Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:24

Lediga jobb i Hjo kommun (1497), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 095
Täthet30,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area584,47Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land297,04Landareal (km²)
Sjö5,09Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säljare sökes i Hjo

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Redovisningsekonom med inköpsintresse

Tjänsten innebär:

• Ansvar för framtagning av månadsbokslut
• Ansvar för grunddata i Jeeves i ekonomi och inköpsmodul
• Ta fram och analysera relevanta nyckeltal för bolaget
• Processägare för ekonomiprocessen i vårt ERP system Jeeves.
• Rapportering till moderbolag
• Investeringsunderlag
• Kontaktperson i försäkringsfrågor
• Delaktig i budget och prognos
• Viss löpande redovisning
• Företagsstatistik
• Upprätthålla leverantörskontakter inkluderat prisuppföljning och leveransprecision
• Driva leverantörsutveckling, inkluderat kvalitet, miljö och med inriktning på ett långsiktigt hållbart samhälle.
• I samarbete med kvalitetsavdelningen säkerställa att vi har rätt dokumentation tillgänglig för de material vi köper in.
• Dokumentera rutiner i verksamhetssystemet samt underlag i affärssystemet som hör till inköpsprocessen.Önskemål
För att trivas i rollen är du en självgående och utvecklingsorienterad person med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en förmåga att se helheter och uppskattar att jobba nära affärsverksamheten. Analysförmåga och ett strukturerat arbetssätt är också egenskaper som skattas högt.

Krav
För att lyckas i rollen som ekonom/inköpare bör du ha en högskoleutbildning eller motsvarade inom ekonomi alternativt flerårig erfarenhet av redovisning och eller inköp i ett tillverkade företag. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
På Emballator Tectubes har vi en lång tradition av att utveckla, designa och producera tuber. Under 2017 firade vi 100 år som tubtillverkare! Totalt producerar Tectubes 350 miljoner tuber om året i två fabriker belägna i Hjo och Åstorp som ligger strax norr om Helsingborg.
Genom att nyttja vår långa erfarenhet och breda kontaktnät hjälper vi kunden genom hela processen från idé till slutprodukt.
Vår vision är att vara Kundens självklara val av tubleverantör i Norra Europa!
www.tectubes.com
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: Redovisningsekonom
Webbplats:
Epostadress: ansokan@tectubes.com
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka CV och personligt brev till vår mailadress: ansokan@tectubes.com
Arbetsplats: 
Adress: TECTUBES SWEDEN AB
BOX 103
54422  HJO Sverige
Hemsida: http://www.tectubes.com
  
Platsannons

Specialistläkare Allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Hjo Vårdcentral är belägen i det pittoreska och omtyckta sommarstaden Hjo, precis vid Vätterns blå vågor.

Våra ljusa och moderna lokaler är nyrenoverade under 2014.

Vi söker nu ytterligare en distriktsläkare till vår välbemannade vårdcentral. Vår mottagning har vuxit starkt de senaste fyra åren och vi har idag ca 6000 listade patienter. Det jobbar idag 2 AT läkare, 5 ST läkare, och 4 distriktsläkare på Närhälsan Hjo Vårdcentral. I maj 2017 har vårdcentralen genomgått en ST-SPUR-inspektion där vår utbildningsnivå för blivande specialister har fått toppbetyg.

Din egen individuella kompetensutveckling garanteras.

Sjuksköterskekompetens finns för BVC, diabetes, astma/KOL, Hälsolyft samt rehab koordinator uppdrag.

För våra kunder och patienter ser vi en god tillgänglighet och alltid det bästa bemötande som en självklarhet. Vi utvecklar primärvård i världsklass.

Mångfald och mångkulturellt klimat råder på Närhälsan Hjo Vårdcentral där vi pratar 13 olika språk som vi ser som en enorm tillgång.

Om arbetet
Det ingår individuellt schemalagt arbete för en distriktsläkare som till exempel BVC, MVC, handledning av yngre doktorer, jourcentralstjänstgöring och service åt den kommunala sjukvården i Hjo inklusive hemsjukvård och egna utvecklingsområden utifrån specialintresse som till exempel prickmottagning.

Om dig
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du kan vara nyutexaminerad eller ha lång erfarenhet. Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Vi ser gärna att Du har handledningsintresse då vi är stolta över vårt utbildningsklimat. Ett viktigt uppdrag för vårdcentralen är utbildning.

Övrigt
Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre.
Anställningens omfattning är hel eller deltid enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%, eller enligt överenskommelse. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: 2017/8897
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185453/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Hjo Vårdcentral
Primärvårdskontoret, Box 47
54121  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kanslichef

Kommunen har drygt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.
Kommunens verksamhet utgår från visionen Tillsammans skapar vi framtidens Hjo samt värdegrunden Det goda mötet.

ARBETSUPPGIFTER
Hjo kommun erbjuder dig som kanslichef ett varierande uppdrag med stora möjligheter att påverka.

Kansliet arbetar med kommunens centrala administration samt med kvalitet och utveckling av kommunens verksamheter. Du har som kanslichef ansvar för kommunens övergripande kvalitetssamordning och målstyrning. Demokratifrågor, medborgardialog och miljöstrategiska frågor ingår också i kansliets uppdrag. Din roll innebär ett ansvar för detta arbete och att tillsammans med verksamheterna hitta förbättringar.

Som kanslichef har du nära samarbete med politiken. Du håller ihop arbetet med administrationen kring det politiska arbetet – det innebär bl.a. ärende- och beslutsprocesser, ta fram och/eller kvalitetssäkra beslutsunderlag. Du är sekreterare i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. I din roll ska du, tillsammans med kommunchefen, underlätta den politiska styrningen – både för politiken och förvaltningen.

Som kanslichef ingår olika utrednings- och projektledningsuppdrag av övergripande karaktär. I arbetet ingår även implementering och förvaltning av EUs nya dataskyddsförordning.

Vidare ansvarar du för kommunens genomförande av allmänna val och utbildning av politiker vid ny mandatperiod. Uppdraget innehåller även dokumenthantering, arkivfrågor, juridiska frågor och att se till att relevanta styrdokument finns framtagna och fungerar som stöd för verksamheten.

Kanslichefen arbetar i nära samarbete med kommunchefen i ett uppdrag som kräver flexibilitet och helhetssyn.

Kanslienheten består av 5 medarbetare och som kanslichef har du ansvaret för att leda, samordna och utveckla enhetens verksamhet. Du har budget- och personalansvar samt ingår i kommunledningsgruppen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, kopplad till offentlig förvaltning. Du har med dig erfarenheter från politiskt styrda organisationer matchad med ett genuint intresse och en läggning för service till politik, verksamhet och medborgare.

Tjänsten kräver att du ser helheten av verksamheterna, har ett strategiskt ”tänk” och är bra på att hantera utvecklingsprocesser och arbeta mål- och resultatinriktat.

Dina beprövade ledaregenskaper präglas av omtanke och handlingskraft. Du äger en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi värdesätter att du är noggrann, strukturerad, har god analytisk förmåga.

Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kallelse till intervju kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kanslichef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740775
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a56c3be-835e-453f-a3d7-c45913153497&publishCode=AMS&TK=a783565b-697a-4099-a386-0a3cdd83e789
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Stab
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Skolkurator

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Vårt mål är att alla barn och unga i förskola och skola skall ha goda möjligheter att nå de mål som är uppsatta för verksamheten. Vi skall arbeta för att alla barn/elever upplever en känsla av att tillvaron i förskola och skola är begriplig, hanterbar och meningsfull så att förutsättningarna är optimala för att var och en skall kunna utvecklas så långt som möjligt.

En väsentlig del av barn- och elevhälsoarbetet ska vara främjande och förebyggande samt åtgärdande.

Vi arbetar utifrån dessa tre perspektiv:

Främjande perspektiv
Vad är det som gör att barn/elever utvecklas väl och mår bra? Hur kan vi bidra till detta?

Förebyggande perspektiv
Hur kan vi förhindra uppkomsten av problem och undanröja hinder?

Åtgärdande perspektiv
Hur kan vi förstå orsaker till problem som uppstår och utifrån det hitta anpassningar och åtgärder utifrån barnens/elevernas förutsättningar och behov?

Utgångspunkten är att en god lärmiljö också främjar hälsan. Elevhälsans mål är att bidra till att skapa en så positiv lärandesituation som möjligt för eleven. En förutsättning för detta är att vi skapar oss en förståelse för den individuella elevens behov och förutsättningar och tillsammans med arbetslagen kartlägger, analyserar och utvecklar lärmiljöerna.ARBETSUPPGIFTER
Elevhälsan i Hjo är organiserad i en central enhet bestående av 4 st specialpedagoger, 2 kuratorer samt 2 skolsköterskor. Vi har dessutom tillgång till del av psykolog och skolläkare som köps in externt. Gruppen leds av kommunens elevhälsochef.

De olika yrkesgrupperna från centrala elevhälsan är representerade i varje skolas elevhälsoteam, Dessa team träffas tillsammans med rektor i syfte att stödja och utveckla elevhälsoarbetet på enheten.

Elevhälsoteamets personal har schemalagd tid förlagd till enheten för möten med såväl elever som personal. Den centrala elevhälsan träffas för gemensam reflektion och kunskapsbyggande utifrån det arbete som bedrivs på enheterna. Aktuell forskning kopplat till elevhälsans uppdrag bearbetas.

Elevhälsan ska tillföra psykosocial kompetens och som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete.

- genomföra samtal, såsom stöd-, motivations- och krissamtal liksom utredande och rådgivande samtal med enskilda elever och deras familjer relaterade till skolsituationen.

- på rektorns uppdrag utreda och bedöma den sociala och psykosociala situationen för enskilda elever, bland annat som underlag inför beslut om särskilt stöd och vid upprättande av åtgärdsprogram samt inför elevernas mottagande i grund- och gymnasiesärskola.

- bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, sociala situation, lärande och utveckling.

- bidra med kunskaper om samhällets stödsystem.

- delta i arbetet med skolans struktur och organisation när det gäller värdegrund och likabehandling.

- vid behov erbjuda handledning kring beteendeproblematik och grupprocesserKVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten ska ha socionomexamen eller annan likvärdig utbildning.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740955
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=542c9716-b6e8-403c-a527-6f53deb89026&publishCode=AMS&TK=8794428d-a851-42a9-8751-7517ffc00c6a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Barn- och utbildning
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidsledare, 75 %

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.ARBETSUPPGIFTER
Som fritidsledare ska du arbeta med barn och unga inom fritidsgårdsverksamheten på fritidsgården Stationen. Arbetet pågår dagar, kvällar och helger. Tillsammans med dina kolleger planerar, genomför och utvecklar du verksamheten på fritidsgården där samarbete med skola, föräldrar, föreningar, socialtjänst och andra aktörer är en viktig del.

KVALIFIKATIONER
Generellt gäller fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som av oss anses likvärdig. Tidigare arbete med och stort intresse för arbete med ungdomars fritid är av stor betydelse. Arbetssättet ställer krav på din förmåga och önskan att samarbeta och utvecklas i verksamheten tillsammans med ungdomarna och personalen.

Du är engagerad, driven, och bra på att skapa relationer. I kommunikationen i arbetslaget är du rak och ärlig med dina åsikter. I det dagliga arbetet ser och utför du sysslor som behöver göras och du bidrar genom ditt sätt att vara till att sprida arbetsglädje i kollegiet.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-15 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A740920
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=31fbb402-ec1b-4e4a-ba94-d169c5651b9a&publishCode=AMS&TK=2424182d-bffb-4e74-bd44-6b3fd70efda1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Kultur turism o fritid
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Drivande Kvalitetschef till Emballator Tectubes i Hjo

Om kundföretaget
På Emballator Tectubes har vi en lång tradition av att utveckla, designa och producera tuber. Efter snart 100 år i branschen har vi nu två fabriker i Sverige, i Hjo och Åstorp. Totalt producerar fabrikerna över 300 miljoner tuber om året. Vår vision är att vara Kundens självklara val av tubleverantör i Norra Europa. Genom vår erfarenhet och ett brett kontaktnät kan vi hjälpa kunden genom hela processen från idé till slutprodukt.

www.tectubes.com
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetschef blir Du en nyckelperson i arbetet att vidareutveckla kvalitetsorganisationerna för fabriken i Hjo och till viss del fabriken i Åstorp. Arbetet innebär både strategiska och operativa uppgifter. Du kommer arbeta brett med företagets kvalitets- och miljömål och Du som Kvalitetschef är ansvarig för att driva reklamationsärenden mot både leverantörer och kunder i nära samarbete med produktionsansvarig. Då du representerar företaget och produkterna utåt mot kundernas- och leverantörernas kvalitetsavdelningar krävs det att du har god förmåga att kommunicera.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Äga och driva utvecklingen av kvalitetsprocesser
• Representera företaget mot kunders kvalitetsavdelningar inklusive audits
• Genomföra interna kvalitetsrevisioner och följa upp processer
• Följa upp och rapportera kvalitetsstatus
• Följa upp samt föreslå åtgärder gällande rutiner, reklamationer, avvikelser mm
• Ansvara för att regler, lagar och standarder efterföljs gällande miljösäkerhet
• Ansvara för valideringsplaner och valideringsrapporter
Du kommer arbeta i en nyckelroll tillsammans med ett sammansvetsat och prestigelöst gäng. Du ingår i den operativa ledningsgruppen och rapporterar till VD.Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant utbildning och flera års erfarenhet av läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin. Du är driven, självständig och trivs i en organisation med snabba beslutsvägar. Du är en person som vill uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Du är prestigelös, besitter ledaregenskaper och gillar att samarbeta, du har inga problem med att dela med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat.
Du har goda kunskaper i affärsengelska, har körkort och har erfarenhet inom FSSC HACCP inom förpackningar.Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 5871
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5871
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Arbetsledare till Teknisk service Park

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsledare kommer du att arbeta med att planera och leda drift- och underhållsarbete inom parkområdet. Som t.ex. grönyteskötsel, trädvård och plantering.

I tjänstens utformning planeras för att personalansvar och arbetsmiljöansvar skall ingå.

Tjänsten förutsätter att du kan ingå i enhetens vinterberedskapsstyrka som beredskapsledare.

KVALIFIKATIONER
Du har trädgårdsutbildning på gymnasienivå alternativt KY/YH utbildning eller motsvarande. Du bör också ha några års dokumenterad erfarenhet av arbete inom området och att fungera som ledare.

I arbetet ingår även dokumentation och hantering av digitala kartor, ärendehantering mm vilket kräver god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga, samt förmåga att planera sitt eget arbete.

B-körkort är ett krav.

Inställelsetid i vinterberedskap kräver boende inom 30 minuters avstånd från Hjo stad.


ÖVRIGT
Hjo kommun satsar på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid och friskvårdstimma.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Arbetsledare,trädgård/Trädgårdsanläggningsförman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A740365
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eea28733-c335-44af-9b61-a251675d5a80&publishCode=AMS&TK=183c65b2-7e98-48c0-8858-77addc18fa37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Teknisk service Gata/Park
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare engelska och övriga ämnen

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.ARBETSUPPGIFTER
Guldkroksskolan 7-9 är ett högstadium med ca 100 elever per årskurs organiserade i tre arbetslag.
På vår skola jobbar vi med elevens lärande i centrum. Vi har de senaste åren genomfört Matematik- och Läslyft samt jobbat med SPSM:s webbmaterial kring NPF.

Vi gör vårt yttersta för att alla elever, i linje med våra styrdokument, ska utvecklas så långt de bara kan. Detta betyder att vi gemensamt jobbar med kollegialt lärande i hela kommunen med ämnesträffar under ledning av våra förstelärare.

Vi har en aktiv elevhälsa som jobbar tätt med skolledningen. Utöver våra duktiga lärare och de anpassningar som går att göra i klassrummet har vi också möjlighet att ge de elever som behöver en flexibel lärmiljö som vi kallar KraftCentrum.

Vi har under handledning av SPSM också startat upp en ny form av lärmiljö med inriktning mot ett mindre sammanhang som vi kallar Lilla Kraftcentrum.

Tjänsten innebär specialundervisning i framförallt Engelska. Det kan handla om allt från färdighetsträning med en elev i taget till mindre undervisningsgrupper. Mentorskap kan komma att bli aktuellt.


KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är en tydlig och varm ledare. Du engagerar, skapar delaktighet och har förmågan att samordna grupper. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som vi värdesätter högt. Du prioriterar att alla elever trivs på skolan. Du leder lärandet framåt för var och en av våra elever. Du individualiserar din undervisning, d.v.s. du undervisar för ytterligheterna i en elevgrupp.

Vi ser att du har ett stort intresse för skolutveckling och ett nytänkande gällande pedagogiska frågor och utmaningar. Du har vana att arbeta inom olika digitala system och ser digitaliseringen som en självklar arena för undervisning. Vi jobbar bland annat i G-suite (GAFE) och Classroom.

Vi ser att du som söker tjänsten är legitimerad lärare i framförallt Engelska. Speciallärarexamen är meriterande.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök redan idag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-05 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739438
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b18066e1-feac-4d4f-9ccc-f58d1ee62d48&publishCode=AMS&TK=06968e9c-a75a-4716-85bc-e32e3bb51eaf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Guldkroksskolan
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska och Religion

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.ARBETSUPPGIFTER
Guldkroksskolan 7-9 är ett högstadium med ca 100 elever per årskurs organiserade i tre arbetslag.
På vår skola jobbar vi med elevens lärande i centrum. Vi har de senaste åren genomfört Matematik- och Läslyft samt jobbat med SPSM:s webbmaterial kring NPF.

Vi gör vårt yttersta för att alla elever, i linje med våra styrdokument, ska utvecklas så långt de bara kan. Detta betyder att vi gemensamt jobbar med kollegialt lärande i hela kommunen med ämnesträffar under ledning av våra förstelärare.

Vi har en aktiv elevhälsa som jobbar tätt med skolledningen. Utöver våra duktiga lärare och de anpassningar som går att göra i klassrummet har vi också möjlighet att ge de elever som behöver en flexibel lärmiljö som vi kallar KraftCentrum. Vi har under handledning av SPSM också startat upp en ny form av lärmiljö med inriktning mot ett mindre sammanhang som vi kallar Lilla Kraftcentrum.

Tjänsten innebär undervisning i Svenska (åk 7-9) och Religion (åk 9). Mentorskap tillsammans med kollega ingår.


KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är en tydlig och varm ledare. Du engagerar, skapar delaktighet och har förmågan att samordna grupper. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som vi värdesätter högt. Du prioriterar att alla elever trivs på skolan. Du leder lärandet framåt för var och en av våra elever. Du individualiserar din undervisning, d.v.s. du undervisar för ytterligheterna i en elevgrupp.

Vi ser att du har ett stort intresse för skolutveckling och ett nytänkande gällande pedagogiska frågor och utmaningar. Du har vana att arbeta inom olika digitala system och ser digitaliseringen som en självklar arena för undervisning. Vi jobbar bland annat i G-suite (GAFE) och Classroom.

Vi ser att du som söker tjänsten är legitimerad lärare i Svenska och Religion. Vi värdesätter också erfarenhet av läraryrket.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök redan idag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-19 , upphör: 2018-06-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739450
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=842298ef-78ea-4648-b409-234bb6d94467&publishCode=AMS&TK=e1070ec2-27d2-4bbd-90f3-c5b91fff9f24
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Guldkroksskolan
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behovsanställda till Hjordnära Mejeri

Skånemejerier, med säte i Malmö, är Sveriges näst största mejeriföretag, med en årlig omsättning om knappt 4 miljarder SEK. Verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Koncernen har ca 600 anställda. Bland varumärkena finns Skånemejerier, Bravo, Allerum, Hjordnära, Åsens och Lindahls. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen. Skånemejeriers systerkoncern Lactalis Scandinavia har sitt huvudkontor i Skaevinge, Danmark, med en årlig omsättning om ca 900 MSEK. Lactalis Scandinavia marknadsför och säljer Lactalis produktportfölj i Danmark, Sverige, Finland och Norge. Kända varumärke är Président and Galbani. Läs mer om Skånemejerier på www.skanemejerier.se och Lactalis på www.lactalis.fr

OM OSS
Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och har totalt ca 600 anställda. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent och en av världens största mejerikoncerner.

En av våra anläggningar finns i Hjo och är vår minsta anläggning där vi producerar bland annat produkter under varumärket Hjordnära som är vårt ekologiska sortiment.


OM ROLLEN:
På anläggningen i Hjo finns ett härligt och sammansvetsat team på 25 medarbetare och vi kommer att behöva 2-3 maskinoperatörer att ringa in vid behov efter årsskiftet. Är du den vi söker?

I rollen som maskinoperatör har du varierade arbetsuppgifter i produktionen vars huvuduppgifter är att:

- Tillverka och förpacka våra mejeriprodukter, till rätt mängd och kvalitet
- Leverera våra produkter på utsatt tid
- Kontrollera utrustningen under drift
- Övrigt förekommande arbetsuppgifter på mejeriet

Det krävs att du kan jobba i skift, då tillverkningen sker dygnet runt.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN TROR VI ATT DU:
- Har som lägst en gymnasieutbildning.
- Har god datorvana
- Besitter goda språkkunskaper i svenska och engelska
- Har erfarenhet av eller förståelse för styrsystem, gärna Siemens
- Tidigare erfarenhet av operatörsarbete, men det är inget krav för att lyckas i tjänsten.

Arbetet som maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten. Vidare bör du vara strukturerad och noggrann då vi har höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.
ANSÖKAN:
Vi önskar CV samt personligt brev så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.
Ansökan sker via vår hemsida: https://skanemejerier.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Daniel Christiansson, Tf Platschef på Hjordnära Ekologiska Mejeri AB:
Telefon: 040 ? 619 33 49
E-mail: daniel.christiansson@skanemejerier.se

Placeringsort: Hjo
Kollektivavtal: Livsmedelsavtalet
Anställningsform: Visstidsanställning
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Maskinskötare, mejeri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Behovsanställda till Hjo
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/skanemejerier.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lactalis Group & Skånemejerier
Nygården 1
54492  HJO Sverige
Hemsida: www.skanemejerier.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör cykel Hjo

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad.

Arbetet kräver att du är minst 18 år. Du ska förstå svenska i tal och skrift.

Vi behöver främst vikarier vid behov, som kan hoppa in vid sjukdomar och andra ledigheter.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, då företaget står med utbildningen.

Vi söker distributörer för utdelning med cykel.

Arbetet sker nattetid måndag-lördag, och varierar från 02.00-06.00 beroende på sysselsättningsgrad på området du arbetar på.

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behovFast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Rådmansgatan 24
54146  Skövde Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Butikssäljare/ Färgbutik.

Vi söker dig som brinner för försäljning, är serviceinriktad och har ett intresse av att lära dig mycket om färg och tillbehör. Du är ansvarsfull, har god datorvana, kan jobba självständigt och tar egna initiativ. Som person bör du ha gott ordningssinne, vara positiv, driven och engagerad.

Dina arbetsuppgifter:
Butiksäljare
Arbeta aktivt med försäljning av konsument- och proffsvaror
Hålla god ordning och reda i butiken samt fronta produkterna i butiken
Hjälpa kunderna med inrednings- och färgsättningstips
Lägga leverantörsbeställningar
Ta hand om order, leverans och lager samt skyltning i butik

En fördel är om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller en praktisk bakgrund inom färgfackhandeln men även du som har ett intresse för färg är välkommen att söka tjänsten.

Skicka ditt cv till johannes@malarfirma.nu eller kom in och lämna hos oss i butiken.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johannes@malarfirma.nu
Övrigt: Skicka ditt cv till johannes@malarfirma.nu eller kom in och lämna hos oss i butiken. Sök tjänsten omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Färgdesign AB

54421  HJO 
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare Hjo

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vår kompetens och storlek är unik. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår vision är Frisk i munnen hela livet.Beskrivning
I Hjo bor du alldeles intill Vättern.

Båtliv och därtill hörande aktiviteter samt många andra fritidsaktiviteter, både inom idrott- och kulturområdet, finner du här. Hjo ligger för övrigt i ett område med riktigt naturskön miljö.
Besök gärna www.hjo.se.

Efter endast 30 minuters bil- eller bussresa är du i Skövde med Västra stambanan och dess möjligheter.

Klinikens personalstyrka planerar vi till fyra tandläkare, fyra tandhygienister och  tandsköterskor därtill.

På en mindre ort blir utmaningen för dig att behandla allt ifrån små barn till äldre vuxna. Vi har ett gott samarbete med specialisttandvården vilket kan ge en möjlighet för personlig utveckling.

Förmånliga lönevillkor.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett handledningsprogram för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 2017/8031
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:179786/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Hjo
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fysioterapeut/ Sjukgymnast

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta med äldre personer samt personer med funktionsnedsättningar.

Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. All vård är personcentrerad och präglas av ett rehabiliterande förhållningssätt.
De flesta av omvårdnadspersonalen har utbildning och erfarenhet inom detta och för att bibehålla och stärka dessa kunskaper handleder och utbildar den legitimerade personalen kontinuerligt omvårdnadspersonalen i kommunen.

Arbetet sker inom hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende.

Mer information finns att tillgå på www.hjo.se.


KVALIFIKATIONER
VI SÖKER DIG leg. fysioterapeut/sjukgymnast som brinner för din och yrkets utveckling och som värdesätter samarbete och öppenhet.

Vi söker dig som är engagerad i din yrkesroll, som gärna deltar i förbättringsarbete och som har ett intresse för forskning och utveckling.
Giltigt körkort B krävs

Erfarenhet och utbildning (utöver grundnivå) är meriterande Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande och rekrytering kan ske före ansökningstidens slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: A736244
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7dc0e657-cc50-4834-9d0e-82b05a26532a&publishCode=AMS&TK=af554177-2425-4573-affc-c9c5707748ba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Vård och Omsorg
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska dag och kväll

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta med äldre personer samt personer med funktionsnedsättningar.

Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och omvårdnadspersonal. All vård är personcentrerad och präglas av ett rehabiliterande förhållningssätt.
De flesta av omvårdnadspersonalen har utbildning och erfarenhet inom detta och för att bibehålla och stärka dessa kunskaper handleder och utbildar den legitimerade personalen kontinuerligt omvårdnadspersonalen i kommunen.

Arbetet sker inom hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende. Vi är organiserade så att några av sjuksköterskorna jobbar som patientansvariga och några som resurs.
Det är meriterande om du har handledarutbildning.

Mer information finns att tillgå på www.hjo.se.


KVALIFIKATIONER
Leg. Sjuksköterska

Vi söker dig som:
• har lätt för samarbete
• har hög ansvarskänsla
• har förmåga till helhetsperspektiv
• är intresserad av att leda och fördela medicinsk omvårdnad
• ser positivt på utvecklings- och förändringsarbete

Giltigt körkort B krävs

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande och rekrytering kan ske före ansökningstidens slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 38,25 tim / v Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A729251
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=60cba87e-ad14-4ef8-8a58-4bfb62fc9b2a&TK=fe8747cb-76cc-49df-8591-d57ac1ad5a29
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Vård och Omsorg
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2385
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Sjuksköterska kväll – och natt

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta med äldre personer samt personer med funktionsnedsättningar.

Arbetet sker i team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och omvårdnadspersonal. All vård är personcentrerad och präglas av ett rehabiliterande förhållningssätt.
De flesta av omvårdnadspersonalen har utbildning och erfarenhet inom detta och för att bibehålla och stärka dessa kunskaper handleder och utbildar den legitimerade personalen kontinuerligt omvårdnadspersonalen i kommunen.

Arbetet sker inom hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende. Vi är organiserade så att några av sjuksköterskorna jobbar som patientansvariga och några som resurs.
Det är meriterande om du har handledarutbildning.

Mer information finns att tillgå på www.hjo.se.


KVALIFIKATIONER
Leg. Sjuksköterska

Vi söker dig som:
• har lätt för samarbete
• har hög ansvarskänsla
• har förmåga till helhetsperspektiv
• är intresserad av att leda och fördela medicinsk omvårdnad
• ser positivt på utvecklings- och förändringsarbete

Giltigt körkort B krävs

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande och rekrytering kan ske före ansökningstidens slut.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A725026
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6182b5dc-82b3-427e-8fc0-0eecaf41ee8c&TK=7579b9dd-5794-422d-88c5-8cb2a11a28a1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hjo kommun, Vård och Omsorg
Torggatan
54481  Hjo Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal