Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:47

Lediga jobb i Köpings kommun (1983), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 122
Täthet43,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area644,48Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land604,27Landareal (km²)
Sjö26,26Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Matchare till Stöd och Matchning

Om företaget
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Vi söker nu ännu en affärsdriven matchare till vårt team!
Är det du?


Arbetsuppgifter
I Köping söker vi nu en matchare till verksamheten inom stöd och matchning. Hos oss kommer du vara en viktig del i att coacha och matcha vuxna till jobb. Vi skapar förutsättningar för nyanlända och långtidsarbetslösa att komma ut i arbetslivet och på så sätt bidra till samhället.

I rollen som matchare hos oss möter du både deltagare och företag och din uppgift blir att bygga broar för att få dem att mötas. Företagskontakter är en viktig del i matchningen för att få ut deltagare i arbete vilket innebär att vi söker dig som har eller vill skaffa ett brett kontaktnät samt har stor förmåga att skapa och vårda företags- och kundkontakter.
Våra deltagare efterfrågar både kvalitativ och effektiv vägledning som leder till jobb. Du kommer att jobba med deltagare både enskilt och i grupp genom individuella samtal, workshops och företagsbesök. Du kommer arbeta tvärfunktionellt tillsammans med kollegor från andra delar av Lernia inom både utbildning och bemanning för att på bästa sätt hitta rätt jobb till varje deltagare.

Din bakgrund
Vi söker dig som har vilja och förmåga att arbeta med människor och brinner för andras utveckling.

Du har:
• Erfarenhet av liknande uppdrag
• Ett stort företagsnätverk
• Säljbakgrund
• Minst 1 års eftergymnasial utbildning inom området arbetsliv, företagsekonomi eller likvärdigt.
• 2 - 3 års arbetslivserfarenhet inom området.
• Starkt meriterande om du behärskar arabiska.Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du är affärsdriven och arbetar hårt och på egna initiativ mot satta mål.
Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. Du är också utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.

Du har även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kund är det viktigt att du är kommunikativ. Du är riktigt bra på att samarbeta och möta både deltagares och kunds önskemål.Tillträdesdag
Januari 2018 eller enligt överenskommelse

Information
Vad erbjuder vi?
Förutom en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jessica Keisu,
Tel: 072-254 60 86
Mail: jessica.keisu@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär att vi strävar efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!
Besök gärna på www.lernia.se.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: 21489
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21489
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Utbildning
Lernia Utbildning
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Operatörer sökes till Tibnor i Köping

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Nu söker vi duktiga operatörer för uppdrag hos Tibnor i Köping!

Beskrivning:

Som operatör ska du vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten, ha en bra samarbetsförmåga, samt en stor dos av flexibilitet. Du ska kunna arbeta självständigt och försöka lösa uppkomna problem. Operatören ska vara mycket noggrann och ha ett utvecklat säkerhetstänk för att uppnå rätt kvalitet. Är du en social  teamspelare är det en stor fördel.  

Hos vår kund arbetar du med material i stål och metall och använder dig av gas, plasma, skärning, laser, kantpress, slip samt svets i ditt arbete. En stor del av arbetet går ut på att dokumentera de steg som utförs i produktionen. Du kommer arbeta 2-skift med arbetstider mellan 05.30-14.00 eller 14.00-22.30. 

Krav:

Svenska i tal och skrift samt B-körkort. 

Meriterande:

Tekniskt intresse/kunnande och relevant erfarenhet från liknande arbete. Gärna vana av systemet SAP.
Truckkort eller traverskort.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader.GFL enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=5E3E0B2F-B364-4F83-A7BC-C8809570C92A
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Elektriker till Köping

Vi söker en Elektriker

På Volvo i Köping arbetar Veolia med tillsyn, fastighetsskötsel, felavhjälpande underhåll och reparation. Som elektriker ingår du i ett team av 16 medarbetare, varav 7 är elektriker.

Som Elektriker hos oss arbetar du med elunderhållsarbete, felsökning, reparation och akut underhåll. Vi jobbar både i team och självständigt beroende på ärende. Vi verkar inom områdena el, högspänning, brand, snickare, mekaniker/reparatörer, VVS, Process/vatten, sanering, fastighetsteknik/maskinist. Arbetstiderna är 7-16 men beredskap förekommer.

Kvalifikationer

• Gymnasial utbildning inom EL
• Minst 3-års erfarenhet som elektriker, meriterande om du har erfarenhet från industri
• Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
• God dator- och systemvana
• B-körkort är ett krav

Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående samt har ett driv och engagemang i ditt jobb som präglar dig som person. Du bör ha ett högt säkerhetstänk då både vi och vår kund har det i fokus.

Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Arbetsledare Roland Fager, tfn 070-520 41 90
Rekryteringsansvarig Annika Englund, tfn 070 386 13 04
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-21
Referens:
Webbplats: https://karriar.veolia.se/jobs/12981-Elektriker-till-Koping?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veolia
Hälsingegatan 47
11331  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Familjebehandlare

Varmt välkommen till Köpings kommun!

Köping är nära till allt du behöver för ett gott liv och en enklare vardag. Du når Västerås, Eskilstuna och Örebro på en halvtimme och Stockholm på drygt en timme.

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen i Köpings kommun ansvarar bl.a. för Individ- och familjeomsorg. Inom Verksamhetsområde Stöd och behandling sker merparten av våra behandlings- och förändringsuppdrag via biståndsbeslut från socialsekreterare, men vi gör även insatser som inte kräver beslut från myndighet. Vi är idag inom öppenvården knappt 40 medarbetare med olika funktioner och hög kompetens. Inom enheten finns dessutom våra anpassade boenden för personer med behov av stöd och-/eller i kombination med behandlingsinsatser.

Som familjebehandlare inom verksamhetsområde stöd och behandling får Du en viktig roll i att stärka skyddet för barn och möjliggöra positiva förändringar för vuxna i Köpings kommun. Vi erbjuder dig goda möjligheter till kompetensutveckling i en lärande miljö, då vi använder oss av evidensbaserade metoder.
Nu söker vi nya medarbetare till Öppenvård Missbruk och beroende samt till Öppenvård Barn och familj.

Är du redo för ett utvecklande arbete

Arbetsbeskrivning:
Som familjebehandlare ansvarar du för stöd- och behandlingsprocessen i enskilda ärenden. Förebyggande insatser ingår i arbetet. Du har en viktig roll i olika samverkan med andra samhällsaktörer då samverkan sker i hög grad med övriga medarbetare i förvaltningen, skola, polis, kultur och fritid, ideella organisationer samt nätverk då våra insatser ges på hemmaplan. Du ansvarar för att insatsen är klar inom tidsramen för jobbet och har dokumentationsskyldighet. Nätverks- och samarbetsmöten förekommer ofta och till ditt stöd har du ett nätverkslag.


Kvalifikationer:
Det är ett krav att ha en socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Liksom godkänd examen i evidensbaserade metoder inom missbruk och beroende och eller metoder kopplade till familjer, barn och unga.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift flytande.
Önskvärt är att Du har erfarenhet av och kunskap om behandlingsarbete.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och flexibel lagspelare som kan ta egna initiativ.
Du har ett professionellt och lyhört förhållningssätt i ditt dagliga arbete vilket innebär att du bemöter vuxna, barn, unga och familjer med respekt och empati.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som familjebehandlare hos oss får du utbildningar och är med och påverkar utvecklingen inom området. Ett nära ledarskap ges av teamledare och erbjuder ett gott stöd till dig som medarbetare hos oss.

Övrigt:
Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot Din ansökan!

I den här tjänsten kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Körkort klass B ? Bil är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens: SAF 2017/20
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Stadskansliet
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Manager Engineering Machining

Sedan mitten av 1800-talet har vi producerat kugghjul i Köping. Genom vår historia har vi byggt upp en världsledande kompetens inom området. Idag är vi Volvokoncerners centrum för transmissioner och tillverkar några av världens bästa marina drev och växellådor till lastbilar och anläggningsmaskiner. Nu står vi inför ett spännande teknikskifte med nästa generations hållbara transportlösningar. Här blir du en del av ett globalt och innovativt team tillsammans med ca 1500 kollegor på plats i Köping. Vi erbjuder en spännande miljö med stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter. Vill du vara med på resan mot framtiden?

Till vår flexibla bearbetningsverkstad i Köping söker vi nu en avdelningschef för Teknik bearbetning. Här tillverkar vi prototyper, komponenter till eldrivna fordon, lågvolymsvarianter, Powertronic-växellådor och våra marina drev, bland annat Volvo Pentas IPS.

Som avdelningschef för Teknik ansvarar du för utveckling av metodfrågor som gör produktionen effektivare, säkrare och med högre kvalitet. Teknikgruppen arbetar med produktionssupport, metodutveckling, processutveckling, maskinanskaffning och beredning kopplat till produktintroduktioner och större projekt.

Dina huvudsakliga uppgifter skulle vara att:
•Leda och utveckla våra kompetenta medarbetare
•Industrialisering av nya produkter och teknisk kapacitet
•Förbättra vårt dagliga arbete genom VPS (Volvo Production System)
•Chefsansvar med arbetsmiljö, personal, fackliga relationer, mm.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:
Linda Thell, Area Manager Engineering: tel: 0221-414080

Fackliga representanter:
Mats Bergdahl, Unionen tel: 0221-457841
Lars Sundkvist, Ledarna tel: 0221-457647
Per Larsson, Akademikerna tel: 0221-457789

För att trivas hos oss är du:
En ledare som har förmåga att bygga vinnande team och har lätt för att skapa och utveckla relationer. Du är prestigelös och arbetar aktivt med att motivera och utveckla din personal och tror att människor växer genom att få ansvar och vara med och påverka och driva utvecklingen framåt. Du är förändringsbenägen och har lätt att ta till dig nya tankar och ideér. Du har mycket god analysförmåga, har ett strategiskt tänk och är en god kommunikatör. Du är även innovativ och drivs av att ligga i framkant med nya tekniska lösningar.

Vi tror att du har följande erfarenheter/kompetenser:
•Civilingenjör/Högskoleingenjör
•Ledarerfarenhet med goda ledaregenskaper
•Förmåga att leda målstyrt arbete samt coacha och involvera medarbetare
•Goda kunskaper i produktionsekonomi
•Engelska i tal och skrift

Inom Volvo arbetar vi aktivt med att öka mångfalden. I våra arbetsgrupper vill vi därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 10 december 2017.


The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations encompasses the production of state-of-the-art products for the truck brands of the Volvo Group, as well as Volvo Group engines and transmissions, through an international world class industrial environment.

With Volvo Group Trucks Operations you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
73180  Köping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Controller som är vass på balanskontoavstämningar? Se hit!

Nu söker vi en duktig controller till en statlig myndighet i centrala Västerås!

Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till den aktuella myndigheten. Tjänsten är på heltid med start 2017-12-01 och förväntas pågå till 2018-02-28 med goda chanser till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av budgetarbete och uppföljningar. Utöver det kan dina dagliga arbetsuppgifter innefatta:

- att genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser.
- analys av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat.
- sammanställande av rapporter.
- ta fram prognoser kopplade till verksamheten.
- ta fram riktlinjer för budgetarbete.
- genomföra budgetarbete och budgetuppföljning.
- agera servicefunktion med en till ledningen stödjande och rådgivande funktion.

Din profil
För att passa i denna roll uppfyller du minst följande kompetenskrav:

- gymnasium eller likvärdig utbildning.
- genomgått utbildning inom aktuellt område.
- minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller.
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

Vi tror även att du har goda kunskaper i Agresso. Som person är du noggrann och har ett starkt sinne för siffror. Du är ansvarstagande och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt.

Du är van vid att prestera goda resultat på egen hand men fungerar även väldigt bra i grupp. Vi tror även att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer.

Intervjuer för den här tjänsten sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 5628
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5628
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Arbetsrättskonsult till offentlig verksamhet i Eskilstuna!

Har du stenkoll inom arbetsrättsområdet och trivs i en konsultativ roll? Har du minst 5 års erfarenhet av svensk arbetsrätt i en större organisation och vill ta ytterligare ett steg inom området?

Då har OnePartnerGroup tjänsten för dig! Vi söker nu en arbetsrättskonsult till offentlig verksamhet i Eskilstuna med start omgående.


Dina arbetsuppgifter
Som arbetsrättskonsult ansvarar du för den operativa lag- och kollektivavtalsrättsliga bevakningen, tolkningen och kvalitetssäkringen av kommunövergripande avtal inom arbetsrättsområdet.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• Styra och stödja kommunens olika verksamheter till exempel gällande lag och kollektivavtal.
• Du ger också kvalificerad rådgivning och supportstöd till arbetsgivarföreträdare inom hela avtals- och arbetsrättsområdet.
• Planerar och utför utbildningar för arbetsgivarföreträdare vid behov.
• Genomför och driver självständigt centrala MBL- och tvisteförhandlingar samt tillsammans med förhandlingschefen kollektivavtalsförhandlingar.
• Administrera, utreda och vid behov utveckla rutiner och mallar samt att upprätthålla goda relationer med de fackliga organisationerna.


Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst är det krav att du:

• Har minst 5 års erfarenhet av arbete med svensk arbetsrätt i en större organisation de senaste 10 åren
• Har arbetat självständigt med tviste- och intresseförhandlingar
• Har arbetat med omställningsfrågor

Det är meriterande om du:

• Har minst 1 års aktuell erfarenhet av arbete med arbetsrätt i kommun eller landsting
• Har arbetat med kollektivavtalsförhandlingar

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer. Vidare är du framåtsträvande, resultatorienterad och är van vid att arbeta självständigt.
Om detta stämmer väl in på dig så vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 300 medarbetare hittills verksamma på 36 orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Arbetsrättsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 5648
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5648
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Dietist Fagersta och Köpings sjukhus

Är du legitimerad dietist med erfarenhet av arbete inom slutenvård och öppenvård? Är du kreativ och drivande vad gäller utveckling av ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker.

Fagersta och Köpings sjukhus behöver förstärkning till sitt team och söker nu dietist med delad tjänstgöring, 50% i Fagersta och 50% i Köping.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 6 december 2017.

 

Arbetsuppgifter

Som dietist kommer du att arbeta med allt från att utreda, bedöma och behandla kost och nutrionsproblem till att förskriva kosttillägg och sondnäring. Arbetsuppgifterna är varierade och innebär arbete inom slutenvård, öppenvård samt eventuella hembesök.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Köpings sjukhus har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar.

Rehabverksamheten i Fagersta kommer att byggas upp och kommer att innehålla arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och dietist, sjuksköterska och undersköterska. Samarbete mellan Köping och Fagerstas rehabenheter kommer att ske.

På Rehabenheten arbetar vi ofta i team vilket är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum. Vi är en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö som välkomnar dig till vår arbetsgrupp.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av arbete inom slutenvården.

Du är en person som kan ta egna beslut och arbeta självständigt likväl som i team. Du tycker att det är stimulerande att utveckla den fysioterapeutiska yrkesrollen inom allmänmedicin.Då arbetet och förutsättningarna ständigt förändras måste du kunna anpassa dig till nya omständigheter och snabbt ändra synsätt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och kan fokusera på rätt saker. Din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor är bra och du lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är intresserad och drivande vad gäller utveckling av arbetet. Dina idéer och ditt tänk kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Det är ett krav att du har B-körkort.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, 50% i Köping och 50% i Fagersta. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 6 december 2017

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4231
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare till Apoteket Tärnan

Vill du arbeta på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?


Sjukhusapoteket i Köping söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie till apoteket Tärnan Köping som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning. 

Till Köping kan man enkelt pendla med tåg i  ca 20 minuter från Västerås där vi ligger vid sjukhuset. Apoteket bildar tillsammans med apoteket Kronan Kungsör en apoteksgrupp och har 7 medarbetare som trivs och arbetar på bägge apoteken för ett bästa resultat. Våra öppettider är på Tärnan Köping 7,30–17,00. Vi har ett gott och nära samarbete med apotek i närområdet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras.

Vi ser gärna att du är befinner dig i början av din karriär som nyexaminerad farmaceut.

Vad vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Ansökan 
Sista ansökningsdag är den 3 december 2017, men vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/1217/main?site=6&validator=3d4c56a7ca41830bb7ced9a32c1f21b3&lang=SE&rmpage=job&rmjob=19
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Apoteket AB BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  
Platsannons

Trafiklärare

Trafiklärare söks till vår kund i Köping.

Det krävs att du har utbildning som trafiklärare och är godkänd av Transportstyrelsen. Du är serviceinriktad, kompetent, flexibel och har lätt för att samarbeta och att du kan arbeta kvällar och helger.

Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling.

Det är meriterande om du är utbildad för att hålla introduktionsutbildning och riskutbildning del 1 för A och B.

Vi söker en trafiklärare för behörighet B, det är bra om du även kan hålla Riskutbildning del 1 och Introduktionsutbildningen men inget krav.

Om företaget
Nordiska Personalcentrum AB grundades 2016 av en ung entreprenör som efter några år i bemanningsbranschen förstått vikten av att låta kunden berätta om sina behov och förväntningar för att hitta personal med rätt kompetens.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: Trafiklärare
Webbplats:
Epostadress: cv@personalcentrum.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordiska Personalcentrum AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Redovisningsekonom till myndighet i centrala Västerås!

Nu söker vi en vass redovisningsekonom till en statlig myndighet i centrala Västerås!

Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till den aktuella myndigheten. Tjänsten är på heltid med start 2017-12-01 och förväntas pågå till 2018-02-28 med goda chanser till förlängning.


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av balanskontoavstämningar och utredningar. Utöver detta kommer du även att arbeta med:

- redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar)
- budgetarbete
- att ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut.
- att delta i budgetuppföljning.
- avstämningar, felsökningar och kontroller.
- årsbokslut.

Din profil
För att passa i denna roll uppfyller du minst följande kompetenskrav:

- gymnasium eller likvärdig utbildning
- utbildning inom aktuellt område (redovisning)
- minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

Du har även goda kunskaper i Agresso som är myndighetens affärssystem. Som person är du noggrann och har ett starkt sinne för siffror. Du är ansvarstagande och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt. Du är van vid att prestera goda resultat på egen hand men fungerar även väldigt bra i grupp.

Intervjuer för den här tjänsten sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 5627
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5627
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Mälardalen AB
Mogölsvägen 4
55593  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Avonova Hälsa söker fysioterapeut/ergonom till Köping

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport. Vi arbetar även inom området digital hälsa och levererar tjänster digitalt.
Välkommen till Avonova!Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som fysioterapeut/ergonom hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Vi söker en leg sjukgymnast/leg fysioterapeut gärna utbildad ergonom med intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med företagshälsa och att utveckla ett hälsosamt arbetsliv. Du bör ha några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet från företagshälsovård är meriterande.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom företagssköterskor, läkare, psykologer, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör. Du kommer bl. a. att arbeta med belastningsergonomiska kartläggningar, arbetsförmågebedömningar, utbildningar, behandlingar och olika hälsofrämjande insatser.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med ett trevligt och kompetent arbetslag. Din arbetsplats är i första hand i Köping men även arbete på våra enheter i Arboga, Kungsör och Hallstahammar kan förekomma. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja av att åstadkomma goda resultat tillsammans. Våra kunder finns inom varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad och tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi är öppna för diskussion kring olika lösningar. Tjänstgöring kan förekomma på våra olika enheter och ibland ute hos kund, vilket kan innebära resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil krävs.

Vill Du veta mer kontakta gärna Affärsenhetschef Ann-Cathrine Ahlén, tel 070-510 08 95, mailto:ann-cathrine.ahlen@avonova.se Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast den 4 december.

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Enligt överenskommelse. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 2017/75
Webbplats: https://avonova.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:160585/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avonova Sverige AB
Fabriksgatan 4
53130  Lidköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lediga jobb som CNC-operatör på Köpings största industri

Är du en erfaren CNC-operatör som är redo för nya utmaningar? Vill du utveckla dina kunskaper på Köpings största industri? Vi har lediga jobb som CNC-operatör på Köpings största industri. Ta chansen och sök redan idag!

Vad kommer jag att göra som CNC-operatör?

Här kommer du att jobba på ett välkänt industriföretag i Köping som CNC-operatör och vara del av ett ambitiöst team. Du tar initiativ och sköter inställning och övervakning av maskinen. Dina arbetsinsatser är viktiga för att tillverkningen ska fortlöpa effektivt och dina kollegor förlitar sig på att du levererar färdiga delar i tid.

Detta är ett heltidsuppdrag där du kommer att jobba alla typer av skift. Du kommer bli anställd av Manpower och uthyrd till vår kund.

Vad förväntas av mig som CNC-operatör?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

* Har erfarenhet som CNC- eller maskinoperatör
* Truck- och traverskort är mycket meriterande
* Har B-körkort och vi ser gärna att du har tillgång till bil
* Har möjlighet att jobba skift
* Har god fysik då tunga lyft förekommer

Utdrag ur Polisens belastnings- och misstankeregister kommer att krävas för denna tjänst.

Vad kan ni erbjuda mig?* Ett värdefullt kontaktnät
* Ovärderlig arbetslivserfarenhet för din fortsatta yrkeskarriär
* Friskvårdsbidrag
* Anställning enligt kollektivavtal
* En personlig konsultchef

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du sökt kommer du få ett antal frågor skickade till dig på mail men kommer också finnas tillgängliga på din profil på Manpowers hemsida. Svara på dessa för att vara aktuell för jobbet.

Notera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Eller maila mig på

För tekniska frågor angående din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

För fler jobbtips, gilla oss på Facebook!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 33831
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YWxndXN0LjgyNjE5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
73131
73131  1983 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor sommarvikariat 2018

Vård och omsorgsförvaltningen söker legitimerade sjuksköterskor för sommarvikariat till vår sjuksköterskeenhet.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare där du får vara med.. Vår enhet är under stark utveckling för att klara framtidens äldreomsorg. Vårt arbete utgår från våra ledord 3T: Trevlig ? Trovärdig ? Tillgänglig.

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området för äldre och funktionshindrade.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Som person har du en positiv grundsyn, är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är strukturerad och kan kommunicera på ett tydligt sätt. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar. Datavana krävs.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Som person är du ansvarsfull, lyhörd och strukturerad samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Du bidrar också till goda relationer med våra patienter och deras närstående. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Du kan arbeta dagtid eller dag, kväll helg enligt schema, alternativt natt.
Det finns möjlighet till fortsatt timanställning efter avslutat sommarvikariat.

Varaktighet/Arbetstid
Deltid/heltid Visstid juni - aug

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Vi tar endast emot ansökningar via HR-Supporten www.hrsupporten.se/koping.php

Anställning sker löpande, därför önskar vi din ansökan så fort som möjligt.

Upplysningar
Enhetschef, tfn 0221-251 67

Fackliga upplysningar
Susanna Carlzon, facklig representant Vårdförbundet, tfn 0221-256 49

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: VO 23/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Vård & Omsorg
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Frisör sökes till Ivans Salong i Köping

Just nu söker Ivans Salong en utbildad frisör med erfarenhet av dam och herrklippning. Vi söker dig som är duktig, flexibel, kreativ och amitiös frisör/frisörska som älskar sitt yrke.

Salongen ligger i centrala Köping, fräsch och nyrenoverad. Finns även möjlighet för dig som vill hyra stol.

Hör av dig vid intresse!

Du får gärna ringa och/eller maila för mer information.

Ansökan sker via mail.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ivans.salong@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ivans Salong Köping

73134  KÖPING 
Hemsida:
  
Platsannons

QA Manager Köping

Funktion: QA- avdelningen Placering: Köping, Sverige
Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Beskrivning av företaget
SGS DNA är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN koncernen. Företaget ligger i Köping och har ca 55 anställda. Vi jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar de medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns på den europeiska och amerikanska marknaden. Vi befinner oss i en väldigt expansiv period. Vi jobbar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.

- Som QA Manager är du ansvarig för vårt kvalitetsledningssystem och alla QA-relaterade processer på SGS DNA
- Du kommer vara ansvarig för budget och även ha personalansvar
- Du kommer ingå i ledningsgruppen på SGS DNA.

Arbetsuppgifter
- Ansvara för att arbete görs enligt gällande regulatoriska krav (e.g. cGMP, 21 CFR Part 11, ISO9001, ISO13485)
- Driva kvalitetssäkringsprocesser (ex. kundklagomål, avvikelser, CAPA, ändringar, m.m)
- Ledning av förbättringsprojekt
- Ansvar att leda regelbunda inspektioner och audits
- Granska och implementera nya regulatoriska krav
- Ge vägledning och daglig support till QA-teamet

Kvalifikationer för tjänsten
- 3+ erfarenhet av kvalitetssäkring för medicinteknisk produktion
- Akademisk utbildning inom biologi, kemi eller jämförbar utbildning eller erfarenhet.
- Goda kunskaper om - cGMP, FDA 21 CFR 820
- Erfarenhet av ledarskap
- Goda kunskaper i kommunikation och förhandling
- Kunna ta effektiva beslut
- Goda kunskaper i MS Office, meriterande om du har kunskaper av QMS software och LIMS
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både skrift och tal.
- Meriterande om du har kunskaper om LEAN och ständiga förbättringar
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten inleds med 6 månader provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: work@sgsdna.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)
Box 91
73122  KÖPING 
Hemsida: http://www.sgsdna.com
  

Platsannons

Avonova söker företagssköterska till Köping och Hallstahammar

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport. Vi arbetar även inom området digital hälsa och levererar tjänster digitalt.
Välkommen till Avonova!Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som företagssköterska hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vi söker dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt med fokus på kundvärde och kundnöjdhet. Du är en resurs i hälso- och arbetsmiljöfrågor till chefer och anställda i våra kundföretag och har en roll som kundansvarig med ansvar för planering och genomförande av insatser hos våra kunder. Du ingår i ett team av professionella konsulter med medicinsk, teknisk, psykosocial, organisatorisk och administrativ kompetens och du ska samtidigt tycka om att arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar, stöd i rehabiliteringsarbete och utbildningsinsatser. Arbetet innebär också att agera stöd och rådgivare till chefer och kundanställda i hälso- och arbetsmiljöfrågor.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom andra sköterskor, läkare, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt i din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är sjuksköterska gärna med distriktssköterske-, företagssköterske- eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet från företagshälsa är meriterande.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din arbetsplats är i första hand i Köping men uppdrag kan förekomma på andra orter i närheten, tex i Arboga och Kungsör. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja av att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad: Heltid eller enligt överenskommelse. Vi är öppna för diskussion kring olika lösningar.

Placering: Din tid delas mellan orterna Köping och Hallstahammar.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vill Du veta mer kontakta: Affärsenhetschef Ann-Cathrine Ahlén, tel 070-510 08 95.

Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast den 4 december 2017.

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.

Vi tackar vänligt och bestämt nej till annons- och rekryteringsförsäljare i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100 % eller enligt överenskommelse. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 2017/101
Webbplats: https://avonova.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177900/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avonova Sverige AB
Fabriksgatan 4
53130  Lidköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik 2 och engelska 6, Köping

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: Gymnasieår 2
Ämne: Matematik 2 och engelska 6
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN24906
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: RN24906
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  

Platsannons

Pizzabagare sökes till Kolsva

En pizzabagare sökes för heltidsanställning. Inget krav på utbildning utan utbildning sker på plats. Kockbakgrund önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kandemir010189@hotmail.com
Övrigt: Ansökan skickas direkt till arbetsgivaren.
Arbetsplats: 
Adress: Kolsva Pizzeria
Bergslagsvägen 103 730 30 Kolsva
73030  KOLSVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock med köksansvar till måltidsenheten, Karlbergsskolans kök

Måltidsenheten ansvarar för skolmåltidsverksamheten i kommunen samt producerar måltider till bland annat förskolor, fritids samt vård och omsorg. Vi bedriver verksamhet på 27 enheter och har cirka 80 medarbetare. Vi söker en kock med köksansvar med aktuell placering i Karlbergsskolans kök. Som kock med köksansvar på Karlbergsskolans kök ansvara du för att leda verksamheten samt vara kontaktperson mot elever, pedagoger och föräldrar.

Arbetsuppgifter
Alla vanligt förekommande arbetsuppgifter, vilket bl a innebär matlagning, beställningar, leveranskontroller, redovisningar, egentillsyn, arbete i kostprogram och annan datoranvändning. Medverka vid diskning, servering, städning/lokalvård.

Kvalifikationer
Lägst 3-årigt gymnasium inom restaurang ? och livsmedelsprogrammet eller annan utbildning/dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av ledarskap, du ska kunna leda och få övriga medarbetare med dig i vårt ständiga förbättringsarbete. Kunskap och intresse för att laga och servera god och näringsriktig mat samt kunskap om olika specialkoster. Kunskaper om livsmedelslagens krav på vad som gäller vid arbete med livsmedel.
Du måste kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Se möjligheter istället för hinder. Du ska ha goda ledaregenskaper. Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att arbeta med barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Goda IT-kunskaper och kunskap inom Officepaketet krävs. Tidigare erfarenheter från kostprogrammet Mashie är meriterande.

Krav på god svenska i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsform
Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning
100 %, semesteranställning.

Tillträde
2018-01-08

Lön
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php
Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Sista ansökningsdag
2017-12-03

Upplysningar lämnas av
Fanny Öhman, kostchef
Tfn: 0221-25 468
E-post: fanny.ohman@koping.se

Fackliga upplysningar
Kommunal
Tfn: 0221?107 15


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 158/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Nibblesbackevägen 17
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Verksamhetschef för förskolan inom Barn-o Utbildning

Vår vision är att bli en av Sveriges bästa förskolekommuner! I vår lärandeorganisation utvecklar vi ständigt det pedagogiska kvalitetsarbetet. Vi väver samman vetenskap och beprövad erfarenhet genom våra övningsförskolor som är kopplade till högskola och universitet. Därmed skapar vi goda och likvärdiga förutsättningar för alla barn. Tillsammans gör vi förskolan trygg, rolig och utvecklande.

Som verksamhetschef har du ansvar för att på strategiskt nivå leda och utveckla samtliga förskolor inom förvaltningen. Inom verksamhetsområdet finns sju förskoleenheter och ca 240 medarbetare och ca 1000 barn, varav 7 förskolechefer och 5 ställföreträdande förskolechefer. Vi har hög personaltäthet och satsar mycket på kvalitetsarbete i verksamheten. Under de senaste två åren har vi byggt två nya förskolor med totalt 12 avdelningar och på så vis utökat antalet platser samt fått bättre lokaler anpassade efter verksamheten.
För att bygga en god och hållbar organisation inom Barn- och utbildning har vi stödfunktioner som kostchef för förskolan, lokalsamordnare, ekonomer, HR-generalist, kommunikatör, kvalitetsamordnare, specialpedagoger, förskolesamordnare m.fl.¨

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att fortsätta leda förskolecheferna i ett utvecklingsarbete med målsättning att förskolorna ska hålla hög kvalitet. Du är chef över förskolornas förskolechefer och ansvarar för att leda och driva förskoleverksamhetens ledningsgruppsarbete. I tjänsten ingår personal, budget och verksamhetsansvar för förskolan i samarbete med förskolechefer. I rollen som verksamhetschef rapporterar du till förvaltningschef för Barn- och utbildning och ingår i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning. Arbetslivserfarenhet från förskolans område ses som en merit. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med Skollag och läroplaner samt övriga styrdokument för förskolan. Vi vill att du har chefserfarenhet och erfarenhet av att leda andra chefer. Du har god förmåga att leda, motivera och skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå målen för verksamheten. I ditt arbete skapar de ett gott arbetsklimat och bra samverkan. Du trivs med att utveckla förskolans verksamhet och har ett starkt engagemang för barns lärande och utveckling. Bra skriftlig, analytisk och administrativ förmåga är en förutsättning för arbetet.


Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Då behöver vi dig till vår förskoleverksamhet. Välkommen att höra av dig!

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning.
Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

Besök gärna vår hemsida för mer information: www.koping.se

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll. En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag
20171127

Upplysningar lämnas av
Torkel Nilson, Barn- och utbildningschef, Tfn: 0221-256 11
E-post: torkel.nilson@koping.se
Malin Nordin, HR-generalist, Tfn: 0221-255 22
E-post: malin.nordin@koping.se

Fackliga upplysningar
Sv Skolledareförbund, Tfn: 0221-256 99
Lärarförbundet, Tfn: 0221- 252 60

Vår kommun
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 157 /2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Nibblesbackevägen 17
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Maskinoperatör kronhjul

Maskinoperatör kronhjul
Vi söker maskinoperatörer till GKN Driveline Köping AB.

 

Inom avdelningen bearbetar vi kronhjul, mjukt och hårt. Avdelningen har en hög automatiseringsgrad med mycket ny teknik.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning.

Meriterande är om du har robotkunskap.

Truckkort är meriterande men inget krav.

Vi vill att du har maskinvana, CNC och ett teknikintresse.

 

Personliga egenskaper:

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten samt gillar att arbeta i ett team.

 

Arbetstid: 2-skift.

Visstidsanställning tillämpas

 

Välkommen in med din ansökan senast 26 november.


Intervjuer sker löpande

 


GKN Driveline Köping AB är ett center of exellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1000 personer. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.gkngroup.com/GKNSweden/Driveline-i-Sverige/Karriar/Pages/lediga-tjanster.aspx?rmpage=job&rmjob=84
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gkn Driveline Köping AB
Volvogatan 6
73129  Köping Sverige
Hemsida: http://www.gkngroup.com/
  

Platsannons

Odlingschef

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 120 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, med en årlig omsättning på över NOK 3,5 miljarder sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!

Plantagen söker Odlingschef till anläggning i Köping.

Som Odlingschef på Plantagens anläggning i Köping är man ytterst ansvarig för odlingen av växter. Odlingschefen är ansvarig för att planera, genomföra och följa upp den dagliga produktionen enligt uppsatta volymmål, produktkalkyler och kvalitetsmål.

En stor del av arbetet som Odlingschef handlar om att ansvara för klimatstyrningen ute i produktionen. Data analyseras och nödvändiga förändringar genomförs kontinuerligt. Planeringsmomentet innebär att kontinuerligt översätta säljprognoser i konkreta planer och ansvara för att den följs på ett så träffsäkert sätt som möjligt.

Odlingschefen har personalansvar för samtliga medarbetare vilket också innebär att leda och utveckla dessa medarbetare. Odlingschefen rapporterar till Hans Jensen, Business Area Manager.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
- Övergripande ansvar för odlingen av växter.
- Ytterst ansvarig för att planera, genomföra och följa upp den dagliga produktionen enligt uppsatta volymmål, produktkalkyler och kvalitetsmål.
- Kontinuerligt övervaka odlingen i klimatövervakningssystemet och hantera avvikelser och problem.
- Planera arbetet genom att kontinuerligt översätta säljprognoser i odlingsplaner.
- Ansvara för att planen följs och hantera avvikelser löpande under odlingscykeln i syfte att nå uppsatta mål relaterade till volym och odlingssvinn.
- Uppföljning och dokumentation av volymmål och kvalitetsmål.
- Daglig arbetsledning i odlingsverksamheten.

Önskad kompetens och erfarenhet
- Erfarenhet av att arbeta med kvalificerad och storskalig växthusodling i ledande befattning.
- Erfarenhet av att leda arbete och produktion i odlingsmiljö mot uppsatta volym- och kvalitetsmål.
- Erfarenhet av att arbeta i klimatstyrningssystem DGT, analysera data och genomföra nödvändiga förändringar.
- God erfarenhet av ledarskap.
- Van att ansvara för hela odlingscykler från plan till försäljning.
- Affärsförståelse och erfarenhet av att arbeta i vinstdrivande företag med resultat- och tillväxtmål.
- God förmåga att tillgodogöra sig analyser och beslutsunderlag.
- Erfarenhet av KRAV-odling är meriterande men inget krav.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
- Coachande, prestigelös och entusiasmerande personlighet.
- Lojal och brinner för sitt yrkesutövande.
- Pragmatisk, med förmåga att hantera frågor och problem av varierande dignitet.
- Självgående.
- God kommunikativ förmåga.
- Noggrann och analytisk.
- Affärsmässig förståelse.
- Strukturerad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid.

Vi väntar på dig, registrera därför din ansökan redan idag, senast 3 december 2017. Vi tar enbart emot ansökan genom vår jobbportal.

I denna rekrytering tillämpar vi personlighetstester. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3508423574
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3508423574&link_source_id=30&company_id=3293231458&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Plantagen Sverige
Box 182
73124  Köping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör produktionssvets

Maskinoperatör till produktionssvets
Vi söker maskinoperatörer till GKN Driveline Köping AB.

Arbetstid: 2-skift, ev. nattskift.

Inom avdelningen svetsas alla detaljer för AWD med metoder såsom MAG/EB samt Lasersvetsning i olika automatiserade svetsceller. Avdelningen har en hög automatiseringsgrad med mycket ny teknik. Vissa maskiner är handladdade.

På avdelningen finns även diffmomntering, tvättning, blästring, testning av drevsatser samt packning.

Maskinvana är meriterande men inte ett krav eftersom vi har intern upplärning. Vi värdesätter mer att du som söker är villig att lära nytt, att du är driven, ihärdig, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten.
Du ska tycka om att arbeta självständigt likväl som i grupp och aktivt delta i avdelningens utvecklings och förbättringsarbete.

 

Ansök senast 26 november.

Intervjuer sker löpande


GKN Driveline Köping AB är ett center of exellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1000 personer. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.gkngroup.com/GKNSweden/Driveline-i-Sverige/Karriar/Pages/lediga-tjanster.aspx?rmpage=job&rmjob=85
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gkn Driveline Köping AB
Volvogatan 6
73129  Köping Sverige
Hemsida: http://www.gkngroup.com/
  

Platsannons

Klasslärare åk 4-6 på St Olovsskolan/Östanåsskolan

S:t Olovsskolan ligger centralt i Köping med gångavstånd till bibliotek, badhus, museum och naturområden. St Olovsskolan är en F-6-skola. Under nuvarande läsår går åk 6 på Östanåsskolan. Här arbetar vi för att eleverna ska få en lustfylld och lärorik miljö. Vår vision och våra ledord är ?Trygghet, ansvar och lärande? - något som både elever och personal ska känna igen sig i. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.koping.se/S:t Olovsskolan.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som klasslärare i åk 4-6. Du ska undervisa främst i Ma/No och planera din undervisning efter läroplanens mål. En viktig del i ditt arbete är att fånga elevernas intresse för att göra undervisningen spännande. Du dokumenterar elevernas lärande för att hjälpa dem att nå kunskapsmålen. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med ex elevhälsoteam, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs/er_F-6_ med behörigheter i teoretiska ämnen. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.

Anställningsform:
Tillsvidare

Omfattning:
Heltid

Tillträde:
2018-01-08 eller enligt överenskommelse.

Lön:
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag:
2017-11-30

Upplysningar:
Tomas Bandh, Rektor, 0221-251 01
Tomas.Bandh@Koping.se

Fackliga upplysningar:

Lärarförbundet
Tfn: 0221-252 60

Lärarnas Riksförbund
Tfn: 0221-252 24


Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.


Välkommen med din ansökan!


Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 156/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Köpings kommun
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Säljare av skärande verktyg till Rotool

RoTool AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Huskvarna som säljer verktyg för skärande bearbetning från ett antal av världens ledande tillverkare. Rotools idé är att erbjuda ett komplett program verktyg för borrning, gängning, brotschning, försänkning, svarvning och fräsning importerade mestadels direkt utan mellanhänder. Detta för att kunna erbjuda högklassig service och produkter med högsta kvalitet till väldigt attraktiva priser.

Som säljare på Rotool AB ansvarar du över försäljning av Rotools hela produktutbud mot såväl nya som befintliga kunder i regionen Mälardalen. I försäljningsprocessen hanterar du hela affären från identifiering av kunder, kundbearbetning till vårdande av befintlig relation. Ditt mål är att under tid utveckla både relationen och affären genom bl.a. utbildning i Rotools e-butik, varulager på plats och merförsäljning. Ditt försäljningsarbete rapporteras kontinuerligt och du har nära samarbete med VD och övriga kollegor.

Vi tror att du är tekniskt intresserad och har erfarenhet från tillverkande industri. Som person tror vi att du är social, driven, målinriktad och sitter inne på mycket energi som du kan dela med dig av. Du har ett affärsmässigt tänk, tycker om att skapa nya kontakter och drivs av att ro affärerna i hamn.

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av yrken inom skärande bearbetning, verktygsmakare eller liknande. B-körkort är ett krav.

Din ansökan vill vi ha senast den 24/11 via www.onepartnergroup.se. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på 036-4409015 alt marcus.ljung@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30-tal orter och i februari tillkännagavs förvärvet av Kornboden som har sina rötter i Norrland. OnePartnerGroup är idag Sveriges 9:e största rekryterings- och bemanningsföretag. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. För mer information besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 5398
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5398
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Maskinoperatör i Köping

IQ förser industrin med kompetent personal. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm.
Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Vårt huvudsakliga upptagningsområde är inom Mälardalen med en koncentration kring Västerås – Köping – Arboga – Eskilstuna.Maskinoperatör i Köping
Vi erbjuder ett arbete som maskinoperatör hos en kraftigt expanderande kund i Köping.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med CNC-styrda maskiner. Arbetet kräver att du är noggrann samtidigt som det är viktigt att du kan prestera i den takt som förväntas.

Om tjänsten
Vi söker nu ett flertal maskinoperatörer som främst kommer arbeta 2-skift men andra former kan också förekomma.

Om kunden
Du kommer arbeta hos en av våra större kunder i Köping.

 
Personliga egenskaper
Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig.

Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga.

Du behöver ha en relevant utbildning eller ha förvärvat kunskaperna på annat sätt.

Du bör ha erfarenhet av minst ett styrsystem (Fanuc, Siemens, Mazak eller något annat), har du kunskaper i flera så är det naturligtvis en stor fördel.

Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra.

För rätt person kan denna tjänst innebära en tillsvidareanställning antingen hos IQ eller kundföretaget.

Villkor
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är mer än hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.

Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver! Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 2017/49
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177352/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Montörer i Köping med start i december

IQ förser industrin med kompetent personal. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm.
Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Vårt huvudsakliga upptagningsområde är inom Mälardalen med en koncentration kring Västerås – Köping – Arboga – Eskilstuna.Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett arbete som montör hos en kraftigt expanderande kund i Köping.

Du kommer arbeta med montage på en tillverkningslinje. Arbetet kräver att du är noggrann samtidigt som det är viktigt att du kan prestera i den takt som förväntas.

Om tjänsterna
Vi söker nu ett flertal line-montörer som främst kommer arbeta 2-skift men andra former kan också förekomma.

Om kunden
Du kommer arbeta hos en av våra större kunder i Köping.

Personliga egenskaper
Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig.

Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga då du kommer ingå i ett arbetslag runt en montagelinje.

Du bör tidigare ha arbetet med mekaniskt montage inom industrin.

Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra.

För rätt person kan denna tjänst innebära en tillsvidareanställning antingen hos IQ eller kundföretaget.

Villkor
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är mer än hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.

Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver! Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 2017/48
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:177349/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Inköpare till GKN Driveline

Arbetsuppgifter

Rollen som inköpare inbegriper ett brett arbetsområde av både operativ och strategisk karaktär. Du kommer på ett tvärfunktionellt och processinriktat sätt


  deltaga i samt genomföra strategiarbetet inom tilldelat sortiment
  ansvara för att inköpsavtal ingås med leverantörer
  driva förbättrings- och rationaliseringsförslag mellan leverantörer, produktutveckling och egen produktion
  gemensamt med leverantörer medverka i kvalitets- och materialstyrningsfrågor
  nära samarbete med Purchasing Manager och Commodity Buyer vad gäller leverantörsval samt utveckling
  samarbeta internt med logistik samt kvalitet vid förekomst av avvikelser.


Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du mycket goda kunskaper i MS Officepaketet samt talar och skriver engelska obehindrat.Som person är du serviceinriktad och kommunikativ. Du har stor förmåga att arbeta självständigt likväl som i team mot uppsatta mål och tidplaner. Är drivande och kommunikativ med tydligt affärsfokus och god analytisk förmåga. Ditt arbete präglas av gott affärsmannaskap och noggrannhet.Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i en internationell miljö. Våra kunder är välkända personbilsmärken som Volvo, Landrover, Fiat, BMW och Porsche. Du ingår i ett inköpsteam om 12 personer. För rätt person kan det finnas framtida karriärmöjligheter.

Placeringsort är Köping.GKN Driveline’s leading technologies continuously create pioneering products, systems and solutions for established and emerging markets. GKN is a global company, active in the automotive, aerospace, powder technology and land system industries. Approximately 50,000 people work in GKN companies and joint ventures in more than 30 countries. GKN Driveline Köping AB is a center of excellence for AWD-systems (All Wheel Drive) for the automotive industry. Köping is a modern, production-focused manufacturing facility, and the employees provide the company’s global customers with market-leading products. Production and product development are performed in Köping, by approximately 1,000 employees. The challenges of the future are met with energy, ingenuity and perseverance. Read more at www.gkn.com

Låter detta intressant för dig?

Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, på www.norenlindholm.se senast den 22 november. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders eller Emmy hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: norenlindholm1703
Webbplats: http://norenlindholm.se/jobs/1703-inkopare-till-gkn-driveline/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norén & Lindholm
Kopparlundsvägen 3
72130  Västerås Sverige
Hemsida: http://norenlindholm.se/
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi söker vikarier till vårat härliga arbetsteam inom personlig assistans.För detta uppdrag ser kunden att det endast är kvinnliga assistenter som är aktuella som vikarier. Vi söker dig med minst gymnasieutbildning helst inom vård och omsorg. Du har lätt för att lära dig nya saker då ingen dag är den andra lik. Personkemin är viktig då man arbetar med varandra nära i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår hushållssysslor såsom städning, tvättning, handling en del möten och annat kul i vardagen. Katt finns i hemmet så man bör inte ha problem med allergi.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning/timlön. kollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.sarnmark.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster-sarnmark?rmpage=job&rmjob=1732
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Våxnäsgatan.10
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Administratör

Tekniska kontorets verksamhetsområden omfattar gator, trafik, parker, kommunens skogar, vatten och avlopp. Förvaltningen planerar, projekterar, bygger och underhåller anläggningar samt ansvarar för driften.

Administrativa avdelningen är en av fyra avdelningar på tekniska kontoret. Avdelningen är till stor del en stöd- och servicefunktion till övriga verksamheter inom förvaltningen samt åt Västra Mälardalens Energi och Miljö AB. Avdelningen ansvarar för post, diarium, debitering, fakturor, budget, ekonomisk uppföljning, försäkringsärenden, personaladministration, publiceringar på intranätet för tekniska kontorets räkning samt kopiering till interna och externa beställare. Vi tar också emot en stor del av de felanmälningar som kommer in till tekniska kontoret. Avdelningen består idag av sex personer och en avdelningschef.

Arbetsuppgifter
Bemannar tekniska kontorets reception och kundtjänsttelefon.
Bistår med post, diarieföring och arkivering.
Arbetar med personal- och ekonomiadministration.
Publicerar information och dokument avseende tekniska kontoret på intranätet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som minst har gymnasial utbildning med inriktning mot administration. Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning inom verksamhetsområdet eller några års erfarenhet av administrativt arbete från offentlig verksamhet.
Du har goda kunskaper i Office-paketet och har i övrigt en god datorvana.
Vana att arbeta i SharePoint-baserat intranät eller liknande.
Arbetet ställer krav på att du är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande, noggrann och har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. För att fungera bra i rollen som administratör behöver du även ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: TK 611/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Maskinelektriker till Underhåll på GKN Drivline!

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att tillsammans med övrig personal på avdelningen arbeta med förebyggande, förbättrande och akuta reparationer på våra monteringsbanor och maskiner i produktionsanläggningen.

 

Vem trivs Här?

Du som har någon form av el- och automationsteknisk utbildning i kombination med erfarenhet av praktiskt reparationsarbete/elarbete kommer att trivas bra hos oss.

Våra utrustningar har i stor utsträckning Siemens, samt Fanucs nyare styrsystem, varför det är en merit om du har erfarenhet av dessa.

Vi har ett flertal högteknologiska monteringsbanor där datakommunikation, PC- och PLC- vana krävs.

Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet, flexibilitet, hög serviceanda och förmåga att kunna arbeta självständigt och i grupp. Dessa egenskaper är nödvändiga för att klara arbetet.

Eftersom kontakt med utländska leverantörer och tekniker förekommer krävs god kunskap i engelska i tal och skrift.

 

Arbetstid: 2-skift

 

Vill du veta mer? Då kan du höra av dig till: Gunnar Forsberg, Chef El & Fastighet, telefon 0221-762588

 

Välkommen med din ansökan senast 8 december
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Maskinelektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats: http://www.gkngroup.com/GKNSweden/Driveline-i-Sverige/Karriar/Pages/lediga-tjanster.aspx?rmpage=job&rmjob=86
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gkn Driveline Köping AB
Volvogatan 6
73136  Köping Sverige
Hemsida: http://www.gkngroup.com/
  
Platsannons

Personlig assistent

Du kommer att arbeta som personlig assistent åt en kvinna som drabbats av stroke. Arbetsuppgifterna går ut på att sköta om den dagliga omvårdnaden av henne. Tillsammans med den biten så kommer du att jobba för hennes återhämtning samt att aktivera henne. I övrigt är alla de dagliga göromålen en del av jobbet. Ett arbete för dig som vill arbeta nära med en människa och vara bidragande i hennes liv och återhämtning.

Du som söker är en positiv och lyhörd kvinna i 25-50 års åldern. Du söker ett arbete där du blir stimulerad av de olika arbetsmomenten och i att vara den förlängda armen för personen du arbetar för. Initiativrikedom och energi är ledande för dig och du har alltid en positiv anda. Vill man så kan man ska känneteckna dig. Då arbetet är belagt i Kolsva så är det väl om du har möjlighet till bil ifall du inte bor i området. Bil behövs dock inte för att utföra arbetet. Du ska heller inte ha några problem med att jobba varken dag, kväll, natt eller helg. Sommarvikarie till att börja med men tjänst finns ledig efter sommaren.

Arbetsplatsen är belägen i Kolsva i kundens hem. Du utgår alltid ifrån arbetsplatsen för att börja och avsluta pass.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merTim lönen samt OB är enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: delano@novasis.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Servicetekniker, data

Servicetekniker i KAK-regionen (Köping/Arboga/Kungsör)

Revir Sverige AB arbetar som partner åt Verisure/Securitas Direct. Vi ansvarar för försäljning, rådgivning, service och installationer för privatpersoner. Idag är vi 28 anställda, men inom kort beräknas vi vara många flera, då fler och fler väljer att trygga sina hem genom Verisure/Securitas Direct. Dagens prisvärda larmlösningar innehåller skydd gentemot inbrott, brand, trygghetslarm, lås m.m. Verisure/Securitas Direct är Sveriges och Europas största säkerhetsföretag.

Tjänsten innebär:
Du ska installera marknads säkraste larmkoncept Verisure, hos våra nya kunder
Du ska ge förstklassig service till kunder som är i behov av service på larmanläggning.
Du ska genom rådgivning ge kunderna tips och råd, på säkerhet i hemmet
Du ska erbjuda nya och smartare lösningar till såväl befintliga som nya kunder.
Du ska erbjuda Revir övriga tjänster och produkter

Vilka krav har vi på dig?

Du bör ha ett teknik- och dataintresse
Du måste förslå förbättringar i kunders säkerhetslösningar
Du måste ha en stor social läggning, och gilla att träffa människor
Du är noggrann och har ordningssinne.
Du kommer även åka på Patroluppdrag
Arbetet sker dagtid mellan kl. 08,00 - 17,00, .
Arbetet är mycket varierande, och den ena dagen liknar inte den andra. Förändringar i bokningsschemat sker ofta, vilket innebär att du bör vara stresstålig.
Du är bosatt i KAK-regionen (Köping/Arboga/Kungsör)

Du får inte finnas med i polisens belastnings- eller brottsregister. En självklarhet för oss!
Körkort är ett krav samt ha god svenska.

Vi vill ge dig:

stora förtjänst möjligheter
genom kollektivavtalet får du ett komplett försäkringsskydd
tjänstekläder, mobil och bil
fördelen att jobba i en expansiv bransch och med härliga arbetskollegor
träningsbidrag
ett mycket omväxlande arbete

Om du vill läsa mer om Verisure/Securitas Direct, så titta gärna in på www.verisure.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Servicetekniker, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@revir.nu
Övrigt: Vi hoppas att du blev intresserad av att arbeta med oss? Om svaret är ja, så bör du skicka in din anmälan med CV, senast den 30 nov, till följande mailadress rekrytering@revir.nu Rekryteringen har redan startat. Vår förhoppning är att vår nya servicetekniker kan starta under dec/jan
Arbetsplats: 
Adress: Revir Sverige AB
Elementvägen 9
70227  ÖREBRO 
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsmiljöingenjör i Köping

Vill du utvecklas inom ditt yrke och få nya erfarenheter? Vill du upptäcka en ny arbetsplats och möta nya människor? Vi på Modis ger dig dessa möjligheter!

Om tjänsten
Som arbetsmiljöingenjör kommer du att arbeta inom företagshälsovården på ett stort företag där du ger stöd och vägledning till verksamheten i arbetsmiljöfrågor, bland annat genom att undersöka risker och utarbeta förslag till arbetsmiljöförbättringar. Arbetet innebär att utföra kartläggningar, mätningar och analyser av arbetsmiljöfaktorer inom bilindustrin. Du kommer jobba mot montering och bearbetning där du ger förslag till åtgärder, deltar i handläggning och uppföljning av tillbud/olycksfall och projektuppdrag rörande fabriksmiljö, kemiprogram etc. 

Teamet som rollen ingår i karakteriseras av att det är högt i tak, stark teamkänsla, hög kompetens (bra miljö att lära sig i) samt hjälpsam stämning.

Om dig
Vår ideala kandidat är en utbildad arbetsmiljöingenjör eller har relevant teknisk/naturvetenskaplig högskoleutbildning. Det är viktigt med att du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare då den nuvarande chefen behöver avlastning.

Andra egenskaper som underlättar arbetet är att du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift och har en god förmåga till samarbete med övriga kollegor i teamet. Du ska kunna prioritera vad har kunden faktiskt beställt samt kunna ha många bollar i luften.

Om Modis
På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss på:

Christian Schenholm
E-post: christian.schenholm@modis.se
Telefon: 073 684 7702

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Mälardalen Eskilstuna Västerås Enköping
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Arbetsmiljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: http://modis.se/app?zlid=EC360EBE-6FF1-48BB-9D33-94FC0A1BB97B&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Modis Sweden AB
Hamngatan 13
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.modis.se/
  

Platsannons

Junior ekonomiassistent till Köping

Vår kund utanför Köping söker en ekonomiassistent omgående. För att ta sig till vår kund krävs bil och hos vår kund får du en varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor. Du kommer att arbeta i ett kompetent team där det även finns goda möjligheter att utvecklas i rollen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

- Kund- och leverantörsreskontra

- In- och utbetalningar från bank

- Avstämningar

Din bakgrund
Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av leverantörsfakturahantering. Du har god systemvana och är van att arbeta i Excel. Meriterande om du har jobbat med Basware Contempus. Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna dock med en hög kvalitet. Din starka sociala kompetens gör det lätt att arbeta i team och du jobbar både prestigelöst och flexibel.

Viktig information
Kunden vill att du kan börja omgående och tjänsten är 3 månader inledningsvis och du blir anställd hos SW. Därefter kan det finnas chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08-407 55 66.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se (http://www.sw.se/) och gilla oss på Facebook (http://www.facebook.com/StudentWorkers)!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.sw.se/jobs/62277-junior-ekonomiassistent-till-koping?promotion=23051-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SW
Humlegårdsgatan 20
11120  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sw.se
  
Platsannons

Formsättare

Snickare till stort byggbolag!


Å kunds vägnar, söker vi dig som är en duktig på form och har arbetat med detta i några år.

Uppdraget startar så snart vi har hittat rätt person och väntas rulla på.

Arbetsuppgifter: Formsättning -Doka, valv.

Arbetsplatsen är belägen i Frövi.Start: omgående

Du som söker är social, flexibel och lojal samt har en yrkesstolthet som snickare.

Vidare ser vi att du har många års erfarenhet utav ovanstående arbetsuppgifter samt kan läsa ritningar.

Vilka är vi?:

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad.

Vi finns även på LinkedIn (Helpman Entreprenad)!Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid40h/vecka VisstidsanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: http://cv.helpman.se/cv_helpman/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Helpman Entreprenad AB
Kung Hans väg 8
19268  Sollentuna Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare till lågstadiet klasslärare åk 3, Munktorpsskolan

Munktorpsskolan ligger på landsbygden en mil utanför Köping med goda kommunikationer till både Hallstahammar och Västerås. Det är en enparallellig skola med välutbyggd digital teknik. Skolan har sedan år tillbaka hög måluppfyllelse. Vi prioriterar ordning och reda och det råder studiero i klassrummen. Trots att vi är en liten skola har vi satsat på behörig personal i de praktisk-estetiska ämnena, dessa bedrivs i egna lokaler på skolan. Är du förtrogen och behärskar den senaste tekniken samt vill ha undervisning som din primära uppgift så är det den här skolan du söker, och den här skolan söker dig!

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som lärare i ett arbetslag med elever i årskurs F-3 och som klasslärare åk 3. Du ska undervisa och planera din undervisning efter läroplanens mål. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med ex elevhälsoteam, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag.
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.

Anställningsform:
Tillsvidare

Omfattning:
Heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Lön:
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag
2017-12-06 Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Upplysningar:
Linda Olovsson
Rektor Munktorpsskolan
Tfn: 0221-62 50 10
E-post: linda.olovsson@koping.se

Fackliga upplysningar:
Lärarförbundet
Tfn: 0221-252 60

Lärarnas Riksförbund
Tfn: 0221-252 24

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.


Välkommen med din ansökan!


Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: 153/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Vi söker sjuksköterskor-Västmanland-2018

Längre uppdrag med inriktning blod-mage-tarm-njur &diabetespatienter.

Perioden: 2018-01-01- 2018-08-31
Arbetstider: Möjlighet till rotationstjänstgöring dag/natt finns inom uppdraget.

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


ANNSAM AB
AnnSam är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete. Hos oss får du konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom tex.14-dagars lön och friskvårdsbidrag.
AnnSam har bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige hos både offentliga och privata aktörer.
Vi har dessutom funnits i branschen sedan 1999 och har lång erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!
Vi ser fram emot din ansökan!


www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 17205- Västmanland
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Platsannons

Planning Developer

Powertrain Production Köping is the Centre of Excellence for the production of transmissions - gearboxes and marine drives - within the Volvo Group. Well-known products that are produced in Köping are for instance the gearboxes 'I-shift' and 'Powertronic', as well as the marine drive 'IPS'. Today we are around 1500 employees.

We are now looking for a Planning Developer. You will report to the Manager Order&Volume planning and your main tasks will be to:
•Participate in developing and execute our planning, supply chain and production strategy
•Implement new planning system for machining
•Drive projects within supply chain planning
•Develop existing and implement new routines according to strategies

For further information, please contact:
Johannes Jonsson, Manger Order&Volume Planning, tel: +46728624336

To be successful in this position, you may have the following skills & experiences:
•Strong analytical skills and precision
•Thorough knowledge of IS/IT tools and systems
•Knowledge and experience from production planning and capacity calculation
•Knowledge of supply chain, logistics, flows and communication
•Knowledge of business control
•University education within manufacturing, supply chain or equivalent

Personal Profile
As a person you are passionate about working in a cross-functional environment with production, supply chain, customers and suppliers. You work think flows, always to optimize the whole from a holistic view. You are a strong communicator, manage change and drive lean-methods and principle in your daily work. To manage your time and reach deadlines without compromising the quality is the way you accomplish your objectives.

Within Volvo we value diversity and equality, being convinced this is the path to positive development.

The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations encompasses the production of state-of-the-art products for the truck brands of the Volvo Group, as well as Volvo Group engines and transmissions, through an international world class industrial environment.

With Volvo Group Trucks Operations you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
73180  Köping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

1:e lärare i Ma till Karlbergsskolan

Karlbergsskolan är en 7-9 skola med musikprofil och vi har cirka 370 elever. Vi vill ligga i framkant med it-pedagogik eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi har fått utmärkelser i innovativ undervisning och vi är stolta över vårt arbete med att förena teknik och skolutveckling. Vi vill ha fler lärare som delar våra uppfattningar om detta. Läs gärna mer om oss på vår webbplats: www.koping.se/karlbergsskolan.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som Ma/No lärare i årskursarbetslag. Genom att ta tillvara på elevernas intresse gör du undervisningen spännande och i mötet med eleverna utvecklar du ständigt dig själv och din roll som lärare. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål. Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer och samarbetar med undervisande lärare, elevhälsoteam och vårdnadshavare. Som Förstelärare i matematik har du ett särskilt uppdrag att utveckla och samverka kring matematikundervisningen på Karlbergsskolan och inom kommunen. I kommunen driver vi ett treårigt projekt där förstelärarna samverkar över stadiegränserna för att samordna och skapa en ?röd tråd? inom olika ämnen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad Ma/No lärare för årskurserna 7-9. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet.
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Omfattning:
Heltid

Tillträde:
Senast 2018-03-05 eller enligt överenskommelse

Lön:
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag:
2017-11-30

Upplysningar:
Ragnar Larsson, Rektor, Tfn: 0221-251 02
E-post:ragnar.larsson@koping.se

Fackliga upplysningar:
Lärarförbundet
Tfn: 0221-252 60

Lärarnas Riksförbund
Tfn: 0221-252 24

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.


Välkommen med din ansökan!


Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 155/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Karlbergsskolan
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

McDonald's Köping söker nya medarbetare

McDonald´s Köping söker nya medarbetare med anställning på deltid.

Som nyanställd på McDonalds får du lära dig alla arbetsuppgifter i både köket, kassan och matsalen.

Efter introduktionsutbildning kommer du rotera mellan olika arbetsområden.

Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och kommer vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare.
Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonalds.

Vi söker dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar.

Varmt välkommen med en ansökan senast den 15/11! OBS! vi tar ej emot ansökningar via brev och mail, endast via mcdonalds.se.
Vi vill att du bifogar personligt brev. Efter du gjort din ansökan kommer du få en länk till en videointervju, det är otroligt viktigt att du genomför denna intervju.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.

Har du frågor kontakta gärna resturangen på 0221-14080 och sök Ibrahim Ayyad, eller mejla på ibrahim.ayyad@se.mcd.com
Publiceraddatum: 2017-11-05
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens:
Webbplats: http://www.mcdonalds.se/se/jobbet/sok_jobb.html?rmpage=job&rmjob=3746
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: McDonald’s Sverige
McDonald's Köping Ringvägen 80
73150  Köping Sverige
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2113
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

CNC-operatör inom svarvning

Om tjänsten:

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och som kan starta med kort varsel.

Arbetet består av att arbeta som svarvare i en maskingrupp med flera maskiner.

Arbetstiden är 2-skift och med start snarast.

Kvalifikationer:

CNC-utbildning, ritningsläsning, kunskaper i mätteknik

Om Best bemanning & rekrytering:

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid100 % 100%Lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://bestbemanning.nu/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=679
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Eskilsgatan 20
63356  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog till Himmeta skola.

Himmeta skola tillhör Nibble skolområde och är den lilla idylliska rödvita skolan
mitt i byn med ungefär 25 elever, från förskoleklass upp till och med årskurs 3.
Hos oss är prestigelöshet, humor och kollegialt lärande viktigt. Genom att ställa frågor och pröva nytt, lär vi av våra misstag. Vi hjälps åt att utveckla undervisningen och har roligt på jobbet. Skratt och humor bidrar till att vi trivs och är trygga med varandra. Läs mer om oss på www.koping.se/himmetaskola. Välkommen i gänget!

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Som fritidspedagog planerar du och driver det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens mål och övriga styrdokument. Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Under elevernas skoltid är du delaktig i skolans övriga verksamhet. I mötet med eleverna tar du tillvara deras kreativitet och skapar en stimulerande miljö att lära och utvecklas i. Tillsammans med dina kollegor utvärderar du arbetet för att höja kvaliteten i verksamheten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller har legitimation som lärare mot yngre åldrar med inriktning fritidshem. Det här är jobbet för dig som kan arbeta självständigt men ser samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Du har god kännedom om läroplanen och övriga styrdokument och kan omsätta dessa praktiskt i det dagliga arbetet med eleverna. Du är tydlig i din ledarroll med en vilja att skapa goda relationer till eleverna. Du arbetar strukturerat och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och ser erfarenhet inom yrket som meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare

Omfattning:
100%

Tillträde:
8 januari 2018 eller enligt överrenskommelse

Lön:
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag:
171201

Upplysningar:
Lars Fallqvist, Rektor 0221-256 28
E-post:lars.fallqvist@koping.se

Fackliga upplysningar:
Lärarförbundet
Tfn: 0221-252 60

Lärarnas Riksförbund
Tfn: 0221-252 24

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.


Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 151/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Skolvägen 1
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Eltec söker projektledare

Eltec söker projektledare

Eltec ska växa ytterligare och förstärker teamet med en ännu en projektledare, för mindre som större uppdrag.
Tjänsten är på heltid, med start så snart som möjligt.

Du är serviceinriktad, affärsmässig och resultatinriktad. Du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta och knyta kontakter, är pedagogisk och gillar att leda människor. Du är lösningsorienterad, analytisk och handlingskraftig. Som projektledare hos Eltec driver du projekt från start till mål. Du bereder, planerar och kontrollerar projektets ekonomi. Du är flexibel, strukturerad och tillvaratar kompetensen hos medarbetarna. Du har förmåga att skapa engagemang och ser till att projekten håller tidplanen. Tjänsten kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter och kunskaper, vilket ger dig en möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss.

. Teknisk bakgrund i form av en teknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet från elbranschen.
. Tidigare erfarenhet av rollen som projektledare/montageledare är meriterande.
. Goda kunskaper i Office-paketet.
. Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
. Körkort B krävs

Eltec ett expansivt företag och som arbetar med kompetenskrävande elinstallationer, underhåll och service. Vi är en fullservicepartner med ett stort nätverk av företag som används vid genomförandet av våra entreprenader. Vi åtar oss även traditionell entreprenad efter färdiga handlingar. Eltec startade 1994 och har idag ca. 30 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare anställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.isaksson@eltec.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ELTEC Köping AB
Box 297
73133  KÖPING 
Hemsida: http://www.eltec.nu
  

Platsannons

Lärare i matematik och fysik till Malmaskolan 100 %

Välkommen till oss i Kolsva! Vårt skolområde präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar!

Inom området finns två grundskolenheter, Malmaskolan och Odensvi skola samt fritidshem och Kolsvas ungdomsgård. Skolområdet omfattar 625 elever i grundskolan, varav ca 45 i Odensvi skola, 200 fritidshemsbarn och ca 90 anställda. Skolområdets fritidshem och ungdomsgård är integrerade i skolan,
tillsammans skapar vi ett starkt sammanhang kring varje barn och tonåring!

Vi är Sveriges första skolor som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-standard!
En annan av våra styrkor är vårt arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Vi tar regelbundet emot studiebesök från kommuner och skolor runt om i hela landet, som vill inspireras till fortsatt skolutveckling

Arbetet i skolområdet präglas av arbetsglädje och utvecklingsvilja!
Välkommen till ett härligt gäng, som samverkar för bästa skola!

Här kan du läsa mer om oss i Kolsva skolområde:
www.koping.se/malmaskolan
www.facebook.com/malmaskolan

Lärare i matematik och fysik till Malmaskolan, tills vidare 100 %

Kvalifikationer:
Relevant lärarexamen.

Tillträde senast: 2018-01-08.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast den 2017-11-29

Fackliga förtroendemän:
Lärarnas riksförbund (Björn Pettersson), tel: 0221-252 24
Lärarförbundet (Mohammad al Hamad), tel: 0221-258 43

Upplysningar:
rektor Gun-Marie Persson, gun-marie.persson@koping.se

Välkommen med din ansökan ? välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 32/2017 KDN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Malmaskolan, Skolvägen 2
73110  KOLSVA Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Assistent i särskild undervisningsgrupp, 80 %

Välkommen till oss i Kolsva! Vårt skolområde präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar!

Inom området finns två grundskolenheter, Malmaskolan och Odensvi skola samt fritidshem och Kolsvas ungdomsgård. Skolområdet omfattar 625 elever i grundskolan, varav ca 45 i Odensvi skola, 200 fritidshemsbarn och ca 90 anställda. Skolområdets fritidshem och ungdomsgård är integrerade i skolan,
tillsammans skapar vi ett starkt sammanhang kring varje barn och tonåring!

Vi är Sveriges första skolor som är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-standard!
En annan av våra styrkor är vårt arbete kring elever i behov av särskilt stöd. Vi tar regelbundet emot studiebesök från kommuner och skolor runt om i hela landet, som vill inspireras till fortsatt skolutveckling

Arbetet i skolområdet präglas av arbetsglädje och utvecklingsvilja!
Välkommen till ett härligt gäng, som samverkar för bästa skola!

Här kan du läsa mer om oss i Kolsva skolområde:
www.koping.se/malmaskolan
www.facebook.com/malmaskolan

Assistent i särskild undervisningsgrupp, mellanstadiet, tills vidare 80 %

Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Kunskaper inom pedagogik/neuropsykiatriska funktionshinder/läs- och skrivsvårigheter och/eller andra för yrket viktiga kunskaper förvärvade genom erfarenhet och kompetensutveckling.

Tillträde senast: 2018-03-01.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Din ansökan ska vara oss till handa senast den 2017-11-29.

Välkommen med din ansökan ? välkommen till oss!

Fackliga förtroendemän:
Lärarnas riksförbund (Björn Pettersson), tel: 0221-252 24
Lärarförbundet (Mohammad al Hamad), tel: 0221-258 43

Upplysningar:
rektor Gun-Marie Persson, gun-marie.persson@koping.se

Välkommen med din ansökan ? välkommen till oss!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 31/2017 KDN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Malmaskolan, Skolvägen 2
73110  KOLSVA Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

MEDCURA SÖKER LEG.SSK TILL UPPDRAG I KÖPING

Vi söker
En Leg.SSK för upprag i Köping. Uppdraget stäcker sig från 1/1-18 och framåt. Varierande arbetstider med arbete under såväl dag, kväll och natt

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

• Din egna konsultchef
• Engagemang och förtroende för varandra
• Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
• Du är helförsäkrad
• Vi anordnar konsultträffar
• Rekryteringsbonus
• Konkurrenskraftiga löner
• Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
• Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
• Sommarbonus
• Vi följer kollektivavtal
• Inskolning
• Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
• En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura är ett mindre personligt bemanningsföretag och vi verkar enbart inom vårdsektorn.
Vi har varit verksamma sedan 2009 och har idag kontor i Stockholm och Malmö men finns representerade över hela Sverige.

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Under 2016 har Medcura vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst och vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du ska ha god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 1188
Webbplats: http://medcura.se/visa-annons/?jaid=1188
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medcura AB
Sturegatan 56
11436  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.medcura.se
  

Platsannons

Reparatör/Problemlösare

IQ förser industrin med kompetent personal. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm.
Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Vårt huvudsakliga upptagningsområde är inom Mälardalen med en koncentration kring Västerås – Köping – Arboga – Eskilstuna.Vi fortsätter växa och söker nu en flexibel problemlösare/reparatör.

Om tjänsten
Vi söker nu en maskinreparatör för arbete hos ett av våra kundföretag i vår region.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll hos en av våra kunder. Arbetsuppgifterna är mycket varierande med service och reparationer av maskiner.

Det är mycket mekaniskt och hydrauliskt reparationsarbete varför du behöver ha goda kunskaper inom både mekanik, hydraulik. Har du dessutom elkunskaper är det meriterade.

Andra typer av arbeten kan också förekomma.

Om kunden
Kunden arbetar med avancerad betongtillverkning. 

Din kompetens
Vi är övertygade om att du har både utbildning och framför allt erfarenhet inom mekanik/hydraulik och eventuellt el. Du är service- och lösningsinriktad.

Du behöver svetskunskaper och naturligtvis Heta Arbeten.

Truck- travers- och lyftkort är självklart.

Goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt då de flesta manualer är på antingen svenska eller engelska.

Finska språket är meriterande då huvudleverantören av maskinerna är finsk.

Du måste kunna hantera frihet under ansvar då du själv disponerar din tid med främst flexibel 7-16.

Din bakgrund
För att klara arbetsuppgifterna tror vi att du tidigare har arbetet på t.ex. en serviceavdelning antingen som resande reparatör eller med andra liknande uppgifter.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, tar ditt arbete på allvar, tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört. Du är social, positiv och driven.

Du bör vara stresstålig.

Du ska gilla nya utmaningar och omväxling i arbetet.

För rätt person kan denna tjänst resultera i en tillsvidareanställning hos kunden.

Villkor
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal som vi är anslutna till.

Stämmer ovan in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se.  Urval sker löpande varför det är viktigt att inte vänta med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017/47
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:175694/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till liten undervisningsgrupp på Nyckelbergsskolan

Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre? Läs mer om skolan på: www.koping.se/nyckelbergsskolan.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns.
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Arbetsuppgifter:
Du bedriver undervisning i en liten grupp med en eller några elever som är i behov av särskilt stöd i årskurs 1-6. Du jobbar för att eleverna ska nå målen och du ger eleverna verktyg för att de ska kunna delta i den ordinarie undervisningen på sikt. Du har nära samarbete med teamet i lilla gruppen, med elevernas klasslärare och skolans specialpedagoger kring undervisningen efter läroplanens mål. En viktig del i ditt arbete är att dokumentera elevernas lärande, vilket ska hjälpa dem att nå sina kunskapsmål.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.
Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.


Anställningsform:
Tillsvidare

Omfattning:
Heltid

Tillträde:
20170108

Lön:
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Sista ansökningsdag:
20171126. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Upplysningar:
Rektor Karin Bolin, tfn 0221-25211
e-post: karin.bolin@koping.se


Fackliga upplysningar
Lärarförbundet
Tfn: 0221-252 60

Lärarnas Riksförbund
Tfn: 0221-252 24

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.


Välkommen med din ansökan!


Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 148/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Köpings kommun
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Veolia söker en Platschef till Köping

Platschef Volvo Köping

På Volvo i Köping ansvarar Veolia för underhåll av fastigheter och utrustning inom ventilation, kyla, el och vatten. Veolia utför tillsyn, skötsel, planerat och felavhjälpande underhåll, samt projekt. Enheten består av arbetsledare, administratör och ett team om 15 duktiga tekniker. Din roll som Platschef innebär att du har en central roll i organisationen med personal-, tjänste- och resultatansvar för enheten, du ansvarar för kontakten med kund och du är en del av regionens ledningsgrupp. Lokalt agerar du även projektledare, vilket innebär att du ansvarar för att starta upp, organisera och genomföra större uppdrag. Som person är du strukturerad och organiserad, stresstålig samt lösningsfokuserad.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

• Personalansvar med löne- och medarbetarsamtal
• Administrativa arbetsuppgifter så som faktureringsunderlag, tidattestering, uppföljning av arbetet, offertarbete osv.
• Verksamhetsplanering
• Utveckling av enheten och kundrelationer

Kvalifikationer:

• Teknisk gymnasiekompetens
• Några års arbetslivserfarenhet inom energi, industri eller fastigheter
• Erfarenhet av personalledning och verksamhetsstyrning
• Kunskap i ekonomi, så som bokslut och budgetarbete
• Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
• God dator- och systemvana
• B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Regionchef Johan Lloyd Pettersson, tfn 070 516 39 68
Rekryteringsansvarig Annika Englund, tfn 070 386 13 04
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://karriar.veolia.se/jobs/11480-Veolia-soker-en-Platschef-till-Koping?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veolia
Hälsingegatan 47
11331  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Traineesjuksköterska för introduktionsår till Medicinkliniken, Köping

Är du i början av din sjuksköterskekarriär och vill få en bra introduktion i din yrkesroll?

Vid Västmanlands sjukhus Köping erbjuder vi traineetjänster som syftar till att du genom tjänstgöring på våra fyra slutenvårdavdelningar och akutmottagning skall utvecklas i din nya yrkesroll. Du deltar också i Region Västmanlands "Introduktionsår för sjuksköterskor” på vårt interna Lärcentrum. Introduktionsåret innebär cirka 10 % av en heltidstjänst.

Traineetjänsten är en tidsbegränsad anställning på tolv månader. Vår ambition och önskan är att du ska trivas och vilja fortsätta arbeta tillsammans med oss i Köping och få en bra grund för ditt fortsatta arbete på vår klinik!


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Under de tolv månader som du är traineesjuksköterska kommer du att vara anställd i resursenheten på Medicinkliniken i Köping. Uppföljning och utvärdering av traineeåret sker kontinuerligt under de tolv månaderna.

Första dagen av tjänstgöringen är introduktion på kliniken. Därefter följer fyra olika block om tio-elva veckor där du arbetar på:


• avdelning 1 (hjärtsjukvård/KOL)
• avdelning 2 (stroke och rehabilitering)
• avdelning 3 (blod-, njur-, mag- och tarmsjukdomar samt diabetes)
• HIA, medicinsk intensiv övervakning och behandling (fyra veckor)
• medicinsk akutmottagning (fyra veckor)


Du kommer dessutom att få askultera på några av våra sjuksköterskeledda öppenvårdsmottagningar och avancerad hemsjukvård.
Genom denna varierade tjänstgöring och med ”Introduktionsår för sjuksköterskor” tror vi att du får en mycket bra start på karriären och kommer att trivas hos oss.

Traineetjänsten startar vecka fem 2018, vi ser gärna att du kommer till oss direkt när du tagit din examen i januari eller om du arbetat som sjuksköterska några månader.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken i Köping sörjer för den akuta internmedicinska vården i västra och norra Västmanland med ett upptagningsområde på cirka 85 000 invånare. Inom medicinkliniken Köping utreds och behandlas alla invärtesmedicinska sjukdomar och varje avdelning har profilområden där personalen har fördjupade kunskaper. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att man som enskild anställd ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna sig hemma på hela kliniken.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vi vänder oss till dig som är i början av din karriär.


Anställningsvillkor


Tidsbegränsad anställning, tolv månader.
Möjlighet till fortsatt anställning på Västmanlands sjukhus Köping.Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2018Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. 
 
Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 11
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4357
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Montör sökes till Köping!

Fordonsmontör
Vi erbjuder ett långt uppdrag som montör hos en av våra bästa kunder i Köping, som just nu expanderar. Uppdraget löper på tillsvidare och för rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kund.
Arbetstiderna är måndag-fredag, man arbetar 2-skift.

Hos oss på Randstad har du en trygg anställning där du omfattas av kollektivavtal.. Vi tror att nöjda medarbetare ger nöjda kunder därför tillbringar vi mycket tid ute hos kunden tillsammans med våra konsulter.

Vi söker alltid efter de bästa medarbetarna, om du har bakgrund inom industri eller produktion och känner att du är redo för nästa utmaning, tveka inte att söka redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Köping

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Montering av maskindelar sker på löpande band med varierande moment.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av monteringsarbete inom verkstadsindustrin samt gärna en verkstadsteknisk utbildning.

Vi har kunder över hela Västmanland, det är därför ett krav att du har körkort och tillgång till bil då det inte alltid är optimalt att åka kommunalt.

För att må bra, trivas och bidra till arbetslaget ser vi att du är lyhörd och engagerad i ditt arbete. Du är trygg i dig själv och har lätt att samarbeta med olika typer av människor, en riktig lagspelare!

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-22. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linda Kuuttinen
Linda.kuuttinen@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: 201092660
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201092660&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Sweden Group AB
Stora Gatan 38
72212  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör

CNC-operatörer:

Nu söker vi 2 st CNC-operatörer till vår kund i Köping med omgående anställning.

Du kanske precis har gått ut Industriprogrammet med godkända betyg och söker din första anställning och vill bli en BESTIS!

Alt att du har motsvarande yrkeserfarenhet

Du skall vara tekniskt intresserad och ha en hög arbetsmoral, samt viljan att göra ett bra arbetsresultat. Det är viktigt att du är stresstålig, händig och har en hög social kompetens. Du skall även vara noggrann och förstå vikten av rätt leverans ut till beställare.

Du måste också tala, skriva och kunna kommunicera obehindrat i det svenska språket, då arbetet innebär mycket ritningar och instruktioner.

Tjänsten innefattar både skift och dagtid, så du måste vara flexibel med att kunna jobba obekväma tider.

Kvalifikationer:

Mätkunskaper i de vanligaste förekommande mätverktygen. Hög arbetsmoral och ansvarstagande och en god medarbetare som sprider arbetsglädje tillsammans med dina arbetskamrater.

Om Best bemanning & rekrytering:

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% HeltidEnl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://bestbemanning.nu/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=593
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Eskilsgatan 20
63356  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator/psykosocial resurs till Achima Care Köpings vårdcentral

Vi söker nu en kurator/psykosocial resurstillvikariat på Köpings vårdcentral. Vi vill att du har en Socionomutbildning eller annan legitimeradutbildning och att du har KBT-steg 1 kompetens. Gärna med erfarenhet från primärvård.

Arbetet som kurator/psykosocial resurspå en vårdcentral präglas av en helhetssyn på människan ochen vilja att erbjuda ett tidigt och adekvat omhändertagande.

Du kommer främstatt arbeta med korta, fokuserade behandlingsinsatser av personer med krisreaktion, ångest, lätta och medelsvåra depressioner, stressrelaterade sjukdomar och smärt-/sömnproblematik. Samarbete med läkare och övrig personalären viktig del i arbetet. Vi arbetar enligt vårdmodellen integrerad beteendehälsa och det är en merit om du har kunskap om kortfattade behandlingsinsatser som exempelvis Fokuserad ACT (FACT), Lösningsfokuserad terapi eller Motiverande samtal (MI).

Du är flexibel, engagerad och kan arbeta självständigt. Du har stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare på vårdcentralen. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du delar Achimas värderingar och har ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som självklart!

Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan 2004.
Idag driver vi flera vårdcentraler samt rehabenheter runt om i landet, alla med samma hälsofrämjande inriktning och samma målsättning att med arbetsglädje och bra bemötande få vara vårdgivaren i patientens vardag.

Tjänsten avser ett vikariat på 80% med start enligt överenskommelse.

För mer information hör av dig till verksamhetschefThomas Bernanker på 073- 248 189 ellerthomas.bernanker@achima.se.

Urval och rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudande om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Psykoterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://jobb.achima.se/jobs/59667-kurator-psykosocial-resurs-till-achima-care-kopings-vardcentral?promotion=21641-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Achima Care
Glasgatan 5
73130  Köping Sverige
Hemsida: http://www.achima.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Allmänpsykiatrisk mottagning, Köping

Välkommen till en arbetplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 

 

Vuxenpsykiatri Västmanland har precis genomgått en omorganisation och verksamheten i Köping är i en utvecklingsfas där Psykosmottagningen och Allmänpsykiatriska mottagningen slås samman för att sedan delas upp i två likvärdiga mottagningar, Vuxenpsykiatriskmottagning 1 och 2. Patientgrupperna i den nya fördelningen kommer att bestå av alla tillhörande specialistpsykiatrins diagnoser.  

 

Mottagningarna i Köping vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeuter samt administrativ personal, totalt ca 30 medarbetare. På mottagningen pågår utvecklingsarbete vad gäller tillgänglighet, effektivitet och behandlingsformer för våra patienter. 

 

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Mottagningen ligger vid Köpings sjukhus med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kartlägger du svårigheter och resurser hos patienter. Du medverkar i neuropsykiatriska utredningar Du gör bedömningar av hjälpmedelsbehov utifrån neuropsykiatrisk problematik och andra psykiska funktionshinder.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av arbete med neuropsykiatrisk problematik samt med personer som har psykiskt funktionshinder. Du har också kunskap om  kognitiva hjälpmedel och rätt att förskriva dessa.

Som person har du  förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och har inga problem med att samverka i team med andra professioner. Du har en personlig mognad som gör dig trygg och stabil med självinsikt.

Körkort B är ett krav.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning fram till september 2018 med möjlighet till förlängning.

 

Välkommen med din ansökan senast 12 november 2017.

 

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4338
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

QA Specialist - Vikariat - Köping

QA Specialist - Vikariat

SGS DNA är ett välrenommerat företag som ingår i QIAGEN koncernen. Företaget ligger i Köping och har 50 anställda. Vi jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) men även andra användningsområden. Företaget tillhandahåller även vissa relaterade tjänster som analys och stabilitetsstudier. Vi applicerar Medicinsktekniska direktiven, ISO13485 (EU) och 21CFR820 (USA). SGS DNAs kunder finns på den europeiska och amerikanska marknaden och vi omsatte ca 54 miljoner SEK under förra året. Vi befinner oss i en expansiv period. Vi jobbar i en internationell miljö och företagsspråket är engelska.

Kvalitetsavdelningen:

Kvalitetsavdelningen (QA) jobbar med frisläppning av tillverkade produkter, utredningar av avvikelser, korrigerande och förebyggande aktiviteter (CAPA), ändringshantering, interna revisioner, riskhantering och valideringar. Vi jobbar också med kontinuerliga förbättringar, ofta i projektform t.ex. standardisering av processer.

Arbetsuppgifter:

Arbetet kräver:
- att man kan arbeta strukturerat och metodiskt och att man har administrativ förmåga i samband med produktfrisläppningar och dokumentgranskning
- god förmåga att arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförandet av arbetsuppgifterna.
- hög noggrannhet och analytisk förmåga
- god kommunikationsförmåga
- hög flexibilitet och stresstålighet

Vi arbetar i system som MS Office, MS Visio, SharePoint, InfoPath, LIMS (SampleManager 11) och i MasterControl.

Kvalifikationer och egenskaper:

Vi söker dig som:
- har en akademisk examen inom teknik och/eller automation, kemiteknik, naturvetenskap eller Life Science
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- har erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete och kvalitetssystem, gärna ISO13485 och 21CFR820


Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.


OBS!! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetstider och omfattning Tjänsten är ett vikariat från 2018-03-01 till 2019-04-01 Tillsvidare/Heltid Heltid/dagtid 40 timmar/v.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: ANGE: QA Specialist
Webbplats:
Epostadress: work@sgsdna.com
Övrigt: Ansökan med CV ska skickas till e-postadress: work@sgsdna.com Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Scandinavian Gene Synthesis AB (SGS DNA)
Box 91
73122  KÖPING 
Hemsida: http://www.sgsdna.com
  

Platsannons

frisör

Alla arbetsuppgifter som frisör: klippning, färgningar, permanent, barnklippning, föning, håruppsättningar mm

Vi vill i första hand att du har gesällbrev, eller som trainee efter genomförd gymnasieutbildning. Vi vill gärna att du är glad och pigg, samt tycker om människor samt har ett stort intresse för frisöryrket.

Stor salong i centrala Köping med sju anställda, samt hudterapeut och massör.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi söker i första hand dig som har tagit gesällbrev, eller om du gått klart frisörskolan och arbetar som trainee inför gesällen.Enligt handelsavtalet för frisörer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: frisör
Webbplats:
Epostadress: frissan@koping.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frissan Malmberg & Hatz AB
Östra Långgatan 6 A
73132  Köping Sverige
Hemsida: http://frissan.com
  

Platsannons

Exploateringsingenjör / projektledare

Stadsarkitektkontoret vill skapa förutsättningar för ett attraktivt, hållbart och klimatsmart samhälle. Vi ansvarar för bland annat planfrågor, bygglov, GIS och mark. Idag arbetar 18 personer hos oss. Markavdelningen ansvarar för kommunens markförsörjning, mark- och hamnförvaltning och exploateringsverksamhet.

Som exploateringsingenjör/projektledare arbetar du brett med mark- och exploateringsfrågor ur ett tekniskt, ekonomiskt och juridiskt perspektiv. I Köpings kommun får du möjlighet att medverka från planering till genomförande av olika samhällsbyggnadsprojekt. Du får en inblick och kunskap i hela kedjan, från start till mål. Du bidrar genom ditt arbete till att bygga ett hållbart samhälle och har chansen att förändra Köpingsbornas vardag och kommunens framtid.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta aktivt i hela samhällsbyggnadsprocessen, från planprocess till genomförande av markanvisningar, exploateringsavtal, plankalkyler samt handläggning av olika fastighetsjuridiska frågor. Arbetet kan bedrivas både självständigt samt i interna och externa projektgrupper med många olika kompetenser representerade. Rollen innebär ett socialt, utåtriktat arbete med kontakter med markägare, byggföretag, kommuninvånare och representanter från andra förvaltningar inom kommunen. I uppdraget ingår även att samordna genomförandefrågor i planarbetet.

Kvalifikationer
Du som söker är lantmätare, civilingenjör med inriktning mot samhällsbyggnad, mark och exploatering eller annan motsvarande utbildning. Du har en bred kunskapsbas och gärna erfarenhet av att tillämpa fastighetsjuridik och arbeta med genomförandefrågor i den fysiska planeringen. Har du erfarenhet av projektledning och arbete i en politiskt styrd organisation och/eller konsultverksamhet är det meriterande.
Vi söker dig som:
? har ett brinnande intresse för exploateringsfrågor och en vilja att vara med och bidra till Köpings utveckling.
? är strukturerad, lösningsorienterad, nytänkande och har en god samarbetsförmåga.
? har lätt att kommunicera på svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Övrigt
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 14/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

GIS-samordnare till stadsarkitektkontoret

Stadsarkitektkontoret vill skapa förutsättningar för ett attraktivt, hållbart och klimatsmart samhälle. Vi ansvarar för bland annat planfrågor, bygglov, GIS och mark. GIS-verksamheten tillhandahåller underlag för planering, byggande och förvaltning och är ett stöd till alla förvaltningar i kommunen.

Som GIS-samordnare i Köping erbjuder vi dig en spännande utveckling med möjlighet att påverka hur GIS-tekniken formas i framtiden. Rollen innebär kontakt med många olika människor och varierande arbetsuppgifter. Det är ett roligt jobb där du får knyta många nya kontakter!

Arbetsuppgifter
Som GIS-samordnare har du en central roll där du arbetar praktiskt och strategiskt med den geografiska databasen.
Du ansvarar för att:

? utveckla och förvalta kommunens geografiska informationssystem
? stötta övriga förvaltningar i utvecklingen av GIS
? följa upp och utvärdera GIS-verksamheten
? utbilda användare i kommunens interna GIS-verktyg

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning som GIS-ingenjör eller motsvarande, tidigare erfarenhet är meriterande.

Som samordnare har du förmåga att:
? driva egna projekt från start till mål
? se behov, planera och driva utvecklingsarbete
? arbeta på ett kreativt och resultatinriktat sätt
? kommunicera, samarbeta och skapa kontakter

Du bör ha erfarenhet av att arbeta med GIS-system eller kartsystem som till exempel AutoCad och ArcGis.

Övrigt
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: GIS-ingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 14/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Köping. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-10-19
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

Sjuksköterskor till AH-teamet, Västmanlands sjukhus Köping

Brinner du för sjuksköterskeyrket och vill arbeta hos oss på Köpings sjukhus? Då är det kanske dig vi söker till vårt AH-team.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i AH-teamet (avancerad hemsjukvård) arbetar du med hembesök till patienter i Köping-Arboga-Kungsör-området. Besök sker efter behov, men även planerade besök med specifika medicinska insatser. Du kommer att vara stationerad på avdelning 2 på Köpings sjukhus vid nattjänstgöring där en till sjuksköterska och flera undersköterskor arbetar natt. När du åker på hembesök kommer en undersköterska ha möjlighet att åka med dig.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Arbetsterapeuter, kuratorer och fysioterapeuter är samlade i Rehabenheten.

Medicinkliniken kommer som ett led i fortsatt utveckling av verksamheten att inrätta nya vårdplatser med inriktning mot ortopedisk-geriatrisk rehabilitering, palliativ vård och även annan medicinsk rehabilitering/eftervård med inriktning på multisjuka äldre patienter. Kopplat till avdelningen kommer också uppstart av en avancerad hemsjukvård att ske för att erbjuda patienter i livets slutskede möjligheten att bo kvar i det egna hemmet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från onkologi eller palliativ vård. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska för att kunna kommunicera med såväl patienter som kollegor, förstå andra och själv göra dig förstådd. Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och professionella. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Vidare arbetar du bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Vi söker primärt dig som vill arbeta roterande dag/natt eller natt. Eventuell möjlighet kan även finnas för dig som vill arbeta dag eller roterande natt/dag.

Tillträde enligt överenskommelse.Välkommen med din ansökan senast 30 november 2017.Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4326
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Korttidsvikarier till Vård & Omsorg

Vård & Omsorg i Köpings kommun ansvarar för insatser inom äldreomsorg, hemtjänst och omsorg om personer med psykisk och fysisk funktionsnedsättning. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Bemanningsenheten välkomnar dig som har rätt inställning och kompetens att bli en del av Vård & Omsorg!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter såsom personlig omvårdnad/personlig hygien, städning, tvätt, viss matlagning mm. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, helg, natt och/eller journatt.

Kvalifikationer
3- årigt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
För att arbeta inom psykiatrin är det meriterande med erfarenhet av Mi-utbildning, ESL eller annan kognitivutbildning. ?Gott bemötande, lyhördhet, flexibilitet, god samarbetsförmåga och kan utföra dina arbetsuppgifter ansvarsfullt.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Datavana.
Körkort är meriterande. Krävs på vissa enheter. (ej körkort för automat) För arbete inom hemtjänsten måste du kunna cykla.
Ordnad barnomsorg.
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom Vård och Omsorg.

Krav
Fyllda 18 år.
Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift

Om du blir aktuell som korttidsvikare förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt webbsystem Timecare Pool med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. Du kommer att direktbokas med SMS.

Tillträde
Rekrytering sker efter verksamhetens behov.

Belastningsregister
Om Du blir erbjuden en anställning kräver vi ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget finns att beställa på https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag "för arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet).

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Varaktighet/Arbetstid
Timanställning
Visstid 3 - 6 mån
Dag, kväll, helg, natt, journatt
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: VO 14/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Vård & Omsorg
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Planarkitekt

Stadsarkitektkontoret deltar i arbetet för ett hållbart samhälle där viktiga miljö-, natur- och kulturvärden ska vårdas och utvecklas. Kommunen ska erbjuda attraktiva och bra bostäder i goda boendemiljöer och stödja förutsättningarna för företagande.
Stadsarkitektkontoret är en förvaltning under miljö- och byggnadsnämnden med ansvar för detaljplanering, bygglov och annan myndighetsutövning enligt PBL samt, under kommunstyrelsen, för översiktsplanering och mark- och exploateringsfrågor. På kontoret finns också kommunens GIS-verksamhet och energirådgivning.
Stadsarkitektkontoret har 18 medarbetare och på planavdelningen finns 5 tjänster, planchef, 3 planarkitekter och en karttekniker. Vi söker nu en planarkitekt för en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med att framställa detaljplaner och program. Vi söker dig som kan leda, samordna och driva planprojekt från idé till färdig plan. Utöver detaljplaner arbetar vi med översiktlig planering med tillägg och fördjupningar samt framställning av kartor, uppgifter som också kan ingå i din tjänst. Du deltar även i övrigt utredningsarbete som rör samhällsbyggnadsfrågorna i kommunen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad arkitekt eller fysisk planerare. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av fysisk planering och liknande arbete i eller åt kommuner. Vi vill att du har goda kunskaper i plan- och bygglagen och i relevanta delar av miljöbalken. Du har god illustrationsförmåga, är van vid arbete med CAD-program och är intresserad av att tillämpa IT-teknik i GIS- och webbmiljö.
Planarbetet sker i en process med många kontakter. Du måste därför ha lätt för att samarbeta med andra och att kommunicera, skapa förtroende och att uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du är serviceinriktad och engagerad samt känner ett ansvar för att dina projekt kommer till avslut.
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 12/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Bygglovchef till Stadsarkitektkontoret

Stadsarkitektkontoret svarar för hantering av bygglov och annan myndighetsutövning enligt PBL samt för kommunens detalj- och översiktsplanering. Även mark- och exploateringsfrågor, energirådgivning och ansvaret för kommunens GIS-verksamhet ligger på stadsarkitektkontoret.

Du kommer att ansvara för Bygglovavdelningens verksamhet. Nuvarande chef kommer att pensioneras under 2017 och vi behöver därför anställa en efterträdare. För närvarande arbetar fyra byggnadsinspektörer tillsammans med bygglovchef och en bygglovsekreterare på avdelningen. Kommunens förvaltningar är miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2004 och har som arbetsgivare ett hälsofrämjande synsätt och stödjer personalen i friskvårdsinsatser. Under 2010 infördes i hela kommunen rökfri arbetstid.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär till stor del att leda och fördela arbetet på bygglovsenheten. Du kommer att arbeta självständigt men också tillsammans med ledningsgruppen på stadsarkitektkontoret. Vi handlägger ärendena utifrån krav i lagstiftningen och gällande föreskrifter mm. Du fattar egna beslut på delegation, men större ärenden tas av miljö- och byggnadsnämnden där du kommer att ansvara för nämndärendena.

Kvalifikationer
Du har byggnadsingenjörsutbildning, arkitekt eller annan för arbetet lämplig utbildning och stor erfarenhet av förekommande beslut och ärendehantering inom bygglovsenheten. Du har god insikt i plan- och bygglagen, boverkets byggregler och andra lagar och regler som styr byggandet. Arbetet innebär utåtriktad verksamhet och dina personliga egenskaper är viktiga. Vi har alltid kunden i fokus och vill att du är serviceinriktad, engagerad, professionell och noggrann i din tjänsteutövning. Du ska dessutom kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som ser möjligheter, är rak, tydlig och trygg samt har en förmåga att skapa konstruktiva lösningar på komplexa problem. Som ledare är du engagerad och kan entusiasmera medarbetarna. Du har en personlig mognad och integritet och på så sätt skapar du ett gott arbetsklimat. Som person är du en god kommunikatör, har lätt för att skapa och vårda relationer samt ser nyttan med nätverk och samarbete.
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Produktionschef, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 13/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Bygglovchef till Stadsarkitektkontoret

Stadsarkitektkontoret svarar för hantering av bygglov och annan myndighetsutövning enligt PBL samt för kommunens detalj- och översiktsplanering. Även mark- och exploateringsfrågor, energirådgivning och ansvaret för kommunens GIS-verksamhet ligger på stadsarkitektkontoret.

Du kommer att ansvara för Bygglovavdelningens verksamhet. Nuvarande chef kommer att pensioneras under 2017 och vi behöver därför anställa en efterträdare. För närvarande arbetar fyra byggnadsinspektörer tillsammans med bygglovchef och en bygglovsekreterare på avdelningen. Kommunens förvaltningar är miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2004 och har som arbetsgivare ett hälsofrämjande synsätt och stödjer personalen i friskvårdsinsatser. Under 2010 infördes i hela kommunen rökfri arbetstid.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär till stor del att leda och fördela arbetet på bygglovsenheten. Du kommer att arbeta självständigt men också tillsammans med ledningsgruppen på stadsarkitektkontoret. Vi handlägger ärendena utifrån krav i lagstiftningen och gällande föreskrifter mm. Du fattar egna beslut på delegation, men större ärenden tas av miljö- och byggnadsnämnden där du kommer att ansvara för nämndärendena.

Kvalifikationer
Du har byggnadsingenjörsutbildning, arkitekt eller annan för arbetet lämplig utbildning och stor erfarenhet av förekommande beslut och ärendehantering inom bygglovsenheten. Du har god insikt i plan- och bygglagen, boverkets byggregler och andra lagar och regler som styr byggandet. Arbetet innebär utåtriktad verksamhet och dina personliga egenskaper är viktiga. Vi har alltid kunden i fokus och vill att du är serviceinriktad, engagerad, professionell och noggrann i din tjänsteutövning. Du ska dessutom kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som ser möjligheter, är rak, tydlig och trygg samt har en förmåga att skapa konstruktiva lösningar på komplexa problem. Som ledare är du engagerad och kan entusiasmera medarbetarna. Du har en personlig mognad och integritet och på så sätt skapar du ett gott arbetsklimat. Som person är du en god kommunikatör, har lätt för att skapa och vårda relationer samt ser nyttan med nätverk och samarbete.
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Produktionschef, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 13/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Bygglovchef till Stadsarkitektkontoret

Stadsarkitektkontoret svarar för hantering av bygglov och annan myndighetsutövning enligt PBL samt för kommunens detalj- och översiktsplanering. Även mark- och exploateringsfrågor, energirådgivning och ansvaret för kommunens GIS-verksamhet ligger på stadsarkitektkontoret.

Du kommer att ansvara för Bygglovavdelningens verksamhet. Nuvarande chef kommer att pensioneras under 2017 och vi behöver därför anställa en efterträdare. För närvarande arbetar fyra byggnadsinspektörer tillsammans med bygglovchef och en bygglovsekreterare på avdelningen. Kommunens förvaltningar är miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2004 och har som arbetsgivare ett hälsofrämjande synsätt och stödjer personalen i friskvårdsinsatser. Under 2010 infördes i hela kommunen rökfri arbetstid.

Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär till stor del att leda och fördela arbetet på bygglovsenheten. Du kommer att arbeta självständigt men också tillsammans med ledningsgruppen på stadsarkitektkontoret. Vi handlägger ärendena utifrån krav i lagstiftningen och gällande föreskrifter mm. Du fattar egna beslut på delegation, men större ärenden tas av miljö- och byggnadsnämnden där du kommer att ansvara för nämndärendena.

Kvalifikationer
Du har byggnadsingenjörsutbildning, arkitekt eller annan för arbetet lämplig utbildning och stor erfarenhet av förekommande beslut och ärendehantering inom bygglovsenheten. Du har god insikt i plan- och bygglagen, boverkets byggregler och andra lagar och regler som styr byggandet. Arbetet innebär utåtriktad verksamhet och dina personliga egenskaper är viktiga. Vi har alltid kunden i fokus och vill att du är serviceinriktad, engagerad, professionell och noggrann i din tjänsteutövning. Du ska dessutom kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som ser möjligheter, är rak, tydlig och trygg samt har en förmåga att skapa konstruktiva lösningar på komplexa problem. Som ledare är du engagerad och kan entusiasmera medarbetarna. Du har en personlig mognad och integritet och på så sätt skapar du ett gott arbetsklimat. Som person är du en god kommunikatör, har lätt för att skapa och vårda relationer samt ser nyttan med nätverk och samarbete.
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Produktionschef, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 13/2017 STARK
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Kristinelundsvägen 4
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Köpings sjukhus

Tycker du att teamarbete, god gemenskap och patientnära vård är viktigt? Vill du arbeta i en verksamhet där närheten till varandra öppnar upp för gott samarbete och en sammanhängande vårdkedja för patienten? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner. En annan viktig del av ditt arbete är kontakt med närstående och andra vårdgivare.  


Om arbetsplatsen

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken. 

Vi värnar om att du får en god introduktion hos oss för att du ska känna dig trygg i din roll. Att nya och erfarna medarbetare lär av varandra ser vi som en självklarhet. Teamarbetet är viktigt för oss för att vi ska kunna ge en god och professionell omvårdnad där patienten är i centrum.

Avdelning 1-Hjärta/lungor
Avdelning 2–Stroke och rehabilitering
Avdelning 3–Hematologi och ga stroenterologi
Akuten/hjärtintensiven (HIA)

Läs mer om de olika avdelningarna och hela annonsen på https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/sjukskoterskor-till-kopings-sjukhus/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra till ett gott teamarbete och medverka till en god vård. Vi söker dig som är erfaren men också i början av din karriär. Du som har läst minst fyra terminer av din sjuksköterskeutbildning är också varmt välkommen att kontakta oss för att eventuellt påbörja en timanställning som undersköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som är lämplig för respektive avdelning samt har erfarenhet av vård med liknande inriktning. Erfarenhet av omhändertagande av patienter med internmedicinska diagnoser är något vi värdesätter.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemöta nde till patient och kollegor. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete. I nya och oförutsedda situationer behåller du ditt lugn och kan fokusera på rätt saker. Du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt.Vi erbjuder dig


• En arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap
• Möjlighet till rotiationstjänst för att bredda din kompetens
• Möjlighet till traineeprogram
• Kompetensutveckling via Regionens lärcentrum. Vid Köpings sjukhus finns även ett kliniskt träningscentrum
• Region Västmanlands "introduktionsår för sjuksköterskor" för nyexaminerade. Syftet med introduktionsåret är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och är ett komplement till klinikens egen introduktion


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Annan tjänstgöringsform kan diskuteras. Tjänster finns för både dag/kväll och nattjänstgöring. Två helger av fem.

Region Västmanland erbjuder en arbetstidsmodell för våra sjuksköterskor som arbetar natt. Du som arbetar ständig natt har ett veckoarbetstidsmått på 32 h/vecka vid heltidstjänstgöring 100%Välkommen med din ansökan senast 30 november 2017
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4300
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Frisör

Två magiska världar i en

Hair and shop är en snabbt växande frisörkedja i Sverige. Vi erbjuder en
helhetskoncept med fullservice och välsorterad hårvårdsbutik. Utformningen av
salongen/butiken följer affärslivet hand i hand. Som anställd hos oss så får du
trygghet, utbildning och blir en del av vårt fantastiska frisörteam med möjlighet att
utvecklas som frisör och person. Hair & shop erbjuder kontinuerliga utbildningar
inom frisöryrket som gör dig till specialist inom yrket.
Unika? Ja! på vilket sätt? Vi erbjuder nämligen samtlig personal inom företaget
andra utbildningar som vi är ensamma om i branschen. vi har en anställd utbildare
som jobbar med personlig utveckling individuellt och för varje salong.
Exempelvis utbildning i försäljning, marknadsföring, konflikthantering, ledarskap,
stresshantering, team-building, samtalsmetodik mm.
Ledord för oss är:
-Service -Yrkesskicklighet -Tillgänglighet -Kundvård,

Är DU en frisör som brinner för yrket? Gillar du att utvecklas och ständigt bli
skickligare som frisör? Har du ett leende på läpparna mot dina kolleger och älskar
att göra dina kunder nöjda och glada? Då är du definitivt rätt person för oss, och
Hair & shop för dig!

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande inom frisöryrket
Service/försäljning till kund av hårvårdsprodukter.
Kvalifikationer:
Yrkeserfarenhet.
Gesällbrev (Ej krav)
Godkänd frisörutbildning
Vi tar även emot treinee.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast anställning (6 mån/provanställning)Fast månadslön enligt avtal Hair & shop är medlem i frisörföretagarna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hairandshop.se
Övrigt: Skicka din ansökan/ CV med foto För mer information, kontakta Leif Jansson telefon: 0763-210007 Vi ser fram emot din ansökan omgående!
Arbetsplats: 
Adress: Hair & Shop

73133  KÖPING 
Hemsida: http://www.hairandshop.se
  
Platsannons

Maskinoperatörer till Köping sökes!

CNC operatör
För kunds räkning söker Randstad maskinoperatörer/CNC-operatörer. Uppdragen kommer omfattas av heltidsanställning och arbetet kommer att utföras i tvåskift. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning av uppdrag och anställning hos kund på sikt. Som Maskinoperatör/CNC-operatör arbetar du självständigt med bearbetning. Du kommer arbeta med att styra maskinerna. Diffmontering, blästring, tvättning kan också förekomma i arbetssysselsättning.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Köping

Omfattning: Heltid


Kvalifikationer
- CNC – utbildning
- Körkort och tillgång till bil
- Maskin- och mätvana är ett stort plus

Företaget har intern upplärning vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Vi värdesätter stort att du som söker är villig att lära nytt, att du är driven, ihärdig, flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Simon Johansson.
Simon.Johansson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-09-28
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-27
Referens: 201085117
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201085117&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Sweden Group AB
stora gatan 38
72212  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan inom Barn och Utbildning

Det här är en samlingsannons för förskollärare till flera förskolor i Köpings kommun. Här får du chansen att bli matchad av förskolecheferna till ett arbetslag som passar dig både personlighetsmässigt och där du bäst kompletterar de andra med din kompetens. Vill du hellre söka plats till en specifik förskola skriver du det i din ansökan.
Nu söker vi förskollärare till följande förskolor: Centrumenheten, Lärkans enhet, Kristinelundsenheten, Munktorps enhet, Skogsborgens enhet, Trollsländans enhet och Ullvigårdens enhet.

Vår vision är att bli en av Sveriges bästa förskolekommuner! I vår lärande organisation utvecklar vi ständigt det pedagogiska kvalitetsarbetet. Vi väver samman vetenskap och beprövad erfarenhet genom våra övningsförskolor som är kopplade till högskola och universitet. Därmed skapar vi goda och likvärdiga förutsättningar för alla barn. Tillsammans gör vi förskolan trygg, rolig och utvecklande!
Om du är mer intresserad av hur vi arbetar med övningsförskolor och samlärande så kan du läsa mer på vår webb och även se en film där studenter och medarbetare från förskolan i Köping medverkar. Du hittar det på www.koping.se/ovningsforskolor.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska utvecklingsarbetet utifrån förskolans styrdokument och bidrar till att förskolans uppdrag genomförs. Genom din kunskap om hur barn lär och utvecklas skapar du lärande miljöer utifrån barns olika intressen, behov och erfarenheter. Du följer det enskilda barnets/barngruppens utveckling och lärande och föreslår förbättringar i verksamheten inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med goda pedagogiska ledaregenskaper. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och kan omsätta dessa i praktiken. Genom pedagogisk dokumentation synliggör du barns lärprocesser på ett kvalitetsmedvetet sätt och lägger stor vikt vid samspel och kommunikation. Du är en van användare av digitala verktyg, är initiativrik och är lösningsfokuserad. Du är social och har ett professionellt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov, fyra planeringsdagar per år, arbetskläder, friskvårdstimme, digitala lärverktyg, mentor, handledning av specialpedagog och konkurrenskraftig lön. Varje år får du möjlighet att önska din sysselsättningsgrad. Vi erbjuder dig delaktighet och inflytande och möjlighet till olika ansvarsuppgifter beroende på intresse, lämplighet och behov.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php
I våra verksamheter gäller skyldighet att lämna registerutdrag enligt Skollag 2010:800. Ytterligare information lämnas i samband med ev anställningserbjudande.

Sista ansökningsdag
2017
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av
Erik Frisk, förskolechef Centrumenheten/Skogsborgens enhet, tfn: 0221-255 80, e-post: erik.frisk@koping.se
Ewa Möller, förskolechef Trollsländans enhet, tfn: 0221-25504, e-post: ewa.moller@koping.se
Jenny Ivarsson, Förskolechef Munktorp enhet, tfn: 0221-625016, e-post: jenny.ivarsson@koping.se
Marika Söderqvist, Förskolechef Lärkans enhet, tfn: 0221-252 61, e-post: marika.soderqvist@koping.se
Peter Lööw, Förskolechef Skogsborgens enhet, tfn:0221-250 95, e-post: peter.loow@koping.se
Tove Hällström, Förskolechef Ullvigårdens enhet, tfn: 0221-25582, e-post: tove.hallstrom@koping.se
Viviann Körner, Förskolechef Kristinelundsenheten, tfn: 0221-252 64, e-post: viviann.korner@koping.se


Fackliga upplysningar
Lärarförbundet, tfn: 0221-252 60

Vår kommun
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-09-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens: 133/2017 BUN
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/koping.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Köpings kommun
Nibblesbackevägen 17
73185  KÖPING Sverige
Hemsida: www.koping.se/kommun-och-politik/lediga-jobb-ny/
  

Platsannons

Taxichaufförer sökes till Köping

Vi är ett expansivt taxibolag som ägs av Taxi Västerås AB och som arbetar under mottot "frihet under ansvar".

Vi söker Taxichaufförer för normalt förekommande köringar inom Taxi, som färdtjänst, sjukresor och privat. Söker 2-3 erfarna chaufförer som kan arbeta med oss på schemalagda tider, kvällar och helger.

Söker även extrapersonal som kan köra speciellt på helger.

Söker dig som har taxilegitimation och tycker om att träffa människor. Du talar svenska, är serviceinriktad och stresstålig, har social kompetens och kan ta eget ansvar. Du har mer än 2 års erfarenhet av branschen. B-körkort och taxikort är ett krav.

Intresserad? Ring eller mejla för en intervju.
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidFast och rörlig lön med lönegaranti.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bino.gudaj@taxivasteras.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Berg i Köping AB
Elledningsgatan 5 A
72137  VÄSTERÅS 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal