Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:28

Lediga jobb i Hudiksvalls kommun (2184), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd37 396
Täthet15,02Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 516,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land2 489,05Landareal (km²)
Sjö255,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav1 771,92Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Leg Sjuksköterska

Social- och omsorgsförvaltningens uppdrag är att erbjuda en professionell och individuellt anpassad omsorg och därigenom ge förutsättningar för ett gott och värdigt liv.

Vi vill bidra till ett samhälle där människors inneboende kraft frigörs, den sociala gemenskapen stärks och där vi bemöter varandra med värdighet och respekt. Genom att våra medarbetare erbjuds stimulerande arbetsuppgifter och delaktighet, skapas engagemang och en god arbetsmiljö med tillgängliga, offensiva, kompetenta och pålitliga medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Du har som sjuksköterska i Särskilda boenden i Hudiksvalls området ansvar för Hälso- och sjukvårdsinsatser på den enhet du är placerad.

De grundläggande uppgifterna är att bedöma, besluta och sätta mål, att dokumentera, planera, utföra/delegera och leda Hälso- och sjukvårdsinsatser.
I sjuksköterskans uppgifter ingår också att handleda, informera och utbilda annan personal.

Du arbetar i team med enhetschef, andra sjuksköterskor och vårdpersonal i området.

Viss arbetstid omfattar flera enheter. Ensamarbete förekommer.

Du har ett grundschema men du ska vara beredd på att byta område och arbetspass från dag till kväll när behov finns.

Vi har 37,25 tim veckoarbetstid på heltid.

En bra arbetsmiljö är viktig för oss, vi har en arbetsmiljöplan som vi jobbar efter. Det finns en årscykel för arbetsmiljöarbetet som vi följer.
KVALIFIKATIONER
Leg Sjuksköterska.

Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre och hemsjukvård.

Du bör vara självgående, stabil och beslutsam. Ha en god samarbetsförmåga, vara lojal samt kvalitetsmedveten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du måste kunna arbeta självständigt men även i team med enhetschef och vårdpersonal.

God kunskap att hantera olika datasystem samt B-körkort är ett krav.

Specialistutbildning i Vård av äldre eller Öppen hälso- och sjukvård är önskvärt men inte ett krav.

För att kunna arbeta självständigt och med ett stort ansvarsområde är det viktigt att du har erfarenhet från hälso- och sjukvårdsarbete.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100 % Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-04 Tillträde snarast. Intervju och anställning sker löpande utifrån ansökningarna.Månadslön Vi erbjuder en ingångslön för nyutbildade sjuksköterskor på 26.500:- om du har fått din legitimation.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A707035
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1bbaaef6-c759-4460-8755-3b922f82e46d&TK=b0ab0e33-6a21-4d14-add8-aba69c4357c6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Sjuksköterskor centrala området
Trädgårdsgatan 4
82480  Hudiksvalls kommun Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare med matlagningsintresse extrajobb i Hudiksvall

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-25
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/57873-eventpersonal-saljare-med-matlagningsintresse-extrajobb-i-hudiksvall?promotion=20466-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till hjärtmottagning Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.ARBETSUPPGIFTER
Hjärtmottagningen på Hudiksvalls sjukhus söker en sjuksköterska som är engagerad och vill vara med och driva arbetet på hjärtmottagningen. Vid tjänstgöring som sjuksköterska ingår öppenvårdsarbete såsom egen mottagning med sekundärprevention, bokning och kallning av patienter, telefonrådgivning, kvalitetsregisterarbete och att assistera vid undersökningar. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för sekundärprevention efter hjärtinfarkt, hjärtsvikt, pacekontroller och flimmer. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på Hjärtmottagningen med utrymme för utveckling och personligt engagemang, samt med goda möjligheter till fortbildning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet från hjärtsjukvård och/eller mottagningsarbete.

Vi söker dig som värdesätter ett bra bemötande gentemot patienter och medarbetare och sätter patienten i fokus. Du ska vara ansvarstagande och drivande. Vi sätter stor vikt vid samarbetsförmåga och ett flexibelt och serviceinriktat sätt


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: RS 2017/1933
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=406c2528-9ddc-4343-b540-09433bddcb7f&TK=ed6adafb-b49f-48c6-9ee8-2ebcc20b4d1d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

RENT-A-NURSE SÖKER SJUKSKÖTERSKOR TILL BARNAVDELNING - HUDIKSVALL

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor till barn-och ungdomsavdelning i Hudiksvall. Uppdraget sträcker sig från vecka 1 till vecka 9 med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100%, roterande schema. Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning, NEO kompetens och allmänpediatrik.

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, vårdavdelning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 513
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=513
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

RENT-A-NURE SÖKER SJUKSKÖTERSKOR TILL HIA I HUDIKSVALL V 1-9.

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor till HIA i Hudiksvall. Omfattning 100%, roterande schema. Uppdaget sträcker sig mellan v. V 1-9

Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!
Vi står för resa och boende om behov för det finns.

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Intensivvårdssjuksköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: 768
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=768
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR TILL MEDICINAVD I HUDIKSVALL

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor till medicinavd i Hudiksvall. Omfattning 100%, roterande schema. Uppdaget sträcker sig mellan dec - januari med möjlighet till förlängning. Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka! Vi står för resa och boende om behov för det finns.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinsk vårdavdelning.

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 1383
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1383
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Chefsstöd till vårdenhetschefer inom anestesin i Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Anestesiverksamheten bedriver högkvalitativ anestesi-, operations-, intensiv- och uppvakningsvård, smärtcentrum, samt sterilcentral. Med verksamhet i både Gävle och Hudiksvall ger vi service till samtliga opererande verksamheter inom Region Gävleborg och genomför såväl planerade som akuta åtgärder av personal specialiserad inom An-OP-IVA. Organisationen omfattar, förutom verksamhetschefen, 12 vårdenhetschefer i linjefunktion och två lokalt ansvariga driftchefer. Inom verksamhetsområdet finns cirka 450 medarbetare.

Vi är ett välfungerande verksamhetsområde med gott samarbete över länet. Tillsammans med de opererande specialiteterna har vi en framgångsrik struktur för operationsplanering som lett till god tillgänglighet för länets invånare. Vi är stolta över vår verksamhet där vi har "koll på läget", ordning och reda, och arbetar allt mer systematiskt med fokus på kvalitet och patientsäkerhet.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad, har en hög grad av tillgänglighet och i förekommande fall förmår arbeta i ett högt tempo. Arbete som chefssekreterare är ett självständigt arbete som innebär att ta egna initiativ och vara lösningsorienterad.

Som chefssekreterare arbetar du med att stötta verksamheten med administrativa uppgifter. Förekommande arbetsuppgifter är bland andra att administrera korttidsbemanning av hyrläkare, fakturagranskning, arbeta i personalsystem, resebeställningar, IT/TELE, lokalbokningar, administrera möten och dokumentera minnesanteckningar eller protokoll.

Du kommer i uppdraget på VO Anestesin i Hudiksvall att stötta vårdenhetscheferna


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, har god datorvana och erfarenhet av att arbeta med officepaketet.

Erfarenhet av arbete med bemanningsfrågor och HR-system är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kännedom när det gäller våra administrativa system, så som Självservice, Agresso och inköpssystemet Proceedo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att de stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Chefssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: RS 2017/1930
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c2867e1f-3221-4f8e-936c-92d7810ce794&TK=33ac3e5d-d7ad-4943-8707-a15cbd7b88de
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ÄR DU SJUKSKÖTERSKA OCH VILL ARBETA PÅ MEDICINAVDELNING I HUDIKSVALL?

Om företaget
Vill du arbeta på en medicinavdelning i Hudiksvall under perioden vecka 4-9? Tjänstgöringsgrad 100 %, fördelat på dagar, kvällar och nätter.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av Melior journalsystem är meriterande.
I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 1647
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1647
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

VI SÖKER SJUKSKÖTERSKA MED NEO-KOMPETENS TILL HUDIKSVALL

Om företaget
Nu söker vi dig sjuksköterska med erfarenhet från neonatalavdelning till ett uppdrag i Hudiksvall under perioden 15 dec - 7 januari.
Uppdraget avser dag-, kväll- och natt.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och du har tidigare arbetat på neonatalavdelning.
Har du erfarenhet av journalsystemet Melior är det meriterande.
I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 1645
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1645
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Specialistläkare till Mobilt sjukvårdsteam

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Det mobila sjukvårdsteamet är tänkt att minska behovet av akutsjukvård och oplanerade vårdtillfällen i slutenvården. Teamet utför akuta och planerade insatser och ska vara tillgängligt för alla vuxna oavsett ålder och boendeformer. Patienten kommer att vara inskriven under olika tidsintervaller i teamet. Det mobila sjukvårdsteamet består av personal från primärvård, slutenvård och kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Mobilt sjukvårdsteam är ett samverkansprojekt mellan Hudiksvalls sjukhus, primärvården Hudiksvall och Hudiksvalls kommun. Arbetstiden är måndag-fredag klockan 08-17.

Arbetet som läkare i teamet innebär både planerad och förebyggande vård och akuta bedömningar och behandlingar i hemmet. Hembesöken sker tillsammans med sjuksköterska. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och i din kunskap och kompetens. Du ska självständigt kunna prioritera, behandla och följa upp patientens behov och symtom och det i nära samarbete med teamets sjuksköterskor. Arbetet sker i tätt samarbete med kommunal-, primär- och sjukhusvård.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom geriatrik, allmänmedicin eller internmedicin och som har bred kompetens med erfarenhet från både öppen- och slutenvård. Du ska ha god social kompetens och kommunikationsförmåga, samt en vilja att bygga goda relationer med såväl patienten, närstående som andra aktörer runt patienten.

Som person vill vi att du är lyhörd, flexibel och självständig. Du ska vara en problemlösare som vågar tänka brett. Du bör på ett prestigelöst sätt uppskatta dina kollegors/ samarbetspartners kompetens och tillsammans lösa komplexa vårdbehov. Du tycker att tempoväxlingar gör arbetet stimulerande och omväxlande.

Du ska ha körkort med behörighet B.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-23
Referens: RS 2017/1915
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d8a24e75-a239-4913-a815-f90eccf081e4&TK=1bbac830-016c-4637-968b-20ec37893a3a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till kirurgmottagningen i Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Verksamhetsområde Kirurgi är en länsövergripande klinik och en del av Division Operation i Region Gävleborg. Kirurgen i Hudiksvall består av endoskopimottagning, kirurgmottagning, operationsverksamhet samt en avdelning med 36 vårdplatser. Kirurgkliniken är sektionerad med övre och nedre gastrointestinal kirurgi, endokrin kirurgi, kärlkirurgi, plastik och urologi.

Till vår kirurgmottagning söker vi nu en legitimerad sjuksköterska. Varmt välkommen in med din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på kirurgmottagningen med förekommande arbetsuppgifter inom samtliga sektioner inom kliniken. Du ingår i teamet med mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidsbokning, remisshantering samt övrigt förekommande göromål på en mottagning.

Viss del av tjänsten avser operationsplanering.

I framtiden finns utvecklingsmöjlighet att arbeta med att ha egna sjuksköterskebesök och/ eller vara kontaktsjuksköterska.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har flera års erfarenhet av yrket. Har du vana av mottagningsarbete kan det ses som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper i våra patientadministrativa system Melior, Elvis, Provisio och Svarsdatabasen.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet såsom god organisations- och samarbetsförmåga, flexibilitet, samt intresse för att utveckla verksamheten.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: RS 2017/1923
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d70a726-ef00-43df-aff9-55a178c1a7a4&TK=01521e61-969e-4146-846e-8cff8ca196e6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Audionom till hörselvården Region Gävleborg

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår.

VO ÖNH bedriver akut och planerad öra-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselhabilitering, hörcentraler och teknisk hörselvård på fyra orter i länet; Gävle, Sandviken, Hudiksvall och Bollnäs. Vi är ett 90-tal medarbetare med kompetens som sjuksköterska, undersköterska, läkare, audionom, tekniker/ingenjör, kurator, specialpedagog, hörselpedagog samt medicinsk sekreterare.

Välkommen till Hälsingland!
Hörselvården söker en legitimerad audionom med arbetsort Hudiksvall samt tjänstgöring i Bollnäs. I Hälsingland arbetar nio audionomer, och nu söker vi ytterligare en kollega.
Hörselvården i Region Gävleborg är en länsövergripande verksamhet med 38 anställda med fyra hörcentraler (Hudiksvall, Bollnäs, Gävle och Sandviken), teknisk hörselvård och hörselhabilitering, samt nära samarbete med öron-näsa-halsmottagning. Som audionom arbetar du i olika funktioner, vilket gör arbetet omväxlande och du får jobba med ett glatt gäng som tar ansvar för utveckling av hörselvården. Vi erbjuder bra friskvårdsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar där rådgivning och anpassningar av hörhjälpmedel ingår samt sedvanliga hörselmätningar hörhjälpmedel. I tjänsten ingår nära samverkan med hörselhabiliteringen och tekniska hörselvården samt öra-näsa-halsmottagningen. Du kommer att arbeta i Hudiksvall och Bollnäs tillsammans med övriga audionomer. Vi arbetar med AuditBase och i journalsystemet Melior.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad audionom alternativt snart är klar med din audionomutbildning. Som person är du är intresserad av att ta till dig nya kunskaper, är initiativrik och öppen för nya idéer. Vi värdesätter att du har du ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs att jobba i team.

Körkort är önskvärt men inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kom gärna in med din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Audionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: RS 2017/1913
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef32ac32-f02b-4319-8a2e-894ccba70016&TK=649819ba-1efe-4617-b3bd-979ad4f39964
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Engagerad medarbetare sökes till Mjölkgård

Skötsel av kor, kvigor och kalvar. Mjölkning och säkerställande av hög mjölkkvalitet och omsorgsnivå. Möjlighet till ansvar och utveckling av eget arbetsområde.

Vi söker dig som är engagerad, positiv social och pratar bra engelska. Tidigare erfarenhet från mjölkproduktion är ett måste.

Gården ligger i Bjuråker och har ca 200 mjölkkor som mjölkas 3 ggr om dagen i mjölkgrop utfodring sker med fullfoder samt i mjölkgrop.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens: Djurskötare
Webbplats:
Epostadress: a.o.svessar@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svässar Anders Olof
Näsbyn 247
82292  Alfta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Gruppchef till sektion ved/återvinning/energi

Gruppchef till Sektion Ved/Återvinning/Energi

Iggesunds bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen som tillhör världens 100 mest hållbara företag (Global 100) och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England.

Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba inom ett internationellt företag, i en verksamhet som kännetecknas av ett utvecklande ledar- och medarbetarskap och med ett ständigt hållbarhetsfokus. Vi erbjuder trevliga kollegor, spännande uppdrag och vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Då en av våra medarbetare går vidare till andra arbetsuppgifter inom företaget, söker vi nu hans efterträdare.

Som gruppchef för Sektion Ved/Återvinning/Energi, har du personalansvar för 40 skiftgående operatörer och du ingår i sektionsledningsgruppen där du har ett nära samarbete med produktionstekniker, produktionsingenjörer och sektionschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och utveckla gruppen i enlighet med satta mål. I din roll ansvarar du även för mål- och utvecklingssamtal, rehabilitering, kompetenssäkring och personalplanering samt budgetering. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt delegerade attesträttigheter. Du medverkar vid arbetsplatsträffar, yrkesträffar, rekryteringar och samverkar med fackliga parter.

Du som söker jobbet har relevant gymnasie- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Erfarenhet från arbetsledande position inom liknande ansvarsområde är meriterande men inte något krav. Du förstår ledarskapets betydelse för framgång och utveckling. Du vill arbeta med och genom andra människor och tycker att det är stimulerande att leda i förändringsprocesser.
Som ledare har du en coachande och kommunikativ ledarstil, du lyssnar gärna på andras åsikter och arbetar aktivt med konstruktiv feedback. Du har lätt för att situationsanpassa ditt ledarskap för att skapa delaktighet hos dina medarbetare.

För att lyckas i din roll krävs att du har helhetssyn, förmåga att kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar samt att du visar mod, är engagerad, tar ansvar och är ett föredöme som chef.

Inom Holmen lägger vi stor vikt vid ditt ledarskap och din personliga inställning så avgörande vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är dagtid, heltid.

Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden.


Skicka din ansökan senast 2017-11-30 via www.holmen.com.

Kontaktpersoner:
Pelle Olsson, Sektionschef Ved/Återvinning/Energi
0650-284 42

Johanna Lassfolk, HR-specialist
0650-287 42

Kerstin Elofsson, Ledarna
0650-282 89

Per-Arne Berg, Unionen
0650-281 20

Gunnar Forsgren, Sveriges Ingenjörer
0650-289 09
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Driftchef, energi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Iggesund Paperboard

82580  IGGESUND 
Hemsida: http://www.holmen.com
  
Platsannons

Sjuksköterska till ortopedmottagningen Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är den största opererande verksamheten i landstinget och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Inom verksamhetsområdet ortopedi finns mottagningsverksamhet i Gävle och Hudiksvall. På ortopedmottagningarna behandlas patienter med besvär från rörelseapparaten. Vi tar hand om patienter i alla åldrar efter akuta skador, samt patienter med mer långdragna besvär. Vissa operationer utförs på mottagningen och även olika behandlingar som exempelvis behandlingsgips och sårbehandling med negativt tryck. Mottagningsverksamheten är verksamhetsområdets ansikte utåt och vi lägger stor vikt vid våra patienters upplevelse. Vi ger alla ett bra bemötande och vi strävar efter att ha god tillgänglighet både vad gäller besök och telefonsamtal. Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som sjuksköterka hos oss är telefonrådgivning, samt deltagande i den dagliga mottagningsverksamheten vilket bland annat innebär gipsning, såromläggningar och polikliniska operationer. Du är även med i planeringen för och bokningar av mottagningsbesök.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från ortopedisk vård, samt mottagningsarbete ser vi det som meriterande. Du bör kunna arbeta självständigt, ha förmågan att prioritera, vara ansvarstagande, samt ha lätt för att samarbeta med såväl interna som externa aktörer. Viss tjänstgöring på avdelning kan förekomma.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: RS 2017/1893
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a91744c3-2e01-452a-ba37-b54287712c65&TK=795263b7-8d58-45ba-b8c1-f5256d273110
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Innovativa produktutvecklare

Om oss
Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, fokus ligger på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner.

Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och USA. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på över 200 Mkr.


Dina arbetsuppgifter
Vi arbetar i den anda vår grundare Erik Sundin skakade om världen med - vi vill skapa hydrauliska funktioner hittills inte funnits.

Dagligen gör de specifikt framtagna funktionerna hos våra pumpar ordentligt avtryck på den internationella marknaden.

Ett av våra definierade mål på teknikavdelningen är att utmana branschen med nya och revolutionerande systemkomponenter för driften av hydrauliska utrustningar inom mobil hydraulik. Tack vare våra nära samarbeten inom modern hydraulikforskning och vårt innovativa klimat, är vi på väg att skapa produkter som kan komma att bli branschförändrare. För att ta detta vidare till verklighet söker vi innovativa och kreativa produktutvecklare. Vi ger förutsättningar för ett brett spelrum att ta fram den teknik som världen väntar på.

Vår framåtanda märks också i vår organisation. Vi har gått från att fungera som en traditionellt betonad konstruktionsavdelning till att forma ett sammansvetsat och drivet utvecklingsteam, där varje person är en nyckelspelare. Hos oss är din roll en del i ett fokuserat lagspel där samarbete oss emellan leder till utveckling och framgång.


Din profil
Vi tror att du arbetar med produktutveckling inom tillverkande industri idag och upplever att mycket mer går att skapa, med hjälp av nya metoder. Du brinner för teknisk innovation och att utmana traditionella synsätt.

Vi tror att teknik är en av dina passioner och något som också intresserar dig på fritiden. Du har en realistisk syn på innovation och formar dina idéer till att i slutänden kunna serieproduceras, vilket innebär att du har förmågan att omvandla innovativ tanke till att i slutändan bli fysisk produkt. Att vara en lagspelare och att ge energi till kollegor och din omgivning är viktiga egenskaper, för att ingå i vårt team.

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den
bästa lösningen? Varmt välkommen till vårt team och stimulerande arbetsmiljö, hos oss kommer du att få göra skillnad.

Sigvard Weisbjerg driver teknikavdelningen och hänvisar alla frågor om tjänsterna till Sofie Lambertsson på Clockwork, som nås på 0733-512721. Tjänsten söker du via www.clockworkpersonal.se och senaste ansökningsdag är 3 december 2017.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3600
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3600&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Order Manager

Om företaget
Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, fokus ligger på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner.

Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och USA. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på över 200 Mkr.Dina arbetsuppgifter
Till vår orderavdelning söker vi nu dig som är intresserad av och brinner för försäljning och kundrelationer. Du kommer tillsammans med ansvariga säljare och kundservice ingå i vårt team inom avdelningen Sales & Marketing.
Vi arbetar tillsammans i olika roller för att gemensamt utveckla vår försäljning och skapa kundnöjdhet genom engagemang, respekt och professionalism.
Du kommer dagligen att både internt och externt hantera ordermottagning, leveranser och fakturering med våra svenska och internationella kunder och säljare.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kundrelationer och teknisk försäljning.


Din profil
Då du kommer att fylla en viktig servicefunktion gentemot våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du är en person som skapar positiva relationer och sprider glädje omkring dig. Vidare har du lätt för att samarbeta och du trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och du trivs med hög arbetsintensitet som bl. a inkluderar många olika kontakter och arbetsuppgifter.
För att lyckas i rollen som order manager bör du som lägst ha lämplig gymnasial utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom försäljning och service.
Du har ett intresse för och kan lätt sätt dig in i tekniska frågor.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Meriterande är om du behärskar övriga språk som spanska, franska och tyska.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ordermottagare eller teknisk säljare och vana av internationella affärer och att arbeta i MPS system som t.ex. Monitor vilket är det system vi använder.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringsansvariga,
Olof Westling, 073-3512734 eller Karin Ten Berg, 073-3512708
Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 3/12.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Orderplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3693
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3693&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Reklamationshandläggare

Om företaget
Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, fokus ligger på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner.

Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och USA. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på över 200 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en reklamationshandläggare till kvalitetsavdelningen.
Din roll kommer att innefatta både administrativa och praktiska arbetsmoment.
I ditt dagliga arbete kommer du att hantera, analysera, reparera och återkoppla felorsaker och resultat till organisationen och kunder för att minska antalet reklamationer. I arbetet ingår också att hantera ärenden i Monitor och hålla telefon- och mailkonversation med dotterbolag och kunder både nationellt och internationellt. Andra moment som du utför är krediteringar till kund och ibland håller du i interna och externa utbildningar. En del i arbetet är att förbättra processflöden, arbetssätt och rutiner i samarbete med övriga i organisationen och våra dotterbolag.


Din profil
För att trivas i rollen och för att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är serviceinriktad, bra på samarbete och att kundfokus är viktigt för dig. Du är en driven och självständig person som har lätt för att prioritera och har en förmåga att ta snabba och välgrundade beslut. Du trivs med variationen av praktiskt och administrativt arbete och i grunden har du ett analytiskt sinne och en metodisk uthållighet. I kommunikation och administration är du ordningsam, snabb och tydlig.
Du har som lägst gymnasiekompetens och ett genuint intresse för teknik, meriterande är också om du har produktkunskaper inom det fordonstekniska området och hydraulikkunskap. Dina kunskaper i engelska är goda i både i tal och skrift.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringsansvariga,
Karin Fällman Ten Berg 073-3512708 eller Olof Westling 073-3512734
Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 3/12.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Reklamationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3698
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3698&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Produktionsledare

Om företaget
Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, fokus ligger på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner.

Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien och USA. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på över 200 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en produktionsledare. Du kommer att vara direkt underställd produktionschefen och du har ett personalansvar för ca 25 medarbetare inom IF Metals avtalsområde på komponentverkstan. Du jobbar aktivt för att bibehålla en platt organisation med hjälp av samordnare och du delegerar ansvar och befogenheter. Det är du som ansvarar för tillverkning av våra strategiska komponenter och ser till att det sker i rätt tid med rätt kvalitet.
I samråd med produktionschefen kommer du att ansvara för budgeten och stödja honom och vara delaktig i arbetsmiljöarbetet i komponentverkstan.Din profil
Som person är du en prestigelös coachande ledare som har kundfokus och är serviceinriktad. För att lyckas i rollen är du analytisk och tekniskt intresserad.
Du leder med magkänsla, människokännedom och rutin. För dig är det självklart att samarbeta och du tycker om att jobba praktiskt och administrativt.
Viktigt är att du är självständig och har förmågan att prioritera och fatta snabba och långsiktiga beslut. Kanske jobbar du idag som produktionsledare eller som flödesledare.
Du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande praktisk erfarenhet.
Vi ser helst att du också har erfarenhet inom skärande bearbetning och kanske har du även erfarenheter inom projektledning.
Dina ledaregenskaper är goda och väl renommerade.
Du behärskar engelska i tal och skrift och du har erfarenhet av att jobba i Monitor och MS Office. Du har erfarenhet från arbetsmiljöarbete och kunskaper i iso 9001. Du kommer att utveckla arbetssätt och rutiner i samarbete med övriga i organisationen och hålla i interna och externa utbildningar.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Frågor om tjänsten hänvisas till rekryteringsansvariga,
Olof Westling, 073-3512734 eller Karin Ten Berg, 073-3512708
Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 3/12.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3702
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3702&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Undersköterska till intensivvårdsavdelning

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Till vår intensivvårdsavdelning på Hudiksvalls sjukhus söker vi en ny kollega med intresse för intensivvård som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga opererande verksamheter på Hudiksvalls sjukhus, samt hjälper till med bedömning, utförande av åtgärd eller önskemål om överflyttning av patienten till avdelningen. Vi håller till i nya fina lokaler på sjukhuset i Hudiksvall och vi har kompetens som intensivvårdssjusköterska, undersköterska och sekreterare. Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;

• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
• Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen i Hudiksvall arbetar du tillsammans med sjuksköterskor med patientnära vård och är en del i teamet kring patienten. Det handlar om omvårdnad med svårt sjuka patienter och därför är det viktigt att kunna se patientens behov. Det kan vara allt från munvård, förhindra trycksår till att lindra ångest.
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen behöver du kunna ha ett öga på patienten och ett på den högkvalitativa medicinstekniska utrusningen, samtidigt som du har till uppgift att ta hand om de anhöriga. Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen arbetar du både dag-, kväll- och nattpass samt helger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av arbete inom akut- och/eller intensivsjukvård, som utifrån vår värdegrund…

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

… har god organisations- och samarbetsförmåga, gott bemötande, samt har flexibiliteten att ändra planering och arbetsuppgifter enligt patientens och verksamhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: RS 2017/1882
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75197784-6e92-42bd-89c9-2991373c9db0&TK=b99efa80-2ff1-4546-bf97-1ad7fed3d037
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Intensivvårdsavdelning Hudiksvall söker undersköterska

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Till vår intensivvårdsavdelning på Hudiksvalls sjukhus söker vi en ny kollega med intresse för intensivvård som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. I trivsam patientfokuserad miljö servar vi samtliga opererande verksamheter på Hudiksvalls sjukhus, samt hjälper till med bedömning, utförande av åtgärd eller önskemål om överflyttning av patienten till avdelningen. Vi håller till i nya fina lokaler på sjukhuset i Hudiksvall och vi har kompetens som intensivvårdssjusköterska, undersköterska och sekreterare. Som ny kollega hos oss erbjuder vid dig;

• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Spännande och kunskapsintensiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter
• Fri tillgång till friskvårdsanläggning med fullt utrustat gym och gruppaktiviteter

Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen i Hudiksvall arbetar du tillsammans med sjuksköterskor med patientnära vård och är en del i teamet kring patienten. Det handlar om omvårdnad med svårt sjuka patienter och därför är det viktigt att kunna se patientens behov. Det kan vara allt från munvård, förhindra trycksår till att lindra ångest.
Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen behöver du kunna ha ett öga på patienten och ett på den högkvalitativa medicinstekniska utrutsningen, samtidigt som du har till uppgift att ta hand om de anhöriga. Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen arbetar du både dag-, kväll- och nattpass samt helger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av arbete inom akut- och/eller intensivsjukvård, som utifrån vår värdegrund…

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

… har god organisations- och samarbetsförmåga, gott bemötande, samt har flexibiliteten att ändra planering och arbetsuppgifter enligt patientens och verksamhetens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: RS 2017/1880
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa4cb3e9-fb68-471b-a06f-38252ac975d6&TK=7fda9a72-ccfb-4e48-aeff-7941213ee545
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hudiksvalls kommun söker en Planarkitekt

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Arbetsplatsbeskrivning

En av våra duktiga medarbetare har valt att sluta på grund av flytt. Därför söker vi dig som är en driven och erfaren planarkitekt som vill ta dig an stora och spännande planprojekt med mycket eget ansvar.

Hudiksvall är i ett expansivt skede och du som planarkitekt får en möjlighet att vara med och forma ett framtida Hudiksvall. Ett flertal områden för bostäder och verksamheter ska planläggas, bl a så kommer en ny statsdel i hamnområdet att byggas och inom kort kommer vi på uppdrag av Regionen ta fram en ny detaljplan för hela sjukhusområdet i Hudiksvall. Du erbjuds ett arbete på en arbetsplats där vi försöker hitta en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Det är exempelvis möjligt att någon dag i veckan arbeta hemifrån och möjligheten ges till friskvård under arbetstid.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor i en kommun med många och stora planprojekt. Som planarkitekt kommer du i huvudsak att ansvara för processen att arbeta fram detaljplaner från vision till färdig plan. Du kommer att ha en dynamisk och varierande roll som innebär att arbeta med både stora och små detaljplaneprojekt i stads- och landsbygd, liksom i olika skeden. Som planarkitekt är din roll projektledare eller projektmedarbetare. Arbetet består bland annat av upprättande av planförslag med tillhörande handlingar, beställa och samordna de utredningar som behövs, föra dialoger med exploatörer och andra interna och externa kontakter under planarbetets gång. Det finns stora och goda möjligheter att utvecklas både som person och inom yrkesområdet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot fysisk planering, samhällsplanering, eller motsvarande. Du har några års yrkeslivserfarenhet från arbete som planarkitekt/fysisk planerare, gärna inom kommunal verksamhet eller konsultverksamhet. Du har därmed god erfarenhet av att driva egna planprojekt från ansökan till antagande och vet hur en sådan process fungerar. Du är väl insatt i plan- och bygglagen och miljöbalken. Du är van att arbeta med CAD och andra aktuella dataprogram. Meriterande är om du har kunskaper inom 3D- visualisering.
Vi förutsätter att du behärskar det svenska språket och har lätt att uttrycka dig i tal, skrift och bild. Du tar ansvar för din uppgift och organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer till andra involverade i planprocessen såsom exploatörer, övriga förvaltningar i kommunen, myndigheter och allmänheten samt att du är lyhörd, utåtriktad och serviceinriktad. Att jobba i en politiskt styrd organisation kräver att du kan presentera ditt arbete till politikerna på ett välformulerat och engagerat sätt.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Körkort med behörighet B krävs.Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Hudiksvalls kommun med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För mer information angående tjänsten varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson på telefon 026 66 30 22 eller via mail
Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Vi kommer att stänga rekryteringen senast 2 januari men det kan komma att ske innan om vi hittar rätt kandidater. Vi tar emot din ansökan med registrerat CV via vår hemsida.Facklig företrädare

Marita Åsberg, Vision


Övrigt

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Arkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: 33625
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bWF0YW5kLjAyNjk0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun
82450
82450  2184 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Account Manager och regionansvarig IT-printsäljare till Hudiksvall!

Är du en utåtriktad målmedveten person med en säljande personlighet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker just nu en ny IT-printsäljare för vår kund Kontorscenters räkning. I arbetet kommer du få de rätta förutsättningarna för att lyckas i rollen, där du kommer sälja IT-printlösningar med Hudiksvall som säljdistrikt. Kan du tänka dig en karriär inom försäljning? Då är du helt rätt person för vår kund och för rollen som IT-printsäljare!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ny Account Manager inom IT-Print till Kontorscenter i Hudiksvall med ansvarsområde för region Hudiksvall med omnejd.

Kontorscenter är ett familjeägt företag som grundades 1985 och är verksamma i regionerna Gävle och Hudiksvall. Kontorscenter erbjuder helhetslösningar för kontor vilket omfattar IT, inredning, servicetjänster och kontorsmaskiner. Kontorscenter är en organisation som drivs med mycket passion och stark drivkraft. Nu söker de deras nästa säljare som vill bidra till organisationens fortsatta framgång.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och börjar med 6 månaders anställning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att skapa nya samarbeten genom att initiera kontakt och följa upp med säljmöten ute hos kund. Vidare arbetar du löpande med befintliga kunder för att fortsätta bygga kundrelationer och sälja. Dina huvudområden är IT och print, men eftersom företaget erbjuder helhetslösningar så säljer du även inredning och servicetjänster. Du utgår från din bas i Hudiksvall men verkar över hela regionen. Du tar dig dit med företagsbil. Arbetstiden är 8-17, måndag till fredag, med möjlighet till flexibel arbetstid.

Tjänsten passar dig som vill lite mer, och eftersöker en ny spännande utmaning. Till en början kommer du erbjudas en gedigen introduktion och rollbeskrivning för att få de bästa förutsättningarna för att komma igång.

VI SÖKER DIG SOM
* Har gymnasiekompetens och gillar att ta dig an nya utmaningar.


* Har erfarenhet av service och/eller försäljning
* Är en utåtriktad person med en säljande personlighet och inre drivkraft.
* Är en person med hög arbetsmoral, rejäl kämpaglöd och drivs av ett högt tempo.
* Har grundläggande kunskaper inom Office programvara och är tekniskt intresserad
* Innehar B-körkort


Har du erfarenhet från till exempel säljbranschen eller B2B ses detta som meriterande för tjänsten men är inget krav. Annan relevant bakgrund kan vara av intresse.

I denna process lägger vi stor vikt i dina personliga egenskaper. Du ska vara driven social och ha åsikten att sälj och goda relationer går hand i hand. Du ska inte vara rädd för att ta en diskussion och argumentera, samtidigt som vi ser att du har en fingertoppskänsla vad gäller hur olika personligheter och kunder ska hanteras. Vidare så ska du värdesätta ny teknik och IT och har ett gott öga för att hitta kundens behov. Vi ser gärna att du som söker är flytande i tal och skrift i det svenska språket för att obehindrat kunna kommunicera med kunder, offerera och då det krävs i den interna kommunikationen.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast lön samt rörlig bonus
* Placering: Hudiksvall med omnejd där resor är en del av tjänsten.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Kontorscenter är ett företag som erbjuder helhetslösningar för kontor som omfattar IT, inredning, servicetjänster och kontorsmaskiner. Företaget tog sin all-time-high förra året och omsatte 66 miljoner kronor. Företaget har haft sin Triple-A rating i 25 år och har ett starkt kreditvärde samt många långsiktiga kunder som följt dem sedan starten.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 8-17Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 14996830
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/account-manager-och-regionansvarig-it-printsaljare-till-hudiksvall/14996830?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Storgatan 29
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Noggranna ålderskontrollanter sökes

Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping.

Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer.

Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller.

För att kunna matcha de krav som måste uppfyllas för utförande av ålderskontroller behöver du för det här uppdraget vara mellan 20 och 22 år.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag.

Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser.


Välkommen med din ansökan!Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra mystery shoppinguppdrag i form av ålderskontroller. Det perfekta extra jobbet!

För att kunna matcha de krav som måste uppfyllas för utförande av ålderskontroller behöver du för det här uppdraget vara mellan 20 och 22 år.

Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragens omfattning och arbetstiden varierar från 1 timme upp till cirka en vecka per månad.

Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag.

För mer information, besök gärna vår hemsida www.betterbusiness.se
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Anonym konsument
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetstid/Varaktighet Du kan alltid vara inskriven och aktiv som shopper men varje uppdrag sker under en kort period.Lön Ersättning utgår per uppdrag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.beonline1.com
Epostadress: info@betterbusiness.se
Övrigt: För att arbeta som en mystery shopper hos oss behöver du skapa en profil. Den skapar du på www.beonline1.com
Arbetsplats: 
Adress: AB Better Business World Wide
Vargmötesvägen 4
18630  VALLENTUNA Sverige
Hemsida: http://www.betterbusiness.se
  
Platsannons

Industriarbetare för kommande uppdrag i Hudiksvall

Om kundföretaget
Konsultia söker montörer till kommande uppdrag i Hudiksvall hos våra kunder inom industrin.
Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.

Dina arbetsuppgifter
I det här uppdraget kommer du att arbeta som konsult via Konsultia.
Vi söker dig som vill arbeta som montör och som har erfarenhet av detta sedan tidigare.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering i en tillverkande industri. Du kommer att jobba i en omväxlande miljö där du jobbar i team med olika montörsuppgifter. Skruvandet är varierande och om gillar du ombyte i vardagen så är det kanske ett tillfälle för just dig.

Din profil
För oss på Konsultia är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje.
Du har ett eget driv, är kreativ och nytänkande. Vidare har du en positiv attityd, är noggrann, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och tycker om att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete. Du ska kunna jobba självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Vi söker dig som har monterat enligt ritningar. Det är meriterande om du även har monterat hydraulik och el.
Körkort och tillgång till bil.
Skiftgång kan förekomma.
Ange på ansökan om du har truckkort.

Övrig information
Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till izzet@konsultia.se


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens: 852
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=852
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Östra Strandgatan 26 A
93333  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Biomedicinsk analytiker till klinisk kemi och transfusionsmedicin i norra H

Division Diagnostik har cirka 450 medarbetare inom två verksamhetsområden, bild- och funktionsmedicin och laboratoriemedicin. Vi har verksamhet på flera orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder som både är offentliga och privata ställer höga krav på oss.

Hos oss på laboratoriemedicin norra Hälsingland arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning, lean- och förbättringsloggar. Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och jämställdhetsfrågor.

I den enhet där du kommer att arbeta, nämligen vid klinisk kemi och tranfusionsmedicin i Hudiksvall och Ljusdal är vi cirka 20 anställda, vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande. Som biomedicinsk analytiker hos oss får du därmed chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig inom ett område som du gillar.

Vår verksamhet i Hudiksvall bedrivs dygnet runt. I Ljusdal har vi en dagverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som biomedicinsk analytiker är du en viktig nyckelperson och kan ses som detektiven i patientens vårdkedja. Du verkar i det lilla, men påverkar stora skeenden för enskilda personer. Dina analyser och bedömningar av mät- och undersökningsresultat utgör en stor del i säkerställandet av att våra patienter får rätt diagnos och behandling.

Vidare arbetar du med att utföra laboratoriemedicinska analyser och provtagningar inom områdena koagulation, hematologi, blodserologi, kemi, provtagning och blodtappning, visst låter det häftigt? Arbetet är självständigt och kräver stor noggrannhet, men vår rutinerade personal hjälper dig såklart när du är ny på jobbet.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och processorienterad verksamhet. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet. Vi satsar på individuell kompetensutveckling - våra medarbetare ska ha en bred kompetens och kunna utföra många olika arbetsuppgifter för att skapa en stark arbetsgrupp. Vid intresse och visad lämplighet finns det goda utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.

Hudiksvall och Ljusdal är rent organisatoriskt en enhet och tjänstgöring är på båda orterna.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en person med stort engagemang, samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och analytisk, har förmågan att kunna arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor och är även intresserad av att bidra till verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbeten. Att du har en professionell attityd och en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi på klinisk kemi och transfusionsmedicin i norra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan!

Tillsammans driver vi samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Biomedicinsk analytiker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: RS 2017/1876
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cfbce8d0-d346-4e81-ad41-f8e161f203ad&TK=4c7a5c54-3d5c-4949-b21f-5079a2ba3e57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Diagnostik
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Student sökes till uppdrag hos Iris

Är du student och har minst ett år kvar av dina studier? Vill du vara med och hjälpa andra under din studietid samtidigt som du införskaffar meriterande arbetslivserfarenhet inför din examen? Vi söker dig som på ett flexibelt sätt kan lägga upp ditt schema tillsammans med Iris då deras behov kan variera.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Iris räkning en student. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet ute hos Iris. De har ett löpande behov av flexibelt studiestöd i deras organisation varpå en student är en långsiktig och hållbar lösning. Behovet av en extramedarbetare varierar, vilket innebär att du tillsammans med Iris kommer överens om när de har behov av att du arbetar hos dem i kombination med vad som är möjligt för dig utifrån studierna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Iris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att kunna arbeta i Iris olika uppdrag. Du kommer främst att arbeta i ett uppdrag som pedagogiskt stöd i utbildning som innebär att hjälpa personer med en funktionsnedsättning att få stöd för att kunna lyckas med sina studier.

Det är bra om du har någon erfarenhet eller kunskap om funktionsnedsättningar men det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta personer i deras inlärningsprocess. I rollen ingår även skriftliga och muntliga sammanfattningar och dagsanteckningar efter avslutat pass.


Vi söker dig som
Som är studerande med minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande för tjänsten om du har relevant studieinriktning för arbetsuppgifterna.

Det är positivt om du innehar B-körkort, men inget krav, då deltagargrupperna kan vara stationerade runt om i Hudiksvall. Har du erfarenhet av kognitiva hjälpmedel och läs- och skrivhjälpmedel är det meriterande men inte ett krav.

Som person är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter och att hålla uppsatta tidsramar. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du lätt för att motivera andra människor och en god samarbetsförmåga samt lösningsfokuserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Hudiksvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Liv Söderqvist

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Iris ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris arbetar med utbildning, utredningar och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Läs gärna mer om hur Iris presenterar sig på deras hemsida: http://www.iris.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: 1641
Webbplats: http://www.professionalsnord.se/ansok/?jaid=1641
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Professionals Nord Rekrytering AB
Västra Esplanaden 2, Thulehuset 7tr
90326  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  
Platsannons

Barnmorska till Hudiksvalls sjukhus

Sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska på förlossningsavdelning. Om du besitter kompetensen kan även placering på Gyn och BB bli aktuellt.

• Förlossningen bemannas vardagar med två barnmorskor samt en koordinator (barnmorska) och 2 undersköterska/barnsköterska. Samma bemanning
under helg. Eftermiddagar och nätter är det två barnmorskor med 1-2 undersköterska/barnsköterska.
• 5 förlossningssalar och två intag. Två planerade sectio per vecka: onsdagar fm och em.
• Förlossningsläkare finns oftast på avdelningen med en bakjour på samma plan eller våningen under (mottagning, expeditioner).
• De har ett pågående arbete för att sänka sphinkterskador hos de förlösta kvinnorna. Arbetar med det ”Finska greppet”. Dem har ett mycket gott utfall
och har under första halvåret 0.32% sphinkterskador hos de förlösta kvinnor. Arbete sker i teamet och arbetar för att alltid ha en ytterligare
barnmorska, förutom den förlösande, närvarande på salen vid utdrivningsskedet.
• BB och gyn ligger på sammavåning i parallell korridor. Där bemannas det med 2-3 ssk/barnmorsk samt 1-2 Usk/bsk under dag och kvällspasset. Under
natten är det en ensam ssk/bmsk, 1 usk. Det är en mindre enhet med 8 BB platser och 4 Gyn platser vardagar och 2 under helg.
• Hemvårdsverksamhet med amningsmottagning må-fre. Bemannad av barnmorska. Dit kommer föräldrarna med barnet för PKU och 2:a
läkarundersökningen. Förstföderskor som går hem får en telefonkontakt.


Du vill arbeta som bemanningssjuksköterska och kan arbeta självständigt. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Vidare är du specialistutbildad barnmorska med minst fyra års yrkeserfarenhet från förlossningsvård. Meriterande med BB och gynerfarenhet.


Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn, och våra konsultchefer har flera års erfarenhet från sjukvård och socialt arbete. Det innebär att vi lättare förstår både våra uppdragsgivares utmaningar och konsulternas vardag. Vårt främsta mål är att erbjuda dig en tjänst som inte bara fyller dina behov, utan överträffar dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Barnmorska, förlossning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Barnmorska Hudiksvalls sjukhus
Webbplats:
Epostadress: info@medkomp.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  

Platsannons

trafiklärare

Vi söker 2 st trafiklärare för att vi expanderar företaget. Meriterande om du har moppe, mc samt riskutbildningarna A och B. Det viktigaste hos dig är att du är trevlig och glad samt verkligen gillar att träffa nya människor. Lite erfarenhet spelar ingen roll, vi hjälper dig att utvecklas här hos oss. Vi har kollektivavtal och tycker att vidareutbildningar inom yrket är otroligt viktigt. Därför går vi årligen på flertalet utbildningar och försöker hänga med i all utveckling. Vi har ECP till våra kunder. Vi kör Volvo och har Yamaha motorcyklar. Tjänsterna är heltid (lr mindre om du önskar det) och tillsvidare. Varmt välkommen till oss med din ansökan via mejl: info@trafikhuset.se. Vi vill också gärna ha en bild av hur du ser ut. Obs - sök endast OM du har trafiklärarutbildning med examen. Varmt välkommen till ett härligt gäng! :)

Du är glad, trevlig och tycker om att träffa nya människor! Givetvis har du rätt utbildning i grunden men har inget mot att vidareutbilda dig här hos oss. Det spelar ingen roll om du har lite eller mycket erfarenhet av trafikläraryrket. Vi lägger ned den tiden på dig som behövs för att du ska bli superbra! Du är arbetsam och noggrann med tider - det är viktigt hos oss!

Vi är en liten trafikskola med stora visioner. Vi är ett helmysigt gäng - inget är omöjligt!
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-01
Referens: Trafiklärare
Webbplats:
Epostadress: info@trafikhuset.se
Övrigt: Skicka endast din ansökan OM du har trafiklärarutbildningen med examen!
Arbetsplats: 
Adress: Trafikhuset i Hudiksvall AB
N Industrivägen 1a
82434  Hudiksvall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till HIA i Hudiksvall

Du som sjuksköterska ansvarar för den kardiologiska vården och omvårdnaden. Hjärtavdelningen/HIA har 22 vårdplatser. Här vårdas patienter med olika typer av medicinska sjukdomar, hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och eftervård vid olika typer av hjärtoperationer. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetriövervakning samt ischemiövervakning på akutsalarna. Avdelningen har ett samarbete med kardiologiskt interventionscenter i Gävle, hjärtmottagning och fysiologiska laboratoriet i Hudiksvall.

Du vill arbeta som bemanningssjuksköterska och kan arbeta självständigt. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Vidare är du Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård, hjärtsjukvård, telemetri/EKG tolkning samt HIA-kompetens.


Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra konsulternas vardag. Genom att ha människan i fokus erbjuder vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
-Konkurrenskraftig lön -Skräddarsydda anställningsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@medkomp.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  

Platsannons

KICKS KICKS Hudiksvall söker extrapersonal

KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består av över 240 butiker i Sverige, Norge och Finland, som är en del av ett prisbelönt multikanalskoncept. Med attraktiva varumärken inom doft, make up, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS är en del av detaljhandelskoncernen Axel Johnson AB.
För oss som arbetar på KICKS är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter jämnare könsfördelning, en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder samt en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund på ledande befattningar.

Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.
Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept.

Vi söker dig som:

Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål
Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor
Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service
Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert
Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

Är du utbildad hudterapeut/makeupartist eller har erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.
Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.
Tjänsten innebär extra vid behov vardagar, kvällar och helger.
Tillträde: Snarast
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidExtra vid behov Extra vid behovEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/15477-kicks-sverige-kicks-kicks-hudiksvall-soker-extrapersonal/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KICKS Sverige
Kicks Kosmetikkedjan AB
82430  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.kicks.se/
  

Platsannons

Ur & Penn söker säljare till Hudiksvall!

OM OSS  Ur & Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 100 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att revolutionera en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.

Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta. Vi vill bygga ett företag som lämnar världen lite bättre och initierade därför Ur & Penn Foundation och välgörenhetsprojektet Give Time. Som medarbetare på Ur & Penn är du direkt bidragande till vår framgång.

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som med passion för försäljning vill arbeta med modeklockor och smycken i vår butik i Hudiksvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 8 timmar per vecka med start omgående eller enligt överenskommelse. Observera att vi har stort behov av dig under hela december månad och även under januari, så det är en förutsättning att du är tillgänglig då. Vi har även extra behov av dig vid kampanjer, helger och lov så flexibilitet är önskvärt.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att:Aktivt arbeta med försäljning och merförsäljningHantera pengar och dagsavslutSkyltning och påfyllning av varorEnklare reparationer (korta armlänkar, batteribyten etc.)VI SÖKER DIG SOM Har passion för försäljning och vill arbeta med modeklockor och smycken. Du är en sann lagspelare med en vinnande inställning och ett outtömligt driv att skapa fantastiska kundupplevelser. Du har ambitionen att växa och utvecklas och vill göra det genom att utmana dig själv till att hela tiden flytta dina egna gränser.

Vi vill att du, precis som vi, brinner för försäljning samt för våra produkter. Du är prestigelös, initiativrik, flexibel och har hög ansvarskänsla. Vi erbjuder ett givande arbete i en butikskedja med mycket energi och driv, där endast du själv sätter begränsningarna för hur mycket du utvecklas.

VARFÖR OSS?
Tillsammans med oss blir du en del av ett hungrigt och energiskt team som vill förändra en alldeles för konservativ bransch. Vi erbjuder ett snabbt tempo i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där endast vår egen kreativitet sätter gränserna. Med vårt sociala engagemang har du även möjlighet att göra skillnad och bidra till mer glädje i människors vardag.

NÄSTA STEG
Intervjuer sker löpande så ju snabbare du skickar in din ansökan desto bättre. Vi ser fram emot att höra från dig!

”Keep it simple!” är vår filosofi, så observera att vi endast tar emot ansökningar via rekryteringsverktyget på vår hemsida. 

Sista ansökningsdag är 2017-11-26!


Vi ses på Ur & Penn!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön plus OB-tillägg enligt Handels avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.uropenn.se/jobb-sverige?rmpage=job&rmjob=947
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Ur&Penn (Kin AB)
Storgatan 29
82430  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.uropenn.se
  
Platsannons

IVA-sjuksköterska till Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund, Hudiksvalls sjukhus, IVA-sjuksköterska för arbete på intensivvårdsavdelning.
Sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning,Vana Ventialtor. Prisma och PICCO

Period: vecka 46 och 52
Arbetstider: rotation, dag/kväll/natt/helg eller enl överenskommelse

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
IVA-sjuksköterska med erfarenhet av arbete på intensivvårdsavdelning.
Erfarenhet av journalsystemet Melior och Elvis är meriterande.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Intensivvårdssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 1012
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1012
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Medicinavdelning Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi åt vår kund, Hudiksvalls sjukhus, sjuksköterska för arbete på medicinsk vårdavdelning.

Vecka 50-3
Arbetstid: Dag-kväll-natt
Tjänstgöringsgrad: Enligt ök

Resa och boende kan ordnas vid behov.


Din profil
Sjuksköterska med erfarenhet av slutenvården.
Erfarenhet av journalsystemen Melior och Elvis är meriterande.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 1010
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1010
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till ortopedisk/urologisk avdelning, Hudiksvall

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker för vår kunds räkning en sjuksköterska som önskar arbeta på avd 6 ortopedi/Urologi Hudiksvalls sjukhus.

Uppdragstid: vecka 48-52
Arbetstider: Dag/kväll/natt
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en ortopedisk/urologisk akutvårdsavdelning

Resa och boende kan ordnas vid behov.

Din profil
Leg sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet
Meriterande om du har erfarenhet ifrån journalsystemet Melior samt Elvis.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 1009
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1009
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  

Platsannons

Biträdande rektor till Ede skola och Friggesundsskolan

Lärandeförvaltningen söker: Biträdande rektor till Ede skola och Friggesundsskolan

Ede skola är en F-9 skola med cirka 450 elever och Friggesundsskolan är en F-6 skola med cirka 80 elever.
I vårt utvecklingsarbete sätter vi eleverna i fokus, analyserar resultat kontinuerligt och jobbar för att skapa en god lärmiljö. Elevhälsan är viktig del i vårt utvecklingsarbete - elevhälsateamet består av skolsköterska, kurator och två specialpedagoger.
Vi vill att alla elever ska känna framtidstro och arbetsglädje.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet.


ARBETSUPPGIFTER
Att vara anställd som biträdande rektor innebär arbete under ordinarie rektors ansvarsområde. I arbetsuppgifterna ingår personal- och budgetansvar samt elev- och arbetsmiljöansvar.

Du ska tillsammans med personalen planera för och bedriva ett pedagogiskt utvecklingsarbete i syfte att höja elevernas kunskapsutveckling och skapa en god arbets- och lärmiljö för både elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare eller annan relevant högskoleutbildning, inriktning pedagogik. Ledarskapet kräver att du är tydlig och självständig, tar egna initiativ samt har förmåga att skapa goda relationer till både elever, vårdnadshavare och personal.
Goda kunskaper i ekonomi, skoljuridik samt övriga lagar, förordningar och avtal som tillhör ansvarsområdet. God IT-kunskap, erfarenhet av schemaläggning, elevhälsa samt arbetsmiljöfrågor är önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-02 Tillträde i januari 2018 eller enligt överenskommelse. Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: L 275-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09a4c634-8357-4bd5-9ddb-ab75fe292193&TK=320288ae-047d-44a4-883c-b381363556d5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 11
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker barnmorska till Hudiksvall

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Sedvanliga barnmorskeuppgifter.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en barnmorska för arbete på Hudiksvalls sjukhus (BB/gyn/förlossningen).<br /><br />Vi söker dig som är barnmorska med minst fyra års erfarenhet.

Barnmorskeexamen med minst fyra års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: Barnmorska Hudiksvall
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/926/almia-soker-barnmorska-till-hudiksvall
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Almia söker nattsköterska till medicinavdelning i Hudiksvall

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinavdelning, nattetid.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete nattetid på Hudiksvalls sjukhus.<br /><br />Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Sjuksköterskeexamen med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: SSK Hudiksvall
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/925/almia-soker-nattskoterska-till-medicinavdelning-i-hudiksvall
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Lärare i musik till Björkbergsskola

Lärandeförvaltningen söker: Lärare i musik till Björkbergsskola

Björkbergsskola är en F-6 skola med ca 200 st elever. Det är en mångkulturell och dynamisk skola med målmedveten och engagerad personal.

Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler, vi behöver dig!

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla – vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i musik

KVALIFIKATIONER
Legitimerad musiklärare, om det saknas lägger vi stor vikt vid personliga kvalitéer.

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: L 274-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=46b7cef0-9da5-4636-96e2-c0170e2f5d50&TK=c4251708-6724-44fc-b1ab-6c3b3cfb195a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 3
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsingenjör

Om oss
SenseAir AB, är ett expanderande, innovationsbaserat gassensorföretag med miljöinriktning, beläget i natursköna Dellenbygden i Hälsingland. Företaget utvecklar och producerar infraröda gassensorer och har hela världen som marknad.

Med 20 års erfarenhet och samarbete i olika high-tech-konsortier har SenseAir skapat en stor och bred teknikbas samt ett unikt ´know-how´ i produktionsmetodik för gasmätare och är världsledande inom sin nisch. Våra sensorer kan bl.a. användas till: behovsstyrd ventilation, personsäkerhet, växtoptimering, framtidens hälsovård, miljöövervakning ute/inne och energioptimering.

Dina arbetsuppgifter
Tack vare två decenniers djup forskning och innovativ utveckling av framtidens gassensorer har vi nått en internationellt marknadsledande position. Våra framgångar fortsätter och vi står nu i ett läge där nyligt tillkomna globala samarbeten ger vår produktion nya spännande förutsättningar - och där kommer du med kollegor få betydande roller.

Nya förutsättningar innebär att nya produktionsteknologier som ska implementeras, för att lyfta vår fortsatta produktion till en mer framtidsriktad plattform. För att infria detta bildar du och övriga produktionsingenjörer ett tight och kreativt team som arbetar målriktat och med högt engagemang mot hypermoderna och effektiva lösningar för våra produktionsavsnitt.

Du är van att arbeta effektivt och nyskapande med ständiga förbättringar, och får möjligheten att på ett strategiskt plan planera och skapa vår framtida produktion. Tillsammans med dina kollegor säkrar ni att teknisk expertis finns tillgänglig inom den dagliga verksamheten och säkerställer att vi når fullständighet och kvalitet på produktionssidan.


Din profil
Vi söker Dig driftiga högskole- eller civilingenjör, som söker en roll där du får arbeta kreativt och framåtriktat. Din bakgrund får gärna komma via produktionsteknisk projektledning inom tillverkningsindustri. Vi ser det som högt meriterande med kompetenser inom mätteknik, statistik och automation.

För att lyckas i rollen krävs att du har ett strukturerat arbetssätt och att du växlar mellan detaljarbete och helhetssyn för att fånga de parametrar som påverkar slutresultatet. Dina kontaktytor spänner över flera avdelningar och kompetenssfärer och då du beskrivs av andra som en kommunikativ och kontaktsökande person, engagerar och skapar du fina relationer omkring dig. Du förstår att din roll får stor påverkan för framtida resultat och därför väver du in både avdelningens och bolagets målsättningar i de projekt du driver.

Med ditt engagemang och din vilja som drivkrafter, och en önskan om att göra skillnad, kommer vi ge dig utrymme att skapa en fin framtid hos oss.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och vid frågor om rollen kontakta gärna ansvariga för rekryteringen; Sofie Lambertsson 0733-512721 eller Emmelie Bruzelius 0733-512743. Tjänsten söker du via www.clockworkpersonal.se senast den 10 dec 2017.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 3425
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3425&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Steriltekniker till sterilcentralen i Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Till vår sterilcentral på Hudiksvalls sjukhus söker vi nu en kollega som brinner för sitt arbete och vill se utveckling också i det vardagliga. Vi tillgodoser samtliga opererande verksamheter samt interna och externa kunder med hela, rena och sterila flergångsinstrument. Vi som arbetar här är medarbetare med kompetens som steriltekniker och undersköterska.

Hos oss får du:
*Generöst friskvårdsbidrag.
*Möjlighet till extra semesterdagar.
*Möjlighet till kompetensutveckling.
*Arbeta med kompetenta och trevliga kollegor.
Välkommen till oss!


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för steriltekniker på sterilcentral

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad steriltekniker. Yrkeserfarenhet som steriltekniker är meriterande. Du bör ha ett medicintekniskt
intresse och kunskap, samt hög hygienisk medvetenhet. Därtill ser vi gärna att du har ett serviceinriktat och flexibelt
förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Steriltekniker/Undersköterska, sterilcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omgående efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: RS 2017/1863
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dec207ec-cfee-4ff7-b6c0-ce0061a5adda&TK=97cf4739-45eb-459d-876c-0e19b005c833
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Hudiksvall

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 10 år och 16 år
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i veckan (övernattning)
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras son på 10 år samt vara stöttning åt den äldre tjejen på 16 som har autism. De söker hjälp 1-2 gånger i veckan med övernattning. För familjen är det viktigt att kemin stämmer men också att man har en viss kunskap av Aspergers och autism. Krav på att man är minst 18 år.
OBS. Ange referens: RN26438

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens: RN26438
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Svensklärare på Hudikskolan 7-9

Vi söker Svensklärare till 7-9 på Hudikskolan. Tjänsten kombineras med fördel med fler ämnen om du har behörighet. Klasserna på Hudikskolan består av 24 elever och i tjänsten ingår att vara coach för ett antal elever där du tillsammans med en kollega delar på en klass.

Välkommen till Hudikskolan!

Vi söker nu flera medarbetare till vår grundskola som finns i Masbo, 6 km utanför Hudiksvalls centrum.
Vi har inga åsikter om vilken bakgrund du har eller om du är nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är engagerad, professionell och motiverad.

Du är välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal om du vill veta mer om oss innan du skickar in din ansökan.
Om du bor på annan ort så kan vi höras för förutsättningar angående flytt och boende.

Gå gärna in på vår hemsida www.hudikskolan.se och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Hudikskolan är en fristående skola F-9 belägen i ett naturskönt område, 6 km utanför Hudiksvalls centrum. Gå gärna in på vår hemsida www.hudikskolan.se för att få veta mer om oss.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är aktuell både som heltid och deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.winder@hudikskolan.se
Övrigt: Bifoga gärna din lärarlegitimation om du fått den, annars examensbevis.
Arbetsplats: 
Adress: HUDIK FRISKOLEUTBILDNING AB
BOX 1190
82414  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudikskolan.se
  

Platsannons

Lärare i SO på Hudikskolan 7-9

Vi söker lärare i SO. Tjänsten kombineras med fördel med andra ämnen om du har behörighet. Klasserna på Hudikskolan består av 24 elever och i tjänsten ingår att vara coach för ett antal elever där du tillsammans med en kollega delar på en klass.

Välkommen till Hudikskolan!

Vi söker nu flera medarbetare till vår grundskola som finns i Masbo, 6 km utanför Hudiksvalls centrum.
Vi har inga åsikter om vilken bakgrund du har eller om du är nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är engagerad, professionell och motiverad.

Du är välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal innan du skickar in din ansökan.
Om du bor på annan ort så kan vi höras för förutsättningar angående flytt och boende.

Gå gärna in på vår hemsida www.hudikskolan.se och läs mer om hur det är att jobba hos oss.


Hudikskolan är en fristående skola F-9 belägen i ett naturskönt område, 6 km utanför Hudiksvalls centrum.
Gå gärna in på vår hemsida www.hudikskolan.se för att få veta mer om oss.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jonas.winder@hudikskolan.se
Övrigt: Bifoga gärna din lärarlegitimation om du fått den, annars examensbevis.
Arbetsplats: 
Adress: HUDIK FRISKOLEUTBILDNING AB
Box 1190
82414  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.hudikskolan.se
  

Platsannons

Lärare till Njutångers skola åk 1-6

Lärandeförvaltningen söker: Grundskollärare till Njutångers skola åk1-6

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre skola där du har möjlighet att lära känna alla skolans elever och arbeta i arbetslag där du har stort inflytande över arbetets upplägg och skolans utveckling.

Njutångers skola är en F-6 skola med ca 90 elever och med naturkunskap och teknik som profil. Skolan är miljöcertifierad och ligger vackert omgiven av skog och ängar ca 2 mil söder om Hudiksvall. Skolgården är stor och har en miljö som ger många pedagogiska fördelar. Vintertid har eleverna nära till pulkabacke, snöbollsäng och isbana där de kan åka skridskor. I skolan finns ett tillagningskök där all mat tillagas av skolans egen kökspersonal. Då och då bjuds det på hembakat bröd. Aktiv samverkan finns också med föreningslivet, t.ex. Hembygdsföreningen, idrottsföreningar och Föräldraföreningen.

Skolan har goda studieresultat och elever med stark vilja. Med glädje, engagemang och delaktighet arbetar vi på vetenskaplig grund för att öka kunskap, kreativitet och lust att lära. På skolan arbetar vi kontinuerligt och strategiskt med kvalitetsfrågor och skolutveckling genom att formulera uppdrag för ständiga förbättringar. Skolan ingår också i ett samarbete med tre andra skolor där personalen har möjlighet att diskutera pedagogiska frågor med kollegor, i syfte att vidga vår erfarenhet.


Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler, vi behöver dig!

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.
Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla – vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 1-6, utifrån behörighet. I övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: L 273-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=584f420e-8886-478b-b22f-33b242149948&TK=de23bae0-3635-4a58-bf01-75e76eddf49f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 5
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvinnosjukvården i Hudiksvall söker undersköterskor

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har åtta platser och är en samvårdsavdelning med Gynekologi som har fyra vårdplatser.

Vår gynekologiska mottagning innefattar också bland annat en abortmottagning och en fertilitetsmottagning som delvis sköts av barnmorska/sjuksköterska.

Det här är tjänsten för dig som vill jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall.

Välkommen med din ansökan!


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska vid gynekologiska avdelningen, BB och förlossning.

Du går på individuellt schema i timecare och på en 37-timmars arbetsvecka vilket också kan innebära nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning är ett krav. Barnsköterskeutbildning och tidigare yrkeserfarenhet är meriterande.

Vi söker dig som är van att ta eget ansvar, är lyhörd och har ett gott bemötande. Du är duktig på att arbeta patientnära med stor lyhördhet för patienternas behov.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: Professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och Öppenhet & ärlighet.

Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: RS 2017/1848
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=21b55646-358d-49e3-9d6d-99ad94232e4e&TK=27a85bbb-b933-4510-8fe3-2f2ace36e367
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till ortoped-/urologavd Hudiksvall!

OM UPPDRAGET

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till en ortoped-/urologavdelning i Hudiksvall. Behov finns från v 48-52.
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på ortoped-/urologavdelning. Arbete treskift.

Din profil
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Gärna erfarenhet av urologi och ortopedi.

OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 40599
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=40599&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
16867  Sundbyberg Sverige
Hemsida: https://centriccare.eu/
  
Platsannons

Sjuksköterska sökes till HIA i Hudiksvall!

OM UPPDRAGET

För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska med kardiologikompetens till HIA i Hudiksvall. Behov finns från v 52.
Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbete som sjuksköterska på hjärtintensivvårdsavdelning.

Din profil

Minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska samt erfarenhet av kardiologi och akutsjukvård.

OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 41507
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=41507&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
16867  Hudiksvall Sverige
Hemsida: https://centriccare.eu/
  
Platsannons

Intensivvårdssjuksköterska till Hudiksvall

OM UPPDRAGET
För våra kunders räkning söker vi nu en duktig intensivvårdssjuksköteska till IVA i Hudiksvall. Uppdraget sträcker sig från och med v.45-46 samt v.52
Framför allt nattjänstgöring.
Vi hjälper till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbete som intensivvårdssjuksköterska på intensivvårdsavdelning.

Din profil
Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet som intensivvårdssjuksköterska i Sverige. Du ska vara trygg i din roll och vana av att jobba självständigt.

OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!


Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Intensivvårdssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 42279
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=42279&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: https://centriccare.eu/
  
Platsannons

Skogsekonom till Bollnäs, Edsbyn, Hudiksvall eller Ljusdal

Vill du som skogsmästare, jägmästare eller skogsekonom arbeta hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Vill du ha en yrkesroll som hela tiden erbjuder nya utmaningar? Jobba hos en av Sveriges Bästa Arbetsgivare! Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult.

Drivna skogsekonomer, jägmästare och skogsmästare sökes till LRF Konsult i Hälsingland, Bollnäs/Edsbyn samt Hudiksvall/Ljusdal. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

I din nya roll kommer du att arbeta i nära samarbete med våra fastighetsmäklare. Du kommer att arbeta med skogsinventering, värdering och skoglig rådgivning som en del av vårat team. Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Du kommer även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna

Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Du kommer även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att bidra till LRF Konsults pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.


Vi ser att du är skogsmästare, jägmästare eller skogsekonom. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter - Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Skogsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast, tillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=783
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Granebovägen 3
82431  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.lrfkonsult.se
  
Platsannons

VI BYGGER UPP EN BEMANNINGSPOOL I HUDIKSVALL - SE HIT!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska till ortopedavdelning i Hudiksvall. Uppdraget startar vecka 44-52 med möjlighet till förlängning.
Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka! Vi har ingen möjlighet att ordna boende.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 1487
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1487
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till palliativa teamet i Hudiksvall

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Palliativa teamen arbetar multiprofessionellt och består av läkare, sjuksköterskor, kuratorer, präster och medicinska sekreterare. I teamen arbetar vi tillsammans för att uppnå bästa möjliga livskvalité för patienter och närstående. De flesta av våra patienter har en obotlig cancersjukdom eller ALS-sjukdom.

Teamen samordnar olika vårdinsatser och samarbetar med sjukhusets övriga kliniker samt med kommunens hemsjukvård och primärvården. I enhetens uppdrag ingår även deltagande i utbildning och kompetensförmedling till andra aktörer inom den palliativa vården i regionen. För kompetensutbyte och verksamhetsutveckling anordnas gemensamma träffar mellan de olika teamen i länet. Handledning ges regelbundet till personalen.

Inom verksamhetsområde onkologi finns även dagsjukvård, mottagning, strålbehandling och vårdavdelning. Dessa är lokaliserade på Gävle sjukhus.

Palliativa enheten består av fyra palliativa team i Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall och Gävle och har tillsammans hela Gävleborg som upptagningsområde.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar rådgivning och information till både patient och närstående men även till hemsjukvårdens sjuksköterskor och andra aktörer som är involverade i patienternas vård. Hembesök görs ofta tillsammans med läkare, och som sjuksköterska får du även möjlighet att göra egna hembesök när behov finns.

Arbetet är dagtid, måndag-fredag.
Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med att utveckla den palliativa vården. Vi arbetar patientcentrerat och teambaserat utifrån Region Gävleborgs värdegrund. Erfarenhet och/eller utbildning i palliativ vård är meriterande.

Vi vill att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: RS 2017/1843
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=37dd988c-4977-4dee-bb89-3e3b071b2f87&TK=5431da07-d21f-41e0-bf5c-6a6f9fb06050
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikschef Flügger Hudiksvall

Vi söker dig som med stort engagemang som vill ingå i vårt team och anta utmaningen att fortsatt stärka varumärket Flügger och utveckla vår position på färgmarknaden. Vi söker dig som vill jobba som butikschef för vår butik i Hudiksvall. 
 
Som butikschef är dina huvudsakliga ansvarsområden butikens försäljning, medarbetare, drift och utveckling. En stor del av din arbetstid tillbringar du ute i butiken där du coachar och följer upp butikssäljarna samt säljer våra måleriprodukter och tapeter till konsument och yrkesmåleri. Du arbetar också med att säkerställa leverans och utförande av Flüggers kampanjer i butik. 
 
Vi söker dig som är en engagerad och driven ledare. Du gillar att utveckla och motivera dina butikssäljare. Du är van att hålla ett högt tempo och ser möjligheter i alla lägen. Du har även en hög grad av social förmåga, har lätt för att skapa relationer och brinner för att ge god service. Vidare är du strukturerad och ordningsam samtidigt som du är handlingskraftig och målorienterad. 
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln och att du har arbetat som butikschef tidigare. Att du har ett intresse av måleribranschen ser vi som en självklarhet. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Houtan Ebrahimi . 
 
Ansök här senast den 26:e november 2017. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.   
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön med möjlighet till bonus Fast lön med möjlighet till bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1473&ProjectId=143821&DepartmentId=20074&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flügger AB
Kungsgatan 59-61
82434  Hudiksvall Sverige
Hemsida: www.flugger.se
  

Platsannons

Kock

Alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök såsom allt från varubeställningar, förberedelse, tillredning, tillagning
och upplägg. Även städning och disk av kök och köksutrustning.

Vi söker en duktig ambitiös kock som är stresstålig och gillar att arbeta kvällar och helger.
Ser gärna att du som söker har utbildning och erfarenhet från restaurang kök.
Vi erbjuder ett arbete i en modern restaurang som är populär och arbetar med
råvaror av högsta kvalitet. Du som tycker dig kunna bidra i vårt team är
nogrann och ambitös tveka inte att skicka in din ansökan.

Populär Restaurang och Sportsbar som funnits på orten i 15 år
Ny renoverade moderna lokaler med god kund tillströmning.
Publiceraddatum: 2017-11-05
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: kock
Webbplats:
Epostadress: niklas@manis.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MANI SPORTBAR HANDELSBOLAG
Hamngatan 3
82430  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagogiskt stöd till Iris Hadar i Hudiksvall

Är du student och tycker om att lära ut? Drivs du av att hjälpa andra att uppnå sina mål? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Till kommande arbetsmarknadsutbildningar söker Iris Hadar dig som vill ha en viktig stödfunktion för deltagarna under deras utbildning. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Iris Hadars räkning två studenter som ska arbeta som pedagogiskt stöd. Iris Hadar arbetar för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser. Genom detta arbete får du värdefull erfarenhet inom pedagogik samt möjlighet att komma in både i Iris Hadars samt Academic Works nätverk.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iris Hadar. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som pedagogiskt stöd kommer du att stötta arbetssökande som på grund av funktionsnedsättning har särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i deras undervisning. Du kommer att arbeta som ett pedagogiskt stöd till deltagare för att de själv ska kunna lära sig strategier och studietekniker. Arbetet kräver viss självständighet men du kommer att ha tillgång till kontinuerlig handledning i ditt arbete.

Du behöver ingen sakkunskap inom de specifika områdena utan det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta dessa personer i deras inlärningsprocess. Du kommer även att sköta dokumentation och annan administration kopplat till uppdraget.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en utbildning som innehåller pedagogik. Intressanta utbildningar är exempelvis lärare, socionom eller personalvetare och vi ser gärna att du har minst ett år kvar på dina studier.


* Har erfarenhet från tidigare arbete med funktionsnedsatta personer, exempelvis vård- och omsorgsarbete, skolassistent. Huvudsaken är att du har en pedagogisk inriktning.
* Kommunicerar på svenska obehindrat i såväl tal och skrift, då det krävs i kommunikation och dokumentation med arbetssökande.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd.

Som person är du strukturerad och kan prioritera bland dina och andras uppgifter effektivt. Du har lätt för att skapa kontakt med människor då du är lyhörd och smidig i din kommunikation. Vidare drivs du av att hjälpa till och sprider gärna vidare ditt engagemang.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Behovet kan komma att variera men cirka 1-2 dagar i veckan samt extra vid ledigheter som under jul och sommar.
* Placering: Hudiksvall
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iris Hadars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets-eller studiesituation. De är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar exempelvis ADHD. Idag finns Iris Hadar på närmare 70 orter runt om i landet.
Publiceraddatum: 2017-11-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 14996447
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/pedagogiskt-stod-till-iris-hadar-i-hudiksvall/14996447?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Storgatan 29
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Produktionsingenjörer till Hexatronic

Om oss
Hexatronic Cables &amp; Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, blåsfiber, dukt, kopparkabel samt nätmateriel.

Hexatronic C&amp;I utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för bland annat transportnät, fiber till hemmet, sjökabel. Företaget har 200 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget.

Hexatronic C&amp;I verkar på en växande global marknad med säljkontor i Sverige, Norge, Finland, England och USA. Läs mer om företaget på hexatronic.com.

Hexatronic C&amp;I är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation.

Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät och tillsammans kan bolagen tillhandahålla ett komplett sortiment av passiv infrastruktur. Koncernens aktie är listad på Nasdaq Stockholm. Läs mer om koncernen på hexatronicgroup.com


Dina arbetsuppgifter
Vi fortsätter växa och står nu i läget att välkomna fler produktionsingenjörer till vårt drivna och engagerade tekniklag.

Patrik Hedman som anställdes hos oss som produktionsingenjör under våren 2017, beskriver sin tid hos oss hittills:

-Tidigt i min anställning fick jag förtroendet att ta stort ansvar i den största investeringen i Hexatronics historia. Ett stort och komplext investeringsprojekt med ett brett omfång. Inriktningen på utmaningarna jag möts av passar mig, och att få det här förtroendet säger en del om kulturen som råder här. Jag blir dagligen positivt utmanad i mitt jobb, och kollegialt stöttas man av ett gäng med imponerande inställning och kompetens.

Han avslutar:
-Lagandan är viktig hos oss och det är tydligt att alla är här för att vi vill göra skillnad.

Patriks resa är ett exempel på hur vi ser på vår personal; vi vill matcha din kompetens och vilja mot de behov vi har.

Det dagliga arbetet som produktionsingenjör innebär att analysera, och efter det strategiskt planera och lösa produktionsutmaningar. Du kommer att leda projekt inom processutveckling, kvalitets- och förbättringsprojekt. Din kompetens är efterfrågad ute i organisationen, vilket gör att du kommer att fungera som ett bollplank som stöttar övriga avdelningar med produktions- och kvalitetsoptimering.

Magnus Hillgren, ansvarig för avdelningen, sammanfattar med orden:
-Vi fortsätter den framgångsresa vi varit inne i sedan starten av Hexatronic. Jag ser våra medarbetare komma hit och gå hem med energi. Lagkänsla och samarbete bygger hela vår filosofi på, och det är personalen som är anledningen till våra framgångar. Att ingå i teknikteamet innebär att arbeta med framtiden och lösningar som inte sett dagens ljus. Det är fantastiskt roligt att vi nu kan välkomna fler till oss. Som ledare vill jag ge stor eloge till vår personal som gör vårt företag till en otroligt härlig arbetsplats.


Din profil
Hos oss är din inställning viktigast. För att lösa de strategiska och tekniska delarna i arbetet krävs att du är akademiskt utbildad, minst högskoleingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskaper från liknande arbete.

Du är medveten om att detta inte är en one man show; utveckling bygger på samarbete. Du omges dagligen av många kontaktytor att samarbeta med för att kunna driva verksamheten mot de uppsatta målen.

Ditt fokus, förutom att fokusera på utveckling och förbättringar, är att på ett motiverande sätt involvera de som ingår i dina projekt. Du är strategen som analyserar och engagerar dig i de tekniska frågetecknen. Du växlar smidigt mellan hanteringen av löpande produktionsfrågor, förbättra nuvarande tillverkningsmetoder och verka för långsiktigt hållbara lösningar. Du ser till att vår produktion är effektiv och du letar aktivt och analytiskt efter ständiga optimeringar i våra flöden, som i slutändan resulterar i lönsamma processer.

Tillsammans bygger vi vårt varumärke till branschens högst ansedda. Vi utmanar och levererar de mest attraktiva produkterna. För att ligga på den nivån behövs vältrimmade, effektiva produktionsprocesser, genomtänkt och strategiskt förbättringsarbete. Vår teknik är motorn i vår expansion vilket kommer att göra dig till en viktig nyckelspelare.


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork. För alla frågor om rollen kontakta gärna rekryteringskonsult Sofie Lambertsson på 0733-51 27 21.
Du söker tjänsten på www.clockworkpersonal.se, senast den 3 dec 2017
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3675
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3675&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till allmänpsykiatriskavdelning Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Söker du en varierande tjänst där du får arbeta med olika psykiatriska sjukdomar? Vill du vara en del av ett engagerat team som drivs av en helhetssyn på patientens behov? Vill du påverka verksamhetens kvalitets- och utvecklingsarbete? Då är du varmt välkommen att söka till oss!

Allmänpsykiatriska avdelningen Hudiksvall söker sjuksköterskor som vill arbeta i en modern psykiatrisk verksamhet och tillsammans med oss driva utveckling för att möta framtidens behov. Här behöver vi dig som sjuksköterska, du kommer att spela en ytterst central roll i detta arbete, du har ett intresse för psykiatri och utvecklingsarbete. Vuxenpsykiatrin Gävleborg ligger i framkant och är bäst i landet när det gäller att använda strukturerad diagnostik för att diagnostisera bipolär sjukdom. Vår målsättning är att anpassa vårdens resurser efter varje enskild patients behov och önskemål. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet genom att utvärdera vårdinnehåll och patientresultat.

Allmänpsykiatriska avdelning har 18 vårdplaster, avdelningen har akutintag dygnets alla timmar. Vi har ett nära samarbete med Hälsinglands psykiatriska öppenvårdsmottagningar och kommunpsykiatrin. I verksamheten finns även telefonrådgivning samt öppenvårdsbaserad behandling såsom ECT (elektrokonvulsiv behandling) och LMAB (Läkemedelsassisterad behandling av opiatberoende).

På avdelningarna arbetar psykiatriker, ST-läkare, AT-läkare, psykiatrisjuksköterskor, sjuksköterskor, skötare, vårdledare, kurator, och medicinsk sekreterare.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska vid psykiatrins heldygnsvård har du en viktig roll i teamet som arbetar med patientens återhämtning. I samarbete med kollegor från olika yrkeskategorier bedömer du den enskilde patientens behov av stöd, vård och behandling Du arbetar nära patienten och samarbetar med psykiatriska öppenvården, andra vårdgivare/samhällsinstanser samt med närstående. Du ansvarar för dokumentation och distribution av läkemedel. Att handleda studenter och nya medarbetare är en naturlig del av dina arbetsuppgifter.

Efter en introduktion som är anpassad efter dina behov väntar en stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Arbetet på avdelningen ger dig en bred inblick i olika psykiatriska sjukdomstillstånd.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en kollega som är utbildad psykiatrisjuksköterska. Vi söker även dig som är ny inom området psykiatri och vill växa in i yrket, där vi efter en tids anställning kan erbjuda vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatri.
Som person är du positiv, engagerad, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och ansvarstagande och ser möjligheter istället för hinder.Vidare delar du gärna med dig av din kunskap/kompetens. Du är stabil även under stressiga förhållanden.
Viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor med psykiatrisk problematik och att du vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Om detta verkar spännande och du tycker att beskrivningen passar in på dig så väntar vi nu på din ansökan.

Meriterande är yrkeserfarenhet inom området psykiatri/missbruksvårdÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RS 2017/1629
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d926e2d0-ff87-4d32-bb83-5cd3c279c501&TK=48a4896e-e39a-414d-a4e4-2a171f109a64
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Handläggare skolskjuts och förvaltningsövergripande

Lärandeförvaltningen söker:
Handläggare skolskjuts och förvaltningsövergripande samordning

Lärandeförvaltningens verksamhet innefattar förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning, totalt ca 1200 medarbetare och 6500 elever.
Förvaltningen arbetar för att verksamheten ska kännetecknas av samhällstjänster av högsta kvalitet, bidra till ett blomstrande näringsliv och en attraktiv och hållbar livsmiljö. Detta ska göras på ett sådant sätt att man upplever en balans mellan arbete och fritid.
Hos oss skall alla barn, elever och vuxna känna Jag kan- Jag vill- Jag vågar.

ARBETSUPPGIFTER
Planera, samordna, utföra uppgifter och fatta beslut i skolskjutsfrågor och transport till och från nattisverksamhet. Förvaltningens samordnare i genomförandet av önskad sysselsättningsgrad. Förvaltningens kontaktperson för fristående skolor, fritidshem och förskolor. Fatta beslut om bidrag till fristående enheter, dock ej tilläggsbelopp särskilt stöd, men samordna sådana ärenden. Fatta beslut om interkommunal ersättning för alla skolformer. I uppdraget ingår budgetansvar. Genomföra uppdrag inom enheten förvaltningsstöds ansvarsområde.

Arbetet kräver stor kreativitet och hög initiativförmåga. Du ska självständigt kunna planera arbetet och göra prioriteringar eftersom flera uppdrag pågår ständigt samtidigt. I uppdraget ingår att hantera överklagandeärenden.

Tjänsten är centralt placerad på Lärandeförvaltningen och ingår i enheten förvaltningsstöd. Genom sitt stödjande arbete ger enheten huvudmannen och verksamheterna förutsättningar att höja kvaliteten, säkerställa likvärdigheten och öka måluppfyllelsen i verksamheterna så att barns och elevers lärande främjas.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha minst tre års erfarenhet från offentlig förvaltning. Högskoleutbildning i offentlig förvaltning är meriterande. Kompetenser som flexibilitet, noggrannhet, ansvarsfullhet, initiativrikedom, självständighet, stresstålighet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för denna befattning. I uppdraget ingår tät kommunikation med medarbetare med liknande uppdrag. Regelbunden kommunikation och samarbete med förvaltningschef, verksamhetschefer, enhetschefer, transportavdelning och externa skolskjutsentreprenörer. Befattningsinnehavaren ska kunna informera och ge stöd inom de områden som beskrivs i arbetsuppgifter.

Intervjuer är planerade att ske 30 nov samt 1 dec.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Servicehandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Enligt datum eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: L 272-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=45e3db96-1692-474c-ac64-fd22ca09c4cc&TK=a7c4ef74-ce49-4d7b-9ca8-6b72c260fa62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Lärandeförvaltningen
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Värvare till en av sveriges viktigaste hjälporganisationer i Hudiksvall

LNX Marketing jobbar exklusivt med försäljning, marknadsföring och medlemsvärvning på uppdrag av företag och organisationer inom en rad olika branscher. Vi är deras ambassadörer på fält och är deras ansikte utåt. Nu söker vi personal till vår avdelning inom värvning av medlemmar och månadsgivare i Hudiksvall!

Tjänsten
Du blir anställd av oss och representerar vår uppdragsgivare som är Sveriges främsta organisation för stöd av forskning om hjärt och lungsjukdomar.
Vårt uppdrag är att sprida information, diskutera och värva fler månadsgivare åt denna hjälporganisation. Vi vill skapa trevliga kontakter med seriöst innehåll och för bästa möjliga upplevelse för kund och värvare så träffar vi kunderna via personliga möten ansikte mot ansikte där människor finns. (EJ Telemarketing)

Vem söker vi?
Du behöver inte ha jobbat med värvning eller försäljning tidigare för att söka till oss. Det du behöver kunna får du utbildning i hos oss. Kanske kommer du från en helt annan bransch eller tog du nyss studenten? Det viktiga är att du är nyfiken på försäljning och vill ha ett socialt och utmanande jobb med unga, energifyllda kollegor!

Vi söker dig som
 Vill ha ett socialt arbete där man träffar människor.
 Tycker om att sprida positiv energi.
 Trivs med att samarbeta och jobba nära sina kollegor.
 Brinner för personliga möten och tycker om att jobba mot mål och resultat.
 Kan tänka dig att vara med och jobba för en bättre värld.

Arbetsdagen:
Vi startar alltid med morgonmöte, teambuilding och utbildning med projektledare och gruppledare. Sedan åker vi tillsammans ut till aktuellt arbetsområde.

Vi erbjuder dig som anställd hos oss:
Garantilön
Rörlig lön utan tak
 Utbildningsperiod i 10 dagar
 Utbildning i säljtekniker och säljkunskap i alla nivåer
 Individuell coaching för att du ska nå dina mål
 Alla möjligheter till karriär
 Sociala events och kick offs
 Detta tillsammans med trevliga och motiverande kollegor

Tjänsterna skall tillsattas genast, skicka in ansökan NU!!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95059
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LNX Marketing
Mullvadsvägen 6
75591  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till BUP-mottagningen i Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en länsövergripande verksamhet i Region Gävleborg. Mottagningen i Hudiksvall servar norra Hälsingland, det vill säga Ljusdal, Nordanstig och Hudiksvall. Mottagningens uppgift är att bedöma, utreda och behandla barn och unga 0-17 år med allvarlig psykisk ohälsa. Familjearbete liksom samverkan med kommunens socialtjänst och skola såväl som Region Gävleborgs barn- och ungdomshabilitering, barnmedicin och primärvård förekommer ofta. Vi strävar efter ett brett behandlingsutbud utifrån olika teoretiska synsätt. Vi är cirka 20 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som sekreterare på BUP har du ett stimulerande och varierande arbete. Du ska ha ett serviceinriktat förhållningssätt då det ofta är du som först möter och välkomnar patienter till mottagningen. Du arbetar också i nära samverkan med all personal och Ditt arbete bidrar på ett påtagligt sätt till behandlande personals framgång i arbetet. Dokumentationsarbetet, som tar en stor del av din tid, lägger en viktig grund för ordning och reda och därmed en hög patientsäkerhet.

Sekreterarskap vid ronder och planeringsmöten är också en viktig del i jobbet.
Utöver dessa arbetsuppgifter förekommer även andra praktiska, administrativa och verksamhetsstödjande uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Medicinsk sekreterare. Gärna erfarenhet av att arbeta i de olika administrativa system som ligger som grund för patient- och planeringsarbete. God förmåga att ge ett serviceinriktat och gott bemötande till patienter, samverkanspartners och medarbetare.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: RS 2017/1833
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b7cfde0-f92a-43f6-8c1c-a325960fe88d&TK=a0721034-7229-481c-9500-73400d307582
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lageransvarig/Orderadministratör

Om företaget
HSP Gripen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydraulisk griputrustning för materialhantering under varumärket och produktnamnet Gripen. Huvudsakliga användningsområden är för skogstransport på skotare och lastbilar, för materialhantering och sortering på mark- och anläggningsmaskiner, samt vid hantering av stora volymer i hamnar och på virkesterminaler. Över 80 modeller erbjuder helt enkelt en grip för varje situation!
Företaget är sedan starten 1994 ett av de ledande inom sin nisch. Bolaget är familjeägt med basen i Hudiksvall, norra Hälsingland. Där HSP Gripen har all sin tillverkning i egen regi. Av den totala produktionen går cirka 60% till den utländska marknaden. Produkterna tillverkas med den senaste tekniken för att kunna producera verktyg med absolut högsta kvalitet. Produktionen sker med hjälp av laser-, gas- och plasmaskärning, robotsvetsning samt bearbetning i CNC-styrda maskiner med tillhörande robotceller. Allt för att nå en så effektiv produktion som möjligt. För bästa finish och kvalitet tvättas, blästras och pulverlackeras alla gripare innan de monteras och skeppas. HSP Gripen är framtagen för att användaren ska kunna hålla en hög produktivitet och ett högt tempo!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en person som ska ansvara för våra in och utleveranser.
Du kommer att ta emot och hantera reservdelsbeställningar och således hålla kontakt med kunder och fraktbolag gällande leveranser, se till att ankommande gods hamnar på rätt plats, sköta rapportering av in och utleveranser i MPS systemet, hämta/lämna leveranser på orten, se till att det finns detaljer framme för monteringen, sköta löpande inventering, orderrapportering, reklamationshantering samt allmänna administrativa uppgifter.

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Det är en klar fördel om du har ett tekniskt intresse och har erfarenhet av tillverkande industri. Du har en naturlig fallenhet för att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt och gillar detta. Vi ställer krav på en hög social kompetens och ett inre driv till att lyckas i denna roll på lång sikt.
Meriterande är om du har kunskap av MPS system. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och engelska är meriterande. Du innehar B-körkort.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning &amp; Rekrytering och hänvisar frågor om tjänsten till Olof Westling, 073-3512734 eller Karin Tenberg, 073-3512708.

I denna rekrytering har vi löpande urvalsprocess vilket innebär att rekryteringen kan komma att avslutas tidigare än sista ansökningsdag.
Läs mer om tjänsten och ansök via:
www.clockworkpersonal.se senast 22 november.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lagerplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 3669
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3669&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

CNC-operatör för skärmaskin/kantpress

Om företaget
HSP Gripen utvecklar, tillverkar och marknadsför hydraulisk griputrustning för materialhantering under varumärket och produktnamnet Gripen. Huvudsakliga användningsområden är för skogstransport på skotare och lastbilar, för materialhantering och sortering på mark- och anläggningsmaskiner, samt vid hantering av stora volymer i hamnar och på virkesterminaler. Över 80 modeller erbjuder helt enkelt en grip för varje situation!
Företaget är sedan starten 1994 ett av de ledande inom sin nisch. Bolaget är familjeägt med basen i Hudiksvall, norra Hälsingland. Där HSP Gripen har all sin tillverkning i egen regi. Av den totala produktionen går cirka 60% till den utländska marknaden. Produkterna tillverkas med den senaste tekniken för att kunna producera verktyg med absolut högsta kvalitet. Produktionen sker med hjälp av laser-, gas- och plasmaskärning, robotsvetsning samt bearbetning i CNC-styrda maskiner med tillhörande robotceller. Allt för att nå en så effektiv produktion som möjligt. För bästa finish och kvalitet tvättas, blästras och pulverlackeras alla gripare innan de monteras och skeppas. HSP Gripen är framtagen för att användaren ska kunna hålla en hög produktivitet och ett högt tempo!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en operatör som ska arbeta vid stationerna för plasmaskärning, materialkapar samt kantpress.
Manuell svets och/eller robotsvets kommer också att förekomma.
Du kommer att arbeta självgående och själv hålla ordning och reda på din arbetsstation. Du kommer att arbeta i en modern verkstadsmiljö centralt i Hudiksvall.

Din profil
Är du teknikintresserad? Har du verkstads- och/eller svetskompetens? Vill du utvecka ditt kunnande? Då är du rätt person för oss!
Vidare ser vi gärna att du har god datorvana, kunskap av MPS system, kunskap om plasmaskärning, gasskärning, truck och traverskort är meriterande. Utbildning på aktuella maskiner ges på plats. Som person är du positiv, strukturerad, initiativ- och ansvarstagande samt självgående. Du har en hög arbetsmoral och en positiv inställning.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning &amp; Rekrytering och hänvisar frågor om tjänsten till Olof Westling, 073-3512734 eller Karin Tenberg, 073-3512708.

I denna rekrytering har vi löpande urvalsprocess vilket innebär att rekryteringen kan komma att avslutas tidigare än sista ansökningsdag.
Läs mer om tjänsten och ansök via:
www.clockworkpersonal.se senast 22 november.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 3668
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3668&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Demopersonal som vill sprida matglädje i Hudiksvall!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i sin hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men i det stora hela så går det ut på att presentera produkter ur sortimentet, berätta om dessa, dela ut gratis smakprov, förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men om ett sånt intresse finns är det givetvis en bonus! Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som hela tiden samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Vi kommer kunna erbjuda 1-3 pass i veckan att välja bland med 6-8 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, studier eller deltidsanställning. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.

Vi söker dig som är: - positiv, glad och energifylld - serviceinriktad - framåt och kontaktsökande - brinner för att inspirera kunder. Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

Om oss
United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
http://www.umg.se/
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Eventpersonal Hudiksvall
Webbplats:
Epostadress: paulina.mariadotter@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  

Platsannons

Förskollärare till Malsta förskola

Lärandeförvaltningen söker: Förskollärare till Malsta förskola

Malsta förskola har 2 avdelningar, Enbacken och Björkhagen. På Enbacken vistas barn i åldrarna 1 till 3 år, och på Björkhagen är det barn i åldrarna 3 till 5 år. Eftersom Malsta förskola är en liten förskola är barn och pedagoger mycket tillsammans. Förskolan är lantligt belägen med promenadavstånd till fina naturområden. Vi har skapat en kreativ förskolegård där barnens behov av rörelse och gemenskap tillgodoses. En del av gården är skogstomt med ett timrat vindskydd och grillplats och i övrigt finns det olika lekområden för barnen utifrån förskolans läroplan. Ett stenkast från förskolan ligger Malsta skola och fritids. 2016 blev Malsta förskola kvalitetscertifierad inom Qualis och under våren 2017 blev Malsta förskola Grön Flagg certifierade.

Här arbetar engagerade pedagoger som brinner för barnens undervisning utomhus och inomhus i utvecklade lärmiljöer. Vill du vara en del i vår verksamhet så sök tjänsten till vår förskola!

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som förskollärare. Vi erbjuder bland annat utbildad mentor för nyexaminerade lärare. Det finns även karriärmöjlighet, då vi som en av de första kommunerna i Sverige, erbjuder förskollärare att bli förstelärare.

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.

Vi fortsätter att utveckla verksamhetens innehåll i förskolan – vill du vara med?

https://www.youtube.com/watch?v=4UvKDJKa01wARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är:

- Att ansvara för planering uppföljning och utvärdering av den pedagogiska verksamheten utifrån förskolans läroplan.
- Att tillsammans med arbetslaget genomföra pedagogisk verksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.
- Att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Före erbjuden anställning ska ett utdrag ur polisens register uppvisas .

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: L 271-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4e7e7c49-2744-452b-8401-b069bbd272c7&TK=5cf00059-6310-4102-8a4b-1a603546ce0c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 2
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Björkbergs förskola

Lärandeförvaltningen söker: 3 förskollärare till Björkbergs förskola

Björkbergs förskola tillhör lärområde 2 inom lärandeförvaltningen i Hudiksvalls kommun. Förskolan byggdes 1975 och har under åren haft många olika former av barnomsorg. Förskolan har inför hösten 2017 fem avdelningar Björnen, Giraffen, Elefanten, Lejonet och Vargen där alla avdelningar är åldersintegrerade med barn i åldern 1 – 5 år.

Vi har ett öppet klimat med gott samarbete mellan avdelningarna och viss verksamhet har vi gemensamt eller i tvärgrupper i huset som ex. Knatteorkester, rörelse och Grön Flagg arbete. Hösten 2017 blev förskolan certifierade inom Grön Flagg och arbetet har innehållit delar som hälsa/livstil och närmiljö med fokus på rörelse, återvinning och värdegrundsarbete genom ett material som heter Snick och Snack. Vår förskola har en stor gård full av möjligheter för barns utveckling och lärande, här finns en varierad miljö i form av odlingsmöjligheter, grönytor, skogsdungar med klätterträd och slänter. I vår närmiljö har vi dessutom tillgång till skog samt skridskobana och längd skidspår om vintern.

Förskolan är en mångkulturell förskola med många olika språk. På Björkbergs förskola har vi skapat ett språktorg som blir en gemensam samlingsplats och där finns en mängd olika material på många olika språk som också lånas ut till föräldrar. 2014 blev förskolan kvalitetscertifierad genom Quais kvalitetsverktyg.

Här arbetar engagerade pedagoger som brinner för barnens undervisning utomhus och inomhus i utvecklade lärmiljöer. Vill du vara en del i vår verksamhet så sök tjänsten till vår förskola!

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som förskollärare. Vi erbjuder bland annat utbildad mentor för nyexaminerade lärare. Det finns även karriärmöjlighet, då vi som en av de första kommunerna i Sverige, erbjuder förskollärare att bli förstelärare.

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.

Vi fortsätter att utveckla verksamhetens innehåll i förskolan – vill du vara med?

https://www.youtube.com/watch?v=4UvKDJKa01w


ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som förskollärare är:

- Att ansvara för planering uppföljning och utvärdering av den pedagogiska verksamheten utifrån förskolans läroplan.
- Att tillsammans med arbetslaget genomföra pedagogisk verksamhet för barn i åldrarna 1-5 år.
- Att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: L 270-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f10c093d-5c0c-4470-8e4f-6c8fc5e8db7f&TK=84a13d6d-cf21-4b78-8e93-522e7af5ee5e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 2
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Verksamhetschef elevhälsa

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom cirka en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 Glada Hudikbor.

Vi i lärandeförvaltningen vill tillsammans med dig fortsätta vårt gemensamma arbete att med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund öka kunskap, kreativitet, utveckling och lärande. Barn, unga och vuxna ska känna ”jag kan, jag vill, jag vågar”.
Vill du vara med tillsammans med oss och utveckla Hudiksvall till en kommun som upplevs som Sveriges bästa kommun att leva och verka i?

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef ansvarar du för elevhälsa och leder verksamheten mot fastställda mål. Elevhälsan ska enligt Skollagen vara förebyggande och hälsofrämjande men ska även tillgodose krav enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt Socialstyrelsens föreskrifter. Tillsammans med medarbetarna har du som chef uppdrag att utveckla elevhälsan så att kvaliteten i verksamheten systematiskt utvecklas och säkras utifrån gällande lagstiftning. Inom verksamhetsområdet ingår både personal- och ekonomiansvar.
Som verksamhetschef arbetar du nära förvaltningschefen och ingår i lärandeförvaltningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen med pedagogisk inriktning eller högskoleexamen motsvarande någon av de personalkategorier som ingår i elevhälsan (skolkurator, skolpsykolog, skolsköterska eller specialpedagog) eller tidigare arbete som rektor med lämplig erfarenhet för uppdraget. Ledarerfarenhet, kunskap om elevhälsans lagstiftning och uppdrag samt om Skollag, Läroplan, kommunala råd och riktlinjer och andra författningar, är ett krav. God förståelse för en politiskt styrd organisation och lätt för att skapa goda relationer med omgivningen. Som ledare har du mycket god förmåga att engagera, entusiasmera och motivera medarbetare till att nå goda resultat. Du har gott förtroende hos såväl interna som externa samarbetspartners och trivs med att samverka och bygga nätverk. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom god analytisk-, pedagogisk- och initiativförmåga. Utbildning inom organisation, ekonomi och ledarskap är meriterande så är även dokumenterad erfarenhet av budgetarbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske 4 och 5 december. Eventuellt tillkommer en djupintervju.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: L 269-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7b00c62-2a0e-4987-849d-eda55fefa208&TK=01bf0583-8599-4a87-b4a6-81d896c55da6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Lärandeförvaltningen
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.hudiksvall.se/Utbildning--arbete/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till medicinavdelningen i Hudiksvall

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Vi är en vårdavdelning som vårdar de flesta patientergrupper med internmedicinska diagnoser och som därmed ger dig en möjlighet att få en bred erfarenhet och hög medicinsk kunskap. Strokeenheten med 10 vårdplatser är en del av avdelningen och du har möjlighet att välja mellan att ha din huvudplacering på vår strokeenhet eller den övriga internmedicinska delen, men kan även välja att rotera. Vi arbetar med olika ansvarsområden för all personal. Du har stora möjligheter att vidareutbilda dig mot våra olika specialiteter, intern strokekompetensutbildning utifrån nationellt koncept startas upp vår och höst, våra sjuksköterskor erbjuds att delta i utbildningskonceptet AMLS (Advanced Medical Life Support) som bedrivs två gånger per år. Vi bemannar sjuksköterskebaserad strokemottagning och externa stroketeamet med sjuksköterska en dag per vecka.

Vi är ett glatt och omtänksamt gäng som arbetar aktivt med att alla ska trivas och få utvecklas i sin profession, för att kunna ge våra patienter en god vård. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på internmedicinsk vårdavdelning.

Dag-, kvälls- och nattjänstgöring ingår i anställningen. Vi använder oss av Time-Care schema, anpassar din introduktion efter din erfarenhet, som nyutbildad sjuksköterska är den 6 veckor. Som ny sjuksköterska erbjuds du en mentor under ditt första år.KVALIFIKATIONER
Sjuksköterskeexamen.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker efter överenskommelse.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: RS 2017/1656
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d2623b69-ce9c-43f1-bd19-608fb0d9aa73&TK=d8746f38-acb8-4058-a73d-ccd478f40da0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektkoordinator

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.

Social och omsorgsförvaltningens ledord är inkluderande, framåtanda, pålitlighet och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Social och omsorgsförvaltningen söker en projektkoordinator till projekt SCEN:SE under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
SCEN:SE är ett kulturprojekt för barn och unga med omfattande funktionsvariationer. Projektet genomförs i samarbete med Glada Hudik-teaterns Supporterklubb, Folkteatern Gävleborg, Hälsinglands Museum och ett flertal skolor från Gävleborgs län.
Projektkoordinatorn ska samordna alla delar i projektet och vara en länk mellan projektets olika samarbetspartners. Arbetet innebär strategiskt planerande, marknadsföring, administrativt arbete, uppföljning och ekonomi.
Tjänsten är deltid (50%) första halvåret och från och med september 2018 kommer tjänstgöringsgraden att öka till och med projekttidens slut i maj 2020.
Arbetet kommer att vissa perioder innebära en del kvällar och helger.
Tjänsten är placerad i Hudiksvall men kommer att innebära en del resor, framförallt inom länet.

KVALIFIKATIONER
Relevant utbildning inom kulturområdet samt erfarenhet från arbete med barn och unga med funktionsvariationer. Goda kunskaper i engelska. Kunskaper och goda kontakter inom kultur och skola samt kunskap om Gävleborgs län. Erfarenhet från att arbeta i offentlig sektor. Gärna erfarenhet av administrativt arbete och ekonomisk uppföljning. Önskvärt är goda kunskaper i kommunikation och layout. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort ett absolut krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 Eller enligt överenskommelse Under förutsättning att erforderliga beslut fattas. , upphör: 2018-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: A727448
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62db4762-7ec6-40e0-bae7-6c9524e9575e&TK=43346149-4ecf-49da-9979-71a4111fdb78
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Social- och omsorgsförvaltningen
Hudiksvall
82480  Hudiksvall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SSK med erf. av ortopedi/urologi sökes till Hudiksvall

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedisk/urologisk akutvårdavdelning .

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet av arbete från ortopedi/urologi. Goda kunskaper i pre- och postoperativ omvårdnad samt akut omhändertagande. Vidare vill du vill arbeta som bemanningssjuksköterska och kan arbeta självständigt. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra konsulternas vardag. Genom att ha människan i fokus erbjuder vi hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Just nu söker vi en Leg. sjuksköterska med ett par års erfarenhet av arbete från ortopedi/urologi till uppdrag hos kund i Hudiksvall.• Hög och konkurrenskraftig lön baserad på din kompetensnivå • Konsultchef som förstår dig genom egen klinisk erfarenhet som Leg. sjuksköterska • Trygga anställningsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@medkomp.se
Övrigt: Kontakta oss på 010 500 55 00 för mer information om uppdraget.
Arbetsplats: 
Adress: Medkomp
Framnäsbacken 4
17166  Solna Sverige
Hemsida: http://www.medkomp.se
  
Platsannons

Servicetekniker till Johans Städmaskiner, Hudiksvall

Arbetet som servicetekniker innebär att du inplanerat eller på kundens begäran åker ut och reparerar eller servar maskiner, antingen på plats ute hos kund eller på vår verkstad i Hudiksvall eller Sundsvall. Arbetet omfattar även att göra beställningar och organisera lokalt lager. Du har möjlighet att planera din vardag, men det är även viktigt att du kan vara flexibel då också kommer att behövas.

Anställningen omfattar heltidstjänst, vardagar 07:00-16:00. Serviceteknikerna utgår från våra lokala verkstäder i Hudiksvall/Sundsvall och kommer även ha tillgång till företagsbil och företagstelefon. Arbetsområdet kommer att vara Hälsingland, respektive Västernorrland. Internutbildning kommer att ske på plats.

Johans Städmaskiner erbjuder:

- Viktig roll i branschens mest spännande organisation
- Passionerade kollegor, och familjär stämning
- Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
- Förmånliga villkor

Vill du representera ett innovativt och expansivt familjeföretag inom städbranschen som säljer och servar städmaskiner?
Johans städmaskiner, som ingår i OrboTech-koncernen, växer och söker nu två Servicetekniker, en till Sundsvall och en till Hudiksvall.

Profilen:
Vi söker nu en servicetekniker med positiv attityd, som är tekniskt lagt och lösningsorienterad. Personen i fråga ska vara organiserad och även vara utåtriktad och självgående då arbetet innefattar mycket kundkontakt samt planering av sin egen tid. Kandidaten vi söker bör ha erfarenhet av reparationer och service, liksom el-kunskap.

Erfarenhet av tidigare försäljning och serviceyrken är också meriterande. Det är viktigt att jobbet är roligt och du ska vilja vara med på Johans resa mot att fortsätta och förändra branschen och erbjuda den bästa servicen.

Kvalifikationer:
- Grundläggande kunskaper inom el
- Tidigare yrkeserfarenhet av reparationer och service, vilket innefattar planering och tidrapportering
- Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav
- Datorvana och kunna föra sig i Svenska, tal och skrift
- Innehavande av B-körkort

Johans Städmaskiner levererar skur- och sopmaskiner samt tillbehör och service. Med verksamhet i Västernorrland, Gävleborg och Jämtland förser vi kommuner, landsting, industri, städbolag, butiker, hotell och restauranger med städmaskiner av hög kvalitet. Bolaget ingår i OrboTech-koncernen är branschens mest expansiva och innovativa företag.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstider vardagar 07:00-16:00
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: https://register.masterhelp.se/candidate/login/0d6bd73a-3f18-402a-9751-b063e1b71340
Epostadress:
Övrigt: Känner du igen dig i profilen och låter jobbet som precis den utmaning du söker? Urvalet kommer att ske löpande, därför bör du ansöka så snart som möjligt. För mer information, besök: www.johans.se och www.orbotech.se eller kontakta vår Servicechef Rasmus Burvall på: 060-789 05 85.
Arbetsplats: 
Adress: Säljpoolen i Sverige AB
Norra industrivägen 1
82434  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.johans.se/
  
Platsannons

Drifttekniker

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarsfull och driven Drifttekniker till vår verksamhet i Hudiksvall.

Som Drifttekniker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll och felsökning.


Tjänsten som Drifttekniker på Caverion innebär ett självständigt arbete. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Enheten består idag av 8 personer. Arbetsplats är Hudiksvalls sjukhus och hälsocentraler i omnejd.

I rollen ingår även

• Daglig kontakt med kunder
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Återrapportering till kund
• Lämna underlag till planerat underhåll
• Tillsyn & skötsel
• Beredskap


Kompetens

• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• Meriterande med Elkunskap
• Meriterande med VVS kunskaper
• B-körkort
• Meriterande med kunskap inom medicinska gaser


 

Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2015 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Marcus Jonsson, tel. 072-721 57 79.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 10 Januari 2017.

Vänta inte med ansökan då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-26
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=EF60B23A66174EC3916F5114E8D978CE&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  

Platsannons

Lärare i årskurs 6 till Iggesunds skola

Lärandeförvaltningen söker: Lärare i årskurs 6 till Iggesund skola

Iggesunds skola ligger ca 10 km söder om Hudiksvall, centralt placerad i tätorten. Skolan är en F-9 skola med fyra arbetslag och ca 460 elever. Vi har en organisation som innebär utvecklingsmöjligheter och ett variationsrikt arbete.
Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler, vi behöver dig!

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.
Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla – vill du vara med?ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 6 samt i övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget. Samarbete, elevfokus och relationsbyggande är viktiga ledord.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet för årskurs 6, En, So, Ma.

Före erbjuden anställning ska ett utdrag ur polisens register uppvisas .

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: L 267-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d256e3c6-2303-4b40-ba93-809115a024d4&TK=a81fa4be-6595-49fc-ae92-107a269ade07
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 6
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i åk 2 till Iggesunds skola

Lärandeförvaltningen söker: Lärare i årskurs 2 till Iggesunds skola

Iggesunds skola ligger ca 10 km söder om Hudiksvall, centralt placerad i tätorten. Skolan är en F-9 skola med fyra arbetslag och ca 460 elever. Vi har en organisation som innebär utvecklingsmöjligheter och ett variationsrikt arbete.
Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler, vi behöver dig!

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara. Utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Hos oss finns det möjlighet att utvecklas och växa i rollen som lärare och därför erbjuder vi bland annat möjligheten att bli förstelärare och lektor. Vi har mentorer för nyexaminerade lärare.

Flyttar du från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kr i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar i minst ett år. Men vi hoppas naturligtvis att du stannar hos oss i många år.

Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att jag kan, jag vill, jag vågar, jag gör.
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla – vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Undervisa i årskurs 2 samt i övrigt utföra de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget. Samarbete, elevfokus och relationsbyggande är viktiga ledord.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet för årskurs 2,

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Flyttbidraget på 10 000 kr beskattas av den anställde.

Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Sysselsättningsgrad 50-100%.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: L 268-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b2b470f2-07ea-4986-a660-aa50a8ee70bd&TK=a05de8a7-a191-4024-9211-27393ee59e86
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 6
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Röntgensjuksköterska till röntgen i Hudiksvall

Division Diagnostik har cirka 450 medarbetare inom två verksamhetsområden, bild- och funktionsmedicin och laboratoriemedicin. Vi har verksamhet på flera orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Våra kunder som både är offentliga och privata ställer höga krav på oss.

Röntgen Hudiksvall har en modern maskinpark med 2 MR, 2 skelett/lunglab, 2 DT, 1 kombinerat interventions och genomlysningslab samt 2 ultraljud. Avdelningen är helrenoverad och invigdes 2014.

Personalen är cirka 60 till antalet och består av yrkeskategorierna: röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinska sekreterare, chefsstöd och receptionist.

ARBETSUPPGIFTER
Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet samt goda möjligheter till kompetensutveckling och om du har rätt kvalifikationer också möjlighet till forskning.

Röntgenavdelningen drivs dygnet runt, vilket innebär att beredskapstjänstgöring ingår.


KVALIFIKATIONER
Legitimerade röntgensjuksköterska eller röntgensjuksköterska med yrkesexamen (i väntan på legitimation).

Förutom kompetens läggs vikt vid den sökandes personliga lämplighet, såsom samarbete och initiativförmåga, servicemedvetenhet och förmåga att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: RS 2017/1775
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f395a63c-d8d2-4ce6-8494-6bf34714c052&TK=48951ea1-3fb2-4e3a-b212-b1b5891edfb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Diagnostik
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Jurist till LRF Konsult i Hälsingland

Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar våra jurister med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt. Vi ser gärna en betoning på det affärsjuridiska och familjerättsliga områdena men uppdrag inom övriga områden förekommer.

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. Vidare är det viktigt att du skapar interna och externa nätverk och håller dig uppdaterad kring nyheter och branschaktuella händelser. LRF Konsult tillhandahåller tjänster inom ett flertal olika kompetensområden och i rollen som jurist är det centralt att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning.


Är du en driven jurist som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till våra kontor i Bollnäs, Söderhamn, Edsbyn, Ljusdal och Hudiksvall söker vi nu en jurist. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Vi söker dig med juristexamen och med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande.
Du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt.


Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter –
Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Affärsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb?id=4372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Granebovägen
82431  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.lrfkonsult.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA TILL ORTOPEDAVDELNING I HUDIKSVALL V 44-52

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska till olika avdelningar i Hudiksvall. Uppdraget startar vecka 44-52 med möjlighet till förlängning.
Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka! Vi har ingen möjlighet att ordna boende.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 329
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=329
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Techsupport Hudiksvall &amp; Söderhamn

Är du den släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar?

Vill du göra det och få betalt samtidigt?

Vi hjälper våra kunder när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. En techbuddy guidar, inspirerar och installerar via telefon eller under ett hembesök. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du tycker om att hjälpa andra och vill lära dig nya saker och utvecklas inom techområdet. Vi tror att du är en person som tycker om utmaningar och gillar att leta upp information på lösningen när det kör ihop sig.

Vi söker dig som älskar tech och har en bred teknisk kompetens. Du är en tech entusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar utan att komplicera till det. Du är förmodligen den som släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar. Du älskar nya prylar och produkter och har koll på smartphones, wifi och datorer.

Med oss kan du vara med och hjälpa förändra elektronikbranchen. Konsumenterna är redo att ta det nästa steget men behöver hjälp att komma över de hinder som idag finns, vi är den hjälpen. Var med oss och hjälp kunden med dess nuvarande teknik och även ge köpråd så kunden aldrig blir missnöjd.

Vi engagerar oss i att säkerställa att produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt och på så sätt kravmärka elektronikprodukter så konsumenter kan känna sig trygga genom hela deras teknikliv.

Vårt engagemang för våra Buddys är stort och vi ser alltid till att de är uppdaterade och utbildade ut till fingerspetsarna. Allt för att kunna vägleda kunden i rätt riktning.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv när du vill jobba, det finns inget krav på hur mycket eller lite du ska jobba. Därför är detta ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har ett annat jobb vid sidan om.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: http://career.techbuddy.se/jobs/16767-techbuddy?promotion=5158-trackable-share-link-arbetsformedlingen-201701
Epostadress:
Övrigt: Glöm inte att utföra kunskapstestet du får en länk till via mail, detta är ett krav för att vi ska gå vidare med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Techbuddy AB
Gyllene Hästens Torg 9
17067  Solna Sverige
Hemsida: http://www.techbuddy.se
  
Platsannons

Systemanalytiker med erfarenhet av produktionsnära IT-system

Systemanalytiker med erfarenhet av produktionsnära IT-system
Enhetsbeskrivning
Vill du jobba i Holmens centrala IT-organisation med att förvalta och långsiktigt utveckla och modernisera IT-stödet inom våra kartong- och pappersbruk? Vill du arbeta på ett av världens mest hållbara företag? Nu har du möjlighet att få jobba tillsammans med oss på Holmen i en mycket spännande bransch, då vi söker en systemanalytiker till applikationsavdelningen inom området produktionsnära IT.

Holmen är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar trävaror, kartong och tryckpapper och bedriver verksamhet inom skogsbruk och energi. Vi är ett företag där nytänkande och utveckling är i fokus. Holmen är utsett till ett av världens mest hållbara företag. Vi placerar oss på plats 21 på prestigefulla Global 100, ett index över de hundra mest hållbara företagen i världen. Holmen placerade sig även nyligen på KarriärBarometerns lista över landets 100 mest attraktiva arbetsgivare.
I rollen som systemanalytiker inom området produktionsnära IT arbetar du tillsammans med affärsområdena Holmen Paper och Iggesund Paperboard. Iggesund Paperboard producerar kartong för konsumentförpackningar och grafiska ändamål vid ett svenskt (Iggesund) och ett engelskt bruk (Workington). Holmen Paper tillverkar tryckpapper för magasin, produktkataloger, direktreklam, böcker och dagstidningar vid två svenska bruk (Braviken och Hallsta).
Holmen IT är Holmens centrala IT-funktion och leverantör av IT-tjänster till koncernens samtliga enheter. Vi är en modern tjänsteorienterad IT-avdelning med en effektiv leverans- och förvaltningsorganisation och en nyligen uppstartad Innovationsavdelning. Vi har Norrköping som huvudort men finns även representerade på andra orter i Sverige.

Din framtida utmaning
Nu söker vi dig som är en lösningsfokuserad och självgående Systemanalytiker och vill bli en del av vårt team som jobbar med produktionsnära IT! Placeringsort kan vara Iggesund eller Norrköping.
I rollen som systemanalytiker på Holmen IT:s applikationsavdelning arbetar du nära verksamheten och har en nyckelroll i att stötta verksamhetens utvecklingsarbete inom IT. Du har en varierad vardag och delar din tid mellan förvaltning av befintliga system och IT-relaterade verksamhetsprojekt.
Du är delaktig i hela kedjan från idé till implementation och dina viktigaste arbetsuppgifter består av att:
- Självständigt fungera som länk och motor mellan IT och verksamheten
- Sätta dig in i verksamhetens behov och sammanställa krav på IT stöd
- Analysera, dokumentera och rekommendera lösningsförslag
- Driva och följa upp leveranser internt på Holmen IT samt mot extern leverantör
- Säkerställa kvaliteten i Holmen IT:s leveranser
- Delta i projekt- och förvaltningsarbete i rollen som projektledare/förvaltningsledare eller som deltagare

För att lyckas i rollen
Du drivs av och tar ansvar för att hjälpa verksamheten att få ut maximal nytta av sina systemlösningar och är kund och lösningsfokuserad. Du kombinerar förståelse för verksamhetsprocesser med god teknisk kompetens.
Som person är du engagerad, analytisk, positiv, noggrann, leveransfokuserad, tar initiativ samt har god samarbets- och organisationsförmåga.
Du har högskoleexamen med IT-inriktning eller annan relevant utbildning för rollen. Du har även flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom IT. Du har erfarenhet från liknande roller och har gärna arbetat inom processindustrin.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av förvaltningsarbete enligt PM3 modellen eller motsvarande samt arbete med systemutveckling enligt Agila arbetssätt och metoder. Du har gärna erfarenhet av projektledning.
Då rollen innebär arbete mot 2 affärsområden på 4 orter så måste du trivas med att resa en del i jobbet.
Vi erbjuder dig
På Holmen får du ett varierat och utmanande arbete i en grupp med erfarna kollegor som ansvarar för applikationsleveransen inom Holmens pappers- och kartongbruk. Du arbetar mot flera av Holmens produktionsenheter i Sverige och England och får ett stort kontaktnät. För rätt person finns möjligheten att påverka hur såväl arbetssätt inom Holmen IT som hur koncernens systemlösningar utvecklas.
Hos oss arbetar du självständigt inom givna ramar och vi prioriterar god arbetsmiljö, effektiva arbetssätt och värdeskapande arbete. Du kommer att känna att du bidrar till Holmens utveckling samtidigt som du har roligt på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Systemanalytiker/Systemutredare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via Holmens egna hemsida www.holmen.com
Arbetsplats: 
Adress: Holmen AB

60188  NORRKÖPING 
Hemsida: http://www.holmen.com
  

Platsannons

Grundskollärare till Svågadalens skola

Lärandeförvaltningen söker:
Grundskollärare till Svågadalens skola

I Svågadalens skola har du möjlighet att ägna dig åt undervisning och undervisningsplanering hellre än att ägna dig åt pappersexercis. Den höga personaltätheten samt det faktum att rektor finns på plats möjliggör detta.

Inom vårt arbetslag har vi ett öppet diskussionsklimat och de korta beslutsvägarna gör att du som lärare har stora möjligheter att påverka verksamheten samt dess inriktning och utveckling.

Skolans lokaler är moderna och fräscha, och skolan har en hög nivå när det gäller teknisk utrustning såsom smartboards, chromebooks till samtliga elever mm. Vi har under det senaste året satsat mycket på skolans utomhusmiljö. Skolan har även en egen ändamålsenlig idrottshall samt slöjdsal.

Skolan ligger i byn Ängebo, Svågadalen, ca 20 km fån centrala Ljusdal och ca 30 km från Delsbo. Vårt natursköna läge gör att vi arbetar en hel del med friluftsverksamhet och vi har även börjat arbeta med s.k Äventyrspedagogik.

Vid skolinspektionens senaste granskning av Svågadalens skola (våren 2017) fann de att skolan till fullo uppfyller författningarnas krav.ARBETSUPPGIFTER
Det här är en unik möjlighet för dig som är en kreativ och nyfiken lärare med intresse för att vara med och utveckla skolarbetet. Arbetet innebär undervisning i en skola som består av två klasser med totalt 25 elever i åldersspannet F-6. Du kommer att arbeta med två duktiga legitimerade lärare, en pedagogisk resurs samt en rektor som finns på skolan.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare
Behörighet att undervisa i Ma/No, engelska eller något estetiskt ämne ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Före erbjuden anställning ska ett utdrag ur polisens register uppvisas .

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Flyttbidraget på 10 000 kronor beskattas av den anställde
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i januari 2018 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: L 265-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d500f0ca-9bfc-48cb-84ff-1674f1f72fa4&TK=fec51213-f646-4d7a-b970-c557c8d4815c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hudiksvalls kommun Grundskolor
Trädgårdsgatan 4
82480  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i ekonomi och juridik

Vi söker en lärare i ekonomi och juridik till Ekonomiprogrammet på Hudikgymnasiet. Tjänsten kan kombineras med andra ämnen om du har behörighet. I tjänsten ingår att vara coach för ett antal elever.

Välkommen till Hudikgymnasiet!

Vi söker nu flera medarbetare till vår gymnasieskola som finns mitt i centrala stan.
Vi har inga åsikter om vilken bakgrund du har eller om du är nyutexaminerad eller erfaren. Vi söker dig som är engagerad, professionell och motiverad.

Du är välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal innan du skickar in din ansökan.
Om du bor på annan ort så kan vi höras för förutsättningar angående flytt och boende.


Hudikgymnasiet är en fristående gymnasieskola mitt i centrala Hudiksvall.
Gå gärna in på vår hemsida www.hudikgymnasiet.se för att få veta mer om oss.
Publiceraddatum: 2017-10-18
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstens omfattning beror på behörighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.lingman@hudikgymnasiet.se
Övrigt: Bifoga gärna din lärarlegitimation. Ansökningar hanteras löpande.
Arbetsplats: 
Adress: HUDIK FRISKOLEUTBILDNING AB
Box 1190
82414  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.hudikgymnasiet.se
  

Platsannons

Frisörer

Trudes Frisörer är ett av Sveriges ledande familje frisör företag i branschen och vi sätter våra medarbetare och kunder i första rummet. Vi har funnits sen år 2001.

Hos oss finns det aldrig problem, bara möjligheter till utveckling.

Vi söker frisörer till Trudes i Hudiksvall

Vi vill helst se en kreativ person som har ett öppet sinne för möjligheter och utveckling inte är rädd för nya utmaningar.

Våra är ledord är, Skönhet, Kunskap, Kvalitet och Service

Vi utvecklas och vårt företag växer, och saknar dig som medarbetare.

Vi vill se dig som medarbetare , som är , framåt, serviceinriktad, har frisörutbildning och älskar att ta hand om våra kunder .

Vi söker en Frisör som brinner för sitt yrke.

Är du intresserad av att hyra stol så finns även dessa möjligheter.

Vill du vara med i vårt team?
skicka ett Cv till trude@trudes.se
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsterna kommer att vara från 50% upp till 100%.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: trude@trudes.se
Övrigt: Skicka din ansökan med cv och personligt brev till oss snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Trudes Frisörer AB

82430  HUDIKSVALL 
Hemsida: Trudes.se
  
Platsannons

Servicetekniker - Hudiksvall

DMG MORI – global innovation leader in metal cutting, with advanced technologies in 5-axis milling or turn & mill machines for 6-sided complete machining.
The DMG MORI group is one of the largest manufacturers of metal cutting machines and a leading global manufacturer of CNC-controlled Lathes and Milling machines. 


Products of DMG MORI include innovative high-tech CNC machines like lathes, milling machines, advanced technologies (ULTRASONIC / LASERTEC) as well as Software Solutions and Systems. Industrial services include a wide range of services in relation to the whole machine lifetime, used machines, accessories and energy solutions.

 

Servicetekniker till DMG MORI Sweden AB
DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner. DMG MORI finns representerat över hela världen med mer än 140 försäljnings-och servicecenter, såsom kundservice, utbildning och teknisk support. DMG MORI utvecklar kontinuerligt trendsättande produkter som maskiner, styrsystem, automationslösningar och har idag över 4000 anställda globalt.
 
Tjänstebeskrivning - Område Hudiksvall och norra Sverige
Som servicetekniker på DMG MORI servar du CNC maskiner levererade av DMG MORI . Arbetsuppgifterna innefattar akut service, felsökning, installation samt uppstart av nya maskiner. Servicen utförs på plats hos kund vilket medför mycket resor i tjänsten, omkring 100 resdagar med övernattning/år. Du utgår från hemmet och arbetstiden är förlagd till vardagar.
 
Kompetenskrav/Erfarenhet
Vi söker dig som tidigare arbetat som operatör eller med att serva CNC styrda maskiner. Det är även mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom el, hydraulik, felsökning, mekanik, eller styrsystem och då gärna erfarenhet av Heidenhain, Siemens eller Mitsubishi styrsystem. Flytande kunskaper i engelska samt B-körkort krävs och vi ser gärna att du har erfarenhet sen tidigare av resande arbete.
Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft så har du relevant bakgrund men saknar erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då DMG MORI satsar långsiktigt.
 
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt och att varje dag bidra med positivt energi till dina kollegor. Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en team människa som delar med dig av information till dina kollegor.
 
Om DMG MORI Sweden
I Sverige har DMG MORI ca 40 anställda och omsätter omkring SEK 200 miljoner. Huvudkontoret finns i Göteborg, Västra Frölunda. DMG MORI erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och en stor teknisk utveckling. Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter på en Nordisk marknad. Atmosfären på DMG MORI präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang. DMG MORI är ett framgångsrikt företag som har en spännande utveckling framför sig där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kan läsa mer om bolaget på http://en.dmgmori.com/.
 
APPLY NOW
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens:
Webbplats: http://nordasearch.se/lediga-tjanster/?aguid=D7DCF45144B3481E8AE00AED31F34B9D
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norda Search & Rekrytering AB - Borås
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.nordasearch.se
  
Platsannons

Gynekologiska vårdavdelningen och BB söker sjuksköterska

Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten. Vi har en Obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. BB har åtta platser och är en samvårdsavdelning med Gynekologi som har fyra vårdplatser.

Det här är tjänsten för dig som vill jobba på ett trivsamt och mindre sjukhus i vackra Hudiksvall.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som sjuksköterska på vår samvårdavdelning BB/Gynavdelning, där vi arbetar med vård av kvinnor och nyfödda barn.

Du ansvarar för omvårdnaden av patienterna tillsammans med undersköterska.

Vi tillämpar individuellt schema i timecare och med en arbetsvecka på 38,25 timmar, vilket också innebär nattjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande. Ditt mål är naturligvis att ge de kvinnor och barn som vårdas hos oss den bästa vården och behandlingen.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord:
- Professionalism & ansvar
- Respekt & ödmjukhet
- Öppenhet & ärlighet.ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: RS 2017/1661
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1d79f0de-f51b-4fef-8279-c4d12320ac5a&TK=9d09065c-0325-4a15-8472-843b97b6ddd7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VI SÖKER NATTSKÖTERSKOR TILL KIRURGIAVDELNING I SUNDSVALL - NOV - JAN 2018

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning legitimerade sjuksköterskor till IVA I Hudiksvalll. Uppdraget sträcker sig från snarast tom december med möjlighet till förlängning. Omfattning: 100%. ( Dag, kväll och helger).

Du som önskar att arbeta delar av perioden, och eventuellt mindre än heltid är också välkommen att söka!
Vi står för resa och boende om behov för det finns.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på kirurgisk avd. Erfarenhet önskas!Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska och har tidigare efarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Intensivvårdssjuksköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 1442
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1442
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Vill du bli vår nästa Officiella veterinär i team Mellersta Norrland?

Är du veterinär och vill arbeta för gott djurskydd och säkra livsmedel för konsumenterna? Team Mellersta Norrland växer och söker nu en Officiell veterinär till Hudiksvall eller Delsbo. Teamet ingår i avdelningen Norra och mellersta Sverige, som geografiskt stäcker sig från Stockholmsområdet upp till Kiruna. Du får arbeta teambaserat, på dagtid och slipper jourer. Du finns i en lärande organisation som utvecklar din kompetens och ditt självförtroende. Hos oss arbetar du med något som är viktigt för alla och gör skillnad på riktigt!

Arbetsuppgifter

Som officiell veterinär besiktar du de djur som anländer till slakterier och är en viktig del i kedjan mot säkra livsmedel. Du använder dina kunskaper i patologi, mikrobiologi, och köttbesiktning såväl som kliniska kunskaper för att säkerställa att de djur som används till livsmedel är friska. Utöver detta kan du även få använda dina kunskaper i livsmedelssäkerhet och författningskunskap för att genom inspektioner och revisioner på slakterier och livsmedelsanläggningar garantera att de livsmedel som produceras är säkra för konsumenterna. Arbetsuppgifterna anpassas utifrån den erfarenhet du har sedan tidigare och du kan efter hand utvecklas i rollen.

Tillsammans med dina kollegor i teamet och dina sakkunskaper samt beslut bidrar du till att upptäcka samt avvärja risker i livsmedelsproduktionen. Vidare möter du företagare och tar del av deras verklighet och ger råd i samband med kontrollen.

I rollen kommer du att kunna utveckla dig inom allt från levandedjursbesiktning och köttbesiktning till att skaffa dig en spetskompetens inom en mängd olika områden som rör livsmedelssäkerhet. Administrativa uppgifter är en naturlig del av vårt arbete.

Du ingår i team Mellersta Norrland med placeringsort i antingen Hudiksvall eller Delsbo. Teamet består idag av 10 personer och vi har medarbetare placerade på orter från Hudiksvall till Örnsköldsvik. Resor i samband med kontrolluppdrag och möten ingår i tjänsten, framförallt till Jämtland och Västernorrland. I tjänsten ingår också att, när det behövs, kunna arbeta på annan ort inom avdelningen.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en veterinärlegitimation från Sverige eller annat EU-land och har en god administrativ förmåga. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt kan förstå och göra dig förstådd på engelska. B-körkort är också ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av operativ livsmedelskontroll och myndighetsutövning. Erfarenhet av livsmedelshygien, livsmedelsproduktion eller annat myndighetsarbete är också meriterande.

Som person är du kommunikativ och noggrann. Du trivs med att möta och kommunicera med andra människor, oavsett om det är företagare eller kollegor. Förmåga att samarbeta är viktigt då det är en del av det dagliga arbetet som team – det är tillsammans ni lyckas! Samtidigt vill vi att du ska kunna arbeta självständigt och våga ta initiativ. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande teamchef Emma Johansson. Representant för SACO är Ulrika Lind och för ST Tony Berglund, samtliga nås via vår växel, tel. 018-17 55 00.

Sista ansökningsdag: 2017-11-26 ansök via platsannonsen på livsmedelsverket.se/lediga jobb. Märk ansökan med diarienummer.

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse

Område/avdelning: Område Livsmedelskontroll/Avdelning Norra och mellersta Sverige

Diarienummer: 2017/02807

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Betyg, intyg samt ID-handling som styrker din ansökan tas med vid en eventuell intervju. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Denna rekrytering sker helt genom Livsmedelsverkets försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Säker mat, bra dricksvatten, ärlig mat och bra matvanor – det är vårt recept på matglädje. Livsmedelsverket är Sveriges myndighet på livsmedelsområdet. Här arbetar landets främsta experter på livsmedel med vetenskap, råd och kontroll.
På Livsmedelsverket erbjuds intressanta arbetsuppgifter inom viktiga samhällsområden som livsmedel, hälsa, miljö och djurskydd. Totalt är vi cirka 570 medarbetare, varav drygt 330 i Uppsala och ytterligare 240 arbetar med livsmedelskontrollen ute i landet.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Veterinär
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.livsmedelsverket.se/om-oss/jobba-hos-oss1/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=337
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Livsmedelsverket
Box 622
75126  Uppsala Sverige
Hemsida: www.slv.se
  
Platsannons

IT-tekniker

Hos oss finner du stora möjligheter att jobba med spännande projekt, innovativa lösningar och ny teknik. Som IT-tekniker på Kiwision kommer du att få jobba med intressanta företag runt om i Hälsingland. Som konsult är arbetsuppgifterna varierande vilket ger dig stora möjligheter till utveckling, både på ett tekniskt och ett personligt plan. Kompetensutveckling är en naturlig del av vår verksamhet och vi försöker ständigt ligga i framkant med teknikens utveckling.

Vi älskar IT. Gör du också det?
Vill du vara en del av digitaliseringen av svenska företag?
Vill du jobba på ett nystartat företag där du har stor frihet?
Då är Kiwision arbetsplatsen för dig!

För att söka tjänsten vill vi att du:
* Har minst 2 års utbildning inom server/nätverksteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet med certifieringar
* Har erfarenhet av serverteknik på Windows- eller Linuxplattformen
* Har erfarenhet av virtualisering, exempelvis VMware
* Är bekväm med kundkontakter

Som person är du social, nyfiken och ivrig att ständigt utvecklas och lära dig nya saker. Du tar gärna egna initiativ och är inte rädd för att misslyckas. Dessutom har du ett brinnande intresse för IT.Vår filosofi är att man ska ha roligt på jobbet och detta är något som genomsyrar hela vårt företag. Vårt kontor ligger i en av sjöbodarna i hjärtat av Hudiksvall. Vi jobbar med både små, medelstora och stora företag med tyngd i Hudiksvall. Vårt erbjudande till våra kunder sträcker sig hela vägen från tjänster inom management till infrastruktur och systemutveckling.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@kiwision.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kiwision AB
Möljen 8
82430  Hudiksvall Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Finsktalande säljare / Suomenkielinen myyjä

Telefonförsäljning av affärsdrivande lösningsorienterade B2B-tjänster.

Vi erbjuder dig
Vi strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Vi anser att det är av yttersta vikt att våra säljare har rätt kompetens i mötet med våra kunder. Därmed kommer du att få en grundlig utbildning i både fösäljningsteknik och produktkunskap. Du kommer att sitta i en stimulerande kontorsmiljö med Hudiksvalls bästa läge, direkt vid havet.


Työtehtävät
Kaupantekoa vauhdittavien ratkaisukeskeisten B2B-palvelujen puhelinmyynti.

Tarjoamme sinulle
Haluamme olla alamme ykkönen. Meille on tärkeää, että myyjämme lähestyvät asiakkaitamme ammattitaitoisesti. Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen, jonka aikana käymme läpi myyntitekniikkaa ja palvelujamme. Pääset inspiroivaan toimistoympäristöön Hudiksvallin parhaalle paikalle, aivan meren rannalle.Vi söker dig som är försäljningsinriktad, strukturerad och tycker om att göra affärer. Du är prestigelös, serviceminded och målinriktad. Du gillar att ha många bollar i luften och trivs med ett högt tempo. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du gillar att anta nya utmaningar och ser lösningar i stället för problem. Pratar finska flytande. Telefonvana. Tidigare erfarenheter inom B2B-försäljning är meriterande.

Haemme myyntikeskeistä ja järjestelmällistä henkilöä, joka on kiinnostunut kaupanteosta. Olet sopeutuvainen, palvelualtis ja tavoitehakuinen. Et pelkää kiirettä, vaan nautit, kun sinulla on monta rautaa tulessa. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Pidät uusista haasteista ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Puhut sujuvasti suomea ja olet tottunut puhumaan puhelimessa. Kokemus B2B-myynnistä katsotaan ansioksi.Sverige Bygger AB är marknadsledande inom affärsdrivande bygginformationstjänster i Sverige. I Norge finns vi under namnet Norge Bygges. I början av 2017 startade vi motsvarande verksamhet i Finland under namnet Rakenna Suomi. Nu söker vi fler finsktalande säljare till vårt kontor i Hudiksvall.

Sverige Bygger AB on kaupantekoa vauhdittavien rakennustietopalvelujen johtava tarjoaja Ruotsissa. Norjassa toimimme nimellä Norge Bygges. Alkuvuodesta 2017 käynnistimme Rakenna Suomen, joka tarjoaa vastaavia palveluja Suomeen. Haemme nyt lisää suomenkielisiä myyjiä Hudiksvallissa sijaitsevaan toimistoomme.
Publiceraddatum: 2017-09-28
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHelitid 40 h/vecka Kokopäivätyö 40 h/viikko
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: Suomenkielinen myyjä
Webbplats:
Epostadress: sanna.salmela@rakennasuomi.fi
Övrigt: Rekrytering sker fortlöpande i och med att vår verksamhet växer och vi behöver förstärka teamet kontinuerligt. Skicka in din ansökan till sanna.salmela@rakennasuomi.fi. Haku on jatkuva, sillä toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uutta vahvistusta. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sanna.salmela@rakennasuomi.fi.
Arbetsplats: 
Adress: SVERIGE BYGGER AB
BOX 1200
82415  HUDIKSVALL Sverige
Hemsida: http://www.rakennasuomi.fi
  

Platsannons

Homepartysäljare

Lustjakt Svenska AB söker nya säljare för att täcka den stora efterfrågan av homepartytillställningar.

Lustjakt är ett av Sveriges äldsta homepartyföretag inom sexleksaker. Vi har också Sveriges största internetbutik, sett till såväl omsättning som sortiment. Vi har funnits på den svenska marknaden i drygt 16 år och vårt mål och vår ambition är och har hela tiden varit att ge människor mer lust och glädje i sina liv. Vi har sedan dag ett valt en seriös framtoning och vi jobbar inte med porr. Vi jobbar med fakta och information, som rör sex och samlevnad. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och bekväma.

Vem jobbar hos oss?
Våra säljare söker sig till oss av olika anledningar. Vissa vill ha ett roligt extrajobb t ex när man studerar eller vid mammaledighet, medan andra vill satsa fullt ut och jobba så mycket som möjligt. Alla bestämmer själva hur mycket de vill jobba och planerar själva sina arbetstillfällen.

Vad innebär det att vara säljare?
Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner. Du informerar om sex och samlevnad och visar produkter ur din visningskollektion, samt ger gästerna möjlighet att klämma och känna på produkterna i verkligheten. Dessa partyn brukar också ge många glada skratt, vilket gör att du jobbar under mycket lättsamma och trevliga förhållanden. Med dig har du också vår egna produktkatalog som du gratis kan dela ut till alla dina kunder, samt att kunden har tillgång till alla våra tusentals produkter på nätet. Detta innebär att det är ett positivt jobb, som ger mycket tillbaka genom att man hjälper människor till ett bättre liv. Du får också en mycket bra arbetslivserfarenhet, då du jobbar självständigt, sköter dina bokningar och blir van att tala inför grupp.

Som säljare för Lustjakt så kan du till 100 % fokusera på att just informera och sälja. Hos oss behöver du aldrig fundera på att ta upp betalningar, att packa order eller ha hand om reklamationer - vi sköter allt detta efterarbete.

Om du blir antagen så får du:
Tillgång till visningskollektion
Personligt säljstöd ex av en coach som hjälper dig igång. Tillgång till informationssidor och trycksaker.
Personlig hjälp från huvudkontoret.
Tillgång till vårt säljarforum, chatt och kontakt med andra säljare runt om i landet.
Detta gör att du får mycket goda förutsättningar för att lyckas i ditt arbete.

Anställningsform
Du jobbar som anställd och bokar in dina egna visningar.

Lön
Provisionsbaserad
Poängteras bör att Lustjakt betalar alla skatter och avgifter. Du blir alltså anställd hos oss.

Vi behöver säljare som kan åka i Hudiksvall med omnejd.

Vad utmärker våra säljare?
Våra säljare tycker att det är roligt att vara ute bland folk och på så sätt sprida glädje och få/ge personlig utveckling. Att informera om sex och samlevnad är ett kall och intresse. Lustjakts säljare hjälper människor att njuta mer av livet. De inspirerar och utvidgar kunskapszonen och kan ge konkreta tips och råd. De jobbar med fakta på ett seriöst och kundvänligt sätt.

Våra krav på dig:
Du har tillgång till Internet.
Du är ärlig och helst utan betalningsanmärkningar.
Du är motiverad och engagerad.
Du älskar att informera och inspirera.
Du är ordningsam och ansvarsfull.
Du är social och positiv.
Det är inte krav att du har bil och körkort, men det underlättar ditt arbete betydligt.

Du kan underlätta ditt jobb om du har tillgång till bärbar dator med internetuppkoppling.
Du har tystnadsplikt.


Dina förbokade partyn genomför du hemma hos privatpersoner runt din bostadsort och ca 5-10 mils radie är normalt arbetsområde.
Publiceraddatum: 2017-09-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidProvisionsbaserad lön. Genomför förbokade partyn. Man kan få jobba så mycket man själv vill. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: homepartyförsäljare Södertälje
Webbplats:
Epostadress: lis@lustjakt.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LUSTJAKT SVENSKA AB
HÖGÅS SUNDSANDVIK 157
45196  UDDEVALLA Sverige
Hemsida: http://www.lustjakt.se
  

Platsannons

Är du vår nya medarbetare?

Det händer mycket hos oss just nu och vi har stora förhoppningar för framtiden.
Nu söker vi en säljare i Gävlebrgs län samt Hälsninglands län.
Om oss
Fratellimedical har sedan starten 2011 hjälpt mer än 1000 företag i Sverige att
hantera Första hjälpen utrustning. Detta för att det ska finnas bättre, tryggare och
säkrare arbetsplatser.
För att vi ska kunna möta den ökade efterfrågan håller vi just nu på att utöka
vår elitstyrka av trevliga & duktiga säljare, som ska passa in i vårt
säljteam. Vi arbetar mot företagskunder med en av marknadens starkaste
kollektioner.
Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare säljerfarenhet, gärna inom medical branschen. Det
viktigaste är dock att du har viljan, är positiv, utåtriktad och energisk med förmåga
att kunna lyssna och anpassa dig till omgivningen. Det är viktigt att du förstår
skillnaden mellan aktiva säljare och ordermottagare. Du vill vinna, tjäna bra med
pengar och ha ett kul och utvecklande jobb. Du ska kunna det svenska språket i tal
och skrift.
Vi erbjuder dig:
Fratelli Medical strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Vi anser att det är av
yttersta vikt att våra säljare har rätt kompetens i mötet med våra kunder. Därför
ingår en grundlig utbildning i både försäljningsteknik och produktkunskap.
Det finns redan hundratals inarbetade kunder och en stor marknadspotential vilket
kan leda till omedelbar inkomst. Vi har även Sveriges bredaste sortiment.
Vi ser gärna att du har höga ambitioner då det alltid finns utvecklingsmöjligheter
hos oss på Fratelli Medical. Vi erbjuder dig en långsiktig karriär med möjlighet att
nå så långt som du vill nå. Vi har ett högt tempo men även högt till tak. Du blir en
del av oss och vårt team där vi strävar mot samma mål.
Vill du bli en av oss? Maila in din ansökan redan idag via denna annons.
Publiceraddatum: 2017-09-22
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder en garantilön dom två första månaderna på 18 -20 000 kr därefter ett mycket förmånligt provisionsupplägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: franco@fratelliroup.se
Övrigt: Märk ansökan med säljjobb
Arbetsplats: 
Adress: Fratelligruppen AB

72133  VÄSTERÅS 
Hemsida: www.fratellimedical.se
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Hudiksvall

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Vi har två apotek i centrala Hudiksvall som ligger gatorna bredvid varandra, ett lite mindre apotek i en galleria och ett större apotek i närheten av en hälsocentral. Vi är i nuläget 9 anställda som tillsammans bemannar båda apoteken och har även ett nära sammarbete med Kronans apotek i övriga Hälsingland (Ljusdal, Delsbo, Bollnäs), så det finns även möjlighet att åka till andra apotek. Huvudarbetsplatsen blir stora apoteket. Vi har öppet måndag-lördag i båda apoteken.

Som Läkemedelsspecialist på Kronans Apotek är du vår, apotekets expert på receptbelagda läkemedel och receptfria mediciner. Med främsta ansvar för att expediera ut rätt läkemedel till varje kund och för att erbjuda våra kunder en professionell läkemedelsdialog. Du samarbetar tillsammans med alla dina kollegor för att apoteket ska ha 100 % nöjda kunder. Det dagliga arbetet är flexibelt över hela apoteket efter behov med rådgivning, kassa, administration, kvalitétsarbete, lagerhållning, sortiment och kampanjarbete tillsammans med dina kollegor.Ansvarsområden• Professionell rådgivning/konsultation med kund och försäljning av receptbelagda läkemedel.
• Försäljning och rådgivning av receptfria mediciner och egenvårdsprodukter.
• Arbeta för bästa möjliga service, positiv atmosfär och för ordning och reda på apoteket.
• Arbeta med och underhålla ett effektivt och fungerande lager på apoteket.
• Etablera/utveckla lokala förmånliga samarbeten på marknaden för Apoteket.Personlig profil


• Professionell, social, lyhörd och konsultativ i dina kundmöten.
• Öppen, ansvarstagande, samarbetsvillig och flexibel i arbetet mot dina kollegor.
• Förmåga att både arbeta självständigt med egna initiativ och samarbeta med kollegor.
• Intresse för rådgivning, kundmöten, försäljning, nå mål och för att skapa goda resultat.
• Vill vara med och bidra till en trivsam arbetsmiljö och utvecklas tillsammans med oss.


Du delar våra värderingar Ansvar, Initiativ, Öppenhet, Samarbete och Sprida Glädje.

Bakgrund• Utbildad farmaceut dvs. legitimerad receptarie eller apotekare.


Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Anställningsform: heltid 40 h/v
Tillträde: enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Erika Wennstig Johansson 070-5426459Säljsamtal undanbedes!

 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.
Publiceraddatum: 2017-09-12
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2574
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Drottninggatan 10
82430  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Busschaufförer sökes!

Mohlins Bussar expanderar!

Företaget söker nu efter bussförare på timmar samt heltid till Hudiksvall och kravet är D-körkort samt giltigt YKB.

Är du intresserad sök då tjänsten på http://mohlinsbussar.se eller maila info@mohlinsbussar.seMohlins Bussar AB - ett familjeföretag
Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen och Jämtland.

Beställning och arrangemang
Vi utför alla typer av beställningsuppdrag för företag, föreningar, skolor- och övriga grupper.

Expressbusstrafik
Daglig expressbusstrafik med Härjedlaingen Buss, sträckan Stockholm - Hälsingland - Härjedalen och Jämtland.
Publiceraddatum: 2017-08-29
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mohlins Bussar AB Hudiksvall
Noremon 22 B
82730  LJUSDAL 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor

Vill du vara med och utveckla verksamheten på Lindalens behandlingshem? Just nu söker vi såväl grundutbildade som vidareutbildade sjuksköterskor för både tillsvidare- samt timanställning. Du får gärna tipsa en vän om du ser vår annons.

Lindalen är ett av landets äldsta (grundades 1988) och mest välrenommerade behandlingshem och vi bedriver behandling för män, kvinnor samt abstinensbehandling för människor med kemiskt beroende.

Vem är du?
Sjuksköterska grundutbildad eller vidareutbildad, tidigare erfarenhet av missbruksvård eller psykiatri är meriterande men inget krav.

Du är trygg i din roll men kan anpassa dig efter olika verksamheters arbetssätt.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi erbjuder dig:
- Individuellt anpassade arbetstider.
- Generöst friskvårdsbidrag.
- Fantastiskt vacker omkringliggande miljö.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-08-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/deltid, tillsvidare- eller timanställd - du väljer själv! (vi tillämpar provanställning).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lindalen.com
Övrigt: Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan! Hälsningar Henrik Varaktighet, arbetstid Heltid/Deltid, tillsvidare- eller timanställd (vi tillämpar provanställning) Fast månads- eller timlön Sista ansökningsdag: 2017-12-31 Kollektivavtal Ansökan via e-post eller tel.
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Lindalen Behandlingshem
Nansta 130
82065  FORSA 
Hemsida: www.lindalen.com
  
Platsannons

Sjuksköterska till hjärtavdelning och hjärtintensivvårdsavdelning i Hudiksv

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

HIA/Hjärtavdelningen på Hudiksvall sjukhus är en del av verksamhetsområde kardiologi inom Division Medicin-Psykiatri. Enheten har ett samarbete med kardiologiskt interventionscenter i Gävle, hjärtmottagningen och fysiologiska laboratoriet i Hudiksvall.
Hjärtavdelningen/HIA har 22 vårdplatser. Vi vårdar patienter med olika typer av medicinska sjukdomar, hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och eftervård vid olika typer av hjärtoperationer. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. På avdelningen finns möjlighet till kontinuerlig telemetriövervakning och ischemiövervakning på våra akutsalar. Som nyanställd sjuksköterska börjar du jobba på eftervården där patienter med olika typer av medicinska sjukdomar/hjärtsjukdomar vårdas, där kan patienterna vara övervakade med telemetri. När du blivit mer van som sjuksköterska blir du introducerad på akutsalarna på HIA.

ARBETSUPPGIFTER
Både du som nyutexaminerad och erfaren sjuksköterska kan börja på vår hjärtavdelning. Här får du en generös introduktion för att du ska känna dig hemma på din nya arbetsplats. Allt eftersom du blir mer och mer erfaren finns möjligheter till utbildning och andra arbetsuppgifter.

För dig som brinner för utbildning finns en handledarutbildning på Högskolan i Gävle. Efter några år hos oss finns det möjlighet att utbilda dig på magisternivå inom kardiologi.

Region Gävleborg erbjuder utbildningstjänster för specialistsjuksköterskor. Utbildningstjänsten innebär att du studerar med full betalning samtidigt som du förbinder dig att arbeta inom Region Gävleborg i tre år.

Är du intresserad av och har hjärtat på det rätta stället, så är vi arbetsplatsen för dig! Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete och vi ser fram emot att få arbeta med just DIG.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stort fokus på bemötande och förmågan till att vara flexibel, något vi tror kan bidra till gott samarbete. Det är det lilla extra som gör den stora skillnaden! Vi tror på rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Tidigare erfarenheter från hjärtsjukvård och/eller akutsjukvård är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-08-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: RS 2017/1319
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18c27924-241f-48e0-96b5-5049c26239f8&TK=ce83dbf8-1d41-4e23-9954-4a9984c61340
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor Hudiksvall

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Hudiksvall.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt.
Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-08-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Järnvägsplan 2 C
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  

Platsannons

Bilmekaniker med arbetsledande roll

Bilteknik i Hudiksvall söker nu efter bilmekaniker med arbetsledande roll för arbete på verkstaden och där det är ett krav att ha B-körkort samt att man minst har 5 års erfarenhet av yrket.

Personen måste också kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift i båden svenska och engelska.

Önskvärt är också att personen har erfarenhet av arbete från originalverkstäder.


AB Bilteknik i Hudiksvall är en verkstad som ingår i Mekonomenkedjan och som utför reparationer och service av alla bilmärken och släpvagnar för både privatpersoner och företag.
Publiceraddatum: 2017-06-13
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: För mer info kontakta: Pelle Jonsson, 070-2023076
Arbetsplats: 
Adress: AB Bilteknik i Hudiksvall/Mekonomen

82440  HUDIKSVALL 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal