Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:47

Lediga jobb i Hudiksvalls kommun (2184), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd37 299
Täthet14,99Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 516,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 489,05Landareal (km²)
Sjö255,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 771,92Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Allmänspecialist till utbildningscentral för ST-läkare, Hudiksvall Din häls

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Primärvården Hudiksvall-Nordanstig planerar för att starta upp en utbildningscentral för AT och ST-läkare vid Hudiksvall Din Hälsocentral HC i syfte att fokusera på utbildning och handledning. Vi söker därför nu specialister i allmänmedicin som vill handleda kollegor under utbildning och som har stort intresse för detta. Hos oss får du avsatt tid för individuell kompetensutveckling, såväl intern som på extern nationell nivå, avsatt tid för upplägg av utbildning och för handledning samt möjlighet att bedriva forskning eller att utvecklas mot en framtida ledarroll.

På Hudiksvall Din Hälsocentral arbetar ca 40 medarbetare med basuppdrag inom primärvård och utökat uppdrag för BVC. Våra yrkesprofessioner är läkare, distriktssköterska, psykiatrisköterska, allmän sjuksköterska, undersköterska, medicinsk sekreterare, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi arbetar för ett effektivt omändertagande av våra patienter på rätt vårdnivå där vår målbild – vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – präglar det dagliga arbetet. Varmt välkommen till oss om du vill ha ett spännande, omväxlande och roligt arbete där din kompetens tas tillvara och utmanas!


ARBETSUPPGIFTER
Fokus för hälsocentralen kommer till stor del ligga på utbildningscentralen där handledning prioriteras genom att du som handledare får en reducerad mottagning som ger förutsättningar att handleda flera ST-läkare samtidigt. I arbetsuppgifterna ingår handledning av ST-läkare, akut och planerad mottagning samt samverkan med övriga yrkeskategorier. Det kommer dagligen ges utrymme för kollegialt utbyte med bl.a. andra hälsocentraler och andra yrkeskategorier såväl intern som externt. Möjlighet till arbete på SÄBO samt BVC finns.

Utbildningscentralen ska vara en verkstad för nya idéer för dig och kollegor som vill prova nytt i syfte att utveckla vården. I arbetsuppgifterna ingår därför att tänka utanför boxen.


KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas hos oss drivs du av att se andra människor växa och utvecklas där ditt bemötande och förmåga att behålla goda relationer är centrala delar. Du gillar ett lärande klimat och att utbilda, samt är stolt i din yrkesroll. Vidare ser vi även att du har lätt för att kommunicera och säkerställer att budskapet når fram hos alla parter, samt är kreativt lagd och har ett nytänkande. Då arbetet är omväxlande ser vi även att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån person och situation. Du har svensk läkarlegitimation, är specialist inom allmänmedicin, och har aktuell handledarutbildning (max 5 år gammal). Körkort krävs. Stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: RS 2017/805
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d8b48bb2-1d90-403b-b00c-91a5ab9355e5&TK=c34a4b47-b485-493d-a36d-e5f540693393
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Hudiksvall Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Hudiksvall
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Teknisk säljare kemi

Kort om tjänsten
Du representerar Kemira på pappersbruken i ditt distrikt i mellersta Norrland, ser brukens behov och hjälper dem att optimera sin produktion med hjälp av Kemiras produkter.
Vi ser helst att du finns i trakten kring Hudiksvall men det är också möjligt att bo på andra håll i regionen.

Sökord: Pappersbruk, massaindustri, processindustri, utesäljare, försäljning, försäljningsingenjör, kemi,


Om verksamheten
Kemira erbjuder expertis, tillämpningskompetens och skräddarsydda kombinationer av kemikalier för massa- och pappersindustrin. Tillsammans med sina kunder skapar Kemira innovativa och hållbara lösningar som på bästa sätt hjälper kunderna att effektivisera användningen av vatten, energi och råmaterial i sin produktion.
Läs mer om Kemira här: www.kemira.com

Till Kemiras region norr söker vi nu förstärkning till försäljningsteamet med en person.


Mer om tjänsten
Tillsammans med dina kollegor kommer du att jobba mot ett antal massa- och pappersbruk i regionen där du kommer att ha ansvar för ett eller flera bruk.
Som säljare är du Kemiras representant gentemot bruken, du övervakar att era produkter fungerar i produktionen och medverkar till att kunden är nöjd med Kemira som leverantör. Du deltar i projekt, fångar upp behov och driver dina uppdrag mot avtal och affärer. Du kommer att resa en del, främst inom distriktet. Övernattningar kan förekomma någon gång per månad.
I jobbet ingår att arbeta både iklädd blåställ med enklare verktyg och iförd kavaj i möten med Kemiras kunder.

Med denna tjänst får du arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet och du kommer att ha utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

Din profil
Du har erfarenhet från försäljning mot processindustrin. Det är en stor fördel om den kommer från massa- och pappersindustrin. Du är tekniskt intresserad, har inga problem att använda enkla verktyg och förstår hur maskiner och processer fungerar.
Ett extra plus är det om du har utbildning/erfarenhet av kemi inom massa och papper.
Dessutom gillar du att ge service och göra affärer! Du vill och kan arbeta självständigt och har inga problem med att ta kontakt med människor och lyssna på hur deras behov ser ut


Ansökan
Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 april. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 040-660 12 17, alternativt lena.lillier@dreamwork.com

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3718
Webbplats: http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=3718
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dreamwork Scandinavia AB
Gustav Adolfs Torg 47
21139  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.dreamwork.se/
  

Platsannons

Bussförare/Busschaufför

SOM FÖRARE i Mohlins Bussar har du hög serviceförmåga samt värnar om våra resenärer.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som taxi- eller busschaufför samt god lokal kännedom.

SOM PERSON klarar du av att jobba i ett högt tempo och ha koll på flera saker samtidigt.
Vi behöver idag bussförare i Hudiksvall, Delsbo och Ljusdal.
Visstidsanställning 3-6 månader, semestervikarier,
timanställningar.
Krav: Du ska ha D körkort samt giltigt YKB.

Ansökan till utlysta tjänster sker via: www.mohlinsbussar.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSommarvikariat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan till utlysta tjänster sker via www.mohlinsbussar.se
Arbetsplats: 
Adress: Mohlins Bussar AB Hudiksvall
Ullsättersvägen 3B
82434  HUDIKSVALL 
Hemsida: www.mohlinsbussar.se
  
Platsannons

Operationssjuksköterska till Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund, Hudiksvalls sjukhus, operationssjuksköterskor för arbete på operationsavdelning. Kirurgi, gyn, ortopedi.

Tjänstgöring: Måndag - fredag 07.30 - 16.30
Varaktighet: Vecka 15-35.

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Operationssjuksköterska med erfarenhet av arbete på operation.
Erfarenhet av journalsystemet Melior och Elvis är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 494
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=494
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

Psykiatrisjuksköterska till Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund, Hudiksvalls sjukhus, psykiatrisjuksköterskor för arbete på allmänpsykiatrisk vårdavdelning.

Tjänstgöring: enligt överenskommelse mellan 70-100%
Mellan vecka 25-32, 2017. Dag/kväll/natt

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Psykiatrisjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk slutenvård.
Erfarenhet av journalsystemet Melior och Elvis är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 493
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=493
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare / rådgivare till Fortum i Arbrå

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående flertalet kundtjänstmedarbetare / rådgivare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare / rådgivare kommer din huvuduppgift bli att med hög kvalitét hantera inkommande samtal i enlighet med uppdragsgivarnas beställningar. Det kan bland annat handla om fakturor, priser, flyttar och information om våra självbetjäningstjänster. Tjänsterna är på heltid, vissa kommer att arbeta dagtid och vissa kommer att arbeta skift vilket innebär bland annat dag-, kväll- och nattarbete. Som rådgivare är det en fördel om du har ett visst tekniskt intresse.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Fortum. Uppdraget sträcker sig under perioden 8/5 – 31/8, vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden. För rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Din profil
Du har en gymnasieexamen och om du tidigare arbetat med försäljning och kundkontakter via telefon ses det som mycket meriterande. Dessutom har du minst grundläggande kunskaper inom matematik och är en van användare av MS Office. Vidare är du en ansvarstagande och målinriktad teamplayer med en positiv attityd. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 3613
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3613
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  
Platsannons

Kurator till psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri.
Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet och goda resultat.
Du kommer att arbeta i ett team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och medicinska sekreterare.

Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter.

Psykiatriska mottagningsverksamheten i norra Hälsingland har en gemensam mottagning i Hudiksvall. I Bergsjö och Ljusdal finns filialverksamhet som tillhandahåller specialistpsykiatriska insatser till patienter med långvarig och låg funktionsnivå, så som exempelvis psykosproblematik.

Mottagningen har 9 kuratorstjänster och vi söker nu en kurator till ett av våra allmänpsykiatriska behandlingsteam. Tjänsten innebär även att vara en del av mottagningens diagnostiska team där arbetsuppgiften är att samla in anamnestiska basuppgifter och göra närståendeintervjuer.

Alla medarbetare på mottagningen erbjuds handledning samt goda möjligheter till kompetensutveckling i enlighet med enhetens uppdrag samt kompetensutvecklingsplan.


ARBETSUPPGIFTER
Samtalsbehandling och psykosocialt behandlingsarbete. Bedömning, utredning och social kartläggning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: RS 2017/801
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ce3ca761-7f1f-43bc-9f0a-ab9239fe5180&TK=76d1bfd9-cb4d-4d91-a359-e7817386419b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare för omgående uppdrag

Är du en flexibel och noggrann person som är på jakt efter ett jobb som lokalvårdare? Då har Adecco det perfekta uppdraget för dig.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina arbetsuppgifter kommer att vara lokalvård. Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler, främst i vårdmiljö (hygienstädning).

Vem trivs här?
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du har god fysik då det förekommer mycket gående. Du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lokalvård i vårdmiljö eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Städutbildning SRY, Dansk Hygienstandard eller liknade är meriterade. Är du social, trevlig, samarbetsvillig och arbetsför samt har förmågan att se vad som ska göras - då är du rätt person för jobbet. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Uppdraget startar v. 21.

Vad erbjuder vi?
Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom yrkesområdet. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen".

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, sista ansökningsdag 170514.
Vid frågor om uppdraget och rekryteringsprocessen kontakta konsultchef Leila Larsson tfn: 073-684 70 82.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 98010. När du skickat in din ansökan får du ett kvitto som bekräftelse.

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid DagtidEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=9A520F92-536F-4A60-8D54-F6B04B599336&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Trädgårdsgatan 18
85231  SUNDSVALL Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Ekonom

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Vår organisation består av nio nämnder och nio förvaltningar. I kommunkoncernen ingår sex kommunala bolag och en stiftelse. Kommunen är också delägare i ett åttonde bolag. Kommunledningsförvaltningen består av tre enheter, varav ekonomienheten är en av dem. Arbetet på enheten, som består av 16 medarbetare, leds av kommunens ekonomichef.


ARBETSUPPGIFTER
Ekonomienhetens uppdrag är att bereda och verkställa politiska uppdrag samt att styra, leda och samordna ekonomin för kommunens förvaltningar och bolag.
Vi tillämpar ett konsultativt förhållningssätt och har ett nära samarbete med våra verksamheter.
Inom enheten pågår ett utvecklingsarbete kring processer, interna flöden och teamarbete. Det innebär att du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka enhetens arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter kommer till viss del att styra vilka dina arbetsuppgifter och uppdrag blir.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning på ekonomi. Du bör ha några års erfarenhet av arbete med bokslut, budget och årsredovisning.
Du har ett strukturerat arbetssätt, är kvalitetsmedveten och kreativ. Du behöver arbeta bra med andra och se möjligheter i förändringar. Du är serviceinriktad och stabil till din läggning.


ÖVRIGT
Tillträde 170821 eller enligt överenskommelse

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Förvaltningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A670360
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=162674c8-05a8-49ca-8958-515061c82ac8&TK=521b13cf-8362-44af-a0a0-2259759b3aae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Ekonomienheten
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se
  

Platsannons

Habiliteringspersonal Daglig verksamhet

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara
Bäst på att bli bättre!
Vi ger våra medborgare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd.
Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna.
Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av vår gemensamma värdegrund.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en- två medledare till tjänster inom Daglig verksamhet, Hudiksvalls resurscentrum, Hrc, Arbetsplatsen Juvelen är belägen I Norrbo.
En tjänst är tillsvidare och en fn Allmän visstids anställning, tidsbegränsad pga ev kommer deltagaren att beviljas personlig assistans även på daglig verksamhet.

Du är en av två medledare som ska handleda en deltagare i daglig verksamhet. Ni ska även hämta och lämna deltagaren i hemmet med vår egen minibuss.

Krav: Du ska vara mycket lyhörd, kunna hantera deltagare med utåtagerande beteende, ha förmåga att se deltagarnas möjligheter och anpassa arbetsuppgifterna utifrån den enskildes dagsform, förmåga och förutsättningar.

Omvårdnad och att sköta deltagares personliga hygien ingår utifrån behov. Eftersom verksamheten till viss del kan vara fysiskt krävande, krävs god fysik.
Även hälsoperspektivet är en viktig kunskap vi vill att du har.

Datakunskap är ett krav då vi använder Treserva som verktyg för genomförandeplaner och dokumentation, samt att du kan använda de system som finns att tillgå t. ex Medvind och Heroma.

Som person ska du vara flexibel, du ska ha en personlig mognad och vara självgående, kunna motivera och ta egna initiativ. Ha ett gott omdöme och en god samarbetsförmåga. Vara stabil, lugn och trygg. Ha stort tålamod och vara inkännande.

Arbetstid: Dagtid, måndag - fredagKVALIFIKATIONER
Krav:
Vård och omsorgscollege eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren anser lämplig eller mycket god dokumenterad arbetserfarenhet inom området autism, intellektuell funktionsnedsättning och utåtagerande beteende.
Körkort
Datakunskap
Goda meriter när det gäller samarbetsförmåga, flexibilitet, pedagogiskt förhållningssätt och strukturförmåga.
Alternativa kommunikationsformer, teckenspråk eller tecken som stöd är meriterande.
Personlig lämplighet och erfarenhet är av högsta vikt.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A628949 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=933b5f20-0e8f-414e-aa61-dcf88a9cb8c0&TK=dcbb3a57-116d-44ce-8e46-717d0f4ef310
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun HRC 1
Hudiksvall
82480  Hudiksvall Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidslärare/fritidspedagog till Sandvalla skola

Lärandeförvaltningen söker:
Ett antal fritidslärare/fritidspedagoger till Sandvalla skola

Sandvalla är en F-6 skola med ca 250 elever och tre fritidshemsavdelningar. Skolan ligger i den norra delen av Hudiksvall med gångavstånd till både stad och skog.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Det finns möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentor för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna
"Jag kan - Jag vill - Jag vågar"
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?
Välkommen med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för fritidshemmets verksamhet, utifrån uppdrag

KVALIFIKATIONER
Lärare mot fritidshem eller fritidspedagogexamen

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Antal anställda är beroende på kompetens, sysselsättningsgrad mellan 50-100% Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 126-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=73ce505b-f7cd-4dea-81e0-c58992534767&TK=5c76aa91-827c-408e-9b88-9989dc2b80ed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 2
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  
Platsannons

ST- läkare i ortopedi

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Verksamhetsområde ortopedi är en länsgemensam verksamhet med akutsjukhus i Gävle och Hudiksvall samt verksamhet via privat entreprenör i Bollnäs. VO Ortopedi har i uppdrag att bedriva akut- och planerad ortopedisk hälso- och sjukvård i Gävleborgs län.

Hudiksvall ligger mitt i Sverige, efter hälsingekusten. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden cirka 2,5 timmar.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete som underläkare under specialiseringstjänstgöring på ortopedkliniken i Hudiksvall vilket syftar till att bli specialist i ortopedi enligt målbeskrivning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare.

Tidigare kontakt med ortopedkliniken Hudiksvall är meriterade.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: RS 2017/799
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a8e551e-f77d-479a-b41c-5fc5398ec53a&TK=f243caeb-8f6b-4c1a-bfc6-aec0bc0f061c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsledare till Ocab i Hälsingland

Om tjänsten
Ocab i Hälsingland expanderar och söker därför dig som vill arbeta som arbetsledare inom ett expansivt och framåt företag. Vi erbjuder dig ett varierande och ansvarsfullt arbete i ett spännande företag där du har chansen att vara med att påverka och utveckla verksamheten som under 2017 har som mål att expandera starkt.
Ta chansen och sök tjänsten redan idag om du är en person som trivs i den operativa ledarrollen och vill få chansen att vara med och utveckla samt förstärka Ocab i Hälsingland.


Om företaget
Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning. Vi finns etablerade på 50 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför tjänster inom sanering som t.ex. rengöring, städning, byggstädning, brandsanering, avloppsskador m.m. Vi jobbar även med avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Vi sanerar även asbest, mögel, rengör klotter och utför besiktningar.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med nya beställningar, besikta nya projekt samt följa upp genomförda projekt. Du är den som skall leda och fördela dagens arbete samt se till att det blir rätt prioriteringar på uppdragen. Då Hälsingland är stort kan uppdragen vara ganska utspridda och därför krävs god planering. Vidare innebär tjänsten mycket kundkontakt, fakturering och allmänna kontorsgöromål.
Du får ett fritt och mycket självständigt arbete och du ansvarar över att projekten och uppdragen blir avklarade i god tid med god kvalitet.


Kvalifikationer
Det är viktigt att du trivs med ansvar, tar egna initiativ och är handlingskraftig. Du gillar då du får driva projekt framåt och ro dem över mållinjen. Ett krav är att du har ledarerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du vidare självgående, strukturerad samt lugn och metodisk i ditt arbetssätt. Du drivs av att ha mycket kundkontakt samt att motivera och entusiasmera andra i sitt arbete. Självklart har du också egenskaper såsom ordningssam, prestigelös och positiv.
B-körkort är ett krav.


Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Start enligt överenskommelse.
För närmare information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Nyberg på KFX HR- partner 060- 15 46 00.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå en bakgrundskontroll.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 10/5.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Arbetsledare, städ/Städledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2685
Webbplats: http://kontorsfixarna.se/index.php/annons/extern/2685
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KFX HR-partner Nord AB
Universitetsallén 8
85234  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.kontorsfixarna.se
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32806-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8676-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  

Platsannons

Hemglass säljare

Du utgår från vårt säljkontor i Delsbo med en av våra välkända Hemglassbilar.
Vårt distrikt är Norra Hälsingland så din arbetsdag är förlagd på olika geografiska delar varje enskild dag.
Således påbörjas din arbetsdag vid olika tidpunkter varje enskild dag, ett genomsnitt är 13,30 vardagar och 09,00 lördagar.

Din anställning påbörjas under slutet på April månad med ett antal medåkningar med etablerad personal.
Inledningsvis jobbar du 2-3 arbetsdagar per säljvecka måndag till fredag.
Under Juni och Juli jobbar du 4-5 arbetsdagar per vecka måndag till lördag.

Vi erbjuder ett väl inarbetat koncept där du från en av våra Hemglassbilar på fastlagda säljturer kommer att sälja våra välkända produkter. Hos oss handlar försäljning om kundservice och bygga relationer till konsument. I 49 år har Hemglass varit en del av det svenska samhället och erbjudit ett festligt avbrott i familjens vardag.

Du gillar kundservice och försäljning
Du tycker om att träffa nya människor
Du är målinriktad och gillar att tävla
Du trivs bra med att arbeta kvällar
Du är trygg i trafiken med våra lätta lastbilar

Hemglass är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Vi har sålt glass och mat direkt till Sveriges hushåll sedan 1968. Vi finns i hela Sverige via 29 säljkontor och 280 säljbilar. För oss är det viktigt med hög kvalitet, personlig service och stort engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVisstidsanställning 1.a maj till 31.a Augusti Omfattning på jobb c.a 50 %Maj , 80-100% Juni-Juli och c.a 50 % i augusti 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael.anders@hemglass.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HEMGLASS
Kalvtigen 16
82060  Delsbo Sverige
Hemsida: http://www.hemglass.se
  
Platsannons

Ögonmottagningen i Hudiksvall söker medicinsk sekreterare

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Till vår ögonmottagning på Hudiksvalls sjukhus söker vi nu fler kollegor som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö bedriver vi både mottagnings- och operationsverksamhet. Vi som arbetar här är ett 35-tal medarbetare med kompetens som läkare, ögonsjuksköterska, ortoptist, allmän sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Genom att avlasta läkare och sjuksköterskor har du som medicinsk sekreterare en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom ögonsjukvården i Hudiksvall. Du är viktig för oss! Som ny kollega hos oss erbjuder vi dig;

• Dagtidsarbete
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till extra semesterdagar

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation samt registrering av diagnoskoder. Posthantering och remisshantering samt alla i övrigt förekommande medicinsk sekreteraruppgifter. Kvalitetsarbete med bevakning att registrering sker i alla system.

KVALIFIKATIONER
Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor, samt får möjligheten att arbeta i en stimulerande miljö. Vi har som krav att du som söker är utbildad medicinsk sekreterare.

Vi söker dig som har en positiv attityd och är en bra lagarbetare men som också har en förmåga att arbeta självständigt. Meriterande är om du har goda kunskaper i Regionens olika vårdsystem såsom Melior, Elvis och Kundrad.
Vi kommer hantera urvalet löpande.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: RS 2017/343
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=567da52d-53ee-4453-9bc5-6b488c2cbc71&TK=290b2418-9aa6-42d4-b36c-6cb3069b6d53
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor till medicinavdelningen i Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Vi är en vårdavdelning som vårdar de flesta patientergrupper med internmedicinska diagnoser. Strokeenheten med 10 vårdplatser är en del av avdelningen och du har möjlighet att välja mellan att arbeta enbart på vår strokeenhet eller den övriga internmedicinska delen, men kan även välja att rotera. Vi arbetar med olika ansvarsområden för all personal. Du har möjlighet att vidareutbilda dig mot våra olika specialiteter. Vi har sjuksköterskebemannad strokemottagning. Dag, kvälls och nattjänstgöring ingår i anställningen.ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på internmedicinsk vårdavdelning. Att jobba som sjuksköterska hos oss ger en bred kompetens samt hög medicinsk kunskap. Det är ett omväxlande arbete med både akut och kroniskt sjuka patienter.

KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskeexamen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: RS 2017/794
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19af8e0b-de1d-42d5-84fa-367899338af9&TK=bc7cecd0-713c-4fef-8348-a9c7954c454b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljare/Distriktschef – Norra distriktet

Som distriktsansvarig säljare ansvarar du för företagets fortsatta utveckling av försäljning på vårt Norra distrikt. Distriktet omfattar i huvudsak Norrland men innefattar även Uppsala samt Västmanlands län. Inom ett mycket intressant branschområde utgörs våra kunder främst av färgfackhandel, byggvaruhus och grossister.

Den person vi söker har:
• Erfarenhet av försäljning till återförsäljare eller andra företagskunder med mycket goda säljresultat.
• Lämplig utbildning, gärna med ekonomi- eller marknadsföringsinriktning.

Som person är du öppen, kommunikativ och resultatinriktad. Själv stimuleras du av framgång och möjligheten att utveckla försäljning. Som kvalificerad säljare förstår du också sambandet mellan säljresultatet och hög aktivitet, entusiasm och goda kundrelationer. Då förstår du också betydelsen av god kontakt med såväl chefer och beslutsfattare som med säljarna hos kunden.

Rätt person kan förvänta sig en personlig utveckling och en extraordinär feedback.

Lämplig bostadsort är södra eller mellersta Norrlands kustland.

Duro Tapet är för många ett begrepp. Vår affärsidé bygger på en omtanke om kunden, vår miljö, Svensk design och våra anställda. Utifrån detta har vi utvecklat effektiva system för tillverkning och försäljning av tapeter. Allt detta har resulterat i uppskattade produkter och en stabil ekonomi för företaget. Duro har fabrik och huvudkontor i Gävle.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: headoffice@durosweden.se
Övrigt: Intresserad? Tveka då inte att kontakta Marcus Aulenius, 026-65 65 13. Ansökan med personligt brev och meritförteckning skickas till headoffice@durosweden.se märkt Säljare - Norra distriktet. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart du har möjlighet, dock senast 8 Maj 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Duro Sweden AB
Box 907
80132  GÄVLE Sverige
Hemsida: http://www.durosweden.se
  

Platsannons

Iggesunds Bruk söker Hiss- och traversmekaniker

Iggesunds Bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen. Vi tillhör världens 100 mest hållbara företag och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. Men omvärldens förändras, kunderna ser annorlunda ut och kommer att se ännu mer annorlunda ut. För att möta framtiden förstärker vi nu vår organisation.Välkommen med din ansökan om du vill var med skapa framtiden tillsammans med oss!

Som hiss- och traversreparatör kommer du främst att arbeta med förebyggande men även avhjälpande underhåll och ombyggnationer alla Iggesunds Bruks elektriska lyftanordningar. Vi erbjuder ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där förebyggande underhåll prioriteras och alla oplanerade driftstopp måste undvikas och felsökningstider minimeras. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Gruppen du kommer att arbeta i består av fem personer som huvudsakligen ansvarar för underhåll av hissar och traverser, underhåll och drift av Iggesunds Bruks kraft/- distributionsnät samtdrift och underhåll av vattenkraftstationer.

Du har teknisk utbildning inom mekanik på lägst gymnasienivå, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare relevant vidareutbildning (t. ex. vindkrafttekniker), samt praktisk erfarenhet från arbete med lyftdon, hydraulik och el/automation är meriterande. Körkort B är ett krav.

Du förväntas att med all din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens. Du sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen.

Du kommer att jobba i en organisation där du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat. Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp när arbetsuppgifterna så kräver. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som driftspersonal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.

För att lyckas i din roll krävs att du är noggrann, har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater.

Vi erbjuder dig trevliga kollegor och spännande uppdrag, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande och varierande arbetsuppgifter, men ändå ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort.

Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.

Skicka din ansökan senast: 2017-05-02

Kontaktpersoner:
Torbjörn Persson, Gruppchef
0650-281 96

Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27

Christer Johansson, Pappers avd 15
0650-280 80


Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406 . Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Hissmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidBeredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker jobbet via https://www.holmen.com/sv/manniskor/jobb/hiss--och-traversmekaniker-0000002664/
Arbetsplats: 
Adress: Iggesund Paperboard

82580  IGGESUND 
Hemsida: http://www.holmen.com
  
Platsannons

Säljare

Om oss
ANDRITZ Iggesund Tools AB ingår i divisionen Pulp and Paper, som är en del av den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 25 000 anställda världen över. Företaget i Iggesund har lång erfarenhet och är världsledande leverantör av knivsystem till pappers/massa- och sågverksindustrin. ANDRITZ i Sverige har idag ca 350 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund och Stockholm.
En stor del av de pappersark du haft i din hand, oavsett var du befunnit dig i världen, har i begynnelsen passerat knivar som tillverkats av ANDRITZ Iggesund Tools. Bakgrunden till detta är att våra knivsystem ofta är ett avgörande verktyg inom pappers/massa och sågverksindustrin.


Dina arbetsuppgifter
Efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar vecka för vecka och våra marknadsandelar har under en längre tid utökats regelbundet. Det gör att vi växer med full kraft och rekryterar till flera tjänster i företaget. Vi söker nu dig tekniska säljare som kommer driva försäljning riktad mot massa/pappers- och sågverksindustrin, där ditt geografiska arbetsområde blir skandinavien. Du kommer att göra affärer av vårt knivsystem med tillhörande servicekoncept och utgår från vårt kontor i Iggesund men du reser under stor del av din arbetstid.

Som vårt ansikte ute på marknaden förväntas du driva upp professionella och långvariga kundrelationer. Du lägger stor energi i att etablera engagerad och tekniskt inriktad kontakt med våra kunder och ger exceptionell service. Vi förväntar oss högt engagemang och jämn aktivitet ute på marknaden. Att du samspelar gott med vår interna organisation ser vi som en självklarhet.


Din profil
Du är förmodligen säljare idag och dina tekniska kunskaper går att läsa om både i ditt CV och när du beskriver dina intressen. Kompetensmässigt är kunskap och erfarenhet från sågverksindustrin optimalt för att kunna förstå våra kunders behov och utmaningar. Vet du också mycket om drift och underhåll inom pappers- och massaindustrin har du goda förutsättningar att sätta dig in i våra kunders problemställningar.

Vi och våra kunder förväntar sig att du är en tekniskt driven och intresserad person, som snabbt sätter dig in i kundens utmaningar inom flisbearbetning. Du är van att arbeta i nationell som internationell miljö och använder engelska obehindrat i tal och skrift.

Förutom din tekniska bakgrund kommer din personlighet och inställning vara högst avgörande för tjänsten .

Varmt välkommen till vår engagerade och växande organisation!

ANDRITZ Iggesund Tools AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Urval kommer att ske löpande så sök snart som möjligt dock senast 30 april 2017. Ytterligare information lämnas av rekryteringskonsult Sofie Lambertsson tel. 0733-51 27 21.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2774
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2774&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Fritidslärare/ fritidspedagog till Ede skola i Delsbo

Lärandeförvaltningen söker:
Sju fritidslärare/ fritidspedagoger till Ede skola

Ede skola är en F-9 skola, från förskoleklass till årskurs 9 samt tre fritidsavdelningar. Skolan ligger i Delsbo, 3 mil väster om Hudiksvall och har 460 elever. Skolan är uppdelad i fyra olika hus med gemensam matsal och idrottshall. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån stadium med arbetslagsledare för varje enhet

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna
"Jag kan - Jag vill - Jag vågar"
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?
Välkommen med din ansökan

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för fritidshemmets verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Lärare med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagogexamen

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Sysselsättningsgrad 50% Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, upphör: 2018-06-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 124-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ab346f9-f111-4daa-883a-0ce17d08c702&TK=d5c52863-d35f-415d-8449-d8f6305de710
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 11
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/grundskola/
  

Platsannons

Lärare i svenska som andra språk till Bromangymnasiet

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare i svenska som andra språk till Bromangymnasiet

Bromangymnasiet är en skola med 1300 elever. Här finns flera Nationella program, Introduktionsprogram och Gymnasiesärskola. Vi har ett brett utbud av utbildningar och ett gott samarbete med näringslivet på orten, samt flera internationella utbyten och projekt. Kompetenta och engagerade lärare, trygg och trivsam miljö och bra lokaler är några saker som våra elever brukat lyfta fram när de pratar om sin skola.

Hudiksvalls kommuns verksamhetsidé för skolan är att alla barn, unga och vuxna ska känna "Jag kan, jag vill, jag vågar. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund öka kunskaper, kreativitet, utveckling och lust att lära"

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i svenska som andra språk på Introduktionsprogrammet. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget.
Tjänsten kan eventuellt kombineras med annat ämne, beroende på behörighet


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet i svenska som andra språk.
Meriterande är erfarenhet av arbete med nyanlända ungdomar.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Sysselsättningsgrad i överenskommelse med rektor, beroende på kompetens i annat ämne.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: L 122-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=58fc298a-53c2-4cb6-90e4-520b532e983b&TK=6f9d8213-7a18-47d2-bdad-87a8a0abc4f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Skolenhet 1
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/bromangymnasiet/
  
Platsannons

Extrajobb som produktambassadör i Hudiksvall

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28957-extrajobb-som-produktambassador-i-hudiksvall?promotion=6896-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Verksamhetschef

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara
Bäst på att bli bättre!
Vi ger våra invånare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd.
Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för invånarna.
Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av en gemensam värdegrund som vilar på våra kärnvärden; Inkluderande, Pålitliga, Framåtanda och utveckling.
Social-och omsorgsförvaltningen omfattar kommunens samlade socialtjänsten. Vi är ca. 1700 medarbetare/medledare. Ditt verksamhetsområde är "Stöd och utveckling" som ger förvaltningsövergripande centralt stöd till verksamheterna/enheterna. Verksamheten består främst av två enheter; IT-enhet och Administrativ enhet med varsin teamledare samt av lokalsamordnare, PO-ombud, alkoholhandläggare samt hälsovägledare. Sammanlagt ca. 25 medarbetare.
ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag är att i dialog med dina medledare och förvaltningens ledningsgrupp strukturera verksamhetsområdet i ett gott och nära samarbete med "Samordning och kvalitet" som är förvaltningens andra övergripande verksamhet som ger centralt stöd. Struktur och styrning syftar till att på bästa sätt möta upp verksamheternas behov i en god arbetsmiljö. Verksamheten är just nu inne i en intensiv fas i projektarbete med uppdaterad version av socialtjänstens datastöd. Du har personal-ekonomi och utvecklingsansvar för verksamheten och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Din uppgift är även att bidra till uppfylla att förvaltningens övergripande mål och uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Du har högskola/universitetsutbildning inom verksamhetsutveckling/ledarskap/
beteendevetenskap eller annan inriktning som bedöms relevant.
Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Ett gott ledarskap med coachande förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Erfarenhet av arbetsledning med ekonomi och arbetsmiljöansvar inom personaladministration, socialtjänst, teknik, juridik eller annat område som bedöms relevant är ett krav.


ÖVRIGT
Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad och har årsarbetstid samt semesterväxling.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Provanställning kan bli aktuellt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A670415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc097e79-5269-4646-acb7-5e8c80e6ff78&TK=f879a5ba-b49b-46cb-8918-e1f96931cf52
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Samordning
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Omsorg-stod--rad/
  

Platsannons

Iggesunds Bruk söker Automationselektriker

Iggesunds Bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. Men omvärldens förändras, kunderna ser annorlunda ut och kommer att se ännu mer annorlunda ut. För att möta framtiden kommer vi de närmaste åren att genomföra stora kvalitets- och kapacitetsinvesteringar.

Välkommen med din ansökan om du vill vara med och skapa framtiden tillsammans med oss!


Som automationselektriker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, men även med ombyggnationer och modernisering på våra el-, styr- och reglerutrustningar. Din huvudsakliga inriktning är instrument eller el men vi förutsätter att du i framtiden kan arbeta med bredd över hela arbetsområdet. Vi erbjuder ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där alla oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras.


Du har elteknisk styr- och reglerutbildning på lägst gymnasienivå, samt för yrkesområdet relevant yrkeshögskoleutbildning, alternativt elteknisk installationsutbildning med certifikat elektriker elteknik, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare vidareutbildning och praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustningar vid processindustri är meriterande.

Du förväntas att med all din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens. Du sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Du kommer att jobba i en organisation där du förväntas ta egna initiativ och ansvar för arbetsuppgifternas utförande och resultat.

Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp när arbetsuppgifterna så kräver. Eftersom arbetet förutsätter egen planering och samarbete med såväl kollegor som driftspersonal, väger personliga egenskaper tungt för anställning.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.

För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater.


Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande, utmanande och varierande arbetsuppgifter i en roll där du kommer att göra skillnad, samt ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort i Hälsingland.

Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.
Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.


Skicka din ansökan senast: 2017-05-01

Kontaktpersoner:
Lena Berglund och Sven-Olof Humla, Gruppchefer UH Automation
0650-280 00

Eva Hedberg, HR-specialist
0650-284 27

Christer Johansson, Pappers avd 15
0650-280 80

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406 . Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Automationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker tjänsten via https://www.holmen.com/sv/manniskor/jobb/automationselektriker
Arbetsplats: 
Adress: Iggesund Paperboard

82580  IGGESUND 
Hemsida: http://www.holmen.com
  

Platsannons

Iggesunds Bruk söker Kompetensspecialist

Iggesunds Bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen. Vi tillhör världens 100 mest hållbara företag och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England.

Iggesunds Bruk står inför en generationsväxling; många medarbetare med lång erfarenhet inom komplexa produktionsavsnitt kommer snart att lämna företaget. Vår utmaning är att, på ett strukturerat och effektivt sätt, ta tillvara och överföra deras kompetens till de medarbetare som ska fortsätta utvecklingen av Iggesunds Bruk.

Som kompetensspecialist blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att strategiskt och operativt driva och utveckla processen kompetenssäkring, samt genom struktur och metod stödja verksamheten i arbetet med kompetensanalyser och kompetensförsörjningsplaner. Du förväntas ta en projektledande roll med kompetensutvecklings- och utbildningsfrågor.

Du som söker har universitets- eller högskoleexamen med inriktning personal- eller beteendevetenskap, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning och kompetensutveckling på både ett strategiskt och operativt plan är meriterande.

Som person är du engegerande, strukturerad, pedagogisk, förtroendeskapande och utövar ett coachande ledarskap. Du har en förmåga att skapa ett positivt och innovativt klimat som uppmuntrar våra anställda att engagera sig och har lätt att skapa kontakter och därigenom effektiva nätverk. Eftersom arbetet förutsätter egen planering samt att du är företagets sammanhållande länk inom området kompetenssäkring, är det mycket viktigt att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera på alla nivåer i verksamheten. Du har stor datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme för dina arbetskamrater.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt medarbetarskap och din personliga inställning. Du är delaktig i arbetet mot uppsatta mål och du förstår din och dina arbetskamraters betydelse för framgång, utveckling, och för en god arbetsmiljö. Du lyssnar gärna på andras åsikter, delar med dig av dina kunskaper och du tar aktiv del i det gemensamma arbetet.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid - dagtid och stationerad i Iggesund, med naturen runt knuten, men där jobbet innebär många spännande kontakter - både inom och utanför Iggesund Paperboard.


Bifoga CV och personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.
Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, m fl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.

Skicka din ansökan senast: 2017-05-01

Kontaktpersoner:
Pär Eriksson, Sektionschef HR
0650-28694

Mathias Ericson, HR-specialist
0650-28033

Per-Arne Berg, Unionen
0650-28120

Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-28289

Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-28909

Christer Johansson, Pappers, avd 15
0650-28080

Niklas Mattsson, Pappers, avd 14
0650-28928

Iggesund Paperboard är Europas ledande tillverkare av högklassig kartong med varumärkena Invercote och Incada. Produkterna används till förpackningar för bland annat livsmedel, kosmetika, tobak och konfektyr samt för grafiska ändamål. Europa är huvudmarknaden. Kartongbruken finns i Iggesund och Workington, England. Produktion 2016 var 503 000 ton. Omsättningen uppgick till 5 252 miljoner kronor 2016 och antalet anställda var 1 406 . Iggesund Paperboard med huvudkontor i Iggesund är ett affärsområde i Holmen-koncernen.

Holmen är en skogsindustrikoncern som tillverkar tryckpapper, kartong och trävaror och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Det stora egna skogsinnehavet och höga andelen egenproducerad energi är strategiskt viktiga resurser för Holmens framtida utveckling. Holmens två aktieserier är noterade på Nasdaq OMX Nordic, Large Cap.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personalutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker tjänsten via https://www.holmen.com/sv/manniskor/jobb/kompetensspecialist
Arbetsplats: 
Adress: Iggesund Paperboard

82580  IGGESUND 
Hemsida: http://www.holmen.com
  

Platsannons

Vik rektor till Idenors skola

Lärandeförvaltningen söker:
Vikarierande rektor till Idenors skola, under ordinarie rektors föräldraledighet

Ett stenkast från centrala Hudiksvall hittar du det idylliska området Idenor med närhet till natur, skolskog och elljusspår. Här ligger Idenors skola, en liten och trivsam skola där 210 elever och ca 20 lärare, pedagoger och annan personal verkar tillsammans i två arbetslag, F-3 och 4-6.

I förvaltningen finns centralt stöd som exempelvis bistår dig i det systematiska kvalitetsarbetet och med juridik- och bemanningsfrågor. Ekonomikontoret stöder i budgetarbetet och personalkontoret i vägledning i arbetsrättsliga frågor. Du kommer att delta i såväl kommunens som förvaltningens introduktionsprogram för nya chefer. Till ditt stöd finns ett administrativt stöd och ett elevhälsateam. Du kommer att ingå i grundskolans rektorsnätverk.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara, utveckla idèer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med i det arbetet, välkommen att prova denna tjänst!

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår personal- och budgetansvar samt elev- och arbetsmiljöansvar. Du ska tillsammans med personalen planera för och bedriva ett pedagogiskt utvecklingsarbete i syfte att höja elevernas kunskapsutveckling och skapa en god arbets- och lärmiljö för både elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Bakgrund som legitimerad lärare eller med annan relevant högskoleexamen, inriktning mot pedagogik. Ledarskapet kräver att du är tydlig och självständig, tar egna initiativ samt har förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och personal.
Goda kunskaper i ekonomi, skoljuridik samt övriga lagar, förordningar och avtal som tillhör ansvarsområdet.
Erfarenhet av IT, schemaläggning, elevhälsa samt arbetsmiljöfrågor är önskvärt.
Meriterande är erfarenhet av skolledararbete.

ÖVRIGT
Intervju planeras under vecka 20 och 21.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-09 Sysselsättningsgrad, mellan 50-80%, enligt överenskommelse. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas., upphör: 2017-12-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: L 63-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f9e8a24-c1b8-4472-b256-950ee1687f97&TK=491f1a41-a81d-4bef-a801-7b75db25d4fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

KICKS Hudiksvall söker extrapersonal

KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland, som är en del av ett prisbelönt multikanalskoncept. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.
För oss som arbetar på KICKS är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter jämnare könsfördelning, en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder samt en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund på ledande befattningar.

Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.
Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.

Vi söker dig som:

Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.
Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.
Tjänsten innebär extra vid behov vardagar, kvällar och helger.
Tillträde: Enl. överenskommelse
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidExtra personal under sommarenenl. handels.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9773-kicks-sverige-kicks-hudiksvall-soker-extrapersonal/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KICKS Sverige
Hudiksvall
82430  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.kicks.se/
  
Platsannons

Processoperatör/Fibertekniker Acreo

Om oss
I RISE organisation jobbar fler än 2200 medarbetare med forskning och teknik som gör skillnad för samhället. Vi drivs av kreativitet, kunskap och samverkan för att uppnå vår mission – accelerating innovation.

RISE Acreo är en del av RISE ICT, en grupp av forskningsinstitut med högt internationellt renommé. Vi verkar i spetsen för forskning inom informations- och kommunikationsteknologi, från hårdvara till mjukvara. Vårt uppdrag är att stärka svenska företags utveckling, konkurrenskraft och sysselsättning kombinerat med hållbar tillväxt i samhället.

På RISE Acreo Fiberlab i Hudiksvall bidrar vi till detta genom att tillverka och utveckla optiska specialfiber.
Våra uppdrag inkommer via industriella forskningsprojekt eller kommersiella företag med särskilda önskemål och krav. Vår uppgift är att förverkliga deras idéer i vårt högteknologiska labb.


Dina arbetsuppgifter
Du är en del av teamet som tillverkar våra huvudprodukter, optisk specialfiber. Arbetet sker till stor del i de två dragtornen som är belägna i vår produktionsanläggning. Montering, processövervakning och kvalitetskontroll är exempel på arbetsuppgifter. Du är också delaktig i forskningsprojekt samt utveckling av våra produkter och processer. Eftersom vi är en liten organisation engagerar sig samtliga medarbetare i uppkomna utmaningar och frågeställningar. Arbetet innebär skiftgång.

Din profil
Går du igång på mikrometerprecision?
Blir du stimulerad av tempoväxlingar under arbetsdagen?
Hos oss pendlar du mellan arbetsmoment som kräver exceptionell noggrannhet och granskning, till att snabbt inleda en produktionsstart med flera installationsmoment som kräver tätt samarbete med kollegor och flinka fingrar.

Hos oss är din inställning och ditt engagemang det viktigaste. Meriterande, men inget krav, är en utbildning eller arbetslivserfarenhet där du arbetat med optofiber och känner till dess egenskaper.

För att lyckas hos oss är det viktigt att du ägnar stor noggrannhet åt dina arbetsuppgifter och att du tillsammans med dina kollegor känner engagemang för våra kunders spännande projekt. Inom rollen finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi värnar om jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och förutsättningar tas till vara.
Välkommen till oss, välkommen till framtiden!

RICE Acreo samarbetar med Clockwork Rekrytering & bemanning.
Ansvarig för rekryteringen är Sofie Lambertsson 0733-51 27 21 samt Olof Westling 0733-512734
Läs mer och ansök så snart som möjligt dock senast 7 maj 2017, via www.clockworkpersonal.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2885
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2885&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR TILL HIA I HUDIKSVALL

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning sjuksköterskor till HIA i Hudiksvall.

Omfattning 100%, v. 16-18, roterande schema.

Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!
Vi står för resa och boende om behov för det finns.

Dina arbetsuppgifter
Arbete på hjärtintensivvård-/eftervårdsavdelning.
Gärna tidigare erfarenhet från liknande avdelning.


Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens: 768
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=768
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Habiliteringspersonal

Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara bäst på att bli bättre!
Vi ger våra medborgare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd.
Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna.
Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av vår gemensamma värdegrund.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla ett av våra nya gruppboenden? Har du erfarenhet av lågaffektivt bemötande och arbetar med mottot att bemöta varje individ utifrån sina förutsättningar? Då är du den rätta för oss.

Vi söker just nu medarbetare till en ny gruppbostad med inriktning autism/asperger som öppnar upp inom kort i centrala Hudiksvall. De som kommer att bo på denna gruppbostad har ett blandat omvårdnadsbehov. En stor del av det dagliga arbetet kommer att bestå av pedagogiskt motivationsarbete, med syfte att brukarna ska stärkas i sina egna resurser och sin självständighet. I uppdraget ingår även hantering av medicin, stöd med personlig hygien, att laga mat, städa, samt en del administrativa uppgifter.

Arbetet innebär tjänstgöring på dagar, kvällar, nätter och helger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en god självinsikt och en positiv människosyn. Du är lugn, lyhörd och tålmodig. Du är bra på att stödja, handleda och aktivera. Som medarbetare anser du det vara viktigt att samarbeta i personalgruppen likväl som att ta egna initiativ. Du har lätt för att skapa ett positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid ditt engagemang och personliga egenskaper. Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som prövas likvärdig, likaså har du kunskap om LSS lagstiftning. Erfarenhet och vana av aktuell målgrupp är meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A673169
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dab2730a-9ad6-469f-8619-1c19295aba61&TK=942bb7cd-8449-43cb-b1aa-1d307ce68f17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Funktionsnedsättning cho 14
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Staffansgården i Delsbo sökervävkunnig verkstadsansvarig

Vi söker en person som kan leda arbetet i väveriet. Den ska kunna sätta upp väv, skriva vävnotor, räkna ut garnåtgång, varpa, skilja olika garn kvalité och olika garn nummer. Den ska leda arbetat med våra bybor och medarbetare.

I väveriet arbetar 5-10 handikappade vuxna (bybor) och 2-5 medarbetare.

Staffansgården är en boende- och arbetsgemenskap med 30 funktionsnedsätta (utvecklingsstörda) vuxna. Verksamheten är antroposofiskt orienterad.
Tillsammans formar medarbetarna och bybor det dagliga livet i boende och verkstäder. Bostäderna utgörs av 8 hus där 1-5 bybor har sitt boende. Verkstäderna består nu av väveri, snickeri, bageri, storkök, trädgård, jordbruk med djurskötsel, vaktmästeri och bokverkstad. Målsättningen är att medarbetare och bybor tillsammans utformar aktiv kulturliv, socialt liv samt arbetsliv.


Ansökan
Snarast eller senast den 10 maj 2017 vill vi ha Din ansökan med meritförteckning. Adress: Matti Remes, Staffansgården, Furugatan 1, 820 60 Delsbo. matti@staffansgarden.com
www.staffansgarden.com

Mer information kan erhållas av:
Jens Hansen, Föreståndare för daglig verksamhet jens@staffansgarden.com eller
Matti Remes, Verksamhetschef matti@staffansgarden.com
Pertti Tikkanen Kommunal ptikkanen@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Vävare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsten är tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad är 50-100% beroende på kunskaper och erfarenheter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Staffansgården Camphill Bygemenskap i Delsbo
Furugatan 1
82060  DELSBO 
Hemsida: http://www.staffansgarden.com
  
Platsannons

Barnmorska till Hudiksvall i sommar

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi en barnmorska med förlossningskompetens till Hudiksvall.

Uppdragperiod: Vecka 19-35
Arbetstider: rotation dag/kväll/natt enligt schema.

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Barnmorska med erfarenhet ifrån förlossningsarbete alt. barnmorska.

Tveka inte att höra av dig vid funderingar och välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 475
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=475
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

IVA-sjuksköterska till Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund, Hudiksvalls sjukhus, IVA-sjuksköterska för arbete på intensivvårdsavdelning..

Period: vecka 25-34
Arbetstider: rotation, dag/kväll/natt/helg eller enl överenskommelse

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
IVA-sjuksköterska med erfarenhet av arbete på intensivvårdsavdelning.
Erfarenhet av journalsystemet Melior och Elvis är meriterande.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 474
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=474
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  

Platsannons

Marknadsundersökare Hudiksvall

Solvero AB är ett ungt företag som redan befinner sig bland Sveriges ledande aktörer inom marknadsundersökningar. Vi arbetar bland annat med konsumentundersökningar och genomför telefonintervjuer, besöksintervjuer, butiksintervjuer, smak/halltester, mysteryshopping-observationer samt webbpanelsundersökningar och communities.


Just nu söker vi Dig som är intresserad av extraarbete på projektbasis som en av våra lokala intervjuare för undersökningar face-to-face eller för mystery shopping.

Efter det första uppdraget kan det också finnas möjlighet att arbeta med telefonundersökningar hemifrån via egen PC i vår webbaserade mjukvara (ip-telefoni).


Om tjänsten:

Vi arbetar inte med någon form av försäljning, utan endast med marknads- och opinionsundersökningar. Projekten kan handla om allt från konsumenters syn på olika internetleverantörer till opinionsundersökningar inför riksdagsval och mycket annat där emellan. Variationen är stor mellan olika projekt och i de flesta fall tar en intervju mellan 2-10 minuter, beroende på ämne och målgrupp.

Detta första uppdrag gäller en så kallad mystery shopping där undersökaren genomför en observationsundersökning. För att vara aktuell för tjänsten bör du i första skedet vara tillgänglig för arbete från 20/4 fram till mitten av maj.

Duktiga intervjuare kan även få möjlighet att genomföra andra typer av uppdrag inom företaget efter detta.Vi är anslutna till Unionens kollektivavtal.


OBS: Rekrytering sker löpande, ansök så snart du kan.

Ansök via denna länk: http://goo.gl/gZ3tMw


För att lyckas med arbetet som intervjuare:

Du är...
Utåtriktad och har lätt att ta kontakt med människor
Självständigt och kan hålla deadlines
Noggrann, ansvarsfull och flexibel
& du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt

Körkort B är ett krav

För denna tjänst utgår du lokalt från din hemort. Framtida uppdrag inom telefonundersökningar kan genomföras hemifrån.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Intervjuare, opinionsundersökning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Unionens kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://goo.gl/gZ3tMw
Epostadress:
Övrigt: OBS: REKRYTERING SKER LÖPANDE, ansök så snart du kan. Ansök endast via denna länk: http://goo.gl/gZ3tMw
Arbetsplats: 
Adress: Solvero AB, Norrköping
Flemminggatan 2
60224  Norrköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare för årskurs 4-6 till Näsvikens skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare för årskurs 4-6 till Näsvikens skola.

Näsvikens skola är en F-6 skola, belägen ca 1,5 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ungefär 150 elever, varav ca 85 st går till fritidshemmet varje dag. Personalen arbetar i arbetslag.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.
Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa en skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 4-6. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet för årskurs 4-6

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 121-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d927501d-1b7d-488c-83d6-7d526d376ffb&TK=841e4af1-0bd0-4284-96e3-56f56c8f5b69
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/grundskola/
  

Platsannons

Lärare för årskurs 1-3 till Näsvikens skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare för årskurs 1-3 till Näsvikens skola.

Näsvikens skola är en F-6 skola, belägen ca 1,5 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ungefär 150 elever, varav ca 85 st går till fritidshemmet varje dag. Personalen arbetar i arbetslag.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.
Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa en skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 1-3. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet för årskurs 1-3

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 120-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3ec9c53a-dc43-4d28-925d-426a0047830d&TK=645c9987-b3db-42b4-8fe9-d0b63b2e7bc9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/grundskola/
  

Platsannons

Fritidslärare/Fritidspedagog till Näsvikens skola

Lärandeförvaltningen söker:
Två fritidslärare/ Fritidspedagog till Näsvikens skola.

Näsvikens skola är en F-6 skola, belägen ca 1,5 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ungefär 150 elever, varav ca 85 st går till fritidshemmet varje dag. Personalen arbetar i arbetslag.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.
Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa en skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för verksamheten på fritidshemmet, utifrån rådande styrdokument.
Utifrån behörighet undervisa i idrott och bild

KVALIFIKATIONER
Fritidslärare med behörighet för undervisning i bild och idrott, eller fritidspedagogexamen.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Två tjänster à 75%. Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 119-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf4a839d-9088-471f-92f0-1c03c07d4dfb&TK=6c533f71-96e7-4266-8362-71a66539072a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/grundskola/
  

Platsannons

Lärare i svenska/engelska för årskurs 4-6 till Lunds skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare i svenska och engelska för årskurs 4-6 till Lunds skola

Lunds skola är en F-6 skola, belägen ca 1 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ca 200 elever och personalen är uppdelad i arbetslag F-3 och 4-6.

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i svenska och engelska för årskurs 4-6. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget

KVALIFIKATIONER
Lärare med behörighet i svenska och engelska årskurs 4-6

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 118-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57b04dde-f394-41da-aace-d2e32aef6e50&TK=acd3451e-5cc9-4a3c-b7a0-b5d60e2bce5c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Lärare för årskurs 4-6 till Lunds skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare till årskurs 4-6 till Lunds skola

Lunds skola är en F-6 skola, belägen ca 1 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ca 200 elever och personalen är uppdelad i arbetslag F-3 och 4-6.

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 4-6. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget

KVALIFIKATIONER
Lärare med behörighet för årskurs 4-6

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 117-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a74bcf70-cc06-4923-b9f0-8c66726acebd&TK=b9252dd7-40bf-485e-a212-af274c5c38ca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Lärare för årskurs 1-3 till Lunds skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare till årskurs 1-3 till Lunds skola

Lunds skola är en F-6 skola, belägen ca 1 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ca 200 elever och personalen är uppdelad i arbetslag F-3 och 4-6.

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 1-3. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget

KVALIFIKATIONER
Lärare med behörighet för årskurs 1-3

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 116-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c767f551-9c48-4ba1-b583-fead635b5d3e&TK=99155ac4-2361-488c-b2ce-a2695ee494ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Fritidslärare/fritidspedagog till Lunds skola

Lärandeförvaltningen söker:
Fritidslärare/fritidspedagog till Lunds skola

Lunds skola är en F-6 skola, belägen ca 1 mil utanför Hudiksvall. Skolan har ca 200 elever och personalen är uppdelad i arbetslag F-3 och 4-6.

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler. Vi behöver dig.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att skapa skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för fritidshemmets verksamhet, utifrån uppdrag

KVALIFIKATIONER
Lärare med fritidsexamen eller fritidspedagogexamen

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 115-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19d1d8ba-5724-4f15-acf8-585109076565&TK=2aa7347b-dba9-4fbc-ad18-050fdef7eaee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 10
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Lärare årskurs 1-3 till Ede skola i Delsbo

Lärandeförvaltningen söker:
Vikarierande lärare för årskurs 1-3 på Ede skola i Delsbo

Ede skola är en F-9 skola, från förskoleklass till årskurs 9 samt tre fritidsavdelningar. Skolan ligger i Delsbo, 3 mil väster om Hudiksvall och har 460 elever. Skolan är uppdelad i fyra olika hus med gemensam matsal och idrottshall. Personalen är organiserad i arbetslag utifrån stadium med arbetslagsledare för varje enhet

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna
"Jag kan - Jag vill - Jag vågar"
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?
Välkommen med din ansökan

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 1-3 samt i övrigt utföra de för läraruppdraget förekommande arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet för årskurs 1-3

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, upphör: 2017-12-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: L 114-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b5467f6d-3cea-46b2-bbc2-a977dd9dd491&TK=180cce8e-9deb-429f-ab0f-ba554f49fd92
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 11
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/grundskola/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska/So för åk 1-3 till Håsta skola

Lärandeförvaltningen söker:
Lärare i Svenska/So för årskurs 1-3 till Håsta skola

Håsta skola är en F-6 skola med 218 elever och 30 personal. Skolan ligger nära centrum och har ett blandat upptagningsområde. Titta gärna på Håstaskolans hemsida för mer information.
http://www.hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/Vara-grundskolor/Hasta-skola/

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Det finns möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år, men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i svenska och So för årskurs 1-3.
I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och So.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Före erbjuden anställning ska ett utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: L 93-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4d9998a-fba7-433a-82ea-75dac500549f&TK=e48dec67-5f43-477e-8568-69087c567d25
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 7
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://hudiksvall.se/Barn--familj/Grundskola-sarskola-och-fritids/
  

Platsannons

Restaurangansvarig

Vi söker nu personal till vår storsatsning i Hudiksvall. Strandpiren är stans nya hotell vid vattnet längs strandpromenaden.
Vi har 28 hotellrum, 30 gästhamnsplatser, 2 konferensrum, matsal med 100 sittplatser samt stor uteservering.
Hotellet är öppet alla dagar året runt. Vi beräknar att premiär öppna i Maj 2017.

Som restaurangansvarig är du ansvarig för restaurangen dagtid och kvällstid.
Du har tillsammans med din närmaste chef ansvar för budget, kvalitet och personal.
Du jobbar i nära samarbete med reception och kök.
Du ska kunna arbeta självständigt och ta hand om restaurangen och våra gäster på ett proffesionellt sätt.

Tjänsten innebär:
Kassahantering
Ta emot bokningar
Matsalsplanering
Dryckeshantering
Tallriks servering dag och kväll
Konferens och festarbete

Goda kunskaper inom mat och dryck krävs.
Personalansvar ingår i denna tjänst så du bör ha erfarenhet av personalhantering samt vara en god förebild.
Du har ett gediget intresse för mat och dryck samt värdskap.
Du har ett starkt driv framåt för att utveckla vår verksamhet.
Erfarenhet av Trivec kassasystem samt dryckesutbildning är meriterande
Utbildning och erfarenhet är ett måste för denna tjänst.
Referenser krävs.

Vi kommer att sikta högt och vill rekrytera dej som vill ge oss det lilla extra.
Så vill du vara med och bygga upp en restaurang med höga ambitioner på bästa läget så skicka din ansökan till oss.

Du som söker ska ha ett brinnande intresse för branschen.
Vi kommer att sikta högt och vill rekrytera dej som vill ge oss det lilla extra.
Så vill du vara med och bygga upp en restaurang med höga ambitioner på bästa läget så skicka din ansökan till oss.
Minst 3års erfarenhet av liknande tjänst samt utbildning krävs.
Referenser är ett krav

Vi söker en glad och positiv person som vet hur man lägger i en extra växel , hugger i där det behövs , ställer upp för gäster och arbetskamrater och gör det med glimten i ögat.


Hudiksvalls nya hotell med 28 rum, lobbybar, konferens, gästhamn, restaurang och uteservering.
Vi ligger på bästa läge precis vid havet längs strandpromenaden i Hudiksvalls hamn.
Öppnar i Maj 2017
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidLön enligt avtal eller överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@strandpiren.se
Övrigt: Vi behandlar ansökningarna löpande , vänligen bifoga cv och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: E'S NÖJE AB/Strandpiren
Djupestrand
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.strandpiren.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till akutmottagningen i Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår.

Akutverksamheten har cirka 170 medarbetare fördelat på två akutmottagningar. Till akutmottagningen i Hudiksvall söker vi nu 3 sjuksköterskor, som vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Hos oss får du en viktig och central roll, där även du får möjlighet att utvecklas och utbildas.


ARBETSUPPGIFTER
Akutmottagningen har en dygnet runtverksamhet och tar emot i snitt 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid har vi även barn, ögon, öron, gyn psyk och familjeläkarjour. Vårt patientklientel är väldigt varierat, från äldre multisjuka till svårare traumafall. Vi är runt 45 anställda. Vi arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska, och går runt på alla specialiteter. Arbetsgruppen är erfaren och professionell med mycket humor. Vi har roligt på jobbet, och ny personal har alltid känt sig välkommen och omhändertagen.

Akutmottagningen är en mycket stimulerande arbetsplats, om man trivs med att inte veta hur dagen kommer att se ut, tycker om varierad arbetsbelastning och tycker om att möta och hjälpa många olika människor.

Vi arbetar 3-skift, med liten övervikt på kvällstjänstgöring, då vi har som mest att göra.


KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskelegitimation är ett krav. Erfarenhet av akutsjukvård, gärna akutmottagning/HIA/IVA är meriterande. Du som är nyfärdig är också välkommen att söka.

Vi söker dig som har hög stresströskel, mycket god förmåga att göra snabba och korrekta prioriteringar i varierande patientströmmar, kan arbeta självständigt samt har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående. Tjänsterna är vikariat till och med 2018-08-31.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: RS 2017/703
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c5835f63-0907-4779-b810-8508b56368e7&TK=1358e043-d27a-4411-871d-b609614a39fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal