs och Sävastgården har slagits ihop till en verksamhet med namnet SiS ungdomshem Johannisberg. Verksamheten är lokaliserad på två skilda platser, Kalix och Sävast.
SIS ungdomshem Johannisberg ligger i Kalix. Institutionens uppdrag är att vårda pojkar enligt LVU och LSU. SiS tjänster akutvård, utredning, behandling samt LSU erbjuds inom institutionens ram. Samtliga skolpliktiga ungdomar undervisas enligt SiS timplan och icke-skolpliktiga ungdomar erbjuds undervisning.

Hela Institutionen har totalt fem avdelningar och 89 tillsvidareanställda inom olika yrkeskategorier.

Denna annons riktar sig för rekrytering till enheten i Kalix
ARBETSUPPGIFTER
SiS-ungdomshem Johannisberg söker nu sommarvikarier till samtliga avdelningar inför sommaren 2017. Tjänstgöring som behandlingsassistent handlar om arbetstid enligt arbetsschema dag, kväll, helg och natt. I arbetet som behandlingsassistent är din uppgift att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Det kan handla om allt från vardagliga hushållssysslor till att finnas behjälplig i ungdomarnas planering av deras behandling. På institutionen arbetar behandlingsassistenten i team med andra yrkeskategorier. Du har viss dokumentation kopplat till dina arbetsuppgifter

KVALIFIKATIONER
Behandlingsassistent utbildning är meriterande även erfarenhet från arbete med ungdomar eller arbete inom HVB-verksamhet. Eftersom arbetet utgår från ungdomarnas behov är det viktigt att du som person är strukturerad, tålmodig, tydlig och konsekvent i ditt förhållningssätt. Det är meriterande att kunna flera språk.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska ha god samarbetsförmåga, trygghet och ett empatisk hållningssätt som gör att du kan vara ett bra stöd för ungdomarna.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

B-körkort är ett krav


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, Rekrytering sker löpande, upphör: Semesterperioden 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: A536635 - Kopia (3)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7588505f-e655-4923-8764-6ff56df0166c&TK=2abc511f-2957-44e1-ad59-c7b33062872c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Johannisberg i Kalix
Johannisbergsvägen 25
95251  KALIX Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/
  
Platsannons

Vi söker Kursledare inom just Ditt kunskapsområde

SV Norrbotten söker inom just Ditt kunskapsområde

Vi söker kursledare inom en mängd områden eftersom vi ständigt vill utveckla folkbildningen och tror på ett Livslångt lärande. Har du kunskaper inom tex hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta.

Det finns stora möjligheter för dig att själv utforma din kurs när det gäller upplägg och antal träffar. Skulle du vilja hålla en föreläsning om något ämne kan det också vara intressant för oss.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier.


Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.

Är du intresserad eller har en kursidé? Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-16
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid men även dagtid och helger kan förekomma. Du har stora möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kalix@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Furuhedsvägen 35 A
95231  Kalix Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Morgontidningsdistributör

Dina arbetsuppgifter omfattar utdelning av morgontidningar, tidskrifter samt gods till hushåll och företag. Utdelningen sker med hjälp av specialutrustad högerstyrd bil med automatlåda.

Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Du är även en noggrann och strukturerad person. Arbetet kräver att du är minst 18 år självgående, stresstålig och tar mycket eget ansvar eftersom du arbetar ensammen nattetid. För utdelning med bil krävs att du har körkort och körvana. Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning tex studier, annat deltidsarbete, barnledighet mm.

Vi söker distributörer både i Kalix o Töre.
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb/feriejobbFast månads vecko eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Om du tycker att detta är ett arbete som passar dig skicka in CV och personligt brev till carina.lofmark@nmdistribution.se
Arbetsplats: 
Adress: NM Distribution AB
Robertsviksgatan 5
97183  LULEÅ 
Hemsida: http://nmdistribution.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal