Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:49

Lediga jobb i Hultsfreds kommun (0860), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd14 600
Täthet13,02Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 187,00Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 121,50Landareal (km²)
Sjö65,50Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Skolsköterska till Hultsfreds gymnasium

Vi söker en skolsköterska som vill arbeta hälsofrämjande för elevens bästa och som vill vara med och utveckla elevhälsan i samverkan med övriga professioner i ett elevhälsateam.

På Hultsfreds gymnasium får du möta en skola som jobbar aktivt med att ta tillvara de unika förutsättningar som en liten skola med stor mångfald kan erbjuda. Idag är över 40 % av våra elever nyanlända, vilket kräver nya arbetssätt och en ökad förståelse för andra kulturer hos våra elever och medarbetare.

Skolans vision lyder: ”Hållbar utbildning för dig, för andra och för världen”. För oss innebär detta att när du mår bra har du större potential i att kunna skapa mervärden för andra. Vi har därför ett coachande förhållningssätt i mötet med varandra där kommunikation och relationsbygge är kärnan. Som en del av vårt hälsofrämjande arbete erbjuder vi alla anställda och elever friskvårdsaktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete som skolsköterska inom den medicinska insatsen av elevhälsan består av hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning, elevhälsateam och samverkan med andra vårdinstanser.

Din delaktighet i elevhälsateamet är en viktig del i ditt arbete där du får möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för elevers hälsa. Elevhälsan är en stödfunktion för verksamheten, elever, föräldrar och pedagoger och arbetet leds av rektor. Här arbetar du tillsammans med andra professioner med målsättningen om ett salutogent förhållningssätt och ett proaktivt hälsoarbete för elevernas utveckling, lärande och hälsa.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill vara med och arbeta hälsofrämjande för elevens bästa. Du är legitimerad sjuksköterska och meriterande är att du även är vidareutbildad distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Vi tror att du som söker har en kommunikativ förmåga och god social kompetens. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att arbeta självständigt. I ditt arbete är du flexibel och ser fördelar i att arbeta med andra professioner i team.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

Om Hultsfreds kommun
Hultsfred är en lugn och trygg kommun med stora möjligheter för både barn och vuxna. En omväxlande natur med många sjöar erbjuder spännande aktiviteter, lugn och rekreation. Här finns också ett rikt föreningsliv med tonvikt på idrott, musik och kultur. Den årliga festivalen i Hultsfred är en mötesplats för musikintresserade ungdomar.

Hultsfreds kommun har en bas av tillverkningsindustri som under senare år breddats med ett ökat antal tjänsteföretag. Ett växande utbud av utbildningar, inklusive högskoleutbildningar med inriktning på bland annat musikindustri, hälsa och media samt ett gymnasium med starkt fokus på hälsa och musikindustri som förstärker vår framtida attraktionskraft. Vi är en kommun där det finns plats för individer, initiativ och idéer. Du syns och hörs i Hultsfred!

Om rekryteringen
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 1769
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf2eae99-8aa5-41cb-bd41-68bc9bd09902&TK=24017b3f-ed3d-424c-ac0d-7311ec0f875a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Hultsfreds gymnasium
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Munhälsan Familjepraktik söker tandsköterska

Munhälsan FamiljePraktik erbjuder modern digital tandvård där vi bygger vår värdegrund på ledorden personligt bemötande, omhändertagande och att behandla patienten så som den behöver bli bemött.

Vi finns i Virserum som ligger i Hultsfreds kommun. Det finns många skäl till att åka till Virserum. Sista veckan i juni kan du besöka Virserums Musikdagar. DackeStop med konsthall, möbelindustrimuseum, telemuseum och örtagård är ett besöksmål av rang.

Vi söker nu en tandsköterska med tandsköterskeutbilning och gärna har erfarenhet av yrket.

Du kommer att arbeta med att assistera vid undersökningar och behandlingar av patienter. Förbereda arbetet genom att ta fram och ställa i ordning utrustning och arbetsmaterial, rengöra och sterilisera instrument bl a.

Läs gärna mer om oss på vår hemida: http://www.munhalsa.se/
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat på 1 år. Arbetsutbudet är deltid minst 50% eventuellt mer tid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Munhälsan FamiljePraktik

57080  VIRSERUM 
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerarbetare med truckvana

Jobbeskrivning
Lagerarbetare sökes omgående till en av våra kunder mellan Vetlanda och Hultsfred.
Du som söker ska ha truckvana och erfarenhet av att jobba på lager. Tjänsten innefattar dagtid men även skift förekommer.
I övrigt ser vi att du som söker har följande meriter

- Truckkort
- Körkort och tillgång till bil

Välkommen med din ansökan redan idag då tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och har en hög arbetsmoral. Du kan arbeta självständigt men är samtidigt en god lagspelare.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 34504
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34504
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Storgatan 10B
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Trähusarbetare

Om oss
EPAB Höglandet AB samarbetar med ett flertal etablerade och stabila företag inom trä och husindustrin. Flera av dessa har i dagsläget ett stort behov av ökad personalstyrka. Därför söker vi nu ett antal träindustriarbetare med utbidning inom området och gärna erfarenhet från branschen.

Dina arbetsuppgifter
Detalj- och slutmontering. Förberedande arbeten med tillpassning och kapning av detlajer för produktionen.

Din profil
Du behöver utbildning inom träteknik eller som snickare. Några års erfarenhet från arbetslivet betraktas som likvärdigt. Där har du fått kunskaper ritningsläsning, kvalitetskrav och tillverkningsmetoder.
Du kan hantera maskiner och har god kunskap om material och metoder som förkommer i en träindustri.
Som person har du en grundläggande positiv inställning, är ständigt sugen på att anta nya utmaningar och att utvecklas med dina arbetsuppgifter. Du behärskar svenska i tal och skrift och har körkort och tillgång till bil.
Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Trähusarbetare/Spikare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-23
Referens: 4352
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4352
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab Höglandet AB
Lasarettsgatan 10
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Semestervikariat, Undersköterska, vårdare, boendestödjare till OF (handikap

"Vi möts i känslan av värdighet"

Det är en utmaning att skapa relationer och möta varje enskild person i olika situationer i livet. I Hultsfred tror vi att det är detta som gör arbetet inom vård och omsorg både roligt och framgångsrikt.

Stämmer detta med dina värderingar så ser vi fram emot din ansökan. Var med och arbeta med oss i sommar!

Vi söker semestervikarier till OF (omsorgen om personer med funktionsnedsättning). Här jobbar du med personer med olika typer av funktionsnedsättning i gruppbostad eller i egen bostad med stöd. Vi söker även vikarier till de som arbetar i dagligverksamhet.
ARBETSUPPGIFTER
Du stödjer personer i sin vardag där vi jobbar utifrån att stärka den enskildes förmågor och att utveckla dem.

Vi jobbar också utifrån KASAM med att stärka individens känsla av sammanhang, självbestämmande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med empati och engagemang! Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och flexibel samt kunna arbeta i team.

Du har god samarbetsförmåga gentemot andra yrkesgrupper såväl internt som externt.

För att arbeta inom socialpsykiatrin ser vi gärna att du har utbildning/erfarenhet inom området.

De flesta av tjänsterna kräver B-körkort.

Du ska ha fyllt 18 år.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 75
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Vi söker både heltid och deltids anställningar. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Urval sker löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: C104
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=82b154e3-ef71-4863-b0cb-0e74ad730f10&TK=b7a560ad-d299-4c83-94ad-042e920e5ae1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Omvårdnadspersonal
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat Undersköterska, vårdbiträde i äldreomsorgen.

"Vi möts i känslan av värdighet".
Det är en utmaning att skapa relationer och möta varje enskild person i olika situationer i livet. I Hultsfred tror vi att det är detta som gör arbetet inom vård och omsorg både roligt och framgångsrikt.

Var med och gör skillnad hos oss i sommar. Vi söker semestervikarier till äldreomsorgen. Till hemtjänsten och kommunens särskilda boenden.

ARBETSUPPGIFTER
Stämmer vår värdegrund "vi möts i känslan av värdighet" överens med dina värderingar så ser vi fram emot din ansökan.

Din arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära att stärka personens känsla av sammanhang, självbestämmande och upplevelse av hälsa. Detta sker genom din omvårdnad, ditt stöd och hjälp till varje person du möter.

Vi arbetar också aktivt med att stärka det friska hos den enskilde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med empati och engagemang! Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvartagande och flexibel samt kunna arbeta i team.

Du ska ha god samarbetsförmåga gentemot andra yrkesgrupper såväl internt som externt.

De flesta av tjänsterna kräver B-körkort.

Du ska ha fyllt 18 år.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Vi söker både hel- och deltid Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Urval sker löpande under ansökningstiden. Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: C103
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e93926a6-3c71-4f8b-8d1e-57d109faa990&TK=4ca7a880-d43a-4ecf-9bc1-b74f61464417
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Omvårdnadspersonal
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikariat Personlig assistent

Att arbeta som personlig assistent är att vara tillsammans med den du assisterar var han eller hon än befinner sig. Det kan vara i olika verksamheter, på olika platser, olika tider på dygnet. Som personlig assistent följer du personens vanor så att han eller hon inte ska behöva anpassa sig efter olika assistenter
ARBETSUPPGIFTER
Vi jobbar utifrån ett självbestämmande och att stärka det friska hos den enskilde.

Du kommer att arbeta åt en enda person där du hjälper till med olika saker i hans eller hennes dagliga liv och arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på vem man arbetar för.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med empati och engagemang. Du är lyhörd. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och flexibel samt kunna arbeta i team med den enskilde i fokus.

Du ska ha fyllt 18 år.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Vi söker både hel- och deltidsvikarier. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Urval sker löpande under ansökningstiden. Tillträde sker enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: C105
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=340d6463-7935-4488-b1eb-e05684995fb9&TK=64416430-3cd6-4d4f-a1b1-4a6db3115a64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Omvårdnadspersonal
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes till Hultsfred

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Lärare till mellanstadiet på Lindblomskolan, Hultsfred

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och barn/elever. Vi gör varandra bra!

Vi arbetar aktivt med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt för att ta tillvara på flerspråkighet som en möjlighet. Vi har precis avslutat ett spännande samarbete med nationellt centrum för svenska som andraspråk och fortsätter nu vårt framgångsrika arbete med att ta tillvara på och utveckla arbetet med flerspråkighet som en möjlighet. Vill du vara med i en spännande satsning på ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt så är skolorna i Hultsfreds kommun rätt plats för dig.

Med vårt förhållningssätt ”att lära hela livet” utvecklas individens lärande i ett helhetsperspektiv, från förskolan till vuxenutbildning. Vi arbetar för att skapa inspirerande lärmiljöer som ger dig möjlighet att bli lite bättre varje dag!

Lindblomskolan är en F-6 skola med fritidshem, centralt i Hultsfred tätort. Vi erbjuder en skola där eleverna får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och i samspel med varandra och närvarande vuxna. När du jobbar på Lindblomskolan befinner du dig i en lärmiljö som är anpassad för att möta barns olika behov och intressen och våra pedagoger är tillsammans med eleverna under hela skoldagen. Du kommer att ingå i ett arbetslag med inspirerande trygga och ansvarsfulla kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är målinriktad och engagerad. Viktigt att du har ett elevdemokratiskt arbetssätt samt lätt för att samarbeta i planering och genomförande av den dagliga undervisningen. Vi förväntar oss att du är utvecklingsinriktad och aktiv i skolans gemensamma utveckling genom ett kollegialt lärande.

Att samverka är en förutsättning och självklarhet, såväl inom arbetslaget och mellan olika verksamheter på skolan. Det är tillsammans med andra som du är med och skapar ”Barnens bästa skola!” och ger eleverna de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Nu söker vi lärare till mellanstadiet på Lindblomskolan. Du är legitimerad lärare, gärna med behörighet i svenska, svenska som andraspråk och engelska. För dig är det självklart att arbeta språkutvecklande i undervisningen för alla våra elever.

Meriterande är om du är flerspråkig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Om rekryteringsprocessen
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 1768
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e6ee2afd-a6c8-40b6-80f3-03bd879046b4&TK=b7a0ea61-92f1-4c10-ae3c-8a7ecd6912fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, För- och grundskola
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Stålhagens förskola, Hultsfred

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga framtidens förskola i Hultsfreds kommun tillsammans med oss.

Med förhållningssättet ”att lära hela livet” utvecklar vi tillsammans mötesplatser för lärande, från förskolan till vuxenutbildning. Vi tror på det kompetenta barnet i förskolan där pedagogerna stödjer och uppmuntrar barnet i dess utveckling.

Stålhagens förskola är en mångkulturell förskola med hela världen i sin verksamhet. Vi har ett stort antal barn med annat modersmål än svenska och ser mångkulturen i förskolan och i samhället som en stor tillgång för alla barns utveckling och lärande.

Vi försöker ta tillvara på varandras kompetenser i det dagliga arbetet därför ser vi gärna att du inspirerar, och inspireras av, dina kollegor i vardagen - vi gör varandra bra!

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån Hultsfred kommuns vision och målbild vill vi att du ständigt arbetar för att din förskola ska bli "lite bättre varje dag".

I vårt dagliga arbete jobbar vi med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi söker den röda tråden som för oss innebär att upptäcka barnens nyfikenhet och tankar, utforskar den tillsammans med barnen och kollegorna, reflektera med barnen och i arbetslaget. För att detta ska bli möjligt så värdesätter vi den gemensamma reflektionstiden.

Du kommer att ingå i ett arbetslag på förskolan som i nuläget har två arbetslagsledare, vars uppgift är att driva den pedagogiska utvecklingen framåt. Är du intresserad av att arbeta med utveckling av förskolan finns möjlighet till ett arbetsledaruppdrag i tjänsten.

Just nu arbetar vi med ett språkutvecklande arbetssätt för alla barn i förskolan, en satsning som är kommunövergripande sedan ett år tillbaka. Vi jobbar också aktivt med NTA - naturvetenskap och teknik för alla barn.

Från och med hösten 2016 har vi tillgång till ”Återbruket”. En plats där du kan hämta kreativt material från kommunens företag och inspiration från andra förskolor i kommunen. Skräp är det som återstår när fantasin har tagit slut!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med följande profil:
• Du brinner för mångkultur och flerspråkighet.
• Din grundstruktur i arbetet styrs av barnen och deras lärande.
• Du arbetar med pedagogisk dokumentation tillsammans med barnen och i arbetslaget
• Du förändrar ständigt den pedagogiska miljön utifrån var i lärandet barnen befinner sig.
• Du står för en förskola som tydligt visar: ”Vem får jag bli här?”
• Samverkan över alla tänkbara gränser är självklart för dig.
• Alla barn är allas ansvar.
• Du ser vårdnadshavare som en självklar samtalspartner, välkomnar synpunkter och dialog och strävar efter nytänkande när det gäller delaktighet.

Vi söker dig som är utbildad förskollärare med legitimation och vill ge dig ut på en spännande resa i förskolans värld!

Meriterande är om du är flerspråkig.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Om registerkontroll
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 70-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 1765
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=38fce3b3-1bf9-4216-8434-e43c66621917&TK=eddf9a96-185c-4057-8028-5ba03391ceb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, För- och grundskola
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Hultsfred

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Butiksmedarbetare Hultsfred

Som butiksmedarbetare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag samt ledarerfarenhet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 150 butiker och vi fortsätter att växa. Vi arbetar varje dag för att ge dig de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Kvaliteten ska vara hög och priset så lågt det bara går. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor utan att välja bort något.

Hos Netto får du ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Vi erbjuder dig en plats i ett engagerat team där vi alla jobbar mot ett gemensamt mål, en för alla - alla för en! Tillsammans skapar vi Netto Magic!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställningen är en allmän visstidsanställning på 10-20 h/vecka. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.netto.se
Epostadress:
Övrigt: Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande, dock senast 2017-05-21.
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  
Platsannons

Modersmålslärare i bosniska till Prolympia Virserum

I uppdraget som lärare ingår undervisning i årskurs 7-9 för elever som har bosniska som modersmål samt eventuellt mentorskap. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt i andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning 15 % med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse. Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap och social utveckling? Vill du utvecklas tillsammans med oss och våra elever? Då är Prolympia rätt arbetsplats för dig!
Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjlighet att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola. Vi söker positiva, engagerade, kreativa och flexibla lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och värdegrund! Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. Du har förmåga att skapa tillitsfulla och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du som söker har goda kunskaper i arabiska och kan kommunicera i tal och skrift på svenska.

Meriterande är om du har lärarlegitimation och tidigare erfarenhet av undervisning. Vi ser också att du har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering samt formativ bedömning. Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum startade 2010 och är en F-9 verksamhet med ca. 280 elever. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar. I Virserum har idrotts- och hälsoprofilen breddats med ett engelskaspår. Denna profilering har resulterat i ett övergripande internationaliseringsarbete som en naturlig del av verksamheten. Vi arbetar med ”Världen som klassrum” i form av samarbete med andra länder inom olika projekt och elevutbyten. Prolympia Virserum är en ”skola i rörelse – full fart framåt” på flera plan. Inte bara genom att vara en idrottsskola, utan även att ligga i framkant vad gäller modern IT-miljö med digitala klassrum.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidareanställning 15% med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse. Upp till 20%Månadslön eller timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia.ekdahl@prolympia.se
Övrigt: Vid frågor gällande tjänsten & rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör Sofia Ekdahl, 036-2993704. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: PROLYMPIA AB
Skolgatan 5
57080  Virserum Sverige
Hemsida: http://www.prolympia.se
  
Platsannons

Modersmålslärare i nordsamiska på deltid 10 % sökes till Prolympia Virserum

I uppdraget ingår undervisning i årskurs 1-9 för elever som har nordsamiska som modersmål samt eventuellt mentorskap. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt i andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling.

Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjlighet att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola. Vi söker positiva, engagerade, kreativa och flexibla lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och värdegrund! Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. Du har förmåga att skapa tillitsfulla och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser gärna att Du har lärarlegitimation mot grundskolans senare år och har god kunskap om skolans uppdrag. Vi ser också att du har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering samt formativ bedömning. Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum startade 2010 och är en F-9 verksamhet med ca. 280 elever. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar. I Virserum har idrotts- och hälsoprofilen breddats med ett engelskaspår. Denna profilering har resulterat i ett övergripande internationaliseringsarbete som en naturlig del av verksamheten. Vi arbetar med ”Världen som klassrum” i form av samarbete med andra länder inom olika projekt och elevutbyten. Prolympia Virserum är en ”skola i rörelse – full fart framåt” på flera plan. Inte bara genom att vara en idrottsskola, utan även att ligga i framkant vad gäller modern IT-miljö med digitala klassrum.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidareanställning 10% med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse. Upp till 20%Månadslön eller timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia.ekdahl@prolympia.se
Övrigt: Vid frågor gällande tjänsten & rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-administratör Sofia Ekdahl, 036-2993704.
Arbetsplats: 
Adress: PROLYMPIA AB
Skolgatan 5
57080  Virserum Sverige
Hemsida: http://www.prolympia.se
  
Platsannons

Rektor till Hultsfreds kommun

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och elever. Vi gör varandra bra!

Vi vill påstå att Hultsfreds kommun har unika förutsättningar för att driva utbildningsfrågor framåt. Nu söker vi efter en skolledare som vill vara med och utveckla våra enheter med verksamhet för förskoleklass-årskurs 6. Vi söker dig som vill vara med och utveckla skolkommunen Hultsfred!

Som skolledare hos oss är du en lagspelare i vår rektorsgrupp där samverkan och kollegialt lärande är en självklarhet. I rektorsgruppen får du kollegor som arbetar för att bygga framtidens förskola och skola, som vill stärka internationalisering och digitalisering i våra utbildningar, som driver kreativt återbruk och som arbetar efter mottot "att ha kul på vägen". Rektorsgruppen har kontinuerliga träffar och är ett forum som sker i direkt samverkan med barn- och utbildningschefen. Här är beslutsvägarna korta och du får möjlighet att vara med och påverka.

Rektorsgruppens röda tråd är att skapa förutsättningar för att möjliggöra verksamheternas vision. Förskolan och grundskolans vision är "varje individ är stolt över sig själv, har tilltro till sin förmåga, fungerar väl tillsammans med andra och har drömmar om framtiden". Hultsfreds gymnasiums vision är "hållbar utbildning till nytta för dig, för andra och för världen".


ARBETSUPPGIFTER
Du som vill vara med och utveckla skolkommunen Hultsfred ser uppdraget som skolledare som utvecklande och utmanande. Du har ett inkluderande förhållningssätt och ser att mångfald är en tillgång för allas lärande och utveckling. Du tror på att kollegialt lärande är en viktig byggsten i ett gemensamt utvecklingsarbete. Du har förmågan att skapa goda relationer till såväl kollegor som medarbetare och du har ett tydligt resultatfokus.

Som skolledare i Hultsfreds kommun ser du möjligheter i att utveckla synen på lärande. Du utmanar och uppmuntrar pedagogernas lärande, utveckling och arbete. Du har en vilja av att fortsätta driva arbetet med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Du har en idé om hur undervisningen tydligare kan utgå ifrån forskning och beprövad erfarenhet. Genom att vara en pedagogisk ledare skapar du arenor för pedagoger att samtala kring verksamhetens inriktning och utveckling snarare än att delge information och lösa vardagsproblem.

KVALIFIKATIONER
Som skolledare har du pedagogisk insikt genom utbildning och erfarenhet. Vi ser det som värdefullt om du tidigare har arbetat som skolledare eller haft uppdrag som arbetslagsledare. Vi tror att du har ett brinnande intresse för att utveckla ditt (och andras) ledarskap, därför ser vi det som positivt om det innebär att du tidigare har gått rektorsutbildningen eller någon annan typ av ledarskapsutbildning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde, augusti 2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 1757
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a337f63-5ea2-401a-bbca-730000fcd55a&TK=2a06d6f4-3103-48db-b7b1-cd98ff11cfe0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Barn- och utbildning
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fönstermontörer

Om kundföretaget
Just nu söker vi flera duktiga produktionsmedarbetare som bland annat har erfarenhet inom montering som vill jobba med montering och bli en i gänget hos en arbetsgrupp fylld av trevliga kollegor!


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta montering av fönster, spackling och slipning men även bearbetning av aluminium. Arbetsuppgifterna kan även till viss del innefatta sortering, avsyning samt pack/plock . Det kan förekomma tunga lyft och högt arbetstempo vilket gör att det är viktigt att du som anställd är villig att ta i och göra ditt absolut bästa varje dag.

Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en positiv person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är en trygg person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är driven, lyhörd och flexibel men framför allt har du viljan att göra ett så bra jobb som möjligt tillsammans med ditt team.

Vi söker dig som har någon form av industrivana och erfarenheter från praktiska arbetsuppgifter som kapning och montering.
Körkort och tillgång till bil är ett krav för att ta sig till arbetsplatsen då pendlingsmöjligheter med kollektiva färdmedel är begränsade. Arbetstiderna kan variera och du bör kunna tänka dig arbeta skift (dag, kväll och natt).

Ansökningstiden är till 16 juni men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens: 4299
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4299
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab Höglandet AB
Lasarettsgatan 10
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Modersmålslärare i Arabiska sökes till Prolympia Virserum


Prolympia Virserum söker en lärare för undervisning i Arabiska för elever med arabiska som modersmål. I uppdraget ingår undervisning för elever i årskurs 7-9 samt eventuellt mentorskap. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt i andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad på 30% med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse. Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap i språk samt bidra till dess sociala utveckling? Vill du utvecklas tillsammans med oss och våra elever? Då är Prolympia rätt arbetsplats för dig!


Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjlighet att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola. Vi söker positiva, engagerade, kreativa och flexibla lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och värdegrund!

Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. Du har förmåga att skapa tillitsfulla och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du som söker har goda kunskaper i arabiska och kan kommunicera i tal och skrift på svenska. Meriterande är om du har lärarlegitimation och tidigare erfarenhet av undervisning. Vi ser också att du har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering samt formativ bedömning. Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


”Lärande med idrott & hälsa som drivkraft och ”världen som klassrum”
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum startade 2010 och är en F-9 verksamhet med ca. 280 elever och ett fyrtiotal anställda. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar.I Virserum har idrotts- och hälsoprofilen breddats med ett engelskaspår. Denna profilering har resulterat i ett övergripande internationaliseringsarbete som en naturlig del av verksamheten. Vi arbetar med ”Världen som klassrum” i form av samarbete med andra länder inom olika projekt och elevutbyten. Prolympia Virserum är en ”skola i rörelse – full fart framåt” på flera plan. Inte bara genom att vara en idrottsskola, utan även att ligga i framkant vad gäller modern IT-miljö med digitala klassrum.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Tjänsten är en tillsvidareanställning 30% med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse. 20%-40%Månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia.ekdahl@prolympia.se
Övrigt: Vid frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är ni välkomna att kontakta Rektor Magnus Andersson 0495-758002 eller HR-administratör Sofia Ekdahl 036-2993704 Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: PROLYMPIA AB
Skolgatan 5
57080  Virserum Sverige
Hemsida: http://www.prolympia.se
  
Platsannons

Är du vår nya verkstadsmedarbetare

Om företaget
Nu söker vi dig som vill arbeta inom tillverkande industri och verkstadsavdelningen. Du kommer att arbeta hos en av våra kunder som är lokaliserat cirka 15 minuter med bil utanför Hultsfredsområdet.

Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som i verkstaden på företaget där nogrannhet och kvalité är ledord samtidigt som du arbetar i ett högt tempo.
Du kommer att få arbeta i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med teamleder och produktionsledning.
I denna tjänst har du förmånen att få arbeta i en trevlig och ren industrimiljö där atmosfären är familjär.Formell kompetens
- Gymnasie eller annan utbildning inom el eller industri är meriterande men inte ett krav.
- Erfarenhet av bockning och kantpress.
- Erfarenhet av svarvning och bearbetning i plåt.
- Körkort och tillgång till bil.
- Truckkort är meriterande men inte ett krav.
- Du har god fysik.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker tidigare har arbetat inom industri och är tekniskt kunnig och intresserad.
Kanske brinner du för teknik eller har ett mekaniskt intresse även på fritiden?

Låter detta som dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Personliga egenskaper
Du är en person som tycker om att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer.
Du är entusiastisk och engagerad. Flexibilitet är ett ledord för dig.

Vi söker i denna annons någon som vill arbeta ständig dag men man ska vara beredd på att skiftgång under tiden kan komma att förändras då det förekommer olika typer av skift hos vår kund och behovet kan förändras under uppdragets gång.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid/Dagtid/Målilla

Tillträdesdag
Tillsättningar sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 18709
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18709
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Oskarshamn
Lernia Bemanning AB
57230  Oskarshamn Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Underhållstekniker till Röchling Formaterm AB

Om företaget
Tjänsten är belägen i Virserum.

Röchling Formaterm AB är ett av de marknadsledande extruderingsföretagen i Sverige relaterat till bra produkter och god kvalité. Vi har mer än 30 års erfarenhet av extrudering.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför extruderade termoplast-skivor som i huvudsak användas till vacuumformning.

Vår specialitet är co-extrudering av ABS, PC/ABS, Polystyren och olika foliebelagda produkter. Välutvecklad service, snabba leveranser, kompetent personal och kundanpassade produkter är väl känt av våra kunder över hela Europa.

Arbetsuppgifter

Här erbjuds du en spännande tjänst med mycket ansvar!

Som underhållstekniker ansvarar du för service, underhåll och reparation av maskiner och utrustning inom produktionen.
Du kommer även arbeta med analys, felsökning samt genomföra akutunderhåll. Utöver detta kommer du även jobba aktivt med nya projekt, underhållsupplägg och processer.
Övriga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta i projekt som omfattar förbättring och förnyelse av produktionsutrustning.

Produktionspersonal jobbar skift vilket innebär att det kan uppstå situatoner där du behöver vara begälplig även utanför dina ordinarie arbetstider. Vi tror därför att du bor i närområdet kring Virserum. Kanske bor du idag i Virserum, pendlar till annan ort och söker en arbetsplats närmare din bostadsort?

Du rapporterar till underhållsansvarig. Arbetsiderna är förlagda till dagtid.


Formell kompetens
Vi ser att du som söker har:

- Grundförståeelse inom svets, hydralik, pneumatik.
- Truckkort, travers och heta arbeten är meriterande men inte ett krav.

Din bakgrund
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
För att lyckas väl i tjänsten behöver du goda mekaniska kunskaper. Kanske kommer du från en liknande tjänst där du fått en god förståelse för mekaniskt underhåll och felsökning. Du har en grundförståeelse inom svetsning, hyrdalik, el och pneumatik. Önskvärt är även om du tidigare jobbat nära produktion.Personliga egenskaper
Som person är du tekniskt intresserad och tycker om att lösa problem. Du är handlingskraftig, driven, lösningsorienterad och kan arbeta självständigt med att fatta egna beslut. Det sociala samspelet är något du förespråkar och du är en positiv lagspelare. För att passa i rollen är du öppen, flexibel och kan ha många bollar i luften.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare/Heltid/Dagtid/Virserum
Tjänsten är en hyrrekrytering viket innebär att du kommer att vara anställd via Lernia de sex första månaderna och går sedan över i anställning hos Röchling Formaterm AB.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
I denna rekrytering samarbetar Röchling Formaterm med Lernia Bemanning. Om du har några frågor angående tjänsten så tveka inte att kontakta Henrik Areskog via 0722-54 16 16 eller henrik.areskoug@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 18676
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18676
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Oskarshamn
Lernia Bemanning AB
57230  Oskarshamn Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Vårdlärare till VO-college på Vuxenutbildningen i Hultsfred

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och studerande. Vi gör varandra bra!

Hultsfreds vuxenutbildning erbjuder SFI, Komvux, Yrkesvux och Lärvux. Vuxenutbildningen bedrivs både på grundläggande nivå och på gymnasienivå och utbildningarna finns både lokalt i Hultsfred och på distans i samverkan med andra aktörer.

Hela vuxenutbildningen finns numera samlad på Rock City i en trevlig och inspirerande lärmiljö. Att hela vuxenutbildningen finns på campusområdet i Hultsfred bidrar till stora framtida möjligheter till samverkan!

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgscollege är en kvalitetsstämpel som bygger på samverkan mellan utbildning och arbetsliv. I din lärarvardag på vuxenutbildningen är IT ett självklart inslag och du ser den nya tekniken som ytterligare ett hjälpmedel för att stödja eleverna att utveckla sina kunskaper. Som yrkeslärare är du med i det fortsatta arbetet att utveckla undervisningen i klassrummet och utbildningen i stort.

Vi sätter lärandet i fokus och varje elevs individuella förutsättningar och behov. Vi ser mångkultur som en tillgång för allas lärande och utveckling. Som lärare på vuxenutbildningen möter du hela världen i klassrummet!

KVALIFIKATIONER
För att jobba som pedagog på Vård- och omsorgscollege söker vi dig som har yrkeslärarutbildning och som är legitimerad sjuksköterska eller har en utbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig. Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom psykiatri eller LSS, men det är inget krav.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer till såväl elever, som kollegor. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har god förmåga att organisera ditt arbete. Slutligen tycker du att det är inspirerande att sätta lärandet i nya sammanhang.

ÖVRIGT
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 75-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 1764
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f52464ce-87f7-425b-bc16-6ae922cee9dc&TK=196aa781-24cd-49ea-af83-122f70ecb759
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Hultsfreds gymnasium
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Modersmålspedagog i arabiska till Stålhagens förskola, Hultsfred

Med förhållningssättet ”att lära hela livet” utvecklar vi tillsammans mötesplatser för lärande, från förskolan till vuxenutbildning. Vi tror på det kompetenta barnet i förskolan där pedagogerna stödjer och uppmuntrar barnet i dess utveckling.

Stålhagens förskola är en mångkulturell förskola med hela världen i sin verksamhet. Vi har ett stort antal nyanlända barn och vi ser mångkulturen i förskolan och i samhället som en stor tillgång för alla barns utveckling och lärande.

Alla skolor och förskolor i kommunen har i samarbete med Nationellt centrum för svenska som andraspråk ett långsiktigt utvecklingsfokus på flerspråkighet. Vill du vara med i en spännande satsning på ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt så är skolorna i Hultsfreds kommun rätt plats för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en modersmålspedagog i arabiska till Stålhagens förskola.

Din roll blir att hjälpa barnen att aktivt kunna utvecklas i verksamheten med hjälp av pedagogernas upplägg och din språkstöttning i modersmålet. Du har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal, läs och skriftspråk. Ditt arbete sker i nära samverkan med förskolans övriga pedagoger kring barnens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Då tjänsten innebär arbete på flera avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år söker vi dig som är flexibel och trivs med att arbeta i flera arbetslag. Du har erfarenhet av och vill jobba med barn i olika åldrar och med varierande kunskaper i sitt modersmål. Det är meriterande om du även har pedagogisk erfarenhet och/eller utbildning.

Du har god samarbetsförmåga och är en stabil och trygg person som kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är initiativrik och har ett gott bemötande. Du kan lyssna och kommunicera på ett lyhört sätt samt lösa konflikter konstruktivt.

ÖVRIGT
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Omfattning 70-100 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 1761
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=539a006e-9b1e-47a2-a234-49eae629bd62&TK=5669e296-46b7-484d-a8a4-b4e0fb17460f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, För- och grundskola
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Affärsinriktad Produktchef till Röchling Formaterm AB

Om företaget
Vill du arbeta med produktutveckling och försäljning inom termoplastindustrin?

På uppdrag av Röchling Formaterm AB söker vi nu en affärsinriktad produktchef med fokus på försäljning och produktutveckling. Röchling Formaterm AB tillhör Röchling Thermoforming Group med kontor i Tyskland, Sverige och Finland.Röchling Formaterm AB är ett av de marknadsledande extruderingsföretagen i Sverige relaterat till bra produkter och god kvalité. Vi har mer än 40 års erfarenhet av extrudering.

Vi utvecklar, producerar och marknadsför extruderade termoplast-skivor som i huvudsak användas till vacuumformning.

Vår specialitet är co-extrudering av ABS, PC/ABS, Polystyren och olika foliebelagda produkter. Välutvecklad service, snabba leveranser, kompetent personal och kundanpassade produkter är väl känt av våra kunder över hela Europa.

På Röchling i Virserum kommer du att arbeta i teamet bestående av ca 15 personer som tillhör en större koncern med 8000 anställda i 22 länder.

Arbetsuppgifter
Här erbjuds du en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar där du som individ har stora möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Som produktchef fokuserar du på utveckling av nya produkter och försäljning. Din placeringsort är Röchling Formaterm AB, Virserum där du också har det yttersta ansvaret för produktionen. Då du som produktchef huvudsakligen ansvarar för produktutveckling och försäljning samt tillhör en internationell koncern med kunder och kontor på olika platser i Europa är tjänsteresor frekvent förekommande.

I ditt chefsskap ingår även:

- Ansvara för produktionen vid anläggningen i Virserum
- Ledning av personal
- Organisera och ansvara för säkerhetsarbetet
- Hantera interna reklamationer
- Systematiskt arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete
- Projektledning

Din bakgrund
Vi tror att du som söker kommer från en liknande tjänst som gett dig god erfarenhet av såväl strategiskt som operativt arbete. Du har en teknisk ingenjörsbakgrund och ett brinnande intresse för produktutveckling och affärer. Erfarenhet eller utbildning inom marknadsföring och försäljning ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Du är en naturlig ledare, trivs bra i rollen att leda projekt samt har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare. Som person är du öppen, social och utåtriktad. Du ser möjligheten att träffa nya människor som någonting utvecklande och trivs i en internationell miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Rekrytering/Tillsvidare/Heltid/Virserum

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
Vid frågor tveka inte att kontakta rekryteringsansvarig Henrik Areskoug på 0722-54 16 16 eller via henrik.areskoug@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 16698
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP16698
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Oskarshamn
Lernia Bemanning AB
57230  Oskarshamn Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Nu söker vi en händig och engagerad verkstadsarbetare

Arbetsuppgifter
Har du ett stort tekniskt intresse? Är du en händig person som tycker om att arbeta med händerna.? Då kanske du är den vi söker!
Du ska trivas att arbeta i ett högt tempo där kvalité och noggrannhet är av yttersta vikt.

Formell kompetens
- Avslutat gymnasie gärna med inriktning mot fordon, industri eller mekanik.
- Erfarenhet från mekanisk verkstad eller industri är meriterande men inte ett krav.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker tidigare har arbetat inom mekanisk verkstad eller inom industri.
Du är teknisk intresserad och har kanske som hobby att meka med bilar eller liknande.

Personliga egenskaper
Du som söker är social, glad, öppen och driven. Du trivs att arbeta i ett högt temo med precision och du är inte rädd att ta i och få lite skit under naglarna.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Hyrrekrytering/Tillsvidare/Heltid/Hultsfred

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperioden har gått ut.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 18662
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18662
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Oskarshamn
Lernia Bemanning AB
57230  Oskarshamn Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Högstadielärare sökes till Prolympia Virserum

Prolympia erbjuder nu tjänster till hösten där vi i det ämnesövergripande arbetet gärna ser sökande av olika ämneskombinationer. I uppdraget ingår undervisning i årskurs 7-9 samt eventuellt mentorskap. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt i andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling.


Att vara lärare är ett viktigt uppdrag och för att ge våra elever möjlighet att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola. Vi söker positiva, engagerade, kreativa och flexibla lärare med höga förväntningar på både elevers kunskaper och värdegrund! Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. Du har förmåga att skapa tillitsfulla och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser gärna att Du har lärarlegitimation mot grundskolans senare år och har god kunskap om skolans uppdrag.

Du har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering samt formativ bedömning. Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Lärande med idrott & hälsa som drivkraft och ”världen som klassrum”.

Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum är en F-9 verksamhet med ca 280 elever och ett fyrtiotal anställda. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar. Idrott och rörelse i kombination med lugna och trygga skolmiljöer är bidragande faktorer till skolans goda kunskapsresultat.

Vi arbetar med ”Världen som klassrum” i form av samarbete med andra länder inom olika projekt och elevutbyten. Prolympia Virserum ligger i framkant vad gäller modern IT-miljö med digitala klassrum och arbetar vidare för att utveckla en innovativ lärmiljö med rum för att växa och lära. Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap och social utveckling? Då är Prolympia rätt arbetsplats för dig!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse.Månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia.ekdahl@prolympia.se
Övrigt: Ansök till tjänsten via e-post till sofia.ekdahl@prolympia.se . Vi kommer arbeta löpande med rekryteringsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Vid frågor är du välkommen att kontakta rektor Magnus Andersson, 0495-758002 eller HR-administratör Sofia Ekdahl, 036-2993704. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: PROLYMPIA AB
Skolgatan 5
57080  Virserum Sverige
Hemsida: http://www.prolympia.se
  
Platsannons

Fritidspedagog sökes till Prolympia Virserum

Du har ansvar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten tillsammans med kollegor i arbetslaget. Under skoldagen kan det även vara aktuellt att du arbetar som resurs i klass. Tillsammans med kollegor kommer du att driva och utveckla verksamhet som ger barnen en spännande och lärorik fritid. Parallellt med undervisningen deltar du aktivt i ditt arbetslag samt i andra forum för kollegialt lärande och skolutveckling.


Elevunderlaget på Prolympia i Virserum har det senaste ökat vilket vi tycker är fantastiskt roligt och vi behöver därför utöka personalstyrkan på vår skola.

Vi på Prolympia erbjuder nu tjänst till hösten där vi ser sökande som är med och utvecklar fritidshemmets verksamhet. Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshemmet. Att vara lärare i fritidshemmet är ett viktigt uppdrag och för att ge våra barn möjlighet att utvecklas maximalt söker vi rätt personer till vår skola.

Vi söker positiva, engagerade, kreativa och flexibla fritidspedagoger/trygga vuxna med höga förväntningar på både barns kunskaper och värdegrund! Vi ser att du och har en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. Du har förmåga att skapa tillitsfulla och goda relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi förutsätter att Du har adekvat utbildning och har god kunskap om skolans uppdrag. Du har ett inkluderande arbetssätt där du arbetar med elevinflytande och pedagogisk planering. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Virserum i söder till Umeå i norr. Prolympia Virserum är en F-9 verksamhet med ca 280 elever. Skolan ligger centralt belägen i ett idylliskt, naturnära område ett stenkast från Virserumssjön med närhet till bibliotek, fritidsgård, ishall, skidbacke och idrottsanläggningar. På Prolympia får eleven kunskaper för livet stärkta av idrottens positiva effekter på den individuella utvecklingen.

Vi arbetar med ”Världen som klassrum” i form av samarbete med andra länder inom olika projekt och elevutbyten. Prolympia Virserum är en ”skola i rörelse - full fart framåt” på flera plan bland annat genom att ligga i framkant vad gäller modern IT-miljö med digitala klassrum. Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap och social utveckling? Vill du utvecklas tillsammans med oss och våra elever? Då är Prolympia rätt arbetsplats för dig!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstens omfattning är kan variera 75-100% efter önskemål och överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning. Tillträde höstterminen 2017 enligt överenskommelse.Månadslön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sofia.ekdahl@prolympia.se
Övrigt: Vi tar tacksamt emot din ansökan via e-post till sofia.ekdahl@prolympia.se Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rektor Magnus Andersson 0495-758002 eller HR-Administratör Sofia Ekdahl på 036-2993704. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: PROLYMPIA AB
Skolgatan 5
57080  Virserum Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nu söker vi nya medarbetare inom industrin

Om företaget
Nu söker vi nya härliga medarbetare som vill arbeta inom tillverkande industri som montör. Du kommer att arbeta hos en av våra kunder som är lokaliserat cirka 15 minuter med bil utanför Hultsfredsområdet.

Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som montör där nogrannhet och kvalité är ledord samtidigt som du arbetar i ett högt tempo.
Du kommer att få arbeta i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med teamleder och produktionsledning.
I denna tjänst har du förmånen att få arbeta i en trevlig och ren industrimiljö där atmosfären är familjär.Formell kompetens
- Gymnasie eller annan utbildning inom el eller industri är meriterande men inte ett krav.
- Körkort och tillgång till bil.
- Truckkort är meriterande men inte ett krav.
- Du har god fysik då du står upp under din arbetstid.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker tidigare har arbetat inom industri, el alternativt så tycker du att det skulle vara väldigt spännande att få testa på detta.
Kanske brinner du för teknik eller har ett mekaniskt intresse på fritiden? Kanske har du arbetat med service eller inom restaurangbranschen och tycker att det skulle vara roligt att testa något nytt?

Låter detta som dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Personliga egenskaper
Du är en person som tycker om att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer.
Du är entusiastisk och engagerad. Flexibilitet är ett ledord för dig.

Vi söker i denna annons personer som vill arbeta ständig dag men man ska vara beredd på att skiftgång under tidens gång kan komma att förändras då det förekommer olika typer av skift hos vår kund och behovet kan förändras under uppdragets gång.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid/Ständig Kväll/Målilla

Tillträdesdag
Tillsättningar sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 18624
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18624
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Oskarshamn
Lernia Bemanning AB
57230  Oskarshamn Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Distriktsansvarig Säljare, Östra Småland/Gotland

Till Industriverktyg IDG-Tools söker vi nu en starkt driven säljare som med stort engagemang och förståelse för relationsbaserad försäljning kommer bearbeta nya och befintliga kunder i  Distriktet Hultsfred/Gotland. Dina kunder omfattas primärt av små till medelstora företag inom den tillverkande & servande industrin.

Du arbetar självständigt och systematiskt med att besöka kunderna inom ditt distrikt.Du arbetar mot budget och ansvarar för hela säljcykeln, från besök till att driva genom affärerna till avslut på plats.

I din produktportfölj har du hela Industriverktyg IDG-Tools utbud av vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar. Du rapporterar direkt till försäljningschef.

Våra förväntningar

Tjänsten ställer höga krav på din sociala förmåga och lyhördhet i dina möten med kunderna. Du är hårt driven, engagerad och passionerad i det du tar dig an- och ger dig inte förrän du kommit i mål. 

Vidare är du ivrig att utvecklas i din säljroll och du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar med positiv energi. Du triggas av säljtävlingar och utmanas av  provisionsbaserad lönesättning där du själv till stor del kan påverka utfallet.

 

Vi erbjuder

- Du erbjuds nu en spännande och utmanande tjänst i ett marknadsledande företag där din säljglädje och ditt    teknikintresse får fritt spelrum.

- Efter en gedigen introduktion, där du får produktutbildning samt lära känna företagets olika avdelningar,     förväntas du påbörja säljarbetet på egen hand. Till din hjälp har du all tänkbar assistans ”inhouse”.

- Arbetsklimatet är familjärt med andan ”laget före jaget”. Här hjälps vi åt och ser till att dela med oss av       våra erfarenheter.

- Goda framgångar firas och i övrigt erbjuds du ett marknadsmässigt paket.

 

Brinner du för försäljning och är skicklig på att inspirera andra så finns nu en unik möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på Industriverktyg IDG-Tools.

Välkommen med din ansökan snarast!

Om Industriverktyg IDG-Tools AB

Industriverktyg IDG-Tools AB är störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 265 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 95 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på. www.industriverktyg.se

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Magnus Säll. Önskas ytterligare information når du Magnus på 0735-216582. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: salesonly1698
Webbplats: http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/1698-distriktsansvarig-saljare-ostra-smaland-gotland/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SalesOnly Sverige AB
Sveavägen 13, plan 12
11157  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.salesonly.se
  
Platsannons

Semestervikarie och vikarie vid behov

Jag är en kvinna som bor i Hultsfred och jag är medlem i Blå Assistans eftersom jag vill ha en självvald och självstyrd assistans. Blå Assistans åtar sig att vara arbetsgivare för mina assistenter medan jag själv väljer vilka jag vill att de ska anställa. Jag schemalägger min assistans och bestämmer över assistenternas arbetsinnehåll.
Varje månad får jag redovisat hur min assistansersättning har använts. Min anordnare strävar efter att både medlemmar, assistenter och administrativ personal ska ha den kompetens som deras arbetsuppgifter kräver.

Blå Assistans söker för vår medlems räkning en personliga assistenter som kan hoppa in och arbeta under veckorna 28-32 måndag till fredag kl 09,00-17,00.


Vi söker dig, kvinna helst från 40 år och uppåt, som är flexibel, lyhörd och rökfri som vill hjälpa vår medlem med det hon själv inte klarar av, det kan vara allt från hjälp med på-och av klädning, hushållssysslor, hjälp med sjukgymnastik till att följa med på olika aktiviteter. Du får en god introduktion av arbetsledaren i samband med anställningens början.Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994. Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra". Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person med funktionsnedsättning att leva det liv han/hon själv vill leva.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTjänsten är ett sommarvikariat + att kunna hoppa in vid behov om annan assistent behöver vara ledig eller blir sjuk etc 80% eller merIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finna mellan KFO-Kommunal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Hultsfred 190
Webbplats:
Epostadress: tina@blaa.se
Övrigt: Uppge referens Hultsfred 190 när du ansöker
Arbetsplats: 
Adress: Blå Assistans
Box 63
29121  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida: http://www.blåassistans.se
  
Platsannons

Handledare för arbete i Hultsfred

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Handledare för arbete i Hultsfred/Vimmerby

 

Tjänstens innehåll i huvudsak

Du kommer att möta utrikesfödda personer som har utbildning från sitt hemland. Ditt uppdrag är att identifiera och verifiera yrkesklassificeringar, genom kartläggning, kompetensbedömning och yrkesprövning. Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en annan viktig del i arbetet. Målet är att sammanställa en tydlig kompetensportfölj och att skapa kontaktytor som ger möjligheter på arbetsmarknaden. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

1 års erfarenhet av att ta fram Meritportfölj

Eller

1 års erfarenhet av framtagning av praktikplatser Cv-skrivning och att sammanställa intyg och betyg för utlandsfödda.

Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.

Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

 

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.

Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av Peter Johansson

Koordinator:  Peter Johansson

Tfn: 0761-810 662

Mail: peter.johansson@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=DDDEE02282C940E2906343D6FD96D284
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  

Platsannons

Byggnadsingenjör

Finja Prefab tillverkar byggelement i prefabricerad betong såsom väggar, bjälklag, balkonger m m till bostäder, offentliga byggnader, industrier samt övriga hus.
Vi söker en utbildad byggingenjör med lägst utbildning på gymnasienivå.
Erfarenhet från byggbranschen och helst betongkunskap.
Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga sökanden.
Viss CAD-vana krävs, Kunnighet inom Konstruktionsstatik önskvärt.
Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och egen personal varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifterna kan i viss mån anpassas efter individuella kvalifikationer, men för att tydliggöra några arbetsuppgifter så kan det vara konstruktör, projektledare, produktionsstöd eller transportansvarig.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: erik.sandberg@finja.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finja Prefab AB
Smultronvägen
57791  HULTSFRED 
Hemsida: www.finja.se
  

Platsannons

Skoltaxichaufför till Målilla

Inför vår trafikstart i nya KLT-avtalet med början 21/8, 2017 söker skoltaxichaufför till Målilla. Arbetstiden är förlagd till måndag-fredag alla skoldagar och tjänstgöringsgraden är 50% på årsbasis. Vi kommer att bedriva trafiken med personbilsregistrerad minibuss vilket innebär att du behöver ha taxikort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha kört skolkörningar tidigare. Som förare är det en självklarhet att du framför ditt fordon med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng är välkommen att söka senast 15/5, 2017. Vi rekryterar löpande.
Din ansökan mailar du med fördel till bjorn.backstedt@bergkvarabuss.se
Björn Bäckstedt, tel. 076-76 29 930

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1000 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1600 personer. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, Sohlbergs, Busscentralen i Malmö AB, Bussanova AB, Buss Persson AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS och Anchersen Rute A/S. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2 mdkr.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bjorn.backstedt@bergkvarabuss.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergkvarabuss AB
Box 853
39128  KALMAR Sverige
Hemsida: http://www.bergkvarabuss.se
  
Platsannons

Fysioterapeut / Sjukgymnast

Vill du bli en del i vårt gäng?

På HSR kommer du att vara en del i ett glatt gäng bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och undersköterskor.

Vi arbetar inom kommunal hemsjukvård i ordinärt- och särskilt boende som även omfattar LSS-boenden. Arbetet blandas med skratt, god gemenskap och små påhitt av alla de slag. Vi har ett tätt samarbete med såväl kollegor, som med andra aktörer i kommunen, där målet är att ge våra brukare det de behöver.

Vi jobbar utifrån Aaron Antonovskys KASAM-teori (Känslan av sammanhang) både mellan arbetskamrater och mot våra brukare. Vår värdegrund, "Vi möts i känslan av värdighet", genomsyrar alla möten med arbetskamrater, andra professioner, brukare, anhöriga och företrädare.ARBETSUPPGIFTER
HSR (Hemsjukvård, rehabilitering och habilitering) söker sjukgymnast / fysioterapeut till vårt team. Du kommer att ansvara för bedömning, rehabilitering och bashabilitering, hjälpmedelsförskrivning samt handledning av anhöriga/omvårdnadspersonal inom verksamhetsområdet. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med övrig legitimerad personal, omvårdnadspersonal och biståndshandläggare.

HSR-teamet arbetar ständigt med utveckling både internutbildning och högskoleutbildning. Exempel på detta är förflyttningskunskap, kognitiv rehabilitering, salutogent boende och teamutveckling.

Du har ett salutogent förhållningssätt med fokus på den enskilde som gillar att jobba i team och kan samarbeta med flera olika professioner. Du är en engagerad inspiratör som gillar utveckling i stort och smått.

Vi utbildar även omvårdnadspersonal inom vår kommun.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad sjukgymnast/fysioterapeut eller är i slutfasen av din utbildning.

B-körkort är ett krav.

Arbetet ställer höga krav på självständighet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Arbetslivserfarenhet är meriterandeÖVRIGT
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A512270
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2be46dfb-ea22-4163-b963-e93bcfb34528&TK=b0c4beaf-970a-4fd5-aeb0-ff081d02e970
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, HSR
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Vill du bli en del i vårt gäng?

På HSR (Hemsjukvård, rehabilitering och habilitering) kommer du att vara en del i ett glatt gäng bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor.

Vi arbetar med rehabilitering och bashabilitering. Arbetet blandas med skratt, god gemenskap och små påhitt av alla de slag. Vi har tätt samarbete med såväl kollegor, som andra aktörer i kommun och landsting.

För oss är det viktigt att ha ett salutogent förhållningssätt och mötas utifrån vår värdegrund ”Vi möts i känslan av värdighet”. Värdegrunden genomsyrar alla möten med den enskilde, närstående och arbetskamrater.


ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvård och rehabilitering (HSR) söker en arbetsterapeut för ett vikariat till vårt team. Arbetet som arbetsterapeut på HSR innebär arbete inom kommunal hemsjukvård och rehabilitering i ordinärt och särskilt boende vilket även omfattar LSS-boende.

Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning och träning i aktivitet i hemmiljön samt handledning och instruktion till individen, dess närstående och utbildning av omvårdnadspersonal. I arbetsuppgifterna ingår även bedömning av bostadsanpassning och hjälpmedelsförskrivning.

Arbetet innebär kontakt och samverkan inom teamet och med omvårdnadspersonal, enhetschefer, biståndshandläggare samt slutenvård och primärvård. Du arbetar bl a i team med "Trygg hemgång". Du har ett salutogent förhållningssätt med fokus på den enskilde. Du gillar att teamwork och kan samarbeta med flera olika professioner. Du är en engagerad inspiratör som gillar utveckling i stort och smått.

Du trivs i ditt yrke som arbetsterapeut!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut och har B-körkort.

Arbetet ställer höga krav på självständighet och stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Arbetslivserfarenhet är meriterandeÖVRIGT
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Detta gäller ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning. , upphör: 2018-03-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: G 004
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=419f26f6-68d8-467f-b5fd-80d93baf4753&TK=9d8ff9eb-df30-4d66-ae36-2c8d0a6ea1bb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, HSR
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

På HSR (Hälso- , sjukvård- och rehabilitering) kommer du att vara en del i ett glatt gäng bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och undersköterskor.

Vi arbetar inom kommunal hemsjukvård i ordinärt- och särskilt boende som även omfattar LSS-boenden. Arbetet blandas med skratt, god gemenskap och små påhitt av alla de slag. Vi har ett tätt samarbete med såväl kollegor, som med andra aktörer i kommunen, där målet är att ge våra brukare det de behöver.

Vi jobbar utifrån Aaron Antonovskys KASAM-teori (Känslan av sammanhang) både mellan arbetskamrater och mot våra brukare. Vår värdegrund, "Vi möts i känslan av värdighet", genomsyrar alla möten med arbetskamrater, andra professioner, brukare, anhöriga och företrädare.

Vill du bli en del i vårt gäng?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en sjuksköterska till vårt HSR-team.

Som sjuksköterska/distriktsköterska har du en viktig roll. Du förväntas kunna jobba självständigt och ha en god förmåga att handleda omvårdnadspersonal/brukare/anhöriga i omvårdnadsarbetet. Du kommer även att utföra medicintekniska moment såsom till exempel infusioner, transfusioner, infusionspump och sugning av respirator.

Det innebär att HSR-teamet ständigt arbetar med utveckling genom kompentensutveckling, både internutbildning och högskoleutbildning.

Arbetet innebär kontakt och samverkan inom teamet och med omvårdnadspersonal, enhetschefer, biståndshandläggare samt slutenvård och primärvård.

Du har ett salutogent förhållningssätt med fokus på den enskilde. Du gillar teamwork och kan samarbeta med flera olika professioner. Du är en engagerad inspiratör som gillar utveckling i stort och smått. Du kommer bl a att arbeta i team med "Trygg hemgång".

Du trivs i ditt yrke som sjuksköterska!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, eller närmar dig examen då du läser din sista termin.
B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Finns stora möjligheter att påverka arbetstidens förläggning.
Dag/kväll/helg
Kväll/natt/helg
Natt/helg
eller annan kombination som passar dig.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Möjlighet att påverka sysselsättningsgrad. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: G 005
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0cbb75b6-7244-4dad-91f1-07ee000878e6&TK=ab5f8ea5-dd2a-45d6-9d6f-bbee9f947925
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, HSR
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städledare

Vill du bli vår nästa möjliggörare???

Företagets målsättning är att skapa en bra miljö för våra medarbetare då de är vår viktigaste resurs. Välmående medarbetare utför sitt arbete med omsorg och det resulterar i en nöjd kund, vilket är vårt viktigaste mål vid varje uppdrag. Vi växer stort och behöver därför ytterligare medarbetare till vårt företag. Våra uppdrag finns idag över hela höglandet samt Vimmerby och Hultsfred. På grund av föräldraledighet söker vi nu en städledare för regionen Hultsfred/Vimmerby. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande arbete där man själv kan vara med att påverka.
I arbetsuppgifterna ingår administrativt arbete, kundkontakt, personalansvar, schemaplanering, utbildning med mera.
Inledningsvis kommer du även att ha städtid viss tid i veckan.

Vi tror på alla människors vilja och förmåga att utvecklas, varför vi står för ett coachande ledarskap. Med coachande ledarskap menar vi att vi hjälper (coachar) medarbetarna att lösa sina uppgifter genom att de själva får försöka hitta lösningar. Som operativt ansvarig får du fria tyglar att styra din avdelning mot gemensamt uppsatta mål.

Besök gärna vår hemsida www.hoglandetstad.se eller vår Facebook Höglandet Städ.


Du skall kunna planera och lägga upp ditt arbete självständigt. Vi utgår ifrån den enskildes behov och önskemål och söker därför dig som är lyhörd, flexibel och kan se och bemöta våra kunder på bästa sätt. Du bör ha ett högt servicetänk, vara glad, positiv och initiativtagande, inte vara rädd för nya utmaningar. Du ska också ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra kunder/uppdragsgivare och hantera det svenska språket väl då du blir företagets ansikte utåt.

På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom vårt företag, för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.


Våra gemensamma värderingar som vi har som mål att leva upp till är.

Trygga - Vi håller alltid vad vi lovar.

Duktiga - Vi har rätt kompetens att förstå vår kunds behov.

Möjliggörare - I vår värld är ingenting omöjligt.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokanledare@hoglandetstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höglandet Städ AB
Höregatan 9
57134  Nässjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utomhuspedagog till Lindblomskolan, Hultsfred

På Lindblomskolans skolgård är det livfullt. Här finns anpassade miljöer som ger barnen möjlighet till lustfylld lek. Barn spelar fotboll på multiarenan och dansar till musik som ljuder ur skolgårdens högtalare, några spelar bandy och andra sitter och pratar med varandra på skolgårdens bänkar.

Lindblomskolan är en F-6 skola med integrerad förberedelseklass. På skolan finns 550 elever och här arbetar ca 90 pedagoger. Skolan är organiserad i tre arbetslag F-6 utifrån ett helhetsperspektiv på eleven och för högre måluppfyllelse.

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och barn/elever. Vi gör varandra bra!

ARBETSUPPGIFTER
Som utomhuspedagog är du en viktig del i Lindblomskolans arbete med värdegrund och likabehandling. I ditt uppdrag ska du arbeta förebyggande och främjande, följa upp och dokumentera samt stötta eleverna i sitt relationsskapande. Du ingår i skolans likabehandlingsgrupp och samverkar med skolans elevhälsateam.

Du är drivande i skolans gemensamma temadagar och värdegrundsaktiviteter.

Du leder skolans gårdsråd.

KVALIFIKATIONER
Till tjänsten som utomhuspedagog ser vi att olika kompetenser kan vara värdefulla. Vi vill därför att du har utbildning som förskollärare, lärare i fritidshemmet, socialpedagog, integrationspedagog eller har annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig.

Vi förväntar oss att du har förmåga att skapa goda relationer till såväl barn som pedagoger. Du samverkar, är engagerad, utvecklingsinriktad och aktiv i skolans arbetslag och i skolans gemensamma utveckling kring elevinflytande och värdegrundsarbete.

Vi ser positivt på om du är flerspråkig och vi ser gärna att du talar arabiska, dock är goda kunskaper i svenska ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Om registerkontroll
Blir du aktuell för tjänsten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

Om rekryteringen
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 1747
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70d34efe-be72-4258-808e-3c368485f8e3&TK=c607e92f-3325-4e01-9d7b-d7f17c721f6d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, För- och grundskola
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Competens söker Lärare till Hultsfred

Competens erbjuder grundläggande och gymnasial vuxenutbildning med målet att skapa förutsättningar för vidare studier och nästa steg i livet. På Competens kan du också läsa Svenska för invandrare (SFI) och ett urval av arbetsmarknadsutbildningar. Competens är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.competens.se och www.irisgruppen.se

.

Dina arbetsuppgifter
Competens söker nu en lärare till vår enhet i Hultsfred för arbete i uppdraget Grundläggande moduler.

Uppdraget Grundläggande Moduler riktar sig till Arbetsförmedlingens prioriterade målgrupper och syftar till att deltagarna efter genomgången insats ska ha förbättrat sina kunskaper i svenska språket samt fått en klar bild av det svenska samhället. Fokus ligger således på att stödja och rusta deltagarna för att närma sig arbetsmarknaden, som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning.

Din profil
Vi söker dig som har lärarexamen och minst 30 hp i svenska som andraspråk. Det är en förutsättning att du behärskar det svenska språket obehindrat, både i tal och skrift. Har du ytterligare språkkompetens i något utomeuropeiskt språk ses det som meriterande
 
Du har ett brinnande intresse för människor i förändring. Som person är du flexibel, självgående och utåtriktad med god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling, och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.
 
Ytterligare information
Tjänsterna är en visstidsanställning på 100%, till och med januari 2018, med ev. möjlighet till förlängning. Tillträde enligt ök.

För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Inger Carlsson 010 516 19 81 För frågor kring processen, kontakta iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 maj. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 3 - 6 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://medlearn.careerhub.se/?_p=job&_id=89643&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Competens
Sveavägen 24
11134  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare som semestervikarie

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Vi söker dig som vill arbeta som lokalvårdare under sommaren som vikarie i Vimmerby och Hultsfred


Du är noggrann och har hög yrkesstolthet.

KVALIFIKATIONER Du skall vara noggrann, och serviceinriktad. Erfarenhet är en fördel men inget måste.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig Larry Wijk Företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen som hjälper till med rekryteringen på: 010-488 57 96

Vi har valt rekryteringspartner och undanber oss därför vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan via länk: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14433
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTilsvidare dagtid enligt schema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Sevedegatan 10
59837  VIMMERBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Samtalsterapeut

ARBETSUPPGIFTER
Som samtalsterapeut kommer du att arbeta i grupp samt samtal med klienter inskrivna i behandlingen. Vi kan erbjuda god tillgång till handledning både vad gäller bedömning- och behandlingsarbete.
Vi söker samtalsterapeut för tillsvidareanställning.KVALIFIKATIONER
Grundläggande utbildning gällande psykosocialt behandlingsarbete är ett krav samt Grundutbildning i psykoterapi (steg 1) med KBT-inriktning. Vi lägger stor vikt, förutom goda kunskaper och erfarenheter av att jobba med samsjuklighet, vid personlig lämplighet, att Du är positiv och ser möjligheter samt har förmåga/intresse av att arbeta i team.

IMIS är en fristående behandlingsorganisation som vänder sig till vuxna män och kvinnor med samsjuklighet. Vi har ett upptagningsområde i hela Sverige och har vårt säte i Hultsfreds kommun. IMIS behandlingskoncept bygger på samtal, individuellt och grupp. Vi arbetar med behandling, utredning och har fokus på den individuella förändringsprocessen. Bakgrunden till en placering på IMIS kan vara missbruk/beroende, psykisk ohälsa och därtill medföljande sociala problem.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Psykoterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKörkort erfordras
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@imis.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IMIS AB
Östra Långgatan 8
57791  Hultsfred Sverige
Hemsida: http://www.imis.nu
  

Platsannons

Alkohol och Drogterapeut

ARBETSUPPGIFTER
Har du ett genuint intresse av att tillsammans med det övriga teamet samt ledning utveckla verksamheten? Drivs du av intresse och engagemang för målgruppen?
I arbetet som alkohol/drogterapeut skapar du en trygg och utvecklande möjlighet för våra klienter att göra den livsstilsförändring som krävs, med metoder utifrån Nationella riktlinjers direktiv.
Som alkohol/drogbehandlare arbetar du i grupp samt med individuella samtal. Ett krav är att du kan arbeta med Återfallsprevention.

Vi söker dig med adekvat utbildning, erfarenhet och kunskap då det gäller missbruk/beroende: alkohol/drogterapeut. Du kan arbeta i grupp, men även individuellt då det gäller behandlingsarbete.

Meriterande är utbildning och erfarenhet av bl. a KBT, MI, ÅP, och HAP
Arbetet kräver flexibilitet, lyhördhet och god samarbetsförmåga. Du förväntas delta aktivt i det utvecklingsarbete enheten befinner sig i.
Oregelbunden arbetstid kan förekomma.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort krävs

IMIS är en fristående behandlingsorganisation som vänder sig till vuxna män och kvinnor med samsjuklighet. Vi har ett upptagningsområde i hela Sverige och har vårt säte i Hultsfreds kommun. IMIS behandlingskoncept bygger på samtal, individuellt och grupp. Vi arbetar med behandling, utredning och har fokus på den individuella förändringsprocessen. Bakgrunden till en placering på IMIS kan vara missbruk/beroende, psykisk ohälsa och därtill medföljande sociala problem.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@imis.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IMIS AB
Östra Långgatan 8
57791  Hultsfred Sverige
Hemsida: http://www.imis.nu
  

Platsannons

Pema söker en servicetekniker på uppdrag av Olema Truckservice

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Vi har nu fått uppdrag från Olema att hitta deras nya servicetekniker.

Om företaget: Olema Truckservice AB är ett välkänt service- och försäljningsföretag i truckbranschen sedan 1992. Företaget hjälper kunder med NYA och begagnade TRUCKAR, SERVICE och REPARATIONER och sist men inte minst TRUCKFÖRARUTBILDNING och SÄKERHET. Verksamheten bedrivs i stora delar av Sverige, Olemas ryggrad är serviceorganisationen med välutbildade servicemontörer från Dalarna i norr till Skåne i söder. Huvudkontoret finns i Norrköping, där ni också hittar vår reservdels- och marknadsavdelning
www.olema.se

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har branschvana från yrket servicetekniker, vara självgående samt ett stort mått av vilja att göra dina kunder nöjda.

Din bakgrund: Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande i botten från el teknisk, fordonsteknisk eller maskinteknisk linje. Kunskaper i hydraulik, inom likström och växelström och kunskaper om dieseldrivna fordon.
Du har minst körkort med B behörighet.

Din personlighet: Du jobbar/har tidigare arbetat med liknade arbetsuppgifter och vill ha ett omväxlande arbete. Du är van att arbeta nära kunden. Eftersom arbetet sker på plats hos kunden och du som servicetekniker har löpande kontakt med dem, ställer vi höga krav på din förmåga att jobba under eget ansvar och förvalta den goda relation som finns idag.

I denna rekrytering har våran kund valt att arbeta med Pema People AB och det är kundens önskemål att samtal och mail kring tjänsten går till Pema People AB . För mer information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef/Konsultchef. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Truckreparatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid arbetstiden är förlagd på dagtid.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=3A76DA06-6946-4DD3-B3B3-56CCE543FBD2
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Traktorförare

Traktorkörning med jordbruksredskap, mjölkning av kor i grop samt övriga arbetsuppgifter på ett jordbruk.

Söker en noggrann person som har erfarenhet av traktorkörning med jordbruksredskap, kan mjölka i grop. Kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt samarbeta. Under vinterhalvåret kan det förekomma skogsarbete med motorsåg eller röjsåg.

Mjölkgård med 120 mjölkande kor samt ungdjur, 250 djur totalt. Mjölkningen sker i grop.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnarsson Torgny Karl Inge
Dunsjö
57793  Vena Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lantarbetare

Söker lantarbetare till mjölkgård 120 kor + rekrytering, totalt 250 djur.
Lösdriftsladugårdar.
Söker någon som vill jobba med djur och kan arbeta självständigt.
Körkort är ett krav då det inte finns allmänna kommunikationsmedel.
En del maskinkörning under skörd och sådd kommer det också att vara på schemat.
Det är viktigt att du är en person som är noggrann i ditt arbete.

Du skall vara noggrann då du jobbar och både kunna ta direktiv och jobba självständigt.
Erfarenhet av tidigare lantbruksarbete är en merit men inget krav.

Mjölkgård 120 kor + rekrytering, totalt 250 djur.
Lösdriftsladugårdar.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnarsson Torgny Karl Inge
Dunsjö
57793  Vena Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Spontanansökan till förskola/skola

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och elever. Vi gör varandra bra!

I Hultsfreds kommuns förskolor och skolor ryms hela världen där mångfald är en tillgång för allas lärande och utveckling! Under 2016/2017 arbetar vi aktivt med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt med målsättningen att ta tillvara flerspråkighet som en möjlighet.

Med vårt förhållningssätt ”att lära hela livet” utvecklas individens lärande i ett helhetsperspektiv, från förskolan till vuxenutbildning. Vi arbetar för att skapa inspirerande lärmiljöer som ger dig möjlighet att bli lite bättre varje dag!

ARBETSUPPGIFTER
Förskolan och grundskolans vision lyder "varje individ är stolt över sig själv, har tilltro till sin förmåga, fungerar väl tillsammans med andra och har drömmar om framtiden". Hultsfred gymnasiums vision är "hållbar utbildning för dig, för andra och för världen". Som medarbetare hos oss är du med och bidrar till att möjliggöra verksamheternas visioner!

I vår verksamhet finns förskola, grundskola, fritidshem, särskola, gymnasium och vuxenutbildning. Ange i din ansökan vilken/vilka verksamheter du är intresserad av. Vi matchar dina kompetenser med vårt behov!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nyfiken och kreativ, flexibel och lyhörd. Tillsammans med andra pedagoger skapar du möjligheter till lärande och utveckling för varje enskilt barn/elev.

Vi söker dig som är förskollärare, grundskollärare, gymnasielärare, speciallärare, specialpedagog eller resurspedagog.

Vi söker även dig som saknar den formella utbildningen men som är intresserad av att arbeta i vår verksamhet. Det är meriterande om du har någon annan pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av pedagogisk verksamhet.

ÖVRIGT
Viktig information om rekryteringsprocessen
Din ansökan blir tillgänglig för rekryteringsansvariga i förvaltningen och uppstår behov som matchar din kompetensprofil kan du komma att bli kontaktad för en intervju. Du blir alltså inte automatiskt kontaktad i samband med din ansökan.

Notera att tillsvidaretjänster och längre vikariat utannonseras på www.hultsfred.se/jobb och där ansöker du digitalt till den/de specifika tjänster du är intresserad av.

Vid annonstidens slut (31 maj 2017) avslutas denna annons. Är du fortsatt intresserad av att arbeta hos oss ber vi dig ansöka på nytt. Detta för att vi ska ha uppdaterade uppgifter och veta att du fortfarande är intresserad av att arbeta i förskola/skola i Hultsfreds kommun.

Information om registerkontroll
Vår verksamhet omfattas av registerkontroll. Detta betyder att om du blir aktuell för arbete i förskola eller skola ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för anställning inom förskola, skola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.se

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2017-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Spontanansökan förskola/skola
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71c804dc-ac6c-4879-87da-a3b58492d68b&TK=e58d1bca-4049-4e89-9305-3f05a20111f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Barn- & utbildningsförvaltning
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Svetsare/Maskinbyggare

Smålands Maskintjänst AB startades år 2013 av Mattias Andersson. Företaget började som ett entreprenadföretag men har sedan växt och omfattar numera även en mekanisk verkstad och diverse anläggningsarbeten.

Vi på företaget anser att kontakten med kunden är en viktig prioritet och att båda parter ska vara nöjda i ett samarbeta. Vi eftersträvar att alltid utföra våra arbeten effektivt (ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt)! Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamhetens kunskaper inom personalen.

Vi är ett företag som består av drivna och branscherfarna personer i blandade åldrar.

Vi har vårt kontor i Hultsfred på Björkuddvägen (Södra Industriområdet), där ni även finner vår mekaniska verkstad.

Vi söker en svetsare/maskinbyggare. Kompetenskrav: Svetskunskaper och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Andersson på 073-0850308.

För ansökan följ nedanstående länk:

http://www.recruto.se/apps/ads/view/id/13764-jobbsokarna-vaxjo-svetsaremaskinbyggare
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse.Enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Smålands Maskintjänst AB
Vinkelgatan 6
57750  SILVERDALEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Montör, gummi- och plastprodukter

Thorn i Virserum AB tillverkar, säljer och återvinner sprängmattor. Vi är en av de ledande tillverkarna i Norden och verksamheten ökar.

Vi söker Montör för omgående anställning till vår fabrik i Virserum. Arbetet kräver förarbevis för hjullastare och är fysiskt krävande med manuell hantering av material.

Kontakta produktionschef Marcus Thorn, 0725-51 95 22, platschef Michael Thorn 0702-15 04 11 eller mejla till thorns@virserums.com
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thorns@virserums.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thorns i Virserum AB

57080  VIRSERUM 
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarier till vår produktion

Vår produktion består av ett antal avdelningar med olika produktionsinriktningar.
Vi utvecklar och tillverkar byggprodukter och produktsystem i tunnplåt av stål och aluminium. Vidareförädlingen görs genom profilering, pressning och bockning. Vårt sortiment av byggprodukter i tunnplåt omfattar vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, beslag, planplåt, taksäkerhet, ventilation mm.
Vårt huvudsakliga arbetsmaterial är målad stålplåt.
Våra produktionsområden är tex detaljavdelningen där vi pressar och monterar ihop tillbehör till vår takavvattning, Krok- och lackavdelningen där vi tillverkar krok och målar densamma.
Takfabriken där vi profilerar plåt och takpannor.
Slutligen vårt lager där vi plockar ihop gods utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av tillverkande industri och till tjänsten som lageroperatör behöver du truckvana

De medarbetare vi söker ska vara villiga att lära och ta ansvar, vara ordningssamma, har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i ett högt tempo. Helt enkelt brinna för uppgiften till 100%

Då vi har skiftgång vill vi att du har fyllt 18 år.

I din ansökan vill vi att du talar om för oss vilket område du är intresserad av att jobba med, vilka veckor du finns tillgänglig och om du har någon inplanerad ledighet.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet av tillverkande industri och till tjänsten som lageroperatör behöver du truckvana

Vi söker personal för anställning under högsäsong som kan sträcka sig från mars-oktober men också vikarier under vår semesterperiod
Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin.
Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande.
Plannja är en garant för funktion i alla led och ett hållbart byggande.
Plannja ingår i Ruukki Construction, en affärsenhet inom SSAB.
Tillverkning sker på elva anläggningar i Finland, Sverige, Estland, Polen, Ryssland, Ukraina och Rumänien.
Plannja AB har ungefär 160 medarbetare i Sverige
Publiceraddatum: 2017-02-07
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PLANNJA AB
BOX 143
57081  JÄRNFORSEN Sverige
Hemsida: http://www.plannja.com
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin Hultsfreds hc

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Hultsfreds hälsocentral är belägen i Småland, två mil från Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.

Hultsfred hälsocentral söker ytterligare en läkare som är specialist inom allmän medicin.

På hälsocentralen arbetar tre disktriktsläkare tillsammans med utbildningsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och Medicinska sekreterare. Vi har sjuksköterskemottagningar inom astma, diabetes, demens, inkontinens, vaccination och blodtryck. Psykologer arbetar också hos oss.

Hör gärna av dig för att få mer information om vår verksamhet eller för ett besök hos oss.

Välkommen med din ansökan!


Specialist i allmänmedicin
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: PV:2017:12
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
57730  Hultsfred Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Spontanansökan till Serviceenheten (lokalvård,kost,vaktmästeri)

På Serviceenheten kan du arbeta som lokalvårdare, kokerska, kock, ekonomibiträde eller vaktmästare. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi tar tillvara varandras kunnande och bygger relationer för att servera god mat och kunna vistas i rena och välskötta lokaler.ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som timvikarie inom Serviceenheten är omväxlande och utmanande! Vi vill att du som är intresserad av att arbeta i vår verksamhet kan ta egna initiativ, vara flexibel vid behov och vara beredd att tidvis arbeta under hög arbetsbelastning. Du ska kunna kommunicera på svenska. Du kommer att arbeta i skolor, äldreboenden och andra kommunla fastigheter och en förutsättning för att trivas hos oss är att du tycker om att möta människor.


Tillsvidaretjänster och längre visstidsanställningar utannonseras på www.hultsfred.se/jobb och där ansöker du digitalt till den/de specifika tjänster du är intresserad av.

Vid annonstidens slut stängs denna annons ner. Är du fortsatt intresserad av att arbeta hos oss ber vi dig ansöka på nytt. Detta för att vi ska ha uppdaterade uppgifter och veta att du fortfarande är intresserad.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning. Saknar du den formella utbildningen och ändå vill arbeta i vår verksamhet är det ju givetvis meriterande om du har erfarenhet av yrket.

Vår verksamhet omfattas av registerkontroll. Detta betyder att om du blir aktuell för arbete inom Serviceenheten ska du kunna lämna in ett registerutdrag från Polisens belastningsregister. Registerutdraget ska gälla för arbete inom skola eller förskola. Blankett för att beställa ett registerutdrag finns att ladda ner från webbplatsen http://www.polisen.seÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A627837 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=894575b7-023a-4c5b-9655-e1dd73d7106d&TK=ea897fb0-5251-4b72-a37e-98dab2dd0ad4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hultsfreds kommun, Serviceenheten
Box 500
57726  Hultsfred Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal